GOOGIN SOTA

Keräilijäkaverilta sain lahjaksi kirjasen GOOGIN SOTA (1917). Olen tästä teoksesta jotakin aiemminkin kirjoittanut, vaikka en ole nähnyt koko kirjaa. Tämä kirjanen oli hieno löytö!

Ensimmäisenä kiinnitin huomioni kustantajaan: Matti Vuolukka ja kumpp. Löytyy jopa Wikipediasta: https://fi.wikipedia.org/wiki/Matti_Vuolukka

Kirja kertoo Kristillisessä aikalaiskirjassakin kertomani Merikarvian kirkkoherran Gust. Nyholmin mietteistä. "Mietteitä Gogin sodasta" oli kirjoittanut suomalainen naiskirjailija Matilda Roslin-Kalliola, joka ennustukset oli v. 1877 saanut Gustaf Nyholmilta. Kirjaa yritettiin saada jo vuonna 1912, mutta Suomen painoviranomaiset eivät sallineet kirjasen levitä Suomen kansan luettavaksi. Kertoihan se Venäjän tulevasta kohtalosta.

Kiinnitin huomioni mainintaan Danielin 7:nnen luvun 19:ssa jakeessa näemme pedon, jolla on rautaiset hampaat ja vaskiset kynnet. En todellakaan ole ensimmäinen, joka liittää Danielin viimeisen petovaltion Venäjään eikä EU:hun.

Roslin-Kalliola luuli Googin sodan liittyvän ensimmäiseen maailmansotaan. Mutta Nyholm itse tajusi, että se Hesekielin kertoma sota käytäisiin vasta lopussa ja kohdistuisi juutalaisiin. Minun tulkintani Googin sodasta on ruhtinas Mikael Gogbrasovin hyökkäys antikristuksena Suomenkin kautta Jerusalemiin valerauhan ylösottoineen jälkeen mahdollisesti kevättalvella 2025.

Aivan oikein ja samaan tapaan kuin minä Nyholm puhuu Daniel 11:36 olevan Venäjän viimeinen johtaja, Kuningas, joka tekee mitä hän tahtoo. Vielä vuoden 1933 Raamatussa sen alaviitteetkin kohdallaan antikristukseen liittyen. Uudesta 1992 raamatunväännöksestä on poistettu jopa Roos niinkuin Ryssänmaa ja maininta valearauhasta ylösoton hetkellä. (1 Tess 5:3)

Mutta mikä tulee Suomen kohtaloksi, kysyi Roslin-Kalliola. Kunnianarvoisa opettaja nousi seisaalleen, ojensi oikean kätensä, piirsi sillä ilmassa pitkän linjan pohjoisesta kaakkoon ja sanoi samalla: Silloin vedetään raja siellä, kaukana Pietarin takana, Viro, Inkerinmaa, Arkangeli ja muut suomalaiset maat liittyvät Suomeen, niin ainakin uskon.

Harri Veijonen. Päivittäiset uutiset, http://wwnet.fi/users/veijone/

LINKKEJÄ, joissa olen mukana:

wwnet.fi/users/veijone/ind05kesa.html
Kirjailijatar Matilda Roslin-Kalliola julkaisi vuonna 1911 Tukholmassa aikakauskirjassa Facklan (Tidskrift för kristlig tro och forskning) tutkielman, jossa VT:n profetioiden laskuesimerkein ennustettiin lähiaikoina alkavan koko maailmaa käsittävä sota. Tutkielma oli lähtöisin Merikarvian kirkkoherra Nyholmilta.

wwnet.fi/users/veijone/ind04elo.html
Roslin-Kalliola, Matilda Mietteitä Gog'in sodasta Uusi suomalainen p. 1917 [ 10 ] Roslin-Kalliola, Matilda Tankar om Gogs krig Ny uppl. 1917 [ 11 ] Roslin-Kalliola, Matilda Viestini menneiltä sukupolvilta Matilda Roslin-Kalliolan elämä ja kertoelmat 1921 [ 12 ] Roslin-Kalliola, ...

https://keskustelu.suomi24.fi/t/3054125/kolmas-maailmansota
Kolmas maailmansota - Profetiat - Suomi24 Keskustelut keskustelu.suomi24.fi/t/3054125 9.6.2006 · http://www.google.fi/search?q=Matilda Roslin-Kalliola Mietteitä Googin sodasta&hl=fi&lr=&filter=0 mutta runsaat tietoni perustuvat toisiin lähteisiin. http://www.google.fi/search?hl=fi&lr=&q= site:wwnet.fi googin sota veijone Kiva että joku mainitsi positiivisesti 1900-luvun henkilöissäni http://wwnet.fi/users/veijone/190020.htm mainitun nimen..


OIKEA PROFEETTA VETÄÄ VAKAVAKSI

Väärät profeetat ja huonot profeetat ovat huvitusta kansalle. Mutta annas olla, kun tulee oikea profeetta, joka tietää asioita siihen malliin, että on selvää, että Jumala on hänen sanomansa takana. Ei ole sopivaa, että kukaan todistaa niin Jumalan olemassaolon. Siksi oikeat profeetat vetävät vakavaksi. Varsinkin nyt, kun alkaa viimeisten ja suurimpien profetioiden toteutuminen.


JUUTALAISTEN UHRIMENOJA 1010 PÄIVÄÄ

Katso "Seven years" kuva. Uusi Juutalaistemppeli rakennetaan nopeasti, ilmeisesti 250 päivässä. Jos siis temppeliä rakennetaan 250 päivää, juutalaiset uhritoimitukset temppelissä kestävät 1010 päivää. Sitten Antikristus lopettaa juutalaismenot temppelissä ja ajaa juutalaiset pois koko Jerusalemista. HV


SAMANTYYPPISIÄ KUVIA MAAILMALTA

yandex.com/images/


MAAILMALLA ENITEN

Maailmalla näkyy olevan eniten tekstejä ja kuvia siitä, että viimeinen vuosiviikko alkaisi Jerusalemin valerauhasopimuksella. Siihenhän itsekin vuosikymmeniä sitten uskoin, kun Daniel 12:12 ei ollut tuttu. Kuitenkin Daniel 9:27 käännös lienee ei viikon ajaksi (valerauha tehtäisiin) vaan viikon aikana, kohdassa 1335 päivää Messiaan näkyvään paluuseen. Daniel 9:27 kyllä kertoo viimeisen tapahtuman, Jerusalemin valerauhan vahvistus, mutta Daniel 12:12 kertoo ajankohdan.

Daniel 12:12 1335 päivää eikä 7 vuotta olisi Karitsan häiden pituus. Seitsemän vuotta alkaisi uuden Juutalaistemppelin rakentamisella. "Saavuta 1335 päivää", http://wwnet.fi/users/veijone/1335.htm , 1335 päivää pitäisi laskea taaksepäin näkyvästä paluusta. Tullaan tammikuuhun 2025, jos näkyvä paluu syyskuussa 2028. Hieman on monimutkaista, muttei pidä yksinkertaistaa asioita vaan tutkia kaikki mahdollisuudet. Asia on selvä, jos Juutalaistemppeli nyt syksyllä tulee. HV

SEVEN YEARS: 911/21 - 311/25 - 911/28

Temple 250 days Rapture Jan/25 - A. in Jer - Messiah on the Earth


HERRA EI TEE MITÄÄN ILMOITTAMATTA PALVELIJOILLENSA PROFEETOILLE

Aamos: 3:7 Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan (suunnitelmiaan) palvelijoillensa profeetoille.

Olen saanut toimia tuon sanankohdan tarkoittamana profeettana mm.
1. 1. 2000, jolloin päivälleen tiesin Jeltsinin poistuvan vallasta.
11. 9. 2003 kaksi vuorokautta ennen Anna Lindin murhaa täällä wwnet.fi/users/veijone/ kirjoitettuna varoitus "ulkoministeri tulisille hiilille". Toteutuminen päivälleen, Ruotsin ulkoministeri Anna Lind tapettiin ja Suomen ulkoministeri Erkki Tuomiojakin sitä itki.
11. 3. 2004 ennaltatiedetty päivälleen uusi terrori-isku maassa (Madrid) ja merkki taivaalla (Sedna). Parhaiten toteutunut profetiani. Ei kuitenkaan tiedetty missä uusi terrori-isku tapahtuisi tai millainen merkki taivaalle tulisi.

SUURIMMAT JA HELPOIMMAT PROFETIAT ALKAMASSA

Kun nyt näyttää siltä, että viimeinen vuosiviikko alkaisi 11. 9. 2021, siitä alkaen 7 vuotta olisi selvästi helpoiten ja parhaiten ennaltatiedettäviä tapahtumia. Vuosiviikon puolivälissä 11. 3. 2025 Antikristus hyökkäisi Jerusalemiin ja 11. 9. 2028 Messias palaisi näkyvästi Jerusalemiin.

Hieman vaikeammin tiedettäviä ovat Antikristuksen tulo ja ilmestyminen. Olen kuitenkin tehnyt niihin yksityiskohtaiset selitykset: Antikristuksen tulo olisi Gorban paluu valtaan 1. 1. 2022 ja ilmestyminen noin 18. - 19. 1. 2025 vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa yhdessä monien kanssa. Sitten viikon tarkkuudella viikkoa myöhemmin seurakunnan ylösotto ja tietenkin samalla kaikkien Kristuksessa kuolleiden ylösnousemus!

Ylösoton tulo runsaassa kolmessa vuodessa varmistuisi jo sillä, että viimeisen vuosiviikon alkaessa tapahtuisi merkittävä isku. Tähän olen selittänyt pikkutarkasti Syyriasta lähtevän Iranin ohjus 11. 9. 2021, mikä harhautuisi ja tuhoaisi Kalliomoskeijan. Sen jälkeen siihen alettaisiin rakentaa uutta Juutalaistemppeliä.

Olisiko tuo pohdintani Jumalan antamaa profetiaa? Saanko jatkaa Aamos 3:7:n tarkoittamana profeettana vieläpä pikkutarkasti toteutuvalla mahdottomalla profetialla? HV


15 VUOTTA VANHA KUVA

"Seven years" on 15 vuotta vanha kuva. On vain odotettu, milloin vuodet ovat kohdallaan. Ja nythän ne ovat kunhan Juutalaistemppeli tulee. Tähän kuva oli lisätty 13. 5. 2021. Ainakin monet ulkomaiset lukijat ymmärtävät kuvan. Vastaavia hieman erilaisia on nähty ulkomailla. HV


PROFEETAT YHTEISTYÖSSÄ TIESIVÄT TARKALLEEN

Päivittäiset uutiset August 16, 2008 Elokuun 16. 2008. Aviopari oli profetoinut Venäjän hyäkkäävän Suomeen elokuun 8. 2008.

Joku kirjoitti Suomi 24:ssä mainiten minut: ( keskustelu.suomi24.fi/t/6071832/venaja-hyokkaa--nyt ) "Venäjä hyökkää elokuussa 2008 eikä pari viikkoa seurakunnan ylösoton jälkeen niinkuin Harri Veijonen on selittänyt. Nyt selviää, miten Harri Veijosella oli väärä tulkinta."

Vastasin: "29.7.2008 saimme tekstiviestin, jossa kerrottiin ennustuksesta Venäjä hyökkää Suomeen 8. 8. 2008. Huomattavasti sattumaa parempi profetia, vaikka niinkuin olin sanonut Venäjä ei nyt hyökkää Suomeen vaan Georgiaan, kuten tapahtuikin. Se että Venäjä ennaltatiedettynä määrähetkenä, 8. 8. 08 ..."

Profeetta aviopari tiesi päivälleen Venäjän hyökkäyksen, mutta oli lisännyt omiaan, että hyökkäys kohdistuisi Suomeen. Minäkin sain tekstiviestin tuosta profetiasta, mutta selitin, että Venäjä hyökkää etelään. Niin sitä sitten hyökättiinkin etelään, Georgiaan, ja päiväkin oli tiedetty. Profeetat yhteistyössä tiesivät tarkalleen. HV


VIIPURIN TUOMIOKIRKON TUHO

KOLME VUOTTA AIKAISEMMIN. Vuosisadan henkilöissä ( Kristillinen aikalaiskirja. Kovakantinen. 15 euroa kuluineen) kirjoitin Mikko Reposesta: "Kolme vuotta ennen talvisotaa hän sai voimakkaan kehotuksen mennä julistamaan Viipurin ev. lut. kirkkoon: Kolmen vuoden kuluttua on tämä temppeli raunioina." http://wwnet.fi/~veijon1/reponen.htm

"Välikohtaus tuomiokirkossa: Oli neljäs rukouspäivä, lokakuun 25. 1936. Pastori Bertel Törmävaara oli saarnaamassa. Hän oli Suomen Nuorten Kristillisen Yhdistyksen ja NMKY:n palveluksessa ja oli silloin puhujamatkalla Viipurissa pitämässä miesten päiviä sekä puhumassa nuorille. Hän oli ehtinyt saarnansa loppuun, kun yhtäkkiä nousi eräs mies kirkon penkissä seisomaan ja alkoi huutaa voimakkaalla äänellä. Hän julisti, että Viipurin kaupungin asukkaiden on tehtävä parannus, sillä Jumala on ilmoittanut hänelle, että Viipurin kaupunki tulee tulella poltettavaksi ja sen tuomiokirkko hävitettäväksi, niin ettei siihen jää kiveä kiven päälle." https://keskustelu.suomi24.fi/t/5465567/mikko-reponen-viipurin-profeetta


MITÄ MIKKO REPONEN OPETTI YLÖSOTOSTA?

PUOLIYÖ LÄHESTYY KUN KANSAT LUOVAT RAUHAA MAAN PÄÄLLE. "Vaikka Reponen ei liene ollut selvillä Daniel 9:27:stä ajassamme, silti hänkin kirjoittaa: "Puoliyö lähestyy! Kansat vain "luovat" rauhaa maan päälle sanomalla: Ei mitään hätää" (1 Tess 5:3). Vielä: "Mutta valvova vartija saa sanomia ylhäältä. Juudan Jalopeura valmistuu seurakuntaa noutamaan ja antaa merkkejä uskollisille vartijoille. - Jos sinä kaipaat kirkkauteen ja autuuteen, niin valvo! Ole nöyrä armoa kerjäten. - Herra tuntee omansa, ja murtuneet sydämet Herra tuntee omiksensa ja siunaa uudistuvalla armolla, niin että he vaeltavat, eivätkä väsy." Tämä oli merkitty muistiin Särkisalmella 8.6. 1948."

KAUAN ELÄÄ OIKEA SANOMA. Mikko Reponen kuoli vuonna 1951 Härmän parantolassa alle 60 vuoden ikäisenä. Hänet on haudattu Ylihärmän ev. lut. kirkon läheiseen hautausmaahan. Erään karjalaisjärjestön avulla haudalle on pystytetty muistomerkki. Kauan elää Saimaan kanavan varren oikeain profeettain oikea sanoma. http://wwnet.fi/~veijon1/reponen.htm


OMITUINEN PROFEETTA

Näyttää profeetta-nimelläkin löytyvän tosi outoja tyyppejä. En nyt puhu itsestäni vaan tuosta, joka edellä uskoi ja toivoi Venäjän hyökkäävän Suomeen elokuussa 2008, jotta Harri Veijonen olisi väärässä kun opettaa Venäjän hyökkäävän Suomeen vasta muutama viikko Jerusalemin valerauhan ylösottoineen jälkeen. Vai kuka teistä pitää minua tuotakin omituisempana? Tuskin kukaan heistä, jotka palaavat sivuilleni. Kiitos! HV