DAILY CHRISTIAN NEWS - PÄIVITTÄISET UUTISETHalutessasi voit linkittää sivun kera bannerinkin lisäämällä sivullesi koodin:
<a href="http://wwnet.fi/users/veijone"><img src="http://wwnet.fi/users/veijone/uutiset.jpg"></a>


DAILY CHRISTIAN NEWS

Tallenna vanhemmatkin uutiset: SYKSY 1999 KESÄ 1999 TALVI JA KEVÄT 1999 SYKSY 1998 KESÄ 1998 KEVÄT 1998 TALVI 1998

"Jos Gorba tulee maaliskuussa, Jeesus tulee syyskuussa!"
Jeesus tulee ja pelastaa seurakunnan Jerusalemista sovittaessa. Taidat sittenkin olla lähdössä mukaan!

Viimeisimmät uutiset usein tekovaiheessa. Aloita näiden sivujen opiskelu jostain helpommasta esim. Sanakirja

5. 5. KONJUNKTIO OIKEASSA KUUKAUDEN VAIHTEESSA. Tapahtumasta kerrottu kuvin jo vuonna 1982 Berlitzin kirjassa "Maailmanloppu 1999" s. 47. Internetistä löytynyt mm. teksti: "On May 5, 2000, all the planets are supposed to be in alignment. This will cause the earth to suffer earthquakes, volcanic eruption, and various other nasty stuff. A similar alignment occurred in 1982 and nothing happened. People fail to realize that the other 9 planets only exert a very tiny gravitation pull on the earth. If you were to add up the gravitational force from the rest of the planets, the total would be only amount to fraction of the tug the moon has on the earth." (Kirjoitettu 29. 12. 1999)

20. 4. USA:ssa odotetaan tempausta. TV1 kertoi 29. 12. 1999, että monet uskonryhmät USA:ssa odottavat ylösottoa 20. 4. Itse kirjoitin julkisesti jo 5. 1. 1992, että jouluna lähtemisensä ilmoittanut Gorba tulkoon takaisin vaikka pääsiäisenä. Mikä onkaan toteutumisvuosi ellei 2000? Antikristuksen tulo ei ole maailmanloppu. Tulonsa jälkeen hänen on ilmestyttävä Jerusalemin valerauhaa vahvistamaan yhdessä monien kanssa , Daniel 9:27. Vasta siinä suljetaan yläilmoihin pelastumisen arkin ovi, ja tempaus tapahtuu noin kymmenen päivän sisällä. (Kirjoitettu 31. 12. 1999). Lisäys 22. 1. 2000: Onkin näköjään juutalainen pääsiäinen. Juutalaisten messiasodotuksen olen kirjoittanut päättyvän antikristuksen saamisekseen. Jokohan Herrakin varoittaa, ettei kukaan Gorbaa valitsisi? Harrin rokotus tehoaa, että tajuatte lähteä petoa pakoon yläilmoihin. - Huomatkaa, että media Suomessa levittää kaikkia ulkomaisia erehdyksiä ja vaikenee Seurakunnan Tiedotuskeskuksen tarkoista uutisista, missä on kerrottu etukäteen Jeltsinin eron aika ja muut olennaiset ylösottoa edeltävät tapahtumatkin! Tämä faksattu 22. 1. TV1 - MTV3:een.

29. 3. KAHDEN KUUKAUDEN SALDO. Taashan myö tavattiin!

1. 3. HIIHTOLOMA

29. 2. YLI 500 AKTIIVISTA LUKIJAA NÄILLÄ UUTISILLA - KUUKAUDEN SALDO - TALVILOMA
KUUKAUDEN SALDO. Pääsivulla käytiin kuukaudessa tämän mittarin mukaan näin: 4621 sivunlatausta, 1-2 kertaa kävijöitä 2743, 3-4 kertaa kävijöitä 418, 5-6 kertaa kävijöitä 48 ja enemmän kävijöitä yhteensä 38 eri henkilöä. Kävijöistä noin 4/5 on suomenkielisiä ja ulkomailta tultiin enimmäkseen kuuntelemaan musiikkia osittain poikkeuksena ehkä Ruotsi 30 eri kävijällä. Esimerkkisivulla tunnuksella pm72.wwnet.fi olen ladannut sivua peräkkäin viisi kertaa, jotta eliminoin muut kävijät näkyvistä. Tunnus kuitenkin vaihtelee itsestä riippumatta minulla ja ehkä puolella kävijöistä, jolloin mittari lukee saman kävijän eri kävijöiksi. Saldoa on siis tarkennettava suuntaan, että eri henkilöitä kuukaudessa oli "vain" 1500 ja vähintään kerran viikossa kävijöitä enemmän kuin mittarin mukaan, ehkä enemmän kuin 500. Kerran viikossa lukijoitani sanon aktiivisiksi, ja teitä on siis ainakin 500 eri henkilöä!!! Kerran kuussakin kävijöitä näillä näkymin kolminkertainen määrä. Lisäksi ehkä 30%, jotka tulevat suoraan sivulle, mistä ovat kiinnostuneet tai vahingossa käymättä pääsivulla lainkaan.
Etelä-Suomen kouluissa on parhaillaan ns. hiihtoloma. Talvilomasta on kysymys. Tänä talvena on poikkeuksellisen lämmintä siksi, että keväällä maa on sula hyvissä ajoin haudataksenne maan alle sellaista, mitä haluatte säilyttää itsellenne tai Herralle tuhatvuotiseen aikaan. Olet talviloman tarpeessa, sanovat monet. Joten hyvää lomaa!

28. 2. HELLUNTAIKIRKKO - HUUMETESTAUS - KUROSEN MATIN KULTTUURI - ALASTON LINJA
Lappeenrannan uusi helluntaikirkko Betania on sopinut autopaikkojensa vaihdosta lähimpien oppilaitosten kanssa oikein kaupunginhallituksen tasolla. Tässä kaupungin sivu asiasta. - Helluntaikirkkojen sisälähetysvastaava Esko Lehtomäki voi liikkuvassa työssään asua missä päin maata tahansa. Mutta hän pitää Lappeenrannasta niin paljon, että on muuttamassa kaupunkiin kesällä. Olisikohan asia toisin, jos näissä uutisissa olisi ollut moitetta eikä kiitosta hänestä? - Reijo Ruotsalaisen sivut ovat helluntaikirkon suosituimmat ja niiden avulla väitetään tulleen uskoon 20 henkilöä. Meidän on aina vaikea pitää kirjaa kääntyneistä ja tärkeintä onkin, että saamme johdettua itsemme ja seuraajamme perille taivaaseen ja ylösottoon.
HUUMETESTAUS MAHDOLLINEN. Koululaisten huumetestauksista on Suomessa puhuttu ja Lappeenrantakin päättänyt, että huumetestausmahdollisuus kaupungissa on. Kaupungin oma sivu asiasta.
HUONO KULTTUURI MENEE. Palaute 1: Miten täysin kannatettava ja rauhanomainen kulttuurikeskuksen rakentaminen voisi liittyä helvettiin maan päällä? Vastaus: Kysymys on periaatteesta, etten voi hyväksyä tuettavan millään tavoin aluetta, mikä on tikkuna Jumalan silmäterässä. Mikä sitten on hyvää ja mikä huonoa kulttuuria? En mene takuuseen, että esittämäni musiikkisivut ja elokuvat hyväksytään Herran hallitessa, koska silloin voi olla tarjolla paljon parempaa. Hyvänä pidettävä on suhteellistakin. Esimerkiksi Matti J. Kuronen tekee parhaillaan katekismusta karjalan murteella, enkä väitä sitä huonoksi, vaikka suomalaista katekismusta haukun vähän väliä. Onhan luterilainen katekismuskin parempi kuin monet karjalaisten lukemat tai Venäjän Karjalassa heimoveljiemme käsiin yleensä saatetut opukset. Tietenkin seurakunnan myö levitämme vain parasta, Jumalan Sanaa.
LINJA. Palaute 2. Imakasti totesit jälleen. Näin saman Karpon ohjelman enkä tiennyt pitikö itkee vai nauraa. Mutta laitoitko merkille, että siinähän todettiin voimayhtiön taholta, että LINJA VARMASTI OTETAAN KÄYTTÖÖN! On kuulemma neuvottelut menossa, eli tarkoittaa sitä, että ryssät pistävät suomalaiset rakentamaan linjan ryssienkin puolella, eikö? Linjan maksaa sähkönkuluttajat mikä on päivänselvä asia. Miksei meitä, jotka olemme näiden (ryssien) kanssa olleet tekemisissä laiteta kansan edun nimissä neuvottelemaan niiden kanssa. Osattas varmasti kattoa sopimusteksti kohdalleen. Se olis miljoonissa minkä Suomi ja yksityiset säästäis. Kohta tulee pahaa tekstiä,,,,,ottaa otsaluuhun sen verran,,,pitää lopettaa. Vastaus: Meidän "liikaa" tietävien ongelmana on sekin, kuinka kestämme tuskaa tuottavan tietomme kanssa. - ALASTOMIA ihmisiä halusivat näyttää illan tvuutislähetykset, kun itävaltalainen liike jakoi ilmaiseksi täyden vaatetuksen viidelle ensimmäiseksi alastomana liikkeeseen tulleelle henkilölle. Raamattu tuntee viisi viisasta neitsyttä, jotka Kristus pukee uuteen asuun. Taitaa käydä niinkin, että kaikkien ylösottoon pääsevien vanhat vaatteet jäävät tänne. Jokohan tästä joku keksii perustaa äärilahkon, mikä hilluu vaatteista vapaana Jerusalemista sovittaessa? Entä jos kuolleet pyhät todella ylösnousevat siten, että ovat hetken maan päällä nakuna kuten Tampereen Tuomiokirkon alttaritaulussa? Parhaat seksiuutisetkin meillä?

27. 2. NYSSE EI KULJE - KULTTUURIN LOPPU - KARPO JA ROUVAKIN AUTTAA
NYSSE EI KULJE. Ei aina tämä kirjoittaminenkaan kulje. Mutta "Nysse tulee - Elvis, Jeesus ja minä" on vielä eräällä kustantajalla luettavana. Joka tapauksessa sinä nyt luet sen loppupuolta tai jatko-osaa. Tampereen bussit eli nysset ovat osanneet mennä lakkoon juuri kun on alkamassa maaliskuu vuonna 2000, jolloin Nysse-antikristuksen pitäisi saada Perkeleeltä virtaa laittaakseen itsensä taas kulkemaan. Tuo Nysse tulee maaliskuussa vuonna 2000, kirjoitti Nostradamus ja ilmeisesti jo Daniel 2000 vuotta ennen häntä!
HELVETTIÄ SUOMALAISVOIMIN. Jumalaton kulttuuri oli ominaista Nooan päivinä. Niin alkoi ensimmäinen julkinen ennaltatietävä kirjoitukseni, Kipinä-lehti 2/79. Jumalattomuutta täällä Pohjolassa kuvaa sekin, että sekä Suomi että Ruotsi ovat rakentamassa osaltaan helvettiä maan päälle viemällä, rakentamalla kulttuurikeskuksia palestiinalaisten Betlehemiin. Huominen Hesari kirjoittaa aiheesta omalla kehuvalla tavallaan.
KARPOlla osa ohjelmasta kertoi erään tavallisen tarinan suomalaisen yrittäjän yrityksestä tehdä työtä Venäjän puolella. Koneet ja laitteet varastettiin Venäjän tullin toimesta. Toinen osa kertoi miten Kotkasta Ylämaan kautta Vaalimaalle on parturoitu väylä. Suomen lain nojalla lunastettu maa-alueet ja puustonsa kaadettu 90 km:n matkalta. Venäjän puolelta luultiin saatavan sähköä, mutta Veijonenhan toteaa, että tekivät Suomessa oikein ison karhun palveluksen. Hyvä panssarilinjahan siinä on edetä Venäjältä Kotkaan, mihin vanhan profetian mukaan vihan ajassa hyökkääjä nopeasti eteneekin. "Älkää pojat koskaan luottako ryssään", sanoi presidentti Ukko-Pekka Svinhufvud kuolinvuoteellaan, todettiin ohjelmassa. Ellei sähköä niin sentään jotain?
Maa- ja metsätalousministeriö muisti kirjeellä, että uusi osoite on Maa- ja metsätalousministeriö, Inventioyksikkö, PL 30, 000023 Valtioneuvosto. Sieltä siis voitte tilata jakoonne "EU on auttaja" propagandaleipäpaketteja köyhille, jos haluatte. "Herra on hyvä ja auttaa" viittaa Jumalaan Punaisen Ristin mainoksessa. "Ja rouva myös" on pilkkaava jatko.

26. 2. SEURAKUNTA SOTKETAAN ÄÄRILAHKOON - HOMO HOMINI LUPUS - PAAVIN RISTIRIITA
Iltalypsy rienasi USAlaista homovihaajalahkoa tavalla, mitä voidaan sanoa suomalaisen kristillisyyden vastustamiseksi. Seuraava ohjelma Uutisvuoto jatkoi samasta aiheesta rienaten, etteikö olisi totta, että homoilu on synti, mikä tuomion tuo ja on tuonut jo Lootin päivinä. Onkin odotettavissa, että äärilahkon tulo Suomeen entisestään aikaansaa hyökkäystä seurakuntaa vastaan Suomessa! Emme olleet vastaan lahkon tuloa siksi, että joutuisimme sen ansiosta aiheetta itse syytetyksi. Emme myöskään hyväksy sitä, että sanallakaan yhdistetään seurakuntaa tuohon lahkoon! Siitä toiminnasta on tultava loppu heti alkuunsa! Eikä kerrota mihin tätä sanomaa lähetetään, koska en tiedä mihin kaikkialle lähetätte. Kirkko tulee vastustamaan tuota lahkoa esittäen itsensä joksikin erinomaiseksi, vaikka se on pahempi äärilahko. Mukana maailman kanssa vastustamassa seurakunnan opetusta ja vielä valtion tuella!
Homo homini lupus (lat.) eli ihminen ihmiselle susi. Mielenkiintoista, että ihmisen nimellä tunnetaan homot, jotka eivät voi jälkeläisiä saada. Sensijaan seurakuntalaisten avioliitosta on kirkonkin taholta käytetty termiä susipari. Thoralf Gilbrantin "Ennustukset toteutuvat osa 1" (1975) tuntee ennustuksen otsikolla "Homoseksuaalisuus" ja alkaa näin: "Samoin kuin kävi Lootin päivinä, samoin käy Ihmisen Pojan ilmestymisen päivinä. Muinaisen Sodoman moraalinen kaaos on esikuva lopunajan moraalisesta tilanteesta. Sodoman ja homoseksuaalisuuden tuleminen aikamme synniksi on hämmästyttävä merkki." Saattaa käydä niinkin, että meikäpoika vielä ottaa keihään käteen ja alkaa heitellä, jos tämä selvä raamatullinen sanoma ennaltatiedetystä synnistä, mitä Jumala vihaa, vielä yhdistetään valheeseen, että Jumala vihaisi ihmistä, joka syntiä on tehnyt ja että seurakunta kannattaisi jälkimmäistä godhatefags liikettä. Minä vihaan niin paljon mahdollista tulevaa julkista valhetta, että saatan alkaa vihata sen lausujaakin, koska en ole Jumala vaan ihminen minäkin. Homohateliars. Kuka vihaa valehtelijoita? Homot ja tarjahaloslaiset ovat varmasti sitä mieltä, etteivät homot tee syntiä homoudessaan ja väittävät siis Jumalaa valehtelijaksi. Valehtelijoista näytän voivan alkaa vihata niitä, jotka valehdellessaan eivät edes vastusta syntiä nimeltä homous. En siis ainakaan tule tappamaan Suomen lipun polttajaa. Onko kahden ohjelman vetäjillä vähän päiviä? Kuka on kolmas? Silloin kun minun mittani on täynnä on Jumalankin, muistakaa se!
PAAVI PARHAITEN TÄNÄÄN TOTEUTTAA ENNUSTUKSIA. Paavin osuutta Lähi-Idän valerauhassa olen jankuttanut toista vuosikymmentä. Hän ensimmäisenä paavina luo suhteet juutalaisvaltioon ja koska tuhon eli peres-linja sinne tulee, hän tuo kirkon siunauksen Jumalan tuomion syylle, Israelin maan jaolle. Ja vihdoin ST:tä huonommat mediatkin alkavat kertoa, että paavi on menossa Israeliin ensi kuussa. Nyt kävi Siinain vuorella, missä Jumala antoi Moosekselle kymmenen käskyä. Paavin mukaan ne osoittavat väärät jumalat. Oikeata on hänen mukaan kristittyjen, juutalaisten ja arabien vuoropuhelu, jolla tarkoittaa juuri Jumalalle pisteenä i:n päällä olevaa vääryyttä, Jerusalemistakin sopimista. JOHAN ON KUMMA, ELLEI ANTIKRISTUSKIN TULE ENSI KUUSSA!!!

25. 2. POLITIIKKAKIN RAKENSI PORTTOA - YHDYSKUNTAMME TAIVAASSA - KIRJAKAUPAT - ELVIS
RISTIN VOITTO KANNATTI AHOA. RV:n yleisönosastossa opiskelija Olli Haajanen kummeksuu lehdessä ollutta kampanjaa Esko Ahon puolesta todeten mm.: "jouduin kuulemaan ennen vaaleja lukuisia kauhisteluja siitä, kuinka Tarja Halonen ei kuulu edes kirkkoon! Vielä kymmenen vuotta sitten valtiokirkkoon kuuluminen oli suurinpiirtein syntiä" helluntailaisille. Niin sitä siis pikkuhiljaa "kehityttiin" yhdeksi portoksi. - Väinö Paananen kirjoittaa RV:n yleisönosastossa otsikolla "Yhdyskuntamme on taivaassa" mm., että uskoville "löytyvät ohjeet pääasiassa Jeesuksen ja apostolien opetuksista Uudesta testamentista. Raamatun mukaan uskovien tulee olla maailmassa leirin ulkopuolella. Jeesus ei koskaan pyrkinyt omassa yhteisössään poliittiseksi tahi talouselämän vaikuttajaksi, vaikka siihen olisi ollut suuret mahdollisuudet." Ristin Voitossa olikin selvä Esko Aholle myönteinen kampanja. Täällä taas ei kannatettu kumpaakaan vaan esitettiin miten Halosen valitseminen olisi maalle parempi, vaikka häntä henkilönä voitiinkin yleisesti pitää huonompana vaihtoehtona.
SUOMALAISET NETTIKIRJAKAUPAT: Suomalainen, Akateeminen, Bokus, Meteori, Dataclub, Kirjaklubi, Yliopistokirjakauppa
ELVIS. Elvis, Jeesus ja minä: Baby I love You! Sellaisen musiikillisen Elvis-elokuvan tein ja siirsin tänään internetiin sivuilleni. Valitettavasti Siitosen Hanskin kaameaa heittoa esittävä avi piti samalla poistaa. Katsoin myös videota vuodelta 1990. Seppo Rydyn maailmanennätys oli 96,96. Kuka sitten kymmenen vuoden päästä heittää tasan sata ellei Seppo? Aki Parviainen on jo valmis voittamaan Sydneyssä syksyllä 2000. Mutta voittajia ovat he, jotka pääsevät ylösottoon Jerusalemista sovittaessa. Onhan tietenkin olemassa myös Arto Härkönen, jolta on ilmestynyt kirjakin "Voittajan puolella".

24. 2. KOHTI PUTININ SYRJÄYTTÄMISTÄ - UUTISLINKKEJÄ - USA:SSA BUSH AJELUTTAA KUOLEMAA
Mikä on totuus Putinin salamurhahankkeista? Tuskin Jumala kenellekään antaa asiasta valmista vastausta. Olen kuitenkin edellä sanonut selvästi, että Putinin on pakko väistyä tulevan Antikristuksen tieltä. Olenpa puhunut ajoistakin rinnastaen tapahtuman sekä Golanin luovuttamiseen että varsinkin Suomen uuden presidentin valtaantuloon. Varmaa on, ettei minulla ollut maallista tietoa Putinin salamurhahankkeista kirjoittaessani näissä uutisissa 17. 1. "tervemenoa Putin" enempää kuin siitä, että sellainen tapahtuisi nyt kun juuri 21. 2. mainitsin venäläispelkoihin yhtyen tämän ajankohdan. Jos minä pystyn tietämään Putinin salamurhahankkeen niin varmasti myös hankkeen tekijät ainakin yleisnimellä Saatana. Eihän Putinista ole sen tehtävää suorittamaan, vaikka maailma pitääkin häntä paljon pahempana kuin oikeata suorittajaa, Gorbaa. Jotkut lännessä ovat arvelleet, että venäläisen tv:n uutinen salamurhahankkeen paljastumisesta oli tekaistu korottamaan Putinin asemia presidentinvaaleissa. Jos niin oli, se oli Jumalan sallimaa pimeyttä valoksi meille. Ja joka tapauksessa se sitä oli, koska Jumala ei hätiköi tuomion ajan tulossa vaan etenee niin hitaasti, että hämäläisetkin ehtivät valmistautua ylösottoon.
UUTISLINKKEJÄ mm. Venäjän erikoisen murroksen seuraamiseen: AFP:n linkit, News Direcrory, sen Venäjä osasto. TV-linkkejä unohtamatta: tvlinkit. Pari muuta laajaa uutishakemistoa: News and newspapers ja Newspapers on World Wide Web.
Vieläkö muistatte Karla Fayerin? Hän oli se uskoon tullut tapettu nainen, joka 4. 2. 1998 uutisissani mainittiin. USA:ssa vihan aikaan kansaa johtavana sukuna näyttää olevan Bush. Vapaamuurari-isä muistetaan ajeluttamassa Gorbatshovia, eikä poika-Bushkaan armoa anna vaan nainen, jonka syyllisyydestäkään ei voida mennä takuuseen, tapetaan "laillisesti". Laitonta tappamista. Siitä juuri on kysymys Gorban teoissa vihan aikana. Miltä tuntuisi odottaa syyttömänä kuolemansellissä? Jeesushan sen tiesi. Mutta kovia on kokenut tämä nainenkin. Oli.

23. 2. JUMALA RAKASTAA HOMOJA - EMME POLTA VALTIOIDEN LIPPUJA - TARJA HALONEN UUTISKUVA
Fred W. Phelps junior on pikkuisen keikahtanut. Valtameren takana baptistit ovat usein verrattavissa suomalaisiin luterilaisiin. Ääriryhmä, mikä hyväksyy sen, että heidät on pakkoliitetty lahkoonsa ja me seurakuntana joudumme toimimaan maan alla. Äärilahko on kyllä toiselta laidalta kuin suomalainen, vaikkei sentään valtion kanssa liittoutunut. Poru Suomen medioissa on arvatenkin kova. Ilta-Sanomatkin on asiasta uutisoinut 11. 2. ja jälleen tänään. Sen mukaan Phelpsin johtama ryhmä tulisi toukokuussa Suomeen pitämään mielenosoitusta. Ja selvähän se, että suojelua toiselta väärältä laidalta tulevat tarvitsevat. Omalla mantereellaankin homot ovat uhkana heidän toiminnalleen ja hengelleenkin. Esimerkkinä vaikka uutissivu, jota hyvinkin Suomen valtamediat lainaavat. Löytyy toki yksityisiäkin homosivuja kyseistä uskonryhmää vainoamaan. Baptist Watch esimerkki siitä. Sen mukaan baptistit eivät ole kristittyjä lainkaan. Homot ovat vai? Lahkohan on oikeassa siinä, että homoilua ihannoiva Halonen on Jumalalle piste i:n päälle ja tuomion alkamiselle vihan ajassa Suomesta löytyy riittävät syyt. Mutta jo kotisivunsa osoite on epäraamatullinen: godhatesfags eli Jumala vihaisi ihmisiä. Niinpä löytyykin internetistä vastaniminen osoite: godlovesfags. Suomen presidentti ei ole lesbo, oikoo se. Fag on amerikkalaista slangia ja tarkoittaa homoa. - EMME POLTTAISI LIPPUJA. Typerää ja väärää toimintaa on myös tapansa polttaa jonkun valtion lippu, mikä toiminta Israelin ja USA:n lippua kohtaan on tavallista maailman ateistien ja muslimien taholta. Mutta tulla nyt Helsinkiin ja polttaa Suomen lippu! Toiminta ei saa edes kannatettavilta osiltaan kannatusta, koska lahko ei osaa valita oikeita toimintatapoja.
TARJA HALONEN uutiskuva. Kyseisen baptistikirkon lehden etusivulla Suomi ja Tarja Halonen. Tämän kuvan kyllä julkaisen täällä, koska muutenhan tässä maassa ei olisi nähtykään sitä, mistä koko homma lähti liikkeelle. Eikö niin?
Pari ehkä kiinnostavaa uutista linkitetty tässä:
Valentine's Day Is "Turn Off TV Day" http://www.mcjonline.com/news/00/20000214a.htm ja
Russian Religious Liberty Holding In New Year http://www.mcjonline.com/news/00/20000214b.htm.

Nykyaikaa on imuroida myös täyttä musiikkia toistava MP3-player vaikka minulta tästä.

22. 2. USKONNONVAPAUSKOMITEAN VÄLIMIETINTÖÖN - STÅHLBERG HALVARIA LAHJAKKAAMPI
Uskonnonvapauskomitea on ehdottanut, että uusi laki sallisi oikeuden vain yhteen uskonnolliseen yhdyskuntaan kuulumiselle. Esimerkiksi helluntailaiset ovat sanoneet EI ehdotukselle ovathan jäsenensä pakotettuja kuulumaan myös ev. lut. kirkkoon esimerkiksi, jos opettavat luokanopettajana koulussa. Tällä hetkellä helluntailaisia ei katsota lain mukaan uskonnolliseksi yhteisöksi lainkaan, koska he eivät VIELÄ ole rekisteröityneet kuin yhdistyslain mukaan. Me emme rekisteröidy emmekä muutenkaan tule näkyviin uskonnollisissa tilastoissa, vaikka gallupit sanovat kirkkoihin kuulumattomien joukossa olevan jopa sata tuhatta Kristuksen seuraajaa. - Suomen vapaan kristillisyyden neuvosto uskalsi huomauttaa siitä, että kuollessaan Suomen kansalaista ei enää kohdellakaan ensisijaisesti Suomen kansalaisena vaan sen mukaan mihin uskonnolliseen yhteisöön kuului. On heilläkin kymmenkunta hautausmaata ja me voisimme haudata vaikka omistamillemme maa-alueille kunhan vielä ruumiistammekin kirkko ei olisi kiinnostunut ja olisikokaan, ellei laskuttaisi perikuntaa. SVKN esittää, että yhteisöveroa jaetaan kaikille eikä vain kahdelle valtiokirkolle. Sen jälkeenkin jäisimme ilman me, joita ei millään tavoin huomioida tulevassakaan laissa. Emme kuitenkaan voi ajatellakaan lähteä porttojen tielle vaan meidän on vastustettava kaikkia erioikeuksia, mitä suodaan uskonnollisille yhdyskunnille ja pahimpana järjestelmässä on valtion ja kuntien liitto uskontokuntiin sekä se, että laki yhä edelleen sallii Suomen kansalaiseksi syntyvän liittämisen vastentahtoisesti tai harkintakyvyttömänä tiettyihin kirkkoihin. Esimerkiksi Venäjällä ortodoksit ovat vaatimassa, että katsottaisiin rikokseksi jäsentensä käännyttäminen lahkostaan. Vastaavasti Suomessa on ilmassa ajatus, että kirkon jäsenen käännyttäminen on rikos, vaikka rikos oli se, että henkilö kirkkoon vauvana pakkoliitettiin.
STÅHLBERG OLISI PYSTYNYT VAIKKA MIHIN. Uutisryhmissä pohditaan Mika Halvarin satasen aikaa. Keskustelu kääntyi siihen, että Reijo Ståhlberg olisi pystynyt vaikka mihin: Tuli tuossa työkavereiden kanssa kinaa Mika Halvarin 100m:n ajasta. Siis, jos jollain on asiasta faktatietoa, kertokoon... 100 metriä on 150-170 kiloiselle kaverille vähän raskas pyrähdys. Tuskin on Halvari pariinkymmeneen vuoteen noin pitkää matkaa juossut, olihan hän jo juniorisarjoissa melkoisen tukevarakenteinen... Kuulaukothan tekevät usein 20-30 metrillä huikeita aikoja. Kuitenkin muistelen Reijo Ståhlbergin ennätyksen satasellakin olleen 11 ja osia... Kuulantyönnön lajikirjassa oli Ståhlbergin testituloksia: 60m: 7,0 v. -70 100m: 11,4 v.-71 30m: 3,75 v. -74. Kaikki käsiaikoja. Tuo 30m on juostu Santahaminassa, missä tuolloin taisi olla armeijan urheilupoppoo. Samaan aikaan palvellut Rajamäen Antti oli jäänyt tuossa 30m kisassa kakkoseksi... Reijohan juoksi 14-vuotiaana alle 12,0 100:ella, pituutta ainakin 6. metrin pintaan ellei ylikin. Eli oli näissä jo silloisissa sivulajeissaan NÅID:in selkästi ikäistensä paras. Kuulasta nyt puhumattakaan jossa oli pienen piirin ylivoimainen +15 m. 4. kilon kuulalla. Oli siihen aikaan, tais olla -67, tosi hyvin kasvanutkin. Ihmeteltiin poikain joukossa, että mitä hänestäkin tulee. No, tulihan siitä mutta jotain jäi mielestämme uupumaan. Aineksia olisi ollut vaikka mihin.

21. 2. VALVO OIKEALLA TAVALLA - VUOSIPÄIVIÄ - KIRJASTOPERINNETTÄ - AUTO KIINNOSTI
Heräsin uneen, missä nuori evankelista saarnasi. Hän muistutti erästä 1980-luvun alussa päiväkodissa vastuullani ollutta mukavaa poikaa, jonka nyttemmin olen nähnyt työssä eräässä tietokonealan liikkeessä. Saarnassa väitettiin, että Ilmestyskirja 3:3 "valvo" löytyisi Vanhasta testamentistakin. Kun myöhemmin tutkin, alaviitteitäkään kohdasta ei löydy VT:n puolelle. Kuitenkin perusmuodossaan sana "valvo" löytyy ja vain yhdestä kohdasta VT:ssa: 1. Kuningasten kirja 12:16 Israelin kansa pettyi kuningas Daavidiin kuin Haloseen. Valvo nyt huonettasi Tarja. Me emme ole tekemisissä kanssasi millään tavalla. Sinulle tulevat ovat yllätyksiä. Me opimme sinusta pakenemaan meitä halata yrittävää Antikristusta. Me luimme Ilmestyskirjamme: "Jos et valvo niin Herra tulee kuin varas, etkä sinä tiedä millä hetkellä Hän päällesi tulee." Me valvomme oikealla tavalla ja tiedämme. Tiedämme senkin, että toisin tekevät vie paholainen poikineen niinkuin esimerkkinä tulee olemaan Tarja Halonen. Niin siis näin ja selitin uneni.
Salatut elämät tv-sarja antaa huonoja vaikutteita, kirjoittaa joku opettaja päivän Iltalehdessä. Sukurutsauksen lisäksi sarjassa ihannoidaan jo huumeiden myyntiä. Pitänee esittää käsikirjoittajalle, että ohjelmassa näytettäisiin joku tirkistelemässä Lappeenrannan profeetan internetsivuja kuten monet salaa tekevät ja siitä saisivat toisetkin hyviä vaikutteita. - Tänään on sekopäisen Sannan kolmen miehen surmaamisen vuosipäivä ja ylihuomenna Venäjän armeijan juhlapäivä, samalla tshetsheenit muistelevat sitä miten vuonna 1944 helmikuun 23. lähes koko kansa kyyditettiin asuinseuduiltaan kauas itään. Venäläisetkin ennakoivat pommi- tai muita iskuja. Antikristuksen olen kirjoittanut saavan tilaisuuden paluuseensa tuollaisten kapinoiden vaikutuksesta.
Kirjastoperinteen keräys 8. 2. - 31. 5. 2000. Esimerkiksi otsikolla "Kirjasto muutti elämäni" tai "Kirjastokaskut" voi osallistua omilla kirjoituksillaan. Suomen kirjastoseura, Vuorikatu 22. A, 00100 Hki. Lisätietoja Riitta Myllylä riittam@fla.fi. - Onhan näissä uutisissa esimerkkejä typeristä kokeiluistani kuten yhtyeiden Renegades ja Jormas risteytys. Taustamusiikki siis muokkaukseni edellisen hitistä Cadillac. Nuorena sain tytöiltä paljon kirjeitä käytettyäni harrastuksestani nimitystä Javelin. Tytöthän luulivat minun omistavan sellaisen upean auton, vaikka minä vain heittelin keihästä. Nykyisin omistan elämäni parhaimman auton, vaikka edellinen sai eniten huomiota osakseen, koska sinisen Toyota Hiacen kyljessä oli suurella teksti: wwnet.fi/users/veijone/.

20. 2. AAMUN ENSIMMÄISET AJATUKSET - HILTUNEN, HISTORIA JA HOLVIKIRKKO HAUTOINEEN
Psalmi 51 on minulle sopiva rukous. Tänään se luetaan englanniksi pääsivullani. Imuroitavissa myöhemminkin tästä. - Beetlehemistä on vain yhdeksän kilometriä Jerusalemiin. Ehdokkaat Venäjän presidentinvaaleissa alkavat selvitä. Jokohan on Gorban vuoro toimia tulematta vaaleitta? Ei kai hän vaaleja pysty estämään? - Kielilläpuhumisopettaja, helluntailainen Osmo Haavistossa on yhdennäköisyyttä LUM:min puheenjohtaja Pentti Viskarin kanssa. Tuleekohan poikansa Tommi Viskari heittämään Herran hallitessa Herran kunniakseen vaatimat sata metriä vai mitä aikoo Seppo Räty? - Eiköhän tuo Etelä-Saimaan alakerrassa kirjoittava Pekka Lakka ole Tampereen Klasun latinan opettajani poika. Isälleen taisin lähettää joskus jonkun kirjaseni kiitokseksi hyvästä latinan opetuksesta. - Niin sitä vaan Ristin Voittokin julkaisee sellaisenaan Kirkon Tiedotuskeskuksen tiedotteita. Eli viimeksi helluntailaisille opetettiin demokratian mukaista "totuutta", että uskonnonvapaus toteutuisi Suomessa hyvin.
Hovioikeudenneuvos Paavo Hiltunen jatkaa tänään Lappeen ev. lut. kirkon järjestämänä luentosarjaansa "Mitä ristillä todella tapahtui". Mitä kirkossa todella tapahtuu? Eivätkö tuollaiset vähänkin kehumani hiltusetkin ole maailmanlopun tekijöiden, "palestiinalaiskristittyjen" hampaissa? Protestantti oli oikein kirosana eilisessä MTV3:n ohjelmassa. Etelä-Saimaa kirjoitti äskettäin suurella, että protestanttien johtaja vaatii Irlannissa. Uskoon tultuani 1970-luvulla naureskelin, kuinka muka kristityt Irlannissa taistelevat keskenään, eiväthän Kristusta seuraavat voi sotia ketään vastaan. Nyt kyllä olen jo varma, että Suomessa pahimmat viholliseni ovat nimeltään kristittyjä. Paavihan sen nimen seuraajilleen omi. Kuudesluokkalaisten historiassakin koulussa on väärä vastaus, että Jeesus käski mennä ja tehdä kaikista kansoista seuraajia itselleen, oikea henkilö muka oli paavi, vaikka miekkalähetyksen keksi hän. Gorba tulee ja hoitelee puolestamme paskapäät. - Vanhan holvikirkon sanat kirjoitin karaokesivuilleni. Kuvittelin kai jo ennen uskoon tuloani tulevani näin soittelemaan melkoiselle kuulijakunnalle. Jos seurakuntalaiset järjestävät häät, ne ovat kirkottomat juhlat ilmoituksena ystäville, että me kaksi kuulumme yhteen. Isä Jumala jo soittelee Poikansa hääseremonian alkamista. Käy niinkuin yleensä tuppaa käymään, että morsiamelle tulee kiire laittaessaan itsensä kuntoon. Varsinaisesta naimisesta ei ole kysymys siksikään, että Jeesushan on isoveljemme. Jumala siis antaa Pojalleen morsiamen, joka sekin on Hänen omansa. Ei tarvitse miettiä luovuttajaksi maallista isää. Perkeleen Poika on Antikristus, ja puolisonsakin omansa, morsiamen vastakohta, portto. Helppo huomata, että kirkko on oikealla raiteella, mutta väärään suuntaan. Jehovan todistajat ovat valtiossamme eniten vihattuja siksikin, että hekin tietävät portoksi maamme demokraattisen enemmistön. Turha yrittää minua mukaan heitä kivittämään saanhan kai heistä helpommin ihmisiä seuraani kuin enemmistöstä, paavin seuraajista. Velvollisuuteni onkin ottaa itseeni ja kirkkoihin kuulumattomille seurakuntalaisille osa siitä valtion saatanallisesta huonoimpana pitämisestä, millä todistavat olevansa sitä itse. Paljonko heitä on 50 vuoden kuluttua, pohtii Etelä-Saimaa päivän väestöennusteessaan. Ja ilmoittamansa miljardien määrän erehtyvät, koska Herran diktatuurissa ei ole heitä, jotka sitä eivät haluakaan.

19. 2. RUUMIIMME KATOAMINEN MYSTEERIKSI SUOMESSAKIN - UPPA KIHLOISSA
MTV3 dokumentti "Pakkomielteen Jerusalem" eli maailmalla on pakkomielle toteuttaa Raamatun ennustukset Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin. Tarkalleen nollan tasoinen ohjelma Herran paluuta odottavista. Vihan ajassa vielä katsotaan tv:tä kuten satelliittilähetys Jerusalemista, Ilm 11:9-11, mutta televisio taitaa jo itsekin tietää aikansa päättyvän. Ohjelmassa näytettiin mm. miten sekä juutalaisten että katolisten taholta vastustetaan seurakunnallista asiointia Jerusalemissa. Hulluimman heitti palestiinalainen "kristitty" siantuntija. Hänen mukaan äärikristityt tekevät itsemurhan Jeesuksen palatessa. Ongelmaksi ylösoton tapahtuessa Jerusalemista sovittaessa tuleekin, mihin ja keiden toimesta ruumiimme ovat kadonneet! Varmasti sellaista pohditaan Suomessakin, koska valtamedia täydellistä pimeyttä Herran paluun edellä kylvi.
TAINA UPPA kihloissa. Katsellessani kuvia sävellyssivultani ajattelin, että niinhän sitä otti näköiseni miehen Taina Uppa, jonka 19. 11. 1999 sanoin olevan heittänyt itsensä lukemilleni. Poliisikokelaan on löytänyt sulhasekseen ja kuvansa oli viikkolehden kannessa.

18. 2. PAARMA KOSISKELLUT HALOSTA - LÄHIMMÄINEN KREMATORIOSTA - KLOONEJA MYYDÄÄN JO
Uusi tie-lehti kertoo, että presidentin virkaanastujaisjumalanpalvelus ev. lut. arkkipiispa Jukka Paarman saarnan kera oli kirkon toimesta suunniteltu, mutta ainakin tällä hetkellä tieto on poistettu Kirkon Tiedotuskeskuksen tapahtumakalenterista. Ei aikaisempienkaan presidenttien aikana ole tuollaista epäjumalanpalvelusta järjestetty.
LÄHIMMÄINEN on Kristillisen alkoholisti ja narkomaanityö ry:n eli KAN ry:n jäsenlehti. Numerossa 4/99 on kuva laulavasta pariskunnasta, jotka tänään vierailivat kotonani. Esimerkiksi paikallinen kunnallinen "käyhän katkolla, että jaksat taas juoda"-liike suhtautuu kielteisesti tai ainakin varauksella tuollaiseen valtiokirkon ulkopuoliseen avustustoimintaan. Lappeenrannan katkaisuhoitolan asiakkaana oli myös kaupungissa merkittävässä sosiaalialan virassa toiminut henkilö, joka ilmeisesti usutti lääkärit kotiovelleni katsomaan, onko lastentarhanopettaja mielisairaalahoitoa vailla. Lasten Ystävä-lehteni antaa ymmärtää, että toista kertaa eivät tule. - Ev. lut. kirkko Imatralta etsi ja sai ainakin neuvotteluyhteistyökumppanin Lappeenrannan kaupungista alueellisen krematorion perustamiseksi. The Beatlesin LP 1966 on nimeltänsä Revolver ja viimeinen kappale "Tomorrow never knows" eli huomisesta ei koskaan tiedä. Ehkä kuitenkin Halosenkin "seurakunnissa" aletaan aavistella, että pyssymies ja krematorio heille tulee kirkon ja kunnan yhteistyön ansiosta. Ev. lut. kirkon hanke Imatralla on siis turha, koska puolisonsa peto polttaa tulessa maksutta. Imatraltakin kaikki, jotka eivät seuraa minua. - Inhottavan em. sivuni kuvassa on "Antikristuksen klooneja". Ihmiskloonejahan on jo netin kautta myynnissäkin. Tässä linkki: www.d-b.net/dti

17. 2. PENKKARIT - ENERGIALAITOS - LADY MADONNA - JOOSEFISTA PULAA
Penkkarit voi ottaa kristillisestikin ainakin Tampereella. Tiedustelut Päivi 040-5412412 tai Markus 040-7474387. - Lappeenrannan Energialaitos on internetkirjoitukseni jälkeen noussut todelliseksi puheenaiheeksi kaupunginhallitusta myöten. Toiset haluaisivat myydä kaupungin omistaman laitoksen yksityiselle. Vastaan ovat demarit ja kirkon "myö" Matti J. Kuronen. Myydäänkö kuntalaisten omaisuutta, otsikoi demari Tarmo Häkkinen Kaakkoi-Suomen Sanomissa. Enemmistö on jo tahtonut myydä. Mikä ihmeen demokratian vastainen aalto iskee sosiaaalidemokraatteihin! Samalla kannattavat sitä, että energialaitos saa toimia katin paskan kantajana ja kerätä ylihintaa sähköstä kaupungin kukkaroon. Minä haluan osani omistamastani Energialaitoksesta käteisellä ja heti! Lisäksi saan jatkossa sähköäkin paljon halvemmalla. Toki ymmärrän toiveensa rakentaa edelleen miljoonilla markoilla päiväkoteja onhan pakkovenäjä jo arkipäivää ja venäläislapsia tulossa hoitoon yhä enemmän. Ehkäpä puhuvat jotakin tulevaisuuden varastakin, josta tietävät nollan siinä missä minä kympin edestä. Rahani käteen heti-otsikolla edellinen faksattu Kaakkois-Suomen Sanomien kansan kanta-lukijapalstalle.
Niin kauan kuin Veijosen sivut ovat internetissä iloksemme, mukana on myös tästä päivästä alkaen Lady Madonna. Ensi kerran kokeilen liikkuvaa tekstiä niinkuin oikeassa karaokessa kuuluu ollakin. Ainakin omassa koneessani se toimii ja kohdalleen.
JOOSEFISTA PULAA. Terve! Olen Joonas Rovaniemeltä. Kysyisin, että tiedätkö jotain hyvää sivua Vanhan testamentin Joosefista? Saa olla myös englanninkielinen. Suuret kiitokset jo näin etukäteen. PS. Sulla on hienot sivut. Vastaus: Joosefista Raamattu kertoo ensimmäisessä Mooseksen kirjassa mm. 37:2 paljastaa, mitä hän puuhaili 17-vuotiaana. Monenlaista hyvää internetistä vielä puuttuu, ja kun saatte tehtyä niin kertokaa minulle niin linkitetään tänne. Joosefia etsiessä vastaan tuli vain seuraavia: Joosef-selityksiä ja aina linkki kyseiseen raamatunkohtaan. Tällä päivittäisinä uutisina aina raamatunselitys, kuten Mooses ja Egypti, mitkä liittyvät Joosefiinkin. Tässä Danielia selitetty 13. 2. 2000 ja Jerusalem-sivunsa. Myynnissä Moses ja Exodus-video. New American Bible. Maailman suurin kirjakauppa on New Yorkissa kuten tvmainoksessa mummokin tietää. Tässä haku sieltä Amazonista. Tässä Josefia haetaan Goshenista. Sopii hakea muutakin.

16. 2. HULLUN HERÄTYKSEN PALUU - USKONNONVAPAUS - SEIKKAILIJAT TUNNISTAA DEMOKRATIASTA
Opillisessa pääteoksessaan Hulluinhuonelainen s. 527 Lars Levi Laestadius kehuu valtiokirkkoon kuulumattomia kristittyjä sanoin: "En epäile, etteikö baptistien joukossa olisi enemmän totisia kristittyjä kuin valtiokirkossa, sillä valtiokirkon kristillisyys asuu enimmäkseen peruukissa, jota vastoin baptisteilla on todellista armon järjestyksen kokemusta, ja he tarkoittavat kristillisyydellään täyttä totta". Kemijärven helluntaikirkon pastori Arto Pöllänen on tutkinut "Lapin herättäjää". Uudessa Ristin Voitossa hän kertoo vuosien takaisesta näystään ja väittää kuulleensa sanat: "Minä lähetän toisen kerran samanlaisen herätyksen." Uutisissani olen 19. 1. kirjoittanut mm. Laestadiuksen 200 vuodesta muutenkin Pölläsen sanomaa vahvistaen. - Seurakunnan eksyttäjät-artikkelissani ei kohdisteta kritiikkiä valtiokirkon johtajiin, koska he pitävät laumansa vihan aikaan johtavalla tiellään ja vain välillisesti voivat vaikuttaa meihin. Lähinnä johtavat peräänsä jäseniä ns. uskovaisten lahkoista. Jehovan Todistajista, mormoneista yms. ei-kristillisistä lahkoista ei puhuta siksi, että kaikki seurakunnassa tietävät, että ne eivät kirkon tavoin kulje väärään suuntaan vaan ovat kokonaan väärällä raiteella. - Kirkkoherra Erkki Kaila v. 1913 Otavan Tietosanakirjassa selittää mm. sanaa lahko. Kun hän toteaa, että roomalais-katolinen kirkko erottaa kaksi eri lajia lahkolaisia, voimme heittää toisen ryhmän nimityksen sinne, koska seurakunta on täällä. Samassa teoksessa Laestadiuksesta kirjoittaa Antti J. Pietilä. Vanhat tietosanakirjat sisältävät paljon uusista puuttuvia hyviäkin tietoja.
USKONNONVAPAUS toteutuu Suomessa hyvin, otsikoi Kirkon Tiedotuskeskus haastattelututkimuksensa perusteella. Mainitsee sentään, että kielteisimmin uskonnonvapaustilanteen kokivat muut kuin luterilaisen ja ortodoksisen kirkon jäsenet. Niiden lahkojen jäsenten mielestä on siis uskonnonvapautta, että valtio on liitossa kirkkojensa kanssa. Tutkimuksen mukaan hengellinen väkivalta ei ole yleistä, vaikka kyseiset lahkot pakkoliittävät sylivauvana ja ottavat veroja niihin kuulumattomiltakin. Kirkon Tiedotuskeskuksen levittämiä valheita valtiossa julkaistaan kaikkialla, Seurakunnan Tiedotuskeskuksen uutisiimme suhtaudutaan kielteisesti ja jätetään julkaisematta. Kirkon Tiedotuskeskuksella on elinaikaa parisen vuotta, ja me jatkamme Karitsan häiden jälkeen. - Tilaamani teos, v. Oppolzerin Canon der Finsernisse (1887) on foliokokoinen kirja, jota ei lähetetä lainaksi vaan kuunpimennystaulukkoonsa voi tutustua paikan päällä HY:n Observatorion kirjastossa. Ei lähetetä myöskään vain HY:n Kansalliskirjastosta löytyvää Profeetallinen näky Pohjolan kohtalosta.
EI SEIKKAILIJOILLE. Pääsivulla olevan uuden mittarin mukaan tänään tuli noin 65 ensikertalaista sivulleni 29. 1. jälkeen. Todistin myös vierailijan eduskunnasta. 200 kansanedustajaa siellä istuu kuvitellen edustavansa Suomen kansaa, vaikka kolmannes kansasta jättää äänestämättä, ja monet äänestivät presidentinvaleissakin vain siksi, ettei huonompana pitämänsä ehdokas tulisi valituksi. Eduskunta ja kirkkokin tiedotuskeskustaan myöden kylvää valhetta, että enemmistön kanta olisi Totuus, oikea, paras, hyvä, jne! Miksi yleensä kirjoitan noille paukapäille, jos enemmistön kanta on se minkä he valitsevat? He valitsivat Halosenkin, ja se oli jo sama kuin Antikristuksen halaajan valinta eli he halaavat Antikristusta. Ja antikristuksen diktatuuri tulee demokraattisen valintansa seurauksena, vaikkeivät he sitä toivo. Se vaan tulee yhtä varmasti kuin meille Jumalan vallassa eläville Hänen hyvä "diktatuurinsa" Karitsan häistä alkaen. Meillä ei ole mitään yhteistä demokratian kannattajien kanssa! Vai onko? Demokraattiset ovat ajaneet seurakunnan Suomessakin maan alle huutamaan. Vai eikö Veijosen ääni kuulu? Maininnalla voidaan todeta, että kirkossa kiistellään siitä, pitääkö johtajansa valita näkyvin tunnuksin. Asiahan ei todellakaan meille kuulu vaan siitä Etelä-Saimaassa kirjoitettiin. Onhan ihan sama ketkä porton poltettavaksi jäseneksi jäävät kunhan et Sinä.

15. 2. MUMMONI NUOREKSI JÄLLEEN - SEURAKUNNAN EKSYTTÄJÄT RAAMATUN ENNUSTUSTENI MUKAAN

Kati Nirkko. Ihannetyttöni Miss Suomi 2000-kilpailuissa. Kaikki tytöt saavat pyynnöstä ilmaiseksi Veijosen kirjan ym. postitse os.: PL 57, 53101 LPR tai sähköpostitse. Viikkotiedote kaikille muillekin sähköpostitse pyynnöstä. Ystävänpäivän tienoilla lähtee uusin entisille ja uusille tilaajille. PALAUTETTA: Minulla ei ole mitään missi- ja muita tyttökuvia vastaan, mutta nutturapäiset, tiukkapipoiset uskovaismummot ne karkoittavat sivuiltasi kauas pois. VASTAUS: Mummokin nuori oli, ja tarkoitan myös heitä sanallani tyttö. Seiska-lehti väittää, että kuvan tyttö olisi joku saastainen seksipommi. Katsotaan tuleeko tyttö Veijosen perään jonon jatkoksi, kun lähetän hänelle kirjani ym. ystävänpäivätervehdyksen. Siksi toiseksi ne "mummot", jotka seuraavat minua tulevat yhtä kauniiksi kuin kuvan Kati, koska seurakuntalaisten ylösotossa saama uusi ruumis on vähintään sitä mitä elämän parhaina päivinä ja vailla sairauksia tai muita vanhan ruumiin rasituksia. - Lauluni naispuolisille lukijoilleni alkaa suomeksi Sulje silmäsi vain, suukon saat rakkaimpain... Onneksi vain laulu, sanovat tytöt. Ja hyvä niin, koska en tiedä, vaikka viimeksi kyseiselle etsin ystävää-palstalleni tullut olisikin poika, vaikka hyväksyin ilmoituksen (Jehovan?) todistajatytöltä. PALAUTE NOSTRADAMUKSEN SEURAAJALTA: Kyllä sä todellakin tarvitset hoitoo. Vastaus: Kieltämättä Nostradamus ei tajunnut mitään ylösotosta, vaikka antoi ymmärtää, että antikristus tulisi maaliskuussa vuonna 2000. Antikristuksen hoitoon te kaikki! Minulle riittää seurakseni muutama nätti tyttö. Elokuvani Miss Suomi 2000 on imuroitavissa vain rajoitetun ajan.
Tässä esittelyluontoinen sivu vuoden 1993 monisteestani: Raamatun ennustuksia vuosille 1994-2001. Vastaan tuli mm. teksti: "Mistä lienee Kari Latvus ja Kai Peltonenkin kirjaansa "Tulkinnan kehällä" saaneet tietoonsa, mitä Ilmestyskirjan peto ei tarkoita väittäessään sen tarkoittavan muinaista Syyriaa." Eli väittivät, ettei se tarkoita Neuvostoliittoa. Vasta sain ties monennenko kerran vastaväitteen, ettei ainakaan Neuvostoliiton viimeinen johtaja ole antikristus. Milloin kukakin on väittänyt mistäkin ennaltatietämästäni EI AINAKAAN se toteudu! Että osaavatkin tasan nollaan yltää. Paljastavat siis, että heitä ainakaan ei kukaan viisas seuraa. Tyttöni kyllä tajuavat vähemmälläkin, että kanssani pääsee napakymppimatkallemme Karitsan häihin! - Seurakunnan eksyttäjät ylösoton vuonna. Edellisestä linkistä pääsee katsomaan, mitä kirjoitin aiheesta seitsemän vuotta sitten. Edelleen voin sanoa näinkin: "Kaikki kirkot ovat eksyttäjiä ylösoton vuonna." - TV1 esitti yöllä uskonto-ohjelman, jossa mm. valehdeltiin, että kristinuskon mukaan tullaan Jumalan lapsiksi ja taivaan portit avautuvat, kun saadaan papin toimesta vettä päähän vauvana. Kysymys on Suomen pahimmasta harhaopista. Pitäisin itseäni rikollisenakin, mikäli sellaista kannattaisin kuulumalla kirkkoon.

14. 2. YSTÄVÄNPÄIVÄ. Tasan neljä vuotta sitten allekirjoitin monien kustantajien lukeman käsikirjoitukseni Saatanan hyvä opettaja, Evankeliumien Jeesus meidän aikamme valossa. Eli lähinnä takaisinkin tulevasta M. Gorbatshovista lukien. Saman päivän iltana Parhaan Ystävämme vastakohtaa haastateltiin tv-ohjelmassa K. Tervo nyk. Tervo ja Päivärinta. Ohjelmassa Tervon kysymänä ensi kerran kuulin väittämän, onko Gorballa mökki Lappeenrannassa? Gorba-niminen "mökki", internetsivuni jo silloin oli. Vuonna 1989 paikallislehden ison ilmoituksen otsikkoni oli "Antikristus ilmestyy ensin - herätys on valmis." En siis otsikoinut Gorban ensimmäisen Suomen vierailun aikaan Ilm. 13:3: "koko maa seurasi ihmetellen petoa" vaan 1996 kirjoitin sen toteutuvan Gorban palatessa. Pian siis nähdään jo olleen pedon tulevan takaisinkin, Ilm 17:8. Asiaa ihmettelevien nimiä ei löydy taivaaseen pääsevien joukossa, Ilm 17:8. Lupa ihmetellä lääkärin taitojani ja toimia sen mukaan kuin nimensä on elämän kirjassa kuten rokotetut helvetin taudin välttävät. Jos olin valittu niin oli minullakin valittu, Sinä! - Vuosi sitten näytin uutisoivan: Gorban siirto vuoden päästä. Daniel kun kertoi ajankin: 21 vuotta sen jälkeen kun Persian Shaahi kukistetaan, Daniel 10:13. (kirjoitettu 1. 2.) - Heräsin uneen, missä kannoin kevyttä ehkä parikymppistä tyttöä reppuselässä. Tulimme kuin kanavalle täällä ja laivakin osui paikalle. Olit lyöttäytynyt seuraani Tampereelta ehkä kuultuasi, että olen syntynyt samana päivänä kuin Vesku Loiri ja Elvis Presley, vaikka kymmenen ja kaksikymmentä vuotta myöhemmin. Muistan kasvosi, etten ollut nähnyt niitä missään koskaan. En osaa sanoa kuin etten päästä sinua ikinä.


13. 2. AMMUIN ALAS KOKO RUSSIA-PUSSIN - TOTALITARISMI - SYANIDIA TONAVASSA
Lupasin kertoa kuvin, mitä tapahtui 25 vuotta sitten Lohtajalla. Puolustusvoimat suorittivat kovapanosammuntoja, missä johdin erästä ilmatorjuntatykkiä. Iljusin-lentokone veti pitkän vaierin päässä pussia kuin Russiaa mihin piti osua, mutta mepä ammuimme pussin edestä ohuen vaierin poikki pudottaen koko Venäjän noin kuvainnollisesti viitaten teksteihini täällä. Kuva on uutisissa päivänä, jona on kulunut Persian Shaahin kukistamisesta 21 vuotta, minkä Daniel ennaltatiesi 2500 vuotta sitten ja samalla jatkonkin. Kuvassa punainen on pala sitä pussia ja vieressä palelen minä siellä jossakin pakkasessa. Daniel osui Persian Shaahiin 2500 vuoden takaa ja senkin todistaa Mikael G. tulemalla tämän vuoden aikana itse osumaksi, Daniel 10:13.
Totalitarismi nousee Venäjällä. Aamulehti kirjoittaa asiasta tänään näin. Suolaa ja syanidia. Karpo esitti ohjelman teitten suolauksesta, mikä olisi rikos ja hulluutta monellakin tavalla. Vastaavaa linjaa Karpo on ajanut 36 vuotta. Sukupolvi Raamatussa vaihtuu 40 vuodessa. Neljä hulluinta vuotta jäljellä. - Syanidiakin jo päässyt tuhoamaan Euroopan jokia kuin Ilmestyskirja 8:10 ja 16:4 olisivat jo kenraaliharjoituksessa Tonavassa. - Tuleeko missikisoja ikävä? Ehkei Herran hallitessa enää mittelöidä kenet Luoja kauneimmaksi loi vaan missit tulevat kilvan kiittämään Herraa. Valtaistuimella istuukin Kristus Jerusalemissa. Ilo silmälle.

12. 2. ILMAHÄLYTYKSIÄ - VENÄJÄN TYÖTÄ ETELÄ-SAIMAALAISITTAIN - EI VIHKIMISOIKEUTTAKAAN
Ilmahälytys eilen Lappeenrannassa! Pillit soivat samaan tapaan kuin pian ehkä ehtivät viheltää ihan tositarkoituksella. Esimerkiksi Mustolan koulussa johdettiin luokkia kiireesti väestönsuojaan. Kovin heikosti oli väestöä varoitettu uhkaavasta vaaran harjoitustilanteesta. Kokeilu on loppu. Kokeilu on loppu. Eikä auta, vaikka sanoisin, että toivottavasti tositilannetta ei tulekaan.
Etelä-Saimaan ev. lut. kansanlähetys survoo Arvonkin kera edelleen apua Venäjälle. Taannoin tapasin Survon Arvon Pizza Buffetissa, ja annoin internetosoitteeni. Ei tainnut Inkerin mies juuri tajuta, kun yritin selittää, että kirkko on seurakunnan vastakohta. Mitä voivatkaan tajuta tavalliset venäläiset, jotka ateismilla kyllästettyjä ovat? Luulevat vaikka kaiken muun kuin ateismin olevan oikeata. Onhan Suomessakin nuoria ihmisiä, jotka eivät erota kommunistipuoluetta kokoomuksesta. Vanhemmissakin niitä, joille Jumalan olemassaoloon uskominen eli teismi on ainoa oikea usko, vaikka se sisältää ainakin miljoona viisisataatuhatta eri uskoa. Etsivä sen yhden oikean kuitenkin löytää. - Lpr:n helluntaikirkkokin järjestää Betania-temppelissään 23. 9. 2000 Ev. lut. kansanlähetyksen avioliittokanavan. Saa sitten nähdä, kestääkö piruntorjuntabunkkeriksi nimittämänsä temppeli Saatanan hyökkäykset vihan ajassa. En kyllä aioi jäädä katsomaan vaan nuohan opettavat Karitsan häidemme alkamista samoin kuin Olympiakisojen järjestäjät. - Tänään kyseisessä helluntaikirkossa kävi valtiokirkkoon sopiva Mauno Viinikkala. Onkin täsmälleen nollan tarkka mies sekä merkkinä että muistuttajana. Toki tekstit, joissa kirjoitan Viinikkalan mielestä "harhaoppia" Herran tulemuksesta vuosituhannen vaihteessa täytyy saada internetiin sellaisenakin, kuin seurakunnan eksyttäjistä ylösoton vuonna kirjoitin monisteessani "Raamatun ennustuksia vuosille 1994-2001." - Kirkollinen vihkiminen sopii Haloselle, ja seuraajia riittää helluntaikirkoissakin. Tulen pyynnöstä todistajaksi mikäli teette elinikäisen liittonne Herran edessä tai haluatte sen jälkeen vielä asialle maistraatin vahvistuksen. Seurakuntalaisia EI voida vihkiä senkään vuoksi, että seurakunnan jäsenillä ei tässä maassa ole vihkimisoikeutta emmekä sellaista pyydäkään vaan turhaan aina vaadimme, että ilmoituksen avioliittoon menosta olisi valtiokin hyväksynyt. Eikä tarvinnutkaan hyväksyä. Mehän menemme joka tapauksessa, ja he antikristuksen ovat naineet. NYSSE TULEE!

11. 2. HUUSISTA TOISEEN - OMENAPUUNI ISTUTETTU - TAAS RIKON HALOSEN LAITONTA LAKIA
Paavi on jo myöntänyt, että esimerkiksi J. Husin tappaminen kirkon toimesta 1400-luvulla oli väärin. Vaikka paavi itkisi ja katuisi syntejään loppuelämänsä, mikään ei poista hänen osuuttaan Ilmestyskirjan näyttämöllä poltettavana porton päänä, Ilm 17:16. - Mitä kummaa tapahtui, kun "maailmanlopulla pelottelijat" Veijosen johdolla katosivat Jerusalemista sopimisen aikoihin? Toki asiaa Suomessa selittävät he, jotka kullakin alueella kristillisyyden nimellä väärään suuntaan johtivat. Saatan kuulostaa ilkeältä, mutten mahda mitään sille, että toivon, että joku vasta vihan ajassa seuraamaan lähtevä ystävä hautaisi vaikka pihalleni omenapuun juurelle Etelä-Saimaan sen numeron, missä piispa Huotari selittää mitä oikein tapahtui. - Lynkkausmielialaakin ilmassa, kun ex-huippuhiihtäjän, suomalaisnaisen kerrottiin olevan aviossa kaksi suomalaispoliisia tappaneen Steen Christensenin kanssa. Rikolliset kiinnostavat joitakin suomalaisnaisia. Kertokaahan tytöt sen sortin ystävättärillenne, että Veijonen tarjoaa riittävästi jännitystä täällä. - "Halonen on presidentti, mutta Lipponen on kingi." Siinä eilisen Iltasanomissa otsikko kirjoittajalta Pekka Ervasti. "Onko Kalevala pyhä kirja"-teoksen on kirjoittanut vuonna 1918 toinen Pekka, jolla on kymmenittäin teosofisia eksyttäviä julkaisuja. - Yahoo-hakupalvelin on ylikuormitettu datatulvalla. Nettihyökkäykset voivat olla lähtöisin Suomestakin, kertoo F-Securen Mikko Hyppönen. Koska iltapäivälehdet ovat internetistä löytäneet esitettäväkseen mm. sellaisia kuin J.F. Kennedy junior nakuna, ovat varmasti löytäneet myös pedofiilien kasvoja. Voisivat julkaista niitä. Uutiskynnyksen voisi ylittää vaikka tieto, että Seurakunnan Tiedotuskeskus wwnet.fi/users/veijone/ on alkanut julkaista sellaisten kusipäiden kuvia. Tässä ensimmäinen: Viime vuoden uutiset aloitin toteamalla, että uusi laki pedofiiliasta oli hätiköity ja väärä. Tekivät lain, minkä mukaan pedofiilikuvan omistaminen on rikos. Tulkoot siis pidättämään minut. Eduskunnan punapäillä ei ole tarkoitustakaan lopettaa pedofiiliaa tai sitten he ovat muuten vain vähä-älyisiä. JAKO KAHTEEN. Ei anneta kansan jakautua, hokevat monetkin. Kansa on jo monellakin tavalla jaettu. Parhain jako tulee siinä, minkä tekee Jumala. Tarkasti tiedetään henkilötkin, joiden kohdalla jakolinja on! Viimeinen jonossa Veijosen perässä pääsee ylösottoon ja muut jäävät tänne.

10. 2. CITYSEURAKUNTIEN NÄKY EPÄTARKKA - HIENOSÄÄTÖÄ - JALKAVÄKI
Herran hallitessa internet toimii langoitta. Järjestelmää ensimmäisenä Suomeen tuo Saunalahden serveri tarjoten uutuutta aluksi yrityksille. - Seppo Pehkosen päätoimittaman NÄKY-lehden 1/2000 sain, kiitos! Sieltä kaivan jatkoa eiliseen varoitukseen teosofiasta, kristosofiasta, jne. Lehti esittää miten Kalevalalla on jo virallinen asema koulujen opetusohjelmassa. Näky lainaa Pekka Ervastin kirjaa "Onko Kalevala pyhä kirja". Näky ei ole teosofinen, mutta jopa se on tietämätön, että Pekka Ervast on teosofi eivätkä selityksensä missään tapauksessa sovi sellaisenaan opetukseksi seurakunnalle niinkuin Pehkosenkin lehti tekee! Lukijapalstalleen ainoana on hyväksytty sekoilu siitä, että 2000 vuotta Kristuksen syntymästä olisi jo kulunut ja seurakunnan aika voisi jatkua ajankohtaan 2000 vuotta ristiinnaulitsemisesta. Missä on yksinkertainen, selkeä näky aikakauden vaihtumisesta Jerusalemin valerauhassa? Vain internetissä Veijosen sivuillako? Mikä pimeyden valtakunta tämä valtiokirkon ja Kalevalan hyväksynyt valtio onkaan? Pehkosen lehti edustanee eniten ns. Cityseurakuntien näkyä, ja jos sen varassa pitäisi olla niin Cityyn jäisitte. Toki voitte katsoa www.cityseurakunta.org
HIENOSÄÄTÖÄ. Tämä kaupunki tuhoutuu ydiniskussa Lähi-Idän rauhan jälkeen. Siinä sanomani Lappeenrannan kaupunginhallitukselle useita vuosia sitten. Mitään muutosta peruslinjaan vihan ajan alkamisesta Jerusalemin valerauhan jälkeen ei voi olla, mutta haluan myöhemmin tietää tarkemminkin, missä määrin oli mahdollista vaikuttaa vihan ajan paikkakuntakohtaisiin tuomioihin kaupunkilaisten parannusta tekemällä ja missä määrin yksityiskohdissa on kysymys ymmärrykseni lisääntymisestä. Molemmat ovat mahdollisia esimerkkinä kotikaupunki, jonka ensin esitin saavan ydinpommista, sitten käsitin lähimmän ydinpommin osuvan Joutsenoon enkä enää luota siihenkään. Uskon entistä vahvemmin yksityiskohtaan, että Lappeenrannasta tulee koko suuren Finlandin pääkaupunki eikä vastaavaa Israelissakaan, tulevaa pääkaupunki Jerusalemia tuhota, vaikka kansa ajetaan pakosalle. Se esimerkki kyllä opettaisi, että kun Jerusalemin tiedetään halkeavan keskeltä kahtia, Joutseno tulisi olemaan jonkinlainen tulevan Karelian halkeama. Eivät tietenkään Halonen ja Gorba itse astu areenalle vaan hyi kaupunki Lappeenrantaa, kun Halonen ei ollut voittaja siellä. Kaupungin miehet ensimmäisenä sotimaan Venäjää vastaan. Lipposen suunsoiton Turun Sanomissa keskustapuoluetta vastaan ymmärrän, jos hän on lukenut täältä kuin Ahon laitaa. Täällä ei olla Ahon kannattajia vaan Saatanan halkojen vastustajia! JALKAVÄKI. Astukoot itse sotimaan punaisena värisuorana, ja lähtekää kotikaupungin miehet Kymijoen länsipuolelle ellette ylösottoon päässeet. 95-vuotta eilen täyttänyt jalkaväenkenraali Adolf Ehrnroot kehuu Halosta vain yrittäen saada suomalaismiehet tottelemaan Halosen käskyä: menkää kuolemaan Joutsenoon. Kun saatte syytteen rintamakarkuruudesta Kymijoen länsipuolelle, esittäkää tämä vaikka disketillä todistukseksi miten Ylipäällikkö ylhäällä on neuvonut tekemään, ettei koko Suomi joutuisi ryssille. Voitte esittää vakuuttavan perustelunkin: Tekstin kirjoittaja oli ja ON Suomen paras maanpuolustaja! Hän jo johti tuhannet suomalaiset perässään turvaan yläilmoihin! Ja vaikka Halosen halkeamaan langenneet kenraalit meidät tappaisitte, seuraamme Veijosta päästen taivaaseen myöhemmin kuten nekin, jotka tapetaan kieltäydyttyään ottamasta pedon merkkiä. Huomatkaa, että Venäjän tarkoitus ei ole hävittää Suomea vaan edetä Nato-tukikohtiin Pohjois-Norjassa.9. 2. YLÖSOTTO KESKEN OLYMPIALAISTEN? - VARO TEOSOFIAA - REHELLINEN HELLUNTAILAINEN
Ensimmäisiä kirjoituksiani internetiin oli yritys kertoa siitä, miten olympialaiset toimivat ajan merkkinä ja miten Herra tulee järjestämään itselleen omistetut kisat. Nyt huomataan olevan mahdollista, että kesäolympialaiset 2000 ovat meneillään silloin kun ylösotto tapahtuu! Sydneyn olympialaiset alkavat 22. 9. 2000.
Uutisissa 20. 1. mainitsemani teos Väinö Lehtonen: "Danielin kirja" on teosofin esitys eikä omaa arvostustamme edes siinä määrin kuin vuonna 1983 kirkon raamatunkäännöskomitean tekemä Danielin kirja, jossa professori Jussi Aro myöntää, ettei kirkon selitys Danielin vuosiviikoista voi olla oikea, mutta kuitenkin siihen valheeseen pitää kirkossa uskoa. - Lehtosen teosofinen opus selittää astrologien tapaan selkeistä luvuista välittämättä. "Mikael on siihen mennessä saavuttanut sellaisen voiton, että joku osa ihmiskunnasta asettaa uudelleen pyhäkön oikeuksiinsa", selittää Lehtonen, vaikka pyhäkkö tarkoittaa Jerusalemin asemaa, ja Mikael on sinne tulevan Kuningasten Kuninkaan vastustaja, joka korottaa itsensä, 2 Tess 2:4, kuvapatsaansakin Jerusalemiin palvottavaksi, Ilm 13:14, ennen Jumalan oikeuden sinne tuloa. On siis kirjallistakin näyttöä siitä, että kristityn nimellä kulkevat henkistäjät voivat pitää minua ja Kristusta pahana ja antikristus-Mikaelia pelastajana. Tarja Halosenkin kristillisyyden laatu taitaa paljastua. Mikaelin näennäisesti valerauhaan avuksi tulon ajankohta on mielenkiintoinen, koska tulkitsen, että sellaisen tapahtuman vuosi alkaa Daniel 10:13:n mukaisesti ystävänpäivästä 2000, koska Persian kuningas on silloin ollut lopun ajalla Israelia vastaan Danielin mainitsemat 21 päivää eli vuotta. Useimmat kristinuskoa henkistävät harhaopit uskovat kyllä jonkun pelastuksen tai mullistuksen näitä aikoja tulevan. 1335 päivää Danielin kirjan lopussa jätetään tavallisesti selitystä vaille. Danielin kirja päättyy 1335 päivän päättymiseen ja samalla Herran näkyvään paluuseen asettamaan Jerusalem oikeuteensa, Kristus itse hallitsee Jerusalemista.
REHELLINEN HELLUNTAILAINEN. Palaute kieltooni käydä sivuillani: Tulin uskoon ... luin kaikki käsiini saamat kirjoituksesi. Kirjoitin muistaakseni sinullekin ja tilasin lisää kirjoituksiasi vielä -92/93 vaihteessa. Olen säilyttänyt kaikki ko. kirjoitukset. .... Nyt internetin kautta olen taas alkanut lukea kirjoituksiasi kotisivultasi. Sinulla on paljon materiaalia sivuillasi, joten en ole ehtinyt vielä lukea kuin murto-osan. Käyn sivuillasi monta kertaa viikossa. Odotan Jeesuksen tuloa ja siksi mielenkiinto ennustuksiasi kohtaan on taattu. ... Pyydän kuitenkin lupaa saada jatkaa sivuillasi käymistä. En tunnusta Mauno Viinikkalaa johtajakseni, enkä ketään toistakaan -laista tai -läistä. VASTAUS: Lupa myönnetty.

8. 2. SALAISEN ASIAKIRJAN PALJASTUS: SAKSAN KUKISTAMINEN - OPETUKSEKSI LIPPOSELLE
Harri Veijosen paljastama suomalainen valtiollinen asiakirja otsikolla: Liittoutuneiden ilmapommitukset Saksan sotatalouden tuhoamiseksi viime maailmansodassa. Salainen suomalainen asiakirja vuodelta 1946 osoittaa mm. miten tapahtunutta hyökkäystä Saksaan ihannoidaan rauhan aikanakin Suomessa. Toisaalta se kertoo sodankäynnin taktiikkaa. Siitä voidaan suoraan päätellä samoja asioita, mitä tuleva Suomeen hyökkääjä ottaa huomioon. Maanpuolustus-uutisryhmässä kyselin auttaako ennaltatietäminen maanpuolustuksessa. Totta ihmeessä auttaa, kunhan vaan profeetan sana otetaan vakavasti. Ja vaikkei kaikkia suomalaisia saadakaan pelastettua seurakunnan joukossa yläilmoihin, sielunsa taivaaseen vaikka tuhat vuotta myöhemmin pelastaa vihan ajassakin seuraamalla Kristusta. Hirvittäviin sotilaallisiin kuvioihinkin saadaan edes hieman lievitystä, kun on osattu varautua. Siitä esimerkki myös nyt paljastettavassa salaisessa asiakirjassa, minkä mukaan hyökkäyksen kohdemaa saa lohtua kun on osannut varautua ilmaiskuihin: "Raskain isku annettiin kuitenkin elokuulla 1943, jolloin Hampuri "pyyhkäistiin pois". Mikään ilmahyökkäys ei järkyttänyt Saksaa niin vakavasti kuin tämä. Saksalaisten tietojen mukaan kuoli tällöin 60.000 - 100.000 ihmistä ja noin 1/3 kaikista rakennuksista tuhoutui täydellisesti. Liittoutuneiden haltuun joutuneet asiakirjat ovat osoittaneet, että Saksan viranomaiset olivat hyvin tyrmistyneitä, ja heidän keskuudessaan toimeenpannut kuulustelut paljastavat, että itse Hitler piti vastaisia samanlaisia hyökkäyksiä niin vaarallisina, että Saksa niiden takia olisi voinut hävitä sodan. Myöhemmin oltiin kuitenkin paremmin valmistautuneita, ja vaikka RAF jatkoikin tuhopommituksiaan suurkaupunkien keskiosia vastaan kerran toisensa jälkeen, ei mikään myöhempi hyökkäys aiheuttanut niin suurta masennusta kuin mainittu hyökkäys Hampuria vastaan."
OPETUS LIPPOSELLE. Saatanalle muistutan, että kaupungeista Lappeenrannassa halaajasi Halonen ei saanut enemmistöä äänistä. Saatoin jo vaikuttaa siihen, että tiukassa kilpailussa kotikaupungissa Aho voitti Halosen. Vihan ajan jälkeen haluan selvityksen pudotettiinko Saatanan pojan ydinpommit lähinnä juuri Halosen kannatuskohteisiin. Ehkäpä vihan ajan mooses Lipponen tietää tarkastikin, missä halaaja Halosen kannatus oli enemmistönä ja osaa siirtää siviilit sivuun Gorban halkoa, ydinpommia. Ymmärrän, että haltuuni joutunut ja tänään paljastamani salainen asiakirja on hyvää luettavaa sinulle, joka vastaat kansan johtamisesta minun jälkeeni, arvoisa pääministeri. Jo edellä olen kertonut, miten Saatana Moskovassa pitää Suomea kuin Hitlerin Saksana. Asiakirja osittain vanhentuneenakin auttaa Suomea paremmin torjumaan Saatanan hyökkäykset. Toki Suomen profeettaa vielä tänään arvostaa eniten Perkele itse. Liittoutuneet asiakirjassa on kuin Googin joukot ja Saksa kuin Suomi. Kuten huomaatte, en ole uskonut, että ainoastaan vapaa-ajattelijat tekisivät hölmöyksiä, joista voisin lukea mitä ja milloin tulee tapahtumaan vaan tässä ennustan ja opetan Suomen hyväksi siten kuin Halonen ja puoli valtakuntaa todella olisi nolla, minkä eteen uunoni laitan napakympin jälleen tehden. Ei pidä lamaantua vihan ajassa siitä, jos Halosen Helsinki tuhotaan ensin. Osataanhan muista kaupungeista ohjata väki muualle ohjeeni mukaisesti. Halosen kuoltua tunnustetaan omassa maassakin, että Suomessa oli profeetta.

7. 2. ANTIKRISTUKSEN HALAAJA TULI SUOMEEN! - LAIN TUNTIJOITA MOLEMMAT
HALAAJA-termilleni en varmasti saa patenttia. Lappeenrantalainen-lehdestä Etelä-Saimaaseen siirtynyt Pekka Lakka kirjoittaa päivän E-S:ssa otsikolla "Tarja Halonen on halannut minua" toistaen aerobicin SM-mitalisti Tiia Piilin kertomusta. Piia Tiili seuraani kuin myös Halosen halolla höynäytetyt Tiiat! Haloselta saatavassa halaamisessa on kysymys siitä, että on vaarassa olla pedon poltettava tyttönen yhdessä hänen kanssaan. Iltalehti on mukana rintamassa väittämällä, että Suomen tyttöjen toive toteutui. Tuskinpa seurastani kieltäytyvät tyttösetkään haluavat sitä minkä tulevat saamaan! Halosen aikana maa ei vain jakaudu kahtia vaan sen viisaat ihmiset pelastetaankin saamasta Saatanan halosta!
Kertomani mukaan oli siis odotettavissa, että Suomeen tulee antikristuksen puolisoa parodioiva henkilö. Varsinainen ylin portto kyllä on nykyinen paavi. Mutta Suomen valtio tarkkana ajan merkkinä parodioi sitä, että Kristus pelastaa kauniin naisensa, "Suomi-neidon" yläilmoihin. Suomi on itsenäistynyt vuonna 1917 kuten N-liitto, ja sijaintia myöten Saatanan pojalle suomalainen Halonen on kuolleeksi naitava lähimmäinen, vrt. riisuu alastomaksi ja polttaa tulessa, Ilm 17:16. Suomen kansalle näissä teksteissäni Tarja Halonen opettaa pilkulleen sitäkin, että peto on naapurin 11. presidentti, mies ja lakia lukenut.
LAKIA OPISKELLUT ANTIKRISTUS. En suinkaan ole keksinyt Tarja Halosen juristitaustasta, että Antikristus on samaan tapaan lakia opiskellut väärien lakien suosija, laiton. Vuonna 1996 kirjoittamani "Saatanan hyvä opettaja" kertoo antikristuksen koulutuksesta näin: "Antikristuksen merkillinen elämäkerta osoittaa, että hänen täytyy olla verrattoman lahjakas mies, jolla on ainutlaatuiset johtajankyvyt (Novum). Kristuksen morsiudesta kilpailee kaksi, tyhmät ja viisaat neitsyet (Mt 25:1-10). "Raisa" kirjakin kertoo Mihail Gorbatshovilla olleen kaksi hyvin toistensa kaltaista "kilpailijatarta". Tiedetään, ettei tuleva Antikristus ole mikään munkki tai homo vaan henkilö, joka saa hyväksynnän laajoissa kansalaispiireissä. Antikristuksen varsinainen taito on sotaoppi, mutta se mitä hän ei positiivisessa mielessä taida on laki. Koska laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Laittomat lait ja vääryys ovat tulleet meidänkin maahamme. Mutta Suomesta katsoen Antikristuksen maa täytyy olla super villi itä. Lakia siellä ei tule olemaan minkään vertaa etenkään sitten, kun Antikristus alkaa vihan aikansa. Se, että Antikristus ei noudata lakia, viittaa siihen, että hänellä on tietoa juuri siitä. Hän rikkoo sen minkä tietää oikeaksi. Hän osaa sen, minkä on oppinut vääräksi. Antikristuksen nimi laiton (2 Tess 2:3) kertoo hänen suhteensa lakiin. Antikristus pyrkii muuttamaan ajan ja lain ja ne annetaan hänen käteensä (Dan 7:25). Mihail Gorbatshov tietää juuri sopivasti laista. Hänellä on yliopistotasoiset lain opinnot. On sanottu, että valinta osoitti itsenäistä rohkeaa ajattelua, sillä lainlukua ei pidetty Neuvostoliitossa suuressakaan arvossa. Aikalaisensa mukaan Gorbatshovin opiskellessa lakia puolet käyttämänsä oppikirjan sisällöstä on omistettu selittelylle, miten käsitellä valtionvastaisia vastavallankumouksellisia rikoksia ja rikoksia, jotka ovat erityisen vaarallisia Neuvostoliiton hallintojärjestelmälle. Toki hänen opetusohjelmaansa kuului myös kansainvälinen oikeus. Juuri Moskovan yliopiston arvosana lakitieteessä antoi hänelle nuoresta iästä huolimatta arvonantoa paikallistasolla, mistä hän nopeasti eteni ollen jo 1978 Moskovassa keskuskomitean sihteerinä ja sittemmin kansainvälisenä vaikuttajana. Dev Murarkan mukaan Gorbatshovista tuli Stalinin täydellinen vastakohta. Stalinin kuoltua maaliskuun 5. 1953 politbyroo ei nimittänyt presidenttiä. Kun Daniel puhuu kuninkaista, verratessamme Neuvostoliiton historiaa viimeisen petovaltion historiaan (Dan 7:7,8,19-26), meidän on laskettava Stalinin jälkeen tulleeksi Hrustsev. Ei vain siksi, ettei Malenkov ollut kommunistisen politbyroon nimittämä maan johtaja, vaan siksi, ettei hän ollut sitä lainkaan. Valta oli hetken kolmella henkilöllä. Näiden kolmenkin hetkellinen esiintyminen sopii Jumalan ilmoitukseen sikäli, että toinen kolmen henkilön nopea poistuminen tapahtui Gorbatshovin edellä ja "jumalallinen" kolmas vieläpä mainitaan tulevan Antikristuksen jäljessä, tai itse asiassa silloin, kun hän tulee aloittamaan pienen sarven ajan jälkeisen, suuremman aikansa." - Mika Halvari on työntänyt kuulaa tänään 22,09 sisähallissa.

6. 2. OMAPÄINEN MOOSES - SUOMEN TASAVALLAN PRESIDENTIN VALINTA
OMAPÄINEN MOOSES. Kumma kun en voi kirjoittaa Paavo Lipposesta läheskään yhtä rajusti kuin Tarja Halosesta. Uutisryhmissä joku oli ottanut kirjaimellisesti vihjeeni, että olisin Lipposta vastaava Suomessa hengellisellä rintamalla. Jouduin tarkentamaan, että vain aasi seurakunnan edellä kaikissa maissa kulkee, ja varsinainen johtaja, Jeesus Kristus ratsastaa näkymättömänä. Omapäinen hyvinkin läskimooses Veijonen, ja alan epäillä, että vihan ajan ylipäällikkö, mooses Lipponen lukee näitä tekstejä. Politiikka-uutisryhmässä otsikkoni oli jo viikko sitten: Lipposelle onnittelut Halosen voitosta. Pääministeri Lipponen toimi hyvin omapäisesti Itävalta-kysymyksessä. Saattavat tullakin Lipposen hallituksessa siihen käsitykseen, että tämä hengellinen oppini on yhden miehen. Antakoot liikkeelle nimen "veijoslaiset", jotka oikein ennustivat, että Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin tai jotkut Harri Veijosen seuraajat katoavat silloin yläilmoihin. Sitten kun niin on tapahtunut kadonneiden määrä on varmasti yllättävän suuri. Mutta Veijonen on nyt omapäinen kirjaimellisesti. Mitä tehdä kadonneiden omaisuudelle? Täten liikkeen johtajana pidetty Veijonen määrää, että kadonneiden omaisuuden kohtalo liitetään julistettavaan poikkeustilaan ja määrätään valtiolle pääministeri Paavo Lipposen harkinnan johdolla käytettäväksi Suomen valtion hyväksi. Samalla on syytä muistaa puolustukselliset esitykseni mm., ettei kaikkia miehiä rajalle vaan vahvistetaan Kymijoen länsipuolta ja sijoitetaan siviilit sinne syrjäalueille. Lipponen saakoon aivan omapäisesti määrätä mistä tehdään pikaisesti tarpeellinen määrä esimerkiksi jalkaväkimiinoja tai helikoptereita.
TASAVALLAN PRESIDENTIN VALINTA
Hannu Karpo haastatteli presidentinvaaleissa äänestämättä jättäneitä. Mistäpä muualta olisikaan kuultu muuta kuin valtaryhmien ääntä. Vähemmistöjä, joista ainakaan Halonen ei huolta kanna. - Ennakkoäänestyksen tulokset: Tarja Halonen 51,2%, Esko Aho 48,8%. Lopulliset äänet: 51,6% ja 48,4%. Tarja Halonen valittu suoralla kansanvaalilla Suomen Tasavallan presidentiksi.
Uusi kuu, oikea kuukauden vaihde tänään. Allakasta katsottuna jo eilen ja juutalaiskalenterissa huomenna.

5. 2. PAULIINA KÄVI ENNUSTAJALLA - EMMA ELÄÄ JO KOLMANNELLA VUOSISADALLA
ENNUSTAJAEUKOT PIRUN YSTÄVIÄ. Pauliina kävi ennustajalla. Sähköpostia häneltä sai Jonna ja kopion minäkin. Tekstissä mainitaan mm." Siis tosiaan aivan säikähdin nähdessäni, kuinka osuvasti hän kuvaili olemukseni ja tulevaisuusvisioni. Enpä uskoisi, että kotiväkenikään pystyisivät kuvailemaan minua niin hyvin. Ja opin itsestäni sellaisia asioita, joista en itsekään tiennyt. Tuli tosiaan monenlaista ajattelemisen aihetta ja tuli jotenkin niinkuin selkeyttä moniin pähkäilemiini asioihin. Ennen aattelin kaikkee tuollasta humpuukkina mutta ei se elämä vissiin niin mustavalkoista ookkaan. Vaikee miettiä tuotakin järkiajattelulla mutta ei kai se kannatakaan." VASTAUS: Järkevää onkin kysyä asioihin vastausta profeetta Veijoselta. Toissapäivän epäröimäni uutiseni taisi osuakin ainakin Pauliinalle, vaikka hän riemuitsisi enemmän tietäjän kuin profeetan teksteistä. Profeetan vastakohdalla, tietäjä-ennustajalla käyntiä on sekin, että pyytää jostakin internetistä horoskooppityyppisiä tekstejä itsestään. Valon nimellä monenlaista pimeyttä tarjotaan. Ennustajaeukot silloin kun ovat oppineet pahansa tietävät ihan oikeasti enemmän kuin keskiverto horoskoopit. Taannoin sivuillani oli prinsessa Dianan kuva muistuttamassa, miten hänkin oli käynyt saamassa ennustajalta oikean ennustuksen, että pian pääsisi eroon häntä jahtaavasta mediasta. Olin erittäin vihainen, koska olisin halunnut Dianan kuulevan Totuuden, joka siis ohjaa elämään ja pelastukseen eikä kuolemaan. Vastustan ennustajia, koska he johtavat kauniine puheineen tuhoon. - Suomen kohtalo esimerkiksi uudessa Minä olen-lehdessä astrologin kertomana on mitäänsanomatonta. Siitä asiasta voi sanoa Raamatun perusteella paljonkin kuten olen kirjoittanutkin. Sinun kohtalostasi voin sanoa, että ennustajaeukkojen tekstejä seuraten kohtalosi on jäädä vihan aikaan. Mutta sinulla ei ole mitään kohtaloa vaan valinta! Minä näytän johtavan sinut pelastukseen tulevasta vihasta teksteineni. En kuitenkaan johda, jos valitset siten, että seuraatkin ennustajaeukkoja, jotka tuskin mitään kertovatkaan mahdollisuudesta päästä ylösottoon ainakaan Kristusta seuraamalla. Jumalalla on yksiselitteinen kielto perehtyä oletettuihin astrologisiin ihmiskohtaloihin. Paholainenkin tietää paljon ja seurassaan pääsee seuraansa. Ennustajaeukot ovat hyviä ystäviä Saatanalle. Mitä parempi Pirun ystävä täällä sitä lähempänä Paholaista helvetissäkin.
OI EMMA, EMMA, TEIT HISTORIAA
Harri Kirvesniemi on hiihtänyt SM-mitaleja neljällä vuosikymmenellä, muttei suinkaan kuin reilut 20 vuotta. Emma-sukulaiseni on 102 vuoden ikäinen. Kodin kuvalehdessä 20. 1. 2000 oli hänestä kuva ja haastattelu. Jos asia olisi juuri niin kuin lehdessä luki, tässä ei lukisi mitään. En voisi olla olemassakaan, ellei Emma Laaksosella olisi ollut myös sisaret Elli-Maria ja Berta, vaikka eri isästä. Elli-Maria Riihimaa, Emman sisar oli oikea mummoni. Berta-sisarensa elää edelleen Tampereella ja sisaret pitävät yhteyttä keskenään. Kodin kuvalehdessä haastateltiin seitsemää kolmella vuosisadalla elänyttä naista, kukin eri maasta. Emma Laaksonen, Suomi, kertoi mm. paenneensa kansalaissodan aikana usein Tampereella Kauppahallin suojaan. Veljensä, joka ei kuulunut punaisiin eikä valkoisiin vietiin valkoisten toimesta vankileirille Tammisaareen, missä hän sai kroonisen sairauden. Emmasta oli mustavalkoinen kuva Kodin kuvalehdessä. Minulla on värikuva Emmasta 100-vuotispäivänään.

4. 2. KUUTOSTIETÄ LÄNTEEN - PRETTY WOMEN - HE PITÄVÄT HALPANA HERRAN KURITUKSEN
Kiskot vievät etelään, laulaa antroposofipastori, taiteilija Jukka Kuoppamäki. Entinen taakse jää pian meillä, jotka ylösottoon pääsemme! - Kuutostietä ajoin länteen. Luumäellä Jurvalan tienoilla tuli vasemmalta rekka valtatielle ja ajoi koko tien tukkoon. Jos olisin ajanut ylinopeutta, olisin saanut valita paikkaani mihin kohtaan betoniseinää törmätä. Rekka kuljetti pitkää elementtiä. Tien tukittuaan onneksi seisahtui eikä alkanut kääntyä, jolloin olisin törmännyt vetojuhtaan. Perässä sivutieltä tuli toinenkin samanlainen paitsi että siinä oli myös varoitusvalot. - Halvinta kunnon bensaa löytyi Kausalan Shelliltä 95-laatua hintaan 5,88 mk/litra. Lappeenrannassa hinta on ollut jopa 6,66 mk. Paikalliset bensakauppiaat ovat vedonneet valtioon, että Venäjältä polttoainetta hakevat joutuisivat maksamaan veroa 50 mk käynti. Kaltaiseni Venäjältä bensaa, kierrätyskelvottomia limsapulloja ja piraattituotteita hakemattomat kansalaiset ovat kotiseudulla käymässä vähiin. - Teeveessä oli dokumentti muusikosta, joka sävelsi kappaleen "kaunis nainen", PRETTY WOMEN. Melodiahan soi täällä monille lukijoilleni. Uudella TVTV-kanavalla Joonas Hytönen showssa Esko Aho letkautti, että kappaletta pätkän Tarja Haloselle soittanut saisi sen perusteella kutsun linnan juhliin, jos Halonen valitaan. - Toisessa ohjelmassa Aho oli sanonut, että rakkauden vastakohta on välinpitämättömyys. Välinpitämättömyydenhän Lasten Ystävä-lehti tietää pahoinpitelyksi ja syyksi myös ruumiilliseen väkivaltaan mitä taas EI OLE Tarja Halosen vastustama raamatullinen ruumiillinen kuritus! Sitähän hyvät vanhemmat käyttävät silloin harvoin kun muu ei tehoa. Kurituksessa käytetään pientä koivunrisua millä ei aikaansaada ruumiillista vahinkoa vain pientä kipua, minkä jälkeen lapselle selitetään edelleen rakkautta osoittaen, miksi kuritus oli tarpeen. Halosta on jo voitukin hakata halolla päähän, kuten moniakin, jotka eivät näe kurituksessa positiivista mahdollisuutta. Esimerkiksi remmin soljella lyöminen aikaansaa ruumiillisen vamman kun taas oikea kuritus johtaakin siihen, että lapsi välttää vammoja ja vahinkoja.
HALONEN PITÄÄ HALPANA HERRAN KURITUSTA, MUTTA OLISI TULOSSA HERRAN SEURAKUNTAAN? Olen todennut Tarja Halosessa olevan hyvää sen, ettei hän ole kirkon jäsen. Halonen ei ole halunnut liittyä kirkkoon vaalikampanjan aikana. Hän on sanonut, että saattaa liittyä seurakuntaan tultuaan valituksi presidentiksi. On toki niin, että ihminen voi tulla uskoon täysin nollana, mutta ilman halua ruveta elämään kohti sataprosenttista Kristusta, raamatun osoittamaa Jumalan tahtoa, ihmisestä tulee kierouden huippu, eikä sellaista voida pitää seurakunnan yhteydessä. Oma lukunsa, jos Halonen liittyy kirkkoon, mitä "täydellisenä presidenttinä" varmasti tarkoittikin ja saa kirkon piispoilta kaiken tuen kuten jo sai pääministeri Paavo Lipponenkin. Jo Manse-runossani taistelen Saatanaa vastaan, ettei Lipponen putoa nahkurin orsilta helvettiin kuten kirkon kurittomat. Yksinkertaisinta on noudattaa Ilm 18:4 ohjetta erota kirkosta, ettei joutuisi osalliseksi tuomioon tulla poltetuksi. Aho on puhunut värisuorasta, itse voisin käyttää ilmaisua punaista päin etunenässä ajavat valtion johtajat. On luonnollista, että seurakunta varoittaa valtion johtohenkilöitä kirkosta. Suomi on erinomainen esimerkki poltettavaksi joutuvasta valtiostakin onhan täällä presidentti nimittänyt piispat ja valtio yhtä kirkon kanssa. Myönnän, että profeetallisuuteni koskee vain Raamatun profetian tuntemusta, vaikka pystyisinkin päättelemään, että Halosesta tulee presidentti ja hän saavuttaa nollan arvoisen täydellisyyden liittymällä kirkkoon.

3. 2. UUSIA KASVOJA, HEI! - AAMULLA KELLO VIISI - NYT NAPPAA - UNI
Tällaista ilmoitti uusi mittari tasan neljä vuorokautta pääsivulla oltuaan. Vihdoinkin saan tietoa siitä, käykö joka päivä vain samat lukijat. UUSIA KASVOJA, HEI! Teitä on huomattavasti enemmän kuin olin arvellut. Neljässä vuorokaudessa siis 933 sivunlatausta, todellisia kävijöitä 724 eri henkilöä! Itse olen se, joka on ladannut pääsivua yli kymmenen kertaa. Joku toinen on yltänyt 9:ään, kolme 7-8:aan, 6 5-6 kertaan. Jos aina kävisi samat naamat nämä luvut olisivat paljon suuremmat. 3-4 kertaa kohdassa 99 kävijää ja 1-2 kertaa kohdassa 614. Ja kuten näkyy, en ole kalastanut turhia kävijöitä ulkomailta, .net ja .com päätteisiltäkin tulijoista valtaosa on suomenkielisiä. Asian voi päätellä siitäkin, ettei lukijoita käy klo 03-05, mihin aikaan tultaisiin uudelta mantereelta. Todellisia yksinomaan pääsivullani vierailijoita yhteensä 723. Kuvittelin, että noin kolmannes käy lähes päivittäin, kolmannes viikottain ja kolmannes noin kerran kuussa. Tilasto näyttäisikin sitä, että päivittäin käy vajaat sata eri henkilöä eli alle 15 % eri henkilöiden kokonaismäärästä. Tämä on yllättävää, sillä silloin eri henkilöiden määrä on nousemassa melkoiseksi! Vuosivauhti on nyt 723:4 = X:365 eli X= 180x365= 65.700, josta tarkoituksellisesti kävijöitä voi olla jopa 20.000! Niin ainakin, kun otetaan huomioon, että osa ei käy pääsivulla lainkaan vaan tulee suoraan tälle uutissivulle. Eiköhän luku hyvien lukijoideni avulla nostetakin kahteen miljoonaan. Eli kun Sinä kerrot yhdelle viikossa määrä tuplaantuu viikossa, nelinkertaistuu kahdessa viikossa, kahdeksankertaistuu kuukaudessa, 16 kertaistuu 5 viikossa, 32 kertaistuu 6 viikossa, 64 kertaistuu 7 viikossa, 124 kertaistuu kahdessa kuukaudessa. Itse asiassa Suomen evankelioimiseen ja 2000.000:n pelastamiseen tulevasta vihasta menee siis kaksi kuukautta. - Tällä viikolla näin Imatran Prismassa kauniin pitkän vaalean tytön, ja hän lupasikin tulla sivuilleni. Katsokaahan sillä silmällä. Nähdään!
"AAMULLA KELLO" jotakin, löytyy kirja Pyhän Hengen toiminnasta, mutta kyllä yleensä aamuyöstä nukutaan. Mielenkiintoinen uusi mittari kertoi vieraillun US Governmentistakin, joten piti ruveta aamusta tutkimaan, olisiko Bill Clinton sivuillani: USGov, usgov/military, Jupiter-kuvia ja armyteknologiaa. Mil ja Gov päätteiset domainit ovat kuitenkin varsin tavallisia USA:ssa. Tässä Hotbotin luettelo domainnimistä. Ja kun aamuviideltä satuin hereillä olemaan huomasin jo käydyn domainilta lut.fi, klo 5,33 jostain bora.netistä, ja Saunalahdesta joku tuli klo 5.52. - NYT NAPPAA. Iso kala vertauksissa tarkoittaa vaikuttavan henkilön tai suuren joukon voittamista Kristukselle. Lappeenrantalainen evankelista-kalamies Erkki Suoknuuti on saanut 8,9 kg:n hauen päivän Etelä-Saimaan mukaan. Nyt nappaa! - Heräsin uneen, missä piti lukea tekstiä, mutta ilkeät pojat kulkivat sen edessä enkä nähnyt. Joko tämän päivän uutinen menee kokonaan uusiksi tai jääkin Valon nimipäivälle muistuttamaan, miten ilkeät pojat haluavat pahaa tehdä. Taistelu sieluista on kova. Paholainen ei antaisi yhtäkään. - Näin tultiin ajatukseen, että Ahti suo antejaan. Mikael Agricola jo teoksensa Dauidin Psaltari (1551) esipuheessa varoitti uskomasta Tapioon, joka ohjaisi riistaa pyydyksiin tai Ahtiin, joka veisi kalat verkkoon. 1400-luvulla tietäjien puoleen käännyttiin, kun onnettomuudet uhkasivat. Uuspakanallisessa Suomessa kansa mieluummin kuulee tietäjiä kuin profeettoja. Itse jokaisen tulisi ymmärtää uida siihen katiskaan, josta siirretään parempiin uimavesiin. Jeesus kuoli, jotta uskovillaan elämä olisi, ja joka ei usko se on jo tuomittu kuolemaan, Joh 3:16. Rimpuile siis irti, jos olet tietäjien tuhoon vievässä verkossa.

2. 2. JEHOVAN TODISTAJIEN JA VAPAA-AJATTELIJOIDEN PIMEYDEN ERO - ALUMNI - ABBA ON ISÄ
JEHOVAN TODISTAJIEN JA VAPAA-AJATTELIJOIDEN PIMEYDEN ERO. Jehovan Todistajat, jotka tarkoituksellisesti ovat käyneet tuomassa opettavia lehtiään, joiden mukaan mitään erikoista ei tapahdu vuonna 2000, toistavat mielellään raamatunkohtaa, jonka mukaan Herra tuomitsee kadotukseen myös ihmeiden tekijöitä. Siinä he ovat oikeassa, joten terveisiä vaan kaikille kirkollisille "karismaatikoille", jotka haluavat vetää ihmisiä paaviin päin kirkon jäsenenä. Jehovan Todistajat, jotka ihmisten oville Herätkää ja Vartiotorni-lehtiään kantavat lukekoot täältä mm. marraskuussa 1999 tekemääni kalenteria vuodelle 2000, minkä mukaan vuosi alkaa Jeltsinin syrjäyttämisellä. Eihän heidän mukaansa mitään erikoista olisi tulossa. Joko opettavat, että olen ihmeineni pahin mahdollinen ja alkavat muuttamaan yhteistä raamatullista oppiamme siitä, että kirkko on portto. Eivätköhän kirkon helmaan sovi jehovalaiset siinä missä lestadiolaisetkin. Ainakin takaisin tuleva peto lukee kaikki tänne jäävät uskonnolliset ryhmät samaksi poltettavaksi portoksi. - Vuosi sitten vapaa-ajattelijoiden lehdessä naureskeltiin kaltaisilleni "Veijone 1999 - veijone 2000". Palautteen annoin jo 19. 1. 1999 uutisessani: "Terveisiä ateistien Vapaa-ajattelija lehdelle. Takakannessaan oli pilkkakuva kahdesta 2000-kylttiä kantavasta toverista. Toinen pohti, pitäisikö vuosi 2000 hänen "loppu tulee" kyltissään muuttaa vuodeksi 1999. Täällä piirretään kaatuvalle Jeltsinin kasvot. Opettaako ateisteja Gorbakaan 2000 kyltillään? Piru helvetissä 2001?" Piru helvetissä 2001-lausettani vastaa kommunistien kunnallispoliittinen kampanjatunnus "Lappeenranta 2001", minkä pimeyden kirjoitin opettavan, ettei Lappeenrantaa silloin olisikaan. - Jehovan Todistajien pimeys on eksyttävä ja jää miinuksen puolelle. Ateistit yltävät ennaltatietämisessään nollaan, ja kun ykköseni on edessä jatkakaa ihmeessä pimeitä juttujanne, jotta voin edelleen selittää mitä ja milloin tulee tapahtumaan!
ALUMNI. Eikö Veijonen osaa kirjoittaa sanaa alumiini? Joensuun yliopisto lähetti kirjeen, jonka mukaan olen heidän alumninsa. Yliopiston 30-vuotisjuhlat ovat tulossa ja alumnipäiväksi on kaavailtu 19. - 20. 5. 2000. Osallistumiskyselyynsä voi vastata myös internetissä www.joensuu.fi/alumni. - TV1 iltauutisissa eilen Marja Manninen kertoi miten Uukuniemellä 50% oikeutetuista äänesti ennakkoon eikä Esko Aholle vaihtoehtoja harkittukaan. On varmasti tietoinen, miten tuollainen uutinen antaa pontta äänestää Halosta ja alueilla, joilla on äänestäjiä. Äänestämiseen liittyvä sensuroiminen kuten pakkovenäjää päiväkodissa-uutinen ei tule teeveehen, hän on voinut ajatella. Ainakin sata lappeenrantalaista on käynyt sivuillani viikonvaihteen ilmoituksen johdosta, monet työpaikoiltaan. - Ruotsinkielisessä ohjelmassa eilen illalla Halonen sanoi eronneensa kirkosta 1970-luvulla, koska naispappeutta kirkossa ei hyväksytty, ja Aho sanoi, että nythän voi siis liittyä, koska naispappeus kirkossa on. Jumala voisi todella ajatella, että Antikristuksen poltettavaksi sopiva henkilö on tulossa Suomen presidentiksi riippumatta siitä, kumpi valitaan. Seurakunnassa ei ole papistoa lainkaan ja naisten nousu kirkossa opettajaksi ja kaitsijaksi on huippuunsa viety jumalallisen järjestyksen vastakohta. Gorban puolison kuollessa sanoin tapahtuman olevan tärkeä merkki ja että noin puoli vuotta myöhemmin joku hölmö pussaaja tulisi samalla kun Gorba takaisin valtaan. Vasta myöhemmin Venäjä keksi presidentinvaalinsa maaliskuuhun kun Suomessa virkaanastujaiset. Miten Halonen selittäisi nimeään? Halaan sua. Halosta päähän antaisi Gorba. Eihän Pirulla ole edes kännykkää. Tekstin tekijänoikeus on minulla. Paholaisella valtuudet jatkaa esitystä. Saatanan nukketeatteria, ja yritämme saada kaikki ihmiset sen köysistä irti ennen kuin se itse astuu mukaan näyttämölle. - Abba dis lai. En osaa sitä oikein kirjoittaa, mutta siltä kuulostaa yleisin kielilläpuhumiseni. Abba tarkoittaa isä, ja ehkä lopussa puhutaan huolenpidosta.

1. 2. JERUSALEM POLTTOPISTE - SOTAPELEJÄ - LOPUN PROFEETATKIN KIRKOLLISIA EDELLÄ
JERUSALEM POLTTOPISTE-tilaisuuksia klo 19.00: Hämeenlinna 31. 1. helluntaikirkko, 1. 2. Tampere Vapaakirkko, 2. 2. Kouvola Vapaakirkko, to 3. 2. Lappeenranta helluntaikirkko, 4. 2. Viitasaari Seurakuntatalo, 6. 2. Siilinjärvi Helluntaikirkko, 7. 2. Oulu Vapaakirkko, 8. 2. Raahe ev.lut. kirkko, 9. 2. Ylivieska Suvannon kappeli, 10. 2. Vaasa Suvilahden seurakuntakoti, klo 18.00: 12. 2. Ikaalinen helluntaikirkko ja 13. 2. Helsinki Vapaakirkko. Voitte antaa palautetta tilaisuuksista tänne.
US MILITARY. Jos katsotte uudesta mittarista vierailijoita, voitte havaita ainakin minulle uuden asian. Löytyy armeijaan viittaava .mil domain. Äsken kävi sivuillani henkilö USA:n armeijasta, lukemassa tulevaa sotaako? Pitänee tutkia tarkemmin tuota .mil:liä. - Kompuutteri kaikille-lehti tekee valtakunnallista hyökkäystä joka kotiin. Sen numeroissa toistuu samat ohjelmat ja internetistäkin imuroitavat pelit. Erillisessä pelikerhossa sitoutuisi saamaan kuukausittain uuden yli 100 mk:n pelirompun. Kuvattu peli Red Alert pitää pintansa vertailuissa edelleen, mutta sen voi hankkia muualta sitoutumatta jatkuvaan roskan tuloon. - Sellaiseen menin mukaan tekemällä SIRKUS.com rekisteröinnin. Ilmaiseksi tarjottavan internetyhteyden maksavat mainostajat, joiden postia sitoutuu vastaanottamaan. Tarkoitus ei ole luopua wwnet.fi:stä. - LEONIAsta juuri luovuin. Pitäkööt rikkaat rahansa ja pankkinsa ja ottakoot pedon merkinkin vihan ajassa taatakseen helvettiin pääsynsä.
LOPUN PROFEETATKIN KIRKOLLISIA EDELLÄ. Uudessa Hyvä Sanomassa kerrotaan miten 31. 12. 1999 Filippiineillä Ceferino Quinten johtama ryhmittymä odotti maailmanloppua. Heillä oli maanalaiset tunnelit valmiina paetakseen maailman saartavaa tulimerta. Lehden mukaan "Quinte uskoo yhä, että maailmanloppu tulee alkaneen vuosituhannen aikana, mutta minä päivänä, sitä hän ei ryhdy ennustamaan." Ilmeisesti lehti yritti sanoa, että tuo lopun profeetta uskoo maailmanlopun tulevan alkaneen vuoden aikana. - Valtiokirkon opetuksen olemme nähneet piispan Mikkelistä puheista, missä oikein reviirilläni käytiin kusemassa, että olisin pimein mahdollinen ja maailmanlopulla pelottelija. Paljon parempaa opetusta ei tarjoa helluntailainen Hyvä Sanomakaan, koska ei enää kerro edes, että on tulossa ylösotto eikä mahdollisuus pelastua jossakin maan alla. Lehden päätoimittaja Heikki Kangas on varmasti etevimpiä helluntailaisia opettajia kertoen lehdessä mm. arabihistorioitsija, professori Philip K. Hitti:ä lainaten, miten Palestiina-nimi on keksitty tällä vuosisadalla. - Jeesus ei todellakaan asunut Palestiinassa vaan sen myötä tulee Antikristus. - Kuitenkin Maailman ääret-lehdessä olleessa kirjoituksessaan opettaa kuin typerinkin kirkollinen piispa, että Jerusalemin rauha olisi hyvä asia maailmalle, vaikka helvetti sen valerauhan myötä maan päälle tulee. Verrattaessa siis vaikka sekopäisiä filippiiniläisiä suomalaisten helluntailaistenkin parhaimmistoon Quinten kaltaiset lopun profeetat näyttävät olevan tervejärkisempiä sekä ajan että tapahtumankin suhteen. Ei kai voida olettaa, että helluntailaisetkaan pääsevät ylösottoon, jos väittävät ylösoton hetkellä kuten maailman pimeimmät ihmiset: nyt on rauha ja turvallisuus, 1 Tess 5:3. Onko kilpailu ylösottoon pääsystä jäämässä vain seuraajieni ja Juhan af Grannin seuraajien väliseksi kamppailuksi? Toki seuraajikseni käännytään jopa valtiokirkosta. Piispoille kaikissa kirkoissa saakin olla liian kova pala kiittää minua eli kääntyä edes nimellisesti oikeaan suuntaan. Seuratkaa paarmojanne ja viinikalojanne. Mitä ihmettä sadat helluntailaisetkin tekevät sivuillani onhan helluntaikirkon johtaja Mauno Viinikkala julkisesti julistanut, että oppini on harhaoppia. Häipykää sivuiltani tai erotkaa kirkoistanne! En huoli seuraani mitään käännynnäisiä tai Totuutta harhaoppina ja minua harhaoppisena pitäviä "oikeaoppisia". Täällä seurataan kirkkoihin kuulumatonta Jeesusta ja toistan käskemäänsä.

31. 1. LOPULLISEN RAUHANSOPIMUKSEN LUONNOS - GALLUPIT VAIKUTTAVAT - VILHO REIMA JA JAMMUT

Lopullisen Lähi-Idän rauhansopimuksen luonnos on tarkoitus saada tehtyä jo parissa viikossa!

Esko Ahon kannattajat ovat ihmetelleet, ettei uusia gallupeja tilanteesta ole julkaistu. Gallupien epäillään osoittavan Ahon olevan nousussa. Jo aiemmin on huomattu, miten gallupit vaikuttavat äänestyskäyttäytymiseen nopeasti esittämäänsä suuntaa vahvistaen. Toisin sanoen monet ihmiset haluavat tehdä niinkuin toisetkin. GALLUPIT VAIKUTTAVAT myös täällä: Hei, oletko sinä jo käynyt sen Veijosen sivuilla? Se johtaa Suomessa! Eikä valhetta kuten antikristuksen propaganda, vaan lukijat voivat vapaasti tutkia ja vertailla suomalaisten hengellisten sivujen kävijämäärämittareista. Pääsivulta löytyvä uusi mittari ilmoittaa myös mm. milloin ja miltä domainilta viisi viimeisintä vierasta ovat tulleet.
KOSTON KEVÄT-teosta ei vieläkään saa varaamatta maakuntakirjastosta yhdeksästä niteestä huolimatta. "Kun tammikuun kapina alkoi, sanoi eräs pikku mies opettajalleen: ´Opettaja, nyt on lakko, ja kaikki porvarit tapetaan!´ `Ketkäs ovat porvareita´, kysäsi opettaja. Pikku mies mietti hetkisen ja vastasi lakoonisesti: `Kaikki, jotka tapetaan!´ ... Helsingin kadulla astelee 10-12-vuotias poika ryssän sinellistä tehtyyn sotatakkiin puettuna, komea miekka vyöllä, punaiset nauhat hiassa ja lakin ympärillä, vetäen paksuja sikarin savuja. Ihmiset säälistä hymyilevät, mutta kun hän astuu punakaartilaisten kahvilaan Mikonkadulla, niin hänelle vahvasti huudetaan: `Eläköön´ ... Vahvaa kanuunan jyskettä jo kuului. Yht´äkkiä tulee vastaan (punaisten) neitonen kivääri selässä. Ensin tyrmistyin, mutta pian siitä selkenin, kun tuttu vastaan tuleva työläisvaimo kysyi: `Mitä opettaja tuollaiselle sankarille tekisi?´ Vastasin vanhan koulumestarin tavoin: `Opettajanvelvollisuuksiin kuuluu antaa tuollaiselle aika hyvä selkäsauna.´ ... Vielä tahdoin kuunnella maitojonotusjuttuja. Nyt kuului: ´Porvarit on kaikki tapettava. Ja jollei miehet osaa, niin kyllä me naiset menemme. Me teemme niinkuin Tampereellakin.´" Näin kirjoitti opettaja Vilho Reima vuonna 1919 ilmestyneessä kirjassaan "Mitä kylvetään, sitä niitetään." Vanhempia pelottelemaan säädetty kurituskieltolaki on Suomessa ollut nyt 21 vuotta, mutta ketään ei liene sen lain nojalla tuomittu. Tuomiotaan odottavat väärien lakien säätäjät. - JAMMU Siltavuori, joka vuosikymmen sitten raiskasi ja murhasi kaksi pikkutyttöä, on tänään vapautunut vankilasta. Kansalaisten on annettu ymmärtää, että hänet olisi suljettu mielisairaalaan pakkohoitoon. Se on peitetarina, ellei kerran Jammun pakkohoitoon määräämiselle ollut lain edellytyksiä. Jammu siis asuisi tuntemattomana jossakin Suomessa. Lappeenrannan Skinnarilan kirkollisesta pedofiilista tiedetään, että hänkin on muuttanut paikkakunnalta ja jatkaa kirkollisia puuhiaan muualla.

30. 1. TVDOKUMENTTI - PAKKOVENÄJÄ EI NAURATA - GOOGIN SOTA JA MERIKARVIAN KIRKKOHERRA
TV1 21.15 ja ti 1. 2. klo 13.25 dokumentti juutalaisia sota-aikana kaasukammiolta pelastaneesta Andre´:sta. - Presidentinvaalikampanjassa SENSUROIDUT pakkovenäjää päiväkodissa tekstinne internetissä http://wwnet.fi/users/veijone. Siinä näkyvä ilmoitus päivän Kaakkois-Suomen Sanomista. - PAKKOVENÄJÄ PÄIVÄKODISSA EI NAURATA. Monestakin syystä muut paikalliset mediat haluavat nyt vaieta pakkovenäjästä päiväkodissa. Kaupungin herrat ja tietenkin rouvat sitä vaativat, presidentinvaaleissa tieto laskisi Halosen osakkeita ja eilisen Etelä-Saimaa kertoi takasivullaan venäläisen valtuuskunnan parhaillaan tutustuvan Lappeenrannan koulu- ja päiväkotikäytäntöön. Jopa artikkelin toimittajan tekstistä on havaittavissa miten päiväkodin pakkovenäjää salaillaan. Verratkaa myös sanamuotoja täällä olleisiin: "Lappeenrannan oppilaitokset ja niissä tehtävä kehittämistyö on noteerattu valtakunnallisestikin... Kyllähän naapurin kieltä pitää osata, hyvin suomea puhuva Trofomon naurahtaa." Ei selitetä miten noteerattu valtakunnallisesti vaan pakkovenäjää ei haluta noteerattavan niinkuin täällä on toivottu. Suomalaismiesten törttöilystä Venäjällä Venäjän lakien mukaisesti uutisoidaan kaikkialla mukaanlukien Marja Mannisen paikalliset MTV3:n uutiset samalla kun laittomasta pakkovenäjästä päiväkodissa on vaiettu ainakin siksi ajaksi, kunnes se törkeys virallisesti lopetetaan ja voidaan naureskella meidän tosille uutisillemme muka valheina. - Onko venäjänkielen puhuminen nyt siinnyt eli 9 kk:n kuluttua tässä kaupungissa molotetaaan vain venäjää? Eipä ole seurakunta mukana Jerusalemin valerauhan jälkeen missään maan päällä!
Eräs lukijani antaa kirkollista palautetta GOOGIN SOTAA koskevaan profetiaan: "Helsingin Yliopiston humanistisen tiedekunnan kasvattina (FM) toivoisin, että edes joskus ilmoitettaisiin asioissa lähteitä! Teoria siitä, että Goog on yhtä kuin Venäjä ja että Googin sodan jälkeen syntyy Suur-Suomi on peräisin Merikarvian kirkkoherran Gust. Nyholmin (1820-1879) näystä, jonka Matilda Roslin-Kalliola aikoinaan kirjasi muistiin kirkkoherran sanelun mukaisesti. Nämä muistiinpanot julkaistiin kirjana vuonna 1912 ja kirjan nimi oli: "Tankar on Gogs krig". Painopaikka: Facklans Expedition, Stockholm. Kirja löytyy myös allekirjoittaneen kirjahyllystä. Sen loppupuolella on pateettinen kohta, jossa Matilda Roslin-Kalliola kertoo seuraavaa: "Kunnianarvoinen opettaja nousi seisoalleen, ojensi kätensä ja veti ikäänkuin pitkän rajan pohjoisesta kaakkoon sanoen: `Silloin vedetään raja kaukaa Pietarin takaa. Viro, Inkeri, Arkangeli ja muut suomalaiset seudut yhdistyvät Suomeen, niin ainakin minä uskon. Puola, Kaukasia ja valtakunnan muut osat järjestäytyvät itsenäisiksi valtioiksi. Varsinainen Venäjä pienenee mutta eroaa tsaarin valtakunnasta ja Moskova tulee luultavasti sen pääkaupungiksi. Vedä viiva Jäämerestä, vaikkapa mutkainenkin, poikki Venäjän arojen, Mongoolian ja Mandshurian kautta itään eli Japanin mereen. Mitä sen viivan itä- ja pohjoispuolelle jää, se on tsaarikuntaa eli "hänen kasvonsa itäistä merta kohti ja hänen loppunsa äärimmäistä merta kohti"`. Tämän ennustuksen "siunaukselliset" tulokset Suomelle olivat toisessa maailmansodassa kaatuneet, vammautuneet ja Karjalan kotinsa menettäneet, kun yritettiin Hitlerin Saksan perässä "piirtää miekalla rajaa Vienaan ja Aunukseen".
VASTAUS: Tarvinnee toistaa, että Raamatun mukaan pohjoisen petovaltion kukistaa vain Herra näkyvästi palatessaan. Goog yhtäkuin Venäjä voi olla peräisin myös suomalaiselta kirkkoherralta. Googhan ei ole Venäjä vaan antikristukseksi väittämäni ruhtinaan nimitys sukunimeään muistuttaen. Turha ottaa Suomeen kunniaa siitä, että Googin "Mesek ja Tuubal" (Hes 38-39) on kaikkialla maailmassa tulkittu alusta pitäen oikein Moskovaan ja sen läheisyyteen. Toki virallista kirkkoa ei miellytä kirkonkaan henkilöt, jotka ovat päässeet historiasivuilleni kuten kyseinen Nyholm. Kirkkoherra Nyholm osoitti rohkeutta heittäessään silloisen arkkipiispan paperit uuniin ja esittäessään oikeaan suuntaan olevia tulkintoja myös Googista. Lähteeni asiasta on W. M. Jokinen: Googin sota ja Suomen kohtalo. Tutkielma Merikarvialla kuolleen kirkkoherra Gust. Nyholmin (1820-1879) suurta mielenkiintoa herättäneestä ennustuksesta: "Mietteitä Googin sodasta" sekä Hesekielin 38 ja 39 mukaan. Jyväskylä 1942. - Oy. Keskimaan Kirjapainossa tehty 64 sivuinen kirjanen lienee William Jokisen omakustanne jakajana Kirjavälitys.

29. 1. PRESIDENTINVAALIKAMPANJASSA TAPAHTUNEITA SENSUROIMISIA KIRJATAAN TÄNNE
Menneen viikon paikallinen puheenaihe näissä uutisissakin on ollut se, miten Etelä-Saimaan internetsivujen juttutuvasta poistettiin jutut, joissa puhuttiin Skinnarilan päiväkodin pakkovenäjästä suomalaislapsille, vaikka muut presidentinvaalikampanjan Aho vai Halonen-otsikon alla olevat jutut on säilytetty. Sivuilleni ehdin lainaamaan vain yhtä siellä olleista kirjoituksista ja kerroin miten itsekin siihen aiheeseen kirjoitin eihän ole se ja sama pitääkö tuleva presidentti pakkovenäjää suomalaisvauvojen perushoitoon kuuluvana vai ei. Eikä siinä ole mitään ihmettelemistä, vaikka Tarja Halonen pitäisikin. Johan 1970-luvulla lastentarhanopettajakoulutuksessani kehuttiin venäläistä teosta "Seimikasvatuksen opas", minkä mukaan kaikki suomalaislapset pitää saada sellaiseen pakkohoitoon vanhemmiltaan Suomessa suoraan synnytyslaitokselta. - Voitte tarjota tänne muita Etelä-Saimaan jo poistamia juttujanne aiheesta kuin myös kaikkia uutisia, mitkä liittyvät tapahtuneeseen sensuuriin meneillään olevan presidentinvaalikampanjan aikana.
VIIMEINEN LÄHETYSKOHDE ENNEN LOPPUA MUISTUTTAA MURMANSKIN TIETÄ - IRRTV
Billy Grahamilta kysyttiin vuosikymmeniä sitten lopun tulon aikaa, ja hän lupasi antaa tarkan vastauksen kunhan hankitaan lehdistöä kuulemaan vastausta. Vastauksensa saattoi olla puutteellinen, mutta ehdottoman tarkka: "Evankeliumi pitää saarnattaman todistukseksi kaikille kansoille ja sitten tulee loppu." Jeesuksen sanojen toistoa. Ei ollut kysymys siitä, että kaikkien kansojen piti Totuus hyväksyä, se yksi vaan tuli saarnata todistukseksi. Tuhat vuotta sitten loppua ei voinut tulla tästäkään syystä. Päinvastoin taidettiin huomata tuo syy, kun lähdettiin oikein miekan voimalla tekemään kaikkia kansoja opetuslapsiksi oik. käännynnäisiksi, pakkotoiminnalla Suomessakin on 90% kirkon jäseniä evankeliumista etupäässä tietämättöminä ja meitä opetuslapsia, seurakuntaa vastustamassa. - Mihin evankeliumi piti saarnata ennenkuin loppu tulee? Maan ääriin saakka! Jo aiemmin on ollut puhetta Suomen nimen Fin land olevan kirjaimellisesti maan ääret. Samoin olen kertonut, miten Suomi petovaltion poistuttua ulottuu Siperiaan. Murmanskin tie ja korkoineen palautuva Suomi-neidon toinen käsi tulee mieleen, kun katson suomalaista lähetysreittiä juuri saamastani kirjeestä. Entisen Neuvostoliiton koiliskulma on kohteena IRRTV:n lähetyskaravaanilla, mikä starttasi 21. 1. 2000 "itäsiperialaisesta Mirnyn kaupungista ja suuntaa kohti itää päämääränä Tyynen valtameren ranta." Matkalla tavoitetaan Siperian saavuttamattomat seudut ja kansat. Pirun palvelijoiden on turha enää yrittää estää evankeliumin saarnaamista maan ääriin asti. Eikä ylösotto voi tulla ennen kuin tuo tehtävä on suoritettu. Idäntyön viestin mukaan tehtävä päättyy 6. 3. 2000. Vai ei Gorba tule takaisin? Kahdeksan vuotta paukuttamani rokotus räjähtää! Internetin välityksellä selkeä seurakunnallinen sanoma meni perille joka niemeen, notkoon ja saarelmaankin, missä "Suomen kirkko" oli valhettaan kylvänyt. Antikristus tulee takaisin ja antaa lähtölaukauksen viimeiselle herätykselle rakkaassa Suomessamme, mistä Sakarja 6:8 puhui. Totta ihmeessä viimeinen herätys ja sadonkorjuu, kun siemen on kylvetty. JUMALAN SUURI SADONKORJUU, kirjoittaa Olavi Syväntö kirjeen liitteessä, vaikkei huomaisi miten Syväntöjen toimintakin aikoja ja paikkoja myöden - alkaen Jerusalemista maan ääriin asti - toimii todistuksena Totuudesta, minkä päämäärä on pelastaa "koko Finland" Karitsan häihin.

28. 1. SUKUJEN TÖRMÄYS - SETA JA SEXPO - KUOLLEITA HERÄTETÄÄN ILMAN VENLAA
Kaakkois-Suomen Sanomissa oli äskettäin uutinen Lempiäisten sukuseuran kirjan ilmestymisestä. Suku on niin laaja, että kirja rajoittuu lähinnä Lappeenrannan ympäristöön eräässä vaiheessa Uudeltakirkolta siirtyneisiin. Mielenkiinnon kohteena on ollut, törmäävätkö Lempiäisten ja Jussilan suvut jossakin yhteen, muuallakin kuin syntymässäni. Hei Karjalasta heilin minä löysin. Mutta aivan pieni herttainen et saanut olla. Sensijaan syntymäpäiväsi oli 28. 1. joskus 1950-luvulla, Pekin ja Järvisen suvun törmäys. Liekö äitinsä puolelta tunnetuin teeveessä vilahteleva toimittaja Mika Hentunen, eihän Mikan 81,50 metrin keihäänheittäjäveljeä enää kukaan muista kuin Etelä-Karjalassa keihäänheittosivultani.
SETA JA SEXPO. Neljännesvuosisata sitten hevoskyytipenkkariajossa rinnallani vilkuttanut Tapio Moilasheimo ilmoittaa: "Olet sivuillasi (Daily Christian News) maininnut minut nimeltä. Tekstissäsi on virhe. Oletat, että olen SETA:n palveluksessa. Työskentelen Sexpo säätiössä, joka on ihan eri asia kuin SETA niin tavoitteineen kuin toimintatapoineen. Parhaiten saat infoa Sexposta sen kotisivuilta, jotka ovat hieman vanhat, mutta asia selviää. Voinet varmaan korjata virheesi. Ilmeisesti edustat suuntausta, jossa uskotaan vain yhteen totuuteen ja muut ovat pahasti väärässä. Missä on lähimmäisen kunnioitus ja rakkaus? Tapio Moilasheimo Sexpo säätiö - Seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntija Malminkatu 22 E 00100 Helsinki, Finland p.+358-(0)9-6866 4525 +358-(0)50-570 4521 fax.+358-(0)9-6866 4544 Email moilasheimo@sexpo.pp.fi http://www.health.fi/sexpo
VASTAUS: Vanha uutiseni jäi kysymysmerkillä ja alkoi "jossakin seksuaalipoliittisessa", mikä on siis SEXPO. Selvät virheeni aina korjaankin, ja uskaltakaa huomauttaa kuten Tapio! Olen hengellinen tiennäyttäjä enkä kaikkea tiedä. Vain hengellistä Totuutta seuraten on mahdollisuus paeta tulevaa vihaa. Rakastan ja kunnioitan lähimmäistäni juuri niin kuin hengellisen edelläkävijän on se tehtävä. Fariseukset saavat korvilleen joka päivä, vaikken aina käyttäisi sellaista kieltä kuin Jeesus: "Te kyykäärmeitten sikiöt!" Ja "taivaan muodon te osaatte arvioida", mutta tulevaisuudesta väitätte päinvastaista kuin minä, kuin totuus on! Pahimpia eksyttäjiä ovat "monen hengellisen totuuden" miehet. Seuraamisessani ei ole kysymys siitä, että pitäisi kulkea aivan selän takana. Monet lähtevät liikkeelle katuojista ja jopa SETAsta, kunhan hylkäävät heitä vihaavien johtajiensa valheelliset opit. Taitavat monenkin alan johtajat väittää kuten Tapio, jotta saisivat pidettyä pimeän seurakuntansa koossa. Pahimpana aina pidetään sitä yhtä, Totuutta.
KUOLLEITA ON HERÄTETTY. Tarkoitukseni ei ole ollut vastustaa Suomessa yhdistystä, joka uskomattomasti koostuisi henkilöistä, jotka ovat Jumalan voimasta kuolleista heränneet. Sellaisia yhdistyksiä voi jo ollakin maissa, joissa uskoa löytyy enemmän kuin täällä kirkon ja perinnäissääntöjen pimentämässä Suomessa. Irenaeus ns. Lyonin piispa kirjoitti n. 190 jKr. viiden kirjan sarjassaan Valheellisen gnostiksen paljastaminen ja kumoaminen: "Sillä jotkut todella ajavat ulos pahoja henkiä sillä seurauksella, että ne, jotka niistä ovat vapautuneet, usein liittyvät kristilliseen seurakuntaan. Toiset saavat ilmoituksen tulevista tapahtumista: he näkevät näkyjä ja profetoivat. Toiset taas parantavat sairaita panemalla kätensä heidän päälleen. Sen lisäksi, niinkuin jo sanoin, myös kuolleita on herätetty ja he ovat olleet keskuudessamme monta vuotta." Vastaavia esimerkkejä historiassa ja nykyajassa vapaakirkollisen Päivä Oy:n v. 1987 kustantamassa kirjassa "Ihmeet ja merkit. Voimaevankeliointi nykyajan seurakunnassa." - Aiemmin olen uutisoinut piispan Tampereella vastustaneen ihmelahjoja, ja mikäli kirkkoherra Nokialla sellaisia omistaa ja ihmeitä tekee hänen tulisi luopua porton jäsenyyttä todistavista lipereistään ja siirtyä kirkosta seurakuntaan. VENLAskaalassa kulttuuriministeri Suvi Linden pilkkasi Jumalan Sanaa: Ihminen ei elä yksin leivästä vaan - Jumalan Sanasta, minkä tilalle oli laitettu sirkushuveja. Sana karisma tarkoittaa armolahja, karismaattinen on noita ihmelahjoja omistava henkilö. Sana otettiin maalliseen käyttöön Suomessa 1970-luvulla merkityksellä "vetoava", jolloin Hitlerkin luetaan karismaattiseksi henkilöksi.

27. 1. POLIISI VAI ROSVO - VIERASKIRJAN LÖYSIN - SUKUPUOLIVAALEISSA JÄRKEÄ?
Eilisen uutiseen lisäsin miten monet ovat huomanneet Etelä-Saimaan toimivan poliisina, vaikka se onkin rosvo. Nyt asialle tuli vain lisätodisteita, kun katsoin miten juttutuvastaan oli poistettu kaikki jutut missä puhuttiin pakkovenäjästä päiväkodissa. Toki se liittyy Halonen vai Aho keskusteluun siten, että Halonen voi väittää pakkovenäjän kuuluvan vaikka suomalaisten pikkulasten perushoitoon!
Pelastusarmeijan kirpputori Lappeenrannassa on muuttanut LUMmin toimiston tuntumaan Koulukadun itäpäähän. Eilen ostin sieltä vanhan vieraskirjan. Ensimmäinen merkintä on jouluaattona 1943. Kiinnostavin sisältö löytyy sotavuodelta 1944, pitkä lista sotilaiden merkintöjä. Ainoat kuvat kirjassa ovat Tuntemattoman sotilaan ohjanneesta Edvin Laineesta. Kirjan näyttää kers. Gunnar Kosken tervehdyksestä päätellen omistaneen hevoslotta. Toisen tervehdyksen mukaan nimeltänsä Maija. Asuinpaikka Mikkeli, missä ylipäällikkö Mannerheimkin majaili. Viiden kapteeninkin nimmarit kirjasta löytyvät. Kirja päättyy runoon: "Pois tahtoisin mä muuttolintuseni mukaan, on muistos täällä liian läheinen. Ei sinunlaistas ole mulle kukaan. Olit luonani Sä rakas, vain hetkisen." - Sirkus.com mainostaa internettiä ilman liittymis- ja kuukausimaksua. Paikallispuhelumaksut ainakin jäävät. Mitä muuta?
SUKUPUOLIVAALEISSA SITTENKIN JÄRKEÄ? Mitähän miehet muinoin pelkäsivät, kun eivät antaneet naisille äänioikeutta? Kuusi vuotta sitten Elisabeth Rehn julisti: me melkein teimme sen. Minkä? Nainen valtion päämieheksi. Nyt Rehnin kannatus oli muutama prosentti, joten eivät äänestäneet naiset hyvänä pitämäänsä presidentiksi. Välillä presidenttigallupien kärjessä oli Riitta Uosukainen. Romahduksensa syy olikin se, että toinen nainen nousi gallupeissa rinnalle, ja sitten kaikki naiset keskittivät äänensä hänelle, Tarja Haloselle. Tutkimusten mukaan 67 % naisista äänestäisi Tarja Halosta. Pääsyy naisten äänestyskäyttäytymiselle on siis sukupuoli ja ennakkoäänestyksessä ovat käyneet ahkerasti, jotta todistaisivat, ettei korviensa välissä ole mitään. Enkä väitä, että Esko Aho maata pelastaisi vaan valittaessa Halonen laitan Mooses Lipposelle onnittelut, että Halonen jättää ylipäällikön tehtävät Sinulle sodan alkaessa syksyllä. Sinä olet ennaltatietämäni ja PARAS ylipäällikkö tulevassa sodassa tälle maalle. Minulla olisi siis järkisyykin äänestää kahdesta pahasta suurempana pitämääni, koska se näyttäisi sittenkin olevan maalle pienempi paha. Lipposen nahkurin orsipuheista alkaen olen väittänyt, että Lipponen päässee taivaaseen tuhat vuotta myöhemmin kunhan ensin hoitaa kunnolla vihan ajan mooseksen tehtävät. Taidan siis itsekin siirtää Mooseksen tehtävät Lipposelle sillä hetkellä, kun maan hengellisestä johdosta yläilmoihin siirryn. Paljon onnea Mooses, kansanjohtaja! - Jotkut ovat ihmetelleet, kun en ole ollut kehottamassa äänestämään Esko Ahoa. Korkeintaan esimerkkinä linkitän sellaisen kehotuksen tähän.

26. 1. ANIMAATIO - KIRKONPOLTTAJAT - HUUHAATAKO? - AASILLA RAITOJA?
MIKKO Rajakangas on sijoittunut pronssille lumilautahyppelyssään. Pääsivulla on vilautettu temppuaan, mikä siirtyy omalle new animations sivulleen taustamusiikkina A Hard Days Night. HITLERILLÄ tehdään bisnestä eikä natsien hirmutekoja enää muistetakaan, kertoi MTV3, mutta onko niin yksinomaan Saksassa? Olenhan minäkin ostanut alkuperäisiä Hitler-postikortteja. Tosin aina muistan muistuttaakin: Tunne vihollinen, jotta voit hänet voittaa! - Turkmenistan suljetaan evankeliumilta. Ulkomaiset lähetyssaarnaajat ovat joutuneet jättämään maan. Kirkkoja vainotaan, uskovien työpaikat vaarassa, valtavat sakot. Otsikkoja maasta, jota johtaa "profeetta", presidentti Turkmen Bashi, kertoo Ljus i Öster. - Uusi sota Vietnamissa. Nyt "pudotetaan napalmia" Kristuksen seuraajien päälle Vietnamissa valtion itsensä taholta, mutta välittääkö siitä perkeleellinen maailma! Hävettää itseäni, että sotilasmuistoissani v. 1975 on piirretty "rauha nyt mr. Nixon", koska se oli vain propagandan toistoa. Sota Vietnamissa seurakuntaa vastaan nyt ei ole oikeutettu. Vietnam ei kadonnut USA:n napalmilla vaan loppuu omalla antikristillisyydellään. - Kirkkoihin kuulumattomat-sivumme löytyy samasta mittarista kuin Suomen kirkonpolttajat ry. Kirkkojen poltto pitää jättää sille jolle se kuuluu eli Antikristukselle niin on mahdollisuuksia elää ensi vuosituhannella kirkottomassa Suomessa. Pappien kanssa helvetissä typerät saatananpalvojat.
HUUHAATAKO? Ristin Voitossa olevassa ilmoituksessa pyydetään henkiin herätettyjä ilmoittautumaan yhdistyksen perustamista varten p. 09-2568120. Toki ymmärrän hengellisen henkiinheräämisen, mihin johtaa varsinkin Kristusta julistava ennaltatietämiseni. - P. 05-3882221 tai 040-5542637 lupaa ilmaiseksi venäjänkielisiä todistus- ja saarnakasetteja evankelioimistyöhön. - Mainostamani Titanic-traku ei jakajaltaan olekaan ilmainen, mutta minulta saavat - vanhan vitsin mukaisesti - ilmaiseksi naiset, mutta vain p. 05-4585458.
AASILLA RAITOJA? E-S:n päätoimittaja peräänkuuluttaa tänään optimismia. Totuuden sensuroimisen tavallisin syy lieneekin se, että meille on tulossa uskomattoman optimistisesti, mutta vastustajille realistisen huonosti. "Ota kantaa ja vaikuta", niin kerjäten E-S lukijapalstan toimitus kehottaa paljastamaan suhteesi totuuteen, ja jos vähänkin oikeaan suuntaan kuljet sensuuri iskee varmasti. Etelä-Saimaan poliisina toimimisen monet ovat huomanneet tajuamatta, että se onkin ROSVO! - Ilmeisesti SEEPRA-viikkoliitteensä syntytarinaan liittyy se, kun viimeisessä Etelä-Saimaaseen julki menneessä nimimerkkikirjoituksessani vaadin Mustolan sululla olevan ajosuunta kielletty merkin noudattamista (myös poliiseilta) tai merkin turhan seisottamisen poistamista. Johan keksittiin aasille vastakohta, vaikka itse myöhemmin kehitin internetiin viikkoliitteen Aasi. Uudessa Seeprassa houkutellaan vihan aikaan entistä paremman näköisillä kielletyillä, naiset vessassa. - Suomalaisista internetsivumittareista eräs noudatti kehotuksestani omaa sääntöään tietynlaisen sivun poistamisesta mittarista, mutta toinen oli jo poistanut säännöistään kiellon, etteivätkö vessat sopisi mukaan.

25. 1. MUINAISET ESIKUVAT - OIKEAT VÄESTÖENNUSTEET - SÄHKÖN HINTA
ANTIKRISTUKSEN ESIKUVAT. Antikristuksen muinaiset esikuvat ovat Jerusalemiin hyökänneet Antiokus ja Titus. Profeetta Daniel ennaltatiesi heidän sekä kolmannenkin eli varsinaisen Antikristuksen tulon. Antiokhos IV Epiphanes oli kuninkaana 175-163 eKr. Antiokhonoksen toimenpiteet aiheuttivat makkabealaiskabinan 167 eKr. VT:n apokryfinen Makkabealaiskirja kirjoitettiin siihen aikaan ja se kertoo Daniel 11:31:ssa ennaltatiedetyn: "pystyttivät hävityksen kauhistuksen alttarille", 1 Makk 1:54. Jeesus sanoo evankeliumissa Matteuksen mukaan luvussa 24: "Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen - josta on puhuttu profeetta Danielin kautta - seisovan pyhässä paikassa - joka tämän lukee se tarkatkoon - silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille...", jae 15. Se oli vastausta kysymyksiin milloin Jerusalemin temppeli hävitetään ja mikä on oleva aikakauden lopun merkki, jae 3. Titus oli se, joka 70 jKr. tuli temppelin hävittämään. Daniel 9:27 puhuu hävityksistä monikossa ennaltatietäen Tituksen ja aikakauden lopussa tulevan: ennen Jerusalemiin hyökkäystään vahvistaa Jerusalemia koskevan valerauhan, siinä yhteydessä oleva laskelmakin viittaa toisen vuosituhannen vaihteeseen. Jehovan Todistajat ja kirkko kyllä väittävät Jeesusta valehtelijaksi selittämällä, ettei Herra puhunut Danielin kertoneen kuin Messiaan kuoleman eikä mainittuja myöhempiä aikoja. - Keisari NERO, jonka nimestä löytyy lukuarvo 666, oli poliittinen esikuva. Kristuksen syntymästä oli kulunut 69 vuotta kun hän kuoli 31 vuotiaana. Tuli vastaan edellä mainitut ehkä Gorbaan sopivat luvut. Toki Nero oli roomalainen, ja oma merkityksensä on Romano Prodilla, jonka väittämäni petturuus on jo saattanut ilmetä tänään siinä, että hän toisin kuin muut EU:ssa haluaa pitää papereitaan avoimesti kaikkien luettavissa.
ISRAELIN VÄKILUKU 1. 1. 2000 oli 6,2 miljoonaa, joista juutalaisia 4,9 miljoonaa. Muusta väestöstä muslimeja oli 936 tuhatta. Vuonna 1999 maahanmuuttajia oli 160 tuhatta. - Palestiinalaishallinnon alueilla, tulevassa Palestiinassa oli liki 3 miljoonaa asukasta. - Vuonna 1950 Israelin väkimäärä oli 2,3 miljoonaa, joista juutalaisia miljoona ja arabeja 160 tuhatta. - Vuonna 1900 alueella oli 600 tuhatta asukasta, joista juutalaisia 50.000. - Vuonna 1000 väkimäärä oli noin 1,5 miljoonaa, juutalaiset lähinnä muualle ennustusten mukaisesti hajotettuna. - Vuonna 50 jKr. väkimäärä oli noin 2,5 miljoonaa. - Vuonna 1000 eKr. Daavidin aikana juutalaisia asui maassaan noin 1,5 miljoonaa. - Viralliset väestöennusteet sanovat juutalaisten lisääntyvän tasaiseen tahtiin, mutta Raamatun ilmoituksen perusteella tiedämme Palestiinan perustamisen jälkeisenä 3,5 vuotena kuolevan tulkinnasta riippuen vielä 4 - 6 miljoonaa juutalaista. Toki samansuuntainen väestökehitys koskee koko maailmaa. Juutalaisista toisessa maailmansodassa tapettiin kolmannes, 6 miljoonaa. Maailmassakin tapahtuu kaksi suurta kolmanneksen poistoa. 6 miljardista ensin vähenee kolmannes, mm. USA, Suomi? Myöhemmin jälleen kolmannes, mutta onko 2 miljardia? Mikäli viimeinen herätys on sellainen kuin toivon, ehkä jopa 333 - 500 miljoonaa ihmistä pääsee ylösottoon. Jo kuolleista voisi löytyä saman verran, ja ehkä vielä näkyvän paluun katselijoitakin jää henkiin niin paljon. Jumalan ykkönen ja Pirun kuutonen.
SÄHKÖN HINTAA äskettäin tuntuvasti korottanut paikallinen Lappeenrannan Energia muistaa tänään kaupunkilaisia kirjeellä, minkä allekirjoittamalla sitoutuu vähintään vuodeksi siihen yhtiöön saaden 4 %:n alennuksen. Ilmeisesti huomattavasti edullisemmalla hinnalla sähköä myyvät kilpailijat ovat tekemässä tarjouksiaan lähiaikoina. Kaupungin omistama sähköyhtiö kuin katinpaskan kantaja. Onkohan siinä tuleva aihe Hannu Karpolle, joka viime lähetyksessään kertoi lappeenrantalaisesta nuohouspolitiikasta. Ohjelmassa mainitun Mertasen nuohousliikkeen palveluja olemme käyttäneet. Ja jos vapaasti saamme valita tuskin kokkolalainen kilpailija täältä saa markkinoita muutoin kuin kaupungin määräyksellä. Sähköpolitiikasta olisi suurempi syy tehdä ohjelma.

24. 1. KYLMÄ VAI KUUMA SOTA - RASISMI SUOMALAISIA VASTAAN - SENSUURIA NELJÄ VUOTTA
KOHTI KUUMAA SOTAA. Maalliset asiantuntijat ovat myöntäneet kylmän sodan alkavan nyt kun ennaltatiesin tapahtumat kuuman sodan alkamiseksi. On hyvä, että myönnetään alkaneen kehityksen johtavan edes kylmään sotaan, vaikka oikea sotahan on jo siinnyt. Jotkut mediat näyttävät vaikenevan maallistenkin asiantuntijoiden lausumista.
SUOMALAISIIN KOHDISTUU RASISMIA. Eräs huomattava piirre rasismikeskustelussa on, että itse sanakin yhdistetään ulkomaalaisvastaisuuteen. Rasismia vastaan voivat olla olevinaan henkilöt, jotka itse ovat suurimpia rasisteja. Lähi-Idän uutisoinnissahan tämä on tullut monesti esille. Israelia voidaan syyttää rasismista, jos se ei luovuta alueitaan pahimmille vihollisilleen. Vastaavasti kehitys täällä on menossa siihen, että rasisteiksi voidaan sanoa niitä, jotka eivät antaisi Venäjän hyökätä Suomeen, tällä hetkellä vastustavat esimerkiksi pakkovenäjää päiväkodeissa. Sen vielä ymmärtää, että kommunisti lastentarhanopettaja soittelee, että luovu palkastasi, koska et ammattiliittoon kuulu, ja olenkin viratta. Olen sietänyt rasismia tiettyyn rajaan asti. Rasismi, mikä kohdistuu päivähoitopalveluja tarvitseviin perheisiin pakkovenäjänä lapsille menee sietorajani yli. Ja siitä voitte vapaasti levittää vaikka rasismi.doc - Uusin SE-lehti kertoo, miten on tahallaan valehdeltu tilastojen osoittamaa totuutta, että ulkomaalaisväestö tekee lähes kolme kertaa valtaväestöä enemmän rikoksia. Raiskausrikosten määrä on sitäkin suurempi. Vain yksi presidenttiehdokas uskalsi haastatteluissa tuoda esille mitalin toista puolta. Sitä miten ulkomaalaiset tekevät rikoksia suomalaisia kohtaan. Prosentin äänistä saanut oli hyvinkin paras presidenttiehdokkaista, vaikka hyvä ei olisi kukaan, joka Herran tullessa presidentiksi yrittääkään. - Rasismissa huonoimpana pidän sitä, että suomalaiset ovat rasistisia suomalaisia vastaan. Jos jossakin muualla kuin tässä julkaistaan rasismin vastainen kirjoitukseni, saan taas vaihteeksi enemmän sietää rasismia suomalaistenkin taholta. Älköön kukaan jättäkö julkaisematta mielipiteitäni peläten, ettenkö olisi valmis kohtaamaan rasismin. Saattavatkin pelätä, että toiset alkavat pelkäämään. Eihän siitä Veijosesta koskaan tiedä mitä se tekee. Viimeksi tapiseerasi ja laittoi muovimaton yläkerran huoneeseensa. OK. "Huonoa jälkeä tulee". PALAUTE: "Ei uutissivuilla mainittua tilastoa ulkomaalaisväestön tekemistä rikoksista suinkaan ole peitelty ainakaan täällä pääkaupunkiseudulla. Helsinkiläinen 100 ilmaisjakelu-lehti julkaisi sen jo aika päiviä ennen SE-lehteä, joka on sensaatiohakuinen hömppälehti. Ei sitä kannattaisi mainostaa "kristityllä" sivulla."
NELJÄ VUOTTA SENSUURIA. Etelä-Saimaa ei ole julkaissut lehdessään sanaakaan Skinnarilan päiväkodin pakkovenäjästä, mistä internetin juttutuvassaankin on keskusteltu, ja mielipiteen lukijapalstalle faksasin. Lienen jo tehnyt ennätyksen julkaisematta jääneistä lukijakirjoituksista. Neljä vuotta ja puolisensataa kirjoitusta sataprosenttisesti sensuroitu. Mikael Pentikäisen jälkeen sensuroinnista on vastannut päätoimittaja Jorma Hernesmaa. Kirjoituksilleni voitiin naureskella 15 vuotta, mutta viimeiset neljä vuotta ovat Pirunkin mielestä liian uskonnollisia niissä kun ei sitä sen huuhaata ole vaan selkeätä käännyttävää ennaltatietämistä. - Uutis-Vuoksella on parhaimmat mahdollisuudet elää alueella ensi vuosituhannellakin, mikä siis alkaa Jerusalemin valerauhasta ylösottoineen, ja maanpäällisten synnytystuskien 3,5 vuoden ajan olemme turvassa yläilmoissa. Kokemani neljän vuoden sensuuri oli vain esikuvaa siitä, miten vastustajani tulevat nauttimaan Saatanan hernemaasta.

23. 1. PÄIVÄKODISSA PAKKOVENÄJÄÄ - SETALAINEN HALONEN - TÄTIEN SOTA
LAPPEENRANTALAISESSA PÄIVÄKODISSA KAIKILLE VENÄJÄÄ. Etelä-Saimaan internetsivulla juttutuvassa käydään keskustelua aiheesta Aho ja Halonen, missä puheenaiheeksi on noussut seikka, että lappeenrantalaisessa päiväkodissa opetetaan kaikille venäjää. Eräs kysyi: "Mitäköhän mieltä te muut olette tuosta Skinnarilan päiväkodissa käyvien lasten pakollisesta venäjän opiskelusta. Minusta nyt on kyllä menty jo liian pitkälle venäläisten hyysämisessä. Eiköhän olisi parempi että venäjän kieliset opiskelisivat suomea Suomessa, tuota venäjää kuulee lasten suusta täälläpäin muutenkin jo tarpeeksi. Ja eiköhän se auttaisi idästä tulleitakin oppimaan paremmin suomea." Viimeksi on lisätty mielipide otsikolla "lastentarhanopettajan kanta", mutta se saatetaan poistaa, koska Veijonen sanoo terveisiä lappeenrantalaisille päättäjille pakkovenäjänsä kanssa.
Tarja Halonen johtaa gallupeissa presidentinvaalikampanjaa. Maanpuolustus-uutisryhmässä käydään keskustelua aiheesta, miten SETA:n johtajana toiminut Tarja Halonen voisi sopia presidentiksi, samalla puolustusvoimien ylipäälliköksi. Näinköhän vanha aavistukseni siitä, että Mooses Lipponen tulee toimimaan vihan ajassa ylipäällikkönä toteutuu? Ainakin tiedetään, että nykyisin presidentti voi jättää päällikkyyden, ja Halonen hyvinkin jättäisi sen Lipposelle sodan aikana.
TÄTIEN SOTA. Missään ei ennen tätä ole julkaistu seuraavaa tekstiä, mikä on haluttu näihin uutisiin: SETA (Seksuaalinen tasavertaisuus ry:) näkee huolena sen, että suomalainen koulujärjestelmä ei pyri tukemaan ja ohjaamaan nuoria lesbo-, homo- tai bi-identiteetteihin tai niihin liittyviin elämäntapoihin vaan päinvastoin pyrkii uusintamaan yhteiskuntamme heteroseksismiä, eli (normaalia) käyttäytymistä. Mikä on ”normaalia” SETA:n käsityksen mukaan?. Kaikki se mikä vain antaa seksuaalisen tyydytyksen, niinkö?. Onneksi nyt ehdotetulla lainsäädännöllä pyritäänkin lapsen oikeuteen kahteen eri sukupuolta olevaan vanhempaan. Lakityöryhmä on oikeutetusti huolissaan siitä, että ilman heteroparisuhdevaatimusta syntyvä lapsi jäisi juridisesti isättömäksi. Onhan maassamme ainakin 17 000 lasta juridisesti täysin isättöminä ja määrä kasvaa jatkuvasti. SETA määrittelee toimintansa kansainväliseksi ja painottaa voimakkaasti lakikäytännön muuttamista. Kun isyyslaki muuttuisi, sen seurauksena ilmeisesti uuden lain hengen mukaan isänpäivääkin tulisi nimittää parikumppanipäiväksi. Kuitenkaan lainsäädäntöä ei voitane rakentaa ensisijaisesti tyydyttämään jonkun seksuaalisen vähemmistön etuja tai haluja. Tärkeintä on syntyvä lapsi ja hänelle parhaan mahdollisen kasvualustan turvaaminen. Tosin tuon lain himoittuun muutokseen näyttää tulevaisuudessa olevan oivat edellytykset. Nimittäähän presidentti korkeimmat tuomarit ja onhan meillä nyt lakinainen presidenttiehdokkaana. Olan kohautuksella asiaa ei ole syytä ohittaa. Antaahan painoarvoa asialle lisää vielä se että Tarja Halonen oli SETA:n puheenjohtajana kaksi vuotta vuosina 1980-81. Mihin suuntaan laki muuttuu kun presidentinvaalit ovat ohi?. Äänestäjinä, vanhempina ja koululaitoksissa lasten hyväksi työskentelevinä meidän on syytä kysyä itseltämme millaista seksuaali-ideologiaa kouluihin haluamme?

22. 1. MERKIT AURINGOSSA JA KUUSSA JA TÄHDISSÄ - KUU JA AJANLASKU - PÄÄSIÄISLAMMAS
Evankeliumi Luukkaan mukaan 21:25: "Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä." Ilmestyskirja 6:13 puhuu taivaan tähtien putoamisestakin, mikä on "siltä näyttää", kun maa suistuu lähemmäksi aurinkoa kulkevalle radalle. Sitä ennen jo on merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä. Kysymys on eri merkeistä kuin muuttuminen "vereksi", saasteiden vaikutus. Kirkoissa saatetaan vastustaa ajatusta, että kysymys on astrologiaan liittyvistä taivaan ilmiöistä. Ainutlaatuiset komeetat olemme nähneet. Tähti sana Raamatussa tarkoittaa myös planeettoja, jotka 5. 5. 2000 ovat auringon kanssa samalla janalla selvänä merkkinä. - Parhaiten on varjeltu kansalaisilta oikea tieto koskien kuuta Jumalan luomana ja noudattamana merkkinään. Kuunpimennysten samankaltaisuus 1000 vuoden välein on mainittu Spectrumissa. - Ihminen lensi kuun kamaralle vuonna 1969. Joko löytyy Pirun pojalle sopiva syntymävuosi? Kuulennosta on kulunut 31 vuotta ja Gorba 31 syntyneenä vasta täyttää 69 vuotta 2. 3. 2000. Kuunpimennyksiin ja T. Oppolzeriin on tarkoitus palata myöhemmin.
KUU JA AJANLASKU. Kuun näennäiseen vaellukseen purustuva kuukalenteri on kaikkien kalenterien perustana, esittää myös URSA:n Juhani Westman teoksessaan Vanha ja uusi kuu. Heprealaiset ja islamilaiset kalenterit ovat puhtaita kuukalentereita. Muhamed ja kuu. Vastaavaa tutkimusta Kristuksesta on tehty tuskin nimeksikään. Kristuksen kuolinaika on kirkoillakin lähes oikeassa kohdassa. Pääsiäinen kuuta katsomalla pitäisi kai olla kevätpäiväntasauspäivän jälkeinen ensimmäinen täysikuun päivä, mitä käytäntöä noudattavat Jehovan todistajat, ja minä olen katsonut kyseisen viikon oikeata ristiinnaulitsemispäivää, keskiviikkoa. Seuraavat täydetkuut ovat 19. 2., 20. 3., 18.4. Myöhemmin: 18. 5., 17. 6., 16. 7., 15. 8., 13. 9., 13. 10., 11. 11., 11. 12. ja 9. 1. 2001, jolloin siis jälleen kuunpimennys. - Juutalaisten pääsiäinen on aina 14. päivä Niisankuuta alkaen edellisenä iltana, kun kolme tähteä on tullut näkyviin. Se asetettiin Egyptin esikoisten hävittämisen ja israelilaisten vapautuksen muistoksi. Se sai nimensä siitä, että kuoleman enkeli kulki niiden ovien ohi, joiden pielet oli sivelty pääsiäislampaan verellä, 2 Moos. 12:11-27, vaikka käytännössä olisi ollut kysymys esimerkiksi siitä, että egyptiläisnuoret kuolivat, koska olivat olleet ulkosalla tappavan viruksen levittäneen komeetan kiitäessä. Samana päivänä kuukalenterissa tapahtui esikuvan täyttymys, Jumalan Karitsan verenvuodatus pelastukseksemme. - Kristuksen kuolemaa voi muistella vaikka aina illallisen yhteydessä, mutta minulle ristiinnaulitsemisen muistopäivä vuonna 2000 näkyy olevan keskiviikko 19. 4. Päivä on nyt keskellä suomalaisen ja juutalaisen kalenterin kuukauden keskikohtaa ja ilmeisesti myös täysikuu silloin täyteläin. Kristuksen kuolinhetkellä oli siis ainakin alkamassa täysikuu, koska ristiinnaulitseminen tapahtui juuri juutalaisen pääsiäisen alkaessa, ilmeisesti torstai-juhlasapatin aattona eli keskiviikkona. Aapeli Saarisalo Raamatun sanakirjassaan: "Herra söi pääsiäislampaan edeltäpäin ja oli oikea Pääsiäislammas, kuoli juuri samana tuokiona, jolloin lammas teurastettiin temppelissä."

21. 1. KRISTINUSKON JUURET - USKOMATON SUOMALAINEN PRESIDENTTI - KUUNPIMENNYS
KRISTINUSKON JUUTALAISET JUURET. Viikonloppuna pe - su 21 - 23 tammikuuta 2000 (Shevet 15. - 16. 5760) HEINOLASSA. Puhujina messiaanisia juutalaisia Suomesta sekä ev. lut. rovasti Risto Santala. Ohjelmassa mm. verrataan juutalaista ja kristillistä lopunajan odotusta kertoo www.kolumbus.fi/gematria/uutiset.htm
USKOMATONTA mutta totta-nimellä internetsivuni löytyvät erään suomalaisen hittimittarin kärjestä. Eilen tv:n urheiluruudussa kysyttiin presidenttiehdokkaiden mielipidettä suosikki jääkiekkojoukkueesta ja pelaajasta. Esko Ahon suosikkijoukkue oli Tappara ja pelaajista Mölli Keinonen ja Lalli Partinen, uudemmista Jari Kurri ja Teemu Selänne. Tarja Halonen ei tiennyt nimetä ensimmäistäkään suomalaista joukkuetta ja pelaajaa vastaten Suomi ja maalivahti. USKOMATONTA, totesi urheiluruudun toimittaja.
KUUNPIMENNYS. Tänään täysikuu siten, että maan varjo peittää auringonvalon kokonaan maahan näkyvän kuun yli, ns. kuunpimennys. Seuraava väitetään olevan 9. 1. 2001. Tutkimuksen arvoinen asia mm. 1000 vuoden välein sattuva muutos liittyen ns. Saroksen kauteen eli kuu on nyt yhtä keskellä maan varjoa kuin Kristuksen syntyessä. Internetistä en löytänyt tietoja menneistä pimennyksistä. Spectrum kertoo itävaltalaisen T. von Oppolzerin julkaisseen jo 1800-luvulla tiedot kaikista kuunpimennyksistä 1207 eKr. - 2163 jKr. Aihetta pitäisi tutkia lisää. Eikö toiseksi ole poikkeuksellista se, että seuraava kuunpimennys tulee tasan 12 oikean kuukauden kuluttua? Kuuden oikean kuukauden kuluttua on 16. 7. 2000. Onko silloin jokin pimeyden keskipiste? Huomataan jo mainittujen Johannes Kastajan puolen vuoden periodien mahdollisuus tai Herra niistä muistuttaa. Ja se, että 9 oikean kuukauden kuluttua täysikuun päivä on 13. 10. 2000, mitä ajankohtaa olen pitänyt takarajana ylösotolle mikäli siis Jerusalemin valerauha tehdään pari viikkoa aikaisemmin oikeassa kuukauden, vuoden ja vuosituhannen vaihteessa. Mahdollisesti USA saa jo ydinaseesta 9 kk:n kuluttua. Eikö Johannes Kastajan ja Kristuksen syntymäpäivän keskiväli ole kuitenkin uusi kuu eli kuukauden alku 1. - 4. 7. Juutalaiset katsovat kuukauden alkavan vasta seuraavana iltana siitä kun kuunsirppi alkaa näkyä. Miksi USA:ssa odotetaan ylösottoa jo 20. 4. eli juutalaisena pääsiäisenä? Kuunpimennys raamatunselityksissä sikiää pahaa. Vrt. 9. 1. 2001 edellä mainittuihin päiviini.

20. 1. LUETTELONI MERKITTÄVIMMISTÄ KIRJOISTA, JOTKA ILMESTYIVÄT SUOMESSA 50 VUOTTA SITTEN
50 VUOTTA SITTEN Uuras Saarnivaara jo kirjoitti, tietää V. Lehtirannan toimittama Suomen kirjallisuus 1949-1951. Luetteloni silloin ilmestyneistä kiinnostavista nimikkeistä:
Bailey, A.: Kristuksen toinen tuleminen;
Gyllenberg, R.: Korinttolaiskirjeet. - Filippiläiskirje;
Hartonen, V.: Mitä pian tapahtuu (Suomen helluntailaiskirkkojen perusteos edustamastani tulkintatavasta, Daniel 9:27 kuuluu aikaamme.);
Jokinen, W.: Laulujen Raamattu;
Kuusisto, A., A. Saarisalo & V. Perälä: Raamatunhistoria;
Laestadius, L,L.: Dårhushjonet. (Tämä filos.-dokmaattinen julkaisu on pääteoksensa, v. 1851. Ensimmäinen osa viidestä löydettiin vasta 1962. Osittain suomennettu "Hulluinhuone" v. 1968);
Lehtonen E.: Viimeinen aika. (Leo Mellerin edeltäjä, Kuva ja Sanan perustaja oli alkujaan helluntaikirkosta);
Lehtonen, V.: Danielin kirja. (Yritän löytää teoksen tutustuakseni siihen.);
Lindsey, G.: Jumalallinen parantuminen Branham-kokouksissa. (Raamattu ei kerro, että ruumiinsa jäädyttäneet kuten Branham ja Disney nousisivat Karitsan häihin. Lukijoistaan ehkä jotkut.);
MacIntosh, C. H.: Toinen Mooseksen kirja. (Juutalaiskristityn viisiosaisesta uudelleenkin painetusta sarjasta);
Muroma, Urho: Herran Sanan ääressä. - Jumala on rakkaus. - Kilvoituksen tiellä;
Nikolainen, A. T.: Kristillisen etiikan peruskysymyksiä. - Luukkaan evankeliumi;
Olsen, P.: Rukouksella parantaminen;
Paunu, U. & F. E. Lilja: Kansakoulun raamatunhistoria;
Pohjakallio, K. A.: Liha sotii henkeä vastaan. - Eräs vastaus prof. V. T. Aaltoselle. (Tapasin Pohjakallion helluntaiseurakuntien kirjoittajaseminaarissa Hattulassa 1980. Hän oli eniten "maallisten kustantajien" kautta teoksia julkaistuksi saanut helluntailainen);
Pohjanpää, Lauri: Oppikoulun raamatunhistoria;
Profeetallinen näky Pohjolan kohtalosta. (Kirjoittajaa ei mainittu. Yritän etsiä kirjan käsiini.);
Saarinen, J. F.: Ilmestyskirja avautuu;
Salomies, I: Suomen kirkon historia;
Sarlin, K. K.: Eräs meidän ajan profeetta. (Teos vääristelee Hengen lahjoja ja ylistää edesmennyttä unissasaarnaajanaista Parikkalasta.);
Tiililä, O.: Kristinuskon peruskysymyksiä. - Systemaattinen teologia. - Teinien teologia;
Vanhan testamentin apokryfikirjat. - Lisäksi erilaiset Raamatut;
Vuorela, V.: Raamatun hakusanakirja. (Tämä oli tärkeä apuväline Aapeli Saarisalon Raamatun Sanakirjan ohella ennen Iso Raamatun Tietosanakirjaa ja tietokoneversioita.);
Wislöff, F.: Taivas. - Hänen kanssaan Golgatalle. - Uskovien kotien nuorille.
- Sellaista luettiin siis silloin, kun ylösotto oli tulemassa pian, 50 vuoden kuluttua.

19. 1. LARS LEVI LAESTADIUS AJAN MERKKINÄ - SAARNIVAARA/HARTONEN - HUFVUDSTADSBLADET
Olen kritisoinut laestadiolaista liikettä mm. siitä, että se toimii valtiokirkon sisällä ja kieltää Jeesuksen lähetyskäskyn noudattamisen. Tosiasia kuitenkin on, että se herätysliike kokoaa eniten suomalaisia yhteen. Aapeli Saarisalo tulkitsi kuten minä vetäen yhteen Daniel 9:27 ja 2 Tess 2:1-4 WSOY:n julkaisemassa kirjassaan Jerusalem, jos unhotan sinut. Hän kirjoitti myös Laestadiuksesta otsikolla Pohjolan pasuuna. Olen kysynyt, kumpi nykyisin on enemmän Pohjolan pasuuna, laestadiolainen nyk. STT:n päätoimittaja Mikael Pentikäinen, joka kielsi Etelä-Saimaa lehdestään seurakunnalliset ilmoituksemme vai minä Tukholan profeetan ennustamana jatkajana profetialle: Sanoma Pohjolan kansoille? - Laestadius syntyi v. 1800 Arjeplougin pitäjässä Piitimäen Lapissa Ruotsissa, kertoo Lauri Pohjanpää Pyhien saatossa. He elivät Jumalan voimassa-teoksessa Uuras Saarnivaara kirjoittaa Laestadiuksesta parikymmentä sivua. Eräs väliotsikkonsa on "Huutavan ääni erämaassa." Termihän on lähtöisin Johannes Kastajasta. Laestadius ja seuraajansa tulkitsivat Sakarja 6:8 Suomeen siten, että se tarkoittaisi heidän herätysliikettään. Toki siinä kerrotaan tuomion hevosten tulo pohjoiseen maahan suuren herätyksen jälkeen kaiketi vuonna 2000. On huomattava, että Laestadiuskin kohdan tunsi, ja minä kirjoitan hänenkin olleen merkkinä suomalaisille pelastuakseen tulevalta tuomiolta viimeisessä herätyksessä mukana olemalla. Väitän, että suurimman suomalaisen herätysliikkeen perustajan syntymä- ja elinaikakin ovat merkkejä. Tänä vuonna syntymästään tulee kuluneeksi 200 vuotta ja elinaikansa oli 61 vuotta. Laestadius luvuissaan paremmin kuin saarnoissaan opettaa herätystä ja ylösottoa vuonna 2000. Luku 61 löytyy uuden vuosituhannen alkaessa juutalaiskalenterista (57)61 kuin myös edellisen tuomion hevosten tulosta, talvisodasta 1939, "toiseen tulemukseen" 61 vuotta.
Uuras Saarnivaara sai in memoriam tekstini, vaikka hänkin oli luterilainen ja lopun tulkintansa oli omani vastakohta. Daniel 9:27-kirjassani lainaan Saarnivaaralta saamaani kirjettään, missä hän selittää omaa käsitystään. Mainitsematta jää, että jos Saarnivaara olisi oikeassa, kukaan ei pelastuisi vihan ajasta vaan (turha) ylösotto ja paluu heti takaisin maan päälle tulisi vasta tuomion ajan jälkeen. Mutta koska Jerusalemin valerauha tulee Saarnivaara oli väärässä. HARMAGEDON-teoksessaan Saarnivaara sanoo tulkintatapaani varsinkin Vilho Hartosen "Mitä pian tapahtuu" kirjaan uskovien helluntailaisten levittämäksi harhatulkinnaksi. - Hallussani oli eräs Saarnivaaran julkaisematon käsikirjoituskin, minkä sain ostaessani 20 vuotta sitten Ev. lut. opiskelija- ja koululaislähetyksen kirjaston poistoerän. - Saarnivaara oli tuottelias kirjoittaja, ja vaikka jotkut tulkintansa olivatkin vääriä, pääasiassa tuotanto on erinomaista. - En siis epäile, etteikö Uuras olisi nousemassa Karitsan häihin pelastushan tulee vain oikean Kristususkon kautta. "Tehkäämme bisnestä." Saarnivaara ja sadat ystävänsä ovat kiinnostuneita uutisistani disketillä, joita vihan ajan jälkeen löytyy, vaikka kaikki kirjansa olisivat tulessa palaneet. Teen huomiseksi listan parhaista kirjoista, jotka ilmestyivät Suomessa 1949-51.
HUFVUDSTADSBLADET päätoimittaja Sture Gaddin pääkirjoituksessa yhtyy "Suomi kuin Saksa?" uutisiini otsikoimalla: Venäjä liioittelee ulkoista uhkaa. Kenties rivien välistä oli luettavissa, että jalkaväenkenraali Adolf Ehrnrootin mainostama lillan, entinen puolustusministeri Elisabeth Rehn ei olisi ollut Venäjälle mieleinen presidentti. Olen sanonut, että koska ydinaseiden käyttökään ei tule yllätyksenä vaan juuri sikisi, Venäjän oli pakko kerrankin puhua totta: Se on laskenut ydinaseidensa käyttöönottokynnyksen tasolle, mihin riittää kuvitellut Mainilan laukaukset tai tapahtuva salaperäinen suomalaistenkin katoaminen ylösotossa! Toki Venäjän armeija kuvittelee, että Suomessa on tiedettyä enemmän maanalaisia puolustuspesäkkeitä. Kuka sitä nyt maavoimilla uskaltaisikaan iskeä Suomeen, jos kaksi miljoonaa kansalaista on kadonnut iskemään maan alta!

18. 1. JUMALAN MAAN JAKAMINEN ON VIIMEINEN TEKONNE - USKOTAANKO TOTUUTTA?
Putin sanoi haastattelussa kiinnostavasti, että lännessä uskotaan tiedotusvälineitä eikä totuutta. Mikä nyt on venäläinen Pravda? Putinin totena pitämänä olemme nähneetkin ortodoksipappien opetuksen. Onhan Suomessakin kirkko johtamassa kansaa vihan aikaan. Ilmestyskirjassa väärällä profeetalla tarkoitetaan maasta (Israelin) nousevaa maansa jakajaa kuten Peres. Väärä profeetta-termillä Venäjällä olen pitkään sanonut olevan varsin pelottava merkitys: Heidän totuutensa on täsmälleen Totuuden vastainen. Valitettavasti muuallakin maailmassa, jopa Suomessa voidaan uskoa, että jakamalla Israel saavutetaan tuhatvuotinen aika. No itse asiassa siis saavutetaankin seurakunnalle. Mutta Venäjän väärät profeetat uskovat Venäjän saavuttavan sellaisen. - Israel ja Jerusalem internetsivullani selitetään, miten Israelissa on kysymys loppuhistoriallisesta kehityksestä eikä esimerkiksi politiikasta. Jerusalem on suuren Kuninkaan kaupunki kuten koko maa Jumalan. VIIMEINEN TEKONNE. Kuten olen 20 vuotta opettanut, Jooel 3:2 mainitsee vihan ajan tulon syynä Jumalan maan jakamisen, mikä tarkoittaa siis aluetta, mikä Israelilla on ollut sen jälkeen kun arabit 1967 hyökkäsivät ja Jumalan käsi puuttui peliin niin, että varmat voittajat jäivätkin tappiolle. Jerusalemin joutumisen Israelin käsiin ennaltatiesivät juutalaisetkin, vaikka vain seurakunta tiesi, miten siitä vielä sovitaan maailman kansojen viimeisenä tekona.
On mielenkiintoista, miten loppuja tulee myös henkilökohtaisella tasolla. Jeltsin jo liputti ulos silloin kun lähti kumartamaan Pirun pojan ajan sikiämistä Beetlehemiin loppiaisena 2000. Emme olekaan riippuvaisia tiedotusvälineistä vaan takautuvastakin profetiastani luemme totuuden: Ortodoksipapit olivat Jeltsinille opettaneet, että tee siten niin Venäjän käy hyvin. Arvelevat kai, että "Venäjän kirkko" leviää koko maan päälle tuhanneksi vuodeksi. - Sekä Ilmestyskirja että Danielin kirja tuntevat vuonna 1917 syntyneen pohjoisen petovaltion murrosvaiheenkin. Ilmestyskirja sanoo sen jälkeen kahdeksannen olevan yksi niistä seitsemästä eli tietenkin se viimeinen, seitsemäs, Gorba. Stalinin jälkeen yksityisesti hihhuloinutta Malenkovia ei lasketa petovaltion kuninkaisiin. Miten sitten lasketaan nykyiset kuten virkaa tekevä Putin. Hesekielin mukaan Antikristuksen valtakunta on vähintään kahden valtion uusi liitto, mitä tukee kirkonkin uusi käännös, missä "roos" merkitsee "pää, ylin" eikä Russia. Olisi vain Moskovie ja Tuubal alueina tunnetut Venäjä ja Valko-Venäjä. Eikö yksi kukistettava löydy Valko-Venäjän johdosta, jos kerran yhdistyvään valtioon jää vain yksi johtaja. Näin ei tarvittaisi Venäjällä enää kuin Putinin ulosliputus. Termi "ylin" johtaja kyllä viittaisi alemmankin johtajan olemassaoloon. Putinin viimeinen teko sopisi olla Golanin luovuttaminen Syyrialle valehdellen vahvoista Venäjän takuista Israelin turvallisuudelle. Saatanalle on mieleen viimeiset teot. Hän pääsee todella valtaan maan päälle uuden Venäjän avulla edustajanaan pojakseen sanottu Antikristus.

17. 1. AHO JA HALONEN - NÄHDÄ GOLAN JA KUOLLA, VAI MITÄ PUTIN?
SONERAN arkistosta ajankohtaisia linkkejä. Nyt mm. presidenttiehdokkaiden sivuille. - Aho ja Halonen tulivat valituiksi presidentinvaalien toiselle kierrokselle. Uskaltavatko vastata kysymyksiin, mitkä nousevat eilisen uutisestani? Tuleva presidentti on mm. Suomen puolustusvoimien pää vihan ajan alkaessa. - Seuraava Suomen presidentti on kyllä 11. kuten Danielin kirjan 7. luvussa kerrotaan Antikristuksen olevan. Mutta siinä mainittua kolmen kuninkaan nopeata repäisyä ei Suomessa ole tapahtunut. Ja Venäjälläkin on nähty vasta yksi, Jeltsinin meno. - Onko Esko Ahon valinta tai valitsemattomuus varmistunut sillä, että hän on mies kuten Antikristuskin on? Toki "Tulevaisuus on tehtävä"-miehenä ottaa kunnian seuraajilleen. - Olen menettänyt erään seuraajani valtiota ja Esko Ahoa kumartavalle Veikko Hurstille. Minä en ole Hursti vaan voitte lähteä seuraamaan kauempaakin tietäen, että olen kaukana kaikista rajamailla pyörivistä Purhosista. Almanakkatoimistosta lisätietoja vuodesta 2000.
NÄHDÄ GOLAN JA KUOLLA? Syyria harkitsee jatkaako Israelin kanssa neuvotteluja jo keskiviikkona kuten oli sovittu USA:ssa. Sitten Israel ilmoitti, että Syyria ei vielä jatka neuvotteluja. Sitten Veijonen ilmoittaa, että Golan ja Putin ovat ne, mitkä kulkevat rintarinnan. "Putin elää kunnes Golan menee". Voisiko se olla edes yliampuva otsikko? Jos käykin niin, että Putin ottaa päävastuun Golanin ryöstämisestä Israelilta Syyrialle, tulee hänellekin jumalallinen syy vähintäänkin siirtyä sivuun. Hän ei ole Antikristus, jonka tulon olen viisi vuotta julkisesti liittänyt siihen, kun Israelin Jerusalemista ryhdytään neuvottelemaan. - Mitenkähän nyt suu pannaan Venäjällä? Onko "hyvistä" vääristä profeetoistanne ja muista ortodokseista vielä vastusta Suomen profeetalle? Ainakin pidätte huolen siitä, että kolme kuningasta syrjäytetään Gorban palatessa. Jeltsin oli enintään ensimmäinen. Milloin alkaakaan presidentinvaalien toinen kierros Suomessa? Eli silloinko sovitte Golanista Moskovassa? Putinilla viikko enemmän aikaa? Täysin mahdottomia ajatuksia toteutuakseen, ellen olisi profeetta? Vai halusinko nimenomaan sanoa, että tervemenoa tshethseenitappaja Putin? Tehkööt ortodoksipapit ristinmerkkejään haudallasi.

16. 1. TULEVA PRESIDENTTIMME ANTIKRISTUS? - HITLERIN KULTAINEN AIKA TOISTUU
Suomi on tulevan juutalaisvaltion ja viimeisen petovaltion rinnalla yllättävän tarkka ajan merkki. Kuten Grattan Guinnes ym. ennaltatiesivät, vuonna 1917 syntyi sekä Jerusalemin vapautus turkkilaisilta että Neuvostoliitto. Mutta eihän se siihen jäänyt. Syntyi myös Suomi, joka petovaltion poistumisen jälkeen laajenisi Siperiaan asti. - Tänään Suomessa on presidentinvaalit. Ilta-Sanomiin olen elokuussa 1999 saanut läpi mielipiteeni. Nyt faksasin sinne seuraavan: "TULEVA PRESIDENTTIMME ANTIKRISTUS? Venäjä on alentanut ydinaseensa käyttöönottokynnystä juuri presidentinvaaliemme edellä. En epäile lainkaan, etteivätkö Venäjän johtajat kuuntelisi maansa ns. profeettoja johan Clintonin vierailun aikaan ilakoitiin, että hän tuli avaamaan uuden Venäjän, mikä kai kahdessa vuodessa saavuttaisi tuhatvuotisen valtakuntansa. Kun tunnetaan vielä Raamatun ilmoitus, että Antikristus olisi pohjoisen petovaltion 11. presidentti, on kai syytäkin huoleen. Ja kai minuakin naapurissa arvostetaan, olenhan selittänyt Nostradamuksen ennustuksia, että seitsemännessä kuussa 1999 sikisi vihan ajan johtajan tulo mikä siis maaliskuussa 2000 nähtäisiin. Harri Veijonen http://wwnet.fi/users/veijone/." - Todellakin Ultra 7-8/1999 lehden artikkelissani kirjoitin: Olen puhunut 9 kk:n sikiämisajasta ennen kuin huomaan Nostradamuksen seitsemännen kuun 1999 ja maaliskuun 2000 välin 9 kk.
SAKSAN TIE, Otavan vuonna 1941 kustantama kirjani toistaa Hitlerin puhetta mm. tammikuun 30. vuonna 1940. Kuusikymmentä vuotta talvisodan syttymisestähän on näyttänyt olevan sivuillani käänne uuden sodan tulemiseksi vuoden sisällä. Niinkuin nyt syksyä 2000 jKr. edeltää Oslosta alkanut Daniel 9:27:n kertoma seitsemän vuoden aika, KUUSIkymmentä vuotta sitten Hitlerilläkin oli seiskansa kuvitellun tuhatvuotisen valtakuntansa tulolle. Em. kirjan mukaan "kansallissosialismin valtaantulon 7:nä vuosipäivänä puhui Johtaja Berliinin Urheilupalatsissa" mm. "Sanalla sanoen: nyt on viimeinkin tullut kultainen aika." Itse hän on olevinaan oikea kristitty. Propaganda on yhtä totuuden vastakohtaisuutta kuin hyvinkin Venäjän "hyvät" väärät profeetat nyt välittävät Venäjän johdolle. Kirjoitan niinkuin piru raamattua on osattu sanoa teksteistäni Helsingin Sanomainkin mielipidepalstalla. - SUOMI KUIN SAKSA 60 vuotta sitten on Saatanan valhe nyt. Kirkkoherran kielletty kirja internetsivullani on mainittu luetteloa - Freelibraryssani linkkikin - sota-ajan kielletyistä kirjoista, joita itselläni on joitakin dokumenttina. Myös Imam Raguza:n "Sovietismin luhistuminen Suur-Saksan iskusta", minkä kansikuvaa näytän internetissä. Sen mukaan painosta on ilmestynyt myös samalta kirjoittajalta "Moskovan hirmuvaltias". Moskovan valtaistuimelle hyvinkin jo maaliskuussa 2000 istuva Antikristus on sitäkin pahempi kuin yhdistelmä esikuvistaan Hitler ja Stalin, vaikka merkkipäisen läpinäkyvää kieroutta ei huomattaisi muualla kuin seurakunnassa. Kirkko porttona Gorbaa varmasti ylistää. Samoin petomaisesti ajattelevat eivät tajua, että niin sitä syntyy, nousee ja tuhoutuu myös Antikristuksen valtakunta, kuten kuvataan Hitlerin valtakunnasta Tammen kustantamassa teoksessa KOLMAS VALTAKUNTA. Kolmas vuosituhat on alkamassa, ja tuhatvuotinen valtakunta tulee, seurakunnalle, seuraajilleni!

15. 1. VENÄJÄN YDINASE YLLÄTTÄÄ - PAITSI MEITÄ 9 KK:N KULUTTUA - APINA VALMIS TULEEN
Venäjä alensi ydinaseen käyttökynnystä. Tämä ilmenee eilen julkaistusta uudesta kansallisen turvallisuuden doktriinista. Uuden opin mukaan Venäjä voi käyttää ydinaseita "aseellisen hyökkäyksen torjumiseen". Aiemman kolme vuotta julkaistun doktriinin mukaan Venäjä varasi itselleen oikeuden käyttää ydinaseita vain jos valtion koko olemassaolo oli uhattuna. - Raamattu todella käyttää vihan ajan turmion tulosta kirjaimellisesti otettavaa aikamäärettä: niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, 1 Tess 5:3. Ja valerauha on sillä hetkellä. Presidentin vaaliohjelmassa tv:ssä Riitta Uosukainenkin ehätti toteamaan, ettei hän usko maailmansodan syttyvän. Keidet yllättää turmio? Meitä ainakin petovaltio itse opettaa, että Kostajan valerauha on tulossa ydinaseiden käyttöönottoineen noin 9 kk:n sisällä. Vihan aika lienee siis alkanut 15. 10. 2000 mennessä. Danielin kirjan lopun perusteella olen selittänyt, että 45 päivää myöhemmin Antikristus on jo aloittanut sotansa tai jopa vienyt kuvansa Jerusalemiin Kristuksen taivaaseenastumisen kirkkoon. "Voi Suomea loka-marraskuussa, jos Gorba tulee takaisin." Taitaa ollakin niin, että sota alkaa kahdessa viikossa, ja kuukautta myöhemmin Goog on Jerusalemissa. - Vielä tänäänkään tuskin kukaan laillani uskoo, että Gorba tulee valtaan. Toisaalta se on hyvä, sillä pian tiedätte, ettei kristikunnassa kannata seurata kuin minua.
ÄLÄ OLE APINA. On mukava kun voi verrata uutisia vuoden ja kahden takaa näiltä päiviltä. Kaksi vuotta sitten uutisoitiin klooneista, ja nyt on kerrottu apina kloonatun. Ja siinä tuleekin loppu, koska Jumala ei salli ihmistä kloonattavan. Tai vaihtoehtoisesti juuri nyt on saatettu sikiämään klooni-ihminen, joka syntyy kuolemaan vihan ajan alussa. Jumalan tuomio ei tule yhtään aikaisemmin kuin ihminen itse pakotti Jumalan niin tekemään, jotta elämä jatkuisi kuten vedenpaisumuksenkin ansiosta. Vuosi sitten kirjoitin, ettei Herran tulo viivy yhtään, ja oikeaan vuosituhannen vaihteeseen keksivätkin Jerusalemin valerauhansa ja muutkin asiat, mitkä takaavat arkkia vastaavan pelastumisen Nooan kaltaisille. - Eikö Jumala sanonut, ettei uutta vedenpaisumusta tule, voisi kysyä Piru ja portto. Ei siis tarkoitustakaan heillä valmistautua pakoon tulevaa vihaa vaan väitellä kuin apina totuutta vastaan. Vedenpaisumus oli merkkinä sitä pahemman ajan tulemisesta nyt, Matteus 24:21. Vuosituhannen "siitosvaiheeseen" liittyi 9 kk myöhemmin huipentuvia asioita tukuttain. Myös pelko kulkuvälineiden putoamisesta, törmäilystä on aiheellinen yhdeksän kuukautta myöhemmin. Kaikkialla seurakunta ei ole yhtä järkevä kuin sivujeni lukijat, että osaisi varoa lentokoneen, auton, tms. rattiin menemistä syys-lokakuun täyttymyksen tullessa.

14. 1. PYHÄKOULU JA SAARA - PIMEITÄ LAHKOLAISIA SUOMESSA UUTISRYHMISSÄ
"Kristillisessä" Suomessa on ollut televisio yli 40 vuotta, ja sensuuri on kohdistunut koko ajan täydellisesti sellaiseen kuin lasten pyhäkoulu, jota ohjelmaa nyt on vedottu saatavaksi. Kirkon pyhäkouluissa tavallisesti valehdellaan, että on vauvana muka kastettu ja sen vuoksi taivaan portit avautuisivat. Nyt varmasti lisättäisiin, että pitää varoa sellaisia "ei-seurakuntalaisia", jotka on "uudelleenkastettu" ja opettavat kuten minä seurakunnan edelläkävijä muka maailmanlopulla pelotellen sitä pahemmastakin ajasta pelastukseen seuraajani johtaen. - TV:ssä vasta rienattiin pyhäkoululaulua "Musta Saara", mistä nimestä suvussamme parhaiten muistetaan Mustien Saara. Helluntailainen lähetyspioneeri, joka eli kaksinverroin ikään, minkä saavutan huomenna.
PIMEITÄ KIRKOLLISIA JA ATEISTISIA LAHKOLAISIA UUTISRYHMISSÄ. Raamattu ennaltatiesi "Ei Jeesusta tulekaan"-pilkkaajien tulon, 2 Piet 3:8, minkä jo vuoden 1986 kirjasessani mainitsin ensimmäisenä listallani: Erehdyksiä Jeesuksen paluusta. Internetin pääsivullani oli ainakin kuukauden ajan ennen ns. vuosituhannen vaihdetta kuva ja toteamus: "Voimme ennaltatietää senkin, että vielä 1. 1. 2000 tulee pilkkaajia, jotka sanovat, ettei mitään Jeesusta tullutkaan, vaikka Hän tulisikin oikeassa vuosituhannen vaihteessa, syksyllä 2000." Poimin uutisryhmistä pari senkin todistavaa esimerkkiä. Toinen kirjoitti "No eipä se loppu sitte vielä tullukkaan...". Vielä pimeämmäksi laittoi Juhapekka T.: "No niin. Vuosituhat vaihtui ja ilmeisesti aikas monikin uskonlahko esitti ennusteita että maailmanloppu tulee juuri silloin vaan eipäs tullutkaan. Ja ilmeisesti jotkut uskonlahkot tekivät joukkoitsemurhan juuri vuosituhannen vaihtuessa. Mutta osaako kukaan mainita nimeltä tuollaisia uskonlahkoja? Oliko niitä oikeasti paljonkin? Löytyykö WWW:stä lisätietoja?" Tänään vastasin hänelle uutisryhmässä, että ainakin yksi pimeä lahkolainen, hän itse löytyi, joka toteutti seurakunnallisen ennaltatietämäni erinomaisesti. Tosin osasyyllisiä ovat valtamediat, joiden varaan maailma jää ja hukkuu. - Uutisryhmässä toteamukseni miten ennaltatiesin Jeltsinin eron ajankin saa jo irvokasta palautetta, mihin voisin vastata, että seuraavaksi sanotte, etten ennaltatiennyt Gorban paluuta. Sitten etten ennaltatiennyt hänen ilmestymistään Jerusalemin valerauhaan. Ja sitten keksisivät, että olemme kadonneet maan alle. En enää vastaa vaan toivon, että seuraavat seurakunnassa yläilmoihin Karitsan häihin. Kuinka paljon ennemmin minkäkin tiesin -kirjoitukseni lopussa olevaa monet silti toteuttavat: Etsivät vain uutta pilkattavaa. Ja sitä kun ei sivuiltani koskaan vastaan tule, pysyvät varmasti mieluummin lukemassa jotakin muuta.

13. 1. HEDELMISTÄÄN PUU TUNNETAAN EIKÄ APRILLIÄ - KUIN KUOLLEITA HERÄTETTÄISIIN
Miksi aina pitää olla vihollisia, otsikoi eräs henkilö kirkollisessa Kotimaa-lehdessä. Enää ei olekaan ev. lut. kirkolla vihollista Roomassa, Moskovassa tai Jerusalemin valerauhantekijöissäkään päin, päinvastoin. Seurakunta sensijaan varoo niitäkin, jotka ovat ystäviä Ilmestyskirjan epäpyhälle kolmikolle. Vihollinen ON Perkele, ja hän kiertää ympäri kuin karjuva leijona etsien kenet saisi niellä. Ystäviään ovat ne, jotka on saanut pauloihinsa, toki muuallakin kuin kolmessa pääsuunnassa. Kenellä ei ole vihollista, hän on jo Saatanan oma. - Hedelmistään puu tunnetaan. Siinä Raamatun ilmaus, jota mielellään kirkossakin käytetään. Venäjän vt. presidentti Putinillakin on varmasti hyviä hedelmiä ortodoksikirkon mielestä, yhdessä kirkonmiesten kanssa ristinmerkkejä eilen nähdyssä tv-ohjelmassakin tekivät olihan tshethseeneillekin ristejä pystytetty. - Kautta aikain kirkko pystytti ristejä seurakuntalaisille ja syytti sitä huonoista hedelmistä, tosin tällaisia "kerettiläisiä" tekstejäkään ei tulelta säästänyt. Ja takaisin tuleva merkkipäinen peto polttaa sen porton elossa olevat jäsenet tulessa, Ilm 17:16. - EI APRILLIÄ. Jumalan Sana ei ole aprilliä. Mutta kirkon hyväksymässä kalenterissahan aprillipäivä on 1. 4. Huomaattehan, että minun syntymäpäiväni oli tarkalleen siinä, missä oikean kalenterin mukaan kolme kuukautta vuodesta oli kulunut. Aprilliä koko Veijonen ja juttunsa, opettaa maailma ja sen kirkot. Onpa mielenkiintoista katsoa tilannetta kirkon aprillipäivänä 1. 4. vuonna 2000! Jumalan totuus ei kelvannut, valheseen oli mielistytty, 2 Tess 2:6-12, ja Karitsan vastakohta on Peto. - Ai kun oli huonot hedelmät ukko-Nooalla kirkonrakentajien mielestä. Kansa pilkkasi mokomaa "hullua", joka vain arkkiaan rakensi eikä tehnyt mitään "kunnon työtä". NOOA oli muuten 600 vuotias kun vedenpaisumus tuli. Selvä viittaus siihen, että 6000 vuotta Aadamista alkaa Kristuksen varoittama vedenpaisumusta ja maailmanloppua pahempi aika, Matteus 24:21. Eikä mikään vitsi, että Lappeenranta 350 vuotta on minulle merkkinä, Nooa eli vedenpaisumuksen jälkeen 350 vuotta, mikä kuvaa 3,5 vuotista tulevaa Antikristuksen aikaa. Ja edellä on mainittu, miten vuosi Nooan kuollessa oli 2000 Aadamista. Vain hullut nauravat Jumalan Sanalle! Mutta minä olen kuin yksi Nooa ja seitsemän sielua lisäkseen pelastui. Nyt en tyydy vähempään kuin kaksi miljoonaa suomalaista. Vihan ajan jälkeen myönnetään, ettei paras maanpuolustaja ollut eniten tappanut vaan eniten pelastukseen johtanut. - "Ei ihmistä saastuta se, mikä menee suusta sisään vaan mikä tulee suusta ulos", sanoi Kristus. Sivuiltani ei paskaa löydy. Kirkko ja muu maailma kyllä voi varoittaa näin "huonoista hedelmistä". HERÄTKÄÄ, julistaa jehovalaisetkin, vaikka kieltävät ihmeemme. - Jukka Kauppalalla linkki tälle uutissivulle. Hän kertoo mm. Suomessa vierailleesta saarnaajasta, jonka rukouksen kautta väitetään parantuneen, peräti heränneen kuolleista viisi ihmistä! Kauppalan sivujen osoite: www.zarnet.fi/sana. Jeesuksen sanojen mukaan seurakunta tekee vielä suurempia ihmeitä kuin mitä Hän teki. Suurimmat ihmeet ajoittuvat seurakuntakauden viimeiseen puoleen vuoteen. Ennaltatietämiseni on maailman mielestä yhtä mahdotonta kuin kuolleitten herättäminen. Siksi se ei juuri vaivaudu tutkimaankaan ihmeitä täältä.
Eilen postitetussa viikkotiedotteessa mainittiin mm. tällainen asia. Kaikki sivujemme ystävät sen voivat lukea.

12. 1. NYSSEN VUOSI - TOP 100 CHRISTIAN LINKS SUOMESSA - VIELÄ VOI ÄÄNESTÄÄ
Profetiaa on helpompi tutkia tulevasta ajasta kohti nykyistä. Toistan, miten päätepiste on selvä: Kristuksen ja Antikristuksen ilmestyminen. Puoli vuotta ennen Jerusalemin valerauhaan ilmestymistään Antikristuksen on tultava (2 Tess 2:3), ilmeisesti valtaan petovaltiossaan. Takaisin tulonsa on pakollinen parodia tuleehan Herrakin. Gorban todistus Kristuksen kolmen päivän ja yön haudassaolosta, ylösnousemuksesta tapahtui elokuussa 1991. Jotkut sanovat siinä loppuneen hallinta-aikansa, vaikka hän muodollisesti hallitsi vuoden 1991 loppuun. - Sanakirjassani olen selittänyt pedon lukua hieman totutusta poiketen tuon ihmisen elinvaiheisiinkin liittäen. Paholainenkin on ominut itselleen tuon luvun tosin tehden siitä muunnelmia kuten 69. Käyttämämme almanakka on ylösalaisin pannen myös suhteessa oikeaan Luojan luomaan kalenteriin. Minä olisin 6 ja 9, vaikka Gorba täyttää 69 vuotta 2. 3. 2000. Toiseksi tähän vuoteen kai päädytään laskemalla yhteen ensimmäinen hallinta-aika ja poissaolon pituus. Ilmestyskirja 17:10 ennusti petovaltiossa ajankohtaa, jolloin viisi sen johtajaa oli kuollut, kuudes hallitsi eli vuosi täytyy olla 1985. Jo Danielin kertoma (Daniel 7: 7,8, 20-25) ennustus jatkuu, että Antikristus olisi seitsemäs (Leninistä), ja "kun hän tulee pitää hänen vähän aikaa pysymän." Vähä-aika on enemmän kuin Danielin mukaan kolmella Pedon edeltä "nopeasti reväistyllä". Aika Antikristuksesta puhuttaessa voi olla kuutosia, mitä todistaa myös termi vähäinen. Hallitsiko Gorba 6,66 vuotta? Ainakaan hän ei ollut poissa kahdeksaa vuotta vaan se oli Jeltsinin aika. Mutta katsotaan vuosia 6,66 + 8 = 14,66 vuotta. Ja mikä olikaan Gorban ensimmäisen valtaan tulon ajankohta? 11. 3. 1985. Siihen lisää 14 v 9 kk on noin loppiainen 2000, Herran paluun sikiämishetkeksi nimittämäni. Kastaja sikisi puoli vuotta aikaisemmin, juhannuksena, jolloin kirkko väittää hänen syntyneen. Kostajankin tulo on täytynyt sikistä juhannuksena, olen pitkään väittänyt. Niin ainakin saadaan minullekin tärkeä ajankohta 30. 3. 2000, jolloin oikeaan vuosituhannen vaihteeseen on puoli vuotta. - Voidaan tietenkin väittää, että Veijonen näkee kuutosharhaa, mikä koostuu luvuista 1 ja 5, ja siitä päättelee Pedon tulevan kunhan 15 vuotta maaliskuusta 1985 on kulunut. Tai vaikka laskee yhteen luvut 6 ja 9 miten päin tahansa. Harhaan johtaakin sekä isä että poika Perkele. Pian meitä seuraa koko järkevä Suomi. Kaikki, jotka eivät seuraa vastakohtiamme vihan aikaan.
TOP SATAAKIN VOI ÄÄNESTÄÄ. TOP 100 Cristian links in Finland-sivu päivitetty. Uutena löytyy mm. Veikko Pekki (20.) ja Marko Tunturi (98.). Markon sivulla paljon mielenkiintoisia linkkejä. Top 100-sivulla on ruskea iso palkki, mitä kautta voitte äänestää sivua Suomen top-saitit listalle päivittäin kuten myös esim. tätä profeetan uutissivua sivun yläosasta. - Presidentinvaalien ennakkoäänestys päättyi, mutta vielä voi äänestää sivujamme, vaikka listojen hännille, mihin maailman mittarissa ensimmäiseksi tulijoiden sopisikin sijoittua.
Keihäänheittosivulleni lisätty heittolajilinkki USA:ssa. Tulee vielä tämäkin: Morjens Harri! I am Jeff Gorski, new American National Javelin coach, and coach of Tom Pukstys and mant other top US throwers. I have a website for my club, Klub Keihas, that I'd like to link to your wonderful site; address- www.intrex.net/klubkeihas there is also one for a site where I am selling javelin related items; address- www.intrex.net/JAVELAND I was in Pihtipudas for the Keihaskarnivaalit in July and will return again for the 30th event in July!! In May Juha Laukkanen, Mikke Ingberg and Harri Haatainen will come here to my home in North Carolina to train for a month, as they did last year. I hope to battle Tapio on the log next time I come to Suomi!! Kittos; Jeff Gorski - Siis Laukkanen, Ingberg ja Haatainen olisivat menossa toukokuuksi Jeffin luokse harjoittelemaan.

11. 1. BIBLE ITSELF A MIRACLE - KAKSI VUOTTA SEISKAN EDESSÄ JA TAKANA - KOLME TULOA
"Bible itself a miracle". "Raamattu itsessään ihme" on englanninkielinen kirjanen, mikä oli taannoin kristillisessä antikvariaatissani. Ostaisin sen takaisin vapaakirkolliselta pastorilta nimeltään Vesa Koivu. Teos kertoi Raamatun luvuista, missä olennaisia ovat 1 ja 7. - Ultra-lehteen tarjosin viimepäivien juttua ihmeistä itsessäni samoin kuin viestitin tätä uutisryhmiin. Niinkuin syntymävuotenikin yhdistelmässä 5 ja 5 olisi jotakin taikaa, kun Jumala laittaa siihen osuvassa kuukauden vaihteessa peräkkäin SEITSEMÄN luomaansa taivaankappaletta, 5. 5. 2000. Silloin "sikiämisestä" tarkalleen NELJÄ uuden kuun väliä, kuukautta Spectruminkin mukaan. Viisi kuukautta jäisi aikaa narrin ja Herran "syntymään", ilmestymiseen. Toinen siis valerauhaan ja toinen pilviin. Ja taivaallisessa Jerusalemissamme rauha kestää niin kuin Gorba on sanonut sen kestävän täällä. - Toinen juna ajoi päin punaista, on kerrottu Norjasta. Muistatte, miten kirkko.htm sivuni kieltää sata kertaa olemasta mukana Roomaan päin menevässä junassa. - Harrinpäivän uutisessani minulla oli tupla vitonen kun Heinolla tupla nelonen syntyessään ja kuollessaan päinvastoin. "Sikiämisvaiheessa" täytin 45 vuotta. Eikö Harri Heino suorastaan vaadi "Mihin Suomi nyt uskoo" teoksensa rinnalle kirjaani! En väitä, etteikö Heino olisi ollut samalla raiteella. Mutta kristinuskossa hän saattoi nähdä pahaa siellä, missä kuljettiin päinvastaiseen suuntaan. Jeesuskin puhui seuraamisesta. Kolme kiellettyä pääsuuntaa ovat: Paavin Rooma, Antikristuksen petovaltio ja Israelin maata jakava juutalaisjohto. - Ruotsin kuninkaalliset vierailivat juuri paavin messussa, ja heitä pidetään maan luterilaisten keskuudessa hyvinkin seurattavina. Raamattulinkeissäni kerroin, miten sata vuotta sitten luterilaiset veisasivat: "Paavi Perkeleen Anttikristus."
Kirkon ja seurakunnan tutkija-Harrien vertailu voisi kiinnostaa monia enemmänkin, mutta päätarkoitus on tutkia Daniel 9:27:ssä mainittua, nyt jo siihen liittyviä salassa olleita asioita. Jeltsinin valtakausi kesti kahdeksan vuotta. 21. 5. 1998 otsikoin artikkelin Tehdäänkö Lähi-Idän rauhaa kymmenen vuotta?, mutta yhdeksään näyttää jäävän kuten kuukausia "sikiämisajassa." Tuossa tekstissäkin pidin todennäköisenä, että syksyllä 1998 alkaa loppuhuipennus valerauhassa. Sellainen alkoikin Venäjän uutistoimistonkin osaessa ilakoida syyskuussa 1998: Clinton tuli avaamaan uuden Venäjän. Valerauhaa oli tehty seitsemän vuotta ja jäljellä olisi kaksi. Samoin alussa oli kaksi, jotka eivät vielä olleet mukana Daniel 9:27:n vuosiviikossa eli seitsemässä vuodessa, joiden "aikana" valerauha valmistuisi Jerusalemille alkaen siis Oslon sopimuksesta.
KOLME TULOA. 2. 3. 1931 (Gorban syntymä) ja 11. 3. 1985 (ensimmäinen valtaantulo). Puuttuva x? ENNEN kuin tiedettiin Venäjän 2000 kesäkuun presidentinvaalien peruuntuvan olin julkisesti kirjoittanut, että Gorba tulee, muttei ainakaan niillä vaaleilla jos vaaleilla lainkaan. Paluun ajankohtaa olen moneen kertaan väittänyt maaliskuun puolivälin jälkeiseen aikaan ENNEN kuin oli kerrottu, että presidentinvaalit tulisivat maaliskuussa. Jos nuollaan kirkon riemuvuoden - saahan se petonsa - postimerkkiä, x olisi 15. 3. Jos lasketaan edelliset pedon tulopäivät aikavälinä, x olisi 20. 3. Entä mitä sanoo juutalainen kalenteri? Jos vähennetään puoli vuotta vuodenvaihteesta, "Kostajan" tulo olisi 30. 3., mitä tukee myös itseeni liittyvä, siihen asti salassa pitämäni selitykseni "aasin tamman varsasta". Tosin olen sen jo kirjannut internetiin ja saattaa etsiville löytyä.
LINKS: Pictures of Lapland All about hunting in Finland - Vesan metsästyssivut. TITANIC-trakt picture Trakua levittää: Traktaattipalvelu PL 25, 32741 Äetsä. Puh/fax 03-5133285.

10. 1. NELJÄ VUOTTA TOISEN KAUDEN PITUUS - NYSSE JA GILGAMES
Internetissä löytyy tutkimus helluntailaiskirkkojen kirjallisuuden reunaehdoista. Vain suuri "maallinen" kustantaja voisi kustantaa seurakunnallisen teokseni: "NYSSE TULEE. Elvis, Jeesus ja minä." Siinä on työnimi käsikirjoituksella, mikä oli valmis toissapäivänä. Jos sellainen kirjana joskus ilmestyy niin nyt voitte lukea jo sen jatko-osaa. Nimenä voisi olla vaikka NYSSEN NELJÄ VUOTTA. Kustantaja rikastuisi, jos tulisi toinen bestseller edellisen perään tekijältä, joka kirjoittaa toista talvisotaa etukäteen. Onhan se hieman eri juttu kuin Väinö Linnan Tuntematon sotilas, vaikka kirjallisia ansioita ei Veijosen teksteissä ole. - Enää ei liene tapahtumien ajoittamisessa epäselvyyksiä. Gorba tulee keväällä 2000, ja Kristuksen näkyvä paluu on siitä noin neljän vuoden päässä, koska Antikristukselle valerauhaan ilmestymisensä jälkeen annetaan kolme ja puoli vuotta. Gorban neljästä vuodesta on kyllä puhuttu jo edelläkin mm. 19. 9. 1999 ja 15. 9. 1999. 21. 9. 1999 toistin, eikö kukaan auta Jeltsiniä siirtymään sivuun seitsemän vuotta sen jälkeen kun. Mielestäni onkin selvää, ettei Jeltsin tehnyt itse päätöstään lähteä seitsemän vuotta ykköseni jälkeen vaan joku mm. ortodoksikirkko häntä todella siihen "auttoi", vaikka asiaa ei koskaan myönnettäisi. - Samalta päivältä löysin myös jonkinlaisen vastauksen kysymykseeni, mikä kumman Jumalan siemen minä olisin: ns. hölmöt ajatukseni ovat raamatullisia ja niissä on TOTUUDEN SIEMEN. Olen valittu puhtaan siemenen kylväjäksi, vaikka kirkon jäsenet sitä ilmaisua itsestään käyttäisivät levittäessään mustaa siementä. Eivät niinkään myrkkyä, sillä pimeydestäänhän me opimme jatkuvasti. "Luojan kiitos", että saivat loppiaisenkin työmarkkinajärjestöiltä takaisin tarkalle paikalle, Jumalan siemenensä lähettämispäivään, jolloin Herra "sikisi Pyhästä Hengestä".
NYSSE on tamperelainen termi, mikä on suomeksi "NYT SE TULEE". Vanhastaan sitä hoettiin silloin, kun Tampereella 1970-luvulle kulkeneet "sarvipäät", johdinlinja-autot olivat saapumassa pysäkille. Ja noita lapsuuteni kivoja linjureitakin sillä nimellä on kutsuttu.
GILGAMES on babylonialaisen kirjallisuuden merkittävin eepos. Se perustuu vanhaan sumerilaiseen aineistoon saaden lopullisen muotonsa 1100-luvulla eKr. Se sisältää myös tarunomaisen kertomuksen suuresta tulvasta. Gilgameksen taru voi olla aikaisempaa perua kuin Raamatun vedenpaisumuskertomus on kirjoitettu. Mutta vedenpaisumuskertomus kuten muutkin kertomukset Raamatussa ovat totta, vaikka vanhimmilta osiltaan yliluonnollisesti tiedettyä historian kuvausta, profetiaa taaksepäin. Skeptikoille on ongelma ennaltatietäminen kaksin verroin, kun he ymmärtävät, että tulevaisuuden tietävä Raamattu olisi totta myös muinaisilmoituksensa osalta. En tarkoita, että kaikki tulkinnat Raamatusta olisivat totta.
TOIVOMUS, että kulkisitte kaikki pääsivun kautta. Jotkut tulevat suoraan tälle, keihäänheitto-, karaoke- tai muulle sivulleni enkä tiedä kävijöiden todellista määrää. Menneellä viikolla kävi pääsivullakin jopa 150 vuorokaudessa. - Esimerkiksi tällä uutissivulla kävi viikonvaihteessa enemmän vierailijoita kuin pääsivulla. Suosittu on myös John Lennon now sivuni. Jopa tuhanteen vuorokaudessa nousee parhaimmillaan jollakin sivullani kävijöiden kokonaismäärä! - Englantilainen mittari laskee uutissivun vierailijoita vuorokauden kuluessa sikäli kun toimii ja hyväksyy pitämään ulkomaisen sivun mitattavanaan.
LIVEPRAYER. Olen kysynyt lupaa yhdistää pääsivulle yötäpäivää näkyvä ja kuuluva rukousohjelma. Palautetta sen toimivuudestakaan ei ole tullut. Ohjelman näkymiseksi pitänee olla imuroinut MediaPlayerin uusin versio. Sittemmin siirretty isommassa koossa omalle sivulle nimellä: VIDEO

9. 1. HÄMMÄSTYKSENI JATKUVAT - VASTAKOHDAT - KUSTANNUSLIIKKEITÄ - TEKSTEJÄ
Enpä ole kuin ehtinyt ihmetellä mikä kumman Jumalan siemen minä olen niin jatkoksi tulee nimipäivä sukunimestäni: VEIJO. No kun Pirulla on poikansakin varas ja minä vain vien Pelastajan matkaan niitä, jotka tällaista aasia seuraavat niin koettakaa ymmärtää. Joku voisi sanoa, että onhan myös Veikon ja Velin nimipäivä. Ei paljon lohduta. Ainoat lankoni ja enoni ovat Veikko ja Veli. Paljon onnea! - JA VIELÄ: Jätin siis mainitsematta mitä liittyy ajankohtaan 30. 3. muuta kuin, että olisi Johannes Kastajan oikea syntymäpäivä eli puoli vuotta oikeaan vuosituhannen vaihteeseen eli Jerusalemin valerauhaan eli "Kristuksen toiseen syntymään", eli Karitsan hähin, mihin seurakunnan lähtö tulee viimeistään kuin kumartamaan kuin itämaan tietäjät muka loppiaisena tekivät ja Pirun pojan ilmestymisen siintymistä kumarsi Jeltsinkin nyt Beetlehemissä. Noin 30. 3. 2000 olen pitkään sanonut tulevan olemaan "Kostajan", oikean Saatanan pojan, Antikristuksen tulo, noin puoli vuotta ennen valerauhaan ilmestymistään. Venäjän "valevaalit?" on luvattu ajankohtaan 26. 3. Pitää taas vertailla juutalaiseen kalenteriin.
ZEW EI TOISTAISEKSI VASTAA SÄHKÖPOSTEIHIN. Internettyötoveri Moshe Zew joutui ilmoittamaan, että varansa eivät salli enää jatkaa internetissä. Ilmeisesti kuitenkin hyvät sivunsa pysyvät tai yritämme niiden säilymisen turvata yhteisvoimin, kiitos!
Vastakohdat täydentävät toisiaan, totesi RITU YLIPAHKALAN (kuva inet-sivuillani. Ei päivitetty aikoihin) työnjohtaja, kansanedustaja M-L Tynkkyläinen MTV3 6. 1. klo 19.30. - Jos minä olen Jumalan uuno, numero yksi, Pirun kuutosen kanssa on yhteensä täydellinen Jumalan seiska. Minä yhdessä Jumalan seiskan kanssa on kahdeksan, mitä täydellisiä vuosia nyt kirjaimellisesti todistaa Piru poikansa tulolla. - Ette ainakaan kaikki voi pitää lukuja hullutuksena, koska ennustamani tapahtumatkin toteutuvat kuten Jumalan luvuistakin luen. Ykkönen + kahdeksan on tätä päivää. VEIJO NE.
TÖRMÄYS = VASTAAN KOHTAAMINEN. Jos junatörmäyksen paikkaa olisi pitänyt arvata, ensimmäisenä olen nykyisin sanonut NORJA, missä OSLON sopimuksesta aloitettiin "seitsemän vuoden aikana Jerusalemin saavuttava valerauha" (Dan 9:27). Ja pitkään etukäteen sanoin sen, että valerauhan päävastuu siirtyy USA:sta vastakohtaansa Moskovaan. Viimeisten maallistenkin tietojen mukaan siellä järjestettäisiin ehkä kuukauden kuluttua Lähi-Idän rauhankokous. - Ykkösluokan lähetyssaarnaaja on HARRI + VEIJO napakympin (5+5) vuonna syntynyt? Pirulla ainakin riittää hupia ylösalaisin pannen tunnusmerkkinä luku 69, mutta kaltaiseni lähetyssaarnaajan todistelee olevan hulluin ylösalaisin valehdellessaan. (kirjoitettu ykköskuun 6. Kolme päivää ennen kuolemaani, valehtelee Piru. Muistakaa aina vastustaa pahaa niin se pakenee, Jaakob 4:7. Eihän tässä enää uskalla miettiä minkäänlaisia vastakohtianikaan, koska Heinokin jo kuoli.)

Kustannusliikkeitä (uusi vanha tekstisivuni). Ja tässä hyvä linkkisivu kustantajista Käsikirjoituksia valmiina meilläkin. Esimerkiksi Moshe Zewillä 10 disketillistä itsetutkittua gematriaa, mille löytynee kustantaja vasta Herran hallitessa. Osmo Pöysti (linkitetään kunhan kotisivunsa kunnossa) on saanut valmiiksi uuden versionsa kirjastaan "Miten Jumala tunnetaan?", mutta kustantajia voisi kiinnostaa matkakirjansa IVY-maissa. Itse tarjoan vielä kerran kustantajille kirjaksikin tekstejäni: YLÖSOTTO. Lappeenrannan profeetan tekstit omistettu SYKSYLLE 2000! Jos joku kustantaja on kiinnostunut niin kyselköön. Tässä tapauksessa tuskin tulisi kustantajalle tappiotakaan, ovathan lukijamääräni internetissäkin jälleen yli sataa päivässä, mikä on aivan poikkeuksellista hengellisillä yksityissivuilla Suomessa.

8. 1. HARRI 45 - ELVIS ELÄKEIKÄÄN - GORBAN KYLTTI - KASTAJA MERKKINÄ

Elvis 65, Loiri 55, Veijonen 45. Katson kaikki päivän vierailijat onnittelijoiksi, kiitos!
Minua kiinnostaa suuresti edelleen tuo PILKKOPIMEÄ, Vapaa-ajattelija-lehden kylttimiehet, missä 1999-kyltilliselle piirsin Jeltsinin ja 2000 loppu tulee-kyltilliselle Gorban kasvot. Nuo piirrokset ja selityksenihän syntyivät jo noin vuosi sitten ko. lehden uusinta numeroa vilkaistessani. Jeltsinin loppu vallasta tapahtui tarkalleen vuodenvaihteessa. Antikristus ottaa loppu tulee kyltin käteensä vaikka pääsiäisenä 2000 ja heiluttelee sitä puoli vuotta uskonpuhdistuksen 500 vuoden todistuksena. "Ja sitten tulee LOPPU". Tämän aikakauden loppu. Ei olekaan 31. 12. 2000 vaan juutalainen vuodenvaihde syys-lokakuu 2000. Aikaa on syntymäpäivänäni tarkalleen niin paljon kuin raskausaikaa oli takana ennen syntymääni. Muuten tätähän mainitsin jo 2 - 3 vuotta sitten, omasta syntymäpäivästäni hoksasin näitä Jeesuksenkin syntymäaikoja. No nyt saavatkin pilkkaajat hyvän syyn pilkalleen, että Veijonen on hullu. Tarkalleen niin hullu kuin Jumalan hulluimman pitääkin! No tuliko älytön väläys: Olen puhunut olevani tavallaan Johannes Kastaja, ja hänestä on kirjoitettu: Johannes syntyi 6 kk ennen Jeesusta! No nytpä muistattekin, miten Lappeenrannassa juhannuksena 1999 suurten rakeiden satamisen sanoin olevan merkkinä Jeltsinin poistumiselle! Jne. puolta vuotta Jumalan 500 vuotena olen selittänyt monessa kohden. Tallentakaa kaikki uutissivuni ja lukekaa älkääkä höpiskö omianne minua vastaan uutisryhmissä niinkuin esim. Otto J. Mäkelä. Hänen järjenpäätelmistä muistutti minulle sähköpostitse evankelista Jari Pasanen, jota en linkitä vielä kun en tiedä onko vastaan järkeviä päätelmiäni. Järjenpäätelmillä Raamattu tarkoittaa päättelyä ilman Jumalan ilmoitusta. (4. 1.)
Sensuroin selitystäni "aasin tamman varsasta", koska sekin järkeily näyttää osuvan. Gorban tulolle noin 30. 3. 2000 löytyisi siis muitakin perusteita kuin puoli vuotta vuosituhannen vaihteeseen. PS. 19. 11. 1999 uutisessani selitin lukijoilleni mitä Piru pakollisessa parodiassaan joutuu tekemään mainiten Jeltsinin ja Gorban 1 + 7 eli 8 vuodesta. - 30. 10. 1999 uutisessani selitin miten heittelen pirullista 3,5 kymmenmetristä ja Jeltsinin aika on 8 vuotta ja valittuna profeettana vastaavia lukuja löytyy elämästäni. - Ja jo 21. 9. pohdin "raskausajan välein tapahtuneita" ja totesin vuodenvaihteen tapahtuman: "hyvää joulua mr. Jeltsin!" Toki silloin mietin, voisinko asian sanoa selvemmin, koska tiesin, että tulee Otto J. Mäkelän tapaisia tyyppejä väittämään, ettenhän koskaan ennustanut Jeltsinin eroa vuodenvaihteeksi! Olisiko minun pitänyt sanoa, että Jeltsin tapetaan vuodenvaihteessa? Jo 5. 1. 1992 "Gorba tulee takaisin" kirjoituksessani käytin raamatunkäännöksen "kukistaa" asemesta tieten tahtoen muotoa "syrjäyttää". Siitäkin voidaan saivarrella, että Jeltsinhän lähti itse, vaikka vierellään näkyi ortodoksikirkonkin johtaja varmasti opettamassa kuten hyväksyi matkan palestiinalaisten Beetlehemiin, mikä on siis alku helvetin tulolle maan päälle valtio Palestiinan myötä syksyllä 2000. (5. 1.)

7. 1. OIKEA KUUKAUDEN VAIHDE - ORTODOKSIEN JOULU - "MARIA RASKAAKSI" 2000 VUOTTA.
Yhdeksän oikeata kuukautta ties mihin kaikkeen: 6.1./8.1. - 5.2./7.2. - 6.3./8.3. (21.3. Purimjuhla) - 4.4./6.4. (20.-27.4. juutalainen pääsiäinen, pésah. Pääsiäiseen palattava myöhemmin.) - 4.5./6.5. (planeettojen kohtaamisesta 5. 5. ei puhuta missään?) - 2.6./4.6. - 1.7./4.7. - 27.7./2.8. - 29.8./1.9. - 27.9./30.9. Tishrikuu alkaa, juutalainen uusivuosi eli ros ha-sana 30.9.-1.10. - Monet ortodoksikirkot viettävät 6. - 7. 1. 2000 joulua (Kalervo Syväntö). Vrt. vanha vitsini Jeltsinistä ja joulusta. (Kirjoitettu 29. 12. 1999) PS. E-S liite SEEPRA kertoi, että ortodoksien joulu on vuosituhannen vaihteessa, jolloin tänään Jeltsin erosikin. Toteutuva "vitsinihän" oli, että jos Jeltsin lähtee jouluna, Gorba tulee pääsiäisenä. Vanhassa uutisessa mainitsin senkin, miten vapaa-ajattelijoiden lehdessä olleelle pimeyden miehille loppu tulee 1999 ja loppu tulee 2000 kyltteineen paljastin Jeltsinin ja Gorban kasvot. (Kirjoitettu 31. 12. klo 17.30)
JUMALA ILMESTYI MARIALLE - JELTSIN ILMESTYY PIRULLE. Vihan aika on synnytystuskien aika ja siitä ajasta on tarkoitus pelastua. Raskausajan periodeja olen toistellut jo pitkään. LOPPIAINEN oli kirkon keksintö, vaikka totta itämaan tietäjien innostuminen lähtemään vaeltamaan kumartamaan tulevaa juutalaisten Kuningasta esim. Jupiterin ja Venuksen kohtaamisesta taivaankannella 2 eKr. - TODELLISUUDESSA 2000 vuotta sitten tapahtui ihme, jota monet tytöt myöhemmin ovat valehdelleet heille tapahtuneen. Neitsyt tuli raskaaksi! Jumala laittoi hedelmöittämänsä munasolun Marian kohtuun, enkeli oli ilmoittaja, Luuk 1:35. Mariassa ei ole mitään palvottavaa, parempaan on pystynyt moni nainen. Mutta hän oli Jumalan valinta. Saamme tänä ylösoton vuonna seurata tarkkoja päiviä. Marian synnyttämisen aika tuli vuodenvaihteessa päivälleen kuten vuosituhannen vaihde tulee tänä vuonna syys-lokakuussa. Jumala kai sallii, että sen kunniaksi Jeltsin käy tässä viikonvaihteessa syntymäkaupunki Beetlehemissä. Pirun pojan synnyttäjäksi häntä voidaan sanoakin, koska varmisti kertomallani tavalla Gorban valerauhaan ilmestymisen 9 kk:n kuluttua. Osasivat "oikeaoppiset" (ortodoksit) kaiken laittaa tarkasti päinvastaiseksi! Nyt kai jo voin puhua tulevista tapahtumista varmoine aikoineen muistuttaen, että ylösoton ajan voi tietää vain noin viikon tarkkuudella. Jeltsinin eroamisesta on kulunut viikko. Juutalaisen kalenterin mukaan kuunvaihde (vrt. kuukautiset), "KRISTUKSEN TOINEN SYNTYMÄ" = KARITSAN HÄIHIN LÄHTÖ, sen sikiämispäivä olisi huomenna syntymäpäivänäni ja suomalaisen kalenterin mukaan uuden kuun alku tapahtui jo eilen nimipäivänäni. (Kirjoitettu 3. 1. 2000) PS. Loppiainen, loppu. "Loppiaisiksi vielä kerran varoitan sinne menemästä" (Nykysuomen sanakirja) ja kehotan seuraamaan itseäni.

6. 1. HARRIN NIMIPÄIVÄ - OSUMIA, JOIHIN EN VOINUT VAIKUTTAA
Pari vuotta sitten kirjoitin miten kirkon ja seurakunnan tutkijoilla "sattuu olemaan" sama etunimi. "Vitsini" siitä, että Pirukin tietää Harrien jotakin tietävän, ei ollut mikään vitsi. Itämaan tietäjät on raamattuunkin kirjoitettu totuus. Harrin nimipäivä on sijoitettu siihen eli tähän päivään. - Harri hei no? Harri vei ne? Sukunimilläkin olen myöntänyt olevan merkitystä. Harri Heino oli syntynyt vuonna 44. Harri Veijonen 55. Harri Heino oli 55 kun kuoli ja minä Veijonen silloin 44 vuotta. Harri Heino naureskeli miten raamatun pohjoinen petovaltio aina yhdistetään Venäjään eikä esimerkiksi Suomeen, ja minä naureskelin sille. Toinen tutkijatietäjä oli enemmän Pirun mieleen kuin toinen.
Näin olisin aloittanut esitelmäni skeptis-yhdistyksessä, mikäli esiintymisvaatimuksensa eivät olisi olleet sellaiset, ettei testiinsä ennaltatietäjä ilman seuralaista voinut tulla kuten taannoin olisin mennyt. Uutisryhmään kirjoitin, että jääkööt rahoineen Gorban tuleen, en halua olla ylösoton jälkeen kaikkea maailman omaisuuttakaan vastaanottamassa saanhan Jumalan koko omaisuuden hoitooni (Mt 24:47) olinhan se ymmärtäväinen palvelija, joka Herran tulemuksesta tarjoili edeltävät tapahtumatkin ja valmisti suuren joukon lähtöä ja pääsyä Karitsan häihin. Joku taas väittää, että Veijonen ottaa kunniaa itselleen, vaikka kirjoitan, että sekin oli Jumalan valinta JO ENNEN SYNTYMÄÄNI. Nytpä huomaankin, että syntymäpäiväni on vasta kahden päivän kuluttua olihan Herralle yksi päivä kuin tuhat vuotta. - MAAILMAN KUNINKAAT JA VAIN AASI näkymätön selässään. Ehkä monikin on kanssani samaa mieltä, että jopa maailman ja Suomen suosituimmat olisivat miehet Elvis ja Loiri. Turhapuro palvottu lähes yhtä paljon kuin "kuningas" Elvis. 8. 1. 1935 syntyi Elvis Presley. 8. 1. 1945 Vesa-Matti Loiri. Skeptikotkin tietävät mikä olisi Jumalan osuva valinta aasinsa syntymäpäiväksi onhan HERRA KUNINGASTEN KUNINGAS, joka seurakuntakaudella ratsastaa näkymättömänä. Elviksen ja Veijosen väli KAKSI vuosikymmentä ja Loiri "kuin tuhat vuotta sitten." - Tänä ylösoton vuonna "sattuu" sellainenkin, että oikea kuukausi, se miten uusi kuu alkaa, vaihtuu 6. - 8. 1. 2000. Yhdeksän oikean kuukauden kuluttua on oikea vuosituhannen vaihde! En voinut valita syntymäpäväkseni 8. 1. 1955 ja nimipäiväkseni 6. 1.
1 ja 7 eli 17 vuotiaana en olisi halunnut tehdä keihäänheiton ennätyksekseni jäänyttä, mutta se oli tarkalleen kuin Jumalan kuuden päivän päättyminen nyt 60.00. Kahdeksan (1 + 7) vuotta Jeltsinin aika oli, minkä olin sanonut näissä uutisissa ja uutisryhmissä ETUKÄTEEN. Samalla se olisi takuu Gorban ja Herran paluusta, niidenkin ajankohdankin ennaltatietämisestäni! - Vainoojiani on kiittäminen siitä, että jo 7 vuotta sitten olin julkisesti sanonut Jeltsinin paluun tapahtuvan vuodenvaihteessa. Minä olen se hullu ykkönen (talomme numeroksi on mitattu 111. 3 x 666= 1998 ja siitä kirjoitin, että Pirun vuosi, Clintonin syyskuussa avaama uusi Venäjä, petovaltio valmistuu kahdessa vuodessa.) ja Jumalan on täydellinen seiska. - Jumala valitsi ne, jotka olivat 1000 x 2000. vieraita Tykkimäen huvipuistossa. Skeptikot ovat voineet lukea Kouvolan Sanomista ja Etelä-Saimaasta, että Veijonen. "Lappeenranta 2001" on kommunistien poliittinen liike missä EN ole mukana! Se pimeys opettaa, ettei olisi Lappeenrantaakaan. Mutta vielä me sen rakennamme uudelleen ja koko alueen pääkaupungiksi. (Kirjoitettu 2. 1. 2000.)

5. 1. KAHDEKSAN VUOTTA ARTIKKELISTANI "GORBA TULEE TAKAISIN" - JUNAT - SYYRIA - GRANN
Paikallislehden artikkelistani 8 vuotta eli aikamäärä, minkä "pääsiäisenä" Gorba pitäisi tulla tuleehan Jumalan Poikakin sen vuoden syntymäpäivänsä tienoilla!

JUNAT törmäsivät Norjassa. Olen kertonut, että olisimme törmäysvaiheessa. Veturit törmäävät ja selviääkö kukaan perille? Kirkollinen kustannusliike julkaisi koulutoveri Juha Jokisen kirjan junaturmasta Jyväskylässä. Kuka sen tietää, vaikka vielä törmättäisiin samassa kustantamossa? Kirjansa alussa Jokinen laittoi pikkusikarinsa palamaan ja kyseli asemalla papilta, mihin oli kiire. Piispan luokse tietenkin. Minun suuntani on aina toinen paitsi jos kiittävät näistä kirjoituksistani.
Golanilta etelään. Toimittaja Ilkka Pohjalainen kirjoitti otsikolla "Golan on Syyrian menetetty ylpeys." Minä olen kirjoittanut, etten mene Golanilta pohjoiseen vaan Golan kuuluu Israelille. Siitä on nyt kuitenkin sovittu, että luovutetaan Syyrialle. Pohjan kuninkaaksi sanotaan Antikristusta tosin Syyriaa peremmältä pohjoisesta hän on tulossa, ja Antiokus Syyriasta oli vain esikuvana.
GRANN. Palautetta: 5.1. illalla oli MTV 3:ssä Juhan af Grann puhumassa Joonas Hytönen Showssa. Hän on ollut paljon esillä viime aikoina ja vertaa itseään Johannes Kastajaan, joka pyrkii vielä auttamaan pelastukseen ne, jotka pelastettavissa ovat. Grann vakuuttaa "Herran omien ylöstempaamisen" olevan lähellä. Lisäksi hän varoittaa ihmisiä ottamasta "pedon merkkiä", joka on jo kokeiluasteella ainakin Yhdysvalloissa ja ilmeisesti myös Israelissa. Vastaus: Grann on monessa asiassa oikeassa, mutta okkultisti ja mystifisoi totuutta ufomaailmaansa. Hän ei siis kulje taivaaseen menevällä "raiteella" vaan sivuraiteella, joka päättyy. Katsoin itsekin ohjelman ja laitoin sen jälkeen terveisiä MTV3:een Hytöselle.

4. 1. JÄLLEEN JAETAAN ISRAELIN MAATA - KOLMAS PYÖRÄKIN MATKASSA: LUOPUMUKSEMME!
Israel luovutti palestiinalaisille taas maataan ja lisää vielä kahden viikon päästä Jordanin länsipuolelta. Israelhan jakaa alueita vähän kuin Jeesuksen elinvaiheiden mukaan, Beetlehemistä Jerusalemiin, Jordanissa Jeesus kastettiin. Sopii varmasti Pirun tulon kuvaan. Jordan oli taannoin juutalaisille kuin Punainen meri matkallaan luvattuun maahansa. Juuri nähdään pirullinen kehitys petovaltiopuolella. - KOLMAS PYÖRÄ. Vaikken vuoden 1986 kirjasessani olisi maininnutkaan, jo Grattan Guinnes yli sata vuotta sitten kehotti seuraamaan - tässä tarkoittaa siis katsomista itse päinvastaiseen suuntaan kulkien - "kolmattakin pyörää": Israelin ja petovaltion syntymisen ohella kirkon luopumusta. Eli kolmanneksi voidaan katsoa peiliin: Turun kirkkoihin kuulumattomista julistettiin, ettei mitään seurakuntaa enää vuonna 2000 pidä rakentaakaan enkä yksinkään jaksa kuin vähän tänne kirjoitella. Sitä sanotaan luopumukseksi, mutta yritän pinnistellä maaliin asti käytännössä internetlahkon veturina. - Yrjö Hämäläinen ystävineen vankilatyössä. Hän on ymmärtänyt seurakunnan rakentamisen ja jaksaisi paremmin kotikokouksiakin pitää ja on pitänytkin. Hämäläinenhän oli se henkilö, jolle ensinnä sanoin uutissivun moton: "Jos Gorba tulee maaliskuussa, Jeesus tulee syyskuussa", jo 19. 9. 1999 uutisotsikkona.
Helluntaiseurakunnalla on ollut hätä saada Hämäläinen jäseneksi siihen lahkoon. Vasta siellä kävi puhumassa Olavi Kokkonen ja taisi toistaa virhettä "seurakunta pidättää eli estää antikristuksen tulon". Vaikka Suomessa ei liene itsemurhaa suunnittelevia sekopääkristittyjä, tuollainen oppikin sellaista on voinut USA:ssa edesauttaa. Kuvitellaan, että Jeesus tulee nopeammin kun seurakunta on poissa pidättämästä Antikristuksen tuloa. Törkeää on suomalaisten medioiden tapa luoda kuvaa, että Suomessa Herraa oikeasti odottavat tekisivät tai valmistautuisivat itsemurhaan! Samalla lietsotaan, että meihin huonosti suhtautuminen olisi omaa kuvitteluamme, vainoharhaisuutta. Vasta Hämäläinenkin oli saanut törkeän puhelinsoiton ev. lut. teologilta. Uudessa Ristin Voitossa Marko Latvakoski kirjoittaa monista tavoista, joilla kirkko on vastustanut "Bonken kirjan" joka kotiin levittämiskampanjaa. Huomatkaa siis, että aina varsinkin kirkko seurakuntaa vainoaa. Toki langalla voisi olla vakoojiakin: Eikö ketään muka kiinnosta esim. kuunnella sen miehen puhelinta, joka tiesi etukäteen Jeltsinin poistumisen ajankin ja väittää, ettei pidä yhteyttä mihinkään maallisiin tietolähteisiin.

3. 1. VUODENVAIHDE-ENNUSTELUT KIELLETTY - KARHU APTEEKISSA - SONERA LUNASTAA
Pimeimmät mahdolliset vuodenvaihde-ennustelut lehdistössä ovat jo olleet. Päähuomio lehdistökatsauksessani on, että ennustukset ovat nyt kielletty kokonaan. Taannoin parhaiten maailman mediossa ennustusartikkeleja julkaissut Keskisuomalainen kirjoitti nyt otsikolla: "Jo tuhat vuotta sitten maailmanloppu oli peruutettu". Toisin sanoen yritetään väittää, että koska tuhat vuotta sitten maailmanloppua ei tullut ei tulisi mitään erikoista nytkään, vaikka maallinen kirjailija Berlitzkin tiesi 1982 kertoa, että alettiin yleisesti uskoa, että tuomiopäivä olisikin vasta myöhemmässä vuosituhannen vaihteessa. (Maailmanloppu 1999-teos)
Itä-Savo lehdessä professori vähätteli 1000-luvun vaihteessa tapahtunutta. Lehdistön jutut keskenään ristiriitaisia siten, että yhtäällä väitetään, etteivät suomalaiset tuhat vuotta sitten tienneet ajan lopun odotuksesta mitään ja toisaalla kerrotaan asiasta kuullun vaeltelevien munkkien suulla. Toki hysteria oli suurimmillaan paavin Euroopassa. - ILMOITUKSIAKAAN aiheesta en huomannut kuin omani Lappeenrantalaisessa ja Kaakkois-Suomen Sanomissa. Jälkimmäisessä: "Enää 9 kk, vai? Seuraa sinä minua Karitsan häihin! Internetissä wwnet.fi/users/veijone/.
KARHU APTEEKISSA. Tampereen Klasun lähellä oli taannoin Karhuapteekki, ja jotkut soittelivat kysellen, onko karhu apteekissa? Median pitäisi tarjota apua kansalaisille, mutta karhun palvelusta tekevät. Esimerkkejä olisi paljon, mutta seuraava faksini jää varmasti julkaisematta vastaanottajalla: " ÄLKÄÄ USKOKO KARHUVAARAA! Ilta-lehden päätoimittaja kirjoitti 1. 1. 2000: "Älkää uskoko ennustajia!" Eri miehet lehteä luotsasivat 1989, kun se kirjoitti ennustuksistani: "Lappeenrannassa tiedetään: Arafat tuo maailmanlopun!" Karhuvaaran ollessa Ilta-lehden päänä ei ole julki tuotu sanomaani lainkaan. Sensijaan Ilta-Sanomat on julkaissut artikkelini, että millenniumin hetkenä tapahtuisikin. wwnet.fi/users/veijone/ -uutiseni kertovat selkeästi, miten 20 vuoden ennaltatietämiseni sai nyt jatkoa Jeltsinin eroamisen aikoineenkin tietämiselläni! Mutta se ei vielä ollut oikea millenniumin hetki vaan kommunistien Juudaksen poistumisella vasta siitettäisiin juhla, mikä on tulossa 9 kk myöhemmin, kirjoitin siis ennen Jeltsinin poistumista. Harri Veijonen Tiedottaja Seurakunnan Tiedotuskeskus wwnet.fi/users/veijone/." - Ehkä faksini vaikutuksesta päivän Iltasanomissakin on kuva: miehellä kyltti "maailmanloppu peruutettu". On se vaan kumma, että osasin ajat sitten sanomani kuvittaakin: Jeltsinillä kyltti: Se on loppu 1999!
SONERA LUNASTAA. Vuodenvaihteen jälkeen yritin soittaa puhelukorteillani ja puhelin vastasi: kortti on vanha. Todellakin korttien päiväys päättyi 31. 12. 1999 eikä niitä voi käyttää enää, vaikka sisältäisivät edelleen hintaa, mitä kotikonstein ei saa selvillekään. Selvitin, että Sonera lunastaa sellaiset puhelukortit maksaen lähetyskulutkin. Toimittakaa korttinne os. Sonera Puhelukortit, Vastauslähetys. Sopimus 00051/9. 00003 Helsinki.

2. 1. PAAVIN RAUHA ON VALE - KING JAMES - LINKKEJÄ - VIRUKSIA - KAKSI PROFEETTAA
PAAVI odottaa vuodesta ilon ja rauhan vuotta. Ai että on paavin seuraajilla ilo syyskuussa, kun rauha tulee. Lyhytaikaista iloa, kirjaimellisesti! Monet nykyisen paavin seuraajat uskovat senkin, että vasta seuraava paavi voisi olla ennustettu paha, mutta paaveista ennaltatiesimme senkin, että viimeinen paha on se, joka aloittaa yhteistyön juutalaisvaltion kanssa tosin tietämällämme tavalla huijaten: Ennaltasanomiseni mukaan hän on tiettävästi menossa Israeliin keväällä toivottamaan menestystä Perekselle eli tuholle (lat.peres=sinä tuhoudut. Samaan aikaanko tulee takaisin perestroikan saarnamies!?), valerauhalle, porton päänä tuo kirkon siunauksen Jumalan tuomion syylle, Israelin maan jakamiselle sis. Jerusalemin kansainvälistäminen. KIRKKO! Paavinkirkko vastusti uskoontuloa, ev. lut. kirkko uskovan kastamista, jne. Niinhän sitä menevät väärään suuntaan minua seuraamattomat.
Vuosikymmeniä hyvistä helluntaihenkisistä artikkeleistaan tietämäni VEIKKO PEKKI seuraa sivujani. On lisännyt linkinkin näihin uutisiin sivuilleen: www.kolumbus.fi/veikko.pekki mainiten täältä löytyvän mm. hyviä linkkejä. Suuri osa on linkkejä omille sivuilleni, mutta tarjotaan taas muitakin:
KING JAMES 375. http://www.sermons.org/support.html lähettää pyynnöstä tiedotteitaan. Kaupitteleekin nyt hyvää englanninkielistä raamatunkäännöstä noin sadalla markalla. Sehän on King James vuodelta 1625. Englanninkielisille kelpaa siis niin vanha teksti samalla kun Suomessa on jatkuvasti tehty huonompia suomennoksia Raamatusta. - Religion Today käyttää nykyisin lähettäjänimeä Crosswalk.com. Päivittäiset uskonnolliset uutisensa englanniksi saatavana: To SUBSCRIBE to ReligionToday News Summary send a blank email to: join-newssummary@lists.crosswalk.com Vuosituhannen viimeisimmät uutislähdelinkkinsä olivat: http://globaldisciples.userworld.com/evangel/, http://www.globaldisciples.org/, http://www.wr.org, http://www.twr.org, http://www.adra.org, http://www.catholicrelief.org/, http://www.promisekeepers.org. Viimeksimainittu "avioliittolupauksen pitäjät". Jos jotakin haluaa luvata uutena vuotena niin siitä.
TIETOLINJA:lla voi olla kiinnostavia artikkeleja. Esimerkki: Sirkka Valanto: Poron korvat ja Aleksanteri I:n valtaistuin http://hul.helsinki.fi/tietolinja/0399/museodig.html - Diana Hill on kaupitellut sähköpostitse musiikkiaan: J&D MUSIC 434 Lincoln Ave South Salem,Ohio 44460 Just go to http://artists.mp3s.com/artists/9/lightyear.html - VIRUKSIA! 1. Joulun jälkeen olin saanut jostakin internetistä erään "backdoor"-viruksen, jonka puhdistusohjelmani poisti sen tiedoston nimen muuttamalla. 2. Tämä firma lähettänyt minulle pitkään varoitusta eräästä 1. 1. 2000 aktivoituvasta viruksesta kaupitellen puhdistusohjelmaansa: Protector Plus will detect and remove this trojan. Please download the latest version from http://www.pspl.com - KIRJASTOKAAPELISSA valiteltu Hämeenlinnan kirjaston ylläpitämän "makupalat" internethakemiston ylläpidon lopettamista. Ja kirjastonhoitajat itse ovat paljastaneet, että heillä on tiettyjä etuoikeuksia lainaamisessa. - KAKSI PROFEETTAA. Suomessa internetissä uutisryhmissä oli vuosituhannen vaihteessa lähinnä kaksi profeettaa. Toinen oli ennustanut maailmanloppua ja toinen Jeltsinin eroa. Minä olin se jälkimmäinen.

1. 1. 2000. JELTSIN EROAA - VEIJONEN TIETÄÄ TAPAHTUMAT AIKOINEEN! - KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!
George Harrisonia puukotettu? Linkin lisäsin tähän 30. 12. klo 19.20. - Kaikki sivuni laittomasti poistettu Altavista-hakupalvelusta? - Mikrosoftkin on käyttänyt 1. 1. 2000 päivämäärän sijasta päivämäärää 1. 1. 1900. En minäkään tule ensimmäisenä kertomaan kävikö koneelleni köpelösti tänään. Voi mennä useita päiviäkin ennenkuin palaan internetiin, sillä haluan kokemuksista lukea ensin lehdistä ja kuulla televisiosta. - Lappeenrannassa on pääkirjastossa myös internetin käyttömahdollisuus. Olen poissa internetistä ainakin niin kauan kunnes näen kirjastossa internetin toimivan. Kiitos! (Kirjoitettu 31. 12. 1999) PS. Ja klo 12. eilen ylimääräinen uutislähetys: JELTISIN EROAA! - Veijonen olen minä ja näytän tietävän TAPAHTUMAT AIKOINEEN!!!!!!!!!(klo 12) PS 2. Ennaltatietämiseni Jeltsinin lähdön ajastakin löytyy myös kristinusko-uutisryhmästä, missä 29. 12. uutinen otsikolla "9 kk maailmanloppuun?" - En ole tyytyväinen siihen, että ennaltatietämiseni mukaisesti tapahtuu sellaistakin, mitä Altavista jo näyttää tekevän. Totuus yritetään pitää vain omana tietonani. - EI ONGELMIA TIETOKONEISSAKAAN, ovat ensimmäiset viestit sieltä, missä aurinko ensiksi laskee vuosituhannen vaihteeksi. (31. 12. klo 17.30) Jeltsinin eroamisen ajankin etukäteen kertonut "Lappeenrannan profeetta" ennusti samalla myös, että tapahtuma olisi takuu siitä, että Gorbatshov palaa valtaan maaliskuussa ja Kristus pelastaa seurakunnan syyskuussa, kun Jerusalemia koskevaa valerauhaa tehdään. Katso 29. 12. uutiset! (31. 12. klo 19.30)

KÄSITTÄMÄTÖNTÄ ENNALTATIETÄMISTÄ! Sen jatkoksi mitä olen jo 20 vuoden ajan tiennyt, tiesin siis Jeltsinin poistumisen aikoineen! Eilinen uutinenkin oli kirjoitettu ennen kuin oli tietoa Jeltsinin erosta: "tapahtumavuorossa on..!" Ja toissapäivänäkin esitettiin "Jeltsin vai vaihtoehtoja" eli että ellei Jeltsin poistu olisi tulkinnallisesti katastrofi. Ja katsohan uutista 21. 12.! Yksi ja seitsemän, eli se ikäni milloin heitin tasan 60 metriä. Eli ne luvut mistä Savolakin muistutti ja väitin, että Jeltsinin aika pitää olla 1+7= kahdeksan vuotta. JA SE OLI PÄIVÄLLEEN SITÄ! Ja johan ajat sitten uutisissa naureskelin, että häirittynäkin osun sivu tai vaakatasossa eli kun erehdyin että menee vuosi menikin lisää seitsemän. Tukholmassa 1992 Jeltsin pelotteli vallankaappaushuhuilla kuin sitä erehdystäni peläten, tallennettu exodus-sivulleni. Saatatte jo tietää tulevan presidentin nimen, vaikka Putinista puhuvat muut. Oli se vaan melkoinen vaihde tämä pakanoidenkin vuosituhannnen vaihde. Se oli juuri niin kuin sanoin: "YLÖSOTTO SIITETTIIN KOMMUNISTIEN JUUDAKSEN MENOLLA"! Ja todelliset juhlat tulevat OIKEAAN AIKAAN!! (31. 12. klo 21.00)

31. 12. MILLENNIUM VASTAANOTTO - 2000.DOC - VALHEPROFEETTA ENNUSTAA MAAILMANLOPPUA
Niinkuin emme erikoisemmin noteeranneet joulua emme myöskään uutta kalenterivuotta. Ajanlaskuhan alkoi Kristuksen syntymästä, ja syntymä tapahtui syksyllä. Seurakuntien pitäisi nyt kokoontua kodeissa rukoillen ja paastoten valmistautuen ensi kalenterivuonna tapahtuviin suuriin asioihin. Vastaan mielelläni mieltänne askarruttaviin kysymyksiin internetsivuilla ja henkilökohtaisesti sähköpostissa.

2000.DOC = Vuodenvaihteen ennustusartikkeli tai osaksi laajempaa artikkelia vapaasti käyttöönne.

VALHEPROFEETTA ENNUSTAA MAAILMANLOPPUA. Niilo Paasivirta kristinusko-uutisryhmässä uhoaa maailmanloppua seuraavaan vuorokauden vaihteeseen. Kautta aikain valheprofeetat ovat olleet oikeita enemmän kansan mieleen. Nyt samaa voi päätellä siitä, että Paasivirta saa aikaan enemmän keskustelua kuin minä Karitsan häineni. - Joku sentään rohkeni kysyä Paasivirralta, miten hän aikoo katua huomenna väärää profetiaansa. Mutta valheprofeetan tarkoituskin on vain valehdella sen mukaan kuin täältä lukee yrittäen saada ihmiset olemaan uskomatta oikeaa profetiaa. - Uskonto-uutisryhmän kirjoituksiini olen mm. saanut vastaväitteen, ettei juutalaisten kalenteri lupaa vuosituhannen vaihtoa ensi syyskuussa. Siihenkin on hyvin vastannut Zew muistuttaen, että vuoden ajankohta on oikeassa ja juutalaiskalenterissa 240 vuoden virhe. Hänen toimintansa mm. vetäen avullani omille sivuilleen lukijoita saa tukeni profeetan apulaisena. - Minulta etupäässä ruinataan aikoja tapahtumille, mutta niiden tietämiseeni helposti löytyy vain oikea periaate. Täysin mahdotontahan on tapahtumienkin ennaltatietäminen mitä olen tehnyt. Tapahtumavuorossa on siis Jeltsinin siirtyminen pois virastaan kesken kautensa, jotta Gorba pääsisi valtaan, mikäli ylösotto toteutuu vuonna 2000. "Toivottavasti"-toteamusta toistan Kalervo Syvännöltä, vaikka olenkin vastaan Herran paluun edellyttämää pahuutta kuten valerauha Jerusalemille. Minulle nimimerkki Keijo uutisryhmissä lupaa polttareita ennen häitä. Toimintansa voi johtaa siihen, että palaakin Gorban tulessa, mutta uskoon vihan ajassa tulleena, koska haluan nähdä tyypin taivaassa niiden tuhannen vuoden mentyä, Ilm 20:5. - Siirrän tietokoneeni päiväystä tänään kolme vuorokautta taaksepäin. Toivon, että jo pian voin vielä jatkaa kirjoituksia. Kaikille hyvää!

30. 12. KRISTUS MIKAEL - IMUROI HEBREAN FONTIT - JELTSIN VAI VAIHTOEHTOJA?
URANTIA-kirja löytyi kaukolainasta. Siinä nimi Mikael on yhdessä nimen Kristus kanssa, "Kristus Mikael". Jonkinlaista okkulttista henkistämistä. Kirja itse todistaa itsensä eksytykseksi väittämällä Raamatun olevan osittain väärässä mitä se itse on. Ei pidä heikompieni tutustua koko opukseen. - Nimi ruhtinas Mikael löytyy siis antikristuksen etunimenä Daniel 12:1, missä mainitaan kuolleitten ylösnousemuksen tapahtuvan Mikaelin ilmestymisen jälkeen, kuten väittää myös 2 Tess 2:1-4. Paras ilmaus raamatunkäännöksessä Suuressa Tarukirjassa s. 85, mistä kuva Gorba.htm sivullani.
KYSYMYS: Millä tavalla tuon Gorban nimen luvuksi saadaan 666? Pedon eli antikristuksen nimen luvunhan pitaisi olla 666? VASTAUS: Ilm 15:2 mukaan pedosta ja sen nimen luvusta saadaan myös voitto. Ei välttämättä ole kysymys siitä, että Ilm 13:18 luku 666 olisi lukuarvo nimestään, vaikka nykyisen paavin nimestä löytyykin. - Sanakirjassani kieltämättä on puutteita luvun 666 selityksessä.
HEBREAN FONTIT. Imuroi tästä hebrew.ttf ja sijoita se fonttihakemistoosi niin voit kirjoittaa hepreaa kuten seuraavassa (html-kieleen lisäät hakasulkeisiin font face=hebrew): Gorba-nimestä ei löydy lukuarvoa 666: l : b : t : w ] : c : m c : a : r a : y : c : n g : w : g Goog, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas on lukuarvoltaan 3756. Numerot 3-7-5-6 kolme, seitsemän, viisi, kuusi cc cmj ubc clc ovat lukuarvoiltaan 1950 kuten myös nimi b : w ´ x : b : r : w : g l : y : a : k : y : m Mikhail Gorbatsov. - l : b : t : w ] : c : m c : a : r a : y : c : n g : w : g Goog, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas on lukuarvoltaan 3756. Numerot 3-7-5-6 kolme, seitsemän, viisi, kuusi cc cmj ubc clc ovat lukuarvoiltaan 1950 kuten myös nimi b : w ´ x : b : r : w : g l : y : a : k : y : m
- TV1 esitti ohjelman millenniumista. Esiintyi ajatus, että vihan aika on 7 vuotta ja antikristus valerauhoineen ilmestyy sen puolivälissä. Eikö tuokin ole virhe vahvistaen käsitystä, että valerauha ylösottoineen tapahtuu syyskuussa 2000 saavuttaen Jerusalemin seitsemän vuoden "aikana" (Dan 9:27 parempi käännös) Oslon sopimuksesta? Voitaisiinko vuonna 2000 vasta alkaa neuvotella Jerusalemista ja valerauha olisi valmis myöhemmin? Arafat ainakin uhoaa syyskuulla vuonna 2000, ja siinä vaihtuu oikea vuosi, minkä kertoo juutalainen kalenteri, vaikka 240 vuotta virheellisenä. Siitä virheestä on kertonut mm. Risto Santala 242:sta puhuen.

29. 12. YHDEKSÄN KUUKAUTTA SIIHEN, MIKÄ OLI VALMIINA ENNEN MAAILMAN PERUSTAMISTA!
YHDEKSÄN KUUKAUTTAMME ties mihin, vaikka sinne mihin olen viemässä seurakuntaa, Karitsan häihin! Joka tapauksessa juutalaiseen vuosituhannen vaihteeseen, jolloin Kristuksen syntymästä tulee kuluneeksi 2000 vuotta. Oikeat viimeisten kuukausien vaihteet mainitaan 7. 1.
TAPAHTUMA? Kuten lukijat ja varsinkin sähköpostissa viikkotiedotteiden saajat tietävät, nyt odotetaan "ylösoton sikiämään saavaa tapahtumaa." Onko se kommunistien Juudaksen poismeno? Jos Gorba tulee maaliskuussa... , ylösotto varmistuisi Jeltsinin lähdöllä nyt?
- Vai varmistuiko se jo 3 kk sitten Gorbatshovan poismenolla? - Vai juhannuksena raesateella?
- Vai keväällä, kun EU vaati Palestiinan syntymistä vuoden sisällä ja saisikin Gorbansa?
- Vai vuosi sitten, kun seitsemän vuotta Gorban menosta täyttyi ja vuosi enemmän kehityksen alkuun tarvittiinkin?
- Vai syksyllä 29. 9. 1998, kun LÄHI-IDÄN rauhanneuvottelujen jatkumisesta uutisoitiin ja Mellerin mukaan "olimme ns. Lähi-idän rauhanneuvottelujakson loppuaskelmalla - jäljellä on vain Jerusalemin ongelman ratkaisu." Ja syyskuun alussa "Clinton avasi uuden Venäjän", mikä kahdessa vuodessa luulee saavuttavansa kuin Hitler tuhatvuotisen valtakuntamme?
- Vai kesällä 1998, kun Israel oli oli täyttänyt 50 vuotta ja uutisoin juonien alkaneen Venäjällä?
- Vai keväällä 1998, kun kirjoitin 24. 3. ANTIKRISTUS TULEE JELTSININ PAIKALLE. Tätä mahdollisuutta Veijonen on selittänyt todennäköisinpänä siitä alkaen kun Jeltsin tuli Gorban jälkeen virkaan. Eilen Jeltsin erotti koko hallituksensa, ja seurakunnalle ei ole mitään yllätystä jatkossakaan!- Vai talvella 1998, kun uutispaljastukseni alkoivat?
- Vai syyskuussa 1993, kun Oslon sopimus tehtiin ja vuosiviikko alkoi? ...
- Vai Kristuksen syntyessä, kun jo tiedettiin 2000 vuotta myöhemmin tapahtuvan? - Vai Daniel 9:27:ää kirjoitettaessa, kun jo tiedettiin, että siinä vuosituhannen vaihteessa Israelin Jerusalem saisi valerauhansa? - Vai silloin kun Jumala loi? - Eli silloin, kun Hän tätä kaikkea suunnitteli. Siitä alkaen KAIKKI OLI VALMIINA, että Sinä pääsisit yläilmoihin Karitsan häihin pakoon vihan aikaa!

28. 12. SYVÄNNÖN PERHEKUNNAN TERVEHDYSKIRJEESTÄ KATKELMIA
Nyt koko maailma valmistautuu vastaanottamaan vuotta 2000 ja sen alkamista sekä jännitetään että pelätään. Eri ihmisryhmät suhtautuvat siihen eri tavoin. Ekumeeniset kirkkokunnat pitävät Beetlehemissä Jasser Arafatin kanssa millennium-juhlavuoden viralliset avajaiset jo 4. 12. 1999 sapattina. Näin Israelin hallituksen edustajien osallistuminen tehokkaasti eliminoidaan pois. Sensijaan esim. sotarikolliseksi julistettu Serbian presidentti Milosevic on kutsuttu Beetlehemiin joulua viettämään, samoin kuin muiden ortodoksi-kristittyjen maiden johtajat, mukaanluettuna Jeltsin. Uutisen mukaan nämä päämiehet tulevat mukaan "uskovina kristittyinä" eikä poliitikkoina. - Ojensin täällä presidentti Martti Ahtisaarelle matkamuistona Israelista kirjan "Tienraivaaja" joka kertoo vanhempieni elämästä. Olavi
Vävymme, Daniel on ollut kaksi kertaa hiljattain Israelin tv-ohjelmassa kolmen muun messiaanisen kanssa. Uskonnolliset ortodoksijuutalaiset olivat syyttämässä heitä valheellisesti monista asioista kuten että he olisivat saaneet uskoontulostaan rahaa palkaksi. Jotkut messiaaniset saivat kerrotuksi uskoontulostaan Jeesukseen Messiaaseen, mikä lienee ollut ensimmäinen kerta Israelin tv:ssä. - Oikeastaan vasta vuoden 2000 lopussa täyttyy 19:ta vuosisata. Mutta Jeesuksen tulemushan voi olla jo sitä ennen, toivottavasti. TULE HERRA JEESUS! Kalervo ja Meri Syväntö.
Olemme siis iättömiä ja meillä on parhaan rakennusmestarin valmistama taivaallinen kotikin odottamassa. Siis siellä viimeistään tapaamisiin! Rauha-Lilja.
Kerromme Raamatunkääntäjien kodin kuulumisia enemmän ystäväkirjeessä, minkä voi saada osoitteesta: PL 574, 33101 Tampere tai puhelimitse 03-3183052. - Olen tulossa Suomeen ehkä helmikuussa. - Esirukousaihe: Tyttäremme Keren on ollut jo 2 kk tajuttomana sairaalassa. Olemme hyvin kiitollisia siitä suuresta ystäväjoukosta, joka erityisesti rukoilee Kerenin puolesta! Mirja Ronning. Tässä email-osoitteeksi mainitaan (toivottavasti nyt saamme oikean osoitteen): BibleTranslators@JerusalemSchool.org

27. 12. YRITYKSET SIIRTÄÄ TUOMION TULOA TUHOON TUOMITTU
STT, Etelä-Saimaa, ym. eivät kerro oikeasta vuosituhannen vaihteesta onhan JÄRISYTTÄVÄ TOTUUS, että samassa ajankohdassa näyttää olevan tulossa "rauha ylösottoineen", seurakunnan pelastus yläilmoihin Karitsan häihin, kuten "hullu" Veijonen on opettanut - myös STT:N PÄÄTOIMITTAJIA, entisiä Etelä-Saimaan päätoimittajia!
- STT:n tänään levittämä artikkeli on "Tieteiskirjailijan vuosituhat ei vaihdu vielä vuoden 2000 alkaessa." Olisiko pahin mahdollinen opetus kuten harhaoppi-sivulla, ettei totuutta olisikaan, ettei totuutta vuosituhannen vaihtumisesta olisikaan. Tieteiskirjailija Arthur C. Clarke on otsikoinut kirjansa "3001". Totta vuosituhannen kuluttua on se, että Saatana päästetään vähäksi aikaa irti (Ilm 20) ja nyt ylösottoon pääsemättömät ihmiset tuomitaan tai armahdetaan vasta silloin maailmanlopun tultua. - Clarke muistuttaa, että paavi Vatikaanissa opettaa vuosituhannen vaihtuvan vasta vuoden kuluttua 2001. Jos totuus on, että se hätkähdyttävällä tavalla vaihtuu jo syyskuussa vuonna 2000, opetus vuosituhannen vaihtumisesta vasta sen jälkeen on huonompi kuin opetus, että vuosituhat vaihtuu nyt. Pakanoiden vuosituhannen vaihtamisessa 1. 1. 2000 on siis positiivistakin. He ovat valmiita ajatukseen, että vuosi 2000 on se milloin tapahtuu, ja sen yhdeksästä kuukaudesta muistutan 29. 12.
Olkaa minun seuraajiani, kirjoitti Paavali 1 Kor 4:16, 11:1, Flp 3:17. Kun käytin sitä ilmaisua viikkotiedotteessa, joku näki siinäkin, ettei Veijosta pidä seurata, mokoma väärä profeetta. Tutkikaa hyvät tytöt JUMALAN SANAA ja seuratkaa sellaisia, jotka erehtyvät vähiten eli näkevät eteensä PARHAITEN. Näytän olevan sellainen näkijä, ettei missään uskalleta toistaakaan miten tarkasti ensi vuodenkin olen jo nähnyt!
Piispa Riekkinen kirjoitti joulunajan iltapäivälehdessä, että Paavalin opetus Herran paluusta muuttui kirjeissään. Ajatus on kirkon teologiaa, minkä johdosta monet kohdat käännetään väärin. Paavali ei koskaan väittänyt, että hän olisi hengissä ylösoton tapahtuessa vaan käyttämänsä kieli "me, jotka olemme elossa", 1 Tess 4:17, on kirjoitettu koko seurakuntakaudelle ja tarkoittaa vain niitä meitä, jotka todella silloin "antikristuksen Jerusalemin valerauhaan ilmestymisen jälkeen" (2 Tess 2:1-12) elämme.

26. 12. "SEURAKUNNAN TURKU JULISTI SEURAKUNTARAUHAN" - KÄRSIVÄLLISYYS HENGEN HEDELMÄ
Tullut postikortti: Shalom! Vuosituhannen vaihde (pakanoilla) alkaa oikein kortin osoittamalla tiellä. Tilaa lisää kortteja os. Sofiankatu 3 A 61, 20100 Turku. Ei maksua. Saa julkaista kaikkialla: "JULKILAUSUMA VUONNA 2000. Me kaikki kristityt, jotka julkisesti tunnustamme Jeesuksen Kristuksen Herraksemme ja Vapahtajaksemme, olemme nyt julistautuneet YHDEKSI SEURAKUNNAKSI. ... Toimintamme jatkuu kuten tähänkin asti eri kokouspaikoissa, periaatteella YKSI SEURAKUNTA, monta kokouspaikkaa, maailmanlaajuisesti sekä paikkakunnittain. ... Etsiydymme nyt kaikki yhdessä takaisin alkuperäiseen kristinuskoon..."
VAI olisiko käynyt niin, että Turussakin huomataan, ettei oikea seurakuntamalli toteutunut ja muutetaan käsitystä sellaiseksi, että seurakunta olisi sama kuin uskovien yhteys? Itse en koskaan luovu oikeasta opista seurakunnasta. Mutta opetan ihmisiä siellä missä ovat.
Esimerkiksi "castrolaisille" pyrin tänään jakamaan kirjaani "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin", ja pastori Castro oli heti kieltämässä, mutta tahtoi kirjan itselleen "ensin luettavaksi". HENGEN HEDELMIÄ meiltä vaaditaan, ettemme loukkaannu vastustuksesta. Castrohan teki juuri niin kuin minäkin olisin tehnyt, jos olisin pysähtynyt lahkon johtajaksi. Muistuu vaan mieleeni kirjani alkusanoista: "Ellet uskalla lukea kirjaa ennenkuin kirkkosi pappi olisi sen hyväksynyt, anna kirja kirkkoihin kuulumattomalle etsijälle."

25. 12. JOULUTERVEHDYSKORTTEJA lähetettäväksi löytyy myös crosswalk:ista. Christmascards. Kiitos esimerkistä!

24. 12. JOULULAHJANI Sinulle: WE LOVES YOU. Sis. kolme Beatles-animaatiota. Tämän voi tallettaa lahjaksi ystäville kopioiden yhdelle disketille seuraavat: moottori roottori john paul george ringo kuva1 kuva2 kuva3 kuva4 kuva5 kuva6 kuva7 kuva8 musiikki

"PUKIT KILPASILLA". Elokuva lisätty teatteri 2:een Hauskaa joulua!

23. 12. Hannu Siitosen heitto 93.90 lisätty teatteriin ja keihäänheittosivulle. - Merry Christmas! - Sähköpostissa saamansa viikkotiedotteeni voi tallettaa .htm sivuksi. Viikkotiedote on hieman henkilökohtaisempi kuin muut tekstini. Jos vahingossa jäit ilman, uudista tilaus niin saat sen vielä. Yksinäiselläkin on ystävä internetissä.

22. 12. VIIKKOTIEDOTTEENI näyttävät olevan kolmen viikon välein ilmestyviä sikäli kun tänään saan sellaisen lähtemään. Aina on tilaa vielä yhdelle. Viikkotiedotteen saajaksi voi ilmoittautua vaikka heti veijone@mail.wwnet.fi tai PL 57, 53101 LPR. - Happy Christmas, Yoko. Happy Christmas, Julian. Pääsivun taustamusiikkina joulun aikaan em. kuiskaus, millä alkaa tunnettu joululaulu.

21. 12. YKSI JA SEITSEMÄN - JUUTALAISTEN JUHLIEN ESIKUVAT TOTEUTUVAT 2000 JKR.
Reino Savolan pääsivu löytyy myös ilman kehyksiä. Juutalaisista juhla-ajoista mainitaan vuoden 1995 kirjassani luvussa kuukautta voimme arvioida. Savola on tehnyt sivun Juutalaisten juhlien kristilliset symbolit. Siinä huomioni kiinnittyi myös mainittuihin lukuihin YKSI JA SEITSEMÄN. YKSI vuotta Gorban mentyä varoitin Jetsiniä Antikristuksen tulosta syrjäyttäjäkseen, ja tänä jouluna on kulunut SEITSEMÄN VUOTTA. MOSHE ZEW on todennut minunkin sivuillani, miten ensi vuosituhannella vielä tehdään työtä ja lopullinen lepopäivä onkin se yksi ikuinen taivas seitsemän vuosituhannen jälkeen. - JUUTALAISTEN JUHLIEN ESIKUVISSA kolme seitsemästä on toteutunut ja Savolan mukaan neljä tulevat toteutumaan nyt toisen vuosituhannen vaihteen tienoilla. Ilmaus onkin oikea, joten kertomansa vastineet eivät kerro koko totuutta. Jos käytetään Aapeli Saarisalon laskutapaa kaikki neljä viimeistä ovat yhden juhlan osia. PASUUNAN SOITON JUHLA uuden juutalaisvuoden alkaessa on ajankohta, minkä tienoille minun, Savolan ja monien tutkijoiden mukaan siis ylösotto osuu. Vuonna 2000 juhla-aika, Tishrikuun alku on syyskuun lopussa. Seuraava juhla 10 päivää myöhemmin saattaa olla vertauskuvaa ajasta, milloin ovi on jo suljettu ja seurakunnan ylösotto tapahtuu 10 päivän sisällä valerauhan solmimisesta. Lehtimajanjuhla kyllä kuvaa tulevaa tuhatvuotista aikaa, mutta koska juutalaiset eivät vielä valinneet Kristusta he saavat kirjaimellisesti Antikristuksen hyökkäämään Jerusalemiinsa. - Uutisissa kerroin ROMANO PRODI latinassa, ja aiheesta Savola on latinan sanakirjan avulla laatinut sivun, vaikka kielioppia tuntematta. Hyvä on myös Savolan uusiin sivuihin kuuluva Jeesuksen tulon läheisyyden merkkejä. Hyvää ja siunattua joulunaikaa 1999 kaikille lukijoilleni! PS. Yksi + seitsemän = kahdeksan. Milloin Gorba tulee ellei pääsiäisenä kahdeksan vuotta sen jälkeen kun ilmoitti halustaan palata? Se taas edellyttäisi, että Jeltsinin aika on sama kahdeksan vuotta, vaikka vielä tänään näyttää siltä, että Jeltsin sai kansalta valtuudet hallita virkakautensa loppuun. Gorba ei pääse valtaan vaaleilla. Juonilla tulikin esikuvansa Antiokus.

20. 12. AS IN THE DAYS OF NOOA - LASKELMA NOOAN PÄIVISTÄ - BILLY BOYS
Reino Savolan joulutervehdyksessä mainittu, että uutislinkkisivumme Millennium Weekend on kertonut erään Brucen havainnosta, että "niinkuin oli Nooan päivinä" ilmoitukseen voisi liittyä laskelma: Take the 1056th year when Noah was born, let's continue to track the number of years accumulated by adding the span of Noah's life found in Genesis 9:29. "And all the days of Noah were nine hundred and fifty years." Add 1056 years, plus 950 years, and you come up with 2006. If the 7 year tribulation is to be figured into this then subtract the 7 years from 2006 and you come up with 1999. - Siinä siis lasketaan Nooan oletettuun syntymäaikaan lisää hänen elinaikansa ja vähennetään vihan ajaksi oletettu seitsemän vuotta ja olisi vuosikin niinkuin Nooan aikana 1999. Eivät ilmoitetut elinvuodetkaan viikolleen tarkkoja ole ja vihan ajan pituus lienee vain 3,5 vuotta. Mutta hyvinkin Nooa kuoli noin vuonna 2007 nykymaailman Aadamista. Se ajankohta taas ei edes liity UT:n ilmoitukseen. Millaista oli Nooan päivinä tarkoittaa vedenpaisumusta edeltävää aikaa, jolloin Nooa oli pari kolmesataa vuotta nuorempi. Noin neljä vuosituhatta sitten on voinut kuolla Nooa ja IRT:n aikataulukonkin (III palstat 7105 - 7128) mukaan silloin, vuonna 1993 eKr. eli 2007 jälkeen tämän maailman ihmisen luomisen (?) Aabrahamkin kuoli. Wegenerin "6000 vuotta ja yksi kirja" teoksessakin aikataulukko. Näyttänee selvältä, että sekä Nooa että Aabraham opettavat suurta tapahtumaa, "vanhan kuolemaa ja uuden ajan tuloa" noin vuonna 2000 jKr. Neljä vuosituhatta heidän jälkeensä tapahtuu opetti jo Kristus tulemalla 4000 vuotta Aadamista. Yhdessä nämä lisäksi vahvistanevat käsitystä, että Herran paluu pelastamaan seurakunnan todella katsotaan 2000 vuotta syntymänsä eikä ristiinnaulitsemisensa jälkeen.
BILLY BOYS: BILLY GRAHAM on heikossa kunnossa, mutta todennut, että mitä ilmeisimmin hänkin elää vielä seurakunnan ylösoton tapahtuessa. - Muistutan erään helluntailaissaarnaajan seitsemän vuotta vanhasta profetiasta, että ylösotto tapahtuisi Bill Clintonin aikana.

19. 12. VENÄJÄN VAALIT tänään. Profetiasarja tulevasta juutalaisvaltiosta etenee siten, että ensi syyskuuksi ehtisi valerauha ylösottoineen. Mikäli asia todella toteutuu vuonna 2000, on nyt vaalien jälkeen alettava vauhdilla kehitys petovaltiossakin Gorban paluuksi.
SÄHKÖISISSÄ JOULUKORTEISSA VIRUKSIA, varoittaa Matti Saarela päivän Etelä-Saimaassa. Vaikkei linkittämässäni Bluemountain-korttikeskuksessa esiintyisikään, peruutan uutisen vuoksi aikomukseni lähettää viikkotiedote joulukorttina. - VIRUSTORJUNTAOHJELMA MAKSUTTA. Jos on tullut käytettyä kaikki mahdolliset 30 vrk:n Windowsissa toimivat virustorjuntaohjelmat, eikä ole varaa tai halua ostaa sellaista, niin tästä osoitteesta: http://www.europe.datafellows.com/download-purchase/tools.html saa ilmaisen hyvän Dos-ohjelman, jossa ei ole mitään aikarajoituksia, ja mikä parasta, sitä voi päivittää ilman rajoituksia. Ohjelma on sama hyvä torjuntaohjelma, mikä Soneralla on saatavana 20 mk/kk Windowsversiona.

18. 12. VIKTOR KLIMENKON joulukonsertti lauantaina 18. 12. klo 19.00 Pasilan urheilutalolla. Mukana Helsingin Kristillisen koulun lapsiryhmä. - Castro odottaa järjestämäänsä joulujuhlaan tänään noin 30 lappeenrantalaista. Ensikertalaisille sopiva tilaisuus jälleen huomenna Kauppakatu 58 klo 18.00. Ylistyslaulujen rytminä on myös rock, eikä siinä ole mitään väärää.
KUUKAUDEN TYTTÖ
MISSÄ OLET KUN SEURAKUNTA LÄHTEE?
- Kuka kaunis nainen on kuvassa? Hän näyttää olevan minulle te kaikki, joille kirjoitan. Mistä löytäisin seuraavan kuukauden tytön? Saat olla ihan tavallisen suomalaisen kauniin naisen näköinen. Muokkaan kuvasi animaatioksi tänne. Kuukauden tytölle maksan kuvastaan 50 mk. HV, PL 57, 53101 LPR.
BUFFETTEJA. "Syö niin paljon kuin haluat." En enää koskaan mene syömään Kirkkokadulla sijaitsevaan Kebab-Pizza Beffettiin. Toinen paikka missä usein käyn syömässä oli täynnä. Kai tästäkin joku vetää johtopäätöksen, että syrjin turkkilaisia, mutta oksettava olo vanhasta kebabista on oikea syy. Tosin on sitä paremmissakin paikoissa mainostettu Americanaa. Se sisältää homejuustoa, vaikka muuten on kinkkuananaksen näköinen.

17. 12. VARTIJA, OVATKO ASEESI KUNNOSSA? - TURVALLISUUSVÄLINEITÄ - TERRORISTIT
Herran profeettoja kutsutaan Raamatussa usein vartijoiksi. Edomilaiset huusivat Jesajalle: "Vartija, mikä hetki yöstä on?", Jes 21:11. IRT selittää sen olevan: "onko onnettomuuden yö pian lopussa" ja että tavallistenkin vartijoiden tehtävänä oli "kuuluttaa aamunkoitto." Hesekielille Herra sanoi: "Minä olen asettanut sinut Israelin heimolle vartijaksi", Hes 3:17. Eilinen uutiseni kaupunginjohtajista ja piispoista saa tukea IRT:n Vartija-sanan selityksen lopusta: "Myös Israelin poliittisia ja uskonnollisia johtajia luonnehditaan vartijoiksi, joita kuitenkin sanotaan sokeiksi, Jes 56:10." Jeesuskin todisti, että jos sokea sokeaa taluttaa niin he molemmat kuoppaan lankeavat. Eivät olekaan maailman mediat julistaneet yksinkertaista totuutta, että kannattaa seurata vain sellaista, joka NÄKEE ETEENPÄIN!
TURVALLISUUSVÄLINEITÄ. Mainitsemani Kauppakatu 58:n alakerrassa on kaupungin ainoa turvallisuusvälineitä myyvä liike. On kauppoja, joilla on syytä toimiakin ylösottoon asti. Häiriköinti seurakuntaa ja muitakin ihmisiä vastaan mitä ilmeisemmin yltyy loppuun asti. Henkilöhälyttimenä tavallisin on hälytyspilli, mikä vinkuu kuin palohälytin jos joku on tulossa henkilön kimppuun. Hinta noin sata markkaa. Löytyy myös värisumutinta, minkä käyttö ei vaadi lupaa h. 170 mk. Kaasusumuttimet vaativat poliisiviranomaisen luvan. Lupaa käsiaseisiin suojelutarkoituksessa ei juuri myönnetä Suomessa. Esimerkiksi Helsingin juutalaisen temppelin alueella on käsiaseistettu vartija.
MTV 3:n "Sadan vuoden löytöretkessä" käsiteltiin vuoden 1972 Olympialaisissa tapahtunutta palestiinalaisten terroritekoa. Jörn Donner näytti olevan noiden terroristien kannattaja. "Ei ainakaan synny kolmatta maailmansotaa"-lausuntonsa on jatkossa ohjelmasarjassa ollut, ettei hän sano tulevaisuudesta mitään. Pimeän opetuksensa mukaan ensi vuonna ei vain synny kolmatta maailmansotaa vaan Donnerin sanomiset jatkuvat helvetissä. Paskan jauhajilta siellä kuuluu vain valitusta.

16. 12. HE OSTAVAT MYYVÄT RAKENTAVAT YLÖSOTON TULLESSA - ELI ME EMME NIIN TEE!
Etelä-Saimaassa on ollut artikkeli, minkä mukaan vuosituhannen vaihtumisen merkitystä kotiseudulla väheksyttäisiin. Vahingossakaan ei ole mainittu, että syynä voisi olla se, että monet jo tietäisivät, että vuosituhat ja aikakausi onkin vaihtumassa vasta syksyllä vuonna 2000. "Lappeenrannassa tiedetään: Arafat tuo maailmanlopun" (Iltalehti). Toisessa artikkelissa kehuttiin kaupunginjohtajaa siitä, että hän olisi moittinut naapurikuntia toimimasta kuin maailmanloppu olisi tulossa. Etelä-Saimaa pian vainaa, piispa samoin eikä Anderssonistakaan ollut muuhun kuin johtamaan kaupunkilaisia jopa naapurikuntalaisiakin vihan aikaan. Onneksi itse olen esimerkillinen kauppias, ENTINEN kauppias. Raamatun mukaan vain tyhmät ostavat, myyvät ja rakentavat ylösoton tapahtuessa. Ei ole kysymys edes siitä, mistä Lpr:n helluntaikirkon entinen apupappi kirjoitti Ristin Voitossa, ettei pitäisi rakentaa suurempia temppeleitä kuin on tarvis. Tarvis kun ei ole rakentaa lainkaan. Rakennuksia riittää. Internetsivuni ja kotien ohella kokoontumispaikkoja on, Lpr:ssa esimerkiksi Palvelutalo Kauppakatu 58 vaikka kera "castrolaisten", jotka eivät hekään rakenna. - "Jotakin siitä": Berlitz kirjoitti tuhat vuotta sitten tapahtuneesta: "Vuoden lopun lähestyessä kaupunkien välinen kauppa loppui melkein kokonaan..." (Maailmanloppu 1999 s. 19) Berlitzin mukaan on "valitettavaa, että kansat vain tuhon uhatessa unohtavat omat itsekkäät etunsa ja liittyvät hetkeksi aikaa keskinäisen auttavaisuuden ja ystävällisyyden veljeskuntaan." (s. 18) Taitaa löytyä enemmänkin fariseuksia, jotka eivät sallisi kenenkään tehdä parannusta vuonna 2000. Ainakin niitä löytyy valtioiden ja kuntien johdosta kuten kirkkokuntien johtajista. On todella valitettavaa, että nyt niiden johto on paljon huonompi kuin tuhat vuotta sitten! Ei vastaavaan hysteeriseen herätykseen päästä edes suurimman herätyksen, Suomen maassa. Kirkkohan tuli valmiiksi portoksi ja vain seurakunta opettaa niinkuin kuuluu.

15. 12. VIIMEISEEN VAIHEESEEN: GOLANIN JÄLKEEN JERUSALEM! - EIKÄ VUOSIA ENÄÄ!
UUSI PATMOSVIESTI osoittaa Suomessa olevan vakavimmin otettavan profeetan nimi Leo Meller, vaikka hän Millennium-erikoisnumerossaan luotsaa vuoteen 2028. Pitäähän uusi kasettisarjansa saada myydyksi ja sitten seuraava jne. Tuskin minäkään kauppiaana malttaisin pysyä totuudessa. Kauppias en ole siksikään, että sellaisilla profeettoina esiintyvillä käsitän olevan suuri vaara jäädä myymään vihan aikaan. - Israel luovuttamassa GOLANIN kukkulat kuten vuoden 1995 kirjanikin mainitsee. Ja jälleen on siis tulossa taantumusta Venäjällä eli etenemässä petovaltio, vaikka Mellerin tuhannet seuraajat eivät opettajansa hämäryyden vuoksi sitä huomaakaan. Olen toitottanut jo nelisen vuotta, että peto valmistuu Israelin maan jakamisen tahtia. Asiasta ei ole osannut mainita Meller eikä kai kukaan muukaan koko maassa! Ilmeisesti minulla internetissä on enemmän lukijoita kuin Patmos-yhdistyksellä, kiitos teille jälleen kerran! - Helsingin EU-huippukokouksen jälkeen LIPPONENkin esitti Moskovaan pääministeri Putinille EU:n kannan, että Tshetshenian kansanmurha on lopetettava. - Maailman kansat näyttävät olevan yksimielisiä siitä, että Gennesaretin järvelle saa taas ammuskella Golanin kukkuloilta kuten oli tapana ennen kesää 1967. Sen järven liepeillä Kristus kulki ja tulee vielä kulkemaankin kunhan Syyriasta pääkaupunkineen on tehty loppu, Jesaja 17:1. Ennustus Damaskon poistamisesta kaupunkien luvusta ei ole voinut toteutua ennen tätä päivää vaan tänään asian toteutuminen on sinetöity.

14. 12. ONLY ca. 270 DAYS BABY, kun oikea vuosituhannen vaihde on kolmen viikon sisällä. Näillä näkymin maailma ylistää silloin Jerusalemin valerauhaa, mikä on takuu seurakunnan lähdölle silloin ylistämään Kristusta taivaalliseen Jerusalemiin, Karitsan häihin!
JOULULAULUJEN AIKAA. Pääsivullakin soi Lennonin joululaulu - Löysin uutisryhmistä tiedon, että PAUL McCARTNEYTÄ tulisi tänään suorana osoitteesta: http://msn.co.uk/default.asp?page=140-1251 Illansuussa sain esitystään Liverpoolista näkymään. Myöhemmin sivu poistettiin. Löytyyköhän MCY.COM?
NOOTTI MIKÄ NOOTTI sanoo eräs lukijamme: "Jokohan alkaa rajalla tapahtua? Nimittäin tuo kunnon venäläinen ruumiinkieli ”body language”, jota kirkkoja ja valtion päämiespaikkoja täyttämään pyrkivät feministitkin alkavat ymmärtää. Kun toimittaja kysyi ulkoministeri Tarja Haloselta ”Onko tämä nootti?”, Venäjän ministeritason vastalauseesta, niin Halonen oli kuin olisi halosta saanut vastaten, ettei hän tiedä mikä se on. Ei myöskään tunnu tietävän mitä alaiset touhuaa. Oman hallintokunnan mies oli tyrimässä. Tietosanakirja sanoo näin: "Vastalause. Lakikielessä päätökseen tai toimenpiteeseen liitetty eriävä mielipide, joka vapauttaa esittelijänsä vastaamasta päätöksestä tai varaa hänelle oikeuden ryhtyä oikaisutoimiin". Eli kysymyksessä on selvä verbaalinootti Suomen kansalle. Sitä vaan yritetään peitellä tiedotusvälineissä. Jo se että vastauksen pitää tulla hallituksen taholta määräaikana venäläisille osoittaa asian vakavuuden." - Maanviljelijät esittäneet rajun mielenosoituksen Helsingin kaduilla.
KUKA USKOO KRISTUKSEEN USKOO MYÖS VEIJOSTA. Erään palautteen mukaan profeetta Veijonen vain kehuu itseään eikä 1998:kaan mitään tapahtunut, vaikka ennustusteni mukaan piti tapahtua. Vastasin: Onhan tosiasia, että olen tehnyt selväksi etten ennustelisi MITÄÄN ILMAN Jumalan Sanaa! Toinen väitteeesi syksystä 1998 ettei muka mitään tapahtunut. Saattoi nimittäin alkaa jo kahta vuosituhatta parodioiva KAKSI vuotta kuten olen kirjoittanut sivullani: Kuinka paljon ennemmin minkäkin tiesin?
USEAMPIA VALHEPROFEETTOJA PERÄSSÄNI? Niilo Paasivirtaa olen aiemminkin kehunut tekstieni matkimisesta kuin oikea valheprofeetta. Nyt uutisryhmässä kysyin edes yhtä esimerkkiä "tuhansista yhden ainoan oikean seurakuntansa" muista jäsenistä. Raamatun mukaanhan oikeita profeettoja on kaikkina aikoina seurannut valheprofeettoja (monikko), enkä hänen lisäkseen tiedä muita yhtä eteviä "seurakuntalaisia". Viimeksi Paasivirta on kyksinyt toistaa mm. uskonto-uutisryhmässä kirjoitustani Joulu valhetta Karitsan häistä saatanallisille internetsivuilleen vetäen.

13. 12. PÄIVÄN VIRUS - HOMOT JÄÄVÄT IHAILEMAAN TAIDETTAAN - PERHEITÄ EHEYTYY
WordPaddin kautta kovalevynkin tuhota voiva virus aktivoituu tänään, jos sellainen koneella on. Onko torjuntaohjelmissa sen tuhoajaohjelma? Auttaako koneen päiväyksen siirto taaksepäin, minkä olen jo tehnyt? - HOMOJEN rienaava taidenäyttely, mikä oli Upsalan tuomiokirkossakin, ja mistä uutisoitiin täällä, on tulossa myös Helsinkiin. Mahdollisesti sen tuloa vastaan tehdään rikosilmoitus onhan eduskunta pitänyt voimassa lain, minkä mukaan jumalanpilkka on maassamme kielletty. - Tapio Moilasheimo oli parhaita ystäviäni kouluaikana ja varsin kirkollista rippikoulussa uskoon tullutta meininkiä esitti. Sama henkilö on kirjoitellut nyttemmin lehdissä arvonaan toiminnanjohtaja jossain seksuaalipoliittisessa, peräti SETAn johtaja? Itse en rikosilmoitusta tee vaan totean, että pitäähän homoilla olla ilonsa vihan ajassakin. Ja kirkkohan tänne homoineen jää. - PERHEITÄ EHEYTYY. Lappeenrannassa Kauppakatu 58:n Palvelutalon juhlasalissa eilen klo 18-20 pidetyssä hengellisessä tilaisuudessa A. Castro sai profetian, että Lappeenrannan seudulla perheitä eheytyy. Vastaavan sanoin jo 1986: "jotakin siitä hysteerisestä parannuksenteosta, mitä koettin jo tuhatluvun vaihteessa", ja silloinhan perheittäin valmistauduttiin "maailmanloppuun". Olen iloinen USA:sta kotikaupunkiini muuttaneesta ystävästä. Tulkkina ja säestäjänä toimi nyt monitaituri Yrjö Hämäläinen. Olen jo aiemmin suositellut sunnuntain kokouksia em. paikassa eli VPK:n talon vieressä keskustaan päin.

12. 12. JUUTALAISET EIVÄT KÄÄNTYISI, ELLEI MESSIAS TULISI VUOSITUHANNEN VAIHTEESSA?
Tänä aamuna olen kuvitellut saaneeni uutisiin sanoman Herralta: "Minun on tultava vuosituhannen vaihteessa siksikin, että muuten juutalaiset eivät pitäisi minua Messiaanaan ja kääntyisi." Selitys: Ilmestyskirjan mukaan 144.000 juutalaista kääntyy kohta ylösoton tapahduttua. Juutalaiset eivät halua tunnustaa Kristusta Messiaakseen, mutta tietävät oikeiden kristittyjen odottavan Messiasta pelastajakseen oikeassa vuosituhannen vaihteessa. Itsekin he ovat uskoneet, että yksi päivä on Herralle kuin tuhat vuotta. Kun he näkevät, että kolmanneksi Herran päiväksi Pelastaja tuli pelastajaksi seurakunnalle, he huomaavat seurakunnan olleen oikeassa ja alkavat vuorostaan käännyttää mahdollisuuksien mukaan loppua osaa maailman kansoja. Päävastuu evankeliumin levityksestä jää vihan ajan alkaessa kääntyville juutalaisille tosin onhan kristikunnassakin ylösoton tapahduttua suuri itkuherätys. - Edellinen sanoma saattoi olla myös omaa ajatustani esitettyyn kysymykseen:
TAKARAJAA KYSELLÄÄN. Huikari: "Jos laskelmasi erilaisista ennaltatietamistasi asioista pitavat paikkansa, kertoisitko MIHIN MENNESSA VIIMEISTAAN on mitakin tapahtunut? Gorban paluu ennen vuotta 2005? Ylostempaus 2020 mennessa? Jos esim. vuoden 2005 loppuun mennessa ei ole tapahtunut mitaan mullistavaa, alatko ottaa huomioon sellaisenkin mahdollisuuden, etta olet EREHTYNYT ennustuksissasi? (Jos olet ennustanut Jeltsinin kuolemaa lahitulevaisuudessa, niin sen arvaavat muutenkin kaikki, ettei sairasteleva vanhus enaa pitkaan ela.) Olisi hyva, jos USKALTAISIT postittaa joitain VARMOJA TAKARAJOJA, mihin mennessa ennustuksesi toteutuvat. Muuten kukaan muu itsesi lisaksi ei voi pitaa sinua vakavasti otettavana profeettana. Terveisin, Jari." VASTAUS: Skeptikoilla on oikeus pilkkaaviinkin kysymyksiin. Vuodesta 2020 puhuminen on turha, koska Ilmestyskirjan epäpyhä kolmikko ei elä sataa vuotta. Lopun tapahtumat Raamatussa mainitaan laskelmiensa yhteydessä. Vuoden 1995 kirjassani Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin sanon siis TARKAN AJAN YLÖSOTOLLE ja sen tapahtuman laskelmakin näyttäisi täyttyvän jo syksyllä vuonna 2000 seitsemän vuoden aikana alkaen Oslon sopimuksesta. Kirjoitin myös, että seitsemän vuotta rauhan ylösottoineen tuloksi voisi lähteä liikkeelle siitä kun Jerusalemista käydään neuvottelemaan. Minun on vaikea ymmärtää skeptikkojen vaatimusta takarajalle, kun kaiken aikaa olen sanonut MITÄ SEURAAVAKSI TAPAHTUU! Se on sitten heidän asiansa olla pitämättä minua varteenotettavana profeettana. Kuka ei halua totuutta uskoa, hän ei usko, vaikka kuolleitakin herätettäisiin, ennaltatiesi jo Kristus.

11. 12. MAA PALAUTETAAN ALKUPERÄISELLE OMISTAJALLEEN - VENÄJÄ PELOTTELEE YDINASEILLA
Voitto Huotari kirjoittaa sunnuntain Etelä-Saimaassa "Vapautuksen riemuvuosi". Lukijapalstalla Jussi Skinnari sentään saa muistuttaa miten kirkon riemuvuosi on kaikkea muuta kuin riemua. Piispa Huotari kuitenkin näkee riemua siellä sun täällä kirkossaan ja "kristillisessä" eli kirkollisessa Suomessa. Yhdestä lauseestaan kuitenkin sain oikean ajatuksen. Huotari kirjoittaa: "Kristillinen riemuvuosi on vapautuksen riemuvuosi ... silloin kuuluu maa palauttaa alkuperäisille omistajilleen ... Maan palauttaminen alkuperäiseen omistukseensa liittyy minun ajatuksissani luonnon suojeluun. Maa kuuluu Luojalle." - Eikö olekin mielenkiintoista, että piispa voi käyttää aivan oikeita ilmaisuja, muttei tajua niitä? Raamatun mukaan "kun nämä alkavat tapahtua rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän VAPAUTUKSENNE on lähellä." Oven edessä se oli Israelin valtiota perustettaessa ja ovi suljetaan kun Israelin Jerusalem saa valerauhansa. Seurakunnan vapautus maan ikeestä yläilmoihin tapahtuu ja se onkin riemuvuotemme! Vaikka piispa sanoo, että maa kuuluu Luojalle ja riemuvuotena se omistajanvaihdos tapahtuisi, hän jatkaa selitystä siihen suuntaan kuin me olisimme sanansa uskoessamme sellaisia maailmanlopun pelottelijoita kuin mitä Tuuri kirjoitti taannoin piispan sanomaksi. Onkin huomattava, että vasta Herran näkyvän paluun yhteydessä tapahtuu maan luovuttaminen takaisin Herralle. Nyt kirkon riemuvuotena tulee kirkon puoliso peto eli Antikristus, mutteihän kirkko sitä Gorban paluun nähdessäänkään tule tunnustamaan. Kirkkoa voikin kiittää siitä, että isänmaamme Suomi siirtyy hetkeksi ainakin osittain Antikristuksen omistukseen.
VENÄJÄ PELOTTELEE JO YDINASEILLA. Jeltsin pelotteli ydinaseilla, ettei EU puuttuisi sen sotatoimiin Tshetsheniassa. Sitten hän matkusti Kiinaan ja maat yhdessä sanoivat, ettei niiden sisäisiin asioihin saa puuttua. Venäjä kuitenkin vaatii puuttumista sen sisäisiin asioihin eli kerjää rahaa samalla kun nimittää Tshetshenian valtiota sisäiseksi asiakseen. Johdonmukaisesti seuraa, että pian Venäjä on Suomessa ja toistuu sama virsi: Älkäähän puuttuko venäläisen Suomen sisäisiin asioihin.

10. 12. VÄÄRÄ EKUMENIA ETENEE LÄHETYSTYÖN AVULLA - USKONNOLLISIN SYIN EI PIDÄ ARMAHTAA
Kristus lähetyskäskyssään käskee seurakuntalaisia menemään kaikkeen maailmaan ja julistamaan evankeliumia sekä uskoon tulleita kastamaan ja opettamaan pitämään kaikki käskemänsä. Varmasti seurakunnalle on mahdollista jossain määrin yhteistyö kirkollisten kanssa ainakin käytännössä eikä opetuksessa. Sellainen yhteistyö mitä teen täälläkin joidenkin lähinnä seurakuntaa muistuttavien yhteisöjen uskovien jäsenten kanssa. Suomessa on kuitenkin valtaenemmistönä luterilainen kirkko, minkä lähetyassaarnaajistakaan monet eivät ole edes uskoon tulleet. Rajana yhteistyölle pidän väärään suuntaan eli Roomaan päin kulkemista. Arkkipiispa Paarma puolestaan osaa vetää väärään suuntaansa ovelasti rajamailla olevia ja jopa tänne päin kulkevia käännyttää juuri lähetystyön nimissä. Teija Holmi uudessa Ristin Voitossa huutaa Hallelujaa, kun artikkelissaan toistaa Paarman puheen: "Siellä, missä tunnetaan sekularisaation haaste voimakkaimmin, joudutaan pakosti etsimään yhteyttä. Siellä kuullaan herkemmin Vapahtajan rukous: "että he yhtä olisivat"." - Olen useasti muistuttanut, että kirkko vetää paavilaiseen yhteyteen, missä rajana on johonkin kirkkoon kuuluminen kun taas täällä rajana on uskoon tulo ja kulkeminenkin lähdettyyn suuntaan eli tänne kirkottomaan uskovien yhteyteen. - Paarma totesi Helsingin yliopiston Studia Missionalia-päivillä myös, että "kristilliset kirkot panostaisivat enemmän ekumenian merkitykseen lähetystyössä" ja "yhteistyö lähetystyössä edellyttää ekumeenista työtä kotimaassa teologian saralla." - Siinä siis todistettiinkin mainitsemani yhteyden perusta johonkin kirkkoon kuuluminen, mistä yhä huonommin voi edes käyttää termiä kristillinen jollaiseksi jää vain seurakunta. Teologiakoulutukset olen ajat sitten tyrmännyt seurakunnasta, koska opettajanamme on Raamattu ja persoona Pyhä Henki. Paarma varmasti näkisi mielellään, ettei maassa olisi ev. lut. kirkon sisälläkään Helsingin yliopiston teologisen kanssa kilpailevia kouluja. Mitä Paarman seurassa mukana teki helluntailaisten raamattuopiston johtaja Veli-Matti Kärkkäinen? Vastaus: Helluntaikirkko on viimeinen raja mikä kääntyy paavin kirkkoon tai jo meni Roomaan viimeisessä vaunussa.
YLEISIÄ ARMAHDUKSIA OLI VUOSITUHANNEN VAIHTEESSA. Tuhat vuotta sitten vankeja päästettiin vapaaksi ennen aikojaan. Nykyisin maailmanloppuun ei "onneksi" uskota samalla tavalla, vaikka keskustelua yleisestä armahduksesta 2000 jKr. on ollut. - DUBAISSA vangeille on annettu mahdollisuus armahdukseen opettelemalla Koraania ulkoa tai voittamalla Koraanitietokilpailu. Helluntailaisnuori Ristin Voitossa ehdottaa, että Suomessa vankeja armahdettaisiin, jos oppisivat ulkoa Raamattua. En kannata uskonnollisista syistä rikollisten armahtamista missään.

9. 12. ULLA JÄRVILEHTOA MOLLATAAN SYYTTÄ - RISTO RYTI OLI OKKULTISTI
ULLA JÄRVILEHTOA mollataan syyttä. ICEJ:n Suomen osaston johtaja saa ainakin välillisesti sapiskaa mm. uudessa Kipinässä julkaistussa Leo Mellerin, Kai Antturin, Toivo Haapalan, Eero Junkkaalan ym. miesten vetoomuksessa "Kristillinen sionismiliike ja juutalaisevankelioiminen". Riitahan koskee sitä, että seurakunta käännyttää juutalaisiakin kaikkialla, kun taas Järvilehto saarnaa Raamatun ilmoitusta, että ensin juutalaiset kootaan omaan maahansa ja vasta sitten siellä he kääntyvät kristityiksi. Vetoomuksessa vedotaan "evankelisiin kristittyihin, jotta Israel-työ maassamme keskittyisi Raamatun mukaiseen evankeliomiseen." Vetoomus väittää mm. että "suuri osa sitä kohtaan suunnatusta kritiikistä tulee niiltä, jotka ovat Israelissa uskonveljiämme." Uskon minäkin, että varsinkin arabikristityt vastustavat, mutten nimitä Jumalan ja Israelinsa vihollisia uskonveljikseni. Vaikka olenkin sitä mieltä, että juutalaisia pitää käännyttää ollen juutalaisille ikäänkuin juutalainen, en laittaisi nimeäni tuollaisen vetoomuksen alle. Mielestäni on selvä asia, että kristillistä siionismiä tarvitaan, juutalaisten avustaminen maahansa on Jumalan työmuoto siinä missä juutalaisten oikea käännyttäminenkin. Sitä taas ei ole minkäänlainen pakkokäännyttäminen tai miekkalähetys puhumattakaan sellaisesta, mitä kirkot yleensä ovat tehneet nimittäen heitä Kristuksen tappajiksi itse vieden kaasukammioihin. Huonona pidän sitä, että asia on tuollaisin vetoomuksin saatettu jännitystilaan. Pitäisi molempien saada mollaamatta tehdä työtään. Sitäpaitsi ns. kristillisen siionismin vastustaminen saattaa samalla olla seurakunnan vastustamista, seurakuntaa kootaan kuin juutalaisia yhteen, ja toiseksi vastustajilla taitaa hämärtyä totuus siitäkin, että juuri Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin. Ulla Järvilehto tietää valerauhan lopulta saavuttavan Jerusaleminkin ja esimerkillisesti vastustaa sellaisen tuloa kuten itsekin jo 20 vuotta turhaan yrittänyt estää ennustusteni toteutumista. On hyvä tietää itsellään olevan ainakin yhden ystävän. Ullallekin tämä lähetetään tiedoksi. Linkkejä: Mikä on ICEJ? ICEJ:n uutisia
Saksasta apua hakenut presidentti Risto Ryti oli uuden Ultrankin mukaan okkultisti. Etelä-Saimaan alakerrassa tänään kaunistellaan, mainitaan dokumenttien Todistavan sodan ajan presidenttienkin puhuneen kristinuskosta kansakunnan voimavarana. Olen kyllästynyt kuulemaan toivotusta "Jumalan siunausta" niiltä, jotka toivottavat sitä niinkuin kirkko toivottaa siunaten käytännössä seurakunnan ja sen opetukset mullan alle! Kirjoittaja Tuuri ja presidentti Ahtisaari samaa matkaa päinvastaiseen suuntaan kuin seurakunta. Toivottavasti Uosukaiska lukee ja oppii täältä sanomaan vaikka rauhaa!

8. 12. SAMAAN AIKAAN JA RINTA RINNAN MOOTTORINA LOPPUUN ASTI CLINTON?
Mitä kaikkea sen seurauksena väärin selitetäänkään, kun luullaan Antikristuksen tulevan EU:sta kuten edelleen väittää LEO MELLER uudessa Kipinä-lehdessään? - Antikristus-sivullani mainitaan: "TERVEISIÄ USA:HAN! 15/1 97 luulisi jo sielläkin huomattavan täällä jo pitkään sanomamme: PETO TULEE SITÄ MUKAA KUIN ISRAELIA PAINATTE! Hebronin painostitte Israelilta PLO:lle ja VENÄJÄ liitti itseensä Valko-Venäjän." Oliko silloin kysymys vasta alustavasta sopimuksesta? Päivän uutiset teeveessäkin näyttivät nyt asiakirjojen vaihdonkin siitä, että VALTIOLIITTO Venäjän ja Valko-Venäjän kesken on valmis. - Samaan aikaan uutisoitiin Clintonin toimista Syyrian hyväksi Israelia vastaan tietenkin väittäen, että Israelin maan luovuttaminen Syyrialle olisi tie rauhaan, vaikka se on vaihe kohti valerauhaa ja vihan aikaa. Samalla edelleenkin siis Clintonin painostus Israelia vastaan aiheuttaa petovaltiopuolella pedon valmistumista. Millä perusteella Clinton välttäisi saamasta Jumalan tuomion vihan ajassa kärventyen, kun juuri hän toimii vihan ajan ja pedon paluun moottorina!? Uskosta kyllä monet puhuvat, mutta teot ovat antikristilliset, tosin minuahan sellaisista teoista syytetään kuten Kristusta jumalanpilkasta. Olen saanut jumalisilta kirkon naisjäseniltäkin asian todistavaa sähköpostia. Etelä-Saimaa muistetaan entuudestaan seurakunnan vastaiseksi päinvastaiseen suuntaan kulkijaksi. Eniten siellä hokee Jumalan nimeä Tuuri totuutta Herran paluusta vastustaen.

7. 12. SUOMI EI EHDI NATON JÄSENEKSI - JUKKA ROKKAKIN NÄKI JELTSININ KAATUVAN
Lukijan mielipide: "Suomi tulee yrittämään NATOon liittymistä niiden suuntaviivojen mukaan mitä esim. presidenttipeli nyt näyttää. Näin etenkin kun meillä on viritelty nyt NATO keskustelua ja siihen liittymistä ja sen kansanedunmukaisuus on oikein maanpuolustustutkimuksin todettu arvovaltaisellakin taholla. Jos tavallinen kansalainen tämän ymmärtää niin varmasti myös slaavit. On kaksi syytä miksi Suomi ei koskaan päädy NATO:n jäseneksi:
Yksi on se, että Venäjä tulee tarvittaessa sodalla estämään sen juuri muutamaa tuntia ennen kuin jäsenyys olisi määrä allekirjoittaa. Tulevasta presidentistä riippuu kuinka Jumala "säätää" Suomen kohtaloa tässä suhteessa. Venäjä ei tule ikinä sallimaan harvaanasutun hyvän infrastuktuurin omaavan Pohjolan sotilaspoliittisen tilan muutosta lännen suuntaan, oli sen oma tilanne kuinka hyvä tai huono tahansa. Tässä suhteessa Suomi kokee yllätyksen, jos se laskee Venäjän heikkouden tiliin jotakin.
Toinen syy on se, että itse Linnake-euroopan ydinvallat tarvistevat tiukan paikan tullen karhun suuhun jotakin heitettävää. Kun emme ole siis NATON jäseniä niin Suomi sopii tähän tarkoitukseen oikein hyvin, ja jonka he voivat nykytilanteen vallitessa esteettä tehdä, jos tarve vaatii. En siis todellakaan ymmärrä kuinka naivin idiootteja nämä Suomen herrat ja poliitikot voivat näissä asioissa olla. Emmekö ole vielä oppineet tässä Venäjän kyljessä yhtään mitään?"
JUKKA ROKKA on tuonut taas näkynsä julkisuuteen Kipinä-lehdessä. Näyssä Jeltsin kaatuu kuin vanhoissa selityksissäni. Edessä on jälleen vallanvaihdos, selitti Rokka näkyään helluntaikirkossaan Lahdessa. - En aina ymmärrä noita Rokan näkyjä. Lienen saanut häneltäkin vastustusta jo 1986. Lahdesta otettiin yhteyttä Lpr:n helluntaikirkon silloiseen saarnaaja Mauno Vinikkalaan, joka tiesi, että sikäläisessä lehdessä oli ollut ilmoituksessa arvonani "opettaja", mikä ehkä hieman virheellinen termi ei ollut minun vaan sikäläisen kokoukseni sinne halunneen veljen virhe. En koskaan hyväksy enkä unohda sitä, että minä olen saanut vastustusta helluntaikirkoltakin "rauha ylösottoineen tulee" opetuksestani, mikä on täsmälleen oikea oppi! Rokka väittää nähneensä senkin, että Neuvostoliitto menee ja tulee. Minun ei tarvinnut kuin nähdä ja ymmärtää Jumalan Sana voidakseni kertoa Ilmestyskirjan pedon palaavankin. Millään sinänsä hyvillä rokkamaisilla näyillä ei pääse lähellekään yhtä tarkkaan esitykseen kuin minulla. Ja kun Viinikkala helluntaikirkon nimissä hylkäsi "raamatunvastaisena harhaoppina erilaiset laskelmat", eivät tasoisensa nähneet mitään onhan TAPAHTUMAT luettavissa raamatullisten laskelmieni yhteydessä. Jos joku väittää, että helluntailaispappi on aina parempi kuin ev. lut. pappi, se ei pitänyt paikkaansa ainakaan Viinikkalan aikana Nokialla. Silti kirkkoherra Nokialla ei johda juuri mihinkään vaan pitää ihmiset kirkossa kiinni.

6. 12. ITSENÄISYYSPÄIVÄ - SOSIAALISTA LUOTTOA - LINNAN JUHLIA
Hyvää itsenäisyyspäivää! Bluemountainin postikortti.

Suomessa on menossa kokeilu sosiaalisen luoton jakamisesta. SOSIAALISTA LUOTTOA on Lappeenrannassa jaettu 100.000 mk. Tarvitsijoita on ollut niin paljon, että jaettava on heti loppunut. Suomessa 82-vuotispäivänään on edelleen kymmeniä tuhansia ihmisiä, jotka tarvitsivat apua edes lainaksi, mutta köyhät pidetään luotonsaanninkin ulkopuolella. - Ei voinut tulla minusta presidenttiä. Ensinnä olisin kieltänyt LINNAN JUHLAT nykyisessä muodossaan. Vieläkö vuoden päästä on presidentin linnaa, missä äveriäät juhlisivat? Kaikella oli aikansa. - Muistakaa, että ensi vuosituhannella käydään Jerusalemissa vuosittain kuin linnan juhlissa. Maran paikalla ei ole Uosukaiska vaan MARAN ATA= suom. Kuninkaamme tulee! Karitsan häiden jälkeen siis Kristus hallitsee maan päällä Jerusalemissa tuhat vuotta, ja kansat tulevat kerran vuodessa Herraansa kumartamaan. Siinä mielessä linnan juhlatkin ovat vertausta tulevasta. - Clinton, Arafat ja Israelin pääministeri ovat jälleen tavanneet. Missä vaiheessa on Jerusalem-kysymys? - Venäjä häätää grosnyläisiä samaan tapaan kuin tapetaan vihan ajassa terroristeiksi väittäen niitä, jotka kieltäytyvät ottamasta pedon merkkiä.

5. 12. KARPON PUKKILEIKKI - JOULUKORTTI YSTÄVÄLLE - JOULUYÖ JUHLAYÖ KOULUSSAKIN
KARPOLLA ON ASIAA. Hannu Karpo sai haastateltua monia ihmisiä, jotka eivät tunteneet pukkileikkinsä ensimmäistä joulupukkia nimeltäkään. Leikillään hän saa kerättyä melkoisesti varoja puhelinsoitolla osallistuvilta. "Taktisestikin" oikein, että ensimmäiseksi pukiksi valitsi suositun ja useimpien suomalaisten helposti parran takaakin tunteman Aki Parviaisen. - Nyt tarvitaankin miestä, joka pelastaisi suomalaiset. Muistatte tämän internetosoiteen, kiitos! - Veijonen joulupukkina. Toivottavasti saan tällaisia joulutervehdyksiä, toinen kiitos! Bluemountain tervehdyskortteja voi lähettää sähköpostitse. Valinnanvaraa on satoja. Em. linkitetty sivu pysyy esittelyssä siellä 90 vuorokautta ja sisältää taustamusiikkina JOULUYÖ JUHLAYÖ. - Sitäkin laulua laulettiin viikolla Mustolan koulun vanhempainyhdistyksen järjestämässä puurojuhlassa. Varsinkin kuudesluokkalaiset olivat tehneet askarteluja myyntiin. Varat tulivat oppilaiden matkarahastoon. - Y2K eli kalenterivuosituhannen vaihto tulee. Eräs kirkko on kehottanut jäseniään pysymään poissa silloin lentokoneista. Ohje on varmasti paikallaan kaikille varmuuden vuoksi. Kolme matkustajakonetta tiedetään ko. aikaan olevan ilmassa Suomessa.

4. 12. VIKTOR KLIMENKO: VIIMEINEN JOULULEVYNI JA KRONOLOGISESTI TULEE
Viktor Klimenkosta pieni jutti Apu-lehdessä 47/1999 s. 88. Tekstissä mainitaan Klimenkolta ilmestyneen neljäs ja viimeinen joululevy. Termi viimeinen täytyy olla Vikin oma. Hänen mukaan mitään todella pahaa ei ehdi tapahtuakaan ennen kalenterivuoden vaihtumista. "ASIAT TAPAHTUVAT KRONOLOGISESTI", selittää Viktor. Selitys onkin paljon parempi kuin 1980-luvun alun saarnansa "jos Jeesus tulisi tänään". Nykysuomen sanakirjan mukaan kronologisesti tarkoittaa "aikajärjestystä noudattava, aikajärjestystä koskeva, tapahtuma-aikojen mukainen". Tapahtumat todella tulevat tietyssä TAPAHTUMAJÄRJESTYKSESSÄ, ja kuten olemme havainneet, AJATKIN näyttävät olevan tarkasti sidotut Jumalan ilmoittamiin profeetallisiin tapahtumiin. - Danielin vuosiviikko- ja tuhatvuotislaskelma eivät ole mitään leikkiä numeroilla vaan ne raamatulliset laskelmat saattavat olla kohdallaan siten, että silloin syyskuussa vuonna 2000 tapahtumat ylösoton tulemiseksi ovat edenneet päätökseensä kronologisessa järjestyksessään.
Moshe Zew sivuillaan uutisoi HANUKKAJUHLASTA 4. 12. klo 14.00 Järvenpäässä kaupunkilähetyksen tiloissa, Kohtaamispaikka Helsingintie 10.

3. 12. PEDON SYLEILY - VITSIT KÄYVÄT VÄHIIN - HEINOKIN JO LÄHTI
Ilkka Remes: PEDON SYLEILY. Siinä kiintoisa uutuuskirja (WSOY:n sivuille): "Suomi joutuu sodan kurimukseen. Kaksoiselämän paineessa elävä Marc saa Moskovasta tehtävän: marsalkka Mannerheimin salamurhan. Osoittautuu kuitenkin, että se on vasta alkusoittoa tärkeämmälle tehtävälle..." Tämä uutuusromaani kuvaa sitä mitä todellisuudessa on tulossa. Takaisin tulevan pedon olen jo riisunut alastomaksi. Vain tyhmien tyttöjen tekee mieli häntä pussata. Suomi todella joutuu sodan kurimukseen. Suomi johtajineen halutaan tuhota. Mihin katoaakaan Riitta Uosukainen? Lipponen jää sijaiseksi, olen hokenut jo vuosia. Viimeisin vitsinihän on ollut: "jos Jeltsin menee jouluna niin Gorba tulee pääsiäisenä." Edellisiä "VITSEJÄNI" uutisista: "Gorban vaimo kuoli syksyllä, kuka hullu on valmis keväällä". "Juhannuksena satoi rakeita Lappeenrannassa, hyvää joulua mr Jeltsin." 29. 3. 1999 uutisoin puolitoista vuottako? Siitä puoli vuotta myöhemmin Arafat keksi maailmanloppunsa täsmälleen sinne, syyskuun 2000 loppuun. Monia "vitsejä" toteutuu samalla kertaa: Varokoon Gorba siis myös, ettei synny minkäänlaista kolmen valtion liittoa, joiden uudet johtajat hän vielä syrjäyttäisi (Veijonen 5. 1. 1992). Nyt jo salataan Venäjän ja Valko-Venäjän yhdistymistä. Daniel 2500 vuotta sitten sanoi, ja tapahtuu niin! Mahdottomat profetiasarjat tulevasta juutalaisvaltiosta ja viimeisestä petovaltiosta vieläpä kohtaavat Jerusalemin valerauhassa 2000 jKr., jotta mahdoton seurakunnan ylösotto silloin toteutuu yhtä varmasti. Sillä mikä on säädetty, se tapahtuu (Daniel 11:36) - Pimeät mediat opettavat, ettei mitään ole etukäteen määrätty. Toisen laidan pimeät, ennustajaeukot väittävät, että kaikkien kohtalo olisi määrätty. Määrätty ei ole kenenkään kohtaloa vaan lukija saa turvallisin mielin muuttaa kohtalonsa voittajien puolelle, tervetuloa!
KIRKON puolella lähinnä sijaisenani pitämäni HARRI HEINO kuoli eilen sydänvikaan. Heinon päätehtävä oli arvostella porton näkökulmasta uskonnollisia liikkeitä. Ainoaksi julkiseksi arviokseni Heinosta jäi: "Aivan äskettäin Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä kirkon tutkimuslaitoksen johtaja, Harri Heino arvioi eri liikkeitä todeten Melleristä: Varsin lahjakas tyyppi, mutta etten sanoisi, hieman yksipuolinen. 1996 antikristustutkielmani, Saatanan hyvä opettaja käsikirjoituksessa sanon Heinosta, että kirjassaan "Mihin Suomi uskoo" naureskelee sitä kun Raamatun pohjoinen petovaltio tuomioineen yhdistetään aina Venäjään eikä esimerkiksi Suomeen. Etten sanoisi, Heino on liian monipuolinen." Esimerkiksi vapaamuurarit muistavat Heinoa lämmöllä levittihän hän arkkipiispan tuella oppia, että vapaamuurarius olisi kristillisyyttä. Uusimmassakaan painoksessa "Mihin Suomi nyt uskoo" ei ole mainintaakaan seurakunnasta, jonka jäsenet seuraavat Kristusta eivätkä sijaista, paavia tai tyttäriään piispoja. Käyttämäni kieli perustuu Jumalan ilmoitukseen, Ilm 17:5. Varmasti kuningasta (presidenttiä) ja arkkipiispaa miellyttävä jatkaja löytyy Heinollekin. Henkilönä vastakohtani voi olla miellyttävä, mutta asemansa arkkipiispasta seuraava eli valtiollisen porttolaitoksen johtajasta seuraava porton tekoja parhain päin selittelevä narri. Huoran käyttäjillekin sakko? - Paikallisessa lehdessä ollut mielipide, että kirkko kavensi "älä tee huorin" käskyn merkityksen "älä tee aviorikosta". Ilmestyskirja varoittaa uskonnollisesta huoruudesta eikä siitä selviä sakoillakaan vaan ensin pääsee takaisin tulevan Gorban pätsiin ja sitten isänsä Perkeleen.

2. 12. EUSEBIUSTA I - IRT - VIRUSTORJUNTAAN - UUSI VIIKKOTIEDOTE
Eusebius lainaa tai selittää n. 150 teosta, joiden sisältöä ei muualla tunnetakaan! - Eusebiuksen mukaan kristinusko ei ollut uusi oppi. Jo Aabraham kumppaneineen voitiin katsoa teoissaan kristityiksi. Raamattu sanookin, että Aabraham uskoi Jumalaa (ei vain Jumalaan), ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi, Heb 11. - Kristuksen syntymästä Eusebius lainaa Josefusta (s. 73 Heikel 1937, Otava), joten ei vastaväitteitä syntymäajalle 2-1 eKr. paitsi selittäjiltä luullessaan Herodeksen kuolleen 4 eKr. Pilatuksenkin hallitusaika taitaa olla epävarma. Uskon Kristuksen toimineen noin 10 vuotta kuollen vasta 39 jKr. Muttei haittaa Daniel-vuosiviikkoa, vaikka vuosiviikkolaskelma olisi keskeytynyt Messiaan kuollessa kuten useimmiten selitetään. Daniel 9:27 näyttäisi silloinkin jatkuneen Oslosta 1993 täyttyen syyskuussa 2000 saaden jatkoksi tuhoisat 3,5 vuotta maan päälle. - 26. 11. mainittiin kolme Neron edeltäjää. Eusebius toteaa Caligulasta (s. 98), että tämä pystytytti oman kuvansa kuvapatsaita temppeleihin mm. Jerusalemin temppeliin, "jotta sille tulisi nimi Gaiuksen (Caligulan), maan päällä esiintyvän uuden Zeuksen, temppeli." Gorban kuva voi komeilla jo vuoden päästä Jerusalemin temppelissä, mikä Antikristuksen toimesta lienee se kirkko, minkä kupeelta Kristus nousi taivaaseen. Mitä patsaita jo lienee syntymäkaupunkini Lenin-museossa? Gorban patsasta Mikkelin Vahakabinetista en kuvannutkaan. The Beatlesin soitto siellä loppuu vai?
IRT=ISO RAAMATUN TIETOSANAKIRJA. Varsinkin vanhan laitoksen sidoksista puuttuu usein osia. Laitokset vanha I-III ja uusi 1-10 eivät ole samankaltaisia vaan uudesta puuttuu raamatunkohdat toistettuna. Tarvitsen molempia laitoksia edelleen. - VIRUSTORJUNTA KUNTOON. SONERA tarjoaa asiakkailleen 20 mk:lla/kk jatkuvasti päivitettävän erinomaisen virustorjuntaohjelman, minkä hinta tekijältä on lähes 1000mk/v. Joulukuun 13. ja 25. tiedetään virusten taas hyökkäävän maailmalla.
UUSI VIIKKOTIEDOTE lähetetty eilen. Sisältöä mm. "Mikko Reposen ajoista tapahtumien ennaltatietäminen on uskomattoman paljon helpompaa, koska Raamattu kertoo yksityiskohtaisesti mm. tulevan valerauhan ja siihen johtavat profetiasarjat viimeisestä petovaltiosta ja tulevasta juutalaisvaltiosta. - Uutissivu on nyt vaihtunut talven 2000 uutissivuksi. Sen yläosassa on mainittu vanhat uutissivut, ja ne voi tallettaa disketille ottaen nykyisen sivun hakemistosivuksi - Tallentakaa siis joulu 1999-sivuni tekin, jotka ette tajua kuin joulua toivottaa. Toivotan Sinulle hyvää adventtiaikaa Karitsan häihin asti."

1. 12. UUTEEN TALVISOTAAN VAIN 11 KK? - KYMMENEN VUOTTA - SEURAKUNTA KÄÄNNYTTÄÄ
SIPERIAAN ASTI oli E-S internetkeskustelusivulla hetken juttuni aiheesta Karjalan palauttamisesta. Ja sinne todella raja siirtyy, kun Herra on karkottanut Israeliin Suomenkin kautta hyökkäävän Googin joukkojen rippeet. Hyvinkin yksitoista kuukautta uuden sodan alkuun nyt, kun Suomessa juhlittiin TALVISODAN SYTTYMISESTÄ 60 VUOTTA eilen. Niin ylösotto kuin vihan ajan tulevat tapahtumat varmistuvat Gorban paluulla! - "Kun vanhat myrskyt on korjattu, uusia on tulossa", todettiin säästäkin eilen. -
KYMMENEN VUOTTA kulunut ennaltatietämästämme Gorban ja paavin tapaamisesta. - G. Thomas lähetti tervehdyksen valokuvin. - HYVÄ SANOMA-joulunumerossa asiaa Veli-Matti Kärkkäisen vastaus kysymykseen "Kehottaako Raamattu vihaamaan omia vanhempia?" Eli "vihata" tarkoittaa ko. kielen ilmaisutavassa "toiselle sijalle asettamista". Lukijoita kalastavana lehdessä rouva Tellervo Koiviston haastattelu. Ei lainkaan asiaa adventista! Ristin Voitossa tänään sentään hitusen Kai Antturin pääkirjoituksessa mm. "Adventtiajan varsinainen tarkoitus lienee kuitenkin se, että odotamme Jeesuksen tulemusta", paluuta Kuninkaana. - OLAVI SYVÄNTÖKIN ottaa RV 1.12.1999 kantaa taannoiseen Israelvastaiseen kirjoitteluun. Israelin Ystävät ry on selkeästi ilmoittanut olevansa juutalaisia käännyttämätön järjestö. Seurakuntahan käännyttää tuhon tieltä kaikkia. Myös ICEJ saa lehdessä palautetta, mutta omani olisi päinvastaisesta suunnasta. Ei mikään häpeä, että Israelin nykyinen pääministeri ei lupautunut puhumaan Israelia tukevien ICEJläisten tilaisuudessa hänhän on peres(lat. sinä tuhoudut)-linjalainen oman maansa vihollinen, mukana tekemässä valerauhaa ja vihan aikaa. - Helvetin paras näky oli kuolleessa ruumiissaan Marilyn. Ei mitään valittamista minulla, jos seuraajakseni on kääntynyt vuoden 1998 miss Suomikin, Jonna Kauppila, mistä kertoi eilinen Ilta-lehti. - Uutisryhmissä oli taannoin ryhmä Anna-Kaisa HERMUNEN. Eilen hänellä oli tv-ohjelmassaan haastateltavana psykologi mitään sanomattomilla puheilla ja kirjalla millenniumista. Hermunen saikin mtv3:een palautetta "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin"-kirjan tekijältä: Uskallatko ottaa haastateltavaksi millenniumin asiantuntijan?

30. 11. ODOTUSTA ÖLJYVUORELLA - VIELÄ MAINITUSTA KAMERASTA
KUNINGAS TULEE! Israelin maaperälle saapuu millenniumin vaihteeksi pyhiinvaeltajia sydän täynnä odotusta. Mellerin adventtikirjeessä on kuvakin sellaisista odottajista jo nyt Öljyvuorella Jerusalemissa. - He odottavat Kristuksen paluuta näkyvällä tavalla. Mutta ensinhän Herramme tulee omilleen pilviin temmaten yläilmoihin. Oikeana millenniumina? Syyskuussa vuonna 2000?! Olen jo ennen kuin Arafat esitti valerauhan vahvistamista siihen ajankohtaan puhunut siitä ajankohdasta. Joka päivä olen odottanut, onko jotakin tapahtunut, ettei ylösoton hetki olisi oikea millennium. Mitään sellaista EI OLE TAPAHTUNUT, päinvastoin: Vaikka tiedotusvälineet yrittäisivät vaieta jo tapahtuneesta Venäjän ja Valko-Venäjän yhdistymisestä yms. ennalta tiedottamistani asioista, Gorban paluu ja Jerusalemin valerauha ovat sen luokan uutisia, että pimeiden medioidenkin on pakko kertoa niistä!
VIELÄ MAINITUSTA KAMERASTA. Ei auta, vaikka ostaisin mustan uimapuvun. Mustakin näkyy mustan alta sillä kameralla:
Tytöt tekevät myös videokameralla elokuviaan. - Voi olla, ettei kukaan olisi uutisoinut asiasta, ellei minulle olisi tulossa haluamaani seuraa ikuisiksi ajoiksi.

29. 11. ONLY ca. 285 DAYS BABY, kun oikea vuosituhannen vaihde on kolmen viikon sisällä. Näillä näkymin maailma ylistää silloin Jerusalemin valerauhaa, mikä on takuu seurakunnan lähdölle silloin ylistämään Kristusta taivaalliseen Jerusalemiin, Karitsan häihin!
PALAUTE KATJALTA: "Kuinka me saisimme itsepäiset Heikit, Harrit ja Matit uskomaan Joulupukkiin ja Pääsiäispupuihin, kun heidät on saatu käännytettyä uskosta jo kymmeniä vuosia sitten. . . Siirtykäämme kaikki lukemaan Kalevalaa, jossa tapahtumat ovat sentään tosia! Joku tuossa vihjaisi jopa, että vaatteiden läpi näkevät kamerat eivät olisi tosia. Tai siis kamerat joilla näkee tyttöjen vaatteiden läpi. No itse asiassa hän oli aivan oikeassa. Kameroilla ei tosiaankaan näe tyttöjen vaatteiden läpi, sillä viisaat naiset ovat ne keksineet, eivätkä he tietenkään halua ilkeiden miesten kuvaavan heidän tai heidän tyttäriensä vartaloita. Juu-u. Näin on. Varokaa vain miehet kameraa. Hyvästi jälleen seuraavaan mailiin! KOMMENTTI: Luulin minäkin lapsena joulupukkia Jumalaksi, mutta onneksi en jäänyt siihen pakkosyötettyyn uskoon. Kerhossa leikittiin Sammon ryöstöä, muttei kerrottu, että se olikin pakanoiden muunnos Raamatun Liitonarkista. Toki kirkossa uskotaan Kantelettareen edelleen! Olen laittanut pyytämäsi merkintäni vieraskirjaasi. Aiemmassa uutisessani mainitsemani kamera toimii siten, että suodattaa halutun värin pois. Ei tässä enää uskalla uimapukusillaan rannoille lähteä tyttöjen salaa kuvattavaksi. Voisin linkittää tähän elokuvankin, missä näytetään kameran kyvyt, mutta saisin pian syytteen pedofiiliesityksestä. Sensijaan kaikilla servereillä kameramainos kulkee kenenkään asiaan puuttumatta. Mihin puututaan ovat siis veijone@mail.wwnet.fi osoitteesta lähteneet rikollisia häiritsevät viestit! - MUSTAT LISTAT. Nimiä mustalla listallanikin jo on. Kokemus sellaisten julkaisemisesta ei ole hyvä ainakaan siten kuin turkulainen rahaliike mustaa listaa piti esitteissään mainiten nimettömänä "lappeenrantalainen kauppias", mistä vedettiin johtopäätös, että Veijonen, vaikka kysymys oli muusta henkilöstä.

28. 11. ENÄÄ EI EHDI erota kirkosta tarkoituksella välttyä maksamasta kirkollisveroja koko vuodelta 2000, jos on lähdössä seurakunnan mukana Karitsan häihin jo syyskuussa vuonna 2000! Sata syytä erota kirkosta-listani päättyy toteamukseen: KIRKOSTA SEURAKUNTAAN! Tärkeätä onkin huomata raamatulliset syyt johonkin kuulumiselle. Eräs tyttö kertoi, ettei hän aio mihinkään seurakuntaan liittyäkään. Seurakuntaan ei liitytäkään vaan tullaan uskoon tulon kautta, minkä jälkeen kuljetaan siihen suuntaan mihin uskoon tultaessa on lähdettykin, tänne! Ei todellakaan tarvitse liittyä vapaiden suuntienkaan kirkkoihin. - NIMIPÄIVÄN VIETTO ON PAKANALLISTA, kertoi eräs hyvinkin Jehovan todistaja. Itse asiassa hän on siinä oikeassa. Mutta voimme toivottaa ihmisille hyvää päivänä, jota he itse arvostavat. Itse asiassa voisimme toivottaa kaikille hyvää joka päivä.