Please tell us your secret news and links!

S e u r a k u n t a l a i n e n

Seurakunnan Tiedotuskeskuksen valtakunnallinen uutislehti Katso myös hakemistosivu! Toimituskunta: Harri Veijonen, vastaava päätoimittaja. Toimittajat: Ruusmari, Anne, kolmas nainen, Antero Hiltunen, Keijo Lindeman ja Osmo Pöysti. Lisäksi vakituisia avustajia ja satunnaisiakin lisääkin otetaan. Tarjotkaa uutistekstejä myös eri puolilta Suomea. Kiitos!

Päivitetty 31. 1. 2001


NEW: REVELATION AND HAL LINDSEY NEW: Movie: PLOSKIDS. Groups: Seurakunnan vapaa kanava, for everyone and Harri Veijonen Group, Tervetuloa tähänkin! in English: Middleeast.htm and Maranatha, rapture and Palestina.txt! "Peace and safety" Then sudden destruction will come upon them like the birthpangs of a pregnant women, 1 Thess 5:3. But we for the obtaining of salvation throught our Lord Jesus Christ, 1 Thess 5:9. We will be caught up along in the clouds to meet the Lord in the air, 1 Thess 4:17. Suomeksi: Jerusalemista sovittaessa Jeesus pelastaa seuraajansa yläilmoihin! Varaosoite uutisille: http://personal.inet.fi/koti/lauri/ind98c.htm Tallenna vanhemmatkin uutiset: SYYSTALVI 2000 SYKSY 2000 KESÄ 2000 KEVÄT 2000 TALVI 2000 SYKSY 1999 KESÄ 1999 TALVI JA KEVÄT 1999 SYKSY 1998 KESÄ 1998 KEVÄT 1998 TALVI 1998 Jeesus tulee ja pelastaa seurakunnan Palestiinan syntymisen jälkeen. Olitko sittenkään mukana! Viimeisimmät uutiset usein tekovaiheessa. Aloita näiden sivujen opiskelu jostain helpommasta esim. Sanakirja Veijonen.zip here: veijonen.zip Veijosen tärkeimmät sivut yhdessä paketissa. (8. 1. 2001)


Millennium Weekend news - STT uutiset tunnin välein. - MTV3 uutiset - YLE uutiset - Savolan uutiset - More news

LUKIJAIN UUDENVUODEN TERVEHDYKSIÄ: Happy New year-picture Viikon kuvia:


Toivottua piristettä? "Antikristus Tampereen yllä." Sivulla Tampere näyttää juuri siltä kuin tällä hetkellä. Antikristuksen saamiseksi pitää omistaa RealPlayer ja painaa sanaa "Open!" Elokuva jää viimeiseksi muistutukseksi siirtää vihaan jääneet tamperelaiset syrjäseuduille.


KUUKAUDEN ELOKUVA: Arafat ja lapset eli ploskids.asf31. 1. MIKAEL AGRICOLASTA H. O. VEIJOSEEN. Mikael Agricola oli arvostamani henkilö. Hänen kuvansa työpöytänsä ja kirjoitusten ääressä oli Kris-Antikva liikkeeni tunnuksena monisteissani 15 vuotta sitten. Viime viikolla kirpputori Kansantorilla oli vanhoja Suomen merkkihenkilöiden kuvatauluja. Ostin niistä vain yhden: MIKAEL AGRICOLAn kuvan.
Toisaalta hankin kirjastooni jälleen kirjan E. W. Pakkala: Iankaikkinen elämä. Arkkipiispojen historiasta on julkaistu sellainen opus kuin Mikael Agricolasta E. W. Pakkalaan : Suomen kirkon paimenien elämäkerrasto.
En osaa arvostaa juuri ensimmäistäkään arkkipiispaa Mikael Agricolan jälkeen. Kysymys lienee vähän samasta asiasta kuin Pietari seurakunnan kalliona, jonka päälle rakensimme toisin kuin kirkko väittää rakentaneensa pitäen Pietaria ensimmäisenä paavina. Kaukana siitä hän oli! Suomessakin lähdettiin kahteen eri suuntaan hengellisellä rintamalla Mikael Agricolan jälkeen.
Tallennan tähän kappaleen arkkipiispa Jukka Paarman puhetta:
"Jotta osaisin esittää tämän ajatukseni, meidän pitäisi olla nyt Agricolan omassa kirkossa, siinä jonka holvien alla hän johdatti Turun katedraalikoulun rehtorina koulupoikiaan opin ja sivistyksen alkeisiin, johti heidän harjoituksiaan jumalanpalveluselämän ymmärtämiseen ja toimittamiseen, ja jossa kirkossa hän hiippakunnan piispana johti maamme kirkollista elämää vajaan kolmen viimeisen elinvuotensa ajan. Siis Turun tuomiokirkossa. Sen kuvat puhuvat."
Tässä vaiheessa en kommentoi kuin toistan huvittuneena lauseen: "Turun tuomiokirkon kuvat puhuvat". Agricola teki parhaansa, että tälle kansalle saatiin lukutaito ja Jumalan Sana. Veivät sinulta Biblian, kirjoitin julkisesti kirkon uudesta pipliasta. Ja totuuden lukemistakin kirkko vastustaa onhan meillä todistuksena, että kirkon lehdet sensuroivat ilmoituksiammekin. Mikael Agricolasta Harri Veijoseen olisi varmasti hieno opus, jos sen voisi tehdä. Kirkko kuitenkin aina sensuroi ja vainosi oikeaan suuntaan kulkijoita ja salli tuoda julki ainoastaan omat valheensa. ST/hv.

MCDONALDS PUOLUSTAUTUU SYYTÖKSIIN PLO:N TERRORISMIN TUKEMISESTA:
Syytetylle pitää antaa puheenvuoro.
Tässä Mc Donald's kertoo:
McDonald's Responds to Internet Rumor
http://www.mcdonalds.com/corporate/info/internetrumor/index.html MZ.
Lyhytnäköisyydessämme voisimme McAKU:n lisäksi boikotoida esim. Fordeja, koska Henry Ford III on tunnettu antisemitisti. Samoin Fiatit voisimme jättää ostamatta koska Libyan johtaja, Mr. Gadafi omistaa 40 % italialaisesta Fiat (Fabrica Italiano Automobilo Torino) yhtiöstä... . MZ. Kommentti: Onhan se kiva, ettei Moshe jättänyt toimitusta. Kiitos! HV.

SODAN LEHDET. Sodan lehdet osa 3 sisältää lehdet: Ilkka 13. 12. 1939, Karjala 14. 12. 1939 ja Ilta-Sanomat 16. 12. 1939. Tutkimukseni aiheeksi valitsin Karjalassa olleen uutisen, mikä kuuluu näin:
"Suomen päivää" vietetään New Yorkin valtiossa ensi sunnuntaina.
Albany, New Yorkin valtio, 13. 12. (STT)
Kuvernööri Lehman piti tiistaina puheen, jossa hän valitti "röyhkeää ja anteeksiantamatonta tunkeutumista Suomeen", sekä ilmoitti, että New Yorkin valtiossa vietetään jouluk. 17 pnä "Suomen päivää". Hän kehotti kaikkia kansalaisia rukoilemaan jumalallista suojelua Suomen sotilaille sekä lahjoittamaan niin paljon kuin he suinkin voivat keräykseen Suomen hyväksi.

TOTUUS PALESTIINASTA. PALESTIINAA ei koskaan ole ollut omana maana. Aluetta ovat hallinneet Rooma, islamilaiset ja kristityt ristiretkeläiset, ottomaanit ja britit ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Britit palauttivat ainakin osan alueesta juutalaisille kansalliseksi kotimaaksi. Ei ole mitään Palestiinan omaa kieltä. Ei omaa kulttuuria. Koskaan ei ole ollut maata nimeltä Palestiina, jota palestiinalaiset olisivat hallinneet. Palestiinalaiset ovat arabeja Jordaniasta, Syyriasta, Libanonista, Irakista, jne.
Näin kirjoittaa Joseph Farrah, USA:ssa asuva syntyperäinen arabi, joka toimittaa äskettäin mainittua internetlehteä "WorldNetDaily". Totuus oli mainittu myös Ristin Voiton takasivulla 3. 1. 2001. ST/hv.

TOTUUS PALESTIINALAISISTA. Moshe Zew muistutti, että PLO:n arabit ovat vuodesta 1993 lähtien tappaneet Israelin juutalaisen joka 60. tunti. Eräs toinen internetin uutisryhmissä väittää, että joka 50. tunti. Totuus on kuitenkin sitä luokkaa eikä sitä mitä Suomen lehdistössä lukee: Israel hyökkää Suomen kansallisoopperaan helikopterien! Huuhaata Suomen mediat! Hävetkää! ST/hv.

30. 1. PRESIDENTTI TARJA HALONEN JA MANNERHEIM. Carl Gustaf Emil Mannerheimin kuolemasta tuli sunnuntaina kuluneeksi 50 vuotta. Mannerheim kuoli 84-vuotiaana Lausannessa Sveitsissä. Mannerheimin perinnesäätiö järjesti sunnuntaina useita muistotapahtumia. Päivän aloitti perinteinen seppeleenlasku Hietaniemen sankariristille ja marsalkan hautapaadelle. Illalla Helsingin yliopiston juhlasalissa pidettiin Mannerheimin kunniaksi juhlat.
Presidentti Tarja Halonen osallistui mieluummin vaatenäytökseen kuin presidentti Mannerheimin muistotilaisuuteen. Yksi valtamedia internetissä uutisoi Mannerheimista antaen linkin, mikä ei mielestäni sekään ollut "se oikea". Tärkein Mannerheimlinkki mielestäni on tämä:
WWW.MANNERHEIM.COM http://www.mannerheim.com/tori_s/sivukart.htm ST/hv.

HALUAAKO TARJA HALONEN KUUNNELLA NEUVOSTOLIITON HYMNIÄ? NYT SE ON TÄÄLLÄ! PERESTROIKA TODAY: Soviet Anthem Returns To Russia By Popular Demand. Stalin-era tune returns with new post-Perestroika lyrics.
"The Hymn of the Soviet Union". Written by Alexander Alexandrov (music) and G. G. El-Registan (lyrics), which was adopted March 15, 1944, during Joseph Stalin's dictatorship.
Kuuntele Neuvostoliiton kansallishymni täällä: neuvostohymni.ra Minä tulen pian ja palkkani on mukanani. Portot poltetaan ylimmästä alkaen, sanoo Herra.

USA:N SENAATTIKO kiinnostaa? http://www.senate.gov/

PALAUTE PIISPA HENRIKISTÄ: Piispa Henrikkiä ollaan nostamassa valtion kirkon toimesta pyhimyksen asemaan vastoin kaikkea raamatullisuutta. Mutta toisaalta mitäs muuta valtion kirkkolaitos on koskaan tehnytkään kuin ryövännyt kansaa. Olisko ryöväysoppi tosiaankin lähtöisin Lallin talosta? Tuolloin olisi Suomeen tullutkin kirkon riisto-oppi eikä kristinusko. Reijo. Kommentti: Toistitko vielä kirkon valhetta, että piispa Henrikin toimesta tuotiin kristinuskoa Suomeen, sehän jo silloin maassa oli. HV.

VALARAAMATTUJA KANSALLE. 5.10.2000 - 31.12.2001 Oikeuden kuva -näyttely Eduskunnan kirjastossa (mm. vanhoja valaraamattuja ja lakikirjapainoksia). Onhan tässä yritettävä tallettaa pian tuhatvuotista lepopäiväänsä maan päällä viettävälle haudoista ylösnousevalle seurakunnalle, että Suomen valtiossakin arvostettiin raamattuja, mutta vain sellaisia, joiden kanssa puuhattiin siten kuin Raamattu kieltää: älkää ensinkään vannoko valoja! ST/hv.

29. 1. SUOMEN KANSALLISOOPPERAN PROPAGANDA. Selvähän se on, että köyhien varoilla ylläpidettävästä antisemitistisestä Suomen kansallisoopperasta tulee LOPPU viimeistään Kristuksen näkyvästi palatessa, mutta antisemitististä propagandaa sieltä kylvetään olihan tämä Moshe Zewin Hesarissa näkemä juttu "Kansallisooppera pyysi apua Suojelupoliisilta" iltapäivälehdessäkin. Näin Zew Israelista:
"Kaikkea hullua sitä näkee kun vanhaksi elää, esim. tämä Hesarin juttu tänään (27.01.01) verkkoliitteessä: >"Kansallisooppera pyysi apua Suojelupoliisilta. >Pääjohtaja haluaa varmistaa yleisön turvallisuuden Klinghofferin kuolema -oopperan esityksissä. >clips< >Viikko viikolta englantilaisen Tony Palmerin ohjaama ooppera on alkanut tuntua Raiskisesta "yhä >kuumemmalta tavaralta". Ensi-illan aikoihin Israelissa on vaalit, ja Raiskinen epäilee, että >taisteluhelikopterit voivat hyvinkin lähteä liikkeelle.
Kyllähän kaikki tietävät, että armeijamme on maailman parhaita, mutta ei meilläkään sentään ole helikoptereja joiden toimintaetäisyys ulottuisi aivan Helsinkiin asti. Helikopterien puolesta voin tyynnyttää teitä, olkaa aivan rauhallisia. Sitäpaitsi, meillä täällä kotimaamme sisällä on aivan tarpeeksi ongelmia, niin että voitte aivan rauhassa nauttia tästä antisemitistisestä näytöksestä - meillä ei ole intressejä ottaa kantaa tällaiseen roskaan, vaan me keskitymme pysymään hengissä täällä kotonamme.
Isänmaan ja kotiemme puolesta Moshe Zew, Israel."

Lappeenrannan postimerkkikerho on julkaissut hienon Lappeenranta-postikortin, jonka on piirtänyt taiteilija Marja-Liisa Pitkäranta. Kuva löytyy Veijosen uudelta keräilyaiheiselta sivulta:
APOLLO-POSTIKORTTILEHTI silloin kun mukana olin. Artikkelissa Veijonen mainitsee myös kaksi edesmennyttä ystävää, joita ei halua unohtaa: "s. 109 onkin se kuva edesmenneet Kari Heiskanen ja Ritva Haapanen. Monia muitakin kävi Frankfurtissa postikorttimessuilla. Veijonen ei koskaan. Samalla sivulla toinenkin kuva, missä ystäväni Haapanen ja Heiskanen. s. 118. Korttivakassa Veijonen ilmoittaa lopettaneensa keräilyn. Lehti oli julkaistu 27. 5. 1986. Sain voimakkaan kutsun "rauha ylösottoineen tulee" julistustyöhön sinä talvena. Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen ilmestyi syksyllä. Vielä olen täällä, vaikka monet ystävät ja vihamiehet ovat kadonneet."

RAHASTAVA UUTISLEHTI. The Wall Street Journal on aloittanut rahastuksen ja ehkä huijauksenkin. Lehti laittaa uutisiinsa suomalaisiakin kiinnostavia sanoja, että saisi lukijat maksamaan vaaditut "costs $59". Lehti kai yrittää täyttää sanoillaan kaikki hakupalvelimet samaan tapaan kuin maksulliset pornosivut omilla sanoillaan. Eräs Keijo Vuori kritisoi Veijosta, että eräällä sivullani on toistettu tarpeettomasti sanaa ukko-nooa. Hyvinhän se sana kuvaa Veijosta, mutten nykyisin toista sanoja. En ehtinyt katsoa vastasiko branhamilaiseksi epäilemäni Vuori siihen. Totta kyllä, että välillä kyllästyttää tarjota vuosia parhaita uutisia palkatta. ST/hv.

Israel and Russia will work on developing a strategic dialogue, with each side evaluating separately the possibilites for developing relations until after the February 6 prime ministerial elections in Israel and the settling in of the new American administration under President George W. Bush. This was the conclusion reached following the first visit to Russia by National Security Advisor General Uzi Dayan, who participated in a working meeting betweem President Moshe Katsav and Russian President Vladmir Putin. (Lähde?)

28. 1. OPAS ALKUSEURAKUNNAN DOKUMENTTEIHIN = GUIDE TO EARLY CHURH DOCUMENTS

Mielestäni tärkeimpiä seurakuntalaisten talletettavia sivuja ovat varhaisimmat seurakuntalaisten ja muiden parhaiden historioitsijoiden kirjoitukset. Monia tekstejä löytyy varsinkin englanniksi käännettynä. Vaikkei englantia osaisikaan, silti suosittelen ottamaan dokumentteja talteen etsimistäni osoitteista:
Guide to Early Church Documents:
Guide to Early Church Documents, Similar=samanlainen, Early Church Documents (circa 96-150 A.D.), Ancient Syriac Documents, documents, The Fathers of the Church, Guide to Church Fathers, Early Church & Patristics, Early Church Documents, Historic Documents of the Church, EARLY CHRISTIAN WRITINGS
VASTAAVIA SUOMEKSI TAI SUOMESTA EI JUURI LÖYDY. JOITAKIN TIETOJA KUITENKIN NÄISSÄ:
Uusi Katekismus. Osmo Pöysti Osmo on päivittänyt kirjansa tuolla nimellä 24. 1. 2001, ja se löytyi jo ainakin Alltheweb:istä. Teoshan sisältää seurakunnan historiaa ja löytyy kahdessa osassa ja siten levykkeelle mahtuen osoitteessa wwnet.fi/users/veijone/osmo.htm
Hippolytos. Seurakunnan rakentaja 200 jKr.
Seurakunnan historiaa 1900-luvulle
20. vuosisadan henkilöitä
KIRKKO TIEN HAARASSA: Osmo Pöystin teksti, KODEISSA KOKOONTUVAT SEURAKUNNAT: Heini Pirskasen ja Minna Laineen kirjallisuusluettelo, Marttyyrien kirkko elää: Pastori Matti Korpiahon luento ST/hv.

ERINOMAINEN RAAMATTUHAKU. Bible Search Engines & Bible Study Tools

DAVID WILKERSONIN oppipoika NICKY CRUZ auttaa puolestaan uusia huumenuoria vapautumaan Kristuksen seuraajiksi.

HELMIKUUN VAALEJA ODOTELLAAN. Israelin vt. pääministeri Ehud Barak on jäädyttänyt kaikki poliittisen tason yhteydet palestiinalaishallintoon toistaiseksi. Helmikuun vaaleja odotellaan.

ELVIS 45 YEARS AGO. January 28 1956: Elvis Presley Appeared on Television. Musician Elvis Presley made his first appearance on national television. Presley sang "Blue Suede Shoes" and "Heartbreak Hotel" in the "The Dorsey Brothers Stage Show."
http://www.fiftiesweb.com/elvis.htm

27. 1. OSMO PÖYSTIN SANA VIIKONVAIHTEEKSI: TE OLETTE MINUN YSTÄVIÄNI

SANA VIIKONVAIHTEEKSI. osmo2001jan26.htm Siinähän se löytyy kokonaisuudessaan. Päätoimittaja ihastui kappaleeseen, jossa sanotaan näin:

Jeesus oli nöyrä mies, hän tuli palvelemaan, ei palveltavaksi. Jeesus rakasti niitä, joita hän palveli. Hän ei rakentanut itselleen saarnapönttöjä eikä kerännyt kirkollisveroja. Hän ei kerännyt aarretta eläkerahastoon, sillä hän tunsi tämän maailman. Hän tiesi, että tässä maailmassa kaikki kauniit kukat aina poljetaan maahan. Ei hän tarvinnut eläkerahastoa.

NAIKO PIISPA LALLIN VAIMOA? SUOMEN HALLITSIJAT (W + G 2000) on upea kirja Eerik IX Jedvardin pojasta (k. 1160) Martti Ahtisaareen. Se kertoo, että Pyhän Henrikin surmarunon mukaan Lalli oli kristitty talonpoika, joka surmasi piispan Köyliössä ja että verityö oli kosto siitä, että "piispa oli ottanut Lallin talosta kestitystä tämän vaimon kiellosta huolimatta." Tuntuupa oudolta, että vaimo olisi kieltänyt muuta kuin kajoamasta itseensä. Ehkäpä surmatyön motiivi tässä selvisi, jos mitään surmaa koskaan tapahtuikaan ainakaan kristityn toimesta.

HALLITSIJA NIKOLAI II:N KRUUNAUKSESTA. Käsiini osui Uusi Kuvalehti 31. 5. 1896, mikä oli Juhlalehti H.K.M. kruunauksen johdosta. Toimittajat Juhani Aho ja Pekka Aho. Oli menossa lehden 6. vuosikerta. Heidän Kuninkaallinen Majesteettinsa. Vaikka Nikolai II tuli isänsä Aleksanteri III:n jälkeen Suomen hallitsijaksi, Venäjän keisariksi ja Suomen suuriruhtinaaksi jo 1. 11. 1894, juhlalliset kruunajaiset pidettiin vasta toukokuussa 1896, mistä Juhani Aho lehdessä kirjoittaa. Tässä juuri omistukseeni saamassani niteessä on mainitun Uusi Kuvalehti 10/1896 lisäksi lehdet: Uusi Kuvalehti 22/1896 Joululehti,
Kansanlehti Joulunumero 1896. Siitä silmiin osui ilmoitus: Urheilu, Postimerkki- ja Paperikaupassa loppuunmyynti, Th. Baltscheffskij, Mikonkatu 1.
Uusi Kuvalehti 4/1897. Sisältää mm. A. F:leyn piirtämän kuvan Valtiopäivien avauksesta Nikolain kirkon, Helsingin tuomiokirkon edustalla.
Kansan lehti 30/1895, Uusi Kuvalehti 23/1895?,osia, Uusi Kuvalehti 6/1896, Maaliskuun 31. 1896. Sisältää artikkelin: Jaakko Vallenberg, eräs uskonnonseikkailija Pohjanmaalla. Kirjoittaja J. A. Maunu. Uusi Kuvalehti 10/1896, vain osia,
Kansan lehti Pääsiäisnumero 1895. Sisältää pastori Juho Reijosen artikkelin Maailmata katsomassa.
Velikulta N:o 2 1899. Joku hupilehti. Matti Meikäläinen, Helmikuu 1899. Hupilehdykkä.
Uusi Kuvalehti 21/1898. Kansikuvassa arkkipiispa T.T. Renvall. Hän kirjoittaa mielenkiintoisen tarinan JOHAN BOCKHOLD, Eräs räätäli-profeetta uskonpuhdistuksen ajoilta.

WHITE HOUSE ABOUT RUSSIA TODAY: Today 76 documents about Russia in White House

RUSSIA AND BELARUS TODAY: Belarus-Russian Aerospace Grouping Emerges. ... of the Russia-Belarus Union. A rift opened Thursday in the union between Russia and Belarus.
Putin Warns U.S. Against Missile Defense Buildup, Enlarging NATO. Putin vastustaa USA:n ohjustentorjuntasuunnitelmia kuten täällä etukäteenkin on tiedetty kertoa.
Belarus President Lukashenko Honored by Russian Patriarch

HUOMATTUJA MERKKIPÄIVIÄ. Vuosisadan henkilöihin mukaan liittämäni kirjailija PAAVO HAAVIKKO täytti 70 vuotta 25. 1. 2001. Haavikoltahan ilmestyi ajan loppumista koskeva kirja sen jälkeen, kun kustannusliikkeessään oli käynyt käsikirjoitukseni Raamatun ennustuksia vuosille 1994 -2001
SEPPO ARVELIN täytti 80 vuotta 22. 1. 2001. Hän on maan filatelistien ykkösmiehiä. Ollut mukana mm. rakentamassa presidenteille lahjoitettavaa postimerkkikokoelmaa. Sellaisen ovat saaneet ainakin presidentit Urho Kekkonen, Mauno Koivisto ja Martti Ahtisaari. - Mauno Koiviston presidentin virkaan astumisesta tuli kuluneeksi eilen 19 vuotta:
THIS DAY IN FINLAND´S HISTORY: January 26 1982 Mauno Koivisto elected President of Finland.
THIS DAY IN USA´S HISTORY: January 26 1998 President Clinton says "I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky".

26. 1. MCDONALDSIN VÄITETÄÄN RAHOITTAVAN ISRAELIN JA JUUTALAISTEN TUHOAMISYRITYSTÄ - MARKKU KOIVISTO JA PYHÄ ELÄMÄ - PALAUTE SODAN LEHDET JA SAARNAAJA LÄHDE - JUHANI TAMMINEN - TILAA PRAYER LETTER - LIPPOSEN NATOPUHEET VENÄJÄLLÄ - ISRAELIN RAJALLA - KAKSI EDWARDSIA

PALAUTE MCDOLNALDS UUTISEEN: Älä salaile: McAKU rahoittaa Israelin ja juutalaisten tuhoamisyritystä!
Kommentti: McDonalds rahoittaa Israelin ja juutalaisten tuhoamisyritystä, väittää toimittajamme Antero Hiltunen ja haluaa asian julki toimituksesta eroamisen uhalla. Todistusaineistona hän on toimittanut seuraavan:
javerim@galeon.com wrote:
McDONALDS just announced that 30 cents out of
every Dollar of purchases in its 60 branches in
Saudi Arabia will be donated as of today to the
Palestinian intifada against the Israelis.
Please BOYCOTT their stores
Please send this message to all your e-mail pals.

Veijonen: Maailma on täynnä Israelin ja juutalaisten tuhoajia. Nyt niitä juoksee entistä enemmän McAKU:un! Uutisen paikkansapitävyydestä vastaa Hiltunen itse. Otsikkoni on "väitetään", ja se ainakin on totta. ST/hv.

MARKKU KOIVISTO JA PYHÄ ELÄMÄ. Kirkkoherra Markku Koiviston johtama Nokian Herätys ry etsii uusia, isompia tiloja torstai-illoille. Torstai-illat on nyt kolmesti pidetty Nokian helluntaiseurakunnan tiloissa, mutta sen sali on väkijoukolle ahdas. Iltojen kokoukset maksavat yhdistykselle noin 8000 markkaa. Yhdistyksen liityttyä nyt yhdistysrekisteriin se pystyy keräämään varoja kuluihinsa. Helluntaikirkkoon menee viikottain vuokraa 2000 markkaa, Radio Dein lähetykseen noin 4000 markkaa ja lehti-ilmoituksiin 1000 markkaa. Lisäksi torstai-iltalaiset joutuvat nyt vuokraamaan äänentoistolaitteet ja muut tarvittavat laitteet.
Veijonen ei tunne lähemmin Radio Dein toimintaa, mutta hyvä jos sieltä tulee edes "Koivistolaisia" eikä pelkkää piispaa ja uskontoa. Oulussa on keskusteltu, että Markku Koivistoa pitäisi pyytää vierailulle sinne, jotta voitaisiin paremmin tehdä arvioita liikkeestä. Kuka sitten arvio mitenkin? Eräässä "kristillisessä" keskustelukanavassakin julistetaan otsikolla: Nokian herätys on harhaoppia. Kaikkihan kirkolle on harhaoppia, mikä on sen harhaoppisen porton ulkopuolella.
Markku Koivistolta on ilmestynyt kirja PYHÄ ELÄMÄ. Jopa Suomalaisesta kirjakaupasta Lappeenrannasta sitä löytyy. ST/hv.

PALAUTE SODAN LEHDET JA SAARNAAJA LÄHDE
Ei kaikkia reserviläisiä kutsuttu heti talvisodan alussa. Etenkin jos kyseinen V. Lähde oli syntynyt 1800-luvun puolella. Eihän Suomen armeijalla ollut antaa edes varusteita kaikille reserviläisille. Talvisodan kenttäarmeijan vahvuus oli suurimmillaankin vain vähän yli 300.000 miestä. Vasta jatkosodassa, jolloin oli saatu lisää aseita, voitiin mobilisoida 500.000 miestä. Res.au, Oulu. Kommentti: Tämä palaute oli hyvä tieto siksikin, että tänne on tarkoitus koota sodan lehdet "yhteen kansioon", oma sivunsa koskien kaikkia numeroita ja esille ottamiani kysymyksiä. Ja kysymys oli siis Kaleva-lehdestä itsenäisyyspäivänä vuonna 1939. Kiitos! ST/hv.

JÄÄKIEKKOVALMENTAJA JUHANI TAMMISEN tapaus on ottanut hieman Veijosenkin takaraivoon. Mielestäni Tamminen on parhaita sillä alalla Suomessa, mutta nyt kesken kauden erottamisensa on saanut hänet luopumaan koko alasta. Pohjanmaalla kerrotaankin, että Oulun Kärppien tappioputki jääkiekon SM-liigassa ei ollutkaan valmentaja Juhani Tammisen syytä. Syynä olisi ollut seuran internet-sivujen keskustelupalsta, joka suljettiin torstaina. Palstalla liikkuneet huhut olivat häirinneet pelaajien keskittymistä.

ORDER PRAYER LETTER. TILAA: Prayer Letter and the Prayer Alerts are available through E-mail in English, German and Swedish.
English: SOS-PrayerNet@grmi.org
German: jesaja.53@bnhof.de
Swedish: mhengab@telia.com
"The Lord bless you and keep you; The Lord make His face shine upon you, And be gracious to you; The Lord lift up His countenance upon you , And give you peace." Num. 6:24-26.

LIPPOSEN NATOPUHEET VENÄJÄLLÄ. Finnish Prime Minister Paavo Lipponen said ... - KIMMO SASI ei saanut nimeään Venäjän uutisiin, vaikka oli matkalla mukana. ERKKI TUOMIOJA sen arvoiseksi syystäkin katsottiin.

ISRAELIN RAJALLA. Lebanon peacekeeping duties may be extended. At present there are five other main countries contributing troops - India, Fiji, Nepal, Ghana and Finland.

KORJAUS: Huomasin virheen: Mainittu vapaakirkon kirja Jonathan Edwardsista onkin 150 vuotta sitten kuolleesta amerikkalaisesta. Nyt on hyvä syy tehdä tänne sivu saman nimisestä kolmiloikkaavasta herätyksen miehestä. J. E. "vanhemmasta" löytyi oma sivukin. HV.

25. 1. SODAN LEHDET OSA 2 MAINITSEE SAARNAAJAN - KRISTITTY JA NAISTEN ÄÄNET - JERUSALEM NEWSLETTER - PAAVI, SYYRIA JA UKRAINA - MCDONALDSIA SYYTÄ BOIKOTOIDA - IDI AMINKIN YÄK!

SODAN LEHDET OSA 2 JA MAINITSEMANSA V. LÄHDE
Terijoen nukkehallitus on otsikkona Sodan lehdet sarjan toisessa osassa. Kustantaja mainostaa liitettä aidoksi. Vaikka se on vain aito kopio, silti ainakin tällä viikolla kiinnostava: Suomen kartta. Sodan lehdissä nyt mukana ovat:
Kansan Valta, 2. joulukuuta 1939, Kaleva, 6. joulukuuta 1939, Uusi Suomi, 11. joulukuuta 1939.
Silmiini osui oululaisesta Kalevasta löytynyt hengellinen ilmoitus: "SAALEM, Isokatu 34. Kokous tänään keskiv. kello 19. Puhuu V. Lähde y.m."
Olisipa kiva saada jostakin lisätietoja siitä V. Lähteestä. Ehkäpä Veijonenkin jotakin tietää:
V. niinkuin Veikko. Veikko Lähde oli talvisodan alkaessa Suomessa helluntailiikkeessä tunnettu herätyssaarnaaja, runoilija ja säveltäjäkin. Veikko Lähde kuten veljensä Urho ja Kusti olivat baptistitaustaisesta kodista Helsingistä. Tiedetään, että vanhempansa olivat saaneet vainoja Suomessa baptistiuskonsa vuoksi.
Veikko ja Urho Lähde olivat siirtyneet Seinäjoelle vuona 1934 ja aloittaneet siellä toiminnan helluntaikirkon nimissä. Oliko V. Lähde 11. 12. 1939 vierailulla Seinäjoelta Oulun helluntaikirkossa vai siellä työntekijänä? Miksi Lähde ei ollut silloin rintamalla? Sellaisiin kysymyksiin haluaisin vastauksia. ST/hv.

KRISTITTY JA NAISTEN ÄÄNET. Aloittaako Kai Antturi kumppaneineen kilpailun Ristin Voitolle liikkeen sisällä? Helsingin suurimman helluntaikirkon jäsenlehti muuttuu helmikuun alussa myös ulkopuolisille suunnatuksi kuukausijulkaisuksi. Kristitty-lehden toimituskuntaan kuuluvat Kai Antturi, Valtter Luoto, Markku Vuorinen ja Klaus Korhonen.
Ristin Voiton päätoimittaja on yrittänyt pitää liikettä vanhoilla raiteilla. Tänään nainen on ensimmäisen kerran opetustehtävässä Suomen helluntaikirkkojen talvipäivillä. "Nainen vaietkoon seurakunnassa" on Jumalan Sanaa, jolle aina löytyy käytännön toteutus seurakunnassa, vaikkei Suomessa enää missään kirkossa. Linjani on niin "naisystävällinen" kuin se voi olla seurakunnassa. Vapaammalla linjalla mekin olisimme portto. Onneksi muutamat naiset sallivat päänsä ajatella ja huomaavat, että tuossa on maan suurin naisten ystävä. Arvaa kuka.

JERUSALEM NEWSLETTER. Jerusalem Newsletter. February 2001, From Jerusalem, Israel. By Joseph Shulam: shulam2001feb.txt

VIIKON TURHIN UUTINEN MAAILMAN MEDIOISSA. Pope appoints 37 new cardinals... - Paavi on nimittänyt 37 uutta kardinaalia. Kymmenet valtamediat maailmalla uutisoivat siitä.
POPE TODAY: CNN: Pope John Paul announced on Thursday he will make his first visit to Syria this year and confirmed he will visit Ukraine despite differences with the biggest Orthodox Church in the former Soviet republic.
RUSSIA TODAY: Ukraine's Orthodox Church said on Tuesday the Vatican's intention to press ahead with a visit by Pope John Paul in June might anger the nation's diverse Christians and could even spark street protests.
The Moscow Patriarchate of the Orthodox Church, as Ukraine's main church is known, urged the Vatican in a letter on Monday to postpone indefinitely the June 23-27 visit.

PUTIN ONNITTELI BUSHIA. PUTIN CONGRATULATES BUSH. BUSH TODAY: US President George W Bush called South Korean President Kim Dae-jung today and promised to adopt a joint stance with Seoul toward communist North Korea, Kim's office said.

FINLAND ON WORLD TODAY. Mooses Lipponen pääsi yhteen lehteen: Finnish Premier in Moscow. (Russia Today). Suomi ja Venäjä ovat päässeet periaatteelliseen yksimielisyyteen siitä, että venäläistä kaasua aletaan johtaa Eurooppaan Suomen aluevesien kautta.
Ulkoministeri Erkki Tuomioja on vastustanut puolustusministerin ehdotusta, että Suomen itärajalta ei poistettaisi niin nopeassa aikataulussa jalkaväkimiinoja. Tuomiojan toiminta on jo aiemmin todettu valtion vastaiseksi Israel-vastaisuutensa vuoksi.

MCDONALDSIA SYYTÄ BOIKOTOIDA. Päätoimittaja, joka nämä uutiset tänne kirjaa, joutui jälleen tänään jättämään uutisoimatta joitakin asioita, jotka totuudet täällä käyvien nk. Piru Raamattua lukevien toimesta olisivat hyvinkin muuttuneet entistä pahemmiksi. Tässäkin jätän mainitsematta, mikä syy seurakunnalla on boikotoida hampurilaisketju McDonaldsia. Moshe Zew syyn kertoi ja kertonee tutuille, mutta tässä saa riittää maininta, että McDonaldsia on syytä boikotoida. Sitäpaitsi ainakaan täällä Lappeenrannassa se ei vedä vertoja alkuunkaan esimerkiksi Pizza-Buffetille.

IDI AMINKIN YÄK! January 25 1971: Idi Amin Led Coup in Uganda.
More about Idi Amin: http://www.africana.com/tt_499.htm
Overview of Uganda's history: http://www.worldrover.com/history/uganda_history.html

24. 1. THE VATICAN'S PLOT AGAINST ISRAEL - BRANHAMILAISET JA KESKUSTELUFOORUMIT - RADIO DEI - JAN ZELEZNY AND FINLAND - APE AND BUSH OR BUSHAPE - TODAY IN HISTORY: 1924: Saint Petersburg Renamed Leningrad

THE LAST DAYS OF ISRAEL, by Barry Chamish, ISBN 1893302164 - is now available: vatican.txt:
THE VATICAN'S PLOT AGAINST ISRAEL by Barry Chamish:
"In March 1994, the newspaper Chadashot revealed a most remarkable secret of the Middle East "peace" process. A friend of Shimon Peres, the French intellectual Marek Halter, claimed in an interview that in May 1993, he delivered a letter from Peres to the pope. Within, Peres promised to internationalize Jerusalem, granting the UN political control of the Old City of Jerusalem, and the Vatican hegemony of the holy sites within. The UN would give the PLO a capital within its new territory and East Jerusalem would become a kind of free trade zone of world diplomacy..."

MESSIAANINEN JOSEF SHULAM VAROITTANUT BRANHAMILAISUUDESTA
Koskien branhamilaisuutta totean, että tutustuin siihen jo noin 30 vuotta sitten ja totesin sen yhdeksi lopun ajan harhaopiksi. Kantani ei ole näinä vuosina muuttunut asiassa. Raamattu sanoo hyvin yksiselitteisesti, että harhaoppisia tulee karttaa, varoitettuamme heitä kerran tai kahdesti. Joseph Shulamin kanta on ehkä vieläkin jyrkempi kuin minulla branhamilaisiin nähden. Jos aikaa on tulevaisuudessa, ehkä saan aikaa kirjoittaa aiheesta selvityksen. KEIJO LINDEMAN.
Kommentti: Toimituksessa on keskusteltu aiheesta ja päätoimittaja yhtyy esitettyyn Keijo Lindemanin näkemykseen. Veijonen huomauttaa samalla, että varsinkaan vastakääntyneen ei pidä olla mukana kyselemässä asioita keskustelukanavissa, joissa vastaamassa ovat branhamilaiset, Jehovan todistajat, luterilaiset, ateistit, yms. Kysymys ei tietenkään ole siitä, etteikö joku harhaoppiseen järjestöön kuuluvakin voisi pelastua vaan siitä, että me opetamme niinkuin Seurakuntalainen. Päätoimittaja.

RADIO DEI. Ihmettelin äskettäin, miksiköhän Radio Deikin on poistanut linkin tänne. Taannoinhan sieltä pyydettiin päästä top 100 listallemme (48.) Olen pitänyt linkin, vaikka pääkaupunkiseudun uskonnollisia toimintoja tunteva velikin antoi piut paut Radiodein kristillisyydelle. Ei mitään kristillisyyttä vaan uskontoviihdettä. Nyt onkin tullut tieto, että arkkipiispa Paarma on myöntänyt kirkon tiedonvälityspalkinnon Radiodein päätoimittajalle, toimitusjohtaja Kirsi Rostamolle. ST/hv.

JAN ZELEZNY AND FINLAND. Wed Jan 24 19:38:59 2001 c-engine2.ten.cz Em. vierailija Jan Zeleznyn kotimaasta sai minut jälleen tutkimaan uutisia hänestä. Löytyi! Czech Olympic Champion Jan Zelezny planning to switch to Finnish club.

APE AND BUSH. USA:N UUSI PRESIDENTTI on jo hölmöillyt lähettämällä Kööpenhaminaan kuuluneen kirjeen Grönlantiin. Saapa nähdä milloin tulee kirje osoitteena Presidentti Tarja Halonen Tukholma. Hollannissa oli jo osattu varautua Bushin tekoihin kuvaamalla Bushia eri ilmein apinan kera: KUIN KAKSI MARJAAKO? Apina ja Bush. Linkki kuvaan http://www.olfe.demon.nl/div/bushaap.jpg

TODAY IN HISTORY: 1924: Saint Petersburg Renamed Leningrad. - Päivälleen 77 vuotta sitten kaupunki Pietarin nimi vaihdettiin Leningradiksi.
A history of St. Petersburg/Petrograd/Leningrad.

23. 1. PÄIVÄN MOSHE - ISRAELIN PRESIDENTTI VENÄJÄLLÄ - RUSSIA AND ISRAEL TODAY - PICTURES FROM FINLAND - LUTERILAISUUS - VIRTAIN VANHAINKODIN PALON VUOSIPÄIVÄ - KIINA TULENJOHTAJANA - HALUATKO KUULLA NIMESI LAUSUTTUNA?

PÄIVÄN MOSHE: Israelin presidentti Moshe Katsav. Russiatodayhan uutisoi 19. 1., että M. K. olisi tulossa vierailulle: Israel's President Moshe Katsav is to visit Russia, the Ukraine and Georgia. Ovatko Daniel 7:n kertomat Neuvostoliiton jatkotkin tuossa mainitut Venäjä, Ukraina ja Georgia, ellei Valkovenäjä ole se kolmas uuden Neuvostoliiton jäsenvaltio?
Seurakunnan ylösotto tulee siis sen jälkeen kun profetiasarjat tulevasta juutalaisvaltiosta ja viimeisestä petovaltiosta kohtaavat Jerusalemia koskevassa valerauhasopimuksessa. Vaikka Hal Lindseykin pitäisi yhä profetiasarjaa petovaltiosta EU:ta koskevana, on Veijonen "Gorba vuoden mies"-julistuksesta alkaen "asettanut toivonsa" Venäjään. Siksi uutisissaankin jatkuvasti tarkastellaan missä mennään Venäjä ja Israel.
President Moshe Katsav said in Ukraine yesterday Israel is ready to make compromises in negotiations with Palestinians. Haaretz: President Moshe Katsav said in Ukraine yesterday Israel is ready... Moshe oli eilen Ukrainassa ja sanoi Israelin olevan valmis tuhoonsa. Siitähän on kysymys myönnytyksissä PLO:lle.
RUSSIA AND ISRAEL TODAY:
Independent: President Vladimir Putin told visiting Israeli President Moshe Katzav today that Russia would try to help reach peace in the Middle East and further boost ties with Israel.
BBC: Israeli president in Moscow talks. President Putin of Russia has told his Israeli counterpart, Moshe Katsav, that Moscow is willing to do all it can to help the Middle East peace process.
Israeli President Katsav Arrives for Three-Day Moscow Visit. Israelin presidentti Moskovassa kolme päivää.

FINLAND ON WORLD TODAY. Maailmalla mitattaessa Suomi-sivujen suosiota runsaalla 50 päivittäisellä kävijämäärällä löytyy Veijosen karaokesivu kuin myös toisen henkilön kuvasivu, jota haluan suositella:
PICTURES FROM FINLAND. KUVIA SUOMESTA. Sivuilta löytyy kuvia myös Lappeenrannasta: http://koti.mbnet.fi/~kermit/ = PICTURES FROM FINLAND

LUTERILAISUUS. Veijonen tai go.to/veijonen -nimi saa jatkuvasti herjoja nimimerkeiltä missä sitten pistäytyykin. Eräs palaute yllätti iloisesti ja koski luterilaisuutta:
Luterilaisuus on itse asiassa maailman mitassa kohtalaisen pieni lahko, lähinnä Pohjoimaissa ja osassa Saksaa sillä on kannattajia tai "kannattajia", Suomessahan valtionuskonnon statuksen vuoksi suurin osa kastetaan, vaikka kovin moni ei ole edes tapakristitty.

VIRTAIN VANHAINKODIN PALON VUOSIPÄIVÄ. Tammikuun 23. 1979 paloi Virtain vanhainkoti. Kuolonuhreja oli 27. Aihe kiinnostaa siksikin, että Jussilan sukumme Emilia Veijonen os. Jussila oli ollut samassa laitoksessa muutama vuosi aiemmin, mutta onneksi pääsi pois luonnollisen kuoleman kautta. Linkkejä: Virtain kaupunki, Virtain kaupunginkirjasto

KIINAKO JOHTAA TULTA? Tänään on uutisoitu kiinalaisesta Kiinan valtion vainoamasta uskonnosta nimeltä Falun Gong. Väitetään, että liike on muuttanut taktiikkaansa hiljaisesta mielenosoituksensa polttoitsemurhiin. Viisi henkilöä on yrittänyt polttoitsemurhaa ja ainakin yksi siinä onnistunut. Ihmisoikeusjärjestöt ovat huolissaan Kiinan valtion harjoittamasta vainosta, jossa on menehtynyt ainakin sata kyseisen uskonnon harjoittajaa. Tänään on myös alkamassa kiinalaisen kalenterin uudenvuoden juhlinta. Emilia Veijosen jälkeläiset pakoon tulevaa tulta? Harri.

NIMIÄ LAUSUTTUNA. Jos olette kiinnostuneet kuulemaan nimenne lausuttuna niin joitakin on kuultavissa tässä osoitteessa.

22. 1. PATMOS-ICELAND AND MOST POPULAR SITES ABOUT REVELATION - WORLD NET DAILY - ROOMAN PAAVIN TAVOITE - MAFIA JA KIRKKO YHTEISTYÖSSÄ - MIKA HÄKKINEN JA MEDIA - MAFIA AND BORIS BECKER - CONCORDE 25 YEARS

PATMOS, SAARI JOLLA JOHANNES NÄKI AIKAAMME - SUOSITUIMMAT ILMESTYSKIRJASIVUT
PATMOS. There St. John the Theologian was exiled between 95 and 97 A.D. and was inspired to write the Book of Revelation or Apocalypse.
Most Popular Sites about Revelation:
1. RAPTURE READY Study of bible prophecy. Uutisoi otsikolla "lähellä keskiyötä". 15. 1. kirjoitti Clintonin lähdöstä.
2. Prophecy and Current Events Profeetallisia uutisia. Israelin uutisista oli oma sivu viimeksi 16. 1..
3. Daily Christian News Profeetallisia ym. uutisia ja linkkejä päivittäin. Suosituin Suomessa.
4. Contdown toistaa englanniksi suunnilleen samaa, mikä löytyi Veijoselta jo ensimmäisestä kirjastaan 15 vuotta sitten:
Contdown: Luke 21:24 ".. And Jerusalem will be trampled by Gentiles until the times of the Gentiles are fulfilled." The times of the gentiles ended in 1967 when the Jews recaptured Jerusalem and now rule after 2300 years. Alexander the Great was the first gentile to conquer and rule over Jerusalem in 333 BCE Of more significance is what Jesus said of this generation that recaptured Jerusalem."
5. www.prophezine.com
6. Time Prophecy & Chronology Bible time prophecies. Kronologia kerran käymistä varten.
7. http://www.100prophecies.org/
8. http://www.peacefulsolution.com/
9. The Final Call Ministry
10. Revelation. Sieltä "See THE SEVENTY SEVENS OF DANIEL" löytyy kuva perinteisestä tulkinnasta Daniel 9:27 ajassamme, mikä on siis oikea tulkinta - vaikka helluntaikirkkokin siirtyi Haaviston, Viinikkalan ym. huuhaaseen. Yksityiskohdissa vain on vaihtoehtoja kuitenkin siten, että ylösotto osuu siihen kun Daniel 9:27:n kertoma Jerusalemia koskeva valerauha vahvistetaan noin vuonna 2001 jKr.
"This Week In Bible Prophecy" oli taannoin meitä suositumpi, mutta sivunsa ovat pois.
NEWS.ALT.BIBLE.PROPHECY: Usenet - alt.bible.prophecy Tämä on uutisryhmä. Älä paina linkistä ellet ole valmiina siirtymään nyysseihin. ST/hv.

WORLDNETDAILY. Joseph Farrah on amerikkalainen, syntyperältään arabi, joka toimittaa internetissä ilmestyvää "WorldNetDaily" uutislehteä. Lehti löytyy osoitteesta http://www.worldnetdaily.com/. Kakkosivun uutisensa ovat osoitteessa http://www.worldnetdaily.com/page2.asp. Uutiset näyttävät olevan linkkejä toisten uutisiin, mitä tapaa go.to/veijonen:kin hieman käyttää. Lehteä on suositellut henkilö, joka kirjoittaa näin:
ROOMAN PAAVIN TAVOITE. "Rooman Paavin tavoite on yhdistää juutalaisuus ja islam yhteen katolisen kirkon kanssa maailman rauhan takaamiseksi. Jerusalemista tulisi maailman - ainakin hengellinen - pääkaupunki, jossa kaikki kolme uskontoa yhdessä voisivat kokoontua, kuitenkin roomalaiskatolisen kirkon pitäessä suurinta valtaa."

KIRKKO JA MAFIA YHTEISTYÖSSÄ. The Roman Catholic Church and the Sicilian Mafia have joined forces in an unlikely alliance to campaign against an ... . Jätän mainitsematta mitä kirkko ja mafia tänään yhdessä vastustavat. Uutisemme on se, että nähdään kirkko ja mafia yhdessä! Vastustamisensakin lienee vain sen "vastustettavan" asian mainostamista. ST/hv.

BORIS BECKER AND MAFIA. Russian mafia stole my sperm after closet tryst, Boris Becker claims. Former tennis champ Boris Becker has reportedly claimed the Russian mafia stole his sperm in a bid to blackmail him over a "love child".
MIKA HÄKKINEN AND MEDIA. Fatherhood fires up Hakkinen. Voin yrittää etsiä, mistä suomalaiset iltapäivälehdet uutisensa Mika Häkkisestä hakevat. - MTV3 lupasi tänään irtisanoa 150 työntekijäänsä ja uutistoimitus lähti ulos. Täällä senkun syntyy uutisia vuorokauden ympäri. - Iltalehdessä otsikoitiin eilen, "uskooko Paavo Haavikko internetiin?" Jos hän olisi uskonut, olisiko otsikoksi otettu joku muu tai jätetty kokonaan kertomatta Haavikosta? Mikäli kaikki mediat lähtisivät nollasta ja vain internetissä, me olisimme kai kaikkien medioiden ykkönen Suomessa. Sama tilanne on uskonnollisella rintamalla. Valtion lahkot pakkoliittävät itseensä ja jo vauvana, ettei totuuteen kukaan "eksyisi".

CONCORDE 25 YEARS. January 21 1976: Concorde Began Regular Commercial Service.
The Concorde carry up to 100 passengers between New York and Europe, on Air France and British Airways. The Concorde is still the only commercial faster-than-sound aircraft, although there are several new projects in development.
An informative page about the Concorde.

21. 1. HAL LINDSEY TODAY: LIVE! - KUUNTELE HAL LINDSEYTÄ SUORANA TÄÄLLÄ!

1. LISTEN TO HAL LINDSEY NOW! Lindseyn puheita Real Playerillä suorana!
Löytyy mm. tämä: Russia´s Date With Destiny. http://www.mvcf.com/bible/media/ram/weekly_sunninght_hallindsey_000709.ram
2. http://www.prophezine.com/audiovideo/conference/lindsey/
3. http://www.armageddonbooks.com/hal.html
4. http://www.hallindseyoracle.com/ Sivulla näkyy olevan myös päivän uutisia USA:sta, US TODAY.
5. Books By Hal Lindsey
IN FINLAND ONLY THESE:
HAL LINDSEY ... Satan Is Alive and Well on Planet Earth Hal and Carlson, CC Lindsey / Paperback / Published 1989 - suom. laitos 70-luvulla: Saatana elää ja voi hyvin maa ... http://wwnet.fi/users/pete/lindsey.htm
CHURCH WITHOUT CHURHES IN FINLAND ... of the thousand years has ended and Satan has been released for a little while ... While they are saying! Have you read Hal Lindsey´s The Final Battle? ... http://wwnet.fi/users/veijone/english.htm

"RAUHA" LÄHI-ITÄÄN
Seppo Kapiainen (E-S 14.1) oli nähnyt tv:ssä PLO:lla vain ritsat ja sanomalehdissä pikkupojilla pelkkiä kiviä. Totta onkin, että edes juuri tapahtunut PLO:n omien jäsentensäkin lynkkaus ei Suomen ulkopoliittisen johdon linjalla olisi ollut missään nähtävissä.
Viittaus siihen, että Marja-Liisa Ahovalkamo (E-S 7.1.) toistaa vain jonkun sekopää saarnaajan valheita saa epäilemään, että Kapiainen kuitenkin on nähnyt totuuksia enemmänkin jossain, mutta tosi saarnat eivät ole mieleen. Hän ei toki ole ainoa sellainen totuuden vihollinen. Jopa Aamulehti kieltäytyi ottamasta rahallakaan sivuilleen internetosoitetta wwnet.fi/users/veijone/. Harri Veijonen
(Uutisoidaan myöhemmin sivuillamme ja mikäli tarjottu teksti ei mene Etelä-Saimaan yleisönosastoon läpi mainitaan...) Ei nyt mainita muuta, kun en ole lukenut Etelä-Saimaata päivittäin, mutta melkoisen varmasti tämä Veijosen tarjoama teksti jätettiin siinä julkaisematta. Sensijaan Israel ja PLO ovat tänään aloittaneet kymmenen päivän maratonneuvottelut helvetin tulemiseksi Seppo Kapiaisen Lemillekin! ST/hv.

PALAUTE VARHAISKASVATUKSESTA.
Keskustelin tässä muutaman lastenhoitoa opiskelevan neitosen kanssa, ja kuulin, että heidän opetukseensa ei kuulu uskontoa. Uskonnolla he tarkoittivat kristillistä uskoa. Olen melko varma, että he eivät edes tienneet uskon ja uskonnon eroa, ja tuskin mitään siitä, mikä on oikea ja väärä. Herramme oppi erottamaan oikean ja väärän siinä iässä kun vielä syödään maitoa ja hunajaa, siis pari-kolme-vuotiaana. Entä jos lasten kasvattajat eivät osaa kolmikymppisinäkään vielä erottaa oikeaa väärästä? Miten heille voidaan yleensäkin antaa lapsia kasvatettavaksi, ja miten heille voidaan maksaa siitä vielä palkkaakin. Sikoja hoitamaan ehkä?
Jokaista yritystä viedä ihmisten lapsia sianhoitajien kasvatettavaksi on tarkastettava sille kuuluvalla tavalla. Sellaiset Arkadianmäeltä tulevat määräykset, jotka pakottavat luovuttamaan lapsia sikalanhoitajille, on tarkasteltava ohjeesta "Antakaa keisarille se mikä keisarin on ja Jumalalle mikä Jumalan on." Keisarin kuva on rahassa, ja sen ne ovat jo vieneet. Yritetään varjella lapsia, joissa on Jumalan kuva. Jos lapsia viedään laitoksiin, joita vanhemmat eivät ole hyväksyneet, on kyse terrorismista. On seurattava, ketkä tämän kansan keskellä ovat terroristeja. Ei mitään konsensusta terroristien kanssa.

20. 1. SALATTU UUTINEN: RAOUL WALLENBERG - DAVID WILKERSON JA MENESTYSTEOLOGIA - MITÄPÄ MIELTÄ HAL LINDSEYSTÄ? - KYLLÄ HE OPETTAVATKIN - NATSIT

RAOUL WALLENBERG. Onko tämäkin salattu Suomen medioissa? Vuonna 1912 syntynyt ruotsalainen diplomaatti, joka toimi 2. mmsodan aikana lähetystösihteerinä Budapestissä, on ollut maailman medioissa näkyvästi puheenaiheena jonkin aikaa. Vuonna 1944 hän sai estetyksi tuhansien, jopa 200.000:n juutalaisen joutumisen siellä Hitlerin kaasukammioihin. Hän katosi vuonna 1945 eikä hänen kohtalostaan ollut tietoa. Neuvostoliiton viranomaiset taannoin myönsivät, että Wallenberg "pahantekijä" oli vankeudessa Neuvostoliitossa 1945-47 ja kaiketi sitten kuollut. Ruotsin hallitus on saanut vihiä, että Wallenberg olisikin ollut pitempään elossa. ST/hv.

LINKS TO RAOUL WALLENBERG TODAY:
http://www.raoulwallenberg.com/ There was a communication problem to me.
Historyplace.com: Swedish diplomat Raoul Wallenberg. The Swedish Foreign Ministry sent Wallenberg to Budapest in July of 1944 to help protect the 200,000 Jews left in the capital.
Russian officials give Wallenberg rehabilitation papers to diplomats.
Gorba toimii jo siten, että maailma hänet hyvinkin tervehtii Messiaanaan:
... former president M. G. - en toista koko nimeä, etteivät kaikki perkeleet tule tänne lukemaan niinkuin Piru Raamattua - has spent more than a decade clearing the names of about four million people killed or imprisoned during the leadership of J. S. Among those victims: Raoul Wallenberg.
Russian State Prosecutor Regrets Wallenberg's Imprisonment.
Russia confirms Wallenberg's rehabilitation.
Herald.com: Russia clears diplomat who rescued Jews.
Aiheesta on kirjoitettu runsaasti kaikkialla paitsi Suomessa, jopa Kiinassa:
Swedes say Wallenberg may still be alive. Ja kun Suomeen taas luetaan nk Piru Raamattua niin eiköhän aleta haukkua Wallenbergia pahemmin kuin Venäjällä koskaan! Ilta-Sanomatko aloittaa? Harri Veijonen, Seurakunnan Tiedotuskeskus. PS. Viikon kuvaksi: wallenberg.jpg

DAVID WILKERSON JA MENESTYSTEOLOGIA. David Wilkerson saarnassaan moittii amerikkalaista menestysteologiaa. Mainitsinko taannoin, että menestysteologia on pienempi paha kuin suomalainen ruikutus? Ehkä Wilkersonin menestysteologiaan kohdistama kritiikki onkin valmistautumista Suomeen tulolle. Menestysteologiasta puolesta tai vastaan keskustelua en tänne huoli. Aihe on aivan turhaan ollut jakamassa seurakuntaa Suomessa. Käsitykseni kyllä on se, että nimenomaan USA:ssa rikkaat ihmiset ovat ylpistyneet vauraudestaan ja katsovat kieroon köyhiä suomalaisia. Taannoin kritisoin Wilkersoniakin "menestysteologiasta". NÄKY kirjassaan hän pitää itsestäänselvyytenä, että seurakuntalaiset hankkivat uuden auton parin vuoden välein. ST/hv.

MITÄPÄ MIELTÄ HAL LINDSEYSTÄ? Olen lukenut joitain hänen kirjojaan ja haluaisin lukea toistamiseen kirjan Saatana elää ja voi hyvin maaplaneetalla, mutta en ole onnistunut saamaan sitä mistään. Tietäisikö joku, mistä kirjan voisi saada? Kiinnostunut.
Älä nyt masennu, mutta Hal Lindseyn kirjat ovat täyttä huuhaata. Ristin Voitto aikanaan kustansi niitä, mutta onneksi tuli järkiinsä ja nykyään Lindseytä kustantavat vain sensaatiohakuiset kristilliset (?) kustantajat kuten Kuva ja Sana. Lukutoukka. - Kuusi muuta mielipidettä kunnes go.to/veijonen:
Hal Lindsey sivuni löytyy osoitteesta http://wwnet.fi/users/pete/lindsey.htm
Aihe kuin aihe täällä näyttää todistavan sitä, että helluntaikirkkokin on luopunut ja sen oikeaa totuutta löytyy enää sivuilta http://go.to/veijonen.
Lindseyn oppi lopun ajoista on oikea. Huuhaata helluntaikirkossakin tilalle tullut Osmo Haaviston linja. Lindseyn, Veijosen ym. linja on oikea, koska profetiasarjat juuri toteutuvat kohti sitä Daniel 9:27:n Jerusalemin valerauhaa ylösottoineen.
Saatana elää ja voi hyvin maa-planeetallakin on helluntaikirkon kustantama silloin kun se vielä halusi vastustaa sitä Perkelettä eikä väittää, että Lindsey ja Veijonen ovat pieniä piruja.
Mitä tulee Veijoseen, Lindemaniin ja Pöystiin, me kaikki olemme tunteneet helluntaikirkkoa siihen aikaan kun useat tämän lukijat olivat äitinsä kohdussa tai eivät vielä sielläkään. Opettakaa nyt sitten meitä!

KYLLÄ HE OPETTAVATKIN. Helluntaikirkon muutos suhtautumisessa Hal Lindseyhyn saattoi olla Kai Antturi johtoista narrin pelkoa. Taannoinhan NL suurlähetystö huomauttikin siitä, että NL lippua oli käytetty helluntailaiskonferenssissa, koska mukana olleet ryssät eivät olleet valtion virallisesti lähettämiä. No onneksi helluntaikirkko ei alkanut ottaa virallisia ortodoksizhirinovskeja konferenssivieraiksi vaan mieluummin laski ryssän lipun.
Helluntaikirkon foorumilla keskustelevat ateistit, luterilaiset ja muutamat lahkohenkiset helluntailaiset. Melkoinen joukko on epämääräisiä nörttejä, jotka hyvinkin ovat ns. helluntainuoria, mutta he eivät tiedä helluntaisanomasta mitään vaan tutkivat kilvan kuka tulee mistäkin. Vaikka kirjoittaisit tunnistamattomalla nimimerkillä niin kohta saat aiheeseen liittymätöntä palautetta ja haukkumista, ellet kirjoita niinkuin helluntaisanomasta luopuneen helluntailaisen tai muun porttokirkollisen kuuluu. Aivan alkeistakin opetetaan joukolla, että niiden tekeminen on väärin tai oli virhe ottaa upotus uskoon tulon jälkeen. Toki siellä saattavat nimimerkillä olla äänessä helluntailaispiispatkin jopa itse Kai Antturi. Tai ev. lut. teologiseen taannoin laittamansa poikansa Arto. Arto nimimerkillä eräs kirjoittaa kiivaasti miten oli väärin ottaa helluntailaisten upotuskaste ja nyt hän onkin "tullut järkiinsä" ja palannut luterilaisten kastenäkemykseen. Kyllä he opettavat! Tiedämme mistä pysyä poissa, vaikka joskus piipahtaisimmekin muistuttamassa: go.to/veijonen! - Tämä oli siis arvioni Suomen parhaimmasta vapaasta keskustelufoorumista internetissä. Ihan totta! ST/hv

January 20 1942: Nazi Officials Planned "Final Solution" at Wannsee Conference.
Fifteen high-ranking Nazi officials gathered at a lakeside villa in Wannsee, a wealthy suburb of Berlin. Their purpose was to discuss the "final solution to the Jewish question in Europe." "Final solution" (Endlosung) was a code name for the carefully planned extermination of all European Jews.
Two accounts of the Wannsee Conference:
http://www.ushmm.org/outreach/wannsee.htm
http://www.ghwk.de/engl/catalog/cateng6.htm

19. 1. SATA KAKSI SYYTÄ - KUULUNKO NEUVOSTOLIITTOON? - ISRAELISSAKIN TAPETTIIN 16-VUOTIAS - RASISTISANOMAT - EESTI INFORMAATIKAKESKUSE - PUTIN, CASTRO AND CLINTON - ZEPPELIN

MTV3 uutisoi eilen tv:ssä, että kirkosta eronneiden määrä on lisääntynyt. Pari syytä se esitti toinen tietenkin se mikä listallani ensimmäisenä propagandaksi väittäen esitetään. Oikea uutinen on se, että kirkkoon kuulumattomuudelle löytyy yli sata seurakunnallista, raamatullista ja kristillistä syytä!
Eilen illalla listani vilahti eräällä muka kristillisellä keskustelufoorumillakin, mutta poistettiin sieltä yön aikana. Talletan tähän sen, mikä aamupäivällä uudelleenlaittamanani oli:
go.to/veijonen: 102 syytä pysyä erossa kirkoista!
Siihen tuli palaute: "Eipä vaikuta mitenkään tällaiset katkeran ihmisen laatimat listat", mistä saimmekin syyn numero
101. Kirkkokunnissa valhetellen väitetään katkeriksi niitä seurakunnan opettajia, jotka opettavat raamatullisia, seurakunnallisia ja kristillisiä syitä kirkkokuntiin kuulumattomuudelle. Sillä katkera-propagandalla lahkolaisuuden syntiin ajautuneet yrittävät saada muutkin olemaan ajattelematta koko seurakunnallista opetusta. - Ja
102. on tietenkin se, että todellakin tällaista seurakunnallista perusopetusta sensuroidaan sellaisillakin sivuilla, jotka väittävät olevansa seurakunnallisia! HUOM. En ole varma, vaikka siellä ylläpitäjä muuttelisi viestien sisältöäkin. ST/hv. Religion Today: www.crosswalk.com

KUULUNKO NEUVOSTOLIITTOON? neuvostoliitto.ekinet.com on asiattomasti ottanut erään viestini sivuilleen. Se on lähetetty vuonna 1997 eräälle huumorisivulle:
Hei!
On sulla mukava huumorisivu!
Ehkäpä sinne linkiksi sopisi
a href="www.wwnet.fi/users/veijone/venaja.htm"
NEUVOSTOLIITTO TULEE TAKAISIN,
profeetatkin sen tietävät!
Terv., HV
Viesti ei ollut tarkoitettu Neuvostoliitto-otsikon alle, mutta internetissähän rakennellaan mitä juttuja tahansa. Tämäkin etukäteen kertomani tarinani kuitenkin oli tosi. Ateistit veisaavat jälleen "Suuri ja mahtava Neuvostoliitto."

ISRAELISSAKIN TAPETTIIN 16-VUOTIAS. BBC: "Israel delays peace talks decision" "The 16-year-old boy was killed on his way to meet a young Palestinian woman, with whom he believed he had been conducting a romance via the internet." - Israel viivyttää päätöstä rauhankeskusteluille. Israelissa 16-vuotias poika oli tapettu, kun oli tutustunut palestiinalaiseen tyttöön internetin kautta. - Paljonkohan AFP, Reutersia lainaava YLE oli jäljessä kertoessaan internetissä ihan muita juttuja ja muut mediat eivät senkään vertaa Israelista. Toki Ruotsissa surmatusta 16-vuotiaasta uutisoitiin laajasti.

RASISTISANOMAT. REUTERS oli lähteenä Ilta-Sanomillakin. Vasta lähetin sinne uutisia ja varmasti lukivatkin nk. Piru Raamattua. Päivän lehdessä haukutaan Martin Luther Kingiä.
ETELÄ-SAIMAAN PÄIVÄN MIELIPIDE löytyy päivittäin tästä, vaikka harvoin on asiaa kuten tänään: "Edustaja Tiusasen uskottavuus nolla. Kansanedustaja Pentti Tiusanen kieltää olleensa urkkija. Uskokoon ken haluaa... Suomalaisten poliitikkojen yhteydet Neuvostoliiton lähetystöön Tehtaankadulle ... Tämä on suomalaisen politiikan häpeätahra. Sen putsaaminen ei ole oikeastaan vielä edes alkanut."

THANK YOU FOR VISITING HERE TODAY FROM EESTI INFORMAATIKAKESKUSE. Top news about Estonian: The Baltic Times: Estonians free to divert money offshore. Ongoing European Union accession talks ... an important draw for many Finnish tourists for several years.
CNN: Inquiry demand over Estonia blast claim ... chairman of the Foundation of Estonia Victims and Relative...

THANK YOU FOR VISITING HERE TODAY FROM CZECH REPUBLIC! Jan Zelezny here! His friends we are in Finland. Top news about your country:
BBC: Czechs call for pressure on Castro. There is a link to "Cuba and Russia form new ties" - Picture: Putin and Castro. - CLINTON TODAY: GOODBAY!

January 19 1915: German Zeppelins Began Bombing Britain.
Zeppelin. On January 19, 1915, three Zeppelins under the command of the German navy headed for Britain. One turned back due to mechanical problems, but the other two managed to drop six bombs on Great Yarmouth. Casualties were few and military damage was minor, but the raids continued. In all, German Zeppelins flew 159 sorties over Britain, killing 557 people and causing about $7,500,000 in property damage.
Information on the German use of Zeppelin's to bomb England in WWI

18. 1. SEURAKUNNAN VANHIMMISTO - TERVEEN PERHEKÄSITYKSEN PUOLESTA - HELLUNTAILIIKE 2000 VUOTTA - VEIKKO PEKKI TUNTEE LUONNONTIEDETTÄ - KOTIMAA - ANTARKTIS

SEURAKUNNAN VANHIMMISTO. Raamatun mukaan paikkakunnilla on yksi seurakunta. Se alkaa siitä, että uskovat ottavat upotuksen ja pitävät yhtä. Seurakunnan vanhimmiksi Jumala valitsee yhden vaimon miehiä. Tiukasti tulkiten ulkopuolella ovat nekin, jotka ovat yhden vaimon miehiä nyt, mutta ovat aiemmin eronneet.
Vanhimmistossa ei voi olla sisaria, mutta sisarille tulee antaa tehtäviä kaikessa mahdollisessa mikä ei ole Raamatun opetuksen vastaista. Siksi esimerkiksi Seurakuntalainen-lehden toimituksessa on naisia, vaikka vanhimmistossa ei voi olla.
Uusi Testamentti ei esimerkiksi tunne seurakunnassa minkäänlaista papistoa. Ei ole naispappeja eikä miespappejakaan. Minusta helluntaikirkossa nimitys saarnaaja on hyvä, mutta papeiksihan kaikki haluavat.
Opetusta seurakunnasta saa seurakunnasta:
http://go.to/veijonen Linkkejä: Keijo Lindeman: Yksi seurakunta, Osmo Pöysti: Miten Jumala tunnetaan
Kirkkokunnat opettavat mitä opettavat eikä seurakunta ota oppia niiltä.
Kommentti: Lahkojen johtajia näyttää eniten häiritsevän keskustelumme aiheesta vanhimmisto: Ilkka (helluntailaiskirkon johtajia): Mitäpä jos ystävämme Veijonen jättäisi seurakunta-asioista opettamisen muille. Mielestäni miestä joka johtaa seurakuntiin kuulumattomien seurakuntaa, ei voi ottaa kovin vakavasti.

TERVEEN PERHEKÄSITYKSEN PUOLESTA. Pieksämäkeläisen Riitta Hakulisen toimesta maassamme on aloitettu listakeräys terveen perhekäsityksen puolesta. Hän on kirjoittanut seuraavaa:
Lähtisitkö mukaan keräämään nimiä ns. homolakia vastustavaan listaan? Kyseessä on kansalaiskeräys. Jo kymmenen nimeä on ihan hyvä määrä. Voit tehdä oman listan kirjoittamalla listan ylälaitaan tekstin: "Me allekirjoittaneet vastustamme lakiesitystä, joka sallii samaa sukupuolta olevien parisuhteen virallistamisen." Jätä sen jälkeen kaksi saraketta, joihin laitetaan otsikoiksi "nimi" ja "paikkakunta". Rivejä voi olla yhdellä liuskalla 30-35. Listat tulee toimittaa tammikuun loppuun mennessä osoitteeseen: Lakiesitys, PL 111, 76101 PIEKSÄMÄKI. Laita mukaan tietoa, minkä vaalipiirin alueelta nimet on pääasiassa kerätty. Keräys jatkuu aina toiseen eduskuntakäsittelyyn asti, ellei se käsittely ole jo helmikuun alkupuoliskolla. Kysymyksiin vastaa Riitta Hakulinen 0400 947 591. Riitta Hakulinen.

HELLUNTAILIIKE 2000 VUOTTA. 90. vuosikertansa aloittanut Ristin Voitto kirjoittaa pääkirjoituksessaan: Satavuotias helluntailiike. Asiassa on tietenkin perää siten kuin sivuillani 1900-luvun alusta kerrotaan. Pyhällä Hengellä täyttymisilmiöitä kielilläpuhumisineen ja parantumisihmeineen alkoi tapahtua tavalla, jota ei oltu koettu siinä määrin sitten apostolien päivien. Mutta kaiken aikaa Hengen antamat ihmelahjat toimivat seurakunnassa lähes 2000 vuotta. Kysymys oli enemmänkin siitä, että kirkko aina tuli tappamaan tai ajamaan Kristuksen seuraajat portostaan ulos. Ei siitä, että kielilläpuhujat olisi erotettu seurakunnasta kuten Aamulehtikin nyt Nokian tapahtumien yhteydessä on kirjoittanut. Aamulehdenkin päivät saattavat olla luetut johtuen siitä, että on kieltänyt lehdessään internetosoitteemme ja uutisoi seurakuntaa vastaan PORTON äänenkannattajana. Harri Veijonen.

VEIKKO PEKKI TUNTEE LUONNONTIEDETTÄ. Uutisryhmästä: Eipä taitanut V. Pekki pistäytyä tässä ryhmässä kuin hakeakseen "soundbyteja" keskustelusta ja laittamalla vain ne omalle sivulleen. http://gamma.nic.fi/~luominen/kesk.html Mutta eipä tässä taktiikassa kyllä mitään uutta ole, sen epärehellisyyden ennustamiseen ei tarvita auguureita, eikä profeettoja... Cheers. Kommentti: Pekkikin näyttää olevan sen tason miehiä, että saa julkisia herjauksia typeriltä tyypeiltä. Me tietenkin otimme haukutun linkin tänne. Kiitos!

NAISTEN KESKEN. NAISET ovat toisaalla jatkaneet keskustelua varhaiskasvatuksesta ja Tiusasesta: "Ensinnäkin Tiusasesta sen verran, että jokainen, joka Itä-Saksassa aikoinaan oli, oli jollain tavalla samoissa puuhissa mukana kuin Tiusanenkin. Muut eivät vielä ole paljastuneet. Ja niin meni hänellekin maan virallinen "oppi" perille että moisia väitteitä ihan tieteellisenä totena on väittänyt. Eikä taaskaan ole ainoa Suomessa..." Mitä varhaiskasvatus onkaan?

KOTIMAA: Tiusanen ja hänen kumppaninsa olivat aikoinaan samanlaisia ryssän ja DDR:n perseennuolijoita, kuin vielä nykyääkin ovat jotkut "uskovaisiksi" itseään luulevat Israelin ja juutalaisten perseennuolijoita. Veijo Minkkinen sen sijaan ei nuole kenekään persettä!!!!! Vaan sen sijaan kumartaa Kristusta! VM. Kommentti: Tänne mailattu teksti, mikä kuuluu kirkolliseen Kotimaa-lehteen jo Israel-vastaisuutensa vuoksi. Kirkollisissa lehdissähän Minkkinen sanoi kirjoittelevansa.

FINLAND ON WORLD TODAY. www.bit.se: Stora Enso, UPM-Kymmene and Tampere University of Technology to cooperate on rese.

ANTARKTIS. January 17. 1773: On January 17, 1773, James Cook's ship, Resolution, crossed the Antarctic Circle, the first ship in recorded history to do so. He managed to go a bit further south but, unable to get through the ice pack, he turned back north. Although he didn't realize it, he was within 80 miles of the Antarctic coastline. He made two more crossings of the Antarctic circle, and sailed all the way around Antarctica, but never managed to get through the ice pack to see the continent. He continued to believe, correctly, that the southern continent existed, but that it was smaller and less habitable than once thought.
An account of Cook's voyage in the Resolution.
A history of Antarctic exploration.
An account of a recent visit to Antarctica

17. 1. DAVID WILKERSON SUOMEEN - JERUSALEMIAKO EI JAETA - TV TODAY - NYHETER PÅ SVENSKA/NORSKA - TAMPERE - ADSL - AHKERIA NAISIA

David Wilkerson on tulossa Suomeen 14. - 16. kesäkuuta. Edellisestä käynnistään on kulunut 30 vuotta. Wilkerson on mainittu vuosisadan henkilöissäni ja muistettaneen parhaiten kirjastaan Risti ja linkkuveitsi.

JERUSALEMIAKO EI JAETA? Heikki Kangas RV: "Monet puolueettomat tarkkailijat ihmettelevät Arafatin taipumattomuutta. Hänelle tarjottua sopimusta pidetään yleisesti parhaana mahdollisena mitä hän voi saavuttaa: Itsenäisen Palestiinan valtion, jonka pääkaupunkina on jaettu Jerusalem."
Kommentti: Onko Jumala estänyt PLO:ta hyväksymästä heille parasta mahdollista sopimusta? Antikristuksen ilmestyminen on vielä tapahtumatta, ja kirjoitin 15 vuotta, että Jerusalem kansainvälistettäisiin eikä jaettaisikaan. Toki siitä poikkeavia yksityiskohtia tunnetaan selityksissä, jotka kaikki ovat periaatteessa oikeita käsittäen Daniel 9:27:n liittyvän nyt toisen vuosituhannen vaihteen tietämissä syntyvään Jerusalemin valerauhaan seurakunnan ylösoton takuuna. ST/hv.

TV TODAY: IN FINLAND: Suomen televisiossa näytetään tänään Nokian ev. lut. kirkon tyhjiä penkkejä. Seurakuntalaiset on ajettu ulos. Tilapäinen kokoontumispaikka löytyi Nokian helluntaikirkosta. - Ohjelma esitettiin MTV3:lla sarjassa 45 minuuttia. - Mukana ohjelmassa oli myös kiinnostavia yksityiskohtia Eveliinan surmasta.
IN NORGE: TV2 har gjort seg skyldig i et grovt overgrep mot Karmel. Fjernsynskanalen ba Karmels formann John Skåland om å samle Israel-venner til samtale. De skulle få presentere sitt syn på Israel og profetiene. Men TV2 presenterte en sensasjon som ikke Israel-vennene kjente seg igjen i.

NYHETER PÅ SVENSKA/NORSKA: Arabiske terrorister drepte israeler i Gaza. Israelske myndigheter fant i går den 30 år gamle Ronni Tsalah fra Gush Katif i Gaza. Han ble kidnappet søndag av arabiske terrorister og skutt i hodet, før han ble dumpet i veikanten, 200 meter unna stedet han ble kidnappet. Nyheter på svenska/norska in www.karmel.net

FINLAND ON WORLD TODAY: www.llrx.com: US Helsinki Commission Launches Updated Site.
The United States Helsinki Commission has launched an updated version of its web site to update information and to make searching easier. The Commission's web site "provides instant access to the agency's latest press releases and reports on recent hearings and briefings." You can access the site at http://www.csce.gov/helsinki.cfm
TAMPERE ON WORLD: www.huginonline.com: SPONDA SELLS OFFICE PROPERTY IN TAMPERE FOR MFIM 70.5. Sponda will sell the entire share capital of its property at Hämeenkatu 23 in Tampere, for FIM 70.5 to Tampereen Puhelin Oyj’s pension fund. The property, built in 1902, has a total leasable area of approximately 8 000 square metres.
NOKIA TODAY: Finnish telecom equipment maker Nokia said on Tuesday it would supply its broadband technology for Digital Subscriber Line (DSL) services to U.S. Tess Communications for an undisclosed sum.

ADSL. Kiitos käynnistä täällä tänään palvelimelta www.tpu.fi Sivuiltanne löytyy tietoa ADSL:stä: "ADSL on tavalliseen tai ISDN-liittymään lisättävä kaista, jolla saat kotiisi kiinteän, 24 h auki olevan Internet-yhteyden. Kun Sinulla on ADSL, voit lähettää verkossa nopeasti myös isoja tietomääriä, kuten esimerkiksi kuvatiedostoja. ADSL-yhteyden kytkeminen edellyttää Soonin kiinteän verkon liittymää tai kiinteästi kytkettyä johtoa."

WOMEN IN ART: Helene Schjerfbeck Finland. WOMEN IN INTERNET: Eva Isaksson Finland

WOMEN IN SPORT. WOMEN IN SPORT . SPORTS FOR WOMEN Muistilappu: Sari Essayah-sivua uudistettava ennen synttäriään.

AHKERIA NAISIA. Tuskin teemme vääryyttä kun luemme tässä uuden ennätyksen ja naisille, ahkerille sellaisille! Viimeisimmät 5 vierailijaa: Wed Jan 17 17:32:09 2001 ce-6.pp.htv.fi Wed Jan 17 17:32:00 2001 ip-194-136-183-15.vn.fi Wed Jan 17 17:31:45 2001 cache.kolumbus.fi Wed Jan 17 17:31:14 2001 Wed Jan 17 17:30:25 2001 ce-6.pp.htv.fi
Laidoissa näkyy olevan sama henkilö, mutta klo 17.30 vaiheilla täällä oli sellaista vipinää, että kirjataan uusi ennätys viiden eri vierailijan tuloon minuutti 45 sekuntia. Sitäpaitsi hakemistosivulle tuli muitakin henkilöitä. Karaokeen ja 200 muulle sivullemme eri henkilöitä. Valitettavasti en voi pitää tarkkaa seurantaa eri kävijöiden kokonaismäärästä, koska mittareita on vain muutamalla sivulla. Taasha myö tavataan! ST/hv.

Tasavallan presidentti Tarja Halosen sopisi vaihtaa nykyinen kotisivujensa ylläpitäjä Veijoseen!

16. 1. TASAVALLAN PRESIDENTTI TARJA HALOSEN INTERNETSIVUILLA TOIMIMATON VC - PAAVIKO PETONSA LÖYTÄÄ? - POPE TODAY - HELSINKI MAAILMALLA

INTERNETISSÄ TARJA HALOSEN VC. Seurakuntalaisen päätoimittaja Harri Veijonen on löytänyt tasavallan presidentti Tarja Halosen kotisivuilta VC:n, jossa ei kyllä näytä ketään olevan. Itse asiassa sapiskaa presidentin kotisivujen ylläpitäjälle täältä seurakunnasta!
Ulkomaisista hakupalvelimista etsittäessä presidentti Tarja Halosen sivuja tulee vastaan linkki osoitteeseen http://www.tpk.fi/fin/henkilot/ Sivulla lukee:
Tasavallan presidentti Tarja Halosen VC
Valiokuntaneuvos Pentti Arajärven CV
Presidentit kautta aikojen
Linkit eivät kuitenkaan avaudu vaan siellä on virhe: Halosen "vessalinkki" osoittaa C-asemalle:
file:///C:/Downloads/Vaalit/Halonen/fin/henkilöt/thcv.html.
Ilmeisesti presidentti Tarja Halonenkaan ei ole tyytyväinen siihen, että kun maailmalta häntä etsitään päädytäänkin johonkin toimimattomalle typerälle sivulle Halonen VC Arajärvi CV! Tai kuinka vaan. Ainakin Tarja Halonenkin nyt tietää mistä hänelle apu hädässä löytyy. Terveisin, Seurakuntalainen-lehti/Harri Veijonen http://go.to/veijonen

PAAVIKO PETONSA LÖYTÄÄ? "Vakka kantensa valitsee". Maailmalla uutisoitiin ensin, että paavi varoitti Lähi-Idän tilanteen luisuvan hallinnasta. Sitten hän sai vieraakseen Venäjän ulkoministerin. Paaviko tulessa polttajansa, Antikristuksen löytääkin? Linkistä venaja.htm#novum voi aina tarkistaa ennaltatiedettyä paavin ja Gorban tapaamista 1989. Tuleeko paavista "hero", sankari? Kyllä. Sarjakuvasankari:
POPE TODAY. Pope Discusses Middle East Crisis With Foreign Minister Ivanov. VATICAN CITY. Pope John Paul II met with Russian Foreign Minister Igor Ivanov on Monday.
Pope becomes comic book hero. The life of Karol Wojtyla, aka Pope John Paul II, has been turned into a comic strip by an Italian religious publisher. - Paavista tehdään sarjakuvakirja erään italialaisen uskonnollisen kustantajan toimesta. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa ...

FINLAND ON WORLD TODAY. The Moscow Times has told that "It's Hit or- Miss With Helsinki Radar". Finnish aviation authorities were aware of serious glitches in the Helsinki airport's...
CNN: Radar failure at Helsinki Airport Aviation officials have admitted that the radar at Helsinki Airport has failed to detect some Russian aircraft.
Viikon suurin uutinen Suomesta maailmalla koski Helsingin lentoaseman lähellä oli tilannetta. Ensin asiasta kertoi CNN ja seuraavana päivänä myös lehdet Moskovassa.

ISRAEL TOP NEWS ONLINE. Minulla on tarjota sivu, jota ei ole virallisesti jaossa USA:n ulkopuolelle eikä tekijänoikeussyistä voine laittaa internetiin. Sitä saanee kuitenkin käyttää on desktop, oman koneensa työpöydällä. Aina kun avaa internetyhteyden työpöydälläkin oleva "Israel top news online" päivittyy ja antaa linkit tärkeimpiin Israeluutisiin maailmalla. Toimitan sivun sähköpostitse vain jotenkin tuntemilleni henkilöille ja vain pyynnöstä veijone@mail.wwnet.fi

THANK YOU FOR VISITING HERE TODAY FROM SERVER www.sanoma.fi Yrityksenne kunnioitettava, edesmennyt professori, pilapiirtäjä Kari Suomalainen piirsi runsas vuosikymmen sitten maamme profeetallisimman pilakuvan: Susi lammasten vaatteissa:

15. 1. USA:N VAPAAPÄIVÄ - MARTIN LUTHER KING - KIRJOJAMME KYSELLÄÄN - KIRJAILIJAIN SÄHKÖPOSTIOSOITTEITA - KIRJASTOAUTO - ENSIMMÄISEN KIRJOITUKSENI LOPPU JA PENTTI TIUSANEN - PENTAGON TODAY - MARILYN MONROE YESTERDAY

Suomessa ulkopuolellamme päivän pääuutisestani taisi kuulla enintään maininnan "USA:n vapaapäivä". Olin tarkoituksella päivittämättä sivua ennen klo 22, jotta nähdään miten Suomen tv ja sadat lehdetkin tyystin vaikenevat aiheesta. Käyväthän MTV3:nkin uutistoimittajat lunttaamassa täältä oikeita uutisaiheita, eikä se huonoin media olekaan. - Mutta mikä vapaapäivä?
THE WHITE HOUSE. Office of the Press Secretary January 12, 2001. MARTIN LUTHER KING, JR., FEDERAL HOLIDAY, 2001.
Seventy-two years ago, Martin Luther King, Jr., was born into a sharply divided Nation, a place where the color of a child's skin too often determined that child's destiny. America was a place where segregation and discrimination put limits on a black child's dreams, opportunities, and future...
Presidentti Bill Clintonkin oli antanut jonkin värisestä talostaan 12. 1. tuollaisen tiedotteen: 15. 1. tulee olla USA:ssa yleinen vapaapäivä. Itse asiassa Martin Luther Kingiä juhlittiin lauantaista alkaen ympäri Clintonin valtakuntaa: "Martin Luther King Jr. weekend Holiday information."
Martin Luther King Day. President Clinton proclaimed January 15, the birthday of Martin Luther King, Jr., as a federal holiday in honor of the civil rights leader's life and achievements. Dr. King would have been 72.
"I have a dream today". Each year on the third Monday of January schools, federal offices, post office and banks across America close as we celebrate the birth, the life and the dream of Dr. Martin Luther King, Jr. King Day marked with prayer, volunteerism The nation remembered the Rev. Martin Luther King Jr. with prayers, marches and volunteerism on Monday and, for the first time, a halt in trading on U.S. financial markets.
Ovatko suomalaiset ulkopuolellamme rasisteja, kun eivät uutisoineet tunnetusta rasismin vastustajasta lainkaan missään? Halloweenia ja muita pimeitä asioita kyllä USA:sta maahan tuodaan. ST/hv.

PÖYSTIN KIRJAA KYSELTY - KIRJAILIJOIDEN SÄHKÖPOSTIOSOITTEITA.
Tänään klo 18 sivuillani oli lukija Turun yliopistosta (kuva: tytöt puurolla). Ei ihminen eläkään pelkällä puurolla vaan välillä pitää haukata Jumalan Sanaa. Turun yliopiston kirjaston Suomi-kokoelma väittää käsittävänsä kaikki Suomessa ja Suomea varten julkaistut painotuotteet, mutta monet ovat huomanneet, että kiellettyjä kirjoja maassamme on. Sopii tarkistaa löytyvätkö esimerkiksi nämä:
Veijonen Harri: Jerusalemista sovittaessa
Pöysti Osmo: Miten Jumala tunnetaan
Lindeman Keijo: Apostolinen seurakunta.
Mainitut teokset ovat maamme tärkeimpiä julkaisuja.
Minulta juuri kysyttiin Pöystin kirjaa, ja löytyyhän sekin painettuna. Annan kyseisten kirjailijoiden sähköpostiosoitteet tässä:
HARRI VEIJONEN: veijone@mail.wwnet.fi
OSMO PÖYSTI: poeysti@phpoint.net
KEIJO LINDEMAN: Keijo.Lindeman@kaol.kangasala.fi tai keijo.lindeman@kamis.fi
Tuotantoa on varminta kysyä tekijöiltä itseltään. ST/hv.
LINDEMAN oli lähettänyt sähköpostitse joillekin kaverit.pps, mitä kaikki eivät pystyneet avaamaan. Ei se sisältänytkään tekstiä vaan kuvaohjelman. Kyllä senkin sisältö olisi haluttu nähdä.

KIRJASTOAUTO. Savonlinnan kaupunginkirjasto myy vanhan KIRJASTOAUTON. Jos kiinnostaa vaikka teetupabussiksi niin kyselkää sieltä. Katsastettu tammikuussa 2001. Kirjalliset tarjoukset on jätettävä viimeistään 22.1.2001 osoitteella: Savonlinnan kaupunginkirjasto Nälkälinnanmäki 57130 Savonlinna Kuoreen merkintä: "Kirjastoauto". Lisätietoja antaa kirjastoautonkuljettaja Pertti Tissari, puh. 0500 256 339 tai kirjastotoimenjohtaja Tapani Boman, puh. (015) 571 4687.

PENTTI TIUSANEN on mainittu valtakunnan uutisissa hämäräperäisistä yhteyksistä 1970-luvulla DDR:ään. Itse käytin Kipinä 2/1979 artikkelissani lähteenä mm. kyseisen Tiusasen kirjoitusta lastentarhanopettajiksi opiskelevien lehdestä. Itse asiassa silloisen artikkelini loppu on Tiusasen esittämien ajatusten toistoa. Tiusanenhan oli sitä mieltä, etteivät lapset saa varhaiskasvatusta lainkaan, elleivät ole päiväkodissa. Kysyin lukijoilta, joiden lapset eivät olleet päiväkodissa: Hyvät vanhemmat! Missä teidän lapsenne ovat? Suljettu kellariin vai? Erään ns. asiantuntijan mukaan kuitenkin paikassa missä ei kasvatusta anneta. Linkki: Lasten Ystävä. Tieteellisraamatullinen kasvatusjulkaisu.

THANK YOU FOR VISITING HERE TODAY FROM UNIVERSITY OF TURKU! THANK YOU FOR VISITING HERE TODAY FROM ISRAEL! ONE NEWS ABOUT ISRAEL IS THIS:
An Israeli man, Ronni Sabach, from the Gazza - Gush Katif community Kfar Yam, has been kidnapped and transported into Han Unis in the Palestinian Authority controlled part of Gazza. Sabach was reportedly working in his greenhouse when Arab terrorists kidnapped him.

FINLAND ON WORLD TODAY. Löytyi tieto, että 8. 1. edusinessforum.com kirjoitti: "Finland: E-commerce is sophisticated and heavily used. The BCG has found that the Nordic region is the world leader in many areas of online financial services, reports Country Commerce, a publication of the Economist Intelligence Unit."

INTERNET TODAY: http://www.totaltele.com: ADSL will soon become the most important broadband access technology in the developing Chinese market. - ADSL pian tärkein Kiinassakin.
SCIENCE TODAY: Earlier Water On Earth? Oldest Rock Suggests Hospitable Young Planet.
THE TIME TODAY: Why Bush Should Shun Clinton's Mideast Hot Potato. - Miksi Bushin pitäisi pysyä erossa Clintonin Lähi-Idän kuumasta perunasta.

PENTAGON TODAY: Jan 15. 1943: World's Largest Office Building was Completed.
The world's largest office building received the final touches as the air conditioning system was completed. Today, the 6.5-million-square foot Pentagon in Arlington, Virginia, is still the headquarters of the United States military.
About 29,000 people work in the Pentagon:
http://www.co.arlington.va.us/gallery/pentagon.htm

MARILYN MONROE YESTERDAY. Jan 14. 1954: Sports Idol Married Hollywood Beauty Queen.
In 1954, Joe DiMaggio was recently retired from one of the most successful and celebrated careers in the history of baseball. Marilyn Monroe was the highest paid and best-known fashion model in America. The romance between the handsome baseball hero and the Hollywood goddess captured the public's imagination, and their highly publicized marriage on January 14, 1954 at San Francisco City Hall was the fulfillment of a national romantic fantasy. The marriage proved stormy, however, and ended in divorce after just nine months.
A biography of Marilyn Monroe:
http://www.marilynmonroe.com/bio.html

14. 1. PLO HAS EXECUTED TWO - PERES - LITHUANIA - TEN YEARS AFTER - PRESIDENT M. G.´S HISTORY - ICELAND - VEIJONE MOVIES - PREGNANT WOMEN

PLO HAS EXECUTED TWO MEN. The PLO has executed two men for collaborating with Israel in the killings of Palestinian militiamen.
PERES. Jan 8.: Peres comes to Barak's rescue, Peres tulee Barakin pelastajaksi, uutisoi BBC. Nyt Israelin entinen pääministeri Shimon Peres ja PLO:n johtaja Jasser Arafat yrittävät edistyä Lähi-idän rauhanneuvotteluissa. CNN: Arafat, Peres start peace talks
BBC: Palestinians cancel meeting with Israel. Neuvotteluja on tarkoitus jatkaa lähipäivinä.

LIETTUAN VERILÖYLYSTÄ 10 VUOTTA. www.nj.com: Ten years ago, a bloody Soviet crackdown pushed Lithuania to independence.
BBC: Fourteen Lithuanians died when Russian soldiers opened fire and tanks ran over protesters in the Lithuanian capital, Vilnius, on 13 January 1991. Eilinen päivä liittyi Perestroikan Gorban historiaan: Oli kulunut 10 vuotta Liettuassa tapahtuneesta neuvostosotilaiden aiheuttamasta väkivallasta.
Persian sotako toistuu 10 vuoden jälkeen, herää kysymys New York Timesin uutisesta: The first night that air-raid sirens whined -- 2 a.m. on Jan. 18, 1991 -- one of Saddam Hussein's Scuds hit near enough to crack the woodwork in the window and door frames of Rosenberg's apartment. - PS. MTV3 kymmenen uutiset 15. 1. kertoi, että Saddam avustaisi USA:n köyhiä ten years after.

TEN YEARS AFTER. USSR´S president M. G. ten years ago: 1991 Jan: Crackdowns in Lithuania and Latvia, Apr: Visits Japan, Apr 23: Signs to remain in USSR, Aug 18: Kidnapped by coup plotters, Aug 21: Freed from captivity (After 72 hours. JESUS LIVES! And will come back too!), Aug 24: Resigns as head of Communist Party, Nov 19: Shevardnadze returns as Foreign Minister. Dec 25: Resigns as President. USSR dissolved.

NEW: YEAR 2001 IN PRESIDENT M. G.´S HISTORY:
Nations Must Collaborate in 21st Century, Says M. G. 01/01 2001.
In Moscow, the Prusas, along with Jan Lorys from the Polish Museum of America in Chicago, met with former Soviet leader M. G. 01/11 2001.
Former USSR President and current leader of Russian United Social-Democratic Party M. G. was invited to be a candidate for the post of the President of the republic of Tatarstan from the Social-Democratic party 01/12 2001.

FINLAND ON WORLD TODAY. Nothing new. But some days ago:
1. The Finnish aviation administration reportedly has plans for a possible new taxiway at the VAASA AIRPORT airport.
2. FINLAND: Repeat-hartwall-yhtiot Interested In Orkla's Share Stake.

THANK YOU FOR VISITING HERE YESTERDAY FROM ICELAND! One of you were from server www.islandssimi.is There is a link to the linkspage: isl.is I found there a link to Alltheweb.com. If you will search there for "veijone" you can find 142 documents:

1. VEIJONE MOVIES, 2. KARAOKE VEIJONE, ...
142: VEIJONEN: OLYMPIC GAMES IN HISTORY AND IN FUTURE. WELCOME TO VEIJONEN!

ICELAND TODAY: TOP NEWS ON WORLD about your country:
1. While Bjork channels her energy into film, Iceland's latest star releases her new single 'To Be Free' on January 22.
2. KOCHI, India -- Uruguay beat Iceland 2-1 Thursday on the second day of the boycott-marred Millennium Cup.

"NIINKUIN SYNNYTYSKIPU RASKAAN VAIMON" yllättää heidät, mutta Kristuksen puolisoa ei tippaakaan. Jos sikiäminen on lähtenyt käyntiin 8. 1. 2001 niin minulle jo syntymässä suotiin etuoikeus seurata "Kristuksen uutta syntymää", seurakunnan ylösoton lähestymistä muita tarkemmin. Washingtonissa on uutisoitu odottaville äideille varoitusta neljän tyyppisen kalan syömisestä. Niissä on "mercury", elohopeaa:
PREGNANT WOMEN. WASHINGTON (AP) - Pregnant women and those who might become pregnant should not eat four types of fish - shark, swordfish, king mackerel and tilefish - because they could contain enough mercury to hurt an unborn baby's developing brain, the government warned Friday.


Punastuiko kuu Veijosen syntymäpäivää? Oliko Kristus pantu alulle päivälleen 2000 vuotta sitten?

13. 1. MOON AND MENSTRUATION - JOKO MOONIKSET LOPPUU? - JANUS - PÄIVÄN JUUTALAISHISTORIA - FINLAND ON WORLD EVERYDAY - GEENITUTKIMUSTA

Kristus on Ylkä, sulhanen, joka pelastaa vaimonsa, morsiamen tulevasta vihasta silloin kun pimeä maailma väittää nytpä rauha Lähi-idässäkin. Asiaan saattaa liittyä jopa naisen raskaudesta tuttu tarkka uuden syntymän lähestymistieto vieläpä siten, että ennaltatiedetty kuun punastuminen, kuunpimennys 9. 1. 2001 oli syntymää seuraavan tuhon merkki. Mutta sen tuhon (lat. Peres) tulo ei Veijosen seuraajia yllätä eikä saavuta vaan "syntymähetkellä" Herra pelastaa meidät yläilmoihin alkavalta vihan ajalta! Jumala loi naisen! Jumala loi Suomen morsiamensa kuvaksi! Veijosen seuraajat ovat morsian Herran sylissä. Paarman seuraajat portto pedon selässä:
Is there anybody going to listen to my story? (Picture: God´s Fin land girl) If my birthday is January 8. (Jesus: in Maria 2000 years ago) are you ready in September? Or before?
Menstrual Symbolism in Total Lunar Eclipses. Link to Robin Edgar´s page.
"Menstruation has been considered to be an unclean, contaminating, and even shameful "sickness" of women by numerous primitive cultures as we have already seen in some of the lunar eclipse myths. This ancient belief has been preserved in the Bible, the Qur'an, and in the religious beliefs and practices of a number of other religions. Often sexual intercourse with a menstruating woman was strictly prohibited. Leviticus 18:19 states, "And to a woman in the impurity of her uncleanness (i.e. menstruation), you shall not draw near to uncover her nakedness." This and other passages in the Hebrew scriptures makes it quite abundantly clear that the ancient Hebrews believed that menstruating women were "unclean" in both a physical and a spiritual sense."
Onko siellä kukaan kuuntelemassa tarinaani? Jos syntymäpäiväni oli 8. 1. (Jeesus: sinä päivänä 2000 vuotta sitten tulin Marian kohtuun), mitä tapahtuukaan 9 kuukautta myöhemmin? JESUS IS KING! Elvis, Turhapuro ja Veijonen vain hyviä kavereita. "Jos Gorba tulee maaliskuussa, Jeesus tulee syyskuussa". Noinhan tutkimukseni oli jo yli vuosi sitten sanottuna.
VARAS. Heti ylösoton jälkeen tulee varas. Viittaus syntymäpäivääni seuraavaan sukunimen nimipäivään, nimeeni veijone: taivaaseen viejä, mutta ristiinnaulitsijain mielestä varas. Apt. 2:20 KUU MUUTTUU VEREKSI ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. Veri voi olla myös värin nimitys. Vaikka tuossa puhutaan julkisesta tulosta, kenties se tarkoittaa jo ennen ylösottoa. Kuunpimennys oli heti syntymäpäiväni jälkeisenä sukunimeni nimipäivänä. Sekä Kristus että varas tulevat täsmällisesti. Tutkitaan tieteellisesti Raamatun valossa.
First total eclipse of century may turn Moon red. Vuosisadan ensimmäinen täydellinen kuunpimennys voi tehdä kuun punaiseksi, aloitti www.independent.co.uk 8. 1. 2001. Kirjoittajan etunimi on Emma. Sukuni "kuutamotamma" jo haudattiin.
See the moon turn blood red. Näe kuun muuttuvan verenpunaiseksi, otsikoi www.theregister.co.uk. Verenpunaisuus kesti peräti kolme tuntia.
MIKSI KUU OLI PUNAINEN? "The moon is closer to the Earth than usual and the Earth is at its closest to the sun," said Steve Dutch, a professor of natural sciences at University of Wisconsin-Green Bay. - Kuu on lähempänä maata kuin tavallisesti, sanoi professori.
SUTTA ALAS? Police in Turkey have arrested eight people for shooting at the moon during the lunar eclipse. - Turkissa poliisi on pidättänyt kahdeksan henkilöä ammuskelusta kohti kuuta kuunpimennyksen aikana. Sellaiseen ammuskeluun on traditionaaliset syynsä, sanoivat pyssymiehet. Antiikista lähtöisin. (Ananova, news.excite.com)

JANUS. Liittyykö roomalaisjumala Januksen syntymäpäivään 9. 1.? Koko kuukausi on saanut nimensä Januksen mukaan, January. Roomalaisilla oli joka kuukauden ensimmäinen päivä pyhitetty Janukselle. Onko Jumala suopea Roomalle? Lähtekää siitä ulos tai saatte saman kohtalon: poltetaan tulessa, Ilm 17:16, 18:4.
January 2001 Star Report "Between Jan. 25 and 28, there will be a wonderful opportunity to watch our moon visit the two inner planets, Mercury and Venus." The Eclipse of the Moon on 2000 January 21. ST/hv

PÄIVÄN JUUTALAISHISTORIA: 13. 1. 1917 perustettiin ensimmäinen kaupunginvaltuusto Palestiinaan, mutta perustajathan olivat juutalaisia. Juutalaiset ovat palestiinalaisia paljon aiemmin kuin nimi yhdistettiin arabeihin.
In English: First provisional council of Palestinian Jewry was established 84 years ago. Jews are the Palestinians long before the name was usurped by the Arabs. ST/hv. Seurakunnan Tiedotuskeskus, wwnet.fi/users/veijone/.

FINLAND ON WORLD TODAY. CHICAGO, Jan. 12. Heidrick & Struggles International, Inc. The world's largest and premier executive search firm, today announced that it has finalized its acquisition of AMROP Finland, one of the largest executive search firms in Finland.
SPAIN: Espanja muisti Suomen poikien häviötä. Czech Republic defended its title at the world junior hockey championship by defeating Finland 2-1 Friday.
LONDON: Tory MP Julie Kirkbride: Wants separate injections for children... covering all hospitals and health centres in Finland from 1982 to 1996.
TOP STORY lehdessä on 9-vuotiaan Annan murha Murhaaja on saanut oman sivun kuvineen. Eräs suomalainen laulaja ja hänestä kirjan kirjoittanut lappeenrantalainen toimittaja on sitä mieltä, että jokainen ihminen on laulun arvoinen. Jumala sitä on, mutta kaikki eivät Hänelle laula.

THANK YOU FOR VISITING HERE YESTERDAY FROM HOLLAND! One of you is from server: planet.nl On your own server there is: Aap genetisch gemanipuleerd met kwal-gen Link to http://www.sciencemag.org/ There is this nice picture:
APINAN GEENITUTKIMUSTA uutisoitiin Suomessakin illalla tv:ssä.

PÄIVÄN MESSIAS: "Messiah" today is The album titled "Handel: Messiah Easter Music" - Päivän "Messias" Händelin Messias musiikkialbumi. Väärää Messiasta peresläisetkin etsivät.

RUSSIA TODAY: Barak "Happy" for Russia's Putin to Visit Mideast. "President Putin is a serious politician who has a deep understanding of Middle East issues, and we will be very happy if President Putin visits the Middle East," Barak said on Russia's state-run ORT television. - Barak iloitsisi Putinin vierailusta Lähi-Itään. - Kuubaan hän ainakin ensin meni.
CLINTON TODAY: President Clinton has elevated cholesterol that needs medication and has a "suspicious" skin lesion that was tested to see if it was cancerous, doctors said on Friday. Päivän ykkösuutinen Clintonista kertoi, että joulun jälkeen kolesterolinsa ovat kohonneet.

12. 1. HILTUSELLA ASIAA UUTISRYHMISSÄ - A NEW VIRUS - SODAN LEHDET MENESTYS - TEKEEKÖ BUSH ABORTIN ABORTTEIHIN? - PÄIVÄN TARJA - KIINAN VARAPÄÄMINISTERIN VIERAANA - CAESAR

Matias Roto kirjoitti viestissä <93eobe$nld$1@news.kolumbus.fi>... Ulos portosta tarkoittaa siis kaiken sellaisen vastustamista missä kirkon vastaiset voimat yrittävät tehdä tyhjäksi evankeliumin uutta luovaa voimaa.
ZEW: Outo tulkinta Ilm 18:4:stä. Siellä sanotaan: "Lähtekää SIITÄ ulos, te minun kansani". Mikä kirkon tulkinnan mukaan on tämä "siitä", ja miten "siitä" lähdetään ulos ja minne?
ROTO: Pappi sanan takana on ikivanha papa -sana, 'isä' eli hepreaksi 'rabbi'. Kristillisen kirkon virkajärjestelmässä on useitakin virkoja jotka ovat sellaisenaan synagoogasta peräisin: ylirabbi = patriarkhe = patriarkka eli paavi synagoogan esimies = episkopos = piispa rabbi = presbyteros = pappi synagoogapalvelija = diakonos = diakoni.
ZEW: Esittäisitkö tämän listan uudelleen sitten kun olet ensin esittänyt sen Helsingin juutalaisessa seurakunnassa. Katsotaan sitten miltä se näyttää.
ROTO: Piispa Munib Yunam on tehnyt todella merkittävää rauhantyötä. Kannattaa rukoilla pyhän maan puolesta jotta rauha tulisi koko tuohon maailmankolkkaan.
ZEW: Tähän kun osaisi sanoa, kumpi on munannut enemmän, Barak vai Munib. No loppujen lopuksi, ilman näitä ei kirjoitukset toteutuisi. Moshe Zew (Antero Hiltunen)
Kommentti: Keskustelu oli otsikoitu "Viimeisimmät uutiset luterilaisista", ja sen alustuksena oli pari viimeisintä tekstiä luterilaisista täältä. Harri Veijonen

A NEW VIRUS = UUSI VIRUS. A new virus has just been discovered that has been classified by Microsoft (www.microsoft.com) and by McAfee (www.mcafee.com) as the most destructive ever! This virus was discovered yesterday afternoon by McAfee and no vaccine has yet been developed. This virus simply destroys Sector Zero from the hard disk, where vital information for its functioning are stored. This virus acts in the following manner: It sends itself automatically to all contacts on your list with the title "A Virtual Card for You". As soon as the supposed virtual card is opened, the computer freezes so that the user has to reboot. When the ctrl+alt+del keys or the reset button are pressed, the virus destroys Sector Zero, thus permanently destroying the hard disk. (Microsoft)
TOIMINTAOHJE: Kyseinen virus on aiheuttanut paniikkia New Yorkissa CNN:n mukaan. Älä avaa mitään "A Virtual Card for You" otsikkoisia maileja vaan delete avaamatta.

SODAN LEHDET MENESTYS. Tämäkin tapahtumasarja alkoi 8. 1. 2001. Julkaisija antoi silloin lehdistötiedotteen:
Uudet painokset sota-ajan sanomalehdistä.
"Tällä viikolla tulee R-kioskeihin ja lehtipisteisiin kautta maan myyntiin ensimmäinen SODAN LEHDET. Se kertoo sotavuosien 1939-45 tapahtumista. Julkaisemme joka viikko uudet painokset aidoista suomalaisista sodan aikana ilmestyneistä sanomalehdistä. Lehdet julkaistaan kokonaisina niiden alkuperäisessä muodossa."
Sodan lehdet on menestys. Bisneksen keksijä on ulkomailta. Kustantajan nimeksi väitetään Peter McGee. Tuskinpa kuitenkaan löytämäni saksalainen tai australialainen. Ei löytynyt edes mainittua © 2000 Albertas Limited, London kuin norjalaisesta osoitteesta. Ilmeisesti idea on ensinnä pantu käytäntöön siellä: http://www.krigsavisene.com/index.htm Mieli tekisi viikottain katsoa lehdestä yksi juttu tallennettavaksi tänne. Ensimmäinen olisi: "Keltainen käsivarsinauha Lodzin joka juutalaisella." (Helsingin Sanomat Maanantaina marrask. 27 p. 1939.)

ABORTTI ABORTTEIHIN? www.msnc.com kirjoittaa: Will President-elect Bush abort abortion?. Tuskinpa vihan ajan tullessa abortteihin saadaan keskeytystä. Eiköhän vähän kaikessa vihan ajan alkaessa ole tilanne juuri päinvastoin kuin sen jälkeen tulee olemaan.
ABORTTIPILLERI. Mainittua uutista luettaessa huomataan siinä puhuttavan aborttipilleristä, jolla on erikoinen nimi: RU486. Ja siitähän löytyy tekstiä mm. sivulta http://www.cbctrust.com/RU486.96.html

SUOMI MAAILMALLA. Päivän Suomi maailmalla ykkösuutisena on just-foo.com news about Finnish food group HK Ruokatalo. Reutersin toimistosta Helsingistä se leviää kertoen firman toimista Eestissäkin.
PÄIVÄN TARJA: Halosen Tarjasta ei maailmalla uutisoida mitään, mutta Tarja sieltä kuitenkin löytyy: www.4woman.org uutisessaan "Cancer of the cervix linked to Chlamydia infection" mainitsee tohtorin Helsingin yliopistosta: "Dr. Tarja Anttila and associates from the University of Helsinki, Finland."
KIINAN VARAPÄÄMINISTERIN VIERAANA. Olikohan Suomessa uutisoitu lainkaan, että suomalaisseurue on tavannut Kiinassa sen varapääministerin? Chinese Vice Premier Meets Finnish Guests Kukapa muu kuin Nokian pääjohtaja Jorma Ollila joukkoineen. Löytyi toinenkin Suomea koskeva artikkeli samaa sarjaa: Investors Should Race to Finnish Mobile-Phone Maker.

PÄIVÄN PRAVDA: ISRAEL OFFERS SHELTER TO GUSINSKY. Israel's acting Prime Minister Ehud Barak has offered asylum to Russian media tycoon and Kremlin critic Vladimir Gusinsky.
NO DISEASES IN RUSSIAN PEACEKEEPERS DETECTED IN KOSOVO Uutiset olivat siis eilen siellä. Tarvitaanko Suomessa muuta mediaa kuin go.to/veijonen! Zew kysyi, kuinka sinne go.to:hon saa sivunsa. Jotenkin minäkin siihen onnistuin huonolla englannillani. Siellä ei ole sivujani vaan ne avaavat wwnet.fi/users/veijone/ tuolla rekisteröimälläni osoitteella. Onhan niitä muitakin vastaavia paikkoja mm. cjb.net, mutta kehtaanko tunnustaa, että harjoitteluksi taisi jäädä: veijonen.cjb.net

Kaksi tyttöstä lisää on ilmoittanut nimensä laittaakseni ilmaiselle kirjeenvaihtopalstalle, mutta taidan pitää itse, ellei tänne saada lukijoiksi etsimiään nuoria kunnon miehiä.
ET TU ME BRUTE. Rovaniemeltä kastettavakseni aikonut velikin otti kuten neuvoin siellä kasteen, mutta antoi sen jälkeen epäraamatullisesti liittää itsensä siihen helluntaikirkkoon. Eilinen päivä liittyy sen miehen historiaan, joka joutui ystävänsä Brutuksen murhaamaksi ja sanoi kai viimeisinä sanoinaan "Et tu me Brute" eli sinäkin Brutukseni:
January 11. 49 BCE: Julius Caesar Crossed the Rubicon
Under the command of Julius Caesar, the Roman army brought the vast area known as Gaul under the control of the Roman Empire. Caesar remained in Gaul, where he served as governor of the province and exerted a powerful political influence in Rome through his agents in the senate. To prevent him from taking power, his rivals got the senate to order Caesar to give up his position as governor and his command of the army. Defying the senate's authority, Caesar gathered his troops and marched south towards Rome. Bringing his troops across the Rubicon River, the border between his province and the Roman homeland, was an act of treason that committed him to overthrowing the government. Roman soldiers in Italy joined with Caesar and he succeeded in overcoming his rivals. Within two years, he defeated all opposing forces and became ruler of the Roman Empire.
Two accounts of the life of Julius Caesar:
http://library.thinkquest.org/11402/bio_caesar.html
http://www.vroma.org/~bmcmanus/caesar.html
Tammikuun 10.-11. vuonna 49 eKr Caesar joukkoineen ylitti Rubicon-virran. Se oli Italian rajajoki, minkä ylittäminen merkitsi kansalassodan alkua. Päättäessään lähteä sotaan Caesar lausui kuuluisat sanat: "Alea iacta est", arpa on heitetty. Caesarin Gallian sota oli ainakin minun kouluaikanani pitkän latinan tavanomaisin lukukirja. HV.

Netdetective-mittarissa oli eilen illalla häiriö, enkä päässyt katsomaan oliko klo 20 tienoilla käyneessä 15 vierailijassa ulkomaisia kävijöitä. Haluaisin testata pystynkö löytämään internetistä päivän uutisen haluamastanne aiheesta. Olkaa hyvä ja ehdottakaa! Kiitokset! Harri Veijonen.

11. 1. OLAVI SYVÄNTÖ: IHMEMIES TULOSSA - ORTODOKSIJUUTALAISET JA SHARON - ULTRAN SIVUILLA OLIN - VIELÄKÖ JATKAN ELVIKSESTÄ? - GO.TO/VEIJONEN EVERYDAY! - MAFIA TODAY
OLAVI SYVÄNTÖ: Daniel 9:27 ennustaa, että anarkia valmistaa tietä sen miehen ilmestymiselle, joka onnistuu tekemään vahvan rauhanliiton Israelin ja arabien välille seitsemäksi vuodeksi. Silloin juutalaiset saavat myös luvan rakentaa Jerusalemin temppelin. Siitä riemuissaan he ottavat Messiaanaan vastaan tämän ihmemiehen, josta Jeesus sanoi: "Toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan" (Joh 5:43).
Kommentti: Kuten tiedetään, yksityiskohdissa on monia vaihtoehtoja. Ylösotto ei kuitenkaan voi tulla muulloin kuin silloin, kun se sopimus on vahvistettu ja pimeät väittävät: nyt rauha on.
Animaatiokorttipalautteen lähettänyt henkilö väitti, ettei Raamatun mukaan ylösotto tule vuonna 2001:kaan. Aiemmin hän väitti, ettei ylösotto tule koskaan. Ennustukseni kuitenkin toteutuvat ei milloinkaan vaan kaiken aikaa. Rauha ylösottoineen tulee ja juuri silloin, kun ennustussarjat tulevasta juutalaisvaltiosta ja viimeisestä petovaltiosta ovat edenneet leikkauspisteeseensä Jerusalemin valerauhana. ST/hv.

ORTODOKSIJUUTALAISET JA SHARON. www3.haaretz.co.il: Ariel Sharon: Oslo accords no longer exist, Sharon tells Orthodox paper. Eli ortodoksijuutalaisten lehdessä Sharon on kirjoittanut, etteivät Oslon sopimukset olisi enää pitempään voimassa.

VIIKON VEIJONEN: ULTRAN SIVUILLA OLIN INTERNETISSÄKIN. "Nostradamus and our time", Nostradamus ja aikamme oli artikkelini Ultra-lehdessä 7-8/1999. Todennäköisesti lehden päätoimittaja Tapani Kuningas on saanut moitetta omiltaan, että heidän okkultistisessa julkaisussaan salli Veijosen kristillisen kirjoituksen. Altavistasta löytyi tieto, että artikkeli tai ainakin Veijonen on mainittu Ultran internetsivuillakin, mutta enää sitä ei näytä löytyvän:
"Ultra Magazine - 07-08 / 1999. Ultra 07-08/1999. Marko Kananen. Loppu - tai sitten ei. Marko Kananen. Nostradamus halusi pitää yllä toivoa. Marjatta Anttila. Nostradamus oman... URL: palvelin.com/ultra/ultra-990708.html."
Jarkko Kari Rajatieto-tutkimuksessaan mainitsee Ultran kirjaston ja sanoo rajatietoa koskevan kirjallisuuden kysynnän kasvaneen.

VIELÄKÖ JATKAN ELVIKSESTÄ? elvis2.htm on vanha sivuni, millä elokuva ja ääni, Elvis laulaa: "Baby I love you." Elviksestä ei sivuillani olisi mitään, ellen voisi jatkaa: Jeesus ja minä. Elvis ja Jeesus-tutkimukseni on evankelioivaa, mutta piristeeksi tuon maailmaltakin yhden vertailun: "Jeesus käveli vetten päällä, mutta Elvis surffasi." Surffaile sinäkin tänne! PS. Laitoin Elvis-elokuvasivulle saman suurempaankin kokoon. Itselleni tuli ilmoitus, että elokuvan nähdäkseni laitteiston komponenttini eivät olisi ajan tasalla. Silti molempien kokojen elokuva lähti toimimaan. Baby I love You! Elvis, Jeesus ja minä. Harri Veijonen.

GO.TO/VEIJONEN EVERYDAY!

NEW: THANK YOU FOR VISITING HERE YESTERDAY CA 20.00 (This time in Finland, Israel, etc.)! Eilen klo 20 suomalaisten katsellessa Salattuja elämiä kävi sivuillani enemmän ulkomaisia kuin oman maan vierailijoita. Poimin kaksi: www.chello.no and www.ut.ee Thank you for visiting here! GO.TO/VEIJONEN EVERYDAY and see what will be happend! Maybe we will tell news about your country:
TODAY IN NORWAY: www.sun-sentinel.com: Norway offers soldiers 'Balkan syndrome' checks.
TODAY IN ESTONIA: www.just-auto.com/news: ESTONIA: December new car registration down 20.3 pct month on month. AND english.pravda.ru: PERSONS LIVING IN ESTONIA WITHOUT CITIZENSHIP ARE REQUIRED TO HAVE VISAS FOR GOING TO RUSSIA

MAFIA TODAY. VENÄJÄN MAFIASTA varoittaa poliisi Sydneyssä. NEWS.COM.AU: Police boss warns on Russian mafia SYDNEY will become an international money laundering hub with the Olympics having indirectly promoted the affluence of the city and potential for crime, Police Commissioner Peter Ryan believes.
CNN:N TURNER OSTAA VENÄJÄÄKIN, osan venäläisestä NTV:stä. Tämä oli samalla päivän pääuutinen Venäjästä maailmalla: U.S. media mogul Ted Turner in talks to buy 25% of Russias NTV...
Kysykää Veijoselta mitä uutisia tahansa veijone@mail.wwnet.fi

10. 1. PÄIVÄN KUUT - VIIKON HARRI JA VIISASTEN KIVI - VIIKON KERÄILIJÄT - PÄIVÄN BUSH/PUTIN, NIXON - JALKAPALLOA
PÄIVÄN KUUT: www.space.com on tieteellinen järjestö, mutta sieltä on peräisin tämä kuva, mikä sopii myös 2. 1. tekstiini "täysikuu ja susi". Eilen illalla oli oikean kuukauden puoliväli, täysikuu, mutta nyt siten, että maa sattui auringon ja kuun väliin eikä valo heijastunut kuusta maahan. Oli kuunpimennys.
Suomessa ei uutisoitu toista kuujuttua maailmalta. Lyhyesti: "Jan 9. Astronomers discovered 11 more small moons orbiting Jupiter, bringing the giant planet's total to 28 now." Eli Jupiterille on löydetty 11 uutta pientä kuuta. Nyt niitä tiedetään yhteensä 28.

VIIKON HARRI. Harrina maailman uutisissa on Harry Potter. BBC:kin uutisoi 8. 1., että "Harry Potter author JK Rowling makes her debut." Veijonen velhojen sukua? Jos, niin toivottavasti parempi. Harry Potterhan on mielikuvituspoika J. K. Rowlingin tekstein. www.booknet.cultnet.fi arvioi teosta "HARRY POTTER JA VIISASTEN KIVI. Hykerryttävän ovela, salaperäinen ja jännittävä kertomus pojasta joka saa tietää olevansa velhojen sukua! Suomentanut Jaana Kapari." Harry Potter ja viisasten kivi on päässyt jopa www.satakirjaa.fi:n Puuttuvien suosikkien listaan. Siellä kootaan 1000 vuotta ja 100 kirjaa kampanjan ’varjolistaa’. Itselläni on sivu sadan kirjan listoja.

ELVISFANIT ovat juhlineet "messiastaan" koko viikon tai perinteisesti ainakin 5. - 8. 1. Onhan Harreilla yhteinen nimipäivä 6. 1., mutta vain minulla syntymäpäivä Jumalalle kuin 2000 vuotta myöhemmin, 8. 1. Ja "messiaanisen viikon" päätteeksi 9. 1. vietettiin sukunimeni Veijo(nen) nimipäivää ja samalla ainoan vaimoni sisaren miehen Veikon ja ainoan enoni Velin nimipäivät. Näiden tekstien lukijoissa on ainakin yksi "pätevä" astrologi, ja vaikka astrologia ei kuulu meille, voisin vastaanottaa selityksensä ja yrittää panna paremmaksi.
LISÄÄ MYSTIIKKAA PÄIVÄMÄÄRÄÄN 8. 1.: Arvostettu lehti www.brainerddispatch mainitsee sivuillaan, että Jeesuksen syntymäpäivä olisi ollut 8. 1. siten, että 2000 vuotta täyttyi 2001. Asiaan uskovat sikäläiset katoliset, jotka juhlivat silloin: "St. Andrew's Catholic Church in Brainerd to celebrate the Epiphany and the 2,000th birthday of Jesus." - Tunnettuja 8. 1. syntyneitä on myös Antti Kalliomäki, mutta vain 55 syntyneilläkö nyt 46 täyttäessään on jumalaiset napakympit laskettiin lukuja yhteen miten tahansa?
PÄIVÄN KERÄILIJÄT: Elvis fan Mike Springsteen Springsteen said he has more than 25,000 pictures of Elvis. Elvisfanilla yli 25.000 kuvaa Elviksestä ja paljon muuta roinaa, mikä pian tulessa palaa. - Taannoin Suomessa uutisoitiin jostakin Elviksen auton omistajasta. Eräs Elviksen autoista on parhaillaan näytillä kertoo www.masslive.com "The car includes Tennessee vanity plates that have the number 1, a depiction of Presley's Graceland mansion and the word ELVIS. On one corner is printed 35 and 1-8, referring to Presley's date of birth, Jan. 8, 1935. In another corner is printed 77 and 8-16, referring to Aug. 16, 1977, the date Presley died."
www.nandotimes.com kertoo Elvisfaneista: "The rocker, born Jan. 8, 1935, died at Graceland in 1977 at age 42. - Each birthday, fans cut a cake on the front lawn and tour the white-columned house that draws 650,000 visitors a year." Elvisfaneja on tukuttain Australiassakin. Sikäläinen lehti kertoo heistä.

PÄIVÄN BUSH/PUTIN JA NIXON VIULUNIEKKA: Australian The Times kirjoittaa George W. Bush says Nixon's 'yes' man isn't racist. Rasisti tai ei, kiva etten syntynyt Vietnamin sodan yhteyteen liitettävän kanssa samana päivänä. "On Jan. 9, 1913, Richard Milhous Nixon, the 37th president of the United States, was born in Yorba Linda, Calif." Jossakin oli kuvakin 9. 1. syntyneestä Nixonista 14-vuotiaana kainalossaan viulu. Teksti: "1927 photo of Nixon at age 14, when he played violin in his high school orchestra."
Putin -- who is visiting Azerbaijan. Putin on vierailulla Azerbaizenissa tietävät monet ulkomaiset mediat.

JALKAPALLOA. Päivän Suomi maailmalla, ykkösuutinen Suomesta käsitteli jalkapalloa. www.footballunlimited.co.uk kirjoittaa Ananovaa lainaten, että Suomi ei ole pikkujuttu Eglannille. Suomi on kova vastus. Nimeltä mainitaan Mikael Forssel. - Jari Litmasen siirtymisestä Liverpooliin uutisoitiin Suomessa ja monipuolisesti maailmalla.

PÄIVÄN SONERA/NOKIA. www.europeaninvestor.com toistaa Kauppalehden jutun Sonerasta, mutta www.handelsblatt.com kirjoittaa itse: "Finnish telecommunications group Sonera Corp. said Tuesday it's still looking to reduce its 42.8% stake in Group 3G, the consortium which owns a third-generation mobile license in Germany." - Tampereesta ei löydy maailmalta yhtään uutista, mutta Nokiasta vaikka kuinka paljon.
ARAFATIN SHEIKKI KUOLI. Former Palestinian parliament speaker and Arafat confidant dies. (The Associated Press 1/9/01 12:05 PM) Sheik Abdul-Hamid Sayeh, an exiled confidant of Palestinian leader Yasser Arafat, has died. He was 93.

Jerusalemissa marssittiin

9. 1. KUUKAUDEN ELOKUVA: ARAFAT JA LAPSET - AKTION KINDER DES HOLOCAUST 10 JAHRE - SUOMI MAAILMALLA - AAMULEHTI JA ILMOITUKSEMME - EDULLINEN INTERNET - PLO JA CIA
Sivullamme: ploskids.htm elokuva: Arafat ja lapset. ploskids.asf nimellä se on tässä imuroitavissakin. Elokuvan lopussa kysytään: Kuka antoi lapsille aseet käteen ja vihan heidän sydämeensä? Koko pimeän maailman johtotähti jo Kipinä 2/1979 kertomani mukaan.
UUSI KIPINÄ. Kipinä-lehti on nykyisin siis Uusi Kipinä. Vuoden ensimmäinen numero kannessaan julistaa: ISRAELIN ASIA on meidän asiamme! Anna nimesi Jerusalemin puolesta! Sitä vastaanhan antoi Veijo Minkkinen. Samoin hän on ilmoittanut antaneensa moittivaa palautetta Jamekselle, koska tämä puhuu kielillä. Ei maailma ymmärrä edes sitä alkeellisinta karismaa. Olkoot he vain luterilaisia kuten Minkkinenkin ilmoitti olevansa tai pysykööt vaikka kommunisteina luullen oikeaksi pimeää tietänsä. Raamattu ilmoittaa monenkin tien olevan miehen mielestä oikea, joka kuitenkin on tuhon tie. No tulipa Psalmeista tai Sananlaskuistakin vastaan tuhon, Pereksen tie.
KIPINÄ JA PATMOS. Koska Patmos ry ja Kipinä ei mielestäni osoita sellaista pimeyttä kuin etunimipäivän sankari Veijo Minkkinen on valona ihaillut, annan tässä linkin Patmos ry:n sivuille: www.patmos.fi
AKTION KINDER DES HOLOCAUST 10 JAHRE. Aktion Kinder des Holocaust 1991-2001. http://www.akdh.ch/index1.html There you can find: SFDRS tagesschau 18.12.00. nazi-jäger auf dem internet. It is a movie about racism in internet.
Aktion Kinder des Holocaust täytti 10 vuotta. Sivuiltaan löytyy mm. Sveitsin uutisista tallennettu elokuva rasismista. Kyseinen osoite on noussut suosituimmaksi uskonnolliseksi internetsivuksi Sveitsissä. ST/hv. PS. Tätäkään uutista ei löydy muualta kuin Veijosen tekstinä täältä. Jos se muualle ilmestyy niin soisi mainittavan lähde: Seurakunnan Tiedotuskeskus, wwnet.fi/users/veijone/.

NEW: The most polular religion links by country.
UUSI tutkimuskohteeni: Suosituin hengellinen linkki maittain:
SWITZERLAND: Aktion Kinder des Holocaust.
FINLAND: Daily Christian News Editor Harri Veijonen. Many pages, index: /ind98c.htm
NORWAY: www.bibleshack.com Sisältää mm. kivan raamattuhaun painamalla valikosta "bible"

TÄNÄÄN: PÄIVÄN UUTINEN SUOMESTA MAAILMALLA. CNN kertoo venäläisten ostosmatkoista Suomessa. www.cnn.com: Russian shoppers swamp Finland. Russian tourists arriving at Helsinki's main railway station January 8, 2001. HELSINKI, Finland (AP) -- Dressed in long, fur coats and big, bushy hats, they roll off the daily express trains from Moscow and St. Petersburg.
AAMULEHTI JA ILMOITUKSEMME.
"Hei!
Kävit jättämässä 3.1.2001 ilmoituksen välitettäväksi Aamulehteen. Valitettavasti Aamulehti ei julkaise kyseistä ilmoitusta. Otatko yhteyttä, että voimme sopia maksamasi ilmoitusmaksun palautuksesta.
Ystävällisin terveisin
Etelä-Saimaa
psta Tuija Oinonen".
Kommentti: Tämä palaute koski mainittua E-S:n kautta tilattua ilmoitusta Aamulehteen. Uutisemme siitä että Aamulehdessä olisi ollut ilmoitus "Tervetuloa kirkosta seurakuntaan! wwnet.fi/users/veijone/" oli siis virheellinen. ST/hv.
Klo 15. Käytyäni hakemassa E-S:n konttorista rahojani takaisin kysyin tietenkin, miksi Aamulehti kieltäytyi julkaisemasta ilmoitustani. Ymmärsin, että koko internetosoite wwnet.fi/users/veijone/ on kielletty Aamulehteen! Enempää en kommentoi ennen kuin saan tai saatte parempaa tietoa Aamulehdestä suoraan.

EDULLINEN INTERNET. Sanomalehdet uutisoivat kilvan internetiä vastaan. Täällä huomattiin taannoin mm. Etelä-Saimaan artikkeli: "Internetin suuri lasku voi yllättää." Pelotellaan siis internetiä vastaan eikä ohjata parhaisiin käyttötapoihin. Valitettavasti kaikilla ei ole kaapeliyhteyttä, jossa voi saada internetin ympärivuorokautiseen käyttöönsä noin 300 mk:n kuukausimaksulla. ADSL lienee seuraavaksi paras yhteys kiinteällä kuukausimaksulla 300-450 mk/kk. Toki avaus maksaa noin 1000 mk, mutteivät puhelinlijamaksut enää yllätä sen jälkeen kun on niistä eroon päästy tai rajoitettu niiden käyttö minimiin. ST/hv.
PLO JA CIA. Ns. palestiinalaisten salaisista neuvotteluista CIA:n kanssa kirjoitti www.khilafah.com
JERUSALEMISTA kirjoittaa mm. www.rgj.com miten Israel vastustaa Clintonin ehdotusta. "Israelis protest Clinton proposal on Jerusalem holy site."
USA:n lehdistö kirjoitti puhuen Israelin protestista, myös www.washingtonpost.com "Jerusalem Protesters Decry U.S. Proposals." Protestantteja mekin olemme emmekä äärioikeistoa.

ÄÄRIOIKEISTO-NIMITTELYYN ZEWILTÄ KOMMENTTI: Shalom! "...mielenosoitukseen osallistuneita isänmaansa ja Raamatun puolustajia nimiteltiin äärioikeistolaisiksi..."
Nämä uutisoijat eivät ole perillä siitä, että täällä nämä käsitteet vasemmisto ja oikeisto ovat toisinpäin kuin länsimaisissa "demokratioissa". Eli oikeisto onkin paremminkin vasemmisto ja vasemmisto.... Monet muutkin käsitteet täällä ovat asiaan perehtymättömälle outoja. Ei siis ole ihme että kirjoitellaan sitten mitä sattuu.
Tietysti tämä sana "äärioikeistolaisuus" hivelee antisemitistin tuntoja, pääseehän siinä syyttämään juutalaisia natseiksi. Mutta, niinkuin Kirjoitettu on: "Kaikella valheen voimalla..." Moshe Zew. Veijonen: Ja kuka ei Raamattua tunne niinkuin mm. emeritius arkkipiispa John Vikström ei tuntenut vaan väitti, ettei Jumala eksytystä lähetä, tämä "kaikella valheen voimalla" löytyy 2 Tess 2:4-12 liittyen juuri tapahtuviin asioihin. Antikristillinen valerauha tulee ja valheeseen mieltyneet pitävät sitä Israelin jakamista hyvänä asiana esimerkkinä Veijo Minkkinen niin hyvin kuin luterilaista uskontoa tunteekin. - Etelä-Saimaassa ollut artikkeli oli Reutersin STT:n kautta. Todellakin on kysymys siitä, että Etelä-Saimaakin aina hyväksyy toistettavaksi sanasta sanaan, mitä joku yhdessä paholaisen lähteessä kirjoittaa.

8. 1. PÄIVÄN MESSIAAT - TUTKIMANI PÄIVÄMÄÄRÄ 8. 1. - SUURI MIELENOSOITUS JERUSALEMISSA JAKAMATTOMAN JUMALAN SILMÄTERÄN PUOLESTA. SUOMESSA MEDIAT NIMITTELIVÄT OSALLISTUJIA - MARSSILINKKEJÄ
Kaikkea aikomaani en ehdi kirjata. Toivomuksia voit esittää sinäkin! Ilmeisesti omat kiinnostuksen kohteeni varmimmin mukaan tulevat. Syntymäpäiväni alkaessa surffasin etsimässä tietoja tästä päivästä. Viikon kuvaksi presley.gif
8. 1.:stä kertova laaja sivu kestää valmistua muutaman päivän.
PÄIVÄN "MESSIAAT": www.theglobeandmail: Would-be messiahs back in action Millennialists return after being removed from Jerusalem as 2000 approached. Monday, January 1, 2001.
ELVIS 66. Jokohan on oikea luku Antikristuksen tulla? Elviksenkin uskotaan tulevan takaisin. Monet suhtautuvat valemessioihinsa kuin me oikeaan Messiaaseen, Jeesukseen Kristukseen!
8. 1. TUTKIMANI PÄIVÄMÄÄRÄ. Ihme.htm sivuni kertoi vain joitakin tämän sivun päätoimittajaan liittyviä mysteerioita. Erityinen tutkimuskohteeni on tämä päivä historiassa mm. syntymäpäivänäni 8. 1. 1955. Eikä vähiten syystä, että 10 vuotta aiemmin syntyi Suomen suosituin mies, Turhapuro Vesa-Matti Loiri ja 10 vuotta ennen häntä maailman suosituin mies, Elvis Presley. Tästä päivämäärästä tehdään laaja sivu ja kaikkia tietojanne toivotaan mukaan. Kiitos! (kesken)
PÄIVÄN LENNON: Imagine - John Lennon's classic is Britain's favourite number one. (Ananova) The Beatlesin ykkösen ykkönen ennaltatiedetysti ja oikeaan aikaan, John. Miksiköhän ainoa säilynyt kuva itsestäni soittimen ääressä sisältää samalla kuvan Imagine-nuottivihosta?
PÄIVÄN KEIHÄS: Czech javelin thrower Jan Zelezny and US sprinter Marion Jones have been named 'Athletes of the Year' by the International Amateur Athletic Federation (IAAF).
Uutislinkit = More news-sivulle tehty pyydetty korjaus, että linkit aukeavat - jos aukeavat - uuteen ikkunaan.
PÄIVÄN EU: SÄTEILEVÄT ASEET www.washingtonpost.com: EU Demands Probe of NATO Munitions European Commission President Romano Prodi became the latest European leader to demand an investigation of claims that depleted uranium used in NATO munitions had caused deaths or illnesses among Balkan peacekeepers. - Näin USA:ssa uutisoidaan aiheesta säteilevät aseet.
PÄIVÄN YEAR 2000/2001: 2000 - was it really such a good year? Sivulla myös Jerusalem Post-lehden oma haku, mikä ei koehetkellä toiminut, mutta painamalla NEXT pääsi seuraavaan artikkeliin.
ONE JERUSALEM: We believe that Jerusalem, under the sovereignty of the State of Israel is as free and open a city as any in the world. SEE useful links = linkkejä Lähi-Idän kymmenistä medioista.
JERUSALEMISSA SUURI MIELENOSOITUS JAKAMATTOMAN JUMALAN SILMÄTERÄN PUOLESTA. SUOMESSA MEDIAT NIMITTELIVÄT OSALLISTUJIA. Jerusalemissa on tänään järjestetty suuri mielenosoitus jakamattoman Israelin Jerusalemin puolesta. Päämediat eivät uutisoineet asiasta internetissä, mutta missä asia uutiskynnyksen ylitti, kuten MTV3:n klo 21:n tvuutisiin, mielenosoitukseen osallistuneita isänmaansa ja Raamatun puolustajia nimiteltiin äärioikeistolaisiksi. Jo Kipinä 2/1979:ssä annoin ymmärtää, että kommunisteilta sentään löytyy isänmaallisuutta kunhan asuvat Neuvostoliitossa eivätkä Suomessa. - PLO on hylännyt Clintonin rauhanehdotukset. ST/hv.
MARSSILINKKEJÄ. Uutinen mielenosoituksesta tuotettiin Suomen medioihin ilmeisesti Israelin ja seurakunnan vainoaja Ted Turnerin CCN:stä http://www.cnn.com/2001/WORLD/meast/01/08/mideast.03/index.html eivätkä suomalaistoimittajat katso tarpeelliseksi edes esitystapaa muuttaa. Myöhemmin maailmalla TOP Israel-uutisia:
1. AP via New Jersey: Barak says outlook for accord is uncertain... AP via New Jersey Online.
2. BBC: In pictures: Israelis march on Jerusalem... BBC Tue Jan 9 01:02:08 2001
3. NEWS.FT.COM: Move to stop Israels policy of liquidation... Financial Times Tue Jan 9 00:55:48
4. NEWS.COM.AU: Barak gloomy on peace prospects... The Australian Tue Jan 9 00:49:36
5. CNN: About 400,000 Israelis Demonstrate to Support Jerusalem as Nations Capitol...
Uutisiin laatua ja määrää täältä. Teidän, ST/hv.
PÄIVÄN PUKKI: Manilassa www.mb.com on kirjoittanut CNN:n perustaja Ted Turnerista nimittäen häntä joulupukiksi. "The United Nations' Santa Claus. FOR the second time in the past three years the quixotic media mogul, Ted Turner (founder of CNN) has come to the rescue, to salvage America's prestige at the United Nations."

7. 1. TERVETULOA KIRKOSTA SEURAKUNTAAN - HYVIÄ KLASSIKOITA - KATOLISET SULKIVAT OVENSA, SUOMEN LUTERILAISET SAMOIN - PÄIVITTÄIN TÄRKEITÄ UUTISIA JA UUTISLINKKEJÄ
TERVETULOA KIRKOSTA SEURAKUNTAAN! Henkilökohtainen viestini kirkkoherra Markku Koivistolle. Mutta myös sinulle, joka haluat seurata seurakunnan Herraa etkä kirkon päätä Roomaan poltettavaksi. Aamulehden henkilökohtaista palstallakin tänään sanotaan: Tervetuloa!
Jos sivujen päivitys on hieman jäljessä, se johtuu uusien systeemien kokeiluistani. Kirjaan kaikille päiville jotakin historiastakin. Itse asiassa yksinomaan siitä historia-osuudesta on tarkoitus tehdä maan kattavin.
Kuka meistä on morsian? Sivulle lisätty viiden tytön kuvat muistuttamaan siitä, että ehdokkaita voi olla paljon, mutta Jeesus pelastaa vain omansa Jerusalemista sovittaessa. Etsin ystävää-sivulle olemme taas saaneet erään sisaren etsimässä ystävää. Tulossa on runsaasti linkkejä mm. sivulle, jolla kuvan viisi tyttöstä ovat etsimässä ystävää. Taustalla soi nyt: santana_smooth.mid
HYVIÄ KLASSIKOITA. Huonosta profeetallisesta kirjasesta äskettäin mainittu Suomen Vapaakirkon kustannusliike PÄIVÄ Oy on julkaissut nyt kolme hyvää klassikkoa:
C. S. Lewis Ateistista kristityksi,
Charles Spurgeon Saarnaaja jota kuunneltiin,
Jonathan Edwads Herätyksen mies.
Englantilainen kirjailija ja kirjallisuuden professori C. S. Lewis (1898-1963) oli puolet elämästään vakaumuksellinen ateisti. Tämä elämätarinansa on kertomus uskosta, rohkeudesta ja Jumalan rakkauden mullistavasta voimasta. C. S. Lewiksen tuotannosta muistan "Paholaisen kirjeopisto".
Charles Haddon Spurgeon oli brittiläinen baptistisaarnaaja (1834-92). Ellei lukija muista, kuka on Jonathan Edwards, kysyköön keneltä hyvänsä vaikka uskosta tietämättömältä kolmiloikan ystävältä. ST/hv.
KATOLISET SULKIVAT OVENSA, SUOMEN LUTERILAISET SAMOIN. Maailman uutiset ovat enimmäkseen huuhaata. Totta tietenkin se, että eilen paavi sulki Pietarin kirkon oven, jonka läpi oli syntien anteeksiantoa anellen kulkenut lukuisa määrä ihmisiä. Mutta mediat julistavat väärennettyä evankeliumia, mikä väärentämätön tuossa tapauksessa on Kristuksen itsensä sanoma: Minä olen ovi. Ei kukaan voi tulla Isän tykö kuin minun kauttani. Katolisten valheiden rinnalla Suomessa uutiskynnyksen ylittää ev. lut. kirkon taantuminen vastaavaan pimeyteen. Presidentti Tarja Halonenkin oli todistamassa, miten viimeinen naispappeuden vastustajapiispa ev. lut. kirkossa Suomessa sai seuraajansa. Maailman media valehtelee, että piispat ja hiippakunnat olisivat Suomen, Oulun, tms. eivätkä ev. lut. kirkon. Uusi piispa taas valehteli tv:ssä pitävänsä keskusteluyhteyden toisinajatteleviin, vaikkei mitään keskustelua vaan ulos portosta edellä me. Seurakunta ei koskaan lähtenyt miespappeudenkaan tielle. "Rauha Lähi-Itään", kirjoittaa päivän Etelä-Saimaassa Rauhanruhtinaasta nainen, kun miehet jo vaiennettiin. Ruusmarille on esitetty toivomus, että hän ehtisi väsätä sisarille suunnattuja tekstejä tänne. Muutkin naiset voivat yrittää päästä ääneen täällä, koska seurakunta ei ole kirkko, jossa vaikenevat kaikki seurakuntalaiset vaan seurakunta keskustelee keskenään.

ARAFAT. PLO:n johtaja Jasser Arafat sanoo olevansa valmis neuvottelemaan Lähi-idän rauhasta Yhdysvaltain uuden presidentin George W. Bushin kanssa, jos sopimusta ei saada aikaan ennen presidentti Bill Clintonin kauden loppumista.
TERRORIST ATTACK. News from Hebron The Hebron Press Office January 7, 2001 6:55 pm Terrorist Attack ------------------ A few minutes ago reports were received of a shooting attack between the Arab village Beit Umar and the Jewish community of Karmei Tzur (between Hebron and Gush Etzion - 15 minutes north of Hebron). According to first reports, at least one person was hit, is unconscious and is being treated at the scene. (www.hebron.org.il Ask more there. Lisää, katso sieltä.
USERS tai ~ merkki. Sivujamme löytyy myös siten, että osoitteena on "users" sanan tilalla ja ilman kauttaviivaa ~ merkki. Esimerkki: Vieläköhän kolme vuotta sitten 10-vuotiaiden piirustuskilpailun suosikki, jääkiekkoilija pelailee sivulla wwnet.fi/users/veijone/inden.htm ja samalla sivulla oli muitakin animaatioita, vaikka osoite olisi toinen: wwnet.fi/~veijone/inden.htm
YÖLLÄ. Vaikka yöllä täällä voi käydä. Hitbox kertoo, että viime yönä klo 03 tunnilla tällä sivulla oli 12 lukijaa. Ja sivunihan rakentuvat tarkoituksella niin yksinkertaisesti, että ne on helppo tallettaa ja lukea omalta koneelta. Toki linkkien toimivuus ja uudet asiat vaativat palaamista tänne. Vaikken ehdikään kirjata kaikkea haluamaani sivuilleni, olet varmasti jo laittanut osoitteen wwnet.fi/users/veijone/ suosikkeihisi. Hakupalvelimista etsimällä "veijone" löytynee sivujani. Ehkä pian nämä sivuni avautuvat myös helposti muistettavalla, mihin sopii tulla: http://go.to/veijonen
PÄIVITTÄIN TÄRKEITÄ UUTISLINKKEJÄ. Mitä lukemattomista maailman uutisista tänne otetaan? Ainakin huomataan, että uutisia löytyy vuoden 2001 alettua entistä enemmän ja siten, että jokaista suomalaista kiinnostaa käydä päivittäin sivuillamme. Kertokaa se hänellekin, joka ei vielä käy. Kiitos! Harri Veijonen.
PÄIVÄN RUSSIA: Russia's Internet Guru : Anton Nossik. He has been called the “Guru” of Russian Internet. At 34, Anton Nossik...
PÄIVÄN USKONTO: www.naplesnews.com: Killer says Jacksonville police used religion to get confession.
UUTTA TÄMÄKIN: Päivittäin tarkoitus antaa ajankohtaisia uutislinkkejä. Sittenkin kun kyseinen uutinen sieltä poistuu, todennäköisesti samalta palvelimelta on löydettävissä uudempia tärkeitä uutisia:
www.nj.com: Beleaguered Barak turns to old rival Peres for help
www.khilafah.com: Barak warns of Middle East war
Useat mediat ovat uutisoineet, että Itä-Jerusalemista tulisi Palestiinan pääkaupunki. Esimerkki: www.dawn.com: East Jerusalem can become Palestinian capital Jo vuoden 1986 kirjasessani väitin valerauhansopimuksen tulevan ja yksityiskohtana mainitsin, että kiistelty alue kansainvälistettäisiin. ST/hv.

6. 1. ISRAEL TAIPUU NIMIPÄIVÄNÄNI - KALTAISIANI INTERNETISSÄ, ONKO HEITÄ? - KANSANTORISTA RISTI KIRJAAN - PÄIVÄN UUTINEN SUOMESTA MAAILMALLA-SARJA ALKAA - NURMI JUOKSI LOPPIAISENA 1925
MTV3: Israel taipumassa Jerusalem-kysymyksessä. 06.01.2001 03:39. Israel on valmis myönnytyksiin Jerusalemin hallinnassa. Israelin television mukaan Israel olisi valmis luovuttamaan Jerusalemin moskeija-alueen hallinnan nimeämättömälle kolmannelle osapuolelle. Israelin hallituksen edustajan Gilad Sherin oli määrä ehdottaa tätä tavatessaan Yhdysvaltain presidentin Bill Clintonin lauantain vastaisena yönä Washingtonissa.
Pääministeri Ehud Barakin kanslia kieltäytyi kommentoimasta tietoa. Israelin vt. ulkoministeri Shlomo Ben-Ami sanoo saksalaisen Die Welt -lehden lauantain numerossa, että Itä-Jerusalemista voisi tulla palestiinalaisten pääkaupunki, jos he allekirjoittavat rauhansopimuksen. Kiistellyllä Itä-Jerusalemin alueella asuu noin 200 000 juutalaista. (STT) MTV3 internet klo 03:39.
LIKE ME, NIINKUIN MINÄ. En ole enää ainoa, jolta löytyy raamatullista kielilläpuhumista internetistä, kieli.htm. James puhuu jopa niin sujuvaa kieltä, että voisi luulla hänen huijaavan eli puhuvan opiskelemaansa kieltä. Hänelläkin on pitkä selitys siitä mistä kielilläpuhumisessa on kysymys: http://personal.eunet.fi/pp/james/kielet.html
Nopeasti etsien ja katsomalla Altavistasta haulla like:http://wwnet.fi/users/veijone/ seuraavat kymmenen ovat olleet - kahta ensimmäistä lukuunottamatta lähinnä sanastoltaan - lähellä omia sivujani:
1. www.japo.fi/~reinola
2. www.kolumbus.fi/gematria
3. www.voitonkeskus.net
4. gamma.nic.fi/~kcsrk/
5. www.james.pp.fi
6. www.ystavyydenmajatalo.fi/
7. www.valamo.fi
8. templebuilders.com
9. www.nikkanen.com/mika
10. www.jewishsoftware.com
Tästä tämänhetkiseen like me, niinkuin minä-hakutulokseen Altavistasta: http://www.altavista.com/cgi-bin/query?q=like%3Ahttp%3A%2F%2Fwwnet.fi%2Fusers%2Fveijone%2F&kl=XX&pg=q&Translate=on&search.x=34&search.y=8
ODOTETTU KIRPPUTORI. Lappeenrannassa suosituin ja parhaiten menestynyt kirpputori oli Kansantori, joka jälleen tänään avasi ovensa nyt montussa sijaitsevassa linja-autoasemalla. Firma on esimerkki siitä, että maahanmuuttajissakin löytyy hyvin yrityksensä hallitsevia henkilöitä. - Vastaavaa menestystä ei ainakaan vielä ole saanut torin kaakkoiskulmaan perustettu kansan kirpputori. - Lauritsalan kirppistori on muuttanut nimeään.
RISTIKIRJA. Pekalla oli 1980-luvulla Lappeenrannassa kristillinen kirjakauppa, Ristikirja. Kristillistä kirjakauppaa ei varsinaisesti ole toiminut enää kymmeneen vuoteen. Parhain kristillisen aineiston hankintapaikka on Betanian kirjamyynti. Toki kirjakaupatkin tilaavat mitä tahansa, jos osaa pyytää. Anttilassa on hieman hengellistäkin musiikkia tarjolla.
VEIJO OLLI tarjoaa imuroitavaksi Raamattuohjelman: download wwb146f.exe
REIJO PAUNONEN, jolla oli täällä hieno joulutervehdyskuva, on tehnyt erinomaisen sivun aiheesta alkoholi: alkoholismilinkit.
UUTTA: PÄIVÄN UUTINEN SUOMESTA MAAILMALLA:
HELSINKI, Jan 3 (Reuters) - Finnish family-owned Hartwall-Yhtiot Oyj said on Wednesday it could be interested in buying the 20.4 percent stake in beverage maker Hartwall that Norway's Orkla has to sell to satisfy a competition ruling. The Finnish competition authority on Tuesday conditionally approved the brewery merger of Danish Carlsberg and Orkla , but said Orkla must sell its holdings in Hartwall in order not to hinder domestic competition. Orkla must first offer the shares to Hartwall-Yhtiot, which is the parent company of Oyj Hartwall Abp . "Of course we are interested in what happens to (the shares) - but what, when, and how (it will happen) is all still open because this decision was only received yesterday," Erik Hartwall, Chief Executive of Hartwall-Yhtiot, told Reuters. He declined to say when the company could decide on a possible purchase. Hartwall-Yhtiot Oyj holds 9.6 percent of Hartwall's share capital but 57.4 percent of its votes, with individual members of the family also holding a significant amount of stocks. Juhani Jokinen, head of the competition authority's merger control unit, declined to say what the timetable for Orkla's share sales would be, but said: "It is clear that these kinds of matters will not be handled in (just several) weeks." (C) Reuters Limited 2001.

PAAVO NURMI JUOKSI LOPPIAISENA 1925 ITSENSÄ HISTORIAAN:
1925 NURMI BREAKS TWO WORLD RECORDS: The United States won the team championship at the 1924 Olympics in Paris, but the world's attention was focused on Finnish long-distance runner Paavo Nurmi. Nicknamed "The Flying Finn," Nurmi won four gold medals. On January 6, 1925, the twenty-seven-year-old athlete set two world records in his first U.S. appearance, including the indoor mile, which he finished with a leisurely walk.

5. 1. MILJOONIA JEESUS-VIDEOITA - TURNER JA PAAVI - HISTORIA-OSUUTEEN LISTA - PERKELE LÄÄKÄRINÄ - "MESSIAS" SYNTYI-SARJA ALKAA
MILJOONIA JEESUS-VIDEOITA JAETAAN TEXASISSA. A copy of the Jesus video will be placed in every mailbox in Texas. The mailing to 8.4 million homes is the largest ever for the 83-minute film that depicts the life, death, and resurrection of Christ. Several other states have had smaller drives. (Religion Today 4. 1. 2001)
TURNER JA PAAVI. Billionaire Ted Turner has decided to create a charitable group dedicated to reducing the threat posed by nuclear weapons and other means of mass destruction, the Atlanta Journal-Constitution reported Friday. The newspaper said Turner will supply "significant resources" to finance the organization. Former U.S. Senator Sam Nunn of Georgia, former chairman of the Senate Armed Servic...
A physician for Pope John Paul II has revealed that the pope told him President Clinton was the only world leader who he could not have a proper conversation with. Surgeon Gianfranco Fineschi offered details of his conversation with the pope in an interview published in an Italian magazine Thursday. Finsechi replaced the pope’s hip in a 1994 operation. (Weekend News Today)
MUSIIKIN HARRASTAJIA ST:N SIVUILLE. ST:n sivuilla lisääntyy popmusiikkia harrastavien kävijöiden määrä, koska uutisten päätteeksi 1. 1. 2001 alkaen päivittäin luetellaan sinä päivänä historiassa maailmalla neljän suosituimman sävelmän LISTA. Asialla ei tarvitse olla mitään tekemistä kristillisyyden kanssa vaan päätoimittaja haluaa ST:n uutissivun olevan Suomen laajin ja paras jo yksinomaan historiallisen osuuden osalta. Koko historia-osuus on hänen toimittamansa noin kymmenestä eri lähteestä eikä listan liittäminen tuota ylimääräistä vaivaa.
PERKELE LÄÄKÄRINÄ. Ns. vuosituhannen vaihteessa 2001 Putin veisaamassa Neuvostoliiton hymniä ja sukuni vanhin kuolemineen eivät olleet ainoat, jotka toteuttivat ennustustani siinä ajankohdassa tulevasta uudesta loppu tulee-kyltti henkilöstä. Englannissa ihmetellään, kuinka vasta nyt saattoi paljastua potilaitaan 25 vuotta tappanut lääkäri, Harol Shipman. Uutisten mukaan myrkyttämiään potilaitaan voi olla jopa kolmesataa.
"Saatanan suuri parantaja" kirjoitin olevan antikristustutkielmani jatko-osan, jos jatkaisin sarjaa niinkuin Aapeli Saarisalo teossarjaa Vapahtajasta. - Seurakunnassa ja Suomessa oikeat lääkäritkin toivovat, että lääkärin ammattinimikettä ei saisi olla tappajilla kuten aborttien tekijöillä tai vähintäänkin sellaiset pitää laittaa kuten USA:ssa tekemään perkeleellisiä tekojaan erityisille aborttiklinikoille eikä sinne, missä oikeat lääkärit toimivat. Suomessa ihmisillä on aiheellinen syy pelätä lääkäreitä koskapa ei tiedetä onko kysymyksessä parantaja vai tappaja.
MESSIAS, OIKEA TAI VÄÄRÄ-SARJA ALKAA. Eihän tämä se oikea ole, vaikka syntyikin eräässä paikassa ensimmäisenä vuoden 2001 alettua ja sai nimekseen Messias: Hallelujah! The city's first baby of 2001 is a 'Messiah' Tuesday, January 02, 2001 By Carmen J. Lee, Post-Gazette Staff Writer.
For those who look for signs and omens, how about this? Pittsburgh's first baby of the new year -- and for purists, the new century and millennium -- is Messiah. Messiah Jalyn Williams.

Keikkuuko The Beatles ykkösenä vuoden 2001 alkaessa ja Gorban palatessa, vitsaili Veijonen marraskuun puolivälissä 2000.

4. 1. SKEPTIKOT KYKENEMÄTTÖMIÄ TIETEELLISEEN TARKASTELUUN - "PYHÄ" KORAANI
Otto J. Mäkelä skeptikkojohtajana kirjoittaa uutisryhmissä 1. 1. 2001 siihen malliin, että todistaa skeptikkojen olevan kykenemättömiä tieteelliseen tarkasteluun, millainen väittävät testinsä olevan.
Testaajien tulisi olla tietoiset siitä, miten mahdotonta ennaltatietäminen on tapahtumien, aikojen, paikkojen ja varsinkin niiden kaikkien toteutuminen yhdessä. Mäkelä tosin saattaa ollakin tietoinen asiasta, mutta Veijosen ennustusten toteutuminen on niin selkeästi sattumatulosta parempaa, että Mäkelä on esimerkiksi poistanut kokonaan tarkastelusta ilmoittamani ajankohdat tapahtumille! Toiseksi mm. rajannut tarkastelun vain yhteen vuoteen, vaikka ennustukseni ovat pitkää pikkutarkkaa sarjaa yli 20 vuoden ajalta.
Samalla Mäkelä valehtelee, että uhkailisin häntä, vaikka vuoden 2000 aikana uutisoin saamastani nimettömästä uhkailusta, jonka jäljitin niin hyvin, että sattuma tuskin oli kyseessä löydettäessä viestin hakusanoilla lähettäjäksi vain yksi ehdokas: Otto J. Mäkelä, http://wwnet.fi/users/veijone/otto.htm
Mäkelän apuna tuekseen ovat kirjoittaneet:
1. Teemu Kakkuri. Hänen mukaansa "jostain syystä Veijonen on pysytellyt uutisryhmistä poissa marraskuun dead-line päivänsä jälkeen." Tuo marraskuun puoliväli todella oli ennustuksissani suden tuloa samalla kun edellinen ajankohta oli 45 päivää aiempi. Sopii tarkastella ajankohtia ja tapahtumia tieteellisesti!
2. Raimo Suonio kirjoittaa, että Veijonen tulee näitäkin ennustuksiaan väittämään oikeaksi toisin sanoen kieltää minulta sitä oikeutta, mikä skeptikkojen omissa tieteellisen testin säännöissä mainitaan: mahdottomuuden esittäjällä on oltava oma arvioijansa mahdottomuutensa toteutumisesta. Sitä arviota tässä teen niinkuin tieteellinen testi vaatii ja skeptikot yhteisvoimin vaativat, ettei testiä saa tehdä tieteellisesti vaan riittää skeptikkojen vittuilu Veijoselle!
Toki sekin asia on ollut ennaltatiedettävissä eikä siksi monikaan viitsi skeptikkojen pelleilyksi tietämäänsä muka tieteelliseen testiin tulla, mikä oikeus minulta taannoin kiellettiin siksi, että sääntöjensä mukaan se arvioija olisi pitänyt olla joku muu kuin minä itse, joka varmasti parhaiten ennustukseni ja niiden toteutumisen tunnen! Ja niitähän on yli 20 vuoden ajalta, saattoihan Mäkeläkin aavistaa yhden tulevan, että Jeltsin pian poistuu vallasta, mistä antoikin puoli pistettä. Tosin jo kahdeksan vuotta aiemmin todistetusti kirjoitin, että poistuminen sattuu vuoden vaihteeseen, mutta johan sanoin Mäkelän jättävän tarkoituksellisesti huomioon ottamatta ennustamani tapahtuma-ajat.
Siitä että profetiasarjani tulevasta juutalaisvaltiosta ja viimeisestä petovaltiosta, kirkkoporton kehityksestä yms. niihin liittyvistä yksityiskohdittainkin ennaltatiesin yli 20 vuotta tulee jo täydet kymmenen pistettä. Ja skeptikot joutuisivat pulittamaan lupaamansa kymppitonnin noin puolelle miljardille lähes vastaavasti tietäneelle Raamatun lukijalle. Mutta katsotaan nyt lisäpisteitä vuoden 2000 osalta:
Vuodenvaihde ja Jeltsinin ero. Yksi piste ei riitä, koska aikakin oli tiedetty: kaksi. Tämä on 200 ennustukseni joukossa keskitasoa, vaikka yksinkin täysin sattuman ulottumattomissa ennaltatietämiskykyni todistaen.
Toinen ajankohta oli maaliskuu. Gorba tuli takaisin vain politiikkaan. Ajasta piste ja tapahtumasta puoli pistettä. Toinen puolihan tulee vasta myöhemmin. Puhuminen kolmen kuninkaan syrjäyttämisestä tai valtion liitosta on Daniel 7:7,23:n tulkintaa, joka täydellistyy siinä Gorban tulo vaiheessa ja pisteitä ropisee lisää koko maan ihmeteltävällä tavalla, koko maa ihmettelee kun se näkee Gorban tulevan takaisin valtaan. Ennaltatietämiseni on Jumalan Sanan toistoa ja siksi pisteetkin ovat Hänen. Se kai skeptikkoja eniten vituttaakin, että Jumalan olemassaolokin todistetaan samalla!
Kolmas ajankohta oli juutalaisen vuoden vaihde. Ja eikö muka mitään tapahtunut? Juuri silloin alkoi kahakointi ja paikkakin oli oikein ennaltatiedetty. Ajasta ja paikasta pisteet Veijoselle. Tapahtuma ei vielä ollut ylösotto vaan siitähän olen kirjoittanut kirjatkin jo 1986 ja 1995 otsikolla Jerusalemista sovittaessa! Ja koska raamatullinen ennaltietäminen etenee juuri niin kuin teen, ensin tiedetään periaatteita ja sitten kogreettiset henkilönimet tms., ajankohdissakin on joku periaate kuten jo Jeltsinin poistumisajassakin ennaltatiesin. Ensimmäisen ajankohtavirhemahdollisuuden olen jo marraskuussa sanonut voivan olla tarkalleen puoli vuotta juutalaiskalenterin mahdollisesta virheestä johtuen.
Neljäs ajankohta oli 45 päivää oletetun juutalaisvuoden vaihtumisen jälkeen. Piti tulla jotakin kuolemaa, sutta, vastakohtaani. Niin kuin kirkollinen vastakohtani löytyy Turun tuomiokirkkoineen ennaltatiedetyn maan ja ajan äärten maan, Jumalan Suomi neidon peilikuvapaikastani, maapallon toiselta puolelta ilmoittautui ainoa kaimani ja täällä Karelian peilikuvapaikassani susi iski Eveliinan kimppuun. Tosin huomattiin sekin, että Palestiinan valtion perustamisajatus oli syntynyt 12 vuotta aikaisemmin, jonka senkin silloin etukäteen kirjasin Etelä-Saimaan yleisönosastossa otsikolla: Israelin maa jaetaan. Ajasta piste ja tapahtumasta samoin, mutta vasta sitten kun se esimerkiksi puoli vuotta myöhemmin täydellistyy.
Viides ajankohta vuodenvaihde 2001. Piste sillekin, joka sekunnilleen osasi tulla sivuilleni. Toinen sukuni vanhimmalle, joka osasi kuolla 1. 1. 2001, vielähän Neuvostoliitto on voimissaan ennaltatietämäni mukaan. Loppu tulee ja vanha sävel: Suuri ja mahtava Neuvostoliitto! Beatlesia vastaava ajan merkki yhtye tulee takaisin vasta noin vuonna 2960. Ole näkemässä! We loves you! Harri Veijonen.
"PYHÄ" KORAANI. Arabiministerit: Palestiinalaisten paluuoikeus "pyhä". Arabiministerien mukaan palestiinalaisilla pakolaisilla on pyhä oikeus palata kotiseuduilleen. Arabimaiden ulkoministerit kokoontuivat tänään Kairossa. Vajaat neljä miljoonaa palestiinalaista pakolaista asuu Libanonissa, Syyriassa, Jordaniassa ja muissa maissa. Ulkoministereiden kanta jättää palestiinalaisten presidentille Jasser Arafatille vain vähän liikkumatilaa neuvotteluissa. Lähi-idän rauhanneuvottelijoiden on määrä tavata toisensa seuraavan kerran sunnuntaina Washingtonissa. STT.
LISTA. January 4 1956 - Let Me Go, Lover - Joan Weber Moments to Remember - The Four Lads He - Al Hibbler / The McGuire Sisters Sixteen Tons - Tennessee Ernie Ford 1965 - I Feel Fine - The Beatles Mr. Lonely - Bobby Vinton Downtown - Petula Clark Ringo - Lorne Greene 1974 - Time in a Bottle - Jim Croce The Joker - Steve Miller Band Never, Never Gonna Give Ya Up - Barry White The Most Beautiful Girl - Charlie Rich 1983 - Maneater - Daryl Hall and John Oates Truly - Lionel Richie The Girl Is Mine - Michael Jackson and Paul McCartney.

3. 1. KRISTILLINEN RAUHANLIIKE EKSYTTÄÄ - BILL CLINTONIN AIKANA - PERESTROIKAN YDINASEITA ITÄMERELLE
KRISTILLINEN RAUHANLIIKE EKSYTTÄVÄÄ EKUMENIAA. Suomen kristillinen rauhanliike nimellä esiintyy Suomen ekumeenisen neuvoston alainen järjestö, mikä vuodenvaihteessa jakoi palkintonsa.
Ekumeenisen neuvoston edellinen toimintakertomus mainitsee: "Ekumeeninen rauhavetoomus televisioitiin jouluaattona 24. 12. ennen perinteistä Turun joulurauhan julistusta. Tämä oli kuudes kerta, kun kirkkojen yhteinen joulurauhan vetoomus järjestettiin Turun tuomiokirkossa. Rauhanviesti tasavallan presidentiltä luettiin, riemuvuoden fanfaari soitettiin, suuri kuoro ja puhallinryhmä esiintyivät ja johdattivat seurakunnan tunnettuihin joululauluihin. Vetoomukseen esittämiseen osallistuivat arkkipiispa Jukka Paarma (lut.), arkkipiispa Johannes (ort.), asiainhoitaja Jan Aarts (kat.), pääsihteeri Jan Edström (bapt.) sekä piispa Munib Yunam, joka toi tervehdyksen Pyhästä maasta."
Nyt vuotta myöhemmin palkinto jaettiinkin ev. lut. piispa Munib Yanamille Jerusalemista, jota kirkossa ylistetään rauhan tekijänä ja seurakunnassa halveksitaan Israelin maan jakamisen kannattajana ja valerauhan vouhottajana. Hän on samaa sarjaa kuin ennaltatiedetty "paavi tuo siunauksen Jumalan tuomion syylle".
Baptistien osallistuminen eksyttävään ekumeeniseen valerauhavouhotukseen tuntuu oudolta osasivathan he sanoutua irti kirkon uudesta pipliastakin. Uutisointi siitä, että vapaat suunnat olisivat mukana milloin missäkin pimeässä toiminnassa on valhetta sikäli, että jäsenistönsä enemmistö ei yleensä ole pimeimmän johtajansa linjalla toisin kuin esimerkiksi ev. lut. kirkosta löytyy runsaasti johtajaansa pimeämpiäkin.
STT Perkeleen kieltävän päätoimittajansa valvonnassa julkaisi aiheesta vain kehuvan uutisen palkinnon jakamisesta. Tätä asiaa ei ole muualla uutisoitu ainakaan näin totuuden mukaisesti. ST/Harri Veijonen.
MITÄ BILL CLINTONIN AIKANA? Omat "ennustukseni" ovat olleet ja ovat lähinnä Jumalan profetian selitystä, eikä tarkempaa eikä kai parempaakaan selittäjää tästä maasta ole löytynyt. Ihmisprofetioiden esittäjiä ovat sellaiset kuin esimerkiksi Lpr:n metodistikirkossakin puhunut helluntalailaissaarnaaja Matti Kettunen, joka Bill Clintonin tultua valtaan teki ihmisprofetian, että ylösotto tapahtuisi Clintonin aikana. Itse olen pitänyt sitäkin ihmisprofetiaa varsin hyvänä eihän arvostelijoissamme tahdo löytyä kuin mitään tietämättömiä kirkollisia tai skeptis ry:n nollan tasoisia höpönassuja.
Matti Kettusen ihmisprofetia on hyvä, vaikka pian jotkut sanovat, että se oli väärä ja väärää koko mies. Kettusen ihmisprofetia on erehtyväisenäkin hyvä siksi, että todellakin Clintonin kaudella nyt näyttää luotavan yhteisymmärrys valerauhalle, minkä vahvistamisen jälkeen siis ylösotto tapahtuu.
VENÄJÄ tuo ydinaseita Itämerelle, uutisoi MTV3 internet: Venäjä suunnittelee ydinaseiden tuomista Itämeren rannalle, kertoo amerikkalaislehti. Washington Times -lehden mukaan Venäjä aikoo sijoittaa ydinaseita Itämeren rannikolla sijaitsevaan Kaliningradiin. Lehden mukaan Venäjän ilmeisenä tarkoituksena on kasvattaa sotilaallista painetta uusia jäseniä ottaneen puolustusliitto Naton suuntaan. Lehti perustaa tietonsa nimettömiin amerikkalaisiin tiedustelulähteisiin, joiden mukaan amerikkalaistiedustelu havaitsi taktisten ydinaseiden siirron jo kesäkuussa, mutta raportoi asiasta maan poliittiselle johdolle laajemmin vasta joulukuussa. Yhdysvaltain puolustusministeriö ei halunnut vahvistaa tai kumota tietoa. -Jos Venäjä on sijoittanut taktisia ydinaseita Kaliningradiin, se olisi vastoin Venäjän lupausta siirtää ydinaseet pois Baltiasta, Pentagonin tiedottaja Kenneth Bacon kuitenkin huomautti lehden haastattelussa. (MTV3)
Veijosen kommentti: Pian siis nähdään kolmen kuninkaan syrjäyttäminen/kukistuminen. "Varo Israel karhu tulee" -kirja yms. neljänneksi parhaat selitykset ovat puhuneet kolmen EU:n valtion kukistuvan. Kolmanneksi parhaana olen pitänyt sitä, että olisi puhuttu Baltian maista. Toiseksi parhaana sitä, että puhuttaisiin Jeltsin ja kaksi muuta Venäjällä. Ja tietenkin oletan, että tässäkin yksityiskohdassa tarkin on se, mitä itse olen eniten esittänyt ja mitä skeptikko Mäkeläkin juuri pilkaten toistaa uutisryhmissä. PS. 6. 1. Putin kiisti em. Washington Times/MTV3:n uutisen paikkansapitävyyden.
Birthday Board: January 3. 107 jKr. Cicero (Roman statesman) 1921 - John Russell (actor) 1926 - George Martin (record producer, arranger, keyboard: group: The Beatles; AIR Studios) 1939 - Bobby Hull ('The Golden Jet')(hockey: Chicago Blackhawks, Hart Memorial Trophy, NHL's MVP award [1965, 1966]; Lady Byng Trophy for good sportsmanship [1965]; 1st pro hockey player to score 50 goals in one season [1965]) 1951 - Mel Gibson
LISTA. January 3 1957 - Love Me Tender - Elvis Presley Just In Time - Tony Bennett True Love - Bing Crosby and Grace Kelly Singing the Blues - Guy Mitchell 1966 - The Sounds of Silence - Simon and Garfunkel We Can Work It Out - The Beatles Ebb Tide - The Righteous Brothers England Swings - Roger Miller 1975 - Mandy - Barry Manilow Kung Fu Fighting - Carl Douglas Angie Baby - Helen Reddy The Door - George Jones 1984 - Say Say Say - Paul McCartney and Michael Jackson I Guess That's Why They Call It the Blues - Elton John Undercover of the Night - Rolling Stones Houston (Means I'm One Day Closer to You) - Larry Gatlin and the Gatlin Brothers Band

2. 1. 2001. PILKATEN KYSELLÄÄN - PUOLIKKAAT VUODET - TÄYSIKUU JA SUSI - LOPPU HENKILÖITÄ
MIKSI KYSELLÄÄN, ELLEI KIINNOSTAKAAN? Palaute: Vaan eipä tapahtunut sitä povaamaasi/ennustamaasi ylöstempausta vuonna 2000, Miksi? ...
Vastaus: Kysymyskin jatkoineen todistaa, että minulla edelleen on lukijoita, jotka eivät ole kiinnostuneita koko Jeesuksen tulo asiasta vaan kysyvätkin pilkatakseen ja sehän kirkon jäsenille sopii aina valmiina Roomaan sen tulessa poltettavaksi.
Tuleva Lähi-idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen ja Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin kirjojeni nimetkin. Mutta mitäpä sillä tiedolla tekevätkään. Monet viimeiset tarvitsevat tietojani ja tulevatkin ensimmäisiksi!
Rauha ylösottoineen tulee ja oikeaan aikaan. Eero Junkkaala kirjoittaa uudessa Askel-lehdessä, että Kristus syntyi jo noin 5 eKr. Odotan edelleen että valerauhan ylösottoineen hetki on 2000 vuotta oikeasta syntymästä tai 45 päivän sisällä siitä. Vain noin 300 lukijaani ovat olleet sen verran ahkeria täällä, että tietävät, että ajankohta voi olla Niisankuun alkaessa.
Sitäpaitsi näitä aikoja tulevaksi en edes esittänyt ylösottoa vaan vuosi sitten Jetsinin menon ja nyt toisen LOPPU TULEE-kyltin miehineen, ja ainakin kyltti jo tuli: Veisataan virrestä suuri ja mahtava Neuvostoliitto!
MESSIAAN NÄKYVÄ PALUUKO JUUTALAISTEN ODOTTAMASSA VUODENVAIHTEESSA? Näkyvä paluu saattaa tapahtua uudessa juutalaisessa vuodenvaihteessa. Tätäkään en ole ennen ottanut puheeksi, vaikka asia on ollut rivien välistä luettavissa kaiken aikaa. Nykyisen juutalaiskalenterin vuodenvaihdehan on mekittävä Messiaan näkyvän paluun kannalta, jos ylösotto tapahtuu vanhan juutalaiskalenterin vuodenvaihteessa, Niisankuun alkaessa tai 45 päivän sisällä siitä. Onhan vihan aika tasan PUOLIA vuosia täydelliset seitsemän kappaletta, 3,5 vuotta. Niisankuu alkaa nyt siis maaliskuun loppupuolella enkä väitä, että ylösotto tulee silloin vaan että valerauha ylösottoineen on mahdollinen silloin tulla! Harri Veijonen.
PROFESSORI PALOHEIMO. Maailmanloppu ei ole tulossa vaan se on jo menossa, sanoi professori Oiva Paloheimo eilen tv1:n ohjelmassa "Missä olet". Pahimpana ongelmana hän piti väestöräjähdystä, minkä asian korjaannuttua maailmanlopun meno voitaisiin ehkä saada pysähtymään. Ja niinhän se on Jumalan profetiassakin, että hyvinkin 95 % väestöstä tuhoutuu uuteen, Kristuksen aikaan siirryttäessä. Teemme hyvin kun tuemme toinen toistamme päästäksemme tuhatvuotisessa ajassa elävien kirjoihin.

TÄYSIKUU JA SUSI. "Oletko sinä Harri nyt terve?" Itse en ole uskonut täysikuun vaikutukseen vaan esimerkiksi eräs imatralaisnainen vuosikymmen sitten piti minua parantumattomasti sairaana ja oli niin "terve", että uskoi täysikuun vaikuttavan häneen. Danielin kirjan lopun 45 päivää viittaakin siihen, että sudet tulevat sekopäisiksi täysikuulla. Nimittäin jos on niin, että ylösotto tapahtuu oikeassa vuosituhannen tai ainakin kuun vaihteessa, siitä 45 päivää myöhempi ajankohta viittaa toisena tulevaan täysikuuhun. Niin juuri meidän kalenterissamme, vaikka kuukalenterissa täysikuu on hieman aiemmin kuten voimme nähdä vaikka edellisestä juutalaisvuoden vaihteesta:
Uusi kuu tuli esiin eli kuukausi alkoi juutalaisena uutena vuotena, kalenterissamme 30. 9. 2000. Siitä 45 päivää myöhemmäksi esitin tulevaksi jotakin sutta. Imatralla niin "terve" löytyikin ja Eveliinasta tuli loppu tai ainakin keskeytys. Sekin siis kuvaa sitä minkä Antikristus tulee tekemään 45 päivän kuluttua ilmeisesti valerauhan vahvistamisesta. Susi todella tulee sekopäiseksi täysikuulla ainakin silloin ja sekö on puoli vuotta Eveliinan murhan jälkeen? Sekopäitä löytyy sieltä, mistä minut on potkittu pois! Kirkkoherra Markku Koivisto voi sanoa samoin. Harri Veijonen.
Aamulehden uutinen: Nokian kohutut torstai-illat jatkuvat vuokratiloissa. Kirkkoherra Koivisto anoo virkavapautta ja siirtyy johtamaan uutta yhdistystä. Lue Aamulehden juttu.
SUKUPOLVIKO LOPPUU 2001? Sukupolvimerkkinä pitämäni sukuni vanhin kuoli eilen illalla. Aiemmin mainittu aikakauslehdenkin kertoma Emma kuoli 1. 1. 2001. Hän oli elänyt kolmella vuosisadalla, vaikka 2000-luvulle laskettaisiin vain muutamia tunteja. Emman satavuotiskuva löytyy Harri Veijonen Groupista albumista "Ja Jumala loi naisen". Emmaa tärkeämpi olemassaoloni kannalta oli sisarensa Ellen Riihimaa, joka kuoli jo vuonna 1929.
RUKAJÄRVEN TIE. Ellen Ellen Riihimaan tyttären poika... Turhaa jossittelua. Ei sota yhtä miestä kaipaa. Vai kaipasiko sittenkin juuri häntä, "hullua Sven Tuuvaa" jopa Rukajärven tiellä? Naapurissani asuu henkilö, jonka sukulainen oikeasti taisteli kuin sillalla taistelija Emman kuolinhetkellä tv:ssä nähdyssä Antti Tuurin tositapahtumaromaaniin perustuvassa elokuvassa Rukajärven tie.
JAN ZELEZNY on valittu vuoden 2000 maailman parhaaksi urheilijaksi. Aki Parviainen pitää valintaa hyvänä lajinkin kannalta. Linkki perustamaani keihäänheittoryhmään löytyy keihäänheittosivultani.
KARELIA kaupungin nimenä on Lappeenrannan päättäjien keksintöä. Se on yksi harvoja asioita, minkä "Lappeenrannan profeetta" on tunnustanut kaupungin herrojen ennustuksista tulevan toteutumaan. Kaksi vuotta sitten Veijonen kirjoitti: "Lappeenranta laajenee? Poliitikotkin aavistavat: Karelia. Sehän saattaa ylettyä Siperiaan sitten, kun Herra on karkottanut Googin rippeet sinne minne Suomen kautta Israeliin hyökättyään kuuluu."
LISTA:
1958 At the Hop - Danny and The Juniors Peggy Sue - Buddy Holly Chances Are - Johnny Mathis Jailhouse Rock - Elvis Presley
1967 That's Life - Frank Sinatra Sugar Town - Nancy Sinatra I'm A Believer - The Monkees Snoopy vs. The Red Baron - The Royal Guardsmen
1976 I Write the Songs - Barry Manilow Theme from Mahogany (Do You Know Where You're Going To) - Diana Ross That's The Way (I Like It) - KC and The Sunshine Band Convoy - C.W. McCall
1985 - Like A Virgin - Madonna All I Need - Jack Wagner You're the Inspiration - Chicago Why Not Me - The Judds (Wynonna & Naomi)

1. 1. 2001. TOISINAJATTELEVIEN LUKIJAIMME KUVIA - TOISENLAINEN AIKALAISKIRJA - SURVO VEIJONEN SURVO: JO NOKIALLA EROTTU KIRKOSTA
Presidentti Tarja Halonen valitti uudenvuodenpuheessaan miten eriarvoisuus ja suvaitsemattomuus lisääntyy. Seurakunta valittaa samoja asioita, vaikka usein toisin luullaan. Haluaisinpa tietää, missä toisessa internetosoitteessa esitettäisiin "toisinajattelevien" lukijain tarjoamia kuvia? Täällä niin tapahtuu tänään, uudenvuodenpäivänä:
Eräs toisinajattelija tarjosi hienon kuvan, mikä täällä nyt viikon kuvana: 2001.jpg eli Hyvää uutta vuotta 2001! Lukija kai ajattelee, että taivas on pudonnut tuohon kauniiseen paikkaan, eikä muuta taivasta ole olemassakaan. Seurakunta tietää Jumalan luoneen ihmisille taivaankin ja tuollainen kaunis maisema puhtaine vesineen ja sen läpi näkyvine kaloineen todistaa sitä, että vielä kauniimpaakin on olemassa.
Toinen toisinajatteleva lukija on lähettänyt internetkortin, jonka sisältöä en ennen tämän kirjaamistani ole edes katsonut. Taannoin eräs nainen lähetti minulle kuvan, missä oli useita porkkanoita naisessa siellä sun täällä. Niin rajut tervehdykset joudun sensuroimaan, mutta toivottavasti tämä on sitä luokkaa, että voidaan tässä pitää:
She has sent you an Egreetings.com(r) flash animation! To view your card, simply click the following Web address any time over the next three weeks: http://www.egreetings.com/v/fhSU848h2J
Toisinajattelijat tuovat sivuilleni lisää toisinajattelijoita, joista monet alkavat vähitellen ajatella kuten minä, Harri Veijonen.
USKOMATON SATTUMA TÄMÄKIN: 00:00:00 2001 sekunnilla joku on onnistunut tulemaan sivuilleni. Henkilö, kai Helsingistä, voisi ilmoittautua palkittavaksi, ettei minua epäillä tietojen väärentämisestä asian todistavalle sivulle: public002001.htm. Itse tulin tälle uutissivulle 35 minuuttia yli puolenyön - no huomaan senkin tapahtuneen sekunnilleen kuin todistaen pian tulevaa 3,5 vuoden vihan aikaa. Em. sivun siis tallensin ja se kertoi juuri nämä tiedot:
Viimeisimmät 5 vierailijaa: Mon Jan 1 00:35:00 2001 user-kvl1a-151.dial.inet.fi Mon Jan 1 00:29:50 2001 cache-tre-3.inet.fi Mon Jan 1 00:28:28 2001 cache-tre-3.inet.fi Mon Jan 1 00:00:00 2001 m146m7hel.dial.kolumbus.fi Sun Dec 31 23:56:22 2000 m146m7hel.dial.kolumbus.fi
TOISENLAINEN AIKALAISKIRJA. 1. EINAR PALMUNEN. Maailmalla on maksettu yli 50.000 mk siitä hyvästä, että on päästy päähenkilöksi erään kirjailijan romaaniin. Vuonna 2001 Sinulla on mahdollisuus päästä ilmaiseksi teokseen Henkilöitä elämäni varrelta tai Toisenlainen Aikalaiskirja. Ensimmäisenä ilmestyy sivu otsikolla Einar Palmunen. Sisältöä: Einar Palmuseen törmäsin kolmesti. Ensinnäkin hänen nimensä löytyi tekijänä hankkimani Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimitteesta nimeltä "Mikael Agricola, bibliografinen opas." ... Palmusen tuotannosta löytyy tietoja myös Helsingin yliopiston kirjaston tietokannasta http://www.lib.helsinki.fi/linnea/. - Arvoisat lukijani! Voitte tarjota tietojanne päästäksenne mukaan tähän tuottamaani sarjaan. Tämä ensimmäinen tallenne toimii samalla esimerkkinä siitä, minkä tyylisiä elämäkerralliset tekstit voivat olla. Aineistoa tähän toisenlaiseen Aikalaiskirjaan voi tarjota myös edesmenneistä tai vieraista henkilöistä. Kiitos!
Kaikille hyvää tätä vuotta! Harri Veijonen.
NOKIAN EV. LUT. HERÄTYSLIIKE ERONNUT KIRKOSTA. Tänään klo 15 olin menossa Pizza Buffetiin. Ovella ohitse kulki Lappeenrannan teatterin johtaja. Sisällä alkoi näytelmä: Survo Veijonen survo. Pastori Arvo Survo ja internetevankelista Harri Veijonen sattuivat samaan aikaan Buffetiin, mutta tällä kertaa he eivät keskustelleet keskenään. Ajatuksensa saattoivat olla yhteiset:
Eilen tuli tieto, että Nokian ev. lut. herätysliike kirkkoherra Koiviston johdolla on sanoutunut irti ev. lut. kirkosta. Liike on vuokrannut tilat viikottaisille kokoontumisilleen Nokian Helluntaitemppelistä, helluntaiseurakunnasta. Veijosen ajatuksena oli, että täällä Lappeenrannassa, jossa olen seurakunnassa edelläkävijänä kirkkokuntien ulkopuolella vetämässä kaikkia uskovia lähtemällään tiellä eteenpäin, tuo Arvo Survo taitaa kaupungissa olla ainoa henkilö ev. lut. kirkon sisällä, joka voi johtaa kirkossa uskovia kirkon ulkopuolelle, kunhan toimisi yhtä viisaasti kuin kirkkoherra Koivisto ja sanoutuisi julkisesti irti kirkosta eli portosta.
Mikäli tästä tehdään yleinen näytelmä, Juha Veijonen sopii esittämään minua. Survolla oli farkut jalassa ja päänsä ajatuksia voi tarkistaa vaikka häneltä itseltään. Oli Uudenvuodenpäivä vuonna 2001 Lappeenrannassa.
HISTORIA OSUUS. Vuoden 2001 alusta historia-osuus on kolmiosainen. Ensin kerrotaan kiinnostavia tapahtumia tällä päivämäärällä historiassa. Sitten katsotaan tunnettuja syntyneitä ja lisäksi kenties kuolleita ja vastaavia asioita ja niihin liittyviä uskomuksia. Kolmanneksi tuleva on uutta: Lista. Se sisältää luetteloa neljästä maailman suosituimmasta sävelmästä tällä päivämäärällä eri vuosina.
1. 1. 1998 Suomen suuret tiedotusvälineet olivat sopineet PLO-nimen käytön lopettamisesta. Voidaan katsoa, että kun Suomen Tietotoimisto (STT) hyväksyy jonkun ilmaisutavan, se on hyväksytty valtakunnassa. STT:n tiedotteitahan valehtelijat toistavat, kirjoitti ST/hv silloin, ind98.htm.
1. 1. 45 B.C. NEW YEAR'S DAY: New Year's Day has been celebrated on January 1st since 45 B.C., when Julius Caesar, Rome's pontifex maximus, established the Julian calendar.
1959 Castro Takes Power in Cuba.
LISTA. Vuoden 2001 alusta uutissivulle tulee jo alkaneen historia-osuuden jatkoksi "lista." Ensiksi siinä mainitaan mistä vuodesta tänään on kysymys ja sitten mainitaan kappale - esittäjä:
1959 - The Chipmunk Song - David Seville and the Chipmunks Smoke Gets In Your Eyes - The Platters Whole Lotta Loving - Fats Domino Gotta Travel On - Billy Grammer 1968 - Hello Goodbye - The Beatles Woman, Woman - Gary Puckett and The Union Gap Chain of Fools - Aretha Franklin Gentle On My Mind - Glen Campbell 1977 - Tonight's The Night (Gonna Be All Right) - Rod Stewart Car Wash - Rose Royce Love Theme from A Star Is Born (Evergreen) - Barbra Streisand Broken Down In Tiny Pieces - Billy 'Crash' Craddock 1986 - Say You, Say Me - Lionel Richie Small Town - John Cougar Mellencamp Walk of Life - Dire Straits Have Mercy - The Judds (Wynonna & Naomi)


31. 12. KAKSI ERI TAVOIN AJATTELIJAA TAPETTU - SUOMALAISEN ALMANAKAN HISTORIAA - 31. 12. VUONNA 999

Ensin Israelissa tapettiin Binyamin Zeev Kahane, edesmenneen rabbin Meir Kahanen poika. Kahane murhattiin 1990 New Yorkissa. Hän ajoi puhtaan uskonnollisen valtion perustamista Israeliin ja kaikkien arabien karkottamista Israelista. Binyamin Kahane oli puolestaan useita kertoja pidätettynä Israelissa osallisuudestaan arabivastaisten ryhmien toimintaan. (STT)
Binjamin Zeev Kahanen perhe asui Kfar Tapuahin juutalaissiirtokunnassa lähellä Nablusia. Perhe oli matkalla Jerusalemiin, kun sen autoa tulitettiin lähellä Ofran siirtokuntaa. Väijytyksen järjestäjäksi on ilmoittautunut aiemmin tuntematon Kansannousun marttyyrit -niminen ryhmä. Rabbi Meir Kahanen egyptiläinen mies ampui Yhdysvalloissa vuonna 1990. (YLE)
Vain muutama tunti Kahanea vastaan tehdyn iskun jälkeen Fatahin paikallisjohtaja Thabet Thabet ammuttiin kuoliaaksi, kun hän poistui kodistaan palestiinalaisten hallussa olevassa Tulkaremin kaupungissa. Palestiinalaisviranomaiset syyttivät Israelin salaista palvelua Thabetin kuolemasta. Israelin armeijan radion mukaan Thabet kuoli israelilaisten sotilaiden ja palestiinalaisten välisessä laukaustenvaihdossa. (MTV3)

ALMANAKAT JA KALENTERIT SUOMESSA on nimeltään tänään internetiin saatettu uusi sivu osoitteenaan wwnet.fi/users/veijone/almanakat.htm Sivulla kerrotaan suomalaisen almanakan historiaa. Uusi sivu sopii vuosituhannen vaihteeseen ja juuri minun esitettäväkseni, sanoo pian alkavista mullistavista tapahtumista puhuva ST/hv, Seurakunnan Tiedotuskeskus/Harri Veijonen.

31. 12. 999 Euroopassa odotettiin Kristuksen paluuta paavin johdolla, joka sai nimipäivänkin tähän päivään: Sylvester. Eräs apotti oli kuitenkin etukäteen todistanut, ettei loppu voi tulla vielä silloin, koska Pax Ierusalem (Daniel 9:27, 2 Tess 5:3) ei ollut näköpiirissäkään. Raamattu ennaltatiesi luopumuksen, että paavin johdolla jatkossa toimitaan juuri päinvastoin eli sitten kun se Jerusalemin valerauha ylösottoineen tulee, paavi tuo siunauksen sille Israelin maan jakamiselle, Jumalan tuomion syylle, ja seurakuntaa johtaa Herra pienimmän aasinsa selästä. Sen aasi Veijosen elämään liittyy lukuisia ihmeitä. Kirjallisuutta: Berlitz, Maailmanloppu 1999. Veijonen, wwnet.fi/users/veijone/.

30. 12. KESKUSTELUA ISRAELIN SUOMEN SUURLÄHETTILÄÄSTÄ - VOITTE OSALLISTUA - KAKSI VUOTTAKO JOHONKIN, NEUVOSTOLIITTO?
Palaute 27. 12. uutiseen: Olisi hyvä korostaa uutis-sivulla myös sitä, että Israelin Suomen suurlähettiläs Ali Yahya on ARABIMUSLIMI, vai meneekö CWC:n sensuurin puolelle???
Vastaus: En sensuroinut edes asiaa, että Arafat on kuoleman tuoja Israelille, vain sellaisen kuvan. Tämäkin palaute pääsi sivuille sellaisenaan. Juhanin kertomaa viestiä en ole allekirjoittanut vaan siitä uutisoinut. Tarkoitus on ottaa tänne tosiasioita ja niistäkin mieluiten sellaisia, jotka löytyvät Raamatun profetiasta. Tässä tapauksessa ennaltatiedetty Israelin yksin jääminen eli että Israelilla, nimenomaan raamatullisesti luvattuna maanaan Israelia pitävillä juutalaisilla ei ystäviä seurakunnan lisäksi juuri ole edes Suomessa jos ei peresläisissä omassa maassaankaan. Jälleen kerran kiitos palautteesta Veijo Minkkiselle! Mieleeni herääkin ajatus, että Suomen äänestyskäyttäytymisen ja muun Israeliin kohdistuvan vainon takana onkin osittain suurlähettiläs, joka ei edes ole juutalainen vaan todellakin arabimuslimi. Juhanilla oikeus antaa palautetta näihin tässä. Harri Veijonen.
Minkkinen: Haluaisin tietää, voitko kenties lainkaan pitää mahdollisena sitä, että Israelin kansalaisuuden omaava arabimuslimikin VOI olla aidosti isänmaallinen israelilainen?
Vastaus: En nähnyt suurlähettilään tuomiota Tuomiojalle Suomen äänestettyä YK:ssa Israelia vastaan. Vain sen, että itse jouduin toimimaan kuin isänmaallinen suurlähettiläs eli että eduskunnalle minulta lähti asiasta TUOMIO ja sinä kerroit lähettäneesi Tuomiojalle Israelin tuomitsemisesta onnitteluja olethan kuin Israelin ARABIMUSLIMI suurlähettiläs Suomessa. Itsessäsi siis todistat, että kysymääsi oikea vastaus on: ei voi olla isänmaallinen!
Koraanimaisessa tms. epäraamatullisessa mielessä arabimuslimi voi olla Israelissa isänmaallinen, mikä näyttää siis olevan yhtä valhetta kuin Koraani. Raamatullisessa mielessä Israelilla tarkoitetaan sekä juutalaista kansaa että Israelin maata. Israel juutalaisille esikuvaa taivas seurakuntalaisille. En ole halukas luopumaan raamatullisesta ajattelusta vaan sinä et näytä pystyvän sellaiseen lainkaan. Veijonen.
ZEW: Shalom! Israelissa on jonkun verran kristittyjä arabeja jotka ovat ja haluavat olla israelilaisia. Itse henkilökohtaisesti tunnen kolme arabia jotka ovat kääntyneet juutalaisuuteen varmistaakseen "israelilaisuutensa". He kaikki ovat minun hyviä ystäviäni ja todella isänmaallisia. Arabien taholta he ovat kuolemaantuomittuja jos palaavat takaisin kotiseuduilleen.
Koska D-levyni jossa Mikro-Rabbi on, ei nyt toimi, ja C-llä ei ole tilaa asentaa sitä, niin en nyt nopeasti löydä ko. kohtia Mooseksen kirjoista. Toorassa on ohjeet kuinka tulee kohdella muukalaista (myös arabia) joka haluaa elää varsinaisten israelilaisten eli juutalaisten kanssa.
Olen tavannut Suomessa olevan Israelin lähettilään pari kertaa itse ollessani Suomessa ja käsitykseni on että hän ei ole muslimi sen paremmin kuin kristittykään. Puheissaan hän oli kovin israelilainen ja isänmaallinen. No, kohta hänen todellinen värinsä paljastuu... voi todella olla, että hän on puheittensa mittainen mies. Toivotaan. Moshe Zew.
30. 12. 1853: Treaty Signed for U.S. Purchase of Mexican Territory. Text of the Gadsen Purchase Treaty.
30. 12. 1922 The USSR was established = Venäjästä, Ukrainasta, Valko-Venäjästä ja Transkaukasiasta muodostettiin Sosialististen Neuvostotasavaltojen liitto. Raamatullinen 80 vuotta saavutetaan kahden vuoden kuluttua.
30. 12. 1924: Existence of Another Galaxy Announced. It was long established that our solar system is part of a galaxy known as the Milky Way. In 1924, Edwin Hubble measured the distance to the Andromeda nebula and showed it to be a hundred thousand times as far away as the nearest stars. This proved it was a separate galaxy, as large as our own Milky Way, but very far away. Since then, other nebulae have also been found to be galaxies. More about Edwin Hubble and how he reshaped our view of the universe,
Born on 30. December: 30 Titus, Rooman keisari. 1865 Rudyard Kipling, kirjailija Englannissa. 1936 Seela Sella, näyttelijä.

29. 12. RAJALLA VILKASTA - LUONNONKATASTROFIT - HENKILÖITÄ ELÄMÄNI VARRELLA
Kaakkois-Suomen rajanylityspaikkojen kautta kulkenut henkilöliikenne nousee tänä vuonna jo 4,2 miljoonaan. Rajanylittäjistä venäläisiä on 49 prosenttia ja suomalaisia 45 prosenttia. Vaalimaa on edelleen itärajan vilkkain rajanylityspaikka. Siellä kirjataan noin 2,1 miljoonaa rajanylittäjää. Nuijamaan henkilöliikennemäärä nousee 1,4 miljoonaan. Rajalta käännytetään yli 2 000 henkilöä. Yleisin syy käännytyksiin on tupakan ja alkoholin salakuljetusyritys. Turvapaikka-anomuksia vastaanotettiin 770. Rajatarkastusten yhteydessä paljastettiin 350 poliisin etsintäkuuluttamaa henkilöä. Tavaraliikenteen ja venäläisten ostosmatkailijoiden kasvu on loppuvuoden aikana ruuhkauttanut rajanylityspaikat. (HS)
LUONNONKATASTROFIT ENNALTATIEDETTYYN AIKAAN. Kristuksen mukaan maanjäristykset yms. lisääntyvät ylösoton lähetessä. Maapallolla on tapahtunut tänä vuonna ennätysmäärä luonnonkatastrofeja. (YLE) Bill Clinton on julistanut hätätilan Arkansasin ja Oklahoman osavaltioihin lumimyrskyjen vuoksi. (STT)
HENKILÖITÄ ELÄMÄNI VARRELLA on uusi sarja, mikä on tarkoitukseni aloittaa ns. vuodenvaihteen jälkeen. Arvatenkin se kiinnostaa useita, vaikka tarkoitukseni on vain kirjata muistiin joitakin tietoja esimerkiksi sellaisista henkilöistä, jotka ovat unohtumassa mielestäni, mutta joita en haluaisi unohtaa.
Alkavatko useimmat tuttumme olla tuttuja vain nimeltä internetissä? En pidä kehitystä hyvänä. Tahdon olla lukijoidenkin kanssa edes sen verran tuttu, että saisin postikortin (vihje: Harrin päivä 6. 1., synttäri 8. 1.) osoitteeseen: Harri Veijonen, Sulkutie, 53300 Lappeenranta. Korttiin tai kirjeeseen voi kirjata hieman tietoja itsestään, jos haluaa päästä mukaan sarjaan HENKILÖITÄ ELÄMÄNI VARRELLA. Sarjasta ei ole tarkoitus tehdä luetteloa uskovista kuten oli 1900-luvun henkilöitäni. Esimerkiksi 1980-luvun puolivälin jälkeen minulla oli 750 bibliofiiliystävää ja 1200 filatelistiystävää, vaikka lähinnä vain asiakasrekisterissäni. Läheiseen ystävyyteen en ole luokseen vetävä enkä monia halunnutkaan.
IN HIS OWN WRITE on nimeltään teos, mikä on suomennettu Panee omiaan, John Lennon. Otavalta ilmestyi uusintapainos tuosta kirjasta juuri. Ns. vuodenvaihteeseen pannaan taustalle soimaan ateistien jouluun sopiva Lennonin joululaulu, mistä täällä sivukin Happy Xmas.
29. 12. 1170: Thomas Becket, the archbishop of Canterbury, is murdered in Canterbury Cathedral by four knights of Henry II = surmattiin Tuomas piispa, joka oli Canterburyn arkkipiispa Thomas Becket. Vanhoissa almanakoissa tämä päivä on omistettu kyseiselle Tuomas piispalle, kun taas eilinen Pian päivä Herodeksen tappamien viattomien lasten päivä.
29. 12. 1890: The last major conflict of the Indian wars takes place at Wounded Knee Creek in South Dakota after Colonel James W. Forsyth of the 7th Cavalry tries to disarm Chief Big Foot and his followers = Lakota intiaanien massamurha. US ratsuväki tuhosi Wounded Kneen solassa yli 200 intiaania.
29. 12. 1940: German Aircraft Firebombed Central London. An online museum devoted to the history of the Blitz

29. 12. 1956: President Dwight Eisenhower asks Congress for the authority to oppose Soviet aggression in the Middle East.
29. 12. 1979: Neuvostoliitto miehitti Afganistanin.
29. 12. 1982: Commemorative Stamp Issued in Honor of Bob Marley. Vain 35-vuotiaana edellisenä keväänä kuollut taiteilija sai juhlapostimerkin. Lisätietoja: An informed and detailed study of Bob Marley within the larger context of Jamaican music: http://www.moon.com/travel_matters/hot_off_the_press/jamaica_music.html
A chronology of the life of Bob Marley: http://www.hermosarecords.com/marley/chronol.html
29. 12. 1989: Vaclav Havel was elected president of Czechoslovakia.
BORN on December 29: 29. 12. 1838 syntyi J.L. Runebergin isä, kuvanveistäjä Walter Runeberg. 29. 12. 1892 näyttelijä Aku Korhonen.

28. 12. VUOSIA 2300 - EGYPTIN HUIPPUTAPAAMINEN KARIUTUI - SENSUROITU KUVA - ELOKUVA
VUOSIA 2300. Shalom! "Kahtatuhatta kolmeasataa iltaa ja aamua; sitten pyhäkkö asetetaan jälleen oikeuteensa" Päivä vuosiksi muutettuna kyseessä on 2300 vuotta. Mistä päivämäärästä tulisi aloittaa tämä laskeminen? Moshe Zew.
Vastaus: Itse hieman vanhempi ollessani olisin käyttänyt sitä, Daniel 8:14:a ennaltatietämään, minä vuonna Jerusalem jälleen tulee Israelin haltuun eli 2300 vuotta sen jälkeen, kun se siinä mainitun kauriin, Aleksanteri Suuren toimesta ennaltatiedetysti (jo silloin) vallattiin eli noin 333 eKr. Ensimmäinen kirjani saattoi kertoa vain, että siinä se oli sanottu, että juuri vuonna 1967 piti olla sota Jerusalemin saamiseksi. Tulevaisuus oli pikkutarkasti tiedossa, kertoi jo historioitsija Josefus. Historia vahvistaa, että "kauris" valloitti Jerusalemin juuri 2300 vuotta ennen kuuden päivän sotaa, joten en laskisi siitä mitään aikoja ajankohtaan Messiaan kruunaaminen Jerusalemissa noin v. 2004. Elämme nyt 33 vuotta jälkeen kuuden päivän sodan ja tiedämme Jerusalemille tulevan Ilmestyskirjan kertoman kohtalon 3,5 vuodeksi ennen lopulliseen asemaansa pääsemistä. Harri Veijonen.
Palaute: Minä olen henkilö, joka on kiinnostunut Danielin kirjan kahtatuhatta kolmeasataa iltaa ja aamua asiasta ja Moshe tiedusteli sitä myös sinulta. Siunausta Jeshuassa Messiaassa! Jukka Simonen.
PS. Pienten varojemme mukaan voimme tukea Moshen työtä... Kommentti: Tarjoan toistuvasti linkkiä Moshen omille sivuille, missä hän voi itse kertoa kyseistä asiaansa osoitteessa www.kolumbus.fi/gematria. Pidän tärkeänä ainakin sitä, että Moshen sivut säilyvät internetissä mieluiten tuossa osoitteessa. Saanen ihmetellä, miksi kirkkokuntiin kuulumattomilla veljillä on varsin harvassa omia sivuja. Tarvitsisimme lukuisiin osoitteisiin mm. linkkejä tänne ja Moshen sivuille. Linkittäminen on luvallista vaikka vastustajillemme. Kiitos kaikille, jotka linkittävät sivujamme! HV.
EI SOPIMUSTA NS. VUODENVAIHTEEKSI. Niinkuin täällä on kerrottu, Lähi-Idän sopimus ei ole mahdollinen vielä vuodenvaihteessa. Siksi ei ollut yllätys, että Egyptiin suunniteltu tapaaminen viime hetkellä kariutui. Israelin pääministeri Ehud Barak perui tulonsa Egyptiin, koska palestiinalaiset eivät olleet hyväksyneet Yhdysvaltain presidentin Bill Clintonin tekemää välitystarjousta.
Kuinka sopimus voisi syntyä kolmen kuukauden kuluttua, jos pääministerinäkään ei enää ole Barak? Shimon Peres onkin "parempi" ellei peräti "ainoa mahdollinen" tuhoon johtaja. ST/hv.
SENSUROITU. Viikon kuvaksi tänne tarjotun jätin julkaisematta. Oli niin ruman näköinen kuva: Ehud Barak tunnistettavissa, mutta rättipäinen vierellään ei ollut riittävästi Arafatin näköinen vaan kuin kuolema luurankoruumiissa viikate kädessään. Voisin toki linkittää sivun missä sellaisia kuvia löytyy.
Päivälleen 105 vuotta sitten avattiin maailman ensimmäinen elokuvateatteri: 28. 12. 1895 First Movie Theater Opened .. in Paris. Pioneers of cinema technology, including the Lumiere brothers.
28. 12. 1908 maanjäristys tuhosi Messinan kaupungin Sisiliassa.
28. 12. 1968 Israel attacks an airport in Beirut, destroying 13 planes.
28. 12. 1984 Suomeen harhautui neuvostoliittolainen harjoitusohjus.

27. 12. PELASTUSARMEIJA JA ME MUUT PROTESTANTIT - HUOMENNA EGYPTISSÄ - ISRAEL-TUKIMARSSISSA JAETTU VETOOMUS
Uusin karismaattinen Etelä-Saimaan mukaan on näyttelijä Kyllikki Forssel. Vielä 25 vuotta sitten maassa ei tunnettu sanaa karismaattinen, mikä tarkoitti henkilöä, jolla oli karisma eli Jumalalta saatu yliluonnollinen armolahja, ihmelahja. Nyt samalla kun karismaan suhtaudutaan Suomessa samoin kuin aikanaan Neuvostoliitossa - omistajalleen vähintään 20 vuotta kuritus- tai hullujenhuonetta - sanan merkityskin on muutettu jumalattomaksi. Hitlerillä sanotaan olleen karismaa, Veijosella ei.
VUODENVAIHTEESEEN suhtaudutaan kuitenkin jännityksellä Suomessa Veijosen karismaattisten ennaltatietämistenkin johdosta sekä Lähi-Idän tilanteen edistymisen myötä että Moskovan tapahtumien osalta. Sähköpostissa tulleen tekstin mukaan "Putin on kieltänyt Venäjällä Pelastusarmeijan avustustyön, koska järjestön nimessä esiintyy sana "armeija". Pelastusarmeija on uutisen mukaan uhka Venäjän viralliselle armeijalle. Herran armeijahan on kyllä aina uhka." Oma tietoni oli se, että Moskovassa Pelastusarmeijan toimintaan ei olisi tulossa jatkoa vuodenvaihteen jälkeen sikäläiseltä oikeuslaitokselta. TV-uutisissa haastateltiin erästä Pelastusarmeijan rokkaa syövää venäläismiestä, joka lupasi palata rikosten poluille, mikäli Pelastusarmeijan kahdeksan vuotta jatkunut toiminta siellä lopetetaan. Taitavat avun tuojat olla vähissä Moskovassa. Annetaan miehille oman maamme aseet, sanovat Saatana ja Venäjän kirkko.
TV:ssä näytettiin hiljattain miten Lappeenrantaan siirretty Rauhan mielisairaalan osaston avajaisiin Keskussairaalassa kaupungin herratkin tulivat "Venäjän kirkon", Lappeenrannan linnoituksessa kuvainpalvontaansa harjoittavan ortodoksipapin johdolla vetTä roiskuttaen. Aina joku johtaa kaupunkia ja joku seurakuntaa täälläkin. Vaikea kuvitella, että ortodoksipappi on kanssani samalla raiteella edes peräpäässä. Seurakunnan vapaaseen kanavaan liittyi eräs nimimerkki, jonka tekstiä en sieltä poista vaan muistuttakoon siellä miten "sekopäisiä me olemme" vaikka ortodoksipappi oikeasti.
SEURAKUNNAN PROTESTI. Jeesuksen opetuslapset ry Pori - löytyy noilla hakusanoilla Altavistasta - on joidenkin lukijoiden suosittelema osoite. Sivuilla kirjoittava ei anna nimeään julki. Paikoitellen tekstin sisältö on erinomaista. Olen ihmetellyt, miksi uutta tekstiä ei siellä ole syntynyt enää pariin vuoteen. Protestista vallitsevalle kirkolliselle "roomalaisuudelle" sielläkin on kysymys, vaikka eräs uskontolinkkilista luettelee protestanttien joukkoon maassamme vain nämä:
Credo Cyber Church, Henotes-seurakunta, Kirkkoihin kuulumattomat , Kristillinen Yhteisö, Palatsiseurakunta, Raamattu Puhuu, Suomen Adventtikirkko, Suomen helluntaiseurakunnat, Suomen Pelastusarmeija, Suomen Unitaariuniversalistinen Seura, Suomen Vapaakirkko, Suomen Vapaakirkon lähetystyö, Toronton siunaus "nauruherätys", Ylistyksenvuori-seurakunta, Ystävien Uskonnollinen Seura Kveekarit. - Eipähän ainakaan enää siellä lueta meitä uskonnottomien joukkoon. Protestantteihin ehdottomasti kuulumme. Noista kaikista luetelluista en tiedä.
HUOMENNA EGYPTISSÄ. Israelin pääministeri Ehud Barak ja palestiinalaisten presidentti Jasser Arafat tapaavat huomenna Egyptissä. Egyptin presidentin Hosni Mubarakin isännöimä huippukokous järjestetään Sharm el-Sheikhin kaupungissa. Temppelivuoren tulevaisuus on Clintonin ehdotuksessa törkeä juutalaisia kohtaan. Shimon Peres sanoi MTV3 klo 19 uutisissa, että sopimus olisi saatava valmiiksi Clintonin aikana 10. 1. 2001 mennessä. Nousevatko karismaattiset merkkipäiväni arvoon arvaamattomaan?
ERÄS VETOOMUS ISRAEL-TUKIMARSSILLA. Juhani: Tällaista vetoomusta jaoimme 10. 12. 2000 Israel-tukimarssia ennen ja jälkeen.
Kolmantena joulun ajan lauluna taustalla soi jingbell.mid
27. 12. 1571 syntyi Johannes Kepler, saksalainen astronomi ja matemaatikko. 27. 12. 1901 Marlene Dietrich, saksalaissyntyinen laulaja ja näyttelijä.
27. 12. 1831: HMS Beagle set sail HMS Beagle, with Charles Darwin on board, departs from Plymouth. She will eventually visit the Galapagos Islands where Darwin will form his theories on evolution. A British Navy ship named "Beagle" sailed from Plymouth harbor under. The background of Darwin's departure on the Beagle: http://www.biology.com/visitors/ae/voyage/darwin.html = Charles Darvin lähti Beagle-laivalla matkalle, mikä johti Lajien synty-kirjan kirjoittamiseen.
27. 12. 1901 avattiin Suomen ensimmäinen kiinteä elokuvateatteri leipuri Nordin toimesta Helsinkiin.
27. 12. 1927: "Show Boat" opened on Broadway. There have been numerous revivals and film versions as well. Learn more about "Show Boat": http://www.imagi-nation.com/moonstruck/albm32.html
27. 12. 1933 Josef Stalin calls tensions with Japan a grave danger.

26. 12. ISRAELKO SUOSTUNUT TUHOONSA? - PUTINIA KIINNOSTAA TULEVAISUUS HISTORIAN VALOSSA - VEROJA
Jo 1980-luvulla ilmoitin paikallislehdessä kysyen, "valitsetko Israelin tavoin tuhosi?" Nimi Peres merkitsee "sinä tuhoudut", ja tuolla Ilmestyskirjan toisella pedolla eli väärä profeetalla on nimessään sellaista merkitystä jo Jeesuksen sanojen mukaan samalla kun se on juutalaisten ja muiden Pelastajansa hylkääjien valinta, Johannes 5:43.
Tietenkin juuri 2000 vuotta Kristuksen syntymästä väärä valinta kongretisoituu. Toiset valitsevat tuhonsa ja se tarkoittaa kaikkia, joiden valintana ei ole Pelastaja, Jeshua, Jeesus! Maailmalla on uutisoitu, että Israel on hyväksynyt Clintonin tarjoaman rauhanehdotuksen kunhan palestiinalaiset tekevät samoin. Peresläinen Ehud Barak on pimeyden johtotähtenä Israelissa nyt.
PUTINIAKIN KIINNOSTAA TULEVAISUUS HISTORIAN VALOSSA. Venäjällä perestroikan saarnamiehen paluusta valtaan kirjoitin ensimmäisenä ja julkisesti minä. Mutta vuotta myöhemmin sama ajatus löytyi Keskisuomalaisesta Venäjän tunnetuimmaksi ennustajaksi esitetyn suulla vuodenvaihdeartikkelissa. Onkin todennäköistä, että ennustukset Gorban paluusta valtaan ovat kantautuneet jopa Putinin korviin. Myötämielinen hän ainakin oli sille asialle, että Venäjällä jälleen soi Neuvostoliiton hymni, mikä liittyy perkeleelliseen Jeesuksen isäpuolen parodiaan, Joosefiin, siihen Staliniin. Jo Novum 1983 kirjoitti Antikristuksen parodioivan Kristusta, ja monet ovat kirjoittaneet miten sellaista parodiaa löytyy Gorbasta. Mutta mm. tämä Stalin Jeesuksen isäpuolen osassa Perkeleen näytelmässä on oma löytöni. Harri Veijonen.
Venäjän presidentti Putinin mietteitä on kuultu johtamansa vuoden osalta. George Bushin valintaan liittyen Putinin kerrotaan sanoneen, että republikaanien ollessa vallassa USA:ssa Venäjän ja USA:n suhteissa ei ole ollut ongelmia.
Samaan aikaan Putinia ihannoiva (?) ainoa kaimani, maapallon toiselta puolelta, ilmoitti minulle englanninkielisen linkin päivän tapahtumista historiassa, koska tiesi minun, "Putinin vastakohdan" olevan kiinnostunut tulevaisuudesta historiankin valossa. Hankkikoon Moshe Zew Israelista lukuuni kirjan, jos löytyy sellaista, missä oikean kalenterin mukaan kerrotaan vuodenpäivinä aikaisempina vuosina tapahtunutta. Toistaiseksi kirjaan historiaa vain oman kalenterimme mukaan:
Tunnetuimmat 26. 12. syntyneet eivät sovi esikuviksemme: 1891 syntyi Henry Miller ja 1893 Mao Tse-tung.
1806 Napoleon's army is checked by the Russians at the Battle of Pultusk. 1932 Over 70,000 people are killed in a massive earthquake in China.
1945 The United States, Soviet Union and Great Britain, end a 10-day meeting, seeking an atomic rule by the UN Council.
VEROJA. Kiinalaiset tekevät aseita paljon ja halvalla. Siitä on todistuksena huomenna alkava ilotulitemyynti. Viidellä markalla kaupungissamme saa Kiinasta tuotuja Roomalaisia kynttilöitä 10 kpl ja 15 markalla sata kappaletta pikkuraketteja. Sekä tullia että veroja soisin otettavan enemmän ilotulitteilta!
VEROJA Suomeen eivät edes voi maksaa monetkaan ulkomailla työskentelevät huippu-urheilijat kuten Mika Häkkinen ja Teemu Selänne. Teemu on jo esittänyt ajatuksen, ettei enää kauaa suomalainen olisikaan. Asiassa ovat töpeksineet Tellervo Koiviston veronkiertäjä-sanomaan yhtyen mm. Kristillisen liiton puheenjohtaja. Rahaa ja turisteja maahamme tuo jopa Mika Häkkisen poika, nimekseen sai Hugo.
Tänään 26. 12. 2000 Tampereen Mustanvuoren rinne avattiin ensimmäisenä laskettelukeskuksena Tampereen seudulla. Aamulehden juttu.
26. 12. 1982: Computer named "Man of the Year: TIME magazine has named a "Man of the Year" ever since 1927, when the honor went to Charles Lindbergh for his aviation exploits... "Man of the Year", calling it "the greatest influence for good or evil."
Time Magazine's article honoring the computer: http://www.time.com/time/special/moy/1982.html
Eilisellä päivämäärällä oli syntynyt mm. Punaisen Ristin perustaja USA:ssa: Clara Barton was born in North Oxford, Massachusetts, on December 25, 1821. She worked as a volunteer nurse during the Civil War, distributing food and medical supplies to troops and earning herself the label "Angel of the Battlefield." She later served alongside the International Red Cross in Europe--however, she could not work directly with the organization because she was a woman. In 1882 she formed an American branch of the Red Cross. Clara Barton died at her home in Glen Echo, Maryland, on April 12, 1912, when she was 90 years old.

25. 12. NE RAKKAAT JOULUMUISTOT - JEESUKSEN SYNTYMÄN TÄHTIKIN MUISTETTAVA - JOULUMIDEJÄ
Päätoimittajana vastaan tämän lehden linjasta. Esimerkiksi vaikka maan presidentti kehui YK:ta heti kun täällä esitin järjestön antikristilliseksi, sensuroin tekstejä, joissa voimakkaasti tuomittaisiin maan presidentti. Hän on kuitenkin tämän rakkaan Suomemme johtaja, ja tehtävämme on rukoilla hänen puolestaan ja siunata hänen teitään entistä oikeampaan kulkevaksi.
Eri suunnista tuleva vetäminen kunkin vetäjän toivomaan suuntaan voi onnistua vain siinä tapauksessa, että asia on perusteltu hyvin Raamatulla. Antero Hiltusen esittämään suuntaan myönnän liikkuneeni. Mutten esimerkiksi niin paljon, että joulusta tulisi vastenmielinen. Vaikkei joulu ole kristillinen juhla se kuitenkin on itselleni ja useimmille suomalaisille kristillisiä ja muita hyviä kokemuksia ja muistoja sisältävä asia. Toiseksi, Kristuksen syntymä on mainittu Raamatussa, ja asia on tärkeä juuri meille viisaille tietäjille, jos sellaisia olemme taivaan merkkejäkin seuraten. Ilahduin jouluaaton Hesarista kun se käsitteli Betlehemin tähteä, vaikka Jupiterina pitäen. HV
Antero Hiltunen: Olen kirjoittanut kirjoituksessani "Opillisten asioiden ennalleen asetus" Uuden Liiton kansalaisten juhlien vietosta: http://www.kolumbus.fi/gematria/portti03.htm (Vanha portti, Neh 3:6). Joulusta on minulla seuraava kirjoitus: http://www.kolumbus.fi/gematria/joulu.htm
Tuo ei ole minun kirjoittamani, vaan vuosia sitten sain käsiini sen kirjoituksen. Alkuperä ja tekijä on minulle tuntematon. Haluaisin tietää, kuka tämän tekstin joulusta on kirjoittanut. Eli, jos joku lukijoista tunnistaa tämän omakseen niin ilmoittakoon siitä. MZ.
ENSIMMÄISEN JOULUN ARVOITUKSET on otsikoltaan arvostelu Hesarissa kirjaan Risto Heikkilä: Joulun tähti. Toinen juttu sunnuntaisivulla. Forssan ja Koijärven ev. lut. kirkkoherra Risto Heikkilä kertoo kirjansa syntyvaiheita otsikolla "Jupiter on joulun tähti". Itse epäilen, ettei arvoitusta tähdestä ole vieläkään oikein ratkaistu, ellei siten kuin esitin tässä: Jeesus ei syntynyt ennen vuotta 2 eKr. HV.
Hesarin mielipidepalstalla vapaa-ajattelija Juha Kukkonen kirjoittaa otsikolla "Zatopekin surujuhla oli uskonnoton". Kukkonen pääsi korjaamaan Hesarin toimittajan pientä ilmaisuvirhettä, että Zatopek olisi "siunattu". Vastaava korjaaminen toimestani olisi jäänyt Hesarissa julkaisematta. Lehti suosii vapaa-ajattelijain valhetta, että kirkkoihin kuulumattomuus olisi sama kuin uskonnottomuus. Onpa koulujen elämänkatsomustietokin tehty uskonnottomille, ja sellainen kielletty meiltä kirkkoihin kuulumattomilta. Olemme ainoa ryhmä tässä valtiossa, joka ei voi saada tunnustuksensa mukaista uskonnonopetusta eli kristillistä elämänkatsomustietoa. Muistankin aina mainita vanhemmille, ettei teillä siksi voi olla mitään velvoitetta pitää lapsianne tällaisen valtion kouluissakaan, puhukoon se oppivelvollisuuksistaan niille, joita ei syrji.
Suomalaiseen kieleen on tullut kirkosta sana "siunata" hautaamisenkin yhteydessä. Ei kuollut mitään siunausta tarvitse, mutta kirkolla on taikauskoinen perinteensä, josta edes meidän on pyrittävä irti alkaen "pyhästä" kastelusta nimenannon yhteydessä.
Seurakunnassa ei ole papistoa lainkaan. Varmasti papit ovat seurakuntaa vastaan siksikin, että julistamme, ettei heitä tarvita mihinkään ja että Uuden testamentin mukaan he ovat se joukko, jonka opetuksesta maan kansat ovat juopuneet, Ilm 17:2.
VEIKKO HURSTI on jakanut vähäosaisille syömistä jouluna. Esimerkiksi Lappeenrannan helluntaikirkko teki hieman samaan tapaan. Ehkäpä Veijonenkin oli jollekin yksinäiselle ystävänä internetissä. Ainakin jotkut viettivät jopa aattoiltaansa täällä. Taustamusiikin vaihdan nyt: Oi, jouluyö. KYMMENITTÄIN JOULUMIDEJÄ. Joulumidejä löytyy imuroitavaksi kymmenittäin TÄSTÄ. Jouluyö, Juhlayö, sanat ja midi joulu2000.htm sivulla. Vuosi sitten tarjosin joululahjaksi sivun veimus.htm. WE LOVES YOU (The Beatles).
YKKÖNEN VUOSITUHANNEN VAIHTEESSA. Yli 20.000 Beatles-albumia myydään maailmassa JOKA TUNTI, kun kerran kuusi albumia sekunnissa eilisen Hesarin mukaan.
Lähi-Itä neuvottelut ovat keskeytyneet tuloksettomina.

24. 12.Rauhallista jouluaikaa ja siunattua uutta vuotta! tv:

SEURAKUNTALAINEN-LEHTI

Kenties vuosi 2000 päättyy vasta maaliskuussa Jerusalemin valerauhaan ylösottoineen!
Kirkollinen joulujuhla on seurakunnalle vertauskuvaa Karitsan häistä!

Harri Veijonen, päätoimittaja
wwnet.fi/users/veijone/.

Maailman tunnetuin joululaulu lienee "Jouluyö, Juhlayö". Se on käännetty yli sadalle kielelle internetissäkin. Franz Xaver Gruber (1787-1863) "Jouluyö Juhlayö" säveltäjä. Sanat Joseph Franz Mohr (1792-1848)

Jouluyö! Juhlayö!
Päättynyt kaikk' on työ.
Kaks vain valveill' on puolisoa
lapsen herttaisen nukkuessa,
/:seimikätkyessään.:/

Jouluyö! Juhlayö!
Paimenill' yksin työ,
enkel taivaasta ilmoitti heill':
suuri koittanut riemu on teill'!
/:Kristus syntynyt on!:/

Jouluyö! Juhlayö!
Täytetty nyt on työ.
Olkoon kunnia Jumalalle!
Maassa rauha, myös ihmisille
/:olkoon suosio suur!:/

Joulutervehdyksemme löytyy omana sivuna joulu2000.htm missä sanat myös saksaksi ja englanniksi.

SYYSTALVI 2000, UUTISET JATKUVAT ind01.htm