PÄIVÄKIRJANI VIIMEISET SIVUT ALKOIVAT KEVÄÄLLÄ VUONNA 2000!

Jos kuva näyttää vanhalta, se on kuitenkin lähempänä sitä näköä, minkä saan uudessa ruumiissa.

2000 September ?! - they say "Peace and safety" (in Jerusalem too, Daniel 9:27) then sudden destruction will come upon them like the birthpangs of a pregnant women, 1 Thess 5:3. But we for the obtaining of salvation throught our Lord Jesus Christ, 1 Thess 5:9. We will be caught up along in the clouds to meet the Lord in the air, 1 Thess 4:17. Suomeksi: Jerusalemista sovittaessa Jeesus pelastaa seuraajansa yläilmoihin!

Mirror Uutissivun kävijämäärä tunneittain. Hittimittari
DAILY CHRISTIAN NEWS

http://wwnet.fi/users/veijone/ on osoitteemme. Varaosoite uutisille: http://personal.inet.fi/koti/lauri/ind98c.htm

Tallenna vanhemmatkin uutiset: TALVI 2000 SYKSY 1999 KESÄ 1999 TALVI JA KEVÄT 1999 SYKSY 1998 KESÄ 1998 KEVÄT 1998 TALVI 1998

"Jos Gorba tulee maaliskuussa, Jeesus tulee syyskuussa!"
Jeesus tulee ja pelastaa seurakunnan Jerusalemista sovittaessa. Taidat sittenkin olla lähdössä mukaan!

Viimeisimmät uutiset usein tekovaiheessa. Aloita näiden sivujen opiskelu jostain helpommasta esim. Sanakirja


4. 6. TURUSSA Puutarhak. 21, Raittiusyhdistys Taimi 2 ry:n tiloissa sunnuntaina klo 12.00, 15.00 ja 18.00 Pentti Heiska, Weijo Lindroos ym. Sanan julistusta. Kaikki ovat tervetulleita. Ilmoitti tänne kirjeitse W. L. Lisätietoja p. 02-2303407.

23. 5. POIMINTOJA ERI KIELISTÄ III: ENGLANTI - ONE WEEK + 1/2 WEEK IN DANIEL 9:27!
"Englantilaisista käännöksistä todettiin jo edellä, ettei niistä löydy "silloin"(luopumus päättyy..) vaan on mahdollista, että viikkoja tarvitaan eivätkä ne pääty Herran näkyvään paluuseen vaan Daniel 9:27:n alkamiseen, mikä päättyy Herran näkyvään paluuseen. Helluntailaisten Kansainvälisen Kirjeopiston (nyk. Kansainvälinen Teologinen opisto) "Daniel and Revelation" (Westlake) s. 234 sanoo: "The coming ruler who will make a covenant with Israel." "Tuleva johtaja, joka tekee sopimuksen Israelin kanssa". Mutta kysymyshän on siitä, että hän vahvistaa Israelin Jerusalemia koskevan sopimuksen monien kanssa.
K.O. Syväntö väittää (VT:n käännösvirheistä), ettei Daniel 9:26 puhu tulvasta, vaikka Tituksesta kylläkin. Ei puhu Tituksesta vaan tulvasta, missä Antikristus tuhoutuu. Sitä ainakin monet kielet, englantikin tukee. Kristiina Lampola ja "Suomen parhaat heprean suomentajatkin" kääntävät, että hyökkääjä saisi loppunsa tulvassa. Laittoman Herra tuhoaa suunsa henkäyksellä ja tulemuksensa ilmestymisellä (2 Tess. 2:8). Puhaltaessaan vaikka maan napojen välinen akseli eri asentoon, vedet vaihtavat paikkaa ja tulva tulee. "Suuri maanjäristys tulee Israelin maahan" (Hes. 38:19). Onhan Öljymäen kallioperässäkin halkeama, mikä ei kestä kun Messias pyhineen Karitsan häistä tulee (Sakarja 14:4). Sekä peto että väärä profeetta päätyvät tulijärveen (Ilm. 19:20).
"Hän", Daniel 9:27 hepreassa oleva verbiin sisältyvä yksikön kolmannen persoonan tekijä ei siis ole Messias eikä Titus vaan jo Daniel 9:26:n lopussa mainittu hyökkäävä ruhtinas, uusi hallitsija, tuleva johtaja, se kauhea hävittäjä (Dan. 9:27b). "Daniel and Revelation" tukee ajatusta: "He". This is the "ruler who will come" of verse 26 (s. 48). Siis "hän", tämä on se tuleva johtaja 26. jakeessa mainittu.
"Then he shall confirm a covenant with many for one week". "Then" eli "silloin" tässä on yhtä oikein kuin ja-pronomini. Daniel 9:27:n asiat jatkuvat heti Daniel 9:26:ssa mainittujen viikkojen loppumisen jälkeen. "Confirm a covenant", vahvistaa liiton, sopimuksen. Kirkostakin tuttu termi "konfirmaatio" (kasteenliiton vahvistaminen). Seurakunnalle on täysin selvää, että kuten kirkossa kasteenliitto ja sen vahvistaminen samoin Lähi-Idässä rauhanliitto ja sen vahvistaminen ovat petosta! The New Jerusalem Bible sanoo: "He will strike a firm alliance with many people for the space of a week and for the space of one half-week he will put a stop..." Alliance liittoutuminen, valtioiden välinen liittoutuma. "For the space of a week", viikon aikana. Liitto tehtäisiin ja lopuksi vahvistettaisiin seitsemän vuoden aikana." (Harri Veijonen: Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin! 1995). Daniel 9:27 in my book: One week 1993-2000 Oslo to Jerusalem + 1/2 week will begin in 2000 September? Maranata!

22. 5. JO PITÄISI VARMISTUA. Kahden viikon välein tutkittava jatkuu. Joko selviää, onko valerauha ylösottoineen vain 5 kk:n SISÄLLÄ?! (Kirjoitettu 8. 5.)

21. 5. ISRAEL JA SEURAKUNTA PÄIVIEN LOPULLA-teemalla ICEJ:n ja kirkkokuntien järjestämiä tilaisuuksia, puhujana jordanialainen pastori Bahjat S Batarseh, seuraavasti:
21. 5. su Helsinki Balder sali Aleksanterinkatu 12 klo 18.00
22. 5. ma Hämeenlinna Vapaakirkko klo 19.00
23. 5. ti Vammala Helluntaikirkko klo 19.00
24. 5. ke Tampere Finlaysonin kirkko Puuvillatehtaankatu 2 klo 19.00
25. 5. to Vaasa Suvilahden seurakuntakoti klo 19.00
27. 5. la Seinäjoki Helluntaikirkko klo 19.00
28. 5. su Oulu Tuiran kirkko klo 18.00
29. 5. ma Kuopio Puijon kirkko klo 19.00
30. 5. ti Jyväskylä Lutherin kirkko klo 19.00
31. 5. ke Kouvola Keskuskirkko Marjoniementie 5 klo 19.00

19. 5. SEURAKUNTA KASTAA LAPSIA - NYKÄNEN USKOON? - HEILA HELLUNTAIKSI
Eiliseen seurakunnalliseen kastesääntöön on varmasti oltava sellainen poikkeus, että uskoon tulleet lapset kastetaan, vaikka perkeleellinen Suomen valtio, vanhempansa, tai mikä instanssi tahansa määräisi, että heidän on kuuluttava kirkkoon jonkun ikäsäännön tai äitinsä mukaan. Muutoin edellytän, että kasteen ottavan on ennen kastetta erottava kaikista uskonnollisista yhdistyksistä ja kirkoista. Toki jotkut yhdistykset kastavat uskoon tulleita lahkoon liittämättä. Esimerkiksi helluntailaisten juhannuskonferenssissa Keuruulla se on jälleen mahdollista. Vaikkemme koskaan kastaisi ketään, palveluksen tarjoamisemme aikaansaa sen, että vapaiden suuntien yhteisöissä voidaan harkita uudelleen tavanomaista epäraamatullista sääntöään, että kasteen oton jälkeen olisi vielä liityttävä jonkin kirkon jäseneksi. - Huomaamme, että seurakunta kastaa lapsia, ja kirkko sitä vastustaa, vaikka väittää, että se kastaa lapsia vaikkei kastaisi ketään vaan pakkokastelee ja pakkoliittää yhteyteensä! Emme voi olla tyytyväiset valtion uskonnonvapauskomitean mietintöön, vaikka Kirkon Tiedotuskeskus sitä kehuu jopa helluntailaisten lehdessä. Seurakunnan käsityksiä ei ole kysyttykään, vaikka kirkkoihin kuulumattomat uskovat edustavat jo nyt ehkä suurinta määrää valtiokirkkojen jälkeen. Siitä huolimatta uskonnonvapauslaki laitetaan koskemaan meitä. Mitä he voivat odottaa meiltä? Vallankumousta? Ja se tulee, Herramme tulee!
MATTI NYKÄNEN on tullut uskoon iltapäivälehden mukaan. Aina vauva ei syntyessään tajua syntyneensäkään, ja kovalla vouhotuksella syntymisestä ilman seurakunnallista hoitoa ja opetusta vastasyntynyt saattaa kuolla takaisin maailmaan. Suurin ryhmä entisistä uskovaisista sanoo tulleensa uskoon ev. lut. kirkon rippikoulussa. Rippikoulu ei tietenkään kuulu seurakuntalaisille, mutta joka on sellaisessa uskoon tullut, hänen tulee jatkaa oikeaan suuntaan.
HEILAKO VIELÄ? Keuruun Iso Kirjassa järjestetään 19. - 21. 5. seminaari otsikolla "Heila helluntaiksi?" Ohjelmassa on luentoja, keskustelua, saunomista, ym. aikuisille sinkuille, jotka etsivät Jumalan johdatusta. Kyselyt ja ilmoittautumiset p. 014-7514490 tai email: ritva.pohjoisvirta@isokirja.fi

18. 5. EV. LUT. KIRKKOKO MUKANA - VAUVA! - KOKEILU - ELLEN G. WHITE - SEKALAISIA
"Järj. Uusapostolinen kirkko, Lpr seurak." Onko kysymys yhden vai kahden kirkon esiintymisestä, kun lehti-ilmoituksissa sanotaan noin? Asia varmistunee, jos menee mukaan la 20. 5. klo 17.00 Lappeenrannassa Lönnrotin koulun juhlasaliin, missä pidetään konsertti "Maranata". Otsikko on kovaa tavaraa, Maranata, suom. Herramme tulee. Varmasti monet luulevat, että ev. lut. kirkko on toinen järjestäjä, mutta ev. luteilla ei voi olla mitään valittamista ilmoituksen suhteen, koska se on selvää suomenkieltä, eikä ilmoituksessa sanotakaan, että järjestäjien joukossa olisi EV. LUT. kirkko. Pääporton on opittava käyttämään omaa nimeään, kuten Saksasta lähtöisin oleva Uusapostolinen kirkkokin ilmoituksessa vain omaansa käyttää, vaikka ilmoitus koettaisiin harhauttavana. Seurakunnan Tiedotuskeskus. Se on meidän nimemme, ja jo kerran kirkko on vastustanut oman nimemme käyttöä. Näytän olevan lihallinen, niin läski, että kirkolliset kiertävät kaukaa turvallisuussyistä? Älkää luulkokaan, että seurakunnassa esimerkiksi kastaisin ketään, joka ei ole kirkoista ulkona. Ev. lut. kirkon sisällä on jo riittävästi salakastettuja Lappeenrannassakin. PS. Huomisessa E-S:ssa ev. lut. kirkko jälleen esiintyy nimellä Lpr:n seurakunta, ja seurakunta, me kirkkoihin kuulumattomat on sensuroitu neljättä vuotta. Sensuroinnin aloitti nykyinen STT:n päätoimittaja. ST/hv.
VAUVA! Iltapäivälehti uutisoi: Erja ja Mikä Häkkinen saavat vauvan. Onhan se tietenkin suuri asia. Onpa Lappeenrannassakin seurakuntalaisille tulossa vauva. Ei kai nyt sentään, Veijonen, ja kenen kanssa? No ainakin Minna ja Yrjö Hämäläiselle. Jotkut uudet lukijat ovat voineet ihmetellä sivulla olevaa tekstiä "jos Gorba tulee maaliskuussa, Jeesus tulee syyskuussa", mutta tekstihän on ollut uutissivulla jo puoli vuotta ennen Gorban politiikkaan paluuta! Piirin ainoana kymmenottelutuloksen 1999 tehneelle Yrjö Hämäläisellehän asian ensiksi esitin 21. 8. 1999, kun näköjään vielä heitin keihästäkin yli 40 metriä ja Hämäläisen voitin! En sentään enää tänä vuonna, Hämäläinen on jo varmassa 45 metrin kunnossa, valmentajana tai kannustajana ainakin niin toivon. Saapa nähdä kumpi tulee ensin: Hämäläisen vauva vai Jeesus! Minä kun olen väittänyt syntyneeni kalenterivuodessa samana päivänä kuin Kristus lähti sikiämään niin Hämäläinen taisi yrittää panna paremmaksi. Kristus ei kuitenkaan synny uudelleen, vaikka Hämäläinen saisi pojan samana päivänä kuin ylösotto tulee. Kiva kun on vaihteeksi hauskojakin uutisia, tai näitä on pakko laittaa sekaan, että jotenkin kestää ylösottoa edeltävät viikot järjissään.
Mika Häkkissivuja Altavistasta. Sama kuvahakuna. Entäs sitten, löytyykö vauvakuvaa? Löytyihän sieltä näköjään tuttujakin kuvia: Altavista tuntee joitakin kuvia sivuiltani.
KOKEILU PYSYVÄKSI? Koska joiltakin jää avaamatta tämä uutissivu kokonaan, kokeilen viikon ajan siten, että tämä uutissivu on pääsivuna ja vasta sitten aukeaa ns. pääsivu. Kiitos!
ADVENTISTIEN kuuluisin kirja on Ellen G. White: SUURI TAISTELU. Sen mukaan pimeys alkoi, kun Rooman kirkko syntyi. Taistelu valon ja pimeyden välillä päättyy pian. Monet adventistitkin sen tietävät, vaikka kuvittelisivatkin, että Jeesus tulee maan päälle Jerusalemista sovittaessa seitsemännen päivän hyvään uskoessaan. Ystävät kaikki, valmistautukaa silloin tulevaan ylösottoon! - RISTIN VOITON sekalaisia palstalta: Uutisia päivittäin wwnet.fi/users/veijone/.

17. 5. ASIANTUNTIJOIDEN YKSIMIELISYYS - BAPTISTEILTA TIEDOTE PRESIDENTIN KANSLIAAN
Kun 12. 5. mainittiin T. Gilbrantin suulla asiantuntijoiden yksimielisyytenä se, että Danielin kirjan 70. vuosiviikko muodostaa Ilmestyskirjan kronologiset puitteet, paremmin ilmaistuna asia on niin, että Daniel 9:27 muodostaa vihan ajan kronologiset puitteet. Ja jos vielä käydään hiusta halkomaan niin todelliset asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että Oslon sopimuksesta alkoi Daniel 9:27:ssä mainittu vuosiviikko ja sitä seuraa puolen vuosiviikon vihan aika sen jälkeen kun syksyllä 2000 on Jerusalemistakin sovittu. Täytyy itseänikin vakuutella, että tässä todella on kysymys meidän asiantuntijoiden käsityksestä, että YLÖSOTTOON näyttäisi olevan aikaa vain noin neljä kuukautta eikä vuosia enää! HERÄÄ minä, Veijonen! Usko jo itse, että olit maan päällä vain 45 vuotta ja pidit internetsivuja 4,5 vuotta. Neljässä vuodessa kävijöitä 186.000 lukee pääsivulla tänään. Olihan sekin paremmin kuin ei mitään tehty vihan ajasta pelastumisen puolesta. PS. MINÄ OLEN seurakunnan pää niin totta kuin pääkaupunkinne Helsinki oli 450 vuotta, sanoo Herra, vaikka aasinsa suusta.
PALVELUJA: Kastetaan kesällä 2000 Saimaassa uskoon tulleita lahkoihin liittämättä p. 05-4585458/Harri Veijonen.
BAPTISTEILTA TIEDOTE PRESIDENTIN KANSLIAAN. Baptistien lehti Kodin ystävä 4/2000 kertoo, että homovihaajalahko(kuva) ei kuulu baptistien maailmanliittoon eikä toimintansa edusta suomalaista baptismia. Asiasta he ovat lähettäneet tiedotteen pahoittelujen kera myös presidentin kansliaan. Irrallisen baptistien nimellä kulkevan www.godhatesfags-homovihaajalahkon kotisivuilta ehkä ensinnä saa tiedon joko sieltä ollaan tulossa osoittamaan mieltä Helsinkiin. Tässä uutissivunsa: godhatesfags/news/ Varmaa on, ettei muualla maailmassa vältytä vihan ajasta sen paremmin, mutta lahko saattaa olla jopa oikeassa siinä, että tuomio Lähi-Idän valerauhan jälkeen osuu ydinasein ensinnä Helsinkiin! Koska Venäjälläkin vielä pitäisi tapahtua taantumusta ennen Jerusalemin valerauhaa ylösottoineen, voidaan "jännityksellä" seurata mm. Tarja Halosen kesäkuun alkuun suunniteltua Venäjän matkaa. Parhaillaan Halonen vierailee Virossa. Seurakunta ei voi olla mukana maailmankaan joukossa, joka on tuomitsemassa TULEVAT TUOMIOT! Sensijaan kaikki suomalaiset lahkot voivat kääntyä seurakuntaa ja Kristusta, Hänen paluutaankin VASTAAN(!) ja väittää, ettei mitään vihan aikaa olisi tulossakaan! Ja alkakoot vaikka kirkon Paarmasta, kuten tehtävä luonnostaan lankeaa PORTON PÄÄLLE! NYT pääsivulla: Muista viis, seurakunta valmistautuu Jerusalemista sovittaessa tulevaan ylösottoon!
TÄNÄÄN VIERAILIJOITA mm. palvelimilta: vn.fi, www.pspt.fi, www.nic.fi, www.intermin.fi, www.parnet.net, www.jyu.fi, www.ccad.fi, ja "kenetkähän näemme ensi kerralla", vai näemmekö enää ketään, kun pidän lukijoitani silmällä kuin seurakuntaa, jonka haluan ylösottoon!

16. 5. ISRAELIN JERUSALEMIA JAETAAN! - LIBANONISTAKIN RYSSÄ HYÖKKÄÄ - RELIGION TODAY
Jumalan silmäterään on pistetty neulalla. Jo riittää, sanoo Herra. "Jumala väistyy pidättämästä Antikristuksen tuloa" vuosien toistoni mukaisesti, tosin Gorba tuli politiikkaankin jo 11. 3. Kolme kylää Israelin Jerusalemista on luovutettu PLO:lle. Jerusalemhan tuli olla mukana lopullisessa rauhansopimuksessa, ja nyt siitä on neuvoteltu seuraavaa:
"In any future settlement, Jerusalem will remain united as Israel’s eternal capital. They [the Palestine Authority] will be in Abu-Dis and we will be in united Jerusalem. We are committed to moving forward toward a peace agreement that will be 1,000 times better than any alternative. The nature of the reality which will be created here if we do not find the wisdom to reach agreements is clear to all of us. We are charged with an historic and national responsibility to effect a separation in the Land of Israel, they will be there and we will be here. What we are submitting today is not the transfer of additional territory to the Palestinian Authority but merely a change in the status of 0.25% of Area B to Area A. This decision is diplomatic but it is also correct from a security point-of-view. It is clear that taking the direct route to the third redeployment will increase the chance of impasse and deterioration. We propose going towards a framework agreement. We have no interest in annexing 30,000 Palestinians to Jerusalem or Israeli sovereignty. The entire move strengthens the diplomatic process, strengthens our position in Jerusalem and strengthens our security. Even around this table, there have been periods in which various governments did not see the reality, stuck its head in the sand and were later obliged to cope with a more bitter reality. Our historic responsibility is to make decisions, based on a sober view of reality and while guarding our vital interests – strengthening our security, effecting a separation with the Palestinians and preserving the unity of Jerusalem.”
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat/ syyttää Israelia, "Israel iski jälleen". Sen niminen kirjakin on olemassa, mutta se on kohta kiellettyjen kirjojen joukossa, koska selittää, miten venäläisten katjuskaraketteja ja muita aseita on mielettömät määrät Libanonissa, ja oikea uutisotsikko nytkin olisi: "Libanon tulitti jälleen ryssien asein", mitä Israel sitten on yrittänyt hillitä. Nykyisen pääministerin aikana tosin siltäkin suunnalta Israelin puolustuskyky menee, kun Israel vetää turvallisuusvyöhykkeeltä puolustuksensa pois.
RELIGION TODAYn uutisia jos ei ota sähköpostitse, onneksi ne löytyvät sivulta religiontoday.crosswalk.com. Siellä uutisia maailmalta enemmänkin sivulla news.crosswalk.com. Tänään mm. "Republican presidential candidate George W. Bush will light the fuse on a political time-bomb on Monday by proposing to partially privatize Social Security to save the U.S. retirement system from collapse."
PÄIVÄN VIERAILIJOITA: www.janton.fi, www.valmet.com, www.fwl.ohnet.fi, www.nls.fi, www.ext.nokia.com. Ulkomaisia www.mcbinch.com ja www.mpoweredpv.net

15. 5. SAATANAN ILOA JO TULITETAAN - 1948, 1998, 2000 - MAINOS SVETOGORSKISSA
Hollannissa ja jo toisessakin maassa on ilotulitevarasto räjähtänyt vaatien parikymmentä kuolonuhria ja satoja loukkaantuneita. Helsingin Olympialaiset olivat vuonna 52, mutta Saatana valtamedian uutisineen on puhunut - kirjaimellisestikin mm. tv:n uutisissa tänään - , että syy kaikelle pahalle on 52 vuotta sitten perustettu Israelin valtio. Tosiasiassa valtion perustaminen on matkaa kohti lopullista maan päälle luvattua maata, Kristuksen hallitsemaa tuhatvuotista aikaa. Mutta Saatana keksi ryhtyä jakamaan Israelin maata ennaltatiedetyn mukaisesti, jotta maailman kansat saavat osakseen saatanalliset juhlansa 3,5 vuodeksi, ja Jumalan valtakunta maan päälle tulee vasta sen jälkeen. 1948, 1998, 2000. Vuodet juutalaisten 50 vuotisen riemuvuosiperinteen tuntien viittaavat siihen, että Jumalan kahta vuosituhatta parodioiva petovaltion kehityksen kaksi vuotta ei vain alkanut "Pirun vuoden" 1998 syksyllä 50 vuotta Israelin perustamisesta vaan myös valmistuu kahdessa vuodessa eikä kolmatta enää odoteta. Tarkoitan, että ylösotto näyttäisi voivan olla tulossa jopa NELJÄN KUUKAUDEN KULUTTUA (!), mihin mennessä myös Venäjä saattaisi olla valmis aloittamaan toimensa Saatanan ruoskana. Toistan uutiseni syksyltä 1998, kun Venäjän uutistoimistojen oma liehakointi oli kuin Paholaisen profeetoilta saatua ennaltatietoa, että "uusi Venäjä alkaa ja valmistuu Clintonin vierailusta ehkä kahdessa vuodessa":
"1998 4. 9. VENÄJÄN UUTISET KUIN PROFETIAA: WWW.RUSSIATODAY.COM uutisoi englanniksi otsikolla "Presidentti Clinton avasi uuden Venäjän!" Siitä juuri taitaakin olla kysymys: Gorbajohtoinen Googinmaa on jo sikiämässä! Sitä mukaanhan Goog tulee kuin Clinton pa.. Niin, piti sanomani, että katsotaan vaihteeksi Clinton huumoria! 5. 9. MIKSI RUSSIATODAY POISTI KOKONAAN MAINITSEMANI UUTISEN? Ei ainakaan löytynyt Clinton enempää kuin Opens hakusanoilla: Wednesday, September 02, 1998 at: NY 11:36 a.m. Lon 4:36 p.m. Pra 5:36 p.m. Mos 7:36 p.m. Moscow Mowcow's Pressing Issues covers the following Russian newspapers Izvestiya, Segodnya, Nezavisimaya Gazeta, Komsomolskaya Pravda, and Novye Izvestiya. Lead story President Bill Clinton Opens the New Russia Summary The daily wrote that so far, the summit between the Russian and American presidents this week has focused on the "human factor." Izvestiya wrote that U.S. President Clinton came to Russia primarily to investigate whether the old and new leaders of the country are ready to surrender the principles of the market economy, and to what extent they are adhering to the foundations of Western democracy. The daily noted that Clinton met with the likely contenders for the presidency in the year 2000: Krasnoyarsk Governor Aleksander Lebed, liberal Yabloko leader Grigory Yavlinsky, Communist party head Gennady Zyuganov and Moscow Mayor Yury Luzhkov. The daily also noted that U.S. Vice President Al Gore, commenting on the possibility of a coalition government in Russia, said: "Communists in Russia are not the same as they used to be 50 years ago." The daily said he was thus trying to temper the expected alarmed reaction of many who are afraid of the Communists coming into power in Russia. The daily concluded that American diplomacy is now performing a move of extreme difficulty: on the one hand, Clinton is publicly demonstrating his solidarity with his "friend Boris" and encouraging the efforts of Russia's reformers; but on the other, the Americans are reminding that the U.S. cannot have "permanent friends" but only "permanent interests."
MAINOS SVETOGORSKISSA. Kristinuskoa juutalaisuuden suuntaan viedä yrittävä, hyvä ystäväni Moshe Zew poisti linkkinsä tänne. Lupasi palauttaa, kunhan poistan "hävyttömän piirrokseni". Mutta se kuva on täyttä Jumalan ilmoitusta, vaikka juutalaisille se on kauhistus. Suomalaisille menee jotenkin perille, vaikka ensin hymyilyttäisikin Raamatun profetiaa Suomesta Jumalan neitona tuntematta tai edes tunnustamatta, että olennainen osa Ilmestyskirjankin profetiaa on PORTTO PEDON SELÄSSÄ, mitä arkkipiispajohtoinen Suomikin siis on Kristusjohtoisen seurakunnan vastakohtana! Minä en johda seurakuntaa vaan sitä johtaa Kristus valitsemansa pienen aasin selästä. Porton pää johtaa kirkkoa ja vie suomalaisten enemmistön vihan aikaan, vaikka oikealla kristinuskon raiteella onkin, väärään suuntaan. Tänään sain tietää, että entinen Hiace pakettiautoni ajelee Svetogorskissa, eikä uusi omistaja ole repinyt sen kyljestä irti suurta mainostekstiä: wwnet.fi/users/veijone/. Kyllä Veijosen kutittelut muistetaan vielä sittenkin, kun Saatanan laittama rengas täyttyy Suomella nykyisen petovaltion rajojen sisälle. ÄLÄ KATSO tvohjelmassa reijitettiin katsojien nähden erästä neitoa huuleen. Pyhä väärinpäin eli Saatanasta koko ihmisten reijittäminen paikkaan katsomatta.
TODAY VISITOR from www.ne.alaska.edu. Thank you! - Mielenkiintoinen osoite on tullut mittarin laitetietoihin: www.anybrowser.org

14. 5. HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ! - SUOMI TOP 1000 - ON EARTH CA. 10 DAYS AFTER PAX IERUSALEM, DEAR MOTHER
Hyvää äitienpäivää! Toivottavasti kaikki äidit saitte edes kukkasia. Viruksiakin on monille luvassa. Varminta on tehdä kuten minä, lopetin kokonaan sähköpostin käytön!
Rikollisiksi epäillyt täällä nimeltä mainitut Suomen Top Saittien tekijät pistivät taas homman uusiksi. Toisaalla omia pornoapajasivujaan ilmoittavat laittoivat omalle listalleen nyt säännön, ettei pornosivuja. Uudistuksessa saatiin poistettua Veijosen sivut, eikä uusia tule, koska ilmoittauduttaessa pitää antaa sähköpostiosoite, minkä kautta koneeseeni jo kerran hyökättiin. Kiitos, minulle riittää! Älkää antako listoilleen mitään, ainakaan sähköpostiosoitteitanne! Mutta yhdelle hyvälle listalle tässä maassa kannattaa tulla mukaan alusta pitäen:
SUOMI TOP 1000 + 3 sivulleni on tarkoitus saada tuhat Suomen parasta ja suosituinta sivua sekä lisäksi eri aloittain 3-10 parasta sivua. Osoitteet kootaan eri lähteistä, mutta mikäli haluatte sivulle, varminta on ilmoittaa sivunsa mihin tahansa kategoriaan TÄHÄN MITTARIIN: HitBox, mitä käytän päälähteenä. Toki voi ilmoittaa sivuosoitteita postitsekin PL 57, 53101 LPR.
TODAY VISITOR from www.isu.net.sa. Thank You for visit here from South Africa!
10 DAYS AFTER IN REVELATION. Kysymys: Missä Ilmestyskirja viittaa siihen, että seurakunta olisi 10 päivää vihan ajassa eli Jerusalemin valerauhanteon jälkeen maan päällä vielä noin 10 päivää? Vastaus: Ilm 7:14 "nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat", eli vihan ajasta käytetään nimitystä suuri ahdistus. Ilm 2:11: Seurakunta, "sinun on oltava ahdistuksessa 10 päivää". = Ecclesia on earth ca 10 days after pax Ierusalem? Revelation 2:11, 7:14.
Mikähän on tuo tv:ssä salaisia tekstiviestejä mainostava www.djesko.com?

13. 5. POIMINTOJA ERI KIELISTÄ II: SAKSA - 55 ja 11 - VIIKON JA PÄIVÄN VIERAILIJAT - I LOVE YOU
Saksa. "Das Volk eines Fursten wird kommen" (Dan. 9:26). Erään ruhtinaan kansa tulee. Hitlerkö tulee takaisin? "On merkillistä miten hiljaa hengelliset lehdet ovat tästä Lähi-Idän rauhanprosessista" (Arto Pöllänen, Ristin Voitto-lehti 23.9. 1993)-huutajakin merkillisesti väittää kuten jotkut okkultisti Nostradamuksen tulkitsijat, että Antikristus tulee Saksasta. Hyvä Sanoma-lehti 1994 syyskuussa ikäänkuin aloitti kampanjan, ettei tekeillä oleva "se rauha" olisikaan! Luku "Seurakunnan eksyttäjät ylösoton vuonna" löytyy julkaisustani "Raamatun ennustuksia vuosille 1994-2001".
"Und im Heiligtum wird stehen ein Greuelbild" eli "ja pyhäkössä tulee seisomaan iljetyskuva". Saksalaiselta Martti Lutherilta vaikutteita saanut Mikael Agricolan 1. suom. Biblia v. 1642 kääntää: "Mutta hän monelle liiton vahvista yhdes viicos .. ja siipein tykönä seiso hävityksen julmuus..." Agricola käyttää myös "69 viikon" mentyä tuhotaan Voideltu, vaikka 62 viikkoa siinä kohden on. Eihän Messiasta tapettu samaan aikaan kun juutalaiset rakensivat Jerusalemiaan 1980-luvulla.
Saksalainen Juhlaraamattu, Jubileums-Bibel käyttää hieman eri sanoja ja selittää Kristuksen kuolinajan 28-35 jKr. tienoille. Siinä viitataan myös Matteus 24:15 ilmoittamaan tulevaan hävityksen kauhistukseen. Saarnivaaran mukaan kukaan ei pelastuisi tulevasta vihasta. Monet luterilaiset ja helluntailaisistakin ainakin Osmo Haavisto vanhaa saksalaista tulkintaa matkien selittävät, ettei lopun ajan suurta ahdistusta tulisikaan vaan se oli Tituksen aikana 70 jKr! Vahinko, ettei Luther nostanut hattuaan tässä, mitä ymmärtämättömyyttä sitten vieläkin toistavat ne, jotka eivät salli ymmärryksensä lisääntyä.
"Und in der Mitte der Woche" (Dan. 9:27) eli "ja keskellä viikkoa" kääntää mm. Stuttgarter Erklärungsbibel, mutta "keskellä"-sanaahan kyseisessä heprean kohdassa ei ole. Aage Henkenin "Daniel" sisältää kiinnostavaa aineistoa: "Und er ist nicht mehr". Messiastako ei enää olisi? Ei ole enempää! "Das Subjekt ist unklar: Der Furst. Daniel 9:27:n subjekti siis jo 26. jakeessa mainittu ruhtinas. Eikä tuleva ruhtinas ollut Titus! Oikea hävityksen kauhistushan päättyy Messiaan tuloon, jota juutalaiset 70 jKr. turhaan odottivat (Grimberg: Kansojen historia 6 s. 283)! Tituksen hallituskautta himmensi Vesuviuksen purkaus 79 jKr, mutta hän itse kuoli vasta 81 jKr eikä missään tulvassa vaan kuumetautiin (Kansojen historia 6 s.290). Googista sanoo Herran sana: "Minä käyn oikeutta hänen kanssansa rutolla ja verellä. Ja minä annan sataa kaatosadetta, raekiviä, tulta ja tulikiveä hänen päällensä, hänen sotalaumojensa päälle ja lukuisain kansojen päälle, jotka hänen kanssansa ovat" (Hes. 38:22). Turhia olisivat spekuloinnit (vrt. Saarnivaara: Voiko Raamattuun luottaa s. 525) koskeeko Daniel 9:26:n saa "loppunsa"(QiZo) vain ruhtinaan joukkoja eikä itse ruhtinasta.
Das Alte Testament hebräisch-deutsch ei paljoa uutta tarjoa. Kertoo kuitenkin sen, miten eri heprean lähdeteksteissä on hieman eroja. Daniel 9:27:ssä "ja (hän)vahvistaa" tuntee muunnoksen. Jakeen seitsemäs sana "(hän)lakkauttaa" tunnetaan myös ilman heprean jod-kirjainta. Se pieni merkki hyvinkin kadonnut sanan toiseksi viimeinen kirjain.
Tämäkin oli katkelmaa vuoden 1995 kirjastani "Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin!" Sitä ym. aineistoani kirjallisena saa ison paketillisen lähettämällä vain 50 mk kuluiksi PL 57, 53101 LPR. Aineisto on siis ilmaista, mutta kuluitta sen saa silloin, kun itse sen käteen annan tai paketin vastaanottanut antaa.
55 JA 11. Jäi mainitsematta, montako vuotta oli kulunut voitosta Hitleristä, kun Venäjällä virallisesti odotetaan suurta tulevaisuutta: 55 vuotta. Siis jälleen kuin lain tauluista, molemmissa viisi (käskyä), tai kuin syntymävuodestani 55. Ja tietenkin olen 45 kuin vuosi oli 45. Ja kun Jumalan kellon keskiyö lyö, oikea aika on 24.00. Mutta palautetaan mieliin myös kritisoimani kellonaika, minkä keksi vuoden 1983 Lappeenrannan helluntailaiskonferenssin tunnukseksi saarnaaja Mauno Viinikkala: 10.10 niinkuin useimmiten kelloja kuvataankin. "Nyt on sopiva aika", 10. 10. vuonna 2000? Ja vaikka jälkikäteen muisteltaisiin tuota päivää ylösoton päivänä, etukäteen tiedetään, että maapallolla on ylösoton hetkellä menossa toinenkin vuorokausi eikä tarkimmassakaan ilmauksessa voida etukäteen sanoa yhtä päivämäärää ja hetken eli tunnin arvelemisessa Raamatun mukaan erehdytään ja erehdyttäisiin. Tosiasia kuitenkin sellainenkin, että oikea vuosi, samalla ilmeisesti VUOSITUHAT (!) vaihtuu kuten juutalaisvuosi nyt lokakuun alkaessa ja Ilmestyskirja tuntee sellaisenkin ilmaisun kuin että joudutte olemaan 10 päivää vihan ajassa. - 11. Oikea päivämäärä Gorban politiikkaan paluulle oli 11. 3. Nyt oli siis Hitleriä suuremman pedon riemujuhla. 11. 10. on ensimmäinen päivä 10. 10. jälkeen. Yhtä juhlaa, sanoo Saatana, kun aikansa alkaa. Suuri tulevaisuutemme, se on valehdellut seuraajilleen.
VIIKON VIERAILIJAT. Ainakaan itse en osaa väärinkäyttää kävijämittarin tietoja eikä kai kukaan saa 100% selville ketkä sivuilla käyvät, mutta miltä palvelimelta tullaan, sehän selviää mittaristakin suoraan. Kiitos käynnistä mm. domainilta www.mtv3.fi, www.eduskunta.fi, www.htv.fi, www.netti.fi, www.planet.fi, inet.fi, www.otol.fi, www.icl.fi, www.uta.fi, www.japo.fi, wwnet.fi, saunalahti.fi, www.oulu.fi, www.helia.fi, www.tele.fi, helsinki.fi, www.tieturi.fi, www.uwasa.fi, www.raaseu.fi, www.vtt.fi, www.kolumbus.fi, mbnet.fi, puv.fi, htk.fi, www.octel.fi. www.kauhava.fi. www.uusikaupunki.fi, www.tieh.fi. Numeroista: 193.143.92.227, 193.94.0.253, 193.82.249.74, 193.65.100.100, 195.148.141.111. Numerolentoa voi tutkia enemmänkin sivultani Free as a bird. Olisiko niin, että numeroista voi jotenkin saada selville kävijän henkilöllisyyden, ja sellaisia Netdetective, uusi mittari ei uudistuksen jälkeen enää näytä? Nettejä: www.uu.net, www.pacbell.net, www.suomi.net. Comeja: aol.com. Kiitos käynnistä vain joitakin huomanneena mainitakseni ja ehkä myöhemmin lisää.
PÄIVÄN VIERAILIJA. Päivittäisenä aloitan mainita mielenkiintoisimman domainin, miltä käytiin. Eilinen oli: www.swipnet.se
KIITOS! Minua auttaisi, jos joku lähettäisi disketillä tiedoston apvxd.vxd. ST/hv PL 57, 53101 LPR. - I love you-viruksen helposti tehtävissä olevia uusia muunnoksia sähköpostin välityksellä pystyy "torjumaan" olemalla käyttämättä sähköpostia. Näin ollen kaikki seurakuntalaiset saadaan eliminoitua uutisryhmistäkin. Älkää tarjotko niihin mitään omalla nimellänne! Ja mainitkaa vain internetosoite wwnet.fi/users/veijone/. - Baby, I love you! Ei ollut ensimmäinen kerta, kun viruksentekijä oli kuin täältä oppinut. Olen internetin herra, sanoo Perkele. Se on myös oikeassa "I love you" viruksensa jälkeen.

12. 5. POIMINTOJA ERI KIELISTÄ I: RUOTSI JA NORJA - NEUVOSTOLIITON JATKE SUUREN TULEVAISUUDEN TOIVOSSA
Ruotsi. "Och han skall med många sluta ett starkt förbund för en vecka, och för en halv vecka ..." Suom. "tehdä raskaaksi" tilalla "sluta ett förbund", tehdä, päättää sopimus. "Sluta" verbi sulkea, panna lukkoon, kiinni. Iltalehti 11.1.1989: "Veijosen mukaan Antikristuksella ei tarkoiteta PLO:n johtaja Jasser Arafatia .. vaan A. nousee Neuvostoliitosta." Valtioineen poistuva ja takaisinkin tuleva peto (Ilm. 17:8-12) ei todellakaan ole mukana rauhanliiton tekovaiheissa vaan ilmestyy vasta Jerusalemin kohtalosta päättävää sopimusta "lyömään lukkoon". "Ennen kuin tämä .. alkaa, Antikristus näyttää elävän vielä sitä vaihetta, jota voidaan nimittää hänen inhimilliseksi urakseen" (Novum 4 s. 937). "Viikkoa varten ja puolta viikkoa varten." Ruotsissa puolta vuosiviikkoa ei sisällytetä edelliseen viikkoon! Norja. Norjalainen Iso Raamatun Tietosanakirjan ja Novumin päätoimittaja, Thoralf Gilbrant luettelee tulkintaamme uskoneita selittäjiä eri kristillisistä piireistä samalla kertoen: "selvä yksimielisyys vallitsee siitä, että Danielin kirjan seitsemäskymmenes vuosiviikko (Daniel 9:27) muodostaa Ilmestyskirjan kronologiset puitteet" (Novum 4 s.853). Itse hän käyttää Daniel 9:27:stä lausetta: "suuri syy Israelin ankaraan hätään lopun aikana on, että juutalaiset tekevät liiton tulevan Antikristuksen kanssa" (Ennustukset toteutuvat 4 s. 193).
NEUVOSTOLIITON viimeinen presidentti, Hesekiel 38-39 lukujen ruhtinas Goog, M. Gorbatshov oli mukana kutsuvieraiden joukossa tiistaina venäläisten juhliessa Voiton päivää (Hitleristä). "Suuren tulevaisuuden toivossa", sanamuotoa käytti jopa STT ja E-S 10. 5. - Saman päivän lehdessä kh:n jäsen Anneli Kiljunen (sd) virheellisesti yhdisti kaupungin energialaitoksen myynnin ja niukkuuden jaon. Kiljunen on sos. puolen johtajia kaupungissa. Jos osamme olisi päinvastoin, Kiljunen uskonnollisista syistä pysyvästi syrjitty 2000 mk:n työmarkkinatuelle saamatta sosiaaliapua, vaatisin Kiljuselle jaettavaksi edes tonnin kuussa niukkuutta energialaitoksen myyntituloista, ja samalla kaikki alkaisivat saada kilpailutetun hintaista, halvempaa sähköä. - Toki kaltaisenani kaupungin kulttuuriapurahojen lisäksi hän ansaitsisi saada myös valtion kirjailija-apurahan 5000 mk/kk. Ainakin eräälle kaupungin juoppohoitolan asiakkaalle valtion kirjailija-apurahaa on jaettukin. JUOPPO valtio ja sen kunnat!
Scape.netin uudistus ihmetyttää. Tähän asti mittari osasi näyttää kaikkien sivuillani vierailevien tunnuksen, mutta uudistuksen jälkeen on tarkoituksella taannuttu olemaan näyttämättä joidenkin vierailijoiden tunnuksia. Tämä ei ainakaan vähennä epäilyjä, että tietoja voidaan väärinkäyttää. - Mainittu Suomen Top Saitit on lisännyt alaotsikon Top100 kotisivut. Sen uudistuksessa 90% sivuista on osoittautunut vanhentuneiksi, 850 jäsenestä listalla on nyt 85 eikä kysymys ole siitä, että edes tämä sivuni "DAILY NEWS" olisi listalta tarkoituksella poistettu.

11. 5. INTERNETIÄ ILMAN SÄHKÖPOSTIA - KANSANEDUSTAJAIN MILJOONAT - 160 PÄÄSIVULLA
Arvatenkin edelläkävijänä joudumme toimimaan Saatanan hyökkäyksille myös internetissä. Koska hyvästä suojautumisesta huolimatta eilen iski sähköpostia käyttävään koneeseeni joku virus, mikä teki monenlaista tuhoa, enkä ole riittävän tehokas tai varakas puolustaja, ainakin toistaiseksi päätän luopua veijone@mail.wwnet.fi sähköpostin käytöstä. Lähettäkää tekstejä ym. tietoja levykkeillä postitse os. Harri Veijonen, PL 57, 53101 Lappeenranta. Kymen puhelinluettelosta: Seurakunnan Tiedotuskeskus (Kirkkoihin kuulumattomat).
PIDÄ SUOMI SIISTINÄ. Kiitos Lpr:n kaupungille, etteivät kokonaan ole poistaneet keväisiä roskalavoja. Tänään illalla alkoi Saimaan kanavan varressa lehtien ja risujen kärrääminen irtolavalle. Rikoin varmasti ohjetta viedä lavalle muutakin. Eipähän jäänyt kaikki pihalle roikkumaan. Uudessa Lappeenrannassa tullee olemaan lavat syksyisinkin. - Ilmeisesti Suomessa on tarkoitus laittaa köyhät vankilaan. Itse sentään sain maksettua 200 mk:n parkkisakon, onhan summa kuukauden ruokaraha! Niinhän sitä lasketaan ihmisten elävän 2000 mk:lla kuussa ja ainakin 1800 mk menee muuhun kuin ruokaan. Kansanedustajat sentään osasivat olla Kristillistä Liittoa lukuun ottamatta yhtä mieltä siitä, että kansanedustajan palkkaa tulee korottaa 6000 mk:lla kuussa. Minäkin olen tehnyt jo kaksi päivää työtä saadakseni edes näitä tekstejä tähän internetlehteen virheettömästi. "Työmies on palkkansa ansainnut", sanoi liehuva liekinvarsikin. Toiset vaan tekevät työtä siten, että ovat vaarassa joutua vankilaan kykenemättöminä maksamaan edes parkkisakkoa. Ja toiset saavat seksikirjoistaan miljoonia samalla kun minun maan parasta kulttuuria juuri luovan pitää odottaa aina rajan tuolle puolen saakka palkkaani. Niin on katoavaista maailma ja sen jumalaton kulttuuri eniten rahaa ansainneena pornotehtailijat. - Näin tänään ensi kerran Elvis Presleyn kuvan rajan ylitettyään. Yhteisen 8. 1. syntymäpäivän johdosta ostin kirpputorilta Elvis-kirjasen, missä oli kuva hänestä ruumisarkussa. Pian Hän tulee takaisin, HERRA!
Ainakin 160 kävijää tänäänkin yksinomaan pääsivullani, minkä kävijämäärämittarista voi tarkistaakin. Selvästikin olen masentunut tietokoneongelmista. Onneksi tiedän, että joku on minua masentuneempi, ja häntä voi lohduttaa tieto, että Veijonenkin. Onneksi me pääsemme masennuksen ylitse ja vain vastustajillamme on edes syytä masentua, vaikkeivät liehuessaan sitä huomaisikaan. - Suomi voitti Ruotsin jääkiekon MM:ssä päästen mitalipeleihin.

10. 5. SOIHDUN KANTAJIA - OLYMPIASOIHTU JA LIEHUVA LIPPUTOIMISTO - INTERNET PALJASTUKSIA
Olympiasoihdun kantaminen lähti liikkeelle tänään. Olympialaisten aikoihin olen sanonut valerauhan ylösottoineen tulevan, mikäli sellainen peace 2000 tulee! - Toiseksi tänään lähti liikkeelle ennaltatietämäni Viipuri-kortin poistoa muka korvaava VENÄJÄN KONSULAATTI Lappeenrannassa. Ja luonnollisesti kaupungin johto ei olisi hyväksynytkään asiasta kansanäänestystä, koska kaupunkilaisten enemmistö olisi sanonut Venäjän kortsulaatille: EI! Kolmas soihtu iski samalla, omaan koneeseeni! PERKELEEN SOIHTU TULEE! (Kirjoitettu myöhemmin kuin osittain seuraava alla)
SUOMI TOP 1000. Ilmoittakaa suomalaiset sivunne tänne uudelle alkavalle listalle! Maailmalla on ihan selvät säännöt siitä, millaisia sivuja listoille kelpuutetaan. Näistä säännöistä vaan Suomessa eivät ketkään näytä välittävän:
No adult images or links to sites with adult content.
No illegal content or links to illegal content.
No paid advertising above the ranking table. All paid ads must be below ranking table.
No deliberate actions which keep Top Site Lists advertising from being displayed.
SCAPE.NET. Mihin uuden hyvän sivumittarin ylläpitäjä on kadonnut? Etsintääni klo 13.00: http://www.altavista.com/cgi-bin/query?pg=q&stype=stext&sc=on&q=scape%2enet&si=935115f2fe6bc93 1. Netdetective Liity Jäseneksi (Ilmoittautumiskaavake) Tietoa palvelusta (Miten Netdetective toimii?) Jäsenet (Jäsentietojen katselu) Sponsorit (Tahot jotka antavat... URL: www.scape.net/detective/index.shtml - Siellä on menossa joku uudistus.
Tämän jälkeen koneeni sai viruksen tai muun iskun. Ainakaan toistaiseksi rikoksesta ei voi syyttää ketään, edes eilen pimppiapaja-internetsivuja ylläpitäväksi paljastuneita topsaittien pitäjiä, jotka nyttemmin ovat poistaneet kokonaan nuo "tuhmat sivunsa" omalta listaltaan, ja se johtaa joitakin muita, jo pelkiksi pimppilistoiksi osoittautuneita top-listoja. Selvitin myös mm., että www.saunalahti.fi/mauriles sivujen suosion salaisuus on Mauri tai ilmeisesti Juha Leskisen suosittu pimppilista, millä hän mainostaa ko. osoitettaan sille vetäen. Nämä tietoni ja vastaavia toivoisin saatavaksi seuraavaan painokseen www.nikkanen.com, Kimmo Nikkasen teosta INTERNET PALJASTUKSIA. Kertokaa se hänelle, koska itse joudun lopettamaan sähköpostin käytön.

9. 5. ANTIKRISTUS OTTAA UUDEN NIMEN? - UKKO-NOOA JA KASTE - PUHTAASTI YKKÖNEN
Eräs lukija lohduttaa, "että "mutkan kautta" löytyy yhteys 666:een Gorbassa eli Roosin ruhtinas hän epäilemättä on." Mutta sitten löydän kaapistani Ensio Lehtosen kirjan "Peto ja Karitsa. Viimeinen aika" (Kuva ja Sana 1950). Olen ollut sitä mieltä, että Antikristus Gorballa tulisi olla nimensä luku 666 siten, että edes minä sen vaikeimman profetian ymmärtäisin. Toki Ungerin Raamatun lukijan käsikirjakin sanoo, että kohta selviää vasta vihan ajassa! Mutta jo vuonna 1950 etevimpiin suomalaisiin luettava Ensio Lehtonen sanoi samaa tavalla, mistä löydöstä NYT olen lohdutettu ja iloinen. Näin hän kirjoitti: "Uskomme, ettei missään parhaillaan käytännössä olevassa nimessä ole pedon nimeä ja sen nimen lukua, koska antikristusta ei ole vielä ilmestynyt. Kun hän ilmestyy ja koroittaa itsensä yli kaiken ja astuu Jumalan temppeliin (2 Tess. 2:4), silloin hän ottaa itsellensä uuden, kuninkaallisen nimen. Niinä päivinä ne, jotka totuutta rakastavat, osaavat laskea oikein eivätkä kumarra petoa ja sen kuvaa. Itse asiassa jo Feliks Lujanen "Kahden pedon edessä" s. 22 oli sanonut samaa! Kaikkien sivujeni lukijoiden TULEE TIETÄÄ, että PETO ON GORBA, ja ilmeisesti Gorba ottaa itselleen Ilmestyskirjan "suurmiehen" kunnianimen, jolla nimen luvun 666-profetia täyttyy! Tässä siis käsitykseni 7. 5. 2000 alkaen ellen toisin ehdi täsmentääkään. Esimerkiksi nykyisen paavin nimen lukuarvoksi tiedetään 666, ja tiedetään myös, että hänet peto polttaa tulessa. Gorba voisi ottaa itselleen jopa viimeisen paavin nimen, koska antikristus on olevinaankin Kristus maan päällä kuten paavikin sijainen on. Yljän sijalla portto, Karitsan sijalla peto. Paavista tulee loppu ennen Gorbaa ja hänessä voisi siis yhdistyä portto ja peto. Väärä profeetta Peres kuolee vasta pedon kera. Näyttäisi silläkin puolella siltä, että vaikka tavalliset juutalaiset ajetaan Jerusalemista pois, valerauhan tekijät yhtyvät petoon. PEDON aika on 3,5 vuotta, Dan 7:25. Yleisemmin jo nyt tiedetään, että NEROn nimessä on lukuarvo 666, ja Nero onkin antikristuksen esikuva. Hyvinkin minua syytetään näistä neronleimauksista, jotka Saatana aina ottaa onkeensa, "käy koukkuun". Ylösottoon mennessä Perkele onkin täältä oppinut riittävästi täyttääkseen vihan ajankin profetiat. Ja suurin osa suomalaisia on paholaisenkin alapuolella ja helvettiin jäävätkin, kun eivät edes tajua, että Perkele tahtoo tietää totuuden ja tehdä päinvastoin. Sen tajutessaan monetkin suomalaiset voisivat nousta Perkelettä ylemmäksi Kristuksen hoitoon, pelastuksen tielle. Harri Veijonen 7. 5. 2000.
VEDENPAISUMUS JA KASTE. 1 Piet. 3:20,21: "Muinoin eivät olleet kuuliaiset, kun Jumalan pitkämielisyys odotti Nooan päivinä, silloin kun valmistettiin arkkia, jossa vain muutamat, se on kahdeksan sielua, PELASTUIVAT VEDEN KAUTTA. Tämän vertauskuvan mukaan vesi nyt teidätkin pelastaa, kasteena - joka ei ole lihan saastan poistamista, vaan hyvän omantunnon pyytämistä Jumalalta - Jeesuksen Kristuksen ylösnousemuksen kautta." Koska olen jonkinlainen ukkonooaa vastaava kuitenkin, on minun saarnattava tätäkin totuutta, jotta edes seitsemän ystävää minulla olisi jatkossa, joukossa SINÄ! Kaste on siis nytkin niin tärkeä kuin Nooan päivinä! Eikä mikä tahansa kaste, vaan se YKSI KASTE! Ja se on ainoastaan uskoon tulleen upottaminen vedessä. Vesi siis hukutti muinaisen maailman, muttei Nooan joukkoja. Oikea kaste tulee nytkin vihasta pelastuvilla olla, on pakko tämän vertauskuvan mukaan sanoa! Upotus on kuin rokotus veteen hukkumiselta. ROKOTIN minäkin, ettet vihan aikaan jäisi. Eräs osa rokotusta on vettä, joka sinun kasteena tulee ottaa, niin voit hyvällä omallatunnolla sen puolesta kilvoitella kohti pelastusta tässä arkissamme. Upotuskaste nostaa vertauskuvassa meidät Karitsan häihin! Antakaa kastaa itsenne, älkääkä kuunnelko kastelemaan oppineiden pappien puheita!
PUHTAASTI YKKÖNEN. Pimppisivuja internetissä on jo niin paljon, että suomalaisetkin TOP 100-listat ovat kohta pelkkää pimppiä, jos listan pitäjä sille linjalle on lähtenyt. Mihin sitten saavat muut sivunsa näkyviin? Asiasta huomautin tänään erään listan pitäjälle. Joko on tarpeen itseni tehdä kristillisen listan rinnalle TOP 100-lista, joka kelpuuttaa kaikki paitsi nuo ylivoimaiset, pimpit? - Huomautettuani, listaa johtavan sivun nimeä oli muutettu "tuhmiksi sivuiksi." Näinköhän on kysymys listan pitäjän omista sivuista. Eräs sisar Ristin Voitossa kirjoittaa, että suomalaiset vain töllöttävät teeveetä. Eivät sentään kaikki. Internetissä on omat keinonsa, joita on käytettävä, jos mielii ihmisten kalastaja olla. Kommentti: Viestini poiki kaksikin palautetta. Cassu Kai Larm: "Huomasimme juuri tuon sivupahasen etusivun linkkivalikossa... Täytynee tehdä asialle jotakin ja äkkiä." Hän siis muutti sivun nimeä niinkuin se siitä paranisi. Tässäkin olin todistettavasti ENNALTATIETÄJÄ, tiesin, että suositun toplistan ylläpitäjä itse pitää pornosivuja, joilla Perkele aina vetää kelkkaansa. Suomen muka topsaiteista vastasi toinenkin, Jussi Suominen, jonka mukaan jos alettaisiin ottaa perverssit sivut listalta pois jäisi vain kaksi. No kaksihan siellä onkin Veijosen sivuja. Onhan se ihan mukava tieto, että kun perverssejä sivuja ei oteta huomioon, Veijonen olisi kaksoisjohdossa tässä maassa! Mielenkiintoista, että sivujen hoitaja sanoi, että kaikki muut sivut ovat perverssejä, joita ne eivät olleet vaan todellakin monet alkavat ilmoittaa sivujaan vain sellaisilla listoilla, jotka toimivat puhtaasti. Pimppilistat ovat asia erikseen.

8. 5. LUONNONTIETEET EIVÄT TUNNE EVOLUUTIOTA - HALKOSAAREN KOLME ASIAA - 5, 5?
Kuten olemme huomanneet, maailmassa vallitsee mustavalkoinen tilanne. Jokaisessa asiassa ihminen joutuu ottamaan huomaamattaan kantaa suhteessaan Jeesukseen Kristukseen tai sitten maailmaan. Tiedossahan on, ettei kahta väylää voi kulkea. Nytpä on siis jälleen liikkeellä Darwinin alkuunpanema suuri valhe, millä Saatana ihmistä koettaa eksyttää. Mutta onpahan todella tyylikkäästi ja ASIANTUNTEVASTI pantu kampoihin teoksessa "Luonnontieteet eivät tunne evoluutiota", kirjoittajana A. E. Wilder-Smith. Wilder-Smith oli kirjoittaessaan kirjansa kolmen tieteenalan tohtori. Hän repäisee jokaiselle vähänkään ja enemmänkin tieteestä ymmärtävälle sellaisen peruspaketin, jolla evoluutiovalheen juuret ja koko kuollut kanto ovat totaalisen naurun kohteina. Wilder-Smith on joskus käynyt Suomessakin Helsingin yliopistossa luennoimassa. Toinen aiheesta lukemani teos on lääkäri Pekka Reinikaisen: "Unohdettu Genesis". Nämä teokset tulisi jokaisen yliopistotasoisen opiskelijan lukea. Jonkin aikaa on vielä aikaa lukea ennen PAX Jerusalemia. Uutistoimittajana Raine.
Seurakunnallisesta työstä Hangossa vastuuta kantava ESKO HALKOSAARI on lähettänyt tekstejä, joiden mukaan hän parhaillaan ajaa kolmea hyvää asiaa:
1. Demokratia syrjii Jumalaa. Eduskunnan ns. kristillisille hän on muistuttanut, että demokratia ei ole Jumalan järjestelmä. Halkosaari on halunnut kohdistaa sanomansa vain yhdelle puolueelle, kun taas Veijonen lähetti yhden uutisluontoisen sähköpostin kaikille eduskunnan jäsenille. Halkosaari kokee, että yksikään ei lue hänen sanomaansa, kun taas Veijonen iloitsee siitä yhdestäkin, joka tänään kävi eduskunnasta tällä uutissivulla.
2. Yhteinen lehti ei vieläkään toteutunut. Taannoin suunniteltiin kirkkokuntiin kuulumattomille omaa lehteä, mutta hanke kaatui. Halkosaari kirjoittaa: "Jokaisella Kristuksen veljellä ja sisarella, jota me olemme, tulisi olla mahdollisuus tuoda Herralta saamiaan ilmoituksia, kehoituksia, varoituksia, kysymyksiä, ehdotuksia, meidän kaikien tiettäväksi, ja arvioitavaksi, että kaikki saisimme kehoitusta ja rohkaisua tällä elämän tiellä eteenpäin pääsemiseksi kohti täydellisyyttä, johon meidät on kutsuttu pyrkimään, jota maailma ja sen uskonnot eivät tunne." Kommentti: Veijonenkin olisi halunnut, että lehti jo kulkisi miljoonapainoksena, mutta omalta osaltaan tekee lehteä päivittäin, vaikka lukijoiksi pääsevätkin vain tällä internetsivulla kävijät.
3. Kristillinen omavarais-osuuskuntako? Halkosaari kirjoittaa: "Kristuksen omien yhdistyminen hengelliseksi huonekunnaksi, Jumalan armotalousopin mukaisesti, keskinäisen rakkauden ja huolenpidon toimimiseksi käytännössä, lahkohenkisiin uskon suuntiin sitoutumattomasti... tulisi perustaa yhteinen osuuskunta." Kommentti: Tahtoo olla niin, että seurakuntalaisista jokainen pärjää omillaan huonosti tai erittäin huonosti. Rikkaita lukijoita minullakin on, mutta penniäkään tukea heiltä ei ole tullut koko aikana! Vaikea on rikkaiden päästä ylösottoon! Viimeksi kirjojani tilannutkin jätti maksamatta edes pyydetyt postikulut, teki vain ilkivaltatilauksen pakettia lunastamatta. En lähetäkään enää yhtään kirjojani yms., ellei kulut tule tilauksen yhteydessä os. PL 57, 53101 LPR. Harri Veijonen. - Mainitut kolme Halkosaaren tekstiä tullee myöhemmin hänen omille internetsivuilleen. Korkeintaan kolmatta voidaan vielä käyttää laajemmalti täällä. Top 100-listaltamme on linkkejä Esko Halkosaaren sivuille. Halkosaaren sivuista huolehtii kolmas henkilö, joten ko. tekstien tulo voi viipyä.
5, 5? Kaksi viikkoa sitten aloitettu tutkimuskohde, koska ensi kerran en pystynyt puoli vuotta etukäteen olemaan varma siitä, ettei "rauha ylösottoineen" tulisi noin puolen vuoden sisällä. Asiaa varmistaisi mm. Putinin väistyminen yms. Gorban paluu kolme hallitsijaa syrjäyttäen. (kirjoitettu 24. 4.). SITTEN 24. 4. alkaneeseen tutkimukseen. Olennaista 1. 5. uutisen tieto, että 13. 5. tehtäisiin kehyssopimus syyskuun 2000 lopulliselle sopimukselle. Lähi-Idän puolella valerauha näyttäisi siis tulevan jo syyskuussa! Emme saa yliarvioida tilannetta petovaltion puolella, joka näyttäisi olevan jäljessä, perässä. Perässähän se tulee. Vääjäämättä juuri niin kuin olen yli viisi vuotta julistanutkin: peto tulee sitä mukaa kuin Israelia painatte alueluovutuksiin, valerauhaan. Sanomani kohdistettu nimenomaan USA:lle jo 1978 alkaen: USAkin käy Israelia vastaan, ja sitähän sen maan jakaminen PLO:lle on! - Päivän E-S:ssakin kuva Putinista ja Jeltsinistä vierekkäin kuin kolmattakin syrjäytettävää odotellen. Gorba ei siis välttämättä ole virassa vielä Jerusalemin valerauhaa vahvistettaessa vaan Googinmaan tulo alkoi "Pirun vuonna" 1998 (3x666), ja Gorba tulonsa 12. 3. 2000 politiikkaan palaamalla. 3x 667= 2001, mutta vielä en voi mennä takuuseen, valmistuuko Pax Ierusalem syksyllä 2000 vai 2001.
Tänään nimen HEINO nimipäivä. Nimi, jota en ole halunnut olla -nen päätteelläkään sukunimenä. 4 kk syntymäpäivästäni, yhtä vaille VEIJOn nimipäivästä, kahta yli HARRIn nimipäivästä.

7. 5. HALUAMIAAN KIRJOJA TUSKIN KIRJASTOSTA SAA - TOP 10 PROFETIASSA - TOP KIRKKOON KUULUMISESSA
Kirjastosta saa miljoonia kirjoja, mutta tässä kaksi uutuutta, jotka minä haluaisin saada:
PROPHECIES OF THE BIBLE God's Word for the Biblically-Inept Series Daymond R. Duck, 2000. Are Bible prophecies being fulfilled right now? Why do people get so excited about end times? + THE PROMISE OF BIBLE PROPHECY Previously Released as The Promise Hal Lindsey, 2000.
TOP 10 PROFETIASSA otsikolla USA:ssa on aiheet:
The collapse of morality
Ecumenicalism
The credit bubble
Grossly over valued stock prices
Israeli peace talks
Russia's political and economic turmoil
The European Union's economic merger
The world's growing focus on Jerusalem
Mounting consumer debt
Global terrorism
Meillä ykkösenä olisi varmasti "Israeli peace talks", Lähi-Idän valerauha, koska se takaa seurakunnan ylösoton ja maan päälle suuren ahdistuksen.
TOP KIRKKOON KUULUMISESSA. Valittujen Palojen tutkimuksen mukaan kirkon jäsenillä kirkkoon kuulumisessaan tärkeimmät syyt ovat
1. se, että kirkko tarjoaa palveluja kuten häät ja hautajaiset.
2. siksi, että sen uskotaan tuovan turvallisuutta elämään.
3. syystä, että sukulaiset ja ystävätkin kuuluvat.
Oikeastaan samat syyt pitäisivät seurakuntalaiselle olla syitä olla kuulumatta kirkkoon! Antakaa kuolleitten haudata kuolleensa opetti Kristus ensimmäiseen kohtaan, emmekä odota pappien aamenta mihinkään ihmisten perusoikeuksiin! Toinen on sitä luuloa, valeturvallisuutta, mistä Jeesus varoitti. Ja kolmas kohta muistuttaa Kristuksen opetuksesta, ettemme saa olla riippuvaisia muista emmekä maailman mielipiteistä tiellämme kristinuskossa päinvastaiseen suuntaan kuin kirkko. SAAMMEKO HERÄTELLÄ TRUMPETILLA korvasi juuressa kesken uniesi, voimme kysyä esimerkiksi kirkkoherra Olli Aallolta, joka päivän E-S:ssa unilukkarina kehuu sitä, että kirkko paukuttelee kirkonkellojaan samaan aikaan, kun jotkut jäävät katsomaan F1 ajoja. Vaikka olisi hakenut saarnanasa aiheen täältä, ei vahingossakaan sano, että jotkut tulisivat seurakunnan internetsivuille heti kirkon paukutellessa ihmisiä kirkkoon! Siinä olisi raamatullinen saarna! Ja nythän sen kuulit.

6. 5. GORBA OLISI VALMIS - VIIPURI-KORTTI LOPETETAAN - PUTIN VIRKAAN HUOMENNA - MATO
M. Gorbatshov riisuuntuu tai ainakin eräs oululaispoika laskeskelee tänne näitä: Gorban kirja: 'On my Country and the World (1999)': linkistä http://shop.barnesandnoble.com/booksearch/isbnInquiry.asp?userid= 260ZWM9L6Q&mscssid=&sourceid=&srefer=&isbn=0231115148 PAX JERUSALEM, GORBA SUORASTAAN RIISUUNTUU: http://www.gci.ch /GreenCrossFamily/gorby/newspeeches/speeches/TelAvivJan99.html
VIIPURIKORTTI. Merkillistä, että ennen tietoa siitä, että Viipuri-kortin voimassaoloaika jatkuu (tähän asti 14. 4. Hesarin mukaan), 25. 3. uutisissa esitin kysymyksen: "Liittyykö profetiaan myös Viipuri-kortin poistaminen?" (kirjoitettu 14. 4.)
PUTIN VIRKAAN. Raamatun mukaan Antikristuksen tullessa saa väistyä kolme virassa olevaa hallitsijaa. Jeltsin saattoi olla ensimmäinen. Putin ei voi siirtyä virastaan sivuun ennen kuin on siihen asetettu.
NETSCAPE palautteen kommentti: Pääsivuani on nyt muutettu. Pitkään jo pohdittiinkin, miksi sivu ei näy Netscapella ja ainakin tuo "taulukon loppumerkin puuttuminen" on yksi tekijä, mikä vanhalla pääsivulla oli, tosin tarkoituksella, koska se sopi hyvin Explorerille. En käytä Netscapea, joten kertokaa, näkyykö pääsivu nytkään sillä oikein, kiitos!
MATO VIRUKSEKSI. Matti Saarela, Etelä-Saimaa. Internetiä (mato-virusta) koskeva kirjoituksesi on jälleen sitä luokkaa, että sen ei soisi katoavan samalla kun paperinen lehti. Odotankin, että mahdollisimman pian on jostakin yhdestä paikasta internetistä luettavissa päivän artikkelisi Etelä-Saimaassa kuin myös muut internetin käyttäjiä kiinnostavat aikaansaannoksesi. Kiitos! ST/hv http:/wwnet.fi/users/veijone/ind98c.htm. E-S:n internetsivuilla tekstinsä olikin tänään, mutta ellei tekstejä koota aiheen mukaan, jatkossa päivän artikkelia pitää etsiä E-S:n arkistosta päivämäärästä 6. 5. 2000.
Ristin Voitossa Tapani Salminen kirjoittaa otsikolla "Ennaltamäärätty vai -tiedetty" ihmisen iankaikkisuuskohtalo. Ja niinhän se on, että Jumala ei ole määrännyt ketään ihmistä vihan aikaankaan vaan ennaltatiennyt, ketkä taivaaseen pääsevät vielä vihan ajastakin.

5. 5. KONJUNKTIO OIKEASSA KUUKAUDEN VAIHTEESSA - URSA - VIRUS ALERT - MUSLIMIEN PANTTIVANKEINA
KONJUNKTIO. Tapahtumasta kerrottu kuvin jo vuonna 1982 Berlitzin kirjassa "Maailmanloppu 1999" s. 47. Internetistä löytynyt mm. teksti: "On May 5, 2000, all the planets are supposed to be in alignment. This will cause the earth to suffer earthquakes, volcanic eruption, and various other nasty stuff. A similar alignment occurred in 1982 and nothing happened. People fail to realize that the other 9 planets only exert a very tiny gravitation pull on the earth. If you were to add up the gravitational force from the rest of the planets, the total would be only amount to fraction of the tug the moon has on the earth." (Kirjoitettu 29. 12. 1999).
TIETOJA ASIANTUNTIJALTA: Helsingin Sanomissa oli la 29.4. sivulla C15 dosentti Leena Tähtisen aika hyvä artikkeli asiasta. Siinä oli huomattu mm. se asia, että me olemme yhä täällä. Nimittäin olemme olleet jo lukuisia kertoja yhtä lailla "samalla suoralla", edellisen kerran vuonna 1982. Silloin Ursa julkaisi kirjan (1978): Antti Jännes - Heikki Oja: 1982 kun planeetat kohtaavat, jossa todistettiin perusteellisesti, että mitään ei voi sattua. Kirja löytyy kirjastoista. Ylen Teksti-TV:ssä on sivulla 596/1 allekirjoittaneen artikkeli asiasta. Terveisin ja hyvää loppukevättä Seppo Linnaluoto Seppo.Linnaluoto@ursa.fi 040-5953472. Kommentti: Kiitos! Tähtitieteelliset asiantuntijat ovat hyviä, mutta puutteellisia. Pian seurakunta ei ole täällä vaan Karitsan häissä! Raamattu viittaisi siihen, että maa suistuu vihan ajassa radaltaankin, vaikka tiede ei vielä tiedä asiasta mitään tai tietää, että sellainen voi tapahtua posautettaessa esimerkiksi ydinasevarasto, vai?
Ja vielä: URSA on tehnyt asiasta lehdistötiedotteen os. http://www.ursa.fi/ursa/tiedotus/tiedote_4-2000.html. "Toukokuun viidentenä päivänä osa aurinkokunnan planeetoista on lähes jonossa keskenään. Maasta katsottuna Kuu, sisäplaneetat Merkurius, Venus, Maa ja Mars, sekä taivaan jättiläiset Jupiter ja Saturnus muodostavat yhdessä melko lavean jonon taivaalle. Rykelmän läpimitta on perjantaina 5.5. kapeimmillaan kello 11.08, jolloin joukkio on noin 26 astetta leveä. Kuu jättää ryhmän, ja planeettojen rivi kapenee edelleen ollen kapeimmillaan 17.—18. toukokuuta. Ilmiötä ei voi katsella, sillä kiertolaiset piiloutuvat Auringon läheisyyteen. Planeettojen asettuminen suorahkoon riviin ei ole ainutlaatuista, vaan ilmiö tapahtuu pari kertaa vuosisadassa, viimeksi vuonna 1962. ..." Veikko Mäkelä/Ursa. Kommentti: Tuossa lienee "painovirhe" eli vuonna 1982 planeetat kohtasivat samaan tapaan.
VIRUS ALERT!!! Jopa tuolla virusvaroitus-nimellä leviää paremmin "I love you":na tunnettu paha tietokonevirus sähköpostin välityksellä. Ei pidä aukaista tuntemattomia sähköposteja. Sonera jakoi jo eilen viruksen tuhoajaohjelmaa F-Securen päivityspaketissaan.
MUSLIMIEN PANTTIVANKEINA. RELIGION TODAYN suomennetut uutiset ovat toimittajansa mukaan seisahduksissa kiireiden vuoksi ainakin koko alkuvuoden. Uutistoimisto on pitkään kertonut MUSLIMIEN MIELIVALLASTA Filippiinien tuntumassa, mutta Suomen mediaan jotakin siitä on tullut vasta nyt, kun kaksi suomalaismiestä on kidnapattujen joukossa. Eilisessä Religion Todayn uutisissa mainittiin mm. seuraavaa: "Most of those rescued were children who were part of a group of 29 students, teachers, and administrators taken March 20 from two schools, including a Roman Catholic school. Guards killed four hostages in the rescue attempt, reports said. Rebels claim they killed two hostages last week. ...The guerrillas are part of Abu Sayaff, a group fighting to establish a Muslim state in the southern Philippines. They routinely attack Christian towns and demand that missionaries leave and Christian symbols be removed, news reports say. Rebels are holding 21 other hostages taken from a Malaysian resort on Easter Sunday, CNN said. More than 120,000 people have died in fighting between radical Islamic groups and the government in the decades-long conflict, news reports say." Siis 120.000 on kuollut muslimien riehunnassa, mutta Suomen johto vakuuttaa, että suomalaiset panttivangit säilyvät hengissä.

4. 5. USKOLLINEN SILLE YHDELLE - GRAHAM PRESIDENTEISSÄ - KONJUNKTIOTA ETSIMÄSSÄ
Täkäläisessä Prisman mainoksessa eräs rouva totesi, että on hyvä olla uskollinen sille yhdelle. Kaikissa asioissa olisi niin. Toki Lappeenrannan Prisma on parempi kuin monet muut kaupat ja ev. lut. kirkko täällä parempi kuin mormonien kirkko, mutta Raamattu opettaessaan uskollisuutta yhdelle tarkoittaa omaa puolisoa ja sekin on vertauskuva seurakunnasta, jolle tulee olla uskollinen. Seurakunta ei ole kirkko! Ja kiitos teille uskollisille ja osaksi uteliaillekin! Teidän vierailunne tällä sivulla ilmoittaa samalla, paljonko Suomessa on kävijöitä maan suosituimmalla hengellisellä sivulla. Publi.htm on sivun nimi, mikä paljastaa kuukauden kävijämäärän. Mutta valitettavasti tarkasti ei pystytä sanomaan eri kävijöiden määrää. Arvioin, että ainakin 1/2 1-2 kertaa kuukaudessa kävijöiden määrästä mittarissa pitää siirtää luokkiin, joissa on käyty useammin. Niinpä kuukauden kävijämäärät ovat noin: Käynnit yhteensä: 4000 tarkoittaa todellisuudessa sivun latauskertoja. 1880 1-2 kertaa kävijöitä, todellisuudessa siis noin 1/2 x 1880= 940. Mikäli enemmän, seuraavat luvut sitten pienempiä: 3-4 kertaa kuukaudessa kävijöitä 360 + n. 1/2 x 940(1880-940=940) = 360 + 470= 830. 5-6 kertaa kuukaudessa 80 + (lasken tähän ryhmään toisen puuttuvan 470, vaikka osa kuuluu useammin kävijöihin) 470= 550. Vähintään 7 eri kertaa kuukaudessa kävijöitä mittarinkin mukaan: 16 + 18 + 29= 63 henkilöä, joista mm. nics ja nacs.nic.fi:stä tulevien lähes jatkuvaa oloa sivuillani olen ihmetellytkin, enkä sitäkään ole saanut selville, jospa samalla tunnuksella käykin eri henkilöitä. JOPA 2000 USKOLLISTA kuukaudessa täällä! Mikkelin piispa senkun kiihtyy aviomiesten haukkumisessaan. Mutta kaikki, jotka ovat uskollisia hänelle hyppivät vieraissa, portossa eli kirkossa! Kiitos myös avustanne saada ihmiset portosta ulos Ilm 18:4 käskyn mukaisesti ja sehän tarkoittaa tulla uskolliseksi TÄNNE!
BILLY GRAHAMin olen maininnut vuosisadan henkilöissäni esimerkkinä siitä, että hänen suosionsa on epäraamatullista. Kristus oli syntymästään asti Herodesten vainoama eikä kuten Graham tässäkin: Billy Graham´s memories of 10 presidents. Kiitos jälleen saamastani palautteesta kuten Jaanalta: " eiks sulla oo muuta tekemistä ku saarnata jostain lasten hömpist maailma ois paljon parempi jos sua ei ois." Olenkin yrittänyt lohdutella, että ellen katoa seurakunnan mukana yläilmoihin niin kuitenkin pian viimeistään vihan ajassa. Eräs saksankielinenkin väittää, että sellainen katastrofi tulisi jo toukokuussa 2000, vaikka kirjansa otsikko on parempi: 2000 der Grosse Umbruch? Kyseisen Hornin kaltaiset okkultistiset lopun profeetat ovat varsin oikeassa tulevasta pahasta ajasta. Tässä enemmänkin kaltaistensa kirjoja. Kaikkia maailman mielipiteitä, ennustuksia pystyn korjaamaan oikeammaksi, ja nuokin väittivät uuden maailmanajan eilen alkaneeksi, mutta saattavat olla oikeassa mm. siinä, että Atlantis vielä nousee valtameren pohjasta. He kuitenkaan eivät ole mukana tulevassa hyvässä, mihin päästään seurakunnan ylösotossa, johon kutsun Sinuakin!
LISÄTIETOJA KONJUNKTIOSTA. Tässä hakuni Altavistasta. Parhaiten hakua vastasi: Millennium 5. Mai 2000, jotka eivät hekään ole kristittyjä vaan okkultisti Nostradamuksen seuraajia tästä aiheeseen antamastaan sivusta päätellen. Samalla löytyi mm. sivu: Jewish America. Juutalaiset sivut ovat Israelinkin arabilaisia, ns. palestiinalaisia parempia siksikin, että edelliset yrittävät säilyttää Vanhan Testamentin ilmoitusta ja jälkimmäiset tuhota. Kävin myös tällä kauniilla Israel-sivulla. - URSA selittää sanaa konjunktio. Tässä heidän sivunsa Aamutähdestä, ja sehän on planeetta VENUS, kuten kaiken aikaa samalla yritän kertoa tietoja liittyen aiheeseen Raamatun mainitsema KOINTÄHTI! "Venus jo koittaa", vaikka kaikki jäisivät kirkkoon tai ryhtyisivät muuhun uskontoon pitäen seurakuntaa vain hävyttömien puhujana.


3. 5. MENORA JA SEITSEMÄN TAIVAANKAPPALETTA
Uutisryhmässä eräs vastustaja väitti maailmanloppua kristittyjen povaavan tähänkin ajankohtaan, seitsemän taivaankappaleen asettumiseen samaan linjaan. Huomautin, että ennen maailmanloppua Raamatun mukaan toteutuu mm. tuhatvuotinen hyvä aika maan päällä. Mutta itse olen kuukausia esittänyt, että tässä voisi olla noin puoliväli vuonna 2000 tapahtuvalle ylösotolle, jos sellainen Jerusalemin valerauha ylösottoineen ehtii kuluvana vuonna tulemaan. Historioitsija Josefuksen väitetään maininneen, että Israelin MENORA syntyi siitä, että muinaisuudessakin oli seitsemän taivaankappaletta samalla linjalla ja tapahtumaa pidetään ajankohtana, jolloin sekä ensimmäistä että toista juutalaistemppeliä olisi käyty rakentamaan. Menora, seitsenhaarainen lampunjalka. Ilmestyskirja 1:20 mainitsee: "Niiden seitsemän tähden salaisuus, jotka näit minun oikeassa kädessäni, ja niiden seitsemän kultaisen lampunjalan salaisuus on ... ne seitsemän seurakuntaa." Viittaus ainakin siihen, että seurakunnan aika on päättymässä. Kolmas temppeli on joidenkin mukaan Kalliomoskeijan paikalle rakennettava juutalaistemppeli. Minun mukaani juutalaismenojen loppumisella Jerusalemissa tarkoitetaan heidän ajamistaan pois kaupungista. Kuvansa Gorba pystyttäisi Kristuksen Taivaaseenastumisen kirkkoon. On perusteita opetukselle, että ylösotto on tulossa! Kristuksen temppeli tulee Kalliomoskeijan paikalle, mutta vasta vihan ajan jälkeen. Mutta vielä ei lähde seurakunta vaan Herra muistuttaa temppelistään yläilmoissa. Jos puoliaika on noin 5. 5., onko loppuaika 10. 10.? Joka tapauksessa Kuningas on tulossa! (kirjoitettu 27. 4.).

2. 5. KABBALA JA TOORAKOODIT JUUTALAISTA MYSTIIKKAA - KOSKA TULEE AAMU?
Juuri äskettäin pyydettiin Kabbalaan liittyviä linkkejä. Kabbalahan on erittäin laaja teosten kokoelma, joten sitä jos haluaa netin kautta tutkia, siinä menee koko elämä, kuten linkkejä sivullemme etsinyt ystävä oikein totesi. Eikä seurakuntalaisen kannata uhrata elämäänsä Kabbalaan enempää kuin toorakoodeihinkaan. Tässä kuitenkin kiinnostuneille KABBALALINKKEJÄ:
Hyvä perussivu, josta on jatkolinkkejä Kabbalan eri osiin on: http://www.totalb.com/~mikeg/hotlist/kab.html. Sen kautta löytyvät mm. Deboran palmupuu: http://www.totalb.com/~mikeg/rel/kabbalah/deborah/tomer_deborah.html sekä Tanya: gopher://gopher.chabad.org/11/daily/tanya. Onpa siellä myös Raamatusta tutun "Laulujen Laulun" kommentaareja: http://www.totalb.com/~mikeg/rel/kabbalah/song/song.html Sefer Yezirah-kirjan linkki löytyy seuraavasta: http://www.primenet.com/~subru/Kabbalah.html sekä täältä: http://web.wt.net/~cbenton/sefer/sefer.htm. Zoharin eri osia pääsee tutkimaan ainakin tätä kautta: http://www.geocities.com/Athens/4329/index2.html.
Toinen hyvä Kabbalan perussivu on: http://www.kheper.auz.com/topics/Kabbalah/Kabbalah.htm.
Muita Kabbalaan liittyviä sivuja ovat mm.: Joitakin perusasioita Kabbalasta: http://www.mension.com/apike1.htm. Kirjan taustaan liittyviä asioita: http://kavannah.org/kabbalah.html. Jewish Kabbalah web-page: http://www.totalb.com/~mikeg/rel/kabbalah/kabbalah.html. Kommentaareja ym: http://www.elnet.lt/vartiklis/mitai/qabalah/kabbtm.htm. Kabbalan, rosenkroizilaisuuden ja länsimaisen hermeettisen tradition yhteyksistä: http://www.crcsite.org/kabala.htm. Kaaviokuva, joka kertoo Kabbalan ja länsimaisen mystiikan välisistä vuorovaikutuksista historian saatossa: http://www.digital-brilliance.com/kab/bigpicture/bigpicture.htm. Kabbalaan liittyviä linkkejä: http://www.totalb.com/~mikeg/rel/kabbalah/kabbalah.html Suomenkielellä mm. http://wwnet.fi/users/veijone/kabbala.htm.
KOSKA TULEE AAMU? Aapeli Saarisalon kirja "Koska tulee aamu?" (Kuva ja Sana 1983) ilmestyi ensi kerran WSOY:n kustantamana vuonna 1965 nimellä YÖVARTIJA. Jostakin divarista löytämäni teoksen sisällä on lehtileike Uusi Suomi-lehdestä 10. 5. 1984, missä on AAPELI SAARISALON mielipide, mikä lyhyesti: "Observerin Jeriko-uutinen joutava ja epätieteellinen. US:n vapunpäivän numeroon oli eksynyt englanninkielestä käännetty uutisluontoinen artikkeli, joka olisi paremmin sopinut Iltalehden karaktääriin. Kirjoituksessa väitettiin, etteivät israelilaiset ole voineet koskaan voittaa Jerikon taistelua, koska koko kaupunkia ei ollut vielä edes olemassa Joosuan aikoihin... On kysymys propagandasta, ei tieteestä." - Päivittäisiä uutisiani edeltäneellä ST-uutissivullani alkoi aiheeseen liittyvä uutinen näin: "Terroristijärjestö PLO:n propagandan levittämiseen innostunut Helsingin Sanomat 19. 6. 1997 otsikoi: "Arkeologit: Raamatun Joosua ei valloittanut Jerikoa". Kerrottiin myös, että "Jerikon kaivauksilla käynnistettiin uudelleen Palestiinan muinaismuistojen laitos." PLO:n kaivajilla ei todellakaan ole haluja löytää vaan hävittää todisteita mm. siitä, että Joosua valloitti Jerikon. Me voimme vain ihmetellä sitä, miten "saatanan hyvin" "Saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla" (2 Tess 2:3-12) toimitaan. Itse joutunevat todistamaan sen minkä kieltävät: Jerikon muurien sortumisen seitsemässä päivässä! VT:n profetiassa päivä vastaa vuotta. Perkeleen johdolla ovat puhaltaneet Jerusalemin menoksi nyt kuusi vuotta, mutta vielä vuosi tarvitaan. Jerikon muurit kun eivät sortuneet kuudessa päivässä." Ja Arafat itse täsmensi myöhemmin siten, että seitsemän vuotta pitää laskea Oslon sopimuksesta, syksystä 1993. KIITOS PERKELE, Aapeli Saarisalonkin puolesta! AAMU TULEE MEILLE OIKEAAN AIKAAN, teidän keskiyöllänne, pimeyden huipulle päästessänne Arafatin johdolla. Puhallatte oikein pasuunaan: Seitsemän vuotta täyttyy! Muurit sortuivat ja sortuvat! Raamattu oli ja on OIKEASSA: SEURAKUNTA LÄHTEE!

1. 5. PUTIN ODOTTAA HALOSTA - VAPPU RAISKATTU - JUOPPOJEN NEUVOTTELUT JATKUVAT
HALOSEN VIERAILUSTA VENÄJÄLLE SOVITTU. Erkki Tuomiojan vieraillessa Venäjällä on sovittu Pravdan mukaan, että presidentti Tarja Halonen vierailisi maassa kesäkuun alussa. "The ministers are exchanging information on the situation in their countries in the wake of presidential elections, and discussing preparations for the visit of President Tarja Kaarina Halonen to Russia, scheduled for early June. Tuomioja also intends to discuss with his Russian counterpart questions of bilateral relations."
VAPPU ON RAISKATTU. Vappu on kirkollinen juhla pohjana vuonna 779 kuollut pyhimykseksi julistettu Walburg. Mahdollisesti Leniniä kiinnosti Vappu syystä, että jo 200-luvulta nimi toimi taistelussa kaatuneiden kokoajana ja suojelijana. Eilinen Washingtonpost esittelee juhlapäivää Ensimmäinen toukokuuta kera Leninin kuvan. Kalenteristamme löytyvä Vapun nimipäivän mukainen juhla on tuntematon juhlapäivänimitys suurimmassa osassa maailmaa. Suurin juhlinta maailmalla eilen oli syystä, että 25 vuotta sitten päättyi Vietnamin sota. Suomessa Vappuaattona oltiin ehkä vuoden eniten juovuksissa. Raamattu muistuttaa seurakunnalle, ettemme olisi kuin juopot, jotka keskiyöllä juovuksissa ovat. Eivät siis vain hengellisesti vaan myös fyysisesti ainakin monet ylösoton tapahtuessa. Heille varas tulee keskiyöllä varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan, mutta meitä sellaiset juopot ja narrinsa eivät yllätä vaan olemme valmiina lähtemään Pelastajan matkassa Jerusalemista sovittaessa!
JUOPPOJEN NEUVOTTELUT JATKUVAT. "Israel ja palestiinalaiset aloittivat eilen Eilatissa neuvottelut, joiden päämääränä on saada aikaan lopullisen rauhan kehyssopimus 13. toukokuuta mennessä. Neuvotteluihin osallistuu myös Yhdysvaltain Lähi-idän erityislähettiläs Dennis Ross. Kehyssopimuksen on määrä johtaa lopulliseen rauhansopimukseen syyskuussa." Tämä uutinen oli Soneraplazan sähkeuutisista. Sillä on myös hyvä Sanomalehtihakemistoluettelo.

30. 4. POHJOISEN BETLEHEMIN ANTI ANTIKRISTUSTUTKIELMANI MUKAAN 1996
POHJOISEN BETLEHEMISTÄ. Niinkuin 1800-luvullakin Jumalan miehet tiesivät, "1917 oli todella tärkein vuosi. Israelin kohdalla merkittävä päivämäärä oli 9. 12. 1917. Silloin englantilainen kenraali Allenby toimi rukousvastauksensa mukaisesti pudottaen lentokoneella - Jerusalemin turkkilaiset eivät aikaisemmin olleet nähneet ilmalintua - antautumiskehoitusta allekirjoituksellaan varustettuna. Toteutui Jesaja 31:5, allahiuskoiset antautuivat Jerusalemissa. 1917 syntyi myös Neuvostoliitto. Valitettavasti sillä on tekemistä juutalaisten ja Jumalan seurakunnan kohtaloissa..." (Veijonen, 1986). Gorbatshov ei tiedä, että ennustetun näkevä sukukunta alkoi 1917, mutta hän puhuu siitä tietämättään: Dev Murarkan "Gorbatshov" kirjassa 7. luku, "Järistys käynnistyy", alkaa Gorbatshovin puheella: "Aikamme ihminen on erittäin sivistynyt ja hän on saanut hyvän koulutuksen. Hän on nähnyt ja kokemut paljon. Nykyiset sukupolvet ovat kokeneet vuoden 1917 lokakuun vallankumouksen", jne. Danielin 7. luvussa mainittu neljäs peto tulee siis alkaa 1917, eikä peto ole kuten Novumkin väittää EU. Sehän on tulossa valtioliitoksi, eikä sen historia ole perättäistä, toisiaan seuraavia kuninkaita. Ilm 17:8-12 voi liittyä myös eurooppalaiseen, ei Israelia muinoin sortaneiden valtioiden historiaan (vrt. Novum 4 s. 883), vaikka "viisi on kukistunut, kuudes on", voi tarkoittaa tilannetta, mistä kohden Johannes asiaa katseli tulevaisuudessa 69 Danielin vuosiviikon mentyä, vuonna 1985 juuri ennen Gorbatshovin ensimmäistä tulemista.
Kun Venäjä, Ukraina ja Valkovenäjä kesällä 1993 muodostivat talousliiton, tein laajimman kokousalustukseni, minkä otsikko oli "Googinmaa valmis". Mikä sitten onkin Antikristus, ruhtinas Googin alueen Roos, Mesek ja Tuubal oikea merkitys, joka tapauksessa termit on aina selitetty alueelle, mikä vastaa suunnilleen Venäjän tai osittain myös Ukrainan ja Valkovenäjän aluetta. Hesekiel itsekin mainitsee, että kysymys on Pohjan eli pohjoisen kuninkaasta. Ruhtinas Goog on lähtöisin, vieläpä Jerusalemista kaukaa, "perältä pohjoisesta" (Hes 38:15). Vanhoissa kartoissakin koko Venäjää on nimitetty Moskovaksi, Mesek. Mikäli Jehovan todistajat ja 1992 kirkollisen suomennoksen tekijät olisivat oikeassa siinä, ettei "roos" tarkoita Venäjää, silloinkin olisi kysymys Venäjästä. "Roos", ellei se ole erisnimi, Rysland, se on nimisana "pää". Ja tuskin siten, että Goog olisi Moskovan ja Tuubalin (Tobolskin alue?) ylin ruhtinas vaan joka tapauksessa ruhtinas Goog ainoa pää koko alueella.
Idän tietäjät eivät ehtineet Kristuksen syntymäjuhliin, koska eivät tunteneet Kirjoituksia. Kuningas Herodes käytti apunaan Vanhan Testamentin tuntijoita tietääkseen, missä Messias oli syntyvä. Vastaus löytyi profeetta Miikalta: "Mutta sinä, Beetlehem, Efrata, joka olet vähäinen olemaan Juudan sukujen joukossa, sinusta minulle tulee se, joka on hallitsija Israelissa, jonka alkuperä on muinaisuudesta, iankaikkisista ajoista" (Miika 5:1). Hebreankielinen sana "Betlehem" on suomeksi "leipätalo". Jeesus väitti olevansa elämän leipä (Joh. 6:35). "Efrata" merkitsee "hedelmällinen". Antikristuksessa on kysymys kuoleman leivästä. Tuleva hallintapaikka, Jerusalemia vastaisi Mesek eli Moskova. Syntymäpaikkansa nimi pääkaupunkia huomattavasti pienemmällä paikkakunnalla saisi olla tuo "leivän tuottaja". Mihail Gorbatshov on syntynyt Kaukasuksella Privolnojen kylässä (käännettynä "vapauden kylä") kolhoosilla, jonka nimi oli alkujaan "Hleborob" eli "leiväntuottaja". Hedelmällinen leipätalo eli hepreaksi Betlehem Efrata.
Ääni kuuluu Raamasta. Itku ja iso parku; Raakel itkee lapsiansa eikä lohdutuksesta huoli, kun heitä ei enää ole (Jer 31:15, Matt 2:16-18). Tässä ei ole kysymys siitä, mistä Jeesus ennusti "voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä" joidenkin pikkulasten päästyä ylösottoon. Kuningas Herodeksen tiedettiin vainoavan Jeesuslasta tavalla, jonka tunnemme: tappakaa kaikki alle kolmivuotiaat poikalapset! Stalinin hirmutöistä on länteen saatu huhuja vahvistavat tiedot jo Venäjän nykyjohdolta. Gorbatshovin kotiseudulla 1932-33 Stalin toimeenpani rangaistuksen kostoksi talonpoikien uppiniskaisuudesta. Zhores Medvedev kirjassaan "Gorbatshov" (Gummerus 1987) kertoo: "Stalin lähetti ... suorastaan ylen ankaria toimenpiteitä kokonaisia kyliä vastaan". "Sortotoimet iskivät erityisen ankarina Pohjois-Kaukasian maaseutuun. Nälkään kuolleiden määrä oli hyvin suuri ja suurin kuolleisuus oli pienten lasten keskuudessa. Joissakin kylissä kaikki 1-2 vuotiaat kuolivat. Mihail Gorbatshov selvisi hengissä, mutta on mahdollista, että jotkut hänen sukulaisensa kuolivat." Jeesuslapsikin selvisi hirmuhallitsijan vainoista.

29. 4. MOSKOVAN ORTODOKSIEN JERUSALEM - PAAVALI EI ANTIKRISTUS - PIENNAR PELASTI
Moskovan uutisilla pääuutisena ortodoksien pääsiäinen Jerusalemissa. Mutta Jerusalem onkin heillä 60 km Moskovasta: "This was not happening in Jerusalem, however, but about 60 kilometers northwest of Moscow in New Jerusalem, where a replica of the Holy Sepulcher, Christianity's "holy of holies," sits on a hill. The Resurrection Cathedral, founded in 1656 by church reformer Patriarch Nikon, is decorated differently from the cathedral in Jerusalem." Toisena uutisena "Pyhä Pietari valmiina jääkiekkomatseihin": http://www.moscowtimes.ru/29-Apr-2000/stories/story2.html On heille pyhä Leningrad ja hyvinkin luulee maan ortodoksikirkko saavansa vallan maan päälle koko vuosituhanneksi syksyllä 2000, kuten olen väittänyt siellä luultavankin! Mutta luulo ei ole Jumalan Sanan väärti! - Venäjän ilmavoimien koneet ovat iskeneet useita pieniä tshetsheenisissiryhmiä vastaan tasavallan eteläosassa, kertoo uutistoimisto Interfax.
PAAVALIKO ANTIKRISTUS? Olen lopen kyllästynyt edes käymään uutisryhmissä, kun siellä täytyy etsimällä etsiä, että edes yhden järkevän kirjoituksen löytäisi. Eivät edes osaa pilkata järkevästi vaan kusipäitä kaikkialla! Nytkin joku on keksinyt laskea Paavali-nimen lukuarvoa ja arvatenkin toistaa jonkun ulkomaisen huuhaa vapaa-ajattelijan pimeää laskelmaa, mikä päätyy toteamukseen, että Paavalista löytyy lukuarvo 666, joten hän on Antikristus. Liikaa näytti olevan sekin, että kirjoitin sinne, ettei kysymys Ilmestyskirjassa Ihmisen luvusta välttämättä tarkoita nimen lukuarvoa, vaikka puhutaan nimen luvusta, Ilm 13:18, 15:2. Nimien lukuarvon laskemisessa ei ole mitään niin vaikeaa kuin täytyy olla vaikeimman Raamatun profetian selvittämisessä. Ja vaikka olisi kysymys nimen lukuarvosta kyllä Gorbastakin hakemalla saadaan 666, mutta muista on vaikea löytää sellaisia mahdottomuuksia kuin hänestä mainiten esimerkiksi merkki päässä, 72 tunnin haudassaolon todistus ja takaisinkin tulo! On aivan selvää, että vielä ylösoton jälkeenkin joku väittää, ettei Gorba ole Antikristus, vaikka jälleen huomenna muistutan eräästä erikoisuudesta häneen liittyen.
PIENNAR TARPEEN. Pietarin pääsiäisestä kirjoittaa Daniel Nylund ystäväkirjeessään. Valitettavasti en uskalla suositella ketään hänen järjestämilleen Ystävyyden Majatalon kursseille, vaikka ilman tanssiohjelmiaan saattaisin niin tehdä. - Tänään enintään 9 km:n päässä kuutostiellä Muukossa kuoli kolme henkilöä liikenneonnettomuudessa. Nuoria ihmisiä jälleen siirtyi rajan yli jopa silmänräpäyksessä. Pakettiauto oli jostakin syystä ajautunut väärälle kaistalle. Ensimmäinen Joensuusta päin tullut henkilöauto huomasi väistää osittain pientareen puolelle, mutta kahdessa seuraavassa tuli ruumiita ja lisäksi neljä loukkaantui.

28. 4. HALONEN HALAA BILL CLINTONIA - KABBALA KIINNOSTAISI - DINOSAURUKSIA LIENEE OLLUT
Bill Clinton avasi Viikinkipäivät New York Timesinkin mukaan: "Clinton Opens Viking Exhibit. By The Associated Press President Clinton welcomed five Nordic leaders Friday to mark a new exhibit on Vikings and to declare that Americans should learn more about ``this fascinating early chapter'' of history." - www. washingtonpost.com mainitsi Halosenkin. - Washingtonpostista hakusanalla Russia löytyy seuraavia. Hakusanalla Finland nämä sivut helmikuusta vuoden 2000 loppuun.
KABBALA KIINNOSTAISI. Palutetta: Olen nyt n. 2 vuotta seurannut mielenkiinnolla sivujasi. Olisin kiinnostunut kappalasta, löytyykö sellaisen opuksen sivuja vaikka englanniksi verkosta. Jos sinulla on aiheeseen liittyviä internetsivuja tiedossa niin voisikko kertoa niistä. Uskoin muuten itsekin vuosia sitten että antikristus nousee eu:sta, varsinkin kun kuulin, että niille on sellainen palvelin, jonka nimi on peto. Voisit linkittää Top-listalle sellaisia sivuja, jotka sisältävät uutta ja ajankohtaista tietoa kuten sinun sivusi. Itse kuuluun vapaakirkkoon ja luen mielelläni sinun sivuja, varsinkin kun päivität niitä jatkuvasti. Onko muuten mahdollista saada sitä sinun kirjaasi kokonaisuudessaan netistä? Terv. Pasi. Vastaus: Kiitos mielenkiinnosta! Tarkoitus on edelleenkin saada tänne uutisia joka päivälle, tosin kovin niukasti olen saanut kaipaamiani apuja uutisointiin. Helluntailaispomo Kai Antturi kävi Lappeenrannassakin saarnaamassa, että EU:lla on peto-niminen tietokone, joten petohan siinä. Kai se niin pitää ollakin, että kirkkokuntien etummaiset ovat kaheleita ja heitä kuunnellaan. Antturillakin oli silloin noin v. 1990 koulusali täynnä kuulijoita, ja minä saisin tuskin ketään. Kuinka lienette erehtyneet internetissä eniten juuri minun sivuilleni? Onhan minulla vanha sivu nimeltään KABBALA.HTM. Mutten ehdi paneutua aiheeseen syvällisesti enkä pidä sitä tarpeellisenakaan. Pääteostani, vuoden 1995 julkaisua löytyy vielä painettuna, muttei kokonaisena netistä. Top 100 listalle tarjottiin viimeksi South Parkia, mutta sinne otettaisiin loputtomasti sivuja, jotka ovat kysymäsi kaltaisia tämän sivun tyyppisiä kristillisiä sivuja! Ilmoittakaa kaikki tietämänne sellaiset sivut, kiitos!
DINOSAURUKSIA LIENEE OLLUT. Rahvas aina kuvittelee, että seurakunnassa kielletään todistetut tosiasiat, mutta juuri sellaisiahan haluamme uskoa, emmekä olettamuksia, joista tieteellisissä teorioissa lähdetään liikkeelle ja niihin niissä uskotaan kunnes toisin on todistettu. Raamatun todistus riittää meille dinosauruksistakin: "Katso Behemotia, jonka minä loin niinkuin sinutkin; se syö ruohoa niinkuin raavas. Katso, sen voima on lanteissa, sen väkevyys vatsalihaksissa. Se ojentaa jäykäksi häntänsä kuin setripuun, sen reisijänteet ovat lujiksi punotut. Sen luut ovat niinkuin vaskiputket, sen nikamat niinkuin raudasta taotut. Se on Jumalan töiden esikoinen", Job 40:10-14. Esimerkiksi Herodotos (n. 485-425 eKr.) kirjoittaa Arabien lentävistä käärmeistä, mikä tarkoittanee lentoliskoja. Marco Polo kertoo nähneensä Aasian matkoillaan aitauksissa suuria eläimiä, joita pidettiin jumalina. Jatkuvasti on lisääntynyt sukupuuttoon kuolleiden lajien määrä, eikä siitäkään pidä syyttää Luojaa!

27. 4. MONENLAISTA RUKOUSTA PRESIDENTIN PUOLESTA - PANNAAN OLUT?
Presidentti Tarja Halonen tapasi tänään Viikinkien 500-vuotispäivillä USA:ssa maan ulkoministerin, Madelaine Albrightin. Matkalla mukana on myös uusi Suomen ulkoministeri, Erkki Tuomioja. Ikävänä uutisena tarjottiin Halosen intoilu Lähi-Idän valerauhan pikaiseksi valmistumiseksi. Näyttääkin olevan valikoituja vähemmistöjä, joita Halonen iskee halolla päähän. Seurakunta ja juutalaiset ovat Tasavallan presidentillä lyömisessään ensimmäisinä kohteina! Minä olen sentään yrittänyt pitää avoinna ovea taivaaseen Tarja Halosellekin. Mutta kuka on suuntansa valinnut, vaikea voi olla kääntyä. Olen täsmälleen samaa mieltä kuin LEO MELLER siitä, että tässä valtiossa PAPIT ovat menneet liian pitkälle rukouksillaan presidentin puolesta. HELVETTIIN HE RUKOILEVAT KAIKKIA, joille eivät tahdo tai pysty sanomaan, että SUUNTA ON VÄÄRÄ silloin kun se sitä ihmisellä on! - Jätän kuitenkin tilaamatta Leo Mellerin opetuskasetin: "Jumalan ilmestys Tarja Halosesta ja pyhien kuuden vuoden kuormasta. Leo Meller saarnasi Joensuussa. Kesken puheen - hän kertoi sen yleisölle - Jumala antoi hänelle osallisuuden pyhien kuuden vuoden taakasta Tarja Halosen vuoksi. Näin syntyi opetuspuhe, jossa ensiksi otetaan kantaa epäraamatullisiin rukouksiin tasavallan presidentin puolesta. Sitten käsitellään kahta vedenjakajakysymystä - aborttia ja homoseksualisuutta. ... todetaan esille nousevan mm. Tarja Halosen kotipiirin tapahtumat, jumalalliset neuvonantajat, EU-demoonien vaikutus, suhteet totuuteen ja valheeseen ja Raaamattuun, raamatullisen rauhan edesauttaminen koti- ja ulkomailla. Mitä merkitsee Jumalan Hengen kehotus rukoilla presidentin puolesta - mutta tarvittaessa tekojaan vastaan? Miksi yhdistetyn rukouksen ulottuvuus juuri tasavallan presidentin puolesta voi vaikuttaa ihanan uudistavasti kristilliseen yhteyteen ja herätykseen maassa?" Kommentti: En ole Mellerin linjoilla ensinnäkään siinä, että seurakunta olisi mukana Halosen kuusi vuotta maan päällä.
PANNAAN OLUT? Huomisen E-S kuvankin mukaan kaupunginjohtaja on huumorimiehiä. Liekö peräti ilahtunut kirjoituksestani, että sai vuoron asetella kortsua Kanavansuussa? Kuvassa uuden olutmerkki Kaunis Veeran kimpussa ovat perä kanaa Pave Maijanen ja Markku Andersson. - Itse muutin tähän kauniiseen kaupunkiin 25 vuotta sitten ennen ylioppilaslakin jakamista ja olin työssä hetken Karjalan kaljatehtaalla. Uskoon tulin hieman myöhemmin, vaikken kaljasta ole pitänyt koskaan. Ei yksin sirkushuveista eikä edes pelkällä huumorilla taivaaseen pääse. Muistan olleeni mukana - taisi olla vuonna 1979 - OLUTMARSSISSA, jota kirkko ja kaupunki vastusti ja mikä syntyi Niilo Yli-Vainion aloitteesta, jotta keskiolut olisi pysynyt ruokakaupoista poissa. Toiseen suuntaan kuin nuo seurakunta panee ja tulee panemaan oluttakin. Kaikki kauniit Veerat minun matkaani! - Kansallinen veteraanipäivä. Vietetään nyt 14. kerran. - Ilmestyskirjan 2. luvun lopussa sanotaan "minä annan hänelle kointähden". Eilisen uutisen mukaan koiruoho-Tshernobyl on jo ollut ja on Antikristuksen petovaltiolla. Gorban ensimmäisen kauden alettua Tshernobyl "annettiinkin". Onko koiruoholla ja kointähdellä yhteyttä?

26. 4. TSHERNOBYL VAIVANA EDELLEEN - KOIRUOHOA LOPPUUN ASTI ALKAEN 1986
Toissapäivänä viitattiin vuoteen 1986, mikä oli maailmassa nimitetty rauhan vuodeksi. Siksikin voitiin olettaa lopullisen valerauhankin tulevan. Silloin keväällä oli henkivaltojen taisteluja, Saatana olisi jo halunnut tehdä maailmanlopun. Se näkyi kongreettisestikin siinä, että supervallat mittelöivät ydinkokeillaan. Lähi-Idän valerauhan syntyminen lähtikin tuona vuonna kongreettisesti liikkeelle tapaamisessa Reykjavikissa Islannissa. Olisin jo silloin tunnistanut Antikristukseksi neuvottelujen toisen osapuolen, M. Gorbatshovin, ellei niin kovasti olisi minullekin tuputettu sellaisen tuloa EU:sta. Jossakin vitsailin, että silloin Antikristuksen saattoi tunnistaa jopa toinen neuvottelija, USA:n silloinen presidentti Ronald Reagan, siihen malliin hän ainakin naureskeli. En tiedä mistä alkaen USA:ssa oli julkaistu teoksia Antikristuksella merkki päässä, mutta elokuvamiehenä hän ainakin tunsi sellaisia elokuvia! Päivälleen 14 vuotta sitten tapahtui ydinvoimalaonnettomuus Tshernobylissa. Tänään monet ovat poissa tietokoneiden käytöstäkin siksi, että onnettomuuden vuosipäivänä laukeaa vuosittain ikävä tietokonevirus.
KOIRUOHO VENÄJÄKSI TSHERNOBYL. 1967-1985. 1986-2004. Minut Jumala kutsui tähän "rauha ylösottoineen tulee" julistustyöhön ymmärtämälläni tavalla juuri vuodenvaihteessa 1985/86, mikä lieneekin puoliväliä ajanjaksossa vuosiviikkojen jatkumisesta 1967 "juutalaiset Jerusalemissa" Herran näkyvään paluuseen asti. Vuosi 1986 oli todella merkittävä toisen puoliajan alku. Eikä Koiruohosta loppua ennen Herran näkyvää paluuta tulekaan oli sitten kysymys Gorbasta, ydinaseista, valerauhasta tai Koiruohosta karvaisen ydinvoiman nimenä. Ilmestyskirja 8:11 alkoi valmistautua täyttymykseensä kongreettisesti: "Ja kolmas enkeli puhalsi pasuunaan, niin putosi taivaalta suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä ja vesilähteisiin. Ja tähden nimi oli koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt." Tshernobyl on suomeksi pujo eli maruna, Artemisia Vulgaris. Voidaan sanoa, että Tshernobyl aloitti koiruohokauden, koska se nimikin merkitsee koiruohoa! Toinen nimi samalle kasville venäjän kielessä on "polyng obyknovennaja", tavallinen koiruoho. Aiheesta tarkimmin Suomessa kertonee Osmo Pöystin teos "Miten Jumala tunnetaan". Kannattaakin tuntea Jumala ja pyrkiä pakoon Antikristusta kaikkine muka hyvine tarjouksineen. "Ydinaseet poistetaan vuoteen 2000 mennessä", sanoi Gorba taannoin. Vuosisadan henkilöissäni Tiililässä vitsailin, että kyllähän me tiedämme, miten hän ydinaseet poistaa. Putin lupaa ja Gorba tekee. Ja pääseekö Gorba toteuttamaan lupaustaan ydinaseiden poistamisesta jo marraskuussa vuonna 2000?! Joka tapauksessa enintään puolitoista kuukautta myöhemmin kuin Jerusalemia koskeva valerauha ylösottoineen oli ja seurakunta lähti. Gorba palasi politiikkaan ennaltatietämäni ajankin kuluttua, 15 vuotta ensimmäisen tulonsa 1985 jälkeen. Ja minun pitää pärjätä yhteensä vitosella eli 14? Äitienpäivänä 1986 koko Etelä-Karjala sai traktaattini `Seurakunta lähtee sen jälkeen kun Israel saa "rauhan"´. Hyvää äitienpäivää 14. 5. 2000! Toivotukseni Jeltsinille tehosi. Tipu, tipu, Putin.

25. 4. JEESUS JUMALAN POIKA EIKÄ VAIN PROFEETTA - HYVÄÄ LÄHDEKIRJALLISUUTTA AIHEESEENI
Olen huomisen poissa internetistä, millä varmistan sen, ettei Tshernobyl-nimenkin saanut virus pääse iskemään. - Katsoin juuri erään tarjotun linkin, "Jeesus Jumalan profeetta." Valitettavasti en ole lainkaan sillä linjalla kuin sivun tekijä, että Jeesus olisi ollut vain profeetta eikä JUMALAN POIKA! Islamilaista lähdekirjallisuuttakin oli mainittu pitkä rivi. Onkin sopiva hetki mainita vuoden 1995 kirjani ja sen antikristustutkielma-jatko-osan "Saatanan hyvä opettaja" (1996) lähdekirjallisuus, joihin olen jo edelläkin silloin tällöin viitannut:
BERLITZ Charles: Maailmanloppu 1999 (1982)
BIBLIA HEBRAICA adjuvantibus ja Stuttgartensia
BOURDEAUX Michael: Glasnost ja usko (1991)
CHASLES Raymond: Israel ja maailman kansat (1944, 1961)
DANIELIN kirja (1984)
DEAL Colin: Jeesuksen tulemuksen päivä ja hetki (1983)
GILBRANT Thoralf: Ennustukset toteutuvat 1-4 (1975-77)
HARTONEN Vilho: Mitä pian tapahtuu (1969)
HILTUNEN Paavo: Seurakunnan viimeiset 3 1/2 vuotta (1979)
HOEVEN Jan Willem van der: Sana Jerusalemista (1976)
ISO RAAMATUN TIETOSANAKIRJA I-III, 1-10 (1974, 1988)
JÜRGENS Urda: Raisa (1991)
KUOSMANEN Juhani: Raamatun opetuksia (1993)
LAATO Antti: Danielin kirjan ajoitus, Taik 91, 445-453 (1986)
LACOCQUE Andre: The Book of Daniel (1979)
LINDEMAN Keijo: Supervaltojen nousu ja tuho (1978)
LINDSEY Hal: Kohtaaminen pilvissä (1983)
LINDSEY Hal: Viimeisten päivien Israel (1992)
LINDSEY Hal: Tule Herra Jeesus (1995)
MADSEN Poul: Kahden vallan kamppailua (1964)
MCCOMINSKEY Thomas: The seventy "Weeks" of Daniel... (1985)
MEDVEDEV Zhores: Gorbatshov (1987)
MELLER Leo: Koska Googin sota (1977)
MONTOGOMERY James: The Book of Daniel (1927)
MURARKA Dev: Gorbatshov (1987)
NIKOLAINEN Aimo, T.: Ilmestyskirja ja nykyinen kristikunta (1961)
NOUSIAINEN Tapio: Mikä hetki yöstä on (1967)
NOVUM. Uusi testamentti selityksin 1-5 (1983)
OWENS John, J.: Analytical key to the Old Testament, vol 4 (1967)
RANTANEN Vilho: Israel ajan merkkinä (1966)
RANTANEN Vilho: Lopun profetian sanoma (1973)
SAARISALO Aapeli: Raamatun sanakirja (1936, 1975)
SAARISALO Aapeli: Jerusalem jos unhotan sinut (1963)
SAARNIVAARA Uuras: Voiko Raamattuun luottaa (1985)
SCHALIN Arnold: Kristus ja Antikristus (1925)
SEPTUAGINTA ed. A. RAhfls (1935) ja version Greek and English
SVILI Haim: Lunastuksn laskelmat (1971)
SYVÄNTÖ K.O.: Vanhan testamentin käännösvirheistä (1977)
SYVÄNTÖ Kalervo, toim. H. Kangas: Israel ja iankaikkinen rakkaus
TOLONEN Mikko: Sodan teema Danielin apokalypsissa ja sen yhteys makkabilaiskapinaan. Pro gradu (1989)
TYNNI Paavo: Menneitä ja tulevia tapahtumia (1977)
UNGER Merril, F.: Raamatun lukijan käsikirja (1986)
VEIJONEN Harri: Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen (1986)
VEIJONEN Harri: Raamatun ennustuksia vuosille 1994-2001 (1993)
VEIJONEN Harri: Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin! (1995)
VULGATA ja Nova Vulgata. Latinankieliset raamatut.
WALVOORD John F. & John E.: Huomenna Harmagedon (1975)
WESTLAKE George W. Jr.: Daniel and Revelation. (1987-91)
YLI-VAINIO Niilo: Yö ilman unelmia (1977)

24. 4. ENSI KERRAN ARVIO ALLE PUOLI VUOTTA! - HEBDOMAS ELI SE SEISKA VUONNA 2000
Kirjoitin Herran paluusta oikea otsikkoisen kirjankin jo 1986 eli "Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen". Enkä vieläkään tiedä ketään toista, jonka kirjan nimessäkin olisi ennaltatiedetty oikein ylösottoa edeltävä Israelin maan jakaminen ja viimeinen tapahtuma, "Jerusalemista sopiminen." Tähän asti olen aina viimeistään puoli vuotta aikaisemmin pystynyt vakuuttumaan siitä, että "valerauha ylösottoineen" ei tule vielä puolen vuoden päästä, milloin sitä on voitu kuvitella tulevaksi siten. Niinkuin jo vuonna 1986 Hyvä Sanoma kirjoitti: "Erilaisten laskelmien mukaan jopa jo tämä vuosi voisi olla ylösoton vuosi". Laskelmahan perustui siihen, että oletettiin rauhan vahvistettavan seitsemäksi vuodeksi ja että Kristus syntyi 7 vuotta ennen ajanlaskun nollaa. Ei silloin eikä myöhemminkään muualla ole kerrottu, että laskelmathan tulevat tapahtumasta "Jerusalemin valerauha" (Daniel 9:27). Nyt siis nähdään ainakin tuo 7 + 7 vuoden virhe eli yhteensä 14 vuotta vuoden 1986 jälkeen, jolloin ollaan tässä päivässä ja pidetään todennäköisenä sekä laskelmien että tapahtuman osuvan yksiin, syksyllä vuonna 2000 Jerusalemin valerauha ylösottoineen! Vaikka juuri on Jordanian kuninkaan ja Israelin pääministerinkin suulla lausuttu epäilyjä, että "lopullinen rauha" ei ehdi valmistua syyskuuksi 2000, on kuitenkin NYT ensimmäinen kerta, kun en pysty sanomaan varmaksi, etteikö sellainen valerauha ja ylösotto tulisi alle puolessa vuodessa! TÄTÄ ASIAA tarkastelen nyt parin viikon välein. Seuraavaksi siis 8. 5. kysyen: "Rauha ylösottoineen" 5, 5 kuukauden sisällä: KYLLÄ VAI EI?!
HEBDOMAS. TÄRKEÄ TERMI VUONNA 2000! Onko sanalla "Hebdomas" jotakin merkitystä nykypäivän ihmiselle? Tuskinpa seurakunnan ulkopuolella, mutta itse tein siitä sanasta sivun jo vuonna 1996. Nyt sivu on tarkistettu ja Herraa taivaaseen seuraavien hyvä tallettaa ja lukea tästä: HEBDOMAS: HEBDOMAS HEPREAN, KREIKAN JA LATINAN MUKAAN.
Onko sanalla "Hebdomas" jotakin merkitystä nykypäivän ihmiselle? Ainakin sillä oli merkitystä latinalaisen raamatun tunteneelle apotille, joka pystyi todistamaan vääräksi koko Euroopassa tuhatluvun vaihteessa hysteriaa herättäneen opin silloin tulevasta ylösotosta. Kaksi vuosituhatta Kristuksen syntymästä täyttyy noin vuonna 2000. Voisiko sana liittyä jotenkin siihen? "Confirmabit autem pactum multis hebdomas una" (Dan 9:27). Latinalaisen raamatun tuntenut apotti tiesi, että juutalaisia ja Jerusalemia (Dan 9:24) koskevaa rauhaa (pactum) ei silloin vielä ollut tulossa. Onko noin vuonna 2000 tulossa juutalaisia ja Jerusalemia koskeva rauha! Kun he sanovat nyt on rauha (1 Tess 5:3)! Joku vahvistaa Jerusalemia koskevan rauhan "hebdomas una" ja ylösotto tulee!
HEPREA: "Sabu", seitsikko (Saarisalo), "shavu'a ecHaD" on nominaalimuoto ilman artikkelia.Tekstiyhteys vaatii kääntämään "seitsemän vuoden aikana" (Saarnivaara, The New Jerusalem Bible, ym.). Arafatinkin mukaan rauhan teko pitää laskea alkaen Oslon sopimuksesta syksystä 1993 ja seitsemän vuoden aikana se saavuttaisi Jerusalemin. Jerusalemin rauha koittaa ja seurakunta voittaa, saavuttaa taivaallisen Jerusalemin rauhan!
KREIKKA: Hebdomos (Novum 5, 1298), seitsemäs. Seitsemäs vuosi syksystä 1993:stä eteenpäin 1999-2000. Käytetään merkityksessä jostakin lukien seitsemäs esim. Eenok, Aadamista seitsemäs, Juuda 14. Hanok eli Eenok otettiinkin elävältä taivaaseen kuten otetaan seurakunta Jerusalemista sopimisen aikoihin, kun HEBDOMAS on kulunut! Vertaa Hedberg: UT:n kreikkalais-suomalainen sanakirja s. 134 ja Gyllenberg: *ebdomas (seitsemäs) viikko.
LATINA: "Ebdomas" vanhan latinan muoto. Hebdomas "seitsikko"; varsinaisesti taudin 7:skriittinen päivä (Streng: Latinalais-suomalainen sanakirja). Kun on kysymys vuosiviikosta varsinaisesti tautisen rauhan seitsemäs vuosi. Milloin yksi vuosiviikko alkoi ellei syksyllä 1993 Oslon sopimuksesta saavuttaen ratkaisevan loppunsa seitsemäntenä vuonna 2000! Seurakunta ei hylännyt raamatullisia laskelmia, sillä profeetta Daniel vahvistaa esittämänsä laskelman ilmoittamillaan, parhaillaan toteutuvilla tapahtumilla!
Kirkkojen ulkopuolella saamme valmistautua ylösottoon silloin kun ylösotto on tulossa. Seurakunta lähtee! Tervetuloa mukaan!

23. 4. JORDANIAN KUNINGAS ABDULLAH - NEITSEESTÄSYNTYMISEN TODISTUS
JORDANIAN KUNINGAS ABDULLAH vieraili Israelissa ja vauhdittaa Lähi-Idän "lopullisen" rauhan eli heille lopullisen tuhon tuloa. Esittivät kuitenkin arvion, että valerauha ei valmistuisi vielä syyskuun 13. Tänä vuonna sopiminen onkin mahdollista vielä lokakuussa. Ja joko asiaa ennakoi Viipuri-kortin voimassaolon jatkaminen kuukaudella?
"NEITSEESTÄSYNTYMISEN TODISTUS" Saatanan hyvä opettajassa (1996): Parhain Kristus-todistus olisi antikristuksen Kristus parodia. Kiistellyimpiä asioita Jeesuksen elämästä on Häneen liittyvät ihmeet etenkin väite neitseestäsyntymisestä. Enkeli ilmoitti neitsyt-Marialle, että hän olisi synnyttävä pojan, jossa ei olisi miehen eikä naisenkaan sukusoluja vaan Jumala yksin antaisi siemenensä vain lainaten Marian kohtua. Tuon Marian, joka ei miehestä mitään tiennyt. Jotakin erikoista liittyisi Saatanankin pojan syntymään. Niinkuin Saatanakin oli hyvä ennen lankeemustaan, Antikristuskin on. Hän ei voi olla demonisesti luotu paha olento, koska silloinhan hän ei itse asiassa ansaitsisi Luojan tuomiota. Jeesus syntyi neitsyt-Mariasta. Mihail Gorbatshovin äidin kohtua ei käyttänyt itse Piru vaan hänellä on luonnolliset vanhemmat. Lienee selvää, ettei Antikristusta pidä ajatella yliluonnollisena olentona, lihaksi tulleena Saatanana fyysisessä tai biologisessa mielessä.
Jeesuksen isänä pidetty Joosef kuoli paljon ennen Mariaa. Mihail Gorbatshovin isä kuoli viimestään vuonna 1976 ja äitinsä tiedetään elävän vielä 1990-luvun alussa. Ei tarvitse perustella, miksi Maria sopisi Pirun pojaksi tulevan henkilön äidin nimeksi. Riittää kun toteamme, että Mihail Gorbatshovin äidin nimi on Maria. Äiti-Maria on ainakin ollut harras ortodoksi ja Mihail-poikakin kasteltu vauvana. Kirkko pitääkin vauvakasteluaan Jeesukselle tehdyn ympärileikkauksen vastineena. Antikristus pyrkii muuttamaan aikaakin (Dan 7:25), mutta ilmeisesti Mihail Gorbatshov on syntynyt silloin kun hänen väitetäänkin syntyneen. "Eikä heillä ollut sijaa majatalossa". Jeesuksen syntymäpaikaksi tuli eläinten pitopaikka. "Maria ja Sergei Gorbatshovin perheeseen syntyi noissa armottomissa olosuhteissa 2. maaliskuuta 1931 lapsi" (Dev Murarka), mutta Mihailiksi kastettavan lähellä oli sentään eläimiä, joita perhe itsekin piti.
Tämä kirja on tehnyt tehtävänsä, ellei Gorbatshov enää tule. Antikristus kuitenkin tulee takaisinkin ja asia synnyttää ennustukseni mukaan suuren herätyksen varsinkin Suomessa. Uutis-Karjala-lehdessä 5.1. 1992 kirjoitin otsikolla "Gorba tulee takaisin" aloittaen: "Niin mielettömältä kuin otsikon väite kuulostaakin, muistutan, että toveri on tähänkin asti tehnyt niinkuin olen etukäteen sanonut muinaisia profetioita lainaten." Jumala tuntee ihmisen jo äitinsä kohdusta ja antikristuksen parodiakin alkaa itse asiassa jo ennen syntymää. Mitä äiti-Marian kohdussa tapahtuikaan ja miten Mihail Gorbatshov saikaan syntymämerkin päähänsä. Riippumatta siitä Saatanan pojan syntymään pitää liittyä merkki ja hänellä se merkki pitää olla juuri päässä (Ilm 14:13). Neitseestäsyntymisen ja koko Raamatun todistusta parhaimmillaan. Mutta vain sillä edellytyksellä, että parodia jatkuu loppuunsa asti.
MTV3 listaa eduskunnan poissaoloja. - Mustolassa AAPO HARJU P13 hyvä harjoitustulos tänään 400 g keihäällä 39 m.

22. 4. YLÖSNOUSI MYÖHÄÄN SAPATTINA SUNNUNTAIN ALKAESSA - KRISTUKSEN JA ANTIKRISTUKSEN NIMET
Jopa Novumin käännös viittaa siihen, että Kristus nousi kuolleista lauantaina klo 18 "myöhään sapattina" eli sunnuntain alkaessa. Tosin mikään kirkko ei muuta käytäntöään perinnäissääntöjen mukaisista uskomuksista, mutta seurakunnallahan ei sellaisia sääntöjä pidä ollakaan, joten on vaivatonta uskoa totuuteen sellaisena kuin se on. KRISTUS ON YLÖSNOUSSUT!
KRISTUKSEN JA ANTIKRISTUKSEN NIMET. Koska Antikristus on Kristuksen vastakohta ja molempien paluu tai ilmestyminen osuu samoihin aikoihin, käsitellään rinnan Antikristusta. Näin kirjoitin vuonna 1996: "Jonkin verran tulkinnoissa ollaan erimielisiä siitä, mitä Jeesus tarkoitti sanoessaan juutalaisille: "Minä olen tullut Isäni nimessä (Jeesus suom. Pelastaja), jos toinen tulee omassa nimessään, hänet te valitsette (Joh 5:43). Selitän tulevan miehen siksi Israelin valitsemaksi Israelin johtajaksi, joka tekee liiton antikristuksen kanssa. Niinkuin tunnettu USA:lainen, Hal Lindsey, joka "Mitä Johannes näki" (Aika Oy 1995) kirjan kirjoittaja, Osmo Haaviston ilmoituksen mukaan ei ole helluntailainen, kirjoitti, väärä profeetta, hän on se Israelin johtaja, joka tekee liiton tulevan Antikristuksen kanssa. Ja sitten tuli Peres. Oliko nimi Jeesuksenkin ennustus? Ainakin peres on sopiva Jeesuksen valitsematta jättäneiden valinnaksi. Itse en kuitenkaan halua tarttua miehen käteen, joka esittelee itsensä sanoen "sinä tuhoudut".
Suomen suurin sanomalehti on kirjoittanut koko sivun artikkelin perestroikan saarnamiehestä. Mihail Gorbatshov on saanut sen nimen, muttei se ole hänen omansa vaan Gorba toimii Shimon Pereksen "rauhan" ajomiehenä. Erään ilmoitusartikkelini otsikko oli "Gorballa on kiire". Troikka kiiruhtaa tarkalleen Jumalan ilmoittamassa aikataulussa. En yhdy tulkintoihin, että Jeesus Joh 5:43:ssä tarkoitti nimeä Gorba Israelin valintana. Niin on tehty etsittäessä sanaa Gorba Raamatusta. Tosin se on löytynytkin. Hebreankielen gorban, kreikaksi korban, merkitsee lahjan lisäksi Herralle uhrattavaa uhria. Sekä nimi peres että gorban kyllä sopivat Joh 5:43:een. Perestroikka venäjänkielestä merkitsee uudelleenjärjestelyä, ja kyllähän sekä väärä profeetta että peto panevat asiat uuteen järjestykseen vai pitäisikö puhua täydellisestä sekasorrosta.
Mihail Gorbatshovin etunimi on hepreaksi sama kuin Daniel 12:1:ssä mainittu "Mikael". Nimi merkitsee "on niin kuin jumala". Hän, joka lopunaikana nousee suojaamaan Israelin kansaa (Dan 12:1), ei välttämättä ole enkeliruhtinas Miikael vaan yhtä hyvin ruhtinas Mihail. Se, että tekijä on tulkittu enkeliksi, johtaa kääntämään lopun "seisoo kansasi lasten suojana". Vastaava käännös sopii antikristukseen vain siinä tapauksessa, että näihin aikoihin nousee joku Mihail turvaamaan Israelin rajoja sopimuksin. Tosin samoihin aikoihin tapahtuu ensimmäinen ylösnousemus (Dan 12:1) ja sitten Antikristus rikkoo monien kanssa tekemänsä Jerusalemia koskevan sopimuksen (Dan 9:27). Vuonna 1987 kirjoitin Lappeenrannassa englanniksikin vuoden miehestä, mistä eräs USA:sta vierailulla ollut sisar tuli kiittämään. Olisi silti kohtuutonta väittää, etteikö samoihin aikoihin ympäri maailman olisi asiantuntevien joukoissa havahduttu kysymään, Gorbako tuleva Antikristus. Tosin vasta Boris Jeltsinin valtakaudella suuret tiedottajat kuten Time-lehden kansi kuvasi karhun käpälää repimässä Jeltsinin kasvoja. Eikä Hal Lindseykään ole varma, onko Goog Vladimir Zhirinovski vai joku muu, vaikka oikein sanoo näennäisen rauhan koittavan juuri ennen kuin lopullinen taistelu alkaa (Tule Herra Jeesus, Kuva ja Sana, 1995). - Gorban on Gorban nimi. Varmemman Antikristuksen nimen kertoo Hesekiel puhuessaan ruhtinas Googista. Hänkin on Herralle säästettävä teurastusuhri (Hes 39:17). Antikristuksen nimi ei ole lähelläkään nimeä, mikä ei ala G-kirjaimella. Vain Goog tai Gorban on Antikristuksen nimi merkiten jotakin nimensä mukaista kuten Pelastaja, Jeesus, vaikka Joh 5:43 tarkoittaisikin Perestä."

21. 4. YHTÄ KREIKKAA VUODEN 1995 KIRJASTANI - KOLME RISTIÄ
KREIKKA : SEPTUAGINTA. Vanhaa kreikannosta eli Septuagintaa täytyy arvostaa (IRT palsta 1192). Uuras Saarnivaara väittää, että Septuagintassa Danielin kirjan käännös olisi Septuagintan huonoin (Voiko Raamattuun luottaa s. 67). Huonosti se sopiikin Saarnivaaran Messiaan aikaan päättävään vuosiviikkotulkintaan. "Then the time shall return", vuosiviikot palaavat (katso 4. luvun loppu)! Latinan "homo" (ihminen) kreik. "ho antropos". Laittoman (2 Tess. 2:3) yhdistää Pohjan (pohjoisen) kuninkaaseen (Dan. 9:27, 11:40) jopa vanha kirkollinen J. A. Mannermaan selitysteos (1929). A.F. Puukko, joka Saarisalon mukaan ei ollut pätevä kääntäjä (Sydämeni asioita s. 85), sanoo, että "hävittäjä tulee kauhistuksen siivellä" on alkutekstissä epävarma, mutta kreikkal. käännökset edellyttävät temppelin häpäisemistä (Raamatun selitysteos IV s. 332).
The Septuaginta version: Greek and English:ssa Daniel 9:27a on seuraaavasti: kai (ja) dhnamosei (vahvistaa) diatheken (liiton) pollois (monille) hebdomas (vuosiviikko) mia (yksi. Heis-sanan f. yks.nom, Novum 5 s.313). Jälleen osoitus siitä, ettei vahvistettava asia tapahtuisi seitsemässä vuodessa vaan siinä ajassa tapahtunut (rauhanliitto) vahvistetaan. English: "And one week shall establish the covenant with many". "Ja vuosiviikon puolivälissä hän poistaa minun teurasuhrini ja juomauhrini" (Saarnivaara s. 525). Luonnollisesti Saarnivaara selittää, että uhritoimitusten voimassa olo päättyi, mutta hän on Antikristus, joka toimitukset poistaa, lopettaa. Tarkaksi tutkijaksi luulemamme Saarnivaara ei puhu toisesta kreikannoksesta mitään. Se poikkeaa selvästi siitä mitä versio Greek and English:kin käyttää. Molemmat käännökset ovat allekkain teoksessa, josta käytän nimeä Septuaginta ( A. Rahfls 1935).
KOLME RISTIÄ. Kolme ristiä oli ilmestynyt tienvarteen Lammilla lähellä Tuuloksen rajaa. Kolme ristiä oli Golgatalla. Kolme kuningasta syrjäyttää tullessaan Antikristus. Jeltsin on voinut olla enintään ensimmäinen niistä kolmesta ja onneksi sai pitää henkensä kuten alun pitäenkin esitin syrjäyttää hengen säästäen eikä kukistaa kuten virallinen raamatunkäännös sanoo, Daniel 7:8, 24.

20. 4. USA:SSA ODOTETAAN TEMPAUSTA - TAPAHTUMISTA VAIKENIVAT KIRKKOJEN USKOVATKIN
USA:ssa odotetaan tempausta. TV1 kertoi 29. 12. 1999, että monet uskonryhmät USA:ssa odottavat ylösottoa 20. 4. Itse kirjoitin julkisesti jo 5. 1. 1992, että jouluna lähtemisensä ilmoittanut Gorba tulkoon takaisin vaikka pääsiäisenä. Mikä onkaan toteutumisvuosi ellei 2000? Antikristuksen tulo ei ole maailmanloppu. Tulonsa jälkeen hänen on ilmestyttävä Jerusalemin valerauhaa vahvistamaan yhdessä monien kanssa , Daniel 9:27. Vasta siinä suljetaan yläilmoihin pelastumisen arkin ovi, ja tempaus tapahtuu noin kymmenen päivän sisällä. (Kirjoitettu 31. 12. 1999). Lisäys 22. 1. 2000: Onkin näköjään juutalainen pääsiäinen. Juutalaisten messiasodotuksen olen kirjoittanut päättyvän antikristuksen saamisekseen. Jokohan Herrakin varoittaa, ettei kukaan Gorbaa valitsisi? Harrin rokotus tehoaa, että tajuatte lähteä petoa pakoon yläilmoihin. - Huomatkaa, että media Suomessa levittää kaikkia ulkomaisia erehdyksiä ja vaikenee Seurakunnan Tiedotuskeskuksen tarkoista uutisista, missä on kerrottu etukäteen Jeltsinin eron aika ja muut olennaiset ylösottoa edeltävät tapahtumatkin! Tämä faksattu 22. 1. TV1 - MTV3:een.
TAPAHTUMISTA VAIETTIIN KAIKKIALLA PAITSI TÄÄLLÄ, SEURAKUNNASSA. Antikristus tuli politiikkaan 12. 3. Ja tulo jatkuu aina Moskovan ylimmäksi ruhtinaaksi saakka. Mutta missä aikataulussa verrattuna esimerkiksi Lähi-Idän "lopullisen" rauhan vahvistamiseen, jota sopimusta vahvistamassa hänen täytyy olla mukana? SE ILMESTYMISENSÄ on ylösoton viimeinen ennusmerkki, mutta 2 Tess 2:n alun mukaan ennen ilmestymistä on (takaisin, Ilm 17:8) tulonsa. Valitettavaa Herran paluun uutisoinnissa oli se, etteivät edes kirkolliset Herran paluuta odottavat uskovat osanneet kertoa kuten kirjojeni nimetkin oikein esittävät, että on kysymys mainitsemistani TAPAHTUMISTA, mitkä takaavat ylösoton tulon. Pelkkä ajankohdan hyväkään arvioiminen ei anna oikeata kuvaa totuudesta Herran paluusta. En voine vaatia maailman medioilta tekemäni kaltaista totuudellista, tarkkaa ja järkevää uutisointia, koska parhaimmat kirkolliset uskovaisetkaan eivät sellaiseen pystyneet.

19. 4. RISTIINNAULITTIIN KESKIVIIKKONA - 72 TUNTIA HAUDASSA - VALOKUVIA TALTEEN
Pääsiäinen on ainoa juhla, mikä yhdistää koko kristikuntaa. Ja ateistitkin ovat samaa mieltä siitä, että Kristus kuoli, vaikkeivät uskoisi, että historiassa yksi mies, Hanok eli Enok ei kuollutkaan vaan otettiin elävältä ylös kuten seurakunta pian Jerusalemista sovittaessa. Ateistien oma suosikki, Antikristus 72 tunnin vankeudellaan todisti ylösnousemusta kolmen päivän ja yön kuluttua. Pelastuskysymys ei ole uskoa pääsiäisestä siten kuin tutkimusteni mukaan itse olen nyt uskonut vuosikymmenen: Kristus ristiinnaulittiin klo 09, se on kolmas hetki, Markus 15:25, kuoli torstai-juhlasapatin aattona eli keskiviikkona klo 15. Haudattiin noin klo 18. Ja ylösnousemus tapahtui tarkalleen 72 tunnin jälkeen lauantaina klo 18, jolloin seuraava juutalainen vuorokausi alkoi. Toki vasta sunnuntaiaamuna tyhjälle haudalle ensimmäiset tulivat. Raamatun mukaan seurakunnan tulee muistella Kristuksen kuolemaa, ja muulloinkin kuin pääsiäisenä. Pidän ajankohdan määrittelyssä tärkeänä viikonpäivää, joku toinen kuun asentoa maahan nähden. Kristus teitä kaikkia siunatkoon TÄNÄ PÄÄSIÄISENÄ!
72 TUNNIN VANKEUDESSA OLLEEN OLI TULTAVA TAKAISINKIN! Gorba palasi politiikkaan 12. 3. 2000. Aprillipäivää esitin "viralliseksi" tulopäiväksi. Aprillin takainen 12. 3. vastaava päivä olisi 19. 4. Jo 5. 1. 1991 kirjoitin julkisesti: tule takaisin "vaikka pääsiäisenä". Pääsiäisenä 1991 hän sitten ilmoittikin halustaan palata valtaan. Juutalaisten pääsiäinen on huomenna. Kirkollinen pääsiäinen seuraa. Ja Saatanan pojan on PAKKO tulla tuleehan Jumalankin Poika. (Kirjoitettu 8. 4.)
VALOKUVIA TALTEEN. Suomessa on innostuttu tallettamaan lehtivalokuvia ym. Valitettavasti vain harvat ymmärtävät tallettaa niitä maan alle, missä niitä säilyy vihan ajan yli ja parhaiten ehkä disketeillä. Kuinka ollakaan, omasta valokuvakokoelmastanikin löytyi mm. valokuva, missä vasemmalla istuva tyttönen on eilen esittäytyneen Leena Pöystin täti. Terveisiä toisillekin tyttösille, jos sattuvat itsensä kuvasta tunnistamaan:

18. 4. KIRKOSSA TANGON AIKAA - SEURAKUNNASSA VIIMEISIÄ LÄHETYSKENTILLE
Imatran ev. lut. KIRKON tangomessuista ohjelma tv2:ssa. Sanansa sanovat niin arkkipiispa Jukka Paarma kuin kirkkoherra Olli Aalto. Humppamessut, aborttimessut, tarotmessut ja mitä kaikkea kirkollista jääkään meiltä näkemättä, kun lähdemme Jerusalemista sovittaessa Herran luokse? Ohjelman kirkon tangomessuistakin voi jättää katsomatta.
LEENA PÖYSTI LÄHETYSAIKEISSA. Toimituksen saama kirje: Rauhaa! Olen lähetystyöasialla, ja tahdon kirjoittaa teille kirjeen, josta voitte kysyä tarkemmin lopusta olevasta osoitteesta. Olette varmaan kuulleet maasta nimeltä Thaimaa. Perustuslaillisesta kuningaskunnasta, jonka suosituimpia matkailukohteita ovat mm. Pattaya, Bangkok. Maan väestöstä suurin osa on Buddhaan uskovia, ja asukkaita maassa on n.61 miljoonaa. Kieli on thai, ja englantia osataan suosituimmissa matkailukohteissa (Aurinkomatkojen esite kevät 2000). Olen ollut työttömänä puutarha-alan peruskoulutuksesta huolimatta, ja harrastanut tänä aikana englanninkieltä, sekä kristillistä kirjeenvaihtoa ja suomenkielistä kirjallisuutta sielunhoidon ja Israelin historian saroilta. Yksi vuodesta 1998 kestäneesta kirjeenvaihdosta tuttu sisar Kristuksessa , USA:n kansalainen ja esirukousryhmäni vetäjä internetissä tarjoaa lähetystyötehtävää luonaan Buriramissa Thaimaassa, jossa hän on asunut kesästä 1999 lähtien. Hänen toimintansa on rekisteröity Yhdysvalloissa Freedom Ministries Inc. Hän on huolehtinut minusta lähettämällä neljännesvuosittain uuden amerikanluterilaisen kirjasen "Portals of Prayer". Muita suomalaisia esirukousryhmäläisiään on Naantalista Brasiliassa lähetystyössä kävijä ikäiseni nuori nainen, sekä on suositellut porvoolaisen Juhani Viitalan puheita kuunneltavakseni. Lähetystyötehtävän selkiintyminen on valinta tarjotuista mahdollisuuksista, joista minulle henkilökohtaisen tiedusteluni jälkeen Miriam kertoi sopivan yhteistyötaitojen opettaminen paikallisille. He ovat myös omatahtoista kansaa, ja on varmasti Jumalan kädessä kuinka ihmiset tulevat toimeen keskenään. Miriam opettaa heille englantia, ja käyttää opetusmateriaalina Raamattua. Kysyin kastaako hän, mutta ei vastannut myöntävästi, on varmaan miehen työ. Lähetystyöhön pääsisi myös Thaimaan kuninkaalliseen tutkimusprojektiin maan maatalouden parantamiseksi, jossa opetetaan paikallisille maan muokkaus, viljelymenetelmiä ja sadon jaksottamista sopivaan rytmiin. Kasveista on tähän asti mainittu maapähkinä, joka on tarkoitettu norsuille rehuksi. Olen Suomessa osallistunut tutkimusaseman työhön harjoittelijan, siis tutkimusapulaisen tehtävissä puoli vuotta Peipohjassa avomaan vihannes- ja nurmikkotutkimuksessa 1996, jonka jälkeen olen osallistunut Kiipulan puutarhaoppilaitoksessa vihersisustajan opintoihin. Olen myös tehnyt palkatonta työtä Karmel-säätiössä Haukijärvellä elokuusta huhtikuun alkuun siivouksen, keittiötyön ja pihan hoitotöiden sekä rukouksen ja laulun ja vaihtuvien kristittyjen ja juutalaisten talkoolaisten ja vieraiden parissa.
Kristittynä olen kiinnnostunut lähetystyöstä, ja myös kaukomaan matkailusta ja englanninkielen taidon ja kansainvälisyyden tuntemisen lisäämiseksi. Olen nyt 28 vuotias yhden lapsen äiti, uskonsuuntiin sitoutumaton kristitty. Lapsi jäisi isälleen, jonka luona hän jo asuu käräjäoikeuden päätöksen perusteella. Suomessa osallistun yhteiskunnalliseen toimintaan Suomen Kristillisessä Liitossa mm. Pirkanmaan nuorisopiirin johtokunnassa ja valtakunnallisesti olen liittohallituksen varaedustaja. Myös Miriam on vahvatahtoinen nainen, ja tarvitaan paljon rukousta, jotta me voimme yksimielisesti tehdä työtä myös kentällä, kuten kirjeenvaihdossa olemme edenneet. Kuinka pitkäksi ajaksi voisin osallistua, on varmaan välillä 3 viikosta kahteen kuukauteen, koska pitempi aika voisi tehdä pahaa rakkaan poikani tunne-elämälle. Hän on viime vuodesta asti viettänyt kanssani viikonlopun kaksi kertaa kuukaudessa. Hän käy nyt kolmatta vuotta peruskoulua 1.:llä musiikkiluokalla ja tuottaa minulle iloa osallistumalla ruoka- ja iltarukouksen säännöllisyyden vaatimiseen. Vapaaehtoistyön ja työttömyyden ja opiskelun jälkeen olen nyt vailla ansio- ja pääomatuloja sekä yhteiskunnan avustuksia, kokonaisuudessaan joulukuusta 1999 lähtien, ja kysynkin halukkuuttanne tukea työtä rahallisesti ja rukouksin.
Yhteystietoni Suomessa: Leena Pöysti Yhdystie 6 27310 Kodisjoki puh 02/8232426 känny 040-7025153 e-mail: leena_poysti@hotmail.com Yhteystidot Thaimaa: Leena Pöysti Miriam I. Wicke 527-1 Soi 3, Jira Rd. Muang District Buriram 31000 Thailand känny toimii myös Thaimaan joissakin osissa, en tiedä vielä maan numeroa. 17. huhtikuuta 2000. Kommentti: Leenalla on elämässään ollut omat taakkansa. Tahdomme siunata häntä lähetystehtäväaikeissaan!

17. 4. ONKO VAARALLISTA OLLA KULTTUURIPÄÄKAUPUNKINA VUONNA 2000?
Jos ylösotto tulee Sydneyn olympialaisten aikoihin, oliko viisasta pyrkiä Helsinginkään kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2000? Onhan kysymys JUMALATTOMASTA KULTTUURISTA, missä mukana on mm. "katso alastomia homoja" muka raamatullinen taidenäyttely, jota vastaan sentään kolmisenkymmentä kansanedustajaa TOIMI KANKAANNIEMEN aloitteesta ovat kirjelmöineet. Suomessa kulttuuri on oikein luotettu JUMALATTOMIEN käsiin onhan kulttuuriministeriksi aina hankittu kommunisteja tai vastaavia. Tosin mitä oli rikkaiden helsinkiläistenkään ihannoima SAULI NIINISTÖ! Viimeisen kuukauden aikana minä olisin jo voittanut valtiolle 70 miljardia verrattuna häneen, mutta meikäläisiä hän kilometritehtaalle joutava laittaisi pyöräilemään työn perässä päivittäin vaikka tuhat kilometriä! HYVÄ MTV3:n Sunnuntairaportti eilen! Niinistön temppuilusta sanottiin niinkuin se on, vaikka murhaamisensa onkin taas hitusen lähempänä kun asiasta muistutettiin. Siinä missä USA tappaa "laillisesti" mahdollisesti syyttömiäkin, NIINISTÖ on todistettavasti hävittänyt valtion rahoja 70 miljardia kuussa ja suhtautuu ahdasmielisemmin kuin kukaan tässä maassa Suomen kansalaisiin, jotka eivät työtä saa. Ja siihen syrjittyyn porukkaan on aina kuulunut monia seurakunnallisia henkilöitä. Niinkuin ei saisi työpaikoilla puhua sitä mitä luonnostaan ihminen puhuu niinkuin kuuluu. VAI EIKÖ KUULU? Ja tämä lähtee vielä Niinistölle viimeiseksi varoitukseksi henkensä pitimiksi: Nyt on korkea aika peruuttaa puheensa Suomen kansalaisia vastaan, jotka on jätetty ilman normaalikorvauksista työtä! - Sitten tuli tieto kansanedustaja Rainer Erlundin kuolemasta. - Toki tiesin ilmankin, että loppu tulee jumalattomalle kulttuurille.

16. 4. EKUMENIA, KAUHISTUSTEN ÄIDIN KAUHISTUKSIA - YLI-VAINION 1. LAPPEENRANNAN MATKA
Vapaamuurarit saivat eilen tv:ssä julki oman tutkimuksensa itsestään. Kirkon tutkija Harri Heinon jälkeen tilanne pahenee suuntaan, jossa piispat ja vapaamuurarit saavat selittää julkisuudessa uskonnollista totuutta. Kirkon Paarma leveili jo kirkollisella juhlarahalla, eikä minua keräilijänäkään harhauteta sellaisella kauhistuksella olihan Jeesuksen mukaan rahat Jumalan vastakohtien, keisareiden. - Ilmestyskirja 17:5 on meille oppina siitä, että maailmassa on kauhistuksia ja niiden äitikin on paavi ja tyttärinä muut kirkkojen johtajat! Vapaamuurarien ja muiden kauhistusten tekijöiden rukoustako tarvitsisimme?! KAUHISTUKSIA! Päivän Etelä-Saimaa takasivullaan muistuttaa, että kirkon riemuvuotta vietetään rukouksilla, puheilla ja musiikilla. "Älköön tulko Sinun valtakuntasi, eikä se tulekaan vaan rauha maan päälle Jerusalemista sovittaessa ja humppaa päälle." Jopa tarkalleen totuuden vastakohtaan pystytään kirkollisessa ekumeniassa, jota Etelä-Saimaa ja Mikkelin ev. lut. hiippakunta korostaa. Meidän otsikkomme E-S:ssa oli KIRKKOIHIN KUULUMATTOMAT, emmekä enää sillä nimelläkään saa olla E-S:n ilmoitussivuilla. EKUMENIASSA SEURAKUNTA EI OLE KOSKAAN OLLUTKAAN! Ja joka siihen mukaan meni, ei ole seurakuntalainen! "Että he yhtä olisivat" Jeesuksen rukouksessa tarkoittaa sitä, että uskoon tulleet seuraavat Kristusta ja suunta on tänne eikä paaviin päin, jossa on kirkkojen yhteys eli ekumenia! - VEIJO MINKKINEN kommentoi tänne toistuvasti, että ev. lut. kirkko tekee hyvin kun on PLO:n rinnalla jakamassa Israelin maata. En ole vastuussa siitä miten valerauhan hetkellä sitä rauhaa ja ekumeniaa ylistävien käy. Olen vastuussa Jumalalle siitä, että opetukseni oli Hänen Sanansa mukaista.
YLI-VAINIO LAPPEENRANNASSA 1977. Saara Jussilakin oli siinä käsityksessä, että olisin tullut uskoon Niilo Yli-Vainion aikaisessa herätyksessä kuten tuhannet tulivatkin. Itse asiassa tulin jo hieman aikaisemmin. Mutta muistan erään Niilo Yli-Vainion tilaisuuden Lappeenrannassa vuodelta 1977. Tilaisuus pidettiin teltassa hiekkamontussa, johon sittemmin rakennettiin kaupungintalo. Herra taitaa alkaa todistella, että taloni päälle vielä tulee niinkuin olen sanonut, kaupungintalo! - Herran voitelun jälkeinen ensimmäinen vierailu Yli-Vainiolla Lappeenrantaan tapahtui viikolla 16. - 22. 8. 1977. 16. 8. Niilo puhui sovituksesta. Paikalla oli noin 700 kuulijaa. Kaikki eivät sopineet istumaan. "Eino Ahonen oli ensi kerran mukana." 17. 8. Aiheena Jesaja 6:1-8. Ainakin 100 kaatui Hengen voimasta. Monet halusivat pelastua. Jouko Heinikaisessa alkoi vaikuttaa Voima uudella tavalla ja ihmiset lakosivat kuin luoko. 18. 8. Oulun yliopiston professori tuli Yli-Vainion luokse ja halusi pelastua. Niilo uskoo, että professorikin tuli uskoon. Kiitos Jeesus! 19. 8. Keijo Alataloonkin "tarttui kaatajan tauti." Veijonen ei ala yrittämäänkään vaan NYT siellä ruudun takana Herra siunatkoon Sinua! 20. 8. Niilo sai nuhan 13 asteen teltassa. 21. 8. 2. Saml. 5:22-24. 22. 8. Apt. 3:1-. Väkeä noin 800. Valtava Jumalan voima. Halvaantunut lähti itsekseen kävelemään. Monet täyttyivät Pyhällä Hengellä. Hengen täyteys kuuluu jokaiselle Kristuksen seuraajalle!

15. 4. ISRAEL SUOSTUMASSA HELVETTIIN MAAN PÄÄLLE - PARAS HARAVANI
Israelin tv:n mukaan Israel on suostumassa Palestiinan valtion perustamiseen. Sen mukaan valtio voitaisiin hyväksyä jo ennen kuin rauhansopimukset ovat lopullisesti vahvistettu.
LOTTOVIHJEENI lauantaina klo 14.00 alkaen tässä: Kun mahdollisimman moni tekee saman suuntaisia rivejä, jollakin voi onni potkaista. Enintään puolet saa käyttää samoja numeroita kuin minä.
Harava on seuraava:
1 2 8 10 12 13 15
1 4 5 7 13 15 18
1 5 7 9 11 15 16
1 6 9 11 12 14 17
2 3 6 10 11 14 18
2 4 8 11 15 16 17
2 5 6 8 10 13 17
2 6 7 9 13 14 18
3 4 7 10 13 14 16
3 5 8 9 12 17 18
3 6 8 10 14 15 17
3 4 5 9 12 16 18
Lukujen kohdalle asetetaan suuruusjärjestyksessä omat onnennumerot. Itse yritän numeroilla: 2, 5, 7, 9, 11, 14, 15, 18, 20, 23, 24, 25, 29, 31, 32, 35, 37, 39. Ja rivit muodostuvat seuraaviksi:
2 5 18 23 25 29 32
2 9 11 15 29 32 39
2 11 15 20 24 32 35
2 14 20 24 25 31 37
5 7 14 23 24 31 39
5 9 18 24 32 35 37
5 11 14 18 23 29 37
5 14 15 20 29 31 39
7 9 15 23 29 31 35
7 11 18 20 25 37 39
7 14 18 23 31 32 37
7 9 11 20 25 35 39
Todennäköisesti on enintään kaksi oikein olihan viime viikolla kolme. Ja oikea rivi oli: 4, 15, 20, 31, 33, 36, 37. + 12, 16, 27. 18 numerossani oli kolme oikein ja se osui haravaankin, neljännessä rivissä numerot 20, 31 ja 37. Toivottavasti osasit valita riviisi nuo ja lisäksi kolme muuta osumaa. Seitsemää oikeinhan ei vielä ollut kenelläkään.

14. 4. LÄHI-IDÄN TILANNE SUOMEKSI - VIRPOMINEN TAIKAUSKOA
REUTERSIN UUTINEN HARHAANJOHTAVA. Israelin pääministeri Ehud Barak sanoi torstaina, että rauha Syyrian kanssa on vielä kaukana. Israel aloitti uudelleen siirtokuntien rakentamisen Golanin kukkuloille. Barak jäädytti siirtokuntien rakentamisen noustessaan pääministeriksi viime vuonna. Rakentamisen aloittaminen uudelleen ärsyttää todennäköisesti Syyriaa ja vaikeuttaa yrityksiä käynnistää tammikuussa katkenneet rauhanneuvottelut. Rauhanneuvottelut ovat olleet jumissa, kun Syyria on vaatinut Israelia lupaamaan etukäteen, että israelilaiset joukot vedetään pois strategisesti tärkeiltä Golanin kukkuloilta. Israel miehitti kukkulat vuoden 1967 sodassa. Yhdysvallat on yrittänyt saada lähi-idän rauhanprosessin uudelleen käyntiin. Presidentti Bill Clinton ja Barak sopivat tiistaina, että huomio kiinnitetään nyt palestiinalaiskysymyksen sijaan rauhanneuvotteluihin. Golanin kukkuloilla asuu noin 17 000 juutalaista siirtokuntalaista. Alueella elää saman verran myös arabeja. Monet Golanilla asuvat israelilaiset ovat ilmoittaneet muuttavansa pois, jos alue siirtyy Syyrian hallintaan. Kommentti: Uutista on otsikoitu: Barak: Rauha vielä kaukana. Mutta sellaista otsikkoahan ei meille tule! Sanamuoto miehityksestä säilyy esimerkkinä maailman uutisista sen jälkeen kun Israel oli saanut vuonna 1967 takaisin hallintaansa SYYRIAN MIEHITTÄMÄT Golanin kukkulat! Ja yhtä varma juttu ei vain venäläisten VIIPURIN MIEHITYS vaan että molemmista miehityksistä tulee loppu neljässä vuodessa! Vielä sekin, että kun nyt alueita Syyrialle luovutetaan, tervemenoa Lappeenrantakin hetkeksi ryssien haltuun! Minä olin kenties tässä kaupungissa ainoa, joka puolustin Lappeenrantaa. Mutta tulen myös takaisin tähän kaupunkiin ja Mustolan sululle!
VIRPOMINEN ORTODOKSIHÖMPPÄÄ. Ainakin täällä Etelä-Karjalassa, mistä virpomiset ovat lähtöisin, ortodoksipappeja käy kouluissa siunaamassa virpomavitsat! Useimmat koululaiset osannevat suhtautua asiaan huumorilla, mutta aina on niitä, joita ortodoksikirkko värikkäine kuvineen ja temppuineen oikeasti kiinnostaa. Valmistautuvatko ortodoksitkin Karitsan häihin? Valmiita maalaamaan tauluja tapahtumasta! Tyhmä, tyhmempi, "oikeaoppinen"?

13. 4. VIIPURINLAHDEN PILAAMINEN LOPPUU - VALERAUHAN TILANNE - JUONILLA
Tuberkuloosisairaalan jätevedet päästetään järveen, josta Viipuri ottaa juomavetensä, otsikoi päivän Etelä-Saimaa. Viipurinlahden vesiensuojelussa on kova työmaa erityisesti Venäjän puolella. Suomen ja Venäjän yhteishanke vesiensuojelu on, mutta eihän puhdistamisesta mitään tule niin kauan kuin Viipuri on venäläisten hallussa. Tilanne muuttuu neljän vuoden päästä. Ihmetellä täytyy, miten Herra ylipäätään saa tämän planeetan vielä vuosituhanneksi asuttavaan kuntoon.
VALERAUHAN TILANNE. Eilisen uutisista löytyy uutislinkkisivut erikseen. Siitä on ennen muuta se hyöty, että avattaessa esimerkiksi Millennium Weekend, sieltä saa kätevästi tallennettua uutiset, joissa Lähi-Idän valerauhan tilannetta koski tämä: "Prime Minister Ehud Barak on Monday stated he was ready to make tough decisions for peace, rejecting statements made on Sunday by PLO Authority (PA) Chief Yassir Arafat, who stated that he was wasting time. Arafat stated there was dialogue but no progress in the ongoing talks between Israel and the PA in the hope of hammering out a final status agreement to the Oslo process. Today, Barak is scheduled to meet in the White House with US President Bill Clinton. Arafat will meet with President Clinton on April 20. Barak said he was ready to compromise. "We are getting closer to the decisive moments and we will know how to make the tough decisions that are necessary on the way to peace."
JUONILLA. Ei minun tarvitsisi oikoa täällä esimerkiksi uutisryhmissä minusta virheellisesti sanottuja, mutta yksi valhe on, että olisin väittänyt Gorban tulevan vaaleilla, vaikka olen kirjoittanut, ettei vaaleilla vaan juonilla vaalien jälkeen. Joku Paasivirran tietämä Putinin tulo vaaleilla ei sisällä sen enempää kuin huominen päiväkin tulee asian tietäminen. Henkilö, joka uutisryhmissä kehui Paasivirran nyt yltäneen ennaltatietämisessä tilanteeseen 1 : 1 kanssani, ei kuulu seurakunnan joukkoon. Nimiä mainitsematta saavat mennä sinne mistä ovat tulleetkin. Eli kun Jeltsinin eron ajankin ennaltatiesin näissä uutisissakin, Paasivirta ennusti samaan aikaan uutisryhmissäkin maailmanloppua, ja vääjäämättä se helvetti tulee kaikille vastustajilleni!

12. 4. SINÄ VOIT TÄYTTYÄ PYHÄLLÄ HENGELLÄ - VALHEPROFEETAT HARVINAISIA - UUTISSIVUT ERIKSEEN
PARANTUMISKOKOUS kera Niilo Yli-Vainion omalla sivullaan. Kielilläpuhumiseni vaihdettu huonommaksi näytteeksi, mutta paremmin tilaisuuteen sopivaksi: Sinä voit täyttyä Pyhällä Hengellä! Ja jos joku sairastaa, fyysinenkin parantuminen on mahdollista! Tervetuloa parantumiskokoukseen 12. 4. alkaen tässä ja nyt! Sulje muiden sivujen musiikit ääneni kuullaksesi. Jumala Sinua siunatkoon! - Kuvassa hyllystäni vasemmalla näkyy kuva Niilo Yli-Vainion-muisto kasettini, jota tein Kris-Antikvan tarpeisiin jonkun kappaleen. Yli-Vainiolta levisi kymmeniätuhansia pikkukirjasia joukossa mm. "Sinä voit täyttyä Pyhällä Hengellä." Niin myös kustannusliikkeensä sittemmin harhaoppiseksi julistama "Yö ilman unelmia", jonka sivulla 15 Yli-Vainio sanoo ylösotosta näin: Näkyvä paluu 2000 jKr., ja sitä ennen on vielä vihan aika, joka kestää noin 7 vuotta. Tuota "harhaoppia" paremmin kukaan ei koskaan ylösotosta helluntaikirkossa tiennyt, jos kerran Oslon sopimuksesta 1993 alkoi vuosiviikko, jonka aikana valerauha Jerusalemin tavoittaa ja juuri oikeassa vuosituhannen vaihteen tienoossa syys-lokakuussa 2000 "rauha ylösottoineen" tulee. Sitten vihan aika vain puoli vuosiviikkoa eli 3,5 vuotta.
Dont let me down pääsivun taustamusiikkina. En anna Sinun pudota pedon suihin!
VALHEPROFEETAT HARVINAISIA. OLIKO MUILLA PERÄSSÄÄN VALHEPROFEETTOJA? Kristinusko-uutisryhmästäkin löytyy, miten Niilo Paasivirta ja kumppanit täyttävät erinomaisesti Iso Raamatun Tietosanakirjassakin sanottua, että kaikkina aikoina oikeiden profeettojen perässä on ollut ja tuli olemaan eksyttäviä valheprofeettoja. Tutkikaa vapaasti. Paasivirta kyllä teksteissään kieltää tulemasta sivuilleni http://wwnet.fi/users/veijone/. Asia on toki selvä uskossa jo oleville, mutta Suomessahan on kirkko, minkä nuorissa jäsenissä on sellaisiakin, jotka eivät oikeasti pysty vertailemaan opetanko Raamattua minä vai Paasivirta. En tiedä ketään muuta Suomessa, joka olisi saanut peräänsä oikein raamatullisesti valheprofeetan. Paasivirran pitäisi siis kirjoittaa sivuilleen seuraavaksi, että hänellä on perässään valheprofeetta. Ha, ha! Onneksi olen ihan omissa housuissani.
UUTISSIVUT ERIKSEEN. MILLENNIUM WEEKENDISSÄ TÄRKEIMMÄT UUTISET! Uutiset1.htm, josta lähes päivittäin kannattaa katsoa Millennium Weekendin uutisia! Uutiset2.htm on kotimaisia uutislinkkejä. Kolmas on Isrealin Jerusalem Post ym. linkkejä. Neljäs Uutiset4.htm muita uutislinkkejä.

11. 4. KAASUKAMMIOITA PUOLUSTELTU - MATKALLA ISRAELIIN - MUSLIMIT 3000 - AUTA LASTA
KAASUKAMMIOITA PUOLUSTELTU RAAMATULLA. Ristin Voitossa Markus Koskela, kolumbus.fi, ihmettelee, miten siinä helluntaikirkon lehdessäkin on puolusteltu "laillisia" kuolemantuomioita Amerikan malliin. Lehdessä on lainattu jopa kuvernööri Bushia. Koskela kirjoittaa mm.: "Kuolemantuomiolla ei ole mainittavasti ennalta ehkäisevää vaikutusta henkirikoksiin. Pikemminkin on niin, että ihmiselämän kunnioitus yhteiskunnassa entisestään vähenee sen vuoksi, että valtio katsoo itsellään olevan oikeuden päättää ihmisen elämästä ja kuolemasta aivan barbaarisia menetelmiä käyttäen. - Kuolemantuomiota toimeenpantaessa ei rangaista vain rikokseen syyllistynyttä, vaan myös hänen läheisiään. Heiltä riistetään peruuttamattomasti rakas omainen", mikä lietsoo kostoa yhteiskunnallekin, lisäisin minä. BUSH-nimen olen jo useaan kertaan maininnut sopivana vihan ajan keisarina tuhoutuvassa USA:ssa. Kuolemaa kun kylvit Bush, mitä luulit niittäväsi?
"MATKALLA ISRAELIIN" UUTTA: ISRAELIN TURISTI INFO. http://www.info-net.co.il/ Israeli tourism & entertainment guide. - Torahvisions - Jewish Micrography: Jewish Micrography On-line ordering available. http://www.shemayisrael.co.il/mall/torahvisions/ - JUUTALAISIA MOLDOVASSA. Jews in xUSSR. Jews in Moldova http://www.egudi.mnc.md/. Sholom-aleichem network on the world wide web http://sholom-aleichem.org/ , - Hebrew E-mail for Netscape E-mail in Hebrew for Netscape http://www.2000group.net/ - Jewish Books in Russian - The Holocaust Libel Trial
MUSLIMIT TAPPANEET 3000: Muslims and Indonesian military units, survivors say. About 3,000 people, most of them Christians, have died in the past 14 months in religious violence in the Moluccas, a chain of 17 islands about 250 miles west of New Guinea, news reports say. Lisätietoja: http://www.religiontoday.com/Archive/NewsSummary/view.cgi?file=20000107.brf.html - Noin 3000 henkeä tuli Pietarin helluntaisaarnan vaikutuksesta uskoon Jerusalemissa yhtenä päivänä. Perkelettä harmittaa sekin, että tietää yhtä hyvin kuin Veijonen, että ilmeisesti Lappeenranta ja kesä 2000 vastaa sitä mitä tapahtui alussa ja Jerusalemissa. Uskoon tulleet, voitte antaa kastaa eli upottaa itsenne kenen tahansa uskovan upotetun veljen toimesta missä tahansa vaikka uskovia kastavassa yhdistyksessä, kunhan ette siihen liity vaan seuraatte tähän suuntaan. Kiitos!
AUTA LASTA ry:llä on ollut Oulussa päiväkoti yli 20 vuotta, mutta vuonna 1993 se lakkautettiin väliaikaisesti. Tämän sivun toimittajaa pyydettiin sinne vuoden 1980 tienoilla. Nyt Auta Lasta ry on jatkamassa päiväkotitoimintaa Oulun Hietasaaressa, missä kaupungin päiväkoti Taikasaari lopettaa. Sikäli kuin kristillistä päiväkotia voi olla olemassakaan, siinä ehkä sellainen on. - Help children ... visit http://sda.goshen.net/cgi-bin/redirect.cgi?AD=jfcemail. - "JESUS" Film now on DVD visit: http://sda.goshen.net/cgi-bin/redirect.cgi?AD=jpemail

10. 4. VALERAUHAA JERUSALEMILLE SEURAKUNTA VASTUSTI - LUIS PALAU - PUTIN 2000 - OLEMME 79.
Ennaltatiedettyä valerauhaa vastustimme: Palaute: Pelkään sitä, että vaikka Israelilla olisi ulkonaisesti kuinka rauhantahtoinen ja neuvotteluhaluinen johto, niin Saatana siitä huolimatta ylläpitää sodanlietsojien valtaa maassa niin hyvin, että lopullista rauhansopimusta ei vieläkään synny. Vastaus: VALERAUHAA VASTUSTAMMEKIN LOPPUUN ASTI! Israelin pettämisessä te katoliset, luterilaiset ym. "arabikristityt" olettekin mestareita. Ette huomaa, miten olette vaatimassa Israelille sitä, mistä ja miten Israelin maan jakamisesta seuraa Jumalan tuomio ja oikein odotatte, että pääsette tyhmimpien tavoin hokemaan vaikka syyskuussa 2000: no nyt on rauha ja turvallisuus. Miten te pääsisitte pakoon tulevaa vihaa, kun olette sen vihan ajan tekijöitä? Enkä tässäkään puolusta esimerkiksi sitä, että juutalaiset vainoavat messiaanisia maassaan. Juutalaiset vain toimivat typerästi niinkuin maailmassa typerästi toimitaan. Ja kuka onkaan typerin, ellei se, joka täältä näkee mikä typerintä on ja tekee sen mukaan. Lähtee pois näiltä sivuilta omille teilleen Saatanan eksyttämänä.
PIKKUPALOJA JA LINKKEJÄ: More than 97,000 people attended Luis Palau's evangelistic campaign in Monterrey, Mexico. LP:n kokouksissa Meksikossa oli yli 97.000 kuulijaa. http://www.lpea.org. Edellinen siis linkki LUIS PALAUn kotisivulle. - Homosexuals in Canada will receive many legal benefits if a bill introduced in Parliament becomes law. http://www.wpccs.org/.
PUTIN 2000. Russia chose a "ruthless" president in Vladimir Putin... http://www.putin2000.ru/07/. Toinen: Russia's new president ... more at http://religiontoday.crosswalk.com/CurrentFeatureStory/
SEKALAISIA AJANKOHTAISIA LINKKEJÄ: http://www.omsinternational.org, http://www.fconline.org, http://www.g-v.org, http://www.partnersintl.org, http://www.prayeralert.org/ Risk-Free Trial Offer to CHRISTIANITY TODAY magazine. Try 3 issues risk-free. http://sda.goshen.net/cgi-bin/redirect.cgi?AD=cwrtns11
OLEMME 80 SUOSITUIMMAN JOUKOSSA MAAILMASSA. Tämä uutissivu oli tänään maailman 79. suosituin mittarissa Hitbox World TOP1000/religion. Itse asiassa peräti sijalla 53. erääseen aikaan vuorokautta, mitä mittari ei noteeranne päivittyen meille epäedulliseen kellonaikaan. Linkistä voi tutkia muita toplistan sivuja.

9. 4. TULKOON SINUN VALTAKUNTASI - SAARNAAJA - PÖRSSIKURSSIT - MESSUILLA AMMUTTIIN
Äskettäin kirjoitin Isä meidän-rukouksesta, miten luterilaiset jo käytännössä rukoilevat päinvastoin kuin Jeesus opetti. Mutta jos heidän Isänsä ei olekaan Herra, kuinka he voisivat rukoilla "tulkoon Sinun valtakuntasi" niinkuin Herra Sanassaan ilmoittaa Valtakuntansa kertomallani tavalla tulevan. - Osmo Pöystin kirjassa "Miten Jumala tunnetaan" on luku Isä meidän rukouksesta. Siitä kappale "Tulkoon Sinun Valtakuntasi": "Koko maailma on pahan (=Saatanan) vallassa ( 1 Joh 5:19). Ei siis ole pahoja valtioita ja hyviä valtioita. Kaikilla, jotka maailmasta ovat, on herrana Maailman ruhtinas ja kaikilla, jotka Jumalasta ovat, on Herrana Jeesus. Ellei maailma olisi pahan vallassa tai jos me voisimme itse sotimalla vapautua, ei myöskään tarvittaisi Pelastajaa, joka meillä on. Herrallamme ja Pelastajallamme Jeesuksella on kaikki valta taivaissa ja maan päällä. Mutta vaikka Hänellä on valta tuomita (Joh 5:27), Hän tarjoaa armahdusta, jonka Hän on verellään hankkinut.
Pyhän Hengen voima tekee meidät voitokkaiksi noudattamaan totuutta ja rakkautta myös pahan vallassa olevassa maailmassa. Toimimalla Jumalan tahdon mukaan me julistamme pelastuksen sanan koko maailmassa ja tuomme Jumalan valtakunnan ihmisten ulottuville tämän maailman ruhtinaan voimatta sitä estää. Kun tämä on tehty, tulee tämän aikakauden loppu ja Jumalan valtakunta." - Niille, jotka väittävät vastaan, etteikö evankeliumin saarnaaminen todistukseksi olisi nyt seurakunnan osalta täyttymässä ja aikakauden loppu tulossa, muistutan, että kirjoitin etukäteen, että Antikristus Gorba tulee takaisin kun evankeliumi on viety Petsamoa vastaavaan koiliskulmaan entisessä Neuvostoliitossa kuten sitten kävikin.
SAARNAAJA. Niilo Yli-Vainiosta kertova paksu opus "Saarnaaja" paljastaa miten Yli-Vainioon suhtauduttiin aikanaan helluntaikirkossa. Pahimpia vastustajia olivat helluntaikirkon etummaiset eli peräpään miehet Eino O. Ahosen johdolla, jonka lihavuus ja aseiden keräilykään ei asiassa auttanut. Nykyisin helluntaikirkoissakaan Suomessa ei ole saarnaajia vaan Kristuksen käsky saarnata evankeliumia on jäänyt meille. He ovat ottaneet itseensä valtiokirkosta tutun nimityksen pappi tai pastori. Raamattuopistonsakaan ei enää toimi Jumalan vaan EU:n johdossa. Kansanopistoksi siirryttyään he ovat hyväksyneet EU:n ohjeet ja toimivatkin sen rahoilla! Ja kun kauimpana valtiokirkosta olleesta yhteisöstä voidaan kirjoittaa näin, mitä jätetäänkään kirjoittamatta Suomen Vapaakirkosta ja muista ns. vapaiden suuntien yhteisöistä.
TEKNOKURSSIEN alamäki alkoi heti kun olin huomauttanut valtionvarainministerille, että olisi oikea aika myydä valtion omistamat osakepaperit ja maksaa kaikki valtion velat pois! Eilinen Uutisvuoto-teeveeohjelmakin vitsaili, mitä kaikkea olisi saatu jo nyt hävityillä 70 miljardilla. Ja tämähän on vasta sahausta kohti tulevaa lopullista romahdusta. Olisivat uskoneet herrat Helsingin maahansa annettua profeettaa. Mutta ei kun ei. - - Kumma vuosi 536, otsikoi päivän Hesari. Silloin noin vuonna 500 Messiaan tappamisen jälkeen ei näytä olevan puissa vuosikasvua lainkaan.
MESSUILLA AMMUTTIIN. Lpr:n Prisman alakerrassa oli tänään ilmaiset messut. Näytillä oli mm. Suomen suurin vieheellä saatu hauki, 18,6 kiloa, ympärysmittaa enemmän kuin joillakin tytöillä, 66 cm. Rapalan uistinopas liittyi seuraani. Niin myös Mobilin Mika Häkkiskortti ja tarra. Pääsin myös kokeilemaan Speden Speleistä tuttua laserammuntaa. Viiden laukauksen sarjan yhteistulos edelläni ampuneella naisella noin 30 ja miehellä vain 15. Minulla 44,3 eli yli kahdeksaa ammuin kylmiltään keskimäärin viisi kertaa peräkkäin ensimmäisessä yrityksessäni tätä lajia. Eilen oli ensimmäinen mahdollisuuteni heittää keihästä ulkona tavallani, lähes paikaltaan. Vaikka koko talvi on istuttu ja kaikki treenaamiset olleet unohduksissa, viime vuotiseen alkuun verrattuna hyvin käsi kesti ja 30 metriä ylittyi helposti. Olisihan se kiva saada tilastoihin vielä yli 40 metrin tulos sarjassa M 45, vaikka paikaltaan. Kun seuraavassa kymmenottelutaulukossa verrataan keihästuloksia muiden lajien tuloksiin, pitää muistaa, että taulukko on ajalta, jolloin käytettiin 10% pitemmälle lentävää keihästä.

8. 4. YHTÄ HEPREAA VUODEN 1995 KIRJASTANI - LOTTOARVONTA
HEPREA. Hebrean termi ha-Masiah, the "anoited one", määrätty voideltu.(Hartman - Dilella s. 251). Vain Ps. 2:2:ssa ja Dan 9:25,26:ssa esiintyy sana "voideltu" tarkoittaen pelastuksen välittäjää (IRT, palsta 3535). Jerusalemin temppelin rakennustöihin voideltu johtaja, johon kului 7 vuosiviikkoa, ei voinut olla 62 viikon mentyä tapettu määrätty Messias, "alkutekstissä ei ole artikkelia "ha", joka määräisi kohteeksi Messiaan" (Svili s. 34). "Sabu", seitsikko,vuosiviikko. Keskellä-sanaa ei ole Dan 9:27:ssä (käännettävä"puoleksi vuosiviikoksi" vrt. Harrison, Biblical Hebrew), ei myöskään 25. jakeessa. Siinä se silti on oikea käännös, koska on inessiivi "ahtaissa ajoissa", eikä datiivi (suom. allatiivi "ahtaina aikoina"). On luonnollistakin, että ilmoitettaessa pitemmästä ajanjaksosta "rakennetaan jälleen" vain yksi vuosi, "69 viikon mentyä", ilmoitetaan keskikohta. Jos se oli 1985, Herran näkyvä paluu kevättalvella vuonna 2004. Hyökkäävästä lopun ajan ruhtinaasta käytetty termi (Dan 9:26b) esiintyy profeetoissa yksinomaan Hesekielillä. Hyökkäämisestä käytetty verbi on "mennä sisään". Se on sama kuin Daniel 11 sotakuvauksissa Etelän ja Pohjoisen välillä (Tolonen s. 103). Me tiedämme Daniel 11:36-45:n omapäisen kuninkaan olevan Antikristus (ks. Raamatun lukijan käsikirja s. 300).
Niin yllättävältä taholta kuin Teologisesta Aikakausikirjasta (Laato Antti) löytyy tukea käsitykselle, että hyökkääjä on Hesekielissä mainittu Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas Goog. 1992 piplian tekijöille, unohtamatta RKK:n sihteeriä, tuli kiire "pestä kätensä", poistaa raamatusta "Roos" (Hes 38:2) niinkuin Rysland. Jo khra Gust. Nyholmille oli selvää, että on kaksi Googin sotaa (Googin sota ja Suomen kohtalo s. 26. 1942): vasta tuhatvuotisen ajan jälkeen maan neljältä ilmalta tuleva (Ilm. 20:8) ja meidän aikanamme Suomen itänaapurista lähtevä, vrt. Meller. Näyttääpä venäläinen historijoitsijakin tietävän, että vanhin tieto Venäjästä on Hesekielin kirjan roos (ks. Hitchcock Mark: Varo Israel Karhu tulee. Kuva ja Sana, 1994)!
"Venäjää ei pysäytä mikään!" (Thoralf Gilbrant lokakuun 1994 Hyvä Sanomassa). "Takaisin tullessaan peto nousee syvyydestä (Ilm. 17:8). Tämä merkitsee kapinaa, sekasortoa ja asevoimienkin käyttöä Jumalan sallimissa rajoissa" (Veijonen: Ennustuksiani seurataan. Etelä-Saimaa 18.7. 1992). Suomen esivallallekin 1992 tiedottamani ennustukseni Vladimir Zhirinovskin tulevasta valinnasta ja noususta parodioimaan Johannes Kastajaa (vrt. Veijonen: Zhirinovskin ennustukset, Uutis-Karjala 3.4. 1994) etenee vaiheessa, missä Zhirinovski "tanssittaa" syrjäytyvää kuningasta. Ja Zhirinovskin liittyminen ortodoksikirkkoon 1994 kuuluu asiaan toimittaessa paavin tavanneen Gorban paluun tienraivaajana. Vrt. pedon uskonnollisten keinojen hyväksikäyttö , Novum 4 s. 915. "Se pyörii sittenkin" -kirjoituksessani kiitin Paavo Tynniä vihjeestä, että enkeliruhtinas Miikael (Dan 12:1) voitaneen suomentaa myös ruhtinas Mihail (Goog nk. Gorba). Nostradamuksen Hister liitettiin Hitleriin vasta Hitlerin jälkeen. Goog on tiedetty pikkutarkasti tuhansia vuosia.
Portto poistaa Jumalan ilmoitusta raamatusta sitä mukaa kuin sitä sille kerromme. Itsekin erehdyin vastaamaan uuden Danielin kirjan (Otava 1984) lopussa olevaan pyyntöön, ja kohdat, joita pyysin parantamaan tulivat entistäkin pimeämmiksi. Oikein eivät ole vaikuttaneet Mirja Ronninginkaan suomennokset, kun häneltä saadun Daniel 9:27 käännöksen pohjalta on noustu vastustamaan selvää sanaa, että Jumalan totuuteen mielistymättömille lähettämä väkevä eksytys (2 Tess 2:8-11) liittyy tässä puheena olevaan laittomaan valerauhaan. Arto Pöllänen (RV 10.11.94) otsikoi jo "Lopunajan seurakunta joutuu kokemaan vainoja" USA:sta maahantuotuihin tulkintasekoiluihin langeten.
LOTTO. Porilainen mieshenkilö voitti vuosi sitten laatimallani lottoharavalla 10.000 mk. Lottoan nyt kokeeksi itsekin 12 rivin 12/14 haravallani saaden käyttämieni numeroiden kanssa seuraavat rivit kisailemaan illan 10 miljoonan lottopotista:
A. 3, 7, 8, 19, 20, 26, 33.
B. 3, 12, 15, 19, 24, 29, 33.
C. 3, 8, 17, 18, 26, 29, 30.
D. 7, 15, 18, 19, 24, 26, 30.
E. 8, 12, 18, 20, 24, 30, 33.
F. 3, 7, 12, 18, 19, 26, 29.
G. 3, 7, 15, 17, 20, 29, 33.
H. 7, 8, 17, 18, 24, 29, 30.
I. 8, 19, 24, 26, 29, 30, 33.
J. 3, 7, 8, 15, 19, 24, 29, 33.
K. 8, 17, 19, 20, 26, 29, 30.
L. 12, 15, 17, 20, 24, 30, 33.
Kävi sellainen vahinko, että olin tekevinäni numerot haravaan 12/18, joten tästä nyt puuttuu suurimmat numerot. Jos matkia haluaa niin kannattanee tehdä sillä 12/18 haravalla ja vaihtaa noin puolet käyttämistäni numeroista. Lotto on kiva renki, mutta isännäksi ei meillä pääse. - Oikea rivi oli: 2, 3, 10, 18, 19, 27, 36 + 14, 17, 38. 14 numerossani oli 4 oikein ja esimerkiksi rivissä F kolme oikein ja yksi vieressä. Ohjeillani joku saattoi yltää huomattavasti parempaankin. Onko lottoneuvonnastani kiinnostusta jatkossa? Ensi viikolla on jaossa 17 miljoonaa mk. Kaikki haravani ym. ohjeeni vapaasti käytettävissä.

7. 4. AIKA SUOSIA SIIONIA - LÖYTYYKÖ MILJOONALLE RUUSULLE OTTAJANSA?
"Aika suosia Siionia, oikea aika on tullut." "The time to favour Zion, the set time has come." *********************** "Tämä malja on UUSI LIITTO (Brit Hadasha) minun veressäni," Jeesus sanoi. Uusi liitto on tehty niiden kanssa, joilla oli vanha liitto: Israelin huoneen ja Juudan huoneen kanssa. The NEW covenant is with ones who had the old: with the House of Israel and House of Y´hudah. **** Israelin "kadonneet 10 sukukuntaa" ovat lukumäärältään "kuin meren hiekka". Jos identiteettisi tuntuu kuin kadonneen, kuitenkin viimeisinä päivinä Jeesus, Herra Itse, etsii kadonneet lampaansa. Hänen silmänsä seuraavat kaikkia heidän teitään, "eikä yksikään jyvä putoa maahan", ja Hän tuo heidät "yhdenkin kaupungistansa, kaksi suvustansa", takaisin Siioniin. ************************************************************** God Himself declares that though Israel is scattered through the nations His "eyes are on all their ways" and "NOT THE LEAST grain will" fall to the ground (Jer. 16:17, Aam. 9:9). In the last days He Himself will seek out His lost sheep and draw them "one from a city, two from a family" and bring them back to Zion. ************************************ Jos tunnet vetoa näiden asioiden puoleen, tämä sivu on Sinulle. Muista katsoa myös linkki alla: United Israel. IF YOU FEEL AN AFFECTION FOR THE JEWISH PEOPLE AND THE LAND OF ISRAEL, AND SENSE AN IRRESISTIBLE PULL IN THESE DIRECTIONS, THEN THIS SITE AND THE LINK BELOW, UNITED ISRAEL, IS FOR YOU!" Runoilut löytyy Mirja Haikosen kotisivulta, ja arvatenkin uuden sivun kävijämäärä tämän linkin jälkeen hetkessä kaksinkertaistuu.
MILJOONA RUUSUA. Kun en pääse kehumaan sillä, että olisin kaatanut elämässäni tuhat naista, julkinen tavoitteeni onkin miljoona. Ja koko kauniille miljoonalle suomalaisnaiselle ruusu päivässä loputtomasti. Kyllä luulisi Henry Saarenkin kalpenevan, jos tulee lukemaan tavoitteita. KAUNIITA ROUVIA löytyy jo uskovaisten joukoistakin. Suomen kristillisten sivujen joukkoon itsensä ilmoittanut mm. Kirsi Koskinen. Hän heti ensinnä ehättää sanomaan, että on jo varattu, "olen rouvaihminen", ettäs tiedätte. Nätti hymy kiinnostaa silti. - Sirpa Kellomäellekin riittäisi minulta ruusu päivässä ikuisesti. Kellomäki Sirpa, ja kuulunee kauniisiin rouviin lähiaikoina, ellei haluakin neidiksi jäädä, kun Herran tulemuskin on jo niin lähellä. - Runoilijan taitoja on helsinkiläiselläkin tyttösellä. KOLOSSALAISKIRJETTÄ kolotukseen, suositteli hän. Ja tässä linkki: Paavalin kirje kolossalaisille. Ev. lut. kansanlähetyksen Uuras Saarnivaaran muisto löytyy minultakin. - Ilmainen ystäväpalstani taitaa kuitenkin monille olla liian julkinen esittäytymisareena. Rohkeasti vaan, kuka uskaltaa. - Nyt on ulkoilun vuoro. Jos vaikka Mustarastaan äänen kuulisi.

6. 4. PEDON PUSU - TULEVAISUUTTA KATSOTTIIN SOPIMUKSESTA
PEDON PUSU. Valittu kansa ja luvattu maa, kertomus suomalaisista-teoksessaan maallinen kirjailija Eino Railo yritti parhaansa mukaan luoda raamatullista kuvaa Suomesta morsiamena Herran sylissä, mm. s. 493: "Tulee kysyneeksi, miten tuollainen järjestelmällinen valhe ja vääristely voi olla mahdollista ja mikä on sen tarkoitus. Mahdollista se on vain siksi, että venäläinen on ollut suhteissaan muihin kansoihin kautta aikojen "valheen isä". Historiamme kertoo, kuinka tsaarin neuvottelijat vahvistivat rauhansopimukset "ristiä suutelemalla", rikkoakseen ne heti, kun niin näytti edulliselta, milloin minkinlaisen valheen ja tekosyyn turvin. Kuluneiden viikkojen kokemukset ovat osoittaneet meille, etteivät venäläiset ole luopuneet vanhoista tavoistaan. Paitsi yhdessä kohdassa: he eivät enää suutele ristiä. Jos he yleensä valan tarkoituksessa ketään tai mitään suutelevat, niin kysymykseen tulee kai etupäässä Leninin kuva, joka kuten tunnettua on Sovjetti-Venäjän epäjumala ja jonka pääalttari kuuluu olevan Moskovassa, keskellä Punaista toria. Selvää on, että tällainen muisku on se varsinainen, aito Juudaksen suudelma."
TULEVAISUUTTA KATSOTTIIN SOPIMUKSESTA. Joko tiedän, milloin Tarja Halonen pussaa Antikristusta? Ei taida Tarja hakea oppia täältä eikä opi edes menneistä. Edellisen jälkeen käsiini osui lehti nimeltä Kirjatyö, mikä kertoo: "Sopimisen 100 vuotta-seminaarissa katsottiin tulevaisuuteen." Huhtikuun 1. päivänä tuli kuluneeksi 100 vuotta ensimmäisen valtakunnallisen työehtosopimuksen voimaantulosta. Helsingin Finlandiatalolla tapausta juhlittiin 31. 3., ja läsnä olivat niin presidentti Tarja Halonen kuin pääministeri Paavo Lipponen. Naurettava jo itkettää, jos tässäkin he todistavat olevansa pimeitä sekä tapahtuman että ajankin kertojia meille! Eli että antikristus vahvistaisi puolen vuoden päästä sopimusta, mikä takaa tulevaisuuden meille Herran seurassa ikuisiksi ajoiksi. Miten tämän maan johtajat voivat ollakin niin pimeitä, että väittävät katsovansa tulevaisuuteen eivätkä kuitenkaan tule täältä katsomaan tulevaisuutta paljastavaa omaa pimeyttään! Kuka sitä nyt omaa pimeyttään tulisi katsomaan. Senkun saarnaavat, että pimein on täällä. Oppikoot edes nimeni: Harri Veijonen.

Oikea kuukauden vaihde: 4.4./6.4. ONKO UUTISVINKKEJÄ?

5. 4. PROFEETAT JA GORBA - ALBIINOHARAKKA - TOHMAJÄRVI HERE I COME
PROFEETAT JA GORBA! Kristinusko-uutisryhmästä: "Onko kukaan muuten nähnyt Gorban paluusta mitään muita tiedotteita kuin erään Suomalaisen profeetan ilmoituksen? Gorba kyllä yrittää toimia jonkin sortin välittäjänä Lähi-Idän kestokriisissä ("Green Cross" järjestön kautta, muistuttaa ihan erästä Itä-Länsi-Instituuttia), mutta eihän tämä profeetta kyllä mitään tällaista ole ennustanut? http://www.cnn.com/2000/WORLD/meast/03/21/mideast.water.reut/
PS. Profeetta Ken Raggio sentään osaa kirjoittaa äidinkielellään järkeviä lauseita, vaikka sisältö onkin sitä samaa amerikkalaista soppaa Illuminatien suuresta salaisesta maailmanhallituksesta ja niin edespäin. Myös hän yrittää sovittaa Gorbaa antikristukseksi: http://www.kenraggio.com/KRPN-Gorbachev-PresidiumtoPresidio.htm"
Uutisryhmässä edelliseen vastasi joku nimimerkki horto: "Hiljaa! Veijonen on todellakin Herran profeetta! Totisesti minä sanon teille kaikkille: ottakaa vaari Veijosen sanoista ettette myöhemmin itkien katuisi."
Kommentti: Minusta on suorastaan ihanaa, että tässä maassa on nimeltä mainitsemattoman tapaisia älypäitä. Uutisryhmään lisäsin jälkimmäiselle, että voisit sentään kertoa nimesi minulle ja edellinen lienee siinä käsityksessä, että Veijonen on Hortokaalokin. Gorban vihreän ristin asiamiehenä toimimisen Kristuksen "punaisen ristin" vastakohtana olen kirjoittanut jo vuosia sitten. Kehumisessani liikaa sekin, että suomalainen kirjoitetaan isolla.
ALBIINOHARAKKA. Vinskissä ja Vinsentissä jälkimmäinen on harakka. Luontoseuranta ei ole erikoisalaani, mutta kiinnitin aprillimatkalla huomion kolmeen valkoiseen Joutseneen, mitkä olivat matkalla itään Hauhon kohdilla ja siis jo maaliskuussa. Pari vuotta aiemmin siellä näimme albiinoharakan. Eikä sekään mikään harhanäky vaan varsin läheltä mustan harakan seurassa helposti tunnistettavissa. Autoni silloin pysäytin Kaurasentien risteykseen, noin 1,5 km Hauhonrastilta Lahteen päin. Yksi luontosivu minulla internetissä on ja se käsittelee kuvinkin Kanadanhanhia Suomessa.
TOHMAJÄRVI HERE I COME. Jos sukunimesi on Räty, olet varmasti kuullut kysymyksen, oletko Sepolle sukua? Tohmajärvellä Seppo Räty on ollut ainoa, joka on saanut kirjani "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin!" Mutta onneksi siellä nyt on tullut seurakuntalaiseksi eräs nuorimies, joka jakaa 50 kpl kyseisiä kirjoja. - Jaa´a, jospa minulla onkin lapsi, josta en tiedä mitään. Tai vaikka kaikki isättömät lapset Suomessa kuvittelisitte, että täällähän teillä on ihan mukava iskä, kun paremmastakaan ei tietoa ole. Juankoski here I come, vai mitä lie kailottanut Tampereella joku laiha Leskinen vuonna 1973 kaverinaan mikä lie Mikko Alatalo. SENSUROITU. Tää tuli vahingossa. - Ei kai minua opettaja alakoulussakaan olisi uskonut, ellei olisi voinut asian tarkistaa, että luetussa aapisessa lasten vanhemmilla oli samat etunimet kuin minun äidilläni ja isälläni. Kun sukunimiä katsoin Uudesta suomalaisesta nimikirjasta, en tarkistamatta olisi uskonut minäkään. Petäjävedeltä on lähtöisin isän äidin puolelta tuleva Jussilan suku. Mutta eihän Veijosella voi olla tekemistä saman paikkakunnan kanssa. Teos kuitenkin vakuuttaa, että Veijonen on lähtöisin Petäjävedeltä ja Veijanen siitä naapurista, Korpilahdelta. Vaikka meillä ei varsinaisesti ole yhteyttä kirjassa nimien alkupaikaksi löytyneisiin Veijosiin kuin ehkä vahingon kautta, vahingon teki myös pappi Petäjävedellä, kun muutti vaarin nimeä Veijasesta Veijoseksi Korpilahdelta Petäjävedelle muutettaessa. Silloin vuonna 1936 virhe tapahtui, ja suvussa toiset elävät Veijasina ja toiset Veijosina. Oliko papin virhe Jumalan määräämä, että nimeni mukaisena viejänä saan seurakuntaa palvella? Isäni asuinpaikat voi tarkistaa Yrjö E. Jussilan "Jussilan suku" kirjan mummo Emilia Jussila-Veijosesta: asunut Korpilahdella ja Petäjävedellä. Ei sinne mitään Herran muistomerkkiä tule, vaan tiedetäänpä eräs juuri, mikä kasvatti minut. Muistomerkki Petäjävedellä jo on, ja ilmeisesti kirkoistakin jää muistoksi ainakin Petäjäveden vanha kirkko, tai se voidaan jopa rakentaa uudelleen museoksi. Ei kai tämä liity mitenkään siihen, että Antikristus lähtee Moskovasta ja rakennuttaa muistomerkkinsä Jerusalemiin kuten Rabinin kuollessa valehteli Lähi-Idän rauhan olevan oiva muistomerkki Rabinille?

4. 4. HEXIKON SOM LEXIKON - HENRIKSONIN TOTEUTUVA SATU - HYNTTYYT YHTEEN
Aprillimatkalla löysin jo mainitun kivan kirjan: Alf Henrikson: Hexikon som lexikon. En sagolik uppslagsbok från A till Ö. Koko kansan kirjakerhon kustantamana se on ilmestynyt suomeksi nimellä SUURI TARUKIRJA. Ja siitä mielenkiintoisin juuri NYT toteutuva "satu" on Mikaelista, jonka ilmestyttyä kuolleet nousevat ylösottoon! Kysymyshän on Danielin kirjan ja osittain Ilmestyskirjan kertomuksista, joten siksi tarukirjassakin nämä tarinat toteutuvat:
PÅ SVENSKA: DANIEL, "huvudperson i en biblisk bok som bär hans namn. ... Daniel vissa upplysningar om vad konungarna hade att vänta samt meddelade att till skulle den store frusten Mikael (Gorbatshov) uppträda, varefter många döda uppstå ur mullen till evigt liv." - PÅ FINSKA: "Herra antoi Danielille tietoja siitä, mitä kuninkailla olisi tulevaisuudessa odotettavissa sekä ilmoitti, että aikojen lopulla ilmestyisi suuri ruhtinas Mikael, ja sitten kuolleet nousisivat mullasta ikuiseen elämään." - Noin se tapahtuu, vaikka Henriksonkaan ei ymmärrä, että nyt ensimmäisessä ylösnousemuksessa Karitsan häihin pääsevien jälkeen runsaan tuhannen vuoden kuluttua on toinen ylösnousemus niinkuin papitkin haudoilla sanovat: Herra Jeesus on sinut herättävä viimeisenä päivänä. Ei missään tapauksessa pidä sallia pappien tulla manaamaan seurakuntalaisten haudoille ylösottoon pääsemättömyyttä! Siinä seuraavassa ylösnousemuksessa useimmat nousevatkin helvettiin tuomittavaksi, mutta vihan ajasta vielä löytyy niitä, jotka pääsevät taivaan puolelle. Kaikki vihan ajassa Kristususkossa olevat, ja Raamattu mainitsee erityisryhmänkin: marttyyrien täyden luvun täyttäjät.
Suuren tarukirjan suomentajat ovat jättäneet kokonaan pois Hexikonin Michael, Saint Michael. Metusalemin kohdalla suomentajat ovat jättäneet pois viittauksen Hanokiin eli Enokiin, joka juuri on esikuva seurakunnan ylösotosta, kuten nyt toteutunut pitkäikäinen sukukunta vuodesta 1914-1917 vetelee viimeisiään. Jokseenkin kaikille on epäselvää, että todellakin on kaksi Mikaelia. Arkkienkeli Michael, Miikael on Jumalan sotavoimien ylipäällikkö, ja kun Paholainen hyökkää omallaan nimi on ruhtinas Mikael. Taannoin vitsailin, mistä puuttuva i Gorbalta löytyy. Lähinnä tulkintaani perässä oleva suomalainen julkinen tulkinta on varsin kaukana, kun Meller seuraajineen puhuu Putinista Googina ja Googistakin niin, ettei hän olisi sama kuin Antikristus. Miten pitkä rako Melleristä perimmäiseen pistiäiseen? Ainakin tuhat kertaa junalla Helsingin ja Turun väliä.
HYNTTYYT YHTEEN. MTV3:n tvuutiset kertoi, että 2,5 miljoonaa kävijää MTV3 internetsivuilla kuukaudessa. Väittikö olevansa suosituinkin? Vaikka mittarinsa laskisi yhteen kaikkien sivujensa yhteiset latausmäärät, eri kävijöitä hyvinkin oli jopa 0,25 miljoonaa. Kävijämäärien ilmoittelussa voidaan tarkoituksellakin hämätä. Maan syrjityimpänä mediana meidän ei uskoisi yltävänkään kuin enintään tuhannesosaan. Mutta täällä ilmoitetaan eri kävijöiden määrä sentään jokseenkin kohdalleen, ja Jumala on apunamme ja te teette niin hyvin, että saatamme yltää vielä uskomattomaan miljoonan suomalaisen johdattamiseen vihan ajan kauhuja pakoon. "Hynttyyt yhteen" eli tätä kautta seurakunta lähtee Ylkänsä luo. MTV3:n helluntaikirkollinen uutistenlukija Keijo Leppänen sen nimisellä kappaleella esikoiskirjassaan tarkoittaa, että kaikki kristityn nimellä olevat henkilöt lyöttäytyisivät yhteen, kuten portto juuri rakentuu. Ristin Voitossa Onni Haapala on suhtautunut varauksella Leppäsen ajatuksiin. - SAUNALAHDEN UUTINEN: Saunalahti.fi-portaali ylitti maaliskuussa 3,5 miljoonan käynnin rajan. Kasvua helmikuusta oli yli 10 prosenttia. Palveluun tehtiin maaliskuun aikana 3.682.767 käyntiä. Saunalahden portaali nousi Suomen toiseksi suosituimmaksi www-palveluksi viime joulukuussa, jolloin se ohitti käyttömäärissä MTV3 Internetin ja Ihmemaan Haun. - Keitä olette nics ja nacs.nic.fi, kun jatkuvasti viihdytte sivuillani?

3. 4. HEIL HUMPPAA, MEIL HÄÄMARSSI - RAUHATON ISLAM - HIENO BUSSI - ASEENA SUUN HENKÄYS
ORTODOKSI VAI LUTERILAINEN? Lappeenrannassa on voinut nyt vertailla, kumpi olisi mieluummin, ortodoksi vai luterilainen. Ortodoksi, Rafael Saarentaa saa kyytiä eilisessä Kaakkois-Suomen Sanomissa luterilaiselta, rovasti Matti J. Kuroselta. Kuronen kehuu Imatran luterilaisia tangohartauksia ja valittaa, mikä häntä taannoin estikään innostumasta Heikki Hietamiehen ehdotukseen humppahartauksista. Koston kevät-teoksen tuloa teatteriin syksyllä Kuronen kehuu myös. Ilmeisesti Saarentaa on ollut sillä linjalla, että yhtä hömppää luterilainen kirkko ja että esimerkiksi Aarno Karimon siniset kertomukset Lappeenrannan tapahtumista vuodelta 1918 ovat lähempänä totuutta kuin punaisten Marko Tikan "puolueeton" esitys. Seurakunnan valinta tässäkin on esimerkillinen: Kiitos, emme kumpaakaan. Karitsan häihin vain tanssimatta mennään. - RAUHATON ISLAM. Islam on suomeksi pelastus. "Ja meidän on pakko heti kirjoittaa kaikkien Raamatusta lukemiemme ihmekertomusten otsakkeeksi ´Satuja´." Niin kirjoittaa Lordi Headley "Heräämiseni Islamiin" kirjasensa (1914) ensimmäisen luvun, "Islamin rauha", alussa. Voisi luulla, että suomalaiset ovat heränneet Islamiin! Arafat heitä johtaa ja Islamin rauhaa odottavat ja kai saavatkin syyskuussa 2000. Koston syksyä, vaikka tätä jo keväällä opetin. Vain seurakunnalla on Pelastaja, ja Hän tulee ajallaan eikä viivyttele.
BUSSI NAURATTI. En jaksa nauraa jälkikäteen bussilakon loppumisen ajankohdan tietämisestä. Hieman hymyilyttää, kun muistelen, miten helluntaikirkossa kävi englanninkielinen exodustyön tekijä, ja kun hän ei osannut pitää naamaansa peruslukemilla busseista puhuessaan, muita paitsi minua ei hymyilyttänyt lainkaan. Niin ollaan teennäisiä tai kieltä taitamattomia. Onneksi sentään kaltaisiani hauskoja tyyppejä löytyy ulkomailta. Pussista en voi olla pitämättä, kun kanavan varrella asunkin. - Syntymäkaupunkiani haluan suojella vielä ylösoton jälkeenkin: Muistakaa tyhjentää Tampere esimerkiksi ajankohdaksi 2. 12. 2000, jos 9 kk aiemmin 69 vuotta täyttänyt Gorba tulee ja syrjäyttää Putinin! Älkääkö olko niin typeriä kuin maailma, joka luulee, ettei Antikristus toteuta Putinin kertomia senhän hän juuri tekee, vaikka valehtelee! Ainoassa runossani Saatana jo hävisi taistelun Raamatun mainitseman 80 vuoden merkityksestä. Eihän Suomi katoa vaan Saatanan petovaltio ja tarkalleen siten, että kannattaa katsoa 80 vuotta Leninin hautaamattomuudesta, ajankohdasta 21. 1. 1924. Eli 21. 1. 2004 Gorbakin tuntee perustuksensa jo käyvän "enintään" ikäänsä, ja sota Harmagedonilla huipentuu. Varsin tarkalleen neljän vuoden päästä Herra on voittanut taistelun suunsa henkäyksellä. Vihan ajassa on vaikea tulla uskoon, mutta parhaiten tulee heti ylösoton jälkeen itkettäessä kadonneiden "kahelien" perään. Ja pitäkääkin uskonne, että tapaamme tuhat vuotta myöhemmin taivaassa! Ja tämähän on kirjoitettu niille, jotka myöhästyvät lukemisessa. Kertokaa tutuillennekin, että seurakunta on täällä ja seuraten pelastuu! - MUUTTAAKO IHMINEN, ja mihin suuntaan? Seurakunta lähtee ylöspäin! - Renegades Cadillacineen on tulossa Suomeen Iltalehden mukaan. Minua ei saada siihen konserttiin, ellen sitten lähde sinne kertomaan, että täälläkin voi kuunnella. Toki hyödynnän vanhan Beatles- ym. tietoni ja pakotan Lennoninkin laulamaan uusin sanoin.

2. 4. PUTIN JA SYLVESTER - SEINIÄ PÄIN - PIA, VUODEN TYTTÖ - KIRKON HUONO ETELÄ-SAIMAA
Puti, Puti, Puti. Lentosuukko kirjoitusvirhettä etsivälle. Poskelle, eikä "Lappeenrantaan", kuten E-S aprillipilankin Putin. Kun Piru lukee Raamattua omalla tavallaan, voimme mekin alkaa väännellä Tipu, Tipu, Tipu. Ja vaikka Tipi, et kuitenkaan se oikea Ankka. Ja Tipin vastakohdanhan kaikki tuntevat. Se on Sylvester. Kirjallisuudessakin usein toistettu tarkoittamaan kalenterivuoden viimeistä päivää, 31. 12., mikä on Sylvesterin nimipäivä. Ja niinkuin olen järkevämmilläkin tavoilla yrittänyt vakuuttaa, aprillista on tänä vuonna kuten juutalaiskalenterissa vain puoli vuotta oikeaan vuoden ja nyt samalla vuosituhannen vaihdokseen. Ajankohtaan, minkä tienoille edelleenkin näyttäisi osuvan Jerusalemin valerauha ja seurakunnan ylösotto!
PÄIN SEINIÄ, SEINIÄ PÄIN! Olen jättänyt mainitsematta, että 18. 3. sain seuraavan sähköpostin: "Hei. Opettele kirjoittamaan. Toisekseen, sinä olet idiootti. T: Jake." Sähköposti tuli otsikolla "Syöksy seinään", ja lähettäjän sukunimen paikalla oli pelkkä K. Vastaukseni lähettäjälle oli, kopioin lähetetyistä: "Kaikki haukkumiset suoraan Veijoselle, mieluiten nimellä kuten eilinenkin pimeä, jotta tiedän ketä ja mistä hoitaa. Siis en suosittele esimerkiksi auton rattiin. ----- Ursprungligt meddelande ----- Från: Jake K Till: Skickat: Saturday, March 18, 2000 1:39 PM Ämne: Syöksy seinään." - Aika rajua! En kuitenkaan nimittänyt takaisin idiootiksi vaan annoin varoituksen: älä käy auton rattiin (ettet ajaisi seinään). - Lapsuuteni mielikirja oli "Vinski ja Vinsentti", jossa Vinskillä oli näkymättömyyspulveria, ja näkyväksi ja näkymättömäksi tulolle oli hokemakin: Päin seiniä, seiniä päin. Uudessa ruumiissa Jeesuskin pystyi kulkemaan seinien läpi. Mutta joudun nyt korjaamaan aiempaa uutista. Tulipalo Tampereella ei ollutkaan siinä Lapinniemen kylpylän edessä, missä itse olin ollut vaan saman korttelin vastakkaisella puolella. Alanko kenties väittää, että olen käynyt aprillina Tampereella Petsamossa ja joku on ajanut seinään samassa korttelissa? Niin juuri! Minä pysäköin autoni kauniisti talon eteen. Poliisilta voitte kysyä, mihin päätyi samoihin aikoihin Tampereella huumekännissä pitkin jalkakäytäviäkin autollaan ajanut mies. Lehdet eivät kertoneet, mutta hän todella törmäsi autollaan seinään ja samassa korttelissa sen toiselle puolen! Vielä en tiedä, vaikka Jake K. olisi ollut ratissa! Älkää aukoko päätänne Veijoselle tai hänen Elävälle Jumalalleen, please! Aamulehden uutinen aprillina 2000:
KUVA: Uutinen seinää päin ajamisesta aprillina 2000 Tampereella.
PIA, VUODEN TYTTÖ. Is there anybody going to listen to my story? Eli onko siellä ketään tulossa kuuntelemaan minun tarinaani, kysyy Jumala täällä. Ja koska valintansa olen, minun elämänikin kautta Hän todistaa itseään ja asiaansa. Ja onneksi tositarinoilla aina on muitakin todistajia. Ja tämäkin tarina jäisi kertomatta, ellei se todistaisi Herran paluuta vuonna 2000 Veijosen elämässä! - The Beatlesin TYTTÖ-kappaleen levytti suomeksi Kai Hyttinen. Nuoremmat tyttöset tuskin tuntevatkaan, ellen kerro, että "Samaa sukua eri maata" tv-ohjelman Esko, joka juuri huomasikin tehneensä pojan eräälle tytölle jo 1960-luvulla. Nytkö kerron omat tyttöni? Mustasukkaiset miehet tulevat lukemaan Veijosen tosia kertomuksia nähdäkseen, onkohan sitä maattu hänenkin vaimonsa kanssa. Hyvä on. Tunnustan. En muista yhtään nimeäkään! Allakasta löytyy satoja tytön nimiä, mutta Ilmestyskirja kertoo: PIAN JEESUS TULEE. Silmänräpäystä nopeampi tapahtuma, mutta itse tapahtuma tulee siten, että sana PIAN tarkoittaa vuotta 2000! En itsekään uskonut Tukholman profeetan profetiaan ennenkuin huomasin, että silloin harvoin kuin autoni oli hajonnut matkalle, se oli osunut kolmesti kuutostiellä kuten profetiassa Kymijoen rantaan! Ja Piat ainakin uskovat, että ovat olleet elämässäni ihastukseni kohteita paljon aikaisemmin kuin nyt nimikkovuotenaan. TYTTÖ nimeltä PIA on PIAN-sanaa vastaava vuoden 2000 tyttö! Jos kerran itse tunnustan, voinette uskoa, että elämässäni oli vain viisi ihastusta. Viimeisimpänä Sinä, rakas lukijani, jolle ikuisesti jakelen miljoona ruusua. Tietenkin ainoa vaimoni. Sen lisäksi taannoin kolme tyttöä, ja heidän kaikkien nimi oli tai on Pia. Ensimmäinen alaluokilla Pia tyttönimeltään Vuorenmaa Petsamosta. Toinen Pia Impilinnasta. Ja kun sen Pian tuntemani mies törmäsi Tampereella autollaan niin, että kuoli silmänräpäyksessä, en mennyt sekaisin Marista vaan Piasta. Ja nähtävästi vain sitä varten, että tässä on kolmen Pian todistuksella: PIAN JEESUS TULEE!
KIRKKO JA E-S PALAVAT YHDESSÄ. Taannoin mainitsin kirjoittaneeni E-S:n internetjuttutupaan "Kirkkoon sopii kaikki paitsi Kristus", niinkuin asia käytännössä on. Paperinen lehti kuitenkin julistaa valikoituja mielipiteitä sanomani päinvastaisesti. Esimerkki tältä päivältä: Lehdessä mielipide, että kirkkoon sopii vain hyvä. Eikä vain pahana vaan pahimpana arkkipiispallisesti E-S on nähnyt minut, koskapa esitetyn mukaisesti poisti seurakunnalliset maksullisetkin tekstimme jo 1996 kokonaan. Rahallakaan ei saa kirkon Etelä-Saimaaseen seurakunnallista hyvää! Kehtaavat siellä julistaakin seurakunnan olevan luonnollinen osa yhteiskuntaa, kun poistivat seurakunnan lehdestäänkin perusteellisesti! Kirkko on luonnollinen osa Etelä-Saimaata, ja molemmat ovat kohta vainaita! PIAN, niinkuin raamatullinen kuvanikin esittää.

1. 4. NAURETAANKO APRILLINA? - HALAAMME YHDESSÄ SAAMELAISIA - APRILLIPILOJA
Olen teoriassa 2000 vuotta ennaltatiennyt, että Jumalan luomalla maan äärellä ja sen ajan lopussa on ei vain morsiamen tai porton kuva, jonka nimikin on maan ääret, Finland, vaan että vierellään on myös samaan aikaan vuonna 1917 syntynyt peto. Vastakkaisella puolella taas Hyvä Jumala panee niikuin ukko-Nooa Veijonenkin välillä liikaakin innostuu. "Pirun kouluun Ouluun" on vanha sanonta. Perämeren "hiusraja" osuu Ouluun ja Capillus oli jo mainittukin toisessa päässä Suomea tässä suunnassa. Fakseissani maailmalle mukavimpana melodianakin pidän täältä suoraan Oulun Kaleva lehteen, numero 08-5377195. Aprillipäiväksi siihen suunnattu vapaasti julkaistavissa kaikkialla: HUUMORILLA Venäjän konsulaatin tuloon Lappeenrantaan voi suhtautua myös huumorilla kuten internetissä wwnet.fi/users/veijone/. Tosin asian esittäminen siten ei kortsulaatin tuojia miellytä. Eikä ole tarviskaan Kanavansuusta päin Viipuriin panna. Kiitos käynnistä Asuntomessuilla 1999 myös minun kaupunginjohtajaa ja piispoja vastaan pistelevän puolesta. Ja hyvää aprillia! - Viipuri postikorttikokoelmaani en ilman "Saatanan hyvää", persläven suuntaista opetusta olisi osannut tallettaa Jumalan valtakuntaan, jonka tuloa vastaan kaikki luterilaiset Suomessa niin kovasti rukoilevat. Oikean ryssän Viipuri-kortin käytölle tuli sitten kuukauden jatkoaika. Koko huhtikuu on tietenkin yhtä aprillia kuten kuukauden ulkomaisissa nimissä. Tämä oli vaihteeksi omaa järkeilyäni. Ei taida Herrakaan montaa kertaa päivässä herätellä siemenineen pitäähän ihmisen nukkuakin ja jotakin omalla päälläänkin tehdä. (Kirjoitettu 26. 3. ennen tietoa Venäjän vaalien tuloksesta.)
HALONEN HALASI SAAMELAISIA. Olikohan Lapin jäillä railoja? Tosiasiassa itsekin olisin aloittanut Suomi-neidon halaamisen Lapin saamelaisista tai juuri ennen Halostahan jo heitin sinne poskelle pusun. Eikä vielä ole todistettu, kumpi pää on kumpi pää Haloselle täällä alhaalla. Hänhän ei ole hyväksynyt kirkon tarjousta tulla vihityksi tuhon omaksi Paarman toimesta. Eikä kai kannata sellaisia vähemmistöjen etuja, että HIV-potilaat saavat syljeskellä vertaan sairaanhoitajien päälle. Niin ainakin tässä opetan, jos vaikka Rannan Jussi kehottaisi lukemaan mieluummin täältä kuin arkkipiispan päiväkirjasta. Tosin Halosen toimiminen tarkalleen kuukauden viiveellä saa minut palkäämään pahinta. "Päitä vadille" naureskeli MTV3 22.00 urheilutoimituskin luulemansa mukaan minulle kuin Johannes Kastajan päälle. Sanokoot Ahon kannattajat mitä tahansa, Halonen pääsee hyvään asemaan Jumalan valtakunnassa, kunhan laittaa viralta Jukka Paarman ja seuraa minua! Johannes Kastajan kohtaloa ei enää tarvitse toistaa vaan sitä parodioi varsinaisesti Gorba, vaikka Putin nyt oli kuin sijaisena Johannes KOSTAJALLE tarkaleen puoli vuotta ennen oikeata vuosituhannen vaihdetta ydinaseineen kostamisella pelotellen. Kuinkahan Tarja Halonen voisi välttyä halaamasta Putinia tai Gorbaa? Ehkäpä Halonen on jo nyt kiinnostunut teksteistäni! - Kävi niinkin, että kun tänne laskettiin 800 aktiivista lukijaa, Halonen järjesti 800 kannattajalleen juhlat presidentin linnassa. Ja yhtä juhlaahan meillä pian onkin. Kella löysi Perkeleen tappamia lahkolaisia jo tuhat, ja Matti J. Kuronen nimitti moraalittomaksi sitä, että kaadetaan tuhat eri naista sänkyyn elämän aikana. Saatanan tyhmäähän se on. Kunnon mies tekee tuhat kertaa paremmin ja jakelee ikuisesti miljoona ruusua päivässä. Pelastuva Suomi-neito voi olla tarkalleenkin niin ihana. Ja miehet voivat yrittää hankkia omaa milliään kokoon, jotta täyttyy 2000.000. vieras Tykkimäen huvipuistossa osumani vaade.
APRILLIPILAT. Etelä-Saimaa aprillasi, että Putin tulee tänään Lappeenrantaan. Liekö käynyt ottamassa oppia huumorille täältä? Tamperelainen kertoi, että ydinvoimala rakennetaan Tampereelle syntymäkotini viereen ellei sitten Näsinneulan kupeelle. Aamulehdessä ei näkynyt kuin 50 vuotta vanha pila, että lentävä lautanen oli laskeutunut Tampereen lentokentälle. Saatanan aprillin paljastus yhteenvetona: Putinin ydinvoimat eivät ehdi päällemme olivat Herran pilvet sitten millaisia aluksia tai millaista enkelien kainalossa lentämistä tahansa. Raamatun mukaan Jumalan enkelit keräävät silmänräpäyksessä ylösnousemusruumiiksi muuttuvat kehomme hääjuhlaan, josta siis palataan maan päälle 1335 päivän jälkeen..

31. 3. SANKARIT OVAT JUMALAN - PAPIT TAPPOIVAT KRISTUKSEN TIETÄMÄTTÖMYYTTÄÄN - RAILO
Sinä voit olla sankari! Älä seuraa ulkopuolisena vaan tositarkoituksella! Vastustajia kyllä riittää, mutta täällä olemme me, sankarit! Jos pitää peiliin katsoa niin sitten sinne: personal.inet.fi/koti/lauri/ind98c.htm. Ala-arvoiseksi sanottu FINGIRL nyt sielläkin turvassa. Ihana, kaunis, pelastuva Suomi-neito. Inetin tapa pitää Lauritsalassa "rumia" piirtelevän pojan salaiset kansiot kaikkien vapaasti tutkittavana poikkeaa kai useimpien muiden palvelimien tavasta. Enää viisi päivää oikeaan kuukauden vaihdokseen. Saatanan aprilli porton osalta on jo paljastettu. Kuka onkaan seuraava?
NIIN ALHAALLA EI KENKÄÄN KULJE, kuin täällä Veijonen, sanovat nyt samat henkilöt, jotka ennen jatkoivat laulaenkin: ETTEI SIELLÄ JEESUS OIS. TIETÄMÄTTÖMYYS oli syy Kristuksen murhaankin. "Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät." Tietämättömyyttä vastaan seurakunnassa on toimittava ja maan alhaisimmistakin paikoista sielut Herralle etsittävä. Palaute: No tajusin minäkin. Vadelman poimintaa harrastaessani viime kesänä, huomasin kuinka nöyrä tulisi ihmisen olla...mitä enemmän kyykyssä olin sen paremmin sain vadelmia. Hyvää kevään jatkoa koko perheelle!
RAILO. Halosen halkeamastakin Joutsenon yhteydessä puhuin jo ennen kuin huomattiin Joutsenon merkitys Jumalan luomalla kartalla. Mainitun Inhan kirjan ostin osuvasti Joutsenon työttömien ruokalasta. Ja nyt kun kirjastokaapelin jäsenenä saan sieltä aiheettomia syytöksiä häirinnästä myytillä portto pedon selässä vai morsian Herran sylissä muka kenties suomalaisessakin kirjallisuudessa eikä vain Raamatussa, löysin Imatrankosken kirpputorin kympin hyllystä kirjan: Eino Railo: Valittu kansa ja luvattu maa. Kertomus suomalaisista. WSOY 1944. Siinä minulle lukemista koko aprilliksi. Sitä hyvää Sinullekin!

30. 3. SEURAKUNTA PÄRJÄÄ OMILLAAN - SAVOLA JOHTAA KIRKKOKUNNISSA
Heti kun raamatullinen kuvani todisti Paarman vain peräpään pistiäiseksi, parhaimpana kirkkokunnissa mukana olevana yhteistyökumppaninani pitämäni helluntailainen Reino Savola ilmoitti poistavansa viimeisenkin linkin tänne. Savola toimii erään helluntaikirkon vanhimmistossakin, joten hänellä on velvollisuutensa. Helluntaikirkkokin ymmärsi, että toki siinäkin on omat takapään heikkoutensa. 25. 3. uutiseni mukaan Mauno Viinikkala, ja sen nimen Savolakin lähtiessään mainitsi. Eräs helluntailainen lähetyssaarnaaja minulle taannoin sanoi, että Valtter Luoto ja Kai Antturi. Onhan siinäkin jonkinlaista kolminaisuutta. Kai Antturi oli ehkä saanut käsiinsä vuoden 1995 kirjanikin, missä mainitaan kuten 14. 3. uutisessani "venäläisten arvostama helluntailaisjohtaja". Nimihän oli oikeutettu siitä, että Antturi ryhtyi nimittämään julkisesti harhaoppiseksi sitä ev. lut. kirkkoherraa, joka oikein tiesi, että Venäjältä peto tulee, vaikka aikaa arvelikin väärin. Joskus 1995 Antturi taisi käydä Lappeenrannassa paukuttamassa, että hänhän ensimmäisenä tappaisi erään venäläisen helluntailaisen uskonystävänsä, jos sota tulisi, se venäläinen kun on niin lihavakin, ja samalla Antturi taisi tunnistaa Veijosen kuulijoiden joukossa! Naurakaa! Eivät kirkkokunnat ole mukana monille viimeisille tarkoitetussa herätyksessä vaan meillä on ilo toimia ihan puhtaalta pöydältä vain keskenämme. Jääkööt ylösotosta ammuskelemaan toisiaan kirkolliset uskonveljet. Taas naurattaa minuakin. Aika läski olen, kun näytän joutuvan ja pystyvän YKSIN johtamaan tämän maan tyttäret Herran luokse! Silloin ihan kuin Niilo Yli-Vainion lempeä ääni olisi kuulunut jostakin kaukaa, ettet nyt sentään aivan yksin.
SAVOLA JOHTAA KIRKKOKUNNISSA. Kuten taannoin vitsailin ja Savolasta pelkäsin, hän nyt ajautui lihapullaksi. Yritti mennä seurakunnan ykkösen ohitse. Olen sanonut, että hän internetissä on ykkösenä kirkkokunnista. Ja Keijo Lindeman vakuuttaa, että kirkkokunnistakin pelastuvat viiden viisaan morsiusneidon kaltaiset. Morsian olemme me.

29. 3. YLÄTYYLIN KIELENKÄYTTÖÖN: FINNAIR - KUINKAS SITTEN KÄVITTEKÄÄN? - JUNA JUSTIINSA
Väitän edelleen, ettei asiani olisi mennyt kunnolla perille, ellen olisi käyttänyt tarkoituksellisesti alatyyliä, josta muutama närkästyi. Ei kukaan muu ole voinutkaan saada Jumalan siementä noin kohdalleen kuin täällä 27. 3. kerrotun mukaisesti sain. Miten sen voisi kertoakaan toisin? Mutta kun eilen jäin siihen, että mustat pilvet idästä olivat jo Yli-Vainion näky, minkä olin osannut valita ainoaksi eteenpäinkin kuvitettavaksi asiaksi, jälleen tarkalleen aiheesta jatkaa maallinenkin asiantuntija, suomalainen lentoyhtiö FINNAIR. Se on nähnyt pilvet Pietari-lennoille taivaalla. Päivän Etelä-Saimaan pääuutinen: "Finnair lopettaa Pietari-lennot Lappeenrannasta toistaiseksi. Vuorot palautetaan, jos Venäjän talous elpyy ja matkustajamäärät kasvavat."
KUINKAS KÄVITTE? Tässä mittari 2:ssa on kahden kuukauden pääsivulla käynnit. Vertailukohteena mittari 1 eli edellisen kuukauden käynnit. Tälle kuulle osui käyntejä vähentäen hiihtoloma ja mittarihäiriö kesäaikaan siirryttäessä. Jonkin verran enemmän kierrettiin pääsivua http://wwnet.fi/users/veijone/. Esimerkiksi 27. 3.: pääsivulla vain 106 eri kävijää, vaikka uutissivulla 152. Luvut verraten: sivunlataukset 9008/4621, 1-2 kertaa käyneet 5082/2743, 3-4 kertaa käyneet 796/418, 5-6 kertaa käyneet 86/48, enemmän käyneitä 82/38. Tämä uutinen ei tarvitse kiinnostaa muita kuin itseäni. Ei uusi mittarikaan tunnista eri kävijöitä oikein vaan eri tunnuksilla käy sama henkilö ilmeisesti tiuhempaakin kuin viimeksi arvioin. Tämän kuukauden todellisten lukijoideni määrää arvioin tietojen pohjalta seuraavasti: Vaikka mittari näyttää kahdessa kuukaudessa käyneen 5082 eri henkilöä, todellinen määrä lienee noin 2500. Tässä kuussa saattoi tulla siis edelliseen noin 1500 kävijään 1000 uutta kävijää, mikä olisi mukava lisäysvauhti. Runsaiten uusia lukijoita tulee juuri parhaillaan, mikä sekin on hyvä merkki. Tervetuloa naureskelemaan vaikka SUOMI-NEITO, "portto pedon selässä" vai "morsian Herran sylissä" piirrokselleni ( - IN ENGLISH: Biblical picture about God´s Finland girl! I live on Saima kanal in Lappeenranta. Finland´s pope in Abo. Please follow me!) ainahan edellisissäkin voi olla niitä, jotka saavat tarpeekseen totuudesta syöksyen Turun tuomiokirkkoon. Iloitsenkin eniten järkevistä naisista sivuillani. PUSU! Ja se lentää niin hitaasti, että ehtii väistää. Väistää ainakin hän, joka sanoi: hullu, korjaisit edes kirjoitusvirheesi. Toisella kerralla kirjoitusvirheitäni korjailemaan tullessaan lähetänkin pusuni hänelle nopeammalla vauhdilla. - Kerran viikossa kävijöitä oli viime kuussa noin 500 ja nytkö noin 800? - Tiedän prikulleen niinkuin Isä Jumala minut 26. 3. yöllä herättäessään, että jätkä-Veijonen, olet tehnyt hyvin, vaikka tiukkapipoiset päähän ampuisivat. Jumala pitää juuri siitä synnyttämästäsi "aprillikuvasta", ja se tuo paljon lukijoita ja kauniita tyttösiä taivaaseen. Kumma, jos pojat haluavat mennä Turkuun ja jäädä lentokoneesta, jonka Jumala tarjoaa! HERRAN AIR VALMIINA! Onks Mikkeliin mänijöitä?

28. 3. KUVA SUOMESTA HERRAN SYLISSÄ - YHTÄ NAIMISTA - NIILO YLI-VAINIO - GOLANILTA EGYPTIINI
Herran viimeinen totinen yritys pelastaa kaunis Suomi-neitonsa on osoittautunut tulevan niin mahtavalla huumorilla, että liekö esimerkiksi vakavamielinen Paarma kauaa hengissäkään? Ainakin paavi saa räjähdyksen päähänsä ydinpommin voimalla Ilmestyskirjan mukaan. Ei taida Suomen Turku päästä sen vähemmällä. Kirjasto-kaapelissa kyselen, eikö Portto pedon selässä piirrokseni mukaista löydy mistään vanhoista suomalaisista myyteistä, johan se Raamatun ilmoitus pilkulleen toteutuu Suomessa. Perämeri ja Suomenlahti halaa Suomi-morsianta ja portto-Suomi ratsastaa itänaapurin selässä. Tarkan totuuden löytämisessä aina auttaa täydellisen pimeyden vastakohdan miettiminen. Elämässäni Saatana on saattanut yrittää häiritä tuollaisen raamatullisen kuvan synnyttämistä. - NAIMISLIITTO. Raamatun mukaan puolisoiden ruumiit eivät ole omassa vaan toisen puoliskon käytössä. Seurakunnan käsitys on tullut selväksi ja vastakohtaista tarjontaa tulee kaikkialta. Parhaaseen katseluaikaan TV:stäkin Salatut elämät nyt jo murhajuttuineen. Kirkolle abortitkin sopivat, ja niinhän se pitääkin, koska se nyt keskeytetään. Voitto Huotari on Etelä-Saimaassa kalastellut naisia kirkkoon moittimalla miehiä. En ala luomaan kuvaa, että kaikki miehet ovat petoja vaan toivon, että lukijoideni avioelämä on parempaa kuin keskimäärin kirkossa. Kukaan ei antanut palautetta pääsivulla olleesta ja Mon amour sivulla jatkuvasta "naimismusiikista". Tiedä sitten, oliko siitä yksinäisillekin iloa. Päätarkoitus oli kiinnittää huomio siihen, että Ylkä-Kristus tulee eikä meinaa. Antakaa puolisollenne anteeksi, jos hän nyt jättää vähemmälle teidät ja keskittyy olemaan valmis Kristukselle. Yksi palaute on tullut, jossa on mustasukkaisesti sekoiltu, että minä olisin tulossa.
NIILO YLI-VAINION PARANTUMISKOKOUS. Siirretty uutisista omalle sivulleen. NIILO YLI-VAINIO oli tänään TV2:n ohjelmassa. Ja olikin hyvää dokumenttia kielilläpuhumisineenkin, jolloin itsekin heti innostuin puhumaan kieltä, jota en osaa. Haluatko yrittää? Ja kuuntelekin kielilläpuhumista tai englanninkielistä rukousta, kun haluat parantua fyysisesti TÄSSÄ JA NYT! On tuo Yli-Vainio hyvä työtoveri vielä kuoltuaankin! - Piirtämäni Suomi-kuva ei ollut taideteos. Niin ei myöskään ainoa maalaamani taulu, joka kuvasi Niilo Yli-Vainion kertomaa, että kun mustat pilvet tulevat idästä, on viimeinen herätys, ja sen jälkeen tulee sellaista, mitä ei soisi tulevan. Niilo Yli-Vainio vuosisadan henkilöissäni osoittaa, että hänen tulkintansa Herran paluustakin oli jokseenkin sama kuin minun. Mustiksi pilviksi idästä näytän jo voivan tulkita vastustamani Venäjän konsulaatin tulon Lappeenrantaan.
GOLANILTA EGYPTIINI. LAPPEENRANTA 9 (km) kylttikin löytyy Mustolasta kuten Jerusalemista Beetlehemiin. Ja Seurakunnan tiedotuskeskus on tässä suunnassa kuten KYM 2000 puhelinluettelostakin löytyy: Sulkutie. Ja numerollehan on naurettu jo pitkään. Tarkkaan ovat kaupungin herrat mitanneet, että pelkkää ykköstä, vaikka neljäs, Uuno-kissamme ykkönen jätetään mainitsematta osoitteissa. Uuno Turhapuro Veijonen, naurakaa, mutta kertokaa Veskullekin, että hän on syntynyt päivälleen 10 vuotta ennen minua ja Elvis 10 vuotta ennen häntä. Parhaat, mutta paras on Herra selässäni. No niin päin Hän näytti olevan kauniin Suomi-neitonsa kimpussakin. Kirjasto-kaapeliin laitoin toisessa viestissä vahingossa "peto porton selässä", mikä on virheellinen ilmaus, mutta tavallaan totta sekin. Koko petollinen Helsinkikin panee Aurajokeen päin ja Ryssä jo kortsulaattia täältä Viipuriin samalla kun koko Perkele on Suomen selässä, jos vittu olisi Turussa. - Joku väitti minulle, että olen asunut Imatralla, vaikken tiennyt asiasta kuin että olin saattanut vuokrata postilokeron työpaikan osoitteella. Vasta kävin Imatran kierrätyskeskuksessa Vuoksenniskalla, kun paikalle sattui mukavasti vanha pariskunta, joka kauppasi edullisesti Waltarin kirjojakin. Paljoin kirjain tekemisellä ei ole loppua, sanoi Raamatun Saarnaaja, ja ongelma noiden kirjojen kanssa voi tullakin. Ei Waltari Sinuhe egyptiläisineen niin paha nimi luulisi olevan säilytettäväksi tulevillekin suomalaisille. Valitettavasti tässä nyt säilyy myös nimi Putin, joka siis olikin rajan takana Svetogorskissa viime viikolla kuin minä rajan tällä puolen. Sorry vaan pojat, mutten käy tutkimaan, tuleeko klitoris sanasta Golan tai kääntäen kuten Kalervo Syväntö väittää heprean olevan lähtöisin suomenkielestä. - Kun "persuksiini alettiin työntää hirsipuuta", se oli liikaa. Ylämaalle pystytettiin taannoin rikollisesti hirsipuu ehkä kunnanjohtajalle, ja ihmettelin, miten Etelä-Saimaakin osasi sitä olla heti kuvaamassa. Sillä ei ole ennaltatietämisen taitoja kuten minulla vaan on halunnut tehdä ennaltatietäjästä lopun kuten mielipidekirjoituksistani tekikin törmäten paskoineen "Mustolan sulkuun", uutinen 25. 3. Eivät ole vieläkään Ylämaalla luopuneet egyptimäisistä ajatuksista rakentaa sinne pyramideja. "Kairo" (Egyptin pääkaupunki) muuten oli nimeltään kahvila, minkä paikalle perustin kokeeksi Keräilytukku-yritykseni 1990-luvun alussa. Ja sinne nykyiseen yörenkiinhän lentää, jos hyppää Lauritsalan kirkon "hyppyristä." Outoja juttuja, mutta tutkin nyt vähän kaikkea, koska järkeviäkin Herran tuloa vuonna 2000 todistavia "sattumia" on osunut liikaa ja vain yhdelle miehelle, minulle! - Markku Andersson tuolillaan, mutta tuoleilta pian nousevat monet! Lähtijöitä internetruudun äärestäkin on ylivoimaisesti eniten Suomessa, koska muuallahan samaan aikaan katsotaan toisenlaisia naisenkuvia ja ehkä TV:stäkin Sydneyn olympialaisia. Jos tästä nyt joku keksii tallettaa maan alle omalla nimellään pornoa, tiedä vaikka Ylämaalle vielä pystytämmekin typeryyden pylvään tai pyramidinkin nimineen. Hauskaa olla pitää ja Saatanan kustannuksella!

27. 3. MONTA PANIJAA PERSUKSIIN - PAAVI EI TUNNE NAURUMUURIA - CLINTONKIN NAISEN LEIKKAISI
Jumala herätti minut eilen klo 02.30 omaan laukeamiseensa! Ja kysyy, millaiselta tuntuu, kun räjähtää päässä! Luoja itse siis pääsi hekuman huipulle, ja mietin kirkkoa tappajana. Kelloni olivat vanhassa viisarissa, joten uusi oli 03.30. Vaikka untani, heräsin, ja menin tämän kirjoitettuani uudelleen nukkumaan. Arvaatte, etten saanut unta. Klo 03, uuden ajan mukaan 04 tulen jatkamaan, että olen aina tiennyt, että olet ihmisen Luoja ja hyvää työtä tehnyt. Eikä näin hyvää tarinaakaan pysty luomaan yks Veijonen vaan. MONTA PANIJAA PERSUKSIIN. "Eksä tois mulle kumia", on seuraava itseni ulkopuolelta tuleva ajatus. Olenkin joutunut valvomaan, ja mikäli tässä on siksi epäraamatullisia kohtia, pyyhin pois. Tosiasiassa kirkko on aina hingannut Jumalan Sanaa kumilla. Selvä Raamatun totuus, että kirkko on portto on salattu tai väännetty sellaiseksi, että portto olen minä, joka "vitussa" olevaa Jumalan Sanaa jaan. Mustolan sulku tulee ensi vuosituhannella olemaan todella suuri nähtävyys tässä tulevan kaupungintalon kupeessa. Historiaan jää ikuisiksi ajoiksi, että paskan pano ylhäältä pysähtyi siihen Mustolan sulkuun. Muistetaan myös nimet: Suomen kirkon arkkipiispana oli Jukka Paarma. Virallisena apulaisena Mikkelin piispa Voitto Huotari. Ja milloin nämäkin esteellisiä olivat, sai kaupunginjohtaja Markku Andersson vuoron asetella kortsua kanavansuussa. Kaikki suomalaiset muistavat myös, että siellä oli asuntomessut vuonna 1999, ja Veijonen oli vain Mustolan alapuolinen ykkönen, joka messutkin olisi voinut tietää jo tuhat vuotta sitten.
ITKUMUURI JA NAURUMUURI En ehdi tutkia kaikkien vastakohtieni lähes päivittäisiä vastakohtaisia puuhia. Mutta kun paavi vei lappusensa eilen Jerusalemin Itkumuurille kivenrakoon, kävin minäkin katsomassa Mustolan sulun sulkujen väliä. Pelastusrengas näkyi. Niinkuin Jerusalemiin rakennetaan Herran Temppeli, tänne tulee maan äärien tärkein yhteyslinja sinne. Koska Jumalan valtakunnassa varsinaisesti on vain yksi pääkaupunki, Jerusalem, tulevan Lappeenrannan kaupungintaloa tärkeämpää rakennusta tuskin on koko Jerusalemin ulkopuolella! Sellaisia terveisiä Naurumuurimme liepeiltä. - CLINTONkin eilen teki täsmälleen siten kuin olen varoittanut ja Israelin Golanin kukkuloista Syyrilalle ympärileikattavaksi puhunut. Ja samalla oli Putinin "Golan", ensin nuoleskeli neitoa ja vaaleissa kävi? - Kun Arafatin johtama valerauha Jerusalemille vahvistetaan, lähdemmekin pakoon Saatanan panoa. Kristus ehtii ensin ja nämä seksijutut olivat täyttä asiaa, vaikka Herra vain käden ojentaa. - Älä ojenna kättäsi tangoparille Imatran ev. lut KIRKON tangomessuissa. Se on sitä tulevaa Lappeenrannan ja Imatran "seurakuntien" krematoriota. Kaikki paska palaa ja minä haluan Sinut! - Mistä on peräisin huhu, että tunnettu suomalainen naiskeihäänheittäjä eläisi lesbosuhteessa? Heli, Heli, Heli hei, mikset tule sinä tänne? - LATINA ON PAAVIN KIELI. Siinä missä Paarma johti tuhoon Suomea, paavi koko kristikuntaa. Eivät vaikene vain troikkansa tunnuksesta peres, sinä tuhoudut, vaan hiuksetkin ovat heistä hävettävät latinaksi, capillus. Perämeri ja Suomenlahti Helsingin herroillekin on ylösalaisin. Homoista viis, kääntykää edes lesbot. - Juuri kun lisäsin sivuilleni tätä, joku tuli katsomaan Ruotsin porton puolelta - Svenska kyrkan.

26. 3. PUTIN JA KUINKA HUULILLA KÄY? - PORTON PÄÄ RATSASTAMAAN - KELLO LYÖ!
Taustatutkimusta: Antiokuksen edeltäjästä jos on kysymys esikuvana niin tutkitaan sitä. Piru on jo ehtinyt tutkia. Tosin ilman ennustajiensa apuakin Venäjällä tehtäneen edelleen tarkalleen "niinkuin Piru Raamattua", totuuden peilikuvan mukaan. Ja niinhän herrat Helsingissäkin sanovat, että Paarma on maan hengellinen johtaja. - Toiseksi, Piru voi opettaa, että kun hänen poikansa Antikristus tulee, tulisikin vastustajansa, NYTKÖ! Hurmaa joukkoitsemurhallakin ennaltatietämiseni mukaisesti. - Saimaan kalliota vastaava Viipurin takainen lienee tulossa Leninin perustukseksi jälleen niinkuin Neuvostoliiton viimeinen johtaja jälleen tulee. Pietari-kalliolle rakennettiin seurakunta eivätkä tuonelan portitkaan sitä voita. - Kongreettisesti ainakin petollinen kortsunlaittaja konsulaatti juuri ilmoitti asettuvansa Lappeenrantaan, lienevätkö Pirun Pietarista? Nytkään en siis tiedä mistä ovat paitsi että aprilliä ja kuravettä tarjottaisiin Saatanan mukaan täältä. - MAAILMA PANKOON PÄINVASTOIN. Jotkut seurakuntalaiset kieltävät kortsut kokonaan. Itse opetan, että seurakuntalaisten elinikäinen avioliitto alkaa seksisuhteesta, eikä kortsuja tarvita lainkaan, muttei niiden käyttö sellaisessa suhteessa ole kiellettykään. EN PUUTU LAINKAAN, vaikka maailma hukkuisi kortsuihin, mutta seurakunta ei ole sellaisessa mukana. Lappeenrantaan tulevasta Venäjän kortsulaatista voinee kiittää myös kaupungin johtajaa. Saatana tätä kaupunkia johtaa, ellen Minä, sanoo Herra.
HERRA KORTSUT TUNTEE. Asialle näyttäisi viikon aikana tulleen ainakin kolme todistusta:
1. Ensiksikin Hän laittoi minut vetoamaan seurakunnan edustajana kaupunginhallitukseen, että kaupungin peruskouluissa lopetettaisiin kortsujen jako. Enkä sanallakaan ole väittänyt, etteikö kortsuista saisi 13-vuotiaille kertoa vaan että tulee kertoa ja myös seurakunnan käsitys, että elinikäinen avioliitto alkaa seksisuhteesta.
2. Venäjän konsulaatti ilmoitti heti perään tulevansa Lappeenrantaan! Sen heti tulkitsin Perkeleen kortsulaatiksi ja samalla tueksi sille, että olin esittänyt asiaa ja tarkalleen oikeaan aikaankin.
3. Ja toki, jos kartasta tarkkaan katsotte, kurkistakaa pilvenreunallekin, jossa nauretaan. Tulkaa nauramaan tänne, äänikin ehkä kantautuu. Kortsutta siemen kulkee ihan kohdalleen kanavanvarteen, siihen, mistä Veijosen internetlinja lähtee. Mutta kortsun kanssa Leningradiin. Saatanan perustus ei saanut ensimmäistäkään totuuden siementä, on selvä opetus, vaikka seurakunnassa se on tiedetty. - "Ja eiku syömään": PAARMA PORTON PÄÄNÄ SATULASSA KIRJAIMELLISESTI! Jätetään Paarman mietittäväksi, miten hän muka ratsastaa pedon selässä. Vihjeenä vaikka kysymys, onko tämä maa portto, jos se venäläisten kortsun ottaa ja pistelee Viipuriin päin.
KELLO LYÖ! - Kellot siirrettiin Suomessa kesäaikaan klo 03.00 tunnilla eteenpäin. Kellan suosimat noidatkin tietävät, että vuosituhannen vaihteen valo on tulossa. Antikristus heille, Kristus meille!

25. 3. VIIPURI - KOIVISTO EI KOINTÄHTI - VIIPURI-KORTTI JA PANORAJA - PERES NUMERO 61
VIIPURI on kaunis, kun se on Suomi-neidon osa. Mutta liittyykö profetiaan myös Viipuri-kortin voimassaolon päättyminen? Tuttu tutkimukseni keskeneräisenä osittain sensuroitu, mutta jo Sakarja 6:8:ssa Herra sanoi, että viimeinen herätyksensä on nimenomaan täällä. Pohjanlahden perukasta näkee omat kasvonsa. Jumala on mies, joka pitää morsiamestaan huolta, ja asia todella on niin, vaikka itse kartasta katsoisitte. "Siemen Siioniin lähtee tarkalleen siitä mistä asun!" - Uusille lukijoille muistutan, että 17-vuotiaana heitin miestenkeihästä pitemmälle kuin vanhan mallin Suomenennätysmies, eikä Jumala minun koskaan sallinutkaan heittää pitemmälle kuin kuutta vuosituhattansa todistava, sentilleen 60,00.
KOIVISTO EI KOINTÄHTI. Toissapäivän uutiseni Ev. lut. kirkon tilanteesta Nokialla oli lyhyt tulkintani Iltasanomien jutusta. Kirkkoherra Koivisto voi närkästyä siitä, että olen opastamassa "opetuslapsiaan" hänen ohitseen tänne. Eihän minun sakarani sentään Nokialle ulotu vain "vitussa" istumalla. Tosiasia tässäkin sellainen, että helluntailaiskirkkoherra Mauno Viinikkala minulle antoi kenkää helluntaikirkosta, että pääsin jatkamaan matkaa oikeaan suuntaan, ja Viinikkala itse siirtyi Salon kautta Nokialle. Vuosia ehdin jankuttaa, että Suomessa on yksi paikka, missä ev.lut. kirkkoherra on parempi kuin helluntailaispappi. Sama asia toisin sanoin: Jos Nokialla olisi ollut helluntaiherätys helluntaikirkossa, ev. lut. kirkkoon ei sellaista herätystä olisi tullutkaan. Siellä aina herätään, missä valoa on. Koska jotkut hengellisesti sokeat ovat saaneet sivuiltani hengellisen näkökyvyn, fyysinenkin parantuminen on mahdollista näyttöruudun ääressä. Ehto: Ei parastakaan kirkonmiestä mukaan!
VIIPURI-KORTTI JA PANORAJA. Viipuri täytti 700 vuotta silloin kun Oslon sopimuksesta alkoi viimeinen vuosiviikko ennen valerauhan vahvistamista ylösottoineen, 1993. Pitää muistaa tallettaa myös sen juhlan venäläinen postimerkki, mikä sekin todistaa, että Viipuri ei ole venäläinen nimikään. Viborg, me suoja, me linna. Ruotsin marski Torgils Knuutinpoika perusti Viipurin linnan 1293. Ruotsinkielen "vitt" ei ole musta vaan valkoinen. Raamattu tuntee termin vitivalkoinen. Täällä Paarman ja Herran pistelyn rajaporttina on Mustolan sulku, jolta taannoin kehotin poistamaan turhan kielletty-ajosuuntamerkin. Varsinaisen Mustolan puolelle minä en muka olisi saanut ajaa, ja nimimerkkikirjoitukseni asiasta on yhä viimeisin Etelä-Saimaassa julkaistu kirjoitukseni heidän sen jälkeen ottaessa rehellisen "aasin" sijasta Seepransa ja suunnan päin mäntyä. Ilo tallettaa maan alle Viipuri-postikorttikokoelma siltä ajalta kun se viimeksi oli osa Suomi-neitoa. Uudempiakin kuvia pitkin ja poikin ainakin Mustolan sululle asti, joka näyttää olevan panorajana useastakin suunnasta! Siinä oli minun Viipuri-korttini, jota Saatanan kortsulaatin mukaan ei enää tarvita. Uskomatonta, mutta TOTTA!

Kuvateksti: Veijosen monista ilmoitusartikkeleista 1980-luvulla yksinomaan "Sitten tulee Peres" ennaltatiesi yksityiskohtaisesti useita asioita. Samoihin aikoihin hänelle tuli paperinen englanninkielinen The Jerusalem Post, mistä pilapiirros Pereksestä. Kädessään oleva numerokin 61 kertoo suomalaisille, milloin uusi talvisota tulee. - PAAVI pyllisti Jerusalemille, tulevaan Herran majaan tänään kongreettisesti Arafatin, maailmanlopun tuojan Betlehemissä. - Lappeenrannan kaupungintalolta on tarkalleen sama matka minun majaani, 9 km. Uuden kaupungintalon sijainti on tässä ja Bersebul on Veijonen, sanokoot kaikki perseestä olevat!

24. 3. PERES SOPI PAAVIN KANSSA JO 1994! - MORSIAN LÄMPENEE
Veijonen kirjoitti ilmoitusartikkelissaan Lappeenrannassa 1987-88 otsikolla "Sitten tulee Peres", ettei vain Gorba päästä juutalaisia Pohjoisesta maastaan kun Peres rakentaa Lähi-Itään merkkisensä valerauhan, vaan että kolmas pyörä matkassa on nykyinen paavi. Nyt tuli tietoa, että paavi on vakuuttanut olevansa tuhon kelkassa mukana Shimon Perekselle jo vuonna 1994:
Pope in Bethlehem -------------------------------------------------------------------------------- Weekend News Today By Andra Brack Source: Arutz-7 -------------------------------------------------------------------------------- Wed Mar 22,2000 -- Pope John Paul II conducted a prayer service in Bethlehem this morning. During the prayer service - which was interrupted for a few minutes by the loudspeaker of a nearby Moslem mosque - the pope said that the Vatican has always recognized the Palestinians' national rights to a homeland. He had previously announced that his visit to the Holy Land was "not political, but only religious." Rabbi Shlomo Aviner said today that the pope's goal is simply to obtain a foothold in Jerusalem for the Church, and that this is the way the he feels will help him reach this goal. Shimon Peres is reported, in 1994, to have promised the Vatican official status in Jerusalem. "In general, Catholics are not happy with the existence of the State of Israel, but they know that they can't fight us head-on, so they do it in this way," Rabbi Aviner said. "If they would at least stop supporting the establishment of a Palestinian state in our land, and stop supporting the other Arab nations around us - then this could be considered a significant step." When you cross over the Jordan in to the land of Canaan, then you shall drive out all the inhabitants of the land from before you, and destroy all their figured stones, and destroy all their molten images and demolish all their high places; and you shall take posession of the land and live in it, for I have given the land to you to possess it...But if you do not drive out the inhabitants of the land from before you, then it shall come about that those whom you let remain of them will become as pricks in your eyes and as thorns in your sides, and they shall trouble you in the land in which you live." Numbers 33:50-53,55
MORSIAN LÄMPENEE. Morsiamen lämpenemisen Kristuksen tulolle olen ennaltatietäen esittänyt vuosia, mutten arvannut, että sekin todella näin kiihottavasti tulee! Että samaan kuvaan mahtuu mätä Putin täällä ja toinen mätä, paavi Israelissa. Ja mätähän meille ei kelpaa vaan haluamme kunnon miehen. Perkeleen kortsuna Lappeenrantaan ollaan samaan aikaan laittamassa Venäjän konsulaattia, mistä kertoi 22. 3. Etelä-Saimaa. Risteilyliikenne ei kärsi Viipuri-kortin poistosta, se kertoo samalla. Vielä ei ole muualla näkynyt Veijosen vittumaisen hyvää totuutta, että kanavahan se pitää neidossa olla. Morsiamen lämpeneminen voi joidenkin mielestä olla sopimaton ilmaus, mutta puhuminen vain suuresta herätyksestä ei kuvaa koko totuutta.

23. 3. NYT ASIAA KOINTÄHDESTÄ - VAROITUS PORNOKARHUISTA - CAPILLUS - PIISPA VALVOO
Niinkuin Aapeli Saarisalo Raamatun Sanakirjassaan selittää, kointähti kuvaa sekä Lusiferia että Kristusta ja sana yhdistetään Herran paluuseen kuten puolisonsa Riittä Pätiälä-Saarisalon teos KOINTÄHTI, Herran tulemusta odottaville (Vapaa Evankeliumisäätiö, Helsinki 1971). "Sitä lujempi on meille profeetallinen sana, ja te teette hyvin, kun otatte siitä vaarin, niin kuin pimeässä loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa", toteaa 2 Pietari 1:19. Novum viittaa samaan jakeeseen antaen ymmärtää, että eksyminen lopun ajassa on varma ilman profeetallisen sanan valoa. Edes minun lukijoistani tuskin kukaan ennestään tietää, mikä sellainen kointähti on! Jatkuu myöhemmin.
VAROITUS PORNOKARHUISTA. Eilisestä totuudesta voisi päätellä sellaistakin, että Suomi-neito on vaarassa aprillin tienoilla! Saatana, täältä pesee: Pääsivullekin lisäsin asian tiedoksi rajavartiostolle ja Suomen Puolustusvoimille. Perkele, kusipää. Sinä häviät! - Ei mitään karhuvaaraa toteaa varmasti ainakin Ilta-lehden Karhuvaara. Aiemmin Karhuvaarasta vitsailin puhuessani Tampereen Klasun lähellä sijainneesta Karhu-Apteekista. Siellä on nykyisin Tampereen menestyksekkäin pornokauppa. Karhuvaaran Ilta-lehti on maan paras. Karhuvaaran Ilta-lehti kuitenkin esiintyi jo pääkirjoituksessaan seurakunnallisenakin ykkösenä artikkelissa, missä rinnasti Ugandan itsemurhalahkolaiset Nokian ev. lut. kirkon herätysliikkeeseen. Ei ole pääkaupungissa sellaista kuin Lappeenrannassa. Vetelä-Saimaassa ei ole näkynyt kiihkoateistisia kirjoituksia toimituksen tekemänä sen jälkeen kun kävin Nuottimäelle sanomassa, että vielä joku kuolee.
Oikea kuukauden vaihde: 4.4./6.4. Saatanan pojan pitäisi tulla näkyviin todistamaan aikansa ja Herran tuloa!
Olen siis valvonut miettien tulevan yksityiskohtia. Sitten huomaan E-S uutisen: Vladimir Putin on tällä viikolla tulossa Viipuriin, mikä eilisen seksikästä uutista jatkaen olisi "panemaan morsianta kumoon". Latinistiksi ei vielä voi sanoa sellaista, joka muistaa kerran kuultuaan: "hiukset hämmentää" on latinaksi: Capillus turbo. Mutta kaatuuko joku hekuman kasvaessa? Putin nuolee jo Svetogorskia, sehän on ihan siinä Vuoksen vieressä ryssän Imatraa. "Nähdä Golan ja kuolla, vai mitä Putin" muistan taannoin kirjoittaneeni. Putin on tarkastavinaan rajavartiostoa. - Niinistölle tuli Amsterdam mieleen sähköpostini saatuaan. Ensin velkakysymyksessä päinvastoin neuvojani ja sitten työttömät vaikka ikkunoille istumaan ja päivärahat pois. Tapettavien ministerien todennäköisyyslistan kärkeen nousi Sauli Niinistö. Työministeri on Tarja Filatov. Herrat Helsingin ainakin sojottavat päinvastaiseen suuntaan kuin Suomenlahti. Jotkut katsovat vain peiliin, mutta pian me näemme Herran kasvoista kasvoihin. Putin lähtee nuolemasta, Halonen pussaa narria ja Harria seuraavat loput. - Piispa valvoo. Ev. lut. kirkkoherra Nokialla tekeytyi esteelliseksi käsittelemään asiaansa, vastausta piispalle. Mikäli täkäläinen piispa ei tiedä miksi häntä täällä eilen sanottiin perkeleelliseksi, hän on valvonut Lauritsalan ev. lut. kirkon nuoria niin hyvin, että he taannoin osasivat julkisesti kirjoittaa minua vastaan, että Jeesus voi tulla vaikka 500 vuoden kuluttua. Se on juuri niin kuin Perkeleen puolikas. - Simo Rantalaisen kirja muka on ajankohtainen ensi syksynä. Paremminkin minun tekstini, vaikkeivät kirjaksi taida ehtiäkään. - Suomen suosituin mies, päivälleen 10 vuotta minua vanhempi, mainostaa TV:ssä Seitsemää päivää. Herää jo Loiri!

22. 3. VENUS JO KOITTAA - KES KUSTA - JA SE YKS PERSLÄPI
VITTU! JATKUU. Eikä mistään muualta jatkukaan. Ei edes Vuoksen virtsarakosta. Jumala ehkä puhuisi toisin, mutta minä kirjoitan niin, että Huotarin kouluissakin ymmärretään. Ei vain suomalainen vaan koko Suomi on Jumalan kuva. Sata vuotta ennen seurakunnan ylösottoa Jumala antoi tähän maahan miehen, joka yhä on kuin ykkönen, vaikka minun Kekkoseksi halunneen kautta. Kun Kuuden päivän sotaa käytiin, Suomeen tehtiin Urho Kekkosen myötävaikutuksella uutta pakollista kaunista käytävää, jota pitkin syntyy mitä syntyy. Minun oli määrä muuttaa Saimaan kanavan varteen kuin hedelmöittäjäksi. En siis olekaan Kristuksen ruumiissa mikään mieshormoni vaan jotakin vielä enemmän niinkuin jo syntymäpäivänikin mukaan joku siittiö. Lihavia syrjitään työelämässä, mutta laiheliineista ei ollut tätä maata hengellisesti johtamaan. Kusipäät pitävät tekstejäni pimeimpinä mahdollisina ja vähänkin fiksumpi ihmettelee, mikä kumma jumalallinen valinta tuossa Veijosessa on. Jokohan hän vei minutkin ja pitääkö vikistäkin? Iso karhu naapurissa on pian kokonaan meidän, seuraajieni vihan ajan jälkeen. Asia jo todistui sillä, että narrikarhu tuli politiikkaan heti kun tulevan Suomen maan ääriin oli evankeliumi todistukseksi viety. Minä muuten tulin Tampereelta Petsamosta. Petsamo Suomen kartalla on Suomineidon ryöstetty käsi, mikä korkoineen palautuu. Kerran kesällä sain maata Saimaalla, vaikken poltellut Saimaata. Saimaa näyttäisi olevan kuin Suomi-neidon kohtu. Minun neitoni synnytti 30. 3. Mitä Saatana aikoo? Milloin Gorba tulee?
KESKUSTA. Suomen Keskusta on olemassa. Puolueen pää-äänenkannattaja Keskisuomalainen ilmestyy maan keskipisteeksikin väitetyssä Jyväskylässä. Sen puheenjohtaja Eso Aho muutti Helsinkiin ja "tekee tulevaisuutta". Pissa lentää oikeaan aikaankin aina USA:n Harvardin yliopistoon saakka. Venäläinen uutistoimisto Russiatoday kertoi jonkun venäläisenkin siellä törmäävän yhteen samaan aikaan. Tulevaisuus on tehtävä-kirjan Esko Aho julkaisi ennaltatietämiseni mukaisesti. Vesa Laukkasen kirjasesta kertoessani väitin, että kun Aho sitä vastustaa, hän tulee vielä esittämään oman versionsa tulevaisuudesta, ja nyt jo toteuttaakin pimeää näytelmäänsä. Taitaapi jäädä palaamatta Suomeen katsomaan hiihdon MM-kisoja, koska silloin hiihdellään sotaladuilla. - KUSTA ON. Saatana poikineen yksi virtsan pylväs. Hän on aina välissä, keskellä, puolikas, tms. silloin, kun Jumala on vastassa. Joillakin saarnaajillakin on merkillinen tarve olla yhtä kusta. Kun Jumala sanoo, että on kokonainen tai puoli, tuhat tai yksi, niin aina ollaan viinikkalamaisesti väittämässä, ettei niin. Yksi päivä on Herralle kuin tuhat vuotta, mutta Mauno Viinikkala, Etelä-Saimaan "uskovainen" Tuuri kera perkeleellisen piispankin ovat väittämässä, että päinvastoin. Kun Raamattu sanoo, että Johannes syntyi puoli vuotta ennen Herraa, niin kaikki selittävät, että ehkä hieman sinne päin. Mutta MINÄ OLEN, huutaa Herra, vaikka aasinsa suusta. En toki ensinnä väittänyt Antikristuksen tulon osuvan 30. 3. tienoille siksi, että oma poikani on syntynyt sinä päivänä. Tykkimäen huvipuiston 2000.000. vieraskin tarkemmin sanottuna oli poikani, ja minä vasta seuraava, vaikka koko perhe palkittiin. Ja kuten 8. 1. uutisesta muistatte, oma syntymäpäiväni on sama kuin päivä, jona Jumala laittoi oman Poikansa sikiämään. Suomen ja maailman suosituimpien miesten syntymäkään ei sattumalta ole voinut osua siihen.

JA SE YKS PERSLÄPI. Pentti Saarikoski on sanonut, että Turun kautta kristinusko Suomeen tuli ja sitä kautta se myös lähtee. Itse asiassa usko taisi tulla Karjalan kautta, ja Aurajokea ulos menee se mikä sieltä tulikin, paska miekkalähetys. Liekö LALLI esi-isiäni, väärin syytetty hyväntekijä? Tänään hankkimani kirjanen, I. Havu: "Tuhat vuotta Suomen historiaa" (Otava 1952) kertoo miekkalähetyksen tulosta: "Luultavasti v. 1155 svealaisten laivasto purjehti jonnekin Lounais-Suomeen kuningas Eerik Pyhän johtamana. Kertomukset maihinnoususta Aurajoen suuhun, voitokkaasta taistelusta pakanoita vastaan ja näiden kastamisesta Turun Kupittaalla Upsalan Henrik piispan toimesta kuuluvat epähistoriallisen legendan piiriin." Legendaan Lallista Henrikin murhaajana kuitenkin on uskottu ja se kirkon avulla saatettu kansan käsitykseksi sen ajan tapahtumista. Pirkka-Pekka Petelius tulee mieleen tuosta kirkollisesta miekalla sohimisesta. Miekka kyllä laitetaan tuppeen, kirkko aseineen vaikenee, Paarman pistot ovat pian historiaa juuri niin kuin pimeytensä täällä valossa paljastuu. Ja mikä on tien pää? "Siellä on itku ja hammasten kiristys". Paavi jo poraa syntejään anteeksi, muttei onnistu ainakaan hänen kohdallaan. Muilla kirkon jäsenillä on vielä mahdollisuus lähteä kirkosta ulos pelastuksen suuntaan. Turku oli pääkaupunkina ja Helsinki on. "Menkää vittuun", tänne huudetaan. Missähän paskassa huutajat ovat? 22. 3. 2000 tulevassa pääkaupungissa, Lappeenrannan profeetta.

21. 3. ESIMERKILLISTÄ PAKKAUSTA - ANTIOKUS GORBAN ESIKUVANA - "PANOSTAVAT TULEVAISUUTEEN"
"Tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille, ja sitten tulee loppu", Matteus 24:14. "Alkaen Jerusalemista", Luukas 24:47, "maan ääriin asti", Ap 13:47. "Te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka", Apostolien teot 1:8. Ensimmäiset maan alle turvaan hautausta varten pakkaamani esineet ovat Raamattu sekä Israelin ja Suomen lippu. Siinä eivät olleet vain alkaen Jerusalemista maan ääriin, Finlandiin asti, vaan samalla myös Kristuksen täydellisyyttä kuvaava ensimmäinen ja viimeinen. Uutiseni 29. 1. 2000 kertoi, että viimeinen lähetyskohde muistuttaa Murmanskin tietä. Ja siinäkin vitsailin, ettei Gorba voi tulla ennen vaan tulee sitten kun tehtävä on suoritettu. Näytti olevan viisi päivää kyseisen työn päättymisestä Gorban tuloon politiikan kentälle. Mutta vaikka poikansa tulee, Perkele on näreissään. Koko Israel ja koko Suomi saataisiin poispyyhityksi, ellei Jumalalla olisi ollut profeettoja, joita jotkut kuuntelivat ja tekivät heidän ohjeidensa mukaan. Maailmalla kerrottiin eilen, että Venäjä on kehittänyt panssarin, jolla hyvinkin tullaan nopeasti Kymijoen rantaan. Suomen Puolustusvoimissa tiedetään minun nykyisin sotivan menestyksekkäästi pelkällä näpyttelyllä, eikö siellä silloin osatakin antaa arvoa enemmän näpyttelemälleni tekstille kuin Tarja Halosen pussailulle Antikristuksen kanssa. Kymijoki on uusi "Mannerheimlinja", ja sitä pitäisi jo vahvistaa. Olette jo oppineet senkin, että pitää tehdä päinvastoin kuin kirkko opettaa. Sen mukaanhan Gorba ainakaan ei ole Goog eikä Antikristus, jota "sanomat idästä ja pohjoisesta säikähdyttävät, ja hän lähtee täynnä kiukkua hävittämään monia ja vihkimään heitä tuhon omiksi", Daniel 11:44. - Japaniin atomipommin pudottanut henkilö kuoli, mutta vuonna 1983 sain joulupukin postin, mikä osoitti, että Japanissa uskotaan kuten Turussakin joulupukkiin. Ken lahjoja taivaalta jakaa? Toivottavasti Suomessakin pukki pystyy johonkin. Ainakin on varmaa, että kahden valtion lippuja vielä tullaan tarvitsemaan muistuttamassa, että ensimmäinen ja viimeinen on Jeesus Kristus.
ANTIOKUKSEN ESIKUVA GORBAN PALUUSSA. Käyttämäni Daniel 11:44:kään ei kirkon mielestä liity Antikristukseen. Esimerkiksi Raamatun lukijan käsikirja esittää kanssani oikein: Jakeet 36-45 kertovat kirjaimellisesti Antikristuksen tekoja ja jakeet 1-35 ovat esikuvaa hänen tulevista teoistaan Syyrian kuninkaan Antiokos IV Epifaneen toteuttamana. Mielenkiintoisin Gorban tuloon liittyvä esikuva on: Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden. Antiokuksen (Syyriasta Jerusalemiin n. 170 eKr.) ja Tituksen (Roomasta Jerusalemiin 70 jKr.) esikuville tulee vain yksi Pohjan kuningas ja hyökkää vielä peremmältä Jerusalemiin ilmeisesti lokakuussa 2000. Hesekielkin puhuu, että Googin hyökkäys tapahtuu näennäisen rauhan aikana. Näyttääpä kertovan senkin, että pitää olla myös "turvallisuus" (vrt. 1 Tess 5:3) ja Antikristus varsin hyvin tietoinen siitä: "Sinä päivänä sinä kyllä huomaat, että minun kansani Israel asuu turvallisena" (Hes 38:14). Novuminkin mukaan (4 s. 903) Daniel 11:21 kuvaa Antikristusta Antiokuksen esikuvalla. Gorba ei saa kuninkaan arvoa vaaleilla vaan anastaa kuninkuuden juonilla. Tulo keskellä rauhaa? Varsinaisesti "keskellä"-sanaa ei ollut hepreassa Daniel 9:27:ssäkään. Tarkistetaan onko tässäkään tai miten sen ennustuksen tiedetään Antiokuksessa historiassa toteutuneen. Löytyykö apua? Ensimmäinen tulonsa kuitenkin osui ilmeisesti keskelle ajankohtaa Kuuden päivän sodasta Herran paluuseen, vuonna 1985. Toinen tulonsa osuu ajankohtaan keskellä viimeistä valerauhan vuottako, noin 30. 3. 2000? Paarma voisi todistella, että koska Antikristuksen aika on puoli vuosiviikkoa, Lappeenrannan profeetta on Perkele ja Suomen Turku seiskoineen täydellinen seurakunta. Ennaltatietäjä on kuitenkin täällä ja Paarma vain toimii kuin portto pedon selässä. Vielä sekin, että Turun tuomiokirkko 700 on kuin seitsemän vuoden valerauha, mikä konfirmoidaan. Vuoden 1995 kirjasessani kirjoitin, etteivät valhekasteensa rippikouluissa vahvistavat, konfirmoivat tajuakaan mitään selvästä totuudesta: vuosiviikon valerauha vahvistetaan, konfirmoidaan! Valheeseen mieltyneiden ymmärrys täytyy sumentua Jumalan heille luopuneille lähettämän suuren eksytyksen myötä, 2 Tess 2: 1-12. Kevyempää välillä, ennenkuin jatkan Putinin roolista.
"PANOSTAVAT TULEVAISUUTEEN" "Kuka ei ole puolellani, hän on minua vastaan." Kristuksen vahva perusevankeelinen ilmaus. On siis ihan sama onko esimerkiksi jumalaton, ilman Jumalaa eli Kristusta eilisessä Tervossa esiintynyt äärioikeistolainen vai heitä vastustanut extyöministeri Liisa Jaakonsaari puheineen: "Niinkuin saarnamiehet: ensin luodaan helvetin kauhut ja sitten asetetaan itsensä pelastajaksi." Totta se, että ensin pitää löytää saarnamies, joka saarnaa totuutta niinkuin Kristus, että voisi päästä tajuamaankaan, miten seuraamalla voisi pelastua. - Jaakonsaari toisti myös Niinistön sähköpostini jälkeen keksimää, että tehdään päinvastoin kuin Veijonen neuvoo: panostetaan tulevaisuuteen! Tulevaisuuteen! Sitä teillä ei tiellänne ole! Toki Jeesuksen käsky älkää olko kenellekään muuta kuin rakkauden velkaa oli osoitettu vain seurakunnan jäsenille. Niinistölle taitaa jäädä enemmänkin velkaa kuin aiemmin väittämäni 500 miljardia. Tulevaisuutenne menee väärissä valinnoissa. Kahelia! Halaatte siis kaikki Gorbaa! NO NYSSE TULEE! - MISSÄ PALAA? Papinniemestä Lapinniemeen. Tampereen Lapinniemi pääsi ylimääräiseen uutislähetykseenkin vasta. Kymmenen palokuntaa tekivät töitä, että saivat tulen sammumaan. Minulla on vain yksi valokuva aiemmin mainitusta Toyota Hiacestani siten, että samalla näkyy sen kyljessä suurella internetosoitteeni. Ja kuvan olen ottanut juuri siinä, missä suurpalo juuri on, Lapinniemen Kylpylän tuntumassa! Samasta reissusta internetiin jäi Lapinniemenkatu 1 Impilinna 1999. Saatanan papit ovat kiinnostuneita samoista asioista kuin minä, Sinusta! Minun impeni haluaisi polttaa poroksi, niinkuin uuden piplian ehdotukseen olivat lisänneet sanan poro, Ilm 17:16. Minun tiedetään vastustaneen väännöstä poro, ja joulupukkiakin juuri halveksin. Kirkon pipliaan hyväksyttiin lisättäväksi sana polttaa "tuhkaksi". Niinpä pakkaankin ensi vuosituhannelle säilytettäväksi nimen taidemaalari Aukusti Tuhka (s. 1895), Kuvataiteilijat kirjan. Saatana ei tee väärin valinneista poroja eikä edes tuhkaa vaan niinkuin on kirjoitettu, polttaa tulessa. Polttaa yhtä kauan kuin minä nauran omieni kanssa, ikuisesti! Pääsivun taustamusiikkina nyt tunnettu rakkauslaulu. Jompi kumpi rakastettava nyt valitaan ja Kristuksen valitsemattomuus on Antikristuksen valinta!

20. 3. MYSTIIKAN RAJOILLA - UGANDA - PAARMAN KIRKKO 700 - ROKOTUS EI APRILLIA
Mystisistä vuosituhannen vaihteen kirjoista kirjoitti eilen Etelä-Saimaan kirja-arvostelija Papinniemi. Toki hänellä on niistä tietoa, ilmeisesti kehumansa kirja on pelkkää mystiikkaa. Nyt jo kiinnitän huomiota nimeensäkin. Lähetin hänelle vuoden 1986 kirjaseni joskus ilmestymisensä aikoihin. Osaapa hyvinkin mainita, että toivottavasti sellaisista tuli jo loppu mystiikaksi nimittäen. Tässä kuitenkin mennään tänään 20. 3. vuonna 2000. Seurakunnallinen opetus on tarkkaa esitystä Jumalan loogisista teoista, mutta toki tässä tutkimuksessani liikutaan nyt tarkoituksella mystiikankin rajoilla. Ja kuka ei lähemmin ole kirjoituksiini tutustunut, toteaa nyt, ettei Veijosta itserakkaampaa maailmassa ole. Minua suurestikin kiinnostaa, keiden kaikkien vastakohta tässä maailmassa joudun olemaan! Olenko joku viisisakarainen tähti sisäisesti, vaikka pyöreä kuin pallo ulkoisesti. Mitä nyt valheellisestikin väitetään joidenkin osien siitä ulkonevan. Nykyinen paavi oli siis vastakohtani jo 1979 tietämäni mukaan. Vuonna 1987 varmistuin Antikristuksesta, joka on siis toinen. Samaan aikaan kolmas todettiin olevan Shimon Peres, jonka käteen tarttuessasi voit olla varma tuhoutumisestasi, mitä opetti Rabinkin. Jeesus voi muistuttaa, että Hänen viisisakaraisesta loistostaan on kysymys. Olinkin kirjoittanut, että Herra puhui tulleensa Isänsä nimessä "Pelastaja", joka juutalaisillekaan ei kelpaa vaan he valitsevat toisen, joka omassa nimessään tullen olisi vastakohtaista. Kristus siis ennaltatiesi Johannes 5:43:ssa nimen Peres, sinä tuhoudut, varoittaen siitä. Neljäntenä Perekselle löytyi juoksupoika, nykyinen Israelin pääministeri. Molemmatkin voivat olla mukana vahvistamassa Jerusalemin valerauhaa yhdessä Gorban kanssa. Tämä tähtiajatus lähti liikkeelle 15. 3. kirjoituksestani "Jasser Afarat, Beetlehemin tähti".
(Jatkon muistiinpanoja: Mikähän sakara tuossa paukapäässä on kysymys? Pääkö? Arafat tuo maailmanlopun. Maailmanloppuasi en anna tulla. Mitä minussa kuvaa pää? Kristus on seurakunnan pää ja päätä ei maan päällä ole näkyvissäkään. Ilmestyskirjan epäpyhässä kolminaisuudessa on kaksikin osaa vähemman kuin sakaroita tässä tähdessä. Viisisakaraista tähteä vertaa olympiatunnuksen viiteen ympyräänkö? Kristus kattaa kaikki maanosat. Kartta vuodelta 1580 Iso Raamatun Tietosanakirjan kuvaamana, palsta 3417, tuntee vain "kolmiapilan", kolme maanosaa Jerusalem keskipisteenä, vrt. Hesekiel 38:12. - Portto pedon selässä. Selvä ennaltatiedetty esitys Ilmestyskirja 17:sta on eniten pilkan kohteena. Paavi siis ratsastaa Gorballa. Ja niinkuin Thoralf Gilbrant Novumissa ennaltatiesi "aluksi näyttää siltä, että antikristus on yhteistyössä porton kanssa" , vaikka vahvempi työsuhde on hänen ja maasta Israelin nousevan pedon kanssa. Ilmestyskirjakin puhuu siis osuvasti väärä profeetasta Israelista toisena petona onhan noilla sama tunnuskin, peres.)
UGANDA JA UUSPAKANUUS. Lappeenrannan helluntaikirkon lähetyssarnaaja Martti Rouhiainen tuntee Ugandan. Tavanomaista on, että heidän työkohteitaan uhataan varastaa ja polttaa. Ugandasta maailmalle kiiri viesti, että jopa 600 henkeä olisi tehnyt itsemurhan maailmanloppua odotellessaan. Toki on todennäköistäkin, että Paholaisella on aikakauden vaihtumista ja seurakunnan ylösottoon uskomista häiritseviä lahkojaan. Tuleeko lisätietoja? - Juhani Kellan johtamissa TV1:n iltauutisissa oli jälleen uskontoaihe. Nyt esiteltiin luontoa palvovia suomalaisia tyttösiä, mutta toisin kuin kirkkoherra Koiviston toimintaa, positiivisesti. Uutisessa heistä käytettiin nimitystä uuspakana. Kyseisestä ryhmästä olisi ollut jo lähellä oikeata käyttää sanaa noita.
PAARMAN KIRKKO 700. LISÄTIETOJA KIRKON ROIHUMISVUODEN POSTIMERKISTÄ. 15. 3. ennaltatietämiseni mukaisesti ilmestynyt postimerkkivihko sisältää neljä merkkiä. Ensimmäinen merkki postin tiedotteen mukaan on "kirkkosalista, kristillisen yhteisön kokoontumispaikasta." Seurakunta kokoontuu kodeissa, ja porton kokoontumista kuvaakin parhaiten kyseinen kuva Turun tuomiokirkosta. Tiedotteessa mainitaankin, että vihko ei ole vain riemuvuoden 2000 merkki vaan "vihkolla osoitetaan huomiota myös Turun tuomiokirkolle, joka riemujuhlan vuonna täyttää 700 vuotta." "Suomen kirkon" aika on nyt täysi. Todennäköisesti Paarma pistikin alulle loppumisensa postimerkkivihon. Toinen postimerkki on kynttilä, jolla kirkossa korvataan rukousta. Kolmas merkki on alttaritaulu Turun tuomiokirkosta, mikä kuvaa Kristuksen ilmestymistä. Kieltämättä sen kuvan mukaisesti Kristus nyt ilmestyy seurakunnalle, mutta samallahan tulee ja ilmestyy myös Antikristus. Hyvä Lappeenranta! Olet ihan tois puol jokkee ja vain puolet 700:sta, ilman "Anttia" Kristuksessa, toivon mukaan. Unohda siis neljäskin merkki, että vauvalle vettä päähän olisi seurakunnallinen kaste!
ROKOTUS EI APRILLIÄ. Eilisessä Kaakkois-Suomen Sanomissa oli henkilökohtaista palstalla noitien seassa hyväkin ilmoitus: "Ilmestyskirja 17:8-16 rokotus Antikristuksen paluun ihmettelylle. wwnet.fi/users/veijone/." Veijosen "Älkää ihmetelkö Gorban paluuta"-rokotusilmoituksille on naureskeltu kaupungissa talvesta 1991. Varma en ole siitä, onko Veijosen "lapsien aprillaamista" pilkkaamaan taannoin lastentarhanopettajien toimesta perustettu ryhmä "Harri ja hevoset", joka esiintyy saman lehden pikkujutun mukaan tapahtumassa "Aprillia lapsille" kaupungissa aprillipäivänä, jona olen väittänyt lopullisesti paljastavani Saatanan aprillin!

19. 3. VASTUUVAPAUS - VILLE KANTEE - MILLOIN LAKKO LOPPUU - NAURUA RIITTÄÄ
Seurakunnan Tiedotuskeskuksen tiedote Suomen eduskunnalle 19. 3. 2000. http://wwnet.fi/users/veijone/:
VASTUUVAPAUS VELOISTA. Sijoitukset kattavat jo valtionvelan uutisoidaan Suomessa. Totuus on se, että valtion sijoitukset kattavat valtion velan NYT. Vihan ajassahan osakesalkut käyvät arvottomiksi. Lappeenrantalainen Harri Veijonen katsoo, että joutuu pian tulevassa Jumalan valtakunnassa valtionvarainministerin asemaan ja toivoo, että valtionvarainministeri Sauli Niinistökin maksaisi koko velan pois NYT. Veijonen joutuu Raamatun mukaan siis Jumalan valtakunnassa lähinnä valtionvarainministerin asemaan, Jumalan koko omaisuuden hoitajaksi, Matteus 24:47. Täten tehdään selväksi, että Veijonen olisi maksanut valtionvelan pois nyt. Näin ollen katson, etten ole vastuussa jumalattomien teoista tai veloista tulevassa valtakunnassa. Tämä vastuuvapausilmoitus lähetetään tiedoksi mm. valtionvarainministeri Sauli Niinistölle. - Joku ehkä kysyy, miksi tiedotan Niinistölle. Toki on niin, että tuhannen vuotta valtionvarainministerin tehtäviä hoitaessani tarvitsen osaavan juoksupojan.
VILLE KANTEE YRITTÄÄ MAAILMANENNÄTYSTÄ. Joutsenosta lähtöisin oleva Ville Kantee onnistuikin eilen tekemään Suomen ennätyksen 223,5 metriä mäkihypyssä.
MILLOIN LAKKO LOPPUU? Viime aikoina lähes joka uutisessa on puhuttu Veijosesta. Toki tämä on minun päiväkirjani. Ehkäpä äsken jotkut huomasivat, mitähän tuo tyyppi itsekseen naureskelee. Alkaa nimittäin jo tuntua siltä, että Herra haluaa vieläkin todistella, että olisin Hänen valittunsa seurataksenne, ja saisimme nauraa yhdessä ikuisesti eikä vain tuota tulevaa vuosituhatta maan päällä. Niinkuin täällä ei olisi jo kylliksi voitu nauraa lähes päivittäiselle ennaltatietämiselle tai niiden toteuttajille. Minun on siis keksittävä vielä hullumpaa, että edes jossakin osuisin pieleen ja saisin edes päivän olla nauramatta. - Kysynkin, joko tiedätte milloin linja-autolakko loppuu? Sitä nyt ainakaan täysin lakkoilusta ulkopuolisena en voi tietää! Näiden tekstien kirjaotsikoksi keksittiin: Nysse tulee. Nysse oli siis itse asiassa valintani Antikristuksen nimeksi samalla kun tiedän, että se on syntymäkaupunkini bussien nimitys. Milloin nysse siis taas tulee? NYSSE VIELÄ KULKEE, niinkuin kirjoitin vanhassa runossani Saatanaa vastaan. Itse asiassa tulen vaatimaan, että Perkeleen tuhannen vuoden ajan sidottuna pysymisen pilkaksi Tampereella otetaan uudelleen käyttöön niitä entisajan mukavia sarvipäitä, sähköjohdinlinja-autoja, rollikoita, jotka minusta ovat oikeita nyssejä. Kai minun nyt vihdoin täytyy tehdä selväksi se osittain salailemani asia mikä vielä liittyy ajankohtaan 30. 3.: Profeetan poika. Taannoin kirjoitin: "Harhaan johtaakin sekä isä että poika Perkele. Pian meitä seuraa koko järkevä Suomi. Kaikki, jotka eivät seuraa vastakohtiamme vihan aikaan!" Eikö siis Nyssekin taas tule 30. 3., eikä tamperelaisten tarvitse turhaan pysäkillä odotella? NAURUA RIITTÄÄ! Ainakin minä nauran jo melkein kuollakseni. Entä sitten, kun Gorba "virallisesti" tulee ja Nyssekin taas kulkee. Vain 11 vuorokautta aikaa katsoa miten Putinillekin käy! Ja sitten katsoinkin Latinan sanakirjastani: Itse sensuroitu toistaiseksi. - Päivän E-S:ssa Jarmo Papinniemi kehuu kun ei ole tullut markkinoille mystisiä vuosituhannen vaihteen kirjoja. Vahinko kun ei täsmentänyt, että sellaisia, joissa väitettäisiin oletetussa vuosituhannen vaihteessa siinneen oikea vuosituhannen vaihde seurakunnan ylösotolle. "Niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon". Ilmeisesti Nysse tulee-teokseni arviointiakaan ei voisi tulla Etelä-Saimaaseen, ellei sitten piispa Huotari selittäessään mitä ylösotossa tapahtui yritä pelastaa sieluaan taivaaseen kehumalla liikkeen johtajana pidettyä Veijosta ja hänen kirjoituksiaan internetissä. - "Sopiiko tango kirkkoon", keskustellaan E-S:n internetsivujen juttutuvassa. Ihmettelen kauanko E-S ylläpitää avointa juttutupaa, koska aina joutuu etsimään poistettavaksi Veijosen kirjoitukset. Tässäkin neuvon, että katsokaa vaikka kyseisestä aiheesta juttu: Kirkkoon sopii kaikki paitsi Kristus. Toki seurakuntaankin sopii vain Kristus seuraajineen.

18. 3. PERUSEVANKELIUMIA - 2000 SOTAISAA VUOTTA - SEVENTY WEEKS
Jonkun uutisryhmäviestin mukaan Veijonen ei puhu perusevankeliumista mitään. Hyväksyn väittäjän luterilaisen perusevankeliumilinkin tähän: Karas-Sanan perusevankeliumia. Koska erikoisalani ovat varsinkin seurakunta ja profetia, en tietenkään kaikkeen voi paneutua. Siksi seurakunnassa onkin useita henkilöitä erikoisaloineen. Lähes vastakääntynytkin pystyy tekemään perusevankeliumisivun. Yleensä unohdetaan, että pelastuksessa on useita vaiheita. Uskoon tuloa voidaan sanoa pelastumiseksi, mutta se on aivan eri asia kuin lopullinen pelastuminen, taivaaseen pääsy. Suomessa on poikkeuksellisiakin ongelmia Kristuksen seuraamisessa johtuen valtion kanssa liittoutuneista vauvana itseensä pakkoliittävistä kirkoista. Jopa itse liityin uskoon tultuani takaisin kirkkoon! Pian ymmärsin, etten sinne ollut uskoon tullessa lähtenyt vaan ulkopuolelle, tähän suuntaan. Kirkko-sivunikin on perusasioita antaen suuntaa siihen, että lopullisen pelastumisen kristinuskoon lähtenyt saavuttaisi.
2000 SOTAISAA VUOTTA. Profeetta nimellä pääsivullani avautuu sivu, missä luetellaan julkisia kirjoituksiani. Maininnalla 1980-luvun alusta siellä on Etelä-Saimaassa ollut artikkelini "Rauha ja Raamattu". Siinä vaiheessa tietämykseni Danielin paljastuksista ei ollut nykyistä tasoa. Totesin Daniel 9:26:sta vain lausahduksen: "loppuun asti on sota." En edes tiennyt, että se tarkoittaa 70 vuosiviikkoa loppuun asti. Lappeenrannan Anttila myy parhaillaan loppuun vain 10 mk:n kappalehintaan WSOY:n Eurooppasarjan teoksia, joissa löytyy mm. "Kaksituhatta sotaisaa vuotta", "Uskon voima" ja "Urheileva ja leikkivä ihminen." Noista olisi varmasti pystynyt tekemään tekstiltään parempia opuksia Suomessa seurakunnassa. Onhan täällä sitä uskon voimaa, minkä paavi ja piispatkin kieltävät puhumattakaan Danielin murskaavasta ylivoimasta profeettojen joukossa. 2000 vuotta ja taistelumme loppuvat. Niin loppuvat Lähi-Idänkin paukutukset, tosin saaden jatkoksi 3,5 vuoden kunnianlaukaukset Herralle narri-Antikristuksen aloitteesta. - Pääsivultani kaikki oikeat rauhantekijät eli Jeesuksen seuraajat voitte nyt ilmoitella ilmaiseksi kotisivunne maailman tärkeimpiin hakupalvelimiin. Peace.mid sivun taustamusiikkina. Ranskasta sivuillani käydään noin joka toinen päivä. Annetaan sinnekin valoa omalla kielellään La Sainte Bible - La Prophetie des soixante-dix semaines. Samalla selitystä, miten Danielin laskelma ilmeisesti oikein ymmärrettynä oli:
70 VUOSIVIIKKOA. SEVENTY WEEKS IN DANIEL 9:24-27. Jeesus tapettiin 62 vuosiviikon mentyä (Jesus was killed ca 38 = after 62 weeks).
Juutalaiset säädetysti Jerusalemista. (Jews from Jerusalem 70).
Juutalaiset säädetysti takaisin Jerusalemiin. (Jews back to Jerusalem 1967).
Jerusalemia jälleenrakennetaan juutalaisvoimin 69 vuosiviikon mentyä, ajankohta ilmeisesti keskelläkin 1967 alkanutta näkyvään paluuseen, noin 1986 jKr. (Year 1986 is after 69 weeks).
Messiaan voitelemisen Kuninkaana sinetöi Daniel 9:27, mikä alkaa juuri 70 vuosiviikon mentyä vuonna 1993. (After 70 weeks is 1993 Oslo "peace"). Siihen loppuun asti oli Daniel 9:26:n mainitsema sota.
Daniel 9:27 on vuosiviikon aikana Oslosta lähtien valmistuva, syyskuussa 2000 vahvistettava valerauha. (Seven years: Oslo to Jerusalem 1993-2000, September?)
Ylösotto ei tapahdu milloinkaan muulloin kuin nyt, kun pimeimmät väittävät Jerusalemissakin rauhan olevan. (Jesus Christ is coming when "peace" is, 1 Thess 5:3.).
Sitten puoli vuosiviikkoa vihan aikaa. (Then 3,5 years with Antichrist on the Earth or with Christ in heaven! ) Gorban kera maan päällä tai Kristuksen kera Karitsan häissä. Valintahan on vapaa. Sitten Ilmestyskirjan luvun 20 kertoma tuhatvuotinen aika. (Then 1000 years, Revelation 20). - 2000 sotaisaa vuotta oli eikä paljon sitä muistellakaan. Mitä nyt Veijosen kirjasta "Nysse tulee - Elvis, Jeesus ja minä." Bestseller koko vuosituhannen, vaikkei näitä julkaistaisi kirjana ennen ylösottoa.

17. 3. JOKO HALONEN HALASI? - LÖYTYYKÖ NOKIALTAKAAN SEURAKUNTAA? - KORTSUVETOOMUS
Paikallislehden kirjoitukseni heti M. Gorbatshovin vallastasiirtymisen jälkeen 1991 oli otsikoitu "Gorba tulee takaisin". Lukuisten toteutuvien "vitsieni" joukossa on viimeksi ollut, että Halonen pääsee pian halaamaan itseään takaisin tulevaa Antikristusta. Jokohan asia toteutui Chilessä? Harri Veijonen wwnet.fi/users/veijone/. - Siinä eilispäivän tutkintapyyntöäni kaikille, kiitos! Tuleeko tietoja?
LÖYTYYKÖ NOKIALTAKAAN SEURAKUNTAA? Seurakunnalla eilisessä uutisessa tarkoitettiin raamatullista seurakuntaa, mikä on ulkopuolella kirkkokuntien rakentamassa paikallistasoa myöden täsmälleen Uuden Testamentin esityksen mukaista. Meitä rakentajia vaan on hajottajiksi sanottu ja joukkoomme julkisesti tunnustautuminen vaatii siksikin rohkeutta. Eräs henkilö on käynyt Nokian ev. lut. kirkon kuuluisassa torstain tilaisuudessa vaikka Nokian seurakunnan edustajana. Paikallisseurakunnanhan muodostamme me, eivätkä ketkään kirkkokuntalaiset. Henkilö minulle kertoo arvostellen Markku Koivistoa. Onkin niin, että seurakuntalaista voi oksettaa jo nimi "kirkkoherra", mutta kirkko on niin yrjö, että kirkkoherra Koivistokin siinä olisi ensinnä syötäväksi kelpaava. Kirkossa kasvaneiden uskovaisten ongelma on se, että kirkko on aina vain taantunut epäraamatullisemmaksi. Nokian seurakunta ja kirkkoherra Markku Koivisto kuvasivullani kysyn, onko jo myöhäistä heidän lähteä kirkosta ulos? He ovat jo niin kirkon synneissä osallisia, etteivät kai tajuakaan selkeätä Raamatun käskyä lähteä kirkosta viimeistään silloin kun se jo Roomaan taantui. Tilanne voi lähteä hakoteille kirkossa Markku Koivistonkin johdolla! "Koivistolaiset"! "Lähtekää siitä ulos te minun kansani, ettette tulisi hänen (kirkkoporton) synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa", Ilmestyskirja 18:4. Vitsaus on tämä: Takaisin tuleva peto polttaa porton tulessa. Ilmestyskirja 17:16. Ihmettelettekö tekin kirkkoihin kuulumattoman seurakunnan opetusta ja ennaltatietämäänsä Gorban paluuta, eikä nimenne ole Elämän kirjassa, vrt. Ilmestyskirja 17:8? Onko jo myöhäistä lähteä portosta ulos? Piispa Tampereella tekisi palveluksen Jumalalle, kun antaisi teille lähtöpassit porton jäsenyydestä NYT! - Myös armolahjojen kehittäminen kirkossa on mahdotonta, koska jo lahjat sinänsä ovat kirkossa kiellettyjä hedelmiä. Pyhällä Hengellä täytyttäessä kielilläpuhuminen saa olla hallitsematonta, mutta sitten tulee edetä ja hallita kuten tässä hurmosvapaassa esimerkissäni. - Myöhäistä saattaa siis jo olla PÄÄSTÄ YLÖSOTTOONKAAN niiden, jotka ovat kiinni kasvaneet kirkkoon. Tilanne on toinen heillä, jotka eivät koskaan ole ihailleet ev. lut. kirkkoa. Toki Koivistoa kirkossa seuraavistakin löytyy niitä, jotka sivuilleni tultuaan tajuavat erota kirkosta ja jättää Koiviston taakseen ties mihin mies vielä innostuu, kun Raamatun käsky lähteä kirkosta ei hänelle kelpaa. Kaikki haukkumiset suoraan Veijoselle, mieluiten nimellä kuten eilinenkin pimeä, jotta tiedän ketä ja mistä hoitaa.
KORTSUVETOOMUS. Piispa Huotari totesi Lauritsalan koulussa käydessään, että eläkää ihan niin kuin tähänkin asti. Potkua tuli samalla mm. käytännölle, että kortonkeja jaetaan kouluissa jo 13-vuotiaille. Seurakunta kuitenkin opettaa toisin, ja myös sillä on yhtäläinen oikeus kuin piispalla opettaa kouluissa. Toki piispa saa enemmän seuraajia jo pakollisen vauvakastelunkin myötä. Seurakunnasta lähtee seuraava vetoomus:
LAPPEENRANNAN KAUPUNGINHALLITUKSELLE
ASIA: Kortsujen jakaminen Lappeenrannan peruskouluissa lopetettava.
Seurakunnan Tiedotuskeskus, Kirkkoihin kuulumattomat esittää, että Lappeenrannan peruskouluissa lopetettaisiin kortonkien jako. Nykyisin kortonkeja jaetaan mm. Lauritsalan yläasteella koulun toimesta ilmaiseksi 13-vuotiaille! Kaikki huoltajat eivät voi pitää lapsiaan laitoksissa, joissa tieten tahtoen yritetään tehdä lapsista porttoja. Ja kuten Radiomafia ilmoittaa, esimerkiksi se yhdessä SPR:n kanssa jakaa ilmaisia kortsuja, joten niiden jakamiseen koulussa ei voi olla minkäänlaista syytä. On myös niin, että peruskoulu on tarkoitettu kaikille eikä vain huorille tai sellaisiksi aikoville. Toki olemme valmiit lähtemään kristilliseen kouluun kunhan sellaisen kaupunkiin perustatte. Keskustelussa on ollut myös, mistä koulu ottaa rahoja ilmaisten kortsujen levitykseen. Onko kenties tarkoitus alkaa kouluissa syödäkin kortsuja? Lappeenrannassa 17. 3. 2000. Harri Veijonen.
Lisätietoja: Päivän Ilta-Sanomissa Radiomafian kortsukeisari Jusu Lounela kirjoittaa, että yksinomaan Radiomafia ja SPR jakaa tänäkin vuonna 90.000 ilmaista kortsua. Niinpä onkin turha puhua siitä, että kortsuja tarvitsisi jakaa kouluissa. Seurakunnan Tiedotuskeskuksen Harri Veijonen teki esimerkillisen esityksen, jota voitte toistaa kaikissa porttokunnissa, se on Suomen kunnissa, jotka ovat liitossa kirkon kanssa, vaikka tuloksesta ei olisikaan tietoa. Aiemmin mainitusta kaupungin yhteistyöstä kirkon kanssa krematorion saamiseksi löytyy kaupungin sivu mm. tätä kautta: kirkko ja krematorio. - Radiomafia on taannoin ohjelmassaan toistanut pilkaten Veijosen tekstiä, Paavalin pian toteutuvaa Jumalan Sanaa: "Meidät temmataan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa", 1 Tess 4:17. Kortsukeisari seuraajineen jää ilmeisesti asettelemaan kortsuja ammuksiin.

16. 3. SEPTUAGINTA VERSION GREEK AND ENGLISH - DANIEL 9:27 - LIIAN KIRKASTA - PRESIDENTTI LENSI CHILEEN
Toissapäivänä putkahti sivuilleni nimi Tolonen. Kysymys on Mikko Tolosesta pro graduineen Sodan teema Danielin apokalypsissa ja sen yhteys makkabilaiskapinaan, Helsingin Yliopisto 1989. Muita HY:n teologisen kirjastosta hakemiani kopioita mm. Biblical Hebrew Syntax ja The Septuaginta version Greek and English. 1997/98 pääsivultani piti luntata, mistä löytyykään kreikankieltä käsittelevä sivuni: Kreikka: Septuaginta. Tarkoitus on tutkia Septuagintan tekijöiden 200 eKr. kyseiseen raamatunkäännökseensä tekemiä virheitä, joita olen kehunut niiltä osin kuin jo he osasivat tekstissä selittää, että vuosiviikot jatkuisivat sitten, kun juutalaiset jälleen saavat Jerusalemin omaan hallintaansa, mikä toteutui vuonna 1967.
Septuaginta in English, Daniel 9:24: "Seventy weeks have been determined upon the people, and upon the holy city, for sin to be ended, and to seal up transgressions, and to blot out the iniquities, and to make atonement for iniquities, and to bring in everlasting righteousness, and to seal the vision and the prophet, and to anoint the Most Holy."
Daniel 9:25: "And thou shalt know and understand, that from the going forth of the commaad for the answer and for the building of Jerusalem until Christ the prince there shall be seven weeks, and sixty-two weeks: and then the time shall return, and the street shall be built, and the wall, and the times shall be exhauted." SELITYS: Lihavoitu siis Septuagintan tekijöiden tekstiin lisäämää selitystä, sen englantilainen käännös. Tässä esimerkiksi oli oikein selvennetty, että vuosiviikkojen aika palaa kun Jerusalemia jälleen toreineen ja vallihautoineen rakennetaan 7+62 eli juutalaisten Jerusalemissa säädetysti asumisen 69 vuosiviikon mentyä, mikä on keskellä 1967 alkanutta aikaa noin 1985-86. Ilmestyskirja puhuu lähes samasta ajankohdasta Gorbaan liittyen: Leninistä seitsemäs tulee, pysyy 6,6 vuotta ja tulee takaisinkin, Ilm 17:8-11. Vuodesta noin 1986 menisi sitten enää yksi vuosiviikko kun Oslon sopimus tulisi ja alkaisi Daniel 9:27:n mainitsema viikko, ja vihan ajan puoli vuosiviikkoa.
Daniel 9:26: "And after the sixty-two weeks, the anointed one shall be destroyed, and there is no judgment in him: and he shall destroy the city and the sanctuary with the prince that is coming: they shall be cut off with a flood, and to the end of the war which is rapidly completed he shall appoint the city to desolations. KOMMENTTI: Kirkollisilla kyllä on kirjastossaan hyvä kirja, mutteivät he sitä koskaan lukeneet vaan väittivät toisin kuin Septuagintakin selvästi sanoo: Kristus tapetaan 62 vuosiviikon mentyä, mikä on siis aivan muuta kuin 69 vuosiviikon mentyä tapahtuva, mikä oli mainittukin Jerusalemin jälleenrakentamisajaksi juutalaisvoimin!

Daniel 9:27: "And one week shall establish the conenant with many: and in the midst of the week my sacrifice and drink-offering shall be taken away: and on the temple shall be the abomination of desolations; and at the end of the time an end shall be put to the dosolation. SELITYS: Tästä jakeesta siis kokonainen vuoden 1995 kirjani. Arafatkin pimeydellään todistaa, että tulossa ei ole seitsenvuotista vihan aikaa niinkuin useimmiten tulkitaan vaan oikea käännös on niinkuin myös Saarnivaaran käännöksessä seitsemän vuoden "aikana". Kun sinä Oslosta 1993 alkaneen vuosiviikon aikana valerauha Jerusalemin saavuttaa ja Gorban mukana ollen vahvistetaan, jäljellä on kolme ja puoli vuotta vihan ajaksi. Jos ja kun Jerusalemin valerauhaa tehdään syyskuussa 2000, ylösoton ajankohtaa Raamatun mukaan arvellaan, jo vuoden 1986 kirjaseni mukaan valerauhanteon vaiheista. Tässä arvelen myös, että sellaiset vaiheet tulevat puolen vuoden viiveellä Gorban tulovaiheista. Ensimmäinen puoli vuotta täyttyy sos.dem.puolueensa puheenjohtajaksi tulosta puolen vuoden kuluttua, 11. 9. Arafat puhuu ajankohdasta 13. 9. Minä aloitin aamukammat oletuksella 15. 9. Oikea juutalaisvuosi päättyy 30. 9. Yhtä päivämäärää ylösotolle ei tiedetä vaan hetkeä voidaan "luulla" oik. arvella kuten tässä. "Hetkenä jona ette luule", Matteus 24:44, on päin honkia. Valerauhan teon vaiheista arvellaan, eikä niistä todellakaan voi olla varma mihin kohtaan ylösotto osuu! Se vaan tiedetään, että viimeisen vaiheen jälkeen parin viikon sisällä ylösotto on jo tapahtunut. Ensimmäinen mahdollinen päivä näin ollen olisi 11. 9. 2000 mikäli ja kun siis Gorban mukana ollen rauhaa ryhdytään vahvistamaan. Eikä pienintäkään jossittelua paitsi niillä, jotka eivät ylösottoon valmistautuneet eivätkä siihen pääse. Keijo Lindemanin mukaan seurakunnasta pelastuu kaikki, ja puolet kymmenestä neitsyestä kuvaa kirkkokunnista pelastuvia. Keitä tahansa, Raamatun mukaan kaikki kymmenenkin kuulevat keskiyön huutomme ja tietävät ylösoton lähetessä ylösoton ajankohdan, Matteus 25:1-8. KOMMENTTI: Herra antoi ymmärtää, että tekin, jotka ette millään lähtisi lahkoistanne ulos vaan haluatte lahkoissanne opettaa näitä omina tutkimuksinanne, saatte lukea ja toistaa näitä lähdettä mainitsematta. Herrahan lähteensä tuntee.

LIIAN KIRKASTA TÄÄLLÄ? Harri, hakeutuisit hoitoon. Siinä viimeisin palaute. Ja todellakin täällä sitä hoitoa löytyy pimeille. Hilkka Ahde oli hermostunut jopa Anne Pohtamon sisäisestä loistosta, vaikka Pohtamossa varmasti häiritsee ulkoinenkin kateellisia naisia. En kuitenkaan halua sotkeutua naisten keskinäisiin kiistoihin vaan mainitsen, että miesnelikko Mestareita vastaava naiskvartetti on tehty tyttösistä Paula Koivuniemi, Marion Rung, Katri Helena ja Lea Laven sekä saanut nimen Leidit. - Kati Nirkko totesi eräässä haastattelussa arvostavansa Anne Pohtamoa sisäisestikin. Nirkolle lähettämässäni kirjeessä esitin hänen voivan tulla uskoon Gorban palatessa. Eikä hän ole ainoa, johon Antikristuksen paluu ja asian ennaltatietämiseni tekee vaikutuksen. Nirkon kirjekin ehti perille ennen Gorban ilmoitusta palata politiikkaan.
PRESIDENTTINÄ OLISIN MENNYT KIRKKOON. Niin paljon kuin esitänkin raamatullista totuutta ja joudun toteamaan sen olevan usein kirkon opetuksen vastaista, nyt tuli vastaan mielenkiintoinen tapaus. Kirkkoihin kuulumattomia olemme niin minä kuin presidentti Tarja Halonen, mutta presidenttinä minä olisin mennyt kirkkoon nyt kun siellä järjestettiin valtakunnallinen talvisodan päättymisen muistojuhla sotaveteraanejakin kunnioittaen. Halonen sensijaan lensi Chileen, jonne olisi riittänyt Lipponenkin. Vai joko on niin, että Lipponen johtaa maata ja Halonen vain lentelee? Muistanette, että seuraava toteutuva "vitsini" on, että Halonen pääsee pian halaamaan itseään Antikristusta!

15. 3. PÄIVÄN POSTIMERKKI ENNALTATIEDETTY - KUKA TYHMÄ JA KETKÄ - JASSER ARAFAT, "BEETLEHEMIN TÄHTI"
Siihen on totuttu, että monet saavat ennakkoon postilta tiedon tulevista postimerkeistä. Tietenkin on niinkin, että postimerkkiä voi jokainen ehdottaa ja jos saa hyväksyvän päätöksen tietää varsin aikaisin mikä postimerkki on tulossa. Erikoislaatuisempaa osaamista Abophil-postimerkkilehdessäkin postimerkkikauppiaana esitellyltä Harri Veijoselta. Hän väittää internetsivuillaan wwnet.fi/users/veijone/, että jo yli kymmenen vuotta sitten tiesi, että kirkko saa postimerkkinsä ja oikeaan aikaankin: "5. 1. 1991 kirjoitin Uutis-Karjala-lehdessä otsikolla "Gorba tulee takaisin". Jo ennen sitä tein postille ehdotuksen raamattuaiheisesta postimerkistä, mikä evättiin perusteella noita uskontoaiheitahan jo on. Totesin, että kirkko kyllä saa postimerkkinsä oikeaan aikaankin. Vuosia olen sivuillanikin esittänyt, että "pääsette nuolemaan alastonta petoa" sinä kirkon postimerkin ilmestymispäivänä! Neljä päivää ennen 15. 3. 2000 Gorban ilmoitettiin palaavan politiikkaan." Harri Veijonen. - Uutista saa levittää kaikkialla vapaasti. Kirkon tulessa palamisensa, riemuvuodekseen luulemansa postimerkkivihko siis ilmestyy Suomessa tänään. Kirkon eli porton nuoleskelijat takaisin tuleva peto polttaa tulessa, Ilmestyskirja 17:8-16.

KUKA TYHMÄ JA KETKÄ? Omat sivuni ovat jo niin laajat, että kertokaa kun löydätte ilmeisesti 1998 uutisista, missä kyselin, jokohan kirkon uskonnollista postimerkkiä joku on ehdottanut. Nytpä kiinnostaakin, kuka tai ketkä ehdottivat kirkon riemuvuoden postimerkkiä. Ettei vain niinkuin vitsailin, että sitä voisi ehdottaa joku hölmö, joka täältä käy lukemassa mitä tyhmä Raamatun vastustaja tekisi. Ilmeisesti kuitenkin toteutuva ajankohtakin on internetsivuistani tietämättömien pimeydessään vaeltelevien kirkollisten keksintöä. - "Gorban siirto vuoden päästä", sanottiin uutisissani vuosi sitten Daniel 10:13 perusteella. 2000 vuotta Danielin jälkeen elänyt Nostradamus kirjoitti maaliskuusta vuonna 2000, vaikka puhui epämääräisestä taivaalta tulevasta kuninkaasta, jota eräskin okkultistinen seuraajansa minulle äskettäin selitti, ettei se ainakaan Gorbaa tarkoita. Noita-Nostradamus saa todella seuraajansa sekoilemaan ja ansaitsee noita-nimityksen siksikin, että vastustaa Kristusta ja lukee tähdistä. Taisi olla Juhani Kella, jolta kysyin edellisten presidentinvaalien aikaan puhelimitse kuin presidenttiehdokkailta Ahtisaari ja Rehn oli kysytty, uskotko Jumalaan, eikä häntä saanut häiritä vaan hän tekee työtään, oli uskontunnustuksensa. Jo silloin oltiin häiriköity jossakin TV:n uutistoimituksessa noitamaisesti, enhän koskaan kenellekään muulle liene tehnyt mitäänsanomatonta kysymystä uskotko Jumalaan? - (Lapuan piispan nimen) muistamattomuuteni on uutisryhmässä erään mukaan merkki siitä, että Veijonen ei ole ollenkaan luotettava opettaja! Ilman huonoa muistiani moni jäisi hyvää opetusta vaille, sillä se oli lahja Jumalalta, että näitä asioita varmasti laitan muistiin.
JASSER ARAFAT, "BEETLEHEMIN TÄHTI". Imatralla erään päiväkodin työtovereille, kauniille tyttösille kerroin 1980-luvun lopussa, mistä muodostuu maailmanhistorian pimein kolminaisuus. Tytöillä oli tietenkin oma käsityksensä yhden Veijosen osista. Olin kyllä jo ennen sitäkin julkisissa kirjoituksissani Lappeenrannassa esittänyt: Ilmestyskirjan epäpyhä kolmikko: perestroikan saarnamies, 1. 12. 1989 hänet ennaltatietämällämme tavalla tavannut nykyinen paavi ja Isrealin Shimon Peres, joka nyt on saanut juoksupojan. Viidenkään pimeimmän joukossa ei ole yhtään naista, sen takaa Jasser Arafat. Taannoin kirjoitin ensinnäkin, että hänen esittämänsä ajankohta on otettava vakavasti. Sitten, ettei hän määrää lopun päivää vaan siis joutuu esittämään ajankohdan, mikä oikea aikakauden vaihtumisen ajankohta on. Kun eilen kerroin ja latinasta selvitin, miten Daniel 2500 vuotta sitten puhui vuosiviikosta, se todellakin on siten kuin Arafat on esittänyt, että valerauha valmistuu "seitsemän vuoden aikana" alkaen Oslon sopimuksesta! Toiseksi Arafat "tiesi", että oikea vuosituhannen vaihde on syyskuussa 2000 kuten juutalaiskalenterin vuodenvaihde kertoo. Jeesusta lähdemme juhlimaan yläilmoihin, ja Arafat seuraajineen jää Beetlehemiinsä. Mitähän kuvaa saatanpalvojien viisisakarainen tähti? Ainakin juuri esitin viisi suuntaa, joihin pimeimmät hinkuvat. Mitä pimeämpi sen parempi, vai? Toivottavasti kauniit tyttöset sentään muistavat kaikki Veijosen osat. "Pää, olkapää, polvet, varpaat, kaikki taputtaa saavat." Veijosessa on huonoa vain uskonnollisuus, sanoi kyseisen päiväkodin johtajakin selkäni takana. Ja uskonnollisuutta minussa uskovaisessa kun ei ole lainkaan niin olenko täydellinen? Ehkäpä kuitenkin täydellisenä pidän Sinua, en ainakaan halua Sinun jäävän pedon poltettavaksi. Jasser Arafat, "Beetlehemin tähti". Tarkka suunnannäyttäjä Sinulle lähteä perääni. Arafatin päiväkotienkin johtotähtenä mainitsin jo 1979 helmikuun Kipinässä artikkelissani "Päiväkodista antikristillisen Suomeen." Jo siinä ensimmäisessäkin julkisessa ennustuksessani siis oli sanomanani "rauha" ylösottoineen tulee niinkuin Arafat "tietää".

14. 3. PAAVI TAIVUTTAA JUUTALAISET TUHOON - KAPPALE LATINAANI VUODELTA 1995
Voitte tutkia itse, montako vuotta ja kuukautta uutisissani on ennaltatiedetty nyt seuraavat: 1. Gorban paluu, 2. paavin Israelin vierailu ja 3. niiden tuleminen samoihin aikoihin. Tarkemmin sanottuna Gorban paluu politiikkaan oli tulla perustetun Venäjän sosiaalidemokraattisen puolueen virallisessa perustamiskokouksessa sen puheenjohtajaksi. Samaan aikaan 12. 3. näytti tapahtuvan jo paavin merkittävä anteeksipyyntö, jota maailman mediat uutisoivat upeana eleenä. Mainitusta samanaikaisuudestakin sopisi päätellä jotain. Peres troikka, tuhon troikka, ja ne kolme todella pitävät yhtä! STT:n ja sitä lainaavien medioiden sanomiin tarjosi Suomessa lisätietoja Iltasanomat. Sen mukaan Israel odottaa paavilta lisää anteeksipyyntöä juutalaisvainoista. Ja lehden eilinen numero kertoo, että paavi olisi menossa Israeliin 20. - 26. maaliskuuta. Kaikki tämä paavin näennäinen hyvyys on tieten tai tietämättään taivuttelua sille, että juutalaisetkin voivat perestroikan hyväksyä, valerauhaan suostua, antikristuksen Jerusalemin kansainvälistävän sopimuksen hyväksyä ja siten tuhonsa sinetöidä. Siinä on kirkon viimeinen "hyvä työ" juutalaisille! - LATINA on paavin virallinen kieli, mutta tuskin hän sitäkään osaa. On selvää, että minun elämäni piti kulkea Klasun ja sen kahdeksan luokan latinan opiskelun kautta. Heti kun kuulin nimen peres, kiinnitin siihen huomiota, sehän on kirjaimellisesti "sinä tuhoudut". Se mitä nyt käydään Jerusalemille tekemään löytyy latinankielisestä Raamatusta Daniel 9:27 kohdasta: "Confirmabit autem pactum multis." Apottikin tuhat vuotta sitten tiesi, etteiköhän se "mutta vahvistaa rauhan monille" Jerusalemia koskeva ja seurakunnan ylösoton takaava petollisuus tule tuhannen vuoden kuluttua.
KAPPALE LATINAANI VUODELTA 1995. Vulgata, latinankielin Hieronymoksen tekemä raamatunkäännös (n. 400 jKr.) on vanhempi kuin heprean masoreettiteksti (n. 600 jKr.). UT:n puolella mainittu laiton (2 Tess. 2:3) "homo peccafi, filius perditionis" eli "ihminen synnin, poika tuhoutumisen". Siis miespuolinen ihminen eikä esim. EU:n käyttämä tietokone, kuten selittää venäläisten arvostama helluntailaisjohtaja Kai Antturi Thoralf Gilbrantin kirjan "EU peto vai pelastaja" (RV 1994) "turhassa" (Asko Kariluoto Ristin Voitossa) liitteessä. "Perditor" merkitsee tuhooja, hävittäjä, vrt. Dan. 9:27b. Vulgata käyttää Daniel 9:26:ssa voidellusta sanaa "christus" , 25. jakeessa "cristus dux". Dux johtaja, päällikkö. Jerusalemin toisen temppelin rakennustöiden päälliköstä lienee kysymyskin. Septuagintan perusteella Tolonen puhuu voitelusta, mutta latina ei tue ajatusta voitelun keskeyttämisestä vaan: post ebdomades sexaginta duas occidentur christus et non erit eius et civitatem et sanctuarium dissipabit populus cum duce venturo et finis eius vastitas et post finem belli statuta desolatio. "Occidentur" ei merkitse keskeyttää (voitelu) vaan 62 vuosiviikon jälkeen "surmataan". Christiani, kristityt (Streng: Latinalais-suomalainen Sanakirja). Kristuksesta kristityt saivat nimensä. - Daniel 9:27: Confirmabit autem pactum multis ebdomas (uudessa latinassa sanan edessä h-kirjain) una et in dimidio ebdomadis deficiet hostia et sacrificium et in templo erit abominatio desolationis et usque ad consummationem et finem perseverabit desolatio. - Mielenkiintoista on nähdä termi "pactum", mikä on akkusatiivi sanasta pax eli rauha! Ei liiton lujittaminen vaan rauhan "konfirmointi"! Mutta (autem) hän vahvistaa rauhan monille seitsikko yksi ja puolelle seitsikolle (illatiivi) lakkauttaa uhrieläin ja uhri ja temppelissä on (tulevaisuudessa) inhottavuus autioksi jättämisen (desolatus, autioksi jäänyt). Ei seitsemässä vuodessa vaan "seitsikko yksi" kuin vuosiviikon rauhan. Nova (uusi) Vulgata sanoo lopun: et erit super alam abominationis vastator et usquedum consummatio et decretum effundantur super vastatorem. Ja on päällä siiven hävittäjä ja kunnes yhteenlaskettu ja päätöstuomio vuodatetaan ylle hävittäjän. - Latinalaisen raamatun tuntenut apotti pystyi todistamaan vääräksi opin ylösotosta ensimmäisen vuosituhannen vaihteessa. Hyvä Sanoma 1/95:kin siitä kertoi, mutta artikkelissa vuoden 2000 lähenemisestä vain rauhoitteli sieluja jättäen mainitsematta millä asia voitiin todistaa: Pax Ierusalemia ei silloin vielä ollut tulossa.

13. 3. LISÄÄ BIFFIÄ - INTERNETLEHTIKATSAUS - RUNDI ERKINKORPI - LAPSIA SYLIINSÄ
Tällä italiankielisellä sivulla Biffi puhuu homoseksuaalisuutta ja lesbosuhteita vastaan: http://www.gay.it/archivio_noi/comunicati/1996/biffi.html. Tällä saksankielisellä sivulla hän pitää Mozartia laadultaan liian kevyenä sopiakseen kirkkomusiikiksi: http://art-org.com/ri-bulletins/ao-p033d.htm. Tällä englanninkielisellä sivulla hän pitää esitelmän Jeesuksesta. Hän korostaa sitä, että kaikki uskonnot saattavat olla samanarvoisia, kuten liberaalit uskovat, mutta kristinopissa ei olekaan kyse "uskonnosta" sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan Jeesuksen Kristuksen persoonasta ja hänen pelastustyöstään. "Uskonnot" ovat Biffin mukaan arvottomia Kristuksen rinnalla. Johan on pihvi! Tämän uutissivun alalaidassa on pieni maininta Biffin puheesta. Biffi toivoo siinä, että neitsyys nostettaisiin jälleen kunniaan kristikunnan keskuudessa. 1960-luvun seksuaalinen vallankumous on Biffin mukaan ollut hengellisesti erittäin vahingollista. http://www.christusrex.org/www1/news/january1-96.html. Kommentti: Enpä olisi uskonut, että viimeisen paavin jälkeen olisi voinut tulla sellainen, joka pääseekin ylösottoon eikä jää nykyisen kanssa tulessa poltettavaksi. Kun siis olen nykyisen paavin vastakohta, pienin aasi, joka johtaa perille niin ilmeisesti myös elän ylösottoon asti. Mutta jos olen väärässä niin mahdollinen seuraajani voisi olla Pihvin vastakohta. Älkää syökö sellaisen juttuja. No nyt sekin on sanottu, jos joku lihapulla luuli olevansa minua pienempi aasi.
INTERNETLEHTIKATSAUS. Reino Savola, 3. Top 100-listalla, toteaa, että päivitykset päättyvät pian. Taivaasta ei enää kirjoiteta internetiin mitään! Hänellä on useita uusia hyviä sivuja monet lainauksia uutislinkkisivumme ensimmäiseksi mainitusta lehdestä, Millennium Weekend. - Moshe Zew, 4. Top 100-listalla, jättää jo hyvästit tälle maalle. Internetsivunsa jäävät terveisiksi, mutta ehkä tänne saadaan uutisia häneltä Israelista, missä hänellä on tarkoitus asustaa ylösottoon asti. - Moshen sivuilla on hyviä kirjoituksia myös turkulaiselta Weijo Lindroosilta. Lindroos sai Turun Sanomiinkin läpi asiaa kasteesta, muttei tietenkään ilman kirkollisia vastaväitteitä. Eero Parvio lehdessä nyt ylistää: "Kirkon kaste on myönteinen asia. On vähintäin ahdistavaa lukea Weijo Lindroosin (TS 8.3.) lähes pilkkaavaa kuvausta luterilaisen kirkon..." Niin sitä siis vielä kirkosta lopun tekevän Antikristuksen tullessakin pilkataan seurakuntaa ja Jumalan Sanaa. Itse tarjosin lehteen "Antikristuksen tulo on huono asia", vaikka toki se on myönteinen siten, että portosta tulee juurineen loppu. - Jorma Laitinen Nokian uutisissa puolustaa Markku Koivistoa todeten mm.: "Kannattaisi piispankin miettiä virka-asemaansa, ennenkuin lähtee julistamaan Raamattua joksikin taikurien käsikirjaksi."
RUNDI ERKINKORPI. Kyösti Erkinkorpi on entinen huume- ja vankilakundi, josta on Markku Vuorisen kirja Rundi. Viikonvaihteessa Erkinkorpi puhui Lappeenrannan helluntaikirkossa mm. matkoistaan Venäjällä. Venäjällä junassa kyllä oli ravintolavaunu, mutta siellä piti syödä omia eväitä. Kuinka ollakaan, eväskassista oli eväät osittain joku jo syönyt. Rottahan sieltä tarrasi Erkinkorpea sormeen. Puukolla leikkasi Kyösti rotansyömät ja tarjosi leipää matkatoveri Markku Vuorisellekin. Ei kelvannut TV-evankelistalle uskovan veljen eväät. - En voi ottaa sitä, sanoi 12-vuotias laiha tyttönen venäläisessä lastenkodissa. Kun laitoksen johtajilta kysyttiin miksi tyttö kieltäytyy vastaanottamasta venäjänkielistä hengellistä kuvakirjaa, vastaus on, että täällähän aina kaikki omaisuus varastetaan. Rundi tarjoaa vakuuttavasti kirjaa uudelleen, ja lopulta tyttönen kiljuu pitkin käytäviä: "tämä on minun, tämä on minun kirjani!" Erkinkorpi vertaa tilannetta 12-vuotiaaseen suomalaistyttöön, jolle jo internet on arkipäivää. Rundi toteaa internetin turhaksi, mutta on varmasti väärässä, sillä samaa kirjaahan luetaan tässä ja nyt.
LAPSIA SYLIINSÄ. Iltalehdessä puututaan Vladimir Putinin imago-ongelmaan: "Pikkulapset pelkäävät "Vova-setää". Tie äänestäjien sydämiin käy lasten kautta. Tätä hyväksi koeteltua keinoa on viime aikoina kokeillut myös Venäjän vt. presidentti Vladimir Putin, tosin ilmeisen horjuvalla menestyksellä. Kun Putin oli käymässä Petroskoissa, hän kävi myös pikavierailulla lastensairaalassa. Vierailusta levisi maailmalle kuvia, joissa hän rupattelee nauravaisten tyttöjen kanssa. Todellisuudessa kaikki oli kuitenkin romahtaa hetkeen, kun Putinia pelästynyt pikkuruinen tyttö parahti itkuun ja tunnusti ääneen: -Minä pelkään sinua. Tähän asti pelkkiä kovia otteitaan esitellyt Putin ei hätkähtänyt vastarinnasta, vaan maanitteli tyttöä: -No miksi sinä minua pelkäät? Annapas kun suukotan sinua, hän yritti. Suukko jäi kuitenkin antamatta. Tyttö kieltäytyi tarjouksesta." Kommentti: Katsokaapa, miten Gorba tulee saamaan lapsia syliinsä osaahan hän olla paras Kristuksen matkija.

12. 3. MIHAIL GORBATSHOV PALAA POLITIIKKAAN! - ANTIKRISTUS TULEE - KUIN JOHANNES KOSTAJA
MTV3 uutiset eilen klo 19.00 kertoi, että Mihail Gorbatshov palaa politiikkaan. "Pääsette nuolemaan alastonta petoa", kirkon puoliso tulee ja tulessa palamisensa "riemuvuoden" postimerkki ilmestyy 15. päivä. Kyllä minä kestän sen, että Antikristus tulee PILKULLEEN niinkuin olen julkisesti väittänyt yhdeksän vuotta, mutta kestätkö Sinä? Antikristus siis on kuin "Luther" 1500, kun petovaltio kahdessa vuodessaan syksyyn 2000 parodioi seurakunnan 2000-vuotista historiaa. PUOLI VUOTTA YLÖSOTTOON! Kiitos Gorba, että tulet ja laitat vauhtia loppukiriimme, uskonpuhdistuksen huipennukseen! PALAUTE: Mitä muuten tarkoittaa tuo sanavalinta "Antikristus on kuin Luther 1500". Eiköhän Martti Luther kuulunut aivan vastakkaiseen leiriin kuin Antikristus? Vai jäikö sanaleikin ydin minulta ymmärtämättä? VASTAUS: Jo vuoden 1995 kirjani tunsi sen, että antikristuksen petovaltio joutuu todistamaan seurakunnan 2000 vuotta omalla kahdella vuodellaan onhan päivä narrille vuosi kun se Herralle on tuhat. Sen totesin jo 1990-luvun alussa jossakin 1900-luvun henkilöissäni. Ja Clinton todella tuli avaamaan uuden Venäjän syyskuussa 1998, kuten venäläiset itse ilakoiden hurrasivat, vaikka hyvien venäläisten väärien profeettojen ja uutistoimistojen luulotauti kuin Hitlerillä saavuttaa tuhatvuotinen valtakunta päättyy nollavaltakuntaan vihan ajan jälkeen. Kaksi vuotta Venäjällä syksystä 1998 syksyyn 2000 siis verrattavissa Kristuksen syntymästä syksyyn 2000, jolloin narri ilmestyy valerauhaan ja Herra pilviin omilleen. Puoli vuotta siis vastaa 500 vuotta, ja Luther aloitti uskonpuhdistuksen kuin Gorban tulo nyt puoli vuotta ennen armotalouskauden loppua aloittaa viimeisen suuren herätyksen. Pimeä on niin pimeä, ettei tarvinnut enempää raamatuntuntemusta, valoa olla kun pystyi tietämään pimeyden tulevat aikoineenkin. PALAUTE 2: Usko jo, että Isä yksin tietää milloin Jeesus tulee. Vastaus: Niin tietääkin maailmanlopun päivän, eikä ihminen tiedä ylösotostakaan yhtä päivämäärää, mutta ne ihmiset ovat luopumuksessa, jotka eivät tunnistaneet Antikristuksen tuloa, 2 Tess 2:1-12. Kysymys on seuraamisesta vielä nytkin, jos vaikka huomaa seuranneensa väärään suuntaan.
JOHANNES KOSTAJA. Tämähän on toistoa aiemmin kirjoittamastani, että Johannes Kastajan syntymä puoli vuotta ennen Herraa kuvaa myös Antikristuksen tuloaikaa puoli vuotta ennen. Ja kuinka olikaan jo puoli vuotta uutissivun mottona: Jos Gorba tulee maaliskuussa, Jeesus tulee syyskuussa. Joku kirjoitti, miksen sano suoraan, että Gorba tulee maaliskuussa ja Jeesus syyskuussa. Toki minulla on oikeus esittää tulkintani ehdollisena onhan aina ilo ottaa jossittelut pois. Nyt ne ilot kyllä loppuivat. Tulkintani oli loppuunsa asti täsmälleen oikea.

11. 3. RUKOUSRINTAMAPAPIT JA PIISPA LAPUALTA ERI LINJALLA - BIFFI JA LINDA
Ev. lut. piispa Lapualla on vaatinut, että presidentti Tarja Halonen menisi avioliittoon eikä näyttäisi kansalle huonoa esimerkkiä eläessään avosuhteessa. Eduskunnassa jo neljän vuoden ajan kokoontunut pastoreiden rukousrintama on rukoillut maamme johtajan puolesta samalla todeten, että "Jumalan kirjanpitoa ei pidetä kirkkokuntien jäsenkirjojen pohjalta, vaan sydämen uskon pohjalta". Näyttäisi siltä, että vapaidenkin suuntien pastoreita sisältävä pastoreiden rukousrintama ei olisi piispan tapaan tuomitsemassa presidenttiä kirkkoon kuulumattomuudesta ja avoliitosta. Avoliitto onkin kirkon pönkittämä nimitys kirkkoihin kuulumattomien avioliitosta, ja piispojen tarkoitus on saada Halonen ensisijaisesti kirkon jäseneksi tullen asiassaan hyvinkin onnistumaan välittämättä lainkaan presidentin "sydämen uskosta".
BIFFI. Katolisen kirkon vanhoilliseen siipeen kuuluva, nykyisen paavin vahvin seuraajaehdokas, 71-vuotias kardinaali G.Biffi on sanonut, että antikristus on jo maan päällä ja valmistautuu toimimaan. Biffin mukaan antikristus on naamioitunut periaatteessa hyvien asioiden kannattajaksi. Hän on Biffin mukaan kasvissyöjä, pasifisti, ympäristönsuojelun kannattaja, mutta tosiasiassa vaarallinen okkultisti. - Näin ollen BIFFI on liian hyvä paaviksi. Aihe kiinnostaa enemmänkin. Toistaiseksi on löydetty vain kardinaalin kotisivu, mutta siinä pitäisi osata italiaa tai omistaa käännösohjelma: http://www.bologna.chiesacattolica.it/CONGRESS/spagnolo/storiabo/cardina.htm - Muistamme, että nykyinen paavi, henkilö jota Ilmestyskirja 17 tarkoittaa, on sanonut, että seuraajansa voisi olla Ilmestyskirjan "huono ihminen".
LINDALLA EI INTERNETIÄ. Ilta-Sanomat kirjoitti eilen aiheesta Playboy-tyttö konsertoi kirkossa! Linda Lampenius Brava saa soittaa viuluaan kirkossa, mutta Jari Sillanpää ei päässyt laulamaan. Sekös harmittaa varsinkin naispuolisia kansalaisia. Eikä mitä, molemmathan olisivat soveliaita lähtemään kirkosta Jeesuksen seuraan. Valitettavasti vain ainakaan Linda ei käytä internetiä. Taasko pitäisi printata aineistoa lähetettäväksi? Löytyykö Jarille ja Lindalle seurakunnasta muita ystäviä kuin minä? - Kirjailija Kari Hotakainen on tehnyt esimerkillisen ratkaisun: hänen 8-vuotias tyttärensä ei katso aikuisten huume- ja seksisekoiluista kertovia saippuasarjoja kuten Salatut elämät.

10. 3. NÄMÄKIN SANAT LÖYTYVÄT NYT HAKUPALVELIMISTA - NOITA - KANSAA KAATUU NOKIALLA
Internetin ihmeellisyyksiin kuuluu, että jokainen kirjoitettu sana voi olla löydettävissä. Esimerkiksi olen tehnyt sivun, mikä on tarkoitus paljastaa vasta Antikristuksen tulopäivänä, ainakin, jos tulo osuu ajankohtaan 30. 3. 2000. Mutta Sonerankin hakupalvelin, pääsivullani "Haku 2" on kenenkään sivua sinne ilmoittamatta löytänyt sivun ja listaa sen esimerkiksi hakusanalla "Veijonen". Kun etsin sieltä sanaa "Juhani Kella", sitä ei ollut internetissä vielä eilen, mutta nyt sana löytyy vaikka haulla "noita". On varmasti kohtuullista, että noita-sanalla löytyy hänenkin, TV1 uutispäällikön nimi, koska hänen alaisissa uutisissa juuri Arvi Lind joutui lukemaan uutista, että kirkkoherra Markku Koiviston johtama toiminta on noituutta. Termi on jo paljon voimakkaampi väärään suuntaan kuin sana magia, mitä Koivisto sai uutisessa arvostella vääräksi. Uutisen mukaan Koivisto saisi edelleen jatkaa toimintaansa ev. lut. kirkossa.
NOITA-palaute: Ihmettelen kirjoituksiasi, kun arvostelet nimeltä mainittuja ihmisiä. Laki on minun teitääkseni sellainen, että kenenkään nimeä ei saa kirjoittaa nyysseissä. Vastaus: Kunpa olisitkin oikeassa ja sellaista lakia myös valvottaisiin! Minä olen niissä eniten nimeltä mainittu ja yleensä täysin asiattomilla valheilla syytetty! Nyyssijuttuni on suoraa toistoa uutisista. Onko jo säädetty laki, että uutisissa ei saa manita nimiä? Tai tietenkin keksitte lain, että toisten nimiä saa ja toisten ei johan noitiakin mielestänne ovat he, jotka sitä vähiten ovat! TV1 uutisetkin jo toimii sellaisen laittomuuden mukaan, ja mekö emme sitä saisi sanoakaan? Varmasti lähtee TV1:een suurella faksi otsikolla: NOITA Juhani Kella!
- Eräällä opiskelijain linkkilistalla oli kirjoituksiani matkivalle valheprofeetalle linkki englanniksi nimellä "kristittyjen vihaaja", mitä hän lienee jossakin vaiheessa käyttänyt itsestään, vaikka kaikki roolipelaamiset ja muut juttunsa aina väittää olevan kristillistä. - Nimeään näistä uutisista haluaisi ihailla varmasti hänkin, joka uutisryhmässä kirjoittaa saaneensa minulta sähköpostin, että tulen hänet huomenna tappamaan, kun lähetin sähköpostin, että sanoessaan viestini vain näennäisesti liittyvän kyseiseen uutisryhmään, hänen viestinsä 1. ei liittynyt siihen edes siten vaan 2. oli Veijosen vainoamista, 3. mitä on jatkunut pitkään ja toistuvasti, 4. eikä enää jatku seuraumuksitta.
KANSAA KAATUU NOKIALLA. Eilinen Iltasanomat kirjoitti Nokian ev.lut. kirkon tilanteesta varsin puolueettoman artikkelin. Lukijapalstalle tarjosin seuraavaa: Intiassakin rukoillaan nokialaisittain. Viitaten eiliseen artikkeliin Nokian herätyksestä, totean, että toiminta Nokialla poikkeaa seurakunnallisesta toiminnasta maailmalla sikäli, että se tapahtuu valtion kanssa liitossa olevan kirkon suojissa. Onkin ymmärrettävää, että sellainen toiminta ev. lut. kirkosta halutaan poistaa kirkkohan on vastakohta seurakunnalle, vaikkei asiaailman internetsivujemme lukemista tajuttaisikaan. Seurakunnalliset henkilöt ovat velvollisia kirkosta lähtemään johtamaamme suuntaan. Ilmestyskirja 18:4 siihen jopa käskee! Harri Veijonen Seurakunnan tiedotuskeskus Kirkkoihin kuulumattomat wwnet.fi/users/veijone Liite kuva: http://wwnet.fi/users/veijone/thomas3.jpg Kuvateksti: "Intiassa piispat eivät häiritse seurakunnan toimintaa".

9. 3. FEED MY PEOPLE, TENALI. A.P. INDIA. NEWSLETTER. PRAISE THE LORD - PÄIVÄN POSTI
Greetings in the precious of Jesus Christ... Dr. G. Thomas sent newsletter with four picture. One shows praying for the sick people. God is moving mightly in our conventions by saving souls, heal sick people and casting out evil spirits among heaten people. So, please kindly pray for us .. we are also praying for you. - Tohtori G. Thomaksen johtama työ Intiassa etenee. Paluupostissa laitan printattuna näitä uutisia. Sivun yläosaan on nyt kirjoitettu tärkein viestimme. Näillä näkymin tyhmät tekevät valerauhansa jo syyskuussa vuonna 2000, ja saamme tavata kaukaisetkin ystävämme pilvissä, jotka Herraa vastaan yläilmoihin pääsemme. Haluamme varmasti kaikki olla mukana siinä joukossa, joten kilvoitukseen suomalaiset!
PÄIVÄN POSTI. Ystävät ja vihamiehet lienevät jo unohtaneet postiosoitteeni PL 57, 53101 LPR, mutta kaikenlaista mainospostia kyllä tulee. Tilaamatta tänään tuli kansanedustaja Sakari Smedsin infokirje 1/2000. Liekö tarkoitus saada tälle sivulle yhteystietoja kuten www.sakarismeds.net. Poliittisten puolueiden linkkejä en liene aiemminkaan antanut enkä nytkään. Kuudesta muusta mainitusta henkilöstä kahdella oli sähköpostiosoite: ajarva@nic.fi ja juha.rantalainen@hotmail.com. Mutta naisilla Anne Olsson, Kaisu Kortelainen, Niina Salomaa ja Leena Rauhala ei sitäkään, vaikka heidänkin henkilökohtainen kotisivunsa olisi saanut linkin. Esimerkiksi Rauhalan sisarukset Leena ja Leea ovat eduskunnassa nyt ainoat identtiset kaksoset, ja nimi Rauhala on tuttu Jussilan suvustanikin. Eivät kuitenkaan sisarukset näytä olevan Karl Johannes Jussilan veljen, Vilhelm Rauhalan (s. 15. 1. 1853 Petäjävedellä) jälkeläisiä.
Belgian postilaitos lähetti infokirjeensä. Siinä puhutaan vielä Y2K ongelmistaan, mutta ongelmathan EU:lla ovat vasta tulossa. - Kuinkahan APU-lehtikin pyytämättä laittoi uusimman numeronsa? Aku Ankan näytenumero oli tilattukin.

8. 3. KANSAINVÄLINEN NAISTENPÄIVÄ
Palautetta: Jos et kirjoittaisi niin kiivaita niin sinua voisi luulla lempeäksi. Mitähän sinulla on tänään liikkunut päässäsi? Vastaus:

Kun ensin kiivauksissani olin merkinnyt osoitteeni johonkin venäläiseen protestanttilistaan, kuljin Eilan taulujen ohi ja muistin, että on tulossa naistenpäivä. Niinpä ajattelin, että katsotaan tätä kukkakauppaa. Poimin Sinulle kauneimman näkemistäni kukkasista, vaikken ollutkaan varma, oliko se sopiva juuri naistenpäiväksi. - Ihailijoita ainakin näkyy jo käyneen Lappeenrannastakin mm. tunnin sisällä illansuussa patsy.lnet.lut.fi, juuri.cc.lut.fi, ope.lnet.lut.fi ja jopa itse jeesus.lnet.lut.fi. Voithan Sinäkin katsoa pääsivun uudesta mittarista, keitä kanssasi sivuillani juuri nyt on. - Tiedä vaikka tulisi tyttö, joka esiintyi TV1:n Iines-ohjelmassa tänään naistenpäivänä. Tai heitähän oli useitakin, mutta Maria Zevenhoven oli nimi, minkä tavoitin. - Mitä vielä? Niin, tietenkin postikortti Sinulle!

7. 3. VALERAUHA SIIS TULEE - ZHIRINOVSKIKIN PRESIDENTTIEHDOKKAAKSI - SONERA
Lähi-Idän rauhanhankkeet sittenkin taas etenemässä Israelin petollisen pääministerin ja PLO:n terroristijohtaja Jasser Arafatin yhteisvoimin. Arafat pitää kiinni siitä, että Palestiinan valtio julistetaan puolen vuoden päästä! Juuri puoli vuotta maaliskuusta 2000 on aikaa oikeaan vuosituhannen vaihteeseen, ja olen kirjoittanut, että Gorban paluun olisi alettava silloin. Eilisen uutisen mukaan silloin tulisikin Putin virallisesti valtaan ollen Leo Mellerin tulkinnassa ruhtinas Goog.
ZHIRINOVSKI tästä vielä puuttui. Olenhan kahdeksan vuotta jankuttanut, että vain hän on oikea antikristuksen tienraivaaja. Zhiri sai eilen takaisin oikeutensa osallistua presidentinvaaleihin, kun korkeimman oikeuden kollegio hyväksyi hänen valituksensa keskusvaalilautakunnan päätöksestä evätä häneltä vaalikelpoisuus. Vastaavanlaisen omaisuuskirjaamisvirheen tiedetään olevan Putinilla. Veijonen on pitkään väittänyt näissä uutisissakin jotakin sellaista, että Putinilla homma menee läskiksi elleivät sitten koko Venäjän vaalit. Antikristuksenhan on esitetty tulevan juuri presidentinvaalien aikaan tai kohta niiden jälkeen. Zhirinovskin mukanaolo on siis raivausta Gorban tulolle presidentiksi, vaikka hän ei ole edes ehdokkaana koko vaaleissa! Uskomattomalta kuulostavia väitteitä toteutuakseen koskaan. Kuitenkin olen kirjoittanut tämän tänään 7. 3. 2000 tietäen taas osuvani paremmin kuin paraskaan mielikuvitus voisi edes kuvitella tulevan tapahtumaan!!! Ennaltatietämistä 20 vuotta, ja enää siis vain Jerusalemista sopimiseen saakka.
SONERA. Valtio myi taas osuuttaan Sonerasta. Lappeenrannan Soneran myymälä on lopettanut vastaanottamasta laskuja. Asiakaspalvelu siis huononee suuntaan, mikä tukee pedon merkin tulemista. Sonera ei ole vastannut reklamaatiooni, mihin maksetaan Soneran laskut, kun en pankkeja käytä. Samasta Lpr:n toimipisteestä toisesta aiheesta toisen henkilön Soneralle tekemään reklamaatioon oli vastattu viikon kuluessa. Sonera on vastannut valitukseeni internetyhteyden reistailemisesta, että mikäli ongelma jatkuu, voi ottaa yhteyttä maksulliseen puhelinpalveluun.

6. 3. RAUHASTA VALHETTA - MELLERIN GOOG NYT PUTIN - HALONEN LIITTYY KIRKKOHERRAAN
Lähi-Idän rauha kaatumassa, otsikoi Hesari pääkirjoituksessaan eilen. Maailma toivottaa tervetulleeksi miehen, joka pystyy luomaan järjestyksen toivottomaan kansainväliseen tilanteeseen, kirjoitti Novum kaksi vuosikymmentä sitten antikristuksesta. Hesarinkin lukijat toivottavat siis tervetulleeksi Gorban, vaikka "USA:n johdettava maailmaa" lehdessä toivotaan presidenttiyttä USA:ssa tavoittelevan John McCainin suulla.
"Roosin ruhtinas Putinin askeleet Maagoogin tantereella" on nimeltään Leo Mellerin kasetti KK5251. Meller kuvittelee, että 80-luvun pimeinä vuosina Putin valmistui "Roosin ruhtinaan profetioita täyttäviin tehtäviin." Mellerille ruhtinas Googiksi näyttää sopivan aina vallassa oleva venäläisjohtaja. Aleksander Lebedin on kuultu sanovan: "Vanha Venäjä kuolee nopeasti - eikä uusi ole vielä syntynyt". Muistutan, että venäläiset tietotoimistotkin osasivat liehakoida Clintonin vieraillessa Moskovassa syksyllä 1998, että Clinton tuli avaamaan uuden Venäjän. Ja minäkin vasta vuosi myöhemmin julkistin käsityksenäni, että Venäjällä ennaltatiedettiin jo silloin, että uusi Venäjä valmistuu kahdessa vuodessa! Meller kysyy, "kuuluuko uuteen se, että alkukesästä 1999 Venäjän ilmavoimat leikkivät hyökkäystä kahta natokohdetta vastaan pohjoisella pallonpuoliskolla? Onko Googin sota piirustuspöydällä - siksikö Jeltsinin täytyi väistyä jo ennen maaliskuuta?"
HALONEN LIITTYY NOKIAAN. Nokialla tässä tarkoitetaan eilistä pääuutistamme. Aamulehtikin on voinut kehittää uutisensa Patmos ry:n helmikuun kirjeestä, jossa jo mainittiin näin: "Mikä on sinun ja perheesi kohtalo Tarja Halosen Suomessa? ... Esimerkkiaineistona mm. hätkähdyttävä katsaus Nokian torstai-iltojen ja kirkkoherra Markku Koiviston takaa-ajoihin. Tapahtuuko piankin piispojen ja kirkkoruhtinaitten yhteenotto itsensä Raamatun Jumalan kanssa? - missä ovat maamme vapaitten suuntien keulakuvat? Onko Suomen pelottavin kohtalo, että Tarja Halosesta tulee Suomea ja koko EU:ta hallitsevan kirkkopedon ratsu?" - Itse voisin todeta, että esittämäni Tarja Halosen kirkkoon liittyminen odottaa juuri Halosen mielestä huonon hapatuksen poistamista, viimeistenkin seurakunnallisten rippeiden lähtöä kirkosta Markku Koiviston johdolla. Uutisryhmään kirjoitan aiheesta Kirkkoherra Nokialla, että olen tänne oikeaan suuntaan jo vetämässä edelläkävijänä.

5. 3. "SEURAKUNTALAISTEN ENEMMISTÖN ON TAAS TUNNETTAVA KIRKKO OMAKSEEN" - 60 JA YKSI
Ehdin uutisoida, että kirkossa ei ole seurakuntia lainkaan, kun Aamulehti raportoi Nokian tilanteesta. Piispa Tampereella sanoo vakavana, että "seurakuntalaisten enemmistön on taas tunnettava kirkko omakseen." Aiemmin olen uutisoinut, että kirkkoherra Markku Koiviston kannattajineen olisi rehellisesti erottava seurakunnallista toimintaa vastustavasta ev.lut. kirkosta. Eikö Koivisto ennemmin tiennyt, että kirkossa suvaitaan helvetin kieltävät Kylliäiset ja uskomisesta tukistetaan? Vaakalaudalla voi olla nyt paitsi Koiviston oma virka, myös hänen johtamansa liikkeen tulevaisuus kirkossa, kirjoittaa Aamulehti. "Hengen uudistus -karismaatikot haluavat toimia luterilaisen kirkon sisällä. Mutta jos käy ilmi, että meitä ei haluta, teemme johtopäätökset", toteaa Koivisto. Jos seurakuntalaiset alkavat tuntea kirkon omakseen niin silloinhan he ovat mieltyneet porttoon. Joku roti se pitää näissäkin asioissa olla! Matteus 24:48 varoittaa tilanteesta, mikä kaiken aikaa nousee ilmaan, että ruvetaan lyömään kirkollisia "kanssapalvelijoita". Vihdoin ymmärränkin Sanan, että siinähän ollaan mukana heidän "kanssa", eikä siksi itsekään päästä ylösottoon. On terveellistä pysyä erossa kirkosta ja hiljentyä näillä sivuilla ammentaen voimaa seurakunnallisiin tekoihin. Kaikkien seurakuntalaisten on tunnettava seurakunta omakseen, ja muut käyvät vain lukemassa ohjeita pahoille teoilleen. Pienikin hapatus pilaa koko astiallisen, kuten Tarja Halonen Seppo Hovin seurassa totesi. Mutta he pitävät pahana meitä ja valehtelevat olevansa (meidän) vähemmistön ystävä.
KOLME NAISTA. Kolme naista kirjoittaa tänään Etelä-Saimaan lukijapalstalla otsikolla "Sahasivatko papit omaa oksaansa?" Kirjoituksessa ihmetellään sitä, että kirkon työntekijät ovat käyneet ennen vaaleja julkisesti presidenttiehdokas Tarja Halosen taakse. Toistaiseksi sanovat vielä kirkollisveronsa maksavansa. Ihmisillä ei kuitenkaan ole mitään omaa kirkollisveroaan vaan kirkollisvero on kirkon omaa ryöstöä kirkolle. Toinen virhe naisten tekstissä oli se, kun väittivät kirkon palvelijoiden työnantajana olevan Herran. Kyllä porton pään palveluksessa palkka tulee yhtä säännöllisesti kuin tavallisessakin porttolassa työntekijöille. Herra maksaa palkan omille työntekijöilleen, vaikka rahaakaan ei juuri käyttäisi hyväksemme.
KUUSIKYMMENTÄ JA YKSI. Kuusikymmentä vuotta sitten Mikkeli puolustusvoimien ylijohdon keskuspaikkana sai suurimmat pommituslennot. Jos pystyn niinkuin Tukholman profeetta vuonna 1984 profetoi jopa aikoja vihan ajankin tapahtumille tietämään, tähän liittyisi Paholaisen kuutonen ja meikäläisen uuno siten, että esimerkiksi juuri vuoden päästä Saatanan voisi olla toimittava ja toistettava jotakin mitä tapahtui Mikkelissä vuonna 1940. Ensimmäisen kerran Pirun kuutosesta ja omasta ykkösestäni oli toteutuvaa näyttöä jo vuonna 1992, kuten Exodus-sivullani kerrotaan miten Jeltsinin jo silloin ennustin poistuvan virasta vuodenvaihteessa, ja oikea vuodenvaihde sitten tulikin 1999 tarkennetun ennaltatietämiseni mukaisesti. Tallentakaa talven 2000 uutissivu, mikä on siirretty osoitteeseen ../ind00a.htm. - YKSI lisättynä Gorban nyt saavuttamaan "ylösalaisinpannen" ikään 69 on tietenkin jumalallinen 70. Menneen viikon tekstiä on kirjoitettu jälkikäteen. Monet lukijanikin olivat hiihtolomilla ja kävivät internetissä vähemmän.

4. 3. SVKN SAANUT INTERNETSIVUT - HURMAAKO JOUKKOITSEMURHA? - PETRUS JA THOMAS
Suomen vapaan kristillisyyden neuvosto on saanut omat internetsivut osoitteeseen www.svkn.fi
HURMAAKO ITSEMURHA? Arto Paasilinnan romaanista Hurmaava joukkoitsemurha on tehty Ere Kokkosen ohjaamana kotimainen elokuva. Suomi johtaa itsemurhatilastoja. Yrityksiin estää itsemurhia vaikka elokuvan keinoin on suhtauduttava myönteisesti. Paholainen kyllä saa itsemurhankin näyttämään hurmaavalta. Hurmaavinta sen mielestä ylösoton vuonna olisi, että ennen ylösottoa saisi oman käden kautta päiviltä kaikki, jotka tavoittelevat ylösottoon pääsyä. Se myös lietsoo täydellistä valhetta, että ylösotossa olisi kysymys joukkoitsemurhasta. Hurmaavassa joukkoitsemurhassa käydään myös Nordcappilla, missä itse sain vierailla 1991. Elokuva muistuttaa minulle kahdesta seikasta: Goog paukuttelee Nordcappilla vuoden päästä, jos hurmaava ylösotto tapahtuu noin seitsemän kuukauden kuluttua. - SEPPO HOVIN SEURASSA illalla ollut Tarja Halonen sanoi ennen SETA:n toimiaikaansa olleen mukana Seksualipoliittisessa yhdistyksessä. - Lewi Pethrus oli viime vuosisadan tärkein kristillinen johtaja, väittää Regent Collegen teologisen tiedekunnan dekaani ja maailmankuulu helluntaihistorioitsija Vinson Syne. Petruslinkkejä: Homepage in Sweden. hieman täällä. Lapsuuskotinsa 1800-luvulla. Pastoriksi täältä 1906. suurempi kuva.Tukholman Filadelfiakirkon saarnaajana. - G. Thomas Intiasta on taas muistanut kirjeellä ja valokuvin. Toisessa kuvassa uskoon tulleita kastetaan maalle rakennetussa betonikaukalossa, joten kastealtaiden käyttö ei ole vain kylmän Pohjolan erityispiirre. Thomaksen kirjeessä on kuvattuna jo kahdeksan pastoria hänen lisäkseen. Kirjeessä mainitaan mm., että vuonna 1999 johtamassa työssään 1602 hindua ja muslimia olisi pelastunut.

3. 3. NÄÄSKATKISMUS - MAKKONEN JA MURZA - KIRKKO SUHTAUTUU SEURAKUNTAAN KIELTEISESTI
"Joku roti se pitää näissäkin asioissa olla", selittää Tamperelaisten katki+smus katekismuksen kuudetta käskyä. Se Raamatun seitsemäs käsky sen mukaan on "Älä rupee juakseen vieraissa". Jukka-Pekka Ruusukallion toimittaman humoristisen opuksen on kustantanut Kirjapaja, mikä ilmeisesti julkaisee myös mainitun Matti J. Kurosen toimittaman katekismuksen karjalaisittain.
AVAINSANOMA ry:n puheenjohtajaksi on valittu Tampereen helluntaikirkon saarnaaja Jarmo Makkonen Seppo Pehkosen jälkeen. Ko. lehden uusimmassa numerossa venäläinen helluntailaisjohtaja Vladimir Murza mainitsee tavanneensa vt. presidentti Putinin ja kertoo tämän antaneen myönteisen lausunnon protestanttisista kristityistä sanoen, että "he eivät taistele toisiaan vastaan." Venäjä-sivuni lopussakin mainitaan ajatuksia Murzalta. - KIRKKO SUHTAUTUU SEURAKUNTAAN KIELTEISESTI. Ev. lut. kirkon 1200 työntekijää ja luottamushenkilöä on haastateltu Kirkon Tutkimuskeskuksen toimesta. Tutkimuksen mukaan heistä puolet suhtautuu myönteisesti roomalaiskatoliseen kirkkoon, kolmannes helluntaikirkkoon ja viidennes adventtikirkkoon. Ev. lut. kirkon väärä suunta näkyy siis siinäkin, että paavinkirkkoon suhtaudutaan myönteisemmin kuin helluntaikirkkoon. Seurakuntaan kirkkojen ulkopuolella ev. lut. kirkon tiedetään suhtautuvan tutkimattakin vielä kielteisemmin kuin vapaiden suuntien lahkoihin. Ev. lut. kirkossa ei ole seurakuntia vaan se tässä maassa esiintyy paikkakunnan seurakunnan nimellä. Se on seurakunnan tappaja numero yksi, vaikka seurakunnan rakentajat olisivatkin hengissä kuka missäkin maan alla tai muuten syrjittynä.

2. 3. SUSI - SUURPOMMITUS - SYNTYMÄPÄIVÄT - KESTÄNKÖ TOTEUTUMISEN?
Aamulehti kertoo 50 vuotta sitten suden tulleen kaupunkiin. Susi oli näytteillä yleisölle 20 mk:n hintaan. - En maksanut pyydettyä 200 mk Tampereen Alarannan divarille, jotta olisin voinut jättää sinne omistamiani taide-, ym. kirjoja pari kassillista. Tutkimustani löytääkseni valtakunnan pohjanoteerauksen "ostetaan kirjoja" ilmoittavista ei enää liene tarpeen jatkaa. - Heinolassa ainoa divari oli lopettanut. - Hämeenlinnassa vielä jaksetaan asiallista divarikauppaa tehdä otsikolla "Vanhoja kirjoja". Terveisiä samalla meni kauppiaan isäukolle, lukion äidinkielenopettajalleni, joka nykyisin 86-vuotiaana työntelee kuulaa tunnin päivässä. Ehkä mieleenpainuvin Eino Arohongan julkisista tempauksista oli etsiä poikkeamaa miljoonasta kappaleesta tietyn suomalaisen postimerkin hammastuksesta.
Tampereelle suuntautui suurpommitus tasan 60 vuotta sitten. Pyynikin näkötornia käytettiin tähystyspaikkana. Kaupunkiin pudotettiin talvisodan aikana 1800 pommia, mutta kaupunki selvisi suhteellisen vähäisin vaurioin. Härmälän lentokentältä nousi jopa koelentäjiä puolustamaan Mansea, ja he pudottivatkin 11 pommikonetta. Arvatenkin Pirkkalan lentokentällä on käyttöä vaikka vuoden päästä. Yhdeksän kuukautta on toinen esittämäni viive tästä päivästä edellytyksellä, että valerauha ylösottoineen tapahtuisi syys-lokakuussa.
KENEN SYNTYMÄPÄIVÄ? Ilmestyskirja 13:18 on kreikkalaiset kolme kirjainta, kh, ks ja s, jotka tarkoittavat 600, 60 ja kuusi merkiten lukua 666. 12. 1. mainitsin luvuista mm.: "Paholainenkin on ominut itselleen tuon luvun tosin tehden siitä muunnelmia kuten 69. Käyttämämme almanakka on ylösalaisin pannen myös suhteessa oikeaan Luojan luomaan kalenteriin. Minä olisin 6 ja 9, vaikka Gorba täyttää 69 vuotta 2. 3. 2000. ... Kastaja sikisi puoli vuotta aikaisemmin, juhannuksena, jolloin kirkko väittää hänen syntyneen. Kostajankin tulo on täytynyt sikistä juhannuksena, olen pitkään väittänyt. Niin ainakin saadaan minullekin tärkeä ajankohta 30. 3. 2000, jolloin oikeaan vuosituhannen vaihteeseen on puoli vuotta. - Voidaan tietenkin väittää, että Veijonen näkee kuutosharhaa, mikä koostuu luvuista 1 ja 5, ja siitä päättelee Pedon tulevan kunhan 15 vuotta maaliskuusta 1985 on kulunut. Tai vaikka laskee yhteen luvut 6 ja 9 miten päin tahansa. Harhaan johtaakin sekä isä että poika Perkele. Pian meitä seuraa koko järkevä Suomi. Kaikki, jotka eivät seuraa vastakohtiamme vihan aikaan." - KESTÄISINKÖ TOTEUTUMISEN? Gorban paluukehitys juuri maaliskuun lopussa 2000 todistaisi meikäläisen Jumalan puolella niin tarkaksi ei vain ennaltatietäjäkseen vaan myös henkilönä syntymä- ym. aikoineen pilkulleen valituksi Antikristuksen paljastajaksi ja henkilössäni Kristuksen todistajaksi - ja jos vielä sekin olisi näin ennaltatiedettynä tässä, kuinka voisin kestää? Paljon helpompi olisi alkaa selittää jotakin uutta tulkintavivahdetta kuin kestää tilanne, että Gorban paluu on alkanut tästä kuukauden päästä. - YHDEKSÄN kuukautta syntymäkaupunkini tuhoon vai miten päivänsankari?

1. 3. TYÖTTÖMÄN HIIHTOLOMA - AHTISAARI - KOLMAS RASKAUSKUUKAUSIKO?
Lomamatkalla huomasin bensan hinnan nouseen jo seitsemään markkaan. Ajelkoot rikkaat Lappiin ja hiihdelkööt. Merkillistä, että jotkut opettajatkin pitävät itsestäänselvänä, että lapset vanhempineen tekevät ulkomaanmatkojakin säännöllisesti. Eikö kolahda, että 20 % perheistä elää jollain 128 mk:n työttömyyspäivärahalla vuositolkulla! Tutkimuksen mukaan viidennes kansalaisista ei pysty hoidattamaan hampaitaankaan. - Valtiovalta suunnittelee taas työttömille pakkotyötä! Imatralainen Sinikka Mönkäre ei ole enää työministeri. Työministeri lienee todennäköisin ensimmäiseksi tapettava suomalaisministeri, vaikkei pitkäaikaistyöttömien kohtelu olisikaan hänen syytään. Murha tuskin voi tapahtua ennen, jos ja kun ikämiesten pakkotyö on laitettu käytäntöön. Poikkeuksellista järkevyyttä demarijoukoissa osoittaa ILKKA TAIPALE. Hän taisi todeta senkin, että työttömyys on maassamme ainoa rikos, missä uhrista on tehty syyllinen. Totta ihmeessä itsekin työnantajana palkkaisin ainakin palvelusektorilla 20-40 vuotiaan kauniin naisen enkä kaltaisiani. Herran hallitessa kaikille annettaneen mahdollisuus ensisijaisesti yksityisyrittämiseen ilman byrokratiaa ja työntekoa estäviä sääntöjä. Työhaluttomia enempää kuin pakkotyön säätäjiä ei mukana liene. Ja koska vuosittain käydään Jerusalemissakin kumartamassa Herraa, köyhimmilläkin ihmisillä maailmassa on palkkaa niin että voivat matkustaakin!
AHTISAARI. Elämänkertasivullani linkki Tasavallan presidentille. Mutta Martti Ahtisaaren tapaa tästä päivästä alkaen osoitteesta www.ahtisaari.fi. Mara on valittu UPM 10 hallitukseenkin.
KOLMAS RASKAUSKUUKAUSIKO? "Niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon" (1 Tess 5:3), yllättää heidät. Meille on selvää, että raskausaika on lähes 9 kk. Jeltsinin poistumisen sanoin jo ennen poistumistaan olevan ylösoton sikiämismerkki, ja hän poistuikin kuten talven 2000 uutissivulla ennaltatiedettiin. Sikiämishetki tarkemmin ehkä 8. 1., mikä on Elviksen ja minun syntymäpäivä, ilmeisesti myös päivä, jona Jumala tuli ihmiseksi tavalla, että Jumala laittoi siemenen Marian kohtuun. KUUKAUDEN KULUTTUA tiedämme tarkasti, pitääkö selityksiä Antikristuksen tulosta jotenkin tarkistaa. Joka tapauksessa edelleen syyskuun loppuun 2000 Arafat lupaa maailmanloppuaan. - Israelissa puuhataan kansanäänestystä, missä tietty joukko pitää saada äänestysuurnille, jotta "koko Israel" valitsee tuhonsa.

29. 2. YLI 500 AKTIIVISTA LUKIJAA NÄILLÄ UUTISILLA - KUUKAUDEN SALDO - TALVILOMA
KUUKAUDEN SALDO. Pääsivulla käytiin kuukaudessa tämän mittarin mukaan näin: 4621 sivunlatausta, 1-2 kertaa kävijöitä 2743, 3-4 kertaa kävijöitä 418, 5-6 kertaa kävijöitä 48 ja enemmän kävijöitä yhteensä 38 eri henkilöä. Kävijöistä noin 4/5 on suomenkielisiä ja ulkomailta tultiin enimmäkseen kuuntelemaan musiikkia osittain poikkeuksena ehkä Ruotsi 30 eri kävijällä. Esimerkkisivulla tunnuksella pm72.wwnet.fi olen ladannut sivua peräkkäin viisi kertaa, jotta eliminoin muut kävijät näkyvistä. Tunnus kuitenkin vaihtelee itsestä riippumatta minulla ja ehkä puolella kävijöistä, jolloin mittari lukee saman kävijän eri kävijöiksi. Saldoa on siis tarkennettava suuntaan, että eri henkilöitä kuukaudessa oli "vain" 1500 ja vähintään kerran viikossa kävijöitä enemmän kuin mittarin mukaan, ehkä enemmän kuin 500. Kerran viikossa lukijoitani sanon aktiivisiksi, ja teitä on siis ainakin 500 eri henkilöä!!! Kerran kuussakin kävijöitä näillä näkymin kolminkertainen määrä. Lisäksi ehkä 30%, jotka tulevat suoraan sivulle, mistä ovat kiinnostuneet tai vahingossa käymättä pääsivulla lainkaan.
Etelä-Suomen kouluissa on parhaillaan ns. hiihtoloma. Talvilomasta on kysymys. Tänä talvena on poikkeuksellisen lämmintä siksi, että keväällä maa on sula hyvissä ajoin haudataksenne maan alle sellaista, mitä haluatte säilyttää itsellenne tai Herralle tuhatvuotiseen aikaan.