HARRI VEIJONEN:

EXODUS AJAN MERKKINÄ
Todistaako Exoduskin Antikristuksen tulon vuonna 2004?

EXODUS AJAN MERKKINÄ

Milloin meidän exoduksemme tulee -aihetta on jo hieman sivuttu. Exodus ajan merkkinä on erittäin laaja aihe, josta perussuomalainen ei tiedä mitään. Seurakunnalle yritän tässä valottaa joitakin olennaisia sisältöjä siitä. Vuoden 1996 antikristustutkielmassani ollut teksti minulla on laajin exoduksesta otsikolla Exodus.htm.

EXODUSTEN MONINAISUUS
Messias Jeshua eli Jeesus Kristus tuli oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan ja oikealle kansalle. Oikea tässä tarkoittaa myös ennaltatiedetty. Paikka oli Betlehem, aika 4000 Aadamista ja kansa juutalaiset. Kansa oli jossakin vaiheessa tehnyt kalenteriinsa noin 240 vuoden virheen, mutta historiansa viimeisen 1500 vuoden osaltakin antoi odottaa Messiasta noin 2002 vuotta sitten niinkuin Raamattu kertookin luvattua Messiasta silloin odotetun.
Juutalaisten oma historia noin 1500 eKr. tunsi Egyptistä lähdön, Exoduksen. Jerusalemin kaupungin perustamisen noin 1000 eKr. Riemuvuodet 50 vuoden välein Exoduksesta. Kristuksen syntymän aikoihin elettiin 30. riemuvuotta, ja sen "täysi-ikäisyyden" täyttymys oli Messiaan lihaksi tulo.
Mooses johti Exoduksessa juutalaiskansaa Luvattuun maahan. 70 jKr. kansa ennaltatiedetysti hajotettiin ja ennaltatiedetysti sitä on jälleen koottu omaan maahansa Israeliin. Tämä lopun ajan juutalainen exodus on selkeästi takuu Messiaan pikaisesta paluusta.
Exodus pakanoilla kristillisellä kaudella on lähtöä ulos Baabelista (Ilm 18:4), kirkosta seurakuntaan, ja seurakunnalla maasta yläilmoihin tempaus, ensimmäinen ylösnousemus. Jonkinlainen toinen Mooses olen itse ja Lipponenko jätetään kolmanneksi tulimeressä taistelua johtamaan?
Seitsemänkymmentä riemuvuotta on loppuratkaisun aika. Se täyttyikin 2000 vuotta Kristuksen syntymästä. Monetkin juutalaiset odottavat nyt Messiasta, ja yhä useammat tajuavat, että Hänhän on jo tulossa takaisin. Neljäkymmentä vuotta erämaata oli juutalaisilla Exoduksessa ja 40 riemuvuotta meni juutalaisilla "hukkaan", meille pakanoille ns. kristillisenä kautena.

3500 VUOTTA KUIN 3,5 VUOTTA
70 riemuvuotta on mennyt vuonna 2000. 70 vuosiviikkoakin on mennyt ja Daniel 9:27:ssä, ratkaisevassa vuosiviikossa eletään 2000 - 2007. Exoduksen tapahtuma-ajankohdastakin 1500 eKr. takaisin alkuun palatessa saadaan ajankohta 3500 vuotta sitten eli tuhatkertaisella nopeudella kolmen ja puolen vuoden kuluttua ajankohdasta 1. 10. 2000 tapahtuu!

Kolme ja puoli vuotta ajankohdasta 1. 10. 2000 on noin 1. 4. 2004. Oikeampi ajankohta on se miten juutalaiskalenteri asian näkee. Koska Antikristus juuri 3,5 vuotta ennen Messiaan näkyvää paluuta Jerusalemiin sen sopimuksen rikkoen hyökkää, silloin noin aprillina vuonna 2004 mentäisiin Exodusta "takaperin" siten, että Antikristus joukkoineen, ilmeisesti Gorba Egyptin Faaraona ajaakin juutalaisia Punaiseen tai ainakin mereen.

HENGELLINEN ISRAEL KUITENKIN PELASTUU
Seurakunta ei ole oikea Israel vaan Israel on juutalainen kansa ja juutalaisvaltionsa. Mutta hengellinen Israel nimitystä voin käyttää siitä ihmisjoukosta, joka tulevasta Antikristuksen hyökkäyksestä ja vihan ajasta pelastuu. Oikeallakaan Israelilla ei maan päällä ole nyt parempaa Moosesta kuin minä. Kaikki seuraajani pelastuvat olivat sitten syntyperältään juutalaisia tai ei-juutalaisia ns. pakanoita. Milloin meidän exoduksemme tulee?
Nyt en näe asuinpaikalleni koko maan päällä muuta vaihtoehtoa kuin Lappeenrannan Antikristuksen valtakunnan vieressä! Minä seurakunnan ensimmäisenä edustajana olen Antikristuksen ensimmäinen kohde. Meidät peto yrittää saada, mutta joutuukin tyytymään maan päälle jäävään porttoon ja Messiaaseen kääntymättömiin juutalaisiin. Parhaani mukaan kehotan varautumaan Antikristuksen hyökkäykseen heitäkin kaikkia, jotka maan päälle vihan aikaan mahdollisesti jäävät.
Seurakunnan ylösotolle on olemassa sitäkin tarkempi ajankohta kuin vuoden 1995 kirjani otsikkokin julistaa: "Jerusalemista sovittaessa". Sopimuksen vahvistamisen ja hyökkäyksen väli Danielin kirjan viimeiseen lukuun perustuen olisi 45 päivää. Seurakunnan Exodus, muutto luvattuun taivaan maahansa tapahtuu niiden päivien välillä kohta sopimisen jälkeen. Harri Veijonen


LISÄTIETOJA

UUDEN AIKAKAUDEN IHMEET
JO VARHAIN LAPPEENRANNASSA

Vuoden 1917 joulukuun ihmeestä Jerusalemin taivaalla ovat ennen minua kertoneet Vilho Rantanen kirjoissaan ja K. O. Syväntö Vanhan testamentin käännösvirheistä-kirjasessaan. Syväntö löysi toisaalla toistamani raamatunkohdankin sitä ihmettä kuvaamaan. Raamattu kertoo myös, että juutalaisia tulisi palaamaan omaan maahansa taivaalla lentävissä "pilvissä", jotka lentokoneiksi tiedämme. "Pilvi" mainitaan myös Kristuksen taivaaseen noutajana, ja kerrotaan hänen tulevan takaisinkin samalla tavalla oli sitten kysymys mistä ihmetekniikasta tahansa.
Käsissäni on teos "Parhaat vuodet, Lappeenrannan Ilmailuyhdistys ry 1935-1985". Heti sivulla 4 sekin tietää, että nuo lopun ajan alkamisen tekniset merkit, ihmisiä kuljettavat "pilvet" olivat "uuden aikakauden ihme".
Lentokoneet olivat tulleet Lappeenrantaan silloiselle lentokentälle, Leirikentälle vuonna 1918. Toukokuun 4. 1918 ilmailuvoimien saksalainen kapteeni Carl Seber oli antanut määräyksen Lappeenrannan lentoaseman perustamiseksi:

"Mikkelissä toukokuun 4. pnä 1918
Ilmailuvoimien päällikkö.
Suunnitelma suomalaisten lentopaikkojen kehittämiseksi.
- - -
Heti suoritettavat toimenpiteet:
Lentokeskuksen rakentaminen Lappeenrantaan.
Kaiken kaluston ja henkilökunnan siirtäminen sinne.
Lentokonesuojan rakentaminen Lappeenrannassa on aloitettava heti,
samoin kuin korjaamonkin rakentaminen.
Välttämättömiin lentokenttärakennustöihin on määrättävä vankipataljoona.
... töiden valvojaksi komennetaan toistaiseksi luutnantti von Bülow.
Seber"

Kotikaupunki Lappeenranta on upeasti mukana Raamatun profetiassa. Täällä on oikeaan aikaan oikeassa paikassa valtio nimeltäänkin maan ääret, Finland. Sen Kristuksen morsianta kuvaavan maamerkin sijainti ja koko kartalla, josta kerroin pari kuukautta sitten, on hämmästyttävä. Sen synnytyskanava poikii Suomelle vielä lähes koko entisen Neuvostoliiton! Sen, joka turkkilaisvallan väistyessä Jerusalemista 1917 syntyi (Dan 7:7,8,23-26) kera Finlandin, Israelin perustamisen aikaan teki Suomen kanssa Yhteistyö- ja avunantosopimusta ja Jerusalemin vapautuksen aikaan 1967 siunaili Saimaan kanavan rakentamista tietenkin tajuamatta niitä Israel-profetian Finlandin osuudeksi. Finlandin tuleva pääkaupunki Lappeenranta on jo nyt maan hengellinen keskus ja Mooses oikealla paikallaan kaikkine ihmeineen olen minä. Monien ihmisprofetioiden mukaan viimeinen herätys Suomessa juuri ennen Jerusalemin valerauhaa seurakunnan ylösottoineen lähtee Lappeenrannasta. No minähän kaikkien kirkkojen vastustaessa koko oikean opin päälevittäjä tässä maassa olen.

ENNALTATIEDETTY LENTOTOIMINTA LAPPEENRANNASSA
Lentokoneet Lappeenrannassa olivat Finlandissa ensimmäisten joukossa. Lappeenrannan lentokentällä on merkittävä asema profetiassa välittää Suomen itänaapurin, Pohjoisen maan juutalaisia jälleen juutalaisvaltioonsa. "Päästä sinä juutalaiset Pohjoisesta maastasi niin saan heidät suostumaan alueittemme jakamiseen ja pakkorauhaan", sanoi Peres Gorballe heti sen jälkeen, kun olin julkisesti Lappeenrannassa kirjoittanut hänen niin tulevan sanomaan! Vastaavasta aiheesta ovat kirjoittaneet lisäkseni mm. Steven Lightle ja Leo Meller Exodus-kirjoissaan. Mm. Pietari-Lappeenranta lennoista olen uutisoinut.
Lappeenrannan ilmailutoiminnan aloitti toukokuun 10. 1918 Antreasta saapunut ilmailuvoimien lento-osasto. Toukokuun 6. oli sikäläinen lento-osasto saanut Sederiltä käskyn muuttaa heti Lappeenrantaan.
Lappeenrannan uutta lentokenttää kaavaillaan rautatien eteläpuolelle. Eivät päättäjät vielä arvaa miten merkittävä lentoliikenne tuleekaan olemaan seuraavan vuosituhannen kahden suurkaupungin, Jerusalemin ja Lappeenrannan välillä. Esimerkiksi tämä totuus on luettavissa suoraan Jumalan Sanasta: Vuosittain käyvät kaikki lappeenrantalaiset kumartamassa Jerusalemissa Kuningasten Kuningasta, ainoata Herraa, Jeesusta! Harri Veijonen