1998 PÄIVITTÄISET. Church without churches - kirkkoihin kuulumattomat

The biggest christian site in Finland. Welcome!

-- ENGLISH -- FINNISH TO ENGLISH. (demo). 1997 index, syksy 1997 index Päivitetty: valmis


The War III will begin after "peace" to Jerusalem. While they are saying "peace and safety" Jesus will takes His own to heaven.
http://www.wwnet.fi/users/veijone, "että minun taloni täyttyisi", Luukas 14:23. ( Tervetuloa! 2000 jKr. 7 kuukauden päässä?)
Tätä kotisivua koskevissa asioissa ja tarjotessanne kirjoituksianne: Seurakunnan Tiedotuskeskus, Box 57, 53101 LAPPEENRANTA.
Voitte myös sähköpostittaa © Harri Veijonen

veijone@mail.wwnet.fi

VUODEN 1998 PALJASTUKSIA, UUTISIA, SEURANTAA!

Uutisryhmässä eräs pyysi saada tietää Jeesuksen paluulle TAKARAJAN. Kirjojeni nimissäkin olen esittänyt sekä takarajan että edeltävät tapahtumat: Tuleva Lähi-idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen (1986) ja Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin! (1995)

Etelä-Saimaa kai jätti uutisoimatta tämän, minkä me kerromme myönteisenä: Suomen presidentti vieraili Israelin meneillään olevan 50. vuoden kunniaksi Suomen juutalaisessa srk:ssa.

Kunpa ensimmäisenkin kerran joku kertoisi, mistä tapaa edes saman tasoista ennaltatietämistä kuin täältä!

Minkä tahansa lahkon johtaja puhuu mitä tahansa, aina tulee monista lahkoista kuulijoita. Kaikissa lahkoissa kai kielletään tulemasta lukemaan asiaa täältä.

Kerrotaan Dianankin käyneen juuri ennen kuolemaansa povarilla, ja eukko tiesi aivan oikein, että Diana pääsee julkisuuden taakastaan. Saatanan tunarit! Vievät hautaan totuuden kertoessaankin!


Jääkiekkoilija-animaatio Täällä ei ole TV:n urheilutoimituksen sijaista vaan urheilu todella toimii uskon asialla! Voitte tietenkin tutkia miesten kautta-aikain ennätykset kalentereistanne, onko joku muukin antanut niin, että Pirukin luuli saavansa takalistoon: keihäässä 60.00 ennätykseni (1972 TU-38). Talomme numerokin on toisten mittaamalla saatu ja annettu: 111. Siitäkin puuttuu 666 osuvasti.

Tärkeintä on valmistautua nyt ylösottoon! Ja jos kuka vihan aikaan jääkin, Nahkurin orsilta ei putoa helvettiin, kun on avuksensa huutanut HERRAN JEESUKSEN NIMEÄ, vaikka juuri ennen kuolemaa. Piru lienee jo varma, että 2000.000 suomalaista täällä johdetaan taivaaseen, olihan perheemme 2000.000. vieras Tykkimäen huvipuistossa.

Jumala muistuttaa, että lauantai on lepopäivä.

Ja ensimmäisenä sunnuntaina 1998 tiedettiin jo paljon.


Sakarja 6:8 opettaa, että Suomessa sentään jotain tiedettiin: Suomen herätykset 2000 jKr. tienoilla.

VUOSI EI VAIHDU NYT. Elämme jo pitkällä tätä vuotta, ilmeisesti vuotta 1999 jKr. tai 2000 jKr.! Jos 2000 jKr. täyttyy meidän kalenterimme mukaan 1998, se on noin 20.- 21. syyskuuta 1998! On tapahtumassa ERITTÄIN MERKITTÄVÄÄ. Vähintään Jerusalemin jakamisesta neuvottelu alkaa, mutta mahdollisesti jo Jerusalemista sopiminen ylösottoineen tapahtuu! Juhani Laukkonen selittää, että sopimus vaatii erityisen vahvistamisen. Itse ymmärrän, että sopiminen on se vahvistus, "confirmabit autem pactum multis" (Dan 9:27 latina).

1. 1. 98 OVATKO TIEDOTUSVÄLINEET SOPINEET PLO-NIMEN KÄYTÖN LOPETTAMISESTA?

Voidaan katsoa, että kun Suomen Tietotoimisto (STT) hyväksyy jonkun ilmaisutavan, se on hyväksytty valtakunnassa. STT:n tiedotteitahan valehtelijat toistavat. Me vain varoittavana esimerkkinä lainaamme: "Norja jälleen mukaan Lähi-Idän rauhanprosessiin. Yhdysvallat on toivottanut Norjan avun tervetulleeksi Lähi-idän rauhanneuvotteluissa. Samaan hengenvetoon maa kuitenkin painottaa omaa keskeistä rooliaan rauhanprosessin välittäjänä. -Norjan yrityksissä on ollut yhtäläisyyttä omiemme kanssa, joten emme näe välillämme olevan mitään kilpailua, Yhdysvaltojen ulkoministeriön tiedottaja James Foley sanoi eilen. Norjan ulkoministeri Kurt Vollebaek matkustaa Lähi-itään ensi viikolla toimiakseen välittäjänä viivästyneessä rauhanprosessissa. Ulkoministeri kertoi Norjan radiouutisille lauantaina saaneensa kutsun sekä palestiinalaisilta että israelilaisilta. Yhdysvaltojen presidentti Bill Clintonin on määrä tavata Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu sekä Palestiinan presidentti Yasser Arafat tammikuussa. Norja oli isäntänä, kun Israelin ja Palestiinan viranomaiset tapasivat ensimmäistä kertaa vuonna 1993. Tuolloin tapaaminen johti rauhansopimukseen. (STT-AFP)"
Seurakunta tietää, että helvetti tulee maan päälle silloin, kun Palestiinan valtio on olemassa. Mitään valtiota ei ole ennenkuin Israelin arabit (joita palestiinalaisiksi sanotaan) ovat repineet Jumalan silmäterän, Israelin Jerusalemin. Tähän asti maailma on puhunut palestiinalaisalueista ja PLO-johtoiset alueethan Israelista löytyy. STT vetää Palestiina-nimitystä jo takautuvastikin "1993 Palestiinan viranomaiset". Kohtalon ivaa, että STT:n päätoimittajana toimii Kari Väisänen, joka tehtävään Etelä-Saimaasta siirtyi, ja hän on oppinut E-S:n linjaan "niinkuin Piru raamattua" tehdään sille, mitä Veijonen kirjoittaa. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että valtakunnassa vain täältä kuullaan totuutta ylösotosta ennen sen tapahtumista. Ja sen tapahduttuakin he osaavat valehdella!

1. 1. 98 ETELÄ-SAIMAAN UUTISVÄLITTÄJÄ EI TUNNE PLO:TA LAINKAAN!

Maailmalta löytyy joitakin totuuteen pyrkiviä tiedottajia. Mutta pyrkimyskään ei tee totuuden julistajaa, jos valheeseen on miellytty (2 Tess 2:6-12). Seurakunta on mieltynyt totuuteen ja kertoo tapahtumia etukäteen paremmin kuin monet tiedottajat tapahtumien jo toteuduttua. Ja tämä tarina on tosi! Etelä-Saimaan tilaajille riittää, että E-S toimitus poimii tuhansista tiedottajista kaikkein helpoimman ja huonoimman ja toistaa sitä. Sillä on arkistossaan tuhatkunta artikkelia vuodessa maailmalta löytyvistä tuhansista miljoonista. Tällainen uutisvälittäjä, mitä seurakunta harvoin lainaa eikä koskaan toista, on IPS (Inter Press Service).

IPS:ltä kyllä löytyy joistakin valtioista hyviä artikkeleja. Mutta jos tässä käyn kehumaan ja kertomaan niin saattaa olla, ettei enää huomenna. Sensijaan Lähi-Idän toimittajat ovat täysiä idiootteja ainakin mitä totuuden kertomiseen tulee. Otsikoita: "Israelin tuotteita vaaditaan boikottiin", "Hamas on muutakin kuin terroria", "Juutalaisaktivistit..." . "Luterilaisaktivisti"-termiä en käyttäisi törpöimmästäkään. Mutta Etelä-Saimaa käyttää juuri näiden kirjoittajien artikkeleita! Mikä pahinta, Suomen kouluihinkin niitä kovalla vauhdilla tupataan. "Tulevaisuus on tiedossa", helvettiin valhetiedossaan.

Alta Vista hakupalvelimesta löytyy 42000 artikkelia hakusanalla PLO. Palestiinasta paljon kertova IPS ei tunne ainoatakaan ilmaisua PLO koko arkistossaan! Esimerkiksi YK löytyy 56 kertaa. Vieläköhän muistetaan, mistä PLO on lyhenne? Palestiinan vapautusjärjestö eli Israel vapaaksi israelilaisista. Suomi vapaaksi suomalaisista? Ei auta itku markkinoilla, kun sen minkä teitte Israelille tulette myös itse saamaan. Muistan, että parikymppisenä luulin PLO:ta joksikin Israelin ystäväksi. Kun valhetieto valtaa, totuutta etsiväkään ei sitä enää löydä eikä varsinkaan usko. Jotkut vikkelät internetkäyttäjät voivat sentään alkaa uskomaan. Pirulla on monta syytä sensuroida internet, varsinkin osoite, jonka toivottavasti muutkin muistavat!
ST/hv

2. 1. 1998. NIINKUIN JUMALA PIRUA.

Toteaisin sille jopa nimensä kertoneelle ATK-opettajalle, joka väitti, että niin olisinkin lukenut Makarenkoa kuin piru raamattua, että hänet Saatana todella on saanut uskomaan, ettei Piru ole kongreettinen ja persoona, Perkele! Raamatun mukaan Jumala saa pahankin (jopa Perkeleen) palvelemaan omia tarkoituksiaan, päämääräänsä. Ilman Hitleriä ei olisi syntynyt Israelin valtiota. Ilman Antikristusta juutalaiset eivät kääntyisi ja Messiaan tuhatvuotinen valtakunta tulisi. Etkä sinäkään tänne olisi tullut, ellen olisi näin ilkeä tai taitamaton. Tai Saatana sinussa ärsytti ja varsinainen hölmö oli. Saatathan jo pystyä taistelemaan Perkelettä vastaan niinkuin Raamatun mukaan tulee tehdäkin.

Saatanaa eniten ärsyttävä "Itsensä paljastaja" ainakin kuvastaa Jumalan totuutta.

Lappeenranta laajenee? Poliitikotkin aavistavat: Karelia. Sehän saattaa ylettyä Siperiaan sitten, kun Herra on karkottanut Googin rippeet sinne minne Suomen kautta Israeliin hyökättyään kuuluu.

3. 1. TÄSSÄ VUODENVAIHTEESSA PIMEYS OLI JO HUIPUSSAAN!

Raamatullinen totuus on varsin yksinkertaista. Aasikaan ei tieltä eksy, kun hiemankin korviaan ja silmiään auki pitää. Onhan alati toistettu, että aina vain pimenee, mutta pettävä rauhansilta senkun lähenee, ja Kristus itse loistoineen on sen takana. Sensijaan kaikki tiet vievät Roomaan enkä missään suunnassa taakse vilkuillessa näekään edes okkultistista hämärää kuten aiemmin mm. Keskisuomalaisessa. Täysin pimeetä jo oli! Lehti kuin lehti oli ottanut linjakseen esitellä pelkkää taikauskoa, tinanvalua. Oppikaa edes pimeimmästä! Pimeyshän on huipussaan silloin kun Herra tulee! Miljoona suomalaista näkikin, kuinka tv:ssä esitettiin tinapovaus: "Siinähän kuin Ilmestyskirjan peto!" Oppikaa nyt siitä sitten, kun täysin pimeä jo "kristillisen" Suomen tiedotusvälineissä on paras opettaja! Seurakunnassa ei harjoiteta minkäänlaista taikauskoa! Mikä kumman tinamöykky se Ilmestyskirjan peto olisi? Muutamalla sanallakin tässä aivan toisenlainen kuva kuin joku sattuman möykky. Ilmestyskirjan pedossa toteutuu noin 50 profetiaa mahdollisuudella noin yksi miljoonasta. Todennäköisyyslaskennassa mahdollisuudet kerrotaan keskenään eli sattuman mahdollisuudet yksi luvusta miljoona potenssiin 50. Toki ymmärrän, miten vaikea on uskoa, että sellainen ennaltatietäminen on mahdollista, mutta olenhan jo todennut ateisteille, että velkanne 10.000 mk puolelle miljardille ennaltatietäjälle olkoon anteeksi annettu. 1998 on Ilmestyskirjan pedon vuosi. Ja Pirukin sen tinoineen tietää, mutta aasin siitä aina täytyy muistuttaa. Tinamöykyssään Perkele vain yrittää laittaa koko asian naurunalaiseksi. Aasi mikä aasi. Kuka nyt aasia seuraisi. Roomassa on pian perkeleelliset juhlat!

MITEN SIPERIA OPETTAA? Siperia näyttää olevan ainoa, mikä opettaa! Siperian lapset kun saavat Herran Sanan, Herra sanoo: nyt riittää! Evankeliumia ei ehditä joka niemeen, notkoon ja saarelmaan viedä. Siperian lapset ovat pyytäneet apua, ja jotkut Herran lapset Suomessa ovat luvanneet asian hoitaa. Jäämeren rantamilla kolme pientä siperialaista kylää tulevat saamaan omalla kielellään Luukkaan evankeliumin. Lähetystyöntekijä Nenetsiasta sanoi: "Pienikin valo voi valaista, kun on oikein pimeää." Nenetsiassa on jo muutamia kansallisia uskovia. Ainahan Suomen kirkkokin sinne väkeä lähetetti. Noituuden pimeys on kuitenkin syvä. Siksi tarvitaan Sanaa, jotta "valo" leviäisi ihmisten sydämiin edes yhden evankeliumin kirjan kautta.
Tämän internetsivun lukijoissakin on niitä, jotka haluavat saattaa evankeliumin työn seurakunnan osalta päätökseen. Voitte toimittaa apunne tilille 800019-407975 Avainsanoma ry. Merkitkää kuittiin viitteeksi: Siperian kansat. UHL:n keräyslupa EL16700. Vastaava hoitaja Jouko Rajala. ST/hv

6. 1. ONNEA HARRI HEINOLLE! Jeesuksenkin nimellä on merkitystä. Seepra (E-S:n viikkolehti) keksittiin. (3. 1. 98 siinä luki: Maailmanloppu tulee, mutta ei hätää... vasta ..joku intiaanien huuhaakalenteri tuottajana JYRKI NUOTTI MÄKI) Hesarin liitteessä taas kirkon Harri HEI NO toimi ns. asiantuntijana. Vrt. aasian, sian. Ainakin Piru luulee Harrien jotakin tietävän, VAI? NO? Vaino? Vain Veijosen tasoinenkin asiantuntija on joutunut maksamaan asiantuntijapalveluistaan tuhansia markkoja. Herra pian omistaakin koko lehden ja toimittajiakin riittää. Ja Sanoma todella on lähtöisin sieltä missä Herra hallitsee, Jerusalemissa, eikä Betlehemiä muistellakaan. Paras ilmoitukseni oli 1989 Arafatin tuppautuessa maahamme, Terroristijohtaja Suomeen! Ja siitäkös he ottivatkin opikseen kuin Piru Raamattua. Terroristien propagandaa kaikkialla. Eikö Herralla muka ole syytä olla VIHAINEN!? Saatanpa kalenteriinsakin katsoa, kun pimeyskin opettaa: Harrin nimipäivä 6. 1. Sattumaltako Kirkon ja Seurakunnan tutkijoilla on sama etunimi? Seurakunta opettaa, että nimipäiviä ei vietetä, mutta onnitella tietenkin voi. Kenenkään ei tarvitse Veijosta edes tervehtiä, jos ei kerran halua ja myös Jumalan pakottavaa viimeistä saarnaa kuulla. Sitäpaitsi näin äkäinen on vain Herra, eikä Veijonen itse.

8. 1. SYNTYMÄPÄIVÄNI "SATTUMIA". Monet ovat jo tehneet valintansa. Onhan Suomessa Vikke ja vielä parempi nimensäkin perusteella olisi tulossa Mikkelistä. Lukekaa nimen ensimmäinen ja viimeinen tavu ja lopettakaa jo! Mansessa synnyin minä, todellakin 8. 1. (55). Mansen päälehden liite: MORO. 8. 1. 1998 siinä kerrotaan: VILENIN kuva on lähdössä Manseen. Ehdottomasti tutkittava asia. Pedon kuvahan tulee Jerusalemiin, Perkeleen kielellä kai Salasemiin.
Jos 8. 1. lähtisi "sikiämään"... . Ylösoton aikaa ei voi tietää päivälleen, mutta puolivälissä syyskuuta 1998 tiedetään varmasti paljonkin!

Moro, moro, se on poro! Mansen murretta ei moni ymmärrä. Mie, sie, hää. Myö, syö, työ, juo, ne. Spedekin osaa pronominit ja paljon muutakin! Naruhyppelyssäkin voittaa meikäläisen: kuusi eteen. Jotkut voivat haluta Maran ja polvivaivaisen 120 kiloisen Veijosenkin Speleihin hyppelemään, mutta anti olla! Johan siellä oli 8. 1. Tasavallan presidentin tuuraaja parinaan vielä mielenkiintoisempi: "häntä". Spede oikein muistutti, miten tulee seurata "häntää, lettiä." Muistutin itsekin aiemmin Speden kautta, että tuo tumma spelityttö voisi jo sanoa: ei täysi osuma vaan täysosuma! Tytölle ruusu, koska on vaikean sanan vihdoin oppinut!

8. 1. synttäri Elviksellä ja Uuno Turhapurolla. Pirulla on syytäkin pelätä, ettei saa Elvistä eikä Loiria. Edellisellä oli sentään rukoileva äiti ja jälkimmäisellä on nimellä ratsastava huuhaata levittävä anoppi.

ELVIS JA VESKU Two days after his twenty-first birthday, Elvis has his first recording session for RCA, held at their studio in Nashville. Among the songs laid to tape during this session is "Heartbreak Hotel". Sattumaltako siis maailman ja Suomen suosituimmat miehet syntyivät kymmenen vuoden välein ja 8.1. ? Sattumaltako minä tasan 10 vuotta Veskun jälkeen? USA:ssa monia lahkoja:Elvis-kirkko. Elvis. Missä olin kun Elvis kuoli?. Jeesus ja Elvis. Palvonnan kohde seurakunnassa on Kristus eikä 8. 1. syntyneet! Pete Best

9. 1. - 31. 3. Uutispaljastukset

1. 4. HELL - HELVETTI: Marilyn Monroe ja prinsessa Diana. Helvetillinen näky. Kirjaimellisesti. Missä vietän iäisyyteni? Sinä voit vaikka pitää näkemästäsi.

2. 4. Lappeenrannan ev. lut. tervehdys-lehti tuli alueella joka kotiin pyytämättä. Yksi numero on perusteellisemmin arvosteltu, joten riittänee, kun tässä toistetaan Matti J. Kurosen toteamus, että kirkossa voidaan "tulla uskoon - eli siksi, mitä jo on". Suomessa kuuluu lehden mukaan kirkkoon 4. 391 245. Kaikki he siis jo ovat uskossa, vaikka kirkossa uudelleentulleenakin. - Ateistinen uskokin näyttää olevan parempi kuin kirkollinen, koska ei valehtele kannattajilleen, että sillä uskolla mennään taivaaseen.

2. 4. PERTTI TUKIAISELTA olen jo vuoden odottanut ilmoittamiaan David Wilkerson- kirjoituksia, mutta aina on sillä nimellä sivullaan tyhjää. Toki muuta löytyy.

2. 4. VIKTOR KLIMENKON KIRJEESTÄ: En jaksa olla tällä hetkellä aktiivi tarjoamallasi sivulla, vaikka millaista kysyntää olisi. Se on tämän hetken tilanteeni. Jatkossa jos innostusta riittää otan kyllä yhteyttä sinuun. Ystävällisin terveisin ja siunauksin Viktor Klimenko

2. 4. HYVÄ SANOMA (4/98) on parempi kuin aikoihin. Kristiina Kunnaksella on erinomainen artikkeli Martin Luther Kingistä. Me kerromme ensimmäisenä, että vt. päätoimittaja Heikki Kankaan tarkoitus on olla tehtävässään vuosi. Kangas on asunut Jerusalemin Jaffa-kadulla ja viimeksi Poriassa Kalervo Syvännön naapurissa.

2. 4. JUUSO HEDBERG, UT:n kreikkalais-suomalainen Sanakirja (1890) on reilulla satasella myynnissä Antik. kirjak. Johannes, Yrjönkatu 1, HKI. En tarvitse toista. Osta sinä, joka hyviä kirjoja tutkit.

2.-3. 4. KIRPPUTORI ev. lut. keskuksessa Koulukatu 10. Lähetyssoppi Toinin tupa avoinna joka ke-to klo 11-17. Lappeenrannan paras kirpputori SOUK Kauppakatu, toinen Valtakatu .. Yhä suositumpi on myös Pallon kirppis, myyntipaikka vain 12mk/päivä.

3. 4. SEITSEMÄNKYMMENTÄ VUOSIVIIKKOA IRRALLINENKO? "Maailman tarkin" tutkimukseni Daniel 9:27:stä vaatii seuraamaan varsinkin sitä. Laskelmalla en löydä mahdollisuutta edetä pitemmälle kuin 1998: 62 vuosiviikon mentyä jos tapettiin Herra 37-38 jKr. 69-62=7 viikkoa eli 49 vuotta aikaa juutalaisille asua Jerusalemissa kunnes... 70 jKr säädetty asuminen keskeytyi, 32 vuotta Messiaan murhan jälkeen. 49-32=17. 1967 säädetysti asuminen jatkui: 1967+17=1984. 70. vuosiviikko olisi jo ollut 1984-91, minkä jälkeen alkoikin rauhansopimuksen rakentaminen. "Seitsemän vuoden aikana" on päästävä siihen, että Jerusalemistakin aletaan neuvotella tai sitten Daniel 9:27 on aivan irrallinen ajassamme (laskelma keskeytyi Messiaan kuollessa 69 viikon mentyä kuten yleisimmin selitetäänkin), mikä ei välttämättä edellytä sitä, että vieläkään 1998 tarvitsisi Jerusalemista sopiminen aloittaa.

3. 4. PALJONKO AIKAISEMMIN YLÖSOTON AIKA VARMISTUU? Kirjassani epäilin, että pari vuotta aikaisemmin. Tänäänkään ei ole varmuutta vielä. Toisaalta kirjoitukset käyvät toteen "äkisti ja rutosti", joten NYT on ehdottoman valppaina seurattava! Mutta jo viime kuussa esitin näkemyksen, että jos pian aletaankin neuvotella Jerusalemista sopimusta ei voida saman tien vahvistaa vaan vuosiviikko alkaisi tarkalleen siitä, kun Jerusalemista virallisesti neuvotellaan. Vain Jerusalemiahan Daniel 9:27 koskee! Ilmeisesti ainakin tämä pätee: SAAVUTA 1335 PÄIVÄÄ:

4. 4. Sitten VILHO RANTASEN Suomen Vapaakirkossa ei ole ollut huippuasiantuntijoita Raamatun profetiassa. On kyllä julkaistu kirjoja kuten Maailman tapahtumat ja Raamatun profetia, mutta se ei yllä yksityiskohtaiseen selitykseen esim. Daniel 9:27:n osalta. Agnes Meyr, Jeesuksesta 1900-luvulle-kirjoituksessani viimeksi mainittu uranuurtaja on saanut kuvansa vapaakirkon teoksen Edelläkävijät kanteenkin. Siinähän ei ole mitään epäraamatullista, että naisetkin tekevät lähetystyötä. Kaikki seurakuntalaiset tekevät lähetystyötä, vaikkei kaikkia voida lähettää maan ääriin. Päivän uutuuskirjoihin kuuluu mm. upea BILLY GRAHAM, Omana itsenään (Ovh. 250 mk), mutta internetsivunsa oli vielä kesken.

4. 4. Adventistien kustannusliike on nimeltään KIRJATOIMI, mikä sijaitsee Tampereelta 12 km Jyväskylään, Ruovedelle kääntyvän tien varressa Aitolahdella. KOTIMAA on ev. lut. kirkon päälehti, mikä 20. 3. pääkirjoituksessaan ylistää sitä ekumeniaa, "kirkkohistoriallinen harppaus tulevaisuuteen", mistä täällä kritisoidaan "kirkkojen johtajat jääkööt helistelemään korujaan"! Askel aikakausilehtikin on Kotimaa-kustannuksen lehti, samoin Kirkko ja kaupunki. Rasismi on syntiä-julistaa se, mutta VALTIOKIRKOLLISUUS SE VASTA SYNTIÄ ONKIN ja rasismia myös!

4. 4. OLAVI PELTOLA, jonka olen maininnut 1900-luvun henkilöissä, opettaa internetissä mm. Kutsu lähetysesirukoukseen Kylväjä-lehdessä. KIRKON virallisen linjan Rooman kanssa kompromissannut vanhurskauttamisjulistus on saanut kirkon sisällä kannanottoja. Myös Herää Valvomaan-lehdessä saksalaisten luterilaisten puheenvuorona.

4. 4. MARTIN LUTHER KINGin kuolemasta tulee tänään kuluneeksi 30 vuotta. Huomaattehan Martteja ja Luthereita ja vielä Kuningaskin tulossa: MARANATA! Muutama linkki: Biography. Kinghän oli baptistipastori. National history. Vuoden mies 1964.NOBELISTISIVULTA etsitään: kirjoita "king" vasempaan yläkulmaan, saat 20 pikkujuttua/keskustelua. Valitse vasemmasta sarakkeesta "peace" saat listauksen rauhannobelisteista. Vuodessa 1964 klikkaa ja tulee King-linkkejäkin. "I have a Dream!"

5. 4. LJUS I ÖSTER on ruotsalainen vainotusta seurakunnastakin kertova idän lähetyksen lehti. Avainsanoman tavoin sitä voi tilata ilmaiseksi. Ruotsalaisen helluntailaisen lähetyssaarnaajapariskunnan kidnappauksestakin lehti kertoo eniten. Komit on pohjoinen vähemmistö Venäjällä. Kylmää ja karua Kazakstanissakin. Venäjän uusi uskontolaki isku seurakuntaa vastaan. Uusi Avainsanoma väittää, että Jeltsin olisi vastentahtoisesti sen hyväksynyt. Kiinassa on pidätetty tuhat kristittyä saarnamiestä. Eihän se tietenkään "kristillisen" Suomen tiedotusvälineissä kuulu. Edellinen KING vielä sai sijaa kun oli USA:sta.

5. 4. IRR/TV radiotyötä venäjän kirkon "uskoville". "Sattuma" avasi ovet. Hyvä Suomi ja Kerava! Ateistisen Venäjän televisiossa pyöri lasten raamattuohjelma "Superkirja", mutta "kristillisessä" Suomessa lapsille kaikkea muuta kuin Jumalan Sanaa! Vai luulee "kristillinen Suomi" rakentavansa tulevaisuuden lapsilleen! Linkkejä muihin Venäjä-sivuihin internetissä.

6. 4. KAIKKIALLA MAAILMASSA kristittyjä vainotaan ja heitä kohtaan hyökätään heidän uskonsa tähden. Sitä ei helposti huomaa, sillä maallinen lehdistö ei juuri noteeraa näitä tapauksia. (Hal Lindsey, Apocalypse code)

6. 4. RYSSISSÄKIN on paremmat parkkipaikat kuin meillä täällä, totesi rekkakuski Helsingin satamayöpymisestä, sen puutteesta Karpossa eilen. Mites ryssät majoittuvat Lappeenrannan Mustolan satamassa? Siitä otti Veijonen kuvankin. Jatkoa kesäkuussa.

7. 4. UUSI MAAILMANJÄRJESTYS-ASIAA ulkomailta

7. 4. KEIJO LINDEMAN on tehnyt jonkun korjauksen yhden vaimon mies kirjoitukseensa rovaniemeläisen Reino Marjakankaan huomautuksen johdosta.

8. 4. KRISTUS KUOLI KESKIVIIKKONA. Vaikka sanon, että syntien sovitus ristinkuolemassa tapahtui eräänä keskiviikkona, torstai-juhlasapatin aattona, saahan tuota muulloinkin muistella. Pääsiäinen on tapahtuma, mikä muistuttaa kirkoissakin Kristuksen ylösnousemuksesta. Imatralla kaupunki ja ortodoksikirkko pitävät yhteiset juhlat ensi viikonloppuna. Muslimeillakin on nyt oikeus vaatia kaupunkia yhteisiin juhliin. Ei luulisi olevan vaikea ymmärtää, ettemme halua kaupungin järjestävän yhteisiä tapahtumia minkään uskontokunnan/ateistien yms. kanssa! Jokainen tietenkin osallistuu mihin haluaa ja varsinkin zhirinovskilaiseen ortodoksisuuteen, koska kaupunkikin näyttää esimerkkiä.

8.- 12. 4. YLÖS JERUSALEMIIN. Lauritsalan ev. lut. kirkolla on pitkä perinne pääsiäistapahtumalla, missä ryhmissä edetään pääsiäisen raamatullisissa maisemakuvaelmissa. Taitaa olla yksi harvoja kirkollisia tapahtumia, mitä olen suositellut, joskus Auvo Häkkisen eläessä, esiintyessä.

10. 4. NS. PITKÄPERJANTAINA tein skannauksen: LAPINNIEMENKATU 1 ja sivulle IMPILINNA

10. 4. HILJAINEN HETKI. Kaarlo O. Syvännön muistoa kunnioittaen. Rakas veljemme kuoli päivänä jona Jeesuksen on luultu kuolleen. Kaarlo O. Syväntö in memoriam-KUVA

11. 4. Vapaakirkon pastorivaihdoksesta ja Mikael Agricolasta päivän E-S:ssa hyvät artikkelit.

11. 4. YLÖSNOUSI myöhään sapattina (lauantaina) valjetessa ensimmäiseksi viikon" (Matteus 28:1, Novum). "Valjetessa" kreik. "epifosko", jolla myös merkitys "koittaa". Uusi viikko koitti, viikkohan vaihtuu sapattina auringon laskiessa. Jotakin juttua asiasta maailmalta, pääsivullaankin satuja?

12. 4. LAURITSALAN VANHA KIRKKO. Ylös Jerusalemiin-tapahtumiin Lauritsalassa osallistui noin 3000 henkilöä. Tarkoitus ei ole mainostaa ev. lut. kirkkoa vaan kiittää esityksestä tarjoamalla kokoelmistani 1967 (?) puretun Lauritsalan ev. lut. kirkon ja sen ajan ympäristön kolme korttia.

12. 4. YLÖSNOUSEMUS! VEIJO OLLI: Ylösnousemus, Olli opettaa Pohjois-Savon ev. lut. Kansanlähetyksessä. Ev. lut. Tuomiokirkossa Tampereella on Alttaritaulu: Ylösnousemus (Magnus Enckel).

12. 4. MAAILMALLA PÄÄSIÄINEN on Pupujusseja, Glad Påsk. Ruotsin postin pääsiäispostareita. Jotkut uskovat Noita-akkoihinkin

13. 4. MARA VALITAANKIN UUDELLEEN? Kirkoilla on toinenkin ylösnousemuspäivänsä, mutteivät mitenkään mahduta 72 tuntia siihenkään uskoessaan ylösnousemuksen tapahtuneen aamulla varhain. Suomikin toimii ajan merkkinä 1917 alkaen. En usko, että "Mooses" ja Mara sivuillani ovat pelkkää viihdettä. Nyt näyttäisi siltä, ettei ylösotto toteudu 1998, ja jos niin on Marahan kai jatkaa. Riitta Uosukaisen lienee syytä varoa, ettei käy esteeksi? Hymyilyttää itseänikin, mutta olen lähes yhtä tosissani kuin siinä vastauksessani ateistille, että olisi vaarallista yrittää estää Gorban paluuta.

14. 4. Baptistit tarjoavat ahkerimmin linkkejään. Mirror - onko suomenkielistä vastinetta?

15. 4. JONNI MYYRÄ. Savitaipaleen kautta-aikain parhaasta yleisurheilijasta olisi tulossa kirja, mikäli E-S urheilumiehet löytävät kustantajan. Antti O. Arposelta kysyin, saako eilisen E-S Alakerran kirjoitustaan näin käyttää: KUVA. Internetistä Jonni Myyrä-juttuja ei juuri muuta kuin omaani. Arponen löytyy Urheilu 2000-sarjan tekijänäkin.

16. 4. SEURAKUNNAN ERO VALTIOON SELKENEE SUOMESSAKIN. Raamatullisella seurakunnalla ja valtiolla EI varsinaisesti ole mitään tekemistä toistensa kanssa, vaikka seurakunta toimiikin Raamatun ohjeiden mukaisesti sen kaupungin ja valtion parhaaksi missä asuu. Tilanne Suomessakin selkenee EMU:n, EURO:n ym. tullessa, kun yhä selvemmin havaitaan, että meilläkään valtio EI ole vähääkään välittänyt seurakunnan toiveista ja ohjeista.

16. 4. "Kuinka sinä voisit päästä pakoon tulevaa vihaa?" Arkkipiispalle lähettämäni ohje sopii kaikille suomalaisille. Ihminen on yksilö ja ITSE valitsee seuraako kuntaseuroja vai seurakunnan Herraa. Seurakuntakaudessa jäljellä olevan noin kolmen (??) vuoden ajassa ehditään sittenkin vainota seurakuntaa Suomessakin. Ja jos valtio ei vielä tiennyt, ensiksi tapettava on TÄÄLLÄ! ST/hv

17. 4. Vielä vuonna 1898 eli sata vuotta sitten jokaisen suomalaisen tuli lain mukaan kuulua joko ortodoksiseen tai luterilaiseen kirkkoon! Laki muuttui juuri tuona vuonna. Sata vuotta myöhemmin, 1998-99 jokainen suomalainen ollaan pakottamassa luopumaan Suomen markasta. Selvä enemmistö suomalaisista vastustaa EMUun ja EUROon siirtymistä, mutta valtiovaltahan on ajat sitten tehnyt suunnitelmat joiden mukaan kyseinen epäkristillisyys ja epäsuomalaisuus Suomessa väkisin runnotaan läpi. Kyllä on Perkele asialla! Valtion tunarit täältä kuulitte totuuden! Ja jos vanhurskas vaivoin pelastuu niin miten käykään jumalattoman, kysyy Raamattu. Helvetti on. Saatana ei tunnusta sitäkään. Parempi on kun ette rukoile te, jotka Perkelettä rukoilette. Vaikea teidän onkin tunnustaa, että rikoksenne ovat synnyinmaatannekin vastaan. Minä annoin teille Suomen, sanoo Herra suomalaisille.

18. 4. ONKO MEITÄ 100.000? 12% suomalaista (0.12x5milj.=600.000) ei kuulu mihinkään kirkkokuntaan ja 22% heistä (0.22x600.000= 132.000)sanoo olevansa uskovia. Viralliset laskelmat eivät noteeraa, että lukuun sisältyy (rekisteröimättömät) helluntailaiset 32.000 (Helluntailaisia on noin 45.000, mutta noin 1/3 kuuluu myös ev. lut. kirkkoon eli heidät lasketaan kirkkokuntiin). Meitä siis on noin 100.000! Sen jälkeen kun helluntailaisetkin rekisteröityvät, osa eroaa lahkosta senkin vuoksi eli osa heistäkin tulee alkuperäiseen seurakuntaan, joukkoomme. Tervetuloa kaikki! Meitä ei koskaan noteerata missään, koska emme ole mukana perustamassa mitään lahkoja (20 henkilölläkin Suomessa on oikeus lahko perustaa). Toivottavasti yhä useampi ymmärtää palata seurakunnan yhteyteen ja sitä enemmän mitä enemmän vastustus lahkoissa seurakuntaa vastaan yltyy. Kaikista "kristillisistä" lahkoista (!) nousee vainoajia lopun ajalla, ei niinkään Mara ole meitä vastaan. Meidän 100.000 joukossakin on monenlaista, mutta nämä internetsivut yrittävät palvella teitä kaikkia, ja vielä niitäkin, jotka vasta ovat joukkoomme tulossa. ST/hv

18. 4. ILLAN LOTTO. Viikottaisia lotto-juttujani tallennetaan tästedes omalle sivulleen.

18. 4. JOS JOKU LYÖ SINUA OIKEALLE POSKELLE... Mistä löytyy ja miten on oikein tämä " jos joku lyö sinua, käännä hänelle toinenkin poski..." (nimi sensuroitu) Ylä-Savon Aikuiskoulutuskeskus
Vastaus: Matteus 5:39: " Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin;" (Sama myös kohdassa: Luukas 6:29). Lause näyttää olevan osa laajempaa puhetta, missä opetetaan, että lähimmäiselle pitäisi tehdä niin kuin haluaisi itselleen tehtävän. Selvää on, että vastaiskuunkin vastattaisiin, mutta toisen posken tarjoaminen saattaa lopettaa riidan. Kysymys on kahden aikuisen keskinäisestä mittelöstä eikä liene sellaisenaan sovellettavissa kaikkeen.

19. 4. SE WSI TESTAMENTI 450 VUOTTA. "Tämä Mikael Agricolan .. on jäljennetty alkuperäisen painoksen kappaleesta. 400-vuotismuiston johdosta se on WSOY:n kustannuksella painettu Porvoossa vuonna 1948." Alkuperäispainoksia oli vain 500. "Tesse nyt Sinulle ombi, racas Christillinen Lukija, ja Hyue Somalainen, Hemelainen, Carialainen .. sen Vden Testamentin Kiriat." Ja niin suuressa koossa, ettet tarvinnut laseja. (Kuva jo poistettu. Yritän lähettää sähköpostitse jos pyydätte) Tallentakaa harvinaisia kuviani vapaasti.

20. 4. LEWI PETHRUS on tutustumisen arvoinen: Homepage in Sweden. hieman täällä. Lapsuuskotinsa 1800-luvulla. Pastoriksi täältä 1906. suurempi kuva.Tukholman Filadelfiakirkon saarnaajana.

20. 4. AXU:n mielestä tämä sivu on lukua 666 käsittelevistä paras. Mielestäni se on liikaa sovellettu kaikkeen. En silti väitä vastaan, etteikö peto tekisi jopa tätä: Kulkee Suomen läpi valtatietä 66. Taistelu Mansesta runonikin siihen suuntaan viittaa. Huumoria tässä kyllä on mukana!

20. 4. Tarjottu linkki: SABBATH-MAGAZINE. Kristillinen se väittää olevansa.

21. 4. JERUSALEM TARKIN AJAN MERKKI! Tämä on jatkoa 22. 3. mainittuun. Britannianhan on uutisoitu saaneen Israelin Netanjahukin suostumaan Lähi-Idän "rauhan" jatkokokoukseen ensi kuussa. MITEN SIIS ON? Sovitaanko Jerusalemista jo 1998 vai vasta aletaan siitä neuvotella? En ole antanut edes kolmatta mahdollisuutta miljoonista, 1998 PROFETIASSA .

21. 4. Saksalaisalus karille Saimaalla! Piti kirjata, että ensimmäiset laivat kulkivat Saimaan kanavalla, mutta joudutaankin kertomaan, että Puumalan edustalla laiva ajoi karille. Repeämä syntyi, mutta öljyä ei tiettävästi ole valunut järveen.

21. 4. LINDA McCartney on kuollut syöpään. The Beatles ei koskaan käynyt Suomessa, mutta 1972 Paul ja Linda yhtyeineen esiintyivät Helsingissä. Muotia oli mm. laulu "Give Ireland back to the irish". LINDAn muistolle voi kuunnella irlantilaisen vaikka katolisen veisuun. Irlannissa BENillä on mielenkiintoinen kotisivu.

22. 4. Monilla kielillä Love in Action

22. 4. Tarjosi itse linkin:Christ Community Church

23. 4. Haluaisin kuulla mielipiteesi seuraavasta asiasta: Vaikka uskotkin Googin olevan Gorbatshov, niin eikö myös se olisi mahdollista, että Goog on Englannin ulkoministeri, Robin Cook (Goog=Cook)? Jotenkin tämä vaihtoehto alkaa tuntua uskottavalta, kun lähi-idän rauhanneuvottelutkin ovat Lontoossa ensi kuussa. Vastaus: Kiitos! Kirjasin kysymyksen julkiseen muistiin jo ajankohtaisuuden vuoksi. Goog tulee Moskovasta, mutta esim. Lindsey on yhä kiinni näkemyksessä, että Antikristus on eri henkilö kuin paha Goog ja nousee EU:sta. En ole poissulkenut mahdollisuutta että A. nousee EU:sta vaan silloinkin hän olisi Gorba, Venäjä EU:n jäsenenä. Jatkossakin kaiken aikaa täsmennän käsitystäni vertaillen lähellä omaani oleviin. Tämä aloitti sarjan: VIIKON SANA.

24. 4. MIRJA RONNING on lähettänyt Raamatuntutkijain ystäville ystäväkirjeen, missä muistelee isäänsä ja kertoo touko-kesäkuun Suomen matkan suunnitelmista. Katsokaahan paikkakuntia sopiiko osallistua.

24.-26.4. LÄPIMURTO 98. Profeetallinen tapahtuma Pasilan urheiluhallissa. Puhujana USAlainen Harold Eatman. Kirkkokuntien järjestämä, mutta ilmeisesti parhaimmasta päästä. Toivotaan jonkun pääkaupunkiseudun ystävämme osallistumista ja arviointia tapahtumasta tänne. See also: HAROLD EATMAN-homepage . The Trumpeter journal is his.

25. 4. ILAN LOTTO. Kestolotolla pääsee helpommalla (ja häviää varmimmin?)

25. 4. VAIHDETAAN yleistä mielenkiintoa omaavia valokuvia ja postikortteja ym. Muutakin, katso keräilysivu. Tässä : VAIHTO.HTM-sivulla vilautetaan yhtä kuvaani "Ravit meni jäihin", alkuvuoden tapahtumaa, missä kuormaajaa nostetaan jäistä Lpr:n uimalassa. Kuva vaihtuu karttaan vappuna.

26. . Lottovoitto.

27. 4. PETRI SORVALIn artikkeli 666 ja loppuva raha. Mielenkiintoinen tuttavuus. Tervetuloa internetiin!

28. 4. PIRAATIT POIS KIRPPUTOREILTA! Piraattien CD-levyjen, romppujen ym. myynti on tullut ongelmaksi itärajan tuntumasssa, kun Viipurin torilta laittomaa tavaraa tuodaan jopa kirpputoreille myytäväksi. Tiettävästi SOUKissa asiaa on valvottu, mutta poliisin olisi puuttuminen asiaan, sillä kaikilla kirpputoreilla Lappeenrannassa piraattitavaraa löytyy.

29. 4. IRAKILLA on ainakin 25 pitkän matkan ohjusta, jotka on varustettu merkkykärjillä. Yhdellä kärjellä saadaan tuhotuksi yhden suuren kaupungin ihmiset. Israelin puolustusministeriön raportin mukaan.

30. 4. Israel viettää 14. 5. 1948 syntymänsä 50-vuotisjuhlia. Heikki Kangas 23. 4. Ristin Voitossa kertoo enemmänkin. Mainitsematta jäi mm. sana Antikristus. Senhän olemme ymmärtäneet olevan Israelin valinta valerauhan syntymiseksi. Katso 14. 5. kohta.

1. 5. VANHIN KARTTANI 400 vuotta. Paljastetaan vappuna ja tässä vain toukokuun alun

1. 5. VAPPUMARSSEJA JEESUKSELLE. Muutamilla paikkakunnilla Suomessa marssitaan Jeesukselle. Jeesus-marssit ovat yleismaailmallisia kirkkokunnista ideoituja tapahtumia.

2. 5. HUUMEIDEN käyttäjiä Suomessa on noin 50.000, joista 20.000 pääkaupunkiseudulla.

2. 5. SUOMEN SANOMAT EXTRA 1/1998. Vaikkei Suomen Sanomat olekaan varsinainen seurakunnallinen lehti vaan selvästi itsenäisyysrintamatyyppinen, se on tehnyt onnistuneen extra-numeron aiheenaan "Roomalaiskatolisuus uhkaa Suomea". Kaikki artikkelit ovat kirjoittajalta Antti Torniainen. Extraa saa jakoonkin 200 kpl 100 mk + postikulut os. Suomen Sanomat, PL 42, 00641 HKI. Internet-sivunsa ilmeisesti toistaiseksi poissa. Puhelimessa 09-728 6832 vastannee päätoimittaja Seppo Hauta-aho.

3. 5. Lottoharavassani 2 x 3 oikein. Paljon sekin, kun viime viikolla samoissa riveissä oli 2 x 4 oikein! Korjaus: täytyi olla enemmänkin, koska voittona tuli 276 mk.

3. 5. Helluntailaisen Vapaa sisälähetys ry:n kampanja "Löydä lähimmäinen" tavoitteena on sekä seurakunta- että yksilötasolla lisätä aktiivisuutta lähestymään ihmistä.

4. 5. WORLD EVANGELIZATION -lehti (huhtikuu 1998) julistaa, miten INTERNET on mahdollistanut avoimen markkinakentän evankeliumille. Vaikkei internetsivujemme lukijoita olisi kuin sata, sekin on lähes satakertainen määrä siihen, mitä muuten saavuttaisimme.

4. 5. Linkin tarjosi tämä Sermons- baptisteja

5. 5. SEPPO PIHLAJAHARJU Pilecom Sodankylästä on ilmoittanut tekevänsä www-kotisivuja halvalla. Veijonen tekee ilmaiseksi ainakin seurakunnan jäsenille kirkkokuntien ulkopuolella.

6. 5. HELSINKI SUMMIT 1997 huijausta? USA rakentanut erikoispommin, mikä lienee tarkoitettu Venäjän Uralin vuoristoon rakentamiin ydinsuojiin. Ilmeisesti Venäjä varustautuu ydinsotaan myös Moskovasta ulos johtavan maanalaisen rakennuksella. Washington Post ym.

7. 5. MAAMME-laulu 150 vuotta 13. 5. Sen kunniaksi tänään posti julkaisee keräilysivulla (Veijosen logon kanssa) liehuvan postimerkin. Tallentaa voi kirjoittamalla http://wwnet.fi/users/veijone/merkki.jpg ja http://wwnet.fi/users/veijone/logo.jpg

8. 5. "MAAN ISÄT". Suomen presidentit postikorteissani. Kuva tässä jonkin aikaa.

9. 5. Euroviisut. Suomen virallinen sivu, linkit:1998-linkkejä! Suomen parhaat 1961-1998 Vuonna 1965 edustajana oli Viktor Klimenko laulullaan: Aurinko laskee länteen. Monet suomalaiset pitivät laulusta, mutta jotkut eivät enää miehestä, kun hän tuli uskoon. KIRKKOIHIN KUULUMATON, taiteilija VIKTOR KLIMENKO lienee tunnetuin seurakuntalainen Suomessa. Joitain KLIMENKO-linkkejä (parhaat ensin?):
KLIMENKO ULKOMAINEN LEVYKUVA.
Huomaa, että äskeisestä on imuroitavissa Kasakka.mov! MEIDÄN VIKI. 1900-luvun henkilö!. Soi Balalaikka. Aika hittejä. Muittenkin joulumusaa. Aika oy:n tuotannossa. Lähetysseurakunnassa 1980-luvulla. Kuoroissa?. Aika oy:n uutisisissa oli. 1960 tanssiorkesterissa. Joensuussa jälleen?. Venäjällä laulamassa. Käynyt Henrikin kirkossa?. Oli "Kohti elämää"-tapahtumassa. Ollut Tuomas-Messun solistina 1997. Täällä oli jollain Viki-euroviisuja, mutta häipyi. Urheilija Venäjällä ei meidän Viki.

10. 5. Kaarlo O. Syväntö in memoriam 10. 4. Kaikille avoimena kutsuna on ilmoitettu, että muistotilaisuus pidetään tänään Israelissa, YMCA:n kappelissa Tiberiaassa. Mitä internetistä löytyi Kaarlosta tähän mennessä: Ei juuri mitään! Omien sivujemme lisäksi pari mainintaa Unto Kunnaksen kirjoittamasta elämäkerrasta "Tienraivaaja", toinen kustantajan luettelossa

10. 5. ISRAEL - TIBERIAS. K. O. Syvännön ja samalla maailman kenties tärkeimmän raamattulevityksen kotipaikka. TIBERIAS (Encyclopaedia of the Orient). Kuvia = Pictures. Tiberias history. Beer Sheva. tekeillä sivu. tekijältä tältä. Galilean järvikin. Hotels in Israel. Kukkia ja musiikkia Kaarlon muistolle! http://www.kinneret.co.il/dannov/lovestor.mid (Kirjoita näin niin voit tallentaa lovestory-musiikin!)

10. 5. ÄITIENPÄIVÄ , sekin Amerikasta tuotu. Kolme vahvaa tulkintaa äidistä: MOTHER (John Lennon), ALFHILD (Äidit vain nuo toivossa väkevät... Runoilija Pispalasta) ja ÄIDILLE (Lahjan tahtoisin paremman antaa kuin kukkasen kuihtuvan, kukka kun hetkisen hehkuu vaan, rakkaus ainiaan. Raimo Palolan laulu). Raamatun sanahauissa ei "äitiä", mutta lapsia=children in bible

Leskiä olivat monet äidit.

11. 5. VEIJONEN VAROITTAA "MELLERI"-läisestä sukupolviajattelusta. Kirjoitus löytyy tällä viikolla VIIKON SANAna. Edellinen viikon sana. Seuraavakin joskus.

12. 5. PROFETIATAULUKKO ULKOMAILTA. Tässä linkki, jossa tapahtumat ovat liiankin varmoin aikamäärin esitettynä, mutta totta on ainakin se, ettei seurakunnan aikaa ole 2010 saakka. Järisyttävä linkki kuitenkin tallennettu pysyviin tärkeimpiin linkkeihimme PROFEETAT-kohtaan.

12. 5. Hyvä linkkilista kaverilla, jolta jo linkitimme sanahaun

12. 5. Sermons org:lla on Just Like Mom- äitienpäiväsanaa Viikon sermonsinsa pitänee katsoa.

13. 5. Sodankylän Vapaakirkonkin sivut teki Pile

13. 5. Bible lexicon ym. hakuja!

13. 5. ERKKI TUULIAINEN piti 50-vuotisjuhlia Lappeenrannan yhteiskristillisessä rukoushuoneessa Parkkarilankatu 10. Kuvakin miehestä tulossa tänne. Onnea ja Jumalan siunausta!

14. 5. Kalenterimme mukaan (juutalainen kalenteri laskee omalla tavallaan) 14. 5. 1998 tulee kuluneeksi 50 vuotta Israelin valtion perustamisesta. Danielista (9:27) alkaen on selitetty, että näihin aikoihin olisi tulossa Jerusalemia koskeva rauha, latinalaisessa Raamatussa "peacem" (rauhan), minkä antikristus vahvistaisi. Aihe on Veijosen tärkein tutkimuskohde kuten kirjansakin osoittavat.

14. 5. ETELÄ-SAIMAA-sanomalehti on nyt parin vuoden ajan pitänyt Seurakuntaa (Kirkkoihin kuulumattomat) ilmoitussensuurissa. Päivän E-S kirjoittaa, että Imatralla seurakunta etsii tiedottajaa. Kirkon tiedottajat ovat kirkon tiedottajia, ja E-S pysyy SEURAKUNNAN VASTAISENA, eikä sellaisella lehdellä ole mitään mahdollisuuksia jatkaa Herran hallitessa ensi vuosituhannella.

14. 5. Keihäänheittolinkit - Javelin Throw Links sivulla on tänään iltapäivään mennessä käynyt 30 eri henkilöä, mutta sijoitus maailmanlistalla on 1800. Illalla tosin pääsemme lähelle sijaa tuhat, minkä ylittämisen jälkeen voisimme listalla pysyäkin kunhan vielä ehtisin parantaa sivun laatua. Kiitos yhteistyöstä! Lisään TAPIO RAUTAVAARAN!

15. 5. MALE A FEMALE FINLANDER 1798? Kuva aidosta värikuvastani ajalta paljon ennen ensimmäisiä Kalevala-aiheisia kansallispukukortteja. Tässä vain toukokuun lopun!.

15. 5. RUKOILE Suomen ja myös ROMANIAN lasten puolesta, vetoaa hän

15. 5. Kristillisiä ym. MUSIIKKILINKKEJÄ

16. 5. Hollannissa ylläpidettävä Suosittujen hengellisten sivujen lista

16. 5. Norjassa kiva I believe in Jesus Christ

16. 5. Venäläinen palvelin, josta kerroin alkaen 23. 1. 1998, sisältää venäläisiä uskonto-osoitteita nyt 60 kpl. Kristinuskon prosentuaalinen osuus lähestyy jo nollaa! "Saatana elää ja voi hyvin maa-planeetalla" kirjan hal Lindsey teki jo 1970-luvulla Venäjältäkin kertoen.

17. 5. Entä se maailmanloppumies, joka ei tiedä Jeesuksen tulevan pelastamaan omansa maailmanloppua ja vedenpaisumusta pahemmasta ajasta. Oli sivu tallella. Ja Venäjän uskontolistalla kolmanneksi suosituin! Onhan hänellä NATO sivunsakin.

17. 5. Venäläinen maailmanloppumies näyttää olevan linkittänyt Venäläiseen kansalliseen uutispalvelimeen. Itse kuitenkin kertoo jotakin Irakistakin ja näyttää kuvankin missä Irakin kemialliset aseet sijaitsevat, vai?

18. 5. Mikä Venäjän juutalaisia vainoava venäläinen ortodoksilehti tämä on, vaiko ei? Saisipa nuo englanninkieliset sivunsa jo toimimaan niin tiedettäisiin enemmän. Vai osaatteko venäjää?

18. 5. Jonkinlainen Venäjän juutalaisten sivu, Kabbalaa. Musiikki soi muttei ole Hatikva. The World without End - Maailma ilman loppua-sivunsa

18. 5. CHRISTIAN CONNECTION oli 13. 5. saanut vähemmän eri henkilöitä sivujaan avaamaan kuin me, mutta USA:ssa löytynee tällaisia hakemistohakemistoja useita, ja meidän sivumme ovat Suomessa jotain erikoista toistaiseksi, vai? Hakemistosivuissa USA:ssa kova kilpailu? Vain 60 lukijaa päivässä tälläkin hyvällä sivulla: Encyclopedia of Christian Links

19. 5. Mikä on Uusi Testamentti. Sekin pitää venäläisille opettaa

UURAS SAARNIVAARA IN MEMORIAM:

19. 5. UURAS SAARNIVAARA KUOLI ÄITIENPÄIVÄNÄ. Sivuillamme useasti "eteväksi luterilaiseksi" mainittu Uuras Saarnivaara kuoli 90-vuotiaana. Ei hänestäkään internetissä löydy paljon muuta kuin meidän osoitteessamme olevia asioita (Alta Vista tulostus).. Kumma kun eivät luterilaiset kirjoita parhaimmistaan mitään.

20. 5. Saarnivaaraa etsimällä löytyi RABBINET ja siellä Saarnivaaran Jumalan kansan raamattu on mainittu.

20. 5. AAPELI SAARISALON Sanakirjan tilaus. Itselläni Mikrorabbi ja Saarisalon mikrosanakirja onkin. Hankkikaa luterilaiset edes luterilaisen Aapeli Saarisalon Raamatun Sanakirja kirjana.

20. 5. Otetaan tähän nyt DANIELIN KIRJAN ajoitus SLEY:ltä, koska Saarnivaara-sanalla sivu löytyi. Ja kyllä onkin selitys PILKKAAJAN TASOLLA! Saarnivaara vaikka ymmärsikin Daniel 9:27:n toisin kuin me, niinkuin kerron kirjassani ja lainaan häneltä saamaani kirjettään, ei sentään uskonut Danielin eläneen 160 eKr. kuten SLEY ym. pilkkaajat uskovat kun eivät voi hyväksyä edes sitä, että Daniel profetoi jo 170 eKr tapahtuneen hyökkäyksen Jerusalemiin! Kuinka tuollaiset "kristityt" voisivat uskoa Jeesukseen, joka todisti "profeetta Danielin" (Matteus 24:15) ennaltatienneen jälkeensäkin tulevia tapahtumia!

20. 5. LUTHER AND LUTHERANISM. Kattava bibliografiakin löytyi Saarnivaara-sanalla. Muistattehan, että Uuras on mainittu 1900-luvun henkilöissämme, eikä sinne ketä tahansa kelpuuteta. Uuras Saarnivaaran muistoa kunnioittaen.

20. 5. ENSIMMÄINEN löytämäni venäläinen HENGELLISELTÄ vaikuttava sivu. Musiikkikin soi sydämestä. Songs From The Heart

20. 5. PROMISE KEEPERS Lupauksen pitäjät. "Kunnes kuolema erottaa" on oikeaa oppia, mutta seurakunta ei opeta ulkopuolisia tekemään samoin, puhumattakaan, että kirkon tavoin tekisi lakeja siihen kuulumattomille!

21. 5. MARANATA UUTISLINKKEJÄ:

1. Dobson Hopeful GOP Will Move In "Right" Direction
2. High Court Lets Public School Serve Brethren Sect
3. Public School Supports "Transgender" Staffer
4. "Preacher Dude" Brings Gospel To Cable'S VH-1
5. Religious Persecution Act Passes The House
6. Christians Not Yet A Target In Indonesia Riots
7. Death sentence suspended for Pakistani Christian

21. 5. Kristilliset sivut pyrkiessään suuriin lukijamääriin ajautuvat helposti VIIHDYTTÄMISEN puolelle. Jotakin asiaakin varmasti tällä PEGGIESPLACE:lla. Kärkipäässä maailman suosituimmilla ns. kristillisillä sivuilla ovat erilaiset seurustelu ja homosivut! Siihen nähden tuntuu uskomattomalta, että lähinnä vain suomenkielisenä olevat sivumme ovat saavuttaneet maailman uskontolistalla päivittäin sijoja 80. jne. Pääsivun lopussa mainitTu Top 1000 listaa tuhat suosituinta sinne ilmoittanutta. Tuhansia jää ulkopuolelle tuhannen suosituimman joukosta!

21. 5. Http://wwnet.fi/users/veijone/ osoitteemme ollessa maailman uskontolistalla 80. suosituin, sijalla 73 oli ARMAGEDDON BOOKS, josta on kopioitu Lindsey-sivullemmekin kirjojen kansikuvia. HAL LINDSEY books heillä erikseen.

22. 5. Sijalta 87 löytyi DANIEL AND REVELATION. Ilmestyskirjahan ei ole mitään ilman Danielia! Daniel 9:27 muodostaa Ilmestyskirjan kronologiset puitteet, esittää Novumkin. Mainitusta osoitteesta löytyy hakemistokin, ja kun valitsee selitettäväksi luvun 144.000 voi olla varma, ettei kysymys ole eksyttävistä Jehovan Todistajista eihän selitetä luvun tarkoittavan Jehovalaispääjoukkoa vaan kuten kysymys on tulevista Messiaanisista juutalaisista, joille jää päävastuu evankeliumin levityksestä vihan aikana kun seurakunta on ylhäällä.

22. 5. ROB´S CHRISTIAN LINKS sisältää yli 2000 linkkiä. Kirkkoihin kirkkoihin kuulumattomatkin lienee luokiteltava kun vaihtoehtoja ei ole.

22. 5. Kaikenlaisia Jumalan Sanaa vastustavia lahkoja syntyy vuosituhannen vaihteeseen kun ei haluta valmistautua kohtaamaan Totuutta kasvoista kasvoihin. Sellaisesta kai on kysymys tässä USAlaisessakin. Viisisakarainen tähti ei todista mitään, mutta usein sitä käyttävät saatananpalvojat. Jyväskyläläisellä kristillisenä esiintyvällä vastahuuhaamitalimme voittaneella satanistillakin tähti löytyy.

22. 5. JUHAN AF GRANNin juttuja joku suositteli totuutena sähköpostitse , mutta talvella 1998 kritisoimme jo tarpeeksi "Uusi Ilmestyskirja"-ohjelmaansa ym.

23. 5. THE BIBLE CODE saa monenlaista palautetta asiaan perehtyneiltä kriitikoilta. Sivuillemme EN ole hyväksynyt sinisilmäistä kehumista, mutta voin kertoa uusimmat heidän itsensä hyväksymät linkit:
The Internet Diary of the man who cracked the "Bible Code"   by Brendan Mckay page 1, Prophecy Thruths - An Interesting and informative codes web sites,   Includes software reviews and findings page 2, Hear Michael Drosnin   page 3
On-Line Bible Search Engines:   For Bible Search of key words or verses check the following sites   (Please note that these sites do not have the 'Gematria Engine and   many other advanced features of the Bible Codes Program. Also,   the sites are English oriented and do not include any Hebrew   text. page 4, page 5, page 6
Very Interesting link. Many Opinions are posted here.   Reccommended. page 7 Warner Bros. has acquired the film rights to Michael Drosnin's new book, The   Bible Code, which debuts in bookstores worldwide Thursday.   page 8, Cracking the Bible Code - This is a new book by Dr. Jeffrey Satinover.   From Amazon Books at this site: page 9, Another interesting article about the Bible Codes subject page 10 and nice site, many links to other related sites page 11

23. 5. Tässä mielenkiintoinen luterilainen kirjasto. HAL LINDSEY Saatana elää ja voi hyvin maa-planeetalla (englanniksi) mainitaan.

23. 5. POHJOIS-KOREA NÄKEE NÄLKÄÄ. LKA=Lähetyksen kehitysavun keräys on meneillään.
Pankkisiirtotili: 9370
Postisiirtotili: 800011-1147917
Merkitse viestiksi "Pohjois-Korea". Tämä helluntailaisen lähetysjärjestön keräys mainitaan tässä siksikin, että se on saanut valtakunnallistakin huomiota, päässyt joihinkin valtakunnan uutisiin.

23. 5. Eilinen The Jerusalem Post ( englannin kielisenä ) kertoi taas Netanjahu/Arafat tilannetta. LINKKI on tarpeellinen jatkossakin.

24. 5. SANA ON VAPAA edelleenkin. Toki on huomattu, ettei niin vapaa, etteikö toimitus voisi antaa jatkoksi omaa käsitystään. Kun saamme esimerkiksi seuraavanlaista postia, mitään lisättävää siihen ei ole: "Etsiskelin riemuvuodesta tietoa netistä ja törmäsin ensi kertaa sivuillesi. Muutama vuosi sitten erosin yhdessä vaimoni kanssa kirkosta, koska emme kykene olemaan mukana yhteisössä, joka vääristää Jumalan Sanaa. Mihinkään muuhunkaan laitokseen emme ole liittyneet."

24. 5. RIEMUVUOSI säädettiin Israelille joka 50. vuodeksi noin 1500 eKr. Huomattakoon, että 30. riemuvuoden aikoihin syntyi Israelin Messias Jeshua, Jeesus. Ja 70. riemuvuoden aikoja eletään parhaillaan. Riemuvuodetkin ovat raamatullinen laskelma, mikä osoittaa Messiaan paluun olevan käsillä aivan välittömässä lähitulevaisuudessa! Juutalaisille eikä seurakunnalle säädettynä nekin ennakoivat Antikristuksen tuloa vaikka tänä syksynä!

24. 5. RIEMUJUHLA ISRAELILLE on parhaillaan. Mutta mitä 50. vuosi Israelin perustamisesta tuokaan? Raamatun mukaan riemujuhla merkitsi:
1. henkilökohtaista vapautusta. Israelilainen, joka köyhyytensä vuoksi oli joutunut myymään itsensä toiselle, piti päästää vapaaksi, siitä vapautuksen vuosi (3 Moos. 25:39-41)
2. taloudellista ennallistamista. Perintömaa piti riemuvuotena palauttaa alkuperäiselle omistajalleen (3 Moos. 25:23-28).
3. riemuvuoteen kuului täydellinen lepo maalle, karjalle ja ihmisille. (3 Moos. 25: 11-12).
Matti Nevalaisen mukaan riemuvuodesta tuli messiaanisen ajan esikuva: Jes. 61:1,2 sana, minkä Jeesus luki synagoogassa (Luukas 4:18-21). Messiaaninen riemuvuosi alkoi siis Kristuksen syntymästä. Siitä taas 40. riemuvuosi on käsillä.

24. 5. SEURAAVAN SEITSEMÄN VUODEN aikana Veijosen nykyisen käsityksen mukaan toteutuvat asiat Antikristuksen tulosta ja samalla Jerusalemin jakamisesta neuvottelemisen alkamisesta Antikristuksen kuolemaan ja samalla Herran näkyvään paluuseen. Tästä Veijonen aikoo tehdä tarkemman aika- ja tapahtumakaavionsa lähiaikoina. JUMALAN PELOSSA jos sanotaan, ettei ylösotto toteudu 1998, samalla on sanottava, että viimeiset ennaltatiedetyt ennusmerkit TULEVAT! PILKKAAJIA olkoot kaikki Suomen kirkot, jotka sanovat, ettei aikaakaan voida tietää, vaikka me kerromme aina TAPAHTUMATKIN!

25. 5. SUOMEN KARMEL YHDISTYKSEN johtokuntaan on valittu puheenjohtajaksi Matti Nevalainen. Hän kuten muutkin jäsenet etupäässä Helsingistä. Yhdistys on mainittava varsinkin HEPREAN oppikirjojen maahantuojana. Beal pe uvichtav I 145 mk ja sen osa II 125 mk + postikulut os. Vuorimiehenkatu 15 B, 00140 HKI. Puh. 09-662108 ja 09-662169.

25. 5. VIIMEISIMMÄT ISRAEL VIESTIT ovat koskeneet etupäässä rauhanprosessia. USA:n Clinton ja Madeleine Albright ovat painostamassa Israelia rauhaan, joka vaarantaa Israelin turvallisuutta. Tässä toistuu Eisenhowerin vaatimus Ben Gurionille: vetäytyä Siinailta ja Gazasta, jotka Israel oli saanut v. 1956 sodassa. Myöhemmin E. katui Israelin vastaista tekoaan.

25. 5. VUOSIVIIKKO ALKAA! Irrallinen tai kiinteästi juutalaisten Jerusalemissa asumiseen sidottu. Valmistuuko Lähi-Idän rauha kymmenessä vuodessa? Suomessa perusteellisimmin Daniel 9:27 vuosiviikkoihin perehtynyt ST:n tiedottaja toistaa: Viimeinen vuosiviikko on alkamassa. Missä kohden ylösotto tapahtuu? Sekin on jo sanottu, mutta aiheeseen palataan entistä tarkemmin näillä sivuilla.

26. 5. Ystävyyden majatalo ilmoitti paikallisessa ev. lut. kirkon tervehdys-lehdessä. Daniel Nylund on jo aiemmin mainittu sivuillamme erinomaisen elämänkatsomustieto-oppaan "Ajankohtainen 3, Mistä tiedämme mikä maailmankatsomus on tosi" (Löytyy kirjastostamme) tekijänä. Sivuiltaan on joitakin hyviä linkkejä mm. tosi vanhojen kirjojen divariin.

26. 5. DANIEL NYLUND kirjoittaa hauskasti myös Zhirinovskista. Täkäläinen Tauno Tiusanenkin mainitaan. Nylund on linkittänyt internetistä imuroitavia kirjoja ja kristinuskon opetuslinkkejä. Muu opetus Nylundilla EI ole seurakunnallista opetusta.

26. 5. KIRJAKAUPPOJA: Kirjakauppa. Kirjakauppa Englannissa. Se suurin Amazon.

26. 5. Eräs laskee pedon lukua, toisella VT:n profetiataulukko.

26. 5. Eikä palestiinalaisilla ole vieläkään omaa valtiota-propagandaan päättyi tv 1:n-ohjelma toissapäivänä. Turha kai toistaakaan, miten HELVETTI tulee maan päälle silloin, kun ISRAEL jaetaan Jerusalem mukaanlukien. Yli 10 vuotta on siitäkin, kun Etelä-Saimaan lukijapalstalla kirjoitin otsikolla ISRAELIN MAA JAETAAN. Se oli hyvään Lauri Sarhimaan aikaan. Eilisen E-S:ssa lukijoita kehotetaan kirjoittamaan lukijat-palstalle. Viimeiset 20 sille tarjoamaani kirjoitusta on työnnetty roskakoriin tai joistakin ensin katsottu mitä päinvastaista propagandaa lehdessä voisi kirjoittaa. Älkää ihmeessä lähettäkö ainakaan E-S pääkirjoitustoimittajille sähköpostiakaan! Katso esaimafi.htm.

26. 5. MAKSULLISIA ILMOITUKSIAKIN ETELÄ-SAIMAA VÄÄNSI MIELENSÄ MUKAAN. Kymmenen vuoden aikana E-S sai seurakunnan ilmoituksista yli 10.000 mk, mutta niihinkin se teki TAHALLISIA VIRHEITÄ! Esimerkki: 1900-luvun henkilöissä Klimenkon kohdalla sanon: Syksyllä 1995 seurakuntia palstalla Etelä-Saimaassa kirjoitin: "Milloin Antikristus tulee? Vastaus: Milloin hyväksymänne neuvottelut Jumalan silmäterän, Jerusalemin jakamisesta, sen puhkaisemisesta alkavat?" Siinä kohden E-S käytti termiä "hyväksymämme" niinkuin seurakunta koskaan hyväksyisi PERKELETTÄ ja sen tekoa puhkaista Jumalan silmäterä!

26. 5. E-S ON JO valintansa tehnyt, ja turha on yrittää kaunistella jälkikäteen. Missä olikaan terveisiä lestadiolaispäätoimittaja Pentikäiselle. Toisaalla mm. kolme esimerkkiä mitä turhaan yritin saada E-S lukijapalstalle: Kari Nikkiselle ja lemiläisen sekä imatralaisen "kristityn" kirjoituksiin vastaukseni: Onko PLO sivistysvaltio ja Vastaan T. Piispalle..

27. 5. SPRECHEN SIE DEUTSCH? DANIEL saksan kielellä. Mirror? Der prophet Daniel Vai osaatteko ranskaa? Daniel luku 9 La Bible de Jerusalem

27. 5. Etelä-Saimaan KANSANLÄHETYS on saanut uudet sivut. Kahdessa kuukaudessa on käynyt noin 180 vierasta tai yksi kolmesti päivässä. Kaunista tilastoa painamalla tästä! Kyseinen järjestö taisi Uuras Saarnivaaraakin joskus käyttää puhumassa.

27. 5. DANIEL LARRY on kiinnostunut Danielista. Parasta siellä linkki BEST. Voihan Mara!

27. 5. VIIKOTTAIN UUDESTA MAAILMANJÄRJESTYKSESTÄ kertova linkki lisätään linkkeihimme. Sinne kuuluu myäs DAVID WILKERSON

28. 5. ISRAEL 50 HOT LIST. KUN ISRAEL SYNTYI RIEMUVUOSI SITTEN, riemuvuosi aiemmin alkoi sionismi: SIONISMI 100 vuotta. A GUIDE TO THE MIDEAST PEAGE PROCESS. Israelin ulkoministeriö..

29. 5. Mikä onkaan JEREMIAH PROJEKT? Kristityt politiikassa -sivultaan lause: Historical precedent for this can be found in Nero's treatment of Christians, racism in all forms, and Hitler's treatment of the Jews. Profetiasivullaan mainitaan Jeesuksen tulevan agein. Osoittavan revolverin kuva on liikaa, mutta joitakin mielenkiintoisia kirjoja löytyy kuten John F. Walvoord: The Final Drama, joka olisi kiva saada suomeksikin. Voisiko joku tilata sen Amazonista!? Jeremiah kertoo myös USA:n kouluissa sattuneista oppilaskuolemista. Tässä INDEX artikkeleistaan ja linkeistään.

29. 5. UURAS SAARNIVAARAN KIRJALLINEN TUOTANTO. Sekin on jo valmisteilla tulevana sivunamme. Valitettavasti yritys tallentaa Uuras Saarnivaaran kirjastosta löytyneet edes nimikkeet nimeltä epäonnistui, koska kirjastoaan on jo pitkään hajotettu mm. kirpputorityylisessä myynnissä.

30. 5. UURAS SAARNIVAARA TEOLOGINA. Sellaista tutkimusta tekemään on ryhtynyt Ari Auranen, jonka kanssa toivotaan jonkinlaista yhteistyötä. Mahdollisesti Auranen tuo Saarnivaaraa esille kirkollisena häirikkönä, vaikkapa muista teologeista poiketen positiivisessa mielessä. Me taas joudumme pikemminkin sanomaan, että Saarisalon ja Saarnivaaran kuoltua Suomen ev. lut. kirkossa EI OLE KETÄÄN lainaamisen arvoista henkilöä. Eikä Uuras Saarnivaarakaan kelpaa esimerkiksi porttokirkon vastustajana, koska itse ev.lut. porttokirkossa pysyi. Ei myöskään tarkaksi luultu tutkimuksensa ollut aina sitä. Voimakkain kritiikkini oli: älytöntä on vetää Danielin kirjan loppukin Antiokuksen aikaan, kuten tekee RKK:n käännöstä huonoksi väitävä Uuras Saarnivaarakin.

30. 5. MAAILMAN TOP 1000 USKONTOLISTALLA CWC pääsivumme on aamupäivisin hieman sadan suosituimman huonommalla puolella, mutta iltaisin usein 90. tienoilla. Näin on ollut 13. 5. alkaen, jolloin laskurinsa otettiin sivulle. SUOMALAINEN TOP 50 KRISTILLISTÄ SIVUA on heikohko yritys jostakin vastaavasta, mutta parempi sikäli, ettei kaiken maailman homosivut tai uskonnolliset järjestöt listalle pääse. Sivua ollaan jo laajentamassa TOP 100 sivuksi.

30. 5. KYLLÄPÄ KESTÄÄ AVAUTUA tämä THEOLOGY LIBRARY, joka TOP 1000 listalla ei paljasta olevansa katolinen. Eipä taida kannattaa odottaa sivun latautumista muiden paitsi paavilaisten pappien. Itse olen pyrkinyt jakamaan sivuja lyhyemmiksi, että lukijoilla olisi edes mahdollisuus päästä katsomaan. Tämäkin sivumme pistetään poikki huomisesta. Kiinnostavin theology librarystä kenties katolisen kirkon historiansa. Seurakunnan historiastahan se poikkeaa melkoisesti.

30. 5. VIIKON SANA ja VIIKON PROFETIA sivuilla Suomessa on ollut asiaa, mutta sanaakaan ei ole lainattu amerikkalaiselta THIS WEEK IN BIBLE PROPHECY:ltä. Asian vierestä siellä taitaa jutut ollakin, enkä löytänyt tältä vuodelta mitään. Apocalypse-elokuvamainos tuo heille lukijoita.GOSPEL elokuvia pitäisi olla täällä. RISTIsanatehtävälinkki ainakin. Kaupastahan tietenkin saa vaikka mitä videoita.

31. 5. Siinä VASTAHUUHAA mitalistit on tarkoitus löytää tänäkin vuonna. Seurakuntalaiset ja muut järkevät ihmiset katsokaa siis ympärillenne ja internetiin sillä silmällä. Ehdotuksia tänne sähköpostitse. Kiitos!

31. 5. LAPPEENRANNASSA ISRAEL-JUHLA. Kaupungintalon Lappeenranta-salissa tänään klo 15.00. ISRAEL 50. ISRAEL 50. Tästä jatketaan osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/ind98c.htm eli

päivittäiset 1. 6. - 30. 9. 1998


SERVERIPALVELUJA

KIRKKOIHIN KUULUMATTOMUUDEN SYITÄ

SEURAKUNNAT
RAAMATTULINKKEJÄ

RAAMATUNKÄÄNNÖS-
KORJAUKSIA
APUA USKONTOJEN UHREILLE
PALKINTOTEHTÄVÄT
KYSYKÄÄ MARITALTA (tulossa)
KERÄILYSIVU (keräilijöiden pyynnöstä)
JEESUKSESTA 1900-LUVULLE

LATINA : VULGATA
1900-LUVUN HENKILÖITÄ

KREIKKA: SEPTUAGINTA
VIKTOR KLIMENKO

KEIJO LINDEMAN
ESKO HALKOSAARI

ANTERO HILTUNEN

HIPPOLYTOS
MERKITTÄVÄ HENKILÖ
NOSTRADAMUS
POLTETTIINKO ROVIOLLA?
AAPELI SAARISALO

NIILO YLI-VAINIO
HAL LINDSEY

HARRI VEIJONEN
SARI ESSAYAH
SISARTEN PALSTA
GALLERY: HENKILÖITÄ

GALLERY: OLYMPIALAISET
OMAT KUVAT 1

OMAT KUVAT 2

LAPPEENRANNAN PROFEETTA

DANIEL 9:27-KIRJA
LAPPEENRANTA
IN INTERNET

KOTISIVUJA
OLYMPIALAISET LAPPEENRANTAAN?

YLEISURHEILUA LAPPEENRANNASSA

UUTISIA

SEURAKUNNAN TIEDOTUSKESKUS
TULEVA (1986)-KIRJA

PELASTUMISESI SANAKIRJA
VENÄJÄN TILANNE

SUOMEN SYÖJÄ
ANTIKRISTUS

VIIKON PROFETIA
JERUSALEM JA ISRAEL

KIRJEITÄ ISRAELISTA
EXODUS

HENGELLINEN EXODUS
SANA ON VAPAA
MIELIPIDE YM. LEHTIÄ
VUOSI 1997 PROFETIASSA

ZEW: VUOSI 1998 VASTA?
Tuleeko Jeesus 1998?

KIRPPUTORI
LAINAKIRJASTO
NÄYT, UNET JA ILMESTYKSET

PAHIN HARHAOPPI
HEBDOMAS

GEMATRIA
KOMEETAT

LASTEN YSTÄVÄ-LEHTI

LASTEN OMA SIVU
VASTAUKSIA KYSYMYKSIINNE
UUSI MAAILMANJÄRJESTYSKÖ
TORONTON SIUNAUSKO?
MINNE MENNÄ?

REKISTERITOIMISTOT

ILMAISMATERIAALIA


Viimeisimpiä uutuuksia: Ensin sovitaan Jerusalemista . Kuukautta voimme arvioida. Saavuta 1335 päivää! DANIELIN kirjan lopun selitys. Lindeman: Matteus 25:1-10 ne kymmenen neitsyttä Uutispaljastukset 9. 1. - 31. 3. 1998 omana sivunaan
1. 6. HELI RANTASEN kilpailuohjelma 1998 kiinnostaa .

1. 6. PROUD MARY. CCR:n rippeitä Helsingin kulttuuritalolla. En aio osallistua vaan kaivoin esille oman esitykseni vuodelta 1969. Olin 14 vuotias. Vain katkelma Esitykseni poistetaan 2. 6. 1998. Kiitos kun et kuunnellutkaan.

4. 6. MARSKIN KISAT. LUMmin järjestämä Kimpisellä.

15. 6. TITANIC-postikortin teetin jo 80-luvulla. Ehkäpä kuvataan kesällä tässä.

18. - 21. 6. KEURUUN ISO KIRJASSA JUHANNUKSENA on tavan mukaan paljon hengellisiä juhlijoita. Moni ulkosuomalainenkin osallistuu näihin helluntailaisten järjestämiin vuotuisiin tilaisuuksiin, jotka ovat suurimmat valtiokirkkojen ulkopuolella Suomessa. ISO KIRJAAN YHTEYS

21. 6. - 19. 7. VAPAAKIRKON JA HELLUNTAIKIRKON NUORET yhteisellä ilosanoma-bussien marssilla halki Suomen. Käytetään kahtatoista eri reittiä Etelä-Suomesta Norjaan Karasjoelle. Jeesus elää-busseihin on vaan rohkeasti mentävä teelle ja kysyttävä, eikö löydy kaakaota.

27. 6. 1998. Pienveneiden Suomen mestaruussoudut Taipalsaarella. Taipalsaarella on soudussa kilpailtu jo 1800-luvun alkupuoliskolla. Pienveneiden SM-tapahtuma Taipalsaarella alkaa väliaikalähdöllä klo 12.00. Sarjoja on useita. Lisätietoja Soututoimikunta/Hannu Olkkonen.

Onko tiedossanne tapahtumia, joita voitaisiin ilmoittaa täällä?

2. 8. KARELIA GAMES. Welcome to Lappeenranta!

EGYPTIN JA ILMESTYSKIRJAN VITSAUKSET. Aloittaessani 1986, tein oikein suuren taulun aiheesta, miten valitettavan hyvin Egyptin vitsaukset ja Ilmestyskirjan vastaavat sopivat yhteen. Tähän kai pitäisi kasata uudelleen aihetta. Jotakin tekemistä vitsauksissa esim. sikojen rutolla, jne. Jatkuu.

KANSAA EI SAA PELOTELLA

5. 5. 2000 ASIOISTA!

On May 5 in the year 2000, the Sun, Mercury, Venus, Mars, Jupiter, and Saturn will be aligned with the Earth and her Moon. On that day the ice at the South Pole will upset the Earth's axis--sending trillions of tons of ice and water sweeping over the surface of our planet. Not since the days of Noah has Humankind been faced with this ultimate catastrophe.
Berlitz, Maailmanloppu 1999 (Otava 1982) sivulla 47 on kuvattukin kyseinen planeettojen kohtaaminen. Ei kuitenkaan ole varmaa, tapahtuuko vihan ajan päivien lyhentäminen vasta silloin. Ihmeteltävää kuitenkin on, miten kyseisestä tieteellisestä tapahtumasta ei puhuta juuri lainkaan verrattuna vaikkapa 2000-ongelmaan tietokoneissa. Selvästikin kansalta halutaan pitää salassa monia asioita, kun varmoista tieteellisistäkin asioista on näin vaikea tietoa saada. Löytyykö täältä hyvää tietoa?.

MILLENIUM-LINKKEJÄ
Millenium .Millenimain. Saanen kysyä, mitä iloa ateisteilla on julkaista tällaisia "10 syytä, miksi Jeesus ei ole jo tullut"?? Oikeat syythän jokseenkin löytyvät sivuiltamme!. Yksi syyhän on, ettei Antikristus vielä ole "valmis". Messias todella tulee PIAN!. Jesus is coming soon - Jerusalem Postkin tietää!. Äskeisen pääsivukin taitaa olla asiaa. MARA! Natha!. Uskokaa jo suomalaiset! Maran jälkeen tulee!.Mikä Mara ja. Arameaa vai?. Onko Marasta kuviakin?. LP:itä ainakin. ! MARANATHA JOURNAL - PÄÄLINKITETTY TUTKITTAVAKSI !. MARA NATA ymmärretään millä kielellä tahansa - ja täällä soi MUSIIKKIKIN! "Kuusipuuhumme" kyllästyneet, jättäkää tämä sivu soimaan!. Billy Grahamko täällä juoksee?. Osataan sitä Suomessakin: MARAN KOTISIVU. Paina "Parent Directory"!. Sekava linkkilista, mutta lopussa löytöjä. MTV3 Millenium lopetti jo?.

LINKIT


SUOMI 80

Pitäisikö sanoa jotakin, mistä muut vaikenevat? On jo sanottu:
"Enintään 80 vuotta"(Psalmi 90:10). Katoamaan ehtimättömän sukukunnan alku, Suomen mahdollinen osuus parodiassa ja VOI SUOMEA loka-marraskuussa 1998, jos...!


PSALM 51 LIVE. Rukouskammioon ensimmäinen ystäväsi tulee 3 min. kuluttua, mutta sitten nopeasti lisää, jos useamman sivua avaat!

RUKOUSKAMMIO

Voit käydä välillä muuallakin, mutta Sana kuuluu, jos jätät sivun auki taustalle. Testaa myös, jatkuuko kielilläpuhujien rukouskokous kodissasi jättäessäsi ikkunan tai useampia avoimeksi katkaistessasi internetyhteyden! Täyttykää Hengellä!


Salaiset sivut: Kirkkoherran kielletty kirja Bilderbergiläisiä


NIIN on Jumala Sinua rakastanut, Johannes 3:16