JASSER ARAFAT MUISTOSIVU

Sivu Jasser Arafatista arafat.htm samaan tyyliin kuin löytyy sivuja Hitleristäkin: hitler.htm ja keihaspyha.htm
HITLER AND ARAFAT. http://www.geocities.com/phisik.geo/video/nazis.rm
http://groups.msn.com/Israelplace. I don't know anyone who has as much civilian Jewish blood on his hands as Arafat since the Nazis time.


JASSER ARAFAT ON ANTIKRISTUS

Eikö Iltalehti 11. 1. 1989 artikkelissaan "Lappeenrannassa tiedetään: Arafat tuo maailmanlopun", kirjoittanut Harri Veijosen toteamuksena, että Jasser Arafat EI ole Antikristus? Kyllä kirjoitti. Mutta siinä tarkoitettiin viimeistä suurta Antikristusta, joka täyttää kaikki antikristusprofetiat, jollainen Jasser Arafat ei ole. Apostoli Johannes kirjoitti, että monia antikristuksia tulee ja oli jo tullut sen lisäksi, että lopulta ilmestyisi se yksi suurin. Jeesukselle, Paavalille ja Johannekselle oli selvää, kuka on antikristuksen ja antikristusten "esikoinen" ja ennekuva. Hän oli Danielin ennaltatietämä Antiokus IV Epifanes.
Daniel 11:21 ennusti Antiokuksesta: hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden. Jasser Arafat on sanonut, että Israel hävitetään pala palalta rauhan keinoin. Puhutaan rauhasta, mutta tehdään tuhoa. Pitkään sain opettaa Suomen tiedotusvälineitä, ettei Jasser Arafat voi olla Palestiinan presidentti, koska sellaista valtiota ei ole olemassakaan. Useimmat kai jo puhuvatkin palestiinalaisten presidentistä, vaikka Clintonkin ymmärsi, ettei ole syytä puhua presidentistäkään. Hän puhui jostakin johtajasta ja minä niinkuin asia on: "Terroristijohtaja Suomeen" (Helsingin Sanomat 10. 1. 1989). Valerauhan lisäksi siis melkoiset juonet Arafatilla kuninkuudelleen.
Daniel 11:31 ennustaa Antiokuksesta, että hän häpäisee Jerusalemin juutalaisen temppelialueen. Missä oli maailman pyhimpiä paikkoja suojeleva mielipide silloin, kun Jasser Arafat kaiveli sillä alueella maanalaisia käytäviä hävittäen ensimmäisen ja toisen temppelin jäännöksiä? Tuki hävitystä antaen Arafatin rakentaa rauhassa kolmatta moskeijaansa.
Älköön toveri siis jatkako sellaisia puheita kuin "edes Jeesus Kristus ei voi erottaa neuvostokansoja", kirjoitin artikkelissani "Gorba tulee takaisin" vuonna 1992. Varoitus perustuu Danielin kertomukseen siitä, minkälainen Antiokus ja antikristukset ovat. Sysäävät totuuden maahan ja pilkkaavat jopa Jeesusta. No ei kai Gorbakaan ole tuota asiaa toteuttanut niin törkeästi kuin Jasser Arafat! "Jeesus ei ollut juutalainen vaan palestiinalainen. Mitään juutalaistemppeleitä ei ole ollut olemassakaan". Ja kaiken huipuksi jopa kirkkojen johtomiehet uskovat Antikristusta, Jasser Arafatia! Eivät he uskokaan Jeesusta, joka juutalainen asteli juutalaistemppelissä ja kertoi profeetta Danielin kirjoittaneen Antikristuksen "hävityksen kauhistukset" alusta loppuun, paluuseensa asti. Harri Veijonen

ANTIOKUS EPIFANEESTA ARAFATIIN

Ei ole "luterilaisessa Suomessa" juuri nähty asiaa antikristuksesta kuin internetissä minun sivuillani. En kuitenkaan enää ole ainoa, joka on jotakin antikristusvaroitusta maassa julkaissut, sillä ICEJ Suomen osastolta on tullut kasetti: Malcolm Hedding: Antiokus Epifaneesta Arafatiin. Kasettia voi tilata sieltä p. 09-2728 844. HV

JA MEILLÄ ANTIKRISTUKSILLA OLI NIIN MUKAVAA

KUNNES SEURAKUNTA OLI KADONNUT MAAN PÄÄLTÄ

JERUSALEMIN VALERAUHAMME VAHVISTAMISEN JÄLKEEN

MITKÄ KAIKKI ANTIKRISTILLISET TEKOMME ENNALTATIESI

Harri Veijonen