The UnMuseum - The (UN)Holy Lance

EVELIINAN MUISTOLLE


Kuva: Eveliinan haudalla hautajaisiltana

OLIKO EVELIINAN KOHTALO ENNALTATIEDETTY
VAROITUS SUOMINEIDOLLE, KOKO SUOMEN MAALLE?

Imatralla ilmestyvä Uutisvuoksi sisältää tänään 22. 8. 2001 pikkuilmoituksen: "Paikallisia uutisia netissä http://go.to/veijonen/."

Vuoden suurin puheenaihe Imatralla oli 14. 11. 2000 tapahtunut Eveliina Lappalaisen murha. Aihetta on käsitelty täälläkin. Eräs seikka joka on saattanut jäädä varsin vähälle huomiolle on se, mitä Seurakuntalaisen päätoimittaja Harri Veijonen on tarkoittanut viittauksillaan mahdollisuuteen, että Eveliina saattoi joutua toimimaan kuolemallaan varoituksena koko Suomen maalle! Oliko tapaus Eveliina varoitusta tai parodiaa Suomineidolle, ettei se saisi samaa kohtaloa? Tai joka tapauksessa kirkon johdolla kuolee, mutta seurakuntaa seuraten kansalaisilla on mahdollisuus päästä pakoon tulevaa vihaa, minkä tuloa emme voi estää.

Olennaista näissä teksteissäni on se tosiasia, minkä Lpr:n metodistikirkon naispappi tyttärineenkin pystyy todistamaan. Viimeksi juuri silloin Eveliinan murhan edellä olin varoittamassa Lappeenrannan keskustassa nuoria mukaanlukien metodistipapin tytär puhuen ajankohdasta 14. 11. 2000. En tiennyt tarkkaan mitä varottavaa olisi tulossa. Niinkuin täällä uutisissa oli luettavissa jo paljon ennen syksyä 2000, että siihen juutalaisvuoden vaihteeseen ja 45 päivää sen jälkeen olisi mahdollista erään Daniel 9:27:n selityksen mukaan osua ensin Jerusalemin valerauha ylösottoineen ja sitten puolitoista kuukautta myöhemmin "voi Suomea". Antikristus hyökkää Jerusalemiin Suomenkin kautta.

EVELIINASTA KOLME JA PUOLI VUOTTA
Nyt on pohdittu lähinnä ajankohtaa tarkalleen kolme ja puoli vuotta myöhemmin tapahtuisi. Ensin siis Jerusalemin valerauha ylösottoineen ja sitten puolitoista kuukautta myöhemmin Suomen kamaralle jalkansa jättäneet saavat Eveliinan kohtalon itsensä Antikristuksen toimesta.

Eveliinan murha ei teksteissäni ollut ennustettu eikä mitään muutakaan nimettyä vaaraa. Puhuin lähinnä mahdollisuudesta, että "jospa ylösotto silloin tulee" ja niinhän sitä kirkollinenkin väki aina muistuttaa, että kuolema voi tulla yllätyksenä. Tosiasia on se, että varoitin juuri ajankohdasta 14.-15. 11. 2000 antaen ymmärtää senkin, että jokin paha vastakohtani mahdollisesti tulisi.

KIRKKOHERRA HALUSI SUOJELLA MURHAAJAA
Pian sen jälkeen oli Imatran kirkkoherran kirjoituksia iltapäivälehdessä, että reppana murhaaja voisi ilmoittautua hänelle eikä poliisille ja että ihmiset pitävät murhaajana vastakohtaansa. Tosiasiaksi sanoin sen, että juuri minun vastakohtani on voinut olla murhaaja niin totta kuin murha tapahtuikin Karelian vastakohdassani, arkkipiispan Turun tuomiokirkko on Suomessa vastakohdassani ja paavi maailman kristikunnassa perimmäinen minusta lukien.

En tiedä halutaanko minun sanoista ottaa mitään varteen, mutta minä olen puhunut ja laitan vielä kuvankin sivulle eveliina.htm muistoksi ja varoitukseksi siitä, että noita hautoja ei enää 45 päivää oikean valerauhan ylösottoineen tapahtuman jälkeen lisää tulisi vaan suomalaiset tulisivat pelastetuksi yläilmioihin silloin määrähetkenä.

Lappeenrannassa 22. 8. 2001 Harri Veijonen

PS. Päivälleen 10 vuotta sitten tapahtui Kristuksen ylösnousemusta todistanut ennaltatiedetty parodia Gorban oltua vankina pilkulleen sen ajan kuin Kristus haudassaan. Eveliinan omaisille haluan sanoa, että mikäli olen osittainkin oikeassa siinä, että Eveliina on joutunut "kuolemallaan pelastamaan Suomea", se on vahva todiste sen puolesta, että Eveliina nousee ensimmäisessä ylösnousemuksessa ja me eläessä seurakunnan ylösottoon pääsevät saamme nähdä hänet samalla hetkellä ja ikuisesti kaikki uudessa kehossamme.

MUITA TEKSTEJÄNI KOSKIEN EVELIINAA:
20. 7. 2001
HEVOINEN JA SYKSY 2001 En anna osoitteita hevoisen tietämääni neljään osoitteeseen, vaikka hevoinen niitä pian laittaisikin laillisempaan uskoon. Löysin eräästä osoitteestaan sivun varastetuksi itseltänikin. Se on tämä uutissivu päivättynä marraskuun puolivälissä 2000. Se oli ajankohta, jossa Daniel 9:27:n perusteella "ilman mitään siltoja" oli mahdollista jo rikkoa tehtyä valerauhaa. Ja sen tapahtuman esikuvaa tapahtuikin. Palestiinan syntysanoista tuli kuluneeksi 12 vuotta ja Eveliina Karelian vastakohdassani Vuoksen itärannalla tapettiin. Siitä kuluu siis 3, 5 vuotta (ellei 2 vuotta vähemmän) kun seuraavan kerran ei vain Eveliina vaan koko Suomi neito on vaarassa. Ja tuhokin on varma, mikäli noin 45 päivää aiemmin Jerusalemin valerauhaa tehdään ja ylösotto tuli yhtä varmasti.

24. - 27. 4. 2001
45 PÄIVÄÄ MYÖHEMMIN. Tämä 45 päivää myöhemmin ajankohta löytyy siis saavuta 1335 päivää ja 3,5 vuotta ajan erotuksena. Vaikka kysymys ei vielä ollut seurakunnan ylösoton vuodesta, tähän astiset tapahtumat ja niiden hyvä ennaltatietämiseni sai minut uskomaan, että vaikka vielä Gorba ei hyökkää Jerusalemiin kuitenkin jotakin paskamaista sikiämistä sille tulee.
Sen lisäksi että kirjoitin aiheesta uutissivulla olin lähettänyt sähköposteja kymmenille sähköpostikirjeeni saajille.
Mikäli Eveliina Lappalainen olisi ollut aktiivi täkäläisen paikallisseurakunnan eikä paikallisen kirkon jäsenenä, sähköpostikirjeideni saajana, häntä ei olisi tapettu! Hän olisi osannut varoa ajankohtaa, mistä varoitin ja jona hänet sitten tapettiinkin. Vuonna 1988 kirjoitin Etelä-Saimaassa otsikolla "Israelin maa jaetaan". Aina olen osannut kirjoittaa etukäteen. Silloinhan seurauksena oli, että Jasser Arafat laittoi 1988 alulle hankkeen, minkä muistopäiväksi selvisikin ajankohta 14. 11. 2000. Palestiina on helvetin tulon takuu, mutta Eveliinaa voitte miettiä itse. Varoitin tuosta ajankohdasta, varoitin vastakohdastani! Vastakohtanani pidän Eveliinan murhaajaa. Täältäkö kirkkoherra Aalto Karelian vastakohdassani ja kristinuskon vastakohtanani oli käynyt lukemassa ajatuksen käyttämälleen ilmaisulle: "ihmiset kuvittelevat murhaajana itsensä vastakohtaa"? Nyt vasta minulle selvisi ensimmäinen nimi, mikä Imatralta on voinut käydä sivuillani ennen Eveliinan murhaa. Kirkon tanssiaisistahan Eveliina kai oli tulossa. Yhtä matkaa Olli Aallon kanssa ainakin kuvainnollisesti. Huom. sopivampi sokea taluttaja kyllä se imatralaispappi, joka tv:ssäkin esiintyi tarjoten kirkon jäsenille tangoiltoja.

27. 4. EVELIINA JA PUOLI VUOTTA. Eilen sekä Etelä-Saimaa että Iltalehti kirjoittivat Eveliina Lappalaisen surmatutkimuksista. Tutkimuksiin onkin tullut pätevä mies, rikosylikomisario HARRI Rahikka. Iltasanomien otsikko: "Koputamme kohta tekijän ovelle". Ei enää sellaista "suojelua" kuin kirkkoherra Olli Aallon toivoma, kunpa tekijä koputtaisi kirkkoherran ovelle tunnustautumaan. "Poliisi on mahdollisesti jo tekijääkin kuulustellut". Tekijän arvellaan olevan lähipiiristä. Olisipa kiva tietää, onko Eveliinan isän iso veli näyttänyt poliisille minusta ottamaansa kuvaa vai pitänyt sen piilossa peläten siinä olevan luvatun vihjepalkkion saaja. Ilmeisesti pitänyt piilossa, koska poliisi ei ole ovelleni koputtanut. Lähipiirillä poliisi tarkoittaa maantieteellistä etäisyyttä surmapaikasta. Siellä onkin tarkkakin asuntoni vastakohta lähellä Vuoksen itärantaa. Jopa skeptikko Mäkelä on kirjannut sivulleen esittämäni ajankohdan ja esitykseni siinä jotakin pelättävää tapahtuvaksi. Ennustamani ajankohta oli tarkalleen Eveliinan murhan tapahtumahetki! Ja Palestiinan muistopäivän lisäksi ilmestyi nimelläni henkilö Uudesta Seelannista. Huom. Nimensäkin voi löytyä teksteissäni. Edelleenhän paskaa levitetään minullekin nimelläni. Mainitsin uutisissani myös, että piispa Huotarikin oli ollut Imatralla murhan aikana tai heti sen jälkeen. Asian kertoi muistotilaisuudessa Eveliinan hautaan siunannut naispappi, joka kesällä 2001 osui vihkijäksi kanssani samoihin häihin kertoen sielläkin tapaus Eveliinan olleen uransa raskain kokemus. Harri Veijonen, Lappeenranta.

KESKUSRIKOSPOLIISIN TIEDOTE
Keskusrikospoliisin kolmanneksi uusin tiedote eli kesältä 2001:
Keskusrikospoliisi ei ole lopettanut Eveliina Lappalaisen surman tutkimuksia Imatralla, toteaa apulaispäällikkö Kauko Aaltomaa. Eräissä tiedotusvälineissä esitetyt tiedot, joiden mukaan KRP vetäisi tutkijansa pois Imatralta, eivät pidä paikkaansa. Eveliina Lappalainen löydettiin 15.11.2000 surmattuna Imatrankoskella. Paikallispoliisi käynnisti välittömästi laajat ja ammattitaidolla tehdyt tutkimukset, jotka siirtyivät keskusrikospoliisin tutkinnanjohtoon 13.2.2001. Tutkimuksia on sen jälkeen jatkettu yhteistyössä paikallispoliisin ja KRP:n kesken. Surman tutkimukset jatkuvat sekä lomakauden ajan että sen jälkeen. Tutkinnanjohtaja Harri Rahikka työskentelee kuten tähänkin asti osittain Imatralla ja osittain KRP:ssä Vantaalla. Ratkaisevaa tietoa surman selvittämiseksi ei ole toistaiseksi löytynyt. Poliisi toivookin saavansa yleisöltä edelleen surmaan liittyviä vihjeitä.
Imatran poliisin numero 7323660.