VIIMEINEN
SUURI HERÄTYS

SIDOTTU YLÖSOTON AJAN ENNALTATIETÄMISEEN

Haulla uutuuskirjat löytyi myös Kuva ja Sanan uutuudet. Päällimmäisenä Teijo-Kalevi Lusan teos "Ehtoosade". "MILLOIN MYÖHÄISSADE LANKEAA? Raamattu ennustaa, että ennen seurakunnan ylöstempausta ja ahdistuksen ajan alkamista maapallolta korjataan vielä valtava sielujen sato taivaan aittoihin. Tulossa on karismaattisen liikehdinnän viimeinen aalto ja ihmiskunnan historian suurin herätys! Joidenkin mukaan mitään lopun ajan herätystä ei tulekaan, vaan edessämme on pelkkää eksytystä ja luopumusta. Lue, mitä Raamattu todella opettaa.."

Valitettavasti Raamatun opetusta asiasta ei löydä Teijo Lusankaan kirjasta vaan pitää katsoa mitä Harri Veijosen "Suomimorsian" sanoo. Sitähän voimme lukeakin maksutta netissä päivittäin osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/.

EHTOOSADE mitä Raamattu ja Harri Veijonen jo vuodesta 1986 alkaen ennustaa on ehdollinen sikäli, että se ei tavoita lainkaan Teijo Lusaa, Leo Melleriä eikä useimpia tämän Harri Veijosen tekstinkään lukijoita, koska he eivät usko sitä että seurakunnan ylösotto ennaltatiedetään juuri niin tarkasti kuin Harri Veijonen on opettanut. Viimeinen suuri herätys tavoittaa vain ja ainostaan ne henkilöt, jotka uskovat seurakunnan ylösotosta niinkuin Harri Veijonen kirjoitti!

Islam - ystävä vai vihollinen. Ajanteos Oy:n Pekka Sartolan uutuuskirja. Ystävä sikälikin, että se tässä palvelee termillä vihollinen kuin Islam ikään käsittäen KAIKKI ne henkilöt, jotka eivät ole Harri Veijosen opetuksen ystäviä. Niinkuin sanottu jo vuoden 1986 kirjani liitteessä, "Viimeiset tapahtumat armotalouskaudessa", suuri lyhyt herätys on ylösoton edellä. Sellainen suuri herätys EI OLE MAHDOLLINEN MISSÄÄN, missä ei tiedetä seurakunnan ylösoton tulevan kohta Jerusalemin valerauhan vahvistamisen jälkeen! Suuri lyhyt hysteerinen herätys kuin tuhatluvun vaihteessa, mutta tällä kertaa se ei ollut turha vaan koitui siinä mukana olleiden pelastukseksi. Kaikkien niiden, JOTKA TIESIVÄT YLÖSOTON AJAN valerauhan vahvistamisen jälkeen ja siksi olivat hysteerisesti heränneitä viimeisellä hetkellä! Ja KAIKKI Mauno Viinikkalat sun muut muka herätyssaarnaajat olivat, eivät ainoastaan HERÄTYKSEN ULKOPUOLELLA vaan seurakunnan eksyttäjiä ylösoton vuonna ja SUURIMMAT SUURIMMAN HERÄTYKSEN ESTÄJÄT! Kakki he ns. kristityt seurakuntaan nähden PAHEMPIA KUIN YKSIKÄÄN MUSLIMI! Kristitty. Ystävä vai vihollinen?!
Seurakuntalainen -lehti 26. 8. 2006 * http://wwnet.fi/users/veijone/