S e u r a k u n t a l a i n e n
Seurakuntalainen kotisivuksi: Updated 31. 7. 2001
Seurakunnan Tiedotuskeskuksen valtakunnallinen uutislehti Katso myös hakemistosivu! Toimituskunta: Harri Veijonen, vastaava päätoimittaja. Toimittajat: Ruusmari, Anne, kolmas nainen, Keijo Lindeman ja Osmo Pöysti. Lisäksi vakituisia avustajia ja satunnaisiakin lisääkin otetaan. Tarjotkaa uutistekstejä myös eri puolilta Suomea. Kiitos!


NEW: HOT: ST MEDIA SERVICE! veijonen.zip (31. 7. 2001), Middleeast.htm Daniel 9:27 pictures in community.webshots.com
TÄSSÄ NUMEROSSA mm. Hot media: ST media service Mistä tuntee rakkauden? Suomalaisnainen ja Bangladeshin kutsu Antikristus ilmestyy ensin - herätys on valmis Kolmen ja puolen vuoden lehdet paketissa veijonen.zip "Peace and safety" Then sudden destruction will come upon them like the birthpangs of a pregnant women, 1 Thess 5:3. But we for the obtaining of salvation throught our Lord Jesus Christ, 1 Thess 5:9. We will be caught up along in the clouds to meet the Lord in the air, 1 Thess 4:17. Suomeksi: Jerusalemista sovittaessa Jeesus pelastaa seuraajansa yläilmoihin! Tallenna vanhemmatkin uutiset: HEINÄKUU 2001 KESÄKUU 2001 TOUKOKUU 2001 HUHTIKUU 2001 MAALISKUU 2001 HELMIKUU 2001 TAMMIKUU 2001 SYYSTALVI 2000 SYKSY 2000 KESÄ 2000 KEVÄT 2000 TALVI 2000 SYKSY 1999 KESÄ 1999 TALVI JA KEVÄT 1999 SYKSY 1998 KESÄ 1998 KEVÄT 1998 TALVI 1998 Jeesus tulee ja pelastaa seurakunnan Palestiinan syntymisen jälkeen. Olitko sittenkään mukana! Viimeisimmät uutiset usein tekovaiheessa. Aloita näiden sivujen opiskelu jostain helpommasta esim. Sanakirja Veijonen.zip here: veijonen.zip Veijosen sanoja yhdessä paketissa. (31. 7. 2001) Vapaat keskustelut nyt keskusteluryhmässä.


ST Media Service with Hot Israel News now - Weekend news - STT uutiset tunnin välein - MTV3 uutiset - YLE uutiset - Savolan uutiset - More news

31. 7. VEIJONEN.ZIP UPDATED TODAY - VEIJONEN.ZIP PÄIVITETTY TÄNÄÄN

Veijonen.zip here.
Zipissä on mukana kesä- ja heinäkuunkin 2001 kuumat uutiset ja yksi esimerkkisivu suositusta uutuudestamme ST Media Service.

JERUSALEM NOW! LOOK AT http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/jerusalemtoday.msnw

JERUSALEMIN TEMPPELIVUORI seuratuin uutinen seurakunnassa eilen ja ilmeisesti edelleen. Israelin poliisi saa maailmalla syytteitä siitä, että yrittää pitää maansa tärkeimmällä paikalla järjestystä. Tai miten kukakin tapahtumia tulkitsee. Palveluksessanne aiheesta päivittäin em. linkin kautta välittyvät uutiset. Ja onhan täällä animaatiokin aiheesta tv-ohjelmasta: MILLENNIUM.

NÄKEMYSEROJA MESSIAANISISTA - SUUNTAAMME AINA TARKISTETTAVA
Kristuksen seuraajan tuntomerkki on sekin, että hän aktiivisesti katsoo missä mennään. Suunta kohti Kristusta, mutta kuin soutajalla jokin kiintopiste takana seurakunnalla se on selvimmin paavi toki myös Ilmestyskirjan peto ja väärä profeetta.
Messiaaniset ystäväni saattavat korjata suuntaansa minusta entistäkin sivumpaan. Itse joudun korjaamaan sitäkin sanomaani, että messiaaninen olisi automaattisesti oikeassa suunnassa.
Ilmestyskirjan väärä profeetta, Shimon Peres tms. Israelin valtion hajottaminen heillä yleensä on vastakkaisessa suunnassa, vaikka jopa J. Shulam sanoi olevansa lähinnä Israelin vasemmistoa vastustaen tiettyjä asioita vain Raamatun opetuksen johdosta.
Pedon kanssa juutalaisilla ja messiaanisillakin voi jo olla vähän niin ja näin. Israeliin muuttaa paljon juutalaisia Venäjältäkin, ja suunta pedon suhteen voi edelleenkin olla monessa suhteessa kohti petoa siitäkin huolimatta, että kiitetään Luojaa, että päästiin petovaltiosta pois.
Tärkein suunnistuskohde on paavi ja tyttärensä kirkkoineen. Olen jättänyt mainitsematta senkin ihmettelyni, että J. Shulam kehui miten monen lapsen kummisetä hän on. Vastaava ainakin Suomessa olisi osoitus siitä, että on haksahdettu ja pahasti kirkkoon sen kummijärjestelmineen ym. epäraamatullisuuteen. Silti järjestönsä voi olla jopa paras messiaaninen järjestö ja aina ainakin parhaimpiin perässämme messiaanisistakin tulee linkit olla. Opetus Siionista ei todellakaan tule olla ainakaan yksinomaan Israelin Jerusalmista tänne päin. Meillä pakanoilla on 2000 vuoden kokemus Kristuksen seuraamisesta ja noita juutalaisuudesta kääntyneitä messiaanisia on ilmaantunut vasta viime vuosikymmeninä.
Olen ihmetellyt sitäkin, miksi piirrellään kuvia "lähtekää kirkkokunnista Siioniin", jos se ei tarkoitakaan Kristusta seuraten minun perääni vaan jotakin yhteistyötä juutalaisten ja kirkkokuntalaisten välillä rajana se, että hyväksytään yksinomaan juutalaiset tulkinnat, juutalaisten uutiset, yms. juutalaisuus. En hyväksy yksinomaan juutalaisten kun en edes messiaanistenkaan opetusta ja uutisointia Israelista vaan kuten silläkin nimellä samoin kristityn nimellä tulee totuudesta johonkin suuntaan poikkeavia tietoja. Toki Suomen valtamedia on vääristynyt esittämään vain PLO:n hyväksymiä uutisia, joten toisenlaisiakin on rinnalle saatava!
ST Media Service toimittaa uutisia ja linkkejä monista lähteistä ja niistähän sopii valita ja muualtakin saa katsoa. Totuus on Raamattu ja sen tärkeimmät "älä tule tänne" suuntaviitat juuri kerroin, Ilmestyskirjan epäpyhä kolmikko. - Pysyn tielläni. Vain minua seuraavien voin sanoa pysyvän minun seuraajanani. Eikä täällä sivusta katselijoita tarvitakaan. HV

30. 7. JESUS CALLS: "FOLLOW ME!" NOT POPE! - OPPOSITE TO POPE IN FINLAND: HARRI VEIJONEN

Opposite to pope in Finland and maybe in the world is Harri Veijonen! Follow me!

Jeesus sanoi: "seuraa minua!" Älä paavia!

Ilmestyskirja osoittaa tarkan vastakohdankin Kristuksen seuraamiselle. Siinä missä Kristus on seurakunnan eli morsiamen pää, samalla kristityn nimellä kuljetaan vastakkaiseen suuntaan, kohti morsiamen sijalle tulleen porton päätä, paavia.

Yksinkertainen raamatullinen kuva Kristuksen seuraamisesta. Sopii kysyä, missä kirkossa sitä olisi Suomessa opetettu? Ja jos sitä yleensä on kirkoissa opetettu niin ei toki niiden johtajien taholta, jotka puolestaan ovat Ilmestyskirjan mukaan porton tytärten päitä matkalla samaan suuntaan kohti porttoäidin päätä, Ilm 17. Lähtiessään maan päältä Jeesus jätti terveisiksi käskyn: "Menkää siis ja tehkää kaikista kansoista minulle opetuslapsia. Kastakaa heitä ja opettakaa heitä pitämään kaikki mitä minä olen käskenyt teidän pitää."

Kristityn nimellä oleva Kristuksen seuraajien eli seurakunnan vastakohta, kirkko eli paavin seuraajat eivät vain kastaneet opetuslapsiksi uskossa tulleiden sijasta kansoja saaden heidät pysymäänkin kansoina, Kristuksen seuraajaksi lähtemättömänä, vaan Suomessakin aina tekivät ja jakoivat raamattuja, joissa lähetyskäsky, Matteus 28:19-20, oli tahallinen väännös. Kastettavien kyllä tiedetään alkukielen suvun perusteella tarkoittavan opetuslasten eikä kansojen kastamista. Eikä kastekaan kastelua kuten kirkoissa yleensä. Veijonen: Raamatun käännösvirheistä.

Mitä enemmän ollaan ulkopuolella kirkkokuntien sitä enemmän on mahdollista kuulla oikean suuntaista opetusta Kristuksen seuraamisesta. Näin ollen jotkut paavista ja arkkipiispoista etäällä olevat lahkot ovat ainakin suurelta osin suuntautuneet kohti Kristusta eivätkä paavia. 22% kirkkokuntiin kuulumattomista henkilöistä Suomessa sanoo uskovansa Jeesukseen. Sadan tuhannen tai joka tapauksessa melkoinen vaikka hajanainen joukko on siis niitä ihmisiä, jotka tahtovat seurata Kristusta eivätkä jäädä kirkkoon takaisin tulevan pedon poltettavaksi, Ilm 17:16, 18:4.

Sen lisäksi, että Harri Veijosen luotsaama Seurakunnan Tiedotuskeskus on pitkäaikaisin ja kannatetuin opetuspaikka kirkkokuntiin kuulumattomien uskovien joukossa, Veijonen on henkilönä asetettu merkillisesti ellei yliluonnollisenkin ihmeellisesti asemaan, jopa sijaintiin kartalla. Kun Ilmestyskirja kertoo kirkosta ja sen tulessa polttavasta pedosta, se käyttää ilmaisua "portto pedon selässä", minkä vastakohta luonnollisesti on "morsian Herran sylissä". Kartalla Suomineito on portto (Russia)pedon selässä silloin, kun se seuraa Turussa asuvaa arkkipiispaa, ja juuri päinvastoin seuratessaan Veijosta Saimaan "synnytyskanavan" varrella.

Opetus seurakunnassa on näin yksinkertaista, mutta silti se ei mene kaikkien niidenkään ymmärrykseen, jotka sanovat olevansa kanssamme seurakunnan rakentajia. Voidaan mainita jälleen juuri turkulainen. Ja siellä Veijolla on se nimi edessä kuin Veijo sella takana. Ensimmäisten opetuslasten joukossa oli aikanaan yksi kavaltaja. Toki meidänkin joukossamme selviää Jeesuksen lähimpien oppilaiden nimiä ja monetkin ovat kiinnostuneita vain vainotakseen.

Seuraa johtajaa. Oikeastaan jokainen seuraa jotakin johtajaa. Onko meidän johtajamme Juudas Iskariot? Pois se meistä! Me seuraamme Kristusta! On varsin mielenkiintoista joukossamme viime viikkoina käyty keskustelu. Kuinka on yleensä mahdollista, että meidän joukossamme olleet eivät tajua Suomen profeetallista asemaa ja sitä, että Kristuksen seuraaminen voidaan kuvata jonona Hänen perässään! Nyt siis vielä täysin raamatullisesti jonona, missä minä olen ensimmäisenä Kristuksen perässä ja "Suomen", lut. arkkipiispa viimeisenä juuri päinvastaiseen suuntaan.

"Kristikunnan jono" oli se sitten kääntyneenä paavin tai Kristuksen seuraajaksi katkeaa Jerusalemista sovittaessa siitä kohden missä selät vastakkain ollaan. Täällä seurakunnan veturina joudun tekemään vaikeitakin päätöksiä. Visainen ongelma on se, ketkä eivät olisi lainkaan tuolla kristikunnan jonolla kulkemassa vaan hieman sivussa. Suuntaamme voimme tarkistaa jokainen. HV

ONE HUNDRED LINKS TO HOT ISRAEL NEWS DAILY HERE
LATEST NEWS AND LINKS IN http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus = ST Media Service.
Now Russia/Putin, USA/Bush and many more.
And almost one hundred links to hot Israel news daily!

Palvelumme tarjoaa päivittäin jopa sata linkkiä maailmalle Israel uutisiin ja paljon muuta! Valitse yllä mainittu linkki!

YESTERDAY IN HISTORY
In 1030, the patron saint of Norway, King Olaf II, was killed in battle.
In 1948, Britain's King George VI opened the Olympic Games in London.
In 1991, President Bush arrived in Moscow for a superpower summit with Soviet President Mikhail S. Gorbachev that included the signing of the Strategic Arms Reduction Treaty.
In 2000, Yasser Arafat set off on a multi-country tour to drum up support for the Palestinians in the Middle East peace process.

SAIRAALLOISET RUKOUKSET TODISTAVAT AVUN OLEVAN TARPEEN
Havaitsin eilen neljänlaista sairasta toimintaa Jeshuan nimessä. Tai kolme oli suoraa laitonta toimintaa ja yksi oli rukous:
"Olen rukoillessani tullut siihen tulokseen, että on viisainta ottaa oppia aikaisemmin eläneistä Jumalan miehistä. Kyllä ne neuvot sopivat meille pienemmillekin. Rukoillessani Herra kehoitti toimimaan kuten Daavid Siimein kirotessa häntä: "Antakaa hänen olla, kiroilkoon vain; sillä Herra on häntä käskenyt" (2 Sam. 16. luku)."

29. 7. IN OUR HAL LINDSEY FAN CLUB 72 VIEWS IN ONE DAY

72 page views in Hal Lindsey fan club in one day: http://clubs.yahoo.com/clubs/hallindseyfanclub Jul 26 Page Views Today: 72
- Perustamassani Hal Lindsey fan klubissa tuli päivittäisten eri kävijöiden ennätys 26. 7. yhteensä 72 henkilöä. Kiitos katsomisesta! - Thank You! HV

MORE IN ENGLISH (.FI > .COM) : Our ST MEDIA SERVICE http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/_whatsnew.msnw YOU CAN FIND ALSO IN http://communities.msn.com/SeurakunnanTiedotuskeskus/_whatsnew.msnw.
"ilmoitustaulu" = "messageboard" http://communities.msn.com/SeurakunnanTiedotuskeskus/messageboard.msnw
"yleiset" = "general" http://communities.msn.com/SeurakunnanTiedotuskeskus/general.msnw

OUR JERUSALEM TODAY: Bomb in Jerusalem bus
JERUSALEM TODAY (http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/jerusalemtoday.msnw) told yesterday:
Bomb hidden inside watermelon discovered on Jerusalem bus Friday afternoon.
Perjantaina iltapäivällä hieman ennen vuorokauden vaihtumista seuraavaan eli 28. 7. 2001 Jerusalemissa räjähti linja-auton takaosa sinne vesimelooniin piilotetun pommin avulla.

ST MEDIA SERVICE:ssä uutisia nopeimmin. Jotkut ovat vähentäneet tällä sivulla käyntiä siksi, että ovat huomanneet, että tälle sivulle ajankohtaisia uutisia yleensä kirjataan myöhemmin kuin tuohon, noihin msn "yhteisöihin", uutisryhmiimme. Ja niihin tulee uutislinkkejäkin satamäärin viikottain ellei pian päivittäinkin, mikä ei ole mahdollista tai asiallista kirjata tälle sivulle. Käykää silti usein täälläkin, sillä täällä on aina muutakin kuin kuumia uutisia ja kertaillaan sitäkin missä mennään kohti seurakunnan ylösottoa. Kiitos! HV

ISRAEL IN THE NEWS ONLINE
MERJA tarjosi ST MEDIA SERVICESSÄ aiheen "Israel Gospel Ministry", mistä kai voidaan keskustellakin, mutta tärkeintä siellä kaiketi oli tämä linkki: http://www.foigm.org/news.htm

28. 7. NEW IN ST MEDIA SERVICE: JERUSALEM TODAY AND HOLOCAUST

JERUSALEM TODAY in
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/jerusalemtoday.msnw
Today: What's happening on the Temple Mount?

HOLOCAUST in
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/holocaust.msnw
Today: Vatican's role in the Holocaust

HAL LINDSEY FAN CLUB TODAY
http://clubs.yahoo.com/clubs/hallindseyfanclub
Hello, harriveijonen. You are a founder.
07/25 Files and news FREE. Yours, -harriveijonen
07/14 hal lindsey -clayton_s_costina hal lindsey is a wonderful man of god. through his book countdown to armag
06/27 Hi to all members. -handy_dick_lover Hello, I'm getting in touch because I'm looking for a former penpal of min
06/24 Intro -WHEMMERICH Hi my name is Wayne Iam from Rochester NY yes I aways was interested in
06/20 Welcome to Hal Lindsey Fan Club! -harriveijonen "Hal Lindsey fan club has been created by Harri Veijonen."
Stats Members: [5] Page Views: [246] Founded: [June 20, 2001]
http://profiles.yahoo.com/clayton_s_costina
http://profiles.yahoo.com/harriveijonen
Welcome you too! -harriveijonen

VIRPI MIETTINEN: "PAHOLAINEN TUHOSI AVIO-ONNEMME"
"Pikkuneiti porvoolainen, ihanainen, tämän vuoden missi on.." Monet muistavat laulun vuodelta 1965. Se kertoi sinä vuonna Miss Suomeksi valitusta Virpi Miettisestä.
Virpi Miettinen on kokenut matkansa varrella kovia. Ihana uutinen jokin vuosi sitten oli se, että hän oli tullut Kristukseen uskovaksi.
Sen jälkeen hän oli mennyt avioon Simo Niemisen kanssa, ja kaikki piti olla kohdallaan pitkästä aikaa hänen elämässään. Mutta näinä päivinä Suomessa on kuultu uutisia Virpi Miettisen avioerosta, mikä itse asiassa tapahtui jo keväällä.
Avioero on aina vaikea paikka. Turhaan Jumalan Sanakaan ei aiheesta opeta jopa Kristuksen ja seurakunnan välisen liiton vertauskuvana. Luonnollisesti molemmat asiat ovat Paholaisen vihan kohteena.
Simo Niemisen puolelta on kerrottu, että avioeron syynä olisi ollut se, ettei Virpi olisi osannut suhtautua oikein hänen seitsenvuotiaaseen poikaansa. Köykäiseltä syyltä tuntuu, vaikka asia ei parane syyllisiä etsimällä. Virpi itse näkee kaiken takana juuri Paholaisen hyökkäyksen. Se tasapainoinen kristillinen elämä, jota hänkin vihdoin olisi halunnut elää, ei saanut jatkua. Kuhmalahdella Virpin kerrotaan viettävän hiljaista suruaikaa.
Jospa hyvä Jumala vielä lohduttaisi Virpiä. Ainakin hän on itsensä Herralle antanut eikä kukaan voi ottaa pois Virpiltä hänen uskoaan. Jeesus on hänen kanssaan kunhan hän vain tahtoo pitää kiinni Vapahtajastaan. Herra siunatkoon Virpiä ja kaikkia niitä, jotka hänen laillaan kärsivät! HV

VASTATA voi, esittää kommenttinsa tähän uutiseen osoitteessa http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus2/general.msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=6, mutta luonnollisesti kommentit tulee pysyä asialinjalla ja mieluiten Jumalan Sanaakin lähellä. Kotimaan uutiset ja niistä mahdollisesti keskustelu löytyy uudesta msn ryhmästä: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus2

KOTIMAAN UUTISIA UUTEEN OSOITTEESEEN
Juuri edellä on mainittu uusi avattu "yhteisö" asianaan kotimaan uutiset ja lupa kommentoida jäseneksi liittyvillä. Toki ymmärrän, että monen aikakaan ei riitä osallistua, mutta samoin kuin ulkomaan uutisiin keskittyvä ryhmämme - ilman numeroa 2 http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus - on saanut, varmasti tämäkin saa hyvän vastaanoton. Kiitos ystävät! HV

27. 7. JERUSALEM FILES - JOIN AND DOWNLOAD FREE!

JERUS1, JERUSVEI, Jerusalem in Daniel. Join and download FREE:
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/files/jerus1.doc
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/files/jerusvei.doc
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/files/Daniel925.zip
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/join

Lupaamiani Jerusalem-tietoja kahdessa docissa tuhatkunta linkkiä tietoineen eikä missään maailmassa ole tarjolla niin suuressa koossa tietoja Danielilta juutalaisten asumisesta Jerusalemissa 69 vuosiviikon mentyä 1980-luvulla kuin tuon zippini sisällä. Aina joku ymmärtää liittyäkin saadakseen ainutlaatuista materiaalia koskien ei vain Israelin vaan koko maailman tulevaa pääkaupunkia, JERUSALEMIA!

EVERY NIGHT (OR DAY IN USA) "HOT ISRAEL NEWS NOW" - YES, HERE!
Jimmy Carter criticizes Bush's first six months
This and many more links yesterday in http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/hotisraelnewsnow.msnw. Welcome everyday!

KALAJUTTU SAIMAALTA
Kyselin löytyykö tietoa, että joku toinen olisi saanut virvelillä kaksi haukea yhdellä heitolla. Kysymys oli rannalta tai laiturilta heittäen. Vedettäessä veneestä pitkän matkaa uistinta tulos voi olla parempikin. En tiedä onko saamani vastaus todenperäinen, mutta hyvä juttu se ainakin on:
"No ei tuo mitään, sain viisi vuotta sitten saimaalla kaksi haukea, yhden kuhan ja ahvenen samalla heitolla. Syöttinä oli pieni lippa, johon pieni kuha oli napannut, sen oli syönyt isompi ahven, suuremmat kalat olivat haukia. Kalojen yhteispaino oli 10.5kg." Abu Dhabi

PERUSTIN KESKUSTELUTILAN KALAJUTUILLE
Kalajutun olin luvannut laittaa Seurakuntalainen- lehteen, http://wwnet.fi/users/veijone/ ja siellä sellainen jo onkin päivämäärän 27. 7. kohdalla.
Mutta aiheeseen tarjotaan niin runsaasti hyvää aineistoa ja kun en halua tehdä Seurakuntalaisesta uutta kalastuslehteä, mutta kuitenkin säilyttää käymiäni keskusteluja ja hyviä vastauksia, joten tämä ryhmä
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskesku s/kalajuttuja.msnw?action=get_threads&ID_Topic=14
saa luvan sisältää myös ilmoitustaulun "kalajuttuja".
Seuraavasta tekstistä itseltäni tuli mieleen vanhempi tapaus lapsuudestani Tampereen Hervannan lammelta (Ahvenlampi?) siihen aikaan kun siellä ei vielä ollut mitään Tampereen tytärkaupunkia, ei mitään muuta rakennustakaan (tekeillä oli paljonkin) kuin pieni retkeilymaja lammen itäpäädyssä. Sieltä pienestä lammesta kerrottiin saadun 11 kiloinenkin hauki. Itse näin monta kertaa ehkä puolen kilon painoisia haukia siellä parvessa, mitä en myöhemmin ole missään nähnyt tosin lähinnä vain rannoilta olen virvelöinyt.
Minulla oli mato-onki ja siihen kun tuli särki jätin sen täkyksi uiskentelemaan. Eipä kauaa kun isokin koho pamahti suhisten veden alle ja haukipa hyvinkin. Sinne meni koko onki siimoineen. Pelkkä vapa kädessäni - olin 11-vuotias, vuosi täytyi olla kesä 1966 - tyrmistyin ja hyppäsin hauen perään mutaiseen lampeen.
En haukea uimalla kiinni saanut, mutta muistaakseni kohon ja yhtäläisenä piirteenä siinä tapauksessani seuraavaan tarinaan oli se, että ilmeisesti juuri sama hauki koukut leuoissaan saatiin ylös myöhemmin. Parin viikon perästä olin lammella jälleen ja se hauki tarttui vieheeseeni. Ilmeisesti vaikeuksia oli tullutkin sen saada eläviä kaloja kitaansa. Tässä tänään tarjottu toisen henkilön tarina : Usein tullut useampia... (teksti löytyy siis vapaasti luettavana ko. keskusteluryhmästä, mutta pienellä sivun oikeassa laidassa. HV)

MOSHE ZEW EI HALUA, että mainostamisensa täällä lopetettaisiin. Nyt hän on itse todistanut, että on käynyt ryhmässämme rikollisesti palauttaen muuttamansa nimen "Näkymätön" takaisin nimeksi Moshe. Tarvitsisimme avustajia, että saisimme hänen häiriköintinsä loppumaan tai edes näkymättömäksi. Hän mm. lisäilee msn ryhmänsä osoitetta keskustelujen jatkeeksi. Mutta senhän löytää jokainen itse niin halutessaan ja Zewillä on täysi vapaus vastata se mikä mielestään sanomatta jäi omassa ryhmässään.
SITTEN: Ja sähköpostinkin lähettämisen Veijoselle hän on jo luvannut lopettaa, mutta vielä tuli palautetta. Vastauksessaan hän mainitsee, ettei halua sotkea tällaisella kiistelyllä omia sivujaan. Toivon todella, että voimme lopettaa aiheen käsittelyn myös täällä!
Ensimmäisten opetuslasten juutalaisuus ei ollut alkuperäistä kristinuskoa niinkuin Zew ja Lindroos opettavat. Ensimmäisten opetuslasten joukkoon liittyi myös ei-juutalaisia ja heidän yhdessä tekemänsä teot olivat alkuperäistä kristinuskoa. Moshe Zewin johdolla rakennetaan siis juutalaiskristillistä lahkoa. Palautteessaan Zew on yrittänyt vakuutella, että hän aina rakentaa seurakuntaa siellä missä asuu. Mahtaneeko muistaa sitäkään, että asuu nykyisin Israelissa. Keskusteluun Zewin kanssa eivät ole osallistuneet toimituksemme muut jäsenet vaan tämän tuskaisen selvityksen on tehnyt päätoimittaja yksin. HV

26. 7. HÄÄT - OVET AUKI KRISTILLISEEN AVIOLIITTOON

Moshe Zewin ja Weijo Lindroosin juutalaiskristillinen msn ryhmä sulki minulta sisäänpääsynkin siihen ryhmään. Toki seurakunnalliseen opetukseeni kuuluu se, että on hyvä olla mukana useammassakin msn-ryhmässäkin kuin vain tässä perustamassani http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus. Eikä tulisi mieleenikään "Näkymättömän" Moshen tavoin tehdä suljettua ryhmää mihin ette kaikki pääsisi vapaasti lukemaan viestejä ryhmään liittymättäkin. Kaikki lahkon tuntomerkit alkavat täyttyä heillä. Onko heillä jokin syy sulkeutua?
Kun Raamattu alkaa luetella vaatimuksia seurakunnan kaitsijalle, se aloittaa YHDEN VAIMON MIES. Miehiä he kyllä ovat, mutta seurakunnassa on avoimuus ei vain tulla lukemaan vapaasti sen opetusta vaan myös sen kaitsijain vaimoista tiedot. Beatleskappaleessa Ringo Starr lauloi rakkaudesta, että rakastuu kaikkiin. Jeesuksella oli sama "vika", muttei hän ottanut ensimmäistäkään vaimokseen, koska Hänelle on varattu yksi morsian, seurakunta.
Aprilli.htm kuvani ei ole vain hengellistä sionismiä kääntyä paavin seuraajasta tähän suuntaan vaan siinähän on Herralla vain yksi pelastettava vaimo ja pedolla yksi poltettava portto.
Tuskin tänne toimitukseemme enää niin suurta tunkua onkaan, kun huomataan, että puolisojen määrä ja nimetkin olisi voitava avoimesti kertoa. Tai vaikkei kertoa niin kuitenkin olla jäsenten mahdollista tietää. Ja ottakaakin Moshen ja Lindroosin lahkon jäsenet selville Moshen ja Lindroosin vaimoista, jotta voitte huomata, että lahkonsa sopii vain kahdelle miehelle. Molemmat vastustavat raamatullista aprilli.htm kuvaani kai siitäkin syystä, että se muistuttaa kaitsijan vaatimuksesta yhden vaimon mies, josta syystäkin he haluavat sulkeutua ja voin jo sanoa, että hyvä niin. Täällä on seurakunta. HV

HÄÄT - ONNISTUUKO ILMAN PAPPIA TAI TUOMARIA
Aviosopimuksen jälkeen HÄÄT ovat juhla ystäville että he kaksi kuuluvat yhteen. Mutta ollakseen oikea ei voi tehdä juuri oikeata tiukkaa esitystä siitä, mikä on raamatullinen miehen ja naisen elinikäisen liiton solmimistapa. Olen sanonut, että nuorille pitäisi opettaa, ettei esiaviollisia suhteita olekaan vaan elinikäinen suhde alkaa silloin kun suhteeseen mennään. No aivan päinvastoin opetetaan valtion peruskoulussakin ja mm. ainakin kahdelle 14-vuotiaallekin tytölle on kotiseudullani Lauritsalassa tehty tänä kesänä abortti! Suhteeseen meno edellyttää senkin, että alkuun lähteneet lapset saavat elää kolmekuista vanhemmiksi. Olen sivuillani näyttänyt kuvia sellaisesta 15 senttisestä tapetusta lapsesta, mutta valtion koulun johto varmasti paheksuu ajatustakin, että sellainen olisi oppimateriaalina koululaisille. Veijosen internetsivut sopivat oppimateriaaliksi vähän oppiaineeseen kuin aineeseen, mutta Mikkelin piispahan Lauritsalan kouluunkin otti monopoliasemaa tuomiten juuri meidät "maailmanlopulla pelottelijat". Yleensä olen tällaisessa kohden haistattanut Mikkeliin, mutta johan se tiedetään sanomattakin.
HUORAN VOITTO jatkuu loppuunsa asti maailman medioissakin. Kirkko syntyi 300-luvulla Raamatun mainitsemaksi morsiamen vastakohdaksi, portoksi eli huoraksi. Keitä Kristuksen seuraajia se ei tappanut, niitä se kidutti muilla tavoin. Tyypillinen perkeleellinen toiminta oli vaatia vauvoille vettä päähän, vahvistaa se kusipäinen temppu rippikoulussa ja pitää sitä konfirmaatiota edellytyksenä naimisiinkin pääsylle! Ja tässä vaiheessa on hyvä, että KIRKON ELI HUORAN täkäläinen kaitsija, piispa asuu kaukana Mikkelissä! Oliko piispa Henrikin asiana mahdollisesti tulla "laillisesti" ryöstämään uskovaiselta Lallilta vaimokin?
KUN JUMALAN EDESSÄ TEHDÄÄN LIITTO, siihen eivät tule hässimään enempää papit kuin tuomaritkaan! Kaltaiseni ovat turhaan valtiolta vaatineet, että Jumalan edessä tehdystä kahden kaupasta he kaksi tekevät paperin, minkä sopimuksen tulisi saada valtionkin hyväksyntä niin, että aviosopimuksensa saisi maallisenkin lain suojan ja nimityksen avioliitto. Olen siis vain vaatinut monipuolisuutta liiton solmimistavoille en estänyt sitä, etteikö muutkin kaksi tapaa kera papin tai tuomarin voisi joillekin seurakuntalaisillekin tulla kysymykseen. Ja kun jotkut ovat mainitun puutteen johdosta tyytyneet ns. avoliittoon, sekin voi siis olla oikealta nimeltään raamatullinen kristillinen avioliitto, vaikka kirkon historia tuntee sen nimellä susipari.
Aiheesta on ollut myös keskustelua ja vaikka nimimerkein siihen toivoisin seurakuntalaistenkin osallistumista. Keskustelu löytyy http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus ilmoitustaululta nimellä "Häät ja raamatullisen liiton solmiminen"
En tässä toista siellä olevaa keskustelun avausta vaan hieman kommentoin mm. nimimerkki uteliaan palautetta.
utelias 23.07.2001 klo 11.46:
Kuinka niin aviosopimuksella avioon meno on kielletty ilman pappia tai tuomaria? Pappi vahvistaa aviosopimuksen, jos haluat sille kirkon siunauksen. Jos et halua, tuomari vahvistaa sopimuksen. Jos tahdot jotain muuta, sitä kutsutaan avoliitoksi.
Kommentti: Uteliaan tasoinenkaan ei siis tajua tai haluakaan ymmärtää, että tarkoittamani aviosopimus olisi liiton solmijain välinen ja se saisi valtiolta laillisen vahvistuksen eikä mitään tuomarinkaan läsnäoloa. Utelias tyrkyttää vaatimukseni tilalle tyytymistä nimitykseen avoliitto, jota sitäkään en hyväksy vaan kun juuri Jumalan edessä solmitaan kristillinen avioliitto, se nimi tulee olla juuri sillä. Se sallitaanko kristillinen avioliitto nimitys sitten kirkollisille huorapareille on toinen kysymys, johon en puutu.
utelias 24.07.2001 klo 11.09:
Jos ihmiset tahtovat mennä Jumalansa silmien edessä liittoon, miksi sitä pitää kutsua avioliitoksi. Suomessa avioliitto on virallinen tapahtuma, jolla on tiettyjä juridisia seurauksia. Ne, jotka eivät ole kiinnostuneet näistä lain mukanaan tuomista oikeuksista ja velvollisuuksista, vaan haluavat vain Jumalansa liittonsa todistavan, voivat näin menetellä. Sanana avioliitto ei ole raamatullinen tai uskonnollinen käsite, vaan luotu kieleemme tarkoittamaan virallista yhteenmenoa. Jos se historian saatossa on aiemmin tapahtunut vain kirkossa, on asialla nimeenomaan historialliset juuret. Sinä hengenheimolaisinesi voit käyttää jotain muuta nimitystä liitolle.
Mutta minä, joka olen hyvin skeptinen, epäilen, että siinä vaiheessa, kun Jumalan kasvojen edessä solmittu liitto alkaa mennä pieleen, aletaan huutaa maallista oikeutta apuun erosta aiheutuvien taloudellisten yms. ongelmien takia. Ja jos silloin liitto ei ole laillinen, voi toinen osapuoli jäädä hyvinkin heikoille.
Kommentti: Sen lisäksi että utelias toistaa miten kristillisestä avioliitostamme tulisi käyttää nimitystä avoliitto,
hän ei ole vain kristillistä avioliittoa ja kristillistä vaatimustani vastaan vaan
mainostaa nykyistä tilannetta mikä naisiin uppoaa kuin häkä. Hän hyvinkin on pappi tai tuomari, jotka eniten vastustavat esitystäni siksikin, että mitä virkaa heille pian jäisikään. No eipä mitään seurakunnassa. Palakoot kirkosta ja valtiosta tehdyn liiton kanssa vihan ajan tulessa niinkuin Ilmestyskirja lupaakin siihen porttoon jäävien osaksi.
Uteliaan tarjoaman hään tilalle tarjosin puhtaita häitä:
Asia korjaantuisi juuri sillä, että Jumalan edessä tehty liitto, josta voitaisiin täyttää paperit viranomaisille, siis aviosopimus, saisi tässä maassa laillisen aseman ja oikeuden nimeen avioliitto.
Toki esittämäni näkemyksen mukaisen liiton solmijat voivat käyttää liitostaan nimeä avioliitto tai mitä tahtovat, mutta yleensähän he tahtovat juuri Jumalan edessä tehdylle liitolle myös maallisen lain suojan, hyväksynnän ja oikeuden ei mihinkään AVOnaiseen liittoon vaan niinkuin ollaan kiinteästi liitossa kaikkine oikeuksineen ja velvollisuuksineen.
Eikö olekin mielenkiintoista, että tässä EU:ssamme, joka on siis kirkon paavin eikä Kristuksen suojeluksessa jo kirkon tuella annetaan oikeus avioliittoon homopareille mutta kristillinen avioliitto, joka mielestäni on oikea nimitys liitoillemme, ei! http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm
Koska esivaltaakin Raamattu opettaa kunnioittamaan, aviosopimusavioliitollekin tulisi mielestäni saada esivallan siunaus, oikeammin laillinen hyväksyntä. Paavilta sitä ei heru ja valtiovalta on yhteistyössä paavin, arkkipiispajohtoisen systeemin eli Ilmestyskirjan porton kanssa. Oikeastaan oli selvää, että sellainen kristillinen avioliitto oli mahdotontakin luoda koska sitä valtio kirkkoineen vastusti aivan kuten muutakin seurakunnallista järjestystä ja opetusta:
http://wwnet.fi/users/veijone/.

25. 7. PETO JA NEITO KARTALLA JA ILMESTYSKIRJASSA

NÄKYMÄTÖN -kirjoittajanimellä olevat kirjoitukset keskusteluryhmässämme ovat siis Antero Hiltusen, joka netissä ja Israelissa käyttää nimeä Moshe Zew. Hänen tekstinsä olen jättänyt http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/
ryhmän keskusteluaiheisiin: "Moshe Zewin kutsumus", "Juutalainen keskusteluryhmä" ja "Hengellinen Sionismi". Ne ovat siellä siis linkkeineenkin Moshen omalle hengellinen sionismi-sivulle, joka kirjoitus täällä oli ensin ja pysyy osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/sionismi.htm.
Zew osaa sekä kirjoittaa asiaa että paljon muutakin. Weijo Lindroosin vaimokin on varmasti samaa mieltä. Vaimolla olisi lupa kirjoittaa tänne, Weijolla itsellään ei. Jos joku olisi kaikessa oikeassa, hän sitä viimeksi kaikkialle toitottaisi niinkuin Weijo Lindroos tekee. Eikä vieläkään hänellä ole omia kotisivuja, jossa toiset voisivat käydä ja toiset jättää käymättä. Se että minulta väheni kuusi lukijaa on pian korjattu turkulaisillakin. HV

PETO KARTALLA. En julkaise Weijo Lindroosin palautettakaan täällä. Tuskin Turusta löytyy moniakaan, jotka hyväksyvät Jumalan ilmoituksen ja profeetan sanani siitä, että Turusta tulee pian loppu, kuten aprilli.htm karttakuvani osoittaa. Vuosi 2000 on siinä tarkka esikuva ja liekö yhtä vuosiviikkoakaan elinaikaa.
Mutta kun muistelen pitemmälle taaksepäin, ajatus kartalle luoduista pedosta ja neidosta ei alkujaan ollut kokonaan omani.
Vuonna 1986 kun saarnaaja Esko Lehtomäki itkien saarnaaja Mauno Viinikkalan päätöstä julisti Lappeenrannan helluntaikirkossa Harri Veijosen erotetuksi siitä helluntaikirkosta, kuulijoissa oli mm. eräs siihen kirkkoon kuuluva, joka kummeksui tapahtumaa ja levitti ajatustaan myöhemmin: Ei Harria olisi saanut erottaa.
Itse asiassa Harri piti erottaa, että hän pääsi etenemään vapaasti pitemmälle. Pitemmälle senkin, mikä silloin oli erottamisen syynä, yksityinen "Herramme tulee" -toiminta. Mutta, kyseinen nainen oli syntyperältään juutalainen ja hänellä oli aikuinen tytärkin, joka myöhemmin kiitteli vuoden 1995-kirjaanikin siitäkin, että siinä (vain painetussa kirjassa, ei netissä) oli heprean aakkoset ja lukuarvot.
Siihen aikaan saatoin suhtautua Jumalan luomiin "olentoihin" kartalla yhtä typerästi ja lapsellisesti kuin Moshe ja Lindroos nykyisin riehuvat minua vastaan. En sittenkään. Niin lapsellinen ja Raamatun ja sen Hengen tuntemattomuutta todistava en enää silloinkaan ollut!
Pidin kyllä älyttömänä ellen sairauden tuloksenakin kyseisen tyttären yritystäkin selittää, että hän on nähnyt näkyjä miten Neuvostoliitto on petovaltio ja että tässähän se peto on kartallakin. Suuri karhu. Ja vaikka siitä oli puhuttukin koko Suomen itsenäisyyden ajan, ei sitä monikaan vakavasti ottanut. Mutta niinhän se on. Ja Kekkonen vihki valtioita yhdistävän kuuman kanavan käyttöön ja se oli ihmisten tekemä. Aivan niinkuin oli kuuden päivän sotakin ihmisten tekemä. Kuitenkin molemmissa oli tarkka Jumalan säätämys!
Peto on kartalla, neito on kartalla. Peto on Ilmestyskirjassa, neito on Ilmestyskirjassa. Pedon osittainen poistuminen samoin kuin paraneminen, paluukin on Ilmestyskirjassa. Pian se on kartallakin. Vaikka varsinainen portto on roomankirkko paaveineen, tämä Suomi onkin vain tytär, neito. Kuin porton tytär tai kuin Jumalan Pojan morsian. Molemmat kuvat samassa riippuen siitä, seurataanko Kristusta vai sijaan tullutta paavia, kuljetaanko seurakunnan tiellä tähän suuntaan vai kirkon tiellä arkkipiispan kautta paavin suuntaan. Porton tyttären pää on ev. lut. arkkipiispa ja on lupa sanoa, ettei ole enää kauaa. Portosta tyttärineen tulee LOPPU! ME JATKAMME SAADEN ALUEEN PÄÄKAUPUNGINKIN TÄNNE! HV

FINLAND IN THE NEWS - VELKOMMEN OCKSÅ FRON SVERIGE!
Not much good for us English-only bound listers. Are there other sites available for us language challenged individuals? Iris Armstrong , Sweden
Look at Finland in the news today
USATODAY: Bush vows to push missile shield regardless of Putin

24. 7. HARVA EDES TIETÄÄ, ETTEI RIPPIKOULU OLE PAKOLLINEN

Nelonen uutisoi miten yli 90% maamme 15 vuotiaista käyvät tänä kesänä ev. lut. rippikoulun. Kirkossa puhutaan rippikouluikäisistä. Aina jonkin ikäisistä sen mukaan, mille ikäryhmälle epäraamatullisia asioita väkisin tai ainakin puoliväkisin tyrkyttävät. Täällä on aiemmin todettu mm. se, että rippikoulu on yleisen peruskoulunkin tuella saatu osanottajamäärältään jopa yli sen, mitä kirkon jäseninä on nuoria. Se että nuoret itse asettavat rippikoulun käymisensä kyseenalaiseksi on jo positiivinen merkki. Osoitus siitä, että ajatellaan jotakin omilla aivoilla eikä vain tuudittauduta siihen mitä muut tekevät tai miten vanhemmat ovat tehneet. Keskusteluryhmässämmekin on mahdollisuus käydä keskustelua rippikoulusta. Alustuksena siellä on todelliset keskustelut toisaalta. Ensinnä lestadiolaispoika mietteissään, sitten hyvinkin kirkon pappi ja kolmantena Veijonen:

Onks ripari pakollinen?
Mun vanhemmat ja perhe on lestadiolaisia mut mä en usko jumalaan tippaakaa. en haluu mennä minnekkää hemmetin rippileirille joten onko mun pakko? voiksen jotenki kiertää? tartteeks vanhempien lupaa?
Ei
Eihän se pakollinen ole. Itse kävin sen takia, etten halunnut pahoittaa vanhempieni mieltä. Ei ollut kovin järisyttävä uhraus mielestäni. Kyllä he sen ansaitsivat.
Jotakin parempaa tilalle ehkä
Kun ei kerran riparia niin kai vanhempiakin miellyttäisi, että tehdään sitten jotakin raamatullisempaa ja järkevämpää sen sijaan. Aloitetaan vaikka sivulta:
http://wwnet.fi/users/veijone/harhaop.htm
eli osoitetaan miten epäraamatullista
koko "kasteenliitto" ja sen "vahvistaminen" on.
Sitten voi ilmoittaa haluavansa opiskella
seurakunnallisia asioita enemmänkin
kirkollisten sijasta:
http://wwnet.fi/users/veijone

SUURTEN KUVIEN LATAAMINEN ei onnistu msn ryhmään
Katsoin parhaimmaksi sijoittaa kirjani Daniel 9:23-26 heprea/englanti tekstien uuden suuren kuvan zippiin, josta sen myös saa avatuksi ja talletettua siten kuin se minulla on erittäin suuressa selkeässä koossa. Kuvasta olen kehottanut huomioimaan, miten Messias tapettiin sen jälkeen kun juutalaisten säädettyä asumista Jerusalemissa oli kulunut 62 vuosiviikkoa ja että Raamattu todella mainitsee toisin kuin ei-Veijosen tulkinnat, että 69 vuosiviikon mentyä tapahtuu aivan toista eli juutalaiset ovat jälleen Jerusalemissaan sitä uudelleenrakentamassa. Kysymyksessä täytyy olla 1980-luku.
Ja seitsemän vuotta myöhemmin eli 70 vuosiviikkoa loppuun asti oli Daniel 9:26 ja sitten alkoi se valerauhan teko mistä Daniel 9:27 kertoo ei ilmeisesti 1991 vaan Oslon sopimuksesta. Syksyllä 2000 oli kulunut ensimmäinen vuosiviikko Daniel 9:27:stä eli 71 vuosiviikkoa alusta ja nyt tulisimme näkemään maailmanhistorian kaikkien aikojen
MULLISTAVIMMAT ASIAT! Oslon sopimusta noin seitsemän vuotta myöhemmin Messiaan näkyvä paluu ja sitä ennen kun Danielin kirjan lopun 1335 päivääkin luetaan niinkuin minä, Jerusalemin valerauha ja seurakunnan ylösotto noin puolivälissä alkaneen vuosituhannen ensimmäistä vuosiviikkoa!
TALLENNA AIKAMME SUURI TIETO yli 2500 vuoden takaa profeetta Danielilta Veijosen välittämänä tästä:
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/files/Daniel925.zip
Mikäli tiedoston saaminen edellyttää liittymistä msn-ryhmään, LIITY! Tai mikäli yleensä haluaa osallistua edes keskusteluihin on liityttävä:
***********************************************************
harri on lähettänyt seuraavan henkilökohtaisen viestin: Liity vapaasti!
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/join
***********************************************************

"HARRI VEIJONEN", UUSI-SEELANTI
Olin epäillyt, että nimelläni esiintyvä on Aleksis Pekkalin.
Kenties tämä viesti wwnet.fi sähköpostiini vahvistaa epäilyn:
Subject: Antichristus To: aleksis.pekkalin@pp.htv.fi
Taessae sulle tietoo lisaeae tuskaa lisaeae

http://www.esquilax.com/baywatch/index.shtml
Laehettaa e-mail taenne Kiwiin, hey!
(Allekirjoituksena minun nimeni osoitteena Auckland NZ)

MOSHEN JA LINDROOSIN TEOISTA ei ole tarkoitus tehdä syntilistaa ainakaan meidän toimestamme. Toki siihen saattaa innostua joku muu kun huomaa senkin, että vaikka Moshe jo lähtikin "lopullisesti" keskusteluryhmästämme, on hän tullut vielä takaisinkin moneen kertaan tekemään tuhojaan, mm. muuttanut nimensä Moshesta Näkymättömäksi.
On todella syytä lopettaa tähän keskustelu aiheesta:
Moshe Zewin kutsumus. HV

23. 7. FINLAND IN THE NEWS - EVERY WEEK IN ST MEDIA SERVICE

FINLAND IN THE NEWS, http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/finlandinthenews.msnw?action=get_threads
Suomi maailman uutisissa poimintani tälle sivulle on ollut kiinnostavaa ja juuri sukututkijaryhmässäkin keskustellaan tuolla otsikolla. Siihen onkin kiva vastata, että ST MEDIA SERVICE, SIINÄ SE ON.
Tunnetumpi on hokema "Seura, siinä se on". Sitä tv:ssä on kailottanut komeasti taiteilija Erkki Liikanen. Hän kertoi hiljattain asuneensa lapsena Lappeenrannan Lamposaaressa. Lamposaari on mainittua Murheistenrantaa vastapäätä ja siitäkin olisi tarkoitus kertoa enemmänkin.

TOIMITUKSEN JÄSENILLE NIMIKKOPALSTANSA
Seurakuntalainen-lehden toimitukseen kuuluvilla henkilöillä on mahdollisuus vapaasti julkaista lyhyitä tekstejään (tilaa on monelle kymmenelle kirjoitukselle) ST:n keskustelukanavassa:
RUUSMARI: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/ruusmari.msnw?action=get_threads&ID_Topic=9
ANNE: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/anne.msnw?action=get_threads&ID_Topic=10
KOLMAS NAINEN: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/kolmasnainen.msnw?action=get_threads&ID_Topic=11
KEIJO LINDEMAN: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/keijolindeman.msnw?action=get_threads&ID_Topic=4
OSMO PÖYSTI: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/osmopoysti.msnw?action=get_threads&ID_Topic=5
HARRI VEIJONEN: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/harriveijonen.msnw?action=get_threads&ID_Topic=7
VARATTU TILA MYÖS:
ESKO HALKOSAARI: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/eskohalkosaari.msnw?action=get_threads&ID_Topic=6

Kari Kangasharju, Matti Nevalainen, Moshe Zew, Erkki Tuuliainen, Pasi Toivonen, Yrjö Hämäläinen, Pertti Tukiainen ja monet muut voivat pyynnöstä saada omansa. Vain toimituksen jäsenten tekstit saavat sisältää linkkejä enkä niihin vaadi poistolupaa ennenkuin mahdollisen tilanpuutteen vuoksi. Ilmoitan myös veljille Reino Savola ja Juhani Laukkonen, että voivat kirjoittaa uutisia ja Israel asiaa - vaikka helluntaikirkon jäseniä - heille varatuissa osoitteissa:
REINO SAVOLA: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/reinosavola.msnw?action=get_threads&ID_Topic=12
JUHANI LAUKKONEN: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/juhanilaukkonen.msnw?action=get_threads&ID_Topic=13
ja ST:n msn-ryhmän jäsenillä on lupa perustaa tuonne omalla nimelläänkin ilmoitustaulu ja kaikki jäsenet voivat toki kirjoittaa asiaa mitä tahansa osastoon:
YLEISET: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/general.msnw?action=get_threads&ID_Topic=1
JA LUKEMINEN KAIKILLE VAPAA ryhmään liittymättäkin. Vain ryhmän pääsivulle on asetettu kävijämäärämittari 20. 7. Vielä kerran, käyttäkää hyväksenne:

http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/_whatsnew.msnw

PÄÄTOIMITTAJAN PAIKALLE OLISI TULIJOITA, MUTTA SIIHEN VIRKAAN JUMALALLA OLI VEIJONEN

Ilmeisesti täältä käydään lukemassa ideoita seurakunnan vastaiseen toimintaan luultua enemmänkin. Joku nimimerkki jossakin kirjoitti, että olisin häntä pyytänyt toimitukseen pois lähteneen hevoisen sijalle. No eipä ole tullut pyydettyä. Hevoinen ei ole tänne saanut edes linkkiä top 100-listallekaan puhumattakaan toimituksen jäsenyydestä. Linkin voisi saada, kunhan tekee omat kotivut ja sen myötä lopettaa rehvastelun osoitteessaan olevilla toisten kotisivuilla. Keskustelua Benny Hinnistä kyllä on lupa jatkaa keskusteluryhmässämmekin. Ei hevoinen ole ainoa maailmassa, joka ajattelee, että Hinn ja helluntailaiset ovat niitä, jotka löytyvät UT:sta kohdasta "ihmeidentekijät, joita Jeesus ei tunne". Raamatun mukaan seurakunta tunnetaan juuri ihmeistään, "nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat".
Moshe Zew on toimituksen jäsen ollut, vaikka kieltäisi sen sekä ihmeetkin seurakunnassa. Ensiksi Antiokiassa alettiin opetuslapsia kutsua kristityiksi. Kristitty-sana ei siis ole paavin keksintö. "Opetusta kyllä löytyy kunhan vain löytyisi nöyryyttä ottaa sitä vastaan", totesi Zew minulle ja samat terveiset täältä hänelle. Juutalaiset eivät opeta seurakuntaa! Meitä UT kehottaa olemaan juutalaisille ikäänkuin juutalaisia. Saatanallinen vastakohtamme olisi se, että ollaan ikäänkuin kristittyjä kristityille ollen kuitenkin juutalainen. Ja meistähän ei juutalaisia tule vaan ne jotka eivät seuraa minua menevät edelleenkin muualle. Tämän voisin sanoa olevan Kristuksen ääni. Kristus on Vapahtaja. Jeshua on vain heprealainen nimi.
MOSHE ZEWIN PIIRROKSEN korjattu piirrokseni poistettu sivuiltani. Varsin juutalaista oli Zewiltä muistuttaa, ettei hän voi haastaa minua oikeuteen kyseisestä piirroksesta. Tähän asti meillä oli yhteistyö koko totuuden saavuttaaksemme, mutta nyt siinä työssä ei Zewiä mukana ole. Raamatun mukaan Pyhä Henki johtaa koko, kaikkeen totuuteen. Vanhan testamentin gematriasta ei siinä juuri apua ole. Eräs Matti on toivonut, että Zewin ja minun kiistat käytäisiin muiden tietämättä sähköpostissa. Ei meillä mitään kiistaa ole vaan välillämme käydään nyt kilpailua siitä, kumman msn ryhmä tulee suositummaksi. Toivon edelleenkin, että Zew pysyy hyvänä kakkosena. HV

HOT ISRAEL NEWS NOW IN http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/hotisraelnewsnow.msnw

22. 7. HOT ISRAEL NEWS NOW - EVERYDAY IN ST MEDIA SERVICE

TOMORROW: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/hotisraelnewsnow.msnw
TODAY: ST MEDIA SERVICE: LINKS TO TOP ISRAEL NEWS EVERYDAY! Look at: "ilmoitustaulu: Israel -uutiset tänään" or HOT ISRAEL NEWS NOW!:http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/general.msnw?action=get_message&mview=0&ID_Message=40&ID_CLast=43&CFirst=1&CDir=1
Maassamme on aloittanut ajankohtaisten Israel-uutisten linkityspalvelu. Se löytyy em. keskusteluryhmästä ilmeisesti päivittäin alta otsikon ILMOITUSTAULU: Israel -uutiset tänään. 20. 7. oli yli 20 linkkiä tunnetuille uutissivuille. Esimerkiksi ylimmästä linkistä alkaa puolentoista minuutin mittainen Real Player uutisvideo. Mahdollisesti ryhmässä pääsee jatkuvasti tutustumaan tärkeimpiin uutisiin Israelista. Ilmoitustaulun viestit näkee ryhmään liittymättäkin. Mutta nimimerkilläkin voi ryhmään liittyäkin. Viimeksi olivat liittyneet "aspiriini" ja "merja". Tervetuloa mukaan kaikki! HV

PISIN PUHELINKATKOS MIESMUISTIIN. Veijosen muisti ei välttämättä ole kovin pitkä, mutten muista, että ennen olisi ollut yli vuorokauden katkos puhelinlinjassamme. En päässyt päivittämään tätä sivuakaan. Mutta kas kummaa, mainittuun keskusteluryhmäämme silti tuli linkkejä ja kirjoituksia harrilta. Kannattaakin aina vilkaista tuota keskusteluryhmää varsinkin jos tällä sivulla ei vuorokauden sisällä ala lisää juttua tulla. Kiitos!

HENGELLISEN SIONISMIN VASTUSTAMINEN SEKÄ HARHAOPPISTA ETTÄ TUHOISAA
Internetin keskusteluryhmissä kuka tahansa voi esittää mitä tahansa kenen tahansa nimelläkin, mutta kun eräässä paikassa on ollut jotakin tänne viittaavaa sekoilevaa tekstiä, siinä on saattanut olla taustalla Zewin ja minun kiihkeä keskustelu hengellisestä sionismistä.
Ilmeisesti meitä on siellä leimattu kaikkein harhaoppisimmaksi! Ja mitä muuta voisikaan odottaa niiltä, jotka ovat päättäneet jäädä kirkkoon eli Ilmestyskirjan porttoon ja babyloniin!
Hengellisen sionismin vastustaminen on harhaoppista ja tuhoisaa, takuu siitä, että jäädään Ilmestyskirjan pedon haltuun. Se että Zew ja minä emme osaa asiallisesti keskustella hengellisestä sionismistä ei meitä harhaoppisiksi tee. Moshe Zew on jo ottanut hatkat keskusteluryhmässämme, vaikka minä vain pyysin häneltä asiallisempaa käyttäytymistä. Eilisessä kirjoituksessani Martta Kaukomaan kirjasta mainitsin näkemyksen, että jopa me molemmat, Zew ja minä, saatamme olla oikeassa hengellisen sionismin yksityiskohdista ja koko totuus asiassa on juuri meidän eri näkemystemme yhdistelmä. HV

KURITTA KASVANEET EIVÄT PYSY AISOISSA
Kenties sinä uskovainenkin luet yleensä huuhaata maailman keskusteluryhmissä etkä tutki mitä täällä seurakunnassa opetetaan. Vitsattomassa kasvatuksessaan nuoret ovat voineet kai oikeastikin seota niin kuin eräs väitti rakkaudettomaksikin sitä, että yritän hevoisenkin saada aisoihin. Kuri ja rakkaus ovat sikäli yhtä, että ilman toista ei ole toistakaan. Lasten ystävä-kasvatuslehdelle naureskelevat narrit. harri.
Harri ja hevoset, lappeenrantalaisten lastentarhanopettajain virassa toimivien miespuolisten lastentarhanopettajien lauluyhtye on saanut netissä kotisivut. Etelä-Saimaa on valehdellut, että yhtyeessä olisi mukana kaikki lappeenrantalaiset miespuoliset lastentarhanopettajat. Esimerkiksi Olli Saarela, entinen lastentarhanopettajien ammattiliiton puheenjohtajakaan ei yhtyeessä jäsenenä ole kuten ei Veijonenkaan, vaikka harri onkin. HV
HORSES=HEVOSIA. Ja osuvasti vielä Joe Photo tarjosi kuvalinkkiä:
howdy! this week's newbies are a blend of nature and technology. giddyup with these gorgeous animals... http://www.webshots.com/photos/horsecombo1.html

21. 7. ENNEN VILHO HARTOSTA MARTTA KAUKOMAAKIN OPETTI VEIJOSEN TAVOIN

MARTTA KAUKOMAA: IANKAIKKINEN VALTAKUNTA. NÄKEMYKSIÄ DANIELIN KIRJASTA
Sarjassa "tällä viikolla saamiani kirjoja". Paljonkin kirjoja olen saanut sen jälkeen kun viimeksi tätä sarjaani kirjasin. Vasta nyt vastaan tuli opus, josta heti haluan tehdä muistiinpanot. Saattaa olla, että olen nähnyt tämän teoksen jo Kris-Antikva liikkeeni aikana 1980-luvun puolivälissä, mutta nyt kiinnitin siihen huomioni. Olihan oma Daniel tutkimukseni enemmin tapahtunut vasta vuoden 1985 jälkeen ja olen edelleen siinä käsityksessä, minkä Uuras Saarnivaara teoksessaan "Harmagedon" sanoi, että Daniel 9:27 ajassamme oppi Suomen helluntaikirkossa oli markkinoitu Vilho Hartosen kirjan "Mitä pian tapahtuu" kautta.
Tämä teos Danielin kirjasta on Suomen helluntaikirkkojen kustannusliikkeen kustantama ja varhaisempi kuin kyseinen Vilho Hartosen julkaisu. Käsissäni oleva toinen painoskin oli julkaistu jo vuonna 1944:
Martta Kaukomaa: Iankaikkinen valtakunta. Näkemyksiä Danielin kirjasta. toinen painos. Ristin Voitto r.y. Helsinki. Printed in Suomi (Finland) by Oy. Länsi-Suomi Rauma 1944.
Tutkimukseni kohdistuu teoksen sivuihin 167-180. Se osa on otsikoitu "Luopumus päättyy Dan. 9:24-27".
Martta Kaukomaan mukaan Daniel tunsi synnin. Luopumus, hänen omansa ja kansan, oli kauhistuttava tosiasia. Ja nyt Gabriel tuli puhumaan Hänestä, joka luopumuksen poistaisi ja ilmoitti tarkan ajankin milloin Hän tulisi: "Seitsemänkymmentä vuosiviikkoa on säädetty sinun kansallesi ja pyhälle kaupungillesi..." eli kuten tulkitsen juutalaisten säädettyä asumista Jerusalemissa ja loppuun asti, Dan 9:26. Sitten Daniel 9:27.
Kaukomaan selityksessä luopumus päättyykin Kristuksen ristinkuolemassa, mutta minä en selitä niinkuin juutalaiset, että heidän luopumuksensa olisi loppunut! Luopumus on päättynyt ja Kaukomaa selittää kuin kirkolliset yleensä, että uskoon tulo päättää luopumuksen, ja vaikka se niin olisikin toki se Danielin kirjassa tarkoittaa juutalaisen kansan luopumista juutalaisuudesta tullen kristityksi! Toki hyväksyn itsestäni myös nimityksen messiaaninen enkä silti lähde hengellisessäkään mielessä Israeliin niinkuin Moshe Zew ja kumppanit kirjaimellisestikin. Me olemme lähteneet portosta morsiamen joukkoihin. Juutalaiset taas eivät ole koskaan olleetkaan kirkossa. Ei tässä minun ja Zewin kiistassa välttämättä edes ole mitään kiistailemista vaan molemmat ovat oikeassa. Juutalaistaustaisten luopumista luopumuksesta voidaan kuvata siirtymisenä Baabelista Jerusalemiin ja samoin meillä pakanoilla kirkko oli baabelimme ja Turusta käännyttiin tänne Veijosen johdolla kulkevaan seurakuntaan, uuden ihmisen syntysijoille niinkuin vain uudestisyntyneen sopii ja kuuluukin tehdä: Ulos baabelista, ulos juutalaisuuden vankeudesta, ulos kirkosta, sisälle seurakuntaan. Morsian valmiiksi, "naitavaksi", Yljälleen yläilmoihin. Seksihullutkin kai voivat kirkollisia pakanoita paremmin ymmärtää Jumalan Sanan opetusta.
JO KAUKOMAALLA DANIEL 9:27 KUULUI MEIDÄN AIKAAMME
Se minkä oletin ja toivoin olevan oikein eli siten kuin myöhemmin Vilho Hartosellakin, oli siten jo Martta Kaukomaan teoksessa: DANIEL 9:27 LIITTYY LOPUN AIKAAMME JA SEN TEKIJÄ ON ANTIKRISTUS EIKÄ HERRA KUTEN KIRKKO OPETTAA!
Kiinnitän huomioini siihen, että Martta Kaukomaa ei jaa Jumalan Sanan kohtaa siinä missä Raamatussa jakeet Daniel 9:26 ja 27 jakaantuvat. Hän kirjoittaa:
"Ja loppuun asti on oleva sota, hävitys on säädetty. Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä."
ANTTI OLI VASTAKRISTUKSENA
Tuskin mitään painovirhettä se että vielä Kaukomaan aikana käytettiin anti- sijasta antti: Kaukomaa selittää edellistä:
"Anttikristus tulee ja tekee liiton maan kansojen kanssa, raskaan liiton. Suurten sotien aikakauden lopulla se tapahtuu, ja sen aika on tarkoin laskettu. Hän tulee kauhistuksen siivillä.
Jumalan Karitsa, Kristuksesta, seurakunnan pyhästä teuras- ja ruokauhrista, hän ei tahdo tietää mitään. Se pannaan pois. Evankeliumin julkinen saarna lakkaa. Sen tilalle asetetaan kauhistus, viimeinen epäjumala, itse anttikristus. Hän on viimeisenä hallitseva maailman uskonnon alttaria, ennenkuin kansojen luopumus päättyy. Se päättyy kuitenkin kerran.
"Se loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse", - kun Kristus ilmestyy kirkkaudessaan ja tappaa laittoman suunsa henkäyksellä."
VEIJOSEN KOMMENTTI MILLOIN SIIS MIKÄKIN PÄÄTTYY
Silloin kun Danielin vuosiviikoissa ei ole mitään siltoja tai taukoja vaan ne ovat niinkuin järkevintä on ymmärtää ja kaikki alkutekstin kohdat tukevat tulkintaa, silloin on kysymys siitä, että voidaan pilkulleen laskea juutalaisten säädetystä asumisesta Jerusalemissa mitä milloinkin tapahtuu.
Ja kun täällä maan äärten pyhässä paikassa olen, muistan mainita senkin, että morsiamen synnytyskanava on valmiina juuri samassa vauhdissa! Israel sai kirjoitusten mukaisesti ja tarkalleen ennaltatiedettyynkin aikaan Jerusalemin kesällä 1967. Kunniapaikalla minulla on Uusi Saimaan kanava postimerkki vuodelta 1968. Ja kuviakin ollut, missä vain kehä ykkönen, seinässäni niitä kolme, Kekkonen vihki Suomineidon kanavan käyttöön. Toki ongelmamme täällä senkin kanssa olleet kuten juutalaisilla omassa historiassaan.
MUTTA SIIS JOS DANIEL 9:27 ALKOI OSLON SOPIMUKSESTA
silloin 70 vuosiviikkoa oli kulunut loppuun ja alkoi se mikä Daniel 9:27:ssä lukee. Ei toki niin kuin kirkkoraamatussa, jota tiukasti lukien 20 vuotta sitten kuvittelin EY:N johtajan tulevan Libyan kauhistuksen Gaddafin siivellä. Olen jo ottanut kirjani heprealaisesta tekstistä paremmankin skannauksen ja se tuleekin ainakin keskusteluryhmäämme, missä uutisiakin jo tarjoan. Oslon sopimuksesta kului vuosiviikko syksyllä 2000 ja tiedettiin odottaa erikoista. Siitä sitten meneekin noin 3,5 vuotta Jerusalemin valerauhaan ylösottoineen ja saman verran lisää Messiaan näkyvään paluuseen. Ainakin on selvää, että pilkulleen oikea käännös Daniel 9:27:stä maailmassa TOTEUTETAAN NYT! Harri Veijonen 21. 7. 2001

TÄMÄN SIVUN internetiin siirtovaiheessa näyttäisi jälleen tulleen joku virhe. 14. 7. netissä minulla oli Hebron uutista kahteen otteeseen, vaikka siirrettävällä sivulla koneellani ei niin ole.

MIKKO-POIKAHAN SE HEVOINEN
Sillä aikaa kun päivitin lisää uutisia hevoisesta ja esitin epäilyni, että hän on Mikko Ojanen, olin saanut wwnet.fi sähköpostiin seuraavan viestin. Mutta tästäkin poistin antamansa linkin, koska emme tongi hevon paskaa! Kaikki sivujensa aineisto on varastettu toisilta! HYI!
"Hyvä Harri Veijonen,
Vastaan keskusteluryhmäsi aiheeseen itsestäni, koska haluan oikaista pari pientä väärinkäsitystä. Mielipiteeni Benny Hinnistä perustuu hänen tekoihinsa ja hänen omiin sanoihinsa. Hän ekumenian ja menestysteologian kannattaja. Minä en kannatta kumpaakaan. Oletko lukenut uusimmasta Kipinästä hänen haastattelunsa? Oletko lukenut vielä arvosteluja hänen "keikastaan" täällä Suomessa? Minä en pidä häntä kristillisenä ihmisenä, vaan rahastajana, ja todentotta Jeesus puhuu hänen kaltaisistaan puhuessaan niistä jotka sanoivat tehneensä ihmetekoja Hänen nimessään, mutta kuitenkin Jeesus vastasi ettei tunne heitä. Jos Benny Hinn puhuisi 100% Raamatun mukaan, en vastustaisi häntä. Hänen "hindu" lempinimensä, en tiedä tasantarkkaan milloin se sai alkunsa, koska olen nähnyt mm. Steve Van Nattanin viljelevän sitä runsaasti jo pitemmän aikaa, luultavasti johtuen juuri Benny Hinnin epäpuhtaasta kristinuskosta ja siitä että Benny Hinn ei ole mikään uusi kasvo julistustehtävissään. Lähimmäisistäni olen käyttänyt sanaa idiootti, kun he ovat käyttäytyneet idioottimaisesti. Se siitä.
Tulkintani tempauksen ajankohdasta jne, eivät ole edes kopioituja sinulta, koska en ole käynyt sivuillasi pitkään aikaan, ja mitä silloin luin, ne eivät olleet samoja. Mutta olen iloinen, jos sinä uskot edes vähäsen samaan suuntaan kuin minäkin. Sanoit: "Vai liekö tässäkin kysymys siitä, että vain yhden aasin kanssa kaikessa samoin ajatteleva voi olla uskossa Jeesukseen?" Tuo ei ole totta. Minä olen valmis muuttamaan käsityksiä mahdollisimman heti, kun joku todistaa minut vääräksi Raamatun avulla. Muuten vielä sivuistani, olen jo koonnut yli 2000 kirjoitusta. Eli jos kiinnostaa, käy tonkimahan vain (osoite poistettu) Jeesuksessa Kristuksessa, Mikko Ojanen, Tampere / Hevoinen"

20. 7. MARTIKAISEN SILTATEORIA JA HEVOISENKIN SYKSY 2001

Palaute Moshe Zewiltä eiliseen: "En ainakaan toistaiseksi ole kajonnut Antero Hiltusen eli Moshe Zew nimeä käyttävän ystäväni ensiksi täällä olleeseen artikkeliin hengellinen sionismi". Ja pidäkin näppisi erossa. Siinä olevat puutteet LAILLISESTI korjaat ainoastaan kirjoittamalla oman kirjoituksen. Moshe Zew
Veijosen vastaus: OMA KIRJOITUKSENI HENGELLISESTÄ SIONISMISTÄ! Kysymys on tietenkin siitä, että en vielä ole tehnyt omaa kirjoitustani aiheesta hengellinen sionismi, mutta jo nyt on selvää, että se ei ole sinun tekstiesi mukainen vaan sen mukaan kuin kuvani ovat ja mihin päivän uutiseni viittaavat. Kirjoituksesi on sivuilleni kai yhteisestä sopimuksesta tullut ja ollut ilman huomautuksiasi jo viisi vuotta! Sivuillani ei huonoja kirjoituksia pidetäkään. Jos olisit vähemmän jääräpäinen moni Amerikan suomalainenkin olisi jo saanut luettavakseen sivuiltani englanninkielisen versiosi hengellisestä sionismista. En linkitä juutalaisuuteen johtavia sivuja tosin linkityksen sivuillesi lopetin vasta sen jälkeen kun sivuillani oleva muka lapsellinen pornokuva sai sinut poistamaan linkit tänne. Se http://wwnet.fi/users/veijone/aprilli.htm kuvaa parhaiten hengellistä sionismiä!

ZEW JA MARTIKAINEN
Ahkera lukijamme ja keskustelija, Moshe Zew on pitkään kysellyt joutsenolaisesta Martikaisesta puhuen hänen siltateoriastaan. Martikaisen nimeä ei puhelinluettelossa lienekään. Lukija on nyttemmin kertonut, että kyseisessä siltateoriassa puhutaan samoista vuosista kuin oli esittänyt täällä mainittu nimimerkki hevoinen. Toivoisin siltateoriasta lisätietoja, vaikka voinkin vakuuttaa, että siltateoria ei ole raamatullinen. Oikean teorian on perustuttava Daniel 9:27:ään eikä sen mukaan voi syksyllä 2001 tapahtua seurakunnan ylösottoa.
HEVOINEN JA ZEW
Puheena olleesta hevoisesta olen päässyt siihen käsitykseen, että hän on nuorimies nimeltä Mikko Ojanen. Yhteistyökumppaninani ollut Moshe Zew on nostanut porun siitä, että täällä edelleenkin on häneltä peräisin olevia tekstejä ja kuvaakin on muokattu "laittomasti". Onkin menossa välivaihe päästäksemme kokonaan irti juutalaisista eksytyksistä. Olenko menetellyt laittomasti Zewin suhteen? Hän on entinen tämän lehdenkin toimituksen jäsen. Jäsenyyden hän käsittääkseni hyväksyi taannoin, vaikka nyt väittääkin toisin. Ja väitteensä että olisin uutisissa uhkaillut presidenttiä on täällä jo taannoin mainittu Zewin tulkinnaksi. Joku toinen saattoi sen tulkita hyödylliseksi varoitukseksi. On kai luonnollista, että lehteen jää kirjoituksia entisiltä toimittajilta senkin jälkeen kun he menevät muualle.
Zew ei tunnustanut tuntevansa hevoista, mutta hevoinen on ainoa vieraskirjaansa merkinnän laittanut. Tutkimukseni mukaan hevoisella on aineistoa ainakin neljässä eri osoitteessa. Kaikki ainakin noin 200 sivuaan ovat jonkun toisen kuin kyseisen Mikko Ojasen itsensä! Hän ei ole sama henkilö kuin Lappeenrannassa asuva näkövammainen ev. lut. pastori. Tuskin helsinkiläinen kirjastosihteerikään, mutta hyvinkin pääkaupunkiseudulta.
HEVOINEN JA NETTIETIKETTI
Hylkäykseni hevoisen ottamisesta top 100 -listalle oli uutisissani 30. 3. 2001 näin: "HEVOINEN on ilmoittanut tänne laajoista kotisivuistaan, mutta TOP-listalle pääsemiseksi pitäisi pystyä esittämään joitakin käyntitietoja varsinkin nimimerkillä esiintyvän."
Nyt on paljastunut hevoisella niin raju nettietiketin rikkomuskin, ettei häntä voisi linkittää senkään puoleen. Ei hevoinen ole ollut yhteistyössä tuskin yhdenkään niiden yli sadan kirjoittajan kanssa, joiden sivuja hän ei ole vain kopioinut omille sivuilleen vaan selkeästi ryöstänyt koko sivun ja laittanut omaan osoitteeseensa! Sieltä löytyy jokseenkin kaikki tuntemamme profeetalliset sivut ja monet muutkin. Mukana on sivuja Reino Savolaltakin. Tosin en pidä hevoisenkaan tekoa rikoksena onhan tuossa "ryöstössä" hyväkin puolensa kun teksti tulee tunnetummaksi. Ja onhan monilla hengellisillä sivuilla mainittukin, että sivuja olisi lupa käyttää vapaasti. Kun joku Zew hiiltyy tulkinnanvaraisesta nettietiketin rikkomuksestani syynä ei olekaan mahdollinen nettietiketin rikkominen vaan muut seikat.
HEVOINEN JA SYKSY 2001
En anna osoitteita hevoisen tietämääni neljään osoitteeseen, vaikka hevoinen niitä pian laittaisikin laillisempaan uskoon. Löysin eräästä osoitteestaan sivun varastetuksi itseltänikin. Se on tämä uutissivu päivättynä marraskuun puolivälissä 2000. Se oli ajankohta, jossa Daniel 9:27:n perusteella "ilman mitään siltoja" oli mahdollista jo rikkoa tehtyä valerauhaa. Ja sen tapahtuman esikuvaa tapahtuikin. Palestiinan syntysanoista tuli kuluneeksi 14 vuotta ja Eveliina Karelian vastakohdassani Vuoksen itärannalla tapettiin. Siitä kuluu siis 3, 5 vuotta (ellei 2 vuotta vähemmän) kun seuraavan kerran ei vain Eveliina vaan koko Suomi neito on vaarassa. Ja tuhokin on varma, mikäli noin 45 päivää aiemmin Jerusalemin valerauhaa tehdään ja ylösotto tuli yhtä varmasti.
HEVOISEN VUOSI syksystä 2000 syksyyn 2001 on hyvinkin otettu umpimähkään ajatellen vaikka seuraavana syksynä tapahtuvan ylösotto kun se kerran ei tietäjä Veijosenkaan mukaan tapahtunut juuri syksyllä 2000. Tuskin hevoinen onkaan käynyt täällä enää niin tarkkaavaisesti, että olisi tietoinen mitä nyt olen sanonut olevan mahdollista tapahtua syksyllä 2001 ja miten Jerusalemin valerauha ylösottoineen on mahdollista enää vain keväällä ja tiettyjen vuosien jälkeen. Jumala on antanut ilmoituksensa Daniel 9:27 eikä mitään siltateorioita. Ilmeisesti tunnen ulkonäöltä mainitun Martikaisen, mutten tarkemmin tunne kyseistä siltateoriaa. HV

KETÄ PITÄISI TUKEA? Veijonen on peruuttanut sivujensa lukijoille esittämänsä toivomuksen Moshe Zewin taloudellisesta tukemisesta. Zew on itse kertonut, että hänellä on Israelissa kyllä mahdollisuus ansiotyöhön toisin kuin Veijonen Suomessa ei saa ansiotyötä. Merkitään muistiin myös se, että arkkipiispa ja muut porton työntekijät porskuttivat rahassa valtionkin tuella ja sen lisäksikin kansalaiset jakoivat lahjojaan auliisti eksyttäjilleen. Osoite mihin ei yksityisiä avustuksiakaan lähetetty oli kirkon vastakohta, seurakunta, Harri Veijonen, Sulkutie 111, 53300 LPR.

UKKOSIA ÖISEEN AIKAAN. Helteet Suomessa jatkuvat edelleen. Nyt alkaa olla jo kuumempaa kesää kuin oli vuonna 1988. Uutislinkkien hakuun palaan enemmän vasta elokuussa. HV

19. 7. HENGELLISEN SIONISMIN KAKSI OIKEAOPPISTA KUVAA VAIN VEIJOSEN SIVUILLA

Alan vähitellen tajuta, mistä Moshe Zewin ja itseni välisessä kiistassa todella on kysymys. Enää en selitä Moshe Zewin jatkuvaa vastustusta piirrokselleni aprilli.htm seksuaalisena yliherkkyytenään vaan kuviemme välisenä jännityksenä.
Oma karttakuvani Suomi-neidosta on täysin raamatullinen ja se todella sopiikin olla koulupoikamainen eikä taiteilijamainen. Siinä nähdään paavijohtoisen kirkon ja Kristusjohtoisen seurakunnan kuva Jumalan luomana Suomen kartalla. Hengellinen sionismi on sitä, että käännytään paavin seuraajasta täyskäännös Veijosen seuraajaksi. Jumala on siis Suomi neitoonsa tallettanut kuvan sekä portto pedon selässä että morsian Herran sylissä. Kansa seuraa sitä mikä on perseestä eli arkkipiispaa kirkkoineen. Todellinen seurattava on Jeesus Kristus ja minut on asetettu seurattavaksi Herran kantajaksi, pienimmäksi aasiksi jopa kartalla tarkalleen Turun tuomiokirkon vastakohtaan.
Sivuillani ollut toinen karttakuva on Moshe Zewin käsialaa. Olen ottanut sen sivuilleni, koska sekin liittyy oikeaan asiaan. Kirkkokunnista tulee lähteä ulos yhteen seurakuntaan ja maailman kartta siinä on paikallaan.
TEKEMÄNI MUUTOKSET ZEWIN HENGELLINEN SIONISMI KARTTAAN
Moshe Zewin karttakuva hengellisestä sionismista on sellainen, missä yhteen kokoontumiskohta on Israel. Toki juutalaisten tuleekin muuttaa Israeliin ja niin he tekevätkin, jotka messiaanisiksi kansana tulevat. Evankeliumi oli lähtöisin "Jerusalemista maan ääriin asti". Ja olemme todella se maan ääret, Fin land, ja juuri niin kuin vastaväitteistä välittämättä olen opettanut: maan äärten pyhin paikka on siinä missä asun, Saimaan kanavan varrella Mustolan sulun tienoilla! Kartalla neidossa se on noin kohdunsuu. Ylin paikka täällä maata saaneena (Sai maata) neitona on nimeltään Kanavansuu. Seurakunnan ylösottoakin parhaiten kuvaava paikka maailmassa on juuri tämä kohta maan äärissä. Uusi syntyy, se mikä on vanhaa, katoaa. Jerusalem sopii paremmin kuvaamaan sitä paikkaa, mihin yläilmoista takaisin tullaan.
Perustellut muutokseni Zewin hengellinen sionismi karttaan ovatkin:
1. Israelin kohdalle merkitään se mikä sinne kuuluu: Messiaaniset! Juutalaiset kääntyvät vielä kansakuntana ja saavat Messiaansa näkyvällä tavalla ahdistuksen ajan jälkeen.
2. Seurakunnan kokoontumiskohta kartalla on neidon "pyhin", Lappeenranta. Ja täälläkin tarkemmin se missä tätä tekstiäkin synnytän Jumalan avulla!
Evankeliumi saarnattiin todistukseksi maan ääriin asti ja nimenomaan meille pakanoille. Pakanoista koottu seurakunta nousee yläilmoihin ja suurin osa juutalaisista tulee messiaanisiksi vasta sen jälkeen maan päälle jääden. En ainakaan toistaiseksi ole kajonnut Antero Hiltusen eli Moshe Zew nimeä käyttävän ystäväni ensiksi täällä olleeseen artikkeliin hengellinen sionismi. Ainoastaan kuva siitä on tästä päivästä lukien täällä sellainen, että messiaanisetkin löytyvät kartalta ja Israelista, missä Zewillä oli "Restored Assembly" ja nyt se "palautettu kokouspaikka" on tässä missä tätä kirjoitetaan ja mitä syntyvää parhaillaan luette.
Moshe Zewiä en ole nimittänyt harhaoppiseksi. Kristillisten sivujen top 100-listaltani jouduin poistamaan linkkinsä käyttäessään uskonnollisena tuntomerkkinään käsitettä juutalainen. Englanninkielisenkin versionsa hengellisestä sionismistä ottaisin tänne, niinkuin hän on ottanut täältä suomenkielisen version. Mutta odotan englanninkielisen version saamiseksi tänne Zewin lupaa. Täällä on nyt molemmat hengellistä sionismiä kuvaavat kuvat niinkuin ne kuuluu olla. Tähän asti Zew vaati poistetavaksi minun piirtämääni kuvaa eikä ole vaikea arvata, että tästedes hän väittää vääräksi myös korjausta, jonka hänen kuvaansa tein. Mutta hänellä onkin vain se oma juutalainen kuvansa sivuillaan. HV

MOSHE ZEWILLÄ TIETOA HEVOISESTA. Keskusteluryhmässämme aloin kysellä, tietääkö kukaan lähemmin 15. 7. uutisissani mainitsemastani nimimerkki hevoisesta. Moshe Zew vastasi:
"Vuonna 1995 tapasin erään Martikainen-nimisen miehen joka asui (ehkä vieläkin asuu) Joutsenossa. Hän esitti minulle mielenkiintoisen "Siltateorian" joka tuo esille nämä samat vuosiluvut. Jos joku lukija tuntee tämän Martikaisen, niin toivoisin, että ilmoittaisit hänen yhteystietonsa minulle koska en muista hänen etunimeään ja siksi mm. puhelinluettelon avulla on vaikea löytää hänet."
Sitten tutkin hevoista Googlesta ja vastasin Zewille ko. keskusteluryhmässämme:
"WorldWide Witness by Moshe Zew - View Guestbook ... My name is: Hevoinen. I am from: Finland. Homepage: My Email: hevoinen@surfeu.fi. Time visited: Tuesday March 20, 2001 4:54:37 PM. ... guestbooks.christiansunite.com/view.cgi?u=moshezew -
Taidat todella tietää tästä hevoisesta, koska ilmeisesti sama heppa on kirjoittanut vieraskirjaasisikin! Mikset ole jo kysellyt antamastaan sähköpostiosoitteesta, mitä Martikaisen (tavoin kirjoittavalle) hepalle kuuluu?

POPE GETS BOOST FROM PUTIN
Vatican officials accompanying John Paul on a 12-day vacation in the Italian Alps confirmed this week that the pope will travel Sept. 22-27 to the former Soviet republics of Kazakstan and Armenia. In an interview published Monday in the Italian newspaper Corriere della Sera, Putin praised John Paul and said his trips to eastern Europe –including Ukraine – "have a positive element." "I would be truly happy if relations between the Russian Orthodox church and the Holy See developed positively, opening new horizons," Putin said.

AMERIKAN SUOMALAISETKIN KATSELIVAT KUVIANI. 138 uutta katsojaa viikossa sivulla http://community.webshots.com/album/10977284GQDGopKiPg Dear Seurakunnan, We hope you're enjoying the Webshots photo sharing community. This weekly email helps you keep track how many people are visiting your photos on Webshots. Total statistics for ALL of your albums: Total: 532 views, 4 downloads, 0 guestbook entries. This week: 138 views, 1 downloads, 0 guestbook entries.

18. 7. MIKÄ TÄRKEINTÄ? PAIKALLISSEURAKUNTAIN OPIT SAMOILLA LINJOILLA

MIKÄ TÄRKEINTÄ? Palaute: Pidät pystyssä laajoja sivuja, josta kunnioittava kumarrus!
Nyt on vaan niin ettei tällasia sivuja jaksa lukea, kun ei parhaalla tahdollakaan saa selvää siitä, mikä on pääasia ja mikä sivuasia. Mulla ei ainakaan ole aikaa perehtyä tuntikaupalla sivujen sisältöön!
Kaino pyyntöni on: vähennä vähän matskua, ja selkeytä rakennetta, niin mullakin olisi aikaa perehtyä joskus sivuihisi paremmin!
Vastaus: Kysyjälle tarjottu perussivuja paketissa http://wwnet.fi/users/veijone/veijonen.zip Toki selkeyttäkin on tarkoitus lisätä kunhan joskus löytyy aikaa laittaa hakemistosivu uusiksi.

PAIKALLISSEURAKUNTAIN OPIT SAMOILLA LINJOILLA
Toinen palaute muistuttaa, että ihmisillä on nykyisin henkisiä sairauksia niin paljon, ettei ole välttämätöntä alkaa epäilyttävien kanssa täällä keskustelemaankaan. Viime päivinä on kyllä noussut huolenaiheeksi keskinäiset erimielisyytemme. Olenkin nostanut tärkeimmäksi sen mikä tärkeintä on eli RAKKAUS. Ei toki siten kuin kirkossa ja muussa maailmassa on tapana, että rakkauden nimissä suvaitaan kaikki. Meitä yhdistää sekin, että suvaitsemme kaiken Raamatusta! Kolmas perusasia on usko Kristukseen Vapahtajana. RAKKAUS, RAAMATTU, KRISTUS. Eikö siinä jo olekin tärkeimmät kolme asiaa, joista tulee olla yksimieliset? Ja meillähän on meinä se, että olemme ulkopuolella kirkkokuntien. Siis jo neljäs tärkeä meitä yhdistävä perusasia.
Paikalliseurakunnilla Raamattu ja minä tarkoitamme meitä eri paikkakunnilla. Viides asia minulla onkin, että sivuseikoista on lupa olla erimieliset varsinkin eri paikkakunnilla. Toki tämä internet hyvin yhdistää ja täällä pääsee "riitelemään" maailman joka kolkan uskovienkin kanssa. Hyvin Raamattu opettaakin hoitamaan ensin omat perheasiansa. Olen pitkään toivonut, että Turkuunkin saataisiin keskustelukykyinen vastuullinen veljespiiri. Moshe Zewkin voisi keskittyä enemmän niihin englanninkielisiin henkilöihin, jotka sivuillaan käyvät, eikä vaatia täältä poistettavaksi sivuiltaan löytyviä kirjoituksia, jotka olivat ensiksi täällä. Israelista ei hoideta Suomen seurakunnan asioita, kun meillä täälläkään ei ole oikeutta olla piispana toisen paikkakunnan seurakuntalaisille.
En hyväksy käsitettä internetseurakunta, mutta eri paikkakuntien seurakuntalaiset ja ulkopuoliset pääsevät Sanan kuuloon ihan toisella tavalla kuin aikaisemmin. Ja internetin synnylle oli määrätty ajankohtakin. Se piti syntyä vasta muutamia vuosia ennen Jerusalemin valerauhaa ylösottoineen. Samalla kun muutkin seurakuntaa rakentavat ajatukset on koottu ja pyritään kokoamaan tänne, muualla kuin täällä ei ole edes ollut tarjolla totuutta Messiaan paluusta niinkuin täällä toimestani. Messiaan paluu ei kuulunut ensimmäisten opetuslasten aikana tärkeisiin kysymyksiin, mutta nyt se kuuluu ja tulee olla selvä. Harri Veijonen tänään.


Tom Pukstys, USA
NEW MESSAGE IN JAVELINTHROWCLUB: 07/17 Tom Pukstys in my town. Thanks! http://clubs.yahoo.com/clubs/javelinthrowclub -harriveijonen
Links: http://www.usatf.org/athletes/bios/Pukstys_Tom.shtml
http://www.u.arizona.edu/~banken/Pukstys.html
http://www.helsinginsanomat.fi/uutisarkisto/19990712/urhe/990712ur07.html

17. 7. USKO, TOIVO JA RAKKAUS - MISTÄ TUNTEE RAKKAUDEN?

Mistä tuntee rakkauden? "Vaikka nykyään avioeroluvut ovat korkeat ja surullisia tarinoita kuulee enemmän kuin onnellisia, todellisen rakkauden asiantuntijoita näyttää kuitenkin löytyvän. Rakkaus on jokaiselle erilainen.
Raija kuvaa tunnettaan: "Rumasta tulee ykskaks komea. Töissä tuijotan papereitani ja ajatukset harhailevat koko ajan muualla". Totuudenpuhujan mielestä "kun nainen iskee sydämeen kuin miljoona volttia ilman järkevää syytä" lähestytään todellista rakkauden tunnetta.
Annan mielestä rakkaus on todellista, kun kumppani "arjen kaaoksen, riitojen ja väsymyksen jälkeen yhä muistaa halata ja kertoa silloin tällöin, että rakastaa minua".
Elisan kokemuksen mukaan rakkaus on "toiseen luottamista, hyvien puolien näkemistä ja yhteisten kokemusten vahvaa jakamista. Todellinen rakkaus kestää vaikeatkin kokemukset ja antaa anteeksi paljon. Todellista rakkautta tunteva tekee kaikkensa, ettei loukkaa toista".
Minnan mielestä todelliseen rakkauteen pystyy uskomaan, "kun huomaa että kumppani hyväksyy vielä silloin, kun itse on tehnyt virheitä ja tuntee olevansa kaikkea muuta kuin rakkauden arvoinen".
Jokaisella on oma tarinansa, oma mielipiteensä. Taustalla näyttää kuitenkin olevan paljon sama ajatus kuin vanhoissa tunnetuissa sanoissa: "Rakkaus on pitkämielinen ja lempeä. Kaiken se kestää." (Johanna Tarpila)
Hyvä jos on niin, taustalla Korintolaiskirjeen 13. luvun luotettavaa tekstiä. Siitä tuntee rakkauden. Jumala on rakkaus. Ja rakkaudesta Hän sanoo näin:

RAKKAUS

Rakkaus on pitkämielinen,
rakkaus on lempeä;
rakkaus ei kadehdi,
ei kerskaa,
ei pöyhkeile,
ei käyttäydy sopimattomasti,
ei etsi omaansa,
ei katkeroidu,
ei muistele kärsimäänsä pahaa,
ei iloitse vääryydestä,
vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa;
kaikki se peittää,
kaikki se uskoo,
kaikki se toivoo,
kaikki se kärsii.
Rakkaus ei koskaan häviä.
(mutta profetoiminen, se katoaa, ja kielilläpuhuminen lakkaa, ja tieto katoaa. Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista. Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista. Kun minä olin lapsi, niin minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli, ja minä ajattelin kuin lapsi; kun tulin mieheksi, hylkäsin minä sen, mikä lapsen on. Sillä nyt me näemme kuin kuvastimessa, arvoituksen tavoin, mutta silloin kasvoista kasvoihin, nyt minä tunnen vajavaisesti, mutta silloin minä olen tunteva täydellisesti, niinkuin minut itsenikin täydellisesti tunnetaan.)
Niin pysyvät nyt
USKO,
TOIVO,
RAKKAUS,
nämä kolme;
mutta suurin niistä on
RAKKAUS.

16. 7. SUOMEN KAUNISTA SUVEA: KESÄHÄÄT RANTASALMELLA

Morsiamelta löytyy netissä maininta pro gradu:staan Oulun yliopistossa. Sulhanen on osannut pitää itsensä piilossa, vaikka Nokian palkkalistoilla.
Morsiamen äiti oli kutsunut vihkijäksi tuttunsa, naispapin Vuoksenniskalta. Surmatun Eveliinan hautaan siunannutta pastoria oli tällä kertaa iloisempaa kuulla. Minut oli häävieraaksi mukaan kutsunut sulhanen Oulusta.
Kun sulhanen ja morsian tulivat vihkirantaan erikoisella tavalla, kirkkoveneen kyydittämänä, palasi muistoihini ne monet kerrat, kun olin ollut vastassa tuota tulevaa aviomiestä Lappeenrannan lentoasemalla. Hänellä oli tapana varsin nuoresta pitäen käydä Lappeenrannan mummolassaan kesäisin lentokoneella, joskus toki junakyytikin kelpasi. Sulhanen on minulle varsin läheinen. Sisaruksettomana olen ollut ylpeäkin siitä, että olen päässyt sedäksi lapsuuden kouluaineissaan. Setä, jonka kanssa hän pääsi niin kalareissuille kuin urheilun pariin.
Virsi 571: Jo joutui armas aika... Toinen virsi 241 oli kyllä tuntematon muille paitsi papille itselleen. "Rakkaat sisaret ja veljet Kristuksessa". Papin puhe särähti korvaani. Yli 60 juhlavierasta, kaikkiko yhtä Kristuksessa? Mutta niinhän itsekin haluan tässä kirjoittaa kaikille lukijoilleni, joita on vielä paljon enemmän: Rakkaat sisaret ja veljet Kristuksessa! Toki se kirkossa voi olla enemmänkin tahallinen valhe, jota perustellaan sillä, että vauvana on vettä päähän viskottu ja sillä perusteella oltaisiin yhtä Kristuksessa. Minulle se kuitenkin on toivomus, että olisimme kaikki tämän sivun äärellä olevat sisaria ja veljiä Herrassa.
Eivät nämä olleet tavalliset kirkolliset häät. Yleensä vieraiden on ensin mentävä johonkin kirkkorakennukseen vihkitilaisuuteen ja sieltä kuljettava pitkä matka varsinaiselle juhlapaikalle. Nyt pappi oli tullut "kotikäynnille", hoitamaan muodollisenkin puolen kauniin luonnon keskelle. Nykyisin kun kansa tosiasiassa voi olla pappejakin pakanallisempaa, papin läsnäolo voi olla ainoa kosketus Jumalan Sanaan hääjuhlassa. Parhaimpana siinä pidin luettuja sanoja Korinttolaiskirjeen 13. luvusta. Siitä tuntee rakkauden. Se ansaitsee oman lukunsa huomenna.
Ikimuistoiset häät ja toivottavasti solmittu liittokin elinikäinen. Morsiamen omaiset olivat nähneet paljon vaivaa ja uhranneet melkoisesti rahaakin tilaisuuden onnistumiseksi. Huvilan pihamaalle oli pystytetty suuri teltta. Jopa ruokalistat löytyivät juhlavieraille pöydiltä. Ja olihan siinä sorttia monenlaista. Piti ihan tarkkaan listasta katsoa, että varmasti jaksaa homman loppuun asti. Silti ylensyönnistä on turha syyttää edes minua. Olisin vielä jälkiruokana olleiden saaren omatuotantoisten erinomaisten mansikoiden lisäksi jaksanut paljon hääkakkuakin, mutta makean syöntihän on minulla rajoitettu lähes nollaan. Juomapuolta oli jokaiseen makuun. Itselleni riitti kylmä Olvin kivennäisvesi.
Ohjelmaakin oli järjestetty. Häämarssi soi kirkkoveneen saapuessa rantaan, mutta kitaroin eikä kirkkouruin. Pienen ukkosmyrskyn takia tullut sähkökatkos kyllä haittasi niin soitantaa kuin emäntien ruoanlaittoa, mutta läytyihän avuksi akustisia kitaroita ja puuhella.
Maalliset rakkauslaulut tuntuivat olevan edelleen niin sulhasen kuin morsiamenkin mieleen. Neuman ja Dingo oli ollut morsiamelle rakkain yhtye teini-iässä. Ohjelmassa oli tietokilpailu, jossa arvuuteltiin mikä laulu ja kuka esittäjä. Morsiamen isä ja minä totesimme kuin yhdestä suusta, että kysyisitte 1950 ja 60-luvun musiikista niin mekin jotakin voisimme tietää. Mistä musiikista tietäisinkään niin kuin omassa nuoruudessani opin aiheesta Lennon and The Beatles.
Kysymykseen kenet ystävänsä sulhanen oli tuntenut jo nelivuotiaasta asti, vastauksen tiesin minäkin. Tosin vasta silloin tajusin, että kyseinen Janne oli mukana kilpailevassa joukkueessa. Hän oli ollut joskus sulhasen kanssa Lappeenrannassa. Molemmista oli jo tullut isoja miehiä ja toisesta nyt aviomies. Olkoon onni myötäinen ja Jumalan siunaus runsas! HV


TOM PUKSTYS WAS IN MY TOWN - KARELIA GAMES IN LAPPEENRANTA
Tom Pukstys from USA was yesterday in my town Lappeenranta. He was winner in javelinthrow here. We have Karelia Games every year. Welcome!
Results: Javelinthrow: 1. Tom Pukstys USA 79.48, 2. Teemu Pasanen FIN 75.43, 3. Ari Pakarinen FIN 74.37.
100 m: 1. Dwight Thomas JAMAICA 10.41, 2. Salim al Yami SAUDI-ARABIA 10.43, 3. Jamal al Saffar SAUDI-ARABIA 10.48.
200 m: 1. Dominic Demeritte BAHAMA 20.95, 2. Tommi Hartonen FIN 20.97, 3. Patrick Jonson AUSTRALIA 21.11
800 m: 1. Paul Konir KENIA 45.22, 1500 m: 1. Stephen Cherono KENIA 3.39.19, 5000 m: 1. James Getanda KENIA 13.29.18, 110 m aidat: 1. Jarno Jokihaara FIN 13.75 (Palkinnot jakoi lajin olympiamitalisti Arto Bryggare Lappeenrannasta), Kolmiloikka: 1. Johan Meriluoto 16.65, Kiekko: 1. Timo Tompuri PorvU 65.14
Kuula: 1. Ville Tiisanoja Kenttäurh-58 20.68, 2. Arsi Harju PerhK 20.49, 3. Conny Karlsson PargIF 20.40. Antti O. Arponen kirjoitti Etelä-Saimaassa, että tuolla näytöllä Arsi Harjun MM-kisamatka jo varmistui. Toki Harjulla on kansainvälisesti vaaditun vuoden sisällä näyttönä olympiakultakin. Mika Halvarin täytyisi kai näyttää vähintään 21.50 pudottaakseen Arsi matkalta. Mukaan on jo valittu Tiisanoja ja Karlsson.
Junior Karelia Gamesissa toissapäivänä Aapo Harju heitti hyvin, mutta voittaja löytyi Simpeleeltä: Mikko Silvennoinen SiU 48.47 P 15 keihäässä. Molemmat pojat ovat sarjassa vielä ensi vuonna. HV
KARELIA GAMES yearly. WELCOME! www.lum.fi:LAPPEENRANNAN URHEILUMIEHET

15. 7. HEVOINEN VASTUSTAA HINNIÄ, MUTTA KOPIOI TÄÄLTÄ YLÖSTEMPAUSTA

Sain yhden aamenen tekstilleni Benny Hinnistä ja ihmeparantumisista, mutta joissakin ryhmissä on Hinniä myös vastustettu. Ensimmäisenä huomasin nimimerkin hevoinen, joka on tuloksetta halunnut linkin top 100-sivullenikin.
"Hevoinen 14.07.2001 klo 15.40 Benny Hinn ei toimi Raamatun mukaisesti, mitä olen hänestä nähnyt. Luulen että hänenkaltaisiaan Jeesus tarkoitti sanoessaan (7:20-23) ... Benny Hinnin lempinimi tosiuskovaisten piirissä onkin Benny "Hindu" Hinn, koska hän ei ole uskoltaan aivan niitä kristillisimpiä. Oma mielipiteeni on että hän ei usko Jeesukseen henkilökohtaisesti ollenkaan."
Veijonen: Että sellainen näkijä hevoinen. Tunnetulle saarnaajalle keksittiin hindu-pilkkanimi eikä hindu tietenkään voi olla kristitty. Vai liekö tässäkin kysymys siitä, että vain yhden aasin kanssa kaikessa samoin ajatteleva voi olla uskossa Jeesukseen?
En ole aiemmin mainostanut hevoista, mutta nyt toistan erään nimimerkin käsityksenkin hänestä. Jos käsitys olisi omani olisin sen jo sanonut:
"Hevoinenko älykkäin
Hän käyttää lähimmäisistään nimityksiä: idiootti, tyhmä, pällipakana. Fundamentalisti kun on, tarkoittaa sitä myös. Olen seurannut hevoisen kirjoittelua, ja voin todeta, että olisikohan hänellä jos kellä syytä jättää älyn arvostelu rauhaan. Sattuneesta syystä."
Veijonen: Mielenkiintoista kuitenkin, että saman hevoisen mielipide "MILLOIN JEESUS TULEE" on etten sanoisi huonosti kopioitu minulta täältä:
"Hevoinen 14.07.2001 klo 15.56:
Voin olla väärässä, nämä eivät ole 100% Raamatun Sanaa, vaan omia tulkintojani Raamatusta, joten jos ne menevät pieleen, minua saa pilkata, mutta Raamattua ei vääräksi saa sanoa. Mutta näin ounastelen:
1. Tempaus, jolloin Jeesuksen omat katoavat maailmasta kokonaan kirjaimellisesti tapahtuu joskus syys-lokakuussa tänä vuonna.
2. Lähi-idän rauhansopimus tehdään syyskuun ja joulukuun välillä.
3. Rauhan sopimus rikotaan joskus 2003-2004.
4. Jeesuksen toinen lopullinen tulemus tapahtuu 2007 syksyllä.
Näin luulisin, voin olla väärässä. Jumalattomat pilkatkoon, uskovaiset testatkoon sanani."

MOSHE ZEW on jatkanut meidän keskusteluryhmässämme aiheesta "Juutalainen keskusteluryhmä" kääntäen puheen maksan syömiseen. Siitäkin jo lopetin keskustelun täällä 5. 7. kirjoittamani mukaisesti. Kristilliseen ryhmäämme toivotaan myös muita kuin juutalainen keskusteluryhmä aihe ja tekstejä. Zew, Hevoinen ym. top 100-listalle kelpuuttamattomani voivat vapaasti kirjoitella keskusteluryhmässämme: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus HV

FEMINISMIN SAATANALLISET SÄKEET
Nimimerkki KK eräässä ryhmässä:
Kun tutkii tarkemmin feminismin probagandaa huomaa siinä seuraavan piirteen:
- edut pitää saada feministeille
- kaikki edut, sekä taloudelliset että muut
- muut feminismin probagandan piirteet palvelevat ensin mainittua tavoitetta.
- esim. ns. humaanit ja eettiset perustelut tähtäävät siihen että asian edunsaaja on feministi.
Itseasiassa tutkiskelun jälkeen näkee esim. juuri feminismin ääri suvaitsevaisuudessa erittäin raadolliset motivaatiot.
Tarkoituksena on yksi päämäärä muista piittaamatta : HAJOITA JA HALLITSE
Ainoa joukko valkoihoisen naisväen "edessä" heidän törkeässä oman edun tavoittelussa ovat valkoiset Länsi-maalaiset miehet.
Niinpä suvaitsevaisuudessa juuri suvaitaan kaikkia muita kuin heitä ketä ovat tiellä omissa motivaatioissa. Liittoudutaan - voisi sanoa.
Sekasortoa / "hajoittamista" perversioita, viihdettä, "vapautta", kansojen sekoittamista, törkeää syyllistämistä ynm. suosimalla ja samalla rajusti hyökkäämällä perheinstitution kimppuun. Avioeroista jo nyt on 4/5 osaa naisten tekemiä jne.
Moraalinen valkoinen mies halutaan "pois tieltä" oman edun hurmiossa. Tässä ei välitetä lapsista, ei moraalista (päinvastoin="hajoitetaan") eikä muustakaan. Toivottavasti heräämme riittävän ajoissa.

14. 7. ALKUSEURAKUNTAAN PALAAMISTA VIEDÄÄN LIIANKIN ALKUUN

Seurakuntalainen -lehti kannattaa palaamista alkuun. Mutta KESKUSTELUISSA on paljastunut yllättäviä piirteitä koskien alkuseurakunnallisen mallin mukaan uudelleen rakentamista. Moshe Zewille ei riitä palaaminen (kirkkokunnista) yhteen raamatulliseen seurakuntaan vaan hän mainostaa sitä miten seurakunnan ensimmäiset jäsenet olivat juutalaisia ja pitää alkuseurakuntana sitä vaihetta. Moshe Zewin kirjoitukset aiheesta vain ko. keskusteluryhmässä. Tässä Veijosen vastaus:

HARRI VEIJONEN: JUUTALAINEN USKONTO EI OLE KRISTINUSKOA TAI ALKUSEURAKUNTAA!
Jumala lähetti Kristuksen ja oikean uskon mahdollisuuden ensin juutalaisille, mutta juutalaisille se ei kelvannut. Se kelpasi KAIKILLE, jotka ottivat Kristuksen vastaan olivat he sitten juutalaisia tai ei-juutalaisia.
Alkuseurakunnassa ensimmäiset jäsenet olivat luonnollisesti entiseltä uskonnoltaan juutalaisia. Sitten mukaan tuli taustaltaan eri uskonnoista olevia ns. pakanoita.
Jotkut messiaaniset voivat valheellisesti opettaa, että alkuseurakunta arvostaa juutalaista uskontoa. Saulus Tarsolainen eli Paavali oli juutalainen ja samalla seurakunnan VAINOAJA kunnes KÄÄNTYI juutalaisesta uskonnosta Kristuksen seuraajaksi.
Emme arvosta juutalaisuutta vaan Jumalan valintaa, mikä osui Jaakobiin, juutalaiseen kansaan. Juutalaiset juuret kristinuskolla on, mutta pelkät juuret eivät ole hedelmää tekevä puu. Juutalaisuus revittiin juurineen irti Kristuksen esimerkissä hedelmää tuottamattomana viikunapuuna.
Kristinuskon juuri tai runkokin oikeastaan on juutalaissyntyinen Kristus eikä juutalaisuus valittuna kansanakaan. Muuta perustusta ei voi asettaa kuin asetettu on ja se on Jeesus Kristus. En saivartele Herran nimestä niinkuin Jehovan todistajat ja muut, jotka eivät Herraa tunne. Juutalaisia harhaoppeja pyrin varomaan hyväksymästä Seurakuntalainen -lehteen. Messiaaniset ovat vain yksi pieni osa käsitettä (alku)seurakunta tai alkuseurakunta ennalleenasetettuna. MUTTA HE OVAT OSA SITÄ TOISIN KUIN USEIMMAT KIRKKOJEN JÄSENET VOISIVAT OLLAKAAN!
En siis sulje messiaanisia seurakunta-käsitteen piiristä toisin kuin suljen paavin seuraajat. Miksi sinä pyrit väittämään, että me kirkkoihin kuulumattomatkin olisimme joku paavin kirkko? Syynä näyttää olevan se, ettet hyväksy alkuseurakuntaan kuin osan alkuseurakuntaa. Mutta niinkuin Raamattu kertoo, meidät pakanatkin piti lukea joukkoon, koska me olimme saaneet Pyhän Hengen kuten alkuseurakunnan juutalaistaustaisetkin jäsenet. Ja siitä molemmilla ryhmillä oli merkkinä kielilläpuhuminen. Minun sivuillani löytyy näyte alkuseurakunnallisesta kielilläpuhumisesta(ni), mikä taitaa puuttua messiaanisten sivuilta.
Messiaaniset ollessaan mukana uudelleen rakentuvassa alkuseurakunnassa voivat käyttää itsestään nimitystä messiaaninen eikä kristitty. Mikäli he käyttävät uskonnollisena tuntomerkkinään käsitettä juutalainen, he ovat jo poistetut Top 100-listaltanikin http://wwnet.fi/users/veijone/top100.htm eli Moshe Zew. Kiinnostusta ei kai ole takaisin tullakaan vaan juutalaisena toimiminen jatkuu. Harri Veijonen

TAISTELUJA JA KUOLONUHREJA PALESTIINALAISALUEILLA - HEBRON NOW
Siirtokuntalaisen kuolemaan johtanut palestiinalaishyökkäys käynnisti Hebronissa eilen syyskuussa alkaneiden väkivaltaisuuksien tähän mennessä pahimmat taistelut. Israelin armeija aloitti ennen aamunkoittoa hyökkäystoimet Hebronissa tuhoten palestiinalaiskohteita ja haavoittaen uutistoimisto AFP:n mukaan 17:ää ihmistä. Uutistoimisto DPA mainitsee uhriluvuiksi ainakin 50 haavoittunutta palestiinalaista ja yhdeksän israelilaista. Taistelut käynnistyivät sen jälkeen, kun palestiinalaistaistelijat ampuivat kahta israelilaista Hebronin ulkopuolella. Armeijalähteiden mukaan toinen juutalaisista kuoli ja toinen on yhä kriittisessä tilassa. (STT/th) Pictures = Kuvia:
***************************** See pictures from the funeral in Kiryat Arba
***************************** See pictures from the scene of the attack

Subject: Old photographs
I have many old photographs (fin du siécle - 1940) from the old Koivisto area (Karelia) which were owned by my grandmother. If anybody out there is researching the Koivusaari island it may be interesting. Please list the family name and I shall have a look for you. Of some photographs I do not have a name but maybe some of you can recognize them from other pictures. Kind regards, Alex
Veijonen: It were nice to get old photographs to see. I have scanned my own to webshots.com:
http://community.webshots.com/album/10977284GQDGopKiPg
http://community.webshots.com/scripts/slides.fcgi?albumID=9691094&security=XyQgWYzIbU&end=0&pos=2&time=4|

Subject: Biographies
http://www.kansallisbiografia.fi/english.html. I have already found one relative listed. June Pelo. Veijonen: Suomenkielisillä sivuilla törmää ensimmäisenä keihäänheittäjä Matti Järvisen kuvaan.

13. 7. BENNY HINNIN KOKOUKSISSA KÄYTIIN MYÖS LAPPEENRANNAN SEUDULTA

Helsingin jäähalli oli väkeä täynnä! Linja-autoinkin Lappeenrannankin seudulta käytiin Helsingin jäähallissa Benny Hinnin kokouksissa. Tilaisuudet oli mainostettu ihmekokouksina ja ihmeitä tapahtuikin. Suurimmat ihmeet olivat sisäiset muutokset, joissa uskosta osattomat ihmiset puhdistuivat Jeesuksen veren vaikutuksesta, saivat syntinsä anteeksi, tulivat Jumalan lapsiksi uudestisyntymällä, uskomalla Jeesukseen Vapahtajanaan.
MTV3 ja muut maailman mediat olivat kuin yhteisestä sopimuksesta asiasta hiljaa. Varmasti palaavat aiheeseen sitten, kun saavat taas jonkun Jumalan vastustajan kameroiden eteen puhumaan tapahtuneista. Viimeksi ateistiksi tunnustautunut pappi esiintyi Jumala-uskon asiantuntijana ja ihmeparantumisten toteutumattomuutta todisti Matti A. Miettisen tutkimuksiin vedoten.
KASVAIN KAULASTA JA MUITA IHMEITÄ. En ollut itse paikalla, mutta "palkkasin" erään toimittajan seuraamaan tapahtumaa. Kainalosauvojen tai tukiliivien poistaminen voi sisältää väärän diagnoosin taudin ihmeparantumisesta. Kun tilaisuudessa naishenkilö riemuissaan todisti kasvaimen poistuneen siellä kaulastaan, asiaa on jo vaikeampi selittää ilman ihmettä, mikäli henkilö puhui totta. Vastaavia tapauksia oli useita. Skeptikoilta kysyisin lähinnä sitä, miten he kuvittelevat tervejärkisten ihmisten käyvän jatkuvasti saman henkilön ihmeparantumiskokouksissa, ellei todellisista ihmeistä koskaan olisi todellista näyttöä? En minäkään usko, että kaikki ihmeiksi väitetyt tapaukset ihmeitä olisivat. Skeptikoilla on omat matkimistilaisuutensa taikatempun tekijät. Tervejärkistä on sanoa sairaaksi sitä, että yliluonnollisiksi ihmeiksi väitettyjä tilaisuuksia aletaan pilkata joidenkin taikatempun tekijäin toimesta ja niissä varmasti huijaukseksi tiedetyissä tilaisuuksissa käydään vaan ei koskaan kristillisissä ihmekokouksissa.
16 KUUKAUTTA HERÄTYKSEEN HINNIN MUKAAN. Tietoni ei riitä analysoimaan oliko Hinnin kokouksessa jotakin epäraamatullisuutta. Monet helluntaikirkonkin saarnaajat lavalla istuivat tilaisuuden järjestämisen tukijoina. Eikä ensimmäisenä heitetäkään lasta mahdollisen likaveden mukana pois. Jostakin hyvinkin ev. lut. kansanlähetyksen Uusi tie-lehdestä oppineena eräs vastakääntynyt Lappeenrannan helluntaikirkossakin Hinnin kokouksia vastusti. Kiinnostavin korviini kantautunut tieto oli se, että Hinn puhui jonkin nuorisoherätyksen huipun olevan 16 kuukauden päästä. Vuodesta 2003 on täälläkin juuri puhuttu. Tosin siinäkin pidän parempana saarnata: Herätys on nyt! Yksi ihminen kun herää, muuta herätystä hän ei tarvitsekaan. Harri Veijonen

SADDAM SAYS ARABS MAY TAKE UP ARMS FOR PALESTINE
Iraqi President Saddam Hussein said Wednesday that Arabs would take up arms against Israel if they were left with no other way of liberating Palestine, the official news agency INA said. "It will be a delight to us if the immigrant Jews leave Palestinian land without fighting so as to save lives," INA quoted Saddam as saying. (Reuters/Ha'aretz)
Saddam sanoi, että arabit voivat viedä aseita PLO:lle Israelia vastaan. Itse epäilen sen toiminnan jo olevan käynnissä. Islam, antikristuksen miekka, on erään kirjan nimi. Irak on mainittu antikristus-Googin joukoissa, Hesekiel 38-39. HV

TERRORIST ATTACT OUTSIDE KIRYAT ARBA
About 11:30 yesterday morning, four Arafat terrorists shot at a Ford transit outside the Western Gate of Kiryat Arba, leading to Hebron. The driver of the van was shot in the head and is reported to be in extremely critical condition. The terrorists continued shooting, attacking an army jeep and also injured an Arab, several hundred meters north of the entrance to Kiryat Arba.
Pictures: http://www.hebron.org.il/pics/katerror.htm

LAPSEN HUOSTAANANNOLLE EI SAA MUUTOSTA
Lastentarhanopettaja Harri Veijosen mielestä pahinta lasten huostaanotossa Suomessa on se, että jos on kerran lapsen huostaan antanut, siihen ei juuri mitenkään saa muutosta sittenkään, kun perheen tilanne on olennaisesti korjaantunut. Eilen levinnyt uutinen toivottavasti vähentää viranomaisten mielivaltaa kaikilta osin:
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on todennut Suomen loukanneen ihmisoikeuksia huostaanottojutussa. Tyttövauva vietiin äidiltä suoraan synnytyssalista. 1993 tapahtunut huostaanotto rikkoi Euroopan ihmisoikeussopimuksessa tarkoitettua perhe-elämän suojaa. Suomen viranomaiset syyllistyivät ihmisoikeusloukkaukseen myös siinä, että he eivät edes yrittäneet yhdistää perhettä myöhemmin. Päätöstä pidetään ennakkotapauksena, sillä aiemmissa huostaanottoja koskeneissa ratkaisuissaan ihmisoikeustuomioistuin on puuttunut vain niiden toteuttamistapaan, ei itse huostaanoton oikeutukseen. Suomen viranomaisten mielestä huostaanotto oli tarpeen lapsen turvallisuuden takaamiseksi, koska äiti kärsi mielenterveyden ongelmista. Äidin kaikkiaan neljästä lapsesta kaksi on otettu huostaan ja viety sijaisperheeseen, yksi on määrätty isälleen ja nuorin on yhä äidillä. (STT, ST/hv) Linkki: Lasten Ystävä. Tieteellisraamatullinen kasvatuslehti

12. 7. TIETOA KATOAA VARSINKIN MENNEISTÄ JA TULEVISTA MULLISTUKSISTA

"Ei tällaisia!" Tuosta Joutsenon kirjaston toteamuksesta kirjaseeni "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin" on jo viisi ellei kuusikin vuotta. Eilen ostin sieltä poistomyynnistä Charles Berlitzin kirjan "Maailmanloppu 1999". Teosta ei ole koskaan syytä poistaa seurakuntain kirjastoista. Kirja on parhaita olemassa olevia maallisia suomennettuja kansantajuisia alan opuksia. Raamatun lisäksi se kertoo muiden vanhojen kirjojen, karttojen, pyramidien, ym. tallettamasta tiedosta koskien myös aikaa ennen "suurta tulvaa", vedenpaisumusta. Siinä muinainen maailma hukkui. Varmoja tietoja ei ole esimerkiksi Atlantiksesta, mutta asia voi olla siihen tapaan kuin ko. teos esittää. Atlantis jäi vedenpaisumuksessa pysyvästi veden alle ja saattaa sieltä nousta seuraavassa mullistuksessa.
Vuosi 1999 on mennyt, mutta uusi mullistus ei. Sensijaan se on jo kaksi vuotta lähempänä! Kirja on entistäkin ajankohtaisempi nyt! Kirja on tietovarastossamme säilytettävää asiaa. Sensijaan vastustajamme katoavat pysyvästi maan päältä. Seurakunta katoaa vain hetkellisesti ja juuri niin kuin olen jo Danielilta peräisin olevan ennaltatiedon säilyttänyt: meidän aikanamme Jerusalemista sovittaessa! HV

BETANIA LEHTEEN EI KIRJOITETA
1980-luvun alussa päätoimitin Lappeenrannan helluntaikirkon Betania-lehteä. Sen nykyinen päätoimittaja Mika Yrjölä on toivonut, että lehti saisi tekstejä sen kirkon nykyisiltä jäseniltä. Edelliseen numeroon ei kuitenkaan kuukauden aikana tarjottu ensimmäistäkään tekstiä. Eipä silti, monet lukijani ovat helluntaikirkon jäseniä eivätkä kirjoita tännekään. Kuka tahansa voi tarjota uutisia ja mitä tahansa tekstiä nimimerkilläkin Seurakuntalainen-lehteen. Ja todennäköisesti teksti julkaistaan toisin kuin Betania-lehti pitää hyväksyttävien kirjoittajien rajana oman lahkonsa jäseniä. Silti varmasti monessa asiassa olen samaa mieltä Ebenesser-laivastakin tutun Toimi Yrjölän pojanpojan kanssa. Ainakin tässä: KIRJOITTAKAA! HV

VOISIKO ISRAEL APU RY TYÖLLISTÄÄ?
Heitän jutun tällä otsikolla niin paremmin huomataan. Kysymys on siitä, että mikä tahansa yhdistys voi edullisin ehdoin palkata määräajaksi työttömän. Yhteiskunta maksaa lähes kaikki kulut eli palkan. Eilen tarjosin eräälle potentiaaliselle työnantajalleni yhteiskunnan tarjoamia rahoja 63.000 markkaa, mutta hän ei silti uskalla minua palkata, koska ei ole yhdistys vaan yksityinen firma, jonka täytyy raha-avun saadakseen työllistää toistaiseksi eli käytännössä pysyvästi senkin jälkeen kun 12 kk:n tuki 5260 mk/kk työnantajalle päättyy. Jos tästä joku innostuu palkkaamaan Veijosen niin tietäköön, että Veijonen on osaava vaikka lehden toimittajana tai kierrätyskeskuksen vastaavana hoitajana. Ihmetellä vaan täytyy, että vaikka yhteiskunta tukee noin suurella rahalla niin ei ansiotyötä löydy. Toki voisin perustaa jonkun kanssa pari yhdistystäkin. Toinen yhdistys palkkaa minut ja toinen sinut. Yhteiskunta maksaa viulut kunhan pääsee maksamasta työttömyyskorvausta. HV

ABOUT FINLAND´S HISTORY
Sen lisäksi että meillä suomalaisilla on ongelma osata kunnolla englantia, on annettu maailmalle virheellistä tietoa maamme historiasta. Jos me emme historiaamme tunne niin ei kai sitten ole mikään ihme, että maailmalla toistetaan esimerkiksi virhettämme, että Suomi olisi ollut Neuvostoliiton osa. Seppo Niinioja korjasi tänäänkin erästä virheellistä tietoa näin:
As most Finngeners undoubtedly know, Finland was an autonomous principality under the rule of the Czardom of Russia, not the Soviet Union in 1809-1917 and fortunately, I dare say never a socialist country. She gained her independence in connection with the socialist revolution in Russia in 1917 which lead to the formation of the Soviet Union which collapsed around 1991. The present Russia is headed by the President and a two-chamber parliament. The autonomous status enjoyed by Finland is very important even for genealogists since the church records and other documents were still written in Swedish and later in Finnish, not in Russian during the 1800'ies. Wishing a nice summer and happy holidays to all, Seppo Niinioja

ERIKOISIA SUOMEA KOSKEVIA VIESTEJÄ
Subject: Deaths of Finnish People in Lunenburg, Massachusetts 1896-1968
I received this website on another list that we belong to. It might be helpful for someone?
Siinä viestissä mainittu sivu osoitteessa:
http://www.genealogia.fi/emi/emi3d16ae.htm
Finland Genealogy Links
Sukututkimuskin on valtavasti hyötynyt internetistä. Muistilapuksi itselleni, että Kaukaasta olen luvannut tehdä sivun ja nyt siihen on vanhoja tietoja Saha-alueestakin. Ja ennenkuin hukkaan Knorring:ilta ottamani kopiot niistä tulee ottaa skannaukset Vanhan Suomen vanhojen kylännimien osalta. Sitä tutkimustahan ei kukaan toinen liene tehnyt. Ja kuvat julkaisen jossain ryhmässä.
Subject: Possible Finnish Place Names in Minnesota.
Here are links to Lake Latoka and Douglas County Minnesota. Lake Latoka is in Douglas County near Alexandria, Minnesota about 100 miles southwest of where I live in Brainerd, Minnesota. Hope this helps. D Kaikkonen
http://ourworld.compuserve.com/homepages/tlorsung/vol0217.htm
http://www.vikingland.com/play/warmfun/swimming/beaches.html
http://www.co.douglas.mn.us/text/history.cfm

The reference to Lakota is found in Suomalaiset Amerikassa, 1899 by Akseli Järnefelt on page 28:
"Paljon suomalaisia on asettunut viljelemään maata molempien Dakotavaltioitten aavoille preereille, joissa kyllä ei suurtenkaan maa-alojen perkkaus viljelykselle ole vaikeata, mutta joissa kuivuus tahtoo haitata kasvullisuutta ja sitä koetetaan korjata paljomaksavalla keinotekoisella kastelulla. Siellä on Frederickin, Savon, Lakotan y. m. suomalaiset maanviljelysseudut."

UUTISET SUOMESTA MAAILMALLA NOKIAA JA URHEILUA
Over 850 experts from all over the world promoted co-operation in the glass industry, bitWeb
Finnish Winger Kolkka Joins Up With Celtic, Football365.com
Stars sign three to contracts, Nando Times
Wireless Makers Set for Hard Times Until 2002, iWon
U.S. under-21 women set to defend Nordic Cup title, Sports Network
Nokia and Sonera to pilot Multimedia Messaging in the live network, HandyTEL.com
Celtic target Finnish winger, UTV Internet
Nokia will publish its second quarter 2001 results on July 19, 2001, HandyTEL.com
Signs of recovery unlikely with Motorola results, Chicago Tribune
Stars sign three players to contracts, FOXSports.com
Celts plan Finnish swoop, Sportal
Kimi keen on Ferrari drive, Sky Sports
Thai league-table rank up 10, Bangkok Post

11. 7. BENNY HINNIN KOKOUKSET HELSINGIN JÄÄHALLISSA TÄNÄÄN JA HUOMENNA

ILMOITUSTAULULLA KESKUSTELLAAN BENNY HINN:ISTÄ
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/general.msnw?action=get_message&mview=&ID_Message=2 Em. osoitteessa ryhmään liityttyään pääsee keskustelemaan vapaasti kaikista aiheista. BENNY HINN on siellä ensimmäinen keskustelun aihe. Alustuksena keskustelulle tämä:
Yleiset : Benny Hinn Lähettäjä: harri (Alkuperäinen viesti) Lähetetty: 8.7.2001 22:37
Benny Hinn vierailee Suomessa tällä viikolla. Hän on erittäin arvostettu Leo Mellerin Patmoksessa, saa vaihtelevaa kannatusta helluntaikirkossa ja esimerkiksi ev. lut. kirkon kansanlähetyksessä häneen suhtaudutaan varsin negatiivisesti.
Ensivaikutelmani on se, että he jotka uskovat Jumalan olevan se joksi Hän Sanassaan itsensä ilmoittaa, ihmeitä ilman määrää tekijäksi, he suhtautuvat Hinninkin ihmeitä ja merkkejä sisältävään toimintaan myönteisesti.
LIITY ryhmään ja siten pääset käyttämään ilmoitustaulua, kalenteria, chat-keskustelua ym. monia toimintoja maksutta. Tästä: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus Hyväksyn jäsenhakemukset noin parissa tunnissa. HV.
JUUTALAISET YSTÄVÄMME
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus yhteisön asetukset ovat 10. 7. lähtien olleet sellaiset, että kuka tahansa voi liittyä valvojalta eli minulta lupaa kysymättä tai ilman että on saanut minulta kirjeen missä opastetaan liittymään. Toivon lukijaini keskittävän keskustelut ko. ryhmään. Toki esimerkiksi Zewillä on vastaavanlainen ryhmä, mutta hän on sen siellä itse luokitellut juutalaiseksi. Meidän tulee kunnioittaakin sitä juutalaisena ryhmänä. harri

VASTASI BANGLADESHIN KUTSUUN - MERKITTÄVÄ SUOMALAISNAINEN KUTSUTTIIN TAIVAAN KOTIIN
Sivuillani lienen maininnut kirjastaan "Vastasin Bangladeshin kutsuun." Kysymys on henkilöstä nimeltä Annikki Raatikainen. Hän on kuollut kesäkuun viimeisenä Ilmajoella 80 vuoden ikäisenä. Vuonna 1956 hän alkoi ottaa kotiinsa Suomussalmella Oulun kaupungin sijoittamia lapsia. Lastenkotityötä hän teki 1960-luvulla Ilmajoella ja Oulussa. Vuonna 1969 perustettiin Annikki Raatikaisen lastenkotiyhdistys. Annikin ja yhdistyksen yhteistyöhankkeen ansiosta Oulun helluntaikirkko sai kaupungilta tontin ja rakennusluvan työkeskukselle, jossa sijaitsi sekä lastenkoti että rukoushuone.
1970-luvun alussa Annikki Raatikainen sai Bangladeshin kutsun. Hän lähti ensin Intiaan auttamaan ystäväänsä Aune Hynyä. "Vastasin Bangladeshin kutsuun" kertoo miten Annikki syksyllä 1974 ajoi Volkswagen-kleinbussillaan Suomesta Intiaan ja sieltä Bangladeshiin. Hän toimi ensin ruotsalaisen Farbror Erik -järjestön työntekijänä. Bholan saarella Annikin hoitoon tuli kodittomia, orpoja lapsia, joita varten hän perusti ensimmäisen lastenkotinsa Dhakaan, maan pääkaupunkiin. Näin alkoi samalla islamilaiseksi maaksi julistautuneen Bangladeshin evankeliointi suomalaisvoimin. Työ Bangladeshissa laajeni nopeasti Suomen Vapaan Ulkolähetyksen avustuksella. Nykyisin Annikin työn tuloksena Bangladeshissa toimii mm. viisikerroksinen sairaala. Häneltä on ilmestynyt kaikkiaan neljä kirjaa ja lukuisia lehtiartikkeleja sanomalehdissä Ilkka ja Kaleva. Elokuussa 2001 Aika oy julkaisee Annikki Raatikaisen muiston kunniaksi hänen toiminnastaan kertovan teoksen "Luotu taivasta varten".

TIETOJA FRANK MANGSISTA. TIETO KATOAA. Valtter Luoto kirjoittaa Ristin Voiton pääkirjoituksessa otsikolla "tieto katoaa". Hyvä että viimein huomaavat asian Suomen helluntaikirkoissakin. Helluntaikirkon tarkoituksena on ryhtyä pohtimaan miten tietoa saadaan säilymään ja kaikkien ulottuville. Veijonenhan on internetiin tallettanut helluntailiikkeen ym. tärkeinä pitämiään tietoja jo yli viiden vuoden ajan sen lisäksi, että pyrkii edelleen pelastamaan vanhoja kirjoja. Viimeksi olen kerännyt mahdollista luettelointia silmälläpitäen aineistoa Frank Mangsista. Hän kun asui Ruotsissa, Suomessa ei löydy maakuntakirjastoakaan hänen tuotantonsa tallettajaksi.

GORBA JA KYMMENEN VUOTTA - M. G. TEN YEARS AFTER -SEURANTAANI
ELOKUU LÄHENEE. GORBA JA BUSH VANHEMPI 10 VUOTTA SITTEN: 6. 7. 1991 president George Bush sent a personal message to Soviet President M. S. G., urging a stronger effort to conclude arms control talks.

MATTILAN LAMMESSA MYSTEERI? Pieneen lampeen Lappeenrannan Mattilassa on vähän ajan sisällä hukkunut kaksi uimaria.

10. 7. AVOIN KALENTERI JA VAPAATA KESKUSTELUA ALKAEN TÄNÄÄN

REALIAIKAISTA KESKUSTELUA TÄNÄÄN TIISTAINA KLO 20 - 21 osoitteessa:
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/chat
Em. osoitteessa testataan realiaikaista keskustelua sikäli kun yhteydet toimivat ja keskustelijoita on liittynyt: http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus

REALIAIKAISTA KESKUSTELUA KENEN KANSSA TAHANSA
Voit sopia em. keskustelukanavaan keskustelun kaverisi kanssa salaisesti tai sitten ilmoittamalla siitä julkisesti KALENTERISSA:
http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus/kalenteri.msnw
Ensimmäinen merkintä ko. kalenterissa oli ilmoitus vapaasta keskustelusta ko. osoitteessa tänään klo 20 -21. Ryhmään liittyneet voivat vapaasti ilmoittaa kalenterissa kaikkea kuten syntymäpäivänsä ilmoittaen juhliiko vai ei, hengelliset kotikokoukset, Israel tapahtumat, sukujuhlat, urheilutilaisuudet, Karjala ym. kotiseututapahtumat, valtakunnallisesti merkittävät tapahtumat, näyttelyt yms. Oma lempinimeni tuolla on harri. HV

LINDROOSIN, LINDEMANIN JA SEURAKUNTALAINEN-LEHDEN LINJA

"Olen lähettänyt sähköpostiviestejä yhdistyksemme toiminnan piirissä oleville ystäville erilaisista lähinnä Israeliin ja Raamatun opetukseen liittyvistä asioista. Tässä merkityksessä lähetin sähköpostia myös Weijo Lindroosille..."
Keijo Lindeman on toimittanut sähköpostitse em. asiaa Israel avun listalaisille. Sittemmin toivonut, ettei teksti esiintyisi Seurakuntalaisen sivuilla. Saatan tuottaa pettymyksen kaikille.
Vain osa tässä olleesta tekstistä on poistettu. Ehdin näet Lindemanin kirjoitusta jo kehua msn ryhmässä http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus sanoen kirjoituksen löytyvän tänään ja tästä. Niinpä jätän tämän itse kokoamani uutisen.

Weijo Lindroosin sähköpostit eivät ole tekemisissä Keijo Lindemanin tai Israel-Apu Ry:n piirissä vallisevan opetuksen kanssa kaikilta osin. Lisään, että Lindroosin linja poikkeaa myös Seurakuntalainen -lehden linjasta. Mutta kun Lindeman puhuu omanakin linjanaan sen mitä "messiaanisilla uskovilla on", ei Seurakuntalainen-lehden eikä Veijosen linja ole sama kuin messiaanistenkaan linja. En osaa sanoa kumpi on oikeassa - Lindroos vai Lindeman - esimerkiksi siinä, onko juutalaisten uskoon tultuaan elettävä ilman juutalaisia juhliaan kuten Lindroos väittää. Samaa mieltä useimmiten olen Keijo Lindemanin kanssa. Kaikissa kristillisissä piireissä on vilpittömiä uskovia, jotka vaeltavat sen valon mukaan mikä heille on suotu, kirjoitti Keijo. Lisään "ehkä", sillä muistan omaltakin kohdalta miten vaikea oli saadusta valosta huolimatta luopua opitusta lapsikastelusta. En sentään alkanut rovasti Matti Väisäsen tavoin sotia Jumalaa vastaan, kirjoittaa kirkossa olevan häpeällisen olevan Raamatunkin pyhä.
Kun Keijo Lindeman sanoo, että Herra yhdistää lopun ajan ennalleenasettamisprosessin aikana uskovat yhdeksi laumaksi, olen sanonut, että vain siihen mittaan asti kuin ennen Jerusalemin valerauhaa ylösottoineen ehtii. Täsmälleen samaa mieltä olen siitä, että samalla Ilmestyskirjan suuri Babylon kehittyy Rooman paavin johdolla. Eikä sekään morsiamen vastakohta ehdi täysin valmiiksi. Oikean rajan pelastuvan morsiamen ja poltettavan porton välille Jumala silti löytää. Olen kirjoittanut, että raja on siinä, missä selät vastakkain ollaan paavin tai Veijosen perässä seuraajina.
Kenties Lindeman tuli jo katumapäälle siitä mitä Lindroosista kirjoitti. Mutta eikö Lindroosilla ole juuri yksi kaverikin nimenä Matti? Ainakin niin, että seuraava Lindemanin tekstin kohta on mielestäni kirjallisuutemmekin helmi, jota ei pidä unohtaa:
"Jos pyrimme oikeaoppiseksi pikku laumaksi, jossa vain "Minä ja Matti" olemme oikeassa ja "Mattikaan" ei ihan kaikessa, olemme vain Galatalaiskirjeen lahko. Vaikka pyrkimyksemme tuleekin olla yhden Messiaan ruumiin rakentaminen, on varottava jättämästä muita vilpittömiä uskovia ulkopuolelle pelastuksen leirin. Jumala yksin tietää meidän sydämemme eikä meillä ole oikeutta jättää ketään ulkopuolelle omien mittapuidemme mukaan." Harri Veijonen

Finns in the Canadian Army - World War I
I am just reading Varpu Lindström's book "From Heroes to Enemies: Finns in Canada, 1937-1947". She makes very short mention of the 223rd Scandinavian Battalion stationed at Winnipeg, within which there was a Finnish company. I had never heard this before and I thought it might be of interest to others too. Maija Leivo

9. 7. HERRAMME TULEE UUTISET KYMMENEN VUOTTA, OSA V: PELASTUMISESI SANAKIRJA

Etelä-Karjala -lehti Lappeenrannassa 20. tammikuuta 1991. Suuri ilmoitusartikkelini sisältönä Pelastumisesi Sanakirja, mikä on ollut netissä jo viitisen vuotta:
Vedenpaisumusta ja maailmanloppua pahemmasta ajasta PELASTUMISESI SANAKIRJA:

ARKKI "Jos Nooa olisi ollut vain uskonnollinen ihminen, hän ei olisi luottanut Jumalan sanoihin rakentaen arkkia. Hän olisi sen sijaan rakentanut kirkon" (Hoeven: Sana Jerusalemista). Tämän kotisivun rakentaja sanoutui julkisesti irti kirkkojen rakentamisesta ja kiirehti tätä, missä olet jo eteistä edempänä. Tervetuloa katsomaan tätäkin rakenteilla olevaa osastoa!

ATOMISEKUNNISSA (en atomo, 1 Kor 15:52), nopeasti eikä iankaikkisesti pian, Ilm 3:11) Jeesus tulee, muuttaa sinut ylösnousemusruumiiseen noutaen luokseen kun antikristus, peto on ilmestynyt (2 Tess 2:3) vahvistamaan juutalaisia ja Jerusalemia koskevaa (Dan 9:24) rauhaa (Dan 9:27) ja sanotaan: nyt on rauha (1 Tess 5:3). Kirjallisuutta: Koilo Toivo: Suomennos harhateillä, Saarisalo Aapeli: Raamatun Sanakirja, Veijonen Harri: Daniel 9:27 aikamme paljastin.

EUROOPAN YHDYSVALLAT on silloin muotoutumassa. Valtioiden yhteisö kuvapatsashistorian varpaiden mukaisesti (Dan 2:31-41). K: Gilbrant Thoralf: EU peto vai pelastaja (RV 1994, 192 sivua + suomalaisten turhat lisäykset), Ennustukset toteutuvat 1 ss. 132-145 (RV 1975).

GOOGIN SODAT Antikristus, Pohjan (pohjoisen) kuningas menestyy vihan ajan (Dan 11:40, 36 alaviitteetkin kohdallaan KR 1938) eli Goog tuhoutuu vain osittain (USA:n vastaiskussa) hyökkättäessä pohjan periltä Jerusalemiin ja laiton nousee siellä temppeliin (2 Tess 2:4). Sota alkaa noin 45 päivää "rauhan" vahvistamisen jälkeen, mutta ethän sinä jää sitä katselemaan! Sota kestää kaikkineen noin 3,5 vuotta. Tuhatvuotisen ajan (Ilm 20) jälkeen saatana päästetään irti vähäksi aikaa ja tulee toinen Googin sota, nyt neljältä väli-ilmansuunnalta Jerusalemiin. Maailmanloppu vuonna noin 3001 + yksin Isän tietämä vähä aika. K: Meller Leo: Koska Googin sota (Kuva ja Sana 1977).

HARMAGEDONILLE palatessasi yläilmoista hallitsemaan Kristuksen kanssa (Ilm 20:6) on loppunut kolmas maailmansota (Ilm 16:16, 19:19), johon idästä Eufratin takaa tuli 200 miljoonan armeija (Ilm 9:16). K: Walvoord: Huomenna Harmagedon (RV 1975), Meller Leo: Koska Googin sota.

ISRAELIN valtion perustamisen aika ei ollut ensimmäisten opetuslasten asia tietää (Ap 1,6,7), toki me tiedämme ajan 14.5.1948. Herran pikainen tulemus perustamisen tapahduttua oli kirjoitettu viimeiselle sukupolvelle (Ps 102:17,19 K.O. Syvännön käännös). Selittäjät, jotka ennaltatiesivät valtion perustamisen ja Jerusalemin vapautuksen 1967 tiesivät myös "rauhan ylösottoineen". K. Rantanen Vilho: Israel ajan merkkinä (Päivä 1966).

KANSOISTA OPETUSLAPSIA Jeesus käski kastaa ja opettaa pitämään kaikki käskemänsä opetuslapsiksi (uskoon) tulleita eikä kansoja. Kastelemalla ja opettamalla kastelemaan saatiin kansat pysymäänkin kansoina, opetuslapsiksi tulemattomina. K: Koilo Toivo: Suomennos harhateillä (RV 1967), Veijonen Harri: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin (1995). Internetissä http://wwnet.fi/users/veijone/

LUOPUMUS Vain Totuuteen kääntynyt voi luopua Totuudesta. Ylösoton kynnyksellä tapahtuu luopumus (2 Tess 2:3), mutta sekin oli kirjoitettu opetukseksi (2 Tim 3:16), että mahdollisimman moni pelastuisi tulevasta vihasta. K: Gilbrant Thoralf: Ennustukset toteutuvat osa 2 (RV 1975).

MAA ON PALLO , missä ylösoton hetkellä on kaikki vuorokauden ajat: miehiä yövuoteella (Luuk 17:34), peltotöissä (Matt 24:40) ja naisia jauhamassa käsikivillä (Matt 24:41, työ jota Novumin mukaan tehdään vain aamuin ja illoin). Katso "Päivä ja hetki". K: Keller Werner: Raamattu on oikeassa (WSOY 1957).

NIINKUIN VARAS YÖLLÄ Jeesus ei ole varas vaan varas tulee (on tullut) valehtelemaan, tappamaan ja tuhoamaan (Joh 10:10, paholainen, jonka sijaishallitsija peto nyt saa vallan). Tulla nk varas on tulla yllätyksenä (2 Piet 3:11, Ilm 3:3). Varas yöllä (1 Tess 5:2) keskiyöllä (Matt 25: 6-10) kun sanotaan rauha ja turvallisuus (1 Tess 5:3) Lähi-Idässäkin (Dan 9:27), ei yllätä meitä (1 Tess 5:4).

NOOAN PÄIVINÄ oli kuten pelastumisesi tullessa (Matt 24:37). Ensin sukupolvimerkki (Metusalah suom. sitten tulee tulva), sitten ovimerkki (arkki) ja eläinten omatoiminenkin meno arkkiin. Katso: "Sukupolvilaskelma" ja Tuhatvuotislaskelma". K: Dean Colin: Jeesuksen tulemuksen päivä ja hetki (Kuva ja Sana 1983).

PETO eli antikristus, jonka päässä (Ilm 13:5, 12) "vironnut" miekanhaava (Ilm 13:14). Viimeisen petovaltion kolmen repäistyn jälkeen nouseva erilainen kuningas siinä valtiossa (Dan 7:7,8, 20-26). Vihan ajan menestyvä ateistisen pohjan kuningas (Dan 11:40), diktaattori, joka tekee mitä tahtoo (Dan 11:36 ja alaviitteet, KR 1938:) mm. ylösoton ennusmerkkinä valerauhaan (Dan 9:27) ilmestyy (2 Tess 2:3). K: Nousiainen Tapio: Mikä hetki yöstä on. (Päivä , 1967).

PEDON MERKKI JA LUKU 666. Vihan aikaan jäävistä suomalaisista harva elää tuohon valintatilanteeseen!, Ilm 13:16, 14:10 ja 19:20. Luku 666, Ilm 13:18, 15:2, on ihmisen luku liittyen esimerkiksi pedon ikään , ensimmäisen valtakautensa pituuteen (6,66 vuotta vuosina 1985-90) ja tulovuoteen (3 x 666=1998, #uuden Venäjän alku. Valmis kahdessa vuodessa=2000?). Eri asia: Merkki pedon päässä, alkutekstissä "teurastettu" (Nikolainen, 1961), Goog varattu Luojan, merkinlaittajan teurastettavaksi (Hes 39:17, 2 Tess 2:8). K: Nikolainen Aimo, T.: Ilmestyskirja ja nykyinen kristikunta (s. 46), Kirkon nuoriso, 1961.

PORTTO. Seitsemän kukkulan päälle rakennetussa (Ilm 17:9) vanhassa suuressa kaupungissa (Ilm 17:18) asuva uskonnollinen johtaja, joka liittoutuu pedon, tulevan murhaajansa (Ilm 17:16) kanssa (Ilm 17:3). Hän tuo kirkon siunauksen Jumalan tuomion syylle, Israelin (Hes 11:17, 2 Moos 32:13) maan jakamiselle (Jooel 3:2), pedon ja "väärä profeetan" peres (lat. sinä tuhoudut, Jeesus suom. pelastaja, Joh 5:43)-merkkiselle "rauhalle" Lähi-Itään. K: Novum, UT selityksin osa 4 (Raamatun Tietokirja 1983).

PLO. Palestiinalaisten vapautusjärjestö eli Israel vapaaksi israelilaisista-pääoperaattori, jotta kaikki kansakunnat tuomiokseen (1 Moos 12:3) kääntyvät Israelia vastaan (Sakarja 12:3). USAkin, kuten ST:n tiedottaja ennusti jo 2/79 Kipinä lehdessä. K: Heller A.: Kenen maa (Ari 1977), Vähäkangas Mikko: Luvattu vai varastettu maa (1991), Gilbrant Thoralf: Ennustukset toteutuvat 4 (RV 1977).

PÄIVÄ JA HETKI ylösotolle: hetki tiedetään (keskiyö, lyhyt ajanjakso pimeimpien sanoessa: nyt on rauha Jerusalemissakin), päivääkään ei tiedetä (eihän yhtä päivämäärää pallolla edes ole!) ja "hetkenä jona ette luule" (Matt 24:44) on arvella (sopimuksen teon vaiheista). Valvokaa siis! K: Iso Raamatun Tietosanakirja I-III, uusi laitos 1-10.

RAAMATTU on Pyhän Hengen vaikutuksesta syntyneiden Kirjoitusten (2 Tim 3:16) suomennos. Oikein esim. "rauha ja turvallisuus", 1 Tess 5:3, KR 1992 sotkee koko ajatuksen valheellisesta rauhantilasta ylösoton hetkellä! K: Unger Merrill F.: Raamatun lukijan käsikirja (Raamatun Tietokirja, 1986).

SEITSEMÄNKYMMENTÄ VUOSIVIIKKOA juutalaisten asumiseksi Jerusalemissa (Dan 9:24). Keskellä 1967 alkanutta aikaa on 69 viikon loppu noin vuonna 1985. "Rauhan" teko alkaa valmistuen ilmeisesti ensimmäisestä sopimuksesta 1993 lukien "seitsemän vuoden aikana". Sitten rauhan vahvistaja peto Goog rikkoo sopimuksen alkaen 3,5 vuoden aikansa. K: Chasles Raymond: Israel ja maailman kansat (Karmel), Veijonen Harri: Daniel 9:27 aikamme paljastin (1995). Tarkennus tänään: On jo selitetty miten Daniel 9:27 voi sisältää kaksi seitsemää vuotta ja valerauha ylösottoineen tulla kevättalvella 2002 tai 2004.

SEURAKUNTA lähtee kun Israel on saanut "rauhan" (1986 äitienpäivänä koko Etelä-Karjalaan levitetty traktaatti). Raamatullinen paikallisseurakunta on kirkkokuntien ulkopuolella erossa portosta. Kokoontuneena yhteen nk. Israel maahansa. Tervetuloa kirkosta ja muistakin yhdistyksistä seurakuntaan ennenkuin seurakunta lähtee!

SUKUPOLVILASKELMA. Sukupolvi, joka näki I maailmansodan (Matt 24:7,8), siinä Jerusalemin vapautus turkkilaisilta 9. 12. 1917, ei katoa (Matt 24:34) ennenkuin Herran näkyvä paluu. Noin 81 vuotiaana (Psalmi 90:10) alkaa loppuhuipennus kohti seurakunnan ylösottoa (Matt 24:27). K: Deal Colin: Jeesuksen tulemuksen päivä ja hetki (Kuva ja Sana 1983).

TUHATVUOTISLASKELMA. Seurakunnalle "ei salassa" että yksi päivä Herralle kuin tuhat vuotta (2 Piet 3:8) tarkoittaa seurakunnan ajan loppumista noin 2000 jKr. (jos Jeesus syntyi 1 eaa 2000 jaa on vuonna 2000 vuotta nolla kun ei ollut lainkaan).

TUHAT KOLMESATAAKOLMEKYMMENTÄVIISI PÄIVÄÄ on Karitsan häiden pituus. 45 päivää enemmän kuin pedon hallinta-aika. "Rauha ylösottoineen" siis 1335 päivää ennen Herran näkyvää paluuta. Siihen aikaan (maaliskuu 2002 tai 2004?) Jerusalemia koskevaa sopimusta vahvistetaan. "Rauha" rikotaan 45 päivää myöhemmin. Voi Suomea loka/marraskuussa 2000, jos Gorba tulee takaisin! "Daniel 12: jakeista 11,12 selviää Antikristuksen kuvan (9:27) Jerusalemin temppeliin pystyttämisen (2 Tess 2:3-4) ajankohta sekä suuren vihan ajan kesto" ilmaisee asian Unger (Raamatun lukijan käsikirja s. 301)

VÄÄRÄ PROFEETTA, Ilm 19:20, 20:10, Novuminkin mukaan sama kuin toinen peto, Ilm 13:11. "Maasta" Israelin nouseva, joka yhteistyössä oman nimisensä troikan saarnamiehen kanssa: "Päästä sinä kansamme pohjoisesta maastasi (Jeremia 16:15) niin saan heidät suostumaan Israelin maan jakamiseen. Peres (lat. sinä tuhoudut) elää! "Se Israelin johtaja, joka tekee liiton pedon kanssa" (Lindsey Hal: Kohtaaminen pilvissä s. 13).

YLKÄ eli sulhanen Jeesus, joka pelastaa morsiamensa. Ne, joiden lamppu palaa keskiyöllä. Puolet uskoon tulleista, Herraa odottavista, ajan tietävistä ehdokkaista (Matt 25:6-10), monet viimeiset (Matt 20: 6-16), Sinut!

Kiitos kun levitätte Herramme Tulee-totuutta, annatte toistenkin pelastua ajasta, jota ei ole ollut, eikä sen jälkeenkään tule (Jeesus, Matteus 24:21:ssä).
Tätä Sanakirjaa saatte käyttää sellaisenaankin omilla sivuillanne mainiten Internet- yhteytemme wwnet.fi/users/veijone/. Kiitos yhteistyöstä! Harri Veijonen
PS. Muistathan, että Arkin ovi suljetaan mainittuun aikaan eikä kukaan sitä sen jälkeen voi avata. Et kuulu niihin, jotka käyvät täällä vain ihmettelemässä ja naureskelemassa, kiitos siitä! Muistat hyvin, ettei ukko Nooa ollut niin tyhmä mies kuin luultiin.

MIESTEN KEIHÄÄNHEITON SM-KISATULOKSET EILISELTÄ TURUSTA
1. Aki Parviainen JoensK 83.51, 2. Sami Saksio TyrnävT 80.95, 3. Harri Hakkarainen KuopSV 79.02, 4. Harri Haatainen, 5. Matti Närhi, 6. Esko Mikkola, 7. Vesa Jäppinen, 8. Jarkko Koski-Vähälä.

TOMPURILTA UPEA SUOMEN ENNÄTYS KIEKONHEITOSSA
Markku Tuokon 68.12 tulos vuodelta 1979 jäi vihdoinkin historiaan, kun Timo Tompuri teki huikean SE:n 69.62 miesten kiekossa Ruotsin Helsingborgissa eilen. Porvoolaisen Tompurin entinen ennätys oli viime vuodelta 65.13. Hän voitti myös Kalevan kisoissa. Ruotsissa oli navakka tuuli etuoikealta ja Tompuri sai kiekkonsa hyvään asentoon. Tulos oli pari metriä enemmän kuin edes parhaat harjoitusheitot.

MONONEN SEIVÄSTÄ 533
Aiemminkin sivuillani mainittu Matti Mononen Imatralta sai miesten sarjassa SM pronssia. Etelä-Saimaa kirjoitti aiheesta eilen puhuen yllätyksestä. Eipä tämäkään asia meille ollut yllätys, vaikka Matti on vasta 17-vuotias. Tulos 533 on uusi Etelä-Karjalan piiriennätys. HV

8. 7. VALTAKUNNALLISET EV. LUT. KANSANLÄHETYSPÄIVÄT LAPPEENRANNASSA

Armilankadulle Juvakan kentälle on kokoontunut useita satoja henkilöitä eri puolilta Suomea valtakunnallisille kansanlähetyspäiville. Juhlien järjestäjänä toimii Etelä-Saimaan ev. lut. kansanlähetys. Internetosoitteensa wwnet.fi/eskl

RAHA RATKAISI, KASTELU PELASTI JA NAISEN ÄÄNI OLI RAKAS
Ottakaa se mikä hyvää on. Kahteenkin otteeseen kävin ev. lut. kansanlähetyspäivillä katsomassa olisiko mitään mahdollisesti hyvää otettavaa. Mahdollisesti jotakin 5 mk kappale maksaneissa Uuras Saarnivaaran vanhoissa kirjoissa: SINUN SANASI ON TOTUUS (1983) ja TULTA MAAN PÄÄLLE (1956).
Tapahtuman nimeksi oli annettu "Risti ratkaisee". Houkutteleva nimi tietäessämme puheen rististä olevan Jumalan voima pelastuvalle. Juhlaoppaassa minua häiritsi Mikkelin piispan nimi ei kaupunginjohtaja Markku Anderssonin tervehdys. Ei kai seurakunnallakaan koskaan ole ollut mitään sitä vastaan, että paikkakunnan johto tervehtii paikkakunnalla seurakuntaa ja sen tapahtumia. Käytännössä vaan on ollut niin, että paikkakuntien johto on ollut ajamassa seurakuntaa paikkakunnalta pois ja juhlijat, jotka ovat hakeneet paikkakunnan siunausta toiminnalleen ovat liittoutuneet yhteiskunnan kanssa seurakunnan syrjijäksi ja vainoajaksemme. Eikä Jumala tai Sanansa muutu niinkuin naispappi juhlilla oikein opetti. Opettajat vaan ovat muuttuneet Raamatun vastaisesti naisiksi ja mies jonka kuulin saarnaavan aiheesta risti ratkaisee opettikin, että kastelu oli ratkaiseva tekijä.
Harhaopit ovat sitä pahempia mitä lähemmäksi ne tulevat Kristuksen opin ensimmäisiä alkeita. Ev. lut. kansanlähetyksessäkin siis opetetaan käytännössä pahaa harhaoppia vastoin sitäkin mitä Jumala opettaa kahdessa ensimmäisessä aakkosessaan pelastus ja kaste. Raha ratkaisee siten, että varsinkin palkalliset kirkon työntekijät kansanlähetyksessäkin opettavat väärin pelastuksesta ja kastelun pelastavan. Kirkolliset kuulijat kai olivat tyytyväisiä, kun otsikkona oli "Risti ratkaisee", vaikka käytännössä raha ratkaisi, kastelu pelasti ja naisen opetus oli mieleinen.
Ev. lut. kansanlähetys on paras herätysliike ev. lut. kirkon sisällä, enkä enää usko, että se erotetaan kirkosta. Mitä erottamista siinä olisi, kun se ei millään tavalla eroa ev. lut. kirkosta? Porton jäsenyhteisönä kansanlähetyskin on jo käytännössä yhtä porttoa.
Matti Väisänen oli kirjoittanut "Pyhä kaste Raamatussa" kirjansa ohelle jo "Pyhä kaste kirkossa". Onhan se niin pyhä väärinpäin että Jumalakin voi oksentaa. Joku oli matkinut kirjansa otsikossa Keijo Lindemanin "Supervaltojen nousu ja tuho" puhuen maailman valtojen noususta ja tuhosta.
Olette kai huomanneet, että omasta luopumuksesta juuri kukaan ei kirjoita mitään, vaikka luopumus tulee antikristuksen ilmestymisen tavoin ylösoton kynnyksellä 2 Tess 2:3 mukaan. Minä olen kyllä puhunut omastakin luopumuksesta, vaikka kai eniten saarnaan siitä miten kauhean pitkälle Jumalan Sanasta onkaan luovuttu muualla. Raamatullista on puhua niin luopumuksesta kristikunnassa kuin antikristuksen tulosta ja ilmestymisestä ylösoton laukaisevana tekijänä. Pelastunko? Ainakin puhuin, ja naiset vaikenivat aiheista kirkossakin, missä saivat opettaa. Kirkko oli portto nainen, Ilm 18:4. HV

6. 7. HERRAMME TULEE UUTISET KYMMENEN VUOTTA, OSA IVB: KUN HE SANOVAT

KAIKILLE JOTKA OTTIVAT hänet (Jumalan lihaksi tulleen Sanan, Jeesuksen Kristuksen) vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä, Joh 1:12. - sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitää pelastuman (Ap 4:12) kuin Jeesus Kristus (10). Minä olen tullut Isäni nimessä (Jeesus suom. Herra pelastaa) ja te (juutalaisten tasoiset) ette ota minua vastaan. Jos toinen tulee omassa nimessään (Peres suom. sinä tuhoudut) hänet te valitsette (Joh 5:43)!
HE LÄHTEVÄT: Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi viisasta (Mt 25: 1-10). - He olivat Kristuksen valinneita uskoon tulleita, ajan tietäviä (sinäkin tiedät viimeistään nyt, mutta välitätkö?), Herraansa odottavia, mutta puolet heistäkin jäi tänne. Vain viisailla oli voimaa!
VOIMAN VAIHDON ESTEITÄ: 1. Pilkkaaminen: "Helluntaiherätys(kin) hylkää raamatunvastaisena harhaoppina ... tuhatluvun vaihteessakin laskettiin, eikä Jeesus tullut silloinkaan" (Mauno Viinikkala) - peruste sekin pilkkaajan suuhun (2 Piet 3:8) kuuluva totuus, mutta "harhaoppimme" puolesta: noin 2000 jKr. Jerusalemista sovittaessa! "Sopimus saattaa hyvinkin olla sanelurauha, missä Israel luovuttaa suuren osan 1967 voittamistaan alueista" (Wahlvoord, Huomenna Harmagedon s. 119. Ristin Voitto 1975).
2. Valvomattomuus: Jos et valvo niin minä tulen kuin varas etkä sinä tiedä milloin (Ilm 3:3).
3. Pahan palvelus: Jos Herran tulemus viipyy ("milloin tahansa" -oppi on pahan palvelijan taistelua Raamattua ja Herran määrähetkenään tuloa vastaan) -rukoilija ei arvaa (oik. tiedä) hetkeä, Mt 24:48-50.
4. Tyhmä rakentaminen: He ostivat, myivät, rakensivat, eivätkä tienneet... Mt 24:39. "Oikeaoppinen" pakenee temppelinsä rakentamiseen ennenkuin myöntää erehdyksensä.
PAHIMMAT ESTÄJÄT: Kuka teitä voisikaan eksyttää (Mt 24:4) paitsi omasta joukosta nousevat väärää puhetta puhuvat miehet (Ap 20:30). Katso, ettet ole pakkoliitetty rukoushuoneyhdistykseen, jonka jäsenenä sitoudut rikkomaan käskyjä älkää olko kenellekään mitään velkaa tai kenenkään avun tarpeessa. Varo sielujen rauhoittelua: "nostakaan päänne" pelottavista tosiasioista! "Ei mitään hysteriaa, harhaoppia koko juttu." - Itse he aikaansaavat turhaa pelkoa kieltämällä oikeuden raamatulliseen ylösoton pelkoon.
SANOUDU IRTI esteistä ja estäjistä! Anna Sinä Herran vaihtaa sinut uuteen voimaan, Jumalan voimaan! Vain siinä voimassa noustaan yläilmoihin niinkuin kotkat!
ÄLÄ TURVAA ASEMAASI: "Henkilökohtaisesti uskon, että nykyinen Persianlahden kriisi johtaa lähi-idän rauhanneuvotteluihin ja rauhansopimukseen, johon myös Israel tulee suostumaan. Toteutuu Raamatun ennustus valheellisesta rauhantilasta mikä ei tule kestämään:
KUN HE SANOVAT
nyt on rauha ei hätää mitään, silloin... " (Helluntaisaarnaaja Toivo Haapala 22. 11. 1990 Ristin Voitossa) - näin parhaimmankin kirkon paras pappi asemansa säilyttääkseen julistaa "henkilökohtaisesti uskon", vaikka asia ei ole uskon vaan fakta: YLÖSOTTO TOTEUTUU YHTÄ VARMASTI KUIN RAAMATTU VALERAUHASOPIMUKSEENKIN ASTI! HT-materiaalipaketti maksutta os. HV

VANHOJEN KIRJOJEN SISÄLTÖ HIPPOLYTOKSESTA WAHLVOORDIIN
Em. ilmoituksessani mainitsin "oikeaoppisille" helluntailaisille myös helluntaikirkon julkaiseman Wahlvoordien kirjan "Huomenna Harmagedon". Savitaipalelainen helluntaikirkkolainen minulle taannoin väitti, että vanhat kirjat opettavat aivan toisin kuin Hal Lindsey ja kumppanit. Kyseinen henkilö, jolla on suvussaan useitakin helluntaikirkon saarnaajia taannoin myi minulle Kris-Antikvaan kai viimeiset omistamansa kirjat lähtien lähetysmaille. Saanen kysyä moneenko kirjaan hän oli tutustunut? Ilmeisesti alkanut vain uskoa Uuras Saarnivaaran Harmagedon ennen ja jälkeen-teosta. Nähdäkseni minulla on perusteitakin väittää juuri päinvastoin. Vanhat parhaimmat kirjat opettavat juuri niin kuin Hal Lindsey ja varsinkin minä. Helluntaiherätys on siirtynyt helluntaikirkoista meille kirkkoihin kuulumattomille ainakin oikean lopun profetian osalta Suomessa. Harhaoppisia ovat Mauno Viinikkala, Osmo Haavisto ja monet muut jos harhaoppinen sana on tässä yhteydessä sopiva kuten itse ovat sanan käytön hyväksyneet minuun kohdistaen! Ensimmäinen tunnettu Danielin kirjan selitysteos on Hippolytokselta ja hän liitti Daniel 9:27:n meidän aikaamme. USA:ssa arvostetaan mm. tuota Wahlvoordia, joka noin mainiosti ennaltatietäen kirjoitti helluntaikirkon kustannusliikkeen kustantamassa kirjassa 26 vuotta sitten. Israelin maata jo jaetaan ja pakkorauha on hyvä nimitys. Ylösoton ajankohta on tarkalleen niin kuin olen sanonut silloin KUN HE SANOVAT: NYT ON RAUHA! "Voima jossa lähdetään kun he sanovat!" HV

ETELÄ-KARJALA LEHTI. Kun joskus puhun Uutis-Karjala lehdestä, oikea nimi on voinut olla Etelä-Karjala. Ainakin vielä keväällä 1991 lehden nimenä näyttää olleen Etelä-Karjala. Sittemmin nimi muutettiin Uutis-Karjalaksi. Sittemmin lehti meni konkkaan ja työntekijät perustivat edelleen toimivan Kaakkois-Suomen Sanomat.

5. 7. HERRAMME TULEE UUTISET KYMMENEN VUOTTA, OSA IVA: VOIMA JOSSA LÄHDETÄÄN

Neljäntenä ilmoitus Etelä-Karjala-lehdestä 12. toukokuuta 1991:
TULEVA LÄHI-IDÄN RAUHANSOPIMUS JA USKOVIEN KATOAMINEN -kirjasen (nimikin pakottaa valitsemaan ainoan pelastajansa valerauhan tullessa) tekijä:
VOIMA JOSSA LÄHDETÄÄN
JOTKA HERRAA ODOTTAVAT saavat uuden voiman (oik. vaihdetaan uuteen voimaan). He nostavat siipensä kuin kotkat, Jesaja 40:31. Aina on odotettu kunpa Herra jo tulisi. Nyt odotetaan Herraa tulevaksi, koska viimeistä merkkiä valmistellaan jo.
MISSÄ RAATO ON sinne kotkat kokoontuvat, Matteus 24:28.
Näinkin yksinkertainen raamatunkohta on on ollut lukittu Herran tulemukseen. Osaltaan asiaan on vaikuttanut käännösvirhe "raato". Kreikan "soma" käytetään myös elävästä ruumiista. "Syökää Hänen lihaansa (sama "soma") ja vertansa siihen asti kuin hän tulee". Sitten kohottakaa siipenne kuin kotkat... ("Raato" siis elävä tapettu Karitsa, Jeesus, jonka luokse viisaat kokoontuvat pedon valerauhaan ilmestyttyä, 2 Tess 2: 1-3. "Missä Herra" oli opetuslasten kysymys minne heidät otetaan, Lk 17:34-37." - ilmoitustekstin toistaminen jatkuu huomenna.

JATKAN TÄSTÄ HUOMENNA, MUTTA vielä tuosta "raadosta". "Mihin arkkipiispan johdolla" kirjoituksessani mainittu lauritsalalainen naishenkilö väitti jossakin kokouksessani minua vastaan kauhistellen raato-sanan selittämistä Kristukseksi. Ei kai sitäkään kukaan toinen ollut ennen minua oikein selittänyt. Raamatunkohta on siis tämä:
Luukas 17 Jeesus puhuu paluustaan, seurakunnan ylösotosta:
"Sinä yönä on kaksi miestä yhdellä vuoteella; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Kaksi naista jauhaa yhdessä; toinen korjataan talteen, mutta toinen jätetään. Ja he (opetuslapset) vastasivat ja sanoivat hänelle: "Missä Herra?" Niin hän sanoi heille: "Missä raato on, sinne myös kotkat kokoontuvat".
Opetuslapset siis kysyivät, mihin toiset korjataan talteen, mihin heidät temmataan? Vastauksessa Kristus puhuu itsestään ja seurakunnan kokoontumisesta Hänen, tapetun Karitsan luokse yläilmoihin. Seurakunta on kuin kotkat, jotka kohottautuvat Ylkänsä luokse. Minä kääntäisinkin kyseisen kohdan, missä ruumiini on, sinne kotkat kokoontuvat. Toisethan eivät yllä sinne asti vaan pitävät jalkansa maassa niinkuin kanat. Raamatulliset eläinesikuvat tunteva tietää kotkankin merkityksen juuri tuollaiseksi kuin tässä esitin.

"SYÖKÄÄ HÄNEN LIHAANSA JA VERTANSA". Seurakunnassa ei juuri uskonnollisia menoja ole. Kaste ja muistoateriakin ovat ilman mysteriaa. Mutta tuo termi "syödä hänen lihaansa ja vertansa" ns. ehtoollisesta eli muistoaterioinnista kodeissa voi kuulostaa käsittämättömältä. Sehän on osallisuutta samassa rakennelmassa missä päänä on Kristus ja vartalona seurakunta, avioliitonkin salaisuus, mitä maailma ei tahdo noudattaa. Minä kyllä tahdon noudattaa sitäkin, että en nauti muuta verta ja lihaa mistä veri ei ole laskettu pois. Eräs lukija pyysi varoittamaan asiassa maksankin syömisestä. En syökään maksaa. On sitten toinen kysymys miten tulkitaan esimerkiksi kalanmaksaöljy tai Wigrenin maksamakkara, jossa maksasta ei ole makua ei hajuakaan. Siunausta kaikille lukijoilleni! HV

FALUN GONG JÄSENETKÄÄN EIVÄT TEHNEET ITSEMURHAA. Falun Gong -uskonlahko kiisti eilen tiedot, joiden mukaan 15 lahkon jäsentä olisi tehnyt joukkoitsemurhan pakkotyöleirillä Pohjois-Kiinassa, kertoi AFP. Murhasta lahkon jäsenet syyttävät vankileirin vartijoita. Tämäkin asia kuuluu ennaltatietämääni tai tietämääni siitä, että suomalaisetkin huuhaaskeptikot kylvävät valheita uskonryhmien jäsenten itsemurhista. Mieluummin levittäkööt juttuja, että seuraava sellainen hihhulinsa Suomessa tapetaan uskovaisten toimesta. HV

VOIKO ITSEMURHAN TEHNYT PELASTUA?
Pasi Toivonen on pohtinut sivuillaan tätä kysymystä. Hänen mukaansa helluntaikirkolla on selkeä vastaus EI ja Leo Meller olisi sanonut oikein KYLLÄ. Ilmeisesti onkin kysymys siitä, että yleensä EI, mutta joitakin tapauksia saattaa olla KYLLÄ. Esimerkiksi uskovaisia on miljoonia saatettu vainoissa kidutuksen kautta kuoleman kieliin ja jotkut ovat saattaneet nopeuttaa jollakin tavoin kuolemaansa. Voidaanko silloin itsemurhasta puhuakaan?
VENÄLÄISLOIKKARIN SIMPUTTAJAT SAANEET SYYTTEET
Venäjän armeijasta Suomeen paennut ja täällä itsemurhan tehnyt sotilas oli todella joukko-osastossaan simputettu tovereidensakin taholta. Ihminenhän joutuu epätoivoiseen tilaan kun hänet ajetaan täysin ahtaalle. Silloin onnistuu murha kuin murha, vaikka sellainen ei kuuluisi henkilön varsinaiseen oppiin ja olemukseen. Venäjällä tutkitaan nyt maan luoteisosassa lähes sataa simputustapausta alkuvuodelta 2001. HV

SUPERHUUMETTA RAJALLA. Vaalimaan tulli on takavarikoinut synteettistä superhuumetta, jota ei ole tiettävästi tavattu aikaisemmin Suomesta. Huume on vaikutuksiltaan jopa tuhat kertaa voimakkaampi kuin heroiini. (MTV3)

4. 7. HERRAMME TULEE UUTISET KYMMENEN VUOTTA, OSA III: MIHIN ARKKIPIISPAN JOHDOLLA

Herramme tulee uutisteni kolmas sivu sisältää kirjoitukseni "Mihin arkkipiispan johdolla?" Etelä-Karjala-lehdestä 3. 2. 1991 sekä Toivo Haapalan tekstiä Ristin Voitosta 22. 11. 1990, missä hän myönsi "henkilökohtaisesti uskovansa" Herran tulemuksesta niinkuin Veijonen opettaa Veijosta mainitsematta. Sisältää myös kopion ilmoituksestani Aamulehdessä 26. 4. 1991, missä mainitsen: Herramme tulee. Totuuteen yhtynyt helluntaisaarnaaja Toivo Haapala puhuu Kangasalla 25. - 26. 4. Tervemenoa! Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen-oppikirjaseni täsmennysliitteineen saat maksutta. PS. Mutta Gorba ei tule Syyriasta! Julkaisijan osoite ja puhelinkin Harri Veijonen.
Runsas vuosikymmen sitten oli helluntaikirkossa jonkinlainen kriisi jatketaanko Hal Lindseyn, Gilbrantin, Yli-Vainion ja Veijosen viitoittamalla tiellä vai valitaanko Veijosta harhaoppiseksi julistaneen Viinikkalan ja Osmo Haaviston linja. Totta ihmeessä valittiin Viinikkalan "oikeaoppinen" linja. Soraäänenä kuitenkin esiintyi mm. Toivo Haapala. Eikä nykyinen Ristin Voiton päätoimittaja Juhani Kuosmanenkaan hyväksynyt Osmo Haaviston "oikeaoppisen" kirjan "Mitä Johannes näki" sisältöä. Sellaista potaskaa oli helluntaikirkkojen kustannusliikkeessä ryhdytty kustantamaan. Vuonna 2001 radioidun juhannuskonferenssin puheen piti Mauno Viinikkalan Petri-poika. Puhetta on sanottu varmasti syystäkin hyväksi. HV

MIHIN ARKKIPIISPAN JOHDOLLA?
Kyllikki Muttonen tässä lehdessä (Etelä-Karjala 30.1. 1991) ja Valtter Luoto Ristin Voitossa (17.1. 1991) ovat kehuneet arkkipiispaa. Mielipidevapaus jokaisella, eikä muiden tarvitsekaan yhtyä näkemykseeni, että arkkipiispa puuttumalla ongelmalliseen pakolaiskysymykseen puolustaa samalla omaa syntiään: yhteistyötään pakolla pakolaisia ja heistä terroristeja luovaan PLO:hon.
Jos kuitenkin ennustukseni toteutuu ja paavikin tuo siunauksensa Israelin maan jakamiselle, Gorban ja Pereksen ynnä muiden "rauhalle" Lähi-itään, yhtyköön arkkipiispakin Ilmestyskirjan porton syntiin ja johtakoon kansamme täydelliseen pimeyteen, sanomaan: nyt on rauha. Ja seuratkoot helluntailaisetkin oikeaoppisia "kirkollisia" johtajiaan.
Sanon vaan, että Tuomarin mukaan me eksymme, ellemme tunne Hänen Pyhiä Kirjoituksiaan. Eli joudumme varmasti tyhmien puolelle, vaikka uskomme ja tekomme omasta ja seuramme mielestä olisivatkin oikeat.
Harri Veijonen, Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen-kirjasen tekijä. (Etelä-Karjala 3. 2. 1991)

ARVOSTAKAA JOHTAJIANNE, opettaa Jumalan Sana. Raamatun perusteella tiedetään, että paavi ja häntä arvostavat kirkkokuntien johtajat ovat niitä, joita Kristuksen seurakunnan tulee halveksia ja julistaa sellaisiksi kuin he raamatun mukaan asemassaan ovat: porton tai porton tytärten päitä! Kysymys ei ole siitä, kuka heistä henkilönä on hyvä tai huono vaan he ovat peränpitäjän asemassa! Vasta 1990-luvun lopulla tajusin, miten minut oli vaikka henkilönä kuinka huonona valittu asemaan tarkalleen "Suomen kirkon" arkkipiispan eli valtion uskonnollisen peränpitäjän vastakohdaksi asuinpaikkanakin tarkalleen Turun tuomiokirkon vastakohta tässä "Jumalan neidon" maassa. Ei mitään aprillia aprilli.htm vaan kirkko esittämääni totuutta aprilliksi voi väittää. Suomella eikä vain Israelilla on merkitystä "luvattuna maana" Jumalan profetiassa. "Suomen kirkon" viimeisellä arkkipiispallakin on asemaansa sopiva nimi. Minä vien ja hän takapäässä pistelee kansaa tänne. Seurakunnassa arvostetaan johtajia, edelläkävijöitä, sillä Jumala itse on heidät virkoihinsa asettanut. Ja ensinnä arvostan itseäni itse, vaikka muut menisivät sijaani tulleiden pistiäisten mukana metsään. - Eilen olin autolla menossa kaupunkiin ja samaan aikaan nuori tyttö vastakkaiseen suuntaan ajaen pahan kolarin Hakalissa lähellä kuutostietä. Päivän Etelä-Saimaa kertoo tytön kuolleen heti. HV.

PASI TOIVOSEN ARTIKKELI UUDESSA KIPINÄSSÄ. Kiva huomata, että juuri puolustamani Pasi Toivonen on päässyt uuden Kipinä-lehden sivuille artikkelillaan "Wilkersonin profetiat vihdoinkin toteutumassa?" Artikkeli on lyhennelmä mainitsemastani web-aineistosta. Lisätietoja Mäntässä Pasia sensuroivasta rehtorista vastaanotetaan tänne. HV

EI MYYDÄ KIRJOJA ERIKSEEN. Eiliseen yli vuosikymmenen vanhaan listaan hyvin tehneistä henkilöistä mukaan sopisi moni muukin. Vuosisadan henkilöissäni 190020.htm ja vuoden 1995 kirjassani olen maininnut mm. nimen George Westlake. Hänen kirjansa "Daniel and Revelation" ostin taannoin Iso Kirja Raamattuopistolta, mutta nykyisin sieltä ei myydä kirjoja erikseen vaan ne saa vain kalliin opetuskurssin käymisen ohessa. HV

Sharon calls off plan for talks in Belgium. ISRAELI’S prime minister, Ariel Sharon, has dropped Belgium from his European tour, prompting speculation that it might be because of efforts in Brussels to charge him with war crimes. Mr Sharon was to have visited Brussels, which took over the European Union presidency on Sunday.

Georgia and Russia spar over army base.

329 Children Die In Chechnya's Antiterrorist Campaign

3. 7. HERRAMME TULEE UUTISET KYMMENEN VUOTTA, OSA II: ANTIKRISTUS ILMESTYY ENSIN, HERÄTYS ON VALMIS

Toisena kopio hyvin suuresta ilmoituksesta Etelä-Karjala lehdessä n:o 77 sunnuntaina 24. syyskuuta 1989:
Ylösotto ei tule ennenkuin Dan. 7:7,8,23-26 valtion laiton vale (2 Tess 2:9) rauhoineen (1 Tess 5:3) ensin ilmestyy (2 Tess 2:3) vahvistamaan sopimusta yhdessä monien kanssa (Dan 9:27) eli
ANTIKRISTUS ILMESTYY ENSIN
Te teitte hyvin kun otitte vaarin profeetallisesta Sanasta (2 Piet 1:19). Suluissa TULEVA LÄHI-IDÄN RAUHANSOPIMUS JA USKOVIEN KATOAMINEN -kirjan täyttä evankeliumia:
HIPPOLYTOS, Rooman "piispa" 200-luku. "On myös mielenkiintoista panna merkille, että Hippolytos luultavasti ensimmäisenä väittää, että 70. vuosiviikko kuuluu lopun aikaan välittömästi ennen Kristuksen (näkyvää) paluuta." Novum 4 s. 867. Päätoimittaja T. Gilbrant. (70 vuosiviikkoa loppuun asti on sotia hävityksineen, Dan 9:26. Sitten alkaa Daniel 9:27).
BURGH, W. v. 1835 "Ensimmäinen mies, joka sijoitti viimeisen vuosiviikon seurakuntajakson lopulle, antikristuksen aikaan". Saarnivaara: Harmagedon ennen ja jälkeen s. 32 mukaan.
BAXTER, M. v. 1866 kirjoittaa: "Idässä vähitellen valtaan nouseva (Dan 7:7,8,23-26) tekee liiton useain juudeassa olevien juutalaisten kanssa (Dan 9:27). Tähän liittoon hän onnistuu juutalaiset suostuttamaan ... " (vrt. juutalaisten lähtö Neuvostoliitosta, Jeremia 16:15). Lainaus mm. kirjassa Rantanen, Israel ajan merkkinä, s. 155.
CHASLES, R. v. 1945 kirjoittaa: "Tulevaa maailmanaikaa silmälläpitäen täytyy juutalaisvaltion jälleen syntyä (Ap 1:6, Mt 24:32) pääkaupunkinaan Jerusalem (Luuk 21:24)." Israel ja maailman kansat. Suomennos 1961 s. 112. 3. p. s. 120. Karmel-yhdistys. Sitten kirjassa on laajin kuvaus tulevasta valerauhansopimuksesta (meillä on tarkin).
SAARISALO AAPELI v. 1963: "Juutalaiset itse ovat tunnustaneet, että Jumalan käsi antoi heille nykyisen alueen, ja sama käsi myös pidätti heitä vielä ottamasta Jerusalemin vanhaa kaupunkia." - "Antikristusta sanotaan hävittäjäksi, Dan 9:27. Se mitä Paavali sanoo 2 Tess 2:1-12 on puhuttu tältä Danielin taustalta." Jerusalem jos unhotan sinut, s. 64 ja s. 218. WSOY 1963.
RANTANEN VILHO: v. 1966: "Seurakunta odottaa ensiksikin sen päivän tuloa, jolloin Jeesuksen ajan Jerusalem joutuu Israelin käsiin." Israel ajan merkkinä, s. 156. Vapaakirkon kustannusliike Päivä 1966. "Odotamme aikaa jolloin antikristus liittoutuu Israelin kanssa." Lopun profetian sanoma, s. 78. Päivä. "Kymmenen neitsyttäkin tiesivät minä yönä Ylkä tuli." Emt. (se yö 1 Tess 5:3, keskiyö Mt 25:10, lyhyt ajanjakso tyhmimpien sanoessa: nyt on rauha, 1 Tess 5:3).
NOUSIAINEN TAPIO v. 1967: "Antikristuksen valtakunta seisoo Neuvostoliiton jaloilla (Dan 7:7,8, 23-26)." - "Ylösoton vuotta ja kuukautta voitte arvioida ja kysellä Raamatun ja ajan merkkien valossa." - "Maailmassa on rauhan tuntu. Ei hätää mitään, ajattelevat suuret ihmisjoukot. Silloin suuri ahdistus alkaa ja Jeesus saapuu." Mikä hetki yöstä on? s. 93, s. 51 ja s. 70. Päivä 1967.
YLIVAINIO NIILO: Jeesuksen näkyvä paluu noin 2000 jKr (2 Piet 3:9) "ja sitä ennen on vielä vihan aika, joka kestää noin seitsemän vuotta." (eli "rauha" ylösottoineen tulee niinkuin Veijonen asian tarkentaa). Yö ilman unelmia, s. 15. 8. painos. 1978. Helluntaiseurakuntien kustannusliike Ristin Voitto.
DEAL C.: "Profeetta Daniel kertoo tulevasta seitsemän vuoden rauhanliitosta jonka antikristus vahvistaa Lähi-itään (Dan 9:27)... Tästä alkaa virallisesti seitsenvuotinen vaivan aika ja se takaa juutalaisille kiistattoman oikeuden Palestiinaan." Jeesuksen tulemuksen päivä ja hetki, s. 133. Kuva ja Sana 1983. (Israel jätetään yksin, Sakarja 12:3, ja pakotetaan kompromissirauhaan. Ylösoton ajan tietämisessä ei voi päästä viikkoa tarkempaan).
LINDSEY HAL: "Antikristus solmii avunantosopimuksen Israelin kanssa. Tästä alkaa virallisesti vainon ja ahdistuksen aika." Kohtaaminen pilvissä, s. 13. Ristin Voitto 1983. (pakkorauha, jota tekemään tulevat monet, Dan 9:27, myös NL:n nykyinen johtaja Gorba)
GILBRANT TH.: "Suuri syy Israelin ankaraan hätään lopun aikana on, että juutalaiset tekevät liiton tulevan antikristuksen kanssa." Ennustukset toteutuvat 4, s. 193. Ristin Voitto 1977. Iso Raamatun Tietosanakirjan ja Novumin päätoimittaja edelleen: "Kun he sanovat: nyt on rauha ei hätää mitään, silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, 1 Tess 5:3. Luultavasti juuri antikristus luo tämän rauhan ja turvallisuuden aikakauden. Maailma tarvitsee kipeästi rauhaa ja kaikki toivottavat tervetulleeksi miehen, joka pystyy luomaan järjestyksen toivottomaan kansainväliseen tilanteeseen." Novum 4, s. 913.
HERÄTYS ON VALMIS
OMAT SEURAKUNNAT voivat jopa täydellisesti yhtyä pimeyteen, sanomaan: nyt on rauha, 1 Tess 5:3. Vrt. Arkkipiispa + Arafat. Ylösoton kynnyksellä kristikunta on luopion tilassa, 2 Tess 2:3. Ei usko raamattua, ei parhaiden pastoreiden yllä mainittua täyttä evankeliumia, eikä edes omia silmiään! MONET VIIMEISET uskovat sentään silmiään ja valmistautuvat ylösottoon NYT KUN YLÖSOTTO TULEE! Julkaisijan, Veijosen osoite.

VASTAAVA NETTIIN VIISI VUOTTA SITTEN. Jo viisi vuotta netissä ollut VIIKON PROFETIA sivuni viikprof.htm näytti olevan lähinnä tätä tähän asti. Herramme tulee -ilmoitusten julkaisija Harri Veijonen tänään.

ISRAEL IN NEWSPAPERS TODAY
Israel to continue targeted killings USA Today
Israel Says It Sticks to Troubled Truce iWon
Israel warns of cease-fire crisis MSNBC
Bush administration struggles to keep truce from collapsing AP via New Jersey Online
Mideast Blame Game Goes On CBS News
Philippines rebels in Mid-East demand BBC
Rolling dental office brightens smiles for free Daily Herald
Frail Mideast truce near breaking point Houston Chronicle
Israel seeks answers to new violence BBC
Given its worldbeating armaments, Israel is merciful to its foes Fredericksburg.com
Nova Measuring sees Q2 shortfall, trims workforce CNET
Sharon mulls violence eruption Japan Today
Renewed violence engulfs the Mideast Miami Herald
Benefits of added chemo and radiation outweigh side effects cancerfacts.com
Israeli motorist killed in shooting attack Katu.com

FINLAND ON WORLD. Annan begins 2nd term at U.N. - "the General Assembly president, Harri Holkeri of Finland, who praised Annan for his "vision and wisdom."

HIV IN CARELIA. Hiv-positiivisten määrä on rajantakaisessa Karjalassa kuusinkertaistunut vuodessa. Suomessa Venäjän Karjalan hiv-tilannetta seurataan pelolla. Kansanterveyslaitoksen sekä Pohjois-Karjalan keskussairaalan mukaan suomalaismiesten seksimatkat ovat iso riski Suomen hiv-tilanteelle. (STT)

YLI SATA KÄVIJÄÄ HELTEELLÄKIN. Pääsivullani käytiin eilenkin yli sadan eri henkilön voimin. Tällä uutissivulla onneksi oli hieman hiljaisempaa. Onneksi? Esimerkiksi lupauksestani hankkia lähes päivittäin uutisvideolinkki olen joutunut tinkimään. Pysymiselleni erossa helteellä internetin äärestä syynä on juuri helle. En valita helteestä. HV

2. 7. HERRAMME TULEE UUTISET KYMMENEN VUOTTA, OSA I: TERVEEN OPIN PÄÄKOHDAT

Herramme tulee uutiset 1991 on käsissäni. Se on monistenippu Veijoselta. Se oli otsikoitu: "Sinun pitää pelastua". Olinhan käsittänyt tehtäväkseni "pakottaa heitä sisälle" sanomalla ylösottoa edeltävät olennaiset tapahtumat etukäteen. Toki jo vuonna 1986 olin julkaissut aiheesta kirjasenkin Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja ...
Herramme tulee uutiset 1991 sisältää kansilehden lisäksi kuusi kappaletta A 4 monisteita. Niitä kaikkia on ollut erikseenkin saatavana. Hyvä että ainakin nämä ovat edelleen tallella. Niitä käsittelen peräkkäisinä päivinä nyt. Ensimmäinen on Terveen opin pääkohdat.
Terveen opin pääkohdat. Tämä moniste on kopio suuresta ilmoituksesta lappeenrantalaisessa Etelä-Karjala ilmaislehdessä 18. maaliskuuta 1990. Ilmoitusten otsikkotekstinä oli:
"HERRAMME TULEE Seurakunta näki ylösoton päivän lähestyvän (Heb 10:25) eli tiesi ajan ja tunnisti edeltävät tapahtumatkin."
Pysy kiinni opinmukaisessa, luotettavassa sanassa, että olisit kykenevä sekä neuvomaan
TERVEELLÄ OPILLA ETTÄ
kumoamaan vastaansanojain väitteet (Tiitus 1:9):
1. YLÖSOTTO, IHMISTEN KATOAMINEN ON MAHDOTONTA
Vastaus: yhtä mahdotonta kuin Raamatun toteutuminen tulevaan valerauhansopimukseenkin asti.
2. AINAKIN PAHOLAINEN ESTÄISI SELLAISEN PELASTUMISEN
Vastaus: Ihmisetkin estäisivät elleivät täyttäisi Kirjoituksia tehden mahdottomasta varmasti toteutuvan. Paholainen tietää, että ylösotto tapahtuu kun pimeimmät sanovat: nyt on rauha (1 Tess 5:3-9). Kuiskaamalla: "valhetta" estää pelastumistasi.
3. ISÄ YKSIN TIETÄÄ milloin ylösotto tulee ja ette tiedä milloin se aika on, sillä hetkenä jona ette luule
Vastaus: "Isä yksin tietää" ei liity koko asiaan vaan maailmanloppuun (Mt 24:36, Mk 13:31). Emme tiedä, Mk 13:33, iltamyöhälläkö vai yösydännä vai aamulla, jne (jae 35), sillä tuntia arvelemme väärin, Mt 24:44 (sopimuksen teosta) luulevaisia kun emme ole.
4. YLÖSOTTO TAPAHTUU ENNEN ANTIKRISTUKSEN ILMESTYMISTÄ
Vastaus: Selvästi sanottu: Ylösotto, kokoontuminen Herran tykö ei tule ennenkuin laiton ilmestyy, 2 Tess 2: 1-4.
5. LAITON EI VOI TARKOITTAA "VUODEN MIESTÄ"
Vastaus: Katso omasta Raamatustasi Daniel 11:36 alaviitteineen.
6. ILMESTYMINEN EI TARKOITA SOPIMUKSEN TEKOA
Vastaus: Alkukielessä ei ole artikkelia "ha", mikä viittaa Messiaaseen. Hän, kauhea hävittäjä aluksi vahvistaa sopimuksen yhdessä monien kanssa, Daniel 9:27 (kuten 500 helluntai- ym. selitysteosta ennen omaani väitti). Mm. juutalaisen miehen kanssa, jonka nimikin enne (Johannes 5:43, "Peres" latinasta "sinä tuhoudut"). Kun valitset oikein,
SINÄ PELASTUT TUHOLTA
TULEVA LÄHI-IDÄN RAUHANSOPIMUS JA USKOVIEN KATOAMINEN-kirjaseni täsmennyksineen saat maksutta osoitteesta PL 57, 53101 LPR.

OSOITE NYKYISIN Seurakunnan Tiedotuskeskus, Harri Veijonen, Sulkutie, 53300 Lpr. Internetaikana painotuotteita saatavana enää rajoitetusti kuten mainitaan sivulla myyn.htm

PAAVI JA GORBA UUTISISSA EDELLEEN. Venaja.htm#novum sivulla kerroin 1980-luvulla ennaltatietämäni: "portto (paavi) pedon (Gorban) selkään". Aihetta voidaan seurata edelleen:
Former Soviet President Mikhail Gorbachev says he believes the Russian Orthodox Church and the Vatican will resolve their differences and Pope John Paul II will eventually visit Russia.

JUUTALAISUUDEN JA KRISTINUSKON EROISTA
Juutalaisuuden ja kristinuskon eroja olisi hyvä selvitellä. Juutalaiskristityilläkin on vaara jäädä juutalaisten säädösten vangiksi pääsemättä vapauteen mihin Kristus meidät vapautti. Kun esimerkiksi meille on kirjoitettu, ettemme saa syödä verta tai lihaa mistä verta ei ole laskettu pois, juutalaiset löytävät noiden kahden kielletyn lisäksi tuhansia kiellettyjä ruokalajeja mukaanlukien maksamakkara, jopa tuo tamperelainenkin, jossa maksaakin on vain nimeksi:

TAMPERELAINEN HERKKUMAKKARA LAPPEENRANTAAN Harri Veijosen ansiosta.
Mustamakkara on Tampereelta tuttu, mutta onhan siellä muutakin erikoislaatuista makkaraa. YRJÖ WIGRENin erinomaisen hyvään MAKSAMAKKARAAN voi nyt tutustua hankkimalla sitä Lappeenrannan Prismasta, minne nyt ensimmäisenä Lappeenrannassa on kyseistä herkkua saatu. Enää ei Veijosenkaan tarvitse lähteä Tampereelle maksamakkaran hakuun. Harri Veijosen aloitteesta Wigrenin maksamakkara on tullut kaupunkiin. Syömisiin! HV

1. 7. VOITTO RAMU JA LAULUYHTYE VIA EILEN LAPPEENRANNASSA

Kuin presidentti kunniapaikalla istui Erkki Parta vanhempi eilen Lappeenrannan torilla. Merja Kokkosen "Torikauppaa Lappeenrannassa 1930-1970" (1985) soisi sisältävän tunnettujen torikauppiaiden nimiä, jolloin mukaan kuuluisi mainittu Partakin.
Tästä ei puhuta Etelä-Saimaassa tai muissa maailman medioissa. Eilen Lappeenrannan torilla kyllä tehtiin kauppaa, mutta torilla oli merkittäviä vierailijoita muualta. Parta ja monet muut kuuntelivat tamperelaista hengellistä lauluyhtyettä Via. Huomioni kiinnittyi kauppiaaseen, jolla oli myynnissä pikaliimaa, mutta sen ohella ilmaisjakelussa hengellistä materiaalia. Kyseinen kauppamies oli Voitto Ramu Haminasta. Eläkevuosinaan hän on nyt kymmenen vuoden ajan kiertänyt Suomen toreja ja markkinoita kustantaen ja jakaen ilmaismateriaalia siinä sivussa kun yrittää kattaa kulut myymällä jotakin tuotetta.
ÄLKÄÄ JOKAISTA HENKEÄ USKOKO
Voitto Ramun tärkein kirjanen on nimeltään "Älkää jokaista henkeä uskoko". Kirjoitus löytyy internetistä mm. Tukiaisten sivuilta, http://www.kolumbus.fi/jaana.tukiainen/alkaajok.htm
Voitto Ramu muisti Top 100-sivullani sijoituksekseen 75., ja koska omat sivunsa eivät nyt ole toiminnassa, laitankin 75:ssä linkin em. Ramun kirjoitukseen.
KIRKKOHERRA VELI-MATTI HYNNINEN. Top100-sivulle hyväksyn jopa ev. lut. kirkkoherran sivut. Tämä kirkkoherra itse tänään pyysi päästä listalle:
Pyydän liittämään kotisivuni TOP 100-listalle, kävijöitä noin10-20 päivässä. Parhain toivotuksin veli-matti.hynninen@kolumbus.fi mailto:veli-matti.hynninen@kolumbus.fi http://www.kolumbus.fi/pater Veli-Matti Hynninen sai top-listalla sijoituksen 66. Tervetuloa Top 100-listalle!

KESÄKUUN UUTISET MUKAANLUKIEN KADOKSISSA OLLEET TEKSTIT nyt omalla sivullaan: ind01june.html

Israel attacks Syrian radar station in Lebanon
ISRAEL ON JATKUVAN HYÖKKÄILYN KOHTEENA. Tänään se puolustautui tuhoamalla Libanoniin sijoitetun Syyrian valtion tutka-aseman. KOSTON KIERRE JATKUU. "Israel leikkii tulella. Emme aio seisoa toimettomina vaan vastaamme sopivalla tavalla, sanoi Hizbollahin hengellinen johtaja sheikki Hassan Nasrallah sunnuntaina." (YLE). MTV3 uutisoi, että Israel oli tehnyt massiivisen iskun Libanoniin. Mutta masiivinen isku on vasta tulossa Israelin ministerin mukaan: "Israeli Minister: Next time the retaliation will be massive". HV

WEATHER TOIVOSEN mainitsemisen jälkeen Suomessa on ollut mitä ihaninta säätä. Tässä vielä linkki niille sivuille, jotka on uhattu sulkea: http://www.mantta.fi/~patato. Taannoin mainitsin ja käytin näissä uutisissa minua viisaaksi sanoneen Pasi "Weather" Toivosen kaikki linkitkin. Totta ihmeessä täältä pesee kun kuin omaan napaan olisi potkaistu. Ja rehtorin nimi minulle kyllä on selvinnyt, vaikka Pasi sen halusi jäävän salaisuudeksi. HV

PIHTIPUTAAN KEIHÄSKARNEVAALIT TÄNÄÄN

1. Aki Parviainen 88.67
2. Harri Haatainen 82.87
3. Harri Hakkarainen 82.80
4. Sami Saksio 82.20
5. Pekka Alaräisänen 81.63
6. Esko Mikkola 81.16
7. Ari J. Pakarinen 81.09
8. Matti Närhi 80.41.
9. Juha Laukkanen, Kimmo Kinnunen...
Harri Haatainen on samalla valittu Edmontoniin MM-kisoihin Aki Parviaisen kaveriksi. Jaossa on vielä kaksi paikkaa. - Naisten voittaja oli Mikaela Ingberg.

Liity Harri Veijosen postituslistalle! Tässä esimerkki kuukausikirjeestä:
Kesäkuun kuukausikirje, kirjekesa2001.txt. Korjaus: Joissakin kirjeissä varaosoite oli kirjoitettu g:llä. Pitää olla www.geocities.com/harriveijonen siis "c"ities.
Monet rekisterini osoitteet olivat vanhentuneita ja jotkut tärkeätkin sähköpostiosoitteet itseltäni hukassa kuten Ruusmarin osoite. Pyydän, ilmoittakaa toimivat sähköpostiosoitteenne! Lähetän kaikki kirjeet henkilökohtaisena postina enkä massapostituksena. HV

MITEN LIITYTÄÄN?
Lähetä viesti "liityn postituslistalle" ja sähköpostiosoitteesi
osoitteeseen
veijone@mail.wwnet.fi
tai
harriveijonen@yahoo.com

Toivottua piristettä? "Antikristus Tampereen yllä." Sivulla Tampere näyttää juuri siltä kuin tällä hetkellä. Antikristuksen saamiseksi pitää omistaa Real Player ja painaa sanaa "Open!" Elokuva jää viimeiseksi muistutukseksi siirtää vihaan jääneet tamperelaiset syrjäseuduille. Kysy Veijoselta! Kävijämäärät CLICK HERE TO VISIT THE WORLD 1000!