Images (New) TOP NEWS: Lähikuva Suomen aikakartasta, Antikristus lupasi nousta temppeliin Jerusalemissa, Kaksi tulostettavaa: Special 2 From 2000 to 2014 printing version, Top 100 kirjailijat, HV Coollist!, Juutalaissodan opetus, veijonen2004a.zip, Pakanain aikain viimeinen vaihe, Mahtava maaliskuu 2004, Mullistavat vuodet 2005-2007, Takaisin Viipuriin 70 vuodessa, Olympialaiset ajan merkkinä, Seurakunnan viimeiset 3,5 vuotta, Tutkimus vuosien 2004-2014 tapahtumista ( mirror), Sir Isaac Newton´s prophecies, The Upcoming Peace Pact in the Middle East - FREE book!   S E U R A K U N T A L A I N E N . Seurakunnan Tiedotuskeskuksen valtakunnallinen uutislehti. Toimituskunta: Harri Veijonen, päätoimittaja. (E-K:n Säästöpankki 410810-6384121). Toimittajat: Anne, Antti, Johanna, Keijo Lindeman ja Osmo Pöysti. Tarjotkaa uutistekstejä eri puolilta maailmaa! Middleeast.htm "Peace and safety" Then sudden destruction will come upon them like the birthpangs of a pregnant women, 1 Thess 5:3. But we for the obtaining of salvation throught our Lord Jesus Christ, 1 Thess 5:9. We will be caught up along in the clouds to meet the Lord in the air, 1 Thess 4:17. : Jerusalemista sovittaessa Jeesus pelastaa seuraajansa yläilmoihin! ST Media Fin - ST Media Eng - Helsingin Sanomat - Helsingin Sanomat Eng - Isnews - Weekend News - Savola - Sartola - STT:n sähkeet - MTV3 uutiset - YLE uutiset - End_Time_News - Cutting Edge - Uutisbotti - Radiouutiset - More news * Livecameras * Holiday calendar * Moon now * Raamattuhaku * ISBE * Eurotop500 * Finland - Finland2 - Finland3 - Scandinavian - Europe News - Eastern Europe - Israel - Jerusalem news - Top Media Stories - Jewish News - Russia - Russia2 - Russia3 - Top US Stories - Hal Lindsey Top News - Religion News Australia - EU - Päivitykset: eilen, toissap. - Search Veijonen: Google - Yahoo - Hotbot - Soneraplaza - Alltheweb - Suomi24 * Hakemisto

Eivät mahda meille mitään! Suomi laajenee itään! Ja Israel koko maan päälle! Daniel 2:27,28: On Jumala taivaassa. Hän paljastaa salaisuudet ja ilmoittaa teille mitä .. viisaat, noidat, tietäjät eivätkä tähtienselittäjät voi ilmoittaa! Ennaltatietävää mm. Danielin kirjan selitystä jo 25 vuotta, Harri Veijonen © Harri Veijonen. veijonen2003.zip veijonen2004a.zip Tekstit ovat 14 vuotta edellä aikaansa. Ymmärtääksesi, aloita Sanakirjasta. http://groups.yahoo.com/group/harriveijonen/, http://groups.yahoo.com/group/zipsonly/.

Tulit, näit, voitit!

Omaksesi tästä!

veijonen2004a.zip


30. 8. 2004

TÄÄLLÄ OLLAAN

Syksyllä 2014 Messias palaa Öljymäelle Jerusalemiin. Lokakuussa 2007 Messias noutaa seurakunnan taivaan Jerusalemiin ikäänkuin Maan äärten Jerusalemista Mustolan Karhuvuorelta ja sen linjan silloilta. Täällä ollaan, Harri Veijonen vilkuttelee jo 3 vuotta ja 2 kuukautta ennen taivaan Jerusalemiin lähtöä. Leningradissakin voidaan mittailla, että 200 km heiltä. Täydellinen kuvasarja tulossa.


2004 ELOKUUN VIIMEISET UUTISET ISRAELISTA

Vuosisadan henkilöissäni Savitaipaleen helluntaisaarnaajana esitelty nykyinen lappeenrantalainen kehui Etelä-Saimaassa siinä hyvin kirjoittanutta täälläkin mainittua Petri Hallaa. Mutta kyseinen helluntailainen liioitteli, etteikö arabeille olisi Jerusalemissa mitään pyhää. Mielestäni seikka, että siellä temppelin paikalla on moskeijat, hillitsee arabien Jerusalemin pommittamista. Mutta Iran uhkailee Israelia uudella Shihab-3 ohjuksella, jolla se äskettäin teki onnistuneen kokeen, kertoo Antti hieman myöhässä olevissa uutissuomennoksissa:
http://wwnet.fi/users/veijone/israel040825.htm
Uusin: http://wwnet.fi/users/veijone/israel040829.htm


VENÄJÄLLÄ PUDOTTIIN * PUTIN EI OLLUT KYYDISSÄ

Molemmat Venäjällä tiistaina 24. 8. 2004 sattuneista lentoturmista on nyt todettu terroriteoksi. Tapahtuma-ajankohta vastaa Salomon tuloa kuninkaaksi, http://wwnet.fi/users/veijone/from2000to2014.txt, ja juuri siihen hetkeen olin esittänyt mahdollisuutta alkaa "Putinin pudota" eli juuri Venäjällä. Itse Putin ei ollut kumpaisessakaan koneessa kyydissä "vielä". Seuraava tapahtuma raamatunhistoriassa oli Daavidin tulo kuninkaaksi, mikä on edellistä merkittävämpi tapahtuma, ja sitä vastaava ajankohta täyttyy juuri kolme vuotta WTC:n iskusta. Ennen edellistä vuosipäivää olin kirjoittanut tulevan tapahtumaan Jaakobin syntymän todistukseksi ikävää antisemitistiselle ulkoministerille. 11. 3. 2004 exodustodistuksen tapahtumat maassa ja taivaalla aikoineen etukäteen kartallakin esitin. Putinin ja Tuomiojan menopäivien väliksi olen joskus heittänyt ihan niin kymppiä kuin Taina Kolkkala on ja oli jälleen Ateenassakin hienosti sijalla 10. Onnittelut! HV 28. 8. 2004


MAAILMAN PARAS VIERASKIRJA, OSA I

Harri Veijosen sivuilla kävijöistä muodostuu eräänlainen vieraskirja. Viimeksi hän kertoi käyneen edustajan Norjan armeijasta. Maailman parhaassa vieraskirjassa ei ole armeijan edustajia, sillä silloin ei enää ole armeijoitakaan. Tuhat vuotta seitsemän sekunnin välein Israeliin laskeutuu täpötäysi matkustajalentokone. Matkustajat menevät Jerusalemin keskustaan ja näkevät sinne jälleen palautetun temppelin paikalleen. Mutta tässä temppelissä ei uhrata karitsoja vaan Jumalan Karitsa istuu valtaistuimella. Hänen vieraskirjansa täyttyy yli tuhannesta miljardista nimikirjoituksesta! Tosin monet nimet siinä kuten meidänkin löytyvät tuhat kertaa vain päiväys vaihtuu vuoden välein.

Ei lähimainkaan mitään vastaavaa maailmassa. Mutta Suomessa kuitenkin eräs, joka on edes hieman sinne päin. Tarkoittaa myös sitä, että molemmista vieraskirjoista löytyy samoja nimiä. Onko se Harri Veijosen taivaaseen pelastuneet lukijat? Onpa hyvinkin, kun kirjoitatte nimenne kirjaan yläilmoissa hänen 53 -vuotiskekkereissään. Mutta Suomen tähän asti parhaaksi vieraskirjaksi Veijonen tarkoittaa "minun" vieraskirjaani, joten kerron sen tarinan teille.

Isä ja äiti. He tulivat uskoon 1920-luvulla Lappeenrannan metodistikirkossa. Isä toimi sitten urkurina ja kuoron johtajana siinä kirkossa ja nimiä kertyi kuorolaisista ja muista tutuista. Itse tulin uskoon 16-vuotiaana vuonna 1928. Olihan noita nuoriakin tuttujani. Taisin tuntea hänetkin, johon Harri Veijosen anoppi oli rakastunut, mutta jonka piti 18-vuotiaana, mutta onneksi uskossa, kuolla, että Veijonen ihmeanopin sai.

Kävin kasteella Viipurin Saalemissa 9. 5. 1930 ja täytyin Pyhällä Hengellä joulukuussa 1930 niinkuin HV Kiteellä 46 vuotta myöhemmin. Olihan noita uskonystäviä siellä Viipurissa, nimet kirjaan vaan! Viipurin Saalemin johtaja Arthur Hjällström kirjoitti minun nimeni suosituskirjeeseen, että pääsin nuorena miehenä syksyllä 1931 opettamaan uskovia Lappeenrannassa. Joko tiedät minun nimeni?
Anonyymi taivaasta


PÄIVÄN VIERAILIJAT

Olin juuri aikonut alkaa tekstiä maailman paras vieraskirja, kun katsoessani aamun vierailijoitani siellä joukossa Fri 27 Aug,08:20:39 näkyi tämä norjalainen; maansa armeijan edustaja.
Vastavierailulla heti katsomassa, miten siellä valmistaudutaan täällä jo yli 20 vuotta pikkutarkasti kerrottuun venäläisten tuloon. Seurakunta katoaa noin 27. 10. 2007. Venäläiset lähtevät noin 27. 11. 2007. "Nopeasti" Ouluun. Onko se nyt sitten jo jouluksi, ja siitä Norjan rajoille juhlimaan Harri Veijosen 53.:tta syntymäpäivää 8. 1. 2008. Ehkä ovat siinä vaiheessa vasta Tampereella. Minä kuitenkin olen jo vuosia sitten luvannut pitää ne kekkerini ystävilleni yläilmoissa. HV
MAINITAAN VIELÄ TOINENKIN
Fri 27 Aug,13:26:09 from eduskunta.fi kautta haun Suomi-neito piirros. Piirtäjähän oli Harri Veijonen 1. 4. 2000. Tiedä sitten Erkki Tuomiojako sieltä kurkistelee, miten pitää kiirehtiä jalkaväkimiinojen poistamista, jotta varmasti Suomi kuolee. Isänsä sairastui vakavasti vuonna 1964 ja kuoli 9. 9.. Siitä presidentti Urho Kekkonenkin kertoi päiväkirjassaan juuri näinä päivinä 40 vuotta sitten. Raamatullinen sukupolven vaihtumisen aika on 40 vuotta. HV


LUKIJOILTA: TULEEKO SE MAAILMANLOPPU VAI EI !

Hyvä neuvo Jeesukselta on Apostolien tekojen alussa: "ei ole teidän asianne tietää aikoja ja hetkiä, jotka Taivaan Isä on säätänyt, vaan menkäät ja julistakaat evankeliumia kaikille kansoille!"
Atomisäteilyä kuitenkin on ... Lajien tuho on edennyt kuluvana vuotenakin .. Kannattaisi siis kaupunkilaisten muuttaa maalle .. vaikka tuho lienee tulossa, niin samalla helpottaisi toistenkin taakkaa, jos tuho lievenee tuolleen. Hyvää loppukesää 2004!
Terveisin, P. Keinänen
Kommentti: Kiitos! Kyllä sinä tunnustuksellinen luterilainen tiedät paremmin kuin paaviin palanneet, että maailmanloppu on tieteenkin mukaan tulossa ja syyllinen ihminen ihmisen ja luonnon turmelijana. Mutta näköpiirissä olevaa maailmanloppua estämään tulee Messias ja tuhatvuotinen aikansa. Jo vuoden 1986 kirjassani annoin vastauksia noihin yleisiin erehdyksiin kuten että ei olisi meidän asiamme tietää "aikoja ja hetkiä" - haku: asiamme tietää tuleva veijone -, kun ei ollut ensimmäisten opetuslasten asia tietää, milloin Israelin valtio jälleen perustetaan. Pietari, Paavali ja jo Danielkin kyllä sanoivat asiat pilkulleen, vaikka eivät ymmärtäneet näin tarkasti kuin on mahdollista nyt Israelin valtion perustamisen jälkeen ja kun toteutuu kolmannen vuosituhannen alku (2 Pietari 3:3-8), Antikristuksen tulo sekä ilmestyminen (2 Tess 2:1-9) Jerusalemin valerauhaa vahvistamaan (Daniel 9:27). HV


HOUSE MIDIT

2004 elokuun uutissivulla löytyy Nousevan auringon taloa mukaellen sille oikeammat sanat eli "Laskevan auringon taloista". Sivun taustalle jää soimaan oikea midi oli se sitten mikä tahansa näistä kolmesta:
houseof.mid, houseoft2.mid tai house3.mid.
Palaute 1: heikkma@mail.suomi.net To: harriveijonen@yahoo.com Sulla viiraa ja pahasti. Kommentti: En viiraa vaan olen jo paikalla.
Palaute 2: Thanks! Kommentti: Utu.fistä (vrt. Suomalaisia Aasian tuntijoita) edelleen virusten kera kiitosta, että maailman paras Muhamedin rohveetta siellä osaa mennä sillalle Turun tuomiokirkon vieressä, ensimmäisenä pelastumaan maan alle kauhealta Taivaan Jumalalta. Ja enkös sanonut sen ydinpommin tulopäivänkin: 17. 12. 2007. HV27. 8. 2004

YES, I CAN TELL

From: "francoyko" To: harriveijonen@yahoo.com
Subject: Re: 311 prophecies are my prophecies
IF YOU CAN TELL THE FUTURE... THEN TELL WHAT IS MY FUTURE...
The Answer: If You follow Jesus and me, You will go to Heaven.
If You follow Satan and Sollog, You will go to Hell.


T A I V A S
NÄKYY JO KOLME VUOTTA ETUKÄTEEN
PROFEETALLINEN AIKAKARTTA. HARRI VEIJONEN

Maailman paras profeetta on asetettu oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan selittämään vuosia etukäteen pilkulleen ja sentilleen seurakunnan ylösottoon lähtöä! Esitetään kuviakin voittajien viimeisestä taipaleesta aikoineen. Jo kolme vuotta ja kolme kuukautta etukäteen uutisoitiin ylösoton hetken vaiheita tunti tunnilta, http://wwnet.fi/users/veijone kohdassa 26. 7. 2004. Itse asiassa sama oli esitetty jo Eveliinan kuolinhetkellä seitsemän kuuvuotta ennen seurakunnan ylösottoa! Lähes sama jo Eveliinan syntyessä, vuonna 1986, jolloin Veijonen tuli tunnetuksi "rauha ylösottoineen tulee" harhaopiksi haukutulla oikealla opillaan. Tai jo 14 vuotta ennen sitäkin, vuonna 1972, jolloin Veijonen 17-vuotiaana heitti miesten keihästä siihen, mistä seitsemäs vuosituhat, seurakunnan viimeinen vuosiviikko ja Suomi kartalla alkaa, 60.00.


MAALIALUEEN KUVAUS 3 VUOTTA JA 2 KUUKAUTTA ETUKÄTEEN

Ennen kuin Mikaela Ingberg heitti karsintaheittoja Ateenassa 25. 8. 2004 illalla, olin kuvannut seurakunnan ylösoton maalialueen ja koko viimeisen Suomen puoleisen taipaleen Valtatiellä 13. Noin klo 16.30 maalialuetta kuin kuvaamaan tuli myös yksityislentokone. Tuli aivan oikeaa linjaa. Huomasin "Palolinjalla" ollessani Jarmon, sulkukammion ja Hannun jatkona olevani jo "palanut", noin 50 metriä maalilinjan ohi. Todellakin, silta on rakennettu juuri oikeaan kohtaan. Puiden takaa länteen ei H-taloa ollut näkyvissä, mutta se juuri ulkorakennuksestaan alkaen näkyi 350 metriä aiemmin olleesta Heimosilta risteyksestä. Siinä itään liikennemerkki varo junaa.

Ehkä mielenkiintoisin Suomen puoleisen alun ensimmäinen este, Sormuskivi. Tältä paikalta Nuijamaan miehet lähtivät talvisotaan 13. 10. 1939, lukee kivessäkin Nuijamaan ev. lut. kirkon lähellä. Ja siis 68 vuotta myöhemmin 13. 10. 2007 näkymätön voittajien joukko saapuu siihen Viipurista. Matkaa maalilinjalle siitä on noin 18 kilometriä, tosin uusi suorempi reitti ja rajanylitysasema on tekeillä valmistuen 2005.

Vuonna 1984 ei mitään sattumaa Nuijamaan mies moukarin olympiavoittajana ja Lappeenrannasta Artsi mitaleilla 110 metrin aidoissa. Herran ja Saatanan kuin kymmenottelussa Suomen ja Karelian ympärillä toinen päivä alkaa pika-aidoilla. Miksi voittajien maaliintulo päättyy kuin pika-aitoihin? Siksi, että voittajat vasta aloittavat varsinaisen ikuisen taipaleensa Lappeenrannan kaupungin tulevan keskustan, Mustolan kohdalta. Kun pilviin temmataan niin on se kuin toisen päivämme avaus. Ateena 24. 8. 2004 Ojaniemi 16. pistein 8006! Vuoden 6008 alusta on kysymys viimeisen taipaleemme aikana, kalenterissamme lokakuu 2007 jKr. http://www.kymmenottelu.net/pistelaskuri.php

Tiedä vielä miten pitkiä loikkia teemme Mustolasta pilviin lähdettyämme. Säädetty alastulo kuitenkin on ei enää tässä maan äärten Jerusalemissa vaan maan päällisessä Jerusalemissa taivaan Jerusalemin kautta, Öljyvuorella. Lähtö kuin Mustolan Karhuvuorelta siellä olevan maston kohdilta tai maali-voitto-lähtölinja myös tiellä rautatien ylittävällä sillalla ja vesiteitse Mustolan sillalla. Paikoillenne, valmiit, Veijonen paikallaan, NYT!

Perkele hyppelee Aurajoen suulla, mutta Herra Saimaan kanavan Suomen puoleisessa alussa 13. 10. 2007, ja ensimmäinen este: Sormuskivi kuin sotaan lähtö 13. 10. 1939. Viimeinen, kymmenes este 26. 10. 2007 Rasalan risteyksessä vapaan loppukirikilometrin alkaessa. Siinä talon kohdalla oli vielä tallella ne kaksi puuta, joita kohti tikkaa heitin elokuvassa vuodelta 1977, veijonen.avi. Näkyy myös sivulla http://wwnet.fi/users/veijone/elokuva3.htm


Mikaela Ingberg in Lappeenranta 2004

ATEENA 2004 mm. Mikaela Ingberg vastaan Mirela Manjani

MIKAELA ENNALTATIEDETYSTI PROFEETAN APUNA: 13. TULOKSELLA 60.80

Opetukseni tueksi ennakoimani Mikaela Ingberg Ateena 2004:ssä on ohi. Vaikka minulla olikin kuin enteenä vaasalaiselle putoaminen ensimmäisenä ja jo kuukausia sitten taisteluparina Mirela, niin en sitä ihan näin olisi tulkinnut. Mirela heitti vaaksan verran karsintarajan yli, ja Mikaela jäi vaaksan alle pudoten ensimmäisenä, sijalla 13 jatkosta. Mielessäni sekin, että kun kilpailuissa jo moni on kärynnyt dopingista, niin vaikka joku vielä noista kahdestatoista käryäisi ja hylättäisiin, ei oikeasti loppukilpailuun kuulunutta Mikaelaa enää mukaan saataisi ainakaan, jos käry käy vasta loppukilpailun, ylihuomisen jälkeen. Porilainen Taina Kolkkala nyt oli niiden joukossa, jotka ylittivät karsintarajan 61 metriä, eikä hänen kohdallaan tarvitse jossitella. 13 ja juuri viivaa ennen toki on paras mahdollinen ja ainoakin voittajan paikka silloin, kun seurakunta kuin 13 tieltä lähtee juuri ennen palolinjaa. Tämä tieto tuskin Mikaelaa lohduttaa, mutta meitä ei pidetä voittajina ennen kuin olemme jääneet helvettiin menevästä junasta. Se on siinä. 60.80! Viimeinen liikennemerkki juuri ennen rautatiesiltaa on luku 60 tarkoittaen nopeusrajoituksen alkamista ja 80 tietenkin oli sitä ennen ja alkaa takaisin päin. Hyvä Mikke! HV 25. 8. klo 23.
26. 8. 2004 aamulla kävin tarkistamassa. 170 metriä ennen kuin juna viheltää alla helvettiin ja me nousemme kuin savuna ilmaan on kyseinen 60 liikennemerkki ja tien toisella puolella 80. Mikaela Ingberg ennaltatiedetysti profeetan apuna, että löydettiin kartalta ylösottopiste sentilleen! Aikaa ihmetellä tätä tekstiä 3 vuotta ja 2 kuukautta. HV 26. 8. 2004.


VIIPURIN PROFEETAN HARRASTAJA KUOLLUT

TIMO TUOMIVAARA IN MEMORIAM. Entinen kahlekuningas, evankelista Timo Tuomivaara (Tornio 7. 4. 1938 - Rovaniemi 3. 8. 2004) on kuollut äkilliseen sairauskohtaukseen 66 vuotiaana ja haudattu läheisten läsnäollessa 20. 8. 2004 Rovaniemellä. Vuodesta 1956 Timo Tuomivaara esiintyi taikurina ja 1962 alkaen kahleista vapautujana. Hänen nimissään on vieläkin pakkopaidasta vapautumisen maailmanennätys. Timo toimi myös muusikkona mm. soittaen rumpuja Unto Monosen orkesterissa. Vuonna 1999 hänelle myönnettiin valtion taiteilijaeläke.
Vuonna 1980 Timo Tuomivaara kuunteli radiosta helluntaikirkon Matti Vuorisen saarnaa. Tuomivaarassa alkoi prosessi, jonka sanotaan johtaneen synnin kahleista vapautumiseen. Tuomivaara oli uskoon tultuaan suosittu vierailija kirkoissa, kouluissa ja mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa puhujana. 1980-luvun puolivälissä Timo Tuomivaara kävi Lappeenrannassa Harri Veijosen omistamassa Kris-Antikva liikkeessä. Timo piti yhteyttä liikkeeseen myös postimyynnin kautta. Timo Tuomivaaran erityisenä kiinnostuksen kohteena oli Viipurin profeetta Mikko Reponen, josta aiheesta hän keskusteli myös Harri Veijosen, sittemmin Mikko Reposen työnjatkajana tunnetun Lappeenrannan profeetan kanssa. Timo Tuomivaaran muistoa kunnioittaen,
Harri Veijonen.


25. 8. 2004

SILTA, JOLTA LENTÄÄ PILVIIN

Kysymys: Harri Veijonen. Missä on se silta yli synkän virran?

Vastaus: Profeetallisen aikakartan h-hetken ja pisteen kohdalla pitäisi todellakin löytyä sopiva silta!

1. Kun tulet Kuutostietä Imatralta Lappeenrantaan, ylität Saimaan kanavan Mälkiän sulun kohdalla. Alla pohjoiseen mennään kuin takaisin äitinsä kohtuu, Saimaaseen. Mutta uudestisyntynyt seurakunta siellä ikäänkuin jo kävi. Vuonna 1993 Viipurin 700-vuotisjuhlien aikaan, profetiassa myös Oslon sopimusta vastaten, olin Lappeenrannan satamassa Viipuri 700-vuotta markkinoilla myyjänä, mistä E-S toimittajakin pyysi ottaa kuvaa. Siitä sitten vertauskuvallisesti Viipurissa ja vuosiviikossa Turkuun. Turun Tuomiokirkko 700 vuotta vuonna 2000 mukanaolijoille sopi itkeä tai nauraa. Esimerkiksi 18. 6. 2000 otsikoin: 18. 6. KOLME JA PUOLI VUOTTA, OSA 2 - TURUN KIRKON LOPPU JUHLAPUKUKIERROKSIN. Mutteivät he siltikään tajunneet lähteä kotia kohti. Kahdessa 3,5 vuoden osassa Porvoo puolivälinä jälleen ikäänkuin Viipuriin. Viipurista noin 45 päivää maantietä tai veneellä tänne sopiva siltakin löytäen.

2. Seuraava silta Kuutostien kohdalla on 300 metriä myöhemmin. Se menee Kuutostien yli Lauritsalaan Saimaan suuntaan. Heti kun alitat sen sillan, olet paikassa, jossa paloi 180 vetypullon rekka opettaen täyskäännöstä. Sillä tontilla todellakin itse olin tehnyt täyskäännöksen uskoon tullen. Käännöstulipalo tapahtui 27. 2. 2004, josta etukäteen Danielin kirjan lopun tulkintani mukaisesti olin sanonut olevan 1335 päivää perille. Mutta ei siis olisi pitänyt olla siinä Pirun Kuutostiellä 1335 päivän päässä H:sta vaan lähtenyt niinkuin edellä sanotaan Turusta vuonna 2000 edeten Helsingistä Seiskatietä taivaaseen Porvoon, Haminan, Kotkan ja Viipurin kautta.
Etsitään edelleen oikeaa siltaa täällä.

KAUKANAKO ONKAAN SILTA YLI SYNKÄN VIRRAN?

27. 2. 2004 + 911=2,5 v = 27. 8. 2006 ja lähestytään Vaalimaata Virolahdella eli pian nähdään jonkinlainen rajan avaus.
+ 365= 27. 8. 2007 ja lähestytään Viipuria eli silloin on jo sovittu missä valerauha vahvistetaan.
+ 13 = 11. 9. 2007 ikäänkuin Viipurissa eli Jerusalemin valerauhan vahvistus Antikristus mukana ollen.
Tultu 911+365+13= 1290 päivää. Ja Herrahan valvoo Sanansa toteutumista sekä ajoissa että tapahtumissa, vieläpä kartallakin!
Sieltä 1290 päivän matkan Viipurista enää vain 45 päivää sillalle yli synkän virran!
Löytyykö? Onko täällä minkäänlaista siltaa saati taivaaseen lennättävää?

3. Eli etsitään siltaa, joka tulisi vastaan Viipurista 13 tiellä hieman ennen räjähtävää Kuutostien siltaa mainitun entisen Hentusen talon kohdalla. Kyllä ovatkin siihen sillan rakentaneet. Mustolan satamasta lähtee nykyisin rautatie ja sen yli menee silta juuri siinä kohdassa. Se on h-paikka h-hetkellä maitse!

4. Vielä paremman kuvan sillasta yli synkän virran saat, kun tulet Viipurista vesiteitse. Aika ja paikka täyttyy juuri, kun tullaan Mustolan sululle!

Mustolan sulku siltoineen sijaitsee noin puoli kilometriä äskeisestä rautatien ylittävästä maantiesillasta itään. Ja ellet vielä sitä siltaa tunne niin käyhän katsomassa.

Tai ellet pääse paikan päälle niin katso tästä:

Silta nousee pystyyn ja heittää seurakunnan tuuliin ja pilviin!

Sillalla yli synkän virran noin 27. 10. 2007 tapahtuu!

Synkäksi kaunis Saimaan kanava muuttuu, kun tappokoneet tulevat marssimme perässä. Näinkin merkillistä pystyin kirjoittamaan jo yli kolme vuotta ja kaksi kuukautta ennen kuin asia toteutuu!

Eivät ulkomaiset profeetat voi tietää näin tarkasti kuin me täällä. Tai eivät suomalaisetkaan niinkuin
minä jo seisten sen sillan päällä.


24. 8. 2004
Harri Veijonen

NÄIN MUUTTUI LAPPEENRANTA, KUN HARRI VEIJONEN SINNE TULI

Mistä kirkosta sinä olet? Palautan mieliin vain kahden kirkon "oikeaoppiset" käsitykset. Helluntaikirkon saarnaaja Mauno Viinikkala minut julkisesti harhaoppiseksi haukkuessaan kirjoitti, että Jeesuksen tulemus voi olla jo lähellä. Eli että se voisi olla kaukanakin. Kartalla ilmaistuna tarkoittaa, että ehkä se tapahtuu noin 6000 jälkeen Aadamin, noin 6000 km päiväntasaajalta Suomen korkeudella, mutta ehkä ei vaan vasta jossakin Pohjoisnavan seutuvilla. Ilmeisesti kuitenkin helluntaikirkossa tiedettiin, että lähtöpiste on pohjoisella pallonpuoliskolla. Ev. lut. kirkossa ei oltu varmoja siitäkään. Luterilaisilta "oikeaoppinen" julkinen harhaoppistuomio minulle tuli Lauritsalan ev. lut. kirkon nuorelta kera "tiedon", että Jeesus voi tulla vaikka tänään tai yhtä hyvin 500 vuoden kuluttua. Luterilaisille siis ylösottopiste kartalla voi olla missä tahansa maapallolla. Tapahtuma-ajasta jotakin tietäminen olisi paljon helpompaa, mutta mitäpä porton päässä muuta kuin että Antikristus on hyvä mies, naidaan hänet.

Lapsuuteni asumiset Tampereella kulkivat kivasti kuin 10 vuotta Suomineidon päälaella, Lapinniemenkadulla. Seuraava vuosikymmen jakaantui puoliksi kuin neidon läntisellä käsivarrella ja itäisellä, Petsamossa, Tampereen Petsamossa. Tampereelta Lappeenrantaan muutti Lappeenrannan profeetta.

Olin siinä käsityksessä, että Lauritsalan luterilainen "oikeaoppinen", minut harhaoppiseksi tuomitsija saattoi olla nuorempia serkkuja Hentusen sukulaissuvussa, joka kyllä tunnetaan uskovaisiksi keihäänheittäjästä reportteri Mikaan asti. Heidän isovanhempansa lapsineen asuivat Mustolassa Valtatie Kolmentoista länsipuolella. 2. 6. 1998 täällä nappailin kuvia Rasalan risteyksestä. Siinä sijaitsi talo, joka oli Hentusillekin kuin toinen koti ja sittemmin minun anoppilani. Pääsee se vielä vaikka jo purettuna maailmankartalle. Ehkä muistatte talossa ensiksi uskoon tulleen Jorman kuolinpäivänkin 28. 10. (ainakin vuonna 2007) ja anoppini kuolinpäivän 28. 4. 2004 (ainakin 3,5 vuoden mentyä). Heidän talonsa kohdalta alkaa reilun kilometrin mittainen suora, jolla ikäänkuin tapahtuu seurakunnan ylösotto! Viipurista vesiteitse sama alkaa Mustolan satamasta. Entinen Hentusen talo 13-tien läntisellä puolella on vielä olemassa, eikä sen tarkempaa ylösottopisteen maamerkkiä tielle näkyen olekaan. Itse muutin lähimpään idässä vapaana olleeseen taloon yli 20 vuotta sitten. Oikea sekunti kartalla on Mustolan sulun kohdilla, jossa menee eräänlainen paikallinen Palolinja tarkoittaen upeita Palon veljeksiä. Arvi Lindin sisar asuu ehkä lähinnä oikeata sekuntia ja minä paikassa jo hetkisen ennen. Näin on tarkkaa minun opetukseni.

Kartalla ylösottohetken piste aikoineen ei siis ole lainkaan missä tahansa. Ei edes omalla tavallaan oikeassa olevassa Hyrynsalmen Nousevan auringon talossa. Hyrynsalmi on 500 km kuin 500 vuotta myöhemmin ja varsinainen tulevan tuhatvuotisen Suomen puoliväli ja siinä mielessä maan napakin Oulun ollessa pimeämmällä puolella selkärangassa. Mutta kartalla ylösottopiste on noin puolivälissä sitä reilun kilometrin suoraa, joka alkaa Rasalan risteyksestä ja päättyy Sulkutien risteykseen ennen Perkeleen Kuutostien alkua, maanpäällisen helvetin alkua. Näin tarkasti tämä asia oli tiedossa ennen maailman luomista, vaikka vasta aikanani minä tulin opiksi oikeaan paikkaan.
Tiivistäkää! Oikein kun kylki kylkeen liitytään niin saamme tälle muutamalle neliökilometrille sopimaan ellemme kaikkia Suomesta niin ainakin kaikki Lappeenrannasta yläilmoihin lähtevät veljet ja sisaret.
Harri Veijonen 23. 8. 2004 klo 16.00

LASKEVAN AURINGON TALOISTA


Aurinko laskee länteen. Tule nousevan auringon taloon!

LASKEVAN AURINGON TALOISTA

On paikka kuulu pelastuksen. Se on talo Harri Veijosen
On turmellut sun elämän, talot laskevan auringon
Sun äiti neuloi vaatteesi, hän syntiin langennut ei
Sun faija - hän sai tuomion ja tiensä tyrmään vei
Kai ainut minkä tarvitsi oli korttipakka vaan
Sai tyydytyksen parhaan hän vain juopotellessaan

Oi, äiti kerro lapselles että tie se väärä on
Kun turhaan heittää nuoruuden taloon laskevan auringon
Olet monta kertaa paennut ja luullut päässeesi pois
Nyt vihdoin näet paikan sen on Herra auttanut
Oli paikat kurjat nuoruuden talot laskevan auringon
Nyt pelastukseen kuljemme, taloon nousevan auringon

23. 8. 2004
Harri Veijonen

HOPEAA MOLEMMISTA PAIKOISTA

22. 8. klo 17.00 Marko Kemppainen oli ottanut olympiahopeaa skeet-ammunnassa Ateenassa. Jokohan Herra suomalaisia olympialaisissa auttoi? Samaan aikaan Taipalsaarella jännättiin, saako kotiseura mitalia. M 45 sarjassa kilpaileva seuran puheenjohtaja Kimmo silloin hopeaa nappasi. Juuri aiemmin näitä kilpailuja rinnastin. Kiitos Herra, hopeaa tuli molemmista paikoista!
Taipalsaarella mieleenpainuvin oli M 50 sarjan miesottelija Vaasasta. Jos olisin hyväksynyt hänen lappeelleen tulleen keihään tuloksensa, hän olisi saanut sarjassaan hopeaa. Nyt hän jäi tiukassa kisassa neljänneksi. Valitettavasti hän jäi mitalitta loistavalla yli 5200 pisteen tuloksellaan. Tsemppiä vaan upeille vaasalaisille myös Ateenassa! HV 22. 8. klo 19.0023. 8. 2004

AURINKO LASKEE LÄNTEEN * TULE NOUSEVAN AURINGON TALOON

Karaokeni The House of the Rising Sun - Nousevan auringon talo, houseof.mid. Katsoin biisin New Orleans-kuvia. New Orleans sijaitsee Pontchartrain järven eteläpuolella. Sivun kartasta ylimmästä painaen parhaiten selviää, että ollaan USA:n eteläosassa rannikolla. Saahan Helsinkiä tietenkin sanoa nousevan auringon paikaksi, mutta olen puoli Suomea idempänä. Toki Helsingistä pimeämpään suuntaan eli Turkuun vielä toinen puolikas.
Tästä pohjoiseen noin 500 km sijaitsee Hyrynsalmi, ja ovatpa osanneet sinne avata Nousevan auringon talon. Huumeista siellä vapautetaan niinkuin täällä kaikista Paholaiseen riippuvaisuuksista. Viktor Klimenkon kaunis laulu "Aurinko laskee länteen", ja valo todellakin on ennemmin täällä Nousevan auringon talossa.

Eräs tuttu vilkutti autostaan päivittäisessä risteyksessäni. Kai minun pitääkin vielä kerrata ind03marras.html. "Risteyksessä, joka minulle päivittäin on kuin Turun Kennedyn, laitakaupungin viimeinen mutka, nuori tyttö jäi auton alle ja kuoli heti." Teksti on sen päivän uutisessani, joka oli otsikoitu "24. 11. 2003 TARJA HALONEN PROFETIASSA - SUOMEN PUOLUSTUSVOIMILLE". Mutta siis vastapäisessä mutkassa vain syttyi palamaan "vaihda suuntaa" vetylastirekka ja se tapahtui 27. 2. 2004. Sopii huomata, että olin 3 kk ennen tapahtumista miettinyt, että mitähän meidän mutkaamme.

JUMALA RAKASTAA MAAILMAA * VOIKO SEN SANOA TOISINKIN?

Hakutulos kappaleelle Nousevan auringon talo. Lasse Mårtenson 1964. Mitähän hänelle kuuluu? Syntyi Helsingissä 29. 4. 1934. Levytyksistä tunnetuimpia Eurovisioiskelmä ”Laiskotellen”, 1964-65 kuvissa Aurinko laskee Klimenkon kanssa. Vuonna 1968 Lasse Mårtenson julkaisi hienon hengellisen albuminsa "Voiko sen sanoa toisinkin". Gospelmusiikin vaiheita Suomessa. "Laulusta ’Jumala rakastaa maailmaa’ tuli suosittu ja se on löytänyt tiensä mm. koulujen laulukirjoihin." Alkaen Animals-klassikosta ”Nousevan auringon talo”. Nyttemmin Merellisten laulujen mies, kuvin.
Vade me cum. Se on latinaa ja tarkoittaa kulje kanssani. Eli samaa kuin The Beatlesin Come together. Tässä midinä come.mid ja uudempi versio cometog2.mid. Voihan sen sanoa toisinkin. HV 22. 8. 2004


ATEENASTA EI VIELÄ MITÄÄN * MEILTÄ TUKUTTAIN ENNÄTYKSIÄ

Raamattuhaku: Ateenan. Suomen Urheiluliiton puheenjohtaja Ilkka Kanerva totesi, että kumpa meitä vielä Olympian Jumala auttaisi. Toki tiedämme, että se on kuin Perkeleen avuksi huutamista epäjumala Zeuksen kautta, muttei pidä tyrmätä vaan toimia niinkuin Paavali Ateenassa: Kaikesta huomaan, että te suuresti kunnioitatte jumalia. Mahtunee teille tänne vielä tämä yksi. Vasta sen jälkeen voi alkaa opettaa, miten tämä yksi onkin ainoa oikea elävä Jumala.
Eipä ole Herrakaan suomalaisia suuremmin auttanut Ateena 2004 kisoissa tähän asti. Seuraamani kuulamiehet jäivät loppukilpailusta ja moukarijätti Olli-Pekka Karjalainenkin tallasi reunukselle, eikä karsintarajan ylittänyttä tulostaan siksi voitu hyväksyä.
Samaa tapahtui silmieni edessä tulosta mitatessani 21. 8. 2004 Taipalsaarella. Eipä hyväksytä, kun rajan yli tallaa, oli lajina vaikkapa pituushyppy. Meillä TsV:n järjestämissä veteraanien ensimmäisissä Suomenmestaruuskilpailuissa täysissä moniotteluissa syntyy tukuttain Suomen ennätyksiä. Uuden lajin alkajilla on tietenkin ennätyksiin etulyöntiasema, mutta todella hyviä tuloksiakin on syntynyt. Veteraaninaisilla siis yleisurheilun seitsenottelu ja miehillä kymmenottelu. HV 21. 8. 2004


VAALI MAATA, JUMALAN SILMÄ


HAILUOTO

REHELLISESTI RAJAN YLI VAALIMAALLA 11. 9. 2006

Maaliimme on tänään 21. 8. 2004 matkaa noin 1160 päivää viimeksi kohdassa 23. 7. 2004 luettavissa olevasta matkamittarista katsoen. Annan jo neuvoja siitä, miten matkallamme on Vaalimaalla noin 11. 9. 2006 rehellisesti ylitettävä nykyinen valtakunnan raja.
Suomen profeetallisessa aikakartassa on noin kahden vuoden väli Kymijoesta Viipuriin. Kunnon kundeja ei vielä potkasta 11. 9. 2005 kuin hereille sillä, että hei, merkkipäinen Peto on taas tullut valtaan. Valtakunnan nykyisen rajan ylitys Vaalimaalla 11. 9. 2006 olkoon juhlava! Vanhoissa selityksissäni, myös vuoden 1995 kirjassani, sanotaan, että ilmeisesti Venäjä liittyy EU:hun yhdeksi vuodeksi ennen valerauhan vahvistamista. Suomen aikakartalla siis tulemme EU:n ja Venäjän rajalle ja siihen on jo yli vuosikymmen aiemmin Lappeenrannan mieheltä heitetty mahdollinen EU-rajan poistuminen! No, pitäähän meidän saada vapaasti ja juhlavasti ajaa entistä Turku-Viipuri maantietä, Herran Valtatie Seiskaa myös Vaalimaalta Viipuriin.

NÄHTÄVYYKSIÄ VIIPURISSA 11. 9. 2007
Viipurissa sitten 11. 9. 2007 katselemme, että kukahan se nyt on Antikristuksena (Veijosen 1986 kirjan mukaan Roomassa) allekirjoittamassa profeetta Danielin 2570 vuotta aiemmin kirjoittamaa Jerusalemin valerauhasopimusta. Oliko Antikristus Putin vai merkkipäinen vanhus? Joko piankin Melleritkin ovat siinä käsityksessä, ettei ainakaan Putin? Veijonen oli ennustanut Putinin putoavan määräpäivänä. Lähipäivistä ei ilman ennustuksia tiedä kuin sen, että 13 vuotta aikaisemmin Gorba todisti Herran ylösnousemuksen kolmen päivän ja kolmen yön, 72 tunnin vankeudellaan. Mutta tasan 15 vuotta meni 1985 03/11 valtaantulostaan 2000 03/11 politiikkaan paluuseensa. 311 profetiat todellakin ensinnä minulta.

VIIMEINEN TAIVAL
Vuonna 1941 järjestettiin maaottelumarssi. Mutta 11. 9. 2007 Viipurista lähtee koko maailmanlaajuinen seurakunnallinen viimeinen taival edeten Veijosen talolle. Kävelemme vain reilun kilometrin päivässä kotia kohti. Noin 27. 10. 2007 tulee täysi kaaos. Viimeisen marssin voittajat ovat kadonneet! No, ehdimmepä sotamarssin alta. Sotilaat etenevät nopeasti Kymijoen rantaan, Heinolaan ja Ouluun pilkkaamaan mielestään pahaa mustaa silmää, mikä on ikään kuin tätä maata katsova ja varjeleva Jumalan silmä. Tervehdys eli HAI LUOTO!
HV 21. 8. 2004

VAALI MAATA

HAILUOTO
HAILUOTO PIRUN SILMINÄ

Jopa Suomen Puolustusvoimia varoitin siitä 11. 3. 2004 ajankohdasta, Tarja Halosen navan Ouluajasta eli siitä, missä terroristit iskivätkin Madridiin ikään kuin Suomen Porvooseen. Tai ikään kuin Ouluun katsottaessa matkaa päiväntasaajalta tai Tarja Halonen 60 vuotta postimerkin hinnasta puolivälissä seitsemää niinkuin asian ymmärtämistä helpottamaan esitin. Lappeenrannan ohella maan äärten Jerusalemiksi voitaisiin siis sanoa Oulua. Oulu on maan keskellä nyt, mutta Karelia on suomalaisalueen tuleva keskus varsinkin hallinnollisesti.
Taistelu Mansesta (1998) runonikaan, "Mustolaan yliopisto, Pirun kouluun Ouluun", ei ole vailla todellista Jumalan ja Saatanan välistä taistelua Suomesta. Moskova-Leningrad linjalla http://www.livecam.ru/ kivasti kurkistaa Viipurin ja Lappeenrannan kautta Ouluun. Viipuri-Lappeenranta todellakin varsinainen sekä Herran että Perkeleen tähystelyn keskus. Ennestään tiedettiin alueen Raamatun seksitermein olevan yhtymäkohta Suomi porttona pedon selässä tai Morsiamena Herran sylissä. 18. 8. 2004 havaittiin tosiasia, että niinhän se on, vaikka tienumeroista katsoisi. Maailman ensimmäisessä raamatullinen Suomineito kuvassa 1. 4. 2000 capillus, latinasta hiukset, ovat Perämeren perukassa. Silmän iiriksenä Hailuoto. Jerusalem Raamatussa kuin Jumalan silmäterä. Todellakin Herra on maahan luonut itsensä katselemaan Oulun ja Lappeenrannan kautta, milloin Moskovasta lähdetään. Ja lähdetään niinkuin profetia sanoo. Moskova on olevinaan Jumalan silmät, mutta Petohan siellä nousee tarkasti Pyhien Kirjoitusten mukaisesti. Harri jo katselee, vieläkö huomenna on pouta. Pedon raamatullinen aikataulu on tässä: http://wwnet.fi/users/veijone/from2000to2014.txt
HV 21. 8. 2004

21. 8. 2004

GOD´S TIMES ON THE GOD´S GIRL FINLAND

God´s Viipuri (1293+700=1993 09/11). Pope´s Turku (1300+700=2000 09/11). Porvoo 2004 03/11, Hamina 2005 09/11, Viipuri 2007 09/11 (Antichrist´s "peace" to Jerusalem). Then ca. 45 days on The Way (7+6=) 13 and ca. 2007 10/27 Christians are near Christ IN HEAVEN like near me go.to/veijonen on The Map!
FROM PORVOO TO VEIJONEN AND TO HEAVEN! On The Way7 toward me. On The Way 6 to hell! Who waits for and reaches the end of the 1,335 days (Daniel 12:12)? You who come with me from Porvoo to my house! Jesus and I can say the same words! Then we are almost seven years in Heaven but they will go on The Satan´s Way 6 back to Porvoo (2011 03/11 Antichrist in Jerusalem) and to Turku (2014 09/11). http://go.to/veijonen.


LÄHIKUVA SUOMEN AIKAKARTASTA

Porvoo on lähinnä Turun ja Viipurin puoliväliä. Siihen siis puoliväliaika uuden vuosituhannen ensimmäistä vuosiviikkoa, josta 11. 3. 2004 ajan ohella ennaltatiedettiin uusi isku, mikä todistaa Antikristuksen Jerusalemiin nousun seitsemän vuotta myöhemmin, 11. 3. 2011. Aikakartalla siis samalla Porvoon kohdalla silloin helvetin suuntaan.
Takaisinpäin menevätkin "Perkeleen" Kuutostietä, kun nyt vielä Viipuriin asti me ikäänkuin etenemme Herran Valtatie Seitsemää. Ovatpa karttaan aivan oikeaan paikkaan laittaneet seiskan ja kuutosen yhtymäkohdankin, summan 13. Juuri tähän, missä tätä naputtelen. Ja tässä kohden on aika 27. 10. 2007, mikä on tarkin yhdellä päivämäärällä ilmaistu seurakunnan ylösoton hetki yli neljä vuotta etukäteen profetoituna maailman parhaimman profeetan eli kyseisessä kohdassa asuvan Harri Veijosen toimesta.

Sekaisin kuin Haminan kaupunki en ole minä vaan Saatanan kusipäät, jotka ennustukseni mukaan kuin Haminan kohdalla 11. 9. 2005 näkevät narriherransa uuden valtaantulon ja sitten kuin Viipurin kohdalla 11. 9. 2007 hänet Jerusalemin valerauhaa vahvistamassa.
Viipurista sitten noin 45 km päivinä meille niin ikään kuin Mustolasta Valtatieltä Kolmetoista lähtee Harri Veijosen raketti Pohjantähdelle, ja samalla mukana miljoonia seuraajiani koko maailmasta. Ei siis ihme, että yhä useammat ottavat suunnakseen
http://go.to/veijonen!
Kiitos! Ja tervetuloa mukaan!
Harri Veijonen 18. 8. 2004


TURUSTA VIIPURIIN MAITSE TAI MERITSE
PORVOOSTA IVALOON VAIKKA LENTÄEN

Joku kehui ryhmissä, että tuo 18. 8. 2004 luotu kuva ja teksti on koskettava. Toinen sanoi, että hyvä oivallus. Tosiasiassa sain 18. 8. yöllä ilmeisesti Herralta vain ajatuksen, että jotakin vielä koskien tätä paikkaa. Ajatukseni menivät siihen tapaan, että vastaani on tullut ja tulee salaisuuksien paljastamisia, uusia löytöjä todellisuudesta. Mieleeni tulleiden ajatusten sisältöä ja mahdollista oikeellisuutta minun tulee itse tutkia, kuten nyt tätäkin. Olenhan kertonut, että Betlehemistä Jerusalemiin on 9 km ja sama 9 km täällä maan äärten Jerusalemissa on Betlehemiksi katsottuun kaupungin keskustaan tai ainakin niin päin, että keskusta tulee siirtymään tänne.
Liittyykö tämä nyt sitten siihen, että tässä pisteessä lähdetään yläilmoihin, kun kierros Viipuri-Turku-Viipuri on tehty? Löytyyköhän etäisyyttä Turku Viipuri? "Itäisin varuskunta Ruotsilla oli Viipuri, josta kehittyi myös kauppakaupunki. Länteen päin tultaessa Porvoo oli seuraava kaupungiksi nimetty paikka, joka sijaitsi likimain puolivälissä Viipuria ja Turkua, kuljettiinpa meritse tai maitse Turku-Viipuri-maantietä."
http://www.yleradio1.fi/zgo.php?z=20031212155850303824
Jatko olikin sitten entistäkin parempi Suomen profeetallinen aikakartta. Putoamisesta tällä tavalla Porvooseen olin puhunut jo ainakin 8. huhtikuuta 2002, kesken.txt. "Ämmien iloksi" kesken2.txt 11. huhtikuuta 2002. Haku ei löydä kaikkia, mutta uutisissa jo syyskuussa 2002 puhuin menneessä aikamuodossa selittäneeni asiaa. Pystysuunnassa Suomea vuosiviikko niin 11. 9. 2001 Perkele ikäänkuin leikkasi Suomineidolta kaulan, kaksi vuotta siitä osuikin ennaltatietämälläni tavalla Ruotsi-Suomen ulkoministeriin. - Ruveta nyt sitäkin selittämään englanniksi. Kuka totuutta suomeksikaan uskoo? - 11. 3. 2004 oltiin kuin Oulussa ja siitähän kerroin etukäteen presidentillekin 60-vuotispäiväkuvineen ja onnitteluineni: Oulu on pian ovella. Silti Helsinkiin kai tekee vielä Tarjankin mieli. Jospa kuitenkin suuntaisi niinkuin sanoin "navastaan taivaallisiin", 3,5 vuodessa vaikka Ivaloon ja siitä 45 päivässä hyppäisi Jäämereen, ellei Herra armosta häntäkin silloin tempaa tuuliin ja pilviin! Evankeliumi julistettiin maan ääriin asti. Ja sitten tuli loppu! HV 19. 8. 2004

PORVOOSTA VEIJOSELLE JA TAIVAASEEN

Ennaltatiedetty määrä päiviä Porvoosta Veijoselle, mikä on kuin taivaaseen pääsy. Kuka odottaa ja saavuttaa 1335 päivää (Daniel 12:12)? Sinä, joka kuljet kanssani ikäänkuin Porvoosta minun talooni. Jeesus ja minä voimme sanoa samat sanat.
Maailmalla halutaan tekstejäni englanniksi. Kuka nyt sitten yrittäisi vielä sanoa englanniksi, että juuri tuolle Perkeleen Kuutostielle Valtatie Kolmeltatoista tultaessa 1335 päivää ennen seurakunnan ylösottoa eli 27. 2. 2004 paloi "vaihda suuntaa" osoittava 180 vetypullon rekka. Ja että ainoastaan sama Harri Veijonen oli sillä tontilla aloittanut hengellisen elämänsä, tullut uskoon. Arvatenkin kartalla siitä 1335 päivässä päästään 45 km Porvoosta länteen, johonkin Hel.. . Mutta Jumalan Seiskaa me nyt menemme ja 11. 3. 2004 iskun tapahtuessa olimme kuin Porvoossa tulossa tänne päin Viipurin kautta. Ja nämä kaikki tietenkin ennaltatiedettynä mukaanlukien ensimmäinen 311, 11. 3. 1985.

311 PROFETIOIDEN KEKSIJÄ

Ulkomaille tarjoten olevani 311 profetioiden keksijä, minut tuomittiin monesta paikasta. Väliäkö sillä, vaikka kukaan Suomessakaan ei hyväksyisi sitä, että kyseisen totuuden tuon esille. Vakoilijatkin taisivat alkaa seurata eniten minun tekstejäni siinä vaiheessa, kun tulivat siihen käsitykseen, että minä ennen Melleriäkin julistin Gorban olevan Gog ja Antikristus. Nyt tietenkin Mellerillä Lusineen on jo uudet käsitykset. Rouhiainenkin väitti, että Antikristus on joku nuori mies. No ei tietenkään Gorba voi olla Antikristus, jos vasta vuonna 2028 loppu tulee niinkuin Lusan kirja otsikoikin. Saanen kuitenkin todeta, että Mellerin (tarkoittaen kaikki aikamme oikeat, mutta keskinkertaiset profeetat) mieli muuttuu aina sen mukaan kuin miltä maailmassa todennäköisimmältä näyttää. Paras profeetta Veijonen taas voi huoletta sanoa, että minkä kirjoitin niin siellä pysyy ja myös TOTEUTUU! Minusta on surkuteltavaa, että vain harvat aikanaan olivat siinä käsityksessä, että "Gorba on Antikristus", mutta vielä surkuteltavampaa, että hekin minua lukuunottamatta ovat tulleet toisiin aatoksiin. Pidän itsestään selvänä, että 311 profetioiden toteuttamisen aloittaja on viimeinen suuri Antikristus! HV 19. 8. 2004


LAPPEENRANTA MAAN ÄÄRTEN JERUSALEM -TIETOA 15 VUOTTA

Peräti 15 vuotta on mennyt ennenkuin opetukseni Lappeenrannasta maan äärten Jerusalemina on tässä vaiheessa. Kenties pientä epätarkkuutta vieläkin 1290 ja 1335 päivissä, mutta uskon taivaan kotiin päästävän noin vuorokauden mariginaalilla päivämäärästä 27. 10. 2007 edellyttäen Jerusalemin valerauhan vahvistamista 10. - 13. 9. 2007. Aiheen selventämisen alkuvaiheessa oli monia ongelmia, mutta mitäpä niistä. En ole ehtinyt pitää kirjaa, moniko on haukkunut perverssiksi, kun Suomesta Jumalan tyttönä puhuin, piirtelin ja Saimaan kanavasta, niin. 15 vuotta on joutunut ainoana asiaa opettamaan ja samalla kaikkialta vastustusta saanut. Missä on aiheen toiseksi paras tietäjä? Liekö vielä syntynytkään? HV 19. 8. 2004

BEST OF THE INFORMATION MINISTER

Send me also your links! Mailto
harriveijonen@yahoo.com

http://www.theinformationminister.com/press.php?ID=612293880
http://www.theinformationminister.com/press.php?ID=612293764
http://www.theinformationminister.com/press.php?ID=612293883
http://www.theinformationminister.com/press.php?ID=612293767
http://www.theinformationminister.com/press.php?ID=612293881
http://www.welovetheiraqiinformationminister.com/
19. 8. 2004

SOLLOG THE BEST FALSE PROPHET
SOLLOG PARAS VALHEPROFEETTA

If they don´t know Finland´s HARRI VEIJONEN they can suppose that Sollog is the best Prophet in the World.

On minussakin olympiahenkeä, jos sillä tarkoitetaan pyrkimystä olla alansa paras. Vasta jälkikäteen voidaan vertailla keskenään esimerkiksi maan suurimmaksi profeetaksi väitettyä Gustaf Nyholmia ja minua. Maailman parhaimman aikamme oikean profeetan tittelistä mielestäni kilpailee kanssani nainen nimeltä Marilyn Agee.

Kristusta vastustavissa näyttää olevan yksi tietäjä ylitse muiden, Sollog. Hänellä on kaikki mahdolliset apuneuvot käytössään, omatuotantoinen raamattukoodikin, vaikka hän selväkielisenä kirjoitettua Jumalan Sanaa vastustaa. Valhe- eli vääräprofeetan kolme helppoakin tuntomerkkiä hän täyttää: on vastaan Kristusta, päätarkoitus bisneksen teko ja kaupittelee netissä ilmaisena liikkuvia väkivaltavideoitakin.

Toki minunkin pitäisi elää! Olenkin sivuillani tuonut esiin kiinnostukseni mihin tahansa rehelliseen työhön, jossa saa edes minimipalkaksi katsotun 10 euroa tunnissa ja edes 120 tunnilta kuussa eli 1200 euroa/kk, tuloksetta. Siksi pidän esillä vapaaehtoisille lahjoille tilinumeroani E-K:n Säästöpankki 410810-6384121 Harri Veijonen. Olen hengellisessä toiminnassani 1986 alkaen tappiolla 10.000 euroa. Jospa skeptikot kääntyvät rehellisiksi ja pääsen vielä omilleni.

ELLEI VEIJOSTA TUNNETA, SOLLOGIA PIDETÄÄN PARHAANA PROFEETTANA
If they don´t know me, they can suppose that Sollog is the best Prophet in our time. Minusta tietämättömät ovat helposti siinä käsityksessä, että Sollog on aikamme paras profeetta. Tutkittuani Sollogin tietämisiä sivuiltaan ja ryhmistä, voin huokaista helpotuksesta. Ei sittenkään löydy parhaiden Herran profeettojen esitystä parempaa ennaltatietämistä mistään. Sollog ei ole edes niin paljon kuin minä selkeitä ennustuksia tehnyt, ja niistäkin hänellä suurin osa on täysin vääriä. Minulla huonoinkin on sentään se, että väitin Jeltsinin poistuvan vallasta tasan vuoden mentyä. Sitten etukäteen tarkensin, että onkin kysymys tasan kahdeksasta vuodesta ja "vuosikin" tuli näyttämölle vuosi oikeasta vuosituhannen vaihteesta eli narrin isku 11. 9. 2001.

911 AND 311 WARNINGS BY SOLLOG AND BY VEIJONEN
911 JA 311 VAROITUKSET SOLLOGILLA JA VEIJOSELLA
Kieltämättä tässä 911 ja 311 asiassa Sollog on tietävämpi kuin maailmalla kristityt. He parhaimmillaankin puhuvat, että 911 oli Herran varoitus jostakin, kun minä olen pikkutarkasti kertonut, miten se oli ensimmäisen vuoden meno Paholaisen kenraaliharjoituksen vuosiviikossa. Sollog on osannut varoittaa ajankohdista 11. 9. ja 11. 3. Mutta olennaisesta tässäkään aiheessa hän ei vääräprofeettana tiedä mitään. Siis sitä, että vuosiviikko päättyy seurakunnan ylösoton viimeiseen ennusmerkkiin, Antikristuksen vahvistamaan Jerusalemin valerauhaan. Varoittamastaan 11. 3. ajankohdistakaan hän ei tiedä kuten minä, esimerkiksi, että 11. 3. 2004 todisti jo sen, että valerauhan vahvistaja Antikristus nousee Jerusalemiin vuosiviikko siitä.

THE FIRST 311. Only I have known the first 311. It was M. Gorbachev´s 3/11 1985! + 15 years + 1,5 years + 2,5 years + 1,5 years + 2 years + 3,5 years + 3,5 years! ONLY I HAVE PREDICTED ALL THAT!
ENSIMMÄINEN 311. Vain minä ensimmäisenkin 311 vaikka jälkikäteen tiesin, Gorban valtaantulo 11. 3. 1985! Paluustaan politiikkaan varoitin vuoden 1995 kirjassani. Ja tietenkin sekin toteutui 11. 3. (2000) ja 1,5 vuotta ennen WTC:n iskua. Siitä ennaltatiedetysti 2,5 vuotta exodustodistukseen 11. 3. 2004. Siitä ennaltatiedetysti 1,5 vuotta toiseen valtaantuloonsa. Siitä ennaltatiedetysti 2 vuotta Jerusalemin valerauhan vahvistamiseensa. Siitä ennaltatiedetysti 3,5 vuotta Jerusalemiin nousuunsa. Siitä ennaltatiedetysti 3,5 vuotta loppuunsa ja Messiaan maan päälle tuloon. Etsi vaikka ajankohtaa 11. 9. 2020. Jo huhtikuussa 2004 minulla on ollut aikajanakin siitä, miten eli näin

1985 03/11 ] 2000 03/11 ] 2001 09/11 ] - 2002 06/11 I 2003 06/11 - [ 2004 03/11 [ 2005 09/11 [ 2020 09/11
HARRI VEIJONEN

11. 9. 2020 tullaan pitämään suuret laulujuhlat Herran kunniaksi, samalla mokoman narrin pilkaksi ja taidetaan Harrillekin silloin nauraa, mutta myös taputtaa. Voitte jo harjoitella! Minuun verrattuna Sollog ei tiennyt juuri mitään, muttei hän välttämättä ole ainoa, joka voi yrittää tehdä rahaa MINUN PROFETIOILLANI! 311 PROPHECIES ARE MY PROPHECIES!

HEINÄKUUN 27. ENNUSTETTU POMMI-ISKU
Heinäkuun 27. oli Nostradamuksen tarkoittama päivä jo Antiikin olympialaisissa. Siitä johtaen Sollog Atlantan olympialaisia koskien varoitti pommi-iskun tulosta. Turha väittää vastaan, etteikö pommi-iskua 27. 7. 1996 Atlantassa http://www.pbs.org/newshour/bb/sports/jewell_10-28.html olisi tapahtunut. Mutta nyt Sollog varoittaa saman säkeen perusteella myös 2004 Ateenaa http://www.sollog.com/prophecies/olympics2004.txt.

OLYMPIAN ZEUKSEN VIIMEISET SATA HÄRKÄÄ
Pikemminkin Raamatun perusteella voidaan varoittaa viimeisten olympialaisten "sadasta härästä", olivat nämä sitten Intian tulipalossa kuolleita lapsia, Burundin pakolaisleirillä kisojen alun aikoihin tapettuja tai vaikkapa sata Venäjältä muslimimaihin kadonnutta ydinohjusta. Loppu on varma, olympialaisten ja samalla epäjumalanpalveluksen loppu!

OLYMPIALAISTEN NEROUS PALAA LOPPUUN
Ensimmäiset olympialaiset pidettiin vuonna 776 eKr. Sivuillani kerrottukin, miten ne pakanallisina lopetettiin 394 jKr. Suurin huijari muinaisissa olympialaisissa oli keisari Nero, joka osallistui elokuvasta Ben Hur tuttuun kilpavaunuratsastukseen. Nero oli lahjonut tuomarit mahtavilla summilla niin, että Nero tuli julistaa voittajaksi. Nero törmäili, lensi vaunuistaan ulos eikä koskaan tullut maaliin asti. Mutta voittajaksi julistettiin Nero. Sama, joka tuhopolttajana julisti, että kristityt sytyttivät Rooman.

OLYMPIALAISET KUIN SIONISMI
Olympialaiset liittyvät profetiaan kaiken aikaa todellakin Nostradamuksenkin ennaltatietämänä palaavana asiana aivan kuten ennaltatietämällämme tavalla palasi sionismi, sen myötä Israel ja sen myötä palaa Messias maan päälle! Sollog kauppaa loppua kaikille. Minä ikuista elämää saatavaksi rahatta uskomalla Kristukseen. En siis lupaa niinkuin ev. lut. harhaopettaja, pastori Antti Kylliäinen, että Armo kuuluu kaikille (Hesari 15. 8. 2004) ilman uskoa.

MÜNCHEN 1972 + 28 + 7 + 7
Vuoden 1972 Münchenissä juutalaisurheilijoita vastaan tapahtuneeseen terroritekoon kukaan ei liene ennustuksissa jälkikäteenkään puuttunut, kuten minä nyt. Olihan vuosi 1972 juuri se vuosi, kun heitin juutalaisten oikean kalenterin loppuun, vuoteen 6000. Lopun jälkeen alkoi siirtyminen uuteen aikaan. Esikuvana mm. Suomi (6000-7000 km päiväntasaajalta), täydellinen Morsian ja täydellinen Portto. Viipurin (Jumalan) Linna (1293 jKr. + 700) ja Turun (Paavin) Tuomiokirkko (1300 jkr. + 700). Kahden seiskan levyinen siirtymäkausi tuhannen kilometrin pituiseen tuhatvuotiseen aikaan. Meille 1993+14=2007. Heille 2000+14=2014. Viimeiset seitsemän lihavaa ja seitsemän laihaa vuotta. Pikkuotava ja Suuri karhu. Karhu syö pienen, mutta aikain vartija Harri Veijonen on jo leikannut pedon vatsan auki. Pieni syntyy uudelleen ja täyttää koko maan Siperiaan asti. Meitä ei voita kukaan!
HARRI VEIJONEN
The best Prophet in the World


LETTERS FROM J. SHULAM

Several years ago, at the ACC annual Bible Lectureship .. http://www.netivyah.org/
Useita vuosia sitten ACC:n vuosittaisessa Raamatun luentoseminaarissa .. http://groups.yahoo.com/group/jerusalemprayerlist/message/70
When do we know that our prayers are heard? .. http://www.netivyah.org/content/plist/plist_july2204.html
Milloin tiedämme, että rukouksemme kuullaan? .. http://groups.yahoo.com/group/jerusalemprayerlist/message/69
Meillä on ollut tarjota suomennoksia ennemmin kuin alkuperäiset J. Shulamin kirjeet ovat ehtineet Netivyahiin. Kiitos!


TULEVA JÄRJESTELMÄ

Kirjoittanut: Veijonen, 18.8.2004. Suomi24-etusivu > Keskustelu > Uskonto > Herätysliikkeet
Käsittääkseni tuleva järjestelmä Messiaan ajassa ei vastaa nykyistä kapitalismia enempää kuin sosialismia. Mutta heikoista on huolehdittava! Rikkaan voi edelleenkin olla vaikea päästä taisvasten valtakuntaan. Hän kun ei millään hyväksyisi sitä, että lähimmäiselläkin on riittävä toimeentulo.
http://wwnet.fi/users/veijone/


17. 8. 2004

SUURIN PROFEETTA

NOSTRADAMUSKIRJA:
SUOMEN SUURIN PROFEETTA OLI GUSTAF NYHOLM

Michel Nostradamus Nostradamuksen ennustukset kommentaareineen. Toim. Seppo Aalto & Veijo Minkkinen. Like 2002. Teoksessa lähteenä mainitaan myös VEIJONEN, Harri, "Nostradamus ja aikamme". Ultra 7-8/1999. Mutta kirjaan on otettu muutakin sivuiltani löytyvää. Osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/nos1900.htm eli katsauksessani henkilöihin Jeesuksesta 1900-luvulle vuosiluvussa 1871 kerron merkillisen rohkeasta profeetallisesta miehestä nimeltä Gustaf Nyholm (1820-1879). Tuosta Merikarvian ev. lut. kirkkoherrasta kyseinen Nostradamuskirjakin kertoo ja esittää hänet Suomen historian suurimpana profeettana.

Gustaf Nyholm on varsin hyvä valinta Suomen historian suurimmaksi profeetaksi, vaikka Nyholmin erehdykset loivat Suur-Suomi odotuksia aivan liian aikaisin. Vasta 70 vuotta vuoden 1944 Viipurista lähdön jälkeen Viipuriin palataan ja menetetyt alueet saadaan takaisin korkoineen.

Kirkkoherra Nyholmin tulkinnan mukaan Mesekillä tarkoitetaan Moskovaa ja Tuubalilla Tobolskia. Goog on siis hänen mielestään venäläinen sotapäällikkö. Nostradamuskirja väittää tuota kenties meidänkin käyttämäämme tulkintaa Nyholmin tulkinnaksi. Mutta Hesekielin kirjaahan on sieltä itäinen naapurimme löytäen luettu noin 3000 vuotta, Suomessakin noin tuhat vuotta. Nyholmkin luki Raamattua hepreasta. Suomeksikin Hesekielin kirjaa luettiin viimeistään vuodesta 1642 eli 230 vuotta ennen Nyholmia, joka hänkään ei olisi jäänyt historiaan, ellei toimintaansa olisi muistiin merkitty.

Mutta hyvä, että on yli vuosisata vanhalla suomalaisella henkilönimellä esimerkki, todistus sille, että kun Harri Veijonen on haukuttu siitä, että hän on vuodesta 1987 julkisesti julistanut, että Gorba on Raamatun ruhtinas Mikael (Daniel 12:1) Goog (Hesekiel 38-39), samantapaista on Suomessa esitetty jo ennen maan itsenäistymistä, kirkkoherra Gustaf Nyholm!

"Kunnianarvoisa opettaja nousi seisaalleen,
ojensi kätensä ja veti ikään kuin pitkän rajan pohjoisesta kaakkoon sanoen:
´Silloin vedetään raja kaukaa Pietarin takaa. Viro, Inkeri,
Arkangeli ja muut suomalaiset seudut yhdistyvät Suomeen.´"

Matilda Roslin-Kalliola oli tuon Gustaf Nyholmista muistiin merkinnyt.

MATILDA ROSLIN-KALLIOLAN KIRJALLINEN TUOTANTO

[ 1 ] Roslin-Kalliola, Matilda Milloin ja missä kuolema tapahtui? 1897
[ 2 ] Roslin-Kalliola, Matilda Inkeri perhemuistoja Ison-vihan ajalta 1907
[ 3 ] Roslin-Kalliola, Matilda Snäkki ja muita muistelmia 1908
[ 4 ] Roslin-Kalliola, Matilda Viron Tommi kertomus Merikarvialta 1908
[ 5 ] Roslin-Kalliola, Matilda Tankar om Gogs krig 1912
[ 6 ] Roslin-Kalliola, Matilda Mietteitä Gogin sodasta Merikarvialla kuolleen kirkkoherra Gust. Nyholmin (1820 - 1879) mukaan kertomuksen muotoon kirjoitettu 1912
[ 7 ] Roslin-Kalliola, Matilda Ryssland slutliga öde? tankar om Gogs krig en märklig profetia, tydd 1876, sammanställd med världkriget hösten 1914 af Gust. Nyholm, kyrkoherde i Sastmola. 1914
[ 8 ] Roslin-Kalliola, Matilda Mietteitä Gogin sodasta Merikarvialla kuolleen kirkkoherra Gust. Nyholmin (1820-1879) mukaan 2. p. 1917
[ 9 ] Roslin-Kalliola, Matilda Mietteitä Gog'in sodasta Uusi suomalainen p. 1917
[ 10 ] Roslin-Kalliola, Matilda Tankar om Gogs krig Ny uppl. 1917
[ 11 ] Roslin-Kalliola, Matilda Viestini menneiltä sukupolvilta Matilda Roslin-Kalliolan elämä ja kertoelmat 1921
[ 12 ] Roslin-Kalliola, Matilda Näyt Patmoksella 1922
[ 13 ] Roslin-Kalliola, Matilda Googin sota ja Suomen kohtalo tutkielma Merikarvialla kuolleen Gust. Nyholmia (1820-1879) suurta mielenkiintoa herättäneestä ennustuksesta "Mietteitä Googin sodasta" sekä Hesekielin 38 ja 39 mukaan 1942
[ 14 ] Roslin-Kalliola, Matilda Viestini menneiltä sukupolvilta kansannainen kirjailijana (v. 1921) up. 1983
Harri Veijonen 16. 8. 2004


TEURASTUSKILPAILUT

"Games of Slaughter" suomeksi teurastuskilpailut. "A hundered oxen" suomeksi sata härkää. Antiikin olympialaiset olivat teurastuskilpailut. Niissä uhrattiin sata härkää Zeukselle.

"Hekatombikilpa viittaa suureen teurastukseen, Vrt. Ilmestyskirja 20:4", selittää Seppo Aallon ja Veijo Minkkisen Nostradamuskirja säettä 10,74. Miksi verrata raamatunkohtaan, jossa sanotaan:
"teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta."?
Siksikö, että olympialaiset edelleenkin ovat osa Jumalana esiintyvän pedon järjestelmää, jota ei pidä kumartaa? Avajaisissa hymyili Shimon Pereskin, jota olen vuodesta 1986 tulkinnut Ilmestyskirjan toiseksi pedoksi, joka nousee maasta. Maallahan tarkoitettaneen Israelin maata vastakohtana merestä, muut kansat. Tärkeätä huomata, että pedon merkistä kieltäytyneet tapetut ylösnousevat hekin tuhatvuotiseen aikaan, vaikka yksinkertainen tulkintamme joutuisi koetukselle. Ensimmäisessä ylösnousemuksessa lienee useita vaiheita.
Sollog on povannut sadan lapsen kuolemaa Ateena 2004:n aikoihin, mutta paljon suurempi on määrä, jotka tapetaan siksi, että he eivät ota pedon merkkiä. Olen sanonut sellaisen tappamisen alkavan kesällä 2011. Ensinhän mikrosirua nahan alle tarjotaan vapaaehtoisesti otettavaksi. Kaupitellaan niinkuin helppoheikit tekevät luvaten ummet ja lammet ja kaunis korukin kaupan päälle.
Ateena 13. 8. - 29. 8. 2004. Kuninkaiden Salomo (22. 8. 2004) ja Daavid (11. 9. 2004) todistusajankohdat, http://wwnet.fi/users/veijone/from2000to2014.txt


MICHAEL DROSNIN

Syyskuun 1. 1994 lensin Israeliin ja tapasin Jerusalemissa pääministeri Y. Rabinin. Annoin hänelle kirjeen. Kirjeeni alkoi niin, että Israelin matematiikka on piilottanut Raamattuun koodeja, jotka paljastuvat vasta nyt tuhansia vuosia myöhemmin. Syy miksi kerron teille tästä on se, että koodeissa löytyy kokonaisena nimi - Yitzhak Rabin - .
HV:n referaattisuomennos sanomalehtimies Michael Drosnin The Bible code kirjan alusta. Amazon.comissa teos tuli ensimmäisenä vastaan hakusanalla sollog. Sollogilla on oma biblecodensa. Drosnin ei vaikuta eksyttäjältä kuten Sollog. Drosninin biblecode ilmestyi ensin ja vasta sitten okkultisti Sollogin biblecode.
Apocalypse Now; Why the Book of Revelations is Must Reading
http://www.opednews.com/leupp_071904_revelations.htm
Why Won’t Muslims In America Join ‘War On Terrorism?’
http://www.americandaily.com/article/116


HAL LINDSEY IN THE NEWS

http://www.google.com/newsalerts?q=hal+lindsey&hl=en

Hal Lindsey: The prince of Persia
http://worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=39933
In Hal Lindsey's book Everlasting Hatred: The Roots of Jihad ..
http://www.israelnationalnews.com/article.php3?id=3965
Jim Carrey: "I actually asked the guy for a Bible, because I was reading
The Late Great Planet Earth by Hal Lindsey that tells us the world is going to end by 1988."
http://www.backstage.com/backstage/features/article_display.jsp?vnu_content_id=1000593140
Hal Lindsey and others warned us of a future that is not good.
http://www.zwire.com/site/news.cfm?newsid=12388843&BRD=2575&PAG=461&dept_id=513088&rfi=6
Palestine. Christian Zionists Soldier to Prophecy.
http://www.axisoflogic.com/artman/publish/article_10331.shtml
Tässä Palestiina on taivas, meidän Jumalamme rasisti ja Antikristuksen näemme kun katsomme peiliin. Samaa alkaa olla maailman medioiden sisältö myös Suomessa. Kieltämättä ME olemme Jumalan lapsia, eikä tiedetä, mitä meistä vielä tulee. Ei silti käy kateeksi Saatanan kusipäitä, jotka voivat jo tietää, että helvetissä pysyy entisellään. Lisäsin tämän viestinä ryhmääni http://groups.yahoo.com/group/hallindseyfanclub/ HV


MYLLYNKIVI - PALKINTO MYÖNNETTY

Vuoden 2004 Myllynkivi - palkinnon on saanut Lauri Airikkala, Pirkko Arola, Juha Lahtinen ja Kustannusosakeyhtiö Otava teoksestaan ASKELEENI SANAN KIRJA 3-4. Kirja on peruskoulun 3-4 luokille suunnattu uskonnon oppikirja. Se samaistaa Raamatun kertomukset paimentolaisten nuotiotarinoihin ja kertoo mm., että "Juutalaiset oppivat kirjoitustaidon noin 1000 eKr ja alkoivat kirjoittaa…". Palkintolautakunnan puheenjohtaja Osmo Pöysti osoitteessa http://koti.japo.fi/~opoysti/askeleita.htm#myllynkivipalkinnon kertoo aiheesta lähemmin. Kertoo myös, miten kirjoitettiin jo 3000-1000 eKr. Ihme kai olisikin, jos nykyisin maassamme julkaistavassa peruskoulun uskonnon oppimateriaalissa olisi kiitettävän arvoista aineistoa. HV15. 8. 2004

OLYMPIC GAMES PROPHECIES

Les Propheties de Maistre Michel Nostradamus
Centurie 10,74. Olympic Games Prophecy?

Au revolu du grand nombre septiéme,
Apparoistra au temps ieux d´Hecatombe,
Non esloigné du grand aage milliesme,
Que les entrez sortiront de leur tomre.

During the revolution of the great seventh number
It will appear at the time of the Games of Slaughter,
Not far from the age of the great millennium
When the dead will come out of their tombs.
Suomennokseni:
Suuren luku seitsemän mullistuksen vaiheissa
Hekatombekilpailun aikoihin,
Lähellä suurta tuhatvuotista aikaa,
Kuolleet tulevat esiin haudoistaan.

Hekatombekilpailun aikoihin. Englanti puhuu Slaughterkilpailuista; viitannee olympialaisiin, jotka osuvat välille 1996-2008.
Okkultistinen Nostradamusfani Sollog http://www.sollog.com/Nostradamus-olympic.shtml varoittelee olympialaisten pommi-iskusta. On hän varoitellut oikeinkin. Ihan niinkuin minäkin ajankohdista 11. 3., ellei sitten välitäkin sanomaa minulta. Joiltakin kohden Sollog on tiennyt paremmin kuin minä. SOLLOG PREDICTS 911 EMERGENCY! Varoitti päivämäärästä 11. 9. kolme vuotta liian aikaisin.

Raamattuun perustava http://rancelot90265.tripod.com/blog/index.blog?from=20040723 puhuu olympialaisten profetiasta, Olympic Games Prophecy: The "Games of Slaughter" appear to be this year's Olympic Games in Athens. Symbolically the Olympic games shall end where they began. Olen minäkin noista tietämätönnä kertonut, miten olympialaisten ympyrä sulkeutuu.

Uuden News24.com uutisen mukaan Nostradamuksen säe liittyy olympialaisiin 1996 - 2008, jolloin kuolleet ylösnousisivat: http://www.news24.com 13/8/2004: Nostradamus. When the dead will leave their graves "Hecatomb" is derived from a classical Greek word literally meaning "a hundred oxen" and students believe Nostradamus was predicting an Olympics between 1996 (Atlanta) and 2008 (Beijing).

Nostradamuksella kaksi säettä aiemmin mainitaan vuosiluku 1999 ja taivaalta tuleva kauhistuksen kuningas. http://www.revelation13.net/Nostradamus.html liittää sen Putiniin. Nostradamus-almanakassa http://www.newprophecy.net 2004 elokuun povaus on Madonnan ym. kuolema. Itse sanoin noin 22. 8. 2004 voivan alkaa tapahtua kuninkaiden Salomo ja Daavid valtaantulon todistusta ja että se voisi liittyä Putiniin.

Nostradamus ja aikamme (Ultra 7-8/1999) kirjoittaja Harri Veijosen mielestä Nostradamuksen säkeessä 10,74 olennaista on kuolleiden ylösnousemus. Samaa löytyy Raamatusta mm. Daniel 12:1 liitettynä ruhtinas Mikaelin ilmestymiseen. Menossa olevasta seitsemännen vuosituhannen alun mullistuksesta Raamatussa kertoo mm. 2. Pietari 3:3-8, jota Nostradamus on säkeeseensä omalla tavallaan lainannut.
Harri Veijonen 14. 8. 2004.MATKA TAIVAAN
KESKIPISTEESEEN

Jules Vernen kolmen kuuluisimman teoksen joukossa saatamme ihmetellä kirjaa "Matka maan keskipisteeseen". Eikö Verne tiennyt, että Maan sisällä on ihmiselle kestämätön kuumuus?
Raamattuhaku: keskellä. 2. Aikakirja 6:6 Jerusalemin minä olen valinnut nimeni asuinsijaksi, ja Daavidin minä olen valinnut vallitsemaan kansaani Israelia. Hesekiel 37:28 Ja pakanakansat tulevat tietämään, että minä olen Herra, joka pyhitän Israelin, kun minun pyhäkköni on heidän keskellänsä iankaikkisesti. Daniel 8:25 Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Daniel 11:21 Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden. Johanneksen Ilmestys 21:3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa.

Tieteiskirjallisuuden maan keskipistettä sopii ajatella raamatullisemmin. Se on Perkeleen pätsi, ja meidän majamme olisi taivaan vastaavassa, taivaan keskipisteessä. Jerusalemia pidetään maassa keskipisteenä. Jumalan kaupunki ylhäällä on taivaan Jerusalem. Oulua voidaan pitää Suomessa keskipisteenä, napana. Etukäteen olin kirjoittanut, että Oulun kohdalla isketään. Historiassa se kohta oli exodus 3500 vuotta sitten. "Rauha" on yksi viikko tuhatvuosia ja vuosia. 11. 3. 2004 oltiin keskellä vuosiviikkoa. Isku silloin todisti jo Antikristuksen nousun Jerusalemiin vuosiviikkoa myöhemmäksi. Maailman kääntyminen pyörimään toiseen suuntaan noin 11. 9. 2000 todisti takaisin alkuun päästävän vuosiviikossa noin 11. 9. 2007. Siitä Perkele saa odottamansa vuosiviikon. Mutta meidän irtautumisemme maasta tulee 45 päivässä niinkuin Harri Veijonen taas keihäälläkin merkiksi pisteli 45 m ihan puolikiloista.

Matkasta maan keskipisteeseen Verne kirjoitti 1864. Sitten hän huomasi paremman suunnan. Maasta kuuhun ilmestyi 1865 ja 1969 se tapahtui. 1969 ilmestyin minäkin kilpakentille keihäineni. Kuusta tähtiin, Jorma Kinnusesta Harri Veijoseen. Kinnunen heitti maailmanenätyksen 1969 ja minä 60.00 1972 17-vuotiaana. Pirulle näytin kaapin paikan eli 6000 Aadamista v. 2000 jKr. Mutta annoin uudenkin kaappien paikan silloin 35 metriselläni. 3,5 vuoden välein tulee peräti neljästi: 11. 3. 2004, 11. 9. 2007, 11. 3. 2011 ja 11. 9. 2014. Kun 2004 näytin 45 niin se on meille maassa oloa vielä 45 päivää jälkeen 11. 9. 2007 valerauhan vahvistamisensa. 45 päivää jälkeen 11. 9. 2014 Perkele voi olla varma, että on päässyt maapallon keskipisteeseen vangiksi tuhanneksi vuodeksi, ja poikansa Antikristus heitetty tuliseen järveen, helvettiin seurakseen.

Maailmanhistorian suurin tapahtuma on tulossa! Se ei ole Ateenan olympialaiset, ei! Olympialaisille on jo lausuttu loppusanat johtajansa Huan Antonio Samaranchin toimesta sanoessaan, että olympialiike on suositumpi kuin Jeesus Kristus. The Beatlesin johtaja John Lennon lausui loppunsa samoin sanoin nostaen Beatlesin Jeesuksen edelle. Herra on ylinnä, eikä Häntä pidä vertailla alemman tason hyviinkään asioihin! The Beatles oli jälleen ykkösenä vuonna 2000. Beatlesia parempi tulee vuosiviikossa! Ateenasta alkoi 1896 ja Ateenaan päättyy 2004. Vain kolme vuotta kuusta tähtiin, Jorma Kinnusen 1969:stä Harri Veijosen 1972:een ja vain kolme vuotta Ateenaa 2004 suuremman, Jerusalemin 2007 tuloon! Ateenan jälkeen seuraavat kesäolympialaiset eivät ole kesällä 2008. Silloinhan on sota! Ei olympialaisia Suomen maahan kesällä 1940. Edellisenä syksynä oli alkanut sota! Ja kas kummaa, ydinpommista tulisi Helsinkiin samana sodan alkupäivänä, 30. 11. 2007, kunhan Jerusalemin valerauha syyskuussa 2007 vahvistettiin ja sen jälkeen Harri Veijosen keihäs ja koko seurakunta 45 päivässä lähti. Lähti tästä suoraan ylös! Tuolle puolen Pohjantähden! Sinne on matkamme, MATKA TAIVAAN KESKIPISTEESEEN!
Ateenan olympialaisten avajaispäivänä, 13. 8. 2004 klo 12.00.
Harri Veijonen


ELOKUUN 13. 1939 TIEDOKSI ELOKUUN 13. 2007

Elokuun 7. - 13. 1939 Karjalan kannaksella järjestettiin suuret sotaharjoitukset. "Suomen kansalla ja hallituksella oli vielä tällöin hyväuskoinen käsitys, että rauhantila maailmassa yhä jatkuisi" (Edwin Linkomies 1960). "Nostradamus maalasi piruja seinälle", on äskettäin kirjoitettu Seura-lehdessä. Suomeen hyökänneen Neuvostoliiton mielestä Edwin Linkomies ja kumppanit olivat pirullisia sotaan syyllisiä. Saatana hyvinkin opettaa, että syyllinen kolmanteen maailmansotaan on aikamme paras profeetta, Harri Veijonen!

Elokuun 13. 2007 Suomessa ei tarvitse olla niin typerän hyväuskoinen kuin oltiin elokuun 13. 1939! Vuosituhansia pilkulleen ennaltatiedettiin, että viimeinen Antikristus tulee, joka tekee rauhan Jerusalemille sitten syyskuussa 2007. Paholaista uskova maailma kyllä on siinä uskossa, että Antikristuksen rauha kestää, vaikka seiniltäkin olisi luettavissa, että kun Saatanan poika Jerusalemin valerauhan vahvistaa niin seurakunta lähtee ja vain pimeät maan päälle jäävät. Oletko pimeä hyväuskoinen vaiko täällä olevaa valoa seuraava hyvä uskovainen?
Harri Veijonen elokuun 13. 2004


13. 8. 2004

IRAK RAAMATUSSA

Urmas Purola (E-S 12. 8. 2004) väittää, että Raamatussa ei mainita Irakin maata.
Sopii tutustua "Irak painostaa öljyllä maailman Israel-vastaisuuteen" kirjallisuuteen tekijöinä mm. E. C. James. "Irak Raamatussa ja profetiassa" lukukin Leo Mellerin kirjassa 5 minuuttia keskiyöhön. Raamattu ei mainitse myöskään nimeä Iran, mutta aikamme Iranin ja Irakin valtioiden syntyminen oli Raamatun pohjalta ennaltatiedettykin. Hesekiel 38:5 Googin rinnalla Israelia vastaan hyökkäämässä mainitaan mm. Persia. Persian Shaahin ennaltatiedettiin kukistuvan (1979) eihän Shaahin ajan Persia eli Iran ollut Israelia vastaan. Juuda vietiin Baabeliin pakkosiirtolaisuuteen uskottomuutensa tähden (1 Aikakirja 9:1). Sama Baabel Irakina löytyy myös meidän ajallemme. Todella tuhoisa sota Eufratin alueella (Irak) on mainittu Johanneksen ilmestyskirjassa, Ilm. 9:14-21. Laajoja ennustuksia Irakista Jeremia, luvut 50 ja 51, Jesaja 47.
Vuoden 1991 Irakin sodan aikaan Toivo Haapala kirjoitti, että sota johtaa valerauhaan, josta Daniel 9:27 ja 1 Tess 5:3 puhuu. Itse kirjoitin (Viimeiset tapahtumat - ilmoitusartikkeli Etelä-Karjala v. 1987) Raamatun pohjalta samaa jo aiemmin mainiten siis ensin tulevan sodankin.
Harri Veijonen
Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen (1986) - kirjan tekijä
Toimitettu E-S toimitukselle tarjoten lukijat palstalle 12. 8. klo 17.15

PS. Joku voi ihmetellä, miksi näitä vastauksia ei julkaista Etelä-Saimaassa. E-S toimitus saallii palstoillaan kaupungin ulkopuolelta tulevat huuhaat kuten Purolan, mutta kaupungin oma seurakunta Harri Veijosineen poistettiin lehden maksullisilta seurakuntia -ilmoituspalstoiltakin jo vuonna 1996. Rasismia siis on olemassa ihan omassa kaupungissamme ja se kohdistuu oman kaupungin suomalaiseen seurakuntaan.


LÄHI-ITÄ UUTISSUOMENNOKSIA

http://wwnet.fi/users/veijone/israel040812.htm


Keihäsmitalitoiveet asetettiin
huippuosaaja Mikaela Ingbergiin

PUNAISELTA LUUKKAALTA SINISELLE KIMPISELLE

Evankelistat Antero Ahtiainen ja Harri Veijonen katsastivat Lauritsalan urheilukentän uuden punaisen pinnoitteen. Keihäänheittopaikkoja siellä löytyy kaksi vierekkäin kentän länsipäässä. Heittäjät vaan ovat harvinainen näky. Nytkin jalkapalloilijoiden runsaus pakotti siirtymään siniselle Kimpiselle. Punaisen pinnoitteen kenttiä on väitetty työväen kentiksi. Sininen on harvinaisempi ratkaisu. Kimpisen keihäspaikka huippuhyvä keltainen.
Kolme heittäjää saivat yhteistuloksen 140 metriä. Antero Ahtiainen, runsas 10 vuotta Harri Veijosta nuorempi, oli paras, tulos 48 m. Heikoin Harri Veijonen 45 m, mutta tässä ilmoitettu vain pisimmälle saadun 500 gramman keihään tulokset.
Samaan aikaan Kimpisen kentän toisessa päässä LUMmin nuoria frisbeen kera koulutti Suomen Jan Zelezny, Tommi Viskari. Ateenan olympialaisista veikkailtiin, että 85 metriä saattaa riittää mitaliin. Suomalaisilla 82-83 metrisillä olisi mahdollisuus vain pistesijoille. Keihäsmitalitoiveet asetettiin naisten sarjaan ikänsä huippuosaamista tehneeseen Mikaela Ingbergiin.
Kiitoksen uudesta Kimpisen kenttäennätyksestä ja menestystoivotuksen Mikaelalle Ateenaan HV kirjasi Mikaelan vieraskirjaan jo 25. 7. 2004. Vasta yksi merkintä sinne on tullut sen jälkeen.
HV 12. 8. 2004


SIIHEN ASTI KUNNES JEESUS TULEE NOUTAMAAN OMANSA POIS VIHAN ALTA

From: eeva.suutari To: harriveijonen@yahoo.com
Olen iloinnut, että löytyy vielä tässä maassa totuuden puolesta puhujia. Kehoitan sinua jatkamaan samalla tavalla niin kauan kuin Jeesus tulee noutamaan omansa pois vihan alta. Sinun sanoissasi on niin paljon tietoa, että aina ei tiedä mistä aloittaisi, mutta ei se mitään, olen tähän asti selviytynyt ja saanut paljon tietoa, sekä Israelista että muista asioista. Kiitos vaivannäöstänne. Olen iloinnut Danielin kirjan selityksestä ja siitä mitä siihen liityy. Nyt olen paljon viisaampi kuin ennen. Kiitos siitä Jumalalle. ... Jeesuksen oma
Eeva Suutari


LASTENKULTTUURIN HISTORIAA

Grattan Guinness, M. Baxter ja kumppanit tiesivät 1860-luvulla tulevia Raamatun perusteella, mutta tulevasta tekniikan kehityksestä kertoi yllättävän hyvin Jules Verne (1828-1905) tieteiskirjoissaan. Hän julkaisi vuonna 1865 kirjan From the Earth to the Moon, Maasta kuuhun, vuonna 1864 A Journey to the Center of the Earth, Matka Maan keskipisteeseen ja vuonna 1873 teoksen Around the World in Eighty Days, Matka maailman ympäri 80 päivässä. Kirjat ovat olleet suosittuja lastenkirjoinakin.
1930-luvulla ukkini Nestor Veijonen hankki Korpilahden kylässään ensimmäisenä radion. Sanomia sodista oli näin mahdollista kuulla oikein Matteuksen evankeliumin ennustamalla tavalla. Ennen vuotta 1950 syntyneet muistavat lapsuudestaan miten radiosta kuunneltiin Markus setää. Markus-sedän eläkkeelle jääminen vuoden 1956 lopussa osui Yleisradion historian tärkeään saumakohtaan. Alkamassa oli television ohjelmat tarjoten jotakin myös lapsille. Vuonna 1955 syntynyt minäkin muistan katselleeni Sirkus papukaijaa ja pitkään Kylli-tätiä. Unohduksiin ovat jäämässä ulkomailta tuotetut lapsuuteni tv:n lastenohjelmat.
Lasten western nimeltä Rin Tin Tin näkyi Suomessa joitakin vuosia 1960-luvun alussa. Sarjaa oli tehty 164 osaa vuosina 1954-59. Pääosassa oli susikoira Rin Tin Tin ja lapsikouluttajansa Rusty, jota näytteli Lee Aaker. Mieleen jäi myös kersantti O'Hara, jota esitti Joe Sawyer. Rin Tin Tin oli USA:n ratsuväen apuna ja vastassa intiaanit. Sarjaa valerauhan aikanamme Suomessa pilkataan tai se on pannassa.
Parhaana lännensarjana pidin Bonanzaa. Harvinaisen hyvää nukketeatteria oli Thunderbirds, Myrskylinnut, jossa riennettiin auttamaan apua tarvitsevia avaruuden ääriin.
Rahapajalta tuli tieto, että Tove Janssonin 90-vuotispäivänä ilmestyy Suomen uusi virallinen juhlaraha "Tove Jansson ja lastenkulttuuri". Nuoret ovat keskustelleet, miten mukavia olivat lapsuutensa piirretyt tvsarjat noin vuosikymmen sitten. Tove Janssonin (9.8.1914-27.6.2001) Muumit oli eräs tv:n piirretty sarja. Hyvin tehtyjä myös Alfred J Kwak ja Jules Vernen teoksista laaditut piirretyt, joissa koiraherra Willy, Fileas Fog kiertää maapallon ympäri ja tekee matkan maan keskipisteeseen. Kepposia ja okkultistisiakin ihmeitä tekevä Harry Potter on tämän päivän suosikki monille. Kaima ei ehkä ole niin paha kuin jotkut väittävät, mutta häneen ei pidä takertua. Maailmassa on muutakin. Löysin jopa etsimäni Rin Tin Tin tunnusmusiikin: rintintin.mp3. HV

ÄÄNIÄ JA MUSIIKKIA

Tähän voitte tarjota mielimusiikkianne ja linkkejä harriveijonen@yahoo.com
musiikkiveijone.ZIP, http://wwnet.fi/users/veijone/finlandia.htm, sibelius-finlandia.mid.
http://wwnet.fi/users/veijone/layla.mid, http://wwnet.fi/users/veijone/layla2.mid, layla.htm, layla1.wav
Karaoke Finland yesterday.mid, I want to hold your hand.mid. Alkuperäiset: I Want To Hold Your Hand, All My Loving, A Taste Of Honey, And I Love Her, Can´t Buy Me Love, Do You Want To Know A Secret, From Me To You, I Feel Fine, If I Fell, Long Tall Sally, Mr. Postaman, Roll Over Beethoven and She Loves You.
Imatran The Beatles, solisti: Hannu Tikkanen: Nowhereman: mieseimi.ra, Mestarit: Penny Lane, Something, While my Guitar Gently Weeps, Tutti Frutti, Lady Madonna, Long Tall Sally, Let it be, Girl, The Fool on the Hill, Yesterday. Help soi Vahakabinetissa: http://wwnet.fi/users/veijone/beatles.htm, Vahakabinettikuvat: http://wwnet.fi/users/veijone/beatles2.htm, Lennon Imatran Riitalle, http://wwnet.fi/users/veijone/veimus.htm She loves You animaatioineen.
The House of the Rising Sun - Nousevan auringon talo, Happy Christmas - War is over, Little help with Sean Lennon, With a little help from my Friends, Happy Together, "Millennium, Procol Harum", Proud Mary
A DAY IN THE LIFE, Free as a Bird, Hey Bulldog, Have you ever seen the Rain?, Vanha holvikirkko Toistaiseksi vain sanat.
Bridgeovertw.mid, BridgeOverTroubledWater.mid, bridge.mid, bridgeover.mid, bridge_over.mid, bridge2.mid, Karaoke bridge.html, toinen karaoke, kolmas. MrsRobinson. "Jesus loves you more than you will know", Simon & Garfunkel.
Elvis, alkuperäiset, http://wwnet.fi/users/veijone/elvis2.htm Elvis Movie: Baby I love you
TV/Movies. Bonanza Theme: http://www.trailcreeknaturetrails.com/cowboystarsounds/bonanza.mp3, Bonanza Theme sung by Lorne Green: http://www.trailcreeknaturetrails.com/cowboystarsounds/bonanzalornegreene.wav, Bonanza, Bonanza.mid, http://johnnyrico.future.easyspace.com/Themes/Tv/Thunderbirds.mid, rintintin.mp3, The Virginian.mp3, Batmasterson.mp3, Bridge over the Rive Kwai.mid.
Religiosas: http://www.lord-s.hpg.ig.com.br/religiosas.htm, Hatikva.mid, Radio Dei.


10. 8. 2004

RADIO DEI

Tämän uutissivun alaosaan pysyvästi mm. Radio Dei. Napauttamalla sanaa "Radio Dei" taustalla alkaa kuulua Radio Dei Media Playerillä. Näin oli kuultavissa mm. 9. 8. 2004 ulkoministeri Erkki Tuomiojan haastattelu. Aki Parviaisen näköiseksi sanomani pastori Jarmo Sormunen 9. 8. klo 12.10 kertoi vieraanvaraisuudesta ja tarjonnee suolapalan puoliltapäivin päivittäin. Maanantaisin klo 17.15 Heikki Kangas kertoo Israelin kuulumisia ja sama uusintana lauantaisin klo 13.45.
9. 8. 2004 klo 17.15 Heikki Kangas kertoi mm., että Rabinin surma johti syvään traumaan. Uskonnolliset juutalaiset ovat oppositioasemansa vuoksi joutuneet luopumaan ääritavoitteistaan. Jeesukseen uskovia juutalaisia eli Messiaanisia Israelissa halveksitaan ja painostetaan. Maanantaisin Heikki Kankaan jälkeen klo 17.30 Sana Jerusalemista, jossa 9. 8. 2004 haastateltiin Israelissa asuvaa Esteriä, joka on kokenut keskitysleirin. Haastattelu tapahtui Karmel-kodilla Tampereen lähellä. Tulkkina Hanna Rantavaara. Kuulumaan Radio Dei!


VALITTU KANSA JA LUVATTU MAA - KERTOMUS SUOMALAISISTA

Toisinajattelija Imatralta (Etelä-Saimaa 8. 8. 2004) kyseli, mikä luvattu kansa? Puuttumatta siinä toistettuun hitlerien propagandan omaksumiseen, kerron, että Eino Railo aikanaan kirjoitti kirjan Valittu kansa ja luvattu maa - kertomus suomalaisista. Kirja oli kirjailijan yritys saada maallemme ja kansallemme jotakin sellaista asemaa, kuin Raamattu lupaa juutalaisille ja heidän maalleen Israelille.
Omassa toiminnassani olen jatkanut aiheen tutkimista ja käsittelyä. Olen tullut siihen käsitykseen, että myös me suomalaiset todellakin olemme valittua kansaa ja luvattu meille on maamme, vaikka asiasta ei missään niin tarkasti kerrota kuin omissa kirjoituksissani. Olen huomannut, että tämä oma kotikaupunkimme on kuin Jerusalem, mutta maan äärten sellainen, kuin on maamme nimikin maan ääret, Fin land. Suomi-neito on kuin Jumalan morsian tai kuin Perkeleen portto riippuen pitääkö vittuna Saimaan kanavaa, jonka varrella asun, vaiko Aurajokea Turussa, jonka varrella Suomen kirkon pää.
Joulukuussa 1917 vapautui Jerusalem turkkilaisilta kuin myös Suomi itsenäistyi. 1948 syntyi YYA-sopimus ja Neuvostoliittokin tunnusti Israelin valtion. 1967 uutta kanavaa rakennettiin ja Lauritsala liitettiin Lappeenrantaan. Niin liitettin myös Jeesuksen ajan Jerusalem Israeliin aivan kuten Herra itse evankeliumeissa ennusti tapahtuvaksi. Pakanain aikain alussa Raamatun profeetta ennusti, että juutalaiset joutuvat olemaan 70 vuotta pakolaisina poissa Jerusalemistaan, mikä toteutui. Olen kirjoittanut kaksi kirjaakin aiheesta, että Viipuriin paluumme tapahtuu samaan tapaan pakanain aikain lopussa. Seitsemän vuotta ennen merkiksi tulee Jerusalemin valerauha. En väitä, että kaikki suomalaiset palaavat Viipuriin vaan että suomalaiset ovat valittu kansa ja maamme on meille luvattu ja niin ainostaan sitä kautta, että ensin oli valittu juutalaiset ja heille Israel.
Harri Veijonen
Toimitettu E-S toimitukseen tarjoten lukijat-palstalle 8. 8. 2004 klo 16.15.

PALAUTE: KANSOJEN RAJAT ISRAELILAISTEN LUVUN MUKAAN

Kansojen rajat israelilaisten luvun mukaan.

Nyt kun kansallinen itsenäisyys on kokonaan häviämässä, kun Suomesta on tullut liittovaltion maakunta, provinssi, niin edelleen on Jumalan säätämys kansaamme kohtaan sama, mutta voihan olla niin, että kansamme häviää kokonaan, kun se harmonisoituu liittovaltioon, kun kaikki esteet ja rajat poistetaan kansojen ja maiden väliltä. Suomi valittuna kansana niinkuin muutkin kansat joko valitsee kansallisen itsenäisyyden Jumalan siunaamana tai sitten kokonaan häviämisen, joka näyttää Suomen kohdalla tällä hetkellä paljon todennäköisemmältä. 5. Mooseksen kirja 32:1-9.
Nimimerkki Mooses
Kommentti: Joukossamme ei haluta olla EU:n jäseniä. EU:sta tulee loppu (Daniel 2). Sen olemassaolokin todistaa pikaista loppuaan! Suomalaisuus ei katoa elossa olevien joukosta puhumattakaan suomalaisen identiteetillä kuolleista Messiaan Kuningaskuntaan ylösnousevista. Suomalainen seurakunta palaa suurelta osin kotikonnuilleen. Viipurin profeetta Mikko Reposelta ei enää estetä pääsyä Viipuriin vaan hänen sopii päättää, keitä suomalaisiakaan sinne päästetään. Lappeenrantaan mielivän ei pidä vastustaa Lappeenrannan profeettaa!
Maakunta Finland Messiaan Kuningaskunnassa säilynee tuolla raamatullisella (evankeliumi) "maan ääriin" nimellään. Kyllä tällä alueella on Herran hallitessa "varsin puhdas rotu uskovaisia suomalaisia urheilijoita". Lappalaisia ja muita varsinaisia suomalaisia vaan on uskossa kuollut sen verran vähän, että Messiaan hallitessa tälle alueelle tarvitaan vahvistusta maattomista amerikkalaista ym. Kareliaan eli Viipuri -, Lappeenranta - ja Imatra-aluelle tulee ennustukseni mukaan noin neljä miljoonaa asukasta. Enemmänkin ilmeisesti olisi tulossa, mutta siihen se raja on vedettävä. Me suomalaisen seurakunnan jäsenet hyväksymme keitä tänne otetaan. Valinta sikäli helppoa, että keitään vastustajiamme ei tulijoissa ole, ellei sellaisiksi lueta muualla syntyneitä uskossa olleita huippu-urheilijoita. Itse asiassa sellaiset kuin Jan Zelezny ja Janis Lusis pitäisi Kareliaan vuosituhanneksi saada. Voittajien joukkoon! HV


EU:N PERUSTUSLAISTAKO KANSANÄÄNESTYS?

Keskusteluun tarjottu hyvä alustus osoitteeseen
http://groups.msn.com/SeurakunnanTiedotuskeskus2/eurooppa.msnw.
Mielestäni jokaisen suomalaisen tulisi tietää tämä, otsikoi tekstin välittäjä, viestin lähettäjä, Juhani Star *.
Nyt on aika toimia. Koen, että nyt on aika nostaa esille Suomen kohtalo, joka on todella vaakalaudalla. Tuntuu aivan uskomattomalta, että on voinut jo tapahtua se, mitä Suomen itsenäisyyden kohdalla on tapahtunut ja kuinka perustuslakiamme on räikeästi rikottu ja ohitettu. Eduskunta on ottanut itselleen sellaista valtaa, joka ei sille kuulu ja on toiminut perustuslain ja kansamme edun vastaisesti. Uskomatonta, mutta totta! Miten tästä eteenpäin, siinäpä pulma! Terveisin Juhani Starczewski


TUHO TULOSSA, RAUHA MENOSSA

Vuonna 1987 Harri Veijosen ilmoitusartikkeli "Sitten tulee Peres" osui oikeaan. Shimon Peres tuli perestroikan saarnamiehelle ruikuttamaan, että tämä päästäisi juutalaisen kansan Pohjoisesta maastaan niin Peres kyllä saa Israelin suostumaan alueidensa luovutukseen ja rauhaan, tosiasiassa rauhan nimellä tulevaan tuhoon. Vuonna 1998 Harri Veijonen edelleenkin "pelasi räsypokkaa" perestroikkalaisten kanssa: http://wwnet.fi/users/veijone/juu9.htm. Jo aiemmin osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/juu3.htm oli kirjoitettu, että rauhan nimellä tuleva tuho täytyy tulla pian, eiväthän perestroikkalaiset voi elää sataa vuotta. Tuolloin vuonna 1998 Shimon Peres oli jo 75 vuotias. Olisi luullut hänen poistuvan politiikasta viimeistään siinä iässä. Pitääkö Harri Veijosen ennaltatietämän tuhon tulla kera mainittujen tuhon miesten, vaikka he pian lähentelevät sataa vuotta! Peres on tänä vuonna 81 vuotias. Uusin uutinen Lähi-Idästä kertoo, että samainen lähes ikäloppu Shimon Peres (nimi latinan pereo, tuhoutua verbistä) haluaa ulkoministeriksi nykyisen ulkoministeri Shalomin (nimi hepreasta merkitsee rauha) paikalle! Viimeksi vieraani, lähetyssaarnaaja M. Rouhiainen minulle sanoi, että Gorba on jo liian vanha suureksi antikristukseksi. Mutta Gorba sentään on kahdeksan vuotta nuorempi kuin Israelin oma tuhon nimikkomies. Joka tapauksessa valerauha tulee ja sen myötä maailmalle tuho!

"Peres haluaa ulkoministeriksi kaikin voimin, ja Shalom haluaa pysyä nykyisessä toimessaan.
Peres ei ole suoraan hyökännyt Shalomia vastaan, vaan syyttänyt ulkoministeriötä neuvottelujen tietojen vuotamisesta medialle. Viimeinen vuoto oli torstain Yediot Aharonot lehden etusivulle ladottu uutinen, jonka mukaan Peres kertoi PA:n pääministeri Ahmed Qureille (Abu Ala): ”Kun minut nimitetään ulkoministeriksi, me aloitamme salaiset neuvottelut”. Peres reagoi voimakkaasti: ”Tämä on lehden tekaistu juttu. En ole tavannut Abu Alaa, en antanut hänelle viestiä, en suoraan enkä epäsuoraan.” Peres vihjaili, että hän kyllä näkee yhteyden rahan ja journalismin välillä, tarkoittaen tällä sitä, että Shalomin vaimo on Judy Shalom Nir Mozes, Mozesin perheen perillinen (scion), joka omistaa Yediot Aharonot lehden. Edellinen vuoto Peresin mukaan oli tilanne, jossa Peres tapasi EU:n ulkoasian päällikön Javier Solanan kymmenen päivää sitten. Tilaisuudessa oli käytännön mukaan myös ulkoministeriön edustajia. Ma´ariv lehti raportoi sivuillaan, että Peres oli tokaissut Solanalle: ”Arafat on hullu (crazy)”. Peres kielsi ärtyneenä sanoneensa mitään sellaista."

Tämä ja muita tuoreita uutissuomennoksia Israelista täällä osoitteessa:
http://wwnet.fi/users/veijone/israel040809.htm

ISRAEL - UUTISARKISTO PÄIVITETTY:
http://wwnet.fi/users/veijone/uutisarkisto.htm


BLOGILISTAN TOP NOUSIJAT

Pinseri.com:in uutisen kehumiseni näyttää saaneen minut blogeissa top nousijaksi. Kiitos!

1 (+147) Harri Veijonen 3 99% 3.0 [s] [k] [ ]
2 (+111) Mirdi 2 99% 1.9 [s] [k] [ ]
3 (+92) Seikkailuja Suomenmaassa 1 55% 0.5 [s] [k] [ ]
4 (+82) Ovimarsu 3 49% 1.1 [s] [k] [ ]
5 (+80) Ahtisaari 13 98% 10.7 [s] [k] [ ]
6 (+77) Friggin Abandoned Photoblog 5 99% 4.5 [s] [k] [ ]
7 (+74) Valkamat 3 100% 2.4 [s] [k] [ ]
8 (+70) Yrttimaa 2 59% 0.9 [s] [k] [ ]
9 (+59) tuuliruusa 2 98% 1.3 [s] [k] [ ]
http://www.pinseri.com/bloglist/
Tässä http://wwnet.fi/users/veijone/prettywo.wav äänessä Harri Veijonen.8. 8. 2004

HaVe Postimerkkiluettelo 2004 kertoo, että vuonna 2014
ilmestyy merkki Viipurin jälleenvaltaus päällepainamalla 2014

SÄÄDETYSTI VIIPURIIN

Takaisin Viipuriin 70 vuodessa - artikkeli julkaistiin tasan vuosi sitten, 8. 8. 2003 osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/viipuri.htm. Edes Karjala-lehti ei silloin uskaltanut aiheesta uutisoida.
Viipurin profeettaa ei uskottu, kun hän kolme vuotta ennen toteutumista julisti, että Viipurista on lähdettävä. Lappeenrannan profeetan sanoma on suomalaisille paljon mieluisampi, mutta uskotaanko häntäkään? Herran pelko on herran alku, pilkkaavat jotkut Jumalaa ja Hänen Pyhää, toteutuvaa Sanaansa. PERKELEEN PELKO ON TEHNYT MONISTA SUOMALAISISTA PIKKUPIRUJA, ja se estää heitä kertomasta täältä kuultavaa oikeaa Herran Sanaa! Nyt on annettu uusi tilaisuus kertoa "hullusta Lappeenrannan profeetasta mielipuolisine sanomineen": Takaisin Viipuriin ja säädetysti!

Lappeenrannan profeetta uskoo ennetapahtumiin: Viipuriin ei voida palata, ellei sieltä 70 VUOTTA AIEMMIN PITÄNYT LÄHTEÄ!

Lappeenrantalainen Harri Veijonen alkaa olla yhtä kuuluisa Lappeenrannan profeettana kuin Mikko Reponen aikanaan oli Viipurin profeettana. Kauan elää Saimaan kanavan varren oikeain profeettain oikea sanoma, kirjoittaa Veijonen internetissä Mikko Reposta käsittelevällä sivullaan, http://wwnet.fi/users/veijone/reponen.htm. Etuni on, että minun ei tarvitse julistaa asiassa ikävää sanomaa, vaan Reposen sanomalle tulee iloinen loppu. Näin ainakin niiden osaksi, jotka samaa Jumalaa palvelevat.

Kristus syntyi oikeaan aikaan ja takaisin tulolleenkin tulisi todistus ihan määräpäivänä. Kun Karelian tyttöjä olin varoittanut ajankohdasta 45 päivää jälkeen vuodenvaihteen 2000, Eveliina löytyi seitsemän vuotta ennen merkiksi. Syksyllä 2007 sitä vastaava ajankohta on 27. 10. 2007. Miten tarkasti ennaltatiesinkään jopa seurakunnan ylösoton ajan? Oliko kaikelle myös ennetapahtuma? Viipuriin ei voida palata, ellei sieltä 70 vuotta aikaisemmin pitänyt lähteä. Seitsemän vuotta ennen Viipuriin paluuta sille merkkinä olisi Jerusalemin valerauhan vahvistaminen, josta aiheesta Veijonen on kirjoittanut pari kirjaakin: Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen, vuodelta 1986 ja Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin!, vuodelta 1995. Nettisivut päivittävät kirjojen kertomaa.

Kirjoitus "Takaisin Viipuriin 70 vuodessa" löytyy osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/viipuri.htm ja siellä kerrotaan mm., että vastaavaa on tapahtunut jo historiassa. Raamatun profeetta ennusti, että juutalaisten pitää lähteä maastaan Baabeliin pakolaisuuteen 70 vuodeksi. Asia toteutui. Aikojen lopulla vastaava tulee toistumaan, mutta täällä maan äärissä koskien meitä suomalaisia, sanoo Lappeenrannan profeetta.

"Takaisin Viipuriin 70 vuodessa" aiheesta on edelleenkin lupa vapaasti uutisoida maan medioissa ja nettisivuilla. Saa toistaa sellaisenaankin täällä sanottua kuten "hullu Lappeenrannan profeetta mielipuolisine sanomineen". Niin sanomallahan asia voidaan kertoa missä tahansa, vaikkapa Pravdassa. Harri Veijonen


TOISESTA JUUTALAISSODASTA KOLMANTEEN, OSA IV

JOSEPHUKSEN TEOKSET. Ryhmässäni http://groups.yahoo.com/group/zipsonly/files/ Josephus.zip ja osoitteessa http://www.ccel.org/j/josephus/JOSEPHUS.HTM kyseiset teoksensa englanniksi: Antiquities of the Jews (Juutalaisten muinaisuus), War of the Jews (Juutalaissodan historia), The Life of Flavius Josephus - Autobiography (Flavius Josephus omaelämäkerta), Flavius Josephus Against Apion (Contra Apionem. Flavius Josefus: Vastaan Apionia).
APION. Suomalainen tietosanakirja parhaimmillaan tietää, että Apion on kovakuoriaisia. Näin löytyi netistä ilmeisesti Spectrumiakin parempi tietosanakirja: http://www.fact-index.com. Sen mukaan Apion oli kreikkalainen historioitsija ja Homeroksen tulkki, joka syntyi Oasis:sa Libyassa, kukoisti ensimmäisen vuosisadan alkupuoliskolla. Eli hän oli syntynyt ennen 37 jKr. syntynyttä Josephusta.
RIEMUKAARI. Aiemmin sivuillani on mainittu, että Tituksen riemukaari katoaa tai jää ei palvonnan vaan pilkan kohteeksi. Sehän pystytettiin Forum Romanumille vuonna 81 ja kuvaa triumfiin osallistuneiden kulkuetta ja temppelistä ryöstettyjä pyhiä esineitä.

JAENUMEROT. Saksalainen Benedictus Niese julkaisi Josephuksen tekstit 1800-luvun lopulla ja niitä on edelleen saatavana Loebin kustantamina. Niese laati tekstiin jaenumerot, joita suomeksi käännetyssä kirjassakin noudatetaan. Englanninkielisessä nettiversiossa jaenumeroita ei näy. Toisen kirjan alku: " 1. NOW the necessity which Archelaus was under of taking a journey to Rome ... " Suomennos: " 1.1. Arkhelaoksen pakollinen matka Roomaan ... ." Suomennoksessa saisi olla väliotsikkoja kuten englantilaisessa käännöksessä, jotta paremmin tietäisi, mistä mikin kirja kertoo.

EPIFANESTA SIVULTA 571. 3.43 alkaa kiinnostavasti: "Juutalainen kansa on suuressa määrin levittäytynyt hajalleen yli koko maan piirin eri kansojen keskuuteen." Raamattuhaku: kaikkien kansojen sekaan. Josephuksen syntymän aikaan tapettu Kristus siis ennaltatiesi ei vain vuoden 70 tuhon yksityiskohtia vaan senkin, että "he kaatuvat miekan terään, heidät viedään vangeiksi kaikkien kansojen sekaan, ja Jerusalem on oleva pakanain tallattavana, kunnes pakanain ajat täyttyvät." (Luukkaan evankeliumi 21:24). Pakanain ajan päättymistähän sitten laskettiin juutalaisten seitsenkertaisista tuomioista 2520 (7x360) vuotta jälkeen Baabelin vankeuden alkutapahtumien n. 606 eKr. (606+2520= 1914). Eivät Jehovan todistajatkaan niin pimeitä ole kuin pimeä maailma kilvan syyttää. Vuonna 1914 ei tullut maailmanloppua vaan pakanain aikain täyttymisen alku ennaltatiedettyine maailmansotineen, jotka ennaltatiedetysti johtivat Jerusalemin vapautukseen turkkilaisilta pakanoilta v. 1917. Vuosi 1917 oli ennaltatiedetysti tärkein vuosi jo Englannin suurimman profeetan, H. Grattan Guinnessin (1835-1910) mukaan, http://wwnet.fi/users/veijone/guinness.htm.
S. 571 Josephus kertoo, että siihen aikaan omasta maastaan karkotettuja juutalaisia oli eniten Syyriassa maan läheisen sijainnin vuoksi ja koska Antiokhoksen seuraajat sallivat heidän sinne turvallisesti asumaan. "Antiokhos, lisänimeltä Epifanes oli hävittänyt Jerusalemin ja ryöstänyt temppelin, mutta hänen jälkeisensä kuninkaat luovuttivat takaisin kaikki vaskesta tehdyt uhrilahjat ja antoivat ne (Syyrian) Antiokian juutalaisille asetettavaksi synagogaan."

POMPEIUSTA SIVULTA 33-34. Pompeius Magnus v. 63 eKr. Kaupungin edustalla Pompeius pani merkille, että muureja oli vaikea vallata. Muurien edessä pelottava vallihauta. Niiden sisäpuolella temppeli ja sekin erittäin vahvasti muurilla suojattuna. Silta yhdisti temppelin kaupunkiin. Pompeius hyökkäsi pohjoisesta. Täytti vallihaudan. Pystytti korkeita piiritystorneja täyttömaan päälle. Kivenheittimet karkottivat puolustajia. Pompeius ihmetteli, että juutalaiset eivät luopuneet jumalanpalveluksestaan edes heittokoneiden ampuessa. Piirityksen kolmantena kuukautena sai vihdoin yhden torneista tuhotuksi ja roomalaiset tunkeutuivat temppeliin. Josephuksen yksityiskohtaisia kuvauksia juutalaisten tappamisesta en katso aiheelliseksi toistaa vaan pidän juutalaisten vihollisia säälittävinä kusipäinä olivat sitten roomalaisia koiria ennen tai nyt.
SOSSIUSTA SIVULTA 78. Sossius 37 eKr. Pohjoispuolelta Sossiuskin hyökkäsi Jerusalemiin. Sossius avioitui piirityksen kestäessä. 9.345. "Häiden jälkeen Herodes palasi Jerusalemiin entistä suuremman sotajoukon kanssa. Täällä häneen liittyi Sossius." Sopii muistaa, että Flavius Josephus ei ollut juutalainen edes niin kuin seurakunta vaan luopiojuutalainen vihaten omaa kansaansa. Josephus sai kirjoituksilleen menestyksen ja suojelun, koska kehui tämän maailman helvettiin meneviä kuninkaita ja ihaillen kuvasi heidän hirmutöitään. Harri Veijonen 6. 8. 2004


YRITYSTEN KANNATTAVUUS EI SAA MÄÄRITTÄÄ PALKKATASOA

Raamattuhaku: omaisuutensa hoitajaksi. Hakuehdolla löytyi 2 jaetta:
Matteuksen evankeliumi: 24:47 Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi.
Luukkaan evankeliumi: 12:44 Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi.
KAIKKI OMAISUUS ON HERRAN! Saatana tosin yrittää kaikesta tehdä lopun ja varsin hyvin siinä onnistuukin vuosiviikossa Jerusalemin valerauhan jälkeen. Lopun tapahtumat kertovan Danielin kirjan ymmärtäminen lisääntyi (Daniel 12:4). Profeetalliset kirjoitukset ymmärtäväiselle palvelijalle, joka ne myös näin kertoi, luvattiin koko Herran omaisuus hoitoonsa. Messiaan kuningaskunnan valtionvarainministerin tuhatvuotinen virka oli siis julistettu avoimeksi vaatimuksena parhain Herran paluusta ennaltatietäminen ja asian julistus. Näin muodoin olenkin sanonut, että olen tuleva valtionvarainministeri ainakin tämän pohjoisen, Finlandin maakunnan osalta. Kai tulevan ministerin nimi oli taivaassa jo muinoin tiedetty ja siksikin elämäni varrelle johdettu myös työttymyyteen ja yritystoimintaankin tutustumista.

Muistiinpanoni tältä ajalta välittävät tulevaan Messiaan valtakuntaan nyt kaksi tietoa. Nykyiset valtaapitävät näkevät mielellään, että ihmisillä voi teettää työtä alipalkalla ja että yritysten kannattavuus saa määrätä kunkin palkkatason. Sellaista tuleva valtionvarainministeri EI TULE HYVÄKSYMÄÄN! Työmies on palkkansa ansainnut, sanoo Jumalan Sana. Tulevassa ajassakin ihmisten toimeentulosta on huolehdittava muulla tavoin, ellei työstä saatavalla palkalla elä. Sellaiset työt OVAT LAITTOMIA, joilla ei tule toimeen! Nykyisen mittapuun mukaan noin 10 euron tuntipalkka sopii olla minimipalkka, mutta palkka on oltava kuukausipalkkana niin, että kuukaudessa on noin 120 työtuntia. Näin minimipalkka on noin 1200 euroa kuukaudessa. RIKOLLISIA KAIKKI, jotka yrittävät kehitellä muunlaisia systeemejä niinkuin Suomessakin on jo tehty ja EU:n myötä vielä enemmän tehdään. Messiaan valtakunnassa kaikille työkykyisille tulee aikaansaada kokopäivätyö ja työstä käy myös omien lastensa hoito. Mitkään superfirmat eivät jaa rahoja vain omilleen vaan periaatteena sopii olla, että kukin tekee valtakunnan hyväksi parhaansa ja kukin saa siitä elämiseensä riittävän korvauksen. Kysymys ei ole sosialismistä vaan sosiaalisuudesta. Pienyrityksiä tullaan tukemaan niin, että periaatteessa jokaisella on mahdollisuus päästä yhden miehen yrityksensä johtajaksi. HV 7. 8. 2004


BLOGGAAJAT KANSALAISJOURNALISTEINA USA:SSA

Bloggaajat kansalaisjournalisteina USA:ssa, kirjoittaa http://www.pinseri.com/:in emäntä Riitta 7. 8. 2004. Riitta kertoo, että "kehitys näyttäisi olevan menossa siihen suuntaan, että maailmalla ns. kansalaisjournalismi aletaan ottaa entistä vakavammin. Saa nähdä, miten nopeasti tai hitaasti Suomi tulee perässä. Toistaiseksi esimerkiksi journalismiin liittyvien apurahojen jaossa blogeja ei kokemusteni mukaan ole noteerattu."
Vapaa tiedonvälitys kansalaisten toimittamin uutisin, jossa tämä Seurakuntalainen-lehti omaa pitkät perinteet, on kehitystä. Valitettavasti vaan taantumus on nousussa. Tiedot esimerkiksi Kiinasta kertovat, että maa on sulkenut kansalaisiltaan pääsyn kristillisille nettisivuille. (Kiinan internetsensuuri systemaattista, Ristin Voitto 4. 8. 2004). Eihän Perkele mitään niin vihaa kuin Totuutta ja sen vapaata levitystä. Ne se haluaa maailmasta poistaa. USA ja varsinkin kristikunta tuntuu yhä enemmän olevan maailman hampaissa. Taantumus kulkee kehityksen nimellä. Valitettavasti EU:n ja jopa Suomen johto on taattua kehityksen estettä! Meidän sopii jakaa palkinto itse itsellemme. Perkele ei meitä arvosta! HV5. 8. 2004

MATKA AASIAN HALKI

Osmon johdolla matka Aasian halki!
C. G. Mannerheim oli kirjoittanut kirjan Matka Aasian halki. Samoin kesäkuun 4. syntynyt Osmo Pöysti ei näytä jäävän tässäkään asiassa huonommaksi. Sivuilleen on nyt tullut runsaasti kuvia ja tekstiä matkoiltaan. Eräs sivu on otsikoitu: Matka Aasian halki, http://kotisivu.dnainternet.fi/poeysti/johdatus/halki.htm.
Hyvää matkaa! http://koti.japo.fi/~opoysti/palsta.htm. Harri


LOPPU EI TULE AIVAN HETI MAAILMANSODAN JÄLKEEN
VASTA 90 VUOTTA TÄYTTÄVÄ SUOMI-NEITO SYNNYTTÄÄ

Pilkkaajat puhuvat mielellään, että Raamattu väittäisi Kristuksen palaavan ensimmäisten opetuslasten aikana, että puhe sukupolvesta tarkoitti Kristuksen omaa sukupolvea. Me asiantuntijat sanoimme jo etukäteen, että sukupolvi alkaa vuonna 1914, ja nyt olemme sanoneet, että se päättyy 2014. Tukenamme on myös eräs raamatunkohta, jossa annetaan ymmärtää, että kun viimeinen sukupolvi vuonna 1914 maailmansodasta alkaa, loppu ei tule aivan heti. Ei todellakaan missään 30 tai 40 vuodessa eihän sukupolvi siinä ajassa katoa.
Raamattuhaku: loppu ei tule aivan heti
Luukkaan evankeliumi 21:9 Ja kun kuulette sotien ja kapinain melskettä, älkää peljästykö. Sillä näitten täytyy ensin tapahtua, mutta loppu ei tule vielä heti.
Markuksen evankeliumi 13:7 Ja kun te kuulette sotien melskettä ja sanomia sodista, älkää peljästykö. Näin täytyy tapahtua, mutta se ei ole vielä loppu.
Matteuksen evankeliumi 24:6 Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.
Mielenkiintoinen ja toistamisen arvoinen on edesmenneiden Tapio Nousiaisen ja Uuras Saarnivaaran käsitys viimeisen sukupolven alkukohdasta. Nousiaisen mukaan katoamaan ehtimätön sukupolvi alkoi 1914 ja Saarnivaaran mukaan 1917, kun Jerusalem joulukuussa turkkilaisilta vapautettiin. Samoin säädetysti vapautettiin Viipuri venäläisiltä, Suomi itsenäistyi.
Edesmennyt Aapeli Saarisalo kirjoitti (ja me saamme kyseisten herrojen kirjoihin linkitkin): "On kyllä monta kirjaa, jotka ovat ennustaneet, että vuosi 1917 on oleva murrosvuosi Jerusalemin historiassa (H. Grattan Guinness: Light for the Last Days, 1886, H. Aldersmith: The Fullness of the Gentiles, 1898)."
Sitten minä mm. tämä sukupolvi sivuineni http://wwnet.fi/users/veijone/generation.htm olen puhunut siitäkin, miten sukupolvi seurakunnalle alkoikin Jerusalem-ihmeellä 1917 ja saavutamme 90 vuodessa sen ennakoiman ylösottoihmeen, mutta maailmalle sukupolvi alkoi 1914 ja päättyy 2014. Asiaa ennakoi jo Aabrahamin (100) ja Saaran (90) ikä esikoisen, Iisakin syntymäihmeen tapahtuessa. Raamattuhaku: Iisak. 1 Mooses 17:1 Kun Abram oli yhdeksänkymmenen yhdeksän vuoden vanha, ilmestyi Herra hänelle ja sanoi hänelle: "Minä olen Jumala, Kaikkivaltias; vaella minun edessäni ja ole nuhteeton. 17:17 Aabraham lankesi kasvoillensa ja naurahti, sillä hän ajatteli sydämessään: "Voiko satavuotiaalle syntyä poika, ja voiko Saara, joka on yhdeksänkymmenen vuoden vanha, vielä synnyttää?"
Harri Veijonen ihan maan vitusta saarnasi, että 90 VUOTTA TÄYTTÄVÄ SUOMI-NEITO SYNNYTTÄÄ, seurakunta lähtee oikeaan aikaan ja Saarakin nauraa aina.
Harri Veijonen 4. 8. 2004


TOISESTA JUUTALAISSODASTA KOLMANTEEN, OSA III

http://wwnet.fi/users/veijone/juutalaissodan_historia.htm
Edellinen osa 13. 6. 2004. Haku: Googlesta

Kohta 8.103 "Tämän jälkeen damaskolaiset, jotka vihasivat Mennaioksen poikaa Ptolemaiosta, kutsuivat avukseen Aretaan ja asettivat hänet Koile-Syyrian kuninkaaksi." Toi mieleeni 3. 8. 2004 E-S lukijakirjoitukset Halla ja Purola. Purolalle pitää vielä selittää, miten Palestiina on maantieteellinen termi, joka on merkinnyt ottomaanien imperiumin aikana Syyrian eteläistä maakuntaa. Halla tietää Arafatin tavoitteena olevan saada omaksi maakseen Israel Jordanjoesta Välimereen Palestiina-valtion nimellä. Purola valittelee, että Arafat sillä tiellä liian hitaasti etenee.
SOTAJOUKKOJEN YMPÄRÖIMÄNÄ. 5.61 "Antiokhos, joka oli vihoissaan Simonin hänelle aiheuttamista tappioista, johti sotajoukkonsa Juudeaan ja ryhtyi piirittämään Hyrkanosta asettuen Jerusalemin edustalle." Toi mieleeni Jeesuksen sanat, että kun näette Jerusalemin sotajoukkojen ympäröimänä, silloin tietäkää, että sen hävitys on lähellä. Raamattuhaku: Jerusalemin. Luukas 20:21. Asia oli siis jo kerran toteutunut, mutta Jeesuksen sanojen mukaan toteutuisi uudelleen, ja niinhän tapahtui toisessa juutalaissodassa. Kolmannessa juutalaissodassa, mikä päättyy Jeesuksen näkyvään paluuseen, Antikristus kuvineen pysyy Jerusalemissa eikä kaupunkia hävitetä vaan juutalaiset ajetaan sieltä pois.
ANTIOKHOS IV EPIFANES. Kohta 7.99 "Aleksanterille tuli jälleen levottomuuden aihetta. Sitä sai aikaan Antiokhos lisänimeltä Dionysos, joka oli Demetrioksen veli ja viimeinen Seleukoksista." Sivulla 24 ja 25 kerrotaan hänestä. Antiokhos IV Epifanes kiinnostaa meitä. Henkilöhakemiston mukaan hän on puheena sivuilla 7, 10-12, 478, 562 ja 571.
Sivulta 478: Puhuu ajasta n. 600 eKr., kun Babylonian kuningas piiritti Jerusalemia. Sidkia ryhtyi vastoin Jeremian profeetallisia ennustuksia sotimaan. Ei välttämättä ristiriitaa 2 Kun 25:7. "Entä sitten tämä: Kun Antiokhos lisänimeltään Epifanes oli leiriytynyt kaupungin edustalle ja oli pilkannut törkeästi Jumalaa. .. Kuka kutsuikaan roomalaiset sotimaan kansaamme vastaan? Eikö se ollut maan omien asukkaiden jumalattomuus?" Toi mieleeni Thoralf Gilbrantin toteamuksen teoksessa "Ennustukset toteutuvat 4" (1977), että "suuri syy Israelin ankaraan hätään lopun aikana on, että juutalaiset tekevät liiton tulevan Antikristuksen kanssa". Mutta tuohon liittoon, Jerusalemin valerauhaanhan maailma Israelin pakottaa, joten se ansaitsee Israelia suuremmat tuomiot.
HÄVITETTIIN TOISEN KERRAN. Sivulta 562-63: "Näin valloitettiin Vespasianuksen keisariuden toisena vuonna Gorpiaios-kuun kahdeksantena päivänä (26. 9. v. 70). Se oli vallattu viidesti aikaisemmin, mutta nyt toisen kerran myös hävitettiin. Egyptin kuningas Asokhaios (Sisak, v. 969 eKr., 1 Kun. 14:25) ja hänen jälkeensä Antiokhos (n. v. 170 eKr.), sitten Pompeius (Pompeius Magnus, v. 63 eKr. Ks. s. 33), ja heidän jälkeensä Sossius (v. 37 eKr. Ks. s. 78) yhdessä Herodeksen kanssa valloittivat kaupungin mutta jättivät sen tuhoamatta. Mutta jo ennen heitä Babylonian kuningas.. 1468 v. ja 6 kk. kaupungin perustamisen jälkeen. - Kuningas Daavidista, joka ensimmäisenä hallitsi kaupunkia, oli kulunut aikaa Tituksen suorittamaan hävitykseen 1179 v. (70-1179=1109?). Sen ensimmäisestä perustamisesta viimeiseen valloitukseen oli kulunut 2177 v. - Näin päättyi Jerusalemin piiritys."
Seuraavassa osassa Epifanesta sivulta 571, Pompeiusta sivulta 33 ja Sossiusta sivulta 78. HV 4. 8. 2004


PALESTIINALAISET JATKANEET PALESTIINALAISTENKIN TAPPAMISTA

Bushin hallitus muistutti Israelin hallitusta maanantaina, että tiekartan mukaan Israelin tulee jäädyttää kaikki rakentaminen uusilla asuntoalueilla, myös luonnollisen kasvun vaatima. Tiekartta vaatii Israelia myös tyhjentämään kaikki ”laittomat” parakkikylät varsinaisten asutusten ulkopuolella, mitä IDF onkin tehnyt kaiken aikaa. PA:n tulee puolestaan lopettaa kaikenlainen väkivalta ja terrorismi. Sitä PA ei ole edes suunnitellut toteuttavansa.
Uusimmat Antin suomentamat uutiset Lähi-Idästä kertovat lähemmin myös mm. siitä, mistä olemme kenties jotakin lukeneet suomalaisista lehdistäkin, miten PALESTIINALAISET TAPPAVAT HAAVOITTUNEITAAN SAIRAALASSA:
http://wwnet.fi/users/veijone/israel040804.htm


NEW FILES IN GROUP HARRI VEIJONEN

Hello, This email message is a notification to let you know that a file has been uploaded to the Files area of the harriveijonen group. File : /olavi.jpg You can access this file at the URL: http://groups.yahoo.com/group/harriveijonen/files/olavi.jpg

PÄIVÄN VIERAILIJA

Tue 03 Aug,16:07:01 x.nato.int. Mittari ilmoitti maaksi Intian ja palvelimeksi: nato.int3. 8. 2004

ENNETAPAHTUMIEN LUMOISSA

NELJÄ, KAKSI JA KOLME VUOTTA ENNEN TAPAHTUMAT

NELJÄ. Olen vielä ennetapahtumien "lumoissa". Eilen ennetapahtumien vuosisadassa jäi mainitsematta mm., että ajatukseni talvisodan alkupäivän 30. 11. 1939 olemisesta 68 vuotta ennen merkkinä sille, milloin Herra sallii maanpiirin tuhoutua Suomen pääkaupungin osalta ydiniskussa, tuli neljä vuotta ennen tapahtuneesta Hanna-tyttösen surmasta. Siitä, jota Eveliinan vanhemmatkin rinnastivat omaan kohtaloonsa, ja yhtäläistä tyttösten surmissa näyttäisi olevankin peräti toimiminen ennetapahtumana toinen seitsemän ja toinen neljä vuotta ennen vielä paljon merkittävämpää tapahtumaa. Joulukuussa 2003 Helsingin ja Hannan kohtalosta uutisoin. Muualta kuin minulta oli peräisin profetia, että Helsinkiin tulisi ydinisku sukellusveneestä Helsingin edustalta. Mutta pari vuotta myöhemmäksi korjasin sen ajankohdan ja peräti tarkan päivämäärän esitin. Helppoahan on iskeä sukellusveneestä Suomeen, mutta maanpiirin tuhoutuminen alkaa säädettynä päivänä. Niin siis olisi ollut jo talvisodan alkaminen.
Neljä vuotta ennen seurakunnan ylösottoa katsomanani ajankohtana odotin jännityksellä, mitähän silloin tapahtuu. Ja tapahtui. Mestarihiihtäjä Hakulinen jäi auton alle ja kuoli 26. 10. 2003. Vain noin kuukausi ylösotosta olisi siis vuorossa maanpiirin ydinpommittamisen aloittaminen ilmeisesti Helsingin ohella New York. Neljä vuotta ennen merkkinä 30. 11. 2003 oli Hannan surma.

KAKSI. Kaksi vuotta ennen merkistä olen puhunut vuosikausia. Kristuksen syntymää eli tuloa 2000 vuotta sitten tulisi todistamaan Saatanan poika, merkkipäinen Antikristus omalla tulollaan. Vuoden 1995 kirjassani lukee Gorballe varoitus palata politiikkaan, ja senhän hän teki 11. 3. 2000. Toistelen jo ties monettako kertaa moponi kuvaa, jossa vasempaan kädensijaan osui ennaltatiedetysti Gorban paluu politiikkaan ja oikeaan osuisi paluunsa valtaan eli Antikristuksen lopullinen tulo:

MOPO
2000 03/11 ] 2001 09/11 ] - 2002 06/11 I 2003 06/11 - [ 2004 03/11 [ 2005 09/11
OHJAIMISSA
HARRI VEIJONEN

11. 9. 2005 on siis ajankohta, jota raamatuhistorian todistusparodiassa tuhatkertaisella nopeudella WTC:n isku kuin Aadamin luominen vastaa Kristuksen tulo. Kristus tuli eli syntyi oikeaan aikaan. Antikristus ei voi tulla kuin todistaen Kristuksen tulon! Mutta samalla Antikristuksen tulo on kaksi vuotta ennen merkkinä Kristuksen ja Antikristuksen ilmestymisille. 11. 9. 2007 Antikristus ilmestyy vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa yhdessä monien kanssa, josta asiasta jo vuoden 1986 kirjani Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen oli 500 selitysteoksen yhteenveto. Vanhin tunnettu selitysteoskin eli Hippolytoksen Danielin kirjan kommentaari v. 200 jKr. tunsi Antikristuksen ilmestymisen ja Daniel 9:27:n sijoittuvan lopun aikaan niin että ilmestyminen on siinä kerrottu Jerusalemin valerauhan vahvistaminen.

KOLME. Kolme vuotta ennen Jerusalemin valerauhan vahvistamista olisi ajankohta 11. 9. 2004. Historiassa kolme vuosituhatta sitten Daavid tuli Israelin kuninkaaksi. 15. 3. 2004 kirjoittamani from2000to2014.txt sanoo: " 2004 09/11: David becomes King of Israel: Three kings in Magog? , 1000 BC". Eli ajankohtana 11. 9. 2004 pitäisi tulla todistus tapahtumista kolmen vuosituhannen takaa. Tulee mitä tulee, olen maininnut erään mahdollisen tapahtuman eli kolme kuningasta Maagogiin, Venäjä, Ukraina ja Valko-Venäjä liitto. Sellaiseen johtaisi esimerkiksi Putinin putoaminen. "2004 08/22: Saul becomes Israel's first king: Is Putin Saul ? , 1050 BC". Daavid oli niin mahtava kuningas, että ainakin hänen valtaantulonsa todistetaan 11. 9. 2004 vaikkapa sitten Putinin putoamisella vallasta. Mikäli tulee todistus jo Saulin tulosta kuninkaaksi, se osuu jo tämän kuun noin 22. päivään!
Harri Veijonen 3. 8. 2004


ENNETAPAHTUMIEN VUOSISATA

Presidentti Urho Kekkonen kirjoitti kirjan "Vuosisatani", ja minä kirjoitin sen vuosisadan olevan ajan merkki. Kekkonen oli syntynyt vuonna 1900 ja vuonna 2000 ennaltatiesin muutoksen tapahtuvan niinkuin maailmankaikkeus kääntyi pyörimään toiseen suuntaan. Mutta puheena ollut Kekkoskriitikko Kauko Kare sopii tarkentamaan viimeisen sukupolven vuosisataa. Hän syntyi vuonna 1914, jolloin Matteus 24:n kertoma ensimmäinen maailmansota riehui viimeisen sukupolven alkumerkkinä. Kauko Kareen vuosisata: 1914-2014. Siinä käyvät toteen jo kaikki Matteus 24:ssa sanotut tapahtumat ja kaksi viimeistä vuosiviikkoa ovat mullistavat.
Sukupolven vuosisataan ennaltatiedettiin tulevan Jerusalemin vapautukset 1917, 1948 ja 1967. Muita ennetapahtumia tuntuu olevan jopa uskomattoman paljon. Niiden havaitsemiseksi piti ensin tunnistaa Raamatun erikoisesti mainitsemat ennetapahtumat mm. viimeiseen sukupolveen ja Israeliin liittyvät.

Vuonna 1972 ihmetelin, miten osuin 17-vuotiaana miesten keihäällä lukuun 6000 cm. Kun Aadamin luomisesta oli kulunut tuo 6000 vuosissa, ihmettelin, miten heikoksi tulokseni jäi, 35.00. Olihan sitä syksyä vuonna 2000 osattu todistaa jo Tykkimäen huvipuiston 2000.000. vieraana. WTC:n iskun jälkeen mahdottoman toteutuminen on ollut selvää. Syksystä 2000 alkoi neljän 3,5 vuoden sarja. Maailmankaikkeus oli kääntynyt pyörimään toiseen suuntaan. Historian tahdissa tuhatkertaisella nopeudella mennään. WTC:n isku oli kuin Aadamin syntymä. Ulkoministeriä varoitin ajankohdasta kaksi vuotta siitä. Ei riittänyt edes, että tiesin Jaakobin syntyneen 2000 vuotta Aadamista. Exodus tapahtui 2,500 vuotta Aadamista. Kirjoitin nettisivuillani millaiset exodustodistukset tulisivat, ja tulivatkin 2,5 vuotta WTC:n iskuista 11. 3. 2004. Kaikki eivät vieläkään tajua, mitä tarkoitti ilmoitukseni, että Gorba tulee 1,5 vuotta "exoduksesta". Mutta Kristus syntyi oikeaan aikaan ja takaisin tulolleenkin tulisi todistus ihan määräpäivänä. Kun Karelian tyttöjä olin varoittanut ajankohdasta 45 päivää jälkeen vuodenvaihteen 2000, Eveliina löytyi seitsemän vuotta ennen merkiksi. Syksyllä 2007 sitä vastaava ajankohta on 27. 10. 2007. Miten tarkasti ennaltatiesinkään jopa seurakunnan ylösoton ajan? Oliko kaikelle myös ennetapahtuma? Viipuriin ei voida palata, ellei sieltä 70 vuotta aikaisemmin pitänyt lähteä.

Toki Eveliinan surma ennaltatiedetysti seitsemän kuuvuotta ennen ylösottoa merkkinä on omaa uskomatonta luokkaaansa, mutta eikö vielä ihmeellisempää se, että pystyisin pelastamaan ihmishenkiä vihan ajassakin siirtämällä heitä pois ydiniskun alta. Talvisodan alkaminen marraskuun viimeisenä 1939 olisi 68 vuotta ennen merkkinä Helsingin tuholle. Raamatun mukaan Herra on säätänyt päivän, jona Hän on tuhoava maanpiirin. Antikristukselle ja kumppaneille Herra asian toteutuksen sallii. Kyllä siinä sitten avautuukin mahdollisuus kertoa Antikristuksen vastustajille, milloin Perkele iskee. Turun tuhoutumisen ajankohtaa jouduin empimään pois samasta päivästä 30. 11. 2007 ja neljä vuotta ennen merkiksi katsoin 17. 12. 2003 Turussa sattuneen tulipalon. Vihan ajan ydiniskujen selitysteni mahdollista toteutumista en sentään pääse itse näkemään. Epävarmuutta niihin selityksiin luo sekin, että ainakin tällä hetkellä pelkään lausua esimerkiksi syntymäkaupungistani Tampereesta mitään muuta kuin taistelurunoni: Taistelu Mansesta.
Harri Veijonen 2. 8. 2004


KAUKO KARE PRESIDENTIN PÄIVÄKIRJASSA 40 VUOTTA SITTEN

1. 8. 1964 presidentti Urho Kekkonen kirjoitti päiväkirjaansa, miten Suomen Kuvalehti oli julkaissut artikkelin mieheltä nimeltä Kauko Kare. Kare toivoi Kekkosen pikaista väistymistä vallasta niin asiat hänen mukaansa tulisivat oikealle mallilleen. 3. 8. 1964 Kansan Uutiset moitti kyseistä Kareen kirjoitusta ja sen leikkeen Kekkonen oli säilyttänyt. Kauko Kare on aiemmin sivuillani mainittu (vaikka hakupalvelimista ei löydy) alkusanoista okkultistiseen kirjaan Mitä tapahtuu 1985 ja kerrottu teoksensa Tähän on tultu.
Professori Matti Parjanen Tampereen yliopistossa jäähyväisluennossaan vuonna 2001 kertoi Kauko Kareesta ja miten professori Urpo Harva tuli Kareen tukijaksi. Urpo Harvalta muistettaneen teistinen kirja "Miksi uskomme Jumalaan", jonka Ari-kustannus julkaisi vuonna 1976. Koko tuotantoonsa pääsee tutustumaan listauksestani: http://wwnet.fi/users/veijone/harva.txt, Urpo Harvan kirjallinen tuotanto. Ari-kustannuksen tuotteet http://wwnet.fi/users/veijone/ari-kustannus.txt sivuillani on vanhastaan. Kauko Kareen tuotanto tässä: http://wwnet.fi/users/veijone/kare.txt. Tähän on tultu on siis Paasikiven linjalta suistuttu Kekkosen rintamaan eikä niinkuin kansalle kehuttiin Paasikiven-Kekkosen linjaa yhtenä ja samana nimenäkin. Alea-Kirja näyttäisi olleen Kauko Kareen hallinnassa ja siksi saaneen vastustusta siinä missä Tammi ja kumppanit muka parempaa olisivat.
Kare, Kauko Aatos. S. 19. 4. 1914 Hattula. Toimittaja, WSOY:n kustannusvirkailija 1948-51, Suomalaisen Suomen toimitussihteeri 1948-52, 57-66. Nootin päätoimittaja, Alea-Kirja Oy:n johtaja 1967- .
Koko okkultistinen rintama uskoo Jumalaan eli on teistinen, mutta Jumalan tahtoa palveleva se ei ole. Raamattuhaku: Jumalan tahtoa: Apostolien teot: 13:36 Sillä kun Daavid oli aikanansa Jumalan tahtoa palvellut, nukkui hän ja tuli otetuksi isiensä tykö ja näki katoavaisuuden. 20:27 Sillä minä en ole vetäytynyt pois julistamasta teille kaikkea Jumalan tahtoa. Kommentti: Älkää siis palvelko omaanne vaan Jumalan tahtoa! HV


31. 7. 2004

If this was yourneighbour.jpg

ANTIKRISTUS LUPASI NOUSTA TEMPPELIIN JERUSALEMISSA

Suuren Antikristuksen pienempi edelläkävijä, Jasser Arafat, jo lupasi vallata Jerusalemin kirkot. Toisen Tessalonikalaiskirjeen toinen luku alkaa toteutua! Kukapa haluaisi Antikristusta naapurikseen, mutta voi Israelia ja voi Suomea. JASSER ARAFAT LUPASI ANTIKRISTUKSEN NOUSEVAN TEMPPELIIN! Antikristus, tuo laiton mies, TULEE, ILMESTYY ja temppeliin NOUSEE, 2. Tess. 2:1-12.

Tämänhetkisessä tulkinnassani Antikristuksen tulo on Gorban paluu valtaan 11. 9. 2005, ilmestymisensä Jerusalemin valerauhaa vahvistamaan 11. 9. 2007 ja nousunsa temppeliin Jerusalemin valtauksensa ja siellä kuvansa asettaminen Jerusalemin ylimmällä paikalla sijaitsevaan Kristuksen taivaaseenastumisen kirkkoon noin 11. 3. 2011. Jasser Arafat on ennaltatiedetty pienemmäksi Antikristukseksi ja johtotähdeksi viimeiselle suurelle Antikristukselle. Kuluneella viikolla Arafat paljasti Antikristuksen kiinnostuksensa kirkkoon Jerusalemissa.

Uutisista:

ARAFAT JA QUREI OVAT HYVISSÄ VÄLEISSÄ TAAS. Jos siinä mitään skismaa olikaan. Qurei on täysin Arafatin talutushihnassa. Uutisen mukaan Arafat on luvannut, että Qurei saa vastuulleen sisäisen turvallisuuden johdon, mutta hän itse johtaa tiedustelua ja asevoimia (?). Qurei perui eronsa, käsi kädessä sitten vannottiin valoja ja pussattiin.
TÄMÄ MAA KUULUU PALESTIINAN KANSALLE, PITÄKÖÖT SIITÄ TAI EI. Arafat toisti usein pitämänsä taistelupuheen torstaina 28. 7. 2004 Fatahin aktivisteille. Hän sanoi, että ”palestiinalaiset kumartavat vain Allahin edessä, ja että palestiinalaiset jatkavat taisteluaan, kunnes Jerusalem on vapautettu ja yksi ruusuistamme ja lapset nostavat Palestiinan lipun muureille, minareetteihin ja kirkkoihin (!) Jerusalemissa.”

Nämä ja muita viimeisimpiä uutissuomennoksia Lähi-Idästä: http://wwnet.fi/users/veijone/israel040731.htm


NETTIVIERAAT TUTKIVAT KIELILLÄPUHUMISTA

31. 7. 2004 päivän nettivierailijani mm. Eestistä tutkivat kielilläpuhumista sivuilleni http://wwnet.fi/users/veijone/kieli.htm tullen. Tultiin mm. kautta sivun: http://keskustelu.skepsis.fi/html/KeskusteluViesti.asp?ViestiID=135007.
Kielilläpuhumista on ainakin neljänlaista. 1. On opittavissa olevaa kielilläpuhumista ihmisestä itsestään, mikä ei ole yliluonnollista kuten tutkimus osoittaa. 2. On huonosti opittua Raamatun kristillisen kielilläpuhumisen viatonta matkimista, harjoittamista, eikä se ole synti. 3. On Pahan hengen vaikutuksesta tapahtuvaa kielilläpuhumista. 4. Ja sitten sitä, mihin Raamattu opettaa: Pyhän Hengen vuodatusta piti odottaa ja sen tulosta Kristuksen seuraajiin oli merkkinä silloin tapahtuva kielilläpuhuminen. Pyhällä Hengellä kielilläpuhuen täyttynyt voi sitten harjoittaa tuota Jumalalta saamaansa kykyä rakentaen itseään. Raamattu kehottaa pyrkimään osallisiksi sitä ihmettä suuremmista Jumalan antamista kyvyistä, joista kaikista on käytettävä nimitystä yliluonnollinen, sanovat maalliset tutkimukset mitä hyvänsä. HV


KAKSI TULOSTETTAVAA

1. http://wwnet.fi/users/veijone/special2.htm. Erikoisuus, jossa ikäänkuin noin 26. 10. 2007 uutisoidaan silloin tulevaa seurakunnan ylösoton hetkeä lähtökohtana Eveliinan surma seitsemän kuuvuotta aikaisemmin.
2. http://wwnet.fi/users/veijone/from2000to2014.txt. Vanhempi vuodesta 2000 vuoteen 2014 historian parodiaa tuhatkertaisella nopeudella. Lisäsin nämä kaksi tulostettavaa top newseiksi. Tulostin nämä itse 30. 7. 2004 päivän vierailleni, Rouhiaisen Ugandan lähetyssaarnaajapariskunnalle. Lainaksi pyysivät ja saivat Lea Kärnän toimittaman kirjan Matkalaukkuäidit, joka kertoo monista heidän tutuistaan. HV


WELCOME HOME

200 French Jews arrive in Israel
http://news.xinhuanet.com/english/2004-07/29/content_1673448.htm


JERUSALEM PRAYER LIST

http://www.netivyah.org/content/plist/plist_july2204.html. http://www.netivyah.org/content/plist/plist_july1504.html In Israel people seek to be practical even in spirituality. Israelissa ihmiset pyrkivät olemaan käytännöllisiä jopa hengellisesti. http://groups.yahoo.com/group/jerusalemprayerlist/message/69 http://www.netivyah.org/content/plist/plist_july0804.html Israel is waking up this morning with a new scandal. Israel herää tähän aamuun uudessa skandaalissa. http://groups.yahoo.com/group/jerusalemprayerlist/message/68 http://www.netivyah.org/content/plist/plist_july0104.html Blessed are you when men hate you. Autuaita olette te, kun ihmiset teitä vihaavat. http://groups.yahoo.com/group/jerusalemprayerlist/message/67 Olemme taas kotona Israelissa! On ollut suuri ilo vierailla veljien ja sisarien luona Suomessa. http://groups.yahoo.com/group/jerusalemprayerlist/message/66


THIS DAY 29TH JULY IN HISTORY

1928 Paavo Nurmi in Amsterdam 10.000 m Gold. http://www.noc.fi/olympiahistoria/kisatilastot/1928_amsterdam/
1981 Prince Charles marries Lady Diana. Video.rm
1982 Tiina Lillak (Date of Birth: April 15, 1961. Olympic-silver 1984) in Helsinki World record in Javelin throw: 72,40.


OLAVIN NIMIPÄIVÄ. Almanakkaan Olavi tuli vuonna 1890. Nimi merkitsee sukunsa vesaa pohjana muinaisskandinaavinen Olafr, jossa ensiosa esi-isä ja loppuosa jälkeläinen. Norjan kuningas Olavi Pyhä kaatui 29. 7. 1030. Ollin päivää on historiassa pidetty pyhäpäivänä. Silloin isäni viettää nimipäiväänsä, äitini syntymäpäiväänsä, minä toisen etunimeni nimipäivää, jne. Nimien kirjoitusta hieroglyfein: Write Like an Egyptian. Your name in hieroglyphs. Harri Olavi Veijonen27. 7. 2004

ATEENAN MITALIT

Ateenan olympialaisten mitalit esiteltiin. Niiden tekoon meni 13 kiloa kultaa, tuhat kiloa hopeaa ja tuhat kiloa pronssia. Kulta ja hopea tuotettiin Sveitsistä ja pronssi Kreikasta. 15 eksperttiä työstivät 3000 mitalia, 986 kultaista, 986 hopeista (kuvassa) ja 1150 pronssista. Halkaisija on 6 cm ja paino 150 grammaa. Kuva-aihe mitaleissa on siivekäs ihmishahmo. Nykyaikaisten olympialaisten aika tulee täyteen, ympyrä sulkeutuu. Ne alkoivat 1896 Ateenassa ja päättyvät 2004 Ateenaan.
Olympialaiset historiassa ja tulevaisuudessa (kuvin): http://wwnet.fi/users/veijone/olympics.htm
Olympialaiset uudella vuosituhannella: wwnet.fi/users/veijone/olympic.htm
Ateena 2004: wwnet.fi/users/veijone/ateena2004.htm
Kreikka julkaissut ensimmäiset Ateena 2004 olympiarahat: 21. 7. 2003 wwnet.fi/users/veijone/ind03heina.html
Olympialaiset ajan merkkinä: wwnet.fi/users/veijone/ind03heina.html
Kulkevat tuhat vuotta nimellä Karelia Games: wwnet.fi/users/veijone/ind17.html
Urheilun pääsivuni kymmenine omine ja muine linkkeineen sekä kansainvälisin tervehdyksin: http://wwnet.fi/users/veijone/heitot.htm HV


25TH JULY THREE NEW STADIUM RECORDS IN LAPPEENRANTA

EAA Permit Meeting KARELIA GAMES. Olli-Pekka Karjalainen Men Hammer 81,23. Mikaela Ingberg Women Javelin 62,96. Link: Ingberg: http://www.mikaelaingberg.com/. Men Shot Joachim Olsen Denmark 21,00. Link: Olsen: http://www.teamdanmark.dk/CMS/cmsdoc.nsf/Content/webs5vccwr

KARELIA GAMES ELIITTIKISAT KIMPISELLÄ 25. 7. 2004

Kolme uutta kenttäennätystä Lappeenrannassa 25. 7. 2004. Miesten moukarissa Olli-Pekka Karjalainen heitti 81,23. Entinen Kimpisen kenttäennätys oli Juha Tiainen 81,12 vuodelta 1984. Mikaela Ingberg naisten keihästä 62,52. Entinen kenttäennätys viime vuodelta Taina Kolkkala 61,96. Kolmas kenttäennätys syntyi miesten kuulassa. Tanskan Joachim Olsen 21,00 entisen ollessa Mika Halvari 20,79 vuodelta 1997.
Tuloksia
Naiset keihäs: 1. Mikaela Ingberg 62,96, 2. Taina Kolkkala 60,21. Miehet moukari: 1. Olli-Pekka Karjalainen 81,23. Miehet kuula: 1. Joachim Olsen DEN 21,00, 2. Ville Tiisanoja 20,09. Miehet kiekko: 1. Mikko Kyyrö 61,82, 2. Timo Tompuri 61,11, 3. Mika Loikkanen 60,99. Naiset 200 m. 1. Ljubov Perepelova 23,17, 2. Johanna Manninen 23,20.
HV


EU:N ULKOASIANJOHTAJA SOLANA SAI KYLMÄN VASTAANOTON ISRAELISSA

Euroopan unionin ulkopoliittinen edustaja Javier Solana puolusti unionin jäsenmaiden päätöstä asettua Israelia vastaan, kun YK:n yleiskokous äänesti Länsirannan muurin laillisuudesta. (MTV3)

EU äänesti Ranskan pakottamana yhtenäisenä ryhmänä Israelin rakenteilla olevaa turva-aitaa vastaan YK:n täysistunnossa. Solanan vierailun tarkoituksena oli saada Israelin hallitus myöntämään EU:lle jonkinasteinen poliittinen ja turvallisuusosa IDF:n tyhjennettyä Gazan alueen juutalaiskylät ja kaupungit. Sharon kertoi vieraalleen eilen, että Israel haluaa yhteistyötä EU:n kanssa monilla alueilla, mutta ilman ratkaisevaa muutosta sen asenteissa ja erikoisesti Israelin turvallisuus- ja itsepuolustusasioissa, se on vaikeaa. YK äänesti 150 ääntä vastaan 6, kymmenen pidättyessä, päätöslauselman, joka vaatii Israelia purkamaan jo rakennetut osat aidasta ja korvaamaan palestiinalaisille aiheutetut menetykset. YK:n päätös ei ole velvoittava. Sharon ja Shalom yrittivät saada Solanalta lupauksen, että EU toimisi tulevaisuudessa siten, ettei aitakysymystä tarvitsisi viedä uudelleen YK:n täysistuntoon ja sieltä turvallisuusneuvostoon, jossa USA tulee estämään päätöksen vetollaan. Helppo-Heikkinä tunnettu Solana ei antanut mitään takeita siitä. (Antti)

AL-QAIDA SUUNNITTELI SAUDIKONEELLA HYÖKKÄYSTÄ EILATIIN

Vaihtoehtoisesti tai samaan USA:n WTC:n pommitusten kanssa 11.09.01 Qaidan operaattorit suunnittelivat iskua Eilatiin. Hyökkäyksessä olisi käytetty saudilaista taistelukonetta ja saudipilottia Eilatin läheisyydessä sijaitsevalta saudien sotilaslentokentältä. Bin Laden oli kiinnostunut esityksestä, mutta piti tärkeimpänä iskua Washingtoniin ja Pentagoniin. (Antti)
Nämä ja muita uusia uutisia Lähi-Idästä:
http://wwnet.fi/users/veijone/israel040725.htm


EXODUS KIRJA

Jorma K. Ahonen on julkaissut kirjan Exoduksesta:
http://www.kotiposti.net/ahonenjo/mainos.htm
En ole päässyt tutustumaan kyseiseen kirjaan, mutta ainakin Ahosen taannoin toimittama kristillisen postimerkkikerhon lehti oli upea. Ahonen tunnetaan Israeliin liittyvistä postikorteistaan ja keräilyalan kauppiaana. Kymmenisen vuotta sitten kerroin Ahoselle käsitykseni Ilmestyskirjan pedosta ja myin joitakin postikorttejani sekä ostin postikortin, jonka aiheena on syntymävuoteeni kirjaamani saarnaaja Tommy Hicks.
HV


WTC:N LOPPURAPORTTI JA VIDEO

WTC:n loppuraportti julkaistiin USA:ssa. (Kuva: 911report.jpg) Siinä arvosteltiin USA:n heikkoa varustautumista terrorismia vastaan. Julkisuuteen tuotiin video (katsoin), jossa näkyi WTC:n terroristeja menossa terminaalissa. (Kuva: Hijackers on tape).
HV


KESÄLEIREJÄ ULKOMAISILLE LAPSILLE

Kiovan kavareilta terveisiä. Heillä on taas oikein kunnon kesä meneillään. Onneksi siellä maalla Piskin kylassä on ilmaa mitä hengittää. Kiovassa ilma seisoo ihan paikallaan ja on vaikea olla. .. Odottelemme vielä lisäjoukkoja kesäleirille. Keskiviikkona 30 hengen porukka lähtee Lazurnajaan, Mustanmeren rannalle. Pitäkää meidät rukouksissanne, ettei kukaan hukkuisi. Kylän lääkäri lähtee myös mukaamme. Jenniferillä on mukanansa pesäpallomaila, joten uusia pelejä on lapsille tiedossa. .. Jenniferille oli iloinen yllätys Tarzaninin liaani, jolla voi hypätä puusta jokeen! .. Mirjam Adolphi tarvitsee vielä rukouksianne, veriarvot ovat vielä huonot. Terveisin Kiovan kaverit. Viestin reitti: Mirjam > Pekka R. > Keijo L. > HV
Venäläisille juutalaislapsille kesäleiri Lappeenrannassa järj. paikalliset Israelin ystävät. Betania: Juutalaisen leirin musiikki-ilta 24. 7.


JALKAVÄKIMIINAT SOSIALISTISEN INTERNATIONAALIN TIELLÄ

http://kotisivu.dnainternet.fi/poeysti/miinat.htm
Osmo Pöysti


PALESTIINALAISILLA OMA ITSENÄINEN VALTIO JORDANIN ITÄPUOLELLA

Petri Halla, Lukijat, Etelä-Saimaa 23. 7. 2004.
Kommentti: Mutta sitähän eivät muista Suomi, EU ja muut maailman kansat vaan OMAN LOPPUNSA tekevät sallimalla uuden palestiinalaisvaltion Israelin valtion sisään. Mikä mies on tuo Solanakin? Ei mikään Helppo-Heikki vaan helvetin Heikki! Terveisiä Erkki Tuomiojalle ja Tarja Halosellekin näiden uutisten myötä. Räjähtäkää jo miinaan, ettei tarvitse ydinpommiin sulaa!
Seurakuntalainen-lehden päätoimittaja,
Harri Veijonen
PS. Osoitteeseen http://www.tpk.fi/suomi/ voitte toisetkin esittää kysymyksen presidentti Tarja Haloselle. Harri Veijonen kysyi: MIKSI TEETTE OMAN LOPPUNNE?


THIS DAY 25TH JULY IN HISTORY

1919 - Kaarlo Juho Ståhlberg (January 28, 1865 - September 22, 1952) becomes the first president of Finland.

1991 - Mikhail Gorbachev tells Communist Party leaders that building communism in the Soviet Union is no longer a realistic goal and that the party must reject "outdated ideological dogmas".

NEXT MONTH IN HISTORY VIDEOS
SEURAAVA KUUKAUSI HISTORIASSA VIDEOT

0830.rm, 0829, 0828, 0827, 0826, 0825, 0824, 0823, 0822, 0821, 0820, 0819, 0818, 0817, 0816, 0815, 0814, 0813, 0812, 0811, 0810, 0809, 0808, 0807, 0806, 0805, 0804, 0803, 0802, 0801, 0731, 0730, 0729, 0728, 0727, 0726, 0725. Sisältö varsin amerikkalaista. HV
26. 7. 2004


Veijonen special 26. 7. 2004:

KOLME VUOTTA JA KOLME KUUKAUTTA ETUKÄTEEN
SEURAKUNNAN YLÖSOTON HETKEN UUTISET TUNTI TUNNILTA

YLÖSOTON AJANKOHTA HÄMMÄSTYTTÄVÄN TARKASTI TIEDOSSA

Seurakunnan ylösoton kuukautta voimme arvioida, kirjoitti Tapio Nousiainen vuonna 1967, mutta viikon tarkkuudesta puhui Harri Veijosen kirja vuonna 1986. Muualla maailmassa kai joudutaankin tyytymään parhaimmillaankin vain noin viikon tarkkuudella tietämiseen, mutta täällä valittuna asian selittäjänä pääsen hämmästyttävän tarkkaan ajankohdankin ennaltatietämiseen!
Tarkennus: Päivä oli helmikuun 27. 2004, jolloin vetylastirekka paloi hengellisen syntymäni tontilla JA ENNALTATIEDETTYJÄ OLIVAT ajankohta, alkaminen ja minä. Laskettaessa siitä 1335 päivää se osuu siihen mihin 1335 päivän laskemisen odotettiinkin ulottuvan eli ajankohtaan noin 45 päivää jälkeen vuodenvaihteen 2007 eli noin 26. 10. 2007. Vuodenvaihde on 13. 9. 2007 ja syyskuussa 31 päivää (31-13=18. 45-18=) eli 27. lokakuuta 2007 olisi 45 päivää jälkeen vuodenvaihteen. Se on 1335 päivän saavuttaminen siten kuin asia oli selvitettävä liittyessään seurakunnan ylösottoon.
Vuoden 1995 kirjani, maailman paras sen hetkinen ymmärrys, sisälsi luvun saavuta 1335 päivää oletuksella, että 1335 päivää oli Messiaan näkyvän paluun edellä ja 1335 päivän saavuttamistamme piti laskea lopusta alkuun. Mutta koska ahdistuksen aika näyttää olevan vanhimman selityksen mukainen seitsemän vuotta, ei ole olemassakaan muuta ahdistuksen ajassa tapahtuvaa pelastumisen mahdollisuutta 1335 päivää saavuttaen kuin jo pitkään esittämäni, että 45 päivää vuodenvaihteen jälkeen ja 1290 päivää ennen vuodenvaihdetta (yhteensä 1335) ja asian vakuudeksi aikakauden vaihtumisen merkkinä siihen vuodenvaihteeseen 2007 tultava Jerusalemin valerauha.

EVELIINAN SURMA + SEITSEMÄN KUUVUOTTA = SEURAKUNNAN YLÖSOTTO

Veijonen special 26. 7. 2004. 45 päivää jälkeen vuodenvaihteen 2000. Jos Arafat julistaa Palestiinan, niin Veijonen julistaa seurakunnan ylösoton! Eveliina siinä mittelössä meni. Kuukalenterissa seitsemän vuotta ennen merkki oli kuin olisi uutiset seurakunnan ylösoton tullessa! Uutisoitu siis jo seitsemän vuotta ennen ylösoton hetkeä, mutta kootaan uudelleen tähän hetkeen kolme vuotta ja kolme kuukautta ennen ylösottoa. Silloiset uutisotsikkoni ja vastaavat ajankohdat syksyllä vuonna 2007 nykynäkemyksin:

OCTOBER 25TH 2007 = LOKAKUUN 25. 2007

2000 12. 11. klo 13. JERUSALEM SOVITAAN JUUTALAISILLE PALESTIINAN JULISTUKSESSA. Vastaava ajankohta: Holiday kalenterista pääsee aina tarkastamaan huonomuistinen. 30 September 2000 Rosh HaShanah. 13 September 2007 Rosh HaShanah. 30-13= 17. Eli 17 päivää aikaisemmin on sama kuukalenterin hetki vuonna 2007. November 12. - 17= October (17-12=5. 30-15=) 25. Eli etukäteen varoittamani ja ennaltatietämäni ajankohta läheni vuonna 2000 päätyen Eveliinan surmaan ja vuonna 2007 lähenee ja päätyy seurakunnan ylösottoon! Ensimmäinen vuoden 2000 uutistani vastaava uutinen olisi siis 25. 10. 2007 klo 13.00, ja varmasti otsikkona silloin voidaan esittää, että Jerusalemista oli sovittu jo valerauhan vahvistamisessa noin 43 päivää aikaisemmin!

OCTOBER 26TH 2007 = LOKAKUUN 26. 2007

2000 13. 11. klo 13. "PYHÄÄN" SOTAAN KOLMESSA PÄIVÄSSÄ JA MIELENOSOITUS HAAVEEKSI? Vastaava ajankohta 26. 10. 2007 klo 13.00. Seurakunnan ylösotto kolmen vuorokauden sisällä. Kun Israelin ystävät suunnittelevat Israel-marsseja niin on hyvä tietää, että osa heistä jää marssimaan vihan aikaan eihän edes Shalom-lehden johdossa aina tiedetty, että saavutettu rauha olisi valerauha ja vastustivatkin opetustani, että valerauha on ylösoton tulon merkki.

2000 13. 11. klo 21. ARABIMAAT KATKAISEVAT SUHTEET ISRAELIIN - EI MILLOIN TAHANSA - YDINASEET. Vastaava ajankohta 26. 10. 2007 klo 21.00. Ei mitään milloin tahansa vaan kaikki säädetysti ja tapahtumilla myös ennetapahtumat kuten tämänkin ennetapahtuma kuukalenterissa Eveliinan surmineen seitsemän vuotta sitten! Ydinaseita pian käytetään. Arabimaat hyökkäävät Israeliin pian seurakunnan ylösoton jälkeen ja Venäjä Suomen kautta Norjan rajoille.

OCTOBER 27TH 2007 = LOKAKUUN 27. 2007

2000 14. 11. klo 08. LUONNOLLINEN ANTIKRISTUS, JASSER ARAFAT. Vastaava ajankohta 27. 10. 2007 klo 08.00. Jasser Arafatiakin suurempi Antikristus ennaltatiedetysti oli merkkipäinen hän, joka oli mukana valerauhaa vahvistamassa noin 45 päivää sitten. 45 PÄIVÄÄ SITTEN ILMESTYI VIIMEINEN SUURI ANTIKRISTUS. NYT ON VUOROSSA KRISTUKSEN ILMESTYMINEN!!!

2000 14. 11. klo 18. MITÄ 15. MARRASKUUTA? - PEKIN LINKKI - VEIJOSEN KAIMA - EU:N SILAKKA. Vastaava ajankohta 27. 10. 2007 klo 18.00. Jo seitsemän vuotta sitten ennaltatiedettiin, että viimeistään huomenna on tapahtunut mahtavia! Melkein herää epäilys, että kaimanani ja maapallon toisella puolella asuvaksi silloin esittäytynyt asuikin toispuolella Kareliaa ja juuri hänestä varoitin. Otto mikä Otto, ottaa Eveliinalta hengen! Surma tapahtui todellakin kello 18 jälkeen TARKALLEEN SILLOIN! Ylösoton hetkeksi voisi tämän perusteella epäillä tuntia noin klo 18 27. 10. vuonna 2007! Mutta tunnista emme voi olla varmoja emmekä siitäkään, minkä vuorokauden puolella ylösotto missäkin tapahtuu. Kuitenkin yhdellä hetkellä koko planeetallamme. Murhaaja-Ottokin opettaa, että klo 18 jälkeen 27. 10. 2007 maan päälle jääkööt vain kaltaisensa satanistit ja mielipuolet, vastakohtani!

2000 14. 11. klo 21. JULISTETAANKO PALESTIINA? - QATAR - BUSSI - UUTISLINKKEJÄ. Vastaava ajankohta 27. 10. 2007 klo 21.00. Näitte miten tarkasti tiesin ajankohdan jo seitsemän vuotta sitten. Milloinkaan muulloin en ollut uutisoinut muutaman tunnin välein kellonajatkin mainiten! Lähtikö Eveliina tansseista kotimatkalle klo 21.00? Seurakunta lähti tai lähtee Karitsan häihin NYT!

OCTOBER 28TH 2007 = LOKAKUUN 28. 2007

2000 15. 11. klo 02. HARRI VEIJONEN GROUP - PERUSTA SINÄKIN RYHMÄ VAIKKA KOTISIVUKSESI. Vastaava ajankohta 28. 10. 2007 klo 02.00. Kaksi miestä on yövuoteella. Toinen korjataan yläilmoihin Isän kotiin ja toinen jätetään Antikristuksen vihan aikaan. Ylösoton tapahtumahetkessä ei meille ole mitään yllätystä, mutta pallolla on sinä hetkenä kaikki vuorokauden ajat niinkuin Kristus opetti. Valvokaa siis, vaikka yöllä!

2000 15. 11. klo 12. EI JULISTUSTA? - YLÖSOTTOON OLTAVA VALMIINA SILTI. Vastaava ajankohta 28. 10. 2007 klo 12.00. Eveliinaa oli seitsemän vuotta sitten isänsä etsinyt ja aamulla ruumiin löytänyt. Minulla ei ollut asiasta mitään tietoa, mutta tiesin sen, että tämä on ajankohta, jona tapahtuu. Ja niin tapahtui, sillä annettiin SEITSEMÄN VUOTTA ENNEN MERKKI. Annettiin myös kotikaupungin profeetta, joka nämä kaikki etukäteen kirjoitti. Elin tai olin kuollut seurakunnan ylösoton tapahtuessa, tapahtumasta olin uutisoinut tunti tunnilta sekä seitsemän vuotta etukäteen että jälleen kolme vuotta ja kolme kuukautta etukäteen!
Harri Veijonen23. 7. 2004

SAAVUTA 1335 PÄIVÄÄ

MONTAKO PÄIVÄÄ AJANKOHTAAN 26. 10. 2007 ?
HOW MANY DAYS TO OCTOBER 26TH 2007 ?


Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days. (Dan 12:12)


http://wwnet.fi/users/veijone/ennaltatieto.htm

2 x 7 VUOTTA. Sir Isaac Newton oli tehnyt Danielin kirjan tutkimuksensa noin v. 1700, vaikka kirjansa The Prophecies of Daniel and the Apocalypse julkaistiin vasta kuolemansa jälkeen v. 1733. Aihetta on sivuillani käsitelty. Olennaisimpana pidetään Newtonin löytöä, että Papal Staten perustamisesta 754 jKr. kuluisi Danielin profetoimat 1260 vuotta Messiaan näkyvään paluuseen eli päätösvuosi on 2014.
Newtonin kirja käsittelee myös Daniel 9:23-27 vuosiviikkoja, mutta huonommin kuin me. Olemme löytäneet, että yksi vuosiviikko on 2007-2014 ja on myös sitä ennakoiva vuosiviikko 2000-2007, joka samalla on Herran vuosituhanten parodia tuhatkertaisella nopeudella. Ensimmäinen vuosi 2000-2001 narrin ajassa meni huilaten, mutta isku 11. 9. 2001 oli kuin Aadamin syntymä. Siitä Jaakobin syntymää todistaen päivälleen ja ennaltatietämälläni tavalla järkkyi ulkoministeri, siitä puoli vuotta myöhemmin ennaltatietämälläni tavalla tapahtui exodustodistus 11. 3. 2004. Siitä eteenpäin historian todistusta on tulossa vielä 3,5 vuotta päättyen 11. 9. 2007 Jerusalemin valerauhan vahvistamiseen merkkipäinen Antikristus mukana ollen.

1260 PÄIVÄÄ. 1260 toteutui siis historiassa vuosina, mutta toteutuu jälleen päivinä meidän ajassamme. Itse asiassa löytyy neljäkin sen 1260 päivän eli 3,5 vuoden jaksoa alkaen 35 metrin keihästuloksestani syksyllä 2000. Siihen vuoteen 6000 Aadamistahan olin osunut jo vuonna 1972. Henkilööni ja sukulaisiini liittyvät merkillisyydet tulevat Raamatun profetian ohessa eivätkä niinkuin typerykset voivat hakea omista ajoistaan ylösoton hetkeä. Mutta todellakin valittu on valittu tielleen osuneita henkilöitä ja heidän aikojaan myöten!
JORMA JOHANNES 28. LOKAKUUTA. Sairaalassa annettu väärä lääke ei nopeuttanut anoppini kuolemaa, mutta kuolema tapahtui 28. 4. 2004, josta sanoin kuluvan ylösnousemukseensa 1260 päivää. Anopin edesmennyt poika, Jorma Johannes, oli kuollut 28. 10. 1983. Päivämäärä lokakuun 28. olisi siis ylösoton päivä vuonna 2007, ellei ylösotto tullut jo parina tai kolmena edellisenä päivänä.
Haku how many days sivuiltani. Helmikuulta 2004 löytyy päivämittari ajankohtaan 26. 10. 2007. 20. 7. 2004 päiviä siihen jäljellä 1192. Huhtikuulta 2004 löytyy päivämittari ajankohtaan 22. 9. 2007. 20. 7. 2004 päiviä siihen jäljellä 1158. Ajankohtaan 12. 9. 2007 päiviä jäljellä 1148. Oikea vuodenvaihde seuraavana päivänä 1149 päivän kuluttua ja valerauhan vahvistamista odotetaan jo pari päivää aikaisemmin, 1147 päivän kuluttua.

1335 PÄIVÄÄ. Danielin kirjan loppu mainitsee 1290 päivää ja autuas ja pyhä odottaa ja saavuttaa 45 päivää enemmän, 1335 päivää. Oletus: 1335 päivää päättyy ajankohtaan 26. 10. 2007, johan Veikko Hakulisen poismeno oli neljä vuotta ennen merkkinä ja Eveliinan surmakin oli ennaltatiedetty seitsemän vuotta ennen merkki 45 päivää oikeasta vuodenvaihteesta. 20. 7. 2004 on 1192 päivää ajankohtaan 26. 10. 2007. 1335 päivää oli (1335-1192) 143 päivää aikaisemmin. Tässä kuussa mennyt 20 päivää. Kesäkuussa 30 päivää. Toukokuussa 31 päivää. Huhtikuussa 30 päivää. Nämä yhteensä (20+30+31+30=) 111 päivää. 1335 päivän löytämiseksi tarvitaan taaksepäin siis 143 päivää. 143-111=32. Maaliskuussa oli 31 päivää. 1335 päivän alku menee todellakin helmikuun 2004 puolelle. Ensimmäiset merkkitapahtumat silloin olivat 26. 2. 2004. Jos siis 1335 päivää lasketaan alkavaksi siitä, olemme odottaneet 1335 päivää kenties jo 24. 10. 2007.

MUUT 3,5 VUOTEEN LIITTYVÄT lukumäärät olivat 1290, 1277 ja 1260 päivää. Mahtava maaliskuu 2004 http://wwnet.fi/users/veijone/ind04maalis.html kertoo, ettei Veijoselta kysyvä tieltä eksy. Gorba siis tulee 1,5 vuotta exodustodistuksesta 11. 3. 2004 ja ilmestyy 3,5 vuotta siitä. Normaaleja päiviä 3,5 vuodessa tuo 1277. 13 päivää aikaisemmin oli tuo 1290 päivää Antikristuksen valerauhaan ilmestymiseen ajankohta, mikä pitäisi olla lähtökohta 1335 päivää seurakunnan ylösottoon. Mutta Danielin kirjan lopun mainitsemat 1290 päivää ovat viimeiset päivät Antikristuksen noususta Jerusalemiin noin 11. 3. 2011 Messiaan näkyvään paluuseen noin 26. 9. 2014. 19. 3. 2004 klo 02.30 23 uhrin bussiturma muistutti ajan kellon olevan 02.30 ja seuraavakin tapahtuma muistutti lopullisen tuhon ajasta: aamulla klo 06.00 eli vuosissa 3,5 vuoden kuluttua. Aamulla kello kuusi meinasin varoittaa poliisia sillan alla piileskelevästä tappajasta samaan aikaan, kun Irakissa suomalaismiehet sillan alla tapettiin! Kevätpäiväntasaus 21.-22. 3. 2004 ennaltatiedetty 10 päivää "Tuomiojaan". Maaliskuunkin uutissivulla montako päivää mittari: voittoseremoniamme alkaa soida 22. 9. 2007 eli 1158 päivän jälkeen ajankohdasta 20. 7. 2004. 22. 3. 2004 alkoi myös voittajien, nasaretilaisten pilkkaparodia joukoilla nimeltä Nesara, nesaratilaiset, jotka julistivat aikansa alkaneen niinkuin pimeytensä meille valona on tai täältä lukevat pitäen meitä pimeinä!

10 VAI 45 PÄIVÄN JÄLKEEN. Ilmestyskirjaa voidaan tulkita niin, että ylösotto tulee 10 päivän jälkeen aikakauden vaihtumisesta Jerusalemin valerauhan vahvistamisessa noin 11. 9. 2007, mutta esittämäni Danielin kirja 1335 päivineen on oikea tulkinta ja ylösotto tapahtuu sen mukaisesti noin 45 päivää tapahtuman jälkeen eli noin 25. - 28. 10. 2007. Danielin kirjan loppu oli tarkalleen oikein selitetty vasta pari vuotta sitten ja maailmassa tuskin vieläkään muiden kuin allekirjoittaneen toimesta.
Danielin kirjan loppu: "12:11. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. 12. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää. 13. Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa."
Harri Veijonen


THE LAST SECONDS
EXODUS IN MADRID
Next! 1,5 years (545 days) Mr. Gog back
3,5 years 1277 days (+13=1290) Mr. Gog´s peace to Jerusalem
+ 45 days = 1322 days (+13=1335) "Rapture"
+ 1260 days + 1290 days = Messiah on the Earth
© Harri Veijonen 1986

Harri Veijonen on osunut oikeaan määrähetkeen ja tapahtumaan vuodesta 1972! Laadittiin jopa tämä kello, joka on käynyt osuvasti WTC:n iskusta ja käy niin edelleenkin! WTC:n iskusta ennaltatiedetysti 2 vuotta ulkoministerin järkkymiseen, 2,5 vuotta Madridin iskuun, 4 vuotta Anti-Kristuksen valtaantuloon ja kuusi vuotta Jerusalemin valerauhaan. Sama kello usealla sivulla, ensi kerran 17. 3. 2004. Hakemistosivulla ind98c.htm kello on käynyt lähtien WTC:n iskusta 11. 9 . 2001 eikä 11. 3. 2004. Kellossa esimerkiksi ajankohta 1260 päivää jälkeen Jerusalemin valerauhan vahvistamisen 3,5 vuotta jälkeen Madridin iskun on seitsemän vuotta jälkeen Madridin iskun ja Madridin iskun 11. 3. 2004 ennaltatiedettiin olevan seitsemän vuotta ennen merkkinä Antikristuksen Jerusalemin valtaukselle noin 11. 3. 2011. Siitä vielä 3,5 vuotta Messiaan näkyvään paluuseen. Ei mitään sattumaa myöskään ajankohdalla ihminen kuussa 35 vuotta sitten! Seurakunnan taivaaseen lento-ohjelma on alkanut! 35 vuotta uskovaisen astronautin, J. B. Irwinin, käynnistä kuussa täyttyy 26. 7. 2006. Antikristuksen tulon ja ilmestymisen puoliväliksi olen sanonut ajankohtaa 11. 9. 2006. Sitä ajankohtaa Herran päivissä vastasi hysteerinen herätys siirryttäessä vuoteen 1000 jKr.. Mutta nytpä elämme narrin vuosia niinkuin Harri ennaltatiesi. Harri Veijonen


Ovat nämä niin hurjia kirjoituksia ja varsinkin toteutuakseen ja yhtämittaisesti jo 25 vuotta tai muina tekoina yhtämittaisesti jo 32 vuotta, että todellakaan ei löydy maailmasta vastaavaa ihmemiestä kuin joku. Kuka lie, Harri Veijonen.


21. 7. 2004. Ihminen kuussa kuvin. Suomen kirjailijat. Suomen Top 200 kirjailijaa: http://wwnet.fi/users/veijone/Suomen_kirjailijat.htm

THIS GENERATION

Jeesuksen ilmestyminen

Vastahuuhaa palkinnot 1996-2003
Veijonen: Maailmanhistorian mullistavat vuodet 2005-2007(Kirjoitettu 2003)
2004 ELOKUUN UUTISSIVU jää osoitteeseen: http://wwnet.fi/users/veijone/ind04elo.html, 2004 HEINÄKUUN UUTISSIVU jää osoitteeseen: ind04heina.html, 2004 KESÄKUUN UUTISSIVU jää osoitteeseen: ind04kesa.html, 2004 TOUKOKUUN UUTISSIVU jää osoitteeseen: ind04touko.html, 2004 HUHTIKUUN UUTISSIVU jää osoitteeseen: ind04huhti.html MAHTAVA MAALISKUU 2004
Veijonen: 40_vuotta_alkaen_1967.htm, Linkki: Osmo Pöysti: Kirkkohistorian suuret valheet.

ARI-KUSTANNUKSEN TUOTTEET, ari-kustannus.txt
HV: Top in Jerusalem + Jerusalem tänään, Mathilda Wrede ja Aarne Ylppö, http://wwnet.fi/users/veijone/kirjasto.htm, PÄIVITETTY veijonen2003.zip, UPDATED veijonen2003.zip (08/08 2003).

THIS GENERATION * IN SEVEN LANQUAGE


VEIJONEN: SEVENTY YEARS AGEIN BUT IN FINLAND ONLY
Jeremiah 25:11 This whole country will become a desolate wasteland, and these nations will serve the king of Babylon seventy years.
586 BC Babylon destroys Jerusalem and Temple. 516 BC Second Temple is dedicated
Veijonen 8.8. This whole Karelia (including Jerusalem to the Finnish People, Viipuri = Vyborg) ... seventy years.
1944 Russia destroys our Jerusalem and we must left. 2014 in Vyborg agein! Jesus will come on the Earth.

Seven years: 2007 "peace" with rapture. 2007 - 2014 in Heaven.

Klikkaa tästä: USKOMATONTA, MUTTA TOTTA KAI JA VAIN VEIJOSELTA:

TAKAISIN VIIPURIIN 70 VUODESSA!

JERUSALEMISTA JERUSALEMIIN 90 VUODESSA

Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin! Vuoden 1995 kirjani nimi. Jerusalemin taivaalla syksyllä 1917 lentelivät lentokoneet ja pudottivat Jumalalta saatua sanaa. Se vapautti kaupungin ilman taistelua. Seurakunta osaa taistella ja voittaa pelkän Sanan voimalla!
Edmund Allenbyn Jerusalemin valtaus syksyllä 1917 oli mahtava merkki ja myös ennekuva vielä mahtavammista tapahtumista jopa tietty aika myöhemmin. En nyt puhu Messiaan näkyvästä paluusta 90 vuotta myöhemmin vaan Jerusalemin valerauhasta seurakunnan ylösottoineen:

Englantilainen kenraali Edmund Allenby toteutti syksyllä vuonna 1917 ihmeen Jerusalemin taivaalla, mikä saattoi olla ennekuvaa Jerusalemin valerauhasta ja seurakunnan ylösotosta mahdollisesti 90 vuotta myöhemmin!

HV: Ennaltatiesin tapahtumia 28 vuotta etukäteen

Ateena 2004 * Olympialaiset ajan merkkinä * Rippikoulu vai Prometheusleiri

Paavi tapasi Gorban, ("portto pedon selkään"), ennaltatietämäni mukaisesti 1. 12. 1989. Osmo Pöystin Gorba-sivu on päivitetty.

HV: HERRAN PÄIVÄ. Herran päivä tulee niinkuin varas

Liity Harri Veijosen postituslistalle! Lähetä viesti "liityn postituslistalle" ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen harriveijonen@yahoo.com Uutta: Nopeimmin TÄSTÄ! Mahdollisuus myös omien viestien kirjoittamiseen kaikille listalaisille!

K All S R USA T25 AU TP FL V Top 100 Topsites Bapt S 500 Chr Ice EST Top 500 TT VT Toptop FT500 CTop 1000
p, p2, p3

HOME
http://wwnet.fi/users/veijone/ind98c.htm

Tietosanakirjat - http://www.fact-index.com - The Beginning - Radio Dei - HV Coollist! - Juutalaissodan opetus - veijonen2004a.zip - Pakanain aikain viimeinen vaihe - Mahtava maaliskuu 2004 - Antikristus lupasi nousta temppeliin Jerusalemissa - Kaksi tulostettavaa: Special 2 - From 2000 to 2014 printing version - Top 100 kirjailijat - Vastahuuhaa palkinnot - Top 100.

*

*

*