Suomen suosituimmalle yksityiselle
kristilliselle kotisivulle,
jos uskallat katsoa!

PAHIN HARHAOPPI

Pahintakin pahempi harhaoppi - näin sanon, koska sitä ei luokitella harhaoppeihin - on sellainen, missä ei saa puhua harhaopeista tai pidetään kaikki opit yhtä hyvinä tai saman arvoisina.

Sellainen oppi sisältyy mm. bahai-uskontoon
(Kiitos uskontojen harjoittajille huomautuksistanne tähän ja kirjoitukseen "Antikristus". Merkitsen mielelläni BOOKMARKSsivullemme sellaisten sivujen osoitteet, joihin olette laittaneet meidän osoitteemme vaikkapa esimerkkinä teitä väärin ymmärtäneistä, kiitos! Ja koska linkkejä ei kuulu, taitavat tietääkin, että totuus voittaa vapaassa kilpailussa. Siksi seurakunta on aina tapettu tai muuten painettu maan alle kuten internetiin).

Korkeakouluaikanani jouduin pitämään esitelmän aiheesta "Uskonnot nykyhetkenmaailmassa". Seppo A. Teinonen saman nimisessä kirjassaan sanoo, että "koska kaikki uskonnotkatsovat olevansa totuus tai edustavansa totuutta..." niin ne ovat yhtä hyviä. Ekumeniahölmöimmillään siis sisältää myös tällaisen pahintakin pahemman harhaopin.

Kristillisillä sivuilla pahimmaksi harhaopiksi esitetään yleensä scientologiaa, jehovalaisuutta,mormonismia, tms. Kirkossa on monia, jotka tietävät kirkon sisällä vaikuttavan harhaopin, mitä tässäesitämme pahimmaksi, mutta eihän kirkon jäsen voi sanoa niinkuin asia on.

Harhaopeista puhuttaessa pitäisi voittaja kenties nimetä "Suomen paras". Koska ei ole tarkoitussuosia harhaoppeja puhumme pahimmasta. Ja Suomen pahin harhaoppi on ns. kasteenliitto.

"Kolmannelta vuosisadalta lähtien parhaiten menestynyt vieras evankeliumi on kreikkalaisenfilosofian, vanhan ja uuden liiton oppien, pakanallisten uskomusten ja ei-kristillisen valtiomahdinsekoitus, mikä paremmin tunnetaan nimellä kirkko" (Pöysti, Miten Jumala tunnetaan). Suomessakirkko on ollut satoja vuosia. Presidentti sanoi tekevänsä kirkon ja valtion suhteille niinkuinseurakunta tahtoo. Mutta seurakunta on aina turhaan vaatinutkin valtion eroa kaikista kirkoista.Naurettavaa olettaakin, että ev.lut. ja ort. lahkot itse haluaisivat eroon valtiosta, minkä kirkkomenneinä vuosisatoina laittoi kerettiläisiä tappamaan kun ei itse uskaltanut seurakunnan kimppuunkäydä. Saapa nähdä onko kotisivumme toiminnassa Herran tulemukseen, vai antaako paavi käskynkuten Etelä-Amerikassakin on tapattanut protestantteja Ristin Voitto-lehden mukaan.

Kasteenliittoa puolustellaan Jumalan Sanalla! Mutta tahallisesta raamatunväännöksestä on kauttaaikain kirkon pipliassa ollut kysymys lähetyskäskyssä Matteuksen mukaan. Eikä asiassa olepienintäkään tulkinnan varaa, oikea käännöshän paljastuu sanojen suvusta kuten esitämme raamatun käännöskorjauksissa.

"Mennen (julistamaan) siis tehkää kaikkia kansoja opetuslapsiksi. Kastakaa heitä"!, opetuslapsiksitulleita! Turhaan saamme huomauttaa tiedotusvälineillekin, että "Suomen arkkipiispa" jne. on vääräilmaisu. Suomen ev. lut. kirkolla arkkipiispa on, Suomella ei! "Kastamalla ja opettamalla" tehkääkansoista opetuslapsia vääntävät valtion kanssa liitossa olevat lahkot. Valtion kanssa liittoutumistapahempaa Raamattukaan ei tunne. Kirkko on se portto, mikä "harjoittaa haureutta maan kuninkaidenkanssa" ja jonka kädet ovat veressä pyhien verestä (Ilm 17:2). Pitäisin itseäni hirveänä rikollisena, joskuuluisin kirkkoon!

Vaikka ev. lut. kirkko saataisiin irti valtiosta, en missään tapauksessa kuuluisi yhteisöön, missä onmaan pahin harhaoppi! "Kun vesi vauvalle päähän viskataan, sielu taivaaseen sinkoaa."Todellisuudessa kastelemalla ja opettamalla kastelemaan ei tehty kansoja opetuslapsiksi vaan saatiinkansat pysymäänkin kansoina, opetuslapsiksi tulemattomina. Kirkossa pahin harhaoppi vielävahvistetaankin, konfirmoidaan rippikoulussa!

"Koko maa on juopunut" (Ilm 17:2), kiitos valtion ja ev.lut. lahkon haureuden hedelmille, papeille.Seurakunnassa papistoa ei olekaan. Toki kirkossakin voi kääntyä, mutta ekumeniassa vastakääntyneet käännytetään lähtemältään tieltä takaisin kirkkoon! Ei ole monilla kirkon uskoontulleilla Kotimaa-lehden lukijoilla koskaan käsitystä edes siitä, että kotimaamme on ylhäällä. Ettädemokratia ei ole jumalallinen järjestelmä, siinähän heikot ja vähemmistöt, seurakunta menettääoikeutensa! Seurakunnassa tulee vallita teokratia, jumalanvalta, ja pian se myös tulee maan päälle.Olemme myös kutsutut lähtemään synnytystuskien ajaksi pakoon yläilmoihin. Demokratian ihailijatsaavat maan päälle antikristillisen diktatuurin. Vai eikö Gorba tule takaisin?

Jos sokea sokeaa taluttaa, niin he molemmat kuoppaan lankeavat, sanoi Kristus. Älä siis katsoopettajasi ulkonäköön vaan siihen, onko hän pystynyt näkemään! Kiitos Sinulle, kun kävit tälläkinpalstalla. Minun nimeni on Harri Veijonen.

Takaisin pääset back-painikkeella tai yritä tätä:

Kirkkoihin kuulumattomien kotisivulle

KESKUSTELUA SCIENTOLOGIASTA
Scientologien uhrien asiamiehenä toiminut Marja Penttinen kirjoittaa (Hesari 10/2 97) kuin uususkontojenjäseniä maksulliseen hoitoonsa etsien. Apumme uskontojen uhreille on ilmaismateriaalissa ja internet-sivullamme. Uususkonnoissa toki esiintyy maksun perimistä tarjotuista palveluista, mutta täysi-ikäisilläolkoon oikeus työntää rahansa mihin tahansa. Alaikäisten lasten isillekään ei ole suotu oikeutta saadalapsiaan suuresta lahkosta ulos! Harvemmin on tuotu esille tosiasia, että uskonnoissa ylivoimaisestisuurin rahankerääjä Suomessa on luterilainen kirkko. Ja se kun ei hanki varojaan edes vapaaehtoisistalahjoituksista vaan veroina vieläpä henkilöiltä jopa yrityksiltä, jotka eivät siihen kuulu. Rikollisempaalahkoa tästä maasta ei löydy! Arkkipiispa vielä tarjoaa verotusoikeutta toisillekin kun Kristuksenkinvaatimus on: vero kuuluu keisarille (valtiolle ja kunnille).
Tärkeämpi kysymys on se, vainoavatko uskonnot vai ovatko ne vainon kohteena. Suomessa vallitsevavaltiokirkkojärjestelmä on takuu siitä, että ulkopuolisia syrjitään kaikilla sektoreilla. Presidentti mukatekee niinkuin seurakunta tahtoo, tuloksetta valtion eroa lahkoista on vaadittukin. Mikä muu kuin suuretyhtenevät kirkot olisikaan seurakunnan irvikuva, Ilmestyskirjan portto, valtion kanssa seurusteluhan sentuntomerkkinä on? Valtion ja ev.lut. sekä ort. lahkojen liiton purkamisesta syrjinnän poistaminen vastaalkaisi.
Vähälle huomiolle on jäänyt
Suomen Mielenterveysseuran kymmenkohtainen syrjintää vastustavavetoomus. Sekin on kuin kirkon ääni sanoen oikein, että ketään ei saa liittää uskonnolliseen yhteisöönennen kuin aikoja on harkinnut, mutta valtiokirkkohan niin tekee jopa pakkoliittäen sylilapsia. Ei ihme,ettei huomata kirkon uhrina oltavan kun on nimenannosta alkaen valheeseen opetettu. Nimenanto jakaikki myöhemmätkin ihmisoikeudet kirkon huuhaahan kytketty!Kirkon tutkimuskeskuksen johtaja Harri Heino saa esiintyä Churh of Scientology-kirkon mainoksessa.Scientologiahan juuri täyttää uskontojen tuntomerkit: huijata niin ettei jäsen huomaa ja kun kolikkokirstuun kilahtaa... . On jo totuttu siihen, että kirkko haluaa helmaansa kaikki ja antaa hyväksyntänsäjopa palkintonsa mm. vapaamuurareille ja Hannu Taanilalle, miksei sitten kirkkoa suvaitsevalle ja sieltäapua hakevalle uususkonnolle. Uskontotieteilijä Juha Pentikäisen kirjoitus (HS 5.2.) on totuudellisempi kuin Marja Penttisen, jonkatoive saada EU puuttumaan uskonnollisiin asioihin on jo alkanut toteutua. Siinä yksi syy lisääpysymisellemme ulkopuolella yhdistysten ja kirkkokuntien. Omasta puolestanikin voin ymmärtää niitä,joiden hengelliseen toimintaan ja sananvapauteen jatkuvasti puututaan. Luonnollinen reaktio onvastareaktio! Mielipiteen vapaus tulee sentään olla.
Olen tietoinen siitä, että scientologit ovat harjoittaneet ahdistelua myös sellaisia liikkeeseen koskaankuulumattomia vastaan, jotka totuuksia lahkosta julkisesti esittävät. Mutta ev. lut. lahkolla on lähesmonopoli valtionkin avustuksella kaikessa tiedonvälityksessä. Suvaitsevaisuutta en peräänkuuluta se kunei suvaitse totuutta. Totuushan pannaan ristille ja maan alle, internet-sivummekin ovat joutuneetkaikenkarvaisten uskonnollisten toimittajien ja uskonnon tai ateismin harjoittajien hampaisiin. Emmeanna tuumaakaan periksi ettemmekö saisi nimittää harhaopiksi niin scientologiaa kuin ev. lut. kirkossaolevaa kastee nliitto-oppia. Internet-kotisivullamme pahimpana harhaoppina mainitaankin juuri tuokirkon kasteenliitto. Sen vahingollisuutta lisää se, että 90 % suomalaisista on totutettu sen vanhanuskonnon uhriksi vastustamaan varsinkin Kristusta. Eikä kansan ääni muutu: Päästäkää meille Barabbas:Jasser Arafat tai vaikkapa scientologia. Jos kansa haluaakin tulla huijatuksi niin mekään emme sillemitään mahda.

HOME