TOP NEWS: Vuodet 2000-2007 ja 6000-7000 Suomen kartalla, Kalenteri tapahtumineen vuosille 2004-2014, Pedon merkin tunnistaminen, Naisten kuukautisia ongelmia, Miikael ja Mikael pitävät ääntä, Ylösotto 2005 vai 2007?, Takaisin Viipuriin 70 vuodessa, Olympialaiset ajan merkkinä, Seurakunnan viimeiset 3,5 vuotta, Tutkimus vuosien 2004-2014 tapahtumista ( mirror), Sir Isaac Newton´s prophecies = Isaac Newton ennusti loppua vuoteen 2014, The Upcoming Peace Pact in the Middle East - FREE book!


  S e u r a k u n t a l a i n e n . Seurakunnan Tiedotuskeskuksen valtakunnallinen uutislehti. Toimituskunta: Harri Veijonen, päätoimittaja. Toimittajat: Anne, Lady, Johanna, Keijo Lindeman ja Osmo Pöysti. Lisäksi vakituisia avustajia ja satunnaisiakin lisääkin otetaan. Tarjotkaa uutistekstejä myös eri puolilta Suomea. Kiitos!
Middleeast.htm "Peace and safety" Then sudden destruction will come upon them like the birthpangs of a pregnant women, 1 Thess 5:3. But we for the obtaining of salvation throught our Lord Jesus Christ, 1 Thess 5:9. We will be caught up along in the clouds to meet the Lord in the air, 1 Thess 4:17. Suomeksi: Jerusalemista sovittaessa Jeesus pelastaa seuraajansa yläilmoihin! veijonen2003.zip (08/08 2003). Hakemistosivu: ../ind98c.htm. Tallenna vanhemmatkin uutiset: LOKAKUU 2003 SYYSKUU 2003 ELOKUU 2003 HEINÄKUU 2003 KESÄKUU 2003 TOUKOKUU 2003 MAALISHUHTI 2003 TALVI2003 SYYSMARRAS 2002 ELOKUU 2002 HEINÄKUU 2002 KESÄKUU 2002 TOUKOKUU 2002 HUHTIKUU 2002 MAALISKUU 2002 HELMIKUU 2002 TAMMIKUU 2002 JOULUKUU 2001 MARRASKUU 2001 LOKAKUU 2001 SYYSKUU 2001 ELOKUU 2001 HEINÄKUU 2001 KESÄKUU 2001 TOUKOKUU 2001 HUHTIKUU 2001 MAALISKUU 2001 HELMIKUU 2001 TAMMIKUU 2001 SYYSTALVI 2000 SYKSY 2000 KESÄ 2000 KEVÄT 2000 TALVI 2000 SYKSY 1999 KESÄ 1999 TALVI JA KEVÄT 1999 SYKSY 1998 KESÄ 1998 KEVÄT 1998 TALVI 1998

ST Media fin - ST Media eng - Helsingin Sanomat - Helsingin Sanomat eng - Isnews - Weekend News - Savola - Sartola - STT:n sähkeet - MTV3 uutiset - YLE uutiset - The Beginning - Cutting Edge - Uutisbotti - Radiouutiset - More news * Livecameras * Holiday calendar * Moon now * Time after 9/11 * Viikon kuva 1 * Viikon kuva 2: Nooan arkki * Raamattuhaku * Google * Eurotop500 Join here! + Headline 5: Finland News (new) - Finland News 2 - Scandinavian News (new) - Estonian News (new) - Europe News (new) - Eastern Europe - World - Israel (new) - Top Media Stories (new) - Moreover Jewish News (new) - Jerusalem - Karelia - News_russia-moreover.shtml - Top US Stories - Hal Lindsey Top News - Gorbachev - Jesus - Revelation - Religion News - Sweden - Australia - EU - Päivitykset: eilen, toissap. - Search Veijonen: Google - Altavista - Yahoo - Hotbot - Soneraplaza - Alltheweb - Suomi24 - Msn.fi
Eivät mahda meille mitään! Suomi laajenee itään! Ja Israel koko maan päälle!

KAIKKI "Suomi Jumalan kuva aikoineen" selitykset Isä Jumalalta, Poikansa Jeesuksen Kristuksen kautta etuoikeudella suomalaisille hymypojalta nimeltä Harri Veijonen. © Harri Veijonen. veijonen2003.zip (08.08. 2003). Tekstit ovat 14 vuotta edellä aikaansa, joten ymmärtääksesi jotakin, aloita Sanakirjasta.

HYVÄÄ JOULUKUUTA 2003!
Marraskuun uutissivu jää osoitteeseen ind03marras.html

Veijonen: Maailmanhistorian mullistavat vuodet 2005-2007


1. 12. 2003

Kauan odottamamme postimerkki
Tarja Haloselle ilmestyy tänään

TARJA HALOSEN NAVASTA TAIVAALLISIIN

Uutissivulla ennen ensimmäisen Tarja Halosen postimerkin kuvaa ollut teksti mailattiin Sat, 22 Nov 2003 17:21:06 -0800 From: "Harri Veijonen" To: presidentti.
Iltapäivälehti oli kertonut Tarja Halosen närkästyneen televisiossa esitettävästä maan johtajien satiiriohjelmasta Itsevaltiaat, mutta Tarja Halonen kutsui tekijät Presidentin linnaan itsenäisyyspäiväjuhliin. Spedevitseissä naurun kohteeksi joutuivat usein naiset, joita sketseissä yleensä esitti Hannele Lauri. Ryhmissä keskustellaan Hannele Laurin uskosta. Eräs otsikko väitti Hannele Laurin puuhaavan pyhäkoulua televisioon. Ehkä siitä voidaan päätellä Hannele Laurin tulleen kristinuskon raiteelle toisin kuin Juice on hurahtanut kuun epäjumala Allahiin, ellei jo ennestäänkin ollut siinä uskossa. Monet kristinuskon raiteen löytäneet kuitenkin alkavat kulkea vauvakastelu pelastaa-uskovien paarmalaisten helmaan eikä tännepäin, jossa Spede-vitsitkin laitetaan uuteen uskoon. Veijosen huumoriin on saatu sopimaan naisihannointia ja salatuksi totuudeksikin väitettyä hyvinkin täydelliset 100% :

KAKSI KATTILAA YHDESSÄ

Saatuaan postikorttini presidentti Tarja Halonen joutui vastaamaan tiskausvuorossa olleen puolisonsa Arajärven kysymykseen: "Täällä on kaksi kattilaa juuttunut toisiinsa. Lähteekö nämä toisistaan irti kun yhdessä vedetään?" Tarja vastaa, että pane siihen hellalle vaan ja levy päälle. Arajärvi epäilee, että nyt on mennyt rouva presidentti sekaisin. Vai että toisiinsa juuttuneet kattilat pitäisi vielä polttaakin! Mutta sitten tulee Arajärvi innoissaan Tarjan luo ja huudahtaa: sinähän ihme nainen olet! Kattilathan irtosivat heti toisistaan, kun sitä alimmaista hieman levyllä lämmitti.

Tarja menee uudelleen lukemaan Veijoselta saamaansa onnittelukorttia ja alkaa mittailla kahta kuin kattilaansa, Tarja Halonen ja Pentti Arajärvi. Minähän olen kuin tästä Helsingistä ja tuolta kuin Oulusta tuli tuo Pentti. Juuri siitä Oulun korkeudelta, missä maan napani on. Tuli ja takertui kuin olisi hiuksetkin sillä Suomi-neidon päälaella.
Jospa tuon Veijosen jutuissa onkin perää. Tämä maa kyllä on kuin koko tämä vuosituhanteni. Maan professoritkaan eivät ole kertoneet mitään tällaista minulle. Tuo Veijonen näyttää saaneen alkutiedon profetiassa 1984 Tukholmassa ja pikkutarkasti ilmaisi kartalla jo 10. 4. 2002, Naton harjoitusten aikaan, että vaakasuunnassa Kotka ja Kymijoki on juuri linjalla 3500 keskimeridiaanin arvo. Ja profetian mukaan siitä ei siis Putin vaan joku hullumpi seuraajansa RASPUTIN etenisi Ouluun, joka on pystysuunnassa kuin napani. Tai niin ainakin Venäjällä uskotaan kun Paarman aina ensimmäisenä tervehdin itsenäisyyspäivän linnan juhlissa niinkuin suurinta aasia pitääkin. Veijoselle voin vain näkymättömästi hymyillä. Veijonen tietää, ettei hän voi tulla edes perimmäiseksi jonoon, vaikka sinne kuuluisikin. Tarja hymyilee entistä leveämmin.

Tässä Tarja Halosen Suomessa on siis pystysuunnassa myös kuin kaksi kattilaa yhdessä. Mistä tiedät vaimo, voitko pelastaa miehesi tai mistä tiedät mies, voitko pelastaa vaimosi. Mutta te kaksi olette yksi ruumis, Minun Sanani mukaan, sanoo Herra.
Spedekin voisi jatkaa kysyen Putinin viimeiseltä seuraajalta, kuin RASPUTINilta, että pitääkö nyt leikata kaksi kattilaa toisistaan? Sahataanko Suomi keskeltä poikki? Niin juuri tulee tekemään maailman tyhmin, tietenkin MIES! Eipä ole ennen näin pitkälle osattu selittää Tukholman profetiaa vuodelta 1984. Mutta Veijosellehan se selitettäväksi toimitettiinkin. Putinin seuraaja koko neidossa pystysuunnassa ikäänkuin Oulun korkeudella pääsiäisenä 2004, jos hän Antikristuksena istuu silloin Moskovan valtaistuimelleen kiiruhtaakseen siitä kongreettisesti Kymijoen vartta Ouluun sitten, kun on Suomi-neidon hiusten viimeiseen kiharaan, toisen kattilan yläreunaan Jäämerelle syksyllä 2007 ehditty.
Mielenkiintoisesti Suomi-neidon ikäänkuin päässä ollaan menossa juuri seuraavana vuonna sen jälkeen kun Tarja Halosen ensimmäiset kuusi vuotta ovat täyttyneet. Jos minä sanon, että Tarja Halosen seuraajaksi tulee Erkki Tuomioja niin kai sitten maamme on saanutkin sopivan porton pään Turun lisäksi Lapin perukkaan. Mutta olen kehottanut Tarja Halosta jatkamaan ja Aravirran kanssa, vaikkei Pentti tietäsi edes, että metalli laajenee lämmetessään ja kattilat irtoavat toisistaan.
Erkki Tuomiojakin sivuillaan myöntää, että salaliitot ovat mahdollisia. Jospa nyt kuitenkin lopettaisi neuvomasta Tarja Halosta. Tarja tietää Erkkiä paremmin mitä milloinkin maailman lopun merkkimaassa pitää tehdä. Hellalle vaan jätetään palamaan koko porukka, toimii maan ulkoministeri "maan hyväksi" isoäidin nimi ja opit mielessään. Tarja taas ei halua olla portto vaan morsian, joka kokonaan pelastuu.
Katsottaessa karttaa pystysuunnassa niin, että Suomi-neidossa ovat päällekkäin kaksi kattila-puolisoa, niin kumpi temmataan pilviin syksyllä 2007? Viisas on päällä ja tyhmä alla. Mieluummin tietenkin niin, että molemmat ovat viisaita. Eli vaimo opettakoon miestänsä, ellei mies vieläkään tajua oli sitten vaikka tuttu mies Oulussa, jolle tämän kirjeen myötä hyvät synttärionnittelut! Hänen 60-vuotispäivänsä on jouluaatonaattona. Niin että kelpaa ihan leveillä, että ensin oli hän ja sitten presidentti Tarja Halonen. Harri Veijonen

RAS - PUTIN

Sain kirjeeseeni Ouluun hieman apuja Eskolta Avainsanomassa. Hän kirjoittaa otsikolla Ras-Putin. Eli jos olin kuin kilometrin päässä yksinäni selittämässä mitä Putinin jälkeen niin tuli edes yksi veli, joka ainakin pari senttiä on siihen suuntaan. Venäjänkielen taitoisena hän selittää, että nimi Putin merkitsee kohtalaisen hyvää, mutta ras-etuliiteellä aivan rasvaista höyrypäätä kuten henkilö nimeltä Rasputin Venäjän historiassakin: Grigori Rasputin.
Ja ennen tuota Eskoa olin nähnyt ras-etuliitteisen Vladimirin Zhirinovskissa, josta ei ole muuhun kuin pudottamaan Putin kuvitellen olevansa uusi Aadam, neljäntenä päivänä tuleva Kristus. Mutta siis hän vain raivaa tien Antikristuksen tulolle maailmanhistorian näyttämölle, ja Antikristus on vanha tuttu merkkipäinen. Jos kuin Oulussa pääsiäisenä 2004 niin varmasti ihan oikeasti kiiruhtaa paikalle seuraavan 3,5 vuoden mentyä vuosituhannen vaihdoksesta. Ja niin edelleen tekee määrähetkin Antikristus, koska on aina täydellisen Jumalan ja täydellisen luvunkin täydellinen epätäydellisyys!
"On se Veijonen mennyt sekaisin, kun heitti keihäällä ensin lukuun 6000 ja sitten vuonna 6000 35 metrisensä." Veijosen vastaus: Voi teitä poika-parkoja, kun ette edes Suomen karttaa tunnista! Rautalangasta en väännä, kuvan pitää riittää! Harri Veijonen

HANKONIEMEN TOISELLA ÄÄRELLÄ TUHANNEN VUODEN KULUTTUA

Mietin, kuka on laitettu tuhannen vuoden päästä Siperian perukkaan vahtimaan maailman huonoimmin Jumalan Sanaa oppivia, jotka eivät muutu, vaikka voissa paistaisi. Uusi Avainsanoma päätoimittajansa Rajalan suulla vakuuttaa, että nyt on evankelioinnin aikaa. Todellisuudessa on seitsemän vuoden siirtymävaihe sille, että seurakunta lähtee ja sen työtä jatkaa ylösoton jälkeen kääntyvät 144.000 juutalaista. Rajala joukkoineen virallisen ajan puitteissa suoritti seurakunnan tehtävän loppuun, evankeliumi maan ääriin asti. Oli vuosi 6000 Aadamista. Kartalla oli tultu Hankoniemeen, mutta evankeliumi vasta silloin viety Suur-Suomeen, Siperian perukkaan. Siellä oli tietoa evankeliumista, kiitos Suomen kirkon, joka sinne aina seurakuntaa yhdessä rikollisten kanssa lähetti viemättä koskaan evankeliumia. Portolle riitti, että kansa kasteltiin ja opetuslapset ajettiin oppimaan samaa Siperiaan, "kyllä Siperia opettaa". Entisen Neuvostoliiton alueella tulee tuhat vuotta hallitsemaan myös suomalaisia evankeliumin vaan ei vauvavalelun levittäjiä! Kuka siellä Siperiassa vuonna 3003 vastuussa onkin niin saatanallisia säkeitä vaan hamutaan ja aseita. Mutta niin täytyy ollakin, jotta määrähetkenä päästään jatkamaan matkaa tältä planeetalta uuteen. Jälleen mennään Suomen poikki Jerusalemiin suunnilleen siitä Viipurin ja Vladivostokin puolivälistä. Mutta jotta se alue voisi Suomea olla täytyy höyrypäisten Gogbraheviläisten nyt halkaista Suomi. Eikä sitä mikään estä, koska Jumalan Sana toteutuu ja maan ääriä myöten. Siis niinkin ihmeellisesti, että kun kartalla saavutetaan Petsamon keskisormen pää niin koko maailma rullataan pakettiin sieltä Suur-Suomen Petsamosta, Siperian perukasta alkaen! HV

AVAINSANOMAN KOKOUKSIA

"Jumalan sanaa yli rajojen". Jouko Rajalan kokouksia 27. 11. klo 19 Lohja, 30. 11. klo 11 Tammisaari, Taivastie-yht., 30. 11. klo 18 Hanko. Taivastie-yhtye. Kokousilmoitus toistoani Avainsanoma-lehdestä. HV

ADOLPHIEN KOKOUKSIA

Tässä Mirjam ja Boas Adolphin kokousohjelma. He tulevat kertomaan Kiovan katulapsityön kuulumisia:
La 29.11 klo 17 Milja ja Juhani Huikkola Kangasala Heponiemi Su 30.11. klo 14 Parkano Linnankylän rukoushuone Ma 1.12. klo 18 Kyröskoski Helluntaiseurakunta Ti 2.12. klo 17 Kurikka Kurikan seurakuntakeskus Ke 3.12. klo 18 Töysä Marja-Liisa ja Erkki Tuomisen kodissa Riihontie 162 To 4.12. klo 18 Untamalan monitoimitalo. KL

UPEAT AIVOT SINULLAKIN

Cmabrigden yilopitson tuktimusken muakan, ei ole väilä msisä jäjretsyksessä sanan kijraimet ovat, ainoa täkreä aisa on, että esnimmäinen ja viimienen kijrain ovat oikelila piakiolla. Loput viovat olla missä jäjretsyskessä tahasna ja imhinen voi sitli lukea tesktin ongemlitta, koksa aiovt eiävt lue jokaitsa kijraitna eriskeen, vain sanan kokoniasuuetna. Ällitsyttävää! Tiesdota KL:ää kiitteän HV


27. 11. 2003

PRESIDENTTI -AIHEISISSA POSTIMERKEISSÄ RYTIÄ EI TUNNUSTETA

SUOMEN PRESIDENTTI -AIHEISISTA POSTIMERKEISTÄ STT uutisoi mm. 25. 11. Etelä-Saimaassa takasivulla seuraavasti:
"Kunniapaikalla näyttelyssä on taiteilija Knuutti Lavosen tekemä muotokuva presidentti Tarja Halosesta (jonka merkkikuva sivuillamme) ... useimmin postimerkeissä on nähty presidenteistämme Carl Gustaf Mannerheim ja Urho Kekkonen."
Tyypillistä laskutapaa Suomen historian väärentäjille. Me emme väärennä historiaa, sillä historiasta näemme viitteitä tulevaan! Todellisuudessa postimerkeissämme Kekkonen on lähinnä kuriositeetti. Marskilla on moninverroin merkkejä Kekkoseen nähden. Mutta hyvänä kakkosenakaan ei tässä tapauksessa ole Kekkonen vaan Risto Ryti. Yksinomaan sotavuoden 1941 viimeisenä päivänä sekä Marski että Ryti saivat kumpikin kuusi erilaista suomalaista postimerkkiä! Ja kun edettiin Itä-Karjalaan he saivat lisää kuusi uutta postimerkkiä lisäpainamalla Itä-Karjala (kuva).
Mutta vaikka unohdettaisiin Itä-Karjala niin Kekkonen jää kolmanneksi. Merkillistä tuo Itä-Karjalan unohtaminen suomalaisten postimerkkien joukosta. Siten toimittaessa ikäänkuin olisi ollut ihan itsenäinen Itä-Karjala valtio suomalaisilla. Mutta kun vuoden 1920 Tarton rauhan rajalle suomalaisjoukoin vuonna 1942 edettiin, olisi pitänyt muistaa, ettei tuumaakaan edemmäs. Raja sodan jälkeenkin olisi ilmeisesti pysynyt siinä. Niinhän sitä menetetään saman verran kuin mennään omimaan. Ja historia toistaa itseään jatkossa siis niin, että Moskova ei osaa pysyä edes nykyisten rajojensa sisällä vaan halkaisee Suomen niin että tuhat vuotta myöhemmin uusi Goog saa halkaistavakseen koko Suur-Suomen hyökäten Jerusalemiin Siperian perukasta siitä vaan Viipurin ja Vladivostokin puolivälistä. Tämä viittaa siihen, että tässä välillä Googille ei riitä pelkkä aluksi tapahtuva Suomen halkaisu. Ilmeisesti siellä ajatellaan, että kaikki suomalaiset vihan ajassa on saatava tapetuksi niinkuin ajattelee Arafatkin juutalaisista ja Googkin tulee apuun. Jumalan vastapuolella pelaileva opettaa, että se on ainoa mahdollisuutensa. Mutta viel on Israel voimissaan tai ainakin hieman hengissä ja niin myös Suomi 25. 9. 2014, jolloin leimahtaa niinkuin salama idästä ja näkyy hamaan länteen ja kuin suunsa henkäyksellä Messiaamme hävittää viholliset Suomen ja Israelin kimpusta. Harri Veijonen

MAUNO KOIVISTO 80 VUOTTA
SEKÄ VIIPURIN VALTAUSTEN HISTORIAA

Tiistaina 25. 11. 2003 presidentti Mauno Koivisto täytti 80 vuotta. Meriittejä Koivistolla yksi niinkuin minulla, alikersantti. Koivisto kertoo kirjassaan "Koulussa ja sodassa" mm. Viipurin menetyksestä. Ulkoministeri Tuomiojakin näkyy teoksen lukeneen ja arvostelleen. Halusin selvyyden Koiviston kirjassaan s. 167 esittämästä Viipurin puolustamisesta. Eli siis talvisodassa kevättalvella 1940 Viipuri oli jäämässä pussiin. Ensin 8. 3. 1940 katkaistiin Viipuri-Helsinki -valtatie. Neuvostojoukot pääsivät aivan Viipurin kaupungin liepeille talvisodan loppuvaiheissa, mutta itse kaupunki säilyi suurista tappioista huolimatta suomalaisilla. Venäläiset hyökkäsivät kohti Viipuria rajusti vielä 11. 3., mutta ylipäällikkö Mannerheim ei antanut lupaa perääntyä, sillä haluttiin pitää jonkinlaiset rauhanneuvotteluasemat. Ylipäällikön päiväkäsky 14. 3. 1940: Rauha on solmittu maamme ja Neuvosto-Venäjän välillä. Rauha "solmittiin Moskovassa 13.3.1940. Suomen tuli luovuttaa Neuvostoliitolle Kaakkois-Suomi, ..."
Suomi valtasi ei talvisodassa vaan sen jälkeisessä rauhansopimuksessa menetetyn Viipurin takaisin suomalaisten postimerkkienkin kertomana ajankohtana 30. 8. 1941. Jatkosodassa Neuvostoliitto eteni kaupunkiin suurella vahvuudella. 20. 6. 1944 aamulla ensimmäinen hyökkäys ja uusi kello 13. Kello 14.30 murtui suomalaisten pääpuolustuslinja Ristimäen maastossa. Noin klo 16.00-16.30 venäläiset saavuttivat ratapihan ja keskustan. Suomen lippu vedettiin alas Viipurin linnan tornista kello 16.45. Suomalaisten vetäytyminen tapahtui osittain pakokauhun vallassa. Mutta puolustajien tappiot olivat suhteellisen vähäiset: 19 kaatunutta, 101 haavoittunutta ja 419 kadonnutta. Viipuri menetettiin kahdessa ja puolessa tunnissa ja uusi puolustusasema järjestettiin Kivisillansalmen länsirannalle, mistä oli helpompi puolustautua. Mauno Koivisto toteaa, että Viipurin nopeasta menetyksestä tehtiin myöhemmin pilanäytelmäkin Suomessa, mutta että kaupungista kiinni pitäminen olisi ollut kuolemisen paikka suomalaisille, koska Viipuria on vaikea puolustaa idästä tulevilta hyökkääjiltä ja sitten taas Viipurista kanta-Suomeen päin eteneville tulee kuolemisen paikka. Kartta: Viipuri. Kesäkuussa 2014 on turha perääntyä vääristä teoistaan. Moskovan välirauha syyskuussa 1944 jo sisälsi ylemmällä taholla sen, että minkäs teit meidän Viipurillemme sen Vladivostokinkin menetät ja määrähetkenä. Veijonen: Takaisin Viipuriin 70 vuoden jälkeen! HV

KENNEDYN MURHA EI LIITY KUUKALENTERIIN

Tämä Holiday calendar on nyt lisätty linkkeihin uutissivun yläosaan. Siinä on mm. oikeat vuodenvaihteet vuosille 1998-2017. Kun muistamme, että kalenteri toistuu 19 vuoden välein, löydämme siitä helposti myös mm. tilanteen, mikä oli JFK:n murhahetkellä vuonna 1963. Katsotaan vaikkapa tilanne 2x19=38 vuotta myöhemmin eli 1963+38=2001. Uudenvuoden päivä eli 1 Tishri 2001 (juutal.v. 5761 240 v virheineen. Voisiko joku ottaa selvää, mitä 240 vuotta juutalaiset kalenterintekijät historiassaan häpeilevät.). Vuonna 2001 kuten myös 1963 uuden vuoden päivä oli: Sat. 30 September 2000 Rosh HaShanah. Eivätkä tekijät katsoneet astrologinsa kanssa edes seuraavaa vuotta: Tue. 18 September 2001 Rosh HaShanah.
Kennedyn murhan takana eivät näyttäisi olleen kuun epäjumala Allahin palvojat. WTC:n isku kyllä oli sellaisten suorittama vaikkapa heitä suojeleva professori Jaakko Hämeen-Anttila tukijana, mutta Kennedyn murhalle ei oltu etsitty "oikeaa" päivää vaan sopiva tekopaikka. Eveliinan murhaaja tuskin edes myöntäisi, vaikka olisi lukenut Veijosta kuin Piru Raamattua sekä sopivan ajan että paikan suhteen:

ILTAPÄIVÄLEHTIIN EI KELVANNUT ENNALTATIETONI EVELIINAN SURMASTA

Olin saanut varmistusta siihen Danielin kirjan tulkintaani, että ylösotto tapahtuu noin 45 päivää jälkeen oikean vuodenvaihteen, kun 7 vuotta ennen nyt oletettua h-hetkeä varoitin Karelian tyttöjä ja Eveliina murhattiinkin. Eveliinan surmaa sen tapahtuessa selitin netissä tähän tapaan: Päivitin uutissivua silloin aivan poikkeuksellisesti muutaman tunnin välein mainiten kellonajatkin:
Vuosi 2000 14. 11. klo 08. LUONNOLLINEN ANTIKRISTUS, JASSER ARAFAT. E-S:ssa kirjoitin "Israelin maa jaetaan" siihen aikaan kun Arafat aloitti sellaisen puuhastelunsa ja Eveliina syntyi.
14. 11. klo 18. MITÄ 15. MARRASKUUTA? Lienee minulla vastakohta maapallon toisella puolellakin! (Ainakin sieltä väitetään, että maailman ainoa toinen nimen Harri Veijonen omistaja asuisi siellä. - Ja mitä onkaan Karelian vastakohdassani kirkkoherra Aallon alueella tällä hetkellä?
14. 11. klo 21. JULISTETAANKO PALESTIINA? (Tapetaanko Israel=Eveliina nyt!).
15. 11. klo 02. HARRI VEIJONEN GROUP - PERUSTA SINÄKIN RYHMÄ VAIKKA KOTISIVUKSESI. Olin siis hereillä siihen aikaan, kun Eveliina oli jo hengetönnä Karelian vastakohdassani Vuoksen tuolla puolen.
15. 11. klo 12. EI JULISTUSTA? - YLÖSOTTOON OLTAVA VALMIINA SILTI. Vaikka vasta 7 vuoden kuluttua tulisikin!
Uutinen iltapäivälehtiin 16. 11. 2000: LAPPEENRANNASSA ODOTETTIIN JEESUSTA. Mutta eipä kelvannut tarjoamani Iltapäivälehtiin vaan sitten alkoivat uutisoida ja kysellä kirkkoherra Aallolta, mitä oikein tapahtui!
PS. Harri Veijonen Uudesta Seelannista voisi ilmoittautua minulle, ettei tarvitse epäillä, että hän kärsii rangaistusta Eveliinan surmasta yhdessä Otto Martikaisen kanssa.


A postcard to President of Finland,
Her Excellency Mrs. Tarja Halonen
for Her 60th birthday

25. 11. 2003
PARHAIMMAT ONNITTELUT!

Onnea ja Jumalan siunausta Teille, arvoisa rouva Suomen tasavallan 11. presidetti, Tarja Halonen! Te täytätte 60 vuotta jouluaattona 2003. Tämän kortin myötä voitte ihailla nimikkokuvaanne, Suomi-neitoa kartalla! Korttini on tuo kartta ja 1. 12. 2003 on ilo laittaa siihen postimekkikin, joka kuvaa Teitä! Keräilen ns. maksimikortteja, eikä varmasti upeampaa korttia ole olemassakaan kuin Suomi-neito postikortti Tarja Halonen 60 vuotta postimerkillä!
Kun vertaatte merkkiänne tai merkkipäiväänne Suomen karttaan, huomaatte, että te siellä Suomen eteläosassa olette maapallon navaksi katsottavasta päiväntasaajasta 6000 kilometrin etäisyydellä. (Hankoniemi 60 astetta pohjoista leveyttä). Suomi-neidon neitona Teidän kauniit hiuksenne ikäänkuin ulottuvat Jäämeren rantaan Utsjoelle, jonne onkin matkaa 7000 kilometriä maailman navasta. Suomen napa, joka luku kivasti on hintana postimerkissänne, 65 centtiä, löytyy Oulun korkeudelta, 65 astetta pohjoista leveyttä.
Vuosi 2000 jKr, kun Te tulitte presidentiksi tähän maahan, oli oikeasti vuosi 6000 Aadamista. Ihan jokainen ei noin mukavasti osu lukuun 6000. Ette toki aivan ainoa kivasti osuja ole. Itse heitin 17 vuotiaana keihäällä lukuun 6000 senttiä ja myöhemmin tulin palkituksi Tykkimäen huvipuiston 2.000.000. vieraana. Onkohan meillä kohtalon yhteys?
Jos tämä Suomi-neito nyt on tuhannen vuoden ikäinen niin Te aloititte uuden vuosituhannen. Ja vanhan ajanlaskunkin mukaan luvussa 6000 alkaa uusi aika. Olitte vuonna 6000 (2000) Turun kirkko 700 vuotta juhlissa, joten jos silloin joku vanha loppui ja uusi alkoi niin eiköhän ainakin joku osa Suomi-neidostakin elä vielä ainakin tuhat vuotta "maan ääriin asti", englanniksi Fin land. Vuonna 6000 siis alkoi tämä ihmeellinen vuosituhat, Teidän vuosituhantenne!
Minä hieman mittailin tämän Suomi-neidon leveyttäkin, ja ihan sopiva, ei siinä ainakaan liikoja kiloja. Turun tuomiokirkon ohella on juhlittu Viipurin linnaa ja siitä sain vuonna 6000 alkaneen leveyden kapean kuin seitsemän senttiä vuosissa. Toivon mukaan vuonna 2007 Te olette maassa presidenttinä. Mihin asti vielä ennätättekin, olisi kiva, jos ehtisitte joskus tännekin päin käymään.
Ystävällisin terveisin täältä kauniin Saimaan kanavan varrelta,
Kirkon Jukka Paarmaa seurakunnassa vastaava,
Harri Veijonen, Lappeenranta. http://go.to/veijonen

"HELSINGISTÄ TARJA HALOSEN NAPAAN" LISÄTIETOJA

Tuosta kartta-asiasta leveyssuunnassa olen jo aiemmin kertonut tarkemminkin. Ja sitä historiassakin mm. Viipurin linnan (1293) ja Turun tuomiokirkon (1300) väli säädetysti 7 vuotta ja siis 700 vuotta myöhemmin kolmekin kertaa laidasta laitaan poikki Suomen. Oslon sopimus 1993 "kuin Viipurissa", 2000 kuin Turussa. Pääsiäinen 2004 Helsingissä odotetaan ensimmäistä Antikristuksen törmäilyä oikean pedon pääkaupungissaan. Sitten 11. 9. 2007 kuin jälleen Viipurissa, kun merkkipäinen törmäyttää nimensä Jerusalemin valerauhaan. Ja sitten tapahtuu. 45 päivän sisällä ehditään täyttää täällä maan äärten Jerusalemissa avaruusraketti ja niin lennetään tuolle puolen Pohjantähden. Minä ensimmäinen suomalainen astronautti opetin melkoisen joukon kyytiini ja ohjaan ja vien varmasti perille nimenikin mukaisesti. Hölmöt jäävät ihmettelemään. Ensinnä tietenkin Antikristus kongreettisestikin halkaisee Suomen kuten on sanottu sivulla profetia. Omasta mielestään viisaat suomalaiset oikein juoksevat johtajansa Paarman tykö. Mutta kuin Helsingissähän ovat silloin, kun merkkipäinen esittelee kuvaansa pääsiäisenä 2010 Jerusalemissa, jolloin juutalaiset juoksevat karkuun omiin koloihinsa. Kuin Turkuun asti ehkä pari suomalaista selviää hengissä ja ovat siellä syyskuussa 2014, jolloin me täältä maan äärten Jerusalemista lähteneet palaamme sinne mistä Sana lähti liikkeelle eli Maa-planeetan napaan, Israelin Jerusalemiin.

Mutta vaihteeksi esitän tarkemmin Jumalan luomaa kartalla näkyvää pystysuunnassa.

Hesarissa oli 1980-luvulla suuri n. 40.000 mk maksanut ilmoitus, jonka kustansi eräs vanha mies. Siinä oli kuva ihmismäisestä Danielin kuvapatsaasta. Kuvassa patsas seisoi jo varpaillaan ja varpaat olivat ylipitkät. Monet varmasti ovatkin pohtineet, paljonko maailmanhistoria saa lisäaikaa jalkapohjista. Ilmoituksen maksanut mies oli sama, joka 1986 kustansi minulle Lahdessa kokouksen. Tiedän hyvin, että Danielin kuvapatsas kuvasi historiaa alkaen 2600 vuotta sitten ja lopussa kaksi jalkaa kuten Länsi- ja Itä-Rooma erkanivatkin. Minä en ole halunnut venytellä varpaita vaan katsonut, että kantapäät ovat maassa silloin, kun Turun kirkon aika on loppu ja sitähän juhlivat vuonna 2000 Turussa. Mielelläni olen kuvannut Suomi-neito patsaalla koko maailmanhistoriaa tarkoittaen n. 7000 vuotta. Ja ihan pikkutarkasti minulla on selvitetty jalkapohjien tarjoama lisäaika vuodesta 2000 eli 6000 eteenpäin. Suomi-neitohan on ollut ehkä tuhat vuotta, mutta saanut vittunsa tarkalleen siihen tahtiin kuin Israel Jerusaleminsa. Kuin Tarja Halosen täällä ollaan. Määrähetkenähän Suomi-neito sai naispresidenttinsä. Mutta ne jalkapohjat siis ensin maahan toinen jalka ja sen seitsemässä vuodessa morsian on valmis ja kulki kohti minua. Sitten tapahtuu lähtö ja maan päälle jää vain Suomi-neidon se osa, joka kulki väärään suuntaan. Kirjaimellisesti päin persettä kohti pistiäistä Aurajoen uomassa.

GIRL. Is there anybody going to listen to my story... . Jumala voi laulaa mielihyvin The Beatlesin kappaletta Tyttö. Kuvani siitä nothing to hide, mitään salaamatta on päivätty aprillina 1. 4. 2000, ja saapas nähdä, kuka potkaisee tyhjää neljä vuotta siitä. Sattumoisin juuri silloin 1. 4. 2004 selityksissäni pitäisi Suomen porton pään heila tulla valtaistuimelle Moskovaan.


24. 11. 2003 TARJA HALONEN PROFETIASSA - SUOMEN PUOLUSTUSVOIMILLE

TARJA HALONEN PROFETIASSA - SUOMEN PUOLUSTUSVOIMILLE

Salaliitot ainakin Tarja Halosen ensimmäisen kauden jälkeiselle seuraavalle vuodelle näyttävät ilmeisiltä. Maailman johtajat kyllä puhuvat, että Jerusalemin valerauha saavutettaisiin jo syksyllä 2005, mutta täällä maan äärten Jerusalemissa puhun syksystä 2007.
40 vuotta JFK:n murhasta uutisointi on täsmentänyt tietojamme ajasta 40 vuotta jälkeen kuuden päivän sodan. Taistelu koko tämän VUOSITUHANNEN herruudesta alkaa Jerusalemin valerauhan jälkeen ja nähdäkseni siis syksyllä 2007!
Kenen on "lepopäivä", seitsemäs vuosituhat?
Hallitseeko maailmaa Perkele vai Jumala?
Paarma vai Veijonen edusmiehinä johtajille paavi vai Kristus.
Kirkko vai seurakunta?
Kirkko kaikille, kirjoittavat Matti J. Kuronen ja kumppanit. Eli ovatko jatkossa kaikki maailmankirkossa? Kyllä ovat kaikki porton jäsenet. Mutta niin myös koko morsian ulkopuolella kirkon, seurakunnassa.
Hallitseeko seuraavat 1000 vuotta petovaltio vai Suomi? Toinen poistuu kuvioista KOKONAAN!
Huomatkaa myös keskustelu siitä, kumpi on petovaltio, Suomi vai Venäjä. Kirkon tutkija Harri Heino jopa kirjassaan Mihin Suomi uskoo, heitteli, ettei peto suinkaan ole Neuvostoliitto vaan Suomi. Nostradamus tarkalleen väärään eli päinvastaiseen suuntaan eli tähtiin eikä maahan katsellessaan puhui vuodesta 1999 ja sen jälkeen maaliskuusta hallitsee joku muka kauhea onnellisesti kuten Tarja Halonen tekee parhaillaan. Minä olen viitannut maaliskuuhun neljä vuotta myöhemmin. Tarja Halonen sopii täyttämään jopa Danielin kirjan 7. luvun maininnan, että Antikristus on petovaltion 11. johtaja. MUTTA, ensinnäkin Raamatun mukaan Antikristus on MIES, joten kiitos Jumalalle, että Suomeen saatiin naispresidentti maaliskuussa 2000!
PETO TARVITSEE KOLME KUNINGASTA
Monet jo jopa vitsailevat kolmesta syrjäytyvästä maan johtajasta, josta Daniel 7 puhui ja Nostradamuksen säkeitäkin selitettiin, että kolme Kennedyn veljestä surmataan. Rajoille tarkka valvonta! Kolme kuningasta syrjäytetään! Esikuvina jo olivat kolme Gorban edeltä nopeasti tempaistut presidentit, jotka eivät olleet Kekkonen, Koivisto ja Ahtisaari, kuten Venäjällä nähdään ja taas yhteisiä sotaharjoituksia ehdotellaan. Kovin onkin Tarja ollut ystävää Putinille, mutta samalla sopii demareista sanoa nyt positiivisena se, että he hallituksessa ainoina olivat vastaan sitä, että Paarma panee mukuloita joka paikkaan, kiitos 8. 1. syntynyt seiväshyppääjä Antti Kalliomäki ja kumppanit!
Toiset selittävät, että kolme kuningasta pudotetaan EU:n sisältä. Minä taas olen aina puhunut, että petovaltio on itärajamme takana ja että ennustus kolmesta kuninkaasta koskee sitä. Neuvostoliiton jatkoksi tulisi ja yhtyisivät kolme nykyisin tuolla alueella olevaa valtiota keskuksenaan Moskova ja ruhtinaanaan vanha tuttu merkkipäinen, jonka suvun nimikin on kuin Hesekielin kertoma GOG RBACHEV. Mutta, jos kolmen kuninkaan kukistumista voidaan katsella pääosin sivusta helpottuneina, ettei se koskenut meitä, tilanne muuttuu totaalisesti Jerusalemin valerauhan jälkeen!
KILPAILU SUOMESTA
Suomea vakoillaan sekä idästä että lännestä ja nykyisin etelästä Brysselistäkin, joten sopisi täälläkin jo tajuta, miksi. Tämä maahan on historialtaan, sijainniltaan ja ulkonäöltään tarkalleen kuin seuraavat tuhat vuotta on sekä häviäjä että voittaja. Kuka mistäkin suunnasta katsookin, niin aina vilautellaan jotakin. Tarja Halonen ei profetiassa ole olematta mitään vaan hän on edustaja koko universumissa sekä VOITTAJILLE että HÄVIÄJILLE! Tulee taistelu ei vain Jerusalemista vaan myös maan äärten Jerusalemista! Ja sikäli kuin Kennedykin opettaa ja "Neuvostoliitto hyökkää Suomeen" profetioita oikein osaan tehtävän vuonna 1984 Tukholmasta saaneena täsmentää, niin samalla kun koko Suomi on valmiina seurakunnan ylösottoon syksyllä 2007 niin samalla Puolustusvoimat ja muut viranomaiset sekä yksityiset kansalaisetkin (eiväthän virkamiehet yleensä osaa oikeita siirtoja tehdä) tekivät jo ennalta siirtoja ja valmiuksia tyhjentää Turku ja Helsinki ja Puolustusvoimat asemiin Kymijoen länsipuolelle. Eiväthän ryssät tähän salattua Kennedyn tappolaukaustaan ammu vaan Turkuun ja Helsinkiin. Tästähän kuten jo vuosia sitten selitin, ryssät kiiruhtavat Kymijoen itärantaan ja siitä ylös Norjan Natotukikohtiin. USA:n armeijakin kyllä ihmettelee sivujani joten toki Kennedyn laukauskin voi tulla, mutta jos se tulee niin sieltä osutaan Suomen Jerusalemiin eikä Roomaan. Eli lännestä voi tulla juuri tähän pisteeseen! PISTE! Tai ehkä tarkennan sen verran, minkä jo sanoin siinä vaiheessa kun Joutsenon kirjasto kieltäytyi vastaanottamasta hyllyihinsä kirjaani "Jerusalemista sovittaessa": tähän ei ole jäävä kiveä kiven päälle. Suomalainen suojelualiupseeri, Harri Veijonen

LUUMÄEN POJISTA DALLASIIN, MIKA HENTUNEN

Perheessämme pikkuserkkuina tunnetut Hentuset tiedetään hyvin myös maailmalla: Juha, Timo ja Mika. Isänsä äiti oli sisar Pekin talon anopilleni. Siirryttyäni Hämeen piiristä Etelä-Karjalaan ja saatuani Mauri Auviselta vakuuttelut, että vuosikymmenen kilpailemisen jälkeen kolmekymppisestäkin voisi vielä olla johonkin, osallistuin pm-keihäskisaan. Vanhaa mallia viskasin 54 metrin tuntumaan. Mutta Juha Hentunenhan tuli ja näytti kaapin paikan. Yli 20 metriä edemmällä voittoheitto. Siihen väliin silloin mahtuivat mm. isä ja poika Huotilainen, vaikkei poika tainnut olla kuin 15 v. No hän omistaakin nykyisin piiriennätyksen; E-K:n Yleisurheilu kilpailukalenteri 2003 mukaan lukemin 80.07. Jo aiemmin olen moittinut Hannu Siitosen nimen poistamista kalenterista vanhan mallin ennätyksen omistajana. Maininnut senkin, että kirjasesta löytyy myös nimi Mika Hentunen. Mutta tässä ensi kerran ne oikeat lukemat:
Pojat 15 v.: korkeus 196, Timo Hentunen LuPo 1977
Pojat 14 v.: 100 aj. 14,81 Mika Hentunen LuPo 1980
Pojat 14 v.: korkeus 186 Timo Hentunen LuPo 1976
Pojat 14 v.: 3-loikka 13.17 Mika Hentunen LuPo 1979
Pojat 13 v.: korkeus 178 Mika Hentunen LuPo 1979 (!)
Pojat 13 v.: pituus 570 Mika Hentunen LuPo 1979
Pojat 13 v.: 3-loikka 13.17 Mika Hentunen LuPo 1979 (!)
Pojat 12 v.: korkeus 167 Mika Hentunen LuPo 1978
Pojat 12 v.: pituus 517 Mika Hentunen LuPo 1978 (ihan sama tulos kuin minulla, heh 16 v.)
Pojat 11 v.: 3-ottelu 1807 Mika Hentunen LuPo 1977 (!)
Ovat sentään piirissä saaneet rikotuksi Hentusen poikien ennätyksiä vanhemmissa ikäluokissa. Hentusen veljekset, Luumäen Pojat!
Juha Hentunen on esiintynyt sittemmin Sari Essayahin ja kumppaneiden kera Usko ja urheilu -tapahtumissa. Timosta en tiedä. Mutta Mikaanhan törmää lähes päivittäin MTV3:n uutistoimittajana, joka kaikkeen maailmaan tapahtumien perässä ennättää. Mukana kulkenee toimittaja-puoliso, jolla on sama nimi kuin eräällä 1980-luvun Kris-Antikva asiakkaallani, Kristiina Helenius.
MIKA HENTUNEN, DALLAS
Luumäen Pojista uutistoimittajaksi televisioon. Eilen, en muista missä, mutta tänään Dallasissa ja huomenna taas siellä, missä tapahtuu. 21. 11. 2003 nimi Mika Hentunen nähtiin myös Etelä-Saimaassa. Mika Hentunen esiintyy STT:nkin uutisvälittäjänä. Ja päivän aihe tietenkin se, että "Kennedyn murha askarruttaa 40 vuoden jälkeenkin." "Täällä alkaa uskoa salaliittoteorioihin. En voi ymmärtää, miten turvallisuuspalvelu olisi vahingossa jättänyt rakennuksen vartioimatta", pohdiskelee eräs Mika Hentusen artikkelissa. Lehdessä myös kuva tapahtumapaikasta ja punaisesta tiilirakennuksesta, josta JFK:n kuolettava laukaus kiväärillä ammuttiin. Rakennus on eräässä mutkassa, missä autosaattue kääntyi. Tulee väkisinkin mieleeni juuri piirtämäni malli siitä, miten Viipurissa vuonna 2007 käännytään ja tässä missä naputtelen tätä tapahtuu kuin Kennedyn murha. Profetiassa niin, että me kuulemme Jeesuksen äänen: "Morsian, minä rakastan sinua", ja katoamme yläilmoihin, mutta portoksi jäänyt Suomi-neito saa sen mitä rakas Moskovan petonsa antaa. Molemmat Suomi-puolis(k)ot voivat olla tyytyväisiä onhan kysymyksessä ihan oma valinta. Paarma vai Veijonen? Harri Veijonen

PS. "Lappeenrannassa tapahtuu jo nyt." Risteyksessä, joka minulle päivittäin on kuin Turun Kennedyn, laitakaupungin viimeinen mutka, nuori tyttö jäi auton alle ja kuoli heti. Yliajajasta en tiedä. Toisaalla kaupungissa ammuttiin ikäänkuin pian kolme kuningasta syrjäytetään, kolme laukausta eikä Etelä-Saimaakaan kertonut, että häirikkö olisi lääkäri, kuten sitäkin väitetään Lpr-keskusteluissa.

HANNU SIITONEN, A. O. ARPONEN JA VEIJOSEN URHEILUKIRPPIS
MIHIN KATOSI URHEILUKIRPPIS VEIJONEN?

Osoitteessa http://run.to/urheilukirppis näkyy olevan Urheilukirppis. Vieläkö se toimii, Harri Veijonen?
Vastaus: Täytyypä korjata tiedoksi, että valitettavasti ei toimi muu kuin vuoden takainen nettisivu. Ja sinne sivullekaan ei lisätty mitään vaan Urheilukirppiksestä muistona olevat pari kuvaa ovat ryhmässäni: http://groups.yahoo.com/group/harriveijonen/files/urheilukirppis1.jpg http://groups.yahoo.com/group/harriveijonen/files/urheilukirppis2.jpg
Urheilukirppis muuttui nopeasti pakon sanelemana tavalliseksi paikkakirppikseksi. Urheiluvälineitä se vähä mitä saadaan kiertoon kulkee mm. urheiluseurojen sisällä. Minulla kyllä oli erinomaisia ja ihania sekä myyjiä että ostavia asiakkaita osoitteessa Koulukatu 25, mutta hieman liian vähän. Ehkä olisin voinut jatkaa alipalkallakin harrastuspohjalta, jos hommassa olisi ollut sydän niin sanoakseni. Kaikkeen toimintaani tarvitaan hyvä taustavoima, vaikkapa vain yksi kiitollinen lukija. Uskon kyllä, että kirppistoiminta kukoistaa maan päällä Messiaan hallitessa.
Onko perää huhuissa, että heitit keihästä enemmän kuin Hannu Siitonen?
Vastaus: Siitosesta olikin viikko sitten hyvä juttu Etelä-Saimaassa Parikkalan toimittajan tekemänä. Hannu on edennyt lintukuvauksissaan ja tutkimuksissaan pitkälle. Eikä häntä kukaan koskaan voita vanhan mallin keihään Suomen ennätyksessä. Mutta saatoin 17-vuotiaana saada tuloksekseni muutaman sentin enemmän kuin Hannu http://wwnet.fi/users/veijone/siitonen.jpg, kun viskoin sen 60.00 aikuisten välineellä. Hannu siitä karkasi kahdestikin SE-lukemiin 93.90, ja minä jäin vain ajan merkiksi. Adolf Hitlerkin oli innoissaan keihäänheitosta tai ainakin keihäällä Kristusta kylkeen pistämisestä. Hän oli Perkeleeltä oppinut, että kenellä Pyhä keihäs on, hän hallitsee maailmaa. No minullahan Hitlerin tavoitteleman keihään http://wwnet.fi/users/veijone/keihaspyha.htm vastakohta on. Hitler http://wwnet.fi/users/veijone/hitler.htm halusi sanoa ja tapahtuu niin, mutta minähän sanoin ja heitin keihäälläkin, miten tuleva viimeinen Hitler pistelee vuoteen 2014 asti.
Oletko vielä mukana urheilussa?
Vastaus: Hannu Siitonen valitteli, ettei hänen heittokädellään heitetä enää mitään. Minä viskoin tänä kesänä 2003 vielä 38.26, jolla voitin niukasti kilpakumppanini. Selkeästi enemmän kuin merkkivuonna 6000 = 2000 heitin sen 35 metrisen. Mutta kyllä 800 gramman välineellä tuo 38 metriä alkaa olla maksimi mihin enää pystyn, kun en vauhtia saa enkä ole punttejakaan nostellut varsinaisesti koskaan.
Mikä on viimeisin tekosi urheilun saralla?
Vastaus: Jos sitä nyt siksi voi sanoa niin toimitin listan lappeenrantalaisen urheilutoimittaja Antti O. Arposen tuotannosta: http://wwnet.fi/users/veijone/arponen.txt
Tämä teksti on lisätty myös urheilun pääsivulle heitot.htm.

SUOMI-RUOTSI 2003 YLEISURHEILUMUISTO JA TIINA LILLAK 2003

Vuonna 2003 menestyneet urheilijat saattoivat saada seuroiltaan lahjamatkan Suomi-Ruotsi yleisurheilumaaotteluun. Mutta ansioni ilmaismatkaan lienevät kuitenkin olleet osallistuminen toimitsijatehtäviin. Urheiluseura Taipalsaaren Veikot on kova sana jatkossakin. Vuonna 2004 järjestetään veteraaniottelut ja vuonna 2015 juhlitaan seuran satavuotispäivää.
Helsingin Stadionille saavuttiin linja-autoin hyvissä ajoin. Yksi toimitsija TsV:stäkin siellä oli ollut tehtävissään ensimmäisestä kilpailupäivästä lähtien. Matkassa mukana olleet pojat, jotka TsV:stä olivat menestyneet 15 v. SM kiekonheitossa kahden hengen joukkueessa peräti kultamitalille asti, saivat valmentajansa Juhan digitaalikameraansa. Minä vilkuilin enemmän tyttöjä kuten Mikaela Ingberg. Hän oli Suomen naisten joukkueenjohtaja. Kassissaan oli omatekoinen kangasjuliste ja voi miten sitä kisan lopussa meille katsojille esiteltiin: "Me rakastamme teitä! Kiitos kannustuksesta!"
Välillä Stadionin valotaululla näkyi useampaankin otteeseen Manuela Bosco, ja hän se osasi lähettää lentosuukon niin että tuntui. Ja kaiken huipuksi viimeksi vuonna 1986 Kimpisessä näkemäni Tiina Lillak seisoi monen muun entisen menestysurheilijan kanssa rivistössä (alemmassa kuvassa oikeassa laidassa kolmasosa yläreunasta) kiittämässä tuhansia nuoria suomalaisurheilijoita, joissa on Suomen yleisurheilun tulevaisuus.

Yleisurheilun ensimmäisissä maailmanmestaruuskisoissa Helsingissä elokuun 13. vuonna 1983 Tiina Lillak otti upeasti naisten keihäänheiton maailmanmestaruuden. Kahdesti uransa aikana Lillakilla oli hallussaan maailmanennätys. Paras tuloksensa 74,76 sen aikaisella 600 g liitokeihäällä (jota itse heitin Hämeen piirin P. 16-v. ennätyksen 60,94 v. 1971). Tiina Lillak on todennut, että urheilu antoi lujuutta. "Nykyisin nuoret hakeutuvat joukkuelajeihin", valittelee Tiinakin.
Ei kai muuta tarvitsekaan muistaa. Siirretään kiireesti kuvien sekaan sivulle http://wwnet.fi/users/veijone/suomiruotsi2003.htm. Tuloksiahan voi tutkia vaikkapa osoitteesta www.suomiruotsimaaottelu.fi/2003.asp HVVeijonen special 22. 11. 2003:

NOSTRADAMUS JA JOHN F. KENNEDYN MURHA

Uusin suomalainen Nostradamusteos haluaa Nostradamukseen vedoten uskoa,
että John F. Kennedyn murhaaja piileskeli ja ampui läheisestä pensaasta.

Lähteet:
1. 40 vuotta JFK:n murhasta, Ilta-Sanomat 15.-16. 11. 2003,
2. Veijonen: Nostradamus ja aikamme (1996). Päivitetty: Ultra 7-8/1999,
3. Topword: Nostradamus 1555-3797 (Hakapaino Oy, Helsinki 1997),
4. Aalto & Minkkinen: Michel Nostradamus (Like 2002),
5. Adventtikirkon selitys satelliittimissiossa 1998,
6. http://www.geocities.com/Area51/Nebula/1949/stories4.htm,
7. Markku Aho: Aalto & Minkkinen: Michael Nostradamus teoksen arvostelu, Ultra,
8. http://www.dreamscape.com/morgana/brothers.htm

"TEXAS RAKASTAA TEITÄ, HERRA PRESIDENTTI"

"Texas rakastaa teitä", kuuli John F. Kennedy viimeisinä sanoina (1). Ne lausui autossa mukana ollut kuvernöörin vaimo nimeltä Nellie Connelly. Nellie on juuri kirjoittanut muistelmansa. J. F. Kennedyn murhaan liittyy salamyhkäisyyttä ja todistajien outoja kuolemia. Uusin väite on, että seuraava presidentti Lyndon B. Johnson tapatti Kennedyn. Salaperäisyys pitää pinnan alla kuvassa mukana myös 1500-luvun ennustajan nimeltä Michel Nostradamus. Syystä vai syyttä? Onko Nostradamuksen ennustuksissa mahdollisesti viittauksia Kennedyn murhaan?

DALLAS 22. 11. 1963
John F. Kennedy murhattiin Dallasissa 22. 11. 1963. Ilta-Sanomat (1) epäilee, ettei murhan arvoitus koskaan ratkea. Paljon yrityksiä on tehty ja niinkin, että on katsottu mitä Nostradamus kenties asiasta ennusti. Niin on Nostradamukselta keksitty yksityiskohtia murhaan. Uusin suomalainen Nostradamusteos haluaa Nostradamukseen vedoten uskoa, että murhaaja piileskelikin läheisessä pensaassa (4 ja 7), vaikka teoksen tekijät eivät usko Jeesusta edes profeettana, Kristuksen sanaa, että profeetta Daniel jo kertoi maailmanhistorian päätapahtumat Messiaan paluuseen saakka.

CENTURY 9, QUATRAIN 36
Adventtikirkko vuoden 1998 satelliittimissiossaan (5) kertoi Nostradamuksen säkeestä numero 936. Niinpä säkeen hakusanoilla englanniksi löytyikin tämä(8). Eli Century 9, Quatrain 36, joka saattaa puhua kolmen veljeksen murhasta. Adventtikirkko vähättelee ja sanoo, ettei ole murhattu kuin kaksi Kennedyn veljestä, mutta piankos joku ottaa Nostradamuksen selityksensä todesta ja tappaa Ted Kennedynkin. Säe on joissakin piireissä liitetty J. F. Kennedyn murhaan, vaikka se ei sovi ajallisestikaan. Se puhuu pääsiäisestä eikä marraskuusta. Mutta siinä on eräs kyselemäni jae, joka Nostradamuksella muistuttaa edes jonkin verran Raamatun "kolmea kukistuvaa kuningasta", Daniel 7:7,8,23,24:ää, ja pääsiäisestä olen puhunut siitä alkaen kuin Gorba jouluna vuonna 1991 lähti.

CENTURY 1, QUATRAIN 26
“The great man will be struck down in the day by a thunderbolt. An evil deed, foretold by the bearer of a petition. According to the prediction, another falls at night time. Conflict at Reims, London, and pestilence in Tuscany.” (6). Eräs huonosti käännetty Nostradamus: Kenturia I:26, josta voitiin selittää, että Nostradamus ennaltatiesi Kennedyjen murhat, JFK 1963 ja Robert Kennedy 1968 (6). Ultrassa (7) arvosteltiin uusinta suomalaista Nostradamuskirjaa (4). Vaikka Ultran linja on ylipuhua Nostradamuksesta ja halveksia mm. suurinta profeettaa Danielia, eivät nuokaan väittäneet Nostradamuksen ennustaneen molempia Kennedyjen kuolemia. Edellinen Nostradamuksen suomennos (3) sanoo: "sotasankarin suuruuden aika on loppumassa". Tuskin sekään hyvä suomennos, mutta miten salamakaan Kennedyn murhaan 1963 liittyisi; 6 "a thunderbolt" ja 4 salama? Ei mitenkään ja siksi selitetäänkin "tuliase". Joka tapauksessa ennustettu tapahtumapaikka konfliktille Lontoo eikä koordinaateilla uudella mantereella, josta Nostradamus kyllä on jotakin kirjoittanut mm. tulevan suuren kaupungin ja tulenlieskat siellä, mistä 11. 9. 2001 on voinut olla hänen ennustuksensa toteutumista ja Raamattu puhuu suuremmastakin tuhosta.

CENTURY 6, QUATRAIN 37
Numero 636 puhuu Pisasta ja Firenzestä, mutta Nostradamuksen sopimista joka lähtöön auttaa se, että hänen väitetään sotkeneen omien jakeidensa järjestyksen. Minun ennustuksiani tullaan sotkemaan toisten toimesta. Eritoten ei tahdota uskoa, että julkinen kirjoitukseni "Gorba tulee takaisin" on tammikuulta 1992 eikä tulevalta ajalta Gorban paluun jälkeen. Olen kirjoittanut Nostradamuksen tienneen ennalta joitakin asioita; toistaahan hän osittain Raamattua (2), mutta suurimmalta osaltaan Nostradamus vaikuttaa huuhaalta. Vain Jumalan Sana toteutuu täydellisesti!
Seuraava Nostradamuksen säe 637 parhaiten sopii liitettäväksi J. F. Kennedyn murhaan kuten Ultran kirja-arvostelija (7) ainoana oikeana ratkaisuna hyväksyy. Vähät hän välittää siitä, että seuraavakin jae puhuu "voitettuaan Italian", mitä aiempi Nostradamusfani Roberts selitti (4) Mussolinin aikaan. Tosiasiassa tuokaan Nostradamuksen säe ei toteudu koskaan vaan Danielin profetiat toteutuvat Italian lopunkin kohdalla. Ensin Antikristus polttaa Rooman tulessa ja sitten Kristus heittää kiven koko maailmanhistorian kaatumiseksi (Daniel 2).
Century 6, Quatrain 37:n suomennos (3) ennen oli:
"Toteutuu vanha tarina.
Suurta miestä kohtaa paha turma katolta:
syytön vangitaan ja surmataan.
Syyllinen piiloutuu ja pakenee hämärässä".
Alku, "L´oeuvre ancienne se panacheura" myöhemmin (4) suomennettu "Muinainen työ tulee valmiiksi", mutta eihän kumpikaan sovi John F. Kennedyn murhaan. Edellistä voidaan kyllä sovitella vedoten niihin sattumiin, joita on etsitty USA:n presidenttien nimissä ja murhissa, yms. Aiemmin kohtaa on väkisin yritetty sovittaa mm. Ludvig XVI:n poismenoon Ranskan vallankumouksessa. Nostradamuksen useimmille säkeille ei näytä löytyvän hyvää selitystä edes jälkikäteen meidän selittäessämme Raamatun ennustuksia oikein tuhansia vuosia etukäteen kuten mm. omat teokseni toistavat mm. jo Hippolytosta v. 200: Daniel 9:27: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin!
Nostradamuksen säkeen loppu: Syyllinen piiloutuu "Taillis á la bruyne" (637b, ransk.): "ja pakenee hämärässä" (3), "tihkusateessa pensaikkoon"(4). Jos Dallasissa 22. 11. 1963 olisi ollut hämärä niin kaippa uuden kirjan tekijöille olisi kelvannut aiempi suomennos. Mutta hehän tietävät, että autosaattueen vierellä oli pensaikko, vaikkeivät ihmisrivistöä pensaikon ja autosaattueen välillä huomaisikaan. Moni Nostradamusfani uskoo jo pensaikossa murhaajan nähneensä, vaikka poliisi suuntasi etsinnät ylös kerrostaloon; termi "katolle" ei toki huono 1500-luvulla lausuttuna.
Tihkusadetta! Teeveestämme todella näkyi vuonna 1963 tihkusadetta Dallasissa. Mutta olen kuullut, että kun samaa dokumenttia on myöhemmin katsottu kunnon antennein väritelevisiosta niin tihkusade onkin poissa. Ovat kai retusoineet tihkusateen, sanokoot Nostradamusfanit. Dallaisissa oli kirkas keskipäivä ilman sateen häivää, kun JFK murhattiin. Nostradamuskin varmasti toivoisi, että hänet jo irrotettaisiin yhteydestä Kennedyjen murhiin! Harri Veijonen © Seurakunnan Tiedotuskeskus

MISSÄ OLIT SILLOIN KUN JFK AMMUTTIIN?

Tämä päivä historiassa.ram (JFK ja oletettu murhaajansa Lee Osvald, talletettavissa)
Muita videoita: JFK in memoriam.wmv (hautajaisista ym. kesto: 2:24, talletettavissa), JFK and Cuba.wmv (lyhyt, talletettavissa), Hitler (lyhyt, talletettavissa)


ANTIKRISTUS - SEISKAN JA SUOMEN HALKAISIJA

Päivän vierailijaksi henkilö, joka katsoi sivuiltamme kuvaa halkaisija.gif Siis millilleen Suomi kartallakin osoittaa milloin mitäkin on tulossa halkaisijana toimivan Antikristuksen toimesta. Myös nimi Fin land, maan loppu ja aikojen lopulla. Jopa maamme historia: Turun tuomiokirkkokin 700 v / Lappeenranta 350 v osoitti saman ja minut määrätty asumaankin tietämättäni sen kirkon johtajasta lähtevän janan toiseen päähän seurakunnan vastaavaksi, myönnettäköön, pienimmäksi aasiksi. Maan äärissä siis ollaan ja aikakin on loppu! Uuteen alkuun lähdettiin ja minäkin jouduin ajan merkiksi heittämään keihäällä v. 2000 35 m. Ja olenko vielä kertonut sitäkään, että kirjoitin sivuni hebdomas paljon ennen kuin itse joudun kokemaan, että niinhän se tulee taudin kriittinen vaihe seitsemän vuoden jälkeen kun pirullisen aikuisdiabeteksen kesällä 2000 sain, mikä selittää heikkoa keihästulostanikin. Uutisissani 1. 10. 2000 kuva ja maininta, että nyt juostaan uuteen aikaan. Jeltsin näytti ottavan lähdön hänkin ennaltatietämälläni tavalla 9 kk aikaisemmin gregoriaanisen kalenterin mukaan. Perkele siellä ohjaa ja luulevat voittavansa. Samoin mokoma minäkin synnyin päivälleen Jeesuksen sikiämispäivänä 8. 1. Mutta niinhän olenkin ja esitänkin pikkutarkasti pienimmän aasin selässä Kuningasten Kuninkaan tulevan! Ja siis mitä tapahtuukaan kun ollaan Suomen kartalla halkaisijan kohdalla? Luku 3500. Narrillehan vain 3,5 vuotta lähtien ajankohdasta 1. 10. 2000. Olen pitkään sanonut, että jos kuvio pelaa niin Putin ottaa ja putoaa vuodenvaihteessa, mitä pitävät oikeana hetkenä vaikka sitten toinen Vladimir olisi tiputtajana, kun hullu vastakohtani on. Raivaa tien antikristuksen tulolle ja minä ... en osaa olla nauramatta Zhirille, sori vaan. Jumalalla huumoria riittää! Me todella voimme tietää tappajien nimiä ennalta, mutta Nostradamus ei sovi jälkikäteenkään selittämään, kuka murhasi J. F. Kennedyn! Harri Veijonen

LUOVUTUKSIA NATSEILLE ALETAAN SELVITELLÄ

Torstaina 20. 11. 2003 maileillani herätellyt Juha Pärssinen pamautti Iltalehdessä hienosti: "Presidentti Halonen vastasi heti Wiesenthal-keskuksen vaatimukseen - Suomi selvittää ihmisluovutukset natseille". Aiheesta aiemmin sivuillani oli pieni maininta Elina Salon tutkimuksesta, minkä mukaan peräti 3000 henkilöä Suomi olisi luovuttanut Hitlerille. Toki jo sitä ennen oli sivuillamme kerrottu yksittäisiä tapauksia, joissa osoitettiin virheelliseksi yleinen väite, että Suomi olisi luovuttanut Hitlerille vain kahdeksan juutalaista. Valtion toimesta aihetta alkaa alustavasti selvitellä professori Heikki Ylikangas, jota valintaa Elina Salokaan ei pidä huonona kuten hänen mukaansa olisi ollut suojelupoliisi asiaa tutkimassa.
Sivuillani on jo alkanut soida The Beatlesin "Tyttö". Tarja Halonen saa peräänkuuluttamani postimerkin 1. 12. 2003. Presidentti Tarja Halonen täyttää 60 vuotta jouluaattona. Kerroin anoppinikin syntyneen jouluaattona, mutta 25 vuotta ennen Tarja Halosta. Uskomaton onnittelukortti onkin jo tekeillä uutissivullani ylinnä kuva tulevasta Tarja Halonen -aiheisesta postimerkistä. 20. 11. 2003 klo 18.00 HV

PÄIVÄN PORSAAT

shulam031113.txt Shulam kirjoittaa Tokiossa "eikä helmiä ole poimittu sikojen keskeltä." Lukee kuka ei liikoja porsastele. Maailmalla päivän sikana esiintyy Jehovan todistaja nimeltä Michael Jackson tai ainakin poliisi maailmankuulua popidolia jahtaa epäiltynä mm. toistuvasta lasten viekoittelusta. Suomessa sensijaan on valtion laein turvattu, että arkkipiispa Paarma ryöstää viattomia lapsia kirkkonsa helmaan ja helvettiin. HV


20. 11. 2003 THAIBORDELLEJA EI SALLITA VASTUSTAA * MITÄ JA MIKSI 2004? * TIEDEKIN ODOTTAA 2004 * TERSERUS: 2004 ON 6008 * ARPOSEN TUOTANTO * STAR * KIRPPUTORI

THAIBORDELLEJA EI SALLITA VASTUSTAA

Suomeen on pesiytynyt paljon vakavampi ongelma kuin joku satunnainen seksihäirikkö ei-luterilaisissakin kirkoissa. Samat mediat ja henkilöt, jotka tahtoivat suureen ääneen hyökätä valtiosta vapaita kirkkokuntia vastaan jo pelkistä epäilyistä yksittäisestä seksihäiriköstä, ovat nyt vastustamassa sitä, että tuo suuri koko maata koskeva ongelma nimeltään thaibordellit maasta poistettaisiin tai edes asiasta puhuttaisiin niinkuin me uutisoimme.
Iltalehden toimittajakin julisti yhtä adventtikirkon 10 vuoden takaista häirikköä vakavaksi asiaksi, mutta eipä vaan ole näkynyt lööppejä eikä edes pientä uutista koko maan vallanneista bordelleista thaihieronnan nimellä! Sivuillemme asiasta jäi seuraava tieto:
LAPPEENRANNAN THAIBORDELLIT
Suomi 24 Lappeenranta-keskusteluissa nimimerkki leimasi minut fanaatikoksi ja käänsi puheen pois itse asiasta. Jostakin syystä en saanut siihen jatkoksi läpi tätä:
Edellinen halusi kääntää keskustelun pois thaihieronnasta. On yleisesti tiedossa, että thaihieronta on runkkausta ja netissä on keskusteltu miten on pientä vaikka likaistakin saatu. Kysymys on siitä, että bordellit on tehty luvallisiksi thaihieronnan nimellä ja siitä ei annettaisi edes puhua vaan oikein oli kiire leimata keskustelun aloittaja hulluksi fanaatikoksi. http://go.to/veijonen
Viesti to juha.parssinen@iltalehti.fi
Thaibordellit maassamme! Tämä on vakava asia,
vai oliko vakavaa vain se,
että on olemassa ei-luterilaisia
kuten adventtikirkkoja? HV
Viesti to jyrki.nuottimaki@esaimaa.fi
Sinä E-S uutispäällikkö tunnettuna venäläishuorien suojelijana
(saithan siitä hyvästä vastahuuhaa kunniamaininnankin 1997)
voisit jo antaa potkut Matti Riihelälle, joka
E-S sisäsivulla pienellä toi esille, miten
poliisi oli käräyttänyt Thaihierojan bordellin
saihan pelkkä epäily adventtikirkon seksiskandaalista
E-S etusivulle suuren uutisen kuvin. HV

MITÄ JA MIKSI VOIDAAN ODOTTAA 2004

Haluan kuulla ortodoksikirkon kellojen soittoa Mustalta mereltä Jäämerelle. Tuossa taannoinen ortodoksi Zhirinovskin toteamus. Jeltsinin lähdön vuoden 2000 alkaessa olin ennaltatiennyt. Nähdäkseni häntä lähtemään opetti Venäjän ortodoksikirkko. Mitä Venäjän kirkko opettaa seuraavaksi maansa johtajille?
Venäläiset tiedemiehetkin jo todistivat, mistä Tieteen Kuvalehtikin kertoi, että maailmankaikkeus on kääntynyt takaisin päin kuin uuteen alkuun. Tilanne vetää vakavaksi. Tiedetään, että jotakin mullistavaa on tulossa. Venäjällä on tutkittu yliluonnollisia asioita vuosikymmeniä, kuten jo Lindseyn Saatana elää ja voi hyvin teos v. 1972 esitti. Ateismi ei tarjoa riittävää vastausta. Apua haetaan siis ihan virallisesti okkultismista ja kirkolta. No kirkko kai selittää niinkuin Kanteletarkin valehtelee, että "jouluna Jumala syntyi". Että 4000 vuotta ennen ensimmäistä joulua olisi ollut Aadam. Putin tulikin kuin Aadamiksi. Ja narrille päivä kuin vuosi sanoi Harrikin tai voivat lukea Harria pitäen minua narrina. Tiedämme, että 4000 vuotta Aadamista syntyi Kristus. 4 vuotta Jeltsinin lähdöstä täyttyy vuoden 2004 alkaessa. Zhirinovki haluaa olla uusi Aadam. Näkyypä juuri tuo termi Suomenkin ortodoksien sivuilla: Jeesus Kristus - uusi Aadam. Ensimmäinen Vladimir menee ja toinen tulee ja määrähetkenä. Tuossa siis ihan yksinkertaista selitystäni vuoden 2004 alkuun eikä ole kysymys mistään Paholaisen ohjelmoimasta "tietäjähengestä" minussa. Paholainen kyllä on niin tyhmä, että lapsenmielinen lastentarhanopettajakin voi tietää mitä se seuraavaksi tekee. Niin on ollut kohdallani niin kauan kuin lastentarhanopettaja olen ollut. Ensimmäisen julkisen kirjoitukseni kirjoitin lastentarhanopettajakoulutuksessa syksyllä 1978. Se sitten Leo Mellerin päätoimittamassa Kipinä lehdessä julkaistiin helmikuussa 1979 otsikolla "Päiväkodista antikristilliseen Suomeen". Mutta mepä siis emme ole mukana Perkeleen leikeissä vaan paljastamme sen rakennelmat ennalta. Pikkutarkkaa ennaltatietämistä Suomessa 25 vuotta ja edelleen, Harri Veijonen.

TIEDE ODOTTAA OMALLA TAVALLAAN SAMAA

Meille on tullut uusi ystävä eräästä Kris-Antikva aikani asiakkaasta, joka vaikka hankkikin liikkeestäni Luterilaiset tunnustuskirjat niin pystyy esittämään näkemyksiä, jotka ovat Lutheriakin edellä. Ystävämme on erikoistunut kuvaamaan tiedemaailman tuntemia lähimpiä uhkia katastrofin tuloksi. Palaute "Maailmanloppu" eli til2010.doc oli häneltä ja nyt hän päivittää siihen näkemystä, että vuodenvaihteen 2004 vaiheilla olisi kasautumassa säteilyrypsähdysten taajuus:
"Eli lyhyesti: säteilyrypsähdysten taajuus kasvaa koko ajan ja näyttää huipistuvan 27.- 30. 11.2003 totaaliseksi eli jatkuvaksi ketjureaktioksi. Kevät tulee sitten omine ongelmineen. Luultavasti ratkaiseva ajankohta on tuo 26.-27. 4.2004."
Henkilöltä löytyy lehtiartikkeleja, joita hän saattaa referoida tännekin. Kiitos!

TERSERUS: VUOSI 2004 ON 6008

Suomen kansan kalenteri 2004 on ilmestynyt kauppoihin, hinta 5,50 euroa. Tarkoitetaan keskikokoista 80 sivuista laitosta, jossa löytyy Erkki Tantun piirtämiä kuvia. Olematta mikään astrologi vaan Raamatun profetian selittäjä, teos on "must", pakko hankkia. Eivät edes kirjasen tekijät tiedä, miten totta on takakanteen kirjaamansa toteamus: "Vuosi 2004 on mielenkiintoisempi kuin osaatte arvatakaan!".
Kirjasen alku esittää tunnuslukuja kuten että vuosi 2004 olisi maailman (Aadamin?) luomisesta Calvinin ja Scaligerin mukaan 5933 ja Terseruksen mukaan 6008. Juuri vuoden 6008 Aadamista alku on Veijosen mukaan mullistava, mutta Veijonen sillä ymmärtää uuden juutalaisvuoden alkua syksyllä 2007. Alle neljä vuotta Veijosen vuoden 6008 alkuun, mutta jo vuonna 2004 eli Veijosen vuonna 6004 tapahtuisi merkittäviä asioita varsinkin liittyen siihen, mitä tapahtui neljä vuosituhatta jälkeen Aadamin luomisen eli Kristuksen syntymä. Profetiassa Kristuksen syntymä on Kristuksen tulo ja sitä uudella ajalla vastaa Antikristuksen tulo. Jos Veijosen ajanlasku on kohdallaan niin tapahtumatkin sopisivat tulla sen mukaisina kuin hän itse tuon sanoiksi virkki. Tässä ja nyt. 19. 11. 2003 klo 20.20. HV

ANTTI O. ARPOSEN TUOTANTO

E-S:n toimituksesta löytyy fiksumpiakin tyyppejä kuin pääjehut. Mm. hän, joka on kirjoittanut teokset Koston kevät, Sankari vai konna (Jonni Myyrän elämä. Myynnissä Suomen urheilumuseossakin 7 eurolla), Martti Jukola, Minun Jääskeni, Luovutetun Karjalan urheilu, jne. Yksi tämän seudun pikkujättiläisiä Veijosen mukaan: Antti O. Arponen, hänen kirjallinen tuotantonsa. Kunnioittavasti, HV

JUHANI STARKIN ALLEKIRJOITTI

Oletko jo allekirjoittanut?!
Jo YLI 740 on allekirjoittanut sähköisesti!
http://www.kansanaanestys.fi/adressi/
Adressi
Euroopan unionille esitetään perustuslakia. Haluamme, että Suomessa järjestetään perustuslaista kansanäänestys.
Kommentti: Tuon asian ovat voineet alulle laittaa ateistit, mutta monet meistä olemme siinä mukana omista syistämme. Tänne tuota allekirjoita-kehotusta tarjosi jälleen jyväskyläläinen Juhani Starczewski, kristillisdemokraattien jäsen. Juhani on eräs heistä, joita ryhmissä voidaan nimeltä solvata koska hän itse nimellään esiintyy. Eräässäkin ryhmässä väitettiin, että uskovien lapsista vanhempiensa kasvatuksessa tulee ihan hölmöjä. Meinasin vastata esimerkiksi mm. Starin pojan, josta äskettäin tuli nykyisin harvinainen kuuden ällän ylioppilas. Mutten viitsinyt sanoa edes sitä, miten paljon he itse tekevät vahinkoa uskovien lapsille. Jatkuvasti ja kaikkialta joutuu kuulemaan, miten uskovien lapsia kouluissa syrjitään ja jopa vainotaan. Ja me elämme Suomessa emmekä Irakissa. Kusipäät! Siinä taas eräs parjattu sanani on ja pysyy. HV

KIRPPUTORI

Voimme sijoittaa kirpputori-ilmoitukset tästedes kerran viikossa uutissivulle. Pidätämme oikeuden julkaista tarjottuja ilmaisilmoituksia, mutta tarjota voi os. harriveijonen@yahoo.com

Myydään torikärryt 200 euroa‚¬ (mökille ym) 0400 428325 hannu H;ki
Haluaisimme saada kirjamyyntiimme kirjaa nimeltä DEHAAN M.R: Veren kemia. Olisiko sitä mahdollista saada myyntiin tai edes yksi kappale seurakuntamme käyttöön. elina.heimonen@luukku.com
Vanhat kirjat, kirjastot, valokuvat, postikortit, mitalit, kirjekuoret, ym. seurakunnankin käytössä olevaan kirjastoon ostaa harriveijonen@yahoo.com


17. 11. 2003 PYHÄ BIRGITTA JA PAHA LEO * HÄKÄPYTTYTYTÖN TARINOITA OSA 2 * SYNTYMÄPÄIVÄSI-KIRJA TÄNÄÄN * TUNNETTA MUKANA

PYHÄ BIRGITTA JA PAHA MELLER,
SANOO PAAVI, JA TYHMÄ KANSA KUMARTAA SANOJAA

Asiasana: Pyhä Birgitta:
[ 1 ] Vadstenan Pyhä Katariina Andersson, Aron 1993
[ 2 ] Birgittas värld Klockars, Birgit 1973
[ 3 ] Pyhä Birgitta sairaanhoitajana Mäkiranta, Marja-Liisa 1995
[ 4 ] Keskiajan kevät kirjoituksia eurooppalaisen kulttuurin juurista 1997
[ 5 ] Margareeta Pohjolan rouva ja valtias Kalmarin unioni 600 vuotta esseitä ja näyttelyluettelo 1997
[ 6 ] Näköaloja Villa Lantesta Setälä, Päivi 1998
[ 7 ] Hermans historia kungar och drottningar, öden och äventyr i Sveriges förflutna Lindqvist, Herman 1999
[ 8 ] Ristin ja Olavin kansaa keskiajan usko ja kirkko Hämeessä ja Satakunnassa 2000
[ 9 ] Koskettavia naiskohtaloita Suomen historiasta Kajanti, Caius 2000
[ 10 ] Keskiajan kevät kirjoituksia eurooppalaisen kulttuurin juurista 2001
[ 11 ] Paavi 1989
[ 12 ] Jumalan äiti ja Birgitta valikoima Pyhän Birgitan ilmestyksiä Andersson, Aron 1990
[ 13 ] Birgitta, pyhimys ja profeetta Andersson, Aron 1989
[ 14 ] Johannes Messenius, Chronologia Sanctae Birgittae .. Jönsson, Ann-Mari 1988
[ 15 ] Kaikuja Hämeestä Hämäläis-osakunnan 350-vuotisjuhlakirja 2003
[ 16 ] Pyhä Birgitta Euroopan suojeluspyhimys 2003
[ 17 ] Valon polkuja Pohjolan mystikon sanoja ja ajatuksia Birgitta pyhä 2003

Asiasana: Birgittalaiset:
[ 1 ] Autuas Maria Elisabeth Hesselblad Masciarelli, Michele Giulio 2002
[ 2 ] Pyhä Birgitta Euroopan suojeluspyhimys 2003

Meidän ohjeemme on Jeesuksen ja Raamatun Sana. Saatana ja ystävänsä opettavat, että totuus on toisinpäin. Emme kyllä aina tai joka asiaan osaa sanoa Herran sanoja, mutta on hyvä tietää, että kun Suomessa nyt Birgittaa juhlitaan niin Kristuksen irvikuva nimeltä paavi sanoisi, että Birgitta on Pyhä, mutta Leo Meller paha. Tässä ei väitetä, että asia on juuri päinvastoin vaan varmasti molemmissa on sekä hyvää että huonoa.
Helsingissä oli laaja näyttely koskien Birgittaa aina 1300-luvulta lähtien. Birgitan syntymästähän tuli kuluneeksi 700 vuotta. Tuolla Hesarin verkkoliitteessä erään professorin suulla todetaan hyvin, että Euroopan suojeluspyhimykseksi vuonna 1999 valittu Pyhä Birgitta oli aikansa superjulkkis ja että Birgitta-kultti saavutti Suomessa niin tärkeän aseman, ettei sitä horjuttanut edes uskonpuhdistuksen pyhimysvastaisuus.
Aivan oikein. Meidän raamatullisten protesti on vastaan sitäkin, että ihmisiä nostetaan pyhimyksiksi. Mielellänikin suhtaudun lämpimästi Birgitan ihmisten auttamistyöhön ja siihen, että nainen on jäänyt maamme historiaan, mutten siihen, että häntä aletaan palvoa. Teko lienee katolisen kirkon temppu saada protestanttinen Pohjola myötämieliseksi Marian palvonnalle ja katoliseen kirkkoon yleensäkin kaikkine harhaoppeineen ja ekumenioineen muslimienkin kera.

Mitä samainen Hesari on kirjoittanut Leo Melleristä? Ei löydy hakupalvelimista, mutta jotkuthan voivat tietää, että eräs lehtiartikkeli on kuvattuna toisaalla. Sivuilla, joiden ylläpitäjä on itse asettanut kyseenalaiseksi oman terveytensä kun on ollut mukana voimakkaasti Leo Melleriä moittimassa. Mutta Hesarin toimittaja tuskin myöntää olleensa millään tavalla sairas tai väärässä, kun Leo Melleriä mollasi. Leo Mellerin vastustus ei perustune kohtuuteen vaan siihen, että yleensäkin ollaan vastaan protestanttisia julistajia. Yhtä lailla vastustetaan ja pilkataan Leo Melleriä kuin minuakin. Ei siihen muuta syytä tarvita kuin se, että saarnaat edes vähän sinne päin kuin ensimmäiset apostolit.
MELLER VATIKAANIN PROFETIASSA
Käsissäni on Leo Mellerin ansiokas teos "Vatikaani profetiassa" (Kuva ja Sana 1982). Paavin asema on porton pää siihen asti kunnes portto poltetaan tulessa (Ilm 17:16). Se on Raamatun selvä sanoma ja me julistamme sitä. Isaak Newton laski paavinvallan loppuvan 2012 tai 2014, mutta silloin kysymyksessä lienee jo Messiaan näkyvän paluun hetki ja jo 3,5 vuotta aikaisemmin maan päälle jäänyt nimikristikunta täysin tuhotaan. Sitten murhaaja, poliittinen johtaja suuntaa Jerusalemiin juutalaisten kimppuun.
Hesarissa Melleriä vastaan kirjoitti silloinen rikostoimittaja Harri Nykänen 17. 9. 2000. Kirjoitti mitä kirjoitti. Minä Harri palaan häpeillen siihen hetkeen, kun Leo Meller tässä maassa tuomittiin vankilaan siitä, että hän halusi viedä Jumalan Sanaa Neuvostoliittoon. Siinä on tyypillinen Leo Mellerin "rikos" ja haistakoon Veijonenkin paskan, ettei ryssän pelossa silloin uskaltanut sanoakaan asiasta mitään. Häpeä Suomi, että olet laittanut Jeesuksen lähetyskäskyn toteuttajan historiasi kuluessa vielä 1900-luvun loppupuolella siitä syystä vankilaan! Jos joku tulisi muistaa 700 vuoden kuluttua Suomesta pyhänä niin ei Birgitta vaan Leo MELLER! Se on pimeän Vatikaanin ja sitä kumartavan Suomen opetus Raamatun valossa! Harri Veijonen

HÄKÄPYTTYTYTÖN TARINOITA, OSA 2

Päivän vierailijaksi hän, joka tuli sivuille etsittyään hakusanalla pekki. Häkäpyttytyttö kirjassaan itsekin kuvassa Mikonsaaren Niemisessä Aholan talon edessä. Siitä ajoin ohi käydessäni naapuritalossa, joka taannoin kulki nimellä Pekin talo. Jouluaattona vuonna 1918 siihen Pekin taloon syntyi tytär nimeltä Helli, joka vaikutti elämääni niin paljon, etten tiedä, olisinko uskoonkaan tullut saati vaimoa saanut, kuten sitten tuli tuon omaa sukua Pekin Hellin tyttärestä vuonna 1977.
Mainitun kuvan alla nykyisen Mustolan sulun viereinen kolmiportainen sulkuryhmä vanhan kanavan ajoilta. Seuraavalla sivulla kuva juhannusjuhlat 1927 Mustolan järvellä. Kuva on julkaistu Suomen Kuvalehdessä seuraavana vuonna. Kysymys täytyy olla nykyiseen kanavaan liittyvästä matalasta lammesta lähellä vanhaa Ylä-Mustolan sulkua, josta kuvakin omalla Mustola-sivullani. Häkäpyttytytön syntymäkoti näyttäisi olevan Nuijamaantien varressa Sulkutielle käännyttyä ehkä toinen talo ensimmäisen tien varressa. Niin se on, etten ole varma, vaikka itse naputtelen tätä saman "Syntymäkoti" tekstin alla.
Lapsuuteni Mustola Saimaan kanavan varrella, alkaa häkäpyttytytön luku sivulla 59. Muutama kuva Kanavamuseon kokoelmista. Se mitä matkailijoille Kanavamuseossa näytetään on valitettavan köyhää ja sanoisin, että häpeäksi meille. Ovat kyllä kirjoitelleet, että Kanavamuseo on matkailijoiden suosiossa. No kerran käyvät ja siihen loppui kunnes Veijonen pääsee valtaan ja tämä asia hoidetaan niin mallikkaasti, että toisenkin kerran kiinnostaa käydä Saimaan Kanavamuseossa. Sehän sijaitsee itäpuolella kanavaa Mälkiän sulun kohdalla.
Mamma oli 25 vuotta pyhäkoulunopettajana Mustolassa, otsikoi häkäpyttytyttö sivulla 65. Mamma nimeä hän käyttää äidistään, joka oli jo 45-vuotias hänen syntyessään. Hiihtokilpailut Mustolan koululla vuonna 1930 kuvin sivulta 77. Palmusunnuntaina 13. 4. 2003 häkäpyttytyttö oli vielä kirjoitellut kirjaansa valitellen lapsuuden leikkikavereiden puutetta tällä puolen kanavaa, jonne minunkin tieni johti Tampereelta ensi kerran 30 vuotta sitten.
Tämän jälkeen häkäpyttytytön teksti kulkee muuttonsa mukana Lahteen ja asioihin, jotka eivät sivuillemme liity. Jo ilmestyessään olin kiitoksen kera uutisoinut kyseisen häkäpyttytytön teoksen. Eihän tältä seudulta oltu aiemmin kirjoitettu juuri muuta kuin Mustolan koulun historiaa. Häkää pyttyyn vaan ja perille saakka! Ihaillen, HV. Tähän päättyi HV:n kuvaus kirjasta: Eva Marjatta Sairinen: Tyttö ja häkäpytty (2003).

SYNTYMÄPÄIVÄSI TÄNÄÄN - 17. MARRASKUUTA
YOUR BIRTHDAY - NOVEMBER 17

Kirpputorilta mukaani lähti pieni käytetty kirjanen nimeltään "Your Birthday - November 17". Vastaava olisi varmasti menestys suomeksikin. Joka päivälle omansa. Tämän on toimittanut J. Green Lontoossa 1993. Aineiston kerääminen on nykyisin varsin helppoa. Paras suomalainen kirjani alalta on Feiring & Oja "Päivien kirja", muttei tarvita professoreja toimittamaan paremmankin kokonaisuuden, vaikka vuoden joka päivälle omansa. Suomeksi netissä on sellainen kuin "Ari tänään", mutta poika ei halua sivujaan luettavan. Hän on alkanut ottaa muutaman euron vuosimaksun, jos sivujaan lukee. Lukijamäärä kai minullakin tippuisi promilleen, jos alkaisin hinnoitella tekstejäni. Ja oikea hintahan olisi kultakin monta euroa päivässä.
Kyseinen syntymäpäiväsi kirja tänään kertoo ensinnä kahdeksan kuuluisaa 17. 11. syntynyttä kuten Rock Hudson. Hänestäkin kirjoitetaan asiaa pari sivua. Amerikkalainen näyttelijä ja näyttää kuolleen AIDS:iin vuonna 1985.
Kirjasen toinen osa "The Way things were". Mitä tehtiin milloinkin 17. 11.? 17. 11. 1442 arvostamamme saksalainen kirjanpainaja Johan Gutenberg sai valmiiksi erään varhaisen painotyönsä. 17. 11. 1855 arvostamamme tohtori David Livingstone näki Victorian putoukset. 17. 11. 1869 avattiin Suezin kanava liikenteelle.
Kirjasen kolmas osa "As they saw it". Vastaavaa haku netistä. Neljäs osa "Saints of the Day", päivän pyhät. No sehän on koko seurakunta, mutta paavia ihailevan kirjan mukaan päivälle on pyhimyksetkin ja siis ilman heidän suostumustaan ja vastoin kenties uskomaansa Raamattua: Pyhä Unkarin Elisabeth (1207-1231) ja Pyhä George ihmeidentekijä Pohjois-Turkista, Mustan meren rantamilta (noin 200-270). Kirjasen lyhyt viides osa kauniisti "Flower of the Day", päivän kukka sinulle, mutta kirjasessa tänään saajana Pyhän George ihmeidentekijän auttajat. Kirjasen kuudes osa menee arveluttavan horoskoopin puolelle, mutta periaatteessa mielestäni mukava kirjaidea. Kansikuvassa alhaalta vasemmalta John Lennon, Marilyn Monroe, Diana, Elvis Presley (Elvis Presleyn syntymäpäiväkirja sinulle ilmestynee minulta 80. vuotispäivänäni Elviksen 100 vuotispäivänä v. 2035, varaa omasi!), Mao, Dylan, Gorba, Elisabeth Taylor, M. Jagger, ym. noin sata tunnistettavaa kasvoa. Kirjasen alussa sen lahjoittajien saajalleen sanomaa toistaen: Onnea syntymäpäiväsankarille! Ja vaihteeksi videokin: Tämä päivä historiassa.ram HV

PÄIVÄKIRJASSANI TUNNETTA MUKANA

Keskusteluryhmiin on alun alkaen haluttu perustaa ryhmä Harri Veijonen, jossa saisi vapaasti nimimerkein mollata minua ja Jumalan Sanaa. Niinhän jo tehdäänkin tietyissä ryhmissä. Siksi en täällä esitäkään, missä vastasin eräälle tähän tapaan:

Minähän vastaan ja muut ovat tuntemattomia. Pidän siis sellaista menettelyä huonona. On niin helppo otsikoida nimeltä tunnetulle. Joku, kuka, kristitty, jne. nimimerkein ja jopa Veijonen nimellä kirjoittavat eri henkilöt. Minun kirjoitukseni ovat luettavissa sivuiltani: http://wwnet.fi/users/veijone/ind98c.htm
Tiedän kyllä itsekin, että niissä on välillä yleistyksiä ja haista paska sanoin viimeksi itselleni (kun en pitänyt Mellerin puolia silloin kun valtio hänet lähetystyön tekemisestään vankilaan sulki).

Painetuissa kirjoissani olen pyrkinyt harkitsemaan joka sanan, mutta päiväkirjassani, päivän nettiteksteissä on ilmaisuja, joissa näkyy myös spontaani tunne joitakin valheita tai vääryyksiä kuten Jeesus Allahin profeetta-juttuja kohtaan.
Kuulin sellaisenkin, että hyvä ystäväni olisi sanonut minun kirjoittavan "tietäjähengestä". Ei osoita kovin suurta tietämystä mielestäni, mutten uskovina tuntemistani henkilöistä ala nimeltä suureen ääneen pauhata niinkuin ryhmissä tehdään, sinä hyvä esimerkki.
Saatanan puolesta en ala rukoilla, vaikka se olisi sinunkin toivomuksesi. On ihmisiä, joita ei mikään käännytä helvetin tieltä. Paras esto heidän tielleen olisi juuri se mitä teen eli sanoin etukäteen mitä tuleva Antikristus ja he Arafatit ym. monikossakin tulevat tekemään ja niinhän he lukevat kuin Piru Raamattua ja kaiken kielletyn toteuttavat.
Jotkut haluavat kirjoittaa minua vastaan ryhmissä eivätkä käydä asiakeskustelua sivuillani. Voihan siinä olla kysymys muustakin kuin yrityksestä ajaa ihmisiä pois lukemasta sivujani, mutta ryhmissä ei saa tolkkua yksikään totuuden etsijä ja ajan hukkaa etsiä asiaa 99%:n paskan seasta. Ne, jotka parhaiten nimellään kirjoittavat niin heitä eniten nimimerkein mollataan. Miksi pitäisi kuulla sellaisia?
Jos on pakko esiintyä nimimerkillä niin voisit kirjoittaa asiasi nettisivuillesi nimimerkillä ja tehdä ne tunnetuksikin nimimerkillä. Linkitän kyllä nimettömänkin henkilön juttuja jos on selvää, että hän on yksi ja sama henkilö ja pysyy pääsääntöisesti Raamatun totuudessa eikä poukkoile nimimerkkien suojissa milloin minkäkin asian hyväksi tai ketäkin uskovana tunnettua henkilöä vastaan.
Ehkei tämä liity, mutta olen itse pyrkinyt olemaan välittäjänä sellaisissa kiistoissa esim. Meller vastaan Cutting Edgen Pasi Toivonen. Olen kuitenkin siitäkin asiasta sanonut näkemykseni sivuillani. Meller on sen verran tehnyt Suomen Siionin hyväksi, ettei tarvitse jokapojan toikkaroida häntä vastaan, vaikkei meistä yksikään täydellinen ole.
Harri Veijonen


15. 11. 2003 WORD FROM JERUSALEM * KRISTUSTA VASTAKOHDAKSEEN * PLO KOHDISTAA MURHAT LAPSIIN * POLIISI KÄRÄYTTI LAURITSALASSA * VATIKAANIKIN LOI ISLAMIA * ALLAHIN PROFEETTA VANTAALLA

WORD FROM JERUSALEM
Word from Jerusalem. Subscribe, click here. To view a previous issue in PDF format here.
WORD FROM JERUSALEM uutislehden toimittaja ilmoittaa, että kyseistä lehteä saa maksutta yllämainitusta linkistä. Kiitämme.

KRISTUKSEN VÄÄNTÄMINEN VASTAKOHDAKSEEN

Jasser Arafat sopisi olla naurettavan kuuluisa siitä, että hän väitti Kristusta palestiinalaiseksi arabiksi. Sen suurempaa valhetta ei helposti edes keksi. Mitä Arafat sanookin niin se menee maailmaan täydestä. Pimeä on Arafat, mutta eikö vielä pimeämpi se, joka häntä uskoo?
Ei uskoisi maailman pimeyttä, ellei jatkuvasti siihen netissä törmäisi. On tavallista sekin, että kun kerromme Kristuksen tulleen syyttömänä tapetuksi niin ensinnäkin väitetään, että Kristus olikin syyllinen kuolemaansa ja toiseksi, että hän teki itsemurhan. Noita saastaisia ajatuksia jakelevat mm. ateistit ja Rooman keisarien ystävät ja yleensä nimimerkein. Kehotamme kaikkia kristittyjä ottamaan selkoa noista "viisaista" suomalaisista ja kertomaan netissä heidän nimensä. Jos ihmisellä on sanottavaa niin sanojen takana on ihminen. Mitään sanomattomat lörinät ovat nimimerkeiltä. Harri Veijonen

PLO KOHDISTAA MURHAT LAPSIIN

Voisi Jasser Arafat kerrankin näyttää esimerkkiä eikä aina lähettää lapsia ja nuoria räjäyttämään itseään juutalaisten joukkoon. Maailma ei tunnu reagoivan siihen, että PLO tapattaa lapsiaan. Toiseksi YK:n Lasten oikeuksien julistus ei näytä tarkoittavan juutalaislapsia. Ihmisoikeusasioiden johtaja Daniel Meron Israelissa haluaakin kiinnittää kansainvälisen median huomion siihen, että viimeisen kolmen vuoden aikana palestiinalaiset terroristit ovat murhanneet 109 israelilaista lasta.
HV

POLIISI LÖYSI RIKOLLISEN VAPAAMUURARIEN SEINÄN TAKAA

Lauritsalassa, siellä jossakin, missä vapaamuurarit kokoontuvat, Thait hierovat ja tummat pojat tarjoavat kebabbia, piti jo taannoin paloitella Veijonen. Poliisi on sen jälkeen tekeytynyt asiakkaaksi Thaihierontaan ja käräytti Lauritsalan thaihierojan vuokranantajan parituksesta. Suomi 24 Lappeenranta keskusteluissa nimimerkit Veijoselle ovat päätään aukoneet, mutta saivat nyt tilaisuuden vastata kysymykseen Oliko huono poliisi?:
Oliko huono poliisi? Kirjoittanut: Veijonen, 14.11.2003 klo 17.26
Nudistirantaa Lappeenrantaan ja Veijonen http://go.to/veijonen Lapin korpeen tai terroristien tappokoneeseen. On se hyvä, että kirjoitatte nimimerkein te, joilla ei ole sanottavaa. Mutta myöntäkää nyt linjanne mukaisesti, että oli huono asia, kun poliisi ei antanut Lauritsalan Thaihierojan runkata itseään vaan järjesti parittajalle rangaistuksen. Voitte tietenkin olla oikeassa jos vastaatte, että parittaja sai vain ehdollista, joten poliisi toimikin mainosmiehenä Thaihierontaan mennäksenne.

HOW THE VATICAN CREATED ISLAM : How the Vatican created Islam
VATIKAANI OLI MUKANA LUOMASSA ISLAMIN JA TAPPAMASSA SEURAKUNNAN
Entinen jesuiittapappi Alberto Rivera kertoi protestantiksi kääntymisensä jälkeen sen mitä Vatikaanissa oli saanut tietoonsa Vatikaanin osuudesta islamin synnyssä: http://www.americanholocaust.50megs.com/The_Prophet.htm. Reino Savola on aineistoa suomentanut: "Jotenkin Vatikaanin oli luotava ase eliminoidakseen molemmat, juutalaiset ja tosi kristityt uskovat, jotka kieltäytyivät ottamasta vastaan Roomalaiskatolilaisuutta. ... Vatikaani halusi luoda Arabeille Messiaan, jonkun, jonka he voisivat nostaa suurena johtajana, karismaattisen miehen, johon he voisivat liittyä, ja mahdollisesti yhdistää kaikki ei-katoliset Arabit hänen taakseen, luotaessa mahtava armeija, joka voisi viime kädessä valloittaa Jerusalemin paaville." Mielenkiintoinen artikkeli suomennettuna kokonaisuudessaan tässä.
Sama Alberto Rivera on paljastanut myös sen, miten katolinen kirkko järjestelmällisesti soluttautui protestanttisiin ym. suuntiin sammuttaen kaikkea raamatullista kristillisyyttä ja tappoi sitenkin Kristuksen seurakuntaa. Katolinen kirkkohan haluaa rakentaa ekumenian kautta suurta maailmankirkkoa, jota paavi johtaisi. Suomeksi siitä kerrotaan tässä. © Seurakunnan Tiedotuskeskus

ALLAHIN PROFEETTA LÖYTYI VANTAALTA * HELVETILLISIÄ TÖRKEYKSIÄ, JAAKKO HÄMEEN-ANTTILA

JEESUS ALLAHIN PROFEETTA - otsikko on oksennusta ja yrjöttää varmasti jokaista kristittyä. Jos maamme olisi siten ns. kristillinen valtio kuin muslimimaat muslimivaltioita niin tuollaisen otsikon vakavissaan lausunut nostettaisiin terävän seipään kärkeen pistäen koko ruumiin läpi. Sellaisen videonkin olen netissä muslimimaista nähnyt, vaikken linkkiä annakaan. Paskaa on tässäkin maassa muutenkin enemmän kuin tarpeeksi! Ja eräs suuri oksennus paskan maailman kauniiseen pakettiin käärimänä on mies, joka vakavissaan vuonna 1998 on kirjoittanut kirjan "Jeesus Allahin profeetta." Mies on nimeltään Jaakko Hämeen-Anttila; Kuka kukin on 2003 teoksessa mainittu vantaalainen. Koraani hänen suomentamana 1995. Koraanin selitysteos 1997. Johdatus Koraaniin samalta vuodelta. Muitakin teoksia otsikolla ja tyyliin islamilaista viisautta. Siis helvetillisen tyhmää juuri niin kuin Osama iskee valoon vastakkaiselta puolelta. Tuollaisia kusipäitä professorin virassa Suomessa! Ei tämä maa todellakaan Jumalan tuomiolta välty. Saatanallisten säkeitten kannattajat menevät helvettiin ja pysyvät siellä! Meitä taas ei haittaa yhtään elämmekö vai tulemmeko tapetuksi, koska me olemme joka tapauksessa voittajia! © Seurakunnan Tiedotuskeskus


13. 11. 2003 COVENANT WITH MANY * KANSANÄÄNESTYSTÄ HALUTAAN * S. S. JA SUURI KÄÄRME * MIKSI KORAANISTA VALEHDELLAAN? * SOTAVETERAANEJA LOUKANNUT AAMUHARTAUS * GUINNESSIA MYYTY 100 MILJOONAA * KATOLISUUS JA KRISTITYN PROFETIA

COVENANT WITH MANY

Confirmabit autem pactum multis, sanoo latinalainen raamattu Daniel 9:27:n, josta apotti jo runsas 1000 vuotta sitten rauhoitteli aikansa toiseksi viisaimpia, ensimmäisessä vuosituhannen vaihteessa ollutta "loppu tulee"-hysteriaa, ettei Jeesus vielä tule kun ei ole näkyvissä Jerusalemin valerauhaakaan. Mutta saapa nähdä tuhannen vuoden kuluttua. Tiesi kai, että asiasta julkaistaan yli tuhat kirjaakin, joista Veijonenkin kaksi. Uusimpia uutisia maailmalta tulevasta seurakunnan ylösottoa edeltävästä Jerusalemin valerauhasta, "Antikristus vahvistaa rauhan":
http://groups.yahoo.com/group/End_Times_News/message/3916
http://groups.yahoo.com/group/End_Times_News/message/3911
http://groups.yahoo.com/group/End_Times_News/message/3907
http://groups.yahoo.com/group/End_Times_News/message/3903
http://groups.yahoo.com/group/End_Times_News/message/3891

KANSA KANNATTAA ÄÄNESTYSTÄ EU-PERUSTUSLAISTA

Pitäisikö EU:n tulevasta perustuslaillisesta sopimuksesta järjestää Suomessa kansanäänestys? Kansan enemmistö sitä vaatii:
http://www.kansanaanestys.fi/
Mielipidetiedustelun (Suomen Gallup, syyskuu 2003) mukaan yli puolet suomalaisista, 55 %, on sitä mieltä, että äänestys pitäisi järjestää. Monessa muussa EU-maassa ajatus tulevan perustuslaillisen sopimuksen alistamisesta kansanäänestykselle on vielä suositumpi. Jopa 80 % EU:n kansalaisista haluaisi antaa äänensä hankkeen puolesta tai sitä vastaan. Kahdeksassa EU-maassa kansanäänestyksen järjestäminen on jo varmaa. Suomessa eduskunta on suhtautunut kansanäänestykseen avoimen odottavasti. Unioni ei ole enää sama kuin liittymisvuonna 1995. Nyt olisi ainutlaatuinen tilaisuus saada kansalaiset tutustumaan ja osallistumaan siihen, miltä EU tulevaisuudessa näyttää. Allekirjoittamalla oheisen adressin osoitat eduskunnan päättäjille tukesi EU perustuslaki-kansanäänestyksen puolesta.

SUVIVIRTA JA SUURI KÄÄRME

Suosittelen, ettet usko mitään juoruja joita ympärillämme liikkuu vaan vahvistat asiat suoraan minulta. Kiitos, että olet julkistanut kirjoituksiani ja kehoitankin koettelemaan ne Jumalan Sanalla ja pitämään sen mikä hyvää on. Voit olla eri mieltä joistakin asioista ja se on täysin suotavaa, jotta mielipiteen vapaus säilyy.
En ole saanut mitään näkyä tai tietoa miltään kookkaalta käärmeeltä, mutta eräs Jean Dickson niminen okkultismissakin mukana ollut näkijä on tietojeni mukaan saanut näyn, jossa oli kookas käärme ja joka liittyi Maitreyaan, jonka hän myöhemmin ymmärsi Raamatun antikristukseksi.
Herra siunatkoon työtäsi ja vaellustasi Herrassa, Hänen jalkoinaan ja käsinään ja äänitorvenaan. Herra antakoon taidollisuutta ja ymmärrystä ja viisautta ja nöyryyttä, sillä sitä me kaikki tarvitsemme. Terveisin, Samuel S.

MIKSI KORAANISTA VALEHDELLAAN?

Käykää väsymättä vihollistenne kimppuun. Jos te kärsitte, kärsivät hekin samalla tavoin, mutta te voitte odottaa Allahin palkitsevan teidät, kun taas he eivät voi (Naisten suura 104).
Älkööt uskottomat luulko voivansa päästä pakoon: he eivät pääse. Varustautukaa heitä vastaan niin suurin voimin ja niin monin hevosin kuin pystytte, jotta pelottaisitte niillä Allahin ja itsenne vihollisia... (Sotasaaliiden suura 59-60).
Allahiin uskovaiset, taistelkaa niitä uskottomia vastaan, jotka asuvat teitä lähellä ... (Katumuksen suura 5).
Noiden kolmen lisäksi esimerkkejä Koraanin ohjeista muslimeille tappaa juutalaiset ja suomalaisetkin Suomessa on vaikka kuinka paljon. Tämä uutinen on omistettu Helsingin yliopiston arabian kielen ja islamin tutkimuksen professori, Jaakko Hämeen-Anttilalle, joka Kirjatyö-lehdessä 13/2003 suureen ääneen valehtelee, että suomentamastaan Koraanista ei löydy perusteita muslimien harjoittamalle väkivallalle. Suomalaisesta nimestään huolimatta kyseinen professori ei näytä lainkaan suomalaiselta vaan muslimiksi kääntyneeltä juutalaiselta. Jaakko vääntääkin Koraania muotoon, jossa kuun epäjumala Allah pitäisi suomentaa Jumala. Ei mennyt kuin kuukausi WTC:n iskusta, kun Jaakko julkaisi terroristeja puolustavan Islam-oppaansa. HV

SOTAVETERAANIEN MOLLAUS OIKEAOPPISTA KIRKOSSA

Anna Vähäkangas: Hei! Anteeksi, että vastaan näin myöhään. Miksi epäilet Honkkilan puhetta sensuroidun? En muista tarkkaan, mitä hän sanoi, mutta tuo nettisivun teksti kuulostaa tutulta. En ollut ainoa, joka kommentoi hartautta Kotimaassa, toisessa kirjoituksessa tosin ajateltiin ystävällisesti, ettei Honkkila oikeasti tarkoittanut verrata sotaveteraanejamme terroristeihin, vaikka se kuulostikin siltä. Honkkilan vastineesta, jonka Kotimaa julkaisi, käy kuitenkin ilmi, että juuri tätä hän tarkoitti: kyllä, tappamalla sankariksi.
Kommentti: Olin linkittänyt Annan sivun ja kysynyt:
http://www.evl.fi/kkh/kt/radio/hartausarkisto/2002/aamuhartaus_02-01-11_honkkila.html
Tuossa on Ylöjärven kirkkoherran aamuhartauspuhe, josta sanot kuten linkittämälläni sivullasi http://www.geocities.com/aboaev/middle_east/honkkila.html
Epäilin, että nettisivulle laitettua kirkkoherran puhetta on kaunisteltu, mutta ilmeisesti ei, ja asia tuli selväksi jos kerran ev. lut. kirkon Kotimaa-lehdessä Honkkila itse on myöntänyt pitäneensä sotaveteraanejamme samassa sarjassa kuin PLO:n terroristit. Ylöjärven kirkkoherra kirkkoon siis sopii, mutta Nokian kirkkoherra ei. HV

GUINNESSIN ENNÄTYSTEN KIRJAA MYYTY 100 MILJOONAA

Guinness World Records 2004 eli Guinnessin ennätysten kirja 2004 kertoo, että se on maailman eniten myyty kirja: 94.767.083 kappaletta kesäkuun 2002 lopussa. Yahoossa uutisoidaan, että sen myyntimäärä on nyt ylittänyt 100 miljoonan rajan. Samaan tunnustetaan päässeen Harry Potter. Ja kun tekijänoikeudettomat teokset otetaan mukaan edelle menevät Raamattu ja Koraani. Guinness World Records aloitti vuonna 1955, mutta suomeksi se on ilmestynyt vuodesta 1975. Lpr:n Citymarketista Plussa-kortilla hinta alle 17 euroa. Vanhoja painoksia Antikvariaatti Sumasta yhdellä eurolla. HV

KATOLISUUS JA KRISTITYN PROFETIA

Ryhmässä katolisuus vastasin nimim. kristityn viestiin otsikollaan profetia: sopii Neuvostoliittoon:
Sopii Neuvostoliittoon Kirjoittanut: Veijonen, 12.11.2003 klo 17.03
Daniel 7 myöhemmin selittää, että sarvet ovat kuninkaita. Neuvostoliiton historiassa oli erilainen kuningas 7. eli Gorba http://wwnet.fi/users/veijone/gorba.htm ja mikäli hän takaisin tulee ja kolme syrjäyttää... . Toki tuo Gorba tapasi paavin ennaltatiedetysti http://wwnet.fi/users/veijone/venaja.htm#novum ja kirkolla on johtajansa kirkon pää kuten seurakunnan pää on Kristus. http://go.to/veijonen


11. 11. 2003 NIILO KARILAKSEN TESTAMENTTI * HÄKÄPYTTYTYTÖN TARINOITA * NAISTEN TYÖTÄ ARVOSTETAAN * JUMALA, KIRKKO JA KÄÄRME * VALPOKIN HITLERINÄ * HANNA PAKARINEN EXTRA

NIILO KARILAKSEN TESTAMENTTI
PIKKUJÄTTILÄINEN YRJÖ KARILAS, OSA 2

Yrjö Karilaksen sukunimi oli Karlsberg ennen vuotta 1906. Rovasti isänsä Niilo oli syntynyt 11. 2. 1852 Saloisissa. Siihen aikaan Raahen ja Saloisten kappalaisena oli Otto Hohental, pitäjän apulaisena Zakris Toppelius. Yrjö Karilaksen isänisäkin Niilo (1819-1906). Vaari-Niilon tytär Maria Kaisa avioitui August Viitalan kanssa Alavieskassa. Samoilta seuduilta ukkini Mikko Lempiäinen otti leskeksi jäätyään puolisokseen Helmi Viitalan, Australiassa kuolleen enoni Veli-Mikko Lempiäisen äiti. Helmi-mummoni syntyessä vuonna 1906 Yrjö Karilas matkusti isänsä kanssa Helsingistä Raaheen ja sieltä Alavieskaan kouluoloihin tutustumaan. Niilo-isä oli opiskellut koulussa kasvien latinalaiset nimet kuten minä Suomessa viimeisten joukossa n. v. 1970. Työn perässä Niilo Karilas joutui muuttamaan moneen otteeseen. Hailuodossa hän toimi 1883-1895 ja siellähän Yrjö syntyi vuonna 1891.
"Rovasti Niilo Karlsberg (Karilas), joka oli Hailuodon kirkkoherrana 1883-1895, oli monina vuosina edustajana sekä kirkolliskokouksessa että valtiopäivillä", mainitsee J. L. Suomela teoksessaan Hailuoto kehuen Karilasta useaan otteeseen. Mutta kodille ja perheellekin jäi aikaa, kirjoittaa Yrjö isästään.
Hailuodosta Karilaksen perhe muutti Piippolaan ja sieltä Helsinkiin. Vuonna 1900 suomalaisten mieliä kuohutti mm. se, että keisari oli määrännyt venäjän virkakieleksi, mutta Yrjö Karilas oli iloissaan pikkuveljen Taunon syntymästä. Tuo kuopus oli jo 12. sisarus perheessä. Lapsistahan Yrjön ohella Tauno on sittemmin ollut tunnettu. Tauno Karilas toimi mm. lehdissä Suomen sotilas (1925-28), Seura (1929) ja Hakkapeliitta (1930-44) sekä kirjoitti useita kirjoja, mm. nuortenkirjoja.
Helsinkiin Karilaat olivat muuttaneet vuonna 1903. Yrjö Karilas tuo positiivisesti julki sen ajan julkkista nimeltä Arvid Genetz (1848-1915), joka mm. teki tutkimusmatkoja Venäjälle. Helsinkiin Niilo Karilas oli tullut Taivassalon kirkkoherraksi Frans Norlundin (1848-1903) jälkeen. Helsingissä Yrjö Karilas siirtyi IV luokalle Norssiin; vastaa 8. luokkaa peruskoulussa. Yrjö Karilas huomasi joutuneensa suurkaupungin pyörteisiin.
Heikki Klemetti teoksessaan "Elämää, jota elin" mainitsee tapaamisensa Niilo Karilaksen kanssa. Klemetin johtama suomalainen sekakuoro oli päässyt valtiopäiväjumalanpalveluksen esiintyjäksi ruotsalaisen kirkkokuoron tilalle. Pappismiehet saivat keisarilta vastustusta. Yrjö Karilas mainitsee Wilhelm Malmberginkin (Malmivaara) sanoneen, että Maammekirjako olisi vaarallinen. J. K. Paasikivi oli Yrjö Karilakselle tuttu ja varsinkin Taunolle, koska vieraili Paasikivillä usein ollen Paasikiven Juhanin luokkakaveri.
Yrjö Karilas kirjoitti Norssista ylioppilaaksi vuonna 1908. Kesällä 1908 Karilas reissasi kahden sisarensa kanssa Parikkalassa. Kävivät matkalla Viipurin laulujuhlilla ja Imatralla. Mäntyharjullekin poikettiin Eeli-enon vieraaksi. Syksyllä 1908 Yrjö Karilas ehdotti väsyneelle isälleen, että tämä ottaisi apulaisekseen Yrjö Loimarannan. Isänsä kolmena viimeisenä elinvuotena 1909-11 Yrjö Karilas oli mukana kesänvietossa Lopen Pilpalan kylässä. Yrjö Karilas kertoo isänsä poismenosta, että se tapahtui hänen ollessaan Hämeenlinnan laulujuhlilla. Taunokin on asiasta maininnut: "1911 heinäkuun 1. aamuvarhain, kun hänen piti aloittaa kesälomansa."
Kiitosta ja kunniaa ei Niilo Karilas pyytänyt eikä kaivannut, eikä sitä näytä kaivanneen poikansa Yrjö Karilaskaan. Suurten töidensä lisäksi Yrjö Karilas ei ole jättänyt jälkeensä mitään testamenttia, jota toiset voisivat lukea. Toivoisi vain, että Yrjö Karilaksen vielä elossa olevat lähiomaiset tai tutut lääkäri Luukkaat alusta asti tutkisivat Yrjö Karilaasta kaikki ja kirjoittaisivat Yrjö Karilaksen elämäkerran. Veijonen: Yrjö Karilaksen tuotanto. Tämän enempään minä en pysty. Kunnioittavasti, Harri Veijonen

HÄKÄPYTTYTYTÖN TARINOITA, OSA I

Häkäpyttytyttö paljastaa kirjassaan (Eva Marjatta Sairanen: Tyttö ja häkäpytty s. 9), että "me asuimme Mustolassa". Saimaan kanavakin on vaikuttanut meidän ja häkäpyttytytön isän suvun, Maijasen vaiheisiin. Maijasen maita meni melkoisesti kanava-alueeksi, kun keisarilta vuonna 1844 kävi käsky, että kanava on rakennettava.
Mikonsaari on häkäpyttytytön äidin äidin ja minun anoppini syntymäkoti. Viimeksi kun kävin anopin syntymäkodissa Mikonsaaressa, talon omistaja oli Joutsenon kirkkoherra. Häkäpyttytyttö mainitsee nimiä hanakammin kuin minä. Mutta kirjansa alku onkin omien sukuhaarojensa sukututkimustietoa. Keisari ottaessaan sentään myös antoi ja tilalle Maijaset saivat maita Mustolasta, mutta tyttö jatkaa: ne on kuitenkin pitänyt lunastaa perintötilaksi. Eräät sukulaisensa olivat tuomitut Siperiaan v. 1848.
MIKKO SAARESSA 1500-LUVULLA
Häkäpyttytyttö kertoo Mikonsaaren historiaa. Mikonsaari on kuulunut kampakeraamisen kulttuurin asuinpaikkoihin n. 3000 eKr. 1500-luvulla saaressa asui Mikko-niminen mies. Saaren Mikosta on maininta ensimmäisessä valtakunnan verokirjassa vuodelta 1543. Veroa maksaneesta Mikosta paikkakin on saanut nimensä. Eräs lähde väittää, että jonkun sodan riehuessa Lapveden seudulla nuori nainen piiloutui tynnyriin ja antoi aaltojen viedä. Hän ajautui rannalle, jossa Mikko jo piileskeli ja odotteli ihanaa pullopostiaan.
ANNI SWANNI TALLEROINEN JA PUNAPOSKI PEKKA BROFELT
Häkäpyttytyttö palauttaa mieleen, että Lappeenrannan Uutisten ensimmäinen numero painettiin keisarin vierailun kunniaksi 11. 8. 1885 ja lehden päätoimittaja oli G. G. Swan. Edellisenä vuonna Swanit olivat muuttaneet kaupunkiin ja tunnetuin yhdeksän "mustan joutsenen", tumman tyttären joukossa nyttemmin oli kirjailija Anni Swan. Eero Järnefeltin maalauksessa "Kotiinpaluu" (Turun kaupunginmuseon kokoelmat) taustalla on Mikonsaari. Järnefelt oli ottanut puolisokseen erään Swannin tyttäristä, Saimin. Saimi ja Eero avioituivat 12. 6. 1890 Mikonsaaren salissa, missä olivat edellisenä syksynä jo kihlautuneet. Ainoat häävieraat Swannin perheen lisäksi olivat sulhasen äiti Elisabeth Järnefelt ja Juhani Aho. Kirjailija Aho sivuillamme tunnettu parhaiten helluntaiherätyspioneeri Pekka Brofeltin veljenä. HV

NAISTEN TYÖTÄ ARVOSTETAAN

Naisten työtä arvostetaan, sanovat Helsingin Saalem-seurakunnan työntekijät Helka Halme ja Ritu Ylipahkala. Sisaret ovat tyytyväisiä työpaikkaansa, vaikka palkka ei päätä huimannekaan. Aiheesta enemmän Ristin Voitto 12. 11. takakansi. Etulehden uutinen: Valoa Helsinkiin. Helsingin Hakaniemessä, Kallion kaupunginosan lähellä, toimii Suomen suurin helluntaiseurakunta. Pastori näyttää päivystävän arkisin klo 10-12. Seinäjoella puolestaan helluntaiseurakunnan jäsenmäärä on ylittänyt tuhannen uskovana kastetun hengen. Seudulla on ollut herätystä. HV

KOLME KESKUSTELUA: JUMALA, KIRKKO JA KÄÄRME

JUMALA. Esko H. ilmeisesti omistaa jonkinlaiset nettisivut. Hän kirjoittaa ahkerasti Suomi24:ssä. Häntä jäädään kovasti kaipaamaan, kun nettisivujaankaan ei anna jutun jatkoksi. Paikkailin tässä erästä Esko H:n ikävöintiä aiheena Jumala.
KIRKKO. Anteeksi pyydän nimim. kristityltä, joka hyvässä kirjoituksessaan käytti linkkiäni http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm, ja sanoin siihen, että hän olisi voinut kirjoittaa, ettei linkki ole hänen. Hän on aivan oikeassa siinä, että linkkiäni on lupa käyttää. Yleensä vaan linkkejäni käytetään pilkkatarkoituksessa. Monikin esiintyy nimimerkillä kristitty, mutta kyseinen henkilö on varmasti ollut ihan omaa sakkiamme. Siunausta tuota linkkiäni käyttäneelle kristitylle!
KÄÄRME. Kristitty kai haluaa olla myös eräs ev. lut. kirkon profeetta, Samuel S. Tuolla jo kaksi palautetta, että profetiansa tulevasta "lopullisesta" antikristuksesta olisi ollut käärmeestä. Suvivirran esittämä henkilö joka tapauksessa on pieni antikristus siinä missä mm. Jasser Arafat. "Kuka on kukin" asteikkoni tällä saralla alkaa siitä, että huonompia ovat he, jotka väittävät, ettei seurakunta "lopullista" antikristusta tule tietämäänkään. Ellei Gorban kohdalla tapahdu jatkoa niin mistä me sen viimeisen suuren käärmeen hankimme? Yrityksiä ystävät, esittäkää jotakin, että edes "käärmeestä" haukutun Suvivirran tasolle pääsisitte! Jotakin Suvivirta voisi tuolla itse vastata tai profetiansa hyväksyneen Suomen Cutting Edgen johtajan kera. Kiitos! HV

VALPOKIN HITLERINÄ

MTV3: Tutkimukseensa tuhansista Suomen Hitlerille luovuttamista henkilöistä Elina Sana on myös löytänyt arkistolähteen, joka todistaa Suomen valtiollisen poliisin Valpon päällikön Arno Anthonin solmineen sopimuksen ihmisluovutuksista Gestapon johtajien kanssa huhtikuussa 1942. Anthonin sodanjälkeisessä oikeudenkäynnissä kyseinen sopimus kiistettiin toistuvasti.

ROOMAN MAHTAVA LOPPU JA MÄÄRÄHETKI ONKO UNIVERSUMI MATRIKSIN TIETOKONEMAAILMA? TERRORISMIN KÄYTTÖ HALLITUSTEN KURISSA PITÄMISEKSI (Vastaanotan käsityksiä ko. otsikoiden sisällöksi)

HANNA PAKARINEN EXTRA

Hanna Pakarinenkin näki Harri Veijosen isänpäivänä Lappeenrannan Raxissa. Yhteinen suosikkiruokamme pizza. Ja kappaleen "Heaven" lisäksi yhteisiä suosikkeja kenties nämäkin: Musiikin pääsivulleni nyt uutissivuilta siirretty karaoket "All My Loving" ja "Mrs. Robinson". Linkki: musik.htm#robin. Tämän uutissivun taustalla soiva - nyt "Heaven" - kuuluu kun kerran päivittää sivun. Sivun katselu taustamusiikki toimien vetämällä alaspäin sivupalkista. Kappaleen "Heaven" sanat kohdassa 1. 11. Myöhemmin sekin siirretään karaokesivulle. Suorat linkit mainittuihin: allmyloving.htm ja robinson.htm. HV


9. 11. 2003 ISÄT VAROVAT TAPPAJALAHKOA * MITÄ LAHJAKSI ISÄLLE? * PALAUTE: MAAILMANLOPPU * IDOLS - MUSIIKISTA KANSA TIETÄÄ * PAINETTU LEHTI? * SHULAM KOREASSA

MINÄ KIRJOITAN TEILLE, ISÄT

Raamattuhaku: Minä kirjoitan teille: isät
Johannes: Minä kirjoitan teille, isät

ISÄT VAROVAT TAPPAJALAHKOA

Keskusteluryhmissä eräs äiti syyttää tappajalahkoksi Cityseurakuntaa; syyttää sitä poikansa kuolemasta. Poika kuuli Cityseurakunnasta, ettei homous ole hyväksyttävää ja hyppäsi junan alle. Minä otan heti itseeni nuo tappajalahko -syytökset ja annan takaisin sinne minne syytös kuuluu: homouden kannattajille! Parhaillaan ev. lut. kirkko mm. vääntää Raamatun homoussanomaa. Se haluaa, ettei sitä päästä syyttämään tappajalahkoksi. Mutta täältähän jo pesee: kaikki homouden kannattajat ovat tappajalahkoa!
En jälkikäteen mene äitiä haukkumaan. Etukäteen on kehuttava teitä hyvät isät ja myös äidit, että opetatte lapsillenne mikä on sairasta, ettei tarvitse sairaasti tulla jälkikäteen meitä syyttämään lapsensa itsemurhasta. Tai siitä, ettei itse ole opettanut lapsilleen, että homous ja lesbous ei ole tervettä. Uskontokunnan on turha vedota muuhun kuin Raamattuun homoudessa, mutta jos tieteeseen vedotaan niin sen tuloshan oli jo 20 vuotta sitten tässä lehdessä, sen edeltäjänä toimineessa "Lasten ystävä" -lehdessä otsikolla "Homo voi muuttua". Seurakunta on voinut historiansa aikana ymmärtää joitakin asioita väärin, mutta tämä asia on Raamatussa yksiselitteinen. Seurakunta ei voi tässä kysymyksessä juurikaan muuttua vaan jos muutumme homouden suosijoiksi niin olemme muuttuneet tappajalahkoksi. Seurakunnan Tiedotuskeskus/Harri Veijonen

MITÄ LAHJAKSI ISÄLLE?

Päivän vierailija Heinävedeltä Valamon luostarista. Vastavierailulla katsoin ihan mukavan näköisiä vaikkapa isän päivän lahjoja:
MUISTELMIA PETSAMON LUOSTARISTA Vuonna 1916 Petsamon luostarissa kirjurina toimineen Dimitri Anufrijevin muistelmateos Petsamon luostarin uudelleenrakentamisesta. Kirja välittää tarkan kuvan Petsamon luostarin jälleenrakentamisesta 1890-luvulta aina arkkimandriitta Jonafanin kuolemaan v. 1915.
VALAMO-PIETARI Hengellistä, aineellista ja kulttuuriyhteyksiä Laatokan Valamon ja Pietarin välillä 1716-1917. Upea väri- ja mustavalkovalokuvin kuvitettu teos. Teokseen ovat kirjoittaneet artikkeleita arkkimandriitta Arseni, munkkidiakoni Romanos, fil.toht. Hannu Kilpeläinen, fil.maist.Kaari Frilander ja Sari Hirvonen, fil.maist. Taina Myllyharju, Kati Parppei ja Sanna Pekkinen sekä tietokirjailija Jorma Tuomi-Nikula. Sidottu 155-sivuinen.

PALAUTE: MAAILMANLOPPU

Joku oli nähnyt unen, jossa Helsinki oli ollut tuhoutuneena ja ihmiset joukkohaudoissa, jossa hautakivessä oli ollut vuosi 2005. Viittaus kirjoihin: Näkijänä taivaankannella tai Auttamaan asetettu , Wsoy,1987,s.82.
Eräässä toisessa kirjassa, ”Tästä ei puhuta, Patmos ry”, ss. 101 - 104, on kerrottuna näky, jossa on samanlainen ilmoitus Helsingin kohtalosta, ja josta kaksi edellistä ilmoitusta on jo toteutunut. Töölönlahti voi olla tulivuoren kraaterikin, joka saattaa purkautua jo 2004 - 2005! Tai muuttuu sellaiseksi atomivoiman vaikutuksesta? Useat tilastot näyttävät huipistuvan vuoteen 2005. ... Koko artikkeli: til2010.doc
Kommentti: Kuin jatkoa uutiseeni 30. 9. 2003 KAKSI VAI NELJÄ VUOTTA, VÄITELLÄÄN HENKIVALLOISSA Palaute on osittain tyyppiä "Ultra". Loppukaneettiinkin voi enemmän kuin yhtyä: Toivoa voi vain Jumalan puuttumista asioiden kulkuun, jos ihmiset eivät hoida itse aiheuttamia ongelmiaan! HV

IDOLS OSOITTAA: MUSIIKISTA KANSA TIETÄÄ

Antti Tuisku Rovaniemeltä oli kansan valitsema ylivoimainen ykkönen Idolsin kolmannessa semifinaalissa päästen Idols-finaaliin. Kaikki kolme kansan valitsemaa ovat olleet samoja, joita "kympin laulajana", kaukana idolshuipuista, itse pidin parhaimpana.
"Eihän tuo läski osaa edes laulaa", kuuli "temppelivuoremme valtias", täkäläinen kultakurkku, sanottavan erään laulavan blondin suusta. Kansa huusi kultakurkun moneen kertaan takaisin lavalle ja tulossa oli sentään kuin laulaa osaava missi.
"Kyllä kansa tietää" sanonnan teki minulle tunnetuksi poliitikko Veikko Vennamo, joka kuoli 84-vuotiaana kesällä 1997. Keskusteluryhmät:sfnet.tiede.fysiikka aiheenaan Maailmanloppu? toteaa, että "lause "kyllä kansa tietää" ei yleensä pidä paikkaansa. Ei se kansa tiedä eikä edes usko, vaikka kuinka yrittäisit valistaa sitä."
Mutta kuinka kansa voisi tietää ja uskoa tärkeitä asioita kun äänemme ei maan mediassa anneta kuulua edes demokraattiselta osuudeltaan. 100.000 kirkkoihin kuulumatonta uskovaa edellyttää joka 50. uutisen tulevan meiltä! Vielä yksikään ei ole mennyt läpi MTV3 ja kumppanit! Kansa tietää, jos sen annetaan tietää. Uskominen on eri juttu. HV

PAINETTU LEHTI? - ESKO HALKOSAARI SUUNNITTELEE LEHTEÄ

Linjamme mukainen lehti painettuna on taas suunnitteilla Esko Halkosaarella Hangossa. Moneen kertaan on todettu painetun lehden ongelmat eikä vähäisimpänä taloudelliset resurssit. Mutta mikäli se puoli saadaan kuntoon niin tekstejä on lupa toistaa täältäkin lähde mainiten: http://go.to/veijonen

SHULAM KOREASSA

Minulla oli hyvä lento Koreaan. Tänään pidin seminaarin ”Korea Israel Bible Institute:n (Raamattu Instituutin)” johtajiston valvonnassa, tämä instituutti on Onnuri kirkon lähetystyön sivuliike. On muutamia ihmisiä, jotka jaksavat istua noin viisi tuntia päivässä kuunnellen opetusta ja selitystä Raamatusta ja ottavat sen kaiken vastaan, kuten tämän kirkon korealaiset jäsenet. Seminaari käsitteli ideoita, joita mainittiin Selitysteoksessa, jonka me kirjoitimme Netivyah:ssa Apostolien tekojen juutalaisista juurista. ...
Koko artikkeli, suom. Anne: shulam_koreassa_2003.txt (http://www.netivyah.org/content/plist/plist_nov0603.html in Finnish)


8. 11. 2003 SHULAM IN KOREA * VIIKKOLEHDESSÄ KOIVUMÄKI * VUODEN KIRJA JA KOLUMNIT * KORSETS SEIERISSÄ GILBRANT * EI BAABELI VAAN INKUNAABELI * MATRIX

SHULAM IN KOREA

I had a good flight to Korea. Today I gave a seminar under the leadership of "Korea Israel Bible Institute" that is a branch of the Onnuri Church missions. There are few groups of people who have the flesh to sit for about five hours a day and hear bible teaching and exposition and absorb it all like the Korean members of this church. The seminar was on the ideas expressed in the Commentary that we wrote in Netivyah on the Jewish roots of Acts. ... J. S. http://www.netivyah.org/content/plist/plist_nov0603.html

SUOMEN VAPAAKIRKON VIIKKOLEHTI JA JUHO KOIVUMÄKI

Suomen Vapaakirkon äänenkannattaja, Suomen Viikkolehti, kertoo netissä uusimmassa numerossaan Juho Koivumäestä. "Yli seitsemäntoista vuotta sitten tästä ajasta pois kutsuttu tunnettu eteläpohjalainen vapaakirkollinen pappi ja saarnamies Juho Koivumäki ehti elämänsä aikana julistaa evankeliumia kuusi vuosikymmentä." Artikkelin on kirjoittanut TP Juntumaa. Kun sivuiltani katsoo Tapio Nousiaisen tuotantoa, löytää, että häneltä mainitaan teos "Kurikan honka Juho Koivumäki lähikuvassa", vuodelta 1978. Etsin kirjastostani mainitun teoksen. Avaan kuvaliitteen, sivun 65. Vasemmalla tri Tapio Nousiainen, rouva Anja Nousiainen ja oikealla Juho Koivumäki käsissään kehumani Tapio Nousiaisen kirja "Mikä hetki yöstä on". Hiljainen hetki. Samalla olin löytänyt jälleen sisarenkin, josta kannattaa kertoa. Suomen Viikkolehden tuorein uutinen kertoo Anna-Maija Raittilan teoksen voitosta vuoden kristilliseksi kirjaksi. Ei mainitse sekään, että Pekka Sartolan "Totuutena valhe" pudotettiin kisasta jo alkukierroksella. Mutta siinähän onkin vuoden 2003 vuoden seurakunnallinen kirja. Valinnan tein minä tässä ja nyt. Lovely Rita, Uosukaiska jätettiin liehumaan Lennonin tahtiin. HV

PEKKA SARTOLAN KOLUMNIT 2003

Vuonna 2003 Pekka Sartola vuoden seurakunnallisen kirjansa lisäksi on kirjoittanut mm. seuraavat kolumnit:
Uusin SEMINAARISTA AIHEENA ANTISEMITISMIN VAARAT eli
Antisemitismin vaarat. Kolumni 03.11.03
Muut kolumnit tähän saakka vuonna 2003:
Noita ja hänen kattilansa. Kolumni 22.10.03
Jerusalem ja Muhammed. Kolumni 08.09.03
Onko terrorismi kannattavaa puuhaa? Kolumni 18.08.03
Temppelivuori 4000 vuotta. Kolumni 02.08.03
Kesäjuhlat Seinäjoki, Israel-tilaisuus. Kolumni 05.07.03
Rauha vai aselepo? Kolumni 15.06.03
Tiekartta vai tiehöylä - kumpaa tarvitaan? Kolumni 21.05.03
Tiekartta - Road Map. Tie rauhaan, sotaan vai umpikujaan? Kolumni 01.05.03
Voittajia ja häviäjiä. Kolumni 20.04.03
Jäitä hattuun. Sota etenee Irakin ja USA:n johtaman liittouman välillä
Voi pyhä yksinkertaisuus. Sota se on taas alkanut Lähi-idässä
Sodan tuntemattomat kasvot. Kolumni 01.03.03
Kiehuu ja kuohuu. Lähi-idän noidankattilassa. Kolumni 25.01.03
Genesis - luomisen kuusi päivää. Osa 3.
Genesis - luomisen kuusi päivää. Osa 2.
Genesis - luomisen kuusi päivää. Osa 1.

KORSETS SEIER, NORJAN RISTIN VOITTO JA THORALF GILBRANT

Päivän kotimaiseksi vierailijaksi henkilö, joka tutkii Emanuel Minosta. Meidän osoitteemme haulla oli vasta kahdeksannella sivulla Googlessa, mutta ensimmäiseltä löysin tämän: http://www.k-s.no/old/2000/ks23/minos.html. Vihdoin linkki norjalaiseen Ristin Voittoon ja tuossa numerossa juttu ja kuva Minosista. Samalla näkyy linkki www.ibra.no. Ja se mitä Norjasta eniten etsin löytyi myös. "Norjan Veijosen", Thoralf Gilbrantin artikkeleja runsaasti Norjan Ristin Voitossa. Esimerkiksi Thoralf Gilbrant: Hva skjer når Herren kommer? . Uusimpia uutisia lehdessä on, että Kenneth E. Hagin on kuollut. HV

EI BAABELI VAAN INKUNAABELI

Inkunaabeli tarkoittaa vuonna 1500 ja sitä aikaisemmin painettua kirjaa. Harvemmin niitä edes nähdään Suomessa. Hippolytoksen Danielin kirjan kommentaari n. v. 200 on vanhin säilynyt raamatunselitysteos. Jo siinä tiedettiin Daniel 9:27:n Jerusalemin valerauhan tulevan aikojen lopulla. Päivän ulkomaiseksi vierailijaksi henkilö, joka eräästä yliopistosta Irlannissa osasi varta vasten hakeutua sivuille http://go.to/veijonen. Siellä heillä näkyi inkunaabeleita 60 kpl. Tässä 60 megaa inkunaabelia nähtäväksi Oulusta. Pariisin piispana n. 1160 toimineen Petrus Lombarduksen tekstejä kommentoi Mediavilla n. 1280. Teos on painettu vuonna 1489. Ohessa ottamani kuva sanastostaan. HV

MATRIX JA MAAILMANLOPUN MEININKI

The Matrix Revolutions aloitti loppuunmyydyissä elokuvateattereissa kautta planeetan keskiviikkona 5. 11. 2003. Matrix ykkösen olen nähnyt olevan laittomasti netissä. Kakkosen kävin katsomassa. Kolmannenkin mennen katsomaan kun on pyydetty. Elokuva on vahvaa utopiaa ja siinä päähenkilö on sellainen messias kuin maailma odottaa. Köpelösti kävi aikanaan juutalaisille, kun odottivat toisenlaista messiasta kuin oli luvattu. Köpelösti käy maailmalle, kun ei tunnista ainoata Messiasta väärien messiaiden joukosta vaan ihannoi valemessiaita. Jeesus sanoi, että tulemuksensa edellä niitä vääriä messiaita monia tulee ja ne eksyttävät. Maailmassa on siis maailmanlopun meininki elokuvissakin. Täällä sensijaan on uuden hyvän ajan viesti, vaikka uusin linkki tänne on otsikoitu niin, että täällä olisi "maailmanlopun meininki". Niin tehdään tässä Valkamat sivuilla. Mutta olen sanonut, että tänne saa linkittää millä otsikolla tahansa, joten kiitän! HV


6. 11. 2003 HULLUJA IDIOOTTEJA 60 % * MARK666 JA SAMUEL * KILPAILU SAATANAN VAPAHTAJASTA KIIHTYY * SAATANAN HALLOWEENIA PYHÄIN PÄIVÄNÄ * MUISTA, MUISTUTTAA JOSEF

HULLUJA IDIOOTTEJA SUOMESSAKIN 60 %

EU:n komission tekemän kyselyn mukaan lähes kaksi kolmasosaa EU-kansalaisista pitää Israelia suurimpana uhkana maailmanrauhalle. Kysely ehti aiheuttaa kohua jo viikonloppuna, kun tulokset vuotivat julkisuuteen ennen aikojaan. ... (STT ym.)
Raine: Hulluja idiootteja Suomessakin 60 %. Ajattelin antaa tämmöisen uutisen, kun en vielä huomannut teidän saiteilla... Siunataan me Israelia. Eilen sainkin Jumalan johdatuksessa: uutisen julkaisuhetkellä tarjota kahvit A:lle, juutalainen ystäväni... Herra Jeesus on ihmeellinen! Jumala johdatti sen hetken täysin! Minulle suoraa Herrani puhetta! Se oli tasan tuo kellonlyömä. Tuo uutisen julkaisuhetki sitäpaitsi pitää numeroina sisällään rappariviestin kaiken surkeuden lisäksi: 3.11.2003.
Kommentti: Suomen Cutting Edgen sivuille näyttää kelpaavan kritiikittömästi meidänkin saamiamme viestejä. Tai esimerkiksi tämän http://www.mantta.fi/~patato/AikaOy.html toimittaja kai arvasikin, että se ei mene läpi meillä. Yllämainitussa Raine L.:n välittämässä uutisessa on kuitenkin vankkaa asiaa! Ei ole pitkä aika siitä, kun joku media Suomessa uutisoi Suomi-Israel taisi olla koripallomatsia: "Israel on turvallisuusriski". Siinä vaiheessa jätin asian uutisoimatta. Kysymyshän on siitä, että TERRORISTIT, jotka Israelia vainoavat, ovat turvallisuusriski! Aivan samaa asiaa on nyt uutisoitu STT:n kautta syyttäen Israelia turvallisuusriskiksi ja petomainen tutkimus itseltään EU-pedolta. Voidaan suoraan verrata ev. lut. kirkon pimeisiin tutkimuksiin, joissa pimeä maailma vastustaa seurakuntaa. Lopulta siis Kristus on turvallisuusriski ja niinhän Hänet tapettiinkin. Yksi jos toinenkin meidän hyväksymämme henkilö voi olla niinkuin minulle aina Jippiin ym. keskusteluissa tuputetaan "lääkkeen tarpeessa", mutta hullut idiootit sentään ovat kaikki ulkopuolellamme! HV
PS. Poistin pyynnöstä tämän Oulussa asuvan henkilön sukunimen. Antamani linkin alkuperästä minulla ei ollut tietoa vaan arvasin sen oikein samaksi kuin tämän uutisen tarjoaja.
SAMAA ASIAA SAVOLALLA ja mm. kommenttia: "Venäjän nykypolitiikka ei ole juurikaan horjuttanut Putinin kansansuosiota, vaikka juutalaisia solvataan ja vapaat radio - ja televisiokanavat on lopetettu kommunistiajan malliin."

MARK666 JA SAMUEL
MARK666.ZIP IN GROUP ZIPSONLY

Hello,
This is a notification to let you know that a file has been uploaded to the Files area of the zipsonly group.
File : /mark.zip Uploaded by : harriveijonen harriveijonen@yahoo.com
Description : Mark666.zip You can access this file at the URL:
http://groups.yahoo.com/group/zipsonly/files/mark.zip

Mark666.zip sisältää mm. sivuja mikrosirusta pedon merkkinä. Lähinnä englanniksi, jotakin suomea, mutta myös kuvia mikrosirusta. Kaikki tekstit eivät välttämättä vastaa meidän käsityksiämme.
Em. zippi on lähtöisin Ismo Pesoselta. Hieman vastaavanlaista, mitä voimme tutkia kaikkea siitä hyväksymättä on tullut Keijo Lindemanille ja sitä kautta tänne luterilaiselta nimeltä Samuel Suvivirta: samuel.txt. Minulla on esittämäni oma käsitykseni antikristuksesta ja väärä profeetasta, mutta varmasti eksyttäjiä ovat myös Samuelin tuossa esittämät "vastaavat lopulliset". Tässä tulee vaaraksi vastaan se, että Pesonen ja Suvivirta itse ovat eksyttäjiä. Molempien teksteissä kuitenkin on hyvää asiaakin, vaikka jotkut seikat olisivat väärin ymmärrettyjä. Siksi sallin nämä. Harri Veijonen
PS. Sain palautetta, missä Suvivirran näkyä "oikeasta" antikristuksesta on epäilty perustellusti. Minähän epäilin koko päivän tarjontaa, kun se Cutting Edgeen niin hyvin kelpaa. Mutta henkilöt voivat tarjota edelleen aineistoaan ja julkaisen mitä katson aiheelliseksi. Kiitos.

KILPAILU SAATANAN VAPAHTAJASTA KIIHTYY

"Muslimimaat vainon kärkipäässä. Vainottuja kristittyjä muistetaan rukouksin", uutisoi uusin Ristin Voitto. Vainottujen kristittyjen puolesta rukoillaan eri puolilla maailmaa 9. ja 16. 11. Lisätietoja rukouspäivästä: www.idop.org
Päivän ulkomaiseksi vierailijaksi henkilö, joka Australiassa etsi "Harri Veijonen", ja siksi löysimme sikäläisen hakupalvelimen: ninemsn.
Päivän kotimaiseksi vierailijaksi henkilö, joka etsi hakusanoilla Osama ja vapahtaja. Osamahan on henkilö, joka on syntynyt tarkalleen toisella puolen vuotta kuin järjesti iskun WTC:n torneihin ja Kristus oli syntynyt. Osama todella on Allahin tarjoama vapahtaja. Taitaa yhdellä jos toisellakin uskonnolla olla kilpailu siitä, kuka tulee viimeiseksi suureksi Antikristukseksi ja tappaa ensin kristityt ja sitten juutalaisetkin lähes tulkoon. Samuel Suvivirta esittelee uutta ehdokasta: Rahmat Ahmad. Mutta minähän pysyn käsityksessä, että viimeinen Antikristus ei kunnioita mitään jumalia vaan on ateistitaustainen poliitikko, uhittelee jokaista jumalaa... (raamattuhaku Dan 11:36). Tässä kyseinen jae alaviitteineen Gorban kuvalla: kari.htm
Tunti vain niin sivujeni mittari on vierailijoita täynnä. Kuva: tunti.jpg 5. 11. klo 15.30-16.30, lisäksi muutamat käyvät siten, etten huomaisi. Siihen opetettiin mm. foorumissa, johon minun koneeltani estettiin pääsy katsomaankin.
Kristillidemokraattien sivuilla keskusteltiin "salaseurat julkisiksi", ja muurari sanoi, että eiväthän ne sitten olisi salaisia. Jumala ei salaile sanomaansa, vaikka se onkin ihmisen puolella kaikkia epäjumalia vastaan. HV

SAATANAN HALLOWEENIA PYHÄIN PÄIVÄNÄ

"Kirkko oli yli tuhannen vuoden ajan viettänyt marttyyrien ja veritodistajien muistolle marraskuun 1. päivää." (Hannu Tarmio: Tänään. WSOY 1999). Suomessa viettopäivä on siirtynyt lähimpään lauantaihin. Halloween lienee lähtöisin muinaisten kelttien pakanuudesta. Suomessa tästä ovat eniten innoissaan noidat. Voivathan he ylpeillä, että USA:ssa on ollut suosittua omistaa Pyhäin päivänä tuntemamme päivä vainajahengille ja Saatanalle. Jopa presidentti Reagan oli Hitlerin tapaan kysynyt astrologilta, mm. M. Gorbatshovista: http://wwnet.fi/users/veijone/astrologia.htm. Gorban kanssa Saatana kehotti olemaan tekemisissä. Suomen Wiccojen sivuilta: "Wiccat(noita) sanovat, että tämä päivä on paras aika henkien manaamiselle." Suomessa markkinoidaan saatanallista Halloweenia mm. suurimmalla uutiskanavalla, MTV3:ssa. Ja sen Helmi-keskusteluissakin siten, että siihen ei voi sanoa vastaan Pyhää Sanaa. MTV3:n Helmi, johon minulla edelleen on estetty ei pääsy vaan oikeus sanoa siellä yhtään mitään.
Tiedon toistin uutiskeskustelupalstalla ja tässä kuva sanomisistani: MTV3:ssa helmi: helmi.jpg HV

MUISTA, MUISTUTTAA JOSEF

shulam031031.txt. Perinteisen Pyhäin päivän kirjeessään J. Shulam muistuttaa muistamisesta.
Eniten käyttämäni niistä Ilm 3:3: "MUISTA siis, mitä olet saanut ja kuullut, ja ota siitä vaari ja tee parannus. Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen", vaikka minua haukuttiinkin Raamatun vastaiseksi kun sitä toistin mm. näin:
Vastakysymys Mauno Viinikkalan kysymykseen "Mitä sinä sillä tiedolla teet milloin Jeesus tulee?"? Vastaus: Koska pilkkaajat (2 Pietari 3:3-8), pahat (Matteus 24:50 ginosko=tietää), tyhmät (Matteus 24:39, Luukas 17:26-30) ja valvomattomat (Ilmestyskirja 3:3) eivät sitä tiedä, ETKÖ SINÄ TEE SILLÄ TIEDOLLA MITÄÄN? (Ja ellei kysyjän taka-ajatus "etkö ole valmis aina" ole synti, ei ole sinunkaan: ole sitten aina valmis pilkkaaja... kun kerran olet). HV


3. 11. 2003

TURBA GOLEE KALENTERI ELI GORBA TULEE JA ANTAA TURPIIN

Minulle vattuilu on ollut ihan terveellistä. Alkaen siitä, ettei ollut tarvetta jäädä helluntaikirkkoon kuuntelemaan Mauno Viinikkalaa: "helluntaiherätys hylkää raamatunvastaisena harhaoppina erilaiset laskelmat". Vuonna 1988 naureskelin julkisesti Lappeenrantalainen -lehdessäkin, että maailman suurin Palle on "Turba". Hieman mietitytti, kun toveri otti ja lähti, mutta heti huomasin, että hän oli ollut 6,66 vuotta vallassa ja että
Ilm 17:8 puhuu takaisin tulosta. Niinpä jo 5. 1. 1992 pystyin Etelä-Karjala lehdessä kirjoittamaan otsikolla "Gorba tulee takaisin".

Joku tutki netistä maailmanloppua ja tammikuuta 2004. No varmasti sellaisellakin haulla löytää sivuilleni. Jos helluntaikirkosta asioita tutkii niin heidän ilmestyskirja alkaa olla Erkki Tuomiojan ja Keijo Korhosen tasoa. Ei kielletä ainoastaan raamatulliset Danielin laskelmat vaan sen ilmoittamat tapahtumatkin. Vuoden 1993 jälkeen ei ole ollut mitään syytä tehdä muunlaisia selitysteoksia kuin minä tein ja otsikoin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin! Silloinhan viimeistään nähtiin, että Danielin kertoma valerauha on tulossa. Toki minä kirjoitin aiheesta ensimmäisen kirjan harhaoppiseksi haukuttuna jo vuonna 1986 ennen kuin astrologit saattoivat veikkailla, että Gorba on hyvä mies, Lähi-idän rauhankin hän aikaansaa. Saatanan Halloweenia Pyhäin päivänä!

Täällä on Suomen tai maailmankin korkein alan ymmärrys ja siihen kuuluu sekin, että ymmärrys lisääntyy. Olen odottanut milloin saavutamme 100%:n ymmärryksen sekä tapahtumissa että ajoissa. Onko se jo tuossa "Turba Golee kalenterissani", mikä on ollut sivuillani puolisen vuotta. Tipuppa Putin tammikuussa 2004 niin et ole maailman suurin Palle vaan sellaisen tienraivaaja.

Tuleppa Gorba ja täytä ensimmäinen 3,5 vuottasi niin seuraavat olisivat sitten varmoja tapauksia:
Gorba ilmestyy Jerusalemin valerauhaan noin 11. 9. 2007. Vihan aika alkaa siitä, kun perestroikkalaiset nimet ovat paperissa. Sen jälkeen en vastusta väitettä "ylösotto voi tulla tänään", vaikka katsonkin, että Daniel antoi ajankohdan 45 päivää siitä: saavuta 1335 päivää. 1335 päivän laskeminen aloitettaisiin siitä maaliskuusta 2004 tai 1. 4. 2004 kun Gorba tulee. Tuleppa Gorba Turba Golee kalenterin mukaisesti, ettei tarvitse suunnitella mitään ei puti ei, Putin ei tipukaan -kalentereita.
Lähin kuukalenterin ilmoittama ennetapahtuma seurakunnan ylösotolle oli vuosiviikko aiemmin etukäteen varoitettu Eveliinan kuolinhetki ja lähin gregoriaanisen kalenterin ennetapahtuma oli Veikko Hakulisen kuolema, mikä tapahtui noin klo 21 lokakuun 24. päivä neljä vuotta ennen näin saatua teoreettistä h-hetkeä. Ken elää niin näkee, mitä tapahtuu noin 25. 10. 2007. Sitähän tapahtuu tai on jo tapahtunut, jos Turba Golee kalenteri on laitettu turpiin tulemaan.
Tällaista kalenteria ei ole tehnyt koskaan kukaan ennen minua. Lähin vastaava on siten, että 1335 päivää alkaa Jerusalemin valerauhasta eikä sitäkään ole osattu sijoittaa mihinkään kuten tässä tarkasti ilmoitettuihin vuosiin.
Ensimmäinen 3,5 (minkä keihäälläkin viskoin: Määrätty paras noteeraukseni: 60.00 tasan. Päivämäärä noin 13. 9. 1972 (TU-38 http://kotisivu.mtv3.fi/tu-38/). Määrätty pohjanoteeraukseni vuonna 6000 eli 2000: 35.00. päivämäärä 5. 8. 2000 (mittavika 4 cm TsV) Gorballa alkaisi 1. 10. 2000, jos takaisin oletetussa ajassa tulee.
Toinen 3,5 täyttyy 11. 9. 2007 ja Palle pistää nimensä Jerusalemin valerauhasopimukseen.
Pääsiäinen 2010 kun juutalaisetkin alkavat oppia, että Masadaanko taas on mentävä. Pallen hyökkäys Jerusalemiin 3,5 vuotta ilmestymisensä jälkeen on selvä.
Neljäs 3,5. Jälleen on syyskuu, kun raamatullinen vuosi vaihtuu ja niin myös hallitsija koko maailmassa. Rauhan tuojana esiintynyt Palle pistetään maan alle ja Messias hallitsee seuraavat tuhat vuotta.
Ennustaminen on vaikeata, varsinkin tulevaisuuden ennustaminen. Ennaltatietäminen sensijaan on helppoa, kun sen osaa. Harri Veijonen

MATKALLA MASADAAN

Pyhäin päivän 1. 11. 2003 päivän vierailijaksi henkilö, joka etsi sivuiltamme Pyhän Katariinan luostaria. A. Hjeltiä koskevissa kirjoutuksissani luostarista olenkin kertonut. Mutta haulla itse löysin tämän: Rakennus, joka nykyisin on Pyhän Katariinan luostari. Luostari sijaitsee kauniilla paikalla laaksossa ...

Tuossa linkissäkin nähtiin Masadaa. Mikä onkaan helpoiten muistettava asia Israelin historiasta? Eikö se, että juutalaiset ajettiin Jerusalemista vuonna 70 jKr.? Meille on helppoa sekin, että siinä keskeytyi juutalaisten säädetty asuminen Jerusalemissa jatkuakseen niinkuin Septuagintan tekijätkin selittivät, Daniel 9:24:n mukaisesti, sitten joskus eli 1967 ja vuoteen 1993 saakka, mistä alkaa Daniel 9:27 ja valerauhan teko.
Reino Savola joutui vastineessaan kirjoittamaan keskustalaiselle entiselle ulkoministerille, Keijo Korhoselle: "Korhonen, tutki paremmin Lähi-Idän historiaa. Oikaisuksi, Jerusalem vallattiin v.70. Se oli Masada, joka v. 73 joutui viimeisenä roomalaisille."

"Matkalla Masadaan" on mm. saman niminen jättiteos kustannettuna suomeksi Perussanoma Oy:n kautta.
Profetiassa noin vuosikymmenen sisällä Masada toistuu varsin samaan tapaan kuin Tituksen hyökätessä. Mutta tällä kertaa Messias tulee ja lopettaa Antikristuksen toiminnan. Grimbergin Kansojen historiaa aiheesta lainasin vuoden 1995 kirjassani (Veijonen: Seurakunnan ylösottoa kymmenellä kielellä).
Triumfi oli Rooman senaatin voittoisalle sotapäällikölle myöntämä voittojuhla. Tituksen triumfi- eli voitto- tai riemukaari Roomassa on kuvattu tässä. Se rakennettiin Tituksen voiton kunniaksi (Grimberg: Kansojen historia 6 s. 283). Sen tulevaisuudessa on kaksi vaihtoehtoa: jatkossa sitä kohdetta pilkataan tai todennäköisemmin se on kokonaan Antikristuksen iskussa paavin menoksi hävitetty, "takaisin tuleva peto polttaa porton tulessa", Ilm 17:16. HV

ZHIRINOVSKI TIENRAIVAAJA

Varsinainen Antikristuksen tulon tienraivaaja on selityksissäni ollut jo yli vuosikymmenen Zhirinovski. Mutta sivuni zhiri ei taida pärjätä tälle: http://mult.fozya.ru//files/mult/212.swf
Hauskaa? Kuvitelkaa vielä ulkoministeri Erkki Tuomioja samassa kuorossa. Entä oletteko itse mukana?
30 HENGEN PORUKKA. Veijonen heitti Idols-keskusteluun Jippiissä ja Suomi 24:ssä ajatuksen 30 hengen porukasta, millä taataan voittaja Idolsissa. Lotto-keskusteluunkin osallistuin ja monet olivat niin pettyneitä lottoiluunsa, että minuakin surettaa. Olisiko minusta mitään apua? Saattaisin pitkästä aikaa yrittää auttaa ja kasata tänne ohjeen 30 hengen porukalle. Rahapelien pelaajiahan opetan siirtymään lottoon ja pahimmassakin tapauksessa häviämään vain 5,40 euroa viikossa. Jos olet tässä porukassa mieti itsellesi valmiiksi kolme onnennumeroasi ja varaa rahaa yhdeksään riviin 9 x 0.60 = 5,40 euroa. HV
ERÄS KIRJASTO PORISSA
Palaute: Haluaisimme kovasti saada kirjamyyntiimme kirjaa nimeltä ... . Olisiko sitä mahdollista saada myyntiin tai edes yksi kappale seurakuntamme käyttöön. Sitä on paljon kyselty.
Terveisin, PORIN METODISTISEURAKUNTA Elina Heimonen Kartanonranta 10 28430 PORI.
Vastaus: Ehkäpä jälleen voimme olla avuksi. Jokaisen taivaaseen tavoittelevan yksilön ja yhteisön on syytä tallettaa parhaimpaa raamatullista kirjallisuutta eikä siitä pidä luopua. "Osta totuutta, älä myy", sanoo Sana.
SUOSIKKINI. Taivas! Suosikkini! Kirjoittanut: Veijonen, 2.11.2003 klo 20.12 Minun sivuillani ON Hanna Pakarisen laulaman laulun midi ja sanat: Heaven, taivas! Panettelua väittää, ettenkö olisi äänestänyt Hannaa, jos olisin äänestänyt.


1. 11. 2003 IDOLS : HANNA PAKARINEN LAULOI TAIVAASTA * TOISTEN IDOLI ANTIKRISTUS, TOISTEN KRISTUS * SEXPOMIES VEIJOSEN KANSSA LAVALLA * USA:N ARMEIJA SAMMUTTAA KALIFORNIAA

HANNA PAKARINEN LAULOI TAIVAASTA

Hanna Pakarinen Lappeenrannasta oli voittaja Idols ohjelman perjantaisessa osassa. Hanna Pakarinen sai peräti 80 % äänistä eli yli 100.000 tekstiviestiä tai puhelua. Hanna esitti Bryan Adamsin laulun "Heaven" (taivas). Midi soi nyt sivumme taustalla ja sanat ovat ohessa. HV

Heaven

Oh - Thinkin' about all our younger years
There was only you and me
We were young and wild and free

Now nothin' can take you away from me
We've been down that road before
But that's over now
You keep me comin' back for more

Baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven

And love is all that I need
And I found it here in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven

Oh - once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down

Nothin' could change what you mean to me
Oh there's lots that I could say
But just hold me now
Cause our love will light the way

Baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven

And love is all that I need
And I found it here in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven

I've been waitin' for so long
For somethin' to arrive
For love to come along

Now our dreams are comin' true
Through the good times and the bad
Ya - I'll be standin' there by you

Baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven

And love is all that I need
And I found it here in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven, heaven
You're all that I want
You're all that I need
(Bryan Adams)

TOISTEN IDOLI ANTIKRISTUS, TOISTEN KRISTUS
VATTU MIKÄ PALLE JA AINOA IHAN(A) PELLE

Foorumissa, josta uutisoin, "Uusi foorumi sivujani moittimassa", sanottiin minusta, "Vattu mikä palle". Ja eräs Otto (Mäkelän ja Eveliinan tappajan lisäksi jo kolmas Otto) oli mennyt Saunalahdellekin ruikuttamaan, että minun, pallen sivut pitäisi sulkea.
Kuinkahan minäkin erehdyin olemaan siinä käsityksessä, että Martti Ahtisaari on jotain muuta kuin Palle? Maailman suurimmaksi Palleksi olen sanonut tulevan Antikristuksen ja siis todennäköisesti Gorban. Gorbaa käsittelevällä sivullaan Osmo kirjoittaa Ahtisaaresta:
"Joku aika sitten tein pienen kokeen. Panin hakusanaksi Ahtisaaren ja Robert Mullerin, tunnetun kristinuskon vastustajan. Ja mitä luulette minun löytäneen: Jouduin sivulle, jossa lueteltiin YK:n puitteissa järjestetyn maailman uskonnollisten huippujohtajien kutsukokouksen loppuasiakirjan allekirjoittajat. Ahtisaari oli esiintynyt siellä uskonnollisena johtajana kristittyjen nimissä. Yäk!"

Keijo Korhostakin pidin muuna kuin Pallena, ehkä lapsuuden Kekkosihannointiani. Mitä nyt luimmekaan Keijo Korhosesta:
"Minkä väitteen Korhonen pamauttaakaan edellisen lisäksi : "Palestiinalaiset eivät ole unohtaneet, että he 55 vuotta sitten joutuivat luovuttamaan puolet kotimaastaan vieraalle kansalle." Ohoh! Ei ole ollut mitään historiallista palestiinalaisten kotimaata koskaan. ..."
Olisiko Keijo Korhosen palleus pitänyt tajuta jo siitä, että hän on Suomen suurpallen suosikkeja: http://www.tuomioja.org/keijo.htm?

Olemme valinneet suosikiksemme Kristuksen ja olemme maailmassa ainoita, joiden ei tarvitse valintaansa hävetä. Osmo puhuu sivuillaan siitä, että veli antaa pian veljensä alttiiksi. Saattaa olla sellaisia nimikristittyjä, jotka eivät haluakaan yrittää päästä mukaan ylösottoon. Erityisen ärsyttävää heille on, kun ylösoton ajankohta ja sitä edeltävät tapahtumat ovat näin pikkutarkasti tiedossa. Jotkut ehkä yrittävät estää, ettei kukaan olisi valmiina ylösottoon ja tehdä minustakin vaikka tappajan omalla käytöksellään.
Jo silloin, 1986, kun kutsun tehtävääni sain, oli selvää, että autan vihon viimeistäkin suomalaista pallea pääsemään Karitsan häihin juuri tätä ennaltatietämistäni hyväkseen käyttäen. Mutta jos sieniä maahan jääkin niin syödään sentään mansikat.
Vattu mikä palle -mollauksesta sitä mainitsematta olin jo kerran antanut takaisin sanoin:
"Aina 6000 alkaa, 3,5 kestää ja 666 päättyy. Hah, hah, mikä narri, viskoi Harri." Alkoiko 3,5 6000 on 1. 10. 2000? Tuleeko maailman suurin Palle maaliskuussa 2004? Jos tulisi niin olisin maailman AINOA IHAN(A) PELLE. Harri Veijonen

TAPIO MOILASHEIMO JA HARRI VEIJONEN SAMALLA LAVALLA

Jeesus oli 12 vuotiaana temppelissä. Gorban "temppelinä" vuonna 1943 oli ottaa oppia siitä, miten Hitlerin joukot etenivät kotiseudullaan. Minä olin 12 vuotias sinä suurena vuotena, jolloin viimeistä edellinen pasunan soitto kuului, Israel sai Jerusalemin 67 ja siis viimeinen pasuuna soi 6000 ja seitsemän. Temppelinäni oli mennä oppikouluun, Tampereen Klassilliseen lyseoon. Eräs samalle luokalle tullut poika oli Tapio Moilasheimo. Moilasheimosta tulikin eräs parhaita kavereitani.
Hakemistosivun lukijamäärä on lisääntynyt ilmeisesti syystä, että sinne on tullut enemmän kuvia. Eräskin typerän näköinen pikkukuva, mikä nyt on liitetty tähän uutiseen. Kuva on keväältä 1975 Tampereen Hämeenkadulta. Kysymyksessä on penkkariajot. Yleensähän sitä mennään kuorma-autoin, mutta Tampereella oli silloin joitain erikoisia tyyppejä. He olivat hevoskyydissä. Keitä sen kevään ylioppilaita oli yhdessä tuolla lavalla? Saanko esitellä: Tapio Moilasheimo ja Harri Veijonen samalla lavalla.
Nyttemmin Tapio Moilasheimo on mainittu mm. SEXPON toiminnanjohtajana. Vieläkö Tapio Moilasheimo ja Harri Veijonen esiintyvät samalla lavalla? Sitä en tiedä, mutta vuonna 2007 katsotaan, kuka on kukin ja missä. Harri Veijonen

KALIFORNIAN TULIPALOT

Päivän vierailija palvelimelta af.mil eli USA:n puolustusvoimia kiinnostaa kuvat hakemistosivullani. Heidän sivuillaan meitä se, miten siellä Kalifornian suurpaloja sammutetaan. HV

PIENI ASKEL IHMISELLE, MUTTA ...

To harriveijonen@yahoo.com. Tervehdys!
"Tulkoon tästä Promenaadin tärkein ja siunauksellisin palsta!" Toukokuusta -03 asti jutut ovat saaneet olla Porin promenaadin keskustelupalstoilla! http://www.promenadi.net/dyn/2000/keskustelu/ Kiitos operaattorin suoraselkäisyydestä! Se on iso kiitoksen aihe Porissa. Ja pieni uutinen Suomessa, mutta iso Porissa!
T:Sananvapaus
SUURI IHMISKUNNALLE
HV: Veljen keskustelussa Porissa uusimpia linkkejä ovat: Tärkeä sisämuuri sortuu Jerusalemin muslimitemppelin alueella ja Vastine Keijo Korhosen Israel -ryöpytykseen. Joku siellä aukoo päätään joskus minunkin käyttämällä nimimerkillä "proffa". Vaikkemme kirjaisi sivuillemme vainoojiemme nimiä, vastaanotan niitä osoitetietoineen harriveijonen@yahoo.com

HYVÄÄ MARRASKUUTA

Hyvää marraskuuta 2003! Lokakuun uutissivu jää osoitteeseen ind03loka.html


31. 10. 2003 SUURET MUNIJAT PANTU APUUN * PIKKUJÄTTILÄINEN YRJÖ KARILAS * KUKA KUKIN ON 2003 JA KUKA 2007?

SUURET MUNIJAT PANTU APUUN

Jeesusta Messiasta uskomaan alkaneesta juutalaisrabbi Eli Levistä ja vierailustaan Suomessa kerroimme talvella 2003. Toinen osoite Suomessa, joka hänestä on maininnut, on Israel apu ry.
Rabbi nimeltä Levi sukunimenä Weiman-Kelman puolestaan on Kehilat Kol Haneshaman perustaja ja johtaja. Hän ei ole kääntynyt Messiaaseen eikä edusta edes Vanhaan testamenttiin perustavaa ortodoksijuutalaisuutta. Hänellä on puolisonaan elokuvan tekijä Paula. Näyttääkö juutalaisvaimolta? Virallisia elokuviaan mm. 3 tuntia: Dalai Lama Pyhässä maassa.
Jerusalemin valerauhan puolesta me emme rukoile emmekä toimi tiedämmehän sen jälkeen maailmalle tulevan vihan ajan ja Israelille suuren ahdistuksen. Rabbi Levi Weiman-Kelman kuitenkin on mukana kansainvälisessä valerauhan järjestössä, mihin on haalittu pimeitä uskontojen johtajia kaikista suunnista. Kaikki uskonnot ovat Saatanasta. Mutta emme halua Perkeleen vallassa kulkeville mitään pahaa ja siksi toivomme heidän kääntyvän raamatulliselle kestävän rauhan tielle. Saavuttakaa kanssamme taivaallisen Jerusalemin ikuisesti kestävä rauha! Sehän alkaa juuri silloin, kun sen irvikuva maan päälle aikaansaadaan! Silloin, kun monet ovat noita pimeimpiä, jotka tulevaa Jerusalemin valerauhaa sen saavutettuaan ylistävät. Juuri silloin pelastuksemme yläilmoihin tapahtuu!
Suomessa vihan aikaan kansaa vievät sekä poliittiset johtajat että pimeät kirkonmiehet. He toimivat yhteistyössä sellaisten munijapiispojen kanssa kuin esimerkiksi piispa Munib A. Younan, joka on Jordanian luterilaisen kirkon johtaja. Munib ei kuitenkaan toimi Jordaniassa vaan Israelin valtion alueella, sillä kohtaa, jota nyttemmin on alettu kutsua palestiinalaisalueeksi. Myös juutalaisrabbeja on erehtynyt munimaan Munibin kera. "Rabbi Levi Weiman-Kelman ja piispa Munib A. Younan ovat varmoja siitä, että ihmisyys lopulta voittaa", toimii kuvan kera kanana uusin Apu-lehti, Apu 44/2003. Harri Veijonen

PIKKUJÄTTILÄINEN YRJÖ KARILAS, OSA I

TUOTTELIAS YRJÖ KARILAS
Kouluneuvos Yrjö Karilas mm. sai valtion tiedonjulkistamispalkinnon vuonna 1968. Pikkujättiläinen oli eräs hänen yhden miehen vuosittaisista pikkutuotteistaan. Kirjanystävän kokoelmiini on kertynyt rivi teoksia tältä tekijältä, mutta silti itse miehestä ei tiedä juuri mitään. On hänet kerran mainittu sivuillani; hän oli ollut mukana Tommy Hicksin kokouksissa vuonna 1955. Hän kuului ns. viidesläisiin ainakin jossakin vaiheessa. Tuli mieleeni professori Aapeli Saarisalon toteamus Osmo Pöystille, että olisi syytä kirjoittaa kirjaansa jotakin itsestäänkin. karilasy.txt Tässä listani Yrjö Karilaksen tuotannosta. Hän julkaisi arviolta 100 miljoonaa sanaa ja kaikki tutkittua asiaa eikä mitään roskaromaania. Vetää hiljaiseksi yhden jos toisenkin "tuotteliaan" tutkijan. Mahtava, Yrjö Karilas! Lisätietoja hänestä vastaanotetaan. harriveijonen@yahoo.com
Veijonen: Yrjö Karilaksen tuotanto

YRJÖ KARILAKSEN HISTORIAA
Yrjö Karilas oli syntynyt Hailuodossa 3. 1. 1891. Ylioppilas vuodelta 1908, fil. kand. 11, maisteri 13 ja hän opiskeli Pietarissa 1915-1917. Yrjö Karilas näyttää tulleen opettajaksi Hanna Castrénin perustamaan Kallion yhteiskouluun siinä vaiheessa, kun Hanna itse on jäämässä sieltä eläkkeelle. Yrjö Karilas toimi Helsingin Kalliossa opettajana vuosina 1911-1919. WSOY:llä hän toimi kustannusvirassa 1918-40. Ensio Lehtonenkin oli hoksannut etevän miehen ja palkannut Yrjö Karilaan Kuva ja Sanan kirjalliseksi johtajaksi 1944-48. Sitten Karilas oli Poikien keskuksen toiminnanjohtajana 1949-62 ja mukana monessa muussakin poikatyössä. Kansan raamattuseurassa hän oli varapuheenjohtajana 1944-52 ja puheenjohtajana vuonna 1953, sitten kunniapuheenjohtaja. Kouluneuvoksen titteli on vuodesta 1951. Isänsä Niilo Karilas oli rovasti. Kirjoitan Yrjö Karilaksesta lisää saatuani käsiini sukuaan käsittelevän kirjan. Teosta ei löydy Lappeenrannasta, mutta toivottavasti synnyinseudultaan Oulusta. Harri Veijonen

KUKA KUKIN ON 2003 JA KUKA 2007?

KUKA KUKIN ON 2003

Lappeenrannassa kaupungin kulttuurilautakunnan jäsenet valitsivat omia mielikirjojaan. Antti O. Arposen valinta, "Kuka kukin on 2003", sai minut tutustumaan teokseen. Eipä löytynyt Arposenkaan nimeä. Se kai olisi pitänyt arvatakin sanoihan Antti, että teoksesta löytää aiheita hauskoillekin jutuille. Veijosta etsittäessä törmää nimeen Veijola Timo. Se Helsingin teologisen professori, joka mm. antoi huonohkot arvostelut Mikko Tolosen pro graduun "Sodan teema Danielin apokalypsissa". Senkin teoksen olin käynyt hakemassa Helsingistä lähteeksi vuoden 1995 Daniel-tutkimukseeni. Tolosen kirja on parhaita mitä kirkossa on aiheesta tehty, mutta erittäin kaukana parhaimmista alan seurakunnallisista teoksista. Ehkäpä Kuka kukin on kirjan "Veijosta vastaava" Veijola inhosi lähinnä Tolosen tutkimuksen aihetta ja sen alussa olevaa oikeata maailmanhistorian kuvapatsaskuvaa, mikä ilmaisee, että Danielhan maailman tapahtumat ennaltatiesi ja tietää. Harri Veijonen

VEHNÄNJYVÄ ANNA-MAIJA RAITTILA

Anna-Maija Raittilan Vehnänjyvän päiväkirja 1963-1989 voitti tämän vuoden kristillisen kirjan palkinnon. Kymmenen loppukilpailuun selvinneen teoksen joukosta voittajan sai valita emeritus puhemies Riitta Uosukainen. Olemme jo aiemmin todenneet, että voittava teos ei välttämättä ole edes kristillinen saatikka raamatullinen ja että todennäköisesti aina voittaa joku kirkollinen kirja. Termi kirkko liittyy valtioon ja seurakunta Kristukseen. Valtion eduskunnasta nyt oli jopa voittajan valitsija. Osmo Pöysti sivuillaan kauhistelee, miten emeritus presidentti Martti Ahtisaari on YK:ssa toiminut kristinuskon edustajana. HV

LAULULINTU HILJA AALTONEN

aaltonen.txt Hilja Aaltonen aloittaa teokseni suomalaisista naisista, jos sellaisen käsikirjoituksenikaan koskaan valmiiksi saan. "Multian laululintu, Hilja Aaltonen lähikuvassa, teoksessaan Tapio Nousianen mainitsee, että Hilja Aaltonen on syntynyt syyskuun 27. päivänä vuonna 1907. Olisipa mukava päästä Hilja Aaltosen satavuotispäiville ja profetoida hiljaa Hiljalle, että Herra antaa sinun elää Karitsan häihin asti. Nousiaisen kirjassa Hilja Aaltonen esitellään myös profeettana. Sellaisiahan me olemme." HV

NELJÄ VUOTTA

Jos Jerusalemin valerauha on vahvistettu, seurakunta lähtee noin tänään neljän vuoden kuluttua! Kristus syntyi neljän vuosituhannen jälkeen Aadamista. Jotakin odotan tapahtuvaksi myös neljän vuoden jälkeen ennaltatietämästäni Jeltsinin poistumisesta 1. 1. 2000.
Kukaan ei ole huomauttanut sivuillani kenties olevasta pienestä sisäisestä ristiriidasta. Ei voi odottaa neljää 3,5 vuoden jaksoa vuosille 2000-2014. Onhan 4 x 3,5 = 14, mutta vuosissa 2000-2014 on 15 vuotta. Odotankin raamatullisista vuosien vaihdoksista eli syyskuusta 2000 syyskuuhun 2014, millä välillä ei ole kuin 14 vuotta. Putinilla täyttyy neljä vuotta vuoden 2003 lopussa. Odotan mielenkiinnolla Putinin poistumista ja määrähetken olen antanut ymmärtää voivan olla vuodenvaihde. Jo englanniksikin olen sanonut, että niinkuin Jeltsin niin myös Putin. Saapa nähdä onko Putinin määräaika lähteä neljässä vuodessa. Kiire alkaa olla, jos Gorba tulisi jo maaliskuussa 2004. Toinen vaihtoehtoni Gorban tulolle oli kaksi vuotta ennen ilmestymistä ja siis jos ilmestyminen valerauhaan tapahtuu syyskuussa 2007, tulo vasta syyskuussa 2005. Putinkin ehtisi pudota vasta myöhemmin. HV

MENEHTYMINEN ENSILUMILLA

Hiihtäjälegenda Veikko Hakulinen (78 v.) kuoli jäätyään auton alle eilen illalla Valkeakoskella. Maahan oli tullut ensilumi eikä auto ehtinyt pysähtyä. 25. 10.
Kuun asemaa voi tarkastella osoitteessa http://tycho.usno.navy.mil/vphase.html. Eli 14. 11. 2000 ja 25. 10. 2007 on täysikuu, onhan Danielin (12:11 1335-1290=45) mainitsemat 45 päivää eli 1,5 kuukautta raamatullisesta vuodenvaihteesta. Kuun asema Eveliinan kuolinhetkellä 14. 11. 2000 oli ja 25. 10. 2007 on siis täysikuu. Edellisestä ajankohdasta etukäteen varoitin ja juuri Karelian tyttöjä ja seuraavasta koko Suomi-neitoa. Nyt en osannut varoittaa ketään, mutta olin kyllä etukäteen sanonut tämän päivän olevan vastaava kuin gregoriaanisessa kalenterissa vuonna 2007 Eveliinan kuolemaa vastaa ja ilmeisesti siis seurakunnan ylösotto "noin" tulee eli noin 25. 10. 2007. Jeesuksen sanojen mukaan "he" ehkä osaavat ennustaa lumisateen tulon, mutta meitä ei yllätä Hänen tulonsa. Tämäkin tapaus ikäänkuin vahvistaa, että neljän vuoden kuluttua heidät yllättää tappava pimeys ja meidät pelastetaan "talven tulosta", vihan ajasta. HV

NÄIN MUUTTUU MAAILMA 2005 - 2015

Nuori lappeenrantalainen kirkkoihin kuulumaton uskova veli soitti ja kyseli uusia kirjojani. No eihän painettuna löydy kuin Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus (1986), Jerusalemista sovittaessa (1995) ja Aapeli Saarisalon tuotanto ja rikas elämä vihkonen yhteishintaan 5 euroa kuluineen. Ainoastaan yhtä uutta kirjaa olen enää ajatellut painettavaksi sikäli kuin kustantajaa löytyy. Se olisi viimeinen varoitus vihan aikaan jäämisestä ja opaskirja siihen jäävillekin. Työnimenä on "NÄIN MUUTTUU MAAILMA 2005 - 2015" eikä se ilmesty ainakaan ennen ensi syksyä.
MITÄ NYT TÄSMENNÄN?
1980-90 luvuilla maan hyviä kakkosprofeettoja jouduin ennaltatiedetystikin täsmentämään "Venäjä miehittää Suomen" profetioissaan. Tätänykyä eniten saan tehdä työtä toppuuttaakseni kakkosprofeettoja "ylösotto tulee muutaman viikon sisällä" ajatuksissaan. Onhan valomerkkejäkin jo maailmalla annettu kertomaani enemmänkin. Minun selitykseni niillekin on se, että maailman pimein on tulossa, heidän väittäessä, ettemme ehtisikään nähdä Antikristuksen ilmestymistä emmekä tuloa.
PIDÄN AJAN TASALLA
Käsikirjoitukseni "Näin muuttuu maailma" on siis tekeillä. En paljasta kaikkea, mutta pidän ajan tasalla ja esimerkiksi tällainen kohta "meistä pimeistä" olisi tulossa:
"Elämäni on ollut pikkutarkaa jo ennen syntymääni. Tämä kirjani koskee varsinkin vuosia 2005-2015 ja niissä päähenkilönä on 29. 9. nimipäiväänsä viettävä Mikael. Ei kuitenkaan äidinisäni, joka osasi saada nimipäivän samana päivänä 29. 9. että myös syntyä silloin, Mikko Lempiäinen 29. 9. 1886. Vuosissa 2007 eteenpäin alkaen Jerusalemin valerauhasopimuksesta onkin kysymys kahdesta Mikosta maan päällä. Ylienkeli Miikael vastaan Saatanan pojaksi tuleva Mikael, Antikristus. Suuri tarukirjakin tiesi kertoa Daniel 12:1:a tarkoittaen, että lopulta ilmestyisi suuri ruhtinas Mikael, ja jotkut nousisivat taivaaseen ja toiset jäisivät maan päälle seitsemäksi vuodeksi." HV

LOKAKUUN UUTISSIVU jää osoitteeseen: http://wwnet.fi/users/veijone/ind03loka.html
SYYSKUUN UUTISSIVU jää osoiteeseen: http://wwnet.fi/users/veijone/ind03syys.html
ELOKUUN UUTISSIVU jää osoitteeseen: http://wwnet.fi/users/veijone/ind03elo.html

Linkki: Osmo Pöysti: Kirkkohistorian suuret valheet.

ARI-KUSTANNUKSEN TUOTTEET, ari-kustannus.txt
HV: Top in Jerusalem + Jerusalem tänään, Mathilda Wrede ja Aarne Ylppö, http://groups.yahoo.com/group/fennicaoldbooks/, http://wwnet.fi/users/veijone/kirjasto.htm, PÄIVITETTY veijonen2003.zip, UPDATED veijonen2003.zip (08/08 2003).
VEIJONEN: SEVENTY YEARS AGEIN BUT IN FINLAND ONLY
Jeremiah 25:11 This whole country will become a desolate wasteland, and these nations will serve the king of Babylon seventy years.
586 BC Babylon destroys Jerusalem and Temple. 516 BC Second Temple is dedicated
Veijonen 8.8. This whole Karelia (including Jerusalem to the Finnish People, Viipuri = Vyborg) ... seventy years.
1944 Russia destroys our Jerusalem and we must left. 2014 in Vyborg agein! Jesus will come on the Earth.

Seven years: 2007 "peace" with rapture. 2007 - 2014 in Heaven.

Klikkaa tästä: USKOMATONTA, MUTTA TOTTA KAI JA VAIN VEIJOSELTA:

TAKAISIN VIIPURIIN 70 VUODESSA!

JERUSALEMISTA JERUSALEMIIN 90 VUODESSA

Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin! Vuoden 1995 kirjani nimi. Jerusalemin taivaalla syksyllä 1917 lentelivät lentokoneet ja pudottivat Jumalalta saatua sanaa. Se vapautti kaupungin ilman taistelua. Seurakunta osaa taistella ja voittaa pelkän Sanan voimalla!
Edmund Allenbyn Jerusalemin valtaus syksyllä 1917 oli mahtava merkki ja myös ennekuva vielä mahtavammista tapahtumista jopa tietty aika myöhemmin. En nyt puhu Messiaan näkyvästä paluusta 90 vuotta myöhemmin vaan Jerusalemin valerauhasta seurakunnan ylösottoineen:

Englantilainen kenraali Edmund Allenby toteutti syksyllä vuonna 1917 ihmeen Jerusalemin taivaalla, mikä saattoi olla ennekuvaa Jerusalemin valerauhasta ja seurakunnan ylösotosta mahdollisesti 90 vuotta myöhemmin!

HV: THIS GENERATION * TÄMÄ SUKUPOLVI

HV: Ennaltatiesin tapahtumia 28 vuotta etukäteen

HV: Esko ja Ensio Mustosen tuotannot

JOHN LENNON: THE COMING RAPTURE! From Eddie Addison to Harri Veijonen Sivun taustalla John Lennon (!) laulaa tulevasta ylösotosta! Musiikin latautuminen kestää noin 2 - 5 minuuttia. HV

Ateena 2004 * Olympialaiset ajan merkkinä

Rippikoulu vai Prometheusleiri

Paavi tapasi Gorban, ("portto pedon selkään"), ennaltatietämäni mukaisesti 1. 12. 1989. Osmo Pöystin Gorba-sivu on päivitetty.

HV: HERRAN PÄIVÄ. Herran päivä tulee niinkuin varas

Liity Harri Veijosen postituslistalle! Lähetä viesti "liityn postituslistalle" ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen harriveijonen@yahoo.com

K All S R USA T25 ATH AU TP FL V Top 100 TOPSITES Bapt S 500 Chr Hemsida25 Ice EST Top 500 TT VT Toptop HOME