ONKO GORBA

ANTIKRISTUS?

Harri Veijonen
ja Ruusmari SukkiGorbatshov on antikristus. Nimitystä käytetään jokaisesta Kristuksen vastustajasta, joten ainakin sellainen antikristus Gorba on. Harri Veijonen ei väitä ketään viimeiseksi suureksi Antikristukseksi. Viimeinen suuri Antikristushan on sellainen henkilö, joka täyttää kaikki Raamatun antikristusprofetiat. Veijonen on varoittanut ennustusten toteuttamisesta Bettino Craxia ja Mihail Gorbatshovia.


NYKYISIÄ ANTIKRISTUSEHDOKKAITA

TUNTEMATON ( Varmuutta Antikristuksesta ei vielä ole. Asia selviää viimeistään siitä kuka ilmestyy vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa )

GORBATSHOV, Venäjä ( Harri Veijonen: Jos palaa valtaan, http://wwnet.fi/users/veijone/gorba.htm )

PUTIN, Venäjä ( T. Chase, http://revelation13.net/Putin.html )

EU:N VIIMEINEN JOHTAJA ( Hal Lindsey ym.)

EMMANUEL MACRON, Ranska ( Johanna Tukiainen ym., https://ajankohtainen.wordpress.com/2019/01/02/voisiko-emmanuel-macron-olla-antikristus/ )

PRINSSI CHARLES, Iso Britannia ( Samuel Tuominen, https://samueltuominen.com/tag/prinssi-charles-antikristus/ )

JOKU ULKOLAINEN JUUTALAINEN ( Melko yleinen selitys, keskustelu.suomi24.fi/t/14663623/antikristus-on-juutalainen )

JOKU ISLAMISTI LÄHI-IDÄSTÄ ( Tuleeko Antikristus ja hänen petohallituksensa Islamista? https://nokialainen.blogspot.com/2011/06/tuleeko-antikristus-ja-hanen.html )

SYYRIASTA, ( Jonkin verran suosittu selitys, mutta https://samueltuominen.com/2015/10/30/antikristus-harhat-osa-1-syyrialainen-antikristus/ )

MUAMMAR GADDAFI, Libya ( Jumalan lapset lahko USA:ssa 1990-luvulla. Tiesivät "hänen" tekevän liiton Israelin kanssa. )

DONALD TRUMP, USA ( https://nokialainen.blogspot.com/2017/02/onko-donald-trump-raamatun-antikristus.html )

BARACK OBAMA, USA ( Ei ole eikä kukaan muukaan USAlainen: Bill Clinton, George W. Bush, https://www.gotquestions.org/Suomi/kuka-Antikristus.html, Donald Trump tai vävynsä Jared Kushner )

MAHMOUD AHMADINEHAD, Iran ( https://www.christianforums.com/threads/president-mahmoud-ahmadinejad-the-antichrist.5098942/ )

PAAVI ( Lutherin ja muiden ymmärtämättömien selitys. Paavi on portto, porton pää. http://wwnet.fi/users/veijone/venaja.htm#novum )

MAITREYA ( Maitreya (Antikristus) julistettu! http://www.heinola.org/~patato/cef1677.html )


ANTIKRISTUS EU:STA VAI VENÄJÄLTÄ?

Vielä vuonna 1986 Harri Veijonen varoitti Antikristukseksi ryhtymisestä Bettino Craxia. Bettino Craxi oli tuohon aikaan Italian pääministeri. Tituskin oli Rooman prinssi. Hal Lindsey ja lukuisat muut profetian selittäjät olettivat viimeiseksi suureksi Antikristukseksi tulevan henkilön, joka olisi EU:n viimeinen johtaja. Craxia oli sopiva varoittaa.

Vuonna 1987 Veijonen muutti kantaansa että Antikristus nousisi EU:sta. Hän huomasi Tapio Nousiaisen, Vilho Rantasen ym. voineen olla oikeassa siinä, että Antikristus tulee Neuvostoliiton jaloille tulevan petovaltion (Tapio Nousiainen: Mikä hetki yöstä on, 1967) johtajasta. Neuvostoliittoon oli tullut erilainen johtaja. Danielin kirja kirjoittaa, että "ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta (7:24). Veijonen huomasi, että Gorbatshov oli seitsemäs johtaja siinä Leninistä alkaneessa valtakunnassa. Vaarana oli, että hän poistuttuaan syrjäyttää vielä kolme johtajaa (Jeltsin, Medvedev ja Putin) niin kymmenen kuninkaan valtakunta olisi valmis. Vuodesta 1987 alkaen Veijonen on varoittanut Neuvostoliiton viimeistä johtajaa, Mihail Gorbatshovia enempää täyttämästä muinaisia antikristusprofetioita.


SITTEN TULEE PERES

1988 SITTEN TULEE PERES. "Sitten tulee loppu" tyylinen ilmoitusartikkeli siitä, miten Israelin Peres tulee ruikuttamaan Gorban luo ja vielä paavinkin puheille. Etelä-Karjala. Kopio saatavana.

"Päästä sinä kansamme pohjoisesta maastasi niin minä saan heidät suostumaan maamme jakamiseen ja rauhaan". Kirjoittihan Jeremia 31:8 "Katso, minä tuon heidät pohjoisesta maasta, kokoan heidät maan perimmäisiltä ääriltä." Ennaltatiedetty myös, että paavi ja Gorba vielä kohtaisivat, portto pedon selkään.


SE PYÖRII SITTENKIN

1988 SE PYÖRII SITTENKIN. Lappeenrantalainen-lehdessä 25. 11. "Ajan tapahtumat ja Raamatun profetiat eivät imartele "oikeaoppisiakaan". Kiitos kuitenkin vihjeestä, että enkeliruhtinas Miikael voidaan suomentaa myös ruhtinas Mihail." Lopussa Sanaa englanniksikin.

Paavo Tynni kävi Lappeenrannassa puhumassa helluntaiseurakunnan vieraana. Häneltä ensinnä kuulin mahdollisuuden, että Daniel 12:1 enkeliruhtinas Miikael voidaan suomentaa myös ruhtinas Mikael. Myöhemmin mm. löysin Suuren tarukirjan artikkelin aiheesta.


TERRORISTIJOHTAJA SUOMEEN

1989 TERRORISTIJOHTAJA SUOMEEN. Helsingin Sanomissa olleen ilmoitusartikkelini johdosta Iltalehti 11. 1.: Lappeenrannassa tiedetään: ARAFAT TUO MAAILMANLOPUN. Mies Lappeenrannasta povaa maailmanloppua - teksti Iltalehden toimittajan. Kopio saatavana.

Kirjoitin ettei Antikristus ole Arafat vaan tulee Venäjältä. Arafatin Palestiina maan päälle ja seurakunta yläilmoihin. Antikristus vahvistaa Lähi-Idän valerauhan ja aikakausi vaihtuu.


IDÄN VALO PIMEYTTÄ

1989 IDÄN VALO PIMEYTTÄ. Kun APN:n tiedottaja Etelä-Saimaassa kertoi, ettei peto voi nousta Neuvostoliitosta, koska on alettu neuvottelemaan paavin kanssa, sain lukijapalstalle kirjoituksen, jossa sanoin: siitähän peto juuri tunnistetaankin: hän ottaa porton selkäänsä (Ilm 17), vrt. Novum osa 4. Lisäämme 1.12. 89 E-K lehteenkin kielletyn tähän:


PORTTO PEDON SELKÄÄN

1989 1.12. sensuroitua suoraan Novum 4:sta: ALUKSI: "Väärä profeetta Antikristuksella työtoverina. Mutta aluksi näyttää siltä, että Antikristus on yhteistyössä porton kanssa.(s. 923) LIITTOUTUU: Diplomaattisen viisautensa ja sotilaallisen voimansa ohella Antikristus tulee käyttämään uskonnollisia keinoja päämääränsä saavuttamiseksi. - Ensin hän liittoutuu Babylonin porton kanssa. (s. 915) ROOMASSA: Nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, jolla on maan kuninkaiden kuninkuus, Ilm 17:18=ilmoitus siitä, että portto ja Babylon on yksi ja sama asia, toistuu (vrt. Ilm 17:5 seitsemän kukkulan päälle rakennettu). Kirjoittamisen aikainen suuri kaupunki ei voi olla mikään muu kuin Rooma (s. 919) SELKÄÄN: Kun Ilmestyskirja tarttuu Danielin kirjan ojentamaan langanpäähän, Antikristus on jo johtaja ja suuri portto, Babylon, istuu tuolloin pedon (jolla merkki päässä, Ilm 13:14) selässä (s. 939) PAAVI: Samalla tavalla pedolla ratsastavalla portolla on käytettävissään pedon valta viimeisen ajan (vihan ajassa kääntyvien) todistajien ja pyhien murhaamiseksi. Täten pitäisi kysymyksen Babylonin porton henkilöllisyydestä olla periaatteessa selvä." (s. 953 kirjoittaja ilmeisesti Gilbrant).


KOKO MAA SEURASI IHMETELLEN PETOA

1989 ANTIKRISTUS ILMESTYY ENSIN - HERÄTYS ON VALMIS. Gorban Suomen vierailun aikaan Etelä-Karjala lehdessä lainaan vanhojen opettajien kirjoituksia. Pakotan ihmisiä kääntymään sanomalla asiat etukäteen, sehän tehtäväni. "En otsikoinut: ja koko maa seurasi ihmetellen petoa (Ilm13:3), sillä sehän toteutuu vasta pedon palatessa" (Saatanan hyvä opettaja, 1996).

Gorbatshovin Suomen vierailun aikaan Veijonen julkaisi Etelä-Karjala ilmaislehdessä Lappeenrannassa ilmoitusartikkelin. Siinä lainattiin Ilmestyskirja 13:3 "Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa." Veijonen käänsi kohdan niin, että pedon päässä oli parantuneelta miekanhaavalta näyttävä merkki. Lappeenrannan profeetta-sivulta http://wwnet.fi/users/veijone/welliwel.htm : 1989 ANTIKRISTUS ILMESTYY ENSIN - HERÄTYS ON VALMIS. Gorban Suomen vierailun aikaan Etelä-Karjala lehdessä lainaan vanhojen opettajien kirjoituksia. Pakotan ihmisiä kääntymään sanomalla asiat etukäteen, sehän tehtäväni. "En otsikoinut: ja koko maa seurasi ihmetellen petoa (Ilm13:3), sillä sehän toteutuu vasta pedon palatessa" (Saatanan hyvä opettaja, 1996).


VENÄJÄN TILANNE PÄIVITTÄIN 1996

Taustaa: Ennaltatiedetyn mukaisesti vuonna 1917 ("On kyllä monta kirjaa", Saarisalo 1963) alkoi Jerusalemin vapautuksella turkkilaisilta rakentua "jalat" tulevalle juutalaisvaltiolle ja pohjoisessa "Antikristuksen valtakunta seisoo Neuvostoliiton jaloilla" (Nousiainen 1967).

Daniel 9:27 ajassamme edellyttää siis pitkien pikkutarkkojen profetiasarjojen toteutumista koskien sekä tulevaa juutalaisvaltiota että viimeistä petovaltiota.

1967 "Mikä johti siihenkään, että kun arabit 1967 hyökkäsivät tuhotakseen Israelin ja jäivät paikalla olleita lehtimiehiä ihmetyttävällä tavalla tappiolle (-Kreml oli päätynyt sille kannalle, että Israelin ei tarvitse vetäytyä, Los Angleses Timesin toimittaja R. Donovan s. 160 kirjassaan "Kuusi kesäkuun päivää, 1967) - vetäytyä pitää vasta nyt Danielin aikataulussa." (Saatanan hyvä opettaja, 1996)

Kaikki lehdet kieltäytyivät julkaisemasta ilmoitustani jo vuonna 1989. Olisin halunnut Etelä-Karjalaan suoran lainauksen Novumistä sillon kun M. Gorbatshov lähti vierailulle Roomaan tavatakseen paavin.

1989 1.12. sensuroitua suoraan Novum 4:sta: ALUKSI: "Väärä profeetta Antikristuksella työtoverina. Mutta aluksi näyttää siltä, että Antikristus on yhteistyössä porton kanssa.(s. 923) LIITTOUTUU: Diplomaattisen viisautensa ja sotilaallisen voimansa ohella Antikristus tulee käyttämään uskonnollisia keinoja päämääränsä saavuttamiseksi. - Ensin hän liittoutuu Babylonin porton kanssa. (s. 915) ROOMASSA: Nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, jolla on maan kuninkaiden kuninkuus, Ilm 17:18=ilmoitus siitä, että portto ja Babylon on yksi ja sama asia, toistuu (vrt. Ilm 17:5 seitsemän kukkulan päälle rakennettu). Kirjoittamisen aikainen suuri kaupunki ei voi olla mikään muu kuin Rooma (s. 919) SELKÄÄN: Kun Ilmestyskirja tarttuu Danielin kirjan ojentamaan langanpäähän, Antikristus on jo johtaja ja suuri portto, Babylon, istuu tuolloin pedon (jolla merkki päässä, Ilm 13:14) selässä (s. 939) PAAVI: Samalla tavalla pedolla ratsastavalla portolla on käytettävissään pedon valta viimeisen ajan (vihan ajassa kääntyvien) todistajien ja pyhien murhaamiseksi. Täten pitäisi kysymyksen Babylonin porton henkilöllisyydestä olla periaatteessa selvä." (s. 953 kirjoittaja ilmeisesti Gilbrant).

EI EU:lle löytyy raamatulliset syyt, vaikka se ei ole varsinainen petovaltio vaan Daniel 2:ssa esitetyn kuvapatsaan "varvasliitto". Viimeisen petovaltion historia löytyy Daniel 7:7,8,20-26: Hirmuinen ja väkevä.. Seitsemäs johtaja erilainen kuin edelliset. (Malenkovia ei voida laskea petovaltion kuninkaisiin, silloin Stalinin jälkeen oli hetken "kollektiivinen johto" (Spectrum)).

Seitsemäs kuningas tulee takaisinkin ollen kahdeksas (Ilm 17:8), mutta myös yhdestoista (Dan 7:24). Tämä näennäinen ristiriita selviää näkemällämme tavalla aivan pian! Petovaltiona ei pidetä ainakaan aikaa Gorban lähdöstä kesään 1996. Mutta mitä ennaltatiedetyn murrosvaiheen jälkeen seuraa, miten petovaltio jatkuu?

Tämä päivittäinen tilannekatsaus alkaa 20. 8. 1996.

Viikon profetia-palstalla ym. olemme esittäneet mitä pitäisi olla tulossa: Mikael Goog tulee takaisinkin (Ilm 17:8-12), ei saanut kansalta kuninkuutta vaan anastaaa kuninkuuden juonilla (Dan 11:21) hieman myöhemmin! Jerusalemin jakamisesta neuvottelu on luopumuksen huippu, ja Jumala väistyy pidättämästä laittoman miehen tuloa (2 Tess 2:4-12).

20. 8. "Ristiriitaiset tiedot Jeltsinin sairaudesta sotkevat komentosuhteita. Tuhannet siviilit pakenivat Groznyista" (Etetä-Saimaa 21.8.),
21. 8. "Lebed: Uhkavaatimus raukeaa" (E-S 22.8.). Vrt. "Satanan hyvä opettaja":ssa Lebedistä sanottu.
"Jeltsinin jatkuva poissaolo synnyttää epävarmuutta. Tilanne Venäjällä käy yhä oudommaksi. Presidentti Boris Jeltsinin poissaolot julkisuudesta hämmentävät..." (Etelä-Saimaa, pääkirjoitus 22. 8.). Vrt. "Saatanan hyvä opettaja":ssa ym. sanottu: "ettei syntyisi kolmea ristiä kuin Golgatalle ja Juudakseksi väitetty (Boris Jeltsin) joutuisi keskimmäiselle ristille",
Huomaa, että vain Daniel 11:21 on varmasti Antiokuksen toteuttamaa Antikristuksen esikuvaa!
22. 8. "Boris Jeltsin moitiskeli tv-kameroiden edessä Lebediä tulosten puutteesta" (Hesari 23.8.) vrt. Lebed ja mahdollinen Jeltsinin seuraaja tai vain mahdollinen esikuva: "hän kääntyy oman maansa linnoituksiin (sotavoimiin), mutta hän kaatuu, eikä häntä enää ole", Dan 11:19. Katso myös KR 1992 käännökset Dan 11:19-21.
23. 8. "Lebed ei päässyt Jeltsinin puheille" aloitti Hesari 24.8. - milloin juutalainen vuosi tänä vuonna vaihtuukaan? Siinä todennäköisin todellisen ratkaisun alkamisen hetki. Mutta nyt jo on nähtävissä, että linnoituksissa (sotavoimissa) tominut Lebed on pääsemässä niskan päälle. Hesarin kuva Lebedistä paljon kertova.
24. 8. "Aleksander Lebed pelaa uhkarohkeata rulettia. - kesäkuussa Venäjän huipulle tempaistu A.L. -ei tunnu saavan lainkaan tarpeeksi vallankäytöstä. - sairastavalle 65-vuotiaalle Boris Jeltsinille on todennäköisesti valittava seuraaja jo ennen hänen toisen virkakautensa loppua vuonna 2000." (Hesari 25.8.).

26. 8. Pohjoismaat eivät lupaa turvallisuustakuita Baltian maille (E-S 27.8.). "Saatanan hyvä opettajassa" pohdin "kolmen kuninkaan kukistamista" (Dan 7:24): Olen esittänyt, että se liittyy Venäjän sisäiseen tilanteeseen joko Jeltsin ja pari muuta tai "varokoon Gorba siis myös, ettei synny minkäänlaista kolmen valtion (Venäjä, Ukraina ja Valkovenäjä?) liittoa, joiden uudet johtajat hän vielä syrjäyttäisi"(Gorba tulee takaisin, UK 5.1.92). MUTTA:

1. Mark Hitsckok kirjassaan "Varo Israel karhu tulee" sanoo, että se liittyy EU:n kolmeen valtioon. En usko tuollaista selitystä. Hän joka "syö" (Dan 7:7), kukistaa (Dan 7:24) kolme kuningasta on antikristus (tai juoksupoikansa) ja se on jatkoa jo olleen (Neuvostoliiton) historialle. 2. Zhirinovskin mukaan Viro, Latvia ja Liettuakin kuuluvat suurvenäjään. Olen sanonut, että Antikristus tulee tekemään monessa sen mitä Zhirinovski uhkasi tehdä!

27-30. 8. "Ei mitään uutta itärintamalta". MUTTA Israelissa tapahtuu! Venäjän ja Israelin tapahtumat kytkeytyvät toisiinsa kuten esitetään sivulla viikon profetia

31. 8. "Entä ovatko kommunistit pysyneet poissa vai tuovatko saatanan pojan tultuaan?" (Saatanan hyvä opettaja, 1996). "Suomen kommunistinen puolue SKP aiotaa herättää henkiin".(TV 1 uutiset 31. 8. klo 20.30). - viimeiset 18 vuotta olen kertonut uutisia etukäteen.

SYYSKUU

SYYSKUUN 1. Valko-Venäjä sulki radioaseman (Hesari 2.9.). Venäjän tapahtumien ohella on seurattava paria muuta sen naapurimaata. Valko-Venäjällä tapahtuu nyt jotakin, mistä halutaan vaieta. "Googinmaa valmis" oli kokousalustukseni vuonna 1993 kun Venäjä, Ukraina ja Valko- Venäjä olivat tehneet talousliiton. 1996 Venäjän ja Valko-Venäjän liitto tiukkeni entisestään, mutta Ukrainan presidentti on vastustanut lähentymistä Venäjään. "Roos, Mesek ja Tuubal" (Hes 38-39) "Saatanan hyvä opettajassa" paljon selitystä eri mahdollisuuksista.

2. 9. Jeltsin tehohoidossa ja tulipaloja itärajalla. -Jeltsinin hoitoa emme käy arvostelemaan. Toteamme vain, että siitä ei saa edes täsmällisiä tietoja. Siistein tapa syrjäyttää joku päiviltä olisi... Täällä itärajalla saamme joka vuosi "savumerkkejä" idästä. Viime vuonna Venäjältä tullut savu haisi Mikkeliä ja Savonlinnaa myöden. "Venäjän puolella Nuijamaan ja Kesälahden välisellä rajaosuudella kytee vielä". "Venäläiset palokunnatkin yleensä odottavat näissä kevään ja syksyn metsäpaloissa aina jonkin aikaa ennen kuin lähtevät liikkeelle." (Etelä-Saimaa 3.9.).

3. 9. "Tshernomyrdinin mukaan Jeltsin..." (E-S 4.9). On huomattava jatkuvasti toistuva esitystapa. Jeltsinin mukaan ei mitään vaan häntä pidetään kuin pikkupoikana, jonka tekemisiä vanhemmat selittävät. Suomessa ei ole epäselvää kuka isänmaatamme johtaa.
4. 9. Tilanteen eteneminen tuli mahdolliseksi kun Lähi-Idän "rauha" eteni, Netanyahu ja Arafat tapasivat, katso "Viikon profetia". Kun Raamatun tuntee tarpeeksi hyvin, voi kertoa maailman tapahtumia katsomattakaan yleisiä tiedotusvälineitä, jotka usein valehtelevat tapahtuneestakin.

5. 9. Käsittelyyn pitäisi siis tulla mr. Jeltsin. Ja lehdistä luemmekin, että sydänleikkaus on tulossa.
6. 9. Karjalan tasavallan lastensairaalaa uhkaa sulkeminen. Pääkirjoitus lehdessä Karjalan Sanomat, 4.9. os. Titovinkatu 3, 185610 Petroskoi, Karjalan tasavalta, Russia. (Lehti Lpr:n maakuntakirjaston lukusalissa).
7. 9. Nato ja Venäjä lähentyvät. Katso myös "viikon profetia". "Yhdeksi hetkeksi pedon kanssa" (Ilm 17:12). Yksi hetki ei ole mitä tahansa vaan ilmeisesti vuosi. Tuhatvuotisessa ajassa "Saatana on sidottuna".
9. 9. Valko-Venäjän presidenttiä syytettiin pyrkimisestä diktatuuriin (Hesari 12. 9.). Valko-Venäjä ja Venäjä ovat jo liitossa, vrt. "Mesek ja Tuubal" (Hes 38-39)? "Roos" voidaan suomentaa myös "ylin" ruhtinas (Goog).
10. 9. Presidentti Martti Ahtisaari: Viime kesä oli kenties käännekohta Venäjällä. - "Viime kesäkuukaudet voivat myöhemmässä tarkastelussa osoittautua yhdeksi Venäjän historian käännekohdaksi." (Aamulehti 11. 9.). PS. Marakin alkaa oppia, jos sivujamme seuraa!
10. 9. Jeltsin määräsi tärkeät vastuut pääministeri Viktor Tshernomyrdinille. Jeltsin menossa sydänleikkaukseen kuun lopulla. (Savon Sanomat 11. 9. ja Länsi-Savo 12. 9.). PS. Mahtaa Lebediä harmittaa.
11. 9. Lebed: Jeltsinin erottava! Lebed kertoo kannastaan saksalaisen Stern-viikkolehden haastattelussa.- Lebed ehdotti aiemmin kesällä varapresidentin viran perustamista ja antoi ymmärtää olevansa itse soveliain tähän tehtävään." (Karjalainen 12. 9.). Saksalaislehti väittää Lebedin haluavan Jeltsinin eroa. Turvallisuusneuvoston tiedottaja kiistää haastattelun tiedon. (Etelä-Saimaa 12. 9.).
11. 9. JA VIELÄ: "Petroskoilaislähteiden mukaan Kostamuksesta on lennätetty kolmihenkinen kirvesmiesryhmä pystyttämään Moskovan lähistölle presidentti Jeltsinille tulevaa hirsikehikkoa. Siitä tulee oma kirkko Venäjän presidentin käyttöön." (Karjalainen 12. 9.). PS. Muista, että piru haluaa poikansa Jeltsinin paikalle, ja mikä onkaan paras muistomerkki hänelle?
12. 9. Tuleeko Venäjän konsulaatti Lappeenrantaan? "Julkisuudessa on esiintynyt muiden muassa suurlähettiläs Juri Derjabinin esittämä arvio siitä, että Lappeenrannalta odotetaan yhteensä 1,6 miljoonan markan satsausta konsulaatin ensimmäisen noin kymmenen vuoden aikana. - - Lähestyvät kunnallisvaalit voivat kaupunginjohtaja Markku Anderssonin mukaan olla yksi syy siihen, että Venäjän-konsulaatin perustamishanke tukimarkkoineen ei vieläkään ole tullut Lappeenrannan kaupunginhallituksen käsittelyyn." (Etelä-Saimaa 12. 9.). - - Karjala-lehdessä 12. 9. lappeenrantalainen Rafael Saarentaa kyselee: "Miksi Venäjän konsulaatti L:rantaan? - Eikö konsulaatin perustaminen ole valtioiden keskeinen asia? Se ei mielestäni kuulu kunnan toimialaan. Mitä mieltä ovat asiasta sisä- ja ulkoasiainministeriö?"
14. 9. "Tshernomyrdin ei pidä Lebedin sopimusta sitovana" (Hesari 15. 9.). PS. Tässä Venäjän ja Tshetshenian kiistassa on nähtävissä jotain esikuvaa tulevalle Googin hyökkäykselle Israeliin. Antikristus ei pidä sitovana itse vahvistamaansa rauhansopimusta. Hesari 15. 9. toisti myös Arafatin propagandaa: Israel teeskentelee rauhantahdossaan. Seurakunta tietää Arafatin kertoneen salaisesti omille joukoilleen, että kun osa Jerusalemista saadaan, pannaan täytäntöön PLO:n aiemmin kirjoitettukin tavoite: Koko Israel mereen!

15. 9. "Venäjä haluaa Itämeren maille oman Interpolin" (STT). PS. Haluaako Venäjä vai vain turvallisuuspoliisin entinen johtaja, Sergei Stepashin? "Venäjän sisäministeriö on tunnistanut vähintään 80 eri rikollisliigaa" (Stepashin). "Venäjän mafian johtajat ajelevat täysin avoimesti luksusautoillaan, eikä poliisi pysty tai uskalla puuttua asiaan. Koko Venäjä on neljän tuhannen liigan pihdeissä." (Gilbrant, 1994). Joko Venäjän poliisin sisällä toimii mafia, mikä haluaa levittäytyä kaikkialle?
16. 9. VIRON demokratisoitumista juhli USA (vrt. Hesari 17.9.). PS. "Kokemastaan katkeruudesta peto todella pedoksi tulee kun taas aika on ja se panee toimeksi". (Saatanan hyvä opettaja, 1996). USA ja VIRO lienevät ensimmäiset kohteet Jerusalemia koskevan "rauhan" jälkeen.
17. 9. TSHERNOBYLIN äkillinen säteilynousu. (Hesari 18.9.). Tshernobylin ydinonnettomuudessa 1986 pahasti vaurioituneen reaktorirakennuksen sisällä lisääntyi säteily maanantaina, juutalaisen vuodenvaihteen aikaan. Jotakin siis tapahtui! "Tshernobyl on suomeksi "pujo" eli "muruna" (Artemisia Vulgaris). Toinen nimi samalle kasville on "polynj obyknovennaja", tavallinen koiruoho. (Pöysti, Miten Jumala tunnetaan s. 221). Koiruoho (Ilm 8:11) saastumisilmiönä. 1986 ja jatkoa 1996! Juuri niin kuin muutkin ennustukset esittävät ja opastavat lähtemään Egyptistä vitsauksineen.
18. 9. Lebed on valkoinen joutsen (Timo Uotila, Karjala-lehti 19. 9. 96). Lebed (venäjästä "Joutsen"), "Afganistanin sodan sankari", mutta kenties käytännön sotilas ymmärtää rauhan arvon. PS. Antiokuksen (esikuva Mikael Googille) edellä oli ("Jeltsinin lisäksi?") kaksi miestä: 1. nostattaa jälleen joukon (Afganistanin sodan sankari?)..
19. 9. Suomen raha-apu Kuolan voimalalle ei ole tuonut tulosta (Hesari 20. 9.). PS. EU peto vai pelastaja -kirjassaan Gilbrantkin sanoo Venäjän demokratisoitumisen keskeytyvän, ellei lännestä tule riittävästi rahaa. Tämä voisi olla "Viikon profetia" sivullakin olenhan tehnyt selväksi, että joka tapauksessa peto tulee takaisin ja suuret rahat menevät kuin Kankkulan kaivoon.
20. 9. Zjuganov väittää valtataistelun olevan jo täydessä käynnissä (E-S 21. 9.). PS. Pitäisi kai avata sivu "Päivän profetia!" Kirjoitinhan: "taistelu näyttää tulevan vasta vaalien jälkeen."
21. 9. "Kaavailtu sydänleikkaus saattaa vaarantaa Boris Jeltsinin hengen" (E-S 22. 9.). PS. Hyvä ennaltatietäminen voi olla tuskaista. Vrt. 2. 9.
22. 9. "Monet ennustavat jo uusia presidentinvaaleja" (E-S 23. 9.) PS. Luuleeko STT ja Etelä-Saimaa pystyvänsä ohjailemaan petovaltiota? Jo "Gorba tulee takaisin" (U-K 5.1. 92) kirjoituksessani sanoin, että vastustan tämän ennustukseni toteutumista. Tuleeko Jeltsinin seuraaja demokraattisilla vaaleilla? Kaksi voi nopeasti tullakin. Mutta ainakin Antikuksen esimerkkiä noudattava Mikael Goog tulee juonilla (Dan 11:21)!
22. 9. TSHETSEENEILLE toimisto Suomeen! (Etelä-Suomen Sanomat 24. 9., ym.). Suomen ulkoministeriön mukaan Tshetsenia on Venäjän osa, eikä sen asemasta ole sodan jälkeen selvyyttä. PS. PLO on Israelin vastainen terroristijärjestö, ja sen tiedotustoimisto sopi Suomeen oikein hyvin.
23. 9. VENÄJÄN kommunistit vaativat Jeltsinin eroa (24. 9. Karjalainen, ym.). Vrt. USA:ssa presidentiksi tullaan vain suurella rahalla (24. 9. Kansan uutiset). PS. On sentään yksi valtakunta, jonka johtaja on tullut rahatta, rakkaudella, totuudella, jne. Kristus on Kuninkaamme.
24. 9. JELTSIN ei aio erota (25. 9.). 25. 9. Kielilaki merkitsee tuhoa karjalaisille-otsikoi F. Agava, Inkerin virkoaminen-liikkeen puheenjohtaja Karjalan Sanomat-lehdessä. Petroskoissa ilmestyvää suomenkielistä lehteä voi tilata mm. Suomalaisesta Kirjakaupasta, Koivuvaarankuja 2, 01640 VANTAA, FINLAND. Tel. -8527880. Vuosikerta 295 mk (Hankimme kirjastoomme heti seuraavasta lottovoitosta).
26. 9. Syvärillä on toiminut luostari, minkä rikkaudesta kertoo mm. 1400-1600-luvulta peräisin olevat kirkkotekstiilit. Parhaillaan on Ulkomaisen taiteen museossa Sinebrychoffissa Helsingissä esillä "korvaamattoman arvokas" (Erkki Puntari, Karjala-lehdessä 26. 9.) ikoni- ja kirkkotaidenäyttely. Siellä elänyttä Aleksanteri Syväriläistä (1448-1533) on pidetty merkittävänä henkilönä. "Vanhoja kirjoituksia" tiedetään olleen, mutta ainakin kuvasta päätellen nekin muistuttavat ikoneita. Heinävedellä toimii nykyisen Valamon luostari. Sen kirjaston olemme tutkineet ja joitakin kohtuullisen järkeviä kirjoja löytäneet vaikka lähinnä ylijäämävarastosta ja poistomyynnistä.
27. 9. Jeltsinillä sisäisiä verenvuotoja - Israelissa "samoin". (Karjalainen 27. 9.). PS. Olemme jo edellä maininneet ja tarkemminkin kertoneetkin ennustuksemme, että näiden valtioiden tapahtumat etenevät toisiinsa kytketyssä merkillisessä riippuvuussuhteessa.
SYYSKUUN LOPPU. Tunnelikiista Israelissa, mihin toivomme palaavamme Jerusalem ja Israel- sivulla. Jeltsinin sydämessä pitäisi saada putket toimimaan. Missä kerromme Israelin uutisia, ellemme heti siirry mainitulle sivulle.

LOKAKUU

Venäjä ei maksa sakkojaan. Venäjä johtaa yhä kirkkaasti diplomaattien sakkotilastoa. Venäjän Suomen-suurlähetystö johtaa edelleen ... USA maksaa sakkonsa. Iltalehti 7. 10. 1996. Onhan lehteen oma internetyhteytensäkin WWW.ILTALEHTI.FI. Vastaava pt. Pekka Karhuvaara. Iltalehti Toimitus tel -09-507721 fax -09-177313 Address: P.O. BOX 372, 00101 HELSINKI FINLAND.
LOKAKUUN LOPPUun mennessäkään ei toteutunut Jeltsinin sydänleikkaus. 31.10. Venäjän ulkoministeri Jevgeni Primakov saapui kaksipäiväiselle vierailulle Israeliin "ja palestiinalaisten itsehallintoalueille"(STT). Matkan tarkoituksena on vahvistaa Venäjän osuutta Lähi-Idän rauhanprosessissa. Juuri Venäjältähän Antikristus Jerusalemia koskevaa "rauhaa" tulee vahvistamaan, joten tämä oli kuukauden merkittävin Venäjän tapahtuma. Toivottavasti Jeltsinin sydän ei ala kertoa mistä on kysymys (vertaa syyskuu), tiedämmehän sen muutenkin.
Suomen Sanomat 28/11 -96 kertoo Lebedin ennustavan kaaosta Venäjälle talveksi.
Joulun 1996 alla Jeltsin palasi sydänleikkauksen jäljiltä työhön. Verratkaa Gorban ilmoitukseen työnsä loppumisesta viisi vuotta sitten, jouluna 1991. Toistan miten inhottavaa hyvä ennaltatietäminen voi olla. Pirukin odottaa, että helpottaisimme sen työtä, mutta itse sen luulisi tietävän mitä tekee! Tajutkaa hyvät ihmiset, että Raamattu kertoo pirun hallinta-ajan tulevan ja me emme voi estää sen tuloa. Palestiinalaisvaltio (sen myötä helvetti maan päällä) on jo lähellä! Vain Antikristus puuttuu.

VENÄJÄ JÄLLEEN PETOVALTIO

Presidentti Boris Jeltsin hyväksyi Neuvostoliiton aikaisen "uskonnonvapauslain" tasoisen uskon levittämisen kieltävän lain Venäjälle 26.9. 1997. Vain vähintään 15 vuotta Venäjällä toimineet lahkot saavat lain puitteissa toimintavapauden. Käytännössä tämä tarkoittaa lähinnä Vladimir Zhirinovskinkin ortodoksikirkkoa! Tilanne etenee juuri niin kuin seurakunta on sanonutkin. Esimerkiksi 1900-luvun henkilöissä Kai Antturin kohdalla mainittu "Venäjän TV-evankelioimiseen Antikristuksen paluun yhteydessä tulevat vaikeudet". Antikristuksen paluulle on nyt luotu uskonnollinen pohja. Nyt vasta Jeltsin näyttää saaneen "Juudaksen sydämen". Voimme odottaa myös Juudasmaista kohtaloa. Julkisuudessa esiintyneihin tietoihin, että kyseisen lain voimaantuloa vastusti mm. Yhdysvallat, voimme vain muistuttaa sanomastamme, että vain Israelin tukena seisominen olisi estänyt Antikristuksen paluukehityksen.


VIIKON PROFETIA

200 eKr. Septuagintan tekijät selittivät tekstissä, että vuosiviikot jatkuvat kun juutalaiset saavat Jerusalemin.

200 jKr. Hippolytos selitysteoksessaan sanoi sitä samaa: Daniel 9:27 kuuluu aikaamme.

1943 "Taivaaltanne löydätte ihmeellisen tähden, "Betlehemin" tähden. Se kasvaa suuremmaksi kun tuloni lähenee.." - Halleyn vuonna 1986 "rauhan" teko alkoi.

1945 "Tulevaa maailmanaikaa silmälläpitäen täytyy juutalaisvaltion jälleen syntyä pääkaupunkinaan Jerusalem" (Chasles: Israel ja maailman kansat). Lisätietoja kirjassa "Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin!"

1966 "Seurakunta odottaa ensiksikin sen päivän tuloa, jolloin Jeesuksen ajan Jerusalem joutuu Israelin käsiin" (Rantanen:Israel ajan merkkinä. Päivä 1966). Lisätietoja H. Veijosen julkaisuissa.

1967 "Antikristuksen valtakunta seisoo Neuvostoliiton jaloilla. -Ylösoton vuotta ja kuukautta voitte kysellä ja arvioida Raamatun ja ajan merkkien valossa. -Maailmassa on rauhan tuntu: ei mitään hätää (1 Tess 5:3) sanovat suuret ihmisjoukot. Silloin suuri ahdistus alkaa ja Jeesus (ylösotto) saapuu." (Tapio Nousiainen: Mikä hetki yöstä on. Päivä 1967).

1975 "Avainasemassa neuvotteluissa tulee olemaan itse Jerusalemin kaupunki. Siitä koetetaan varmasti tehdä kansainvälistä kaupunkia." (Walvoord: Huomenna Harmagedon. RV 1975)

1979 "Rauhaan johtaa mm. Israelin yksin jättäminen, USAkin Israelia vastaan" (H. Veijonen, Kipinä 2/79). - 1988 USA ryhtyi neuvotteluihin PLO:n kanssa ja sittemmin pani alulle "rauhan" prosessin.

1983 "Aluksi (Novum 4 s. 923) liittoutuu (s. 915) Roomassa (s 919) selkään (s. 939) paavi (s. 953 päätoim. Thoralf Gilbrant). Kokonaisuudessaan 1.12. 1989 sensuroitu "Portto pedon selkään" (Raamatun ennustuksia vuosille 1994-2001) löytyy edellä.

1986 "Viimeiset tapahtumat armotalouskaudessa", mainittu mm. konflikti, "loppuun asti sota" ennen "rauhan" teon alkamista 1991-93.

1988 "Sitten tulee Peres" kuten tulikin ruikuttamaan sekä merkkipäisen pedon että pipopäisen porton kanssa.

1992 "Gorba tulee takaisin" kirjoituksessaan H. Veijonen sanoi "vaikka pääsiäisenä" , ja juuri pääsiäismatkallaan Tokiossa Mikael G. ilmoitti halustaan palata valtaan.

1995 Iltalehti kertoi, mitä Gorba Rabinin muistolle sanoi. Kirjoitukset tunteva ennaltatiesi mitä Mikael Goog sanoisi, kysymme: Mihin temppeliin (2 Tess 2:4) valheen kaikella voimalla (2 Tess 2:9) takaisin (Ilm 17:8-12, Dan 7:24) tulija (2 Tess 2:4-12) rakennuttaa itselleen muistomerkin (Ilm 14:13) rikottuaan "pysyvän" rauhan?

1996 USA:n ja Venäjän puolustusministerit Suomessa. Toimittajien ensimmäinen kysymys oli kuin Hesekielistä: Mitä Venäjän ja Iranin,Irakin yhteistyölle kuuluu? Shaahin aikana vain Raamatun tuntijat tiesivät tulevan onhan Persia mainittu Googin joukoissa (Hes 38: 5).

1996 Luopumuksen huippu ryhtyä neuvottelemaan Jumalan silmäterän, Jerusalemin jakamisesta. Siitä seuraa Mikael Googin takaisin tulo, Jumala väistyy pidättämästä laittoman tuloa (2 Tess 2:4- 12)

ELOKUUN 25. Netanyahu tapaa Arafatin (E-S 26.8.). ST faksasi lehdille kevätkesästä artikkelia "Israelin ja Venäjän vaalit". Sen lopussa todettiin: "Ovatko vaalit mitään. Taisteluhan näyttää tulevan vasta vaalien jälkeen". Sanoimme, että Venäjällä Jeltsin jatkaa, mutta vain hetken. Israelissa Peres- linja elää (vaikka johtaja vaihtui Netanyahuksi)

ELOKUUN 28. Rauhanhankkeen kangertelu ja syykin:
"Arafat: Juutalaissiirtokunnan laajentaminen Länsirannalla on sodanjulistus" (E-S 29.8). Israelin ja Venäjän tapahtumat liittyvät toisiinsa niinkuin olemme esittäneet. Läpimurto Jerusaleminkaan kysymyksessä ei voi tulla ennenkuin Mikael Goog alkaa tulonsa. Thoralf Gilbrant (Novum 4. s. 907 ja 913): "Maailma valitsee Antikristuksen sen tähden, että hän näyttää olevan ainoa mahdollisuus päästä eroon kauhistuttavasta ajallisesta tilanteesta" ja "Maailma tarvitsee kipeästi rauhaa ja kaikki toivottavat tervetulleeksi miehen, joka pystyy luomaan järjestyksen toivottomaan kansainväliseen tilanteeseen." Hal Lindsey: (Tule Herra Jeesus): "Antikristus ratkaisee Jerusalemin kysymyksen väliaikaisesti". Harri Veijonen (Daniel 9:27-kirja 1995): "Valtioineen poistuva ja takaisinkin tuleva peto (Ilm 17:8-12) ei todellakaan ole mukana rauhanliiton tekovaiheissa vaan ilmestyy vasta Jerusalemin kohtalosta päättävää sopimusta "lyömään lukkoon". "Ennen kuin tämä... alkaa, Antikristus näyttää elävän vielä sitä vaihetta, jota voidaan nimittää hänen inhimilliseksi urakseen" (Novum 4 s. 937)." Harri Veijonen (Saatanan hyvä opettaja, 1996): "Seurakunta on maan suola siinä mielessä, että vaikka Antikristus ilmestyy ennen Herran ilmestymistä, Antikristus on maailmanlaajuiselta pahanteoltaan estetty kunnes ylösotto on tapahtunut niihin aikoihin kun Jerusalemin kohtalo väliaikaisesti ratkaistaan juuri Antikristuksen toimesta. Vai eikö Saatanan paras opettaja tule? Katsohan ja muista, että hänen huono puolensa on siinä, että hänestä pitää oppia ennen kuin itse piru hänessä ottaa vallan."


SAATANAN HYVÄ OPETTAJA

Saatanan hyvä opettaja. Evankeliumien Jeesus oman aikamme valossa. Antikristustutkielma.

Aapeli Saarisalo kirjoitti Hyvä Opettaja. Evankeliumien Jeesus oman aikansa valossa. Nyt oli maailmaan tullut Gorba, joka todistaisi Jeesusta Kristusta omalla parodiallaan. Novumin mukaan Antikristus parodioi Jeesuksen kuolemaa ja ylösnousemusta.

Antikristustutkielma, moniste on kadonnut, mutta siitä oli katkelmia edelläkin. Kun netti Veijoselle tuli 1996, hän aloitti heti päivittäiset uutiset ja mm. teki tiivistelmän "Saatanan hyvä opettajasta" sivulle http://wwnet.fi/users/veijone/gorba.htm :


ANTIKRISTUS

Minusta käytetään nimeä Antikristus. Tulen olemaan Saatanan poika.

Täydellinen vastakohta seurakunnan Herrasta, Jumalan Pojasta.

Oikea nimeni on Mikael. "Lopulta ilmestyisi suuri ruhtinas Mikael, ja sitten kuolleet nousisivat mullasta", niinkuin Suuri Tarukirja (s. 85) sanoo:

Mikael (Daniel 12:1) Goog (Hesekiel 38-39) on koko nimeni.

Neitsyt-Marian sijaan minun oli tyytyminen äiti-Mariaan. Neitseestäsyntymisen todistuksena minulla kyllä on syntymämerkki päässä (Ilm 13:14). Kun olin alle 3-vuotias poika, hirveä hallitsija vainosi tappaaksensa minutkin (vrt. Matteus 2:16). Isä, Sinun käsiini minä annan henkeni (Luukas 23:46), sanoi Jeesus, kun toiset tappoivat hänet. Isäpuolensa nimi oli Josef. Niinhän se oli minullakin, mutta onneksi oikea isäni ei antanut minua sen Stalinin käsiin.

Synnyin kolhoosilla, mikä tunnettiin nimellä "Hleborob", leiväntuottaja. Hepreaksi se nimi on Betlehem Efrata (Miika 5:1). Olen kuoleman leipä. Elämän leivän tuleva hallintapaikka on Jerusalem, ja sinnehän minäkin rakennutan Rabinin muistolle lupaamani muistomerkin, itselleni (Ilm 13:14). "Pysyvälle" rauhalle (Daniel 9:27, 1 Tess 5:3) temppeliin (2 Tess 2:4) kunhan olen rikkonut "rauhan" ja ensin ilmestynyt (2 Tess 2:3) sitä vahvistamaan monien kanssa (Dan 9:27).

Myöhään sapattina valjetessa ensimmäiseksi viikon (Matteus 28:1, Novum) eli lauantaina klo 18 ylösnousi Kristus kun oli ollut kolme päivää ja kolme yötä haudassaan (Matteus 12:40). Minun oli tyytyminen 72 tunnin vankeuteen, mutta parempaa todistusta ylösnousemuksesta kukaan ei voi antaa.

Jerusalemia vastaavan hallintapaikkani muinainen nimi on Mesek (Hes 38:3), Moskova. Olenhan lähtöisin pohjoisesta petovaltiosta, sen seitsemäs, erilainen johtaja (Dan 7:7-26). Johannes katseli tapahtumia 69 vuosiviikon mentyä, keskellä 1967 alkanutta aikaa (Dan 9:25-27) vuodessa 1985, kun en ollut vielä tullut, mutta tulin ja vähän aikaa, hieman alle täydelliset seitsemän vuotta jo hallitsin (Ilm 17:10). Elämän kirjasta ei löydy niiden ihmisten nimiä, jotka ihmettelevät, että minä tulen takaisinkin (Ilm 17:8).

En voi olla vihainen niille, jotka ennustavat paluuni valtaan. Isäni piru heitä kyllä vihaa yli kaiken. Nimittäin kirkkoihin kuulumattomia protestantteja ja parhaimpia helluntailaisia, vapaakirkollisia, baptisteja, adventisteja, ym., jotka eivät ole liitossa valtion kanssa. Tosin niistäkin, jotka eivät tottele käskyä lähteä portosta ulos (Ilm 18:4) vaan jäävät poltettavakseni (Ilm 17:16), löytyy lähes Aapeli Saarisalon veroisia luterilaisia.

Piru rakastaa eksyttäjiä kuten bahaistit, mormonit, jehovantodistajat, scientologit, harekrisnat, vapaamuurarit, muslimit ja kaikki ei-kristilliset opettajat eli saatananpalvojat. Erityisen rakkaita ovat valtiokirkkojen johtajat ja porton pää, joka pitää päämajaansa seitsemän kukkulan päälle rakennetussa kaupungissa (Ilm 17). "Aluksi liittoutuu Roomassa selkään paavi" (Novum osa 4), niinhän minä tein. Paavi on myös äiti (Ilm 17:5) ja tyttäriensä päänä pääpiispat. Ilmestyskirjan epäpyhän kolmikon kolmanneksi pyöräksi oli ennustettu peres (lat. sinä tuhoudut, vrt. Joh 5:43 Jeesus suom. pelastaja), tulevan juutalaisvaltion johtajia. Minulla siis on troikkani.

Jotkut väittävät, että minulla olisi mökki Lappeenrannassa. Mutta siellä pitää päämajaansa Seurakunnan Tiedotuskeskus, Kirkkoihin kuulumattomien protestanttien valtakunnallinen yhteyspaikka. Sekään ei voi estää tuloani "saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla..." (2 Tess 2:9-12) vaan tekee selväksi, että Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin. Oikeastaan saatte kiittää minua, että teillä on mahdollisuus paeta minun "pysyvää" rauhaani.

Tarkoitus on jatkuvasti kaunistaa minua. Ehkäpä sinäkin voit tarjota aineistoa, linkkejä, ym. koskien minua. "Koroittaa itsensä yli kaiken" (2 Tess 2:4, Dan 11:36). Lähetä Antikristusta koskevat tarjoukset esim. postitse os. Seurakunnan Tiedotuskeskus

Tämä oli lyhennelmä Harri Veijosen antikristustutkielmasta SAATANAN HYVÄ OPETTAJA vuodelta 1996.

Palautetta: Höperöjä keksitte, että Goog rakentaisi muistomerkin itsellensä. Vastaus: Annamme Thoralf Gilbrantin vastata: "Oman kuvansa Jerusalemin temppeliin. Niinhän Antiokos Epifaneskin oli tehnyt" (ZEUKSEN kuva temppeliin, Novum 4 s. 889). "Pedon kuva pystytetään, ja kuolemanrangaistuksen uhalla vaaditaan, että kaikkien on palvottava kuvaa ja otettava pedon merkki" (EU peto vai pelastaja).

ANTIKRISTUSTA PAKOON YLÖS - - - - - MITÄ GORBA AIKOO?


VARASTIVAT SINULTA BIBLIAN

Kun huono raamatunkäännös, pilkkaajien piplia, vuoden 1992 kirkon piplia ilmestyi, Veijonen maksoi ilmoituksen otsikolla "Varastivat sinulta Biblian".

Siinä todetaan keskeisimmät: "Ei enää merkkiä pedolla päässä (Ilm. 13:14), pohjoisen kuninkaasta (Dan. 11:36) viittausta laittomaan ilmestyjään (2 Tess. 2:3), eikä petollista rauhaakaan (1 Tess. 5:3)! Katosi myös Roos (Hesekiel 38-39), mistä Rysland.

Raamatun väärennöksestä Veijonen julkaisi kirjankin

Jumalan Sanaakin pilkkaamaan ennaltatiedetyn mukaisesti (2 Tess. 2:3) noussut kristikunta vaikka helluntaikirkoissa estää valmistautumista ylösottoon silloin kun "rauha ylösottoineen" tulee. Omien parhaiden selittäjien kirjoitukset kielletään kun ne jo toteutuvat! Kirkkojen 1992 pipliasta kirjoitin: varastivat sinulta Biblian! (Gilbrant: Ennustukset toteutuvat 1 ss. 126-132 ). Johannes näki Antikristuksen kuvan ja sanoi siinä päässä olevan kuin parantuneelta miekanhaavalta näyttävä merkki. Daniel 11:36 alaviitteineen 1933 käännöksessä on oikeat viittaukset Antikristukseen. Uudessa pipliassa viittauksia ei ole. 1 Tess 5:3 kohtaa on raamatuissa jatkuvasti huononnettu. 1933 käännös sanoo "kun he sanovat nyt on rauha ei hätää mitään". 1992 pipliassa koko valerauha on jätetty pois: "kaikki on hyvin ei hätää mitään". Alkukieli sanoo selvästi "rauha ja turvallisuus". Ja Hesekielin kirja puhuu pohjoisen maasta nimeltä Roos eli Rysland, joka sekin on jätetty uudesta pipliasta pois kuin ryssän pelossa.


NEITSEESTÄSYNTYMISEN TODISTUS

Gorba täyttää neitseestäsyntymisen todistuksen syntymämerkillään päässä. Ilmestyskirja 13:3 kertoo, että Antikristuksella olisi merkki päässä. Ja äitikin Gorballa Maria niinkuin Kristuksella. Parodia jatkuu.


KOLME PÄIVÄÄ JA KOLME YÖTÄ HAUDASSA

Vuonna 1980 ilmestyneen Novumin mukaan Antikristus parodioi Jeesuksen kuolemaa ja ylösnousemusta. Kristus oli haudassa kolme päivää ja kolme yötä eli 72 tuntia. Järkytyin syvästi kun Gorba oli vankina 72 tuntia elokuussa 1991. Eikö hän osaa lopettaa antikristusprofetioiden toteuttamista? Jatkaa Kristuksen ylösnousemuksenkin todistamista paremmin kuin kukaan muu. Juuri Antikristukselta sellaista todistusta odotettiin.


MUITA KRISTUS PARODIOITA

Vähemmän merkittäviä Kristus parodioita ovat olleet ainakin:
1. Lintu lenteli Gorban pään päällä kun hän puhui eräässä kokouksessa. Näin asiasta kuvankin. Äänenkin olin kuulevinani: "Tämä on minun rakas poikani. Kuulkaa häntä". Lausuja vaan oli Saatana eikä Jumala niinkuin silloin kun kyyhkynen lensi Kristuksen pään päällä kun Hänet kastettiin. Piti sekin tapahtuma todistaa.
2. Jeeseksen veren risti on punainen, mutta Gorba oli Vihreän ristin johtajana. Jotkut voivat luulla, että vihreä liike on kristillinen, mutta kyllä se on täysin antikristillinen. Niinkuin vihreä on punaisen vastaväri. Piti kai ristin kuolemakin todistaa.


GORBA TULEE TAKAISIN

Ilmaislehti Etelä-Karjala Lappeenrannassa 5. 1. 1992 eli viisi päivää Gorban vallasta poistumisen jälkeen julkaisi kirjoitukseni "Gorba tulee takaisin". "Varokoon Gorba siis myös..." "Mutta ellei tämäkään riitä, tule takaisin vaikka pääsiäisenä." Seuraavana pääsiäisenä Tokion matkallaan Gorba ilmoitti halustaan palata valtaan! Myös piti varoa sitä, ettei kolme johtajaa tulee paluussaan syrjäytetyksi. Jeltsin, Medvedev ja Putin. Antikristus ei voi tulla milloin tahansa vaan kolmen uuden hallitsijan jälkeen.


JOS ANTIKRISTUS ON, TAKAISINKIN ON TULTAVA

Kristus parodian huipentuma on Kristuksen paluun todistus. Jos Antikristus on, takaisinkin on tultava. Gorba on jo vanha, mutta kuitenkin elossa. Sitäpaitsi Ilmestyskirja sanoo, että Antikristuksen paluuta koko maailmassa ihmetellään. Gorban paluu valtaan vanhoilla päivillään olisi todella suuren ihmetyksen aihe! Mutta kaikki minkä olen kirjoittanut, toteutuu, sanoi Veijonen. Eikö edes tässä Gorba-kysymyksessä voisi erehtyä?


KRISTUS ILMESTYY PILVIIN KUNHAN ANTIKRISTUS ILMESTYY VALERAUHAAN

2 Tess 2:2-4 sanoo Antikristuksen tulevan ja ilmestyvän. Tulossa lienee kysymys paluusta valtaan ja ilmestymisessä on kysymys vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa yhdessä monien kanssa. (Dan 9:27). Kristus ilmestyy pilviin ja sitäkin Antikristus parodioi omalla ilmestymisellään. Ei ole kysymys mistään paljastumisesta vaan ilmestymisestä niinkuin Kristuskin ilmestyy. Seurakunta ei voisi lähteä yläilmoihin ellei Antikristus ilmestyisi. Mutta mahdoton profetiasarja ei voi päättyä Antikristuksen ilmestymiseen vaan se takaa sen, että myös Kristus ilmestyy.


LOPUN AJAN YDIN

HV: JEESUS: Matteus 24:15. Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa..
Daniel kertoo lopun ajan hävityksen kauhistuksesta Danielissa vain kohdassa 9:27.
Näin ollen Daniel 9:27:ssä tekijä täytyy olla Antikristus eikä Herra. Antikristus siis vahvistaa Jerusalemin valerauhaliiton monien kanssa.
Ja kun he sanovat "nyt on rauha ei hätää mitään" oik. rauha ja turvallisuus (1 Tess 5:3), silloin heidät yllättää tuho ja meidät pelastetaan tulevasta vihasta (1 Tess 5:9) eli seurakunnan ylösotto tapahtuu silloin! http://wwnet.fi/users/veijone/.


MIKÄ PIDÄTTÄÄ ELI ESTÄÄ ANTIKRISTUKSEN TULOA?

TV 7:llä Lassi Erpiö opetti, että seurakunta ei näe Antikristusta ja että seurakunta pidättää, estää Antikristuksen tulon. Molemmissa hän on väärässä.

Ylösotto ei tule ennenkuin Antikristus tulee ja ilmestyy (2 Tess 2:2-4) Jerusalemin valerauhanliittoa vahvistamaan (Daniel 9:27).

Kalervo Syväntökin sanoo, että maan suola, seurakunta pidättää, estää laittoman tulon. Tyypillinen helluntailaisjohtajienkin virhe. Sen sopimattomuus pitäisi huomata jo siitä, että käsitys ylentää ihmistä. Monet varsinaiset tulkintamme vastustajatkin ovat paremmin selvillä pidättäjistä. Todellakin monikossa, pidättäjiä on kaksi:

1. Hän joka (maskuliininen substantiivi, Saarisalonkin käännös) keskeltä poistuisi (genetai, Novum 5 nr. 971), 2 Tess. 2:7, kun 2. Se mikä pidättää, 2 Tess.2:6, "ettei luopumusta aiemmin tullut" , tuli (2 Tess. 2:3). "Nyt te tiedätte" (2 Tess. 2:6) tiesivät tessalonikalaisetkin tästä kirjeestä lukemansa perusteella, ja vika on meissä, ellemme ymmärrä selvää kieltä. "Saatanan pojan `pidättelijä´ ei voi olla kukaan muu kuin Kaikkivaltias Jumala" (Paavo Hiltunen, Seurakunnan viimeiset 3 1/2 vuotta s.38)! Ja Hän väistyy pidättämästä laittoman tuloa nyt kun kristikunta luopui. Ketkä esittävät vääriä nimiä Antikristuksesta erehtyvät vähemmän kuin nuo, jotka sanovat, ettei seurakunta laittoman tuloa näe. Näkeepä tulon jälkeen ilmestymisenkin!


ETUNIMI MICHAEL - SUKUNIMI GOG

Daniel 12:1 sanoo Antikristuksen etunimeksi Mikael. Hesekielistä löytyy sukunimi: GOG (englanniksi).

Mikael on etunimi ja sukunimi olisi Goog. NL:n viimeisen pressan suvun entinen sukunimi GOGbrachev "Prophecy In The News", November, 1989..."before the Russian revolution in 1917, Gorbachev's family name was spelled GOGRBACHEV". Remember God's prophecy in Ezekiel 38-39, that Russia would invade Israel in the last days and be destroyed at God's hand? Ezekeil 39:1 clearly states, "Behold, I am against you, O Gog, chief http://groups.msn.com/SeurakunnanTiedotuskeskus/russiap utinetc.msnw?action=get_message&mview=0&ID_Message=134& LastModified=4675335722422157021 Nimi siis Mikael Gog ja paljon muita historiassa kerrottuja yksityiskohtia esimerkiksi: http://wwnet.fi/users/veijone/gorba.htm


YLIOPISTOLEHTI: GORBATSHOV ON ANTIKRISTUS

https://jylkkari.fi/arkisto/0406/pdf0406/13.pdf

Tuomiopäivän profeetat julistavat netissä lopun koittaneen.

OMA LUKUNSA ovat tuomiopäivän saarnamiehet. Heistä ahkeruudessa ylittämätön on ”Lappeenrannan profeetta”, ennaltatietäjä Harri Veijonen, joka tuottaa Daily Christian News-sivuilleen päivittäin hämmentävät määrät tekstiä.

Erityisen kunnostautunut Veijonen on Ilmestyskirjan ennusmerkkien tulkitsemisessa. Hän esittelee sivuillaan erilaisia laskelmia maailmanlopun lähestymisestä, joissa oma merkityksensä on muun muassa Madridin pommi-iskulla, John F. Kennedyn murhalla, Nostradamuksen ennustuksilla, kuun asemalla Veikko Hakulisen kuolinpäivänä ja Veijosen omilla keihäänheittotuloksilla.

Veijosen profetoinnin johtoajatus on, että Mihail Gorbatshov on Antikristus ja Shimon Peres tämän väärä profeetta. ”Gorban uuden tulemuksen” oli Veijosen mukaan määrä alkaa ..

Israelilla ja ”herran valitulla kansalla” on luonnollisesti tärkeä rooli maailmanlopun lähestyessä. Jokainen, joka uskaltaa lausua edes maltillisen kriittisen sanan Israelin toimista, saa jyrkän tuomion. Ulkoministeri Erkki Tuomiojan ja arkkipiispa Jukka Paarman Veijonen toivottaa helvetin tulisimmalle paikalle.

”Jeesus elää, vaikka Elvistä kuuntelisi”, kuten profeetta itse toteaa. JUHA MÄKINEN


UPEINTA TUOSSA ON KUVA

JYLKKÄRI-yliopistolehden artikkelissa upeinta on kuva. Kolme Veijosen tärkeää asiaa: 1. Gorba, jonka odotetaan tulevan takaisinkin, 2. Lähi-Idän Israel, jonne aikakauden vaihdokseksi odotetaan petollista rauhaa ja 3. Keihäänheittäjä. Artikkelissakin todetaan, että Veijosen keihäänheittotuloksilla olisi profetiassa huomattava merkitys, joten käydään sekin nopeasti läpi:


VEIJOSEN KEIHÄÄNHEITTO PROFETIASSA

Keihäsprofetia: 6000 vuotta Aadamista tapahtuu ylösotto, joka Johannes Keplerin mukaan on 2024. "Jerusalemista sovittaessa" se tarkalleen ottaen on.

KUTSUMUKSENI JEESUS TULEE 6000 VUOTTA AADAMISTA

Niilo Yli-Vainio kirjoitti kirjoissaan, että Jeesus tulee 6000 vuotta Aadamista. Selitys pohjautuu Raamattuun "yksi päivä on Herralle kuin tuhat vuotta". Tuhatvuotinen aika olisi lepopäivä niinkuin Jumala lepäsi seitsemännen luomispäivän.

Minä sain kutsun Herralta "rauha ylösottoineen tulee" julistustyöhön kevättalvella 1986. Mutta Jumalan valinta se tulee 6000 vuotta Aadamista oli tapahtunut jo syksyllä 1972. Silloin 17-vuotiaana heitin miesten keihästä ennätyksekseni jääneen 6000 senttimetriä tasan. Ei noin vaan tasan niinkuin Jumalan päivätkin ovat tasan tuhat vuotta ja kuusi päivää 6000 vuotta. Totisesti on Herran kansalle sapatin lepo tuleva!

Toinenkin todistus siitä, että minut oli valittu tuhatluvun vaihteessa tapahtuu julistajaksi tuli 1997 kun perheemme voitti Tykkimäen huvipuistossa 2000.000. kävijä palkinnon. Iso pehmolelu ja ilmainen päivä huvipuistossa aterioineen koko perheelle oli palkinto. Ylösotto tuleekin 2000 vuotta Kristuksen elämästä tai kuolemasta kun 6000 vuotta Aadamista on kulunut!


JELTSININ ENNALTATIEDETTY VÄISTYMINEN

Syksyllä 1999 Ilta-Sanomat julkaisi kirjoitukseni "Vuosituhannen vaihteessa tapahtuukin jotakin". Niilo Paasivirta, joka alkoi julkaista rienaavaa maailmanloppusivustoa, ennusti maailmanloppua vuosituhannen vaihteeseen. Eikä hän ollut ainoa. Veijonen oli kuitenkin ainoa, joka päivälleen ennaltatiesi Jeltsinin poistuvan vallasta toisen vuosituhannen vaihteessa. Asiasta hän kirjoitti etukäteen nettilehdessään. Siitä alkoikin erinomaisen hyvin toteutunut seitsenvuotinen profetiasarja.


GORBAN ENNALTATIEDETTY PALUU POLITIIKKAAN

Gorban paluu politiikkaan oli ennustettu jo vuoden 1995 kirjassa "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin." Netissä päivämääräkin 11. 3. 2000. Toteutuminen pilkulleen.


ANTIKRISTUKSEN 3,5 VUODEN AJAN TODISTUS

Raamatun mukaan Antikristuksen valtakausi on viimeiset 3,5 vuotta ennen Messiaan näkyvää paluuta. Senkin avulla tiesin asian todistusta tulevan ajankohtaan 11. 3. 2004, jolloin oli kulunut 3,5 vuotta oikeasta vuosituhannen vaihteesta 11. 9. 2000. Ennaltatiedetty siis päivälleen iskut maassa (Madrid) ja taivaalla (Sedna). Parhaiten toteutunut profetiani! http://wwnet.fi/users/veijone/profetiat.htm


HÄVITTÄJÄ

Professori Aapeli Saarisalo: "Antikristukselle on hävityksen toimeenpano niin luonteenomaista, että häntä sanotaan ´hävittäjäksi`, Dan. 9:27. Se mitä Paavali sanoo 2 Tess. 2:3-12:ssa on puhuttu tältä Danielin taustalta." (Jerusalem jos unhotan sinut, WSOY 1964).


KOLME TOTUUSLAUSE KIRJAA

Kukaan muu kuin Harri Veijonen ei ole julkaissut kirjaa oikealla otsikolla ylösotosta. Veijosella noita totuuslausekirjoja on peräti kolme.

1. "Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen". Kirjanen vuodelta 1986. Sen lopussa kirjoitin: "Satoihin nousee niiden profetioiden määrä, joiden mukaan Pohjolaan tulee pian vaikeat ajat Neuvostoliitosta johtuen. En ymmärrä miten tieteellisen varmasti toteutuva Raamatun ilmoitus tulevasta Jerusalemin valerauhasta voi toteutua, ellei Neuvostoliitto ole mukana sopimusta tekemässä." Kirjassa en vielä maininnut Gorbaa, mutta Neuvostoliiton kylläkin. Oikeastaan sana Venäjäkään ei olisi ollut tarkalleen oikein, koska herra Gogilla on oma Googinmaansa, joka voi olla Venäjän ja Valko-Venäjän liitto.

2. "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin!". Vuodelta 1995 on pääteokseni. Siinä mainitaan Gorba. Kirja on loppuunmyyty, mutta totuuslausepaketissa sen tilalla on ollut "Daniel 9:27 ja ylösottoa edeltävät tapahtumat", joka sisältää edellisen kirjan lisäyksineen.

3. "Palestiina maan päälle ja seurakunta yläilmoihin". Yhtä ja samaa asiaa voidaan kuvata kolmella eri tavalla. Jerusalemista sovittaessa saadaan myös Palestiinan valtio maan päälle. 1990-luvulta lähtien olen tuotakin hokenut, vaikka kirja ilmestyi vasta vuonna 2019.


Tämän kirjan lopuksi puheenvuoron saa sisar Ruusmari Sukki, joka eniten jakaa ihmisille tätä teosta. Harri Veijonen.


- vain painetussa kirjassa -


Takakansi:


Siitä alkaen kun Neuvostoliiton presidentiksi tuli erilainen johtaja,

Gorbatshov, on maailmalla kyselty, onko viimeinen suuri Antikristus tullut.

Suomessa Harri Veijonen on ollut ahkerin kyselijä, ja jo heti Gorban

poistuttua vallasta 1992 hän kirjoitti otsikolla "Gorba tulee takaisin".

Päivittäisissä uutisissaan http://wwnet.fi/users/veijone/ Veijonen on jo

lähes 30 vuotta jatkanut kyselyään ja on kaiken aikaa uskonut Gorban paluuseen

valtaan. Gorba ei voi olla Antikristus, ellei tule takaisin ja myös ilmesty

vahvistamaan Jerusalemin petollista rauhaa yhdessä monien kanssa.

Se olisi takuu siitä, että Kristus ilmestyy omilleen pilviin heidät

Karitsan häihin yläilmoihin vieden.