DAILY CHRISTIAN NEWS

CLICK HERE TO VISIT THE WORLD 1000!

Church without churches TOP 100 Christian Links WINTER NEWS SPRING NEWS SUMMER NEWS AUTUMN NEWS - WELCOME!

Updated - Päivitetty 30. 12. 1998 TODAY: IRAK

1. 9. CAN WE KNOW RUSSIAN FUTURE?! IF IN RUSSIA ONE DAY IS ONE YEAR VOIVATKO VENÄJÄN TAPAHTUMAT OLLA JO AIKOINEENKIN ENNALTATIEDETTÄVISSÄ?
Ei mitään sattumaa, että tarkalleen jumalallinen seitsemän vuotta kului Gorban ylösnousemusparodiasta elokuun 1998 hallitusvaihtotempaukseen. Jeltsin ilmoitti jatkavansa vuoteen 2000 saakka. Se vaan ei näytä sopivan Pirun kuvioihin. Jumalakin on selvästi ilmaissut, että muutosta tulee. Enää ei tarvitse Perkeleen todistaa ylösnousemusta vaan HERRAN PALUUTA! SEITSEMÄN VUOTTA on pätenyt jopa Moskovassa. Gorban ylösnousemusparodian ja Jeltsinin hallituksen vaihto edelliseen väli oli tarkalleen seitsemän vuotta. Jeltsin lupasi olla vallassa vuoteen 2000 asti. Valitettavasti se vaan ei näytä sopivan Pirun kuvioihin. SEITSEMÄSSÄ Perkele joutuu toimimaan JUMALAN KUNNIAKSI niinkuin koko GORBAN ELÄMÄ toimii Kristuksen todistajana omassa parodiassaan. Muistettakoon myös erehdykseni, että luulin Gorban tulevan jo jouluna 1992, sillä joulu tulee kuusi vuotta myöhemminkin.

1. 9. YKSI vuotta mentyään minä vain sanoin, ja ainakin Jeltsin hämmensi Tukholmassa vallankaappaushuhuilla koko maailmaa, kuten todetaan sivulla EXODUS. UUNO on numero yksi. Uuno Turhapuro pisnismies on tätä kirjoitettaessa (itse asiassa nyt on 29. 8. klo 10.45) ensi-illassa. UUNO on myös kissamme nimi. Kolme meitä "UUNOJA" asuu numerossa 111 ja toisten mittaamalla saatu kuten keihäsennätyksenikin 60.00, mistä siis siitäkin puuttuu osuvasti kolme kuutosta. Niin, vuosi on nyt kolme kertaa 666. Harrin nimipäivä KUUDES ENSIMMÄISTÄ, yhteensä seitsemän. Syntymäpäivä KAHDEKSAS ENSIMMÄISTÄ vähennettynä seitsemän. (Tällaisista Pirukin osaa hieman povata!) 8. 1. syntyi myös UUNO Turhapuro, Vesku Loiri 10 vuotta ennen minua. Maailman suosituin mies taas 8. 1. 10 vuotta ennen Veskua, ELVIS PRESLEY. KYLLÄ KUNINGAS osaa valita itselleen aasin, minkä nimikin on VEI JO NE. Kysykää imatralaiselta kansanedustaja, SINIKKA ent. HURSKAISELTA, kuka oli 2000.001. vieras Tykkimäen huvipuistossa. Ainakin hän minua siitä onnitteli. Olenkin puhunut vuodesta 2001, jolloin Herra. Kommunistit keksivät poliittisen nimen Lappeenranta 2001. Tiesihän se Aarne Saarinenkin jotain etukäteen, kun hänelle oli sanottu milloin Prahaan tankit ajavat. Minä kai sen olisin tiennyt sanomattakin nykyisillä taidoilla.

1. 9. DANIEL 9:23-27 TOTEUTUU PILKULLEEN. Vaihto.htm osoitteessa toistaiseksi kuvattu IN ENGLISH + HEBREW tekstit tutkittavaksenne. Mikäli löydätte jotain uutta huomioitavaa, ilmoittakaa toimittajalle, kiitos! Sivu kestää aueta kauan.

1. 9. VIIKON VÄLEIN niinkuin Karpo, koki Veijonen vuodenvaihteessa tehtäväkseen asiaansa esittää. Tämä "päivittäiset"- sivu on varsinkin loppupäästään aina keskeneräinen "päiväkirja". Jos ette tiedä mitään raamatun numeroista, lukekaa vaikka Iso Raamatun Tietosanakirjan luku "LUVUT". Aapeli Saarisalo Raamatun sanakirjassaan esittää samaan tapaan. LUOJAN LUKUJA on hyvä, ERINOMAINEN kirja tamperelaisen ystävän kirjoittama. Sivuilleen aiemmin linkitettiinkin. Olikohan ajatuksenani tässä muistuttaa, että katsotaan "yhdeksän kuukauden raskautta". Täysin älytöntä sanon minä, mutta VENÄJÄ on jo osoittautunut juuri niin älykkääksi. Jotenkin Pirun täytyy poikansa synnyttää, raivata tietä? Huomaan Herra, että muistutuksesi viikosta saattoi tarkoittaa vuosiviikkoakin, seitsemää vuotta. (kirjoitettu illalla 30. 8.) Kirjoitan tätä 31. 8. klo 07.00. Huomasin, että EXODUS-kirjoituksessani sanoinkin jo KUUSI vuotta sitten omanneeni käsityksen, että NARRILLE PÄIVÄ ON KUIN VUOSI kun se Herralle on tuhat vuotta. Olet VENÄJÄ jo elokuussa osoittautunut NARRIKSI. Aiotko jatkaa?

2. 9. JUMALA RAKASTAA SINUA! (kirjoitettu illalla 30. 8.) Itse en osaa sitä venäjäksi, mutta tiedän kuka sitä Gorballe huuteli 1989 Suomen vierailullaan, ja "merkkipää" kääntyi ääntä kohden. Itse samaan aikaan olin vain kirjoittanut suuren ilmoituksen Etelä-Karjala-lehteen otsikolla: Antikristus ilmestyy ensin - herätys on valmis. "Enkä otsikoinut "Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa" (Ilm 17:8), koska se toteutuu vasta pedon palatessa." (Saatanan hyvä opettaja, 1996 antikristustutkielmani, mikä kävi 12:lla kustantajalla kääntymässä. -Miten minä olen voinut 1989 tietää, että Gorba on vasta ensimmäisellä kaudellaan? Ai niin, hänhän oli seitsemäs Leninistä: "hän on seitsemäs", Daniel 7, mutta palaa. - - Erään kustantajan sihteeri vastauskirjeessään paljasti, ettei tajunnut koko asiaa. Tietenkään Aapeli Saarisalo, jolle juttu oli omistettu, ei ollut mikään "hiton hyvä opettaja" vaan Saatana on persoona ja poikansa Antikristus parodioi niin hyvin, ettei parempaa Kristus-todistusta löydy.) Eikö Jeesus tulekin takaisin Gorba? Melkein rakastan sinua.

2. 9. BIBLECODE! Kun näyttää itsekin mahdottomia tietävän, voi kenties alkaa uskoa siihenkin, että Rabinin murhakin oli Raamattuun kirjoitettu. Asiaa on kuitenkin ensin tutkittava esimerkiksi näistä saksalaisista biblecode-sivuista.

2. 9. LUKIJALTA: Mielestäni Googin kuvio on liikahtanut eteenpäin Amerikan ohjusiskun ja Venäjän talousromahduksen jälkeen. VASTAUS: Ja muitakin sähköposteja olemme saaneet, joissa myönnetään siihen suuntaan, mitä toimittaja Veijonen täällä varmasti liiankin pikkutarkasti esittää.

2. 9. "ALLAH ON ERI KUIN JUMALA". Mikkelin piispa sanoi päivän Etelä-Saimaassa noinkin, joten arkkipiispaksi tullee joku hölmömpi.

3. 9. LIVE CAMS TO RUSSIA! Samalla kun LAPPEENRANTA-LINKKILISTALLE tehdään pyydetty korjaus, sopii katsoa sivulta tännekin NUIJAMAAN JA VAALIMAAN LIVE CAMERAS TO RUSSIA FROM FINLAND!

3. 9. ILTA-SANOMAT! Ilta-Sanomat 2. 9. 1998: "Neuvostoliiton entinen presidentti Mihail Gorbatshov sanoi eilen amerikkalaisen tv-yhtiön haastattelussa, että Venäjän presidentti Boris Jeltsinin olisi aika siirtyä sivuun. Gorbatshovin mielestä Jeltsinin on erottava ennen virkakautensa loppua, jotta Venäjä voi pysyä uudistusten tiellä."
Tarkistin Mikon lähettämän viestin. Juuri noin teksti oli ja Gorban kuvakin sen alapuolella s. A16. Sivulla A2 otsikoitiin "Venäjän tilanne huolettaa politiikan konkareita". Sitten faksasin Ilta-Sanomiin, että tulisivat katsomaan. Mikko on nyt hyväksytty vakituiseksi avustajaksi. Kiitos!

4. 9. PAHOLAINENKIN JÄLJITTELEE KOLMINAISUUTTA. Eräs kirjoittaa:" Therefore 666 would equal the Unholy Trinity: Lucifer, the Beast, and the False Prophet. These make up Satan's counterfeit of Our Lord God's perfect Trinity: Father, Son, and Holy Spirit ... and would (perhaps) make the Beast and the False Prophet two different aspects of Lucifer himself." Asiasta pitäisi kertoa tarkemmin suomalaisille. Minäkö sen osaan?

4. 9. VENÄJÄN UUTISET KUIN PROFETIAA: WWW.RUSSIATODAY.COM uutisoi englanniksi otsikolla "Presidentti Clinton avasi uuden Venäjän!" Siitä juuri taitaakin olla kysymys: Gorbajohtoinen Googinmaa on jo sikiämässä! Sitä mukaanhan Goog tulee kuin Clinton pa.. Niin, piti sanomani, että katsotaan vaihteeksi Clinton huumoria!

4. 9. DIANA-HUUHAA VOIMISSAAN. Internetistä tutkimalla toimittaja on löytänyt, että maailmalla on nähty prinsessa Diana Ilmestyskirjan luvun 12 alussa, vaimona, mikä piireissämme tulkitaan Israeliksi. Väitteen levittäjät lienevät jonkin sortin okkultisteja. "In Roman Mythology Diana is the goddess of the moon and a crown of twelve stars." "Then another sight appeared in the sky: an enormous red dragon (the sign of Wales referring to the title "Princess of Wales")" WARNING! Vaikka mitä uskonnollista huuhaata Dianasta leviää maailmalla.

5. 9. MIKSI RUSSIATODAY POISTI KOKONAAN MAINITSEMANI UUTISEN? Ei ainakaan löytynyt Clinton enempää kuin Opens hakusanoilla:
Wednesday, September 02, 1998 at: NY 11:36 a.m. Lon 4:36 p.m. Pra 5:36 p.m. Mos 7:36 p.m. Moscow Mowcow's Pressing Issues covers the following Russian newspapers Izvestiya, Segodnya, Nezavisimaya Gazeta, Komsomolskaya Pravda, and Novye Izvestiya.
Lead story

President Bill Clinton Opens the New Russia

Summary
The daily wrote that so far, the summit between the Russian and American presidents this week has focused on the "human factor." Izvestiya wrote that U.S. President Clinton came to Russia primarily to investigate whether the old and new leaders of the country are ready to surrender the principles of the market economy, and to what extent they are adhering to the foundations of Western democracy. The daily noted that Clinton met with the likely contenders for the presidency in the year 2000: Krasnoyarsk Governor Aleksander Lebed, liberal Yabloko leader Grigory Yavlinsky, Communist party head Gennady Zyuganov and Moscow Mayor Yury Luzhkov. The daily also noted that U.S. Vice President Al Gore, commenting on the possibility of a coalition government in Russia, said: "Communists in Russia are not the same as they used to be 50 years ago." The daily said he was thus trying to temper the expected alarmed reaction of many who are afraid of the Communists coming into power in Russia. The daily concluded that American diplomacy is now performing a move of extreme difficulty: on the one hand, Clinton is publicly demonstrating his solidarity with his "friend Boris" and encouraging the efforts of Russia's reformers; but on the other, the Americans are reminding that the U.S. cannot have "permanent friends" but only "permanent interests."

5. 9. ZHIRINOWSKIN MUKAAN CLINTONIN OLISI PITÄNYT JÄÄDÄ KOTIIN NAIMAAN MONIKAA! Löytyi sensijaan Zhirin vetoomus, että Clinton jääköön kotiin naimaan Monikaa. Gorbakin näyttää jo olevan suosiossa Venäjän uutisissa. ZHIRINOWSKISTAKIN LÖYTYY KIRJOJA, kuva Hal Lindsey-sivulla.

5. 9. KALERVO SYVÄNTÖ VIERAILI LAPPEENRANNASSA 3. 9. Oliko Jaakob suomalainen? Jotkut nauroivat Syvännön puheelle kuin vitsinä pitäen. Tosiasiassa hepreassa on jäänteitä suomenkielestä. Jesaja 62:11 mukaan evankeliumi pitää viedä maan ääriin: maa on LAND ja loppu, ääret on FIN. FINLANDiin asti Sana tuli ja Sanan mukaan sitä on palautettukin Jaakobin jälkeläisille Israelissa.
Veijonen on jossakin sanonut, että evankeliumi saarnataan todistukseksi kaikille kansoille ja sitten tulee loppu evankeliumin julistukselle. Tietenkin niin kuin Syväntö sanoi, että sitten tulee aikakauden loppu. Hän tarkoitti vasta Herran näkyvää paluuta. Vihan ajassa evankelioivat 144000 juutaista, jotka vasta siinä kääntyvät Messiaanisiksi. Tilaisuudessa Israelissa juuri vieraillut henkilö toi uutisen, että Israelissa jo Messiaaniset saavat radiossa puoli tuntia lukea Uutta Testamenttia päivittäin.
Uskokaa tai älkää, Lappeenrannassa on ainakin 300 ihmistä, jotka uskovat ylösoton tulevan ENSI VUONNA tai viimeistään seuraavana! Muuhun johtopäätökseen ei voinut tulla siitä tarkkaavaisuudesta ja hyväksynnästä, mikä Kalervo Syvännölle esitettiin. Toimittaja Veijonenkin on Kalervo Syvännöstä kertoessaan maininnut, että hänen eskatologisista kirjoituksistaan ei löydy moitteen sijaa kuin siinä, että kun Syväntö katsoo ylösoton tulevan hieman ennen liiton vahvistamista, se tuleekin vasta hieman jälkeen. "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin" Veijosen kirjan nimenä ei ole mikään kompromissi, sillä tarkkaa päivämäärää ylösotolle ei todellakaan ihminen voi tietää. "Israel ja iankaikkinen rakkaus" on Kalervo Syvännön ilmaisjakeluvihkosen nimi. Varmasti kaikilla seurakuntalaisilla on myös ísänsä K. O. Syvännön kirjanen "Vanhan testamentin käännösvirheistä".

5. 9. IHMINEN ei meinaa mitenkään tajuta, miten VÄHÄN ON AIKAA! En edes minä, kuinka sitten monet muut? Onneksi aikojen ohella Jumala on antanut TAPAHTUMAT, ja jos ne eivät meitä herätä, niin eivät sitten mitkään! Kiitos Antikristuksen tienraivaaja Zhirinowski, kiitos pääjehu itse, kiitos väärä profeetta, Israelin Peres. Kiitos koko TUHON troikka! Me heräämme ennenkuin jäämme tarjoamaanne "tulevaisuuteen"! PS. E-S 6. 9. käytti termiä EU:n troikka. Mistähän se sen nimen keksi?

5. 9. DANIEL 9:27 OLAVI PELTOLAN SELITYKSENÄ 1900-luvun henkilöissäkin mainitsin Peltolasta, että opetuksensa poikkeaa Uuras Saarnivaaran, Matti Väisäsen, ym. Ev. lut. Kansanlähetyksen ym. luterilaisten selityksistä oikeaan, esittämääni suuntaan. Peltola ansaitsee paikkansa TOP 100 listan kärkipäässä. Etevin luterilainen tämän päivän Suomessa?

6. 9. MIKSI JUURI 2001 ELVIKSEN LUULLAAN TULEVAN TAKAISIN? Etelä-Saimaassakin taannoin oli juttu USA-laisesta lahkosta. Ihka oikea uskonlahko, missä Elvis on KING kuin Jeesus. Saatana voi tietää, että Elvis tuleekin taivaan kuoroihin, kun noin innokas on ollut viemään helvettiin Elviksen ihailijoita. Mistä muusta kuin astrologisista tutkimuksistaan Elviksen syntymäaikakin huomioiden ovat päätyneet ajankohtaan, mikä joka tapauksessa on varsin tarkalleen se, jolloin JEESUS TULEE hakemaan seurakuntansa! Aihetta haluan tutkia lisää en vähiten jo mainituista henkilökohtaisistakin syistä.

7. 9. JUHAN AF GRANN oli taas tyrkyttänyt itseään ja eksyttäjänä luonnollisesti päässytkin Hesarin Kuukausiliitteeseen. "Ne pienet harmaat valitsevat kaikkein älykkäimmät". Uskookohan Grann ufoihin enää ylösoton jälkeen, kun huomaakin jääneensä ainakin nykyisellä menollaan tänne? Jumalan enkelit tekevät vihan ajasta pelastavan ihmiskaappauksen, mutta jopa he erehtyvät. Taivaasta vielä palautetaan maan päälle vihan aikaan joitakin sinne temmattuja ihmisiä, kun huomataankin, ettei noilla ollut Karitsan verellä pestyä hääpukua. Eivät olleet hyväksyneet Jumalan ansiota puolestaan, turvanneet siihen ja sen mukaan vaeltaneet. Onko todella Pirun vuosi- kirjoituksessa heinäkuussa mainittu, että jotakin pirullista voisi syntyä. Kirjataan syyskuussa mahdollisia tapahtumia.

8. 9. RAJA! Kalervo Syväntö Lappeenrannassa tyytyi toteamaan, että saattaapi olla, että Karjalaa tulee takaisin hieman korkojenkin kanssa. Isänsä tiesi jo vuosikymmeniä sitten, että SIPERIA on Finlandin oikea raja. Veijonen on vuoden alussa, 5. 1. heittänyt ajatuksen, olisiko raja siellä jo nyt, ellei olisi tullut SUOMEN KIRKKOA PIISPOINEEN lähettämään parhaat maanpuolustajansa, kirkkokuntiin kuulumattomat Sanan voimalla Perkeleenkin voittavat uskovaiset Siperiaan! 5. 1. kohdassa Veijonen epäilee saaneensa ihmisprofetian, että seurakunnan osalta evankeliumin levitys päättyy kun suomalaiset saavat jaetuksi Siperiaan riittävästi pieniä Jumalan sanan paloja. Sekin näyttää sopivan Sanan ilmoitukseen, jos kerran sinne loppuu FIN LAND, maan ääriin saakka!

8. 9. JATKAAKO MARA? Presidentti Ahtisaari on ilmoittanut, että antaa vastauksen ensi keväänä. Aihetta on aika ajoin käsitelty uutisissamme ei vähiten syystä, että nykyisillä, presidentillä ja pääministerillä on "sopiva" nimi. Onhan MARA, ja sen jälkeen tulee: MARAN ATA=Herramme tulee. Sijaiseksikin jäisi niin pätevä mies, että varmasti Perämerikin kuivuu Googin joukkojen mennä. MARA JA MOOSES JATKAKOON! (Onko järkevää käydä ehdolle, animaatioissammekin liehuva?)

8. 9. KUKA KUMMA SE VÄITTÄÄ, ettei Harri Veijonen olisikaan ihan Suomen sairain vaan peräti "maamme merkittävimpiä raamatun profetioiden tutkijoita ja tulkitsijoita"! Kemin Ammattikorkeakoulun lehden satuja? Ainakin osoitteessa: http://tlti.tokem.fi/speedkungens/kungen/kungen9.html 9. 9. LÄHETYKSEN KEHITYSAVUN KIRPPUTORI Lappeenrannassa on pienen tauon jälkeen avautunut. Nyt Kauppakadulla, Raatihuoneesta seuraava kortteli Linnoitukseen.

9. 9. YHDEKSÄN KUUKAUDEN RASKAUS. Jo alkuvuonna esittämäni ja viikon sanassa uudistamani täysin kaistapäinen ajatus yhdeksän kuukauden raskaudesta "Pirun vuonna" ON JO POIKINUT. Turhaa kai ihmettelen, mistä naapurissakin osattiin heti 2. 9. ilakoida, onhan Venäjällä kaiken maailman povarit kunniassa ja ARVOSTETAAN YLILUONNOLLISIA ASIOITA TIETEELLISEN TUTKIMUKSEN TASOLLE toisin kuin täällä typerässä Suomessa. (Oliko Clintonin uuden Venäjän avaus missä vaiheessa Pirun synnytyspolttoja vai jo ympärileikkaus kahdeksan päivän iässä?)

9. 9. SEITSEMÄN VUODEN AIKANA. Ainakin seitsemän vuotta oli raamatunkin pohjalta ennakoitavissa ollut aikamäärä. Oliko peto poissa seitsemän vuotta? "Yhden vuosiviikon aikana", Daniel 9:27 kyllä liittyy Lähi-Idän rauhaan. Ehkä se LIITTYY MYÖS ANTIKRISTUKSEEN, koska hänhän se tulee liittoa vahvistamaan. (Seitsemän myös luomisen pituus. Ihminen luotiin kuudentena päivänä, yhden vuoden jälkeen minäkin huutelin kuin tulevaa lepopäivää. Voisiko Gorba olla vallassa jo jouluna 1998? Tulon ja ilmestymisen väliksi olen jossakin selittänyt kahta vuotta. Voisiko rauha ylösottoineen todella olla loppuvuonna 2000? Kymmenen vuotta kirjoitukseni ei voi olla täsmälleen oikein, koska Danielista saadaan vain seitsemän ja kolme ja puoli, yhteensäkin 10.5 vuotta. En halua väittää ylösoton tulevan 2001, jos se tuleekin jo 2000! Ja se tulee, JOS GORBA TULEE JOULUNA 1998?!) KUINKA PALJON olen pohdinnoissani harhassa? Vastaus: Selitykseni ovat sitä tarkemmin TÄSMÄLLEEN OIKEIN mitä lähempänä tuleva tapahtuma on. Valitettavasti KUKAAN SUOMESSA ei osaa tietää tulevia paremmin kuin HV.

9. 9. SOITELLEN SOTAAN? Puolet etelä-karjalaisista haluaisi Karjalan takaisin maksoi mitä maksoi. Eduskunnan puhemies Riitta Uosukainen rauhoittelee tunteita eilisen E-S:ssa: "Järki olla pitää." 8. 9. uutisessa "Jatkaako Mara" lähetettiinkin terveisiä kysyen, onko järkevää? Kuka haluaisi jäädä eduskunnan puhemiehen sijaiseksi? Ritva Aalto on ensimmäisenä lupautunut kunnallisvaaliehdokkaaksikin. E-S alakerrassa Antti O. Arponen päivittelee: "Kun saisi edes Viipurin". Tänne jääväthän eivät saa mitään.

10. 9. TAPAHTUMAT AIKOINEEN. ST:n toimittaja ei näytä kääntyvän linjaltaan, etteikö TULEVAISUUS OLISI TIEDOSSA pikkutarkasti. Syyskauden ensimmäisessä viikon sanassa hän esittää, mitä ja milloin tapahtuisi, jos Venäjä jatkaa NARRIN linjaa.

10. 9. RAAMATTU EI KIELLÄ kuin sen osan astrologiaa, missä palvotaan taivaankappaleita ja ennustellaan ihmisten kohtaloita. Astrologia-sanan selitys Iso Raamatun Tietosanakirjassa on sama kuin Aapeli Saarisalon Raamatun Sanakirjassa. Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, Psalmi 19:2. Jopa toinen toistaan suuremmalla pyrstötähdellä Hän on muistuttanut, että olisit jo viisas, kuten väität olevasi, Homo Sapiens.

11. 9. TULOSSA: KOLMEN KUNINKAAN SYRJÄYTTÄMINEN. "Minä (Daniel) tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi NIIDEN (kymmenen) VÄLISTÄ, ja KOLME EDELLISISTÄ SARVISTA reväistiin pois sen edestä." Daniel 7:8. "Ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat SIITÄ VALTAKUNNASTA, ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta." Daniel 7:24. Luvussa kerrotun perusteella on selvää, että "pieni sarvi" on Antikristus. Vaikka Gorban edelläkin nopeasti kuoli kolme kuningasta, Gorba oli kymmenen välistä vasta seitsemäs, mutta olisi myös yhdestoista, petovaltion osalta Ilmestyskirjankin mukaan vasta kahdeksas: "peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä." Ilm 17:11.

11. 9. EDELTÄVÄ TAPAHTUMA, Ilm 17:10: "Seitsemän kuningasta, heistä viisi on kaatunut, yksi on (Gorbaa edeltävä vallassa) , viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen VÄHÄN AIKAA (noin 6,6 vuotta kestikin Gorban ensimmäinen kausi) pysymän." Johannes ehkä katseli tapahtumia "keskellä ahtaita aikoja" (Dan 9:25). Ajanjakso, mikä alkoi, kun juutalaiset saivat Jerusalemin 7. 6. 1967 ja ilmeisesti Herran näkyvään paluuseen, olisiko 2003. Keskikohta tästä olisi 1985, jolloin Gorba tuli ensimmäiselle kaudelleen.

11. 9. PIKAPOSTIA EDELLISEN JOHDOSTA: "Mieleeni tuli välittömästi Nelosella viime syksynä tai keväänä esitetty dokumentti Boris Jeltsinistä, jossa kerrottiin kaikki vaiheet miten päädyttiin Neuvosto-Liiton hajoamiseen.
Kolme henkilöä hajoamisen takana olivat Valko-Venäjän hallitsija, Ukrainan hallitsija ja Jeltsin. He päättivät perjaatteessa kolmeen pekkaan hajottaa Neuvosto-liiton. Nimistä en mene vannomaan enkä tiedä ovatko he vielä maassaan vallassa. Mutta lähinnä mieleen tulisi Lukashenko (Valko-Venäjä), Kutshnov (Ukraina) ja Jeltsin. En muista nyt olivatko nuo kolme juuri ne, mutta he ainakin käsittääkseni tällä hetkellä hallitsevat maita. George Bush sai tiedon Neuvosto-liiton hajoamisesta ennen Gorbatshovia, joka Gorbatshovia tietenkin ketutti erityisesti. Tämä on myös mielenkiintoinen tausta kolmen kuninkaan syrjäytymisestä, että ne olivat samat miehet jotka Neuvosto-Liiton hajottivat."

Vastaus: No kaiken aikaa minä olen puhunut julkisestikin Venäjä, Ukraina ja Valko-Venäjä. On ainakin huomattava, ettei ole kysymys Suomesta, koska emme koskaan ole olleet osa "SIITÄ VALTAKUNNASTA"

12. 9. ADOLF HITLER on kuollut, mutta propagandamerkistään maksettiin lähes 70.000 Suomen markkaa. Hitlerkö tulee takaisin? Hieman animaatiotakin täällä omalla Hitler-sivullamme.

12. 9. TÖRKEÄÄ HUIJAUSTA! Kaupallinen sihteeri LEENA HEIKKILÄ arvioi suomalaisyrittäjien kannattavan jatkaa Venäjällä edelleen. Eilisessä E-S:ssa toimittaja Outi Salovaara antaa vielä pontta TÖRKEÄLLE HUIJAUKSELLE sanakäänteillään kuten "Satsaus Venäjään nyt palkitaan tulevaisuudessa". JA PASKAT SALOVAARA!

12. 9. "VENÄJÄN POLIITTISEN kriisin jaloista monet ovat vetäneet viime aikoina varojaan POIS", kirjoitti Hesari eilen. Otsikko tosin siinäkin oli "Tietotekniikka-alalla tulevaisuus Venäjällä". Suomenkieltä osaavilla venäläisillä voisikin olla vielä hyötyä internetistäkin, kunhan vain saisivat käsiinsä internetosoitteemme.

13. 9. PROFESSOR HALVOR RONNING IN INTERNET löytyi osoitteesta HALVOR RONNING. Domain siellä http://www.jerusalemperspective.com. Suomen tiedotusvälineet ovat osanneet varoa julkaisemasta esimerkiksi tätä Ronningin tekstiä: KENELLE ISRAEL KUULUU

13. 9. PARI TÄNNE LINKITTÄNYTTÄ:
Sivumme nimellä: Monia hengellisiä juttuja ja Protestantit-otsikon alla sopii meidän ollakin.

13. 9. Parikkalan Siikalahti on ollut Hannu Siitosen valokuvausharrastuksen pääkohde. Vuonna 1973 toimittaja osallistui 18-vuotiaitten SM-kisoihin ja P16 sarjassa voitti 15-vuotias Arto Härkönen. SIITONEN SILLOIN VASTA PITKÄLLE VISKOI! Kiitos jo mainitulle Tonille, että on tehnyt internetiin sivun Hannu Siitosen ennätysjahti 1973 Hesarikin on tänä kesänä urheilusivuillaan aiheesta kehunut Siitosen Hanskia. Hyvää jatkoa! Parikkalassahan voi käydä vaikka Vapaakirkossa.

14. 9. KAI ANTTURI puhui eilen Lappeenrannan Betania- helluntaikirkossa. Aikanaan herätti suurta kummeksuntaa helluntailaispiireissä, kun poikansa Arto Antturi pyrki ja pääsi valtion teologiseen opinahjoon. Onhan se selvä osoitus siitä, että ROOMAAN ja PORTTOON halutaan kuulua. Kai Antturi on viimeaikoina pyydellyt toistenkin helluntailaisjohtajien puolesta anteeksi, jos kuka on kokenut tulleensa loukatuksi noiden taholta. 1900-luvun henkilöissä Antturi on mainittu heti Ahtisaaren jälkeen.

14. 9. PÄIVÄN ILTA-SANOMAT kertoo, että presidenttipelin vahva ehdokas ELISABETH REHN on saanut poliisisuojelun! Tämä on jo ainakin kolmas kerta, kun uutisissamme puntaroidaan, onko järkevää kaydä kilpailijaksi edes MARA:lle, sillä "en voi luvata 10.000 mk sille, joka estäisi Gorban paluun, koska YRITTÄJÄ JOUTUISI VAARAAN." Jos siis MARAN ATA:n, Herran tullessa TOISTAMISEEN Suomessakin pitää olla TOISTAMISEEN MARA ja sijaisena "MOOSES", niin MIKÄÄN EI ESTÄ! Ei edes Rauta Rehnin Suomen puolustusvoimat. SUOMI ON PARAS AJAN MERKKI Israelin jälkeen. Sama lehti väittää, että ARVO YLPPÖ oli suomalaisen natsirenkaan jäsen, ja asiaa käsitellään tv:ssa illan MOT-ohjelmassa. 1900-luvun henkilöihin kelpuutin Ylpön VELJEN.

14. 9. TOIMITTAJAKIN ON TUTKINUT internetistä CLINTON+LEWINSKY pelehtimistä, ja hyvä ettei lähtenyt mukaan. CNN på svenska.CNN.COM. Kai voimme jo uskoa muutenkin, että pian taas Clinton panee jotakin poskelleen, ja VENÄJÄLLÄ TAPAHTUU! "SITÄ MUKAA KUIN CLINTON", on ST:n toimittaja väittänyt julkisesti jo monta vuotta. Älkää vain sanoko, että KAKSI NAISTA LISÄÄ tulee paljastamaan Clintonia ennenkuin KOLME KUNINGASTA syrjäytetään. Ilta-Sanomista luemmekin: "Sunday Mirrorin mukaan pian on astumassa julkisuuteen myös KAKSI MUUTA NAISTA, jotka väittävät olleensa Clintonin kanssa." ILTA-LEHTIkin pääkirjoituksessaan osaa jo yhdistää asioita: "Kummassakin supervallassa on johtajuuskriisi". Vierekkäin ovat Prima ja Clinton. Lopputulos ainakin on selvä: "KUIN KAKSI MARIAN POIKAA": Maan päälle tulee johtoon GORBA ja taivaassa on jo KRISTUS. (Todistakoon vaikka kolmi nainen)

15. 9. IN SWEDEN. RUOTSALAISIA LINKKEJÄ. RUOTSALAISEN DAGENIN kotisivu ei näytä olevan tämän kummempi. Ei löytynyt suoraan nimellä vaan CROSSNET/DAGEN linkin kautta. Keskustelua: onko ihminen 6000 vuotta - Människan 6000 år? Ibra-radion historiaa ruotsiksi fc.crossnet. Tämä HYVÄ SIVU: http://www.crossnet.se. Kun vieraskirjaltaan tulee sivuillemme, laskin ei noteeraa lainkaan. Eli sivuillamme käy väkeä enemmän kuin mittarit näyttää. Kiitos käymästä! Tuutha sie vastakii!

16. 9. MTV3:n uutistenlukija, Keijo Leppänen on saanut artikkelinsa helluntailaisten Ristin Voitto-lehteen (nro 32/98), ja veteraanihelluntailainen Arthur Kukkulajoutunut lukijapalstalle (nro 37/98) arvioineen, että Leppäsen ehdotus "hynttyyt yhteen" kirkkokunnissa olisi PORTON rakentamista. Kukkula katsoo kaikkien tosiuskoisten vielä sulautuvan yhteen (ja tapettaviksi) PORTON ja PEDON vainoissa. Kukkula lopettaa kirjoituksensa selvästi tietoisena siitä, että AIVAN PIAN JYVÄT EROTETAAN akanoista: "Mark. 13:37: Mutta minkä minä teille sanon, sen minä sanon kaikille: VALVOKAA!"

17. 9. RV nro 38:ssa 17. 9. LEO KOUKKU päättää artikkelinsa Kristinuskon historiasta toteamalla mm. "Lapsikaste on kirkossa se peruspilari, jonka varassa lepää KOKO VALTIOKIRKKOJÄRJESTELMÄ. Sen poistaminen käytöstä kaataisi koko järjestelmän." Kommentti: Tuskinpa PORTTO enää kauaa seurakuntaa vainoaa, koska KOKO PORTON RAKENNELMA TUHOTAAN. Hyvänä alkuna tulee olemaan tämä: "Takaisin tuleva peto polttaa porton tulessa" (Ilm 17:16).

17. 9. KRISTILLISIÄ UUTISSIVUJA MAAILMALLA (Jo mainittujen lisäksi)
LINKS TO NEWS in http://huizen.dds.nl/~chr/links/media.htm#news
Worldwide Faith News. Jerusalem Christian Review. Christian Daily News. Catholic World News. Around-the-world News with the DAWN Friday fax.
Ainakin CHRISTIAN DAILY NEWS toimii ja on hyvä. Thank You!

17. 9. VIKTOR KLIMENKO PUOLI VAHINGOSSA PAPPIA KYYDISSÄ. Äskettäin kuollut Pertsa Reponen oli kutsunut Viktor Klimenkon asiantuntijaksi ohjelmansa suunnitteluun. (Itse asiassa hengellisen avun tarpeessa?) Esittelyohjelmaksi tarkoitetussa jaksossa Klimenko oli mukanakin, ja Vikin tietämättä pätkä oli mukana varsinaisessa sarjassa "Pappia kyydissä". Klimenko "ei aio palata eikä myöskään liittyä mihinkään muuhunkaan kirkkokuntaan tai herätysliikkeeseen. Klimenko julistaa evankeliumia puhuen ja laulaen kaikissa kristillisissä piireissä, myös helluntaiseurakuntiin häntä on edelleen kutsuttu." (Hannu Tervonen, RV 17.9.)

18. 9. "AHTISAARELTA POMMIUHKAUS CLINTONILLE". Eräässä internetkanavassa mainitaan seuraavaa: "Kahdessa Suomen kirjastossa poliisi on joutunut tutkimaan sieltä lähetetyn postin >alkuperää: Clinton on saanut uhkauksen Ahtisaarelta, myös pommiuhkaus on >pistetty liikkeelle kirjaston koneelta. Vaikka asia on ikävä, kirjastoa ei kuitenkaan >näissä tapauksissa ole katsottu vastuulliseksi."

19. 9. UUTISSIVU VAIHTUI. Tämä /ind98c.htm pysyy uutisten pääsivuna. Edelliset uutiset muutti /ind98k.htm. Niissä kesän 1998 uutisissamme on joitakin tässä mainitsemattomiakin syyskuun uutisia. OTAMME EDELLEEN VASTAAN KAIKENLAISTA POSTIA. Kirjeitse viimeksi saapui KRISTILLINEN YHTEISÖ, PL 165, 33201 TAMPERE:en tiedotuskirje. Olemme jo suositelleet hankittavaksi sieltä Pekka Lahtisen kirjan LUOJAN LUKUJA.

19. 9. AHTISAARI: "MINUSTA KIRKON TULISI VALITA ITSE OMAT PIISPANSA!" (MTV3:n tvuutiset 17. 9. klo 22.00) Kommentti: HYVÄ MARA! 1900-luvun henkilöissä kun valitsette nimen AHTISAARI, pääsette pelaamaan "PRESIDENTTIPELIÄ". Nyt voimme jo olla varmoja, että peli päättyy TAIVAASEEN. ARKKIPIISPAPELI sensijaan päättyy PAARMAN piston jälkeen HELVETIN TULEEN. "VALITETTAVASTI."

19. 9. HERRA TASAVALLAN PRESIDENTTI!
TOTEAMME TYYTYVÄISINÄ LAUSUNTONNE "KIRKON TULISI VALITA ITSE OMAT PIISPANSA". Kunnioittavasti, Harri Veijonen Seurakunnan Tiedotuskeskus - Kirkkoihin kuulumattomat.
ONNITTELUMME sähköpostitse ja faksilla meni Martti Ahtisaarelle. Kirkon kanssa seurakunnalla ei ole edes valittamista.

20. 9. Teologisen kirjaston Raamattuja ym. Jos olisi vähemmän katolinen, pääsisi viikon linkiksi. Yllättäen siellä linkki mm. ISRAEL.ORG:n Israel History

21. 9. ATEISTIEN TEORIAA OPETETAAN TOSIASIANA. Uutisryhmässä eräs kysyi suhtautumisestamme kehitysopin opettamiseen koulussa. Vastasin (Poliisi voisi tutkia asiattomat wwnetiin valittajat) : "Raamatun luomisjärjestys on sama kuin kehitysopin kehitysjärjestys, mutta yleensä seurakunta pitää PAHANA ellei peräti RIKOLLISENA, että joitakin teorioita esitetään tieteellisinä tosiasioina! Maailman nykyiset tapahtumatkin todistavat jotakin kuuden vuosituhannen järjestelmää, vaikka niitä sitten olisi ollut paljonkin historiassa." Kouluissa opetetaan ateistien kehitysteoriaa todistettuna tosiasiana alkaen 5. luokalta.

21. 9. HAKKARAINEN VOITTAJA LIITOKEIHÄÄLLÄ. Kiihtelysvaarassa 19. 9. käytiin tämän suven viimeiset kovatasoiset keihäskisat. Voittaja oli Aki Parviainen 86,40 tuloksella. E-S ei kertonut, että samalla käytiin ylimääräinen neljän kierroksen kisa vanhalla liitokeihäällä. Harri Hakkarainen voitti heittäen yli 88 metriä. Keihäsmalli oli ilmeisesti Kimmo Kinnusen varastosta löytynyt vuoden 1985 Apollo.

21. 9. VAADITAANKO TOIMITTAJILTA USKOA DETERMINISMIIN? "Pystyt jopa löytämään syy-yhteydet näiden(menneen ja nykyisen) välillä" mainitaan edellytyksenä eilisen ilmoituksissa E-S:n, Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien toimittajien tehtäviin. Tätä determinismi on.

21. 9. NE KAKSI - TULEVASTA KOLMEN VALTION LIITOSTA: Venäjä ja Ukraina ovat yhdistäneet voimansa talousasioissa, kertoo MTV3:n internetuutiset 19. 9. 1998.

22. 9. TÄTÄ TARKOITTAA ANTISEMITISMI. Väite (sähköpostissa): Sana "anti-semitismi" tulee nimestä Seem, joka oli yksi kolmesta Nooan pojasta. Nooan poikien nimet olivat Seem, Haam ja Jaafet, joiden sanotaan olevan kolmen päärodun kantaisät. Seem on valkoisen rodun kantaisä. Siksi se että sinä väität minua anti-semitistiksi on harhaan johtavaa ja loukkaavaa - minä olen Seemin jälkeläinen, niin myös sinä itsekin. VASTAUS: Sana keksittiin 1880-luvulla tarkoittamaan JUUTALAISVIHAA. Väitteesi kaltainen on vastaväitteet sensuroiden esitetty ETELÄ-SAIMAASSAKIN. Siinä sanaan liitettiin juutalaisten ohella arabit. Ei ole olennaista mistä sana ANTISEMITISMI tulee vaan mitä sillä tarkoitetaan. Minun puolestani voitaisiin puhua vain termillä JUUTALAISVIHA, mutta sitä selvempää sanaahan vielä enemmän maailman tiedotusvälineet varovat käyttämästä juutalaisvihassaan.

22. 9. HAKKERIT MUUTTAVAT SIVUJEN SISÄLTÖÄ. STT/Reuter kertoi, että Ruotsin kokoomuspuolueen kotisivuja oli muutettu siten, että sieltä joutui kommunistien sivuille. NYHETER.IDG.SE. Tästä pääsin johonkin pääministerin kuvaa painamalla. Onko seuraava muka kuten sanoo: Carl Bildt's Hemsida: [URL: www.fortunecity.com/victorian/tiffany/395/] En viitsi linkittääkään. Vihaamaan Ruotsin pääministeriä yllyttää tämä: (enkä linkitä siihenkään) http://www.angelfire.com/ok/hatacarlbildt/index.html

22. 9. AFTONBLADET uutisia vuorokauden ympäri in Sweden Bildt uutinenko. ETSI AFTONBLADETISTA!

22. 9. KOLME UUTISTA PEDOFIILIASIASTA.
1. Internetpalvelimemme ilmoitti eilen asiakkailleen mm. : "Viime päivinä paljon julkisuutta saanut Internet-pedofiilitapaus on aiheuttanut kyselyjä... . Ikävien huhujen ja joidenkin epätarkkojen lehtitietojen johdosta haluamme tähdentää, että ... Oy:llä, sen omistajilla tai työntekijöillä ei ole mitään tekemistä ko. pedofiilitapauksen kanssa."
2. PEDOFILIAKESKUSTELU TARPEEN otsikoi E-S toisessa pääkirjoituksessaan eilen sanomatta senkään vertaa kuin edellinen.
3. Ihmisiä kiinnostava, kuka pedofiili on, selvinnee viimeistään 2. 10. Lappeenrannan käräjäoikeudessa.

23. 9. Pääsivultamme on yhteys AASI-kuukausiliitteeseen. KAUNIS NAINEN kuvassa ei ole aasi vaan Aasi on liitteen nimi, ja sitä nimeä toimittajakin on itsestään käyttänyt. Muistattehan, että KUNINGAS ratsasti Jerusalemiin AASILLA. Toistaiseksi noin neljännes vastanneista on tiennyt, kuka nainen kuvassa on.

24. 9. SÄHKÖPOSTISSA kirjoittajalta täältä. Lainaan hieman:
MAAILMA KAIPAA JOHTAJAA.
Maailma kaipaa johtajaa, otsikoi HS 20.09.1998 talous-sivullaan ja jatkaa "Heikkojen valtionpäämiesten kyvyttömyys pelottaa, kun Aasian kriisi uhkaa muuttua suurlamaksi" Raamatullisessa mielessä profetiat täyttyvät ja maailman lehdistö kristityillekin tuttuun tapaan huutaa elettävää aikaa, kirkkojen ja jopa vapaittenkin suuntien visusti vaietessa. HS luettelee kaikki Saksan, Ranskan, USA:n, Venäjän ja Japanin päämiehet ja vertaa heidän vajavaisia kykyjään vahvoihin taloudellisiin edeltäjiinsä. "Maailma tarvitsisi nyt vahvaa johtajaa, joka tekisi talouskriisin leviämisestä lopun" toteaa kirjoittaja Päivi Isotalus. Kuka merkkimies muuten julistikaan jo aikaisemmin että "Maailma tarvitsee vahvan johtajan" Kommentti: Veikkaan IMATRALLAKIN VIERAILLUT AATU. Tai sitten se MIKAEL HAKIM, Waltari 90.

23. 9. KRISTILLINEN INTERNETSIVU SULJETTU. Ainakaan toistaiseksi tämä uutinen ei tarkoita meitä vaan erästä AFA järjestöä. Homojen painostuksesta operaattori poisti yhdistyksen sivut. Suunta internetissä on selvä. Pedofiilit ja muut rikolliset ovat painostamassa operaattoreita, ettei kristillisiä sivuja niillä sallittaisi. Olemmekin jo mukana suunnitelmassa, missä liitymme kristillisen operaattorin alle. Lopultahan Piru tuhoaa nekin, vaikka ensin pyrkii rajaamaan palvelimelle pääsyä.

23. 9. CHURCH WITHOUT CHURCHES. Englannin kielessä "CHURCH"-sanalla on laajempi merkitys kuin suomenkielessä. Englannissa sana tarkoittaa kirkon ohella seurakuntaa. Kuten Leo Koukku huomisen Ristin Voitossa esittää, " kirkkoa tarkoittavaa kreikankielistä sanaa (kyriakee, kyriakon) EI OLE KÄYTETTY seurakuntamerkityksessä Raamatussa ". Kreikan (Uuden testamentin) "EKKLESIA" on seurakunta. Kirkosta ja muusta maailmasta ULOSKUTSUTTU!

23. 9. VUODEN 1992 KIRKON PIPLIASSA KIRKKO-SANAA JOKA PAIKKAAN. Esimerkiksi vuoden 1938 käännös vielä toistaa Jeesuksen puhetta: "Tälle kalliolle (Pietari) minä rakennan SEURAKUNTANI" (Matteus 16:18 "EKKLESIA"). 1992 piplia vääntää: "Tälle kalliolle minä rakennan KIRKKONI". KIRKKO ON PORTON, JA SEN PÄÄ ON PAAVI, Suomessa vaikka paarma. Seurakunta on Herran, ja sen pää on Hän itse. Toimittaja on vain "hyttynen, joka inisee."

24. 9. VALITUS KUNNILLE: Helsinki, Jyväskylä, Kotka, Joensuu, Kuopio ja Kouvola (nyt aluksi). Seurakunta ei ole kyseisillä paikkakunnilla saanut käyttöönsä MAKSUTONTA RUKOUSTILAA, sensijaan muslimeille sellainen on annettu. On kaksi vaihtoehtoa: Yksikään uskontokunta EI SAA ilmaista tilaa tai KAIKKI saavat. PISTE.

24. 9. "HÄNTÄHEIKKI" MUISTETAAN. Luterilainen, lestadiolainen E-S:n päätoimittaja alakerrassaan eilen mainitsi: "Historia tulee muistamaan Clintonin häntäheikkinä, joka ei hallinnut itseään, petti vaimoaan (oman todistuksensa mukaan jo alle nelikymppisenä satoja kertoja) ja avustajiaan ja jota nöyryytettiin pahemmin kuin ketään valtionjohtajaa koskaan." Kommentti: hännällään lestadiolaiset luulivat tekevänsä maailman uskovaiset! "Läntisen vallan haaksirikko" otsikkonsa on asiaa kuin "sitä mukaa kuin Clinton" (valta siirtyy Googille).

24. 9. YLÖSOTTO CLINTONIN AIKANA!? Tässä yhteydessä sopii palauttaa mieliin profetia Australiasta ENNEN CLINTONIN ENSIMMÄISTÄ KAUTTA. Saaja tai vastaavakin saatu helluntailaisen M. Kettusen toimesta. Toimittaja taas arvasi Clintonia koskevan ihmisprofetian sisällön ENNEN kuin sen kuuli: Jeesus tulisi (uuden presidentin) Clintonin aikana. Liittyykö "sitä mukaa kuin Clinton" selitykseeni vaikka ylösottoon asti? SEURATTAVA!

24. 9. ILTALEHTIKIN JO SEURAA, ETTÄ MOSKOVASSAKIN SEURATAAN. "Moskovassa lehdistö vertasi keskenään Clintonia ja Boris J:tä." Itävaltalainen Die Presse muistutti, että "jos presidentti ei nyt heti heitä pyyhettä kehään niin edessä on pari vuotta täydellistä halvaantumista." (REUTERS, Pariisi, Iltalehti 22.9.) Kommentti: GOOG tulee valtaan maan päälle Kirjoitusten ja TÄÄLLÄ KIRJOITTAMANI MUKAISESTI!

24. 9. "KARPO PERKELE". Hannu Karpo arvuutteli eilen tvmainoksissaan, sanovatko ihmiset kadulla häneen törmätessään useimmiten: "Hyvää päivää, Mitä kuuluu vai Karpo Perkele". Helppoja kyselee. Perkele tietenkin internetistä ensin veisi Veijosen ja tv:stä Karpon.

25. 9. UHKAILUA PAKOLAISTULVALLA. Lukijalta: Huomasitko kuinka Venäjän kommunistien Luganov uhkaa Suomea. Sanoo: "Suomen pitäisi ottaa Murmanskin ruoka-apupyynnöt vakavasti. Vaihtoehtona on pakolaistulva" (Länsi Savo 23.09.1998) Kommentti: MTV3 tvuutiset kertoi, että Unkarista ostettaisiin Venäjälle viljaa uudenaikaisilla Mig-hävittäjillä. Kumma kun ei tänne tarjota maksuksi edes vanhentuneita aseita.

25. 9. APU EI KELPAA. Venäläisiä auttanut: "On se kumma, että kristittyjen suora-apu estetään, mutta valtion kautta hyväksytään. ... Enää en ole kokenut että pitäis tuon älyttömän tilanteen takia sinne tunkea." Kommentti: Löytyykö muilta vastaavia kokemuksia?

25. 9. VAKOILUJUTTU. Jos joku tietää muualla salattuja rikokseen liittyviä yksityiskohtia, tänne vaan.

25. 9. VÄÄRÄ VOITTAJA SPEDEN SPELEISSÄ? Ajan arvauksessa eilen Speden Speleissä lienee tapahtunut virhe. Peter (Radio Novan kautta peliin tullut) ja Riki Sorsa mittelöivät kumpi arvaa aikaa lähemmäksi kahta sekuntia. Peter arvasi 1,98 ja Riki Sorsa 1,99, mutta Peter pääsi jatkoon. Tämä kirjattiin tähän kuulopuheista samalla hetkellä kun ohjelma tuli ulos MTV3:lla klo 20.30. Valitettavasti ei ollut nauhoitus päällä. Tarkistaako kukaan?! Kolmanneksi viimeinen eli 8. kohde lienee siis virheellinen, joku muu kuin numero 4, vaikka se numero viralliseen riviin tuli. Kommentti: Asiasta ei ole ollut uutisia muualla. Miten asia korjattaisiinkaan, jos Spede tuollaisen virheen tekee? Ilmeisesti on sovittu, että sellainen virhe kuuluu oikeaan riviin toisin kuin pesäpalloilijoiden sopupelit.

26. 9. MISSÄ OLET ALPO RENKO? "Niilo Yli-Vainio" mainitsi vuosi sitten työtoverinsa Alpo Rengon. Ihmisillä on sellainen kummallinen tarve roikkua kiinni ihmisissä. Jos nyt joku haluaa kuulla häntä, jonka oletti tulevan Yli-Vainion työn jatkajaksi Suomessa, menköön tänään NUMMELAAN Ojakkalantie 2. Klo 15 alkaa Alpo Rengon ym. kokous Länsi-Uudenmaan ammattikoululla.

26. 9. PAARMA VALMIS VASTAILEMAAN KYSYMYKSIIN SEURAKUNNAN LÄHDETTYÄ. STT:n uutisen mukaan vuosituhannen vaihteessa, 1999 adventista 2001 pääsiäiseen, kirkolla on riemuvuosi, jolloin se seisoo tukevasti jalat maassa. "Haluamme luoda tervettä, raitista, hengellistä pohjaa. Silloin jää mahdollisimman vähän kasvualustaa uskonnollisille ääriliikkeille, jotka inspiroivat vuosituhannen vaihtumisesta, arkkipiispan vaalin voittanut tuomiorovasti Jukka Paarma sanoo." STT:n mukana olo valheessa todettiin jo vuoden alussa: "Vain täältä kuulee totuutta ylösotosta ennen sen tapahtumista, ja sen tapahduttuakin he osaavat valehdella."

26. 9. KIRKKO SHAMANISTEJAKIN PIMEÄMPI? Iltalehti 24. 9. kertoi, että Remu Aaltosen "shamanistiystävät ennustavat vuotta 2000." Lena ja Jose´ Stevens on Rumun ystävien nimet. Paarman pistot ainakin ovat pimeämpiä kuin pimeimpien noitien!

27. 9. KORVENKYLÄ RUKOILEE. Poikkeuksellinen ilmoitus Uutis-Vuoksessa 23. 9. kertoi, että Joutsenon Korvenkylässä "srk-kodissa" on em. otsikolla tapahtuma, jonka ovat järjestäneet "Imatran Adventtiseurakunta, Imatran Helluntaiseurakunta, Imatran Vapaaseurakunta ja Joutsenon seurakunta." Joutsenon seuraajat rukoilkoot: "Oi Herra auta, ettei sairaan ja epäraittiin, seurakuntien hajottaja Veijosen ennustukset enää toteutuisi kuten ovat toteutuneet jo 20 vuotta."

27. 9. ENNALTATIETÄMISTÄ 20 VUOTTA. Toimittajan julkinen ennaltatietäminen alkoi helmikuun 1979 Kipinä-lehdessä. Kyseistä artikkelia oli alettu kasata noin 27. 9. 1978 Savonlinnan OKL:n ULO-koulutuksessa. Jo siinä sanoin... , mitä sanoinkaan.

27. 9. "MOOSES" PAAVO LIPPONEN totesi, ettei poliittinen puolueensa suostu seuraavaan hallitukseen, ellei pääministeri ole demari, kaiketi hän itse. Ensimmäinen tapahtuma siihen suuntaan, että typerältä tuntuva selitykseni MARASTA JA MOOSEKSESTAkin voisi toteutua. EI PERUSTU Raamattuun enkä väitä ihmisprofetiaksikaan. Kylläkin voi olla Raamatun Hengen ymmärtämiseen perustuva. Selitykseni Lipposelle ei ole edes kovin maaritteleva. Mara jos pääsisi ylösottoon niin pääministerinä Lipponen joutuisi SIJAISEKSI, samalla Suomen armeijan ylipäälliköksi. Lipponen, vaikka jäisikin vihan aikaan, pääsisi kenties taivaaseen "Siperiansa kautta". Mutta pitänee kai toivoa, ettei vihan aikaan jäisi kuin yksi suomalainen eli arkkipiispa.

28. 9. TAPAHTUUKO SUOMESSAKIN IHMEITÄ VIHAN AJASSA? Raamattu ilmoittaa vain joitakin asioita esimerkiksi juutalaisia koskien. Suomi ei ole samalla tavoin Jumalan varjeluksen kohde kuin Israel ja juutalaiset helvetillisissä vainoissakin. Pidän silti todennäköisenä, että tapahtuu paljon enemmän kuin "talvisodan ihmeet". Raamattu ei lupaa vihan ajassa henkiin jääviä suomalaisia yhtään. Mutta Antikristuksen lähtö tiedetään jonkinlaiseksi toistoksi Egyptin faaraon toimista. Katso exodus. Punaisen meren ylityshän voisi olla Perämeren ylitys. Lipponen savoineen tai helikoptereineen ei kauaa edes eläisi, mutta sijaismooseksena, vihan ajan Mooseksen virassa voi saada Perämerenkin kuivumaan. Niinkuin Punaisen meren vesi väistyi hetkeksi syrjään jonkun komeetan tai vastaavan vetovoiman ansiosta. Hyökkäyksen ajankohta on fakta: noin 45 päivää ylösotosta tai sopimuksen vahvistamisesta. Tai ehkä kuvansa on Jerusalemissa jo 45 päivän jälkeen.

27. 8. ANTIKRISTUKSEN KUVA tulee Jerusalemiin. Toimittaja on viimeaikoina tulkinnut, että se tulisi Kristuksen taivaaseenastumisen kirkkoon. Tavallisin tulkinta on, että se tulisi uudelleenrakennettavaan juutalaistemppeliin. KOLMANNEN TEMPPELIN RAKENTAMISESTA löytyy internetsivu. Jos temppeli tulisi niin sen on tulkittu sijaitsevan Kalloimoskeijan paikalla.

27. 9. JUMALAN SANAN TOTEUTUMISTA EI VOI ESTÄÄ. 20 vuotta olen "yrittänyt", mutta aina vaan itse mielestänsä viisaat toteuttavat pitkää pikkutarkkaa profetiasarjaani. Pääsivulla aloitettu 25. 9. tallentaa joitakin tekstejä uutisryhmistä: VIIKON VIESTI: MARA JATKAKOON SANOO HERRA. "MOOSES" HETI jo näyttikin kuin vastaavan myöntävästi!

28. 9. TAIPALSAARELLA KAKSI MAAILMANENNÄTYSTÄ. Eilen Saimaanharjun kentällä tehtiin yleisurheilussa kaksi maailmanennätystä! Kalle Lehtinen heitti sekä keihäässä että moukarissa ME:n. Sarjansa on M 90. Veteraaniurheilijoiden heittoviisiotteluun oli tullut osanottajia jopa toiselta puolen Suomea. Toimittaja oli keihäässä ylivoimainen, mutta laji suosiikin kiekon- ja moukarinheiton osaajia.

28. 9. ROSSI ja kumppanit piti hengellistä kokousta eilen Lpr:n monarilla. Paljon parempi kokous kuin arkkipiispan, vaikkei kuulijoita olisi ollut yhtään.

29. 9. ROSSIN ilmoituksessa oli tekstit: Jeesus tulee pian ja Muistakaa Lootin vaimoa. Jeesushan opetti, että Lootin päivinäkin oli niinkuin on paluunsa päivinä. Lootin vaimo ei ottanut AIVAN todesta käskyä paeta. Vähän matkaa hän seurasi miestään, mutta sitten päätti pitää jalat maassa. JALAT MAASSA, opettaa Paarma. Olkaa kuin Lootin vaimo ja jääkää tänne. Suomessa tarvitaan arkkipiispaa seuraavia suolapatsaita.

29. 9. Päivän E-S:ssa JUHA TIAINEN on ST. Vincentin postimerkissä. Keräilijä Eero Kirmasen mukaan ulkomaisissa merkeissä löytyvät ainakin Marja-Liisa Kirvesniemi (3), Lasse Viren (8, joista yhtenä Suomi), Paavo Nurmi (4, yhtenä Suomi), Arto Härkönen (3), Hannes Kolehmainen (2, toinen Suomi), Pekka Päivärinta taustajoukossa (yksi merkki). Toimittajalla on ainakin joku Viren.

29. 9. CLINTON PUOLUSTUKSIA. Päivän E-S:ssa R. Saarentaa puolustaa Clintonia. "Koko maailma puhuu Clintonista. Harvat tietävät..." mainostaa LEO MELLERkin puhekasettiaan. "Monica, Bill ja viimeinen taistelu Jerusalemista". Kahden kasetin sarjansa 50 mk tilattavissa os. Kuva ja Sana, PL 86, 00381 HKI.

29. 9. LÄHI-IDÄN rauhanneuvottelujen jatkumisesta uutisoitiin. Mellerin mukaan "Olemme ns. Lähi-idän rauhanneuvottelujakson loppuaskelmalla - jäljellä on vain Jerusalemin ongelman ratkaisu." Kasetin mainostekstissä lukee: "Israel tahtoo siirtää Clintonin Valkoisesta talosta ennen kevättä 1999, jolloin Jerusalem-taistelu alkaa." Ei vain Saarentaan mainitsemat republikaanit vaan myös Israel (muka?) olisi Monican avulla vaihtamassa varapresidentti Goret:in Clintonin tilalle. Toimittaja Veijonen ei "muka" usko kaikkea Melleriltä. Ei ainakaan sitä, että Clinton vaihtuisi. Juuri HEIKKO USA:n johtaja tarvitaan profetiassa. Kuten:

30. 9. "PROFETIAN MUKAAN USA:N on määrä menettää merkityksensä maailmassa aikoina, jolloin Karhu (Venäjä) ja Europeto nousevat pääpelaajiksi", sanotaan Kuvan ja Sanan omassa kasettimainoksessa.

30. 9. VIIKON SALATTU: VIAGRA POTENSSILÄÄKE TAPPAA. Ollaanko Suomessa salaamassa ihmelääkkeen sivuvaikutuksia? Toimittaja löysi internetistä uutisia, joissa kerrotaan, että lääkkeen käytöstä on aiheutunut jopa kuolemia. Kaksi englanninkielistä uutista esimerkkinä.

1. 10. ARKKIPIISPA VETÄÄ KIRKOT MUKANAAN. "Suomen kristilliset kirkot ja yhteisöt ovat päättäneet viettää yhdessä vuosituhannen vaihdetta tunnuksin RIEMUVUOSI 2000. - EKUMEENISELLA pohjalla.- Suomen kristilliset kirkot ja yhteisöt: evankelis-luterilainen kirkko, ortodoksinen kirkko, katolinen kirkko ja Suomen vapaan kristillisyyden neuvosto (SVKN)" (Ristin Voitto). Kommentti: Sen lisäksi, että pysymme erossa kaikesta ekumeniasta, tässä on nähtävissä kirkollista hyökkäystä Kristuksen paluuta vastaan! KIRKOT PITÄVÄT TOTUUTTA HERRAN PALUUSTA HARHAOPPINA! Katso uutinen 26. 9.

1. 10. RAINER FRIMAN, tunnettu laulaja ja Oulun Helluntaikirkko ovat julkaisseet yhteisen tiedotteen. Friman olisi sen mukaan ryhtynyt vuodeksi laulaja-evankelistaksi, ellei taloudelliset vaikeudet olisi painaneet jälleen viihdemaailman lavoille.

2. 10. JYRI HIETANEN - KEIHÄÄNHEITTÄJÄSTÄ RISTIN KANTAJAKSI. Hyvä Sanoma 10/98 kertoo tamperelaisesta saarnaaja Jyri Hietasesta. Yli kaksimetrinen risti olallaan hän on ihmetyttänyt Mansen väkeä. Nuorena juniorina Hietanenkin harrasti keihäänheittoa. Toimittajalla on yhteinen valokuvakin 30 vuoden takaa Tampereen Sorsapuiston kentällä otettu.

2. 10. RISTIN LUONA AUTETAAN. Perhepaketti Murmanskiin Patmoksen kautta maksaa 140 mk. PATMOS, PL 86, 00381 HKI. Tili 800011-70502059. Tilillepanokorttiin merkintä VENÄJÄ SOS.

2. 10. CROSS.AVI - JYRI HIETANEN WITH CROSS in this 8 sec avi. Ristinkantaja seisoo TAMPEREEN ASEMALLA. Tilaa oma Hyvä Sanoma AIKAOY:STÄ.

2. 10. SANA-LEHTI tarjoaa puolivuosikertaansa 90 mk:lla em. lehdessä. Kansan Raamattuseura, 08101 LOHJA. Tilaajapalvelu 010 802 111

3. 10. ALEKSIN PROFETIASIVULLA 30. 9. mainitaan: "Biblecodessa sana "world war" eli maailmansota on liitetty "vuonna 5766", joka tarkoittaa länsimaisessa kalenterissa Lokakuun 4. 2005 - Syyskuun 22. 2006. "vuonna 5766" termiin on liitetty myös "valtava atomituho" (atomic holocaust). Tämä on vain yksi näkemys, jos tämä liitetään lopunaikojen 7 vuoden jaksoon päästään useista laskelmista poikkeaviin tuloksiin. Taaksepäin liikkumalla rauha sijoittuisi 2002 vuoteen. Lähi-idän rauha alkaa kehittyä jatkuvasti, mutta toteutuuko se nyt vai vasta 2002, en voi sanoa varmasti mitään, kuten Raamattu sanoo, sen tietää vain Isä."

3. 10. MINKÄ ISÄ YKSIN TIETÄÄ JA MIKSI? Herran kansa tietää milloin Herransa tulee! Raamatun mukaan Isä yksin tietää maailmanlopun päivän, nyt on tulossa Herra! Maailmanlopun päivän vain Isä tietää siksi, ettei Hän ole ilmoittanut kauanko tuhatvuotisen ajan jälkeinen "vähän aikaa" (Ilm 20) kestää. Vaikkei ylösoton yhtä päivämäärää ihminen voi tietää, kaiken aikaa on sanottu milloin ylösotto tulee: JERUSALEMISTA SOPIMISEN AIKOIHIN!

3. 10. EIKÖ BIBLECODE TUNNE RAAMATUN MAAILMANSOTIA? Ensimmäinen (Matteus 24:7) on kaiken näkevän sukupolven alku. Toisessa atomikin hajotettiin, "alkuaineet kuumuudesta hajoavat" (2. Pietari 3: 10). Kolmas alkaa heti 45 päivän sisällä siitä kun Jerusalemista on sovittu. Neljänteen yhtyy Kiinakin Harmagedonille. Biblecoden sivu esittää, että rauha tulee 2002? Perusteena on laskelmat 3. maailmansodan alkamispäivästä.

3. 10. JOSPA JERUSALEMISTA ON NYT ALETTU NEUVOTELLA SALAISESTI. ALEKSI: "Ikävä kyllä joudun toteamaan, että aikaa emme varmuudella voi tietää, vaikka laskemme Danielin vuosiviikkoja." Kommentti: Yleisin tulkinta onkin, ettei rauhan tulon vuotta Danielista saakaan vaan seitsenvuotiskauden alkaen joistakin näistä ajoista kun Jerusalemista sovitaan. Jospa Jerusalem neuvottelut on juuri aloitettu? Alkuhan voi tapahtua salaisestikin! Näkyvä paluu voisi olla seitsemän vuoden päästä ja ylösotto noin kolmen ja puolen. Kaikilta yhteistyökumppaneiltani toivon, etteivät puhu vuosista pitkälle ensi vuosituhatta vaan siitä minkä tiedämme: YLÖSOTTO TULEE JERUSALEMISTA SOVITTAESSA JA SOPIMINEN ALKAA TAI JO ALKOI! Joulukuuhun 2000 sijoittava laskelmakin on vielä pidettävä mielessä. Tai entä jos seitsemän + kolme ja puoli vuotta alkoi 1993 kun ensimmäinen sopimus tehtiin. Onhan noita mahdollisuuksia, mutta AINOASTAAN TOISEN VUOSITUHANNEN VAIHTEEN TIENOILLE!

4. 10. SEITSEMÄN + KOLME KUNINGASTA kuuluu Danielin profetiaan viimeisessä petovaltiossa, Daniel 7. KYMMENEN KUNINGASTA KUULUU SUOMENKIN HISTORIAAN. "Jonkinlainen varjelus on ollut minun ja meidän päällämme". Presidentti Mauno Koiviston toteamus kirjansa julkistamistilaisuudessa. Protestanttinen kristitty oli MANUN ilmaus itsestään. Kekkosenkin kerrotaan antaneen viimeisinä päivinään elämänsä Herralle. PROTESTANTTISILLE KRISTITYILLE hyvinkin töitä löytyy Kuningasten Kuninkaan hallitessa.

5. 10. MARA SOITTI JELTS..:lle. Kosovon tilanne voi muodostua ratkaisevaksi Venäjän taantumuksessa Gorban aikaan. ALEKSIN PROFETIASIVU on syyskuun osalta kertonut Venäjän murroksesta. Biblecodea en ottaisi yhtä tosissaan.

5. 10. USA:ssa julkaistu ehkä entistä parempi kirja biblecodesta. KAKSI KIRJAUUTUUTTA kuvataan tässä toistaiseksi.

5. 10. Kaikki Maldiivien kristityt ovat vankilassa, alkaa Uskon Uutiset syyskuun lopussa 1998.

5. 10. MOSCOW, Sept 29 (AFP) - Palestinian leader Yasser Arafat will visit Russia at the start of October, the Russian foreign ministry said. - Arafat lienee näitä aikoja siis Moskovassa. YK:n johtajaa hän kätteli hieman aiemmin. YK:stakin tulee LOPPU!

6. 10. SORVALIN kotisivu löytyi Kolumbuksesta. Hänellähän on hyvä juttu PETOLUKU ja loppuva raha

6. 10. ATEISTI UUTISRYHMÄSSÄ OIKEIN valitti sitä, ettei ev. lut. kirkon arkkipiispa ole mikään Suomen hengellinen johtaja, kuten Paarma on väittänyt arkkipiispan olevan. Ainakaan hänen hengellinen johtajansa piispa ei olisi. Herää vain kysymys, onko Paarma jostakin päässyt käsitykseen, että joku muu olisi Suomen hengellinen johtaja. VALTION HENGELLISET JOHTAJAT POIKKEUKSETTA VIEVÄT HELVETTIIN! Jeesus Kristus johtaa seurakuntaa, vaikka näkymättömänä pienten aasien selästä. TAHTOOKO joku seurata Kristusta, on alati toistuva kysymyksensä.

6. 10. ATEISTIT EIVÄT HALUAKAAN KESKUSTELLA! TOINEN ATEISTI olisi halunnut Veijosen ennustukset ranskalaisin viivoin, jotta olisivat päässeet ateistit naureskelemaan. MUTTA KUN EI NAURATA ENÄÄ! Pelkkiä valituksia, että mitäs tänne uutisryhmiin mitään laitat! ATEISTIT kehottavat keskustelemaan, mutta kieltävät kaiken keskustelumme kun huomaavat seurakunnan edustavan TOTEUTUVAA TOTUUTTA! Olen kuitenkin pääsivullekin laittanut jutun ENNALTATIETÄMISTÄ 20 VUOTTA, jota voitte toisetkin lähettää myös uutisryhmiin. TARJOTKAA RUNSAASTI AINEISTOA UUTISRYHMIIN, ja aina voitte mainita myös meidän osoitteemme http://wwnet.fi/users/veijone/.

6. 10. Eilisen Kosovo-uutiseen jatkoksi: TURUN SANOMAT kirjoittaa: NATO KIIHDYTTI VALMISTELUJA VENÄJÄN VAROITUKSISTA HUOLIMATTA

7. 10. ROBIN COOK JA SUOJAAMATON MAA. Lukijalta: "NATO hyökkäämässä Serbiaan. Englannin ulkoministeri Robin COOK kannattaa iskuja, joille hän on hankkinut mm. EU:n tuen. Cookin joukot ovat siis hyökkäämässä suojaamattomaan maahan. Eikö tämä sopisi profetioihin?"
Vastaus: Eiköhän Goog nk. Gorba aivan pian poista epäilysi siitä, että COOK olisi Antikristus. Suojaamaton maakin tunnetaan Googin hyökkäyksen kohteena profetiassa: Hesekiel 38-39 ei jätä epäselväksi, että on kysymys Israelista. Tavallaan tämä voisi olla esikuvaa tulevasta. Idea on kuitenkin lähtöisin sinulta eikä minulta. En usko, että todella uskoisit tässä olevan Googin sodan!

7. 10. YOM KIPPUR WAR 1973. See Judaica Encarta LITERATURE = kirjallisuutta 1973 YOM KIPPUR WAR Mideast. Eilisestä 25 vuotta sitten alkoi YOM KIPPUR-sota, vuoden 1973 arabien sota Israelia vastaan. Eikö tämä ollut profetiassa ennakoitavissa? Onko jollakin tietoa?

8. 10. RUKOUSTUTKIMUSSIVU ERINOMAINEN ALALLAAN: Moi, Tutkin Raamatun opetusta rukouksesta. Olen koonnut weppiin erilaista asiaa rukouksesta mm. analyysiä Raamatun opetuksesta liittyen rukoukseen. Päivitän sivujani usein. Voisitteko lisätä sivustoni listoillenne. URL: http://www.dlc.fi/~kyostik/Rukous/Rukous.html Tutkija taitaa olla Lappeenrannan poikia toimittajaakin varhaisemmalta ajalta. Pääsee TOP 100 sivulle sijalle 71. , vaikka sisältönsä puolesta kuuluisi korkeammalle. Kiitos ja hyviä tutkimuksia! Toimittaja uudistaa pyyntönsä esirukouksista puolestaan. KIITOS OIKEILLE RUKOILIJOILLE! HUOM. Eilen illalla ko. palvelin ilmoitti tilapäisestä häiriöstä palvelimella. Yritä siis RUKOUSSIVUILLE UUDELLEEN!

8. 10. KAIKKI KIRJASTOJEN ROMPUT VARASTETTAISIIN 200 VUODESSA. Kirjastonhoitajat eivät tiedä varastettavan aineiston tarkkaa määrää. Vaikka helposti varastettavan aineiston valvontaa on lisätty eniten, edelleen katoaa puoli prosenttia vuosittain. Kirjastonhoitajat pitävät hävikkiä vähäisenä, mutta kukaan ei varasta mitään ensi vuosituhannella. Varkaista tulee LOPPU!

8. 10. TÄSSÄ NONAMEN UUTINEN: "Ranskalainen äärioikeistojohtaja ja EU-parlamentaarikko Jean-Marie Le Pen on menettänyt parlamentaarisen koskemattomuutensa...Le Pen halutaan vastaamaan saksalaiseen tuomioistuimeen vuoden takaisista lausunnoistaan, joissa hän vähätteli natsien juutalaisiin kohdistamia hirmutekoja. Ranskassa Le Pen on jo saanut tuntuvat sakot samantapaisista puheista." (MTV3 6/10-98). Kommentti: Nonamen tarjoama uutinen hyväksyttiin, vaikka hän itse aina luulee muuta.

8. 10. "LUOTETTAVA" MTV3 esitti eilen Jeesusta tunnustavasta uskonlahkosta pedofiliasyytteisen yms. halveksivan ohjelman. Yhdeksi suomenkielisen version toimittajaksi mainittiin HARRI HEINONEN. Sama mies, joka on tuottanut MTV3:n Juhan af Grannin okkultismiohjelmia. "Luotettava" MTV3 Suomessa tuottaa eniten ei vain eksyttäviä vaan TAHALLAAN VALHEELLISIA ohjelmia. MTV3 uutiset kertoi saaneensa internetsivuilleen jo miljoona kävijää kuukaudessa. "Luotettavan" linjansa mukaisesti MTV3:n tv-ohjelmien katsojat pitää saada internetissäkin pysymään vain luotettavilla MTV3:n sivuilla.

9. 10. SARJASSA: LASKELMIA. Tällä otsikolla aloitetaan seuranta mahdollisesti merkittävistä laskelmista profeetallisesti merkittäville tuleville tapahtumille. Koko loppuvuonna "Pirun vuotta" on odotettavissa ennaltasanottuja tapahtumia, kuin myös juutalaisen kalenterin vuoden loppuun. SEITSEMÄN VUOTTA on jo mainittu seurattava VARMA aika alkaen ainakin syksystä 1991. Jatkuessaan jouluna 1998 Gorba voisi olla jo vallassa!. "Ennaltatietäminen on helppoa, kun sen osaa."

9. 10. SERBIEN LUVATTU MAAKO? Heikki Lindfors: "Toiminnalleen Nato on hankkinut poliittisen oikeutuksen YK:lta, mutta kuinka kauan ja kenen sana painaa sielläkin? Kun päätöksenteko on muutamien käsissä, kiusaus panna asiat pyssyillä järjestykseen on suuri. Ketä kuritetaan, riippuu päättäjien arvomaailmasta, ja se voi piankin olla ISRAEL-VASTAINEN JA ANTIKRISTILLINEN." (RV 8. 10). Kommentti: Tämä liittyy 7. 10. esitettyyn uutiseen COOK ja Serbia mahdollinen esikuva Googin hyökkäyksestä Israeliin. Ilkka Pohjalainen eilisessä Etelä-Saimaassa otsikoi: "Kosovo on Serbien luvattu maa."

10. 10. TERRORISTIJOHTAJA KÄVI SUOMESSA. "ARAFAT TUO MAAILMANLOPUN", Iltalehden toimittajan tulkinta opetuksestani jo vuosikymmen sitten, ei ollut huono. Vihan aikahan tulee, kun Israelin maa jaetaan niin, että sen sisälle tulee palestiinalaisvaltio. Suomen valtio tukee suurella rahalla Israelin valtion sisällä tapahtuvaa vihollisen varustamista! Olemme joutuneet oikomaan Suomen uutisia, kun ovat puhuneet Palestiinan presidentistä. HELVETTI TULEE MAAN PÄÄLLE, KUN PALESTIINALAISVALTIO TULEE. Siinä on mukana Jerusalemkin kuten tullaan sopimaan, vaikka kansainvälistetään Israelin pääkaupunki. Suomen kautta tuli Arafatkin. Jälleen olisi hyvä katsoa, mitä Suomi on tehnyt Israelille, sillä siitä tiedetään, miten Suomelle käy tai tehdään.

11. 10. SUOJAAMATON MAA. Vähitellen alkaa selvitä myös Hesekielin termi suojaamaton maa. Suomenkin tuella Israeliin tehdään valtiota valtioon! Suojaamaton maa-termi tulee ymmärrettäväksi Israelia kohtaavan "rauhan", poikkeuksellisen tilanteen nyt tullessa. Presidenttipelini kyllä päättyy taivaaseen, mutta jokseenkin kaikki Arafatia kätelleet voivat varautua muuhun.

11. 10. TARJOTKAA SUOMALAISETKIN MUSIIKKIANNE kuten: Hello! This email is to let you know that I have a new web page address: www.klmowery.com. There you will find information, sound clips, and pictures about my new recording, "A Dreamer's Heart." I hope you enjoy it!

11. 10. RELIGION TODAY 9. 10. RELATED LINKS: www.nazarene.org www.vgm.org www.vom.org Eräässä tietoa Nobel-kirjailijasta, viimeisessä Marokosta karkotetusta lähetyssaarnaajasta.

12. 10. "TUO, jonka tulemus tapahtuu Saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden JUMALA LÄHETTÄÄ HEILLE VÄKEVÄN EKSYTYKSEN, niin että he uskovat valheen." 2 Tess 2:10-11. Jeltsinin vaimo on kertonut, ettei miehestään ole ihmetekoihin. Täsmälleen totuuden vastakohtaisiin merkillisyyksiiin on sensijaan syntymästään asti pystynyt Gorba.

12. 10. ARAFAT PROFETIASSA. Vuoden 1989 alussa Iltalehti kirjoitti: "Veijosen mukaan antikristus ei ole Jasser Arafat vaan a. nousee N-liitosta." Eipä ihme, ettei Iltalehtikään ole myöhemmin puhunut tätä kirjoittavasta lappeenrantalaismiehestä ennustuksineen mitään; puhumattakaan Hymy-lehdestä, mikä jo 1986 aikoi kirjoittaa, mutta huomasikin, että juttunsa olisi saattanut varsinkin viimeksi naurattaa vain samoin ennaltatietäviä uskovia. Arafatin rooli profetiassa on ollut VALHEEN MARKKINAMIES KOKO MAAILMAAN. JOKO OTIT SISÄÄN VALHEEN, MARA?. Ainakin Suomen eduskunnan enemmistö on tukemassa Arafatin ajamaa Israelin maan jakamista. Sama Suomessa merkitsisi sitä, että venäläiset saavat Lappeenrannan ja muita merkittävästi asuttamiaan paikkakuntia omaksi valtiokseen. Ja kai he vielä vihan ajassa saavatkin.

12. 10. ARKKIPIISPAN SEURAKSI NUO MAANPETTURIT JA MUUT VALHEESEEN MIELTYNEET? Kun Suomen valtio tukee Arafatin toimintaa, ainakin kaikki asiaan osalliset ovat samalla oman maansa pettureita. Ja JUMALA TUOMITSEE, "eivätkä he pääse pakoon" (1 Tess 5:3) tulevaa vihan aikaa. Monikin ns. uskovainen nyt voi syyttää toimittajaa, eikö hän tarjoakaan pelastusta kaikille. Kun Jumala on lähettänyt VÄKEVÄN eksytyksen, ja pimeimmät ovat Arafattinsa itseensä imeneet, mihin pelastukseen heillä enää olisi mahdollisuus? "KAIKKI NE TUOMITTAISIIN", 2 Tess 2:12. Ilmeisesti on ihmisiä, jotka vielä hapuilevat totuuden ja valheen välillä. Sie joka käyt täällä, PYSY TÄÄLLÄ!

12. 10. VAI TEKISIKÖ MIELESI viedä lapsesi muslimipyhäkouluun? Lappeenrantalaiset muslimit edelleen vaativat kaupungilta erikoiskohtelua. Perkelettä pitäisi päästä rukoilemaan oikein kaupungin tuella!!

13. 10. HYVÄ SIVU SAIMAAN KANAVASTA. Kaupungin oma sivu kanavasatamasta. MUSTOLAAN kulkee linja-auto näin, jos nämä aikataulut ovat ajan tasalla.

14. 10. Ihmemies Gorbalta vaatisi melkoista nopeutta, jos saisi rauhan valmiiksi jo ensi vuodeksi. Rapture 1999? Sivu ei tietenkään ole kuin hieman väärässä. Ylösotto, Rapture ca 2000 when "peace" to Jerusalem with Gorbatshov!

14. 10. Israel-aiheisia linkkejä - www.megabaud.fi/~iy/links.htm ISRAELIN YSTÄVÄT RY:LTÄ.

15. 10. WASHINGTONISSA Clinton osallistuu neuvotteluihin Arafatin ja Netanyahun kanssa. Kuva tapaamisesta pari vuotta sitten: Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa... Suomen uutiset ovat käyttäneet NYT Arafatin Suomessa sanomaa "vastavetoa" Netanyahulle: "Oslon sopimuksen mukaan minulla on oikeus julistaa Palestiinan valtio 4. toukokuuta 1999." KAS, kun Arafat ei ole jo julistanut valtiota. EIKÄ JULISTA VAAN HUIJAA kunnes Jerusalemkin on saatu Israelilta. Jumala siis väistyy estämästä antikristuksen tuloa, kun silmäteräänsä ryhdytään puhkomaan Arafatin vaatimuksen mukaisesti. Kaksi vuotta sitten se luki Etelä-Saimaassakin SEURAKUNNAN (KIRKKOIHIN KUULUMATTOMAT) maksullisessa ilmoituksessa, ja sehän riitti TOTUUTTA vastustavalle Etelä-Saimaalle. TEKOSYY-sanaa käytin pedon paluusta äskettäin itse. Tekosyy-sanaa käytti PLO nyt.

15. 10. "EIHÄN SELLAISELLA PÄÄMINISTERILLÄ OLE USKOTTAVUUTTA." Demari Arja Alho demari pääministeri "MOOSES" Paavo Lipposesta Iltalehdessä eilen. Kiinnostavaa sikälikin, jos MOOSES kuitenkin jatkaa. Keskusteluja internetistä: Perttu R.: "Vuosi sitten kun Alho-Sundqvist jupakka tuli uutisiin käänsin newseissä valokeilan heti Alhosta Lipposeen. No mitään erityisen meedion kykyjä tuo arvio ei todellakaan osoita. Otsallakin näkee, ettei Alho tee yhtään suurta päätöstä, elleivät pojat käske."

15. 10. SUOMEN ADVENTTIKIRKKO JÄTTI JÄLLEEN NIMENSÄ MAINITSEMATTA eilisen Etelä-Saimaassa ilmoittaessaan tapahtumasta, minkä järjestäjänä esitettiin vain internetosoite. Oikea osoite on tämä: www.sdafin.org/net98/. TOINEN (Ev. lut. KIRKON PIISPA Mikkelissä oli ensimmäinen - lopettakaamme puhuminen paikkakuntien piispoista!) ETELÄ-SAIMAAN MAINOSTAMA uskonnollinen internetosoite eilisen artikkelissa mainittu www.evl.fi eli ev. lut. kirkko. Ev. lut. kirkon nimi on ev. lut. kirkko - opetukseni ei kyllä ole mennyt lehdessä monellekaan perille. Kun raamatuista E-S kirjoitti, niin tietenkään ei voitu kertoa osoitetta wwnet.fi/users/veijone/raamlink.htm RAAMATTULINKIT.

16. 10. SUOMEN EDUSKUNNAN KYSELYTUNNILLA eilen mm. Sulo Aittoniemi kysyi, voidaanko 2000 kosovolaista pakolaista palauttaa nyt Suomesta. Vastaajan mukaan varmasti Suomessa olevat ko. pakolaiset itsekin odottavat milloin pääsevät palaamaan kotiseudulleen. Selitykseni: Aittoniemi halutaan leimata rasistiksi, mutta Suomen eduskunta ei sellaista leimaa pysty lyömään.

16. 10. RASISTEJA PAHEMPIAKIN ovat mm. PLO:n kannattajat, mutta seurakuntaa hyvinkin rasistiseksi sanotaan, koska se toistaa Jumalan Sanaa puhuen juutalaisille luvatusta maasta, rasistit keksivät nimen "siionistikristitty". "Kosovo on serbien luvattu maa" on harhaa ainakin sikäli, että vain yksi ja yhdelle LUVATTU MAA ON, Israel israelilaisille (tarkoittaen Jaakob=Israel-kantaisän jälkeläisiä). Jaakobin poikien sukukunnille LUVATTU MAA on myös vertauskuvaa yhdelle luvatusta: JUMALAN VALTAKUNTA SEURAKUNNALLE JA AINOASTAAN SILLE! (Tässä seurakunta tulee käsittää siksi joukoksi, mikä "rauhan ylösottoineen" tullessa katoaa, vaikka paikallisseurakunta onkin YKSI kirkkokuntien ulkopuolella, mutta vielä, VOI niin hajanainen, kiitos seurakunnan hajottajien, kirkkojen.)

16. 10. SEURAKUNNAN RAKENTAJAT täällä. Kylläpä oli taas Etelä-Saimaassa, pian vainaassa: "Imatran seurakunta, Imatran seurakunta, Imatran seurakunta", vaikka lehti puhui ev. lut. KIRKOSTA IMATRALLA! Imatralle ei millään saada rakennettua perustusta pitemmälle raamatullista seurakuntaa ennen ylösottoa, koska kaikki ns. vapaidenkin suuntien kirkot siellä ovat mukana tunnustamassa IMATRAN SEURAKUNTA, JOUTSENON SEURAKUNTA, jne., kun tarkoitetaan ev. lut. kirkkoa, minkä LUTHER-nimeäkään ei edes Luther itse sallisi käytettävän. PORTTO MIKÄ PORTTO, PALASI ROOMAAN, sanoisi MARTTI.

16. 10. NATO JATKAA UHKAA. KUTEN TV1 uutiset kertoi, Nato aikoo jatkaa ilmaiskujen uhkaa Jugoslaviaan. Mutta eduskunnan kyselytunnilla puhuttiin kuin tilanne olisi jo ohi. TOINEN pääuutinen Lähi-Idän neuvottelut USA:ssa. NÄMÄ ASIAT TULEE EDELLEEN nähdä rinnan. "Rauha" ei ole vielä valmis kuin ei myöskään Antikristus, joka Antiokuksen esikuvaa noudattaen tulee "JUONILLA". Meneepä jännäksi katsoa, miten sitä vaan NARRIEN NARRI TULEE , mutta hyvinkin Harria sanotaan itse Piruksi. Ha, ha. Vihan aikaan jäävät kai väittävät, ettei näitä ennustuksia Veijonen voinut kirjoittaa ennen Gorbatshovin paluuta. Jäinkö kirjoittamaan vihan aikaan vai?

16. 10. VIHAN AIKAAN SOPIVA MOOSES ei halua vastata kysymykseen, kumpi, Alho vai Lipponen teki aloitteen. Taitaa olla vihan aikaan sopiva HALLITUSKIN valmiina, vai? Neljä vuotta sitten eduskunnan haukutuin, Vesa Laukkanen hyppäsi koko eduskunnasta. Kristus eduskuntaan ei pyrkinytkään. Hänen valtakuntansa ei ole tästä hukkuvasta maailmasta. Titanic-sivuni poistan lähiaikoina.

17. 10. RUKOUSKAMMIO ei taida olla kovin suosittu. Voisikohan sitä markkinoida NAISEN ÄÄNELLÄ. Ainakin monet ovat valmiita maksamaan maltaita, kun vain kuulevat naisen äänen! Tämä puhuu sujuvaa englantia. Vaikka opettelisit katsoen tekstiä psalmista 51. LIVE PSALM 51 here!

17. 10. PALAUTETTA: Toivottavasti Herra Jumala tuo sinun pahat ajatuksesi päivänvaloon niin että sanasi joilla sinä syytät muita rasismista todistavat vielä kerran sinua itseäsi vastaan. Tiesitkö muuten, että jo yli MILJOONA irakilaista on kuollut nälkään ja tauteihin Yhdysvaltojen ja juutalaisten vallanhimon takia. Sinä varmaan luulet, että juutalaisilla on jokin oikeus tuhota Mooseksen lain mukaan kokonaisia kansakuntia, mutta ei asia ole näin, sillä eivät juutalaiset rakasta Moosesta: "Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut." (Joh.5:46)
Vastaus: Minä jo sanoin, että kaltaisesi pitäkööt rasistina minua ja väittäkööt vaikka Piruksi. Itse kuitenkin luulet mitä luulet. Huomaat kuitenkin, että tämä taitaa olla ainoa ainakin kristillinen kanava, jossa mielipiteesi joskus julkaistaan. Pidän näet hyvänä sitä, että ylösottoon pääsystä tulee KILPAILU! Kiitos siis avustasi saada KAIKKI MUKAAN!

17. 10. KIRKKOKO IMATRALLA HÄIRIKÖI KUIN ATEISTIT? Lukijalta: En malta olla kirjoittamatta. Olin eilen Tuustaipaleen kuntoutumiskeskuksen kokouksessa äänivaltaisena jäsenenä. Tuustaipaleen omistaa 84 kuntaa Itä-Suomesta, edustaen n. 840 000 ihmistä. Äänestettäväksi tuli asia jossa päätettiin 100 000mk varaamisesta hengellisen työntekijän palkkaukseen. Tuo viran perustamispäätös hävittiin kuitenkin äänin 1560/448. Herralla oli osuutta asiaan sikäli, että Imatran edustaja vahingossa äänesti 51 äänellä viran perustamisen puolesta, vastoin omaa todellista kielteistä kantaansa. Hän pyysi että virhe korjattaisiin, mutta siihen ei suostuttu. Muuten koko kokous olisi vaadittu uusiksi. Muistanemme aikoinaan Jumalanpilkka-äänestyksen eduskunnassa, jolloin kommunistit itse säilyttivät Jumalan pilkkaa koskevat säädökset. Nimeäni en valitettavasti voi ymmärrettävistä syistä antaa.

17. 10. VIKTOR KLIMENKOn hauska haastattelu eilisessä Iltalehdessä. Alkujaan UUNO TURHAPURON rooliin pyydettiin Vikiä, mutta luettuaan käsikirjoituksen, hän kieltäytyi ja suositteli osaan häntä, joka tehtävän saikin: Vesa-Matti Loiri. "Kirkkokunnat kilpailevat kuin suuret marketit: tule meille, meillä on paremmat tarjoukset. - Minun tarjoukseni on: suosittelen vain uskoon tuloa!" (Klimenko Iltalehden mukaan) Kommentti: Missään ei voi edetä, ellei ole aloittanutkaan (tässä: tullut uskoon).

17. 10. MTV3 tvuutiset kertoi, että nykyinen paavi on nyt ollut vallassa 20 vuotta ja haluaisi johtaa kirkon ensi vuosituhannelle. Kommentti: Profetiassakin se suodaan viimeisen paavin osana. Kiinnostavaa sinänsä, että ST:n toimittaja, joka katsoo kristikunnassa olevansa paavin vastakohta, on tehnyt ennustuksiaan 20 vuotta.

18. 10. MAAILMAN SUOSITUIN INTERNETMEDIA: drudgereport.com Nähtävästi tätä mediaa sanomalehdet ym. maailmalla käyttävät tärkeimpänä sivunaan.

19. 10. BORN IN THE USA. Valerauha Israelille kehittelyn puuhamaa USA. Pani "rauhan" alulle, ja siinä jumalallinen syy USA:n lopulle. Hyvinkin mantereet vihan ajassa yhtyvät kuten muinoin lienee ollutkin, että Jerusalem on todella keskellä koko yhtä mannerta. Vedet tulevat vaihtamaan paikkoja ja ainakin "uuden mantereen" lähellä merenpintaa olevat alueet painuvat meren pohjaan. Rauhanprosessin loppuun ilmestyy Gorbakin, ja hänhän se varsinaisesti panee alulle USA:n lopun. Atlantin valtameren pohjassa jotkut uskovat olevan muinaista mannerta, Atlantis. Uutta maata tarvitaankin, että maan päällä voidaan elää vielä tuhat vuotta.

19. 10. NETTI.FI ilmoitti Hesarissa lähes puolen sivun kokoisen ilmoituksen. Internet on Suomessa edelleen voimakkaasti kasvava ala. Netti.fi:n yksityishenkilöiden luettelosivuilla oli myös Turun Vapaakirkkosrk. Joillakin palvelimilla on tapana estää palvelimen ulkopuolisilta pääsy sivulle, millä on asiakkaidensa nimet, listaus. Sellaisella sivumme löytyy toimittajan nimellä.

19. 10. LIIKUMME ENINTÄÄN RAJA-ALUEIDEN TUNTUMASSA. "Kiitos linkkiehdotuksesta. Kuten tarjoajan pääsivulla mainitaan, kyse on ns. henkisestä eikä hengellisestä sivusta. Hengelliseksi esim. ULTRAA ei tee se, että siinä on kerran ollut toimittajankin kirjoitus. Emme TOP 100 sivulle laita hengellisestä henkiseen näin paljon poikkeavaa sivua. Jos linkki tulee niin joskus päivittäisiin". Eräs tarjottu sivu ei siis täyttänyt TOP 100-listalle vaadittua ehtoa "kristillinen", minkä arvioiminen jää tehtäväksemme.

19. 10. ULTRA-lehti okkultistinen julkaisu. ULTRA julkaisi noin vuonna 1991 ylösotosta kertovan toimittajan heikon kirjoituksen, mitä hän oli pyrkinyt muokkaamaan lehteen sopivaksi. Erään kerran toimittajan avatessa radion, RADIOMAFIA julisti sitä toimittajan tekstiä. PILKATEN tietenkin. Radiomafiassakin on siis toimittajan ansiosta mainittu TOTUUS: "Sitten meidät temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin", 1 Tess 4:17.

19. 10. ENSI VUODEN ASUNTOMESSUALUEELLA TULIPALO alkoi maanantaiaamuna noin klo 5.30. Lappeenrannan Kanavansuussa uhkaava tulipalo ei levinnyt uudisrakennuksiin. Palokuntien ripeän toiminnan ansiosta palo saatiin rajattua puutaloalueella palaneeseen ulkorakennukseen. Viereinen autokatos ja henkilöauto paloivat osittain kyseisellä Mökkirivinkadulla. Kuva nähtäneen myöhemmin pääsivulla.

20. 10. JAVELIN-SIVULLE tarjottu HIENO UUSI KEIHÄÄNHEITTOLINKKI ulkomaiselta tekijältään.

20. 10. LAPPEENRANNAN PARHAAT KEIHÄÄNHEITTÄJÄT VUONNA 1998:
65.02 Erno Salmela LUM (20.2.71), 56.30 Paavo Vuoksela LaVi (25.1.50), 54.20 Jarmo Viskari LUM (27.2.63)
Nämä kolme heittäjää olivat ainoat 50 metrin ylittäjät 800 g keihäällä. Vielä kun katsotte syntymäaikoja, Pate on pian viisikymppinen ja Jarmokin jo 35. Toimittaja tuloksellaan 42,11 varmasti kymmenen parhaan joukossa, vaikka heittää paikaltaan. Tommi Viskari poti koko kauden vaivoja, mutta valmentajana teki hyvää työtä, että jälkikasvua nousisi. Suomen tilastossa miellyttävin havainto 800 g välineellä Saku Kuusiston 70,40 onhan hän vasta 16-vuotias (9. 3. 82).

20. 10. "LUOTETTAVA MTV3 tvuutiset" eilen klo 19.00 suosi taas EI-PROTESTANTTISUUTTA. Sen mukaan Lappeenrannassa kokoontuivat Venäjän ortodoksikirkon ja Suomen ev.lut. kirkon johtajat. Vikke kai antoi tukensa toimia Venäjälläkin "lahkoja" vastaan, mitä julkista syrjintää, RASISMIA sillä sitten tarkoittavatkin. Tuli myös väärää tietoa siitä, etteikö juutalaisia olisi lainkaan joutunut Hitlerille Suomesta toisen maailmansodan aikana. Valtion kirkko se ja se olisi ainakin ensin poistettava, ja Pirukin sen tietää ja noita Hitlerin ja Zhirinovskin lahkoja suosii.

20. 10. LEONARDO OLI PELASTAJA TITANICISSA. Suurelokuvasta on Suomessakin tullut jo video. Mitään tarkkoja enteitä Estoniasta ei pidä nähdä, mutta suuntaa antava laskelma on tämä: Estonia 9/28 1994. - Titanic 4/15 1912.= 82 y. 5,5 m. Jerusalem free ca. 12/9 1917. + 82 y 5,5 m. = Ca. 2000 "peace" to Jerusalem. While they are saying!

21. 10. NIINIVEEN KALTAISEEN TUOMION PERUUTTAMISEEN EI MAHDOLLISUUTTA. E-S alakerrassa eilen Antti O. Arponen: "Jumala varjelkoon meidän lapsiamme, että he eivät koskaan tarvitsisi kokea oikeaa sotaa." Ei aivan "Herra auta, etteivät Veijosen ennustukset enää toteutuisi", koska Arponen jatkaa: "REALISTINA kuitenkin sanon, Suomi on käynyt sotaa pariin kertaan kaikilla vuosisadoilla viimeisten tuhannen vuoden aikana. Taistelutanner on aina ollut KARJALA." Kommentti: Aikoinaan oli mm. Jumalan sana Niiniveen tuhoutumisesta, mutta Jumala perui sen, koska kansa kääntyi rukouksessa parannukseen. Mikään ei voi estää vihan ajan tuloa, mutta me ja lapsemme voivat pelastua siitä turvautumalla kokonaisvaltaisesti Kristukseen ja Hänen sovintotyöhönsä päästen armosta ylösottoon.

21. 10. JULKILAUSUMA.
Kristittyjen, jotka haluavat auttaa juutalaisia palaamaan Israeliin Exodus-projektin kautta, tulee muistaa, että Juutalaistoimisto tekee yhteistyötä vain niiden järjestöjen ja yksityishenkilöiden kanssa, jotka eivät jaa minkäänlaista uskonnollista, ideologista tai poliittista materiaalia juutalaisille kauttakulkijoille heidän oleskellessaan Suomessa tai heidän matkallaan Israeliin.
Bruria Baz
Juutalaistoimiston edustaja Suomessa.
Kommentti: Näin ollen seurakuntalaiset eivät tee yhteistyötä kyseisen järjestön kanssa. Seurakunta EVANKELIO KAIKKIA ihmisiä riippumatta siitä, mistä tulevat tai kusta ovat. Profetiassa tämän julkilausuman myötä juutalaisten muutto Israeliin ALKAA OLLA LOPPU, vaikka ICEJ tai muut yrittäisivätkin jatkaa heidän ehdoillaan. Vuoroon tulee "FAARAO".

22. 10. KAHDESTA PALAUTTEESTA. Ensimmäinen vastasi haasteeseen kilpailusta ylösottoon pääsystä vetäen toimittajan opetuksen rinnalle David Koresin käsityksiä 1335 päivästä ym.. Toinen toteaa mm.: "Vain Ilmestyskirjasta saattaa löytyä jotain sellaista, joka koskee tulevaisuutta. Ei missään nimessä mistään Danielin kirjasta, joka kertoo Lähi-idän historiasta suurinpiirtein ajalta 550 ekr - 30 jkr." Kommentti: Henkilöt pitävät pääsivuni lopussa olevaa "Saavuta 1335 päivää" vain pilkan kohteena, vaikka väittävät olevansa kristittyjä. Aina kilpailussa jonkun pitää hävitäkin.

23. 10. JORDANIAN KUNINGAS HUSSEIN tuli mukaan USA:aan valtio valtioon "rauhan"tehtailuun, kuten oli jo pari vuotta aiemminkin. (Siis Arafatin tueksi vielä toinenkin arabi, joka edustaa jonkinlaista ensimmäistä palestiinalaisvaltiota, Transjordaniaa, sittemmin Jordania. Tusina muita arabimaita Israelin ympärillä. Kaikki toimineet päinvastoin kuin Suomi sotien aikaan, kun ei jättänyt pakolaisiaan Karjalaan ja rajoille leireihin kärsimään ja uutta valtiota vaatimaan. Tähän ei oteta palautetta ainakaan kahdelta viimeksi mainitulta, paitsi jos sanovat, ettei Karjalaan jääneistä suomalaista yksikään olisi jäänyt eloon kuten arabit Israelissa.)

23. 10. KUKAAN EI OLE ANTANUT PALAUTETTA toimittajan huonosta musiikkimausta. Musiikkivalikoimansa on ollut etupäässä "maallisia" kauniita melodioita kuten tänään pääsivulle lisätty YESTERDAY. Jumala on luonut musiikin ihmisten iloksi. Maailmassa on paljon enemmän hyviä melodioita kuin hyviä sanoituksia. MID-melodiat vievät yllättävän vähän tilaa, ja siksi niitä on ilonanne tai kiusaksenne.

23. 10. SAIPA otti eilen neljännen peräkkäisen voittonsa liigassa. Lappeenranta-linkkisivulla on linkkejä varsinaisille SaiPa-sivuillekin. Lisääkin linkkejä sinne otetaan. Vain tarjotut viiniseura- ja seksipuhelumainos on jäänyt hyväksymättä sivulle. Sellaiset sekä maksulliset okkultistipovarit, seksikaupat, yms. saavatkin mainostilansa mm. seurakunnan sensuroineessa Etelä-Saimaassa.

24. 10. LÄHI-IDÄN "RAUHASSA" TOISEKSI VIIMEINEN VAIHE VALMIS!

MTV3: Lähi-idän rauhansopimus syntynyt. Israel ja palestiinalaiset ovat päässeet sopimukseen Lähi-idän huippukokouksessa, kertoivat sekä Israelin että Yhdysvaltain edustajat. Palestiinalaiset ilmoittivat sopimukseen pääsystä jo aiemmin päivällä. Lähi-idän rauhanneuvotteluja käytiin reilun viikon ajan Yhdysvalloissa. Myös presidentti Bill Clinton osallistui neuvonpitoon loppuvaiheessa. CNN: Middle East land-for-peace deal reached. Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu and Palestinian leader Yasser Arafat agreed early today to a breakthrough land-for-peace deal, an interim agreement that sets the stage for final status talks to determine the fate of the West Bank and the Gaza Strip. Mikko M./ST:n kirjeenvaihtaja.
Lähi-idän rauhansopimus syntynyt (23. 10. klo 14:24)
Israel ja palestiinalaiset ovat päässeet sopimukseen Lähi-idän huippukokouksessa, kertoivat sekä Israelin että Yhdysvaltain edustajat. Palestiinalaiset ilmoittivat sopimukseen pääsystä jo aiemmin päivällä. Lähi-idän rauhanneuvotteluja käytiin reilun viikon ajan Yhdysvalloissa. Myös presidentti Bill Clinton osallistui neuvonpitoon loppuvaiheessa. (AFP-Reuters-STT)
ja Venäjän talous vain romahtaa..
Venäjän inflaatio 100 prosenttia (Päivitetty 12:59) Venäjän talousministeriö arvioi, että maan inflaatio yltää tänä vuonna 100 prosenttiin. Maan valtiovarainministeriö ennusti neljännesvuositalousarvion luonnoksessa, että joulukuussa inflaatioprosentti on kivunnut 110-130 prosenttia vuotta aiemmasta. Syyskuussa inflaatiovauhti kiihtyi yli 52 prosenttiin vuositasolla. Venäjän tuottajahintojen inflaation ennustetaan nousevan tänä vuonna 40 prosenttiin. (STT) Aleksi K./ST:n kirjeenvaihtaja.

24. 10. KOLMAS KERTA TODEN SANOO.
Profetiassa Jumalan olemuksesta johtuenkin monet asiat toteutuvat kolmittain, kolmesti, tms. Esimerkiksi Jerusalemiin hyökkäävän, varsinaisen Antikristuksen esikuvia olivat ANTIOKUS (Jerusalemiin n. 170 eKr, minkä ennaltatiesi Daniel 11:31, sensijaan Daniel 9:27 ja 12:11 eivät ole esikuvaa vaan noin 2001 jKr. TOTEUTUVAA Googin hyökkäystä!) ja TITUS (70 jKr., minkä Jeesus ennaltatiesi Matteus 24:15, mutta SAMALLA se kertoo kolmannestakin hyökkäyksestä, minkä Danielkin ilmaisi monikolla "autioittamiset", Daniel 9:27. Ilmestyskirja kirjoitettiin 70 jKr.:n jälkeen, ja sekin ennaltatietää tapahtuman, Ilm. 12:6.).
KOLME SELVÄSTI ENNALTATIEDETTYÄ TULEVASSA JUUTALAISVALTIOSSA OLIVAT:
Perustaminen (1948),
Jerusalem juutalaisille (1967, sodan pituudenkin olisi voinut arvata onhan seitsemäs "päivä" tulossa) ja
tuleva "rauha" sille. Siten Danielia selitti jo Hippolytos 200 jKr..
KOLMESSA VAIHEESSA VIELÄ "RAUHAKIN" SYNTYY
Kirjassani Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin! kirjoitin talvella 1995: Rauhansopimus toteutuu kolmessa vaiheessa: "Kolmaskin vaihe tulee ja silloin neuvotellaan Jerusalemista! Päädytään jakamaan sitäkin, vaikka sitten kansainväliseksi kaupungiksi. Luterilainen palestiinalaispappi kehotti meitä kaikkia tekemään parannusta, mutta parannuksen teko ei auta noita, jotka tarkoittavat sillä Jumalaa ja Hänen Sanaansa vastaan sotimista!"
KAKSI VAIHETTA ON TAKANA TÄNÄÄN 24. 10. 1998!

25. 10. SEURAKUNTA ON KRISTUKSEN (jatkoa em. kirjasta) eikä ihmisten oma (morsian). "Ei jättävinä kokoontumista itsemme" (Heb. 10:25a, Novum). Mitä tekemistä meillä olisikaan seurassa, jossa (ylösoton) päivän lähestymistä ei nähdä (vrt. Heb. 10:25b)! "Omat seurakunnat voivat jopa täydellisesti yhtyä pimeyteen, sanomaan: nyt on rauha, vrt. arkkipiispa+Arafat." Näin kirjoitin jo 1989 ilmoitusartikkelissani "Antikristus ilmestyy ensin - herätys on valmis"."
SEURAKUNTA KOKOONTUU TÄÄLLÄ, ellei muita kokoontumispaikkoja löydy. Tai vaikka löytyykin, itsensä aroiksi ja hapuileviksi kokevat ystävät voivat tuntemattomina käydä sivuillamme. Viktor Klimenkosta ehkä poikkeavasti toimittaja muistuttaa, että uskoon tulleen tulee ottaa upotus jonkun toisen uskovan ja upotetun toimesta, muttemme upota jo aiemmin upotettuja. Raamatun kastaa-verbillä baptitso ei ole merkitystä valella tai ripotella. Vauvojen pakkokastelu on Perkeleen keino estää kansoista opetuslapsia tulemastakaan! Kyselyt tai ilmoittautumiset esimerkiksi Saimaassa upotettavaksi kesällä 1999 esim. P. 05-4585458/ Harri Veijonen.

25. 10. KAUKAS. Kaukas on kaupunginosa Lappeenrannassa. Siellä nykyisen Kymmene tehtaan aiempi nimi. Oy Kaukas Ab perustettiin 1873. Onko tietoa nimen synnystä, alkuperästä? Keijo Lindeman kirjassaan "Supervaltojen nousu ja tuho Danielin kirjan mukaan" s. 167 mainitsee: "Luotettavien armenialaisten historiantutkijoiden mukaan "KAUKAS" on muodostunut kahdesta armenialaisesta sanasta GOOG ja HASSAN." Euroopassa sanat kehittyivät GOOG HAS, edelleen KAUKA SUS, jotka tarkoittavat "katon voima" so. korkeitten Kaukasus-vuorten "katon voima". Ehkäpä olikin paikallaan palauttaa mieliin nimi KAUKAS, sillä Goog tulee Kaukasuksiltaan. ( Onko lappeenrantalaisella luonnonsuojelija, Timo-Pekka Veijosellakin sopiva nimi? Googin hajutkin lähtee, kun Kuningas tulee.)

25. 10. ESTONIAN tapaisia keulaporttitilanteita on viikon aikana tullut kaksi! Kuinkahan Herra keksiikin noin paljon kaikenlaisia merkkejä järjestää ihmisten pelastukseksi vihan ajasta! Kuka vielä syyttää Jumalaa? Hänhän tekee minkä ehtii, ettei tyhmiä olisi yhtään kun viisaat pääsevät ylösottoon! Estonia-keulaporttitapaukset eivät muistuta vain itsestään pelastua hukkumasta vaan tapahtui yhtä aikaa kuin oli Lähi-Idän rauhansopimiset muistuttaen niistä, mitä "hullu" Veijonen on hokenut kaksi vuosikymmentä! "Tosi tyhmä ymmärrykseltäänkin täytyy olla, ellei ole Kristuksessa silloin kun viisaat lähtevät", taisin todeta 1986.

26. 10. PAREMPIA NIMITUTKIMUKSIA TOIVOTAAN. Tässä olisi yksi hengellisen sivun osoite. Olisi mukavaa, jos liittäisitte sen linkkilistaanne. http://www.haapop.fi/darklands_software/temppeli/temppeli.htm. Kyseisillä sivuilla on pyritty käyttymään alkuperäisimpiä nimiä Jumalasta ja hänen pojastaan: eli Eloah JHWH ja Jeshua Ha-Masiah.
Kommentti: Toimittaja ei antaudu turhaan väittelyyn Jumalan nimistä. Tosin tutkii nimiä yleensä. Tarjotulla sivulla ei ole näyttöä kristillisyydestä. Sivu hyväksyttäneen TOP 100-listalle myöhemmin.

26. 10. UUSI NIMI. Taivaassa Jumala antaa ihmisille uuden nimen. Onko nykyisissä nimissä jotakin salattua tai pirullista? ONKO NIMI ENNE? Jeesuksen , suom. Pelastajan mukaan juutalaiset valitsevat henkilön, nimeltäänkin (Joh 5:43) esim. TUHOUDUT, lat. Peres. Nimien salaisuuksiin perehtyneiltä otetaan lisätietoja. (Juutalaisten perkeleellisen "rauhan" perustuksen etunimi sama kuin kallio, mille seurakunta rakennettiin, Pietari, Simon. Shimon Pereksellä molemmat nimet enteitä? Perestroikkaan maailma luottaa ja Pelastajaa pitää hullutuksena. Neron (murhaajakeisari 54-68 jKr.) ja paaveista vain nykyisen paavin nimestä saadaan lukuarvo 666. Paavin arvonimestä myös, ehkä keinotekoisesti. Ei pelkkää sanaleikkiä runo. Sarvipäällä itsellään on keihäs helvetissä? Keihäällä se Saatana puhkaisi Pelastajan kyljenkin ristillä. Eikä se ollut Räty. Pian Jeesus tulee!)

26. 10. JÄRKYTTYMINEN JA TUSKAISUUS LUVALLISTA
"Joka tietoa lisää, se tuskaa lisää." Monikin tuohon lauseeseen on uskonut ainakin siihen asti, kunnes kuulee, että se onkin TOTTA, suoraan Raamatusta, Saarnaajan kirja 1:18. Moni haluaa olla tietämättä! Toiset tahtovat olla ymmärtämättä. Tieto on tuskaista! Ja tuskaa halutaan välttää. Kuitenkin Raamatun opetus on pyrkiä tietoiseksi, ja tiedon tuottama pieni tuska on hyödyksi. Sitä se on eritoten asiassamme, mikä koskee TULEVAN TIETÄMISTÄ. Me saamme järkyttyä Herramme tulee-sanasta. Toimittaja koki sen ensi kerran jo 1986, mutta sittemmin Sanaakin on väännetty toiseksi (2 Tess 2:1-2), ettei muka saisi järkyttyä koskaan. Kirkollisten mukaan ei varmasti saisi olla tuskainenkaan. Olkaa aivan vapaasti tuskaisia silloin kun siltä tuntuu! Sitten tunne menee ohi ja kykenemme rohkaisemaan itsemme ja nostamaan päämme. Vapautuksemme ikuiseen oloon Herran seurassa on juuri niin lähellä kuin täällä, seurakunnassa opetetaan. Miten suuri monien järkytys ja tuska voi ollakaan, kun se koetaan viime hetkessä? Toimittajalle nämä asiat ovat olleet selviä toistakymmentä vuotta. Ette löytäne sopivampaa opettajaa tuskankaan voittamisessa. Varmasti löytyy "sielunhoitajia" jopa helluntaikirkosta, jotka järkytyksen ja tuskan oikeutuksen kieltävät ajaen ihmiset ristiriitaan, ahdistukseen ja tuhoon, vaikka hyvää luulevat tekevänsä.

27. 10. "AVARUUSMATKAILU ALKAA - LIPPUJA MYYDÄÄN JO"
MTV3 kertoi sunnuntaina, että 5 - 6 vuoden kuluttua turistit voivat päästä avaruusmatkalle. Lipun hinta on 500.000 mk. - HUIJAUSTA! Matka alkaa aikaisemmin! Kenties vastakääntynyt astronautti kehuskeli aikoinaan Niilo Yli-Vainiolle, miten hienoa avaruudessa oli. Niilo vastasi, että Herra pian hakeekin SEURAKUNTANSA AVARUUSMATKALLE, MINKÄ VEROISTA EI OLE! David Wilkerson uudessa kirjassaan "Herätys on täällä" kertoo, että jotkut rikkaat amerikkalaiset ostavat maatiloja USA:n sisäosista, koska käsittävät jonkun katastrofin pian tulevan ja luulevat olevansa turvassa siellä. AVARUUSMATKALLE PÄÄSEE MAKSUTTA Jeesuksessa Kristuksessa enkelten toimesta: "Hän lähettää enkelinsä suuren pasuunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa" Matteus 24:31 ja Markus 13:27.

27. 10. KOLME HAVAINTOA. Viikon aikana mm. M. Gorbatshovin artikkeli E-S:ssa. Hän pohtii mm., kuka voisi tulla seuraavaksi presidentiksi. Juoni sinänsä saada kertoa, että joku muu kuin hän itse tulisi. - Markku Soikkeli liian hyvä E-S:n toimittajaksi, mutta hän onkin Imatralta. 26. päivän lehdessä kirjoittaa, miten Reino Paasilinna toteaa Venäjän "dementoituneesta demokratiasta: Primakovin jälkeen valtaan nousevat sotilaat tai diktaattorit." - Jossakin kerrottiin, että Venäjä vähentää ja siirtelee sotilaitaan Karjalassa kauemmaksi Suomen rajalta. Tyyntä myrskyn edellä. Jos vihan ajan jälkeen havaitsen, että Imatra ja Lappeenranta ovat vielä tunnistettavissa, kiitän Joutsenon kirjastoa, mikä on ollut ainoa paikka, minkä edessä olen sanonut: "Tähän ei jää kiveä kiven päälle".

27. 10. ANTERO POLIISIEN APUNA. Lappeenrantalainen Antero on entinen huumekundi, mutta nykyisin poliisienkin luottomies, jos huume- tms. ongelmaiset ovat pyytäneet hengellistä apua. Antero on julistanut kaduilla. Sisätiloissa viimeksi Sammonlahdessa. Nopeakätinen Antero oli aikanaan Konnunsuon paras keihäänheittäjä. Vieläkin menee 40 metriä, eihän ikää olekaan kuin reilut 30. Säestäjänsä Yrjö heitti kiekkoa tänä kesänä yli 35 metriä. Toimittaja sopii vaikka valmentajaksi.

27. 10. VEIKKAUS OY. Joku muu saa kysellä tätä, mistä uutisoimme 25. 9. näin: VÄÄRÄ VOITTAJA SPEDEN SPELEISSÄ? Ajan arvauksessa eilen Speden Speleissä lienee tapahtunut virhe. Peter (Radio Novan kautta peliin tullut) ja Riki Sorsa mittelöivät kumpi arvaa aikaa lähemmäksi kahta sekuntia. Peter arvasi 1,98 ja Riki Sorsa 1,99, mutta Peter pääsi jatkoon. Tämä kirjattiin tähän kuulopuheista samalla hetkellä kun ohjelma tuli ulos MTV3:lla klo 20.30. Valitettavasti ei ollut nauhoitus päällä. Tarkistaako kukaan?! Kolmanneksi viimeinen eli 8. kohde lienee siis virheellinen, joku muu kuin numero 4, vaikka se numero viralliseen riviin tuli. Kommentti: Asiasta ei liene ollut uutisia muualla. Miten asia korjattaisiinkaan, jos Spede tuollaisen virheen tekee? Ilmeisesti on sovittu, että sellainen virhe kuuluu oikeaan riviin eikä sopupelin tekijää rangaista toisin kuin pesäpalloilijoiden sopupelirivien tekijät saavat kovat tuomionsa.

28. 10. KAKSI SUURINTA RYHMÄÄ PUUTTUVAT VALTION USKONNONVAPAUSKOMITEASTA. Valtioneuvosto on asettanut komitean valmistelemaan uskonnonvapauslain uudistusta. Komitean työn määräaika päättyy 30. 9. 2000, väliraportti elokuussa 1999. Komitean puheenjohtajana toimii Vilho Hirvi opetusministeriöstä. Jäseniä on noin 20 edustaen muslimeja, suurimpia kirkkoja, kirkkoihin kuulumattomista mukana ateistinen Vapaa-ajattelijain liitto. Mukana myös mm. Suomen mielenterveysseuran edustajana Pirkko Lahti, jonka käsialaa pitkälti täällä arvosteltu kymmenkohtainen vetoomuksensa. Kahden uskonnonvapauden kannalta tärkeimmän ryhmän edustus puuttuu kokonaan. Ja siitäkin huolimatta, että ne olisivat samalla kaksi suurinta ryhmää! Ryhmät ovat:
1. Pienet kristilliset yhteisöt. Niitä eri nimisiä ev. lut. kirkon tutkija Harri Heinon "Mihin Suomi nyt uskoo" kirjakin tietää suurimman määrän, lukuisia. Sellaisia voisi edustaa esimerkiksi henkilö Tampereen kristillisestä yhteisöstä., millä on tietoa myös suuremmasta, helluntaikirkosta irtautumisesta.
2. Kirkoihin kuulumattomat uskovat. 600.000 suomalaista ei kuulu mihinkään kirkkoon tai muuhun lahkoon, mutta 20% heistä sanoo olevansa kristillisesti ymmärrettynä uskovia. Se on ainakin 100.000 suomalaista! Uskonnonvapauskomiteassa käsitellään asioita vain eri lahkojen näkökulmasta, ja tässä tulisi olemaan eniten ja entistäkin enemmän uskonnollisesti syrjityt henkilöt Suomessa. Vaikka tätä asiaa monille tahoille edelleen esitetään, ei ole näköpiirissä, että näiden kahden ryhmän näkökannat tulisivat huomioon otetuksi Suomessa edes Herran vuonna 2000. Seurakunnan Tiedotuskeskus - Kirkkoihin kuulumattomat on tämän ryhmän pitkäaikaisinkin asiain hoitaja ja yhteysosoite Suomessa. Internetissä http://wwnet.fi/users/veijone/.

29. 10. "HULLUISTA" HARRASTUKSISTA. Lottovoittoja tuli yksi. Hyvä harava, mutta lottoaminenkin jäänyt satunnaiseksi. - Kolme muskettisoturia, hieno ehiö näkyy tehdyn Ranskassa. Ph. Priolet. 83, rue de la Palaise 50000 Stolo, France, etsii sillä vaihtokaveria PL 57, 53101 LPR osoitteesta. Jos joku ryhtyisi filateliavaihtajaksi, mutta vain tasokkaalle suomea vaihtavalle. - "Lauantain toivotut levyt", Valittujen Palojen puhelukorttikin (painos 1000) olisi vaikka kuvattavaksi, mutta mihin se liittyisi profetiassa? - SAUVAKÄVELYä Juha Mieto on kehunut jo 30 vuotta sitten, ja "hullusta" harrastuksesta tullut suosittu myös LUMmilaisten joukossa. Ohjattua kävelyä LUM järjestää viikottain maksutta. - "Hullusta" Veijosesta tulisi kai oikeasti hullu jouluna 1998, jos Gorban paluun ajankin pystyi tietämään. Terveydellisesti ennaltatietäminen SOPISI PAREMMIN SELLAISELLE hölmölle kuin eräs lappeenrantalainen poliitikko todetessaan taannoin, että ennustus kuin ennustus, mahdollisuus toteutua aina 1:2.

29. 10. PAKOLAISLEIREJÄ ONKIN RAJALLA. E-S 28. 10. kertoi, että Kazakstanilaisia perheitä elää nälissään ja kylmissään liki taivasalla Valkeasaaressa, Pietarista Suomeen päin. Ilkka Pohjalainen kirjoitti "Lappeenranta onkin faaraon palatsi. Egyptiläinen arkeologi pitää Ylämaan pyramidia hyvänä ideana." Pitäisikö miettiä lähemmin alueemme mahdollisia profeetallisia kuvioita? Kaikki vihjeet tervetulleita. Seuraava uutinen ollut tässä yli kuukauden:

30. 10. SARJASSA: LASKELMIA. Väärin tulkitut ajankohdatkin tapahtumille näyttävät voivan sisältää OIKEAN PERIAATTEEN! Olisi kiva, jos nokkelammat kertoisivat mitä heidän mieleensä tulee mainitsemiani PERIAATTEITA hyväksi käyttäen. Jos "rauha ylösottoineen" olisi tapahtunut noin puolivälissä syyskuuta 1998, viimeistään 45 päivää myöhemmin Suomellakin olisi menoa. Onko Suomeen tässä vaiheessa tulossa rajan yli pakolaisia?

30. 10. NUORISSA ON AINESTA. Tätäkin sivua lukevat niin tarkkaan, että huomasivat pyynnön saada linkkejä kotimaisistakin musiikin tekijöistä. UNILUKKARI on musiikkiryhmän nimi, ja se saa linkin vielä TOP 100 listallekin. Etelä-Saimaassa kirjoittelevat vanhemmat Unilukkarit ja saavat kansaa vain nukkumaan. HERÄTELKÄÄ vaikka kirkossa!

30. 10. MITÄ UUTTA? Uutta on ehkä se, että Benny Begin, Menachem Beginin poika ja monet muutkin Netanjahun puoluetoverit ovat raivoissaan Wye-sopimuksesta. Samoin siirtokuntalaiset, jotka ovat antaneet uhkaavia lausuntoja ja yrittävät julkisesti kaataa hallituksen ja saada ennenaikaiset vaalit. Tulee mieleen Sakarjan ennustukset, nyt kun varsinaiset rauhanneuvottelut vasta alkavat. Miten nopeasti tulevissa neuvotteluissa Jerusalemin kysymys nousee tekijäksi, joka saa asianosaisten neuvotteluosapuolten ulkopuoliset tahot (YK, USA ja EU, GOOG,KIINA)voimakkaasti sekaantumaan Silmäterän asioihin. Ehkä jo ensi keväänä. Jeltsin näyttäisi olevan kohta tiensä päässä. Nouseeko "G"-voima", niinkuin olet kirjoitellut. Pidetään asioita edelleen esillä Jumalan kunniaksi! Reino/ST:n kirjeenvaihtaja

31. 10. RUOTSIN HISTORIAN PAHIN TULIPALO. Äänikokeiluja pääsivulta: Ennenkuin kukko laulaa, Uosukaista tuplana ja Lindeman-sivullekin koeääni. Ettepä kuullessanne ainakaan pala diskossa kuten tuli uutisia yli 60 nuoren menehtymisestä Ruotsissa. Ei paljon huvita kommentoida tuollaisia. Tiedän vain, että Jumala olisi voinut tapauksen estää, mutta Estonia-onnettomuudenkin hän salli tapahtuvaksi. Estonia oli selvä merkki koko maailmalle. Toimittaja ei kestä ajatella sitäkään, että Sinä jäisit poltettavaksi takaisin tulevan pedon tulessa (Ilm 17:8-16). Kukkokin laulaa HERÄTYSTÄ!

31. 10. ALEKSIN PROFETIASIVULTA: "Mielenkiintoista on myös, että jos rauhanteon katsottiin alkaneen 31.10.1991 Madridissa siitä tuli kuluneeksi sopimuksen allekirjoittamispäivänä 23.10.1998 lähes seitsemän vuotta, 8 päivän erolla. Rauhan yksityiskohdat ovat alkaneet selvitä julkisuuteen. Tässä rauhassa ei vielä ole sovitty Jerusalemista, jota Harri Veijonen korostaa. Mielenkiintoista on, että 7 vuotta melko tarkasti tuli kuluneeksi neuvotteluiden alkamisesta."

Kommentti: Ja seitsemää vuotta seuraamme edelleen. Eli pitäisikö tänäänkin tapahtua jotakin profeetallista? Tapahtuiko jo? Luku 67 vaikka kuolleiden määränä viittaa lukuun 666 alkukielessä (66,6 pyöristys). Jossakin epäilin Gorban paluunkin tapahtuvan juuri siinä iässä, mutta hän onkin syntynyt vuonna - 1931! Ikiin palataan vielä! PS. LEO MELLERin uusimmassa Patmosviestissä oli sama uutinen kuin täällä "MAAILMA KAIPAA JOHTAJAA".

31. 10. RABININ MURHASTA 3 VUOTTA. Huomisesta kolmen vuoden päästä viimeksi toimittaja huuteli kotikaupungin kaduilla: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin! Mikä kumma tienraivaaja hän olisi?

1. 11. TERHO PURSIAISELLA Hyvä Sanoma 11/98 kalastaa lukijoita. Pursiaisen käsityksissä onkin tapahtunut kehittymistä sitten pimeimpien päivien. Seurakunnallekin hänellä on annettavaa esimerkiksi joidenkin itsestäänselvyyksien kyseenalaistaminen. Enempää hänen ei suoda opettaa täällä. Vihreästä politiikasta puuttuu aina veren evankeliumi.

1. 11. MIKA HÄKKINEN - maailmanmestari.

1. 11. KURI, KURITUS, KURISTUS. Keijo Lindeman- sivulla näkyi olleen ainakin yksi kirjoitusvirhe: kerran esiintyi sana kuristus, vaikka kysymys oli kurituksesta. Ristin Voitto julkaisi 80-luvulla toimittajan (= Veijonen eikä Lindeman) artikkelin "Ruumiillinen kuritus kuuluu kristilliseen kasvatukseen". Kuri on tie, jota pitkin meidän (=seurakunnan) tulisi kulkea. Välillä tarvitaan vitsaakin, jottei tieltä poikettaisi. Herra kurittakoon minua! Tämä asenne tulisi olla sekä miehillä että naisilla. Lasten ystävä-lehdessä puhuttu lasten kurittamisesta, jossa tärkeintä on osoittaa rakkautta lapseensa kaikissa tilanteissa. Vitsa on vain pieni koivunrisu, johon voi olla tarvetta noin 3 - 10 vuotiaille. Varmasti joissakin perheissä vaimoja on voitu kuristaakin, mutta vitsaakaan he eivät tarvitse. Kumma kun kukaan ei ole tehnyt rikosilmoitusta, vaikka toimittaja julkisesti yllyttää vanhempia rikokseen: pitämään lapsensa kurissa! Rikollisia ovatkin lainsäätäjät!

1. 11. AIHEETTOMIA PEDOFIILISYYTTEITÄ. Rikosraportti paljasti, miten on yleistynyt aiheeton syyttäminen. Seurakuntalaisetkin voivat varautua siihen, että syytteitä voi tulla vaikka mistä pedofiliasta, onhan maailmalla esimerkkejä. Tämä internetsivu toimii puolestanne, mikäli olette saaneet aiheettomia syytteitä. Toisaalta täälläkin pitäisi varoa esittämästä vääriä epäilyjäkään. Tosiasia kuitenkin on sellainenkin, että TV4 kertoi lappeenrantalaisen pedofiilin olevan internetpalvelujen tarjoaja, ja toimittaja on menettänyt eräälle sellaiselle lappeenrantalaiselle huijarille 150 mk olemattomaksi osoittautuneen internetpalvelun tarjonnasta. Ja kun meni asiasta valittamaan poliisille, siellä suhtauduttiin kuin aiheetta syyttäjään. Kysymys ei todellakaan ole wwnetistä. Huijaus tapahtui ennen kuin lappeenrantalaismies vangittiin. Tässä ei väitetä, että kysymys olisi samasta henkilöstä. Rikoslehti kertonut eräästä pedofiilitapauksesta.

1. 11. LAITTOMUUS TULI VALTAAN. "Uutislehti 100, 6.10.1998, s. 4: HUUMEITA EI SAA JAKAA - HELSINKI Irti Huumeista -yhdistys vastustaa ajatusta jakaa huumausaineita rekisteröidyille narkomaaneille ja vähentää näin rikollisuutta. Yhdistys muistuttaa, ettei laki edes mahdollista heroiinin jakamista. [...] - Hannu Susitaival ehdotti, että narkomaaneille jaettaisiin ruiskujen lisäksi myös päivittäinen huumeannos. - Muistanettehan, että tuo lausunto on lafkalta, joka juuri iloitsi kerättyään aimo läjän rahaa "huumeiden vastaiseen" työhön. Kaipa he haluavat varmistaa, että sitä työtä on jatkossakin tarjolla... PJo" Kommentti: Kuka kukakin uutisryhmän uutisessa olikin, huomaamme koko huumetouhun, homoilun, ym. aikaansaavan laittomuuden valtaantuloa. Raamattu ennaltatiesi sen myötä myös rakkauden kylmentymisen. Taistellaan katkeruuden yms. rakkaudettomuuden tuloa vastaan itsessämme kiinnittäen katseemme TOTEUTUVAAN SANAAN. Silloin voimme nostaa päämme ja ylittää maalilinjan voittajana, koko seurakunta!

2. 11. IRAKIN NOUSU. Clintonin hännystelyn myötä Irak on uhonnut vastustelemaan YK:n asetutkintakomitean toimintaa. Toimittaja on sanonut Googinmaan ja ruhtinas Googinsa tulevan "sitä mukaa kuin Clinton", ja Irakhan on mukana hyökkäyksessä, mitä Goog tulee johtamaan (Hesekiel 38-39). Kommentti 3. 11.: Ja se olikin vain päivän kestävä, mutta merkkinä siitä, mitä tuleman pitää. Samoin Israel on lykännyt "rauhan" tämänkin vaiheen voimaantuloa.

2. 11. AJAN FAKTA HALUAA LINKIN TÄNNE:

Ajan Fakta kristillinen ilmaijakelulehti http://www.kpnet.com/ajanfakta
-------Ajan Fakta NetMission---- -------Reijo Ruotsalainen------- -------Euroll Oy---------------- -------Puh. 06-831 2222--------- -------Fax 06-831 2446---------- -- http://www.kpnet.com/ajanfakta -- ---- euroll@euroll.kpnet.com -----
Kysymys: Täyttääkö lehti TOP 100-sivulle asetetut vaatimukset? Katsokaahan marraskuun ajan, kiitos. Toimitus.

2. 11. PIRU JOUTUU PALJASTAMAAN ITSEÄÄN, kun tulee merkkipäisessä pojassaan. Oliko Ruotsin tulipalokin paljastusta Pirun pojan tulosta? Tehtyäni äänikokeiluja kuten LOVELY RITA, tuli uutisia 67 nuoren palamisesta diskossa. (Suluissa: Enkä uskokaan lähteitä 60? Gorba on siis syntynyt 1931, vaikka Dan 7:25 antaisi mahdollisuuden valehdella siinäkin. 1931 + 67 = 1998. 67 on kiinnostava luku monessa mielessä. 1967 Israel sai Jerusalemin. Lovely Rita, The Beatlesilta ilmestyi 1967. Siis se Perkele tappaa 67? Kuusi sen varsinainen luku on, mutta runokin: "Sulla on kuusi. (Pirun vastaus:) Otava ei mikkään". Miksi sitä Otavaa, seiskaa jätetään toisissa uutisissa sanomattakin? Ovatpa "luotettavia" maailman uutiset. Eikä tähänkään tehdä muutoksia, vaikka huomennakin Piru opettaa, että seiska on valehtelijan luku ja perjantai 13. päivä olisi jotain.)

2. 11. TEKSTITV eilen kertoessaan Hamasin johtajan kotiarestista käytti termiä: "Israelin ja Pelestiinan tuore rauhansopimus velvoittaa molemmat osapuolet kitkemään terrorismin alueiltaan." Vasta oli uutinen, että ensi vuonna Arafat voisi julistaa valtion nimeltä Palestiina. Vuoden 1998 paljastuksemme alkoivat uutisella, että tiedotusvälineet olisivat sopineet PLO-nimen käytön lopettamisesta. Nyt hyväksytty virheellinen ilmaus Palestiina puhuttaessa ns. palestiinalaisista. Ja mikäli Israel kitkisi terrorismin alueeltaan, suurin osa arabeista tulisi karkottaa koko Israelista, minkä alueelle helvetin maan päälle takaava valtio valtioon tulee. Israel profetiassa on sellainen, eikä tässä olla Hamasiakaan vastaan. Miettikää itse osaanne profetiassa. "Tärkeintä on tietää, mihin itse on matkalla", totesi eräs E-S:n toimittaja taannoin. Sitä tärkeämpää on kuitenkin kulkea oikeaan suuntaan. Pian nähdään, mihin kunkin tie vei! MyWay, Harri Veijonen.

3. 11. TOP 100-listalle hyväksyttiin HELVETTI. TOP 100-lista on taas päivitetty. TOP 100 ja CWC index sivu ovat edelleen selvässä johdossa Suomessa. Maailmanlistoille on tullut niin paljon uusia uskontoja, että sijoitus WORLD TOP 1000 listalla on noin 150-220.

3. 11. "MUSTOLAN LOGISTINEN KESKUS" (E-S) JÄRKYTTÄÄ KOKO SUOMEA
Otappa selvää noista Jorma Hernesmaan "sekaisin kuin sulhasen housut" E-S alakerroista kera Rannan Jussin. Naisilla vasta vaikeata on. Itkeäkin saa. Jeesuskin itki jopa Lasaruksen haudalla. Mutta jotakin vielä itkettävämpää oli vihan ajan alun kuvauksessaan: "Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä." Miksi Lasten Ystävä ei puhu sikiöistä ja muista pikkulapsista mitään? Koetappa arvata.
TUOMAREITAKAAN EMME TARVITSE. Kyllä ovatkin sekaisin kaikki pappien apuihin turvanneet. Seurakunnan nuoret, kun te aloitatte, siitä alkaa elinikäinen avioliitto sanoivat papit missä tahansa niinkuin aina sanovat. Seurakunta ei tarvitse mitään ulkopuolisia neuvonantajia tai liiton siunaajia, kun seurakunnassa liiton siunaa Herra. Lapsiakin ehditte saada taivaaseen jopa synnytystuskitta! Sääliksi käy vain niitä raskaita ja imettäväisiä, jotka itse eivät ole uskossa rauhan ylösottoineen tullessa. Tyhjään kohtuun ei voi edes syödä.

3. 11. ECCE HOMO (lat. katso ihmistä, kas tuossa ihminen. Taitaa löytyä latinalaisesta UT:stäkin Jeesuksesta puhuttaessa. Katsotaan: Johannes 19:5 "Pilatus sanoi heille: Katso ihmistä!" Selitys: Pilatus epäonnistui täysin lähtiessään olemattomalle "kultaiselle keskitielle". Hän ei vapauttanut syytöntä Jumalan Poikaa, ja sääliltä näyttävä toimintansa hyvinkin itsesääliä.) -nimellä ollut näyttely Ruotsissa. Ev.lut. kirkon arkkipiispa Ruotsissa, K. G. Hammar olisi lähtenyt paavin luokse, mutta Vatikaani perui vierailun, koska Hammar oli suhtautunut positiivisesti ko. näyttelyyn. Mahdollisesti ev. lut. kirkon "nöyryytyksen" syntyyn vaikuttivat katoliset Ruotsissa. Löytyykö tietoja, millainen ko. näyttely oli?

3. 11. RAAMATTUKILPA JATKUU VIIKON KYSYMYKSELLÄ ( pääsivulla)
Arvatkaapa/ottakaa selvää, mitä sana PILATUS on latinasta suomeksi? Laitetaan vaihteeksi taas raamatullinenkin kysymys pääsivulle, ja Aasi-tehtävään mahdollisuus vastata uudelleenkin. Mistä tahansa vastauksesta postiosoitteineen saa palkinnoksi joko yhden paksumman kirjan tai kolme ohuempaa.

4. 11. PRESIDENTTI MAUNO KOIVISTO oli vieraillut Turussa pidetyssä Uskonto- ja elämänkatsomusmessuilla. Sellaiset messut olivat nyt ensi kertaa Suomessa saavuttaen suuren suosion. Messuilla protestantti Koivisto esitteli uutta kirjaansa. - RENE LAULAJAINEN, josta mainittu keväällä, oli nyt päässyt Etelä-Koreassa pidetyn helluntaikirkkojen maailmankokouksen laulusolistien joukkoon.

4. 11. LASTEN KIRJEENVAIHTOILMOITUKSIA maksutta julkaisee Hyvä Paimen-lehti. Hyvä Paimen, PL 75, 01301 VANTAA. "Ciaoouu kaikki jätkät 10-14 vuotta. Mä en oo uskossa eikä sunkaan tartte olla..." Taitaa Hyvä Paimenkin alkaa kiinnostaa yhä useampia. Aikuisten kirjeenvaihtoilmoituksissakaan ei tarvitse olla mitään pahaa, mutta aiemmin Ristin Voitto-lehdessä ei sellaisia ollut. Pitäisikö olla täällä? Linkki ainakin löytyy, koska TOP 1000 uskontosivujen kärjessä on senssisivuja. TOP 100 sivullemme ei olisi asiaa. Ei näytä toimittaja pitävän niitä kristillisinä sivuina. Siispä tämä sivu tyytyy niihin kävijämääriin, mitä te tositarkoituksella kävijät teette. RAKASTAKAA JEESUSTANNE!

4. 11. ITSENSÄ PALJASTAJA-peliin tehty pyynnöstä korjauksia. Eli tietenkin Saatana, Perkele ja Piru tulee kirjoittaa isolla alkukirjaimella, vaikka vieläkin saattoi jäädä pieniä kirjaimia. ERITTÄIN MIELENKIINTOISEKSI menee, sillä Piru todella joutuu paljastamaan itseään tai siis Veijonen Sanan tuntijana riisuu sen kusipään alastomaksi, että näet, minkä et anna itseäsi panna, tuleen poltettavaksi, Ilm 17:16. " Luuleeko internetin herra todella voittavansa kolmella kuutosellaan? Eihän sillä ole edes niinkuin minulla: kädet täynnä Jumalan Sanaa. Joku katselijoistakin näkee ne ja huutaa: TÄYSKÄSI!".

4. 11. KOUVOLAN SANOMAT 3. 11. sekalaisia-osastosta: Seurakunta internetissä, http://wwnet.fi/users/veijone/. Kouvolan Sanomat kertoi taannoin toimittajan perhekuvin, miten he voittivat Tykkimäen huvipuiston 2000.000. vieras-palkinnon.

4. 11. KANNATTI LOISKUTTAA. Riitta Uosukainen tienasi miljoonan (Iltalehti 3. 11.). Arvi Lind 261 365, Linda Lampenius 441 187 , jne. Tällaiset luvut ovat näinä päivinä olleet suomalaisten kiinnostuksen kohteena. Siinä samassa voimistuu valtakunnassa synti nimeltä kateus. Ilmeisesti "hullulle" Ukko-Nooallekin joku oli kateellinen olihan kallis ja hieno paatti, vaikka ihan väärässä paikassa. Eikö muka ST:n toimittajaa löydy juorukalenterista olihan 70.000 mk:n Hitler-blokkikin kuvattuna? Osaisikin olla kuin ukko vedenpaisumuksen alla. Ainakin voitte vapaasti tutkia ja nähdä viimeisen merkin: Jerusalemista sopiminen. Nooan aikana vastaava oli eläinten omatoiminenkin meno arkkiin (1 Mooses 7:15). Mukaan tuleekin nyt enemmän kuin kahdeksan ihmistä. Kateellisia ei yhtään.

5. 11. HAUTAKIVIEN KAATAMINEN. Taannoin eräs saatananpalvontaa kouluihin vaatinut nuori mailasi, mutta löytyykö vielä vastaamaan? Ei ole vieläkään selvinnyt, mihin perustuu hautojen kaataminen. Onko risti haudalla käännettävä ylösalaisin miekaksi? Ainakin sellaisen joku on taas piirtänyt Mustolan uimakopin kattoon kera luvun 666. Iltalehti kertoi, että Lappeenrannan keskustan hautausmaallakin olivat ehkä känniläiset repineet 1800-luvun ristejä maasta. Ettekö te edes tajua, että toimillanne todistatte Kristusta Jumalaksi, jota Hän onkin?

5. 11. MUISTIN VIRKISTÄMISEKSI: TAKAISIN TULEVA PETO polttaa porttonsa (paaviin päin kulkijat kaikki) tulessa. Takaisin tuleva Karitsa pelastaa morsiamensa (Veijosen perässä kulkijat) tulevasta vihasta. Kultaista keskitietä EI OLE! Perestroikka rupee olemaan "vähissä vaatteissa". Otetaanko housutkin pois? Gorba sanoi, että Jeltsinin olisi syytä erota ennen virkakautensa loppua. Mitä minä sanoinkaan? Johan nyt on kumma, ellei tule takaisin oikeaan aikaankin. HOUSUT POIS! Siinä kai se on. Mitä vielä haluaisitte nähdä? Meikäläistä ette tapaa kuin internetissä.

5. 11. SIVUILLAMME KÄVIJÖITÄ EMME SIVUUTA.
Kristinusko-keskusteluryhmässä keskustellaan aiheesta SEURAKUNTIA ON VAIN YKSI. Kuten tiedätte, meillä aiheesta on runsaasti aineistoa kotiinkin vietäväksi mukaanlukien mm. Lindeman-sivu. Ryhmässä eräälle vastattu, että lukijoita osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/ riittää. "Aikani ei riitä kaikkeen keskusteluun, vaikka näihinkin saatan palata. Pidän tärkeämpänä palvella heitä, jotka jopa päivittäin seuraavat mitä uutta sanottavaa löytyy uutisissamme."
Siis hyvät ystävät, TE OLETTE ENSISIJAISESTI MIELESSÄMME. Seurakunta julistaa, keskustelee keskenään, ja ulkopuoliset heittävät herjojaan. Se on ihan OK.

6. 11. "LAIVA VALMIS - PAKKAAMINEN ALKAA!"
METUSALAH TODISTUU MAAILMAN VANHIMMAKSI MIEHEKSI

Laivat Titanic ja Estonia ovat kaiken Matteus 24:ssä ilmoitettujen tapahtumien näkevän sukupolven ALKU- ja LOPPU-merkit. SUKUPOLVIMERKKI Nooan aikana oli METUSALAH. Maailman vanhin mies. Nimi merkitsee "sitten tulee tulva". "Kuoli vuotta ennen vedenpaisumusta" (Aapeli Saarisalo, Raamatun Sanakirja). "Pausa metusalah", suom. keihään mies. Hyvä Suomi - keihäänheittäjien maa! Sinä olet KUUKAUDEN PÄÄSTÄ enemmän kuin 80 vuotta! Aikamme Metusalah OHITTAA "ENINTÄÄN" (Psalmi 90:10) ikänsä! Nooa tiesi pikkutarkasti milloin laiva tulee valmiiksi. Ja pakkaaminen alkoi, kun "sitten tulee tulva"- keihäsmies kuoli. Sukupolven alkuna toimittaja pitää 9. 12. 1917, Jerusalemin vapautus turkkilaisilta maailmansodassa, Matteus 24:7. Keihäineenkin ajan merkki, FIN LAND syntyi 6. 12. 1917. - Ainakin tänään tapahtui niin päin, että ensin sain valmiiksi ensimmäisen LAIVAKUVAN, kuukausittain vaihtuvista Titanic-kuvista. Ja sitten "Herra antoi"(?) em. sanan. Lainatessaan Herran Sanaa, PIRU ei mainitse lähdettä http://wwnet.fi/users/veijone/ind98c.htm (Päivittäiset kristilliset uutiset-pääsivu pysyy tässä osoitteessa) Harri Veijonen.

7. 11. MAAPALLO PALAA PIAN. PESÄPALLO ENNUSMERKKI, MUTTA PORTTO VASTA ROSVO

"Arkkipiispa John Vikström viittasi perjantaiaamuna Suomen kansan moraaliin kertoen sen höltyneen ja viittasi myös samalla pesäpallosopupeleihin juuri eläkkeelle jäämisensä kynnyksellä. Myös muita valtion kirkkolaitoksen profiilia nostavia lausuntoja on esiintynyt. Kysynkin missä olivat Vikströmin lausunnot Uffe jupakassa, pankkikähminnöissä ja muissa tosi-isoissa rikoksissa? Yököttävää kirkkopolitiikkaa osoittaa yksittäisen pesäpalloa koskevan lausunnon antaminen juuri ennen kirkkovaaleja. Meitä juvalaisia läheltä liippaavassa asiassa tahtoisin lukijan muistavan, että ei tarvitse olla kummoinenkaan Aristoteles, kun jo pystyy päättelemään, että kolmen ottelun sopimiseen tarvitaan 6 joukkuetta. Sanokoon eläkkeelle lähtevä arkkiisiippa tai vaikka koko maa mitä tahansa niin joka tapauksessa Juvalla on osattu pelata pesäpalloa ja tullaan pelaamaan virheistä huolimatta. Kirkkovaalisopuilut kuuluu eri yhteyteen."
Kommentti: Toimittaja ei ole puolustanut pesäpallossa tehtyjä rikoksia. Eikä sitä tee kai johonkin kirkkoon kuuluva, äskeisen kirjoittajakaan moittiessaan arkkipiispaa. Kunhan edes muutaman suomalaisen siltä rosvolta saisin, sanoo kai Jeesuskin. Toimittaja itkee vain täällä.

8. 11. ISÄNPÄIVÄ. Äitienpäivä oli enemmänkin esillä. Kai isätkin saivat isänpäiväkortin. Jotkut ratkovat toimittajan lapsuuden kotimaisemiin liittyvää ristikkoa:

8. 11. ISÄ. Isän perheessä tulisi rakastaa vaimonsakin taivaaseen. "Mene sinä ja koko perheesi arkkiin", sanottiin Nooalle. Eikä hurskas siinä yhteydessä (1 Mooses 7:1) tarkoita hurskastelua vaan uskoa ja tottelevaisuutta. Nooa uskoi asiaansa ja toimi sen mukaan. "Oikeaoppisia" piispoja löytyy varoittamaan kunnon miehistä kuten Nooan aikana. (Enkö uskalla ottaa puheeksi uusperheiden perheiden uusiperheitä, jne? Jotkut ovat jo lopettamassa näillä sivuilla käynnin, kun luulevat, että heitä tuomitaan. Ei tuomita ketään! Vaikkette voi opettaa seurakunnassa, voitte seurata ja kilvoitella mahdollisuuksien mukaan. KRISTUS ON ARMOSTA RIKAS!)

9. 11. HAVAINTOJA: Olipa köyhää ja kirkollista maailman tiedottajien jutut arkkipiispan lähtöpuheesta. Näkikö kukaan pesäpallostakaan puhuttavan kuten täällä? - Leo Meller Helsingin kristillisessä keskuksessa puhui isille aiheesta muista Jerusalem 4. 5. 1999. Oliko sielläkään kukaan toimittajamme paikalla? - Seepran Halleluja-pilkat liian typeriä kommentoitavaksi - Hesarin Hitler-juttu pitää tarkistaa - Valerauhanprosessi itsemurhaiskun johdosta tietenkin pysähdyksissä ehkä kuun loppuun - Aleksin sivulla puhutaan loppukuusta tulevista astrologisista ilmiöistä, mutta tietävätkö ne mitään? Kertokaa havaintojanne ja esittäkää viisaita kysymyksiä vaikka vastauksineen, sisaret ja muut kauniit naisetkin! Kirkkoherran kuolleitten herättämiseen palaan vielä.

9. 11. YKSI SEURAKUNTA SUOMESSA. Keskustele Veijonen, keskustele Veijonen toistuu uutisryhmissä. Internetissä nämä asiat ovat aivan liiaksi yhden miehen harteilla. Kysyjät ovat ainakin enimmäkseen "rehellisissä aikeissa", joten he ansaitsisivat hyvän vastauksen. Keijo Lindeman, Esko Halkosaari, Antero Hiltunen, Viktor Klimenko, Martti Ilkka Aleksi Kolehmainen ja tuhannet muut kirkkoihin kuulumattomien uskovien vanhimmistokelpoiset henkilöt, ja mikseivät muutamat pienyhteisöistäkin kuten Reino Savola saisivat nyt olla apunani. Otankin yhteyttä muutamiin veljiin eri paikkakunnilla Suomessa saadaksemme kysyjille edes jonkinlaisen koko Suomea koskevan vastaukseksi kelpaavan tekstin tässä asiassa.

9. 11. REINO SAVOLA on uudistanut sivujaan 6. 11. Löytyykö enää linkkejäkään "sillisalaattia" ja jo munakokkeliakin tarjoavan Veijosen sivuille? Näkyihän siellä lopussa olevan kaksikin linkkiä toinen nimellä Veijonen ja toinen se salaatti. Alkupuolella oli kyllä virhe, kun sanottiin H niinkuin Harrin, sillä linkki oli A niinkuin Aleksin profetiasivulle. Kolehmainen tekeekin hyvää työtä!

9. 11. JUHA OJANIEMEN ylläpitämillä listasivuilla käy 600 henkilöä kuukaudessa. TOP 100 listallamme sellaisella pääsisi sijalle noin kuusi. TOP 100-listan linkki poistettiin TOP 100 listalta, koska listasivuja ei enää pidetä listalla. Yhteistyö Ojaniemen kanssa pelaa hyvin, mutta näkemyksemme kristillisyydestä lienee suppeampi kuin hänen. Vaikka TOP 100-listallamme on joitakin ev. lut. kirkon jäsenten linkkejä, yhteistyöhön toimittaja ei suostu lainkaan virallisemman puolen kirkon kanssa. Ei-kristillisen valtiomahdin kanssa liittoutuneet ev.lut. ja ort. kirkot eivät voi olla kristillisiä! Presidentti ja eduskunnan puhemies sensijaan voivat olla paljonkin kristillisempiä kuin typerät kirkot. Ojaniemen tarjoama rantakahvila pääsee TOP 100-listallemme, kunhan ei suoraan johda Ojaniemen edustamaan Raamattu puhuu-yhteisöönsä. Siunausta vaan, Veijosella on oma omituinen linjansa.
Ojaniemi mm.: Minua ainakin on erityisesti siunannut se, että nykyinen presidentti uudenvuoden puheessaan aina toivottaa "Jumalan siunausta".

10. 11. NÄHDÄÄNKÖ EDES 5. 5. 2000? Tätä kysymystä pitäisi tutkia ainakin kolmesta suunnasta:
1. Mitä itse asiassa olisi silloin tulossa, maan suistuminen radaltaanko?,
2. Mitkä olivatkaan ne taivaan ilmiöt, mitkä tulevat ennen Herran päivän tuloa ja oliko siinäkään kysymys ajasta ennen ylösottoa?,
3. Mitkä ovat vihan ajassa toteutuvia? Käsittääkseni maan putoaminen radaltaan on. Jopa Berlitzin Maailmanloppu 1999-kirjassa siitä on kerrottu. (Näin muuten kirjasta yhden kappaleen kotikaupungin maakuntakirjaston varastossa saadessani tutkia sitä. Eikö olekin jo vanhentunut vuosi 1999? Ja "Raamatun lukijan käsikirja", mikä mainitaan liikkuvassa tekstissäni, oli revittyneessä kunnossa ostaessani kirjaston poistomyynnistä sen. Uutta tuskin on tullut tilalle. Hyvä tietenkin jos on. Kris-Antikva liikkeessäni 80-luvulla niitä oli myynnissäkin. Seurakunnallisia omakustanteita ei ole ensimmäistäkään koko kirjastossa, kun Osmo Pöystinkin "Miten Jumala tunnetaan" poistettiin. - Jos Aleksin lisäksi olisi hullulle pari kunnon poikaa lisää niin tämä rakentaminen olisi helpompaa. Tai siis laivan viimeistely. Ja pakkaamaan! Muistakaa: NAISET ENSIN! Ukko tulee viimeisenä, jos ehtii.)

10. 11. PERHEENISÄNTÄ. Tässä purressa todella on kova tarve soittajista! Aloitetaan vaikka siitä Playboy-tähdestä. Linda Brava, Linda Lampenius! Osaahan hän sentään soittaa ja ymmärtää kieltä. "Sua kohti Herrani" viulistit vetelivät Titanicilla, ja mikä soitto onkaan Suomessa ylösoton jälkeen? Itkuvirret. Toivottavasti Linda ei jää suolapatsaaksi vaan pelkkä soitin. Purtemme on poissa, puku annetaan, sormuskin sormeen ja joku uusi soitinkin vielä, mitä osaa soittaakin. Lindan kanssa lavalle! Keihäsnaiset kanssa! Ja tietenkin Sinä, joka tiedät, että juuri Sinulle kaikki kirjoitukset on osoitettu. JUURI SINULLE! Eihän se haittaa, että teitä on VAIN SINÄ!

- PERHEENISÄNTÄ Matteus 24:43-45 : "Mutta SE TIETÄKÄÄ, jos PERHEENISÄNTÄ tietäisi, millä yövartiolla (lyhyt ajanjakso, "keskiyö" kun hölmöt rauhaansa hokevat)
VARAS (vihan aika tai Paholainen alkaa aikansa, vaikka kaikki kirkot: Jeesus muka olisi joku varas ja vielä yllättäjäkin, vaikka seurakunta tietää aina missä kohden mennään kun lähestytään, Heb 10:25)
TULEE, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan (päästää sitä Pirua panemaan - jos joku nainen haluaakin niin kertokaa terveisiä, että Veijonen voittaa kusipään täälläkin!)
KUKA siis on se uskollinen ja ymmärtäväinen palvelija, jonka hänen herransa on asettanut pitämään huolta - ja antamaan (Herramme tulee, Maran ata-)ruokaa ajallansa", oik. oikeaan aikaan. (Veijonen on asetettu, mutta Piru vapisee! Eikö se päästäkään poikaansa tulemaan jouluna Pirun vuonna? Mutta jos on pakko, sanon minä. Kieltämättä pääsisin keskimmäiselle ristille, jos Pirulla olisi voimaa. Tämä Sana todella satuttaa sitä. ANTAAS KATSOA - KUSIPÄÄ! Raamattu ei sano, että Jeltsin välttämättä tapetaan. Syrjään kuitenkin pitää mennä, kun Pirun poika asettuu valtaistuimelleen Moskovaan)

Jae 44 "hetkenä jona ette luule" on arvella-verbi liittyen siihen "rauhanteon" sopimisvaiheeseen. Siihen liittyy joku mistä voisi arvella. Pian ei ehdi lämmetä, ellei syty jo! "Esileikit" on kohta loppu. Taidan ollakin öljyn myyjä. Ostakaa internet ja antakaa palaa! Piru pääsee enemmän kuin näyttämään, ellette Herraa halua. Koska seurakunta on "morsian", naisten pitäisi tajuta näitä asioita hyvinkin. Ja ihan LUVAN KANSSA voisi nyt juorutakin: Pitää katsoa mihin Gorba pystyy.

10. 11. TITANIC-LAHJAPAKKAUS. Juha Mieto osti kirjan itselleen isänpäivälahjaksi tvmainosten mukaan. Seurakunnassa leski saisi vapaasti ottaa yhden uuden puolisonkin. Toimittajaa kiinnosti Titanic-lahjapakkauksen sisältö. Tavanomaisen videon lisäksi vain pieni tarra, kahdeksan suurta elokuvakohtauskuvaa ja se "filmi" oli surkea 7 cm:n pätkä videonauhan tapaista elokuvafilmiä pahvin välissä. Mutta onhan sitä maksettu turhemmastakin 149 mk. Sitäpaitsi kirja- ym. kokoelmani ovat vielä tallella, jos jotakin tietoa niistä tänne tarvitaan. Pian palaa kyllä kaikki. Puhelukortit ehkä hitaammin kuin postimerkit, mutta lohtuako tuo suo? Jotkut kaivavat jo Suomessakin Raamattuja maan alle, jotta vihan aikaan jääville jäisi edes jotain. Mistähän se Mooseskin saa käsiinsä näitä tekstejä. Vai lukevatko muualla ihan tosissaan? Väliäkö sillä. ME LÄHDEMME PURRESSAMME!

11. 11. USKONNONVAPAUS UHATTUNA KOKO EUROOPASSA.
Yhdeksäntoista Euroopan maata loukkaa uskonnonvapautta, sanoo kansainvälisen ihmisoikeusjärjestön raportti. Uskonnonvapaus on suuremmassa vaarassa Euroopassa kuin kommunistiajalla. Näin alkaa Juha Ojaniemen suomentamat Religion todayn uutiset marraskuussa 1998. Linkki TOP 100-listan kärkipäässä.

11. 11. PÄÄPUKARI PIPOINEEN. YDINPOMMI PAAVILLE LAHJOITETAAN vaikka 80-vuotiaana. Olkoon Gorba vaikka 70. (En vielä tutkinut ikiä tarkemmin) - Eräässä uutisryhmässä on ollut joitakin mainintoja, että Suomeenkin tuleva EURO voisi saada kuvan. Maran kuva kuuluisi seteliin Suomessa, mutta arvatkaapa mitä ryhmässä puhutaan. Eihän sen tarvitse olla toteutuvaa: PAAVIN KUVA! Juuri sain Vatikaanin postilaitokselta kirjeen, missä taas sai paavi uuden postimerkkinsä.
PAARMALLE POSTIMERKKI VUONNA 2000? Missäs se viipyy Paarman kuva postimerkkiin Suomessa? Eiköhän se tule silloin kuin pitää. Kirkon riemuvuonna 2000, kun saavat pitää jalkansa maassa seurakunnan lähtiessä yläilmoihin. Kai tämäkin hölmöys toteutuu kun joku pirullinen ottaa oppia täältä ja tekee ehdotuksen Suomen postille. Vai onko jo tehty? Kuka tahansa voi ehdottaa postille ja asia käsitellään. Eräs lappeenrantalainen postimerkkikauppiaskin ehdotti 80-luvulla jotakin oliko se, Raamattu-aiheista postimerkkiä, mutta vastattiin, että noita uskontomerkkejähän jo on. Niin on: KIRKKO niin ja niin monta vuotta Suomessa. Ei taidakaan olla vielä tehty arkkipiispoista merkkiä, huomataan vai. © Harri Veijonen veijone@mail.wwnet.fi P.O. Box 57 FIN 53101 LPR.

11. 11. PIISPA TAMPEREELLA JALAT MAASSA, VAIKKA KUOLLEITA NOUSISI
KIRKKOHERRA EPÄTERVEESSÄ YHTEISÖSSÄ. Ev. lut. kirkkoherra Nokialla, Markku Koivisto on lehtitietojen mukaan yrittänyt herättää 4-vuotiasta poikaa henkiin. Ev. lut. piispa seudulla, Juha Pihkala oli moittinut tekoa epäterveeksi. Seurakunnan Herra Jeesus itki Lasaruksen haudalla lähinnä siksi, että tiesi mitä tulisi tekemään: herättämään "jo haisevan" Lasaruksen kuolleista. Seuraajilleen Herra opetti, että he tulevat tekemään samoja tekoja, jopa suurempia. Markku Koiviston epäonnistumiseen tehtävässä, mihin hänellä ilmeisesti olisi lahjakin Jumalalta, saattoi johtua siitä, että hän on väärässä seurassa. En kehota siirtymään Nokialla helluntaikirkkoonkaan, koska siellä meininki on välillä ollut vielä kirkollisempi. Jeesus ja opetuslapset eivät kuuluneet mihinkään kirkkoon. Olemme huomanneet kaikessa raadollisuudessamme pystyvämme lahjojemme mukaisiin ihmetekoihin paremmin, kun olemme Sanan mukaisia kirkko-kysymyksessä. Internetsivullamme http://wwnet.fi/users/veijone/ löytyy esimerkiksi dokumentit raamatullisesta ennaltatietämisestä kahden vuosikymmenen ajalta. Kirkosta seurakuntaan!

11. 11. HAVAINTOJA: Hannu Karpo kehui ohjelmassaan näkyvän veneen veistäjiä ja antoi ymmärtää Ukko-Nooan pataluhaksi, vai. Sähköpostissakin joltakin tuli terveisiä, että menisit jo rakentamaan jotakin pysyvää, vai? Ja kun paattinne palaa! Uskokaa jo! Taidatte pian uskoakin, kun käytte lukemassa täältä. Ettekö huomaa, miten typerä Perkele on! Tehkää te arvokasta työtänne ja tulkaa illalla lukemaan paskaa täältä. Suuri osa kyllä lukee näitä työpaikoilla ehkä palkallakin. Meikäläinen tekee työtään palkatta eikä Ukko-Nooaa kukaan ottaisi työhön silläkään hinnalla. Paitsi johonkin autiolle saarelle niinkuin Hippolytoskin karkotettiin kuolemaan. - Ja koko perhe samalla. Sillä lasten koulunkäyntikin lopetetaan. Perkeleellisissä Suomen kouluissa ei voi enää lapsiaan pitää.

12. 11. AINA TULISEMMAKSI MENEE - ÄLÄ JÄÄ PIISPOJEN MATKAAN!
Seuraavassa osoitteessa on piirroksia keskiajalta katolisen kirkon kuulustelu- ja rangaistusmenetelmistä: (Varoitus: ei sovi heikkohermoisten katsottavaksi) http://www.geocities.com/Athens/8792/martyr.html
Keskiajalla myös Suomessa kirkko rankaisi noituudesta kuolemalla. Rangaistuskeinona jalkapuut olivat kirkon käytössä aina 1800-luvulle asti. - "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi" - "Sentähden, kaikki, mitä te tahdotte ihmisten teille tekevän, tehkää myös te samoin heille; sillä tämä on laki ja profeetat." Terv. Uncle Sam - myöhemmin korjaa: piirrokset ovat vuodelta 1590. Eivät ilmeisesti sittenkään kuvaa katolisen kirkon omia menetelmiä vaan Rooman imperiumin ajan kristittyjen vainoa. Oikea linkki on tämä, jossa ainakin kerrotaan inkvisiitiosta (kuvassa kerettiläisyydestä epäillyn kuulustelu). http://comptons2.aol.com/encyclopedia/ARTICLES/13134b8_P.html. Kommentti: Nimetön ei voikaan olla kuin "lukijan palstalla" tässä.

12. 11. UUSIN TITANIC KUIN NOOAN ARKKI
"UKKO tulee viimeisenä, jos ehtii." Kas kummaa. Tämäkin raamatullinen ajatukseni nähtiin jo Titanicissa. Mihin olisitkaan kaunis nainen joutunut ilman Leonardoasi? Onko Lindakin jo lukemassa? Jeesus kun haluaa, että teitä soittajia tulee Karitsan häihin viimeistä sijaa myöten. Kolmella kuutosella häviää, Veijosella on täyskäsi. Pelini oli täällä ennen Titanic-elokuvaa. Pelin taisin tehdä ihan ensimmäisenä, koska Raamatusta tiedän, että Piru häviää, joutuu näyttämään korttinsa ja samalla riisutaan kusipää paljaaksi. Vai eikö Gorba tule takaisin ja ilmesty Jerusalemin rauhaankin? Ei toimittaja oikeasti juuri pelaa korttia, räsypokankin tietää vain teoriassa. Uudessa Titanicissamme toimittaja etsii laiturilta kauneimmat naiset ja ohjaa heitä Kristus-laivaan. Kun vielä on näyttää vaihtoehto kera Gorban kuvan, eivätkä naisetkaan ole sokeita, monet tulevatkin omatoimisiksi. Miehillä sen nähdessään tahtoo tulla kiusaus päästä samaan purteen. Ei välttämättä oman vaimonsa uskoon "hurahtamisen" vuoksi, vaan jos Lindakin vielä.

13. 11. PORTTO ONKIN VALMIS, KUN SINÄ VIELÄ EROAT KIRKOSTA.
Lappeenrannan seudulla seurakunta muistuttaa pienin lehti-ilmoituksinkin "järkiratkaisun" tekemisestä noilla sanoilla. Kun katsotte julistettua profeetallistakin Sanaa, tuollainen lause on luonnollinen. Porttohan tulee valmiiksi ja sitten joutaa Pedon riisuttavaksi ja tulessa poltettavaksi (Ilm 17:16)

13. 11. VARAS TULEE - PORTTO EI YMMÄRRÄ OSAANSA.
ILTA-SANOMAT: "Nainen järkyttyi sanattomaksi. Asuntorosvo seisoi yöllä sängyn vieressä." Varas tulee - oletko valmis? PORTTO ON VALMIS! Jatko: "Henry Saaren kanssa päästiin esileikkiin". Toimittajan nimi Heikki Saari. Oliko muuten sama mies, joka Iltalehdessä teki jutun toimittajasta 1989 soittaen Veijoselle? En varma, koska lehdestä on vain osakopio. Otsikoikaahan vaihteeksi Ilta-Sanomissa: MIES LAPPEENRANNASTA TIETÄÄ: GORBA TULEE TAKAISIN! Faksataan tämä Ilta-Sanomiin. 2.11. uutisissamme mainittiin: "Piru opettaa, että perjantai 13. päivä olisi jotain". I-S ainakin osasi uutisoida Pirun herkkuja.

13. 11. KOLMASTOISTA PÄIVÄ JA PERJANTAI.
Okkultismiin harhautunut sekopää tappoi John Lennonin 1980. Järki päässä ja usko sydämessä! Pelissä paljastui myös: "Minäkin pidin Lennonista, mutten kaikista hänen laulujensa sanoista. Olisipa Lennoninkin ainaan ollut opettamassa Gorba!" Kuva ja LITTLE HELP - JOHN LENNONILTA.

14. 11. AAMORIN KAARET. Perjantaisin MTV3:lla tuleva ohjelma saa paljon katsojia varsinkin naisten joukossa. Tutun näköinen laulajatar ohjelmassa eilen esiintyi, vaikka katsoisi kuukausiliitteestämme. Pääsivultamme yhteys Aasi-kuukausiliitteeseen.

14. 11. LAUANTAI ON LEPOPÄIVÄ - PYHITETÄÄN LAITURILLA. Voinko jo lähteä laiturilleni myymään öljyä? Kysyn: "Onko Sinulla internet? Hanki jo ja tule mukaan!" Toimittajaa kiinnostaa kysymys Suomen tulevasta pääkaupungistakin. Eiköhän se laituri olekin siellä jossakin Lappeenrannan Säästöpankin ja PizzaBuffetin korkeudella. Ja johan siellä kulkevat Antero ja monet muutkin, vaikka helluntaikirkon kautta. Voin jo sanoa, että teologian maistereita ym. siantuntijoita tulee kyselemään ja estämään työtäni. Sinäkö takanani oletkin? Sinä, joka vielä lähdet, ja muut olkoot valmiita pitämään jalkansa maassa.

14. 11. EI VOI KUTSUA IHMISIÄ YHTÄÄN PITEMMÄLLE kuin itse on. Näin vastasi Nokian ev.lut. kirkkoherra Markku Koivisto tv1:n ohjelmassa lauantaiaamuna.

14. 11. GORBA jos ja kun siis "alastomana klovnina" (Klimenko lauloi kyllä joskus olleensa sellainen itse) pian hyppelee edesänne, missä mennään? Ei kai vielä tänään jatketa siitä, mihin Ilta-Sanomat eilen lopetti? Profeetallisesti merkittävimmät tapahtumat ja jälleen toisiinsa kytkettynä ovat: VENÄJÄllä joku nostaa päätään. Kremlin mukaan se on rotuviha - USA pedon paluun moottorina "lisää voimiaan Persianlahdella".

15. 11. SUNNUNTAINA parissa paikallislehdessä "Portto onkin valmis, kun Sinä vielä eroat kirkosta". Ja hyvinkin saatanallista kirkon opetusta saaneet ymmärtävät: PORTTO ON TÄÄLLÄ. No miehet kai asian tarkistavatkin. Naisia on jo alkanut heikottaa. KRISTUKSEN MORSIAN VALMISTAUDU. Onko kirkossa koskaan opetettukaan, että selvää seksiähän siinä? Morsian lämpenee sulhaselleen. Entäs portto? Pakostakin on kylmennyt. Pakolla toimittajakin kirkkoon liitettiin. Vapaaehtoisesti helluntaikirkon kautta ulkopuolelle senkin. Jos Keijo on oikeassa, morsian löytyy kaikkien kirkkokuntien ulkopuolelta. Mutta viisaat neitsyet morsiusneitoina kirkkokunnista otetaan. Eikö varminta ole olla ulkopuolella kaikkien kirkkojen? Ja pitää yhteyttä sinne, missä se kokoontuu. Kotikokouksia voidaan pitää, mutta selvin sanahan löytyy täältä.

15. 11. YKSI SEURAKUNTA. Joukko eri paikkakuntien kirkkoihin kuulumattomia uskovia (toimittaja ei ole ollut tietoinenkaan hankkeesta) on kustantanut ilmaisjakeluvihkosen "Yksi seurakunta". Jakeluosoitteena mainitaan Kari Kangasharju, Hietamäentie, 86600 Haapavesi. Sivuillemme on tarkoitus tulla lyhyempi artikkeli aiheesta ja toimittajakin mukana siinä. Ja onhan meillä ollut kaiken aikaa suunnilleen vastaavaa, Antero Hiltusen artikkeli hengellinen sionismi. Niinkuin juutalaiset kootaan yhteen siten kootaan seurakuntaakin, vaikka kirkot taistelevat Jumalaa vastaan.

15. 11. OLIKO JEESUS POLIITIKKO? TOIMITTAJA EI HYVÄKSY seurakuntalaisten osallistumista eduskuntavaali- ym. poliittiseen toimintaan kuten näyttävät jotkut kirkkoihin kuulumattomatkin tekevän. Synnin kuin synnin voi ehkä saada anteeksi, mutta opetus ainakin tulee olla linjallaan. Veijonen opettaa täällä. Seuratkaa ketä haluatte.

16. 11. KUULKAA IHMISET! xxxxxxx JUMALA --- ON --- PUHUNUT === MITÄKÖ ??? "TULE JA KATSO". Näin esittelee uusia internetsivujaan hankolainen www.sci.fi/~eskon/, Esko Halkosaari, jonka tekstien osia pysyy täälläkin.

16. 11. PALJONKO CLINTONILLA ON AIKAA? - PALJONKO SEURAKUNNALLA AIKAA!
Ilkka Pohjalainen eilisessä E-S:ssä teki palveluksen seurakunnalle kertoessaan, että Yhdysvaltain presidentinvaaleihin vuonna 2000 on enää 722 päivää. Vaalit siis pidettäneen joskus loka-marraskuussa vuonna 2000. Ihmisprofetian mukaan Jeesus tulisi noutamaan seurakuntansa nykyisen, Clintonin aikana. Profetiahan ei ole Veijoselta vaan täällä voi olla tukea ajatukselle perustuen maailman tapahtumiin Raamatunkin valossa. Nimenomaan siinä, että juuri Clinton eikä kukaan muu on selvästikin vaikka tietämättään joutunut toimimaan pedon paluun, NL:n jatkon paluukehityksen moottorina. Ja milloinkas onkaan presidentinvaalit Suomessa? Nimiinkin perustuvassa päättelyssä Maraa seuraisi virkaan Kuningasten kuningas. Maan päällehän tulee virkaan sijainen, Piru merkkipäisessä pojassaan. Enpä tahtoisi olla ainakaan "sijaismooseksen" housuissa. Mieluummin olenkin läski, joka johtaa teitä seurakunnalle luvattuun maahan.

16. 11. CREDO (latinaa), minä uskon. Mutta mihin? Eilinen uskonnollinen tv-ohjelma muistutti mieliin, että "Suomen kirkko" oli alussa katolinen 400 vuotta ja nyt luterilainen (itse asiassa jo katolinen opetukseltaan). Mikä on kirkko? Vastaaja valehteli, että sama kuin seurakunta. Älkää siis käykö rippikoulua, mitä vastaaja mainosti! Siinä pahin harhaoppi Suomessa. Täällä ei keskustellakaan raamatullisesti selvästä kasteasiasta. Portto pakkokasteluineen löytyy muualta! Uskosta Raamattu sanoo mm. luja luottamus siihen mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy. Mielestäni latinasta toinen merkitys "PITÄÄ TOTENA" on hyvä.

16. 11. AUSTRALIASSAKIN KANSANKIIHOTTAJA:
Uusi sivu linkitettäväksi. Nimi kertoo jo aika paljon.. Usein päivitetty.. http://www.ozemail.com.au/~adamgosp/lastdays.htm

16. 11. Jussilan sukuseura pyytää suvun jäseniä pikaisesti antamaan uudet tiedot sukukirjan uutta painosta varten. Sukuseura on Suomen merkittävimpiä. Toimittajan ohella siihen kuuluu mm. Ohela-nimisiä lappeenrantalaisia. Lempiäisten sukuseurastakaan ei vielä ole internetsivuja. Toimittaja on ehdottanut sellaisen tekemistä. Tänne linkitettäisiin heti molemmat.

16. 11. NYKYINENKIN PERSIANLAHDEN TILANNE RAAMATUSSA?
Jeremiah 25:12 Use the KJV! "And it shall come to pass, when seventy years are accom- plished, [that] I will punish the king of Babylon, and that nation, saith the LORD, for their iniquity, and the land of the Chaldeans, and will make it perpetual desolations." Heed this information! The seventy years of Babylonian kings have not yet been completed! About 3.5 years remain! Iraq will rule the world and finish the time that is left for Baby- lon. Valerie
Kommentti: Valerie näkee siis Jeremia 25:12:ssa jotakin parhaillaan tapahtuvaa. Raamatun lukijan käsikirjakin toteaa asiasta otsikolla "Kansakuntien tuomio ja Herran päivä" mm.: "Tämä on alkusoittoa Jumalan vihan vuodattamiselle Herran päivänä." Antikristus ei kuitenkaan ole Hussein, vaikka Clinton hätyyttelisikin häntä. Siitä nousee oikea Antikristus Moskovaan. Tutkittava jatkokin?
Hi, Jeremiah 25:26 Use the KJV! "...and the king of Sheshach shall drink after them." Know where Sheshach is? Iraq! - Babylon A Babylonian king must drink and be punished, but he can't drink till the other nations who were to serve Babylonian kings serve Iraq for about 3.5 years. Jeremiah 27:7 even limits what Babylonian kings can rule till the time when Babylon is to be punished! They are Nebuchadnezzar, his sons, and their sons. Nebuchadnezzar is going to be the beast that John saw who will ascend from the bottomless pit and rule the world again. Rev. 17:8, 10-11 Is about blasphemous kings! Those who bothered the place of the seat of God. Five kings were fallen, 1 was then, and 1 was yet to come - Then the 8th king would be of the seven. He must be from the five kings that were fallen as he already lived and died by the time of John. He will be Nebuchadnezzar! He will ride at the 4th seal! The seal where God lets us know the names of the rider! Rev. 6. Valerie

17. 11. SEURAKUNTA EI MOITI TULEVIA SEURAKUNTALAISIA.
SAARNAAJA LEO NIEMELÄ viikonvaihteessa julisti, ettei pidä esittää ihmisiä moittivia lausuntoja tai heitä ei seurakuntaan (tai lahkoonsa) saakaan. Kommentti: Toimittaja kiitti täälläkin, kun sellaista palautetta eräältä kauniilta naiselta sai. Olemme kuitenkin kuin kahden tulen välissä. Totuus kirkosta, petovaltiosta, Israelin Pereksestä yms. tulee kertoa. Onko täällä jossakin haukuttu esimerkiksi kauniita naisia? Ehkä hieman aliarvioitu kehotuksessa "juorutkaa vaikka". Totuus tässäkin on, että kaikista naisista ei ole seurakuntaan vaan "vievät evankeliumia" pelkällä juoruamisella. Ehkäpä Sinä tulit sivuillemme sellaisten "suosituksesta". Yksikään nainen maailmassa ei silti ole niin tyhmä kuin mainittu pimein kolmikko. "Veijosta pimeämpää ei olekaan". Kaikenlaisia miespuolisiakin "työtovereita" tarvitaan. Esimerkiksi "Mara laihduttaa"-videoni tulee ymmärtää huumorina. PALAUTETTA: sivunne on ihan okei, tosin kyllä kuulun itse kirkkoon. Lukijoita varmaan kiinnostaisi ajatukseni, joten laittaisitteko saittini osoitteen jonnekin sivuillenne. Kiitokset. Hyvää joulua ja uutta vuotta -99, se tuleekin olemaan merkittävä vuosi. Vastaus: Vaikka tarjoaja olisi maailmassa tunnetumpi kuin Veijonen, linkkiä ei voida hyväksyä mihinkään. Menee selvästi rajatiedon rajan huonommalle puolelle. Samaa muuten oli kauniin naisen mytologiassa, johon perustuen hän toivoikin, että mitään ei saisi arvostella. Raamatun mukaan Veijosen kirjoituksetkin pitää arvostella Raamatulla. Valitettavasti moni arvosteleekin mytologialla tai kirkon perinnäissäännöillä.

17. 11. JOTAKIN SALATAAN METEORIMYRSKYSSÄ. VIIMEKSI 1966. Jälleen huomattava ajankohta. Seuraavana vuonna 1967 toteutui "toiseksi viimeinen pasuunan soitto" (?), Jerusalem juutalaisille. Tällaiset merkit kyllä viittaisivat siihen, että ylösotto voisi tulla jo ensi vuonna. Esimerkiksi adventistit ennustivat maailmanloppua tms. jo 1800-luvun vastaavista merkeistä. Meteorisade livenä NYT! Live. Salataanko sekin, että 1966 meteorimyrsky tapahtui TÄSMÄLLEEN SAMANA PÄIVÄNÄ!? Tekstitv kertoo: "Kyseessä on Leonidien meteoriparvi, joka voimistuu noin 33 vuoden välein. Satoja vuosia tunnettu ilmiö tulkittiin ennen vanhaan maailmanlopun enteeksi." Heti kai kaikki huomaavat, että tuhat vuotta menee 30 kerrasta (30 x 33,33= 1000). Kun vielä uutisoitiin (tekstitv:ssä, mutta Ursan jäsen puhui toisin tv1:n uutisissa), että nyt tähän "sukupolven" välein tulevaan merkkiin tulee muutos, ehkä jatkossa nähdään sadan vuoden välein, muistamme, että tuhatvuotisessa ajassa Raamatun mukaan nuorin kuolee satavuotiaana. Jeesuksen ensimmäisen tulon aikoihinkin täytyy olla ollut vastaava merkki (60 x 33,33=2000)! Entä mikä on IHMISEN POJAN TULEMUKSEN MERKKI? Matteus 24:30: "Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla". Siinä yhteydessä mainituista asioista ei voine olla varma tapahtumajärjestyksestä. Tähtien putoaminen taivaaltakin mainitaan, mutta kysymys ei liene satelliiteista. Tuskin edes siitä, että tähdet putoaisisivat vaan maasta katsottuna jossakin vihan ajan vaiheessa siltä näyttää kun maa putoaa toiselle radalle vaikka 5. 5. 2000. Kolmena vuonna peräkkäin on nyt ollut poikkeukselliset merkit: kaksi komeettaa ja nyt tämä. Vielä jos Herra antaisi yhden merkin: Merkkipäinen pääksi petovaltioon. Jos ei ihminen näistä oppinut niin tyhmä oli.

17. 11. ADVENTTIKIRKKO KERTOO TITANICISTA otsikolla TITANIC JA MAAILMANLOPPU. Adventistit ovat perinteisesti uskoneet, että ylösotto tapahtuu vasta silloin, kun Herra tulee nähtävällä tavalla. Öljyä lampuissa olisi varmemmin, jos edes tajuttaisiin, että muulta maailmalta salattu ihmisten katoaminen, ylösotto tulee Jerusalemista sovittaessa. Toimittaja esitti sinne kysymyksen, mitä opettivat meteoriittisateesta 1800-luvulla? Mahdollinen erehdyshän sisältänee totuutta, mihin edellä viitattiin.

18. 11. TARJOTKAA TIETOJANNE JA MIETTEITÄNNE METEORISATEESTA
Eilisen uutisia kun lisää pohditaan, herää paljonkin ajatuksia. Historiassa useinkin on tullut tuomion aika ko. ilmiön jälkeen vai? Vuonna 902 mainitsi tekstitv ilmiön olleen. Eikö kukaan kerro, milloin se oli Jeesuksen syntymän aikoihin? MERKKI joka tapauksessa, vaikka tulisi lopun tuoja. Herodes yritti tappaa Jeesuksen, mutta perhehän pääsi pakoon kuten seurakuntakin pääsee. Gorba-sivulla mainittiin, että Stalinilla oli kyseenalainen kunnia todistaa Jeesuksen isäpuolta nimellään Josef. Mutta samalla hän oli Herodeksen todistaja. Maalliset kirjatkin ovat kertoneet, miten Gorban lapsuuskotiseudulla monet "1-2 vuotiaat poikalapset" tapettiin Stalinin toimien tuloksena. Gorba säästyi ja tiedämme mille! Ja kai osaamme laskea, milloin suunnilleen oli vuotta 1966 edeltänyt meteorimyrsky. Juuri silloin, kun Gorba oli 1-2 vuotias. Ja aikaakin näyttää kuluneen noin 2 x 33,33= 66, loputon kuutonen. 60. kerta lupaa suurta, vaikka pahaa ja hyvää. Kannattaako tutkia historiaa v. 333 valtiokirkon synty? 999 maailmanlopun odotus, jne? 70. onkin vuonna noin 3000! Jälleen todistusta tuhatvuotiselle ajalle! KYLLÄPÄ KANSAA PETETÄÄN SEURAKUNNAN ULKOPUOLELLA!

18. 11. MIELENKIINTOINEN PROFETIAN HUOMIOIVA UUTISSIVU
Osoitteessa tässä: http://www.thewinds.org/index.html on kiinostava profeetallistyyppinen uutissivu. 15. 11. mainittiin: " Sunday morning November 15th, President Clinton responded to the most recent yielding of Iraq with a clear and direct explanation of the intentions of American foreign policy in the region..." Pääsivultaan painamalla "Archives" löytyi mm. artikkeli "maailmanloppu vuonna 2000": "In The Year 2000 The World Will End! This is guaranteed! I have been interested in the great quantity of information available on the Net concerning the end of the world and that end involving the year 2000. - - The Bible Code predicts a holocaust in that year. It seems that everyone..."

18. 11. SEURAKUNTAKO MEDIAAN? - KIRKOSSAKIN PIMEIMPIÄ MEDIA SUOSII
"Viikonloppuna oli Hesarin sivuilla uutinen, joka kertoi valtion kirkkolaitoksen harjoittamasta rikollissudesta. Uutisen mukaan Suomessa tehty kirkon piirissä 20 rikosilmoitusta, kun sen henkilökuntaa on kielletty ja estetty osallistumasta kirkkolaitosta kritisöivään ja arvostelevaan mediaan. Se Hesari pitäis kyllä lukea." Kommentti: Hesariko toimisi seurakunnan äänitorvena! Pikemminkin artikkeli väittää, että homo- yms. pilkkaajapapit eivät riittävästi esiinny mediassa, vaikka sellaisethan se ensinnä esiin nostaa. Poikkea maistraatissa=rekisteritoimistossa eroamassa kirkosta , Sinäkin, kaunis nainen! ( Etkö Veijonen osaa kirjoittaa muille kuin kauniille naiselle? Vastaus: Onko Jeesuksella monta morsianta?)

18. 11. ME NAISET-LEHDELLÄ TIEDOSSA: ME NAISET-LEHDESSÄKIN PROFETIAA.
Toimittaja vilkaisi Me naiset-lehteä 13. 11. 1998 ja näki siinä parhaillaan julistamaansa profetiaa: "Vaimosta eroon polttamalla". Pakistanilainen perheväkivalta, mistä Me naiset-lehti kertoi, on kuin Ilmestyskirjasta. Jo nähty merkkipäinen peto tulisi takaisinkin ja riisuisi alastomaksi ja polttaisi tulessa (Ilm 17:16). Mutta kenet? Veijonen pitää paavia sellaisen porttonaisen päänä ja muitakin suurien kirkkojen johtajia porton tyttärien päänä. Nämä eivät edes ymmärrä, mikä heitä Sanan mukaan odottaa. Siksi kirkosta tulee erota ja pyrkiä olemaan mukana sellaisessa seurakunnassa, minkä takaisin tuleva Karitsa eli Jeesus pelastaa tulevasta vihasta. Parempi katsoa kuin katua: Gorba vai Jeesus.

18. 11. MIKÄHÄN TÄMÄ URBANA ON? - RELIGION TODAY:N linkki http://www.urbana.org ja tekstiä: "A large missions conference has been postponed because of Y2K. InterVarsity Christian Fellowship/USA changed the date of the Urbana Student Missions Conference, originally scheduled for December 1999, to Dec. 31, 2000, because of "issues associated with the Year 2000 computer glitch," the ministry said."

18. 11. JEESUSTA EI KLOONATA, VAIKKA ILTALEHTI:
Löysikö tutkijaryhmä veritahroista Jeesuksen dna:ta?
Uusi tutkimus väittää Torinon käärinliinoja aidoiksi - "Varajeesuksia" kloonaamaan? Professori Garza-Valdesin ja kumppaneiden tutkimustulokset julkaistaan kirjassa The Dna of God (Hodder & Stoughton), joka ilmestyy Britanniassa joulukuussa. Varmaa on, että kirjasta käynnistyy kova keskustelu. Pian joku keksii ehdottaa, että väitetystä Jeesuksen dna:sta pitää kloonata uusia ihmisiä heti, kun se teknisesti on mahdollista. Niin ehkä saataisiin fyysinen "varajeesus" joka pitäjään. Teologit tosin muistuttavat, että ei se ruumis vaan se henki. Tämä oli lyhennelmä lähteestä REIJO RUOKANEN Lontoo ja Iltalehti.

19. 11. ADVENTTIKIRKOLTA HYVÄ VASTAUS TOIMITTAJAN KYSYMYKSEEN!
Kysymys: Mitä opetitte 1800-luvulla liittyen meteoriparveen? Mahdollinen erehdyksenne sisältää totuutta tähän päivään liittyen.
Hyvä Harri Veijonen
Tarkoittanette 1833 esiintynyttä ja jälleen ensi yönä maan radan kohtaavaa Leonidien meteorivirtaa. Sen ajan ihmiset näkivät tähtisateessa Jeesuksen ennustuksen Matt. 24:29 "Tähdet putoavat taivaalta ja taivaitten voimaat järkkyvät" toteutumisen. Ja se vahvisti heidän uskoaan, että Jeesuksen tulemus on lähellä.
Tämä tähtisade oli tietysti vain yksi merkki, miten vahva merkki, sitä on vaikea arvioida. Yleinen uskonnollinen ilmapiiri oli muutenkin tuolloin heräämässä Jeesuksen takaisin tulon ajatukselle. Ja siihen vaikuttivat myös monet muut tekijät.
Sen ajan Jeesuksen takaisintulon odottaja erehtyivät erään Danielin kirjan ennustuksen tulkinnassa, ja ryhtyivät laskemaan Jeesuksen takaisintulolle vuotta ja päivämäärää.
Seitsemännen päivän adventisteja ei silloin vielä ollut, mutta me olemme sitä mieltä, että 1800-luvun alkupuolella eri puolilla maailmaa alkanut "adventtiliike" joidenkin erehdyksestä huolimatta oli Jumalan nostama liike, joka siirsi maailman historian Kristuksen takaisintuloa edeltävään lopunaikaan. Ja yhtenä tämän liikkeen jatkajina olemme kiitollisuuden velassa Jumalalle ja näille ihmisille ihmiskunnan huomion kiinnittämisessä odotettavissa olevaan historiamme suurimpaan tapahtumaan, Jeesuksen takaisintulolle.
Ystävällisesti siunaustoivotuksin Joel Niininen

19. 11. EILEN AAMUPÄIVÄLLÄ OLI ONGELMIA PÄÄSTÄ WWNETIN ulkopuolelta wwnetiin ja sivuillemme: "Meillä oli aamupäivällä reititin huollossa jonka takia yhteydet olivat poikki kaikkialle. Reititinkoneen kiintolevyyn tuli vika jonka korjaamiseen meni jonkin verran aikaa. Pahoittelemme tapahtunutta." Yrittäkää siis myöhemmin uudelleen, mikäli vastaavia tilanteita esiintyy missä tahansa.

19. 11. METEORISADE LIIKKUVA KUVA voinee jäädä tänne pitemmäksikin ajaksi. Maailmalla Leonid keskustelua

19. 11. SUOMESSA EI LIENE UUTISOITU, että Venäjän atomiministeri kävi Iranissa: RUSSIAN ATOMIC ENERGY MINISTER TO VISIT IRAN November 16, 1998 Associated Press reported that Iran will be visited by Russia's atomic energy minister ... Siis IRAN eikä Irak. Googin yhteistyökumppaneita Hesekiel 38-39:ssä ilmeisesti molemmat. CLINTON EPÄONNISTUI TAAS muistutetaan toisaalla. Hussein taitaa syleillä merkkipäistä Googiakin vielä yhtä hyvin kuin Arafatia. Clinton's words mean nothing anymore, he has proven (and Saddam knows this) that he does not have the guts to hit Saddam hard, so sometime...

20. 11. YKSI SEURAKUNTA SUOMESSA. Paikallisseurakunnat Suomessa voinevat olla tyytyväisiä Keijo Lindemanilta pyynnöstä saatuun artikkeliin aiheesta. Ainakin Lappeenranta-Imatra alueella seurakunta kiittää! (Seurakunta. Entä kirkot? Varsinkin kirkkojen johtajat?)

20. 11. MIKA HÄKKINEN, vuoden urheilija: "Tämä palkinto kuuluu kaikille urheilijoille." Juoskaa niinkin hän, joka voittaa, kehotti 1 Kor 9:24 Paavalikin: "Ettekö tiedä, että jotka kilparadalla juoksevat, ne tosin kaikki juoksevat, mutta yksi saa voittopalkinnon? Juoskaa niinkuin hän, että sen saavuttaisitte." Veijonen ei usko Lindemania siinä, etteikö meilläkin olisi vaara jäädä hyväksi kakkoseksi. MIKA MYLLYLÄ oli kakkonen. Elämän kilparadalla sillä sijoituksella ei tee yhtään mitään. Kuka on kirkossa kiinni, hän on päässyt maksutta Roomaan. Oletko joku maratoonari, ystäväni? Vallullakin pitää kiirettä jo. Aloita sanoutumalla irti kirkosta! Ja sitäkin suuremmalla syyllä, jos olet jo uskossa tai epäilet pian tulevasi. "Päästäksesi pakoon sitä, mikä tuleva on."

21. 11. MIKSEI JÄTKÄÄ KASTETA? Erään lehden lukijapalstalla ihmetellään, miksei kaveria kasteta, vaikka hän on uskoon tullut ja upotusta pyytää helluntaikirkosta. Vastaus voisi olla esimerkiksi se, että jätkä onkin tulossa seurakuntaan eikä aio liittyä helluntaikirkkoon. Toimittaja ei tiedä, mikä on minkäkin uskovia upottavan kirkkokunnan käytäntö, mutta usein kieltäydytään kastamasta, jos henkilö tulee raamatullisesti uskon ja kasteen kautta seurakuntaan eikä sitten liitykään jäseneksi kasteen suorittavaan lahkoon.

22. 11. BE MY BABY. OLE MORSIAMENI. Lukijoissamme on paljon nuoria. Tämä musiikki on varsin rajua siksi, että toimittaja on entistä hurjempi. Ei voi ennaltatietää vihan aikaan jääviä neitokaisia, mutta voi seistä kuilun partaalla ja osoittaa: STOP! Silta yli synkän virran on täällä, mrs. Robinson.

23. 11. JEESUKSELLA ON LYHYT TUKKA - MORSIAMELLA PITEMMÄT HIUKSET
PALAUTETTA mm.: "Et siis voi kutsua yhteisöäsi sen enempää seurakunnaksi kuin kuka muu tahansa.
Miksi esimerkiksi et ole kirjoittanut ihmisille tiedoksi sitä, ettei Jeesuksella ole ollut pitkiä hiuksia? Minun mielestäni se on selvää Raamatun sanaa (5Moos.22:5, 1Kor.11:15-16). Tai ainakin jos olet toista mieltä niin olisit edes kirjoittanut miksi (mihin Raamatun kohtiin vedoten)!
Kuuluuko muuten Torinon käärinliina sinun "pyhiin kirjoituksiisi" joihin sinä uskot niinkuin Jumalan sanaan?"
Vastaus: Torinon käärinliinoista uutisoitiin mitä ulkopuoliset tutkijat viimeksi väittivät. Oma käsitykseni oli mikä aiemmin sanottiinkin, että ne ovat väärennös. Koko totuuden tietäminenkään ei pelastaisi.
Seurakunnasta saatan suunnilleen tunnustaa sen, mitä yksi seurakunta Suomessa artikkeli sanoo, koska en tehnyt kirjoitukseen luvallakaan muutoksia. Kuka tahansa voi tehdä mitä haluaa, mutta kirkkokuntien ulkopuolisten seurakuntalaisten sivuja linkitettäisiin tänne enemmänkin. Nämä internetsivut palvelevat hyvin seurakuntalaisia varsinkin opetuksessa seurakunnasta ja profetiasta.
En ole aiemmin maininnut toivomastasi ulkonäköseikasta, koska se koskee vain seurakuntaa eikä sillekään ole mikään ensisijainen opetettava. Kirkossa on homopappinsa, jotka käyvät kampaajalla ja lesbonsa parturissa. Nähdäkseni uskosta ja seurakunnasta kiinnostuneet lukijammekin pystyvät raamatullisempiin ratkaisuihin.

23. 11. HALLOWEEN - ILTAPÄIVÄLEHDET EIVÄT JULKAISE kunnon miesten kirjoituksia. Esimerkiksi Ilta-Sanomiin tarjottiin 31. 10. Ruotsissa tapahtuneeseen tulipaloon liittyvä Pentti R.:n juttu. Toimittajakin näki siinä tapahtumassa jotakin ennettä takaisin tulevasta pedosta, joka polttaa tulessa. Pentin tekstissä mainittiin: "Amerikasta lähtöisin oleva Halloweenjuhla on nykyisessä muodossaan okkultismilla ja muulla paholaismaisuudella leikittelevä juhla, jota ollaan pakkosyöttämässä tänne Suomeenkin. - Valittiinhan eräällä risteilyllä Miss Halloween, josta Iltalehti totesi otsikossaan: Soile valittiin naispaholaiseksi. - Discossa juhlittiin tätä Pirun juhlaa Halloweenia. Pahuuden voimien kanssa ei koskaan leikitä..." Kommentti: Kirkkokuntiin kuulumattomilla seurakunnan veljillä, jotka ovat etupäässä "oppimattomia miehiä" (Apt 4:13), voi olla joku kirjoitusvirhe, mutta se ei estä kirjoitustensa käyttämistä täällä vaikka hieman vähemmin virhein.

23. 11. SUOMENKIELINEN MIES kävi tänään utelemassa, mitä eräs läski Lappeenrannan keskustassa oikein naisille jakaa. Sanoi olevansa kiinnostunut ajan ilmiöistä ja kantavansa kameraa laukussaan. Tivatessaan näytä edes kirjan kansi, näytettiin "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin." Miehelle tuli kiire McDonaldsin vessaan. Naiset sensijaan tietävät, että huomennakin voi tulla tänne.

23. 11. BORIS JELTSIN on taas joutunut sairaalahoitoon. Ennenaikaisia vaaleja vaaditaan. Kommentti: "Syksyllä 1991 alkoi vuosiviikko, minkä aikana Herra voi todistaa ylösnousemuksen lisäksi koko seitsemän vuosituhannen järjestelmänsä ja sen, että Herran tulosta ilmestymiseen menee 2000 vuotta. Älköön Gorba siis tulko ja ilmestykökin oikeaan aikaan!" (Kirjasta "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin" s. 16. Veijonen kirjoitti syksyllä 1994, kirja tuli painosta toukokuussa 1995, eikä vaadi paljon PÄIVITYSTÄKÄÄN! Hyvä Gorba! TYTÖT TAHTOO PITÄÄ HAUSKAA?)

23. 11. SUOMI EI OLE EU:N JÄSEN nyt eikä vasta. Ristiretki Via Dolorosa 5/98 lehti päättää artikkelinsa em. sanoihin. Toimittaja on sanonut, että Suomi voi olla EU:n jäsen, mutta seurakuntalaiset kuuluvat Jumalan valtakuntaan.

24. 11. VIELÄ ENSI VUONNAKIN TÄHTIMERKKI TAIVAALLA? Nimimerkki Radiokuuntelija E-S lukijapalstalla muistuttaa milloin nähdään tähdenlentoja taivaalla seuraavan kerran. Ei kirjoita kuten tekstitv kertoi, että Leonid tulisi seuraavan kerran vasta noin sadan vuoden kuluttua. Ensi vuonna olisi tulossa toinen tähtimyrsky. Voimme vain arvella, että edellinen oli merkki Jeltsinin kuvioista Gorban paluuseen ja ensi vuonna muistutetaan, että joku toinenkin on tulossa takaisin.

24. 11. ERÄS VELI OLISI KAIVANNUT PALAUTETTA, koska oli lähetellyt Kristillisen liiton edustajille sekä Kristityn Vastuu-lehteen artikkeliaan "Kristillisen liiton uskovaisille". Kommentti: Ehkäpä jo oppi olemaan lähettämättä ja sähköpostittaa tästedes uutisia tänne.

25. 11. ILMEISESTI LEO MELLERIN NIMI sivuillamme on antanut aiheen seuraavaan saamaamme sähköpostiin: Hello, Please, can you explain to me what MELLERIN means in finnish ? MELLERIN is my lastname (i am french). And, on the Web, this "word" appears only in Finland ... Thanks a lot. Pierrick Mellerin.
Voiko joku antaa hyvän vastauksen? Muutakin kuin että mellerst olisi jotain keskimmäistä ruotsin kielestä.

25. 11. PLO SAI TOIVOMANSA TUKIKOHDAN. Palestiinalaiset ovat saaneet ensimmäisen oman lentokenttänsä. Gazan kansainvälinen lentokenttä avattiin eilen liikenteelle. Pitkään lykkääntyneestä lentokentän avaamisesta päästiin sopuun osana viime kuussa Yhdysvalloissa allekirjoitettua palestiinalaisten ja Israelin välistä väliaikaista rauhansopimusta. Ensimmäisenä kentälle laskeutui egyptiläinen matkustajakone.

25. 11. KUUKAUSIA SITTEN KUOLLUT EV. LUT. KIRKON KIRKKOHERRA LAURITSALASTA, Markku Pyrhönen toimii vielä internetissä Lauritsalassa kirkkoherrana. Kirkon tutkimuskeskus kertoo mm., että 42% suomalaisista haluaa säilyttää kirkolla seurakuntaa ja muita syrjivät yhteiskunnalliset erioikeudet. Otsikkonsa: "Kirkon yhteisöverotus halutaan säilyttää." Kunnes Jumalan valta (teokratia, mikä jo vallitsee seurakunnassa) tulee maan päälle, tuollainen synti ja syntisyys sallitaan Suomi-portossa. Sinä kai jo ymmärsit erota kirkosta. Seurakunta puhuu kirkosta eroamisesta toisesta suunnasta kuin esimerkiksi ateisti uutisryhmässä: " Niinpä oikeaa oppia ja anteeksiantamusta jakava kirkko on, tehdäkseen itsensä tarpeelliseksi - varmaan osittain tahattomastikin - luonut ja ylläpitänyt syyllisyyttä, kuoleman ja helvetin pelkoa sekä epäitsenäistä uskonnollista ajattelua." "Pelastuksesta seurasi kadotus, armo loi synnin, ja anteeksiantamus toi tullessaan syyllisyyden." Muistakaa erota kirkosta ennen marraskuun loppua."

26. 11. PALSTAT-sivulla yhteyksiä moniin tärkeisiin artikkeleihin. ARJA-TÄTI hakee valmiiksi Altavistasta nimiä jatkuvasti. Voitte tehdä nimiehdotuksia.

26. 11. SATU PROCOPELLA OMAT INTERNETSIVUT ja linkki tänne tässä. Uukuniemen kunnanjohtaja vierailee tänään tv:n Salonki-ohjelmassa. Hyvä kun ei käy parturissa, kaunis nainen.

26. 11. JEESUSTUTKIMUKSIA: Miksi juuri Jeesus tarvitaan?, Jeesus itki, Jeesusromppu, Jeesus kulmakivi, Jeesus nimi Vanhassa Testamentissa, Ev.lut. kansanlähetyksen Veijo Olli: Jeesus puhuu viimeisistä tapahtumista.

27. 11. ARTO HÄRKÖNEN, vuoden 1984 keihäänheiton olympiavoittaja oli kunniavieraana Costa Campoverden liikuntatapahtumassa Espanjassa kuun alussa. Arto on yhteiskristillisissä piireissä paljon käytetty Kristusta tunnustava evankelista. - SEPPO KOHVAKKA (Mainittu Lehtomäki-kohdassa) on irrottautunut Keravan helluntaikirkon saarnaajan tehtävistä ja on vapaana evankelistana käytettävissä p. 09-2424522. - IMATRAN HELLUNTAIKIRKON saarnaajana toiminut Olavi Kilpeläinen on siirtynyt Lieksaan. - SEPPO LUOSTARISELLE KIITOS pitkästä artikkelistaan, joka jo osittain oli julkaistu jossain tieteellisessä lehdessä. Asiaahan siinä oli ihan oikein, mutta perustilanne ei muutu toivomaksesi. Millään parannuksen teollakaan EI SAADA JATKOAIKAA ARMOTALOUSKAUTEEN, mikä loppuu Jerusalemista sopimiseen vain joidenkin KUUKAUSIEN päästä!!!

27. 11. PANTOMIIMI ja muu ilveily (Ef. 5) ei sovi seurakuntaan muistuttaa Paavo Hautamäki Ristin Voiton lukijapalstalla. Toimittaja on samaa mieltä, mutta vapaiden suuntien kirkkojen nuorten toiminnassa sellaiset pelleilyt vieläpä evankelioimistilanteissa ovat suosittuja. Leonardon naamari toimittajalla olisi jo hölmöyden huippu, vaikka ajatus kävi mielessä ja naurajia olisi entistäkin enemmän. Hymyile tyttö, vaikka tiedät, että asia on erittäin vakava. Veijosta et ainakaan voi syyttää siitä, etteikö Sinua yrittänyt saada kestävään purteen pakoon pedon tulta. WOMEN, Sinua rakastetaan ikuisesti!

28. 11. "SUOSIKKIPOIKA" RENE LAULAJAINEN esiintyy 28. 11. klo 19.00 ja 29. 11. klo 15.00 joulumusiikkikonsertteineen Helsingissä Euro Congress Centerissä Hotelli Presidentin talossa. Joulua ei Herra opettanut viettämään vaan käski opettaa adventinkin sanomaa. Kun kirkot opettavat, että 2000 jKr. voisi juhlia Betlehemissä Jeesuksen syntymää, sehän on jo PLO:n propagandaa. Pirun poika tulee, mutta uusi Betlehem on Karitsan häät taivaassa. Sinne, morsian!

28. 11. VENÄJÄN AINOA REHELLINEN POLIITIKKO HAUDATTIIN.
Postista poimittua:" Kyllä kai on niin, että Pietarissa tapahtunut, kuulemma "Venäjän ainoan rehellisen poliitikon" murha, on jonkinlainen lähtölaukaus tapahtumaketjussa numero yksi. Toinen on ketjussa kaksi, Jeltsinin "poistuminen" näyttämöltä. Ketjussa kolme vainot ja mylläkkä ja juutalaisten "saatteleminen" Suomen rajoille rankalla kädellä ja niiden metsästäminen ja tuhoaminen jotka eivät VIELÄKÄÄN ymmärrä ojentautua maasta lähtöön. Profetiat käyvät toteen pilkulleen. Se käy ilmi mm.kirjasta "Taistelu Raamatusta", joka on kyllä niin historiallista faktaa koko kirja että todellakin on toteen käynyt se sana joka sanoo -Vain hullu sanoo, Jumalaa ei ole"." Kommentti: Kiitos, että joku muukin ajattelee näin samaan tapaan kuin toimittaja!

28. 11. PENTTI HENTUNEN IN MEMORIAM. Lappeenrantalainen yrittäjä Pentti Hentunen siirtyi ajasta iäisyyteen sydänkohtauksen jälkitilanteessa eilen. Hentunen muistetaan toimeliaana luterilaisena. Gideontyössäkin hän oli mukana jakaen Uusia Testamentteja koulunuorille. 1980-luvun piirin parhaalle keihäänheittäjä Juha Hentuselle hän oli setä.

29. 11. KUVA JA SANAN UUTTA TUOTANTOA: "JOSEF BONDARENKO, tämä rohkea latvialainen, Riiasta kotoisin oleva veli tunnettiin "Neuvostoliiton Billy Grahamina." Veli Anreas, Veljiä etsimässä s. 233. K&S 1998. Patmoksen joululahjakirja. - Risto Santala: Suudelma hunnun läpi. (Luterilaisen kritiikki luterilaisten pipliasta. Jo 2. painos. Kannattaisi lukeakin?) - HAL LINDSEY: JEESUS TULEE! Maapallon profeetallisen tulevaisuuden viimeinen luku avataan nyt - Ilmestyskirjan mukaisesti (Danielin kirja on tärkein aikamme paljastin) - KUOLLEISTA HERÄTTÄMISYRITYKSESTÄ NOKIALLA lähemmin kerrotaan Riku Rinteen kirjassa: Varo, vihollinen! "Venäläisen Pavel-pojan kuolleista herättämisyrityksestä vain tässä kirjassa. Kertojina mm. Pavelin isä ja muut osapuolet."

30. 11. NÄIN KIRKOSTA EROTAAN.SATA RAAMATULLISTA SYYTÄ EROTA KIRKOSTA. Uutisen voi esittää kysymyksen muodossa: Jos tänään on viimeinen mahdollisuus totella Jumalan käskyä: LÄHTEKÄÄ PORTOSTA ULOS (Ilmestyskirja 18:4), onko huomenna portto valmis - pedon tuleen? Peto ainakin tulee. Ja näemmä ajatkin ovat jo olleet sopivia:

1. 12. TASAN YHDEKSÄN VUOTTA SITTEN porton viimeinen pää ja viimeisen petovaltion viimeinen, takaisinkin tuleva merkkipää kohtasivat tarkan ennaltatietämisen mukaisesti: paavi tapasi Gorban. Asiasta ei voinut puhua missään "kristillisessä" Suomessa. Seurakunnan ohella se kuitenkin näytettiin ainakin periaatteessa tiedettävän esim. osassa helluntaikirkkoa.

1. 12. PARAS PILAPIIRROS: KARI SUOMALAINEN: GORBA SUTENA LAMMASTEN VAATTEISSA. Tehty noin vuosikymmen sitten. Käytetty monisteessani, missä oli ainoastaan Jumalan Sanaa, v.1938 kirkkoraamatun Daniel 11:36 alaviitteineen. Vain sekö oli liikaa? Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta mainitut alaviitteetkin on varastettu uudessa kirkon pipliassa. Mirja Ronning on kertonut, että käännöskomitea kyseli oikeita käännöksiä häneltäkin, mutta Mirja lopetti yhteistyön, kun komitea käänsikin aina eri tavalla kuin hän esitti. Etelä-Saimaan toimituksessa hyvinkin jotkut vieläkin lukevat näitä niinkuin Piru Raamattua.

1. 12. ADVENTTI JA PORTTO. Adventti (lat. tulo, saapuminen) tarkoittaa Jeesuksen paluuta edeltävää aikaa, jota nyt seurakunnassa eletään. Kirkossa "Jeesus saapuu vuosittain" eli adventtia ei tunneta lainkaan. Ja tuntuu kuin pitäisi sanoa: NÄIN SANOO HERRA: PÄÄ TULIKIN JO PAIKALLEEN (Paarma arkkipiispaksi. "Portto onkin valmis, kun sinä vielä eroat kirkosta", tuli Sana viime kuussa) JA KOKO PORTTO SAAKIN PITÄÄ JALKANSA MAASSA!
Veijonen itse aprikoi: Eikä tule joulupukkia tai poroakaan ("poroksi", kirkon käännösehdotus, lisäys kohtaan Ilm 17:16,), kun takaisin tuleva peto polttaa porton tulessa. Varmimmin ikuisesti helvetin tulessa palava suomalainen täytyy olla porton viimeinen pää.

2. 12. HELVETILLINEN MOKA JOHN LENNON! Laulussaan "God", Jumala, Lennon huutaa, ettei usko Raamattuun, ei usko Jeesukseen. Toimittaja ei ole koskaan itkenyt niin kuin "Lennonin haudalla".

3. 12. Älä säälittele Beetlehemin seimeä. Jeesus kärsii Sudanin lapsessa. Patmoksen keräys tilille 800011-70502059. NAINEN ANTAA, VAIKKA HENKI MENIS. Hyvää joulua 98!

4. 12. RELIGION TODAYN USKON UUTISET kertoi viime kuussa mm.: Yli 70 kiinalaista seurakuntien johtajaa on vankilassa. Henanin maakunnan viranomaiset ovat lisänneet ratsioita protenstanttisia kotiseurakuntia kohtaan lokakuusta lähtien, uutistoimisto Reuters sanoi. Johtajia kidutetaan vankiloissa, sanoi kiinalainen ihmisoikeusjärjestö. Kommentti: Ja Suomessa kun ei vainota seurakuntaa kuin kuolleen ruumiini yli! HV.

5. 12. KULTALYHDETTÄ painettu 86.000 kpl. Suomen kenties paras joululehti, Aika Oy:n Kultalyhde kertoo mm. Ritu Yli-Pahkalan 50-vuotisjuhlista, joissa oli mukana puhemies Rita Uosukainen ja muitakin kansanedustajia. - Hyvä Sanoman joulunumerossa mm. lappeenrantalainen muusikko Kari Hämäläinen ja L-rannasta lähtöisin oleva Pekka Salminen. Vuotta 2000 käsitellään molemmissa lehdissä, vaikka melko varovaisesti ja kirkon tutkija Harri Heinoltakin kysyen. Jotkut muut lehdet voivat kysyä uudelta arkkipiispaltakin: eikös kaikki pysykin niinkuin aina on ollut? Raamatun mukaan kirkon ym. pilkkaajat nyt väittävätkin: "Viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia sanoen: Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta." (2 Pietari 3:4). Jakeessa 8 Pietari muistuttaa, että asian toteutuminen tietyn vuosituhannen vaihteessa ei saa olla salassa meiltä, vaikka he julistavat pitävänsä jalkansa maassa. Hyvähän se on, että portto itsekin todistaa olevansa portto. Ja tuleehan puolisonsa, merkkipäinen petokin vielä.

6. 12. HOUSUT POIS! PELI PELATAAN LOPPUUN ASTI. Pelkääkö "internetpastori" häviävänsä vai hävittävänsä kaikki lukijat? Helppohan peliä on ulkopuolisena seurata, vaikka hieman taitaa jännittää sielläkin.

6. 12. MAAMME.MID. Titanic-kuvasivulla mainittu miten Suomi täyttäessään 81 vuotta on kuin Nooan päivinä Metusalah, joka kuoli vuosi tai pari ennen vedenpaisumusta. Niinkuin oli Nooan päivinä niin on Kristuksen palatessa muistutti Jeesus itse. "Suomi sinun pelastuksesi on Karitsan veressä", julisti Oulun profetia 1960-luvun alussa. "Lappeenrannan profeetta" puhuu vain Sinulle, rakas lukija, koska vain yksilöillä on mahdollisuus pelastua tulevasta vihan ajasta.

6. 12. PAAVIA KOSKEVA UUTINEN. Suomennettiinkohan seuraava 30. 11. Religion Todayn uutinen? " The Catholic Church must "implore forgiveness" for the injustices it committed in the past, Pope John Paul said Nov. 27, proclaiming 2000 as a special Holy Year. In a papal pronouncement titled Incarnationis Mysterium (The Mystery of the Incarnation), the 78-year-old pope said that Catholics can earn indulgences for their sins during 2000 by making pilgrimages to the Holy Land or certain churches, or by doing good deeds such as visiting the sick or the imprisoned."

7. 12. IHASTUTTAVA VANHEMPI NAINEN Lappeenrannassa viikko sitten kysyi mitä kirjaa toimittaja jakaa. Vastattiin, että jo apotti tuhat luvun vaihteessa tiesi, ettei Jeesus vielä tule, koska ei tehty "rauhaa" Jerusalemille. Mutta sitähän tehdäänkin tuhat vuotta myöhemmin ja seurakunta lähtee. Vanha rouva sanoi olevansa samaa mieltä! Että löytyykin kauniita naisia Lappeenrannasta! Heitäkin, jotka itse osasivat pyytää Veijoselta kirjaa "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin!"

7. 12. JERUSALEMIN ASEMA YHÄ RATKAISEMATTA muistutti Arafat Tukholmassa viikonvaihteessa. Kuten toimittaja aiemmin päivittäisissä uutisissa kirjoitti, salaisia neuvotteluja onkin käyty ja siis Ruotsissa jo vuodesta 1994. Veijosen pitkän, lähes loppuunsa jo toteutuneen ennustussarjan mukaan kun Jerusalemista ryhdytään neuvottelemaan Jumala väistyisi pidättämästä Antikristuksen tuloa. Jerusalemistakin alettaneen neuvotella ja pian! Antikristuksen tulon liittäminen siihen yhteyteen perustuu toimittajan käsitykseen, että Jumalan silmäterän, Jerusalemin puhkominen olisi luopumuksen huippu, mikä laukaisee tapahtuman. EU:kin on juuri kunnostautunut Israelia vastaan, vaikka juuri Eurooppa on olevinaan kristillinen maanosa. Luopumus täydessä mitassa!

7. 12. PAPIT EIVÄT TIEDÄ OLEVANSA PORTOSSA JA PARITTAJIA - PALAUTETTA:
"Eräässä kohdassa en muista missä, sanoit jotakin siihen suuntaan, että papit eivät itsekkään tiedä olevansa portossa mukana. Siksi ajattelin Sinulle lähettää tämän jokin aikaa sitten erääseen lehteen tarjotun kirjoituksen.
(Siinä myös olen viitannut pappien onnettomaan ymmärtämättömyyteen joka näin Sinun kannanottoja lukiessa on ikäänkuin saanut vahvistuksen. Wilkerssonin kirja"Jumalan varoitus" onkin täyttä rautaa herkkähipiäiselle pystyyn suolatulle suomalaiselle kristitylle. Vetää hiljaseks. Kyllä kun ajattelee noita piispoja jotka kilvan kehuu kuinka hyvä asia oli kun esim. Wikström vielä lähtiessään sai aikaan naispappauden sallimisen ja sitten kun tuota saavutusta peilaa Wilkerssonin kirjaan, niin voi vain todeta että näillä miehillä ei ole muuta yhteistä kuin sukunimen eka kirjain. Wilkersson viittaa Sodomaan, Gomoraan ja homouteen. Paavin Marian lähteet taas muinaiseen taivaan kuningattareen ja Paarman kehut entiseen arkkipiispaan. Siksi Paavali suhtautui hyvin varauksellisesti naisten hoitamiin pyhiin tehtäviin. Väärin ymmärrettynä Paavalia voitaisiin pitää naisvihaajana mutta näinhän asia ei ollut vaan hän tiesi mitä muinaisuudessa oli tapahtunut. Mutta niinhän Saarikoski sanoi että Turun kautta kristinusko tuli Suomeen ja sitä kautta se myös lähtee. (Go Go tytöt Turun tuomiokirkossa) Eiks ole Sinun lisäks toinen hyvä profeetta?? Usko vaan että kohta tulee oikein suuri kirkolaitosmainen bilebuumi jonka nämä jenkkajennit saavat aikaan. Ja kirkot täyttyy varmasti.) :
Luopumusta vai herätystä Kylliäisittäin ?
Kauan on kristikunta maassamme rukoillut herätystä ja nyt se näyttää tulleen. Tosin aika erikoisella tavalla. Varmasti on ihmisiä jotka eivät muuten taivasta ja helvettiä ajattele, mutta tekevät sen viimeistään nyt kiistelevien uskovien keskellä. Yhtään lohduttavammalta ei näytä, kun "oikeat" papit vastaan "Kylliäiset" käyvät sotaa Sanan säilällä ja oppirakenteilla. Tässä sodassa huomio kohdistuu enemmän "oikeisiin pappeihin", joilla pitäisi olla hengellisessä mielessä edes oikeansuuntainen näkemys tilanteelle. Eikö uskalleta kertoa sitä vaihtoehtoa, että kysymyksessä on Suomen kansan pitkälle edennyt luopumuksen tila Jumalastaan ja siitä seuraava papillinen eksytys jonka Jumala itse sallii? Syy ei siis ole "Kylliäisissä", sillä eiväthän he tiedä miksi ovat sitä mieltä mitä ovat. Miksi ei kerrota suoraan, että jos papilla ei ole sitä Jumalan armoa, jolla hän voisi ymmärtää lukemaansa raamatusta, niin hänestä tulee isona "Kylliäinen". Tunnustetaan opit, arvosanat ja tittelit, mutta ei huomioida onko tulevalla hengentyömiehellä elävää uskoa. Kirkkolaitos, joka on ylpeillyt kristittyjen prosentuaalisella määrällä, on koetuksen paikalla. Toisaalta käynnissä oleva prosessi on puhdistava, ja toisaalta pelottava. Silloin kun Jumalan pyhät astiat, eli tässä tapauksessa papit ja Jumalan Sana, joutuu epäpyhään ja vääristelevään käyttöön, niin kuin Danielin kirjassa kerrotussa Belsessarin pidoissa, alkaa myös kansan kohtalon maljat täyttyä. Hengellisyyden tilan paljastuminen, joka koskee osaa maamme papistoa, on ollut ennustettavissa raamatun valossa jo pitkään, eikä varmaan kristityille niin suuri yllätys kuin annetaan ymmärtää."
Kommentti: Enemmän tällaisia "älyttömiä" tekstejä tänne, sillä tänne ne kuuluvat!

8. 12. LENNONin kuolemasta 18 vuotta. TV:ssä dokumentti Liverpoolista, jossa mukana kaksi imatralaista opettajaa soittaen mm. ALL MY LOVING. Sulje silmäsi vain ...

8. 12. KEIHÄÄNHEITON RUOTSALAISJUNIORI HAASTAA KAUTTAMME SUOMALAISIA:
Terve Harri! Terveisiä täältä Ruotsista... Minä ja minun toverini Mattias Eriksson testattiin sitä keihäänheittopeliä taas. Tuli uudet ennätykset. Mattias heitti 120,29 ja minä Pasi Mäntylä heitin 120,18. Sähän voisit lisätä tulostaulukossa että Mattias voitti p18-ruotsiottelun keihäänheitossa, uudella Ruotsin p18-ennätyksellä 71.48m!! No, ei tässä muuta... ....paitsi että Mattias tervehtii että Ruotsin keihäsmiehet on rajusti menossa suomalaisten ohi keihään maailmanhuipulla. /Pasi & Mattias

9. 12. RIKU RINNE PUHUI RUOTSISSAKIN NIIN ETTÄ YMMÄRRETTIIN
MIKA: "Eilen olimme kirkossa koko perheen kanssa Riku Rinnettä kuuntelemassa. Ensin oli Ilkan puhe, johon oli mielestäni tullut uusi positiivinen piirre: Hän luki Raamatun henkilöiden repliikit niinkuin hekin varmaan aikoinansa ovat ne lausuneet (tarkoitan äänenpainoa), eikä tasaisella paasaavalla tyylillä. Niin sen minun mielestäni pitäisikin olla: puhetta ihmisille, ihmisten tavalla. Vielä enemmän yllätyin Rikun tavasta puhua, se oli aivan suoraa keskustelua ihmisten kanssa, ei ollenkaan yksinpuhelun kaltaista. Uskon, että Jumala haluaisi meidän olevankin luonnollisia tässä suhteessa, ”ettei hullukaan tältä tieltä eksy”, ja aitoa puhetta ihmiset kuuntelevat. - EN OLE RASISTI VAAN PELOKAS. Ihmiset eivät ymmärrä, että se, mitä he luulevat vihaksi ulkomaalaisia kohtaan, onkin pelkoa! Eikä aivan syyttä: Viime syksynä täällä Ruotsissa yksi Bosnialaisjoukko, heti noin viisi kappaletta kerralla, potki minut sairaalakuntoon. Toisen kerran tietokonekurssilla yksi chileläismies jonkin väärinkäsityksen (hänen puoleltaan) johdosta ikäänkuin tuomitsi minut rasistiksi ja päätti ruveta uhkailemaan ja kaverinsa kanssa teki muutenkin kurssilla olon melko tukalaksi, niin että jouduin lopettamaan sen kesken. - Onko Jumala sen tähden sekoittanut ihmisten kielet, että he jälleen rakentaisivat Baabelin tornin? Ei kai, vaan sen tähden, että he eivät ymmärtäisi toisiaan, ja muuttaisivat heimoinensa ja kansoinensa erilleen? Ehkä tämäkin on lopunajan merkki, ja EU muistuttaa erehdyttävästi ihmisten yritykseltä jälleen olla Jumalaa korkeampia. - En kuulu mihinkään kirkkoon, mutta olen kuitenkin uskossa Jeesukseen. Internetsivusi on rukousvastaus. Kiitoksia vielä Herralle sinun palstastasi!" Kommentti: Kaikenlaiset kiinnostavat uutiset Ruotsista edelleenkin tervetulleita!

9. 12. UUSIA KIRJOJA VEIJOSELTA KYSYTÄÄN VAAN VANHATKIN LUKEMATTA?
Shalom Harri ! Oletko aikeissa kirjoittaa perusteelisempaa kirjaa/monistetta, jossa käsitellään Jeesuksen toista paluuta sekä ylösottoa? Erityisesti olen jäänyt kaipaamaan alan kirjoista alkuperäiseen tekstiin perustuvaa tutkimusta. Marko M. Vastaus: Tallenna päivittäiset uutiset ja profeetallinen viikon sana. Etkö vielä ole saanut Daniel 9:27 kirjaanikaan, mikä juuri sisältää alkuperäiset kirjoitukset ja selitysvaihtoehtojani?

10. 12. JOULULAULUJA ja -animaatioita joulukuun loppuun pääsivulta omalla sivullaan.

10. 12. JOENSUUN KAUPUNKI on myöntänyt palkinnon helluntaikirkon nuorisotyölle Joensuussa. "Erityisesti toiminnasta nostettiin esiin draamaryhmä Tulilintu, jonka iloista ja elämänmyönteistä työtä kristillisen draaman edelläkävijänä kiitettiin", totesi nuorisotyöntekijä Petri Viinikkala.

10. 12. "KÖYHÄINAPUUN IMATRALLA JA VENÄJÄLLÄ" luvataan kirjan koko tuotto eräässä ilmoituksessa. Tarjolla on Marko Lindin kirja "Sinustako ... marttyyri". Verisiä vainoja lupaa kirja kauniissa Suomessakin lähiaikoina. Kirjan tekijä siis imatralainen. Kommentti: Vaan jos Jeesus tuleekin enemmin kuin Veijostakaan ehditään tappaa, sanon minä.

11. 12. NÄKY. Seppo Pehkosen nimi lehden päätoimittajana takaa tasokkaan sisällön. Näkyyn voi tutustua myös internetissä NÄKY-LEHTI. Ilmainen näytenumerokin luvataan numerosta 09-5127762 (24h)

11. 12. MIKÄ PROFEETTA NIEMINEN? Jukka T. Nieminen mainostaa joulun alla uutuuskirjaansa "PROFEETAN TILITYS". Mainoksessa mm. "1. Kuinka Jumala varjelee kansamme idästä tulevalta vaaralta? 2. Olemmeko valmiit toiseen exodukseen? 3. Lue kuinka Jumala halusi johdattaa Kristillistä Liittoa 1985. 4. Jumala käytti kirjoittajaa välikappaleena valittaessa Kai Antturille seuraajaa Helsingin Saalemseurakunnan johtoon." Kommentti: Veijonen ei lue sata markkaa maksavaa kirjaansa. Mutta voi vastata mainokseen:
1. Jumala varjelee vain seurakunnan idästä tulevalta hyökkäykseltä. Miksi profeettana esiintyvä ei edes mainitse tärkeintä: seurakunta lähtee. Veijonen kirjojensa nimissäkin sanoo ajankin.
2. Käsitys, että kaikki juutalaiset muuttavat Venäjältä Israeliin ennen ylösottoa ON VAARALLISTA, virheellistä opetusta! Emme saa opettaa odottamaan enää mitään exoduksen jatkoakaan vaan "rauha ylösottoineen" on jo lähellä!
3. Jumalako johdattaa poliittista puoluetta, kun Jumala opettaa seurakuntaa pysymään erossa poliittisista puolueista!
4. Lahkolaisuutta Niemiseltä löytyy enemmän kuin Jumalan profeetoille sopii! Siunausta silti toivotetaan täältä.

11. 12. KAIKKI OIKEATKIN PROFEETAT VEIJOSTA VASTAAN. Miksi toimittaja kokikaan olevansa jo 1980-luvun puolivälistä lähtien YKSIN oikeitakin profeettoja vastaan? Oikeilla profeetoilla tarkoitin siis uskovia, jotka todistavat Kristusta ja pystyvät oikeasti hieman ennaltatietämäänkin. Ruotsissa saatiin ihmisprofetia, että Suomesta sen itärajalta tulisi lisätietoja Ruotsissa saatuihin profetioihin, joiden mukaan Neuvostoliitto hyökkää Pohjolaan. Hyökkäystä toistivatkin kaikki "oikeat", (toiseksi) parhaimmat profeetat ja äsken mainittu Nieminenkin "kuinka Jumala varjelee idästä tulevalta vaaralta". Olin siis yksin noita oikeita profeettoja vastaan, jotka oikein tiesivät JA TIETÄVÄT,

(terveisiä E-S:n pääkirjoitustoimittaja, Jorma Hernesmaalle, joka ensimmäisten joukossa hyökkäsi ev. lut. kirkkoherraa vastaan, joka TIESI OIKEIN, että idästä tullaan, vaikka puhui ajasta väärin. Terveisiä myös Kai Antturille, joka nimitteli ev. lut. kirkkoherraa vääräksi profeetaksi ollen häntäkin HUONOMPI PROFEETTA. Hernesmaa "JALAT MAASSA" (E-S alakerran kirjoituksensa, jota lainattu uutisissa 3. 11.) aukoo edelleen päätään vai on jotain oppinut?)

ETTÄ GOOG TULEE . Lisätietoni ja täsmennykseni onkin ollut mikä tai siis kuka on ruhtinas Goog, milloin hän tulee eli hyökkää vasta Jerusalem-sopimuksen jälkeen.

12. 12. PALAUTETTA POLIITIKOLTA. "Taas kerran julistat virheellistä opetusta siitä, että politiikka ja kristinusko eivät kuulu yhteen. "Jumalako johdattaa poliittista puoluetta, kun Jumala opettaa seurakuntaa pysymään erossa poliittisista puolueista!" (HV) Seurakunta ei ole mikään poliittinen puolue mutta poliittinen katsantokanta on uskon hedelmä. SEURAKUNTA JULISTAA AINA TOTUUTTA, MYÖS POLIITTISISSA KYSYMYKSISSÄ. Saatana on oikein mielissään kun myös itseään herranpalvelijana pitävä H. Veijonen yrittää saadaa protestantti kristityt vaikenemaan totuudesta. Se että Kristus on erottanut valtion ja seurakunnan tarkoittaa, että seurakunta ei ota mitään valtiovallalta (esim. vero tuloja), seurakunta ei tarvitse valtiovallalta virallista asemaa tai hyväksyntää. Jos seurakunta saisi kaiken maallisen vallan niin Kristuksen valtakunta olisi jo täällä, sillä seurakunta on Kristuksen ruumis. Siltikään eivät seurakunta ja valtiovalta olisi yhtä. Jos joku kristitty, uskovan seurakunnan jäsen, on mukana politiikassa ja saa valtaa niin hän vie eteenpäin niitä poliittisia arvoja jotka usko synnyttää. Näitä ovat esimerkiksi:
1) vapaa markkinatalous 2) "silmä silmästä" -lainsäädännön periaate 3) nationalismi ja kuningasvalta
Se että seurakunta julistaa tiettyä poliittista oppia näkyy myös Kristuksen sanoista joissa hän varoittaa fariseuksista: - "Kavahtakaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla...noita, JOTKA SYÖVÄT LESKIEN HUONEET (= jotka ajavat yksinjääneet/heikot taloudelliseen ahdinkoon) ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion". Fariseuksethan noudattivat hyväntekeväisyyttä ja almujen antoa viimeiseen pykälään asti, mutta silti he, fariseukset, ovat kaiken epäoikeudenmukaisuuden ja mielivallan rakentajia.
Vaikka sinun sivuillasi ei olekaan yksi selkoista politiikkaa (ulko-politiikkaa lukuunottamatta), niin paljon voi silti sanoa sinun poliittisesta katsantokannasta: piip. Uskosta syntyy tekoja, eikä nyt rakkauden teot ole hyväntekeväisyyttä vaan totuuden julistamista, sillä emme me rakasta toisiamme sanoilla, vaan "teossa ja totuudessa"."
KOMMENTTI: Palaute julkaistaan siksi, että palautetta arvostamme yleensä. Totean tässä yhteydessä vain lainauksen kirjastani: "Eikä tätä sanomaa (Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin) voida julistaa poliitikkojen ja piispojen vaan heidän halveksimien "hullun" Ukko-Nooan kaltaisten suulla."

12. 12. KIRKOLLINEN ISRAEL-YHDISTYS on lähettänyt palautetta, että heidän asioitaan ei näillä sivuilla saisi esittää. Jotkut ilmeisesti KIRKOLLISET naisihmiset ovat valittaneet yhdistyksen pääpaikkaan, ja toiminnanjohtaja tekee niinkuin naiset käskevät, vaikka mitä käskisivät tekemään seurakuntaa vastaan. Seurakunta voisi tarkemmin miettiä, mihin yhdistyksiin kannattaa sotkeutua, vaikka Lindemaniakin olisi sinne pyydetty. Kirjeitä Israelista-sivulta kyseisen yhdistyksen pieni teksti poistettiin. Toki toimittajakin odottaa, että yhdistys saa tehtyä omat internetsivunsa, mutta sivujamme tuskin on luultu kyseisen yhdistyksen sivuiksi vaan todella on ärsyynnytty KIRKON VASTAISESTA ELI RAAMATULLISESTA opetuksestamme. Toimittaja ei arvosta kyseistä yhdistystä enää juuri minkään vertaa, koska palautekirje oli jo lähellä uhkailua. Luulisi siellä tiedettävän, että jokaisella on oikeus uutisoida niinkuin parhaaksi näkee. Parhaaksi näemme olla enää mainitsematta yhdistyksen nimeäkään.

12. 12. HAVAINTOJA. Pentti Romppaisen Halloween-kirjoitus julkaistiin myös Ristin Voitossa ja kokonaisuudessaan lukijapalstalla. Keltainen Pörssi-lehdessä Hengellisissä tilaisuuksissa Esko Halkosaari kysyy "Missä olette apostolit ja profeetat". Varmasti teitä vielä onkin piiloissanne tai olette vasta kasvamassa seurakuntaan. Lappeenrannan Ev. lut. kirkkojen Seurakuntatervehdys- lehdestä ei erikoista negatiivista mainintaa tänne, koska ei antanut aihetta ainakaan siinä määrin kuin pari vuotta sitten: näin. Joku todella nauttii keihäänheittosivustani, vaikkei ymmärrä kieltäkään: "Hi! I really enjoy your internet page even though I don't speak any Finish. I am a Norwegian Javelin thrower in Arizona, Usa, where I am currently training with Esko Mikkolam a great javelinthrower by the way. I have a page you might submit a link to: http://www.u.arizona.edu/~banken/javelin.html Keep up the good work. Christian Banken. Eivät taida kaikki huomata, että ensinnä palautetta käsitellään täällä, jos käsitellään. Ilmeisesti näkemättäkin TOP 100-sivulle voidaan lisätä esimerkiksi seuraava pyydetty: Jeesus antaa elämän - sivut http://www.esanet.fi/juha.sarell. Linkkejä eri kirkokuntien sivuille, via-music, raamattuun. Tosi kertomus suomalaisen miehen syöksykierteestä ja Jumala pelasti. T:Juha Sarell juha.sarell@esanet.fi

13. 12. KIRJASTOON HYVÄ HAKUOHJELMA. Lappeenrannan maakuntakirjaston kokoelmatietokanta avattu internetissä. Lappeenrannan maakuntakirjaston kokoelmatietokanta on otettu käyttöön internetissä. Kokoelmatietokanta löytyy osoitteesta: riimiw.lappeenranta.fi Lisätietoja osoitteesta http://riimiw.lappeenranta.fi Esimerkiksi hakusanalla Veijonen Harri ja "selaa" löytyy 1986 pikkukirjaseni. Kuronen Matti ja "selaa" löytyy 14 teosta.

14. 12. JUKKA ROKKA puhui eilen Lappeenrannassa sekä helluntai- että metodistikirkossa. Hän pitää todennäköisenä, että ylösotto toteutuu ensi vuonna.

14. 12. BILL CLINTON ISRAELISSA. Nyt olisi Clintonilla sopiva aika mokailla oikein kunnolla, sillä Antikristuskin tahtoisi jo tulla.

15. 12. CLINTON PALESTIINALAISALUEILLA - KOMMENTEIN:
"Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton on vieraillut ensimmäisenä maansa valtionpäämiehenä palestiinalaisten hallussa olevalla Gazan kaistalla. Palestiinalaisten mielestä vierailu oli vertauskuvallinen tuen ilmaus heidän pyrkimyksilleen perustaa oma valtio." (STT-Reuters). - Siinähän sitä töppäystä! Clinton on siis helvetin maan päälle tulon takuumies.
"Clinton saapui Gazaan helikopterilla Jerusalemista. Vastassa olivat palestiinalaisten presidentti Jasser Arafat, valtaisat turvatoimet sekä kokonainen Yhdysvaltain ja Palestiinan lippujen meri. Clinton sanoi olevansa iloinen siitä, että hän on ensimmäinen palestiinalaisalueilla vieraileva Yhdysvaltain presidentti." - Varsinainen tienraivaaja! Antikristuksen tulon takuumies! Hyökätäänkö siis Gazasta Jerusalemiin, mr Goog?
"Palestiinalaisilla ja heidän valitsemillaan edustajilla on nyt ensi kertaa mahdollisuus päättää omasta kohtalostaan omalla maallaan, Clinton sanoi. Clinton oli valinnut sanansa tarkoin: hän pitäytyi tiukasti Yhdysvaltain virallisessa kannassa, jonka mukaan kysymys itsenäisen palestiinalaisvaltion perustamisesta on ratkaistava Israelin ja palestiinalaisten neuvotteluissa, joissa sovitaan samalla lopullisen rauhan ehdoista." - Lopullisen USA:n tuhonkin takuumies! Lappeenranta 2001 venäläiset omalla maallaan? Lopullinen rauha on taivaallisessa Jerusalemissa ja sen irvikuvan ehdoista tullaan pian sopimaan!
"Palestiinalaiset olivat joka tapauksessa sitä mieltä, että Clintonin seitsentuntinen Gazan-vierailu oli tärkeä tuenilmaus palestiinalaisten pyrkimykselle luoda suvereeni valtio israelilaisten vastustuksesta huolimatta. Saapumisensa jälkeen Clinton lounasti Arafatin kanssa. Myöhemmin hänen oli määrä puhua palestiinalaisjohtajien yhteistapaamisessa, jonka tarkoituksena oli haudata lopullisesti epäilyt, että PLO pyrkisi yhä tuhoamaan Israelin valtion. Clinton, jonka poliittista tulevaisuutta uhkaavat republikaanien yritykset asettaa hänet valtakunnanoikeuteen, saapui Lähi-itään pelastamaan Wyejoen rauhansopimusta. Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu on pannut lokakuussa solmitun sopimuksen jäihin osittain juuri siksi, että Arafat on uhannut julistaa itsenäisen Palestiinan ensi keväänä, jos rauhanprosessi ei etene." (STT-Reuters) - Kyllä se siitä: Pirun poika on sikiämässä ja "syntyy" pian! HV

15. 12. LAPPEENRANNASTA lähtöisin olevalla rukoustutkija Kyöstillä on Kristilliset linkit, varsin kirkolliset kylläkin. WWW.FI-haussa hänellä näkyy olevan hieno mainos, mikä tulee siellä näkyviin ainakin joidenkin hakujen jälkeen:

16. 12. TITANIC-KUVA uusitaan tänään. Valitettavan huonolaatuisia kuvia videosta muokaten. Ensi kerralla parempi?

16. 12. CLINTONIN VIERAILU PÄÄTTYI. TOP 100-listan kärkipäästä löytyvä SAVOLA kirjoittaa sivunsa liikkuvassa tekstissä mm. "Paineet kasvavat Jerusalemia kohtaan. Saatana nostaa vihaa juutalaiskansaa kohtaan käyttäen Arafatia välikappaleenaan vaatimassa Pyhän kaupungin jakamista. - Toukokuun 4. 1999! - Ensi vuonna viimeistään Lähi-Idän kriisi kärjistyy." Kommentti: juuri tähän kriisin ratkaisuun toimittaja on ennustanut Gorban paluun ja mukaan tulon. Clinton raivasi tietä, muttei selvästikään pystynyt eikä pysty ratkaisemaan tilannetta.

17. 12. ISKU IRAKIIN: 16. 11. kohdassa "nykyinenkin Persianlahden tilanne Raamatussa".

18. 12. PORTTOKUNTA. SUOMEN KUNNAT + EV. LUT. KIRKKO.
Eräällä paikkakunnalla kaikki kunnan vastuuhenkilöt eivät ole luterilaisia vaan joukossa on toimittajan tyyppinen päänsä pitäjä. Tietäähän sen, että sotku siitä syntyy kun sellainen henkilö on joukossa. Saapa nähdä kuinka kauan aukoo päätään pysyen kunnan palveluksessa. Hän kirjoittaa mm.: "Luterilaisten toimistosta on myös pyritty ohjaamaan mediaa kieltämällä vapaa sana paikallislehdessä tässä asiassa. Myös minua on yritetty vaientaa. Minä sain kovemman tuomion. Talouspäällikkö sanoi, että minulla on "erittäin seurakunnan vastainen asenne" !! Mitä tarkoittaa kun sanotaan jostain henkilöstä että hänellä on "seurakunnan vastainen asenne"? Se tarkoittaa, että selaisella ihmisellä on Kristus-seurakuntaruumiin vastainen asenne eli antikristuksen henki, toisin sanoen Saatanan henki." Kommentti: Olet monessa suhteessa kokemassa samoja mitä toimittaja jo aikoja sitten. Kirkon vastainen asenne Sinulla on niinkuin minulla ja Jeesuksella. Sitähän portto tarkoittaa vaikka aina puhuu ev. lut. kirkosta seurakuntana ja vastustaa seurakuntaa niin pitkälle, ettei mitään asiaa kunnan palvelukseen. PORTTOKUNTA! Sitä se on Suomessa kaikkialla, vaikka kaikista pahoista teoista meitä syytettäisiin. On luonnollista, että totuuden vuoksi syrjinnän kohteena ja painostuksenkin alaisena voi itselle tulla epäterveyttä, mutta varo sinä tuottamasta toisille muuta tuskaa kuin mitä totuudellisen tiedon lisääntyminen heissä aikaansaa, jotta he sen tiedon avulla ymmärtäisisivät taistella pelastukseen tulevasta vihasta.

18. 12. HUOMINEN LOTTO. Kuin Karpon arvaa joulupukki. Hupia hintaan 72 markkaa, jos osallistut omatoimisesti Veijosen neuvomalla tavalla LOTTOON. Linkki pääsivullakin.

19. 12. JOULUKORTTEJA lähetetään Suomessa kymmeniä miljoonia. Käytösoppaat sanovat, ettei joulukortista tarvitse kiittää. Toimittaja lähettää joulutervehdyksen täällä internetissä, SINULLE tässä ja nyt. (Vanha postikortti-kuvasivu avataan pian. 1999 kuvataan mm. Kalevalakortteja.)

20. 12. SAVITAIPALEEN Helluntailähetys ry OP 541500-213529 jos joku haluaa olla mukana Raijan kannatusrenkaassa. Espanjaan lähtivät Juhani ja Raija Salminen C/Poeta Salvador Rueda 29 B, Los Poliches, Fuengirola, SPAIN.

20. 12. ISKUT IRAKIIN ALKUSOITTOA LOPULLE - JEREMIA 25:12- selitys Raamatun lukijan käsikirjasta: Kansakuntien tuomio ja Herran päivä. Baabelia ja sen kuningasta odotti tuomio, 12-14, samoin kuin "kaikkia kansoja", (15-29)(vrt. Jes 51:17; Ilm 14:10). Tämä on alkusoittoa Jumalan vihan vuodattamiselle Herran päivänä, 30-38. Herran päivä tarkoittaa ajanjaksoa, jonka mittaan Jumalasta luopunut Israel ja kansat tuomitaan ja joka huipentuu Kristuksen (näkyvään) paluuseen kirkkaudessa (Matt 24:30; Ilm 4-19).
Kommentti: Persianlahden sota (helluntaisaarnaaja Toivo Haapalankin) ennaltatietämisen mukaan johti 1991 alkaneisiin "rauhan" neuvotteluihin. Nyt seitsemän vuotta myöhemmin iskut Irakiin johtanevat Jerusalemista sopimisen alkamiseen ja samalla mr. Googin tuloon Jeltsinin paikalle.

21. 12. ÄIDIN PERINTÖ. Maire Syvännön ääninauhalta (moniste Mirjalta) 1968 mm. "Jesaja 62 - Herra sanoo: "Sinun muureillesi Jerusalem , minä asetan vartijat. Älkää milloinkaan vaietko, te jotka Herraa muistatte, älkää vaietko päivällä älkääkä yöllä, älkää Hänelle lepoa antako, ennenkuin Hän asettaa Jerusalemin kiitokseksi koko maassa." Me saamme siis vaivata Jumalaa. "Älkää Hänelle lepoa antako..." Mikä valtuus meillä on, meillä syntisillä. Saaakoon Herra pitää tämän velvoituksen alla teitä, mihin ikinä menettekin. Rukoilkaa!"

21. 12. KRISTILLINEN FILMIPALVELU tarjoaa videoita alk. 130mk/kpl +pk. P. 09-273 1701, fax 09-242 4784.

22. 12. WWNET.FI toivotti asiakkailleen hyvää joulua ja rakensi sivunkin joulusta. Kiitos!

21. 12. MISSÄ OLET VIKTOR KLIMENKO? Mauno Saari tv1:n ohjelmassa haastatteli Viktor Klimenkoa. Vikin lopputoteamus: "Meidän tulee auttaa ihmisiä, vaikkeivät he haluaisi tulla uskoonkaan." Poikansa profetiaa "Venäjä marssii Norjaan" hän pitää edelleen oikeana. Selityksensä oli, että marssi Suomeen voi olla nälkämarssi. Veijosen mukaan Goog hyökkää Israeliin eikä siinä Raamatun ilmoittamassa sodassa voida välttyä totaaliselta tuholta Suomessa. Kenenkään ei ole pakko tulla uskoon, mutta ilman uskoa EI VOI PELASTUA TULEVASTA VIHASTA! HV

22. 12. UUDET VAALIT ISRAELIIN? Jälleen on tullut uutisia, että Israelissa järjestettäisiin ennenaikaiset vaalit. Jo aiemmin olenkin sanonut, että vielä pitäisi Israelin valita VIIMEISEN KERTANSA TUHONSA, Peres latinasta "Sinä tuhoudut".

22. 12. SATAKERTA. Lappeenrannan kaupunki on kutsunut ev. lut. kirkon papin puhumaan uudenvuodenjuhlaansa jo ties monettako sadatta kertaa. 3,5 vuotta on aikaa Ilmestyskirjan pedolla. Se on prosentti siitä, mitä Lappeenranta 1999: 350 vuotta.

22. 12. TOISINAJATTELIJOIDEN JA TYÖTTÖMIEN YHTEISTYÖ pelottaa Kiinan johtoa, todettiin eilen uutisissa, kun valtio siellä harjoittaa vainoa. Jos Mara olisi kuin Herodes, nyt olisi jo korkea aika vangita toimittajan kaltaiset kansankiihottajat. Kuningas tulee! Mitäpä ajatteleekaan puhemies, estääkö tämä osallistumisen presidenttikisaan?

22. 12. LAPPEENRANNAN MUSLIMIT ANTANEET LAPPEENRANNAN KAUPUNGILLE VIRHEELLISTÄ TIETOA
Lappeenrannan muslimit ovat Etelä-Saimaassa olleen uutisen mukaan saaneet ilmaista rukoustilaa mm. Helsingin kaupungilta. Seurakunnan Tiedotuskeskuksen wwnet.fi/users/veijone/ selvityksen mukaan Helsingin kaupunki ei ole antanut muslimeille eikä muillekaan ilmaista tilaa! Helsingin kiinteistölautakunta ilmoittaa, että kiinteistölautakunnan hallinnassa olevien tilojen vuokrauksessa noudatetaan kaupunginhallituksen 4. 10. 1993 (1521$) päättämiä vuokrausperiaatteita. Tiloista peritään aina käypä markkinavuokra riippumatta siitä, kuka tai mikä taho on vuokraajana.
Helsingin kaupungin Sosiaaliviraston ulkomaalaisyksiköltä saadun tiedon mukaan Suomen Islamilaisella Yhdyskunnalla ja Helsingin Islam-Keskuksella on kokoontumis- ja rukoustilat Helsingissä Fredrikinkadulla, Eerikinkadulla ja Vilhovuorenkadulla. Ko. tilat eivät ole Helsingin kaupungin vuokraamia.

23. 12. MIRJA RONNINGIN JOULUTERVEHDYS. Mirja kertoo Raamatunkääntäjien kodin tilanteesta enemmän kuin Syvännön perhekunnan joulutervehdyksessä. Hän on tulossa Suomeen helmikuussa 1999. Ryhmät voivat vierailla Raamatunkääntäjien kodilla Israelissa sopien puh+fax (0)2-533 3793.
24. 12. SYVÄNTÖJEN PERHEKUNNAN JOULUTERVEHDYS. "Kansa joka pimeydessä istui, näki suuren valkeuden"(Matteus 4:16). Tämä jae on venäjäksi ja hepreaksi kirjailtu seinävaatteeseen Beersheban messiaanisessa seurakunnassa, jossa edelleen olen vanhimpana, aloittaa perhekunnankin vanhimmaksi jäänyt Olavi Syväntö. - Olavi kertoo mm. ortodoksijuutalaisten häirinnästä seurakuntaa vastaan ja että Israelissa on valmistumassa laki, minkä nojalla voi saada kolmen vuoden vankeuden käännyttämisestä. - Rauha-Lilja mainitsee neljä orpoa ja muistuttaa isästään Kaarlo Olavista tehdystä kirjasesta "Orpo-Olavi" - Kalervo Syväntö mainitsee mm., että Tiberiaan messiaanisen seurakunnan kokouspaikkaa on tänä vuonna pari kertaa yritetty polttaa. Itse hän uskoo, ettei nyt olisi aikaakaan rakentaa omaa rakennusta. Siellä seurakunnassa odotetaan Herran tuloa ihan parin vuoden sisällä. Kalervo kertoo miten Hisbollahin sissit kantavat tienvarsipanoksia yön turvin ja ainakin yli 20 israelilaista sotilasta on kuollut ja enemmän haavoittunut yli tuhannessa välikohtauksessa 1998. Samoin Hamas-järjestön taistelusiipi on ilmoittanut jatkavansa taistelua israelilaisia vastaan. Yritä sitten näissä kuvioissa saada rauhaa aikaan, eihän se todellisuudessa onnistukaan ihmiskeinoin, mutta Jeesuksen tullessa kuninkaana kylläkin. - Perhekunnan joulukirjeen 1999 saamiseksi on ilmoitettava osoitteeseen Olavi Syväntö c/o Dimage, Ilveskatu 14, 11910 Riihimäki.
Syväntöjen työn tukemisen tilitietoja: Israelin Raamattutyö/Suomen Raamattuopisto PSP 800011-1775790 ja Israelin Raamattutyö/Israel kassa, Lempäälä TSOP-Lempäälä 522803-514465, viite n:o 1012. Jerusalemin Raamatuntutkijain opiskelijoita voi tukea: K.O. Syväntö Muistorahasto, c/o JRT, Merita 245918-79451, viite 505.

24. 12. JOULUTERVEHDYKSIÄ lehdistössä ollut paljonkin. Kovin harvalla kristillisellä ilmoittajalla on vielä tänäkään jouluna kertoa internetosoitetta. Ei esim. Kuva ja Sanalla. Pitääpä katsoa Etelä-Saimaa-lehdessä tänään olevia joulutervehdyksiä.

24. 12. SARJASSA: LASKELMIA. Yksi päivä ON narrille kuin vuosi, kun se Herralle on tuhat vuotta. Jumalan seitsemän päivää ja seitsemän tuhatta vuotta totuuksia Venäjä on todistanut jo elokuussa 1991 - 1998. Enempää ei sitä tarvitsekaan todistaa, mutta jos haluaa niin mikä sopisi narrien narrille paremmin kuin tulla JOULUNA PIRUN VUONNA.

26. 12. TAPANINPÄIVÄNÄ kirkoissakin voi kuulla sanomaa ensimmäisen marttyyrin, Stefanuksen kohtalosta.

27. 12. SUOSITUIN LAPPEENRANTALAINEN. Pelkolan huoltokodin "MOIKKA" Tolonen on varmasti suosituin lappeenrantalainen, jos arvioidaan häntä tervehtivien määrää ja vielä useampia häneltä tervehdyksiä saavia. Lähes jokaista hän moikkaa kun pitkin askelin päivittäin kävelee ainakin 25 kilometriä Pelkolasta kaupunkiin ja takaisin.

28. 12. SIINÄ VASTAHUUHAA EHDOKKAAT. Helsingin Sanomat kyseli tunnettujen henkilöiden käsityksiä vuoden hölmöimmästä. Saatana se on, vaikkei Saatananpalvojien kohdetta ole olemassakaan, julisti omaa ristiriitaisuuttaan Terho Pursiainen. (Saatana elää ja voi hyvin, kuten eräs E-S:n imatralainen toimittaja kirjoitti E-S alakerrassa) Hesarin kyselyn ykköseksi pääsi Saddam Hussein. Paarmaa kukaan ei maininnutkaan.

29. 12. MUTTA JOS ANTAISIMME PALKINNON, sitä ei voisi 1998 saada kukaan muu kuin sellainen henkilö, joka asettuu Suomessa saatanallisimpaan asemaan eli porton viimeiseksi pääksi.

30. 12. MISSÄ VIETÄT JA KENEN KANSSA huomenna uutta vuotta, kysyy mm. Helsingin Saalem. Helsingissä vuodenvaihteessa myös "The Youth Revival"

31. 12. MAAILMANLOPPU VAI MIKÄ 1999 on kysytty jo pääsivullammekin. Kannattaa katsoa Veijoselta missä mennään, ettei makaa niinkuin maa pian vihan ajassa.

Viimeisimmät uutiset pysyvät osoitteessa: /ind98c.htm