S e u r a k u n t a l a i n e n
Seurakuntalainen kotisivuksi: tästä. Updated 1. 9. 2001
Seurakunnan Tiedotuskeskuksen valtakunnallinen uutislehti Katso myös hakemistosivu! Toimituskunta: Harri Veijonen, vastaava päätoimittaja. Toimittajat: Ruusmari, Anne, kolmas nainen, Keijo Lindeman ja Osmo Pöysti. Lisäksi vakituisia avustajia ja satunnaisiakin lisääkin otetaan. Tarjotkaa uutistekstejä myös eri puolilta Suomea. Kiitos!


NEW: HOT: ST MEDIA SERVICE! veijonen.zip (31. 7. 2001), Middleeast.htm Daniel 9:27 pictures in community.webshots.com
TÄSSÄ NUMEROSSA mm. Mitä nainen vaietkoon seurakunnassa tarkoittaa Keijo Lindemanin mukaan? Kolmen ja puolen vuoden lehdet paketissa veijonen.zip "Peace and safety" Then sudden destruction will come upon them like the birthpangs of a pregnant women, 1 Thess 5:3. But we for the obtaining of salvation throught our Lord Jesus Christ, 1 Thess 5:9. We will be caught up along in the clouds to meet the Lord in the air, 1 Thess 4:17. Suomeksi: Jerusalemista sovittaessa Jeesus pelastaa seuraajansa yläilmoihin! Tallenna vanhemmatkin uutiset: HEINÄKUU 2001 KESÄKUU 2001 TOUKOKUU 2001 HUHTIKUU 2001 MAALISKUU 2001 HELMIKUU 2001 TAMMIKUU 2001 SYYSTALVI 2000 SYKSY 2000 KESÄ 2000 KEVÄT 2000 TALVI 2000 SYKSY 1999 KESÄ 1999 TALVI JA KEVÄT 1999 SYKSY 1998 KESÄ 1998 KEVÄT 1998 TALVI 1998 Jeesus tulee ja pelastaa seurakunnan Palestiinan syntymisen jälkeen. Olitko sittenkään mukana! Viimeisimmät uutiset usein tekovaiheessa. Aloita näiden sivujen opiskelu jostain helpommasta esim. Sanakirja Veijonen.zip here: veijonen.zip Veijosen sanoja yhdessä paketissa. (31. 7. 2001) Vapaat keskustelut nyt keskusteluryhmässä.


ST Media Service with Hot Israel News now - Weekend news - STT uutiset tunnin välein - MTV3 uutiset - YLE uutiset - Savolan uutiset - More news

1. 9. JOPA VÄÄRÄ PROFEETTA SHIMON PERES TUOMITSI ERKKI TUOMIOJAN - MIKÄ KALAHTI TUOMIOJA-FANIIN?

ILTA-SANOMAT: Peres ärähti Tuomiojalle: Se oli törkeä lausunto! Se (lausunto) perustuu täydelliseen tietämättömyyteen, Peres tyrmäsi. -Lausunto on järkyttävä ja törkeä, ei ainoastaan jokaisen israelilaisen ja juutalaisen mielestä, vaan myös jokaisen asioista perillä olevien ihmisen mielestä tässä maailmassa, Peres sivalsi Tuomiojaa.
Kommentti: Seurakunta Suomessa yhtyy jyrkkiin sanoihin Tuomiojaa vastaan. Itse asiassa muut voivat jo nyt kiittää Suomen tulevasta tuhosta Erkki Tuomiojaansa. Toki hänen tukenaan ovat Paarma, Halonen ja Lipponen.
NELJÄN KOPLA. Kun olen alkanut yhdistää noiden maata johtavien toimintaa samaan aikaan tapahtuneeseen Heinojen murhaan neljän nuorukaisen toimesta niin myös pysyn sillä linjallani. Kiintoisaa siksikin, että täällä juuri oli mainittu nimi Heino ja luku tuhat, tällä kertaa markkaa. Kuka maksoi pojille tapporahaa? Harri Rahikka tietää, muttei vielä kertonut. Löytyykö arabimaista siis palkkioitakin Suomen neljälle KUSIPÄÄLLE? HV

OLI KOIRA KOTONA. Olen testannut osoitteen veiha@jippii.fi.
En tiedä onko siellä joku jippiin työntekijä vai mikä koira, kotona kuitenkin. Haukkui takaisin siihen malliin, että Tuomiojalla olisi jo syytä tehdä Veijosesta herjaussyyte. Mielenkiintoista, että kalahti kohta, jossa sanoin "kenen kanssa Tuomioja lienee huorannut". Ilmestyskirjan petohan huoraa paavin kanssa ja Suomessa vastaava pitäisi olla arkkipiispa Paarma. Mutta sen ansiosta tarjosin Ilta-Sanomiin päivän helmeksi seuraavaa:

PÄIVÄN HELMI
Paras Tuomiojasta http://go.to/veijonen/, jossa Tuomiojaa verrataan Ilmestyskirjan Petoon, ja kun Portto on Pedon selässä, ihmetellään, kenen kanssa Tuomioja on huorannut!
(Mainittujen sivujen ylläpitäjänä hyväksyn internetosoitteeni käytön)

SUOMEN HAIDER: Austria News käyttää lähteenään: http://www.helsinki-hs.net/news.asp?id=20010829IE4&pvm=20010829

VIRTUALJERUSALEM tässä käyttää Ha´aretzin artikkelia:
In shocking diatribe, Finnish FM declares Israel has same policies as the Nazis.

31. 8. HA´ARETZ: Finnish FM compares Israeli policies to Nazi abuses

FINLAND IN THE NEWS TODAY = HOT ISRAEL NEWS NOW:
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/hotisraelnewsnow.msnw?action=get_message&mview=&ID_Message=136: Finnish FM Erkki Tuomioja

Finnish FM compares Israeli policies to Nazi abuses.
By Nitzan Horowitz, Ha'aretz Correspondent and Agencies

The comparison of Israel's policies toward Palestinians to those of Nazi Germany toward the Jews in the 1930s by Finland's Foreign Minister Erkki Tuomioja, on Thursday, raised a considerable storm of protests, both in his own country and in Israel. The senior Finnish official said in a newspaper interview that it was "shocking that the Jews are pursuing the same policies toward the Palestinians that they themselves were forced to suffer in the 1930s."

Tuomioja, a member of the ruling Social-Democrats, said that his comments were in line with the decision of the European Union, of which Finland is a member, to take a tougher stance against Israel.

I am shocked that Israel's policy is to humiliate, to hurt and to impoverish the Palestinians," the Finnish minister said. "What could be the result of this except eternal hatred? Israel's actions are especially difficult to accept because the Jews, more that anyone else, should know how horrible it is for a whole nation to be persecuted. It is very troubling that the policies of the Israelis against the Palestinians are similar to those which victimized them in the 1930s." (Ha´aretz)

MORE: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/hotisraelnewsnow.msnw?action=get_message&mview=&ID_Message=136"
ST Media Service

OLLIN VASTAUKSIA NIMIMERKILLE RÄTTIPÄIDEN YSTÄVÄ,
JOKA VAATII ISRAELIN SUURLÄHETTILÄSTÄ GO HOME
olli.txt löytyy tuosta. Paljon asiaa alkaen näin:
Olet ilmeisesti sen verran nuori ettet tiedä kuinka monen veri on vuotanut PLO:n johtajan käden kautta. 70-luvun pahimpia terroristeja maailmassa, palkittiin 90-luvulla veritöistään rauhannobelilla! On siinä meriittiä neuvottelijalla!
Ja päättyen näin:
Kyse on myös siitä että Suomen valtio on tunnustanut Israelin itsenäisyyden. Tuomitsemalla nyt Israelin, Suomi osoittaa kykyä unohtaa oman historiansa. Olimme vastaavassa tilanteessa itsekin aiemmin kun Mainilan laukauksista saatiin syy ryhtyä vihamieliseen kostoiskuun kotimaatamme kohtaan. Palestiinan kansannousu on arabimaailmasta mobilisoitu ja rahoitettu ja se tähtää siihen että Israel saadaan kokonaan tuhottua.

30. 8. POHJOIS-KARJALA HALUAA NIMEKSEEN KARJALA - KARJALA TAKAISIN

Pohjois-Karjala Suomessa haluaisi nimekseen ja siten yksinoikeuden nimeen Karjala. Meitäkös se Etelä-Karjalassa voi närästää, vaikka asiasta en ole nähnyt kirjoituksia. Karjala-keskustelua:
I know of a website that you may find very interesting. Since you know Mayme Sevander you probably know the whole story. This site was created by Dr. Pogorelskin from the Univ. of Minn. She is a professor of Russian History. She has been researching Karelia. The website has photos of Finnish-Americans who went there. There are also many links to other Finnish sources of information. http://www.d.umn.edu/hist/karelia/index2.html
KARJALA TAKAISIN -otsikoi Kaari Utrio: http://www.amanita.fi/kaari/karjala.html: "Lokakuun vallankumouksen vuosipäivänä vuonna 1998 Venäjä pyysi Suomelta anteeksi talvisodan hyökkäystä..." Kaari Utrion uutuuskirja kalastelee mieslukijoita: http://www.amanita.fi: Bella donna.
Karjalaan ja takaisin mainostaa matkatoimisto.
Karjala takaisin ja mieluiten tyhjänä, vaativat Jyväskylän nuoret, mutta olen siihenkin aiheeseen raamatullisen profeetan sanani sanonut. Itäraja siirtyy Siperiaan vasta sen jälkeen kun se käy Kymijoella tai vaikka osittain Norjankin rannikolla. K. O. Syväntö tiesi jo vuosikymmeniä sitten, että Siperia on Finlandin oikea raja. Veijonen on vuoden 1998 alussa, 5. 1. heittänyt ajatuksen, olisiko raja siellä jo nyt, ellei olisi tullut SUOMEN KIRKKOA PIISPOINEEN lähettämään parhaat maanpuolustajansa, kirkkokuntiin kuulumattomat Sanan voimalla Perkeleenkin voittavat uskovaiset Siperiaan. Joka aikakaudella piti Paarmansa ja Tuomiojansa olla, että Suomikaan ei vaille tuomion pistosta jäänyt. Profeettojakin oli jo ennen Viipurin profeetta Mikko Reposta, mutta kirkko ja valtiohan eivät maan parhaita miehiä historioissaan mainitse kuin joskus harvoin negatiivisessa sävyssä. Saatanan tunarit! HV

Tuomioja: Pohjoismaiset ulkoministerit ovat yhtä mieltä Lähi-Idän kysymyksissä.
SUOMEN JOHTO hakee nytkin siis puolustusta Jumalaa vastaan taistelemiselleen siitä, että muuallakin Pohjolassa ja Euroopassa voidaan tehdä samoin. He siis välillisesti myöntävät, että Pohjolalle tuleekin käydä niin köpelösti kuin sivuillani varoituksena oleva profetia esittää ja koko EU:sta pitää tulla loppu juuri niin kuin Daniel 2 sen synnyn ja päättymisen ennaltatietää. HV

29. 8. KUINKA KAUAN VOIMME KATSELLA TÄSSÄ MAASSA TUOMIOJAN KALTAISIA HÖLMÖJÄ?

Termi "Tuomiojan kaltaisia hölmöjä" on päivän Ilta-Sanomista juutalaissyntyisen suomalaisdemari Ruben Stillerin tekstiä: "Jasser Arafat tarvitsee Tuomiojan kaltaisia hölmöjä, jotka eivät näe Arafatin kaksinaamaisuutta".
Tuomioja, Halonen ja Lipponen kera monien muiden voivat pitää hölmöinä sekä Veijosta että Stilleriä. Kysymys onkin esimerkeistä kahdesta ryhmästä, joilla maailmanhistoriassa on aina löytynyt paikka maan alta: seurakunta ja juutalaiset. "Kuinka kauan voimme katsella tässä maassa Veijosen ja Stillerin kaltaisia" on siis kysymys, joka maailmassa esiintyy Perkeleen johdolla kulkevissa ajatuksissa.
Ruben Stilleriltä muistan eräässä tv-ohjelmassa esittämänsä kauhistelun siitä, miten hänenkään kävisi, jos Jeesus näkyvästi nyt todella tulisi maan päälle. Herran pelko on viisauden alku, sanoo Jumalan Sana. Juutalaisista onkin tulossa maailman viisainta joukkoa. Seurakunnan ylösoton jälkeen 144.000 juutalaista kääntyy Messias Jeesuksen seuraajaksi. Hölmöläisiä löytyy silloin suhteessa enemmän kaikista muista kansoista.
Mutta missä mennään nyt? Jos Tuomioja, Halonen ja Lipponen olisivat kuten Ilmestyskirjan epäpyhä kolmikkokin elossa pitkään tai vihan ajan loppuun, todella tyhmää olisi yrittää heitä saada likvidoitua. En toki suosittele hyökkäämään Veijosenkaan kimppuun ainakaan tylsin keihäin. Viimeksi nähtiin sekin, että Veijonen voi pärjätä kenties vain Sanan voimalla Otto J. Mäkelänkin kaltaisille. Mielenkiintoista Mäkelän ilmeinen asuminen samassa talossa ulkoministeri Tuomiojan kanssa. Minun puolestani menköön koko talo silloin kun palestiinalaismaisia itsemurhaiskuja pidetään oikeaoppisena ja asian estämistä vastustetaan niinkuin ulkoministeri Tuomiojan johdolla Suomessa tehdään.
Raamatun ennustuksissa on kysymys ainakin siitä, että viisaat katselevat tässä maassa hölmöjä enintään siihen asti kuin hölmöjen ajama Jerusalemin valerauha on valmis ja seurakunnan ylösotto silloin yhtä varmasti tulee. Stilleristä päätellen juutalaisille näyttäisi parhaimmillaankin menneen tiedoksi vain Messiaan näkyvä paluu. Viisaat kuitenkin erotetaan hölmöistä siten, että he pääsevät yläilmoihin pakoon tänne jäävää hölmöläisten valtakuntaa Saatanan johdolla.
Kuinka kauan voimme katsella tässä maassa Tuomiojan kaltaisia hölmöjä? Vastaus meillä on siis se, että hölmöläisten valerauhan valmistumiseen asti. HV

ISRAELIN Suomen suurlähettiläs Mirjam Shomrat aikookin vain antaa lausunnon Tuomiojan haastattelusta Suomen Kuvalehteen eikä tee virallista selvityspyyntöä.

ARKKIPIISPA PAARMAn käymistä selkeästi Israelia vastaan oli täällä jo pitkään odoteltu. Nyt sekin asia lienee "järjestyksessä" israelilaisten käytyä puolustusretkellään ev. lut. kirkossa ns. palestiinalaisalueella. Paarma vaati juutalaisia poistumaan heti. Hölmöläisiä ovat myös ne uutistoimittajat, jotka aina hakevat Paarmaa uutisiin vaieten totuudesta mitä eniten on kuultavissa täältä seurakunnasta. Mutta elleivät hölmöläisten teot olisi noin hyvin maailman mediassa esillä niin mistä me tietäisimmekään miten maa makaa pian siis vihan ajassa ja meidät seurakuntana temmattiin ylös. HV

VIESTI: Ulkoministeri Erkki Tuomioja. Toimit väärän tiedon varassa. http://go.to/veijonen/. Harri Veijonen

28. 8. TUOMIOJA KUIN PETO - KOLME KUOLI JO

Ulkoministeri Erkki Tuomioja on kirjoittanut Suomen Kuvalehdessä, että Israel on kuin natsit. Israelin Suomen suurlähettiläs vaatii nyt selvitystä tuosta valheellisesta, törkeästä lausunnosta.
Elleivät suomalaiset eilen nähneet telkkaristaan miten näytelmässä kolme henkilöä raa´asti tapettiin, se iltapäivälehtiemme lööppien mukaan tapahtui todellisuudessakin Lopella. Kolme oli ristiä ja minun kuvani keskellä mainitussa veiha@jippii.fi osoitteesta minulle lähetetyssä "polaroidkuvassa". Pedoista tulee loppu, vaikka sitä ennen syyttömätkin joutuivat kärsimään.
Ilmeisesti Jumala muistuttaa, että vaikka onkin vain yksi Ilmestyskirjan epäpyhä kolmikko, sillekin löytyy parodiaa tässä maassa. Tuomioja on selvästikin kuin PETO. Kenen kanssa hän lienee huorannut? Onko Lipponen nyt sitten väärä profeetta? Hänellä on valta antaa Tuomiojalle kenkää NYT! Tee se Mooses! Oikean profeetan neuvo oli siinä.
ST Media Service 2:een lisätty juttua aiheesta Israelin Suomen suurlähettiläs. HV

KATEKISMUSSIVUMME HUOMIOIDAAN
Tuli todiste, että katekismussivuamme, http://wwnet.fi/users/veijone/katekismus.htm on katsottu ulkomailta, joten älkäähän suomalaisetkaan unohtako sitä sivuamme!
Tosin ulkomailla on luultu, että koko wwnet.fi on meidän toimialaamme. Älkää te huomautelko wwnetiin tarkoittaessanne vain veijone@mail.wwnet.fi vaikka näin:
Hi, The page mentioned in the subject line uses our old domain name, church-holy-cross.org. We've changed names to holycross-raleigh.org. Please update your links... This is especially relevant because someone purchased the old name and set up a pornographic site there. Your help is most appreciated! Thanks! John Klassa. P.S. The better link for the BCP is actually: http://www.holycross-raleigh.org/bcp/index.html HV

HARRY POTTER-KESKUSTELU JATKUU
Netistä löytyy Potterin vastaisiakin tekstejä englanniksi. Tänne olemme saaneet myönteisen arvion siitä. Kyseisen mielipiteen uskottavuus kärsii mm. loppukaneetistaan, että totuus voisi olla jokaisella omansa. Se mikä on totta on totta kaikille riippumatta siitä uskovatko kaikki totuuteen. Eikä täällä ole väitetty kuten kirjoittaja antaa ymmärtää, että Potter olisi satanismia vaan koska totuudesta siinä asiassa ei olla varmoja, siitä voidaan keskustella.
Minun uskoni kaima Potterista muuttui nyt siihen suuntaan, että siinä todella olisi jotakin pahaa. Toki olen samaa mieltä siitä, että lasten kirjallisuusharrastus on liian vähäistä ja Potter on ollut innoittajana sen lisääntymiseen.
Keskustelu voi tästedes jatkua myös ryhmässä: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus2/harrypotter.msnw, missä on ryhmään liittymättömillekin luettavissa Hannan lähettämä myönteinen arvio Potterin Harrystä. HV

KIRJASTOVANHUS
Kirjastomme täyttää tänä vuonna 140 vuotta ja toimii edelleen täyttä päätä vuonna 1864 rakennetussa koulutalossa, jota tosin laajennettiin vuonna 1901. Mahtaakohan kirjastomme toimia Suomen vanhimmassa kirjastotalossa vai onko ennätys muualla? Kirjastokaapelissa henkilö Uudenkaupungin kaupunginkirjastosta.

ETELÄ-SAIMAAN TOIMITTAJALLA HUUMEOIREITA
Valitettavasti Etelä-Saimaassa on vain yksi Arponen. Eilen siinä lehdessä eräs toimittaja todisti kuin omaa huumeriippuvuuttaan kirjoittaen hölynpölyä otsikolla koulujen masturbointitestit. Aiheesta tiedän asiaakin sen verran, että tulevassa kristillisessä koulussa ei opeteta masturbointitekniikoita niinkuin nyt mm. Lauritsalan yläasteella sekä tytöille että pojille ja siis yhdysluokissaan. Ei ole tietoa onko enemmänkin kuin kaksi 14-vuotiasta tyttöä ja poikaa saatu keskeyttämään sikiövaiheessa olevan lapsensa elämä Lauritsalassa tänä vuonna. Piispa Huotari ja koulun johto varmasti ovat ylpeitä. Oppinsa on mennyt perille: "Eläkää täysillä niinkuin tähänkin asti".

VIRUSWARNINGS messageboard lisätty. Leenalle oli tullut tämä virusvaroitus: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/viruswarnings.msnw

GOGrbachev-tieto talletettu http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/russiaputinetc.msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=134 tuonne ST Media Serviceen alle ilmoitustaulun Russia.

27. 8. KERTOOKO SAATANA JOTAKIN POJASTAAN URANTIA-KIRJASSA?

Mainitussa ohjelmassa Satu Ruotsalainen mainosti Raamatun kilpailijana Urantia-kirjaa. Se lienee niinkuin Satu sanoi tehty "automaattikirjoituksella". Saatanalle antautunut henkilö on saanut sekä tekstinsä että sen tekotavan yliluonnollisella tavalla, mutta Paholaiselta. Taannoin kyselin löytyisikö Raamatusta löytämäni Antikristuksen nimi Mikael jostain muualta, ja vastattiin löytyväksi Urantia-kirjassa:
Miten ihmeessä minun tekstini alkoi näyttää "automaattikirjoitukselta"? Ei se noin automaattista ole, kun katsoo samaa sivua ilman urantia-hakua: http://wwnet.fi/users/veijone/ind99d.htm

VARASTETTU
Viimeksi kun tätä aihetta käsittelin huomattiin ilmeisesti kirjoitukseni "ansiosta" Urantia-kirja varastetun tai ainakin kadonneen Lpr:n maakuntakirjastosta. Kun en salli Raamattuamme poltettavan en salli Urantiaakaan hävitettävän ainakaan toistaiseksi. Onhan hyvinkin mielenkiintoista, kertooko Piru itse jotakin omassa kirjassaan omasta pojastaan. Mielenkiintoista minulle sekin, että Urantia-kirja on saman ikäinen kanssani. Ei siis Raamatun aikaista ilmoitusta. Ilmestyskirja sanoo selvästi, että Jumalan kirjallinen ilmoitus loppui siihen. Myöhemmin on lupa vain Jumalan avulla selittää niitä kirjoituksia ja niiden mukaisesti vajavaisesti profetoida.

URANTIASSA SAATANA KÄYTTÄÄ JEESUKSESTA NIMEÄ MIKAEL
Myönnän fiksujen lukijoideni ajatuksen oikeaksi. Veijonen on ennen muuta huolissaan siitä, että kaunis, urheileva Satu Ruotsalainen on hurahtanut Jussi Urantia Parviaisen kelkkaan.
Niinkuin odottaa sopii, Saatana käyttää oman poikansa nimeä Jumalan Pojan nimenä. Jo se tieto pitäisi saada hyvät moniottelijat hyppimään tänne. Parviaisetkin niin voivat tehdä, mutta ehkä heiltä vaaditaan jotakin näyttöä keihäänheitosta.
SAATANA ON OPETTANUT NÄIN
"Neljätuhatta vuotta sitten Makiventa Melkisedek tuli Urantialle. Hänen tehtävänään oli valmistaa tietä Nebadonin universumimme Luoja-Pojan, Kristus Mikaelin, Jeesus Nasaretilaisen lahjoittautumiselle. Makiventa toi aikansa ihmisten tietoisuuteen uudelleen käsityksen ainoasta Jumalasta.
Mikael saapui maailmaamme vuonna 7 eKr. Hänen ensisijaisena tehtävänään oli kokemuksellisen tiedon kautta saavuttaa universumiinsa kohdistuva hallitsijanvalta. - Mikael oli nähtävissä Jeesuksena."

KAKSI TÄHTIKOOSTETTA VIKTOR KLIMENKOLLA
Kirkkoihin kuulumattomien uskovien tunnetuin ja suosituin laulaja, VIKTOR KLIMENKO saa helluntailaiskustantamo Aika oy:n levyjä siihen yhteisöön kuulumatta. Lappeenrannan Anttilaan on myyntiin tullut "Tähtikooste 2", kauneimpia Viktor Klimenkon lauluja orkesterin säestyksellä. Tähtikooste 1 sieltä löytyy myös.

SUURIN JA KAUNEIN VIRPI MIETTINEN
En ryhdy kilpailemaan iltapäivälehtien kanssa Virpi Miettisen lohduttajien esittelyssä. Mutta kun on kerran alkuun päästy, hänet täällä jo kerran mainittu niin näytän miten hyvän näköinen Virpi oli jo 23 vuotta sitten.
Tyypillistä. Seurakuntalainen-lehti Veijosen luotsaamana. Jatkuvasti esillä ovat Ilmestyskirjan pedot ja vastapainoksi on pakko olla jotakin kaunista. Ja haluavathan toisetkin kauniit katsoa miten kauniita taivaassa ollaan. Suurin ja kaunein kuva internetissä Virpi Miettisestä löytyy osoitteessa:
http://groups.yahoo.com/group/harriveijonen/files/VIRPI.jpg
Ryhmään liityttyään voi imuroida muitakin suurikokoisia tiedostoja kuten elokuvia.

VIRPI OIKEIN MONIKOSSA
Tämän uutissivun kävijämääräennätys näyttäisi olevan kuukaudessa parempi kuin hakemistosivun, 8 155. Ja senkin ennätyksen voimme rikkoa. Tiettävästi sivuillani käyvien naisten yleisin nimi on Virpi. Tieto ei perustu arvaukseen. Kiitos 10.000 kertaa! HV

26. 8. NEUVOSTOLIITON TAKAISIN TULEVAN JOHTAJAN NIMI VOINUT OLLA GOG-ALKUINEN

TAPANI LÖYTÄNYT KIINNOSTAVAN SIVUN: GOGRBACHEV
Tapani: Löysin osoitteesta http://www.cuttingedge.org/ce1025.htm seuraavan kohdan, mikä mielestäni tukee sinun väitettäsi, että Gorbatshov olisi tuleva antikristus:
(An interesting footnote to this possible scenario is found in the Christian newsletter, "Prophecy In The News", November, 1989, that "before the Russian revolution in 1917, Gorbachev's family name was spelled GOGRBACHEV". )
Minusta tämä Cuttingedge.org tarjoaa muutenkin valtavasti tietoa lopun ajan asioista. Jos et ole tutustunut kyseiseen järjestöön, kehottaisin arvioimaan sen ja mielellään kommentoimaan sivustoa. Kiitos toiminnastasi.

Veijosen vastaus:
Kiitos! Vastaan tässä vain sen, että ilmoittamallasi osoitteella ei enää löytynyt mitään. Sensijaan hakusanalla GOGRBACHEV löytyi yksi sivu, mikä sekään ei minulle auennut muuta kuin googlen muistisivun kautta. Aiheesta kiinnostuneet tallettakaa nopeasti kyseinen sivu:
http://www.google.com/search?q=cache:pRvUchoOR70:philologos.org/bpr/files/g001.htm+GOGRBACHEV&hl=en

UUSI LUKIJA IMATRALTA LÄHETTÄNYT PROFETIANSA
Jorma: Profetian sanomaa Imatra 23.8.01...
Kommentti: Avaan http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus2:een ilmoitustaulun (messageboard) nimellä ihmisprofetiat. Kaikki ihmisprofetiat tulevat julkisen tarkastelun alle ja niitä arvostellaan ja voidaan kommentoida ellen poista saman tien. Kaikki hyvät ajatukset eivät ole profetiaa. Jorma ja kuka tahansa voi liittyä em. ryhmään ja lisätä sanomansa sinne itse alle otsikon: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus2/ihmisprofetiat.msnw, jossa painatte sanaa "uusi keskustelu", johon tekstinne kirjoitatte tai liitätte. Profetointia emme halveksu! Kiitos! HV

SKEPSIKSEN SALAISET KANSIOT
Eilen mainittu uutisten ensimmäinen skepsis-sivu on talletettu tänne. Toinen mainittu viesti skepsiksen omilta sivuilta löytyy vielä paljon myöhemminkin. Se oli ehditty poistaa vain keskustelujen etusivulta näkymässä. Mutta tässähän se:
http://keskustelu.skepsis.fi/html/KeskusteluViesti.asp?ViestiID=56822
Ilmeisesti siellä on PALJONKIN SENSUROITUJA viestejä senkun etsii muuttaen tuossa viimeistä lukua:
http://keskustelu.skepsis.fi/html/KeskusteluViesti.asp?ViestiID=56831
No tuossahan se hävitetyksi luulemani eilinen uutiseni. Hävetköön Mäkelä ja koko petomainen skeptikkojen joukko! Myös sen vuoksi, etteivät osaa poistaa skepsiksestään viestejä vaan piilottavat ne niin että tyhminkin voi löytää kaikki viestit.
Moni muukin on valittanut sitä, että aina hyvät viestit skepsiksessä poistetaan. Nyt siis selvisi, että tuskin mitään on poistettu vaan kaikki löytyy juuri sillä järjestysnumerolla millä ne on tuonne toimitettu. Kuka haluaa penkoa Skepsiksen salaisia kansioita niin annoin siihen vain mahdollisuuden. Itseäni ei tämä sen enempää kiinnosta. Onpahan vain yksi hyvä syy lisää vaikka nauraa noiden skeptikkojen touhua. HV

TÄÄLLÄ TEKEMÄNNE ENNÄTYKSET
Hakemistosivumme oli pitkästä aikaa päässyt jälleen maailman sadan suositun alan sivun joukkoon tämän mittarimme mukaan, Rank 97 , josta selviää sekin, että täällä tekemänne ennätykset ovat:
Highest Rated
Date = päivässä: (Sep 21, 2000) 507
Hour = tunnissa: (8AM = kello 8 aamulla) 74
Month = kuukaudessa: (January =tammikuussa, 2000?) 7,715
Tarkoittaa siis ainoastaan hakemistosivulla käyneiden määrää ja juuri todettiin minulla olevan sivuja nelisen sataa toki kukin vähäisemmällä kävijämäärällä.
MESSAGEBOARD. Hakemistosivulla on nyt suora linkki messageboard:iin, jolla varmasti käy moni, mutta määrää ei voida mitata. Kiitos jälleen Teille! HV.

25. 8. UUTISTEN YKSIPUOLISUUS ONGELMA VIELÄ NYKYISINKIN

Kun pyritään etsimään totuutta, ongelma vielä nykyisinkin on yksipuolinen media. Internet on hieman tuonut tasapuolisuutta tilanteeseen, mutta varsin harvojen ulottuville pääsevät esimerkiksi tällaiset päivän uutiset: skepsis.htm
Tuo sivu todistaa samalla, että luotettavampia uutisia ei kaikkialla halutakaan. Tuo sivu poistettiin sieltä, missä keskustelu aloitettiin aiheena: Uutisten yksipuolisuus.

PRAY WITH US. J. Shulam (Jerusalem) / Keijo Lindeman:
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/netivyah.msnw?action=get_message&mview=&ID_Message=131
Nämä J. Shulamin viestit voimme ottaa entistäkin vakavammin olihan Olavi Syvännölläkin jaossa tämän Shulamin järjestön lehteä. Valitettavasti tällä kertaa meni jopa viikko ennenkuin Jerusalemissa kirjoitettu teksti ehti sivuilleni. Esitän mahdollisuuden, että julkaistavat Shulamin kirjeet eivät kiertäisi Keijon kautta vaan tulisivat suoraan myös osoitteeseen harriveijonen@yahoo.com

PRAY WITH ME TOO. Psalm 51 with me. ANNE
Kommentti: Olipa kiva kuulla äänesi Anne. Tulen toistekin rukoilemaan psalmin 51 englanniksi kanssasi. HV

MIKA EBELINGIÄ TUOMITSEVAT JUMALAN ASEMAAN ITSENSÄ YLENTÄNEET
VIHTORI JA KLAARA (Jussi Parviainen ja ent. seitsenottelija Satu Ruotsalainen), MTV3:n ohjelmassa oli eilen myös ev. lut. pappi, kristillisdemokraattisen puolueen jäsen, MIKA EBELING. Satu Ruotsalainen osasi katsoa asioita Ebelinginkin näkökulmasta kysyen, mitä hän ajattelee siitä, että hänet tuomitaan pitäessään esillä Jumalan Sanaa. Ebeling esiintyi mainiosti muistuttaen, että hän ei tuomitse ketään vaan jos hän ei toistaisi Tuomarin eli Jumalan sanaa hän olisi nostanut itsensä Tuomariksi eli Jumalan asemaan. Ebelingin sanoma oli se, että kaikki uskonnot voivat olla yhtä hyviä vain siinä tapauksessa, että ne kaikki ovat väärässä.
MTV3 internetin uutiset olivat taas sen mukaisia, että Raamattu on väärässä ja Koraani totta päätellen Hebron ym. Lähi-Itä uutisistaan.

HEBRON. Olenkin lisännyt nyt ST Media Serviceen uutisia Hebronista PLO:n vastakkaiselta leiriltä:
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/hebron.msnw
KUVAT TAPAHTUMISTA. MTV3:lla ja muualla Suomessa esitetään parhaimmillaankin niitä kuvia, joissa ehkä Israel on estänyt, etteivät nämä kuvat olisi vieläkin pahempia: Pictures: http://www.hebron.org.il/pics/abuexpl.htm

VIISI MINUUTTIA. Otto J. Mäkelälle kiitosta - otsikolla aloitin keskustelun osoitteessa http://keskustelu.skepsis.fi/html/KeskusteluViesti.asp?ViestiID=56822. Se sisälsi eilisen Mäkelää koskeneen uutiseni. Viestini lisäsin noin klo 20 ja se oli siellä noin viisi minuuttia ennen kuin ylläpitäjä sen poisti. Keskustelujen ylläpidosta siellä ennen vastasi Mäkelä itse - uutisissani vihjasin, että ilmeisesti Soneran työaikanaan. Nyt siitä vastataan alla mainitun yrityksen nimellä ehkä Niko Wessmaninsa toimesta. Osallistukaa skepsiksen keskusteluihin. Porinkin keskusteluryhmiin oli tullut ateistien ryntäys mainittuani niissä olleen hieman oikeatakin asiaa.

VIESTI: nsd.fi Yhtiöllänne ei ole tulevaisuutta ainakaan siinä tapauksessa, että jatkatte yhteistyötä skepsis ry:n kanssa. http://go.to/veijonen

24. 8. KUN YKSI AUKOO PÄÄTÄÄN JUMALAN PROFEETALLE, TUHAT JOUTUU KÄRSIMÄÄN

TSEKKOSLOVAKIAN MIEHITYS 1968
Google haulla asiasta löytyvät sivut. VUONNA 1968 Neuvostoliiton työntyminen tankein Tsekkoslovakiaan on uuden tutkimuksen mukaan ollut maan johdon tiedossa etukäteen ei ennaltatietämisenä vaan neuvostoliittolaisten itsensä ilmoittamana.
TV 1 käytti asiassa termiä ennaltatietäminen ja hyvinkin maassamme on alkanut yritys vesittää yliluonnollisuutta edellyttävä käsite ennaltatietäminen, jollaisia seurakunnassa ovat ajoittain uutisetkin.
Olavi Syväntö aloitti Lappeenrannassa puheensa Aamos 3:7: "Herra ei tee mitään ilmoittamatta palvelijoilleen profeetoille." Ilmeisesti hän oli tietoinen siitäkin, että maahantuomansa profetian tuntema Lappeenrannan profeetta olin mukana häntä kuuntelemassa. Kyseisessä profetiassa puhutaan rajana Kymijoki kuten eilisestä 260 vuotta sitten tapahtuneen Lappeenrannan taistelun jälkeen rajaksi tuli. Siitä taistelusta kirjoitti eilen Etelä-Saimaakin. Syvännön vierailusta toki vaiettiin muualla paitsi täällä. HV

JUURI PÄINVASTOIN. Olavi Syväntö totesi Lappeenrannassa mm., että Israelilla ei ole kenen kanssa neuvotella rauhasta. MTV3 kertoi eilen jokseenkin päinvastoin uutisoimalla, että Arafatin mielestä Peresillä ei ole vaikutusvaltaa.
YK:n turvallisuusneuvostossa USA pysyi vielä estämässä sen, ettei kansainvälisiä joukkoja lähetetä Israeliin.

VEIJOSEN SIVUJEN MÄÄRÄ TÄNÄÄN?
USERS/VEIJONE - haulla löytyy Googlesta 434 eri osoitetta. Sitä luokkaa minulla itselläni on sivuja netissä, joskin tuossa joukossa on joitakin toisten linkkejäkin tänne. Toisaalta siitä puuttuu kokonaan ST Media Service ym. ryhmäviestit yms.
ALLTHEWEB löytää vastaavalla 93 osoitetta, joissa linkkejä tänne ehkä enemmän kuin Googlella.
ALTAVISTA suostui löytämään vain 47 sivua USERS/VEIJONE -haulla.
USENET viestejä en lue joukkoon enkä niitä nimellänikään hyväksy, koska kaikki ne eivät ole minun puhumattakaan joidenkin keskusteluryhmien viestit nimelläni. Onhan noissa mainituissakin ihan liikaa tutkimista. Viisainta pysyä ensisijaisesti tällä sivulla. Kiitos! HV

TUHAT SONERALAISTA VOI KIITTÄÄ OTTO J. MÄKELÄÄ

Erään USENET viestin tunnustan omakseni. Se on tämä:

http://groups.google.com/groups?q=otto+m%E4kel%E4+sonera+veijone&btnG=Search&meta=site%3Dgroups:

SV: Profeetta hermostuu (oli Re: Meidän kissan jalka) Otto J. Mäkelä on enää vähän aikaa työssään Sonerassa Otto J. Makela - 10 Mar 2000 by Harri Veijonen - View Thread (5 articles) SV: Meidän kissan jalka

Skepsis ry:n toimihenkilö, Soneran työntekijä Otto J. Mäkelä oli alkanut vainota uutisryhmäviestejäni keskustellessani asiallisesti Uuno-kissastamme kissat-ryhmässä. Mäkelän mukaan profeetta hermostuu. Mutta näytän aivan rauhallisesti todenneeni vainoamiseensa, että "enää vähän aikaa työssään Sonerassa Otto J. Mäkelä".
Eilen illalla tuhannelle Soneran työntekijälle tuli yllättäen järkyttävä uutinen: heiltä loppuu työ Sonerassa. Oikeastaan olikin ennaltatiedettävissä, että kun yksi aukoo päätään Jumalan profeetalle, TUHAT joutuu kärsimään. Kiittäkää Otto J. Mäkeläänne kaikki tuhat soneralaista! Harri Veijonen

SUOMEN AINOASTA KAKSINKERTAISESTA KEIHÄÄNHEITON OLYMPIAVOITTAJASTA ENSIMMÄINEN KIRJA
Kun Antti O. Arponen oli tulossa Etelä-Saimaan toimitukseen työhön noin vuosikymmen sitten, joku kehtasi vastustaa hänen tuloaan lehdessäkin kirjoitellen. Silloinen päätoimittaja Lauri Sarhimaa piti sentään Arposen puolia ja hyvä toimittaja Arponen onkin ollut Etelä-Saimaan palveluksessa tähän päivään asti. Jos työnantajalla on ollut jotakin valittamista niin kenties voinut ihmetellä sitä, millä ajalla Arponen on ehtinyt työnsä ohella julkaista paksun kirjan vuosittain. Tuskin se kuitenkaan on ollut pois lehden työajasta. Eilenkin Arposen kynästä Etelä-Saimaassa oli mm. hyvä artikkeli päivälleen 260 vuotta sitten tapahtuneesta LAPPEENRANNAN TAISTELUSTA.
Arposen teoksissa luetuin on Tikan Markon kanssa syntynyt "Koston kevät". Viime vuonna Arposelta ilmestyi kirja urheiluselostaja Martti Jukolasta. Siitäkin erinomaiset arvosanat tosin ihmettelyni, miksi Arponen ei siinä mainitse Jukolan itsensä kirjoittamia kirjoja.
Vuonna 2001 Gummeruksen kustantamana sitten ilmestyi se, jolle täälläkin taannoin kustantajaa etsittiin ja kerrottiin löytyneenkin jo 22. 7. 1999, vaikka vasta Myyrä tuli markkinoille. Yhteistyössä Seppo Hakulin kanssa syntynyt teos "Sankari vai konna. Keihäänheittäjä Jonni Myyrän elämä". 288 sivua osaa lukijoistani kiinnostavaa asiaa on siis tarjolla kunhan hankkii luettavakseen tuon uutuuden.

HIEKKAMONTTUUN KOLME MILJOONAA. MYÖ liikkeen Antti O. Arponen ja Matti J. Kuronen olivat mukana äänestämässä Lpr:n Ammattikoulun pohjoispuolelle 3 milj. mk maksavan hiekkanurmikentän rakentamisen puolesta. HYÖ voivat kyllä sanoa haluavansa sitä, että tässä kaupungissa ihmiset saavat työtä tai jos eivät saa, meille annetaan muutakin kuin vuosikymmen naurettava 15 euroa päivässä. "260.000" lukijastani yksi on kerran lähettänyt pienehkön summan markkoja. Kiitos siitä. HV

23. 8. PAIKALLISIA UUTISIA NETISSÄ HTTP://GO.TO/VEIJONEN

PAIKALLISIA UUTISIA NETISSÄ http://go.to/veijonen
Imatralla ilmestyvän Uutisvuoksi-lehden eilisessä numerossa oli edellä mainitun kaltainen pikkuilmoitus. Se ohjaa tähän internetissä toimivaan valtakunnalliseen Seurakuntalainen-lehteen ja Seurakunnan Tiedotuskeskukseen. Täällä on runsaasti paikallisiakin uutisia varsinkin juuri Lappeenranta-Imatra alueelta.
ARVOISAT LUKIJAT! Voitte tarjota tänne kaikenlaisia paikallisia- ym. uutisia ja uutisvihjeitä käyttäen jompaa kumpaa email-osoitettamme:
veijone@mail.wwnet.fi
harriveijonen@yahoo.com

HELSINKI TOP 5
1. Korkeasaari Zoo http://www.hel.fi/zoo/
2. Linnanmäki Amusement Park www.linnanmaki.fi
3. Serena Water Amusement Park www.serena.fi
4. Suomenlinna Museum tel. 09-668 880.
5. Olympic Stadium. The Olympic Games were to be held in Helsinki in 1940 but the event was delayed until 1952 owing to the Second World War.

OPETUSTA SIIONISTA lehti ilmestyy jo 14. vuosikertaa. Yllättävää kyllä sitä oli jaossa eilen Lpr:n helluntaikirkossakin ilmeisesti kuitenkin Olavi Syvännön tuomana. Kyseistä heinäkuun 2001 numeroa ei kuitenkaan Lappeenrannassakaan riittänyt kaikille halukkaille. Onneksi sen voi myös imuroida meiltä bittiversiona osoitteesta http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus2/files/sionista2001.doc Osannette liittyä ko. ryhmään saadaksenne kyseisen lehden. Tehkää hyvin!

VARSINKIN KIRKKOIHIN KUULUMATTOMAN KEIJO LINDEMANIN ansiosta Jerusalemissa ilmestyvää em. Opetusta Siionista-lehteä saadaan suomeksi.
MIKKO VIRTANEN Keijo Lindemanin 20. 8. "nainen vaietkoon" uutistekstistä: Olen samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Olisi syytä muistaa, että kun jokin asia raamatussa on tulkittu pari tuhatta vuotta jotenkin, ei tarkoita ettäkö se olisi tulkittu oikein. Tätä ei tunnu kovin moni millään muistavan.

VALITUT PALAT: Ketä kirkko palvelee? Vastaukseni: kaikkia jäseniään helvettiin. Tässä sata raamatullista ja seurakunnallista syytä olla ulkopuolella kirkkojen.

EVELIINAN MUISTOLLE. Internetissä Eveliina Lappalaisen tapauksesta kirjoituksia löytyy lähinnä Etelä-Saimaasta ja täältä Seurakuntalaisesta. Seurakuntalaisen päätoimittaja on tallettanut sivun Eveliinan muistolle. Se sisältää ottamansa kuvan, arvionsa Eveliinan merkityksestä profetiassa ja Keskusrikospoliisin tiedonannon, jonka mukaan Eveliinan murhatutkimukset Imartalla jatkuvat edelleen.
Eveliinan kohtalolla saattoi olla yhteyttä jopa Palestiinan synnytyssanoihin 14. 11. 1988 eli 12 vuotta ennen Eveliinan kuolinpäivää. Ja nuokin molemmat asiat näytän ainakin osittain ennaltatienneen. Mainittua uutuussivuani en suosittele heikkohermoisille. Harri Veijonen.

SPORT: FINKAMPEN. Suomen Urheiluliitto on valinnut maajoukkueen 18-vuotiaiden Ruotsi-Suomi-maaotteluun, joka kilpaillaan miesten ja naisten maaottelun yhteydessä Göteborgissa viikonloppuna 1-2. syyskuuta: Keihäs: Kari Vinni Varpaisjärven Vire 76,63, Teemu Wirkkala Toholammin Urheilijat, (700 g: 81,85). Heli Myllymäki Töysän Veto 49,49 (50,44 -00), Janica Laine Honkajoen seudun Urheilijat 44,98 (46,27 -00). Miesten ja naisten maajoukkueet valitaan 22.8. Tampereella ja 26.8. Lahdessa kilpailtavien Eliittikisojen jälkeen.
TAINA KOLKKALA (os. UPPA) ja MIKAELA INGBERG kävivät eilen Tampereella jännittävän kilpailun voitosta Tainan päästessä lukemiin 59,15 ja Mikaelan ohitettua viimeisellään 59,95. Molemmat naiset ovat Veijosen suosikkeja kuten sivulta "We are women" näkyy ja kuuluu HV

22. 8. OLAVI SYVÄNTÖ ISRAELISTA TÄNÄÄN LPR:N HELLUNTAIKIRKOSSA

Olavi Syväntö Israelista puhuu keskiviikkona 22. 8. 2001 Lpr:n helluntaikirkossa ajankohtaista Israel-asiaa. Tilaisuus alkanee Armilankatu 31:ssä klo 19. HV

YK:N TOIMINTA ISRAELIA VASTAAN KIIHTYY
Tämä asia on ennaltatiedetty iät ja ajat, mutta juuri siksi sitä vastustamme, koska emme ole noita pimeitä, jotka Raamatun ennustamat pimeiden teot täyttävät!
YK:n turvallisuusneuvosto on ollut koolla aiheenaan kansainvälisten tarkkailijoiden lähettäminen Lähi-itään. PLO on toivonut alueelle tarkkailijoita, mutta Israel vastustaa hanketta jyrkästi. Yhtä jyrkästi kuin me vastustaisimme sitä, että ryssät perustaisivat Kanavansuuhun oman valtionsa ja vaatisivat Pontuksellekin kansainvälisiä joukkoja. HV

KESKUSRIKOSPOLIISI on tiedottanut, että se tutkii edelleen Eveliinan murhaa Imatralla. Tulossa sivu ja ennen näkemätön kuva Eveliinan muistoksi.

LINKKIVAIHTOA NYT KAIKKIEN KANSSA. Palaute: Siunausta mielenkiintoista. tv, Rainohan@reimari.net
Kommentti: Henkilöllä on TOP 100-sivulle, mutta sijoituksen 100 heikommalle puolelle sopivat kotisivut, mutta edellytän sinne pääsemisekseen, että hän lisää niihin linkin tänne onhan hänellä linkkejä muuallekin. Sama tarjous voimassa kaikille.
HUOM. Tarkoittaa sitä, että kristillisiksi katsomattomanikin raittiit yksityiset sivut voivat päästä tuolle suositulle listalle sijoille 101-200 kunhan niillä on linkki wwnet.fi/users/veijone/.

FINNISH NEWSPAPERS / FINNGENERS
Could someone please help me get the addresses of some local Finnish newspapers? It was suggested that I contact an area papers ...
Please try: http://www.sanomalehdet.fi/en/index.shtml
There was a good article about Finnish Americans in Suomen Kuvalehti on August 10th (number 32/2001).

SPORT: ZELEZNY TECHNIQUE. This is the first message about sport in ST Media Service.
Piristykseksi ST Media Serviceen tuli urheilu-uutinen: minulle lähetetty viesti aiheesta Jan Zelezny tekniikka. HV
Tässä japanilaisessa uutisosoitteessa on joku suomalaisnimi kera Russian, mutten saanut vielä sivua auki. Sitten: "Koskinen, Russians take gold in women's powerlifting. AKITA, Japan, Aug. 20 Kyodo - World champion Raija Koskinen of Finland won the gold medal in powerlifting in the women's lightweight division at World Games in Akita Prefecture on Monday while Russian lifters took the titles in the heavier divisions, (21 :37)"
RAISIOSSA järjestettiin viikonvaihteessa yleisurheilun 14- ja 15-vuotiaiden SM-kilpailut. Osanottajia oli erittäin runsaasti ja tulostaso useissa lajeissa korkea.
Tuloksia 14 v. keihäs:
1. Pasi Turunen OutP 63.91 2. Tuomas Eskelinen KajK 54.40 3. Teemu Uusitalo TP 54.21 ... 11. Mikko Silvennoinen SimU 45.05 ... 13. Aapo Harju LUM 42.08. Mustolan poika Aapo Harju oli rikkonut 14 v.:n tulosrajan 44 m keihäässä ja saattaa näkyä kilpailut järjestäneen seuran kuvissa, vaikkei mitalia tuonutkaan: http://members.surfeu.fi/rkuula/valokuvat/rk09/rk09.html Keihäässä junioreilla on myös mielenkiintoinen kahden hengen joukkuekilpailu seuroittain. 14 v. sarjassa pari LUM:min poikaa Mustolasta on tänä vuonna yltänyt 600 g välineellä yhteistulokseen 86 metriä, mutta vain Harju nyt oli mukanakaan. Näin joukkuetulokset:
P14 Keihäs Joukkuekilpailu 1. Lehtimäen Jyske 94.45 (Ari Mannio, Joni Hautala) 2. Borgå Akilles 91.73 (Hubbe Söderholm, Thomas Lindroos) 3. Loimaan Leisku 83.09 (Juho Kuusela, Antti Lankinen) 4. Simpeleen Urheilijat 79.78 (Mikko Silvennoinen, Petri Leminen). Saman ikäisten tyttöjen kulta voitettiin tuloksella 75,16 (Mira Kuula, Merja Kekkonen) ja seitsemänteen sijaan riitti 48,43. Vuotta vanhemmissa eli 15 v. pojissa löytyy kovin pari Pyhäselästä: 1. Pyhäselän Urheilijat 118.86 (Anssi Liimatta, Olli Rouvinen). HV

21. 8. ISRAELISSA TAPAHTUI EILENKIN PALJON - MAIKKARIN NETISSÄ VIRHEELLINEN UUTINEN

Israelissa tapahtui eilenkin paljon. Yksi uutinen suuresta aineistosta tuotettiin Suomeen suosituimman MTV3:n toimesta AFP/Reutersin kautta. Se kertoi Israelin ampuneen ohjuksen erääseen taloon ns. palestiinalaisalueella:
Israelin ohjus iski palestiinalaiskotiin 20.08.2001 02:21
Sama asia oli sitten YLE:n toimesta esitetty muodossa, ettei Israel olisikaan ampunut mitään vaan PLO räjäyttelee omia ammuksiaan:
" Israel kiistää ohjusiskun Gazaan 20.08.2001, klo 14.31 Lähi-idän levottomuuksien kerrotaan johtaneen kuuden ihmisen kuolemaan sunnuntaina. Israel on kiistänyt tehneensä ohjusiskun Gazan alueen Rafahiin ja syyttää tapahtuneesta palestiinalaisuhrin omaa pommia. YK:n turvallisuusneuvosto pohtii Lähi-idän tilannetta maanantaina."
Maikkarin netissä kuitenkin pysyi virheellinen tieto Israelista ja samalla ainoana päivän uutisena sieltä koko eilisen päivän. "Luotettava" MTV3! HV

ISRAEL Arutz videos today. Look at 10 hot videos now.
10 ajankohtaista ja jo historiallistakin videopätkää Israelista ST Media Servicen kautta. Jotkut videot ovat melko pitkiä, 7 - 8 minuuttia.

JERUSALEM POST NEWS FREE in ST MEDIA SERVICE
SHARON TO MEET PUTIN IN SEPTEMBER
"Sharon told Putin he is looking forward to continuing their dialogue when they meet in Moscow the first week in September." ( Mubarak: Peace talks before peacekeepers)
Sharonin on uutisoitu tulevan Moskovaan samoihin aikoihin kuin Putinin Suomeen. HV

PUTIN. Paraneeko paska pöyhien -aiheinen vilkas keskustelu http://www.fourtalk.net/thirdtalk.phtml?nid=keskustelu.yhteiskunta&id=860628 yhteiskunta-uutisryhmässä, johon en ole osallistunut. HV

VIESTI. Matias Roto. Seurakuntalainen http://wwnet.fi/users/veijone/ on voinut olla kanssasi joissakin asioissa eri mieltä, mutta silloin kun löytyy alttiutta lähteä maailman ääriin viemään ilosanomaa Jeesuksesta tahdomme siunata työtäsi! Matias oli kirjoittanut toisaalla näin:
Nyt on aika käydä tekemään unelmasta totta: mennä kertomaan siitä siunauksesta, joka meillä on Jeesuksessa Kristuksessa. Olen lähdössä lähetystyöhön Kamerunin pääkaupunkiin Yaoundéen Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (SLEY) kautta.

HALOO: PALAUTETTA NIMIMERKILTÄ ROBIN
Tässä vähän polliitiikkaa....
Suomea johtavat "useimmiten" korruptoituneet päättäjät, jet-set pää-oma juomarit, tuomarit... rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy, näin on aina ollut ja näin aina............onneksi ei tule olemaan!!!
Elämme ajassa joka on hyvinkin mielenkiintoinen monella eri tavalla. Mutta juutalaisten ja arabien tulevaa valerauhaa kannattaa seurata. Nimittäin sen jälkeen kun se on solmittu, alkaa eskatologiset tapahtumat globaalisesti kiihtymään.
Ketkä pimeydessä vaeltavat menevät yhä syvemmälle pimeyteen ja valkeudessa vaeltavat menevät yhä lähemmäs valkeutta.
Tulee yksi ainut "Maailman uskonto/instanssi" ja jos et sen pillin mukaan toimi, niin voi, voi kärsimyksiäsi. ...
Kommentti: Valitettavasti juttu on niin pitkä, että pystyin hyväksymään tähän vain sen alun. Kiitos! HV

SPORT. Michael Schumacher is winning world champ. M. Schumacher maailmanmestari 2001. MIKA HÄKKINEN JA KIMI RÄIKKÖNEN toissapäivän Formuloissa: "Mika Hakkinen was fifth. - Olivier Panis was eighth for BAR with Kimi Raikkonen in the Sauber and Jaguar’s Eddie Irvine rounding off the top ten". - Uutisoin Formuloista siksi, että ne ovat tunnetuimpia Suomi-uutisia maailmalla. Tänä vuonna ei löytynyt M. Schumacherin voittanutta edes suomalaisista.
Anfield may be a more welcoming place for Hearts 'keeper Antti Niemi. Reds boss Gerard Houllier will challenge Charlton for Niemi's signature after watching the Finland international in midweek. (The Sunday Papers)
Backley future up in the air

20. 8. PROFEETAN VIRKA JA NAISEN ASEMA SEURAKUNNASSA LINDEMANIN MUKAAN

Täällä ei vastaa ainoastaan Harri Veijonen (seurakunta, lopun profetia, ym.) vaan veijone@mail.wwnet.fi kautta on mahdollista osoittaa kysymys myös Osmo Pöystille (seurakunta, itäblok, sen kielet, ym.), Keijo Lindemanille (seurakunta, Israel, ym.) tai naishenkilölle (esim. Ruusmari S. seuraavassa naisille hyväksyttävistä alueista). Lindemanilta on kysyttykin naisista ja profeetoista ja saatu seuraava vastaus:

Jotkut tulkitsevat, että jos on profetoimisen lahja, on samalla profeetta. Itse kuitenkin näen sen siten, että profetoimisen lahja voi olla hyvinkin monella, mutta Herra asettaa melko harvoja profeetan virkaan (Efes. 4:11-16, 1.Kor. 14:29; 1.Kor. 14:1, 5, Ap.t. 21:9). Itse tehtyjä valheprofeettoja voi kyllä olla runsaastikin. Profetoiva puhuu tulevia eli ennustaa Jumalan Hengen vaikutuksesta, mutta myös rakentaa profetioillaan seurakuntaa ja sekä "profetoi" opetukseksi, kehotukseksi ja lohdutukseksi (Joh. 16:13-15, 1.Kor. 14:3-4, 24, 31). Profetointi ei siis ole vain pelkkää tulevaisuuden ennustamista, kuten joskus virheellisesti luullaan.

Profetoimisen lahja voi olla sekä miehillä että naisilla - neitsyillä ja naimisissa olevilla naisilla - ja he saavat käyttää sitä sekä yksityisesti että seurakunnan rakennukseksi (Ap.t. 21:9, 1.Kor. 11:1-5). Profeetta voi myös olla sekä mies (pääsääntöisesti) että nainen (Ap.t. 13:1, 2.Moos. 15:20, Luuk. 2:26-38). Vanhan liiton profeettoja tarkasteltaessa voimme nähdä heidän tehtäväkenttänsä laajuuden ja vaikeuden. He olivat Jumalan "äänitorvia" maan päällä. Raamatun systemaattinen opettaminen seurakunnalle ja miehille kuuluu vain miehille, jotka Jumala on siihen valtuuttanut (2.Tim. 2:12). On kuitenkin muistettava, että nainen voi olla evankelista ja evankelioiminenkin sisältää opetusta (samoin kuin opetus sisältää evankeliumia), joten raja ei ole jyrkkä (Ps. 68:12). Uskossa kypsyneet ja kokeneet naiset (vanhat naiset) saavat opettaa nuoria vaimoja ja äidit saavat opettaa lapsia (Tiit. 2:3-5, Snl. 1:8, 6:20; 31:10, 26). Mitä tulee 1.Kor. 14:26-40 tekstiin, jossa mm. käsketään "naisen" vaikenemaan seurakunnassa (kuten se usein tulkitaan), on huomattava tekstikokonaisuuden valossa seuraavia asioita.

- Käsky vaieta seurakunnassa ei ko. tekstissä koske kaikkia naisia yleisesti, vaan pelkästään vaimoja, siis naisia, jotka ovat naimisissa.
- Käsky vaieta seurakunnassa ei koske myöskään kaikkia vaimoja (siis naimisissa olevia naisia), vaan em. asiakokonaisuuden valossa vain profeettain vaimoja.
- Tässä yhteydessä teroitetaan myös järjestystä ja säädyllisyyttä sekä sitä, että kun joku profeetta puhuu, on toisten vaiettava eli ei saa olla sekasortoa seurakunnassa profetoimisen tai profeetan puheen aikana.

Kun tästä kaikesta vedämme yhteenvedon, on mielestäni lopputulos se, että kyseessä oli profeettojen vaimojen häirintä Korintton seurakunnassa eli he huutelivat miehilleen "väliohjeita", kun heidän profeettamiehensä puhuivat seurakunnan kokouksissa. Paavali halusi poistaa tällaisen sekasorron seurakunnan kokouksista ja kehotti profeettojen vaimoja pysymään hiljaa, kun heidän profeettamiehensä puhuivat seurakunnan kokouksessa. Jälkeenpäin profeettojen vaimot saattoivat sitten kysyä kotona miehiltään, jos oli jotain epäselvää.

Tämä on minun käsitykseni tästä Raamatun kohdasta ja samalla kannalla on myös Joseph Shulam. Tätä kohtaa ei siis voi käyttää sen väärän tulkinnan pönkittämiseen, että kaikkien naisten on aina oltava hiljaa seurakunnan kokouksissa. Tällä virheellisellä tulkinnalla on käsitykseni mukaan monta kertaa tukittu väkivalloin naisten suut silloinkin, kun heillä on lupa Sanan mukaan tuoda esille Herralta saamansa sanoma tai kehotus seurakunnan kokouksessa. Seurakunnan ja miesten systemaattinen opettaminen kyllä kuuluu vain Jumalan siihen valtuuttamille miehille Raamatun mukaan.
Keijo Lindeman / Israel apu ry
Kommentti: Lindemanin tulkinta saattoi olla luultua "liberaalimpi". Mahdollisesti minua yritetään saada käymään Lindemania vastaan, mutta tuskin siinä ovelinkaan onnistuu. Itse asiassa tarvittaessa vaikka hoidan Israel apu ry:n sivut vaikka uudessa osoitteessa. Harri Veijonen

'JESUS' Film Hits 12 Million Mark
Twelve million people have now seen the JESUS film, according to a report received Aug. 8 from Harvest Partners, the lay-led organization that supports The JESUS Film/Video Partnership.

OVER 500 VIEWS IN TWO MONTHS
http://clubs.yahoo.com/clubs/hallindseyfanclub Aug 17 Page Views: [507] Founded: [June 20, 2001]
Hal Lindsey fanklubissa yli 500 katsojaa kahdessa kuukaudessa. Ryhmän sivut eivät näytä aina vaivatta avautuvan. Itsenikin piti mm. kulkea clubs.yahoo.com:in kautta etsimässä hakusanalla Hal Lindsey. Luulin jo että ryhmä oli muun kuin perustajansa toimesta poistettu.

PERUSTAJANSA TOIMESTA POISTETTU on msn.fi joukossa juutalaisuus-otsikon alla ollut ryhmä kuten näkyy nolla sanan juutalaisuus perässä. Mahdollisesti ryhmä jatkaa toisella nimellä ja siten, ettei se näy listassa.
Astrologia ja new age (2) Juutalaisuus (0) Buddhismi (0) Kristinusko (17) Filosofia (1) Muu hengellisyys (7) Hindulaisuus (1) Paranormaalit ilmiöt (8) Islam (1)

KIINNOSTAVIA JUUTALAISRYHMIÄ
Kysymys ei ole siitä, etteikö messiaanisen juutalaisuuden allakin löytyisi kiinnostavia ja mahdollisesti hyödyllisiäkin msn-ryhmiä, mutta toki niitä katsoakseen ne pitää voida löytää ja niihin tulee voida päästä toisin kuin oli suljettu kyseinen Suomeen sijoitettu juutalaiskristillinen ryhmä minulta. Esimerkkejä:
http://communities.msn.com/ZIONISMCOM ( 84 members = jäsentä )
http://communities.msn.com/JewsforJesus/ ( 78 )
http://communities.msn.com/MessianicJewishareaforlearingMessianics/ ( 110 )
http://communities.msn.com/IsraeliMessianicJews/_whatsnew.msnw ( 4 )

ELVIS TOISEKSI - VEIJONEN MITALITTA?
Elvis osallistui aikanaan kilpailuun, jossa yritettiin matkia Elvistä. Elvis itse ei voittanut kilpailua vaan tuli kai toiseksi. Nyt joku lähetti seuraavaa sähköpostia minulle osoitteesta veiha@jippii.fi (siis osoitteeksi valittu Veijonen Harri-nimen alut):
(Jerusalem, Reuters 17.8.2001) Israelilainen arkeologi Moshe Ladavits on tehnyt kristittyjä ympäri maailmaa järkyttävän löydön! Moshe löysi noin kaksituhatta vuotta vanhaa käymälänpohjaa tonkiessaan hämmästyttävän hyvin säilyneen vanhan polaroidkuvan, jonka epäillään esittävän itse Jeesusta ...
Kommentti: Valitettavasti en tiedä onko tuo paska Reutersilta lähtöisin, mutta luulisin siellä epäiltävän PLO:n propagandaa edes silloin kun siinä puhutaan polaroidkameran olleen olemassa Jeesuksen aikana. Jos Elvis ei ollut tyytyväinen tullessaan toiseksi omissa kisoissaan en minäkään pidä siitä, etten enää taida päästä mitaleillekaan Harri Veijosen nimellä tehdyille toiminnoille. Haistakaa omat juttunne senkin huonot kopioni! HV

19. 8. LIKE JESUS 72 HOURS - AINUTLAATUINEN YLÖSNOUSEMUSPARODIA

Vuoden 1980 tienoilla olin kirjoittajaseminaarissa, missä kirjallisuusjohtaja Valtter Luoto kertoi Suomeenkin pian tulevan norjalaisen Thoralf Gilbrantin päätoimittama Novum 1-5. Kaksi vuosikymmentä sitten siinä lukikin, että tulevan Antikristuksen elämä olisi yhtä Kristusparodiaa. Ilmestyskirja kertoi hänellä neitseestäsyntymisen todistuksena olevan syntymämerkki päässä. Miten Antikristus voisi todistaa Kristuksen ylösnousemusta? Se asia selvisi kymmenen vuotta sen jälkeen kun Novumissa oli mainittu tulevasta parodiasta! Tänään sen ylösnousemusparodian alkamisesta on tasan 10 vuotta.
Antichrist with his Jesus Christ parodi.
"After three days of uncertainty, the coup collapsed in farce. Its leaders raced down to the Crimea to try to make their peace with Mr Gorbachev." Look at Russia: Gorbachev Looks Back At Coup Ten Years After
The most enduring image of Russia's August 1991 putsch is Boris Yeltsin climbing atop a tank in open defiance of the coup-plotters and a return to the Soviet system. But it is the reforms of Mikhail Gorbachev that paved the way for that moment - - Seventy-year-old Mikhail Gorbachev may be one of the least-loved political figures in contemporary Russia.

NJ: Russians to mark 10-year anniversary of the beginning of the end of USSR

BBC: Russia marks coup's 10th anniversary. Boris Yeltsin (left) judged the popular mood perfectly. It is 10 years since the coup attempt which precipitated the collapse of the Soviet Union. On 19 August 1991, hard-line communists in Moscow tried to halt then Soviet President Mikhail Gorbachev's reform plans.

TIME: Communism's Last Hurrah: Our Man in Moscow Remembers.

NANDOTIMES: ANALYSIS: Russia 10 years after attempted coup .

SPORT. HELSINKI, Finland (AP) -- Daniel Kipcheru of Kenya won the Helsinki Marathon on Saturday in 2 hours, 18 minutes, 43 seconds. - Tuo uutinen oli tänään maailmalla ensimmäinen Suomesta. Suomeen päin tuli eilen illalla mm. uutinen, että Aki Parviainen jäi eräässä keihäskisassa viidenneksi R. Hechtin voittaessa kesän parhaallaan, yli 88 metrin heitolla. Rakkaalle päiväkirjalleni kerron, että samaan aikaan itse pääsin tavoitteeseeni 125 metriä - kolmella eri painoisella keihäällä yhteensä. HV

18. 8. MAAILMAN UUTISISSA PLO:N PROPAGANDA VAHVIMMILLAAN LAUANTAISIN

Täällä on paikallaan mainita kerran tämäkin asia uutisena. Nimittäin kun lauantaina katselin netistä maailmalta Israel-uutisia, ne vaikuttivat kauttaaltaan PLO:n propagandalta! Asiaan on osittain luonnollinen selitys. Israelin omat tietotoimistot eivät sapattina eli lauantaina tuota lainkaan uutisia. Toisaalta se mitä uutisia lauantaina maailmalla liikkui vahvistaa käsitystä, että koko maailman uutiset ovat varsinkin lauantaisin lähinnä PLO:n propagandaa ja sen toistoa! Onneksi me huomaamme tämänkin asian ja voimme suhtautua tarjottuihin uutisiin oikealla tavalla. HV

PORILAISTEN MARSSI. Porilaisten marssissa on uskomattoman sotaiset sanat, mutta kun porilaisia on marssinut tänne niin se on oikea rauhan teko. Eräs ystävä Porissa kehuu sivujamme tähän tapaan:
Olen sinun ja Savolan uutisia pitänyt tapetilla Porissa http://www.promenadi.net/2000/keskustelu/. Minusta niissä on kokonaisuutena eniten faktaa. Ainahan sitä tulee astian makua ja niin minullakin. - 1 1/ 2 vuoden aikana on uskomaton määrä sensuroitu tekstejä. Olen vuoden ajan säännöllisesti seurannut toimintaasi ja nettaillut (Kallista..huh!) ja toivotan sinulle voimaa lisää ylhäältä. Porilainen.
Kommentti: Tähän voisi soittaa Porilaisten marssin niinkuin Suomessa on tapana kun on tehty erinomainen suomalainen teko. Kiitos! HV

SEKALAISTA
VIKTOR KLIMENKO valittaa kansan moraalittomuutta, kertoo viikonvaihteen Iltasanomat.
Kalastuskilpailu tänään klo 15 Lappeenrannan Mustolassa Saimaan kanavalla.
Does anyone know why under "remarks" at the Instuture of Migration they would state "Tampere!". I thought Tampere was a city in Finland. Bob Wilkman

17. 8. KIRKON GALLUPIT SEURAKUNTIA VASTAAN

Ristin Voitto nro 33/2001 puuttuu kolmessakin lukijakirjoituksessaan ev. lut. kirkon taholta tapahtuneisiin törkeyksiin.

"Gallup ei aina mittaa todellista uskoa", otsikoi Paavo Haapapuro Jyväskylästä. Ristin Voittokin oli toistanut gallupia, millä oli mitattu ev. lut. kirkon toimesta kansan uskonkäsityksiä.
Gallupin tuloksen mukaan 30 % suomalaisista on kokenut Jumalan auttaneen heitä joskus. Haapapuro asettaa tuonkin tuloksen kyseenalaiseksi todeten, että moni autettu ei osaa tehdä lainkaan eroa sillä, onko auttaja ihminen, Jumala tai Paholainen, joka mielellään tekeytyy jumalaksi. Ihmiset voivat kokea Jumalan auttaneen heitä, vaikka näennäistä apua olisi saatu Saatanalta tai jotakin apua vaikka toisilta ihmisiltä. Kirkon gallupit ovat jokseenkin huuhaata.

"Leimattu lahkolaiseksi", kirjoittaa Tauno Pärnänen. Hän on seurannut arvokeskustelua, jossa ev. lut. kirkon gallupein lisätään helluntailaisiin ja herätyskristillisyyteen negatiivista suhtautumista. Hän tietää ev. lut. pappejakin, jotka ovat varoitelleet ev. lut. kirkon ulkopuolisesta kristillisyydestä leimaten juuri sen pahimmaksi lahkolaisuudeksi.

"Hare Khrisnako helluntailaisuutta suositumpi", ihmettelee puolestaan Kalevi Välkky Alavudelta. Kirkon tutkimuskeskuksen uusi johtaja oli pohdiskellut sitä, mihin uskonsuuntiin suhtaudutaan kielteisimmin. Kirkon oma "tutkimus" eli jumalattomien gallup oli saanut intialaiselle Hare Krisna-liikkeellekin myönteisemmät kannatusluvut kuin helluntaikirkolle Suomessa.

VEIJONEN VAROITTAA HEINON SEURAAJAA
Yhteenvetona sanon noita kaikkia jyrkemmin, että valtion tukema ev. lut. kirkko on tässä maassa suuri rikollinen, paha ja vaarallinen lahko! Mitä minä seurakunnasta sanon, sitä sopii levittää totuutena tässä maassa! Jumalattomien gallupit ovat jumalattomien mielipide, joilla vahvistetaan käsitystä, että Jumala on täällä. Kirkon Heinolle taannoin sanoin no hei, enkä seuraajalleenkaan luvannut mitään hyvää. Sanoin hänen olevan tässä maassa arkkipiispaa seuraava maan toiseksi PAHIN henkilö Jumalan mittapuun mukaan. Sanon heille nyt: Lopettakaa perkeleelliset jumalattomien gallupienne teko ja tulkinta, joiden avulla vain lisäätte seurakunnan saamaa syrjintää ja vainoa tässä maassa! HV

MISTÄHÄN SE NATSITERVEHDYS OLI KEKSITTY?
JUHA LAUKKANEN lienee käynyt keihäänheittosivullani päätellen siitä, että kun siellä Jan Zelezny heiluttaa kättään vähän hitlerimäiseen tyyliin, Laukkanen oli Edmontonissa töpeksinyt oikein kunnolla tervehtien saksalaisheittäjää natsitervehdyksellä. Näissä uutisissa leikillisesti mainitsinkin Zelezny-animaation olevan tervehdys piirin junioriheittäjille.
Pauli Nevala uskalsi sanoa Aki Parviaisen hopeaheittoa tuuriheitoksi. En muuten ole heittänyt tikkaakaan yli sataa metriä. Vehmaisten urheilukentän pituudeksi on selvinnyt 87,10 metriä, päädyt yhteensä enintään 7 metriä ja vaikka 4 metriä ruohoalueen yli heitinkin vuonna 1972, se oli "vain" 98 m. Ja sinä keväänä Nevala oli särkenyt olkapäänsä kesän ensimmäisissä kisoissa eikä enää sen jälkeen ollut munimassa edes Närhen tavoin. Vuonna 1971 Nevala heitti keihästä aina vähintään 88 m kuin tikkaa vaan. Keihäänheittosivuni päivitetty. Laukkanenkin saa sanoa: Heil paavi, meil Veijonen. Paarma on heil tääl kuin Kosola oli Hitlerillä Suomessa. Tässä Hitler-sivuni. Halvalla menee paavit ja Hitlerit, mutta menköön. HV

16. 8. VENÄJÄN OUNASTELU LÄHI-IDÄN SODASTA VOI MERKITÄ SEN OMAA KRIISIÄ

WORLD TRIBUNE, http://www.worldtribune.com/worldtribune/breaking_3.html: Russia projects Middle East war within six months
Russian defense officials and strategists project that an Arab-Israeli war could erupt in the Middle East over the next three to six months.
The widely-held scenario described a war that would engulf Iraq, Jordan, Lebanon and Syria, according to Middle East Newsline. The officials and strategists said Egypt could be swept into such a conflict.
"We are moving inexorably toward a war," a senior Russian diplomat said. "Russia has tried and the United States has tried to stop this, but to no avail."
Russian strategist Yevgeney Stanovsky agreed. Stanovsky, head of the Moscow-based Middle East Institute said a regional war is inevitable in wake of the failure of international efforts to implement a ceasefire. The trigger for the war could take place in September. The Russian analysts expect an Israeli offensive against the Palestinian Authority triggered by Palestinian bombings of Israeli cities. Such an offensive, they said, could prompt Egypt to direct its Third Army to enter the Sinai. The Third Army is scheduled to conduct an exercise near the Suez Canal next month. ...

Moskovan Lähi-Idän Instituutin johtaja Jevgeni Stanovsky on ounastellut, että arabi-Israel sota tulisi 3-6 kk:n kuluessa. Siihen saattaisivat osallistua Irak, Jordan, Libanon ja Syyria. Myös Egypti. Ajankohdaksi hän ennustaa syyskuuta, koska Egyptillä on silloin sotaharjoitukset Siinailla.
Syyrian Damaskoksessa kävi juuri kiinalaisupseeri. Syyrian mukaan maat pyrkivät parantamaan sotilaallisia suhteitaan. Kiina on vienyt aseita Syyriaan ja muihin Lähi-Idän arabimaihin, tietää USA.
Raamatun profetiassa tuleva juutalaisvaltio ja viimeinen petovaltio profetiasarjat etenevät rinnan kuten täällä on esitetty. Kun Venäjä ennustaa lähi-idän sotaa, sillä jää huomaamatta oma asemansa Jumalan ilmoituksessa. Venäjän ja Lähi-Idän "sisällissodat" voivat puhjeta hyvinkin samoihin aikoihin. Lopputuloksena Israelissa on Jerusaleminkin sopiminen valerauhassa ja Venäjällä Antikristuksen paluu, jotta hän voi ilmestyä mukaan kyseistä sopimusta vahvistamaan.
Juutalainen vuodenvaihde vuonna 2001 on 18. syyskuuta. Viime vuonna se oli 30. 9., jolloin mullistava kehitys alkoi hyvän mutta epätäydellisen ennaltatietämiseni mukaisesti. HV

NESTOR KASETTI: JEESUS TULEE PIAN!
N. Mantere 61310 Panttila tuotti ainakin 1980-luvulla Nestor kasetteja, joihin merkitsi, että niitä jakaa kaikki seurakuntien työntekijät sekä kristilliset kirja- ja musiikkikaupat. Nestor kasetit, hätähuuto tälle ajalle. Niin ne olivat kera kuvan maapallo liekeissä. Vuosikymmeneen en ole törmännyt uusiin Nestor kasetteihin. Kaseteissaan kustantaja opetti "Jeesus tulee pian, vaikka tänään". Ehkä hän kyllästyi omaan opetukseensa. Olisi pitänyt pysyä Sanan linjalla kuten Veijonen, että Jeesus tulee vain yhtenä määrähetkenä sitten kun Antikristus on tullut ja ilmestynyt vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa yhdessä monien kanssa. Sitähän merkitsee Novuminkin sana: Daniel 9:27 "muodostaa Ilmestyskirjan kronologiset puitteet" alkaen siis Pax Ierusalemista.
Varhaisin hallussani oleva Nestor kasetti on numero 0006: K. O. Syväntö: Kuinka tarkka Raamattu on! Tuo nimi varmasti todistaa monille, että Nestor kaseteissa on ollut oikeata asiaa. Jos joku tietää vieläkö sarjaa tuotetaan, hän voisi ilmoittaa tänne mieluiten kera esimerkin mitä ne tänään opettavat. Kiitos! HV

SUOMEN SANA JA SUOMEN KIRJALLISUUS KIRJASTOOMME
Yrjö A. Jäntin 24-osainen "Suomen Sana, kansalliskirjallisuutemme valiolukemisto" (WSOY 1964) ja Matti Kuusen toimittama "Suomen kirjallisuus"-sarja tulivat Seurakunnan kirjastoon kiitos henkilön, joka oli keksinyt myydä kaupungin kirjastosta Linnoituksen yön tunnelmissa poistokirjoja pilkkahintaan. Jotkut sivukirjastot olivat lopettaneet eikä kirjastolla ollut tilaa säilyttää suurta kirjavarastoa. Monikin kantoi viime perjantaina onnellisena sylittäin kirjoja kotiinsa maakuntakirjastosta.
MARTTI HAAVION TUTKIMUS PIISPA HENRIKISTÄ JA LALLISTA
Miten pyhä mies tuo Lalli lienee ollutkaan? Suomen kirjallisuus 1 s. 500 kertoo Martti Havion tutkimuksesta Piispa Henrik ja Lalli. Vanhaa paikallista ja historiallista tarinaperinnettä edustavat mm. Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa kauan säilyneet ja moniin maastokohtiin ja paikkoihin kiinnittyneet tarinat Pyhästä Henrikistä ja Lallista. Suomen kirjallisuus toteaa myös, että "useat niistä heijastavat katolisen kirkon syvälle kansaan juurruttamaa halveksuntaa piispan surmaajaa kohtaan". Esimerkkinä se kertoo kokemäkeläisen tarinan, missä hiiri ajoi takaa pahaa Lallia ja Lalli kiipesi hädissään puuhun. Tyypillistä katolista huuhaata, ja voimme olla varmoja siitä, että totuus piispa Henrikistä ja Lallista on aivan toinen kuin mitä kirkko on kansalle tiedoksi pyrkinyt säilyttämään. HV

15. 8. NEW VIDEOS IN ST MEDIA SERVICE - TODAY ABOUT ISRAEL AND RUSSIA

http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/videos.msnw
Now you can look at many videos in ST Media Service.
Suosittu uutisvideoiden linkittäminen tänne jatkuu nyt varsinkin em. osoitteessamme. Tänään on tarjolla tuoreita videoita aiheena Israel ja Venäjä. Jatkossa linkitetään videoita kaikista kiinnostavista uutisaiheista. Pysykää kanavalla! HV

File Name
nn_allen_holyland_000720.asx
Ron Allen reports on the stumbling block in the Mideast Peace talks: Jerusalem.
Video Info 130x100|0 sec
Page URL
http://www.msnbc.com/m/mp/mp.asp?...holyland_000720
Source   MSNBC

 

J. SHULAM IN JERUSALEM
I have just returned home to Jerusalem. The news said that another suicide bomber blew himself in a coffee shop. There are 21 wounded. Some are very seriously wounded. This is the second suicide bomber that walked into a cafe or a restaurant to kill Jews. The world still thinks that we are unnecessarily aggressive against the Palestinian/Arabs. Israel does not know how to explain the terrible predicament and situation that we are facing these days. Please pray that the Lord will give special guidance to both Ariel Sharon and Yaser Arafat to bring our nations back to the road of peace and away from the road of violence. Joseph Shulam - This is PS to Jerusalem Prayer List in http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/netivyah.msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=121 - viesti on osina siksikin, että msn-ryhmäviesteillä on enimmäispituus.
RUKOUSKIRJE JERUSALEMISTA Shulamilta keskusteluryhmään. Samoin Arutz 7:ltä tullut viesti. Suomenkieliseen ryhmään Kari K:n toistama kysymys, johon vastausta voivat toisetkin miettiä. Siitä huolimatta:
TÄMÄ UUTISSIVU on edelleen suosituin sivumme hakemistosivun jälkeen. Kiitos! HV

14. 8. KRISTUSPARODIA ELÄÄ, VOI HYVIN JA JATKUU GORBAN KUOLEMAAN ASTI

A Coup That Shook the World
At about 1 a.m. on Aug. 19, 1991, Sergei Yevdokimov, a major in the Soviet Army's elite Tamanskaya division, was roused from his bed by a messenger who told him to report immediately to the division's grounds...
Soviet President Mikhail Gorbachev, who was on vacation on the Crimea, had been replaced because of ill health...
More: http://www.sptimes.ru/archive/times/695/top/t_4336.htm

"What Went Wrong With Perestroika."
'Gorbymania'. Meanwhile, in the West, "Gorbymania" was taking its toll. At that time, saying Gorbachev's agenda was a pie in the sky was an anathema. "The common view was that Gorbachev was a modern-day Bukharin," said Martin Malia, a professor of history with the Institute of Slavic, East European, and Eurasian Studies at the University of California, Berkeley. "That was almost a religion." More: http://www.themoscowtimes.com/stories/2001/08/13/001.html

Russian director dies
Stanislav Rostotsky, a Russian director whose films depicted Soviet life from World War II to the reforms of perestroika, has died. He was 79.

PARAS ELOKUVA PARHAILLAAN LIVENÄ
Em. uutisen mukaan venäläisohjaaja kuoli, mutta maailman paras ja jännittävin elokuvakäsikirjoitus löytyy Daniel+Ilmestyskirjasta. Se tapahtuu livenä parhaillaan!
Ilmestyskirjan peto tulee takaisinkin, ilmestyy vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa seurakunnan ylösoton tullessa, hyökkää Israeliin ym. ja saa loppunsa vasta Herran näkyvän paluun yhteydessä. Kyseinen Antikristus on Saatanan sijaishallitsija maan päällä noin kolmen ja puolen vuoden ajan. Paras kuva, pilapiirros hänestä on suomalaisen Suomalaisen: Kari Suomalainen: Pedon pää. "Minä olin aina oikeassa ja edellä aikaani". Kari ja Harri.

SPY TODAY - VAKOILUJUTTUJA
NY TIMES: BE MY SPY OR ELSE - OLE VAKOOJANI TAI MUUTEN
Tästä New York Timesin pääsivun uutisotsikoihin http://www.nytimes.com, missä uutisten tarkempi tutkimus edellyttää rekisteröintiä. Näytinkin päässeen "vakoilemaan" ilman että olisin käyttänyt vaatimaansa rekisteröintiä. Lehti kertoo:
For anyone who lived in Russia during the height of the cold war, the experience of John E. Tobin Jr., the American Fulbright scholar, may resonate. When Mr. Tobin, accused of being a spy and jailed in Russia for six months on charges of marijuana possession, returned to the United States last week, he denied the accusations. In an e-mail message to officials of the Fulbright program, he also told of something that struck a chord with me — efforts by Russian intelligence officials to recruit him as a spy.
Irving R. Levine, dean of the College of International Communications at Lynn University, served as NBC News correspondent in Russia from 1955 to 1959. - Siinä oikea vakoilija. Vakoiluaihe myös lehdellä Los Angeles Times:
Ex-Russia Diplomat Convicted As Spy
The Moscow City Court on Tuesday convicted a former high-level Russian diplomat of spying for South Korea. The city court had previously sentenced Valentin Moiseyev to 12 years ... More: http://www.latimes.com/news/nationworld/wire/sns-ap-russia-spy-trial0814aug14.story?coll=la%2Dap%2Dtopnews%2Dheadlines

LAURITSALA-SEURAN PUHEENJOHTAJALLE KOTISEUTUPALKINTO
Suomen Kotiseutuliitto on myöntänyt korkeimman tunnustuspalkintonsa lappeenrantalaiselle Lauritsala-seuran puheenjohtajalle, agrologi Seppo Nevalaiselle. Nevalaisen aikana kotiseutuni kotiseutuyhdistys on toiminnaltaan monipuolistunut ja jäsenmäärältään kaksinkertaistunut. HV

FINLAND IN THE NEWS TODAY
AKI PARVIAINEN PERÄTI 91.31 - JAN ZELEZNY LUPAA JATKAA URAANSA
WORLD record holder Jan Zelezny produced one of the longest throws ever seen to take the gold medal in a simply thrilling javelin competition. The Czech star, who denied Steve Backley an Olympic gold medal in similar fashion last year, watched eventual silver medallist and reigning champion, Finland's Aki Parviainen, throw the spear 91.31m in the first round.
Zelezny recorded his winning throw of 92.80, a championship record, within minutes if Parviainen's mammoth effort. Greece's Kostadinos Gatsioudis threw what was the longest ever bronze medal winning effort of 89.95m despite carrying an injury.
Parviainen said "The conditions were good, I think this back wind brought a couple of metres more to each throw and because of that I knew Zelezny can come with a big one too." More: ../finlandinthenews.msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=120

13. 8. MOSCOW TODAY - MOSKOVA TÄNÄÄN

MOSKOVASSA PELASTUSARMEIJAN PÄIVÄT VOIVAT OLLA LUETUT
In Moscow, Salvation Armys Days May Be Numbered
Uutinen löytyy osoitteesta http://www.cdi.org/russia/166.html, mutta sivu ei auennut minulle. HV

MOSKOVASSA SUPERVALTOJEN ASENEUVOTTELUJA TÄNÄÄN
Rumsfeld arrives in Moscow for arms talks
United States Defence Secretary Donald Rumsfeld has arrived in Moscow for talks with Russian officials on missile defence and expanded security cooperation. - Today´s meetings are part of an intense dialogue, on orders from presidents George W Bush and Vladimir Putin.

THE WASHINGTON POST: Russia in NATO? For Now, Just Talk
MOSCOW -- For four decades, the nations of the West trained their troops to defend against the Red Army. Now, nearly 10 years after the collapse of the Soviet Union, the issue is no longer Russian aggression against NATO. It's Russian accession to NATO.
President Vladimir Putin floated the idea last month, suggesting it was time for the Atlantic alliance to consider accepting Russia as a member of the treaty organization founded half a century ago to counter Moscow's growing power. Either NATO should stop viewing Russia as an enemy, he said, or it should disband as a geopolitical anachronism.
More: http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A64653-2001Aug11.html

UUTINEN TÄÄLLÄ KYSYMYSMERKILLÄ: TULEEKO PUTIN SUOMEEN?
Vladimir Putin (maybe) to Finland in September
Suomen medioissa on kerrottu Venäjän presidentti Vladimir Putinin tulevan Suomeen syyskuun 2.-3. 2001. Täällä kirjoitetaan kysymysmerkillä ja toistetaan: tipu, tipu. Jos Neuvostoliitto, oikeammin sen "jaloilla seisova Antikristuksen valtakunta" (Tapio Nousianen: Mikä hetki yöstä on. 1967) tulee takaisin kahden viisivuotiskautensa jälkeen eli nyt kun sen "kolmas päivä" on alkamassa, Putin ei ehkä tulekaan Suomeen. Mihail Gorbatshov tulee takaisin, kirjoitti Harri Veijonen jo 5. 1. 1992 lappeenrantalaisessa ilmaislehdessä. HV

JUURET LAPPEELLA -tapahtuma eilen Lappeenrannassa.
LINNOITUKSEN YÖ Lappeenrannassa oli jo perjantaina-lauantaina, mutta varmasti eniten suomalaisia valvotti viimeöinen tapahtuma Edmontonissa: AKI PARVIAINEN oli ainoa, joka yritti pitää yllä Suomen keihäsmainetta. Tämän kirjoitin 10 tuntia etukäteen ja pidin peukkuja, ettei Aki häviäisi kymmentä metriä Jan Zeleznylle. Ja kuinkas sitten kävikään. Jatkuu huomenna.

12. 8. NEUVOSTOLIITON HAJOAMISESTA KYMMENEN VUOTTA

Tuo otsikko päivän Etelä-Saimaassa sai huomioni. Olenhan sanonut ja osoittanut seuraavani samaa aihetta raamatullisista syistäni kaikesta vastustuksesta välittämättä. En ala pohtia sitä olenko jo edelläkävijä, pidetäänkö minua tulevien asiantuntijana jo maallistenkin asiantuntijain piireissä vaan totean, että maamme Neuvostoliiton/Venäjän ykkösasiantuntijana pidetty Lpr:n teknillisen korkeakoulun professori, Tauno Tiusanen oli kirjoittaja Etelä-Saimaassa.
"Eräänä kauniina päivänä elokuussa 1991 ilmoitettiin Moskovasta, että Neuvostoliiton presidentti ja puoluejohtaja Mihail Gorbatshov on siirretty syrjään", aloittaa Tiusanen yläkerrassa, sivu 2 E-S 12. 8. 2001.

Itse asiassa vielä olisi kymmenkunta päivää vallankaappauksen muistopäivään meidän kalenterissamme ja itseäni kiinnostaa päivämäärät juutalaiskalenterissakin.
"72 tuntia vankina", otsikoi Iltalehti. Ja samalla kirkollinen Suomi ei tajunnut mitään vaan jos Veijosen tapasi, se saattoi ihmetellä mitähän tuo profeetta taas sekoilee. Olin todella pyörtyäkin kun tajusin, ettei Gorballe riittänyt Kristuksen neitseestäsyntymisen todistaminen syntymämerkillään päässä ja äitinsä nimenä Maria vaan tässä ja nyt, elokuussa vuonna 1991 hän todisti Herran Jeesuksen ylösnousemuksenkin! Kolme päivää ja yötä oli Kristus haudassaan ja se on pilkulleen 72 tuntia!

Oikeastaan on selvää, että Gorban ON PAKKO tulla takaisinkin. Ja minulle se olisi selvää, vaikkei sitä lukisi raamatussakaan. Mutta voimmehan lukea Ilm 17:8:
"peto, jonka sinä näit on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva."

VIELÄKÖ ROKOTUKSENI TEHOAA? Jos Herra on elämän kirjaan ensimmäisenä aikamme ihmisistä kirjoittanut nimen Harri Veijonen, minkäs minä sille mahdan. Mutta juuri minä kirjoitin ensimmäisenä, jo 5. 1. 1992 Etelä-Karjala-lehdessä otsikolla "GORBA TULEE TAKAISIN". Jos nimi elämän kirjassa aikamme ihmisillä on kiinni siitä - siihen em. raamatunkohta viittaa - , että tiesi etukäteen Gorban palaavankin, niin ainakin 50.000 henkilöä Lappeenrannan seudulla ja internetissä siitä on kuullut kirjoitetun ja saarnatun kymmenen vuotta. Rokotukseni taivaaseen pääsemiseksenne tehoaa! Minulla on täysi ja hyvin perusteltu syy uskoa, että kaikkien uskollisten lukijaini nimi löytyy elämän kirjassa eli jäsenyys taivaan joukoissa!
Kun Herralle yksi päivänsä on tuhat vuotta, narrille yksi kautensa oli viisi vuotta, Neuvostoliitossa oli viisivuotiskausijärjestelmä. Odotinkin Gorban paluuta jo viisi vuotta sitten. Kahta suuremmalla syyllä odotan nyt narrin kahden kauden mentyä. Harri

KYSYMYKSIIN VASTAUKSIA: SYKSY 2000 YM. VANHEMMAT AJANKOHDAT

Tunnetuin epätarkkuuteni lienee se, että kun Daniel 9:27:n laskelman ratkaisukohtaa on voitu sijoittaa moniin vuosiin alkaen 1986, olen niin myös tehnyt. Jotkut pitävät sitä erehdyksenä. Itse toki pidän sitä täysin oikeaoppisena ja etevymmyydenkin merkkinä. Onhan kysymys siitä, että pilkulleen tiedän:

1. ratkaisukohdan tapahtuman: Jerusalemia koskeva valerauhasopimuksen solmiminen Antikristus mukana ollen.
2. Ja epätarkkuuksissa ajassa kuitenkin ei vain tärkeän ajankohdan tietäminen vaan jopa ennaltatietäminen tapahtumastakin siinä. Vain pari esimerkkiä:

Vuonna 1986 kirjasenkin kirjoitin en vain oikealla, toteutuvalla otsikolla vaan siis ennen kuin tiedettiin, että sellaista lähi-idän valerauhaa alettiin tekemäänkään niinkuin sovittiinkin alettavaksi supervaltojen kesken Reykjavikissa juuri 1986. Jo silloin muuten kera Gorban. Animaatio.

Voiton vuosi 1988. Kipinä 2/1979-lehdessä kirjoitin USA:nkin käyvän Israelia vastaan. Ja niin se kävikin, aloitti neuvottelut terroristijärjestö PLO:n kanssa 1988.

"Loppuun asti sota" ilmoitusartikkelejakin minulla tarkoittaen sitä, että kun Daniel 9:26 loppuu alkaa Daniel 9:27:n mainitsema rauhan hieronta kongreettisesti. Oliko vuosi 1991 vai 1993? Molemmat ovat paljon jälkeen sen kun julkisesti kirjoitin sen alkavaksi.

PUOLIKKAAT AJAT. Siitäkin kolmen ja puolen vuoden jaksoin on voitu syystä odottaa merkittäviä. 1998 syksy hyvinkin oli niinkuin sanoin "Pirun vuosi", Venäjälläkin liehakoitiin, että Clinton kävi kumartamassa syntyvää uutta petovaltiota ja 7 vuodessako se on valmis?

VUOSITUHANNEN VAIHDE. Ns. vuosituhannen vaihteessa luullun 2000 alkaessa Iltasanomatkin julkaisi mielipiteeni otsikolla "Millenniumin hetkellä tapahtuukin jotakin". Toki jo silloin 1999 syksyllä olin täällä kirjoittanut, että se jokin on Jeltsinin poistuminen!

SYKSY 2000. Kuitenkin tärkeämpi oli syksy 2000, juutalaisen vuoden vaihde. Täyttyi vuosiviikko Oslon sopimuksesta. Tiedettiin tapahtuvaksi varsin järisyttävää. Ajankohtani oli juutalaisvuoden vaihde ja 45 päivää sen jälkeen. Ja molemmissa tapahtui jopa paikkakin tiedetysti.
Mutta koska sekään ei ollut kuin tulevan karmeuden esikuvaa, seuraava ja ilmeisesti enää ainoa mahdollinen on 3,5 vuotta siitä ellei siis 1991 alkaen 10,5 vuoden jälkeen. Laskelmat ovat suoraan Danielista ja tapahtumat paljastavat oikean laskutavan Danielin kirjassa kirjoitetulle. Niinkuin ne ovat toteutuneet tähänkin asti:
Daniel 9:27 ajassamme edellyttää pikkutarkasti tulevaa juutalaisvaltiota ja viimeistä petovaltiota, jotka sattumalle mahdottomat profetiasarjat vieläpä kohtaavat Jerusalemin "rauhassa" seurakunnan ylösoton takuuksi. HV

11. 8. TERRORISTIPÄÄLLIKKÖ JASSER ARAFAT NEUVOTTELEE MUIDEN TERRORISTIJOHTAJIEN KANSSA

Muista pyhittää sapatinpäivä. En silti tee itselleni sääntöä, että pyhittäminen tarkoittaisi sitä, ettenkö joskus lauantaisinkin voisi uutisia tänne lisätä toisin kuin tein nyt 11. 8. Tässä osittain huomiselle, sunnuntaille, viikon ensimmäiselle (työ)päivälle kuuluvia tekstejä:
Arafat keskustellut yhteisestä poliittisesta linjasta
Palestiinalaisten presidentti Jasser Arafat on keskustellut islamilaisten ääriryhmien kanssa "yhteisestä poliittisesta ohjelmasta". Asiasta kertoo Fatahin johtajiin kuuluva Marwan Barghoutin Helsingin Sanomien tekemässä lehtihaastattelussa. Kaikki palestiinalaiset poliittiset liikkeet olivat Barghoutin mukaan osallistuneet neuvotteluihin, joissa oli käsitelty ehdotusta "yhtenäisyyshallituksen" perustamisesta. Kokouksessa olivat mukana myös Jihad- ja Hamas-järjestöjen edustajat. (STT 12. 8.)
Yleensä PLO:n propagandaa levittävä Hesari pystyi 12. 8. parempaan esitykseen, vaikkei ilman valtiota voi olla presidenttikään. Etelä-Saimaassa jatkuu Hesariakin epäluotettavampi linja, josta huomautinkin viikolla juttutuvassaan. HV

KYSYMYKSIIN VASTAUKSIA: BILL CLINTON JA USA:N VIIMEINEN PRESIDENTTI ARMOTALOUSKAUDESSA

Niiltä henkilöiltä, jotka ovat seuranneet säännöllisesti ja tarkkaavaisesti uutisiani, ei ole tullut kertausta vaativia kysymyksiä. Heille nämä vastaukset ovat varmasti turhaa toistoa:

1. BILL CLINTON - USA:n viimeinen presidentti. Kirjoitit, miksi?
Jorma Heliander
Vastaus: Tämä löytynee sivultani gorba.htm, jossa mainitsinkin, että sivulla olevat mahdolliset virheet jäävät näkyviin. Tuli niistä ainakin tämä kysymys. Todella huomataan, että Gorban paluu yms. on kirjoitettu ainakin jo Bill Clintonin aikana. Itse asiassa kirjoitin sen jo ennen hänen aikaansa. Oma virheeni kohdassa se, että käytän termiä USA:n viimeinen tarkoittaessani:
1. armotalouskaudessa viimeinen ja että
2. Lpr:n metodistikirkossa käynyt saarnaaja oli profetoinut sellaisen olevan Bill Clinton.
Alun alkaenkin epäilin hänen profetiaansa, mutta hyvissä ajoin täällä kirjoitin, että se ei tule toteutumaan ja siitä huolimatta kyseinen henkilö on parempi profeetta kuin useimmat arvostelijansa.
Ei Jumalan Sanan selitys vaan ihmisprofetia oli vuodelta 1992-93 ja Australiassa asuneen Suomessa saarnanneen äskettäin kuolleen henkilön. Välttämättä Bushkaan ei siis ole USA:n viimeinen presidentti vaan ilmeisesti se joka on vallassa armotalouskaudessa viimeksi eli Jerusalemin valerauhan ylösottoineen tullessa.
Runsas kuukausi sitten kyseisen "Bill Clintonin aikana" profetian tehnyt helluntaikirkko/metodistisaarnaaja kuoli ja hänestä kerrotaan uutisissani sekin, että Clintonin aikana itse kirjoitin, että tuo hänen profetiansa ei tule toteutumaan. Toki Clinton olisi ollut viimeinen armotalouskaudessa mikäli syksyllä 2000 olisi ollut oikea käännös Daniel 9:27:stä. Oikea näillä näkymin valerauhan ylösottoineen tulolle on siitä 3,5 vuoden kuluttua niinkuin olen uusissa uutisissa pyrkinyt selittämään. Vain Gorban paluun alkaminen tänä syksynä mahdollistaisi Jerusalemin valerauhan ylösottoineen tulon jo noin puoli vuotta siitä kevättalvella 2002.
PIKKUTARKASTI OIKEIN JOPA VANHOJEN KIRJOJENI NIMET
Molempien kirjojeni nimetkin ovat täsmälleen oikein:
Tuleva lähi-idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen
Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin!
En tiedä ketään toista maailmassa, jolla kirjansa nimessäkin olisi oikea seurakunnan ylösoton aika! HV

Javelinthrownews: BACKLEY BOMBS OUT . HARRI HAATAINEN, MATTI NÄRHI AND JUHA LAUKKANEN TOO.

10. 8. JUSSILAN SUKU -YHTEISÖ AVATTU - JUSSILAN SUVUN TUNNUSKUVA

JUSSILAN SUKU MSN YHTEISÖ AVATTU
http://communities.msn.fi/JussilanSuku/_whatsnew.msnw
Yhteisössä on ilmoitustaulut mm. kaikkien kymmenen kantavanhemman nimellä, joiden alle kyseisen sukuhaaran jäsenet voivat kirjata tietoja. Löytyy myös taulut kolmelle sukukirjalle, ja itse olenkin siitä harvinainen jussilainen, että pystyn kertomaan kaikista kolmesta kirjasta vuosilta 1955, 1984 ja 1999.

GENOS KERTOI JUSSILAISISTA VUONNA 1956 JA 1958
Genos, Suomen sukututkimusseuran aikakauskirja, kertoi Jussilan suvustamme vuonna 1956 s. 63 ja vuonna 1958 s. 55. Mainitussa msn-yhteisössä on ilmoitustaulu myös nimellä genos, ja sinne tulee ainakin kyseisissä lehdissä olleet artikkelit. Ainakin toistaiseksi "Jussilan suku" yhteisöön on vapaa pääsy sukuun kuulumattomillakin. Viestiä yhteisöstä toivotaan vietävän kaikille kiinnostuneille tästä päivästä lukien. Siellä on ilmoitustaulu myös Jussilan sukuseura ry:n puheenjohtajalle ja sihteerille. Itse olen vain "ryhmyri", ryhmänjohtaja. Kiitos!

J. O. RAUHALALLE TALONPOIKAISKULTTUURISÄÄTIÖN TUNNUSTUSPALKINTO VUONNA 1956
Genoksen kertomus jussilaisista vuonna 1956 on siksi merkittävä ja itsellenikin tähän hetkeen saakka uusi tieto, että kirjataan se tähänkin:
"Talonpoikaiskulttuurisäätiön hallitus päätti viime vuonna, että se palkitsee vuosittain parhaan ilmestyneen, talonpoikaissukua käsittelevän sukututkimuksen, joka on saatettu sen tietoon. Tämänvuotinen palkinto on annettu kamreeri J. O. Rauhalalle, joka on laatinut JUSSILAN sukuseuran kustantaman teoksen "Jussilaiset, Petäjäveden Kintaudelta polveutuva keskisuomalainen suku". Erityistä huomiota kiinnitettiin kirjan arvostelussa siihen, että teosta oli elävöitetty runsailla muistitiedoilla." (Genos 1956 s. 63). HV

"JUSSILAISET" MYYNNISSÄ 200 MK:LLA. J. O. Rauhala kirjoitti siis ensimmäisen sukukirjamme vuonna 1954-55. Teos ilmestyi 1955 eikä omat tietoni ehtineet siihen toisin kuin esimerkiksi kaikkien minua vanhempien serkkujeni tiedot. Rauhalaa olen arvostanut kaltaisenani tutkivana ja kirjoittavana jussilaisena.
Eräs divarikauppias pyytää ensimmäisestä Jussilan sukukirjasta 200 mk:
K123 RAUHALA, J.O: Jussilaiset. Jussilan sukuseura r.y-55. 213s. K2. Sid 200,-

Jussilan Suku 

Petäjäveden Kintaudelta polveutuvan kymmenpäisen sisarusparven sekä heidän jälkeläistensä historiaa.

Kirjatkaa sukuhaaranne historiaa ilmoitustaululta
löytyvän kantavanhempanne nimen alle.
Yhteisöön on vapaa pääsy.

Tervetuloa!  

JUSSILAN SUVUN TUNNUS
Jussilan suvun tunnuskuva löytyy mm. JussilanSuku-msn-ryhmän etusivulta sinne toimittamanani. Se sopii myös viikon kuvaksi tänne: jussilaiset.htm HV

9. 8. PAAVI EI OLE SAMA KUIN ILMESTYSKIRJAN TOINEN PETO

UUSI PAAVIKO JA HÄN TOINEN PETO?
Top 100-sivuani levitän ulkomaillekin, joten listalla olevat saavat varmasti avullani lisää lukijoita. Erityistä tarkkaavaisuutta opetuksessaan toivon listalla itseäni seuraavalta Reino Savolalta. Hyvin hän onkin nytkin mm. selittänyt Temppelivuoren tapahtumia. Mutta eräs uutisensa on otsikoitu "uusi paavi", johon olisi tyrkyllä juutalaista syntyperää oleva henkilö. Opetus poikkeaa omastani siinä, että enää tulisi uutta paavia. Suurempi ja vakavampi poikkeama kuitenkin on se, että Savola alkaa nimittää paavia toiseksi pedoksi eli väärä profeetaksi.
Ilmestyskirjan epäpyhä kolmikko on portto, peto ja toinen peto eli väärä profeetta. Henkilönimetkin hyvinkin juuri kuin tuossakin olen sanonut 15 vuotta. Henkilönimissäkin saisi olla kanssani eri mieltä. Mutta ei siinä, että aletaan nimittää paavia toiseksi pedoksi eli väärä profeetaksi kuten Savola tekee! Liekö hän tulossa vanhaksi vai mistä tuollainen ajatus? Porton pää on aina porton eli kirkon pää. Toinen peto on eri asia. Uskoisivat nuo helluntaikirkolliset edes Novumiaan, Novum. Vai onko kysymys siitä, että päättäväisesti helluntaikirkkoonkin jäävät henkilöt poistavat koko porton Raamatusta? Kukapa sitä nyt tahtoisi olla porton jäsen vaan kun portoksi kehittyvästä kirkosta ei totella Ilm 18:4 käskyä lähteä ulos, siitä aletaan käyttää jotakin muuta, kauniimpaa nimeä. Oi kuin on kaunis heidän, mikä ellei KIRKKO? HV

VISTO-RYHMÄNI näkyvät muuttaneen enkä edes itse tiedä mihin. Ilmeisesti poistettu kokonaan. Niitä en itse asiassa ehtinyt hoitaa. Niistä "Seurakunnan vapaa kanava":ssa oli ainakin kymmenen jäsentä. Olkaa hyvät ja liittykää hoitamiini msn- ja yahoo-ryhmiini, joita mainitaan hakemistosivulla. Kiitos! HV

8. 8. UUSINTA OPETUSTA JERUSALEMIN MESSIAANISILTA

UUTISIA NETIVYASTA Joseph Shulam:

Todella paljon on tapahtunut Lähi-Idässä ja Israelissa sitten viime "Opetusta Siionista"-numeron.

Olen varma, että olette kuulleet Israelin ja Palestiinan kauhuista päivittäin viime lokakuusta lähtien. Yasser Arafat on sytyttänyt tulen, joka tukahduttaa pienimmätkin rauhan mahdollisuudet lähitulevaisuudessa. Pahoin pelkään, että Israelin ja Arabian lapset joutuvat jatkamaan sotimista ja kuolemaan poliitikkojen virheiden tähden.

Jitzhak Rabin ja Oslon sopimus antoivat hetken ajan edes pienen toivon "Uudesta Lähi-Idästä" ja rauhasta. Israel salli Arafatin tulla takaisin Israelin maahan ja rakentaa tukikohtia, hankkia aseita sekä neuvotella rauhasta; Netanyahu antoi Arafatille ja palestiinalaisille Hebronin kaupungin sekä suurimman osan Juudeasta ja Samariasta ja juutalaisten ja arabien väliset suhteet olivat muodostumassa varsin positiivisiksi.

Arafat aloitti kansannousun vuoden 2000 lokakuussa, aikoen voimakeinoin pakottaa Israelin antamaan hänelle sen, mitä hän ei voinut saada neuvottelemalla. Arafat haluaa kahta asiaa, joita hän ei tule koskaan saamaan.
1. Hän haluaa Jerusalemista Palestiinan valtion pääkaupungin - vaikka historiassa moista valtiota ei ole koskaan ollut olemassa eikä Jerusalem ole koskaan ollut minkään arabivaltakunnan pääkaupunki.
2. Toinen asia mitä Arafat haluaa on "takaisin paluun oikeus" miljoonille arabille jotka ovat niiden arabien jälkeläisiä, jotka asuivat Israelissa ennen vuotta 1948. Käytännössä se, mitä Arafat haluaa on, että Israelin valtio tekee itsemurhan ja yksinkertaisesti lakkaa olemasta juutalaisen kansan kotimaa. ...

TEKSTI KOKONAISUUDESSAAN LÖYTYY Seurakunnan Tiedotuskeskus2 msn-ryhmän fileissä:
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus2/files/sionista2001.doc
Seuraava kuuluu oikeastaan johdannoksi alkaen Keijo Lindemanilta tulleesta sähköpostista:

Keijo Lindeman: Tässä uusin Opetusta Siionista 2001 numero sähköisessä muodossa.
Kommentti: Siirretään mahdollisuuksien mukaan http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus2 ryhmään ilmoitustaulun Keijo Lindeman alle. SeurakunnanTiedotuskeskus (ulkomaiset) - ryhmästä poistettu ilmoitustaulut henkilönimillämme. HV
Siirretty ja löytyy osoitteesta:
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus2/files/sionista2001.doc
Imurointi vaatinee ryhmän jäseneksi liittymistä (vaikka vain imurointihetkeksi). Teksti mainitsee mm. sen mitä ohessa yllä lukee. HV

7. 8. NEW MESSAGEBOARDS IN ST MEDIA SERVICE

14 uutta ilmoitustaulua
Esimerkiksi Maven, mihin tulee Mavenin tarjoamia uusia
Israel/juutalaisuus internetosoitteita:
kalajuttuja 1 26.7.2001 18:26
Jerusalem today 5 30.7.2001 11:08
Holocaust 2 28.7.2001 11:08
USA Bush ect. 1 29.7.2001 1:26
Russia Putin etc 2 31.7.2001 7:27
genealogynews 1 30.7.2001 10:38
PLO/Arafat 2 2.8.2001 20:07
IRAK Hussein Hes 1 31.7.2001 7:34
Bible Jesus Mess 1 31.7.2001 7:41
UN Annan etc. 1 31.7.2001 7:46
letterstoveijone 2 6.8.2001 17:29
Daniel 9:23-27 1 5.8.2001 17:39
Hebron 1 6.8.2001 17:35
Maven 1 6.8.2001 17:43

DANIEL 9: 20-27 ESPERANTOKSI

20 Dum mi ankoraux parolis kaj pregxis kaj konfesis miajn pekojn kaj la pekojn de mia popolo Izrael kaj metis mian petegon antaux la Eternulon, mian Dion, pri la sankta monto de mia Dio; 21 dum mi ankoraux parolis pregxante, la viro Gabriel, kiun mi vidis antauxe en la vizio, alflugis, kaj ektusxis min cxirkaux la tempo de la vespera ofero; 22 kaj, klarigante, li ekparolis al mi, kaj diris: Ho Daniel, nun mi eliris, por komprenigi al vi la aferon. 23 Cxe la komenco de via pregxado eliris ordono, kaj mi venas, por sciigi gxin, cxar vi estas homo agrabla al Dio; atentu la vorton, kaj komprenu la vizion. 24 Sepdek jarsepoj estas destinitaj por via popolo kaj por via sankta urbo, por ke kovrigxu la kulpo, sigeligxu la pekoj, kaj pardonigxu la malbonagoj, por ke venu justeco eterna, sigeligxu la vizio kaj profetajxo, kaj sanktoleigxu Plejsanktulo. 25 Sciu, kaj komprenu: de la momento, kiam eliros la ordono, ke Jerusalem estu denove konstruata, gxis la sanktoleado de la estro pasos sep jarsepoj kaj sesdek du jarsepoj; kaj denove estos konstruitaj la stratoj kaj muroj, kvankam en tempo malfacila. 26 Post la sesdek du jarsepoj la sanktoleito estos pereigita kaj jam ne ekzistos; kaj la urbon kun gxia sanktejo pereigos popolo de estro, kiu venos, kaj gxia fino estos kiel de inundego; kaj gxis la fino de la milito gxi estos tute dezertigita. 27 En la dauxro de unu jarsepo estos konfirmita la interligo kun multaj, kaj meze de la jarsepo estos cxesigitaj bucxoferoj kaj farunoferoj; sur la flugiloj de la sanktejo estos abomeninda dezerteco, gxis la fina destinita pereo falos sur la ruinojn.

Viimeisessä jakeessa missä kerrotaan Antikristuksen (perestroikan saarnamiehen?) saavan tuhonsa, tuhoutuvan löytyy termi "pereo" kuten latinassakin.

PEREO, PERIS, PERES - TÄSMENNYSTÄ

Vuodesta 1986 alkaen Ilmestyskirjan pedoksi ja toiseksi pedoksi tulkitsemissani henkilöissä löytyy yhteinen nimittäjä, jonka alkujuureksi sanoin latinan verbiä "pereo", tuhoutua. Peres ja perestroikka.
Juuri Israelin Shimon Peres on toteuttanut Ilmestyskirjan toisen pedon eli väärä profeetan profetioita ja juuri ennaltatietämälläni, julkisesti etukäteen kirjoittamallani tavalla! Vaikka nykylatinassa "sinä tuhoudut" muoto on "peris", sanassa on sama kanta, pereo - alkujuuri eli siinä esiintyy sama tuhon ja tuhoutumisen tuntomerkki oli sitten nimi Peres tai vain Gorban perestroikka.
PERES LÖYTYY NIMENÄKIN DANIELIN KIRJASSA
"Peres" esiintyy nimenä suomenkielisessäkin Raamatussa Daniel 5:28.

ELOKUUSSA 2001 tai siis viimeistään "puoli vuotta ennen" olen selittänyt perestroikan saarnamiehen alkavan paluunsa, mikäli Jerusalemin valerauha hänen sitä liittoa, sopimusta vahvistamassa mukana ollen tulisi jo kevätalvella 2002 vaihtoehtona 2 vuotta myöhemmin. Valerauha ylösottoineen ei voi tulla milloin tahansa vaan tarkasti Daniel 9:27:n ilmoituksen mukaan, josta sivuillani onkin ollut pikkutarkkaa selitystä. HV

6. 8. YHTEISKRISTILLINEN BUSSIMATKA EDUSKUNTATALOLLE 24. 9. 2001

KOKOONTUMINEN EDUSKUNTALON EDESSÄ MA 24.9.KLO 12.00
MIKSI: HOMOLAKI ON KÄSITTELYSSÄ SUURESSA SALISSA JA HALUAMME YHTEISELLÄ RUKOUKSELLA VAIKUTTAA KAIKKIIN KANSANEDUSTAJIIN JA PÄÄTTÄJIIN SEKÄ MEDIAAN ETTEI KOSKAAN TÄMÄ LAKI MENISI LÄPI RAKKAASSA SUOMESSA
SUUNNITELMA: RUKOILLAAN JA PAASTOTAAN EDUSKUNTATALON EDESSÄ JA PIIRITETÄÄN KÄSIKETJULLA KOKO TALO JA RUKOILLAAN OIKEATA PÄÄTÖSTÄ SUURESSA SALISSA SAMALLA PIDETÄÄN KOKOUKSIA EDUSTALLA. HUOM. HOMMAAMME KAIKKI LUVAT TOIMINNALLEMME
PYSTYTÄMME EHKÄ TELTAN JA TEETUPABUSSEISSA VOI MYÖS LEVÄTÄ JA RUKOILLA JA SYÖDÄ NE KETKÄ SYÖVÄT TEEMME YHTEISEN KÄSIOHJELMAN TAPAHTUMASTA JOSSA ENTISET HOMOT TODISTAVAT MUUTOKSESTAAN VETÄJÄT: OPERAATIO-JOOSUAN VETÄJÄT TIMO NÄRHI JA MONET MUUT AKTIOTYÖN VETÄJÄT YM. SEKÄ JEESUS KRISTUS
TÄMÄ EI OLE PROTESTI TAI MIELENOSOITUS YM. HULLUTUS VAAN RUKOUSKOKOUS MAAMME PUOLESTA ULKOPUOLELLA SEURAKUNTIEN TILOJEN KANSAN KESKELLÄ!!!!!
RUKOILE JO NYT KOKO ASIAN PUOLESTA TOIVOVAT: MATTI NATRI, TIMO VALTONEN, TIMO NÄRHI, PETRI PELTONEN YM.
VIIMEINEN LAKIKÄSITTELY ON TI 25.9.JOLLOIN LAKI PÄÄTETÄÄN SEN JÄLKEEN RUKOUSAKTIO LOPPUU N.16.00 YHTEINEN LOPPURUKOUSHETKI
TEHDÄÄN SE MITÄ VOIDAAN JA JEESUS TEKEE LOPUT TAISTELLAAN YHDESSÄ JA TAVATAAN EDUSKUNTATALOLLA MAAMME PUOLESTA! KATSO TARKEMMIN AIKATAULUT YM. YHDESSÄ ETEENPÄIN RAKKAAT USKOVAT SISKOT JA VELJET MAAMME PUOLESTA JEESUKSEN NIMESSÄ!!!

BUSSIT EDUSKUNTATALOLLE
LAPPEENRANNASTA KLO 9 KOTKA KOUVOLA H:KI ANTERO AHTIAINEN 050-3808887
JYVÄSKYLÄSTÄ MA 24.9. KLO 7 JÄMSÄ KLO 8 LAHTI KLO 10 EDUSKUNTATALOLLA KLO 12 ILM. MATTI NATRI 040-7033529
SEINÄJOELTA KLO 6 TAMPEREELLA KLO 9.30 KLO 11 HÄMEENLINNA EDUSKUNTATALO 13 MAURI OJALA 040-7366095
OULUSTA KLO 4 JYVÄSKYLÄ HEINOLA H:KI PEKKA MUSTONEN 050-5247764
PORISTA KLO 8 TURKU SALO EDUSKUNTATALO 040-8412527 ANNE KONTTURI
PIEKSÄMÄKI KLO 8 MIKKELI KLO 9 HEINOLA 10.30 HANNU SAVOLAINEN 040-5028202 BUSSIT LÄHTEE HELLUNTAISEURAKUNNAN EDESTÄ JA LINJA-AUTOASEMALTA TILAUSAJOLAITURISTA OTA MUKAAN MAKUUPUSSI JA ALUSTA HINTA N. 100,- MENO / PALUU ILMOITTAUDU AJOISSA LEVITÄ TIETOA KAIKILLE!!!

5. 8. What are your thoughts on PEACE ACTIVISTS MARCH IN ISRAEL

Mitkä ovat ajatuksesi koskien Israelin rauhanaktivistien marssia?
Peace activists march in Israel. 20 links to hot Israel news now in http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus.
Meidän kommenttimme asiaan on sanottu jo ennen kuin tuhon troikka syntyikään Israelin maata jakamaan. Itse asiassa jo Sakarja 12:3:ssa asia oli ennaltatiedetty, sittemmin monessa kohden UT:ta. Vuodesta 1986 alkaen kirjoitin ja saarnasin julkisesti Israelin maan jaettavan ja valerauhan tulevan. Mutta sen olevan myös ei ainoastaan takuu maan päälle silloin heille tulevasta vihan ajasta vaan myös meille tulevasta ylösotosta: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin!
TAVOITTEENA TAIVAS -otsikolla on helluntaikirkolla telttajuhlat Lappeenrannan Peltolan koulun pihassa. Helluntaikirkko on lähinnä jonkinlainen raja. Parhaillaan siinäkin tehdään ratkaisuja ketkä seuraavat Herraa, ja siihenkin kirkkoon jäävät paavin seuraajat. Tavoitteena taivas paavillakin, mutta turha hyppiä Roomassa. Vain Antikristuksen ydinpommi on hänelle tulossa. Kristus saapuu pelastamaan seuraajansa eikä todellakaan kirkon eli porton pään enempää kuin Antikristuksen ja väärä profeetan seuraajia!
Saarnaan rakkaille suomalaisille. Miten käykään vihan aikaan jäävien suomalaisten, kun Finland kartalla ja muutenkin maailmassa parhaiten kuvaa porttoa siltä osin kuin seuraa paavia lut. arkkipiispan kautta? Portto palaa tulessa. En uskalla luvata, että vihan ajassa selviää hengissä yhtään suomalaista. Mutta kaikki minun seuraajani pelastetaan yläilmoihin. KAIKKI!
En yritäkään sanoa samaa englanniksi, mutta on mahdollista antaa kommentteja Israelissa olleeseen PLO:n terroristien linjan ja Peresin "rauhan" puolustajien tuhon linjan marssiin osoitteessa:

What are your thoughts on Peace activists march in Israel
If you have a comment or reply to this story that you'd like to share, fill in the form and click submit. Note: Replies are limited to 250 words and must be signed with a valid email address. No profanity or libelous statements will be printed:
http://www.spokesmanreview.com/news-story.asp?date=080501&ID=s1002053

KAKSI KREIKANNOSTA
Vanha sivuni Daniel ja Septuaginta mainitsee lopuksi:
"Ja vuosiviikon puolivälissä hän poistaa minun teurasuhrini ja juomauhrini" (Saarnivaara s. 525). Luonnollisesti Saarnivaara selittää, että uhritoimitusten voimassa olo päättyi, mutta hän on Antikristus, joka toimitukset poistaa, lopettaa. Tarkaksi tutkijaksi luulemamme Saarnivaara ei puhu toisesta kreikannoksesta mitään. Se poikkeaa selvästi siitä mitä versio Greek and English:kin käyttää. Molemmat käännökset ovat allekkain teoksessa, josta käytän nimeä Septuaginta ( A. Rahfls 1935):"
Kaksi kreikannosta allekkain nyt:
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/daniel92327.msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=104
keskusteluryhmämme saatua uusi messageboard, ilmoitustaulu nimeltään: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/daniel92327.msnw
Suosittelen käytettäväksi sisään käytäessä "ovea" http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/

FINLAND IN THE NEWS TODAY
Finland/Arsi Harju in the news today, http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/finlandinthenews.msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=106
ARSI HARJU pronssia miesten kuulassa MM kisoissa viime yönä. ST media servicen em. päivän Suomiuutiset maailmalla ovatkin haettu kera sanan Arsi Harju.

4. 8. LUCIFER PALJASTAA TOTUUTTA VASTUSTAMALLA SITÄ

Lucifer, mikä nimi tarkoittaa valontuoja:a, oli yksi Jumalan ylimpiä enkeleitä. Hän muuttui vastakohdakseen noustuaan kapinaan Jumalaa vastaan vetäen mukanaan kolmasosan enkeleistä. Alkuperäinen nimensä edelleenkin on Lucifer, mutta paremmin häntä kuvaavat mm. nimet Paholainen, Saatana ja Perkele. Todellinen vastustajamme, mutta uskomattoman tyhmä.
Toki Saatana on tuhansien juonien mestari, mutta varsin tyypillistä toiminnassaan on se mikä täällä on aiemminkin mainittu: Paholainen ei hyökkää niinkään omiaan vastaan vaan meitä Kristuksen seuraajia vastaan. Käytännössä se on näkynyt mm. siinä, että vaikka Veijosen opetus lopun ajasta - Sanakirjansakin, sanakirj.htm - on selkeästi ennaltatiennein ja parhaimpia maassamme, juuri se joutuu pimeiden kirkollisten ym. Ilmestyskirjan epäpyhän kolmikon seuraajien hampaisiin. Mutta niinhän vain pimeät toteuttavat sitä mitä olen pimeiden kirjoittanut tulevankin tekemään. Jeesus sanoi: "te olette isästä Perkeleestä". Minä sanon vain, että katsokaa, ettette te ole. HV

NETIKETTI
Jotta netin käyttö olisi meille kaikille mahdollisimman mukavaa ja hyödyllistä, operaattorit ovat laatineet yhdessä oheisen vapaamuotoisen netiketin verkon käyttöön liittyvistä kysymyksistä.
Vaikka netiketissä ei ole erikseen mainittu, toki väärin on sekin tapahtunut, että esiinnytään nimellä harriveijonen, vaikka kysymyksessä ei ole Harri Veijonen. Huomautan samalla, että kaikki teksti täälläkään ei ole Veijosen tai toimituksen kynästä. Niin lienee luultu ainakin nimimerkin kk feminismiä koskevasta kirjoituksesta. Täällä olevat tekstit ovat kuitenkin valvotusti toisin kuin keskusteluryhmissä kaikki yleensä yhtä sekamelskaa vailla todellisuuspohjaa. Ongelma sekin, että jotkut ottavat niissä olevat viestit tosissaan ja miettivät kukahan tuonkin nimimerkin takana on. Onneksi omissa keskusteluryhmissämme ei viikkoon kukaan ole käynyt häiriköimässä. Asiallisten uutisten ym. tekstien tarjoajat liittykää ryhmiimme:
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/join
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus2/join. HV

ROSKAA TAAS NIMIMERKILTÄ K. T. S.
"Roskaa taas! K.T.S. 04.08.2001 klo 04.05
Unohtakaa jo nämä lappeenrantalaisen Harri Veijosen kajahtaneet tulkinnat. Peres on Israelin johtajista sieltä viisaammasta päästä. Yrittää tosissaan saada rauhan aikaiseksi ja siinä ei ole mitään pahaa. Jokainen tosi kristitty tukee Peresin linjaa."
Vastaus: Niinkuin Hal Lindsey kirjassaan Kohtaaminen pilvissä s. 13 (v. 1983) kirjoitti, "se Israelin johtaja, joka tekee liiton Antikristuksen kanssa" on siis maasta nouseva toinen peto eli väärä profeetta Ilmestyskirjan mukaan. Ja todellakin Jeesus Kristus kertoi vihjeen nimestäänkin, Joh 5:43: Israelin väärä valinta, jonka nimikin enne, Jeesus=Pelastaja nimen vastakohta, "sinä tuhoudut". Se on kirkon tie. Ei seurakunnan! - K. T. S. oli se nimimerkki, joka valehteli Seurakuntalaisen toimitukseenkin saaneensa kutsun, mutta hän todellakin on niinkuin Lucifer, jota sanoo valontuojaksi. HV

3. 8. ARAFAT AND POPE IN THE NEWS TODAY

Arafat and pope in the news today: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/ploarafat.msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=100 ST MEDIA SERVICE.
IN FINNISH: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus2/lhiit.msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=16 ST Media Service 2, suomenkielisessä ryhmässämme käytin maailman uutista "Peres ja Sharon erimielisiä amerikkalaisten läsnäolosta Gazassa" otsikolla "Ilmestyskirjan väärä profeetta Peres ja Arafat yhtä maata". Kysymys on täällä ennaltatiedetystä toiminnasta, mistä jo 1988 oli Etelä-Karjala-lehdessä "Sitten tulee Peres"-otsikkoinen ilmoitusartikkelini tietäen Israelin maasta juuri Pereksen (latinasta "Sinä tuhoudut") tulevan Arafatin tyyliseksi Israelin maan jakajaksi. HV.

AVIOLIITON SOLMIMINEN KUIN USKOON TULO

Tahdotko sinä JEE ottaa aviopuolisoksesi tämän SUS? Jeesus vastasi "Tahdon" silloin kun halusimme uudestisyntymässä lähteä Herramme matkaan. Mekin, sussunsa sanoimme "Tahdon". Mutta osaammeko seurata Herraamme, joka haluaa johdattaa meidät uudestisyntymisen (avioliiton) satamasta taivaan rantaan, Isänsä kotiin?
Yhteinen matka on aloitettu. Itselläni kävi jopa niin, että heti alussa törmäsin aivan väärään suuntaan, liityin kirkkoon. Onneksi on Raamattu ja Pyhä Henki oppaanamme. Paavi ja kirkko ovat juuri päinvastaisessa suunnassa siitä mihin Herramme meitä on viemässä. Pelastaa morsiamensa tulevasta vihasta kun taas enemmistö kristityn ja ilmeisesti messiaanisenkin nimellä on kulkenut väärään suuntaan. He ovat varsinkin paavin suuntaan kulkevaa laumaa. Olkaa te minun seuraajiani! HV

VEIJOSEN SUVUN SUKUTUTKIMUSTA

Jumala, Aadam ja Nooa. Kolme kantaisää kaikilla maailman ihmisillä. Sen jälkeen soisin esi-isieni joukossa olevan esimerkiksi Hippolytos tai edes joku Jeesuksesta 1900-luvulle mainitsemistani henkilöistä. Kunniakseni katsoisin senkin, jos siellä olisi porttomaista touhua ja seurakunnan vainoa vastustanut piispa Henrikin surmaaja Lalli. Sukujeni tutkimus varsinkin Veijosen sukuhaaran osalta on hankalaa pidemmälle taaksepäin kuin eilen mainittuihin Otto ja Alina Veijaseen.

Hautakiven mukaan Otto Veijanen oli syntynyt 4. 5. 1863. Hänelle sopiva puoliso löytyi lähiseudulta, 3. 6. 1870 syntynyt Alina. Heille syntyi:
Garl (Kalle?) Veijanen Korpilahdella n. 1894, k. 1918. VEIJOSENKIN SUKULAINEN OLI TAPETTU PUNAVANKILEIRILLÄ TAMMISAARESSA VUONNA 1918. Kyseinen Kalle Veijanen.

Nestor Veijanen Korpilahdella 15. 6. 1896, k. 11. 5. 1944 Haapamäen asemalla tapaturmaisesti junan töytäisystä. Varmaa on, että kysymyksessä ei ollut itsemurha.

Ilmari Veijanen Korpilahdella n. 1899, k. 1960-luv. Ilmarilla tyttäret Alli (Joutsimäki) ja Rauni (Sveitsissä). Alli toimi mm. Sveitsin Pezzalozi kylässä ja miehensä mm. Opettajien ammattiliiton puheenjohtajana Suomessa.

Kaarin Veijanen Korpilahdella n. 1900, k. 1960-luvulla Parkinssonin taudin aiheuttamaan tulehdukseen Helsingissä. Puoliso Yrjö Ylistö, "Mutkalan isäntä". Olen nähnyt hänet pyöräiltyäni Tampereelta Virroille vuonna 1968, 13 -vuotiaana. Pariskunta oli lapseton ja testamenttasivat perinnön tasaisesti kaikille sisarusten lapsille vuonna 1973. Ylistöillä oli tila ja metsäpalsta Muuramessa Rannankylässä. Kirsti -tätini oli palveluksessa siellä. Hänet vihittiinkin siellä Arvinsa kanssa.

Eino Veijanen n. 1905, k. Puoliso Kaarina. Lapset Hillevi (kuollut pienenä) ja Pertti Veijanen.

Uuno Veijanen n. 1911, k. 1939. Oli kihloissa "Hennalan Aulin", Rietulan naapurin tytön kanssa, mutta kuoli talvisodassa. Vanhempi veljensä Eino muisti ikänsä seuraavan tapauksen:
Talvisodan alussa haavoittuneiden hoito oli huonosti järjestetty. Eino toimi rintamalla, Karjalan kannaksella 1939 sairasauton kuljettajana. Erään kerran kyytiinsä tuotiin haavoittuneita ja heidät Eino vei tavan mukaan ilmeisesti haavoittuneiden sidontapaikkaan. Hänellä olisi ollut mahdollisuus viedä myös pidemmälle sotasairaalaan joitakin ja sen hän olisi tehnytkin, mikäli olisi ajoissa huomannut, että sidontapaikalle joukossa tuli nuorin veljensä Uuno. Uuno menehtyi varsin lievään haavoittumiseen rintamalla vuonna 1939.

Ida Maria (Maija) Veijanen n. 1913. Otto ja Alina Veijasen nuorin lapsi. Hänellä on tytär. Tyttären jälkeläisistä ei tietoa.

Mikäli saan mahdollisuuden, tässä olevia tietoja voidaan tarkentaa. Nämäkin tiedot ovat suurelta osin aivan uutta tietoa jopa koko Otto ja Alina Veijasen nykyisin olemassa olevalle ainakin lähes sadan hengen jälkeläisten joukolle. Vanhempia kunnioittaen, Oton ja Alinan pojanpojanpoika, Harri Veijonen tänään.

2. 8. RIETULA HERE I COME - VEIJOSEN SUVUN KANTAVANHEMPIEN TILA

Olen jo 46 -vuotias päästessäni eilen ensimmäistä kertaa tutustumaan oman Veijonen-nimeni kantavanhempiin ja heidän tilaansa Keski-Suomessa. Tilan nimi Rietula kyllä oli tuttu. Oli siitä isäni maalaama öljyväritaulukin vanhempieni kodin seinällä. Mutta nyt pääsin ensimmäistä kertaa kyseiseen paikkaan luonnossa ja ottamaan valokuvankin siitä.

Petäjäveden vanhalla kirkolla on mummoni Emilia Jussilan isän Karl Johannes Jussilan hauta, jota Jussilan sukuseura hoitaa. En edes ole varma kuka hoitaa Emilian puolison Nestori Veijosen vanhempien hautaa Korpilahden hautausmaalla. Siellä noustaessa mäki ylös hautausmaalle, tien vasemmalla puolella toisesta portista vasemmalla toinen hauta on kyseisen Nestorin vanhempien hauta. Mahdollisesti Alli Joutsimäki on kustantanut sen haudan hoidon. Isoisäni isä ja äiti lepäävät siinä:

VEIJANEN
OTTO
* 4. 5. 1863 - 24. 2. 1933
ALINA
* 3. 6. 1870 - 12. 12. 1954

RIETULASSA NYKYISIN RIETULANTIEKIN

Alina ja Otto olivat menneet avioon ja saaneet Suomen suuriruhtinaskunnassa hoitoonsa ja sitä kautta omistukseensa valtion torpan, valtiolta tilan Korpilahden Tikkalan kylästä noin 3 km Saukkolan kylään vanhan maantien varresta. Isoisäni Nestor Veijanen - hän ei koskaan käyttänyt nimenään Veijonen, joka virhe kirkonkirjoihin tuli elinaikanaan ja toiset sitä alkoivat käyttää - syntyi Rietulassa vuonna 1896 ja sai tilan omistukseensa vanhempien jälkeen. Rietula oli syntynyt hyvinkin jo ennen vuotta 1890 olihan Nestorilla vanhempikin veli Garl (Kalle?).
Tikkalassa Saukkolaan 5 km risteyksessä on H. Mehtosen kauppa, missä jo ainakin 1920-luvulla oli saman suvun hallussa kauppaliike. Siitä pari kilometriä Saukkolaan päin tulee maantiessä pitempi suora minkä varressa Rietula ja nykyisin Rietulantiekin sijaitsee. Vanhasta miliööstä oli muistona lähinnä ensimmäisenä vastaan tullut rakennus, josta päin taulun kuva oli tunnistettavissa ja valokuvan otin. Kohdalla on nykyisin uusi kestopäällysteinen tie. Rietulan kohdalla se on vanhan maantien kohdalla, mutta 300 m myöhemmin kääntyy loivasti oikealle vanhan tien noustessa suoraan ylös.
Kyseisessä risteyksessä on kyltti Korpelantie. Samoilla kohden ennen oli puinen kyltti korventie. Sitäkin ennen siinä oli polku korpeen, missä 1930-luvulla rakensivat ja asuivat luvatta jotkut viinaakin keittäneet miehet. Vastaavasta tapauksesta kirjoittaa Väinö Linna teossarjassaan Täällä Pohjantähden alla.

JUSSILAN SUVUN TILA. Jussilan suku -kirjat (Jussilan sukuseura r.y.1955, 1984 ja 1999) keskittyvät läheisen Jussilan tilaan ja sen suvun vaiheisiin. Ko. kirja v. 1999 kertoo:
"Petäjävedellekin rakennettiin ensimmäinen tie vasta 1700-luvulla. 1700-luvun ensimmäisinä vuosikymmeninä käytiin kirkossa Jämsässä, koska omaa kirkkoa ei ollut. Sinne päästiin jonkinlaista ratsutietä myöten, joka on merkitty v. 1752 piirrettyyn karttaan jota säilytetään Ruotsin valtionarkistossa.
Jussilan talo tuli rattailla kuljettavan tien vaikutuspiiriin 1900-luvun alussa, jolloin Kintaudelta tähän taloon johtava kylätie rakennettiin. Myöhemmin jatkettiin tätä kylätietä Hirvimäkeen saakka, jossa tie yhtyi Petäjäveden Korpilahdelle menevään maantiehen. Viime vuosisadan vaihteeseen saakka tehtiin kaupunkimatkat siten, että mentiin ratsain Saukkolaan, josta lainattiin kärryt, joilla matka suoritettiin."
Vieläkään minulle ei selvinnyt vanhan Jussilan talon tarkka sijainti, mutta se on varsin lähellä Rietulaa ehkä Mehtosen kaupalta, Hirvimäki (?) Petäjävedelle päin.
Kotonani Lauritsalassa Hallituskadulla helluntailaislähetystyön veteraani Saara Jussila-Carlsnäs -sisarensa kanssa vieraillut toinen Karl Johanneksen pojantytär Martta Tirkkonen mainitsee sukukirjassa vuonna 1999, että hän kävi Jussilassa vaarinsa ja mummonsa luona kesäisin.
Valitettavasti Rietula kuin ei myöskään Jussila ole enää suvun jäsenten hallussa. Jussilan tila täytyy olla suhteellisen lähellä Rietulaa siksikin, että nuorimman lapsensa, mummoni Emilia Veijosen (os. Jussilan s. 25.2. 1892, k. 17. 2. 1971) luona äitinsä, Karl Johannes Jussilan toinen puoliso Eva Niklantr (s. Petäjävedellä 17.2. 1850, vih. 1. 12. 1880, k. 13. 12. 1936 Petäjävedellä) Jussilasta Rietulaan ja takaisin kävi vierailulla jalkaisin. Tosin varsin uskomattomia kävelymatkoja siihen aikaan tehtiin:

EMILIA KÄVELI JYVÄSKYLÄÄN JA OLI MUKANA SUURLAKOSSA

Mummoni Emilia Veijonen tuli emännäksi Rietulaan vuonna 1919. Hän on käynyt sieltä kävellen Jyväskylässä mm. voita myymässä Jyväskylän torilla 1920 -luvulla. Rietulasta on matkaa Jyväskylään parisenkymmentä kilometriä.
Suomessa oli ensimmäinen suurlakko vuonna 1905. Vuonna 1892 syntynyt Emilia oli jo silloin työssä piikana lähitalossa. Emilia oli mukana lakossa kuten toisetkin. Isännän kerrotaan harmissaan tokaisseen Emilialle hänen istuessaan työaikana neulomassa itselleen villatakkia, että "Ruis varisoo". Kukaan ei ollut pellolla töissä. HV

Ten years ago: Secretary of State James A. Baker III met in Jerusalem with a group of Palestinians, but failed to line up their immediate support for a Middle East peace conference. President George H.W. Bush told a news conference only poor health would prevent his running for re-election.

1. 8. HOT SUMMER IN FINLAND - WELCOME AGEIN TO HTTP://GO.TO/VEIJONEN

TERVETULOA LOMALAISETKIN TAKAISIN TÄNNE! VIISI JÄI TULEMATTA

Heinäkuu oli kuumaa aikaa täällä kaikin puolin.
Hieman etäämmälläkin perässäni tulevat tuntevat Matteus 25:n kertomuksen kymmenestä neitsyestä, joissa viisi heistä oli tyhmää. Se kertomus väkisinkin tuli mieleeni heinäkuussa 2001 Suomessa, kun viisi henkilöä kuoli tasoristeysonnettomuudessa Kärkölässä. Iltalehden artikkeli 27. 7. oli varsin mielenkiintoinen. Se vahvisti ajatustani siitä, että tapaus sopii kuvaamaan ellei peräti ollut sallittukin kuvaamaan juuri kyseistä Raamatun totuutta. Viiden kohtalo tyhmän kuskinsa kera on karmea. Taistelu paikoista viiden viisaan joukkoon, Karitsan häihin kiihtyy.
Iltalehti kertoi, että virheellisesti ajanut Kärkölän onnettomuusauton kuljettaja oli nimeltään Raimo Rytkönen. Hän oli esiintynyt tv:ssäkin uskoon tulleena vankien auttajana, mutta painunut sitten takaisin rikosten poluille. Hän oli varas ja kuolemaan viejä. Hän ei välittänyt tasoristeyksessä olevasta puomista vaan ajoi ohi. Näinä päivinä varoitan voimakkaasti lukijoitani kulkemasta väärään suuntaan. Harri Veijonen

RISTIN VOITON KOLME AIHETTA
BENNY HINNIN ihmekokouksissa pelastui satoja ja kymmeniä parantui. Näin Ristin Voitto-lehti raportoi. Se kertoo myös Lappeenrannassa olleesta ev. lut. kirkon Risti ratkaisee Kansanlähetyspäivistä. Jukka Ahosen artikkeli sanoo väkeä olleen kolme tuhatta. Teksti on myönteinen niinkuin toinen kirkkokunta kehuisi toista porttokuntaa. Kolmanneksi helluntaikirkkoon kuuluvat joutuvat lähiaikoina tekemään ratkaisun kannattavatko he uskonnolliseksi yhdyskunnaksi rekisteröitymistä. Jos joku helluntaikirkossa seuraa minua niin hänen sopii kannattaa sitä paaviin päin vievää ratkaisua ja lähteä itse helluntaikirkosta ulos. HV

ARAFAT TO MEET POPE
Palestinian President Yasser Arafat is set to visit Rome on Wednesday and Thursday and will meet with Pope John Paul II. More news in ST Media Service
Paavi tapailee PLO:n Jasser Arafatia. Me pyllistämme molemmille! HV

TEN YEARS AFTER. Vastoin kaikkia sanottuja ja ajateltuja vastaväitteitä olen seurannut myös uutisaihetta mitä 10 vuotta Gorban ylösnousemusparodian jälkeen eli elokuussa 2001. Bush oli mukana kuvioissa 1991 ja varsinkin poikansa on nyt. Saatanan poika tulee takaisin.
Ten years ago: 30. 7. 1991 President Bush and Soviet President Mikhail S. Gorbachev began their face-to-face meetings in Moscow.
This day and Finland. 30. 7. 1975 representatives of 35 countries convened in Finland for a conference on security and human rights that resulted in the Helsinki accords. - Suomi ei joka päivä löydy maailman uutisista historiansa osalta, mutta 30. 7. löytyi. - ST Media Servicessä muitakin Suomi uutisia mm. UPM Kymmenestä.

260.000 "kävijää" hakemistosivulla ylittyi eilen. ST Media Servicen pääsivu on nousemassa toiseksi suosituimmaksi sivuksemme.

31. 7. VEIJONEN.ZIP UPDATED TODAY - VEIJONEN.ZIP PÄIVITETTY TÄNÄÄN

Veijonen.zip here.
Zipissä on mukana kesä- ja heinäkuunkin 2001 kuumat uutiset ja yksi esimerkkisivu suositusta uutuudestamme ST Media Service.

JERUSALEM NOW! LOOK AT http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/jerusalemtoday.msnw

JERUSALEMIN TEMPPELIVUORI seuratuin uutinen seurakunnassa eilen ja ilmeisesti edelleen. Israelin poliisi saa maailmalla syytteitä siitä, että yrittää pitää maansa tärkeimmällä paikalla järjestystä. Tai miten kukakin tapahtumia tulkitsee. Palveluksessanne aiheesta päivittäin em. linkin kautta välittyvät uutiset. Ja onhan täällä animaatiokin aiheesta tv-ohjelmasta: MILLENNIUM.

NÄKEMYSEROJA MESSIAANISISTA - SUUNTAAMME AINA TARKISTETTAVA
Kristuksen seuraajan tuntomerkki on sekin, että hän aktiivisesti katsoo missä mennään. Suunta kohti Kristusta, mutta kuin soutajalla jokin kiintopiste takana seurakunnalla se on selvimmin paavi toki myös Ilmestyskirjan peto ja väärä profeetta.
Messiaaniset ystäväni saattavat korjata suuntaansa minusta entistäkin sivumpaan. Itse joudun korjaamaan sitäkin sanomaani, että messiaaninen olisi automaattisesti oikeassa suunnassa.
Ilmestyskirjan väärä profeetta, Shimon Peres tms. Israelin valtion hajottaminen heillä on niinkuin kuuluu vastakkaisessa suunnassa, vaikka jopa J. Shulam sanoi olevansa lähinnä Israelin vasemmistoa vastustaen tiettyjä asioita vain Raamatun opetuksen johdosta.
Pedon kanssa juutalaisilla ja messiaanisillakin voi olla vähän niin ja näin. Israeliin muuttaa paljon juutalaisia Venäjältäkin, ja suunta pedon suhteen voi edelleenkin olla monessa suhteessa kohti petoa siitäkin huolimatta, että kiitetään Luojaa, että päästiin petovaltiosta pois.
Tärkein suunnistuskohde Kristuksen seuraajalla on poispäin paavista ja tyttäristään, Ilm 17. Olen jättänyt mainitsematta sen ihmettelyni, että J. Shulam kehui miten monen lapsen kummisetä hän on. Vastaava ainakin Suomessa olisi osoitus siitä, että on haksahdettu ja pahasti kirkkoon sen kummijärjestelmineen ym. epäraamatullisuuteen. Silti järjestönsä voi olla jopa paras messiaaninen järjestö ja aina ainakin parhaimpiin perässämme messiaanisistakin tulee linkit olla. Opetus Siionista ei todellakaan tule olla ainakaan yksinomaan Israelin Jerusalmista tänne päin. Meillä pakanoilla on 2000 vuoden kokemus Kristuksen seuraamisesta ja noita juutalaisuudesta kääntyneitä messiaanisia on ilmaantunut vasta viime vuosikymmeninä.
Olen ihmetellyt sitäkin, miksi piirrellään kuvia "lähtekää kirkkokunnista Siioniin", jos se ei tarkoitakaan Kristuksen seuraamista minun perässäni vaan jotakin yhteistyötä juutalaisten ja kirkkokuntalaisten välillä rajana se, että hyväksytään yksinomaan juutalaiset tulkinnat, juutalaisten uutiset, yms. juutalaisuus. En hyväksy juutalaisten kun en edes yksinomaan messiaanistenkaan opetusta tai uutisointia Israelista vaan kuten silläkin nimellä samoin kristityn nimellä tulee totuudesta johonkin suuntaan poikkeavia tietoja. Toki Suomen valtamedia on vääristynyt esittämään vain PLO:n hyväksymiä uutisia, joten toisenlaisiakin on rinnalle saatava!
ST Media Service toimittaa uutisia ja linkkejä monista lähteistä ja niistähän sopii valita ja muualtakin saa katsoa. Totuus on Raamattu ja sen tärkeimmät "älä aja tänne" suuntaviitat juuri kerroin: Ilmestyskirjan epäpyhä kolmikko. - Pysyn tielläni. Vain minua seuraavien voin sanoa pysyvän minun seuraajinani. Eikä täällä sivusta katselijoita tarvitakaan. HV

30. 7. JESUS CALLS: "FOLLOW ME!" NOT POPE! - OPPOSITE TO POPE IN FINLAND: HARRI VEIJONEN

Opposite to pope in Finland and maybe in the world is Harri Veijonen! Follow me!

Jeesus sanoi: "seuraa minua!" Älä paavia!

Ilmestyskirja osoittaa tarkan vastakohdankin Kristuksen seuraamiselle. Siinä missä Kristus on seurakunnan eli morsiamen pää, samalla kristityn nimellä kuljetaan vastakkaiseen suuntaan, kohti morsiamen sijalle tulleen porton päätä, paavia.

Yksinkertainen raamatullinen kuva Kristuksen seuraamisesta. Sopii kysyä, missä kirkossa sitä olisi Suomessa opetettu? Ja jos sitä yleensä on kirkoissa opetettu niin ei toki niiden johtajien taholta, jotka puolestaan ovat Ilmestyskirjan mukaan porton tytärten päitä matkalla samaan suuntaan kohti porttoäidin päätä, Ilm 17. Lähtiessään maan päältä Jeesus jätti terveisiksi käskyn: "Menkää siis ja tehkää kaikista kansoista minulle opetuslapsia. Kastakaa heitä ja opettakaa heitä pitämään kaikki mitä minä olen käskenyt teidän pitää."

Kristityn nimellä oleva Kristuksen seuraajien eli seurakunnan vastakohta, kirkko eli paavin seuraajat eivät vain kastaneet opetuslapsiksi uskossa tulleiden sijasta kansoja saaden heidät pysymäänkin kansoina, Kristuksen seuraajaksi lähtemättömänä, vaan Suomessakin aina tekivät ja jakoivat raamattuja, joissa lähetyskäsky, Matteus 28:19-20, oli tahallinen väännös. Kastettavien kyllä tiedetään alkukielen suvun perusteella tarkoittavan opetuslasten eikä kansojen kastamista. Eikä kastekaan kastelua kuten kirkoissa yleensä. Veijonen: Raamatun käännösvirheistä.

Mitä enemmän ollaan ulkopuolella kirkkokuntien sitä enemmän on mahdollista kuulla oikean suuntaista opetusta Kristuksen seuraamisesta. Näin ollen jotkut paavista ja arkkipiispoista etäällä olevat lahkot ovat ainakin suurelta osin suuntautuneet kohti Kristusta eivätkä paavia. 22% kirkkokuntiin kuulumattomista henkilöistä Suomessa sanoo uskovansa Jeesukseen. Sadan tuhannen tai joka tapauksessa melkoinen vaikka hajanainen joukko on siis niitä ihmisiä, jotka tahtovat seurata Kristusta eivätkä jäädä kirkkoon takaisin tulevan pedon poltettavaksi, Ilm 17:16, 18:4.

Sen lisäksi, että Harri Veijosen luotsaama Seurakunnan Tiedotuskeskus on pitkäaikaisin ja kannatetuin opetuspaikka kirkkokuntiin kuulumattomien uskovien joukossa, Veijonen on henkilönä asetettu merkillisesti ellei yliluonnollisenkin ihmeellisesti asemaan, jopa sijaintiin kartalla. Kun Ilmestyskirja kertoo kirkosta ja sen tulessa polttavasta pedosta, se käyttää ilmaisua "portto pedon selässä", minkä vastakohta luonnollisesti on "morsian Herran sylissä". Kartalla Suomineito on portto (Russia)pedon selässä silloin, kun se seuraa Turussa asuvaa arkkipiispaa, ja juuri päinvastoin seuratessaan Veijosta Saimaan "synnytyskanavan" varrella.

Opetus seurakunnassa on näin yksinkertaista, mutta silti se ei mene kaikkien niidenkään ymmärrykseen, jotka sanovat olevansa kanssamme seurakunnan rakentajia. Voidaan mainita jälleen juuri turkulainen. Ja siellä Veijolla on se nimi edessä kuin Veijo sella takana. Ensimmäisten opetuslasten joukossa oli aikanaan yksi kavaltaja. Toki meidänkin joukossamme selviää Jeesuksen lähimpien oppilaiden nimiä ja monetkin ovat kiinnostuneita vain vainotakseen.

Seuraa johtajaa. Oikeastaan jokainen seuraa jotakin johtajaa. Onko meidän johtajamme Juudas Iskariot? Pois se meistä! Me seuraamme Kristusta! On varsin mielenkiintoista joukossamme viime viikkoina käyty keskustelu. Kuinka on yleensä mahdollista, että meidän joukossamme olleet eivät tajua Suomen profeetallista asemaa ja sitä, että Kristuksen seuraaminen voidaan kuvata jonona Hänen perässään! Nyt siis vielä täysin raamatullisesti jonona, missä minä olen ensimmäisenä Kristuksen perässä ja "Suomen", lut. arkkipiispa viimeisenä juuri päinvastaiseen suuntaan.

"Kristikunnan jono" oli se sitten kääntyneenä paavin tai Kristuksen seuraajaksi katkeaa Jerusalemista sovittaessa siitä kohden missä selät vastakkain ollaan. Täällä seurakunnan veturina joudun tekemään vaikeitakin päätöksiä. Visainen ongelma on se, ketkä eivät olisi lainkaan tuolla kristikunnan jonolla kulkemassa vaan hieman sivussa. Suuntaamme voimme tarkistaa jokainen. HV

TIETOA KATOAA VARSINKIN MENNEISTÄ JA TULEVISTA MULLISTUKSISTA

"Ei tällaisia!" Tuosta Joutsenon kirjaston toteamuksesta kirjaseeni "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin" on jo viisi ellei kuusikin vuotta. Eilen ostin sieltä poistomyynnistä Charles Berlitzin kirjan "Maailmanloppu 1999". Teosta ei ole koskaan syytä poistaa seurakuntain kirjastoista. Kirja on parhaita olemassa olevia maallisia suomennettuja kansantajuisia alan opuksia. Raamatun lisäksi se kertoo muiden vanhojen kirjojen, karttojen, pyramidien, ym. tallettamasta tiedosta koskien myös aikaa ennen "suurta tulvaa", vedenpaisumusta. Siinä muinainen maailma hukkui. Varmoja tietoja ei ole esimerkiksi Atlantiksesta, mutta asia voi olla siihen tapaan kuin ko. teos esittää. Atlantis jäi vedenpaisumuksessa pysyvästi veden alle ja saattaa sieltä nousta seuraavassa mullistuksessa.
Vuosi 1999 on mennyt, mutta uusi mullistus ei. Sensijaan se on jo kaksi vuotta lähempänä! Kirja on entistäkin ajankohtaisempi nyt! Kirja on tietovarastossamme säilytettävää asiaa. Sensijaan vastustajamme katoavat pysyvästi maan päältä. Seurakunta katoaa vain hetkellisesti ja juuri niin kuin olen jo Danielilta peräisin olevan ennaltatiedon säilyttänyt: meidän aikanamme Jerusalemista sovittaessa! HV

Liity Harri Veijosen postituslistalle! Tässä esimerkki kuukausikirjeestä:
Kesäkuun kuukausikirje, kirjekesa2001.txt. Korjaus: Joissakin kirjeissä varaosoite oli kirjoitettu g:llä. Pitää olla www.geocities.com/harriveijonen siis "c"ities.
Monet rekisterini osoitteet olivat vanhentuneita ja jotkut tärkeätkin sähköpostiosoitteet itseltäni hukassa kuten Ruusmarin osoite. Pyydän, ilmoittakaa toimivat sähköpostiosoitteenne! Lähetän kaikki kirjeet henkilökohtaisena postina enkä massapostituksena. HV

MITEN LIITYTÄÄN?
Lähetä viesti "liityn postituslistalle" ja sähköpostiosoitteesi
osoitteeseen
veijone@mail.wwnet.fi
tai
harriveijonen@yahoo.com

Toivottua piristettä? "Antikristus Tampereen yllä." Sivulla Tampere näyttää juuri siltä kuin tällä hetkellä. Antikristuksen saamiseksi pitää omistaa Real Player ja painaa sanaa "Open!" Elokuva jää viimeiseksi muistutukseksi siirtää vihaan jääneet tamperelaiset syrjäseuduille. Kysy Veijoselta! Kävijämäärät CLICK HERE TO VISIT THE WORLD 1000!