Please tell us your secret news and links!

S e u r a k u n t a l a i n e n

Seurakunnan Tiedotuskeskuksen valtakunnallinen uutislehti Katso myös hakemistosivu! Toimituskunta: Harri Veijonen, vastaava päätoimittaja. Toimittajat: Ruusmari, Anne, kolmas nainen, Antero Hiltunen, Keijo Lindeman ja Osmo Pöysti. Lisäksi vakituisia avustajia ja satunnaisiakin lisääkin otetaan. Tarjotkaa uutistekstejä myös eri puolilta Suomea. Kiitos!

Päivitetty 2. 3. 2001


NEW IN ENGLISH: Christian Zionism Middleeast.htm and Maranatha, rapture and Palestina.txt! - TAMMIKUUN UUTISET SLIDE SHOW IN COMMUNITY.WEBSHOTS.COM REVELATION AND HAL LINDSEY Movie: PLOSKIDS. Groups: Seurakunnan vapaa kanava, for everyone and Harri Veijonen Group, Tervetuloa tähänkin! "Peace and safety" Then sudden destruction will come upon them like the birthpangs of a pregnant women, 1 Thess 5:3. But we for the obtaining of salvation throught our Lord Jesus Christ, 1 Thess 5:9. We will be caught up along in the clouds to meet the Lord in the air, 1 Thess 4:17. Suomeksi: Jerusalemista sovittaessa Jeesus pelastaa seuraajansa yläilmoihin! Varaosoite uutisille: http://personal.inet.fi/koti/lauri/ind98c.htm Tallenna vanhemmatkin uutiset: TAMMIKUU 2001 SYYSTALVI 2000 SYKSY 2000 KESÄ 2000 KEVÄT 2000 TALVI 2000 SYKSY 1999 KESÄ 1999 TALVI JA KEVÄT 1999 SYKSY 1998 KESÄ 1998 KEVÄT 1998 TALVI 1998 Jeesus tulee ja pelastaa seurakunnan Palestiinan syntymisen jälkeen. Olitko sittenkään mukana! Viimeisimmät uutiset usein tekovaiheessa. Aloita näiden sivujen opiskelu jostain helpommasta esim. Sanakirja Veijonen.zip here: veijonen.zip Veijosen tärkeimmät sivut yhdessä paketissa. (8. 1. 2001)


Millennium Weekend news - STT uutiset tunnin välein. - MTV3 uutiset - YLE uutiset - Savolan uutiset - More news


Toivottua piristettä? "Antikristus Tampereen yllä." Sivulla Tampere näyttää juuri siltä kuin tällä hetkellä. Antikristuksen saamiseksi pitää omistaa RealPlayer ja painaa sanaa "Open!" Elokuva jää viimeiseksi muistutukseksi siirtää vihaan jääneet tamperelaiset syrjäseuduille.


KUUKAUDEN ELOKUVA: Arafat ja lapset eli ploskids.asf2. 3. PERESTROIKAN SAARNAMIES 70 VUOTTA TÄNÄÄN

Hänen paluulleenkin on olemassa tarkka aika ja vielä siten, että hänen on silloin tullessaan oltava tietyn ikäinen, sanoo lappeenrantalainen Harri Veijonen M. Gorbatshovin 70-vuotispäivänä, tänään.

Veijonen on toistanut noita asioita 1980-luvulta lähtien. 5. 1. 1992 eli alle viikko Gorbatshovin eron jälkeen Veijonen kirjoitti lappeenrantalaisessa ilmaislehdessä otsikolla: "Gorba tulee takaisin".

Kun Ilm 17:8 esittää, että viimeisen petovaltion viimeinen johtaja pysyisi vähän aikaa, on Veijonen tulkinnut ajaksi 6,6 vuotta. Mutta juuri samassa kohdassa raamattua kerrotaan, että vähän aikaa hallinnut antikristus tulisi takaisinkin valtaan ollen kahdeksaskin petovaltion johtaja jo seitsemäs oltuaan.
Danielin kirjan 7. luku kertoo Veijosen mukaan samasta asiasta, mutta sieltä on luettavissa lisätietoja viimeisen petovaltion murrosvaiheesta. Niinkuin tuleva antikristus oli seitsemäs, erilainen yms. johtaja siinä valtiossa Leninistä lukien hän olisi myös yhdestoista. Petovaltion murrosvaiheeseen kuuluu siis kolme johtomiestä, joissa Jeltsin on voinut olla ensimmäinen, kahdeksas. Tai sitten yhdeksäs ja kymmenes on muiden entisen Neuvostoliiton jäsenvaltioiden johtajia, jotka kolme valtiota tulevat liittymään yhteen Gorban palatessa petovaltion johtoon petovaltion taas virallisesti jatkuessa. Vastahan on kuultu valtion kansallislaulun palauttaminen.

Eilinen Iltalehti kirjoitti otsikolla "Gorbatshovin suosio kovassa nousussa". Päivänsankaria juhlitaan koko viikon. Siihen Veijonen toteaa, että niinhän sitä pitääkin kun Jumalan seitsemän vuosituhannen järjestelmää todistellaan ja pian näemme Sankarimme paluun! Narri senkin parhaiten parodiallaan todistaa, on Harrimme hokenut 15 vuotta - "ja ilman dopingia".

Perestroikan saarnamies-nimitys oli taannoin Helsingin Sanomissa, mutta peres-nimi Veijosen selityksissä on Pelastaja nimen vastakohta Veijonenhan senkin ensinnä tunnisti latinistina tietäen nimen peres merkitsevän "sinä tuhoudut". Maailma on tarttunut pereksen käteen, mutta me pidämme kiinni Jeesuksesta, Palastajasta.

Ihmisen elinikä olkoon 70 vuotta, on Jumala sanonut. Miten sitä Piru lukeekaan? Veijonen ennaltatiesi tarkalleen Jeltsinin lähdön ajankin ja on puhunut Gorballa olevan seuraava LOPPU TULEE-kyltti, minkä Saatana ei halua näkyvän, mutta täällähän Perkele alastomaksi riisutaan.

Iltalehti on asiassa vaikka tietämättään palvellut aiemminkin. Se esimerkiksi uutisoi taannoin "Gorba vankina 72 tuntia", mistä Veijonen tiesi, että siinähän sitä todistettiin Kristuksen kolmen päivän ja yön jälkeen tapahtunut ylösnousemus. Gorban syntymämerkki taas kiusaa niitä, jotka eivät usko Kristuksen neitseestäsyntymiseen ja väittävät "antikristuksella merkki päässä" kertomusta, Ilmestyskirjaa satukirjaksi.
Gorban paluuseen liittyen Veijonen on puhunut eniten maaliskuusta. Maaliskuu 2001 on alkanut. Hyvää syntymäpäivää! Harri Veijonen.

Linkki: Vuonna 1996 Veijosen kirjoittaman antikristustutkielman "Saatanan hyvä opettaja" lyhennelmä vuodelta 1996: gorba.htm

SEURAAVAT UUTISET uudella sivulla.
Tähän asti uutisia nimellä helmikuu 2001.
Lappeenrannassa 2. 3. klo 09.00.
Harri Veijonen

1. 3. KIRKOLLA JA DOPINGILLA PELLEILY LOPPUU - PAUNONEN: HIIHTOLIITTO - KARI: KESKUSTELLAAN BUSHISTA - PERES ULKOMINISTERIKSI - ZEW: KESKUSTELLAAN HENGELLISESTÄ SIONISMISTA

Moshe Zew: Urheiluasiaa: Tämän jääkiekkoilijan joukkueesta pitää pysyä erossa.

Vastaus: Et tajuakaan miten vaikea tilanne meillä urheiluhulluilla suomalaisilla on! Minunkaan ei tee nyt mieli edes kirkkoa haukkua, koska häpeä ja tuska dopingiin langenneiden johdosta on kova. Kerron nyt sinne Israeliin kuitenkin, että
EILEN iltapäivällä selvisi, että neljä suomalaista lisää, yhteensä kuusi on todettu käyttäneen kiellettyjä aineita.
KIRKOLLINEN KOTIMAA-LEHTI. Joku oli tilannut luvatta vaimoni nimellä meille kirkollisen Kotimaa-lehden ja sen kannessa ennen kisoja komeili kaima Kirvesniemi. Ja vaikka uutisoin "uskomaton suoritus" Harrilta, en olisi noiden kirkollisten "todistusaineistojen" jälkeenkään halunnut hyväksyä sitä tosiasiaa, minkä ne ennakoivat:
HARRI KIRVESNIEMI on yksi aineita käyttänyt. Mahdollisesti vielä "uskovainen" eli toinen kirkon mainos, sympaattinen, hieno MIKA MYLLYLÄ paljastuu erääksi. Itku tulee silmään.
Ei tähän maahan kehtaa mitään suurkisoja edes anoa ennen kuin vasta Herran hallitessa saamme ne Lappeenranta 2010 tai vastaavat.
MUTTA HYVÄ, että urheilumaailman syntinen typeryys tuli julki. Jumala antaa tälle kansalle urheilunkin osalta mahdollisuutta nöyrtyä parannukseen ja siihen, että Lappeenranta 2010 on suuri juhla myös suomalaiselta osanottajamäärältään. Harri Veijonen.
PS. Päivittäessäni sivuja 28. 2. klo 20 tulikin tieto, että Myllylä on mukana dopingia ottaneissa.

Päivitys 1. 3. klo 18. Keskustelua halutaan mm. Bushista ja hengellisestä sionismista:

HIIHTOLIITTO. Hiihtoliiton sivuilla www.hiihtoliitto.fi on yhteystiedoissa osasto nimeltä "Luottamusjohto". Sen kärjessä komeilee pj:n herra Petäjän nimi. Kyseinen herra mainitsi että hiihtoliiton johtokunta kokoontuu ensiviikon torstaina käisittelemään hyllytettyjen lopullista erottamista. Kun nyt luottamus on mennyt ja luottamusjohdon johdossa on itse Petäjä niin varmaankin johtokunta käsittelee hänenkin erottamistaan. Reijo Paunonen.

KESKUSTELUUN BUSHISTA
Heip!
Tuli tuossa mieleen, kun ilmoittivat, että Peres tulee mukaan kuvioihin niin...
- Mikä on sinun mielipide nuoremmasta Bushmanista USA:ssa, hänhän tuli aika viekkaasti presidentiksi ja oli aikaisemmmin vallassa (isänsä)ja tuli uudestaan, löytyykö taustoista mitään erikoista?
Kari
Vastaus: Isänsä ajelutti Gorbaa-kuva tulee ensinnä mieleen. Poika tulee ajeluttamaan Saatanan poikaa. Antikristushan on Saatanan poika vasta sitten, kun sen aseman ottaa tulemalla (takaisin?) ja ilmestymällä (Jerusalemin valerauhaa vahvistamaan). USA:n presidentti-keskusteluun lupa osallistua kaikilla lukijoilla. HV.

PERES ULKOMINISTERIKSI. Peresistä tulossa Israelin ulkoministeri (to 1.3.2001 11:47).
JERUSALEM. Entisestä Israelin pääministeristä Shimon Peresistä tuli torstaina työväenpuolueen ehdokas Israelin ulkoministeriksi. Peresin ehdokkuus varmistui, koska muita ehdokkaita virkaan ei määräaikaan, torstaiaamuun, mennessä ilmaantunut. STT-AFP

HENGELLINEN SIONISMI ETENEE. ZEW: Hengellinen Sionismi etenee nyt maailmalla vauhdilla. Suomalaiset herätkää: Lähtekää Baabelista, älkää jääkö odottamaan kun sen tuomiot tulevat. Lue ajatuksella Ilmestyskirjan 18. lukua.

Keskustellaan! Yksin miettien asiat jäävät yksipuolisiksi, keskustellen asioista aukeaa uusia puolia. Nyt on aika toimia! Moshe Zew.

Jos haluat kommunikoida asiasta, voit kirjoittaa englanniksi ja suomeksi U.S.A:ssa asuvalle suomalaissyntyiselle veljelle: Steve Narva mintiev@juno.com

Englanniksi, saksaksi ja ruotsiksi voit kirjoittaa saksassa asuvalle sisarelle: Birgitt Krause bracha@talknet.de

Suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja hepreaksi: Moshe Zew gematria@kolumbus.fi

Kommentti: Zew totesi senkin, että Veijoselle suomeksi, mutta kuuntelen sujuvasti myös latinaa ja savoa. Minua ei yhtään harmita, että ulkomaisia lukijoitani siirtyy Zewille. Olen keskittynyt kirjoittamaan vain suomalaisille. Harri Veijonen veijone@mail.wwnet.fi

28. 2. JUMALA TULEE MAAN PÄÄLLE TUHANNEKSI VUODEKSI! - YRITYKSILLE: NÄIN MENESTYTTE TUHAT VUOTTA - SPIRITUAL ZIONISM-KUVA - CHAMBERS: PARHAANI HÄNELLE

Salattuja uutisia kun on tarkoitus julkaista, pitää tarkistaa omaakin linjaa, ettei jätetä mistään syystä lukijoilta salaan tärkeintä uutista. Minä en tahdo pitää teiltä salassa, sanoo kirjoittaja 1 Tess 4:ssäkin. Paholainen hyvinkin mieluiten salaa suurimman uutisen: Jumala tulee maan päälle tuhanneksi vuodeksi! Ja tärkeitä ovat kaikki ne asiat, mitkä siihen uutiseen liittyvät!
Jos ajattelemme pelkästään vuosilukua, vuosi 2001 tuntuisi luonnollisimmalta vuodelta milloin Herran vuosituhat alkaa. Edes paavin pimeydestä oikeaan suuntaan pyrkinyt ns. uskonpuhdistaja Martti Luther ei kertonut mitään Jumalan tulosta maan päälle, koska ei ymmärtänyt. Nyt ymmärrys on lisääntynyt ja mielessäni on kaksi asiaa, jotka pitää mainita samalla kun puhutaan uuden vuosituhannen alusta.
1. JUMALA PELASTAA tulevaan vuosituhanteeseensa uskolliset seuraajansa. Kamerat ovat suunnatut Messiaan tuloon, mutta juutalaisten ja maailman valinta on Pelastajan vastakohta, Peres ja se tuhon troikka. Jos siis Messiaan tuhatvuotinen aika alkaa vuonna 2001, se alkaa silloin vain seuraajilleen, koska Herra pelastaa omansa yläilmoihin Karitsan häihin, millä se tuhatvuotinen aika alkaa. Pilkkaajien sopii pilkata sitäkin, että tulin palkituksi Tykkimäen huvipuiston vieraana numero 2000.001 ja että heitin 17 vuotiaana keihäsennätyksekseni 60.00 niinkuin epäilen olevan nyt kulunut vuosia jostakin Jumalan järjestelmässä.
2. ANTIKRISTUS AJAA PELASTUKSEEN. Niinkuin Piru raamattua lukijat Jumala on saattanut pimeyteen. Hän on lähettänyt väkevän eksytyksen totuuteen mielistymättömille ja he luulevat meidän olevan pimeydessä sanoessamme valerauhan valintaansa pimeydeksi. Niinkuin kirkoissa on pimeimpänsä ajamassa Jumalan väkeä niistä ulos niin myös Perkeleellä on poikansa, johon olen asettanut suuria toiveita: Koska Antikristus ilmestyy juuri ennen Kristuksen ilmestymistä, tapahtuma ajaa viimeisetkin pelastuvat tähän oikeaan suuntaamme ja siis viimeinenkin Veijosen perässä marssija pelastuu, vaikka olisi vielä kirkossa jäsenenä. Harri

YHTEISTYÖ KANSSAMME KANNATTAA. Eilen mainittu uutistoimisto toki tarkoitti, että se säilyisi aina, mutta aina saamme olla me Herran kanssa, jotka ylösottoon pääsemme! Hiihtoliitto menetti sponsorinsa dopinglaittomuuksien takia. Hyvä niin. Paskaa ei kannata tukea, vaikka se usein hyvältä näyttää maailman malliin verhoiltuna niinkuin kirkko. Kiva huomata, että monista yrityksistä käydään sivuillani. En ehkä ota mainoksia sivuilleni, mutta suosittelen yrityksiä ottamaan sivuilleen kuvan http://wwnet.fi/users/veijone/uutiset.jpg Päivittäiset uutiset tässä osoitteessa. Käykää ja menestykää seuraavat tuhat vuotta! Harri Veijonen.

Spiritual zionism-kuva hakemistosivulle. Niinkuin juutalaiset kootaan kaikista maista Israeliin tulee uskovien lähteä kaikista kirkkokunnista yhteen yhteiseen seurakuntaan kirkkokuntien ulkopuolelle. Tervetuloa! Harri Veijonen, Antero Hiltunen, Keijo Lindeman, Osmo Pöysti, jne., jne. Mikset myöskin Sinä!

Oswald Chambers: "Parhaani Hänelle" on vanha hengellinen opus "sana joka päivälle". Oswald Chambers (1874-1917) was a Scottish minister and teacher whose teachings on the life of faith and abandonment to God have endured to this day. Chambersin sana tälle päivälle ja kaikille muillekin löytyy englanniksi otsikolla My Utmost for His Highest. ST/hv

27. 2. "GORBA PYSYY IÄTI". Hakemistosivullekin lisätty kuva, mikä on linkitetyltä venäläiseltä uutistoimistolta: www.rbcnews.com. Siinä sanotaan englanniksi, että "johtajia tulee ja johtajia menee, mutta me pysymme kanssanne iäti." Kolmessa henkilössä mukana antikristusehdokkaani M. Gorbatshov. Kuvan teksti on Jumalan Sanan toteuttamista Danielin kirjasta, mikä kertoo antikristuksen pilkkaavan itse Jumalien jumalaa. Jo vuonna 1992 5. tammikuuta varoitin Gorbaa julkisesti sellaisesta paikallislehdessä artikkelissani "Gorba tulee takaisin" näin sanoen: "Itse Jumalien jumalaa vastaan hän puhuu kauheita. Älköön siis Gorba jatkako sellaisia puheita kuin että edes Jeesus Kristus ei voisi erottaa neuvostokansoja." No nyt on taas jatkettu ja paluunsa on tulossa. Niin myös Peresin tulo Israelissa ja rinta rinnan Venäjän tapahtumien kanssa on ennaltatietämääni 15 vuoden ajan! Juu-sarjassani sellainenkin artikkeli kuin Ilmestyskirjan epäpyhä kolmikko ei elä sataa vuotta. Juuri Jumalan Sanan ennaltatietämän mukaisesti Jumalan pilkkaaminen on takuu siitä, että Gorbasta ja Googinmaastaan tulee loppu kolmessa ja puolessa vuodessa Jerusalemin valerauhan vahvistamisesta! Harri Veijonen.

MESSIAH TODAY. Kamerat ovat valmiina kuvaamaan Messiaan tulon niin portista Jerusalemissa kuin Öljymäelle. Molemmat tapahtumat toteutuvat pian, mutta ilmeisesti kamerat särkyvät ennen sitä. Antikristushan on vallassa 3,5 vuotta ennen Messiaan näkyvää paluuta. ST/hv.

DANIEL 9:27 VIESTIT VEIJOSELLE. ST:n toimittaja Veijonen on maassamme tarkimmin tutkinut Daniel 9:27:ää julkaisten kirjankin Daniel 9:27 aikamme paljastin. Sitä koskevat hyvät tutkimukset pyydetään toimittamaan hänelle. Esimerkiksi tänään Zew sai aihetta koskevan viestin ja toimitti sen tänne, kiitos! HV
Lähettäjä: chook@uswest.net Vastaanottaja: gematria@kolumbus.fi Päivä: 27. helmikuuta 2001 6.36 Aihe: DANIEL'S 70TH WEEK

URHEILUN PÄÄSIVU PÄIVITETTY 27. 2. 2001. Lahti 2001 menee, Lappeenranta 2010 tulee!

DOPINGISTA VAPAANA, JEESUS KRISTUS! Jesus Christ Is Still a Man ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Bible Verses (RcV) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Acts 7:56 And he said, Behold, I see the heavens opened up and the Son of Man standing at the right hand of God. (Emanna today)

ENSIMMÄINEN JA VIIMEINEN KOLIKKO. 25 mk:n Hiihdon juhlarahaa voi varata kuun loppuun, vaikka vain puolet halukkaista sen voi saada. Tarkoitukseni oli varata, mutta peruutin aikomukseni. Rahahan olisi vain muistuttamassa suomalaisesta dopingtöppäilystä. Taidan aloittaa USA:n kolikoiden keräilyn. Tässä tieto ensimmäisestä:
What was the first official U.S. coin?
The first U.S. coin was the Fugio copper penny. It was minted in 1787 to help deal with the problem of underweight or counterfeit copper pennies circulating at the time. By minting a national coin, a standard could be established.

SAVON SANOMISTA DOPINGUUTISIA
Arvoisa Savon Sanomien www-palvelujen käyttäjä!
Olet rekisteröitynyt Savon Sanomien www-palvelujen käyttäjäksi. Savon Sanomat kiittää. Haluamme samalla kertoa, että palvelullamme on rekisteröityneitä käyttäjiä nyt yli 10 000. Palvelu kasvattaa suosiotaan. Tammikuussa palvelussamme oli sivulatauksia jo 450 000.
Savon Sanomat kehittää edelleen ajantasaista sähkeuutispalveluaan. Uutispöydän tuottamat sähkeuutiset löytyvät osoitteesta www.savonsanomat.fi (tai pelkkä savonsanomat.fi). Sähkeet ovat luettavissa myös wap-puhelimen avulla. Wap-palvelujen käyttöohjeet löytyvät nekin www-osoitteestamme.
Seurasimme verkkopalveluissamme koko maanantain, miten dopingsotku kehittyy. tarjosimme aiheesta päivän mittaan lähes 20 sähkeuutista. Kohun jälkipyykki jatkuu epäilemättä tiistaina. Tervetuloa silloin sivuillemme. Lupaamme tarjota koko tiistain dopingkohun kattavaa seurantaa!
Terveisin Seppo Roth Savon Sanomat

FINLAND ON WORLD TODAY. Finland suspects first mad cow case. CNN uutisoi tänään jo klo 13.05 epäilyistä BSE ns. hullun lehmän taudista Suomessa.
Pakokaasu voi sytyttää mittarikentälle loiskahtaneen bensiinin tuleen. Moottoria ei aina sammuteta tankkauksen aikana, tupakointi vielä sitäkin suurempi riski.
Tamperetta syytetään kunnallisen perhepäivähoidon alasajamisesta. Kaupungin tavoitteena on ollut jo vuosia keskittää vuorohoito tarhaan. Lue juttu http://www.aamulehti.fi/arkisto/200102/20010227/20010227_ko03Tamperetta.shtml

Vuoden ensimmäinen LUKUfiilis on sarjakuvan teemalehti. LUKUfiilis 1/2001 esittelee laajasti sarjakuvan supervallan Japanin sarjakuvia ja sarjakuvan asemaa japanilaisessa kulttuurissa. Nousevan mangan maasta kirjoittavat Heikki Jokinen ja Heikki Sallinen. www.lukukeskus.fi - Kiiltomato hehkuu osoitteessa www.kiiltomato.net. Lue vaihtoehtoisia kirja-arvioita, osallistu keskusteluun! (Kirjastokaapeli)

February 27, 1933: Fire Destroyed German Reichstag Building. A fire destroyed the German Reichstag (parliament) building. The Nazis took advantage of the emergency to invoke an article of the Weimar Constitution, suspending civil liberties and effectively creating a police state.
Elected state governments were replaced by appointed Nazis.

26. 2. ZEW: PERES - VEIJONEN: HÄN JUURI - MILLENNIUM WEEKENDIN UUTISOTSIKOT - LISÄÄ DOPINGPALJASTUKSIA VOI OLLA TULOSSA - LUUMÄEN POJAT JA SEIVÄSHYPPY ETELÄ-KARJALAN PIIRISSÄ - ILMOITTAKAA SÄHKÖPOSTIOSOITTEENNE

Par'aikaa kuuntelen radiosta, ja äsken näin televisiosta miten kansa on Peresin ulkoministerin vakanssia vastaan. Mokomakin maansa myyjä, ja kaiken lisäksi vielä ilmaiseksi. Natanjahu, Barak ja Peres ovat rikollisia, maanpettureita. Moshe Zew.

Israelin peresläisten salainen äänestys vahvisti maanantai-iltana odotukset puolueen liittymisestä Ariel Sharonin johtamaan laajapohjaiseen hallitukseen.
Tämä äänestystulos on voitto Israelille ja työväenpuolueelle. Tästä tulee hallitus rauhan hengessä, sanoi puolestaan työväenpuolueen entinen pääministeri Shimon Peres.
Kommentti: Kannattaa pitää mielessä, miten täällä luin päinvastaiseksi Veijo Minkkisen tekstiä "antikristus" Sharonista! Harri Veijonen.

MILLENNIUM WEEKENDIN UUTISOTSIKOT TÄNÄÄN:
A large 6.1 quake hits Sea of Okhotsk
Moderate Quake Jolts San Francisco Bay Area
Strong Earthquakes Hit Japan Sunday & Monday
Recovery begins after deadly Mississippi tornado
Turkish Security Council silent on crisis
Germany's MVV to launch internet access via power grid
Likud Gives in to Labor
Natonal Security Council Chairman Gen. Uzi Dayan: It's Time to Fight the PA
Settler leaders stir storm with call to assassinate Arafat
Syria planning to toughen Israel boycott
Heavy fighting in Gaza Strip
Israel sees smuggling as key to Iraqi nukes
Saddam again moves troops near Jordan border

DOPING. Suomen miesten viestihiihtokulta otettiin pois viestijoukkueen jäsenen Janne Immosen dopingkäryn vuoksi. Koko maajoukkueen testitulokset eivät vielä ole edes tulleet joten käryjä voi tulla lisääkin!
Janne Immonen myöntää käyttäneensä plasmavolyyymin lisääjää kehon nesteiden tasapainottamiseen. Poliisi aikoo tutkituttaa Hiihtoliiton huoltoasemalta löytyneen lääkelaukun ylimääräiset ruiskut ja nestepussit. Hiihtoliitto on menettämässä taloudelliset tukijansa. (STT) Vaihdan mielelläni toiseen urheiluaiheeseen:

URHEILUSEURA LUUMÄEN POJAT ei ole lähiaikoinakaan saamassa omia internetsivuja, totesi Veijoselle tänään Lappeenrannassa käynyt LuPon johtomies Tolonen. 14-vuotiaissa kilpaileva poikansa Antti on hypännyt talven aikana maan ykköslukemat seipäässä 360. Poikien SM-hallikisat ovat Tampereen Pirkkahallissa kahden viikon kuluttua. Ikäluokan piiriennätystä pitää Matti Mononen tuloksella 370.
MATTI MONONEN IU on lähestymässä seiväshypyssä maamme kärkeä. TV jätti kokonaan uutisoimatta aikuisten hallikisoista seiväshypyn voittotuloksen ollessa vain 520, mihin 18-vuotias Mononenkin pystyy. Hän on ollut myös avittamassa Antti Tolosta seiväshypyssä. SUL:n tulospalvelu: vuoden 2000 PM tulokset. Harri Veijonen

Ystävät Suk-ki ym.. Ilmoittakaa sähköpostiosoitteenne uudelleen nehän katosivat minulta ystävänpäivänä. HV.

NAPOLEON. February 26, 1815: Napoleon Escaped Exile. Napoleon Bonaparte Internet guide: http://www.napoleonbonaparte.nl

FIS Nordic World Ski Championships 15. - 25. 2. 2001. lahti2001.fi

25. 2. CHRISTIAN ZIONISM - HOLOCAUST MEMORIAL DAY - KIRKOISSA KÄYNTI AVIOEROJEN SYYNÄ - CASSIUS CLAY JA MUITA URHEILIJOITA

LET US GO UP TO ZION! A message for Christian Zionists http://www.kolumbus.fi/gematria/zionism.htm Moshe Zewin erinomainen artikkeli Hengellinen sionismi on saatu englannin kielelle, mistä voimme olla todella iloiset. Ainakin itse olen siinä määrin, että laitan osoitteen pää- ja uutissivun ylälaitaan englanninkielisiin uutuuksiin. ST/hv.

Holocaust Memorial Day. REUTERS/Helsinki laittoi 20. 2. maailmalle uutisen, jonka mukaan Suomi ryhtyy viettämään Holocaustin muistopäivää: Finland to observe Holocaust Day. Vietto aloitettaisiin 27. 1. 2002 mm. suomalaisissa kouluissa. En ole seurannut lehdistöä, mutta tämäkin uutinen saattaisi olla sellainen mitä ei Suomessa juuri kerrota. Itse löysin sen CNN:ltä. ST/hv.

Lutheran Church Debates Same-sex Unions. By Vikki Ortiz, Milwaukee Journal Sentinel staff: http://www.jsonline.com/news/metro

KIRKOISSA KÄYNTI AVIOEROJEN SYYNÄ. Otsikkoni osoittaa, että kannatan Jumalan Sanan mukaista elinikäistä avioliittoa. Avioerojen syiden tutkimus on mahdoton tehtävä, mutta täällä tuodaan esille toisenlaisia syitä kuin kirkoissa. Aiemmin olen avioerojen syiksi esittänyt Lasten ystävä-lehdessä sanotut Ennustukset toteutuvat 1 kirjasta poimitut yhteiskunnan toimenpiteet: "Perheen hajottaminen riistämällä lapset vanhemmilta oli antikristillisen yhteiskunnan kumoojien lähitavoitteita ja hyvin siinä onnistuivat. Avioliittoon ja perheeseen suuntautuva hyökkäys kohdistui sekä miehen ja naisen väliseen suhteeseen että vanhempien ja lasten suhteeseen. Puhun menneessä aikamuodossa, koska nyt siihen tulee loppu!" Avioliittoon ei Kristuksen hallitessa esimerkiksi kohdisteta taloudellista painostusta kuten se nykyisin on sakotuksen kohteena.
Valtiokirkkojen linja on se, että avioliitto voi olla kahden samaa sukupuolta olevan välinen eikä tässä puututa täyteen paskaan. Vapaissa suunnissa on viimeksi saarnattu, että monet saarnaajan tuntemat vapaiden suuntien kirkoissa kävijät ovat viimeisen vuoden aikana eronneet ja 70%:ssa syynä on ollut internet ja sen porno. Huomaamme heti, että vapaiden suuntien kirkoissa erotaan kai samassa tahdissa kuin täydessä paskassa, valtiokirkoissa. Vapaiden suuntien kirkot eivät siis tarjoa mitään tukea avioliittojen säilymiselle. Sensijaan se mitä siellä saarnataan on käsitykseni mukaan lisäämässä avioeroja.
Internet on tätä päivää ja esimerkiksi USA:ssa joka toinen käyttää sitä päivittäin. Internet on sekä teknisesti että sisällöllisesti pohjaton, aina uutta tarjoava. Mitään vastaavaa ei ennen ole ollut ja varsinkin miespuolisia henkilöitä sellainen kiinnostaa jo luonnostaan, Luojan luoman rakenteensa johdosta. Kirkot näyttävät olevan vaarallisia paikkoja varsinkin vaimoille. Ei ole väliä käykö vaimo esimerkiksi feministien vai helluntailaisten kokouksissa niin perheen välit kiristyvät niistä omaksutun opetuksen vuoksi. Sellainen ei ole Jumalan tahto. Tässä ei puolustella muuta kuin avioliittoa. Ja mikäli se esimerkiksi minun kohdallani särkyy, todennäköisesti yritän etsiä kumppania internetistä ja jään poikamieheksi. Todennäköisesti kuitenkin säilytän ensimmäisen avioliittoni, koska johdan seurakuntaa internetissä. Harri Veijonen.

NYRKKEILYN HISTORIAA. February 25, 1964: Cassius Clay Defeated Sonny Liston.
Twenty-two year old Cassius Clay became world heavyweight boxing champion when he defeated Sonny Liston. Soon after his victory, Clay assumed his Muslim name of Muhammad Ali. Link:
The most popular sports figures of the 20th century: http://www.pathfinder.com/time/time100/heroes/profile/ali01.html Osoitteesta löytyy helposti muitakin urheilusankareita. Ja sellaisiakin sivuillani mainittuja nimiä kuten Billy Graham ja Anne Frank.

HIIHTOKATASTROFI: Finnish Skier Suspected of Drug Use.

24. 2. HISTORICAL FACTS ABOUT MIDDLE EAST CONFLICT - CASTRO LAUANTAISIN - JULIAANISESTA GREGORIAANISEEN - DONALD ANKKA 50 - RED ALERT 5 - VOICE OF AMERICA

Historical Facts About Middle East Conflict
1. Nationhood and Jerusalem - Israel became a nation in 1312 B.C.E., two thousand years before the rise of Islam.
2. Arab refugees in Israel began identifying themselves as part of a Palestinian people in 1967, two decades after the establishment of the modern State of Israel.
3. Since the Jewish conquest in 1272 B.C.E. the Jews have had dominion over the land for one thousand years with a continuous presence in the land for the past 3,300 years.
4. The only Arab dominion since the conquest in 635 C.E. lasted no more than 22 years.
5. For over 3,300 years, Jerusalem has been the Jewish capital. Jerusalem has never been the capital of any Arab or Muslim entity. Even when the Jordanians occupied Jerusalem, they never sought to make it their capital,and Arab leaders did not come to visit.
6. Jerusalem is mentioned over 700 times in Tanach, the Jewish Holy Scriptures. Jerusalem is not mentioned once in the Koran.
7. King David founded the city of Jerusalem. Mohammed never came to Jerusalem.
8. Jews pray facing Jerusalem. Muslims pray with their backs toward Jerusalem.
9. Arab and Jewish Refugees - In 1948 the Arab refugees were encouraged to leave Israel by Arab leaders promising to purge the land of Jews.Sixty-eight percent left without ever seeing an Israeli soldier.
10. The Jewish refugees were forced to flee from Arab lands due to Arab brutality, persecution and pogroms.
11. The number of Arab refugees who left Israel in 1948 is estimated to be around 630,000. The number of Jewish refugees from Arab lands is estimated to be the same.
12. Arab refugees were INTENTIONALLY not absorbed or integrated into the Arab lands to which they fled, despite the vast Arab territory. Out of the 100,000,000 refugees since World War II, theirs is the only refugee group in the world that has never been absorbed or integrated into their own peoples' lands. Jewish refugees were completely absorbed into Israel, a country no larger than the state of New Jersey.
13. The Arab - Israeli Conflict - The Arabs are represented by eight separate nations, not including the Palestinians.There is only one Jewish nation. The Arab nations initiated all five wars and lost. Israel defended itself each time and won.
14. The P.L.O.'s Charter still calls for the destruction of the State of Israel. Israel has given the Palestinians most of the West Bank land, autonomy under the Palestinian Authority, and has supplied them with weapons.
15. Under Jordanian rule, Jewish holy sites were desecrated and the Jews were denied access to places of worship. Under Israeli rule, all Muslim and Christian sites have been preserved and made accessible to people of all faiths.
16. The U.N. Record on Israel and the Arabs - Of the 175 Security Council resolutions passed before 1990, 97 were directed against Israel.
17. Of the 690 General Assembly resolutions voted on before 1990, 429 were directed against Israel.
18. The U.N was silent while 58 Jerusalem Synagogues were destroyed by the Jordanians.
19. The U.N. was silent while the Jordanians systematically desecrated the ancient Jewish cemetery on the Mount of Olives.
20. The U.N. was silent while the Jordanians enforced an apartheid- like policy of preventing Jews from visiting the Temple Mount and the Western Wall.

ANTHONY CASTRON pitämiä hengellisiä kokouksia Lpr:n kaupungintalolla sivusalissa ilmeisesti joka lauantai. Ensimmäinen kokous oli tänään klo 14-17. ST/hv

JULIAANISESTA KALENTERISTA GREGORIAANISEEN. February 24, 1582: Pope Gregory XIII Decreed Calendar Reform. The Julian calendar, which had been in effect for 1600 years, was to be replaced by the Gregorian calendar.
More about the Gregorian calendar.
Text of the Bull issued by Pope Gregory XIII

DONALD DUCK 50 YEARS IN FINLAND. STAMP 4/1 2001. AKU ANKKA 50 vuotta Suomessa. Ensimmäinen suomalainen Aku-postimerkki ilmestyy 1. 4. 2001. Disney-aiheisia postimerkkejä kerätään maailmalla melkoisesti. Itselläni oli taannoin noin 400 erilaista ja liikkeeni niitä myikin. HV.

RED ALERT 5 vuotta. Ainoa PC-peli mitä olen maininnut ja lähinnä ainoa mitä olen pelannutkin on viisi vuotta sitten markkinoille ilmaantunut Red Alert. Se oli aikansa ylivoimaisesti kehittynein tietokonepeli ja pärjää vielä vertailussa erinomaisesti uusille peleille, joissa ei tahdo löytyä realistiseen aikuiseen makuun sopivia pelejä. Red Alert on myös profeetallinen peli, itä ja länsi taistelevat keskenään.
Red Alert 2 ei vastannut odotuksiani. Mutta kuka sellaisen on hankkinut, siihen voi imuroida ilmaisia lisäosia mm. osoitteesta http://www.cncgames.com/modseditors.shtml#SPECIAL%2OMOD

VOICE OF AMERICA. February 24, 1942: Voice of America Started Broadcasting to Europe.
History of the Voice of America.

SÄHKÖPOSTEJA tuli 1,5 vuorokauden aikana veijone@mail.wwnet.fi osoitteeseen 43 kpl. Joskus niitä menee vahingossakin roskiin. Mutta viruksentorjumisessani ystävänpäivänä katosi ainakin kaksi viestiä, jotka olivat tarkoitetut ilmaiselle kirjeenvaihtopalstalle. Pyydän toimittamaan uudet. Kiitos! HV.

23. 2. WE THANK THE LORD - KIITOSAIHEITA - WWW.ICEJ.ORG - MINISTRY FROM WATCHMAN NEE - TARVITSISIN HYVÄN KUVANKÄSITTELYOHJELMAN

We thank the Lord for:
* The new Netivyah offices. God willing, we will be signing the contract tomorrow morning (Friday, 23 February).
* Rain. We had a good rainfall this week but much more is needed, especially in the north of the country to fill up the Kinneret.
We would ask you to continue to pray with us for the above and for the following: * Joseph and Marcia. Joseph will be going into the hospital for an angioplasty on Sunday.
* The security situation in Israel.
* Ariel Sharon as he continues to set up the new Israeli government.
* K. K. who recently accepted the Lord in baptism.
* R. and her daughter and R. B. and I. R. who contacted us after hearing the Good News of Yeshua on our radio broadcasts.
* Netivyah projects: radio broadcasts, soup kitchen, commentary on Acts.
* Employment for L.S., Debrah.F., M.R. and those affected by salary cuts due to the drop in tourism: S.N., T.R., D.M.
* Health for those who suffer from on-going or chronic illnesses: Marcia Shulam, Ludmila K., Sarit C., Esther S., Sarah C., Alex V, M.R. For F.L. who suffered a stroke.
* S. has health problems and his wife A. is suffering from psychiatric problems.
* H. and S. who have both recently entered drug rehabilitation programs.
* Couples with marital problems.
* Soldiers/Police: David, Daniel, Miriam, Boaz, Yehuda.
* Students: Marcos, Luda, Tali, Alina, Michael.
* As always, "Pray for the peace of Jerusalem."
In Messiah's service,
Joseph Shulam, Director Miriam Berg, Assistant to the Director Netivyah Bible Instruction Ministry

KIITOSAIHE suomalaisilla oli myös Mika Myllylän tervehtyminen. Suomen mieshiihtäjät saivat viestissä kultaa ja naiset ylsivät hopealle. Koko Suomen joukkue laitettiin dopingtestiin, kiitos Jari Isometsän. Miksi joukkueita ei ole aiemmin yllätystestattu, kyseltiin.

Literature from Hebron: http://www.hebron.org.il/literature.htm

WWW.ICEJ.ORG. EILINEN UUTINEN löytyy myös osoitteesta http://www.icej.org/cgi-local/icej_goto.pl?type=NEWS&artid=20010216Oo2hZ9imhMIAAD7oQbk. Se lienee tyypillinen salattu uutinen. Religion Todaykin piti sen vain hetken sivuillaan, vaikka se oli 21. 2. sähköpostiuutisissaan. HV

KUVANKÄSITTELYOHJELMAnani on ollut Paint Shop Pro 3-5. Nyt tarvitsisin uudelleen kyseistä exe:ä onhan vanha versio tuosta ohjelmasta jatkuvasti käytettävissä toisin kuin uusi 7. vain jonkun viikon ajan maksutta kokeiltavissa. Tai jos jollakin on muu hyvä kuvankäsittelyohjelma niin lähetä tai kerro mikä ja mistä. Tarkoitus on saada jälleen skannattua tänne uusia kuvia. HV.

February 23, 1987: Ian Shelton Spotted a Supernova. A before and after view of the Large Magellanic Cloud.

NEE. Arvostamamme edesmennyt kiinalainen, Watchman Nee, mainitaan emannassa: "Bible verses are taken from the Recovery Version of the Bible (RcV) and Words of Ministry from Watchman Nee, Messages for Building Up New Believers, p.300. Both are published by Living Stream Ministry, Anaheim, CA"

22. 2. YKKÖSUUTINEN KRISTITYILLÄ JA JUUTALAISILLA: INTERNATIONAL YMCA LAUNCHES ANTI-ISRAEL CAMPAIGN = NMKY ALOITTAA ISRAELIN VASTAISEN KAMPANJAN - MIKSI MESSIAANISET KÄYTTÄVÄT NIMEÄ MESSIAANINEN? - EMANNA TODAY - PUBLICATION OF HIROSHIMA

RELIGION TODAY: YMCA goes on anti-Israel crusade = NMKY ryhtyy Israelin vastaiseen ristiretkeen
The World Alliance of YMCAs, based in Geneva, has placed on the Internet lengthy reports based on a five-day visit to "Palestine" in November. The reports concluded that "the one-sided nature of the conflict demands that the YMCA take the side of the oppressed Palestinian people." The two main reports in question make no mention of Israeli fatalities... These documents are inappropriate and can serve only to inflame the long-standing tensions in the region, according to ICEJ News - International Christian Embassy Jerusalem. (http://www.icej.org/cgi-local).
To view this story on-line, go to: http://news.crosswalk.com/religion/item/323630.htm

INTERNATIONAL YMCA LAUNCHES ANTI-ISRAEL CAMPAIGN
Join the Simon Wiesenthal Center protest against the World Alliance of YMCAs anti-Israel campaign. The Geneva-based humanitarian group dispatched a team to "Palestine" that released a blatantly biased report, which never mentioned Israeli rights or Jewish victims of violence and terrorism. This report, from an international organization dedicated to peace and Christian brotherhood, is nothing short of a rubber stamp for continued terrorism and violence against the Jewish people.
Various UN resolutions, and now this initiative by the World Alliance, are part of a broader effort to foster renewed International attacks against the legitimacy of the Jewish state.
Please sign our Urgent-Action Petition online to the head of the World Alliance of YMCAs:
http://www.wiesenthal.com/social/press/pet1.cfm?petid=4
To read more about this go to:
http://www.wiesenthal.com

ZEW: KRISTITTY VAI MESSIAANINEN? MITÄ, MIKSI?
Mainittu sivujesi linkitysongelmani on oikeastaan aika typerä asia. Mutta tällaisessa uskontojen viidakossa on toisinaan todella vaikea edetä. Ei pitäisi olla erikseen mitään messiaanisia ja kristittyjä, on vain yksi uskovien seurakunta. Mutta kun kristityn nimeä käyttävät sellaiset yksilöt ja ryhmät jotka eivät sellaista nimitystä ansaitse, mutta yleisen käsityksen mukaan niitä pidetään kristillisinä niin väkisin tulee ongelma kun yrittää sijoittaa Kristillisen linkin "kristillisten" joukkoon.

On todennäköistä että kreikankielestä tuleva nimitys "kristitty" on alkuperäinen muoto, koska tuota nimitystä alettiin käyttää Antiokiassa mikä oli kreikankielistä seutua (Apt 11:26). Mutta Keisari Kontantinuksen ajoista alkaen tuo nimitys "kristitty" on kärsinyt valtavan inflaation. Nykyään sitä nimitystä käytetään jopa sellaisista jotka ovat irvikuva todellisesta kristillisyydestä. Etummaisena mainittakoon katolinen kirkko, jota useimmat, jopa uskovat kristityt pitävät kristillisenä kirkkona.

Erottuakseen tästä epäkristillisestä kristillisyydestä messiaaniset juutalaiset yleensä kutsuvat itseään messiaanisiksi, joka on hepreankielinen vastine sanalle kristitty. Oikeastaan sekin on väärin. Nimitys "kristitty" on alunperin ulkopuolisten antama. Eikä se kääntämällä parane. Mitään yhtä oikeaa nimitystä ei ole olemassakaan. Jos luemme Uutta Testamenttia, niin huomaamme että uskovat käyttivät itsestään ja seurakunnan jäsenistä lukemattomia nimityksiä. Ainoastaan yhdessä kohdassa uskovista uskova käyttää nimitystä "kristitty" (1Piet 4:16). Kahdessa muussa kohdassa UT:ssa löydämme sanan "kristitty", mutta kummassakin sitä käyttää ulkopuolinen. (Apt 11:26; 26:28).

No, kohta Jeshua tulee ja sitten ei enää tällaisia saivarteluja tarvita. Pyhät - morsian (Jh 3:29), vaimo (Ilm 21:9), kaupunki (Ilm 21:2), temppeli (1Kr 3:16s.; 6:19; Ef 2:21; 2 Ts 2:4, huone (1Tm 3:15; Hbr 3:6; 1Pt 2:5; 4:17), viljelysmaa ja rakennus (1Kr 3:9), lammastarha (Jh 10:1), lauma (Lk 12:32; Jh 10:16; Apt 20:28; 1Pt 5:2s) jne. - uskovat "kristityt" ja "messiaaniset" saavat iankaikkisesti olla Hänen kanssaan. Moshe Zew.

EMANNA TODAY. Saul proved to the Jews in Damascus that "this One is the Christ." The title "the Christ" denotes the Lord's commission, that is, the Lord's work. Christ means the anointed One. The Lord Jesus is God's anointed One. As the anointed One of God, the Christ, He is the unique One. Only He has been anointed by God and appointed by Him to carry out His commission, to do work God assigned to Him. Acts 9:22. Visit at http://www.emanna.com

The publication of "Hiroshima" in 1946 was a major 20th-century publishing event: http://www.geocities.com/Heartland/hills/6556/hiro.html

21. 2. SAVOLALLA HYVÄ SIVU: EU_RAUHA - MIHIN VEIJONEN KUULUU - STABBING IN HEBRON - TÄMÄ PÄIVÄ HISTORIASSA

SAVOLA: EU:N JOHTAJA PRODI ON SPIRITISTI. Uusimmassa sivussaan helluntaikirkollinen Reino Savola käyttää Romano Prodista nimitystä spiritisti, http://www.japo.fi/~reinola/eu_rauha.htm. Sivu on sisällöltään kokonaisuudessaan tänne sopiva, mutta katson oikeaksi linkittää toisen henkilön sivun. Savolahan ei linkitä tänne, helluntaikirkkonsa lienee kieltänyt. Seuraavaksi Savolaa kai kielletään toistamasta Veijoselta peräisin olevia uutisia, mutta mahdollinen kielto ei todellakaan olisi peräisin täältä. Savolan kommentit Arafatistakin kuuluvat tänne. Veijonen saattaa julkaista Savolankin teksteihin kohdistettua kirkollista kritiikkiä täällä. Sopii yrittää. ST/hv.

MIHIN VEIJONEN KUULUU?
Shalom! Linkkisivustoani uusiessani olen tullut ongelman eteen. Mihin sijoitan sinut?
Suomenkieliset: -messiaaniset -kristilliset -vaiko molempiin?
http://www.kolumbus.fi/gematria/linksindex.htm
Mielellään haluaisin sinulta myös lyhyen viestin linkin yhteyteen etten tule runoilleeksi omiani. Moshe Zew
Vastaus: Ajatuksissani ennen tämän viestin tuloa oli toimituksemme veljet:
Hiltunen (=Zew), Lindeman, Pöysti ja Veijonen.
Jo aiemmin olen veljille todennut, että tämä "hyvä ja kattava nelikkö". Kaikki olemme seurakunnan jäseniä kirkkokuntien ulkopuolella ja siis samalla Israelinkin ystäviä, mutta edustamme seurakunnassa neljää hyvinkin erilaista suuntausta. Olemme kai kuin neljä veljeä, jotka kaikki haluavat puhaltaa yhteen hiileen kukin omasta "ilmansuunnastaan". Me edustamme kattavasti veljiä koko seurakunnassa, se on käsitykseni.
Jos minut sijoitetaan kategoriaan messiaaniset, ei-juutalaisena olen pakana, mutta sellainen, joka haluaa Raamatun opetuksen mukaisesti siunata Israelin kansaa ja maata ja seistä sen rinnalla. Päivittäin messiaanisiakin kiinnostavia uutisia Veijoselta. Löytyy myös kiinnostavia sivuja kuten Israel ja Jerusalem sekä Exodus.
Jos minut sijoitetaan ryhmään kristilliset, olen kirkkokuntiin kuulumaton Seurakunnan Tiedotuskeskuksen (Kirkkoihin kuulumattomat) tiedottaja päivittäisine uutisineen osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/. Toki minut saa sijoittaa molempiin ryhmiin ja muihinkin. Kylähullut on eräs "ryhmä", mistä minut löytää. Mutta mitä Veijosen hulluus sisältää, se selviää perehtymällä sivuihin wwnet.fi/users/veijone/, mikä osoite tulee mainita. Kiitos! Harri Veijonen.

Hebron: Stabbing in Hebron.
An Arab woman, between 18-20 years old, stabbed an 18 year-old yeshiva student from Yeshivat Shavei Hevron in the back. The man was slightly injured and taken by ambulance to hospital in Jerusalem. According to a paramedic who treated the injured man, he will need several stitches to close the wound.
Pictures from the site of the stabbing: http://www.hebron.org.il/pics/stab.htm (within an hour of this posting)
Aamulehti: Opiskelijat pelastivat pojan hyisestä Tammerkoskesta.
Hyppääjät työllistävät Tampereen pelastuslaitosta useammin kuin kerran kuukaudessa. Lue juttu http://www.aamulehti.fi/arkisto/200102/20010220/20010220_ko05Opiskelijat.shtml

NAISHIIHDON MITALITYTTÖ VIRPI KUITUNEN on saanut kotisivut: www.virpikuitunen.net

THIS DAY IN HISTORY:
February 21, 1916: World War I Battle Began at Verdun.
One of the longest battles of World War I began at Verdun, France. By the end of the siege, the following December, more than 300,000 men had died, and neither side had secured any lasting advantage. Link:
http://www.thehistorynet.com/MilitaryHistory/articles/10963_cover.htm
February 21, 1947: Edwin Land Demonstrated Polaroid Land Camera.
The story of instant photography: http://digitalimage.polaroid.com/studio/exhibit/50yrs/
February 21, 1828: First Newspaper in a Native American Language Published.
Sequoyah and the alphabet he created: http://209.52.189.2/article.cfm/5766/37395

20. 2. LISÄÄ SIONISMISTA - PLO GOING BANKRUPT - THE HEBRAIC NEW TESTAMENT - NÄKÖVAMMAISTEN KIRJASTO - AUTOKATSASTUS REKISTERÖINTIPÄIVÄMÄÄRÄN MUKAAN

MOSHE ZEW: SIONISMISTA

Jatketaan tämän sionismin tarkastelua. Ehkä Minkkisellekin selviää missä leirissä hän on.
Maallisella tasolla näemme
A1) Israel
A2) Amerikka liittolaisineen
A3) Arabit
A4) Muut maat
Hengellisellä tasolla näemme vastaavasti
B1) Seurakunta
B2) Vapaat suunnat
B3) Kirkolliset
B4) Pakanauskonnot
Amerikka (A2) vielä tukee Israelia, mutta sillä on asiassa omat intrenssinsä. Kun ne eivät täyty Amerikkaa tyydyttävästi, niin myös he jättävät Israelin (A1).
Hengellisesti näemme että vapaista suunnista (B2) löytyy ystäviä jotka ainakin jollakin tasolla seisovat rinnallamme (B1). Mutta heidänkin joukostaan kuulemme sora-ääniä kuten Amerikastakin.
Arabit (A3) ovat omineet itselleen Temppelialueen ja tämä sotatila joka nyt vallitsee on jopa nimetty tämän heidän temppelinsä nimen mukaan. Heidän mukaansa koko Jerusalem ja Temppelialue kuuluvat heille.
Samoin kirkkokunnat (B3) kovin vakuuttavasti yrittävät esittää, että he ovat todellinen seurakunta. Heidän opetuksensa mukaan hengellinen Jerusalem ja Temppeli kuuluvat heille.
Tällaisessa asetelmassa sekä Israel (A1) että Seurakunta (B1) näyttävät olevan todella heikossa asemassa. Raamattunsa tuntevalle uskovalle tämän ei pidä antaa pelottaa. Jumala tulee näyttämään kuka on Hänen kansansa sekä maallisesti (A1) että hengellisesti (B1). Samoin kuin Israelin (A1) sisällä tulee jumalattomille tuomionsa niin myös Seurakunta (B1) tullaan seulomaan. Tässä Jumala tulee käyttämään jumalattomia käsikassaranaan. Arabit (A3) ja muut kansat (A4) tulevat hyökkäämään Israeliin (A1), mutta Jumala tulee näyttämään voimansa ja lopulta tuhoaa nämä. Samoin nyt viimeisinä päivinä kirkolliset (B3) ja pakanat (B4) tulevat voimallisesti vihaamaan uskovia ja jopa tappavat joitakin heistä. Eikä tässä ole historiallisesti mitään uutta, näin on saatanallinen katolinen kirkko toiminut vuosisatojen ajan. Nyt viimeisinä päivinä sen tyttäret (kirkolliset) äitinsä (katolisen kirkko) rinnalla (Hes 16:44) tulevat näyttämään saatanalliset hampaansa.
Lopulta maallisen Jerusalemin ja hengellisen, Seurakunnan jakajille tulee tuomionsa. Moshe Zew

PLO GOING BANKRUPT
RAMALLAH The increasingly unpopular Palestinian Authority is on the verge of bankruptcy and under increasing pressure to stop its gunmen from shooting at Israeli positions near Arab cities in the West Bank and Gaza Strip.
PA officials have been inundated with demands from prominent Palestinians that their lives have become intolerable because PA and Fatah gunmen have shot at Israeli military and civilian positions from Palestinian homes. This, they said, has resulted in heavy Israeli retaliation.
Meanwhile the Palestinian Authority is calling for an immediate infusion of cash to stave off bankruptcy, Middle East Newsline reported. Officials said they need nearly $50 million within the next few weeks to pay salaries to more than 100,000 public sector employees as well as maintain PA services. They said they have exhausted local banks and foreign banks have refused to offer any loans.
"We are on the verge of bankruptcy," PA Finance Ministry director-general Sami Ramlawi said. "Last month, we couldn't pay salaries and had to pay only a portion of them."
Officials said checks issued by the PA are bouncing. This includes aid to families of those killed in clashes with Israel. The Islamic opposition has assumed many of the health services in Gaza. These woes come amid rising criticism of the PA. A survey by the Bet Sahour-based Palestinian Center for Public Opinion reported that 56.8 percent of the respondents called for immediate legislative elections and more than 40 percent called the PA a failure.
Longstanding resentment at endemic corruption in the PA has been intensified by the tactics employed in the current mini-war with Israel. On late Thursday, the Gaza settlement of Netsarim came under mortar attack from Palestinian fighters near Gaza City. The Popular Front for the Liberation of Palestine claimed responsibility. The PFLP claimed that a Palestinian bus driver, who on Wednesday mowed down Israeli commuters at a hitching station near Tel Aviv, was a member.
The criticism has been harshest from Palestinians in neighborhoods in Ramallah and Bethlehem that have borne the brunt of Israeli retaliation. They said their neighborhoods have been taken over by thugs from Fatah and PA security agencies.
Several leading Palestinians have warned that parts of major cities are being emptied and many of their residents would seek to emigrate. PA security officials have done little to stop the gunmen. But in an unusual move, the PA has appealed to Fatah gunmen to stop using populated areas to shoot at Israelis. Uutinen Keijo Lindemanin kautta.

THE HEBRAIC NEW TESTAMENT. NEW MESSIANIC TRANSLATION: THE HEBRAIC ROOTS VERSION http://www.nazarene.net/hrv.

NÄKÖVAMMAISTEN KIRJASTO. 110-vuotias Näkövammaisten kirjasto on ottanut nykyisen nimensä rinnalle nimen Celia 1.1.2001 alkaen. Nimi on kunnianosoitus kirjaston perustajalle Cely Mechelinille, jonka nimi näin tulee uudelleen esiin ja säilyy ihmisten mielissä. Senaattori Leo Mechelinin tytär Cely Mechelin perusti sokeain kirjaston 23-vuotiaana vuonna 1890. Perhepiirissä Celia oli Celyn lempinimi. Celia-nimen alkuperä on latinankielisessä sanassa, joka tarkoittaa sokeaa. Celia-kirjasto palvelee kaikkia lukemisesteisiä henkilöitä.
Myös kirjaston verkkotunnus on muuttunut: kotisivumme osoite on http://www.celialib.fi. (Kirjastonjohtaja Kirjastokaapelissa)

AUTOKATSASTUSTA VOI SIIRTÄÄ. EU:n direktiiveistä oli minulle se hyöty, että saatoin siirtää autoni katsastusajankohtaa yli puolella vuodella. Vanhan käytännön mukaan ajoneuvo pitää katsastaa rekisterinumeron viimeisen numeron mukaan. Kakkosestani huolimatta helmikuussa ei tarvitse katsastaa, koska auton käyttöönottopäivämäärä on lokakuussa, johon mennessä pitää katsastaa EU:n sääntöjen mukaan. Katsastusajankohdan siirtäminen ajoneuvon käyttöönottopäivämäärän ajankohtaan pitää neuvotella katsastuskonttorissa. ST/hv.

19. 2. RANSKA JA NOSTRADAMUS - ULTRA JA SAMI - ZHIRI JA SADDAM - SEPPO HUIJARI VIRTANEN - ISOMETSÄ PAHASTI METSÄÄN - MINKKISEN LUULO

RANSKA JA NOSTRADAMUS. MTV3 arvosteli iskua Irakiin ratsastaen Ranskan ulkoministeri Hubert Vedrinella. Reutersin välittämää uutista ei löydy juuri muualta kuin MTV3:lta ja STT:ltä. Nato-maa Ranska on viime vuosina ottanut etäisyyttä liittolaistensa Yhdysvaltojen ja Britannian Irakin-politiikkaan.
Nostradamuksen ennustuksista olen ottanut esille ennustuksensa Ranskan yhtymisestä antikristuksen aloittamaan suursotaan 57 vuoden jälkeen toisen maailmansodan loppumisesta. Oltaisiin siis vuodessa 2002, mutta eihän taivaaltakaan tullut "perkelettä" 1999 ainakaan siten kuin Nostradamusta on parhaissakaan kannattajapiireissään ymmärretty.

ULTRA JA SAMI. ULTRA-lehti on saanut uudet sivut. Tässä linkki vuoden 1999-lehtiin, missä Nostradamus-numerossa Veijosenkin artikkeli. Vaikka Ultrassa on joskus hyviäkin tekstejä, lehti on luettava okkultistisiin eksyttäviin julkaisuihin. Internetissä on tänään ainakin 148 osoitetta, sivua, missä on mainittu ST:n toimittajan nimi Harri Veijonen. Osa sivuista on vanhentuneita. ST/hv.
VUODESTA 1996 LÄHTIEN ERÄS SAMI on pitänyt linkkiä sivuilleni. En ole häntä aiemmin maininnut, koska sivujensa sisältö vaikuttaa ultramaisen okkultistiselta. Silti siellä hienoissa linkkilistoissaan voi olla löytöjä meillekin. ST/hv.

ZHIRINOVSKI AND HUSSEIN. TOP.RBC.RU: Zhirinovsky flies to Baghdad to comfort Hussein.
Theherald.co.uk: Saddam's factory of death. Husseinin kuoleman tehdas.
Zhiri on taannoin vieraillut Saddamin luona: Zhirinovsky Visits Saddam - Readying For World War Three, ja molemmat ovat pieniä antikristuksia, tulevan esikuvia. Zhirinovski voimissaan. Jopa selitykseni lähes vuosikymmenen takaa antikristuksen tulon tienraivaaja Zhirinovski voi sekin vielä olla tarkalleen toteutuva. Keskustelua: Zhirinovski. Prince of Rosh?

Seppo Virtanen-nimellä tunnetaan ystäväni helluntaisaarnaaja. Samalla nimellä esiintyy joku huijari varoittaa Ristin Voitto. Mies on tumma ja musikaalinen ja on liikkunut helluntaikirkoissa.

LAHTI ON WORLD. City of Lahti
Three-time Olympic medalist Jari Isometsa is expected to miss next year's Winter Games after flunking a drug test and losing his silver medal in men's pursuit at the World Nordic Championships.

MINKKISEN LUULO. Kirjoitit: "Sionistit eivät ole hyökkäävänä osapuolena". Loistava kasku! Veijo Minkkinen. Kommentti: Veijo Minkkinen sai taas nimensä näkyviin kun väitti levittäneensä monille luterilaisille Veijosen "kaskua", vaikka teksti oli Zewin. Mainitaan nyt edellinenkin Minkkisen palaute, että kirkollisessa "uskossaan" hän toimitti vapaa-ajattelijoiden raamattukritiikkiä. Totta tosiaankin, kirkollisen professori Räisäsenkin nimi mainitaan vapaa-ajattelijoissa. Miksi hinku esiintyä kristityn nimellä kirkolliset vapaa-ajattelijat? Moshe Zewillä lupa jatkaa aiheesta HV.

18. 2. ZEW: "HENGELLINEN SIONISMI UHATTUNA" - BAGDAD UHOAA: " 'Annamme Yhdysvaltain uudelle hallitukselle ja siionisteille (Israelille) opetuksen Jihadin (pyhän sodan) ja peräänantamattomuuden merkeissä', Irakin virallinen lehti Qadissiya julisti." (la 17.2.2001 12:20) REUTERS hs.online@sanoma.fi
Hengellisesti ajatellen tällaisissa uutisissa näemme saman taistelun kuin seurakunnalla on kirkkokuntien joukossa. "Sionistit" - niin maalliset kuin hengellisetkin eivät ole hyökkäävänä osapuolena. Mutta kautta historian he ovat olleet vihattuja. Pieni Israelin valtio ja Jeshuan piskuinen lauma - seurakunta muistuttavat toisiaan monella tavalla ja yhteistä heille on mm. se että he ovat tavan takaa jonkun hampaissa. Kirjoitukseni "Hengellinen Sionismi"
http://wwnet.fi/users/veijone/sionismi.htm
http://www.kolumbus.fi/gematria/sionismi.htm
valottaa näkemään syvemmältä myös nyt maailmalta kuuluvia uutisia. Paavali sanoi: "se mikä tapahtui heille on esikuvallista" ja näyttää siltä että tämä esikuvallisuus jatkuu tämän aikakauden loppuun asti. Zew.

PLO AND HUSSEIN. Hundreds of Palestinians took to the streets Friday night in a show of support for Iraqi President Saddam Hussein after U.S. and British warplanes attacked military installations around Baghdad.

Tuoreita uutisia entisestä Neuvostoliitosta voi seurata osoitteesta: http://www.rbcnews.com/ Zew.
Rysslands president Vladimir Putin kommer till Sverige i samband med EU:s toppmöte i Stockholm 23-24 mars. President Putin kommer till Stockholm på förmiddagen den 23 mars och mötet med EU:s stats.

TOIVOMUKSET HUOMIOON OTETAAN. Ruusmarilta on tullut hyviä tekstejä ja toivomuksensa niiden julkaisutavasta hyväksytään. Mikäli esimerkiksi toimituskuntaan kuuluvat haluavat että tekstinsä hyväksyttäessä julkaistaan omana sivuna on se syytä mainita. Kiitos myös teksteistä, joita on lähetetty vain tiedoksi, jne. ST/hv.

VIRPI KUITUNEN JA JARI ISOMETSÄ. VIRPI KUITUNEN Takaa-ajon maailmanmestari.
ISOMETSÄ PÅ SVENSKA I SVERIGE. Jari Isometsä: "Jag känner mig inte som en fuskare". Lahtis Strikt klädd i svart kostym, vit skjorta och slips och med hustrun Johanna bredvid sig tog Jari Isometsä till orda inför det massiva mediauppbådet. - Isometsäs karriär är över. Men den populäre finländaren drog inte med sig någon annan i fallet.

February 18, 1885: Mark Twain's "Adventures of Huckleberry Finn" was Published.
About "Huckleberry Finn", and the history of controversy surrounding the book: http://www.mcall.com/cgi-bin/slwebsto.cgi?DBLIST=mc85&DOCNUM=7357
Complete hypertext version of "Huckleberry Finn".

17. 2. HUSSEIN - JORAJUPU - TAMPEREEN HELLUNTAIKIRKKO - HILTUNEN JA KASVIKSET - ROMAN EMPIRE

HUSSEIN. Thank you for visiting here today from http://www.netvision.net.il/ There is a link to Nana.co.il where I founded this news about Hussein.
BBC: Iraq defiant over missile attack.
CNN: Pentagon: Strike in planning stages for 'some time'

JUVAN KOKEILUPROJEKTI. Juvan kunnankirjaston aineistotietokanta löytyy osoitteesta http://www.kirjasto/juwanet.org. JoRaJuPu-seudun kirjastojen Langaton auto kylillä -kokeiluprojektin raportit ovat luettavissa osoitteessa http://www.juwanet.org/kirjasto/langato.htm. Tietokanta ei ole avoinna öisin enkä saanut yhteyttä viikonvaihteessakaan. Linkki www.juva.fi.

TAMPEREEN HELLUNTAIKIRKKO JA EMMA. Tampereen helluntaikirkko Saalem on juhlinut 80 toimintavuottaan. Tilaisuudessa julkaistiin 1990–luvun kymmenvuotiskertomus. Juhlapuheen piti "johtava pastori" Jarmo Makkonen. Johtava pastori-nimitys on kirkkokunnan hyväksymä kielenkäyttö aiemmasta saaarnaajasta tai pääsaarnaajasta.
Edesmennyt sukuni vanhin, Emma Laaksonen, kuului kyseiseen kirkkoon. Sairaalastaan annettiin helluntaikirkon vierailijoille kielto käydä Emmaa katsomassa tai 100-vuotiasta haastattelemassa mahdollisesti sairaalan työntekijän valheen vuoksi, että sukulaiset olisivat kieltäneet käymästä. Onko jollakin lapsella oikeus kieltää käymästä vastoin vanhuksen omaa tahtoa? Entä jos yksi sukulainen kieltää ja yhdeksän myöntää luvan? Sisaret hennot valkoiset ja muut, palautetta pyydän. ST/hv.

HILTUNEN JA KASVIKSET
Aikaisemmin suosittelin vihanneksia. Nyt HS:n verkkoliite valisti:
"Kauppojen kasviksista puolet huonolaatuisia. Elintarvikeviraston tekemä tehoisku osoitti, että puolet kauppojen myynnissä olevista kasviksista ei täyttänyt niille asetettuja laatuvaatimuksia. Kauppojen omavalvonta ei myöskään toimi kunnolla. Puolet kaupoista ei valvo kasvisten laatua lainkaan, tilatut tuotteet vain asetetaan myyntiin."
http://www.helsinginsanomat.fi/uutiset/juttu.asp?pvm=20010217&id=20010217KO2 Helsingin Sanomat - Uutisotsikot - Lauantaina 17.2.2001 http://www.helsinginsanomat.fi/
Vihannesten ja hedelmien tuoreuden pystyy kuka tahansa pelkästään silmämääräisesti toteamaan ilman virastojenkin apua. Eri asia miten paljon niissä on jäljellä käytettyjä torjunta-aineita. Mielestäni Elintarvikeviraston pitäisi kiinnittää tähän huomiota. Myrkkyjen vaikutukset ilmenevät jopa vuosienkin viiveellä. Zew.

February 17, 1776: First Volume of "The Decline and Fall of the Roman Empire" was Published.
When the first of the six volumes of English historian Edward Gibbon's "The Decline and Fall of the Roman Empire" was published, it was an instant success, with the entire first printing selling out almost immediately. Gibbon's skeptical attitude to religion, and his claim that Christianity was a major cause of the Roman empire's decline troubled many readers.
About Edward Gibbon and his monumental work:
http://www.alumni.caltech.edu/~zimm/gibho1.html
Complete text of Decline and Fall, with an introduction.

16. 2. NEWS FROM ISRAEL IN ENGLISH - HELSINKI COMMISSION AND BAPTIST MINISTER - FIS LAHTI 2001 JUBILEUMMONEY - LAHTI 2001 OPENED - KAKSI VANHAA VANHAA: POPE AND REAGAN

NEWS FROM ISRAEL IN ENGLISH. 8 Israelis were killed on Wednesday and many were injured when a Palestinian bus driver plowed into people waiting at a bus stop. The Gilo neighbourhood of Jerusalem, where several members of the congregation live, has once again come under heavy gunfire from the Palestinians after several weeks of relative quiet.

* Ariel Sharon as he continues putting together his government. That God's will be done.

* Rain. Israel has had several consecutive years of below average rainfall and the level of the Kineret (Sea of Galilee) is dangerously low. LINKS:

http://www.Netivyah.org
http://www3.haaretz.co.il/eng/htmls/1_1.htm
http://www.israeltoday.co.il/Default.asp
http://www.arutzsheva.org/
http://www.jvim.com/cgi-bin/update.cgi

Helsinki Commission Calls for Release of Imprisoned Baptist Minister
The co-chairman of the U.S. Helsinki Commission, Congressman Christopher H. Smith, has called for the immediate release from prison of the Rev. Shagildy Atakov, a Baptist minister in Turkmenistan.
Smith said, "It sickens me to learn of the persecution of Atakov, who, we believe, is being held prisoner and tortured because of his faith." He sent a message to the Commission on Security and Cooperation in Europe (CSCE), with this information.
The Atakov was arrested on Dec. 18, 1998, at his home in Turkmenbashi and charged with fraud. In March 1999, he was fined $12,000 and sentenced to two years in prison.
Despite his conviction for an allegedly criminal offense, government officials have reportedly pressured Atakov and his family to renounce their religious faith. He reportedly has been subjected to brutal beatings and torture by prison officials. His second trial, set for July 1999, was postponed because of his weakened condition following more beatings. In November 1999, March 2000 and December, 2000 Atakov underwent more punishment and beatings, some so severe, he was temporarily blinded.
Today, his life is in severe danger, and the latest reports indicate he told his wife recently that he does not expect to survive his abuse.
Turkmenistan is the most repressive country in the former USSR. Under President Niyazov's rule, Turkmenistan remains a one-party police state that observes no human rights commitments. In the last few years, the government has noticeably stepped up harassment of religious communities and persecution of believers, according to information supplied by Smith and Sen. Ben Nighthorse Campbell, chairman of the Helsinki Commission.

HIIHDON MM-KILPAILUT LAHTI 2001 SAA JUHLARAHAN. Juhlaraha on nimellisarvoltaan 25 mk ja siitä otetaan 100.000 kpl:n painos. Viimeinen 25 mk:n juhlaraha ennen siirtymistä euroon. Sitä saa enintään yhden kappaleen varaamalla www.rahapajamoneta.fi
NEWS FROM FIS see lahti2001.fi. KIRVESNIEMI AND MYLLYLÄ. KIRVESNIEMI, HARRI Tapani * May 10, 1958. He is near 43 years now! - Vain kommentoin mm. että kaima Kirvesniemeltä uskomaton suoritus. Hänhän on pian 43 vuotias ja puolimatkassa perinteistä 15 km:n hiihtoa vielä johti. Suomen mitalihan meni flunssan syystä Mika Myllylältä:
Finland's Mika Myllyla, the winningest skier in the 1999 worlds at Ramsau, Austria, with three golds and one silver medal, did not start because of the flu.

BBC: Hezbollah strikes at Israel
Israel moves towards unity deal.

POPE TODAY. The head of Russia's Orthodox Church on Thursday called on Pope John Paul to prevent Roman Catholics from actively seeking converts in the former Soviet Union and to stop encroaching on Orthodox churches.
Thank you for visiting here yesterday from St. Joseph's Academy. Katolisen koulun tytöillä on koulussaan monia kerhoja.

BUSH ONNITTELI 90-VUOTIASTA REAGANIA. President George W. Bush telephoned former first lady Nancy Reagan on Thursday to mark the signing of a Congressional resolution honoring former President Ronald Reagan's 90th birthday.

15. 2. ISRAELILAISTEN YLI LINJA-AUTOLLA - IBM HELPED HITLER - PAPPI VIHKI HOMOPARIN YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ - MESSIAH IN BIBLE - PÄIHDEHUOLTOON JÄRKEÄ - JOSEPH SHULAMIN SUOMENVIERAILUN AIKATAULU

Palestiinalaismiehen kuljettama linja-auto syöksyi pysäkillä olleiden israelilaisten päälle eilen aamulla. Iskussa sai surmansa kahdeksan ihmistä ja yli 20 haavoittui. (MTV3) MTV3:n mukaan siis linja-auto oli syyllinen.

IBM HELPED HITLER. A new book and lawsuit claim that the German wing of IBM (NYSE: IBM - news) used its tabulating machinery to help Adolf Hitler identify and persecute victims of the Holocaust.
IBM on eilisen MTV3:nkin uutisen mukaan avustanut natseja sodan aikana. Reikäkorttitietokoneensa auttoivat löytämään juutalaiset joukkotuhoa varten.


PAPPI SIUNASI HOMOPARIN YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ
Osoitteessa www.anorak.co.uk HAUSKOJA tai jonkun mielestä vähemmän hauskoja pikku-uutisia. Tässä When A Man Loves A 'Woman', kaksi miestä, juuri kirkossa vihityt pussailevat toisiaan. Kukaan ei voi enää väittää, etteikö Veijosenkin sivuilla olisi homoillekin jotakin. Homot kuuluvat kirkkoon, olen todennut aiemminkin, ja nyt näette kuvankin miten kirkon pappi siunauksensa homoparille antaa. Harri Veijonen, kirkkoihin kuulumaton.

"MESSIAH TODAY". Kaikki tietävät, että Jeesus elää ja voi hyvin "ja työskentelee Hollywoodissa". Brian, you’re not the Messiah. Edellä mainitun osoitteen pikku-uutisia. ST/hv.

MESSIAH IN BIBLE
Olen saanut valmiiksi sekä suomeksi että englanniksi sivun, jossa tutkin VT:ssä Messiaasta käytettyjä nimiä ja sanoja jotka viittaavat Häneen.
IN ENGLISH, Englanniksi: http://www.kolumbus.fi/gematria/messiah2.htm
Suomeksi: http://www.kolumbus.fi/gematria/messias2.htm

ZEEW. En ollut ennen tiennytkään että Theodor Herzl'illä oli myös heprealainen nimi Binyamin Ze'ev.
Siis sama sukunimi poliittisen sionismin kirjoittajalla kuin myös hengellisen sionismin kirjoittajalla.
Hänen sukunimensä on translitteroitu englanniksi (Ze'ev) minä taas käytän Keski-Eurooppalaista muotoa tästä sukunimestä (Zew), mutta samasta nimestä on kysymys. Moshe Zew

PÄIHDEHUOLTOA PARHAIMMASTA PÄÄSTÄ. Reijo Paunosen tapaisia henkilöitä toivoisi olevan päihdehuollon tehtävissä kaikissa Suomen kunnissa eikä vain Juvalla. Hän osaa tehdä siellä internetsivutkin. Ohjelmistoon lisätty osasto "Jo järkeenkin käypiä kirjoituksia"
http://www.juva.fi/sosterv/linkit.htm

Thank you for visiting here yesterday from Bethel College

JOSEPH SHULAMIN VIERAILUT SUOMESSA ALKAVAT IMATRALTA 28. 5. 2001.

The Lord willing I shall be in Finland on Sunday, May 27th as you have requested. Please continue to pray for Yanna and Motti. Also, I should tell you that there are some new problems discovered with my heart situation. My CPK count has gone up to 501 from 47. I am now doing some test to see what has happened with my heart. It might be that I shall need the "balloon" treatment -- but I am not worried about it at all and all my trust is in the Lord. I am just asking from you to pray for me and Marcia also. Joseph Shulam.
----- Original Message ----- From: Lindeman Keijo To: 'Shulam / Netivyah' ; 'Shulam Joseph' Sent: Monday, February 12, 2001 9:51 AM Subject: Meetings in Finland.
Shalom Joseph !
We have organisized meetings so, that You have not need to come on Friday. You can come to Finland on Sunday the 27 th of May, if G-d will. A preliminary program is:
- on Monday the 28 th of May in Imatra
- on Thuesday the 29 th of May in Joensuu
- on Wednesday the 30 th of May in Kajaani
- on Thursday the 31 th of May in Ylivieska
- on Friday the 1 th of June in Kalajoki
- on Saturday the 2 th of June in Kälviä
- on Sunday the 3 th of June in Linnankylä ( 2 meetings)
- from Monday to Thursday the 4 th - 7 th of June with Lemponen
- from Friday to Sunday the 8 th - 10 th of June Israel-seminar in Karmel-koti (3-4 Bible lessons)
I hope also, that the material for the Teaching from Zion is ready in good time before the meetings, that we can translate and print Magazines for the meetings. Greetings and blessings ! Keijo Lindeman.

14. 2. YSTÄVÄNPÄIVÄ - THEODOR HERZL JA JUUTALAISVALTIO - KARI SELEN JA SUOJELUSKUNNAT - BOEING AND ISRAEL - VALENTINE DAY - YSTÄVÄNPÄIVÄVIRUS - F-SECURE CORP. - TAMPERE MAAILMALLE MERLENE OTTEYN ANSIOSTA

YSTÄVÄNPÄIVÄ. February 14th 270: Claudius II Executed Catholic Priest Valentine.
Claudius II, Emperor of Rome, executed a Catholic priest named Valentine, possibly for secretly conducting illegal marriages. Valentine was later canonized (made a saint), and the holiday on this day was named after him.

JUUTALAISVALTIO. February 14th 1896: Theodor Herzl Published "Der Judenstaat"
February 14, 1896 that a return of Jews to Israel was proposed as a practical political goal. On that date a Hungarian-born Austrian Jewish journalist named Theodor Herzl published "Der Judenstaat" (The Jewish State).
More about Herzl's role in founding political Zionism

An English translation of Der Judenstaat

KARI SELEN JA SUOJELUSKUNNAT. SUOJELUSKUNTAIN HISTORIA I-III ei kelvannut Suomessa viralliseksi historiikiksi olihan se suojeluskuntalaisten omatuotantoa.
KARI SELENin tutkimus Suomen suojeluskunnista on valmistunut valtion varoin. Asiaa käsitellään lähipäivinä monissa medioissa alkaen tänään MTV3:n Aamuteeveessä.
Suomen sotilas-lehdessä Kari Selenillä on oma kolumnipalsta. Kari Selenille historiaa tutkivat ystävänsä omistivat vuonna 2000 60-vuotispäivänään teoksen "Snellmanin ja Mannerheimin välillä". Suojeluskuntatutkimus jää Kari Selenin viimeiseksi päätyöksi valtion tutkijan virassa ennen eläkkeelle siirtymistään. Kari Selenistä ei ennen näitä eilen kirjoittamiani rivejäni löytynyt internetistä juuri mitään. Tässä Altavistan haku: Kari Selen. ST/hv.

BOEING AND ISRAEL. THANK YOU FOR VISITING HERE YESTERDAY FROM www.boeing.com!
I and many others are now on your page. Also:
http://www.boeing.com/defense-space/military/ and http://www.boeing.com/defense-space/military/ams.htm
There is also this news: First International JDAM Sale: Boeing to Integrate Weapon on Israeli Aircraft
And a link to http://www.af.mil/. ST/hv.

VALENTINE DAY (YSTÄVÄNPÄIVÄ IN FINLAND).
BBC: In pictures: Valentine's Day around the world.
Shiv Sena activists protest against Valentine Day.
Shiv Sena activists burnt greeting cards depicting Valentine messages at a popular mall in Mumbai, as part of protests against Valentine’s Day celebrations.
THANK YOU for visiting here today from ppp088.yvt.tec.pa.us Ko. tunnuksella kävijän palvelimeksi epäilin http://www.yvt.tec.pa.us/ , mistä ohjattiin uuteen osoitteeseen http://www.ycsotech.org/

YSTÄVÄNPÄIVÄVIRUS. ST:n toimittaja Veijoselle pyrki jokin virus ystävänpäivänä. Osoitteessa http://www.stiller.com/val.htm kerrotaan eräästä päivän viruksesta:
VIRUS WARNING
Read this immediately. Warning on February
14, 2000, you may receive an email called,
"Be My Valentine"...do not open it, it
contains a deadly virus...it will erase
your windows along with many other program
files. Pass this on as soon as you can to
get the WORD out!!!!....this was reported
on the CBS morning news January 27, 2000.

MIKKO HYPPÖNEN, F-SECURE CORP. Eilisestä Anna Kurnikovasta tietoa maailmalle jakaa ainakin suomalainen Mikko Hypponen, manager of anti-virus research at F-Secure Corp. in Espoo, Finland, said he believes the message is authentic, but finding the person could prove difficult.

FINLAND ON WORLD TODAY. Adopting the Finland model would mean dropping the aggressive clear-cutting that has in many places produced aspen-dominated forests in Minnesota.

TAMPERE ON WORLD THANKS MERLENE OTTEY. Merlene Ottey wins 60 and 100 meters. TAMPERE, Finland (AP) -- Veteran sprinter Merlene Ottey of Jamaica stayed six-hundredth of a second shy of the world record in the women's 100 meters Monday, clocking 11.21 at an indoor athletics meet in Tampere.

URHEILUPOSTIA VEIJOSELLE:
I am sorry for my english,iam not so good. I am doing track and filds since 1992. my results:
1995-champion national(in Romania)at the "pentathlon"-60m-7,6s > -60mH-9,5s > -shut put-8,5m > long jump-5m > 1000m-2,53s 1996-5th in my country at the 200m-24,32 1997-champion national at the:-60mH-8,52s -90mH-12,77s -200mH-25,53s 1998-2th in my country at the 400mH-55.33s 1999-champion national at the:-200m in door-23,34s -400m in door-51,48s -400mH-54,11s -19th at the champion chips for junior(Poland)- 54,46s 2000-champion national at the 400mH-54,19s -champion balcanic at the 400mH-54,12s 2001-first race 400m in door-51,21s I want to run for a club in Finland (i am born in 25 july 1982),can you halp me? Any sugestions?
My adress is stoicamihai44@hotmail.com
Kommentti: Sivuillani käyville urheilun ammattilaisille siirrän vastuun vastaamisesta tuohon puolalaispojan viestiin. Kiitos! HV.

13. 2. PÄÄUUTINEN MAAILMAN SANOMALEHDISSÄ OLI BBC:N "Britain and US to enter Libya talks". Myöhemmin samassa osoitteessa http://news.bbc.co.uk/hi/english/world/newsid_1167000/1167332.stm oli otsikkona "Libya sanctions talks welcomed".

CNN:llä ykkösuutisena oli Army helicopters crash, killing 6 in Hawaii.

REUTERS. The world's largest news and information company, Reuters Group Plc., reported annual results at the high end of market expectations on Tuesday. Reutersin pääuutinen saattoi olla tämä omakehu, mutta Reuters kai eniten Suomeen tuotetuissa uutisissa haiseekin. ST/hv.

MAANJÄRISTYS EL SALVADORISSA, mutta siitäkään eivät kertoneet tv1 tai tv2, koska olivat lakossa.

LAPSIHOROSKOOPIT EKSYTYSTÄ. Lapsihoroskooppeja on ilmestynyt useammillekin äitien ja naisten sivuille internetiin Suomessa. Kysymys on eksytyksen tuputtamisesta äidinmaidosta alkaen. Lapsihoroskooppien tekoa voinee verrata rikokseen nimeltä lapsipornon levitys. ST/hv.

VIRUS TODAY: Kournikova virus tempts email users. Tennistähti Anna Kournikova on saanut nimensä viruslistoille. ST/hv.

HELSINKI ON WORLD. Death of Klinghoffer revived in Helsinki. Oopperasta Klinghofferin kuolema on uutisoinut www.grammophone.co.uk. ST/hv

SEE PICTURES! KUVAT PUHUVAT. Kerrottiinkohan maailmalla mitään tästä eilen tulleesta Hebronin uutisesta? Tapahtuman todistusaineistona kuvatkin:
See pictures from the funeral of Tzachi Sasson, murdered last night outside Jerusalem http://www.hebron.org.il/pics/tzachisasson.htm ST/hv

LAHDEN MM-KISAT ALKAVAT 15. 2. Avajaisjuhla tulee MTV3:lta suorana lähetyksenä. Siinä esiintyy mm. hengellisistäkin lauluistaan tunnettu ELLA LAHTINEN.

TAVALLINEN TAPA BBC:lläkin on muuttaa otsikoita ja sisältöjä uutissivuilla. Esimerkkinä eilinen linkitykseni. Linkittämishetkellä otsikko oli "Arabs put pressure on Sharon", mutta pari tuntia myöhemmin samoista aineksista muokattu uusi uutinen samassa osoitteessa oli otsikolla "Two dead as Israel talks stumble".
KYSEISESSÄ BBC:N osoitteessakin on haku, josta löytyy esimerkiksi "Israel" haukusanalla muut ajankohtaiset Israel-uutiset siellä. ST/hv
Netdetective-mittarin säilytän näillä näkymin pääsivulla. Siellä näyttää olevan menossa monen sortin kokeiluja ja välillä palattiin alkuperäiseen esitystapaankin. ST/hv.

ENSIMMÄINEN AIKAKAUSILEHTI. Ensimmäisen aikakausilehden väitetään ilmestyneen 13. 2. vuonna 1741.
February 13th 1741: First Magazine in the New World Published. More about magazines and their history.

12. 2. PÄÄUUTINEN MAAILMALLA - AMNESTY INTERNATIONAL - HAARETS AMNESTYNÄ - HEBRON - MAVEN - PUTIN/BUSH TODAY - FINLAND ON WORLD TODAY

PÄÄUUTINEN MAAILMALLA selviää minulle suurella todennäköisyydellä tutkimalla internetistä. Mahdollisesti lähes päivittäin kerron pääuutisen maailmalta noin klo 15 - 20 väliltä. Tänään se koski Arafatin Egyptissä käymien keskustelujen jälkeistä tilannetta. Arabit luonnollisesti vaativat Ariel Sharonilta mahdottomia. Oma maa pitäisi jakaa Jerusalemia myöden mitä pikimmin. Arabimaista lähtöisin olevat arabit vaativat Israelin valtion tuhoamista, mutta sanovat vaativansa rauhaa. Siitä on kysymys ja ennaltatiedetysti sen valerauhan sopimisen myötä tulee aikakauden LOPPU. Viralliset englanninkieliset uutistekstit sanovat pääuutisesta näin:
NEW: TOP STORY ON WORLD TODAY. Arabs put pressure on Sharon. ST/hv.

AMNESTY INTERNATIONAL on käynnistänyt maailmanlaajuisen kampanjan kidutuksen poistamiseksi. YLE uutisoi Amnestyn moitteista kidutuksista Kiinassa. Amnestyn eräässä tilaisuudessa juontajana on Umayya Abu-Hannah. Todennäköisesti Amnesty pystyy puolueettomaan kritiikkiin kaikilla muilla saroilla paitsi Lähi-idässä, missä toimitaan niinkuin muukin maailma Perkeleen johdolla Israelin tuhoutumiseksi.

HAARETS AMNESTYNÄ. www.haaretz.co.il raportoi tänäänkin monista Israelin kansalaisia vastaan tehdyistä kidutuksista ja murhista.

HEBRON: From September 27 until today, February 12 four and a half months, fifty five Israelis have been murdered by Arafat's terrorist armed forces. This morning we again witnessed the unthinkable a 7 year old boy, his four year old brother, and their newly widowed mother standing near the lifeless body of their 35 year old father Tzachi Sasson, a resident of the Rosh Tzurim kibbutz in Gush Etzion.
Fifty five dead and almost 100 orphaned children.

MAVENILLA YLI 14.000 TILAAJAA. A warm welcome to all new subscribers to maven-announce, the email newsletter from MavenSearch.com - The Jewish Portal, http://www.MavenSearch.com MAVEN lähetti tänäänkin tänne tietoja uusista Israel-aiheisista sivuista. Sillä on yli 14.000 tilaajaa. Sopii liittyä mukaan. ST/hv.

PUTIN/BUSH TODAY. Russia Today poisti nopeasti erään artikkelinsa Putinin vierailusta Ukrainassa: "Putin Flies Into Ukraines Political Storm..." (Russia Today) Tilalle tuli tämä versio: Russian President Vladimir Putin met embattled Ukrainian counterpart Leonid Kuchma on Monday but kept his eyes firmly on trade and energy issues rather than a political scandal sweeping Ukraine.
BUSH. Troop morale focus of Bush military plans.

FINLAND ON WORLD TODAY. Ampumahiihdossa menestynyt Paavo Puurunen ei päässyt maailman medioihin, mutta Suomen jääkiekkojoukkuetta kehutaan maailmalla. Timo Parssinen set up the first goal and got the final one as Finland beat Russia 4-1 Saturday to retain the European Hockey Tour title.

11. 2. ARSI HARJUN MORSIAN OLI USKOSSA - RUUSMARI KUULI MUUTAKIN - SAIRAS HYMY - UNISSASAARNAAJA ARVOSSA AAMULEHDESSÄ - ZEWILTÄ KATOSI EMAILEJA

ARSI HARJUN ANITA OLI USKOSSA - RUUSMARI KUULI MUUTAKIN - Arsi Harjun edesmennyt morsian Anita oli uskossa! Ei ole maailman mediaa kiinnostanut muu kuin kuoleman "myyvyys". Anitan perheen puolesta on pyydetty esirukousta. Kuulin keskiviikkona, kun olin H:gissä Kristillisessä Keskuksessa. Siellä oli Anitan ystävätär kertomassa. Hän kertoi myös, että Arsi on ihminen, jolla on suuri sydän, olihan hän tieten kihlannut vakavasti sairaan tytön.
Tilaisuuden puhujaksi oli etukäteen ilmoitettu Pasi Turunen, mutta hän lähinnä tulkkasi Israelissa lähetystyötä tekevää Nassat/Nashat-nimistä nuorta miestä. Veli tekee työryhmänsä kanssa lähetystyötä erityisesti arabien keskuudessa. He käyvät kodeissa ovelta ovelle ja ilmoittavat lehdissä, joihin ilmoituksiin ihmiset sitten kirjeitse reagoivat ja saavat ilmaiseksi kristinuskon Jumalan rakkaudesta kertovan videon, cd:n tai kirjan.
Vielä puhumassa oli Suomessa pitkään asunut Aaron, joka on suomalaisen kanssa naimisissa ja tuntee Pohjois-Afrikassa tehtävää muslimilähetystä. Ei kiinnosta mediaa sekään, että siellä on valtava herätys. Viimeisten kahden vuoden aikana on tullut uskoon yhtä paljon muslimeja kuin näitä edeltävien 1400 vuoden (islamin historian) aikana. Algeriassa on suuri lasten kautta alkanut herätys. Muslimivanhemmat laittavat lapsensa kristittyjen leireille ja pyhäkouluun, joilla lapset tulevat uskoon ja heidän jälkeen tulevat vanhemmat. Eräässä kokoontumisessa oli 200 uskovaa lasta 4-vuotiaasta lähtien ja he täyttyivät Pyhällä Hengellä. Aaron kuvaili kuinka 4-5lapset heittäytyivät maahan ja itkien rukoilivat "Jumala armahda Algeriaa". (Aaron on ollut itsekin siellä evankeliumin työssä) Hän kertoi, että Mekassa on hyvin suljetussa ympäristössä ja tiukassa valvonnassa elävää 200 uskoon tullutta perhettä! Heidän puolestaan pyydettiin esirukousta. Kyllä Jeesus korjaa nyt kypsää satoa sellaisella vauhdilla, että voimme vain iloita tempaamisen läheisyydestä. RUUSMARI

SAIRAS HYMY - UNISSASAARNAAJA ARVOSSA AAMULEHDESSÄ. Päivän Aamulehdessä sallitaan uskonnollinen artikkeli koskien erästä unissasaarnaajaa. Ainahan sitä jotakin tilalle tulee kun terve saarnaaminen kielletään. Raamatulliset saarnamiehet eivät salli unissa puhumiaan julkaista. Mutta kirkollisen "tervettä kristillistä" opetusta löytyy nyt siis Aamulehdestäkin samaan tapaan kuin HYMY-lehdestä, jonka mukaan Markku Koiviston seuraajat ovat alkaneet sekoilla ja tarvitsevat psykiatrin apua.
Kirkko on olevinaan terve, vaikkei kristikunnasta sairaampaa löydy", oli yksi sadasta syystäni seurakuntalaisille pysyä kirkon ulkopuolella.
Kuinka on mahdollista, että Aamulehtikin alkaa sekoilla kuin Hymy? Kuinka unissasaarnaajasta kertova artikkeli pääsi Aamulehteen kristillisenä opetusuutisena? "Kirkko pitää harhaoppina kaikkea, mikä on sen harhaoppisen porton ulkopuolella", totesin äskettäin. Harhaoppisen porton kaikki harhaopit kelpaavat porton Aamu- ja muihin lehtiin muka kristillisenä opetuksena yhdestä syystä. Syy mainittiin Aamulehdessäkin kyseisessä artikkelissa väliotsikossa:
Unissasaarnaaja piti arvossa kirkkoa. Hän ei koskaan moittinut kirkkoa!
Me toistamme Ilmestyskirjaa: "Kirkko on suuri babylon ja portto. Lähtekää siitä ulos!" Kukapa portto valveilla lausuttua selvää ääntä sallisikaan toistettavan omassa lehdessään? Ei kukaan. Toki monopoliasemassa olevan muita syrjivän kirkon johdosta meille on tullut ja voi tulla henkisiä kärsimyksiä, mutta meillä on niistä kaikista selviämisen mahdollisuus toisin kuin nukkuvalla portolla itsellään vain ikuinen sairautensa ja hulluutensa tartuttaminen. Me olemme ilomielin ulkopuolella kaikesta "kirkollisesta eli terveestä kristillisyydestä"! Harri Veijonen.

ZEWILTÄ KATOSI EMAILEJA. Moshe Zew epäili saaneensa vahingollisen exe:n sähköpostissa ja tyhjensi koko postilaatikkonsa. Nyt hän kirjoitti tänne:
Jos sinä tai joku sivujesi lukijoista on keskiviikkoillan jälkeen kirjoittanut minulle, pyytäisin että lähettäisitte viestin uudelleen osoitteella gematria@kolumbus.fi.

February 11th 1990: Nelson Mandela was Released. About Nelson Mandela: www.anc.org.za/people/mandela.html
Mandela's extraordinary autobiography has been published:
http://www.obs-us.com/obs/english/books/Mandela/Mandela.html

10. 2. LAPPEENRANNASSA MUNITTIIN JO VUONNA 1971 - SODAN LEHDET OSA 4 - SOTA-AJAN USKONNOLLINEN UUTINEN - TAPETUN TOHTORIN MUISTO - JAUHELIHA - LEHTONET

Lappeenrannan ev. lut. kirkkojen lehti, Seurakunnan tervehdys 1/2001 on jaettu alueella joka kotiin. Lehti toistaa täällä mainitun uutisen piispa Munib Younanin rauhanpalkinnosta, mutta toki Kirkon Tiedotuskeskuksen sanoin. Kristillinen rauhanpalkinto otsikoi kirkon lehti. Kysymys on antikristillisestä rauhasta ja siitä että KIRKKO palkitsee ANTIkristuksia! Kirkko ei tunne oikeaa Antikristusta, tulevaa tulessa polttajaansa eikä Jumalan tuomion syitäkään kuten Israelin maan jakaminen, suuri munaus! "He ovat jakaneet minun maani", Jooel 3:2. Veijo Minkkisen väite, että antikristus on Ariel Sharon, on tyypillinen kirkollinen valhe: jokseenkin päinvastoin kuin Raamatun ilmoittama totuus. Mikä on munimisen vastakohta? Pannaanko tulemaan?
Ev. lut. piispa Munib Younan oli Lauritsalan ev. lut. kirkossa harjoittelijana jo vuonna 1971. Ja hän kävi Lappeenrannassa kirkkopäivillä vuonna 1997 kertoo kirkollinen Seurakunnan tervehdys.
Tiesin Munibin antikristilliseksi munijaksi jo 1996. Internetissäkin kirjoitin: "Naispappi Kaarina Knaappilaa en tunne, mutta hän kertookin Kirkkosista, tulevista kirkkopäivistä. Seurakunta ei ole sellaisissa mukana ja ilmeisesti kirkon sisälläkin löytyy pimeintä toimintaa vieroksuvia." Kyseisille kirkkopäiville valerauhan kirkollinen munija sitten osallistui Lappeenrannassa kesällä 1997.
Kirkollinen artikkeli kertoo myös, että Munibin ev. lut. kirkko on perustettu 1959 Jordanin länsirannalle. Nyt kirkko toimii pääasiassa "Palestiinan itsehallintoalueella". Kirkko todistaa noine sanoineen, ettei usko sitäkään totuutta, että helvetti tulee sille ja maan päälle sen jälkeen kun Palestiina on. Vielä ei ole!
Lehden takasivulla kerrotaan miten "on juhlallista saada kaunistaa omaa kirkkoaan" Lauritsalassa. Oma on kirkkonsa! Seurakunnalla Lauritsalassa ei ole mitään tekemistä kirkon, suurten munijoiden kanssa! Jumala ei muni! Joku toinen sanonta sopii Isä Jumalaan paremmin. ST/hv.

SODAN LEHDET osa 4 on otsikoitu Suurvoitto Suomussalmella - 40 C. Lehti sisältää kopiot julkaisuista: Helsingin Sanomat N:o 1 tammikuun 2 p. 1940 ja Kansanvalta 21 p. joulukuuta v. 1939.
Karmaisevaa huomata, että jälkimmäisessä suomenkielellä ihannoidaan Josef Stalinia. Kannessa suuri kuva J. Stalinista ja otsikko: Tänään on 60- vuotissyntymäpäivänsä. Lehti väittää takasivullaan, että Amerikan suomalaiset tervehtivät Suomen kansanhallitusta. NEW YORK, 18 (TASS): Amerikan "Suomalaisten työläisten liitto" on lähettänyt tervehdyksen Suomen Kansanhallituksen johtajalle Kuusiselle.
Hesari 1/40 etusivullaan otsikoi: Loistava voitto Suomussalmella. Löytyy mm. artikkeli: 40 asteen pakkanen Petsamossa. Myös pikku-uutinen, että kymmenen venäläistä kirjailijaa ovat Pariisissa tehneet vastalauseen Neuvostoliiton hyökkäyksen johdosta. Nimeltä mainitaan Nobel-kirjailija Ivan Budin sekä Dmitri Merehskovski, jonka historialliset romaanit ovat tunnettuja Suomessakin.

SOTA-AJAN USKONNOLLINEN UUTINEN Mielenkiintoisin uskonnollinen uutinen on Lontoosta. Uutisen mukaan Canterburyssa oli sunnuntaina toimitettu jumalanpalvelus, joka oli omistettu rukoukselle Suomen puolesta. Canterburyn kirkkoherra tri Johnsson ei osallistunut tilaisuuteen, koska on tunnettu neuvostoystävällisistä mielipiteistään. Yleinen mielipide kuitenkin oli nousemassa kyseistä kommunistipappia vastaan ja hänen toimittamiaan jumalanpalveluksia boikotoitiin.
Saman uutisen mukaan Englannin vapaakirkko lähettää ambulanssin Suomeen mainiten nimen kirkkoherra Sangster. Pitämässään jumalanpalveluksessa Westminster Central Hallissa olivat läsnä Suomen Lontoon-lähettiläs, ministeri Gripenberg puolisoineen. Arkkipiispa Erkki Kailan kirkoille lähettämä vetoomus oli luettu mm. St. Paulin katedraalissa jumalanpalveluksen yhteydessä ja se on uutisen mukaan julkaistu myös kyseisenä päivänä 1. 1. 1940 ilmestyneessä Times-lehdessä. Itseäni kiinnostaisi saada tietoon kyseinen vetoomus. HV

TAPETUN TOHTORIN MUISTO. Memorial March and Demonstration. Thousands of people from the Hebron region, Gush Etzion and Jerusalem marched from the site of the murder of Dr. Shmuel Gillis to the Gush Etzion junction. Dr. Gillis, an internationally renowned hematologist working at Hadassah hospital was murdered one week ago. See pictures: http://www.hebron.org.il/pics/drgillis2.htm

JAUHELIHAN VOI KORVATA SOIJALLA
Syö paljon vihanneksia, ja nekin mieluummin raakana. Kyllä minä tiedän että talvella Suomessa se ei niin yksinkertainen juttu ole. Mutta, jos vaihdat lihan soijarouheeseen säästät sievoisen summan ja säästyneellä rahalla syöt mahtavasti tuoreita vihanneksia, vaikka ne tulisivat Uudesta Seelannista asti ja maksaisivat maltaita.
Soijaruoheesta voi valmistaa "liharuokaa" aivan samalla tavalla kuin jauhelihasta. Syönnin jälkeen ei tule samanlaista laiskaa oloa kuin hyvän liha- aterian jälkeen, vaan olo on pirteä ja tietokoneen näppäimistö pitää aikamoista räpinää ja mikä tärkeintä nälkä pysyy pitkään poissa. Kokeile!
Moshe Zew
Ramat Mamre P.O.Box 2037
90100 Kiryat Arba - Hebron
Israel

MIKÄ TÄRKEINTÄ? Rakas veli! Mikä mielestäsi on tärkeintä kristinuskossa? seppo. Vastaus: Kristuksen seuraaminen. harri.

LEHTONET AVATTU. LehtoNet http://www.savonlinna.fi/sivistys/kirjasto/LehtoNet/LehtoNet.htm on avattu.
LehtoNet-sivustossa esitellään kolmekymmentä nykyisen Savonlinnan alueella syntynyttä, asuvaa tai asunutta taikka muuten vaikuttavaa tai vaikuttanutta kirjailijaa. Merkittävimmät heistä ovat kansalliskirjailijoihimme luettava Joel Lehtonen, josta on laadittu laajahko sivukokonaisuus, ja suomalaisen modernismin kärkinimiin kuuluva Marja-Liisa Vartio, mutta mukana on myös yhden ja kahden kirjan tekijöitä, jotka esitellään lyhyesti. Tuulevi Ovaska Kirjastokaapelissa.

February 10th 1763: Treaty of Paris Signed Ending Seven Years War.
Kun Daniel 9:27 puhuu seitsemästä vuodesta, se saattaa liittyä Jerusalemia koskevan rauhanteon aikaan tai sen jälkeen tulevan vihan ajan pituuteen. Ei kuitenkaan tähän seitsenvuotiseen sotaan:
The Seven Years War (1756-1763).
Text of the Treaty of Paris
An Overview of the French and Indian War and the Treaty of Paris

9. 2. SHARON JA BARAK NEUVOTTELEVAT - SYYRIA EI UHKAILE KUNHAN "KARJALA SAADAAN TAKAISIN" - KONTU, KYLÄ VENÄJÄN RAJALLA - HALONEN JA HOMOT SOPIVAT JO BAPTISTIKIRKKOON - SEKALAISIA PIKKU-UUTISIA

Sharon and Barak open talks today Prime Minister Ehud Barak and Prime Minister-elect Ariel Sharon are to meet today, for the first time since Tuesday's elections, to discuss the security and diplomatic situation, and the possibility of forming a national unity government.
Likud and Labor coalition negotiating teams met last night, starting discussions about a national unity coalition that would also include the National Religious Party, Shas, Yisrael b'Aliyah and United Torah Judaism.

SYYRIA EI UHKAILE "KUNHAN KARJALA SAADAAN TAKAISIN". SAMAN "ZION" juutalaislähteen mukaan Syyria ei uhkaile ellei siksi katsota vaatimusta, että Israelin pitäisi luopua alueista, jotka se sai 1967 arabien hyökättyä Israelin kimppuun:
Syria said that it will continue to seek a peace agreement with Israel, which will ensure the return of all territory Israel captured in 1967.

KONTU. KOLMASTI HALKAISTU KYLÄ. Valtakunnalliset kirja-alet alkoivat eilen. Presidentti Tarja Halosenkin kerrottiin kiirehtineen kirja-aleen. Veijonen oli mukana ja kanta-asiakkaana jo toissailtanakin. Varat ja vaatimustaso eivät suoneet mahdollisuutta suuriin hankintoihin. Kuitenkin osui matkaani kirjakaupasta teos, jota en olisi uskonut olevan olemassakaan: KONTU. Kolmasti halkaistu kylä. Koonnut ja kirjoittanut Pirjo Hämäläinen-Forslund.
Kontu on vain hiljainen pikkukylä Joutsenossa sijaitsevan Konnunsuon vankilan ja Nuijamaan keskustan välillä. Nuijamaa kuuluu nykyisin Lappeenrannan kaupunkiin ja koska Kontu on kuulunut Nuijamaahan, ilmeisesti Kontu on pieni hiljainen kyläpahanen Lappeenrannassa Venäjän rajalla. Siitä kirja! Ja vielä hyvätasoinen eikä mikä tahansa kuvaton vihkonen niinkuin Veijosen "kirjat".
Nuijamaan Kontu oli ennen sotia suuri ja vireä pikkukylä. Konnussa oli yhdeksän mäkeä eli kulmakuntaa ja oma salokylänsä, mutta sota halkaisi kylän niin että 50 asukasta jäi rajan taa.
Kontu-kirja on teos vuodelta 1997 ja kertoo silloisten asukkaiden ja evakkoon joutuneiden muistoja, mutta samalla se on laaja ja perusteellinen tutkimus kylän historiasta. Taannoin Kontu kuului Jääskeen, mutta Uudenkaupungin rauhassa vuonna 1721 se liitettiin venäläiseen Antreaan. Jääsken yhteyteen Kontu palasi vuonna 1866 ja Nuijamaanhan se liitettiin vuonna 1906.

PRESIDENTTI TARJA HALONEN JA HOMOT SOPIVAT JO BAPTISTIKIRKKOON. Atlantan baptistikirkko on julistautunut homoystävälliseksi kirkoksi. Uudella mantereella baptistikirkot ovat usein samaa tasoa kuin Suomessa ev. lut. kirkot, joten ei ihme, että siellä ne alkavat olla homojen ja homouden kannattajien yhteisöjä. Kertokaa jos tiedätte, että Suomessa homouden synnin vastustajia erotetaan jostakin kirkoista. Homouden synnin vastustaminen on homo-syntisen rakastamista. Puhukoot kirkoissaan toisin. Täällä on seurakunta. Harri Veijonen.

OOPPERA johon täällä viitattiin on John Adamsin kohua herättänyt Klingshofferin kuolema. Se kertoo PLO:n eräällä laivalla tappamasta juutalaismiehestä. Se on lyhytjänteistä oopperaa televisiosukupolvelle, kirjoitti Rainer Palas Aamulehdessä.

VIIKOLLA SÄHKÖENNÄTYS. Suomen sähkönkulutus rikkoi alkuviikosta kaikkien aikojen ennätykset. Napakka pakkassää ja sähkön kova kysyntä nostivat kulutuksen yli 13 200 megawatin.

RELIGION TODAYN UUTISOTSIKKOJA
Atheist's Son Believes Investigators Have Solved Mystery
Islamic Law Forcing Christian Decline in Nigeria
Belgian Chemist Won't Sell Contraceptives
Vatican Cautious About French Move Against Sects
Four Convicted of Charges in Muslim-Christian Violence
Get all the latest news from our redesigned News Channel: http://news.crosswalk.com

FINLAND: LAPPEENRANTA - MY HOMETOWN. Kuviani voi myös imuroida. SLIDE SHOW IN COMMUNITY.WEBSHOTS.COM Palvelun tarjoaja ilmoittaa viikon jälkeen seuraavat tiedot:
Total statistics for ALL of your albums:
Total: 94 views, 1 downloads, 0 guestbook entries.
This week: 94 views, 1 downloads, 0 guestbook entries.
Lähes sata henkilöä on viikossa käynyt katsomassa ensimmäisiä kuviani webshots.comissa, mutta vain yksi on niitä tallettanut. Jokseenkin kaikki kuvat olivat kyllä jo aiemmin sivuillani olleet, joten tallettajien määrän vähyys selittyy osittain sillä. Mahdollisesti seuraava albumini siellä tulee käsittelemään Danielia ja kirjoja. HV.

HALLEY. February 9th 1986: Comet Halley Made its Closest Approach to the Sun.
The comet's surface was unexpectedly found to be darker than coal.

8. 2. SADDAMIN SUUNNITELMIA SALAILLAAN - KANSANEDUSTAJAT HOMOJEN EDUSTAJIA - PERES HALUAAKIN TUHON SHARONIN JOHDOLLA?

MAAILMAN LEHDET NÄYTTÄVÄT SALAILEVAN NÄITÄ SADDAMIN AIKEITA: Saddam forms army "to liberate Jerusalem". BAGHDAD, Feb 7 (AFP) - President Saddam Hussein has started to form an army "to liberate Jerusalem" from Israeli rule, a senior Iraqi official announced Wednesday. "At the orders of President Saddam Hussein, we have started to form the first brigade of volunteers in the Al-Quds Al-Sharif (Jerusalem) Army to liberate Jerusalem," Ali Hassan al-Meguid, a member of the decision-making Revolutionary Command Council, told reporters. Iraq has already announced the mobilisation of more than 6.5 million volunteers for a jihad, or Muslim holy war, against the Jewish state.

YLTYVÄTKÖ KANSANEDUSTAJAT HOMOUDEN KANNATTAJIKSI KRITIIKISTÄ? Helluntaikirkkojen talvipäiviltä toimitettiin eduskuntaan kansanedustajille kirjelmä terveen perhekäsityksen puolesta. Parisuhdelakiesitys hataralla pohjalla -tekstiä puolestaan jakoivat Eero Junkkaala Suomen Teologisesta instituutista kera yhdeksän muun järjestön johtajan allekirjoituksin.
Onko nyt viimeisinä päivinä lisääntynyt villitys vastustaa kaikkea tosiasiaa? Homosuhteiden asettaminen avioliiton tasolle lainsäädännössä on varmasti eräs sellainen Raamatunkin ennaltatietämä epäkohta, mitä tulee vastustaa. Mutta ainakin omassa toiminnassani näen päivittäin, että mitä sitten minnekin sanonkin, siellä luetaan ja toimitaan niinkuin Piru Raamattua. Pahuus senkun yltyy, paha tulee pahemmaksi. Onhan sekin Raamattuun kirjoitettu.
Omalle kohdalleni näen, että täällä kirjoitan ja pysyn voimieni mukaan, vaikka joukkomme kutistuisi 200:ksi Kristuksen seurakunnan edustajaksi.

OLENKO MITÄÄN TEHNYT ELÄMÄSSÄNI? Tuollainen kysymys jälleen eilen kävi mielessäni. Varmasti ajatus siitä, että olisi elämässään saanut tehdyksi jotakin hyödyllistä on ollut monellakin. Sain vastauksen, minkä kirjaan tähän Sinullekin:
SINÄ OLET SENTÄÄN JOTAKIN TEHNYT MINUN VALTAKUNTANI HYVÄKSI. Sellaisen äänen ajatuksissani kuulin. Teoilla Jumalan valtakunnan hyväksi on jotakin merkitystä. Tehdään niitä tekoja! HV.

PERES HALUAAKIN TUHON SHARONIN JOHDOLLA? Eilen Sharonista kirjoittaessani en tiennyt tätä Shimon Peresin ajatusta:
CNN: Elder statesman Shimon Peres said Monday that his Labor Party should consider joining forces with Ariel Sharon, if the hawkish leader unseats Prime Minister Ehud Barak in Israel's election and proves open to compromise with the Palestinians.
ENKÄ TÄTÄ: Israel's Peres still wants role in peace talks.

FROM TEL AVIV TO JERUSALEM. "Bush administration said it was reconsidering a campaign promise to move the U.S. embassy from Tel Aviv to Jerusalem, a prized goal in Israel."

February 8th 1969: Huge Meteorite Shower in Mexico. Links:
http://www.arachnaut.org/meteor/photos/allende-2.html
http://www.geocities.com/CapeCanaveral/9278/ALLENDE.HTM

7. 2. GOOGIN SOTAKO? Raamatun profetiaa tuntemattomat eivät tiedä tulevaisuudesta mitään. Joukkoon kuuluvat niin skeptikot kuin Veijo Minkkisen kaltaiset kirkolliset. Googin sotaa odottavat ja virheellisesti odottaneet tietävät siis tulevia paljon paremmin kuin mitään tietämättömät. Käsittääkseni jos Googin sota nyt alkaisi, Antikristus tulisikin vasta sen jälkeen ja EU:sta samalla kun Venäjä poistuisi maailman kartalta. Vaikka tuohon uskovat Leo Mellerin johdolla Suomessakin monet, olen toki edelleen sillä linjalla, että Googin sota on vasta ylösoton jälkeen vihan ajan sodat aloittava sota ja Antikristus on Venäjältä, tarkemmin Neuvostoliiton viimeinen takaisinkin tuleva merkkipäinen mies. Toki hänen palatessaan pitäisi kolmen kuninkaan syrjäytyä, joten jotakin kuninkaiden kukistumista on tulossa. Harri Veijonen

ARIEL SHARON MINKKISELTÄ LUKIEN. Skeptikot ja Minkkiset eivät kyllä ole sattumankaan tasoisia tietäjiä vaan sitä huonompia, koska vastustavat meitä, jotka olemme toteutuvan totuuden linjalla. Jatkuvasti voimme siis lukea heiltä tulevia heidän väitteensä päinvastaisesta. Veijo Minkkinen väitti Israelin Ariel Sharonia Antikristukseksi, vaikka Antikristus on viimeisen petovaltion viimeinen johtaja, joka Israeliin hyökkää. Minkkisen Antikristus ei ole lähellekään oikeaa Antikristusta. Mutta väitteensä siitä, että Sharon on Antikristus laittaa minut siitä lukemaan, että Sharon voisikin olla se mies, joka johtaa juutalaiset antikristilliseen valerauhaan. Onhan niinkin, että ilmeisesti koko Israel tulee olemaan tulevan Antikristuksen aikaansaaman valerauhan takana ja ns. oikeistojohtaja Sharon jos hän kelkkaansa ottaa peresläiset on sitä yhtä ja samaa tuhoa, juutalaisten ja maailman omaa valintaa Kristuksen ja totuuden hyläten: SINÄ TUHOUDUT (latinaksi peres)! On huomattava, että Israelissa vaaleissa äänestivät lähinnä juutalaiset olivathan arabit kehottaneet boikotoimaan vaaleja eli siinäkin mielessä eiliset vaalit olivat Israelin valinta. Harri Veijonen.

SYYRIA sanoo, että Sharonin voitto on sodanjulistus. "Sharon on veren mies", väittää Syyrian lehtitoimisto. Reino Savola puhuu alueellisen sodan mahdollisuudesta Lähi-Idässä. Toki toteutumatta on mm. Jesaja 17:1 ennustus Syyrian pääkaupungin poistamisesta kaupunkien luvusta. Vaikka asia on mainittu jo vuoden 1986 kirjasessani mahdollisena syynä Jerusalemin pakkorauhan tulolle, en ole viime vuosina pitänyt todennäköisenä sen kaiketi ydinsodan toteutumista ennen vihan aikaa ja siis sitä Jerusalemin valerauhaa ylösottoineen. HV.

IRAKISSA Saddam Hussein yrittää kerätä 6.5 miljoonan vapaaehtoisarmeijan 'vapauttamaan Jerusalemia' !

SHARON ITSE lupasi rauhaa ja tasapainoa käydessään tänään ns. itkumuurilla:
SHARON PROMISES PEACE AND STABILITY. Sharon told reporters at the Wall: "I will bring unity and I'll bring peace to the citizens of Israel and stability to the Middle East."

KÄSITTÄMÄTTÖMIÄ JUTTUJA. Eräs henkilö on linkittänyt sivuni esimerkkinä käsittämättömistä jutuista. Arkkipiispa Jukka Paarma Sana-lehdessä on varoittanut hengellisen työn tekijöitä ajautumasta niin pieniin ympyröihin vapaa-aikanaankin, että ei tiedetä millaista elämää seurakuntalaiset elävät ja silloin hyvinkin puhe tai saarna jää liian teoreettiseksi tai sen kieli on outoa kuulijoille. Tekstit täällä ovat varmasti usein käsittämättömiä jopa kirkollisille uskoville. Kuitenkin monenlaista ja tasoista tarinaa pyrin tarjoamaan ja muistutan jälleen, että toimituksen ulkopuolisetkin voivat tarjota. Uutisiin kelpaavat myös "maalliset" pikkujutut varsinkin kiinnostukseni aloilta: urheilu, musiikki, keräily, kirjat ja tietenkin kaikki salatut uutiset. HV.

Six Ukrainian lumberjacks died Sunday when a fire kept alight due to the severe cold weather burned down their log cabin in the northwestern Russian republic of Karelya. (Russia Today)

February 7th 1940. Walt Disney's animated film "Pinocchio" premiered in theaters around the world. PINOKKIO. Images from the original movie.

6. 2. BARAK HÄVISI SELVÄSTI - KASAKAN NAURU - MESSIAH TODAY - VUOSITUHANNEN VAIHTEEN OSUJA - ANTERO HILTUSEN ELI MOSHE ZEWIN AJATUKSIA

BARAK HÄVISI VAALEISSA SELVÄSTI. Ehud Barak jäi vaaleissa alle 40%:n äänimäärän ja Ariel Sharon ylsi yli 60%:n tänään Israelin vaaleissa.

UUTUUKSIA. Hakemistosivullakin mainitaan nyt nämä uutuudet:
Revelation and Hal Lindsey.
Guide to early church documents.
Sodan lehdet. Viikottain koottuna uutissivulta.

KASAKAN NAURU. "Suomi ei halua herätä kasakan nauruun". Näin kommentoi helikopterihankintojen merkitystä Ilkka Kanerva TV:n aamu-uutisissa tänään. Kanerva totesi että puolustushankintoihin suunnatut resurssimme ovat nyt EU suositusten alakantissa reilusti. Surkuhupaisaa on että Brysselissä eurososialistit, jossa Haloslaisetkin ovat mukana, edellyttävät Suomelta riittävää pulustustasoa mutta ovat täällä kansalllisella tasolla pistämässä kapulaa rattaisiin. Nimim. R.

MESSIAH TODAY: Baptist minister Marvin Rosenthal, 65, a Messianic Jew or Hebrew Christian, who considers himself Jewish yet believes Jesus is the Messiah, a view that contradicts the basic tenets of Judaism.

VUOSITUHANNEN VAIHTEEN tarkka kävijä ei ole ilmoittautunut. Kuten on kerrottu, 1. 1. 01. klo 00.00 sekunnilleen tälle sivulle tuli henkilö helsinkiläiseltä palvelimelta. Hän ei pyynnöstä huolimatta ole ilmoittautunut. Otto J. Mäkelän tiedetään asuvan Helsingissä ja hän heti 1. 1. 01 yöllä kävi uutisryhmiin arvioimaan Veijosen ennustuksia vuodelle 2000. On siis mahdollista, että itse skeptikko Mäkelä osui sattumaa paremmin tänne vuosituhannen vaihteessa. Valitettavasti nyt Netdetective-mittari on huonontanut palvelujaan ja poistettaneen vielä hakemistosivultakin. HV.

ZEW: Messiaanisilta Jeshuaan uskovilta juutalaisilta olen saanut pelkästään hyvää palautetta. He pitävät todistustani Raamatullisena. Mutta, merkillistä kyllä siltäkään suunnalta ei ole tullut e-maileja konkreettisempaa tukea. En tosin ole keneltäkään suoraan pyytänyt sillä minusta tuntuu vaikealta tehdä niin. Toisten työtä voi mainostaa ja kehoittaa avustamaan heitä taloudellisesti jos he sellaisen avun tarpeessa ovat, mutta omaa työtä en rohkene ryhtyä näin mainostamaan ja pyytämään rahaa. Olen tehnyt sivuni Jumalan Seurakunnalle, joka koostuu sekä juutalaisista ja ei-juutalaisista uskovista ja copyright-tekstissä olen antanut kaikille luvan kopioida jä käyttää sivuillani olevaa aineistoa todistustyössä. Uskon asioilla en uskalla alkaa tekemään bisnestä. Mm. Raamattukoodeilla olisi voinut löydä rahoiksi, niin populaari asia se nyt on, mutta koen että niin toimien olisin ulkopuolella Jumalan tahdon - ehkä kylläkin maallisesti rikkaana mutta hengellisesti todella köyhänä eikä tämä köyhyys olisi sitä positiivista hengellistä köyhyyttä josta Jeshua puhui (Mt 5:3).
Sivujani par'aikaa käännetään eripuolilla monille kielille ja senkin takia olisi tärkeää että puhelinlinjani toimisi edes sen ajan että saisin nuo käännökset internetiin. Nyt olen joutunut juuri käännöstöiden takia olemaan tavallista enemmän e-mail yhteydessä eri puolille maailmaa ja se näkyy puhelinlaskussa. Nämä käännökset näen tärkeäksi siksi, koska suurin osa juutalaisista on edelleen ulkopuolella Israelin ja läheskään kaikki eivät osaa englantia puhumattakaan hepreasta. Siksi haluan esittää todistukseni mahdollisimman monella, ainakin suurimmilla maailman kielistä.
Mielenkiintoinen piirre tässä on se, että he jotka kääntävät sivujani ovat lähes kaikki ei-juutalaisia ja taloudellisesti samassa tilanteessa kuin minäkin. He kokevat, että haluavat osallistua todistamaan juutalaisten ja ei-juutalaisten yhteisestä Messiaasta Jeshuasta. Taloudellisesti he elävät samanlaisessa tilanteessa kuin minäkin, mutta he haluavat antaa kaikkensa. Tämän saman koin kun 1982-88 avustin juutalaisia pääsemään ulos Neuvostoliitosta. Elin tuon ajan uskon varassa, ilman maallista työtä ja ilman vakituista tilipussia. Omistin koko aikani tuohon työhön. Silloinkin minua tuki pääasiassa köyhät uskovat joilta millään en olisi hennonnut ottaa vitostakaan... .
Myös nyt köyhät uskovat auttavat minua levittämään todistusta Messiaasta eri kielille. Pyydän uskovia muistamaan rukouksissaan näitä uskovia jotka näin uhrautuvat antamaan ajastaan ja välillisesti myös varoistaan puhelinkuluina, tietokoneen ym. käyttökuluina.
Moshe Zew

SUOSITUS: MOSHE ZEWIN SIVUT JA YHTEYS TÄNNE. Moshe Zewin sivut, joilta löytyy myös osoitteensa Israeliin. Veijonen suosittelee sivuja ja Moshen tukemista siten, että sivunsa ja internetyhteytensä tänne toimituksen jäsenenä säilyisi. En puhu enemmästä avustamisesta mitään kunhan tämänkin joku ottaisi hoitaakseen edes yhden kuukauden 400 mk:n(?) osalta. Kiitos! PS. Suurin osa lukijoistamme lienee niin köyhiä, ettei heillä ole postikorttiinkaan varaa, koska minäkään en saanut ensimmäistäkään pyytämääni synttärikorttia. Harri Veijonen, Sulkutie, 53300 LPR.

February 6th 1971: Alan Shepherd Hit a Golf Ball on the Moon. Apollo 14 was a study in frustration and exhaustion.

5. 2. ARIEL SHARON JOHTAA - ARABIT KUUMINA VAALIEN ALLA - RUNEBERGIN PÄIVÄ - RUNEBERG VIIKKO JA LAIVA - FINLAND ON WORLD TODAY: LINUS THORVALDS - KUINKA SUURI ON UNIVERSUMI?

STT: Israelissa oikeistojohtaja Ariel Sharon on säilyttänyt mielipidemittausten mukaan johtoasemansa pääministeri Ehud Barakiin nähden juuri ennen huomisia vaaleja. Ero Barakiin on edelleen noin 20 prosenttiyksikköä. Sharonin odotettavissa oleva voitto hermostuttaa jo etukäteen palestiinalaisia. Palestiinalaisten päärauhanneuvottelijoihin kuuluva Saeb Erekat kehotti eilen israelilaisia "lyhentämään" Sharonin hallituskautta, jos tämä voittaa.

ARABIT KUUMINA VAALIEN ALLA. Avraham Avinu neighborhood under attack At 3:45 an Arab sniper in the Abu Sheneh hills shot at women and children standing in the Avraham Avinu courtyard. Miraculously, no one was hit. There was not any immediate reaction by Israeli forces in the area. Fifteen minutes later the sniper again shot at a woman coming into the neighborhood, who was not warned of the danger. The sniper fire hit a garbage pail near the entrance to the neighborhood, but the woman was not injured. Only then was did the IDF return fire. At 4:30 the sniper again shot at police and soldiers stationed at the entrance to the courtyard. Again, no one was hit. The IDF is returning gunfire, but unfortunately their shooting is ineffective, as the sniper is continuing to shoot.(Hebron.org.il)

RUNEBERGIN PÄIVÄ. Kansallisrunoilija Johan Ludvig Runeberg syntyi 5. 2. 1804 Pietarsaaressa. Runeberg kirjoitti ylioppilaaksi Turun akatemiasta vuonna 1822 ja opiskeli klassillisia kieliä ( latina ja kreikka) Turun yliopistossa. Varojen puutteen vuoksi hän toimi välillä kotiopettajana Saarijärvellä ja Ruovedellä.
5. 2. on vakiintunut liputuspäiväksi Suomessa.
MAAMME (Sanat J. L. Runeberg)
1. Oi maamme Suomi, synnyinmaa,
soi sana kultainen!
:,: Ei laaksoa, ei kukkulaa,
ei vettä rantaa rakkaampaa
kuin kotimaa tää pohjoinen,
maa kallis isien. :,:

2. Sun kukoistukses kuorestaan
kerrankin puhkeaa;
:,: viel' lempemme saa nousemaan
sun toivos, riemus loistossaan,
ja kerran laulus synnyinmaa,
korkeemman kaiun saa. :,:

XI RUNEBERGINVIIKKO 5 - 10.2 2001 PIETARSAARESSA
Organisaatio: Pietarsaaren kaupunki. Yhteyshenkilö: Monica Borg-Sunabacka Sähköpostiosoite: monica.borg-sunabacka@jakobstad.fi puh.: 06-785 1512
kuvaus: Teema: Muistathan kai... Osallistuvat kirjailijat: Ralf Andtbacka, Pirkko Saisio, Tuula-Liina Varis, Lena Kjersén Edman, Björn Ranelid, Raili Mikkanen, K-G Olin, Harry Järv, Pekka Lilja. Lisätietoja: runeberg01.htm

RUNEBERG LAIVA. m/s JL Runeberg on rakennettu v. 1912 Sandvikens Skeppsdockanilla, mikä nykyisin Kværner Masa-Yards. Alunperin s/s Helsingfors Skärgård-nimisenä laiva kulki Helsingistä Porkkalaan. Laiva on 28,8 m pitkä. Vuonna 1995 m/s JL Runeberg hyväksyttiin Museoviraston ylläpitämään Perinnelaivarekisteriin.
Projekt Runeberg i Sverige. Siellä Raamattukin. Linkki: Apt 2.luku.
Suomen historian dokumentteja
Joutsenon kunnan nähtävyyksiä

FINLAND ON WORLD TODAY. WIREDNEWS.COM: Linux is more than just an alternative operating system. It's also a culture with its own ethics, gods, myths and heroes.
Linux on tietokoneiden käyttöjärjestelmä. Linux on sikäli harvinainen, että se on alkujaan kotoisin Suomesta. Sen ydin on suomalaisen Linus Torvaldsin kirjoittama. Nykyisin toiminta Linuxin ympärillä on siirtynyt suurelta osin Yhdysvaltoihin. Linus Torvalds on kuitenkin edelleen aktiivisesti mukana.
LINUS THORVALDS HOMEPAGE Linus Torvalds: Builder of the Century Suomenkielinen Linux opas

How big are the largest structures in the universe?
About clusters and superclusters:
http://www.sciencenet.org.uk/database/Physics/Galaxies/p00747b.html
http://www.damtp.cam.ac.uk/user/gr/public/gal_lss.html

4. 2. MOSHEN OSALLISTUMINEN TÄRKEÄÄ - MINKKINENKIN HYVÄ: PALJASTAA KIRKON LINJAN - KATSO SÄÄTÄ TÄÄLTÄ - FORMULA ONE LINKKI - APACHE WARS

ZEWIN TARKENNUS. Yhteensä 544 israelilaista on murhattu vuonna 1993 tehdyn Oslon sopimuksen jälkeen.
Tämä, että joka 60. tunti tai toisten lähteiden mukaan, joka 50. tunti tapetaan israelilainen on nyt tämän arabien kutsuman "El Aksa intifadan" tai kuten juutalaiset kutsuvat: "Oslon sodan" aikana (alkaen viime syksystä) tapetut.
Moshe Zew.
PYYDÄN AVUSTAMAAN ZEWIÄ: Pyydän, että joku itseäni varakkaampi tukisi Moshea suoraan Israeliin, että varansa riittäisivät säilyttämään puhelinlinjansa avoinna tänne. Harri Veijonen.

PALAUTE ANTIKRISTUKSEN TULOON. "Nyt olen vakuuttunut Antikristuksen henkilöllisyydestä! Hän on nousemassa valtaan Israelissa ja hänen nimensä on Ariel Sharon! Hän on nimittäin saanut Jeesusten vihollisten, fariseusten ja kirjanoppineiden seuraajien, ääriuskonnollisten juutalaisryhmien tuen pääministeriehdokkuudelleen. Kyseiset ryhmät puhuvat avoimesti palestiinalaisten karkottamisesta ja laajojen ilmapommitusten aloittamisesta kaikkialla Lähi-Idässä! Helvetti tulee maan päälle, jos antikristus Sharon päästetään irti!" Veijo Minkkinen. Kommentti: Todellakin Antikristus on tulossa ja Sharon hyvinkin "ärsyttää häntä" tulemaan kuten ärsytti Minkkistäkin! Ihmettelen, ettei kirkko salli linkkejä tänne nähdäkseen kulkea päinvastaiseen suuntaan kuin Veijosen johdolla. Mutta Veijo Minkkinen täällä saa muistuttaa kirkon suunnasta. Kiitos! HV.

LUKIJALTA: PAKKASTA RIITTÄÄ! Vilkaisepa tänne niin tiedät miten ulkona tarkenee. http://finnish.wunderground.com/global/stations/02958.html

PALAUTE MCDONALDSISTA: Saan MacDonalds-kritiikkiä valmiiksi. Minulla on siitä firmasta paljon sanottavaa toisillekin Jeesuksen seuraajille. Eipä ollut hirveän suuri uutinen, että juuri se juutalaisiakin vainoaa. Sisar.

TULLEITA FORMULA JA VALENTINE MAINOKSIA
TO H. VEIJONEN. Dear Formula One Fan!
The Hungarian Formula One Grand Prix (this year 19th of August) is every year the "finnish home race" with more than 20.000 finnish visitors. That's why we offer this year also a finnish version of the official homepage. Please have a look at the address above.
***********************************************************************
FINISH VERSION OF THE HOMEPAGE now online!
Visit us at: http://www.hungaroinfo.com/formel1/fi
***********************************************************************
Thank you! Mainospostia, mutta linkit hyvinkin kiinnostavat. Kiitos!

FROM LYCOS: Dear subscriber, Every year on Valentine's Day, I send myself a nice card and a box of chocolates. http://client.lycos.com/r.asp?CB&bs1yz6onpuj7g980455351
I could use an extra $2,500 any day of the year. But around Valentine's Day, that kind of cash is even sweeter. That's why I entered the Lycos Valentine's Day Giveaway...

THIS DAY IN HISTORY. Feb 4. 1861: The Apache Wars Began.
The period known as the "Apache Wars" began when Army Lt. George Bascom arrested Chiricahua Apache leader Cochise in Apache Pass, Arizona. Cochise had been accused of raiding a ranch, charges he denied. Cochise escaped and declared war. The wars lasted 25 years under the leadership of Cochise, and later, Geronimo.
1899: Start of Philippine-American War. Link

3. 2. SUURIMMAT LUONNONKATASTROFIT NYT - BARAK SOITTI PUTINILLE - VILLE KANTEE FROM FINLAND - HUSSEIN´S SON - ISLAMIC - FIRST PAPER MONEY - LEPOPÄIVÄ TÄÄLLÄKIN

Mitenkähän skeptikot kiertävät sitä tosiasiaa, että nyt vuoden sisällä on tapahtunut eniten ja suurimpia luonnonkatastrofeja, jotka Kristus mainitsi paluunsa ennusmerkkinä? Intiassa tapahtuneessa maanjäristyksessä ei edes tiedetä miten paljon siinä menehtyneitä löytyy. Arviodaan jopa 100.000 kuolleen, vaikka varmoja ollaan luvusta yli 20.000. - Christian Agencies Respond To India Earthquake Full Story: http://www.mcjonline.com/news/01a/20010202c.shtml
Sponsored by - Encouraging Words Bookstore -- http://www.ewbooks.com. 10-70% discount on Bibles, books, CD's, software, and videos.

BARAK ETSI TÄNÄÄNKIN ANTIKRISTUSTA VENÄJÄLTÄ. Kai minun väitetään etsivän antikristusta Venäjältä, vaikka vain olen ennaltatiennyt, että Shimon Peresläiset sitä tulevat etsimään ja vielä perestroikan saarnamiehensä löytävätkin. Ehud Barak soitti tänään Venäjän Putinille:
Israel's Barak Phones Russia's Putin. Saturday, February 03, 2001.

FINLAND ON WORLD TODAY. Finland's Ville Kantee won his first ski jumping World Cup event of the season Saturday, spoiling a 150.5-meter leap by Poland's Adam Malysz. - Lappeenranta-Imatran eli tulevan Karelian keskeltä, Joutsenosta lähtöisin oleva Ville Kantee piti tänään yllä Suomen mainetta maailmalla voittamalla mäkikisan.

Iraq plots anti-Israel alliance SADDAM HUSSEIN'S youngest son, Qusay, visited Syria earlier this month to discuss military co-operation in the event of a war with Israel, intelligence officers in Tel Aviv have warned.
The Syrian army is also said to have redeployed anti-missile batteries, despite a message of peace conveyed to Damascus on Israel's behalf by Martin Indyk, the American ambassador to Israel. (ZION)

The Real Islamic Movement
The Arabs want nothing short of World domination. They want to eliminate all religions except their own The civil war between Christians and Muslim in the Sudan, The war between Christian Ethiopia and Muslim Eritrea, The war in Kosovo between the Christian Serbs and Muslim Albanians, The war in Chechnya and Daghestan, and insurrection against the pro- Russian regimes in Tajikistan and Uzbekistan, The ongoing conflict with Iraq, The war between India and Pakistan over Kashmir, Subversion by Uighur Muslim nationalists in Western China, The struggle between the Muslims and the Christian regime in the Philippines for control of Mindanao (Moro), The war between Indonesian Muslims and Christians in East Timor, The Israeli-Arab conflict-a significant element in the conflict between Islamic and Western cultures, which has over the past decade adopted the guise of a Jewish-Muslim conflict. For more info go to: http://www.ict.org.il/.

NETDETECTIVE mittari on huonontanut palvelujaan ja poistettu tältä sivulta.

FIRST PAPER MONEY IN USA. THIS DAY IN HISTORY: Jan 3 1690: First Paper Money Printed in America was Issued.
Great money pages, from San Francisco's Federal Reserve Bank:
http://www.frbsf.org/frbsf/pubs/annualrpt/history.html

LEPOPÄIVÄ TÄÄLLÄKIN. Lauantai on Jumalan luoma lepopäivä. Vaikka Veijosen näpyttelyjä tänne ei pidettäisikään työnään vaan huvina ärsyttää fiksuja kansalaisia, päivän uutiset kirjattiin nyt vasta viikon ensimmäisenä työpäivänä, sunnuntaina.

2. 2. SANA VIIKONVAIHTEEKSI: OMANTUNNON VAPAUDESTA

Valtapuolueen ja hallitsevan uskontopuolueen edustajat tulivat Jeesuksen luo kysymään, onko luvallista antaa keisarille veroraha vai ei. Verorahassa, joka Jeesukselle näytettiin, oli keisarin kuva, ja Jeesus sanoi:
Antakaa siis keisarille, mikä keisarin on, ja Jumalalle, mikä Jumalan on. (Matt. 22:21)
Tässä lyhyessä lauseessa on asetettu selvät rajat ihmisen ja yhteiskunnan välille. Ihminen kuuluu Jumalalle, ja raha sille, joka sen on keksinytkin. Kysymys on omantunnon vapaudesta tai sen puutteesta. Sitä on niin monen sorttista keisaria, jotka konstilla tai toisella pyrkivät orjuuttamaan ihmistä, Jumalan kuvaksi luotua. Verotus on vain yksi monista orjuutuksen välineistä. Jokainen, joka alistaa ihmistä, yrittää varastaa Jumalalta.
Fariseukset ja herodilaiset, uskonnon ja valtapuolueen edustajat ymmärsivät heti, mitä heille oli sanottu ja menivät tiehensä miettimään uusia metkuja. Harmi juttu, sillä olisin mielenkiinnolla kuunnellut, mitä muuta Jeesus asiasta vielä sanoisi. Mutta kiusanhenget eivät kestäneet kuunnella Jeesuksen sanoja, ja niin mekin jäimme paitsi sitä herkullista keskustelua omantunnonvapaudesta, joka olisi syntynyt, jos kysyjinä olisivat olleet jotkut muut kuin pinttyneet konnat.
Farisealaiset ja herodilaiset palasivat Jeesuksen kimppuun tunnetuin tuloksin. Tämän jälkeen Jeesuksen seuraajia vainottiin lähes kolmesataa vuotta. Omantunnonvapautta ei uskoville annettu, mutta he ottivat sen itse, vainojen uhallakin. Kun kristittyjen asia näytti voittavan Rooman, julistivat Konstantinus ja Licinius julistivat maahan uskonnonvapauden. Asiaa koskeva Milanon edikti annettiin vuonna 313.
Roomalaisten antama uskonnonvapauden julistus oli vain syötti. Jo vuonna 325 Nikean kirkolliskokouksessa uskonnonvapauden periaatteista luovuttiin ja kristittyjen vaino alkoi uudella nimellä. Konstantinus oli osoittautunut loistavaksi strategiksi. Hän oli saanut koukkuunsa vain kristillisen maailman pohjasakan, mutta sen avulla hän tuhosi koko kukoistavan kristikunnan. Rooman hallitsijoiden Milanon ediktissä julistamasta omantunnonvapaudesta ei tämän jälkeen puhuttu enää mitään yli tuhanteen vuoteen.
Omantunnonvapauden tilalle tuli pakkovalta, petettyjen joukkojen uskonto ja kerettiläisroviot. Pakkovallasta huolimatta Euroopassa on ollut ihmisiä, jotka ovat toteuttaneet käskyä: "Keisarille se mikä keisarin on, ja Jumalalle se, mikä Jumalan on". Omantunnonvapaus on keisari Jeesuksen julistama, eikä sitä tarvitse keneltäkään pyytää. Sitä on vain toteutettava. Fariseuksilla tai valtapuolueilla ei ole mitään oikeutta minun tai sinun omaantuntoosi.
Jumala on Pyhä. Hän on Totuus, Rakkaus ja Elämä. Ihminen, joka joskus puhuu totta ja joskus valhetta, ei ole ymmärtänyt tätä jumalallista ahdasmielisyyttä. Jumala on aina Totuus, aina Rakkaus ja aina Elämä. Epäpyhälle ihmiselle Totuus, Rakkaus ja Elämä näyttää kahleelta. Rakkauden hän ymmärtää huoruudeksi ja Elämän mässäilyksi. Jumala haluaa eheyttää ihmisen, vapauttaa hänet siitä sisäisestä ristiriidasta, joka totuuden ja valheen, elämän ja kuoleman, rakkauden ja huoruuden välillä vallitsee.
Ihminen kuuluu Luojalleen. Ihmisen omistaja, Luoja, vaatii ihmiseltä omien periaatteittensa, Rakkauden, Totuuden ja Elämän kunnioittamista ja noudattamista. Ihminen myös vastaa Luojalleen näiden periaatteiden noudattamisesta aina ja kaikissa tapauksissa. Ihminen ei voi koskaan vedota siihen, että minua käskettiin tekemään tuo tai toinen hirmutyö. Ihmisellä ei ole lupa olla ihmisen orja, sillä hän kuuluu Jumalalle.
Jumalan ihminen on itsenäinen, mutta myös henkilökohtaisessa vastuussa teoistaan Jumalalle. Paha ihminen ei halua ottaa vastuuta teoistaan. Jos ihminen vihaa Totuutta, Rakkautta ja Elämää, niin hän mieluummin valehtelee, huoraa ja tappaa, kuin tekee Jumalan tahdon. Uskovalle ihmiselle vastuu ei ole ongelma. Hän tekee mielellään Jumalan tahdon.
Euroopan historia, se josta Eurooppa vaikenee, on rikasta. Euroopassa itsenäisyytensä säilyttäneitä on kutsuttu bogomileiksi, kataareiksi, albigensseiksi, valdolaisiksi, lollardeiksi, anabaptisteiksi, mennoniitoiksi, byrsyllyyseiksi, strigolnikeiksi, molokaaneiksi ja monilla muilla nimillä, mutta Jumala on auttanut kaikkia ystäviään. Ne, joilta on puuttunut Pyhä Henki, "Jumalan sisällinen tunto", eivät ole kestäneet inkvisition tai salaisen poliisin edessä.
Fariseukset ja herodilaiset, uskonto ja puolueet, kirkko ja valtio, ovat aina vaatineet enemmän kuin pelkän verorahan saamista. Vihollinen pyrkii manipuloimaan ihmisen omaatuntoa, Totuuden sijaan vihollinen tarjoaa valhetta, Rakkauden sijaan huoruutta ja Elämän sijaan sikiölähdetystä, atomipommia ja ajanvietettä kuolemaa odotellessa.
Jumalan kansalla ei ole velvollisuutta vaati valtiota tai kirkkoa noudattamaan Jumalan periaatteita. Mutta Jumalan kansalla ei ole myöskään velvollisuutta alistua vihollisen orjaksi. Omantunnonvapaus ei ole armopala, jota me anelisimme jumalattomien ihmisten kädestä. Meitä ei myöskään petetä ihmisoikeuksien julistuksilla tai muulla sellaisella, koska me tiedämme, että ihminen ilman Jumalaa on peto, joka ei pysty toteuttamaan hyviäkään periaatteitaan ilman Jumalaa. Jumalan kansa suuntaa sanansa yksityisille ihmisille, että nämä pääsisivät vapaaksi vihollisen orjuudesta: voittaisivat omat viettinsä ja pystyisivät torjumaan ulkopuolisen painostuksen, noudattaakseen Jumalan lasten kirkkauden vapautta.
Milanon ediktin antamisesta ehti kulua yli tuhat vuotta, ennen kuin kysymys omantunnon vapaudesta uudestaan tuli esiin. Renessanssiajan humanistit ryhtyivät kyselemään, miksi me aina poltamme roviolla näitä kerettiläisiä. Mutta humanistien pohdiskeluilla ei ollut vaikutusta kirkkoon tai valtioon. Omantunnon vapautta julistivat vain uskovat, jotka eivät ole alistuneet matelemaan kirkon ja valtion epäpyhän liiton edessä. Muut pitivät vapauden hintaa liian kalliina.
Ensimmäinen konkreettinen julistus omantunnonvapaudesta Euroopassa annettiin Unkarilaisessa Transilvaniassa vuonna 1556 kalvinistien ja kastajien johtaessa maan asioita. Transilvanian uskonnonvapaus ei kuitenkaan jäänyt pitkäaikaiseksi, sillä jo parikymmentä vuotta myöhemmin sitä ei enää sovellettu kastajiin. Yleiseksi käytännöksi Euroopassa tuli, että kastajat tapetaan, koska kastajia ei saatu luopumaan omastatunnostaan. Eurooppalaiset eivät voineet sietää sitä, että ihminen ajattelee omilla aivoillaan ja tekee sitä, mikä on hyvä ja oikein.
Ne vähät Euroopan uskovat, jotka olivat säilyneet elossa, pakenivat Amerikkoihin ja julistivat siellä uskonnonvapauden periaatetta. Rhode Islandin siirtokunnan perustajan, eurooppalaisittain kerettiläisen Rodger Williamsin siirtokunnan perustuslakiin kirjaama uskonnonvapaus ja Pennsylvanian kveekareiden harjoittama uskonnonvapauden periaate siirtyivät sellaisenaan Amerikan Yhdysvaltojen perustuslakiin. Uskonnonvapaus on vain siellä, missä "annetaan Jumalalle se, mikä Jumalalle kuuluu". Eurooppa piti hussilaisia, anabaptisteja, baptisteja, duhobooreja, molokaaneja, hlystejä, herrnhutilaisia, metodisteja, seekereitä, valdolaisia, hutteriitteja, mennoniittoja, kveekareita, unitaareja, stundisteja ja yleensä kaikkia Jeesuksen seuraajia pahoina ihmisinä. Nämä pahat lahkolaiset muuttivat hyvästä kirkollisesta Euroopasta Amerikkoihin ja lisääntyivät, jopa keksivät uusia lahkoja: helluntailiikkeen ja muita. Tätä suvaitsevaisuutta Eurooppa ei ole koskaan antanut anteeksi Amerikan Yhdysvalloille.
Suomi on Euroopan amerikkalaisin maa. Uskovia ei ole poltettu roviolla koskaan, ja uskon takia saatu pisin vankilatuomiokin on vain 29 vuoden pituinen. Suomen ja Amerikan Yhdysvaltojen välillä on kuitenkin huomattava ero: Amerikoissa uskovat (eurooppalaisittain "kerettiläiset") julistivat uskonnonvapauden mahtikäskyllä tilanteessa, jossa he olivat vapaat menettelemään miten halusivat. Vapauteen ja vapaaseen valintaan perustuva omantunnonvapaus on ainut omantunnonvapaus. Meillä yhteiskuntarauha on turvattu uskovien ja jumalattomien välisellä kompromissilla, eikä sitä voida pitää omantunnonvapautena. Konsensus on saavutettu siten, että uskovat luopuivat uskovien kasteesta (henkilökohtaisen uskon tunnustamisen jälkeen aikuisena suoritettu upotuskaste) ja jumalattomat olivat olevinaan uskovia. Molemmat sopimusosapuolet noudattivat kohteliaita tapoja, tekivät töitä ja olivat osapuilleen rehellisiä. Mutta pakkokonsensuskirkosta lähdettiin jatkoille jo omin päin. Uskovat menivät omiin seuroihinsa: lestadiolaisiin, körttiläisiin, rukoilevaisiin pietistiseuroihin, vapaakirkkoihin ja niin edelleen.
Kirkko luopui konsensuksesta uskovien kanssa asteittain. Vuonna 1992 tehty raamatunkäännös on se, mitä profeetta Helena Konttinen (1870-1916) ennusti: Raamattu otetaan kansalta pois niin ovelasti, ettei kansa tiedä, ettei heillä enää ole Raamattua. Arkkipiispa Jan Vikströmin puheet olivat lähinnä pornolehtien tarinoita. Ajojahti Nokian herätystä vastaan on ajanut uskovat ulos kirkosta. Valtiolla ja uskovilla ei konsensusta ole ollutkaan, sillä uskovilla ei ole maanpäällistä yhteystoimistoa, jonka kanssa voisi tehdä sopimuksia.
Toisen maailmansodan jälkeen ihmisiä on petetty puhumalla "länsimaista", vaikka mitään länsimaata ei missään ole. Eurooppa on Eurooppa ja Amerikka on Amerikka. Asuin seitsemän vuotta Venäjällä ja pääsin läheltä seuraamaan amerikkalaisten pakolaispolitiikkaa. Monesti kodissani Moskovassa oli vieraita, jotka kävivät amerikkalaisten tentattavana, kun nämä selvittivät onko hakija ollut vainottu kunniallisen elämän tai jonkun muun syyn takia. Koko ajan vainottuja Jeesuksen seuraajia muutti Venäjältä, Valkovenäjältä ja Ukrainasta Amerikan Yhdysvaltoihin.
Myös Eurooppa ottaa vastaan pakolaisia, mutta aivan erilaisia ihmisiä. Poikani työtoveri kertoi, että ennen pakolaiseksi tuloaan hän valmisti pommeja autotallissaan. Pommitehtailun tuloksena Persian shaahi tosin kaatui, mutta valtaan eivät päässeetkään sosialistit, niin kuin tarkoitus oli ollut ja kaveri joutui pakenemaan ystäviensä luo.
Suomen Tasavallan presidentti Tarja Halonen esitti uudenvuodenpuheessaan vuonna 2001 huolestuneisuutensa suvaitsemattomuuden lisääntymisestä Suomessa. Mutta mistä suvaitsemattomuudesta olikaan kysymys?
Olimme tekemässä asfalttitöitä maaseudulla. Muutamat koneaseman miehistä olivat hankkineet tilapäismajoituksen maatalon yläkerrasta. Illalla oli vähän ryypiskelty, ja kukin nukahti omia aikojaan. Kunnes sitten aamupuolella yötä kämpän toisesta päästä kuului karmea huuto: "Tästä tempusta minä tapan sinut!" ja samassa kaksi miestä lähti juoksemaan alas portaita, toinen karkuun, ja toinen, se suvaitsematon, sen tempuntekijän perässä.
Eurooppalainen valtiollinen, kirkollinen ja puolueellinen suvaitsemattomuus kohdistuu kaikkeen kauniiseen. Suomen valtion ylläpitämät tiedotusvälineet tarttuvat mihin tahansa oljenkorteen pilkatakseen sitä, mikä on Jumalasta. Muutama tunti sitten (30.01.2001) yleisradion uutisenlukija kertoi jostakin näyttelystä, joka oli saanut aikaan kohua maailmalla. Kysymys ei kuitenkaan ole siitä, kuka paskaa vääntää. Kaikkihan sitä tekevät. Kysymys on siitä kuka sen paskan käy etsimässä ja ryhtyy sitä levittämään.
Minua ei muuten kiinnostaisi se, kuka on Suomen johtava paskanheittäjä, jollei kysymyksessä olisi valtion omistama laitos. Kansalainen, jonka kasvoille paska on heitetty, ei voi olla ajattelematta muuta kuin niitä henkilöitä, jotka valtion johdossa ovat: Tarja Halonen, Paavo Lipponen, Sauli Niinistö ja niin edelleen. Se hauras konsensus, jota parisataa vuotta on harjoitettu, on tullut tiensä päähän. Jos te haluatte pilkata Jumalaa, älkää laskeko minua joukkoonne.
Konseksuksen päättyminen on tervetullut ilmiö, jos uskovat käyttävät sen oikein. Jumalan tarkoitus on kasvattaa itsenäisiä ihmisiä, jotka eivät kumartele kahtaalle. Apostolien oppi on: "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä", (kts. Apt 5:29). Se on omantunnonvapauden perusjulistus.
Herran Jeesuksen Kristuksen armo, Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen osallisuus olkoon kaikkien pyhien kanssa.
Osmo Pöysti

Dr. Shmuel Gillis, murdered by Arab terrorists last night a few miles outside of Hebron, was buried early this afternoon in the Kfar Etzion cemetery. - See pictures from the funeral: http://www.hebron.org.il/pics/drgillis.htm

1. 2. RUKOILE RAUHAA JERUSALEMILLE - PRAY FOR THE PEACE OF JERUSALEM - EIKÖ ESTONIAA HUONOMPAA? - SODAN LEHTIEN LEHMAN - 5000.000 FREE PICTURES - ALSO VEIJONE´S

Seurakunnan otsikko "rukoile rauhaa Jerusalemille" tarkoittaa aivan toista kuin vastaava kirkon ja valtioiden ilmaus. Pimeä maailma kirkkoineen väittää, että rauha Jerusalemille tulee sillä mitä nyt tehdään, valerauha PLO:n johdolla. Tosiasiassa se on heidän maailmanloppunsa ja meidän uuden maailman alku. Aikakausi vaihtuu Jerusalemista sovittaessa. Seurakunta lähtee silloin, ja sen rauhan mitä rukoilemme Jerusalemille tuo mukanaan Messiaan näkyvä paluu hallitsemaan Jerusalemista koko maailmaa. Harri Veijonen. PS. Community.webshots.comissa myös Israel kuvia.

Keijo Lindeman on toimittanut J. Shulamilta Sanaa englanniksi. On huomattava lopussa mainittu internetosoite:
As always, "Pray for the peace of Jerusalem."
In Messiah's service, Joseph Shulam, Director Miriam Berg, Assistant to the Director Netivyah Bible Instruction Ministry
We hope to send out these prayer requests weekly. If you would prefer not to receive them please reply to this e-mail and type the word "remove" in the subject line.
Please note our new e-mail addresses: Joseph Shulam Miriam Berg For general correspondence: Our web site remains the same: www.Netivyah.org

EIKÖ ESTONIAA HUONOMPAA? Skeptikkojohtaja Otto J. Mäkelä jatkaa ennustavien tekstieni tutkimusta. Eipä tästä maasta löydykään mitään vastaavaa, jota edes kannattaisi tutkia. Vaikka Mäkelän ennakko-oletus ja suhtautumistapa on se, ettei mitään yliluonnollista asiaan liity ja pilkataan vaan joukolla, tiedetään, että Jumalan Sanan pilkkaaminen osuu lopulta omaan nilkkaan. Mäkelä taitaa tarkoituksella vältellä tutkimasta Jumalan Sanaan perustuvia selityksiäni: profetiasarjat tuleva juutalaisvaltio ja viimeinen petovaltio ja niiden profetiasarjojen kohtaaminen Jerusalemia koskevassa valerauhassa ylösoton takuuna. Mutta siitä huolimatta hän ei näytä löytäneen sivuiltani huonompaa omaakaan ajatustani kuin mikä koskee Titanicia ja Estoniaa.
Titanichan on edelleen mielestäni Matteus 24:n kertoman sukupolven alkamista ennakoiva merkki ja Estonia sen sukupolven loppumista ennakoiva merkki.
Titanic upposi 15. 4. 1912. Estonia 28. 9. 1994. Väliin jäävä aika näyttää olevan 82 vuotta 5,5 kk. Alussa tärkein kai Jerusalemin vapautus noin 9. 12. 1917. Voimme huoletta verrata tapahtumia alkaen Jerusalemin vapautuksesta 1917 ja nyt noin 83 vuotta myöhemmin. Yhtymäkohtia löytyy ja ennaltatiedettyjä tapahtumia juuri siten kuin Jumalan profetia ilmoittaa ja koko katoamaan ehtimättömän sukupolven ajalta! Harri Veijonen.

SODAN LEHTIEN LEHMAN täytyy olla New York governor, Herbert H. Lehman. His biography. Elämäkertaansa linkki.

5000. 000 FREE PICTURES - SEND MY PICTURES AS A GREETING CARDS TO YOUR FRIENDS!

SLIDE SHOW IN COMMUNITY.WEBSHOTS.COM
FREE PICTURES. 5 miljoonaa kuvaa vapaaseen käyttöön löytyy community.webshots.com:ista. Sinne on nyt lisätty mm. seuraavia:
Harri Veijonen: Saima Canal - My old postcards Neljä skannaamaani vanhaa postikorttiani yksissä kehyksissä.
Harri Veijonen: Hawks over Huhtiniemi in Lappeenranta Huhtiniemen hyppyrimäki purettiin juuri sortumavaaran vuoksi. Minullahan oli siitä pieni kuva kera kaupungin 350-vuotisjuhlilla käyneiden Hawk-hävittäjien.
Love-piirrokseni sotilasmuistoja päiväkirjassani yli 25 vuoden takaa.
TODAY 9 PICTURES in album VEIJONE: Finland: Lappeenranta. Add veijone to Your Favorite Users there! - Ilmeisesti noita kuviani riennetään katsomaan suuremmalla joukolla kuin vistoryhmiin. Pääseehän siinä samalla vilkuilemaan 5 miljoonaa muuta kuvaa. Tosin communityynkin pitää rekisteröityä, mutta jäsenet eivät tule Veijosen tietoon. SEE MY SLIDE SHOW OR SEND MY SAIMA CANAL OR LOVE OR GO TO V.! PICTURES AS A GREETING CARDS TO YOUR FRIENDS! Yours, go.to/veijonen


31. 1. MIKAEL AGRICOLASTA H. O. VEIJOSEEN. Mikael Agricola oli arvostamani henkilö. Hänen kuvansa työpöytänsä ja kirjoitusten ääressä oli Kris-Antikva liikkeeni tunnuksena monisteissani 15 vuotta sitten. Viime viikolla kirpputori Kansantorilla oli vanhoja Suomen merkkihenkilöiden kuvatauluja. Ostin niistä vain yhden: MIKAEL AGRICOLAn kuvan.
Toisaalta hankin kirjastooni jälleen kirjan E. W. Pakkala: Iankaikkinen elämä. Arkkipiispojen historiasta on julkaistu sellainen opus kuin Mikael Agricolasta E. W. Pakkalaan : Suomen kirkon paimenien elämäkerrasto.
En osaa arvostaa juuri ensimmäistäkään arkkipiispaa Mikael Agricolan jälkeen. Kysymys lienee vähän samasta asiasta kuin Pietari seurakunnan kalliona, jonka päälle rakensimme toisin kuin kirkko väittää rakentaneensa pitäen Pietaria ensimmäisenä paavina. Kaukana siitä hän oli! Suomessakin lähdettiin kahteen eri suuntaan hengellisellä rintamalla Mikael Agricolan jälkeen.
Tallennan tähän kappaleen arkkipiispa Jukka Paarman puhetta:
"Jotta osaisin esittää tämän ajatukseni, meidän pitäisi olla nyt Agricolan omassa kirkossa, siinä jonka holvien alla hän johdatti Turun katedraalikoulun rehtorina koulupoikiaan opin ja sivistyksen alkeisiin, johti heidän harjoituksiaan jumalanpalveluselämän ymmärtämiseen ja toimittamiseen, ja jossa kirkossa hän hiippakunnan piispana johti maamme kirkollista elämää vajaan kolmen viimeisen elinvuotensa ajan. Siis Turun tuomiokirkossa. Sen kuvat puhuvat."
Tässä vaiheessa en kommentoi kuin toistan huvittuneena lauseen: "Turun tuomiokirkon kuvat puhuvat". Agricola teki parhaansa, että tälle kansalle saatiin lukutaito ja Jumalan Sana. Veivät sinulta Biblian, kirjoitin julkisesti kirkon uudesta pipliasta. Ja totuuden lukemistakin kirkko vastustaa onhan meillä todistuksena, että kirkon lehdet sensuroivat ilmoituksiammekin. Mikael Agricolasta Harri Veijoseen olisi varmasti hieno opus, jos sen voisi tehdä. Kirkko kuitenkin aina sensuroi ja vainosi oikeaan suuntaan kulkijoita ja salli tuoda julki ainoastaan omat valheensa. ST/hv.

SYYSTALVI 2000, UUTISET JATKUVAT ind01.htm
Kävijämäärät CLICK HERE TO VISIT THE WORLD 1000!