DAILY CHRISTIAN NEWS

DAILY CHRISTIAN NEWS

AUTUMN 1998 NEWS WINTER+SPRING 1999 NEWS 1999 SUMMER NEWS - WELCOME!

<A
 HREF="http://www.wwnet.fi/users/veijone/ind98c.htm"><img src="http://www.wwnet.fi/users/veijone/
uutiset.jpg"  height="40" width="400" 
alt="http://www.wwnet.fi/users/veijone/ind98c.htm" </a>
Ylläoleva kuva vapaasti kopioitavissa linkiksi sivuillenne em. koodilla. Tai viereinen, minkä koodi on sama ilman kokotietoja.

Jeesus tulee ja pelastaa seurakunnan Jerusalemista sovittaessa. Taidat sittenkin olla lähdössä mukaan!

Updated - Päivitetty 23. 8. 1999

Viimeisimmät uutiset usein tekovaiheessa.

31. 10. YHTEINEN JULISTUS VANHURSKAUTTAMISOPISTA ALLEKIRJOITETAAN
Mm. Kristityn Vastuu on käyttänyt KIRKON TIEDOTUSKESKUKSEN artikkelia asiasta jo 17. 6. Päinvastoin kuin nuo esittävät asia on tietenkin erittäin kristinuskon vastainen teko. LUOPUMUS on huipussaan, ja tähän ajankohtaan voidaan odottaa myös luopumuksen seurauksia. Jumala ei salli itseään pilkata. Pilkka osuu lopulta ydinpommina mm. paavin nilkkaan (Ilm 17), mutta ensinhän pitää merkkipäisen tulla takaisin valtaan. (kirjoitettu 12. 7.)

23. 8. ELOKUUT NÄYTTÄVÄT OLEVAN JÄNNITTÄVIÄ KUUKAUSIA
"Elokuut näyttävät olevan jännittäviä kuukausia, ainakin naapurissa", kirjoittaa eilisessä Etelä-Saimaassa professori Tauno Tiusanen. Ja täältähän on voitu lukea niiden profeetallisuuden johtuvan juutalaisen vuodenvaihteen lähestymisestä. Gorban ylösnousemusparodiasta on nyt kulunut 8 vuotta. Ei täällä kirjoiteta Saatanan kunniaksi, kun kaiken aikaa kerrotaan, mitä sen narrin on tehtävä Jumalan kunniaksi. - ENSO MENETETTIIN STT:N uutisen vuoksi, E-S 22.8. Antti O. Arponen kirjoittaa historiaa siitä, miten STT uutisoi 1940 sovittua liian aikaisin Moskovan rauhanneuvotteluista, ja siitä hyvästä Stalin pani peukalonsa kuin parempikin Turhapuro Enson kohdalle karttaan. Vuonna 1953 Stalin kaatoi itsensä koko Pohjolan kartan päälle, mutta Herra ottikin Gorban isäpuoli-JOSEFIN pois. Täällä taas uutisoidaan etukäteen mm. siitä, että kolme kuningasta kukistetaan. Ja jos Venäjä luulee, että nyt kukistettavat valtiot ovat Pohjolan valtioita, täällä muistutetaan, että ne ovat entisen Neuvostoliiton Roos, Mesek ja Tuubal. Vuosikymmenen kuluttua uutisoidaan, että ST:n Veijonen pelasti uutisillaan koko Pohjolan?
Suomalainen HORNET-hävittäjä lensi eilen puolen päivän jälkeen itärajalla mm. Lpr:n Pappilansalmen sillan kupeessa olevan Siltakioskin PIENOISGOLFkentän yli. Kentän ennätys on 30, tällä kaudella 32. Veijonen muutaman kerran kokeillut, ennätys 51. Sääntöjen mukaan kullakin 16:sta reijästä saa yrittää kuudesti (ellei silläkään osu, tulokseksi tulee 7), ja lyönnit on aloitettava alusta, ellei pääse ensimmäisen esteen yli. Huhtiniemessä oleva pienoisgolf on kai helpompi, koska kenttäennätykset 22 ja 24. Suomen ilmavoimat
WORLD 1000 aloittanut palvelun, missä seurataan maakohtaisesti kaikkien sinne linkittäneiden keskimääräistä päivittäistä kävijämäärää. Tänään sivuni ovat 25., 28., 31., 65. jne. Itselleni yllättävintä, että Lennon-sivullani käy tasaisesti noin 50 henkilöä päivässä, siis yli 18.000 käyntiä vuodessa:
25 Church without churches Society & Culture 119 26 Club unity, helsinki Club unity is a progressive house / trance club in helsinki, finland. unity has run monthly since 1996. Entertainment 115 27 Mega hit music European dance/techno music. Entertainment 115 28 Top 100 christian links Society & Culture 110 31 Daily christian news Christian news Society & Culture 90 65 John lennon now The beatles and john lennon music. also "i just believe in jesus" Entertainment 49
Neljällä suosituimmalla sivullani käy keskimäärin siis 119 + 110 + 90 + 49= 368 päivittäin. Seuraavaksi suosituin on keihäänheittosivuni. Sivujani joilla käydään ja joita tallennetaan on yli 50. Uutislinkkisivu korjauksen alla. Älkää unohtako viikon sana-profetiasivuja kuten EIKÖ 2000 JKR. TAPAHDU ENNALTATIEDETTYÄ?

22. 8. HYVÄ SANOMA KESKELLÄ ELÄMÄÄ - SUSI LAMMASTEN VAATTEISSA.
TUKHOLMAN PROFEETAN SANOMASTA on ilmoitettu Lappeenrantalaisessa, sikäli kun latoja on nyt latonut oikein. Tukholmaan Fridhemsgatan 58/109 on lähetetty tilattua ilmaismateriaalia. - Hyvä Sanoma extra 2/1999 on ilmestynyt. Lehti näyttää suunnatun varsinkin nuorille. Mielenkiintoisia artikkeleja kuten "Coloradon koulusurmien jälkeen syntyi hengellinen herätys". Heikoista huolehtiminen on kansalaisvelvollisuus, muistuttaa päätoimittaja Heikki Kangas. - TV:ssä esitetty ohjelma ausralialaisesta "lääkäristä", joka vaatii EUTANASIAN eli kivuttoman MURHAN hyväksymistä. Emme ainakaan hyväksy sanaa armo termin murha yhteyteen. "Sukupolvi, joka nuoruudessaan hyväksyi vapaan abortin, tulee vanhuudessaan kitketyksi pois eutanasialla", kirjoitti Thoralf Gilbrant ENNUSTUKSET TOTEUTUVAT 1 (1975).
SUSI LAMMASTEN VAATTEISSA. Matteus 7:15: "Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia." Oik. "vaatteissa lampaiden." Novum selittää, että vääriä profeettoja on seurannut oikeiden jäljissä kaikkina aikoina. Niilo P. tuskin on ainoa vääristelijäni. Jehovan todistajat yms. eivät mielestäni ansaitse nimitystä susi lammasten vaatteissa, pikemminkin ovat mustia lampaita, eivät Kristuksen lammastarhasta. Suuren tarukirjan Susi lammasten vaatteissa on vanha eläinsatu sudesta, joka esiintyi lampaan valepuvussa. Susi liittyi lammaskatraaseen ja seurasi sitä nöyrästi karsinaan. Mutta samana iltana paimen sattui teurastamaan juuri sen lampaan. Aimo T. Nikolainen (Ilmestyskirja ja nykyinen kristikunta, 1961, s. 48) selitti, että "Johannes tässä yhteydessä, 13:14-15, puhuu pedon KUVASTA, mikä palauttaa mieliin Antiokus IV:n kuvapatsaan Jerusalemin temppelissä." KR 1938 käänsi: (Väärä profeetta=Israelin petollinen johtaja) "yllyttää tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi." Uudessa kirkkoraamatussaan kääntää: "saa heidät tekemään patsaan sen pedon kunniaksi, jota on isketty miekalla mutta joka on vironnut henkiin." Kysymys todella on siitä, että merkkipäisen pedon patsas tai kuva pystytetään Jerusalemiin esimerkiksi Kristuksen taivaaseenastumisen kirkkoon. Kristus tulee teurastamaan lammasten vaatteissa tulevan suden. S. 47 Nikolainen kirjoitti: "Johanneksen näyn tärkein yksityskohta on kuitenkin siinä mikä kerrotaan jae 3. Yksi hirviön päistä oli kuoliaaksi lyöty, alkutekstissä TEURASTETTU, mutta tämä lyöntihaava, kuolinisku oli parantunut." Johannes selittää näkemäänsä, hän näki parantuneen miekanhaavan pedon pään kuvassa.
AKI HEITTI MAAILMANENNÄTYKSEN TAIPALSAARELLA. Aki Itkonen M 65 sarjassa 600 g välineellä maailmanennätykseen 50,15. Ja Veijonenkin pysyi vielä 40 metrin paremmalla puolella 800 g välineellä 1999.

21. 8. KOHTALOKAS LINJARIITA - INTERNETSEURAKUNTA - ULTRAA KIRJASTOISSA
Kirkon tiedottajien linjan suuri virhe ei ole siinä, etteivät he kerro alkavasta Antikristuksen ajasta. Se vaan on osoitus siitä, etteivät he ole selvillä seurakuntakauden ajan loppumisesta ja Antikristuksesta vaan ovat valmiita Antikristuksen aikaan hänen porttonaan (Ilm 17). Heidän linjansa pahin poikkeama seurakunnan linjaan on siinä, että kun molemmat voivat kertoa maailman idoleista, me emme voi väittää, että nämä beatlesit tai pavemaijaset ovat jotain seurattavia. Sensijaan kirkko toimii kuten uusin SANA-lehti, kaksi sivua JARI SARASVUON opetusta siitä, ettei julkiuskovaiseksi pidä ruvetakaan vaan riittää sellainen usko kuin hänellä on. Kristuksen vähimmäisvaatimus taivaaseen pääsylle on Jumalan antama sydämen usko Kristukseen ja sen julkinen tunnustaminen, julkiuskovaisuus! - Ei ole kysymys siitä, tekikö MARTIN LUTHER KING sellaisia tekoja kuin häntä mollaava tv-ohjelma väitti, vaan mahdollisuus taivaaseen on oikean uskon kautta.
PAIKALLISSEURAKUNNAT INTERNETISSÄ. Paikallisseurakunnan alue ei kulje kaupungin rajoilla vaan kuten alussa oli, sydämeltä sydämelle alueella, jolla päivittäin on mahdollisuus kokoontua yhteen. Siksi tällä seudulla puhun "Lappeenrannan-Imatran alueen" seurakunnasta. VANHOJA IMATRA postikorttejani. Tein KARI KANGASHARJUlle bannerin, vaikka hän sähköpostitti: "En kuulu mihinkään kirkkoon, mutta kirkkoihin kuulumattomat ei ole se ryhmä, johon ensisijaisesti kuulun, vaan se on Kristuksessa olevat. Kirkkoihin kuulumattomuus ei ole se asia, jonka perusteella koen yhteyttä joihinkin ihmisiin, vaan yhteyden peruste on Kristuksessa oleminen. Näitä Kristuksessa olevia on sekä kirkkojen ulko- että sisäpuolella. Koen yhteyttä myös niihin Kristuksessa oleviin, jotka ovat kirkkoihin kuuluvia ja yhdessä molempien kanssa kuulun nimikkeen "Kristuksessa olevat" alle." Olen samalla kannalla, mutta kun alueilla on vain yksi paikallisseurakunta, kaikkien kirkkokuntien ulkopuolella, vika onkin siinä, että useilla on tapana jättää tämä oma seurakuntansa. INTERNETSEURAKUNTA? On varmasti raamatullisempi kuin parhainkaan kirkkokunta. Kehottaisinko ihmisiä menemään johonkin kirkkoon? Olen sitä tehnyt silloin, kun ei ollut tarjota parempaa osoitetta.
KIRJASTOISSA ULTRAA. Ainakin Lpr:n maakuntakirjaston lehtilukusalissa on Ultra 7-8/1999, ja sivuilla 12-13 artikkelini "Nostradamus ja aikamme", minkä kopioita pyynnöstä lähetetty mm. HANGON seudun seurakunnalle, Esko Halkosaarelle. Luvallani voi kopioida kirjoituksiani.
- TURBOKEIHÄSTÄ heittävät tänään 7-12 vuotiaat VIROJOEN Hippokisoissa. (Ennätykseni 42,50 -94). Yrjö Hämäläinen ja Juha Olkkonen osallistuvat kilpailun ulkopuolella kansalliseen veteraanien yleisurheilukilpailuun Taipalsaarella.

20. 8. KARI SUOMALAISEN TEOKSISTA KYSYTTYJÄ - TURKIN MAANJÄRISTYS - MM-KISAT ALKUUN
CITYKIRPPIS Lpr:n Valtakadulla myi nenäni edestä pari Kari Suomalaisen opusta. Ei silti taida olla missään Karin kirjassa Hesarissa ollutta "Sutta lammasten vaatteissa". Minulla sentään oli tallella suden pää. Kuva ainakin KARI IN MEMORIAM sivulla. "HUGO-tyttö", JONNA K. pyynnöstäni tarkensi, miksi muka sivuni olisivat lintua tai kalaa, epäkristilliset. Hän mainitsi: "Noh, ainakin juttu jostain Mikael antikristuksesta ei anna kunniaa Jumalalle vaan koroittaa enemmän saatanaa. Meidän tulisi viimeisinä aikoina keskittyä voittaamaan sieluja Jeesukselle eikä kirjoitella juttuja kuin Iltasanomien otsikoita tyyliin." Vastasin: "Et siis ollenkaan tajua, miten Antikristuksen tunteminen saa voimakkaasti ihmiset heräämään hänestä pois päin, Kristuksen luo?" Ja kirjoitetaan niin suurella, että ihmisetkin näkevät lukea: wwnet.fi/users/veijone/ autoni kylkeen.
TURKIN MAANJÄRISTYS. MAANJÄRISTYKSIÄ tulee monin paikoin ennen paluutani, oli Jeesuksen eräs opetus. Ennustus ei välttämättä sano kovin paljoa kuin turkkilaisille raunioidensa ja ruumiidensa keskellä. Asiantunteva kommentti lukijalta: Mielestäni Turkki kuittasi viikkoa aikaisemmin tekemänsä sotilasliiton Iranin, Israelin aktiivisimman vihollisen kanssa. Vastakommenttini: Lukija siis pystyi ennaltatietämään, että jotakin pahaa tapahtuisi Turkissa. Jumala kyllä on säätänyt onnettomatkin tapahtumat. Marakin saisi sanoa: "OLISI PERIN ONNETONTA, jos Suomi olisi jakamassa Israelia ja Jerusalemia. Taitaisi siinä mennä presidentin pääkaupunkikin (veden alle). Onneksi sentään on Karelia (Lappeenranta - Imatra, vihan ajan jälkeen), eikä vielä ole varmuutta, kuka siellä alueen pääkaupungissa tulee johtajana toimimaan. Se vain on varmaa, että minä olin Suomen viimeinen koko kuusivuotisen virkakauden toiminut presidentti."
MM-kisat SEVILLASSA alkavat tänään. Keskisuomalainen odottaa, että "Äänekosken Kimmo Kinnunen yltää niille pituuksille, jotka toivat hänelle MM-kultaa (1991) ja MM-hopeaa (1993)."

19. 8. "PROFEETTA AUTA ITSEÄSI" - TUONKO LOTTOVOITTOJA VAIN TOISILLE?
ESA KANGASNIEMEN nimellä lähetettiin sähköpostia, että hän olisi LOTTOHARAVALLANI 18/12 voittanut jo 11.000 mk. Asiasta on pyydetty lisätietoja. - Eli kaipailit tarkempia tietoja lottovoitoista. 13/99 kierros osoittautui parhaaksi. Voitin kyseisellä kierroksella 1x6 +1x4 =10860mk. Muut voitot ovat olleet satunnaisia 4 oikein tuloksia. Niiden kierrosnumeroita en valitettavasti muista juuri nyt. Terveisin, Esa Kangasniemi esa.kangasniemi@akermar.com PORI. Kommentti: Ja opetukseni edelleenkin on: kuka ei osaa olla rahapelejä pelaamatta, pelatkoon vain vähän lottoa ja voittakoon.
RAITA KARPO SAANUT LAULUJA HENGESSÄ. Vieraillessaan Lappeenrannassa Raita Karpo kertoi, miten hän oli saanut hengessä lauluja. Hän laulaakin ohjelmistossaan myös sen tyyppisiä korkealle meneviä laulelmia ilman säestystä. - "KUOLLUT" TODISTI. Minulle annettiin toukokuussa 1999 elinaikaa 3 kk, mutta nyt olen ilman syöpää ja verta keuhkoissa, todisti sisar, jota Anthony Castro Lappeenrannassa käyttää jatkuvasti mainoksenaan. - MYKKÄ PUHUI KIELILLÄ KÄSILLÄÄN. Jehovan todistajat ym. harhautuneet kieltävät kielilläpuhumisen lahjan. Apostolien teot kuitenkin jatkuvat. Uusimmassa Avainsanoma-lehdessä kuurot ja mykkäkin kertovat, miten he puhuvat käsillään heille vieraita kieliä. Lehdessä on kuvakin neljästä iloisesta Marinmaalaisesta sisaresta. Internet-Avainsanoma esittelee ilmaiseksi avain@avainsanoma.fi tilattavissa olevaa tabloid-lehteä. Eikö osoitteella www.avainsanoma.fi pääse mihinkään? Taisi löytyä tieto, mikä paljasti, että Avainsanoman nimimerkki ESKOFERUS on Esko Halme. Halme siis lehdessä väitti, että 2000 vuotta Kristuksen syntymästä olisi jo ohitettu. - MUISTETAAN VAINOTTUJA, oli Avainsanoman pääkirjoitus. "Ihmisoikeusjärjestöjen raportit ovat kertoneet, että diktaattorien hirmuvalta on lisääntymässä maailmassa," kirjoitti päätoimittaja JOUKO RAJALA, avainsanoma.rajala@kolumbus.fi - Eikö sitten Rajalalla ole kotisivua jossakin www.kolumbus.fi sivuilla? - VAINOTTUJA, MARTTYYREJÄ linkkeineen oli mm. uutisissamme 13. 3. 1998.

18. 8. PROFEETALLINEN FILMI HOLLYWOODISTA. "The Omega Code" on saamamme tiedon mukaan rehellinen kristillinen ja profeetallinen Raamatun ilmoittamasta lopunajasta kertova filmi. Se tulee Eurooppaan tänä syksynä. - Ns. Cityseurakunnat, joiden johtoryhmässä on mm. Seppo Kohvakka, eivät kuulu laajimman helluntailaisen liikkeen, Suomen Helluntaiherätyksen piiriin. Neuvotteluja suhteista käydään edelleen. - DAVID WILKERSON on lupautunut vierailemaan Suomessa 13. - 16. 6. 2000. Tilaisuuksia on alustavasti ainakin Helsingissä ja Lahdessa. - AURORA PROJEKTI. Ns. Aurora projekti on tuottanut useita hyviä sivuja LAPPEENRANNASTA, mm. Viipuri-pienoismalli , Wolkoffin talomuseo ja kirjastosta, tutun näköinen rouva tiskillä. - ARTO KIVIMÄKEÄ ei löytynyt internetistä, mutta kylläkin Horatiuksen Carpe diem ja em. latinan termeillä vaikka mitä kahviloita.
- SUMMA SUMMARUM PÅ SVENSKA. Välkommen! Eli jotakin yritetään sanoa ruotsinkielisillekin. - Ruotsissakin on linkitetty keihäänheitosivuni tälle urheilusivulle. - Sivuilleni on taas tullut uusia lukijoita, tervetuloa! Eräs oikein ilmoitti, miten oli vaikeuksia tajuta linjaani: "Mitä sontaa tämä oikein on? Oletko sinä kristitty vai joku sekopää???? Toivottavasti Jumala kirkastaisi sinulle miten sinä voit käyttää internet sivuja hyödyllisesti niin että joku saa niiltä jotain, eihän näistä sivuista tiedä oletko lintu vai kala!!!! Herää pahvi." Taisi olla Hugo-peikkoa pelannut pikkutyttö. HERÄÄ PAHVI! Viimeistä viedään, vaikkei edes JUHANI HÄRKÖNEN RV:n lukijapalstalla ollut varma tehdäänkö nyt ylösottoa edeltävää viimeistä merkkiä ilmoittautuen luulevaiseksi. "Hetkenä jona ette luule" on kuitenkin vain kellonajan arvelua. Aika tiedetään noin viikon tarkkuudella siihen kun Gorba ilmestyy vahvistamaan Jerusalemin "rauhaa." RISTIN VOITON linjahan pysyy kaukana näin tarkasta tietämisestä.
VARHAISHELLUNTAILAISIA NIMELLÄ HYPPÄÄJÄT. Mielenkiintoinen edesmennyt sukulaiseni, Paavo Montonen, - jonka käsitys, että ev. lut. kirkko on seurakunta ja muut lahkoja, oli aivan tyypillinen ajalleen - kirjoittaa KANNELJÄRVI-teoksessaan s. 153: "Vaikka Kanneljärvellä ei oman seurakunnan perustamisen jälkeen enää esiintynytkään mitään huomattavampia uskonnollisia liikkeitä, niitä oli kyllä ollut aikaisemmin. ... vapaakirkollisten ja metodistien toimintaa. Paljon huomattavampaa oli kuitenkin ollut vv. 1840-1890 Kivennavan ja Muolaan rajakyliin levinnyt "hyppääjien" nimellä tunnetun lahkon vaikutus. Lahko oli syntynyt Inkerissä ja levinnyt sieltä Kivennavalle, jossa varsinkin Ronnun veljekset sitä innolla levittivät. V. 1838 oli Matti Rontu alkanut "puhua kielillä". Hänen puhettaan oli aina seurannut kuulijakunnassa yleinen liikutus, joka ilmeni voimakkaina ruumiin liikkeinä, hypähtelyinä, josta lahko sitten sai nimensäkin." Vastaavasti ev. lut. kirkosta, joka näyttää kaikki herätyksetkin tappaneen, voitaisiin käyttää nimitystä tappajat.

17. 8. SAARA JUSSILA-CARLSNÄS IN MEMORIAM - SUKUTUTKIMUSTA - ISRAEL AVARUUDESTA
Huomisessa Ristin Voitto-lehdessä on kuolinilmoitus: "kaksi viikkoa 90-vuotisjuhlien jälkeen", vuosisadan henkilöissä kertomani Saara Jussila-Carlsnäs "ylennettiin kirkkauteen." Yrjö E. Jussilan "JUSSILAN SUKU" kirja (v. 1984 painos, ss. 155,156) kertoo hänestä mm. seuraavaa: "Carlsnäs Olga Saara Magdaleena o.s. Jussila, lähetyssaarnaaja, s. Ruotsinpyhtäällä 22. 7. 1909. Puoliso pastori Folke Carlsnäs s. Ruotsissa. Vih. 8. 3. 1941. Nuorin lapsi, Majlen s. 25. 5. 1954. Valmistunut kansakoulun opettajaksi Jyväskylän seminaarissa 1930. Toiminut opettajana Joutsassa ja Säämingissä. Matkusti 1938 lähetyssaarnaajaksi Afrikkaan." - MUSTIEN SAARA ON POISSA. "Monet ovat samaa mieltä kuin Saara, että Jeesus voi tulla tänään! Väitän, että se ei ole enää mahdollista pari viikkoa Jerusalemia koskevan rauhanteon jälkeen vaan ylösotto tapahtui vaikka viikkoa aikaisemmin", kirjoitin minä. Saara kirjoitti ainakin kirjat: RIKAS ELÄMÄ, Mustien Saara muistelee, AURINKOISTA AFRIKKAA ja TÄLLAISTA ON AFRIKKA. Onhan meitä kaukaisia sukulaisia. Petäjäveden vanhan kirkon vieressä on hautakivi: Karl Johannes Jussila, joka oli Saaran ukki, minun isoukkini ja esimerkiksi lappeenrantalaisen lääkäri-professori Kalervo Ohelan isoukin veli. Mustien Saara in memoriam - KUVIN.
TOIMITTAJA PAAVO MONTONEN. "Eteläkarjalainen nuorisoseuramies, toimittaja Paavo Montonen kuoli joulukuun 23. pnä 1986 Helsingissä. ... syntyi Uudellakirkolla 28. 11. 1892 ... Viipurissa Helsingin Sanomien kirjeenvaihtajana 1927-32... pakinoi Uuteen Suomeen Jeremia-nimimerkillä 1943-44. Niin täytyi olla-niminen romaani ilmestyi 1927. Hän toimitti 2-osaisen karjalaisen nuorisoseuratyön historian ... niinikään pitäjähistorian KANNELJÄRVI ... toimi Karjala-lehden kirjeenvaihtajana ... myönnettiin Valkoisen Ruusun ritarimerkki ... maakunnan historia ja elämäntavat hän tallensi kirjoituksiinsa ja poikkeuksellisen vireänä henkilönä hänen kirjoitustyönsä jatkui viime päiviin saakka. Kesäpaikka Taipalsaaren Merenlahdella oli portti menneeseen." (Etelä-Saimaa 3. 1. 1987 ilman muistokirjoituksen kirjoittajan nimeä) - TUTKI JUURESI, OPIT TUNTEMAAN ITSESI? Tämä Paavo Montonen on AINOA henkilö, jonka tiedän äidin isän MIKKO LEMPIÄISEN äidin puolelta ollen Mikon serkku. Joko joku huomasi, että voisi Veijoselle kertoa enemmän yhteisistä sukujuurista? Kiitos!! Mikon isän puolelta lappeenrantalainen Lempiäisten sukuseuran sukututkija KAUKO LEMPIÄINEN ei vielä ole löytänyt yhtymäkohtaa. Uudellakirkolla jossain 1400-1700 luvulla sen luulisi olevan. - SANNA ANDREASSON lähetti lukuisille Reijosille ja jostakin syystä yhdelle Veijosellekin Ruotsista sähköpostia kysyen: "Minä etin sukulaista, jonka nimi on Eero Olavi Reijonen, joka on syntynyt 19450703 Oulukumpussa. Tunnetko häntä niin kirjoita minulle kiitti." Tarkoittanee Outokumpua. Ehkäpä tämä maininta internetsivullani auttaakin etsinnässä. Välitän tietonne Sannalle.
Sean Connery on valittu vuosisadan seksikkäimmäksi mieheksi. Jos Roger Moore on Pyhimys, niin Connery "ainoa oikea James Bond", Kuuraketti! Olipa mielenkiintoista katsoa, miltä Israel näyttää avaruudesta. Poikkesin tässä juutalaisessa museossa. On muuten hienoja karttoja tuolla Mercator´s Wordissä. MERCATOR etunimeltään Gerhardus, oli alank.-saks. kartografi 1512-94. Hän laati aikakautensa parhaat kartat mm. maan ja tähtitaivaan pallokartan, olihan Jeesus jo opettanut, että maa on pallo. - Tällainen on siis Postaprint, mistä ostin karttoja. Hakusanalla "Finland" täältäkin jotakin löytyy.

16. 8. BANNEREITA - TULOSTETTAVIA - JHWH - CRAPULA MUNDI
BANNERIT-sivulleni vain sisällöltään korkeatasoisia linkkisivuja, kuten nyt hyväksytty KARI KANGASHARJU. Ja muillekin hyväksyttäville voin tehdä haluamansa kaltaisen yksinkertaisen bannerin.

- AUSTRALIAN "JASHUALAISET". Ennenkuin toistan Australian suomenkielisten "jashualaisten" pyytämiä omia tekstejään tai annan linkkejään, esitetään seuraava arvio: "Se tässä on kiitettävää, että halutaan löytää jotakin alkuperäistä, mutta näyttää, että ilman kielitaitoisten apua ei olla osuttu ihan nappiin. Se on hälyyttävää, jos asiallista arvostelua ja arviointeja pidetään Saatanasta lähtöisin. Kyllä meistä jokainen, jotka esitämme jotakin uuttaa ja tavallisesta tulkinnasta poikkeavaa, joudumme alistumaan "tutkittavaksi". Eri asia on, jos arvostelu ei olekaan arvostelua vaan aivan jotakin muuta. Jos väitämme, että vain ne jotka uskovat meitä pelastuvat, niin se ei ole totta, vaikka olisimme miten oikeassa.
Lukutapa Jahve on vain yksi arvio nimen JHWH lukutavasta. Kukaan ei tiedä mikä on oikea lukutapa.
JASHUA - JESHUA? Heprealaisessa Raamatussa nimi on muodossa Jeshua (2. Aik. 31:15; Esra 3:2,8,9; 4:3; 5:2; Neh. 8:7; 9:4,5;10:9; 12:8,24 ja kaikkialla UT:ssa jossa Hänen nimensä mainitaan), mutta mikään ei estä lukemasta sitä muodossa Jashua, koska heprealaisessa tekstissä ei ole ääntiöitä. (Huomaa kirjoitustavan ero: hsua ja shua, viimeksi mainittu on oikea). Sana "shua" tarkoittaa sanatarkasti "avunhuuto". Nimi "Jeshua" tarkoittaa "JHWH auttaa / pelastaa". Nimi "JHWH" tarkoittaa "Minä olen" (2Moos 6:2,3)." Moshe Zew
- CRAPULA MUNDI. "Maailman krapula". Lars Levi Laestadiuksen vuonna 1843 ilmestyneen kirjan nimi. Teoksessa haukutaan pataluhaksi tekopyhät, pinnallisesti sivistyneet ja leipäpapit. (Arto Kivimäki Carpe diem! teoksessaan). Lukijan arvioitavaksi jää, kumpi nykyisin on enemmän POHJOLAN PASUUNA, Veijosen hoitamat seurakunnan ilmoitukset Etelä-Saimaa lehdestään kieltänyt laestadiolainen päätoimittaja vai Veijonen teksteineen kuten PROFETIA POHJOLAN KANSOILLE. - ESKO HALKOSAARI toivoi enemmän helposti tulostettavia doc-tiedostoja, ja tuossa taas sellainen. (Tulostettavissa kahdelle sivulle, miel. kopioi saman paperin eri puolille.) - SUOMEN TULEVAT OLYMPIAKISAT JA ASUKASTIHEYS. Suomen elossa olevat olympiamitalistit ottivat kantaa keskusteluun kesäolympiakisojen järjestämisestä Suomessa. Itse asiassa vain seurakuntalaiset tulevat rakentamaan kesäkisat ilmeisesti Kareliaan ca. 2010. Taipalsaaren "maanomistajatkin" kyltteineen tietäkööt, että Suomen asukastiheys Siperiaan ulottuessaan on hyvinkin vain yksi henkilö kymmenellä neliökilometrillä, emmekä silti väitä Herran maata omaksemme. - VANHOJEN pääsivujen kautta löytöjä? index.htm=kevät 1999 indea.htm=syksy 1998 inden.htm=vuodenvaihde 1997/98 Viimeksimainittu lienee mielenkiintoisin rajuine avauksineen vuodelle 1998. Hämärästi olin näkevinäni, ettei Mara asetu presidenttiehdokkaaksi, ym. Samaan jatkoa ind98.htm=1998 alun uutissivu, joten päivittäiset uutiseni ovat tallella alusta pitäen, vaikka vanhimmat pääsivut kadotin kovalevyn taannoin rikkoutuessa. On jo korkea aika tallentaa omat sivuni korpuille! - TIMO SIPINEN SM-HOPEALLE! Taannoin kirjoitin RR:n Timo Sipisestä, että hänellä on mahdollisuudet jopa SM-mitalille. Siihen astiset tuloksensa olivat noin 56-58 metriä. Toivottavasti kirjoitukseni kantoivat. Keihäänsä ainakin lensi ennätyslukemiin 64,32. Vasta viimeisellään Antti Hattula meni ohi ja voittoon 65,05 P 15 sarjassa Savonlinnassa. Keihäänheittosivuni lukijoita siirtynyt tämän sivun lukijoiksi päätellen sivujen kävijämääräkehityksestä.

15. 8. KARI SUOMALAISESSA OLI PROFEETALLISUUTTA
KARI SUOMALAINEN IN MEMORIAM. Kari Suomalainen oli nero, josta luulisi olevan internetissä asiaa paljonkin. Mutta eipä löytynyt mitään! Siksi profeetan velvollisuus on tallentaa tuosta profeetallisestakin miehestä oma näkemyksensä.
Free as a bird-seikkailusivuni ei ole onnistunut, koska tämän hetkisillä numeroilla ei pääse oikein mihinkään. Mutta sivu onkin korjauksen alla. * tähdellä merkitään pysähdyspaikkoja, löytynyt alusta Urheilu-Koskimies. Itse asiassa sivu onkin musiikkisivu. "Free as a bird" on John Lennonin kuolemansa jälkeisiä levytyksiä.
HYÖDYLLISTÄ LATINAA. Lpr:n Anttilasta myytiin tänään ainakin yksi sarja Arto Kivimäen teoksia "Carpe diem!" (Tartu hetkeen!) ja "Summa summarum" (pääasioiden yhteenveto, tms.). Edellisessä jopa VULGATAN sanontoja kuten "Hoc est corpus meum", tämä on minun ruumiini (Matteus 26:26). Mistään latinan opuksesta ei kuitenkaan löydy ajankohtaisinta ja hyödyllisintä lausetta: "CONFIRMABIT AUTEM PACTUM MULTIS". Se on latinankielisen raamatun käännös Daniel 9:27:n alusta, mikä kertoo Antikristuksen noin 2000 jKr. tulevan todella vahvistamaan Jerusalemin RAUHAA, pactum, englanniksi: peace. - Seurakuntalaisten tulee tietää latinalaisen Raamatun nimen ohella kreikkalaisen raamatunkäännöksen nimi: SEPTUAGINTA. Nimi tulee sen noin 70 kääntäjästä, 70 kreikaksi septuaginta. - "MAANOMISTAJIA" Kuten muuallakin Suomessa, esimerkiksi Taipalsaarella eräät maanomistajat saivat vastaansa henkilön, joka asetti kyseenalaiseksi koko heidän omistuksensa. Hehän omistavat veneet ja saaret ja vielä tienvarteenkin ovat kirjoittaneet kyltin "yksityisalue 10 km suuntaan ja toiseen." Osaattekohan lukea, oli kysymyksensä. Tarinaa kylällä jo kerrotaan: kaksi keihästäkin mitään omistamaton oli iskenyt Luojan luomaan maahan! Täällä vain mittaillaan, onko luvattua paria vuotta omistusaikaa jäljellä.

14. 8. UUTISIA LAPPEENRANNASTA - USA:STA LAPPEENRANTAAN MUUTTANUT ANTHONY CASTRO

Anthony Castro tulkkeineen
UUTISIA LAPPEENRANNASTA sivuillamme on paljon, kuten LAPPEENRANTALAINEN-ilmaislehdessä nyt mainostetaan. Se ei kuitenkaan poissulje sitä, etteikö pääasiassa kerrottaisi evankeliumia mukaanlukien aikakauden lopun profetian tärkeimmät selitykset. ANTHONY CASTROllakin on oma lahko, mikä varmasti on parempi kuin paikkakunnan luterilaiset lahkot, mutta mihinkään lahkoon ei pidä kuulua. Hyviin tilaisuuksiin toki voi osallistua. - AJAN FAKTA kirjoittaa sivuillaan "Seurakunnat täällä", mutta tänne sieltä ei ole laitettu linkkiäkään, vaikka usean pyytämisen jälkeen sen Oy:n linkki laitettiin yksityishenkilöiden TOP 200 sivulle REIJON AJAN FAKTA nimellä (65.). Ei tässä silti aleta riidellä opista seurakunnastakaan. Sitäpaitsi kaikki TOP 200 listalaisemmekin ovat varmasti yhtä mieltä siitä, että esimerkiksi NIILO PAASIVIRTA "seurakuntineen" on huuhaata, ellei saatananpalvontaa, kuten olen väittänyt. "Yhden Ainoan Seurakunnan kotisivuilla on jälleen uusi loistava ennustus! Suomen Selvänäkijä ennustaa jälleen timantintarkasti! Kiistaton Todistus on odotettavissa elokuun loppuun mennessä! Lue vain Ainoan Seurakunnan sivuja!" Jos joku välttämättä haluaa opastuksellani löytää hänen sivunsa, niin pitää katsoa uutisryhmistä, missä hänelle vastasin: "Olenkin jo kertonut lukijoilleni, että olet mainio matkija. Saatana matkii Jumalaa jopa lähettämällä poikansa Antikristuksen!" - KIMMO MIKONRANTA vastasi "1000-vuotiskaudet" aloitukseeni "säälistä", kun muita vastaajia ei ole ilmaantunut. Hänelle vastasin: "Et ollut lukenut edes Berlizin MAAILMANLOPPU 1999-teosta. Kiitos kuitenkin!" Kieltämättä kysymykseni voivat olla mahdottoman vaikeita, helpoissa kun ei minulle ole mitään uutta. LUKIJANI OSAAVAT lukea tekstejäni täältä, kiitos!
- KESÄOLYMPIALAISET SUOMEEN 2012. Sellaista keskusteluakaan ei E-S:n Antti O. Arponen pitänyt mahdollisena, mutta jo ovat kisapomot ryhtyneet vakavasti suunnittelemaan kisojen hakemista! Jaa että Veijosen huumorikin toteutuu: KESÄOLYMPIALAISET LAPPEENRANTAAN!
LAPPEENRANTALAINEN-lehti käyttää Etelä-Saimaan latojaa? Henkilökohtaista-palstalla siinä tänään oleva ilmoituksemme internetosoite ei ollut vain osaamatta ladota omalle rivilleen vaan osoitteeseen oli kirjattu wenet.fi. Muut, rahastavien ja eksyttävien ennustajaeukkojen ilmoitukset olivat upeasti ja oikein. Sellaista kotikaupungissa.

13. 8. LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTALOLLA HENGELLINEN TILAISUUS KLO 19.00.
Pastori Anthony Castron järjestämässä tilaisuudessa vierailevana laulajana RAITA KARPO. Tilaisuutta on mainostettu profeetalliseksi Rusty Martin:n johdolla. Tilaisuudet jatkuvat myös lauantaina kaupungintalolla. Vapaa pääsy. - ANTI-SEMITISMISTÄ maratonkeskustelu kristinusko-uutisryhmässä. MOSHE ZEW jaksaa vastata kaikille. Uutisryhmäkeskustelujen lukeminen on kuitenkin työlästä, ja käyty keskustelu poistetaan aikanaan. Olisi toivottavaa, että asiantuntija ZEW laatii asiasta ja keskustelusta internetsivun? Tässä yritetään linkkiä sfnet.keskustelu.uskonto.kristinusko
- KARIN KUVARAAMATUN DANIEL 11:36 ALAVIITTEINEEN. Daniel 11:40 Etelän kuningasta on selitetty mm. USA:ksi. Antikristuksen sanotaan olevan Pohjan eli pohjoisen kuningas. "Hän tekee mitä hän tahtoo, ja koroittaa itsensä ja uhittelee jokaista jumalaa, itse jumalien Jumalaa vastaan hän puhuu kauheita (Veijonen Uutis-Karjala-lehdessä 5.1. 92: "Lopettakoon Gorba puhumiset: edes Jeesus Kristus ei voi erottaa neuvostokansoja!"). Ja hän menestyy, kunnes vihan aika on lopussa; sillä mikä on säädetty, se tapahtuu", Daniel 11:36. KR 1938:n alaviitteet: Dan 7:8, 2 Tess 2:4, Ilm 13:5.
Alaviite 1: Dan 7:8: "Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu, pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellistä sarvista reväistiin pois sen edestä. ..." Jakeessa 24 selitetään, että sarvet ovat viimeisen petovaltion kymmenen kuningasta eli johtajaa, ja että heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta." Monta pikkutarkkaa profetiaa: Edellisistä (esim. ei-sosialistisia) poikkeava petovaltio ja syntymävuosikin, sijainti Israelista pohjoiseen (Hesekiel 38-39 tarkentaa: perällä pohjoisessa). Hänen, "pienen sarven" edeltä ensin nopeasti reväistään kolme johtajaa (esim. Brezhnev ja kaksi muuta). Kuitenkin hän itse on seitsemäs (Leninistä) ja 11. Ilmestyskirjan mukaan 7. ja 8., koska petovaltio jatkuu vasta Gorban jälleen hallitessa. Ei pienintäkään ristiriitaa vaan asian tarkennusta. Daniel 9:27 viittaisi vähäisen johtajuuskauden alkaessa oltavan 1967 alkaneen aikakauden keskellä = 1985? Ilmestyskirjan 17:11 mukaan vähäinen kautensa kestää vähän aikaa = n. 6,6 vuotta. Ilm. 17:12: "yhdeksi hetkeksi pedon kanssa" vielä epäselvä, ellei tarkoita "Leninin Mausoleumin 80 vuotta", kunnes koko paska haudataan! Hä,hä,hää, Saatana, ei ainakaan ollut Suomi, mikä olisi loppunut 80 vuodessa!. Kuitenkin suuremmankin kautensa alkaessa KOLMELLE KUNINKAALLE käy köpelösti. Nehän voivat olla Roosin (Venäjän Jeltsin), Mesekin ja Tuubalin. (Hesekiel 39:1)
Alaviite 2: 2 Tess 2:4: Ylösoton päivä ei tule "ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä..." - Asiaan liittyy myös Matteus 24:15, mistä Daniel 9:27:ään viite jopa koko asiaa ymmärtämättömien Jehovan todistajain englanninkielisessä Raamatussa. - Antikristuksen ilmestyminen siis Jerusalemin "rauhaan" ilmestyminen takaisin tulonsa jälkeen.
Alaviite 3: Ilm 13:5: "Ja sille annettiin valta tehdä sitä 42 kuukautta", mutta jae 3: Johannes näki yhden kuninkaan "päistä ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantua." PETOVALTIO PARANEE, EU ei ole koskaan loppunutkaan. Ja elokuvia merkistä Antikristuksen päässä on nähty useita, mutta merkki ei ole esimerkiksi luku 666 vaan kuten Johannes näki sen pedon kuvassa: "jossa oli miekanhaava ja joka virkosi", oik. parantuneen miekanhaavan näköinen jälki, Ilm 13:14. Raamatunpaikat ovat sellaisia, joita ei ole keksitty Gorban jälkeen vaan on vuosisatoja tunnettu ANTIKRISTUSTA koskevana! Ja kiitän edellisen kirkkoraamatun alaviitteiden tekijöitä, edelleen toivoen, että joku tietäisi kertoa, keitä he olivat. - VENÄJÄ ON ALOITTANUT SUURHYÖKKÄYKSEN Dagestanin alueelle.

12. 8. PUNKKEREIHIN KAIVAUTUJAT OPETTAVAT: ILMESTYSKIRJA TULEE!
MTV3-uutiset kertoi joidenkin kaivautuneen punkkereihin maailmanloppua pakoon. Monet tulevat vihan ajassa rukoilemaan vuoria kaatumaan päälleen, Ilm 6:15. Ja siinä edellä kerrotaan, että aurinko meni mustaksi, ym.! Punkkereihin kaivautujia surkuteltavampia ovat he, jotka eivät huomaa heidän kuvastamaansa Raamatun sanomaa: tulossa ollaan, ILMESTYSKIRJA!
LUUMÄEN PIIRIKUNNALLISTEN tuloksia keihäänheittosivulla. Mm. Yrjö Hämäläinen pääsi B-luokkaan kuulantyöntöennätyksellään 12,32. - SAATANAN ORJILLA LÄVISTYKSIÄ. Raamatun historia opettaa, että vieraista jumalista luovuttaessa luovutaan myös lävistyksistä, niiden renkaista, yms., 1 Mooses 35:4. Antiikin Kreikassa orja merkittiin korvarenkaalla, ja Israelissa orja, joka ei halunnut vapauteen, sai lävistyksen, 2 Mooses 21:6. Näin ollen seurakunnassa ei tule edes keskustelua siitä, sopivatko lävistykset seurakuntalaisille. - "SALAKIELTÄ". Sponsori VEIJONE vaihtaa bannereitakin. Mitähän tuokin on suomeksi? Vastaus: "Sponsori VEIJONE vaihtaa bannereitakin", windings-fontilla. - Heikki Hietamiehellä on tekeillä kirja ARVI LINDistä. - "Protestantti", presidentti MAUNO KOIVISTO totesi, että KARI SUOMALAINEN oli "ainutlaatuinen lahjakkuus. Hän oli tarkkasilmäinen ihmisten ja tapahtumien kuvaaja." KALEVI SORSA arvioi, että Kari olisi ollut maailmankuulu suuremmassa maassa. Imatrallakin jotkut tietävät, että Veijonen on jakanut KARIN pilapiirrosta Gorbasta kera Daniel 11:36 alaviitteineen jo 1980-luvulla. HYVÄ KARI!

11. 8. SUURI AURINGONPIMENNYS - MAAILMA PIMENEE, JA ITSE PERKELE ANTAA APUA POIKANSA TULOLLE?
Tästä Nostradamus on voinut keksiä ajankohtansa ennustukselleen: "Taivaalta tulee suuri kauheuden kuningas. Hän herättää eloon korkean Angolmois-kuninkaan" (Pekka Suomisen käännös. Veijonen ei osallistu Ultrapäiville, mutta tietää Suomisen pitäneen siellä 22. 7. Nostradamus-esitelmän). RAAMATULLINEN KRIITTISYYS on tarpeen! Kyllä löytyy maailmalta ja internetistä monen sortin okkultisteja ja mystikoita. Eräskin uskoi ydinsodan alkavan heinäkuun viimeisenä.
"The KING OF TERROR STARTS NUCLEAR WAR!!! Date: Saturday, July 31, 1999 2:11 AM ... Nostradamus taisi ennustaa suursodan alkua 1999. Hyvinkin 57 vuotta toisen maailmansodan päättymisestä Ranska voi yhtyä Antikristuksen alkamaan sotaan, toistin Nostradamusta esitettyään päättymisvuotta kolme vuotta liian aikaiseksi. Raamattu, mikä profetia toteutuu, mainitsee kolmen kuninkaan kukistamisen (Dan 7), ja se voi olla entisen Neuvostoliiton sisäisiä juttuja. Raamattu profetoi ennen suursotaa tulevan Jerusalemin "rauhan", vaikka kaikki muut julistaisisivat sotaa. Ainakin se tiedetään Veijosen tulkintana. Hänellä on tarkinta profeetallisen Sanan selitystä jo vuosien ajan.
- "Auttaako sinua Pirukaan", oli eräälle naiselle sanottu. Pirun apu on vahingon tekoa. Sen tulee jopa Saatanan poika huomaamaan, vaikka vasta 3,5 vuotisen aikansa jälkeen. Jumala auttaa sinua, joka haluat olla VOITTAJAN, KRISTUKSEN PUOLELLA! - YRJÖ HÄMÄLÄINEN on entinen karaten suomenmestari ikäluokassaan. Uskoon tultuaan hän siirtyi rehellisempiin urheilulajeihin kuten kiekonheitto. Jotkut lappeenrantalaiset tuntevat hänet myös soittotuntien antajanaan. Kuvassa kesältä 1999 Hämäläinen soittaa puhtaasti Mozartia. - Veijosen heitoista ei hänellä itsellään ole muuta elokuvaa kuin tämä, Lappeenrannasta valtatie 13. varrelta, juuri puretun Rasalan risteyksen kohdan talon pihasta vuodelta 1977. Tampereen Vehmaisten urheilukentän ruohoalueenkin yli reilusti tikka oli lentänyt 1972. Elokuvien katseluun voi imuroida uusimman media playerin täältä.
- PROFESSORI KARI SUOMALAINEN kuoli eilen. Häneltä on peräisin paras pilapiirros Gorbasta: susi lammasten vaatteissa! "Pirun sairaat kasvot.".

10. 8. KUINKA OLET TAIVAALTA PUDONNUT, SINÄ KOINTÄHTI, AAMURUSKON POIKA!
Sanallisesti Nostradamuksen ennustusta lähin Raamatun ilmaus on Jesaja 14:12: "Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja!" Raamatun lukijan käsikirjan (Merril F. Unger) mukaan tämä viittaa "lopun aikana henkiin heräävän valtakunnan (Ilm 13) poliittiseen johtajaan, laittomuuden ihmiseen", Antikristukseen, 2 Tess 2:3,4. Enkeliruhtinas Lucifer tuli Saatanaksi eli Paholaiseksi lankeemuksessaan. SAATANANPALVOJIEN RIEHUMINEN HAUDOILLA NYT ei ole sattumaa vaan hehän tajuavat narrinsa olevan tulossa, häntä Herraksi luullen. Valehtelijan sanoma on mennyt täydellisesti perille. Saatanan olemassaolo todistuu pian ja siinä, että hänen poikansa on tultava! "Saatana, tämän maailman poliittisten järjestelmien taustavoima, on niin lähellä maailman viimeistä ja kaikkein jumalattominta hallitsijaa (2 Tess 2:9), että Babylonin kuninkaan lankeemuskertomus kasvaa kertomukseksi saatanan lankeemuksesta ..." - Selvin todiste Raamatun ja Nostradamuksen puhumisesta samasta asiasta. Ja kun Nostradamus kertoo tapahtuman ajasta, jossakin elokuuun 11. ja kenties syyskuun 1999 välissä, voisimme kenties tutkien löytää tarkemman ja luotettavamman ajankohdan Raamatusta, vaikka emme selvinä lukuina kuten Nostradamuksella. Miten olisi esimerkiksi otsikon jakeen lukuarvot, Moshe? Joka tapauksessa tapahtumien perusteella olen jankuttanut jo pitkään tapahtumavuorossa tulevan olemaan SAATANAN POJAN TULO!
- ROOS JA SUOMEN MOOSES VAHVISTIVAT JO NYT SANOMAAMME? Alla oleva profetia oli tässä ennen kuin tiesin, että ROOSIN nykyinen, pian siis entinen pää, oli taas erottanut hallituksensa. Sopiva päivä profetian julkaisemiselle sikälikin, että saatiin tietää MOOSES Lipposen olleen Lappeenrannassa. Veijonen on pitänyt mahdollisena, että Lipponen on Suomen armeijan ylipäällikkö vihan ajassa. Eikä mitään vitsiä, että Perämerikin saattaa kuivua Roosin joukkojen mennä.


9. 8. PROFETIA SUOMEN KANSALLE TUKHOLMASTA 1984
Aikanaan laajasti levitetty "Tukholman profetia" on kiertänyt 15 vuotta ennenkuin löytää tiensä internetiin ja samalla saa sen ennustaman jatkon! Profetia ennustaa profeetan kuolemaa. Siitä huolimatta, tässä se on! - OLAVI SYVÄNNÖN NIMI MONISTEESSA. Syy sanoman kiertoon vielä 15 vuotta myöhemmin on kai siinä, että Suomen Siionissa arvostetaan Tukholman profetiassa mainittua henkilöä, Olavi Syväntö. Kasettia Suomessa levitti myös mm. Antero Hiltunen, israelilaiselta nimeltään Moshe Zew, joka myös tietää, kuka tukholmalainen ystävä, alkuperäisen vajavaisen profetian saaja on. Minä en sitä tahdokaan tietää. Nyt kun kotikaupunkini on täyttänyt 350 vuottansa, olen kokenut, että on aika tarjota voimakkaammin sanomaa edemmäksi. Täällä voidaan ehkä vielä kuunnella Tukholman profeettaa, ja terveisiä Tukholmaan Lappeenrannan profeetalta alkaen tänään, 9. 8. 1999.

8. 8. PROFEETTOJEN SUUNNATTAVA KATSEENSA KOTIKAUPUNGISTA MUUALLE
Ketään EI pidetä profeettana omassa kaupungissaan eikä aina maassaankaan. Siksi sinä profeetta tuo yhteistä sanomaamme Lappeenrantaan, minä ilmoittelen jo muualla. "EDESSÄ LOISTAVA TULEVAISUUS työtä tekemällä", pääkirjoitus Etelä-Saimaassa eilen. ME TEEMME TYÖTÄ, minkä palkaksi luvataan Kuningasten Kuninkaan "koko omaisuuden hoito" (Matteus 24:45-46). Pyrkikäämme tekemään työmme niin, että kovin moni ei jäisi paitsi tulevaisuudesta ja toivosta.
- LAPPEENRANNAN KAUPUNGISSA PROFETIAA? 1. Ikä nyt satakerta pedon hallinta-aikaan. 2. Sijainti Tukholman 1984-profetiankin mukaan sellainen, mistä ensin sisään käydään, kun idästä tullaan. 3. Profeetta, mitä Tukholman 1984 profetia ennustaa Suomeen ja sanomansa jatkajaksi, asuu mitä ilmeisemmin Lappeenrannassa. 4. Herätys alkaa profetioiden mukaan täältä. 5. Kaupunki teki itseään tunnetuksi huippuna eiliset juhlat: Risto Hovi oli tilannut esiintyjäksi legendaarisen PEPE WILBERGIN JORMAS yhtyeen, mikä sekin ihmetteli miten kaupungin järjestämä ilotulitus oli suurempi kuin pääkaupungissa. Mahtavan rumpusoolon (vain livessä eikä alkuperäisessä esityksessä 1965) sisältävä kappaleensa "Locomotion" on suomeksi "veturi". "Lappeenranta Etelä-Karjalan veturi", kirjoitti puhemies Riitta Uosukainen päivän Etelä-Saimaassa. Presidentti MARTTI AHTISAARI osallistui kaupungin juhliin, jne. Etevin kauppamies oli lyhytleukainen poika, jolla oli parimetriset akselinsa ympäri pyörivät tikapuut, joita pitkin kävellen ylös olisi saanut 300 mk. Itse hän tempun teki, ja muut 1200 yrittivät a 20 mk = 24.000 mk tyhjästä.
- MIKAELA INGBERG heitti itsensä MM-kisoihin. Tulokset tulevat Keihäänheittosivulle. VAIN MATTI JÄRVINEN on tehnyt maailmanennätyksen Kalevan kisoissa. Se tapahtui Tampereen Pyynikin kentällä (missä Veijonenkin heitti 60.00 vuonna 1972) vuonna 1930. ME tulos silloin oli 71,70.

7. 8. UUSIA HYVIÄ SIVUJA - ISRAEL JA LENIN - INTERNET-TV ALOITTAA
REINO SAVOLA on tehnyt uuden sivun otsikolla EUFRAT-VIRTA, mistä hiljattain täälläkin uutisoitiin. - KARI KANGASHARJULLA on varsin seurakunnallista asiaa sivuillaan, joten luonnollisesti hän sai pyytämänsä linkin TOP 200-sivulle (kohtaan 45.) ja vielä tähänkin: KANGASHARJULLA mm. "Yksi seurakunta"-kirjoitus Lindemanin kirjoituksen tapaisesti. MUTTA MIKSI en saa tallennettua tekstejä sivuina kuten voitte tallentaa omat sivuni? Onko tekniikkanne liian korkea vai enkö osaa sitä käyttää, HYVÄT VELJET!? - Tarjotkaapa kaikki linkkisivunnekin. Ne tallennetaan uudelle sivulle: ALL WORLD LINKS. Kaikkien alojen parhaimpia linkkilistoja siihen toivotaan. - ISRAEL JA LENIN. Israel lupasi jatkaa maansa jakamista maailman painostuksen mukaisesti. Aikakauden loppumisessa ei ole pienintäkään yllätystä seurakunnalle! - Presidentti JELTSIN on vaatinut LENININ ruumiin hautaamista, ja kommunistit ovat siitä ärsyyntyneet hänelle. Jo aiemmin olen kirjoittanut, että Leninin ruumiilla voi olla merkitystä profetiassa, hänet haudattaisiin vasta vihan ajan jälkeen hyvinkin 80 vuotta Mausoleumissa maattuaan. Hautaavatko kommunistit Jeltsinin? He ovat eteviä Raamatun toteuttamisessa! TV-OHJELMIA INTERNETISTÄ. Suomen ensimmäinen tv-kanava internetissä alkaa ensi maanantaina klo 15 toimien viikon ajan kokeiluluontoisesti. USA:ssakaan vastaavaa pitkän elokuvan esittämistä ei julkaisijan mukaan ole. EastpopNettiTV:n lähetyksiä voi seurata tietokoneella, jossa on verkkoyhteys, äänikortti ja kaiuttimet. Tarvitaan myös Windows Media Player, jonka lataamisohjeet ovat NettiTV:n sivulla www.eastpop.com - KALEVAN KISAT. - Juha Tiainen ihmeissään, kirjoitti eilinen Hesari. Hänen mukaansa Suomen mestaruuden moukarissa ottanut 19-vuotias Karelia Games-uutisessammekin mainittu Olli-Pekka KARJALAINEN saattaa 5 vuoden päästä heittää 10 metriä enemmän kuin jo nyt, 78,33, ikäluokkansa ME. Siitä vaan uskonkin kilparadalle, että olisi mahdollisuudet olla mukana. TAPSA RAUTAVAARA-postimerkin kuvasin jo erikseenkin. Hänellähän oli onneakin mukana, että säilyi hengissä edellisestä sodasta. Viisi vuotta ennen Lontoon 1948 kisoja Rautavaaran kerrotaan heittäneen pisimmät keihäskaarensa. - Kisat jatkuvat Seinäjoella. Tänään on vuorossa naisten keihäs ja miesten kiekko ja huomenna toisinpäin. - PULLOJA ENNÄTYSMÄÄRÄ. Lappeenrannan Linnoituksen liepeiltä löytyi ennätysmäärä kalja- ja viinapulloja viime yönä. LINNOITUKSEN YÖ-tapahtumaa oli mainostettu tv-ohjelmallakin. TÄNÄÄN WILLIN MIEHEN kaupunki täyttää 350 vuotta. Tunnetko aikasi, Lappeenranta?

6. 8. ULKOMINISTERI TARJA HALONEN JAKAA SUOMEA - MERI JA MERILÄ LAPPEENRANNASSA
Ulkoministeri TARJA HALONEN on ollut Lähi-Idän matkalla ja mm. alkanut toistaa PLO:n terroristijohtaja Jasser Arafatin vaatimusta siitä, että Israelin tulee jatkaa "rauhanneuvotteluja" eli maansa jakamista pahimmille vihamiehilleen. Asiasta kirjoitettiin monissa lehdissä, mutta tuskin monessakaan se kerrottiin Halosenkin vaatimuksena kuten sentään Itä-Savo-lehdessä. Kun Suomi EU:ssaan painostaa Israelia, niin kai on oltavakin, koska saa sen mitä Israelille tekee - petovaltio tulee ja jakaa Suomea. Itäraja Kymijoessa tässä kartassakin, mutta vihan ajan jälkeen Siperiassa, koska petovaltion sotajoukon rippeet karkotetaan sinne. - Viron presidentti LENNART MERI vieraili Lappeenrannassa Asuntomessuilla. Hänestä on kuva Eestin postimerkissä. - EIJA MERILÄ ja ALPO RENKO ovat päävieraat helluntaikirkon kesäjuhlilla Peltolan koulun pihassa. - Tampereen Klasua vuotta alemmalla käynyt toimittaja Juha Veli JOKINEN on tehnyt kirjan talvella 1998 sattuneesta Jyväskylän junaonnettomuudesta. Silloin uutisissamme mainittiin "Junassa oli Jokinenkin", kertoen, että viikkoa aiemmin Veijonenkin oli ollut (toisessa) junassa ja "saanut kehotuksen" mennä juttelemaan Jokisen kanssa. Ei ainakaan kuollut mies junaturmassa. Tuskinpa Jokinen osaa kiittää kirjassaan JUMALAA siitä, mutta täältä voi käydä lukemassa.- Ilta-Sanomissa jatkui eilen millennium-keskustelu. Henkilö vain totesi, että 2000 vuotta täyttyy vuoden 2000 lopussa niinkuin täyttyykin. Sitä hän kehotti juhlimaan. Mutta täällähän EI KEHOTETA, koska maan päällä on alkamassa PIRUN JUHLAT, ja vain ylösottoon pääseville on tulossa 1335 PÄIVÄÄ KESTÄVÄT JUHLAT YLÄILMOISSA. - Nimimerkki Tommi kirjoitti puolestaan Ilta-Lehdessä turhaa tarinaa vuodesta 2000-2001. Ilta-Lehti ei vielä ole uskaltautunut LAITTAMAAN LÖÖPIKSI sitä mitä on tulossa, vaikka vuosikymmen sitten siinä Veijonen pääsi jopa etusivulle "Arafat tuo maailmanloppuineen." - M. Gorbatshovin vaimolla todettu verisyöpä. G:n tiedottaja "kumosi moskovalaisen sanomalehden tiedot, ettei M. G. pystyisi maksamaan vaimonsa hoitoa hävittyään rahansa Venäjän viime vuoden talousromahduksessa." (Kouvolan Sanomat 5. 8.)

5. 8. MAAILMANLOPPUA KAUPUNKILEHDISSÄ - MILJONÄÄREJÄKÖ HARMITTAA ENITEN?
MARIA GUZENINA kirjoittaa pääkaupunkiseudulla ilmestyvässä ALUEUUTISISSA N:o 58/1999 otsikolla "Maailmanlopulla miljonääriksi". Hän väitti 7. 7. olleen Nostradamuksen mukaan päivä jolloin "suuri paha avaruudesta tulee ja tuhoaa kaiken". Mistä lienee keksinyt tuon päivän. Itse asiassa Nostradamuskaan ei puhu maailmanlopun tulosta kuin vasta vuonna 3797. Se mikä toteutuu on edelleenkin Raamattu, neljättä vuosituhatta sen mukaan on vain yksin Isän tietämä "vähä aika" (Ilm 20). Englannista lienee Guzeninan huuhaa peräisin. Kertoo siellä voitavan lyödä vetoakin maailmanlopusta. Ja sitten muka voittaja tulisi miljonääriksi maailmanlopun jälkeen! "Jotkut odottavat maailmanloppua vuonna 2000", kirjoittaa hän väittäen sen ajan jo ohitetun. Eivät mainitsemansa Jehovan todistajatkaan niin pimeitä ole kuin Guzeninaa opettanut pappi tai rokkari. Puhuessaan vuodesta 1914 maailmanlopun tulona he tiesivät oikean vuoden synnytystuskien alulle, Kristuksen profetoimalle (Matteus 24:6-8) maailmansodalle. Seurakunta ennaltatiesi loputkin. 1948 Israelin valtion synty. Sitten Jerusalemin vapautus 1967. Ja lopulta TAPAHTUU "Jerusalemin rauha ylösottoineen!" Maria kirjoittaa, että aina kannattaa varautua, lyödä vaikka pomoa tai ainakin vetoa, ja "lopun tultua voi kuolla onnellisesti miljonäärinä." Maailman rikkaat tulevat näkemään mitä rahoillaan saa. Ihmisistä "tulee harvinaisempia kuin puhdas kulta" (Jesaja 13:12). Kuka kurja lienee Guzeninan opettaja? Vai syntyivätkö ajatuksensa ihan omasta päästä? Myöhästyneet 30-vuotisonnittelut kauniille naiselle. - JOENSUUSSA ILMESTYVÄ KARJALAN HEILI Numero 57/1999 kertoo peräti sivun verran otsikolla "Maailmanloppu tulee joskus, mikä on LASKETTU AIKA?" Kuinkas muuten kuin kirkonmies, ev. lut. kansanlähetyksen Uusi tie-lehden päätoimittaja, LEIF NUMMELA, oli hankittu vastaajaksi."Raamatussa tarkasta ajankohdasta ei ole vihjaustakaan", on hänen siantuntijalausuntonsa. Pysykää kirkoissanne, istuttakaa omenapuitanne, lutherilaiset! Täällä seurakunnassa ei tiedetä ainoastaan aikoja vaan myös TAPAHTUMAT!

4. 8. KÖYHILLÄKIN OLTAVA OIKEUS PÄÄSTÄ LUKEMAAN EVANKELIUMIA - TÄÄLTÄ!
KÖYHILTÄ POISTETAAN KIRJASTON KÄYTTÖOIKEUS - RIKKAAT LEVITTÄVÄT SALKKUMIKRONSA? Kirjasto-kaapelissa Marja Maijala Mäntyharjun kunnankirjastosta aloitti 20. 7. keskustelun OMAN MIKRON käytöstä kirjastossa. Kirjastoalan ihmiset ovat pääosin suhtautuneet myönteiseti siihen, että rikkaat käyttävät kunnan kirjastoissa salkkumikroaan. Selvimmin vastaan on ollut JAN STRANG, joka omistaa ANTIIKKIKIRJA-nimisen divarin Helsingissä. Srang kirjoittaa: "Kirjastojen laajoja ilmaisia nettipalveluja on puolustettu tasa-arvoargumentein: Jotta köyhäkin saisi maistaa "nettiä" tuota tietoyhteiskunnan herkkuhampurilaista, niin kirjaston on se ilmaiseksi tarjottava. Nyt keskustelu tuntuu painottuneen kysymykseen tuleeko kunnankirjastojen tarjota ilmaiseksi tiloja, pöytiä, virta- ja tietotöpseleitä salkkumikrojaan kaupungilla kantaville eri kuntien ja valtakuntien (ulkomaiset lehtimiehet) asukkaille. Vaan kuuluvatko nämä salkkumikromiehet niihin köyhiin, joita varten nettipalveluja ilmaiseksi tarjotaan? Eivätpä taida kuulua. Taitavatpa kuulua suorastaan rikkaisiin. En pidä itseäni köyhänä. Salkkumikron ostamiseen minulla ei tähän mennessä kuitenkaan ole ollut varaa. Aivan tarpeeksi rahaa on palanut jo pöytämikrojenkin kanssa (nurkissa pyörii kolme tekniikan kehityksen yliajamaa toimintakuntoista, mutta tarpeetonta pöytämikroa - neljäs, nyt käytössä oleva, on kohta sekin taas jo vanhentunut)." - VEIJONEN sai pulittaa Lappeenrannan kaupungille 250 mk, kun unohti ajoissa palauttaa lainaamansa viisi videokasettia. Tuskin olen ainoa huonomuistinen kaupungissa, mutta meinasi jo minultakin loppua kirjaston käyttöoikeus, sitä oikeutta kun ei ole, ellei ole rahaa maksaa vaadittuja maksuja. Olisinpa rikas niin pääsisin siirtämään internetmaksuni kaupungille! - ETSIN YSTÄVÄÄ-SIVUMME sai pari uutta ilmoitusta. Kaikkia tarjottuja ilmoituksia sinne ei ole hyväksytty eikä hyväksytä. - TAIPALSAAREN "HEIKOILTA" ROKKAA. Parikkalalainen urheilijatyttö puhui Taipalsaaren heikoista tarkoittaen Taipalsaaren Veikkoja 12-15 vuotisten pm-kisoissa. Mitäs me heikot! Näyttelyt, messut, kisat kuin kisat, TsV:n ROKKA-TEAM tulee paikalle tuoden tullessaan astiat, kalusteet, teltat, tuolit, pöydät. Huolehdi sinä tapahtuman järjestelystä, me hoidamme sapuskapuolen. Kenttäkeittiön vääpeli, Hannu, p. 05-4143174. (Lähde: TsV:n Seuraviesti). Suositellaan!

3. 8. MILLOIN LÄHETTÄÄKÄÄN SAATANA POIKANSA? ONKO TARKKA AIKA 2000 JKR. JUMALAN KUNNIAKSI?
Luonnollinen jatko eilisen loppuun on kysymys, milloin lähettääkään Saatana Poikansa? Kuinka typerää onkaan uskoa, ettei Saatanan hallinta-aika olisi alkamassa maan päällä niihin aikoihin, 2000 jKr. tienoilla, kun Karitsan häiden aika on tulossa yläilmojen Jerusalemissa. Eräs lähetti sähköpostiakin lukematta eilisen uutista toteuttaen siinä sanottua: TAPAHTUMAT JÄTETÄÄN HUOMIOIMATTA. 21 vuotta olen kertonut TAPAHTUMIA! En koskaan kuulunut joukkoon, missä esitellään päivämääriä maailmanlopulle sitomatta ennustuksia tapahtumiin. Esittämäni asiat ovat ENSIN tapahtuneet ja esittämieni on vieläkin ensin TAPAHDUTTAVA! Ylösotto ei voi tulla ennenkuin Antikristus ilmestyy. Ja sitä ennen hänen on tultava. Koko toiminta-aikani joudun toistamaan TAPAHTUMIEN välttämättömyyttä. SAATANA JA POIKANSA ANTIKRISTUS paljastuu kaikille, jotka ovat selvillä sivujeni sisällöstä! Hölmöt ne, jotka ovat halunneetkin vastustaa sanomaani. Mm. E-S:ssa taannoin joku nimimerkki kirjoitti vastaan ajatusta, että joku Pirun poika tulisikaan. Tervemenoa sen herran mukana helvettiin! Vastustaja on tunnettava, jotta hänet voidaan voittaa! NOSTRADAMUS vaikka okkultistina joutuu nyt palvelemaan seurakuntaa. Raamatun valossa voimme hyvin odottaa aivan lähiaikoina "Gorban uutta tulemista". Ja koska tapahtumasta on ilmoitettu kolmen kuninkaan kukistuminen, tuskin odotellaan ensi vuoden vaaleihin saakka. - RAAMATTU NOSTRADAMUSTA TARKEMPI. Ultrassa Pekka Suominen pitää Nostradamuksen ennustuksia Johanneksen Ilmestyskirjaa tarkempana, koska Johannes ei kerro vuosilukuja kuten Nostradamus. Totta onkin, ettei Ilmestyskirjassa ole vuosilukuja. Mitä tarkkuuteen tulee, esimerkiksi Danielin kirjan kanssa Ilmestyskirja muodostaa aivan käsittämättömän tarkan kokonaisuuden. Nimenomaan Danielin kirjassa mainitaankin vuosia. Kuten Novumkin toteaa, Daniel 9:27 muodostaa Ilmestyskirjan kronologiset puitteet. Nostradamus puhuu enimmäkseen puutaheinää. Raamatun laskelmat useimmiten alkavat jostakin tulevasta tapahtumasta päättyen ko. ajan kuluttua uuteen profetoituun tapahtumaan! Nostradamus toimii eksyttäjänä, vaikka tästä vuodesta tietäisi jotakin. Mielenkiinnolla seuraamme nyt sekä Raamatun että Nostradamuksen ennustusten toteutumista. On ainutlaatuista, että kaksi suosituinta ennustusta ovat näinkin samankaltaisia. Ja ne ovat sitä vain 1999. Nostradamus tulee osittain erehtymään vuodessakin. Sen muistoksi pääsivulla ollut "Veijone 1999" tallennetaan tälle sivulle. "Rauha ylösottoineen" ei ole valmis vielä 1999, ja vuonna 2000 tekele ei enää sovi pääsivulle. Itse asiassa se poistetaan siltä tänään.

Raamattu ja Nostradamus ovat näin samankaltaisia vain vuonna 1999! Maailmanloppu vai mikä ?   Jeesus tulee ja pelastaa seurakunnan Jerusalemista sovittaessa. Taidat sittenkin olla lähdössä mukaan!

*


POJAT 12 VUOTTA pm-kisat, keihäs: I. Jani Innanen RaU, 38.45, II Mikko Silvennoinen SiU, 35.12, III Mikko Kiviniemi LUM, 34.67, IV Jari Tiippana TaiTä, 34.15, V Antti Leppänen TsV, 32.45, VI Aapo Harju LUM, 30.25, Seuraavan tulos 29.97. Kilpailussa yhteensä 14 osanottajaa.

2. 8. ILTA-SANOMISSA VEIJOSEN KIRJOITUS: MILLENNIUMIN HETKENÄ TAPAHTUUKIN JOTAKIN
Kuva Ilta-Sanomien lukijapalstalta. Tarjottu teksti oli tämä:
MILLENNIUMIN HETKENÄ TAPAHTUUKIN JOTAKIN
Millenniumin oikeasta hetkestä er.op. Arto Luoma kirjoitti 31. 7. Ilta-Sanomissa kuin se olisi jo ollut muutamia vuosia sitten. Allekirjoittaneella on vahvat syyt epäillä, että oikea hetki on vielä edessäpäin, ja sillä hetkellä tulisi tapahtumaankin jotakin Kristukseen liittyvää. Tapahtumia selitän internetissä wwnet.fi/users/veijone/.
Kristuksen syntymäaikaa sijoitetaan ennen v. 4 eKr. perustuen olettamukseen, että Herodes kuoli vuonna 4 eKr.. Josefuksen merkinnät tarkoittanevat, että kuningas koki 4 eKr. poliittisen tappion. Itse asiassa hän olisi kuollut vuonna 1 eKr. Siinä tapauksessa 2000 jKr. täyttyisi ensi vuonna, kaiketi syksyllä. Aapeli Saarisalo Raamatun Sanakirjassaan uskoo Herodeksen kuolleen 4 eKr., mutta kirjoittaa, että kuolema tuli pitkällisen, vähitellen hivuttavan sairauden tuloksena. Ei ollutkaan miehestä johtajaksi loppuunsa asti? Jälkeinen tilannekin viittaa vallan jakaantumiseen (Agrippa, Antipas, Arkelaus)? Josefuksen teksteissä tiedetään olevan myös ristiriitoja. (IRT palsta 1198).
Pilkkaajaksi itsensä todistaa sillä, että on tarve kieltää Messiaan paluukehitys 2000 jKr. Seurakunnalla ei ole tarvetta omaksua pilkkaajien valheisiin perustuvia näkemyksiä. Jerome-munkilla ei ollut tarvetta valehdella määritellessään syntymävuotta. Yeensäkin lähempänä tapahtumaa kirjattu tulos on lähempänä oikeaa kuin paljon myöhemmin tehty.
Kirkkoisistä Irenaeus, Klemens Aleksandrialainen, Tertullianus ja Eusebius sijoittivat syntymäajan vuoteen 2-1 eKr. Planetaariot Kaliforniassa ja Michiganissa ovat muuttaneet Herran syntymää esittävän ohjelmansa sellaiseksi, että syntymä olisi tapahtunut vuonna 2 - 1 eKr. Astronomi Chris Claytonin mukaan kahden tähden kohtaaminen vuoden 2 eKr. kesäkuussa voi olla "Beetlehemin tähti". Laskelmien tueksi toteutuvat parhaillaan myös profetoidut tapahtumat. "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin", on kirjani nimi.
HUOMIOITA: HARVINAISTA, että seurakunnalliset kannanotot pääsevät läpi iltapäivä- tai muihinkaan lehtiin, kun niitä ei aina hyväksytä edes rahalla! Tarjotusta lyhennetyt (SENSUROIDUT) muutettu lihavoiduksi tekstiksi. Vaikkei kirjoitukseeni tulisi vastineita, ainakin profetioiden toteutumista vastustavia riittää. Tässäkin oli poistettu juuri maininnat olennaisista tapahtumista: Se mikä millenniumin hetkellä varmasti tapahtuu on MESSIAAN PALUUKEHITYS. Ja ellei se kehitys ole jo juuri silloin huipussaan, "rauha ylösottoineen valmis", ainakin siihen "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin" liittyvä TOIMINTA ON JO MENOSSA!
SELITYSTÄ EILISEEN: Aleksanteri Suuri muuttui suopeaksi juutalaisia kohtaan, kun nämä esittivät hänelle ennustuksen kauriista, Daniel 8:9, mikä tarkoittaisi häntä. Hän jatkoikin isänsä aloittamaa valloitusta saavuttaen Jerusalemin noin 332-333 eKr.. Siitä kun lasketaan 2300 päivää eli Danielilla tässä tarkoittaa vuotta eteenpäin, tullaan tarkalleen Kuuden päivän sotaan, vuoteen 1967, missä profetian toteutuminen pikkutarkasti jatkui edelleen. Jos Kristuksen syntymävuosi olisi ollut 7 eKr., Kuuden päivän sotakin, Jerusalemin palautus juutalaisille, olisi ollut vasta 7 vuotta myöhemmin, vuonna 1984. Eikä niinkään vaan samaan aikaan, mutta vuosilukuna tuntisimme vuoden 1984. Daniel 8:14 joka tapauksessa vahvistaa Jerome-munkin ajanmääritystä, että 2000 jKr. on vasta alkamassa. Hyvä, että kristikunta edes yrittää laskea ajankohtia profetoidusta ajasta, Kristuksen syntymä, "oikeaan aikaan lähetti Jumala Poikansa".

1. 8. NOSTRADAMUKSEN SEITSEMÄS KUUKAUSI 1999? - DANIEL 8:14 TODISTAA NYKYISTÄ AJANLASKUA
Koska trooppinen vuosi on 11 minuuttia ja 14 sekuntia lyhyempi kuin 365 1/4 vuorokautta, se 128 vuodessa edistää juliaaniseen vuoteen verrattuna täyden vuorokauden. Paavi Gregonius XIII antoi 1. 3. 1582 bullan, jossa kalenteriuudistus määrättiin pantavaksi toimeen siten, että seuraavan lokakuun 4. päivästä siirryttäisiin suoraan 15. päivään, koska ajanlasku oli jäänyt 10 vuorokautta jälkeen. (Spectrum) Karkausvuosia vähennettiin niin, etteivät sellaisia ole täydet satavuodet, jotka eivät ole jaollisia 400:lla. Näin virhe maan todelliseen kiertoaikaan 365,2425 vuorokautta on vain n. 4 min enemmän, virhe on vuorokausi vasta n. 3300 vuodessa. Suomessa tämä gregoriaaninen kalenteri otettiin käyttöön 1. 3. 1753. - Otto J. Mäkelä uutisryhmissä jo ilakoi, ettei taaskaan mitään tapahtunut. Vastasin, että valitettavasti kieltäydyt käymästä sivuillani, jossa on jo ennen tätäkin selitetty, että NOSTRADAMUKSEN SEITSEMÄS KUUKAUSI 1999 on lähinnä elokuu 1999. "Nostradamus puhui juliaanisessa kalenterissa ja tarkoitti kai gregoriaanisen kalenterimme mukaan ajankohtaa 11. - 14. elokuuta 1999." Ja samalla kun Raamattu toteutui heinäkuussakin, Nostradamuksen olen sanonut toteutuvan vain osittain. Molemmilta löytyy ennustus siitä, että kauhea hävittäjä tulee, se on Antikristus. Marko Kananen Ultra 7-8/1999:ssä väittää Leo Mellerinkin arvostavan Nostradamusta: "Meller piti vuonna 1995 raamattutunnin, jossa arvioi ennustuksen heinäkuulle 1999 merkitsevän antikristuksen saavan tuolloin apua ylhäältä." Veijonen on sanonut samaa tietämättä Mellerin selitystä. Kieltämättä odotan Saatanan antavan apua tulevalle pojalleen. Elokuussa ennenkin on toteutunut eniten Raamatun profetioita. Mielenkiinnolla odotamme, mitkä niistä nyt käyvät toteen. Kertokaa huomioistanne tai kysykää niistä, yritän selittää.
NOSTRADAMUKSEN SEITSEMÄTTÄ KUUKAUTTA SELITETÄÄN SYYSKUUKSIKIN. Uutisryhmistä löysin seuraavaa keskustelua: Because Nostradamus did not use the ordinal number "septieme" which would have been grammatically correct if he had meant the "seventh month". He intentionally used the cardinal number "sept" which happens to be abbrev. for September. Sept mois = Sept. month.
- PALAUTETTA. Shalom! Törmäsin tällaiseen alt.religion.christian - ryhmässä (ehkä mainitussa osoitteessa on jotakin sinua kiinnostavaa): The following riddle is from the article entitled "Little Horn". Daniel 8:9 – And out of them came forth a little horn, which waxed exceeding great, toward the south, and toward the east, and toward the pleasant land. Question: What Land is being described in Daniel 8:9. ANS. The State of Israel ... He waxed exceeding great toward the South (Gaza) and toward the East ( Jericho ) and toward the Pleasant Land (Jerusalem ) . For the rest of the article go to the URL below: " For when they shall say Peace and Safety: then sudden destruction cometh upon them". The peace deal with Syria and the Palestinians will go seriously wrong. The Palestinians themselves aren't very strong but when Syria attacks they'll all get involved. Syria's war machine will give Arafat his dream. Jerusalem will fly the Palestinian flag. When the flag is raised over Jerusalem the rapture will be imminent. Time is Running out. Look for these things in the month of September 1999. The Archangel Michael. Kommentti: Daniel 8:9 ei profetoi missä järjestyksessä Israelia jaetaan vaan "lopuksi sovitaan Jerusalemista" voidaan päätellä Daniel 9:24-27:n ym. pohjalta. Daniel 8:9 profetoi Aleksanteri Suuren valloituksista. Jakeessa 14 profetoitiin, että siitä kun hän saa haltuunsa Jerusalemin kuluisi 2300 vuotta kun se taas olisi juutalaisten hallussa. Aleksanteri Suuren Jerusalemin valloitus tapahtui 333 eKr. Tämä profetiakin vahvistaa, että nykyinen ajanlaskumme on varsin tarkka? 2300 vuotta myöhemmin oltiin vuodessa 1967! - Eilisessä Ilta-Sanomissa kirjoitettiin otsikolla: "Millenniumin oikea hetki", mihin olen tarjonnut vastineen: MILLENNIUMIN HETKENÄ TAPAHTUUKIN JOTAKIN.

31. 7. FORSSASSA Urheilutalo Feeniksissä klo 13 mm. Sari Essayah ja Arto Härkönen. arto.jpg Arto Härkösen voittoheitosta tulee kuluneeksi 15 vuotta 5. 8. Olympic winner Arto Härkönen now believs in Jesus Christ.

28. 7. PROFETIA SUOMEN KANSALLE. Työtoveri lähetti 15 vuotta maailmalla kiertäneen profetian, ja kommentoin sitä jatkossa. - THE BEATLES VAHAKABINETISSA. Jos ei näitä raskaita ajan tapahtumia jaksa lukea ilman iloista musiikkia, vielä vähemmän jaksaisin niitä kirjoittaa uutissivulle. Vahakabinetti on Visulahdessa Mikkelissä. Siellä on kesäloman tahti? - Otettaisiin käsityksiä aiheesta "Onko maailma loppunut ennenkin?" Sitä kysytään myös kristinusko-uutisryhmässä otsikolla 1000-vuotiskaudet. Toivotaan samalla, että rienaajat eivät osallistu keskusteluun, koska heillä ei ole asiaa vaan rienausta.

27. 7. VAROITUS SUNNUNTAILAISISTA JA PEDON MERKISTÄ
Sitä en ihmettele, että kirjeeni löysi Simpeleellä perille nimellä Urheilija Katja Ripatti. Eilen Kusti osasi polkea kirjeen Vanajalta osoitteena Lappeenrannan profeetta Harri Veijonen, ilman lähiosoitetta. Lähettäjä ei ollut katsonut tarkemmin Ultran kirjoitustani, missä on PL 57, 53101 LPR. Kirjeen sisällä norjalaisen internetosoitteen sisältävät painotuotteet "Varoitus Ekumeenisesta yhteistyöstä!" ja "Varoitus sunnuntailaisista ja Pedon merkistä!" Molemmat varoitukset ovat paikallaan. Olisin esimerkiksi erään pääkaupunkiseudun veljen lehteen suhtautunut paljon myönteisemmin, ellei hän olisi pääkirjoituksessaan hyökännyt kauppojen sunnuntaiaukioloa vastaan. KIRKOT JA KIRKOLLISET PUOLUEET pönkittävät sunnuntaita. Seurakuntana emme voi vaatia edes lepopäivän, LAUANTAIN pyhittämistä ulkopuolisilta. Itse kyllä voisimme ottaa käskyn vakavammin kuin keskimäärin otamme. Virhe tulleessa painotuotteessa mm. se, että paavi esitetään pedoksi. Varmasti muita erehdyksiä lahkon internetsivulla.
- RAFAEL SAARENTAA kirjoittaa päivän E-S:n lukijapalstalla yrittäen kumota totuutta, etteikö Huhtiniemen multiin olisi haudattu omien tappamia miehiä. Katsokaa vielä kerran Arposen vastaus siinä. Ortodoksit ZHIRINOVSKI ja SAARENTAA olisi mielenkiintoista nähdä samassa "seurakunnankokouksessa". Veikkaisin ainakin pöydän hajoavan siinä mittelössä, poliittiset äärilaidat samassa kuvainpalvontakirkossa.

26. 7. ONKO MAAILMA LOPPUNUT ENNENKIN? Niin kysyy Otavan kustantama Charles Berlitzin kirja MAAILMANLOPPU 1999. Päivän Etelä-Saimaa väittää Vuoksen puhjenneen tasan 6000 vuotta sitten, mikä selittäisi Saimaan pinnan alta löytyviä kivikautisiksi sanottuja asumuksia. - I WANT TO HOLD YOUR HAND. Skannerissa voi ottaa kuvia vaikka kädestään. Tässä näet tuloksen. Musiikki on The Beatlesin varhaisia menestyskappaleita. - PIIRIKUNNALLISET PARIKKALA. Miesten kiekonheittokilpailut piirissä ovat tältä suvelta ohi. Muita lajeja oli varsinkin nuorille. POJAT 13 keihäässä Parikkalan Urheilijoiden oma poika, MIKKO PAAJANEN sai lopulta siedettävän voittotuloksen 40,66. Kaudella on jo ylittynyt 46 metriäkin. Kaksitoistavuotiaista: Jani Innanen hopealla 36,51. Simpeleen Urheilijoiden Mikko SILVENNOINEN 35,92. Oli siinä hitaammin kasvavalle LUMmilaiselle tällä kertaa liikaa. Neljäntenä tuloksella 31,34. Viideskin heitti kohtalaisesti, 29,70 Hannupekka Neuvosen tulos. - ISO KALA KARKASI. Eivät kalamiehet valehtele siinä, että aina suurimmat kalat pääsevät karkuun. Parikkalan viisikiloinen hauki vei kuvankin. Älkäähän te karatko näiltä sivuilta, sillä täällä ei jäädä Perkeleen verkkoon.

25. 7. HYVÄT SÄVELMÄT VOIVAT TOISTAA ITSEÄÄN HENGELLISELLÄKIN RINTAMALLA
HENGELLISET PLAGIAATIT. Ei millään pahalla, mutta Veijosella on sen verran sävelkorvaakin, että joskus olen ajatellut, että PEKKA SALMISEN "Tuhkasta nousee aamu:ssa" on plagiaattia kappaleesta "Riennä nyt, riennä nyt, ennenkuin sun yö saavuttavi" (kertosäe), ja Seppo Kohvakan "KIRJA KITARA JA MIES" Jukka Kuoppamäen "KULTAA TAIKKA KUNNIAA". Sen kunniaksi kuva: Ja kun toistatte tätä uutista, se on lähtöisin täältä, Veijoselta, wwnet.fi/users/veijone/. - VANHOJA KARTTOJA -kokoelmasta esitetään jatkoa. Loput onkin myynnissä. Osta pois.
- KARELIA GAMES:in tuloksia ja kommentteja: ETELÄ-SAIMAA SAI MOITTEITA OLYMPIAVOITTAJALTA. Epävirallisissa keskusteluissa 15 vuoden takainen olympiavoittaja totesi, että järjestäjille tulee takkiin, ja syynä mm. Etelä-Saimaa, joka ei etukäteen kertonut kisoista toivotulla tavalla. Vain Samuli Vasalasta oli mainittu ja samalla näyttävästi kerrottu, ettei keihäänheittäjä Harri Hakkarainenkaan ole mukana. Onneksi kisojen kestäessä katsojia tuli sentään lähes puolet siitä määrästä, mitä parhaimmillaan on nähty. - Ei ole tietoa, oliko järjestäjäkään ymmärtänyt tiedottaa Etelä-Saimaaseen, että Formula-ajot näkee Kimpisellä suurelta valotaululta. Mikojen Häkkinen ja Salo mittelöidessä kisojen aikaan tv:ssä, monet potentiaaliset katsojat jäivät töllöttimen ääreen. - Eipä löytynyt ohjelmavihkosestakaan Etelä-Saimaan mainosta. Etelä-Saimaan ei tietenkään ole pakko toimia sponsorina, mutta olisi voitu maakuntalehdessä mainita mm., että MIKA HALVARI tulee siniselle Kimpiselle. Kyllä sitä kertoikin lauantain Etelä-Saimaa. Antti O. Arponen näkyi istuvan lehdistökatsomossa, joten varmasti E-S:kin kisojen jälkeen kertoo, että kilpailun parhaana palkittiin Marko Wahlman moukarituloksellaan 78,39. Mika Halvarin kuulatulos 20,47 katsottiin kolmanneksi parhaaksi, ja toiseksi paras, mutta ikänsä huomioden ylivoimaisesti paras tulos 19-vuotiaan Olli-Pekka KARJALAISEN moukaritulos 77,47, mikä jäi ikäluokan ME:stä 71 cm. - Naisten kiekko voitettiin hyvällä tuloksella 60,51 Tiina Kankaanpään toimesta. Miesten kiekko oli kuten edellisenäkin vuonna erittäin kovatasoinen, vaikka Harri Uurainen 37-vuotiaana osoittikin väsymisen merkkejä. Samuli Vasala kyllä juoksi tummien kenialaisten joukossa hienosti jääden muutaman harmittavan sekunnin MM-kisojen A-tulosrajasta. Valinta voidaan kai tehdä jo B-rajan ylitettyään. MIESTEN KEIHÄÄNHEITTO on kieltämättä jäänyt viime vuosina vaisuksi. Hakkaraisen lisäksi ilmoittautuneista puuttuivat "nuori karhu", PIETARI SKYTTÄ, ja vähemmän tunnetut Pauli Piiparinen ja Ville Räsänen. Kilpailuissa nähtiin kuitenkin maailman 15 parhaimman joukkoon tänä vuonna kuuluvan HARRI HAATAISEN upeita kaaria parhaimman kantaessa 82,47. Toissavuoden Kalevan Kisojen voittaja SAMI SAKSIO paransi tulostaan kaiken aikaa saavuttaen lukemat 78,40. Saksion kädestä Nemethin keihäs saa kyytiä, mutta tahtoo kiemurrella matkalla. Nokian Pyryn Esko Mikkola oli kolmas ja Ari Pakarinen neljäs.

24. 7. MIKÄ ON TOTUUS? - KIIHKOATEISTEJA LAPPEENRANNASSA
Toimittaja Jorma Hernesmaa päivän Etelä-Saimaassa otsikoi "TOTUUS". Hän kirjoitti STT:n entisen päätoimittaja Kari Väisäsen puolustuspuhetta. Onko Hernesmaa rikollisuuden kannattaja, rikollinen? Peräti se henkilö, joka Etelä-Saimaassa on todellinen päätoimittaja määräten päätoimittajaakin, mitkä seurakunnalliset ilmoitukset sallitaan ja mitkä eivät. Hernesmaa oli se toimittaja, joka kirjoitti häpeällisen jutun kirkkoherrasta, joka oikein tiesi VENÄJÄN MIEHITTÄVÄN SUOMEN, vaikka aikaa ennustikin muutaman vuoden liian aikaiseksi. Eikö ollutkin Hernesmaa, joka lehdessä yllytti kansalaisia käymään seurakunnan kimppuun uutisessaan Venäjän okkultisesta lahkosta, mihin sain vastattua KIIHKOATEISMIA! - MIKÄ ON TOTUUS? Koston kevät-kirjassa ilmeisesti dramatisoija Antti O. Arposen kynästä sanotaan vaatimattomasti: "Emme kerro TOTUUTTA vaan sen mitä on tapahtunut." Ainakin ortodoksikirkon edustaja on jo Etelä-Saimaassakin todennut, miten kirjasta puuttuu tapahtumia. Kuka yleensä voi kertoa mitä on tapahtunut? Hernesmaa on oikeassa siinä, ettei oikeuslaitos kerro totuutta niinkuin Esko Aho oli väittänyt tapahtuneen oikeuden päätöksen tultua. Mutta eikö sen mitä on tapahtunut kertominenkaan ole TOTUUTTA niinkuin Arponen antaa ymmärtää? Veijosen teksteissä on virheitä, ja siitä huolimatta hän sanoo julistavansa TOTUUTTA! Etelä-Saimaassa TOTUUDEN JULISTAMINEN ON KIELLETTY hyvinkin TOTUUS-otsikolla kirjoittavan myötävaikutuksella! Johannes 18:38: "Pilatus sanoi: Mikä on totuus?" Jeesus oli sanonut tulleensa maailmaan todistamaan totuuden puolesta. Jokainen, joka on totuudesta, kuulee hänen äänensä. Hän ON tie, TOTUUS ja elämä. Kuinka Etelä-Saimaan päätoimittajat kuvittelevat, etteikö täällä sanottaisi TOTUUS myös siitä, että he ovat pahimmat TOTUUDEN VASTUSTAJAT Lappeenrannassa. Totta on sekin, että Veijonen on ainakin yhtä tulinen kuin Kristus noille, jotka kaupungissa TOTUUTTA vastustavat. Jos Hernesmaalla on ateistinen syynsä vastustaa seurakuntaa, Pentikäinen lestadiolaisuuksineen katsoo evankeliumia levitettävän vain lestadiolaismiesten sen pituisella, eikä lehdessä saa olla sanaakaan seurakunnan sanomaa, TOTUUTTA!

23. 7. PROFEETTA VEIJONEN NOITA NOSTRADAMUKSEN HOROSKOOPIN VALOSSA
Ultrassa on artikkeli NOSTRADAMUS OMAN HOROSKOOPPINSA VALOSSA. Ultra saa nyt mainosta, koska hyväksyi kristillisen artikkelin lehteensä. Lehti kuitenkin pysyy ultralaisena eikä kristilliseksi voi tulla. Ultralainen tässä tarkoittaa okkultismin hyväksyvä. Veijonen ei hyväksy okkultismia missään muodossa. Ei sitä, että manataan pahoja voimia esiin pöydän ääressä juomalasein, kuten jopa maallisista työtovereistani paras, lappeenrantalainen lastenhoitaja myönsi harrastaneensa. Ei sitä, että katsotaan kädestä, korteista, tähdistä, jne. Taivaat julistavat Jumalan kunniaa eivätkä kerro ihmisten kohtaloita. Mutta samalla kun ne julistavat Jumalan kunniaa ne kertovat aikakauden vaihdoksesta 2000 jKr. tienoilla JUMALAN KUNNIAKSI! Ja joidenkin henkilöiden syntymäajoilla on merkitystä, Kristus on paras todiste siitäkin. Mutta Raamattu kieltää astrologian. Ultrassakin Nostradamuksesta kirjoittava horoskooppiasiantuntija osoittautuu asiantuntemattomaksi, esityksensä ovat huuhaata. Ilman Raamatun valoa kaikki rajatiedollinen tutkimus on järjetöntä. Kristus on omassa luokassaan. Syntymäpäivänsä saattaa varmistua kuten Antikristus todistaa Kristusta. Kristuksen syntymäpäivää ei saada tietoon inhimillisin keinoin. Ei pidä paikkaansa juutalainen kalenteri, mikä ilmoittaisi sen päivämäärän. Oliko Gorba syntynyt 2. 3. 1932? Gorba on jossain yhteydessä sanonut, ettei ihmisten kuolinpäiviä voida etukäteen tietää. Mutta Antikristuksen voidaankin, taisit jo tietääkin! Tasan 1290 päivää on elinaikaa siitä kun "rauhan" rikkoo. Se on tietenkin hyvä tieto, kun voi vapaasti yrittää tappaa kaikki muut siinä ajassa kuolematta itse!? Joku VEIJONE voi maailmassa olla sekä paavin että pedon vastakohta. Voin kuolla vaikka huomenna, osaatte jo näiden tekstien valossa perille, olla valmiita JERUSALEMISTA SOVITTAESSA. Astrologi itse todistaa astrologian kelvottomuutta kertoen, ettei kannata etukäteen ennustaa: "Turvallisinta on laatia ennustukset vasta jälkikäteen, kuten edellä olevassa Nostradamuksen horoskoopissakin olen tehnyt." Yksi mielenkiintoinen lause löytyi: "suurta ja kestävää kuuluisuutta jopa yli oman aikansa." 8. 1. 35 syntynyttä Elvistä palvotaan yhä. 8. 1. 45 syntynyttä Turhapuroa samoin. Kolmas kerta toden sanoo: Veijonen on syntynyt 8. 1. 55. Raamatun mukaan tuskin kukaan minua kuoltuani kauaakaan muistaa. Mutta HÄN, joka on Kuningasten Kuningas, on valinnut minut aasikseen. Idän tietäjien päivänä 6. 1. on nimipäivänikin. Piru uskoo kalentereistaan katsomalla, että Veijosen tekstejä kannattaa lukea. Internetsatanisti tietää pilkata juuri minun tekstejäni. Jos tätä sivua lukee jo sata okkultistia päivässä, missä lienee kristikunta? Omilla apajillaan niinkuin Matti J. Kuronenkin kirjoitti lehdessä käyvänsä paavin internetsivuilla. Haukkuisivat edes tätä internetosoitetta, mutta tietävät, ettei kannata mainostaa kuin kirkkonsa päätä. - TÄYTÄTKÖ 50 VUOTTA 11. 8. 1999? Työtoverini tajusi yllättäen, että vaimonsa täyttää riemuvuodelliset 50 vuotta juuri suuren auringonpimennyksen aikaan 11. 8. 1999. Mitähän tästä vielä tulee, hän mietti. No ainakin onnittelut Veijosen toimesta jo menivät.

22. 7. PROFETIAT TOTEUTUVAT PÄIVITTÄIN - VIHAMIEHISTÄKIN OLISI NYT APUA
"Profetiat toteutuvat päivittäin" ilmoitukseni Kaakkois-Suomen Sanomien henkilökohtaista-palstalla. Thoralf Gilbrant kirjoitti neliosaisen "ENNUSTUKSET TOTEUTUVAT" kirjasarjansa jo 1970-luvun puolivälissä. Ensimmäinen osa käsittelee: Yhteiskunnalliset merkit, moraaliset merkit, poliittiset merkit ja sotilaalliset merkit. Toinen osa: Luopumuksen merkit. Ja niitähän on paljon, koko kirja täynnä. Kolmas osa: Eksytyksen merkit ja vainon merkit. Neljäs osa käsittelee Israelia ajan merkkinä. RAAMATUN TOTEUTUVIA PROFETIOITA on satamäärin sellaisia, jotka koskevat tätä aikaa ja ennen muuta vuosia 1999-2000! Elämme NYT profetioiden toteutumisen aikaa, vaikkei näihin uutisiin aivan päivittäin kirjattaisikaan mikähän tänään on toteutunut. MONTA asiaa toteutuu nyt joka päivä! Kuka ehtisi edes selittää esimerkiksi tämän uutistoimiston PÄIVITTÄISTEN UUTISTEN profeetallisuutta? Jos joku on kiinnostunut Gilbrantin kirjoista 1-3, sellaiset löytyvät ylimääräisinä myydäkin. VIHAMIEHISTÄKIN olisi nyt apua: kehottaisivat katsomaan internetistä miten hölmö mies tuo Veijonen on, ja joku taas profetioiden toteutumisen vaikutuksesta tulee uskoon. Ehkäpä juuri SINÄ! Ainakin tallennat useampia sivuja, kiitos! Mielenkiintoisin on profetiasarjat tulevasta juutalaisvaltiosta ja viimeisestä petovaltiosta. Israelissa kaikki näyttäisi pian olevan valmista Jerusalemin "rauhalle", mutta missäs se peto luuraa? Suomessa onneksi osataan seurata idän tapahtumia:
VENÄJÄ UHKAA SUISTUA SYKSYLLÄ UUTEEN KRIISIIN. Siinä Etelä-Saimaan pääkirjoitus tänään. Martti Hytti kirjoittaa mm. "Mikä venäläisissä ihmisissä mättää, ettei edes maanviljelyä osata hoitaa?" Ja "ulkoministeriön Venäjä-tutkija, tohtori Ilmari Susiluoto varoitteli maanantaina Kauppalehdessä, että Venäjällä on jälleen edessään uusi kohtalon syksy." Todellinen paukku onkin tulossa! Kolme kuningasta syrjäytetään ja seitsemäntenä ollut kuningas tulee takaisinkin niinkuin kirjoitti Daniel 2500 vuotta sitten, ja näiden sivujen toimittajakin on kirjoittanut julkisesti koko vuosikymmenen.
- Lappeenrannan Asuntomessuista on myös reaaliaikaista KAMERAKUVAA
Etelä-Karjalan kautta aikain parhaasta yleisurheilijasta, JONNI MYYRÄSTÄ on tulossa kirja kevättalvella. E-S:n toimittajat Antti O. Arponen ja Seppo Hakuli ovat löytäneet kustantajan käsikirjoitukselleen.

21. 7. EKUMENIA KRISTUKSEN TARKOITTAMAN YHTEYDEN VASTAKOHTA
Raamattu on toteutunut aikakauden loppuun siinäkin, että paavin seuraajien kannattama ekumenia on edennyt huippuunsa. Ekumenia tarkoittaa kirkkojen yhteyttä. Seurakuntana kirkkojen ulkopuolella olemme oiva esimerkki ekumenian mahdottomuudesta. Olemme myös se vastakohta ekumenialle: Jumala on tarkoittanut, että kaikki uskovat olisivat yhtä ja yhdessä seurakunnassa ulkopuolella kaikkien kirkkokuntien. Ekumenialla on vääjäämättä viety uskovia kohti paavia niin että Kristuksen tullessa joudutaan oikein etsimään seurakuntaa, jolla myös olisi alkuperäinen kristillinen usko. Toki on lahkoja, jotka pysyttelevät ekumenian ulkopuolella. Sellaisten johtajat ovat luoneet karsinan mikä toimii kristillistä yhteyttä vastaan sillä, ettei kaikkia uudestisyntyneitä ja kilvoitteluhaluisia katsota seurakuntayhteyden arvoisiksi. Näissä asioissa on tarkattava, että itse elämme raamatullisessa "että he yhtä olisivat" yhteydessä ja sitä yhteyttä rakentaen.
- MIESTEN KEIHÄÄNHEITON PIIRINMESTARUUSPRONSSI PILKKAHINTAAN TsV:n Saimaanharjun kentällä järjestämät eilen alkaneet piirinmestaruuskisat jatkuivat tänään. Vuorossa oli mm. naisten ja miesten keihäänheitto. Katja Ripatti oli voittaja naisten sarjassa tuloksella 42,46. Toinen oli Anna Käkelä LUM 35,19 ja kolmas Milla Ranta LUM 26,22. Voittajasta, Katja Ripatista hyvä kuva piiriennätyssivulla. Postikulut korvataan reilusti muillekin kotimaisille keihäritytöille, jotka postittavat kuvansa PL 57, 53101 LPR. Toki tyttö voi jo olla aktiiviuransa lopettanut yli 35 metriä heittänyt nainen. Miesten keihäänheitosta puuttuivat niin Tommi Huotilainen kuin Parikkalan nuoremmatkin mitaliainekset, Jani Myllärinen ja Tero Salminen. Ainakin kaksi viimeksimainittua käsivaivaisia. Eipä ollut Lappeenrannastakaan Jarmo Viskari tai Paavo Vuoksela. Kultamitalista taistelivat Petri Matikainen PaU (M19) ja Mika Saukkola RR (M22) noin 55 metrin tuloksilla nuoremman voittaessa piirinmestaruuden. Jos meni kultamitali "halvalla", aivan pilkkahintaan saatiin pronssi. Huonommalla tuloksella kuin Veijosen viime vuoden ennätys. Imatralainen 17-vuotias sen sai alle 42 metrin tuloksella. Vuonna 1985 jäin seitsemänneksi 54 metrin tuloksellani. Huvitti itseänikin, että nyt meinasin olla mitalilla vauhdittaheittoineni, kaikkine vaivoineni, iästä ja kiloista nyt puhumattakaan. Kaikki heittoni olivat yli 37 metriä. Sijoitukseni oli viides enkä ollut edes viimeinen. Kisassa TsV:n kolmikko petasi 22 vuotiasta voimamiestä, Yrjö Hämäläistä pronssille, mutta vasta viimeisellään hän pääsi niukasti Veijosenkaan ohi. Neljänneksi Hämäläinen oli jäänyt myös kuulantyönnössä, kohtalaisella tuloksella 11,85. Kiekossa ja moukarissa sentään pronssi hänelle tuli. - Katja Ripatilla kuulassakin voitto hyvällä 12,63 tuloksella. Toisena pikkusisko Tanja Ripatti 10,18. Tanja puolestaan voitti isosiskon kiekossa, voittotuloksensa 33,24, Katjan lukemat 31,70. Kolmas oli Paula Kotro Lupo 28,35. Naisten moukarin voitti simpeleläinen, keihäspoika Mikko Silvennoisen kehityskykyinen isosisko yli 35 metrin tuloksella. Miesten moukarissa kunnon voittotulos, Ilmari Verho LUM 66,42. Ja kun Veijonen toimi kisassa sihteerinä, nämä omat paperit saavat ollakin hieman sekaisin.

20. 7. KOLMEKYMMENTÄ VUOTTA KUUSSAKÄYNNISTÄ - AIKA SYNNYTTÄÄ?
Ensimmäisestä ihmisen kuussakäynnistä on kulunut 30 vuotta. Noin 30 vuotta on Raamatussa aika ruveta tekemään vaikka jälkeläisiä. Ilmestyskirja 12:1 "ja kuu hänen jalkojensa alla" tuskin ennusti kuussakäyntiä, mutta vaimo (Israel?) siinä synnyttää poikalapsen. Ja asia liittyy olennaisesti aikaan juuri ennen kuin juutalaiset ajetaan Jerusalemista erämaapiiloihinsa 1260 päiväksi (Ilm 12:6). - Evankelio Luukkaan mukaan 21:25 opettaa yksiselitteisesti, että "on oleva merkit auringossa, KUUSSA ja tähdissä" (ja ahdistus kansoilla... ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa) siihen aikaan kun Kristuksen näkyvä paluu on tapahtumassa. Otsonikato on ensimmäinen selvä merkki auringossa. Toki Neil Armstrong pystytti kuuhun USA:n lipun tasan 30 vuotta sitten. Ilm. 6:12 esittää KUUN "vereksi", siinä suuren maanjäristyksen (mikä voi olla ihmisen aiheuttama) seurauksena maan suistuessa radaltaan kuu menee käyttökelvottomaksi tai ainakin saastaksi. Hesekiel 32:kin puhuu pimennyksistä, mikä saattaa viitata Egyptiin noin 11. 8. 2006 tulevaan auringonpimennykseen, ja siihen aikaan Kristuksen näkyvä paluu voisi ollakin. Aiempi laskennallinen esimerkkini jo sijoitti Kristuksen pilviin ilmestymisen, ylösoton talveen ja näkyvän paluun alkusyksyyn. Onkohan ymmärrys lisääntynyt oikeaan suuntaan? Seuraavaksi tulevista tapahtumista tuskin olen esittänyt aivan tarkalleen oikeata taulukkoa aikoineen. Tallennan kuitenkin toukokuussa 1999 kirjoitetun TULEVAISUUS TIEDOSSA tiedotteen tänne htm-sivuksikin. Barak ei määrää milloin "rauha" on valmis. Tapahtumat etenevät tarkalleen Jumalan aikataulussa. - ASUNTOMESSUJEN KANAVANSUUSSA on edelleen ns. SAHA-ALUE. Sahaa tosin ei ole ollut moniin vuosiin. Siellä oli norjalaisen Johan Salvesenin omistama VARKAANSAAREN HÖYRYSAHA. Se oli jo 1900-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä siirtynyt osittain Kaukaan omistukseen.

19. 7. LEO MELLER JÄÄMÄSSÄ KAKKOSEKSI UUSIEN PROFEETTOJEN RYNNISTYKSESSÄ
Leo Melleriä olen kehunutkin. Toivottua vastapainoa löytyy asiantuntevasti jopa uudesta Ultrasta Marko Kanasen tekstinä artikkelista "LOPPU tai sitten ei": "MELLERKIN PETTÄÄ. Leo Mellerin putiikin parhaana iskuna tietokoneongelma on uskomattoman köykäinen. Vielä 70-luvulla häneltä tuli ulos vähintään yksi kirja vuodessa, joissa vakuutettiin Harmagedonin, Googin sodan, tempauksen... olevan tulossa viimeistään seuraavana vuonna. ... Sittemmin Meller oppi varovaiseksi, ja sijoitti lopun noin viiden vuoden päähän kulloisestakin kirjoitushetkestä. Entä nyt, kun mitä dramaattisin, itsestäänselvin hetki lopulle koittaisi? Jumalan seitsemännen ja viimeisen päivän alku! Ehei. Nyt se tuleekin vasta vuonna 2028 tai 2029 asteroidin muodossa." MARKO KANANEN kritisoi Melleriä siis samaan tapaan kuin Veijonen on Ultrassa ja näissä uutisissakin tehnyt. Kananen jatkaa: MELLER "on jäämässä kiivaudessa kakkoseksi uusien profeettojen rynnistyksessä." - KUKA OLIT ENNEN? Sellaistakin kirjaa mainostaa uusi Ultra, vaikkemme ennen ole olleet yhtään mitään. YKSI AINOA ELÄMÄ-teosta suosittelen, kirjoittaja Tapio Nousiainen. - LEMIN SUOJELUSKUNNAN historiasta on olemassa kirja. Painos taisi olla vain 200. Erehdyin myymään sen harvinaisuuden divariaikanani 1980-luvulla. KOSTON KEVÄÄN kirjoittaja MARKO TIKKA oli eräs nuorista asiakkaistani keräten tavaraa yksityiseen museoon kotikonnuilleen. - POSTAPRINT on hyvä englantilainen firma, mistä ostin vanhoja karttoja 1980-luvulla. Tänään tulleessa esitteessä on runsaasti yli 100 vuotta vanhoja karttoja ja painokuvia myynnissä, mutta hinnat ovat nousseet melkoisesti. Jos kiinnostaa tilaus sieltä esimerkiksi erä kaupunkikuvia ym., tiedustele.

18. 7. BARAK JA CLINTON LUPAAVAT MAAILMANLOPPUA 15 KUUKAUDESSA!
ONLY 15 MONTHS PROUD MARY. Israelin pääministeri on neuvotellut USA:ssa presidentti Clintonin kanssa. Torstaina Barak näytti Clintonille "rauhan karttoja": "Prime Minister Ehud Barak brought maps to his meeting with United States President Bill Clinton yesterday, to help detail his diplomatic plans and ideas for renewing the peace process in the region. US sources told Ha'aretz before the meeting began that the president was eager to hear Barak's intricate plans. The two leaders met in private for over three hours last night. In a rare move, the meeting took place in the White House's residential wing instead of in the Oval Office so as to make for a more intimate atmosphere.
Välillä oli aikaa katsella valokuviakin kuten VAIN 15 KUUKAUTTAKO sivu esittää. Barak and Clinton agree peace by November 2000 - Israelin televisio: "Prime Minister Ehud Barak and U.S. President Bill Clinton agreed during their talks on Thursday on determining November 2000 as an ultimate date to reach final peace agreements with Syria, Lebanon and Palestine. Israel's channel 2 said that Barak informed Clinton that he could reach peace with Syria within a year. Israeli sources said that Barak told Clinton he would undertake implementation of the agreements signed between Israel and the Arab states and that the Israel forces' withdrawal from south Lebanon will not take place except in the framework of a comprehensive peace agreement with Syria."
Lopuksi Barak: "Prime Minister Ehud Barak has set another deadline for himself: After campaigning on the promise that he would bring the IDF out of Lebanon within a year, Barak raised the ante this weekend and set a 15-month time frame for negotiating peace with Syria and finalizing agreements with the Palestinians."
- KIINA ALOITTI SOTAHARJOITUKSET. Kiinan armeija on aloittanut suuret sotaharjoitukset alueella, josta ei ole ilmoitettu tarkemmin. Hallituksen lehti Life Tim sanoo harjoitusten olevan vastausta Taiwanin kriisin kiristymiseen. Taiwan on jokseenkin voimaton, kun Kiina aikanaan hyökkää.

17. 7. KIINA JA INTIA VALMISTAUTUVAT TOTEUTTAMAAN ILMESTYSKIRJAA
Eilisestä uutisesta mieleen tuli ILMESTYSKIRJA 9:15,16: "Päästä ne neljä enkeliä, jotka ovat sidottuina suuren Eufrat-virran varrella, jotka hetkelleen, päivälleen, kuukaudelleen ja vuodelleen olivat valmiita tappamaan kolmannen osan ihmisistä. - joukkojen lukumäärä 10.000 kertaa 20.000." Eufrat-virta laskee Persian lahteen. Intiasta ja Kiinasta päin Israeliin tultaessa on ylitettävä Eufrat-virta. Valtioiden sotajoukkojen määrä Jeesuksen aikana oli kymmenissä tuhansissa. Yhdeltä kapealta kaistaleeltako tulisi pelkkää sotaväkeä paljon enemmän kuin maailmassa on asukkaita? Vaikka kuinka hullulta olisi tuntunut ensimmäisten vuosisatojen kirkolliskokousedustajistakin, Jumala varjeli Ilmstyskirjan osana nykyistä Raamattua. 1970-lukukin tuli, ja Kiinan johtaja Mao totesi heillä olevan 200 miljoonainen armeija. 1949 osa kiinalaisista oli paennut saarelle nimeltä Taiwan. Eiköhän Kiina näytä miten tuli syttyy, kun Sydneyn olympiatuli on sammunut. "Me kiinalaiset hyökkäämme Israeliin maata myöten, eikä teitä taiwanilaisia tarvita elossa yhtään." Kiina voi tuhota Taiwanin silloin kun Goog asettuu Israeliin, ja sitten määrähetki lähteä Eurfatin yli. INTIA kai jää kiinalaisten jalkoihin niinkuin suomalaiset Googin joukkojen alle. Kolmasosa maailman väestöstä sanotaan kuolevan Kiinan hyökätessä. Suomesta tietenkin kaikki viisaat ovat turvassa yläilmoissa. Tässä vielä neuvotaan jäljellejääviä hajaantumaan tasaisesti syrjäseuduille, mikäli jonkun suomalaisen halutaan säilyvän hengissä. Vihan ajasta ei pääse enää ylösottoon, mutta tuhat vuotta myöhemmin tavataan taivaassa, kunhan tänne jäänyt on huutanut avuksensa Herran Jeesuksen nimeä, vaikka juuri hälytyssireenien vinkuessa ydinpommin tuloa.

16. 7. PRAY FOR INDIA = RUKOILE INTIAN PUOLESTA
RUKOILE INTIAN PUOLESTA. Olen saanut Intiasta sähköpostia otsikolla PRAY FOR INDIA. Tässä se on htm-sivuna. STT tarjoaa 17. 7. peräkkäin uutisia INTIASTA JA KIINASTA: INTIA ILMOITTI SISSIEN VETÄYTYNEEN: "UL Intia ilmoitti sissien vetäytyneen Kashmirista Delhi/Islamabad, 17. 7. (STT-Reuters-AFP) Intian armeija kertoi lauantaina, että muslimisissien vetäytyminen Intian puolelta Kashmiria halkovaa tulitaukolinjaa on lähes päätöksessä. Alunperin Intia vaati... . KIINA SUUNNITTELEE SOTAHARJOITUKSIA: Kiina suunnittelee sotaharjoituksia pelotteeksi Taiwanille Hong Kong, 17. 7. (STT-Reuters) Kiina suunnittelee järjestävänsä suuren sotaharjoituksen itärannikollaan, kertoo riippumaton Hong Kongissa ilmestyvä päivälehti. Maa-, ilma- ja merivoimien yht... ."
- ASUNTOMESSUT ALKOIVAT. 16. 7. - 15. 8. 1999 valtakunnalliset asuntomessut Saimaan Kanavan suussa. Ensimmäisenä päivänä kävijöitä oli seitsemisen tuhatta. LINKKEJÄ: ASUNTOMESSUT 1999, Lentonäytöslinkkejä, UNICA mm. Lpr:n kaupunginjohtajan kuva, Lpr:n Airport=LENTOKENTTÄ ja Lentonäytöslinkkejä sekä pienoismalleja

15. 7. AHTISAARI ANTIKRISTUKSEN ILMESTYMISEN TIENRAIVAAJAKSI ARAFATIN TOIVOMUKSESTA?
MARA TODELLA ANTIKRISTUKSEN EDELLÄKÄVIJÄKSI? "Arafat pyysi Ahtisaarta välittäjäksi Lähi-itään Helsinki, 15. 7. (STT) Palestiinalaisten presidentti Jasser Arafat pyysi torstaina presidentti Martti Ahtisaarta välittäjäksi Lähi-idän rauhanprosessiin. Opetusalan kokouksessa Helsingissä puhunut Arafat..." Kommentti: Jo 7. 7. uutisessa esitettiin vanhana uutista, mitä STT nyt vahvistaa Arafatin suulla. Olen vuosia esittänyt, että Maran virkakauden jälkeen maan päälle tulee sijaishallitsija (Saatanan sijainen maan päällä) Antikristus, ja seuraava täyden kautensa hallitseva maallinen viranhaltija on Kuningasten Kuningas! Veijonen tekee työtä VIRANHALTIJANA seurakunnassa palkalla, mikä voi olla pääsy valtionvarainministeriksi (Mt 24:47). Enkä kadehdikaan paavin, arkkipiispan yms. sijaisten palkkaa, joka Lutherinkin mukaan on helvetin tulisin paikka. - TOISTAN vielä mahdollisesti täsmällisemmin ilmaisuin: Siinä missä Zhirinovski olisi Gorban paluun tienraivaaja, Ahtisaari voisi olla Gorban "rauhaan" ilmestymisen tienraivaaja! Antikristus ilmestyy (idästä ja) ensin, jotta Kristus voi ilmestyä. Helsingin YLIOPISTON sinetissäkin on Sakarja 6:8, missä mainitaan POHJOISESTA SUOMESTA tuomion hevosten tienraivaajana suurine herätyksineen. Suomi johtajineen on tienraivaaja PEDON ILMESTYMISELLE?! SUOMEN KANSA, tilaisuutesi on tullut ohittaa sekä piispat että maalliset johtajat! KRISTUS tulee ja VALITSEE kuningaskuntansa JOHTAJAT!
- SEURAKUNTALAISTEN AVIOLIITTO VAHVISTETTIIN LAPPEENRANNAN MAISTRAATISSA STT:n uutisen mukaan vuodenvaihteeseen ei olisikaan tulossa sellaista ryntäystä kirkkoihin pappien vihittäväksi kuin porton pää Turussa on toivonut ja odottanut. Hölmöimmät suomalaiset ovatkin arkkipiispan seuraajia. Tänään sain toimia Lpr:n maistraatissa avioliiton virallistamisen todistajana. Seurakunnassa kirkollinen vihkiminen olisi osoitus halusta lähteä seurakunnasta. Kristillinen avioliitto on Jumalan ja kahden uskovan eri sukupuolta olevan sopimus. Suomen valtio ei ole hyväksynyt ja virallistanut kristillistä avioliittoa, mikä solmitaan sellaisella aviosopimuksella, ja kirkolliset voivat seurakuntalaisten avioliittoa nimitellä vaikka susipariksi. Tällaisen avioparin liitto virallistettiin, liitto sai nyt Suomen lain voiman, vaikka Jumalan lain voima sillä jo oli ollut. - STT:n päätoimittaja Kari Väisänen on pyytänyt eroa tehtävästään saatuaan ehdollisen tuomion hiihdon hormonijupakassa.

14. 7. JUHANNUKSEN AJAN SAARNOJA NETMISSIONIN SIVUILLA
- NETMISSION tarjoaa sivuillaan juhannuksen ajan puheita mm. saarnaajilta Bonke, Enbuska ja Korppi. - SIVUJENI TAUSTAMUSIIKKEJA koottu erilliselle sivulle miltä voi myös katsoa, "katoaako" Veijonen silmänräpäystä nopeammin. ATOMISEKUNNISSA. UT käyttää ylösottotapahtuman nopeudesta sanaa atomisekunti, jakamaton aikayksikkö. - KERAVALLE KRISTILLINEN KOULU. Keravalla pyrkii aloittamaan toimintansa yhteiskristillinen koulu syksyllä 2000. - - SUURTA OPTIMISMIA. Iltapäivälehdessä ym. selitetty, että aikakauden vaihtumiseen uskojat ovat PESSIMISTEJÄ. Eikö usko, että maailmanloppua pahemmasta ajasta tulisi pelastamaan joku, ole pikemminkin suurta optimismia? Seurakuntalaiset ovat lähinnä realisteja. Realistista on uskoa, ettei Raamatun toteutuminen nyt yhtäkkiä voi loppua kun se on toteutunut tähänkin asti. - Leirintäalue PISTOHIEKKA Puumalassa on suljettu koko kauden. - Noin neljänneshehtaarin tontillamme oli tänään yhtaikaa ennätysmäärä, 10 SIILIÄ.

13. 7. AURINKO ALKAA POLTTAA IHMISIÄ
Oli siitä lähtien kun isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt niinkuin aina oli ollut, mm. aurinko antanut lämpönsä, vaikka hieman vaihtelevasti kuitenkin turvalliseen tapaansa. Auringon palvominen oli yleistä, jopa niin, että Mooseksenkin aikana se piti lailla kieltää, 5 Ms 17:3. Veijonen on kerran, noin vuonna 1980 kirjoittanut täkäläisessä ev.lut. kirkkojen lehdessä päivähoidosta, että opettajissa löytyy sellaisiakin, jotka opettavat lapsia palvomaan aurinkoa Jumalana. Onkohan palvonta vielä tänä kesänä yhtä innokasta kuin ennen? - Nostradamusselittäjät vasta otsonikadon tultua tunnetuksi ovat alkaneet väittää Nostradamuksen tulkinnanvaraisten runojen ennustavan auringon tulevan vaaralliseksi. Ilmestyskirjan ennustus asiasta (Ilm 16:8,9) on suorasanainen: "AURINKOON, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella. Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä." Muinaissuomalaista pakanaa on hyvinkin naurattanut Ilmestyskirjan mahdottomat tarinat. Tänään suomalaisissa on vielä hölmömpiä: HE TIETÄVÄT, että toisen vuosituhannen vaihteessa tapahtuu, mutteivät välitä (vrt. 2 Piet 3:4,5) valmistautua lähtemään polttavaa aikaa pakoon. Hyvä Jumala antaa auringonkin paistaa 1999 niin, että jo pitäisi havahtua miettimään, mitähän on tulossa! - HELTEISET KESÄT JATKUVAT JA OTSONI KATOAA KOKONAAN? Voit tietenkin itse miettiä eri vaihtoehtoja. Tiedetään ainakin, että jo nyt jopa Suomessa on varoiteltu klo 11-15 välillä olemasta auringon paisteessa. Väheneekö nyt parissa vuodessa otsoni vaaralliselle tasolle? Raamattu ei selvästikään varoita mistään syöpäriskistä vaan välittömästä uhasta. Palvotusta auringosta tuleekin vaarallinen, ja koska tilanne muuttuu vihan ajan jälkeen, päivien lyhentäminen kolmanneksella on hyvinkin maan suistuminen radaltaan samalla pyörimisliike akselin ympäri nopeutuu. HÖLMÖT SUOMALAISET! Älkää olko sitä! Mutta jos kuitenkin olet päättänyt seurata paavia tai petoa etkä seurakunnan Herraa, voit valmistautua toteuttamaan äskeisen raamatunkohdan jatkon: "mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet Herralle kunnian." - Ainoa kohta Raamatussa, mikä puhuu Herran tulosta VARKAANA, on Ilm 16:15. Samassa yhteydessä mainitaan Harmagedonista, mihin vihan aika loppuu. On siis kysymys näkyvästä paluusta tuomitsemaan. En yhdy esim. Lpr:n Metodistikirkossa esitettyihin tulkintoihin Herran nyt vihan ajan alkaessa tulevan varkaan tavoin.

12. 7. VIHAN AJAN TULON TAKUU, LÄHI-IDÄN "RAUHA" JATKUI
Antikristuksen ja vihan ajan tulon moottori, Bill Clinton totesi olevansa hyvin tyytyväinen siitä, että Israelin ja palestiinalaisten johtajat ovat jälleen istuneet saman pöydän ääreen. Israelin uusi johtaja, pääministeri Ehuad Barak ja PLO:n terroristijohtaja Jasser Arafat tapasivat jo sunnuntaina. STT:n uutisen otsikko päivän E-S:ssa on: he "lupasivat edistää rauhaa. Israel jatkaa alueiden luovuttamista palestiinalaisille, mutta ei pura olemassaolevia siirtokuntiaan". Ai että minua ja ilmeisesti silloin myös JUMALAA ärsyttää termi "siirtokunta". Siirtokuntaako Lappeenrannan Kanavansuuhun rakennettiin, kun toivon mukaan odotetut 200.000 vierasta tulevat Lappeenrannan ASUNTOMESSUILLE? Israel rakentaa OMAAN MAAHANSA, ja ainoana maana maailmassa on oikeutettu sanomaan, että se maa on JUMALAN HEILLE LUPAAMA JA ANTAMA! Eivätkä ryssätkään vihan ajan kolmea ja puolta vuotta enempää tule miehittämään Lappeenrantaa, todistakoon vaikka satakerta, 350 vuotta. Tuhat kertaa paremmaksi panin kuin "Lappeenranta 2001" - TYÖTTÖMIEN TARPEETON POMPOTTAMINEN LOPETETTAVA. Kun tässä maassa ei ukko Nooa Veijoselle eikä sadalle tuhannelle muullekaan ole näyttänyt löytyvän normaalilla palkalla työtä, mitä te rikkaat oikein pompotatte meitä? Lappeenrannassa on jo avattu meille paskasakkina pidetyille Työvoimatoimistoon sen ulkopuolinen jäteosasto, johon ohjataan meitä toisen luokan kansalaisiksi tehtyjä pitkäaikaistyöttömiä. Ja vielä väitetään, ettei kansaa oltaisi jakamassa. Työtä ette ole jakaneet. Milloin vain otan työtä vuodeksi vastaan pienellä lastentarhanopettajan palkallani. Onhan se niin pieni, että hyvinkin kolme kaltaistani sillä eläisi. - SUOSITUS: Kaikenlaisia alan firmoja on kokeiltu, mutta ilmeisesti Joutsenossa on seudun paras putkiliike: PUTKIASENNUS ILVONEN OY. - Pääsivulle ei enää hyväksytä ulkopuolisia linkkejä vaan niitähän löytyy esimerkiksi TOP 200 sivulta.

11. 7. VIA LAPPEENRANNASSA. Lauluyhtye VIA esiintyi perjantai-iltana Pusupuistossa ja lauantaina Satamatorilla. Juontajana ANTERO AHTIAINEN, joka on päähahmo alkaneessa nuorisoherätyksessä Lappeenrannassa. Herätys kanavoituu osaksi helluntaikirkon kautta. - PENTIKÄISEN LAESTADIUS JA EU. Maailman rikkaiden medioille EU on tärkeä, jopa epäjumala. E-S pääkirjoituksensa Pentikäinen omisti eilen EU:n ja Erkki Liikasen kehumiseen. Mutta oliko komission puheenjohtajaan kohdistettu piikittelyä? Laestadius kääntyisi haudassaan, ennenkuin olisi kehunut EU:ta. Jotkut odottavat EU:n johtajasta Antikristustakin. Ja onhan EU mukana tekemässä "rauhaa", mutta profetian valossa vain saadakseen kovemman tuomion oikealta pedolta. - LAESTADIOLAISUUDESSA mm. uskovien upotuskasteeseen suhtaudutaan kielteisesti, kuten kirjastostani löytynyt "Vanha-Laestadiolais-Kristillinen Yhdistys r.y.:n Julkaisukokoelma" toteaa totuudesta "lapsikaste on aivan turha, eikä hyödytä ihmistä" MUKA... (s. 93). Ei vain hyödytön vaan esteenä uskoon tulolle ja eteenpäin kulkemiselle opetuslapseudessa. - Em. teos s. 47 oikoo Väinö Havaksen kirjaa "Laestadiolaisuuden historia" mm. "on ihmeellistä, että historioitsija .. ottaa tietolähteikseen osan mustia maailmanjoukon valheita." Millä perusteella Pentikäinen lienee seurakunnan sensuroimispäätöksensä tehnyt? Raamattu ei sano vaan teksteissään opettaa, että valehtelijat julistavat maailman medioissa, mutta seurakuntaa tuntee siitäkin, että sitä aina ollaan työntämässä ristille ja maan alle. Tietäkööt tämän seudun kirkolliset, että he ovat hyväksyneet seurakunnan vainoamisen, Veijonen EI! Keihäät sillä vielä autossaan, kuiskailkoot. - MOOSES LIPPONEN esittää EU:ta jonain suvaitsevana. Seurakuntaa ei suvaita missään, ei ainakaan kirkollisessa EU-Suomessa. Lipponen mittarissamme edelleen laskussa, mutta UOSUKAISKA nousussa, on jo kai oikein päättänyt, ettei lähde presidenttipeliin. Nousussa myös VELTTO VIRTANEN, joka ei päässyt mihinkään, mutta saattaa olla lukenut näitä tekstejä ei vähiten syystä, että on mukana Ultran toiminnassa. Uuden Ultran monista valheista yksi: Raamattu opettaisi ihmisiä pyrkimään tietämään kuolinpäivänsä.

10. 7. EI TARVITSE ODOTTAA AJANKOHTAA 11. 8. - ENNUSTUKSET TOTEUTUVAT KAIKEN AIKAA!
Otto J. Makela wrote in message: Lupaatko lopettaa jorinoidesi kirjoittamisen tänne mikäli yhtään mitään erikoista ja yliluonnollista ei tapahdu 11.8.1999? Veikkaan, että siirrät vaan ennustuksesi koskemaan taas jotakin epämääräistä tulevaa ajankohtaa. VASTAUS: Kristinusko-uutisryhmässäkin vastausta esitetty: Onpa hinku, etten saisi kirjoittaa MINULLE kuuluvaan uutisryhmään! SINUN kirjoituksesi eivät ole kristinuskoa. Minun sivuille pilkkaajien ei tarvitse tullakaan. Mutta joku muukin lukee ja painaa tästä: http://wwnet.fi/users/veijone/. Olen kirjoittanut kaksi kirjaa ja molempien OTSIKOTKIN toteutuvat! TULEVA LÄHI-IDÄN RAUHANSOPIMUS JA USKOVIEN KATOAMINEN sekä JERUSALEMISTA SOVITTAESSA JEESUS SAAPUU PILVIIN! Ennustussarjat toteutuvat kaiken aikaa. "Rauha" ei vielä koske Jerusalemia, mutta annas olla... Esimerkiksi toissapäivän uutisiin saatiin tieto, että Barak ja Arafat tapaavat. Taitavat yksi jos toinenkin skeptikko vetää viimeisiään skeptikkona, mikäli näin pitkälle ovat "erehtyneet" totuutta lukemaan. - MAVENILLA YLI 10.500 tilaajaa. Uutissivulla on muutamia kertoja käytetty WWW.MAVEN.CO.IL:n Israel ja juutalaisuus-linkkejä. Alan uusia linkkejä se tarjoaa viikottain sähköpostitse sinullekin, jos tilaat em. osoitteesta. - TEUVO HUOTILAINEN HEITTÄÄ. Kuten pari vuotta sitten epäilinkin, Teuvo Huotilainen nähdään kilpakentillä, kun saa käteensä kevyemmän keihään. Nyt SM-kilpailujen hopealle M 60 sarjassa hyvällä tuloksella 49,39. Vertailun vuoksi, Veijonen ei enää neljään vuoteen ole saanut vastaavaa 600 g keihästä vastaaviin lukemiin. Huotilaisenkin ennätys on vuodelta 1972, mutta 16 metriä parempi. PAAVO VUOKSELA M45 sarjassa SM 4. tuloksella 48,85. Pientä taantumaa siis Patellakin, mutta hänhän täyttää ensi talvena 50 vuotta. - ETELÄ-SAIMAAN SENSUROIMIA ILMOITUKSIA LEVITETÄÄN. E-S:n uskonnolliset ilmoitukset eilen kuten jo kolme vuotta: Päätoimittajan lestadiolainen rauhanyhdistys, zhirinovskilainen ortodoksikirkko ja luterilaiset alla otsikon "seurakuntia". Paremmat lahkot edellisille kuuluvan otsikon alla "kirkollisia" , ja SEURAKUNTA kirkkoihin kuulumattomat SENSUROITU kokonaan. E-S:ssä sensuroituja ilmoituksiamme tullaan faksaamaan myös Etelä-Saimaan tilaajille. (Ja katsotaan, ... SENSUROITU)

9. 7. LAPSELLISET SAATANANPALVOJAT EVANKELISTOINA
Asiantuntijoiden mukaan ns. saatananpalvojissa on monenlaisia lapsellisia ja sairaita tyyppejä, jotka eivät ole vaaraksi kuin itselleen. En malta olla jo melkein kehumatta erästä, joka osaa tarkasti tarjota päinvastaista kuin Veijonen. Viimeksi tekemänsä sivu sisältää sekaisin yhtä seurakuntaa, kirkkoihin kuulumattomia, profeettaa, keihäänheittoa ja Nostradamusta. Lapsellisuus on jo sitä luokkaa, että tuskin monikaan tuota eksytystä ottaa vakavasti vaan toivon mukaan huomaa, että totuuden tarjoaja on parodian kohteena. Sivunsa teksti on seuraava:
"Yksi Oikea Seurakunta Suomessa! Se on luotu! Nyt Suomen Ainoa Seurakunta aloittaa vihdoin toimintansa, kirkkoon kuulumattomia liittyy yhä kiihtyvällä vauhdilla mukaan toimintaamme. Selvänäköni näyttää, kuinka kaikki Suomalaiset yhtyvät suureen yhteisöömme viimeistään vuonna 2002, jolloin maailmassamme tulee tapahtumaan suuria muutoksia. Voin vain todeta, että olen kiistattomasti Suomen paras selvänäkijä ja -kuulija. Tätä en tietenkään sano kerskuakseni tahi ylentääkseni. Faktan Todistavat Ennustukseni, joiden todennäköisyys on ollut yksi viidestä kvardiljoonasta! VAROKAA VÄÄRIÄ PROFEETTOJA! Suomessa toimii kaikenlaisia vääriä lahkoja, joilla on selkeästi väärä tulkinta kaikesta! Heihin vaikuttaa mitä ilmeisemmin Synnin ankara taakka, josta he eivät osaa vapautua Oikein! Luottakaa ainoastaan Yhteen Seurakuntaan! Totuuden näkee siitä, kuka kääntää toisenkin posken, ja kuka on synnin vallassa ja vihaa, herjaa ja haukkuu lähimmäisiään! Olen nimittänyt sellaiset henkilöt harhaanjohdetuiksi, koska he eivät tiedä mitä he tekevät. Annamme heille anteeksi! Nostradamus oli ENNUSTUSKEIHÄÄNHEITTÄJISTÄ kaikkein tarkin! Nostradamuksen väärä tulkinta on kuitenkin SYNTIÄ! Lukekaa Nostradamusta vain itse, ja tehkää johtopäätökset vain itse."
ENSIMMÄISET PIIRINMESTARIT 1999 - VALOKUVAKERÄYSTÄ. Taipalsaaren Veikkojen Seuraviesti ilmoittaa valokuvakeräyksestä. Hannu Olkkoselle Ruutanatie 18 voi lähettää skannattavaksi heitä kiinnostavat valokuvat. Samaan tapaan sivumme lukijoiltakin odotetaan SEURAKUNTAAN JA KEIHÄÄNHEITTOON sekä Impilinnaan liittyviä valokuvia skannattavaksi Veijoselle PL 57, 53101 LPR, ja kuvat palautetaan korpulle tallentamisen jälkeen. - Mikä on Etelä-Karjalan yleisurheilutaso! Kirkkoihin kuulumaton uskovainen, ystävämme YRJÖ HÄMÄLÄINEN sai eilen seiväshypyn piirinmestaruuden tuloksellaan 2,40 ja 3000 m esteissäkin tuli hopealle.

8. 7. BARAK JA ARAFAT TAPAAVAT - JÄLLEEN SUOMALAISNAINEN ULKOMAISELLE KEIHÄRILLE
Palautetta: Eräänä päivänä Jyväskylässä, uskovien opiskelukavereideni kanssa teimme netistä hyvän löydön, löysimme sivusi. Olen jo puolisen vuotta seurannut tiedotteita sivuillasi vähintään kerran viikossa. On todella upeaa, että Jumala on antanut sinulle näin hienon tehtävän; monet saavat löytää Herran, kun viimein ymmärtävät, mistä tässä maailman menossa on oikein kyse. Jopa hyvin skeptinen avomieheni on alkanut kiinnostua uskon asioista, kun lueskelen uutissivuja. Itse aloin seuraamaan kaikkia uutisia aivan eri tavalla kuin aiemmin. Seuraan joka päivä lehtiä ja tv uutisia. Henkilökohtaisesti olen viikko viikolta saanut tulla varmemmaksi siitä, että nyt elämme loppuhistoriallista aikaa ja että Raamattu on sitä kirjoitusta, jota elämme todeksi. Ajattelin kirjoittaa sinulle muutamasta uutisesta, jotka ovat saaneet minut ehkä hieman " varpailleen". Kevättalvella luin eräänä yönä teksti tv.stä, kuinka saksalainen eu-komissaari oli antanut tukensa PALESTIINAN itsenäistymiselle ja että itsenäistyminen saataisiin aikaiseksi jo vuodessa. Israel vastasi heti kieltävästi ja sanoivat, että heillä on jakamaton oikeus maahansa. Erään artikkelin mukaan - suurin osa Israelissa asuvista toivovat, että rauhansopimus saataisiin mahdollisimman pian, jotta päästäisiin elämään normaalia elämää. Minulle ei jäänyt muistiin, keitä nämä kansalaiset sitten olivat uskoltaan, mutta sen ymmärsin, että kaikki Israelissa asuvat eivät todellakaan tiedä, eikä välitä siitä , mistä rauhansopimuksessa on kyse. Parisen viikkoa sitten hämmästelin erästä Aamulehden artikkelin otsikkoa. -PAAVI ei ole tästä maailmasta. No siinä nyt vain puhuttiin abortista, mutta otsikko säväytti kieltämättä... Aamulehti tänään 7. 7.: Rauha Israelin uuden hallituksen tärkein tehtävä. Arafat sanoi: Olemme valmiita työskentelemään yhdessä rauhan puolesta. BARAK JA ARAFAT tapaavat asian merkeissä pian, ehkä jo maanantaina. Kommentti: Kiitos Minna, useampi silmäpari löytää tänne kuuluvat uutiset.
JÄLLEEN SUOMALAISNAINEN ULKOMAISELLE KEIHÄRILLE. Heipa hei Harri! Laitan taalta Istanbulista sinulle helteisia terveisia, kertoen samalla sisapiirin juorun, etta Turkin "hallitseva" keihaanheiton ennatysmies Fikret Özsoy avioituu tällä viikolla allekirjoittaneen kanssa. Terveisin, Jaana Perttula. Kommentti: Onnentoivotukset jo lähetimme. Ja nyt saavat suomalaisnaiset lopettaa ottamasta vakavasti huumorini, kukahan seuraavaksi ottaa ulkomaisen keihäsmiehen. On toki hienoa, että saamme kaikenlaisia uutisia ensimmäisenä. Kiitos!

7. 7. AHTISAAREN ROOLI - MELLER OPETTAA VÄÄRIN GOOGIN SODASTA
YK on pyytänyt PATMOSTA rakentamaan Kosovoon palaaville 10.000 hengen telttakylän, väittää uusi Patmosviesti. Mellerin toimintaa näytetään siedettävän profetioista huolimatta, onhan hän ev.lut.kirkon jäsen ja osaa kerätä rahaa suomalaisilta? - "Lue sivulta 7 profeetallinen artikkeli - ja ota kantaa!" Näinkin lukee tänään tulleessa PATMOS-lehtisessä. Eli otetaan kantaa: Mellerin profeetallinen artikkeli on mainos kahdesta tilattavissa olevasta kasetista. Tuskin hän enää itse huomaakaan, miten bisnekset ovat menneet oikean profetian edelle. Totta tietenkin on, että Ahtisaarella on yhteytensä Bilderberg-salaseuraan, ja se on voinut vaikuttaa Maran valintaan rauhanvälittäjäksi. Mellerin mukaan koko Kosovon sota näytti olleen bilderbergiläisten järjestämä juttu. En allekirjoita tekstiään. KESKELLÄ RAUHAA sanoo Hesekiel Googin sodan tapahtuvan. Meller tulkitsee siten, että: "Keskellä rauhaa tapahtuu Antikristuksen turmiollinen esiinmarssi. Termi viittaa ajankohtaan, jolloin Googin sota on käyty - eli lähelle seurakunnan ylöstempausta." Veijonen varoittaa jälleen Mellerin opetuksesta, ymmärtäen, että Googin sota on vasta seurakunnan ylösoton jälkeen! Sotahan alkaa, kun Jerusalemin "rauha" on vahvistettu ja ylösotto tapahtunut. Todellakin rauhan aikana Goog hyökkää. Miksi Mellerkin viittaa Saksaan siinä yhteydessä tietäen varsin hyvin, mikä on Goog. Siksi, että uskoo Googin tuhoutuvan ja Antikristuksen tulevan sen jälkeen. Mutta koska Antikristus paljastaa itse itsensä jatkamalla pian antikristusprofetioiden täyttämistä, asiaan ei pitäisi jäädä mitään epäselvyyttä. Goog tulee myös Suomen kautta, vaikka tienraivaaja Ahtisaari ei tietäisi sitäkään. Israel on jo pyytänyt Maraa Lähi-Idän rauhanneuvotteluihin, tietää Mellerkin. Mara raivaa samalla tietä Antikristuksen tulolle. Maran jälkeen tulee. Aikaa ei ole paljon, koska Googin sota on jo vihan aikaa. - PIMEYDESTÄ VALKEUTEEN. Jumalan valo ei pääse ihmiseen, jos on valinnut pysyvän muurin, esimerkiksi päättänyt olla "kommunisti kuolemaansa asti." 1. 12. 1989 NL:n viesti oli, ettei peto voi nousta NL:stä, koska ryhtyi neuvottelemaan paavin kanssa. Eli täyttä pimeyttä, petohan tunnistetaan siitä, että ottaa paavin eli porton selkäänsä. "Lappeenranta 2001" kommunistien opetuksena on mielenkiintoinen. Samoin se, että Veijonen osasi olla 2000.001. vieras Tykkimäessä. Paljastavatko kommunistit pimeydellään Googin tulon ajankohdan? Ainakin minä sen kohta tiedän!

6. 7. HAUTAKIVIEN KAATAMINEN PÖNKITTÄÄ KIRKKOA - SAATANANPALVOJAT VAHINGOITTAVAT SEURAKUNTAA
Lappeenrannassa oli taas kaadettu lehtitietojen mukaan 40 hautakiveä. Ev. lut. kirkon pappi sai julkisuutta, mutta väitti saatananpalvojien etsivän julkisuutta. Todellisuudessa siis KIRKKO SAA JULKISUUTTA, kun hautakiviä kaadetaan, eikä ole poissuljettu mahdollisuus, että KIRKON JÄSENET ITSE KAATAISIVAT HAUTAKIVIÄ! Samalla kun kirkko vain entisestään lisää myönteistä julkisuutta, kirkkoihin kuulumattomat saavat jäädä pimentoon ja pahimmaksi kirkottomien seurakunta luetaankin ainakin Etelä-Saimaassa, eihän seurakunnallisia ilmoituksiamme ole hyväksytty lehteen vuoden 1996 jälkeen. Todistetusti siis ainakin Etelä-Saimaa toimii Saatanan asialla! - Internetissä Suomen parhaimmaksi saatananpalvojaksi nimittämäni henkilö ainakin uutisryhmissä esiintyy nimellään. Siis erittäin pahaa tekee kyseinen henkilö vetäen saatanallisille sivuilleen väkeä "oikeaoppisesti" ja joka asiaan puuttuen. Kirkon aseiden siunausta hän sivuillaan on siunannut. Jo poistetussa uutisryhmän uutisessa hän puuttui Nostradamus-viestiini virnuillen, onko nyt Nostradamus eikä Raamattu se mikä toteutuu. RAAMATUN KUVA on Ultrassakin Nostradamus ja aikamme-kirjoitukseni ohessa, ja olen kiitollinen Ultran toimitukselle, että yleensä sallivat kristillisen artikkelin lehdessään.

5. 7. FARISEUSTEN TUNTOMERKKI: EIVÄT TUNNE AIKAANSA
Jeesuksen sana aikansa fariseuksille oli: taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta kuinka ette tunne omaa aikaanne. Joensuussa Ev.lut. kansanlähetyksen kesäjuhliin oli tullut myös piispa Riekkinen, ja medioissa toistettiin hänen varoitustaan farisealaisuudesta. Näyttäisi siltä, että piispat ja sanomalehdet itse ovat fariseuksia, mutta kuka pitää fariseuksena Veijosta, muistakoon Jeesuksen sanan: tehkää niinkuin hän sanoo, älkää niinkuin hän itse tekee. "Kuinka ollaan kristitty olematta uskonnollinen" -kirja löytyy kirjastostammekin. Kuinka evankeliumia on ilman uskontoa? Siitä kertoo tämä linkki: Gosbel without religion. - Tässä Jeesus-sivunsa. - ALUEKILPAILUISTA PARIKKALASTA tuloksia ja kommenttejani. JUKKA TAMMISUO totesi siellä, että Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan olisi syytä yhdistää kilpailujaan vuonna 2000.

4. 7. VUODEN VIIMEINEN PANKKIPÄIVÄ HUOLESTUTTI EDUSKUNTAA
EU-asioihin keskittynyt eduskunnan suuri valiokunta on huolestunut vuoden ja vuosituhannen viimeisestä päivästä. Euroopan keskuspankki on tehnyt päätöksen kaikkien rahalaitosten sulkemisesta ja rahaliikenteen keskeyttämisestä kuluvan vuoden viimeisenä päivänä. Valiokunnan mukaan päätös johtaa Suomessa oikeudelliseen epävarmuuteen muun muassa 31.12.1999 erääntyvien maksujen osalta. Vuoden viimeinen päivä sattuu olemaan perjantai. Käytännössä asian hoitaminen vaatisi hallitusta tekemään asiasta esityksen eduskunnalle. Suuri valiokunta halusi muistuttaa valtioneuvostoa siitä, että kyseisenlaisia päätöksiä ei pitäisi jättää vain Euroopan keskuspankin päätettäväksi. Vastaavaa pohdintaa on ollut muun muassa Hollannissa. (Uutinen Enskalta lähteenä Hesari) - KATO, LEHMÄ! Esitettyihin uutisiin ja sivuille liittyviä muistoja kuvin. Mm. nuorempi keihäänheittotoveri Jyri Hietanen Veijosen poikavuosinaan ottamassa valokuvassa, ja linkki myöhemmin tekemäänsä videoon Hietasesta ristinkantajana Hyvä Sanoman kannesta.

3. 7. VEIJOSEN ARTIKKELIN SISÄLTÄVÄ ULTRA-LEHTI ILMESTYNYT R-KIOSKEIHIN
Ultra 7-8/99 on ennustusnumero ja sisältää yhden kristillisenkin ajankohtaisen artikkelin: Nostradamus ja aikamme. Artikkelin pohjana on Veijosen kirjoitus internetissä Nostradamus ja antikristukset, mutta muutoksia ja lisäystäkin siinä löytyy. Lehteä saa mm. R-kioskeilta hintaan 34 mk. Toisten Nostradamus-kirjoituksia lehdestä en kommentoi enempää.
- MAAILMANLOPPU EI TULE HUOMENNA. Iltalehdessä tänään on Seppo Hyrkkään juttu otsikolla "Maailma loppuu huomenna?" Ilmeisesti kyseinen toimittaja on käyttänyt apunaan mm. lehteen faksattua tiedotetta Tulevaisuus tiedossa. - VEIJOSEN INTERNETSIVUJA LEVITETÄÄN MONISTEINAKIN. Itse en nyt ole tulostanut sivujani paperille, mutta saamani kirjeen mukaan sellaisia liikkuu ja toivotaan saatavan minultakin. Totean ainakin, että senkun tulostatte ja levitätte.

2. 7. MITÄ KALENTERIA JUMALA KÄYTTÄÄ?
PALAUTE eiliseen: Shalom! Av-kuun 9. päivä on tänä vuonna 22. heinäkuuta. (Tarkemmin 21:n päivänä auringon laskusta 22:n päivän auringon laskuun). Vastaus: Ensinnäkin huomataan, että profeetalliset tapahtumat osuvat Jumalan määrähetkiin. Ja kuten Vanhasta Testamentista voimme lukea, juutalaisille määrättiin tarkkoja päivämääriä tekemisilleen. Ne toimivat esikuvina Uuden liiton puolelle. Kuukautta voimme arvioida -luku vuoden 1995 kirjassani esittelee juutalaisia juhlapäiviä. - Kuten muistamme, juutalaisilla on kalenterissaan vuosien virhe, pitäisi olla vuosi noin 6000. Jumala kyllä käyttää juutalaisille antamaansa juutalaista kalenteria, mutta juutalaisten käyttämä kalenteri ei ole oikeassa vuodessa. Emme voi olla varmoja missä vuodessa mennään. Tänä vuonna juutalaisen kalenterin Av-kuun 9. on 22. heinäkuuta, mutta sehän on vasta ollut myös esimerkiksi 12. elokuuta, mikä on todella lähellä ajankohtaa milloin auringonpimennys 1999 Jerusalemissa.

1. 7. MESSIAANISETKIN ODOTTAVAT KRISTUSTA ANTIKRISTUKSEN TULLESSA
Eilisen uutinen herätti kysymyksen toimittajassa, ja vastauskin siinä. Aiemmin olen jo maininnut sitä, että juutalaisilla messiaaniset kristityt mukaanlukien olisi ongelmia tajuta lopun profetiaa oikealla tavalla. Eilen työtoverin viestin johdosta linkitetty MAYIMHAYIM.ORG odottaa Messiasta siis 1999 kuukausina Elul ja Tishri. - Mirja Ronningin kertoma "juutalaisen tradition mukaan heidän odottamansa Messiaan tulisi tulla 9. pv Av-kuuta", on aiemmin, lähellä JERUSALEMISSA TAPAHTUVAN AURINGONPIMENNYKSEN ajankohtaa 11. elokuuta. Onhan mahdollista, että silloin alkaa LOPUN VUOSIVIIKKO, jos vain Jerusalemista käydään neuvottelemaan, ja niin Antikristuskin tulee. Vaikkei vielä tulisikaan, lienee paikallaan minun tehdä sen seitsenvuotiskauden tapahtumista aikoineen sivu.
Vuoksenniskan SONERA liikkeessä on myös hengellistä myytävää. Ostin mainostamani levyn Lasse Heimonen, mikä hieman muistuttaakin CCR:n esityksiä. - Ruokolahdella oli PIIRIKUNNALLISET. Yrjö Hämäläinen ylipuhui minut kuulaan jälleen toiseksi osanottajaksi. Tuloksensa noin 11,30, ja astuin 9,50 työntöni yli. Missä lienee ollut RR:n Mika Saukkola? - 600 g valkoinen Polanik-keihääni sai ennätyksekseen 56,20, kun Timo Sipinen (P 15) heitti sillä voittoheittonsa, mikä saattoi olla kisojen paras tulos. Yhdeksänvuotias ruokolahtelaispoika heitti palloa hyvin päästen 10 metrin päähän Mustolasta olevan Eero Harjun viimekesäistä piiriennätystä.

30. 6. MAAILMALLA ODOTETAAN TAPAHTUVAKSI LÄHIKUUKAUSINA
Shalom to all, This was sent to me by R. Mike Short, so I'm pasting it on to ALL who I think would enjoy reading it. All who have Believed on Yeshua as the Messiah should be blessed by this. Remember to pray to God for the eyes of Israel and all the Jewish people to see Yeshua as Messiah in the month of Elul and Tishri. Elul starts the time of T'shuva for Jews all over the world. Keep praying Messiah Yeshua is Coming soon!!! Shalom, Barbara http://www.mayimhayim.org - Tässäkin odotetaan jotakin tapahtuvaksi elo-syyskuun aikoihin. Katsotaanpa linkkiä tästä.
KASTEOPETUSTA INTIASTA. Päivän Seeprassa sekoillaan jehovalaisissa, ja Etelä-Saimaassa lestadiolaisissa, vaikkei päätoimittaja Pentikäinen alakerrassaan sitä paljastakaan kertoessaan miten juniorilleen haettiin Keski-Suomesta kastajapappi. Eivät osaa papit edes kastaa. Ystäväni Intiasta lähettikin juuri kuvan, missä nähdään kuten Raamattu sanoo, että sekä kastaja että kastettava astuvat kumpikin veteen: Bensaa tankkiin ja vettä päähän. Pentikäinen itse kirjoitti, miten pappinsa pani matkalla dieselautoonsa bensaa. Kuvastaa hyvin kirkon ja lestadiolaisten kahelia kastelemista, vauvoille vettä päähän. - THOMAS on saanut Veijoselta oman sivunkin.

29. 6. MUSIIKKIA JA URHEILUA
"Ei näissä uutisissa ole kesäisin kuin musiikkia ja urheilua." Veijosen kesää. Kesällä 1999 Suomessa oli useita rocktapahtumia. Erääseen saatiin jopa 19.000 kävijää päivässä. Samaan määrään ylsi helluntailaisten järjestämä juhannuskonferenssi Keuruulla. Mutta medioissa ei mainittu mitään juhannuskonferenssista. Muutama vuosi sitten se pääsi medioihin, kun helikopteri putosi siellä hieman vaurioituen. Jospa maailman mediat tekisivät päinvastoin: Vain hengellisistä tapahtumista uutisoitaisiin, ja rocktapahtumistakin silloin, kun lentokone putoaa alueelle! Tiedetään ainakin, että tasapuolisellakin uutisoinnilla hengelliset tapahtumat saataisiin ylivoimaisesti suosituimmiksi Suomen kesässä!
WWNET.FI/USERS/VEIJONE/ on edelleen ykkönen Suomen yksityisillä hengellisillä sivuilla. Eipä sitä kerrota maailman medioissa. Sekaisin ovat uskonnollisetkin mediat, kun vain okkultistinen ULTRA - tulevassa heinäkuun numerossaan - mainitsee tämän internetosoitteen pyytämässään artikkelissani: Nostradamus ja aikamme.
Juhannuksena 1999 tuli myös tieto, että Eric Claptonin kitarasta, mitä hän soitti LAYLA-kappaleen nauhoituksessa, maksettiin huutokaupassa useita miljoonia. Parempi kappale se on kuin jotkut hengelliset sävelmät. Tämä on vain minun mielipiteeni. Voit myös kuunnella harjoituksia kappaleesta LAYLA

20. 6. - LOMAMATKOJA KESÄ- HEINÄKUUSSA
SUOMI-NEITOA kierrän. Autoilijan tiekarttaa tarvitsen.
Suomen Unicef on Yhdistyneiden kansakuntien lastenjärjestö, joka perustettiin vuonna 1946. Silloin apua tarvitsivat Euroopan lapset. Nyt Unicef tekee työtä yli 140 maassa turvatakseen lapsille peruspalvelut.

19. 6. IHMEISTÄ PUHUTTIIN - NÄYTTÖÄ EI SAATU DOPINGISTAKAAN
Australiasta Lappeenrannassa vierailleen evankelista Matti Kettusen kokouksessa metodistikirkossa oli eilen useitakin kirkkoihin kuulumattomia uskovia Lappeenrannasta. Huonoissa kokouksissa he eivät tapaa käydäkään. Kettunen puhui oikein, Kristusta koroittaen, eikä ole epäilystä, etteikö joitakin ihmeitä olisi jossakin tapahtunutkin. - KIINASSA TAPAHTUU Kettusen mukaan valtavia, eikä sitäkään ole syytä epäillä, jos pitää paikkansa tietonsa jopa 30.000 hengen päivittäisestä uskoon tulosta siellä.- STT:TÄ TOISTAVAT SANOMALEHDET OIKEUTEEN? Ajatus tuli mieleeni, kun tiedämme, että STT toimittaa uutisia kaikille valtalehdille, ja Jari Räsästä vastaan edelleen lehdetkin oikeustilanteesta uutisoivat, vaikkeivät sentään STT:n omia uutisia asiasta yrittäen näin osoittaa, että luotettavuutensa olisi parempi kuin STT:n.- SANOMANI TUTEUTUU?! Heti muistuukin mieleen 1998 alussa uutisissa sanomani valitettava asia: HE ovat täältä voineet jopa lukea totuutta, mutteivät kerro toteutuvista uutisistani, vain täältä kuulee totuutta ylösotosta ennen sen toteutumista, ja SEN TAPAHDUTTUAKIN HE OSAAVAT VALEHDELLA! Kyllä oli kovasti sanottu toimittajista, jotka ovat valheen tielle lähteneet TOTUUDEN tullessa maan päälle Jeesuksessa Kristuksessa. Kristuksen vastustajilla ei ole mitään pelastumisen mahdollisuutta, silloin kun seurakunta pelastuu vihan ajasta, JERUSALEMISTA SOVITTAESSA!

18. 6. YHTEISTYÖKUMPPANI LOPETTI YHTEISTYÖN VAPAIDEN SUUNTIEN KANSSA
Uutisissamme mainittu Moshe Zewin uutisista lainattu uutinen Joseph Shulamin kokouksesta Turussa sai lukijamme kysymään, miksi ilmoitettua kokousta ei järjestettykään. Zew antoi vastauksen: "Minä sain tietää asiasta vasta tuntia ennen. Sattumalta huomasin lehdestä, että siellä onkin jokin muu tilaisuus ja soitin henkilölle, joka järjesteli Shulamin tuloa Turkuun. Kysyin: "Miksi minua ei ole informoitu. Se olisi ollut tärkeää, koska jo n. kuukauden ajan olin ilmoittanut tapahtumasta". Hän vain ivallisella äänellä totesi: "Unohdimme informoida sinua". Silloin päätin, että en enää toiste ole yhteistyössä mihinkään kirkkokuntaan kuuluvien kanssa." - Raamatun mukaan eri paikallisseurakunnat tekevätkin yhteistyötä keskenään eivätkä paikkakunnalla olevien yhden seurakunnan hajottajien, kirkkojen kanssa. - Veijonen tekee yhteistyötä kirkkokuntiin kuuluvien uskovien kanssa vain internet-sivujensa kehittämiseksi. Kiitos, että kirkkojen ystävät ymmärtävät linjamme. Yhteistyön puute ei ole tarkoittanut sitä, etteikö kirkoissa tapahtuvista hyvistä asioista uutisoitaisi hyvin. Vähennän varsinkin valtiokirkosta uutisointia, koska sieltä tulee lähinnä vain huonoa uutisoitavaa.

17. 6. PARIKKALASSA HELLUNTAI- JA VAPAAKIRKOT
Pienten kuntien keskustassa harvemmin näkee päätien varressa sekä helluntai- että vapaakirkot. Tai sellaisten yhteisöjen kokoustilat liikehuoneistossa kuten Parikkalassa. PARIKKALA vahvistaa käsitystä, että usko ja keihäänheitto kulkevat rintarinnan. M. Vilskan Parikkalan historia kertoo paljon taikauskosta, mutta lainaten valtiokirkon pappeja, joiden mukaan hyvinkin keihäänheitto on ollut pahan palvelusta. - PARINET.FI teksti erään auton kyljessä tänään Parikkalan urheilukentällä, Parikkalan Seudun yrittäjät.- KIRVESNIEMET PARIKKALAN PIIRIKUNNALLISISSA Parikkalan piirikunnallisista tuloksia ja kommentteja-sivullani mainitaan mm.: "PARAS yhä aktiiviurheilija oli katsomossa, hiihtäjä Harri Kirvesniemi. Koko perhe oli heillä mukana paitsi Mustis-kissa." - Meidän kissamme kuva löytyy internetistäkin. Kissamme nimi on Uuno, todettiin uutisdokumentin alkupuolella. - V.O. Raassina, Lähetyspioneeri-kirjan löysin äskettäin SUMA-liikkeestä. Ei ole tietoa, onko Lpr:n helluntaikirkossa julistava lääkäri Markku Raassina sukulaisensa. - Pasi Saarinen, LUMmin 15-vuotias keihäri on Sumassa työskentelevän rouvan poika ja vanhemman rouvan tyttären poika.

16. 6. KETTUSEN KOKOUKSET JATKUVAT - TAPAHTUUKO IHMEITÄ?
Matti Kettusen kokoukset jatkuvat metodistikirkossa. Yrjö Hämäläinenkin väitti, että ihmeparantumisia niissä tapahtuu. Lemillä lensi kuulansa ennätykseensä 11,47. Veijonen tuli toiseksi huonokuntoisenakin, oli näet vain kaksi osanottajaa. Missä olit esimerkiksi Veijo Maironiemi, joka kolme vuotta aiemmin vastaavissa kisoissa työnsit noin 10,20 Veijosen tehdessä M40 ennätyksekseen jäävän 10,50. - Israel ja juutalaiset-kirjamyyntilistakin Kris-Antikvalla oli 1980-luvulla. Professori Tapani Harviainenkin sen pyysi saada. Häneltä ilmestyikin sittemmin teos "Juutalaisten historia". Joitakin hyviä, harvinaisia teoksia meni, mitkä olisi pitänyt säilyttää omassa kirjastossa.

15. 6. HELLUNTAILAINEN MATTI KETTUNEN LAPPEENRANNASSA
Matti Kettunen puhui metodistikirkossa Lappeenrannassa. Eipä taida toteutua taannoinen profetiansa ylösotosta Bill Clintonin aikana. Yrjö oli paikalla, ja saanen kommentteja huomiseksi. - Lemillä on nääs miesten kuulakisat huomenna. - VIDEOKAAPPARINI on jo kunnossa ja skanneri tullee loppuviikosta. Ensi viikolla uutta materiaalia vihdoinkin pääsivulle. - Hyvät imurointipaikat: Donwload.com nyt http://www.download.co.kr/, siis muuttanut eikä hakunsakaan toiminut. http://www.tucows.com/ toimi hakukin ja imuroin pari ilmaista FTP-ohjelmaa. Tässä kolmas kenties hyvä imurointipaikka.

14. 6. VALTIONEUVOSTO HYLKÄSI UUSIEN KRISTILLISTEN KOULUJEN
lupahakemukset. Kuopion ja Espoon yhteiskristilliset koulut eivät saaneet toimilupaa. Osasyynä saattaa olla hakijoiden omakin liian kiireellinen toiminta asiassa. - HELLETTÄ jopa yli 30 asteen lukemia näinä päivinä Suomessa! - EU:STA OLISI PITÄNYT PÄÄSTÄ EROON! Sen osoittaa EU-vaalien äänestysprosenttikin 30,1 meillä eikä muualla Euroopassa juuri kummemmin. - HAUKI puraisi miehen jalkaa. Tarkemmin päivän Ilta-Sanomat. - "Kun täältä korvesta pääsee omin avuin maailmalle, niin täytyy miehessä olla jotain". Seppo Räty Ari Vatasesta, kun tämä tuli valituksi EU-parlamenttiin. - Mika Häkkinen palasi MM-sarjan johtoon ja toivottavasti pysyykin, ettei asiasta tarvitse näissä uutisissa mainitakaan. PAAVO HAAVIKON olen jostakin kumman syystä kelpuuttanut vuosisadan henkilöihin, mutta hyvin hän osasikin vastata Mauno Saarelle TV:ssä kysymykseen "onko Jumalaa olemassa", jotenkin näin: "Viimeiseen sataan vuoteen Jumala ei ole saanut näyttöä siitä, että ihmisiä olisi olemassa." Apinoita ja sikoja ei kelpuuteta ylösottoonkaan.

13. 6. AIKATORI - KEURUUN SUURMYYMÄLÄ AVATTU
Keuruun Iso-Kirjassa avattu uudisrakennuksessa suuri varastomyymälä Aikatori. - ISO RAAMATUN TIETOSANAKIRJA 1-10 Aika Oy:n tarjouksessa 2130 mk, ja kaupan päälle Ristin Voiton ja Hyvä Sanoman vuosikerrat tai Raamatun parhaat kertomukset 1-15. tilaus@aikaoy.fi - Jonkinlainen KIRJAMYYNTILISTA pitäisi Veijosenkin saada tehdyksi ylimääräistä kun kuitenkin on. - 1980-luvun alussa yritin päästä Kris-Antikva liikkeineni myymään helluntaikonferenssiin, mutta pyrkimys evättiin.- Suomi, englanti, venäjä. Siinä Iso Kirja infon käyttämät kielet.- Taannoin helluntaikonferenssissa käytettiin myös NEUVOSTOLIITON lippua, koska mukana oli puhujia Neuvostoliitosta. Silloin NL:n suurlähetystöstä puututtiin asiaan, ja lippu käskettiin poistamaan. Syyksi esitettiin, ettei maasta ollut virallista edustusta. EIKÄ MUUTEN TARVITAKAAN! Suomen presidentin tervehdys helluntaikonferenssissa on kai aina luettu. Seurakunta ei tarvitsisi eikä kai saisi sitäkään. Eipä tosin ole valtakunnallista kesäkonferenssiakaan. Israel Avun tilaisuus on vähän sinne päin.

12. 6. POMMITUKSET KOSOVOON LOPPUIVAT - VENÄLÄISTANKIT YLLÄTTÄEN ALUEELLE
Niinhän se tekee kuin Antikristus, poikkeaa sovitusta ja tuo tankkinsa, Venäjä! -
- TUOMO LONGNABBA lähetti sähköpostia mainiten mm., että harrastaa kiekonheittoa ja että kiekonheittäjät harjoittelevat myös kuulanheittoa lähes ympäri vuoden esimerkkinä Timo Tompuri, joka heittää 3 kilon kuulaa 45 metrin paikkeille. Kommentti: Hän heittää pitemmälle saatavalla kiekkotyylillä eikä keihäänheittotyylillä kuten taulukossani kuulanheitosta. En saanut nuorena kilonkaan kuulaa kuin noin 40 metriin keihästyylillä. Tänään työnsin naisten kuulaa yli 11 metriä, mutta miesten kuula tuntuu liian raskaalta. - TSERNOBYLIN VUODEKSI nimitän vuotta 1986. Jumala kutsui minut tehtävään juuri ennen tuota onnettomuutta 1986. Se oli ALKU monellekin asialle. (Tsernobyl, "pujo", Artemisia Vulgaris. Venäjässä myös tavallinen koiruoho. Muistutus Ilmestyskirjan vitsauksista. 1986 oli ensimmäinen täysi vuosi Gorban hallinnassa. Luku 19 oli tärkeä 1948+19=1967! 1967+19=1986. 1986+19=2005. Näkyvä paluu? Jos niin kävisi, pahimmassakin erehdyksessäni olisi ollut totuutta, "pitää kulkea suoraa tietä", välimatkat samoja.)

11. 6. JEESUS-MARSSI LAPPEENRANNASSA
Helluntaikirkosta lähti eri kirkkojen yhteinen marssi satamatorille. Huutaa olisi saanut yhtä lujaa kuin juuri satamassa kovaäänisineen esiintynyt rockbändi tai taivaalla lentäneet hävittäjät. Niihin nähden kovin hiljaista väkeä, vaikka usein juuri tällaisia ihmisiä syytetään äänisaasteesta. Taannoin mm. E-S:n toimittaja. - MUSTOLAN KOULUN MENETYS. Raita Rantalainen kiittää päivän Etelä-Saimaassa kaikkia, jotka muistivat häntä jäädessään oloneuvokseksi opettajan työstä. Musiikkiin ja kuvaamataitoon erikoistunut luokanopettaja oli saanut mm. matkalahjakortin, mikä koulun vanhempiainyhdistyksen aloitteesta kerättiin. - TOTEUTUVATKO SANANI? Osmo Pöystikin väittää kirjassaan "Miten Jumala tunnetaan" s. 146, että "Herra toteuttaa palvelijansa sanan." Hänen mukaansa siksi olisi opittava sanomaan vain hyvää. Mutta jos joskus on sanottava kovasti? PÖYSTIN kirja on seurakunnallista opetusta siinä missä Keijo Lindemaninkin kirja, vaikka Zewin sivuilla mainitaan vain Lindemanin teos. Molemmat seurakunnalliset yleisesitykset ovat hyviä, mutta seurakunnalla ei edes voi olla mitään Raamatun ulkopuolista "tunnustuskirjaa". RAKKAUS saa olla tärkein oppi.

10. 6. KEHOTUS LUOMAAN HYVIÄ IHMISSUHTEITA
Kahden on parempi kuin yksin, väittää Saarnaaja 4:9, joten sitä on uskottava. Onko eron jälkeen elämää, opettaa puolestaan omastakin kokemuksestaan Daniel Nylund. Vapaakirkon Viikkolehdessä (22/99) Merja Pitkänen kritisoi, kun pari kätilöä uudessa kirjasessaan opettavat puolen tunnin kuumiin ihmissuhteisiin. Hyvä ihmissuhde on kestävä. Kestävä ihmissuhde ei välttämättä hyvä. Opiskelija- ja koululaislähetyksen ARKKI-julkaisussa (4/99) päätoimittaja Timo Keskitalo opettaa opiskelijoita uusilla paikkakunnilla luomaan ihmissuhteita, sillä yksin on mahdollista "sulkeutua ja seota lopullisesti." Ilmankos Veijosta on luultu yksineläjäksi. Löytyykö yli 50-vuotiasta ystävää Ritvalle? - LEMMINKÄINEN ALOITTI RÄJÄYTYKSET. Mustolan sataman läheisyydessä radan varressa olevan kallion vuoden loppuun kestävä räjäytystyö alkoi. Lähiseudun taloja käytiin tarkastamassa mahdollisia vahingonkorvauksia silmälläpitäen. Tärinä ulottuu Saimaan kanavan itäpuolellekin. - MATTEUS kirjoitti nimellään kulkevan evankeliumin hebrean kielellä (Eusebius: Kirkkohistoria VI 25:3), mutta hebrealaista versiota ei kuitenkaan tunneta.

9. 6. KYYHKYSPARODIA - STT:N VÄISÄSEN URHEILUN VASTAISUUS
"Kun Jeesus kastettiin, Pyhä Henki kyyhkysen hahmossa oli Hänen päällänsä. Isä ylhäältä lausui: "Tämä on minun rakas Poikani, kuulkaa Häntä." Jeesusta nimitetään Rauhanruhtinaaksi, ja Hän antaa rauhansa omilleen ja maa-planeetallekin kunhan on kukistanut Antikristuksen. Valerauhanruhtinaaksi tiedetään Antikristus. Kun Mihail Gorbatshov vieraili Toronton Yliopiston auditoriossa puhumassa maailmanrauhasta, yhtäkkiä ilmestyi kyyhkynen, mikä tallennettiin valokuviin. Vaikka joku olisi tuonut kyyhkysen suljettuun tilaan, taitavasti se osasi lentää Gorban pään päälle. Suomessa kuva oli Kipinä 1/94 lehdessä. "Toronton siunaus" liike tunnetaan meilläkin, vaikkemme tarvitse kuin Herran siunauksen." (Veijonen: Saatanan hyvä opettaja, 1996). - KARI VÄISÄNEN, STT:n päätoimittaja, kiemurtelee edelleen Suomen hiihtoa mollanneen uutisensa kanssa oikeudessa. Näyttääpä hän päässeen vuoden 1996 Saatanan hyvä opettajaanikin: "Harvoilla on niinkään luotettavaa tietoa EU:sta kuin Sari Essayahilla, puolustin kävelyn maailmanmestaria, kun Kari Väisäsen päätoimittamassa Etelä-Saimaassa tekivät hänestä pilkkaa kuvan kera. Luulisi useampien huomaavan, miten kansa pedon aikaankin johdetaan rikkaiden valehtelijoiden omistaessa tiedotusvälineet." - Väisäsen urheilun vastaisuus oli todistettu siis jo Etelä-Saimaan kaudeltaan.

8. 6. VIHREÄ LIITTO JA VIHREÄ RISTI - EU:N JUMALA ON PERKELE
Tokkopa tarvitsee katua, että olen yhtä puoluetta kerran julkisesti moittinut. Nimittäin Vihreätä liittoa Etelä-Karjala-lehdessä yli vuosikymmen sitten. Seurakunta EI ole maailmanparantaja. Parasta olisi, että kaikki ihmiset ovat seurakuntalaisia, ja sen hyväksi teemme työtä. Maailma paraneekin vain silloin, kun Kristus seurakunnan kanssa hallitsee ensi vuosituhannella. Seurakunta ei saanut vapaasti harjoittaa seurakunnallista toimintaa maassa, jonka sen Isä omistaa: "Jumalan on maa ja kaikki mitä siinä on", niinkuin Raamattu sanoo. Eikä vainot ole historiaa vaan tätä päivää ja yhä kiihtyvämmin EU:ssa: Uusin Hyvä Sanoma kertoo, miten mm. Belgiassa valtion toimesta luokitellaan vahingollisia lahkoja, ja mukaan mahtuvat yhtä hyvin saatananpalvojat kuin helluntailaiset. Katolinen kirkko on se, minkä EU hyväksyy. PERKELE ON EU:N JUMALA! Eikä EU-Suomi ja sen Mooseksen seuraajat osaa valita yhtään sen paremmin. Turha syyttää pelkkiä Vihreitä. Tosiasia kuitenkin, että "Saatanan hyvä opettaja" (1996) käsikirjoituksenikin kertoo miten punaisen verensä antaneen Ristin miehen parodiassa Gorbasta pitääkin tulla VIHREÄN RISTIN JOHTAJA. - VENÄJÄN ja rikkaiden teollisuusmaiden ulkoministerit yksimielisiä Kosovon rauhoittamisesta. - - ITÄRAJAN KAMERAT-sivuni saanut hyväksynnän pienin korjauksin Kaakkois-Suomen tiepiiriltä.

7. 6. VIHREÄN RISTIN MIES NOUSEE VIHAN AJAN JOHTAJAKSI
Palautetta: Green Crossin kotisivulta: How can sustainable leadership be balanced with the need for financial results? What are the driving forces behind this new development and how can they be analysed? The purpose of this conference is to broaden our perspectives on the coming changes within corporate leadership. Through the tools of global ethics we can gain vision for decision-making in the next millennium. This is a unique opportunity for business leaders of the Gothenburg region to be inspired by outstanding orators such as the President of Green Cross International, Mikhail Gorbachev.Green Cross International (GCI), together with the Earth Council and other NGOs are working together to promote the coming UN Earth Charter. Target Group: Leaders from the business community and public sector, boards of directors, information and environmental managers, etc. SÄ oot 100% oikeassa... Lue lisää Green CROSS sivuja ... - Palestiinan rauhasta, Tsernomyrdinistä ja muusta mukavasta: tässä (Varmaan tuttu) Hakusanalla Gorbatsov: yksi kaksi kolme! Katso symboleja neljä viisi Linkitä hyvä mies nämä sivut. Sä taidat olla "hiukan" oikeassa arvioinesi Gorbasta! Kommentti: Lukija tarkoittaa, että olisin 100% oikeassa Antikristuksesta. - MILLÄ TODENNÄKÖISYYDELLÄ SATTUMA tietäsi henkilöstä tulevan valtion päämies, että valtio on Israelista pohjoiseen, perällä pohjoisessa, että se perustettaisiin vuonna 1917, että siinä tulisi olemaan kymmenen johtajaa (Daniel 7:24), että seitsemäs on erilainen kuin edelliset, että hän poistuu, että hän tulee takaisinkin (Ilm 17:8-12), että hänellä on merkki päässä (Ilm 14:13), että hän tapaa paavin eli liittoutuu babylonin porton kanssa, että myös Israelista nousevan väärän profeetan kanssa, että heitä yhdistää nimi PERES (lat. tuho), että hän palatessaan syrjäyttää kolme johtajaa, että hän ilmestyy Jerusalemin rauhaan, että kaikkien ajatkin on tiedetty, jne. Yksi mahdollisuus luvusta noin miljoona potenssiin 50. JUMALA ON! ANTIKRISTUS ILMESTYY ENSIN, KRISTUS SITTEN. MOT. - Y. Hämäläinen työnsi harjoituksissa kuulaa 11,35. Taitaa poika päästä siinäkin lajissa pm-mitalille, ainakin lähelle.

6. 6. JERUSALEMIN RISTIRETKISTÄ 900 VUOTTA
Hyvä Sanomassa Heikki Kankaan artikkeli ristiretkistä Jerusalemiin 900 vuotta sitten. "Juutalaiset muistavat ristiretkeläiskauden yhtä suurella kauhulla kuin ... Hitlerin natsi-Saksan polttouhrit tällä vuosisadalla." - RAHALLA saa ja hevosella pääsee, otsikoi eniten lukijamielipiteitä Lappeenrannassa esiin saava, EU-parlamenttiin pyrkivä kommunisti, Matti Räsänen Kaakkois-Suomen Sanomissa. Sanonta ei pidä paikkaansa seurakunnan osalta. Esimerkiksi kyseinen lehti ei ole julkaissut esimerkiksi Veijosen tekstiä Tulevaisuus tiedossa, ja sanomalehti Etelä-Saimaa lopetti jo 1996 maksullisetkin seurakunnan ilmoitukset. Siitäkin voi päätellä, missä mennään: JEESUS tulee, ja supervallat menee. - POHJOISMAIDEN SUURIN LENTONÄYTÖS LAPPEENRANNASSA Lentokentällä. Englannin Kuninkaallisten Ilmavoimien (RAF) taitolento-osasto The Red Arows oli pääesiintyjä. Siinä lentää yhdeksän Hawk-konetta. Se on maailman kysytyin taitolehtoryhmä. - Lasten Olympialaiset-tapahtuma Kimpisellä huomenna.

5. 6. SAAKO NOITAA TOISTAA? - NOSTRADAMUS NYT!
Aiemmin mainittu Nostradamuksen seitsemännen kuun sijoittuminen kalenterissamme Jerusalemin auringonpimennyksen aikoihin elokuun 11. tienoihin, löytyy internetistäkin ainakin täältä: http://www.escape666.com/main-doomsday.html. Englanniksi "THE ABOVE DATE IS JULY 1999 ACCORDING TO OUR PRESENT-DAY GREGORIAN CALENDAR. THE ABOVE DATE IS AUG 11-14 1999 ACCORDING TO THE JULIAN CALENDAR- IN USE WHEN NOSTRADAMUS WROTE HIS PROPHECIES / QUATRAINS." Mainitun sivun kirjoittajakin näyttää olevan Kristukseen uskova ja pitää mahdollisena ylösottoa 11. 8. 1999 tienoilla. Ovathan monetkin hieman väärin ymmärtäneet Daniel 9:27:ää, että vihan aika kestäisi seitsemän vuotta. YRJÖ HÄMÄLÄINEN, kirkkoihin kuulumaton lappeenrantalainen, helluntaikirkossakin pianoa soittanut "kiekonheittäjänuorukainen" hieman ihmetteli, kun toistan noita-Nostradamusta. Teen kuitenkin Ultran artikkelissakin täysin selväksi, että Nostradamus opettaa jäämään katsomaan vihaa 27 vuodeksi, mutta Kristus haluaa pelastaa Saatanan ajasta. En ole lainkaan omaksunut Nostradamuksen epäraamatullisia selityksiä kuten esimerkiksi Kipinä-lehti puhuen ajasta vuoteen 2028 asti. Mahdotonta ei ole, etteikö jonkun tuhon komeetan löydettäisi osuvan maahan joskus ensi vuosituhannella. Mutta ei Raamattu opeta niinkuin Kipinäkin opetti, että Raamattu tuntisi sellaisen katastrofin. Päinvastoin Kristuksen tulemus ja mahdollinen maa-planeetan siirtyminen esimerkiksi vedenpaisumusta edeltävälle radalle pelastaa mahdollisesta tuhoavasta yhteentörmäyksestäkin. Miten maa vihan ajassa suistuisi radaltaan, jos suistuu, sitä ei tässä käsitellä. On syytäkin ihmetellä, jos protestantti kuten David Wilkerson toistaa Nostradamuksen tulipalo- yms. ennustuksia, joita vastaavaa ei Raamatusta löydy eivätkä sellaiset toteutuneetkaan. Danielin vuosiviikko toteutuu, ja hyvinkin Nostradamus puhuu siitä samasta siten kuin noita sen voi tietää. Toki 1999 vielä tapahtuu, jos sekä Jumala että Saatana sitä samaa ilmoittavat! Veijosen sivuilla Saatana ei opeta vaan sitä pyritään lukemaan niinkuin Jumala lukisi.

4. 6. NYTKÖ SE ALKAA - MARSKIN KISAT KIMPISELLÄ
Nytkö se on ohi, kyselee Ilkka Pohjalainen E-S:ssa. Toivottavaa tietenkin on, että Kosovon tilanne rauhoittuu. Raamatun tuntijana kysyn kuitenkin päinvastoin: Nytkö se alkaa? Nimittäin MARAN jälkeen tulee MARANATA, Herramme, ja valerauha ensin tehdään Jerusalemiin. Nytkö se alkaa MARAN ja Suomen EU-puheenjohtajuuskaudella? Melkein varmoina voimme jo vastatakin: NYT SE ALKAA!
MARSKIN KISOJEN parhaasta tuloksesta vastasi kiekossa Timo Sinervo, Ikaalisten Urheilijat 58,40. Naisten keihään voitti Johanna Jäppinen PIVE 47,59. Kiva havaita Katja Ripatin osallistuminen, tuloksensa 44,88. P 15 sarjassa Timo Sipinen RR 57,38. Timo pääsee SM-kisoihin. Seuraavina lajipäivilläkin olleet LUMmilaiset Pasi Saarinen 48,66 ja Teemu Lepistö 48,07. Neljäntenä Jussi Okko LUM, ja muitakin 37-43 metrin heittäjiä, mahdollisesti 14-vuotiaita. P13-sarjassa löytö, Mikko Pylkkänen LUM, tulos peräti 47,98 ja vasta aloittelija! Toiseksi Vesa Autio Pyhtään Kisa 37,12, kolmas Petri Veijonen LUM 31,72. Palkintona mm. Willimies-patsaita.

3. 6. DANIEL 9:25 JA ATNAH-MERKKI - ONKO 69 VIIKON MENTYÄ MAHDOLLINEN?
Ensin sovitaan Jerusalemista-luvun jälkeen vuoden 1995 kirjani tarkastelee lähemmin Daniel 9:23-26 kohtia. Tulevaisuus tiedossa asiaan liittyy olennaisesti, onko Messiaan kuolema 69 viikon mentyä mahdollinen. Kirjassani taitaa olla kahdenlaista opetusta:
1. Saarnivaaran mukaan Messias olisi tapettu 69,5 vuosiviikon mentyä, mikä ei voi olla totta. 69. viikon lopussa on mahdollinen. (sivu 11)
2. Daniel 9:25. Koska Daniel 9:26:ssa mainitaan Messiaan kuolevan 62 viikon mentyä, tässä ilmoitettu Jerusalemin jälleenrakentaminen tapahtuisi 7 vuosiviikkoa myöhemmin. (sivu 20) "Tulkinnallisesti on merkitystä sillä, mikä painoarvo annetaan atnah-merkille, joka masoreettisessa tekstissä (vokalisointimerkit lisäten n. 600 jKr. tehty säilynyt heprean raamattu) erottaa toisistaan 7 vuosiviikkoa ja 62 vuosiviikkoa. Septuagintan ja kreikkalaisten käännösten laskutapa on tässä masoreettisesta poikkeava samoin kuin Peshittan käännöksessä...". Näyttäisi siltä, ettei Messiaan kuolema 69 viikon mentyä ole mahdollinen, koska silloin (noin 1985) rakennetaan Jerusalemia jälleen. Mutta mahdollista on, että vuosiviikko alkaa 1999, jolloin väärää ilmaisua käyttäen asia on helpommin ymmärrettävissä. Mutta "rauha ylösottoineen" on jo 2000 jKr., jos 1967 alkaneen kauden keskellä oltiin 1985 (1985-1967=18. 1985+18=2003. 2003-3,5 vuotta=2000). Eikä alkuteksti edes käytä sanaa "keskellä". Hieman toisistaan poikkeavia tulkintamahdollisuuksia on ties miten paljon. TAPAHTUMAT RATKAISEVAT eli miten nopeasti Jerusalemista päästään sopuun, ja samalla Antikristus tulee takaisin ja sitten rauhaan ilmestyy. Kun Jerusalemista aletaan neuvotella, silloin joka tapauksessa Danielin viimeinen vuosiviikko on meneillään.

2. 6. ETELÄ-SAIMAA NOUSI JAKAJIEN SELKÄNAHALLA - VISKAAKO VISKARI VIELÄ?
Sanomalehti Etelä-Saimaan kannattavuus on noussut mm. jakajien selkänahalla. Pari vuotta sitten jakopiirejä mitattiin uudelleen ja monille jakajille lisättiin aluetta puolet lisää, mutta palkka saatiin pysymään samana. Nyttemmin jakajat on siirretty omaan yhtiöön, Etelä-Karjalan jakelu. Etelä-Saimaa kuitenkin sallii sen, että samalla kun lehteä jaetaan mukaan saa kasata ties mitä julkaisuja. Huomenna E-S:n lukijoille jaetaan JOUTSENO-LEHTI. Lähtisitkö jakamaan yöllä 250 talouteen 15 km:n alueelle Joutsenoa 19 p/kpl eli palkkana 48 mk miinus noin 50%:n verot? Kaikki E-S:n jakajat lähtevät.
VISKAAKO VISKARI VIELÄ? Etelä-Karjalan kolmanneksi paras keihäänheittäjä kautta aikain, Tommi Viskari vastasi toimittajalle Kimpisellä tänään, ettei voi tänä suvena eikä myöhemminkään osallistua keihäskilpailuihin. Olkapäänsä on kahdesti operoitu talvella ja siitä saatiin "siviilikäsi". Nuorena jopa maailmanhuipulle mahdollisuudet omannut Viskari kärsi uransa aikana valitettavan paljon vammoista. Vielä 1997 hän pystyi heittämään 78,40, mikä on ennätyksensä. Toivomme Tommille kaikkea hyvää jatkossa. Piirin heittovalmentajien ykkönen hän on. Muualla varmasti uutisoidaan, että 78,40 jäi Tommin ennätykseksi, mutta hänellähän on kotikenttäetukin Kimpiselle uudessa ruumiissa, kun olympialaiset tulevat Lappeenrantaan!

1. 6. EIVÄTKÄ HE PÄÄSE PAKOON - VAIN ME PÄÄSEMME
IMAGOKYSYMYS. MTV3:n uutistenlukija Keijo Leppänen on helluntailaisena helluntailaisten lehdessä kolumnoinut imagokysymyksestä sen jälkeen kun gallupia suosiosta tehtiin. Jyrki Kiila jatkaa lukijapalstalla aiheesta muistuttaen, että alkuseurakunta oli "kaiken kansan suosiossa". Veijonen toteaa, että vastaavaa suosiota ei enää voida saavuttaa varsinkaan meidän oloissamme ja lopun ajassa. Monilta muilta osin liikutaan alkukristilliseen tilanteeseen, mutta vastapuoleksi nousee uskonnollinen maailmankirkko, mikä ei pidä alkuseurakunnallista seurakuntaa missään arvossa vaan kaikin keinoin mm. ekumenialla on tukahduttamassa sitä. Ja se luulee pääsevänsä ylösottoon, vai? - MANNERHEIM-RISTIN RITARI LEO KOJO oli mukana Lappeenrannassa Kristillisen liiton kokouksessa. Ohjelmaan kuului seppeleenlasku sankarivainajien muistomerkille. Kaupunginjohtaja Markku Andersson lausui tervehdyssanat. Puoluehan säilytti vanhan nimensä. - Seurakuntalaisten tulisi säilyttää myönteinen asenne puolustusvoimiin, vaikka katkeruuskin voi olla lähellä totuuden tuntien: Te kaaduitte miljoonat seurakuntalaiset kirkon ja valtion miekkaan! - "Pro Patria"-nimimerkillä joku päivän Etelä-Saimaassa kirjoittaa, ettei Huhtiniemeen olisi haudattu omien tappamia miehiä. Saman lehden alakerrassakin kerrotaan, kuinka sota-arkistoista puuttuu asiakirjoja. Mikä lienee vapaamuurari ollut tämä varatuomari Toivo Tapanainen. "Kai ne etsivät niitä Huhtiniemen papereita", sanottiin poliisista kun Lappeenrantalainen lehden toimitukseen murtauduttiin kahdesti sen kirjoitellessa Huhtiniemen sankareista 1990-luvun alussa. "Selkeä tosiasia on se, että vuonna 1971 Huhtiniemen leirintäalueen työmaalta löytyi kymmenen vainajaa. Enempää heitä ei etsitty, vaan ruumiit vietiin hautausmaalle ja joukkohauta luotiin umpeen." (Arponen, E-S 1. 6.) - "Eivätkä HE pääse pakoon", 1 Tess 5:3. ME pääsemme pakoon (Jerusalemista sovittaessa)! Älkää pelätkö niitä, jotka voivat tappaa ruumiin, mutta eivät sen jälkeen voi enempää tehdä. HE ja ME ovat Raamatun tuntemat ryhmät. Kuulutko heihin vai meihin?

31. 5. PELKÄÄ JUMALAA JA PIDÄ HÄNEN KÄSKYNSÄ
Pelkää Jumalaa ja pidä Hänen käskynsä, lukee edelleen mm. Tampereen Klassillisen lyseon seinässä. Tosin ateistit ovat osoittaneet mielipiteitä, että vanhentunut lause olisi poistettava. Mutta edelleen: JUMALA SUURIN UHKA. Ristin Voitto aloittaa artikkelisarjan uhista sanoen Jumalan olevan suurin uhka, mikäli sorrumme pelkäämään ja palvomaan jotakin vähäisempää kuin Hän on. - Hengellinenkin valmennettavani, YRJÖ HÄMÄLÄINEN voitti Saimaanharjun kentällä pidetyissä kilpailuissa miesten kiekonheiton lähes 37 metrin tuloksella. - Data Universum avannut palvelun , mistä löytyy mm. 600 linkkiä. Yritin hakusanalla Veijonen, ja kone antoi 83 linkkiä. SEURAKUNNAN ONGELMA on jo ylitarjonta linkeistä. Lukijamäärämme ei ole kasvanut, ja osasyynä varmasti on se, että monet löytävät muualta kiinnostavampaa aineistoa, millä ei välttämättä ole lainkaan seurakunnallista arvoa. - KUVOTTAVIN JUTTU VOITTAA FINLANDIA-PALKINNON. Hannu Lehtonen ennustaa Concordia-lehdessä, että kuvottavin juttu voittaa Finlandia-palkinnon. Jo 1998 Finlandia-palkinnon sai Pentti Holappa homokuvauksillaan. Näyttelijä Liisa-Maija Laaksonen sanoi valintansa perustuneen siihen, että hän joutui ajoittain pakottamaan itsensä nielemään oksennuksen maun suustaan. - Näiden uutisten toimittaja aloitti 2/1979 Kipinä-lehdessä artikkelinsa: "Jumalaton kulttuuri oli ominaista Nooan päivinä. Niinkuin oli Nooan päivinä niin on Ihmisen Pojan palatessa."

30. 5. ONKO YLÖSOTON AIKA TIEDOSSANI TÄNÄÄN YLI 3 VUOTTA ETUKÄTEEN?
Veijonen on tehnyt lehdistötiedotteen, jota on lupa toistenkin lähettää eteenpäin. Elämme erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa lopun ajassa. On vielä varauksella suhtauduttava ajatukseen, että "rauhaan ylösottoineen" olisi vielä reilut kolme vuotta, mutta sellainen mahdollisuus nousee todennäköiseksi, mikäli elokuussa 1999 alkaa tapahtua mainittua ennaltatiedettyä. Kyseisessä tiedotteessa kirjoitin mm.:
"... Jos tieto tasan seitsemän vuotta myöhemmin Egyptiin tulevasta täydellisestä pimennyksestä pitää paikkansa, saatan alkaa pitää todennäköisenä tietynlaisia Daniel 9:27 tulkintoja. Nimittäin Danielin 2500 vuotta sitten kertoma vuosiviikkotarina olisi keskeytynyt Kristuksen kuollessa ja voisi jatkua 11. 8. 1999." ... Edelleen jos muinainen "satu" toteutuu, Jerusalemia koskeva "rauha ylösottoineen" voisi olla elokuussa 1999 alkavan seitsenvuotiskauden aikana 1335 päivää (Daniel 12:12) ennen Herran näkyvää paluuta. Tällaista opetan kirkkokuntien ulkopuolella, raamatullisessa seurakunnassa, ja uteliaatkin lukevat lisää internetistä wwnet.fi/users/veijone/." - TURUN helluntaikirkon saarnaaja oli se henkilö, jolta oli peräisin Ristin Voiton uutinen "arkkipiispa tapasi vapaiden suuntien johtajat". Huomatkaa siis, että vapaiden suuntien kirkkoja johtavat saarnaajat kun taas raamatullisia seurakuntia vanhemmisto. Myös Lappeenranta-Imatra alueen seurakunta tarvitsisi vahvistusta vanhemmistoon. Hyvinkin henkilö voi olla vapaiden suuntien entinen jäsen. p. 4585458/Harri Veijonen.

29. 5. RUOTSALAISEN ARKKIPIISPAN PUOLUSTAMA HOMONÄYTTELY SUOMALAISEN JÄRJESTÄMÄ
Syksyllä 1998 uutisoitiin näyttelystä, jota ev.lut. arkkipiispa Hammar puolusti. Kaipaamaan jäin näyttelyn tarkempaa sisältöä. Näyttelyn otsikkohan oli "Ecce homo", katso ihmistä. Nyt on selvinnyt, että näyttely koostui kuvista, joissa mm. Jeesus ja Maria kuvattiin homoseksuaaleina. Ehtoollista asettava Jeesus oli meikattu naiseksi, joka korkokengissä tarjoaa shampanjaa ja perunalastuja transvestiitti-opetuslapsille. Jeesus ja Johannes Kastaja kuvataan homoparina erittäin hävyttömällä tavalla. Samalla on selvinnyt, että näyttelyn rakentaja oli suomalainen teol.tri TUULIKKI KOIVUNEN, joka vuodesta 1995 on ollut Uppsalan tuomiorovasti. Hän kuuluu Ruotsin Vihreisiin ja on pyrkinyt valtiopäiville.
Jyväskylän yliopiston matematiikan dosentti Osmo Pekonen käsittelee asiaa tuoreessa Kanava-lehdessä. Hänen mukaansa ev.lut. kirkon eliittipiireissä Suomessa on spekuloitu mahdollisuudesta kutsua Koivunen piispaksi Suomeen. Pekonen kertoo käyneensä Koivusen toimittamassa laskiaissunnuntain jumalanpalveluksessa Uppsalan tuomiokirkossa. Tuomiorovastin kaksi naispuolista avustajaa olivat pukeutuneet sirkuspelleiksi ja juoksentelivat kirkkokansan seassa torvia toitottaen ja herätyskelloja pärisyttäen. Pekonen kirjoittaa: "Ehtoollisleipä tuotiin alttarille kottikärryillä. Saarnaa ei pidetty lainkaan. Nyt menee liian pitkälle. Eikö mistään tosiaankaan löydy sellaista piispaa, joka erottaisi koko tämän pelleporukan tehtävistään ja heti?"
Miten piispat ja tuomiorovastit pystyisivät järjestyksenpitoon? Esimerkiksi Helsingissä tuomiokapitulissa tavaksi on tullut, että piispa tutkii itse, onko hoitanut valvontavelvollisuutensa kirkon oppikysymyksissä ja sitten tuomiorovastin kanssa äänestää siitä, että ovat hoitaneet tehtävänsä kirkkolain mukaisesti. - Mitäpä tämä meitä koskee? Seurakunnan jäsenenä en kai saisi nauraakaan kirkon toimille. Ylösottoon pääsee vain miljoonia. Suomalaisia vain tuhansiako? Kotikaupunkilaisia siitä sadasosa. Kymmenen viisastako tästä kaupungista? Oma pelastus pitäisi olla jokaiselle rakkain.

28. 5. PIISPA RIEKKINEN TELEVISIOON VESITTÄMÄÄN ILMESTYSKIRJAA
MTV3:lla alkaa 10. 10. seitsenosainen sarja Raamatun Ilmestyskirjasta. Ohjelmassa käydään Patmoksen saarella, missä JEESUS ILMESTYI APOSTOLI JOHANNEKSELLE näyttäen mitä tapahtuisi ennenkuin uusi taivas ja maa tulisi. Kuvamateriaali varmasti onkin mielenkiintoista, mutta puheosuudet kuin Ilmestyskirjan 17. luvun porton. Piispa Wille Riekkinen Kuopiosta (ei mitenkään meinaa oppia oikeata termiä, kun maailman media on jankuttanut Kuopion piispa, jne.) johdattaa ohjelmaan ja on yksi sen käsikirjoittajista ja "raamattuteologian asiantuntijoista". - TURUSSA arkkipiispa ja adventti-, metodisti-, vapaa-, baptisti- ja helluntaikirkkojen saarnaajat neuvotteluissa ja yhteisvalokuvassa. - Raamatullisia paikallisseurakuntia johtaa vanhemmisto eikä seurakuntien johtoa saada yhteisvalokuvaan arkkipiispan kanssa. - Tosin näin unen, että piispa Mikkelistä minua kätteli, mutta toki monellakin olisi syytä kiittää TOTUUDEN julistajaa. Kirkkojen johtajat eksyneet ja VALHEESSA rakentaen maailmankirkkoa. - En ole lopettanut Daniel Nylundin ystävyydenmajatalon ystäväkirjeiden tilaamista, onkohan niiden lähettäminen lopetettu? Ev. lut. kirkon lehdessä Lappeenrannassa jälleen ilmoituksensa. - Miksiköhän Seppo Pehkonen ei ole lähettänyt tilaamaani NÄKY-lehtensä ilmaiskappaletta? Itse tarjoan sivujani mieluiten sellaisille, jotka osaisivat profeetallisesti panna vielä paremmaksi. - Saarnaaja Ilkka Korhonen pyysi: Olisitteko ystävällisiä ja laittaisitte seuraavan osoitteen sivuillenne. Keravan Cityseurakunnan sivu. Top-listan ehtoja sivu ei täytä. Uutisiin linkki tässä mainiten, että kehumani laulajakin, SEPPO KOHVAKKA oli kuvattuna sivullaan. Aiempi uutiseni Ristin Voittoa toistaen Kohvakasta oli, ettei hän enää toimi Keravan helluntaikirkon saarnaajana.

27. 5. JOS VALVOT NIIN TIEDÄT HETKENKIN
Tiedustellessani Juhani Laukkoselta (helluntaikirkon parhaimpia opettajia) keräämisestään aineistoa Jeesuksen paluusta 1999, hän vastasi: "Herran tulo on todella lähellä, mutta en halua kuitenkaan liikaa korostaa tämän vuoden merkitystä. On mahdollista, että Jeesus tulee tänä vuonna, mutta tietomme on näillä alueilla kuitenkin vajavaista. Kaikkein tärkeintä on painottaa Jeesuksen antamaa rukousta (Luuk.21:36): "Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä." Toivo Koilo kääntää kyseisen jakeen: "Valvokaa... rukoilkaa, että teidät katsottaisiin arvollisiksi pakenemaan..."." - TOIVO KOILO mainittu vuosisadan henkilöissäni. Lisäksi Raamattu sanoo: Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä, Mt 25:13. Mutta JEESUS SANOO Raamatussa myös: "Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen,"(Ilm 3:3). Näennäisiä ristiriitoja selitetty 1986 kirjasessani. Valvominen sisältää siis sellaisen toiminnan tai vaikuttaa sen, minkä avulla hetkikin tiedetään! Kirkossa, tuskin helluntaikirkossakaan tätä Raamatun totuutta saa opettaa. Niissä saa olla valvojien vastakohtia. Seurakunnan opettajana ja profeettana sanon, ettei seurakunta tiedä vain ylösoton tullessa pimeimpien sanovan: nytpä Jerusalemissa rauha, vaan tapahtuman lähetessä tietää etukäteen senkin, milloin se tapahtuma tulee toteutumaan. Vuoden 1995 kirjassani arvioin ajan tiedettävän noin kaksi vuotta etukäteen. Ylösotto ei tule 1999, mutta ilmeisesti tänä vuonna viimeistään tiedämme, milloin "rauha ylösottoineen tulee"! Kovin vajavaiseksi en sanoisi tietoamme seurakunnassa. Mutta kaiken, tiedonkin antaa Herra ja muistuttaa aina kauttamme, että toisetkin ylösottoon pääsyä tavoittelevat tulisivat yhteen kirkkokunnista.

26. 5. MUTTA JOS ETSISIN TAPAHTUMIA AJANKOHDALLE ELOKUUN 11. 1999
Jospa jatketaan uutisesta 23. 5. 1999. Kristuksen ristiinnaulitsemisen hetken Luoja oli määrännyt sekunnilleen ja myös samaksi kuin ristiinnaulitsemispaikalle, Jerusalemiin tuli täydellinen auringonpimennys. Vastaava pimennys nyt tulossa siis 11. elokuuta 1999 vastaavaan paikkaan! (Jos tieto tasan seitsemän vuotta myöhemmin Egyptiin tulevasta täydellisestä pimennyksestä pitää paikkansa, saatan alkaa pitää todennäköisenä tietynlaisia Daniel 9:27 tulkintoja.). Kristus ylennettiin maasta, Johannes 12:32. Seuraava jae selittää, että koroitettiin ristille. Edellinen jae selittää: "silloin pitää tämän maailman ruhtinas heitettämän ulos." Vilkaisin Venäjä-sivuani ja törmäsin vanhaan toivomukseeni: "Ettei syntyisi kolmea ristiä kuin Golgatalle" kommunistien Juudas, Jeltsin keskimmäisellä, kun kolme kuningasta syrjäytetään (Dan 7:24). Varmaa on, että tämän maailman ruhtinas Saatana saa vallan pojassaan Antikristuksessa. Jatkaessaan Kristus-parodiaansa Antikristus joutuu työntämään TOTUUDEN lukijoita itseään pakoon, Kristuksen luo. Mutta Gorbahan todisti ylösnousemuksen kolmen päivän ja yön parodiallaan jo elokuussa 1991. Pitääkö todistaa epäpyhää troikkaansa? - Joku uutisryhmissä pilkaten kysyi ajoista. Olen todella vuosia julkisesti kertonut tällaisenkin ajan: JUURI SINÄ AIKANA, kun Israelin Jerusalemin jakamisesta palestiinalaisille (kansainvälistämisestä) ryhdytään neuvottelemaan, Jumala väistyy estämästä Antikristuksen tuloa. - Sanonpahan vaan, että tulevaisuus on tiedossa pilkulleen ja sekunnilleen, kun tällainen "hullukin" on tiennyt pari vuosikymmentä paremmin kuin pilkkaajat voivat uskoa.

25. 5. SAARNAAJAJOHTOISUUS KOPIOINTIA VALTIOKIRKON KIRKKOHERRAJÄRJESTELMÄSTÄ
Palaute 1: "Kovat on vaatimukset hengen työmiehillä. Esitin helluntaiseurakunnassamme ajatuksen, että miksi pitää kiristyvässä taloustilanteessa väkisin rahalla ostaa saarnaaja töihin. Eikö voitaisi kuulla sitä henkilöä, jonka Herra lähettää. Hänhän puhuisi seurakunnalle sen mitä Hän haluaa ilmoittaa. Saarnaaja on kylläkin varoittanut tällaisesta menettelystä, (koska hehän jäisivät ilman palkkaa), vaikka se minusta olisi paljon reilumpi käytäntö hengellisesti. Nyt näitä hengen mannekiineja käytetään mm. paikkaamaan seurakuntien rempallaan olevaa taloutta. "Työmies on palkkansa ansainnut" kohta Raamatusta on hyvin kyllä luettu, mutta ei ole pohdittu että palkkaakin on niin monenlaista. Palkka saattaa eräänä päivänä tulla heille sydämentilan mukaan."
- Palaute 2: "Jotkut kaverini (helluntailaisia) pitävät sinua hulluna. Mutta minä olen pikku hiljaa alkanut uskoa ainakin suureen eksytykseen, joka näyttäisi sisältävän kaiken vineyard, toronto, + kaiken muun okkultismin... Ja todella hiuksen hienosti huijaavat pois Jumalan sanasta. NYT pitäisi pistää jokaiseen hengelliseen lehteen hälytys!!! Miksi markkinavoimat jylläävät lehdissä. Esim. Ristin Voitto on nyk. täynnä mainoksia ja vain harvoin siinä on todella paljon opetuksen sanaa. OPETUKSESI tai peto ym. henkilöitymät, joita esität tuntuvat todella loogisilta. Aika näyttää miten käy. Rukoilen hartaasti Jeesusta Kristusta, jotta hän todella PIAN saapuisi ja selvittäisi tämän sotkun ja hullunmyllyn. RAAMATTU on unohdettu tyystin. Kaikenmaailman kirjoja mainostellaan ja Jumalan sana näyttaisi olevan "kunniassa", sitä ei pahemmin lueta, kun siteerataan kaverin kaveria ja jonkun pastori nönnönnöön kirjasia." - Imatran Sinikka MÖNKÄRE saanut 60.000 mk:n lahjoituksen Vuoksenniskan sos.dem. yhdistykseltä. Ministerien lahjoja MTV3:n mukaan. NEUTRONIPOMMI mainittu mm. 1986 kirjasessani. Puolustusvoimien suojelukoulun käyneenä (ennen uskoon tuloani) minun oli helppo nähdä neutronipommi Raamatussa. Löytö tapahtui joskus 1980. Sittemmin selitystä on näkynyt muuallakin. Nyt Kiinan väitetään varastaneen USA:sta sen rakentamisen ohjeet.

24. 5. ULTRA-LEHTI PYYSI VEIJOSELTA ARTIKKELIA - PALAUTETTA ELBAILUSTA
Ultra-lehden toimituksesta soitettiin Veijoselle. Huomattu oli Veijosen artikkeli "Nostradamus ja aikamme", josta lehteen pyydettiin päivitettyä versiota. Heillä on heinäkuun 1999 numeronsa Nostradamus-numero, ja lehteen tulee useampia kirjoituksia aiheesta. Mukaan on haluttu myös kristillinen näkemys, ja hyvä kun Ultrakin tietää, että Veijoseltahan sitä saa ja niinkuin kuuluukin, maksutta. - MISSIEVANKELISTOILLA kovat hintapyynnöt. Viikonvaihteen Iltalehti kertoi Viktor Klimenkon saavan esiintymisestään noin 1500 mk kerta. Anne Pohtamo ja kumppanit veloittavat jopa 5000 markkaa, vaikken ole kuullut heidän laulavankaan. - PALAUTETTA HELLUNTAILAISTEN ELBAILUSTA: "Kävin Kokkolassa Elbailussa. Ja minusta meno alkaa mennä baila baila bailailuksi ja esimerkiksi kastekokouksen aikana bändi soitti jotain tosi kummaa musiikkia. Itse harrastan musiikkia puoliammattilaisena ja jos jonkinmoista musiikkia kuuntelen ja soitan, mutta minun tyylitajuni tai tunnemaailmani herkkyys jotenkin kärsi tilanteesta ja teki sieluuni ristiriitaisen vaikutelman. Olen tullut siihen tulokseen, että kun lapsuudessa 1970 - 1980 luvuilla olin vanhanaikaisissa rukouskokouksissa, niissä oli kaikessa ahdasmielisyydessäkin Jumalan läsnäolo ja seurakuntakuri. Tätä pitäisi jotenkin saada ilmi: TOTUUTTA minä tahdon salatuimpaan saakka... Pitäisi saada ilmiöiden ja eksytysten sijaan TOTUUDEN puolesta puhujia." Lisää sähköpostia voi lähettää os. veijone@mail.wwnet.fi

23. 5. ISRAELIN UUSI PÄÄMINISTERI JA MUITA PIMENNYKSIÄ
Muistetaanko täydellinen auringonpimennys 11. elokuuta Jerusalemissa? Aikaisemmin on ollut vastaava Jeesuksen ristiinnaulitsemisen yhteydessä. Muistuu mieleen Jeesuksen sanat: "Kun minut ylennetään maasta, niin minä vedän kaikki tyköni." 11. elokuuta, 7 vuotta eteenpäin on täydellinen auringonpimennys Tahpaneessa, Egyptissä. Nämä on laskenut tietokoneella Avi Ben Mordechai, joka ei sinänsä halua kytkeä mitään tapahtumia pimennyksiin. BARAK varmaan jakaa Israelin maan ja toteuttaa Raamatun profetian ja omat vaalilupauksensa. EU:sta sopii muistaa Romano Prodi, kun Jerusalemin "rauhaa" allekirjoitetaan ja EU antamassa omat rauhantakeensa. - Erään mielestä Googin sota voisi alkaa islam/Israel-sodalla ja laajeta sitten. Sopisi hyvin Balkankuvioonkin. Venäjä muuten uudistaa asekaupat Libyan kanssa! (Weekend News) - KESÄ ON LÄHELLÄ! Västäräkkejä Veijonen ei ole kotikylässä vielä nähnyt, mutta eilen lenteli pari pääskystä. - MESTARIT AREENALLA oli tänään MTV3:lla. - Juhani Laukkonen on kerännyt aineistoa Herran tulosta tänä vuonna. - Mistä Nostradamus keksi seitsemännen kuun 1999, jolloin muka tulisi kauhea hävittäjä? Jos Veijonen laskee pedon sikiämistä jostakin viime vuodesta, syyskuusta 9 kk eteenpäin olisi toukokuu 1999. Jo tapahtuikin Israelin tuhon takaavat vaalit. Jos piru sikiää vuoden, elokuussa 1999 tapahtuu jotakin Herran paluun parodiaa kuten elokuussa 1991 Herran ylösnousemuksen parodia. - VEIJOSEN UUTISIA lienee entistä vaikeampi ymmärtää, ellei ole lukenut jo pitemmän aikaa ja antautunut Jumalan Sanan totuudelle: Jeesus on tulossa vuosituhannen vaihteen tienoilla! Pahat eivät vain tule pahemmiksi vaan myös pimeämmiksi pitäen seurakuntaa kaikkein pimeimpänä, vaikka tiedämme senkin, että todella pimeimmät väittävät nytpä rauha Jerusalemissakin, kun SEURAKUNTA LÄHTEE!

22. 5. SEURAKUNNAN TULEE OPETTAA MESSIAANISIA
Israelin ystävien paikallisosaston perustajapuheenjohtajana olen kirjoittanut Israelin ystävien vaaroista. Samaan tapaan voisin pian kirjoittaa Messiaanisten ystävien vaaroista. Vaikka juutalaiskristityt eli messiaaniset voivat opettaa joissakin asioissa meitä, meillä ei-juutalaisista eli pakanoista muodostuvalla seurakunnalla on paljon pitempi kokemus ja oikea tieto esimerkiksi Israelista ajan merkkinä. Kummallista, että Veijonen epäilee saavansa vastustusta suomalaisen seurakunnan sisältä, kun näin opettaa raamatulliseen kriittisyyteen esimerkiksi Joseph Shulamin opetukseen. - Zew tarjosi Lindemanilta saamiaan linkkejä: NAZARENNE.NET Nazarenne.net, /beitdin, International Nazarene Congregation Directory: Directory
- Terhi: Sulla on kivat keihassivut. Korjaisitko linkkejä, mm. Joanna Stone, uusi osoite: tässä. Kiitos korjauksista! Toivottavaa olisi, että korjaukset olisivat OIKEIN eikä väärin kuten tässä.- Erään seurakuntalaisen veli on erikoistunut tietokone- ja uutislinkkeihin. Computers ja Internet - laaja linkkilista, mutta kannattaa varmasti tutustua sivuihin alkaen pääsivultaan artzi1.icl.fi/

21. 5. HERÄTYSLIIKKEIDEN YMS. KESÄJUHLIA.
SUOMEN LÄHETYSSEURA 140 vuotta 11. - 13. 6. Lapualla. - LÄHETYSYHDISTYS KYLVÄJÄn kesäpäivät 18. - 20. 6. Vantaan Rekolassa. - KANSAN RAAMATTUSEURAn Sanan suvipäivät 18. - 20. 6. Johanneksenkirkossa Helsingissä. - HELLUNTAIKONFERENSSI 23. - 27. 6. Keuruulla Iso Kirjassa. - KANSANLÄHETYSPÄIVÄT "Armo yllättää" 2. - 4. 7. Joensuussa. - METODISTIKIRKON kesäjuhla 7. - 11. 7. Turussa. - ISRAEL AVUN KESÄJUHLA 11. 7. Linnankylän rukoushuoneella (lähemmin 15. 5. uutisessa) - SUOMEN VAPAAKIRKON kesäjuhla 8. - 11. 7. Joensuussa. - RUKOILEVAISLIIKKEEN kesätapahtuma 16. - 18. 7. Merikarvialla.
LAPPEENRANTA.COM ilmoitti Kaakkois-Suomen Sanomissa näkyvällä paikalla. Lupasi uutisiakin, muttei ainakaan toistaiseksi ole kuin yrityshakemisto. - Saman lehden henkilökohtaista-palstalla ohjataan internetsivuillemme ja valitsemaan Pelastaja eikä Peres. - KÄKI kukkui Mustolassa perjantaita vasten yöllä ainakin neljä kukuntaa klo 03 aikoihin.

20. 5. MOSHEN HEPREAA EI OLE YMMÄRRETTY Väärinkäsitysten korjaamiseksi Moshe Zew on ilmoittanut, että sivuillaan mainittu nimi Adat Yeshua HaMashiach b'Finland ei ole kirkkokunta tai lahko eikä edes ns. messiaaninen seurakunta, vaan Copyright-oikeuksien yhteydessä sillä tarkoitettiin nimenomaan kopiointi-oikeuden kuuluvan koko Jumalan Seurakunnalle. Jumalan Seurakunnat ovat itsenäisiä paikallisseurakuntia, eikä niillä ole välttämättä mitään nimeä. Kyseisiä sivuja ylläpitää mainittu yksityishenkilö. - Saarnaaja ESKO LEHTOMÄKI on nimitetty helluntailaisen Vapaa Sisälähetys ry:n toiminnanjohtajaksi syyskuun alusta. Käytännössä se merkitsee toimimista kiertävänä puhujana. "Rakkaus vaatii" teemalla Lehtomäet sanovat tulevansa liikkumaan. - KRISTILLISTÄ KIRJALLISUUTTA mm. AIKA OY:n tuotantoa seuraavista internetosoitteista:
aikaoy.fi/tuotanto
booknet.cultnet.fi
credo.fi/bookstore
gospelcenter.net
soneraplazza.fi/ostella
Onko totta, että erään lehden juuri antamista linkeistä ei toimi kuin pari ylimmäistä?
- TOP-listalle pyydetty ja hyväksytään johonkin loppupäähän ENSKA MÄKINEN ja SIMON RUKOUSSIVU
- WORLD 1000 mittarikin sekoilee. Välillä se laski saman kävijän useampia sivulatauksia eri kävijöiksi. Edelleen se noteeraa TOP 200 sivun suosituimmaksi Veijoselta, vaikkei se ole lähellekään sitä sen jälkeen kun ko. sivu ei avaudu automaattisesti pääsivun kera. - Uuden aineiston kuten uusien videoiden toimittaminen Veijosen sivuille viivästyy laitteistossaan olleen vian vuoksi.

19. 5. JUKKA ROKKA NÄKEE NÄKYJÄÄN EDELLEEN
Jukka Rokka on mainittu henkilögalleriassani. Pariin vuoteen tuskin kukaan on vilkaissutkaan vanhalle sivulleni Näkyjä, unia ja ilmestyksiä. Niille en raamatullisen kriittisyyden omaavana paljon painoa annakaan. Mutta Rokan näyissä lienee jotakin järkeäkin. Ainakin helmikuussa 1999 kirjaamansa näky Mellerin kokouksessa on kuin kirjoituksiin perustuvan pedon paluu-selitykseni referaattia: "Kun Meller sitten käsitteli EU:ta, ja sieltä uhkaavaa kristittyjen vainoa, näin, kuinka suuri miekka, jonka leveällä terällä hehkui EU:n tunnus, laskeutui kuin verisen vaatteen päällä kohti puhujaa. Mutta samassa salama iski E-U:n väliin, halkaisten sen keskeltä kahtia, niin että nuo kaksi symbolista kirjainta salamoivat vihan salamoita itään ja länteen. - Kun Leo-veljemme sitten näytti venäläisestä lehdestä arvion siitä, kuka Venäjän seuraava päämies olisi, kävi selvästi ilmi, ettei Venäjää enää tulisi olemaan, vaan kommunistinen Neuvostovaltio Googin armeijoineen. Sitten minulle näytettiin, miten verinen Sirppi ja Vasara-tunnus ajoi takaa Daavidin tähden alla pakenevia juutalaisia kohti Googin vuoristoa ja Israelia..." - IMATRAN KIERRÄTYSKESKUKSESTA Vuoksenniskalta löytyy ilmaishyllystä Veijosen kirjaa "Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin." - RITU YLI-PAHKALA varoittaa huumekaupan leviämisestä jopa peruskoulujen alaluokille. Vanhempien ei pidä kuvitella ympäristöä ja lasten harrastus- enempää kuin koulumaailmaakaan niin turvalliseksi, ettei vaaraa kokeiluun ja jopa huumeisiin sortumiseen olisi, hän toteaa. - KOULUTERVEYDENHUOLTO heikentymässä. Taloudellisen tilanteen kiristyessä kuntien säästöt kohdistuvat myös kouluterveydenhuoltoon. Eräs kansanedustaja on tehnyt asiasta kirjallisen kysymyksen. Hän tiedustelee, mihin toimenpiteisiin hallitus aikoo ryhtyä kouluterveydenhuollon turvaamiseksi.

18. 5. LEO MELLER SALLII LEHDESSÄÄN ENNUSTELUT VUOTEEN 2028
Vapun tienoilla ilmestynyt ilmaislahjana saamani Uusi Kipinä 1/99 sisältää mm. Teijo Lusan artikkelin "Jättiasteroidi uhkaa maata vuonna 2028 + Raamatun profetiat ennustavat suurtuhon." Ja kirjoituksen jälkeen LM itse kirjoittaa "Mikä saa puhumaan vuosista 2018-2028" hyväksyen opetuksen, että vuonna 1948 alkoi sukupolvi, jonka elinikä voi olla 70-80 vuotta. Veijonen on ANKARASTI KIELTÄNYT tuollaisen opetuksen! Meller pitäisi olla maan parhaita profeettoja, mutta tässä hänellä on noussut bisneksen teko oikean profetian edelle. Aikakausi vaihtuu Jerusalemista sovittaessa, eikä Meller ehdi tekemään bisneksiään enää 20-30 vuotta! HE ostivat, MYIVÄT ... HE, tyhmät! Kaikista kustannusliikkeistä olen varoittanut. Ne tekevät kuin tyhmät opettaen toisillekin, että bisnekset senkun pyörivät edelleen. Yksikään ei voi toimia esimerkkinä seurakunnalle, vaikka johtajansa olisi LM. PATMOS.FI ei ole seurakunnan tiedotuskeskus.
- RISTO SANTALA 70. Risto Santala täyttää tänään 70 vuotta. Suurimman elämäntyönsä Santala on tehnyt Israelissa. Hän kirjoitti hepreaksi laajan "Messias Vanhassa ja Uudessa testamentissa, rabbinistien kirjallisuuden valossa." Israelissa teoksesta on otettu jo kahdeksan painosta, ja se on käännetty mm. englanniksi, saksaksi, venäjäksi, viroksi ja kiinaksi. Kristus Vanhassa ja Uudessa Testamentissa löytynee suomalaisista kirjastoista.

17. 5. ISRAEL VALITSEE TUHONSA - ISRAELIN KOHTALONVAALIT TÄNÄÄN
Arafat toivoo, että Israel valitsee tuhonsa nimittäen sitä rauhan valinnaksi! Ehud Barak on se vasemmistopuoluelainen, ns. työväenpuolueen johtaja, tuleva pääministeri, jonka nimiin vaalivoitto kirjataan. Veijosella ei ole syytä muuttaa tulkintaansa väärästä profeetasta. "Se Israelin johtaja, joka tekee liiton tulevan antikristuksen kanssa", kuten vuoden 1983 kirjassaan "Kohtaaminen pilvissä" Hal Lindsey selittää. Ja ainoastaan Shimon PERES on se mies, jolla tuhoisan nimen lisäksi on jo yli 10 vuoden kokemus Ilmestyskirjan väärän profeetan profetioiden täyttämisestä, vaikka katsoisitte kirjasta Novum 4. Portto, peto ja väärä profeetta. He ryhtyvät yhteistyöhön kuten Thoralf Gilbrant Novumissa selitti ennen kuin nähtiin, että paavi tapaa tulevan pedon, että tulisikaan sellainen merkkipäinen PEREStroikan saarnamies ja Israeliin Pereksensä. Koska ainakin peto ja väärä profeetta ovat mukana Jerusalemia koskevan "rauhan" vahvistamisessa, Shimon Pereksestä tehtäneen ulkoministeri ja tämän valinnan jälkeen PEREStroikan saarnamiehelle tehdään tilaa pyrkiä valtaistuimelleen Moskovaan! Minun nimeni on Harri Veijonen. Ennaltatietämistä 21 vuotta ja edelleen.

16. 5. JUUTALAISETKIN VAROITTAEN ENNALTATIESIVÄT
"Mutta Israelissakin on erilaisia vasemmistopiirejä, jotka..." Juutalainen Haim Zvili kirjassaan "Lunastuksen laskelmat" (1964 1. suomennos 1970) ei ennaltatiennyt ainostaan Jerusalemin joutumisen Israelile vaan varoitti vasemmistopiireistä. Muistikuvani jostain 1967 jälkeen tehdystä myöhemmästä suomalaisesta painoksesta on, että kirjan loppuun on lisätty vielä selvempiä varoituksia siitä, miten Israelin tuho olisi tulossa Israelin sisältä. Veijonen on puhunut maansa jakavista israelilaisista mainiten miestä nimeltä PERES (lat. sinä tuhoudut) ja ilmoitellut jo 1980-luvulla "valitsetko juutalaisten tavoin tuhosi" etkä häntä, joka tuli Isänsä nimessä (Jeesus-nimi tarkoittaa Pelastaja) varoittaen juutalaisten hölmöstä valinnasta: "Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan." (Johannes 5:43) - KAUKAS-nimestä lainasin taannoin uutisiin Keijo Lindemanin kirjaa Apostolinen seurakunta, mutta hänellähän näkyy olevan asiassa suora lainaus Haim Zvilin kirjasta (s. 59 v. 1970). - LINDEMANKIN SELITTÄÄ PAHAA KOLMINAISUUTTA mm.: "Ilmestyskirjan 16. luvussa tuodaan esille ns."paha kolminaisuus": lohikäärme, peto ja väärä profeetta. Se on saatanan vastine jumalalliselle kolminaisuudelle: Isä, Poika ja Pyhä Henki (silti Jumala on yksi). Jos ajatellaan ... uskovat eli Herran seurakunta ... , Isän Jumalan saatanallinen vastine tuolloin olisi lohikäärme eli saatana (Ilm. 12:9), Pojan vastine olisi peto eli maallinen diktaattori ja antikristus. Seurakunnan saatanallinen vastine olisi suuren Babylonin porttokirkko eli lopun ajan maailmankirkko... "(Apostolinen seurakunta s. 315). Veijosen ja Lindemanin lopun profetian selitysten tulkinnoissa on pieniä eroja. - Pyydetty lisätietoja AHTISAAREN adventistisista juurista. Voisiko joku lukijoista tarjota asian lähteitä tai omia tietojaan, kiitos!

-

15. 5. JOSEPH SHULAM SUOMEEN - SEURAKUNTALAISILLE SOPIVIA TILAISUUKSIA
JOSEPH SHULAM Jerusalemissa ja koko Israelissa toimivasta Messiaanisesta Netivyah-järjestöstä tulossa Suomeen. Shulam on Israel-apu ry:n (Keijo Lindeman ym.) vieraana useissa Israel-tilaisuuksissa touko-kesäkuussa 1999. Tulkkina Hanna Rantavaara. ALUSTAVA KOKOUSOHJELMA ON SEURAAVA:
Su 23.5.99 klo 19.00 Isokyrön Seurakuntatalolla
Ti 25.5.99 klo 19.00 Seinäjoen Helluntaiseurakunnassa
Ke 26.5.99 klo 19.00 Turun Vapaakirkossa Tuureporinkatu 10
Su 30.5.99 klo 13.00 Linnankylän Rukoushuoneella
Ma 31.5.99 klo 19.00 Kajaanissa Pelastusarmeijan rukoushuoneella Kirkkokatu 14
Ti 1.6.99 klo 18.30 Paltamossa Nikkisillä Raappananmäentie 21 B ( Melalahti )
Ke 2.6.99 klo 19.00 Ylivieskassa Aino ja Heimo Mattilalla Kalkkuntie 2
ISRAEL-SEMINAARI KARMEL-KODILLA
Pe 4.6.99 klo 19.00 Karmel-kodilla Hämeenkyrössä Israel-seminaarin alku: sapattiateria ja raamattutunti
La 5.6.99 klo 10.00 Karmel-kodilla Hämeenkyrössä Israel-seminaari: klo 13.00, 16.00 raamattutunnit ja iltatilaisuus klo 19.00
Su 6.6.98 klo 10.00 Karmel-kodilla Hämeenkyrössä Israel-seminaari: klo 13.00 raamattutunnit ja päätöstilaisuus.
Joseph Shulamin ohella mukana Karmel-kodilla mm. Keijo Lindeman, Risto Huikkola sekä laulu- ja musiikkipuolesta vastaamassa Niina ja Ville Saarikangas sekä Katri Siniranta. HUOM! Perjantai-illan sapattiateriaa, muita aterioita ja mahdollista majoitustarvetta varten otettava ajoissa yhteyttä Karmel-kodille varausten tekemiseksi. Puh. 03-3719231.
PIRKANMAAN ISRAELIN YSTÄVÄT järjestää myös Joseph Shulamin kokouksia seuraavilla paikkakunnilla:
Tampereella To 27.5.99 klo 19.00 Babtistiseurakunnassa.
Mäntässä Pe 28.5.99 klo 19.00 Helluntaiseurakunnassa.
Lempäälässä La 29.5.99 klo 19.00 Seurakuntatalolla.

KIRKKOIHIN KUULUMATTOMIEN lisäksi kaikki tervetulleita myös:
Israel-apu ry:n kesäjuhla Linnankylän rukoushuoneella su heinäkuun 11. päivänä 1999 KLO 13.00 JA 16.00.
Israel-aiheinen Lehtimajanjuhla Linnankylän rukoushuoneella su syyskuun 26. päivänä 1999 KLO 13.00 JA 16.00.
Ajo-ohje Linnankylän rukoushuoneelle: Aja Parkanosta Vaasan suuntaan noin 10 km ja käänny oikealle Kihniön ( Virrat ) suuntaan. Ajettuasi noin 5 km tulet pitkän suoran alkupäähän, jossa vasemmalle kääntyy Mäntylään. Keltainen puinen Linnankylän rukoushuone sijaitsee Mäntylän risteyksessä tien varressa. Jos olet ajanut suoraa pitkin Parkanon kunnasta Kihniön kunnan rajan yli, olet ohi paikasta, sillä Linnankylän rukoushuone sijaitsee Parkanon puolella. - MERKITKÄÄ KALENTEREIHINNE! Toimitus suosittelee kaikkia em. tilaisuuksia.

14. 5. HELLUNTAILAISIA
14. - 16. 5. ElBailu nuorisotapahtuma Kokkolassa. - Romanijuhlat 15.-16. 5. Betania-temppelissä Lappeenrannassa. Mukana Veikko Hekkala, nauraen julistava pikkumies, joka tuskin paljoa ymmärtää lopun profetiasta. Konferenssissa Hekkala suhtautui nuivasti kirjaani "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin." Oikea profeetta pystyy näkemään eri käsityksistä heikot ja huonoimmat, mutta kirkkokunnissa helluntaikirkko mukaanlukien valtaa on saanut ekumeeninen, antikristillinen ajatus, että kuka tahansa voi olla oikeassa, ja siksi koko aiheen käsittely olisi turha. Jopa kielletyksi aiheeksi kirkkokunnissa se voidaan seurakunnassa nähdä. Kirkot täynnä niiden lapsia, jotka tappoivat profeetat! - Muilla sivuillani on helluntailaiskustantamo Aika Oy:n vanha linkki. Tässä helluntailaiskustantamo Aika Oy:n nykyinen internetosoite http://www.aikaoy.fi/aikaoy/- Ruotsalainen helluntailaispariskunta pitää linkkiä pääsivullemme, kirkkoihin kuulumattomiin. Olen ollut siinä käsityksessä, että Jumala vielä ennen ylösottoa todistaa itseään Nooan arkin löytymisellä. Moniakin väitettyjä löytymisiä on ollut. Tässä Ruotsissa asuvan ystävän käsitys Nooan arkista

13. 5. ISRAELIN VAALIT TULOSSA - UUSIA ISRAEL/JUUTALAISUUS-LINKKEJÄ II
Sheffield & District Reform Jewish Congegation Union of Liberal & Progressive Synagogues Klilit-diet Goodness and Kindness The Next Middle East War Karpel Music PublicationRepublican Jewish Coalition Jewish Childrens Torah Site (fun for adults too) eLunaHashita Insurance Agency Ltd- Kibbutz agency Sobibor Death Camp-Holocaust site Israel News Lisätäänkö uutissivun linkkeihin? Israelinfo Alfred Tibor-Holocaust survivor Corinne Soikin Strauss Yesha is Here Language Fun Quizzes-Hepreankielen opetusta Virtual Jerusalem - Jerusalem Day The Association of Jewish Libraries State of Israel Bonds Kehilat Middlesbrough Newsletter Temple Emanu-El-Beth Sholom See also LINKKISIVUn Israel-linkit

12. 5. JELTSIN EROTTI PÄÄMINISTERIN - MIKÄ EKKLESIA OULUSSA?
Jeltsin erotti pääministerin. Pedon paluu on alkamassa kongreettisesti, kun duuma käy Jeltsiniä vastaan!
- Mikä ekklesia? Oulun ja Varkauden helluntaikirkoissa luetuiksi profetioiksi väitetään näitä. Ja linkeissään löytyi tämä "Veijosen uutissivu"! Kuka lie, pitänee lisätä TOP listalle! Menovinkeistään löytyi Oulun vapaakirkko. Myös vanha tunnettu kuva enkelistä lentokoneen siivellä. Tosin en ymmärrä, miten enkelin siivenkärjet ovat koneen sisäpuolella, jos kuva olisi aito. Pitäisi kai kysyä sieltä henkilöltä nimeltä Jukka.Kauppila@zarnet.fi
ETELÄ-SAIMAA on kertonut, miten Joutsenossa lehdenjakajaa huitaistiin puukolla käteen. Ilmeisesti harkitusti jätettiin mainitsematta, että puukkojunkkari on romaani, "mustalaisten itsestään käyttämä nimitys" (Nykysuomen sanakirja, 1966) - PROFEETALLISISTA LINKKISIVUISTA tämä taitaa olla paras. Löytyykö uutislinkkisivulleni sopivia uutissivuja lisää? - Vapaudenaukiolla, Lappeenrannassa maakuntakirjaston parkkipaikalla oli tänään juniorikoripalloa järjestäjänä katukoris.net

11. 5. VOITTO VIROON VAI RUOTSIIN - UUTISTIISTAI
Luterilainen pastori Voitto Viro (s. 3.2. 1914) on esiintynyt suomalaisessa uskonnollisessa liikkeessä varsin näkyvällä tavalla. Hän on kenties liiaksikin paneutunut okkultistisiin kysymyksiin, mutta joissakin teoksissaan on nähtävissä jonkin asteista profeetallistakin otetta. Parhaimpiin julkaisuihinsa kuuluu ehdottomasti vuonna 1968 ilmestynyt "Anna minulle kirja". Viro läpikäy parisataa teosta esitellen ja kommentoiden. Joukkoon on valittu monia profeettain kirjastoonkin kuuluvia teoksia. Kirja loppuu toteamukseen: "Anna minulle kirja, Kirja isolla K:lla." Juuri se iso Kirja, Raamattu on kaikkien oikeiden profeettojen päälähde. - Eestin eli Viron hyvä linkkihakemisto - Jäähdytinnestettä tms. pirtuna juoneista pojista yksi voi menettää näkönsä, toteaa päivän iltapäivälehti. - Sitkeitä kevätflunssia siellä sun ja varsinkin täällä. Veijosen käsikään ei tahdo kestää - UUTISTIISTAI: Katsotko kanssani Kiina/Nato -uutisia jostakin, missä surffasin. Taidat päästä ABCuutisiin kanssani FREE=ILMAISEKSI Entä BBC uutisia tänään BBCuutisiin kanssani ILMAISEKSI. Onnistuukohan? -Niin ja niin mones kerta sivuillani-mittari pääsivulla vain kävi, koska se toimi vain itselleni? Onkohan muilla vastaava ongelma? - Pasi Mäntylä Ruotsista ilmoitti heittäneensä leirillä 70,50 ja Mattias Eriksson kolmesti yli 73.50. Mattias on syntynyt 29.8. 1980. Mitenkähän tänä vuonna heittää saman painoista 800g välinettä suomalainen Saku Kuusisto, synt. 9. 3. 1982. Viime vuonna tuli kai ME 70,40. - Suomi ja Ruotsi kohtaavat jääkiekon mmvälierissä. - Jeesuksesta ruotsiksi kertoo ystävämme Moshe. Heprean taitajana hänellä on käytössä teksteissään myös heprean fontit. - Mitä urheilu-uutisia täällä olikaan? Kiitos Ullalle linkistä Porvoon Urheilijat

10. 5. OULUN PROFETIA - RELIGION TODAY KERTOO LÄHDELINKKINSÄ
HEINONEN AUNE JA LAILA, 1961. (täydennystä 1900-luvun henkilöihin) Oulun profetiana tunnettu asia yhdistyy lääninhallituksen kamreeri J. A. Heinoseen tai varsinaisesti hänen tyttäriinsä Aune ja Laila. Kirjassani "Daniel 9:27 aikamme paljastin" viittaan kyseiseen Oulun profetiaan toteamalla, että enää ei ole mahdollisuutta saada Oulun profetian kaltaista ehdollista profetiaa vaan suuri ahdistus alkaa Raamatun ilmoituksen mukaisesti. Vuodessa 1953 mainittu arvostettu kirkkoon kuulumaton luterilainen, professori Osmo Tiililäkin puuttui Oulun profetiaan näin positiivisella tavalla syksyllä vuonna 1961: "Ymmärrän, että Jumala on ottanut hänet (neiti Heinosen) välikappaleekseen. En mitenkään voi kieltää sitä, että Jumala voi nykyisinkin sisällyttää Henkensä antamaan profetian ennustuksia. Hän tekee toki, mitä tahtoo. - Pidän neiti Heinosen välittämää hengellistä pääsanomaa oikeana ja raamatullisena ja olen koko ajan korostanut tätä: Ellette tee parannusta, te hukutte. Juuri tätä profeetallista parannuksen vaatimusta meidän on julistettava, todella `huudettava´ - ei se mikään paha sana ole - ja yhdyttävä esirukoukseen herätyksen syntymiseksi." - RELIGION TODAY antaa uutistensa lähdelinkit. Viimeisimpiä ovat: 1: http://www.gospelcom.net/glia/ 2: http://www.lpea.org 3: http://www.BibleLeague.org 4: http://www.religiontoday.com/Archive/NewsSummary/view.cgi?file=19990329.brf.html 5: http://www.christianaid.org/ 6: http://www.WorldEvangelical.org/ 7:http://www.family.org/pluggedin/ 8:http://www.religiontoday.com/Archive/NewsSummary/view.cgi?file=19981123.brf.html 9: http://www.partnersintl.org/10: http://www.sga.org

9. 5. ÄITIENPÄIVÄ - SKEPSIS VALEHTELEE 30.000 MK - JELTSININ POISTAMISESTA VIRASTAAN NEUVOTELLAAN
Mother-melody, Lennon. - Venäjällä duuma valmistelee Jeltsinin syrjäyttämistä! PEREStroikan saarnamies tulee takaisin ja juonilla ja täsmälleen ennaltatiedettyyn aikaan! - Skepsis ry kera kahden kahelin, toinen taikuri Iiro Seppänen, lupaa jo 3 x 10.000 mk eli 30.000 mk todistettavasta ennaltatietämisestä. Ettepä maksa vielä 21 vuoden ennaltatietämisestäni, ette Gorban palatessa, ette hänen ilmestyessä Jerusalemin "rauhaan", ette ylösoton tapahtuessa. Katkokaa naisia vihan ajassa, jos jotkut heistäkin ovat yhtä tyhmiä kuin te! Viimeisen kerran annan mahdollisuuden ilmoittaen tästä teille huuhaille! - Ongelmien vuoksi pääsivun aukeavat kaksi linkkisivua suljettu tai testataan yhtä. Monia aukeavia sivuja voi kokeilla täältä. - JAN ZELEZNY on toipunut ja heitti hyvin. Aki Parviainen sanoo olevansa elämänsä kunnossa tavoitteena 93 metriä. Kimmo Kinnunenkin harjoittelee tosissaan. Veijosen tavoitteena vuoden 1899 Suomen paras tulos 40,40 kunhan käsi kestää. Vatsa ainakin estää vauhdinoton ja heiton senkun pudotan keihästä eteeni. Eipä uskoisi, että meikäläinen Etelä-Karjalan piirissä kymmenen parhaan joukossa 1998.

8. 5. PELASTUSARMEIJA - VIRUSTORJUNTA - SIVUJAMME PELKÄÄVILLE DISNEY
PELASTUSARMEIJA on saanut kotisivut. - Tämä ilmoitti Ristin Voitossa: Testaa uskosi! Maailmankatsomusanalyysi Taitaa olla poika käynyt hakemassa mallia Veijosen testistä, mutta toteutuksensa on hieno! - Eilisissä kirkollisissa E-S:ssa Adventtikirkko Lappeenrannassa- internetosoite Vapaakirkon ilmoitukset menevät aina vaan rajummiksi. Oli pieni pamaus, iso jysäys ja nyt naisten gospel-jumppa. Eikö Veijonen enää pärjää? Onhan häntä sanottu Jussi Raittisen näköiseksikin. Ja pretty women soikin. Tosin tämä on rehellistä urheilua eikä mitään kirkonmenoihin kutsumista. - KOSTON KEVÄT-teosta on maakuntakirjastossa 7 kpl ja varauslistalla 28 nimeä. - Kristinusko-uutisryhmässä Moshe Zew viestittää Raamatun numerollisuudesta, mutta ilmeisesti vahingossa SLEY ja naispapit otsikon alla. - VIRUSTORJUNTA. Aiemmin mainitsemamme hyvä virustorjuntaohjelma oli kolmen viikon demo, eikä sitä voi uusia kuin ostaen rahalla. Osoitteessa tässä on lista, joista voi imuroida virustorjuntaohjelmia. Listalla toisena oleva ainakin kannnattaa imuroida. - Uutisryhmissä Veijoselle: "Tee minulle palvelus ja tuhoa sivusi ... Nukun yöni paremmin kun tiedän että nettiä ei ole saastuttamassa tuollaisia sivuja." Aku Ankka-lehti markkinoi ja myi itseään yhdellä eurolla, 5,90 mk. Disney.com alaikäisille.

7. 5. ISRAELIN VAALIT TULOSSA - UUSIA ISRAEL/JUUTALAISUUS-LINKKEJÄ: Havurah of South Florida Camp Lakeland The Ultimate Jewish Calendar Ramot-hefer Allenby #2 Old Jaffa Hostel Moshiach Online Historical Society of Jews From Egypt IVF @ Israel-Professional full scope IVF services in the Holy LandThe Pardes School Beshert Internet Dating-Largest Jewish Singles Internet Dating Website Moshe Rynecki: 1881-1943 Yael's Gallery-Origanal Judaica mosaic art creations The Galillee College Allyn Publication Company-Describes a new novel of Jewish men coming of age in the past 40 years American Jewish Press association Israel's Jerusalem Day- Learn all about Jerusalem Day, including lttle-known facts about Jerusalem Aish Kodesh Synagogue Woodmere, New York FJC summer camps in the former Soviet Union Israel, Our HomeRemember also VIRTUAL JERUSALEM

6. 5. ETELÄ-SAIMAA VAINAAN LUVATTU MAA OLI PALESTIINA - TAKUU HELVETISTÄ
Sanomalehti Etelä-Saimaata voidaan vuonna 2010 muistella, että sehän poisti seurakunnan ilmoitussivuiltaankin, ei julkaissut seurakunnallisia vastineita PLO myönteisiin mielipiteisiin ja kirjoitti itse Israelin vastaista PLO-propagandaa, mitkä tekijät takasivat, ettei lehti voinut jatkaa Kristuksen hallitessa. Tosin jo heti Jerusalemia koskevan "rauhan ylösottoineen" jälkeen sen toimittajillekin varmistuu, että Palestiinan valtion myötä tuli helvetti maan päälle. - Päivän Etelä-Saimaa, pian siis vainaa oman valintansa mukaisesti, kirjoittaa toisessa pääkirjoituksessaan otsikolla "Palestiinan aikalisä oli perusteltu". (Kirjoittajana Ilkka Pohjalainen, joka oli tvtoimittajana Kosovossa. Jokohan minullekin taas jatkuvat nimettömät sähköpostit, joissa kysellään, onkohan Englannin Robin Cooc antikristus yms. Pohjalainen kirjoitti taannoin otsikolla Kosovo Serbien luvattu maa. Kuka kannattaa Googilaisia ja palestiinalaisia voi olla varma helvettiin päätymisestään!). Toissapäivänä toistettu uutinen "Israelia vedetään retkuun pala palalta" näyttää jo toteutuneen siinäkin, että "palestiinalaisten johto lykkäsi itsenäisyysjulistuksen kesäkuuhun" eikä enää edes joulukuuhun kuten taannoin. "Netanyahulle ei haluttu antaa ilmaista vaalivoittoa", kirjoittaa Pohjalainen. Selvemmin tuskin voisi ilmaista olevansa Jumalaa ja Israelia vastaan. Samasta asiasta uutisointi jokseenkin päinvastoin jälkikäteen kuin Veijonen täällä etukäteen kirjoittaa. Eikö siitäkin voi päätellä, kumpi julistaa totuutta ja kumpaa järkevän taivaaseen tahtovan kannattaa seurata? Etelä-Saimaan lukijoita on niin ja niin paljon. TV:n töllöttäjiä vielä enemmän. Joku järkevä taas, Sinä siinä!

5. 5. MINISTERI SUVI LINDÉNILLE VOI LÄHETTÄÄ SÄHKÖPOSTIA
suvi.linden@eduskunta.fi Suvi Lindenille seuraavaa viestiä: Kirkollisasioista vastaava kulttuuriministeri Suvi Lindén. Liekö tiedossanne, että yli satatuhatta suomalaista katsoo olevansa Kristuksen seuraajia, seurakuntalaisia ilman, että kuuluvat mihinkään kirkkoon tai muuhun lahkoon. Heidän asiansa tässä maassa ovat eniten syrjinnän kohteena. Pahinta on se, että yksi suuri lahko, ev. lut. kirkko on saanut harjoittaa haureutta valtion kanssa. Tässä ei pyydetä yhteisöverosta eikä muustakaan verosta osuutta, mikä yli sadalletuhannelle meille kuuluisi vaan sitä, että kirkkojen ja valtion yhteistyöstä luovutaan kokonaan. Sata raamatullista syytä erota kirkosta internetsivu liitteenä. Kunnioittavasti, Harri Veijonen, Seurakunnan Tiedotuskeskus, wwnet.fi/users/veijone/.

4. 5. ARAFAT EI MÄÄRÄÄ MAAILMANLOPUN PÄIVÄÄ
Saatanan päästämisen tuhatvuotisen ajan jälkeen vähäksi aikaa irti (Ilm 20) maailmanlopun on kirjoitettu olevan yllätys, vaikka kyseiset tapahtumat on ilmoitettu. Maailmanlopusta maailma puhuu nyt, kun on tulossa aikakauden loppu Jerusalemista sovittaessa, eikä seurakunnalla ole asiassa pienintäkään yllätystä. "Se päivä ei yllätä teitä" (2 Tess 2:4). Jumalalla on tarkka aika sille tapahtumalle, joten Arafat ei sitä voinut määrätä. Neljäs toukokuuta on se päivämäärä, jolloin Arafat uhkasi julistaa Palestiinan valtion. Päivämäärästä Leo Mellerkin piti ääntä profeetallisesti huonommin kuin Veijonen, vaikka Veijosen internetsivuja tuntemattomat eivät asiaa tiedä tai näkemättä usko. Sopinee lainata tähän uutiseni 20. tammikuuta 1999: "Jasser Arafat siis jatkoi viimeksi hänestä kirjoittamaani, "ei julista itsenäistä Palestiinalaisvaltiota toukokuusa 1999 vaan huijaa kunnes Jerusalemistakin on sovittu." Päätti nyt lykätä itsenäisyysjulistusta joulukuuhun. Siis Israelia vedetään retkuun pala kerrallaan. Eivätkä varmasti Suomen tiedotusvälineet kerro näitä asioita näin oikein tapahtumien jo toteuduttuakaan! " - tammikuussa 1999 pääsivullani kävijöitä oli keskimäärin hieman enemmän kuin nyt. En olekaan jatkanut profeetallista viikon sanaa, koska profetioiden täyttyminen enemmälti alkaa vasta nyt. Israelin vaalit 7. 5., vai? Nämä uutiset ovat samalla henkilökohtaista päiväkirjaa. Onneksi tämän uutissivun lukijoiden määrä on suurimmillaan 1999 juuri nyt. Kiitos teille, jotka jaksatte poimia olennaiset uutiset täältä "salaisesta" päiväkirjasta.

3. 5. ANNA LAPSEN ELÄÄ-KIRJAN JULKAISEMISESTA 25 VUOTTA
"Se, että ihmiset suhtautuvat usein melko välinpitämättömästi abortteihin, mutta hyvin torjuvasti vastasyntyneen surmaamiseen, johtuu suureksi osaksi tietämättömyydestä: ei tiedetä, että syntymätön lapsi on hyvin samannäköinen pieni ihminen kuin se vastasyntynyt käärö, jonka omaiset ja ystävät näkevät ensimmäisen kerran. Jos tuleva sukupolvi todella lukee enemmän ja luulee vähemmän, se tulee kritikoimaan ankarasti sukupolvemme barbaarista aborttikäytäntöä." Neljännes vuosisata on kulunut siitä, kun ARI-kustannus julkaisi Michael Harryn, Ulla Järvilehdon ja Markus J. Viljasen kirjan "Anna lapsen elää". Alun lainaus Ulla Järvilehdon tekstiä ko. kirjasta. Saattaa tietenkin olla, että tämäkin teos kuuluu sarjaan kaupungin kirjastoissa kielletyt. Neuvostoliitossa taannoin piti jopa lukea ateistien uskonvastaisia opuksia ja toivoa, että käyttämänsä lainaukset Raamatusta olivat oikein, koska muuta Jumalan Sanaa ei ollut tarjolla. Veijonen on sanonut: "Lue enemmän Totuutta niin luulet vähemmän valhetta totuudeksi." Toki sitä totuutta on myös yritetty tarjota. Paholainenkin tietää, että tarkinta totuutta tarjotaan internetissä, ja siksi se onkin niin ärhäkkä tekemään kahta asiaa: 1. laittamaan internetiin paskaa ja 2. estämään internetissä olevien totuuksien etenemistä. Esimerkiksi Etelä-Koreassa ei ole valtiokirkkoa vaan voimakas helluntailiike. Oliko sattuma edes, että juuri siellä 300.000 kotimikroa tuhoutui viime viikolla?

2. 5. HÄIRIKKÖNUORIA TURUSSA - TAPA, TAPA, TAPANAINEN
Turussa nuorisojoukko yritti tappaa kymmenen ulkopuolista ihmistä. Poliisin mukaan kyseisillä nuorilla on surkea menneisyys. Ei ollut Suomessa lakiakaan, jolla vanhempia olisi velvoitettu kasvatusvastuuseen, päinvastoin. - Tapanainen nimi voidaan tuntea Lappeenrannan Parkkarilankatu 10:stä. Muistan miten veli tunki itseään alivuokralaiseksi sinne liiketiloihini 1980-luvun puolivälissä. Jätti vuokransa maksamatta ja huonekalunsa liikkeeseeni. Irtisanoin Tapanaisen ja käskin viedä huonekalunsa muuanne. Eikä hän vuokria koskaan maksanutkaan, koska tuli irtisanotuksi. Ja sinne muka jälkeeni tuli "Lappeenrannan seurakunta". "Seurakunnan" johtajaksi Tapanainen ym. siunasivat erään Koposen, joka oli huijannut minulta 3000 mk. Vuonna 1986 Koponen lupasi maksaa velkansa vaikka satasen kuussa. Maassa ainakin olen turhaan odottanut. Mitäpä minusta, mutta monet uskosta tietämättömät jäivät kaipaamaan rahojaan. HANNU KARPO lohdutti karmeilla tositarinoilla meitä, jotka olemme kokeneet vähäisiä huijauksia. Kai Veijosenkin bisneksiin jotkut olivat tyytymättömiä, mutten tietääkseni jäänyt velkaa kenellekään. - TAPANAINEN nimi tunnetaan myös Marko Tikan tutkimuksessa kirjassa KOSTON KEVÄT. Tapanainen, jolta säilyi tiedot 1918 tapahtumista, mestautti Lappeenrannan Huhtiniemessä 1940 tienoon sotatoimista kieltäytyneitä, hyvinkin myös seurakunnan veljiä, ja ruumiinsa ovat tuntemattomissa joukkohaudoissa. "Tapa, tapa, Tapanainen. Haluat palaa tulessa aina ja iankaikkisesti." Sanoikohan joku veljistä kuollessaan niin? Veijonen ainakin kirjoitti Uutis-Karjalassa 1993: "Hautakin muualla kuin kirkon "siunatussa" maassa. Yksi ilo seurakuntalaiselle kirkosta, mutta sitäkään ei pääse itse näkemään." Tai ei sitäkään iloa, jos nykyiset "kerettiläiset" joutuvat kirkon hautuumaalle.

1. 5. VAPPU. Naisen nimestä Vappu. Walburg muinaisruotsissa. Nykyruotsissa ja islannissa Valburg. Saksassakin Walburg, ja 200-luvulla Walaburga tarkoitti taistelussa kaatuneiden kokoajaa ja suojelijatarta. Vuonna 779 kuolleesta abbedissasta Walburgista tehtiin pyhimys. Toukokuun 1. 871 hänen luunsa siirrettiin nykyiseen olinpaikkaansa Eischstädtiin. Sinä päivänä alettiin kirkoissa järjestää valpurinmessuja.

30. 4. TALVEN JA KEVÄÄN UUTISET OSOITTEESEEN /ind99a.htm
Vappuna siirretään vanhat uutiset em. sivulle ja ind98c.htm osoitteessa jatketaan päivittäisiä uutisia. - VARO EUROMITALITARJOUSTA. Kannattaa ehdottomasti hieman tarkemmin katsoa laittaako tilaukseen "harvoille" tulleen "30 mk:n" EUROmitalin, jossa sitoutuu loppuiäkseen rahankeruuseen. - JOUTSENO sai pakolaisensa. Zhirinovskilaisortodoksit samalla uuden syyn laittaa sileäksi Joutseno. - NYT tai ei koskaan, hymyilee Imatran järkevä nainen Apu-lehdessä. Erittäin järkevä, jos tekee niinkuin oikea puhemies. Veijonen kyllä pelkää joutuvansa toimimaan siinäkin tehtävässä. Viimeksi pyrkisin presidentiksi silloin kun Herra on tulossa hallitsemaan valtakuntia. - Eräs lähetti sähköpostissa törkeää tekstiä Kristusta ja seurakuntaa vastaan. Tuskin lähettäisi, jos olisi lukenut uutisia edes vuoden verran. Oma lukunsa nuo, joiden mielestä seurakuntalaiset eivät saisi harrastaa mitään. Valokuvaus-uutisryhmässä ilmoitin ostavani valokuvia, ja sekin muka oli väärin. Valittajan internetsivu Urho Kaleva Kekkosesta kyllä sopii jopa linkittää tänne.

29. 4. AAPELI SAARISALON TUOTANTO HARVINAISUUKSINEEN - PERES ELI TUHO ON VARMA
Aapeli Saarisalon tuotanto harvinaisuuksineen-sivu tuli tänään internetiin. Kyseiselle sivulle linkki tässä. Aapeli Saarisalo oli tunnustukseltaan luterilainen, vaikka hänestä kirjoittava tutkija on kirkkoihin kuulumaton. Soisi luterilaistenkin jotakin tietävän vuosisadan parhaasta luterilaisesta. - Saavuta 1335 päivää tekstinä lisättiin erään oululaisen opiskelijan pyynnöstä. Hän kaipaisi tietoja kirkkoihin kuulumattomista uskovista kotiseudullaan. Mitään kirkottomien kirjoja seurakunnalla ei ole vaan sopii aktiivisesti etsiä sellaisia henkilöitä ja pitää heihin yhteyttä. Esko Halkosaarelta (Internetsivujaan löytyy TOP-listalta. Hän ei välttämättä käytä sähköpostia, mutta puhelimeen vastaa) saattaa löytyä joitakin nimiäkin. Moshe Zewin (TOP 66. ja 4. kirjoituksia-arkistonsa) sivuiltakin löytyy mm. tietoja joistakin kokouksista. - MARKKU VUORI JA BRANHAM. William Branham mainitaan vuosisadan henkilöissäni, mutta hän epäraamatullisesti mm. jäädytytti ruumiinsa Walt Disneyn tapaan. Veijonen ei arvosta Branhamia minään vuosisadan profeettana kuten Branhamin nimellä kulkevan liikkeen jäsenet. Jumala on kolmiyhteinen, vaikka branhamistit löytävät vain kaksiyhteyden. Heinolalainen Markku Vuori lienee liikkeen näkyvimpiä edustajia internetissä. (Uutisryhmissä esiintyy nimi Keijo Vuori.) Hän on kustantanut saksalaisen Ewald Frankin kirjan "Ilmestyskirja - seitsemän sinetin kirja" (1994), mitä Veijonen pitää varsin hyvänä selitysteoksena. Se tuntee Daniel 9:27:nkin armotalouskauden loppujaksona. Vuoden 2000 jKr. tienoon selitetään olevan mullistava aika. Ja sitähän se tulee olemaan! - ISRAELIN PEREKSEN MENESTYS SINETÖITIIN Kuten Veijonen on uutisissa antanut ymmärtää, Shimon Pereksen täytyy nousta Israelin vaaleissa voittajaksi, jotta valerauha saadaan ulottumaan myös Jerusalemiin, ja Gorba pippaloihin mukaan. Tänään tuli tieto Ariel Sharonin mahdollisista rikoksista, jotka ovat miinuksena Netahyahulle vaaleissakin, vai? Ilmeisesti Israelin vaalien jälkeen Venäjällekin on tulossa PERES troikan saarnamies, vaikka ilman vaaleja.

28. 4. SEURAKUNTA TUKEE ESIVALTAA TEHTÄVISSÄÄN - VIRUSHYÖKKÄYS - NAISIA OMILTA TEILTÄÄN
Eilen kansallinen veteraanipäivä. Valtion ja kirkon painostus seurakunnan opetusta vastaan on yhä niin voimakas, ettei kristillisissä lahkoissakaan (vapaakirkko, helluntaisrk yms. ns. uskovien lahkot) uskalleta opettaa kuten seurakunnalle opetetaan: Järjestys, puolustus, yms. on esivallan tehtävä! Siis EI seurakunnan tehtävä. Mutta seurakunta ilman näkyviä aseita on paras maanpuolustaja, vaikka kirkon jäsenet liputtavat edelleen meitä vaikka Siperiaan. Onkin ymmärrettävää Pietarin tarttuminen miekkaan sitä papistoa vastaan, joka tuli asein Kristusta vastaan. Meni täsmälleen Kristuksen sanoma aika kunnes Tituksen joukot tulivat ja tekivät selvän heidän temppelistä. Menee täsmälleen Veijosen esittämä aika kunnes... , ja kansalaisetkin gallupissa näyttävät tietävän, että sodan aloittaa Venäjä. - VIRUS muistuttaa Ilmestyskirjan sanasta koiruoho, venäjäksi Tshernobyl. Torjunta oli heikoissa kantimissa varsinkin Etelä-Koreassa, missä tuhoutui eilen jopa 300.000 kotitietokoneen kovalevyä. - - Missä naiset opettavat, se ei ole seurakunta. Annika opettaa Hyvä Sanomassa, että "ruumiillinen kuritus on itsehillintänsä menettäneen aikuisen tapa purkaa kiukkuaan lapseen." Kaksi vuosikymmentä aikaisemmin samassa lehdessä oli oikea opettaja, Ensio Mustonen teksteineen "Vitsa rakastavan kädessä ojentaa oikein". Lasten Ystävä-lehti löytyy Veijoselta, mutta opetan minäkin, että älkööt käyttäkö ruumiillista kuritusta lainkaan he, jotka eivät osaa. Sellaiset osaavat seurata Annikaa, jonka sekä opettajana toimiminen että opetus ovat Jumalan kurituksen halveksimista. Mihin vielä päätyvätkään, kun Herra ei saa ohjata taivaaseen? Luuleeko kaunis nainen saavansa apua täältä? Vai peräti tietää?

27. 4. PELKÄÄKÖ MARA RYHTYÄ KESKEN JÄÄVÄLLE KAUDELLE? - ARAFAT JATKAA VARMASTI
Jasser Arafat jatkaa varmasti Raamatun pohjalta tekemieni ennustusten toteuttamista. Eli helvetti maan päälle ei voi tulla vielä toukokuussa 1999, koska Jerusalemistakin pitää sopia ensin. (Vrt. Palestiinalaisten uskotaan lykkäävän itsenäisyysjulistusta, Hesari 28. 4.) - Martti Ahtisaaren jälkeen seuraava täysi kausi valtion johtajana on Jeesuksella Kristuksella, vaikka nykyinen jäisi Maran viimeiseksikin kaudeksi. Onko herra tasavallan presidenttikin asiasta tietoinen ja siksi venyttänyt näin pitkälle päätöstään asettuuko ehdolle presidentinvaaleihin. Onhan Ahtisaarella tunnetusti adventistiset juuret, ja jo nimessäänkin "Seitsemännen päivän adventistit" opettavat Herran tulevan valtaan seuraavaksi vuosituhanneksi. - EILEN "Nainen presidentiksi ja samalla PUOLUSTUSVOIMIEN ylipäälliköksi. Herätkää!" , eräs "herätyssaarna" tv:ssä. - "Ihmiset suhtautuvat yleensä suvaitsemattomasti asioihin, joita eivät tunne", toteamus toisaalla. Suomessa seurakunnasta saadaan välitettyä tietoakin vain harvoille, teille. Eilen tätä sivua kyllä luettiin ajoittain ahkerammin kuin käytiin pääsivulla. - Millenium Weekend - Weekend News Today kertoo parhaillaankin tärkeitä profetiaan liittyviä uutisia. MTV3uutiset kalpenisi heti, kun joku ymmärtäisi ruveta niitä uutisia suomentamaan. - Lisään pienen urheiluaiheisen jutun Sata vuotta heittoja, jossa mainitaan varsinkin Etelä-Karjalaan liittyviä nimiä kuten Artsi Bryggaren isä Unto Bryggare.

26. 4. SUOMEN KIRKKO JA IDÄNSUHTEET - MIKKELISSÄ HÄMÄTÄÄN
Eräästä lehdestä otsikolla "Suomen kirkko ja idänsuhteet" mm. "TV1:n MOT-ohjelmassa 8.3.99... kirkon väitetty suomettuminen on sen verran kova juttu, ettei yksi asianosaisista, emerituspiispa MIKKO JUVA suostunut osallistumaan ohjelmaan... Mutta mitä muuta kirkko voi olla kuin suomettunut, jos valtiokin on sitä? Jos kirkon piispat ovat samalla valtion virkamiehiä, mikä yllätys se on... Eri asemassa olivat totuuden torvet. Ne, jotka eivät käyneet oppikeskusteluja NL:n ortodoksikirkon johdon (lue: KGB:n agenttien) kanssa... " - Esimerkki: KGB:n tärkeimpiä piispoja oli arkkipiispa Pitirim. Hän ilmestyi Suomen televisioonkin vakuuttamaan, ettei NL:ssä ole uskon vakaumuksen tähden vangittuja. MOT ohjelmakaan ei tiennyt, että samaan aikaan 1987 suomalaisesta Avainsanoma-lehdestäkin oli luettavissa tarkka nimilista 200 sellaisesta. Kirkko oli suomettunut, MOT, mutta nythän se on rähmällään ainakin Brysseliin ja Vatikaaniin. Sellainen on kirkko. Valtiossa Hitler: Heil!, ja heil kirkossa kans. Meil seurakunnassa ei Kosola vaan Kristus.
KIRKKO HÄMÄÄ MIKKELISSÄ. Mikkelin musiikkijuhlien hallintojohtaja Kari Moring paljasti sikäläisessä lehdessä, että Mikkelin tuomiokirkkosrk on itse määrännyt, että sen kirkossa esitettävää Stravinskyn kappaletta "Kevätuhri" ei saa kansalle ilmoittaa oikealla nimellä, vaan käytetään ranskalaista nimeä. Minkäs muun takia kuin kristikunnan hämäämiseksi. Eräs arvio kirkkoon tulevasta esityksestä: "Balettimusiikki seuraa primitiivisen aikakauden kaavaa Venäjällä: Nuoret naiset ovat ryöstetty rituaaliin nuorten miesten toimesta. Viisaat vanhukset istuvat ympyrässä katselemassa, kun nuori neitsyt tanssii itsensä transsiin, jonka jälkeen miehet uhraavat hänet uhrikukkulalla lepyttääkseen Kevään jumalan. Tällöin esi-isien henget heräävät, ja uhri siirtyy ekstaasinomaisesti omaan kuolemaansa. Stravinskyn kevätuhrissa kyse ei siis ole mistä tahansa "uhrista" vaan nimenomaan ihmisuhrista ja on siis suoraan rinnastettavissa Saatanan palvontaan."

25. 4. JELTSIN TAISTELEE ISTUIMESTAAN - LIPPONEN VETOSI AHTISAAREEN
Jeltsin taistelee horjuvasta istuimestaan, otsikoi pääkirjoitus päivän Hesarissa. Koska aikaa seurakuntakaudessa Jerusalemin "rauhaan ylösottoineen" saakka olisi tavattoman vähän, Veijonen on selittänyt, että Jeltsinin pitäisi tehdä tilaa Saatanan pojalle Moskovan istuimella. Ja mikäli selitys Pirun vuodestakin olisi kohdallaan, Jeltsinin pitäisi siirtyä sivuun ennen syksyä. - MOOSES Lipponen näyttää olevan aktiivinen osapuoli toteuttamaan Veijosen Suomen valtion johtoa koskevia selityksiä, jotka eivät suoraan nouse Raamatusta ja voivat olla ainakin osittain virheellisiä. Lipponen ei tietenkään voi tulla Maran sijalle, ellei Mara jatka presidenttinä. Pääministeri Lipponen vetosi Ahtisaareen, että tämä jatkaisi. Maailmalla Antikristus luulee hyvinkin olevansa viisas täyttäessään antikristusprofetioita. Mitä lienee Lipposen pipon alla? (Lause voi hymyilyttää siksikin, että uuden eukkonsa kehotuksesta Lipponenkin osasi pyytää anteeksi lausuntoaan, löytyneekö keskustalaisen kansanedustajan hiuslisäkkeen alta lainkaan järkeä.) Paavo Lipponen on Iltalypsyssäni paikkansa ansainnut.

24. 4. JARI SILLANPÄÄTÄ EI TAMPEREEN KIRKKOIHIN - KÄDENVÄÄNTÖ - SAUKONPUISTON BREWSTER OLI HIENO
Laulaja Jari Sillanpää erosi kirkosta, koska ei tullut hyväksytyksi esiintymään Tampereen lut. kirkkoihin. - SÄRKÄNNIEMI piti oviaan avoinna, ja toimittajakin joutui mukaan lapsenlikkana. Jos haluatte tietää voitatteko Veijosen kädenväännössä, menkää testaamaan ensin Särkänniemen huvipuiston Mr. Muscle. Toiseksi vahvin numero 7 lupaa antaa vastusta 79 kilon voimalla. Ensin se pääsikin niskanpäälle, mutta sitten kuitenkin hävisi vielä suurimmalla 8. tehollaankin. Lujille kyllä otti, koska en ole kovin kummoinen kädenvääntäjä. - Tamperelainen-lehti kertoi lapsuuskotini Impilinnan lähistöllä 1960-luvun puoleen väliin asti Saukonpuistossa olleesta sodan käyneestä taistelulentokoneesta, ja muistan itsekin siellä "pissan hajussa" käyneeni. Ko.lentokoneesta merkiltään BREWSTER kiinnostuneet varmasti katsovat linkkejä:
www.danford.net/buff.htm
www.uta.fi/~ktmate/hasse.htm
www.hkkk.fi/~yrjola/war/faf/brewster.html
Ind99a.htm sivulla LINKITETÄÄN KUVA.

23. 4. ENNÄTYSMÄÄRÄ KÄVIJÖITÄ EILEN - IHMISET LOPUN AJASSA
Peräti 383 eri kävijää eilen wwnet.fi/users/veijone pääsivulla. Siitä näytettiin todistusaineistona TEIT SEN.avi Pienoinen piikki normaaliin kävijämäärään selittynee yhteensattumilla mm. internetosoitteen löytymisellä eräässä keräilyalan julkaisussa. - E-S alakerrassa eilen Marjo Loisa kirjoitti olevansa feministi ja ylpeä siitä. Synti ja pahempi synti ylpeys synnistä. Kirkossa ei edes noita hoikkia ja kauniita varoiteta jatkamasta tuhoon vievällä tiellä. - "Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia, heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman." 2 Tim 3:2.

22. 4. "TURHAA PELOTTELUA VUOSITUHANNEN VAIHTUMISELLA" - PARI SUOSITTUA UUTUUSÄÄNITETTÄ
Ristin Voitossa vuosituhannen vaihde-keskustelu jatkuu. Vuorossa Mauri Monto otsikolla "Turhaa pelottelua vuosituhannen vaihtumisella". Noissa rauhoittelevissa kirjoituksissa parhaimmillaankin kuten Monnon mielipiteessä on kritisoitavaa mm.: 1. Ne jättävät huomioimatta tapahtumat (ilmeisesti henkilöt eivät edes tunne Raamatun profetiaa), jotka etenevät Kirjoitusten mukaisesti kohti Jerusalemin "rauhaa ylösottoineen" juuri vuosituhannen vaihteen tienoilla. 2. En kirjoittaisi tuolla otsikolla, koska siinä asetetaan kyseenalaiseksi Jumalan Sanan toteutuminen sen osalta missä sanotaan, ettei seurakunnalle saa olla salassa, mitä merkitsee se, että yksi päivä on Herralle kuin tuhat vuotta. Tuhatvuotislaskelma on Jumalan ilmoitus eikä mitään numerologiaa kuten ko. kirjoituksessa helluntailaisille opetetaan. Toki pelottavin asia kalenterivuoden vaihtumisessa saattaa olla vain ongelma tietokoneissa. 3. "Tuovatko nämä sinun mieleesi pelon vai lohdutuksen", kysyi Juhani Laukkonen hyvin kasetillaan taannoin. Ei ole kysymys siitä, että seurakunta jäisi PELKO-TILAAN, vaikka järkytyksen ja itsensä rohkaisun sopiikin kokea niiden, jotka näkevät ylösoton lähestyvän, viimeistä merkkiä käydään jo tekemään! 4. Omasta pelastuksestaan saa tietenkin olla varma, Raamattu puhuu pelastusvarmuudesta. Mutta sopisi sitä epäilläkin varsinkin rauhoittelijoiden, jotka "kieltävät ennalta tietämisen (-semme) väittäen ennalta tietävänsä mihin itse päätyvät" (Veijonen, Uutis-Karjala, 1993?) - Viktor Klimenkolta uutuusäänite: VIINIPUU. "Kauneimmat virret uusilla taivaallisilla orkesterisovituksilla". Mainosteksti tuottajan VL-Musiikki Oy p. 09-2223744 ja kirkollisen jakajan, Kirja-Kotimaa p. 09-6947611 - HENGELLINEN LEVY LISTAYKKÖSENÄ. Jopa Ultra Bra ja Dingo ovat jääneet myyntiluvuissa äänitteelle "Hengellisiä suosikkisävelmiä" mukana mm. Jorma Hynninen, Jaakko Ryhänen, Pasi Kaunisto, Matti ja Teppo, Viktor Klimenko, Eija Merilä, Outi Terho ja Jaakko Löytty. Viimeksimainittu muuten oli hetken Veijosen kanssa samalla luokalla Tampereen Klasussa. Ja olihan siellä myös mm. rokkipappi Tarvo Laakso, joka ei näytä päässeen tälle levylle.

21. 4. KUUSIVUOTIAIDEN KOULUPAKKOA VASTAAN - 1918 SYNKKÄ LAPPEENRANTA VALOON
Aloittaneen hallituksen ohjelmaan sisältyi pakollinen esiopetus tarkoittaen kai käytännössä kuusivuotiaille koulupakkoa! Mitä lapsiperheiden auttamista tämä on? Rahaa löytyy suuret määrät asiaan, mitä ei ole pyydettykään! Ei ainakaan seurakunta. Feministit yms. kyllä mm. Lpr:n maakuntakirjastossa ovat pitäneet "Lapset kaikkialla päiväkotiin käy" lurituksiaan. On harhakäsitys, että taivaassa olisi naisia suhteessa paljon enemmän kuin miehiä. Naisia sitovat enemmän Raamatun opetuksesta poikkeavat opit, joiden harjoittamisella ei taivaaseen mennä: "Ulkopuolella ovat koirat (kierot, uskonnolliset harhaopettajat, Flp 3:2, penikat = totuuden vastustajat, evankeliumia kansankirkolla ym. vastustavat, Mt 15:26), velhot (profeettojen vastustajat, horoskooppi-ihmiset yms.)..." Ilm 22:15. - Lappeenrannan linnoituksen synkkä menneisyys: Valkoiset kukistivat 1918 kapinaa tappaen sumeilematta 500 ihmistä, joilla ei välttämättä ollut mitään tekemistä kapinan kanssa. Ruumiita hävitettiin salaisesti ja aiheesta on monilla tahoilla kielletty Lappeenrannassa puhumasta tai tutkimasta. Veijonen kiittää täten KOSTON KEVÄT-kirjan tekijöitä, Marko Tikka ja Antti O. Arponen.

20. 4. MILLAINEN ON TÄYSI PORTTO? KAIKILLE HEILLE PORTTIKIELTO TÄNNE - PUHEMIEHEN TEHTÄVÄ
Myönnän, että olen hakemalla hakenutkin ateisteja ym. harhautettuja sivuilleni. Ateisteissa ei niin pimeää olekaan, etteikö jotakin järkeä löytäisi esimerkiksi sivultani SATA SYYTÄ EROTA KIRKOSTA. Eiliseen asti oli totta, etten koskaan ole ihmisiä kieltänyt tulemasta sivuilleni. Enää se ei ole totta. Tänään vastasin erääseen sähköpostiin: TÄYSI PORTTO! ÄLÄ TULE SIVUILLENI! Täysi portto ainakin hänen tapauksessaan on sellainen, että täydellä porttomaisuudella kritisoi kohta kohdalta tekstiä SATA SYYTÄ EROTA KIRKOSTA. Tässä eräs lauseensa: "kirkkoon kuulumattomuus osoittaa sitäpaitsi yhteiskunnallista kurittomuutta joten myös heidän maksamista verorahoista rahoitetaan kirkkoa." Parempi todella pysyä poissa ja KAUKANA sellaisten, jotka opettavat, että taivaaseen mennään kumartamalla kuningasta, ja että siitä valtiokirkkoon kuulumattomuudesta täytyy sakottaa seurakuntalaisia, jotka eivät kumarra kuin Herraa! Porttojen tullessa valmiiksi samalla näyttää toteutuvan ennustus "paha tulee pahemmaksi". Kaikille heille porttikielto tänne. Paistukoot pedon tulessa, koska Totuuteen suhtautumisensa, valintansa mukaan muillekin tehdään. - Ja ROUVA PUHEMIES, RITA! Tulit valituksi puhemieheksi niinkuin annoin ymmärtää. Voisit tehdä tehtäväsi vai mitenkä pilkkaat sitä eduskunnassa? Oikea puhemies toimii kosijana toimeksisaaneena sulhasen puolesta, ehdottaa Suomen kansalle: Kristus haluaa ottaa sinut vaimokseen Jerusalemista sovittaessa. Valmistaudu ja ole morsian! - Veijonen kyllä pelkää joutuvansa toimimaan siinäkin tehtävässä.

KEVÄÄN UUTISET KUULUVAT SIVULLE ind99a.htm. KATSO SIELTÄ TALVENKIN UUTISIA! Harri Veijonen, kirkkoihin kuulumattomat

CLICK HERE TO VISIT THE WORLD 1000!