11. 1. ARMO JA KASTE. Kirkossa aiheena "Kasteen armo". Jo 1900-luvun henkilöissä mainitsin Evankeliumin kaste. Uskoville upotus lahkoihin liittämättä. Kysymys on siis siitä, että kirkko valehtelee, että sillä mennään taivaaseen, kun on vauvana päähän vettä ripoteltu tai kaadettu. Raamattu taas opettaa, että kun on uskoon tultu, armo saatu, sitten otetaan upotus. Eli voitte ottaa uskoon tultuanne upotuksen jopa Vapaakirkossa, baptisteissa, helluntaikirkossa, tms. Mutta sen tehtyänne te olette seurakunnan jäseniä. He lisäävät Sanaan, että pitää upotettu nyt siunata "seurakuntaan" kätten päällepanemisen kautta, mikä on Raamatun ulkopuolinen tapa liittää lahkoonsa! Kyllä kaikkia lahkoja harmittaa, kun ihmiset voivat pitää päivittäin yhteyttä jopa internetin avulla, eivätkä enää jakele rahojaan heidän haaveihinsa. Eikä aihettakaan hymyyn, jos itse ei ole vielä ehtinyt viedä nimeään valtiokirkostakaan suomalaisten rekisteriin.

12. 1. KLOONIT! "Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä, huomasivat Jumalan pojat (pahat enkelit ufoineen?) ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat. - Maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa. - kaikki liha oli turmellut vaelluksensa maan päällä. - Olen päättänyt tehdä lopun kaikesta lihasta", 1 Mooses 6: 1, 12. Joku sekasikiösysteemi oli vedenpaisumuksenkin alla pilaamassa ihmisrodun. Jumala on luonut ihmiseen myös sielun, ja sellaista ei voi ihmiskloonilla olla. Uutisten mukaan USA:ssa olisi syntymässä ihmisklooni 1999 ja Britanniassa mahdollisesti jo 1998! Ei ole vaikea päätellä sitäkään, mitkä alueet varmimmin jäävät veden alle, kun vedet vihan ajassa vaihtavat hieman sijaintiaan. Jerusalem kuuluu keskelle maata kaikin puolin.

14. 1. TULEEKO MUSTOLAAN YLIOPISTO "VEDENPAISUMUKSEN" JÄLKEEN? Kalliolle vielä rakennetaan Lappeenrannassakin. Tiedeohjelma Prisma (TV 1 klo 19.05) päättyi toteamukseen: "Meidän jälkeemme vedenpaisumus". Yllättävän tieteellinen ohjelma. Mainittu Kalle Taipaleen "Levoton maapallo" hyvinkin paras kotimainen tieteellinen julkaisu alalta. Vedenpaisumuksen teos sijoittaa aikaan n. 3500 eKr. "Muinainen maailma hukkui vedenpaisumukseen" , tiesi Pietarikin, 2 Pietari 3:3-8. Raamatun mukaan uutta vedenpaisumusta ei tule. Vedenpaisumusta ja maailmanloppua pahempi aika alkaa, sanoi Jeesus evankeliossa Matteuksen mukaan, luku 24, jae 21. Missä olette apostolit? Helsingin Tuomiokirkon katollako? Kirkon typeryys on korkeinta Jumalan pilkkaa, jo riittää! Vihan ajan läpi ei Raamatun mukaan monikaan selviä hengissä. Täällä on kuitenkin ohjeita, että antakaa pedolle kyytiä matkallaan Jerusalemiin. Ehkä Suomessa tehdään ennätys henkiinjääneissäkin. Kaikki ne, jotka pääsevät ylösottoon, tulevat rakentamaan maata jälleen. Karitsan häät yläilmoissa ovat kuin ukko Nooan arkki aikanaan. Vain siinä on varma pelastus. Usko Herraan Jeesukseen, sinä ja perhekuntasi!

15. 1. PALAUTETTA. Paljonkin mielenkiintoista tullut, kiitos kaikesta! Parhaita huomautus, että
1. jos tutkimustulos on oikea, todella elämme jo vuotta 2000 jKr.
2. Imatrallakin jotain tiedetään, sillä Jerome todella saattaa olla sama henkilö kuin Hieronymos ?
3. Lounaissuunta-lehdestä 35,36/97 kopiot. En kuitenkaan panisi painoa kovin paljoa. Tietenkin sisar on oikeaan suuntaan mm. siinä, että (isänsä luki Raamatusta jo 20-luvulla) "tulee aika jolloin kuvat puhuvat (televisio), minuutissa menemme maasta toiseen, maailmasta loppuu juomavesi (?), naista ei erota miehestä, naiset eivät halua synnyttää vaan ottavat eläimiä lemmikeikseen, ihminen keksii tuhon itselleen, tulee uusi tauti joka tappaa maailman ihmisistä puolet (Huom. Ilm. 6:8 puhuu mielestäni enintään 16. osasta, 300 miljoonaa kuollutta se olisi), sodan jälkeen on kauan rauhaa ja sitten... (Huom. mummokin myöntää, ettei tarkoin muista, mitä isänsä opetti), rahasta tulee sellainen kuin Jumala... . Isäni luki siitä Raamatusta (Apokryfikirjat + reunamerkinnät. Kirja paloi sodassa), että toinen maailmansota syttyy 1939. Muistan, miten sormillani laskin silloin olevani 18-vuotias. Isäni sanoi meille: Muistakaa, että vielä tulee aika jolloin venäjänkieltä tarvitaan Suomessa. Eikö meillä nyt ole se aika?"

TV 1 Valopilkku myönsi palkintonsa ANNA VEIJALAISELLE. Niin oli hyvä tanssimaan alkaen pilkkanäytelmästä Jeesus ja Maria Magdaleenan seksisuhde. WARNING: OCCULT! Mielenkiintoisia kunniamainintoja myös joensuulainen poliisi ja Tampereen hiippakunta, minkä paljastettiin olevan yhteistyössä Lenin-museon kanssa. Tamperelainen-lehdessäkin (12. 1.) sikäläinen piispa kiirehti toteamaan, miten luonnollisia "sattumat" ovat seurakunnassa. Kuningaskuluttaja viikolla varoitti, miten kännyköihin lähetetään seksipuhelutarjouksia. Samaa esiintyy internetissä, ja jopa ns. kristilliset ulkolaiset ovat kovaan hintaan myymässä sitä sun tätä. Lappeenranta-sivuillemmekin on tarjottu mainosta "soita seksinumeroon", mutta mitähän palvelua sellainen tarjoaisi? Olen moneen kertaan todennut, että Iltalehden ym. jopa ylitarjonta seksinumeroista selittyy sillä, että rikolliset soittavat toisten laskuun "palvelunumeroihinsa".

16. 1. "MOOSES" LIPPOSEN PÄIVIÄ. Itse sensuroitu toistaiseksi. 17. 1. Tärkein uutinen se, että Venäjän presidentti Boris Jeltsin olisi soittanut presidentti Martti Ahtisaarelle. Jotkut ovat kysyneet, eikö Jeltsin voisi olla Antikristus. Toistan vielä: Antikristusta ei voi edes olla, ellei joku toteuta KAIKKIA antikristusprofetioita!

17. 1. Fantasiakirjoja hankitaan kaupungin kirjastoon.Seurakunnan kirjoja ei oteta lahjoituksenakaan!

18. 1. Suomen sotilas. Unohtuiko jotain? TV 2 Silminnäkijä käsitteli aihetta . Ohjelmassa asiantuntijana esiintynyt oli kysynyt jo Suomen sotilas-lehdessä 8-9/97 "Unohtuiko jotain?" Toisesta näkökulmasta: Suomi ei olisi ollut itsenäisenä 80 vuotta ilman, että esivalta miekkaa kantaa ja seurakunta taistelee Hengen miekoin! Vuonna 1953 Stalin olisi hyökännyt Suomeen, mutta Herra päätti elinpäivänsä. Oulun profetian aikoihinkin löytyi rukoilijoita. Jumalan Henki nytkin pidättää, mutta kohta ei pidätä mikään, kun seurakunta lähtee. Neutronipommikin löytyy Raamatusta, ovat monet sanoneet sen jälkeen, kun 1986 kirjaseni ilmestyi, vrt.: "neutronisäteisiin" (Ilm 9:4). Karpolla oli asiaa "tasa-arvosta". Kun E-S alkoi rajoittaa seurakunnan ilmoituksia , kysyin paikalliselta kuluttajaneuvojalta. Hän ihmetteli, miksi seksikaupat, povarit, yms. saavat ilmoittaa E-S:ssa ja Jumalan Sanan toistaminen kauttamme on kielletty. Suomessa tasa-arvolla tarkoitetaankin sitä, että lapsia ja perheitä syrjitään tasa-arvon nimissä: miesten ja naisten ns. tasa-arvokysymys. Joko sisäministeri pian päättää, että Karpo saa lähteä teeveestä ja Veijonen internetistä? "Antakaa kenkää: menkää!" Helluntailaisten lähetyspäivät Porissa on otsikoitu mainitulla tavalla. Siperiaan pojat ja äkkiä!

21. 1. Uutisia. STT väittää hiihtäjä Räsäsen käyttäneen kasvuhormoneja. Emme syytä ketään, mutta Veijonen on jo aiemmin esittänyt kritiikkiä STT:tä kohtaan. Milloinka STT ja muut suomalaiset uutisoivat siitä, että Venäjän Primakov (21/1/98-16:57-Primakov to visit Finland in May -- foreign minister.) olisi tulossa Suomeen toukokuussa? Itar-tass:in tiedote 21. 1. 15:57 Suomen aikaa, eikä kukaan muu ole kertonut mitään? ST/hv 21. 1.

"Nimetön" henkilö tarjosi antikristuslinkin.

22. 1. Lähi-idän posti-lehden mukaan Israelin arabit (palestiinalaiset) haluavat ostaa maata juutalaisten asuttamasta läntisestä Jerusalemista. Lehden mukaan Jerusalemista päästäisiin sopuun aikaisintaan keväällä 1999.

23. 1. EXODUSTYÖTÄKIN TEHDÄÄN LOPPUUN ASTI.

Jerusalemin Kansainvälinen Kristillinen Suurlähetystö SUOMEN OSASTO RY:N (http://www.icej.fi) ja paikallisen Israelin ystävät ry:n järjestämä tilaisuus pidettiin Lappeenrannassa Betania temppelissä 22. 1. Tohtori Ulla Järvilehdon ohella vierailevana puhujana oli Michael Utterback. Michael oli juuri tullut Uzbekistanista. Tavannut 2400 vuotta vanhan juutalaisyhteisön, missä nyt on halu muuttaa muslimien keskeltä omaan maahansa, Israeliin. Exodustyö Pohjoisesta maasta jatkuu kristittyjen toimiessa apuna Herran paluuseen. USA:ssa syntyneen veljen näky oli monessa suhteessa sama kuin Veijosen. Michael jälleen lupasi viedä kaikkeen maailmaan tietoa, että Suomessa ja varsinkin Lappeenrannassa tehdään hyvää työtä. Michael oli tietoinen siitäkin, että sanoma Herran paluustakin ymmärretään varsin hyvin juuri täällä. Muistutti, miten Herra itsekin kiitti Jumalaa siitä, että totuudet on ilmoitettu lapsenmielisille eikä tämän maailman näsäviisaille, Luukas 10: 21-24. Antoi ymmärtää, että tietomme Herran paluustakin on Herran ja meillä sitä varten, että teemme työtä loppuun asti tietomme ja kutsumuksemme mukaan kukin uskollisena omalla paikallaan. Internetissä, vähäinen veljenne, hv. PS. ICEJ:n "Sana Jerusalemista" 1997 viimeisestä tiedotteesta PLO-propagandaa parempaan tietoon linkkivinkki: http://www.jerusalem-treasure.org.il

23. 1. VENÄJÄ SEURAA USKONTOSIVUILLA KÄVIJÖIDEN MÄÄRÄÄ
Osoitteessa tässä on tarkka tutkimus kävijöiden määrästä. Etupäässä ovat tietenkin valtion uskonnon, kuvainpalvonta-ortodoksisuuden sivuja. Mutta joukossa on jokunen kenties mielenkiintoinenkin kuten venäjänkielinen MARANATHA tai Biblesociety in Russia ST/hv

ETELÄ-SAIMAA STT:N TUKENA
25. 1. E-S:n päätoimittaja Mikael Pentikäinen "Alakerrassa" otsikoi "Ahon riski toteutui". Pentikäinen esittää STT:n törkeän ja tökerön 21. 1. uutisen maininnalla "uutinen suomalaishiihtäjän kasvuhormonien käytöstä". On muistettava, että 60-80% STT:n uutisesta on jo nyt (!) osoitettu virheelliseksi. Ajoitus, yms. oli saatanallisen "hyvä".
"Ahon käsiin putosi doping-pommi" väittää Pentikäinen, vaikka STT heitti lähinnä p:tä. 24. 1. "STT lisäsi löylyä" väittää Pentikäinen, vaikka löylystä jo haihtui vähintään 70%. E-S alkaakin itse heitellä! Pääuutinen 25. 1. "Kasvuhormoneja tarjottu myös Etelä-Karjalassa". E-S:n termejä: "Myös ruotsalaista alkuperää", "Eteläkarjalainen valmentaja pari viikkoa sitten: valmennetulleen tarjottiin mahdollisuus hankkia kasvuhormonia." "Valmennettava on lajinsa kansallista kärkeä, muttei hiihtäjä." Merkillinen ristiriita uutiseen tulee, kun valmentaja näin paljastaisi ja "urheilija itse kielsi lauantaina E-S:lle, että hänelle olisi tarjottu kasvuhormonia." Aiheen seuranta jatkuu näillä sivuilla.

Lappeenrantasivulle lisätty linkki NUIJAMAAN kameraan
Raamattulinkeissä arabiraamatulla uusi osoite: http://www.total.net/~alne3mat/

26. 1. Alta Vista "Lappeenranta" eräs sivu: Lappeenrantasivuja
27. 1. Etelä-Saimaan sisältö vaihtelee sen mukaan, ketkä ovat olleet lehteä tekemässä. STT:ssäkään hölmöilleet eivät olleet urheilutoimituksen väkeä vaan päätoimittaja. 27. 1. E-S urheilutoimitus tekee lehteä ja annetaan tilaa oikealle asialle urheilusta ja dopingista. Paljastuu ainakin yksi asia: Vuoden parhaat: Petri Pohjonen (LUM) ja vuoden valmentaja Heikki Mälkiä (SaiPa). Tässä ei ole 25. 1. E-S:ssa mainitut "epäillyt".

Palautteeseen: Uusi maailmanjärjestys-sivullamme on epätarkkuuksia. Vastaanotettaisiin parempi artikkeli, kiitos!

29. 1. MITÄ ETELÄ-SAIMAAN VANHOILLIS-LESTADIOLAINEN PÄÄTOIMITTAJA PITÄÄ SAATANANPALVONTANA?
Vanhoillis-lestadiolaisten päämaja Lappeenrannassa on Väinämöisenkadulla Tirilä-Lauritsala rajamailla. Siihen lahkoon kuuluu myös E-S:n päätoimittaja Mikael Pentikäinen. Pentikäinen oli varsinaisesti se henkilö, joka päätti Jumalan Sanaan perustuvan ilmoittelumme poistamisesta E-S lehdestä. Lestadiolaiselle liikkeelle onkin tyypillistä, ettei Jeesuksen käskyä Jumalan Sanan viemisestä kaikkeen maailmaan tarvitse noudattaa. E-S:ssa oli artikkeli Saatananpalvonnasta, ja ensimmäiseksi tuleekin epäilys, että evankeliumin julistus on E-S:n mukaan Saatananpalvontaa! Okkultististen manaajien toimintaa lehdessä on jo kehuttukin samalla halveksien niitä, jotka sellaiseen toimintaan osallistumisesta varoittavat. Lestadiolaiset suhtautuvat tunnetusti kielteisesti sanomalehtiä parempaan mediaan. Muistissa on Pentikäisen hämmästys miten suosittua internetin käyttö jo olisi. Siihen sensuuria. E-S on palkintonsa ansainnut. 28. 1. E-S:ssa suuri ilmoitus Riitta Uosukaisen lainauksella ratsastaen, mainos itsestään Etelä-Saimaasta. Annettiin ymmärtää, että E-S on maakuntalehtemme, vaikka lehti itsekin on myöntänyt, ettei sillä nimellä enää Suomessa lehtiä ole. Imatralla ilmestyvä Uutis-Vuoksi on vähintään E-S:n tasoinen, ja Riitta Uosukaisenkin oman kotikaupungin lehti. 25. 1. Uutis-Vuoksessa oli mielenkiintoiset artikkelit Adolf Hitlerin vierailusta 1942 Imatralla kuin myös 1918 sotalinjasta Imatra-Joutseno.

Ateistit uutisryhmissä ovat haukkuneet luterilaista Riku Rinnettä, koska hän on kouluissakin varoittanut Saatananpalvonnasta. Esimerkki: ("Asuinpaikallani, Kokkolassa, ev.lut.srk:n  lähettämä > "saarnaaja", Riku Rinne, (käytän häpeilemättä aina ihmisten oikeita nimiä) > kiertää kouluja kertoen kaikille, että melkeinpä kaikki on Saatanasta. > Kuten sanoin hänellä on oikeus levittää tätä, mutta meneekö se jo liian > pitkälle, jos hänen oppikirjojansa käytetään koulujen OPETUSMATERIAALINA. > Esim. Hän samaistaa elävästi eri symbolit satanismiin. Esim. "Peace-merkki" on SAATANALLINEN merkki.- sfnet.keskustelu.filosofia Petri K. Lappalainen. " ). E-S:n ns. asiantuntija ei ollut Rinteenkään tasoinen. Kirkko-sivullamme on muistutettu, miten kirkko on onnistunut harhauttamaan poliisin ja muita viranomaisia saatanalliseen toisinajattelevien vainoamiseensa. Seurakunta on aina vainottu ja Kristus "jumalanpilkkaajana" ristille naulittu. Dum spiro spero (lat.). Niinkauan kuin on elämää on toivoa. Saatananpalvojillakin on toivoa, mutta miten lienee Saatanan hyvien Perkeleen lasten laita kunnon luterilaisen nimellä? Aihetta minkäänlaiseen muutokseen itsessä ei edes nähdä. Onko STT:n päätoimittaja, Kari Väisänenkin "ainoan oikean kristillisyyden" miehiä? Pentikäisellä E-S 25. 1. oli kiire hyvää veljeä puolustaa. Löytyykö Pentikäiseltäkin varastettuja ampulleja?

29. 1. Suomen Karmel-yhdistys ry lähestyy kirjeellään. 1997 yhdistyksen taloudellisista vaikeuksista oli juttua monella taholla. Kun tässä mainitaan yhdistyksen tilinumerot PSP 800013-106425 ja MERITA 217918-90218, toimituksella ei ole asian kanssa mUuta tekemistä. Viitenumeroina löytyy mm. 3450 Exodustyö ja 3667 Karmel/Israeltyö. Olemme luvanneet täällä uutisoida kaikkea vähänkin järkevää Israel-asiaa. Vastustavaa sähköpostiakin edelleen otamme:
ROSKAKORIIN SOPII VIELÄ. Mielenkiintoista "roskakoriin sopii vielä" keskustelua on käyty myös Ristin Voitossa. "Uskovaiset" feministit eivät vielä ole saaneet syrjäytettyä RV:n päätoimittaja Juhani Kuosmasta edes "yhden vaimon mies" linjaltaan. Seurakunnassa on omat kuvionsa, ja Veijonenkin sanoo: "EDUSKUNNAN PUHEMIEHEKSI SOPII NAINEN VARSINKIN SILLOIN, KUN HERRA TULEE, JA MIEHILLÄKIN ON MAHDOLLISUUS MORSIUSJOUKKOON!"

KIRKON Tutkimuskeskuksen Harri Heino Etelä-Saimaassakin on paljastanut neljä tärkeintä syytä, miksi kirkkoon kuulutaan.

VUODENVAIHDE V. 6000 - 6001 JUUTALAISESSA KALENTERISSA FAULSTICHIN LASKELMIEN MUKAAN.

A.M. : KISLEV 1 , 6001 (5999) AM 2191703 JULIAN: NOVEMBER 15 , 2000 2451876 .75 GREGORIAN: NOVEMBER 28 , 2000 AD EGYPTIAN SLIDING: ( 8 ) PHARMOUTHI 10 EGYPTIAN FIXED: ( 5 ) TYBI 0 EPOCH # 5 ISLAMIC: ( 9 ) RAMADAN 1 , YEAR 1421 OF HEGIRA OLYMPIAD: # 694 , YEAR 3 JUBILEE YR: # 79 + 18 YEARS (AFTER JACOB) JUBILEE YR: # 70 + 32 YEARS (AFTER MOSES) SABBATH YR: # 488 + 4 YEARS (AFTER DEUTERONOMY) PRIESTLY CYCLE: 1 -JEHOIARIB
Em. tarkoittaa sitä, että vuosituhat vaihtuisi marraskuun lopulla 1998 Gregoriaanisen kalenterimme mukaan, vai? Kritiikkini: Jostakin 6001 vuotta eli 6000 vuotta täyttyy. Onko päiviä väitetyt? Eikö muka olla lähellä kerrottaessa 6001x365,2425? Miten F. laskee? Mielestäni nämä laskelmat ovat vain suuntaa-antavia. Jumalahan voi olla niin pikkutarkka, että

"rauha ylösottoineen" ilmoittaa tarkalleen,

milloin vuosituhat täyttyy! En usko myöskään selitykseen, että Herra syntyi ja tulee Lehtimajajuhlien aikaan, vaikka saattaa tullakin. Joka tapauksessa vähintään kuukautta voimme arvioida: heti kohta kun "rauha" on vahvistettu. Koska kirjassani on kappale Kuukautta voimme arvioida, se paljastaa vuoden 1995 ajatukseni, joita vielä voidaan täsmentää.

30. 1. HELLUNTAIKIRKKO PÄÄUUTINEN IMATRALLA.
Uutisvuoksen etusivun pääuutinen 30. 1. on: "Imatran helluntaiseurakuntaa huolettaa lasten ja nuorten paha olo. Teemavuoden tavoitteena lisätä lapsi- ja nuorisotyötä." Imatran helluntaikirkon saarnaaja Olavi Kilpeläinen hymyssäsuin värikuvassa, etusivun ainoa kuva mainoskuvia lukuunottamatta! Kertokaahan yksikin toinen kaupungin valtalehti, mikä etusivullaan pääuutisena kertoo asiaa helluntailahkosta! Yleensä helluntai- ns. seurakuntaa koskevat kirjoitukset ovat kriittisiä päinvastaisesta suunnasta kuin seurakunta, kaikkien kirkkokuntien ulkopuollella, me teemme. Ei kai ole katsottava pahaksi sitäkään, että Lemin kirkkoherra ym. ovat jotakin hyvää yrittäneet saada aikaan lähiseudun ev. lut. kirkoissakin. Esimerkkinä juuri E-S:ssakin uutisoitu mm. bussi exodustyöhön. Yritykseksi se tietenkin kirkossa jäi. Tervetuloa seurakuntaan parhaimmat papitkit! Kirkosta ulos ja upotus! Liperit voitte toimittaa Mikkelin Voitto Huo... . Presidenttiä ja ev.lut. lahkon johtajaa pidetään jonkinlaisena työparina. "Vaan kuinkas sitten kävikään", selittämään jääköön Huotari! Piispalla yllättävän vastakohtaisia toimia ja julkaisujakin kuin Veijosella. Esimerkiksi 1985/86 kun Veijonen sai Herralta kutsun tähän "seurakunta 2000"-työhön, Huotari oli "kirkko 2000" komiteassa.

30. 1. ET TU ME BRUTE. Sinäkin Brutukseni. Jos joku on kiinnostunut sanonnan alkuhistoriasta, kaikki latinistit sen kai tietävät, kysyäkin voi. E-S:ssa urheilu+doping asioita kertomaan lienee määrätty lehden paras urheiluasiantuntija, urheilutietäjä, olympiakisat-kirjailija, Antti O. Arponen. Arponen kirjoittaa:

"Päivän kysymys kuuluukin: Onko STT:tä huijattu kasvuhormoniasiassa?

STT väitti, että kasvuhormoniampulli on varastettu ruotsalaisesta Huddingen sairaalasta. Sairaala on kiistänyt asian. Genotropinia valmistaa ruotsalainen Pharmacia & Upjohn-niminen yritys. Sen edustajat ovat Hufvudstadsbladetin mukaan ihmetelleet Väisäsen esittämän ampullin ulkonäköä. - Lappeenrannassa apteekkari Martti Mähönen toteaa, että viimeksi heiltä myytiin kaksitoista viiden ampullin pakkausta." Hinta muuten 12 x 9700mk eli yli sata tuhatta markkaa. Vaikka lääkettä saa vain erikoislääkärin määräyksellä, jospa onkin tarvitsijalla tai huoltajallaan tullut rahasta pulaa. Paikkakunnan ainoaksi erikoislääkäriksi paljastetaan Pentti Lautala.
Kysymme siis edelleen, kuka on 25. 1. E-S:ssa mainittu hormonikauppias urheilijoille ja urheilija sekä valmentajansa. Ellei poliisi vielä asiaa tutki, lienee syytä tehdä tutkintapyyntö!
Sinäkin Brutukseni. Ei nyt sen vakavampaa, kuin olisin mieluummin nähnyt Arposen pohtivan:

Huijari STT yrittää kaikin tavoin etsiä syyllistä itsensä ulkopuolelta!

Seura-lehtikin näyttää otsikoivan: Kenellä oli syytä yrittää pilata Suomen olympiahiihto? Kari Väisäsen "asiantuntemus" urheilussakin on sitä luokkaa, että jos entisenä 60-metrin heittäjänä ampullin hyödynnän niin ensi kesänä Huotilaisen ja Viskarin TOMMIt jäävät heikommille mitaleille piirinmestaruuskisoissa. Vai onko ampullin ottanutkin hän, joka valehtelee, ettei sitä olisi hänelle tarjottukaan? Seppo Hovinen kai aikanaan käyttikin... . Seppo Rädyllä vain lienee mahdollisuudet puhtain paperein nakata seuraavissa olympialaisissa Kareliassa vuonna 2010 tasan 100.00. Perkele tietää toki muutenkin, että tuhat vuotta on pysyttävä poissa. Seppo! Näytä sille, ja valmistaudu oikeisiin kisoihin!

HELMIKUU

Helmikuusta alkaen kaikki vastanneet palkitaan RAAMATTUKILVASSA!

1. 2. IRAK!!! Ehdottomasti seurattava! Onhan mahdollista, että vuosiviikko 1991-1998, kun se alkoikin Irakin sotimisen loppumiseen, jotakin valerauhaan johtavaa juuri Irakin taas ollessa esillä. Ja muistaen, että Irakin ohella Israeliin vielä hyökkäävä Goog (Venäjä, ym.?) tulevat olemaan liittolaisia kuten näyttävät jo nytkin olevan! Ja Antikristus ja "rauha" tulee sitä mukaa, kuin USA Israelia vastaan myönnytyksiä PLO:lle tekee. Tätä toistettiin jo tammikuussa VIIME VUONNA.

2. 2. TITANIC. Elokuva Titanic on saanut suuret katsojaluvut, ja Veijonenkin myöntää käyneensä katsomassa. Jo aiemmin hän on sanonut Titanicin olleen sukupolven alkamisen ennusmerkki. Estonia taas sukupolven loppumisen ennusmerkki. Aiheeseen liittyviä päivämääriä: Titanic upposi 15. 4. 1912. Estonia 28. 9. 1994. Väliin jäävä aika näyttää olevan hieman yli 81 vuotta: 82 vuotta 5,5 kk. Alussa tärkein kai Jerusalemin vapautus noin 9. 12. 1917. Siihen 82 v. 5,5 kk on jo - muuten lähellä 5. 5. 2000! Laivat kaatuivat, putoaako maa? 5 vuotta 7,7 kk Titanicin jälkeen. Tai vaikka lisätään se päivämäärään 28. 9. 1994, tullaan vuoteen 2000. Verrattaessa: 1917 I maailmansota oli käynnissä. Ennen 5. 5. 2000 soditaan ja ennen sotaa "rauha ylösottoineen". Elokuvastakin kiitos! Uusi suosittu sivuni onkin: TITANIC!

4. 2. Lähemmäksi Jumalaa-rukousryhmä

IN TEXAS... CONVICTED KILLER KARLA FAYE TUCKER IS WATING FOR WORD ON WHETHER SHE WILL DIE TONIGHT. SHE IS SCHEDULED TO BE EXECUTED IN TEXAS' DEATH CHAMBER TONIGHT. TUCKER'S ATTORNEYS HAVE ASKED THE U-S SUPREME COURT FOR A STAY OF HER EXECUTION... BUT THAT APPEARS UNLIKELY. TUCKER KILLED TWO PEOPLE WITH A PICKAX IN 1983, BUT NOW SAYS SHE IS A BORN-AGAIN CHRISTIAN.
KARLA FAYE´S HOMEPACE
Karla-linkkejä:Älkää tappako! Amnestyn vetoomus:kuvakin
Pat Robertson: ei armoa? paljon asiaa.
Ateistit valmiita tappamaankin?
In Texas, condemned killer Karla Faye Tucker is scheduled to be executed tonight unless the US Supreme Court or the state's governor intervenes on her behalf. Yesterday, a state parole board refused to recommend clemency. Tucker would become the first woman executed in Texas since the Civil War.
täällä ja täälläkin
Excite löytää! Weblistaus
tässäkin
Vapaamuurari George Bush tappaa mielellään?
Mielenkiintoinen: Killing WOMEN........ : Is this the wonderful family values of George Bush? : Soon you start killing your own children.........? : This IS the end. KESKUSTELUSIVU!
Valvoin kello 02.00 asti, jolloin Karla tapettiin "laillisesti". En enää ole varma, tulenko täällä "helvetti"-sivullakaan esittämään Marilyn Monroen ja prinsessa Dianan kuolinkuvat, vaikka nekin minulla on! Saatana kuitenkin helvetissä on kera "kaunokaisten". En helvetin "ihanuuteen" tahdo!

4. 2. Is this the end? Boris Jeltsin uhkasi kolmannella maailmansodalla Irak-kysymyksessä! Uutista kommentoitiin myöhemmin käännösvirheeksi.
Viimeiset valtiopäivätkö avattiin Suomessa? Presidentti Martti Ahtisaari muisti valtiopäivien avajaispuheessaan myös pientä ihmistä ja yrittäjiä, mutta todennäköisesti ne osat puheesta saavat vähemmän huomiota ja tukea eduskunnalta.
8. 2. Saksa tarjosi tukikohtia Irakin vastaisiin iskuihin. On mahdollista, että neutronisäteiden (Ilm 9:4)ohella jotkut kemialliset aseet saavat aikaan Raamatun ilmoittamaa tuhoa, mikä ei vaikuta puihin ja kasveihin vaan ihmisiin ym. "lihaan." Irak ei ole suostunut siihen, että sen kemiallisia ym. asevarastoja tutkisi YK ja varsinkaan USA. Irak ottaisi mielellään "tutkimaan" Venäjän, liittolaisensa (Hesekiel 38-39)

12. 2. YK:n tarkastajat ovat löytäneet todisteita Venäjän hallituksen sopimuksesta myydä Irakiin biologisten aseiden tuotannossa tarvittavia välineitä vuonna 1995 Washington Post lehden mukaan. Venäjä on kuitenkin torjunut väitteet.
12/2/98-16:05-Russia, Sweden, Japan, Iran ministers talk by phone. (Itar-Tass) ITAR-TASS
AFX,Lontoo.Reuters,Lontoo. TV 1 uutiset

13. 2. MTV3 uutiset 12. 2. klo 21.00 kertoi, että "tienraivaaja" Vladimir Zhirinovski on Irakissa. Ainakin Antikristuksen tulo jatkuu, se tuli todistetuksi.

Jani Soininen-linkki. Jari Kurri-linkki. Teemu Selänne-linkki. Saku Koivu-linkki

Hormonilista. 14. 2. Ystävänpäivää! LISA lähetti terveisiä, että Kalevalan Wäinämöinen tulee takaisin. Vastaus: Kalevalat palaa pian, mutta yritän tallentaa tänne jonkun suomalaisen taiteilijan Kalevala-aiheisen kuvan postikorteistani. Ei ehdi Kalevalanpäiväksi. Hyvää jatkoa! RITVA lähetti terveisiä, että maailman ongelmat ovat sen verran suuret, ettei oikeastaan ole enää aikaa antaa valtaa miehille. Miehet ovat liian hitaita, eivätkä pysy koskaan ajan tasolla. Vastaus: Ensi vuosituhannen Kristuksen kuningaskunnassa, maa-planeetalla ovatkin hallintotehtävissä, "Kristuksen pappeina" kaikki seurakunnan naiset. Seurakunnassa naisilla on tulevaisuus! Ystäväksi saanen sanoa teitä, jotka ymmärrätte, missä teidän todella kannattaa käydä, täällä!
Tasan kaksi vuotta sitten sain valmiiksi Antikristustutkielmani, ja samana iltana K. Tervossa haastateltavana oli M. Gorbatshov.

Ystävänpäivälahja. Katso Kalevanlanpäivä 28. 2. 1998.

18. 2. RISTIN VOITTO pääkirjoituksessaan antaa ohjeita helluntailaisille miten saa uskoa Jeesuksen tulemuksesta. Koska kirjoittaja on päätoimittaja Juhani Kuosmanen, tarjottaneen parasta opetusta mitä virallisesti missään kirkossa löytyy. Hän uskaltaa sanoa omassa joukossaan esiintyvät osmohaavistolaiset opit vääriksi. Jo 1993 "Raamatun ennustuksia vuosille 1994-2001" kirjoitelmassani oli kappale "Seurakunnan eksyttäjät ylösoton vuonna". Ilmeisesti olisi tarve toistaa koko luku täällä nyt! Kun Kuosmanen oikein varoittaa, ettei näissä kysymyksissä saa toimia bisnesmielessä, muistamme, että meidän materiaalimme on maksutonta ja he tekevät ja kirjoittavatkin niin, että kustannusliikkeensä bisnekset pyörisivät iankaikkisesti. Kuosmanen sanoo "me emme tiedä, milloin Jeesus tulee". Näin hän on puhunut kaikkien helluntailaisten puolesta tai ainakin opettanut heitä kaikkia olemaan tietämättä! Seurakunnalla ei ole mitään syytä kieltää sitä minkä tietää. Esimerkiksi "kuukautta voimme arvioida". Erehdykset Jeesuksen tulemuksesta eivät ole niin pahoja kuin se, mihin nyt parhaimmatkin kirkot ryhtyvät: estämään valmistautumista ylösottoon silloin kun ylösotto tulee!

Venäjänkielen taitoisille täällä voi olla asiaa Apocalypsea venäjäksi. Kuka ymmärtää, kertokoon varsinkin Jeltsin death??-tarinan suomeksi, kiitos!

19. 2. Aamulehden liite MORO julkaisi älähryksen. Alta Vistan kielenkääntäjä on erinomainen keksintö! Kirjoitat vain haluamasi internetosoitteen esim. http://www.wwnet.fi/users/veijone/english.htm ja valitset English to Germany, niin saksaksi tulee sivu! Toki odotamme, milloin saamme Suomi - Englanti kääntäjän.
RAVEJA EI TARVITA. Tuskinpa kaikkia urheilulajeja harrastetaan Kristus-Kuninkaamme hallitusaikana ensi vuosituhannella. Kuka keksikään Lappeenrannassa ravit jäälle nyt? Tuloksena oli peruutus kun auramies hukkui koneineen, ehkä vielä tajuttomana teholla. Konetta yritetään parhaillaan nostaa sotaväenkin voimin, mutta työlästä on. Kuvan sain ja saatan näyttää myöhemmin tässä kohdassa. Etelä-Saimaa sai lähikuviakin ja ilmeisesti huomisessa lehdessä jotakin julkaisee.

20. 2. Edellinen olikin pääuutinen E-S:ssa. Moro 19. 2. kertoi internetosoitteemme. Tampereen seudulta kävikin viimeisen vuorokauden aikana näitä sivuja lukemassa noin 250 henkilöä. Tarkkaa lukua internetsivuilla kävijöiden määrästä lienee mahdoton saada. Pääsivuamme ladattiin noin tuhat kertaa. Mutta ne, jotka todella tutkivat mitä sivut sisältävät (ymmärtäkää tallentaa parhaimmiksi katsomanne sivumme!), lataavat hyvinkin sivuja yhdellä käynnillä 3-5 kertaa. Ahkerimmin sivuja luetaan iltaisin klo 20-23. Tampereen seudulla on monia kirkkoihin kuulumattomia seurakuntalaisiakin. Mm. Keijo Lindeman Kangasalla pitää kotikokouksiakin. Hän olisi varmasti vastannut 14-vuotiaan pojan kysymykseen seksistä paremmin kuin Hesarin liitteessä tänään käytetty siantuntija. Toki joukossammekin vastaukset saattavat hieman vaihdella vastaajan mukaan, mutta esimerkiksi esiaviollisista suhteista VT ei opeta mitään, koska avioliiton katsotaan alkavan seksisuhteesta. Katsokaa siis kenen kanssa aloitatte! Häät voitte pitää ilman pappeja ja tuomareita. Häät ovat vain ilmoitus ystäville, että te olette toisenne valinneet. Eikä ole teidän syy, ellei valtio kuten Suomi hyväksy ilmoitustanne siitä, milloin olette naimisiinne menneet. Kirkkoon emme ryhdy!

21. 2. Aamulla Suomi-Kanada pronssiottelu olympiakisoissa. Ja pronssiahan sieltä. Suomi löi Kanadan 3-2. Edellä parhaimmat Teemu Selänne ym. linkit. Onnittelumme!

22. 2. Eduskunnan kellokorttina läsnäolonappi: Eduskunnassa painetaan läsnäolonappia ja lähdetään kotiin! MTV3 Sunnuntairaportti paljasti asiaa, muttei pärjännyt edeltävälle ohjelmalle, Karpolle. Karpossa esitettiin mm. työttömien kohtaloita. Jos ohjelmassa esitetty linja laajenee, kaikilta työttömiltä saadaan kielletyksi internetin käyttökin! Onhan se nyt kumma, kun saa päivärahaa ja päivittää kotisivuaan. MTV3 kehotti tulemaan lukemaan oman vaalipiirinsä kansanedustajien poissaoloja. Olympialaiset loppuivat. Lopullisestiko!? Alun pitäenkin tätä huumorikirjoitustanikin on pidetty asiana!.

23. 2. Miten Maatalousministeriö eväsi seurakunnalta EU-ruokapakettien jaon? Tietenkin siten, että keksi uuden säännön nähtyään Veijosen tekemän hakemuksen. Olisi pitänytkin tilata vähintään 1000 kiloa kaikkea. Toisaalta voimme olla tyytyväisiä. Martti Ilkka joukossamme jo varoitti, ettei porttokirkolta tai EU:lta saa pyytääkään mitään. Tästedes ainakaan Veijonen ei laita nimeään avustustenhakupaperiin. Kuitenkin keksivät, että pitääkin anoa 2000 kg, jos tuhatta kiloa yritettäisiin jakaa. Kiitokset Maatalousministeriölle! Muistutamme, että seurakuntalaiset ovat jo nyt jäseniä Jumalan valtakunnassa eivätkä koskaan EU:ssa! ST/hv

YK:n pääsihteeri Annan tapasi Husseinin.
Veijonen on jo 1. 2. sanonut, että tulemme näkemään, miten "rauha" tehdään.CNN


VIIKON LÖYTÖ (teknisesti fantastinen!!): Klassinen Musiikki!

24. 2. Turun kaupunginkirjasto on tilannut julkaisumme "Aapeli Saarisalon tuotanto ja rikas elämä". Muutakin tulee kaikille materiaalimme tilaajille maksutta. Ilmaismateriaalisivulla kuva; pääsette kurkistamaan hämärästi Veijosen kotiin. Hän on saanut hankituksi Aapeli Saarisalon harvinaisimmatkin julkaisut, mitkä on tarkoitus kuvata myöhemmin.

UOSUKAINEN HALASI RIITTAA. Ritu Yli-pahkala on tehnyt hyvää työtä Suomen nuorten hyväksi. Eduskunnan puhemies Riitta Uosukainen halasi Riitta "Ritu" Yli-pahkalaa tämän 50-vuotissynttäreillä 12. 2. Helsingin Saalemissa, helluntaikirkossa. Kumpi onkaan puhemiehestä mukavampaa, halata Ritua vai pussata Venäjän kirkon johtajaa? Meilläkin on asiasta oma käsityksemme. Velvollisuudesta voi joutua tekemään yhtä jos toistakin. Veijoselle ei ollut yllätys sekään, että pääministeri "Mooses" Lipponenkin Ritu Yli-pahkalalle oli onnittelusähkeen laittanut. "Mooses" Lipposen päiviä (sensuroitu 17. 1.). Kuka tähän nyt uskoisi: Lipponen se vielä Suomen Moosekseksi joutuisikin. Vaan kun Lipponen tuli tuhat vuotta myöhemmin taivaaseen jäämättä nahkurin orsille, Veijoselle hän kuiskasi: "Lippalakin jätin patsaan päähän." Kuivaako Perämerikin venäläisten mennä? Taisteluhelikoptereita Lipponen on jo päättänyt hankkia. Se ainakin on varmaa, että ne jotka ahdetaan väestönsuojiin, huutavat kallioita kaatumaan päälleen (Ilm. 6:16). Toivottavasti työttömätkin saavat kolme markkaa päivässä lisää. Viimeksi korotus oli markka! Aamulehden lukijapalstalla joku kiitti siitäkin. Rikkaat voivat nauraa, mutta yhä useammalle suomalaiselle kolme lämmintä ateriaa kuukaudessa on paljon!

25. 2. KARPO NÄYTTI HUORAN. Jos tutkitte vuoden 1998 ensimmäistä viikkoa, ehkä huomaatte, että Herra todella puhui! Ja Hän kertoi minulle nimen Hannu Karpo. Ainakin kuusi asiaa olen huomannut:
1. Karpo tekee työtä, tulee sunnuntaisin. (Kirkko ja Perkele valehtelevat silloin lepäävänsä)
2. Karpo on hyvinkin Perkeleen eniten vihaama ohjelma tv:ssä (ohjelma-aika lyhenee pian nollaan)
3. Käsitän, että minun pitäisi olla jonkinlainen internet-Karpo.
4. Käsitän, että edetä pitäisi jotenkin viikko viikolta.
5. Karpolla olisi myös asiaa, jota täällä voitaisiin panna paremmaksi, jos se yleensä on mahdollista.
6. Joka tapauksessa Karpo olisi jonkinlainen työtoverini, vaikka välillämme ei ole mitään näkyvää yhteyttä eikä Karpo välttämättä arvosta Veijosta lainkaan.
Viime viikolla Karpo näytti huoran. Jotkut taisivat loukkaantua Karpoon. Asiaa hänellä kuitenkin oli siitä, miten naiset voivat huijata vanhoja miehiä ja nuorempiakin. Karpossa on silloin tällöin ollut hyviä hengellisiäkin aiheita, muistaakseni taannoin Niilo Yli-Vainiostakin. Niilo Yli-Vainion "oudon huumorin", karun todellisuuden kirja oli nimeltään "Tuttuja molemmilla puolilla". Eräs isäntä oli niin vastannut Niilon saarnaan: haluatko taivaaseen vai helvettiin. Ja kun me panemme paremmaksi, kerromme, ettei Niilokaan huomannut miten helvetillinen paikka helvetti onkaan. Karlan kohdalla aprikoitiin, päästetäänkö teitä kurkistamaan helvetti-sivulle. Ja koska kiinnostusta tuntuu löytyvän, saatte nyt valita, haluatteko nähdä Marilyn Monroen vai prinsessa Dianan! Kolmas mahdollisuus: molemmat! Sairasta! Ehdottomasti sairasta! Siksihän näillä sivuilla käydäänkin, kun ei edetä kirkkokäsikirjan mukaan. Todellisuus on karu: Helvetissä ei löydy mitään kaunista katseltavaa! PIMEYS OPETTAA! Ihanat suomalaiset naiset, älkää loukkaantuko! Pitäähän miehiäkin taivaaseen saada! Miehet saavat vastata esitettyyn kysymykseen. Vastaukseksi riittää numero, eikä henkilötietoja tarvitse kertoa. Siis: 1. Marilyn. 2. Diana. 3. Molemmat! Vastausaika toistaiseksi. Vastaukset nimettöminä PL 57, 53101 Lpr tai sähköpostitse veijone@mail.wwnet.fi

25. 2. HURSTILTA KIRJA. Tuttuja toisellakin puolella? "MINUN OLI NÄLKÄ ja te annoitte minulle syötävää." Köyhien auttajana tunnetulta Veikko Hurstilta on ilmestynyt kirja työstään. Jumalan palvelus on lähimmäisen palvelusta. Ihminen Jumalan kuvana ei rakenna Jumalan kuvia.

26. 2. TAISTELU MANSESTA. Perkele tuhoaa, viimeinen taistoni. Omistettu Veikko Sinisalolle. Avaa useampi ikkuna tätä, jos haluat kuulla miten pian paukkuu.

27. 2. IRAK rakentaa bioaselentokonetta. Erään tiedustelupalvelun mukaan Irakilta olisi syntymässä miehittämätön kemiallisten ja bioaseiden kuljettamiseen erikoistunut lentokone. Lisätietoja etsitään. MITEN AUSTRALIASSA kerrotaan IRAKIN KRIISISTÄ?.Pääuutisensa.

27. 2. IMATRALLA KIRKON papin, VII kappalasen viranhaku saatetaan laittaa uudelleen hakuun, koska ainoa pyrkijä ei suostu yhteistyöhön naispappien kanssa. Seurakunnassa kun ei ole papistoa lainkaan, ongelmaa ei synny. Naiset eivät edes pyri seurakunnassa opettajan tai vanhimman paikalle, koska seurakuntaan sellainen ei kuulu.

28. 2. Kalevalanpäivä. Valitettavasti ensimmäinen yritys saada hyviä valokuvia vanhoista Kalevala-korteistani epäonnistui. Onneksi löytyy postikortteja. Helmi-maaliskuussa kun tilaatte "ystävänpäivälahjan", saatte maksutta mm. kymmenen postikorttia. Tämäkin tarina on tosi. Ystävälliset tilaukset PL 57, 53101 LPR tai sähköpostitse veijone@mail.wwnet.fi
28. 2. MESSIAANISET ovat julkaisseet suuria ilmoituksia Israelissa, että Jeesus on Messias. Tämä vain yksi monista messiaanisista ryhmistä Israelissa. Novum I (Raamatun Tietokirja, Vantaa 1980) sivulla 14 löytyy suomeksi messiasprofetioita. Jostakin syystä kirkollakin, varsinkin raamatunkäännöskomitealla on ollut yritystä poistaa niitä. Englannin kielellä messiasprofetioita täältä tai täällä.
28. 2. IRAKIIN 20.000 RAAMATTUA. 20 000 kpl arabiankielistä Raamattua on painettu 3 vuotta sitten ja nyt saatu Irakiin. Husseinkin saa lukea, että Venäjän kanssa pitääkin liitossa olla. Totuuden ongelma on se, että valheeseen mieltyneet ihmiset vain ottavat opikseen niinkuin Piru Raamattua. Profeetallinen Sana ei voi 100%:sti aueta kovin aikaisin meille parhaimmillekaan tulevaisuusasiantuntijoille.
28. 2. LEO MELLER Hesarin ilmoituksienkin mukaan jatkaa pelotteluaan vainojen, pedon merkin, ym. tulosta ennen Herraa. Suomen Sanomat on samalla linjalla. Kumpienkaan opetusta seurakunta ei tarvitse. Toki Kristillisessä Keskuksessa Helsingissä puhutaan asiaakin. Voitte kertoa, jos mitä sellaista tiedätte.

KERTOKAA SE HÄNELLE. Elokuvassa on edelleenkin hyvää Mauno Kuusiston laulu. Kymmenet ystävät, oletteko jo vaihtaneet linkityksenne Kareltekista tänne WWNETiin? WEB STUDIO!. OPE. ALLU. HAUTIS. ATTE. HELSU. MIIKKA. SYDNEY. RONSKIROOPE. ANTTI. KIMMO. LEPPALA. PÄIVI. OTAVA. OMPPU. PARTNERI poisti linkin 12. 3.. JARMO. MERIMIES. HYPPÄÄJÄ. OLLI. Muuten vaan hauska. Kun siis linkitätte mitä tahansa sivujamme, http://www.wwnet.fi/users/veijone/, kertokaa linkityksestänne hänelle! Kaikki muutkin ilmoittakaa kotisivunne Alta Vistaan! Huomatkaa, että voitte hyvinkin saada linkityksen tänne, vaikka puhuisitte meistä huuhaata. Totuus voittaa vapaassa kilpailussa! Siksi seurakunta on aina tapettu.

MAALISKUU

1. 3. MARA. Erittäin hyvä vai täydellinen? Maran neljännen virkavuoden päätteeksi kansa on antanut presidentille todistuksen: Käytös 8 , Uskottavuus 7,5, Kyky edustaa Suomea 7,75, EU politiikka 7,25 , Venäjän politiikka 7,5 , Maanpuolustus 7,5 , Talouspolitiikka 7,25 , Työllisyyden hoito 6,5 , Maakunta- ja valtiovierailut 8 , Ote hallitukseen 7,25 , Nimityspolitiikka 7 , Vaalilupausten pitäminen 6,75 , Ihmisoikeuspolitiikka 7,25 . Keskiarvo 7,34. Siirretään 5. luokalle. Kahden vuoden päästä kansa sanoo tulevan virkaan seuraavan presidentin, ja Veijonen sanoo, että PIRU tulee virkaan koko maan päälle jo kesken Maran virkakautta. Enkä todellakaan haluaisi jo kolmatta vuosikymmentä olla oikeassa.

1. 3. Baptisteilta tarjottuja linkkejä: Computer ja 2000 jKr. . Baptistikirkko monipuolisine sivuineen. Music soi ja nuotitkin hyppii By e-mail to us. Thank you!
Kylläpä tulee maailmalta postia, ja Suomessa vaan naureskellaan valtiokirkossa.
Arabiraamattu onlinen tekijä muistuttaa osoitevirheestäni. ARAB ONLINE BIBLE

1. 3. HENGELLISELLÄ SIVULLA 100.000 KÄVIJÄÄ. Yllättävän paljon lukijoita on saanut hengellinen sivu osoitteessa http://www.wwnet.fi/users/veijone. Explorerilla selattaessa laskin raksutti sadan tuhannen rajan yli 1. 3. kello 03.55. Päivittäin sivuja ladataan jopa yli tuhat kertaa. Lukemia kertyy myös aamuöisin, jolloin asialla lienevät etupäässä Atlantin takaiset vierailijat. Sivujen ylläpitäjä huomauttaa, että kävijöitä sivulla silti on enintään noin kolmannes sivujen latausten määrästä. Kävijät eivät suinkaan ole aina samoja henkilöitä. Eri kävijöiden yhteismäärä saattaa olla 15.000 kuluneen vuoden aikana. Suomessa tuskin on toista ainakaan yksityishenkilön hengellistä kotisivua, mikä päivittäin saisi kolmeasataa lukijaa. Suunta kävijöiden määrässäkin on edelleen selvässä kasvussa.

1. 3. JELTSIN EROTTI KOLME MINISTERIÄ. Antikristuksen tuloon liittyy kolmen johtomiehen syrjäyttäminen tai kukistaminen. Gorban ensimmäisestäkin tulosta oli merkkinä kolmen Neuvostoliiton johtajan nopea kuolema, vaikka Sana lupasi vain, että Gorba olisi se seitsemäs Leninistä. Kehotan seuraamaan, mitä todella on tulossa. Eikö kukaan osaa kertoa, ennustetaanko toisaalla venäjäksi Jeltsinin kuolemaa vai mitä?

2. 3. Esimerkiksi tämä Venäjän uskonnon sivu näkyy Explorerilla pelkkänä 0000 nollana ja Netscapella venäjäksi, vai? Venäjänkielen taitoisille täällä voi olla asiaa Apocalypsea venäjäksi. Kuka ymmärtää, kertokoon varsinkin Jeltsin death??-tarinan suomeksi, kiitos! Kysyin, voisiko apocalypsemies itse kääntää englanniksi tai linkittää tänne. Vastaus tuli: "Thanks for your message. Our site is in Russian. We are the only site (and the best I hope) in Rissian dedicated to apocalypse. Working hard to prevent the catastrophy." Taitaa olla venäläisiltä kielletty linkittämästä ainakaan Suomeen. Tänään apocalypsemies ydinpommikuvineen oli kahdeksanneksi suosituin listalla. Kyseisen Rambler´s Top 100 uskontolistan pitäjä sanoi, että listalle kelpaa vain Venäjällä toimivat sivut. Kuukaudessa venäläisten uskontosivujen määrä on kasvanut 24:stä 32:een, sikäli kun kaikki halukkaat ovat saaneet listalle nimensä.

2. 3. LAULAJAINEN RENE. Mukava nimi laulajalla. Kävi laulamassa mm. Vääksyssä. Sinnehän Lappeenrantakin menetti hyvän helluntaisaarnaajan, Esko Lehtomäen. Helluntailaiset jos järjestäisisivät viisikymppisille saarnaajilleen keihäskisat! Epäilenpä, ettei moni heitä tuota 30 metriä, minkä Esko viime kesänä Veijosen pihassa.
2. 3. AUSTRALIASTA lähetettiin terveisiä, että katsopa täältä linkkejä: Linkkejä ja kirkkoetsin..
2. 3. HUSSEINiltako kirje? Tänään osoitteeseen PL 57, 53101 LPR tuli kirje Irakista. Husseinko ystävämme? Kuoressa kolme erilaista postimerkkiä ja kaikissa Husseinin kuva. Kaksi vielä oikein sydämen sisällä. (Kokoelmani Suomen presidenteistä vielä yritetään kuvata tänne, koska eivät itseään tuputa joka merkkiin) Joku filatelistihän se. Lopettelen jo keräilyharrasteet. Kirjattu kirje Irakista Suomeen tuli tasan yhdessä kuukaudessa.

2. 3. NIIN! Kuka suojelisi vanhempia, kysyi Karpo eilen. Olettehan tutustuneet kasvatuslehteen Lasten ystävä.

2. 3. ILMESTYSKIRJA AVAUTUU. Kirjeellinen Raamattuopisto ilmoittaa Uutisvuoksessa. Joskus ilmoituksissa on jätetty kertomatta, että on kysymys adventistien opetuksesta. Adventti tarkoittaa tuloa ja täälläkin soikoon adventtilaulu, "kuusipuu" Herran tulemukseen. Adventistit eivät usko, että olisi uskovien "tempausta", ylösottoa vaan ainoastaan näkyvä paluu. Kun adventistit opettavat, että paavi on antikristus, siinäkään he eivät ole paljon harhassa. Kirkon mielestä adventisteissa on huonoa se, etteivät he ole innostuneita yhteistyöhön paavinkirkon kanssa, mikä onkin adventistien paras puoli.

3. 3. SEINÄJOELLA kiistellään saatanallisen "Jesus Christ superstar"- musikaalin esittämisestä kaupunginteatterissa. Seurakuntalaiset eivät tarvitse teatteria eivätkä kirkkoa koko Suomessa. Eipä taida Oopperakaan elää katsojiensa varoilla. Seurakunta pärjäisikin liian hyvin, ellei joutuisi tukemaan rikkaiden huveja.

3. 3. SYVÄNTÖJEN HOITAJAT LAPPEENRANNASTA. Israelin Raamattutyön veteraani K. O. Syväntö seuraa edelleen aloittamansa työn etenemistä sairasvuoteeltaan. Puolisonsa on vielä enemmän hoidettava. Molemmat pitkän päivätyön tehneet ja korkeassa iässä. Syvännöt ovat kotihoidossa. Ja juuri kun yksi hoitaja hoitorupeamaltaan Lappeenrantaan palasi niin toiset Lappeenrannasta lähtivät, vaikka lentolakko Suomessa hieman sotkikin suunnitelmia. Internetissä http://wwnet.fi/users/veijone. (Käyttäkää uutisiamme edelleen lähde esim. em. tavalla mainiten. Tätäkään uutista muut eivät edes tienneet.)

3. 3. UUSI HAKEMUSKAAVAKE EU-MAINOSTAJAKSI! Eipä mennyt kuin viikko (katso 23. 2.), niin Maa- ja metsätalousministeriö lähetti uuden hakemuskaavakkeen EU-pakettien jakajaksi ryhtymiseksi. Kaavake koskee vuotta 1999. Kaavakkeissa ei todellakaan mainita, että ruokaeriä pitäisi tilata jakoon joku 1000 kg tai muu vähimmäismäärä. Emme vielä tiedä, vaikka 1000 kg vähimmäismäärä olisi koskenut vain meitä. Ei todellakaan ole Suomi seurakunnan kotimaa! Isänmaana olemme pitäneet, mutta ministeriön toimet viittaavat siihen, että pitäisi kai kaikkien lähteä Siperiaan.

3. 3. VENÄJÄLLÄ EI TUNNETA KRISTINUSKOA. Tutkimuksen mukaan Venäjällä ei juurikaan ole tietoa oikeasta kristinuskosta. Suurin osa sanoo uskovansa persoonallisen Jumalan sijasta johonkin korkeampaan voimaan. Dosentti Kimmo Kääriäinen toteaa, että usko sielunvaellukseen ja astrologiaan ovat ns. uskovaisellakin venäläisväestöllä yleistä. Onko eilen uutisissamme mainittu apocalypsemieskin huuhaata? Hänhän vastasi, että pyrkii estämään katastrofin tulon.

4. 3. Ev. lut. kirkko Suomessa saa uuden piispan Turun arkkipiispan apulaisena. Jumalan vihaamaan asemaan varmimmin on menossa Ilkka Kantola.

4. 3. LAAJENEEKO EU, kyselee professori Tauno Tiusanen tänään E-S yläkerrassa. Aihetta on käsitelty ja seurataan. Tärkein kysymyksemme: missä vaiheessa EU on silloin, kun ylösotto tapahtuu? Thoralf Gilbrantin "EU - peto vai pelastaja" kirjaa ehdin E-S lukijapalstalla taannoin mainostaakin. Nähtävästi ei ole ilmoitettu tarkkaa "sijaintia" EU:lle silloin, kun "rauha" Jerusalemille tehdään. Aikaa on vähän!

5. 3. ASEISTAKIELTÄYTYJÄTKIN PAREMPIA MAANPUOLUSTAJIA. Suomessa on pohdittu, miten ylipäällikön, Maran poika voi parhaillaan palvella siviilipalveluksessa ilman aseita. Kansanedustaja (Vas) Pentti Tiusanen tänään E-S lukijapalstalla vastustaa helikopterihankintoja. Miksei Suomessa saisi toimia sen mukaan, miten Tiusasen toverit naapurimaassa maataan puolustavat?

5. 3. JEESUS TULEE - JEESUS MENEE. Tuollaisen kyltin näin taannoin Kaakkois-Suomen Sanomien seinällä ja esitin huomautukseni. Päivän E-S kertoo, että Kaakkois-Suomen Sanomien toimitusjohtaja Jouni Karhu on mennyt. Varmaksi ei tiedetä mihin, mutta epäillään hukkuneen moottorikelkkoineen Saimaaseen Saimaanrannan lähistöllä Taipalsaarella.
5. 3. Kaakkois-Suomen Sanomat jaettiin tänään joka kotiin. Päätoimittaja Kari Hämäläinen on lehteen tehnyt jutun paikallisesta helluntaikirkon kielitaitoisesta saarnaajasta, Matti Pyykkösestä. Jouni Karhu opettaa edelleen jossakin?

5. 3. YK:lta kirje. Sveitsin osasto lähettää jatkuvasti kirjeitä postimerkein ehkä sinullekin, kun pyydät esim. "Please! Send me more information." osoitteestaan: United Nations Postal Administration at Geneva, Palais des Nations, CH-1211 Geneva 10. Koko maailman postitoimistojen osoitteistoni saat maksutta os. PL 57, 53101 LPR. Vaikket tilaisi mitään, saat informaation mukana ainakin ruksaamistani maista jatkuvasti postimerkkejäkin; ainakin minä olen saanut.

5. 3. Baptistipastori kehotti rukoilemaan presidentin puolesta. Kuvan otin vain laulajasta: Annette

6. 3. RAITA KARPO laulaa Lähetysseurakunnassa Helsingissä klo 21.00. Hän on helluntailaiskustantamon toimesta julkaissut ainakin joululevyn. Tilaisuudessa puhuu Tauno Rantala, jonka profetia löytyy sivuiltamme.

6. 3. ÄITIMARIAN sekopäiset selittäjät, katolista huuhaata ja vielä CNN:n kautta!
Akupunktio on taikauskoa, sanoo arvostamamme tohtori Ulla Järvilehto. Kaukana siitä ei ainakaan. Noituutta (Onko tytössä erään E-S toimittajan näköä?) ei USA:ssa saisi nimittää Saatananpalvonnan osaksi, koska 1985 se on luokiteltu luonnonuskonnoksi. Täällä käy lukijoita, jotka etsivät Pirua kauttamme. Helvettisivun vielä näette!

6. 3. TANSSII SAATANAN KANSSA. (Kirjoittajina Andrey Harper & Harry Pugh) Ei edes susien kanssa. Aika oy:n uutuuskirja on raju. Voidaan verrata Jouko Heinikaisen kääntämään David Wilkersonin kirjaan "Risti ja Linkkuveitsi". Elämäni ensimmäisessä runossa ei kiroilla, mutta E-S Pentikäinen aloitti sensuroinnit poistamalla Piru-nimen maininnan ilmoituksistamme. Saatana ei halua sinulle kertoa, että sitä Perkelettä on olemassakaan.

6. 3. HUOMINEN LOTTO. Tämä on kuin Karpon arvaa joulupukki, mutta joka viikko. Kaikki tiukkapipoiset hyppäsivät jo tämän yli. Huonokin lottoaja pystyy tietämään tulevia, kun tutkii Jumalan Sanaa. Arvaukseni: 16, 24, 30, 31, 33, 36, 38 (isoilla numeroilla voittaa parhaiten, mutta muistakaa arvata omat numeronne!). Jälleen oli yksi oikein, neljäs numero. Minua ette ainakaan palvo!

7. 3. AHTISAARI JA UOSUKAINEN SUOSIKKEJA. Veijosen joulukuussa 1997 tekemä käsikirjoitus MARA NATA, Profetioita 2000 jKr. presidenttipeliin, pitää pintansa. Tutkimuksen mukaan Mara ja Riitta johtavat gallupeja. Eri asia on, haluaako yksikään kustantaja laittaa markkinoille kilpailijaa ateistiselle "Tuntemattomalle sotilaalle".

7. 3. ADVENTISTEJA kai nämä AdventII homepage tänne sähköpostittajat.

7. 3. JUNASSA OLI JOKINENKIN. 6. 3. Jyväskylässä sattuneen junaonnettomuuden syyksi ilmoitetaan vähintään kolminkertainen ylinopeus. Rajoitus alueella oli 35 km. Junassa, jossa viimeksi menin Tampereelle oli Jokinenkin, ja "sattumalta" menin juttelemaankin hänen kanssaan. Tekin tunnette kaverin, kun katsotte päivän Iltalehdestä. "Toimittaja Juha-Veli Jokinen matkusti ensimmäisessä pystyyn jääneessä vaunussa." Iltalehdessä myös taisteluhelikopteriesittely.

7. 3. RAIMO MÄKELÄ uusimmassa Herää Valvomaan-lehdessä: "Meilläkin yleiseen käyttöön tullut lainasana idoli on UT:ssa kirjaimellisesti `jumalankuva, epäjumala´. - Emme saa palvoa ihmisiä heidän itsensäkään tähden: Kaikki heihin kohdistuva palvonta vahvistaa heidän vääristynyttä käsitystään itsestään ja lopulta tuhoaa heidät."

7. 3. UUSI ILMESTYSKIRJA. MTV3 klo 23.10 aloittaa uuden ohjelmasarjan. Parhaimmatkin aikakauden vaihtumisesta kertovat ohjelmat TV:ssä ovat okkultistien tekemiä. Okkultististen ryhmien sisälläkin monet oikein varoittavat mm. UFOista. Esimerkiksi hegeliläiset, Reijo Wileniuksen porukka, eksyttävän steinerilaisuuden kannattajat. KYSYKÄÄ OHJELMASTA NYT! WARNING: OCCULT! Ensimmäisen osan nimi oli Antikristus. Sisältö etukäteen tiedossa Harri Veijosen kirjoituksen Nostradamus ja Antikristukset pohjalta. Juhan af Grannin okkultismin MTV3 toimittajan nimi "sattumalta" Harri HEINOnen.

7. 3. KAIKKEEN MAAILMAAN. Kopioikaa vapaasti. Liikkuvaa kuvaa yms. lisätään tänne jatkuvasti!

8. 3. VEREN SYÖTTÄMISESTÄ LAPSILLE
Ällöttävä otsikkokin, mutta paraneeko veri siitä kun sitä paistetaan aikaansaaden inhottava lemukin? Jos päiväkodit ja koulut olisivat paikkoja, joihin kutsusta vierailulle tultaisiin, senkun söisimme vaikka k:n kanssa pashaa. Ruokalistojen laatijat kai tietävät, etteivät juutalaiset, seurakunta tai Jehovan todistajatkaan salli lapsilleen opetettavan veren syömistä! Seurakunta jehovalaisista poiketen vielä katsoo, että veressä on elämä, senhän se verensiirroissa antaa, joten veri on kunnioitettavakin ruokalistoille kuulumattomana. Jeesus opetti ehtoollista, ateriointia kodeissa tapana, missä rypälemehu tai viini toimii verensä vertauskuvana. Verilettukekkereihin emme salli lastemme osallistuvan. Ei siis niin, että voivat jättää veret syömättä vaan syövät omia eväitään muualla, ellette ruokalistalta verta pois ota. Seurakunnan tiedotuskeskus (kirkkoihin kuulumattomat)

8. 3. MILLÄ OIKEUDELLA INTIAANIEN SAATANANPALVONTA-AINEISTOA KOULUISSA? Opetusministeri Olli-Pekka HEINOselle kysymys: Onko kirkon tutkija Harri HEINOlta kenties tullut ns. asiantuntija-apua siihen, mitä aineistoa koulujen uskonnossa käytetään? Kouluihin on levitetty varsinkin Tampereen seudulla Koululaisluetteloa Tampereen Taidemuseossa olleesta näyttelystä. Se on sama kuin Seeprassa (Kouvola-, Lappeenranta-, Kotka-alueen seudun sanomalehtien viikkojulkaisu) 3. 1. 1998 ollut "intiaanihuuhaa". Millä oikeudella Saatananpalvonta-aineistoa kouluihin levitetään, Olli-Pekka Heinonen? Seurakuntalaisten kouluboikotti on tulossa. Vanhemmat, aloittakaa taistelu lastenne puolesta NYT!

8. 3. VÄKIVALTALAITOS EI OLE MIKÄÄN KOULU. Varsinkin suuremmilla paikkakunnilla on kouluissa älytön väkivalta. Sellaisessa oppiminen oppimiskykyisillä ja halukkailla häiriintyy tai on lähes mahdotonta. Lain mukaan voitte ottaa lapsenne itseopiskelemaan kotiin, tentit järjestetään maksutta. Kysykää paikkakuntanne koulutoimenjohtajalta. Ilman sellaiseen suostumista kouluboikotti on laiton, mutta suurempi laittomuus on pitää lapsiaan väkivaltalaitoksissa!

9. 3. PARAS YRITYS PAKKO LOPETTAA. Eilen Karpolla oli asiaa maataloudesta. Kultamitaleilla palkittu karjataloustila on pian pakko lopettaa. Kiitos Bryssel ja EU! Ahtisaari menee teurastamolle! Ainakin sen niminen musta lehmä kyseisestä navetasta. Esko Ahokin on - , Helsingin herra. Sunnuntairaportti kertoi, että Venäjällä on sokeille oma kaupunki. Kahdeksan tuntia sokeat työtä tekevät, säilykepurkin kansia. Palkaksi tulee yksi säilykepurkki päivässä. Ajatella, Tampereellakin saa pian kumartaa Villen patsasta! Kaikki kirkkoon kuuluvat Tampereella valmiiksi jonoon. Kirkkohan on hankkeessa mukana!

9. 3. TIEDOTUSVÄLINEILLÄ OLI NAISPIISPAKAMPANJA. Viime viikolla lehdistössä ja varsinkin tv:ssä esitettiin piispanvalintauutisia pelkkinä naispiispakampanjoina. Toistettiin, että naiset ovat olleet Suomessa pappeinakin jo kymmenen vuotta. Ja kun eivät ole! Suomessa ei olla pappeina eikä lukkareinakaan! Ev. lut. kirkolla on omat kuvionsa, ja sen perässä kaikki internetiä tuntemattomat Suomessa saadaan menemään; Roomassa jo ovat.
Kampanjakin jatkuu Suomen arkkipiispa-mainoksilla. Suomessa on Mara. Kirkossa ties mitä piispoja. Tiedotusvälineissä toistetaan arkkipiispa John Vikströmin mahdollisia puheita köyhien puolesta. Vikke oli ja kirkon puolesta asiasta myös puhui, EU:n puolesta! Presidentitkin ovat aina kuunnelleet arkkipiispoja ja kirkon määräämiä vankeja milloin Siperiaankin lähettäneet. Tunareita riittää. Tiedotusvälineiden kampanja suuren ev. lut. porttokirkon puolesta on myös vastaveto Juhan af Grannin okkultismiohjelmalle. Kaksi pimeää käyvät mittelöä siitä, kummassa olisi valoa. Tervetuloa katsomaan jälleen täältä, tuntematon ystävä.

10. 3. TULEVAISUUS ON TIEDOSSA. Eikö kansa vielä tajua, miksi maailman herroja käy näillä sivuilla? Tulevaisuus todella on heidän, jotka tulevaisuuden tuntevat.

AFP, Ranska.Sen english-sivu. Painamalla "more pictures" saat uutiskuvashown. Sieltä kuvaa painamalla suurennoksen ja uutisen, eilen esim.: RUSSIAN FEDERATION - A column of elderly communists with red banners march across the Red Square in Moscow to celebrate the 45th anniversary of former Soviet dictator Josef Stalin. Vapaamuuraripomo ja Pääjehukin ajelevat arkistokuvissa: Kuva oli tässä samaan aikaan kun itse siellä surffailin. Muista ladata sivuamme joskus uudelleenkin.

10. 3. STT:N DOPINGVÄITTEILLE EI OLE LÖYTYNYT NÄYTTÖÄ. Kari Väisänen jatkakoon STT:n päätoimittajana. Täältä löytyvät huumorijututkin ovat uskottavampia kuin Väisäsen viralliset Suomen valtakunnan uutiset. Nyt paljastui sekin, että STT valehteli siinäkin, että toinenkin jutun tekijä oli, joku urheilutoimittaja. Etelä-Saimaan (katso 25. 1.) ja STT:n salaseurat senkun jatkuvat.

10. 3. RIKOLLISTA AINEISTOA LÖYTYY. Yksi asiansa osaava poliisi saisi pelkällä internetsurffailulla rikollisia kiinni kymmeniä päivittäin. Ilmeisesti lasten seksuaalisia pahoinpitelyjäkin tehdään tilaustyönä. Etupäässä myydään videofilmejä. Todellisten rikollisten kiinniottaminen taitaa tulla lainvastaiseksi. Lapsipornon kuningas oli Clintonin mukaan eräs uskonryhmä, mikä ei kumartanut häntä ja jouti asevoimin tulla tuhotuksi. Jossakin sanoin etukäteen senkin, että esim. Toimi Kankaanniemi lähtee kumartamaan Clintonia kuten juuri tekikin. Jukka Puotila osaa imitoida vaikka Maraa: "Me luomme uskoa tulevaisuuteen. Internet-Veijosen Maranata kirjaa ei saa julkaista. Tiedä se, Tammi!"

Löytyi sentään jonkinlainen Suomi-Englanti kääntäjä, demo

10. 3. JOUTSENON ADVENTISTIT uskovat Jeesuksen hakevan omansa. Näin otsikoi viimeisin Joutseno-lehti. Onko adventistien virallinen oppi kehittynyt äskettäin? Ilmeisesti on kysymys vain siitä, että adventistit uskovat Jeesuksen tulevan näkyvästi eikä näkymättä noutamaan omansa. Adventisti-lukijat voisitte täsmentää! Aina olette oikein tienneet senkin, että lauantai on lepopäivä, mikä juuri viittaa ensi vuosituhannen Kristuksen hallinta-aikaan.

11. 3. NIMISEURANTANI AIHEELLISTA? Perkele on laittanut ruhtinaansa nimeksi Mikael. Jumalan sotavoimien päällikön nimi on Miikael. Finnish to English.demos.


Jumala kun antaa nimen, MOOSES, pilkka osuu omaan nilkkaan.

(Puuttuva i voidaan merkitä vaikka päähän! Kaikkea sitä Veijonen keksiikin.)

11. 3. VALTAKUNNALLISIA KOKOONTUMISIA HARVENNETTU. Kirkkokuntiin kuulumattomien uskovien valtakunnallisia kokoontumisia, joihin osallistuminen on kunkin paikkakunnnan uskovien vapaaehtoisessa harkinnassa, on harvennettu. Vain puolen vuoden välein on tarkoitus kokoontua. Internetissä päivittäin. Tervetuloa!

11. 3. RUKOILE MAAMME PUOLESTA Tyypillistä bisnessähköpostia, mutta rukoile ja tallenna George Washington hevosineen. Jos olet kiinnostunut "hevosmies" Mannerheimin neljästä postikortistani, saat lähettää kyllä jotain tilalle.

11. 3. LAPPALAISEN KRITIIKKI. Ateistista huuhaata kaikki, mutta otetaan nyt esille yksi:

11. kohta: JEESUS EREHTYI. Kun Jeesukselta kysyttiin milloin hän tulee takaisin hän sanoi itse, että tämä sukupolvi EI EHDI vaihtua ennenkuin minä tulen. Ottaa huomioon, että Jeesuksen aikainen sukupolvi kuoli jo 1900 vuotta sitten! Jään vain ihmettelemään MIHIN Jumalan Poika JÄI! Voisimme olettaa, että Jeesus itse erehtyi. Hänhän sanoi, että KUKAAN EI TIEDÄ milloin tämä tapahtuu, ainoastaan Isä. Tosin Jeesus oli Jumalan inkarnaatio! Että sillain... Arvellaan myös, että Jeesuksen opetuslapset ja muu porukka ei alkanut kirjoittamaan mitään hänen opetuksiaan muistiin, sillä he USKOIVAT, että Jeesus TULISI TAKAISIN. Se joka nyt alkaa tulkitsemaan tätä Jeesuksen lausetta muilla tavoin, niin voinen sanoa, että katso edellinen kohta.

EREHTYIKÖ JEESUS? Vastaukseni: Jeesus ei puhunut aikansa sukupolvi ei ehtisi kadota ennenkuin hän tulee takaisin vaan se sukukunta ei ehdi kadota, joka näkee "kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan" (I maailmansota, jatkokin "viikunapuu" Israel, tukee käsitystä: 1917 syntyneet eivät ehdi kadota). Jeesus sanoi lihansa päivinä, että vain Isä tietää maailmanlopun päivän. Toki Poika tietää milloin tulee ja kai taivaassa maailmanlopunkin. Ateistit senkun tutkivat ateistien huuhaata. Ymmärrän hyvin, ettei monikaan viitsi senkään vertaa kuin minä keskustelemaankaan ateistien kanssa, KOSKA HE EIVÄT OLE KIINNOSTUNEITA TOTUUDESTA! En voi luvata 10.000 mk sille, joka estäisi Gorban paluun, koska yrittäjä joutuisi vaaraan.

11. 3. Tampereen ev. lut. "seurakunnat", eikä linkit vahingossakaan pääporttokirkkoa ulommas. Parikymppinen kaveri väittää niitä sivuja tekevänsä. Tero Laaksonen, jolta ei enää itseltäkään löydy Raamattusivua, jolla helluntailaisista tai Aika Oy:stäkin mainittiin ensimmäisenä AltaVistassa. Toisena mainitulta jotain löytyikin. Petteri Kerminen taitaa rakentaa Porin helluntaikirkon sivuja ja varmasti on kielletty linkittämästä tänne, vaikka täällä mainostetaan: ANTAKAA KENKÄÄ! Kovin ovat rajatut helluntailaispääpaikankin linkit. Ensimmäisenä sielläkin mainitaan kirkkohallituksen domaini, eksyttävästi "Suomen kirkot", jolle ovat päässeet FIM 4000:- pääportolle maksaneet. Helluntaikirkkoja on melkoisesti, mutta internetsivuja niillä melko vähän. Oulussa ovat sentään saaneet musiikin soimaan. Helluntailaisten uutisia.

11. 3. Missä onkaan se Avainsanoma, jonka Herra johdatti 5. 1. 1998 postittamaan minulle juuri oikean tiedon. Ja siitä profetiani: Evankeliumin voittokulku loppuu SIPERIAAN! Profetia on täysin ymmärrettävä ja puolusteltavissa myös Jumalan Sanalla: Siperiaanhan Herra Googin rippeet karkottaa. Kuinka TELE on saanut hakusanalla "Avainsanoma" itsensä toiseksi? Kolmantena jo onkin meidän "Toronton siunaus vai kirous."

11. 3. AMERIKAN BESTSELLER The Bible Code, kansikuva avattavissa Lindsey-sivullani, on saanut Bill Gatesinkin pilkkaamaan (osoitteen jo hukkasin, etsitään), mutta mielestäni aiheesta. Varminta on pysyä kirjoitetussa tekstissä eikä uppoutua kabbalismiin.

11. 3. SUOMESSA KADONNUT 70 lasta. Sattumalta eilen kirjattu, miten rikollista aineistoa löytyy. Ainakaan internetissä pahiten telottujen lasten naamoja ei nää, joten eipä taida selvitä kenen suomalaisen lapsukaisia maailmalla pilkotaan. Vanhemmat kyllä ovat voineet saada vaikka rahaa lapsensa myymisestä. Erehtyikö Herra sittenkin siinä, kuka vanhemmista antaa lapselleen kiven kun tämä pyytää leipää? Ei erehtynyt. Se oli vain kysymys, ja lopun ajassa vastauksia tulee: kivellä päähän. (Lähde: SE-lehti tänään)

11. 3. VENÄJÄLLÄ ABORTIT ainoa "ehkäisykeino". Eräs tv-ohjelma kertoi, miten - Ryssien maassa, Rysland, kaikilla kielillä RYSSÄ paitsi Suomessa pidetään pilkkaavana nimityksenä - Venäjällä nuoret tytöt tapattavat lapsiaan sikiövaiheessa toistuvasti. "Nuoruudessaan vapaan abortin hyväksyneet tulevat vanhuudessaan kitketyksi pois eutanasialla" (Thoralf Gilbrant, Ennustukset toteutuvat). Vihamiehiä (naisia) olemme saaneet silläkin, että kehotamme lukemaan Tapani Sopasen kirjaa "Silvottujen sinfonia". Etelä-Saimaa ei ole julkaissut listaa lapppeenrantalaisista aborttia tekevistä "lääkäreistä". Se tuleekin tänne, mikäli saadaan selville.

12. 3. MEEDIO HUIJASI TONNIN. Eilen E-S:n lukijapalstalla nimimerkki kertoi, että oli ottanut Iltalehdestä tunnetun meedion puhelinnumeron, soittanut numeroon ja tehnyt pyydetyn mukaan: maksanut 800 mk tilille heti. Hävinnyt vielä lisää 200mk ilman vastapalvelusta. Etelä-Saimaa julkaisee sivuillaan ennustajien puhelinnumeroja, joten kirjoitus sopi lehteen hyvin. Nimimerkki mainosti juuri sellaisia tavallisia ennustajia. Oudolta tuntuu, ettei meedio olisi antanut saatanallisia neuvojaan. "Me ihmiset ennustamme, koska emme tiedä", kirjoitti E-S taannoin. E-S:n ennustuksista ei todellakaan ole mihinkään! Hintaa kyllä löytyy ainakin lehdellä. Muistakaa verrata USA:laisen NOIDAN kuvaa siihen E-S toimittajaan, joka kielsi sähköpostittamasta hänelle mitään. Kuin kaksi marjaa, sanoisi Hesarinkin liite.

12. 3. JOUKKOITSEMURHAN TEHNEESTÄ LAHKOSTA oli eilen MTV3:ssa ohjelma. Varsin totuudellinen dokumentti. Lahkonjohtajasta oli internetissä videokin, mutta kuvaakaan emme julkaise. Uskontojen uhrien tuki ry nimittää vaarallisiksi lahkoiksi vähän kaikkia paitsi ortodoksikirkkoa. Suomen vaarallisin lahko hyvinkin on ortodoksikirkko, ja maailman vaarallisin kuoli jo, toivottavasti.

12. 3. PAKILAN SEURAKUNTA! TV käytti nimeä Pakilan seurakunta! "Seurakunnan" pappi Antti Kylliäinen, kylläinen huuhaata ja sopii kirkkoon juuri niin kuin pitää! "Harhaoppiseksi" syytetty, mutta Sanan mukaan väärin tekevät ne, jotka ovat uskovinaan eivätkä tottele käskyä lähteä kirkosta ulos! Teatteriksi asiantuntija totesi koko piispa Eero Huovisen näytelmän.

12. 3. NETSCAPEN suosittelemat uutislinkit:ABCNEWS, CNN. NEW CENTURY.NYTIMES. MERCURY. USA Today

Asettuuko Ahtisaari ehdolle toiselle kaudelle? Eräs kansanäänestys on tehty 26.2.- 5.3. Enemmistö äänestäneistä - 113 - oli sitä mieltä, että Ahtisaari lähtee ehdokkaaksi. 35 äänestänyttä arveli, että hänelle riittää yksi kausi. Yhdeksän äänestänyttä ei osannut ottaa asiaan kantaa. Veijonenhan on jo 4. 1. ollut näkevinään, että Mara osaa tehdä hyviä päätöksiä ja Viken tilalle tulee joku. Arkkipiispan sairasloma alkoi juuri.

12. 3. Norjassakin tapettiin kaksi poliisia. Kaksi norjalaispoliisia surmattiin keskiviikkona Austbön saarella Nordlandin läänissä Pohjois-Norjassa. Virantoimituksessa olleet poliisit ampunut mies oli lomalla psykiatrisesta sairaalasta. Suomessa kaksi poliisia tappanut tanskalaismies ei puhu mitään mielentilatutkimuksessaan.

12. 3. JUHA EEROLAINEN + FILOSOFIAN & ET:N OPETTAJIEN nimellä kulkeva sivu on poistanut linkin tänne. Eerolainen väittikin, että ateistinen ET olisi kaikille kirkkoihin kuulumattomille sopiva kun me ihmettelemme, millä oikeudella kristillinen ET:mme ei yhtä hyvin voisi olla kaikille kirkkoihin kuulumattomille vaan onkin ainoa vanhempien vaatima uskonto/ET, mikä kouluissa kielletään! SUVAITSEMATTOMAT SYRJIJÄT, siellä, kaikkialla seurakunnan ulkopuolella!

12. 3. KUKA KLIMENKO? Kaiketi Tampereen Klasunkin käynyt ev. lut. pastori Lasse Vahtola ihmetteli oikeutetusti, kun tyttärensä (19 v.) kyseli, "Kuka Klimenko?" Lasse Vahtola on haastatellut Viktor Klimenkoa. Artikkeli löytyy uusimmasta Askel-lehdestä, 2/98.

13. 3. SAAVUTA 1335 PÄIVÄÄ! Typewriterillä Veijosen Danielin kirjan lopun selitys. Aloittelijat eivät tästä tajua mitään, mutta rikkaat etupenkeissä helistelevät korujaan, vai miten se Lennonkin opetti. Kirkkojen ekumeeninen kokous sopivasti Suomessa menossa. Toimii kai se tässäkin:

13. 3. MIDDLE EAST Affairs. Ehkä kiinnostavia artikkeleja löytyy hakusanoilla EXODUS, JERUSALEM, RUSSIA, FINLAND, MESSIAH, PEACE, PERES tai CLINTON, jne. Washingtonissa

Hieno keihäänheittolinkki tarjottu tekijältä.

13. 3. Marttyyrien ääniä heikosti kuuluu. Tässä parempi: The Voice of the Martyrs. Ei taidakaan Hussein lukea Raamattua vaan hävittää kaikki. Richard Wurmbrand kun kävi joskus Lappeenrannassa, paikalliset vainoajat keräsivät autojen rekkareitakin. Ilmainen kuukausitiedote tilataan heti! Te sitä tuskin saatte, koska se on jakelussa vain USA:ssa, mutta käykää lukemasta täältä. Wurmbrand-linkkejäni: Biography. Älkää väittäkö, että me vainoamme luterilaisia! Hän on vainottu luterilainen!

13. 3. SLEY on tiukimmin "kastelemalla tehdään opetuslapsia" - näkemyksestä kiinni pitävä luterilainen eksyttäjä - Raamattulinkeissä jo todettiin - , mutta yksi sivu linkitettäköön heiltäkin: Ensimmäinen marttyyri. Luterilaisistakin ensin tapettaisiin nämä: "Oppi uudestisyntymisestä/uskoon tulemisesta lapsikasteessa johtaa harhaan lasten kasvatuksessa. Heitä kohdellaan kuin uskovia Jumalan lapsia, vaikka heitä todellisuudessa pitäisi pyrkiä evankelioimaan, johtamaan parannukseen ja uskoon. (Ev. lut. Uuras Saarnivaara, Valoa ristiltä-lehdessä).
13. 3. Mikä kirjasto tämä on? Ei käy linkittää tänne, sanoi kirjastonhoitaja. Voisivat poistaa kirjastostaankin pari hyvää kirjaa: Niilo Yli-Vainio ja Riku Rinne. Ateistit haukkukoot ja liittykööt KAIKKI kirkkoonkin niinkuin "Mooses". Piispat ovat jo niin pirullisia, etteivät hyviä miehiä potki kirkosta ulos kuten ennen. Riku tulkoon tänne!

13. 3. LINKS! Tämä linkki pysyy: Linkkilista sekalaisiin kohteisiin. Pyydetty ja lisätty.

13. 3. HUOMINEN LOTTO. Tämä on kuin Karpon arvaa joulupukki, mutta joka viikko. Kaikki tiukkapipoiset hyppäsivät jo tämän yli. Huonokin lottoaja pystyy tietämään tulevia, kun tutkii Jumalan Sanaa. Arvaukseni: 6, 9, 13, 18, 24, 36, 39 (Voittaako Pirun kenties parhailla luvuilla?) Yksi oikein taas. Sattuma ei pysty siihen mihin Jumalan Sana!

14. 3. Saatananpalvonta oppiaineeksi kouluihin kristinuskon tilalle, toivottiin viimeisimmässä sähköpostiviestissä. Vastaus: Epäilenpä, että te Saatananpalvojatkin joudutte Saatanan hallitessa pian kolme ja puoli vuottansa kumartamaan Saatanan poikaa ettekä itse Perkelettä. Oletteko varmoja, ettei Piru huijaa eniten juuri teitä? Miksi muuten kaatelette hautakiviä? Veren juonnin ymmärrän, mutta jos tekisitte päinvastoin kuin Herra opettaa "antakaa kuolleitten haudata kuolleensa", menisitte aina kaiken maailman herrojen hautajaisiin kukin ja usuttaen pappia, että manaa kuollut jo helvettiin "nousee viimeisenä päivänä" tuomiolle eikä ensimmäisessä ylösnousemuksessa kuten seurakunta.

14. 3. ASTEROIDI? Nasa sanoo asteroidin menevän kaukaa. Maailman ennustukset ovat usein jopa päinvastaisia kuin tapahtuu. Ei niin, että asteroidi osuisikaan maahan vaan että maa tulisi siirtymään tieltä pois. Kun vuosi olisi 2028, herää vain epäilys, olisiko tämäkin merkki jo 1998-99 tapahtuvasta ylösotosta ym.? Täysi-ikäisyyden aika 30 vuotta. Aiheesta kyllä otetaan kaikenlaista tietoa ja mielipiteitä tänne. Kiitos! Nasa.

14. 3. MIKROSIRUSTA PEDON MERKKI? Monet suomalaiset ovat siinä käsityksessä, että mikrosirusta on tulossa Ilmestyskirjassa mainittu pedon merkki. Raamatun lukijan käsikirja toteaa, että pedon merkin lopullinen totuus selviää vasta siinä vihan ajassa, missä se toteutuukin. Mitään pedon merkin esiasteitakaan seurakunta ei kokeile.

14. 3. UUSI ILMESTYSKIRJA. Osa 2/3. Alku ja loppu suoraan Raamatusta, muu heidän. Lopputoteamus "Toinen korjataan talteen ja toinen jätetään" ( Matteus 24:40,41, Luukas 17:34,35) kenties viittaus viimeiseen osaan. Yksi järkevältä vaikuttanut - vaikka ufouskovainen - henkilö, työnteko-oikeutensa uskonsa vuoksi menettänyt Richard J. Boylan. Löytyy Alta Vistasta. Kuva ja ufojuttuja. Jo ennen ensimmäistä jaksoa Veijonen tiesi varoittaa, miten ufojuttuja olisi tulossa.

15. 3. SUORAAN JERUSALEMISTA: Sun linkki on kyllä aikamoinen ihme - Linkitä HETI SUURLÄHETYSTÖÖN TÄNNE! - ICEJ -

Dear Harri, Shalom from Jerusalem! Thank you for visiting our website. We appreciate hearing from you and want to thank you for linking to our website to extend even further the message and the work of the ICEJ. God bless you much as you labour for Him. Best Regards
Judith Dalson, International Christian Embassy Jerusalem

15. 3. ISRAEL ALERTia katsotaan tai Red Alertia pelataan. (Muista peleistä ei ole mihinkään?) Antisemitismiä kirkossa - se on tiedetty aina. HOLOCAUST-sivujako?

15. 3. Hello Harri. We are the First Baptist Church in Rio Janeiro. 15. 3. On meilläkin yli 100.000 lukijaa: täällä. Vastaus: Te olettekin Amerikassa!

15. 3. IMATRALLA KRISTOSOFIAA. Teosofis-kristosofinen esitelmä Imatralla tänään. Anja Kesävuoren aiheena kristinuskon puhdistaja H. P. Blavatsky. Eikä siinä harhassa olekaan kristinuskosta jäljellä mitään! Menevätkö Imatran papit ovelle katsomaan, ketkä "seurakuntalaisistaan" ovat ymmärtäneet Lutherin aivan väärin? Vai yhtä hyvin, kuin se imatralaispappi, joka kävi kättelemässä Rooman paavia?

15. 3. MUHAMEDIN kanssa kirjeenvaihtoon? Nuoretkin lukijamme tietävät, että Muhamedin muhamettilaisuus toimii kuin antikristuksen miekka. Voisitte lähettää evankeliumia hänellekin: Egyptiläinen Mohamed Salah, P.O. Box 1086, Attaba 11511 Cairo EGYPT , on ilmoittanut tänne halukkuutensa vaihtaa postimerkkejä, setelirahoja, posti- ja puhelukortteja. Ehkäpä joku teistä käy vaihtoon. Vaihtotavaraa kyllä löytyy p. 05-4585458 / Harri.

15. 3. BARSABBAS. Vuorisaarnan filosofia. Arvosteltavaksemme ja kirjastoomme toimitettu omakustanne. Minkä tahansa omakustanteen tai muun mielenkiintoisen kirjan tms. lähettäjä saa takaisin ainakin nipun julkaisuja täältä. Kiitos! EU:n keksijä JEAN MONNETin "Muistelmat" kirja Erkki Liikasen esipuheella julkaistu. Ensi vuosituhannella EU:takaan ei muistella.

15. 3. Suomen edellinen presidentti MAUNO KOIVISTO arvioi eilen Tanner-seminaarissa, että talvisodan tappio olisi ajanut Suomen Baltiaa heikompaan asemaan. Hakusanoilla BALTIA mm. ev. lut. kirkon VIRO-avustukset.

16. 3. ALFA JA OMEGA Pallon ympäri lentämään. - Ei kai tämä toimi?

16. 3. FIRST FLIGHT TODAY! LAPPEENRANTA,Finland - ST PETERSBURGH (Leningrad),Russia - LAPPEENRANTA. ENSILENTO. Jyväskylän onnettomuus on antanut suomalaisille syyn karttaa junien veturin jälkeisiä ensimmäisiä vaunuja. Maanantaina aloitti Lappeenrannasta lentoyhteys Venäjälle, Pietariin. NOW! Every evening Lappeenranta- St Petersburgh -Lappeenranta (- Helsinki - You know).

55 vuotta sitten alkoi Puolassa juutalaisvainot, joiden sankarina muistetaan Oscar Schindler. Hän onnistui pelastamaan 1100 juutalaisen hengen. "Kristillisessä" Euroopassa tapettiin juutalaisia miljoona enemmän kuin Suomessa on asukkaita. Onkohan Ihmisen Pojan listalla yhtään suomalaista?

17. 3. DANIEL AND REVELATION. George Westlakea ei löytynyt Daniel ja Ilmestyskirja sivuilta. Baptistien Raamattu- ym. linkkejä. Kenties mielenkiintoinen sekoitus Nostradamusta ja Raamattua. Eikö meillä vielä ollut tätä: Opas kristilliseen kirjallisuuteen internetissä - A Guide to Cristian Literature on the Internet

17. 3. BAPTISMI - BAPTISM Baptistit soittelevat täälläkin.Aiemmin mainittu sai nuotitkin hyppelemään. Valtion kanssa liitossa olevat kirkot Suomessa valehdellen puhuvat uudelleenkastamisesta ja aikuiskasteesta. Uskovan upotus on ainoa kaste. Senkään totuuden vuoksi ei tarvitsisi lahkoa perustaa. Kotisivun toki linkitämme: Baptism in Finland.Baptistchurch in Vaajakoski. SVKN:n sivuilla. Suomen Vapaiden Kristittyjen Neuvosto-nimitys on hieman harhaanjohtava. Kaikki kristilliset pienlahkot eivät ole toiminnassaan mukana emmekä me osallistuisi pyydettäessäkään. Suurimpien "vähemmistökirkkojen" ääni ei ole seurakunnan ääni!

17. 3. Karpolla oli asiaa mm. siitä, miten ammattiauttajat opettavat juoppoja pysymäänkin juoppoina. "Käyhän katkolla, että jaksat taas juoda." Hyvä nuoren juopon tarina on kirja "KOUKKU". Päähenkilö ei käy katkolla vaan on lopettanut. Ja juuri kutsuttu Vetelin-Halsuan helluntaikirkon saarnaajaksi: Raimo Palola.

17. 3. Uskontojen uhrien tuki ry Suomessa ei ole mikään lahkoja mustiin ja valkoisiin lampaisiin jakava Jumala, Piru paremminkin. Ei kelvannut sinne esim. kirjoitus Sata syytä erota kirkosta. Voisivat viimeistään nyt linkittää tänne ja samalla nimittää seurakuntaa Suomen pahimmaksi lahkoksi. Eksyttävästi siellä jo haukutaan esim. nimeä "Kristuksen seurakunta". Koko seurakunta on Kristuksen eikä muuta seurakuntaa olekaan. Toki senkään nimistä lahkoa ei tarvita.

18. 3. Hal Lindseyn Apocalypse Code in Finnish now, ilmestynyt suomeksi. "Sopisi suomentaa vain tämä" Lindsey-sivullani sanoinkin, kiitos! Ehkäpä jo ensi kuussa täällä Veijonen selittää kirjan parhaat puolet ja tuo esille muutkin tärkeimmät ja kiinnostavimmat huomiot. Pysykää kanavalla!

19. 3. TAPETAANKO TYTÖT ENSI VUOSITUHANNELLAKIN? Helluntailainen Raili Väisänen RV:n kolumnissa ihmettelee, "pysyykö tyttöjen asema samanlaisena vielä ensi vuosituhannellakin."

19. 3. Suomen arkkipiispa-kampanja vaihtui tv:ssä "Suomen pappien" kampanjaksi. Eivätkö toimittajat todella tiedä, että Ev. lut. TUOMIOkirkon portailla Helsingissä (Helsingilläkään ei ole kirkkoja) seisoivat jotkut ja vain ev. lut. kirkon papit? Suomessa ja seurakunnassa EI ole pappeja! "Suomen papisto" myös STT:n käyttämä termi. HUUHAA STT!

20. 3. TUOMIO TULEE! Oletko valmis katsomaan aitoja kuolin/kolarikuvia Marilyn Monroesta ja prinsessa Dianasta? Aiot kopioida ja myydäkin täältä kuvat kovaan hintaan lehdille ja teeveehen, vai? VAROITUS on valmis. Jatko tulee pian, ja kenties jää meidän suosituimmaksi sivuksemme. Ihmiset kun ovat sellaisia, että helvetti kiinnostaa enemmän kuin taivas. Vai olenko väärässä?

20. 3. HUOMINEN LOTTO. Tämä on kuin Karpon arvaa joulupukki, mutta joka viikko. Kaikki tiukkapipoiset hyppäsivät jo tämän yli. Huonokin lottoaja pystyy tietämään tulevia, kun tutkii Jumalan Sanaa. Arvaukseni: 1, 8, 15, 24, 27, 31, 38 (nimi- ja syntymäajoista tulee yleensä liian pieniä numeroja). Numerot 15 ja 24 oikein, 1 lisänumerona. Sattumaa parempi tulos ja vauhti, mutta viikon päästä tuskin yhtään oikein.

21. 3. UUSI ILMESTYSKIRJA. Viimeinen jakso. Kieltämättä mielenkiintoinen alku. Vuosi 1998 esitettiin ohjelmassa erittäin merkittävänä kuten itsekin olen ymmärtänyt. Rabinin murhakin on todettu olleen profeetallisesti tärkeä. Sitten tuli monenlaista huuhaata. Lopputoteamus: "Oikeamieliset" saavat nähdä ensi vuosituhannen. Nuo Kristuksen jumaluuden ja sovitustyön kieltäjät eivät ainakaan kuulu joukkoon, vaikka tietävätkin aikakauden vaihtumisen olevan käsillä.

21. 3. ANGEL - ENKELI Topic Angel. Enkeli Raamatussa. Kiitos puhtaasta Sanasta! Sieltähän voi hakea moniakin sanoja! Jeesuksen nimi. Daniel 9:24-27 v. 1938 käännös.

21. 3. Lasten kuvalehti oli Ensio Lehtosen aloitteesta syntynyt lastenlehti, mikä lopetti ilmestymisensä runsas vuosikymmen sitten. Hyvä Paimen on lapsille ja varhaisnuorille tarkoitettu lastenlehti, mitä edelleen julkaistaan. Suomessa se taitaa olla paras hengellinen lastenlehti. Lehti on teemavuoden merkeissä kampanjoinut levikkinsä nousemiseksi.

21. 3. Savola: Kylliäisen satuja ja ufoasiaa. Hänellä lisätietoja Bushin ja Gorban ajeluunkin! KIITOS YHTEISTYÖSTÄ!

22. 3. Palautetta: Gorbatsovin isännöimä maailmankansalaisten kokous viime vuonna San Franciscossa lisäsi mahdollisuuksia, että hän vielä nousee maailman johtoon.

22. 3. BIBLE=RAAMATTU eri kielillä: LATINA, Vulgata. FINNISH.GERMAN Lutherin käännös. ENGLISH King James.Italian La Bibbia. Russian Bible. Katso myös Raamattulinkit ja Best-linkkien lopusta.

22. 3. SUNNUNTAIKIRPPIKSET LAPPEENRANNAN TORILLA SYKSYYN ASTI. Välillä voi joku luterilainen tulla huutelemaan, että tehkää parannus ja tulkaa kirkkoon pistämään nappinne meidän juoppojen mukaan. Ehkäpä Veijonenkin tulee joskus huutamaan "Katso Ylkä tulee" tai ainakin jakamaan turisteille ilmaismateriaalia.

22. 3. ENGLANTI on lyömässä "päätään taas Jerusalemin puihin" ryhtyessään röyhkeästi veljeilemään palestiinalaisten kanssa Israelia vastaan. Tilanne Israelissa (ja EU:ssa) on äärimmäisen jännittävä. Alkaako juutalaisten "ojennukseenlaitto" Englannin pj.-kaudella vai ei. (Kiitos uutisesta! Tarjotkaa toisetkin mitä en itse huomaa kirjata!)

22. 3. ISRAEL 50 VUOTTA-JUHLA TAMPEREELLA. Yliopiston juhlasalissa klo 15.00. Vastaavia tilaisuuksia muuallekin tulossa.

22. 3. MERISALOT SYRJÄYTTIVÄT JUNTUMAAT? Vapaakirkossa Lappeenrannassa "toimitusjohtaja" vaihtuu tänään. Siunausta menneille ja tulleille!

23. 3. OLISIPA APRILLIÄ. Suomen suosituimmalla hengellisellä internetsivulla http://wwnet.fi/users/veijone paljastetaan aprillipäivänä helvetti-sivu, missä on aidot Marilyn Monroen ja prinsessa Dianan kuolin/kolarikuvat. Sivun tekijä arvelee, että helvetin kauneimmat katsottavat ovat siinä. Olisipa edes aprilliä!

23. 3. TAMPEREEN Tuulensuussa oli aiemmin elokuvateatteri Kinopalatsi. Nyt siellä toimii vireä kristillinen PALATSI "seurakunta". Toinen mielenkiintoinen vähemmistökirkko Tampereella on helluntailaisten päälahkosta David S.:n johdolla irtautunut Kristillinen yhteisö kokoontumispaikkansa rautatieaseman viereisessä talossa. Sieltä Pekka Lahtinen tilasi kirjani ja meille tilattakoon julkaisunsa "Luojan lukuja". Kiitos!

23. 3. Kristityt motoristit -linkkilista ja sanahaku

23. 3. Tuberkulos, tuberkuloosi on jälleen nousemassa ihmiskunnan uhaksi. Venäjällä tauti on leviämässä voimakkaasti eikä sen hoitamisesta aina edes välitetä. T. kuuluu tartuntatauteihin.

23. 3. KERÄILY ja huutokauppalinkkejä lisätään tähän: Loviisan keräilyhuutokaupat. Sarjakuvaseura. Car-auctions.

23. 3. Tässä pari antikristus-kandidaatin M.Gorbatchovin kannatusryhmien osoitetta:
M. Gorbatchov: Maailma ilman sotia -kotisivu
M. Gorbatchev: Vihreän ristin perhekunta

24. 3. ANTIKRISTUS TULEE JELTSININ PAIKALLE. Tätä mahdollisuutta Veijonen on selittänyt todennäköisinpänä siitä alkaen kun Jeltsin tuli Gorban jälkeen virkaan. Eilen Jeltsin erotti koko hallituksensa ja seurakunnalle ei ole mitään yllätystä jatkossakaan!

24. 3. UHATTU SUOMI-kirjan tekijä Leo Meller uusimmissaankin kaseteissa selittää, että ennen Googin sotaa tulisi Raamatun tuntema sota (Jesaja 17:1) Syyrian ym. kanssa. Veijonen on epäillyt, että sekin sotakuvaus on osa Googin sotaa. Ja Googin sota ei ole mikään muu kuin se III maailmansota, mikä Jerusalemia koskevan "rauhan" teon jälkeen alkaa ja laajenee.

24. 3. JEESUS ON TIE liikkuva kuva. The way anim.picture

25. 3. Ajankohtainen kakkonen eilen kertoi Basilea Schlink:in Maria-sisarista. Pari suomalaisnaista on eronnut yhteisöstä eikä Raamatun opetusta seuraten olisi pitänyt koskaan nunnittuakaan. Mutta Basilea Schlinkin kirjoissa on hyvää varsinkin se, mikä ohjelmassa sai suurimman tuomion. Aikakausi on vaihtumassa. Schlinkinkin kirjoissa on ymmärretty, että Daniel 9:27 kertoo meidän ajastamme.

25. 3. HAL LINDSEYN uutuuskirjan arvosteluni tekeillä. Sitä tehdessä mieleen tullut kirjattu kommentti: Jos nyt vasta alettaisiinkin neuvotella Jerusalemin jakamisesta ja Gorban paluukin alkaisi kuten Veijonen on esittänyt. 1998 alkaisi vuosiviikko, minkä alkupuoliskolla Gorba saisi otteen maailman johtoon ja sitten 45 päivää ennen vuosiviikon puoliväliä vasta "rauha" vahvistettaisiin ja ylösotto tapahtuisi!
Eihän TÄMÄ sovi edes 1995 tekemiini periaatteisiin vai? "Periaate 1: Jos Daniel 9:27 sisältää maksimissaan vain 7 vuotta ja alkaa silloin tai silloin, sopimus rikotaan 3,5 vuotta myöhemmin ja "rauha ylösottoineen" 45 päivää aiemmin." Kyllä, juuri ensimmäisen periaatteen mukainen, mutta...?

26. 3. ANTAKAA KENKÄÄ - MENKÄÄ. Porissa Luis Bush AD2000 järjestöstä. Noin hyvän nimen lähetystapahtumalle on voinut keksiä vaikka Lappeenrannasta Poriin muuttanut Iljanto.
Porissa tuntuu olevan kilpailua. Pienempi yhdistys halusi esittäytyä: Jeesuksen Opetuslapset ry. . Ottivat kantaa Uuteen Ilmestyskirjaankin. Emme käy lyömään näitäkään veljiä. Vastustajia kyllä löytyy kun valtiokirkkoa ym. syntiä vastaan vähänkin asiaa löytyy.

27. 3. E-S päätoimittaja Pentikäisen lahkon ilmoitukset ovat laajentuneet samalla kun seurakunta (kirkkoihin kuulumattomat) poistettiin. Viikko sitten perjantaina Lappeenrannan Rauhanyhdistyksen ilmoitus oli pitempi kuin Betania-helluntaikirkon. Mormonitkin saivat kuvallisen ilmaismainoksen tapahtumiin. Mehän emme ole saaneet mitään, edes viime vuonna muutaman rivin juttua Israel- ja seurakuntaseminaaristamme.

27. 3. ROVANIEMELÄINEN MARJAKANGAS kirjoittaa uusimmassa lehdessään vastineen Keijo Lindemanin artikkeliin yhden vaimon mies, ja kirjeessään Veijoselle pyytää sitä julkaistavaksi täällä. Lindemanin kirjoitus oli tänne pyydetty sen jälkeen kun Veijonenkin oli saanut monivaimoisuutta puoltavia kirjoituksia.

27. 3. SUUHUSI PASUUNA-lehdessä rovaniemeläisen Reino Marjakankaan näpäytys Keijo Lindemanille on raju ja juuri otin siitä osan itselleni. Uskotaanko meitäkään, että Marjakangas puhuu asiaakin: "Tässä yhteydessä lähettäisin terveisiä niille, jotka ovat antaneet kastaa itsensä Jeesuksen nimeen, mutta eivät ole tulleet kasteensa kanssa julkisuuteen. Sellaisia löytyy sekä vapaitten suuntien että kirkon, jopa sen pappien piiristä, jotka ovat käyneet varkain Israelissa kasteella, mutta jatkavat silti entisessä virassaan."

28. 3. POLYGYNIA. Sana tarkoittaa, että miehellä on monta vaimoa. Tervetuloa tänne tänäänkin vaimoinenne! Enkä väitä, että teillä on monta vaimoa, vaikka onkin monikko kuten myös 1 Kor 7:29. "Selvempiä faktoja, hyvä Lindeman väitteisiisi!"(Marjakangas) Eiköhän tämä aihe jo riitä täällä.

28. 3. JEESUS. SEURAKUNNAN YLKÄ! Keijo Lindemanilta pyydetty ja saatu selitys vaikeaselkoiseen MATTEUS 25:1-10. Kymmenen neitsyttä. Viisi tyhmää ja viisi viisasta.

28. 3. PERHOSAAKKOSET. Kaikki kirjaimet ja numerot löytyvät perhosten siivistä. Aiheesta lienee yhä saatavana ilmaismateriaalia osoitteesta: Butterfly Alphabet, PO Box 39138, Washington, DC 20016, USA. Ja kuvahan löytyi internetistäkin.

29. 3. DANIEL NYLUND lähestyy edelleen Ystävyyden MAJATALO kirjeillään. Rakas Harri .. ja tilillepanokortti lopussa. Daniel Nylundin kirjoituksista kirjastossamme pysyy "Ajankohtainen 3. Mistä tiedämme mikä maailmankatsomus on tosi". Se olisi myös oivaa tekstiä koulujen elämänkatsomustietoon, mutta johan aineen opettajat tietävät opettaa kaikkea muuta kuin totuutta ja olla linkittämättä tänne.

30. 3. PETTÄVÄ HUMANISMI LEVIÄÄ otsikoi Ristin Voiton pääkirjoitus kertoessaan mikä Kylliäisen opetuksessa on vikana.

30. 3. YHDISTYS EI VOI OLLA SEURAKUNTA. Seurakuntakaan ei voi olla yhdistys. Mutta seurakunnan nimellä on saanut rekisteröidyn yhdistyksen tietää Kurjenkylän Helluntaiseurakunta ry.

31. 3. SELVÄNÄKIJÄT. Karpolla oli asiaa selvännäkijöistä. Ei ollut uusi tieto, että entisiä ministereitä ja pankinjohtajia myöten käytettäisiin selvännäkijöiden palveluja. Helpompi onkin kysyä heiltä kuin Herran johdossa kulkea. Taivaan vastakohtaankin pääsee varmasti: