Antikristuksen tulo


GORBATSHOVIA ODOTETAAN TAKAISIN VALTAAN

= Antikristuksen tulo

Harri Veijonen
Päivittäiset uutiset
http://wwnet.fi/users/veijone/


YDININSINÖÖRIN KANSSA SAMAA MIELTÄ

Kirja: Gorbachev! Has the Real Antichrist Come? (ISBN 0-932081-19-3) (1988)

Robert W. Faid (30. huhtikuuta 1929 - 30. toukokuuta 2008) oli amerikkalainen kirjailija, numerologi ja entinen ydininsinööri Greenvillestä, South Carolina. Hänellä on teologian maisterin tutkinto Coatesville Bible Collegessa. Faid oli varhaisessa vaiheessaan agnostikko ja muutti kristinuskoksi syövästä toipumisen jälkeen. https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_W._Faid

Mutta kuka herra Faid on? Takakannen mukaan

Ydininsinööri Robert W. Faid on kirjoittanut tieteellisen lähestymistavan kristinuskoon ja Lydiaan. Hän on vastannut patentoitujen prosessien kehittämisestä ydinvoimalaitosten suojaamiseksi maanjäristyksiltä ja tulvilta. http://www.deuceofclubs.com/books/086gormbachov.htm

Robert W. Faidin mukaan:

Gorbatshovin kaikkien todennäköisyysten ja piilotettujen johtolankojen täyttävän kokonaistodennäköisyyden on laskettu olevan: 1 suhteessa 1 797 880 320 000 000 000.

Tämä on yksi yhdessä kvintilliossa, seitsemänsataa yhdeksänkymmentäseitsemän kvadriljoonaa, kahdeksansataa kahdeksankymmentä biljoonaa, kolmesataa kaksikymmentä miljardia ...

On myös laskettu kertoimet, että Gorbatšov on todella antikristus. Tämä luku, kuten todennäköisyys, on valtava. Laskelmat, jotka osoittavat todennäköisyyden, että Gorbatšov on todellinen ja todellinen antikristus, ovat: 710, 609, 175, 188, 282, 100 - 1. https://www.funtrivia.com/askft/Question115810.html


ROKOTUS VAIKUTTAA

Jo vuosikymmeniä sitten aloin rokottaa lukijoitani niin että he eivät ihmettele Gorban paluuta ja pääsevät taivaaseen. Raamattuhan sanoo näin:

Ilmestyskirja: 17:8 Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.

Selvä sana siitä, että peto tulee takaisinkin, ja ne, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan ihmettelevät pedon paluuta.

Sinun nimesi siis on kirjoitettu elämän kirjaan kun olet saanut Veijoselta rokotuksen sitä vastaan, että ihmettelisit Gorban paluuta. Harri Veijonen http://wwnet.fi/users/veijone/


ANTIKRISTUKSEN TULOAIKA

On tavallista, että tapahtumia odotetaan liian aikaisin. Tämä pätee myös Jeesuksen ja Antikristuksen tulon odotukseen. Liian aikainen odottaminen ei kuitenkaan tee tyhjäksi sitä, että sekä Kristus että Antikristus tulevat!

On joitakin oikeita periaatteita määritellä Antikristuksen tuloa.

1. Päinvastoin kuin monet selittävät Antikristus tulee ennen Kristuksen ilmestymistä pilviin.

2. Antikristus ei tule paljoa ennen kuin Kristus ilmestyy pilviin. Antikristus ilmestyy vahvistamaan valerauhaa juuri ennen kuin Kristus ilmestyy pilviin, mutta hän tulee jo ennen ilmestymistään.

3. Antikristuksen tulo ja ilmestyminen (2 Tess 2: 3-4) ovat siis eri asioita. Tulon ja ilmestymisen väli ei ole pitkä. Tulolla tarkoitettaneen Antikristuksen paluuta valtaan. Tulon ja ilmestymisen välillä Antikristus puuhailee sitä rauhantouhuaan, mikä saa maailman innostumaan hänestä hyvänä miehenä ja Israelin valitsemaan hänet Messiaanaan.

4. Tulon ja ilmestymisen väliksi olin veikannut kahta vuotta. Nyt pidän todennäköisenä ilmestymistä tammikuussa 2025 ja tuloa vuodenvaihteessa 2021-22. Silloin tulon ja ilmestymisen väli olisi noin kolme vuotta.

5. Antikristusta on oikeaoppista odottaa, koskapa hän tulee ennen kuin Jeesus. Jeesus tulee "Jerusalemista sovittaessa", ja Antikristus tulee valmistelemaan ja vahvistamaan tuon Jerusalemin valerauhan. Antikristusta on voitu odottaa aivan liian aikaisin, mutta hän ei tule kuin juuri valerauhan edellä noin 2021/22-2024. 6000 vuotta Aadamista täyttyy Keplerin mukaan 2024, ja milloin oikea aika sitten onkin, se ei ole kaukana. Tuolloin alkaa Tuhatvuotinen valtakunta seurakunnan tempauksella yläilmoihin pimeimpien ylistäessä saavutettua valerauhaa. (1 Tess 5:3)


GORBAN PALUU TUO HERÄTYKSEN

Muistutan myös jo vuosikymmeniä sitten sanomani, että viimeinen suuri herätys alkaa Gorban paluusta ja tietenkin totuuden, Harri Veijosen kirjoitusten lukijoista.


MAINIO VEIJONEN

1989 Gorban Suomen vierailun aikaan julkaisin Lappeenrannassa Etelä-Karjala lehdessä ilmoitusartikkelin otsikolla ANTIKRISTUS ILMESTYY ENSIN - HERÄTYS ON VALMIS. 1996 antikristustutkielmassa Saatanan hyvä opettaja kommentoin tuota ilmoitusta: Enkä otsikoinut KOKO MAA SEURASI IHMETELLEN PETOA, sillä sehän toteutuu vasta Pedon palatessa.


GORBALLE NAURESKELTU JO 32 VUOTTA

Robert W. Faid:in kirja Gorbachev! Has the Real Antichrist Come? ilmestyi vuonna 1988. Samana vuonna Veijonen kirjoitti Lappeenrantalainen lehdessä "Se pyörii sittenkin". Kaksi kaverusta on naureskellut Gorballe jo 32 vuotta, vaikka Faid haudassaan vuodesta 2008 lähtien.

Ei Antikristuksen tuloa ja ilmestymistä pysty estämään edes vuosikymmenien ennaltatietäminen. Herää epäilys, että ilman meitä ennaltatietäjiä Gorba ei tulisikaan vaan ottaa onkeensa varoituksemme. Veijonenhan kirjoitti Lappeenrannassa "Tule takaisin vaikka pääsiäisenä", ja juuri pääsiäismatkallaan Tokiossa 1992 Gorba ilmoitti halustaan palata valtaan. Gorballa väitettiin olevan mökki Lappeenrannan liepeillä, ja ilmeisesti hän oli saanut tietoonsa Veijosen varoituksen "Gorba tulee takaisin". Ja miksei tulisi! Raamattuhan sanoo, että Venäjä "menestyy vihan ajan", jos Gorba palaa valtaan.


VENÄLÄISET LUKEVAT SIVUJANI

"JONKA SINÄ MYÖS KUULET, SINÄ MAHTAVA ROOSIN POIKA"

Tukholman profetia http://www.wwnet.fi/users/veijone/profetia.htm sanoo näin:

2.8. Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan, ja profetoi määrätyt hetket. Ja profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu minun tyköni, hänet kutsutaan kotiin. Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevän pelastussanoman, jonka sinä myös kuulet, sinä mahtava Roosin poika. Tämä profetia ja profeetta, jonka minä kutsun Suomen maasta, tulee olemaan väkevän pelastussanoman julistaja. Ja hän tuo monta minun tyköni, sanoo Herra.

- on mielenkiintoinen ajatellen itseäni, jos olisin Tukholman profeetan ennustama profeetta.


YLIOPISTOLEHTI: GORBATSHOV ON ANTIKRISTUS

https://jylkkari.fi/arkisto/0406/pdf0406/13.pdf

Tuomiopäivän profeetat julistavat netissä lopun koittaneen.

OMA LUKUNSA ovat tuomiopäivän saarnamiehet. Heistä ahkeruudessa ylittämätön on ”Lappeenrannan profeetta”, ennaltatietäjä Harri Veijonen, joka tuottaa Daily Christian News-sivuilleen päivittäin hämmentävät määrät tekstiä.

Erityisen kunnostautunut Veijonen on Ilmestyskirjan ennusmerkkien tulkitsemisessa. Hän esittelee sivuillaan erilaisia laskelmia maailmanlopun lähestymisestä, joissa oma merkityksensä on muun muassa Madridin pommi-iskulla, John F. Kennedyn murhalla, Nostradamuksen ennustuksilla, kuun asemalla Veikko Hakulisen kuolinpäivänä ja Veijosen omilla keihäänheittotuloksilla.

Veijosen profetoinnin johtoajatus on, että Mihail Gorbatshov on Antikristus ja Shimon Peres tämän väärä profeetta. ”Gorban uuden tulemuksen” oli Veijosen mukaan määrä alkaa ..

Israelilla ja ”herran valitulla kansalla” on luonnollisesti tärkeä rooli maailmanlopun lähestyessä. Jokainen, joka uskaltaa lausua edes maltillisen kriittisen sanan Israelin toimista, saa jyrkän tuomion. Ulkoministeri Erkki Tuomiojan ja arkkipiispa Jukka Paarman Veijonen toivottaa helvetin tulisimmalle paikalle.

”Jeesus elää, vaikka Elvistä kuuntelisi”, kuten profeetta itse toteaa. JUHA MÄKINEN


UPEINTA TUOSSA ON KUVA

JYLKKÄRI-yliopistolehden artikkelissa upeinta on kuva. Kolme Veijosen tärkeää asiaa: 1. Gorba, jonka odotetaan tulevan takaisinkin, 2. Lähi-Idän Israel, jonne aikakauden vaihdokseksi odotetaan petollista rauhaa ja 3. Keihäänheittäjä. Artikkelissakin todetaan, että Veijosen keihäänheittotuloksilla olisi profetiassa huomattava merkitys, joten käydään sekin nopeasti läpi:


VEIJOSEN KEIHÄÄNHEITTO PROFETIASSA

Keihäsprofetia: 6000 vuotta Aadamista tapahtuu ylösotto, joka Johannes Keplerin mukaan on 2024. "Jerusalemista sovittaessa" se tarkalleen ottaen on.

KUTSUMUKSENI JEESUS TULEE 6000 VUOTTA AADAMISTA

Niilo Yli-Vainio kirjoitti kirjoissaan, että Jeesus tulee 6000 vuotta Aadamista. Selitys pohjautuu Raamattuun "yksi päivä on Herralle kuin tuhat vuotta". Tuhatvuotinen aika olisi lepopäivä niinkuin Jumala lepäsi seitsemännen luomispäivän.

Minä sain kutsun Herralta "rauha ylösottoineen tulee" julistustyöhön kevättalvella 1986. Mutta Jumalan valinta se tulee 6000 vuotta Aadamista oli tapahtunut jo syksyllä 1972. Silloin 17-vuotiaana heitin miesten keihästä ennätyksekseni jääneen 6000 senttimetriä tasan. Ei noin vaan tasan niinkuin Jumalan päivätkin ovat tasan tuhat vuotta ja kuusi päivää 6000 vuotta. Totisesti on Herran kansalle sapatin lepo tuleva!

Toinenkin todistus siitä, että minut oli valittu tuhatluvun vaihteessa tapahtuu julistajaksi tuli 1997 kun perheemme voitti Tykkimäen huvipuistossa 2000.000. kävijä palkinnon. Iso pehmolelu ja ilmainen päivä huvipuistossa aterioineen koko perheelle oli palkinto. Ylösotto tuleekin 2000 vuotta Kristuksen elämästä tai kuolemasta kun 6000 vuotta Aadamista on kulunut!


ONKO GORBA POISSA 30 VUOTTA?

Harri Veijoselta on tulossa kirja "Onko Gorba Antikristus?" Ruusmari Sukki on toinen kirjoittaja. Antikristus ei voi tulla milloin tahansa vaan kolmen uuden johtajan jälkeen. Tuloajassakin pitäisi olla jotakin profetiaa. Yksi mahdollisuus on, että Gorba tulee vuodenvaihteessa 2021-22 eli 30 vuoden jälkeen. Putin on se kolmas johtaja ja tuskin hän on vallassa virallisen aikansa vuoteen 2024. http://wwnet.fi/users/veijone/.


TÄRKEÄ KIRJA ANTIKRISTUKSISTA

Suomi24 keskustelussa https://keskustelu.suomi24.fi/t/16355249/gorba-tulee-uskoo-veijonen-yha
eräs kirjoitti, että kuuli ensimmäisen kerran, että Antikristus tulisi Venäjältä. No jo on henkilö ollut syrjässä lopun profetian uutisoinnista. Niin sitä voidaan olla pimeydessä kun ei Veijosen sivuja lueta.

Vuonna 1987 Veijonen muutti kantaansa että Antikristus nousisi EU:sta. Hän huomasi Tapio Nousiaisen, Vilho Rantasen ym. voineen olla oikeassa siinä, että Antikristus tulee Neuvostoliiton jaloille tulevan petovaltion (Tapio Nousiainen: Mikä hetki yöstä on, 1967) johtajasta. Neuvostoliittoon oli tullut erilainen johtaja. Danielin kirja kirjoittaa, että "ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta (7:24). Veijonen huomasi, että Gorbatshov oli seitsemäs johtaja siinä Leninistä alkaneessa valtakunnassa. Vaarana oli, että hän poistuttuaan syrjäyttää vielä kolme johtajaa (Jeltsin, Medvedev ja Putin) niin kymmenen kuninkaan valtakunta olisi valmis. Vuodesta 1987 alkaen Veijonen on varoittanut Neuvostoliiton viimeistä johtajaa, Mihail Gorbatshovia enempää täyttämästä muinaisia antikristusprofetioita. - Tuleva kirja "Onko Gorba Antikristus" on tärkeä yleisteos antikristuksista, vaikkei Gorba tulisikaan.


RUUSMARIN KOMMENTTI

Ruusmari Sukki: Minä en määrittele, miksi niin moni jättää antamatta tykkäyksen tärkeälle asialle. Ihmettelen vaan. Harri Veijosen Gorba-pohdinnat ovat tutustumisen arvoisia, minä jaksan uskoa, että Veijosen arviot käyvät toteen. Juuri tuo Novumin opetus siitä, että Antikristus parodioi Kristusta on merkille pantavaa. Plus se, että G on seitsemäs hallitsija, hän on erilainen, maailma piti häntä suurena uudistajana. Kuka muu voisi täyttää sen, että "koko maailma seurasi ihmetellen petoa..." Koska Peto on joku, joka tunnetaan kaikkialla. Joku, joka on merkittävän valtion johtaja, joutuu vallasta pois ja "kaikkien" ihmetykseksi palaa takaisin. Maailma pitää rauhan miehenä. Puhe Prinssi Charlesista nyt vaan ei sovi Raamatun asettamiin raameihin.


VIIKON SANA: 72 TUNTIA VANKINA

Olen säilyttänyt kaikki kirjoitukset eli tutkimukset lopun ajasta aloitusvuodesta 1996 lähtien. Ymmärryksen lisääntymistä odottavia hieman virheellisiä ajatuksia on paljonkin. Eräs mielenkiintoisimmista artikkelisarjoistani yli 20 vuoden takaa on Viikon Sana: http://wwnet.fi/~veijon1/juu4.htm
Muualta netistä ei kuitenkaan löytynyt sitä tärkeää historiaa, että Gorba oli vankina 72 tuntia kuten Kristus haudassaan todistaen näin ylösnousemusta. 1980 ilmestynyt Novum jo sanoi, että Antikristus parodioi Kristuksen kuolemaa ja ylösnousemusta.