RUSSIA IN THE LAST TIME

VENÄJÄ LOPUN AJASSA


Venäjä vuosina 2006 - 2015

Päivitetty 8. 1. 2006

Esipuhe: Vuoden 1996 sivuni Venäjän tilanne päivittäin, http://wwnet.fi/users/veijone/venaja.htm, oli varsin suosittu. On paikallaan jatkaa nyt Venäjän tapahtumien tarkempaa seurantaa. Jatkuvasti päivitettävä sivu on osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/Russia_in_the_last_time.htm ja siellä on oletukset tulevista tapahtumista ja sitten kuukausittain selvitystä siitä mitä oikeasti on tapahtunut. Sivulla käytetään paljon Venäjän omien uutistoimistojen lähteitä. Uutisia kommentoivat Harri Veijonen ja kenties jotkut muutkin.

Sisältö: Venäjä vuosina 2006 - 2015. Profeetan oletus, itärintaman omat uutiset, muut itäuutiset, profeetan kommentit, muut kommentit uusimmat ylinnä.


Profeetan oletus: Vuonna 2015 Venäjä, EU, USA, Kiina ja kaikki petovaltiot ovat kadonneet. Valtiot tuhosivat toinen toisensa. Lopun ajan maailmandiktaattori tuhotaan Messiaan näkyvästi palatessa syys-lokakuussa 2014. Venäjän Googin joukkojen rippeet ajetaan Siperiaan opettelemaan Jumalan Sanaa.


Profeetan oletus: Pääsiäisenä 2011 Venäjän johtajan hyökkäys ulottuu Jerusalemiin ja hän julistautuu itse jumalaksi. "1995 Iltalehti kertoi, mitä Gorba Rabinin muistolle sanoi. Kirjoitukset tunteva ennaltatiesi mitä Mikael Goog sanoisi, kysymme: Mihin temppeliin (2 Tess 2:4) valheen kaikella voimalla (2 Tess 2:9) takaisin (Ilm 17:8-12, Dan 7:24) tulija (2 Tess 2:4-12) rakennuttaa itselleen muistomerkin (Ilm 14:13) rikottuaan "pysyvän" rauhan?"


Profeetan oletus: Tukholma ja Turku tuhotaan Venäjän ydiniskusta noin 17 päivää Helsingin jälkeen eli noin 17. 12. 2007.


Profeetan oletus: Itsenäisyyspäivänä joulukuussa 2007 Venäjä on edennyt Ouluun. Esikuvana Allenbyn pääsy Jerusalemiin 90 vuotta aikaisemmin.


Profeetan oletus: Tukholman profetia 1984 http://wwnet.fi/users/veijone/profetia.htm Venäjän etenemisestä Suomen läpi Norjan Natotukikohtiin alkaa kongreettisesti toteutua joulukuun 1. vuonna 2007. Helsingin Sanomat ei ilmesty (Katso eilinen päivä). Sanomalehti Etelä-Saimaa ilmestyy, mutta sitä ei ehditä jakaa.


Profeetan oletus: 30. 11. 2007 Venäjä aloittaa maanpiirin tuhoamisen Helsingistä. Esikuvina päivälleen talvisodan aloittaminen ja Viipurin pamaus. 3 v. ennen tapahtumana Hanna-tyttösen surma.


Profeetan oletus: 26. - 27. 10. 2007 seurakunta katoaa yläilmoihin ja niin tapahtuu mikäli Venäjä Antikristuksineen on ollut vahvistamassa Jerusalemin valerauhaa noin 45 päivää aikaisemmin. Esikuvana Allenbyn pääsy Gazaan, Luvattuun maahan 27. 10. 1917


Profeetan oletus: Hän joka ilmestyy (2 Tess 2) vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa yhdessä monien kanssa (Daniel 9:27) on takaisin tuleva viimeinen Neuvostoliiton johtaja. Vahvistaminen 8. - 13. 9. 2007.


Profeetan oletus: Kolmen valtion liitto. "Varokoon Gorba siis myös, ettei synny minkäänlaisat kolmen valtion liittoa, joiden uudet johtajat hän vielä syrjäyttäisi." (Harri Veijonen: Gorba tulee takaisin, Uutis-karjala 5. 1. 1992). Hesekiel 38-39 antaa mahdollisuuden, että Goog on ruhtinas Mesekin ja Tuubalin, mutta myös Roosin (Venäjän) silloin kun sana ei tarkoita ylintä (ruhtinasta).
Profeetan oletus: Putin joutuu väistymään Gorban takaisin tulla 9. 1. 2007


Profeetan oletus: Yhdeksi hetkeksi pedon kanssa (Ilmestyskirja) tarkoittaa yhtä vuotta ennen seurakunnan ylösottoa. Venäjä ja EU tekevät yhteistyösopimuksen noin 26. 10. 2006.


JANUARY 2007

Published: 08/01/2007 12:00 AM (UAE) Orthodox priest killed in Russia Reuters Moscow: Thieves killed a priest on the eve of Russian Orthodox Christmas and stole religious artworks from his church in an attack senior clergymen on Sunday said showed Russian society was "morally sick." http://archive.gulfnews.com/articles/07/01/08/10095319.html the Sverdlovsk Region in Russia's Urals.
Putin ei ole vielä pudonnut hetkellä, jolloin ortodoksipappi tapettiin Sverdlovskin alueella Uralilla.

MOSCOW: President Vladimir Putin of Russia celebrated Orthodox Christmas early Sunday in a monastery outside Moscow, as senior government figures attended a service in the capital's main cathedral led by the head of the Russian Orthodox Church. The Russian Orthodox Church, like some other Orthodox churches, including those in Ukraine and Serbia, observes Christmas on Jan. 7 because it retained the Julian calendar for its liturgical schedule when other countries switched to the Gregorian calendar. (AP)

EZEKIEL WAR UPDATE. http://groups.yahoo.com/group/End_Times_News/message/6315 Controversial Russian contracts to sell anti-aircraft weapons to Syria and Iran are being fulfilled on schedule, Russian news agencies cited defence and industry officials as saying Tuesday. At least half of the 29 Tor-M1 missile systems bought by Iran for 1.4 billion dollars (1.06 billion euros) had been delivered, state-run ITAR-TASS quoted an unnamed source at the defence ministry as saying.
Kominform: Venäjä toimittaa huippuluokan ilmapuolustusjärjestelmän Iranille. Venäjän puolustusministeriö ilmoitti huipputehokkaan Tor-M1F -ilmatorjuntaohjusjärjestelmän toimittamista Iranille. Tor-M1F kykenevät samanaikaisesti havaitsemaan ja tuhoamaan useita kymmeniä kohteita.
Kommentti: Vuoden 2007 alussa tullut uutinen oli siis Suomen kommunisteille hyvä uutinen, ja meille todistus siitä, että Hesekielin mainitsema Googin sota alkaa pian. Se sota edellyttää johtajansa Mikael Googin tuloa ja ilmeisesti juuri sanomanani pääsinpäivänään, 11. 3. 2007! HV

January 4, 2007 Tammikuun 4. 2007


Berlitz: Doomsday 1999 (=5999). HV: 2001 09/11 (=0), 2004 03/11 (=2500), 2007 09/11 (=5999) + some days

GOOD, BERLITZ, VEIJONEN
HYVÄ VAATI VAIN HIEMAN TÄSMENNYSTÄ

Suomi24 keskusteluista poistettiin tuore rekisteröidyllä nimelläni ollut "Vuosi 2007 profetiassa". Arkistossaan on kirjoituksia vuodesta 2003, mutta tämähän oli niin vanha, niin vanhentunut, että palautui mieleeni miten yleisissä kirjastoissa heti vuosituhannen vaihteen jälkeen hävitettiin mm. teosta Berlitz: Maailmanloppu 1999. Eli Tuomiopäivä 31. 12. 1999, mikä on käännetty venäjäksikin.


HEINÄKUU 2006

VALKOINEN JOUTSEN
Venäjän ilmavoimat ottaa käyttöön uuden strategisen pommikoneen.

Moskova, 2.7. (Prensa Latina) -- Venäjän federaation ilmavoimat ottaa vielä kuluvan heinäkuun aikana käyttöön Tu-160 -tyyppisen modernin pitkän matkan pommikoneen, kerrottiin Venäjän puolustusministeriöstä sunnuntaina.
"Valkoinen Joutsen" -kutsumanimen saanut Tupolev-pommikone on ylivoimainen kaikilta suoritusarvoiltaan ja aseelliselta iskukyvyltään verrattuna esimerkiksi yhdysvaltalaiseen tämän hetken lähinnä vastaavaan "super" -luokan B-1B -pommittajaan, kertovat venäläiset sotilaslähteet.
Tu-160 -koneen varustukseen kuuluvat mm. X-55 -risteilyohjukset.

Venäjän liittoneuvosto esittää maan asevoimille oikeutta toimia maan rajojen ulkopuolella.
Moskova, 2.7. (Interfax) -- Venäjän parlamentin liittoneuvoston puhemiehistön puheenjohtaja Sergei Mironov kertoi sunnuntaina Moskovassa, että liittoneuvosto esittää presidentti Vladimir Putinille myönnettäväksi oikeutta käyttää Venäjän asevoimia maan rajojen ulkopuolella.
Liittoneuvosto on valmis esittämään tällaisen lain hyväksymisen ja esittämisen edelleen presidentille lähipäivinä, sanoi Mironov.
Tällainen menettely on sopusoinnussa Yhdistyneiden kansakuntien terrorisminvastaisten päätöslauselmien kanssa, totesi Mironov.
Venäjän liittoneuvoston nyt omaksuma kanta liittyy Irakissa tapahtuneisiin venäläisdiplomaattien murhiin. Monilla venäläistahoilla on esitetty epäilyksiä siitä, että kyseiset murhat on toteutettu Irakin ulkopuolisten voimien toimeksiannosta.

TUKHOLMAN PROFETIA KOLAHTI

Hei Harri!
Luin tässä jokin aika sitten uudelleen Tukholman profetiaa vuodelta 1984. Olin toki tietoinen siitä profetiasta ennenkin, olin sekä lukenut sen että kuunnellut profetian kasetilta. Olen myös lukenut profetian sinun sivuiltasi sekä sinun kommenttisi. Kun luin profetian uudelleen, se kolahti minuun uudella tavalla. Aikaisemmin olin sen suhteen hiukan epäileväinen tai jos ei sitä, niin ainakaan en ihan täysin ollut varma sen jumalallisuudesta. Nyt koen toisin. Uskon, että vuoden 1984 Tukholman profetia oli ainakin pääpiirteissään oikein. Sana "pääpiirteissään" viittaa profetoimisemme vajavaisuuteen. Uskon, että Venäjä pyrkii Kolmannessa maailmansodassa kohti Nato-Norjaa ja siinä yhteydessä marssii myös Suomen läpi. Uskon myös siihen, että kohta sen jälkeen Venäjä hyökkää Israeliin, jolloin käydään Raamatussa mainittu Googin sota.
Jouko Piho

Linkki: Tukholman http://wwnet.fi/users/veijone/profetia.htmKESÄKUU 2006


HARRI VEIJONEN KOMMENTIT KESÄKUUN 2006 VENÄJÄ UUTISIIN:

Uzbekistanin liittyminen Venäjän johtamaan CSTO-puolustussopimukseen seitsemäntenä jäsenenä tuo mieleen seitsemän pedon päätä eli kuningasta (Ilm 17:8-9), mutta odotan N-liiton seitsemännen kuninkaan palaavan valtaan 11. 12. 2006 ollen kahdeksaskin.
"Yhdeksi hetkeksi pedon kanssa" (Ilm 17:12) on vuoden 1995 kirjassani yhdeksi vuodeksi ennen ylösottoa Venäjä ja EU yhteistyöhön, mikä siis alkaisi juuri Putinin Suomen vierailun jälkeen 26. 10. 2006. Niin myös sanoin Seiskatiellämme Vaalimaan porttien meille avattavan kulkeaksemme vuodessa Viipurin (Jerusalemin valerauhan) kautta kotiin(i).
Venäläismieliset sanovat lopuksi, että historia toistaa itseään, mutta sehän ei tarkoita sitä, että venäläiset jälleen voittavat vaan että Antikristus taaskin häviää ja että ennen sodan alkamista viimeinen Hitler solmii valerauhasopimuksen. HV 30. 6. 2006


ITÄRINTAMAN UUTISIA ITÄLÄHTEISTÄ

Uzbekistan liittyi Venäjän johtamaan CSTO-puolustussopimukseen (Collective Security Treaty Organisation) 23. 6. 2006. Uzbekistan on CSTO:n seitsemäs jäsen. CSTO:n jäsenmaita ovat nyt Venäjä, Valko-Venäjä, Kazakstan, Kirgisia, Tadzikistan, Armenia ja Uzbekistan. Venäjän federaation presidentti Vladimir Putin toivotti Uzbekistanin tervetulleeksi itäiseen CSTO-puolustusliittoon

22.6.2006 tuli kuluneeksi 65 vuotta "Suuren isänmaallisen sodan" alkamisesta. Venäjällä, Ukrainassa, Valko-Venäjällä ja Kazakstanissa järjestettiin sen johdosta Kansainvälinen tapahtuma "Muisto rajojen yli". Moskovan, Pietarin, Novosibirskin, Kiovan, Minskin ja Astanan välillä toimi telesilta.

Venäläiskommentti. Sota idän ja lännen välillä uhkaa jälleen? 65 vuotta sitten alkoi Natsi-Saksan hyökkäys Neuvostoliittoon, joka massiivisin uhrauksin ja ponnistuksin lopulta voitti sodan. Natsi-Saksan itään käynnistämän salamasodan nimi oli "Operaatio Barbarossa".
Tänä päivänä toteutetetaan Washingtonin ja Brysselin johdolla "Operaatio Barbarossan" toista vaihetta. Erityisesti Valko-Venäjään, mutta myös Venäjään ja näihin maihin läheisissä suhteissa oleviin Itä-Euroopan maihin kohdistettu propaganda on suoraan kuin Göbbelsin propagandaviraston arkistoista. Tällaiset tämän päivän läntisen politiikan piirteet saattavat viitata konkreettisen sotilaallisen yhteenoton vaaraan idän ja lännen välillä jälleen kerran. Mikäli näin on, Barbarossa II tulee sekin ilman epäilystä epäonnistumaan. Historia toistaa itseään. (Itärintaman uutiset itälähteistä)


Aiempia profeettojen oletuksia mm. Antikristuksen valtakunta seisoo Neuvostoliiton jaloilla (Tapio Nousiainen 1967), Peto tulee useastikin 11. 3. alkaen Venäjän vallankumouksesta 11. 3. 1917 http://wwnet.fi/users/veijone/311prophecies.htm.

HOME