DAILY CHRISTIAN NEWS

Church without churches TOP 100 Christian Links
WINTER 1998 NEWS SPRING NEWS SUMMER NEWS AUTUMN NEWS WINTER+SPRING 1999 NEWS - WELCOME!

* * *

UUTISET JATKUVAT TÄÄLLÄ

29. 4. AAPELI SAARISALON TUOTANTO HARVINAISUUKSINEEN - PERES ELI TUHO TULEE VARMASTI
Aapeli Saarisalon tuotanto harvinaisuuksineen-sivu tuli tänään internetiin. Kyseiselle sivulle linkki tässä. Aapeli Saarisalo oli tunnustukseltaan luterilainen, vaikka hänestä kirjoittava tutkija on kirkkoihin kuulumaton. Soisi luterilaistenkin jotakin tietävän vuosisadan parhaasta luterilaisesta. - Saavuta 1335 päivää tekstinä lisättiin erään oululaisen opiskelijan pyynnöstä. Hän kaipaisi tietoja kirkkoihin kuulumattomista uskovista kotiseudullaan. Mitään kirkottomien kirjoja seurakunnalla ei ole vaan sopii aktiivisesti etsiä sellaisia henkilöitä ja pitää heihin yhteyttä. Esko Halkosaarelta (Internetsivujaan löytyy TOP-listalta. Hän ei välttämättä käytä sähköpostia, mutta puhelimeen vastaa) saattaa löytyä joitakin nimiäkin. Moshe Zewin (TOP 66. ja 4. kirjoituksia-arkistonsa) sivuiltakin löytyy mm. tietoja joistakin kokouksista. - MARKKU VUORI JA BRANHAM. William Branham mainitaan vuosisadan henkilöissäni, mutta hän epäraamatullisesti mm. jäädytytti ruumiinsa Walt Disneyn tapaan. Veijonen ei arvosta Branhamia minään vuosisadan profeettana kuten Branhamin nimellä kulkevan liikkeen jäsenet. Jumala on kolmiyhteinen, vaikka branhamistit löytävät vain kaksiyhteyden. Heinolalainen Markku Vuori lienee liikkeen näkyvimpiä edustajia internetissä. Hän on kustantanut saksalaisen Ewald Frankin kirjan "Ilmestyskirja - seitsemän sinetin kirja" (1994), mitä Veijonen pitää varsin hyvänä selitysteoksena. Se tuntee Daniel 9:27:nkin armotalouskauden loppujaksona. Vuoden 2000 jKr. tienoon selitetään olevan mullistava aika. Ja sitähän se tulee olemaan! - ISRAELIN PEREKSEN MENESTYS SINETÖITIIN Kuten Veijonen on uutisissa antanut ymmärtää, Shimon Pereksen täytyy nousta Israelin vaaleissa voittajaksi, jotta valerauha saadaan ulottumaan myös Jerusalemiin, ja Gorba pippaloihin mukaan. Tänään tuli tieto Ariel Sharonin mahdollisista rikoksista, jotka ovat miinuksena Netahyahulle vaaleissakin, vai? Ilmeisesti Israelin vaalien jälkeen Venäjällekin on tulossa PERES troikan saarnamies, vaikka ilman vaaleja.

28. 4. SEURAKUNTA TUKEE ESIVALTAA TEHTÄVISSÄÄN - VIRUSHYÖKKÄYS - NAISIA OMILTA TEILTÄÄN
Eilen kansallinen veteraanipäivä. Valtion ja kirkon painostus seurakunnan opetusta vastaan on yhä niin voimakas, ettei kristillisissä lahkoissakaan (vapaakirkko, helluntaisrk yms. ns. uskovien lahkot) uskalleta opettaa kuten seurakunnalle opetetaan: Järjestys, puolustus, yms. on esivallan tehtävä! Siis EI seurakunnan tehtävä. Mutta seurakunta ilman näkyviä aseita on paras maanpuolustaja, vaikka kirkon jäsenet liputtavat edelleen meitä vaikka Siperiaan. Onkin ymmärrettävää Pietarin tarttuminen miekkaan sitä papistoa vastaan, joka tuli asein Kristusta vastaan. Meni täsmälleen Kristuksen sanoma aika kunnes Tituksen joukot tulivat ja tekivät selvän heidän temppelistä. Menee täsmälleen Veijosen esittämä aika kunnes... , ja kansalaisetkin gallupissa näyttävät tietävän, että sodan aloittaa Venäjä. - VIRUS muistuttaa Ilmestyskirjan sanasta koiruoho, venäjäksi Tshernobyl. Torjunta oli heikoissa kantimissa varsinkin Etelä-Koreassa, missä tuhoutui eilen jopa 300.000 kotitietokoneen kovalevyä. - - Missä naiset opettavat, se ei ole seurakunta. Annika opettaa Hyvä Sanomassa, että "ruumiillinen kuritus on itsehillintänsä menettäneen aikuisen tapa purkaa kiukkuaan lapseen." Kaksi vuosikymmentä aikaisemmin samassa lehdessä oli oikea opettaja, Ensio Mustonen teksteineen "Vitsa rakastavan kädessä ojentaa oikein". Lasten Ystävä-lehti löytyy Veijoselta, mutta opetan minäkin, että älkööt käyttäkö ruumiillista kuritusta lainkaan he, jotka eivät osaa. Sellaiset osaavat seurata Annikaa, jonka sekä opettajana toimiminen että opetus ovat Jumalan kurituksen halveksimista. Mihin vielä päätyvätkään, kun Herra ei saa ohjata taivaaseen? Luuleeko kaunis nainen saavansa apua täältä? Vai peräti tietää?

27. 4. PELKÄÄKÖ MARA RYHTYÄ KESKEN JÄÄVÄLLE KAUDELLE? - ARAFAT JATKAA VARMASTI
Jasser Arafat jatkaa varmasti Raamatun pohjalta tekemieni ennustusten toteuttamista. Eli helvetti maan päälle ei voi tulla vielä toukokuussa 1999, koska Jerusalemistakin pitää sopia ensin. (Vrt. Palestiinalaisten uskotaan lykkäävän itsenäisyysjulistusta, Hesari 28. 4.) - Martti Ahtisaaren jälkeen seuraava täysi kausi valtion johtajana on Jeesuksella Kristuksella, vaikka nykyinen jäisi Maran viimeiseksikin kaudeksi. Onko herra tasavallan presidenttikin asiasta tietoinen ja siksi venyttänyt näin pitkälle päätöstään asettuuko ehdolle presidentinvaaleihin. Onhan Ahtisaarella tunnetusti adventistiset juuret, ja jo nimessäänkin "Seitsemännen päivän adventistit" opettavat Herran tulevan valtaan seuraavaksi vuosituhanneksi. - EILEN "Nainen presidentiksi ja samalla PUOLUSTUSVOIMIEN ylipäälliköksi. Herätkää!" , eräs "herätyssaarna" tv:ssä. - "Ihmiset suhtautuvat yleensä suvaitsemattomasti asioihin, joita eivät tunne", toteamus toisaalla. Suomessa seurakunnasta saadaan välitettyä tietoakin vain harvoille, teille. Eilen tätä sivua kyllä luettiin ajoittain ahkerammin kuin käytiin pääsivulla. - Millenium Weekend - Weekend News Today kertoo parhaillaankin tärkeitä profetiaan liittyviä uutisia. MTV3uutiset kalpenisi heti, kun joku ymmärtäisi ruveta niitä uutisia suomentamaan. - Lisään pienen urheiluaiheisen jutun Sata vuotta heittoja, jossa mainitaan varsinkin Etelä-Karjalaan liittyviä nimiä kuten Artsi Bryggaren isä Unto Bryggare.

26. 4. SUOMEN KIRKKO JA IDÄNSUHTEET - MIKKELISSÄ HÄMÄTÄÄN
Eräästä lehdestä otsikolla "Suomen kirkko ja idänsuhteet" mm. "TV1:n MOT-ohjelmassa 8.3.99... kirkon väitetty suomettuminen on sen verran kova juttu, ettei yksi asianosaisista, emerituspiispa MIKKO JUVA suostunut osallistumaan ohjelmaan... Mutta mitä muuta kirkko voi olla kuin suomettunut, jos valtiokin on sitä? Jos kirkon piispat ovat samalla valtion virkamiehiä, mikä yllätys se on... Eri asemassa olivat totuuden torvet. Ne, jotka eivät käyneet oppikeskusteluja NL:n ortodoksikirkon johdon (lue: KGB:n agenttien) kanssa... " - Esimerkki: KGB:n tärkeimpiä piispoja oli arkkipiispa Pitirim. Hän ilmestyi Suomen televisioonkin vakuuttamaan, ettei NL:ssä ole uskon vakaumuksen tähden vangittuja. MOT ohjelmakaan ei tiennyt, että samaan aikaan 1987 suomalaisesta Avainsanoma-lehdestäkin oli luettavissa tarkka nimilista 200 sellaisesta. Kirkko oli suomettunut, MOT, mutta nythän se on rähmällään ainakin Brysseliin ja Vatikaaniin. Sellainen on kirkko. Valtiossa Hitler: Heil!, ja heil kirkossa kans. Meil seurakunnassa ei Kosola vaan Kristus.
KIRKKO HÄMÄÄ MIKKELISSÄ. Mikkelin musiikkijuhlien hallintojohtaja Kari Moring paljasti sikäläisessä lehdessä, että Mikkelin tuomiokirkkosrk on itse määrännyt, että sen kirkossa esitettävää Stravinskyn kappaletta "Kevätuhri" ei saa kansalle ilmoittaa oikealla nimellä, vaan käytetään ranskalaista nimeä. Minkäs muun takia kuin kristikunnan hämäämiseksi. Eräs arvio kirkkoon tulevasta esityksestä: "Balettimusiikki seuraa primitiivisen aikakauden kaavaa Venäjällä: Nuoret naiset ovat ryöstetty rituaaliin nuorten miesten toimesta. Viisaat vanhukset istuvat ympyrässä katselemassa, kun nuori neitsyt tanssii itsensä transsiin, jonka jälkeen miehet uhraavat hänet uhrikukkulalla lepyttääkseen Kevään jumalan. Tällöin esi-isien henget heräävät, ja uhri siirtyy ekstaasinomaisesti omaan kuolemaansa. Stravinskyn kevätuhrissa kyse ei siis ole mistä tahansa "uhrista" vaan nimenomaan ihmisuhrista ja on siis suoraan rinnastettavissa Saatanan palvontaan."

25. 4. JELTSIN TAISTELEE ISTUIMESTAAN - LIPPONEN VETOSI AHTISAAREEN
Jeltsin taistelee horjuvasta istuimestaan, otsikoi pääkirjoitus päivän Hesarissa. Koska aikaa seurakuntakaudessa Jerusalemin "rauhaan ylösottoineen" saakka olisi tavattoman vähän, Veijonen on selittänyt, että Jeltsinin pitäisi tehdä tilaa Saatanan pojalle Moskovan istuimella. Ja mikäli selitys Pirun vuodestakin olisi kohdallaan, Jeltsinin pitäisi siirtyä sivuun ennen syksyä. - MOOSES Lipponen näyttää olevan aktiivinen osapuoli toteuttamaan Veijosen Suomen valtion johtoa koskevia selityksiä, jotka eivät suoraan nouse Raamatusta ja voivat olla ainakin osittain virheellisiä. Lipponen ei tietenkään voi tulla Maran sijalle, ellei Mara jatka presidenttinä. Pääministeri Lipponen vetosi Ahtisaareen, että tämä jatkaisi. Maailmalla Antikristus luulee hyvinkin olevansa viisas täyttäessään antikristusprofetioita. Mitä lienee Lipposen pipon alla? (Lause voi hymyilyttää siksikin, että uuden eukkonsa kehotuksesta Lipponenkin osasi pyytää anteeksi lausuntoaan, löytyneekö keskustalaisen kansanedustajan hiuslisäkkeen alta lainkaan järkeä.) Paavo Lipponen on Iltalypsyssäni paikkansa ansainnut.

24. 4. JARI SILLANPÄÄTÄ EI TAMPEREEN KIRKKOIHIN - KÄDENVÄÄNTÖ - SAUKONPUISTON BREWSTER OLI HIENO
Laulaja Jari Sillanpää erosi kirkosta, koska ei tullut hyväksytyksi esiintymään Tampereen lut. kirkkoihin. - SÄRKÄNNIEMI piti oviaan avoinna, ja toimittajakin joutui mukaan lapsenlikkana. Jos haluatte tietää voitatteko Veijosen kädenväännössä, menkää testaamaan ensin Särkänniemen huvipuiston Mr. Muscle. Toiseksi vahvin numero 7 lupaa antaa vastusta 79 kilon voimalla. Ensin se pääsikin niskanpäälle, mutta sitten kuitenkin hävisi vielä suurimmalla 8. tehollaankin. Lujille kyllä otti, koska en ole kovin kummoinen kädenvääntäjä. - Tamperelainen-lehti kertoi lapsuuskotini Impilinnan lähistöllä 1960-luvun puoleen väliin asti Saukonpuistossa olleesta sodan käyneestä taistelulentokoneesta, ja muistan itsekin siellä "pissan hajussa" käyneeni. Ko.lentokoneesta merkiltään BREWSTER kiinnostuneet varmasti katsovat linkkejä:
www.danford.net/buff.htm
www.uta.fi/~ktmate/hasse.htm
www.hkkk.fi/~yrjola/war/faf/brewster.html
LINKITETÄÄN KUVA: