Please tell us your secret news and links!

S e u r a k u n t a l a i n e n

Seurakunnan Tiedotuskeskuksen valtakunnallinen uutislehti Katso myös hakemistosivu! Toimituskunta: Harri Veijonen, vastaava päätoimittaja. Toimittajat: Ruusmari, Anne, kolmas nainen, Keijo Lindeman ja Osmo Pöysti. Lisäksi vakituisia avustajia ja satunnaisiakin lisääkin otetaan. Tarjotkaa uutistekstejä myös eri puolilta Suomea. Kiitos!
TÄSSÄ NUMEROSSA mm. Mika Myllylän testamentin vika Vanhemmat: Väärien lakien säätäjille keppiä! Uskonnonvapauskomitean mietinnöstä kulttuuriministeri Suvi Lindenille Paavi puhemieheksi koko portolle. Rouva puhemieskin opettaa Veijo Lindroos: Jumalan seurakunta Ruusmari: Kotisivuni alkaa näin Kaikkien Suomen poliittisten puolueiden tervehdykset tervetulleita tänne!Päivitetty 31. 3. 2001


NEW: veijonen.zip, Christian Zionism, Middleeast.htm = Maranatha, rapture and Palestina.txt and Daniel 9:27 pictures in community.webshots.com
HELMIKUUN UUTISET TAMMIKUUN UUTISET SLIDE SHOW IN COMMUNITY.WEBSHOTS.COM REVELATION AND HAL LINDSEY "Peace and safety" Then sudden destruction will come upon them like the birthpangs of a pregnant women, 1 Thess 5:3. But we for the obtaining of salvation throught our Lord Jesus Christ, 1 Thess 5:9. We will be caught up along in the clouds to meet the Lord in the air, 1 Thess 4:17. Suomeksi: Jerusalemista sovittaessa Jeesus pelastaa seuraajansa yläilmoihin! Varaosoite uutisille: http://personal.inet.fi/koti/lauri/ind98c.htm Tallenna vanhemmatkin uutiset: HELMIKUU 2001 TAMMIKUU 2001 SYYSTALVI 2000 SYKSY 2000 KESÄ 2000 KEVÄT 2000 TALVI 2000 SYKSY 1999 KESÄ 1999 TALVI JA KEVÄT 1999 SYKSY 1998 KESÄ 1998 KEVÄT 1998 TALVI 1998 Jeesus tulee ja pelastaa seurakunnan Palestiinan syntymisen jälkeen. Olitko sittenkään mukana! Viimeisimmät uutiset usein tekovaiheessa. Aloita näiden sivujen opiskelu jostain helpommasta esim. Sanakirja Veijonen.zip here: veijonen.zip Veijosen tärkeimmät sivut yhdessä paketissa. (25. 3. 2001)


Millennium Weekend news - STT uutiset tunnin välein. - MTV3 uutiset - YLE uutiset - Savolan uutiset - More news


NÄKYMÄ VEIJOSEN ERÄÄSEEN KIRJAHYLLYYN
PUHTAAN URHEILUN PUOLESTA, SARI ESSAYAH-kuva Essayah.sivulla

Toivottua piristettä? "Antikristus Tampereen yllä." Sivulla Tampere näyttää juuri siltä kuin tällä hetkellä. Antikristuksen saamiseksi pitää omistaa RealPlayer ja painaa sanaa "Open!" Elokuva jää viimeiseksi muistutukseksi siirtää vihaan jääneet tamperelaiset syrjäseuduille.


KUUKAUDEN ELOKUVA: Arafat ja lapset eli ploskids.asf
1. 4. MAALISKUUN PÄÄTÖS: M. GORBATSHOV JULKISUUDESSA TARKALLEEN OIKEANA PÄIVÄNÄKIN - ENSIO MUSTONEN 90 VUOTTA 1. 4. 2001

GORBA JULKISUUDESSA TARKALLEEN OIKEANA PÄIVÄNÄKIN.
Kirjoitukseni 5. 1. 1992 otsikolla "Gorba tulee takaisin" toteutumista voidaan vertailla siihenkin, miten Neuvostoliiton muut entiset johtajat olivat elossakaan yhdeksän vuotta vallastaluopumisensa jälkeen.
Gorban paluun ajasta olen sanonut senkin, että siihen liittyisi joku periaate liittyen Kristuksen paluun aikaan: "Jos Gorba tulee maaliskuussa Jeesus tulee syyskuussa". Kun viime vuonna olin etukäteen puhunut tuosta, Gorba teki paluun, mutta vain politiikkaan. Nyt julkisuuteen tulo osui tarkalleen puoli vuotta ns. juutalaisvuoden vaihteesta, mitä tarkkaa päivämäärää olin taannoin esittänytkin.
Gorban "ylösnousemus" tapahtui elokuussa 1991. Kristuksen ylösnousemus eräänä lauantai-iltana, sunnuntain alkaessa, pääsiäsenä noin 38 jKr. Periaate? Tapahtumat ovat selvät: Antikristus tulee ja ilmestyy ennen Kristuksen ilmestymistä omiansa Karitsan häihin tempaamaan.
"Kommersant-lehdessä julkaistiin lauantaina artikkeli, jossa Neuvostoliiton entinen presidentti Mihail Gorbatshov kehotti moskovalaisia lähtemään kaduille sananvapauden puolesta. Gorbatshov tuomitsi samalla kotietsinnät, kuulustelut ja pidätykset, joita NTV:n johto ja henkilökunta ovat saaneet kokea viime kuukausina." (YLE 31. 3.)
Antikristuksen paluun tavasta olen kirjoittanut, että se tapahtuu juonilla kolme kuningasta syrjäyttäen. Ja maailmalle paluunsa on "ilosanoma" kuten toimintansa jo eilen sananvapauden puolesta. HV.

HOMOMIEHET JA PEDOFIILIT MURHAAJINA. Pastori John Stephan Brown on lähettänyt "salatun uutisen", mikä oli 30. 3. www.telegraph.co.uk lehdessä. Hakusanoillani sieltä löytyy runsaastikin vastaavia uutisia homojen ja pedofiilien raakuuksista. ST/hv.

OIKEAA PIDETÄÄN VÄÄRÄNÄ NS. USKOVIENKIN JOUKOSSA!
Vaikka Jumalakin toimii käyttäen vitsaa kera rakkauden eikä rakkautta olekaan ilman sitä kuritusta, silti Ensio Mustosen, Harri Veijosen, ym. raamatullinen linja voidaan katsoa pelottavaksi ja vääräksi ns. uskovienkin joukossa. Sama on havaittavissa muissakin asioissa kuten Jeesuksen tulo-kysymyksessä, jossa ei ole mitään epäselvää vaan Jumalan linja on selkeä: Ensin toteutuu tietyt kertomani asiat ja sitten tulee ylösotto. Me Herran kuritusta arvostaneet pääsemme siihen. Maan päälle jääville tulee viha ja rautainen valtikka antikristuksen toimesta. Jokohan on tullut pakokauhu Jumalan vitsalle ja on mielistytty antikristuksen rautakankeen? HV

ISO MIES JA PALJON ASIAA: ENSIO MUSTONEN 90 VUOTTA TÄNÄÄN

Maisteri Ensio Mustonen osui matkani varrella kuuluvuusalueelleni ensimmäisen kerran Savonlinnan helluntaikirkossa Tottinkatu 4 joskus 1977 tai 78. 1979 Hyvä Sanomassa ollut artikkelinsa "Vitsa rakastavan kädessä ojentaa oikein" taisi avittaa oman tekstini "Ruumiillinen kuritus kuuluu kristilliseen kasvatukseen" julkaisemista Ristin Voitossa.
NYRKKIÄ PÖYTÄÄN-ohjelmaan televisioon olin ehdolla toimittajansa ottaessa yhteyttä minuun. Aiheena oli lasten kurinpito ja 1979 voimaan tullut väärä laki. Ohjelmaan en päässyt vaan sensijaan siinä oli kantaamme puolustamassa kaksi vanhaa miestä, jotka tyytyivät toteamaan, että nythän laki kieltää ruumiillisen kurituksen, joten se siitä keskustelusta. Olisin minä ainakin kevyesti iskenyt NYRKKIÄ PÖYTÄÄN.
Ristin Voitossa 21. 3. 2001 Valtter Luoto kirjoitti onnitteluja julistajaveteraani Ensio Mustoselle. Ihmettelen, ettei hän, kirjallisuusmies kertonut mitään Ensio Mustosen kirjoista. Viikolla kävin kirjastossa ja oli kai jo lainaajien vähäisyyden vuoksi poistoon menossa Ensio Mustosen teos KYLVÄJÄN KAARI (Ristin Voitto 1990). Mielenkiintoista Suomen helluntaikirkkojen historiaa on Ensio Mustosen kirja VIERASKIRJAN ÄÄRELLÄ (RV 1993). Itse kirjoitin Mustosesta 1900-luvun henkilöissäni, että tulisi olla kolmaskin teos: jonkun kirjoittama kirja hänestä, joka sentään ns. helluntailiikkeessä edustaa vanhaa parempaa sukupolvea ja pitäytyi Jumalan Sanaan sen kasvatusohjeissakin.
Ensio Mustosesta on mainittu myös mm. Lpr:n helluntaikirkon 75-vuotishistoriikissa - samoin minusta - sekä Imatran helluntaikirkon julkaisussa, vaikka turha kai niitäkään on hakea maakuntakirjaston Carelica-kokoelmasta tai yleisistä kirjastoista yleensä. Joitakin helluntaikirkkojen julkaisuja yleisistä kirjastoista löytyy, mutta meidän kirkkoihin kuulumattomien seurakunnan teosten kuulumattomuus on päin naamaa minulle todistettukin, vaikka lahjaksi tarjosin: "Ei tällaisia!" Ei sellaisia vastustajiamme taivaassakaan eikä edes maan päällä tuhatvuotisessa ajassa. Näiden tekstieni kyllä uskon säilyvän tuhatvuotiseen aikaan disketeillä maan alla.
Tämä oli viimeinen kirjoitukseni 2001 maaliskuussa. Sivu tallennetaan mm. osoitteeseen http://wwnet.fi/users/veijone/ind01march.htm 31. 3. 2001 klo 23.00. Harri Veijonen.

31. 3. LUVATTU MAAMME EI KESKUSTELTAVISSA POIS - PERKELEELLE SANOTAAN: HÄIVY!

Nimimerkki Jasser Arafatin tyyliin muistutti, etteivät kaikki tuhannet lukijani ole kanssani samanmielisiä israelkysymyksessä. No eivät varmasti monessa muussakaan asiassa taivaaseen vievälle tielle lähtemättömät henkilöt! Johdan ja opetan niitä, jotka ovat matkalla seurakunnalle LUVATTUUN MAAHAN!
Kenelle PYHÄ MAA kuuluu? Alkeisiin kuuluu ymmärtää, että israel on seurakunnalle esikuvaa. Eikä sitäkään aakkosta ainakaan kansankirkossa opeteta, päinvastoin. KORAANIIN uskotaan ja Raamatun värennöksiä tehdään ja jaetaan.
TAIVAS, seurakunnalle luvattu maa kuuluu seurakunnalle. Maanpäällinen ns. LUVATTU MAA kuuluu Raamatun mukaan ja historiankin valossa juutalaisille, Koraanin mukaan arabeille.
Paljonkin raamatullista asiaa on kirjoitettavissa kun tajuaa mainitun periaatteen "Jumalan ja Saatanan taistelusta". Ja kun maailma tarjoaa tuosta periaatteesta poikkeavia näkemyksiä: Saatanaa työnnetään Jumalan osaan ja kääntäen, tiedämme näkemykset Jumalan ja Raamatun vastaisiksi. Raamattu opettaa suhtautumaan Perkeleen hyökkäyksiin: Ei neuvotellakaan vaan sanotaan: Mene pois Saatana!
Sivuilleni ei tarvitsekaan jäädä kuin seuraajani, vaikka meitä taivaaseen perille pääseviä olisi vain kourallinen. Vastustajamme käyvät täältä vain lukemassa "niinkuin Piru Raamattua", opiskelemassa seurakunnan vastustamista senhän olen sanonut alusta pitäen.
Yleisen keskustelun aiheeksikaan on turha ottaa selviä raamatullisia tosiasioita. Ja kun maailma niistä keskustelee Raamatun vastainen mielipide vain voimistuu. Seuraajaini toivon ymmärtävän, että maailman demokraattiset mielipiteet ovat juuri maailman mielipiteitä. Meillä ei ole niiden kanssa mitään tekemistä.
Jos olisin henkilö, joka ei vielä ole taivastielle lähtenytkään, unohtaisin kaikki omat mielipiteeni ja alkaisin alusta valitsemalla Kristuksen, Pelastajamme!
Jos olisin tielle lähtenyt, mutta matkalla takertunut kirkon verkkoon, rimpuilisin itseni irti ja jatkaisin matkaa perille päästäkseni. HELL ei kuulu meille! HV.

VAPAA KESKUSTELU VALVOTUSTI OIKEIN.
Täällä lähtee liikkeelle valvotut vapaat keskustelut varsinaisesti 2. 4. 2001. Ensimmäiset aiheet ovat:
Mitä mieltä missikisoista?
Mikä Harri Veijosessa parasta?
Onko Harry Potter satanismia?
Ehdota uutta aihetta veijone@mail.wwnet.fi
Äskettäin tänne tunnustettiinkin, että nimelläni oli jossakin kirjoitettu ja nimimerkillä auottu päätä nimelleni minun siitä tietämättä. Vasta kirjoitin itse eräässä paikassa nimelläni ja nimimerkillä luvattiin aukoa pääni.
Ns. valvotun keskustelun nimelläkään esiintyvä ei näytä olevan OIKEIN VALVOTTUA. Valvojat itse voivat jopa nimimerkein kirjoitella meitä vastaan monellakin tavalla elleivät sitten sensuroi heti keskustelun avaustamme.
Me keskustelemme! Tervetuloa oikein valvottuun keskusteluun tänne! Harri Veijonen.

RAHA EIKÄ USKO. Veijoselta usko loppumassa ja sata muuta pilkkaavaa keskustelua uutisryhmissä minusta, joka en ole edes käynyt kolmeen kuukauteen siellä enkä pääsekään toistaiseksi. Odotan, että joku opastaisi miten tuolta googlesta tai vastaavasta vastataan uutisryhmäviesteihin.
Kävisivät enemmän sivuillani niin tietäisivät, ettei usko vaan raha on loppumassa Veijoselta. Syrjijät ovat vieneet ikiajoiksi niin rahat kuin työpaikat.
Joku siellä pilkaten väitti Veijosen olevan paljon muita edellä näissä asioissa. Kyllä suuri ongelma onkin se, että useimmat eivät ole edes lähteneet uskon tielle. Eivät sitten edenneet edes kasteen ottoon. Eivät lähteneet valtiokirkosta esimerkiksi edes helluntaikirkon opetettavaksi, mikä siis sekin näyttää minusta olevan aina vain kauempana takana. Toki kirkkojen mukana liikutaan aina taaksepäin, kohti paavia. Joudunko jarruttamaan vilkuillen taaksepäin? Taas on aihetta Veijosen pilkkaamiseen uutisryhmissä! Turha kaikkia mukaansa perille odottaakaan. http://go.to/veijonen

KOLME MUISTOMERKKIÄ MÄLKIÄN SULULLA - A. S. MENSIKOV
Mälkiän sulku kuvattuna valtatie 6:n sillalta, josta avautuu hyvä näkymä Mälkiän sululle. Nähtävyyksissä mainitaan sulun itäpuolella vanha Mälkiän sulkuryhmä vuodelta 1856 ja kanavamuseo. Mutta onhan siellä kolme muistomerkkiäkin.
Jumalan neidon maahan luodun kuvan kohdunsuu on Mälkiän sulun ja kanavansuun välillä. Aleksandr Sergejevits MENSIKOV (1787-1869) tuli Suomen kenraalikuvernööriksi vuonna 1831. Mainitaan ainoana ruhtinaallisena sukuna Suomen ritarihuoneeseen 1833. Mensikovin kuva löytyy Spectrumista (WSOY 1976). Mensikovin nimeä ei ennen tätä löytyne internetistä. Vanhimmassa Mälkiän sulun muistomerkeistä, mikä sijaitsee vanhan sulkuryhmän vieressä, sanotaan:
Kenraal kuvernööri ruhtinas Mensikov
pani alkuun tämän valtavan työn.
Vuonna 1968 valmistuneen uuden kanavan reunassa on vuosina 1845-56 rakennetun vanhan kanavan muistomerkki sekä uuden kanavan muistomerkki, missä on kivitaulu kanavasta ympäristöineen. Siinä on teksti: URHO KEKKOSEN PUISTO. Saimaan kanavassa vuonna 2001 jäänmurtaja kulki ensi kerran toissapäivänä. Itse kuljin muistomerkkien ohitse eilen illalla. HV

ITALIA JA HÄGGLUND. Juuri Italian - siellähän Rooma ja siellähän Vatikaani paaveineen - reaktioita Hägglundin nimityksessä yritin täällä selvittää, mutta oli vaikeuksia löytää uutissivuja Italiasta eikä latinallani italiankieli täysin aukene.
STT eilen: Ulkoministeri Erkki Tuomioja ei usko Italian epäilysten vaarantavan kenraali Gustav Hägglundin valintaa EU:n sotilaskomitean puheenjohtajaksi. Tuomioja sanoi uskovansa, että valinta vahvistetaan EU:n ulkoministerikokouksessa ilman ongelmia. Hägglundin valinta EU:n kriisinhallintajoukkojen johtoon on kyseenalaistettu Italiassa, koska myös Tanska osallistui äänestykseen. Tanska on jättäytynyt varsinaisen kriisinhallintamekanismin ulkopuolelle.

March 30, 1867: U.S. Purchased Alaska from Russia.
More about the purchase of Alaska:
http://www.americaslibrary.gov/pages/jb_0330_alaska_1.html
Text of the purchase treaty: http://www.nelson.com/nelson/school/discovery/cantext/usa/1867sewa.htm

Sallimmeko Herran hallitessa missikisoja?

30. 3. MISS LAPPEENRANTA -KILPAILUT JA VEIJOSEN NAISTUTKIMUS SIITÄ AIHEESTA - PAAVI JA BUSH YHTEEN SOPPII - KUVAT KIINNOSTAVAT - SAAKO POSTIMERKIN NUOLLA KAHDESTI? - VENÄJÄN AJOKORTTIVAATIMUKSET HÄMMENTÄVÄT

NAISTUTKIMUSTA. Olen liittynyt virallisestikin naistutkimuksen tekijöihin. Ensimmäinen tutkimukseni koskee aihetta MITÄ NAISET AJATTELEVAT MISSIKISOISTA?
Tässä tuoreita mielipiteitä aiheesta: MISS LAPPEENRANTA-kilpailut. 15-vuotiaita tyttöjäkin mukana.
Uutis- ja pääsivun yläosassa on postilaatikko Veijonen H. Laittakaa siihen mielipiteitänne missikisoistakin. Tarkoitan myös uskonsisaria, joilla katson ihan oikeasti olevan sanottavaa tässä kysymyksessä seurakunnassa! Kiitos!

PAAVI JA BUSH YHTEEN SOPPII ...
The Pope John Paul II Cultural Center, a $65 million museum in Washington, D.C., formally opened March 22 with a ceremony attended by church and secular leaders, including President George W. Bush.
Kommentti: Olettekin jo huomanneet, etten ole täällä kehunut Bushiakaan kuten jopa helluntaikirkon Ristin Voitto. Paavin ja valtioiden johtomiesten tuleva pussauskoppi on englannin kielellä ilmaistuna neljä ensimmäistä kirjainta sanasta helluntaiseurakunta.

KUVAT KIINNOSTAVAT - KAUKAS-KUVAKIN SAATIIN
Dear Seurakunnan,
We hope you're enjoying the Webshots photo sharing community. This weekly email helps you keep track how many people are visiting your photos on Webshots. Total statistics for ALL of your albums: Total: 119 views. This week: 27 views.
Vastaus: Hän ilmoitti, että uusimmalla kuvasivullani Webshotissa on käynyt 119 katsojaa. Viimeisen viikon aikana 27. Ja jatkuvasti uusia tutustujia, vaikka pienempiä määriä. Olkaa hyvät:
Viipuri, Pyöreä torni, Valamo ja kuvia pääteoksestani.
Kansanarkistosta luvattiin kysymäni kuva käyttööni maksutta, josta kiitos! Se kuva: Kaukaa.jpg on tallella tuossakin. HV. PS. Kuva kyllä avautui noinkin kirjoitettuna omalla koneellani, mutta internetissä piti olla täsmälleen oikealla tavalla. Eli paremmalla onnella: kaukaa.JPG Siinä muuten taitaa toimia oli etukirjain iso tai pieni. Sama.

SAAKO POSTIMERKIN NUOLLA KAHDESTI? Eräs käyttää uudelleen postimerkit, jotka ovat postissa kulkeneet, mutta joihin ei ole osunut leimaa. Ei hän edes usko, että se on rikos.
Itse olen saanut palautetta, että minä yllytän vanhempia rikokseen käskemällä heidän pitää lapsensa kurissa. Jo vuosia sitten sen "rikokseni" tunnustin enkä koskaan siitä luovu! HV.

VENÄJÄN AJOKORTTIVAATIMUKSET HÄMMENTÄVÄT. Joidenkin lähteiden mukaan Venäjällä on tullut voimaan yksityisautoilijoillekin vaatimus kansainvälisestä ajokortista. Joissakin paikoin sitä on ainakin viime päivinä vaadittu esitettäväksi. Tilanne hämmentää Venäjän matkaajia. HV.

ONGELMANA SALASANOJEN MUISTAMINEN
Tervehdys! Vanha luetteloni suomalaisista kristillisistä sivuista osoitteessa sks.tiedot.net ei enää ole hallussani, eli minulla ei valitettavasti ole enää sinne salasanoja... Juha Ojaniemi.
Vastaus: Tuo viesti lohdutti. Salasanoja aktiivisille internetkäyttäjille tulee loputtomasti eikä niiden muistaminen onneksi ole yksin minun ongelmani. HV

HEVOINEN on ilmoittanut tänne laajoista kotisivuistaan, mutta TOP-listalle pääsemiseksi pitäisi pystyä esittämään joitakin käyntitietoja varsinkin nimimerkillä esiintyvän.
Omalla pääsivullani latauksia:
Feb 12 - Feb 18: 1046
Feb 19 - Feb 25: 1091
Feb 26 - Mar 04: 1202
Mar 05 - Mar 11: 1260
Mar 12 - Mar 18: 1242
Mar 19 - Mar 25: 1284
Tutkimusajankohtanani esimerkiksi Savolalla ei ollut omia sivunlatauksia yhtään ja Zewillä yli puolet kaikista. Itse käytän hyvin erottelevaa mittaria www.hitbox.com mitä suosittelen kaikille. HV.

Tuoreita uutisia entisestä Neuvostoliitosta voi seurata osoitteesta:
http://www.rbcnews.com/ Poistin linkin pääsivulta.

29. 3. APOSTOLINEN SEURAKUNTA JA ANTIKRISTUKSEN EKSYTYS-TEOSTA VIELÄ SAATAVANA - ISRAELISSA PÄÄMINISTERI SOITTI TAPETUN TYTTÖVAUVAN ISÄLLE - AVOIMET TYÖPAIKAT ERITYISOSAAJILLE PÄÄKAUPUNKISEUDULLA - SANOMALEHTIKIERROKSENI TÄNÄÄN - ALPO SUHONEN - EIJA-RIITTA KORHOLA TEKI ENNÄTYKSEN EU:SSA

Keijo Lindemanin pääteosta "Apostolinen seurakunta ja Antikristuksen eksytys" on vielä saatavana. Tilausehdot ja tilaukset: Risto Tani Puh. (03) 376 7513 E-mail: risto.tani@jippii.fi

KATKELMIA KYSEISESTÄ KIRJASTA:

"Lähes kaksi vuosituhatta sitten Jeshuan (Jeesuksen) ristinkuoleman, ylösnousemuksen, taivaaseenastumisen ja Pyhän Hengen vuodatuksen jälkeen apostolinen alkuseurakunta Jerusalemiin. Sieltä käsin evankeliumin ilosanoma levisi eri puolelle pyhää maata ja edelleen pakanakansojen asuma-alueille eri maihin, jolloin syntyi uskovien yhteisöjä eli seurakunta.

Apostolien eläessä nämä uuden liiton seurakunnat, sekä pyhällä maalla että pakanakansojen keskuudessa, noudattivat kaikkea sitä, mitä seurakunnan Herra ja Hänen apostolinsa opettivat. Voidaan sanoa, että ensimmäisten vuosikymmenien ja pääsääntöisesti jopa ensimmäisen vuosisadankin aikana, Jumalan seurakunta oli sellainen kuin seurakunnan Herra oli sen tarkoittanutkin. Seurakunta oli yksisydäminen, rakkaudellinen, toisistaan huolta pitävä ja noudatti Jumalan Sanaa. Jos uskovat jossakin asiassa poikkesivat niistä ohjeista, joita he olivat apostoleiltaan saaneet, heidät palautettiin apostolien toimesta suoralle Sanan mukaiselle tielle. Se oli apostolisen alkuseurakunnan aikaa aina viimeisen apostolin Johanneksen kuolemaan saakka (n. 98 jKr.).

Apostolien kuoltua luopumuksen ja laittomuuden voimat alkoivat vaikuttaa seurakunnan keskuudessa, kuten apostolit ja vallankin pakanain apostoli Paavali olivat varoittaneet. Seurakunta luopui vähitellen monissa asioissa niistä opetuksista, joita he olivat apostoleiltaan saaneet ja alkoi noudattaa Jumalan Sanalle vieraita pakanallisia oppeja ja käytäntöjä. Antikristillinen eksytys alkoi saada yhä enemmän jalansijaa kolmannella ja neljännellä vuosisadalla, jolloin tapahtui puhtaan alkuseurakunnan opetuksen ja Baabelin tornista alkaneen pakanallisen Baabelin kultin sekoittuminen. Samalla alkoi myös luopumuksen vallassa olevan yleisen katolisen ja valtiollisen kirkon historia. voidaan sanoa, että antikristuksen eksytys levisi monien antikristuksien kautta langenneeseen Jumalan seurakuntaan tai paremmin sanottuna langenneeseen kirkkoon.

Uskonpuhdistus on saanut jonkin verran poistettua niitä Baabelin pakanuuden oppeja, jotka levisivät ns. kristilliseen opetukseen, mutta yhä on runsaasti myös protestanttisten kirkkokuntien keskuudessa antikristillistä eksytystä. Kaikkein ikävintä on se, että useimmat protestanttiset kristityt eivät edes tiedä ja tunnista tätä eksytystä, vaan pitävät monia Raamatun vastaisia oppejaan oikeina. Tämä sokeus on myöskin johtamassa siihen, että protestanttinen maailma on uudelleen lähestymässä Rooman antikristillistä eksytystä ekumenian merkeissä ja on muodostumassa antikristuksen vallan loppuhuipentuma ennen Jeshuan (Jeesuksen) paluuta."

________________________________

ISRAELISSA PÄÄMINISTERI SOITTI tapetun tyttövauvan isälle:
PM Sharon calls Yitzhak Pass. Prime Minister Ariel Sharon tonight called Hebron resident Yitzik Pass, whose daughter Shalhevet was killed in a terrorist attack on Monday afternoon. Pass is in Hadassah hospital in Jerusalem, recovering from gunshot wounds to the leg.

TYÖNVÄLITYSLINKKEJÄ
www.mol.fi 5000 työpaikkaa.
www.helsinginsanomat.fi/oikotie 2600 työpaikkaa.
www.jobline.com Suomessa 600 työpaikkaa.
www.rekry.com 1600 työpaikkaa.
www.uranusfin.com 1000 työpaikkaa.
www.stepstone.fi Suomessa 400, muualla 127.000 avointa työpaikkaa.
Tosiasia on tietenkin se, että valtaosa töistä vaatii erityisosaamista ja on etupäässä pääkaupunkiseudulla. Toisaalta uusia työpaikkailmoituksiakin tulee jatkuvasti, joten jokainen voi tutustua. HV.

SANOMALEHTIKIERROKSENI TÄNÄÄN:

Lapin kansa: Tasavallan presidentti Tarja Halonen puolisoineen vierailee tänään Rovaniemellä. Monipuolinen ohjelma huipentuu illalla Rovalan 80-vuotisjuhlaan, jossa presidentti pitää juhlapuheen.

Kainuun Sanomat: "Kiinan pelastusarmeijassa paarlevuu". Kirjailija Pentti Haanpään Kiinan matka saa uutta lisävalaisua tänään ilmestyvästä matkapäiväkirjasta.

Maaselkä: KÖYHÄT KEITTÄMÄÄN VOIKUKANJUURIA. Kuluttajan oikeuksien päivä muistutti meitä kansalaisia kuluttamisen ongelmallisuudesta. Suureksi uhkaksi koetaan nyt euroihin siirtyminen, joka saattaa sumentaa osalta rahan arvon tajun. Pieneltä summilta tuntuvat eurot saattavat innostaa tuhlailemaan. Kampanjoimassa ovat perinteiset kuluttajien järjestöt marttoja myöten.

Kälviän Seudun Sanomat: (Kävijöitä sivuillaan 3547 alkaen 1. 7. 1998, joten hyvinhän meillä menee!)

Hankasalmen Sanomat: Seurakuntatalon tilat käyttöön. Kirkonkylän seurakuntatalo avaa virallisesti ovensa sunnuntaina täysin uudistuneena. Alkulähtökohta suunnittelulle oli kaunis ympäröivä luonto, joka pyrittiin saamaan esille aivan uudella tavalla. Luonto on nyt esillä muun muassa alttaritauluna, joka muuttuu koko ajan luonnon kiertokulun mukaan. Tämä on niitä parhaita maalauksia, mitä voi olla, toteaa pääsuunnittelija arkkitehti Aulis Jääskeläinen.

Pieksämäen lehti: (Kirkon Raamattutalokin Pieksämäellä, mutta lehdellä ei vielä edes internetsivuja!)

Karjalainen (Joensuu): Ruokapaketit loppuivat ennen aikojaan yliopistolla. EU:n jakamat ruoat eivät riittäneet kuin päivän välipalaksi.

Ilkka: Valtio haluaa siirtää pitkäaikaistyöttömät kokonaan kuntien sosiaalitoimien asiakkaiksi.

Ruovesi-lehti: (http://www.ruovesi-lehti.fi/index.htm ilmeisesti rakenteilla internetiin.)

Etelä-Suomen Sanomat (Lahti): Puolet Nastolan demarivaltuutetuista on saanut rangaistuksen valtuuston järjestäytymiskokouksen tapahtumien takia.
Mielipide: Ihmettelen suuresti, että ministeri Soininvaaralla ja myös aikaisemmin pääministeri Lipposella on otsaa lausua minkäänlaisia arvostelevia mielipiteitä lääkäreiden palkankorotusvaatimuksista, kun ensin nostivat omia palkkojaan 30 prosenttia.

Länsi-Suomi (Rauma): Raumalla riittää vauvoja, lähikunnissa syntyvyys on pientä. * Loimaan lehti (+) Pietarsaaren Sanomat (-)

ALPO SUHONEN. Iltapäivälehdet kertoivat eilen jääkiekkojohtaja Suhosen sydäntaudista. Uutinen oli ennen niitä mm. Chicagosports.comissa. Uutinen kuvin. HV.

EIJA-RIITTA KORHOLA TEKI ENNÄTYKSEN EU:SSA
"Euroopan unioni on muuttumassa nykyistä avoimemmaksi, mikäli europarlamentin yksimielinen tahto otetaan tosissaan myös komissiossa ja sen kaikissa kabineteissa. Avoimuutta koskeva Eija-Riitta Korholan mietintö hyväksyttiin keskiviikkona 14. 3. Euroopan parlamentissa äänin 505 - 0. Samalla tehtiin uusi Euroopan ennätys, sillä koskaan aiemmin parlamentti ei ole hyväksynyt varsinaista mietintöä ilman ainuttakaan vastustavaa ääntä."
Noin kirjoittaa eräässä foorumissa sivuillani osittain kritikoimani lappeenrantalaismies. Samalla hän suosittelee suomalaista kristillisdemokraattista linkkiä: EIJA-RIITTA KORHOLA, www.korhola.com HV.

28. 3. PLO TAPPOI VAUVAN YM. JA YK:N JOHTAJA ANTOI ARAFATILLE PALKAKSI PUSUN!

VIDEO: JERUSALEM 27. 3. 2001 (Avaa, älä tallenna! Näkyy Windows Media playerillä)
PLO tappoi vauvan ja räjäytteli pommeja.
YK:n johtaja antoi PLO:n johtajalle palkaksi pusun!
Näin hulluja uutisia ei todella uskoisi olevankaan!
MTV3 internet ei asiaa uutisoidessaan puhunut mitään PLO:n räjäytyksistä Jerusalemissa. Televisiossa se illalla mainitsi sen, mutta jätti kertomatta 10-kuisen vauvan murhan isänsä sylissä, mikä löytyy tuosta edellisestä videostakin. Lapsiin kohdistettuja iskuja kyllä on aiemmin uutisoitu. Taannoin oikein kuvattiin poika ja isä kuolemassa luodeista, joiden ampujiksi väitettiin israelilaissotilaat, vaikka luodit tulivat PLO:lta itseltään.
MTV3 internet: Annanin mukaan maailmalla on täysi oikeus arvostella Israelia arabialueiden miehityksestä ja turhan kovista otteista palestiinalaisia kohtaan...
Sharonin äänestäjät "natsejakin rasistisempia" (MTV3 internetin oma väliotsikko lietsoo tuota rasistista käsitystä, minkä Syyrian presidentti oli esittänyt. Ei mitään luottamista PLO:hon, YK:hon, Syyriaan eikä edes MTV3:een! HV)

EI PÄIVÄYSTÄ ICEJ:N UUTISISSA. http://www.icej.fi/news.htm. Hyviä uutisia, kiitos Ulla Järvilehto! Mutta onko ICEJ:n uutisista poistettu päivämäärä tarkoituksella, että luulisimme uutisia tuoreiksi? HV

SUOMALAISKENRAALIN NOUSUSTA EU:N JOHTAVAAN SOTILASVIRKAAN kertoi mm. eräs irlantilainen lehti. Käsittämättömän niukasti siitä on maailmalla uutisoitu. Ulkoministeri Erkki Tuomioja ehti jo kumoamaan ajatusta, että siinä olisi kysymys Suomenkin vetämisestä Natoon. Presidentti Tarja Halonen toisti hänen, entisen seurustelukumppaninsa sanomaa Tikkakoskella. Muistetaan taannoisesta Israelin vastaisesta äänestyskäyttäytymisestäkin Halosen ensin kysyneen mitä mieltä Tuomioja on.

KUKA NOUSEE SUOMESSA PRONSSILLE?
Suomen hengellisten internetsivujen kärjessä tapahtuu. TOP 100-LISTALLE on nousemassa kolmanneksi uusi tekijä. Kuka hän on, sitä ei vielä tiedetä.
Viimeviikkoisen järjestelyn jälkeen - kolmonen poisti linkkinsäkin tänne - sivujeni kävijämäärä on pysynyt ennallaan ellei peräti noussut. Eilen klo 15 - 17 vertailin ja huomasin, että vertailukohde on menettänyt lukijoita huomattavasti:
Omilla sivuillani kävi tuona hiljaisenakin ajankohtana ainakin 12 kertaa enemmän väkeä kuin entisellä kolmosella, kun meitä itseämme ei oteta lukuun.
Linkittäkää te kaikki Suomessa asuvat uskovat tämä osoitteemme wwnet.fi/users/veijone/ niin joku teistä nousee nopeasti Veijosen ja Savolan jälkeen pronssille! Tai kuka jo epäilee niin suosittu olevansa ilmoittakoon itse. Top 100 listalle tulee muitakin muutoksia.
SAVOLAN UUSIN. "Israelin iskumahdollisuus Libanonissa oleviin Iranin ohjusasemiin kasvaa", otsikoi Savola uusimmassa uutisessaan tuossa osoitteessa http://www.japo.fi/~reinola/lebanon.htm.
Savola ei kyllä ole tuottanut pitkiin aikoihin omia uutisia vaan suomentaa joitakin Millennium Weekendin uutisista. Taannoin kirjoitinkin, että kuka suomentaisi sen uutistoimiston uutiset nousisi maan hengellisten sivujen kärkeen. ST/hv

KYMMENIEN TULLEIDEN SÄHKÖPOSTIEN JOUKOSSA ERÄS ALKOI NÄIN:
The Practical Christian E-zine
The E-zine for thinking Christians with hard hitting scriptural insights
*****************************************************************************
We have prepared a fully formatted version here:
http://www.formatpublishing.com/ezine/cart.htm
enjoy! *Previous issues here
http://www.formatpublishing.com/ezine/archive.htm

ERÄS TOINEN NÄIN:
Terrorist shooting update 3. At about 4:40 this morning a group of over 50 Hebron youth ran past soldiers... http://www.hebron.org.il/news.htm/. Kyllä täällä vähemmälläkin juutalaisten tappamisella uskottaisiin PLO:n olevan PLO, mutta hyvinkin ihmettelevät valheiksi uutisiamme he, jotka vahingossa eksyvät tänne kuultuaan vain maailman valheita. Seurakunnan Tiedotuskeskuksen internetosoitettakaan ei saa rahallakaan kaikissa lehdissä edes mainita. Suomessa on KIRKON Tiedotuskeskus se mitä kaikki ns. uskonnollisetkin lehdet toistavat! ST/hv.

KOLMAS: PÄÄTOIMITTAJAN SAAMA TERVEHDYS UKRAINASTA:
Shalom in Jesus name!
We are home mission at jewish orphans on the Ukraine . We have adopted 4 ill orphans . One from them is ill on the cancer of the blood. In our list we have close 40 other orphans. We looking for assistance in different ways for help to orphans and development of this service the care.
If you would like to help us where are possibly for your church then please welcome. For examine this situation we could accept your represantive here.
Thanks forward for future answer, in Him.

CAMP DAVIDISTA 22 VUOTTA JA 2 PÄIVÄÄ
In September, 1978 Egyptian President Anwar Sadat and Israeli Prime Minister Menachem Begin spent 13 days at Camp David, Maryland, for peace negotiations under the sponsorship and guidance of U.S. President Jimmy Carter. 1979 President Carter decided to make on final attempt at a treaty, and invited the two leaders to visit Washington, one at a time, in early March. Carter then went to the Middle East himself to settle the final details of the treaty's text.
His efforts finally paid off on March 26, 1979 at an internationally televised ceremony at the White House, with Sadat and Begin signing the Israel-Egypt Peace Treaty.
Text of the Israel-Egypt Peace Treaty

KANSANARKISTO
Viesti: Marita.Jalkanen@ kansanarkisto.fi
Hei! Teen kotiseutusivua Kaukaasta.
Sivullanne http://www.kansanarkisto.fi/tyonkuvat.htm
on ollut kuvia Kaukaasta, mutta nyt niitä ei näkynyt. Voikohan niitä saada näkymään tai antaa käyttööni Kaukas-sivulleni? Kiittäen. Harri Veijonen

27. 3. SUOMEN POLIITTISTEN PUOLUEIDEN TERVEHDYKSET TERVETULLEITA TÄNNE! - SKL:N HISTORIAA JA NYKYPÄIVÄÄ - OLENKO UHKA MTV3:LLE?

Juhani Starczewski (SKL):
Suomen Kristillisen Liiton Jyväskylän osaston Kevätkokous pidettiin ke 21.3.2001. Kokoukseen osallistui 14 jäsentä.
Kokouksen aluksi Keski-Suomen kansanedustajamme Toimi Kankaanniemi perehdytti kokousväkeä työryhmä Räsänen-Almgren-Mäkelä-Kalliomaa tuottamaan aineistoon Kristillisen Liiton ideologisen keskustelun pohjaksi. Toimi oli perehtynyt aiheeseen laajemmin kuin työryhmä, tuoden esiin uusia näkökulmia maailmanlaajuisesta perspektiivistä. Toimi jakoi kokousväelle "Ideologia-aineistossa hyvää ja hylättävää" kolmesivuisen esitelmänsä. Kannattaa kysyä Toimilta luettavaksi!

Ideologia-aihe sai aikaan vilkkaan keskustelun, jossa porauduttiin historiaan paljon ennen kuin SKL:a oli olemassakaan.
Esillä oli myös puolueemme perustajien mietteitä Paavo Päivänsalon kirjan "Enimmäkseen vastavirtaan" muodossa.

Lainauksia kirjasta: s. 250 "Toukokuun 6.päivänä 1958 kokoontui kotiini Kuusisaaressa joukko henkilöitä, joita kaikkia yhdisti voimakas halu tehdä jotain maamme poliittisen elämän tervehdyttämiseksi nostamalla kristilliset elämänarvot uudelleen niille kuuluville keskeiselle paikalle. Tuona keväänä oli ilmassa voimakasta tyytymättömyyttä maassamme silloin toimivia puolueita kohtaan, jotka olivat ajaneet isänmaan asiat sekä aineellisesti että henkisesti lähes vararikkotilaan. Erikoisen kohtalokkaalta tuntui se, että niidenkin puolueiden parissa, jotka aikaisemmin olivat toiminnassaan ottaneet huomioon kristilliset perusarvot, oli ollut havaittavissa näistä periaatteista etääntymistä ja selvää maallistumista".

Jotenkin teksti tuntuu toistavan historiaa 43 vuotta myöhemmin eli tänä keväänä. Ainoana poikkeuksena tilanteeseen on se, että meillä on tämä hieno ISIEMME PERINTÖ, joka nyt ollaan hukkaamassa.
"Muistele muinaisia päiviä, ajattele menneiden sukupolvien vuosia.Kysy isältäsi, niin hän sinulle ilmoittaa, vanhimmiltasi, niin he sen sinulle sanovat. 5 Moos 32:7"

Sivu 252 "Hallussani olevan pöytäkirjaluonnoksen mukaan tuossa perustavassa kokouksessa oli 10 henkeä. Pöytäkirjan mukaan toimin kokouksen puheenjohtajana - ilmeisesti lähinnä isännän ominaisuudesta johtuen - sihteerinä oli lehtori Helvi Mustakallio ja pöytäkirjan tarkastajina fil. maisteri Toivo Toppila ja pastori Aarne J. Kosonen. Muista läsnäolijoista muistan Olavi-veljeni ohella erityisesti huoltopäällikkö Olavi Majlanderin, pastori Eino Pinomaan, kirkkoherra Kalervo Koskimiehen ja toimittaja Paavo Luostarisen. Kokouksessa käytyä vilkasta keskustelua en enää yksityiskohtaisemmin muista mutta melko yksimielisesti siinä tuotiin esille uuden kristillisen puolueen perustamisen välttämättömyys. Uuden ryhmittymän nimessä pyrittiin välttämään puolue-sanaa, koska sillä oli jokseenkin paha kaiku. Yhteisen hyväksymisen sai tämän vuoksi melko lyhyen keskustelun jälkeen se nimi, joka sitten vakiintui virallisestikin, "SUOMEN KRISTILLINEN LIITTO".

Myöskään Suomen Kristillisen Liiton sääntöluonnosta muokattaessa ei muistaakseni erikoisempia erimielisyyksiä syntynyt. Liiton tarkoitus katsottiin olevan "edustaa KRISTILLIS-ISÄNMAALLISTA" suuntausta maassamme ja tukea valtiollisissa ja kunnallisissa vaaleissa sellaisia ehdokkaita, jotka
-tuntevat vastuun suomalaisen kansanvallan säilymisestä puoluediktatuurin valtapyyteistä vapaana,
-kristillisen hengen ja moraalin turvaamisesta,
-yhteisen isänmaamme menestymisestä,
-kotien eheyttämisestä,
-vanhusten vaalimisesta,
-nousevan polven kasvattamisesta Jumalan pelossa sekä
-yhteisten varojen käytöstä omaan etuun katsomatta."
Omantunnonvapaus oli johtava tunnuslause puolueemme perustajilla!

Tätä tekstiä lukiessa tai kuunnellessa ei voi välttyä siltä, että näitä samoja asioita me tarvitsemme tänäkin päivänä - ymmärtääkseni vielä enemmän kuin tuolloin!
Mielestäni EVAn tutkimus, jossa kerrotaan "Miten suhtautuu nykyisin maamme EU-jäsenyyteen" kertoo tästä perustajiemme onnistuneesta kylvöstä selvää kieltä. Siis EU-kielteisyys: KOK 14% - SDP 17% - VIHR 24% - RKP 31% - VASL 41% - KESK 55% ja SKL 69%.

Uskon, että todellisen menestyksemme salaisuus on kätketty noihin samoihin siemeniin, jotka perustajamme kylvivät. Kristillis-isänmaalliselle puolueellemme on selvä tilaus tässä arvojen ja luopumisten tyhjiössä!
Suomen Kristillisen Liiton perusta on Suomen maaperässä ja sen arvoissa. Älkäämme hävetkö perintöämme, ettei perustajiemme tarvitse hävetä meitä eikä Hänen, joka nämä siemenet oli heidän sydämiinsä kylvänyt!
Kevätkokous päättyi hienosti siihen, perustajiemme työtä kunnioittaen, kun kokousväki yksimielisesti - 100% - nosti kätensä ylös, kun kysyttin puolueen nimeä:
se on SUOMEN KRISTILLINEN LIITTO! Muille vaihtoehdoille ei jostakin syystä löytynyt kannatusta, kun puolueemme peruspilarit näin selvästi kaikille paljastuivat!

Kommentti: Seurakuntalainen-lehti ei ole SKL:n Kristityn vastuu! Julkaisen täällä kaikista Suomen poliittisista puolueista tarjotun tervehdyksen! Ei muuta kuin lähettämään sellaisia tänne veijone@mail.wwnet.fi. ÄlkÄä antako meidän turhaan odottaa ja kuulla vääriä syytöksiä siitä, etteikö kaikkien puolueiden tervehdyksiä olisi julkaistu. Mielellään juuri noin kuin edellä, missä selvitetään hieman myös puolueen historiaa. Kiitos! Päätoimittaja.

The Evangelical Lutheran Church in America (ELCA) will host a summit on the state of the rural United States, from the perspective of three major U.S. farm organizations and others working to improve rural and farm life. World Faith News, ELCA out of Chicago: http://news.christiansunite.com

"PÄIVÄN ENGLANNINTUNTI" - VERTAILE SUOMALAISEEN RAAMATTUUN:
Submitted by Jerry Belton. Author Unknown

You say: "It's impossible"
God says: All things are possible (Luke 18:27)

You say: "I'm too tired"
God says: I will give you rest (Matthew 11:28-30)

You say: "Nobody really loves me"
God says: I love you (John 3:16 & John 13:34)

You say: "I can't go on"
God says: My grace is sufficient (II Corinthians 12:9 &
Psalm 91:15)

You say: "I can't figure things out"
God says: I will direct your steps (Proverbs 3:5-6)

You say: "I can't do it"
God says: You can do all things (Philippians 4:13)

You say: "I'm not able"
God says: I am able (II Corinthians 9:8)

You say: "It's not worth it"
God says: It will be worth it (Roman 8:28)

You say: "I can't forgive myself"
God says: I FORGIVE YOU (I John 1:9 & Romans 8:1)

You say: "I can't manage"
God says: I will supply all your needs (Philippians 4:19)

You say: "I'm afraid"
God says: I have not given you a spirit of fear (II Timothy
1:7)

You say: "I'm always worried and frustrated"
God says: Cast all your cares on ME (I Peter 5:7)

You say: "I don't have enough faith"
God says: I've given everyone a measure of faith (Romans 12:3)

You say: "I'm not smart enough"
God says: I give you wisdom (I Corinthians 1:30)

You say: "I feel all alone"
God says: I will never leave you or forsake you (Hebrews 13:5)

NEW LINKS IN ISRAEL:
Ariel Sharon http://www.us-israel.org/jsource/biography/sharon.html A profile of Ariel Sharon.
Ehud Barak http://www.us-israel.org/jsource/biography/barak.html A profile of Ehud Barak.
Shem Olam http://www.shemolam.co.il/ Documenting spiritual life as it existed in the ghettos and death camps during the Holocaust. Shem Olam seeks to ensure the continuity of memory through education.
CrisisJerusalem.Com http://crisisjerusalem.com/ In response to the continuing crisis in Jerusalem and Israel, we call upon all Jews to unite through the performance of mitzvot. Category: Jerusalem

SOPIVA KOULUNKÄYNNIN ALOITTAMISIKÄ TIETEEN MUKAAN.
Neuvostoliiton tieteellinen tutkimuskin oli todistanut, että lapsilla ei ole tarvetta koulumaiseen opetukseen ennen seitsemättä ikävuotta. Ei tietenkään välttämättä tarvetta silloinkaan vaan jos valtiossa yleinen koulujärjestelmä on niin siinä tapauksessa suositeltavimmaksi aloitusiäksi tieteen perusteella tiedetään seitsemän vuoden ikä!
Jo 21. 4. 1999 näytän kirjoittaneen tähän päivään sopivaa asiaa:
KUUSIVUOTIAIDEN KOULUPAKKOA VASTAAN. Aloittaneen hallituksen ohjelmaan sisältyi pakollinen esiopetus tarkoittaen kai käytännössä kuusivuotiaille koulupakkoa! Mitä lapsiperheiden auttamista tämä on? Rahaa löytyy suuret määrät asiaan, mitä ei ole pyydettykään! Ei ainakaan seurakunta. Feministit yms. kyllä mm. Lpr:n maakuntakirjastossa ovat pitäneet "Lapset kaikkialla päiväkotiin käy" lurituksiaan. On harhakäsitys, että taivaassa olisi naisia suhteessa paljon enemmän kuin miehiä. Naisia sitovat enemmän Raamatun opetuksesta poikkeavat opit, joiden harjoittamisella ei taivaaseen mennä: "Ulkopuolella ovat koirat (kierot, uskonnolliset harhaopettajat, Flp 3:2, penikat = totuuden vastustajat, evankeliumia kansankirkolla ym. vastustavat, Mt 15:26), velhot (profeettojen vastustajat, horoskooppi-ihmiset yms.)..." Ilm 22:15. Lastentarhanopettaja Harri Veijonen.

TUNNUSTUS: ... Kopioin sivuiltasi kohdan jossa kumosit muutamaa Raamatun ristiriitaa. Mainitsin sivusi osoitteen http://go.to/veijonen kirjoitukseni alussa ja lopussa. Tästäpä kehkeytyi pieni kärhämä jossa nimimerkki "Skepsis" yltyi väittämään teitä mielisairaaksi.
Tiedän ettette ole todellakaan mielisairas vaan viisas mies, mutta viisaushan muuntuu ymmärtämättömien suussa poikkeuksetta mielisairaudeksi. Tunsin olevani vastuullinen tästä, koska laitoin osoitteesi ja ilmoitin teidät kirjoitukseni kirjoittajaksi, ja sen takia teistä puhutaan pahaa selän takana ilman että teillä olisi mahdollisuutta sanoa takaisin. ...

Vastaus: Olen antanut luvan kopioida tekstejäni mihin tahansa tuo osoitteeni mainiten, mutta kopioijan tulisi sentään mainita, että hän ei ole minä. Kaltaistani hullua ei löydy toista, sen skepsiskin tietää! Harri Veijonen.

OLENKO UHKA MTV3:LLE? MTV3 vähentää miestyövuosia. Tunnissa kokosin joukon itseäni kiinnostavia uutisia ja lukijoitakin löytyy jatkuvasti lisää:

Puolustusvoimain komentaja Gustav Hägglund on valittu Euroopan unionin korkeaan sotilasvirkaan. Suomessa asiasta uutisoitiin eilen iltapäivällä. Vielä klo 22 mennessä en ollut löytänyt aiheesta uutisia maailmalla. Aihe jatkuu.

US military jets missing. Kolmekin USA:n hävittäjää tuhoutunut harjoituksissa.

MAKEDONIASTA SUOMESSA UUTISOIDAAN, KASHMIRISTA EI. Macedonia rebels in retreat.
The Kashmir Conflict. What are the roots of the Kashmir conflict which has led to two wars between India and Pakistan?

JERUSALEM: Mayors' conference in Jerusalem - the Palestinians have long demanded that east Jerusalem be the capital of a future Palestinian state.
Emme voi olla maailman suurimpien uutistoimistojen varassa siksikään, että niissä uusin Jerusalem-uutinen on viime keskiviikolta:
A car bomb was discovered in a crowded neighbourhood of Jerusalem on Wednesday before it could go off, and a U.S.-led commission of inquiry into Israeli-Palestinian violence toured the Gaza Strip.

Esimerkiksi The Hebron Press Office Newsin saa sähköpostissa muutaman minuutin viiveellä tapahtumasta:
Terrorist gunfire kills one and injures one in Hebron At about 5:00 this afternoon an Arab sniper shot and killed a 10 month old baby girl, Shalhevet Techiya Pass, and wounded her father, Yitzhak Pass, with two bullets in the legs. They were shot at the entrance to the Avraham Avinu neighborhood. The baby was in the mother's arms at the time of the shooting and was hit in the head. Emergency medical teams arrived immediately. The father was treated and evacuated to hospital. The doctors were not able to save the baby.

A Hebron spokesman issued the following statement: For seven months the Hebron community has been shot at from Abu Sneneh and Harat a'Shech hills surrounding Hebron. Before the hills were transferred to Arafat, 4 years ago, we warned that the hills would be a source of Arab gunfire, directed at the community. We were laughed at. Following the beginning of the war, seven months ago, we again warned that if the hills were not recaptured by the Israeli army, blood would be spilled. Several times, Arab snipers have barely missed hitting soldiers and civilians in the Avraham Avinu neighborhood. This afternoon the sniper hit two people - a 10 month old baby in her mother's arms, and her father. If Ariel Sharon does not fulfill hit promise to provide security for Hebron's residents - if he does not give orders to the army to retake the hills, Hebron's community will have no choice but to take appropriate action. Ariel Sharon promised security. Since he was elected, two innocent people have been killed. If Sharon does not react to today's shooting, why was he elected?

SYRIA: The young Syrian president, Bashar al-Assad, has proved adept at handling diplomatic relations with the US in talks over illegal fuel smuggling.

ARAB SUMMIT: Arab League members meet in Amman. U.N. Secretary-General Kofi Annan arrived in Jordan on Monday to attend the summit, highlighting the international significance of the meeting.
Arab summit due to open in Amman on Tuesday. - The two-day event aims to support the Palestinians against Israel.

AFRICA: 60 teenage boys burnt to death = 60 poikaa paloi kuoliaaksi. Uutinen kuvin.

ITÄVALTA: Haider blow as Vienna delivers poll rebuff.

CANADA: Jimmy Carter blasts Canadian timber practices.

KESKI-AASIA: Major Caspian oil pipeline opened.

KIINA: A six-year-old schoolboy has been murdered in the middle of a lesson at school China's state news agency has reported.

EU: EU Criticizes "Anti-democratic" Law in Belarus.

ITÄ-EUROOPPA: The Ukrainian President, Leonid Kuchma, has confirmed the dismissal of the Interior Minister whom the opposition accuse of involvement in the killing of a dissident journalist.

SPORT. YLEISURHEILUA alan seurata kesän lähestyessä: Henry Cherono of Kenya won the seventh Rome men's marathon here Sunday, posting a time of 2:11:33. Italy's Ottavio Andriani was second in 2:11:39.

WILD WORLD. Dinosaurs lived in Syria 130 million years ago. Dinosauruksia väitetään eläneen Syyriassa 130 miljoonaa vuotta sitten. ST/hv.


26. 3. SEURAKUNTALAINEN-LEHTI 20 VUOTTA. HARRI VEIJOSEN PÄÄTOIMITTAMAA SANOMAA KANSALLE ALKUJAAN NIMELLÄ LASTEN YSTÄVÄ

Tunnetko Seurakuntalainen-lehden, kysyy Harri Veijonen valitettavan huonosti tunnetussa foorumissa osoitteessa:
http://db.regionline.fi/kansansanomat/index.htm
Edellinen viesti siellä on peräti yli kuukauden takaa! Joku tavallinen taatelin tallaaja kirjoitti silloin juutalaisvihasta. Kovin on harvalukuinen hyvä KANSAN SANOMAT-lehti ainakin internetissä.
Tuohon sen lehden foorumiin itsekin törmäsin "takaovesta". Etsin omia aineistojani otsikolla kansan sanomat. Kun hakuun lisäsi sanan veijone: jo alkoi jotakin löytyä
No sivullani st.htm mainitaan: Seurakuntalainen-lehti muutti internetiin. OLKOON SE KAIKEN KANSAN LEHTI. Vuosi oli 1996. En kyllä muista, että "Seurakuntalainen"-nimellä olisi koskaan painettuna lehteä ilmestynyt, liekö kuitenkin ollut joku moniste. Seurakuntalainen-internetlehtemme edeltäjä varsinaisesti oli LASTEN YSTÄVÄ, minkä ensimmäinen numero ilmestyi jo 20 vuotta sitten. Mutta löysin käsiini vain numeron 2. Liekö painos ollut 20.000 kpl? On minulla ollut "kirkollisverojani!" Ilmestymisajankohtaa voi päätellä SISÄLLÖSTÄ:

Rauhankasvattajan tähti. ... Vuonna 1981 Jeesuksen toisen tulemuksen ennusmerkkinä Jupiter ja Saturnus kohtasivat kuten pari vuosituhatta aiemmin. Ilmaismateriaalia Kris-Antikvasta.
Israelin lasten kuulumisia. Israelissa on ... Kaarlo ja Maire Syväntö.
Ilmaisia lehtisiä: Kuritus ei ole pahoinpitelyä, Steiner-pedagogiikka eksyttää, Rauhankasvatuksesta on kysymys, Työkasvatuksen alkuperä, TM on syvyydestä, Homo voi muuttua, Vapaamuurarien salat.
(Tuo Työkasvatuksen alkuperä oli sarjaani: Ateistipedagogit Kristukselle ja oli ollut lehden ensimmäisessä numerossa. Sekin lehti oli kirjapainossa painettu. Kuinkahan paljon olenkaan "tuhlannut" rahojani evankeliointiin?)
Pahoinpitelyjä vähentämään. ... Jeesus tuli pahoinpitelyjä vähentämään.
Mitä on varhaiskasvatus? Juttu löytyy vielä ensimmäisenä sivulla Lasten ystävä-lehti.
Toivekonsertti vai ei? Uutiseni siitä, että Lastenmusiikin toivekonsertissa radiossa oli alkanut sensuuri. Kaikki muut paitsi hengelliset lastenlaulut olivat siitä alkaen toteutettavia lasten toiveita. Toki lasten pyhäkouluohjelmankin saamiseksi televisioon oli jo silloin toimestamme VAADITTU, mutta sitähän ei saatu koskaan, ellei nyt sitten vihon viimein keksitä joku vastakohtansa: PAAVIN JOUKKOON kaikki lapset marssikaa niinkuin olettekin tehneet "pyhästä kastelustanne alkaen".
PRESIDENTTI MAUNO KOIVISTON KUVA. Koiviston tulo presidentiksi täytyi olla hiljattain tapahtunut. Oi Herra siunaa päämies maamme, oli toivotukseni. Jos nyt olen sanonut "halosta päähän", sen kai antaa joku toinen. Katso vasemmalla ylhäällä kuvassani: oma1.jpg
Mikä on koti? Eilisen artikkelin kirjoittaja Veijo Lindroosin pikkujuttu lehdessä.
Suomalaista perheterapiaa. Perheterapia-kirjan tekijät olivat kylväneet, että perhe on mikä tahansa pienryhmä. Kolme homoa ja muutama hyväksi käytettävä lapsi samassa taloudessa ei siihen aikaan kuitenkaan vielä ollut mahdollista kuten nykyperh(s)eessä.
Avioliitto pidettäköön kunniassa. Ateistipedagogit Kristukselle sarjaani. Ensimmäinenhän oli ollut "työkasvatuksen alkuperä". Neuvostoliiton lainsäädännöstä löytyi Paavalin Sanan kopio, että "kuka ei tahdo työtä tehdä hänen ei syömänkään pidä". Tosin ateistivaltiossa teksti oli muodossa "kuka ei työtä tee". Ja käytännössä se tarkoitti myös kaikenlaisten hengellisen työn tekijöiden tappamista tai vähintäänkin sulkemista vedelle ja leivälle vankileirien saaristoon, mistä Solzhenitsinkin kirjoitti.
Homo voi muuttua. Tiivistelmäni tutkimuksesta: Ex-Gays: Religiosly Mediated Change in Homosexuals, By E. Mansell Pattison, M.D.., and Myrna Loy Pattison, Am J Psychiatry 137:12, December 1980. (No nykyisinhän valtio on tekemässä lakeja, jonka mukaan me terveet tarvitsemme parantajaa)
Vapaamuurarien salat. Tiivistelmäni samalla nimellä ilmestyneestä kirjasta. Muistan kerran käyneeni poliisilaitoksella jostakin syystä. Poliisi kysyi vapaamuurareista käsitystäni ollen itse tietämätön heidän saloistaan tai poliisi itse oli vapaamuurari. Viimeisin uutinen poliiseista on, että he katselevat työaikanaan internetistä pornoa huvikseen. Joidenkin sitäkin pitäisi katsoa työkseen oikeiden rikollisten kiinnisaamiseksi!
Ennustukset toteutuvat. Tämäkin löytyy internetsivulta Lasten ystävä.
TM on syvyydestä. Transsendenttinen mietiskely oli suosittua jo silloin. USA:ssa se oli tuomioistuimessa todettu uskonnoksikin, mutta senkun hyvänä harrastuksena jotkut Suomessa sitä pitävät yhä.
Älä vihaa ja rankaise vaan rakasta ja kurita! Narramore Bruce: Mainio mahdoton lapseni. Karas-Sana.
Opetus arkista. Näytän kirjoittaneen liitonarkista, että ylösoton aikoihin juutalaiset eivät löydä ainoastaan oikeata Messiasta vaan myös liitonarkin, 2. Makk. 2:8, apokryfikirjaan vedoten. Tarkoitukseni on ottaa kuvia tämän lehden osista. Muistilappu itselle: Tämä pikkujuttu kuvataan erikseen.
Jumalan kurijärjestys. F. Dobsonin tekstiä kirjaansa perustuen.
Ilmoituksia. Takasivulla mm. Niilo Yli-Vainio in memoriam, Kris-Antikva-liikkeeni tuottama muistokasetti.

Ensimmäinen julkinen artikkelini oli Kipinä 2/1979-lehdessä, mutta pian sen jälkeen toimitin jo omaa lehteä nimellä Lasten ystävä, missä useimmat jutut olivat omiani kuten nykyisinkin. Harri Veijonen.

25. 3. VEIJONEN.ZIP PÄIVITETTY - VEIJOSEN KOMMENTTI VEIJON ARTIKKELIIN: JUMALAN SEURAKUNTALAISET PAIKALLISSEURAKUNTAAN! - VEIJO LINDROOSIN ARTIKKELI: JUMALAN SEURAKUNTA

VEIJONEN.ZIP PÄIVITETTY. Edellinen päivitys oli 8. 1. 2001. Zippiin on lisätty mm. vuoden 2001 uutissivut tähän päivään asti siten, että nimellä index.html on tämä uusin uutissivu.
Jos joku ei tiedä miten avata zippejä eli tiedostojen pakettiin pakkausta, imuroikoon Winzip-ohjelman osoitteesta download.com tai tucows.com. ST/hv.

KOMMENTTI VEIJO LINDROOSIN SEURAAVAAN ARTIKKELIIN: Veijonen ei tässä maassa kirjoita tiukinta sanaa vaan taiteilee kaiken kirkottomien uskovien joukosta löytyvän välillä täällä päätoimittajana. Veijo Lindroos Turusta täyttää ehdon kirkkoihin kuulumaton uskova, joten hänelle on ehdottomasti annettava puheenvuoro tässä lehdessä.
Joitakin vanhempia Lindroosin tekstejä ulkopuoliset ovat arvostelleet huonoksi suomenkieleksi, mutta tehtävämme on löytää siitä asia. Taisin pari vuotta sitten kirjoittaa, että Lindroosin näkemykset olisivat hieman muuttuneet suuntaan, jossa ei katsota paikallisseurakunnan rakentuvan meidän kirkkokuntiin kuulumattomien kautta vaan käsitetään kaikki uskovat paikallisseurakunnaksi. Paikallisseurakunta ja Jumalan seurakunta onkin eri nimiäkin. Yksi paikallisseurakuntakin tulisi olla paikkakunnilla eikä vain yksi Jumalan seurakunta niinkuin kaikkialla on.
Vaikkemme saisi väkeä kirkkokuntien ulkopuolelle rakentamaan yhtä paikallisseurakuntaa kaikille paikkakunnille siihen tulee edes pyrkiä. Mielestäni Lindroos on huomannut miten vaikeaa se on ja luovuttanut tunnustautuen vain Jumalan seurakunnan jäseneksi. Ei siten rakenneta seurakuntaa!
Toisaalta silti en halua esittää yhtä tarkkaa tai tiukkaa määritelmää Jumalankaan seurakuntalaisesta kuin Lindroos. Pidän uskonveljinäni kaikkia, jotka ovat uudestisyntyneet Raamatun mukaisesti - eikä kirkon valheen mukaan vauvakastelussa - ja pyrkivät epätäydellisinä kulkemaan lähtemällään tiellä eteenpäin.
Jumalan tahto on se, että Jumalan seurakunta on vain yhdessä paikallisseurakunnassa eikä eri nimisissä kirkoissa ja muissa lahkoissa. Paikallisseurakunta taas voi olla vain ulkopuolella kaikkien lahkojen. Vaikeaa kaikin puolin, mutta seurakunnan rakentaja pyrkii rakentamaan paikkakunnille yhtä paikallisseurakuntaa eikä jo olemassa olevaa Jumalan seurakuntaa, kuten epäilen Lindroosin tekevän. "Meidänkin on kuuluttava ainoastaan Jumalan seurakuntaan" tekstiä pidän Lindroosilla Raamatun vastaisena UT kun opettaa kuulumaan paikkakunnalla olevaan paikallisseurakuntaan. Harri Veijonen

Lindroosinkin tekstien sisältöä tulee siis toisten meidän arvioida. Lindroos ei kuulu lehden toimituskuntaan vaan kirjoittaa täysivaltaisena seurakuntalaisena. Toimituksessamme kyllä on avoinna ainakin yksi paikka, mutta useimmat viihtyvät hiljaisten lukijain osassa. Vaihteeksi turkulaisittain: VEIJO LINDROOS:

JUMALAN SEURAKUNTA. MIKÄ SE ON JA KUKA SIIHEN KUULUU?

Saadaksemme vastauksen otsikon kysymykseen, meidän on määriteltävä alkuperäinen, raamatun mukainen kristillisyys. Minkälainen ihminen on kristitty?

Hän on tullut uskoon eli uskonut syntinsä anteeksi Jeesuksen Nimessä ja ristin sovintoveressä. Hän on saanut Pyhän Hengen lahjan sisimpäänsä. Luvatun Pyhän Hengen sinetti (Ef.1:13). Hän on luopunut syntielämästään eli tehnyt parannuksen (= kokonaisvaltainen elämän suursiivous). Hän on ottanut upotuskasteen vedessä Herran Jeesuksen Kristuksen Nimeen (Apt.2:38, 41; 10:44-48). Hän tunnustaa Jeesuksen ylösnousseeksi Herrakseen ja syntiensä sovittajaksi (Room.10:9-10). Hän elää elämäänsä Jeesukselle, Häntä varten. Jeesus on hänen elämänsä (2 Kor.5:14-17).

Edellisten askelten kautta ihmisestä on tullut kristitty, uudestisyntynyt Jumalan lapsi, joka kulkee kohti Kirkkautta. Hän elää totuutta noudattaen rakkaudessa ( Efes. 4:25 ). Tällaisessa uskossa olevat ihmiset yhdessä ovat Jumalan kansa eli Hänen seurakuntansa. Jumalan ihmiset eli Jumalan seurakunta. Jumalan seurakunta on siis yhteisnimitys raamatullisessa uskossa olevista ihmisistä. Jäsenyys tähän seurakuntaan saadaan edellä mainittujen kuuden askeleen kautta. Jäsenyys ei edellytä nimen kuulumista kirkonkirjaan tai muuhun jäsenrekisteriin. Jäsenyys on yhtä kuin ”olla Kristuksessa” ( 1 Kor.12:27; 2 Kor. 5:17; Gal. 3:26-27 ). Ikävä asia on, että valtaosa tämän seurakunnan jäsenistä kuuluu ihmisten perustamiin uskontokuntiin. Kuuluisat Jumalan seurakunnan jäsenet, apostolit Pietari, Paavali ja Johannes ym. eivät kuuluneet nykyisen kaltaisiin uskontoihin. Meidänkin on kuuluttava ainoastaan Jumalan seurakuntaan.

Jokainen oikea kristitty kuuluu Jumalan seurakuntaan tunnusti hän sen tai oli tunnustamatta. Mikään muu ei ole mahdollista. Raamatun mukaan on mahdotonta olla oikeassa uskossa ja silti seurakuntaan kuulumaton. Sellaista käsitettä ei löydy Raamatusta. Ymmärtäessämme tämän seurakunnan ainutlaatuisen olemassa olon, ymmärrämme samalla ettei Jumalalla voi olla mitään muuta seurakuntaa. Yksikään ihmisen perustama laitosorganisaatio tai toimintamuoto ei ole Jumalan seurakunta. Yhdistykset, rakennukset jne. voivat olla palvelemassa seurakuntalaisten päämääriä, Jumalan työtä maailmassa. Ne eivät kuitenkaan voi olla seurakuntia. Ainoastaan ristintyön ympärille kokoontuneet ihmiset ovat Jumalan seurakunta. Tähän ei pidä lisätä mitään.

Seurakuntaan liittyminen tapahtuu kristityksi tulon myötä, ei mitenkään muuten. Seurakuntaan kuuluminen on kuulumista Kristukselle, ei mitään muuta. Seurakuntayhteys on yhteyttä muiden kristittyjen kanssa, ei mitään muuta. Seurakunta näkyy maailmassa kristittyjen toiminnan kautta, ei mitenkään muuten. Tähän seurakuntaan ei siis voida ”liittyä” kuten maallisiin organisaatioihin: ”Nimi jäsenkortistoon ja kuulut seurakuntaan. Nimi pois jäsenkortistosta, etkä enää kuulu seurakuntaan.” Näin ei Raamattu opeta. Se on ihmisten väärinkäsitystä.

Jumalan seurakunta on nyt hajallaan lukuisissa uskonsuunnissa. Toiminta ei siksi voi vastata Jumalan tahtoa. Mutta seurakunnan Herra, Jeesus Kristus kutsuu taas kansaansa: kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niin kuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet (Luuk.13:34).

Heidän paimenensa olivat vieneet heidät harhaan, eksyttäville vuorille (Jer.50:6). Palatkaa takaisin, te luopuneet lapset (Jer.3:22). Nämä alun perin Israelille lausutut kehotukset kuuluvat nyt myös uuden liiton Jumalan kansalle, seurakunnalle; meille Suomen pakanoillekin. Minulla on myös muita lampaita, jotka eivät ole tästä lammastarhasta ( = ei juutalaisia); myös niitä tulee minun johdattaa, ja ne saavat kuulla minun ääneni, ja on oleva yksi lauma ja yksi Paimen (Joh.10:16). Jeesus teki molemmat (juutalaiset uskoon tulleet ja pakanuudesta uskoon kääntyneet) yhdeksi ja purki erottavan väliseinän (Efes.2:14-22).

On aika palata takaisin alkuperäiseen kristinuskoon. Jumalan Pyhä Henki ohjaa siihen. Hän ohjaa kaikkeen totuuteen. Jumala tahtoo hyvää seurakunnalleen. Hän parantaa kansansa vammat. Aamen! Veijo Lindroos, Turku.

EUROON SIIRTYMINEN TUO SUOMALAISILLE MYÖS HARMIA, KULUJA JA TURHAA TYÖTÄ
Kassakone, jota ei voi päivittää "eurokuntoon", mutta joka tulostaa kuittiin vain numerot ilman yksikkömerkintää, joudutaanko se väistämättä vaihtamaan uuteen koneeseen?
Numeroinahan eurot ja sentit käyttäytyvät aivan markan ja pennien tavoin. Eli kassakoneen käyttäjän näkökulmasta koneella voi käsitellä euroja kun tiedetään että käsitellään euroja. Ongelma on se, tuleeko kuitissa näkyä euron symboli tai vieläpä hinta molempina yksikköinä? Rahanvaihtokauden jälkeenhän tiedetään joka tapauksessa sataprosenttisesti kummasta yksiköstä on kyse.
Otteita valtiovarainministeriön euron käyttöönottosuunnitelmasta (http://www.euro.fi/taustatietoa/taustatieto/emu_suomi_uusin.pdf):
1) Kohta 4.2: Maksaminen rahanvaihtojakson aikana:
- "Kaupat muuttavat hintatiedostonsa 2001/2002 vaihteessa markoista euroiksi, jolloin 1.1.2002 alkaen kassakuitin rivit ja loppusumma ovat euromääräisiä ja loppusumma ilmoitetaan myös markkoina".
2) Kohta 6: Virastot ja laitokset:
- "Valtiokonttori on antanut valtion tilivirastoille euron käyttöönottoa koskevan erillisen ohjeen .... ja se löytyy esimerkiksi internet-osoitteesta www.valtiokonttori.fi/ho/maaraykset/normit.shtm"
(oikotie http://www.valtiokonttori.fi/ho/maaraykset/euro_ohje2001.pdf)
- "Kunnat, seurakunnat ja muut julkisyhteisöt siirtyvät euron käyttöön soveltuvin osin samoja periaatteita noudattaen kuin valtion virastot ja laitokset".
Seuraavaksi lainaus näistä valtiokonttorin ohjeista:
Kohta 2.4: Käteissuoritukset:
- "Rahanvaihtokauden aikana käteissuoritukset kassoilla voivat olla sekä markka- että euromääräisiä. Kahden rahayksikön rinnakkaiskäyttöön on löydettävä mahdollisimman yksinkertainen ratkaisu. ... Se, kannattaako viraston investoida kahta valuuttaa käsittelevään kassalaitteeseen sen vuoksi, että asiakkaat voivat maksaa laskunsa myös markoissa ns. rahanvaihtokauden aikana, riippuu kassapisteen rahavirtojen suuruudesta. Jokainen virasto päättää itse menettelytavan. Pääasia on, että virasto on kehittänyt toiminnan huomioon ottaen taloudellisesti järkevän ratkaisun kahden rahayksikön rinnakkaiskäyttöön ns. rahanvaihtokauden aikana".
Toisin sanoen voidaanko rahanvaihtokauden rahankäsittely hoitaa siten, että esimerkiksi käytössä oleva kassakone otetaan 1.1.2002 "eurokoneeksi" ja vaikkapa lainataan/vuokrataan toinen "markkakoneeksi"? Jos asiakas vaatii kuittiin yksikkömerkintää, voidaanko hänelle vaikkapa kirjoittaa erillinen tosite käsin (taitaa olla aika harvinaista, että asiakas tarvitsee kirjastosta saamansa kuitin johonkin kirjanpitoonsa tai vastaavaan)?
Onko joku perehtynyt oikein antaumuksella näihin euroa koskeviin määräyksiin? Onko olemassa muita, ehdottoman ja yksiselitteisen ohjeen antavia määräyksiä näiden lainaamieni lisäksi? - Poimintoja viitasaarelaisen Jarin mietteistä.


24. 3. PAAVI PUHEMIEHEKSI: TULE GORBA JA NAI TÄMÄ KOKO PORTTO IKUISEEN TULEEN

Maailmalla on jonkin aikaa uutisoitu siitä, että paavi julistettaisiin kristikunnan puhemieheksi. Aiheesta on ollut väittelyä etenkin Saksassa sen luterilaisessa kirkossa.
Suomessa Kirkon Tiedotuskeskus on levittänyt uutista mainiten paavin kiertokirjettä "Ut Unum Sint" vuodelta 1995. Luterilainen maailmanliitto on suhtautunut myönteisesti ajatukseen paavin nimittämisestä koko kristikunnan puhemieheksi.
KIRKON Tiedotuskeskus uutisoi sen kummemmin kommentoimatta asiaa. SEURAKUNNAN Tiedotuskeskuksesta oli tarkoituksenikin aiheeseen sanoa:
TOTTA IHMEESSÄ PAAVISTA kaikkien kirkkojen puhemies!
Raamattulinkkejä, tuolla vanhalla sivullani muistutin miten vielä sata vuotta sitten Suomi veisasi yksimielisesti virttä: Paavi on Anttiristus.
Halusitte tai ette se "Antti", oikeammin porton pää tulee ja on kaikille kirkon jäsenille yhteinen puhemies.

PUHEMIEHEN välttämättömyydestä Yljän tullessa olen puhunut jopa maamme rouva puhemiestä liehuttaen:

Rita.htm, The Beatles: Lovely Rita. Ja John Lennonin Rita on sen verran kiva juttu että laitoin soimaan sata kertaa entisen kymmenen sijasta.

KRISTUKSEN, SULHASEN TULLESSA PITÄÄ OLLA PUHEMIES, joka suosittelee omaansa valitulleen. Minä paavin vastakohta maan päällä sellainen olen sanonut olevanikin.
Mutta pitää siis olla myös suosittelija Antikristuksen naivalle portolle. PAAVI ON SE PUHEMIES ja puhuu koko porton puolesta: RAKAS PETO, TULE JO! Virnuilin minäkin 15 vuotta: sopisi kirkon jo saada Gorbansa. Mutta toki ensin pitää olla puhemies, että pääsevät ikuiseen iloonsa. Parempi katsoa kuin katua: Gorba VAI Jeesus!
Kirjoittaja: Harri Veijonen. Köyhä muttei kirkon rotta. Sulkutie, 53400 Lappeenranta. Etelä-Karjalan Säästöpankki tilinumero 410810-6384121

______________________________

RUUSMARIN KOTISIVU, OSA I
Sivujeni ensisijainen tarkoitus on evankelioiminen. Toiseksi olen parantumaton maailmanparantaja ja teen jatkuvasti enemmän tai vähemmän osuvia arvioita ajastamme. Yleensä osuvia, valitettavasti. Olisi kivaa jos ne ikävät asiat, joista kirjoitan, eivät olisi totta. Jos haluat ensisijaisesti viihtyä, vaihda sivua. Kai näilläkin viihtyy, mutta toivon mukaan tulee myös harrastaneeksi parannuksentekoakin. Se on muuten raamatullista, ja sekä kristityille että jopa ei-kristityille tarkoitettua:
"Koska me siis olemme Jumalan sukua, emme saa luulla, että jumaluus on samankaltainen kuin kulta tai hopea tai kivi, sellainen kuin inhimillisen taiteen ja ajatuksen kuvailema. Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus. Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet kuolleista." (Apostolien teot 17:29-31)
Käytän tietenkin vain ns. Vanhaa käännöstä eli PYHÄ RAAMATTU 1933/-38 ellen sitten ota jotain super-P-esimerkkiä vuoden 1992 käännöksestä (siinä saattaa olla jopa enemmän ihmisten sanaa kuin Jumalan Sanaa). Varoitan myös sinua; lue vain 33/38-käännöstä tai vanhempaa. Jos olet sitä mieltä, että on yks´ ja hailee kumpaa käyttää, niin etsi käsiisi Risto Santalan kirja Suudelma hunnun läpi (Kuva ja Sana) ja lue se.
[Hakasulkeisten sisällä olevat eivät ole Raamatusta, vaan omaa yritystäni saada selvitettyä joitakin ehkä vaikeatajuisempia kohtia sinulle.]
Ruusmarin kotisivu jatkuu osoitteessa wwnet.fi/users/veijone/ruusmari.htm

JALKAPALLOA: ENGLANTI VALMIINA OTTELUUN. En nähnyt suomalaisissa medioissa eilen tätä Reutersin uutista, joten toistetaan täällä:
David Beckham says he is ready to speak up as captain of England and be a true leader in Saturday's World Cup qualifier against Finland.
Lopputulos: Suomi taisteli vahvasti, mutta hävisi 2 - 1.

Veijonen: Suomi on hävinnyt Englannille myös raamatunkäännöksissä.
ENGLANNINKIELINEN MAAILMA PITÄYTYY edelleen hyvässä raamatunkäännöksessä noin 400 vuoden takaa. Käännös tunnetaan nimellä KING JAMES. Tämä päivä liittyy hänen historiaansa:
March 24th, 1603: Scottish King James VI Became King James I of England.
King James was king of Scotland and then England for 58 years of his life


23. 3. USKONNONVAPAUSKOMITEAN MIETINTÖ LUOVUTETTU KULTTUURIMINISTERI SUVI LINDENILLE

Seurakunnan Tiedotuskeskuksen Harri Veijonen toimitti siksi
seuraavan tiedoksiannon ministeri Suvi Lindenille:

ARVOISA KULTTUURIMINISTERI SUVI LINDEN

Teille on 21. 3. 2001 luovutettu Uskonnonvapauskomitean mietintö.
Mietinnöstä puuttuu täysin noin SADAN TUHANNEN SUOMALAISEN NÄKEMYKSET!

Kysymys on siitä minkä tilastotkin kertovat: 22% mihinkään kirkkokuntaan kuulumattomista ilmoittaa olevansa kristillisesti ymmärrettynä uskovia kristittyjä. Meitä ei ole hyväksytty koskaan mukaan mihinkään komiteaan ja kautta aikain kaikki päätökset on tehty ilman meidän näkemystämme ja meitä vastaan tässä maassa! On kysymys maan pahimmasta syrjinnästä ja se tapahtuu kaikilla käytännön aloilla kun toimitaan ikäänkuin meitä ei olisi olemassakaan!

Me emme uskonkäsityksemme mukaankaan voi rekisteröityä minkäänlaiseksi uskonnolliseksi yhdyskunnaksi. Äänemme vaikka rahallakin maksaen on maan päällisistä medioista usein sensuroitu. Me näytämme olevan oikea maanalainen seurakunta Suomessa. Kertokaa kansanedustajienkin tietoon, että Suomessa on sadan tuhannen hengen maanalainen seurakunta!
Mitta on täynnä! Milloin meidän syrjintämme lopetetaan? Mitään kattavaa toimielintä meillä ei voi ollakaan, mutta kattavimmin ääntämme on kuultu internetissä nimellä
SEURAKUNNAN TIEDOTUSKESKUS - KIRKKOIHIN KUULUMATTOMAT
Itse olen sen päivittäisen median SEURAKUNTALAINEN-lehti päätoimittaja. Kannanottoja siihen miten mielestämme tulisi menetellä löytyy runsaasti osoitteestamme, esimerkiksi http://go.to/veijonen/.
Liitän oheen artikkelin 102 syytä kristitylle olla kirkkoihin kuulumatta ja joitakin uutisiamme. Toivon, että olemassaolomme tultua ilmi meitä ei sentään yritetä tappaa entistäkin nopeammin vaan syrjintä meitä kohtaan edes hieman vähenisi. Kiitos! Harri Veijonen.

_______________________

FROM KEIJO LINDEMAN:
Netivyah Bible Instruction Ministry and Ro'eh Israel Congregation
The effective prayer of a righteous man can accomplish much -- James 5:16.
Dear Friends,
Once again we thank you for your faithfulness in praying for us. We are very thankful for a good report that E.S. received last week. The growth in her breast is not cancerous. We thank God for His mercies.
Please join us in praying for:
* D.F. who will be having surgery on Tuesday to remove a cancerous growth in her breast.
* Joseph and Marcia. Joseph will be going to New York next Thursday (29 March) for six days.
* The Netivyah congregation in Brazil. Although D.R.'s situation is no longer life threatening she is still in intensive care. The pastor, Marcelo, is still in a lot of pain. [We have included their contact information at the end of this e-mail.]
* E. and J. who are currently in Brazil representing Netivyah.
* The young couple we told you about are still having problems in their marriage.
* A.M. who is suffering from depression.
* M.W. who is awaiting heart surgery in England.
* Those with health problems in the congregation.
* The Messianic Midrasha (Bible School). The Midrasha is nearing the end of the fall semester and has just started teaching a course in the north of the country.
* As always, "Pray for the peace of Jerusalem."
In Messiah's service,
Joseph Shulam, Director
Miriam Berg, Assistant to the Director
Netivyah Bible Instruction Ministry

The Netivyah congregation in Brazil:
Ministry Mailing Address:
Associacao Ministerio Ensinando de Siao
Rua Funchal, 185 - Belo Horizonte - MG; CEP 31310-440
Phone: +55 (31) 3498-1761 FAX: +55 (31) 3498-5195
BRAZIL E-mail siao@ensinandodesiao.org.br
Corresponding Bank in USA (necessary for money wires from USA to Brazil). AMERICAN EXPRESS BANK - Swift: AEIBUS33 Brazilian Bank: ITAU - BRSPBHE- (swift) Account number: 00730796 (this is the account number of the Brazilian bank - ITAU - in the American Express Bank
Brazilian Bank Account: Beneficiary account: Associacao Ministerio Ensinando de Siao Bank: ITAU Branch: 2644 Account number: 07275-9 City: Belo Horizonte - BRAZIL

WORLD:
- Russia expels four U.S. diplomats in retaliation
- Mir dies in fiery plunge
- Calif. school shooting wounds 5
- Cartoonist William Hanna dies
SCANDINAVIA: EU:n kokous Tukholmassa tänään ja huomenna.

March 23th, 1840: Draper Successfully Photographed Moon.
The Englishman J.W. Draper took the first successful photo of the Moon.


22. 3. JOKA VITSAA SÄÄSTÄÄ SE LASTAAN VIHAA! - ISÄ SAI SAKOT - SYYTTEEN NOSTANUT PUHELUN VEIJOSELTA - MARTTYYRIEN ÄÄNI - TURKMENISTAN

ISÄ SAI SAKOT. Seurakuntamme alueella Taipalsaarella eräs isä on saanut sakot kuritettuaan tytärtään tänään Iltalehdessä kerrotun mukaisesti. Vaikka hän ei käyttänytkään vitsaa eikä muutenkaan toiminut täsmälleen oikein, hänen sakottamisensa on LAILLISTETTU RIKOS! Syytteen oli nostanut lappeenrantalainen kihlakunnansyyttäjä Ilpo Kohonen.

KIHLAKUNNANSYYTTÄJÄ ILPO KOHONEN SAI PUHELUN. Numeroon p. 05-411 4909 soitettiin automaattiseen vastaajaan tänään klo 16 seuraava puhelu:
Jos tässä numerossa on kihlakunnansyyttäjä ILPO KOHONEN, joka nosti syytteen Taipalsaarella kasvatusmielessä lastaan kurittanutta isää vastaan, nostakaa syyte myös tästä puhelusta. HAISTAKAA PASKA! Harri Veijonen, seurakunnan evankelista, internet.

JOKA VITSAA SÄÄSTÄÄ SE LASTAAN VIHAA.
Vuonna 1979 Suomessa voimaan saatettu LAITON LAKI kieltää vanhemmilta kuritusoikeuden. Tämäkin laki vaatii siis muutosta ja muuttuu kun me seurakuntana hallitsemme pian koko vuosituhannen. Lakihan muuttuu vastakohdakseen siten kuin sen kuuluu olla, että on rikos olla välinpitämätön lapsiinsa nähden ja jättää lapsensa kurinpitoa vaille. Ja siinä joskus tarvitaan myös vitsaa rakkauden osoituksena.

Ei ainoastaan ateistinen humanismi vaan myös mm. steinerilainen antroposofismi oli 1979 taustalla kun laiton laki tehtiin. Antroposofinen kasvatusprofessori LEA PULKKINEN hyökkäsi kasvatusoppaassaan kristillistä kasvatusta vastaan todeten:
"Ainoastaan kristillisissä kasvatusoppaissa näkee vielä suoranaista yllytystä lasten fyysiseen kurittamiseen."

MAINIO MAHDOTON LAPSENI, Bruce Narramore, on edelleen paras suomalainen kasvatusopas noita kristillisiä hyviä oppiata kun on ilmestynyt lähinnä englanninkielisessä maailmassa. Narramoren kirjaa käytettiin kirkollisissakin opinahjoissa kuten Ruokolahdella Jaakkiman kristillisessä kansanopistossa.

Lasten ystävä-lehtemme kertoo mm. professori Tuomas Peltosen tutkimuksista, joissa todetaan miten lasten pahoinpitelijöitä ovat välinpitämättömät ja alkoholistit yms. ÄLÄ LYÖ LASTA-kampanja 1980-luvulla oli törkeää propagandaa ja vanhempien pelottelua juuri välinpitämättömyyteen ajaen.
VUONNA 1979 helluntaikirkossa oli kaksi henkilöä, jotka näkyvästi esittivät vastustusta aiottuun laittomaan lakiin. Kasvatustieteiden maisteri Ensio Mustonen kirjoitti Hyvä Sanomassa otsikolla: VITSA RAKASTAVAN KÄDESSÄ OJENTAA OIKEIN, ja lastentarhanopettaja HARRI VEIJONEN Ristin Voitossa otsikolla: RUUMIILLINEN KURITUS KUULUU KRISTILLISEEN KASVATUKSEEN. Toki silloinkin oli taantumukselliset voimat helluntaikirkoissakin. Saarnaaja Mauno Viinikkala ihmetteli sitäkin, miksi vastustan steinerilaisuutta ja pidän koulujaan harhaoppina. Viinikkala tekikin 1986 Etelä-Saimaassa minusta julkisen harhaoppistuomion. ST/hv.

The Voice of the Martyrs, Canada, recently reported some incidents of Christian persecution through its Persecution and Prayer Alert team.
Voice of the Martyrs Inc., Canada - servants of persecuted church: http://www.persecution.net/alert.htm

TURKMENISTAN -- At least six Protestant Christians have allegedly been summoned and beaten by Turkmenistan’s political police, the KNB (former KGB), in several towns and villages in the north of the country in the past six months, at least three of them since the beginning of the year.
Full Story: http://www.mcjonline.com/news/01a/20010321d.shtml

21. 3. KERJÄLÄISTEN VALTAKUNTA

A. MAKSATKO KIRKOLLISVEROJA? Siinä tapauksessa olet mukana SEURAKUNNAN VASTAISESSA järjestelmässä. Totta sekin, että tässä maassa voi yrityksesi olla pakko maksaa kirkollisveroa, vaikket kirkkoon kuuluisi. Tarkoitankin henkilökohtaista kirkollisveroa mikä otetaan kirkkoon kuuluvilta ELI PORTON JÄSENILTÄ.

VALTION kuuluisi jakaa kaikista verotuloista kaikille tarvitseville, mutta PORTON TUKIJANA valtio tietenkin
1. hyväksyy kirkollisvero-osuuden suoraan kirkolle,
Sisältää senkin epäkohdan, että köyhimmät jotka toimeentulotukeen turvautuvat eivät saa takaisin uskonnollisia maksujaan ellei ne ole kulkeneet kirkollisverona kuten kirkon jäsenillä.
2. jakaa yhteisistäkin verotuloista kirkoille eikä koskaan penniäkään meille, jotka emme voi rekisteröityä uskonnolliseksi yhdyskunnaksikaan. KUNNAT toimivat samoin jakaen rahoja unohtaen meidät. Oma lukunsa muut sata syytä kirkkoihin kuulumattomuudellemme.
3. kaiken huipuksi valtio yrittää puuttua siihen miten seurakunnassa vähiä rahoja siirrellään kaikkien sen jäsenten säilymiseksi hengissä!

B. ET MAKSA KIRKOLLISVEROJA. Olet tai haluat olla kirkkoihin kuulumaton seurakuntalainen kuten satatuhatta muuta suomalaista valtion vastustuksesta, kaikinpuolisesta syrjinnästä ja muusta saamastamme portto- ja petomaisesta kohtelusta huolimatta. Todellakin pätee Jumalan Sana, että monen vaikeuden kautta kulkee tie taivaaseen. Helvettiin mennään höyhenen kevyesti kirkon ja valtion mukana.
Meidän tiemme kulkee vastavirtaan. Heikot sortuu varmasti. Luuleeko vetojuhta Veijonen olevansa vahva? En minäkään yksinäni jaksa! Viimeiseen asti yritän pitää seurakunnan äänen edes internetissä. Kuluni ovat noin tuhat markkaa kuukaudessa. Toinen puoli koko valtion pitkäaikaistyöttömille suomasta armopalasta.
Eilen oli tv:ssä "köyhyyskeskustelu". Ei Suomessa muka ole kerjäläisiä. Jatkuvasti törmään kerjääjiin kaupungilla ja jopa minäkin tässä kerjään!
On hienoa kun on vanhoja leipiä mitä jakaa köyhille, totesi eräs rouva ohjelmassa. Onneksi en muista hänen nimeään niin tuskin syyttävät minua jos joku menee antamaan hänelle ansaitsemansa: työntämään homeista leipää sen ämmän suuhun!
Yhdistykset ovat yhdistyksiä. Me emme ole yhdistys. Miten sitten vähiä rahoja siirrellään? Jotkut ovat kyselleet apua minulta ja kauttani avun sopisi kulkeakin. Mutta ei oota on ollut jakaa kirjojeni loppupainosten ohella. Kukin antaa sitä mitä hänellä on. Postiosoitteeni on:
Harri Veijonen, Sulkutie, 53400 LPR.
Vielä on rahaa mitä siirrellä vaikka kädestä käteen, mutta vihan ajassa sekin korvataan ns. pedon merkki-järjestelmällä. Miten joku voi pelastua vihan aikaan jääneenä? Onhan niitäkin, mutten uskalla vaikeuksiaan edes ajatella. Meidän asiamme on selvitä yhdessä ylösottoon asti ja pelastua tulevasta vihasta! ST/hv

Israel radio has reported that a car bomb was discovered at "Kikar HaShabbat" - in the Mea Sha'arim - Geula section of Jerusalem. After neutralizing the car bomb, police reported that the car was filled with several different explosive devices, due to be exploded via a cell phone.

FINLAND ON WORLD TODAY. FINLAND goalkeeper Teuvo Moilanen has warned that the success of the Premiership will only serve to help rather than harm Finland's chances of achieving a shock win at Anfield on Saturday in the crucial World Cup qualifier against England.
Valitettavasti eräästä toisestakin:

ILTALYPSYSSÄNI TÄNÄÄN: PÄÄMINISTERI PAAVO LIPPONEN
Kuten muistatte hän todella seikkailee ILTALYPSYSSÄNI. Tänään hän on mukana myös interaktiivisessa pelissä:
LIPPOSEN SEIKKAILUT NORJASSA.
Ellei edellinen linkki toimi katso:
LIPPOSEN TOILAUKSET KAIKKEEN MAAILMAAN
Tilanne 20. 3. aamulla oli tämä:
Lipponen kuuli kunniansa:
Meillä Norjassa ei ole terroristeja!

AKTIVISMI JA TERRORISMI. Myöhemmin joku oli selittänyt Lipposelle termejä aktivismi ja terrorismi ja Lipponen sopi kiistan Bellonan kanssa selittäen tarkoittaneensa aktivismia.

SAAVATKO ÄIDIT VASTAUKSIA? Suomalaiset äidit ovat ahkerasti kirjelmöineet pääministeri Lipposelle, miten heitä pakotetaan vaihtamaan kova ja hyödyllinen työnsä johonkin vähempiarvoiseen kodin ulkopuoliseen työhön. Pietarsaarelainen Anna-Maria Pokela on ollut eräänlainen kampanjajohtaja. Valtiohan ostaa suurella rahalla äidit ns. työelämään tukemalla muuta kuin toisen vanhemman toimesta tapahtuvaa lastenhoitoa siinäkin vielä siten, että etusijalla on kallein ja vähiten kotihoidon omainen päivähoito laitoksissa.
Pääministeri Lipposen erityisavustaja Miapetra Kumpula on väittänyt, että äitien kirjelmöintiin vastataan "mahdollisimman kattavasti" (Etelä-Saimaa 20. 3.). On kyllä syytä epäillä, että siinä on emävalhe! Ei pääministeri vastaile minkäänlaiseen kansalaiskritiikkiin vaan nimittelee terrorismiksi ollen terroristi itse. Vai mitä nimeä hän käyttäisi lastenryöstöstä? Aktivismista ei voi puhua ostettaessa kodeista lapset laitoksiin!
KELA hämmästyi hallituksen ansiosidonnaisen linjan vaikutuksia viime syksynä. Mm. sitä, että optioilla miljoonia hankkineet isät vaativat "laillista" osuuttaan isyyspäivärahaan. Kotiäitien tuki on täysin naurettava ja ehdot tuen saamiseksikin ankarat.
Lappeenrannassakin lasten ja perheiden tukeminen on maan heikoimpia! Se mistä ensinnä teen LOPUN on ns. päivähoitolaki. Itse asiassa se täytyy muuttaa jotenkin vastakohdakseen. Eivät lapset tarvitse lakisääteistä päivähoitopaikkaa kodin ulkopuolella! He tarvitsevat omat kodit! Ja joilla on mahdollisuus tarjota kotihoitopaikka saavat sen myös tehdä. Toissijaisesti tuetaan omassa kodissa tapahtuvaa lastenhoitoa ei-vanhemman toimesta. Elin tai kuolin, hän joka tiesi Jeesuksen tulemuksen ajan ja sitä julisti on tuleva koko maailman valtionvarainministeri, Matteus 24:45-47. Harri Veijonen.

20. 3. YHDEN KUVAN POLITIIKKA. Yksi hieno kuva siitä mitä odotetaan tapahtuvaksi. Tätä näkemystä tarjosi tänne LOU NORMAN "kotipaikkanaan" www.raptureanswers.com Varmasti hyvä kirjakin, mutta kuten me pidemmälle tutkineet tiedämme, mitä vanhempi kuva sitä huonompi. Ja mitä harvemman tutkimuksiin perustuva sitä huonompi. Vaihtoehtoja varsinkin tapahtuma-ajoille on useita ja viimeisintä monien tutkijain yhteenvetoani esittelen sivulla DANIELX.HTM


LUKIJALTA: Tiedät varmaan, mistä löydän laylan puhelimen soittoääneksi radiolinjan puhelimeeni. Olen itse laittanut sen vawina, mutta on vähän puuronen.
Vastaus: Sivuillani onkin mainittu ja vähän soitettukin tuota Eric Claptonin Laylaa, mutta ehdin sinulle etsiä siitä vain kuvan.
Vasta kuulin tuon Santanan taustalla midinä soivan kappaleen oikeana versiona ja mielestäni laulu siinä pilaa koko tämän hyvän melodian. HV.

HEBRONISSA HÄTÄ. Kolmekin sähköpostia lyhyessä ajassa tänne from The Hebron Press Office
Who Comes First? March 19, 2001. Again, at 6:15 this morning, the pagers started beeping: A shooting attack near Neve Daniel. One person killed. The entire area is closed off. Preliminary details.
Finally, an Arab and I agree!! The article is titled “Why Sharon may outwit Arafat” and is worth reading. See The Time
This was Arafat’s strategy. Shoot the Jews, and call the war ‘intifada,’ thereby fooling the world media, and gaining international public opinion. See Intifada
REMEMBER THE HEBRON FUND DINNER - APRIL 25, 2001 IN NYC FOR MORE DETAILS: http://www.hebron.org.il/dinner.htm

"Next Year in Jerusalem, This Year At Judaica Worldwide.com!"
Don't Delay You Are Just A Click Away
http://www.judaicaworldwide.com/maven.htm

NEWS FROM JERUSALEM
Shabat Shalom, Sinulle saattaa tullakin tama sama paivittainen uutiskirje. Terv. Pertti
Katso ja tilaa www.israeltoday.co.il

STT: Veijosen kaltaisten on Suomessa turha edes hakea töitä!
"Ikääntyvän työttömän työnsaannin todennäköisyys on pysynyt edelleen alhaisena, vaikka työnhakija olisi hyvin koulutettu ja työkykyinen... Nousukaudellakin ikääntyvän parhaaksi työllistymiskeinoksi on jäänyt yrittäjäksi ryhtyminen. Ikääntyvän työllistymistä ei raportin mukaan juurikaan vauhdita edes se, että hän hakee aktiivisesti töitä tai osallistuu työvoimapoliittiseen koulutukseen."

19. 3. KOLMASOSA MERISTÄ SAASTUU - UUTISIA MAAILMALTA - BELLONA - LITMANEN - RAKASTAVAISET KIRKKO JA VALTIO IKUISESTI YHDESSÄ

WORLD - MAAILMALTA:

ETELÄ-AMERIKKA: New fears of Brazil oil spill.
Maailman suurin öljyonnettomuus uhkaa tulla.
Ilmestyskirjan mukaan kolmasosa meristä muuttuu vereksi eli saastuu. Kun sellaista tapahtuu ollaan vihan ajan kynnyksellä ja VIHAN AJASSA.

AFRICA: The South African Government has turned down the offer of one million free HIV testing kits.

ASIA: 25 dead in Manila road crashes

IRAN: The Iranian Foreign Minister, Kamal Kharrazi, is visiting Beirut today on a three-day regional tour, which will also take him to Syria.

ISRAEL: Israeli Prime Minister Ariel Sharon is in the United States.

KAUKASUS: Two men have been sentenced to life imprisonment for their part in a 1999 bomb attack that left 64 people dead

RUSSIA: Eleven people have been killed in Russia and Ukraine in accidents involving the same type of military helicopter.

SCANDINAVIA: Sonera, the Finnish mobile operator, on Monday said it had signed a deal with Vodafone that would give the UK company's.

YMPÄRISTÖJÄRJESTÖ BELLONA on kotivaltionsa Norjan suosiossa, mutta Suomen pääministeri Paavo Lipposen hampaissa. Lipponen on nimittänyt Bellonaa terroristijärjestöksi. Nimittelyn syynä arvellaan olevan Lipposen aikomus jyrätä läpi viides ydinvoimala Suomeen ympäristöstä huolissaan olevien kansalaisten vastustuksesta huolimatta. Lipponen on vierailulla Norjassa.

FINLAND ON WORLD TODAY: JARI LITMANEN. Finland's dark star lights up. Ensi lauantaina Litmanen pelaa Englannissa Suomen joukkueessa Englantia vastaan.

KIRKKO JA VALTIO IKUISESTI YHDESSÄ. KIRKKO ELI ILMESTYSKIRJAN PORTTO JA BABYLON.
Seurakunta puolustautui kirkkoa ja valtioiden liittoa kirkkojen kanssa vastaan noin 1700 vuotta, kirkon syntymisestä alkaen. Toisin sanoen:
1700 vuotta kirkon ja valtioiden johtajat vastustivat Jumalan Sanaa ja seurakuntaa. Aikansa maan päällä loppuukin Jumalan Sanan mukaisesti valtioiden suurimman pedon TULESSA noin 1700 vuoden jälkeen. Kirkko ja valtio. Ikuisesti yhdessä, helvetissä.

EI PELLEILYÄ. Zew ihmettelee "uhkailujani presidentille ja ministereille". Jos viestini sitä ovat, ne eivät ainakaan ole pilaa!
Kävin katsomassa Zewin "mannalappuja". Painoin sanaa vieraskirja, mutta se oli pilaa. Lapuksi tuli: Haettua sivua ei löydy! Cannot find the page! Den sökta sidan kan ej hittas!
Tällaisia pelleilyjä ei näillä sivuilla jatketa. Kyllä päättäjien tulee tietää, että meidänkin joukoistamme voi löytyä HEITÄ TAPPAVIA henkilöitä silloin kun on syrjitty ja ajettu ahtaalle kaikin puolin. Ja juuri meille he ovat tässä maassa siten tehneet! HV.

HEIKKI OJA JA ANTTI KALLIOMÄKI. Skepsis ry:n Otto J. Mäkelällä oli pari kuukautta sitten sivuillaan tutkimusta Veijosen profetioista, mutta enää en ole sivua löytänyt. Liekö poistamisen syynä skepsiksen keskustelupalstalla ollut kannanotto, että Mäkelän tutkimus vaan johtaa järkeviä skeptikoita kuten professori Heikki Oja Veijosen seurakuntaan?
Ymmärränkin Otto J. Mäkelän kuulumisen skeptikoihin, mutten joidenkin Heikki Ojan tasoisten ajastakin paljolti laillani kirjoittaneiden tutkijoiden mukanaoloa.
Ja mitä laillani 8. tammikuuta syntynyt hyvä urheilumieskin, Antti Kalliomäki tekee Paavo Lipposen joukoissa? En enää ymmärrä senkään vertaa, kun eilen luin Etelä-Saimaasta SDP:n Antti Kalliomäen omaa tekstiä Lipposen tekemisiä vastaan. Seurakuntaan hölmöjen joukoista KAIKKI KUNNON KAVERIT! Harri Veijonen.

KIRKKOIHIN KUULUMATTOMAT
Seurakunta on ulkopuolella kirkkokuntien!
Syrjintämme on lopetettava kaikkialla!
Uutisia päivittäin internetissä
http://go.to/veijonen/.

*

Tuleeko kirveelle töitä?

18. 3. LOPETTAKAA MEIDÄN SUOMALAISTEN SYRJIMINEN, SUOMEN VALTION JOHTO!

LOPETTAKAA SYRJIMÄSTÄ MEITÄ!
Arab Report: Christian Zionists Aren´t Real Christians.
Iran´s IRNA news agency reports that...
Iranin IRNA uutistoimisto levittää maailmalle uutista, että sionismia kannattavat kristityt eivät ole oikeita kristittyjä.
Ja täältä pesee: OIKEITA KRISTITTYJÄ EI OLEKAAN KUIN ME SIONISTISET KRISTITYT!
Pysykää saatanallisten säkeiden luojat kaukana! Kuka perkeleellinen presidentti tai kansanedustaja vielä suosii Suomessa ulkomaisia terroristeja ja syrjii meitä suomalaisia, varokoon! Ellei eilinen tervehdys Tarja Haloselle riitä, laitan terävämpää tavaraa! ST/hv.

MANNALAPPUJA. "Ja hän otti kirveen ja tappoi sillä presidentin."
MANNALAPPU tarkoitta lappusia, joissa on joku sanankohta esimerkiksi: "Mene ja tee sinä samoin." Mielestäni mannalaput eivät sovi päivittäisiksi ohjeiksi, mutta Zewiltä niitä nyt saa.
MOSHE ZEW: "Jokainen, joka lukee tai kirjoittaa vieraskirjaani saa "mannalapun"."
http://www.kolumbus.fi/gematria

OLEMME MENOSSA KOHTI HYVIN VAIKEITA AIKOJA, TIEDOTTAA SHULAM ISRAELISTA.
We are going through a very difficult time right now. A time of "attacks" and also of blessings. We are in need of you prayers.
* The young woman (D.F.) we told you about last week who discovered a lump in her breast. They did a biopsy and discovered that she has cancer.
* Another young women (E.S.) who has also been diagnosed with breast cancer. ... ym. rukousaiheita, lopuksi kuten tavallisesti: Rukoilkaa, että Jerusalem saisi rauhan (eikä perkeleellistä valerauhaa).

SEURAKUNNAN TIEDOTUSKESKUS
edustaa Suomessa noin sataatuhatta henkilöä,
jotka eivät missään vaiheessa tule muodostamaan uskonnollisia yhdyskuntia
vaan pysyvät kaiken jumalattoman lainsäädännön ulkopuolella.
Perusvaatimuksemme ovat:
Valtio ja kunnat eroon kirkoista
kaikille työtä ja leipää!
http://go.to/veijonen
VASTAANOTAMME TAVARAA
Seurakunnan Tiedotuskeskus, Harri Veijonen
Sulkutie, 53400 Lappeenranta
Ehkäpä kerran viidessä vuodessa tulee vaikka kirjapaketti mistä voimme ammentaa aineistoa uutisiin tai
SODAN LEHDET viikottain, jotta voisin jatkaa niiden käsittelyä.
Sodan lehtien hinta 25 mk viikossa on ylivoimaisen suuri raha seurakunnan veturille. Päinvastaiseen suuntaan johtavat kirkko ja valtio ovat varastaneet meidän osamme oli kysymys sitten rahasta tai työstä. HV.

17. 3. KANNANOTTO NS. KÖYHYYSPAKETTIIN

Lähetelkää sähköpostissa kannanottoa ns. köyhyyspakettiin mm. kansanedustajille osoitteella:
etunimi.sukunimi@eduskunta.fi

Kannanotto on vapaasti levitettävissä osoitteessa paketti.htm

VIIMEINEN TEKONNE: TYÖTÄ PYYDETTIIN, TYHJÄÄ ANNOITTE!
Ns. kansanedustajat eivät edustaneet Suomessa kansaa vaan poliittisia puolueita ja muita köyhyyden edistäjiä!
Harri Veijonen
Seurakunnan Tiedotuskeskus
Kirkkoihin kuulumattomat
paketti.htm

LIPPOSEN HALLITUS KÖYHYYDEN LUOJANA. Köyhyyden luojana tähän maahan tulee muistaa varsinkin Paavo Lipposen hallitus SDP:ineen. Eräs Mönkäre Imatraltakin kirjataan tähän, koska Etelä-Saimassa kirjoitti että olisivat tehneet jotakin köyhien hyväksi. Oikeiston ja vasemmiston liitto, mikä Lipposen hallitus on, näytti olevan pahin mahdollinen yhteistyömuoto!
SAK JA ARKKIPIISPA LIITTO. Muistetaan myös SAK ja arkkipiispa Paarma yhdessä ja erikseen köyhien asiasta puhuneena ja sitä vastaan toimineena! Ammattiliittojen palkkatyöläiset kyllä hoidettiin, mutta työtä ei annettu kaikille vaan yhteisvoimin PORTON kanssa ylläpidettiin puolen miljoonan työttömien aseeton armeija. Ja tämä on totuus ja se myös jää historiaan ollen asiantuntijan tallettama kyseisenä ajankohtana. Varmasti niin kauan kuin oli mahdollista aina jälkikäteen tuli valtion maksamia tutkijoita hutkimaan, valehtelemaan niin kyöhien kuin kirkkoon kuulumattomien syrjinnästä Suomessa.
"Köyhät aina keskellänne", sanoi Kristus. Turha kuvitella olevansa niin hyvä Mooses että saisi köyhyyden poistetuksi varsinkaan TEOILLA tuon Kristuksen ja seurakunnan vastustaman profetian puolesta. MOOSES LIPPOSTA tulen muistuttamaan kuukausittain kuolemaani asti miten KÖYHÄ HÄN ON ITSE luodessaan ja ylläpitäessään köyhyyden tässä maassa. Suomi Finland. Se mikä maailmalle valehdellaan olevan joku Nokian kultakaivos kaikille kansalaisille. Harri Veijonen.

SARKATAKKIEN JA PAPPIEN MAA. Pappi sai mummolta 100.000 mk uutisoi viikolla iltapäivälehti. Papit itse olivat kansan juottaneet humalaan ja oikeaa seurakuntaa vastustamaan. KIRKKO pappeineen oli tullut seurakunnan ja sen työntekijöiden SIJAAN niinkuin nimensäkin kertoo: Kristuksen ja seurakunnan sijainen ratsastaen petojen eli valtioiden selässä. Sekä kirkko että valtiot väistyvät ja tekevät tietä Kristuksen järjestyksen tulolle maan päälle. LIPPOSEN KOKO VALTAKUNTA tietäköön, että minä joka sitä julistan saatoin olla syrjityin koko valtiossa. Papeille kyllä mielellänne palkan maksoitte ja vielä höperönä mummona lisääkin rahaa taskuun työnsitte.
Dosentti Kari Selenin tutkimus SARKATAKKIEN MAA, SUOJELUSKUNTAJÄRJESTÖ JA YHTEISKUNTA 1918-1944 (WSOY) on päässyt kirkon KOTIMAA-lehden sivuille. Tutkimuksen mukaan papisto oli hyvin myötämielistä suojeluskuntaliikkeelle.
Heikki Tervosen kirja-arvostelussa Kotimaassa on ristiriitaa tai sitten sitä sisältää Selenin kirjakin. Kotimaassa todetaan, että pappisliiton kanta suojeluskuntiin oli myönteinen, sillä "ne puutteistaan ja epäkohdistaan huolimatta palvelivat koko kansaamme ja sen koteja." Kirkollinen kirja-arvostelija taitaa olla suojeluskuntalaisia.
Selenin tutkimus kyllä mainitsee asiaakin ja erään Lempäälän kappalaisen Onni Eerikäisen suulla:
"Pappien tulee pysyä erossa suojeluskunnista, sillä vaikka ne alunperin olivat syntyneet isänmaan kaikkien kotien turvaksi, ne tosiasiallisesti olivat omistavan luokan etujen suojelijoita."
OMISTAVA LUOKKA SOTII omaisuutensa puolesta tai yrittää saada toiset sotimaan niiden puolesta. Jos 1900-luku muistetaan siitä, että maassa meni huonosti kirkon ja oikeiston yhteistyön johdosta, Herran tullessa meni vielä huonommin, koska kirkko oli ottanut yhteistyökumppanikseen sekä oikeiston että omistavan vasemmiston SAK:n johdolla. Ajatustani tukee olemassaolollaan Paavo Lipposen hallitus, vaikka vastustaakin minua vaikka syyttäen puoluetta Keskusta siitä, että täältä pesee Lipposelle ja kumppaneille: Hävetkää henkisesti ja hengellisesti köyhät! Harri Veijonen

16. 3. KIRKKOON, OOPPERAAN JA TEATTERIIN EI ANNETA JATKOSSA PENNIÄKÄÄN - KOLME ILOISTA ROSVOA - JÄNNITYKSEN VÄRINÄÄ - IMATRALLA PIDÄTYS - CAESARIN MURHA JA RAHA

KIRKKO VARASTI SEURAKUNNALTA VALTION LUVALLA.
Edellinen rivi on se mistä vaietaan. Verorahoista miljardit ovat menneet kirkon kukkaroon! Verorahoista tulisi jakaa kaikille tarvitseville kansalaisille, mutta rahojamme kirkko on vuosisatoja ryöstänyt valtion tuella. Tämäkin teksti lähtee joillekin kansanedustajille. Olette suosineet PORTTOA, SENKIN PEDOT! Olette jättäneet seurakunnan köyhyyteen. Jopa seurakunnan vetojuhta Veijonen joutuu elämään köyhyysrajalla ja kerjäten samalla kun piispat porskuttavat rahassa.
MUTTA VIELÄ TULEE PETOJEN KUNKKU. Ei hän mitään ota Veijoselta ja seurakunnalta kun ei ole mitään rikkauksia viedäkään. Sensijaan alastomaksi hän riisuu mammonastaan ja polttaa tulessa PORTON! On se hyvä, että on olemassa PERES ja koko saatanallinen troikka tekemään lopun kaikesta kirkollisesta jumalattomuudesta! Saatanan tunarit Suomen eduskunnassa eivät siihen kyenneet vaan veljeilivät viimeiseen asti PAARMAN PERSEESSÄ!
JO VILKUTTAVAT TISSEJÄ SAATANALLISISSA "JUMALANPALVELUKSISSAAN"
Päivän Iltalehti kertoo Helsingin Tuomiokirkon tulevasta "jumalanpalveluksesta", teatteriesityksestä, missä tissit vilkkuu niinkuin perseestä olevaan kirkkoon kuuluu. Vielä terveisiä Niinistöllekin: RAHAA LÖYTYY TEATTERIIN JA OOPPEROIHIN. Saatanallisesta rahankylvöstä, niistä kaikista tulee LOPPU! Penniäkään en tule antamaan minkäänlaiseen teatteriin, vaikka olisi kohtuullisen tasokastakin esitystä. Katsojat maksavat viihteensä itse! Herran hallitessa kukkaronsa vartijana huolehdin siitä, että köyhyydessä ei elä yksikään koko maan päällä!
Se uskollinen ja ymmärtäväinen palvelija, Matteus 24:45, jos olen. Harri Veijonen
PS. Eikä todellakaan niin kuin kirkko on Jumalan Sanaa vääntänyt mm. UT Nykysuomeksi, että Herramme tulee-ruokaa voisi antaa säännöllisesti vaan ainoastaan kerran kaikki pimeät jäävät vihan aikaan ja se on JERUSALEMISTA SOVITTAESSA! (Uusin sivuni alan tutkimuksesta)

"KOLME ILOISTA ROSVOA"
"Tiistai-iltana, 6.3. muutamaa minuuttia ennen sulkemista 3 nuorta miestä (asuinpaikkakunta ei Aura) teki kirjastokortit ja lainasi melkoiset määrät aineistoa: Yhteensä kolmella kaverilla on 47 CD:tä, 9 videota ja 2 DVD:tä. Saman päivän iltana oli ohikulkija löytänyt revittyjä tarroja, cd:iden päällyspapereita yms. paikallisen motellin takapihalta. Selvittelin asiaa ja sain kuulla, että kyseinen kolmikko on oman kotikuntansa kirjastossa porttikiellossa ja kun soitin paikalliselle nuorisopoliisille, hän tiesi kaverien nimet jo ennen kuin ehdin niitä sanoa. Aineistoa emme koskaan takaisin saa,(sanoi poliisi) mutta rikosilmoituksen aiomme tehdä, muuta ei voi. Omaisuutta lähti yli 14'000 mk:n edestä ja kaikki tietenkin juuri uusinta uutta, jota kaikki muutkin haluaisivat lainata!" (Kirjoittajan nimi toimituksen tiedossa. Kiitos!)

JÄNNITYKSEN VÄRINÄÄ
Rauhaa sinulle Harri.
Rakastan sinun sivujasi ja niiden tuomaa jännityksen värinää. Aina niitä lukiessani tekee mieleni ylistää Jeesusta Hänen valinnastaan, - meidän kohdallamme.
Mulla on kolme kotisivua eri firmoissa ja olen linkittänyt sinut niissä. Kuitenkin varsinainen kysymykseni on: saanko lainata otteitasi sivuillani, jos laitan kuka ne on kirjoittanut?
Jumalan profeetallista siunausta sinulle sekä ystävillesi, jotka sinua avustavat. Ter: Hannu Vahlqvist, Göteborg
Vastaus: Useimmiten kirjoittaja on Harri Veijonen, mutta ellei ole varma voi mainita, että lainaus on kotisivuilta siitä ja siitä osoitteesta. Lukijamäärä ei näytä ainakaan vähenevän vaikka kaikki tekstit tällä sivulla olisivat omasta kynästäni. Ilmeisesti et ole ainoa, joka saa väristyksiä Veijosen tuotannosta. Kiitos! HV.

IMATRALLA PIDÄTYS. JOKO EVELIINAN SEDÄLTÄ on otettu DNA-testi, on Veijonen täällä esittänyt pian puoli vuotta. Vastaus ei ole vieläkään tiedossa. Päivän Iltalehti uutisoi Imatralla pidätetystä 28-vuotiaasta miehestä, muttei kerro, että dna-testin tuloksen mukaan mies ei voi olla Eveliinan surmaaja. HV.

Catholic-Muslim Statement Calls for Mid-East Peace. The Catholic and Muslim signers pledge their support for free access to the holy places of Jerusalem, and their desire...
Vain todistukseksi siitä, että katolinen ja muslimi alkaa olla jokseenkin sama asia. Yhteisenä asianaan protestanttien ja juutalaisten tuhoaminen. HV.

March 15th 44 BC: Caesar Murdered.
Julius Caesar had just been made "dictator for life" of the Roman Republic. The senators, outraged at the level of power he had acquired, surrounded him and stabbed him to death. Caius Cassius and Marcus Brutus led the conspiracy.
The life of Julius Caesar:
http://classics.mit.edu//Plutarch/caesar.html
http://www.cs.uh.edu/~clifton/caesar.html

Caesarin kuva rahassa.
Caesar olen minä, saattoi ajatella Lipponen tänään.

15. 3. MAALISKUUN IDUS, CAESAR JA LIPPONEN - KUKA TULISI NIINISTÖN SIJALLE? - KULUTTAJAN OIKEUKSIEN PÄIVÄ - SUOMI USALAISESSA UUTUUSNOVELLISSA - NOKIAT - KIRKKOMUSIIKKILIITTO - MAINOSTAKAA MEITÄ PAIKALLISLEHDISSÄ

LIPPONEN JA MAALISKUUN IDUS
Eduskunnassa ihmeteltiin tänään, miksi Paavo Lipponen pitää vapaapäivää. Tänään olikin roomalaisen kalenterin Maaliskuun Idus.
Jokaisen kuukauden Idus oli pyhitetty Juppiterille, muka jumalista suurimmalle. Päivä oli yleinen vapaapäivä.
Toinenkin syy Lipposella vapaapäivän ottamiseensa saattoi olla se, että päivä on sama jona ihanteensa, diktaattori Gaius Julius Caesar tapettiin. Murhaan saattoi liittyä astrologin varoitus, mutta Caesar tuli tapetuksi juuri sinä päivänä mistä häntä oli varoitettu. Ja murha tapahtui eduskuntaa vastaavassa paikassa, Rooman Senaatissa.
En tiedä onko Lipponen kiitollinen minulle viestistä otsikolla "Tapan kaikki" vai kysynyt siitä astrologin neuvoa. Ilmeisesti Lipponen kuitenkin on huomenna elävänä muiden kansanedustajien joukossa ja sen kunniaksi lupaa maamme köyhille hieman rikkaampaa pakettia, kiitos! HV.
Linkkejä: Prime Minister Paavo Lipponen
Mielipiteitä Lipposesta
KUKA TULISI NIINISTÖN SIJALLE?
Kuka tulisi Sauli Niinistön sijalle, kyseli Lipponen eilen. Veijonenhan on lupautunut valtionvaraiministerin hommiin Niinistön jälkeen. Työnantaja kyllä olisi Kuningasten Kuningas eikä ikuiseksi itsevaltiaaksi julistautunut Caesar tai vastaava. Lipponen löytyy Sauli Niinistöä kehuvassa artikkelissa: SAULI NIINISTO, ON EUROPE'S EDGE
Suomi ei tarvitse sanoja vaan tekoja, sanoo Niinistö kotisivullaan. Sopii huomata, että sanojakin tarvitaan, ennen muuta Jumalan Sanaa! HV.

KULUTTAJAN OIKEUKSIEN PÄIVÄ. Kansainvälinen kuluttajan oikeuksien päivä 15. 3. Tänä vuonna teemana on Markat vaihtuvat euroiksi. 1.1. 2002 tulee Suomessa käyttöön uusi raha, mikä ei ole kaikille kuluttajille helppo asia. Hinnat muuttuvat vaikealla muuntokertoimella 5,94573 eli yksi euro on noin kuusi markkaa.

ABOUT FINLAND ON WORLD TODAY. To the Finland Station. Richard Rayner on his new novel, The Cloud Sketcher. - The Cloud Sketcher, a romantic epic about a Finnish architect who, after fighting against the communists during Finland’s civil war, goes to Manhattan in the 1920s intent on building the world’s most beautiful skyscraper. - There’s a great railway station in the center of Helsinki, which was designed by the leading Finnish architect of the turn of the century, Eliel Saarinen.

NOKIAT. Nokiasta uutisoidaan tänään lähes koko maailmassa. Esimerkkinäni: Reuters via iwon, UKINVEST, Allnetdevices.com, www.thestreet.com and USAtoday

KIRKKOMUSIIKKILIITTO. Suomen kirkkomusiikkiliitto on jakautunut alueellisiin piireihin, joita on koko valtakunnassa 17. Etelä-Karjalan kmpiirin toimihenkilöiksi liitto on ilmoittanut: pj. Eero Haimila, siht. Toini Heinonen. Muut: Timo Hytönen, Soili Lehteinen, Raimo Lehtinen, Ritva-Liisa Loimas, varalla Heikki Kokko, Hannu Perälä.

ILMOITELKAA PAIKALLISLEHDISSÄ. Voitte ilmoittaa internetosoitteemme http://go.to/veijonen tai oman osoitteenne, millä linkki sivuillemme. Muistakaa myös pikkupaikkakunnat. Eräs linkki: Suomen Paikallissanomat Oy on Alma Media Oyj:n tytäryhtiö, joka kustantaa neljäätoista eri puolilla Suomea ilmestyvää paikallislehteä ja kahta kaupunkilehteä. Jokainen lehti on oman ilmestymispaikkakuntansa ykköslehti ja tärkein paikallinen tiedonvälittäjä. Joukkoon kuuluu mm. Kurun Sanomat

14. 3. FEMINISTIT JA HOMOT SEURAKUNTAJÄRJESTYSTÄ VASTAAN.
TV:ssä esitettiin eilen miten KIRKON (Pitää tarkistaa nimi sivultani: kirjasto.htm Harviainen Tapani, Sollamo Raija: Heprean tekstikirja ja sanasto. 1973.) RAIJA SOLLAMO ym. vaativat kirkon viroissa toimivien homojen oikeutta saada julkisesti esiintyä homona.
Ristin Voitossa puolestaan Arto Hämäläinen kirjoittaa, miten EU:n pykälät ulottuvat yhdistys-seurakuntaan mutteivät uskonnollinen yhdyskunta-seurakuntaan mm. tasa-arvopykälineen. Feministit ja homot voivat valittaa yhteisön työntekijävalinnoista tasa-arvopykälään vedoten. Mikäli ns. helluntaiseurakunta tms. toimii yhdistys- eikä uskonnollinen yhdyskunta lainsäädännön mukaan, Jumalan Sanan vastaisesti toimivat homot ja feministit pääsevät valittamaan pastori- yms. nimityksistä ollessaan muodollisesti pätevämpiä hakijoita.

Me seurakuntalaiset kirkkokuntien ulkopuolella emme perusta edes uskonnollisia yhdyskuntia. Surkuteltavan hupaisaa ajatella, että todellakin vapaiden suuntienkin kirkoissa Suomessa voi olla jäsenenä homoja, jotka pyrkivät sen ns. seurakunnan palkkalistoille! Feministien mukanaolon olen tiennyt pitkään.
Kumpaisellakaan ryhmällä ei ole mitään asiaa siihen mitä Jumalan Sana ja minä tarkoitamme sanalla seurakunta. Luonnollisesti helvettiin menijät osaavat nyt vaatia EU:ta ulottamaan homosääntönsä uskonnollisiin yhdyskuntiinkin. Meidän on todella pakkokin toimia ulkopuolella kaiken jumalattoman lainsäädännön pysyäksemme Jumalan lainsäädännön sisällä! Harri Veijonen.

VASTUSTAMME TURMIOLLISTA LAKIALOITETTA.
Tänä vakavana aikana jolloin luopumus elävästä Jumalasta saa yhä uusia ilmenemismuotoja, kehoitamme kaikkia Jeesuksen seuraajia rukoukseen maamme ja kansamme puolesta.
Kuten yleisesti tiedämme, maamme hallitus on valitettavasti antanut lakiesityksen samaa sukupuolta olevien parisuhteiden virallistamisesta.
Tämä on erittäin vakava asia. Homosuhteita harjoittavat eivät peri iankaikkista elämää (1 Kor 6:9-10). Homoseksuaalisuudesta voi vapautua terveeseen elämään niin kuin muistakin tunne-elämän vääristymistä. Mainitsemme internetlinkkejä:
www.aslan.fi
www.narth.com
Päivö Parviainen
Michael Sjöhblom
Karl Lindquis
Asser Stenbäck
Kommentti: Lienevätkö lääkärismiehiä? Kirjoittavat asiaa, vaikka on lääkärilakko. HV

MIKÄ RIBBENTROP? Täällä voi sana olla kirjoitettu oikeinkin, mutta silti ei tiedetä varmaksi mitä tarkoitetaan. J. Ribbentrop (1893-1946) oli saksalainen ulkop. neuvonantaja. Neuvostoliiton kanssa 23. 8. 1939 hän allekirjoitti hyökkäämättömyyssopimuksen.
Spectrumin mukaan Ribbentropin sopimuksella tarkoitetaan sitä, että Suomi oli kesäkuussa 1944 venäläisten hyökätessä Kannaksella pakotettu pyytämään apua Saksalta. 22. 6. 1944 ulkoministeri Ribbentrop lensi Helsinkiin vaatimaan aseavun edellytyksenä sitoumusta sodan jatkamisesta Saksan rinnalla. Presidentti Risto Rytin syyksi on myöhemmin luettu se, että hän ylitti valtuutensa ja sitoutui taisteluun Saksan rinnalla. Mutta ilman sitä aseapu Suomelle olisi jäänyt tulematta. Väärinkäsitysten välttämiseksi haluan esittää asiat ilman termejä Ribbentrop yms. ja toivon palautteetkin yksiselitteisinä. Kiitos! HV.

Lisää viestejä:
VALTIONVARAINMINISTERI SAULI NIINISTÖ, EDUSKUNTA.
Ottakaa köyhille rahaa päivähoitobudjetista!
Ei tässä ole mitään pakkolaitoshoitoa lapsille
pyydettykään vaan perheille elämiseen
tarvittavat rahat, koska työtä ei anneta.
Ei ainakaan tällaisille
seurakunnan lihaville ikämiehille.
Terveisin,
Harri Veijonen
lastentarhanopettaja
PS. Tsemppiä keihäänheittoonne! Olen nähnyt tv:ssä Niinistön keihäänheittoa. Sivuillani voitte vertailla tuloksianne minun vaivaisen läskin lähes ilman vauhtia saavuttamiin lukemiin.

TAPAN KAIKKI on nimeltään eräs lasten PC-peli, mutta nyt sillä otsikolla lähetän viikon uutiset täältä kansanedustajille alkaen pää- ja ulkoministeristä toteamuksella:
Köyhille rahaa 5000 mk/kk, koska työtä ei anneta! Tähän asti olen sen tehnyt minkä olen luvannut! Harri Veijonen. PS. Valitettavasti sain viestin perille vain Lipposelle ja Tuomiojalle. Mutta sen lisäksi Tarja Haloselle.

UUSIA UUTISKUVIA HEBRONISTA:
1. Demonstration to reopen TransJudea Highway.
2. Arab shooting and demonstration by market.
3. Memorial for Nachum Hoss and Yehuda Partush. See pictures: http://www.hebron.org.il/pics/hoss-partush.htm

13. 3. ARAFATIN MILJARDIT SVEITSILÄISESSÄ PANKISSA

Palestinian Authority Chairman Yasser Arafat has put aside (on pannut syrjään) $20 million which he has deposited (on tallettanut) in a Swiss bank account, a nest egg (pesämuna) which Israeli security sources believe he has now offered Iraqi President Saddam Hussein in exchange for a safe haven (turvasatamaa varten) if forced to leave (jos on pakko lähteä) the Palestinian areas, The Jerusalem Post has learned.

MILLOIN TARJA HALONEN LUPAA SIIRTÄÄ SUOMEN ISRAELIN SUURLÄHETYSTÖN JERUSALEMIIN? Bush lupailee, mutta voiko lupauksensa pitää? Perkeleen joukot haluaisivat kyllä suurlähetystöt Jerusalemiin, mutta Arafatin valtion suurlähetystöt.
BUSH LUPAA OMANSA. President Bush intends to keep a campaign promise to move the U.S. Embassy in Israel from Tel Aviv to Jerusalem, said Secretary of State Colin Powell on March 7. The embassy move would lend support to Israeli claims to the city as its undivided capital. (Religion Today)

PERKELEELLISTÄ PROPAGANDAA VARHAISKASVATUKSESTA. Radiouutisissa klo 14 toistettiin lasten ja perheiden vihaajien propagandaa OECD:stä. STT:n uutiseen verrattuna loppu oli vielä muodossa, että kotihoidossa olevat lapset tulisi saattaa käymään (puolipäiväisesti?) päiväkodeissa. Varhaiskasvatus-termin käyttökin oli propagandistisesti "tieteellisateistisen", suppeimman käsityksen mukainen.
Lastentarhaopettaja Veijoselle työtoveritkin taannoin myönsivät, ettei päivähoito ole keksittykään lasten parasta silmälläpitäen vaan feministien tarpeisiin. Ja kun Herra pian hallitsee, silloin rahaa löytyy köyhyyspakettiin mm. päivähoitomenoista! Sanokaa suorat sävelet kaikille lastenneuvoloiden ym. siantuntijoille, jotka suosittelevat päiväkotia meidän hyvien kristillisten kotien lapsille! Lastentarhanopettaja Veijonen.
STT: OECD-arvio kiittää Suomen varhaiskasvatusta. Kansainvälinen arvio kiittää suomalaista varhaiskasvatusta laadukkaaksi... Kotihoidon tuki voi arvioitsijoiden mielestä jättää päiväkotien ulkopuolelle juuri ne lapset, jotka olisivat järjestelmällisen kasvatuksen tarpeessa...

SARI ESSAYAHISTA PAREMPI KUVA SIVUILLENI
Hei, Kansan Sanomat on Satakunnassa ilmestyvä yhteiskristillinen ilmaisjakelulehti. Lehden päätoimittaja Anne Laine on pyytänyt minua tekemään juttua Sari Essayahista. Miten saisin häneen yhteyden, voisitko auttaa ?
Kyselee Seija Laukkarinen seija.laukkarinen@pp.inet.fi
Vastaus: Jos Sari vastailee niin posti löytää perille osoitteella Lapinlahti. Sari Essayah-sivulleni olen nyt lisännyt uuden kuvan Sarista: Niin hyvännäköinen (että aviomies on voinut kieltää vastaamasta enää Veijoselle). Kuva on internetissä Sarin luvalla ja sitä voinee käyttää lehdessännekin, vaikka joutuisitte itse tekemään jutun Sarista. Kävelijä Valentin Kononen on tv:ssä edustanut dopingvapaan urheilun tekijöitä, joihin varmasti Sarikin on kuulunut. HV.

March 13th 1881: Alexander II Killed.
On March 13th (March 1st in the Julian calendar), Russian Czar Alexander II was killed in St. Petersburg by a bomb. Alexander II was instrumental in decentralizing the Russian government: http://www.sptimes.com/Treasures/TC.2.3.17.html

Maranatha News Watch today:
1. Ministry Offers News Media Coffee & Counsel Full Story: http://www.mcjonline.com/news/01a/20010308a.shtml
2. Study: Churches Have Lost Their Spiritual Passion Full Story: http://www.mcjonline.com/news/01a/20010308b.shtml
3. 28 New Language Bible Translations Added In 2000 Full Story: http://www.mcjonline.com/news/01a/20010308c.shtml
4. Ted Turner Criticized Over Ash Wednesday Remark Full Story: http://www.mcjonline.com/news/01a/20010308d.shtml

LUKIJOILTA: Näin se Harri menee hyvin. Yks tuo yhden palan ja toinen toisen palan lisää totuutta. Sinä sanoit juuri sen lisää Ribbentrop asiaan mitä pitikin. Tulee asia monen todistajan kautta. On se kumma jos ei ihmiset ala tajuamaan tässä uutis-siivilöidyssä maassa miten meitä vedetään retkuun päivästä päivään ja vuodesta vuoteen.

12. 3. PUTIN ASEISTAA IRANIA - OLETETTU LÄHI-IDÄN SOTA - PLO LOPPUU - GUSTAV HÄGGLUND - FINLAND ON WORLD TODAY - OUTLOOKIN VOI KORVATA - MESSIAANISTEN SYNTYMISTÄKIN VAINOTAAN

Eiliset uutiseni päättyivät kommunismiin. Veijo Minkkinen antoikin palautetta, että katso totuutta (venäjäksi pravdaa) Israelin kommunistien sivuilta. Kuitenkin vain vertailen pimeyttä Jumalan valkeuteen. Raamattu kertoo, että Googin joukoissa on myös Iran. Päivän Reutersin pääuutinen on tuo mistä kuvakin: Putin sopii Venäjän aseavusta Iraniin. Saa nyt sitten nähdä, miten suomalainen lehdistö poikkeaa tavastaan toistaa Reutersia, kun sieltä tuleekin asiaa eikä pravdaa:
MOSCOW (Reuters) - Russian President Vladimir Putin said Monday that Moscow would proceed with its controversial arms sales to Iran but supplies would be solely to ensure Tehran's defense needs.
``For economic reasons, Russia is interested in (military) cooperation,'' Putin told reporters after talks in the Kremlin with Iranian President Mohammad Khatami.

OLETETTU LÄHI-IDÄN SOTA. Alkavaksi oletettuun Lähi-Idän paikalliseen sotaan liittyen on jo tullut palautetta ja otetaan lisää aineistoa. Kiitos! HV.

PLO LOPPUU. PLO:sta tulee loppu Messiaan palatessa. Maailma toimii päinvastoin: Tukee PLO:ta mainitsematta sen terroristijärjestön nimeäkään. Vielä joku sentään uskaltaa puhua terroristeista nimeltä:
NYDAILYNEWS: Israel PM Calls Arafat Guards 'Terrorists'

LUKIJALTA: DRIPPENTROPIN HAAMU. Hieno asia että ulkoministeriö esittää Gustav Hägglundia EU:n puolustuskomission johtoon. Aikoinaan Venäjä esti veto-oikeudellaan YK:n johtoon Max Jakobsonin pääsyn, joka muuten toteaa että Venäjän edesottamukset perustuvat historiaan. Mielenkiintosta nähdä kuinka nyt käy. Eiköhän EU:lla ole ihan muut suunnitelmat Suomen suhteen.
Kommentti: No tulee mieleeni vanha toteamukseni siitä, että EU:n puolustus toimii siten, että se antaa Googille alkupaloiksi Suomen niinkuin se on halunnut karhujenkin suomalaisia popsivan. Ei muu Eurooppa Suomea puolusta vaan puolustautuu syöttämällä suomalaiset. Siksi se halusikin maamme liittyvän EU:hun. Herätkää pedon selässä ratsastavat typerykset turvaan seurakuntaan, tänne! HV.

FINLAND ON WORLD TODAY. Portuguese Rally Results: 1. Tommi Makinen, Finland, Mitsubishi Lancer, 3 hours, 45 minutes, 42.1 seconds

OUTLOOKIN VOI KORVATA MUULLA. Outlookin sähköpostiohjelmassani oli vika ja suosittelen vaihtamaan koko outlookin toiseen mail-ohjelmaan. Kadotin jälleen vian vuoksi sähköpostiosoitteita ja samoilta henkilöiltä kuin juuri äskettäin. Kiitos kaikista uusista posteista! Voi käyttää veijone@mail.wwnet.fi
Vain varalla harriveijonen@yahoo.com
Siinä nimeni siis yhteen kirjoitettuna. my-deja.comkin juuri sulki palvelunsa. HV

PALJONKO MESSIAANISIA? Määrää ei tiedä kukaan. Ensiksikään siksi, että koska kyseessä ei ole kirkkokunta, niin ei myöskään ole minkäänlaista rekisteriä. Toiseksi monet Jeshuaan uskovat juutalaiset haluavat pitää matalaa profiilia koska juutalainen yhteisö ulostaa sellaiset. Rabbi Manachem Shneersoniin voi uskoa mutta Rabbi, Kuningas, Messias Jeshuaan ei. Moshe Zew

11. 3. ONKO SUOMEN HIIHTOMAINE MENETETTY? - MYLLYLÄN JA JUMALAN TESTAMENTTIEN ERO - ARKKIPIISPA AVIOON - KUVIA WEBSHOTISSA - WURMBRAND KUOLLUT

Onko Suomen hiihtomaine menetetty?
Kirvesniemi ei vaikuta edes katuvalta (4.3.01 klo 14:38)
Mitä mieltä olette Kirvesniemen Harrista? Onko hän osoittanut edes katumisen merkkejä mokomakin kirkon mainos. Lisää http://go.to/veijonen
Siellä URHEILUN PÄÄSIVU PÄIVITETTY 27. 2. 2001. Lahti 2001 menee, Lappeenranta 2010 tulee! harri

Onko Suomen hiihtomaine menetetty?
Äiti Kirvesniemi uskomaton (10.3.01 klo 16:39) Iltalehdessä Äiti Kirvesniemi mainitsi kaikkien meidän tekevän vilppiä joten eipä Harrin tekosissa mitään outoa ole. Poika oli siis kasvatettu epärehelliseksi. Ja mikä kauheinta, tämä Äiti on toiminut opettajana. Missä on hänen moraalinsa? Kirjoituksessa mainittiin myös siitä suuresta myötätunnosta mitä Kirvesniemen perhe on saanut. Ovatko suomalaiset tosiaan näin epärehellisiä suurin joukoin. Hävetkää! Vilpillä ja petoksella on suuri ero. Paha saa palkkansa, sanottiin ennen......... Hyi hävetkää

Onko Suomen hiihtomaine menetetty? Armoa Harrille ja äidilleen (10.3.01 klo 17:25) Eipäs nyt piehtaroida noin rumasti doping-kärähtäneiden alennustilassa. Virheen he ovat tehteet ja sen nöyrästi myöntäneetkin. Annetaan heille jo anteeksi. On luonnollista ja normaalia, että äiti puolustaa lastaan. Turhaa tästä on äiti Kirvesniemiä syyttää ja leimata hänet epärehelliseksi ja huonoksi äidiksi ja opettajaksi. Jokainen meistä on joskus virheitä tehnyt ja toivottavasti saanut anteeksi tekonsa. Ja muistakaa vielä yksi asia: Aina kun suomalainen urheilija voittaa, olemme koko kansa ylpeitä voittajia. Nyt tappion hetkellä olemme toivottavasti kaikki tukemassa töpänneitä. Suhteellisuudentajua, pyydän

Kommentti: Etelä-Saimaa ei nyt heti ole juttutuvassaan poistanut Veijosen tekstiä, mihin on tullut kaksi mainittua vastaustakin. Kirkollisen Kotimaa-lehden kannessa Kirvesniemi vakuutti kilpailevansa vain itseään vastaan. Hävisi kaima itselleenkin. http://go.to/veijonen

MIKA MYLLYLÄN TESTAMENTISTA. Hiihtäjä Mika Myllyllän kansalle jättämässä "testamentissa" huomasin heti ilmestyessään ristiriidan Jumalan testamentin kanssa, mutta sympatiani ovat Myllylään niin suuret, etten olisi ottanut asiaa esille, ellei sitä olisi ensin toisaalla käsitelty.
Kirjoituksessaanhan Myllylä valitti sitä, ettei ollut itse ottanut selville sitä, että saamansa aine näkyy testeissä. Yritän vielä Myllylän hyväksi lieventää siten, että kenties hän tarkoittikin sanoa, ettei tiennyt, että kyseisen aineen ottaminen olisi dopingia. Mutta jos hän sen tiesi ja kuitenkin otti, hän ei halua tunnustaa syntiään, mikä Jumalan Sanan mukaan on ensimmäinen askel vapauteen. Joka syntinsä tunnustaa ja hylkää, hän saa armon. Mielestäni kuitenkin Myllylä näyttää edes katuvan toisin kuin kaima. HV.

ARKKIPIISPA AVIOON. Uutiseni kirkosta eivät suinkaan ole ainoastaan negatiiviset. Osoituksena siitä totean emeritius arkkipiispa John Vikströmin menneen uuteen avioon siten kuin se Jumalan Sanan mukaan on luvallista. Sekä Vikströmin että uuden puolisonsa lastentarhanopettaja Clary-Ann Stillin entiset aviopuolisot olivat kuolleet ja molemmat olivat vapaita solmimaan uuden liiton. Vikke toimi siis esimerkillisesti tuossa asiassa eikä tarkoitukseni ole loukata seurakuntalaisia, jotka ovat toimineet toisin. HV
PS. Kuvittelen olevani kuin Mikael Agricolan kivipatsas Turun tuomiokirkon edustalla katsomassa Aurajokea. Ääni vaan kantautuu täältä, missä minun jokeni on tuo neidolle välttämätön tekele, Saimaan kanava 50 metrin päässä silmieni edessä.

ONKO TEILLÄ KUVIA WEBSHOTISSA? Mikäli teillä on kuvia esimerkiksi Webshotissa, ottaisin osoitetiedot tälle uutissivulle. Siellä katsoin mm. seuraavia sivuja:
Titanic pictures
Titanic pictures2
Hakusanalla Lappeenranta löytyneitä kuvia
Hakusanalla Tampere löytyneitä kuvia HV

WURMBRAND POISSA, TYÖ JATKUU. Vainotun seurakunnan ääni Richard Wurmbrand on kuollut 17. 2. 2001. Työ jatkuu, vainot eivät ole ohi. Wurmbrandin vierailusta Lappeenrannassa pari vuosikymmentä sitten jäi mieleeni, että tilaisuuteen autolla tulleiden rekisterinumeroitakin jotkut keräsivät. Siihen aikaan ei saanut virallisesti puhua Neuvostoliitossa tapahtuvasta seurakuntalaisten vainoamisesta ja kommunistit yms. katsoivat asiakseen kerätä aineistoa "valtion vihollisista". Nykyisin aineiston kerääminen on helpompaa mm. internetistä. Veijonen sopii olla ykkösenä kaikkien kusipäiden laatimissa mustissa listoissa. ST/hv.

10. 3. ISRAEL APU RY:N OMAT SIVUT - ZEWIN TYÖLLE TUNNUSTUSTA - PAAVI RUKOILEMAAN DAMASKON MOSKEIJAAN - SS-MIEHET KAAPELISSA - ALASTON VAIMO - PUHELIN 125 VUOTTA

Moshe Zew ilmoittaa Israel Apu ry:n saaneen omat sivut. Osoite on http://members.surfeu.fi/israelapu/. Vaikkei Zew kertonut sivujen tekijää, niissä näkyy Zewin hieno tyyli. Harkinnassani oli Josef Shulamin kuukausikirjeiden tallettaminen järjestyksessä tänne omaan osoitteeseeni, mutta nyt kaiketi sellainen on mahdollista Israel Avun avatuilla sivuilla ylläpitäjänsä toimesta. Siellä on jo valmiina tietoja Shulamista ym.
Messiaaniset on varsin pieni osa seurakuntaa ja on jo saanut täällä liikaakin painoarvoa. Ei niin etteikö jatkossakin messiaanista asiaa täällä olisi vaan täältä tulee kuulua suomalaisen seurakunnan ääni koko laajuudessaan. Ainakin toivon, että aineistoa tarjoavat yhä useammat.
Zew ja Lindeman luonnollisesti tarjoavat tekstejään tänne edelleenkin, mutta messiaanisen aineistonsa pääjakelupaikka tullee tästedes olemaan mainittu Israel avun osoite. Sellainen käsitys minulla on, vaikken ole asiasta keskustellut mainittujen veljien kanssa.
PALJONKO MESSIAANISIA SUOMESSA? Minua kiinnostaisi saada tänne tietoja Suomessa asuvista messiaanisista, joiden määräkin on minulle täysi arvoitus. Oliko tuo tyhmä kysymys? Kaikki messiaaniset ovat Israelissa kuten me kirkkokuntien ulkopuolella seurakunnassa, vai? Harri Veijonen.

ZEWIN TYÖLLE TUNNUSTUSTA. Moshe Zew toimitti tiedoksi saamansa viestin: Wonderful teaching. I really enjoyed it. Please send me more as you come across anything. Ariel http://www.MessianicArt.com

Pope to Pray in the Great Mosque of Damascus. John Paul II is to become the first leader of the Catholic Church to set foot in a mosque when he visits Syria in May, a church official said on March 5. (Religion Today)
Paavi on siis menossa toukokuussa rukoilemaan Jumalan tuomitsemaan kaupunkiin Damaskokseen (Jesaja 17:1). Mutta niinhän hän itsekin on Jumalan tuomitsemasta Roomasta (Ilm 17). ST/hv

SAVOLAN uusin uutinen on juutalaisrabbin ennustus, että Israeliin tulee paikallinen sota lähiviikkojen aikana.

SS-MIEHET KAAPELISSA. Tallennan kiinnostavaa keskustelua kirjastokaapelista. Kuusjoen kunnankirjastosta kyseltiin kirjoja ss-miehistä, jotka saivat koulutuksensa Saksassa 40-luvun alussa ja osallistuivat ilmeisesti ainakin jatkosotaan.
Paras vastaus: Kokoelmistamme löytyy suomalaisista SS-miehistä seuraavia teoksia:
92.73 KORJUS, Jaakko OTSASSA KUOLEMAN KUVA : RAPORTTI SUOMALAISESTA SS-VAPAAEHTOISJOUKOSTA. - VAASA : VAASA OY, 1981. ISBN 951-660-061-1
92.73 METZGER, Hans KOLMANNEN VALTAKUNNAN EDUSTAJANA TALVISODAN SUOMESSA. HKI : OTAVA, 1984. ISBN 951-1-08011-3 Sis. mm.: Suomalainen SS-pataljoona perustetaan.
92.73 JOKIPII, Mauno Panttipataljoona : suomalaisen SS-pataljoonan historia. Helsinki : Weilin & G s, 1968. - 869 s. : kuv.
99.2 SUOMALAISTEN Waffen-SS-vapaaehtoisten matrikkeli 1941-1943 / [matrikkelitoimikunta: Heikki Olsson, Jalo Kokkila, Mika Hakanpää...]. - [Tampere] : [Veljesapu], 1999 (Jyväskylä : Gummerus). - 264 s. : kuv. ; 26 cm. ISBN 952-91-0742-0 (sid.) S. 9-35 Suomalaisen SS-pataljoonan vaiheet 1941-1943 / Mauno Jokipii.
92.04 SNELLMANIN ja Mannerheimin välissä : kirjoituksia sodasta, rauhasta ja isänmaan historiasta / Jussi Kuusanmäki & Kauko Rumpunen (toim.). - Helsinki : Suomen historiallinen seura, 2000 (Hakapaino).- 276, [5] s. : kuv., kartt. ; 25 cm. ISBN 951-710-124-4 (nid.) Juhlakirja: Kari Selén 60 vuotta 6.3.2000. Sis. mm.: Suomalaisen SS-pataljoonan yhdystoimisto ja Waffen-SS:n sotasensuuri Berliinissä / Mauno Jokipii.
92.73 WIKINGIN suomalaiset : suomalaiset SS-miehet kuvissa = Finnish volunteers of SS-division Wiking / [koonneet] Kari Kuusela, Olli Wikberg. - Helsinki : Wiking-divisioona, 1996 (Jyväskylä : Gummerus). - 224 s. : kuv. ; 25 cm. ISBN 951-97506-0-6 (sid.)
99.139 LAPPALAINEN, Niilo, 1927- Vaarallisilla teillä : viimeiset suomalaiset SS-miehet. - Porvoo ; Helsinki ; Juva : WSOY, 1998.- 323 s., [16] kuvas. : kuv., kartt. ; 21 cm ISBN 951-0-22665-3 (sid.)
92.73 ELO, Veikko Pantin lunastajat. - [Jyväskylä] : [Jyväskustannus], 1993. - 325 s. : kuv., kartt. ISBN 952-90-4995-1 (sid.)
90.35 WIKBERG, Olli Meine Ehre heisst Treue! : suomalaisten SS-vapaaehtoisten asepuvut 1941-43 = Uniforms of the Finnish SS-volunteers 1941-43. - Helsinki : Wiking-divisioona, 1999 (Jyväskylä : Gummerus). - 160 s. : kuv. ; 31 cm. ISBN 951-97506-2-2 (sid.)
99.13 RÄSÄNEN, Liisa Ossianin laulut. - [Jyväskylä] : Atena, 2000 (Gummerus). - 144 s. : kuv. ; 22 cm. ISBN 951-796-215-0 (sid.)

Saanen linkittää tämän listan tekijän omat kotisivut, koska hän ne vastauksessaan ilmoitti: http://kotinetti.suomi.net/paivi.hakala/ Listassa näkyi myös äskettäin mainittu Kari Selenille omistettu teos. ST/hv

ALASTON VAIMO tai siis Naked wife-niminen virus leviää maailmalla. Se on vaarallinen siksikin, että sen voi saada vahingossa ystävältä, mikäli tälle on virus tullut ja tällä on outlookissa osoitetietoni. Veijoselta ette virusta voi saada, koska hän ei talleta sähköpostiosoitteita outlookin osoitekirjaan. HV.

PUHELIN 125 VUOTTA. March 10th 1876: Bell Introduced Telephone. Alexander Graham Bell brought the telephone into the world. Bell recorded the successful test in his lab notebook:
http://lcweb.loc.gov/exhibits/treasures/trr002.html

9. 3. UKRAINASSA LEVOTONTA - EVELIINAN MURHATUTKIMUS - VELI VEIJONEN UUDESTA SEELANNISTA - KÖYHYYSPAKETISTA VÄLIKYSYMYS - POISTIN NETDETECTIVENI

UKRAINA GORBAN HALLINNON ALLE? Daniel 7 kolmen kuninkaan syrjättämistä olen tulkinnut kolmen Neuvostoliiton osavaltion yhtymiseen Gorban hallinnon alle. Venäjän, Valko-Venäjän ja Ukrainan liittovaltion osana Ukraina on tuntunut vähiten uskottavalta. Mutta nyt sielläkin tapahtuu toimia kuninkaan syrjäyttämiseksi. Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa kärjistyivät mielenosoitukset tänään. Presidentti Leonid Kutshman eroa vaativat mielenosoittajat muun muassa kivittivät presidentinpalatsia.

EVELIINAN MURHATUTKIMUKSET keskittyneet perhepiiriin, uutisoivat molemmat iltapäivälehdet tänään. Onko poliisi ottanut uutisistani vaarin vai olinko mukana Eveliinan muistotilaisuudessa Jumalan johdatuksessa murhaajan paljastamiseksi siten kuin sen utopistisesti kuvittelin voivan tapahtua: Se joka epäilee minua voisi olla syyllinen. Taannoiset uutiseni kertovat, että minua epäili eräs henkilö ja että hän kuuluu Eveliinan perhepiiriin. Eveliinan murhasta internetissä löytyy uutisia lähinnä täältä ja Etelä-Saimaasta. ST/hv.

ONKO TOISEN NIMELLÄ ESIINTYMINEN RIKOS? En ole vakuuttunut siitä, että maailmassa on toinenkin Harri Veijonen, vaikka sillä nimellä minulle tulee viestejä osoitteena Kivi Uusi Seelanti. Ainakaan kyseisellä nimellä ei vieläkään löydy omia internetsivuja vaan tänne hän on lähettänyt sivuja sivuni sisältöä muuttaen vastakohdaksi taannoin kerrotun ja kuvatun mukaisesti. ST/hv.

Köyhyyspaketista välikysymys. Keskusta tekee hallitukselle välikysymyksen niin sanotusta köyhyyspaketista.

Netdetective-mittarin näkyy ottaneen Zew. Veijonen sen nyt poisti sivuiltaan kokonaan. Mittari tarjonnee enemmän mahdollisuuksia väärinkäytöksiin kuin on apuna sivun ylläpitäjälle. HV.

8. 3. IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ: NEW ALBUM IN COMMUNITY.WEBSHOTS.COM - HEPREAN TEKSTIT DANIELISSA - HARVINAISET KUVAT: VIIPURI, PYÖREÄ TORNI JA VANHA VALAMO - MTV3:LLA HYVÄ SIVU GORBASTA - ISRAELIN HALLITUS

Seurakunnan ylösotto ei tule tänä vuonnakaan, totesi kaima maapallon toiselta puolelta. Hän kuitenkin jatkoi ja tarkoitti, ettei ylösottoa tule koskaan. Ylösotto kuitenkin TULEE ja tarkalleen silloin kun Jerusalemista sovitaan, vaikka tänä vuonna ylösottoa ei tulisikaan. Itse kirjoitan uudella sivulla: "Mikäli Daniel 9:27:ssä seitsemän ja lisäksi puoli vuosiviikkoa kuluu ennenkuin valerauha ylösottoineen tulee, ollaan vuodessa 2004 tai lähimmillään talvessa 2002."

Olen tehnyt sivun danielx.htm. Sen kuvituksena on vuoden 1995 kirjani ne sivut, missä on hepreaa. Kuvat löytyvät community.webshots.comissa:
Hi, Check out these photos I uploaded to Webshots! Daniel 9:27 http://community.webshots.com/album/10977284GQDGopKiPg
Cheers, Seurakunnan HV.

VIIPURI, PYÖREÄ TORNI JA VALAMO. Kyseisessä osoitteessa on myös kolme harvinaista suurta omistamaani vanhaa valokuvaa mainituista paikoista.

MTV3:N GORBASIVU KANNATTAA TALLETTAA. http://www.mtv3.fi/gorbatshov/

ISRAELIN HALLITUS:
Pääministeri: Ariel Sharon (Likud)
Ulkoministeri: Shimon Peres (Työväenpuolue)
Puolustusministeri: Binyamin Ben-Eliezer (Työväenpuolue)
Talousministeri: Silvan Shalom (Likud)
Yleisen turvallisuuden ministeri: Uzi Landau (Likud)
Sisäministeri: Eli Yishai (Shas)
Liikenneministeri: Ephraim Sneh (Työväenpuolue)
Opetusministeri: Limor Livnat (Likud)
Oikeusministeri: Meir Sheetrit (Likud)
Kauppa- ja teollisuusministeri: Dalia Itzik (Työväenpuolue)
Työ- ja sosiaaliministeri: Shlomo Benizri (Shas)
Maatalousministeri: Shalom Simhon (Työväenpuolue)
Yleisten töiden ministeri: Avigdor Lieberman (Israel Beiteinu)
Asuntoministeri: Natan Sharansky (Israel B'Aliya)
Ympäristöministeri: Tzahi Hanegbi (Likud)
Turismiministeri: Rehavam Zeemi (Kansallisliitto)
Terveysministeri: Nissim Dahan (Shas)
Uskonnollisten asioiden ministeri: Asher Ohana (Shas)
Jerusalemin hallinnon ministeri: Eli Suissa (Shas)
Tiede, urheilu ja kulttuuriministeri: Matan Vilnai (Työväenpuolue)
Salkuton ministeri: Saleh Tari

7. 3. PORTTO ILMAN SILTAA - HUUMETESTIT MAKSAVA LIONS CLUB - HANDGUN SAINT - CHILDREN FROM IZIEW - KOIRAT JA SOTAMIEHET

Eräs esittämäni kuva seurakunnan pelastumisesta vihan ajasta on se, että seurakunta, joka ylösoton päivän lähestymisen näkee (Heb 10:25), näkee sen lähestymisen kuin autolla sillalle tulon. Jo kaukaa liikennemerkein sillasta ilmoitetaan ja mitä lähemmäksi sitä tullaan sitä tarkemmin sillalle siirtyminen tiedetään. Kristus on se pelastava silta ja seurakunnalla se silta on. Kirkon eli porton silta romahtaa, sitä ei sillä ole lainkaan, vaikka luulossa kirkossa eletään. Vihan aikaan kuitenkin ajetaan.
Maailman ykkösuutisia oli Porto-nimisessä kaupungissa tapahtuneen sillan romahdus. Portto on valinnut Pereksen, tuhon, ja tuhoon jää. Täällä on toisteltu Jumalan lukua 70. Noin 70 ihmisen tiedetään kuolleen Porton sillan romahdettua. ST/hv.

HUUMETESTIT MAKSAVA LIONS CLUB. Ylöjärvellä puidaan koulujen huumetestejä. Paikallinen Lions Club on lupautunut maksamaan testikulut.

HANDGUN SAINT. Vatican Urged to Name 'Handgun Saint'
CNN.com/World, out of Vatican City: http://europe.cnn.com/2001/WORLD/europe/italy (Religion Today)

The Children from Izieu. http://home19.inet.tele.dk/aaaa/children/index.htm
In 1944 Hitlers Nazi Gestapo sent two vans to the French village of Izieu. The mission was to exterminate the children of an orphanage known as La Maison d'Izieu.

KOIRAT JA SOTAMIEHET. KOIRAT minua piirittävät. Pahain parvi saartaa minut. Minun käteni ja jalkani niinkuin jalopeurat (ovat lävistäneet).
Raamattu ei puhu kovin suopeasti koirista. Mutta tuossa on profetia Kristuksesta. Roomalaiset sotamiehet olivat niitä koiria ja Kristus lävistettiin heidän toimestaan ristille.
What are the smartest dogs? Collies!
Stories and information about border collies:
http://www.bcrescue.org/bc-page.html
http://www.geocities.com/rock_n_d/bcfact.htm
http://www.bordercollie.org/core.html

6. 3. KIRKKO OLI ENSIMMÄINEN UUSUSKONTO - KÄYHYYSOHJELMA JÄI KÖYHÄKSI - METSÄKAARTILAISET - DEFRAG

Weijo Lindroos: Roomalaiskatolinen kirkko oli ensimmäinen uususkonto. Se muodosti käsitteen ”kristikunta”, johon luetaan kuuluviksi kaikki kastetut huolimatta heidän kääntymisestään. Tämä baabelin sekauskonto hylkäsi apostolisen uskon ja muodostui kirkoksi. Alusta asti se oli turmeluksen tiellä täynnä väkivaltaa, sotaa ja kauhun lietsontaa. Kirkko keksi sakramentit, joilla korvataan Pyhän Hengen toiminta. Elävästä uskosta tuli uskonto. Alettiin luetteloida jäsenet. Tuli käsite ”liittyä seurakuntaan” eli saada nimi kirkonkirjaan. Tähän liittyi paljon taikauskoa ja sen kautta pelkoa. ”Ellei nimeni kuulu jäsenkortistoon, en kuulu kirkkoon.” Se oli samaa kuin olla kirottu .
- Jossain määrin tämä taikauskoinen käsitys toimii edelleen, jopa vapaitten uskonsuuntien piireissä. ”Nimi jäsenkortistoon, niin kuulut seurakuntaan. Nimi pois jäsenkortistosta, etkä enää kuulu seurakuntaan.” Näin ei Raamattu missään kohden opeta. Se on vierasta sekauskontoa ... weijo.lindroos@pp.inet.fi
Ylläoleva katkelma oli Lindroosin toimittamasta artikkelista "Alkuperäinen kristinusko". ST/hv

KÖYHÄ KÖYHYYSOHJELMA. Valtion köyhässä köyhyysohjelmassa mieleeni jäi, että SAK esti pitkäaikaistyöttömien tuen lisäämisen, koska samalla ei olisi lisätty ansiosidonnaista tukea. Tiukka henkilökohtainen talous tuo ihmisille ja perheille monenlaisia ongelmia. Tosiasia on se, että seurakunnassa Suomessa on jopa 6000 mk vuodessa ansaitsevia ja Greed kertoi, että Kauniasten kaupungissa yli miljoonankin vuosiansioon pääsee noin 9000 henkilöä. Tätä on Suomi ja täällä seurakunnassa ei sovi edes haistattaa, vaikka juuri se on eniten syrjitty. Käytännössä monet elävät kerjäämällä sen lisäksi, että saavat valtiolta armopaloja. Mikset mene töihin? Kymmenen vuotta olen vastannut: MIKSET ANNA TÖITÄ! Harri Veijonen.

METSÄKAARTILAISET. Metsäkaartilaiset vuoden 2000 työväentutkimus
Työväenperinne-Arbetartradition ry palkitsi vuoden 2000 työväentutkimuksena iittalalaisen Markku Tasalan kirjan Metsäkaartilaiset. Metsäkaartilaiset kertoo jatkosodasta kieltäytyvistä kolarilaisista miehistä, heidän vanhemmistaan, vaimoistaan ja lapsistaan sekä heitä etsivistä poliiseista, suojeluskuntalaisista ja sotilaista. (lehdistötiedotteesta kirjastokaapelissa)

DEFRAG. Tietokoneen defrag-ohjelma on syytä ajaa lähes viikottain, ettei käy kuten minulla, että vuoden väli johti defragin ja skandiskin vuorottaiseen ajamiseen mihin kului lähes kaksi vuorokautta. Siksi en ehtinyt sivuja päivittääkään normaaliin aikaan. Edelleen on pieniä ongelmia, jotka vaikuttavat uutisten toimittamiseenkin. Kiitos, että tyydytte siihen mitä tulee. HV.

5. 3. KANSAN SANOMAT - LINDROOSILTA ARTIKKELEJA - HAKEMISTOSIVU KESKENERÄINEN - GOOGLE

KANSAN SANOMAT. Hei! Oletteko jo tutustunut yhteiskristilliseen lehteen Kansan Sanomat? Ensimmäinen numero ilmestyi viime vuoden toukokuussa, vain Kokemäelle. Syksyllä ilmestyi 12 kunnan alueelle, ja joulunumeroa saatiin lukea Satakunnan lähes kaikissa kunnissa. Ellei omasta postilaatikosta löytynyt, niin ainakin internetistä http://www.kansansanomat.fi
Aiomme rakentaa lukijoiden iloksi linkkisivuston, jonne haemme nyt sivuja vaihtoperiaatteella: Lähettäkää oman sivunne tai sivustonne osoite, me luemme sen ja lähetämme teille valintanne mukaan, joko teksti- tai kuvalinkin Kansan Sanomiin.
Kansan Sanomia tekee taitto- ym. töiden lisäksi n.70 kirjoittajaa. Päätoimittaja on Anne Laine. Leena Pöysti lpoysti@zwallet.com

WEIJO LINDROOS TURUSTA on mailannut kaksi artikkelia, joista kiitos! Voimassahan häneltä oli kielto julkaista nimellään mitään. Veli lienee vast´ikään päässyt mukaan internetiin ja sen myötä tilanne on muuttunut. Ilmeisesti molemmat tekstit pääsevät sellaisenaan sivuilleni. Lindroosia en ole tavannut, mutta hänen pikkujuttunsa taivaasta oli jo Lasten ystävä-lehden painetussa numerossa kaksi vuosikymmentä sitten. ST/hv.

HAKEMISTOSIVUA KORJAILLAAN. Hakemistosivua en saa mieleisekseni, mutta mieluummin niin päin, että turhia linkkejä jää kuin että linkeissä olisi raju sensuuri. Jos joku jäi kaipaamaan uutissivulla olleita tyttösiä, heidät on nyt siirretty sivulle Etsin ystävää. Samalla kerrotaan mistä heidät saattaa tavoittaa.
PELILINKKEJÄ tulen pitämään joitakin hakemistosivun alalaidassa. Oikea Westwoodin Red Alert-linkki. Mistä lienevät keksineet Westwoodissa evil Harkonnen paholaispeliinsä suomalaisen nimen? Vuoden 1984 olympiavoittaja Arto Härkösestäkö?

LUOJAN LUKUJA osastossani nyt:
70 vuosiviikkoa
Luojan lukuja-kirja
Zewin gematriaa
Numerologia Savola
Numeroita Karikko
Karikko Biblecode

GOOGLE. Kokeilin toisaalta, että deja.com todella siirtää kaikki sinne menijät googleen. Googlesta osaan katsoa uutisryhmäviestejä. Näkyi mm., että Roto ja Zew ovat jatkaneet jutustelua hengellisestä sionismista. Mutta googlen kautta en osaa osallistua uutisryhmiin. Löytyykö neuvoja? Nehän tulisivat tänne kaikkien lukijoiden hyväksi. Kiitos! HV.

Hakemistosivulta Elokuva3.htm sivulle siirretty ainoa elokuva Veijosesta.

JUVAN KIRJASTON esiintymistä kirjastokaapelissa olen seurannut. Tänään se tiedotti seuraavaa:
Juvan kirjastossa on ollut vuoden koekäytössä itse "viritelty" Excel-pohjainen kaukolainojen seurantaohjelma. Kyseinen systeemi helpottaa huomattavasti kaukolainojen käsittelyä, ja vaatii vain pintapuolista Excelin osaamista, mutta tarkkuutta kenttien täytössä. Toimii ainakin Excel 97:ssa ja uudemmissa versioissa. Mikäili kirjastossasi ollaan kiinnostuneita ko. systeemistä, niin voit tilata sähköpostilla esittelyversion osoitteesta aapee.m@juwanet.org Esittelyversio ja varsinainen seurantaohjelma kaukolainoille on maksuton - käykää palkkioksi vaikka verenluovutuksessa koko kirjaston porukka! Otan mielelläni vastaan myös palautetta ja kehitysideoita! Terveisin Antti-Pekka Männistö Juvan kunnankirjasto.

4. 3. HOW CAN THEY HAVE MISSED IT? - 62 VIIKON MENTYÄ-LASKELMA VIELÄ POHDINNASSANI

Jan Willem van der Hoeven, Director
International Christian Zionist Center:
How Can They Have Missed It?
"Hitler, Goebbels, Goering and the rest of the Nazis, inadequate to a man, were both pathological and pragmatic liars. They lied so convincingly and so hugely that most statesmen from other countries could not believe that what they were hearing was a lie.One of Hitler's biggest lies was constantly to assure the world of peaceful intentions while obviously planning war by building up massively strong armed forces." [John Laffin, `Hitler warned us.']
When Saddam Hussein grew up, he did in the shadow of a giant portrait that hung on the wall of his father's house, a portrait of the face of a man his father adored above every other political leader. It was the face of Adolph Hitler!
Writing in Inside Asia, Joseph Gunther said: "The greatest contemporary hero (in the Arab) world is..." Download: hoeven1.txt - Koko saamani teksti tässä ST/hv.

62 VIIKON MENTYÄ-LASKELMA VIELÄ POHDINNASSANI. Kun siirrän kypsymättömiä ajatuksiani vapaasti luettavaksi, toivomukseni tietenkin on, että saisin tekstiin kypsyttävää palautetta - muiltakin kuin Zewiltä. Hook ei tarjonnut mitään ajasta ennen ylösottoa. Pohdin vielä mahdollisuutta, että Messias tapettiin 62 viikon mentyä ja juutalaisten säädetty asuminen Jerusalemissa (Dan 9:24) ilmoittaa tarkkoja aikoja sen jälkeen. Nähdäkseni niin laskien 70 vuosiviikkoa loppuun asti (Dan 9:26) kuluivat jo 1991 tai 1993. Oslon sopimuksesta 7 vuotta kylttejä vilkuteltiin kovasti ja yksi vuosiviikko olisi ollut jo 71. Sitten antikristus tekisi liiton raskaaksi monille puoleksi vuosiviikoksi oli lukutapa, mikä viittasi ylösoton mahdollisuuteen jo syksyllä 2000. Tehdäänkö rauhaa 10 vuotta tai siis 10,5 vuotta olen joskus miettinyt näin sanoen:
"Daniel 9:27 alkamisesta tai sen läheisyydestä vuonna 1991 Jumala muistutti väkevästi! "Rauhan" teko alkoi, ja Gorba oli vankina 72 tuntia kuten Kristus haudassaan."
Gorban "ylösnousemus" oli silloisen käsitykseni mukaan vakuuttamassa, että Daniel 9:27 alkoi 1991 eikä vasta esimerkiksi 1993.
Tuossa kirjoituksessani oletan vuosiviikon loppuvan syksyllä 1998 ja alkavan loppuhuipennus. Ja sekö kestäisi 3,5 vuotta? Silloin kai Daniel 9:27 täytyisi ymmärtää siten, että se sisältää 14 vuotta, vaikka puhuu vain 7 ja 3,5 vuodesta.
Tekstiin perehtymättömät ajatuksiani voivat pilkata. Olisivat selvillä edes siitä, että Raamattu puhuu Messiaan tulevasta surmasta 62 eikä 69 viikon mentyä ja että Daniel 9:27 ei sano, että keskellä viikkoa jotakin tapahtuu. Loppuun astihan tässä ymmärrys lisääntyy ja väärässä ovat ikivanhoja selityksiä toistelevat henkilöt.
Daniel 9:27:ää tässä joudun ajattelemaan siten, että kun yhden vuosiviikon jälkeen mainitaan "puoli vuosiviikkoa" se samalla todistaa toisenkin puolikkaan olemassaoloa, joista jälkimmäinen olisi varsinainen vihan aika. 3x666=Pirun vuonna 1998 vasta lähti liikkeelle se mikä Venäjää palvelevien noitienkin selityksissä lupaa sen valtion uutta tulemista hyvinkin 3,5 vuodessa siitä kun Clinton kävi Venäjällä ja Zhirikin uhosi, että Clinton tuli syntymää todistamaan olihan hän jopa "pannut Monikan alkuun".
Mutta voiko jostakin tietää, mihin aikaan vuodesta 70 vuosiviikkoa loppuivat ja olisi alkanut 10,5 vuotta siihen kun PETO JA VALERAUHA ON VALMIS? Harri Veijonen. PS. En tiedä haluavatko lukijat kuulla näitä ajatuksiani vai mieluummin että etsisin heille uutislinkkejä. Linkkejä löytää jokainen itse. Veijosen ajatukset ovat ainutlaatuiset.

3. 3. ONKO ANTIKRISTUS SYNTYNYT? - MELLERIN VIHAN AIKAAN - HOOKIN VIHAN AJASTA - NIILI - TOROSAURUS - DEJA.COMIN MUUTOKSET - VENÄJÄN HISTORIA TUNTEE UUDEN SYNTYMÄÄ 2. MAALISKUUTA: NIKOLAI I:STÄ ALEKSANTERI II:EEN.

Onko Antikristus syntynyt, ollut pienenä sarvena, tullut ja ilmestynyt?
Kuten jo vuosia sitten kirjoitin, tekstejäni pystyy käsittämään kunhan on tutustunut edes Novum 4 tasoiseen selitykseen Antikristuksesta ja lopun ajasta. "Norjan Veijonen", Novumin päätoimittaja Thoralf Gilbrant pohtii Novumissa hyvin Antikristuksen syntymää, tuloa ja ilmestymistä. Novum kirjoitti ennen minua senkin, että antikristus parodioisi Kristusta. Niinpä syystä ihmettelen, että ulkomaiset "Veijoset" vielä puhuvat Antikristuksen tulevan EU:sta, vaikka kukaan toinen ei ole parodioinut siihen malliin kuin Neuvostoliiton viimeinen johtaja. Toiseksi, Daniel 7 sanoo, että Antikristuksella on pienen sarven kautensa, vähempiarvoinen johtajuuskautensa, mikä sekin viittaa ensisijaisesti Gorbaan. Harri Veijonen = HV = ST/hv.

JATKUU lähipäivinä OSANA II

MELLERIN VIHAN AIKAAN.
Tarjottu teksti: Olin toissa viikolla Kristillisessä Keskuksessa kuuntelemassa Leo Mellerin kolmen illan ja yhteensä 4,5 tunnin sarjaa tempauksen jälkeisestä maailmasta. Paljon oli hyvää ajattelemisen aihetta ihmisille. Sellasta "pakottakaa heitä sisälle"-henkistä julistusta mitä moni uskovakin kyllä väittää pelotteluksi. Sitten oli vanhaa tuttua EU on Peto - opetusta.
Vastaus: Mellerin selityksiä tulemme varmasti käsittelemään jatkossakin. HV

HOOKIN VIHAN AJASTA.
Zewinkään en toivo laittavan sivuilleen saamaansa tänne toimittamaansa Hookin selitystä vihan ajasta. 7 x 360 days=2520 days, but Daniel 9:27 maybe tell something else. - Hook olettaa, että 70. viikko eli 7 vuotta eli noin 2520 päivää on vihan aikaa, mutta Daniel 9:27 voi tarkoittaa muuta.
Hook keskittyy selittämään sitä 70.:tä vuosiviikkoa. KARI kai jo viittasi ajatukseen mikä Hookilta löytyy: Antikristus Amerikasta. En tule hyväksymään sivuilleni selityksiä Antikristus tulee USA:sta siitäkään syystä, että Raamattu puhuu Antikristuksesta paljon, mutta USA:sta ei juuri mitään.
OLENNAISIMMAN ASIAN taisin aloittaa juuri edellä. Onhan meidän asiamme tietää ajasta ENNEN ylösottoa, että siihen pääsisimme. Kaikki neljä asiaa antikristuksesta toteutuvat ennen ylösottoa, mutta vain ne. Eivät antikristuksen nousu temppeliin ym. Siksi jatkan aiheesta lähipäivinä. ST/hv.

NIILI. Niili liittyy Raamatun profetiaan. Map of the Nile basin: http://www.nilebasin.org/nilemap.htm
More about the Nile:
http://library.thinkquest.org/16645/the_land/nile_river.shtml
http://www.website1.com/odyssey/week1/nile.html

En ole ottanut yksiselitteistä kantaa maailman alkuvaiheisiin. Minua kyllä kiinnostaisi selitykset, joissa tunnetaan seitsemän vuosituhannen jumalallinen järjestelmä, mutta selitetään järkeen käyvästi myös mm. Raamatun tuntemat hirmuliskot. Torosaurus:
http://www.rogerwilliamsparkzoo.org/what_to_see/dinosaurs/torosaurus.htm
http://www.geocities.com/CapeCanaveral/Hangar/3404/
http://www.bbc.co.uk/dinosaurs/fact_files/volcanic/torosaurus.shtml

DEJA.COM. Zewkään ei ollut käyttänyt uutisryhmiä deja.comin kautta, että olisi osannut vastata kysymykseeni, onko siellä vain minulta suljettu osallistuminen uutisryhmiin vai kaikilleko on tullut automaattinen siirto huonompaan, googleen? Missä muualla kuin deja.comissa pääsisi vaivattomasti outlook expressiä käyttämättä osallistumaan uutisryhmäkeskusteluun? Vastatkoon kuka osaa. Kiitos!
Ei välttämättä mitään järkeä osallistua keskusteluihin uutisryhmissä, kun ehkä 5% siellä todella hakee vastauksia ja 95% vain aukoo päätään. Zewikin näkyi saaneen "luterilaiselta asiantuntija Matias Rotolta" avaukseensa hengellisestä sionismista vastauksen tähän tapaan: kaheli kun pidät juutalaisia Jumalan valittuna kansana! HV

ZEW: VIRUS ALERT. Attachment: 23K exe or scr ATTENTION If you recive one email from Hahaha or "nobody" or somebody with an attachment of 23KB, dont open. Is a virus.

VENÄJÄN HISTORIA TUNTEE UUDEN SYNTYMÄÄ 2. MAALISKUUTA:
NIKOLAI I:STÄ ALEKSANTERI II:EEN
Mars 2th 1855: Czar Nicholas I Died, Succeeded by Alexander II Biography of Nicholas I:
http://www.alexanderpalace.org/palace/NickolasPavlovich.html
Biography of Alexander II:
http://www.spb.ru:8100/imperator/rel/alexandr_ii.en.html

UUTISSIVUN VAIHTO. ind01feb.htm sivulle siirryt tästä. Eli helmikuun 2001 uutiset säilyvät siinä osoitteessa ja tästä index.html:stä niitä pudotetaan pikkuhiljaa pois.

2. 3. PERESTROIKAN SAARNAMIES 70 VUOTTA TÄNÄÄN

Hänen paluulleenkin on olemassa tarkka aika ja vielä siten, että hänen on silloin tullessaan oltava tietyn ikäinen, sanoo lappeenrantalainen Harri Veijonen M. Gorbatshovin 70-vuotispäivänä, tänään.

Veijonen on toistanut noita asioita 1980-luvulta lähtien. 5. 1. 1992 eli alle viikko Gorbatshovin eron jälkeen Veijonen kirjoitti lappeenrantalaisessa ilmaislehdessä otsikolla: "Gorba tulee takaisin".

Kun Ilm 17:8 esittää, että viimeisen petovaltion viimeinen johtaja pysyisi vähän aikaa, on Veijonen tulkinnut ajaksi 6,6 vuotta. Mutta juuri samassa kohdassa raamattua kerrotaan, että vähän aikaa hallinnut antikristus tulisi takaisinkin valtaan ollen kahdeksaskin petovaltion johtaja jo seitsemäs oltuaan.
Danielin kirjan 7. luku kertoo Veijosen mukaan samasta asiasta, mutta sieltä on luettavissa lisätietoja viimeisen petovaltion murrosvaiheesta. Niinkuin tuleva antikristus oli seitsemäs, erilainen yms. johtaja siinä valtiossa Leninistä lukien hän olisi myös yhdestoista. Petovaltion murrosvaiheeseen kuuluu siis kolme johtomiestä, joissa Jeltsin on voinut olla ensimmäinen, kahdeksas. Tai sitten yhdeksäs ja kymmenes on muiden entisen Neuvostoliiton jäsenvaltioiden johtajia, jotka kolme valtiota tulevat liittymään yhteen Gorban palatessa petovaltion johtoon petovaltion taas virallisesti jatkuessa. Vastahan on kuultu valtion kansallislaulun palauttaminen.

Eilinen Iltalehti kirjoitti otsikolla "Gorbatshovin suosio kovassa nousussa". Päivänsankaria juhlitaan koko viikon. Siihen Veijonen toteaa, että niinhän sitä pitääkin kun Jumalan seitsemän vuosituhannen järjestelmää todistellaan ja pian näemme Sankarimme paluun! Narri senkin parhaiten parodiallaan todistaa, on Harrimme hokenut 15 vuotta - "ja ilman dopingia".

Perestroikan saarnamies-nimitys oli taannoin Helsingin Sanomissa, mutta peres-nimi Veijosen selityksissä on Pelastaja nimen vastakohta Veijonenhan senkin ensinnä tunnisti latinistina tietäen nimen peres merkitsevän "sinä tuhoudut". Maailma on tarttunut pereksen käteen, mutta me pidämme kiinni Jeesuksesta, Palastajasta.

Ihmisen elinikä olkoon 70 vuotta, on Jumala sanonut. Miten sitä Piru lukeekaan? Veijonen ennaltatiesi tarkalleen Jeltsinin lähdön ajankin ja on puhunut Gorballa olevan seuraava LOPPU TULEE-kyltti, minkä Saatana ei halua näkyvän, mutta täällähän Perkele alastomaksi riisutaan.

Iltalehti on asiassa vaikka tietämättään palvellut aiemminkin. Se esimerkiksi uutisoi taannoin "Gorba vankina 72 tuntia", mistä Veijonen tiesi, että siinähän sitä todistettiin Kristuksen kolmen päivän ja yön jälkeen tapahtunut ylösnousemus. Gorban syntymämerkki taas kiusaa niitä, jotka eivät usko Kristuksen neitseestäsyntymiseen ja väittävät "antikristuksella merkki päässä" kertomusta, Ilmestyskirjaa satukirjaksi.
Gorban paluuseen liittyen Veijonen on puhunut eniten maaliskuusta. Maaliskuu 2001 on alkanut. Hyvää syntymäpäivää! Harri Veijonen.

Linkki: Vuonna 1996 Veijosen kirjoittaman antikristustutkielman "Saatanan hyvä opettaja" lyhennelmä vuodelta 1996: gorba.htm

SEURAAVAT UUTISET uudella sivulla.
Tähän asti uutisia nimellä helmikuu 2001.
Lappeenrannassa 2. 3. klo 09.00.
Harri Veijonen

28. 2. JUMALA TULEE MAAN PÄÄLLE TUHANNEKSI VUODEKSI! - YRITYKSILLE: NÄIN MENESTYTTE TUHAT VUOTTA

Salattuja uutisia kun on tarkoitus julkaista, pitää tarkistaa omaakin linjaa, ettei jätetä mistään syystä lukijoilta salaan tärkeintä uutista. Minä en tahdo pitää teiltä salassa, sanoo kirjoittaja 1 Tess 4:ssäkin. Paholainen hyvinkin mieluiten salaa suurimman uutisen: Jumala tulee maan päälle tuhanneksi vuodeksi! Ja tärkeitä ovat kaikki ne asiat, mitkä siihen uutiseen liittyvät!
Jos ajattelemme pelkästään vuosilukua, vuosi 2001 tuntuisi luonnollisimmalta vuodelta milloin Herran vuosituhat alkaa. Edes paavin pimeydestä oikeaan suuntaan pyrkinyt ns. uskonpuhdistaja Martti Luther ei kertonut mitään Jumalan tulosta maan päälle, koska ei ymmärtänyt. Nyt ymmärrys on lisääntynyt ja mielessäni on kaksi asiaa, jotka pitää mainita samalla kun puhutaan uuden vuosituhannen alusta.
1. JUMALA PELASTAA tulevaan vuosituhanteeseensa uskolliset seuraajansa. Kamerat ovat suunnatut Messiaan tuloon, mutta juutalaisten ja maailman valinta on Pelastajan vastakohta, Peres ja se tuhon troikka. Jos siis Messiaan tuhatvuotinen aika alkaa vuonna 2001, se alkaa silloin vain seuraajilleen, koska Herra pelastaa omansa yläilmoihin Karitsan häihin, millä se tuhatvuotinen aika alkaa. Pilkkaajien sopii pilkata sitäkin, että tulin palkituksi Tykkimäen huvipuiston vieraana numero 2000.001 ja että heitin 17 vuotiaana keihäsennätyksekseni 60.00 niinkuin epäilen olevan nyt kulunut vuosia jostakin Jumalan järjestelmässä.
2. ANTIKRISTUS AJAA PELASTUKSEEN. Niinkuin Piru raamattua lukijat Jumala on saattanut pimeyteen. Hän on lähettänyt väkevän eksytyksen totuuteen mielistymättömille ja he luulevat meidän olevan pimeydessä sanoessamme valerauhan valintaansa pimeydeksi. Niinkuin kirkoissa on pimeimpänsä ajamassa Jumalan väkeä niistä ulos niin myös Perkeleellä on poikansa, johon olen asettanut suuria toiveita: Koska Antikristus ilmestyy juuri ennen Kristuksen ilmestymistä, tapahtuma ajaa viimeisetkin pelastuvat tähän oikeaan suuntaamme ja siis viimeinenkin Veijosen perässä marssija pelastuu, vaikka olisi vielä kirkossa jäsenenä. Harri

YHTEISTYÖ KANSSAMME KANNATTAA. Hiihtoliitto menetti sponsorinsa dopinglaittomuuksien takia. Hyvä niin. Paskaa ei kannata tukea, vaikka se usein hyvältä näyttää maailman malliin verhoiltuna niinkuin kirkko. Kiva huomata, että monista yrityksistä käydään sivuillani. En ehkä ota mainoksia sivuilleni, mutta suosittelen yrityksiä ottamaan sivuilleen kuvan http://wwnet.fi/users/veijone/uutiset.jpg Päivittäiset uutiset tässä osoitteessa. Käykää ja menestykää seuraavat tuhat vuotta! Harri Veijonen.

URHEILUSEURA LUUMÄEN POJAT ei ole lähiaikoinakaan saamassa omia internetsivuja, totesi Veijoselle tänään Lappeenrannassa käynyt LuPon johtomies Tolonen. 14-vuotiaissa kilpaileva poikansa Antti on hypännyt talven aikana maan ykköslukemat seipäässä 360. Poikien SM-hallikisat ovat Tampereen Pirkkahallissa kahden viikon kuluttua. Ikäluokan piiriennätystä pitää Matti Mononen tuloksella 370.
MATTI MONONEN IU on lähestymässä seiväshypyssä maamme kärkeä. TV jätti kokonaan uutisoimatta aikuisten hallikisoista seiväshypyn voittotuloksen ollessa vain 520, mihin 18-vuotias Mononenkin pystyy. Hän on ollut myös avittamassa Antti Tolosta seiväshypyssä. SUL:n tulospalvelu: vuoden 2000 PM tulokset. Harri Veijonen

MESSIAH IN BIBLE IN ENGLISH, Englanniksi: http://www.kolumbus.fi/gematria/messiah2.htm
Suomeksi: http://www.kolumbus.fi/gematria/messias2.htm

HELMIKUU 2001, UUTISET JATKUVAT ind01feb.htm
Kävijämäärät CLICK HERE TO VISIT THE WORLD 1000!