ATEENA 2004

OLYMPIALAISET AJAN MERKKINÄ


OLYMPIALAISET AJAN MERKKINÄ * SEITSENVUOTINEN SOIHTU ATEENASTA JERUSALEMIIN

KREIKKA JULKAISSUT ENSIMMÄISET ATEENA 2004 OLYMPIARAHAT

Kreikka on vastikään julkistanut ensimmäiset viralliset Ateena 2004 -olympiarahansa. Olympiakokoelman kerääjä saa myös taustatietoja aikaisemmista kesäolympialaisista (1896-2004). Saa myös edustavan puisen keräilykotelon sekä kätevän kansion asiakirjoille. Tilatessa Kreikan ensimmäisen olympiarahan, saa toimitustakuun myös muille Ateena 2004 -olympiakokoelmaan kuuluville hopearahoille - mukana kaikki isäntämaan hopeiset olympiarahat. Ensimmäinen hopearaha maksaa 59 euroa. http://www.rahapajamoneta.fi

OLYMPIALAISET AJAN MERKKINÄ

Ympyrä sulkeutuu ennaltatiedetysti myös olympialaisten osalta. Viimeinen Antikristus laittaa Jerusalemissa kuvansa pyhäkköön samaan tapaan kuin Antiokus 168 eKr. laittoi Zeuksen kuvan Jerusalemin temppeliin. Olympiassa se oli 12 metriä korkea kuvapatsas, yksi ns. maailman seitsemästä ihmeestä, http://www.tunisiadaily.com/answers/wonders/zeus.html.
IHMETTÄ KERRAKSEEN: TULEEKO MAAILMAN VIIMEINEN, SUURI ANTIKRISTUS SAMANA VUONNA, KUIN ON ATEENAN OLYMPIAKISAT! Harri Veijonen

JO 1990-LUVUN PUOLIVÄLISSÄ YHDISTIN ATEENAN JA ANTIKRISTUKSEN TULON

Vuoden 1995 kirjani: Antikristuksen "Zeus" on hän itse (Dan.11:36, 2 Tess. 2:4, Ilm. 13:14)!
Vuoden 1996 artikkelini "Olympialaiset historiassa ja tulevaisuudessa": Maailmakaan ei antanut Kreikalle olympialaisia nyt. Mutta Herran järjestelmässä se on täysin mahdotonta, koska nykyisilläkin olympialaisilla on pakanallinen "olympos-jumala" pohja. Oikeammin ilmaistuna Olympian vuorella palvottiin Zeusta kuten sen kuva pantiin Jerusalemin temppeliinkin. Tämä totuus viittaakin siihen, että Jumala laittaisi omat itselleen omistetut kisat! Voi olla, että joudutaan muuttamaan maailman suurimman urheilutapahtuman nimeä Olympialaisista Kareliagamesiksi!"
Olympialaisten uusi tuleminen vuodesta 1896 alkaen on siis ajan merkki samaan tapaan kuin siionismi. Israeliin palaavat juutalaiset tulevat valitsemaan Antikristuksen ja tekemään Jerusalemin valerauhan hänen kanssaan. Arvostan tervettä liikuntaa, mutta olympiakisat ovat osa ennaltatiedettyä kristikunnan luopumusta, johtavat Zeuksen palvontaan ja sitä kautta vihan ajan narrin, Antikristuksen tuloon. HV

ZEUS-HYMNI OLYMPIALAISISSA

"Tapahtui Lillehammerin talviolympialaisissa 1994/Naganossa 98. Opettaja piirtää olympiarenkaat tai näyttää videokatkelman ja kertoo lapsista, jotka eivät suostuneet laulamaan Zeus-hymniä. Opettaja voi lukea otteita Zeukselle osoitetusta rukouksesta. Oppilaat johdetaan pohtimaan lasten ratkaisun perusteita ja sitä, onko jumalilla eroa. Kotimaan jutun pohjalta voidaan pohtia, miksi uskonto oli yhdistetty avajaisiin" Lähde: KL: Kymmenen käskyn merkitys nykymaailmassa.

KRISTITTY KEISARI LOPETTI OLYMPIAKISAT

Ensimmäiset olympialaiset järjestettiin 9. - 10. heinäkuuta vuonna 776 eKr. Myöhemmin kisat olivat viisipäiväiset runsaine epäjumalanpalveluksineen. Sadan vuoden ajan olympialaisiin sai osallistua miehiä vain Peloponnesokselta. Vuodesta 676 eKr. lähtien olympialaiset olivat avoimet kaikille kreikkalaisille miehille. Sittemmin myös roomalaisille. Ja nyt ympyrä sulkeutuu, nykyaikaiset olympialaiset runsaat sata vuotta. Suomen olympiakomitea pitää kirjaa Ateenan 2004 tulosrajan saavuttaneista suomalaisurheilijoista.
Muinoin lajeja oli kahdeksan, arvostetuin viisiottelu: vauhditon pituus, johon kaikki osallistuivat. Parhaat jatkoivat keihäänheitolla. Neljä parasta keihäänheittäjää jatkoi kilpajuoksulla. Kolme nopeinta kiekonheitolla. Ne kaksi, jotka olivat heittäneet kiekkoa kauimmaksi, päättivät kilpailun painilla. Neljästi viisiottelun voitti Gorgos.
THEODOSIUS I (SUURI)
Viimeiset antiikin ajan kisat pidettiin vuonna 393 jKr. ja sen jälkeen ne kiellettiin pakanallisina. Kieltäjä oli Rooman keisari Theodosius Suuri, josta on kirjoitettu mm.:
"Theodosiuksen oleskellessa Italiassa sattui Thessalonikassa välikohtaus, jonka seurauksena Illyrian sotilaskomentaja surmattiin. Theodosius kosti thessalonikalaisille järjestämällä tuhansia ihmishenkiä vaatineen verilöylyn. Mediolanumin piispa Ambrosius vaati Theodosiusta katumaan syntiään julkisesti. Theodosius nöyrtyi ja ripittäytyi joulumessussa 390. Hän jatkoi katumustyötään säätämällä asteittain tiukkenevia lakeja vanhan monijumalaisen uskonnon harjoittamista vastaan. Lopulta 8. 11. 392 Theodosius teki kristinuskosta ainoan sallitun uskonnon valtakunnassa."

PAAVALI JA KREIKAN EPÄJUMALAT

Apostolien teot 18:1 Sen jälkeen Paavali lähti Ateenasta ja meni Korinttoon (mikä sijaitsee lähellä Olympiaa)
Apt 17:22 Niin Paavali astui keskelle Areiopagia ja sanoi: "Ateenan miehet, minä näen kaikesta, että te suuresti kunnioitatte jumalia...."
Apt 14:11. Kun kansa näki, mitä Paavali oli tehnyt, korottivat he äänensä ja sanoivat lykaoniankielellä: "Jumalat ovat ihmishahmossa astuneet alas meidän luoksemme".
12. Ja he sanoivat Barnabasta Zeukseksi ja Paavalia Hermeeksi, koska hän oli se, joka puhui.
13. Ja kaupungin edustalla olevan Zeuksen temppelin pappi toi härkiä ja seppeleitä porttien eteen ja tahtoi väkijoukon kanssa uhrata.
14. Mutta kun apostolit Barnabas ja Paavali sen kuulivat, repäisivät he vaatteensa ja juoksivat ulos kansanjoukkoon, huusivat
15. ja sanoivat: "Miehet, miksi te näin teette? Mekin olemme ihmisiä, yhtä vajavaisia kuin te, ja julistamme teille evankeliumia, että te kääntyisitte noista turhista jumalista elävän Jumalan puoleen, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on.

SEITSENVUOTINEN SOIHTU ATEENASTA JERUSALEMIIN

Antikristuksen on laskettu tulevan lähimmillään jo maaliskuussa vuonna 2004. Sen tulon laukaisevaksi tapahtumaksi olen sanonut neuvottelut Jerusalemin jakamisesta muillekin kuin israelilaisille. Mutta asiaan liittyy olympialaisetkin. Ja pidän siis todennäköisenä, että Antikristus laitattaa niinkuin Ilmestyskirja kertoo, itsensä kuvan Jerusalemiin viimeiseksi kolmeksi ja puoleksi vuodeksi pääsiäisenä vuonna 2011, mutta hakenee tulisoihdun jo Ateenasta vuonna 2004! Antikristusten viestin aloitti Antiokus, ja viimeinen, suuri Antikristus sen päättää! Harri Veijonen