MILLENNIUMIN MORSIAN

Helmiä:

Kielilläpuhuminen


Rukouskammio

C W C homepageSULHASELLEEN KAUNISTETTU

Sivun nimi BB.htm, sillä taustalla laulaa Brigitte Bardot tunnetuinta rakkauslauluaan. Voitte kuvitella, että minä laulan hänen kanssaan. Satumaiset häät tulossa! Kristuksen tulo PELASTAMAAN MORSIAMENSA ei ole satua vaan silmäimme edessä TOTEUTUVA kuten muukin ennaltatietämiseni!

Morsiamen kaunistukselle löytyy hengelliset vastineensa.

He naivat ja naittavat millenniumina eivätkä tiedä (Luukas 17:27) olevansa merkkinä Kristuksen morsiamelle. Jumala on luonut ihmiset kauniiksi, ja siitä kauneudesta saa pitää kiinni. Mutta ei seurakuntalaisten kaunistus saisi olla ulkonaista (2 Piet 2:2).
Yllä on annettu morsiamen kaunistuksen avuksi jo rukouskammio, kielilläpuhuminen ja ylistysnurkka. Tämäkin sivu toimii morsiamen valmiiksi saattamiseksi. Morsian on hetero eikä halua olla niinkuin enemmistö on ainoastaan päältä kaunis.

Uskallanko lähteä Kristusta seuraamaan? Monia tapauksia tunnetaan, että puolisokin on sietänyt mitä tahansa juoppoutta, mutta uskoon tulo on johtanut eroon. Ja mitä naapurit, työkaverit, jne. sanovat. Ilman hankittua ominaisuutta, ettei välitä siitä mitä toiset itsestä ajattelevat, ei voisi tehdä tällaista raamatullista opetustakaan. Se sisältää senkin totuuden, että Karitsan häistä vasta alkaakin aika, minkä vertauskuvaksi Jumala loi seksin. Huonoimmillaankin hyvää, mutta maan päälle jääville parhaimmillaankin tulossa aivan kauheata. Kuningasten Kuningas ei jätä kaunista morsiantaan maan päälle vihan aikaan! Rakastettuni. Mon Amour! 24. 10. 1999.

SEURAKUNTA


HOME