HARRI VEIJONEN:
RAAMATUN ENNUSTUKSIA VUOSILLE 1994 - 2001

Esipuhe: Vuonna 1993 kirjoitin ja kokosin vanhempia ilmoitusartikkeleitani monistenipuksi otsikolla "Raamatun ennustuksia vuosille 1994-2001." Onneksi yksi nippu on tallella, jotta voin toistaa sitä julkaisematonta julkaisuani. Tämä esittely siitä tulee internetiin 15. 2. 2000 osoitteeseen http://wwnet.fi/users/veijone/1994.htm. Luku "Seurakunnan eksyttäjät ylösoton vuonna" pitää toistaa sanasta sanaan kokonaisuudessaan sellaisena kuin seitsemän vuotta sitten asian näin. Asia on päivittäisissä uutisissanikin tällä päivämäärällä. Toki vuoden 1995 julkaisuni Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin on tärkein julkaisuni ja internettekstit sen täsmennystä.

Jatkossa kaikki on toisintoa paitsi lihavointi mietteitäni tänään.

SISÄLTÖ:

1. Mies Lappeenrannasta (ei hylkää laskelmia)
2. Iltalehti 11. 1. 1989 ja kirjoittajan esittely
3. Tuhatluvun vaihteessakin laskettiin
4. Tuhatvuotislaskelma
5. Sukupolvilaskelma
6. Muita laskelmia
7. Yleisiä tapahtumia
8. Sukupolven alun tapahtumat
9. Juutalaisvaltion perustaminen
10. Israel ajan mekkinä
11. Mitä ajan merkki tarkoittaa
12. Ennustajia vai eksyttäjiä
13. Ennaltatietäjiä huonojakin
14. Pitääkö tulevaisuuskäsityksestä tuomita
15. Mikä seurakunta (päivän lähestymisen näkee)
16. Kirkosta seurakuntaan
17. Pelastumisesi sanakirja
18. Ylösottoa edeltävä rauhansopimus raamatunselitysteoksissa
19. Antikristus ilmestyy ensin (sopimusta vahvistamaan)
20. Kipinästä se alkoi
21. Jumala kutsui ennustustensa julistajaksi
22. Se pyörii sittenkin (tapahtumat kohti "rauhaa" ylösottoineen)
23. Rauhaan johtavat tapahtumat
24. Millä todennäköisyydellä sattuma (tilastotieteen todennäköisyyslaskentaa)
25. Halleluja - Jeesus saapuu, Herramme tulee ennustussarjakokonaisuus
26. Viimeiset tapahtumat, lähtölaskentaennustussarja 1979-87 tehtynä
27. Ennustussarjan arviointia
28. Gorba tapaa paavin. Asian ennaltatietäminen Novumin mukaan
29. Sitten tulee Peres, ennustussarja väärästä profeetasta
30. Vuosi 1992 yllätyksittä
31. Jeltsinkö Juudas. Kuka parodioi ketä!
32. Gorba tulee takaisin, Uutis-Karjala 5. 1. 1992
33. Ennustuksiani seurataan. Työväenpuolue valtaan Israelissa
34. Tiedotteeni Suomen esivallalle 1992
35. Kristikunnan luopumus. Tunnistaako laittoman tuloa kukaan?
36. Miksi raamatusta huono
37. Jälkikirjoitus. MIten raamatun vääntäjien käy?
38. Mitä vikaa uudessa pipliassa
39. Ymmärrys lisääntyy, Daniel 12:4
40. Ymmärryksen lisääntymisestä johtuvia täsmennyksiä
41. Biblia: Daniel 11:36 alaviitteineen. Goog niinkuin Gorba
42. Rauhasta näkyvään paluuseen. Vihan aikaanko tahtoisit jäädä?
43. Vihreä risti ja kyyhkynen
44. Talousliitosta se alkaa
45. Pedon paluu eli laittoman tulo
46. Paavi tuo siunauksen tuholle
47. Seurakunnan eksyttäjät ylösoton vuonna
48. Karitsan häihin!

1. Mies Lappeenrannasta povaa maailmanloppua. Näin Iltalehti uutisoi tämän kirjan tekijästä jokin vuosi sitten... Profeetan nimeä en itseltäni kiellä, sillä kun Ruotsissa 1980-luvun alussa profetoitiin Neuvostoliiton miehittävän Pohjolan, siellä saatiin ihmisprofetia, että kyseiseen Hengen ilmoitukseen saadaan lisävaloa Suomesta, itärajalla sijaitsevasta pikkukaupungista. Tämän kuulin myöhemmin... Ja siis täsmällisemmin tiesin vasta silloin, kun sen Tukholman profeetan sanoman lisäsin internetiin http://wwnet.fi/users/veijone/profetia.htm

2. Veijonen Harri. Iltalehti 11. 1. 1989: Lappeenrannassa tiedetän: ARAFAT TUO MAAILMANLOPUN ... Voisivat toistaa tuon etusivullaan entistä suuremmalla nyt, kun Arafat Palestiinansa tekee eli helvetti maan päälle tulee.

3. ... Näyttäisi siltä, että tuomiopäivän tai ylösoton ajan tietämisestä olisi suurta hyötyä... Jos käsitykseni Hänen syntymästään 2-1 eaa on oikea, Hänen 2000 vuotispäivänsä juhlinta paluineen alkaisi 1999-2000. Varmuuden vuoksi olen kirjaan otsikoinut vielä vuoden 2001. Itse asiassa näin tarkat vuodet ovat tarpeettomia, sillä Raamattu puhuu tapahtumista tarkempina laskelmina... Eli kuten vuoden 1995 kirjani otsikkonakin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin

4. Tuhatvuotislaskelma. Eikä tänään 15. 2. 2000 näytä edes siltä, että Jerusalemista aloitetaan neuvottelut 2000 jKr. vaan koko valerauha vahvistetaankin jo oikeassa vuosituhannen vaihteessa, syksyllä 2000!

5. Sukupolvilaskelma. Kansojen maailmansodan, siinä Jerusalemin vapautuksen turkkilaisilta 9. 12. 1917 nähnyt sukukunta ei todellakaan ehdi kadota ennen näkyvää paluutaan kuten Jeesus sanoo Matteuksen evankeliumin luvussa 24. Suvussamme on jo 102 vuotiaskin, mutta 80 vuotta olen vitsaillut olevan aika, minkä Leninin mausoleumi saisi olla pystyssä ennen Herran näkyvää paluuta. Paha haudataan ja hyvä tulee täyttämään Perkeleen haaveen maailman hallitsemisesta.

6. Muita laskelmia. ... Kristityt eivät povaa vaan tutkivat Pyhiä kirjoituksia. Eikä ole heidän tai Jumalan vika, että viisaina itseään pitävät ihmiset toteuttavat hulluina pitämiensä ennustukset vieläpä uskomatta niihin ...

7. ... Kun erään yläasteen oppilaat pyysivät kirjoittajaa luennoimaan raamatun ennustuksista, heitä kiinnosti kovasti, kertoiko raamattu jotakin myös toisesta maailmansodasta. ... Toisen maailmansodan lopussa tapahtui kuitenkin ihmiskunnan kannalta merkittävä tapahtuma. Vetyatomi halkaistiin Hiroshiman yllä ja atomipommin vaikutukset muuttivat sotien kuvaa pahimmilleen. ... Vaikka taivaan ja maan katoaminen toteutuu Kirjoitusten mukaan vasta tuhatvuotisen ajan jälkeen neljännen vuosituhannen alussa yksin Isän tietämänä päivänä, alkuaineen jakaminen tuhovaikutuksineen kuvaa hyvin toisen maailmansodan lopputapahtumaa. Ennaltatietäjänä siis Pietari 3:10.

8. Sukupolven alun tapahtumat. ... Sukupolven katoamisessa tai katoamattomuudessa ei ole kysymys noin 40 vuodesta vaan ihmisen eliniästä. ... Mistä lienee Kari Latvus ja Kai Peltonenkin kirjaansa "Tulkinnan kehällä" saaneet tietoonsa, mitä Ilmestyskirjan peto ei tarkoita väittäessään sen tarkoittavan muinaista Syyriaa eikä Neuvostoliittoa. - Antikristus sen viimeinen takaisin tuleva johtaja.

9. Juutalaisvaltion perustaminen. Psalmin termiä pian vastaa Matteuksessa siis lähellä. 1948 Herran paluu oli jo lähellä, eikä kuten eräs saarnaaja sanoi: 1986 se voi olla jo lähellä. Niin sanoen väitetään, että vielä 1986 paluu voisi olla kaukanakin. Väittäjä siis Mauno Viinikkala, joka Salossa helluntailaispappina toimiessaan kirjoitti Salon Seudun Sanomissa, että ratsastan hänen nimellään yrittäen niin saada ostajia kirjaselleni. Ilmoituksessani ko. lehdessä olinkin maininnut hänen nimensä vastustavana "suosittelijana". Minkä sille voi, että vain nollan hevosia tässä maassa helluntaikirkoissakin on. Sittemmin olen jakanut kirjojani pääsääntöisesti maksutta, vaikka esimerkiksi myöhemmän, vuoden 1995 kirjani pelkät painatuskuluni olivat 8000 mk. Ei Totuuden kustannuksiin yksikään kirkko osallistu kun paraskin kirkko sitä pitää paskana.

10. Israel ajan merkkinä.

11. Mitä ajan merkki tarkoittaa? Ajan merkki termi ollaan madallettu irti Jumalan aikataulusta, ajasta. Kilpa.htm-sivun lopussa esimerkki helluntailaisen Hyvä Sanoma-lehden tavasta puhua ajan merkki Israelista.

12. Ennustajia vai eksyttäjiä. Etelä-Karjala 23. 9. 1990. ... Husseiniin takertujat. Eikö Ristin Voitto-lehden pääkirjoituskin (6.9.90) tee numeroa tästä epäolennaisesta ymmärtämättä siitäkään olennaista? Niinkuin ennustin, ei ainoastaan USAkin käy Israelin vastaan (Sakarja 12:3, kirjoitin tämän 1988 toteutuneen jo 2/79 Kipinä-lehdessä) ja N-liitto päästä juutalaisia (Jeremia 16:15) vaan rauhansopimuksen pikaiseen tulemukseen johtaa myös konflikti Lähi-idässä. Olennaista on N-liiton ja Israelin lähentyminen, koskapa aikakausi vaihtuu niiden kohdatessa Lähi-Idän rauhansopimuksessa. ... Parhaillaan Venäjä on ottanut vastuuta Jerusalemin valerauhan tekemisessä ja valerauhaa tulee vahvistamaan myös Neuvostoliiton viimeinen johtaja, Antikristus!

13. Ennaltatietäjiä huonojakin. Sitä taulukkoani miten Jehovan Todistajat jäävät miinuksen puolelle, vapaa-ajattelijat yltävät nollaan - kiitos vaan piirrustuksesta: se on loppu 1999, mille piirsin Jeltsinin kasvot.

14. - eikä ainakaan noita parempia ennaltatietäjiä tule sakottaakaan! Lähinnä kympin arvoisena tietäjänä kyllä annan satikutia niille, jotka kristityn nimellä pyörivät nollan tuntumassa!

15. Mikä seurakunta? Heb 10:25 varoittaa jättämästä sitä joukkoa, joka on ulkopuolella lahkojen yhdessä ja se on se mikä ylösoton päivän lähestymisen näkee, vaikka kirkot vääntävät kohdan varoitukseksi olla jättämättä omaa kirkkoaan. Ne eivät seurakuntaa Veijosen tavoin rakenna vaan vastustavat sekä seurakuntaa että sen ylösoton päivän lähestymisen näkemistä!

16. Kirkosta seurakuntaan

17. Pelastumisesi sanakirja

18. Ylösottoa edeltävä rauhansopimus raamatunselitysteoksissa. Siis ainakin Hippolytokselta 200-luvulta peräisin oleva ainakin 500 selitysteoksen tulkintamalli. Ei siis Veijosen keksintö kylläkin täsmentämäni ja suomalaisten tietoon levittämäni.

19. Antikristus ilmestyy ensin (sopimusta vahvistamaan)

20. Kipinästä se alkoi

21. Jumala kutsui ennustustensa julistajaksi

22. Se pyörii sittenkin (tapahtumat kohti "rauhaa" ylösottoineen)

23. Rauhaan johtavat tapahtumat

24. Millä todennäköisyydellä sattuma (tilastotieteen todennäköisyyslaskentaa)

25. Halleluja - Jeesus saapuu, Herramme tulee ennustussarjakokonaisuus

26. Viimeiset tapahtumat, lähtölaskentaennustussarja 1979-87 tehtynä

27. Ennustussarjan arviointia

28. Gorba tapaa paavin. Asian ennaltatietäminen Novumin mukaan

29. Sitten tulee Peres. Ennustussarja väärästä profeetasta. Vrt. Ilmestyskirjan epäpyhä kolmikko

30. Vuosi 1992 yllätyksittä

31. Jeltsinkö Juudas. Kuka parodioi ketä!

32. Gorba tulee takaisin, Uutis-Karjala 5. 1. 1992

33. Ennustuksiani seurataan. Työväenpuolue valtaan Israelissa

34. Tiedotteeni Suomen esivallalle 1992

35. Kristikunnan luopumus. Tunnistaako laittoman tuloa kukaan?

36. Miksi raamatusta huono

37. Jälkikirjoitus. Miten raamatun vääntäjien käy?

38. Mitä vikaa uudessa pipliassa

39. Ymmärrys lisääntyy, Daniel 12:4

40. Ymmärryksen lisääntymisestä johtuvia täsmennyksiä

41. Biblia: Daniel 11:36 alaviitteineen Goog niinkuin Gorba

42. Rauhasta näkyvään paluuseen. Vihan aikaanko tahtoisit jäädä?

43. Vihreä risti ja kyyhkynen

44. Talousliitosta se alkaa

45. Pedon paluu eli laittoman tulo

46. Paavi tuo siunauksen tuholle

47. Seurakunnan eksyttäjät ylösoton vuonna

Kansat saatiin pysymään kansoina heitä kastelemalla ja opettamalla kastelemaan. Saarnatun Sanan vastaanottaneita eli opetuslapsiksi tulleita eli seurakuntaan syntyneitä piti kastaa ja opettaa pitämään kaikki mitä Jeesus Kristus oli käskenyt heidän pitää.

Tähän vuoden 1993 kirjoitukseeni punaisella omia kommentteja nyt 15. 2. 2000: eikä Herra käskenyt viettää joulua, mutta sen kirkko keksi seurakunnallisen Herramme tulee-opetukseni tilalle. Kauniiden ihmisten kuviani kirkon piispat moittivat samalla kun katekismuksistaan ovat poistaneet Raamatun toisen käskyn, mikä kieltää tekemästä jumalankuvia, jne.

Lopun ajassa eksyvät valitutkin, jos mahdollista.

Olen viime aikoina esittänyt, että kuulun sellaisten erittäin harvojen ihmisten joukkoon maailmassa. En tiedä onko missään maassa nykyisin enempää kuin yksi valittu "aasi" johtamaan päinvastaiseen suuntaan kuin paavin seuraajat. Toki muitakin oikeaan suuntaan vetäjiä löytyy, mutta he ovat asian ymmärtäneet olematta raamatun valittu-termin mukainen valittu.

Luopunut kirkollisuus, seurakunnasta kirkoksi muuttuminen tai maailman mukaan mukautuminen on sellaisen "seurakunnan" jäsenelle takuu päästä pedon haltuun, vihan aikaan. Huomaamatta herätysliikkeestä tulee sammutus- tai porttoliike, kun se veljeilee kuninkaiden kanssa vaikka vain "valtion kirkon" kautta.

Esimerkiksi Harri Heino piti pahana varsinkin niitä kristillisiä lahkoja, jotka eivät suostu yhteistyöhän ev. lut. kirkon kanssa. Vaikkemme lahkoudukaan sama hyvä Heinon vastustama ominaisuus löytyy meiltä. Uskontojen uhrien tuki ry löytää parhaat lahkot sieltä, missä tosiasiassa on pahimpia kuten ortodoksi- ja ev.lut. kirkot, jotka jopa kirkkoon kuulumattomien yritysten rahoja ryöstävät valtion tuella.

Raamatun mukaan seurakunnan eksyttäjät nousevat omasta joukosta ja he ovat väärää puhetta puhuvat miehet, Apt 20:30. "Omassa seurakunnassa" on mahdollista "nousta". Jumalan seurakunnassa kaikki ovat veljiä eikä kenelläkään ole mahdollisuutta nousta niskanpäälle, hallitsemaan toisia. Eri nimisten lahkojen johtajiksi nousevissa siis juuri on noita seurakunnan eksyttäjiä.

Seurakunnat kokoontuvat kodeissa, ja jokaisella on jotakin annettavaa, eikä yksi aina ole äänessä kuten kirkkoherra. Täällä saavat ääntä pitää seurakuntalaiset kirkkojen ulkopuolelta, mutta jopa ev. lut. kirkon jäseniltä olen hyväksynyt tekstejä uutisiin ym. silloin, kun he sanovat Raamatun mukaista asiaa. Tekstini ovat usein evankeliumin saarnaamista, mihin ulkopuolisilla ei ole sananvaltaa vaan oikeus vastaanottaa uskoon tullen. Pääasiassa ovat tutkimusta ja ymmärryksen lisääntymistä edellyttävät profeetalliset selitykset, joihin monet pitkäänkään uskossa olleet eivät osaa tarjota rakentavaa aineistoa. Kiitos kaikista yrityksistä!

Niinkuin Jumalan Sana osoittaa ja kuten 1979 alkaen kirjoittajakin on julistanut: "rauha" ylösottoineen tulee. Seurakunnan eksyttäjät vastustavat selvää Sanan ilmoitusta ylösotosta muistakin syistä kuin vain haluten olla tietämättömiä niistä asioista, minkä avulla ylösoton päivän lähestymisen näemme, mikä seurakunnan tuntomerkki on, Heb 10:25.

Helluntaiherätys hylkää raamatunvastaisena harhaoppina erilaiset laskelmat... Ei ole odotettavissa, että helluntaikirkon opinmäärääjäksi itsensä ylentänyt saarnaaja peruisi väitteensä, minkä yhteydessä teki kirjoittajasta epäsuoran julkisen harhaoppistuomion. Kun paraskin kirkko kerran on jonkun pannaan julistanut, asiaa ei voida peruuttaa, ainakaan niin kuin se on tehty, julkisesti.

Kateus on merkittävä tekijä ylösoton totuuden vastustamisessa. Vaikka tässä on ajoista tietämättömille osoitettu paljon enemmän, tapahtumienkin ennaltatietäminen, heillä vielä riittää rohkeutta vastustaa Jumalan selvää ja itse säätämillään tapahtumilla todistamaansa esittämääni totuutta. Mikä häpeä, että lapsenmielinen lastentarhanopettaja panee koko korkea-arvoisen papiston ja saarnaajat matalaksi osoittaen todeksi sen mitä väittää samalla osoittaen noiden, joiden Sanan selitys pitäisi hallita, olevan enemmän tai vähemmän itse harhassa.

"Tällaista harhaoppia meidän seurakunnassamme". Harhaoppiseksi haukkumalla kuppikuntien jäseniä hallitaan. Haukkumisen kohde tietenkin kirjoittaja ja ne, jotka totuutta julistivat ei vain Evankeliumin ylösotosta vaan myös Jumalan seurakunnasta. Oli onni, että "harhaoppisena" pääsin "omasta" seurakunnasta.

Jos lukija on uskonnollisen yhdistyksen jäsen niin vaikka se olisi paras yhdistys siihenkin kuuluminen on vaarallista taisteltaessa eksymistä vastaan. Kirkot eivät tiedä laittoman tulon yksityiskohdista eivätkä siten ole mielistyneet Jumalan Sanaan, Totuuteen, 2 Tess 2:1-12. Kaikki kirkot siis ovat eksyttäjiä ylösoton vuonna.

Voidaan tietenkin hieman tarkemminkin eritellä millaiset henkilöt kirkkojen johdossa ovat pahimpia seurakunnan eksyttäjiä. Lahkohenkiset on varmasti yksi eksyttäjien ryhmä, ja sellaisia löytyy lahkojen rivijäsenistäkin eikä vain niiden johtajista. Voidaan kysyä, kuka sitten lahkoissa ei ole lahkohenkinen? Onko muuta vastausta kuin "ei yhtään ilman lahkohenkeä" lahkon henkilöiden joukossa? Ainakaan siinä tapauksessa, että lahkojen jäseneksi jäädään siinäkin tapauksessa, että Jumalan ilmoittama totuus on kuultu esimerkiksi omin korvin tätä tekstiä luettaessa. Herää kysymys, eikö kirkkoihin kuulumattomienkin joukossa voi olla seurakunnan eksyttäjiä ylösoton vuonna? Epäilemättä tietyin elementein varustettuna, mutta painostusmahdollisuuksiltaan heikompana.

Kaikenlaisia sielunhoitajia parhaimmissakin kirkoissa. "Jumala ei salli ydinsotaa" (Billy Graham). "Nostakaa katseenne" (Kai Antturi) pelottavista tosiasioista, kun Herra käskee näiden ennustusten toteutuessa seurakuntaa nostamaan päänsä ja rohkaisemaan itsensä, sillä vapautus on lähellä, Luukas 21:28. Puhumattakaan näistä saarnaaja Mauno Viinikkalan kaltaisista "ei mitään hysteriaa, harhaoppia koko juttu", jotka ylösoton vuonnakin väittävät, ettei se pelottava tapahtuma välttämättä vielä tule. Kiitos kuitenkin saarnaaja Viinikkalan kirjoittajaan kohdistamasta rauhoittelevasta "sielunhoidosta", sillä pimeydessään se vain yllytti entistä voimakkaammin julistamaan totuutta Herran tulemuksesta.

Turhaa pelkoa lietsotaan seurakuntaan kirkkojen sielunhoitajien kieltäessä oikeus raamatulliseen ylösoton pelkoon. Nyt kai on sanottu eksyttäjille riittävästi pitääkseen meitä vastaan turpansa tukossa ainakaan puuttumatta Jumalan seurakunnan asioihin ja eksyttääkseen vain niitä, jotka lahkoihinsa vielä haluavat kuulua. Seurakunta valmistautuu ylösottoon ja oikein ja hyvin valmistautuneella on toivoa. "Rauha" ylösottoineen tulee, eivätkä "aina valmiit" valmistaudu koskaan.

Tässä artikkelissa ei juuri kohdisteta kritiikkiä valtiokirkon johtajiin, koska he pitävät laumansa vihan aikaan johtavalla tiellään ja vain välillisesti voivat vaikuttaa meihin. Lähinnä johtavat peräänsä jäseniä ns. uskovaisten lahkoista. Jehovan Todistajista, mormoneista yms. ei-kristillisistä lahkoista ei puhuta siksi, että kaikki seurakunnassa tietävät, että ne eivät kirkon tavoin kulje väärään suuntaan vaan ovat kokonaan väärällä "raiteella".

48. Karitsan häihin!

Lappeenrannassa 25. 9. 1993