SUMMER KESÄN 1999 UUTISET 1999 AUTUMN NEWS - WELCOME! SYKSYN UUTISSIVU - TERVETULOA!

Jeesus tulee ja pelastaa seurakunnan Jerusalemista sovittaessa. Taidat sittenkin olla lähdössä mukaan!

Updated - Päivitetty 28. 11. 1999

Viimeisimmät uutiset usein tekovaiheessa. Aloita näiden sivujen opiskelu jostain helpommasta esim. Sanakirja

29. 11. ONLY ca. 285 DAYS BABY, kun oikea vuosituhannen vaihde on kolmen viikon sisällä. Näillä näkymin maailma ylistää silloin Jerusalemin valerauhaa, mikä on takuu seurakunnan lähdölle silloin ylistämään Kristusta taivaalliseen Jerusalemiin, Karitsan häihin!

28. 11. ENÄÄ EI EHDI erota kirkosta tarkoituksella välttyä maksamasta kirkollisveroja koko vuodelta 2000, jos on lähdössä seurakunnan mukana Karitsan häihin jo syyskuussa vuonna 2000! Sata syytä erota kirkosta-listani päättyy toteamukseen: KIRKOSTA SEURAKUNTAAN! Tärkeätä onkin huomata raamatulliset syyt johonkin kuulumiselle. Eräs tyttö kertoi, ettei hän aio mihinkään seurakuntaan liittyäkään. Seurakuntaan ei liitytäkään vaan tullaan uskoon tulon kautta, minkä jälkeen kuljetaan siihen suuntaan mihin uskoon tultaessa on lähdettykin, tänne! Ei todellakaan tarvitse liittyä vapaiden suuntienkaan kirkkoihin. - NIMIPÄIVÄN VIETTO ON PAKANALLISTA, kertoi eräs hyvinkin Jehovan todistaja. Itse asiassa hän on siinä oikeassa. Mutta voimme toivottaa ihmisille hyvää päivänä, jota he itse arvostavat. Itse asiassa voisimme toivottaa kaikille hyvää joka päivä.

27. 11. JOULU VALHETTA KARITSAN HÄISTÄ - KAMERAMIEHIÄ JO VAROTTAVA - ALL MY LOVING
SOPIVA LÖÖPPIKIN HYVIIN MEDIOIHIN: JOULU VALHETTA KARITSAN HÄISTÄ! Kirkko tuli seurakunnan sijaiseksi maan päällä. Karitsan häiden sijalle se keksi joulun! Kirkko joutuu pian vastuuseen rikoksistaan. Rukoilut jouluna Suomen Turussa ovat turhia. Kirkko on jopa muuttanut Raamatun Karitsan häät jouluksi. Jeesus ei opettanut muistelemaankaan syntymäänsä vaan lupasi tarjota juhlat oikeana 2000-vuotissynttärinään yläilmoissa, mikä on Jerusalemista sovittaessa kaiketi syyskuussa vuonna 2000! Tallenna ja levitä asiaa!
VAATTEIDEN LÄPI NÄKEVÄ KAMERA MARKKINOILLE. Joku sanoi saaneensa minulta turhan sähköpostin, vaikkei se minusta ollut turha. Itse sain mm. sellaisen, missä kaupitellaan kameraa, millä saa tytöistä kuvia vaatteiden läpi: How to See Through people's Clothes. Have you ever dreamed you're able to see through people's clothes like Superman or James Bond? Now at last your childhood dream can come true!!! All you need to SEE THROUGH CLOTHES is a special optical lens made in Japan. - Olen minä melkoinen rikollinen varmasti kameranvalmistajankin mielestä. Ei kai tämä uutiskynnystä muualla ylitäkään. Palvelimetkin pitävät visusti piilossa kauttansa kulkevan PASKAN, mutta meikäläisen hyvät teot häiritsevät.
All my loving. On sentään kiva, että itse pitää laulustaan niin paljon, että koneellani muutin bgsound src="allmy.wav" loop="666" yhden kuutosen sijaan.

26. 11. ENNALTATIETÄJÄ DIKTAATTORI? - KEISARIN UUDET VAATTEET
Kristinusko-uutisryhmässä kaikki näyttävät olevan samaa mieltä kanssani: "TV:ssä oli kirkon ilmestyskirja". "Ateistien huono käytös" on toinen keskustelunaihe. Tuosta käytöksestähän on paljon kokemusta. - TV:ssä eräs oppinut on väittänyt, että ennaltatietäjästä tulee diktaattori. Väkisinkin yli 20 vuoden ennaltatietämisessäni tulee tunne, että kaikki kirjoittamani toteutuu. Mutta vain Jumala kaiken ennaltatietää, ja ensi vuosituhanneksi onkin tulossa "diktatuurinsa", teokratia, Jumalan tahto toteutuu maan päällä niinkuin taivaassa. Olettehan kuulleet Isä meidän rukousta tarkoittamatta hoettavan mm. Turussa ja Roomassa. Antikristuksen hallinta-ajasta voidaan puhua diktatuurista huonossa merkityksessä. Ja johan Venäjä toimii kuin olisi lukenut mahdollisuutensa pahaan täältä Jumalan Sanan selväkielisestä selityksestäni.
END OF DAYS-elokuvan ensi-ilta tänään. Olisin kaivannut elokuvia, joissa olisi esitetty totuutta seurakunnan pelastumisesta yläilmoihin Karitsan häiden riemuun Jerusalemista sovittaessa. - Kauhajoki on kunnostautunut RealPlayerilla näkyvillä elokuvillaan.
KEISARIN UUDET VAATTEET. Lukija V. M. tarjosi vertailun, missä seurakuntakauden "ensimmäisen ja viimeisen" antikristuksen kuusi edeltäjää kronologisesti päinvastaisessa järjestyksessä: 1. pari (Rooman listan 1. ja Neuvostoliiton listan 7.): Nero (hallitsi 54-68) ja Mihail Gorbatshov (1985-1991) Yhdistävä tekijä on siis antikristusväittämä. 2. pari (Rooman 2. ja Neuvostoliiton 6.): Galba (68-69) ja Konstantin Tshernenko (1984-1985) Nämä molemmat johtajat hallitsivat ainoastaan muutaman kuukauden ajan. 3. pari (Rooman 3. ja Neuvostoliiton 5.): Otho (69) ja Juri Andropov (1982-1984) Tässä jälleen vain lyhyen ajan hallinnut parivaljakko. 4. pari (Rooman 4. ja Neuvostoliiton 4.): Flavius Vespasianus (69-79) ja Leonid Breshnev (1964-1982) Nämä molemmat herrat muistetaan ankarina ja joustamattomina byrokraatteina, jotka sekaantuivat ahkerasti sotilaallisiin konflikteihin eri puolilla maailmaa. 5. pari (Rooman 5. ja Neuvostoliiton 3.): Titus (79-81) ja Nikita Hrutshev (1953-1964) Titus muistetaan verraten "lempeänä" keisarina. Myös Hrutshev oli yleensä leppoisa seuramies ja Neuvostoliiton mittapuun mukaan suhteellisen vapaamielinen. 6. pari (Rooman 6. ja Neuvostoliiton 2.): Domitianus (81-96) ja Josef Stalin (1924-1953) Tässä on varsinainen julmuripari. Domitianus vainosi kristittyjä ja oli muutenkin ilkeä mies. Stalinin veritekoja ei tarvinne kerrata. 7. pari (Rooman 7. ja Neuvostoliiton 1.): Nerva (96-98) ja Vladimir Lenin (1917-1924) Nämä miehet hallitsivat osan ajasta kanssahallitsijan rinnalla. Nerva Trajanuksen ja Lenin Trotskin kanssa.
KOMMENTTI: Vieläkö löytyisi verrattavaksi kolme ennen Neroa ja kolme välillä Gorba1-Gorba2? Ainakin löytyy kolme Kristukseen asti: Tuntemaamme Neroa edelsi Tiberius Claudius Nero Germanicus (k. 54 jKr.) , häntä Caligula oik. Gaius Caesar Germanicus (k. 41 jKr.) ja häntä Tiberius Caudius Nero (kuoli 37 jKr.). KOLME kuningasta syrjäytetään (Daniel 7:7,8,20-25), ja kai tulevasta Gorba2:sta voikin käyttää nimitystä "Keisarin uudet vaatteet". Lapsikin tajuaa, mutta valheessa elävät aikuiset yhtyvät toisten hölmöjen väitteisiin, että vaatteethan sillä ja komeat: "ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva." Ilm 17:8.
Kaakkois-Suomen Sanomien sekalaisia-osastossa oli eilen pikkuilmoitus: "Gorba tulee takaisin (E-K 5. 1. 92) kirjoittaneen internetosoite http://wwnet.fi/users/veijone/." Tosin silloin 1992 taisi lehden nimi jo olla Uutis- eikä Etelä-Karjala. Kyseinen lehti meni lopulta konkurssiin, mutta toimittajat ym. työntekijät perustivat uuden lehden, kyseisen Kaakkois-Suomen Sanomat. - Pääsivun taustamusiikiksi omalla sivullaan oleva: Ei, ei, Lady! Älä valitse takaisin tulevaa Gorbaa!

25. 11. KRISTUKSEN VALITSEMATTOMUUS ON ANTIKRISTUKSEN VALINTA - VALMISTAUDUMME ERI ASIOIHIN
Ristin Voitossa Jukka Ahonen kirjoittaa 60-luvun saarnamiehen puheesta, että vuotta 2000 ei nähdä. Saarnaaja oli siis tarkoittanut sitä, että Jeesus tulisi noutamaan seurakunnan yläilmoihin ennen vuotta 2000. Onhan meidän rukouksemme joka hetki: "Tule Herra Jeesus", päättää Ahonen. Vakituiset lukijani muistavat, miten alkeellista puhetta tuollainen milloin tahansa-oppi. En tuhlaa vähää aikaani väittelemällä helluntailaistenkaan "teologien" kanssa. Paremmin kuin teen minun varmasti pitäisi suhtautua Raamatun profetiasta mitään tietämättömiin uskoa vastustaviinkin Kaarinoihin, Kaijoihin, Kateihin, jne. Kun helluntailaisopettajan tasoiset eivät tajua yksinkertaisia asioita, kuinka nuo tyttöset voisivat tajuta tai tietää? Tarkoitan tässä sitä, etteihän Kristus voi tulla aiemmin ennenkuin Antikristuksen aika alkaa. Se taas vaatii Antikristuksen olemassaolon, jopa takaisin tulonsa ja ilmestymisensä Jerusalemin valerauhaan. Niin muodoin, ellei neitejä kiinnosta Kristus, se on heidän valintansa saaden Antikristuksen. En ole sellainen jeesustelija kuin jotkut kuvittelevat vaan vien melkoisen joukon suomalaisia Antikristuksen kynsistä!
VALMISTAUDUMME ERI ASIOIHIN. Ortodoksit ovat jo aloittaneet jouluun valmistautumisen, uutisoi Etelä-Saimaa tänään. Samoin sen, että ev.lut. kirkosta Jerusalemista olisi tulossa joulukaupunki Turkuun jouluvierailulle piispa. Eksytys menee täydestä eksytettyyn kansaan. Itseäni jo huvittaa. Lähtökohta on siis se, että seurakunnassa ei ole joulua vaan KARITSAN HÄÄT. Kirkossa Karitsan häitä vastaa joulu, varsinkin viimeinen joulu ennen Karitsan häitä. Seurakunta valmistautuu "jouluunsa" eli Karitsan häihin ainakin kolmella tavalla: hengellisesti, henkisesti ja fyysisesti. Onhan kysymys osittain samasta tapahtumasta kuin kuolema, mutta kuolemaa näkemättä Jeesus Kristus muuttaa meidät ylösnousemusruumiisen ja alkaa "joulujuhlamme" yläilmoissa. HOOSIANNA on hyvä laulu, mutta meille se julistaa Herran tuloa Kuninkaana eikä seimeen makaamaan.
EI TUOMIO RUKOUKSELLA VÄISTY. JUKKA PAARMA on siis kutsunut kaltaisiaan rukoilijoita mm. Jerusalemista. Kalervo Syväntö on kertonut miten Israelissa turistiryhmästä nuori kysyi, missä täällä on Helluntaiseurakunta? Evankeliumin viejät eivät perustaneetkaan Israeliin kirkkojaan vaan Sanaa julistettiin juutalaisille, ja heistä tuli messiaanisia, jollaisessa yhteisössä sitten Syvännötkin ovat mukana. On kai profetiassa välttämätöntä, että lähinnä maailmanlopun tekijöiksi nimitettävät Israelin vastaiset piispat rukoilevat armotalouskauden viimeisenä jouluna rauhaa Suomen Turussa. Toimintansa on tuomassa vihan ajan, eikä se tuomio heille rukoilemisillaan väisty. Toisin kuin useimmat lukijani he eivät voi parannustakaan tehdä, koska eivät edes tajua syntejään Jumalaa vastaan esim. Roomaan yhtyneellä kirkollaan ja Israel-kysymyksessä. Rauha maailmaan tulee Kristuksen näkyvän paluun myötä. Seurakunnan rukous nyt on sitä mitä sopiikin ylösoton tullessa, minkä tuloa kirkkojen johtajat rukouksillaankin vastustavat. - On varma, etten kirjoituksillani saa kaikkia kääntymään kirkkotieltään seurakuntatielle, mutta tiedätte sellaiset sitten pitävänne ylösoton tullessa Paarman kera jalkanne maassa.

24. 11. TEOLOGIAA - PUHUUKO CONNOLLY TOTTA? - VANHEMMAT TUKEKOOT TOISIAAN
TEOLOGEISTAKIN JOKU PELASTUU. Sunnuntain E-S:ssa lappeenrantalainen naisteologi tukka kivasti putkella odottaa taas vuoroaan päästä kirjoittamaan Unilukkarina. - Paljon törkeämpää tekstiä oli ev. lut. kirkon sisälläkin harhaoppiseksi julistetun Heikki Räisäsen luotsaamassa Vartija-lehdessä Veli-Pekka Järvisen kirjoittamana otsikolla "Palestiinalainen vapautuksen teologia". Siinä puolustetaan Israelin maan jakamista ja käytetään Raamattuun perustavan seurakunnan opetuksesta nimitystä "kristillinen fundamentalismi". "Nykyisessä tilanteessa palestiinalaiset vapautuksen teologit pitävät parhaana tienä rauhaan sitä, että alueella on kaksi valtiota, Israel ja Palestiina." Tuollainen on tietenkin luonnollisen ihmisen mielipide matkalla sanomaan Raamatun ennaltatietämää: "nyt on rauha ja turvallisuus." Ja silloin heidät yllättää yhtäkkiä turmio, mutta meidät pelastetaan tulevasta vihasta, 1 Tess 5:3-9.
TAMPEREELLA SYNTYNEEN JIM CONNOLLYN MOUKARINHEITTO. Minulla oli ilo saada samasta kaupungista lähtöisin olevan sähköposti ja linkki: http://www.hammerthrow.com/, minkä linkkeihin hän itse oli jo lisännyt linkin keihäänheittosivulleni. Hi, check out this developing site on the hammer throw. I know your site is dedicated to javelin throwing. However, I thought that you might be able to tell your other thrower friends about http://www.hammerthrow.com. We plan to continue to add lots of intelligent training hints on hammer throwing. We put a link to your site on ours. PS. I was born in Tampere, Finland. My best javelin throw was 78.56. My best decathon score was 8123. Best Regards, Jim Connolly
VANHEMMAT TUKEKOOT TOISIAAN. Maria, uutissivujemme lukija, tulee ilmaiselle etsin ystävää-kirjeenvaihtopalstallemme etsien keskustelukumppania lasten kasvatuksesta, mutta hän hyväksyi ehdotukseni käyttää tekstiään tässäkin: Hei Sinä, joka pohdit vanhemmuuttasi, ja havaitset, että pimeyden maailma kaivautuu salakavalasti lastesi maailmaan. Olet rukoillut ja rukoillut ymmärrystä kuinka ohjata lapsesi eroon maailmasta, jota hän ei vielä edes tiedosta vaaralliseksi maailmaksi. Lähetät rukouksin jokaisen lapsen matkaan päivittäin koulutielle, työhän, kenet minnekkin, mutta välillä tuntuu, ettei rukouksiasi kuulla. Olisi kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi vanhemmuudesta ja kasvatuksesta.

23.11. SIELTÄ SE TULEE: VENÄJÄ JA VALKO-VENÄJÄ LIITTYVÄT YHTEEN - KUIN MARA JA PAAVI
Venäjä ja Valko-Venäjä valmistautuvat valtioliittosopimukseen, otsikoi Hesari tänään s. C 1. Tekstinsä selvemminkin: "Valko-Venäjä ja Venäjä kirjoittavat tällä viikolla sopimuksen valtioiden yhdistymisestä."
"Pitkäaikaistyöttömät ovat nousukauden unohdettu kansanosa, työmarkkinatukea saavien määrä on kasvanut." (Hesari 23. 11.) "Työttömien määrä on nyt siedettävällä tasolla." (Etelä-Saimaan vt. päätoimittaja pari päivää sitten!) "Työttömyyden poistanut" presidentti Mara saa ev. lut. kirkolta torstaina mitalin. TÄNÄÄN PAAVILTA PUSU. Mara tapaa paavin tänään Rooman Vatikaanissa. Taitavat palaa kotiinsa molemmat.

MITEN HERÄTELLÄ HEIKKOLAHJAISIA TYTTÖJÄ TAIVAASEEN? Lapsuuskotini Impilinna vuonna 1999. Itse tietenkin laulelen, että mua viedään Impilinnasta toiseen, taivas täynnä kauniita naisia. Itse asiassa jo Karitsan häissä "joudun" halaamaan monia lukijoitani. Kauniita naisia, joilla itselläänkin oli korvien välissä enemmän kuin pedolla ja portolla, jotka ennaltatietämiseni loppuunsa asti toteuttivat. Jotenkin harmittaa, että jotkut hyvännäköiset tytöt pitävät minua pimahtaneena ja noita ennaltatietämiselläni alastomiksi riisumiani porttoa ja petoa viisaana seurattavana. Gorba tulee takaisin, tollot ja lollot! Suomalaisissa naisissa ei ole ketään niin tyhmää, että valitsisi Gorban! Jeesusta seurataan täällä. Tervetuloa!

22. 11. NYKYISIN JEESUS EI OLE BETLEHEMISSÄ - JOULU EI SEURAKUNNAN KEKSINTÖ
Etelä-Saimaan pimeys syvenee tänään yläkertaan otetulla näkövinkkelillä kirjoittajana PLO:n terroristijärjestölle myönteinen A. Pacheco, jolle lehti on antanut ammatiksi israelilainen ihmisoikeusjuristi. Heti kirjoituksen alusta huomaa kirjoittajan olevan Israelin maan jakamisen kannattaja (PLO:n peruskirjan mukaisesti samalla: koko Israel mereen!): "kiintoisin kysymys varsinkin palestiinalaisten kannalta on, millaisen valtion he lopulta saavat." Yli vuosikymmenen takana ovat ne ajat, päätoimittaja Lauri Sarhimaan aikana, kun sain ko. lehteen läpi tekstiä, missä valitettiin sitä, että arabit eivät majoittaneet sodan jälkeen arabejaan arabimaihinsa kuten suomalaiset siirtokarjalaisensa Suomeen vaan sulkivat heidät leireille raja-alueille. Pimeä kirjoittaja vahvistaa esittämäni Danielin laskelmat, että "rauhanprosessi on ollut meneillään kuusi viime vuotta Oslossa solmittujen väliaikaisten sopimusten nojalla." PIMEYS siis edelleen vahvistaa, että seurakunnan aikaa on jäljellä VAJAA VUOSI! Alaotsikko lienee Etelä-Saimaan oma: "Nykyisin Jeesuskin joutuisi anomaan lupaa lähteä Betlehemistä." Totuus on päinvastainen ainakin kolmella tapaa:
1. Juutalainen Messias ei voisi syntyäkään alueella, joka ei ole juutalaisaluetta vaan palestiinalaista arabialuetta.
2. Maan päällä vaikuttaessaankaan Jeesus ei opettanut muistelemaan syntymäänsä.
3. Nykyisin Jeesus ei ole eikä tule Betlehemiin (sinne joulua viettämään menevien paavilaistenkaan kanssa) vaan "uusi Betlehem" on Karitsan häät yläilmoissa. Olen jo aiemmin maininnut ajankohdasta, että kun arabi Etelä-Saimaassa kirjoitti "pula yösijoista uhkaa Betlehemiä taas vuosituhannen vaihteessa", pimeys opettaa Karitsan häiden alkamistakin "uudessa Betlehemissä" oikeaan aikaan eli oikeassa vuosituhannen vaihteessa kaiketi syyskuussa vuonna 2000. - Ja millaisen valtion he lopulta saavat? Sellaisen, että siitä on helppo yrittää tuhota loputkin Israelista. Koska Israel oli maailmanrauhan avain, Palestiinan valtio varastaa avaimen ja rauhan. Sota ja helvetti maan päälle ollaan sinetöimässä ja pilkulleen kirjoitusten mukaisesti. Herra, kenen luokse me menisimme? Onneksi näemme, ettei meille jätetäkään muuta toivoa kuin pyrkiä Herran luokse Karitsan häihin! - JOULUN VIETTO ei siis varsinaisesti kuulu seurakunnalle, mutten suhtaudu asiaan niin voimakkaan kielteisesti kuin esimerkiksi Keijo Lindeman. Ihan mukava mielestäni jopa Lennonin joululaulu, ja mainitsen sivun uudelleen aiemman osoitevirheen vuoksi.

21. 11. NAISET PITÄVÄT ROMANTIIKASTA - AINOA SÄVELLYKSENI - KRISTUKSEN RAKKAUS ON TOTTA
Miehillä ja naisilla on muutakin eroa. Olen vain olevinaan romanttinen, koska tiedän naisten olevan sitä ihan oikeasti. Kenen kanssa seurustelet, alat tulla hänen kaltaisekseen. Onko romanttisuutenne tarttunut minuun? - Miksi minulla on elämässäni vain yksi sävellyskin? Ja sen nimi on kuin Kristus sanoisi: To my wife. - Morsiamelleni - Romanttinen sivu sävellyksestäni tässä.

ISRAELILLA JA SYYRIALLA salaisia neuvotteluja Golanin menoksi. Tältä uutinen näytti lähteessään englanniksi. Kristus rakastaa seurakuntaa ja kutsuu sitä yhteen. Vastaavasti päinvastaiseen suuntaan vetää paavi. Apu-lehti sai juuri herjaussyytteen jostakin. Totuuden julistamisenikin voidaan katsoa herjaksi, mutta käyttäisin kuitenkin omistani enintään nimitystä vastaherja. Kun Apu 12. 8. 1994 julkaisi luterilaisen palestiinalaispapin kysymyksen, "pitävätkö Suomen siionistikristityt Israelin vetäytymistä Gazasta ja Jerikosta Paholaisesta lähtevänä", vuoden 1995 kirjassanikin oli vastaus: "Ei sekään Pirulle riitä! Toisessa vaiheessa menee Golan ja viimeksi sovitaan Jerusalemista." "Kirkko yhtä vähän kuin Jasser Arafatin tavannut arkkipiispa John Vikström ovat profeettoja kuten palestiinalaispappi ylistää. Hehän profetoidun pimeyden huipun toteuttavat!" "Portto tuo kirkon siunauksen Jumalan tuomion syylle, Israelin maan jakamiselle" (Pelastumisesi Sanakirja). Riekkinenhän se oli Suomesta kirkon oppaana valtion seurassa Israelin jakomatkalla ja Riekkinenhän se tänään tv:ssä päättää sarjansa Ilmestyskirja. Kansalle tehtiin siis kaikin puolin selväksi, että Riekkisen kirkko on se, mikä tulevaisuuden tuntee. Ymmärrätte, miten teitä sivujeni lukijoitakin voidaan valtion ja kirkon taholta vastustaa. Kirkoista voi olla mukana jopa helluntaikirkko, koska viimeisimmässä Ristin Voiton numerossaan jo julkaisi kahta oppia Israelista.

20. 11. PELASTUA HALUAVAN VIHAMIEHIKSI TULEVAT OMAT PERHEKUNTALAISENSA, SANOI JEESUS
Neljännesvuosisadan takainen soittoni Woodstock on Joni Mitchellin käsialaa. Hän esiintyi eilen tv:ssä. - Ainoa sävellykseni on 70-luvun lopulta To my wife. Kai siinä on yritetty jotakin samaa tunnelmaa kuin Lennonilla Women. Kristuksella on vain yksi morsian, ja me kaikki saamme olla siinä jäsenenä. Mikä lienen mieshormoni.
TÄRKEÄKSI TULEVA SANANKOHTA: Luukas 14:26, vrt. Mt 10: 35-36! Puhuessaan (Lk 14:23-24) ensin tilanteesta, jota teen "mene teille ja aitovierille ja pakota heitä tulemaan sisälle, että minun taloni täyttyisi", Jeesus jatkaa, että yksilö yrittäessään päästä ylösottoon, hänen pahimmiksi vihamiehikseen tulevat isä ja äitinsä, yms. (Lk 14:26), "ihmisen vihamiehiksi tulevat hänen omat perhekuntalaisensa", Mt 10:36! Pelastuakseen arvojärjestys on oltava se, että ykkösenä on Pelastaja, Jeesus Kristus. Jeesus käyttää jyrkkää kieltä: kuka ei vihaa noita vastustavia perhekuntalaisiaan, se ei ole Hänelle sovelias. Tietenkin rakastamme omaisiamme yrittäen heidätkin saada ylösottoon, mutta tämä sanankohta tulee nyt tärkeäksi, sillä vastustus tulee omasta perheestä niiden taholta, jotka eivät ota vastuuta omasta pelastumisestaan vaan yrittävät toisenkin pelastumista estää! En ryhdy perheneuvojaksenne vaan saatan jo tietää henkilöitä, jotka olen sitonut luuserin tielleen. Me olemme voittajia eikä yksikään estä!

Joku toivotteli jo hyvää joulua. Adventtiaika jatkuu joulun jälkeenkin oli vastaukseni. Nythän on vasta viikonvaihde 20. 11. 1999. Ja Lennonin joululaulu avautui kunhan Christmas.htm oli kirjoitettu isolla C:llä.

19. 11. LIIAN VAIKEATAJUISTA LIISALLEKIN? Näissä uutisissa voi olla kauniiden hiustenne yli meneviä tekstejä. Siksikin sekaan laitetaan tutumpaa huumorinkin kera: "UPPA HEITTI ITSENSÄ VIEREENI" tai niin kuvasta päätellen haluan. Suomalaiset keihäänheittäjättäret ovat naisia, She´s a women, The Beatles. Mutta tosiasia on, että ennätyksekseni jäi 17 vuotiaana tehty uutta vuosituhatta lupaava 60.00. Naisten keihäällä olisin päässyt Upan lukemille. Tässä vanhan mallin parhaat naisemme:
Tiina Lillak FIN 150461 74.76 1 Tampere 13 06 83
Heli Rantanen FIN 260270 67.94 1 Atlanta 27 07 96
Päivi Alafrantti FIN 080564 67.68 1 Split 30 08 90
Tuula Laaksalo FIN 210453 67.40 2 Pihtipudas 24 07 83
Mikaela Ingberg FIN 290774 67.34 2 Dublin 07 06 97
Taina Uppa FIN 241076 66.00 1 Tampere 18 06 95
Lillakin edellä olivat vain: Petra Felke GDR 300759 80.00 1 Potsdam 09 09 88 ja Fatima Whitbread GBR 030361 77.44 Q Stuttgart 28 08 86. Vaikeampien tekstien yli voi hypätä:

JELTSIN lähti kotiin EU-kokouksesta eilen. Jos luetaan aiemmin kirjoitettua totuutta: "Antikristuksen kuolinpäivä tiedetään Herran näkyvän paluun yhteyteen", pitääkö lukijoille selittää, miten Piru haluaa pakollisessa parodiassaan tehdä? Antikristus on siis tulossa ja Jeltsinin jälkeen valtaistuimelle Moskovaan. Vaaleilla tuskin valittaisiin, joten on toimittava ennemmin. 1+7=8 vuotta sitten jouluna Gorba lähti tai ilmoitti luopuvansa ja petovaltio keskeytyi. Saatanalla poikansa on olevinaan Herra ja Herra olevinaan Antikristus. Vihan aika loppuu siihen, että Herra suunsa henkäyksellä teurastaa pedon, johon teurastusmerkin oli Herran neitseestäsyntymistä todistamaan laittanutkin. On ymmärrettävää Antikristuksen raivo Harmagedonilla suunnaten lopulta aseet taivaalle. Johan ylösoton tapahtuessa Jerusalemista sovittaessa (syyskuussa vuonna 2000?) saatiin varmistus siitä, että avaruudessa on jotakin elämää. Vasta siinä vaiheessa Antikristus aavistaa, että joku vastakohtansahan sieltä on näkyvästikin (kadonneen seurakunnan kera) tulossa. Kuka on maan päällä sopiva Herran korvike? En minä, sillä edelläni kulkee näkymätön Pyhä Henki. Mutta sijaisen, paavin alastomaksi riisumisensa (kalleuksistaan) ja polttamisensa on Ilmestyskirjassa mainittukin (Ilm 17:16). Eikö poliittisella puolella ole sopivaa tapettavaa? Joulukuun vaalien jälkeen alkaisi vanhojen uutisteni mukaan kipinöivä aika hallitsijan vaihdokseksi.

18. 11. MIELTYMYKSIÄ - MIINUKSESTA PLUSSAKSI - TILAA TIEDOTE - KESKUSTELUA LUOJASTA
SUOMALAISIA NAISIA SUOSIVA LINJANI PYSYY. Päätäni kääntävät suomalaiset naiset, olkoot niin. He eivät kuitenkaan ole valittaneet linjastani. Reijo Ruotsalainen hymyilee päivän Ristin Voitossa, ja arvostankin hänen internettyötään, mutta toimintansa painopiste sittenkin on suunnattu helluntailaisille. Moshe Zewin rakkaimpia ovat juutalaiset päätellen siitä, keitä hän mieluiten hakee seuraamaan itseään, seurakseen vaikka taivaaseen. Hän myös ehdotti, että liittyisin kristilliseen webrinkiin saadakseni sivuilleni vielä enemmän kävijöitä. Miksi en liittynyt? En halua johdattaa kauniita lukijoitani valtiokirkollisten sivuntekijöiden sivuille, suunta on väärä. En myöskään pyri etsimään miljoonia lukijoita ulkomailta. Linjani saa pontta siitäkin, että miehet uutisryhmissä ja muuallakin Veijosta nimeltäkin pilkkaavat, naiset ovat jopa puolustaneet. Onpa joku tyttönen osannut internetissä kehua keihäänheittosivujanikin. Harrastuksianikin selviää sivuiltani, ja varmasti monilla lukijoillani onkin samoja harrastuksia. Vaikka noin puolet vakituisista lukijoistani on jo uskossa, enemmän kuin muiden sivuilla profeetan sivuillani käy tulevia uskovia. Kuka sen paremmin tietäisi kuin minä?
MIINUKSESTA PLUSSAKSI kampanjasta 5000 palautetta. Valtakunnallisessa pitkälti helluntai- ja vapaakirkon kampanjassa saavutetaan lähipäivinä 5000 palautteen raja. Jotkut noiden palautteiden antajista siirtyvät ko. kirkkojen jäseneksi ja hyvä niin, koska ei heillä meistä liene tietoakaan, mutta oikeaan suuntaan ovat uskoon tulon jälkeen tulossa. Postin tehtäväksi annetussa Bonken kirjasen levityksessä oli häiriöitä, mistä Postille on tehty reklamaatio. - Verratkaahan siellä: ILTASANOMAT repi koko suuren laskuni, kun valitin miten mainokseni sisältävää lehden numeroa ei oltu jaettukaan mm. Nuijamaalle. Tapaus sattui 1990-luvun alussa.
TOINEN VIIKKOTIEDOTE lähetetty ja osittain johdatusta vastaanottajissa. Sensijaan huolimattomuuttani, jos joku tilannut jäi ilman. Olkaa hyvä ja pyytäkää päästä postituslistalleni. Nyt viestit tulevat perille siten, ettei kukaan näe mihin muualle viikkotiedote on lähetetty. - Katkelma viikkotiedotteesta: "Ilman Tukholman profeetan "kannustusta" en uskaltaisi kirjoittaa noin mahdottomia asioita jopa Gorban paluun ajankohdasta. Mutta mitä uutisissani on, siellä pysyy, vaikka jälleen kerran erehtyisin paljon vähemmän kuin kukaan muu. Ainakin nähdään, miten tarkasti oli mahdollista parhaimmillaan ennaltatietää ihmisen, joka minäkin vain olen. Ennaltatietämistä 20 vuotta-sivu on uusimpani tänään 18. 11. 1999."
KESKUSTELTIIN LUOJASTA. Ihmettelen Nooan arkin pienoismallin rakentamista suunnittelevan lappeenrantalaisen luterilaisen uskovan(?) vastausta ET:tä opiskelevalle lukiolaiselle ikäänkuin Luojallakin olisi Luoja. "Kuka Luojan sitten loi"-kysymys onkin tyypillinen ateistisen ET:n valheiden omaksuneelle. Oikea vastaus on tietenkin, ettei kukaan aina olemassa olevaa Luojaa voi luoda. "Herra sanoi minun Herralleni" (Ps 110:1, Mt 22:44, Mk 12:36, Lk 20:42, Ap 2:34). Minun Herrani tarkoittaa Kristusta, joka istuu Isän Jumalan oikealla puolella. - SOTHEBY´S pitää minua upporikkaana maailman aarteiden kerääjänä, koska loputtomasti lähettää maksutta huutokauppakuvastoaan osoitteestaan Sotheby´s de Boelelaan 30 1083 HJ Amsterdam, Nederland. Älä sinäkään kerää aarteita maan päälle, vaikka tilaisit free auctioncatalogues, please. - Moshe Zew sivuillaan uutisoi HANUKKAJUHLASTA 4. 12. klo 14.00 Järvenpäässä kaupunkilähetyksen tiloissa, Kohtaamispaikka Helsingintie 10. Toistan uutisen pyynnöstä, koska Moshe on paras yhteistyökumppanini internetissä. - Taas Mikael-kirja kadoksissa. Taipalsaaren kirjastostahan sain vinkin Danielin kirjan ruhtinas Mikaelia muistuttavan persoonan löytymisestä myös Urantia-kirjasta. Lpr:n maakuntakirjastosta ei eilen sitä kirjaa minulle löytynyt, vaikka sen pitäisi olla paikoillaan luokassa 28. -

17. 11. ASIANTUNTIJA PUUTTUI - THE FINNISH MAFIA - VENÄJÄN MAFIA JÄÄ TOISEKSI
TULEVAISUUSSEMINAARI oli eilen illalla Lappeenrannan kaupungintalolla kaupungin järjestämänä. Mutta asiantuntija Veijonen ei viitsinyt lähteä yleisön joukkoon. - Mikä mies, kyseli taas eräs tyttö. Vastasin, että tässähän tuntee olevansa jo kuin NEIDONRYÖSTÄJÄ, vaikka positiivisessa merkityksessä. Puhukoot puppua omassa viisaudessaan valtion miehet. Minua kiinnostaa enemmän Ob:kin kuin heidän juttunsa. Ob on tietenkin seuraavan ENNALTATIETÄMISTÄ 20 VUOTTA sivun taustamusiikki: ob.mid, Obladii, Obladaa.
SPORT: CHRIS TURNER kirjoittanut vihkosen "The Finnish Mafia" ja lähettänyt sen minulle pari vuotta sitten. Kirjan sisältö on suomalaista keihäänheittoa! Nyt hän on tehnyt hienot keihäänheittosivut, jotka linkitän tähän uutissivullekin: Dear Harri, We have been in contact before. A few years ago I sent you a copy of one of my booklets on Finnish athletics history - "The Finnish Mafia" about Finland's great javelin tradition. I'm a member of ATFS and now I have started my own web site based on Finnish athletics but also including all my javelin stats. I would be very pleased if you would put a link to my site - Finnish Athletics Review & International Javelin Survey http://home.clara.net/nurmi I have already added a hyperlink to your site.

Jeesus videota voi katsoa Real Playerilla. Taivassanomien kasettiluettelo ja kenties yksi kirja tai kasetti maksutta.

PÄÄSETTE NUOLEMAAN ALASTONTA PETOA. "Pääsette nuolemaan alastonta petoa" on varmasti tähän astisista wwnet.fi/users/veijone uutisista paras. Postimerkkiliikettäkin pitänyt Harri Veijonen on Tukholman profeetan mukaan henkilö, joka Suomessa kertoo lukuisia tulevia asioita aikoineenkin. Jo vuosia sitten hän virnuili, että kun posti vastasi hänen Raamattuaiheisen postimerkin ehdotukseensa "noita uskontoaiheitahan jo on", kirkko kyllä tulisi saamaan postimerkkinsä ja oikeaan aikaan. Nyt sellainen merkki on tulossa maaliskuun puolivälissä 2000, ja Veijoselle ei ole enää epäselvää M. Gorbatshovin paluun ajankohtakaan. (uutista faksattu joillekin lehdille, mutta muutkin saavat käyttää internetosoite mainiten.)

16. 11. "HOROSKOOPPI VUODELLE 2000" - PAAVI ELÄÄ - RIITTA JOHTAA - POSTI JA KIRKKO!
HOROSKOOPPI VUODELLE 2000. Lpr:n Anttilaan tuli myyntiin Elizabeth Teissierin kirjasta "Horoskooppisi 2000". Ostin elämäni ensimmäisen horoskoopin. Uskonko horoskooppeihin? Uskon sikäli kuin olen aiemmin kertonutkin, että esimerkiksi prinsessa DIANA oli horoskoopin, kortista ennustajan, yms. ennustajaeukon, väärän profeetan uhri. Ei Jumala huvikseen kiellä noitamenoja vaan todellakin noissa antautuu KUOLEMAAN vievään kohtaloon. Raamatun mukaan vaikka tulevaisuutta ei voi tehdä sitenkään kuin Esko Aho kirjassaan haluaa kaiken olevan tehtävissä, me voimme kuitenkin tehdä oikean valinnan, minkä avulla olemme mukana Jumalan tulevaisuudessa, ELÄMÄÄN vievässä tulevaisuudessa. Kristuksen seuraamisesta on kysymys. Seuraaminen on tielle lähtöä ja kulkua oikeaan suuntaan. Pyhä Henki johtaa ja Raamattu antaa suuntaviivat. Teissier lupaa kaikille jotakin maan päällä vielä loppuvuodeksi 2000. Ylösoton tapahduttua kuitenkin vain Elämän tieltä eksyneet tänne kuolemaan jäävät. Mm. Ranskan ex-presidentti Francois Mitterandin kirjassa väitetään käyttäneen okkultisti Teissierin palveluja, vaikka kirjan takakannessakin toki annetaan ymmärtää, että meikäläiset olisivat vääriä profeettoja, joita tulee varoa. En tosin ole täysin kumonnut väitettä "syntymäajalla on merkitystä" vaan kehunut miten maailman ja Suomen suosituimmat miehet osasivat syntyä täsmälleen 10 (Loiri) ja 20 (Elvis) vuotta aiemmin minun tuekseni. Taivaat julistavat Jumalan kunniaa. Kyseisestä horoskooppikirjasta löytyy hieman asiaakin mm. kappaleesta "maailmanlaajuiset ennusteet" tosin eksyneenä Teissierkään ei tiedä mm. 50-vuotisperioodin oikeata syytä, riemuvuodet. Taivaalta Teissier näkee samat kuviot kuin toisen maailmansodan alkaessa, mutta toivoo, etteivät taivaan merkit toteudu. Turha hankkia horoskooppikirjaa.
PAAVI ELÄÄ. Ehkä olen väärin tulkinnut Tukholman profeetan ennustusta "profetoimisensa lopussa kutsutaan kotiin" kuolemaksi kääntäen sen häneen. Toki Moshe voi kertoa, mitä Tukholman profeetalle kuuluu. Mutta mikäli minusta riippuu näitä sanomiahan tulee päivittäin ylösottoon asti. Ja jos olen perille asti määrätty pelastuvan lauman edelläkävijäksi johtajana Pyhä Henki, vaarallista yrittääkin minua kumota samoin kuin viimeistä paavia, jonka tappaminen on ilmoitettu vihan aikaan ja Antikristuksen yksinoikeudeksi. Kotiin kutsuminen hyvinkin viittaa ylösottoon. Siinä tapauksessa sitä voitaisiin jatkaa: Hänet ja koko sulhaselle (Kristukselle) kaunistettu lauma kutsutaan kotiin Jerusalemista sovittaessa.
RIITTA JOHTAA. Mielenkiintoinen tapaus Riitta Uosukainen, joka tv:n Iltalypsyssä vältteli "Jörn Donneria" (Jukka Puotilaa) samaan aikaan ja samaan tapaan kuin täältä oli luettavissa: "Donnerista voi oppia totuuden olevan sanomansa vastakohta." Riitta johtaa presidenttigallupeissa. Suoraan sanottuna olen epäillyt erään pyrkineen arkkipiispaksi presidentin ja arkkipiispan läheisten välien vuoksi. Uosukainen on sentään hyvä nimi.
POSTI JA KIRKKO! Lähettämäni postin määrään verrattuna kadonneiden kirjeiden määrä ei ole suuri. Ulkomaille menneistä kirjatuista kirjeistä katosi vain yksi, minkä posti minimaalisesti sääntöjensä mukaan korvasi. - Apu-lehdelle 80-luvulla omaa tyhmyyttäni lähetin pikkuilmoitusmaksun 800 mk tavallisessa kirjeessä eikä tiedetä katosiko rahat postille vai ko. lehden työntekijälle. - Parhaillaan suomalaiset postimerkkikauppiaat ovat kyselleet postilta erään postimerkkierän kohtaloa. Vain postin oma työntekijä on voinut varastaa suuren kadonneen erän arkkitavaraa.
KIRKKO SAA MERKKINSÄ! Pääsette nuolemaan oikeaan aikaankin? 15. 3. 2000 RIEMUVUOSI postimerkkiarkki ilmestymässä ennaltatietämäni ja ennaltavirnuilujeni mukaan! KIRKKO saa silloin "riemuvuotensa" merkit! Mutta katsotaan, saako myös ennustamani tulevan POLTTAJANSA: Antikristus tulee. Oletko valmis, kirkon jäsen? Jos taas päivämäärä on tarkka, itsehän tuon ilmoittivat, pimeät!

15. 11. KRISTALLIVIRTA - KIRKKOJEN JUNA PÄÄSI ROOMAAN - KENELLE KUU VIIMEKSI NAURAA?
Lentävä tervehdys siirrettiin omalle sivulle, koska se lienee häirinnyt joidenkin selainten toimivuutta. - Tunnettuja isiä oli eilen tv-ohjelmassa pitkä rivi saamassa lapsiltaan terveisiä ja musiikkitoive-esityksen. Mukana mm. Markku Veijalainen ja Pete-poika sekä Harri Kirvesniemi. Musiikillisesti osuvin oli Procol Harumin- millenniumbiisini saanut Esko Aho. Hengellisesti merkittävin oli Heikki Kinnusen "Uuno Turhapuron veljeltä" saama venäläinen kansansävel, jota hengellisissä piireissä lauletaan sanoin KRISTALLIVIRTA.
TOP 200 SUOMALAISTA KRISTILLISTÄ internetosoitetta on sivujamme. Vielä eilen se aukesi tämän sivun ohessa, mutta nyt kokeillaan ilman sitä. Vain pääsivu ja tämä uutissivu aukeavat pääsivulle tultaessa.
KIINA VAINOAA ei-kristillistä lahkoa nimeltä Falun Gong. - Kiinasta mailataan minulle linkitettäväksi kiinalaista horoskooppisivua, muttei Kiinankaan siat kiinnosta. - Zew suomeksi susi. Susi on Benjamin sukukunnan tunnus. Moshe Zewin suvun sisäisen perimätiedon mukaan he kuuluvat Benjaminin sukukuntaan. Oikein tarkasti sana susi translitteroidaan suomeksi tsev. Zew on aika yleinen juutalainen sukunimi Keski-Euroopassa.
KOTIMAA KIRKON LEHTI. Sähköpostia: Kiitos, saan Kotimaa-lehteäkin jonkun tuntemattoman tilaamana kaiketi siksi, että PIIP on yhteistyössä seurakunnan kanssa. Vastaukseni: Kotimaan opetus on: kotimaamme on alhaalla. Meidän opetuksemme mukaan ylhäällä. Isänmaanani pidän Suomea enkä EU:ta. PIIP on siis yhteistyössä KIRKON kanssa, joka pitää ihmisten jalat maassa Jeesuksen saapuessakin. Aina joku viisas neitiX sentään saadaan mukaan seurakuntaan, vaikka vetäjiä on molempiin suuntiin. - EV.LUT.KIRKKO ROOMASSA. "Juna on saapunut Roomaan." Ensimmäisessä vaunussa paavin messuun astuivat arkkipiispat ev.lut. kirkosta Ruotsista ja Suomesta. Jotkut luterilaiset "siirtyvät vaunun peräosaan tai seuraavaan vaunuun." Tulee mieleen elokuvan POJAT loppu. Jotkut itkevät porton äitinsä perään, mutta hyvä on jäädä kotiasemalle, seurakuntaan. Enää ei hypätä junasta ennen Roomaa, mutta ehkä vielä vähän aikaa lähtee Roomasta junia seurakuntaan. Ainakin jotkut vilkuilevat tähän suuntaan riippumatta vaunusta junassa http://www.churches.fi/
- UUSIKUU. 11. 11. kerrottuun lisäys: Juutalaisten uusikuu on jäljessä lähinnä siksi, että uuden kuukauden katsotaan "alkavan vasta kun kuu on kokonaan näkyvissä", kertoo eräs englanninkielinin sivu. Maan takaa Israeliin vai? Moshekin vahvistaa: "Jotakin sen tapaista. Ennen vanhaan oli vuorilla tähystäjät, jotka ilmoittivat kuun näkymisen seuraavalla vuorella oleville tähystäjille ja niin edelleen. Nykyään se tehdään laskelmien perusteella." - VIIMEISIÄ VITKUTUKSIA MOLEMMILLA PUOLILLA. VENÄJÄn Jeltsinin nimissä länttä on varoitettu puuttumasta sen miekkalähetykseen. EU ei TEE mitään vaan puhuu noita sotatoimia vastaan. - Israel vielä viivytti Länsirannan jakamista palestiinalaisille. Edelleenkin siis profetiasarjat petovaltiosta ja juutalaisvaltiosta kulkevat samassa tahdissa kohti yhtymäkohtaa ja ylösottoa.

14. 11. ISÄ KIITTÄÄ LAHJOISTA - SOTILASMUISTOJA - POHJOLAN KOHTALON HETKI
Isänpäivä, onnea! - Leonia karkottaa köyhät asiakkaansa. Täällä tehdään päinvastoin: Suorat sanani muka hengellisesti rikkaisiin on vähentänyt lukijoitani, vaikka toisaalta kaiken aikaa tulee uusia lukijoita katsomaan, onko opetus mieleisensä. Ei varmasti ole! Kun ihmiset haluavat kuulla mielikseen he valitsevat kirkon. Sensijaan kuvani voivat kiinnostaa enemmän onhan seurakunnassa Jumalan kuvien teko kielletty. Toinen käsky niin opettaa, vaikkei koko käskyä löydy katekismuksista. - Ainahan isä kiittää saamistaan lahjoista. Harvemmin on näytetty kiitoskorttia. Sellaiseksi valitsin SOTILASMUISTOISTANI löytyneen piirrokseni LOVE. Turhaan jotkut ovat mustasukkaisia, kun vaimonsa käyvät täältä katsomassa kiitosta. - Härkävaunussa junalla mentiin Lohtajalle, missä 12. - 18. 11. 1975 puolustusvoimat suorittivat kovapanosammuntoja. Vasta toisesta reissusta sinne kerrotaan hyvästä osumasta ja näytetään säilynyt pala siitä mihin piti osua. Onhan se kiva, jos vanhat armeijakaveritkin näitä lukevat. - Nämä sotilasmuistoni tulivat kuvaan siksi, että Venäjä tekee nyt jotakin vastaavaa kuin portto aikanaan, miekkalähetystä.
POHJOLAN KOHTALON HETKI. Törmäsin hyllyssäni profetiamonisteisiin, jotka olen saanut eräältä Lahdessa 1986 kuulijanani olleelta Toivo B:ltä. Monetkin näkemäni toisten profetiat ovat päässeet suoraan sika- tai emakkokansioon (jälkimmäiseen eilen lisättiin Iltalypsyssä esitetty kansanedustajan kissa-uni), mutta tämä olikin syytä olla saatavilla: POHJOLAN KOHTALON HETKI. Alla lukee NILS STALBERG, enkä halua tietää, onko hän Tukholman profeetta, vaikka monisteesta sellaisen käsityksen saan. Toivo B. on koonnut Stalbergin nimiin seuraavia monisteitaan: Pohjolan kohtalonhetki (johdanto), Profeetallinen sanoma 1984, Profeetallinen sanoma 1986, Ruotsi Jumalan vaakakupissa. Uninäky 1983, Uninäky 1987. Enkä aiemmin ollut pannut merkillekään, että monistenipun lopussa on myös sivuillani oleva Tukholman profetia hieman erilaisena versiona: Profetia Suomen Kansalle Tukholmasta.
Nyt Veijonenkin ymmärtää Toivo B:n innostuksen tulla kuulemaan häntä satojen kilometrien takaa Lahteen olihan itärajalta tuleva profeetta sopiva Tukholman profetian jatkajaksi. Ja Moshe Zewkin minut etsi tuttavuuteensa. - Suomeen tulevasta profeetasta tämä versio toteaa: "Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan (Goog), ja profetoi määrätyt päivät ja määrätyt kuukaudet ja määrätyt hetket ja profetoimisensa lopussa tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu Sinun tykösi, kutsutaan kotiin. Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevän pelastussanoman, jonka myös sinä kuulet, sinä mahtava Roosin poika. Tämä profetia ja profeetta, jonka Minä kutsun Suomen maasta, julistaja tulee olemaan väkevän pelastuksen sanoman saattaja ja tuo monta Minun tyköni, sanoo Herra." - "Lappeenrannan profeettana" minun on kai muistutettava siitä, että jos ylösotto tapahtuisi syyskuun lopussa 2000, siitä puolitoista kuukautta eteenpäin osuu ajankohtaan tasan vuosi tästä hetkestä. Antikristus asettaa kuvansa Kristuksen taivaaseenastumisen kirkkoon Jerusalemissa oikeaan aikaan. - Toistan, ettei ylösoton päivämäärän tietämisellä ole merkitystäkään, koska ovi suljetaan Jerusalemista sovittaessa. Huomaatte miten TARKASTI minun pitäisi tietää lukemattomia asioita Tukholman profeetan mukaan. Pitää nyt jälkikäteen lisätä sekin, että Tuuri kirjoitti E-S:ssa matkastaan Norjassa kymmenisen päivää sen jälkeen, kun marraskuu alkoi. Vaikka Tukholman profeetta kertoi Googin etenevän Suomessa Norjan rajalle nopeasti, kymmenessä päivässä ei edetä kuin siinä tapauksessa, että tapahtuisi jotenkin siten kuin että luutnantti Voitto Huotari jäi johtamaan jotakin pientä haisevaa laumaa.

13. 11. MISSIT JA SISSIT - OPINSAUNAN EPÄPUHTAUS - MUKANANI VIRPI
MISSIT JA SISSIT ILMESTYY SOPIVASTI ISÄNPÄIVÄKSI. Tee isälle ilmaiseksi lahja: Missit ja sissit. Eli talleta disketille seuraavat: Sissit, Missit kuva1, kuva2, kuva3, kuva4, musiikki, moottori. Jos isän mielestä tämän jälkeen jotakin vielä puuttuu niin vaimo laittakoon kahvia ja pullaa.
OPINSAUNAN EPÄPUHTAUS. Koululaisten käsitykseen vuosituhannen vaihtumisesta pääsee tutustumaan uudessa Opinsaunassa, jota Lpr:ssa kuudesluokkalaiset ovat myyneet. Otsikolla "Hetki lyö 31. 12. 1999 klo 24.00" julkaistiin 90 koululaisten kirjoitusta. Keskimääräinen ennustus lehdessä on huuhaata kera totuuden, että tietokoneissa on ongelmia. Otsikkokin esittää ajasta väärän tiedon oikean ollessa ilmeisesti syyskuu 2000. Yksikään ei kirjoituksessaan osannut puuttua huuhaahan ajankohdasta, johon tässä ensiksi puututtiin. Ilmeisesti valtion kirkossa oppinsa saaneet arvostelijat pitävät parhaana kirjoituksena sitä, mikä minusta oli kaikkein huonoin: "Tätä `katastrofia´ liioitellaan... Yksi asia on varma: mitään erikoista ei tapahdu.." (Vrt. "Ei ainakaan synny kolmatta maailmansotaa", totesi Mtv3:ssa eilen klo 21.45 Jörn Donner. Kun hänen tasoisensa sanoo noin, kolmannen maailmansodan alkamista voidaan pitää jokseenkin varmana! Ohjelman toimittaja Mtv3:n Timo Laukkio, joka - Vrt. Ennaltatiedetty tyhmien vastaväitteet totuutta opettaen: Pietari 3: 3-8: " Ennen kaikkea TIETÄKÄÄ se, että viimeisinä päivinä TULEE pilkkapuheinensa pilkkaajia.. ja sanovat: missä on lupaus Hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt muuttumatta .. MUTTA ÄLKÖÖN TEILLE OLKO SALASSA, että yksi päivä on Herralle kuin tuhat vuotta.) Muitakin 89:ää 90:stä on pidetty enemmän tai vähemmän pimeydessä. Yksi kirjoitus oli vähän oikean suuntainen, tyttö Taipalsaarelta: "Vuosi 2000 lähestyy ja ihmisten elämät maapallolla lähestyvät loppuaan. Kosovossa ja Afrikassa ihmiset ovat jo kurjuuden huipulla ilman määränpäätä. Vielä tällä hetkellä suomalaiset yrittävät epätoivoisesti auttaa heitä, tietämättä omasta huonosta kohtalostaan, joka tapahtuu vuonna 2000. Sodat alkavat, ihmiset kuolevat nälkään ja suomalaisetkin ovat kurjuuden huipulla." - On väärin yrittää tehdä lapsista jotain ennustajia eikä opettaa heille JUMALAN SANAA! Lähtevätkö kaikki seurakuntalaiset kouluihin tuulettamaan paskan hajua? Mistä aloitetaan? Aloitin Lauritsalan lukiosta, missä piispa juuri kävi.
TURHAPUROSTA KANSALLISSANKARI, ehdotettiin eilisessä pätkässä tvelokuvaa "Johtaja, Uuno Turhapuro, pisnesmies". Vesa-Matti Loiri syntyi päivälleen 10 vuotta ennen minua. - Ehkä parikin Virpiä jo seuraa "johtaja" Veijosta. Ensi vuonna isänpäivä on samana päivänä kuin Virpin nimipäivä. Yhteiset juhlamme yläilmoissa, vaikka huomenna kuolisin. Niinistölle jää 500 miljardia velkaa, ja Veijonen ottaa hoitaakseen koko ensi vuosituhannen talousasiat (Mt 24:47). Nimestä Virpi vitsa tai kääntäen, Virpiä ei jätetä.

12. 11. PÄIVÄKIRJA - TUNTEMATTOMIA SOTILAITA - MAINILAN LAUKAUKSIAKO?
Sotilasmuistoja-päiväkirjastani: "Maanantaina tuli patteristoomme ihme otuksia. Niillä oli aivan klani pää ja ne olivat muutenkin kumman näköisiä. Kirjavia kuin pääsiäismunat. Tulivat meidän patteriimme! Ei sellattii kauan kateltu vaan laitettiin niille harmaat päälle. Johan ne seuraavana aamuna olivat kunnon sotamiehen näköisiä. Vähän kyllä taisivat pelästyä herätyskellon ääntä, kun jatkuvasti vapisivat kuin porakoneet. Rakkaalle päiväkirjalle, 16. 2. 1976 Harri. -
TUNTEMATTOMIA TYTTÖJÄ JA SOTILAITA. Tuosta tarkasta huudostani "torju" tuli mieleeni anoppini miehet, tuntemattomia sotilaita. Ensimmäinen sai tarkan laukauksen päähänsä ja kuoli. (Olisinko minä ilman sitä jäänyt poikamieheksi, kuka tällaista kovapäätä muu kuin oma olisi huolinut? Ei se nyt ihan niinkään ollut. Muistan eräänkin TYTÖN, noin 17-kesäisen kirjekaverin. Olikin minua napaan asti pitkä ja heti ensi näkemältä tarjosi hänellä jo taskussaan valmiina ollutta sormusta. Että tuli kiire lähteä treffeiltä. Kaikki muut tytöt olivat fiksumpia, mutta tuo vähemmän fiksu nyt mainittiin. ILKKA KANERVAN päiväkirjalle varmasti tulisi enemmän lukijoita.) Toinen, appiukkoni nukkui joukkueineen teltassa, mutta heräsi ja alkoi väittää, että nyt pojat häivytään tästä teltasta hetkeksi pihalle. Vain yksi joukkuetoveri seurasi ulos pakkaseen typerää appiukkoani. Eivät pojat kauaa ulkona palelleet kun jo yön pimeydessä vihelsi ja kranaatti räjähti. Teltasta miehineen ei jäänyt mitään jäljelle. Tällaisia uskomattomia tosikertomuksia on paljonkin, mutta ensimmäistäkään ei löydy siitä teoksesta, mikä kansalle on tuntemattomana sotilaana esitetty. Päinvastoin voidaan kysyä, kenen kuva ja päällekirjoitus on 20 markan setelissänne? Edellisen arkkipiispan sukulainen, Tarmo Manni kenties parhaiten muistetaan "Jumalan miehenä" VÄINÖ LINNAN Tuntemattomasta sotilaasta Jumalan korvissa varmasti pilkaksi nousevalla rukouksella. Vielä on kerran lyötävä Suomen miesten päätään venäläisiä vastaan, niiden, jotka arkkipiispaa eivätkä Veijosta seuraavat.
Samaan aikaan kun kirjoitin tämän, tuli osuva teksti lukijalta:
MAINILAN LAUKAUKSIAKO? "Eilen uutisoitiin, että suomalainen palkkasoturi löydetty Tshetseenien riveistä. Mitään vahvistusta venäläisten väitteille ei kuitenkaan ole miltään viralliselta taholta tullut. Kysymys: Onko kysymyksessä alkavat venäläisten provokaatiot Suomea kohtaan? Millenium 2000 Mainilan laukausten esiaste? Historian valossa näin olisi jo aika tapahtuakin. Täytyy muistaa, että viimeisen 500 vuoden aikana Suomi on ollut sodassa Venäjän kanssa yhtämittaisesti laskettuna 100 vuotta. Eli joka viides vuosi keskimäärin on ollut sota Venäjää vastaan. Kuitenkaan Suomi ei ole aloittanut yhtäkään noista sodista. Miten on nyt Suomineito? Onko kohtalon vaaka heiluriliikkeessä?" Mielipide Keski-Suomesta.

11. 11. KIRKKO- VAI SEURAKUNTATIE? - UNENI KEKKOSESTA - OIKEAT KUUKAUDEN ALUT 2000
Jos todella huomaa, että vain kirkko- tai seurakuntatie on oikea, noiden väliltä ei ole vaikea valita, jos sivujani lukee. Alkuseurakuntaa voidaan kuvata porukaksi, joka istui taivaan portin ovella. Sitten alkoi ns. kehitys eli taantumus. Porukkaa alkoi pudota alaspäin rappunen kerrallaan. Jostain alhaalta huutelivat valtionkin miehet ja tekivät järjestelmän kirkko. Siinä mentiinkin jo monta rappusta alaspäin, ketkä eivät tajunneet pysyä ylhäällä erossa taantumuksesta eli luopumuksesta. 2000 vuotinen historia oli vainojen ja luopumuksen historiaa. Ellet tullut totuuden tähden vainotuksi tai syrjityksi olit mukana luopumuksessa. Ja kirkkokin loppuunsa asti "kehittyi", tuli valmiiksi poltettavaksi portoksi. KEKKONEN UNESSANI. Äskeinen kirjoitukseni perustui juuri näkemääni uneen. En ole kovin innostunut unista, koska Raamattu sanoo: "teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat (oik. profetoivat), ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat", Jooel 2:28, Apt 2:17, minähän olen sentään varsin nuori mies. Mutta Kekkonen sata vuotta voi olla merkki. Unessani satavuotiaan näköinen Urho Kaleva Kekkonen ryömi rappusilla ylöspäin. Lopulta hän pääsi ylätasanteelle ja ovesta sisään kotiinsa. Ei häntäkään koskaan piispat kehottaneet lähtemään uskon tielle ja seurakuntaan vaan kirkon mukana Roomaan poltettavaksi olisi viety, ellei viimehetkellään olisi vastaanottanut Jeesusta. Hänellä oli oikea suunta. Mauno Koivisto lienee edelleen kirkon jäsen.

OIKEAT KUUKAUDEN ALUT 2000. Jatkoa 8. 11. Allakan 2000 uudetkuut/juutalaisen kalenterin kuukauden alut: 6.1./8.1. - 5.2./7.2. - 6.3./8.3. (21.3. Purimjuhla) - 4.4./6.4. (20.-27.4. juutalainen pääsiäinen, pésah. Pääsiäiseen palattava myöhemmin.) - 4.5./6.5. (planeettojen kohtaamisesta 5. 5. ei puhuta missään?) - 2.6./4.6. - 1.7./4.7. - 27.7./2.8. - 29.8./1.9. - 27.9./30.9. Tisrikuu alkaa, juutalainen uusivuosi eli ros ha-sana 30.9.-1.10. Eroja voidaan selittää ainakin niillä, että vain yhteen vuorokaudenaikaan uusikuu alkaa eikä mainittu vuorokausi kuvaa oikein yhtä hetkeä. Ja kalenterissamme päivä alkaakin klo 24.00, mutta juutalaisilla ja Raamatun mukaan illasta. Matti J. Kuronenkin taisi kysyä Aarne Toivasen toimittamassa julkaisussa mielipiteitä uudesta raamatunkäännöksestä, miksi Raamatussa ensin tulee ilta ja sitten aamu.
Jos seurakunnan uusi aika, Karitsan häät yläilmoissa alkaisi seuraavan uuden vuoden alusta - Jeesushan aloitti syntymällään oikean vuoden ja vuosituhannet - tämän mukaan se tapahtuisi noin 27. 9. - 2. 10. 2000. Epäilyni oikeasta vuodesta koskee myös sitä, mikä oli päivämäärä meidän kalenterissamme sinä vuonna kun Jeesus syntyi. Esimerkiksi Jehovan todistajat eivät muistelekaan ristinkuolemaa, vaikka kirkollisia tarkemmin tajuavat kuolinajan katsoen kuuta. Minä olen katsonut, että viikonpäivä on tärkeä eli aina keskiviikko. Vastaavasti katsooko Jumala kuuta vai viikonpäivää, jne. Vaikkei Jeesus käskenyt muistelemaan syntymäänsä, tarkat tiedot syntymästään olisivat nyt tarpeen. Olenkin sanonut, että pimeäthän sen "tietävät", sijoittavat Jerusalemin valerauhansa oikeaan aikaan! Joko on miltä näyttää? - Taannoin joku kysyi, eikö Jeltsin eikä Gorba voisi olla valerauhaa vahvistamaan tarvittava Antikristus. Turhaksi sellaiset kysymykset olen sanonut jo ennen Jeltsinin valtaantuloa, mutta nythän on syrjäyttämättäkin selvä, että kautensa loppuu ennen syksyä 2000.
KOIRILLE tarjotaan Suomessa hopeisia 2800 mk:n ruokakuppeja, kertoi MTV3 kymmenen uutiset eilen. Ja se uutinen on totta samalla kun noin 200.000 ihmistä mm. suomalaisen juutalaisen kansanedustajan tuella pidetään alle 2800 mk:n tuloilla kuussa.

10. 11. NERO JA TACITUS - FAKSATKAA - DANIEL TARKKA - JOKU AINA JOHTAA ERI SUUNTIIN
Lasse Pöysti ja Tauno Palo postikorteissani. Paavin kuvia ei löydy. Paaveista vain nykyisen eli viimeisen ja myös keisari Neron nimestä löytyy lukuarvoksi 666. Paavissa ei ole kuitenkaan kysymys pedosta vaan porton päästä. Keisari Nero sopisi pedon esikuvaksi. Tacituksen kertomus Neron toimeenpanemasta seurakunnan vainoamisesta sisältää vanhimmat muinaisajan historioitsijoilta säilyneet tiedot kristinuskosta. Se on kirjoitettu noin v. 100 alkaen näin:
"Kääntääkseensä itsestään pois epäluulot, että olisi pannut toimeen Rooman palon, Nero syytti ja mitä harkituimman julmalla tavalla teloitutti niitä häpeämättömien tekojensa (selitys: silloin seurakuntaa syytettiin aiheetta siitä, että se olisi kokoontumisissaan teurastanut ihmisiä ja syönyt heidän lihaansa, kuten törpöt ymmärsivät ateriointia kodeissa, mikä luopumuksessa nimeltä kirkko taantui kulttimenoksi nimeltä ehtoollinen kirkoissa) tähden yleisesti vihattuja ihmisiä, joita nimitettiin kristityiksi, Kristusta, jonka mukaan kristityt olivat saaneet nimensä, oli maaherra Pontius Pilatus Tiberiuksen aikana rangaissut kuolemalla."
MIKSI EMME KUULU KIRKKOON eli kirkosta.doc tekstiä on faksattu Etelä-Saimaalle ja Turun Sanomiin. Teidän faksaamananne jossakin muualla teksti saatetaan julkaistakin. Ainakin siitä näkee sata kertaa kielletty ajosuunta-merkin, jota päin loppuun asti ajaessaan jotkut sanovat olevansa varmoja pelastumisestaan.
Kerrataan DANIELIN LASKELMAT (Daniel 9:24-27). Syntymäaika syyskuussa 2 tai 1 eKr. Messiaan elinajaksi käsitän 39,5 tai 40,5 vuotta. Vuoden nolla puuttuessa kuolinaika on pääsiäinen 39 tai 40 jKr., jolloin juutalaisten asumista Jerusalemissa on kulunut 62 vuosiviikkoa. Säädetty asuminen keskeytyi Tituksen hyökätessä vuonna 70 jKr.. Eli silloin oli kulunut 70-39 tai 40=31 tai 30 v. Vuosiviikot jatkuivat kesäkuussa 1967. Vuosiviikko on 7 vuotta. 8 vuosiviikkoa on 7x8 eli 56 vuotta. 56-31 tai 30= 25 tai 26. 1967+26= 1993. Silloin alkoi säädetysti Oslossa Jerusalemin valerauhaan johtava vuosiviikko. Sen viikon "aikana" valerauha valmistuisi. Eli syksyllä 2000 se olisi valmis. Jerusalemin valerauha ylösottoineen! Ja sitten käsittääkseni vain 3,5 vuotta vihan aikaa, Daniel 9:27: viikko + puoli vuosiviikkoa. Eipä tässä Danielin profetiassa 2500 vuoden takaa taida vaihtoehtoja löytyä kun luetaan niinkuin on kirjoitettu. - Oma lukunsa mitä kaikkea opettaa Etelä-Saimaa alati pimenevällä tiellään. Meille päinvastaiseen suuntaan kulkijoille Herran valo vain lähestyy ja saatamme nähdä jo helvetin porteille. Käsittääkseni vihan aikaan ei kuitenkaan ole pakko mennä kuin porton (paavi), pedon (antikristus) ja väärän profeetan (Israelin valerauhamies). Kuka nyt Veijosta seuraisi? Tavallisin vaihtoehto on valita joku muu suunta kuin kirkon tai vastakohtansa seurakunnan. Edistystä olisikin, jos huomaisi, että näistä toinen on oikea tie.
Rauni-Leena L. taisi olla tyytyväinen Mtv3:n uutiseen, että kuolleet rukoilevat puolestamme. Vastaavaan okkultismiin hän viittaa uusimman Ultran kannessakin. Ultran suositeltava numero on 7-8/1999, missä oli Veijosenkin kirjoitus. - MMM 2000 uutuuskirja ilmestynyt takakannessaan Jeltsin. 2001 kansiko tässä? - Venäjän vuoksi tshetsheenit kärsivät pakkasessa jo. (Paljastan itse sensuroimani: SIAT teurastetaan jouluna, sanottiin eilen tv-ohjelmassa Salatut elämät. Vain Antikristuksen kuolinajan Raamattu ilmoittaa Herran näkyvän paluun hetkelle. - Olin vuosikymmenen jälkeen jääkiekko-ottelussa: Jokereiden hyökätessä viidellä kolmea vastaan huusin: TORJU, ja samassa tuli maali. Ei voida todistaa pääsikö "varma häviäjä" vaikutuksestani tasapeliin, vrt. talvisota, mutta se tiedetään, että olin SaiPan puolella. Samoin tiedetään se, että olen Antikristusta vastaan, vaikka tietäisin hänen tulostaan käsittämättömän paljon. Näiden tekstien säilyttäminen maan allakin häiritsee Pirua koko vihan ajan. Kusipää. Varma häviäjä!)

9. 11. KOHTI TERVETTÄ URHEILUA - EHKÄISYÄ SAA KÄYTTÄÄ - OPETTAJIEN TOIMINTA SYYNIIN
Toissapäivän ottelukin Lappeenrannassa osoitti, että sääntömuutoksia on tulossa jääkiekkoon Herran hallitessa. Jokerit sai molemmat maalinsa viidellä kolmea vastaan, mikä on aivan kohtuuton pelitilanne. Sääntöihin lienee tulossa muutos, että vain yksi pelaaja vähemmän kuin vastustajalla voi olla samanaikaisesti jäähyllä vaikka sitten virheitä tekevä joukkue pelaisi koko peliajan neljällä viittä vastaan. - Monet urheiluseurat lupaavat jäsenilleen urheiluliikkeiden kuten U-K Koskimies alennuksia 20% tuotteesta kuin tuotteesta. Käytännössä kuitenkin niin LUMmin kuin SaiPankin jäsenet maksavat useimmista talviurheiluvälineistä saman hinnan kuin muutkin, koska hinnat jo ovat alennettuja hintoja. Tosin lain edellyttämää näyttöä siitä, että tuotetta olisi normaalihinnalla myytykään, ei ole esittää. Tällä uutisella ei haluta mollata U-K Koskimiestä, joka kuitenkin tukee urheilua, on mm. lahjoittanut LUMmin juniorikeihäänheittäjien käyttöön keihäänheittopiikkareita.
EHKÄISYÄ SAA KÄYTTÄÄ. Lappeenrantalainen 14-vuotias Sirkku Aaltonen kerää Marilyn Monroe-postikortteja. Kokoelma on näytillä antikvariaatti Helmessä. Ilmeisesti kokoelmasta kuitenkin puuttuu joitakin kortteja, mitä Veijosellakin olisi näyttää, muttei näytä vaan lupaa lähettää sellaisia Marilyn-kortteja postitse 5 erilaista saatuaan maksuksi 10 mk vaikka käypinä postimerkkeinä PL 57, 53101 LPR. - En yhdy paavin lausuntoonkaan, että ehkäisyvälineet ovat syntiä avioliitossa. Sensijaan ehkäisyvälineiden jaosta koulujen yläasteilla voidaan seurakunnassakin olla kahta mieltä. Kielteinen kanta noussee päällimmäiseksi, ellei samalla tehdä selväksi, että elämässä kokonaisella voi olla vain yksi oma puolisko. Onko se juuri hän jo 16-vuotiaana? Saanen epäillä. SALATUT ELÄMÄT. Kun seurakunnan aika päättyy, maailmanloppua pelkääville tulee kiire panna kusipäitä. Sensijaan fiksut nuoret lukijani jaksavat häirinnästä huolimattakin odottaa mitä on tarjolla Karitsan häiden jälkeen maan päällä.
RUKOILIJASIRKKA löytynyt Suomesta. Mtv3 21.00 uutiset eilen kertoi asiasta ja lopuksi taisi antaa huumoria toissapäivänä mainitsemaamme uutiseensa, missä väitettiin kuolleiden rukoilevan. Kun nauraa virheelleen on puoliksi tunnustanut virheensä. E-S pysyy totisena. Etenkin toimittaja, jota ei saisi mainitakaan. Hänhän selvästi korosti uutisessaan omat käsityksensä kirjoittaessaan piispan vierailusta Lauritsalassa. Tuskin piispakaan niin lujaa on menossa väärään suuntaan, koska ei oikeasta suunnasta ole vauhtia hakenutkaan. Suomen eniten hyppyrimäkeä muistuttava kirkko on ev. lut. kirkko Lauritsalassa. Sieltä kun hyppää lentää suoraan vastapäisen kerrostalon alakerran liikehuoneistoon, missä oli hetken liikkeeni "Keräilytukku". POSTI YHTEISTYÖHÖN VIINAKAUPAN KANSSA? Lauritsalassa ei menestynyt edes viinakauppa, mutta Posti sen takaisin haluaisi. Että pitääkin juoppojen postinkäyttö olla mainittu Ilmestyskirjassa: "He lähettävät lahjoja toisilleen", Ilm 11:10. Koko vihan aika ei ole sotaa vaan välillä on aikaa juopotellakin siellä, missä jäätiin henkiin Googin hyökättyä. - Kipinä 2/79 artikkelissani puolustin opettajia, mutta toki heidänkin tekemisiään vanhempien on tarkattava. Hysteerisen pitkälle on mennyt epäilyt pedofiileistä, melkein kuin jokainen lasten kanssa työskentelevä mies olisi pedofiili. Yksi asia mistä haluan kirjoittaa tänään on se, että OPETTAJA ei saa yllyttää lapsia vanhempiaan vastaan! Murrosiästä ongelmineen opettajan ei sovi tehdä numeroa, jolla ongelmia lisätään.

8. 11. SEURAKUNNASSA EI PELATA TUURILLA - KUUKAUSI JA VUOSITUHANNEN VAIHDE
Olettepa rakkaat lukijat kadehdittavia. Suuressa Britanniassakin täytyy pääsivultani linkin omaava HOBBIESmittarini nollata koskien sivuani, kun muuten olette aina ylivoimaisia ykkösiä, teitä on kuitenkin niin paljon!
SEURAKUNNASSA EI PELATA TUURILLA. Taashan se pyörii, liiga. Eilinen ottelu SaiPa-Jokerit päättyi 2 - 2. SaiPa:sta hienot sivut: SaiPafanit ja SaiPa. Tuuripelaajat eivät pärjää jääkiekossakaan. Pitää osatakin paremmin kuin toinen. Timo-Esa TUURI on kirjoittanut, että koska yksi päivä on Herralle kuin tuhat vuotta niin se ei tarkoita nyt vuosituhannen vaihteessa vaan milloin tahansa. Raamattu kuitenkin tarkoittaa juuri sitä mitä sanoo eikä körttiläisten vastakohtaisia selityksiä. Seurakunnassa ei pelata tuurilla vaan sillä taidolla, minkä opettaa ja antaa Jumala. On myös näyttö pelitaidosta: yli 20 vuotta ennaltatietämistä ja loppuun, Jerusalemin valerauhaan ylösottoineen asti. Tuuri menköön tiellään kuten on osoittanut menevänsäkin piispan kera. Ja kuten sanottu, kuolinpäiviä täällä ei ennustella vaan väärän suunnan pysyvästi valinneille Jumalan tuomio näyttää tulevan Jumalan hetken kuluttua. Ei se vuosi ole, selittäköön Tuuri 8. 11. vuonna 2000.
KUUKAUSI JA VUOSITUHANNEN VAIHDE. Tuurilla tulevia odottavat varmasti suhtautuvat kielteisesti kaikkeen raamatulliseen tutkimukseen. Olen "Seurakunnan eksyttäjät ylösototon vuonna"-kappaleessani, Raamatun ennustuksia vuosille 1994-2001-monisteessani kirjoittanut, että helluntailaispappi Mauno Viinikkalan "oikeaoppinen" julkinen harhaoppistuomio Veijosen kirjoituksista jää voimaan, hän ei nöyrry perumaan puheitaan kuten on esittänytkin, nimellään ja Lpr:n helluntaikirkon vanhimmiston tukemana Etelä-Saimaassa. Itse asiassa Lpr:n helluntaikirkon vanhimmistostakin on annettu helluntaikirkosta kenkää hyville tyypeille! Mm. yksi löytyy nykyisin Lpr:n vapaakirkosta ja toinen metodistikirkosta. Tiedätte siksikin lähteä ulos myös helluntaikirkoista. Veijosen muka liian tarkat ennustukset sensijaan entisestäänkin tarkentuvat! - Katsohan allakkaasi vuodelle 2000! Huomaat, että sen kuukaudet ovatkin huuhaata lähinnä ns. kirkkovuoteen. Oikea nimitys on tietenkin roomalaisilta peritty juliaaninen kalenteri, kun taas Nostradamus käytti gregoriaanista kalenteria. Kuukausien välihän on uudenkuun tulosta uudenkuun tuloon. Almanakassa uusikuu(kausi) on merkitty mustalla ympyrällä. Kun kuukaudesta on kulunut 1/4 allakassa on ympyrä, jonka vasen puoli on musta. Puolivälissä oikeata kuukautta on täysikuu, mikä on merkitty tyhjällä ympyrällä. Eikä siitä pidä mennä ympyrälle päästään, joka päivä saa pussata. Viimeinen neljännes kuukautta alkaa kun musta ympyrässä on oikea puolisko. Sitten taas uusi kuukausi alkaa mustan ympyrän kohdassa eikä päivämäärässä 1. jotakin kirkkokalenterikuuta. Vuosi 2000 on jo alkanut syyskuussa 1999. Juutalainen kalenteri rakentuu Luojan luomiin ja käyttämiin oikeisiin kuukausiin. Juutalainen kalenteri vuodelle löytyy myös isosta Yliopiston Almanakasta. Ensimmäinen musta ympyrä on 6. 1., miksi uusi kuukausi juutalaisilla alkaa vasta 8. 1. vuonna 2000? JATKUU 11. 11.
PALAUTE 1: Älä kirjoita minusta mitään, ettemme joudu vaikeuksiin. Vastaus: Jumalan hetki voi olla myös 80 vuotta, mutta se sopii Leninin mausoleumin sallituksi elinajaksi eikä kyläkauppa Keskiseen Tuurissa. PALAUTE 2: Tekstistäsi: "Vuosi 2000 on jo alkanut syyskuussa 1999" Huomautus: Tai vasta syyskuussa 2000, koska roomalaisesta kalenterista vuosien 1 eKr. ja 1 jKr. puuttuu vuosi nolla (0). Vastaus: Syntymävuosi oli kaiketi se juutalaisvuosi, jonka jälkeistä 2000. vuotta jo elämme vuosituhannen täyttyessä ensi syyskuussa. Toki asian varmistumiseksi tarvitaan Gorban paluu "oikeaan aikaan".

7. 11. KUOLLEET - PAASTOON VENÄJÄN PUOLESTA - PIISPA SAMANARVOINEN KOULUSSA - MIHIN 308?
KUOLLEET EIVÄT RUKOILE PUOLESTAMME. Epäilenpä, että tv1:n Arvi Lindkin sanoisi uutistoimittajalle "painu MTV3:een", jos pitäisi lukea sellaista paskaa kuin "luotettavan" MTV3:n tv uutisissa eilen klo 22.00. Täältä Seurakunnan Tiedotuskeskuksesta faksattiin MTV3:n uutistoimituksen numeroon 09-1500451 kymmenen uutistensa jälkeen: "VAI USKOTTIIN VARHAISKIRKOSSA, ETTÄ KUOLLEET RUKOILEVAT PUOLESTAMME.!!! Toki olette ottaneet Rooman paavin oppeja, mutta RAAMATTU kertoo mitä tehtiin alkuSEURAKUNNASSA! Seurakunnan Tiedotuskeskus http://wwnet.fi/users/veijone/."
"Paastoon Venäjän puolesta 7. 11.", kehottaa viime kuun puolella ilmestynyt Avainsanoma. Jo jouluksi 1992 kehotin rukoilemaan Jeltsinin puolesta, koska kolme kuningasta syrjäytetään, ja kommunistit pimeydellään todistavat Jeltsinin sopivan keskimmäiselle ristille nimittäen häntä Juudakseksi. Voimme rukoilla ihmisten puolesta, mutta meidän täytyy huomata, että valtioita ei pelasta mikään.
PIISPA SAMANARVOINEN KOULUSSA Evankelista Harri Veijonen on syvästi närkästynyt piispa Voitto Huotarin puheista Lappeenrannassa, missä Huotari varoitteli opetuksesta Jeesuksen paluusta 2000 jKr. tienoilla. Hän toteaa, että heidän kirkkoihin kuulumattomien uskovien käsityksiä on Opetushallituksesta määrätty opetettavaksi ev.lut. uskonnon osana, eikä piispalla muutenkaan ole mitään erityisasemaa koulujen opetuksessa niinkuin Etelä-Saimaassa tuntuu olevan. Veijosen hoitamat internetsivut wwnet.fi/users/veijone/.
SEURAKUNTA KÄÄNTÄÄ PIMEYDEN VOITOKSEEN. Täten ilmoitetaan, että Harri Veijonen on käytettävissä kouluevankelistana Imatralta Tampereelle, mutta varsinkin Lappeenrannan alueella. Hän on aiemminkin ollut kouluissa vierailulla uskonnonopettajain kutsusta. Oppilaat voivat tehdä uskononopettajalle esityksiäkin siitä, keitä haluavat kuulla. Veijosen kouluevankelionti kuuluu ev. lut. uskonnon piiriin eikä minkään ei-kristillisen uskonnon esittelyksi. Tarve kouluissa tuntuu olevan varsinkin oikeasta tiedosta Jeesuksen paluusta. P. 05-4585458/Harri Veijonen. PS. Veijonen oli Lpr:n helluntaikirkossa asetettu sen ehdokkaaksi valittaessa Kymen helluntaiseurakuntien kouluevankelistaa silloin kun ko. kirkkoon kuului. Veijonen olisi aikanaan päässyt myös Lauritsalan yläasteen liikunnanopettajaksi, mutta valitsi silloin päiväkotityön.
ELISABETH REHN HANKKI HENKIVARTIJAT. Taannoin postilaatikkoni kupeessa jotkut ulkoiluttivat koiriaan ja antoivat niiden kusta sen juurelle. Nykyisin jo tiedetään, että reviirilleni eivät tule koirat paskantamaan. Yhtäkään tekstiä ei täältä kenenkään käskystä muuteta yrittäjän kuolleen ruumiinkaan yli. Ei myöskään tulla ennustamaan yhdenkään naisen kuolemaa, vaikka olisivat varmoja, että kaikki kirjoitukseni käyvät toteen. Paitsi mitä jo taannoin kirjoitin huolenani, ennenkuin Elisabeth Rehn nyt hankki henkivartijat.
MIHIN 308 AAMUA? Juha Ojaniemen internetkiertoajelut tarjoavat tänään kohteeksi Church Without Churches eli pääsivumme, jolla hän oikein toteaa olevan runsaudenpulaa, mutta katsoin vanhatkin sivut tarpeelliseksi siinä mainita. Hän myös kyselee mihin 308 päivää? Vastaus on tietenkin noin puoliväli syyskuuta vuonna 2000, kun oikea vuosituhannen vaihde alkaa olla hiinäjahiinä. Jo paljon aiemmin varmistuu, onko siinä myös Karitsan häihin lähdön aika, Jerusalemin valerauha ylösottoineen! PALAUTETTA: Seuraavan vuodenvaihteen (5761) tarkka päivämäärä on 30.09.2000 (Tishri 1. 5761). VASTAUS: Niin on, jos se olisi myös Jumalan käyttämässä vuodessa. Nykyinen juutalaisen kalenterin vuosi mielenkiintoinen siksikin, että valerauhaa on luvattukin "syyskuun loppuun mennessä".

6. 11. ETELÄ-SAIMAA VALEHTELEE - LEONIA HUIJAA - LAURITSALASSA KÄVI HUO-
Etelä-Saimaan "vapaa keskustelukanava" on valhetta. Toissapäivän uutisissamme mainittu juttu on poistettu, vaikka muut jutut "Venäläisen naisen kauneudesta" ovat juttutuvassaan pysyneet.
LEONIA HUIJAA: VÄITTÄÄ PUOLITTUVAN JA KAKSINKERTAISTAA MAKSUT! Leonia on lähettänyt allekirjoittaneelle ja ilmeisesti myös muille asiakkailleen "Hyväksymis- ja vastausmenettelyn", mistä väittää keskustellun etukäteen kuluttaja-asiamiehenkin kanssa ikäänkuin hyväksynnän toiminnalleen saaden. Nykyiset tiliehtoni ovat korko 1% ja palvelupaketin hinta 20 mk/kk. Etu- ja kanta-asiakkaiden edut paranevat 1. 2. 2000, on väliotsikkonsa. Etuasiakas on rikas, kanta-asiakas tavallinen asiakas, "joka ohjaa Leoniaan vähintään 4000 mk:n tulot kuukaudessa, tai asiakas, jolla on Leoniassa yhteensä vähintään 15.000 mk:n arvosta palveluja."
Maksut ja alennukset asiakkuuden mukaan, on väliotsikkonsa. Rikkailta maksut luvataan poistaa kokonaan. "Kanta-asiakkaiden palvelupaketin kuukausimaksu on 10 mk (alennus 75%)". Korko luvataan nollaksi jatkossa kaikille, mutta kuukausimaksuni on ilmoituksensakin mukaan tällä hetkellä 20 mk/kk eli tuleva alennus olisikin vain 50% eikä 75%. No tuosta virheestäkö tässä oli syytä kirjoittaa? Ei! Huijaus sisältyy siihen, että minut ja varmasti monet muutkin on aiheettomasti luokiteltu luokkaan "Leonian kanta-asiakas", vaikken koskaan ole täyttänyt mainittuja kanta-asiakkaan ehtoja vähintään 4000 mk:n tulojen ohjaamisesta tuohon pankkiin. Toisin sanoen olenkin jatkossa "muu asiakas", jonka kuukausimaksu tulisi olemaan 40 mk/kk! Ja samalla kun en hyväksy muutosta, valtiovallan tulee toimia niin, että kansalaisilla on täysi vapaus päästä kokonaan irti pankkien käytöstä. Esimerkiksi tv-lupamaksujen keräämiselle ei ole järjestetty maksupaikkaa vaan asia pitäisi hoitaa pankin kautta, mikä ei ole mahdollista kun pankkeja ei käytä. Harri Veijonen.
PIISPA HUO- JA MITEN SE LOPPU MENIKÄÄN. 5. 11. Etelä-Saimaa otsikoi: "Voitto Huotari varoitti lukiolaisia maailmanlopun pelottelijoista. Piispantarkastus alkoi Lauritsalan seurakunnassa." "Mikkelin hiippakunnan piispa Voitto Huotari varoitti torstaina Lauritsalan lukiolaisia maailmanlopun pelottelijoista, joille vuosituhannen vaihtuminen luo otollisen maaperän... Piispa kehotti jokaista elämään täysillä elämäänsä. Lutherkin sanoi istuttavansa tänään omenapuun, jos saisi tietää maailmanlopun tulevan huomenna. ... Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan muu kuin taivaallinen Isä yksin, painotti piispa." (TIMO-ESA TUURI) - Lauritsalassa! Se on siis paikka, jossa olen 20 vuotta opettanut. Ensimmäisenä 80-luvulla jouduin vastaamaan "Lauritsalan seurakunnan" nuorten väitteeseen lehdessä, ettei Matteus 24:35,36 puhu Isän yksin tietämän seurakunnan ylösoton päivän vaan todellakin päivän jolloin taivas ja maa katoavat, mistä maailmanlopusta nyt ei ole kysymyskään vaan kirkon eksytys on mennyt pahemmaksi piispan puhuessa maailmanlopusta. - Lähes 20 vuotta olen jankuttanut sitäkin, että kun Luther nyt istuttaisi omenapuun sellainen toiminta ON RAAMATUN MUKAAN tyhmien toimintaa, Luukas 17: 28-30. Toisin sanoen piispa ja kumppanit itse todistavat itsensä TYHMÄKSI JA johtavat valtiokirkollaan suurimman osan kansastamme samaan tyhmyyteen ja VIHAN AIKAAN! Piispan murhaaminen ylösoton tapahduttua on aivan liian lievä rangaistus, ja toteankin, ettei se jää ainoaksi rangaistukseksi. - ELÄKÄÄ TÄYSILLÄ on oikean termin käyttöä väärässä yhteydessä. Vain seurakunta elää täyttä elämää ja täysillä nyt Herran tullessa! - E-S:n tilapäistoimittaja Timo-Esa Tuuri on kirjoittanut helluntailaisten Hyvä Sanoma-lehdessäkin, käyttänyt siinä samaa artikkelia kuin mistä jo yhden kirjoituspalkkion nappasi Etelä-Saimaassa. Hän on oiva esimerkki siitä, että uskoon tulleen henkilön pitää kulkea. Timo-Esakin kulki helluntaikirkosta ev.lut. kirkkoon. Minä päinvastaiseen suuntaan ulkopuolelle helluntaikirkonkin. Jokainen seuraa ketä haluaa, mutta täältä on voinut lukea senkin, mihin milläkin tiellä joutuu. Eikä se ole pelottelua vaan seurattavaa toimintaa sekin. "Tärkeintä on tietää mihin itse on matkalla", totesi Tuuri eräässä E-S:n artikkelissaan. Etelä-Karjalan artikkelissani "Homouskeskusteluun paetaan YLEMPIÄ TOTUUKSIA" kirjoitin mm. "kieltävät ennalta tietämisen väittäen ennalta tietävänsä, mihin itse ovat matkalla." Tärkeämpää kuin tietää (tai olla tietävinään) mihin on matkalla on kulkea OIKEAAN SUUNTAAN!!

5. 11. TOSITARKOITUKSELLA TÄNNE - LUOPUNEET EIVÄT TAJUAKAAN LUOPUMUSTA
YKSI TUHANNESTA TÄNNE? Kristillisillä sivuilla Suomessa käy valitettavan vähän väkeä. Nyt jo muutamina arkipäivinäkin sivujeni lukijamäärä on pysähtynyt yhteen sataan, vaikka ennätys on yli 350. Eräs mittari kertoi miten paljon pornosivuilla käy väkeä ja kuvittelin saavani jatkossakin yhden kävijän siinä missä porno tuhat, mutta taitaa jäädä haaveeksi pysyä promillessakaan! Seuraavaksi suosituin suomalainen kristillinen internetsivu lienee Kokkolan helluntaikirkon Netmission, mutta tuskin nousee sekään satoihin päivässä vaikka jakaa tuhansia ilmaislehtiä ja mainostaa jatkuvasti. Kristillisten sivujen tekijöiden onkin kalastettava sivuilleen lukijoita keinolla jos toisellakin. Kohtalaisesti tuntuu menestyneen Moshe Zew, joka hankkii lukijoita mm. keskustelemalla uutisryhmissä. Valitettavan vähän käydään esimerkiksi jatkuvasti suosittelemani Reino Savolan sivuilla. Jatkuva päivitys tietenkin toisi lukijoita. Jokin sadanneksi suosituin kristillinen internetosoite Suomessa saanee vaivaiset kymmenen kävijää päivässä. Suurempia lukuja kuka esittää laskee kaiken maailman valtiokirkon virastotkin kristillisiksi.
LUOPUMUSTA EI TAJUTA. Netmissionkin sanoo esittävänsä kristillisiä uutisia ja toistaa sellaisenaan STT:n juttuja: "Luterilaiset kirkot ja roomalaiskatolinen kirkko ovat päässeet yksimielisyyteen vanhurskauttamisopin perustotuuksista... " Eivät ne ole pysyneet tai palanneet Raamatun perustotuuksiin eivätkä palaa vaan jo ovat Roomassa, vaikka joku pappiskysymys vielä luterilaisilla on hieman roomalaisista poikkeava. - TURVAKÄYTÄVÄKÖ? Israelin maahan rakennetaan palestiinalaisalueiden välille turvakäytäviä. Ensimmäinen valmistui aivan äskettäin. Ja heti saikin israelilaisia surmansa sen suulla mm. eräs 7 vuotias tyttö viime lauantaina, kun palestiinalaiset tulittivat linja-autoa. OLETKO KUULUVUUSALUEELLA? Edellisestä linkistä voit testata, oletko kuuluvuusalueella kanavalle, missä on vastaavaa ohjelmaa kuin tekivät Viktor Klimenko ja Niilo Yli-Vainio. Tai ainakin toivomme, että sisältö olisi sitä luokkaa. - VANHEMPIA sivuja lisätty pääsivun alaosaan. Toki sieltä löytyy joitakin, mitä ei ole aiemmin mainittukaan kuten eduskunta.htm sisältäen kansanedustajien sähköpostiosoitteet. Niistä 200 osoitteesta palautui perillemenemättömänä kuusi eduskunnan postmasterilta. En tiedä, miksi pääministerille en aiemmin saanut perille yksittäistäkään viestiä. Ei kai se Paavo välitä siitä, mitä suomalaiset sanovat. Eivätkä Suomen kansan edustajat enää kerkiäkään, kun ROMANO PRODIt ovat tulleet kuvaan ja tärkeämmiksi.

4. 11. KOKKOLAN HELLUNTAILAISYHTEISÖ ALOITTAA INTERNETRADIOLÄHETYKSET
ONLY ca. 310 DAYS BABY! Reijo Ruotsalaisen "yksityishenkilön kotisivu" paljastuu Kokkolan helluntaikirkon toiminnaksi kirjoituksensa mukaan Ristin Voitossa. Internetradiotoiminta vaikka helluntaikirkon toimittamana on kuitenkin sen verran merkittävä asia internetihmisille, että yrityksen kehitystä tullaan seuraamaan täälläkin tarjoten jatkossa mahdollisuutta päästä kuuluvuusalueelle.
ALAN LINKKEJÄ: DSP Group, Inc. NETTIRADIO Real Audio ! WebBoard Conferencing System
ETELÄ-SAIMAA avasi keskustelukanavan. Aiheenaan mm. "Venäläinen nainen on niin kaunis". Eräs henkilö kirjoittaa siellä siihen aiheeseen otsikolla "Nuottimäen vouhotusta": Nuottimäen vouhotusta (3.11.99 klo 13:12) Tästä aiheestahan Etelä-Saimaa jo sai seurakunnalta huuhaapalkinnon. "Oi miten suvaittava on venäläinen huora ja tappotuomioita jakeleva muslimi". Ei toki rumia naisia olekaan, muttei myöskään suomalaisnaisten voittanutta. http://wwnet.fi/users/veijone/ Em. sivuilta löytyvät niin miss Scandinavia 2000 kuin naiskeihäänheittäjättäriämme. Pysykää sivuiltani poissa Nuottimäkeläiset!
LINKKEJÄ: TV-ohjelmat
SÄÄTIEDOT: Current Weather in Turku Ilmatieteen Laitos Meteorologian laitos - tutkakuva Mikon sääsivu
"LOKA-MARRASKUUSSA" kuten olen kirjoittanut yli viisi vuotta. Siihen mitä todellakin ilmeisesti VUODEN päästä tapahtuu eivät ole syyllisiä evankeliumia koskaan kuulemattomat ihmiset vaan LUOPUNUT ns. kristikunta! Jumalan tuomio näyttää viipyvän vain hetkensä, vuoden. Eikä kaltaisianikaan voinut olla niin paljon kuin ns. kristikuntaa on, koska emme koskaan olisi sallineet Israelille luvatun maan jakamista, mikä selvästikin on tärkein tekijä tuomioiden tuloon. Ronningin JR:n käännös JOOELista "he jakoivat minun maani".

3. 11. ENSIMMÄISEN VIIKKOTIEDOTTEEMME SAAVAT MYÖS KANSANEDUSTAJAT
Nyt se lähtee, ensimmäinen viikkotiedotteemme. Ensimmäiset vastaanottajat ovat kaikki 200 kansanedustajaa henkilökohtaisine eduskunnan sähköpostiosoitteineen. Eduskunnalle on soveliasta antaa palautetta käyttäen sitä kieltä, mitä he itse ovat verovaroin käyttäneet: "VAIN MÄNTTI JÄTTÄÄ" valmistautumatta ylösottoon ylösoton tullessa Veijosen kerrottua kaikki olennaiset ylösottoa edeltävät tapahtumatkin pikkutarkasti etukäteen! Toki tiettäväksi on tehtävä sekin, mikä on seurakunta, sata syytä erota kirkosta ja jo riittää seurakunnan syrjintä tässä maassa!
Jos haluatte maksutta valmiin sähköpostiosoitteiston näillä näkymin armotalouskauden viimeisistä kansanedustajista, TILATKAA TÄSTÄ KANSANEDUSTAJIEN SÄHKÖPOSTIOSOITTEET valmiina listana, minkä kopioimalla saa koko porukan kerralla emailin vastaanottajaksi. Pääsette itse samalla viikkotiedotteidemme postituslistalle. Kansanedustajia ei pyytämättä häiritä viikottain, koska kuitenkin tosiasia on se, että siellä keskimääräistä nopeammin sanoma menee perille ja roomalaisia sotilaita ollaan valmiita usuttamaan seurakunnan kimppuun. Hyvässä muistissa on joidenkin kansanedustajien häiriköinti eduskunnassakin EU-asiantuntija, Vesa Laukkasta vastaan.
PAREMPIKIN MELLER. Leo Meller toimitti kirjansa "Uhattu Suomi" pari vuosikymmentä sitten kaikille eduskunnan jäsenille. Pääsi sitten vankilaan kärsimään hyviä töitään mm. viemistä evankeliumia köyhille venäläisille. Nyt näkyy Mellerin Patmosviestissä otsikoitavan: "ONKO VENÄJÄ KIROTTU. Onko Patmoksella 800.000 mk moskovalaisten (juutalaisten) avustamiseen? Ja montako kuukautta aikaa ennenkuin Venäjä räjähtää ja juutalaisia vainotaan." - No juutalaisiahan vainotaan jo, ja kommunisteilla pitää kiirettä, että saavat Jeltsinin päiviltä oikeaan aikaan. Gorba 2000 kyltteineen on jo valmis. Tietenkin yhtä valmis kuin täällä VEIJONE 2000.
OSLON tuloksia: maailman uutiset vahvistavat käsitystämme: Rauha ylösottoineen SYYSKUUSSA VUONNA 2000! - Siihen asti Raamattutietokilpailussamme vain yksi kysymys ja kaikki vastanneet palkitaan.

2. 11. OSLOKIN POISTUU KAUPUNKIEN LUVUSTA? - HALLOWEEN - ZHIRI - EI AIKUISKASTEELLE
MOOAB ja Edom säästyvät antikristuksen vainoilta, Dan 11:41,42. Juutalaisille siis löytyy turvapaikkoja Googin hyökätessä, Jesaja 16. Mutta Damasko poistetaan kaupunkien luvusta, Jesaja 17:1. Sama pätee moniin rannikkojen suurkaupunkeihin, eikä eilen Israelin tuhoutumiseksi sattumalta neuvoteltu OSLOssa. Mitä voisi olla tulossa: "Jos Goog hyökkää eilisestä vuoden päästä Suomeen saakoon Oslokin ydinpommista." Tuomioille on siis aivan kongreettiset syyt, enkä syy ole minä profeetta vaan Jumalan ja Israelin viholliset! - Vaikka 10 kuukaudessa pitäisi tapahtua vielä paljon varsinkin profetiasarjassa viimeisestä petovaltiosta, neuvottelut Oslossa tukevat käsitystä, että aamukampa on kohdallaan, ylösotto syyskuussa vuonna 2000!
- HALLOWEEN-temppuilusta on täällä hyväksytty ainoastaan kielteinen kanta. Ei siksi, että se on USA:sta maahantuotu tai kirkollisen pyhäinpäivän paikalle tulossa vaan yksinkertaisesti ollen saatananpalvonnan eräs muoto. Eilisen Etelä-Saimaassa oli myönteinen artikkeli Halloweenista kirjoittajana "lääninrovasti ja kirkkoherra Loviisasta".
- Uutisissani vuosia sitten ennustin, että Pentikäinen muuttaa pois Joutsenosta. Olisi kai pitänyt tietää sekin, että hän ryhtyy Suomen valhemedian, STT:n päätoimittajaksi, koska juuri hän käytännössä poisti päinvastaisen median, kirkkoihin kuulumattomat Veijosen maksullisiltakin E-S:n sivuilta. Toivottavasti kukaan lukijani ei ole lukemassa Pentikäisen STT:n uutisia Googin hyökkäyksestä "oikeaan aikaankin".
Mitä muuta näyttöä Venäjän vääristä profeetoista? Jo vuosia sitten Zhirinovski julkisesti ennusteli siihen malliin, että mitä ilmeisimmin käytti ennustajia, vääriä profeettoja, profeettojen vastakohtia. Jo silloin sain täkäläiseen ilmaislehteen kirjoituksen "Zhirinowskin ennustukset", jotka siis pitkälle muistuttavat omiani, joiden Zhiri toivoo toteutuvan, mutta minä en. - Jehovan todistajain uusin "Vartiotornikin" käyttää Israelissa Messiaan tuloa julistavista kristityistä pahansuopaisesti ilmaisua "toteuttavat ennustuksensa" kuin jotkut pahantekijät. Jehovalaiset ovat aina hyökkäämässä oikeita profeettoja ja kielilläpuhujia vastaan, koska itsellään ei ole mitään näyttöä merkeistä, jotka seuraavat niitä, jotka oikein uskovat, Markus 16: 17-20.
AIKUISKASTE, USKOVIEN KASTE JA KIRKON KASTELU. Edellisestä pääsemmekin siihen, että jehovalaiset kuten mormonitkin iloitsevat aikuiskasteestaan. He haluavat liittyä vahingollisen lahkon jäseneksi ja silloin menevät aikuiskasteelle lahkoon liittyen. Raamattu ei tunne lainkaan aikuiskastetta enempää kuin lapsikastetta. Seurakunnassa on ainoastaa uskovien kaste eli upotus. Perhekuntiakin voidaan kastaa kuten Raamattu kertoo silloin, kun kaikki sen jäsenet ovat tulleet Jumalaan, Kristukseen uskoviksi. Ei siis liitytä mihinkään lahkoon vaan otetaan uskovien kaste. Kastettava voi olla noin 8-14 vuotias lapsikin, jos on kykenevä tekemään ja tehnyt henkilökohtaisen uskonratkaisun. - Kirkossa kastellaan lähinnä sylivauvoja. Muodoltaankin tapahtuma muutettiin kasteluksi, sillä eihän vauva tai vasta kävelemään oppinutkaan voinut itse mennä kuten uskovien kasteelle MENNÄÄN. Vauvauintiinkin viedään. HUOMAUTAN, että tässä luterilaisessa Suomessa ei haluta olla seurakuntalaisia vaan ns. uskovien nimelläkin VASTUSTETAAN ottamasta uskovien kastetta! Ja mitä onkaan sellainen usko, missä estetään seuraamasta Kristusta! Ei jokainen oikeaan uskoon tullut pääse ylösottoon, koska on halunnutkin olla seuraamatta Kristusta!

1. 11. UUTISISSA KOVIA SANOJA JEHOVAN TODISTAJILLE - HEIDÄN TOIVEENSA ROMAHTAVAT - SIDOTTU
29. 10. Jehovan todistajia kävi jälleen oveni takana. Sain tämän päivän numeron lehteään "Vartiotorni", minkä kannessa kysytään: "2000 Onko se käänteentekevä vuosi?" Lehdessä väitetään, että kolmas vuosituhat alkoi syksyllä 1999. Hyökätään niitä kristittyjä vastaan, jotka Israelissa julistavat Jeesuksen paluuta vuonna 2000. "Romahtavatko heidän toiveensa" otsikoidaan "joistakin fundamentalisteista, joilla on suuria toiveita vuoden 2000 suhteen." Nytpä toivatkin lehtensä oikeaan paikkaan. Joidenkin toiveet romahtavat! Jehovan todistajain ristiä hylkivällä uskolla ei pääse ylösottoon eivätkä he sitä tajuakaan, vaikka oikein kääntävät 1 Tess 5:3 "rauha ja turvallisuus". Jehovan todistajat odottavat Harmagedonia ja sen jälkeen maan päälle tulevaa hyvää aikaa. He ovat siis valmiita jäämään vihan aikaan ja jo vastustavat meitä, jotka emme ole. Kristus pelastaa seurakunnan. Meidän toivomme on siinä, että olemme mukana koko sydämellämme ja se pitää näkyä myös toiminnassamme. Voimme huoletta tehdä siten kuin Jehovan todistajat varoittavat esim. myydä omaisuutemme.
SAAKO KOIRA TAIVAASSA SIIVET. Tuon nimistä kirjaa luetettiin lastentarhanopettajankoulutuksessa. Bulldog on se leveänaamainen koirarotu, mitä The Beatleskin tervehti 1960-luvulla. Eläimet vaihtuvat, ainoastaan ihmiset jatkavat taivaassa tai helvetissä. - "Koirat minua piirittävät, minun käteni ja jalkani niinkuin jalopeurat." Psalmi ennusti koirien, siinä juutalaisten sotilaiden reijittävän Kristuksen kädet ja jalat niinkuin sarvipäät tekevät. Raamatunkohdassa huono suomennos. - YKSI vuottako vain, voisi kysyä myös tänään E-S:n vt. päätoimittajaksi tullut Hernesmaa, joka ko. lehdessä taannoin hyökkäsi Googin tuloa ennustanutta kirkkoherraa vastaan. Veijonen tietää PILKULLEEN milloin Goog tulee, ja joko todistat tapahtumaa ITSESSÄSI, Hernesmaa?! - Kymmenen uutiset kertoi miten vuosituhannen vaihdetta vahditaan täydellä poliisi- ja rajavartiomiehityksellä. Se onkin hyvää harjoittelua myöhemmin vuonna 2000 tapahtuvaan. Tiedetään, että ainakin 22% kansasta odottaa suuria vuodelta 2000, ja siitä media pyrkii vaikenemaan. - Jos joku yrittää estellä yhtäkin seuraamasta minua, hän olkoon SIDOTTU. Raamatullinen sitominen pelkällä näpyttelyllä tässä on mahdollista minulle. Käytännössä se tarkoittaa, että kukaan ei kykene estämään Sinua joka seurata haluat. Samalla siis sitä, että mahdollinen yrittäjä joutuu pakkotoimintaan vapauttaen Sinut tänne. Opettaako Hernesmaa?

31. 10. YHTEINEN JULISTUS VANHURSKAUTTAMISOPISTA ALLEKIRJOITETAAN
Mm. Kristityn Vastuu on käyttänyt KIRKON TIEDOTUSKESKUKSEN artikkelia asiasta jo 17. 6. Päinvastoin kuin nuo esittävät asia on tietenkin erittäin kristinuskon vastainen teko. LUOPUMUS on huipussaan, ja tähän ajankohtaan voidaan odottaa myös luopumuksen seurauksia. Jumala ei salli itseään pilkata. Pilkka osuu lopulta ydinpommina mm. paavin nilkkaan (Ilm 17), mutta ensinhän pitää merkkipäisen tulla takaisin valtaan. (kirjoitettu 12. 7.)
JERUSALEM juovuttavaksi maljaksi maan kansoille, Sakarja 12:2. Reino Savola pääsivullaan selittää sitä profetiaa hyvin yhdellä lauseella: Jerusalemia ei hyväksytä Israelin jakamattomaksi pääkaupungiksi.
SIIRRETÄÄNKÖ AIKAA TAAKSEPÄIN? Viisareita siirrettiin yöllä klo 04:stä klo 03:een. Aikaa ei voi siirtää taaksepäin. TUNTI VAIN, vuosiko vain, kun Goog hyökkää? Niinkuin Hitlerkin teki hyökkäämättömyyssopimuksensa Antikristus tekee sopimuksensa Israelille. Eli jos Jerusalemin valerauha ylösottoineen tapahtuu syyskuussa 2000, viimeistään vuoden päästä Jehovan todistajat kaatuvat itärajalla. Tukholman profeettakin kirjoitti, että Googin joukot etenevät nopeasti uudelle rajajoelle, Kymijoen rantaan. Ajoitus perustuu Danielin kirjan lopun ilmoitukseen: 1335 päivää.

30. 10. ANNE POHTAMO NAISELLISIN NAINEN - JUUTALAISIA SEISAHTUU BERLIINIIN
Päivän Ilta-Sanomat väittää tutkimuksessaan, että ANNE POHTAMO on ihanne-nainen. Kauniit lukijani saavatkin huomata, ettei usko ole naisellisuudelle esteenä, päinvastoin. Annea on sanottu Irma Seikkulan näköiseksi, kertoo lehti. Mukava sattuma vaan, että juuri edellä kuvasin Seikkulankin postikorteissani, oikealla alhaalla kuvassani.
ELOKUVANI. Kaija kysyi, onko elokuvani tällainen: "ÿþ LueeNie vAisaij jly iuemp0 .mkk.täPiaunitOatamv ithheuanaahjnoh:tjbn li d9t älal ikiSsIyliat>s G vEtoa,miälttrce t sgrisnrntmmAäuk/ tpmei9e nssnea... " Hänelle oli siis Keihäänheittopostikorttejani-elokuvani näkynyt teatterissa vain tekstinä, jollaisena kaikki internetissä liikkuu. Jokin häiriöhän siinä, ettei elokuva tajua olevansa elokuva. Em. linkistä sen voi imuroida koneelleen, jolloin ainakaan ei luulisi häiriötä esiintyvän. Kiitos huomautuksista!
Marja Oksanen kirjoittaa uudessa Avainsanomassa: " Juutalaisaktio Berliinissä." Berliiniin on siis jäänyt melkoisesti idästä pakenevia juutalaisia matkallaan Israeliin. - Suomessa monet uskovat ovat lähteneet valtiokirkosta helluntaikirkkoon. Toki voi olla vaikeata tulla suoraa päätä meidän joukkoomme.
KEVYESTI 35. Tänäänkin lensi Veijosen nykymallinkin miestenkeihäs kevyesti 35 metriä, paikaltaan. Olisinkin 1999 ollut pm kolmonen, jos kisa olisi käyty vauhditta. Ennätykseni. Miksi juuri 17-vuotiaana heitin tasan 60 metriä? Luvut 1 ja 7 esiintyvät mm. sanoin Jeltsinille vuoden mentyä jouluksi 1992 ja 7 vuotta myöhemmin, nyt. Elämään liittyvät luvut ovat huuhaata, paitsi silloin, kun onkin profeetta ja joutunut todistamaan Herran tulevaisuuden valmiinaoloa ja vuosituhannen alkua myös mm. saaden palkinnon Tykkimäen 2000.000. vieraana. En vieläkään tiedä, miksi Elviksen luullaan tulevan takaisin vuonna 2001, vaikka synnyin tasan 20 vuotta hänen jälkeensä. Ellei sitten siksi, että Jeesus tulee jo vuonna 2000, ja Pirun eksytys on täydellisen typerää.

29. 10. KEITÄ NE ON, NE SANKARIT - HE OVAT VOITTAJIA
Thoralf Gilbrantin kirjassa "EU politiikassa ja profetiassa", jonka nimikin on väärin suomennettu "EU peto vai pelastaja" s. 148 mainitaan neljä rinnakkaisprofetiaa erheellisesti nimittäen niitä kaikkia roomalaisvallaksi: Daniel 2, Daniel 7, Ilm 13, Ilm 17, joissa on maailman sankareita, petoja. Roomalaisten lisäksi sankarina siis punainen petovaltio niinkuin se Suomessa oikeinkin on ymmärretty. - Stalin ja Hitler tyypillisiä maailman sankareita. Ja tänäänkin jaetaan tappajille muistoristejä ja mitaleita pienemmissäkin valtioissa eli pedoissa. On hyvä kysymys, ovatko sotilaat sankareita missään, kun yhden maan sankarit ovatkin toisen maan antisankareita. Seurakuntalaisten veljiä ovat kaikki Kristuksen seuraajat valtiosta riippumatta, ja vain pedon sankarivalheisiin eksynyt voi alkaa tappaa veljiään. Mutta sodan aika pian taas on. Jehovan todistajat joutavat eturintamaan, koskapa tänne jäämisellään todistavat olleensa omaa maataan vastaan muka taistellen Hengen miekoin nuo harhaoppiset. Suomen valtiokin on antanut Jehovan todistajille erityisoikeuden luullen noiden olevan isänmaan puolustajia Jumalan avulla, jollainen vain seurakunta on!
OPINSAUNA on nimeltään lappeenrantalainen opettajien ammattiyhdistyksen julkaisema koululaislehti, minkä uusi numero on tekeillä. Edellinen numero sisälsi mm. kirjoituksia sankareista. Toisluokkalaisen Miia Karjalaisen mielipide: "Minun sankarini on PETRI POHJONEN, koska se on niin hyvä urheilija. Sillä on kaapit täynnä palkintoja. Jos on tulossa kisat hän aloittaa aina kahta kuukautta ennen renaamisen." - Nyt onkin tulossa kisat siitä, ketkä ovat voittajia ja ketkä häviäjiä. Tsemppiä vaan kaikille renaamiseensa. - Kotikylästä Mustolasta ei edelleenkään liene olemassa parempaa julkaisua kuin opettajien Bertus ja Korhonen tekemä "Mustolan koulu 1896-1996". Sattumoisin siitä löytyy ainakin kolmen sukulaisenikin kuvat. Heistä erään kuolemasta tuli eilen kuluneeksi 17 vuotta, mutta luulenpa, että tuo sokeana kuollutkin saa näkönsä jälleen ollen voittajien joukossa.

28. 10. ARMENIAN KRIISI AVAA OVEN VENÄJÄLLE - KUTRI-HELENAT - HÄIRIÖN TUOTTAJIA
Armenian kriisi avaa oven Venäjälle, otsikoi tärkein uutisvälittäjämme eli B-uutissivumme vasen ylin linkki. Uutiset.htm -sivullamme voi avata esimerkiksi kaikki neljän kategorian ylimmät tai mielenkiintoisimmat uutissivut ja tallentaa se uutiset-sivumme, jolloin kaikki avatut uutissivut tallentuvat kerralla! - ARMENIASSA siis hyökättiin parlamenttiin, ja mm. pääministeri ammuttiin. Kysymys on sanomastani, että PIRU TULEE LÄHEMMÄKSI ristinmerkkeineen ympyröitäni. Googille avataan ovia pystyttää valtakuntansa. Saatana antaa apua poikansa tulolle ilmaisi asian Nostradamus. Daniel 10:13 puhuu 21 vuodesta. Molemmat viittaavat siihen, että Antikristus hallitsee onnellisesti MAALISKUUSTA 2000?!
KATRI-HELENA ja muita suomalaistyttöjä korteistani. Kiteellä asuessani 1977 saarnaaja Seppo Virtanen kertoi jutelleensa Katri-Helenan kanssa uskon asioista. Katri on ainakin ollut herkällä paikalla.
HÄIRIÖN TUOTTAJIA. ISRAELISTA karkotettiin tv1:n uutisten mukaan turisteja, joiden sanottiin olevan häiriöksi julistaessaan siellä Jeesuksen paluuta vuonna 2000! - Lappeenrantaan on kehitteillä ensi kesäksi humpat, järjestäjänä LUM. Jos häiritsee Israel omaa pelastumistaan osaa siis LUMkin vastustaa tulevia olympialaisiaan. Epäilemättä ensi kesänä siedetään mieluummin tv1:nkin esittämiä mormonipoikia kuin seurakuntaa. Mutta me häiritsemme ja rajusti. Ja kaikki tietävät: VIIMEISEN KERRAN!

27. 10. MAAILMAN TIEDOTUSVÄLINEET EKSYMISEN SUURIN SYYLLINEN
Ellei joka asiasta syytetä Perkelettä ja kirkkoa, täytyy nostaa esille tiedotusvälineet. Jerusalemin "rauhassa" huipentuu sen tarjoama eksytys, ja vain täällä pysytään linjalla, missä toistetaan Jumalan ilmoitusta. JUMALAN UUTISET tai ainakin niin lähellä kuin ihmisten välityksellä on mahdollista, täältä. Tietenkin tiedotusvälineiden ym. valheeseen mielistymisessä on kysymys luopumuksesta. - Olen sanonut stopin ns. arabikristittyjen propagandan tarjoamisellekaan tätä kautta. Kristityn nimellä tehdään mitä tahansa. Mutta tuskin taivaassa tavataan ensimmäistäkään juutalaisten vihollista onhan Jumalan ilmoitus selvä. Se ei tarkoita, että hyväksyisimme juutalaisten teot vaan seisomme rinnalla, jotta Jumalan tahto tapahtuisi. - LEHTIMAJANJUHLILLA Jerusalemissa oli yli 5000 Israelia siunaavaa kristittyä. Aiemmin mainitussa uutisessa kerrottiin suomalaisista, joita siellä oli mukana parisen sataa. - Kolmessa ja puolessa vuodessa sivujani ladattiin noin 200.000 kertaa. Pääsivulla oleva LE mittari on näyttänyt välillä mitä sattuu. Sen pitäisi ilmoittaa pääsivun latausten määrän. Toisista voi katsoa mm. paljonko vuorokaudessa eri kävijöitä. Eilisen ja toissapäivän vauhtia käy yli tuhat henkilöä viikossa. KIITOS TEILLE! - Ongelmia ollut WWNET-yhteyksissä.
- Eräs lukija piti hyvänä sitä, että arabikristityt menivät erääseen näyttelyyn ja polttivat sieltä mielestään epäsopivat esineet kuten ristin. Vastaavasti kirkkoja voidaan polttaa siksi, että niissä käy syntisiä. Sellainen menettely vaan ei kuulu seurakunnan toimintaan.

26. 10. ALLAKKA TIETÄÄ ALLAKKA MUISTAA - JUUTALAINEN KALENTERI PIELESSÄ - IHMISELLE
Helsingin Yliopiston sinetissä ei ole turhaan ollut jaetta Sakarja 6:8. Niinkuin siinä sanotaan tähän pohjoiseen maahan tulee tuomiota tuovien hevosten edessä suuri herätys. Ja Helsingin Yliopisto pitää muistaa ei teologisesta tiedekunnastaan vaan hyvistä almanakan tekijöistä: Jumalan kansalle on sapatin lepo tuleva, seurakunta saavuttaa pelastuksen yläilmoissa ja oikeaan aikaan. Almanakka vuodelle 2000 Veijosen ennustuksin. Noita vanhoja ennustuksiahan on tarkoitus täsmentää ja seurata lisätiedoin ylösottoon asti.
OIKEAAN AIKAAN lähetti Jumala Poikansa eikä meidän tarvitse kysyä juutalaisilta mitään vaan kun juutalaisessa kalenterissa puhutaan nyt vuodesta 5760 tiedämme sen olevan pielessä. 240 vuottako, se on toinen kysymys. En ole käynyt kiistaan siitä, mistä 6000 vuotta lasketaan vaan muistuttanut, että Pietarin mukaan maa oli ikivanhastaan olemassa ja muinainen maailma hukkui vedenpaisumukseen. Ja siinä yhteydessä hän myös totesi, ettei seurakunnalle saa olla salassa, mitä merkitsee se, että yksi päivä on Herralle kuin tuhat vuotta. Jumalalla ehdottomasti on jokin viikonpäivienkin muistuttama järjestelmä ja nyt VAIHTUU JUMALAN PÄIVÄ!
IHMISELTÄ IHMISELLE. Mtv3 uutisissa on esitetty, miten suomalainen muusikko, jonka levy ei-myyvänä ei kelvannut kustantajille, kustansi sen itse ja markkinoi sitä ihmiseltä ihmiselle. Jo lähes 10.000 levyä on myyty sillä tavoin. Evankeliumin tarjoaminenkin vaikka ilmaiseksi on tarjontaa ihmiseltä ihmiselle. Kiitos myös palautteesta, mainitsen nimeltä Amandan. Nimi on latinaa ja tarkoittaa "rakastettava".

25. 10. VARKAITA JA RIENAAJIA
ONLY ca. 320 DAYS BABY! Ovatko kirkot varkaita, kun ne opettavat, että Jeesus on varas tullen yllätyksenä niinkuin varas? Jeesus ei ole vähäisimmässäkään määrin varas vaan PELASTAJA, joka tarkasti ilmoittaa milloin VARAS, peto vihan aikoineen tulee. Hän on Ilmestyskirjassaan myös ilmoittanut, että kirkko on sen varkaan apulainen, portto. Seurakunnalla ei saa olla mitään tekemistä noiden varkaiden kanssa! Lukijani ovat jo huomanneet, että ainoastaan täällä on nähty miten sekä pedosta että portosta opitaan mm. se milloin Pelastajamme tulee!
UUTISRYHMÄT RIENAAJIEN MIELEEN. Veijonen-uutisryhmää on ehdotettu uutisryhmissä, jotta Veijonen saataisiin pois häiritsemästä "valheineen" noita kirkollisia. "Veijosen valheita vastustettava"-otsikollakin joku kirjoittaa keksien termin kirjoituksestani "Pedon merkkiä vastustettava". Eihän sille mitään mahda, että uutisryhmät ovat rienauspaikkoja. Siellä hyökätään minua vastaan nimi mainiten jopa keksien omasta päästä minun sanomakseni esimerkiksi, että odotan juutalaistemppeliä, vaikka kirjoituksissani ja 1995 kirjassanikin vastustan sellaista temppelinodotusta. Vastasin erääseen: "Sivuillani olen vastustanut oppia, että Kalliomoskeijan paikalle rakennetaan juutalaistemppeli, siihen tulee Kristuksen temppeli ja vasta näkyvän paluunsa jälkeen. Mihin sitten Antikristus sijoittaa kuvansa tai patsaansa? Siitäkin taitaa olla oikea tulkinta VAIN minulla. Lukisitte sivujani ettekä kuvittelisi omianne."
"OTTAKAA VARAS KIINNI. Täältä saatte kynsirahaa 200 mk." Eräs tietämäni kirpputoriloosin pitäjä ilmoittaa SOUK-kansantorilla noin. - SINÄ, joka otit kotoani LENNON-ANTOLOGIAN, ole hyvä ja palauta se niin asia jätetään siihen.

24. 10. YHDEKSÄN KUUKAUTTA NAISET AINAKIN TUNTEVAT - MILLENNIUMIN MORSIAN
Vuodesta 1997 olen puhunut "yhdeksän kuukauden sikiämisajasta". Arvioikaa itse, onko siinä hassultakin tuntuvassa ajatuksessani ollut jotakin perää: 3x666=1998 kalenterivuosi alkoi kuten tiedetään ja syyskuussa Venäjällä uutistoimistotkin puhuivat siitä, että "Clinton tuli avaamaan uuden Venäjän". Joku piru syntyi Pirun vuonna. Lukivatko Venäjän väärät profeetat tekstejäni ja ymmärsivät ne aiemmin kuin minä? Sivuillani on mm. kerrottu juhannuksena 1999 Lappeenrannassa ollut suurien rakeiden sataminen, ja Antikristuksen esitetty tulevan siitä yhdeksän kuukautta myöhemmin. Mielenkiintoisin on KAKSI VUOTTA (kuin 2000 vuotta) alun jälkeen tuleva: UUDENVUODENPÄIVÄNÄ VUONNA 2000 juhlitaan ja mennään naimisiin vai? Ja mitä syntyy SYYSKUUSSA VUONNA 2000?! Kuka on valmis synnyttämään? Raamattu puhuu synnytystuskien ajastakin. Näyttääkin olevan muistutusta asiasta RASKAUSAJAN välein loppuun asti! Jeesus ei synny Beetlehemissä vaan Herra on yläilmoissa valmiina pelastamaan morsiamensa oikeaan aikaan! Maan päälle syntyy PEDON hallinta-aika, missä kukaan ei halua olla mukana, mutta monet ovat, koska pitävät näinkin selvää evankeliumia hullun juttuna. - KUMMALLISTA, ettei missään kirkossa saa olla huolissaan vuodesta 2000. Toisin sanoen ei heitä haittaa, että kauniit suomalaiset naiset jäävät vihan aikaan. Veijonen ei siedä kirkkojen oppeja enää pätkääkään! NAISET TÄNNE! Enkä ole väittänyt, ettenkö välittäisi miesten pelastumisesta vaan sanonut, että missä naiset sinne miestenkin mieli. MILLENNIUMIN MORSIAN on kieltämättä aivan toisenlaista herättelyä kuin esimerkiksi Ylämaan kirkkoherran teksti päivän Etelä-Saimaassa. Mutta yhä heillä on otsikkona "Unilukkari". Parempi olisi "Nukkumatti".

23. 10. LINDIN ARVI: MEIDÄN JÄLKEEMME VEDENPAISUMUS - PENKKARIKUVA - PETTURIT
Heikki Hietamiehen kirjoittama "Lindin Arvi" teos on ilmestynyt. Kuvasivuilla mm. Arvi Lindin taiteilema penkkariauton kyljen teksti "Meidän jälkeemme vedenpaisumus". Karaokesivullani heiluva pää on varsin paljon Lindin Arvin näköinen. - Oma penkkarireissuni oli Tampereella 1975. Meillä oli kaupungin ainoa hevoskyyti. Ei Veijosen juttuja kukaan usko, ellei näe kuvaa, vaikka pienempääkin:

PRODI on petturi, ajattelivat monet suomalaiset jo nyt, kun hän siunasi Venäjän toimet Tshetsheniassa. 20. 10. kirjoitin Lipposen huomaavan asian noin vuoden päästä. - VENÄJÄ katkaisi viimeisen ulosmenotien Tshetsheniasta.
KASTEITA JA KIRKON KIRISTYKSIÄ. Lappeenrannassa kastetaan eli upotetaan viikonvaihteessa uskovaisia lahkoon liittämättä kuten kuuluukin. SEURAAJANI eivät jää kirkon jäseneksi, mutta kirkko-sivullani ei ole mainittu kaikkia tapoja, millä kirkko tekee väkivaltaa Jeesusta seurata haluaville. Onhan kirkolla mm. asuntonsa, mistä on peloteltu lähtöpasseilla, ja peruskoulun opettajia on jäänyt kirkon jäseneksi, koska USKOVAISINA EIVÄT SAA USKONTOA OPETTAA, elleivät kirkkoon kuulu. Älkää jääkö puolitiehen vaan seuratkaa minua, ja ensinnä kiristävästä kirkosta eroten!

22. 10. KUOLEMAN SEURAAJIEN KULKUPAIKKA: NYKYINEN BEETLEHEM - LINKKEJÄ
Jeesus ei opettanut muistelemaan syntymäänsä lainkaan. Kaikille lukijoilleni pitäisi jo olla selvä, että viimeksi lähtisi sitä muistelemaan 2000 jKr. PLO:n Beetlehemiin! Beetlehem sijaitsee Jerusalemista vain vähän matkaa etelään, mistä Googin joukoilla on helppo hyökätä Danielin kirjan kertomaan Pyhään kaupunkiin. - Toki Betlehem, suom. leivän tuottaja on saman niminen kuin Gorban syntymäpaikan muinainen nimi. Kuoleman leipä kulkee Arafatin Beetlehemin kautta. Seurakuntaa kiinnostaa nykyinen Beetlehem vain täydellisenä valheena totuutta opettamaan, miten "majatalot Beetlehemissä uhkaavat täyttyä vuosituhannen vaihteessa" eli täyttäkää kaikki sijat siellä missä Kristus on, Karitsan häissä oikeaan aikaan, syksyllä 2000! - Kuinka juutalainen Messias nyt enää voisi syntyä Beetlehemissä, kun Beetlehem on PLO:n palestiinalaisten hallussa? Luulisi juutalaistenkin heräävän tunnistamaan ainoa oikea Messias. Sensijaan valheeseen ja kirkkoon mieltyneiltä voi odottaa närkästymistä tästä kirjoituksesta, ja edelleen kehotan sivuilleni jäämään vain heidän, jotka pyrkivät Karitsan häihin eivätkä vastakohtiinsa.

SUOSITELTAVIA LINKKEJÄ. On toivottu linkkiä esimerkiksi nykyiseen Beetlehemiin, mutten ala eksyttää lukijoidenkaan toivomuksesta. Uskonnollista viihdettäkään ei toivottavasti sivuiltani löydy. Tässä suositeltavia SEURAKUNTAA RAKENTAVIA linkkejä: Messias 1 Messias2 Kristillinen lähetystyö Israelissa Uuden liiton Messias Kangasharju, Kari Suuri Babylon Yksi seurakunta Lindroos, Weijo Jumalan Seurakunta vai kansankirkko Mustonen, Kalevi: Laittomuus Nee, Watchman: Yhteyden ja jaon perusteet Paikallisseurakuntien järjestäminen Rahakysymys Soininen, Vilho: Seurakunta vai Baabel Wasserzug-Traeder: Juutalaiskysymys Raamatun valossa Zew, Moshe: Opillisten asioiden ennalleenasetus (Nehemia 3) Kaste - gematria vahvistaa oikean kasteen Kymmenen käskyä Puuttuvat Raamatunkohdat
HELSINGISSÄ tänään Venäjän pääministeri ja EU-pomoja toteamassa, miten Venäjä saa jatkaa hyökkäystään Tshetsheniassa. Tuleeko EU siunaamaan GOOGIN hyökkäyksen Israeliin valerauhan jälkeen? Goog ei silloin ainakaan tarvitse tekosyykseen mitään terroristeja vaan kaikki juutalaiset sellaisia ovat, opetetaan jo Moskovassa. - VUODEN YLEISURHEILIJA valittu tänään: AKI PARVIAINEN.

21. 10. VIHAN AJAN HERÄTYS JA MAANPUOLUSTUSHYSTERIA - POSTITUSLISTALLE
Ei mitään näyttöä siitä, että Gorba tai juoksupoikansa sukkuloisivat kolmessa valtiossa: Roos, Mesek ja Tuubal (Venäjä, Ukraina ja Valkovenäjä?), mutten tempaa uutisiani tuulesta vaan Jumalan Sanasta ja jo aiemmin sanomastani. -
Ei ole synti Suomen kansan asettua Suomessa siten, että olisi mahdollisimman hyvässä paossa pedolta siinäkin tapauksessa, että joutuisi jäämään vihan aikaan, kuten valitettavan monet joutuvatkin. Kun Raamattu sanoo, EIVÄTKÄ HE PÄÄSE PAKOON (1 Tess 5:3-9), se tarkoittaa pakoa vihan ajasta. Siihen jää auttamattomasti ainakin 3 miljoonaa suomalaista. Toki vähemmän, jos tänne saadaan yli kaksi miljoonaa lukijaa. - Muistettakoon vain sanomanani, että vihan ajan Suomen ylipäällikkö on Mooses Lipponen. Lukeeko hän tätä tekstiä ensi kerran vasta vuoden päästä? Silloin on vihan ajan ainoa herätys ja jokainen joka huutaa avuksensa Herran Jeesuksen nimeä pelastaa sielunsa taivaaseen. Silloin on myös maanpuolustushysteria. Eikö Romano Prodi ollutkin petturi? Ja paras apu vielä kadottuaankin tuli seurakunnasta, täältä. Maanpuolustusneuvojakin? KIISTA Tukholman profeetan ja minun välillä näkyy olevan siinä, etten ole uskonut kuten hän, että Suomi välttyisi totaaliselta ydinasehyökkäykseltä. Tässä asiassa onkin mahdollista jonkinlainen välimuoto. Asettaako ylipäällikkö Suomen miehet Joutsenoon riviin kuolemaan? Jos minä olisin ylipäällikkö, vetäisin siviilit ja suurimman osan puolustusvoimia heti Kymijoen ja siitä Ouluun kulkevan linjan länsipuolelle ja pois suurkaupungeista. Eikö jää riittävästi tilaa? Israel taistelee Uudenmaanläänin kokoisella alueella, josta siitäkin olette EU-MOOSEKSET ottaneet paloja pahimmille vihollisille. Ja arvatkaapa, onko Venäjä laittanut "varsinaisen Suomen" alueelle omia palestiinalaisiaan. Tarkoitus oli, ettei Suomeen jäänyt yhtään suomalaista vaan koko väestö evakuoidaan Karitsan häihin.
MENNÄÄN NAIMISIIN. Tuollainen lehti osui silmiini Anttilan lehtihyllyssä. Ja sisältönä oli: Miten kaunis onkaan MILLENNIUMIN MORSIAN! Raamattu opettaa, että Kristuksen morsian on Hänelle, "sulhaselleen kaunistettu". Satumaista mutta totta: SATU viestitti: "Hei, mikäli teillä on jokin viikkotiedote, olen ilman muuta kiinnostunut. E-mail osoite on yllä. Terveisin Satu Kuhmosta." POSTITUSLISTALLE. Kaikkien, jotka haluavat uutisia ym. tietoja sisältävälle postituslistalle pitää pyytää päästä sille. Sähköpostiosoite riittää. Tiedotteiden lähettäminen alkaa marraskuun alusta. Tiedotteiden saajat voivat saada näissä uutisissakin mainitsemattomia viestejä. Kannattanee liittyä postituslistalle mailto:veijone@mail.wwnet.fi.

20. 10. MUINAINEN ROOMA JA UUDEN ROOMAN VALMISTUMINEN OIKEAAN AIKAANKIN
ONLY ca. 325 DAYS BABY! Then they are saying peace and safety and the really peace is in Jerusalem in heaven to us baby!!
ROOMAN VALTAKUNTA JA UUSI ROOMA. 28 VALTIOTA JA OIKEAAN AIKAAN?: Rooman valtakunta perustettiin tarun mukaan 21. 4. 753 eKr.. Tuota päivää vietetään yhä kaupungin syntymäpäivänä. "Ceterum censeo Carthaginem esse delendam." Tuollaisia tekstejä (Muuten olen sitä mieltä, että Karthago olisi hävitettävä) luettiin Yrjö E. Lakan latinan tunneillani Tampereen Klasussa. (Onko Lappeenrantalainen-lehden päätoimittaja sukua?). 200-luvulla eKr. roomalaiset aloittivat puunilaissotansa Karthagoa vastaan Välimeren herruudesta. Gaius Julius Caesarin aikana 58-49 eKr. myös Kreikka alistui. Laajimmillaan valtakunta oli keisari Trajanuksen kuollessa 117 jKr. - Se, että Rooma rakentuu uudelleen ja oikeaan aikaan on ollut luettavissa Danielin kirjan luvusta 2. Vilho Rantanen tulkitsi siten, että Länsi-Saksa pitikin syntyä, koska muinaisen Rooman alue ei ulottunut entisen Itä-Saksan, DDR:n puolelle. Nyt kun uusi Rooma tulee valmiiksi, voimme tarkemmin ennustaa tulevaa. 30 valtion tienoille päästessään EU:n on aika alkaa pienentyä ja taistellen. EU tulee menettämään pohjoisessa hieman enemmänkin kuin pohjoismaiset "liikavarpaansa." Kuvapatsaan 10 varvasta kuvaavat täydellistä. Itse asiassa muinaisessakin Roomassa suurimmillaan oli entisiä valtioita noin 28! Top 200-listallani kolmantena oleva Reino Savola on pitkään maininnut nimeä Romano PROdi, mutta tuskin tuo painotuskaan EU:n viimeisestä (?) johtajasta monelle on kertonut yhtään mitään. Rooman ensimmäinen kuningas oli Romulus, mistä tulee nimi roomalaiset. Romano suoraan latinasta on mm. roomalainen -sanan muoto roomalaisille, kohde. Pro patria, isänmaan puolesta. Mutta minkä puolesta roomalaisia? Latinan sana deus on monikon genetiivissä di. Deus on suomeksi Jumala, mutta Rooma täynnä epäjumaliaan. Epäjumaliensa puolesta toimii Romano Prodi roomalaisia vastaan saaden vielä noin 28 valtiotaan pirulliseen valtaansa 2000! Tampellan Pallossa minäkin olen palloa potkinut, nyt Tampellan tiloissa kävi pahempi porukka! HV.

19. 10. CLINTON OPENS THE NEW RUSSIA 1998 - VIKTOR KLIMENKON KIRJAT = HIS BOOKS
Bill Clinton opens the new Russia in September 1998 and all is ready in 2 years like we in 2000 years. - "CLINTON avasi uuden Venäjän" - nopeasti Russiatodayn uutisista poistettu uutinen sivuillani tallella. Read news here.

VIKTOR KLIMENKO: "En voi enää vaieta" (1985) ja "Sinetti" (1992). Rakkaalla veljellä kirjallista tuotantoa kaksi profeetallista kirjasta kuten minullakin. Ensimmäinen oli pikkupoikansa unen selityksiä ja toinen jatkoa sis. mm. Saima Honkasen Norja-ilmestyksen ja Kristiina Kunnaksen kirjoittaman Viktor Klimenkon elämäntarinan. Sinetti-kirjan toista painosta on sen mukaan saatavissa ilmaiseksi os. Saarijärven Offset Oy PL 19, 43101 Saarijärvi. Klimenkon kirjat sisältävät hieman saman tapaista tietoa kuin Tukholman profeetan sanoma, minkä jatkajaksi tulin, vaikka oma profeetallinen sanomani on lähinnä vain Raamatun profetiaa tapahtumista kohti Jerusalemin valerauhaa ylösottoineen. En ryhdy analysoimaan eroja ja yhtäläisyyksiä sen tarkemmin, mutta yhtäläisyydeksi sanoisin Klimenkon pojan näyn osia kuten että Venäjä etenee Suomessa Pohjois-Norjan NATO-tukikohdan (?) liepeille. - VEIJOSEN AINOA TAULU. Olen kyhännyt jo 80-luvun alussa öljymaalauksen perustuen NIILO YLI-VAINION julistamaan näkyyn siitä, että Suomen pellolla ajetaan kiireesti kypsää viljaa silloin, kun mustat pilvet nousevat idästä. Ja kuten Niilo jo opetti, idän pimeyden on kuljettava Suomen ylitse, mutta vasta viimeisen herätyksen jälkeen. Asia löytyy uunituoreesta Sakarjan kirjan käännöksestä sanoin: "Katso noita, jotka lähtevät pohjoiseen maahan, ne asettavat Henkeni lepäämään pohjoiseen maahan" (Sak 6:8). Viimeinen suuri herätys olisi keväästä syksyyn 2000 kiitos Gorban paluun ja Jerusalemin valerauhan tulon, ja kai minullakin oli jotakin tekemistä asian kanssa.

18. 10. SEURAKUNNAN EKSYTTÄJÄT YLÖSOTON VUONNA - USKONNONVAPAUSKOMITESSA EI SEURAKUNTAA
75-sivuisessa monisteessani vuodelta 1993 "Raamatun ennustuksia vuosille 1994-2001" on tärkeä luku: Seurakunnan eksyttäjät ylösoton vuonna. Sellainenkin siis kuuluu ennustuksiini vuosille 1994-2001! Valitettavasti! Ja melkein itkettää, kun nyt huomaan, että pitäisi kirjata tuon otsikon alle vielä parempia miehiä kuin 1993.
Harri Veijonen. Sen nimisellä kaverilla Lappeenrannassa on entistäkin tukalampi tunne siitä, että on tässä maassa lähes AINOA HENKILÖ, JOKA EI EKSYTÄ ylösoton vuonna!! Onneksi samalla huomaan, etten silloin kiitostakaan voi mistään saada. Sivujeni ahkerat lukijat ovat kaikki jo parempia profeettoja kuin yksikään opettaja missään kirkossa, paitsi ne harvat, jotka kuuluvat joukkoon sivujeni tutkijat. Hekään eivät kirkoissaan uskalla sanoa niinkuin sanotaan täällä, seurakunnassa. Eikä varsinkaan opista seurakunnasta, koskapa kirkoissaan edelleen toimivat. Olen todellakin henkilö, joka monet viimeiset johdattaa ensimmäisiksi! Te, jotka uskollisia lukijoitani olette, seuratkaa minua siinäkin, että tänne saadaan eksyviä ja eksyttäviä ensimmäisiä karkuun lisää meitä "hulluja", jotka tahdomme olla mukana kuin Nooan arkissa.
- ZEWIN GEMATRIALUENTO ONNISTUI. Toistakymmentä ihmistä oli läsnä. Palautetta on tullut pitkin viikkoa myöskin joiltakin läsnäolevien sellaisilta ystäviltä, joilla ei ollut mahdollisuutta osallistua luennolle ajankohdan (klo 17) aikaisuuden vuoksi, mutta ovat tutustuneet asiaan internetissä. Toivottavasti monet tulevat uskoon. - ADDO ASUU KIRKOSSA? 14-vuotias ADDO Ghanasta etsii kauttani kirjekaveria. Jos joku vastaa, voisi ottaa selvää, miksi pojalla on noin kirkollinen osoite. Kiitos!
USKONNONVAPAUSKOMITEA EI TUNNEKAAN SEURAKUNNAN TARPEITA. Kulttuuriministeri Suvi Lindenille luovutettu uskonnonvapauslainsäädäntöä pohtineen komitean välimietintö. Seurakunnan edustusta komiteassa ei ollut. Sekä kirkot että ateistit tekevät lain, missä seurakunta Suomessa on entistäkin syrjitymmässä asemassa. Voitko olla seurakunnan jäsen, jos kuulut esimerkiksi ei-kristillisen valtiomahdin kanssa liittoutuneeseen ev. lut. kirkkoon? Seurakunnan jäsen voit ainakin olla kuulumatta mihinkään uskonnolliseen yhdyskuntaan, mikä komiteassa tulkitaan kuulumattomuudeksi mihinkään seurakuntaan. Käytännössä ateistien uskonnoksi kouluissa tehty elämänkatsomustieto on vahvistumassa. Neuvoni vanhemmille on, että ottavat lapsensa pois kouluista ainakin sellaisiksi päiviksi, jolloin syrjintä menee tietyn rajan yli. Esimerkiksi 7. luokalle siirryttäessä kirkko on jakanut ristinmerkkejään. Riipukset kaulassa kuuluvat paavilaisille. On saatu tietoja, että pedon merkkiä vastaavaa laitettakin on USA:ssa kokeiltu kaulariipuksissa. - Vuonna 1998 uutisoin: Kaksi suurinta ryhmää puuttuvat valtion uskonnonvapauskomiteasta!

17. 10. ENKÖ YHTÄÄN AIKAISEMMIN MITÄÄN SANONUT? - KAHDEN VUODEN PARODIA
"Voi Suomea loka-marraskuussa 2000, jos Gorba tulee takaisin. Montakohan vuotta tuotakin olen hokenut?" "Et yhtään", sain pilkkaa siihenkin. Enkö yhtään mitään tiennyt yhtään aikaisemmin? Se näyttääkin pysyvän pimeimpien pilkkaajien käsityksenä loppuunsa asti. Mutta tuollaisista minä aina saan syyn kirjoittaa jotakin. Nyt jatketaan vaihteeksi VIIKON SANAa otsikkona: KUINKA PALJON ENNEMMIN MINKÄKIN TIESIN? Kirjoituksesta huomaa minua ärsyttävänkin erään seikan: Väärät profeetat petovaltiossa ovat PIRUN HYVIÄ!
KAHDEN VUODEN PARODIA. Edellisestä pääsemmekin suoraan siihen, että olen puhunut vuosia Antikristuksen kahden vuoden parodiasta. Sekin osuu pilkulleen niinkuin olen jo 1995 kirjassani kirjoittanut kahteen viimeiseen 2000 vuotisen seurakuntakauden vuoteen kunhan tiedettiin oikea millenniumin hetki. Kahdesta vuodesta puhuin siten, että Gorba tulisi takaisin kaksi vuotta ennen "rauhaan" ilmestymistään. Päivittäisissä uutisissa syyskuussa 1999 täsmensin kahta vuotta siten, että Clinton tuli avaamaan "uuden Venäjän syyskuussa 1998" ja luulevat Venäjällä saavansa tuhatvuotisen valtakuntansa syksyllä 2000. Ja Gorba tulisikin vain puoli vuotta ennen "rauhaa ylösottoineen." Olen vihainen! Olen vihainen siitä, että Venäjällä suuret joukot "hyviä" vääriä profeettoja tutkivat ja tulkitsevat valtion tuella tulevia ja Suomessa "kilpailen" jokseenkin yksin heitä vastaan saaden tässä kirkollisessa Suomessa vastaani toimintaani häiritsemään vielä koko kansan pimeine pappeineen! Minulta meni vuosi ennenkuin tajusin, että todella jo syksyllä 1998 Venäjällä väärät profeetat tiesivät syksyllä 2000 aikakauden vaihtuvan. En minä yhdeltäkään sivujeni lukijaltakaan saanut vinkkiä, että katsohan, sinä tiesit kahden vuoden parodian vuosia sitten, mutta ymmärsitkö sen oikein kuten kaiketi nyt ymmärrän alettuani puhua viimeisestä vuodesta alkaen syyskuusta 1999.

16. 10. TURHAA TEOLOGIAA - LUTERILAISTEN OPPI HITLERILTÄ - ISRAEL, MAAILMANRAUHAN AVAIN
Mirja Ronning esitti kaksi uutista koskien TEOLOGIAA. Siinä missä luonnontieteissä on ollut sadan vuoden harha-askel niin teologiassakin. Nyt johtava teologi englantilaisessa teologisessa julkaisussa myöntää, että oli virhe tutkia Raamattua ikäänkuin se olisi koottu palasista eri lähteistä. Se onkin tutkittava sellaisena kuin se edessämme on. - Ja LUTERILAISTEN OPPI HITLERILTÄ. Suomalaiset luterilaiset ovat omaksuneet Saksasta Hitlerin teologian suhteessa Israeliin. Jos kristikunta olisi perinyt Israelille kuuluvat Jumalan lupaukset silloinhan kristikunta olisi muuttanut Israeliin.
Parhaimmissakaan kirkoissa ei laiteta Sanaa käytäntöön koskien seurakuntaa. Siinä missä juutalaiset muuttavat Israeliin uskovien tulee muuttaa kirkottomaan yhteyteen, seurakuntaan. Sivuillani teksti: HENGELLINEN SIIONISMI. EN hyväksy minkäänlaista Israelvastaisuutta esimerkiksi rauhan nimissä, koska tarjottu on sodanlietsontaa Jumalaa vastaan. ISRAEL maailmanrauhan avain, kuten K. O. Syvännön julkaisema vihkonen opettaa. "Vain Jumala antaa rauhan" kirjeensulkijaa näkyy löytyvän Syväntöjen kirjeissä edelleen. Jos pitää paikkansa tieto, että Maailman ääret-lehdessä Heikki Kangas olisi väittänyt, että Israelille nyt tehtävä maan jakaminen, Jumalan silmäterän puhkaisu olisi jotain rauhantyötä, hänkin on mukana valheessa. - ISRAEL-SIVUNI: "Israelin onni merkitsee maailman onnea! Jos Israel menestyy, siis jos se saa pitää maan ja jäädä olemaan, mikä käy sisällisen uudistumisen edellä, silloin menestyvät arabilaiset ja kaikki muutkin kansat, sillä Jumala antaa siunauksensa kaikille niille, jotka antavat siunauksensa Israelille (1 Moos. 12:3)." Ja kääntäen: VALERAUHANTEKIJÄT pääsevät helvettiinsä, Arafatin maa tuo HELVETIN maan päälle. Olen 20 vuotta ennaltatietäen toiminut kuin RAUHAN TEKIJÄ: Sallii Israelille Israelin maan!!! Vastustajani EIVÄT ole rauhan tekijöitä vaan saavat Arafatin tuoman "rauhan", todistakoon vaikka Gorba syksyllä 2000.
MAVENIN uusia Israel ja juutalaisuus-linkkejä: Agudas Achim is a thriving Orthodox synagogue in West Hartford, CT, with a twice daily minyan and family and educational programming. - Joel Moskowitz' unique art prints illustrate and interpret Hebrew Blessings. Excellent gifts for weddings, Bar/Bat Mitvah, holidays and any occasion where spirituality and meaning are important. Category: Judaica, Art - The best dating service in Israel - it's in Hebrew and it's free! Category: Relationships - a summer camp for youth ages 8-17 part of the habonim dror labour zionist youth movement Category: Canada, Summer Camps - Hebrew clocks with hebrew clock letters and jewish judaic art Category: Judaica, Art - Jews have long been known for their goodwill or charitable Gemach free-loan societies. - Israel Travel and Tours, Category: Travel Agents - The Tel-Aviv Portal Category: Tel-Aviv - Join a new adventure digging deep into the past and present of Israel. Explore a history so deep and powerful that it will always live within your heart. Category: Israel - The Peddler's Grandson: Growing Up Jewish in Mississippi - Sterling Silver Judaica, jewelry, gifts, tableware.Great selection at great prices. 100% secure. Category: Judaica - Chiefrabbi. Category: Britain, Orthodox Communities - A beautifully illustated complete book of Psalms In English and its original Hebrew Category: Jewish Learning, Judaica - Farkash Gallery founded in 1948. The gallery is located in the city of Old Jaffa, Israel. We specialize in rare Judaica items and in Jewish art - Jewish Music Palace by Moshe! - Yves Messer's virtual art gallery. - Songs of emanuel including Kolnidre and others in Mp3 format Category: Yom Kippur - Haim maor's art gallery Category: Galleries - Hundreds of links to jewish sites in Los Angeles, Orange, Riverside, San Bernardino and Ventura counties in Southern California - Shopping site, virtual mall, gathering more than 1,000 suppliers, offering over 20,000 products and brands.

15. 10. THEY ARE SAYING PEACE AND SAFETY (1 Thess 5:3) IN THE TIME! - SIVIILIIN 330!
ONLY ca. 330 DAYS BABY! Jesus Christ is coming to take His believers to heaven while they are saying peace and safety in Jerusalem. And the time is the really 2000! - "SIVIILIIN" 330! Kyllä osaavat pimeät tehdä ennaltatietämiseni mukaisesti ja pilkulleen oikeaan aikaan! 2000. vuosi Herran syntymästä on nyt menossa ja se täyttyy noin 11 kuukauden kuluttua. Vaikkei armeijan aamukampa ole täsmälleen kohdallaan, sitä käytän päivittäin. 11 kk armeijassa viettäneet muistavat 330 päiväänsä tai ainakin sen kun ostettiin tarrojakin 330 OHI ON! Seurakunnankin aika on täsmälleen ilmoitetun pituinen ja mikä mukavinta, tyhmät mokkerit tulevat ja opettavat, että meidän aikamme on päästä näistä taisteluista Isän kotiin. HALLELUJA!!! Suomessa ovat lyhentäneet armeija-ajan pituutta puoleksi vuodeksi. Katsokaahan Suomen armeijan herrat, tuleeko mokkereiden mokkeri oikeaan aikaan! Mutta pitäkää turpanne kiinni, sillä nyt pelastetaan koko kansa yläilmoihin! YLIPÄÄLLIKÖN PÄIVÄKÄSKY 15. 10. 1999 /hv.
SAKARJA PAINOSTA. Jerusalemin Raamatuntutkijain Sakarjan kirjan käännöstä oli eilen uunituoreena saatavana Lappeenrannassa. Ronningien tyttären sairastumisen vuoksi vain jompi kumpi Ronningeista on mukana tilaisuuksissa, mutta kiertueella mukana myös Ulla Järvilehto. Hän selitti Ahtisaarelle annettua viestiä eikä löydä Suomen tiedotusvälineissä mainintaa siitä, että Mara olisikaan vaatimassa Jerusalemin jakamista. Mirja Ronningin ym. uusikaan Sakarjan käännös ei tunne, että Jerusalem jaettaisiin.
- MAA ON JO JAETTU! Se mitä ei parhaimmissakaan piireissä huomata on se, ettei Jumalan tuomioiden tulon takuu olekaan Jerusalemin jakaminen, Israelin maahan on jo jaettu! Ja kuten olen alun alkaenkin julkisesti esittänyt: JERUSALEMISTA TEHDÄÄN KANSAINVÄLINEN kaupunki. ICEJkin tahtomattaan eksyttää. Jerusalemin kansainvälistäminenhän on paha asia siinä missä sen jakaminen, koska kansainvälistettäessä kaupunki ei enää ole juutalaisten vaan kaikkien, arabienkin. - COLIN DEALin kirjan mukaan sopimuksessa Jerusalem luvataan kokonaan juutalaisille. Joka tapauksessa JERUSALEMISTA SOVITAAN, ja siinä vaihtuu aikakausi.
- MOSKOVASSA JUUTALAISET OVAT JO METSÄSTÄJIEN RIISTAA. Eilen Israel-tilaisuudessa puhunut lappeenrantalainen exodustyön asiantuntija totesi kalastajien, juutalaisten maahansa auttajien ajan olevan vähissä. Hänen mukaansa Venäjällä mm. Moskovassa juutalaiset ovat jo metsästäjien riistaa. Myös lappeenrantalainen lauluryhmä osasi muistuttaa kahden päivän olevan täyttymässä. Lappeenrannassa tiedetään (Arafat tuo maailmanlopun, Iltalehti 1989), tiedetään kuin tulevassa pääkaupungissa pitääkin. Kolmas perusteeni ydinpommin pudottamiselle Joutsenoon onkin Raamatun ilmoitus, että oikea Jerusalem tulee menemään keskeltä kahtia: "Öljymäki halkeaa kahtia", Sakarja 14:4. Seurakunnan viimeinen taisto on alkanut. Ylipäällikkömme on Herra.

14. 10. MILLENNIUMIN HETKENÄ EI TAPAHDU MITÄ TAHANSA - MIRJA RONNING LAPPEENRANNASSA
Iltasanomat julkaisi Seurakunnan tiedotuskeskuksen tiedottajan, Veijosen kirjoituksen MILLENNIUMIN HETKENÄ TAPAHTUUKIN JOTAKIN, mistä kuva. Nyt näyttää siltä, ettei tapahtuva enää ole kehitys kohti "rauhaa ylösottoineen" vaan NYSSE MYÖS TULEE! Viimeiseen taistoon! Huomisesta alkaa 330 päivän aamukampani. Montakohan aamua pimeät naureskelevat? Minä olen tiennyt nämä asiat vuodesta 1986 ja niitä julistanut. Äitienpäivänä 1986 koko Etelä-Karjala sai traktaattini: Katso Ylkä tulee sen jälkeen kun Israel saa "rauhan". Hyvä Arafat ja muut hölmöt. Koeta nyt Veijonenkin kestää nahoissas!

RONNINGIT LAPPEENRANNASSA. Perjantain E-S:n ilmoituksen mukaan Halvor ja Mirja Ronning Jerusalemista vierailevat tänään Lappeenrannassa puhuen uudessa Helluntaikirkossa Armilankadun varrella. Mirja on edesmenneen K.O. Syvännön nuorin tytär, Raamatun hepreankielen opettajien opettaja. Raamatunkääntäjien Kodin viimeisin ystäväkirje sisältää paljon kuvia. Mm. ylläolevan kevään 1999 osasta oppilaita ja vapaaehtoisia. Kuvan oikeassa laidassa Erkki Tuuliainen Lappeenrannasta. mailto:BibleTranslators@JerusalemScool.org/RONNING. (Antamassaan osoitteessa jokin virhe, korjattava) - Hiljattain edesmenneen Syvännön lapsista KALERVO SYVÄNTÖ on parhaiten perillä Herran paluusta. Viime vuoden joulutervehdyskiertokirjeensä mukaan messiaanisessa seurakunnassaan Israelissa odotetaan Messiasta silloin kahden vuoden sisällä.

13. 10. RONNINGIEN REITTI - KIELILLÄPUHUMISNÄYTE - TYHMISTÄ JOHTAJISTAKIN VOI OPPIA
"Ajan merkit ja Jumalan Sana" - otsikolla Ronningien reitti kulkee saamiemme tietojen mukaan vielä seuraavasti: 13. 10. KOUVOLA klo 19 Vapaakirkko, 14. 10. LAPPEENRANTA klo 19 Helluntaikirkko, 15. 10. MÄNTYHARJU klo 19 Helluntaikirkko, 16. 10. KUOPIO klo 15, 18 Alavan kirkko, 18. 10. JOENSUU 18 kirkon seurakuntakeskus, 19. 10. KAJAANI klo 19 Helluntaikirkko, 21. 10. KOKKOLA klo 19 Helluntaikirkko, 22. 10. SEINÄJOKI klo 19 Helluntaikirkko, 23. 10. JYVÄSKYLÄ klo 14, 16.30 Huhtasuon kirkko, 24. 10. HELSINKI klo 11 Helluntaikirkko Saalem.

KIELILLÄPUHUMINEN on tavallisin ihmelahja seurakuntalaisilla. Sen harjoittaja rakentaa itseään. Tässä näytteeni raamatullisesta kielilläpuhumisesta tarkoituksella saada Sinut rakentamaan itseäsi. HELMIÄ KAUNIILLE NAISELLE lahjoittajana ystäväsi.
HENKIMAAILMAA TUTKITAAN. MTV3 45 minuuttia-ohjelma kertoi venäläisistä yliluonnollisen tutkijoista Jyväskylän yliopistossa. Venäläinen tutkija väittää, ettei elämä lopu kuolemaan ja joillakin ihmisillä on mm. parantamisen kykyjä. Em. kielilläpuhumiseni on vapaasti tutkijain käytettävissä ja onhan minulla käteni-kuvakin internetissä, jos jotkut siitä löytävät vaikkapa henkistä apua tiedetäänhän sitä kautta voitavan vaikuttaa koko ihmisen hyvinvointiin. - Välittämäni Jumalan profetia on tärkeintä, lähes päivittäistä apua suunnistaaksesi "uuteen Beetlehemiin", Karitsan häihin Jerusalemista sovittaessa.
TYHMÄT OPETTAJINA VALTION JOHTOA MYÖTEN. Piispa Riekkisen yms. valheeseen mieltyneiden neuvojen lisäksi Maralle on ainakin tarjottu parempaakin: Jerusalemin pormestari Ehud Olmeri pyysi kristittyjä rukoilemaan, että Jerusalem säilyisi Israelin jakamattomana pääkaupunkina. ICEJ:n eli Jerusalemin kansainvälisen kristillisen suurlähetystön väki rukoili presidentti Ahtisaaren puolesta, koska hänellä on osansa Suomen toimiessa EU:n puheenjohtajamaana. Ahtisaarelle lähetettiin ULLA JÄRVILEHDON ym. allekirjoittama kirje, jossa mainitaan mm. "Pyydämme Teitä ottamaan vakavasti huomioon Jumalan iäti kestävän Sanan kehotukset ja varoitukset suhteessa Israelin kansaan ja Jerusalemiin ... Jooel 3: Herra tuomitsee kansakunnat Hänen maansa jakamisesta." - Täällä on jo uutisoitu, että Suomen Israelvastaisuus on "välttämätöntä", että maamme saa suuren herätyksen jälkeen suuren tuomionsa. Toimillaan Mara Halosen ym. kanssa ei olisi välillisesti vain jakamassa isänmaatamme Suomea vaan myös johdattamassa Antikristuksen ilmestymään Jerusalemin "rauhaan". Suomen johto on ja pysyy linjallaan ja sitä osoittaa sekin, että neuvojakseen on hyväksytty paras mahdollinen Israelin vastustaja, piispa Riekkinen. Mitä hyödyttää seurakunnan varoittaa tyhmiä mistään?! Vastaus: Koko kansa ei ole niin mäntti, etteikö voisi oppia mänteistä johtajistaankin!

12. 10. OPPIVATKO VAPAA-AJATTELIJAT EDES OMASTA KUVASTAAN? - JELTSIN-KASVOT TOISELLA
Messias palauttaa ajanlaskun paikalleen. 6. 4. 1999 uutiseni oli "Juutalainen vuosi alkoi ennen pääsiäisestä". Kristuksen näkyvä paluu pääsiäisenä 2004 palauttaisi ajanlaskun entiselleen. Todistakoon vaikka Gorba pääsiäisenä vuonna 2000. - 1. 4. 1999 näytin uutisoivan: Jeltsinin kausi Antikristuksen tuloon asti.
13. 2. 1999 uutisoin otsikolla "Ruhtinas Mikaelin siirto vuoden päästä". Daniel 10:13:han sanoo vuodenkin! 21 vuotta sen jälkeen kun Persian Shaahi kukistuu, Googin liittolaiseksi tuleva lopun ajan Iran on valmis. Kuka vielä väittää, etteikö Raamattu olisi tarkempi kuin paljolti huuhaata kirjoittanut Nostradamus!
19. 1. 1999 lupasin myöntää olevani väärässä Pirun vuosi kysymyksessä, ellei... Ok, jälleen olin väärässä ja selvästi vähemmän kuin kukaan toinen! Ja pienet virheeni pystyn korjaamaan pilkulleen! Jo 1995 kirjassani puhuin kahdesta vuodesta ajatuksella, että Gorba tulisi 1998, mutta niin sitä vaan Venäjälläkin osattiin "hyvien" väärien profeettojen avulla tietää, että Clinton kävi avaamassa uuden Venäjän. Luulevat varmasti paukapäät saavansa kuten Hitlerkin tuhatvuotisen valtakuntansa syksyllä 2000. Itse asiassa 1998 oli Pirun vuosi, koska Pirun valtio sai alkunsa!
Mutta haluaisin kiittää VAPAA-AJATTELIJOITA HYVÄSTÄ TYÖSTÄ. Uunoja työstä? Kyllä! Hoitelivat niin hyvin kahta "pikku tyttöstäni.":
Uutisryhmissä minulle vastattu: Hal Lindsey ilmoitti vuonna 1970 julkaistussa kirjassa "The Late, Great Planet Earth" että maailmanloppu tulee 1988, 40 vuotta Israelin valtion perustamisen jälkeen. Tämä virheellinen "profetia" ei jostain syystä lainkaan häiritse sinua? Vastausta: Hal Lindsey on ja pysyy eräänä USA:n parhaana profeettana löytäessään Daniel 9:27:stä Jerusalemin "rauhan". Kaiken aikaahan omatkin selitykseni täsmentyvät kuten Raamatun ilmoituksen mukaan pitääkin, koska näissä "ymmärrys lisääntyy", Dan 12:4. NYT VIIMEISENÄ VUOTENA KAIKKI SALAISUUDET ON JO PALJASTETTU?! Jos viimeinen vuosi on alkanut, nyt voimme todella täältä lukea TÄYDELLISTÄ selitystä!! Miksi henkilö hakee ulkomailta Lindsey-kritiikkiä ja tutkii 30 vuotta vanhaa ymmärrystä eikä taida tietääkään suomennettujakin Lindseyn hyviä kirjoja? Se on tyypillistä vapaa-ajattelijoiden yritystä välttää kohtaamasta totuus. Ja vaikka he ovat piirtäneet lehteensäkin oikean kuvan, he eivät tajua sitä! Olen kuukausia sitten uutisissa jo maininnut heidän omassa lehdessään julkaistun kuvan: KAKSI MIESTÄ LOPPU TULEE-KYLTTEINEEN. Toisella vuosi 1999 ja toisella 2000. Minä olen piirtänyt kaatuvalle Jeltsinin kasvot ja tulevalle Gorban! - Eikö ollutkin vapaa-ajattelijoilla jännä lehti? Yhdestä kuvastakin te opitte, mutta typerät miehet eivät opi kuvastaan edes silloin, kun Jeltsin menee ja Gorba tulee! - Vielä tätäkään kirjoitettaessa ei ollut mitään näyttöä siitä, että edes Jeltsin menisi, koska hän juuri palasi sairaalasta. Mutta minä olenkin profeetta kaikkia suomalaisia varten.

11. 10. CASTRON LAHKOSSA LAULETAAN - ÖLJYN IHME PIETARI
A. CASTRON kuva jo poistettu. - Olen kieltänyt seuraajiani liittymästä mihinkään lahkoon. Mutta tiedän, että monilla on tarvetta päästä internettiä läheisempään kanssakäymiseen ihmisten kanssa. Silloin tietenkin valitsemme lahkoihin liittymättä sellaista seuraa, missä selvimmin opetetaan kuten seurakunnassa ja varsinkin ajankohtaisimmasta aiheesta: SEURAKUNNAN YLÖSOTTO 2000 JKR! Lappeenrannassa lahkoista parhaiten Herran tulosta opettaa Anthony Castron lahko. Tällainen ylistyslauluni ei ole mitään yksin ja tuskin paljon internetin välityksellä Sinun kanssasi kahdenkaan. Toki siihenkin saa tyytyä jos niin haluaa ja joidenkin voi olla pakkokin. Pääsy ylösottoon ei edellytä missään käymistä. Castron kokouksissa on ensimmäinen tunti pelkkiä ylistyslauluja, mutta toki saa istuakin ja vaan kuunnella. Kokouksia on Kauppakatu 56 Palvelutalon tiloissa mm. sunnuntaisin klo 18.00. En voi sanoa tervetuloa, mutta tiedän, että jotkut menevät tai tulevat tämän uutisenikin perusteella. Eilen tilaisuudessa esittäytyi ensikertalaisena Veijonen internetistä.
ÖLJYN IHME PIETARI. Enpä ehtinyt kuin mainita, että kun Kristus rakensi seurakuntansa kalliolle Pietari niin Pirukin alkaa parodioida omallaan. Eiköhän oikea Leningradin seudulle kaatunut raskasöljyn määräkin ole 330 tonnia eikä 300? Tai olkoon, sata tonnia per kukistettava kuningas. Öljy Raamatussa on Pyhän Hengen vuodattamisen vertauskuva, ja nyt Herra antaa öljyään sitä haluaville niin paljon, että varmasti riittää polttoaineeksi yläilmoihin pääsylle!
Ja mitähän tämä KOLME MIESTÄ TAPPANUT mielisairas nainenkin tässä tekee päivän uutisissa? Kai maailman viisaat pitävät terveenä Antikristusta, joka tullessaan syrjäyttää kolme kuningasta, Daniel 7:8,23. On jo esitetty, että Moskovassa kolmen kerrostalon räjäyttämisenkin takana voisi olla tulevan petovaltion terve troikka. Veijonenhan sairas on, voidaan lukea uutisryhmistäkin. Ja niitä mielisairaalaan ehdottajia riittää helvettiin asti.

10. 10. HÄIRITTYNÄKIN OSUN VAAKASUUNNASSA? - ILMESTYSKIRJA TV:SSÄ
Nykyisin vakoojien yms. on helppo lukea tulevia näiltä sivuiltani. Olen jatkuvasti valitellut sitä, että kaiken maailman kieroilijat näitä lukevat innolla, mutta monet heistä, joille haluan kirjoittaa, pysyvät poissa täältä. Kirjoituksessani EXODUS esitin, miten jouluna seitsemän vuotta sitten Jeltsin pelotteli Tukholmassa vallankaappaushuhuilla, ja huhu saattoi olla lähtöisin minulta, koska häirinnästä johtuen yliammuin, vai ammuinko sittenkin kohdalleen jo silloin?! Oliko harhalaukauksenikin vaakasuunnassa napakymppi? Ainakin on selvää, että olen toivottanut Jeltsinille täällä hyvää joulua 1999. Ja päivän Hesari kertoo, miten Jeltsin joutui taas sairaalahoitoon.
ILMESTYSKIRJA TV-OHJELMASARJA ALKOI. Piispa Wille Riekkinen totesi mm., että yhtäläisyyksiä teksteissä on vaikea löytää. Mutta mehän olemme löytäneet Ilmestyskirjasta helposti mm. Danielin kirjan toistoa. Riekkinen puhui ääripäästä, mikä odottaa Ilmestyskirjan täyttymistä heti välittömässä tulevaisuudessa. Se olikin paras toteamuksensa kultaisella keskitiellään, mitä ei siis ole olemassakaan vaan se on kulkua Roomaan ja tuleen poltettavaksi. Juuri edelläkin puhuttu Riekkisestä Jumalan lähettämän väkevän eksytyksen omaksuneena ja siihen johdattajana Jerusalemin "rauhaa" suosiessaan. 20. 3. 1999 uutinen esitti, miten Mikkelin hippulakunnan lehdessä sallittiin hyvä Kuopion hippulakunnan Riekkistä kritisoiva kirjoitus, minkä kirjoittajaa Imatran kuntaseurojen kokoomuslainen kirkkoherra arvosteli Etelä-Saimaassakin ja viimeksi lupasi hautaa kaikille. Ja hän on sentään paras pappi Imatralla! - Toinen "asiantuntija", eräs kirjailija yritti kumota totuutta vuosituhannen vaihteen merkittävyydestä. Mutta onnistui muistuttamaan siitäkin, että 1500-luvun vaihteessakin pelättiin niinkuin sillä ajankohdalla olisi ollut jotakin merkitystä kuten onkin. Olen jo kertonut, miten Gorban tulo keväällä 2000 todistaa sitäkin ja aikaansaa puolen vuoden uskonpuhdistuksen, loppukiihdytyksen Karitsan häihin.
PAPITKIN HAUDOILLA. "Meitä odotetaan mullan alla" lauletaan suositussa rockbiisissä. Jokainen saa laulaa mitä haluaa. Ovathan kaikki papitkin Suomessa aina haudoilla mananneet kuolleita helvettiin lauseella "herätetään viimeisenä päivänä" kuten jumalattomat tuomiolle herätetäänkin. Seurakuntahan nousee ensimmäisessä ylösnousemuksessa Jerusalemista sopimisen aikoihin 2000 jKr. Totuus siis on, että enkelitkin jo odottavat seurakuntaa yläilmoissa ja mullan alta nousevat seurakuntalaiset eivät vajaassa vuodessa suurta määrää seurakuntalaisia seurakseen saa. Tyhmät tietenkin laulavat tyhmiä lauluja loppuunsa asti.

9. 10. KANSAA KOKO MAAHAN - MANNERHEIM - HOMOT KIRKOSSA - MERILÄN PALLO
HYMY-lehti halusi tehdä minusta jutun 1986. Oli muka niin naurettavaa, kun levitin totuutta ylösoton tulosta "rauhan" jälkeen. Uusimmassa HYMY:ssä puhutaan samaan tapaan kuin olen esittänyt, että Suomen kansa olisi kiireesti hajautettava koko maahan. Jalkaväenkenraali Adolf Ehnrooth kirjoittaa, että maaltamuutto on estettävä. Tottahan vihan ajassakin joku suomalainen säilyisi hengissä, mikäli kansa hajautetaan syrjäseuduille. - Mistä Mannerheim keksi siirtää suomalaislapsia sotaa pakoon Tanskaan ja Ruotsiin? Hän halusi varmistaa, että edes jossakin tämä kansa jatkuu. MANNERHEIM: "Kumpi onkaan pahempi, nykyinen bolshevikinen Neuvostoliitto vai sen jälkeen tuleva?" Vastaus lienee selvä. Huomaamme Marskinkin jotakin tulevista tienneen. Ja kai sotajermutkin vihdoin tajuavat, että paras maanpuolustaja pärjää pelkällä kynällä tai näin tietokoneaikana näpyttelyllä. Elämäni ainoassa runossa, TAISTELU MANSESTA sanon, että Saatana panee tappajiaan joka paikkaan. Kovin helpolla pääsee, jos kaikki ovat yhdessä kasassa kaupungeissa.
SÄILYYKÖ POJILLE JÄÄHALLIA? Uusi Seura-lehti kertoo, että entiset jääkiekkoilijat Ahokainen ym. pelaavat nykyisin Kristukselle. Toimivat jonkinlaisina evankelistoina. Kirkossakin voi tulla uskoon, mutta sen jälkeen tulee lähteä eteenpäin.
Eräs henkilö kysyi käsitystäni HOMOJEN vihkimisestä. Vastasin, etten kannata kirkollista vihkimistä meille ja katson ns. avoliiton (nimitys on kirkon keksimä kirkkoa pönkittämään) päteväksi, jos se on tehty Jumalan edessä. Me emme kuulu kirkkoon vaan sinne kuuluvat homot. Ja toki kirkon tulisi tarjota palvelunsa jäsenilleen.
- Edellisessä Askel-lehdessä oli junaturmassa säilyneen toimittajan haastattelu, haastattelijana kirkollisen MILLOIN MAAILMA LOPPUU kirjan kirjoittaja Miikka Ruokanen.
Uusi kirkollinen ASKEL-lehti sisältää mm. EIJA MERILÄä. "Aamu, ilta taikka yö olla voi kun Jeesus saapuu", lauloi Merilä eräällä levyllään. Itse asiassa kuten Jeesuskin opetti silloin ovat ne kaikki vuorokauden ajat, koska pallolla ollaan. Sivuiltani on voinut palloista jo oppia enemmänkin.

8. 10. VIIKKO VIELÄ NIIN ALKAA VIIMEINEN TAISTO - KORTEISTA KATSOJAT
Aamukampani kohti oikeata vuosituhannen vaihdetta alkaa viikon päästä. Uskontotieteilijä Juha Pentikäinen tv:ssä puhui eksyttävästi mm. käyttäen termiä aikakauden vaihdos puhumatta mitään siitä, että todellakin AIKAKAUSI VAIHTUU! Vuosituhathan vaihtuu tuhannen vuoden välein, mutta aikakausi vain NYT! Maailmanhistorian suurin tapahtuma: SEURAKUNNAN YLÖSOTTO!
KORTEISTA KATSOJAT. Kaakkois-Suomen Sanomien edellisessä numerossa sen päätoimittaja haastatteli korteista ennustajaa. Lähetin sähköpostia lehden toimitukselle: EI PITÄISI KATSOA KORTEISTA Tässä lehdessä haastateltiin korteista katsojaa. Korteista ei näe mitään. Ja vaikka esimerkiksi taivaalta näkee paljonkin, jos osaa katsoa kuten Nostradamus, niinkään ei pidä tehdä. Tarkin tieto löytyy Jumalan Sanasta ja sen Kuningasten Kuningasta tulisi seuratakin. Nyt Afarat lupaa maataan vuodessa oikeaan vuosituhannen vaihteeseen, syyskuu 2000. Olen sanonut, että pimeistäkin voi oppia ja kuinkas muuten internetsivuni olisi niin suosittu. HV.
- "Miten pimeä saankaan olla tässä valoisassa maailmassa?" Parhaiten kirjaani vastaanotetaan, kun sanon noin. - Tänään pääsivuni oli World 1000 uskontolistalla 166. Ei kai päivittäinen kävijämäärä putoa alle sadan silloin, kun ollaan jo laittamassa OHI ON aamukampaa! Käykää vaikka katsomassa omia käyntejänne tästä mittarista. En sentään voi tietää, ketkä sivuillani käyvät. Mutta sininen viiva osoittaa, että jotkut ovat viihtyneet sivuillani tuntitolkulla. Kiinnostaako karaoke vai etsiikö joku piilottamaani 5. 10. mainittua tekstiä?

7. 10. KIRKON ILMESTYSKIRJOJA - HÄVYTTÖMÄN HAUSKAA - KIRKKO SUOMESSAKIN TUO SIUNAUKSEN
Vuoden 1999 kristillinen kirja-kampanja on käynnistynyt. Kymmenen ehdokkaan joukossa on kaksi lopun totuutta pilkkaavaa kirkollista teosta. Toinen mm. Riekkisen ILMESTYSKIRJA ja toinen Miikka Ruokasen MILLOIN MAAILMA LOPPUU. Molempien kirjojen kustantaja on kirkollinen kustannusliike KIRJAPAJA. Ilmestyskirja sanoo, että kirkko on portto mikä poltetaan, mutta kirkon ilmestyskirjat sanovat aina toisin. Niin etenkin silloin, kun loppunsa on tulossa. Toki maan päällä kirkon aika on hieman pitempi kuin seurakunnan, koska seurakunta temmataan Jerusalemista sovittaessa.
HOUSUT POIS 2000. Päivän E-S:n mukaan viisimiehinen itsensäpaljastajaryhmä aloittaa kiertueensa Lappeenrannasta. Housut pois-teksteissäni on kai kylliksi kaikille tytöille täällä. Ja jos miehille nauraa haluaa niin vaikka minulle, mutta katso näitäkin: Viisi hävyttömän tyhmää miestä: 1. Gorba tulee takaisin ja ilmestyy vahvistamaan Jerusalemin "rauhaa", jotta Jeesus voi tulla. 2. Arafat täytyy nostaa jo kakkoseksi hänhän eniten on tehnyt huomenna siten kuin tänään varoitan. 3. - 4. Israelin Peres (latinasta "sinä tuhoudut" - jos tartut siihen käteen) on saanut rinnalleen uuden miehen, Ehud Barak. Ilmeisesti kuitenkin Shimon Peres on se Israelin johtaja, joka myös laittaa nimensä sopimukseen Ilmestyskirjan vääränä profeettana hänhän on 1985 lähtien ollut yhteistyössä perestroikan saarnamiehen kanssa Raamatun profetioiden mukaisesti. 5. Jo 1980-luvulla kirjoitin, miten nykyinen paavi tuo kirkon siunauksen Jumalan tuomion syylle, Israelin maan jakamiselle, peres-merkkiselle "rauhalle". On sekin kumma, että pipopää vaan kitkuttaa hengissä odottaen milloin peto polttaa tulessa. Aikovatkohan pitää ensitapaamisen 10-vuotismuistolle juhlat 1. 12. 1999?
Ulkopuolella kilpailun mainitsen Clintonin. Ilmoitti ryhtyvänsä näyttelijäksi. Kieltämättä saattaa viestittää, että näyttelee jo ja tietää lähes sen minkä minäkin. Antaa nyt tilaa toisillekin tehdä jotain Lähi-Idän "rauhan" suhteen. Ei silloin olisikaan niin tyhmä kuin esimerkiksi häntä soimannut Mikael Pentikäinen rikoksiaan tuntematta ja tunnustamatta. - KIRKKO SUOMESSAKIN TUO SIUNAUKSEN JUMALAN TUOMION SYYLLE! Pitää mainita myös Wille Riekkinen, joka oli Maran kirkollisena avustajana Lähi-Idässä. Joku voi ihmetellä, mitä kirkonmies tekee mukana, mutta toki kirkko tuo siunauksen Jumalan tuomion syylle Suomessakin niinkuin olen 1980-luvulta asti kirjoittanut. On vaikeata tajuta, miten mm. minä olisin oikea neuvonantaja valtiolle. Israel menestyi silloin, kun profeettoja kuultiin.

6. 10. MEIDÄN AAMUKAMPAMME ON KOHDALLAAN - PENTIKÄINEN, MARA JA ARAFAT
Mopo eilisen kirjoituksessani tarkoitti vertauskuvallisesti alokasta, joka pian aloittaisi 11 kuisen kautensa. Armeijan käyneet tietävät hyvin, miten varsinkin loppupuolella lasketaan armeijapäivien loppumista ja pääsyä siviiliin "aamukammasta". - Tänään tv:ssä puhui uskontotieteilijä JUHA PENTIKÄINEN puutaheinää ja näytettiin aamukampaa kohden ajankohtaa klo 00,00 vuonna 2000. Mikään ei estä Karitsan häiden tuloa täsmälleen oikeaan aikaan. Päinvastoin kaikki pimeät ja selvimmin pimein eli Antikristus paljastuu kokonaan Veijosen tekstien lukijoille. Ja kun Antikristus on valmis, sivujeni lukijat tuskin ovat kiinnostuneita mihinkään pedon kanssa vaan valmiita Karitsalle. En pelasta ketään vaan johdatan kaikki Kristuksen pelastettavaksi.
AHTISAARI LUPASI AVITTAA. Lähi-Idän "rauhassa" Mara lupasi avittaa. Avittaa sitä nyt sitten Gorbaakin siihen ilmestymään. Millaiset johtajat, sellainen kansa, vaiko kääntäenkin? Takarajaksi otettu ensi vuoden syyskuun loppu. Arafat pääsee julistamaan itsenäisen Palestiinan syntysanat: NYT TULEE HELVETTI MAAN PÄÄLLE! Siinä ovat oikeat sanat! Johan on Arafatkin oppinut, ettei aikakausi vaihdu jouluna vaan syyskuussa 2000. Varsinainen mopo, kun sillä tarkoitetaan mänttien edelläkävijää. 11 kuukauden kammasta ruvetaan pian repimään piikki eli aamu kerrallaan. "Onko ihanampaa aamua kuin tää", soitettiin kasarmilla ensimmäisenä aamuna. Mitähän tapahtuu Karitsan häissä aluksi? No vaikka sitä. Johnny Liebkindin hitti vuoden 1970 tienoilta: Morsiamen käsi sulhasensa kädessä hiiren hiljaa lähellään. Raamattu ei opetakaan laittamaan käsiä ristiin vaan nostamaan ne ylös. Sua kohti Herrani!
Puhemies Riitta Uosukainen sanoi tahdon. Edellisen uutissivun lopussa kysyin, miten tulet pilkkaamaan oikean puhemiehen tehtävää eduskunnassa. Tahdotko sinä olla Kristuksen morsian? Minä en tahdo edes presidentin linnan juhliin vieraaksi. Eikä muuten kutsutakaan, sanokoot vaikka ne, jotka eivät tajua linnan juhlien olevan ensimmäisille, jotka yleensä viimeksi voisisivat päästä Karitsan juhliin. Kaikki ovat kutsutut Karitsan hääaterialle, vaikka minä katsoisin henkilöön uskoen kauniiden naisten apuun.

5. 10. KAIKKI VALMISTA - MOPO VOI JO TULLA - RISTINOLLAA PIRUN KANSSA - JALKAPALLOA
On se vaan hienoa, että kaikki maailman papit voivat nimittää minua harhaoppiseksi ja vaikka seksihulluksi, kun esitän miten morsian lämpenee sulhaselleen. Alkaa kirkuakin "Katso Ylkä tulee, lähtekää Häntä vastaan!" Minähän sen huudon aloitin 1986. Ja papit senkun vihkivät pareja vihan aikaan oikeaan aikaan 2000 jKr. tajuamatta olevansa täysin pimeitä merkkinä meille!
Vuonna 1975-76 en ollut vielä uskossa, mutta olin 11 kk sellaisessa opissa, että tiedän jotakin mm. ilmatorjunnasta ja väestönsuojelusta. Siksi heti uskoon tultuani huomasin neutronipomminkin Ilmestyskirjasta. Muutakin vasta meidän ajassamme käsitettävissä olevaa luettelin jo vuoden 1986 kirjasessani. Näyttäisi siltä kuin Israelia vastaan käytetään neutroniasettakin, Ilm 9:4, 7:3. Ihmisiin se tehoaa, mutta Jumalalla on pelastuskeino, Jumalan sinetti otsassa. Tieteellisesti tiedetään, että neutronisäde läpäisee mitä tahansa paitsi vettä. Eikö Suomen Mooseksellakin ole jo sukellusvene valmiina tulevia Oulun kouluja varten? Pelkillä helikoptereilla ei selviä.
Paljon en käsimerkkejä ole eläessäni näytellyt, mutta tuossa Hyrylän RAUK:n rappusilla kuvassa keskellä. Sotilasmuistoja-päiväkirjastani, jota nyt myös seuraan rinnan Venäjän miekkalähetyksen, löytyvät kuvan pojilta nimmaritkin. Jukka Virtanen istuu edessäni. Hän oli lapsuudenkin tuttujani, koulukaveri Tampereen Käpylästä löytyen Tammelan kansakoulun ekaluokaltakin 1962. Erkki Vesanen Vammalasta oikealla puolellani eli kuvassa vasemmalla. Pekka Vuoristo kuvassa oikeassa laidassa. Olen epäillyt, että kaveri on sama henkilö kuin Hesarissakin toimittava persoona.
Kolme ja puoli vuotta sitten tein internettiin ensimmäisten sivujeni joukossa pelin: sex sex sex, missä voitte vastailla itseänne paljastaviin kysymyksiin, mutta lopussa pelikaverikseni jää vain Saatana. Jo silloin tiesin, että mokoma kusipää joutuu riisumaan viimeisenkin villapaitansa. Viime vuoden lopullakin tytöt pitelivät pikkupöksyistään kiinni, kun Veijonen näytti miten on pelattu räsypokkaa. Nyt oli tarkoitus kuvata Lpr:n pääpostista saamani kielletty frama, missä on vain kolme nollaa. Mutta osaattehan jo kirjoitetuista ympyröistäkin kuvitella käyttämäni nollat. Piru käyttää ristejä. Tuppaa panemaan ristinmerkkejään jopa minun ympyröideni päälle. Ympyränihän ovat Venäjällä, Valkovenäjällä ja Ukrainassa. Nyt se piirtelee ristejään Tshetsheniassa.
ONKO MAHDOLLISTA TIETÄÄ KOLMEN KUNINKAAN KUKISTAMISELLE AJAT? Tämä kirjoitukseni tallennettu internettiin salaiseen paikkaan tänään. Kirjoitusteni tuntija sen voi löytääkin. Alku ja loppu: RISTI oli Riikosellakin ympyräinsä sisässä. Arvatenkin tulen vertaamaan seurakunnan historiaa 1000-2000 jKr. Venäjän ym. tapahtumiin tämän juutalaisvuoden aikana . . . - . . . Maaliskuulta 2000 hallitsee hän onnellisesti, kirjoitti Nostradamus tähdistä lukien. Seurakunnan tulee tutkia Jumalan Sanaa. Tutkia eikä vain lukea.
Posti vie edelleen postiamme kirkkoon. Onneksi sieltä palautettiin PL 45 ohjattu Seurakunnan tiedotuskeskukselle PL 57 osoitettu kirje. - JALKAPALLOA. 1999 asuntomessualueen Kanavansuun ja Mustolan sekä Muukonniemen koulut mittelivät tänään jokavuotista jalkapallomestaruuttaan. Kanavansuuhun on tullut paljon uutta asutusta ja sen myötä pelaavia koululaisia. Viime vuonna Kanavansuu voitti, mutta nyt jäikin toiseksi. Mustola on paras!

4. 10. VENÄJÄ TEKEE MIEKKALÄHETYSTÄÄN - SUOMESSAKIN VENÄLÄISIÄ KIINNOSTAA
Venäläisten uutistoimistojen mukaan Venäjän tykistö moukaroi Tshetsheniaa sekä idästä että lännestä. Eikä kaikkea kerrotakaan. Täällä on jo pitkään pikkutarkastikin kerrottu sekä aikoja että tapahtumia päätöksenä kolmen kuninkaan kukistaminen. Ja siinä tulee olemaan Tapio Nousiaisen 1967 "Mikä hetki yöstä on" kirjassa mainittu "Neuvostoliiton jaloille tuleva" petovaltio, minkä johtajaksi tulee Gorba. Oli varmasti johdatusta, että tapasin ohimennen eilen mainitun Riikosen. Hän muistutti siitäkin, että vaikka uskonpuhdistus lähti voimakkaammin liikkeelle noin 1500 jKr. hommaa aloitettiin jo 200-300 vuotta aiemmin.
KAHDEN VUODEN YMPYRÄ KOSKEE VENÄJÄÄ. Tuhatluvun vaihteen jälkeen kun huomattiin, ettei Jeesus vielä tullutkaan, alkoi miekkalähetys... Syyskuussa 1999 kuten huomasitte, että vielä ainakin vuosi tarvittaisiin, ennenkuin ympyrät lyövät keskiyön lyöntinsä, mitä alkoi? Venäjä tekee miekkalähetystään ja lopuksi lyö kolme ristiä. Perustaakin petovaltion kolmelle ristilleen ja rakentaa täsmälleen Pietarin parodialle, Leningrad. Kolme kuningasta kukistetaan, sille ei kukaan mahda yhtään mitään! Sillä mikä on säädetty, se tapahtuu! Ole siinä sitten pieni ihminen vihdoinkin viisas Luojasi edessä ja tee parannus ja tule mukaan tulevaisuuteen, joka on valmiina ja kaikille, jotka Herraa Jeesusta seuraavat.
VENÄLÄISET PYYTÄNEET ZEWIÄ LUENNOIMAAN GEMATRIASTA TURUSSA. Turussa asuvat venäläiset ovat kutsuneet Moshe Zewin luennoimaan gematriasta. Tilaisuuteen on kaikille kiinnostuneille vapaa pääsy. Moshe Zew'in luento: RAAMATUNKIELTEN NUMEROLLISUUS Maanantaina 11.10.1999 klo 17.00, Vanha Suurtori 3, Turku Järj. Venäläinen klubi, puh 02-4695 466
Mitä sitten, jos Atlantis nousee. Päivän Hesari puhuu urheiluseurasta, mutta mitä ilmeisimmin Atlantis nousee Atlantin pohjilta ja ensi vuosituhannella mantereet ovat jokseenkin yhdessä keskellä Jerusalem. Vuorten sortuminen eli varsin tasainen maa on Ilmestyskirjassa mainittukin. - Raamattu ei juurikaan puhu uudesta mantereesta ja sopiikin kysyä, jääkö siitä mitään jäljelle? Parhaillaan USA kokeilee torjuntaohjuksia, minkä järjestelmän tuloa peto ei siedä vaan aloittaa sodan aiemmin.
PÄIVITYS KOLMESTIKIN VUOROKAUDESSA. Kerran sivuillani käynyt ystävä kysyi, kuinka monta kertaa vuodessa päivitän internetsivuni. Taisi odottaa vastaukseksi lukua noin 7, mutta 700 on arvio alakanttiin. Parhaiten päivitystiheys näkyy tällä uutissivulla. - Eilen hobbies-mittari näytti koko päivän kaikille nollaa. Vielä oli kuitenkin bannerini sivulla ja ylimpänä. World 1000:lla tämän uutissivun kävijämäärät tunneittain pitäisi näkyä tästä, ainakin minulle. Tai ilmoittaa vain määrän lukuna, tuntikohtainen tarkastelu kai jumittuu ensimmäisen tarkastelun jälkeen.

3. 10. VAPAAKIRKOLLISEN RIIKOSEN YMPYRÄT JA YRITYKSENI PIIRTÄÄ PAREMPIA
Suomen Vapaakirkon historian profeetallisesti parhaimmiksi miehiksi jäivät William Jokinen, Vilho Rantanen ja Tapio Nousiainen. Nuo miehet opettivat varsin hyvin jo vuosikymmeniä sitten, mutta nyt kun pitäisi ymmärrys olla lisääntynyt jo pitkälle heidän tasostaan, Vapaakirkko on valmis paavinkirkkoon, ja opetuksetkin lähinnä sellaisia, että sehän on hyvä asia, että rauha tulee Jerusalemiin! Miten Vapaakirkon nykyjohto voisi uskoa kuten Rantanen 60-luvulla, että ylösotto voi tulla sen rauhanliiton tekemisen aikoihin, kun kääntävät koko petollisen rauhankin päälaelleen, Jumalan silmäterän puhkaisun kannatettavaksi asiaksi? Tarkoitan mm. Shalom-lehden päätoimittaja Jouko Neulasen (?) kirjoituksia siinä lehdessä taannoin.
Parhaat profeetat Vapaakirkossa nykyisin ovat varsin surkeita enkä profetioita haveksivia baptisteja ala mainitakaan. Tänään Virtain Vapaakirkossa puhui eräs Riikonen. Eilen näin vilaukselta hänen taulunsa ja kuuntelin selityksiään kahdelle ympyrälleen. Ympyrä onkin varsin jumalallinen kuvio. Katsot taivaalle niin näet ympyröitä. Pallot ovat Jumalan luomat. Ajan kellosta olet kuullut. Ainakin ennen kelloissa ympyrän kaarta osoittimetkin kulkivat. Varkaan ja ylösoton tiedetään tulevan keskiyöllä. Kellossa aika olisi 24.00, jos niin on sovittu. Monikin on voinut kokeilla, miten tuhat vuotta suhtautuu vuorokauteen tai 2000 vuotta 2x24 tuntiin, mutta yritykset ovat olleet kai kehnoja ja vaikuttaneet keinotekoisilta. Joudun kuitenkin tätä tekstiä muuttamaan hyväksyvämmäksi huomatessani kahta vuottakin voitavan käyttää 2000 vuoden vastineena. Jumala loi vuodenajatkin ja kuvittele ympyrässä neljä vuodenaikaa. Muistan vielä keskikoulusta ruotsinkielen tehtävän, jossa piti luetella ruotsiksi talvikuukaudet, mutta hyvä vastaukseni tammikuusta maaliskuuhun katsottiin vääräksi, koska jotkut olivat sopineet, että pitää aloittaa joulukuusta.
1. ENSIMMÄINEN YMPYRÄ 2000 VUOTTA. En ymmärtänyt muutamassa sekunnissa lainkaan, miksi Riikonen puhui paavi Evaristuksesta (97-105). Nyt kun katson Spectrumista huomaan vain kirkon pimeyden, että hänet todella mainitaan viidentenä paavina siihen aikaan kun Johannes kirjoitti Ilmestyskirjaa. Ja nykyinen paavi on 262. katolisessa luettelossa. Mielestäni Riikonen sekoilee selityksissään, mutta ympyrä on hyvä. Todellakin puolivälissä ympyrää olisi tuhatluvun vaihde. Riikonen puhui silloin tapahtuneen kirkon jakaantumisen, muttei tainnut olla selvillä sitä kuvaavasta Danielin kirjan luvusta 2, missä kuvapatsas todella saa kaksi jalkaansa. Riikonen puhui syyssateesta ja kevätsateesta, kuuma kesä onkin vihan aika. Parempi olisi puhua siitä, että seurakunta palaa siihen, mitä alussa oli. Mutta mitenkäs itse kirkon jäseninä pysyvät sitä tajuavat, voivat enintään Roomaan menevässä junassaan ihmetellä, että kohta nuo ovat Roomassa - niinkuin eivät itse olisi. Vuosi 1500 olisi ympyrän kolmen neljäsosan kohdalla. Ja se onkin merkittävä ajankohta, minkä luterilaisetkin tuntevat, vaikka Lutherin nimiin uskonpuhdistusta ei voi lukea. Lopussa ennen ympyrän sulkeutumista Riikosella oli luku 666 kuvaamassa pedon aikaa. Mutta 2000 vuotta ympyrähän täyttynee tänä juutalaisvuonna.
2. TOINEN YMPYRÄ KOSKI ISRAELIA.
Riikosen toisessa ympyrässä olivat Israelin valtion synty 1948, kuuden päivän sota 1967, toisessa puoliskossa ei ainakaan oikeata. Miten piirtäisin ympyrän koskien Israelia? Danielin vuosiviikot siinä ovat tärkeämpiä. No koetetaan niillä erään Daniel 9:27 laskelmakäsitykseni mukaan. Eli oma ympyräni alkaakin vasta 1967. Danielin kirjoitusten erään käännöksen perusteella vuoden 1985 olen sanonut voineen olla keskellä 1967 alkanutta aikaa, jolloin Gorbakin tuli ensimmäiselle kaudelleen. Siis vuosi 1985 olisi puoliympyrän kohdassa. Ympyrä sulkeutuisi - jos oikein tarkkaan lasketaan pitää katsoa päivämäärät: 7. 6. 1967, 11. 3. 1985, väli noin 17 vuotta, 8 kk ja 4 päivää, mutta oikeassa (Jumalan tietämässä juutalais)kalenterissahan pituus on joitakin päiviä enemmän tai vähemmän. 11. 3. 1985:aan lisää sama aika olisi vuosi 2002 marraskuun puoliväli, jolloin ympyrä sulkeutuisi. Liekö olemassakaan oikeata Israel-ympyrää? Tämä esittämäni se voisi olla. Puolivälihän on Ilmestyskirjaan viitaten jo ennen kuin "seitsemäs (Leninistä), joka vähän aikaa pysyy", tulee ensimmäiselle kaudelleen. Ympyrän sulkeutuessa "rauha ylösottoineen."
3. KOLMAS YMPYRÄ KAHDELLE VUODELLE. Riikosella oli vain mainitut kaksi ympyrää. Tämä perustuu viime päivinä esittämääni. Kun Venäjällä 1998 syksyllä liehakoitiin Clintonin avanneen uuden Venäjän aloitamme ympyrän siitä. 1999 suuren auringonpimennyksen aikaan tapahtui Venäjässä Jeltsinin seuraajajärjestely ja nykyinen etenemisensä Tshetsheniassa on kuin matkaa kohti kolmen kuninkaan kukistamista (Daniel 7). Asia voisi siis hoitua päätökseen kahdessa vuodessa alkaen syksystä 1998. Tuhatluvun vaihteessakin laskettiin, ja silloiset erehtyjät olivat parempia profeettoja kuin nykyiset tuhatvuotislaskelmaa pilkkaavat helluntaisaarnaajat! Nuo, jotka tässä ympyrässä vastaavat vuonna 1000 Herraa palaavaksi odottaneita odottivat ylösottoa nyt 1999 syyskuun puolivälissä ollen jo varsin hyviä profeettoja. Mielenkiintoista on kolmen neljäsosaympyrän kohta (270 astetta) eli ensimmäisen "uskonpuhdistuksen" vaihe tässä ympyrässä kohdalla kevät vuonna 2000. Veijonenhan on seitsemisen vuotta julistanut, että Gorba tulee laittamaan liikettä niveliin. Nyt alkaa tulla puhdasta uskoa eikä mitään paavilaista kuvainpalvontaa. Gorba vastaisi Lutheria, mikäli tulisi keväällä ensi vuonna kuten Nostradamuskin näytti ennustaneen. Ja tämä ympyrä sulkeutuisi syyskuussa 2000 ja olisi oikeata esitystapaa Jumalan profetialle, mikäli silloin myös herrat ilmestyvät. Siis kun Gorba ilmestyy rauhaan se on takuu siitä, että Kuningasten Kuningas ilmestyy silloin pilviin pelastamaan seurakuntansa!

2. 10. ENNALTATIETÄMISEN TUTKIMUS PUUTTUI - KAIKKI PAITSI ME YHTYVÄT PIMEYTEEN!
Ennaltatietämisen tutkimus puuttui. Tämän .doc kirjoitukseni voi tallentaa ja levittää. Hal Lindsey kirjassaan "Saatana elää ja voi hyvin maa-planeetalla" kirjoitti jo 1970-luvulla, miten ateistinen Neuvostoliitto oli huomannut yliluonnollisten asiain todellisuuden ja satsannut siitä alkaen alan tutkimukseen. "Kristillinen" Suomi, jossa piti olla seurakunta profeettoineen, oli tässä suhteessa takapajula...
Oma selaimeni on kaatunut tallentaessani tai avatessani uusia .doc tiedostojani. Syytä en tiedä. Ilmeisesti kaikki pysyvät pystyssä, kun avataan tai tallennetaan .txt tekstitiedostoja. Tässä Ennaltatietämisen tutkimus puuttui .txt tekstitiedostona.
MONIN PAIKOIN: VUOROSSA MEKSIKO. Taitavat jo monetkin huomata, että Veijonen oli oikeassa. Ja Clintonin aikana loppuhuipennus?! VIIMEINEN VUOSI on totta?! Reino Savola etusivullaan muistuttaa: Jeesus sanoi lopun ajoista Mt.24:ssä:..... maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Turkki, Kreikka, Taiwan... Nyt vuorossa MEKSIKO. Eivätkä koskaan ole nämäkään merkit olleet kuten nyt. Iltalehti 1. 10.: Voimakkuus yhtä suuri kuin Turkin ja Taiwanin tragedioissa. - HYVÄ JUMALA muistuttaa, HÄNELLE PÄIVÄ ON KUIN TUHAT VUOTTA. Todistakoon vaikka Gorba!
- Uusi mittari "hobbies" ainakin eilen toimi. Se nollataan iltaisin ja päivitetään jonkun kerran päivässä. Toissailtana sen viimeinen lukema, joka siis vielä sinä päivänä kasvoi, oli 256. Tosiasiassa pääsivulla eri kävijöitä oli parisen sataa, minkä paljastaa World 1000-mittari kertoen minulle tunneittain kävijämäärät. Suhteettoman paljon väkeä tulee aina heti päivitykseni jälkeen, mikä viittaisi siihen, että palvelimen pitäjät tms. tulevat lukemaan. Viikonloppuna on hiljaisinta, mutta silloinkin on päästy yli sadan.
- Väitetään, että JEESUS-FILMIÄ todella olisi jaettu kirkon toimesta vain Mustolan asukkaille. Hyvä ME! - Rakas päiväkirja. Olin poissa runsaan vuorokauden ja tuli jo ikävä sinua. Ehkäpä ehdit miettiä, miksi kirkollekin tulee hätä sieluista siellä, missä seurakunta toimii. Onko sillä siis hätä sielustasi vai kirkon jäsenyydestä?
Eräässä tv-ohjelmassa oli käsitelty Miinuksesta Plussaksi-kampanjaa. Lopussa todettiin kampanjan olevan vastuuton. Mitenkähän syyttäisivät minun kampanjaani nuo täysin pimeät? Kyllä meidän on opittava jokaisesta pimeästä. Esimerkkejä:
1. HE NAIVAT JA NAITTIVAT EIVÄTKÄ TIENNEET ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki. Samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy, Luukas 17:27. PAPIT, HE naittavat päivän tv-ohjelmankin mukaan ensi vuonna enemmän kuin koskaan. Raamatun profeetatkin ihmettelivät, miksi juuri he, joiden piti olla valona olisivatkin kaikkein pimeimpiä. Mitähän seurakunnan tiedottajaa Imatralle kirkon toimesta haettiin? Kirkko voi hakea vain kirkon tiedottajia ja täältä pesee niinkuin seurakunnasta kuuluu! Kaikkein pimeimmät naittavat silloin, kun Karitsan häät alkavat!
2. MIKAEL TULI JO. Mistäpä muualta kuin Etelä-Saimaasta STT:n päätoimittaja voisi tulla? Mikael Pentikäinen, seurakunnan sensuroija, STT:n edellisen päätoimittajan ylistäjä, jonka rikostakin lehdessä puolusteltiin, hän tuli STT:n päätoimittajaksi! Arkkipiispa senkun jää kansalle selittelemään, mitä oikeastaan tapahtui, mihin kummaan jotkut harhaoppiset vastustajansa katosivat, ja Pentikäinen etunimeä myöten on sopiva mies uutisoimaan asiasta. Kuka on ehtinyt näiltä sivuilta lukemaan totuutta varmasti ymmärtää kertoa toisillekin näiden sivujen arvon uutisvälittäjänä STT:hen verrattuna vain kasvavan MIKAEL Pentikäisen tulon myötä. Löytyykö Etelä-Saimaaseen joku Pentikäistäkin kirkollisempi? (Jatko itse sensuroitu.)
3. MARA LÄHTEE HUOMENNA. Ahtisaari matkustaa huomenna Lähi-Itään. Pentikäinenkö uutisineen varoittaisi siitä, että älä hyvä mies ryhdy Antikristuksen valerauhaan ilmestymisen tienraivaajaksi. Veijonen on täällä tehnyt sitä vuoden, mutta Pentikäinen menköön toisenkin kerran linnan juhliin. Jos nyt vuodessa kaikki tapahtuu, ne ovatkin viimeiset juhlanne. "Voi Suomea loka-marraskuussa 2000, jos Gorba tulee takaisin". Montakohan vuotta olen tuota hokenut?

1. 10. VUODEN UUTISET DOC-TIEDOSTONA ZIPISSÄ - TODISTAAKO SAATANA SEURAKUNTAKAUDENKIN?
Syksyllä 1998 alkoi Venäjälläkin outo kehitys, josta sikäläinenkin uutisvälitys esitti, että "nyt alkaa petovaltion paluu", Clinton oli käynyt sitä juhlistamassakin. Pirun.zip nimellä oli päivittäisiä uutisiamme zipin sisällä doc-tiedostona, ja nyt julkaistaan jatko-osa "Pirun vuotta", Saatanan todistusta 2000 vuotisesta seurakuntakaudesta. Tämän päivän käsitykseni on siis se, että Saatana voi joutua todistamaan 2000 vuotisen seurakuntakaudenkin kehityksellä syksystä 1998 syksyyn 2000. Onhan päätepisteessä joka tapauksessa SEKÄ HERRAN ETTÄ NARRIN ILMESTYMINEN. Kaikki viimeisimmät uutiset siis tässä Word Pad tiedostossa pakattuna pirun2.zip nimellä sisältäen uutiset tähän päivään saakka. Harri Veijonen 31. 9. 1999. Tuo päivämäärävirhe jäi pirun2.zippiin. Onhan jo lokakuun ensimmäinen.
Uutiszipit. Kyseinen zippi on imuroitavissa vuoden 1998 zipin ohella myös pääsivulta SEURAKUNTALAINEN tekstin alta. Näiden koko on varsin suuri, mutta zip-tiedostosta ne aukenevat hitaasti, mutta varmasti. Jos on ongelmia tai ette osaa käyttää winzippiä, opetelkaa tai kysykää. Suuren doc-tiedoston avaaminen ilman pakkaamista ei onnistunut. Tätä zippiä, päiväkirjaani saatte levittää vapaasti. Sähköpostissa se juuri ja juuri kulkee kun siirrätte, vedätte kuvakkeen sähköpostiviestiin.

30. 9. TÄMÄN VUOSISADAN MERKITTÄVYYDET: MIES JA KERSANTTI PIPPURI - ITÄ-TIMORI
KERSANTTI PIPPURI JA KUKA 20. vuosisadan merkittävyys? Vain päivä Herralle on kuin tuhat vuotta. Paremmin kuin Lennon 1967 Sgt. Peppersin viimeisessä kappaleessa haluan herätellä Sinua. Musiikki kuuluu, kun pysäyttää muut sivut. Mä elän päivän kerrallaan, lauloi tätä Laila Kinnunen. A DAY WITH ME "Mä tänään lehdestä luin, voihan pojat", oli Lennonin alku. Kaveri ei tainnut tietää, miten Jumalan profetiat toteutuivat 1967 ja niin tänäänkin. - Englantilainen rompputehdas on tehnyt cd-romin 20th Century Newsmakers, ja siinä tärkeimmiksi vaikuttajiksi ennen Jumalan valtakunnan tuloa esitetään The Beatlesin Kersantti Pippuri ja eräs mies. Mies tulee, oletko valmis? Sanotko hello? HELLO GOODBAY-nimellä linkki taustamusiikista johtuen.
"Antikristus täällä, hei!" Muistuupa mieleen erään lappeenrantalaisen kirkollisen mummon ajatusmaailma 1980-luvulta, kun minulla oli liike nimeltä KRIS-ANTIKVA. Mummohan oli jo varma, että siinähän se: Antikristus! - Veijonen varastaakin Antikristukselta sieluja enemmän kuin kukaan koskaan Suomessa? 2000.000 suomalaista perässäni niin totta kuin olin 2000.001. vieras Tykkimäessä?
- Käyttämäni uusi kävijämittari on halunnut sanoa hyvästit olihan sivuni siellä bannereineen aina ykkösenä yli 150 päivittäisellä kävijällä. Kokeilen vielä osastoaan hobbies bannerina tämän uutissivun kuva.
ITÄ-TIMORIN uskovat uhattuina, otsikoi Heikki Kangas uudessa Hyvä Sanomassa. Protestanttiset ryhmät saivat jalansijaa Timorissa vasta 1980-luvulla, jolloin Indonesiassa oli suomalaisiakin lähetystyöntekijöitä. - Presidenttiehdokas Elisabeth Rehn on Suomessa selvimmin ilmaissut kantansa seurakuntaa vastaan liehakoidessaan paavin ja ortodoksijohtajien siunauksellaan. Ehdokas Esko Aho on "tulevaisuus on tehtävä"-mies, jolla ei tiellään ole lainkaan tulevaisuutta. Iltalehti on sähköttänyt Ahtisaarelle, että tämä yrittäisi kokoomuksen presidenttiehdokkaaksi. Mooses ja puolivallattomat miehet voisivat innostua asialle, mutta kokoomuksen naisväen reaktioita pelkäävät.
Irakilainen oppositioryhmä sanoo, että Irakin turvallisuusjoukot teloittivat noin 500 ihmistä eteläisessä Basran kaupungissa sattuneen kapinayrityksen jälkeen viime maaliskuussa.

29. 9. RIKOKSILLA MÄSSÄILY HUIPENTUU VIHAN AJASSA - KLIMENKON JERUSALEM - URHEILUN MORAALI
Ilmestyskirjan 11.luku jakeet 8-11 kertoo jo vuoden 1986 kirjaseni mukaan satelliittitvlähetyksestä. Sellaiset saivat alkunsa 1967 The Beatlesin maailmanlaajuisesta lähetyksestä "All You need is love". Ilmestyskirja puhuu kahdesta todistajasta Jerusalemissa vihan aikana. Kolme ja puoli vuorokautta heidän ruumiitaan riepotellaan niin, että ihmiset koko maailmassa sen näkevät ja iloitsevat. Siinä on rikoksella mässäilyn huipennus. Jo nyt mässäily on saavuttamassa ilmestyskirjamaiset mittasuhteet Suomessakin. Uusin RIKOSlehti otsikoi, että Lucifer on kirkon luoma myytti ja teksteineen jopa yllyttää väkivaltaan! Jukka Terästön tekstissä on totuuttakin, muttei hän tunne lankeemusta Lucifer, valon tuoja-nimen selityksenä Saatanalle. Artikkelinsa ja kuvien sisältökin on sen mukaista kuin langennut Lucifer nykyisinkin olisi valon tuoja.


Toimittaja Veijosen mukaan Viktor Klimenko: "Jerusalem minun silmäteräni" on Suomen paras äänilevy kautta aikain. KLIMENKON LEVYJÄ MYYNNISSÄ AIKA OY:SSÄ. VIKTOR KLIMENKON LEVYJÄ KYSYTTY USA:a myöten minulta. Mm. I am interested in purchasing albums by Viktor Klimenko. I cannot find a source in the United States. Any suggestions? Dr. David R. R. Suositeltu parasta osoitetta minkä tiedän: http://www.hansaweb.fi/aikaoy/musiikki.html, missä Viktor Klimenkon levyjä hienosti esillä. Kulku pääsivunsa kautta kestäisi hitaalla modeemilla paljon kauemmin kuin minun kolme sivuani kestävät aueta. - RISTIN VOITON sekalaisia palstalla tänään: Veijosen suositut internetsivut: wwnet.fi/users/veijone
Siunausta Olli S.:lle saamaansa esitelmätehtävään: URHEILUN MORAALI. Ruumiillisesta harjoituksesta on hyötyä niinkuin Raamattu sanoo tätä elämää varten, kun taas näistä hengellisistä toimista on hyötyä myös tulevaisuutta silmälläpitäen. Sari Essayahinkin sivun ylläpitäjänä en kuitenkaan ketään kehota ryhtymään sellaiseksi urheilijaksi, että urheilu vie kaiken ajan ja varsinkin sen tärkeämmän, hengellisen. Samat moraalisäännöt vilpistä ym. pätevät urheiluun kuin muuhunkin. Varmasti olisi apua Iso Raamatun Tietosanakirjasta=IRT. - Nimettömän fanin toivoma HARRI HAATAISEN kuva löytyy pääsivun kuvissa.

28. 9. GARBO JA TUPAKAT - VALMIS JOKA TAPAUKSESSA - OKKULTISTEILLA NYT TOIVOA
Viime viikolla kuoli Gorban puoliso. Maailman uutisissa kerrottiin myös erään edesmenneen filmitähden haudan häpäisystä. Onko satanisteilla hinkua naida GORBA? Ainakin filmitähden nimi oli GARBO. Ja hyvät tytöt, vaikka teatteri 2:een tulee elokuva Greta Garbo, jättäkää jo ne tupakat, joista seuraavassa Minna kysyy:
Tervehdys! Minulla olisi pari kysymystä koskien näitä lopun aikoja. Tietoa on hyvin paljon ja on jotenkin hankala käsittää kaikkien tapahtumien tietoja. Toivoisin, että sinä voisit valaista näitä asioita,koska olen todennut saavani oikeaa tietoa sivuiltasi. 1.Kun siis vihan aika tulee, vai onko se jo nyt, niin olemmeko me uskovaiset täällä silloin vai onko ylösotto ennen sitä? 2.Miksi puhutaan vihan ajan hallituksesta, onko se nykyinen Lipposen hallitus? 3.Sitten toinen asiani, joka on ihan henkilökohtainen, mutta tuntuu siltä, että voisin kysyä sinun mielipidettäsi. Olen ihan syvästi uskova ihmien, rukoilen joka päivä ja rakastan Herraa koko sydämestäni. Haluan pelastua ja päästä taivaaseen ja nähdä Jeesuksen tulevan pilviin omiaan hakemaan. Kysymys onkin, tuleeko Hän myös minua hakemaan? Olen yrittänyt päästä eroon oluen juonnista ja tupakan poltosta... En toivo mitään synninpäästöä, mutta jos mitenkään ehdit, niin voisitko antaa minulle joitakin neuvoja/ vastauksia kysymyksiini? Syksyisin terveisin: Minna
VASTAUKSIA: 1. Todella helluntaisaarnaajia myöten on eksytetty kysymyksin "tapahtuuko ylösotto ennen, jälkeen vai keskellä seitsemän vuoden ahdistuksen aikaa", koko kysymys on väärä. Ylösotto tapahtuu Jerusalemista sopimisen aikoihin, kun pimeimmät väittävät silloin rauhan olevan. Asia voitaisiin kai ilmaista niin, että olemme ahdistuksessa noin 7 - 10 päivää, kun se katsotaan alkavaksi siitä kun "liitto solmitaan", Gorba kirjoittaa nimensä paperiin. Se on kuin ukko-Nooan aikana "Jumala sulkee arkin oven" ja ilmeisesti haudoistakin noustaan hetkeksi maan päälle ja sitten kaikki yhdessä temmataan yläilmoihin. Päivämäärää ei voida tietää, eikä tiedolla mitään tehtäisikään, koska asiassa ei ole mitään yllätystä. Ellet ole valmis Kristukselle Jerusalemista sovittaessa olit valmis pedon poltettavaksi. VALMIS JOKA TAPAUKSESSA!
2. Vihan ajan hallitus Suomessa on se mikä on silloin, kun Jerusalemista sovitaan. Suomessa on käsittämättömän paljon parodiaa Israelista. Oma vihan aikaan sopiva "Mooseskin". Kun "puolivallaton leskimies" ei ryhtynyt kokoomuksen presidenttiehdokkaaksi, Riitta Uosukainen sai taas kiusauksen, mutta tuskin E-S:n päätoimittaja siitä synnistä varoittaa. Lillan olisi sopivan hölmö kilpailemaan Kristuksen kanssa, mutta saapa nähdä kuoleeko joku typerä nainen.
3. SYNNEISTÄ. Lähtökohta on se, että pääsemme yhteyteen Jumalan kanssa, kun teemme uskonratkaisun ja lähdemme eteenpäin synnistä. Meitä ei opeta maailma mukaanlukien kirkko vaan Jumalan Sana ja Pyhä Henki. Me nimitämme synnin synniksi oli kysymys tupakoinnista, kaljoittelusta, masturboinnista, pelihimosta, juoruilusta, turhamaisuudesta, tms. "Jos me tunnustamme syntimme..." Hän antaa syntimme anteeksi. Pitää olla PYRKIMYS PYHITYKSEEN. Listaan en kelpuuta tahallista synnintekoa, jollaisia ovat tottelemattomuus olla lähtemättä portosta eli kirkosta ulos (Ilm 18:4), varastelu, kieroilu, homoilu-lesboilu, feminismi, yms. ilmeisen tahalliset taistelut Jumalaa vastaan. Jälkimmäisten puolesta Raamattu varoittaa sielunhoidollisesti rukoilemasta, seurakunnassa rukoillaan pelastusta vain niille, jotka todella haluavat pelastua. Ja Sanan mukaan toimittuamme vastuu yläilmoihin pääsystä jää valitsijalle, Herralle ainoalle.

ONKO KENELLÄKÄÄN TIETOJA PAAVISTA, JOKA TAPATUTTI SEURAKUNTAA JA SÄÄSTI NOSTRADAMUKSEN?
Jotakin kerrotaan seurakuntahistoriassani, mutta kysyjä haluaisi lisätietoja: Nyt vasta sain luetuksi artikkelinne Ultra 7-8:ssa. Se on hyvä ja asiallinen. Samassa numerossa on muitakin mielenkiintoisia Nostradamusta koskevia artikkeleita. Kirjoitettuna hieman eri näkökulmista. Kysyisin, onko tiedossanne jotain kirjallisia lähteitä paavi Paavali III:n mahdollisista okkultisista harrastuksista. Tuo kysymys on mielenkiintoinen pohdittavaksi. Pelastiko Paavali III Nostradamuksen inkvisitiolaitokselta kristillisestä lähimmäisenrakkaudesta, vai oliko kyseessä "lukkarinrakkaus" toista okkultistia kohtaan. KOMMENTTI: Siis lukkarinrakkautta. Mutta on mielenkiintoista, että nyt okkultistit ovat kelpuuttaneet Ultraankin kristillisen artikkelin, kun taas luopunut kristikunta ei kelpuuta seurakunnallista opetustani. - ESKO MUSTONEN kuoli. Hän esitti radiossa aikanaan minunkin hengellistä mielimusiikkiani. Hänet tunnettiin okkultistina, joka kirjoitti mm. enkeleistä. Mutta okkultisteillakin on nyt toivoa, kun luopuvat okkultismista ja seuraavat Kristusta.

27. 9. LAHKOUTUMINEN VOI VIEDÄ HARHAAN - GOOGIN SOTA ENSIN-VIRHETTÄ MONET TOISTAVAT
Terve! Otsikolla "Iankaikkinen evankeliumi" löytyy netistä osoite. Tekijöistä ei ole tietoa mutta epäilen Jehovan todistajia. Varma en ole. Sivulla tuomitaan kolminaisuusoppi, vuoden 1992 Raamatunkäännös, katolinen kirkko (1. peto) ja luterilainen kirkko (2. peto, joka käskee ekumenian kautta kumartamaan ensimmäistä petoa, kun luterilaiset nyt lähestyvät katolisia). Ristin käyttö nähdään puhtaasti pakanallisena, samoin pyhimyspalvonta ja väärennetyt kalenteripyhät. Jeesus (Jesua) on luotu Jumalan poika (Snl 8:22-26), joka on ainoa mahdollinen välimies Ihmisen ja JHWH Eloahin välillä. Pelastusta ei ole missään muussa nimessä, kuin Jesuassa. Kannatetaan upotuskastetta mutta tuomitaan "kielilläpuhuminen"... Mitä mieltä itse olette? Kuka voisi olla sivun takana. Pistäkääpä vaikka linkki kotisivulle, jos siltä tuntuu. VASTAUS: Kaikkea en viitsi edes kirjata puhumattakaan linkistä. On pieniä lahkoja, jotka rakentuvat yhden aluksi oikeaan suuntaan valtiokirkosta lähteneen miehen varaan, mutta mies ylpistyy ja sanoutuu täysin irti keskustelusta toisten vielä parempien miesten kanssa. Sellaiselta minäkin sain tietää, että tuossa nimettömässä lahkolaisuudessa voisi olla kysymys järvenpääläisestä K. Mustosesta, ei ainakaan Jehovan todistajista, jotka samoin tuomitsevat mm. kielilläpuhumisen, koska eivät seurakunnan tavoin puhu kielillä. - KOMMENTTI: Ei Mustosella ole sivuja internetissä, väittää joku. Tutkisitte tarkemmin lyhentämällä osoitetta: www.haapop.fi/darklands_software/temppeli/
VIRHE, JOTA MARKKINOI MM. LEO MELLER. "Jees, oon tos katellu internet sivujas ja sit törmäsin tohon Daniel 9:27 juttuus. Luin täs äskettäin Leo Mellerin kirjan "Huomispäivän maailma ilmestyskirjan valossa", jossa hänen näkemys oli että googin sota tulee ensin ja sitten vasta antikristus voittaen googin joukot?" VASTAUS: Mainitsemaasi "Googin sota ensin" oppia toistaa edelleen mm. Keijo Lindeman. Niin kauan kuin ei nähdä, että GORBA TULEE antikristukseksi, monet pysyvät siinä virheeksi nimittämässäni käsityksessä. Tämä sähköpostia lähettänyt sanoi lisäksi, että olettaa Jumalan armon ilmenevän siinä, että Hän vielä viivyttää Herran tuloa. Olen ymmärtänyt lukemaani Jumalan Sanaa siten, ettei Jumala viivytä Herran tuloa pätkääkään ja Jumalan armo ilmenee juuri siinä. NYT ON ainutkertainen tilaisuus Jumalallakin näyttää, että Häntä kannattaa seurata ja pelastua Jerusalemista sovittaessa takaisin tulevan merkkipäisen Gorban "pysyvältä" rauhalta.
SIVUMME TEHTY MS EXPLORERILLE. Ainakin vanhemmat versiot Netscapesta ovat jättäneet näyttämättä uutissivumme http://wwnet.fi/users/veijone/ind98c.htm. Syynä lienee jokin erikoisuus tai virhe tällä sivulla, koskapa muut sivut ovat näkyneet. Paremmin näkyvät MS Explorerilla, joille sivumme on tehty. On paikallaan muutenkin tehdä tekstisivuja imuroitavaksi: 1999syyskuu.txt Sivujen aukeamattomuutta on selitetty myös mm. "no nyt toimi, taisi olla joku häiriö ISP:llä" ja "satuit avaamaan sivua juuri silloin kun sitä päivitin." Kiitos edelleen huomioistanne!
SIVUJEN ILMOITTAMINEN. Eräs lukijamme kysyi, miten internetsivunsa ilmoitetaan uutisissa mainittuihin hakupalvelimiin. SIVUSI ilmoitus Alta Vistaan. Paina tästä. Ja www.fi palvelimeen lisää sivusi tästä. Palvelimen pitäjä kirjaa mistä ilmoitus tulee ja siksikin ilmoita vain omia sivujasi.

PORTON KAUNISTUKSIA. Onkohan Lauritsalan ev. lut. kirkko ja Kansan Raamattuseura halunnut tälle sivulle positiivisen uutisen itsestään? Lauritsalassa levitetään koteihin lappusta, joka lupaa ilmaiseksi kaikille halukkaille Jeesus-videon, josta katkelma ollut pitkään internetissä esityksessäni: "Galilean miehet". - Keihäänheittäjä Aki Parviaisen näköinen ev. lut. kansanlähetyksen raamatunopettaja Jarmo Sormunen väittää Uusi tie-lehden Ilon aika-liitteessä, että vuosi 2000 meni jo. Melkein yököttää. Olen jo aiemmin esittänyt Uusi tie-lehden opista miten se on kirjoittanut "Mitä Raamattu opettaa Jeesuksen paluusta" viittaamattakaan Danielin kirjaan, mikä kertoo milloin Hän tulee. Kysymys on siis tapahtumista kohti Jerusalemin "rauhaa" ja turha yhdenkään omassa joukossammekaan väittää, etteikö tapahtuma toteutuisi NOIN 2000 jKr.! - Jehovalaisetkin kävivät pudottamassa postilaatikkooni "Herätkäänsä" ja väittävät siinä, etteivät koskaan olisi olleetkaan juutalaisia vastaan. Vaikka Jehovan todistajat-liike on ei-kristillinen uskonto, samalla eksytys ja harhaoppi, he ovat täsmälleen oikeassa mm. siinä, että kirkko on Ilmestyskirjan portto.

26. 9. ISRAEL-AIHEINEN LEHTIMAJANJUHLA PIDETÄÄN LINNANKYLÄN RUKOUSHUONEELLA
SU SYYSKUUN 26. PÄIVÄNÄ 1999 KLO 13.00 JA 16.00. Ajo-ohje Linnankylän rukoushuoneelle: Aja Parkanosta Vaasan suuntaan noin 10 km ja käänny oikealle Kihniön ( Virrat ) suuntaan. Ajettuasi noin 5 km tulet pitkän suoran alkupäähän, jossa vasemmalle kääntyy Mäntylään. Keltainen puinen Linnankylän rukoushuone sijaitsee Mäntylän risteyksessä tien varressa. Jos olet ajanut suoraa pitkin Parkanon kunnasta Kihniön kunnan rajan yli, olet ohi paikasta, sillä Linnankylän rukoushuone sijaitsee Parkanon puolella. Tarkempia tietoja: E-mail: Keijo.Lindeman@kaol.kangasala.fi Puh. 03-377 4037, Lindeman tai 03-376 7513, Tani

HAUTA odottaa meitä jokaista, kirjoittaa kirkkoherra Imatralta päivän E-S:ssa. Ajatuksensa ovat Raisa G.:n haudalla ilman Veijosen esittämiä profeetallisia pohdintoja. Antakaa kuolleitten haudata kuolleensa, opetti Jeesus. Veijonen voi joutua ylösottoon haudan kautta, mutta suurin osa seuraajistani pääsee ylösottoon kuolemaa näkemättä!!
Saija Palinista MISS SCANDINAVIA 2000. Kauniit naiset sopivat Veijosen sivuille. Kukaan muu ei uskalla pohtia sitäkään, mikä terveitä naisia kiinnostaa, harrastetaanko ensi vuosituhannella seksiä? Yhden vaimon mies pätee. Vasta taivaassa ollaan kuin enkelit taivaassa henkiolentoina. Ensi vuosituhannella on kolmenlaisia ihmisiä: 1. Ne, jotka siellä syntyvät saavuttaen vähimmilläänkin sadan vuoden iän. Se jo todistaa, että jotakin on tehty. 2. Ne, varsin pieni joukko, jotka vihan ajan yli selviävät hengissä. 3. Ne, varsin suuri joukko, jotka haudan kautta tai kuolemaa näkemättä pääsivät ylösottoon Jerusalemista sovittaessa noin vuonna 2000! Hyvä olisi yrittää saada aviopuolisonsa mukaan. Mutta jos ei onnistu, löytynee useimmille nuoria terveitä miehiä. Uudessa ruumissahan ollaan ainakin yhtä kauniita ja vahvoja kuin maan päällä parhaimmillaan. Veijonenkin tekee vielä uuden keihäsennätyksen. Taitaa parantaa 6,66 metriä. Olen jo poistanut helvetti-sivuni, jossa esittelin helvetin parhaat näyt: Marilyn Monroe ja prinsessa Diana - kuolleena. Hengellisesti kuolleena kuolleidenhan on tyydyttävä siihen ruumiiseen, kun taas itseään rumanakin nyt pitävä taivaaseen ja ensi vuosituhannelle pääsevä tyttö on samaa tasoa kuin miss Scandinavia 2000 jopa ilman turhia maaleja.

25. 9. HERRAN ILMESTYMISTÄ RAKASTAMME - PEDON MERKIN TULOA EMME
"Minä olen hyvän kilvoituksen kilvoitellut, juoksun päättänyt, uskon säilyttänyt. Tästedes on minulle talletettuna vanhurskauden seppele, jonka Herra, vanhurskas Tuomari, on antava minulle sinä päivänä, eikä ainoastaan minulle, vaan myös kaikille, jotka Hänen ilmestymistään rakastavat", Paavalin toinen kirje Timoteukselle 4:7-8, kun jo oli selvää, että hänet mestattaisiin. Todellakin pilviin ilmestymisensä päivänä Herra jakaa palkintoja sen mukaan miten tielle lähteneet ovat kilvoitelleet. Suurin osa ihmisistä ei ollut mukanakaan kisassa ja melkoinen joukko on niitäkin, jotka nipin napin sielunsa pelastavat eikä ryövärin armolla palkinnoille pääse. Mutta parempi sekin kuin jäädä katsomaan sivusta kun viisaat lähtevät Jerusalemista sovittaessa!
ZEWIN KIRJOITUKSIA-ARKISTOon on tullut lisää aineistoa, pari Veijosenkin tekstiä linkitettynä. Kaikki, jotka linkitätte sivujani voisitte ilmoittaa sellaiset sivunne ainakin AltaVistaan ja miksei myös www.fi ym. hakupalvelimiin.
PANKKITOIMINTA LOPPUU. Mielenkiintoista, että Jeesusta syytettiin Jumalanpilkasta eikä koskaan esimerkiksi siitä, että hän kaatoi rahanvaihtajain pöydät. Oliko silloinkin kansa samaa mieltä kuin Veijonen nyt, että pankkitoiminta on jo "kehittynyt" liian pitkälle? Muutama vuosi sitten sain Lpr:n pääpostissa hoidettua kaikki posti- ja pankkiasiani. Sitten pankkipalvelut sieltä loppuivat. Eilen asioin postittomassa postipankissa, ja sinne oli tullut jälleen uusi "kehitys", mikä hidastaa palvelua. Huomautin pankkineidille, ja hänkin ihmetteli, ettei kansa ryhdy mihinkään. Häntä oli opetettu tarjoamaan pankkikorttia yms., mutta Veijonen sanoutuu nyt julkisesti irti siitäkin ja kaikesta pedon merkin suuntaan vievästä "kehityksestä"! Onhan pankki jo pahempi laitos kuin kirkko, josta helpommin pääsee ainakin osaksi eroon. Pankkineiti otti yhdestä laskusta palvelumaksua 15 mk ja kertoi ensi kuussa otettavan 20 mk. Suomen "Mooses" ja kumppanit, esimerkiksi pitkäaikaistyöttömien rahat menevät pelkkiin pankkimaksuihin! Toki täällä tiedetään, että toiminta onkin täysin harkittua savustusta siihen, että pian pakolla tarjottava pedon merkki paremmin vastaanotettaisiin. Ja se onkin pankkiherrojen viimeinen teko ja takaa helvetin tulisimman paikan paavien seurana. Saadaanhan helvettiin pakotettua kaikki, jotka suostuvat pedon merkin ottamaan. Jos kuka jää ylösotosta ja vielä onnistuisi säilymään hengissäkin kunnes maksusuorituksia valvova pedon merkki pakotetaan otettavaksi tappamisen uhalla oikeaan käteen tai otsaan, muistakoon siinä vaiheessa pelastaa sielunsa taivaaseen suostumalla ennemmin tapettavaksi. JUHANI LAUKKONEN kirjoittaa enemmänkin vihan aikaan jääneille. Aloitin henkilökohtaisesti toiminnat, joilla pyrin pääsemään irti pankeista. Seuratkaa minua!
PEDON MERKKIÄ VASTUSTETTAVA! Uutisryhmissä Harri Veijonen aloitti keskustelun pedon merkin vastustamisesta toivomuksella saada käytännön ehdotuksianne siihen toimintaan alustuksena edellinen kirjoitus pankkitoiminnasta.
Jeesus on kovissa jätkissä sijalla 24. Jos katsotte sivua, ehdottakaa Veijosta sadan joukkoon.

24. 9. IRANIN SUOMEN SUURLÄHETYSTÖÖN VETOOMUKSIA - KIRJASTOT JA SENSUURI
IRANIN JUUTALAISVAINOJA VASTUSTETAAN SUOMESSA. Iranin Islamilaisen Tasavallan Suurlähetystö, Kulosaarentie 9 A, 00570 Helsinki osoitteeseen menee näinä päivinä kortteja Suomen kansalaisilta vetoomuksella vapauttaa 13 Iranissa vangittua juutalaista. Patmos ry on levittänyt valmiita korttejakin vainottujen nimitiedoin. Ei tainnut olla vainotuista puhetta Suomen ulkoministerin tavatessa Iranin ulkoministeri Suomessa, mistä uutisoitiin 2. 9.
VANHEMMAT JA VANHIMMAT. Muistan lämmöllä sitä koululaisen vanhempaa, joka Puhossalossa 1976 tuli minulle opettajalle sanomaan, ettei toivo koulussa järjestettävän mitään tansseja. Itse en osallistunut edes lto-koulutuksen liikuntatunnilla tanssikuvioihin enempää kuin rentoutuksen nimissä meditaatioharjoituksiin. Minkähän säännön mukaan tänään tanssitaan Lpr:ssa ala-asteillakin? Oli maan vietävästi koulutoimenjohtajalle soittajia Lpr:ssa, kun Veijonen toimi opettajan sijaisena 1986 ja kysyi matematiikan tunnilla, milloin Jeesus tulisi takaisin, jos päivä vastaa tuhatta vuotta ja kolmanneksi päiväksi Hän tulee. - "Raamatun mukaan vanhimman virka on rajoitettu yhteen paikkakuntaan. Vaikkapa vanhimman hengellinen tila olisi kaukana siitä, mitä sen tulisi olla, niin edellyttäen, että hän on pitemmällä kuin uskonveljensä samassa seurakunnassa, on hänellä edellytykset olla siellä vanhimpana", kirjoittaa Nee Apostolisessa lähetystyössään s. 85. Seurakunta kuten vanhimpansakin ovat kaikkien kirkkojen ulkopuolella. Kirkolla ja muilla lahkoilla ei ole mitään seurakunnallista vanhimmistoa, vaikka kirkossa johtajiksi ei valittaisikaan poliittisesti aktiivisia ja muualla pappeja muistuttavien saarnaajien poikia, rikkaita ja maallisia oppiarvoja suorittaneita, kuten yleensä tehdään. Seurakunnan vanhimmat tiedämme seurakunnallisista asioista, vaikka kirjastotkin kieltävät omakustanteemme kirjastoihin ja niin kaikki seurakuntien opetusmateriaali on kielletty yleisissä kirjastoissa! Siinä olisi aihetta seminaariin KIRJASTOT JA SENSUURI:
Tapahtuman ajankohta: 10.11.1999 klo 18.00 Tapahtuman nimi: Sensuuri ja kirjastot - keskustelutilaisuus Paikka: Helsinki, Tieteiden talo, huone 104 (Kirkkokatu 6) Järjestäjä: Helsingin kaup.kirjasto, Suomen kirjastoseura, Suomen tiet. kirjastoseura Yhteyshenkilön nimi: Tuula Haavisto Yhteyshenkilön sähköposti: tuulah@fla.fi Yhteyshenkilön puhelin: 040-568 9396 Hinta: ilmainen Lisätietoja osoitteesta: http://www.faife.dk/ Sananvapaus ja tiedon saannin vapaus ovat kirjastokeskustelussa lämpeneviä aiheita. Kirjastoalan kv. järjestö IFLA perusti 1997 tätä varten FAIFE- toimikunnan ja toimiston. FAIFEn australialainen pj. Alex Byrne kertoo tässä tilaisuudessa kirjastosensuurista Ranskassa, Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Hän haluaa myös kuulla suomalaisten kirjastotyöntekijöiden käsityksiä kirjastoista ja sensuurista. Illan toisessa puheenvuorossa Tuula Haavisto kertoo Internetin filtteriohjelmista.
KIRKKO MUISTUTTAA HYÖKKÄYKSESTÄÄN. Lpr:n kirkkojen lehti jaettiin taas joka kotiin. Takasivulla ollut "Hiljentyen" kehottaa kokoontumaan kirkkoon allekirjoittajana kirkkoherra Risto Savolainen. Raamatullisen ehtoollisen vietto on kuitenkin ateriointia yhdessä kodeissa. Vastaavaa Hiljentyen artikkelisarjaa julkaisi taannoin Etelä-Karjala-lehti, ja siinä nimetön pappi aukoi päätään Veijosen seurakunnallista toimintaa tarkoittaen: "pelottelevaa, sairasta, suggeroivaa, tartuttavaa."
MILLENNIUMIN biisi. Rolling Stonesin "It´s Only Rock´n Roll" on valittu brittien millenniumbiisiksi. Muistan miten 1970-luvun alussa Tampereella kuuntelin Procol Harumin biisiä "A Whiter Shade Of Pale" eli Merisairaat kasvot, ja kuvittelin soittavani sitä vuosituhannen vaihteessa jonkinlaiselle kuulijakunnalle. Tosin silloin en tiennyt, että kasvokuvaksi tulee Kari Suomalaisen "Susi lammasten vaatteissa." Keihästulokseni 1972 60.00 muistuttaa ei vain Pirua persuksiin vaan seitsemännen vuosituhannen tulosta juhlineen. Ja biisit senkun paranevat Karitsan häissä!

23. 9. VALHEESEEN MIELTYMINEN ESTÄÄ TAJUAMASTA TOTUUTTA - JERUSALEMIN TALLAAMISEN VAIHEET
Leo Mellerin mukaan edellinen kirkon arkkipiispa olisi sanonut, ettei hän usko lainkaan Jumalan lähettävän eksytystä! Valheeseen mieltymisessä onkin erilaisia asteita. Hyökkäys Jumalan ilmoitusta vastaan voi olla ja onkin piispojen linja. Ellei heidän opistaan viimeistään nyt käänny, on automaattisesti Rooman pimeydessä. Henkilö, joka minulta vilpittömästi eikä pilkaten hengellisiä kysyy, on jo ainakin pysähtynyt matkalla portolle kuuluvaan tuleen. Eräs sellainen kirjoitti PAKANAIN TALLATTAVANA uutisen perusteella: "Oma tulkintani, johon en mitenkään löydä vaihtoehtoisia mahdollisuuksia. En omalla järjelläni, enkä hengessä ja rukouksessakaan: Jerusalem siirtyi pakanoiden haltuun (eli ympärileikkaamattomien tallattavaksi) noin vuonna 606 eKr, jolloin Babylonian kuningas Nebukadnessar valloitti sen juutalaisilta. Tästä lasketaan 1260 "päivää" eli Danielin järjestelmän 1260 vuotta ja tullaan 650-luvulle jKr., jolloin Aabrahamin perilliset (ympärileikatut arabit, muslimit) valloittivat sen takaisin. Tämä on selitys kohdalle Ilm.11:2, joka vielä kirjaa kirjoitettaessa (90.luvulla jKr.) oli siis toteutumatta." VASTAUS:
1967. Piispatkin rukoilevat jopa Jumalan valtakunnan tuloa sen tuloa ja tulon julistustamme vastustaessaan. Nebukadnessar todella valloitti Jerusalemin juutalaisilta. Jerusalem joutui ei-juutalaisten eli pakanoiden tallattavaksi. Juuri arabien sijoittaminen juutalaisten paikalle on Jumalan lähettämän suuren eksytyksen (2 Tess 2:10-12) omaksuneiden tuntomerkkejä arkkipiispaa myöten ja Jerusalemiin saakka. Henkilö itse kirjoittaa juutalaisten perillisinä "arabit ja muslimit", ja vielä vilpittömin mielin! Ajattelin, että Aapeli Saarisalon vuoden 1963 kirja olisi jo kuten onkin varsin paljon jäljessä nykyistä tasoani profetian ymmärtämisessä, mutta edelleenkin se tuntuu olevan jokseenkin kaikkia luterilaisia edellä! Onhan kysymys siitä, minkä Saarisalokin ennaltatiesi, juutalaiset saavat Jeesuksen ajan Jerusalemin! Mutta siitä huolimatta vuonna 1967 Jumalan Sana toteutui vasta osaksi. +
1260. Erilaisia käsityksiä mainitaan mm. Saarnivaara: Harmagedon ennen ja jälkeen s.34. Hänkin on sillä kannalla, että tässä ei ole kysymys vuosista lainkaan vaan sananmukaisesti päivistä kauanko Antiokuksen toimintaa kesti ca. 170 eKr. On todella kysymys - kuten henkilökin on huomannut Ilmestyskirjan kirjoittamisen jälkeisestä tapahtumasta - päivistä. Saavuta 1335 päivää, kun Antikristuksen hyökkäys alkaa 45 päivää myöhemmin kestäen 1290 päivää. +
SYKSY 2000? Juutalaiset karkotetaan Jerusalemista uudelleen. Antiokuksen toiminta onkin esikuvaa siitä mitä Antikristus tulee tekemään! Antiokuksen toteutuneista teoista ennusti Daniel 11:31, mutta Antikristuksen teot Daniel mainitsee 9:27 ja 12:11. Onhan minulla internetissä vuoden 1995 kirjani luku 2. Virheellisistä tulkinnoista: a. Kristuksen kieltäminen, b. Messiaan aikaan päättäminen, c. Vain ennekuvien näkeminen d. Totuudesta luopumisen seurauksia. Ilm 11:2 pakanat jälleen tallaavat Jerusalemia kun Antikristus Goog joukkoineen hyökkää rikkoen Jerusalemia koskevan sopimuksen, minkä vahvistamisessa tuo Gorba on mukana. Vasta 3,5 vuotta myöhemmin Messiaan näkyvästi palatessa Jerusalem on juutalaisten jakamaton pääkaupunki. Tosin juutalaisista sitä ennen on tuhottu taas ainakin puolet kuten Hitlerkin teki, Raamatusta niitä määriäkin löytyy.

KATOLINEN KIRKKO-uskontunnustuksen (uutisemme 17.9.) ehdottajaksi Ristin Voitto mainitsee CREDO-työryhmän, muttei katolisella tiellään kiinnitä asiaan sen kummempaa huomioita otsikoiden "kanta ehtollisviiniin ei muuttunut". Uutisensa perässä ei ole KT ilmoittamassa Kirkon Tiedotuskeskus.
RAISALLA PARODIAAKIN? Rouva Tellervo KOIVISTO muisteli Raisa G.:tä iltapäivälehdessä äskettäin. Jos luetaan toissapäivän Raisa-uutista alusta etsien Antikristuksen puolisolle sopivaa parodiaa, nähdään todistusta juuri esitettyihin uutisiin PUOLIskosta, puoliso on puolet kokonaisesta. Eli voidaan ainakin kysyä, tuleeko Antikristus puolen vuoden, ja vastakohtansa kokonaisen vuoden päästä ja pukee uusiin vaatteisiinkin Morsiamensa Karitsan häissä? Lasi kylmää vettä, pyydän jo nyt. Ja kuka luulee tarvitsevansa nitroja, verenpainelääkettä tai vaikka raamatullisesti vähän viiniä lääkkeekseen hankkikoon lääkkeensä nyt! Vuosituhat vaihtuu vähän väliä, aikakausi vain NYT! Jos aikoo tietää sen mitä Veijonen, terveys joutuu lujille, mutta tuskaa tuottava tieto auttaa pelastukseen.
R-KIOSKIN pitäjät ihmetelleet, miten jotkut ovat voineet tuoda Spritepullon voittokorkkeja suuria määriä, vaikka vain joka seitsemännessä pullossa oli voitto. Asialle on luonnollinenkin selitys: Lapsilla on niin hyvä näkö, että näkivät pohjasta päin katsomalla, mikä pullo voittaa! Minä en kyllä nähnyt mitään, mutten myöskään 20 MK:n SETELISSÄ olevaa tekstiä: "Hyväntahtoinen aurinko katseli heitä Se ei missään tapauksessa halunnut olla heille vihainen Kenties tunsi jonkinlaista myötätuntoakin heitä kohtaan Aika velikultia."
- Tervehdys. Päivitimme sähköpostiserveriämme uuteen versioon. Uuden version myötä voitte saada sähköpostina vanhan serverin käyttämän sisäisen tiedoston. Voit TUHOTA tämän viestin. Viesti näyttää seuraavanlaiselta: Subject: DON'T DELETE THIS MESSAGE -- FOLDER INTERNAL DATA This text is part of the internal format of your mail folder, and is not a real message. It is created automatically by the mail system software. If deleted, important folder data will be lost, and it will be re-created with the data reset to initial values. Terveisin WW NET Finland Oy. Kommentti: Jos joku wwnettiläinen ei saanut tätä viestiä, kertokaa veijone@mail.wwnet.fi

22. 9. HUHU LIIKKEELLÄ - MIKAEL URANTIA-KIRJASSA - ANTIKVARIAATTI ENSI VUOSITUHANNELLE
HUHU LIIKKEELLÄ GORBASTA. Olen kirjoittanut pian vuoden, että Ahtisaari toimii Gorban rauhaan ilmestymisen tienraivaajana. Mistä on peräisin huhu, että Gorba olisi tulossa tapaamaan Ahtisaarta Suomeen? - RUHTINAS MIKAEL URANTIA-KIRJASSA. Urantia-kirjassahan puhutaan hyvinkin paljon Mikaelista, tosin siltä näkökannalta, että Jeesus olisi ollut Mikaelin viimeinen aste kehityksessä. Urantia-kirja on siis siinä mielessä mitä Raamattu opettaa, eksyttävä, koska Jeesusta ei tunnusteta Kristukseksi, Jumalan Pojaksi, vaan enkeliksi. Tietääkseni Urantia-kirja on suomennettukin. Terveisin Riitta Ahvonen , kirjasto@kunta.taipalsaari.fi. Kommentti: Tämäkin tieto oli pyydetyn kaltainen. Taipalsaaren kunnassa on kirjaston avustuksella ollut mm. hyvä Raamattunäyttely. Löytyykö muualta kirjallisuuden tuntijoita? Kiitos!
Petäjäveden kirjastonhoitaja on kirjoittanut kunnassa alettavan suhtautumaan salkkumikrolaisiin kuten kuuluukin: maksakoot oman mikronsa käytön. Kirjasto-kaapelissa salkkumikroista hyvin kirjoittanut Jan Stang on julkaissut kirjan "Antikvariaateillakin on kohtalonsa". Kirja keskittyy Helsinkiin, mutta kirjan tukijana mm. lappeenrantalainen Suma, jolla on ilmoitus kirjassa. Muuta Lappeenrannasta ei edes mainita, vaikka onhan täällä ollut mm. Antikvariaatti Vinkki ja Veijosen omistama Kris-Antikva. Nykyisin Antikvariaatti Helmi ja mm. Valtakadun Citykirppiksen yhteyteen tullut divari. Veijosella olisi kaupungin suurin tai ainakin paras divari, ellei jo 1980-luvun puolivälissä olisi saanut kutsua julistamaan totuutta Herran tulosta. Ja vielä ensi vuonnakin voisi aloittaa liiketoiminnan, elleivät profetiansa edelleen toteutuisi. Varmasti on moniakin kirjoja yms., jotka olisi kiva saada säilymään tuhatvuotiseen aikaan. Viisaita ovatkin ne hölmöinä pidetyt, jotka nyt aloittavat rakentamaan divaria ensi vuosituhannelle. Pitäisi vain tietää kestäviä hautoja sopivalle aineistolle ja tehdä voitavansa, että tulisi valituksi viisaiden joukossa Jerusalemista sovittaessa. Kannattaisikohan tehdä diskettejä seurakunnallisista teksteistä? Ainakaan maailman roskalle ei ostajia löydy.
- Muhammedista 1983, suom. 1991 kirjoittaneella on mielenkiintoinen nimi: Michael Cook. Cook suomeksi kokki ja keittää. IRT:n mukaan hepr. Gog on tuntematonta alkuperää. On ilmeistä, että Antikristuksen sukunimi alkaa Go... Esimerkiksi Kuolleenmeren aarteet nousevat pintaan, mutta Googin meluisan joukon hautapaikka tulee sinne lähelle, Hes 39:11,15. - SUURI MAANJÄRISTYS Taiwanilla. Maanjäristysmerkkejä uhreineen niin paljon, että senkin puolesta ylösottoon ei olisi enää montaa vuotta. - Stadsprivilegier utfördade den 20. september 1652 för VILLMANSTRAND faksimil ur Riksregistraturet Riksarkivet, Stockholm. Ruotsin Prinsessa Cristinan Ruotsin valtionarkistosta tuoma kaupungin perustamisprivilegien näköispainos katsotaan arvokkaimmaksi lahjaksi Lappeenrannan kaupungille 350-vuotispäivänään. Lahjojen näyttely maakuntakirjastossa. Kirjastossa yleisökäytössä olevilla internetmikroilla pääsee nopeasti katsomaan esimerkiksi http://web.archive.org/web/20021215145338/http://www.wwnet.fi/users/veijone/teatteri4.htm, missä esillä toinen elokuvatekniikka.

21. 9. JERUSALEM JOS UNHOTAN SINUT - KÄDETÖN SUOMINEITO VAIKENEE - RAISAKIN OPETTAA?
Taannoin kun toimitin mm. WSOY:lle luettavaksi Aapeli Saarisalolle omistamani antikristustutkielman "Saatanan hyvä opettaja", tuo Saarisalon kirjojen pääkustantaja ilmoitti harkitsevansa Saarisalon satavuotismuistolle julkaistavan uusintapainoksena jonkun hänen teoksistaan, mutta eipä kuulunut. Kaikkea p:tä kirjastoissakin säilytetään, mutta Saarisalon kirjoja poistetaan kaikkialla. Eipä kai hyvälle enää löydy lukijoitakaan tai hyvät lukijat etsivät luettavansa muualta, missä tekin mahdatte olla? - Neljä vuotta ennen Kuuden päivän sotaa 1967, vuonna 1963 ilmestyi "Jerusalem - jos unhotan sinut." Saarisalo toistaa (s. 62- ) mm. Josefusta ja kertoo kolme kohtaa, jotka Raamatun profetiassa Tituksen hyökkäyksen jälkeen Jerusalemia koskevat:
1. "Danielin kirjassa on viittaus siihen hävitykseen, joka tapahtuu pian Messiaan kuoleman jälkeen. Sen jälkeen kerrotaan, että on oleva sotaa ja hävitystä loppuun asti, 9:26. Tämä on yhtäpitävä Jeesuksen sanojen kanssa, Matt. 24:6,7. Leupold esittää asian samoin suuressa tutkimuksessaan Danielista, vaikka ei ole tuhatvuotisen valtakunnan kannalla. Sota tulee yhä enemmän ajan symboliksi ja hävityskyvyltään tehokkaammaksi mitä lähemmäksi päästään "sitä suurta ahdistusta", Matt. 24:21. Tähän väistämättömään viittaa sana "hävitys on määrätty", Dan 9:26."
2. " Turhaan yrittävät eri valtioiden ja kansojen yhteenliittymät sovitella Jerusalemin väkikiveä omaan poliittiseen systeemiinsä, Sak. 12:3. Jerusalem on oleva juovuttava malja, ihmiskunnan neuvoton tila käy selvästi ilmi, kun yritetään Jerusalemin asiaa järjestää..."
3. "Jerusalem on oleva pakanain tallattavana, kunnes pakanain ajat täyttyvät", Luuk. 21:24. Monet uskoivat, että pakanain aika loppui 1917, mutta Englanti kuuluu myös ei-juutalaisiin pakanoihin. On kyllä monta kirjaa, jotka ovat ennustaneet, että vuosi 1917 on oleva murrosvuosi Jerusalemin historiassa (H. Grattan, Light for the Last Days, 1886, H. Aldersmith, The Fullness of the Gentiles, 1898). Toukokuussa 1948 juutalaiset julistivat Israelin itsenäiseksi ja ryhtyivät puolustamaan YK:n sille lupaamaa aluetta. Mutta vanha Jerusalem, johon Jeesus viittaa (Luuk. 21:24) on vielä tallattavana; sen alueelle ei yksikään juutalainen saa astua. Ennustus on lähempänä täyttymistään kuin koskaan ennen. Juutalaiset itse ovat tunnustaneet, että Jumalan käsi antoi heille nykyisen alueen, ja sama käsi myös pidätti heitä vielä ottamasta Jerusalemin vanhaa kaupunkia."
JERUSALEM JA JUUTALAISET saatanallisten ihmisten vihan kohteena. "Jerusalem, jos unhotan sinut, niin menköön sijoiltaan oikea käteni, tarttukoon kieleni suuni lakeen", Psalmi 137:5,6. Suomineito menetti jo kätensä toisessa maailmansodassa. Joko ovat valmiita mykäksi? "En minä ota mitään Jerusalemia koskevaa kirjaa", sanoi eräs lappeenrantalaistyttö. Kirkollinen mummo kauhistui käyttämästäni sanasta juutalainen vuodenvaihde. Niin ovat suomalaiset Perkeleen eksyttämiä. Mielihyvin olen kilometrin edellä poltettavan Rooman ja taivaallisen Jerusalemin välillä horjuvaa pääjoukkoa. Kukaan ei ole häiritsemässä, vaikka julkaisen hölmöjä ajatuksianikin, onhan niissäkin aina löytynyt totuuden siementä. Jotakin kai Raisakin opettaa:

RAISA Gorbatshova kuoli eilen. - Gorba on nyt vapaa mies tulemaan vaikka puolen vuoden päästä. Antikristus riisuu tulevan puolisonsa alastomaksi ja polttaa tulessa, Ilm 17:16. Nostradamus puhui siitä runossaan I/15: "Mars uhkaa meitä sotavoimin, Seitsemänkymmentä kertaa vuodattaa verta; Kirkkoa halveksitaan ja se raunioituu Ja enemmään on niitä, jotka eivät halua kuulla mitään." Tuskin tarvitsee odottaa vuoteen 2006 (16. 9. lainasin Pekka Suomisen tulkintaa). Nostradamuksen Mars tässä se maaliskuussa 2000 tulevaksi ennustamansa vihan ajan kuningas. "Meitä" tarkoittaa isänmaataan Ranskaa. Toisaalla Nostradamus ennusti toisen maailmansodan loppumisesta kuluvan 57 vuotta, kun Antikristuksen aloittamaan sotaan Ranska yhtyy. 1945+57=2002. Jos porton pää Rooman Vatikaanissa saa ydinpommista vasta 2002, aloittaako peto jo aiemmin tyttäristä kuten Suomen Turussa? Oma kotiseutuni on tietenkin asukkaista lähes tyhjä, vaikka taktinen pommi Joutsenoon. Pääsee sitten vaivattomammin etenemään kaikkien raja-asemien kautta Kymijoen rantaan. Ja siitä ylös näyttää vievän valmis tie Mikkeliin, Pieksämäelle, Kuopioon, Iisalmeen, Kajaaniin, Pirun kouluun Ouluun, Kemiin ja jokivartta ylös väitti siis Tukholman profeetta. - Jouluna Gorba lähti ensimmäisestä kaudestaan ja jouluna Kristus lähti alulle syntyen syksyllä. Joulun vastakohta siis juhannus. Juhannuksena satoi rakeita ja maaliskuussa tulisi Nostradamuksen paha poika. Mikä sitten jouluna 1999 syntyy? Mitä sikisi maaliskuussa 1999? Jo 29. 3. otsikoin: PUOLITOISTA VUOTTAKO? Ja 15. 3. 1999 uutisoin: ARAFAT TULI TAAS mm. "Enemmän Arafatin hölmöydestä voi oppia kuin Hitleristä. Vakituiset lukijani ovat jo selvillä siitä, että näistä kirjoituksista löytyy tie pakoon sitä "maailmanloppua", minkä Arafatin tiedämme tuovan. .. Suomi ja Marakin pussailee loppuaan. Ahtisaari itse oli innolla menemässä EU:hun, ja nyt ratkaisevalla hetkellä Suomi joutuu sen puheenjohtajamaaksi. .. Pääsiäiseen on vain kolmisen viikkoa Gorba. Eikö kukaan auta Jeltsiniä siirtymään sivuun seitsemän vuotta sen jälkeen, kun ilmoitit halustasi palata takasin maan johtoon?" - Nostradamuksen avulla tiedettäisiin Antikristuksen ja Kristuksen kruunaamisajan väliksi neljä vuotta. Antikristuksen aika on PUOLET täydellisestä seiskasta, mutta onko tässä neljä ilmoittamassa Antikristuksen poissaoloaikaa kahdeksan vuotta? Hyvää joulua 1999 mr. Jeltsin.

20. 9. TÄSMENNYKSIÄ LOPUN PROFETIAN PILKULLEEN YMMÄRTÄMISEKSI
Kirjasto-kaapelissa Harri Veijonen kirjoittaa otsikolla "Ruhtinas Mikael kirjallisuudessa" toivoen löytävänsä Suuren tarukirjan Antikristuksen veroisia tekstejä kirjallisuudesta kirjallisuuden asiantuntijain avustuksella.
TÄSMENNYKSIÄ? ST:n uutisia-sivuni loppui toteamukseen "Betlehem todella on muuttanut ilmettään siihen suuntaan, mitä siltä voidaan odottaa Raamatun perusteella. Betlehemiä koskienkin Raamatun profetiat täyttyvät! Maailmalle tuputetaan Raamatun sanomana: Raamattu ei toteudu, menkää Betlehemiin muistelemaan Kristuksen syntymää! Samalla julistamamme Raamatun sanoma on kielletty (Etelä-Saimaa ei julkaise seurakunnan maksullisia ilmoituksiakaan): Raamattu toteutuu! Te, jotka haluatte "uuteen Betlehemiin", seuratkaa Kristusta niin pääsette sinne, KARITSAN HÄIHIN YLÄILMOIHIN! Israel ja Betlehem ovat pikkutarkkoja ilmaisimia siitä, milloin Kristuksen hääateria syntyy: "Pula yösijoista uhkaa Betlehemin majataloja taas vuosituhannen vaihteessa" (Etelä-Saimaa). Kun valhe on täydellinen (2 Tess 2:3-11), se kertoo itse asiassa totuuden: Vuosituhannen vaihteessa uuteen Betlehemiin! Vanha Betlehem jää Saatanalle. "Vuoden 1999 jouluun mennessä häiriötekijöiden on määrä kadota" (Etelä-Saimaa). Seurakunta lähtee! Mutta täydellinen valhe eksyttää. Eksytys edellisessä..." on ainakin se, että Etelä-Saimaa, kirkko ja arabit puhuvat joulusta, kun ajankohta on juutalainen vuodenvaihde. Piru ei tahdo, että kukaan olisi lähtemässä Kristuksen luokse vaan kaikki jäämässä Betlehemiinsä.
2. Samalla sivulla mainitsin: PLOlaiset "itse joutunevat todistamaan sen minkä kieltävät: Jerikon muurien sortumisen seitsemässä päivässä! VT:n profetiassa päivä vastaa vuotta. Perkeleen johdolla ovat puhaltaneet Jerusalemin menoksi nyt kuusi vuotta, mutta vielä vuosi tarvitaan." Tämä lause voi olla ajankohtainen nyt lukien juuri palestiinalaisten käyttämästä ajankohdasta, Oslon sopimuksesta! - Samalla sivulla olevia outojen lahkojen opetuksia voitaisiin tarkentaa: Jumalan lapset-lahko (ja esim. Niilo Yli-Vainio) opetti, että rauha tulee seitsemän vuotta ennen 2000 jKr. Jospa se tuleekin seitsemässä vuodessa alkaen Oslon sopimuksesta. Toinen lahko opetti, että Hale-Bobbin takana olisi pelastus. Onko 5. 5. 2000 merkkinä, minkä jälkeen pelastus, "rauha ylösottoineen"?

AJATTELUA ÄÄNEEN: Jos Nostradamuskin jotakin tiesi, Gorban syntymäajalla olen juuri väittänyt olevan merkitystä ehkä "puolet" täydellisestä. Miksi kysyisin miten oli juutalaisessa kalenterissa 2. 3. 1931 (Gorban syntymä) ja 11. 3. 1985 (ensimmäinen valtaantulo), koska se ei juutalaisilla ole oikeassa vuodessa. Saisinko oikeassa vuodessa olevalla kalenterilla tietooni suuremman kautensa alkamispäivän? Mistä Nostradamus keksi puhua maaliskuusta 2000? Tosin olen itsekin puhunut sikiämisajasta 9 kk ja niinhän Herrakin oli neitsyen kohdussa. - Katsottaisiinko V. I LENININ RUUMIS AJAN MERKKINÄ? Kommunistitkin taitavat uskoa kommunismin säilyvän maan päällä yhtä kauan kuin Leninin ruumis on hautaamatta! Minä olen puhunut 80 vuodesta. Leninin balsamoitua ruumista säilytetään mausoleumissa Moskovan Punaisella torilla. Kuolinpäivänsä oli 21. 1. 1924. Kirkon suosima Leninmuseo lähtee syntymäkaupungistani siinä missä "joulukaupunki" arkkipiispapukkineen Turusta. Olkoon Lenin hautaamatta vaikka maaliskuuhun 2004. 1335 päivää ennen oltaisiin syyskuussa 2000, mutta mistä se maaliskuu 2000? Herran näkyvä paluu tapahtuisi 2004 maaliskuussa. Herra voisi siis tulla maan päälle jopa samana päivänä oikeassa kalenterissa kuin Nostradamuksenkin narri jälleen valtaan 4 vuotta aikaisemmin. Valtaan Kuningasten Kuningas tuleekin. Se mitä haen on Antikristuksen kruunaamispäivä Moskovassa. Jouluna hän lähti ja pääsiäisenä narri tulkoon, kirjoitin julkisesti 5. 1. 1992, ja hän ilmoittikin pääsiäisenä 1992 halustaan palata valtaan. Onko pääsiäinen maaliskuussa 2000? Narri siis todella voisi tulla kalenterissa silloin kun Herra tapettiin, mutta mikä tuo joulu on? Se oli päivän uutisen alun mukaankin "pulaa yösijoista" väärään aikaan. Jopa hölmöine ajatuksineni opetan täyttämään kaikki sijat "uudessa Betlehemissä", Karitsan häissä elo-syyskuussa joko ensi vuonna? Syyskuun vastakohta onkin maaliskuu nk. Kristus Antikristuksen. Miksi juhannuksena 1999 satoi Lappeenrannassa ennätyssuuria rakeita? Suurempaa on luvassa!
KOIVISTOLLA RAAMATTU LUKEMATTA. "Protestantti" Mauno Koiviston haastattelu eilen tv:ssä paljasti hänen etevyyttään inhimillisessä ajattelussa. Mutta ilman Jumalan Sanan valoa parhaimmastakaan ihmisviisaudesta ei ole juuri mihinkään. Aikanaan Koivisto lausui jotain ennustajaeukkoja vastaan ja siinä samassa saattaa edelleenkin mennä Jumalan profeetat ja Koivisto jäädä kehumansa Venäjän jalkoihin. MARA LAIHDUTTANUT IHMELÄÄKKEELLÄ. Päivän Iltalehti väittää, että presidentti Ahtisaaren nopean laihtumisen takana on ihmelääke Xenical. Vielä kun sen julkisesti myöntäisi niin uskaltaisi kansakin kokeilla.

19. 9. JOS GORBA TULEE MAALISKUUSSA, JEESUS TULEE SYYSKUUSSA!
"Jos Gorba tulee maaliskuussa, Jeesus tulee syyskuussa!" Taipalsaaren Veikkojen seuran mestaruuskilpailuissa totesin tänään Yrjö Hämäläiselle noin, ja hän ilmaisi olevansa samaa mieltä, vaikkei ole edes käynyt lukemassa edellisen viikon (viikko loppui lauantaina) päivittäisiä uutisia täältä.
- YRJÖ HÄMÄLÄINEN ainoa kymmenottelutuloksen tänä vuonna Etelä-Karjalan piirissä tehnyt. Sijoitus kymmenes M22-sarjassa SM-kisoissa. Vaikka sijoituksensa siellä keihäässä oli 11., kiekossa hän oli paras. TsV:n voittaja kuulassa tänään. Veijosen pronssia ei kannata muualla mainitakaan.

"Monia vastaväitteitä voi tulla siihen, että "peto, jonka sinä näit on ollut, eikä sitä enää ole, mutta ... se on tuleva..." (Ilm 17:8-) ei voisi tarkoittaa Gorbaa. Toiseksi ne väitteet todistetaan vääräksi sillä, että kyseinen kohta nimenomaan sanoo, että yhdet ja samat ihmiset näkevät mainitun tapahtuman: sekä pedon poistumisen että hänen takaisin tulonsa! Seurakunta ei asiaa edes ihmettele vaan ilmoitin "rokottavani" lukijoitani, jotta hekin pääsisivät Karitsan häihin. Kerroin vuosia etukäteen, että älkää ihmetelkö sitten kun se tapahtuu. Vain "he ihmettelevät, joiden nimi ei ole kirjoitettu elämänkirjaan" (Ilm 17:8)." (Veijonen: Saatanan hyvä opettaja, 1996)
TÄNÄÄN pohdin sitä, miten Kristuksen ilmestyminen eli pilviin tulo omilleen ilmeisesti osuisi hetkeen, jolloin Jumala lähetti Poikansa, ei jouluna vaan elo-syyskuussa. Gorban syntymäaika on maaliskuun toinen päivä 1931. "Maria ja Sergei Gorbatshovin perheeseen syntyi noissa armottomissa olosuhteissa 2. maaliskuuta 1931 lapsi" (Dev Murarka). Maaliskuussako hän tulee? TULO sekä Herralla että narrilla osuisi silloin oman syntymäpäivänsä aikoihin. ILMESTYMINEN narrilla rauhaan ja Herralla pilviin olisi noin puoli vuotta myöhemmin. Tämä PUOLIKAS seuraa siitäkin, että Antikristuksen aika on kolme ja PUOLI vuotta. PUOLI seitsemästäkin on kolme ja puoli. Huomatkaa viimeistään nyt, etten enemmistön tavoin seurakunnassakaan opeta Antikristuksen aikaa olevan seitsemän vuotta vaan sopimus valmistuu seitsemässä vuodessa jostakin lukien ja sitten jäljellä vain kolme ja puoli vuotta Herran näkyvään paluuseen.

18. 9. YLISTÄKÄÄ HÄNTÄ ARKENA JA LAUANTAINA - HENGELLISIÄ MIDEJÄ VAIKEASTI SAATAVILLA
Löytyisikö apua hengellisten midien tms. saamiseksi taustamusiikiksi? Esimerkiksi seuraaviin lauluihin:

1. (MINUN ARMOSSANI on teille kylliksi... TAI:) MINUN RAUHANI Minä jätän teille, en anna niinkuin maailma antaa. Jerusalemin rauha jo koittaa, voittakaa! Sillä armosta te voitte pelastua, ette tekojenne kautta ettei kukaan kerskaisi. Se on Jumalan suuri lahja, aamen!

2. HEVEINU SHALOM alehem heveinu Shalom alehem heveinu Shalom alehem heveinu Shalom, Shalom, Shalom alehem. Me teille Rauhaa toivomme me teille Rauhaa toivomme me teille Rauhaa toivomme me teille Rauhaa, Rauhaa, Rauhaa toivomme!

3. SUA ODOTAN jo saavu Herra, Halleluja. Sua odotan jo saavu Herra, Halleluja. Soi Hoosianna, soi Hoosianna, sua odotan jo saavu Herra, Halleluja!

4. ETSIKÄÄ ENSIN Jumalaa ja Hänen tahtoansa, niin kaiken muunkin lahjaksi saa Halleluja, Halleluja. Ihminen ei elä yksin leivästä vaan joka sanasta, mikä lähtee suusta Jumalan Halleluja, Halleluja.

AINA UUDET OHJELMAT. Tietokoneiden kehityksen eräs heikkous on, että vanhat sovellukset eivät tahdo toimia uusissa laitteissa. Osaisiko joku neuvoa, miten esimerkiksi MSWORKS 3.0 asennetaan Windows98:iin? Vaikka löysin asennuksessa pyydetyn share.exe tiedoston, en löytänyt sille sijoituspaikkaa asennuksen suorittamiseksi. Avaamalla .wps tiedosto .doc:kkina sain toki vanhoja tekstejäni näkyviin. Laulujen ohella löytyi mm. seuraava mainosteksti keväältä 1995:
Profeetta kotimaassakin? Lappeenrantalainen kirkkoihin kuulumaton seurakunnan evankelista, Harri Veijonen uutuuskirjassaan "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin" Danielin kirjaa (9:27) toistaen uskoo "rauhan" etenevän Jerusalemiin seitsemässä vuodessa. Hänen mukaansa sopimusta vahvistamaan tarvittava mies olisi politiikan näyttämölle palaava N-liiton viimeinen johtaja. Luopumuksen huippuna hän pitää Israelin Jerusalemin jakamista ja neuvottelujen alkaminen toisi laittoman miehen (2 Tess 2:3-10). Lisätietoja:
Nykyinen maailma 6000 vuotta. Raamatun vastustajat ovat aina itse joutuneet lopulta naurun alaiseksi ja niin tässäkin. Jumalalla ehdottomasti on jokin seitsemän vuosituhannen järjestelmä, vaikka 6000 vuotta sitten ei olisi ollutkaan maailman tai Adamin luominen vaan ikivanhastaan ollut maa silloin hukkui vedenpaisumukseen (2 Piet 3:5,6). Pilkkaajien sepustuksiin uskomaan alkaneet saarnaajatkin väittävät tuhatvuotislaskelmaa harhaopiksi. Ennen kuin Herran syntymästä varmasti tulee kuluneeksi 2000 vuotta, ei voida todistaa laskelmaa vääräksi. Päinvastoin Danielinkin laskelma (Dan 9:27) todistuu esittämiensä tapahtumien toteutuessa parhaillaan! Seitsemässä vuodessa Jerusalemiin etenevään "rauhaan" ei enää tarvita kuin mies, josta Veijonen 1992 kirjoitti, ettei ainakaan Gorba palaisi politiikan näyttämölle (Ilm 17:8-11, Dan 7:20-25) silloin kun ryhdytään neuvottelemaan Jumalan silmäterän puhkaisemisesta, Israelin Jerusalemin jakamisesta. JERUSALEMISTA SOVITTAESSA JEESUS SAAPUU PILVIIN-uutuuskirjan kustantaja: SEURAKUNNAN TIEDOTUSKESKUS.

VÄHÄINEN KAUSI 1985-1991 Veijosen "Saatanan hyvä opettaja":sta (1996):
Neuvostoliiton logiikan ja meidänkin ymmärryksemme mukaan koko kommunistivaltion keskeytymisen päähahmo, Mihail Gorbatshov olisi pitänyt syrjäytyä opposition toimesta kohta valtaannoustuaan. Oliko "pienen sarven" ajan pituus määrätty? Antikristuksen vähäisempi hallinta-aika kestää Ilmestyskirjan mukaan "vähän aikaa" (Ilm 17:8). Se ei ole mitä tahansa vaan niinkuin olen ymmärtänyt pedon lukua, ymmärrän vähän ajankin noin 6,6 vuodeksi. Valikoituja päivämääriä käyttäen Gorbatshovin menneelle valtakaudelle vuosina 1985-1991 saadaan kyllä tarkastikin 6,66 vuotta. Gorbatshov valittiin 11. maaliskuuta 1985 ja syrjäytyminen alkoi elokuun vallankaappaus-yrityksestä ja erohan täytyi jo olla tapahtunut ennenkuin hän itse siihen myöntyi, jouluna 1991. Nimensäkin mukaisesti "vähän aikaa" viittaa vähäiseen sarveen ja Antikristukseen, ja jos sen ajan pituutta vähänkin ajatellaan, seitsemää se ei ole. Poissaolon pituutta Raamattu ei kerro, mutta viisivuotiskaudethan Neuvostoliitossa tunnettiin. Pankaa myös merkille elokuun 20. päivän tienoo, mihin keskimäärin juutalaisten vuodenvaihdekin ajoittuu. Kun Jeesus nousi kuolleista, toiset kirjoittivat siitä. Mihail Gorbatshov on kirjoittanut itse suomeksikin käännetyn kirjan "Elokuun kaappaus. Totuus ja opetukset" Olettehan oppineet totuuden ja opetukset, että sattumalta Gorbatshov ei ollut vankina 72 tuntia elokuussa 1991, eikä myöhemmin, esimerkiksi viiden vuoden jälkeen tapahtuisi jälleen merkittävää häneen liittyvää. Siitä miten kolmen päivän ja kolmen yön (Matteus 12:40) vankeus todistaa Herran ylösnousemuksesta, kerrottiin edellä. Varmaa on, että Kristuksen neitseestäsyntymisen todistaja itsessään todisti myös Herran ylösnousemusta! Ja jos niin on, Herran paluukin on todistettava!

17. 9. LUTERILAISET SAAVUTTAVAT HELVETTINSÄ: "PYHÄ KATOLINEN KIRKKO"
Helsingin Sanomat 15. 9. kertoi ev.lut. piispojen keskustelevan ehdotuksesta, missä luterilaisten uskontunnustukseen olisi tulossa tunnustus uskoa PYHÄÄN KATOLISEEN KIRKKOON:
(Kuva jo poistettu)
Olisi toivottavaa, että täysi pimeys myös toteutuisi ev. lut. kirkossa Suomessa, jolloin siitä Roomaan ja helvettiin menevästä junasta viimeiset ehtisivät vielä hypätä pois. Jos tunnustus jää ehdotuksen asteelle viimeiset uskovaiset kirkossa ovat mennyttä. Seuraava asemahan on Rooma. - Ehdotus hyväksyttiin muodossa: "Pyhään yhteiseen kirkkoon", jolloin kansalaiset eivät huomaa, että samasta portostahan siinä on kysymys. Seurakunnassa voimme iloita siitä, ettei meitä enää kirkon tunnustuksessakaan lueta siihen kuuluvaksi. Oikeaoppiset portot nimittävät meitä nyt ... , mutta annan oikeuden yksinkertaisempaan nimitykseen: Veijose.
VAHINGONTEKOA: PORTON HELMAAN POLTETTAVAKSI. E-S päätoimittaja Pentikäinen huomisessa pääkirjoituksessaan soittaa arkkipiispa Paarman nimissä Kuopion piispa Riekkiselle, että unohda hyvä veli Kristillisen liiton houkutus presidenttiehdokkuudesta äläkä tee itsellesi ja kirkolle enempää vahinkoa. Vaikka kristinuskon vastaisen piispan houkutteleminen kristillistä nimeä kantavan puolueen ehdokkaaksi kuuluu lopun ajan ns. kristilliseen politiikkaan, Pentikäisen huoli on kirkolle eikä esimerkiksi puolueelle tulevasta vahingosta. Ihmetellä sopii, miten E-S:n päätoimittajaksi on valittu laestadiolainen seurakuntaa syrjivä kirkonmies. Yhtä kaikki, kaikissa kirkoissa on huoli vahingosta kirkolleen eikä Jumalan valtakunnalle. Seurakunta toimii Jumalan valtakunnan hyväksi ja kirkot voivat väittää sitä toimintaa vahingollisimmaksi kirkolle, mitä se onkin, koska porton helmaan poltettavaksi emme halua kenenkään jäävän.
Vuonna 1969 Tampereella oli sellainen olematon yhtye kuin Juha Teinilä ja Harri Veijonen. "Ohjelmistossaan" oli Proud Mary. Karaokeen PROUD MARY akordein. Marya ja poikiahan muistutetaan olemasta noita poloisia, jotka pitävät jalkansa maassa Jerusalemista sovittaessa.
Vastaanotetaan kotivideoita yms. esitettäväksi täällä teatterissa. Kiitos!

16. 9. NOSTRADAMUKSENKIN TOUKOKUU 2000 EHTII TULLA - KIRKKOISIÄ, YESTERDAY JA ELVIS
5. 5. 2000 EHTII MERKIKSI SEURAKUNTAKAUDELLA. Pari vuotta sitten oli vielä epäselvää, ehtiikö Nostradamuksenkin runossa X/67 kertoma eilen mainittu toukokuu 2000 tulla ennen ylösottoa. Nyt näyttää siltä, että se tulee ainakin joitakin kuukausia ennen muistuttamaan tulevasta rauhasta ylösottoineen. Nostradamuksen runoilut kananmunan suuruisista rakeista löytyy Ilmestyskirjastakin leiviskän painoisina, mutta toteutunevat siltä osin vasta vihan ajassa. Näin kirjoitettiin taannoin sivullani ajankohdasta 5. 5. 2000: "On May 5 in the year 2000, the Sun, Mercury, Venus, Mars, Jupiter, and Saturn will be aligned with the Earth and her Moon. On that day the ice at the South Pole will upset the Earth's axis--sending trillions of tons of ice and water sweeping over the surface of our planet. Not since the days of Noah has Humankind been faced with this ultimate catastrophe.
- Berlitz, Maailmanloppu 1999 (Otava 1982) sivulla 47 on kuvattukin kyseinen planeettojen kohtaaminen. Ei kuitenkaan ole varmaa, tapahtuuko vihan ajan päivien lyhentäminen silloin. Ihmeteltävää kuitenkin on, miten kyseisestä tieteellisestä tapahtumasta ei puhuta juuri lainkaan verrattuna vaikkapa 2000-ongelmaan tietokoneissa. Selvästikin kansalta halutaan pitää salassa monia asioita, kun varmoista tieteellisistäkin asioista on näin vaikea tietoa saada."
UT:n kaanonista: the canon of the New Testament. Early Christian Authorities. Eusebiuksen kirkkohistoria englanniksi internetistä löytyy! Hyvä sivunsa kirkkoisistä. Toinenkin paikka Eusebiuksen kirjoituksia.
VALMIITA vastustamaan Jumalan valtakunnan tuloa ja pedon suihin. Presidenttiehdokas Elisabeth Rehn on todennut saaneensa siunauksen katoliselta paavilta ja ortodoksiselta johtajalta. Paavi ja kumppanit voivat hokea "Pater noster" (Isä meidän, lat.): "Tulkoon sinun valtakuntasi", mutta ovat valmiita siunaamaan Jumalan valtakunnan tuloa vastustavat valtioiden johtajat Antikristusta myöten. Veijonen ei ole valmis äänestämään ketään 2000 jKr. Kuninkaamme tulee!
Karaokeen lisätty Yesterday. Elvis Presley-linkkejä siksi, että hän on syntynyt päivälleen 20 vuotta ennen Veijosta: Elvis laulaa.

15. 9. MAALISKUUSSA HALLITSEE HÄN ONNELLISENA, JA MUUT NOSTRADAMUKSEN AJANKOHTAISET SÄKEET
Ultra-lehdessä 7-8/1999 oli artikkelini "Nostradamus ja aikamme". Olen antanut tunnustusta Nostradamukselle Saatanan tuntijana, vaikka huonosti hän on tietoinen Jumalan Pojan tulosta eikä ohjaa seuraamaan Häntä, Kristusta. Nostradamukselta löydetään vuosille 1999-2006 seuraavat säkeet:
Vuosi 1999. Vuonna 1999 seitsemännessä kuussa, Taivaalta tulee suuri kauheuden kuningas. Hän herättää eloon korkean Angelmois-kuninkaan. Ennen ja jälkeen Mars hallitsee onnellisena (tunnetumpi suomennos: Maaliskuussa hallitsee hän onnellisena), X/72. Nostradamus puhui eri kalenterissa ja meidän kalenterimme mukaan ajankohta oli joko suuren auringonpimennyksen aikaan, jolloin Jeltsin järjestelikin seuraajaansa tai Nostradamus tarkoitti Septh.mothilla syyskuuta 1999. Vuodesta 1987 olen julkisesti selittänyt, että kysymys on Danielin kirjan ruhtinas Mikaelista, Hesekielin kirja antaa sukunimeksi Goog. Ja tämä Ilmestyskirjan merkkipäinen Neuvostoliiton viimeinen johtaja tulisi takaisinkin. Hänkö hallitsee maaliskuusta 2000 onnellisesti?
Vuosi 2000. Valtava järistys toukokuussa, Saturnus, kauris, Jupiter, Merkurius härässä: Venus ja myös rapu, Mars neitsyessä, Sataa kananmunan suuruisia rakeita, X/67.
Vuosi 2002. Sinipäiset tekevät valkopäisille Yhtä paljon pahaa kuin Ranska on tehnyt heille hyvää. Kuolema Anthenelle, suuri riippuu oksasta, Kun omiaan on otettu kiinni, sanoo kuningas määrän, II/2.
Vuosi 2006. Mars uhkaa meitä sotavoimin, Seitsemänkymmentä kertaa vuodattaa verta; Kirkkoa halveksitaan ja se raunioituu Ja enemmään on niitä, jotka eivät halua kuulla mitään, I/15.

TAPAHTUMAT AIKOINEEN JOS. On mahdollista, että Daniel 9:27 vuosiviikko alkoi 13. 9. 1993 ulottuen Jerusalemiin seitsemässä vuodessa. Täsmälleen 2000 vuotta Kristuksen syntymästä syntyisi Saatanan poika, Gorbatshov muuttuu "rauhan" miehestä Antikristukseksi. Saatana joutuu todistamaan pojassaan vielä nyt siis Kristuksen paluun, tuhatvuotislaskelman sekä sapatin levon eli ensi vuosituhannen hyvän ajan maan päällä. Saatanan pojasta pitää oppia ennen kuin itse Piru hänessä ottaa vallan.
TUKHOLMAN PROFEETALLAKIN oikea sanoma. Elin tai kuolin, parempaa profeettaa ette saaneet tässä maassa, koska olin Jumalan valinta. Vasten luontoani täytyy uskoa siihenkin, että Goog tulee Tukholman profeetan viitoittamaa reittiä onhan Herra jo kolmasti "hajottanut", sallinut juuri siinä hajota autonikin kuutostiellä Kymijoen rannassa, onneksi länsipuolella. Profeetan elämään kuuluvat merkilliset kuviot. Ihan vapaasti skeptikot vitsailkoot, mutteivät ole olleet edes 2000.001. vieras Tykkimäessä kuten minä. Heittäneet Pirua persuksiin keihäällä tasan 60.00 ja 666 osuvasti puuttuu taloni numerostakin 111. Olemme valmiita katsomaan miten Pirun poika tulee niinkuin NARRILLE sopii tuhannesosalla, vuonna 2000. Naureskelkaa edelleen. Ukko Nooallekin naurettiin, eikä sen viisaampaa ollut, koska hänkin oli Jumalan valinta. Minä olen valinnut 2000.000 suomalaista pelastumaan, sanoo Herra tai Harri. Älkää ainakaan narria seuratko! Se on oma huutoni.
Jos Gorba hallitsee jo maaliskuulta onnellisesti, Jerusalemista sovittaisiin jo vuoden kuluttua ja Gorba olisi mukana sopimusta vahvistamassa. Siitä noin viikon sisällä ylösotto tapahtuu eikä kukaan sen tarkemmin tiennyt ajankohtaa kuin ukko-Nooa. Mutta olihan teillä niin viisaita seurattavia kuin esimerkiksi jalat maassa pitävä arkkipiispa. Hypelkää jo! 1335 päivää Karitsan häissä ihan ilmaiseksi! Emme voi murehtia tänne jäävien kohtaloa enempää kuin teimme maan päällä saarnatessamme. Lappeenranta 350, mutta Pirun poika vain 3,5 vuotta. Seurakunta palaisi Kuningasten Kuninkaansa kanssa yläilmoista maaliskuussa vuonna 2004. Jos Pirun poika hallitsee maaliskuusta 2000 onnellisesti opimme senkin, että MAALISKUUSTA 2004 HALLITSEMME ONNELLISESTI. Harri Veijonen 15. 9. 1999.

14. 9. MOSKOVASSA PAUKUTELLAAN SAATANAN POIKAA TULEVAKSI - LOPULLINEN RAUHANSOPIMUS ALKUUN?
MOSKOVASSA pakutellaan Saatanan poikaa hereille. Jo toinen kerrostalon räjäytys vähän ajan sisällä Antikristuksen kaupungissa. - ISRAELISSA Israel ja palestiinalaiset aloittivat eilen neuvottelut LOPULLISESTA rauhansopimuksesta lta-Sanomien mukaan. Lopullinen sopimus lähtee liikkeelle silloin, kun Jerusalemista käydään neuvottelemaan. Joko Jerusalemista neuvotellaan? Eilen kuusi vuotta Oslon rauhansopimuksen allekirjoittamisesta. Ei ole sanottu, etteikö "rauha ylösottoineen" tulisi noin 11. - 14. 9., mutta ainakin vuosi joudutaan vielä odottamaan.
HUIJAREITA INTERNETISSÄ. Päivän Hesari kertoo miten huijarit rahastavat internetissä salaa kytketyillä ulkomaanpuheluilla. Kesken internetyhteytesi voidaan linjallesi tulla ja soittaa laskuusi ulkomaille. Hesari neuvoi huijarin huomaamiseksi linjallaan seuraamaan modeemia. Hesarin mukaan asialla on jo mafia ja sopivat rahastuksesta paikallisen puhelinyhtiön kanssa ainakin kaukomailla. Suomessakin rikolliset saavat vapaasti rahastaa mm. seksipuhelulinjoillaan. Ja minunkin internetosoitteella eräs ratsastaa keräten väkeä internetin maksullisille seksisivuilleen nimettömänä tietenkin. Aina kun yhteys internettiin on katkaistu, pitäisi varmistua linjan sulkeutumisesta. Ellei mahdollisuutta kuunnella puhelimesta, varminta sammuttamalla tietokone. Huijarit tuskin ovat kiinnostuneita käyttämään linjoja, joissa ei tehdä kuten Soneran neuvoja minua opasti: pitämään linjaa auki yhteen menoon pitkän aikaa.
TOIMITTAJAN PORTTIKIELTO ei kuulu demokratiaan, kirjoittaa Etelä-Saimaan päätoimittaja, joka antoi porttikiellon toimittaja Veijoselle jopa maksullisten seurakunnallisten ilmoitusten jatkamisessa Etelä-Saimaassa. E-S:n mukaan KUNTA ja seurakunta tiivistävät yhteistyötä Puumalassa. Ev. lut. lahkon kanssa liittoutuminen on hyökkäys seurakuntaa vastaan! Ensi vuosituhannella ei ole laestadiolaisia eikä Puumalaa. Veikkaan Saimaan pinnan nousevan Puumalan ylitse, samalla tietenkin Taipalsaaren saarten ja mainittujen maanomistajien maiden ylitse, Kaukaan tehtaiden ylitse. Hyvästi Ainonkatu, jne. Kimpinen pysyy. Mitäpä maista ja mannuista, lukijani seuraavat minua ja tulevat rakentamaan Suomen pääkaupunkia, Kareliaa.

13. 9. ÄLKÄÄ KÄYKÖ MAAILMAN KARAOKEISSA, TEATTERISSA TAI EUTANASIASSA
Veijosen karaoke ja teatteri eivät ole mukanaoloa maailman menoissa. Älkää istuko siellä missä pilkkaajat istuvat: kapakat karaokeineen, teatterit näytelmineen, jne. Sinä kai istut tuolillasi niinkuin minäkin seurakunnan kotisivujen ääressä. Ja Jumala Sinua siunatkoon!
ENEMMISTÖ KANNATTAA. I-S Viikonvaihde kertoi mm., että enemmistö kannattaa eutanasiaa. Ja kun sillä ei ole totuuden kanssa mitään tekemistä! Enemmistö kannattaa aina Jeesuksen surmaamistakin. Vieläpä työttömiin suhtautumista mittaillaan teeveen ohjelmissa rikkaille mahdollisissa puhelinsoittoäänestyksissä. Ja pysykööt sortajat poissa näiltä sivuiltakin. Tarkoitus ei ole kerätä massaa vaan löytää pelastuvat yksilöt. - Vasta 50.000 mk Veijoselta on mennyt sielusi pelastamiseksi. Tosin enempää ei ole ollutkaan. 500.000 mk pyysi Seppo Räty, jotta olisi voinut ottaa virkavapaata ja harjoitella Sydneyhyn. Lupauksensa sen avulla tuoda mitali ei lupaa hyvää. Yli 5000.000 osakkeissa on simpeleläisellä perheellä, jonka auto oli pysäköitynä 6. 9. autoni vieressä. RAHA ei ole este pelastumiselle vaan huonot sijoitukset.
Vuoden 1999 tulevat joulupostimerkit jo kuvattuna Veijosen sivuilla. - TEATTERI. Tule ja katso VEIJONE MOVIES! Varsinkin jälkimmäinen vanha tuttu elokuva voi kestää latautua jonkin aikaa. Tarvinnet uusimman mediaplayerin. Ellei teille silläkään näy, ilmoittakaa. Itselleni näkyy molemmat. - Karaoke.avi valehtelee karaokesivujeni suosiota ollen arvio alkuvaiheessa.
VOI TYTTÖ! Pääsivullakin karaokea. Viisaat tytöt pääsevät Karitsan häihin ja toiset joutuvat pedon eli Antikristuksen suihin! Siis peräti kaksi mahdollisuutta! Aika peto olen minäkin, kun pakotan tyttöjä kadun kulmilta seuraamaan itseäni. Kovin nuoria tyttöjä tuntuu olevan internetissäkin. Sikäli kun uusi ilmoittaja antoi oikeat henkilötietonsa etsin ystävää-sivulle, 13-vuotias. ANNE FRANK. Anne Frankin päiväkirja on saanut jo historiantutkijan kirjoittamana jatkon kertoen Annen salaisistakin sivuista. Vaikka olenkin saanut sähköpostia, että minusta haluttaisiin tehdä kirja tai muita ohjelmia, riittänee, ettei kukaan pane mitään lisää eikä ota mitään pois tästä Veijosen päiväkirjasta.

12. 9. OSAAKO SEURAKUNTA ELÄÄ KUIN VIIMEISTÄ PÄIVÄÄ?
Kristillinen Keskus Hesarissa ilmoitti eilen mm. Pasi Turusen kokouksesta otsikolla "Osaako seurakunta elää kuin viimeistä päivää?" Seurakunnan eläminen viimeistä päiväänsä pitäisi kai olla jotenkin aivan päinvastaista kuin maailman. Nytpä tiedänkin, että kun seurakunnan viimeinen päivä koittaa, monet jäsenet ovat näillä sivuilla! - Kristinusko uutisryhmään olin kirjannut keskustelun aiheena tämä päivä 12. 9. 1999, koskapa kotimaiset skeptikot olivat kehuneet Veijosta paremmaksi profeetaksi USA:laista, joka ennustaa tämän päivän olevan seurakunnan viimeinen päivä tai tänään tapahtuvan ylösoton. En hyväksy ensimmäistäkään ennustelua ajoista, ellei niihin ole liitetty myöskin tapahtumat, kuten itse olen koko 70-luvulta alkaneen selityskauteni aikana tehnyt.
TALOUDENHOITO JA YHDISTYKSET. Alkuseurakunnassa kaikki jäsenet toivat ainakin kaiken ylimääräisen omaisuutensa ja varansa apostolien jalkojen juureen. Minkäänlaisia yhdistyksiä ei ollut. Puhumattakaan sellaisia, jotka toimivat kuin maailman yritykset aikakauden viimeisenä päivänä, selittäen että aikaahan olisi vielä ainakin monta vuosikymmentä. Aiheesta löytyy mm. Watchman Neen kirjoitus: "Rahakysymys", joka on erittäin hyvää opetusta kristityn rahankäytöstä
- KEIJO LINDEMANIN kasetteja. Kirjastostani löytyy lainattavaksi myös mm. Keijo Lindeman puhekasetit: Antikristus ja EEC, Tuhatvuotinen valtakunta ja Vedenpaisumus ja Eedenin paratiisi. (19.-20. 1. 80 OULU). Eihän kasettisarjassa ole juuri muuta eroa omaan tulkintaani kuin se, etten käsitä Googin sodan tulevan ensin ja Antikristuksen sitten EU:sta vaan Antikristus on Goog, ja Gorba todistakoon tulkintani oikeaksi palaamalla valtaan tämän juutalaisvuoden aikana!

11. 9. KIISTELTY VUOSI ALKOI - KIISTELLÄÄN JO NÄILLÄ SIVUILLA - KIRJOJA LEVITETÄÄN
Olen yhtynyt Keijo Lindemanin onnentoivotuksiin alkaneelle vuodelle. Mutta en ala odottaa 40 vuotta Herran tuloa! Kiistelty vuosi alkaa täälläkin kiistalla, kiistalla laskelmista. Tapahtumat tulevat ratkaisemaan. Laitan kaikki yhden kortin varaan: Tule narri Gorba! - Keijo Lindemanin tervehdys osoittaa seurakunnassa olevan melkoisia erimielisyyksiä. Saattaa olla, etten ehdi mihinkään koti- enkä muihinkaan kokouksiin, jolloin käytännössä olen kuin internetlahkon johtaja. Jos aikaa on vain 1-2 vuotta, oikea seurakuntamalli ei ehdi pitkällekään toteutumaan ja tärkeämpää onkin saada "omat lampaani" perille. Opetukseni pysyy seurakunnallisena.
PALAUTETTA: Viitaten sivullasi olevaan uutiseen KIISTELLÄÄN JO NÄILLÄ SIVUILLA tahdon sanoa seuraavaa: alt.messianic-uutisryhmässä luin myös arviosta, että virhe olisi 240 tai 241 vuotta. Aikaisemmin olen kirjoittanut asiasta: "Virallisessa juutalaisessa kalenterissa on todennäköisesti 242 vuoden virhe eli vuoden 5759 sijasta elämmekin jo vuotta 6001 vuonna 1999 kristillisen ajanlaskun mukaan. (Lähde: E.W.Faulstich, Chronology History Research Institute, Iowa, USA / Risto Santala / Matti Päivänsalo: Taistelu Raamatusta, sivu 34, kust. Ev. lut. Herätysseura ry, 1993)." MZ
- SATA KIRJAA kera internetosoitteen jaettu tänään henkilökohtaisesti Lappeenrannassa. Mieleenpainuvin oli joku kirkon työntekijä, joka väitti saaneensa piston sydämeensä ohi kulkiessaan ja pyysi saada kirjani. Puhelin jotain: "Kirkossa ollaan kuin saatananpalvojia, hehän eivät varoita alkavasta Saatanan hallinta-ajasta maan päällä." - 2000.000 KIRJAA jaettu koteihin Suomessa joidenkin vapaiden kirkkokuntien toimesta: BONKEN 2000-kirjasta postitse näinä päivinä. Elämäsi voi muuttua Miinuksesta Plussaksi, väittää se. Seurakunnassa ilmeisesti kaikkien ymmärrys on sillä tasolla, ettei vastusteta tuollaista valtakunnallista perusevankeliumin tarjontaa, päinvastoin. Vaikkeivät tällaiset 2000-lehdykät suoraan uskaltaisi sanoakaan aikakauden olevan vaihtumassa, sellainen voi ja saakin olla lukijoiden käsitys. Esimerkiksi Ruotsissa kiellettiin TV4:lle jo luvattu Bibel 2000-ohjelma.
Ristin Voiton kirjeenvaihtopalstan toimitus kehottaa syystä harkitsemaan tarkkaan vastaako esitettyihin ilmoituksiin ja saamiinsa vastauksiin, metsästäjiä, rahaa kerjääviä naisia ym. huijareita liikkuu. RV:n kirjeenvaihtopalstalle pääsee 120 mk:lla, Ristin Voitto/Kirje, PL 99, 42701 Keuruu. - RV aloittaa edulliset myynti-, sekalaista, ym. rivi-ilmoitukset, kaksi 24 merkin riviä 40 mk, lisärivit 10 mk maksun seuratessa. Testaan meneekö sekalaisiin läpi suosittu internetosoite.

10. 9. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA NYT! - YHTEYSTIETOJA
Shana Tovah ! Hyvää uutta vuotta 5760 !
Tänään perjantai-iltana 10. 9. 1999 on alkamassa israelilainen vuosi 5760. Rabbien mukaan laskuissa on 200 vuoden virhe, joten se saattaa olla tosiasiassa jo vuosi 5960.
Suokoon Israelin Pyhä, että alkanut vuosi on Herran omille hyvä vuosi, vallankin hengellisesti. Kannustakoon Israelin Messias vaeltamaan alkaneena vuonna entistä innokkaammin Hänen teillänsä ! Siunausta alkaneelle vuodelle toivottaen ! Keijo Lindeman.
Jos haluatte apua ja opastusta kokoontumisten järjestämiseksi voitte ottaa yhteyttä esimerkiksi seuraaviin henkilöihin:
ANJALANKOSKI Koivisto, Jorma Puh. 05-3675260, 0400-904 960
HANKO Halkosaari, Esko E-mail: eskon@sci.fi URL http://www.sci.fi/~eskon Puh.0400-204230 Kappelisatamantie 35, 10940 Hanko
HELSINKI Karjalainen, Aatos Puh. 09-698 0646
KAARINA Laaksonen, Ilkka E-mail: oruke@netti.fi Puh 02-2434 071, 050-5599 018 Rantayrtinkatu 4 H 29, 20780 Kaarina
LAPPEENRANTA Veijonen, Harri E-mail: veijone@mail.wwnet.fi URL http://wwnet.fi/users/veijone/ Puh. / Fax. 05-4585 458 PL 57 , 53101 Lappeenranta
TAMPERE Lindeman, Keijo E-mail: Keijo.Lindeman@kaol.kangasala.fi Puh. 03-3774 037
RAISIO Koivisto, Unto Puh. 02-4386 099 Polusmäentie 44, 21260 Raisio

9. 9. MIKSI PAIKALLISSEURAKUNNAT EIVÄT KOKOONNU?
Muilla paikkakunnilla "ei kai tarvitse" pohtia tällaista peruskysymystä, mutta täällä Lappeenrannassa ja Imatran seudulla on mukana niin huono tyyppi kuin Veijonen, ettei ole saanut järjestetyksi yksinkertaista säännöllistä kotikokoustoimintaa. Minusta ei tahdo olla puhujaksikaan ja olenkin ylen innostunut tästä kirjoittamisesta. Kirkkoihin kuulumattomia uskovia ei tietenkään missään ole suuria määriä ainakaan ennen kuin saadaan paikallisseurakunta kokoontumaan! Toki satunnaisia tilaisuuksia on ollut ja jotkut katsovat oikeaksi pitää yhteisiä piirejä kirkkokuntiin kuuluvien kanssa. Kuitenkin seurakunnan rakentaminen vaatii sitä, että vähimmillään yksi kirkkoihin kuulumaton uskova itse aloittaa säännölliset kotikokoukset. Upotuskasteen kyllä voisi ensin pyytää tai ainakin olla hyväksynyt mielessään tulla kastetuksi vaikka ulkopuolisen paikkakunnan kastetulta jäseneltä. Tietenkin kirkkoihin kuulumattomista moni käy kuten täälläkin esimerkiksi Anthony Castron lahkon, Parkkarilankatu 10, helluntaikirkon, metodistikirkon, ym. tilaisuuksissa ja sekin on joillakin niin aktiivista, että tuskin ehditään ajatellakaan tällaista oikeata menettelytapaa. - Päätehtäväni on ja pysyy internetissä, mutta kotikokoukset kirkkoihin kuulumattomien järjestämänä, saavathan niihin muutkin tulla, pitää saada käyntiin! Eikö näiden sivujen lukijoissa ole vaikka asiasta kiinnostuneita ja oikeata seurakuntamallia kannattavia ystäviä, jotka voisivat avata kotinsa ovet silloin tällöin kiertäen kodeissa aluksi edes kerran viikossa? Koskee aluetta Taavetista Simpeleelle, mihin katson voivani ehtiä mukaan Jumalan tahdon mukaista kokoontumista vauhdittamaan. P. 05-4585458/Harri Veijonen
ANTISEMITISMIÄ USA:SSAKIN. Ei USA ole mikään poikkeus, etteivätkö antisemitistit nostaisi päätään, jotta Jumalan tahto juutalaisten asumisesta vain Israelissa toteutuisi. Moshe Zew, jonka sivuilla on tietoja joistakin säännöllisistä paikallisseurakuntien kokoontumisistakin, sai sähköpostitse seuraavaa viestiä selittäen tänne: "Niin, tässä kerrotaan juuri julkaistusta hävyttömästä antisemitistisestä kirjasta. The "Disciples of Truth" magazine edited by Myron Martin, e-mail: bibletruth@globalserve.net, has published a FAVORABLE review of the anti-Semitic book Christianity Unmasqued (Chapter 12 of which is VERY anti-Semitic). Chapter 12 of this book claims that: Jews are not sons of Adam but are in fact >>literal seed of Satan. (pp. 224, 229, 236, 247, 249-250) Juutalaiset eivät ole Aadamin jälkeläisiä, vaan Saatanan, kirjassa väitetään. The Jews are Christ-Killers (pp. 223, 234) Juutalaiset muka kristittyjen tappajia, The Jews control the media and banks (p. 232) Juutalaiset kontroloivat mediaa ja pankkeja, Jews advocate sodomizing children under the age of nine(p.230) Juutalainen advokaatti harjoittaa sodomiaa alle 9-vuotiaiden lasten kanssa. As a result of the publication of this anti-Semitic book ISR removed Dan from his position as their US representative. MZ.
UUSIA POSTIMERKKEJÄ ilmestyi. Mm. vuoden 1948 olympiavoittaja Tapio Rautavaarasta. Jo 6. 9. tosin nytkin jotkut tallensivat leimaa suurimmasta mahdollisesta kymmenjärjestelmän päivämäärästä. Vaikken leimoja kerääkään kiinnostavat myös vuosituhannen vaihteen päivämääräleimat.

8. 9. JUMALA MUISTUTTAA TESSALONIKALAISKIRJEISTÄ TESSALONIKAN TAPAHTUMILLA
Jumala muistuttaa Tessalonikalaiskirjeistä Tessalonikan tapahtumilla. Kreikassa järisee. Veijonen muistaakin, että UT:n tärkeimmät ja tarkimmat sanomat Herran paluusta ovat Paavalin kirjeissä tessalonikalaisille. Jumalan Sanan tarkkuutta vieden esimerkiksi 2 Tess 2. alkua on väännetty vapaissa suomennoksissa. Samaa sanotaan uudesta kirkon virallisestakin käännöksestä jopa kirkon uskovaisten kirjoissa, mutta yhä he vaan ovat kirkon jäseninä. Paavali aloittaa kirjeensä tessalonikalaisille: "Armo ja rauha teille!" Sanoo siellä seurakunnan olevan esikuva kaikille uskoville. Mitä lienee tänä päivänä? "Sillä me sanomme teille Herran sanana..." miten ylösotto tulee kun pimeimmät väittävät nytpä rauha, kun antikristus on ilmestynyt, 1 Tess 4:15- 2 Tess 2:10. JÄRISYTTÄVÄÄ ja silmiemme edessä tulossa NYT!
PERKELE HYÖKKÄÄ taas mikroissa: Doc-tiedostojemme levitys ei ollut Paholaisen mieleen. Syyskuun alussa on löydetty tuhoisa tietokonevirus W97M/Thus, mikä saastuttaa Word 97 dokumentteja ja sitä kautta ainakin kaikki kovalevyjen tiedostot. Virus aktivoituu samana päivänä vuosittain, joulukuun 13. Pyydetään ilmoittamaan heti kun löydätte sille torjuntaohjelman. Lisätietoja päivän Etelä-Saimaa, Matti Saarela.
KARAOKE HETI SUOSITUKSI. Vuonna 1970 ilmestyi THE BEATLES: LET IT BE. Sen nimikkokappale on Musiikkisivunikin taustamusiikkina. Karaokesivuillani kannattaa käydä, koska itse tarkistan, että sanat ja sävel kulkevat samaa tahtia alusta loppuun. Mahdolliset huomautukset tai kyselyt, Harri Veijonen. Tänään lisätty nimikkokappale: Let it be

7. 9. PÄIVITTÄISIÄ UUTISIANI JA VIIKON PROFETIAA JO KOLME VUOTTA SITTEN
Syksyllä 1996 kirjasin sivuilleni päivittäin Venäjän tapahtumia. Näillä silloisilla tapahtumilla voi olla yhteyttä tulevaan:
1996 20. 9. Zjuganov väittää valtataistelun olevan jo täydessä käynnissä (E-S 21. 9.). PS. Pitäisi kai avata sivu "Päivän profetia!" Kirjoitinhan: "taistelu näyttää tulevan vasta vaalien jälkeen." - 21. 9. "Kaavailtu sydänleikkaus saattaa vaarantaa Boris Jeltsinin hengen" (E-S 22. 9.). PS. Hyvä ennaltatietäminen voi olla tuskaista. Vrt. 2. 9. - 22. 9. "Monet ennustavat jo uusia presidentinvaaleja" (E-S 23. 9.) PS. Luuleeko STT ja Etelä-Saimaa pystyvänsä ohjailemaan petovaltiota? Jo "Gorba tulee takaisin" (U-K 5.1. 92) kirjoituksessani sanoin, että vastustan tämän ennustukseni toteutumista. Tuleeko Jeltsinin seuraaja demokraattisilla vaaleilla? Antiokuksen esimerkkiä noudattava Mikael Goog tulee juonilla (Dan 11:21)!
VIIKON PROFETIAA edellisiin liittyen ja vuosi 1997 alkoi "Puhuminen kielletty". KOLMAS uutissivuni 1996-97 oli ST:n uutisia, jolta sivulta jotain silloin poistinkin. Joudun ajoittain tarkistamaan mitä olen kirjoittanut, jotta paremmin pystyn hahmottamaan tulevaa.

TAIPALSAARELLA eilen piirikunnalliset. 24. 8. Kimpinen Gamesissa Timo Sipinen oli heittänyt jo yli 67 metriä lähestyen näin Tommi Viskarin P 15 piiriennätystä 71,96 vuodelta 1986. Taipalsaarella Sipinen ei ollut mukana. P 15 keihään ym. tuloksia tulossa tähän. Piirikunnallisten 6. 9. tuloksia.

WOODSTOCK 30. With a little help from my friends. Jotkut muistavat sen jopa Joe Cockeryn laulamana 30 vuotta sitten Woodstockissa. Jokainen saa laulaa tai olla laulamatta. HUOMAUTUS: Ainakin itselleni tulee välillä väärä taustamusiikki, mutta tilanne korjaantuu, kun Refresh/Reload sivun heti uudelleen. Ajatella, että kristillisissä uutisissa voi olla ELOKUVA: JOE COCKER Woodstockissa 1969. 1993K

6. 9. MISTÄ TIEDÄMME MIKÄ MAAILMANKATSOMUS ON TOSI - GEORGE HARRISON - SE JOKIN SINUSSA
MISTÄ TIEDÄMME MIKÄ MAAILMANKATSOMUS ON TOSI, Ajankohtainen 3-lehti on Daniel Nylundin paras julkaisu. Se sopii sellaisenaan elämänkatsomustiedon oppikirjaksi, jos sellaista jossain opetettaisiin. Kouluissakin on ATEISTINEN elämänkatsomustieto, ja Opetushallitus kumosi vaatimukseni elämänkatsomustietomme saamiseksi kouluihin, vaikka tarjoaakin kirkkoihin kuulumattomille ateistista elämänkatsomustietoaan ja väittää meidän elämänkatsomustietoamme opetettavan luterilaisen uskonnnon osana. Siis seurakuntana olemme ulkona Suomen laistakin mm. siltä osin, että muka kaikki voisivat saada oman tunnustuksensa mukaista uskonnonopetusta! Ajankohtainen 3:a tilasin taannoin lisääkin 10 kpl jakoon, pari kappaletta pysyy kirjastossa lainausoikeudella seurakunnan ulkopuolisillekin.
Em. teoksessa mainitaan paljon mielenkiintoisia ajattelijoita, esimerkiksi GEORGE HARRISON: "En voinut uskoa Jumalaan sillä tavalla kuin hänestä minulle opetettiin." No tuskin Georgelle oikein oli opetettukaan, mutta mikään kirkkojenkaan kehno opetus ei anna oikeutta syöksyä vielä pimeämpään. Ainakin Veijonen näyttää tunnustavan, että pimeässäkin osataan säveltää. Ja kun karaokesivulleen lisää Something ja While my Guitar Gently Weeps ei jääne epäselväksi, mitkä mielestään ovat Harrisonin parhaat sävellykset. SOMETHING, se jokin Sinussa, Sinulle.

TYHJÄSTÄ PÄÄSTÄ. "Kaiken suvaitseminen ei ole oire kristillisestä rakkaudesta vaan tyhjästä päästä ja välinpitämättömästä sydämestä", kirjoitti Daniel Nylund em. julkaisussa. Pääsivullani on jälleen toimittajan omakuva. Eihän sille mitään voi, että se vähentää sivuillani kävijöiden määrää. Jo pahin harhaoppi sivullani muistutin, että "jos sokea sokeaa taluttaa, niin he molemmat kuoppaan lankeavat, sanoi Kristus. Älä siis katso opettajasi ulkonäköön vaan siihen, onko hän pystynyt näkemään." Sivujeni päätarkoitus ovat raamatulliset opetustekstit, ja menkööt sitten sellaiset kauniit naiset muuanne, jotka haluavat pitää päänsä tyhjänä. Tässä vielä ärsytän, etteivät niin tekisi. Ja onhan sivuillani teksteistä välittämättömille tarjolla parempia kuvia ja musiikkia.

5. 9. WYEJOEN SOPIMUS - ENKELIRUHTINAS MIIKAEL - VELJEKSET KARHUMÄKI
Israelin "rauha" etenee ns. Wyejoen sopimuksessa. - Enkeliruhtinas Miikael seuraa taivaaltaan tarkkaavaisesti, miten pian on oltava Israelin lasten suojana toden teolla. Hän on Jumalan sotavoimien ylipäällikkö, ja aina kun hitlerit ovat Israelia vastaan iskeneet, hänen joukkonsa on ollut todellinen voittaja. Viimeinen suuri taistelu käytiin toisen maailmansodan edellä ja aikana, minkä seurauksena Israel sai oman valtion. Nyt on alkamassa lopullinen taistelu, jossa Saatana ottaa käyttöönsä oman ylipäällikkönsä, mutta hänetkin voitetaan ja Israel kaiken kauheuden jälkeen saa vielä Kuningasten Kuninkaansakin Jerusalemiin ja tuhatvuotisen sapatin levon. - V. Minkkinen kyseli miten Daniel 12:1 enkeliruhtinas Miikael muka olisi antikristus Mikael. Vastasin: "Mikael todella on Saatanan parodiaa Jumalan sotavoimien päälliköstä, enkeliruhtinas Miikkaelista, puuttuva i löytyy päästä. Mikael tulee ensin tavallaan suojaksi oik. avuksi, ettei arabit saa "rauhassaan" vietyä koko Israelia. Todella petollista parodiaa Miikkaelista. Kun tämä Mikael ilmestyy (2 Tess 2:3) vahvistamaan Jerusalemin "rauhaa" yhdessä monien kanssa (Dan 9:27), SILLOIN kuolleet nousevat, Dan 12:1." Ja vaikka olisimme väärässäkin ko. kohdan suhteen, joka tapauksessa Saatanan sotavoimien ylipäällikkö parodioi enkeliruhtinas Miikkaelia. Suuri tarukirja kertoo lopulta ilmestyvän suuren ruhtinas Mikaelin ja sitten kuolleitten nousevan mullasta, kuten ymmärränkin Daniel 12:1. Tarukirjan ruotsalaisilla tekijöillä onkin ollut käytettävissään hyviä raamatunkäännöksiä. Tietäisikö joku muita kirjoja, joissa asia on Suuren tarukirjan veroisesti sanottu?
Veljekset KARHUMÄEN ilmavalokuvia on joitakin postikortteina kokoelmassani, mutta hyvin kirjassani "Maailman kartasto", WSOY 1935. Lammilta lähtöisin olevat veljekset tekivät arvokasta työtä aikanaan. Vielä 1980-luvulla ainakin toinen veljeksistä oli elossa, koskapa kirjoitti minulle filateliaharrastuksestaan. Itse kokeilin hetken toisen firman ilmavalokuvataulujen myyntiä 1989-90 ja kerran myöhemminkin. Mainitussa kirjassa on mielenkiintoinen teksti Iivari LEIVISKÄltä. Olen poistanut esittämäni Lpr:n asuntomessualueen ym. kanavan vanhat väripostikorttikuvani, mutta näytetään vielä em. kirjasta löytynyt Saimaan kanavan niska, Ilmakuva: Veljekset Karhumäki.
ETELÄ-SAIMAASSA Elli PÖYSTIn kuolinilmoitus. Muistamaan jäi mm. Osmo perheineen. Lappeenrantalaista Osmo Pöystiä on luultu "Miten Jumala tunnetaan" kirjan tekijäksi. Oikean Osmon äiti oli Kirsti, jussilaisia hänkin. - Oli myös BAHA´In kuolinilmoitus. Värssy: "Kuolema tarjoaa jokaiselle luottavaiselle uskovalle maljan, joka todellakin on elämää ... se antaa ikuisen elämän lahjan." Raamatun mukaan kuolema on vihollisista viimeinen ja vielä sekin voitetaan. Varma häviäjä siis, mutta bahait turvatkoot siihen.

4. 9. VENÄJÄN VAALIEN JÄLKEEN JÄLLEEN KRIISI? - RIKKAIDEN SUOMI - TUTTI FRUTTI
UUSIA VAALILIITTOJA syntyy Venäjällä kuin sieniä sateella, otsikoi Ilkka Pohjalainen sunnuntaipalstalla huomisen E-S:ssa. Kuvassa Jeltsin-maatuska ja sisältä aukeava vielä arvoitus. Hieno kuva Päivi Virta-Salolta! Veijonenhan on näkevinään tutun Gorban naaman seuraajalla, mutta Pohjalainen ei sienessä sateellakaan löydä kuin kahdeksan muuta naamaa. Onkin odotettavissa jonkinlainen yllätys, kärpässieni. Se, jonka kaikki tuntevat. "Saa syödä vain niitä sieniä, jotka varmasti tuntee." Kärpässienen ahmijoita maailma täynnä? Ensin olisi siis tulossa duuman vaalit 19. joulukuuta 1999 ja presidentinvaalit ensi kesänä. Viimeksi presidentinvaalit olivat 16. 6. - 3. 7. 1996 ja jo silloin kirjoitin internetissä.
- PÄIVÄHOITOMAKSUT NOUSIVAT SATASEN ylimmässä maksuluokassa. RIKKAIDEN PÄIVÄHOITOA TUETAAN 2000 markalla. Ai kun on suuri raha tuo 2000 mk, minkä työttömät tai toimeentulotukiasiakkaat saavat valtiolta. Onhan se saman suuruinen, minkä rikkaat työssäkäyvät saavat valtion ja kunnanapua pitäessään lapsiaan kunnallisessa päivähoidossa maksamalla 1100 mk/kk. Halvimmillaankin todelliset päiväkotihoitokulut ovat 3100 mk/lapsi/kk. Tietenkin, jos olisin monilapsinen rikas, valtio maksaisi lasten päivähoitomaksujani moninkerroin. Ehkäpä jostakin saan kerjättyä sen satasen, minkä terveydenhoitomaksut nousevat. Lapsiani en koskaan ole laittanut päiväkotiin olenhan asiantuntija, lastentarhanopettaja. Ja onhan minulla kolme hyvää ominaisuutta: uskovainen, kirkkoihin kuulumaton, mies. Jossain USA:ssa saisi omistaa päiväkodinkin, mutta Suomessa nuo ominaisuudet ovat liikaa.
SEPPO RÄTY oli ilmoittautunut Tullilaitoksen valtakunnallisiin kilpailuihin keihäänheittoonkin tänään Kimpisellä, mutta osallistui vain kuulantyöntöön tullen hopealle tuloksella 14,11. Voiton vei Mika Halvari tuloksella 19,79. Uutistemme nopeudesta kertokoon se, että tämä oli tässä klo 14.00 jo ennen palkintojen jakoa.
- Arvi Lind on lähtöisin Lappeenrannasta ja saa karaokesivuni nimikkosivukseen: KARAOKE with Arvi Lind. Tutti Frutti, on jäätelö hyvää kun yksin syö. Esimerkki kappaleesta, jota joskus en siedä ja joskus voin laulaa. Rajansa kaikella.

3. 9. JERUSALEMISTA SOVITTAESSA JEESUS SAAPUU PILVIIN - OIKEAAN AIKAAN ON JULISTEKIN VALMIS
OLETKO JO NÄHNYT TÄMÄN JULISTEEN PYLVÄISSÄ? "Jeesus tulee - oletko valmis?" Sen on nähnyt jokainen kyllästymiseen asti. "Katso, Ylkä tulee!" Oletko valmis yhtymään keskiyön huutoon, kysyin jo ilmoituksessani Aamulehdessä 1988. Onko joku valmis jopa tulostamaan ja kiinnittämään oikeita julisteita pylväisiin? Onhan oikeampaa sanoa milloin Jeesus tulee ja kehottaa valmisTAUTUMAAN kuin olla aina valmis vastustamaan seurakunnan julistamaa TOTUUTTA! Vai oletkokin valmis takaisin tulevan pedon poltettavaksi? Mihin kukakin on valmis? Huom. tallentaessasi doc-tiedostoja, merkitse sanan perään .doc niin saat vaivatta koneellasikin avattua tallennetun tiedoston esimerkiksi tämän juliste.doc
PROFESSORI J. H. INGRAHAMin "Taavetin huoneen Herra" oli taannoisen Kris-Antikva liikkeeni etsintälistallakin. Kirjasta on useitakin painoksia mm. Ristin Voitolta: DAAVIDIN HUONEEN HERRA eli kolme vuotta Jerusalemin Pyhässä kaupungissa. Teos on Adina-neitosen kirjeitä isälleen Jeesuksen aikana, mutta toisin kuin on voitu luulla, nämä ovat vain fiktiota eivätkä mitään alkuperäisiä kirjeitä. Sinällään mielenkiintoinen teos oli 1850-luvun lopulla bestsellereiden joukossa: The Prince of the house of David. Ja onhan se valoisaa toisin kuin nousevan auringon house. Ingrahamin teos ilmestyi 1855 ja jollakin näkyy olevan jopa ensipainos, alkuperäispainos myynnissä hintaan $65.
- KEIHÄÄNHEITTOSIVULLA ENNÄTYS. Keihäänheittosivullani on näitä aikoja käyty ahkerasti, parhaimpana 46 käyntiä vuorokaudessa. - KIMMO Jorman poika KINNUNEN saa Hesarin NYT liitteessä moitetta portugalilaisten lääkärien nimittämisestä apinoiksi ja keskisormen näytöstä toimitsijoille. Toisaalta täällä Hesaria moititaan levittämisestä vuoden 1991 maailmanmestarista kuvaa kieli pitkällä suusta. - SEURAKUNTA KIRJASTOISTAKIN ULKONA. Taannoin Lpr:n maakuntakirjaston johtaja kielsi kirjastoonsa seurakunnalliset perusteokset kuten Osmo Pöystin Miten Jumala tunnetaan ja Harri Veijosen Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin. Joutsenon kirjasto ilmoitti Veijoselle kirjaansa sinne tarjotessaan "Ei tällaisia!" Internetseurakunta? On varmasti raamatullisempi kuin parhainkaan kirkkokunta. Kehottaisinko ihmisiä menemään johonkin kirkkoon? (kirjastoon!?) Olen sitä tehnyt silloin, kun ei ollut tarjota parempaa osoitetta.
KOSTON KEVÄTtä kommentoiden: RIPATTI Viktor (Viki), suutarimestari, punaisten rintaman ylipäällikkö. "Suutari pysyköön lestissään" sanonta kuitenkin latinasta: "Ne sutor supra grepidam" (älköön suutari puolikenkänsä yläpuolelle). - KIRJAKAUPPIAS valkoisten vakoojana. Anna Siviä RUOTZI, vv. 1902-1946 Lappeenrannan kirjakaupan omistaja toimi valkoisten vakoojana Lpr:ssa 1918 - Esa Pärnänen jää historiaan listallaan, ei juutalaisten pelastajana vaan listasi 186 tuntemaansa punaista Lpr:ssa. (200 sivua luettu). - KERÄILIJÄKERHOT eivät ole juurikaan internetissä. Postitse onkin tilattavissa esimerkiksi $5.00 hintainen lehdykkä Hobby Club Israel Box 2334 IL-Akko - 24122 Israel. Näytekappaleita minulta, ks. etsin.htm

2. 9. ENÄÄ EI HYÖDYTÄ, VAIKKA SUOMEN JOHTAJAT TAPETTAISIIN
Joku kirjoitti Etelä-Saimaassa, onko valtio oikeutettu tappamaan kansalaisiaan. - IRAN HAMASIN LINJOILLA. "Hirvittävä", oli Iranin ulkoministeri K. Kharrazin yksiselitteinen vastaus kysymykseen, mitä mieltä hän on lähi-idän rauhanneuvottelujen nykytilasta. - Suomen ulkoministeri Tarja Halosen mielestä nyt käynnissä olevat neuvottelut ovat paras tilaisuus edetä kohti pysyvää rauhaa. (Hesari tänään) - Siis kun Iran haluaisi heti nähdä Israelin olemassaolon päättyvän Suomi vasta kerää tulisia hiiliä päälleen. On se vaan kumma, että vaikka kuinka maksoin 3000 mk:n ilmoituksenkin Hesariin 1989 "Terroristijohtaja Suomeen" ja älkää Suomen johtajat olko niin pimeitä ... niin juuri niin pimeä on Halonen tänään! Ja Lappeenrantalainen-lehdessäkin vuosikymmen sitten kirjoitin (nykyinen päätoimittaja Lakka toimii kuten Etelä-Saimaan Pentikäinen: sensuroi kaikki mielipiteet.): "Ei totuuden julkinen julistaminenkaan estä" vihan ajan takaavan "rauhan" tuloa ja vielä Gorbankin ilmestymistä siihen! - Halosen voi joku tappaakin, ja siitä huolimatta nyt on taattu Suomen miehitys ainakin Kymijokeen saakka. Sensijaan edelleen on voimassa vanha tarjoukseni, etten voi luvata 10.000 mk sille, joka estäisi Antikristuksen jatkamasta parodiaansa, koska yrittäjä joutuisi itse vaaraan. Todella mielenkiintoinen uudessa Kipinässä oleva huomio, että suuren auringonpimennyksen aikaanhan Jeltsin järjesteli seuraajansa - ja Antikristushan seuraa!
IDÄN PIMEIDEN TALOJEN PIMEYS TULI SUOMEEN. Kati esittää Lasse Mårtenssonin tapaan Nousevan auringon taloa ja muitakin biisejä. Tässä oma sivuni siitä talosta. Eipä löytynyt Lasse Mårtenssonia kuin ruotsalainen kalamies, kalamiehille kalamiesten linkkilistaa.
YLE:N TV-UUTISET 40 VUOTTA. ARVI LIND rokkasi eilen TV:n uutisten 40-vuotisjuhlien lähetyksessä. Ei uskottavuus saa laskea hyvästä huumorista, onko sitä meilläkin? Typerä ohjelmassa oli hän, joka nimitti markkinavoimia Ilmestyskirjan pedoksi.
- Tanskan suomal. srk:n nimellä, linkki vapaakirkkoonkin Suomessa. - Ayrton Senna in memoriam, Häkkinen on jo kerran käynyt kuoleman rajalla autokilpailuissaan. DIANAN kuolemasta syytetään alkoholia.
- ANNELLA upea sivu tunnetuista NAISISTA POSTIMERKEILLÄ, ja tässä isrealilaisia naisia postimerkeillä. - ETELÄ-KARJALAAN on tulossa yksi kymmenottelutulos 1999, kun Yrjö Hämäläinen lähtee 22-vuotiaiden SM-kisoihin, kertoo muka valmentaja Veijonen tässä. Mahdollisuudet puoleenväliin niistä pisteistä, mitä teki DAN O´BRIEN, josta nykyisin löytyy taidettakin: Dan O´Brien taiteessa

1. 9. USKO JEESUKSEEN JOHTI EU-KOMISSION KAATUMISEEN - JELTSIN JA NOSTRADAMUKSEN SAATANA
EU on jälleenmuotoutuvan lopullisen Rooman valtakunnan kehto. Kehto, jossa poliittinen, taloudellinen ja uskonnollinen valta sulautuu yhdeksi lopun petovallaksi. Mellerin tekstiä uudesta Kipinästä. Erona Veijosen tulkintaan kuitenkin jatko: Lähteiksi kelpuutan Daniel 2:n kuvapatsaan ja sen varvasliiton, mutten Mellerin käyttämiä mielestäni vain Neuvostoliittoon ja tulevaan jatkoonsa sopivat Daniel 7 ja Ilm. 13. Mellerin artikkeli "Usko Jeesukseen johti EU-komission kaatumiseen" kertoo Paul van BUITEN toiminnasta, mikä johti EU-komission eroon. Nykyisin Buiten kerrotaan olevan jälleen EU-virkamies, jota kiitetään ja kunnioitetaan sellaisten kollegoiden taholta, joilla on oikeudentajua.
MELLER HYÖDYNTÄÄ NOSTRADAMUSPUHEENSA. Uutisissamme mainittu muutaman vuoden takainen Leo Mellerin Nostradamus-puhe on laskettu markkinoille kahden kasetin sarjana. Mainoksessa mainitaan merkittävänä suuren auringonpimennyksen aikaan tapahtunut JELTSININ yllättävä toimenpide lopullisen seuraajan virkaan asettamisesta. Itse kasetissa ei siis ole mitään uutta. Ilmeisesti kasetilla ei silloin olisi ollut kysyntääkään, ja nyt Meller on nähnyt bisneksen teon mahdollisuuden otsikolla "Nostradamus ja vuosituhannen loppu."
PIMEÄ MASSA TUSKIN JUMALAN ASUMUS. E-S lukijapalstalla todistellaan galakseista löytyvän pimeää massaa, mikä voisi selittää jumalien asumista jossakin avaruudessa. Jumala on ollut tekemässä näkyvät ja näkymättömät, joten tuskin arvoitus asumuksesta löytyy pimeän massan joukosta. Mistä lienen keksinyt puhua vaikka toisesta ulottuvuudesta? Esimerkiksi 1 Tess 4:14-18 herättää hyvinkin monia kysymyksiä miten ruumis voi silmänräpäyksessä kadota muuttuen ylösnousemusruumiiksi.
VENÄLÄISSOTILAAT JA PUNAKAARTILAISET. Näyttäisi siltä kuin Marko Tikan (ja Antti O. Arposen) kirjassa KOSTON KEVÄT vältettäisiin puhumista venäläisestä sotaväestä valkoisten vastustajana. Juuri venäläissotilaiden mukanaolo antaa oikeutuksen nimitykselle Suomen vapaussota. Taavetin taistelua 20. 1. 1918 kuvatessaan Tikka käyttää termiä "venäläisessä sotilaspuvussa ollut punakaartilainen." Jopa Aarno Karimo Kumpujen yössään käyttää tapahtumasta termiä "yhdistyneet punakaartilaiset JA venäläissotilaat."

31. 8. CITYSEURAKUNNAT VAPAITA PÄÄHELLUNTAILAHKOSTA - HAMAS HETKEKSI MAAN ALLE
Ristin Voiton pääkirjoituksen mukaan cityseurakunnat ovat valinneet tiensä eivätkä ole helluntaiseurakuntia. Taannoin Osmo Haavisto selitti Veijoselle, miten Hal Lindsey ei ole helluntailainen eihän hän opeta kielilläpuhumaankaan. Mikä sitten on helluntailaisen tuntomerkki? Kuuluminen Kai Antturin ja kumppaneiden hyväksymään karsinaan vai puhuminen kielillä vai oikeansuuntainen profeetallisen Sanan selitys kuten Lindseyllä toisin kuin Haavistolla vai jokin muu? Olkoot mitkä tahansa, täällä ainakin arvostetaan kaikkea ensimmäisenä helluntaina syntynyttä. Sen jälkeen ovat syntyneet karsinat ja jopa valtion kanssa liittoutuneet kirkot sekä Paavalin varoittamat profeetallisesti harhautuneet valheisiin "viettelijät" ylösotto muka tulee ennen Antikristuksen ilmestymistä. Usein näyttää siltä, että mitä isompi karsina vaikka helluntain nimellä, sitä lähempänä maailmaa ja kaempana alkuperäisestä seurakunnasta ja profetiasta.
HAMASIN toimisto Jordaniassa suljettu. Toimiston sulkeminen jouduttaa valerauhan tuloa, minkä jälkeen Hamas päästetään PLO:n ja Googin joukkojen kanssa tositoimiin Israelin menoksi, niinkuin luullaan kuten Hitlerkin aikanaan. - Jotkut Suomessa kirjoitelleet mikä vahinko kun Hitler ei juutalaisiin nähden tehnyt työtään loppuun. Ja loppu tulee sekä hamaseille että natseille. Toki kääntynyt hamasi tai natsi on parempi kuin entinen. Hamas on sotilaallinen vastakohta militarisoimattomalle seurakunnalle ainakin suhteessa Jerusalemin "rauhaan", ja vain hetken kestää meidänkin pito maan alla.
KOSTON KEVÄÄN KIRKKOTIETOJA:
- JOUTSENON KIRKKOHERRA kinkereillä neuvoi, mitä puoluetta tulisi äänestää
- ORTODOKSIPAPIN VERONKIERTO aiheutti potkut kaupungin virkamiehille. Lpr:n kaupunginvouti ja pormestari saivat potkut toimiessaan Suomen lain mukaisesti vaatien ortodoksikirkon pappia Lpr:ssa maksamaan veroja eikä pitäytymään Venäjän käytännössä pappien verovapaudesta. (Koston kevät s. 59, 54-55. huom. laestadiolaiset edelleen hyväksyvät vain keskustapuolueen äänestämisen.)
KIMPINEN BY NIGHT-otsikolla ensi kertaa yleisurheilukilpailut Lappeenrannan Kimpisellä.

30. 8. KOLMESSA VAIHEESSA LOPPUUN SAAKKA - JA MOLEMMILLA PUOLILLA
"RAUHAN" TULOSTA Israeliin edetään parhaillaan Lähi-Idän neuvotteluissa. Ensi torstaiksi suunniteltu allekirjoitusta Egyptissä. Uutisen jälkeen sitä korjattiin: "Israelin ja Palestiinan sopu viivästyi". Hesari on pian entinen lehti, ja Jumalalle syyksi kelpaa tämäkin: puhuu palestiinalaisista valtiona 30. 8. 1999. Palestiinasta puhukaa vihan aikaan jäävät ja siinä ajassa, koska se alkaa sitten kun Palestiinan valtio on maan päällä! Ja sillä on yhteinen Jerusalem Israelin kanssa!
KOLMESSA VAIHEESSA kirjoitin vuoden 1995 kirjassani Jerusalemiin ulottuvan "rauhan" tulevan. Ulkomaiden "Veijosta paremmat" profeetat eivät vieläkään tajua jo 1986 kirjasessani esittämääni, että "rauha" tarkoittaa nimenomaan Jerusalemia. Siksi se ei ehdi tulla ylösottoineen vielä tänä vuonna. - KOLME kuningasta kukistetaan Roosin, Mesekin ja Tuubalin alueelta, ja sellaisenaankin maailmalle täysin mahdotonta ennaltatietämistä, ja siitäkin paremmaksi panen sen syntymisen pohdintoineni:
1. Olen siis sanonut, että Israelin kolmivaiheinen "rauha" etenee samaan tahtiin kuin petovaltion kolmen kuninkaan kukistaminen ja kääntäenkin: "Neuvostoliiton jaloille syntyvä" (Tapio Nousiainen: Mikä hetki yöstä on. Päivä 1967) petovaltio rakentuu kolmesta alueestaan samassa tahdissa kuin Lähi-Idän "rauha" etenee Jerusalemiin. Ja vielä senkin mahdoton tietäminen, että Gorba tulee petovaltion johtajaksi ja ilmestyy vahvistamaan Jerusalemin "rauhaa", jotta mahdoton ylösotto silloin on yhtä mahdollinen, fakta.
2. Vaiheita: oliko Hebronia vastaava Valko-Venäjä? 15. 1. 1997 lisäsin Gorba-sivulleni terveisiä USAan: Luulisi jo sielläkin huomattavan täällä jo pitkään sanomamme: PETO TULEE SITÄ MUKAA KUIN ISRAELIA PAINATTE! Hebronin painostitte Israelilta PLO:lle, ja VENÄJÄ liitti itseensä Valko-Venäjän. Miten siellä on mahdollista, että Clintonia pidetään sankarina? Saanemme vastata siihenkin: Olette LUOPUMUKSEN huippumaa "In God we trust!" Mikä liekin jumalanne tänään ei ainakaan Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala! Itse rakennatte pedolle mahdollisuuden painaa nappia ja silloin lähtee New York ja muutkin pimenneet kaupungit!
3. Valko-Venäjäkö olisi luonnollinen petovaltion jäsen Venäjän ohella? Roos, Mesek ja Tuubal on aina tulkittu ainakin Moskovan ympäristöön. Mikäli "roos" tarkoittaisi pää, ylin (ruhtinas Goog, Hesekiel 39:1) alueita olisivat vain Mesek (tulkittu Moskova. Taannoin esittämäni vanhin karttani ei näköjään ollutkaan vanhimpani: Ptolemy/Magini 1598: MOSCOVIAE IMPERIVM, missä alue Viipurista Mustallemerelle, idässä Uralille ja Aral-järvelle saakka, 1500-luvulla käytetyt nimet varsin outoja. Ptolemy/Ruscelli 1561 karttani MOSCHOVIA NVOVA TAVOLA on vielä epämääräisempi. Se on aukeama teoksesta: "La Geografia di Clavdio Tolomeo Alessandrino, Nuouamente tradotta di Greco in Italiano, da Gerolamo RVSCELLI, ... in Venetia, Appreffo Vincenzo Valgrifi, M. D. LXI." eli 1561. Huomataan ainakin, että Mesekin imperiumilla tarkoitetaan paljon suurempaa aluetta kuin kaupunki Moskova.) ja Tuubal (tulkittu Tobolsk ym. Uralin takaistakin aluetta). - Kolmen kuninkaan kukistaminen (Daniel 7) viittaa kolmeen tämänhetkiseen valtioon. Voisiko jopa itse Venäjä olla neljäs? Jos Gorba tulisi vaaleilla, mutta Antiokusta toistava tulisi juonilla. Jerusalemia tietenkin vastaa Moskovan imperiumin pääkaupunki Moskova eli vasta viimeksi Gorba istuu valtaistuimelleen. Imperiumi on suuria alueita käsittävä valtakunta. Raamattu ei väitä, että Antikristus välttämättä vielä olisi petovaltionsa johtaja vahvistaessaan Jerusalemin "rauhaa" yhdessä monien kanssa, mutta kun Jerusalemista kerran sovitaan luulisi jo Moskovastakin sovitun.

29. 8. YKSI SEURAKUNTA SUOMESSA DOC TIEDOSTOKSI - EUSEBIUKSEN KIRKKOHISTORIA - PARVIAINEN
Keijo Lindeman: YKSI SEURAKUNTA SUOMESSA nyt helposti tulostettavana doc-tiedostona. Sopii kahdelle sivulle mieluiten yhden A4:n molemmille puolille vapaasti tulostettavissa, monistettavissa ja levitettävissä. Lindemanin opetus aiheesta on hyvä eli Sanan mukainen. Raamatun sanoman rinnalle ei voida nostaa mitään, mutta arvossa on pidettävä niitä harvoja aikalaistekstejä, joita on olemassa. Sellaisiin voidaan lukea myös Eusebiuksen kirkkohistoria.
EUSEBIUKSEN KIRKKOHISTORIA KIRJASTOON. Pasi Louhimiehen LIBRIS-divari Tampereella on muuttanut Näsilinnankadulle, josta löytyi 200 mk:lla vuonna 1937 suomennettu teos. Eusebius (n. 262 - 339) oli Pyhän maan Caesarean seurakunnan vanhin tai kirkollinen piispa, kirkkohistorian isäksikin nimitetty. Kirkkohistoriansa joka tapauksessa tärkeä aikalaislähde ilmestyen 300-luvun alussa. "Eikä kenkään sanonut omakseen mitään siitä, mikä hänellä oli, vaan kaikki oli heillä yhteistä", Apt 4:32, "pitivät kaikkea yhteisenä", Apt 2:4. Alkuseurakunnassa ei ollut kommunistista yhteisomistusta, missä kukaan ei ole vastuussa mistään, puhumattakaan antikristillisestä poliittisesta kommunismistä, vaan Veijonenkaan ei sano omakseen ostamaansa ja hallitsemaansa Eusebiuksen kirkkohistoriaa, vaan se on kaikkien seurakuntalaisten käytettävissä. - Pyynnöstä tehty oikeansuuntainen korjaus kirkko.htm sivulle, että Hitler oli roomalaiskatolinen okkultisti, luterilaiselta kirkolta vain hyväksynnän tai tuen saaja. (kohta 38.) Hitleristä on tehty mm. propagandamerkkejä.
AKI PARVIAINEN MM-KULTAA 89,52! SEVILLA 99.org:n viralliset tulokset

28. 8. TAIVAALTA TULLAAN JA ENNÄTYS TEHDÄÄN
Taivaalta tulee tänään jotakin kenties kauhistuttavaa. MIR-nimi on venäjää ja suomeksi "Rauha". "Rauha" oli lahja Neuvostoliiton kommunistisen puolueen edustajakokoukselle. Tänään MIR jäi orvoksi. Se syntyi "rauhan" vuonna 1986, jolloin Veijonen sai kutsun "rauha ylösottoineen tulee" tehtäväänsä, ja Lähi-Idän "rauhan" tekemisestä alustavasti sovittiinkin Reykjavikissa. Ja Veijosen seuraajat tietävät hänen aiemminkin lukeneen petovaltion täydellisestä pimeydestä mikä on täydellistä valoa. Esimerkiksi 1. 12. 1989 se oli portto pedon selkään, kun APN väitti, ettei peto nouse NL:stä, koska ryhdyttiin neuvottelemaan paavin kanssa.
MIR-avaruusasemalta miestään odottanut vaimo sanoi tehneensä maailmanennätyksen miehensä taivaalta tulon odottamisessa.
1. Kestävän Rauhan asemaltaan tulee Kristus. Seurakunta-morsian tekee lähes 2000 vuoden odottamisennätyksen. Seurakunta lähtee miehensä Kristuksen mukana Hänen "avaruusasemalle" 1335 päiväksi ennen näkyvää paluuta maan pinnalle.
2. "Rauha" nimeltä MIR tulee myös maan päälle. Ja se todella hajoaa! Petovaltion tekemä rauha ei kestä! Takaisin tuleva merkkipää tekee muistomerkin itsellensä, ja täydellisessä pimeydessä hänen pitikin väittää, että paras muistomerkki Rabinille olisi tehdä Lähi-Idän kestävä rauha. Tietenkin Ilmestyskirjan kertoma muistomerkki. Ja Kristuksen taivaaseenastumisen kirkkoa enkä juutalaistemppeliä olen esittänyt syistä, että se kirkko on alkukielen mukaisesti Jerusalemissa "ylimmällä paikalla" ja Antikristus parodioi kristittyjen Messiasta.
3. Voisiko täydellinen pimeys kertoa aikojakin? Joka tapauksessa mainitsen, että venäläisvaimo teki pimeän ihmiskunnan ennätykseksi jäävän 742 (?) päivän odotusajan tänään. Tämä aika jos siis toimisi merkkinä, "rauha ylösottoineen tulee" noin parin vuoden kuluttua. Varmemmin aikoja luulisi kertovan Antikristuksen oma parodia jatkuessaan. VIIMEISIMMÄT MIR-uutiset, toinen MIR-NEWS linkki.

27. 8. VEIJOSTA "PAREMMAN" PROFEETAN SANOMA - MERILÄ VAROITTAA VÄÄRISTÄ PROFEETOISTA
YLÖSOTTO 11. - 12. syyskuuta "paremman" profeetan mukaan. Jukka Pelkonen wrote in message <37c139ce.24083778@uutiset.saunalahti.fi>... Richard Vizutti kirjoittaa ryhmässä alt.bible.prophecy: 1Thess.4:16-18 ³For the Lord himself shall descend from heaven ... Kai tämä uutisryhmistä "Veijosta paremman profeetan" sanoma on otettava talteen tähän. Ihmettelen skeptikkojen yms. intoa seurata jopa ulkomaisista uutisryhmistä profetioita. Ilmeisesti heillä on aina tarkoituksena löytää profeetoista naurettavuutta, ja muistakaakin, että TEIDÄN muka Veijosta parempi profeetta ennusti ylösottoa ajankohtaan 11. - 12. syyskuuta 1999. Eivät ulkomaiset "Rapture"(=ylösotto) jutut silti yleensä niin pimeitä ole kuin kotimaisten skeptikkojen.
- EIJA MERILÄ varoittaa uudessa SEURAssa kaikenlaisista okkultisteistä, kannen otsikko sanoo: "varoittaa vääristä profeetoista." Asian ymmärtämisessä ihmisillä vaikeuksia ei vähiten syystä, että seuralaiset voivat nimittää (oikeiksi) profeetoiksi sellaisia, jotka eivät ole profeettoja lainkaan vaan (oikeiden) profeettojen vastustajia kuten Jari Sarasvuo tai kirkon arkkipiispa.

26. 8. ROHKAISKAA ITSENNE JA NOSTAKAA PÄÄNNE: VAPAUTUKSENNE TULEE!
Uutisryhmissä eräs purki tuntojaan otsikolla "Lopun pelko". Varmasti löytyy psykiatreja tarjoamaan pillereitä ja kirkkokuntien johtajia muuten vaan rauhoittelemaan. Veijonen tarjosi: "Jopa seurakunnalle pelko on luvallista sikäli, että näemme ylösoton päivän lähestyvän kuten olen 21 vuotta ja edelleen tapahtumia etukäteen kertonutkin. "Rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne", sanoi Jeesus. Luulisi jokaisen tajuavan, että tapahtumat todella tiedetään etukäteen. Ja onhan minulla kymmeniä asiaa todistavia sivuja. Tuleva vapautus on pääsy vapaaksi maailmaa kohtaavasta Antikristuksen ajasta ja pelosta." Jätin mainitsematta Raamatun ilmoituksen, miten muut ihmiset "menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa". Lopun pelkokin oli siis ennaltatiedetty, mutta kutsumme seurakuntayhteyteen on taas tässä. - Kristinusko-uutisryhmässä keskustellaan: "Tämä profeetta panee paremmaksi kuin Veijonen." Johan nyt on kun pääsee keskustelun aiheeksi. En kuitenkaan kiittänyt. Jonkun syyskuun päivämäärän esittäminen ei osoita mitään ennaltatietämistä. Vastasin: "Älä hyvä mies valehtele! Tuo kaveri ei tiedä lainkaan TAPAHTUMIA, joita Veijonen = minä olen kertonut 21 vuotta etukäteen. Ja kerron yhä edelleen!!! Ennen ylösottoa Jerusalemista aletaan neuvotella, Gorba tulee takaisin ja ilmestyy vahvistamaan "rauhaa" yhdessä monien kanssa, ja he sanovat: nyt on rauha Jerusalemissakin. Silloin Jeesus valitsee ensi vuosituhannen hallitsijat yläilmoihin 3,5 vuodeksi turvaan Antikristuksen aikaa ja vain TYHMÄT JÄÄVÄT siihen aikaan! http://wwnet.fi/users/veijone/ Uutisia päivittäin! Veijonen." Ja teitä lukijoita olikin tänään yli 200. Tyhmyyttä vastaan yhteisvoimin, kiitos!

25. 8. TERRORISTIT VAATINEET ISRAELIA VETÄYTYMÄÄN VUODEN 1967 SOTAA EDELTÄVILLE ALUEILLE
ENSIN SYYRIA: Arabit hyökkäsivät Israelin kimppuun vuonna 1967 tarkalleen Raamatun ilmoittamassa aikataulussa. Jumala vaikutti niin, että sodan nimestäkin muistetaan: ISRAELIN JUMALA VOITTAA KUUDESSA PÄIVÄSSÄ. Nyt Herran kuudes päivä eli vuosituhat on lopuillaan, ja Herran vastustaja Saatana Antikristuksineen päästetään yrittämään Herran voittamista kolmeksi ja puoleksi vuodeksi. Muinoin Syyria oli se pohjoinen valtio, josta hyökättiin. Muutaman vuoden sisällä Syyrian pääkaupunki Damasko on entinen: "Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioksi" (Jeremia 17:1), johan syyrialaiset pohjustavat tulevaa vaatimalla Israelin maata. SUOMEEN hyökätään hieman samaan tapaan kuin Israeliin, oma ulkoministerimme on ollut varmistamassa Suomelle annetun maan jakoa: "Thu Aug 5,1999 -- Syrian Foreign Minister Farouk al-Sharaa asserted during his meeting with Finnish Foreign Minister Tarja Halonen that Damascus will demand from Israel one third of the lands it occupied between the years 1948 and 1967 if Israel continues to raise the question of the Golan's borders." Golania vastaava tähystyspaikka taitaa olla Lappeenranta. Ja nuo Suomen johtajat käyvät täällä 350-vuotisjuhlilla kuin mitään eivät olisi tekevinään oman kotiseutumme menettämiseksi ryssille! - SITTEN PLO: "Abbas: Palestiinalaiset haluavat vuoden 1967 rajat valtiolleen. Palestiinalaiset eivät suostu allekirjoittamaan Israelin kanssa rauhansopimusta, jos he eivät saa takaisin vuoden 1967 sodassa menettämiään kaikkia alueita, sanoo palestiinalaisten presidentin Jasser Arafatin kakkosmies Mahmud Abbas." JA VIIMEKSI SOVITAAN JERUSALEMISTA: "Itä-Jerusalem palestiinalaisille. Israel miehitti Länsirannan ja Gazan alueen sekä liitti Itä-Jerusalemin alueisiinsa vuoden 1967 sodan aikana. Israelin mukaan Jerusalem on juutalaisvaltion ikuinen ja jakamaton pääkaupunki. Palestiinalaisten itsehallinto haluaa puolestaan perustaa Palestiinan valtion, jonka pääkaupunkina olisi Itä-Jerusalem. Itsehallinnon piirissä on tällä haavaa noin 60 prosenttia Gazan alueesta ja vajaat 30 prosenttia Länsirannasta Itä-Jerusalemin ulkopuolella. Israelin pääministeri Ehud Barak on torjunut kaikki ehdotukset Jerusalemin jakamisesta tai israelilaisten vetäytymisestä kaikilta vuonna 1967 valloittamiltaan alueilta. Hän on todennut haluavansa säilyttää alueilla juutalaisia siirtokuntia. Israelin ja palestiinalaisten erimielisyydet keskittyvät tällä haavaa Wyejoen sopimuksen toteuttamiseen. Sopimuksen mukaan Israelin oli määrä vetää lisää joukkojaan pois Länsirannalta jo vuoden alkuun mennessä. Barakin edeltäjä, Benjamin Netanyahu, kuitenkin jäädytti vetäytymisen alkutekijoihinsä, mutta Barak on ilmoittanut jatkavansa sitä lokakuussa. Palestiinalaiset ovat vaatineet, että joukkojen kotiuttamista jatketaan heti." STT-IA 20.8.1999
BEST NEWS sivua uudistettu. Tässä ensi kertaa kokeilen "frameja". Sisältää neljä sivua uutislinkkejä ja voitte jokaiseen kategoriaan tarjota omia suosikkilinkkejänne. Välipalkit liikuteltavissa tarpeen mukaan.
HANNU TIKKANEN AND THE FOOLS ON THE HILL. Opettaja Hannu Tikkasen ja Perttu Härkösen duosta viisimiehiseksi kokoonpanoksi kasvanut bändi Imatralta on taas lähdössä Liverpoolin kansainvälisille Beatles-festivaaleille. Hannu Tikkanen on mainittu aiemminkin Veijosen sivuilla kiekonheiton ym. yleisurheilun veteraanina. Meni kokonaista puoli tuntia tämän sivun tekemiseen: IMATRAN THE BEATLES: The Fools on the Hill. Kuullakseen sivun taustamusiikin on suljettava muitten sivujen taustamusiikit.

24. 8. ISRAELIN JA VENÄJÄN TAPAHTUMIA SEURATAAN EDELLEEN RINTARINNAN
Kun Israelin Jerusalemin jakamisesta ryhdytään neuvottelemaan, Jumala väistyy estämästä Gorban paluuta. Veijosen nyt kolme vuotta julkisesti toistama väite. Niinpä Israelissa ei aivan vielä jatkettu "alueiden luovuttamista palestiinalaisille" , Venäjä väitti edenneensä (vasta?) Dagestanissa.
- VIKTOR KLIMENKON HARVINAINEN ESITYS "TUHLAAJAPOIKA" löytyy Helluntailaisraamattuopiston kuoron kasetilta: Laulamme kirkkaudesta, Ristin Voitto, 1981 GSC 512. - Mitä Missä Milloin 1979 s. 97 sisältää kuvan NIILO YLI-VAINIOSTA (taustalla tunnistettavissa Markku Vuorinen) ja tekstiä: "Saarnaaja Niilo Yli-Vainio (s. 1920) oli kiertänyt maatamme lähes 30 vuotta olematta millään tavoin julkisuuden henkilö, kunnes hänestä v:n 1977 kevättalvella tuli kuuluisuus." Viki ja Niilo ovat saarnanneet yhdessä, ja Veijosella taltioitu ääninäyte: MINISAARNA. Tämän jälkeen ilmoitetaan myytäväksi mm. MMM sarjani 50-luvulta alkaen 20 erilaista 200 mk.
JASHUALAISISTA näkemys uutisissa 16. 8. Jashualaiset Australiasta ovat levittäneet asiaansa pitkään Suomeenkin. Yhteydenottonsa tänne kai osoittaa, että siellä katsotaan tätä kautta toimittavan alkuperäisen sanoman hyväksi. Omat näkemykseni nimikiistoissa yms. eivät ole voimakkaita, voin hyvin linkittää vaikka käsityksestäni poikkeavasisältöisiä sivuja:
Jashualaisten pääsivu http://www.uq.net.au/~zzlakes Ja näihin lisätään /x.html: THE RESTORED NAME KING JAMES VERSION OF THE SCRIPTURES. http://www.uq.net.au/~zzrlakes/rnkjv1.html SABBATH http://www.uq.net.au/~zzrlakes/sabbath.html TRINITY REVEALED http://www.uq.net.au/~zzrlakes/trinity.html HOW YAHSHUA THE MESSIAH WROTE HIS NAME IN HEBREW http://www.geocities.com/CapitolHill/Lobby/3421/lastcall.html JAHSUA. KAIKKEIN KORKEIN. YKSI JA AINOA. YLIN. (Suomeksi) http://www.uq.net.au/~zzrlakes/ylin.html MESSIAS, VAPAHTAJA. GOLGATAN VERI UHRI, JAHSUA. (Suomeksi) http://www.uq.net.au/~zzrlakes/7vuotta.html JAHSHUA. HÄN ON YKSI JA AINOA LUOJA (Suomeksi) http://www.uq.net.au/~zzrlakes/Ilmestys.html MESSIAAN, VAPAHTAJAMME NIMI (Suomeksi) http://www.uq.net.au/~zzrlakes/Messias.html LAODICEAN SEURAKUNTA JA TÄMÄN PÄIVÄN NAINEN (Suomeksi) http://www.uq.net.au/~zzrlakes/nainen.html KUNINGAS JAAKON RAAMATUN KÄÄNNÖS ENNALLEEN SAATETTUJEN NIMIEN KANSSA http://www.uq.au/~zzrlakes/rnkjv2.html
Kommentti Moshelta: Shalom! Sivulla http://www.uq.net.au/~zzrlakes/rnkjv2.html The Restored Name King James Version of the Scriptures on hepreaksi kirjoitettu nimi Jehoshua (Jud - hei - vav - shin - ajin), sitä ei voi lukea muodossa Yahshua / Jahshua, vaan siinä lukee Jehoshua. Tästä olen heille kirjoittanut, mutta en ole saanut mitään palautetta. MZ

23. 8. ELOKUUT NÄYTTÄVÄT OLEVAN JÄNNITTÄVIÄ KUUKAUSIA
"Elokuut näyttävät olevan jännittäviä kuukausia, ainakin naapurissa", kirjoittaa eilisessä Etelä-Saimaassa professori Tauno Tiusanen. Ja täältähän on voitu lukea niiden profeetallisuuden johtuvan juutalaisen vuodenvaihteen lähestymisestä. Gorban ylösnousemusparodiasta on nyt kulunut 8 vuotta. Ei täällä kirjoiteta Saatanan kunniaksi, kun kaiken aikaa kerrotaan, mitä sen narrin on tehtävä Jumalan kunniaksi. - ENSO MENETETTIIN STT:N uutisen vuoksi, E-S 22.8. Antti O. Arponen kirjoittaa historiaa siitä, miten STT uutisoi 1940 sovittua liian aikaisin Moskovan rauhanneuvotteluista, ja siitä hyvästä Stalin pani peukalonsa kuin parempikin Turhapuro Enson kohdalle karttaan. Vuonna 1953 Stalin kaatoi itsensä koko Pohjolan kartan päälle, mutta Herra ottikin Gorban isäpuoli-JOSEFIN pois. Täällä taas uutisoidaan etukäteen mm. siitä, että kolme kuningasta kukistetaan. Ja jos Venäjä luulee, että nyt kukistettavat valtiot ovat Pohjolan valtioita, täällä muistutetaan, että ne ovat entisen Neuvostoliiton Roos, Mesek ja Tuubal. Vuosikymmenen kuluttua uutisoidaan, että ST:n Veijonen pelasti uutisillaan koko Pohjolan?
Suomalainen HORNET-hävittäjä lensi eilen puolen päivän jälkeen itärajalla mm. Lpr:n Pappilansalmen sillan kupeessa olevan Siltakioskin PIENOISGOLFkentän yli. Kentän ennätys on 30, tällä kaudella 32. Veijonen muutaman kerran kokeillut, ennätys 51. Sääntöjen mukaan kullakin 16:sta reijästä saa yrittää kuudesti (ellei silläkään osu, tulokseksi tulee 7), ja lyönnit on aloitettava alusta, ellei pääse ensimmäisen esteen yli. Huhtiniemessä oleva pienoisgolf on kai helpompi, koska kenttäennätykset 22 ja 24. Suomen ilmavoimat
WORLD 1000 aloittanut palvelun, missä seurataan maakohtaisesti kaikkien sinne linkittäneiden keskimääräistä päivittäistä kävijämäärää. Tänään sivuni ovat 25., 28., 31., 65. jne. Itselleni yllättävintä, että Lennon-sivullani käy tasaisesti noin 50 henkilöä päivässä, siis yli 18.000 käyntiä vuodessa:
25 Church without churches Society & Culture 119 26 Club unity, helsinki Club unity is a progressive house / trance club in helsinki, finland. unity has run monthly since 1996. Entertainment 115 27 Mega hit music European dance/techno music. Entertainment 115 28 Top 100 christian links Society & Culture 110 31 Daily christian news Christian news Society & Culture 90 65 John lennon now The beatles and john lennon music. also "i just believe in jesus" Entertainment 49
Neljällä suosituimmalla sivullani käy keskimäärin siis 119 + 110 + 90 + 49= 368 päivittäin. Seuraavaksi suosituin on keihäänheittosivuni. Sivujani joilla käydään ja joita tallennetaan on yli 50. Uutislinkkisivu korjauksen alla. Älkää unohtako viikon sana-profetiasivuja kuten EIKÖ 2000 JKR. TAPAHDU ENNALTATIEDETTYÄ?

22. 8. HYVÄ SANOMA KESKELLÄ ELÄMÄÄ - SUSI LAMMASTEN VAATTEISSA.
TUKHOLMAN PROFEETAN SANOMASTA on ilmoitettu Lappeenrantalaisessa, sikäli kun latoja on nyt latonut oikein. Tukholmaan Fridhemsgatan 58/109 on lähetetty tilattua ilmaismateriaalia. - Hyvä Sanoma extra 2/1999 on ilmestynyt. Lehti näyttää suunnatun varsinkin nuorille. Mielenkiintoisia artikkeleja kuten "Coloradon koulusurmien jälkeen syntyi hengellinen herätys". Heikoista huolehtiminen on kansalaisvelvollisuus, muistuttaa päätoimittaja Heikki Kangas. - TV:ssä esitetty ohjelma ausralialaisesta "lääkäristä", joka vaatii EUTANASIAN eli kivuttoman MURHAN hyväksymistä. Emme ainakaan hyväksy sanaa armo termin murha yhteyteen. "Sukupolvi, joka nuoruudessaan hyväksyi vapaan abortin, tulee vanhuudessaan kitketyksi pois eutanasialla", kirjoitti Thoralf Gilbrant ENNUSTUKSET TOTEUTUVAT 1 (1975).
SUSI LAMMASTEN VAATTEISSA. Matteus 7:15: "Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia." Oik. "vaatteissa lampaiden." Novum selittää, että vääriä profeettoja on seurannut oikeiden jäljissä kaikkina aikoina. Niilo P. tuskin on ainoa vääristelijäni. Jehovan todistajat yms. eivät mielestäni ansaitse nimitystä susi lammasten vaatteissa, pikemminkin ovat mustia lampaita, eivät Kristuksen lammastarhasta. Suuren tarukirjan Susi lammasten vaatteissa on vanha eläinsatu sudesta, joka esiintyi lampaan valepuvussa. Susi liittyi lammaskatraaseen ja seurasi sitä nöyrästi karsinaan. Mutta samana iltana paimen sattui teurastamaan juuri sen lampaan. Aimo T. Nikolainen (Ilmestyskirja ja nykyinen kristikunta, 1961, s. 48) selitti, että "Johannes tässä yhteydessä, 13:14-15, puhuu pedon KUVASTA, mikä palauttaa mieliin Antiokus IV:n kuvapatsaan Jerusalemin temppelissä." KR 1938 käänsi: (Väärä profeetta=Israelin petollinen johtaja) "yllyttää tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi." Uudessa kirkkoraamatussaan kääntää: "saa heidät tekemään patsaan sen pedon kunniaksi, jota on isketty miekalla mutta joka on vironnut henkiin." Kysymys todella on siitä, että merkkipäisen pedon patsas tai kuva pystytetään Jerusalemiin esimerkiksi Kristuksen taivaaseenastumisen kirkkoon. Kristus tulee teurastamaan lammasten vaatteissa tulevan suden. S. 47 Nikolainen kirjoitti: "Johanneksen näyn tärkein yksityskohta on kuitenkin siinä mikä kerrotaan jae 3. Yksi hirviön päistä oli kuoliaaksi lyöty, alkutekstissä TEURASTETTU, mutta tämä lyöntihaava, kuolinisku oli parantunut." Johannes selittää näkemäänsä, hän näki parantuneen miekanhaavan pedon pään kuvassa. (Kari Suomalainen in memoriam)
AKI HEITTI MAAILMANENNÄTYKSEN TAIPALSAARELLA. Aki Itkonen M 65 sarjassa 600 g välineellä maailmanennätykseen 50,15. Ja Veijonenkin pysyi vielä 40 metrin paremmalla puolella 800 g välineellä 1999.

21. 8. KOHTALOKAS LINJARIITA - INTERNETSEURAKUNTA - ULTRAA KIRJASTOISSA
Kirkon tiedottajien linjan suuri virhe ei ole siinä, etteivät he kerro alkavasta Antikristuksen ajasta. Se vaan on osoitus siitä, etteivät he ole selvillä seurakuntakauden ajan loppumisesta ja Antikristuksesta vaan ovat valmiita Antikristuksen aikaan hänen porttonaan (Ilm 17). Heidän linjansa pahin poikkeama seurakunnan linjaan on siinä, että kun molemmat voivat kertoa maailman idoleista, me emme voi väittää, että nämä beatlesit tai pavemaijaset ovat jotain seurattavia. Sensijaan kirkko toimii kuten uusin SANA-lehti, kaksi sivua JARI SARASVUON opetusta siitä, ettei julkiuskovaiseksi pidä ruvetakaan vaan riittää sellainen usko kuin hänellä on. Kristuksen vähimmäisvaatimus taivaaseen pääsylle on Jumalan antama sydämen usko Kristukseen ja sen julkinen tunnustaminen, julkiuskovaisuus! - Ei ole kysymys siitä, tekikö MARTIN LUTHER KING sellaisia tekoja kuin häntä mollaava tv-ohjelma väitti, vaan mahdollisuus taivaaseen on oikean uskon kautta. - Jatkuu sivulla:

KESÄN 1999 UUTISIA

21. 8. KOHTALOKAS LINJARIITA - INTERNETSEURAKUNTA - ULTRAA KIRJASTOISSA
Kirkon tiedottajien linjan suuri virhe ei ole siinä, etteivät he kerro alkavasta Antikristuksen ajasta. Se vaan on osoitus siitä, etteivät he ole selvillä seurakuntakauden ajan loppumisesta ja Antikristuksesta vaan ovat valmiita Antikristuksen aikaan hänen porttonaan (Ilm 17). Heidän linjansa pahin poikkeama seurakunnan linjaan on siinä, että kun molemmat voivat kertoa maailman idoleista, me emme voi väittää, että nämä beatlesit tai pavemaijaset ovat jotain seurattavia. Sensijaan kirkko toimii kuten uusin SANA-lehti, kaksi sivua JARI SARASVUON opetusta siitä, ettei julkiuskovaiseksi pidä ruvetakaan vaan riittää sellainen usko kuin hänellä on. Kristuksen vähimmäisvaatimus taivaaseen pääsylle on Jumalan antama sydämen usko Kristukseen ja sen julkinen tunnustaminen, julkiuskovaisuus! - Ei ole kysymys siitä, tekikö MARTIN LUTHER KING sellaisia tekoja kuin häntä mollaava tv-ohjelma väitti, vaan mahdollisuus taivaaseen on oikean uskon kautta.
PAIKALLISSEURAKUNNAT INTERNETISSÄ. Paikallisseurakunnan alue ei kulje kaupungin rajoilla vaan kuten alussa oli, sydämeltä sydämelle alueella, jolla päivittäin on mahdollisuus kokoontua yhteen. Siksi tällä seudulla puhun "Lappeenrannan-Imatran alueen" seurakunnasta. VANHOJA IMATRA postikorttejani. INTERNETSEURAKUNTA? On varmasti raamatullisempi kuin parhainkaan kirkkokunta. Kehottaisinko ihmisiä menemään johonkin kirkkoon? Olen sitä tehnyt silloin, kun ei ollut tarjota parempaa osoitetta. KIRJASTOISSA ULTRAA. Ainakin Lpr:n maakuntakirjaston lehtilukusalissa on Ultra 7-8/1999, ja sivuilla 12-13 artikkelini "Nostradamus ja aikamme", minkä kopioita pyynnöstä lähetetty mm. HANGON seudun seurakunnalle, Esko Halkosaarelle. Luvallani voi kopioida kirjoituksiani.
- TURBOKEIHÄSTÄ heittävät tänään 7-12 vuotiaat VIROJOEN Hippokisoissa. (Ennätykseni 42,50 -94). Yrjö Hämäläinen ja Juha Olkkonen osallistuvat kilpailun ulkopuolella kansalliseen veteraanien yleisurheilukilpailuun Taipalsaarella.

VANHOJEN pääsivujen kautta löytöjä? index.htm=kevät 1999 indea.htm=syksy 1998 inden.htm=vuodenvaihde 1997/98 Viimeksimainittu lienee mielenkiintoisin rajuine avauksineen vuodelle 1998. Hämärästi olin näkevinäni, ettei Mara asetu presidenttiehdokkaaksi, ym. Samaan jatkoa ind98.htm=1998 alun uutissivu, joten päivittäiset uutiseni ovat tallella alusta pitäen.

15. 8. KARI SUOMALAISESSA OLI PROFEETALLISUUTTA
KARI SUOMALAINEN IN MEMORIAM.

18. 7. BARAK JA CLINTON LUPAAVAT MAAILMANLOPPUA 15 KUUKAUDESSA!
ONLY 15 MONTHS PROUD MARY.

23. 4. Peräti 383 eri kävijää eilen wwnet.fi/users/veijone pääsivulla.

22. 4. "TURHAA PELOTTELUA VUOSITUHANNEN VAIHTUMISELLA"
2. En kirjoittaisi tuolla otsikolla, koska siinä asetetaan kyseenalaiseksi Jumalan Sanan toteutuminen sen osalta missä sanotaan, ettei seurakunnalle saa olla salassa, mitä merkitsee se, että yksi päivä on Herralle kuin tuhat vuotta. Tuhatvuotislaskelma on Jumalan ilmoitus eikä mitään numerologiaa kuten ko. kirjoituksessa helluntailaisille opetetaan. Toki pelottavin asia kalenterivuoden vaihtumisessa saattaa olla vain ongelma tietokoneissa... Katso ko. sivua!

HOME

ਊ匼剃偉⁔慬杮慵敧∽慊慶捳楲瑰㸢㰊ⴡਭ⼊ 䥆䕌䄠䍒䥈䕖⁄乏㈠〰ㄲㄲㄵ㔴㌳‸乁⁄䕒剔䕉䕖⁄剆䵏吠䕈⼊ 义䕔乒呅䄠䍒䥈䕖传⁎〲㜰㄰㜲ㄲ㤵㘴ਮ⼯䨠噁十剃偉⁔偁䕐䑎䑅䈠⁙䅗䉙䍁⁋䅍䡃义ⱅ䌠偏剙䝉呈䤠呎剅䕎⁔剁䡃噉⹅⼊ 䱁⁌呏䕈⁒佃呎久⁔䅍⁙䱁体䈠⁅剐呏䍅䕔⁄奂䌠偏剙䝉呈⠠㜱唠匮䌮ਮ⼯匠䍅䥔乏ㄠ㠰愨⠩⤳⸩ਊ†瘠牡猠慗䉹捡䍫䥇㴠∠瑨灴⼺眯扥愮捲楨敶漮杲眯扥㈯〰ㄲㄲㄵ㔴㌳⼸㬢ਊ†映湵瑣潩剸獥汯敶牕⡬牵⥬笠 ††瘠牡椠慭敧㴠渠睥䤠慭敧⤨਻†††浩条⹥牳⁣‽牵㭬 ††爠瑥牵浩条⹥牳㭣 †੽†映湵瑣潩䱸瑡啥汲愨潃汬捥楴湯‬偳潲⥰笠 ††瘠牡椠㴠〠਻†††潦⡲⁩‽㬰椠㰠愠潃汬捥楴湯氮湥瑧㭨椠⬫
੻††††椠⁦琨灹潥⡦䍡汯敬瑣潩孮嵩獛牐灯⥝㴠‽猢牴湩≧
⁻ ††††椠⁦愨潃汬捥楴湯楛孝偳潲嵰椮摮硥晏∨慭汩潴∺
㴽ⴠ‱☦ ††††††䍡汯敬瑣潩孮嵩獛牐灯⹝湩敤佸⡦樢癡獡牣灩㩴⤢㴠‽ㄭ
੻††††††晩愨潃汬捥楴湯楛孝偳潲嵰椮摮硥晏∨瑨灴⤢㴠‽⤰笠 †††††††愠潃汬捥楴湯楛孝偳潲嵰㴠猠慗䉹捡䍫䥇⬠愠潃汬捥楴湯楛孝偳潲嵰਻††††††⁽汥敳笠 †††††††愠潃汬捥楴湯楛孝偳潲嵰㴠猠慗䉹捡䍫䥇⬠砠敒潳癬啥汲愨潃汬捥楴湯楛孝偳潲嵰㬩 †††††素 ††††੽††††素 ††素 †੽ †䱸瑡啥汲搨捯浵湥⹴敧䕴敬敭瑮䉳呹条慎敭∨䵉≇Ⱙ猢捲⤢਻†砠慌整牕⡬潤畣敭瑮朮瑥汅浥湥獴祂慔乧浡⡥䄢⤢∬牨晥⤢਻†砠慌整牕⡬潤畣敭瑮朮瑥汅浥湥獴祂慔乧浡⡥䄢䕒≁Ⱙ栢敲≦㬩 †䱸瑡啥汲搨捯浵湥⹴敧䕴敬敭瑮䉳呹条慎敭∨䉏䕊呃⤢∬潣敤慢敳⤢਻†砠慌整牕⡬潤畣敭瑮朮瑥汅浥湥獴祂慔乧浡⡥伢䩂䍅≔Ⱙ搢瑡≡㬩 †䱸瑡啥汲搨捯浵湥⹴敧䕴敬敭瑮䉳呹条慎敭∨偁䱐呅⤢∬潣敤慢敳⤢਻†砠慌整牕⡬潤畣敭瑮朮瑥汅浥湥獴祂慔乧浡⡥䄢偐䕌≔Ⱙ愢捲楨敶⤢਻†砠慌整牕⡬潤畣敭瑮朮瑥汅浥湥獴祂慔乧浡⡥䔢䉍䑅⤢∬牳≣㬩 †䱸瑡啥汲搨捯浵湥⹴敧䕴敬敭瑮䉳呹条慎敭∨佂奄⤢∬慢正牧畯摮⤢਻†瘠牡映牯獭㴠搠捯浵湥⹴敧䕴敬敭瑮䉳呹条慎敭∨但䵒⤢਻†椠⁦昨牯獭
੻†††瘠牡樠㴠〠਻†††映牯⠠‽㬰樠㰠映牯獭氮湥瑧㭨樠⬫
੻†††††††⁦‽潦浲孳嵪਻†††††††晩⠠祴数景昨愮瑣潩⥮†㴽∠瑳楲杮⤢笠 ††††††††晩琨灹潥⡦⹦敭桴摯
㴠‽猢牴湩≧
੻††††††††††椠⡦祴数景昨洮瑥潨⥤℠‽瀢獯≴
੻††††††††††††⹦捡楴湯㴠猠慗䉹捡䍫䥇⬠映愮瑣潩㭮 ††††††††††੽†††††††††੽†††††††੽††††੽††੽ਊ⼯ⴭਾ⼼䍓䥒呐ਾ