ASTROLOGIA MAAILMAN JOHTAJIEN TUHONA

MTV3 esittää parhaillaan (1. 11. klo 01.00) tv-dokumenttia ASTROLOGIA ym. perkeleellisiä Halloweenin yönsä ohjelmia. Mihin astrologian ja muun okkultismin suosio perustuu? Tärkeimpänä syynä pidän sitä, että Jumala Sanassaan selkeästi kieltää harrastamasta sellaisia. Asiaan liittyy kauhistuttava totuus, että kun Jumala tarkoitti, että kansoilla olisi hyvät Jumalaapelkääväiset johtajat ja he kuuntelisivat profeettoja ja Jumalan Sanan välittäjiä, he tekevätkin juuri päinvastoin!

Halloween ei pelota Suomen kirkkoa, otsikoi eilinen Ilta-Sanomat. Tarkemmin sanottuna kirkko ei halua vastustaa Perkelettä ja maassa todella on sellainen johto, että sen selässä kirkko eli portto ratsastaa niin että nimitys "Suomen kirkko" edelleenkin on totta. Uskonnonvapaudesta ja suvaitsevaisuudesta vain puhutaan. Syrjityimmiksi ovat tulleet ne, jotka Jumalan totuutta välittävät, seurakunta profeettoineen.
Adolf Hitler käytti astrologia. Ronald Reagan kyseli astrologilta M. Gorbatshovistakin, joka näyttäisi täyttävän useimmat antikristusprofetiat ja antikristus onkin, mikäli takaisin valtaan palaa vaikka vasta vihan ajassa.
Kauhistuttava tilanne, että maailman johtajat pyytävät apua ja neuvoa itseltään Perkeleeltä! Toki tiedämme, että maan päälle tuleekin Kristuksen sanojenkin mukaan pahempi aika kuin olivat vedenpaisumus ja maailmanloppu, Matteus 24:19.
Seurakunta seuraa sekin johtajaansa. Jeesus on Herramme ja suunta on tänne eikä toispuol jokkee. Rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne! Seurakunnan ylösotto näyttäisi olevan tulossa aivan pian!

HOME