Eivät mahda meille mitään! Suomi laajenee itään! Ja Israel koko maan päälle! Daniel 2:27,28: On Jumala taivaassa. Hän paljastaa salaisuudet ja ilmoittaa teille mitä .. viisaat, noidat, tietäjät eivätkä tähtienselittäjät voi ilmoittaa! Ennaltatietävää mm. Danielin kirjan selitystä jo yli 25 vuotta, Harri Veijonen © Harri Veijonen. Tekstit ovat 14 vuotta edellä aikaansa. Ymmärtääksesi, aloita Sanakirjasta. http://groups.yahoo.com/group/harriveijonen/, http://groups.yahoo.com/group/zipsonly/.

TOP tulostettavat: 0. Daniel 9:27 lopun ajassa. Väitteen oikeaksi todistaminen, 1. Päivälleen ennaltatiedetyt = Viimeisen vuosiviikon kenraaliharjoitus 2000-2007, 2. Viimeinen suuri herätys sidottu ylösoton ajan ennaltatietämiseen! 3. Kolme juutalaissotaa, 4. Vihan ajan alkamisen esikuvat, 5. 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13. Lpr:n profeetta pähkinänkuoressa. Takaisin Viipuriin 70 vuodessa, Tutkimus vuosien 2004-2014 tapahtumista ( mirror), Sir Isaac Newton´s prophecies, The Upcoming Peace Pact in the Middle East - FREE book!   S E U R A K U N T A L A I N E N . Seurakunnan Tiedotuskeskuksen valtakunnallinen uutislehti. Harri Veijonen, päätoimittaja. E-K:n Säästöpankki 410810-6384121. Vastaanotamme tekstejä eri puolilta maailmaa! Middleeast.htm "Peace and safety" Then sudden destruction will come upon them like the birthpangs of a pregnant women, 1 Thess 5:3. But we for the obtaining of salvation throught our Lord Jesus Christ, 1 Thess 5:9. We will be caught up along in the clouds to meet the Lord in the air, 1 Thess 4:17. : Jerusalemista sovittaessa Jeesus pelastaa seuraajansa yläilmoihin! ST - HS - HS En - Inews - Weekend - Pöysti - Savola - Sartola - Cosmos - MTV3 - YLE - Sanomat24 - End_Time - Radio - More * Holiday C * Moon * Anyday * Allakka * Bible * Raamattu * Raamattuhaku * Toinen * Finland - Finland2 - Finland3 - Sca - Top Medias - Jewish News - Rapturealert - Russia1 - Russia2 - US - Hal L. - Päiv.: eil, tois - Search Google - Yahoo - Hotbot - Alltheweb - Suomi24 * Uutisarkisto2 HAKEMISTO


Tulit, näit, voitit!
Omaksesi tästä! Download here!
Veijonen2007.rar


HYÖKKÄÄKÖ VENÄJÄ ELOKUUSSA 2008?
TUKHOLMAN PROFETIAN VÄÄRÄT SELITTÄJÄT PALJASTUVAT

Venäjä hyökkää elokuussa 2008 eikä pari viikkoa seurakunnan ylösoton jälkeen niinkuin Harri Veijonen on selittänyt. Nyt selviää, miten Harri Veijosella oli väärä tulkinta Tukholman profetiaan eikä hän ollut sen profetian ennustama sen profetian täsmentäjä mukaanlukien selittämään milloin Venäjän hyökkäys toteutuu.

Näin tapahtuu, mikäli Jouko Piho ja jotkut muut olivat oikeassa. Mikäli kuitenkaan Venäjä ei hyökkää elokuussa 2008, on Jouko Piholla ja kaltaisillaan vielä tilaisuus korjata selityksensä Harri Veijosen selityksen mukaiseksi. On eksyttävää suosia vääriä profetioita. Jouko Pihon sivuilta löytyvät mm. tällaiset:

1. Lähellä Venäjän rajaa asuvan avioparin kokemus 16.7.2007 aamulla Helena Ilveksen kertomana Aviopari katseli (omin silmin Suomen puolelta) venäläisten sotaharjoitusta rajalla, he saivat laskettua 200 panssarivaunua aivan rajan tuntumassa. Toinen heistä katsoi taivaalle ja näki siellä kirjoituksen: ”Elokuussa 2008”, sitten hän kysyi puolisoltaan, näetkö sinä tuon kirjoituksen taivaalla ja myös hän näki saman kirjoituksen. Pariskunta on ns. uskomattomia, mutta he menivät heti kertomaan näkemänsä paikalliselle uskovalle. Olivat sanoneet myös, että täältä tulee nyt lähtö!

2. Erään uskonsisaren profetia v. 2000 Juhani Laukkonen sai tämän profetian paperille kirjoitettuna v. 2004 Vuonna 2004 sain Lahdessa paperille kirjoitetun profetian. Sisar, joka oli saanut sanoman vuonna 2000 antoi sen minulle arvioitavaksi ja tutkittavaksi. Koska asiat ovat kulkeneet juuri sisaren saaman profetian mukaisesti, kirjoitan sen lyhyesti tähän. "Vuonna 2008 alkaa Balkanilta sota, johon Suomikin joutuu mukaan. Suomalaiset miehet, 1969 - 1989 syntyneet kutsutaan palvelukseen. Sota on verinen, kuolleita ja haavoittuneita tulee olemaan hyvin paljon. Suomi joutuu polvilleen ja nöyrtymään Jumalan edessä. Tällöin on maamme kohdalla viimeinen herätys." Juhani Laukkonen
PILKKAAJIEN VIIMEINEN PILKKA

KOHDISTUU ANTIKRISTUKSEN TULON JA ILMESTYMISEN KIELTÄMISEEN

Jo 1986 kirjassani http://wwnet.fi/users/veijone/tuleva.htm kohdassa 11 otsikolla erehdyksiä Jeesuksen paluusta selitin, miten seurakunta ei estä, pidätä Antikristuksen tuloa. Mutta edelleen sellaista erehdystä toistetaan http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000001412&posting=22000000036271893 minua vastaan. No pianhan näemme, että viimeinen suuri Antikristus kertomani mukaisesti sekä tuli että ilmestyi. Siinä vaiheessa ilmeisesti sentään nämä "seurakunta pidättää" erehtyjät myöntävät, että Veijonen oli tässäkin oikeassa.

PILKKAAJAT JATKAVAT PILKKAAMISTA LOPPUUNSA ASTI

Oma lukunsa on henkilöt, jotka pilkkaavat nyt. Ainakin merkittävä osa heistä ei käänny viimeisenkään ennaltatiedetyn ylösottoa edeltävän tapahtuman toteutuessa vaan he alkavat väittää, ettei mitään antikristusta ole tullut eikä nyt tapahdu antikristuksen ilmestyminen, mikä olisi viimeinen merkki ennen seurakunnan ylösottoa. Enpä osaa selittää miten Niilo P. ja kumppanit silloin väittävät, ettei Harri Veijonen etukäteen kirjoittanut Gorban tulosta ja ilmestymisestä, mutta ainahan pilkkaajat ovat itsensä löytäneet vaikkapa köyden jatkona kun eivät totuutta halua myöntää.
VUOSITUHANNEN PARAS PROFEETTA

SEITSEMÄN VUOTTA PERÄKKÄIN PARAS PROFEETTA MAAILMASSA

Vuodesta 2000 eteenpäin olen tiennyt parhaiten maailmassa. Vuonna 2000 esim. Jeltsinin poistuminen päivälleen ja Gorban paluu politiikkaan päivälleen. Vuoden 2001 iskuhetki oli tiedetty jo 11. 9. 2000 ennalta väitetysti maailmankaikkeus kääntyy kohti uutta alkua (ja niin tapahtui!), tiedetty myös jo 1992 "narrille päivä on kuin vuosi" ja 1972 keihästuloksessa 60.00, 6000 Aadamista 11.9.2000. Tapahtumana puhuttu vastakohdasta "jos Jumala Perkele olisi" iskisi kaksoistorniin, jossa vastustajani Tuomioja ja Mäkelä asuvat.

11. 9. 2003 kaksi vuorokautta ennen Anna Lindin murhaa kirjoitin varoitus "ulkoministeri tulisille hiilille". Helpoin ennaltatiedettävä oli isku 11. 3. 2004 keskellä seitsenvuotisjaksoa, kuten Madridissa iskettiin kuin jo Exodus 3.500 vuotta sitten. Tsunami. 26. 12. 2004 - 13 päivän aalto, mistä olin etukäteen kirjoittanut, että Suomenlahti on kortsu, joka antaa siemensä tänne eikä mitään Pietariin, asetella kortsua 27. 4. 2000. Ja että kun jotakin menee Pietariin niin antaja ei ole Jumala vaan Perkele siittäen Saatanan pojan! Ja juuri 50-vuotispäivääni sitä ennustin! Tässä kaksikin ennaltatiedettyä päivää ja 13 päivän aallon päätepiste: Pietari. 8. 4. 2005 ja kolme kuukautta Pojan sikiämisestä syntyy Johannes Kastaja, vaikka paavi hautaansa. 8. 10. 2005 eikä tätäkään Aasian sika syntyy-varoitusta kukaan julkaissut vaikka tarjosin. Lappeenranta-ryhmään jopa sekunnilleen myöhään illalla Suomen aikaa kirjoitin ja vasta seuraavana päivänä tuli uutisiin Aasian suuri maanjäristys, 73.000 ihmistä upposi maan multiin.

VUOSITUHANNEN PARAS PROFEETTA MAAILMASSA

Vuosille 2000-2007 olen tiennyt parhaiten, mutta johan parempi profeetta löytyisi, kun seuraavat 8 vuotta joku yksi ja sama tietäisi maailmassa parhaiten. Lienee selvää, että olen vuosituhannen paras profeetta. Okkultisti Sollog on tiennyt toiseksi parhaiten, mutta paremmuuteen on otettava myös seikka ettei ole eksyttävä okkultisti ja se, että tietää seurakunnan ylösotosta ja sen tulevan Jerusalemin valerauhan jälkeen. Näin huomioiden sata parasta profeettaa ovat kaikki Danielin kirjan hyvin tuntevia kristittyjä. Oma lukunsa poisnukkuneet Raamatun selittäjät, joita ei pidä unohtaa sillä juuri he ovat luoneet sen pohjan, jolla täsmennämme Daniel 9:27 lopun ajassa, Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin! Harri Veijonen
HÄVITYKSEN KAUHISTUS LOPUN AJASSA

"Hävityksen kauhistus toteutuu lopun ajassa, Herran tulemuksen päivinä, vielä kerran Jerusalemin ja temppelialueen kohdalla. - Kaikki tulee huipentumaan Jerusalemin kiistakysymykseen, sillä Israelin ympärillä olevat kansat ja varmasti laajemmaltikin, tulevat piirittämään ja hyökkäämään Jerusalemin kimppuun."

HÄVITYKSEN KAUHISTUS ANTIOKUS EPIFANEEN AIKANA
HÄVITYKSEN KAUHISTUS ROOMAN VALLAN PÄIVINÄ

"Jerusalemin temppelin jumalanpalvelukset kiellettiin ja sen asemasta siitä tehtiin kreikkalaisen ylijumalan Zeuksen palvontapaikka pyhäkköporttoineen. Temppeliin pystytettiin hävityksen kauhistus (epäjumalanalttari) 15. päivänä Kislev-kuuta ja saman kuun 25. päivänä uhrattiin sikoja epäjumalille alttarilla, joka oli pystytetty pyhäkköön. Osa juutalaisista lankesi hellenistisen kulttuurin epäjumalanpalvelukseen yhdessä pakanoiden kanssa."

"Hävityksen kauhistus toteutui jälleen kerran temppelin historiassa Rooman vallan päivinä v. 70, kun roomalaiset sotajoukot valloittivat Jerusalemin." (Lainaus ja tarkemmin: Keijo Lindeman: Messiaan tulemuksen merkit. Kirja on loppuunmyyty, mutta sitä löytyy kansalliskirjastosta)

Lisätietoja myös: http://wwnet.fi/users/veijone/Juutalaissodat.htm, http://wwnet.fi/users/veijone/valerauhan_vahvistamisen_esikuvat.htm


HARRI VEIJOSEN "PIELEEN" MENNEET PROFETIAT
IHAN AIDOSTI

Kysymys: Eivätkö pieleen menneet profetiat vaikuta Sinuun ollenkaan ? Mitä ajattelet niistä ?
Vastaus: Viimekädessä kysymys on tapahtumista Antikristuksen tulo ja ilmestyminen, jotka täytyy tapahtua ENNEN seurakunnan ylösottoa. Ajankohdissa on esitetty lähin seuraava mahdollinen. Kiitos kysymästä. HVJuly 3, 2008 Heinäkuun 3. 2008

Mauno Viinikkala: On oikeaoppista, emme ota kantaa siihen, tuleeko Jeesus
ennen, puolivälissä, vai jälkeen seitsenvuotisen ajan (Harri Veijoselle 1986)

EI ENNEN , PUOLIVÄLISSÄ EIKÄ JÄLKEENKÄÄN

TOP 10 ylösottoprofetioihin ei oikeastaan pitäisi tuhannenkaan parhaimman joukkoon lukea sellaisia, joiden mukaan ylösotto tulee - before - ennen Jerusalemin valerauhaliittosopimusta, jossa Antikristus on mukana. Tämä top 10 on otos periaatteessa tuhansista sanoituista tai tarkoitetuista. Olenhan joutunut kirjoituksia tulkitsemaan ja monenkaan sanomisista ei ota selvää varman päälle edes ovatko tarkoittaneet seurakunnan ylösoton tuloa vasta mutta kuitenkin silloin heti kohta valerauhasopimuksen jälkeen. Suomessa siellä missä asia pitäisi kohtuullisen hyvin tietää - helluntaiseurakunnan äänenkannattaja - on näkynyt sellaisia kuin Esko Halmeen selitys siitä, mitä vieraskielisiä nimityksiä käytetään ennen - puolivälissä ja jälkeen seitsenvuotisen ajan käsityksistä. Niin palataan jo siihen pimeyteen mitä edusti Mauno Viinikkala 1986, ettei ota kantaa siihen, tuleeko Jeesus ennen, puolivälissä vai jälkeen seitsenvuotisen ajan.

MIKÄÄN KÄSITYS EI OLE OIKEA

Tuolla samalla tarkoitetaan, ettei kukaan voi olla varma milloin Jeesus tulee kun on kolme erilaista kuppikuntaa. Yksikään noista kuppikunnista ei kuitenkaan ole oikeassa.

A. ENNEN. Tämä kuppikunta uskoo, että ylösotto tulee seitsemän vuotta ennen Messiaan näkyvää paluuta. Sen kannattajissa harva tajuaa, että silloinhan todennäköisesti ylösotto olisi pitänyt jo tapahtua vuonna 2007, mutta siinä käsityksessä etukäteen olivat monet tunnetuimpana Pat Robertson.

B. PUOLIVÄLISSÄ. Hienoa näissä kolmessa "virallisessa" kuppikunnassa on kuitenkin se, että kyseinen seitsemän vuotta saadaan Daniel 9:27:n viimeisestä vuosiviikosta sijoittaen se aikakauden loppuun. Toisin uskojat ovat näitäkin enemmän harhassa. "Puolivälissä" tarkoittaa seurakunnan ylösottoa niinä päivinä kun Antikristus nousee Jerusalemiin valerauhan rikkoen. Oikea käsitys on käsittääkseni lähinnä tätä, mutta kuitenkin niin kaukana, että ylösotto on jo tapahtunut 45 päivää ennemmin. Danielin kirjan lopun 1335 päivää ilmoittaa seurakunnan ylösoton ajankohdan kaikkein tarkimmin.

C. LOPUSSA. Näihin varsinkin Kansanlähetyspiirin seurakunta pelastetaan tulevasta vihasta tulevan vihan ajan jälkeen halutaan siis uskoa helluntaipiireissäkin, mutta me emme sellaiseen järjettömyyteen tämän enempää uhraa palstatilaa. HV
June 26, 2008 Kesäkuun 26. 2008


Thoralf Gilbrant: Suuri syy Israelin ankaraan hätään lopun aikana on
että Israel tekee liiton tulevan Antikristuksen kanssa (Ennustukset toteutuvat 4)

TOP 10 RAPTURE PROPHECIES

1. Harri Veijonen / After the peace / 2011 Jan-Feb
2. Hal Lindsey / After the peace / 2011 - 2014
3. M. J. Agee / After the peace / 2008 - 2011
4. John F. Walvoord / After the peace / soon
5. Thoralf Gilbrant /After the peace / soon
6. Pat Robertson / Before or after / 2007 or soon
7. Hermetic Order of the Golden Dawn / Before or after /2010
8. Kalervo Syväntö / Before the peace / 2006-2011
9. Lori Adaile Toye / Before or after / 2009
10. Philip B. Brown / Before or after / 2008 or soon
Daily Christian News http://wwnet.fi/users/veijone/

PARAS ON EDESSÄ otsikoin helluntaiherätys järjesti juhannuskonferenssin Keuruulla. Järjestyksessään 31. jossa sain olla mukana. Tositarkoituksella "paras on edessä" tarkoittaa seurakunnan pikaista tempausta yläilmoihin Karitsan häihin! Tässä TOP 10 tempausprofetiat. HV
June 19, 2008 Kesäkuun 19. 2008

MESSIAAN TULEMUKSEN MERKIT - PAINOS ON LOPPU

Keijo Lindeman on muuttanut Kangasalta Nokialle. Hänen kirjojaan saa edelleen Israel apu ry:ltä. Mutta erinomainen kirja vuodelta 2004 "Messiaan tulemuksen merkit" painos on loppu. Katson aiheelliseksi käydä siitä kirjasta kera omien kirjoitusteni läpi asioita otsikolla Hävityksen kauhistus.

NEBUKADNESSARIN PÄIVISTÄ LÄHITULEVAISUUTEEN

Keijon kirjassa Hävityksen kauhistuksesta puhutaan 18 sivua mm. alaotsikoin:
Hävityksen kauhistus Nebukadnessarin aikana,
Hävityksen kauhistus Antiokus Epifaneen aikana,
Hävityksen kauhistus Rooman vallan päivinä,
Kalliomoskeija - islamilainen hävityksen kauhistus
ja Hävityksen kauhistus lopun ajassa.

HÄVITYKSEN KAUHISTUS NEBUKADNESSARIN AIKANA

2. Aik. 36:15-21. "Jerusalemin temppeli, pyhä paikka, on joutunut monta kertaa historiansa aikana kokemaan hävityksen kauhistuksen. Kuningas Sidkian päivinä Israelin heimo oli saavuttanut sellaiset mittasuhteet, että vihastunut Israelin Jumala salli Baabelin kuningas Nebukadnessarin hyökätä sotajoukkoineen Jerusalemin kimppuun (2. Aik.36). Tämä tapahtui Raamattuun perustuvan kalenterin viidennen kuukauden (Av-kuun) 9. päivänä historian mukaan (2. Kun. 25:8).

Baabelin kuninkaan toimittama hävityksen kauhistus kohtasi Jerusalemia ja ensimmäistä pyhäkköä, jonka kuningas Salomo oli rakentanut (n.v. 960 eKr., IRT, Unger 1986). Temppeli poltettiin ja sen kalleuden ja kansan jäännös vietiin pakkosiirtolaisuuteen Baabeliin seitsemäksikymmeneksi vuodeksi (v. 586 eKr.)." (Keijo Lindeman) HV

LINKIT

http://www.israel-apu.org/kirjoja.html
http://wwnet.fi/users/veijone/Juutalaissodat.htm
http://wwnet.fi/users/veijone/valerauhan_vahvistamisen_esikuvat.htm
http://wwnet.fi/users/veijone/vuoden_kristillinen_kirja.htm
June 9, 2008 Kesäkuun 9. 2008

JUHLA LAPPEENRANNASSA BETANIA-TEMPPELISSÄ 8. 6. 2008

Maakunnallinen Israel 60 vuotta juhla järjestettiin Lappeenrannan Betaniassa sunnuntaina klo 14.00. Järjestäjinä toimivat yhteisvoimin kaikki kolme alueen Israel-järjestöä: Israelin Ystävät ry Lappeenrannan paikallisosasto, Kaakkois-Suomen Israelin ystävyysseura ry ja Suomen Karmel-yhdistys ry.

Lappeenrannan kaupungin tervehdyksen toi kaupunginjohtaja Seppo Miettinen. Hän kertoi mm. näkemyksensä siitä, miten 1980-luvun lopussa Lappeenrannan kaupungilla oli hyvät valmiudet toteuttaa exudusta, mutta juutalaisten muutto Neuvostoliitosta Israeliin kulkikin sitten itäblogin kuten Unkarin kautta.

Juhlapuheen jakoivat Ishai ja Anat Brenner Israelista Chaim Beshefa järjestöstä. Näiden uskovien päätyö Israelissa on auttaa sikiövaiheisia lapsia syntymään aborttia suunnittelevien äitien kanssa.

Puheen piti Pekka Sartola. Hänelle Israel ei niinkään ole 60 vuotias vaan 3100 vuotias. Musiikista vastasi JEDIDIM lukuisten yhteislaulujen ohella. Tilaisuus päätettiin kansallislauluihin Hatikva ja Maamme, jonka jälkeen vielä oli kahvitarjoilu.
May 15, 2008 Toukokuun 15. 2008

ISRAEL 60 VUOTTA

http://tuomasjasuvi.jesusanswers.com/kosyvanto.htm:
Ps. 102:17: "Kun Herra rakentaa Siionin ja ilmestyy kunniassansa."
Tässä on hyvin tärkeä ennustus, joka huonosti suomennettuna on jäänyt hämäräksi. Lauseen pitäisi kuulua: "Kun Herra rakentaa (fut.) Siionin, Hän ilmestyy (pian) kirkkaudessaan." Ts. Israelin jälleenrakentaminen on tärkeä ajan merkki siitä, että Herran tulemus on lähellä. Tähän asiaan liittyy läheisesti Ps. 102:19.
Ps. 102:19: "Tämä kirjoitettakoon tulevalle polvelle."
Oikea käännös on: "Tämä kirjoitettakoon viimeiselle sukupolvelle." Hepreassa on selvästi "DOR AHARON" = viimeinen sukupolvi. Me elämme NYT tämän viimeisen sukupolven aikaa vähän ennen Herran tulemusta. Vrt. 1 Tess. 4:13-18. (K.O. Syväntö)

PIAN 66 VUOTTA

14. 5. 2008 Israelin valtion uudesta perustamisesta täyttyi 60 vuotta. Valtion perustaminen oli kirjoitettu maailmansodasta alkaen kaiken näkevälle viimeiselle sukupolvelle. Vuonna 1948 sukupolvi osasi lukea ja oli 34 vuotias. Ennen muuta se, että jo kuuden vuoden kuluttua tämä sukupolvi täyttää SATA VUOTTA, viittaa siihen, että ehtiäkseen elinaikanaan nähdä myös luvatun Messiaan tulon kirkkaudessaan, se toteutuu Israelin ollessa 66 vuoden ikäinen. Pianhan tämä asia varmistuu. HV


PAJULAN TUOTANTO

Osmo kirjoittaa vappuna 1918 tapetusta Johan Samuel Pajulasta. Tässä Pajulan tuotanto: pajula.txt HV


KAHDELLA TAVALLA

Daniel 10:13 on nyt selitetty siten, että Mikael tulee avuksi 21 vuoden jälkeen sen kun Israel jätettiin yksin, USA:kin alkoi neuvotella PLO:n kanssa 1988. Vuosi 2009 Mikaelin tuloksi saadaan toisellakin tavalla eli aiemmin esitetyllä, että tulon ja vuonna 2011 ilmestymisen välillä on kaksi vuotta. Mikäli Mikael tulee 2009 on ilmestyminenkin 2011 todistettu jo ennen tätä päivää. HV

2008 TAMMI-HUHTIKUUN uutiset jäävät sivulle http://wwnet.fi/users/veijone/ind08tammihuhti.html.
April 27, 2008 Huhtikuun 27. 2008

MIKAEL TULEE, ILMESTYY JA NOUSEE

Mahdolliset pienet epätarkkuuteni selityksissäni eivät estä minua, eivät saa minua luopumaan periaatteestani selittää kaikki tapahtumat hyvissä ajoin ENNEN NIIDEN TAPAHTUMISTA. Eräs varhaisimpia ennaltatietämisiäni oli - asia, joka oli tuhansien suomalaisten ennaltatietämä - että Israel jää yksin täsmennyksellä, että USA:kin käy sitä vastaan. Asian olin maininnut ensimmäisessä julkisessa kirjoituksessani Kipinä 2/1979 ja sitä toistettiin koko 1980-luku. Siitä huolimatta "ystävä" Yhdysvallat vuonna 1988 alkoi neuvotella Israelin vastustajan, terroristijärjestö PLO:n kanssa. Sitä tapahtumaa sitten selitin sen ennustuksen toteutumiseksi.

PERSIAN RUHTINAS VASTUSTAA 21 VUOTTA

Emme keksi selityksiä omasta päästä vaan asiat ovat erinomaisen tarkasti etukäteen ollut luettavina Raamatusta! Kun saarnasin, että USA:kin käy Israelia vastaan, samaan lauseeseen olisin voinut liittää Daniel 10:13 selitin sen nimittäin 21 vuodeksi, jonka ajan Persian ruhtinas Israelia vastustaa. Sittemmin puhuin Arafatista lähtien vuonna 1986, mutta johan oli ennaltatiedetty, että oikea lähtökohta on 1988 ja PLO:lla myös äärisiipi Hamas, jota Persian ruhtinas voi tarkoittaa. Yhtä hyvin voi Iranin johtaja näennäisesti lopettaa vihollisuudet Israelin kanssa 21 vuotta jälkeen vuoden 1988 eli 2009.

MIKAEL TULEE 2009

Uuden testamentin termit "tulla, ilmestyä, nousta" löytyy myös Vanhasta testamentista antikristus Mikaelin kohdalla! 21 vuoden jälkeen tulee erityinen ruhtinas Mikael avuksi lopettamaan Persian ruhtinaan vihollisuudet Israelia vastaan! Daniel 10:13. "Persian valtakunnan ruhtinas seisoi vastustamassa minua kaksikymmentäyksi päivää, mutta katso, Miikael, yksi ensimmäisistä ruhtinaista, tuli minun avukseni, sillä minä olin jäänyt yksin sinne, Persian kuningasten tykö. 14. Ja minä tulin opettamaan sinulle, mitä on tapahtuva sinun kansallesi päivien lopulla; sillä vielä tämäkin näky koskee niitä päiviä." 14. jae vakuuttaa, että teksti koskee meidän aikaamme. 13. jae sanoo senkin, että Israel oli jätetty yksin sinne Persian kuningasten tykö. Monikko antaa vapauden tulkita laajemmin arabimaita. Mutta 21 vuotta vain ja Mikael tulee! Ne jotka uskovat Putinin olevan antikristus tarttuvat termiin prince, ruhtinas (niinkuin kohta englannissa ym. käännetään puhumatta enkelistä!), jolla voidaan ymmärtää pääministeriä. Todennäköisemmin kuitenkin Mikael G. sen lisäksi että tulee avuksi rauhoittamaan Lähi-Idän tilannetta tulee myös asemaan, jossa hän hallitsee Googinmaan johtajana.

MIKAEL ILMESTYY 2011

Suureen tarukirjaan ruotsalainen tekijänsä on kirjannut Mikael ilmestyy. Daniel 12:1:n oikeaan osunutta tulkintaa se on. Monet nousevat mullasta, ylösotto tapahtuu Mikaelin ilmestymisen ja nousun välillä.

MIKAEL NOUSEE 2011

Daniel 12:1 "1. Siihen aikaan nousee Mikael, se suuri ruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika." Daniel 10:13 mukaan Mikael tuli avuksi ja sitten hän onkin vielä Israelin lasten suojana, mihin sopii termi ilmestyä. On Israelin turvana kunnes nousee eli rauhansa rikkoo ja Israeliin hyökkää. Seurakunnan ylösoton ja Mikaelin nousun väliä ei ole kuin 45 päivää. Mielenkiintoiseksi menee! Mitä Mikael Gorba aikoo? HV
April 17, 2008 Huhtikuun 17. 2008

NOUSEEKO ANTIKRISTUS VAI KIINA VUONNA 2012?

Viite: Cutting Edge: Nouseeko Antikristus vuonna 2012, http://www.heinola.org/~patato/cef2275.pdf .

Ensinnäkin on oltava tarkkoja käytetyissä verbeissä. Ilmeisesti tuossa nousta-verbiä käytetään merkityksessä tulla.

Antikristuksen erilaisia tekoja ovat: tulla, ilmestyä ja nousta

TULLA
Tulolla ei tarkoiteta syntymää, mutta Antikristus on syntynyt ja tehnyt muita tulon luonteisia tekoja. 2 Tess 2:9 "tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä." Eräällä on nähtävissä Saatanan vaikuttama Kristus-parodia syntymästään saakka. http://wwnet.fi/users/veijone/gorba.htm. Erinomaisia tunnustekoja. 72 tunnin vankeus tavallaan ennaltatiedetty. Novumiin Th. Gilbrant oli kirjoittanut, että Antikristus parodioi Kristuksen kuolemaa ja ylösnousemusta. Monia tekoja, joita Gorba sivulle ei ole kirjattukaan kuten kuvattu Kristuksen kaste parodia linnun lennellessä Gorban pään päällä hänen puhuessaan. Useampia tuloja ennaltatiedettynä määrähetkenä 11. 3. jopa paluuna politiikkaan. Tulon kaiken tulemuksen täyttävä merkitys täytynee kuitenkin olla paluu valtaan Neuvostoliiton jatkovaltiossa.

TULON VUOSI 2009?
Profetian selityksissä on tavallista olettaa tapahtuman tulevan aikaisemmin kuin se lopulta tulee. Antikristuksen tulemuksen selittäjät ovat olleet osittain oikeassa kunhan ovat liittäneet Raamatun viimeisen petovaltion Neuvostoliiton historiaan. Tyypillistä moneen kertaan toistuva tulopäivä 11. 3. (1917 vallankumous, 1985 Gorba ensimmäiselle kaudelle, 2001 G:n paluu politiikkaan I, 2003 G:n paluu politiikkaan II). Tämän sarjan perusteella Antikristuksen lopullisen tulon päiväksi voisi olettaa 11. 3. tai toissijaisesti 11. 9., mutta koska oikea ajankohta saataneen lukemalla 1335 päivää ja risat lopusta Messiaan näkyvästä paluusta, oikea tulopäivä olisikin nyt lähellä Kristuksen sikiämispäivää, syntymäpäivääni, 8. 1. Ja vielä ehtii jo seuraavaksi syntymäpäiväksi kuten arviolla näkyvä paluu syksyllä 2014 saadaankin oletuksena kahden vuoden tulon ja ilmestymisen väli.

NOUSTA
Tekojärjestys on tulla, ilmestyä, nousta, olla maailmanjohtajana 3,5 vuotta ja kukistua. Cutting Edgen artikkelissä on hyvää mm. asiantuntijan arvio rahan poistumisesta jo vuonna 2012. Raha poistunee markkinoilta vasta sen jälkeen kun Antikristus on tullut, joten montaa vuotta etuaikaan Antikristuksen tuloa ei enää ehdi arvioida! Olemassa myös Raamatun sana 21 vuodesta www.wwnet.fi/users/veijone/mikael21.htm, vaikka ehkä lukien vuodesta 1988, jolloin se olisi 2009. Tulo ja nousu ovat eri asioita. 2 Tess 2 tarkentaa, että nousu tapahtuu temppeliin. Se on muissa kohdin sama kuin Jerusalemiin ja siellä johonkin temppeliin nousu. Nousu on valerauhan rikkominen 3,5 vuotta ennen Messiaan näkyvää paluuta. Ehtii vielä pääsiäiseksi 2011, kunhan sitä edeltää ilmestyminen.

ILMESTYMINEN 2011?
Tultuaan ilmestyy tuo laiton merkkipäinen ja Dan 9:27:ään liitettynä ilmestymiselle jää synonyymiksi valerauhan vahvistaminen yhdessä monien kanssa. Se taas tapahtuisi nopeimman aikataulun mukaan noin 8. 1. 2011.

VUONNA 2012

Vuonna 2012 jo Kiina yhtyisi sotaan Israelia vastaan. Vuotta 2012 olisi siis parempi otsikoida nouseeko Kiina vuonna 2012? Kaikella ystävyydellä, HV.


LEIF LILJESTRÖM - VANKILASSA HOMOUSKRITIIKIN VUOKSI

Osmo Pöystin uusin uutiskolumni kertoo ruotsalaisesta Leif Liljeströmistä. Leif on tullut uskoon ja kastettu vuonna 1980. Hänellä löytyy oma kotisivu ja asiaa mm. englanniksi: Sweden: Prison for Critizism Against Homosexuality http://bibeltemplet.se/show.cgi


TV7:LLA ONGELMIA

TV7, suomalainen hengellinen tv-kanava kärsii ongelmista Soneran kanssa. Uskovia on pyydetty rukoilemaan asian puolesta.
April 7, 2008 Huhtikuun 7. 2008

DANIEL 9:27:N TEKIJÄ ANTIKRISTUS
JO MIKAEL AGRICOLAN TEOKSISSA

MIKAEL AGRICOLAN TEOKSET

Mikael Agricolan teokset ovat: 1. Abckiria (1543), 2. Rucouskirja (1544), 3. Se Wsi Testamenti (1548), 4. Käsikiria Castesta ja muista Christikunnan Menoista (1549), 5. Messu eli Herran Echtolinen (1549), 6. Se meiden Herran Iesusen Christusen Pina (1549), 7. Dauidin Psaltari (1551), 8. Weisut ja Ennustoxet (1551), 9. Ne Prophetat. Haggaj. Sacharia. Maleachi. (1552).

8. WEISUT JA ENNUSTOXET

Weisut ja ennustoxet oli Mikael Agricolan suomennos eräistä Raamatun Vanhan testamentin osista. http://fi.wikipedia.org/wiki/Weisut_ia_Ennustoxet. Agricola on liittänyt profeettakirjojen yhteyteen alkulauseita, joissa selitetään esimerkiksi maantieteellistä taustaa. Teoksessa on myös erilaisia selityksiä, joista suuren osan hän on lainannut saksan- tai ruotsinkielisistä teksteistä. http://www.mikaelagricola.fi/mikaelagricola/VeisutjaEnnustukset_NeProfeetat.pbs.

DANIEL 9:27 AGRICOLALLA

MUTTA HEN MONILLE LIJTON WAHUISTAPI
-
IA SIPEIN TYKENE SEISOUAT SEN AUTIUXEN
CAUHISTOXET/ IA SE OMBI PÄTETTY/ ETTE SEN
PIHDE LOPPUN ASTI AUTIANA SEISOMAN.

Kun Agricola noihin sanoihin on päättänyt Daniel 9:27:n suomennoksensa Weisut ja ennustoxet Danielia koskevassa osassa, hän hyppää suomennoksessa Daniel 11:36:een ja kirjoittaa välille

ANTICHRISTUXEST/ HENEN
WALDACUNNASTANS/ HENEN
IUMALAN PALUELUXESTANS IA
HENEN CADHOTUXESTANS.

Niin onkin sekä Daniel 9:27:ssä että Daniel 11:36:ssä puhe yhdestä ja samasta perälle Pohjolaan aikojen lopulla tulevasta Mikael-nimisestä johtajasta. Asia on nähtävästi ollut selvä jo Agricolalle, vaikka ymmärrys onkin edelleen lisääntynyt. Esimerkiksi eräs haki englanniksi "seitsemän vuoden valerauhaa", mutta vaikka vuoden 1986 kirjani sellaisesta puhuukin, näillä näkymin oikea selitys on se, että rauhan teon pituudella ei ole merkitystä eikä sitä tehdä "seitsemän vaihteessa" vaan hieman ennen kuin on 1335 päivää Messiaan näkyvään paluuseen ja seurakunnan ylösotto tapahtuu (tammi/helmikuussa 2011?). HV
April 1, 2008 Huhtikuun 1. 2008

TOP 10
USKOVAISTEN VAINOAJAT

1. Pohjois-Korea.
Kuudetta kertaa "Open Doorsin" "Mustan listan" kärjessä.
Pohjois-Koreassa kristityt nähdään valtion vihollisina.
Vankiloissa heitä arvellaan olevan jopa 70.000. Tietoa tihkuu
loikkareilta, jotka ovat onnistuneet pakenemaan esimerkiksi Kiinaan.

2. Saudi-Arabia

3. Iran

4. Malediivit
5. Bhutan
6. Jemen
7. Afganistan
8. Laos
9. Uzbekistan
10. Kiina
Lähde: Open Doors, World Watch List 2008
[DOC] download the open doors world watch list 2008


MARTTI LUTHER USKOVAISTEN TAPPAJANA

TÄMÄ PÄIVÄ KIRKKOHISTORIASSA. 31. MAALISKUUTA.
"Luther joutui ottamaan kantaa kirkonmiesten anabaptisteiksi nimittelemien uskovien tappamiseen 31.03.1527. Hän antoi suostumuksensa Jeesuksen seuraajien tappamiseen vaikka se hänen omien sanojen mukaan olikin "kauheaa katsella". - Anabaptisteista julistettu kuolemantuomio koski kaikkia baptisteja. Kyse oli kansanmurhasta lain varjolla. Pyhän Roomalais-saksalaisen keisarikunnan valtiopäivät vahvistivat Wormsin kansanmurhalait Speyerin valtiopäivillä 1529." Lähde: Osmo Pöysti, http://opsti.japo.fi/sarka.htm. Olisi syytä mainita alkuperäiset lähteet.
March 31, 2008 Maaliskuun 31. 2008

SYNTYMÄPÄIVIÄNI JUHLISTAMAAN

I´m coming! Be ready!
2005 01/08 * * * * 2007 01/08 * * * * 2009 01/08 * * * * 2011 01/08 * * * * 2011 01/27-
Tsunami in St Petersburg * Priest Oleg died * Gorby back * "Peace" * Rapture !

Keskiverto psykologi tai yhtä typerä muu arvostelija ei pääse irti siitä käsityksestä, että Harri Veijonen on keksinyt tapahtumille ajankohtia omasta syntymäpäivästään. Tuskin hän edes myöntää, että Harri Veijosen syntymäpäivänä on mitään ennaltatietämäänsä tapahtunutkaan. Omahyväistä mielisairautta olisikin keksiä tapahtumille ajankohtia omasta syntymäpäivästään. Minulla taas ajankohdat on keksitty Raamatun tutkimuksella ja hyväksi onnekseni esim. Kristuksen sikiämispäivä näyttää todistetun syntymäpäivääni. Sellainen todistus tapahtui 50-vuotispäivänäni, kun etukäteen tiesin siihen osuvan "Saatanan pojan siittävän aallon". Tsunamista 9 kk myöhempään sekunnilleen tiesin Aasian suuren maanjäristyksen Saatanan pojan syntymisen hetken merkkitapahtumana.
Noin 8. 1. 2005 tsunami saavutti Pietarin. Noin 8. 1. 2007 pappi Oleg murhattiin vallankumouksesta muistuttavalla paikalla. Tarkalleen vallankumouspäivänä "Eveliina II", Jokelan tragedia.

50, 52, 54 JA 56 VUOTTA

Nämä 50. ja 52. juhlapäiviini ennaltatiedetysti osuneet tapahtumat olivat Raamatun pohjalta saadut kahdellakin tavalla. Seuraavat 54. ja 56. synttäreihini saadaan osumat Raamatun pohjalta lukien lopusta alkuun päin. Näkyvä paluu syksyllä 2014, ja 1335 päivää aiemmin olisi rapture, seurakunnan ylösotto, noin tammi/helmikuun vaihteessa 2011. Hieman sen edellä täytyy tapahtua valerauhan vahvistus eli antikristuksen ilmestyminen. Herran ensimmäisen tulon ja pilviin ilmestymisen välillä on reilut 2000 vuotta, ja Gorballa mahdollisuus parodioida kahdella vuodellaan tulon ja ilmestymisen väliä. Venäjän uudella johtajalla olisi hallinta-aikaa vain muutamia kuukausia. Helpottaahan se muistamistakin, jos aina juhlitaan maailman laajuisesti minun syntymäpäivääni. Parempi muistaa Kristuksen sikiämispäivä, jota vuoden vastatessa vuosituhatta Saatanan ajalla juhlitaan Saatanan mieliksi.

NELJÄN VUODEN VÄLI

Tutkisin vielä neljän vuoden väliä niinkuin oli 4000 vuoden väli. 4000 vuoden väli oli Aadamista Kristukseen. 4 vuoden väli oli Aasian suureen maanjäristykseen jolloin Saatanan oletetaan menneen Gorbaan. Siitä 8. 10. 2005 on nyt kulunut 2 v. 5,5 kk. Gorba on nyt 77 v ja 3 viikkoa. Isäni kuoliniälläkin 76 v 9 kk voisi olla merkitystä. Kun Gorba on 77 v 9 kk hän voisi tulla. Suuresta tsunamista tulee kuluneeksi 4 vuotta 26. 12. 2008 - 9. 1. 2009. Olisiko jotakin merkitystä sillä, että tsunami olisi kuin alku Aadam ja Kristuksen tulo kuin Antikristuksen tulo. Nähtävästi Antikristuksen tulo tai ainakin tulon sikiäminen saadaan laskettua monellakin tavalla. Yhtä hyvää raamatullista laskelmaa tukevat vähemmän merkitykselliset seikat. Antikristuksen tulo lähiaikoina on välttämättömyys ja sitä odotetaan suurella mielenkiinnolla! Maailma haluaa antikristuksen haltuun niinkuin se Saatanan hallussa jo on. Minua parempaa varoittajaa asiassa ei ole. HV
March 18, 2008 Maaliskuun 18. 2008

Kuva

DANIEL 11:36 ALAVIITTEINEEN
GORBAAN LIITTYVÄ MONISTE 20 VUOTTA

Noin 20 vuotta olen levittänyt monistetta Daniel 11:36 alaviitteineen. Se että se liittyisi Gorbaan on siis keksitty noin 20 vuotta sitten, mutta kyseisen kohdan alaviitteet on keksitty vuosisatoja ennen Gorbaa.

POHJAN VIIMEINEN JOHTAJA MENESTYY VIHAN AJAN

Daniel 11:36 mainitsee Pohjan eli pohjoisen kuninkaan, joka menestyy vihan ajan. Kohtaan liittyväksi merkityt alaviitteet ovat Dan. 7:8, 2 Tess 2:4, Ilm 13:5.

POHJOISEN PETOVALTION TAKAISINKIN TULEVA JOHTAJA

Dan. 7:8 (ja selityskohtansa Dan. 7:23-24) kertoo, että kyseisessä viimeisessä pohjoisen petovaltiossa on kymmenen johtajaa. Pieni sarvi eli viimeinen suuri antikristus mainitaan sekä seitsemäntenä että sitten kolmen johtajan (Jeltsin, Putin, Medvedev) mentyä yhdentenätoista. Viimeisessä petovaltiossa on siis vain kymmenen johtajaa, mutta seitsemäs tulee takaisinkin kuten vielä tarkennetaan Ilm. 17:8,11.

ILMESTYY VAHVISTAMAAN JERUSALEMIN VALERAUHAA

2 Tess 2:4 laiton on siis sama kuin Pohjan viimeinen kuningas. Tuo mies ennen seurakunnan kokoontumista yläilmoihin sekä tulee että ilmestyy. Daniel 9:27 selittää hänen ilmestymisensä olevan mukaan tulo vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa (v. 2010-11?). Daniel 12:1 mainitsee miehen etunimen Mikael.

PARANTUNEELTA MIEKANHAAVALTA NÄYTTÄVÄ MERKKI PÄÄSSÄ

Ilm. 13:5 kertoo apostoli Johannekselle näytetyn sen miehen kuvan ja apostoli selittää nähneensä miehen päässä kuin parantuneen miekanhaavan. Vai ei Gorba tule ja ilmesty!

TULON JA ILMESTYMISEN VÄLI

Tulon ja ilmestymisen väliä olen jo vuosia sitten veikannut kahdeksi vuodeksi. Koska ilmestyminen näillä näkymin tapahtuu noin tammikuun 8. 2011, tuloa Googinmaan johtoon sopisi juhlistaa jo 54. syntymäpäivänäni 8. 1. 2009.
Harri Veijonen 16. 3. 2008
March 10, 2008 Maaliskuun 10. 2008

YHDETTÄTOISTA PRESIDENTTIÄ ODOTETAAN

KYMMENES PRESIDENTTI ONNITTELI KYMMENETTÄ PRESIDENTTIÄ

Venäjän presidentinvaalit voittanut Dimitri Medvedev sai onnittelut Suomen Tarja Haloselta. Halonen on Suomen kymmenes presidentti, ja kymmenes Moskovassa on myös Medvedev laskien alkaen Leninistä. Molemmissa maissa seuraavan presidentin tuloon liittyy dramatiikkaa, sillä pohjoisen petovaltion yhdestoista presidentti on viimeinen suuri Antikristus! Venäjän anti-ilmestyskirjan mukaan - kirjoitettu tai kuviteltu - tuleva peto on Suomen uusi Urho Kaleva Kekkonen. Seitsemäs johtaja tulee takaisinkin, ja koska on ilmeistä, että Kekkosta ei saada henkiin, uudeksi Kekkoseksi kelpuutetaan vaikkapa Matti Vanhanen onhan hänen poliittinen taustansa Keskusta kuten oli Kekkosella. Suomalaisenkin Raamatun mukaan seitsemäs johtaja tulee takaisinkin ja on myös yhdestoista.

MIHAIL TULEE JA ILMESTYY

Danielin kirja ei tyydy vain ilmoittamaan, että suuri Antikristus on vähäisemmällä kaudellaan seitsemäs viimeisessä petovaltiossa ja että kolmen johtajan mentyä hän tulee takaisinkin vaan Daniel 12:1 kertoo tuon Pohjoisen suuren Googin etunimenkin, ruhtinas Mihail. Mihailin, Mikaelin ilmestymiseen päättyy armotalouskausi. Sitten kuolleita nousee mullasta ja miljoonia temmataan yläilmoihin elävältä! Mihailin ilmestyminen on hänen mukaantulonsa vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa yhdessä monien kanssa. Ennen ilmetymistään hän tulee Googinmaansa johtoon. Venäjä ja Valko-Venäjä muodostavat Googin maan eikä uudessa valtaantulossa välttämättä tarvita vaaleja vaan Mikael tulee valtaan muinaisen esikuvansa Antiokus IV Epifaneen tavoin juonilla. Harri Veijonen 8. 3. 2008

February 28, 2008 Helmikuun 28. 2008


Veijosen suvun hauta Korpilahdella
kuuluu vuoden 2009 alusta Jyväskylään

HARRI VEIJOSELTA UUSI KIRJA:
VEIJOSEN SUKU OLAVI VEIJOSEN PIIRROKSIN

Nyt saatetaan julkisuuteen Harri Veijosen kirjoittama kirja "Veijosen suku Olavi Veijosen piirroksin". Harri Veijonen on selvittänyt tutkimattomia sukunsa vaiheita ajalta ennen Alina ja Otto Veijasta, joiden isänsä isovanhempien haudalta kuva kesältä 2001, jolloin isäkin vielä oli kuvassa. Kirja julkaistaan Olavi Veijosen muistoksi ja sisältää runsaasti Olavi Veijosen piirroksia ja muuta taidetta. Olavi Veijosen kuolemasta tulee kuluneeksi yksi vuosi 3. 4. 2008.

KAIKKIA KIRJOJA VIISI EUROA KAPPALE

Uutta sukukirjaa jaetaan maksutta kaikille suvun täysi-ikäisille jäsenille kunhan osoite on tiedossa. Muut saavat sukukirjaa kuten muitakin Harri Veijosen julkaisuja 5 euroa kappale kuluineen, Harri Veijonen, Sulkutie, 53420 Lappeenranta.


UUSI JYVÄSKYLÄ ALOITTAA VUODEN 2009 ALUSTA

Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän maalaiskunnan ja Korpilahden kunnan valtuustot ovat 18.2.2008 päättäneet, että vuoden 2009 alussa syntyy Uusi Jyväskylä. Jyväskylän kaupunki ja Jyväskylän maalaiskunta lakkautetaan 31.12.2008 ja Korpilahti liittyy uuteen kuntaan, joka aloittaa 1.1.2009. Uusi kunta muodostuu näin ollen Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän maalaiskunnan ja Korpilahden kunnan alueista. Samalla hyväksyttiin Jyväskylän kaupungin ja Jyväskylän maalaiskunnan hallinnon ja palvelujen järjestämissopimus ja suunnitelma.

Jyväskylän kaupunginvaltuusto päätti uudesta kunnasta äänin 57-2. Maalaiskunnan valtuusto teki osaltaan päätöksen äänin 32-19. Ensimmäisenä asian hyväksyi alkuillasta Korpilahden kunta äänin 19-7-1 tyhjä.

PUHE NRO 20 KUNTAJAKOSELVITYS JA UUDEN KUNNAN PERUSTAMINEN
http://www3.jkl.fi/paatos/kv/2008/18021800.1/frmtxt20.htm

Arvoisa valtuuston puheenjohtaja, arvoisat valtuutetut, virkamiehet, kuntalaiset, median edustajat ja mahdolliset muut läsnäolijat!
Sana sanoo, että kaikella on määräaika taivaan alla. Olemme historiallisen päätöksen edessä. Vuosikymmeniä eri tavalla vireillä ollut asia on nyt lähellä maalia eli jalkapallotermiä käyttäen voi sanoa, että nyt on vain potkaistava pallo maaliin, kun kaikki muut peliin liittyvät vaiheet on läpikäyty ja maali on avoinna edessä.
Pelin tekee mielenkiintoiseksi se, että kahdesta eri joukkueesta tämän viimeisen maalin jälkeen tuleekin yksi joukkue. Myöskin kolmas – vähän näitä kahta joukkuetta pienempi - ryhmä tuo omat voimavaransa tähän samaan joukkueeseen. Eli kaiken tämän voimavarojen yhdistämisen jälkeen on selvä asia, että uusi tiimi on vahvempi kaikin tavoin valtakunnan mestaruus-sarjassa, kun kaikki uudet ja vanhat pelimerkit lasketaan yhteen!

Vanha Jyväskylä on pinta-alaltaan 137 km² , kun siihen nyt lisätään maalais-kunnan 534 km² ja Korpilahden 795 km², syntyy uusi 1.466 km² suuruinen uusi suurkunta, josta vesialuetta on 294 km². Pinta-ala kymmenkertaistuu eli pelikenttä laajenee todella suureksi aikaisempaan verrattuna. Keski-Suomen maakunnassa vain Viitasaari ja uusi Jämsä ovat pinta-alaltaan suurempia. Kaupungeista taitaa vain Rovaniemi, Kuopio ja Mikkeli ovat pinta-alaltaan suurempia.

Mielestämme nyt ei kantakaupungin alueella tarvitse enää kaavoittaa puisto- tai lähivirkistysalueita, kun on ns. lääniä riittävästi joka suuntaan. Jyväskylähän on joutunut kaavoittamaan jo jonkin aikaa sellaisia alueita, jotka ovat kalliita rakentaa, kun paras rakentamismaa on jo käytetty. Pelaajiakin uuteen tiimiin tulee lisää n. 42.000 eli 48 %, kun vanhan Jyväskylän 85.385 lisätään maalaiskunnan 36.105 ja Korpilahden 5.044 = 126.534. Nousemme valtakunnallisessa sarjassa yhdeksänneltä tilalta seitsemänneksi – Helsingin, Espoon, Tampereen, Vantaan, Turun ja heti Oulun peesiin viiden tuhannen erolla! Kilpailukykymme kasvaa huomattavasti! Pelikenttä alkaa siis hahmottua ja pelaajien määräkin on suurin piirtein selvillä ja koska on tiedossa ihan valtakunnallisesti, että tämä joukkue ja sen pelikenttä ovat hyvässä vedossa, niin tietysti lisää pelaajia on tulossa ja pelikenttäkin näillä näkymin on neljän vuoden päästä kasvamassa vielä suuremmaksi. ...
Jyväskylän kaupunginvaltuustossa 18.2.2008 Juhani Starczewski, KD:n valtuustoryhmän puheenjohtaja

February 15, 2008 Helmikuun 15. 2008

DANIEL 12:12 AIKAMME PALJASTIN

Siinä missä Daniel 9:27 paljastaa aikamme tapahtumat,
Daniel 12:11,12 paljastaa missä vaiheessa seurakunta
lähtee. Valerauhaa kyllä aletaan tehdä 70 vuosiviikon
mentyä juutalaisten säädettyä asumista vuonna 1993,
mutta viimeisellä vuosiviikolla rauha vahvistetaan ja
viikon puolivälissä rikotaan.

Valarauhan rikkominen on Antikristuksen nousu temppeliin
vuosiviikon puolivälissä. Merrill F. Unger kertoo sen
sanoin "Antikristuksen kuvan pystyttäminen Jerusalemin
temppeliin". 1335 päivää ilmoittaa suuren vihan ajan
keston eli 45 päivää ennen valerauhan rikkomista aika
alkaa ja seurakunta lähtee!

Vahvalla oletuksella viimeinen vuosiviikko on alkanut
syksyllä 2007 niinkuin 11. 3. 2004 isku oli ennalta-
tiedetysti 7 vuotta ennen viimeisen vuosiviikon puoliväliä,
seurakunnan ylösotto tapahtuu tammi-helmikuussa 2011 ja
valerauhan vahvistaminen on hieman sitä ennen. Asia
varmistuu ja viimeinen suuri herätys alkaa Antikristuksen
tulolla sellaisena kuin ymmärtäväinen palvelija (Mt 24:47)
julisti osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/. Mutta
löytyy siis ymmärtäväisiä palvelijoita muualtakin kuin
Suomesta: USA:sta Unger ja Raamatun lukijan käsikirja.
February 1, 2008 Helmikuun 1. 2008

SEITSEMÄN VUODEN VALERAUHAN ENNALTATIETÄMINEN

Kesällä 2007 kirjoitin http://wwnet.fi/users/veijone/kuuden_paivan_sodan_ennaltatietaminen.htm. Kuuden päivän sotaa 40 vuotta myöhemmin seuraa seitsemän vuoden valerauha. Ei kuitenkaan siten kuin yleisimmin oli oletettu, että valerauha vahvistetaan syksyllä 2007. Jo vuoden 1995 kirjassani annoin todennäköisemmän vaihtoehdon: Karitsan häiden pituus on 1335 päivää ja vasta hieman sitä ennen valerauha vahvistetaan ja seurakunta sitten lähtee.

George W. Bush kiirehtii valerauhaa vielä hänen virkakaudellaan. Mutta johan 1990-luvun alussa profetoitiin, että seurakunnnan ylösotto tulee Clintonin ensimmäisellä kaudella. Niin tuleekin, kunhan Clinton vaan on toinen.
Toisen kerran tulee myös Gorba. Kaikille pitäisi olla selvää, että toisen kerran tulee myös Kristus! Myös se, milloin Kristus tulee toisen kerran! Kunhan Clinton ja Gorba tulevat ensin!

Clinton ja Gorba tulevat hyvinkin yhtä matkaa syksyllä 2008. Gorba jo ilmoitti, että rouva Clinton on mieluinen presidentti USA:sta. Lännellekin kelpaa Gorba, kunhan häntä edeltävä kymmenes presidentti liehuu muutaman kuukauden. En vieläkään usko, että Leninistä kymmenennen presidentin aikana Venäjä miehittää Suomen siihen tapaan kuin Pihokin karttoja piirtelee, Kymijoesta Ouluun ja koko itäinen puoli Suomea. Toki jo Tukholman profetia 1984 http://wwnet.fi/users/veijone/profetia.htm sanoi reitin ja itse sanon profetiaa oikeaksi. Kysymys kiistassa on vain siitä, missä vaiheessa Venäjän poika Norjan Natotukikohtiin Suomen kautta etenee. Kun Putinin jälkeisen presidentin virkakausi jää lyhyeksi, on selvää, että jotakin hässäkkää siinä syntyy. Miehityksen ja sotien uskon kuitenkin alkavan vasta ylösoton jälkeen kevättalvella 2011.

VALERAUHAN SODAT

Valhetta vain on rauha Lähi-Idässä, jossa Israelin maa jaetaan. Se vaan on välttämätöntä, koska Jumalan viha on luvattu vasta sen jälkeen kun maa on jaettu. Seitsemän vuoden valerauhassa nyt tammikuussa 2008 mennään Bushin unelmissa. Toistamiseen tulleet Clinton ja Gorba kuitenkin tarvitaan vahvistamaan valerauha kolmen vuoden kuluttua. Sitten alkaa Googin sota = kolmas maailmansota ja Harmagedonin sota mihin Kiinakin tulee mukaan sitten pariksi viimeiseksi vuodeksi 2012-2014. Messias tuo rauhan, ja myös me olemme rauhan tekijöitä tullen yläilmoista yhdessä Hänen kanssansa.

SEURAKUNNAN TULEVAISUUS

Helluntaiherätyksen tulevaisuus oli aiheena helluntailiikkeen johtajien talvipäivillä Lappeenrannassa. Arvatenkin kiistaa käytiin siitä, missä aikataulussa koko liikkeestä tulee kirkko. Ja sanomatta jätettiin, että kirkko sanan synonymi Raamatussa on portto. Porton tulevaisuuden Raamattu kertoo: takaisin tuleva peto polttaa porton tulessa. Seurakunnan tulevaisuus: takaisin tuleva Karitsa pelastaa morsiamensa tulevasta vihasta! Tule Herra Jeesus! HV


KUUDEN PÄIVÄN SODAN ENNALTATIETÄMINEN

Omaksi sivukseen:

http://wwnet.fi/users/veijone/kuuden_paivan_sodan_ennaltatietaminen.htm
January 23, 2008 Tammikuun 23. 2008

KRISTINOPPI JUMALAN KANSALLE

VIKTOR KLIMENKO JA BENJAMIN TURKIA LAPPEENRANTAAN
http://www.portti.org/vierailut.html


SEURAKUNNALLE SOPIVIA JA MUITA KRISTINOPPEJA

Väinö Hottin tekstejä on jonkun kerran hyväksytty Seurakuntalainen-lehteen. Tammikuussa 2008 lahjoitettu ja hyväksytty allekirjoittaneen kirjastoon (kirjasto): VÄINÖ HOTTI: KRISTINOPPI JUMALAN KANSALLE.

KASTE. Hottin teos on hyvää luterilaista tasoa. Hottille ovat samanarvoisia Raamatun sana "joka uskoo ja kastetaan" ja itse keksimänsä "joka kastetaan ja uskoo". Näin muodoin kasteesta (kastelusta) tulee pelastuksen edellytys eikä "joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen". Seurakunta ei Hottin kastelumenettelyä kasteena pidä.
PYHÄN HENGEN KASTEESTA Hotti ei puhu mitään. Ala-arvoista puhetta siitä löytyy tuoreesta Ristin Voitostakin, kun "enemmistön mielestä Pyhän Hengen kasteessa ei ole välttämätöntä merkkinä kielilläpuhuminen".
ANTIKRISTUS Hottille on paavi perusluterilaiseen tapaan. Toki paavi on vastakristus uskonnollisessa kentässä, mutta viimeinen suuri antikristus on poliittinen henkilö. Seurakunnassa toisin kuin Hottin piireissä ymmärretään kirkon synonyminä portto ja paavi on sellaisen pää niinkuin Antikristus (suuri) on pedon pää. Hottin teos pitäisi otsikoida Kristinoppi luterilaisille, sillä Jumalan kansalle teos ei sovi.
SEURAKUNNALLE SOPIVIA KRISTINOPPEJA Pyhän Raamatun avuksi ovat sivuillani olevat wwnet.fi/users/veijone/alkeet.doc ja http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm sekä kirjoja Osmo Pöysti: Miten Jumala tunnetaan (Internetissä nimellä Uusi katekismus kotisivu.dnainternet.fi/poeysti/mjt3040.htm) ja Keijo Lindeman: Apostolinen seurakunta ja antikristuksen eksytys. Hottin teosta parempi on myös helluntailainen, Mauri Vikstenin Terveen opin pääpiirteitä. HV


HELLUNTAIHERÄTYKSEN TALVIPÄIVÄT LAPPEENRANNASSA 17.-19.1. 2008
Talvipäivien isäntänä toimii Lpr:n helluntaiseurakunnan pastori Matti Karvinen, joka yhdessä kaupunginjohtaja Seppo Miettisen kanssa avaa talvipäivät. http://www.betania.nu/index.php?sivu=25January 15, 2008 Tammikuun 15. 2008

NYT ALKOI KIRJA-ALE


ISÄ, POIKA JA POJANPOIKA
GUSTAF, ENGELBREKT JA OSKAR RANCKEN

GUSTAF, kirkkoherra, s. 2.6. 1756 Hattulassa. http://fi.wikipedia.org/wiki/Gustaf_Rancken. Menetti isänsä kymmenvuotiaana ja antoi pojalleen saman nimen kuin isällään oli ollut. Wikipedian artikkelin perusteella radikaali, seurakunta-aineksinen uskonveli. Kymmenkunta teosta mm. Postilla.

ENGELBREKT, pappi. kirjailija, s. 28. 12. 1790 Turussa. Papiksi 1813 ja oli isänsä apulaisena Perniössä vuoteen 1820 ja sitten Mietoisten kappalaisena. Saman niminen isoisänsä tunnettiin Sahalahden kirkkoherrana. Toimi maamme ensimmäisen teologisen aikakauslehden julkaisijana; se ilmestyi 1839 Abo Tidningarin liitteenä nimellä Ecclesiastiskt Intelligensblad ja 1840-45 erikseen nimellä Ecclesiastiskt Litteraturblad.

OSKAR, historiantutkija, s. 23. 1. 1824 Perniössä. Fil tri. vuodesta 1853. Julkaisi kirjoja mm. Suomen sodasta (1808-09). Peri isältään ja keräsi suuren kirjaston, joka on lahjoitettu ja säilytetään edelleen Vaasan korkeakoulujen kirjastossa Tritoriassa. Kirjasto käsittää noin 7.000 julkaisua. Oskar Ranckenin kirjaston arvokkain kirja on Valerius Maximuksen Dictorum & factorum memorabilium, painettu 1528. Kirja on kuulunut Mikael Agricolan omaan kirjastoon. Agricolan helposti tunnistettava nimikirjoitus löytyy kirjan nimiösivulta. Agricola on merkinnyt ostaneensa kirjan Turussa 1532. http://www.tritonia.fi HV
January 8, 2008 Tammikuun 8. 2008

VEIJONEN2007.RAR


http://wwnet.fi/users/veijone/Veijonen2007.rar

Veijonen2007.rar http://wwnet.fi/users/veijone/Veijonen2007.rar sisältää vuoden 2007 tärkeimmät tekstit. Edelliset zipit ryhmissä http://groups.yahoo.com/group/zipsonly ja http://groups.yahoo.com/group/harriveijonen/. Tehkää hyvin!


HARRI VEIJONEN 53 VUOTTA

8. tammikuuta 2008 Harri Veijosen 50-vuotisjuhlista jo kolme vuotta. Java pitää olla asennettuna nähdäkseen http://wwnet.fi/users/veijone/mylife50.htm. Vanhin tietoni "Veijonen" esi-isästäni on nyt "Karl", Oton äidin isä: Otto 4.5.1863 -OÄ äiti: Maja Stina Karlsdr 18.6.1840- Moxi Heinäaho/Hoikanmäki Mater pigan // Vaimo Alina 3.6. 1870!
Avattu ryhmä http://groups.msn.com/VeijanenVeijonensukututkimus/. Ilmeisesti "Veijo" Keski-Suomesta yhdistää kaikkia Suomen Veijo-sukunimisiä. Tervetuloa tutkimaan! HV


ONNITTELUJA TALLESSA

osoitteessa http://irc-galleria.net/view.php?nick=Lprprof
January 3, 2008 Tammikuun 3. 2008

ROOSIN MESEK JA TUUBAL
VENÄJÄN JA VALKO-VENÄJÄN VALTIOLIITTO

Neuvostoliiton hajoamisesta 1991/92 Tapio Nousiainen kirjoitti 1967: "Antikristuksen valtakunta seisoo Neuvostoliiton jaloilla." Jo marsalkka Mannerheim oli sanonut saman asian lauseella "Kumpi onkaan pahempi, nykyinen bolshevikinen Neuvostoliitto vai sen jälkeen tuleva". Varhaisin ennaltatieto Neuvostoliitosta ja sitäkin kauheammasta jatkovaltiosta löytyy Danielin ja Hesekielin kirjoista.

Vuoden 2007 lopulla kommunistien uutiset kertoivat Venäjän ja Valko-Venäjän valtioliitosta. Profeetta Daniel kuvaa tulevaa Neuvostoliittoa jatkoineen Daniel 7.:ssä. Siinä valtiossa on yhteensä 11 johtajaa. Leninistä seitsemäs - Ilmestyskirjan mukaan merkkipäinen- johtaja on viimeinen suuri antikristus ja tulisi takaisinkin. Milloin Gorba taas tulee? Silloin kun 11. presidentti Leninistä saa vallan. Maaliskuussa 2008 on tulossa vasta 10. presidentti Leninistä.

"Varokoon Gorba siis myös, ettei synny minkäänlaista kolmen valtion liittoa, joiden uudet johtajat hän vielä syrjäyttäisi", kirjoitin Etelä-Karjala lehdessä 5. 1. 1992 otsikolla "Gorba tulee takaisin". Roos, Mesek ja Tuubal on perinteisesti tulkittu kolmen valtion liitoksi. Todennäköisempää saattaa olla, että on kysymyksessä vain kahden valtion liitto - Mesek (Moskova) ja Tuubal. Termi Roos olisi suomennettava "pää ylin" johtaja, jollaisen nimikin on Gorba, Mihail (Daniel 12:1) Gog (Hesekiel 38-39). Hän johtaa uudelleen syntynyttä valtioliittoa sen loppuun saakka.

Yksinomaan Gorbassa toteutuu 50 profetiaa luokkaa yksi mahdollisuus miljoonasta. Kokonaisuuden toteutumistodennäköisyys yksi luvusta miljoona potenssiin 50. Sanoisinko seuraavan viikon lottorivin? Tehtäväni on pystyä paljon mahdottomampaan! Kiitos Gorba ja kaikki ateistit, jotka eivät pidä Raamattua Jumalan Sanana vaan tekevät Raamatusta Jumalan Sanan toteuttamalla sen ennustukset.
Hyvää uutta vuotta 2008!
Harri Veijonen


MAAILMANLOPPU ALKAA OULUSTA

Vuoden 2007 lopulla TV1 esitti Seppo Hämäläisen ja erään toisen toimittaman dokumentin "Maailmanloppu alkaa Oulusta". Ohjelma kertoi Oulun profetiasta ja Heinosen sisaruksista sekä saamastaan vastustuksesta. Ohjelmassa nähtiin paljon autenttista elokuvamateriaalia. Ohjelman johdosta sivullani http://wwnet.fi/users/veijone/oulun_profetia.htm käytiin runsaasti. Syytä katsoa myös Heinosen sisarukset sivultani 1900-luvun henkilöitä, http://wwnet.fi/users/veijone/190020.htm, mm. Osmo Tiililän positiivinen lausunto Oulun profetiasta. HV


SYKSYN 2007 UUTISET

Syksyn 2007 uutissivu jää osoitteeseen
http://wwnet.fi/users/veijone/ind07syksy.html.
2008
2007TIETOA VUODESTA 2008

LEHDISTÖTIEDOTE:
VUOSI 2008 VIIMEISEN VUOSIVIIKON ENSIMMÄINEN VUOSI

Pieninkään piirto ei katoa ennen kuin kaikki on tapahtunut, sanoo Raamattu itsestään. "Maailmanlopun merkki on se, että tuhatvuotinen aika on päättynyt ja Saatana päästetty irti vähäksi aikaa." ( Harri Veijonen: Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen, 1986, http://wwnet.fi/users/veijone/tuleva.htm). Maailmalla puhutaan maailmanlopun tulosta esimerkiksi vuonna 2012, mutta ennaltatietämisensä perusteella maailman kenties paras profeetta, Lappeenrannan profeetta, Harri Veijonen, kirjoitti jo vuonna 1986 teoksen siitä, miten maailmanloppu tulee vasta reilut tuhat vuotta sen jälkeen, kun kirjansa otsikon mukainen valerauha seurakunnan ylösottoineen on tapahtunut. Raamatun profetiassa on pitkä tapahtumasarja, mitä Harri Veijonen on vuosikymmeniä hyvin tulkinnut esittäen mitä ja milloin seuraavaksi tapahtuisi. Jeesuksen paluu on monivaiheinen siten, että näkyvä paluu tapahtuu vasta ilmeisesti maailmansodasta vuonna 1914 alkaneen sukukunnan saavutettua sadan vuoden iän. Jo sir Isaak Newton ennusti Messiaan näkyvää paluuta vuoteen 2014, Raamatun ilmoittama 1260 vuotta jälkeen Papal Staten vuonna 754, http://wwnet.fi/users/veijone/ennaltatieto.htm.

VIIMEINEN SEITSEMÄN VUOTTA ALKOI SYKSYLLÄ 2007

Viimeisen vuosiviikon, seitsenvuotiskauden aika ja tapahtumat löytyvät Daniel 9:27:stä, josta Harri Veijonen kirjoitti toisen kirjan vuonna 1995: Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin, http://wwnet.fi/users/veijone/daniel1.htm. Jos näkyvä paluu toteutuisi syksyllä vuonna 2014, viimeiset seitsemän vuotta alkaisivat syksyllä vuonna 2007. Tapahtumaksi kyseinen raamatunkohta ilmoittaa valerauhaliiton vahvistamisen. Sitä pettävää rauhaa vahvistamaan yhdessä monien kanssa ilmestyisi viimeinen suuri Antikristus. Vasta kyseisen valerauhaan ilmestymisen jälkeen ilmestyisi Kristus temmaten uskovaisensa yläilmoihin pois maan päältä. Osa ihmisistä jäisi vihan aikaan. Danielin kirjan lopun 1335 päivää ilmoittaisi Karitsan häiden pituuden ja niin valerauha ylösottoineen olisi tapahtumavuorossa vuoden 2011 alettua. Harri Veijonen on uskonut siihen, että kun hän yli 20 vuotta julkisesti julistaa seuraavia tulevia tapahtumia ja viimeistä merkkiä, suomalaisista ei maan päälle jäisi kuin kaikkein tyhmimmät. Harri Veijosen seurakunta on Kirkkoihin kuulumattomat, ja Seurakunnan Tiedotuskeskuksen ääni kuuluu ainakin internetissä: http://go.to/veijonen/.

Seurakunnan Tiedotuskeskus
Artikkeli vapaa sellaisenaan tai lähteenä muiden medioiden uuden vuoden artikkeleihin.
welliwel.htm
RAUHALLISTA JOULUN AIKAA!

Jouluna 2007 tiedän jo useampia miehiä, jotka kuolivat saunaan niin että syyllinen oli miehen juoppous. Raittiuden ystävien joulusanoma on "Anna lapselle raitis joulu". Seurakunta vastustaa viinan kiroja, muttei ole yhden asian liike vaan kaikinpuolisen raittiuden, ennen muuta hengellisen raittiuden ystävä. Joulun mottomme voisi olla sellainen, joka muistuttaa jokaisen etuoikeutta pelastaa elämänsä iankaikkiselta kadotustuomiolta: "Anna itselle raitis, iankaikkinen elämä!"

TOSITAPAUS 2007: ENNALTATIETÄMINEN PELASTI ONNETTOMUUDELTA

Viime kesänä Etelä-Pohjanmaalla tapahtui tositapaus, jossa mies välttyi itsemurhalta merkillisen yhteensattuman tai johdatuksen kautta.

Maalaisnainen oli ollut menossa lypsylle, kun hän ilman mitään fyysistä syytä kiinnitti huomiota pellon takana olleeseen latoon. Se vaikutti jotenkin oudolta. Kohde vaivasi häntä sen verran, että hän lopulta käveli ladon luo, kiersi sen ympäri ja vilkaisi sisällekin. Jossakin vaiheessa hän kurkkasi ladon alle, samalla laulellen tapansa mukaan virttä:
"Ei niin pientä ihmislasta ois, ettei Jeesus auttaa vois..."

Nainen ei kuitenkaan löytänyt mitään merkillistä, ja palasi lypsyhommiin. Pari viikkoa myöhemmin Seinäjoen kadulla outo mies tuli puhuttelemaan tätä maalaisemäntää:
"Minä tunnen sinut, mutta sinä et tunne minua. Kaksi viikkoa sitten, kun lypsymatkalla poikkesit sinne heinälatoon, minä olin siellä ladossa heinien alla, ja aioin tehdä itsemurhan. Sinun tulosi ja laulusi pelasti minut..."

Rauhallista joulun aikaa!
Seurakuntalainen lehti


OLETUKSIA YLÖSOTOSTA SYKSYKSI 2008

2008.txt. Suhtaudun siis kielteisesti ajatukseen ylösotosta syksyllä 2008. Eräs sisarkin siitä kyseli, ja vastasin oletuksella Messiaan näkyvä paluu syksyllä 2014 ainoa jäljellä oleva ajankohta ylösotolle 1335 päivää sitä ennen, minkä tammi-helmikuun 2011 varmistaisi sitä edeltävä antikristuksen ilmestyminen Jerusalemin valerauhaa vahvistamaan.
NOKIA-MISSIONISTA
Hän kysyi myös käsitystäni Nokia Missionista. Ei minulta saa tuomioita herätysliikkeisiin vaan vastauksen, että Nokia Missio koki kovan takaiskun Markku Koiviston palattua kirkon helmaan ja lopetettua hyväksymästä uskovien kastetta.


VUODEN 2007 URHEILIJA TERO PITKÄMÄKI

18. 12. 2007 urheilutoimittajat valitsivat vuoden urheilijan. Vuoden urheilija 2007 on keihäänheiton maailmanmestari Tero Pitkämäki
http://wwnet.fi/users/veijone/heitot.htm


JOKELAN KOULUTRAGEDIA JA VENÄJÄN VALLANKUMOUS

Haku veijone isku venäjän vallankumous. 24 osumaa. Uudesta vallankumouksesta 90 vuotta jälkeen Venäjän vallankumouksen 1917 kirjoitin, ja vaikka olinkin jo sanonut, että Venäjän poika siirtää hyökkäystään 3 vuotta ja 3 kuukautta, Jokelan poika otti todesta Venäjän vallankumouksen 90-vuotispäivän juhlinnan. Hänelle se merkitsi yhdeksän ihmisen surmaamista niin että tapaus Suomessa muistetaan karmeimpana iskuna vuonna 2007. Todellakin, sen lisäksi, että isku tapahtui päivälleen seitsemän vuotta sen jälkeen kun Lappeenrannan kadulla tulevista viikon ja vuosiviikon kuluttua tapahtuvista varoitin, Jokelan joukkosurman päivä 7. 11. 2007 oli päivälleen Venäjän lokakuun vallankumouksen muistopäivä, sillä sen 90-vuotispäivä oli juuri 7. 11. 2007. Eikä enää seitsemääkään vuotta niin koko Venäjä on jäänyt historiaan! HV 15. 12. 2007
November 15, 2007 Marraskuun 15. 2007

POIMINTOJA VUONNA 2007 ENNALTATIEDETYSTÄ

7. 1. 2007 PAPPI OLEGIN MURHA
Vuosi 2007 vastasi vuotta 2000, jolloin ei tapahtunut, tapahtuisi kovin paljon. Vuoden 2000 alun ennaltatiedetty tapahtuma oli Jeltsinin väistyminen, ja vuonna 2007 merkkiajankohtana oletettiin 7. 1. 2007, jolloin sitten tapahtuikin pappi Olegin surma Venäjän vallankumoouksesta muistuttavalla paikalla, jonka esiintyminen sekin oli etukäteen sanottu historiaparodiana 90 vuotta jälkeen Venäjän vallankumouksen. Tuhatvuotisparodia sikiäminen 9 kk ennen Jeesus 2 vuotta. 21. 1. 2007 kysytty "estinkö Putinin murhan.?"

16. - 19. 1. 2007 VENÄJÄN VALLANKAAPPAUSUHKA
Ilmeisesti Venäjän turvallisuuspalvelukin oli alkanut epäillä, estikö Lappeenrannan profeetta Putinin murhan 7. 1. 2007 tai estääkö 17. 1. 2007. Veijonen kirjoitti etukäteen Venäjän vallankaappausuhasta niin että http://wwnet.fi/users/veijone/lappeenranta_profetiaa.htm sai Lappeenrannan poliisinkin ihmettelemään tapahtumaa. Ole nyt Veijonen kaikessa rauhassa putkassa, siinähän sinulla on alibi Venäjän vallankaappausuhkaan. Pitäkää putkassa nyt vielä pari päivää, pyysi Veijonen, eikä poliisiakaan enää naurattanut, kun selivisikin, että Venäjällä olikin vallankaappausuhka juuri Veijosen ennaltatietäminä päivinä!

15. 3. 2007 ISKU TAMPEREEN KÄRÄJÄOIKEUTEEN
15. 3. 2007. Vuonna 2000 vuoden 1995 kirjassakin mainittu ja sittemmin päivälleen ennaltatiedetty Gorban paluu politiikkaan 11. 3. 2000. Sitä vastaava etukäteen sanottu päivälleen maaliskuun Idus eli 15. 3. 2007 ja todennäköisenä iskupaikkana etukäteen mainittu Tampereen käräjäoikeus. Tämä asia toteutui pilkulleen! Tiettävästi henkilövahingoilta vältyttiin olinhan varoittanut erästä syyttäjää ja tuomaria.

ANNA III:STA EVELIINA II:EEN
Kristuksen sikiämisen parodiana päivälleen oli ennaltatiedetty suuri tsunami, ja syntymän parodiana Aasian suuri maanjäristys 2005. 2006 yksivuotisjuhliin ennaltatiedettiin Anna II:n surma lähes yhtä hyvin kuin oli ennaltatiedetty Anna I Lindin, ulkoministerin joutuminen tulisille hiilille, molemmat päivälleen. Eveliinan surma-aika oli ennaltatiedetty päivälleen ja 7 vuotta siitä, päivälleen 7 vuotta siitä, kun Herra minut kadulle varoittamaan kutsui 7. 11. 2000, tapahtui uusi koulutragedia, josta olisin voinut etukäteen kertoa enemmänkin, mutta kaikkea varoittamistani jarruttaa sekin, että poliisi edelleen tutkii minun osuuttani rikoksissa, joista etukäteen varoitan!

VUOSI 2008 TULEE VASTAAMAAN VUOTTA 2001

Olen jo sanonutkin vuoden 2008 tulevan vastaamaan vuotta 2001. Jos 11. 9. 2001 oli vain esikuvaa jostakin suuremmasta niin miten suurta syksyllä 2008 nähdäänkään! Olen esittänyt esimerkiksi Syyrian pääkaupungin ympäristöineen tuhoutumista. HV 14. 12. 2007
November 12, 2007 Marraskuun 12. 2007

YHTÄ MATKAA-KIRJA
Parhaat palat Seurakuntalainen - lehdestä
Sopii vaikka joululahjaksi Ovh 20 €. Jakajille tuntuvat alennukset!
5 kpl a 8€=40€, 10 kpl a 6€=60€, 20 kpl a 5,50€=110€, 50 kpl a 5€=250€
Tilaukset: E-K:n Säästöpankki 410810-6384121 Harri Veijonen
harriveijonen@yahoo.com os.: Sulkutie 111, 53420 Lappeenranta

Tienaa 750€ ! Myy joululehden rinnalla tai asemasta:

YHTÄ MATKAA

SEURAKUNTALAINEN NETTILEHDEN
KYMMENVUOTISJUHLAJULKAISU

1. 1. 2008 Seurakuntalainen -lehti täyttää kymmenen vuotta.
Sen kunniaksi ja ensimmäistä kertaa siitä, Seurakuntalaisesta,
Päivittäisistä uutisista julkaistaan painettu kirja!

YHTÄ MATKAA. Seurakuntalainen-lehden kymmenvuotisjuhlajulkaisu. Painettu kirja Seurakuntalainen-lehden 10 vuoden kunniaksi vuosien 2006 ja 2007 uutisista. Ovh 20 €. Ennakkotilaukset nyt! Tarvittavan painosmäärän selvittämiseksi kartoitetaan ennakkoon tilaavien määrä. Ovh 20 € toimituskuluineen. Ilmoita tai maksa tilauksesi heti. Uskomme vanhoihin ja moniin uusiinkin ystäviimme myös työssä mukana olevina ja tarjoamme jälleenmyyjille/jakajille teosta riskirajalla olevin hinnoin, huippuedullisesti seuraavasti:

YHTÄ MATKAA 5 kpl ovh 100 € vain 40 €. YHTÄ MATKAA 10 kpl ovh 200 € vain 60 €.
YHTÄ MATKAA 20 kpl ovh 400 € vain 110 €. YHTÄ MATKAA 50 kpl ovh 1000 € vain 250 €.
ILMOITA TAI MAKSA TILAUKSESI HETI!

E-K:n Säästöpankki 410810-6384121 Harri Veijonen
Sulkutie 111, 53420 Lappeenranta
harriveijonen@yahoo.com

TIENAA 750 EUROA! Jos tilaat tätä julkaisua myyntiin 50 kpl 250€, on myyntipalkkiosi 750€. 5 kpl tilatessakin tienaa tai säästää 60€. Katso yllä!

Voit tilata, antaa lahjaksi tai myydä myös vanhempia julkaisuja:
Tuleva Lähi-idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen (1986) Ovh 2 €. Edellistä jakajille 10 kpl 5 €, 25 kpl 10 €.
Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin (1995) Ovh 5 €. Edellistä jakajille 5 kpl 10 €, 20 kpl 30 €
Harri Veijonen: Rollikalla Impilinnaan (2007) Ovh 20 €. TARJOUS kaikille 10 euroa. Hinnat sisältävät toimituskulut!
November 30, 2007 Marraskuun 30. 2007

VALERAUHAKOKOUKSEN KENRAALIHARJOITUS
USA 26.-28. 11. 2007

KESKIVIIKKO 28.11.07

1. RAUHA MEIDÄN AIKANAMME. Nyt se on sitten sovittu ja allekirjoitettu yli 40 valtion ja lähes kymmenen järjestön edustajien todistaessa. Vuoden 2008 aikana Palestiinan ja Israelin valtiot solmivat rauhan, jossa ”he asuvat turvassa ja rauhassa rinnakkain, päättäen lopettaa verenvuodatuksen, vuosikymmenet kestäneet kärsimykset kansojen välillä ja aloittaa uusi rauhan aikakausi, joka perustuu vapauteen, turvallisuuteen, oikeuteen, arvokkuuteen, kunnioitukseen ja toisen tarpeitten huomioimiseen, edistää rauhan ja väkivallattomuuden kulttuuria ja vastustaa terrorismia ja kiihotusta, harjoittakoon sitä palestiinalaiset tai israelilaiset.”(julkilausuman mukaan) Mitäpä siihen voi sanoa kuin mitä profeetta Jeremia totesi ”profeetta” Hananian, Assurin pojan, väärään profetiaan: ”Amen. Niin Herra tehköön.” (Jer.28:1-17; kannattaa lukea koko luku)

PALESTIINALAISTEN neuvottelijat vastustivat viimeiseen minuuttiin asti yhteistä julkilausumaa, joka esitettiin kokousväelle, koska siinä ei mainittu rajoja, ei pakolaisia eikä Jerusalemia. Yhteisessä sopimuksessa sovittiin tiivistettynä seuraavaa:

- Hyvän-uskon kahdenkeskiset neuvottelut aloitetaan rauhansopimuksen laatimiseksi, jossa selvitetään kaikki esille tulevat asiat ilman poikkeuksia.
- Sopimus pyritään saamaan valmiiksi ennen vuoden 2008 loppua.
- Ohjaava komitea kokoontuu kaiken aikaa.
- PA:n presidentti Mahmoud Abbas ja pääministeri Ehud Olmert tapaavat toisensa joka toinen viikko.
- Molemmat osapuolet sitoutuvat toteuttamaan tiekartan mukaiset vaatimukset välittömästi ja jatkavat rauhansopimuksen solmimiseen saakka.
- Osapuolet sopivat amerikkalaisten, palestiinalaisten ja israelilaisten muodostaman ja USA:n johtaman mekanismin muodostamisesta seuraamaan tiekartan toteuttamista.
- USA tulee seuraamaan ja arvioimaan, miten kumpikin osapuoli toteuttaa sille kuuluvien tiekartan määräyksiä. (JP, H Keinon)

2. Jpostin Annapolis sopimusta käsittelevä pääkirjoitus viittaa julkilausumassa esitettyihin hyvää tarkoittaviin termeihin, jotka on tallennettu tämän raportin alkuun, todeten, miten suuresti ne muistuttavat tekstiä, joka julkaistiin Oslon sopimusten julkistamisen yhteydessä 1993. Kuitenkin tänä päivänä voimme laskea niiden toteutumisen seuraavasti: Terroristit murhasivat Oslon sopimusten jälkeen yli 1400 israelilaista, suurin osa niistä siviilejä, naisia ja lapsia, sekä vammauttivat yli 4000, osan heistä loppuiäkseen pyörätuoliin. Palestiinalaisten menetykset ovat karkeasti kolminkertaiset.

PÄÄMINISTERI OLMERT kertoi medialle ääni tunteesta väristen, että ”vuoden 1967 todellisuus tulee tämän sopimuksen myötä kokemaan täydellisen muutoksen”.

OLMERTIN HALLITUSKUMPPANI Shasin puheenjohtaja Eli Yishai totesi, että Olmert ja Abbas ovat nyt siirtyneet mielikuvitusmaailmaan (dreamland). Kolumnisti Michael Freund vertaa heitä Lewis Carrolin kirjoittamaan tarinaan ”Liisa Ihmemaassa”, jonka sankari Liisa koki monia huikeita seikkailuja mielikuvissaan vain lopulta heräten todellisuuteen nukkuessaan sisarensa sylissä. Eräs rabbi esitti, mitä aiemmille Israelin maata myyneille johtajille on tapahtunut lähtien Beginistä, joka Siinain luovuttamisen jälkeen vetäytyi yksinäisyyteen itsesyytösten masentamana, ja päätyen Sharoniin heittäen ilmaan kysymyksen: Miten mahtanee Olmertille käydä?

SHASIN PUHEENJOHTAJA Eli Yishai ilmoitti, että koska sopimuksessa ei mainittu Jerusalemia, puolue pysyy edelleen hallituksessa. Yishai varmaan on tietoinen, että Jerusalem on vahvasti mukana neuvotteluissa. Tätä on pidettävänä kovin läpinäkyvänä peittely-yrityksenä. Sovitusta julkilausumasta jätettiin Abbasin vaatimuksesta pois myös Israelin vaatimus ”juutalaisena valtiona”. Israel Beiteinun eroaminen ei kaataisi hallitusta, kuten Lieberman tietää.

PRESIDENTTI Bush esitti sopimuksessa esitetyn seurantakomitean johtoon kenraaliluutnantti Jimmy Jonesia, joka palveli USA:n ja Euroopan joukkojen (SACEUR) komentajana. Debkafile antaa hänelle saatesanat, joitten mukaan hän Lähi Idän tilannetta tuntemattomana tulee paneutumaan tehtävään, jota monet luonnehtivat kuolleena syntyneeksi.

3. MAAILMAN REAKTIOT Annapolis sopimukseen ovat uutisten mukaan kovin kirjavat. ERÄS Saudi-uutislähde kertoo arabijournalistien suhtautuvan uutiseen toisten myönteisesti todeten uudenlaisen rohkeuden esiintymisestä, toisten epäilevän torjuvasti pitäen suorastaan vaarallisena kuvittelua Israelin ja arabisuhteitten lämpenemisestä. Eräs viittaa saudikansan perinteiseen Israel-vihaan kuitenkin todeten, etteivät saudit lopulta olisi kovin suunniltaan, vaikka Israel ja PA pystyisivät tasoittamaan erimielisyytensä. Saudit myös toteavat, että Syyria on tavallaan ominut Israelin vastaisuuden kärkipaikan, ja ettei siellä nähdä Syyrian osallistumista konferenssiin ”nukkumisena vihollisen kanssa”. Syyria on kuitenkin ilmaissut pettymyksensä, ettei Golanin asiaa otettu keskusteluihin eikä sopimustekstiin mukaan. ARABILEHDET julkaisevat Israelia ja Yhdysvaltoja häpäiseviä pilapiirroksia entiseen tahtiin.

JERUSALEMIN ASUKKAAT ilmaisevat varovaisen myönteisen optimisminsa kuitenkin todeten palestiinalaisten erilaisen mentaliteetin, joka ei perusta sovituista sopimuksista ja joka on aina vaatimassa lisää. Muistettakoon myös arabimielen epäluuloisuus, jonka mukaan kaikissa sopimuksissa täytyy olla pakotie, ilman sitä hän tuntee olevansa kahlittu. JERUSALEMISSA toimivat evankeliset kirkot ja järjestöt vastustavat yksimielisesti Jerusalemin silpomista. Kirkot ja seurakunnat pelkäävät tilaisuuksiin osallistuvien pääsyn vaikeutuvan, jos raja vedetään asutusten väliin. He myös muistuttavat Jordanian miehityksestä Itä Jerusalemissa, mikä pakotti alueen kristityt alistettuun ”dhimmi”- asemaan, jossa he olivat toisen luokan kansalaisia muslimeihin verrattuna. He uskovat tämän toistuvan PA:n alaisuudessa, kuten on havaittu tapahtuneen kaikissa PA:n hallitsemissa kaupungeissa ja varsinkin Betlehemissä. PROFESSORI Aryeh Eldad kritisoi Olmertin allekirjoittamaa sopimusta todeten, ettei Olmert pysty toteuttamaan sen asettamia velvoitteita, kuten hän ei toteuttanut lupauksiaan Libanonin kakkossodan jälkeen. Hän ei ole palauttanut kaapattuja sotilaita ja on istunut neuvottelupöytään Abbasin kanssa, vaikka hän vannoi tekevänsä sen vasta, kun Gilad Shalit on palautettu. OLMERT ei myöskään ottanut esille Jonathan Pollardin asiaa, joka on kärsinyt yli 22 vuotta kovennettua eristyssellirangaistustaan USA:ssa.

4. PALESTIINALAISET järjestivät tiistaina mielenosoituksia Annapolis konferenssia vastaan. Maan-uutistoimiston mukaan PA:n poliisi esti 14 palestiinalaisbussin pääsyn Ramallahiin. PA:n journalistit pitävät tätä fasismin tulona palestiinalaiseen hallintoon. Ramallahissa ja Hebronissa PA:n poliisi pieksi ja pahoinpiteli yli 30 mielenosoittajaa, niiden mukana al-Jazeeran toimittaja. MIELENOSOITUKSIA järjestettiin lisäksi Nablusissa, Kalkiliyassa ja Tulkarmissa. Niiden järjestäjinä pidetään Hamasia, Islamic Jihadia sekä Hitz al-Tahir, joka on ääri-islamilainen liike varsinkin Jerusalemissa ja Temppelivuorella. Hamasin edustajat tuomitsivat Annapolis sopimukset ja vannoivat, ettei tuumaakaan Palestiinan maata luovuteta Israelille.

5. PRESIDENTTI Bush ja pääministeri Olmert tapaavat vielä tänään, osan siitä yhdessä Abbasin kanssa. Keskustelut PA:n ja Israelin kanssa alkavat 12. joulukuuta. Venäjän ulkoministeri Lavrov ilmoitti, että Venäjä järjestää seuraavan Lähi Itää koskevan konferenssin Moskovassa. Sen päivämäärä ja ohjelma on vielä täysin auki, mutta Syyria lienee ohjelmassa. Bushin ja Olmertin keskustelujen pääaiheena uskotaan olevan Iranin tilanne. Iran kehittää ja vahvistaa kaiken aika hämmästyttävällä vauhdilla asevoimiaan. Se julkisti äsken uutisen uuden omatekoisen sukellusveneen vesillelaskusta. Lisäksi sillä on minisukellusveneitä, joita se sanoo käyttävänsä Persianlahdella USA:n merivoimia vastaan. Iran ilmoitti myös uuden 2000 km:n kantomatkan ohjuksen valmistumisesta. Sen ydinteollisuus on saanut rikastettua ensimmäiset ydinpelletit voimalalle. Sen käytettyä jätettä voidaan käyttää plutoniumin valmistamiseksi, jota tarvitaan ydinpommin valmistamisessa. Venäjä toimittaa ensimmäiset ydinsauvat Busherin ydinlaitokseen, vaikka se ei ole vielä valmis. Toimitusta valvoo YK.

6. HYVIÄ UUTISIA Israelin taloudelle kaikista kivityksistä, tulituksista, raketeista ja kranaateista huolimatta, joita sataa jatkuvana virtana Gazasta Israelin puolelle. Maan talous kasvoi 6.1 % kolmannella vuosineljänneksellä. Hotellitalous kertoo, että tänä vuonna saadaan ainakin 2.3 miljoonaa turistia maahan, mikä on puoli miljoonaa enemmän kuin viime vuonna. Hotellimajoitusten keskimäärä on 75 %, mikä on 30 % enemmän kuin samaan aikaan 2006. Hotelliteollisuus tuo vuosittain 0.7 % maan bruttokansantuotteeseen. Ensi vuodelle arvioidaan turistien määrän nousevan edelleen, arvio on 2.8 miljoonaa.

7. SYYRIA AIKOO asuttaa kymmeniä tuhansia asukkaita Golanin vastaisen rajan taakse. Syyria väittää heidän olevan Golanilta muuttaneita. Syyria aikoo rakentaa ensi vaiheessa 1000 asuntoa rajan tuntumaan, jotta ”siellä asuvat voivat katsoa suoraan Golanin miehittäjiä silmiin”. Syyria ilmoittaa, että diplomaattisuhteista Israelin kanssa keskustellaan vasta sitten, kun Israel on vetänyt joukkonsa Golanilta ja Libanonista. Israelilaisia joukkoja ei ole Libanonissa, joten tällä tarkoitetaan kiisteltyä kylää rajalla, jonka toinen puoli on Libanonin, toinen puoli Israelin puolella.


ISRAELIN TILANNE 487

ISRAEL ON TAAS KERRAN tienhaarassa, kuten monta kertaa aiemminkin, jossa sen kohtalo on vaakalaudalla. Tällä kertaa käytetään sanan miekkaa, joka - kuten hyvin tiedetään – voi olla yhtä tappava kuin todellinen ase. Kysymys on USA:n presidentin Israelin hallitukselle pakkosyöttämästä Annapolisin rauhankonferenssista Marylandissa USA:ssa, josta USA:n puolesta konferenssin onnistumiseen vihkiytynyt ulkoministeri Gondoleezza Rice, tuttavallisesti ”Gondi”, on omaksunut paremmin sen luonnetta kuvaavan nimityksen ”keskustelut”.

PÄÄMINISTERI Olmert halusi mukaansa sekä ulkoministeri Tzipi Livnin että puolustusministeri Ehud Barakin. Uutistoimistot kertovat, että Israelia edustaa kolme eri lähettilästä ja kolme eri mielipidettä. Miten nämä sopinevat yhteen, kun PA:llakin on omat vaateensa ja epäilyksensä? Olmert on ehkä innokkaimmin myymässä Israelia ilmaiseksi saamatta mitään korvaukseksi, Livnillä on varauksia Israelin turvallisuuskysymyksissä ja Barakilla epäilyksiä koko konferenssin suhteen. Olmert ja Livni mahtuivat samaan koneeseen lauantai-iltana, Barak meni omia teitään. Joku ehtikin jo ihmetellä, mitä tapahtuisi, jos kone tuhoutuisi ja koko Israelin terävin johto sen mukana. Menomatka onnistui ilman vahinkoja ja ensimmäiset neuvottelut USA:n johtajien kanssa pidettäneen tänään sunnuntaina. Virallinen konferenssi alkaa tiistaina ja jatkuu keskiviikkona 28. 11. 2007
November 26, 2007 Marraskuun 26. 2007

ENSIMMÄINEN HÄVITYKSEN KAUHISTUS
ALKOI 15. KISLEV-KUUTA VUONNA 168 EKR.

Google: veijone 1 Makk: DANIEL 9:27 Apokryfinen Makkabealaiskirja kirjoitettiin siihen aikaan ja se kertoo:"Pystyttivät hävityksen kauhistuksen alttarille" (1 Makk. 1:54). ... wwnet.fi/users/veijone/daniel1.htm

130-vuotias Dahlbergin Raamattu on jo varsin haurasta paperia. Osmo Pöysti äskettäin kehui Makkabealaiskirjoja. Suomen lut. kirkko on tekemässä uutta käännöstä myös VT:n apokryfikirjoista. Käsissäni on nyt harvinainen selitys näille kirjoille. Katson vain selityksen kohtaan 1 Makk. 1. Kysymys on jakeesta 57! Kuvaan jakeen ja Dahlbergin selityksen. Hän sanoo ensimmäisen hävityksen kauhistuksen alkaneen 15. joulukuuta vuonna 168 eKr. Kislev ja joulukuu eivät kuitenkaan ole synonyymejä. Alaviite 2 Makk. 6:2 eli "Ja että hän Jerusalemin temppelissä saastuttaisi, ja kutsuisi sen Jowis Olympiuksen kirkoksi.."
Daniel 9:27:n hän selitti ennustaneen tuota tapahtumaa 168 eKr.,, mutta tosiasiassa Daniel 9:26-27 ennustus koski toista ja kolmatta hävityksen kauhistusta. Toinen oli 3,5 vuotta 66-70 jKr., ja kolmas 3,5 vuotta on alkaen viimeisen suuren antikristuksen hyökkäys Jerusalemiin näillä näkymin jo maaliskuussa 2011. http://wwnet.fi/users/veijone/Juutalaissodat.htm.

1 MAKK. 1 KÄÄNNÖSEROISTA

Vuoden 1995 kirjassani ei ole virhettä 1 Makk 1:54 osalta. "Pystyttivät hävityksen kauhistuksen alttarille", sanovat useimmat käännökset. Sanovat asian tapahtuneen 15. päivänä Kislev-kuuta vuonna 145. Dahlbergin Raamatussa 1878 jae 54 on jae 57 ja käännöksissä on huomattavia eroja.


KAIKILLE EI RIITÄ JOKELAKAAN

Profetiat ryhmään joku oli laittanut Eveliina I ja Eveliina II 14. 11. 2007 uutiseni otsikolla "Ennalta pantu profeetta" (Harri Veijonen). Lisäsin siihen otsikolla "Kaikille ei riitä Jokelakaan" lokakuun 16. 2007 uutisen kuten sanotun, että "kaikille ei riitä sekään, mikä tapahtuu seitsemän vuotta Eveliinan surman jälkeen."
Nämä varoitukset koskevat jäämistä vihan aikaan hetkellä 1335 päivää, johon ei uskota. Tammi-helmikuussa 2011 se hetki näyttäisi olevan, mutta vielähän tapahtuu sitä ennen mm. antikristuksen viimeinen tulo ja valerauhaan ilmestyminen. Niilo P. ja kumppanit ihan vapaasti jääkööt maan päälle vuoteen 2060! HV


VUODEN 2007 SIINÄ VASTA HUUHAA LOPPU 2060 USKOSTA

Vuoden 2007 siinä vasta huuhaa palkinto Niilo P. ansiona totuuden pilkkaajana muka pitäminen totuutena Messiaan näkyvää paluuta vuonna 2060 sir Isaak Newtonin väärää tulkintaa toistaen. Kunniamaininta asian säestäjille kuten Etelä-Saimaan toimittaja Esa Vilenius uutuusteoksessaan ja STT suomalaisena kyseisen väärän tiedon alkulähteenä. Ansioina vastahuuhaa-palkinnoille myös asiantuntemattomuus ja pilkkaaminen. Onhan Newtonilta olemassa alan kirjakin ja muutkin aikalaisensa opettivat Messiaan näkyvää paluuta vuoteen 2014. http://wwnet.fi/users/veijone/ennaltatieto.htm. Danielin 1260 vuotta oli laskettu alkaen paavin Papal Statesta 754 jKr. Vuonna 800 ei tapahtunut mitään, mistä voisi laskea loppua vuoteen 2060! Harri Veijonen
November 23, 2007 Marraskuun 23. 2007

VIIKOLLA 47 ILMOITUS 30 ERI KAUPUNKILEHDESSÄ

Seurakunnan Tiedotuskeskus tarjoaa uutuuskirjaansa "Yhtä matkaa" 5 kpl 40 eurolla, 10 kpl 60 eurolla tai 50 kpl 250 eurolla. Jälkimmäisessä tapauksessa myyntipalkkio on 750 euroa. Tämä on suurin ilmoituskampanjamme 21 vuoteen. Edelleenkin päätarkoitus on saada ihmiset kiinnostumaan Daniel 9:27:stä lopun ajassa ja sen ymmärtämisen myötä pelastaa itsensä myös tulevasta vihan ajasta. Harri Veijonen, Seurakunnan Tiedotuskeskuksen johtaja

DAHLBERGIN SELITYS DANIEL 9:27

27. Mutta hän monelle liiton vahvistaa yhdessä viikossa; ja puolessa viikossa lakkauttaa uhrin ja ruokauhrin; ja siipein tykönä seisoo hävityksen julmuus, ja on päätetty. että se loppuun asti pitää hävitetty oleman.
Dan 11:31. Matth. 24:15

Ja hän on tekevä vahvan liiton monen kanssa yhdessä viikossa; ja puolen viikon ajaksi on hän lakkauttava uhrin ja ruokauhrin. Ja siipein tykönä on hävityksen kauhistus, kuitenkin vain kunnes hävitys ja rangaistustuomio vuotaa hävittäjän ylitse. Tämä anttikristillinen ruhtinas, Epifanes, tekee monen isänsä uskosta luopuneen kanssa vahvan liiton, 1 Matt. 1:10,j.j., jota on kestävä puolen viikkoa, se on 3 1/2 vuotta, ja sen perästä tulee hurskasten kärsimisen aika, jota kestää myös puoli viikkoa eli 3 1/2 vuotta, Dan 7:25, jolla ajalla Jehovan palvelus on lakkautettu, Dan. 8:11., ja siipein tykönä eli katon päällä, se on temppelissä on hävityksen kauhistus, on kauhia, hirvittävä epäjumalain palvelus voimassa. Tämä kauhistus hävitetään kuitenkin, koska Jumalan päättämä rangaistustuomio kohtaa hävittäjää.

Harri Veijonen: Monet voivat ihmetellä, miksi vuonna 1878 julkaistua selitystä toistetaan vuoden 2008 alkaessa. Kysymys on siitä, että tämän kohdan puoli miljardia ihmistä käsittää Messiaan näkyvää paluuta edeltäväksi seitsenvuotiskaudeksi. Mennyt vuosiviikko 2000-2007 viittaa siihen, että hävityksen kauhistus Jerusalemissa on seitsemän vuotta Madridin iskun jälkeen eli puolivälissä 911 2007 alkanutta seitsenvuotiskautta. Oma yli 20 vuotta vanha selitykseni sanoo, että Mihail Gorbatshov on kyseinen hävittäjä, joka ilmestyy (2 Tess 2:4) vahvistamaan valerauhaliittoa vähän ennemmin kuin sen rikkoo keväällä 2011. 2 Tess 2:2:n mukaan seurakunnan kokoontuminen yläilmoihin ei tule ennen kuin kyseinen hävittäjä on valerauhaan ilmestynyt. Sitten se tulee ilmestymisen ja Jerusalemiin nousun välillä Danielin mainitseman 1335 päivän ilmoittaessa tarkin aika, käytännössä alle viikon tarkkuudella.


KENRAALIHARJOITUS

kenraali.txt Tulee olemaan mielenkiintoista saadako pian varmistua siitä, että todellakin vuodet 2000-2007 olivat toiseksi viimeinen vuosiviikko ja viimeisen, seuraavan seitsemän vuoden jakson kenraaliharjoitus. - Ylösoton kenraaliharjoitus: Vuoden 2004 (=2011) alkaessa on jännät paikat! Pääseekö suomalainen Veijosen pukiton pukkikone ilmaan jo tammikuussa - vai helmikuussa 2011?
November 19, 2007 Marraskuun 19. 2007

KAIKKI HYÖTY YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

"YHTÄ MATKAA Seurakuntalainen nettilehden kymmenvuotisjuhlajulkaisu" on hinnoiteltu halvimmillaan alle omakustannushinnan eli 5-6 euroa. Seurakunnan Tiedotuskeskuksen tarkoitus ei ole saada voittoa vaan saada totuutta mahdollisimman monen ulottuville. Kaikki mahdollinen hyöty YHTÄ MATKAA-kirjasta on kanavoitu yhteistyökumppaneillemme, jotka toimivat apunamme kirjan levittämisessä. Voit kuvitella, ettet tarvitse teosta kuin enintään pari kappaletta, itsellesi ja yhdelle ystävälle. Samalla kahden kappaleen hinnalla (40€) saat teosta kuitenkin viisi kappaletta. Kenties paras hinta-määräsuhde on hankkia teosta kolmen kappaleen hinnalla (60€) saaden peräti kymmenen kappaletta! Toki kappalehinta edelleen halpenee 20 ja 50 kpl:n erissä, mutta niiden jakelu voi vaatia jo melkoisesti työtä.

KUKA TAHANSA VOI TOIMIA JAKAJANA

Emme ole asettaneet mitään vaatimuksia sille, ketkä jakavat YHTÄ MATKAA teosta. Itse asiassa mainoskampanjakin suunnataan tämä internetosoite mainiten KAIKELLE KANSALLE. "Raamattu kansalle" on hyvä idea, ja parasta on kun se saadaan sille oikein selitettynä, kuten Seurakunnan Tiedotuskeskuksen kautta tapahtuu. YHTÄ MATKAA teos on pian uunituoreena tulossa haluttuna määränä kaikille ennakkotilaajille. Tilille maksun yhteydessä muistakaa mainita postitusosoitteenne.

AINUTLAATUINEN DOKUMENTTI

Seurakuntalainen lehti on ainutlaatuinen dokumentti, uutisia etukäteen. Jokaisen on hyvä tietää, missä ajassa elämme ja mitä vielä tapahtuu ennen seurakunnan tempausta yläilmoihin. Oikea tieto luo oikeaa uskoa. YHTÄ MATKAA taivaan kotiin. Sitä toivomme ja rukoilemme. Toivon mahdollisimman monen olevan mukana YHTÄ MATKAA julkaisun levittämisessä! Harri Veijonen


KRONIKKA JA YSTÄVÄT

kronikka.htm. Kuka siis on se ymmärtäväinen palvelija. Ketkä taas ne, jotka Herra asettaa toiseksi ylimpiin virkoihin Messiaan kuningaskunnassa? Ole yhteistyössä!


PYHÄ RAAMATTU SELITYKSILLÄ, GUST. DAHLBERG 1878

Onnistuin saamaan yhden osan Gust. Dahlbergin Raamattua selityksillä vuodelta 1878. 1800-luvun kirjallisuus oli parempaa kuin olemme kuvitelleet. Tämä päihittää kevyesti Uuras Saarnivaaran Raamattu selityksillä ja on Aapeli Saarisalon luokkaa. Teoksessa on myös harvinaiset VT:n apokryfikirjojen selitykset.
Gustaf Dahlberg löytyy Suomen elämäkerrastosta (WSOY 1955). Tuomiorovasti, hengellinen kirjailija; s. 21. 12. 1821 Huittisissa, k. 26. 9. 1906 Turussa. Dahlbergin kirjallinen toiminta oli hyvin laaja. Pääteos kyseinen Pyhä Raamattu tarpeellisilla selityksillä varustettuna.
Gustaf Dahlbergin tuotanto: http://wwnet.fi/users/veijone/dahlberg.txt HV
November 14, 2007 Marraskuun 14. 2007

YHDESSÄ VIIKOSSA

Ennen vuotta 1933 oleva vanha Raamattu kääntää Daniel 9:27:n "yhdessä viikossa". Ei pitäisikään epävarmoissa tapauksissa ruveta kääntämään niin kuin on tehty, "yhden viikon ajaksi", josta maailmalla selitetään, että Antikristus vahvistaa valerauhasopimuksen seitsemäksi vuodeksi. "Yhdessä viikossa" ei muka tarkoita mitään. Vaikkei tarkoittaisikaan, siinä käännös olisi pitänyt jättää silleen. Mutta sehän tarkoittaakin, että yhdessä viikossa, yhden viikon aikana. Yhden seitsenvuotiskauden aikana alkaen 25. 9. 2007 Antikristus ilmestyy. Danielin kirjan lopun "saavuta 1335 päivää" tarkentaa mihin mennessä Antikristus on ilmestynyt vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa. Sitä Karitsan häiden alkua hieman aikaisemmin vuoden 2011 alkaessa.


YHDESSÄ VIIKOSSA EVELIINA I JA EVELIINA II

Melkoisen varoituspäivän Herra minulle antoi, 7. 11. 2000. Silloin minun oli mentävä Lappeenrannan kadulle varoittamaan. Varoitukseni koski sekä Eveliina I:stä että Eveliina II:sta. Molemmat toteutuivat tarkalleen, päivälleen yhdessä viikossa. Ensimmäinen 14. 11. 2000 Eveliinan kuolemana ja 7. 11. 2007 joukkosurmana Jokelan koulussa. Tamperelainen 10. 11. otsikoi: "Jokelan isku ei ollut yllätys". Sisällössä ei kuitenkaan ole mainintaakaan siitä, miksi koulutragedia ei olisi ollut yllätys. Lappeenrannan profeetan varoituksen ansiosta se ei ollut yllätys Lappeenrannan profeetan, Seurakuntalainen-lehden lukijoille. Harri Veijonen
November 7, 2007 Marraskuun 7. 2007

Tienaa 750€ ! Myy joululehden rinnalla tai asemasta:

YHTÄ MATKAA

SEURAKUNTALAINEN NETTILEHDEN
KYMMENVUOTISJUHLAJULKAISU

1. 1. 2008 Seurakuntalainen -lehti täyttää kymmenen vuotta.
Sen kunniaksi ja ensimmäistä kertaa siitä, Seurakuntalaisesta,
Päivittäisistä uutisista julkaistaan painettu kirja!

YHTÄ MATKAA. Seurakuntalainen-lehden kymmenvuotisjuhlajulkaisu. Painettu kirja Seurakuntalainen-lehden 10 vuoden kunniaksi vuosien 2006 ja 2007 uutisista. Ovh 20 €. Ennakkotilaukset nyt! Tarvittavan painosmäärän selvittämiseksi kartoitetaan ennakkoon tilaavien määrä. Ovh 20 € toimituskuluineen. Ilmoita tai maksa tilauksesi heti. Uskomme vanhoihin ja moniin uusiinkin ystäviimme myös työssä mukana olevina ja tarjoamme jälleenmyyjille/jakajille teosta riskirajalla olevin hinnoin, huippuedullisesti seuraavasti:

YHTÄ MATKAA 5 kpl ovh 100 € vain 40 €. YHTÄ MATKAA 10 kpl ovh 200 € vain 60 €.
YHTÄ MATKAA 20 kpl ovh 400 € vain 110 €. YHTÄ MATKAA 50 kpl ovh 1000 € vain 250 €.
ILMOITA TAI MAKSA TILAUKSESI HETI!

E-K:n Säästöpankki 410810-6384121 Harri Veijonen
Sulkutie 111, 53420 Lappeenranta
harriveijonen@yahoo.com

TIENAA 750 EUROA! Jos tilaat tätä julkaisua myyntiin 50 kpl 250€, on myyntipalkkiosi 750€. 5 kpl tilatessakin tienaa tai säästää 60€. Katso yllä!

Voit tilata, antaa lahjaksi tai myydä myös vanhempia julkaisuja:
Tuleva Lähi-idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen (1986) Ovh 2 €. Edellistä jakajille 10 kpl 5 €, 25 kpl 10 €.
Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin (1995) Ovh 5 €. Edellistä jakajille 5 kpl 10 €, 20 kpl 30 €
Harri Veijonen: Rollikalla Impilinnaan (2007) Ovh 20 €. TARJOUS kaikille 10 euroa. Hinnat sisältävät toimituskulut!

November 1, 2007 Marraskuun 1. 2007

YHTÄ MATKAA KUUTOSTIETÄ SEISKATIEN RISTEYKSEEN

Suomimorsian tuli luokseni! Kuvainnollisesti olette edenneet 11. 3. 2004 Porvoosta Seiskatietä Viipurin kautta kotiini noin 27. 10. 2007. Ympyrä sulkeutuu. Olemme lähdössä yhtä matkaa Nuijamaantien sillalta Kuutostielle. Sille saavumme kuukauden vaihteessa. Kuutostietä kuljemme yhtä matkaa, yhtä viimeistä herätystä, Kouvolan ohitse Seiskatien risteykseen. Se on hieman ennen Porvoota, jonne häviäjät etenevät 11. 3. 2011, jolloin Antikristus on Jerusalemissa. Me käännymme Seiskatien tultua takaisin tänne Viipurin suuntaan. Vaihdamme risteyksessä yläilmoihin vieviin koneisiin, joissa matkaamme 1335 päivää Karitsan häitä!

TURKKI 90 VUOTTA

90 vuotta sitten Turkin valta Palestiinassa alkoi hiipua. Nyt Irakin ulkoministeri varoittaa Turkkia ryhtymästä laajamittaiseen hyökkäykseen Pohjois-Irakista toimivia kurdisissejä vastaan. 70x7 vuotta on kulunut Lutherin teesien naulauksesta. 90 ei ole jaollinen seitsemällä. Mutta ensi vuonna alkaen syksystä 1917 on kuljettu 13 seiskaa. 1918 Allenby saapui Damaskoon kuin 2001 iskettiin. Seitsemän vuotta sitten maailmalla oli varsin hiljaista, vaikka tapahtuikin juuri ne mitkä oli ennaltatiedetty: syksyllä maailmankaikkeus kääntyi, Eveliina surmattiin ja gregoriaanisessa vuodenvaihteessa Jeltsin lähti. Kaiken maailman loppuja ja aina ennaltatiedettynä määrähetkenä tulivat kuten aina tulee seuraavakin loppu. Damaskon loppua olen ajat sitten veikannut ajankohtaan tästä vuoden päästä. Silloin me etenemme Kuutostietä jossakin Luumäen seutuvilla yhtä matkaa. Joukkoomme tulee aina uusia viisaita matkalaisia. Onneksi Seiskatien risteys tulee, eikä meidän tarvitse enää nähdä Porvoota. HV


24 VIERAILIJAA YHTÄ AIKAA

29. 10. klo 20.50 vilkaisin kävijämäärää ja huomasin sillä hetkellä olevan 24 eri vierailijaa lukemassa tätä sivua. Taasha myö tavataan!October 26, 2007 Lokakuun 26. 2007

3 YEARS AND 3 MONTHS TO RAPTURE?
3 VUOTTA JA 3 KUUKAUTTA YLÖSOTTOON?

K.D.:n "Clinton" -kirjoituksesta poistin lauseen "Jeesus voi tulla tänään", koska se ei ole totta vaan olisi ollut totta mikäli tapahtumat olisivat edenneet niin, että 1335 päivää olisi pitänyt laskea menneen vuosiviikon puolivälistä. Seuraava 1335 päivän saavuttamisen ja Jeesuksen tulon mahdollisuus on 3 vuoden ja 3 kuukauden kuluttua. Jeesuksen tulo silloin varmistuisi jo huomenna, mikäli tapahtuisi sellaista kuin olen kirjoittanut.

Jeesus Kristus on itse Sana, täyttää ja myös toteuttaa kirjoitetun Sanan. Jeesus ei poikkea kirjoitetusta Sanasta milliäkään. Harvoilla, mutta kaltaisillani on mahdollisuus ymmärtää kirjoitettu Sana millilleen! HV


KUNINKAAN POIKA BILLY BRAN
YSTÄVÄMME PEKKA LATUN SUOMENNOS

Pitkästä aikaa vastaan tuli Pekka Brofeldtin kustannustuote ja samalla Pekka Latun suomennos. Teos "Kuninkaan Poika eli kuvauksia Billy Brann elämästä" (1912). Tuskin kyseistä henkilöä olisi enää koskaan Suomessa mainittu ilman löytämääni kirjaa. Lappeenrantaan tullut kyseinen teos, E. W. Bourne:n kirjoittama, oli omistuskirjoituksella Toivo Rajalinna, Kuopio 15/X 12. Rajalinna oli metodistipappi, josta Lauri K. Ahonen kirjoittaa: "Kuopiossa kokoontumispaikkoina olivat Pekka Brofeldtin ja Juho Laitisen kodit. Yleisiä kokouksia pidettiin yhdessä metodistien kanssa. Metodistipastori Toivo Rajalinna oli saanut Pyhän Hengen kasteen, ja yhteisissä tilaisuuksissa koettiin Jumalan siunausta ja hengen vapautta." (Suomen Helluntaiherätyksen historia s. 80).

Snellmankatu 3, Kuopio, näkyy kirjan takakannessa Pekka Brofeldtin kustannusliikkeen ja ilmeisesti samalla myös kodin osoite. Kirjan teksti on vanhalla präntillä joten tuskin siihen tämän tarkemmin perehdyn. HV
October 24, 2007 Lokakuun 24. 2007

PENTTI TUONONEN, "COSMOS"

http://blogg.cosmobiology.se/:

"90 -luvun alussa kävi luonani mm. ruotsin turvallisuuspoliisista (SÄPO) henkilö joka haluasi tietää pohjolan tulevaisuudesta. Venäjä oli silloin vaaraton,eikä kukaan uskonut uuden “kylmän sodan” tulevan uudelleen. SÄPO halusi tietää Venäjän suhteista tulevaisuudessa Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan. Kerroin hänelle - kuten kerron kaikille, että Norjan, Ruotsin ja Suomen suhteet Venäjään kylmenee. Venäjästä tulee sotilaallinen suurvalta joka miehittää pohjois Suomen, Ruotsin ja Norjan.

90 luvulla koko ajatus oli aivan mahdoton ja ymmärsin hyvin, että paras puhua aiheesta ainoastaan suljetuissa piireissä tai valituille yksityishenkilöille. Norjalainen selvännäkijä Anton Johansen joka auttoi myös Norjan puolustusvoimia taidoillaan sai taivaallisen näyn Venäjän miehityksestä. Tästä hän kertoo kirjassaan “Märkliga syner o förutsägelser”.

Nyt on Venäjästä nousemassa sotilaallinen suurvalta joka uhkailee pohjolaa. Venäjä pitää usein sotaharjoituksia Norjan pohjoisrajan tuntumassa ja on jo tänä vuonna (16.10 2007) häirinnyt Norjan ilmatilaa pommikoneillaan 29 kertaa, kertoo Norjan puolustusvoimien päälikkö. Suomea on varoitettu jo useanpaan kertaan liittymästä Natoon samanaikaisesti kun Venäjä rakentaa tukikohtia suomen rajan tuntumaan. Suomen rajan tuntumassa on tällä hetkellä arviolta noin 650 sotilaslentokonetta, 1000 pansarivaunua, 150 helikopteria ja 650000 sotilasta. Nämä tiedot ei ole salaisia vaan lukee sotilaan käsikirjassa.

Suomessa tästä puhuminen on todella arka aihe. Monet vähittelevät vaaraa eivätkä ota sitä vakavasti. Huomasin itsekkin, että aiheesta on vaikea saada asiallista tietoa tai edes keskustella. Koska kuitenkin halusin tästä rajamiesten lausuntoja niin menin rajamiesten omaan keskusteluryhmään ja kysyin heiltä suoraan.
Kysymykseni kuului : Kuinka paljon venäjän raja-alueella on sotilaita ja sotilaskalustoa. Tuli hiljaisuus.
Vasta muutaman päivän kuluttua sain ensimmäisen vastauksen : - Tiedot on salaisia. Kysy Suomen puolustusvoimilta. Kului jälleen muutama päivä niin sain vastauksen eräältä pohjois Suomen rajamieheltä : - Kun ajattelet, että olen täällä järven rannalla ja näet toiselle rannalle missä on Venäjä. Siellä on 40 helikopteria aina valmiina.

Nämä tiedot ovat tietenkin epäluotettavia, sillä keskusteluryhmissä voidaan levittää mitä tietoa vain. Koska itse olen käynyt suomen armeijassa meri ja ilmavalvonta koulutuksen (valvoimme venäjän raja-aluetta Örön saarelta) niin tiedän kokemuksesta, että tietoja ei levitetä. Mutta olin ensisijassa kiinnostunut saamaan vinkin mistä nämä tiedot saa ja tiedot oli siis sotilaan käsikirjassa - mutta kuinka ajankohtaisia ja luotettavia ?" Pentti Tuononen. Ruotsi

ANTIKRISTUKSEN HYÖKKÄYKSEN ALKUVALMISTELUT

Kierrätyskeskuksessa veli kyseli, olenko ennustanut, että Venäjällä on 40 sukellusvenettä valmiina hyökkäämään Suomeen. Joku oli hänelle levittänyt sellaista tarinaa. Niinhän se on, että kaikki pannaan Lappeenrannan profeetan piikkiin hän kun on se joka profeettana tunnetaan.
Mahdollisesti joku oli käynyt sivun linkistä Cosmoksen sivuilla ja lukenut sieltä, että Venäjällä olisi 40 helikopteria aina valmiina Suomen rajalla. Jutun kulkiessa helikopterit olisivat muuttuneet sukellusveneiksi ja valmiiksi iskemään juuri nyt.

Edellisen päivän uutisessa kerroin 490 vuodesta. Löytyyhän sinne 28. 10. 2007 päivän ennekuvaksi kenraali Allenbykin hyökkäämässä Luvattuun maahan juuri 90 vuotta aikaisemmin! Syitä löytyy odottaa Antikristuksen hyökkäyksen alkuvalmistelua juuri noin 28. 10. 2007! Mutta todennäköisimmin se alkuvalmistelu on Iranin johtajan teko joko niin että Temppelivuoren moskeijat tuhoutuvat tai mikäli tulkinta uuden juutalaistemppelin tuloksi on väärä, se selviää vääräksi juuri noin 28. 10. 2007 tapahtumalla. Joka tapauksessa olisi taas tulossa todistus sille, että Antikristus on Jerusalemissa 11. 3. 2011 mitä todisti jo ennaltatiedetty isku Madridissa vuosiviikko aikaisemmin. HV 22. 10. klo 14.00


JEESUS TULEE CLINTONIN OLLESSA PRESIDENTTI

K. D. palauttaa mieliin profetian 1990-luvun alusta:

Tuleeko Jeesus takaisin silloin kun USA:n presidenttinä on Clinton? Jeesus ilmestyi eräälle kuolevalle suomalais-australialaiselle miehelle 90-luvun alussa. Jeesus sanoi, että kun Hän tulee on Amerikan presidenttinä Clinton. Ja nimenomaan tämän presidentin ensimmäisellä valtakaudella tämä tapahtuu. Jeesus paransi miehen ja mies alkoi julistaa tätä laajasti ja kohta Yhdysvaltoihin tulikin kuin tyhjästä lähes tuiki tuntematon mies: Bill Clinton. Mutta kuten tiedämme - tempausta ei kuulunut. Mutta kun katsoo Yhdysvaltojen viimeisiä presidenttejä: Bush, Clinton, Bush....

Mielenkiintoista eikö totta?

Leikitelläänpä ajatuksella: Hilary Clinton valitaan virkaan vuoden alusta 2009 ( vaalit ovat syksyllä 2008 ) Amerikassa virkakausi kestää 4 vuotta ja niitä saa olla enintään kaksi peräkkäin. Jeesuksen tulemus voisi hyvinkin tapahtua 2009-2013 välisenä aikana.
- Entä jos 90-luvun alun profetia Clintonista pitääkin paikkansa??? Entä jos Amerikan presidenttinä todellakin on kohta Clinton. Hilary Clinton. Oletko valmis Jeesuksen tuloon? Onko sinun asiasi kunnossa Jumalan kanssa?

Kommentti: Seurakuntalainen-lehteen ei hyväksytä huonoja tekstejä, kiitos! HV
October 22, 2007 Lokakuun 22. 2007

7 x 70 = 490

KOHTI AJANKOHTAA 28. 10. 2007

1. Anopin kuolinajalla sanoin olevan profeetallista merkitystä. Anoppi kuoli 28. 4. 2004. Siitä ajankohtaan 28. 10. 2007 on puoli vuosiviikkoa eli 3,5 vuotta.

2. Eveliinan kuolinajalla etukäteen sanoin olevan profeetallista merkitystä. Eveliina kuoli kuuta katsoen, juutalaiskalenterissa yhden vuosiviikon eli seitsemän vuotta ennen ajankohtaa 28. 10. 2007.

3. Anopin nuorimman pojan kuolinajalla sanoin olevan profeetallista merkitystä. Jorma Johannes kuoli 28. 10. 1982 eli neljännesvuosisadan ennen ajankohtaa 28. 10. 2007.

4. Martti Lutherin teesien naulauspäivän, Pohjolan uskonpuhdistuksen aloituspäivän - jonka uskonpuhdistuksen loppuun saattaja olen minä ja lopettajat Martti Lutherin nimeä kunnianloukkaavat kirkon arkkipiispasta Markku Koivistoon - sanoin olleen säädetty ja profeetallisesti merkittäväksi! Teesien naulauksesta tulee kuluneeksi 7 x 70 eli 490 vuotta 28. 10. 2007!

VIIMEINEN VUOSIVIIKKO ALKAA

Viimeinen vuosiviikko Gregoriaanisessa kalenterissa saattoi ennaltatiedetystikin alkaa aikamme "Hitlerin puheesta YK:ssa", 25. 9. 2007. Jossakin "vuosiviikkokalenterissa" ennaltatiedetystikin viimeinen vuosiviikko saattaa alkaa 28. 10. 2007 viittaahan siihen mainitut tapahtumat, jopa siis Martti Lutherin uskonpuhdistuksen aloituspäivä. Tuohon päivään olin taannoin odottanut jopa Jerusalemin valerauhaa seurakunnan ylösottoineen. Niinhän viimeisen vuosiviikon on katsottu alkavan seurakunnan ylösotolla, mutta minä ja vain minä olen osannut tarkentaa, että 1335 päivää voidaan kyllä teoriassa - toiseksi viimeisen vuosiviikon puolivälistä lukien - saavuttaa 28. 10. 2007, mutta viimeinen 1335 päivän saavuttamisen mahdollisuus on 1335 päivää lopusta lukien, jolloin valerauha ylösottoineen tulisi vuoden 2011 alussa.

VIIMEISEN VUOSIVIIKON ALKUTAPAHTUMAA ODOTETAAN

Martti Luther ei osannut odottaa. Jorma Johannes ei hänkään. Eveliina ei mittään, eihän hän kuullut varoitustani Karelian tytöille kuolemansa ajankohtaan. Anoppi jopa ihmisprofeetta, muttei hänkään tiennyt lähtevänsä ajan merkkinä, puhumattakaan, että kukaan olisi tiennyt merkkipäivänään alkavan viimeinen vuosiviikko ja tulevan sen alkutapahtuma. Jotkut muutkin kuin minä ovat voineet odottaa viimeisen vuosiviikon alkutapahtumaksi muutoksia Temppelivuorella Jerusalemissa.
Harri Veijonen 21. 10. 2007 klo 22.30


GORBATSHOV PERUSTI VENÄJÄLLE UUDEN LIIKKEEN

Neuvostoliiton entinen valtionpäämies Mihail Gorbatshov on perustanut Venäjälle uuden Sosiaalidemokraattisen liiton. Liikkeen tavoitteena on taistella vapaan demokratian puolesta Venäjän joulukuisten parlamenttivaalien alla. (YLE 20. 10. 2007)


TOIVO ASIKAINENKIN KERÄSI EXLIBRIKSIÄ

Toivo Asikainen (1914-2007). Hiljattain edesmenneen Toivo Asikaisen monet muistavat mm. Israelin ystävien toiminnanjohtajana. Lukijoillemme lienee vähemmän tunnettua Toivo Asikaisen exlibristen keräilyharrastus. Hän oli Suomen Exlibris-Seuran puheenjohtaja ja Exlibris Aboensis –seuran perustajajäsen n:o 1. Exlibris Aboensis lehden uusimman numeron muistokirjoituksessa ainoa kuvattu Asikaisen exlibris on Jerusalem aiheinen. Esimerkiksi Mauri Sariola käytti Asikaisen asiantuntemusta eräässä kirjassaan.
Myös toinen merkittävä exlibrisharrastaja on juuri kuollut. Lappeenrantalainen Matti Verho in memoriam, uutisoi Harri Veijosen toimittama nettilehti Vaihtopiiri Exlibris. Sekä seurakunnassa että Lappeenrannassa voidaan sanoa olleen perinteitä Harri Veijosen toiminnalle, yritykselle saada ihmisiä exlibrisharrastuksen pariin.
October 16, 2007 Lokakuun 16. 2007

Ennalta varoittamani Eveliinan kuolinpäivä 45 päivää jälkeen juutal. uusivuosi: Täysikuu
Samalla varoitus ylösotosta 45 päivää jälkeen 1290 päivän. HARRI VEIJONEN
ANTAKAA PELASTAA ITSENNE TULEVASTA SUURESTA AHDISTUKSESTA!

SEITSEMÄN VUOTTA EVELIINAN SURMASTA

Näinä päivinä tulee kuluneeksi seitsemän vuotta siitä, kun viimeksi menin kaupungin kaduille varoittamaan. Silloin varoitin Karelian tyttöjä ajankohdasta 45 päivää jälkeen oikean vuodenvaihteen eli täysikuun ajasta, jona Eveliina Karelian itäisessä peilikuvassani sitten surmattiin.

Uskoakseni Raamatun sanaa, että seurakunnan ylösotto tapahtuu 45 päivää jälkeen 1290 päivän (Daniel 12:12), minä en olisi tarvinnut mitään varoitusta vihan aikaan jäävien kohtalosta. Mutta kaikille ei riitä sekään, mikä tapahtuu seitsemän vuotta Eveliinan surman jälkeen.

Eveliina surmattiin 14. 11. 2000, mutta oikean kalenterin mukaan sama hetki on täysikuun aikaan, joka on noin 26. - 28. 10. 2007. HV


ISLAMIN MESSIAS

From: Gavriel Eskel: islamin_messias.txt. Katkelmia:

MAHDI TULEE tekemään seitsenvuotisen sopimuksen ”Rooman” (tarkoittaa länsivaltoja, kristittyjä) kanssa, ja välittäjänä rauhansopimuksessa toimii Aaronin sukua oleva juutalainen (Haurat Haroon, kunnioitettu Aron).

Mahdi tulee hallitsemaan 7 vuotta, joittenkin muslimioppineitten mukaan 8-9 vuotta. Hän tulee jakamaan omaisuuden tasapuolisesti ja hallitsee kansaa profeettansa opetuksen (sunna) mukaan vakiinnuttaessaan Islamin maan päälle.

EDELLÄ ESITETYT muslimien opetukset oudolla tavalla muistuttavat Raamatun ilmoituksia lopun aikojen tapahtumista. Monet kohdat niissä ovat kuin suoraa lainausta Raamatusta, mutta vieraassa ja käänteisessä merkityksessä.
October 11, 2007 Lokakuun 11. 2007

27th - 31st October 1917 in Beersheba

90 YEARS AFTER

CEMETERY FOR BRITISH SOLDIERS IN BEERSHEBA
Gaza: Cemetery for British soldiers who were killed during WWI, ../Gaza_526/Picture_15183.html.

90 VUODEN JÄLKEEN

Brittiläisten sotilaiden hautausmaa Beershebassa Israelin Gazassa. 400 hautaa, kuolinpäivät noin 26.-31. lokakuuta 1917. Siis 39 vuotta ennen Iranin johtajan syntymää. Nähtäväksi jää, mitä 51 vuotta syntymänsä jälkeen. Voidaan pelätä, että hän ei halua uskoa 400 brittiläisen kuolleen vaan todistaa sen tapahtuman omalla väkivaltaisella toiminnallaan!


JOHN AQUILA BROWN 1823

Vanhoissa profetian selittäjissä esittelemättä on John Aq. Brown. Uuras Saarnivaara (Harmagedon) hänet on maininnut negatiivisesti ja Vilho Rantanen positiivisesti. Omissa kirjoissani olen toistanut vähän molempia. Vaikeuksia löytää hänet netistä muualta kuin minulta.

Termi pastor nimen ohessa auttaa löytämään sivun http://www.truebiblecode.com/understanding120.html, John Brown's Gentile Times and 1914. John Aquila Brown, who in 1823 published The Even-Tide in which he claimed that the "seven times" of Daniel 4 were a period of 2520 years running from the beginning of Nebuchadnezzar’s reign in 604 B.C.E. to 1917 C.E.

Vuonna 1823 Brown julkaisi kirjan "The Even-Tide", missä hän mm. selitti "seitsemää aikaa" miten se 2520 vuotta täyttyy 604 eKr.-1917 jKr. Hänen selitystään ovat monet myöhemmin toistaneet omalla tavallaan.

SAATIIN 1335 PÄIVÄN TOTEUTUMINEN HISTORIAN VUOSINA

Kun sivullani http://wwnet.fi/users/veijone/ennaltatieto.htm esittelen hieman sitä miten Danielin profetiat ovat toteutuneet ensin päivinä historiassa, sitten historian vuosina ja vielä toistuvat päivinä meidän ajassamme, 1335 päivän kohdalle saadaan täydennystä. 1335 päivää toteutuu Karitsan häinä 2011-2014, mutta myös historian vuosina 622 - 1917 tai ainakin sellainen selitys saatiin etukäteen osumaan kohdalleen laskemalla 1335 kuuvuotta aurinkovuosina 1295, kiitos John Aq. Brown! HV
October 8, 2007 Lokakuun 8. 2007

LUVATTUUN MAAHAN PÄÄSYN ENNEKUVAT
1335 PÄIVÄN PARODIAT

LUVATTUUN MAAHAN 1335 PÄIVÄÄ SAAVUTTAEN

Kauaa ei helluntailaisuus ryhmässä sallittu enempää helluntailaisen Reino Savolan kehumistani kuin helluntailaisen Ungerin kirjan "Raamatun lukijan käsikirja" kehumistani. Syynkin siellä mainitsin: he opettavat lähes kuin minä, ja minähän olen "eniten harhassa". Ungerin kirja mainittu myös sivulla http://wwnet.fi/users/veijone/1335.htm eli vuoden 1995 kirjaseni lopussa. Siinä on 1335 päivän oikea tulkinta! Älkää antako hämätä sen tosiasian, että oikean tulkinnan edellä on voinut säädetysti olla ennekuvia 1335 päivän toteutumisesta. Tässä kaksi mahdollisuutta lokakuulle 1917 ja esimerkiksi lokakuulle 2007:

BROWNIN ENNUSTUS: LOKAKUUSSA 1917 - ENTÄ LOKAKUUSSA 2007?

Danielin kirjan lopun 1335 päivää ei ole toteutunut historiassa niinkuin Jussi Aro Danielin kirjassaan (Otava 1984) sanoo. Sitä on kuitenkin selitetty historiassa toteutuneeksi jopa Vilho Rantasen toistamana M. Baxteria lainaten ja yhdysvaltalainen Joh. Ag. Brown vuonna 1823 alkutekijänä. Lopun profetian sanoma s. 67 on tuo virheellinen, mutta oikeaan osunut tulkinta. Kirjaan sen muistiin syystä että jos sillä olisi jotakin tekemistä esimerkiksi lokakuun 2007 kanssa.

Olen näköjään jo ../ind02july.html maininnut asiasta: "Vaikka John Ag. Brown osasi sijoittaa etukäteen 1335 kuuvuotta aurinkovuosissa 1295 turkkilaisvallan pituudeksi välille 622jKr. - 1917jKr., siinä on kysymys ...". Sattumalta tai säädetysti Brownin väärä laskelma osui jopa kuukaudelleen: M. Baxter 1866 selostaa Brownin ennustusta: "Jos Pyhä Henki toteuttaa ennustuksen kuukauden tarkkuudella, niin Turkin valta kukistuu Palestiinassa lokakuussa 1917".

Vaikka 1335 päivää täyttyy lopusta lukien noin tammi-helmikuussa 2011 seurakunnan ylösottona, sillä toki voi olla enemmänkin tällaisia kuin sattumalta oikeaan osuneita "onnistumisia". Onnistuminen voi sen avulla tulla vielä 90 vuotta myöhemminkin, lokakuussa 2007, muttei seurakunnan ylösottona vaan Iranin johtajan parodioidessa kenraali Allenbytä. Seurakunnan ylösotto on kuin Luvattuun maahan pääseminen, ja kun 90 vuotisen viimeisen kevään alussa sitä jo todistettiin niin Paholainen hyvinkin yrittää omaa todistustaan aivan lähipäivinä. HV


AHMADINEJAD UHOSI "VAPAUTTAVANSA PALESTIINAN"

"Iranin presidentti Mahmud Ahmad*inejad on asettanut jälleen Israelin valtion olemassaolon kyseenalaiseksi. Ahmad*inejad vakuutti "Iranin ja muiden valtioiden jatkavan vastarintaa, kunnes koko Palestiina on vapautettu Israelin käsistä".
Ahmad*inejad puhui Iranissa Jerusalem-päivän juhlallisuuksissa. Jokavuotisessa juhlassa pidettiin joukkokokouksia ja vaadittiin oikeutta Palestiinan kansalle. Tilaisuuksissa huudettiin myös Yhdysvaltain-vastaisia iskulauseita. Liikkeellä Teheranissa oli kymmeniä tuhansia ihmisiä.
Ahmad*inejad sanoi, että Iranin kansainvälinen tehtävä on lopettaa Israelin hegemonia Lähi-idässä.

"Israel siirrettävä Kanadaan tai Alaskaan"
Iranin presidentti sanoi, että koska Kanadalla ja Alaskalla on laajat maa-alueet, miksi siis israelilaisia ei siirrettäisi sinne." (YLE 5. 10. 2007)
October 3, 2007 Lokakuun 3. 2007


Harri Veijosen selitysteokset v. 1986 ja 1995.
Molemmat yhteensä 5 euron setelillä os.:
Harri Veijonen, Sulkutie, 53420 Lappeenranta

MITEN JERUSALEMISTA SOVITAAN?

Hienoa, että edes Reino Savola, http://www.reinosav.net/, netissä opettaa ahkerasti perinteistä helluntailaista lopun profetiaa. Siihen kuuluu Daniel 9:27 lopun ajassa selityksellä, että aikakausi vaihtuu tehtäessä seitsenvuotinen valerauhasopimus. Laskelmien mukaanhan sellaista on voitu odottaa seitsemän vuoden välein vuodesta 1986, ja nyt marraskuuksi 2007 Savola ja kumppanit odottavat sellaista jälleen kera seurakunnan ylösoton. Tulkinta on eräs parhaita, poikkeaa vain vähän ilmeisestä lopullisesta totuudesta, jonka olen esittänyt.

YLEISIÄ PERIAATTEITA

1. SOPIMUKSEN SISÄLTÖ. Profetiassa Jerusalemista sopimiselle on olemassa kaksi päälinjaa. Toisen mukaan Jerusalemista tehdään kansainvälinen kaupunki ja toisen mukaan Jerusalem sovitaan kokonaisuudessaan Israelille. Edellistä käsitystä edustaa mm. erinomaisen ennaltatietävä, Walvoordien "Huomenna Harmagedon" (RV 1975). Jälkimmäinen käsitys löytyy mm. kirjasta Colin Deal "Jeesuksen tulemuksen päivä ja hetki" (Kuva ja Sana 1983). Deal ei selitä, miksi Jerusalemista sovittaisiin niin, että kaupunki jäisikin yksin Israelille. Itse asiaa mietin ja päädyin siihen käsitykseen, että tämä ei olisi mahdollista kuin siinä tapauksessa, että moskeijat todella tuhoutuvat ja uusi temppeli tulisi.

2. SOPIMUKSEN PÄÄTEKIJÄT. Sopimuksen päätekijöissä on vuosituhansia oltu yhtä mieltä: tarvitaan viimeinen suuri Antikristus ja liiton vahvistaja myös Israelin puolelta. Päätulkinta näkee Antikristuksen olevan EU:n edustaja, mutta oma käsitykseni on poikennut siitä vuoden 1986 kirjaseni jälkeen: Herra Goog olisi sama kuin viimeinen suuri Antikristus. "Monien kanssa" antaa mahdollisuuden, että sopimusta ovat päätekijöiden lisäksi vahvistamassa monet muut.

3. SOPIMUKSEN KESTO. Reino Savolalla ja kumppaneilla sopimuksen kesto on asiassa kuin päätuntomerkki, "seitsemän vuoden ajaksi". Itse olisin samassa käsityksessä ellen olisi tutustunut myös Uuras Saarnivaaran ja sanomanaan monien muiden käännökseen "seitsemän vuoden aikana". Sillä miten pitkäksi aikaa valerauha vahvistetaan ei olisikaan mitään merkitystä. Savola toki odottaa, että marraskuussa 2007 sovitaan "7 vuoden ajaksi". Itse olen sanonut, että se seitsemän vuotta alkoi jo 25. 9. 2007 päättyen Messiaan näkyvään paluuseen. Profetian tarkoittama kaikki periaatteet täyttävä sopimus vahvistetaan tämän 7 vuoden aikana. 7 vuodeksi tai ei, se ei ole merkityksellistä! Sopimusta ei rikota 3,5 vuoden kohdalla kuin lähtien tämän vuosiviikon alusta noin 25. 9. 2007.

4. SOPIMUKSEN VAHVISTUSAJANKOHTA. Sopimusta ei voida vahvistaa milloin tahansa. Erinomaista selitystä on toki ollut, että sopimus vahvistetaan 1986, 1993, 2000 tai 2007, mutta mahdollinen ajankohta vuonna 2007 on jo mennyt. Jäljelle ei 1335 päivää saavuttaen jää kuin tammi/helmikuu 2011.
Harri Veijonen 2. 10. 2007


JOUKO PIHOLTA ESITYS LÄHI-IDÄN RAUHAKSI

From: "Jouko Piho" To: harriveijonen@yahoo.com. Subject: Uusi idea rauhan saamiseksi Lähi-itään

Harri Veijonen
Olen kirjoittanut oheisen artikkelin Lähi-idän vaikeasta tilanteesta. Olen tuonut esille kirjoituksessani uuden ratkaisumahdollisuuden rauhan saamiseksi Israelin ja palestiinalaisten jo kohta 60 vuotta jatkuneeseen kiistaan.
Olen lähettänyt tai tulen lähettämään tämän saman viestin Tasavallan presidentille, Suomen pääministerille ja puolustusministerille. Kirjoitus menee myös Helsingin Sanomiin, Suomen Kuvalehteen, Israelin suurlähetystöön ja ICEJ:n Suomen osaston puheenjohtajalle Ulla Järvilehdolle. Lisäksi kirjoitukseni on luettavissa netin useilla keskustelufoorumeilla sekä omilla kotisivuillani osoitteessa www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu28.htm . Tarkoitukseni on kääntää kirjoitukseni myös englanniksi ja lähettää se USAn presidentti Bushille sekä ulkoministeri Ricelle. Viestini lähtee myös Israelin pääministerille Ehud Olmertille.
Kunnioittaen, Jouko Piho.


EKSYTYKSEN TASO NOUSEE VIELÄ HUIMASTI
http://wwnet.fi/users/veijone

"Eksyvät valitutkin, jos mahdollista" viittaa siihen, että eksytyksen taso nousee vielä huimasti. Ei riitä, että herätysjohtaja Markku Koivisto palaa porton helmaan ja tuhannet oikeaan suuntaan lähteneet ihmiset luisuvat takaisin pimeyteen, http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm, vaan vaarassa olemme myös me väärentämättömän Sanan tuntijat ja noudattajat!

On ilmeistä, että demonimaailma tulee kongreettisesti mukaan eksyttämään. Siihen sillä olisi mahdollisuus kiinnittäen maailman huomio itseensä ja johdattaen maailma ikäänkuin taisteluun sitä vastaan. Sellainen toteutuisi ns. valetempauksella, mikä käytännössä johtaisi esimerkiksi siihen, että Bushin johdolla koko maailma käy sotaan ufomaailmaa vastaan. Seurakunnalle tunnetusti ufomaailma on demonimaailma, ja ufoaktivistit enimmäkseen demonien pauloissa olevia vapaamuurareita ja muita harhautuneita. Pahimman varalta talletetaan yhteen kokonaisuuteen kaikki artikkelimme mahdollisesta valetempauksesta: http://wwnet.fi/users/veijone/valetempaus.htm
Harri Veijonen 1. 10. 2007

NIMELLÄ HARRI VEIJONEN PILAILLAAN TAAS

Jo parissa tunnissa Niilo P. oli rienaamassa tätä kirjoitustani Suomi24 profetiat ryhmässä. Ja pahempaakin. Osoitteessa http://paranormaaliblogi.wordpress.com/2007/06/27/operaatio-et-vaara-liputus-kayntiin-elokuussa/ todennäköisimmin hän kirjoittaa minun nimelläni! Eksytykseen kuuluvaa! Pysykää oikealla kanavalla! http://wwnet.fi/users/veijone/.
October 1, 2007 Lokakuun 1. 2007

"OLISITTE USKONEET SAVOLAA ETTEKÄ VEIJOSTA"

Olisitte uskoneet Reino Savolaa http://www.reinosav.net/irn-russ-syr-isr.htm ( Sama Googlen välimuistissa) ettekä Harri Veijosta, te, jotka jäätte ylösotosta ylösoton tullessa jo aiemmin kuin Harri Veijonen on viimeksi esittänyt. Onhan Harri Veijonenkin monesti sanonut, että ylösotto tulee kun Palestiina valtio tulee maan päälle. Nyt se valtio näyttäisi tulevan, kun marraskuussa 2007 järjestetään Lähi-Itäkokous!

Helvetti maan päälle, mutta lähteekö seurakunta todella nyt taivaaseen? Uskokaa Savolaa, ellette minua, olen sanonut aiemminkin, sillä Reino-veli on eräs parhaita profeetallisen sanan selittäjiä Suomen netissä. Hyvä paremmaksi, siinä linjani. Valitettavasti en usko ylösottoon marraskuussa 2007, koska 1335 päivää ei nyt voi täyttyä. Ei ole myöskään suurta Antikristusta mukana valerauhaa vahvistamassa, vaikka Bushia sellaisena pidettäisiinkin.

CUTTING EDGE POVAA VALETEMPAUSTA

Olen puhunut mahdollisesti Bushinkin järjestämästä valetempauksesta. Jopa Cutting Edge povaa valetempausta, ja saa poikkeuksellisesti linkin: http://www.mantta.fi/~patato/cef1375.html: "Illuminati väittää nyt omaavansa teknisen kyvyn lavastaa tempaus. He saattaisivat toteuttaa sen jotta voisivat aiheuttaa äärimmäistä paniikkia, hämmennystä ja epätoivoa aitojen kristittyjen sydämiin juuri ennenkuin Illuminatin rakastettu Antikristus saapuu. Oletko valmis?" "Amerikkalaiset kristityt on saatu uskomaan, että seurakunta tullaan tempaamaan ENNEN Antikristuksen ilmestymistä".

Mahdollinen valetempaus voi siis mennä amerikkalaisiinkin kuin häkä. Huonosti profetiaa tuntevat kristityt voivat luulla jääneensä ylösotosta. Vapaamuurarit tai ketkä katosivatkin, siinä olisi sittenkin ainoa oikea pelastuva joukko.

MARRASKUUN VALERAUHAKOKOUS ILLUMINATIN SUUNNITELMISSA

Suomen Cutting Edgen hakemistosivu: http://www.mantta.fi/~patato/cef.html. Piti taas imuroida Acrobat-Reader, jotta sai selvän pdf-tiedostosta. Kannattaa tallettaa sieltä "Nykyajan Israel -- Joka 30. vuosi marraskuussa - vuodesta 1917 vuoteen 2007!": "Joka 30. vuosi maailmanlaajuinen Illuminaatti on tarkoituksella luonut tärkeän tapahtuman". "Marraskuu 2007 – "Ja nyt jälleen 30 vuoden jälkeen olemme saavuttamassa marraskuun vuonna 2007, ajan, jonka USA on asettanut kansainväliselle konferenssille, jonka on tarkoitus kaavailla reunaehdot israelilaispalestiinalaiselle rauhansopimukselle.”

Ei Cutting Edgekään niin huono, ettetkö voisi uskoa Jeesukseen Kristukseen Pelastajanasi nyt! Hyvää lokakuuta! HV 30. 9. 2007
SEPTEMBER 2007 SYYSKUU

September 29, 2007 Syyskuun 29. 2007

RAAMATULLINEN SEURAKUNTA
NÄKEE YLÖSOTON PÄIVÄN LÄHESTYMISEN. TERVETULOA!

Heb 10:25:n kirkot vääntävät varoitukseksi jättää omaa kirkkoaan. Kohta puhuu seurakuntalaisten yhteen kokoontumisesta ja seurakunnasta annetaan tuntomerkki: näette (ylösoton) päivän lähestyvän. Turha lukijoilleni selittää, että seurakunta on se missä minä olen mukana. Seurakunta on pyhä ja yhteinen kirkkojen ulkopuolella. http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm. Ole ulkopuolella, olet mukana!
Harri Veijonen


SUURI AHDISTUS ALKAA

Mikäli lokakuussa 2007 Lähi-Idässä isketään, voimme olla varmoja siitä, että Suuri Ahdistus on alkanut! Jeesuksen sanojen mukaan se on pahempi kuin vedenpaisumus ja maailmanloppu! Mutta termi on eri kuin vihan aika. Seurakuntaa ei pelasteta koko suuren ahdistuksen ajasta vaan vasta vihan ajasta. Vihan aika alkaa suuren Antikristuksen valerauhasopimuksesta Israelin kanssa.

Edellä olen epäillyt, että suuren ahdistuksen merkkitapahtuma voi olla pienemmän antikristuksen valerauhalupaus ja sen pettäminen mahdollisesti viikossa niinkuin Hitlerilläkin viikon kesti hyökkäämättömyyssopimus, joka tosin oli tehty Neuvostoliiton kanssa. Neuvostoliitto hyökkäsi Puolaan 17. 9. 1939 vallaten maan itäosan. Vasta 22. 6. 1941 Saksa hyökkäsi Neuvostoliittoon.

SUURI AHDISTUS 7 VUOTTA. Suuren ahdistuksen on katsottu kestävän seitsemän vuotta. Väite saisi vahvistuksen Ahmadin hyökkäyksellä Israeliin 2007 lokakuun alussa. "Ihanne" pimeys olisi viikko emme hyökkää -lupauksensa jälkeen Hitlerin tavoin ja niinkuin yhdestä vuosiviikosta on kysymys.

VIHAN AIKA 1335 PÄIVÄÄ. Vihan aika on vähintään 1335 päivää, minkä seurakunta on yläilmoissa, mutta se voidaan katsoa alkavaksi jo ne muutamat päivät aikaisemmin, jolloin suuri Antikristus ilmestyy vahvistamaan valerauhansopimuksen. Ajankohta olisi noin tammikuu 2011. Th. Gilbrantin teksti Novum 4:stä on osunut kohdalleen monta kertaa. Sen sanoin "maailma toivottaa tervetulleeksi miehen, joka saa järjestyksen toivottomaan kansainvälisen tilanteeseen." Tilannehan on todella toivoton, jos Iran, Syyria, Pohjois-Korea ja Israel käyvät "tositoimiin" ydinaseinensa. On se "hienoa", että minulle on jo tähän mennessä jaksettu nauraa yli 20 vuotta väitteestäni, että odotettu mies on vanha tuttu, merkkipäinen Gorba. Merkillistä, että suuret pilkkaajanikin olen saattanut rokottaa taivaaseen kertomalla etukäteen, kuka takaisin tuleva peto on.

VALITUTKIN EKSYVÄT, JOS MAHDOLLISTA. On todella syytä ottaa vakavasti Jeesuksen sana, että jos mahdollista, valitutkin eksyvät. Siinä on rivien välissä sanottu, että muut kuin kaltaiseni valittu eksyvät aivan varmasti niin oikeaoppisia kuin luulevatkin olevansa! HV


HITLER ] [ AHMAD [ SUURIN

PUHE KANSAINYHTEISÖSSÄ. Hitlerin Saksa erosi Kansainliitosta 1933 ]
[ Ahmad 2007 09/25 sanoi, ettei YK toimi. Verrattaessa Kansainliittoa ja YK:ta edellinen osoittautuu paremmaksi, koska Hitler ei siinä ollut mukana. Neuvostoliittokin erotettiin Kansainliitosta kaksi viikkoa Suomeen hyökkäyksen jälkeen. "YK:n yleiskokoukseen osallistuvan presidentti Mahmud Ahmad*inejadin mediashow tukee sekä virallisen Iranin että USA:n hallinnon näkemyksiä Lähi-idän epävakaasta tilanteesta..." Ulkoasianministeriö. Noin asiallinen kirjoitus Ulkoasianministeriöstä ei olisi onnistunut Tuomiojan aikana.
[ Suurin Antikristus näyttäisi ratsastavan YK:n avulla vielä paremmin kuin Ahmad.

HYÖKKÄÄMÄTTÖMYYSSOPIMUS. Hitler teki hyökkäämättömyyssopimuksen 23. 8. 1939. Hyökkäsi Puolaan 1. 9. 1939. Ahmad puhui 24. 9. 2007 hyökkäämättömyyslupauksen tehden. Suurin ennaltatiedetysti tekee sopimuksen Israelin kanssa ja siinä aikakausi vaihtuu. Aikakausi on tavallaan vaihtumassa jo nyt. Suuresta ahdistuksesta voidaan puhua 7 -vuotisena ja vihan ajasta vasta suuren Antikristuksen pettävästä hyökkäämättömyyssopimuksesta lähtien. Mielenkiintomme, pettääkö Ahmadin lupaus ja viikossa vai neljässä.

Alla oleva "yhtälö" antaa puuttuvan paikalle noin lokakuun toisen päivän. HV 28. 9. 2007 klo 20.00

CHRONOLOGY 1917 ] [ 1939 [ 2007
1917 ][ August 23, 1939 Soviet-German Non-Aggression Pact [ 2007 09/24 Iran's Ahmad*inejad: No attack on Israel
1917 ][ September 1, 1939 German Invasion of Poland [ 2007 October
September 27, 2007 Syyskuun 27. 2007


Antihitler, kenraali Allenby 1917

HITLERIN ISKU:
PUHE YHDYSVALLOISSA

Ihmetellä täytyy, että sama Israelin johtaja tekisi liiton suuren Antikristuksen kanssa, joka nyt osasi erinomaisesti verrata pienempää antikristusta Hitleriin toisen maailmansodan edellä. Tämä Hitler puhui ensin yliopistossa Yhdysvalloissa ja sitten YK:n yleiskokouksessa. Koraaniin uskojatkin saivat saman "iskupäivän", 25. 9. 2007, jolloin myös USA:n presidentti puhui YK:ssa. Bush: “N. Korea and Syria are Brutal Regimes”. Suomessakin löytyy ihmisiä, jotka pitävät hyvänä asiana sitä, että Pohjois-Korea tuottaa Syyrialle ydinaseita, mitä uutisia täällä valtamedia ei ole kertonutkaan.

Tekee mieli etsiä Hitlerin mahdollista puhetta YK:ta edeltäneessä kansainyhteisössä, Kansainliitossa Toisen maailmansodan edellä. Puhui mitä puhui, jo 1. syyskuuta 1939 hän hyökkäsi Puolaan olihan rikottavaksi hyökkäämättömyyssopimus tehty. Ei ole varmuutta, onko tämä 25. 9. 2007 puhe tarkin ilmaisin Messiaan näkyvästä paluusta tasan 7 vuoden kuluttua. Juutalainen juhlakalenteri kuitenkin vakuuttaa vuoden 2014 uudenvuoden päivän olevan juuri 25. 9. 2014. Noin siihen päättyvät 1335 päivän mittaiset Karitsan häät yläilmoissa. HV


Shimon Peres blasts U.S. school for hosting Iran leader
Israeli President Shimon Peres on Tuesday criticized a U.S. university for hosting Iran's president, comparing the event to attempts to engage Adolf Hitler in dialogue before World War Two.
Link 09/25 22:00


MARRASKUUKSI LÄHI-ITÄ-KOKOUS

Kvartetti puuhaa marraskuuksi Lähi-Itä-kokousta. Kohtalaiset profeetat silloin taas odottavat ylösottoa. Valeylösotolle siinä olisi paikka, mikäli sellainen tulee. HV 25. 9. 2007 klo 13. 45


ALLENBY 1917 ][ AHMAD 2007

- - - - - - - - - - ][ 2007 09/24 Iran's Ahmad*inejad: No attack on Israel (Ei iskua Israeliin. Hyökkäämättömyyslupaus, ei kuitenkaan vielä viimeisen suuren Antikristuksen nopeasti pettävä hyökkäämättömyyssopimus)
- - - - - - - - - - ][ 2007 09/24 Washington Post kuvin kirjoitti "Go to hell" -mielenosoituksesta Iranin presidenttiä vastaan.
M. Ahmad on syntynyt 28. 10. 1956. Kielsi holokaustin ja sanoi Israelin poistettavan maailmankartalta. "Ahmadinejadin uhkaus ’pyyhkäistä Israel pois maailmankartalta’ on esitetty monella eri tavalla, useina eri aikoina ja useiden kansallisten johtajien suulla aina Ajatollah Ruhollah Khomeinin päivistä saakka (1979). Ainoa uusi asia Ahmadinejadin uhkauksissa on se, että muutaman vuoden kuluttua hän saattaa kyetä tukemaan uhkauksiaan ydinaseilla.", http://www.patmos.fi/postitus/2006_11/pelkaa.htm
Katsomme uutissivumme http://wwnet.fi/users/veijone/ind05syysloka.html ja huomaamme, että Iranin presidentti huuteli Israelia pois maailmankartalta 26. 10. 2005 eli 49 -vuotispäivänsä aatonaattona. Sanoin jonkun lähdön tapahtuvan kaksi vuotta siitä eli lähellä 51-vuotispäiväänsä. Nyt olen jo sanonut poistujan voivan olla Damasko, vaikka Iranin johtaja yrittäisi itselleen "parempaa" lahjaa. HV 25. 9. 2007 klo 13.30September 25, 2007 Syyskuun 25. 2007


Seuraavaksi tapahtuvalla iskulla voimme tarkentaa
niin Messiaan näkyvän paluun ajankohtaa 7 vuoden päässä
kuin ylösoton ajankohtaa 3 vuoden ja 4,5 kuukauden päässä.

ALKAA KUUMA KESÄ JA PIMEÄ YÖ

KUUMA KESÄ

2520 years (=7 Times = 28x90 years = 4x28x 90 seasons) vuotta päättyi 1917. The last springtime 1917-2007. Viimeinen kevät 1917-2007. Nyt alkaa viimeinen kesä, missä 90 vuotta tapahtuu seitsemässä vuodessa. Keskikesä on Antikristuksen hyökkäys Jerusalemiin noin 311 2011, noin pääsiäisenä 2011.

PIMEÄ YÖ

Niinkuin varas tulee yöllä, se yö alkaa nyt. Matteus tarkentaa, että varas tulee keskellä yötä. Varas on vihan aika sekä Saatanan poika, Antikristus, joka hyökkää Jerusalemiin keskellä yötä, 3,5 vuoden kuluttua.

MIKÄ HETKI YÖSTÄ ON?

Tapio Nousiaisen hyvä kirja jo vuonna 1967 nimeltään, mutta se yö varsinaisesti alkaa vasta nyt. Israelissakin aurinko on näkymättömissä keskimäärin puoli vuorokautta eli 12 tuntia. Sellaisen yön tunneiksi katsotaan väli klo 18-06. Kuuden tunnin jälkeen on tarkalleen keskiyön lyönti. 7 vuotta jaetaan 12 osaan. Tunti on noin 7 kuukautta.

26. 9. 2007 + 7 kk= 26. 4. 2008. 26. 4. 2008 + 7 kk= 26. 11. 2008. 26. 11. 2008 + 7 kk= 26. 6. 2009. 26. 6. 2009 + 7 kk= 26. 1. 2010. 26. 1. 2010 + 7 kk = 26. 8. 2010. 26. 8. 2010 + 7 kk = 26. 3. 2011 ja siis kuumin kesä ja keskeisin yö, jolloin Antikristus julistaa Jerusalemissa olevansa Jumala. Noin 1,5 kk ennen sitä seurakunta lähtee, noin 11. 2. 2011 ellei jo noin 2 viikkoa aikaisemmin. Tätä hetkeä pyritään tarkentamaan myös nyt tapahtuvaksi oletetulla iskulla! Vihan ajan tulo ei meitä yllätä.ALLENBY 1917 ][ AHMAD 2007

- - - - - - - - - - ][ 2007 09/22 Aamulehti: Iran pullisteli lännelle uudella ohjuksellaan
1917 September Adolf Hitler receives the Cross of Merit, third class. ][ 2007 09/23. Ryhmä protestoijia Columbian yliopiston edessä kuvin vaati Iranin presidenttiä helvettiin!
../allenby1917and2007.htm ][ 2007 09/24. Iranin presidentti puhui Columbian yliopistossa.
- - - - - - - - - - ][ 2007 09/24. Iran sulki Irakin vastaisen rajansa.
September 22, 2007 Syyskuun 22. 2007


Syksyllä 1917 matkaan lähti kenraali Allenby.
Nyt lähtee toinen, ja kaikki menee "uusiksi".

HISTORIA TOISTAA ITSEÄÄN

Erikoisimmillaan historian toisto on Danielin profetiassa, http://wwnet.fi/users/veijone/ennaltatieto.htm, jossa ennustetut päivät toteutuvat ensin päivinä, sitten vuosina ja vielä meidän ajassamme päivinä. Kolminkertainen toteutuminen on tyypillistä Raamatun profetialle, ja kolmas kerta toden sanoo mm. juutalaissodissa, http://wwnet.fi/users/veijone/Juutalaissodat.htm. Nyt kolmannen sodan päätteeksi odotettu Messias tulee näkyvällä tavalla.

Tämän juutalaissodan 2011-2014 edelle liittyy ennaltatiedetysti "lämmittelyä" kuten edellisilläkin kerroilla niin että lämmittelyn aloittamisesta sodan loppuun on yhteensä seitsemän vuotta. Lopputuloksen tiedämme syksylle 2014, ja yhtä selvää on lämmittelyn aloittaminen ilmeisesti jo ensi viikolla!

KUKA HEISTÄ ON PIMEIN?

Löytyy neljä ryhmää, jotka eivät tiedä vaan tekevät sen mukaan kuin profeetta varoittaa. Joku nimitti ateisteja pimeiksi. Olisin voinut lisätä esimerkiksi, miten Vapaa-ajattelija lehti keväällä 1999 piirsi kaksi loppu tulee kylttimiestä, ja minä näytin valoa kasvoihin, jolloin paljastui Jeltsin ja Gorba. Jopa päivämäärät olin etukäteen sanonut milloin kylttiään noudattavat: 1. 1. 2000 ja 11. 3. 2000. Gorban paluu politiikkaan oli jo vuoden 1995 kirjassani esitetty lopun tuojan teoksi. Kun ateisteille näyttää valoa, he kääntyvät pimeyteen, koska eivät halua kääntyä valoon. Pimeimpänä neljästä ryhmästä pidän kirkollisia, jotka kautta aikain eniten seurakuntaa vaiensivat. Opiksi kaikkien ryhmien edustajille "mestarinsa" toimet:

1. EI-KRISTITYT, TYYPILLINEN JOHTOHAHMO IRANIN JOHTAJA. Ilmeisesti Iranin johtaja nyt aloittaa "lämmittelyn". On suunnannut 600 ohjusta Israeliin. Menee juuri YK:hon New Yorkissa, muttei pääse katsomaan WTC:n raunioita. Haluaa hävittää muslimienkin "kaksoistornin", moskeijat Jerusalemissa.

2. JUUTALAISET, TYYPILLINEN JOHTOHAHMO LIITON TEKIJÄ. Juutalaiset vähiten pimeä. Juutalaisten johtohahmo Peres, tällä hetkellä presidentti, mutta edelleenkin ennustamani johtaja, joka tekee liiton antikristuksen kanssa.

3. ATEISTIT, TYYPILLINEN JOHTOHAHMO VIIMEINEN ANTIKRISTUS. Kolmas juutalaissota edellyttää edelleen myös temppelin ja ateistin antikristuksen, joka temppeliin nousee julistamaan olevansa jumala. Ateisteilla kaltaisensa johtaja!

4. KIRKOLLISET, TYYPILLINEN JOHTOHAHMO ARKKIPIISPA. Sata raamatullista syytä olla kuulumatta kirkkoon! Mutta mitäpä Markku Koivisto ja kaikki kirkolliset häntäkin pimeämpänä välittävät Raamatun opetuksesta. Kirkko pitää jalat maassa ylösoton hetkellä. Kirkkoihin kuulumattoman seurakunta lähtee.

HISTORIA TOISTUU MYÖS 90 VUOTTA ALLENBYSTÄ

Vuosia olen väittänyt historian toistuvan myös 90 vuotta jälkeen kenraali Allenbyn Lähi-idän valloitusmatkan 1917-1918. Kun aiemmin sanoin, että Damasko saattaa tuhoutua 90 vuotta jälkeen sen kun Allenby eteni Damaskoon 28. 10. 1918, niin tämän historian toisto voi olla niinkin, - niin päinvastoin kuin ovat Allenby ja Iranin johtaja - että temppeli valmistuu 28. 10. 2008 ja Damasko tuhotaan jo vuotta aiemmin. HV 21. 9. 2007
September 20, 2007 Syyskuun 20. 2007

SISÄLTYYKÖ MOSKEIJOIDEN PURKAMINEN
TEMPPELIN 250 PÄIVÄN RAKENNUSAIKAAN?

Lähipäivinä varmistuu, onko kaikki selvää jo syksyyn 2014 saakka! Rapture, ylösotto olisi 1335 päivää ennen syksyn 2014 Messiaan paluun päivää, jota on laskettu liukuvaksi vuodenvaihteen (Rosh HaSanah) 25. 9. - lehtimajanjuhlan (Sukkot) 9. 10. 2014 välille. Daniel12 kuvassani alun pitäen ollut viimeisen vuosiviikon alussa 250 päivää kolmannen juutalaistemppelin rakennusaikana Temppelivuoren moskeijoijen paikalle. Päivän uutisen otsikko harri veijosmaisen fantastinen: Sisältyykö moskeijoiden purkaminen temppelin 250 päivän rakennusaikaan?

Takaraja viimeisen vuosiviikon alkamiselle tutkittiin jo elokuun 28.: viimeiset 2520 päivää alkaisi vasta 2. marraskuuta.
Kun lasketaan 1290 eikä 1260 päivän puolivuosiviikoilla päästään 60 päivää lähemmäksi, noin syyskuun ensimmäiseen. Muistamme vuosituhatparodian vuoden iskupäivistä syyskuun ensimmäisen päivän vuonna 2004, jolloin ennaltatiedetysti iskettiin Venäjällä. Meidän kalenterimme 3,5 vuotta sisältää noin 1277 päivää eli 13 päivää vähemmän kuin 1290 päivää. Lisätään 13 päivää ensimmäiseen syyskuuta 2007 niin olemme tämän vuoden vuodenvaihteessa, ja toinen 13 päivää niin olemme ajankohdassa noin 26. 9. 2007, jolloin on 7 vuottamme oletetusta Messiaan tulon alusta.
26. 9. ja 10. 10. 2007 välillä odotan siis alkavaksi tapahtumaa viimeisen vuosiviikon alkamisen todistukseksi! Parhain todistusten jakaja on tähänkin saakka ollut Iranin presidentti, joten mielenkiinnolla seurataan miten hän oletetut moskeijoiden purkamiset aloittaisi. Vastaus päivän kysymykseen saataisiin uuden temppelin valmistuttua. Veikkaukseni on, että 250 päivää pitää laskea siitä alkaen, kun ensimmäinen isku nyt tapahtuu. Jäämme odottamaan. HV 20. 9. 2007


SANOMAT24.FI UUTISTUOTANTO

http://sanomat24.fi/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 tarjoaa uutissuomennoksia maailmalta ihan toiseen tyyliin kuin valtamediat YLE ja MTV3. Lisätään osoitteensa heti sivun yläosan YLE:n perään nimellä Sanomat24.September 18, 2007 Syyskuun 18. 2007

SEITSEMÄN VUOTTA ENNEN
SUURTA MAANJÄRISTYSTÄ JERUSALEMISSA

Maailma väittää yleensä päinvastoin kuin me. Sen he tekevät vielä sen jälkeenkin, kun ennaltatietämisemme on jo tapahtunut. Esimerkiksi http://wwnet.fi/users/veijone/paivalleen_ennaltatietaminen.htm, yli 20 päivälleen ennaltatietämistäni viimeisen seitsenvuotiskauden ajalla alkaen Jeltsinin poistumisesta 1. 1. 2000 ja Gorban paluusta politiikkaan 11. 3. 2000 ovat saaneet maailmassa huonon vastaanoton. Jälkimmäinen jopa maailman tietosanakirja Wikipediaan valheellisen tiedon, että Gorba palasi politiikkaan 11. 3. 2001. Siinä oli todiste, että maailma valehtelee jälkikäteenkin ennaltatietämiäni asioita!

Nyt oli keskusteluryhmissä otsikoita, ettei 11. 9. 2007 sattunut mitään terrori-iskua. Siitä syystä oli syytä koota sivuilleni tietoja 11. 9. 2007 tapahtuneista iskuista, joita löytyikin kymmenkunta. Maailma huokaa helpotuksesta, "mitään ei tapahtunut", vaikka tapahtui ja syksyn suurin isku on vielä edessäpäin. Kolmanneksi me olemme pimeää maailmaa nytkin edellä tulevan iskun tapahtumapaikassa.

TULEVAN ISKUN TAPAHTUMAPAIKKA JERUSALEM

Meillä on Raamatun Sana, että Jerusalemissa tapahtuu suuri maanjäristys Messiaan näkyvästi tullessa: Sakarja:14:4 "Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin." Todella suuri isku tapahtuu siis Messiaan tullessa Jerusalemissa. 11. 3. 2004 ennaltatiedetty isku tapahtui Madridissa. Madrid on sillä maanjäristysten linjallakin, jonka itäpäässä 26. 12. 2004 tapahtui suuri maanjäristys ja tsunami. Pitää kirjata suuri maanjäristys myös 12. 9. 2007 sille suunnalle. Sitä ennen olin jo sanonut olevan olemassa kaava kunkin iskun ja ajankohdan laskemiselle. Tapahtunut maanjäristyskin tsunamivaroituksineen käy ennaltatiedetystä 11. 9. 2007 iskusta!

TULEVAN ISKUN AJANKOHTA NOIN 26. 9. 2007

11. 3. 2011 järistys olisi se, että Antikristus rikkoo liittonsa ja hyökkää Jerusalemiin. Eveliinan kuolema 45 päivää juutalaisen vuodenvaihteen jälkeen lienee enne useammastakin merkkitapahtumasta. Ei vain ylösotosta 45 päivää ennen 11. 3. 2011 iskua vaan nyt 45 päivää jälkeen vuodenvaihteen 13. 9. 2007, mikä on noin 26. - 29. 10. 2007, jota aiemmin pidin ylösoton ajankohtana. Syksyn 2007 suurin isku tuskin tapahtuu Madridissa vaan se tapahtuu Jerusalemissa ja noin 7 vuotta ennen siellä tulevaa maailmanhistorian suurinta iskua, Messiaan näkyvää paluuta.

ALLENBYN ESIKUVA

Pidetään mielessä myös Allenbyn etenemisaikataulu 90 vuotta sitten. Eteneminen tarkistettuna näyttäisi olevan esikuvaa viimeisen vuosiviikon alkamisesta. 28. 10. 1917 Allenby pääsi Gazaan eli Luvattuun maahan ja vuotta myöhemmin Damaskoon. Mahdollistahan on myös Damaskon tuhoutuminen nyt etenkin jos Syyria hyökkää Israeliin. Kerroin Malmin pojalle ja nyt teillekin, että pidän mahdollisena, että muslimit tuhoavat (tietenkin juutalaisia teosta syyttäen) Temppelivuoren moskeijat, jotta kaikki muslimit menettävät Jerusalemissa "Pyhän paikkansa" ja voivat yhtyä minkään estämättä sotaan Israelia ja Jerusalemia vastaan. Googin rinnallakin sitten keväällä 2011.

KOLMIVUOTINEN HERÄTYS, MIKÄLI UUSI TEMPPELI TULEE

Kolmivuotinen suuri herätyskin tässä olisi selviö, mikäli ylle laittamani Millennium-tvsarjan kuvat uudesta temppelistä käyvät toteen. Monet meidän lisäksemmekin uskoisivat sen sanoman: Messias tulee, kun uusi temppeli rakennetaan! HV


KESKUSTELUISSA

Päivän kirjoitukseni ollut keskusteluissa mm. 15. 9. Profetiat ryhmässä ja 17. 9. Maailman menoa ryhmässä otsikolla "Iran, Syyria ja lopputulos". Sen edellä: Ranska: Sota Iranin kanssa väistämätön ja Israel kyykytti Syyrian: "Pohjois Korean oletettiin lähettävän ydinaseteknologiaa Syyriaan, vielä ei ole tiedossa aikooko Syyria rakentaa oman ydinaseen, vai oliko osat tarkoitus edelleen toimittaa Iraniin. Lähetetyt osat tuhottiin ja Syyrian hallitus ei häpeissään edes kehtaa kommentoida uutista asiallisesti. Israelin armeija iski F15 hävittäjillään ja tuhosi aikeet, täsmäisku toimi ja Syyrian ilmapuolustus oli täysin kyvytön estämään iskun toteutumista. Syyriassa on Pohjois Korealaisia neuvonantajia, mutta tämä yritys tuhottiin pikaisella vastauksella, Syyrian epäillään myös havittelevan ydinaseita, mutta IDF on hereillä. Syyrialaiset viranomaiset vaikenevat tapauksesta, varapresidentti kommentoi varovaisesti tapausta, "En voi paljastaa yksityiskohtia," sanoi Farouk al-Sharaa. "Voin vain sanoa, että tämä on sotilaallinen ja poliittinen loukkaus, vastaus on tulossa." Virallisen Syyrian tarina on se, että kyseessä oli toimitus Iranin tukemalle Hizbollah järjestölle, kaikki suhtautuvat teoriaan kuitenkin skeptisesti."

Israelis ‘blew apart Syrian nuclear cache’ http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/middle_east/article2461421.ece
Yahoo News: Syria. Israeli Official Muzzled on Syria Attack - S Korea minister dismisses reports on N Korea-Syria nuclear ties - US Wary Of Syria-North Korea Ties.
September 14, 2007 Syyskuun 14. 2007

KOHTALAISET PROFEETAT ODOTTAVAT JEESUSTA

KESKUSTELURYHMISSÄ ODOTETTU JEESUSTA

Maailma profeettana on miinuksen puolella väitteellään, ettei Jeesus tule takaisin. Kristikunnan enemmistö asteikolla nollasta kymmeneen yltää keskimäärin nollasta kakkoseen. Vielä näkyy keskusteluryhmissä nollaprofetiaa, "Isä yksin tietää milloin Jeesus tulee". Se lause on heidän luulojen kirjasta, jotka eivät tiedä Jeesuksen paluusta mitään. Nollasta vain hieman plussan puolelle pääsevät yllätysteoriaan uskojat, "Jeesus tulee yllätyksenä". Yllätyksenä Jeesus tuleekin heille, jotka eivät Raamatun profetiaa tunne. Eräs odotti Jeesusta nyt juutalaisena vuodenvaihteena 2007. Nimitin häntä kohtalaiseksi profeetaksi. 1970-luvulla hän olisi ollut jopa hyvä niilo yli-vainiolaisine väitteineen "Sitä ennen on vielä vihan aika, joka kestää noin seitsemän vuotta" (Yö ilman unelmia s. 15). Tänään tuon tason profeetat ovat enintään luokkaa viisi. Siitäkin eteenpäin olisi päässyt vilkaisemalla edes vuoden 1986 kirjani kirjoituksen Erehdyksiä Jeesuksen paluusta.

NIILO YLI-VAINION OPETUSTA LÄHELLÄ

Suomessa nyt Jeesusta odottaneita oli ainakin muutamia ja maailmalla ilmeisesti satoja lisää. Tuskin kuitenkaan tuhatmäärin onhan USA:ssakin vuosikymmeniä toitotettu kuten minä, "Confirm the covenant" - (Antikristus) vahvistaa liiton (ja ylösotto tulee vasta sitten). Mutta omaankin varsinkin varhaisopetukseeni tällä opilla, Jeesus tulee 7 vuotta ennen näkyvää paluuta, on tekemistä. Ensinnäkin Yli-Vainion tarkoittama oppi on sama kuin minun, mutta Yli-Vainiokaan ei tarkoittanut aivan tuota "ylösotto 7 vuotta ennen" vaan tarkoitti asioiden toteutumista Daniel 9:27:n mukaan. Oikeastaan varoitan Reino Savolaa ja kumppaneita nyt enää opettamasta kuten ovat tehneet tähän asti, että valerauha vahvistetaan "7 vuoden ajaksi". Loka-marraskuuksi 2007 USA on kaavaillutkin jotakin valerauhakokousta, ja varmasti silloinkin löytyy taas kohtalaisia tai hieman kohtalaista parempia profeettoja odottamassa ylösottoa kera valerauhan vahvistamisen 7 vuodeksi. Minä vastustan tätä "7 vuoden ajaksi" oppia vihan ajan pituutena tuntien käännösvaihtoehdon "7 vuoden aikana" eli vasta lähempänä vuosiviikon puoliväliä koittaisi "valerauha ylösottoineen", vasta silloin siihen on mukaan ehtinyt myös tarvittava Antikristus.

PEKKA SARTOLAN UUTUUSKIRJASSAKIN

Pekka Sartolan uutuuskirjan aikakartassakin on kuvattuna ylösotto seitsenvuotiskauden ja sitä edeltävän temppelin rakentamisen edelle. Hyvä tietenkin, että löytyy kohtalaisia profeettoja, mutta toivoisin kaikkien löytävän minun sivuni. Harri Veijonen
September 12, 2007 Syyskuun 12. 2007

911 2007 ATTACKS
ISKUJA 11. 9. 2007

New bin Laden video marks 9/11 attacks. A New Osama bin Laden videotape released Tuesday on the sixth anniversary of the Sept. 11 attacks shows one of the suicide hijackers speaking his last will and testament into the camera as his image is superimposed upon an image of a burning World Trade Center.

Palestinian rocket injures 70 Israeli soldiers. On the Gaza Strip Palestinian militants fired a rocket into an army base in southern Israel, injuring dozens of soldiers. The Israeli military said 69 soldiers were injured in the attack.

The United States urged Israel Tuesday to consider the consequences of any retaliatory attack after the bloodiest Palestinian rocket strike from Hamas-run Gaza in months.

Israeli neo-Nazi ring caught after attacks on synagogues. Police in Israel have uncovered a neo-Nazi ring which was responsible for vandalising synagogues and carrying out attacks on Jews.

Pipeline attacks in Mexico raise fears. Seattle Times - Sep 11 12:32 AMBombers attacked at least six oil and natural-gas pipelines in Mexico's southeastern state of Veracruz overnight Monday, sparking concern...

Mexico dynamite truck explosion kills 34. AP via Yahoo! AMA dynamite-laden truck exploded after colliding with another vehicle on a busy highway in northern Mexico's coal country, killing at least 34 people, including three reporters at the scene, state and federal officials said.

A Sunni Muslim group affiliated to al Qaeda has said it was behind planned attacks in Germany that were foiled by police last week, Germany's Interior Ministry said on Tuesday.

Turkish police foiled a bomb attack in Ankara on Tuesday, the sixth anniversary of 9/11 attacks on the United States, averting what officials said would have been a disaster for the capital.

18 killed, 15 hurt in Pak suicide bomb attack. The suicide bomb attack took place at Dera Ismail Khan area of Northwest Pakistan. The Northewest Frontier province, incidentally, is a Taliban stronghold.

Suomalainen sotilastarkkailijaryhmä Afganistanissa joutui vaaratilanteeseen, kun sen lähistöllä tapahtui räjähdys tiistaiaamuna. Kukaan ei loukkaantunut tapahtumassa. Suomalaisten ajoneuvoa Afganistanissa vaurioitti todennäköisesti tienvarsipommi.

ALETAANKO TERRORISTEJA PELÄTÄ JA TERRORISMIN VASTUSTAJIA VANGITA?

Belgian pääkaupungissa Brysselissä poliisi on pidättänyt noin 150 Euroopan islamilaistumista vastustavaa mielenosoittajaa, kertoo uutistoimisto AFP. Eräs pidätetyistä, Frank Vanhecke, on EU-parlamentin jäsen. - EU-viranomaiset ilmaisivat maanantaina kantansa, jonka mukaan sananvapauden nimissä myös islamilaistumista vastustavat mielenosoitukset tulisi sallia.
September 10, 2007 Syyskuun 10. 2007

VUODEN 2007 KRISTILLISET KIRJAT

On jäänyt vain haaveeksi täydentää vuoden kristillinen kirja http://wwnet.fi/users/veijone/vuoden_kristillinen_kirja.htm listaus 1905-2007 siten, että kullekin vuodelle saataisiin parhaimman oheen myös kaksi seuraavaa. Vuoden 2007 osalta siihen päästään, ja mitalistit ovat seuraavat:

1. Pekka Sartola: MILLENNIUM - tuhat rauhan vuotta.
Ilman Pekka Sartolan tuotantoa viime vuosien kristillisen kirjan valintamme olisi voinut jäädä tekemättä. Suositellaan hankittavaksi jo kustannusliike Ajanteoksen tukemissyistä. Kristikunnan luopuessa niille muutamille hyville kristillisille kirjoille joita kustannetaan, ei tahdo löytyä tarvittavaa ostajakuntaa. Sartolan kirja 27 euroa kustantajalta http://www.ajanteos.com/millenium.htm.

2. Juhani Kuosmanen: Tuulta ja tyventä.
Entisen Ristin Voiton eli nykyisen Aika Oy:n kustannustuotteissa löytyy yhä harvemmin perinteistä hyvää kristillistä kirjallisuutta. Silloin kun on tarjolla Daniel 9:27 lopun ajassa uskovan Raamatun eskatologian opettajan ja jo vuonna 1981 "Herätyksen historia" teoksellaan vuoden kristilliseksi kirjaksi yltäneen kirjoittajan omaelämäkerta, on kysymyksessä suositeltava teos. Sijoituksena hopeaa vuonna 2007. Kuosmasen kirja on samaa hintaluokkaa kuin Sartolan.

3. Harri Veijonen: Rollikalla Impilinnaan.
Mikäli loppuvuodesta 2007 ilmestyy hyviä kristillisiä kirjoja, ne pääsevät kilpailemaan tittelistä vuoden 2008 kristillinen kirja. Vuoden 2007 kristillisten kirjojen pronssille, kolmanneksi Harri Veijosen mm. lapsuudestaan kertova "Rollikalla Impilinnaan". Siinä teoksessa kerrotaan myös miten jo keihäin alkaen vuonna 1972 oli ennaltatiedetty osumat 911 2000, 311 2004, 911 2007, 311 2011 ja 911 2014. Tässä siis mitä ajankohtaisin kirja! Kirjakaupoista 20 euroa, nyt tekijältä 10 euroa kuluineen: Harri Veijonen, Sulkutie 111, 53420 LPR.
Pyrkikäämme saamaan kirjastoomme kaikki parhaat kristilliset kirjat!
September 7, 2007 Syyskuun 7. 2007

VIIMEINEN VUOSIVIIKKO ALKAA
KEIHÄÄNI ISKEE ENNALTATIEDETYSTI KOLMANNEN ISKUNSA

911 2000
311 2004
911 2007
311 2011
911 2014

11. 9. 1972 alkoi keihääni kertoa tulevia aikoja tuloksella 60.00, mikä viittasi ajankohtaan 6000 vuotta Aadamista eli 11. 9. 2000. Siihen ennaltatiedettiin maailmankaikkeuden suunnanmuutos, jollainen Tieteen Kuvalehden mukaan sitten tulikin!

Jo 1990-luvun alussa olin sanonut uuden vuosituhannen vuosien parodioivan menneitä vuosituhansia ja osuman tulevan vuoden välein kuten sitten tapahtumiakin 911 2001, 911 2003, jne. hyvin ennaltatiesin. Menneen seitsemän vuoden aikana yli 20 päivälleen ennaltatietämistä, mahtavinta ennaltatietämistä kautta historian, mutta se oli varsin helppoa uuden ajan ennaltatiedetysti tullessa.


TÄMÄN JÄLKEEN

MILLENNIUM
TUHAT RAUHAN VUOTTA

Vuoden 1973 kristillisenä kirjana http://wwnet.fi/users/veijone/vuoden_kristillinen_kirja.htm oikeutetusti Vilho Rantasen äsken esitelty "Lopun profetian sanoma". Mainittujen vuosisadan kristillisten kirjojen jälkeen maamme kristillisinä kirjoina on palkittava kolmesti Pekka Sartola, http://www.ajanteos.com/kirjat.htm: 2005: Jaakobin ahdistus, 2006: ISLAM - ystävä vai vihollinen? 2007: MILLENNIUM - tuhat rauhan vuotta. Perusteluihin liitän senkin seikan, että Pekalla Daniel 9:27 on sijoitettu lopun aikaan ja kyseisen viimeisen seitsenvuotiskauden jälkeen yhteisen opetuksemme mukaan alkaa tuhat rauhan vuotta.

Pekka Sartolan "Millennium" uutuuskirjan liitteenä seuraa kiinnostava, monipuolinen aikakartta. Vain pienenä yksityiskohtana siitä tänne kuva, jossa on kyseinen seitsemän vuotta ja välittömästi sitä ennen temppelin kuva merkityksellä kolmas juutalaistemppeli rakennetaan Temppelivuorelle, jolla tällä hetkellä sijaitsee moskeijoita. Se yksityiskohta verrattuna tämän hetkiseen omaan opetukseeni on, että temppelin rakentaminen kuuluu 250 päivään viimeisen vuosiviikon alusta. Jos siis temppeli tulee, aivan lähipäivinä olisi aloitettava muslimimonumenttien purkaminen Temppelivuorella tavalla tai toisella, mikäli opetus viimeisen vuosiviikon alkamisesta nyt pitää paikkansa niinkuin menneen seitsenvuotiskauden päivälleen ennaltatietämisistä ja jo Isaak Newtonin opetuksesta ajan loppumisesta vuonna 2014 voimme päätellä. HV
August 28, 2007 Elokuun 28. 2007

3. Odotamme temppelin rakentamista.
4. Odotamme aikaa, jolloin antikristus liittoutuu Israelin kanssa.
5. Odotamme aikaa, jolloin antikristus rikkoo liittonsa.

Jo ensimmäinen säilynyt raamatunselitysteos 200 jKr. sijoitti Daniel 9:27:n lopun aikaan. Todistetusti viimeistään siitä asti, mutta ilmeisimmin jo 2. Tess 2. luvun kirjoittajalle n. 60 jKr. ja Danielille 600 eKr. oli selvää, että seurakunnan ylösotto osuu jonkun noista kolmesta tapauksesta tapahtuman tiimoille. Erikoisinta lienee se, että kun Harri Veijonen alkoi asiaa opettaa vuodesta 1986 eteenpäin, hänet julkisesti julistettiin harhaoppiseksi ja saatettiin naurunalaiseksi muka epäraamatullisella opetuksellaan. Todellisuudessa kysymys on kirkkojen luopumuksesta Kristuksen paluunkin kysymyksessä. Kirkoissa ei sallittu edes sitä ymmärrystä mihin kirkkojen parhaat opettajat olivat edenneet 1970-luvulle tultaessa puhumattakaan, että kirkkoihin jääneillä kenelläkään olisi siitä vielä ymmärrys lisääntynyt pystyäkseen Harri Veijosen tapaan täsmentämään noiden Vilho Rantasen, Tapio Nousiaisen ja Niilo Yli-Vainion opetusta.

1 ja 2. Rauhansopimus Egyptin kanssa tehtiin vuonna 1979. Googin sota, Messiaan näkyvän paluun tullessa jo vuonna 2014, täytyy sijoittaa seurakunnan ylösoton jälkeiseen aikaan.

3. "Odotamme temppelin rakentamista." Itse olen sanonut, että Daniel 9:27 lopun ajassa ei välttämättä edellytä uutta, kolmatta juutalaistemppeliä vaan antikristuksen nousu temppeliin (2 Tess 2:4) voi olla Kristuksen taivaaseenastumisen kirkko. http://wwnet.fi/users/veijone/daniel13.jpg kaaviokuvassani kuitenkin jos temppelin uudelleenrakentaminen tulisi, se olisi kuvatut 250 päivää ja näyttäisivät sijoittuvan ajankohtaan alkaen noin uuden juutalaisvuoden alusta 13. 9. 2007. Edelleenkin Temppelivuorella ovat islamistien moskeijat eikä puhettakaan temppelin rakentamisesta.

4. "Odotamme aikaa, jolloin antikristus liittoutuu Israelin kanssa." Kun Rantanen kirjoittaa, että kolmatta temppeliä rakennettaessa Israelilla on rauhan aika, käsitys perustunee olettamukseen, että valerauhasopimus antikristus mukana ollen vahvistetaan viimeisen vuosiviikon alussa eli nyt siis 11. 9. 2007, mutta itsehän oletan nykyisin, että valerauha vahvistetaan vasta tammmikuussa 2011. Temppeliä rakennettaisiin melkoisessa puristuksessa pian seuraavat 250 päivää, jos rakennetaan. Temppeli valmistuisi (September 13 is the 256th day of the year. There are 109 days remaining. 109 + 141= 250. http://en.wikipedia.org/wiki/May_21 is the 141st day of the year.) noin 21. 5. 2008. Valerauhaan ylösottoineen olisi siitä vielä noin (1/2011-5/2008=) 33 kuukautta.

5. "Odotamme aikaa, jolloin antikristus rikkoo liittonsa." Liiton rikkominen alkaisi heti kevättalvella 2011 etenemisellä Suomenkin kautta Israeliin ja tekemällä Suomesta yhtä selvää kuin Tuomioja on halunnut tehdä Israelista. Siinä olisi myös Googin sodan alku niin totta kuin liittoa vahvistamaankin tulisi herra Goog, tuttu merkkipäinen. HV


VIIMEISET 2520 PÄIVÄÄ ALKAISI VASTA 2. MARRASKUUTA

Noin vuodenvaihteessa perjantaina 26. 9. 2014 Messiaan näkyvä paluu alkaisi ja jalkansa Öljymäellä viimeistään Lehtimajanjuhlan torstaina 9. lokakuuta 2014. Seitsemän vuotta profeetallisina päivinä (7x360=) 2520 päivää historiassa olivat (1917+603=) 603 eKr. - 1917 jKr. Päätepiste viimeisen seitsenvuotiskauden loppumiseksi ei voi muuttua vaan on näkyvän paluun hetki, nähtävästi noin 26. 9. - 9. 10. 2014. Mikäli viimeinen seiska lasketaan päivinä kuten profeetalliset vuodet, seitsemän vuotta alkaa vasta 2520 päivää ennen päivää 26. 9. 2014.

2014 09/26 2520-356=2155 2013 09/26 > -366=1789 2012 09/26 > -365=1424 2011 09/26 > -365=1059 2010 09/26 > -365=694 2009 09/26 > -366=328 2008 09/26
http://en.wikipedia.org/wiki/September_26 is the 269th day of the year. 328-269=59. http://en.wikipedia.org/wiki/November_2. There are 59 days remaining. 2520 päivää ennen 26. 9. 2014 on vasta marraskuun 2. 2007.
August 23, 2007 Elokuun 23. 2007


Rantanen Vilho: Lopun profetian sanoma s. 78. Päivä 1973

LOPUN PROFETIAN SANOMA

Pekka Sartolalta on ilmestymässä kymmenes kirja, http://www.ajanteos.com/, Millennium, Tuhat rauhan vuotta. Tulevasta tuhatvuotisesta ajasta Suomen Vapaakirkossa ja vapaissa suunnissa on opetettu Tapio Nousiaisen ja Vilho Rantasen jälkeenkin, mutta haluttaessa tietää mitä tapahtuu ennen tuhatvuotista aikaa, pitää katsoa Harri Veijosen tuotantoa tai jopa sitä, mitä Nousiainen ja Rantanen kirjoittivat 40 vuotta sitten!

Seurakunnan ylösoton kuukautta voimme arvioida, silloin on maailmassa rauhan tuntu, 1 Tess 5:3, kirjoitti Tapio Nousiainen 1967 kirjassaan "Mikä hetki yöstä on". Vilho Rantanen kirjoitti vuotta aiemmin, että seurakunta odottaa ensiksikin sen päivän tuloa, jolloin Jeesuksen ajan Jerusalem joutuu Israelin käsiin. Vuoden 1973 kirjassaan "Lopun profetian sanoma" Rantanen sivulla 78 luettelee kuvaamani kuusi tulevaa tapahtumaa ja mainitsee ylösoton osuvan jonkun niistä tapahtumisen yhteyteen. Yhdistettäessä Nousiaisen ja Rantasen sanomat päädytään Harri Veijosen kirjojen otsikoihin: Ylösotto tulee kun Antikristus ilmestyy valerauhaa vahvistamaan ja sitä valerauhaa suuret joukot ylistävät. Silloin Jeesus saapuu omilleen, kiitos edeltäjilleni opetuksestaan, jonka veroista ei kirkoissa heidän jälkeen nähty vaan oikean lopun profetian sanoman julistaminen jätettiin kirkkoihin kuulumattomien Harri Veijoselle.
August 18, 2007 Elokuun 18. 2007

UPPSALAN MIEHESTÄ UPPSALAN NAISEEN

GUNNAR WESTININ KIRJALLE HUONOT ARVOSANAT

Osmo Pöysti http://opsti.japo.fi/sarka.htm antaa Gunnar Westinin teokselle "Vapaan kristillisyyden historia" (1975) huonot arvosanat. "Gunnar Westin oli Upsalan yliopiston kirkkohistorian professori, joten häneltä ei voi muuta odottaakaan, kuin historian väärennöksiä. Kirjasta puuttuu miltei kaikki tietämys siitä, miten kristikunta on elänyt tähän päivään saakka kirkon ja valtion sorron ja vainon alla."


ALKUKRISTILLINEN AIKA JA LOPPUKIRKKO

Gunnar Westin taisi päästä vapaiden suuntien suosioon Suomessa pikkukirjasellaan "Alkukristillinen aika. Seurakunta, sakramentit ja seurakuntavirat vuoteen 200 jKr." (1975) ja myöntymisellään kirkon miehenä siihen, että alkuseurakunnassa kastetapana oli uskovien upotus. Westiniltä siis löytyi asiaakin, mutta Koivunen-Bylundilta pelkkää loppukirkon luopumisen paskaa. Osmo varmasti osaa sanoa saman asian hieman kauniimmin, mutta ei se siitä paremmaksi muutu. Kirkosta paskoineen tulee loppu! HV


YHDESTOISTA ELOKUUTA

Olen tulostanut ja levittänyt joitakin monisteita.
Lukija voi tehdä samoin. Suositellaan esimerkiksi
http://wwnet.fi/users/veijone/Daniel927lopunajassa.htm,
mikä selvittää ja toivon mukaan ratkaiseekin kiistan siitä,
liittyykö Daniel 9:27 lopun aikaan vaiko ei. Kyseinen moniste
on nyt sijoitettu sivun yläosan tulostettavissa ensimmäiseksi
numerolla nolla, mikä tarkoittaa sitä, että itse pidän sitä
tämän hetkisistä artikkeleistani tärkeimpänä. HV 11. 8. 2007

August 3, 2007 Elokuun 3. 2007


Pohjolan etevin kristillinen toimittaja, Thoralf Gilbrant in memoriam

NORDIC CHRISTIAN NEWSPAPERS TOP 10
POHJOLAN KRISTILLISET LEHDET TOP 10

1. Daily Christian News = Seurakuntalainen = Päivittäiset uutiset
Editor: Harri Veijonen, Lappeenranta. Daily visitors: 300. http://wwnet.fi/users/veijone/ Mirror: http://veijonen.com

2. OSMON SARKA = KURUN KRISTILLINEN PÄIVÄLEHTI
Editor: Osmo Pöysti, Kuru. Daily visitors: 70. http://opsti.japo.fi/sarka.htm

3. SAVOLAN UUTISET = REINO SAVOLA NET
Editor: Reino Savola, Alajärvi. Daily visitors: 120. http://www.reinosav.net/.

4. EJSVP:N SANOMAT = SHERWOOD-MEDIAT-EJSVP
Editor: EJSVP, Pori. (Mikä olikaan linkki?)
Tämä sijoitettu korkealle osaa ottaen ja kannustusmielessä. JSVP:n koko Suomi24 galleriasivu suljettiin! Toiveena että JSVP laittaa parhaat kirjoituksensa omille nettisivuilleen ja helpommin löydettäväksi. JSVP:n galleriasivun "synti" oli ainakin vanha virsi "Jo vääryys vallan saapi", joka sopii nimenomaan meidän aikaamme niinkuin JSVP ja enenevässä määrin me muutkin joudumme uhriksi asioissa, joista meitä syytetään. Silti neuvoksi JSVP:lle, ettei niin hanakasti vetoa poliisiin, sillä poliisithan yhtyvät rasistien ja vainoajien mukana meitä vastaan.

5. FLAMMOR.COM, SWEDEN http://www.flammor.com/
Viidenneksi ensimmäinen ulkomailta. Siellä on talletettu mm. St. Malachy. Pääuutisensa suomeksi: Ruotsi on aikamme Sodoma. Siihen voisin tarkentaa, että muinoin oli kaupunkeja kuten Tukholma ja Helsinki ja loppupäiväksi olen viimeksi sanonut 30. 2. 2011. Reino Savola tosin edelleenkin uutisoi, että 7 vuodeksi valerauha vahvistettaisiin vielä tänä syksynä.

6. RISTIN VOITTO. SUOMEN HELLUNTAILAINEN VIIKKOLEHTI http://www.aikamedia.fi/
Ristin Voitto on korkeimmalle sijoitettu paperinen lehti ollen helluntaikirkkojen ja helluntaiseurakuntien äänenkannattaja. Lehdessä on usein hyvää asiaa, viimeksi Esko Halme: Lentäviä lautasia 60 vuotta.

7. IDAG.NO http://idag.no/. http://idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=9346

8. AJANTEOS Kolumnit: Pekka Sartola http://www.ajanteos.com/kolumni.htm

9. CONCORDIA http://www.concordia.fi/lehti/

10. COSMOBIOLOGY.SE Editor: Pentti Tuononen. http://www.cosmobiology.se/

Top lista Pohjolan kristillisistä lehdistä ilmestyy nyt ensimmäisen kerran. Suomen seurakuntalaiset lienevät yksimielisiä kahden ensimmäisen osalta, mutta jo kolmannesta saattaa tulla erimielisyyksiä, koska lehden toimittaja ei ole kirkkoihin kuulumaton vaan (vielä) helluntaiseurakuntaan kuuluva.
Tällaiselle listalle olisivat aiemmin kuuluneet mm. Thoralf Gilbrantin toimittama Norjan Ristin Voitto, Leo Mellerin Kipinä-lehti, Suomen Vapaakirkon Viikkolehti ja ilmaisjulkaisu Avainsanoma. Tarkoitus onkin avullanne laajentaa ja päivittää tätä listaa. Linkkejä ja paperijulkaisuja vastaanotetaan. Kiitos! HV


THORALF GILBRANT IN MEMORIAM

Lehdessämme ei vielä oltu kerrottu siihen kuuluvaa uutista:
"Norjan Veijonen", norjalainen sanomalehtimies, Norjan Ristin Voiton päätoimittaja 1966-84, profeetallisen sanan huippuselittäjä, Ennustukset toteutuvat 1-4 kirjasarjan tekijä, Novumin ja Iso Raamatun tietosanakirjan päätoimittaja, Thoralf Gilbrant on kuollut. http://idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=9346. Uutinen kertoo Gilbrantin kuolleen lauantaina, ilmeisesti lauantaina 11. 2. 2006. HV
August 2, 2007 Elokuun 2. 2007


Harri Veijonen 14 vuotta. Piirros Olavi Veijonen 1969

TÄYTTÄ NAURUA 4 x 14 VUOTTA

Hieman on vakava ilme tuossa isäni Ollin piirroksessa minusta 14-vuotiaana vuonna 1969. Mutta vasta myöhemminhän huomasin heittäväni keihästä niin että Perkele saa persuksiinsa ensin 11. 9. 1972 osuma ajankohtaan 11. 9. 2000 eli vuoteen 6000 Aadamista tuloksella 60.00. Sitten jatkoin tuona syksynä 2000 tuloksella 35.04, jotta ensinnä keihäin oli sinetöity myös 4 x 3,5 vuotta 11. 9. 2000 jatkoksi ja kokonaispituus from 911 1972 to 911 2014 (1972, 1979, 1986, 1993, 2000, 2007, 2014) kuusi seiskaa eli kolme neljäätoista eli 42 vuotta.

Minulla on nyt satoja ellei tuhat ennaltatietämistä tuloksella neljä, viisi, kuusi tai peräti seitsemän oikein. Yksi kuitenkin on aina mennyt vain kohtalaisella kolmosella ja se on Gorban tulon eteneminen. Ensin hän kyllä palasi ennaltatietämälläni tavalla juuri 11. 3. 2000 politiikkaan. Sitten muita tuloja, mutta Gorba-profetiasarjan täydellistyminen puuttuu. Se osuma on paljon enemmän kuin seitsemän oikein, sillä siinä profetiasarjassa toteutumistodennäköisyys on yksi luvusta miljoona potenssiin 50! Jotta siihen osumaan päästäisiin, Gorbalta tulisi tulla viimeinenkin tulo ja sitten ilmestyminen vahvistamaan valerauhaa vieläpä päivänä, jonka olen näin 3,5 vuotta etukäteen sanonut.

4 x 14 ELI 56-VUOTISPÄIVÄÄNI JUHLISTAMAAN

Koska viimeinen vuosiviikko alkaa 11. 9. 2007 mahdollisuus ilmestymiseen on vain hieman ennen noin 25. 1. 2011 ylösottoa. Paljon on saanut nauraa, kun ihmiset toteuttavat pilkulleen "hullun" Harri Veijosen ennustuksia. Mutta tämä olisi sekä parhain että samalla viimeinen Harri Veijosen nauru. Kun Harri Veijonen täyttää 4 x 14 eli 56 vuotta 8. 1. 2011, Gorba ilmestyy vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa! 30. 7. 2007 klo 16.56 Lappeenranta Finland Lappeenrannan profeetta Harri Veijonen.


PAAVIT TIESI PARHAITEN MALACHIAS http://www.flammor.com/profetior/Malachy.jpg

"Pereskin vielä", vastasin ryhmässä eräälle, joka kauhisteli, ettei Gorba voi enää tulla johtoon Venäjällä ikänsäkään vuoksi. S. Peres on ajat sitten täyttänyt 80 vuotta, mutta vasta hän tuli Israelin presidentiksi. Mm. vuoden 1998 (!) juupelini http://wwnet.fi/users/veijone/juu9.htm mukaan peli pelataan loppuun asti eli katsotaan miten perestroikan miehet vielä astelisivat nakupellenä. Minun ennaltatietämiseni on ollut niin vakuuttava, että sen tasoa ei paljoa pudottaisi Pereksen ja Gorban kuoleminen, mutta edelleenkin vanhat miehet ovat voimissaan ja suvereeniuteni profetiassa viittaa vain siihen, että tämänkin asian parhaiten ennaltatietäisin.

Joku kritisoi ennaltatietämistäni paaveista, ja totta onkin, että vielä 1998 luulin silloisen paavin jatkavan ja vasta myöhemmin esitin hänet yhtenä todennäköisenä putoajana auringonpimennyksen aikaan vuonna 2005. Jos olisi etukäteen ollut tiedossa Malachias.txt, tuhat vuotta sitten uskomattoman hyvin kaikista paaveista profetoineen St. Malachian ennustukset, olisi voitu kurkku suorana huutaa etukäteen edellisen paavin kuolemaa juuri niinkuin tiesin Johannes Kastajan syntymän parodiana jotakin sellaista tulevankin! Samoin päivälleen tiesin parodiat Kristuksen sikiämiselle (tsunami) ja syntymälle (Aasian maanjäristys). Mutta profeetta Malachia on aivan ylivoimainen profetioissa paaveista, vaikka nykyinen ei olisikaan viimeinen vaan vasta toiseksi viimeinen kuten minä olen esittänyt. Ensimmäinen veikkaukseni mahdolliselle nykyisen paavin poismenolle oli 2 vuotta edellisen paavin jälkeen. Siinäkin oli "4 oikein", sillä Jeltsin poistui keskuudestamme jos tosin oma isänikin, värjäri, "taiteilija" Olavi Veijonen.

VENÄLÄISTEN HYÖKKÄYS SIIRTYISI KOLME VUOTTA JA KOLME KUUKAUTTA

Kaiken maailman Illuminati ja Nesara voisivat taas siirtää omia tempauksiaan Harri Veijosen ylösoton tulopäivän ymmärryksen mukaan eteenpäin kolme vuotta ja kolme kuukautta. Niin ei olisi tarvetta valetempaukselle elo- syyskuussa 2007 vaan vasta valerauhan vahvistamisen edellä marraskuussa 2010.
Venäjän ei tarvitse hyökätä Suomeen marraskuussa 2007. Voi ostella Suomen maata kaikessa rauhassa ja ulkoministerinkin siunaamana vielä 3 vuotta ja 3 kuukautta suunniteltua pidempään. Goog eikä Venäjä se hyökkäyksen tekeekin ja vielä Gorbaa odotellaan.
Helsinki ei siis in memoriam 30. 11. 2007 vaan vasta 30. 2. 2011.
Samalla lähtö Suomenkin kautta Israeliin saapuen 11. 3. 2011. Missä sitä nyt lähes 3,5 vuotta matkalla olisi luuhattukaan. Israeliinhan hyökätään joka tapauksessa vasta pääsiäisenä 2011 seitsemän vuotta Madridin terrori-iskun jälkeen.
Turku in memoriam ei siis 17. 12. 2007 vaan 17. 3. 2011 juhlistaen Jerusalemiin pääsyä.
Oulu, Valkeakoski ei jouluna 2007 vaan kirkollisena pääsiäisenä 2011. Säilytetään se Tampere ja tehdään sen Lenin-museosta entistä ehompi. Nimetään koko kaupunki Uusi Leningrad. Vanhahan jää veden alle.
JULY 2007 HEINÄKUU

July 30, 2007 Heinäkuun 30. 2007

SEURAKUNNAN YLÖSOTON AJANKOHTA ENNALTATIEDETTIIN VAIHEITTAIN

1. VUONNA 580 EKR. tiedettiin päivämäärä teoriassa:
Raamattuhaku: tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi. Varhaisimmillaan ylösoton ajankohta - noin päivämäärä teoriassa - on ennaltatiedetty kirjoituksessa Daniel:12:12 "Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää." Daniel kirjoitti sen noin vuonna 580 eKr. . 1335 päivää ilmoittaa ylösoton noin päivämäärän.

2. VUONNA 580 EKR. tiedettiin tapahtuman ennetapahtuma teoriassa:
Raamattuhaku: monet sitä tutkivat. Kun "monet sitä Danielin kirjaa tutkivat ristiin rastiin ymmärrys lisääntyy" (Daniel 12:4 Harri Veijosen selventävä käännös apuna mm. K.O. Syvännön eksyttävä käännös, että olisi kysymys matkustelun lisääntymisestä), lopun ajalla enenevässä määrin, monet huomaavat, että Daniel 9:27 puhuu samasta 7 vuodesta, 2520 päivästä lopun ajassa, johon tuon 1335 päivän "ylösotto-osuma" sijoittuu. "Hän (kauhea hävittäjä) vahvistaa liiton" (valerauhasopimuksen) (Daniel 9:27), ilmestyy "ensin" (2 Tess 2:4).

3. VUONNA 200 EKR. vuosiviikkojen tiedettiin päättyvän Messiaan näkyvään paluuseen.
www.wwnet.fi/users/veijone/viikprof.htm Septuagintan (VT:n kreikannos) tekijät tiesivät Daniel 9:25-27 vuosiviikkojen päättyvän Messiaan näkyvään paluuseen, koskapa he käännökseensä lisäsivät selitystä, että aika palaa kun Jerusalem jälleen joutuu juutalaisille. Seitsenvuotiskauden alkuun on siitä alkaen voitu odottaa seurakunnan ylösottoa, mutta 1335 päivän täyttyminen ei löydy vuosiviikossa 2007-2014 vain noin 28. 10. 2007 vaan myös noin 28. 1. 2011.

4. VUONNA 200 JKR. Hippolytos tiesi Daniel 9:27:n liittyvän vuosiviikkoon ennen Messiaan näkyvää paluuta.
Ei olekaan ihme, että jo ensimmäinen säilynyt Raamatunselitysteos, Hippolytoksen Danielin kirjan kommentaari, http://www.wwnet.fi/users/veijone/hippolyt.htm, n. v. 200 jKr. tuntee Daniel 9:27:n lopun ajassa. (Novum) Esim. luterilaisten uskovien oppi-isä, Uuras Saarnivaara väittää tämän "varsinkin helluntailaisten oppimme" keksityn vasta 1800-luvulla.

5. 1700-LUKU. Messiaan näkyvän paluun ajankohta selviää vuodeksi 2014.
Isak Newton ja kumppanit. Jos Isak Newton ja kumppanit http://wwnet.fi/users/veijone/ennaltatieto.htm osuvat oikeaan Danielin 1260 vuoden selityksessään, Papal State 754 + 1260 = 2014, he tiesivät Messiaan näkyvän paluun ajankohdan. Vähitellen ymmärrys lisääntyi siinä miten viimeinen vuosiviikko liittyy asiaan ja mihin kohtaan seurakunnan ylösotto voi osua.

6. 1800-LUKU. Ihmisen vuosisadan viimeiset seitsemän vuotta alkavat.
M. Baxter ja Grattan Guinness 1800-luvulla tiesivät ihmisen sukupolven lopun tulevan maailmansodassa noin 1914-1917. Ihmisen vuosisadan päättymiseen ovat jo liittyneet tapahtumat 2000-2004-2007. Ennaltatiedetyt vuodet 2004-2014 http://wwnet.fi/users/veijone/ennaltatieto.htm.

7. 1900-1950-LUKU. Daniel 9:27 muodostaa Ilmestyskirjan kronologiset puitteet.
Vilho Hartosen "Mitä pian tapahtuu" kirja on Uuras Saarnivaaran nimeämä "Varsinkin helluntailaisten" opin lähde. Danielin vuosiviikoissa yksi vuosiviikko ymmärrettiin ennen Messiaan näkyvää paluuta yksityiskohtien vaihdellessa.

8. 1960-1970-LUKU. Daniel 9:27 sisältää Jerusalemin valerauhan
E. V. Koskisenkin selitys oli jo vuodelta 1955. Etevimmät alkoivat tajuta, miten Danielin kirjassa puhutaan ei vain vuosiviikoista vaan tietyistä tapahtumista vuosiviikkojen lopulla. 1973 Lopun profetian sanoma kirjassaan Vilho Rantanen sanoi seurakunnan ylösoton osuvan jonkun niistä lopputapahtumista tapahtuman yhteyteen.

9. VUONNA 1986. Daniel 9:27 sisältää Jerusalemin valerauhan seurakunnan ylösottoineen.
Mahdollisesti vasta 1980-luvulla maailmalla oli yhdistetty ensi kerran seurakunnan ylösotto Jerusalemin valerauhan teon yhteyteen. Ensimmäisenä sen kirjansa otsikoksikin liitti Harri Veijonen vuonna 1986: http://wwnet.fi/users/veijone/tuleva.htm: Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus JA uskovien katoaminen.

10. VUONNA 1995. Kysymyksessä on valerauha Jerusalemille.
Harri Veijonen nimesi vuoden 1995 kirjansa tarkentaen millaisesta valerauhasta on kysymys: "Jerusalemista sovittaessa". http://wwnet.fi/users/veijone/daniel1.htm Ylösotto ei siis tule vielä Gazan yhteydessä eikä vain Golaninkaan.

11. VUONNA 1995 ylösoton päivämäärä sai tarkan paikan.
Harri Veijosen vuoden 1995 kirja sijoittaa seurakunnan ylösoton 1335 päivää ennen Messiaan näkyvää paluuta. Aika näyttää, osuuko väite kohdalleen. Muistan, että kirjasin sen päivämäärän muistiin, milloin sain sellaisen ymmärryksen, että "autuas ja pyhä odottaa ja saavuttaa" sen 1335 päivää Karitsan häiden pituutena. Mutta mitä tapahtuu jo 1335 päivän jälkeen toiseksi viimeisen vuosiviikon puolivälistä noin 28. 10. 2007? Monet ovat odottaneet Jerusalemin valerauhaa ylösottoineen jo syksyyn 2007. Vielä useammat vain ylösottoa väittäen Harri Veijosen olevan väärässä, että ylösoton tulo edellyttää Jerusalemin valerauhaa antikristus mukana ollen. HV


TOP 15 TULOSTETTAVAT HEINÄ- ELOKUUSSA 2007

1. Viimeinen suuri herätys sidottu ylösoton ajan ennaltatietämiseen.
Valerauha ylösottoineen. http://wwnet.fi/users/veijone/Viimeinen.htm

2. "Varsinkin helluntailaisten oppi": Daniel 9:27 lopun ajassa.
Väitteen oikeaksi todistaminen (Vrt. Ronning. uusi). http://wwnet.fi/users/veijone/Daniel927lopunajassa.htm

3. Viimeinen seiska. Viimeisen seitsenvuotiskauden aikana. (Uusi).
http://wwnet.fi/users/veijone/viimeinen_seiska.htm

4. Saavuta 1335 päivää. Seurakunnan ylösoton ajankohta 1335 päivää ennen Messiaan näkyvää paluuta
( Tiedettynä vuoden 1995 kirjasta. N. 28. 1. 2011?). http://wwnet.fi/users/veijone/1335.htm

5. Päivälleen ennaltatiedetyt=Viimeisen vuosiviikon kenraaliharjoitus 2000-2007
http://wwnet.fi/users/veijone/paivalleen_ennaltatietaminen.htm

6. Ne kolme juutalaissotaa: 167-164 eKr., 66-70 jKr., 2011-2014
http://wwnet.fi/users/veijone/Juutalaissodat.htm

7. Vihan ajan alkamisen = valerauhan vahvistamisen esikuvat
http://wwnet.fi/users/veijone/valerauhan_vahvistamisen_esikuvat.htm

8. Erehdyksiä Jeesuksen paluusta. "Harri yksin tietää" jo vuonna 1986.
http://wwnet.fi/users/veijone/uusi/1986.htm

9. E.V.Koskisen_selitys_1955 jo lähes kuin Harri Veijosen (Uusi)
http://wwnet.fi/users/veijone/E.V.Koskisen_selitys_1955.htm

10. Mirja Ronning vastaan "varsinkin helluntailaisten oppi", muut Syvännöt ja Veijoset.
http://wwnet.fi/users/veijone/ystavakirje_syvannoille.htm

11. Endtime Clock is ticking. Viimeisen vuosiviikon alku 911 2007
http://wwnet.fi/users/veijone/endtime.htm

12. Seurakunnan ylösoton ennaltatietämisen historiaa.
http://wwnet.fi/users/veijone/seurakunnan_ylosoton_ennaltatietamisen_historiaa.htm

13. A. Rollikalla Impilinnaan -mainos. http://wwnet.fi/users/veijone/impi55.htm
B. Kohtalotoverit, talo ja auto, http://wwnet.fi/users/veijone/aamulehti070617.jpg

14. Suomen Top 300 kirjailijaa. http://wwnet.fi/users/veijone/Suomen_kirjailijat.htm

15. TOP TALLENNETTU: Ennaltatiedetyt vuodet 2004-2014, http://wwnet.fi/users/veijone/ennaltatieto.htm

TUHATVUOTISLASKELMAN POHJALTA ENNALTATIEDETYT HETKET JA TAPAHTUMAT

Sopiva aika kerrata maailman parasta ennaltatietämistä 2000-luvulla. Läpikäydään ainakin kahden Annan ennaltatiedetyt murhat, mutta ensiksi yhteenveto siitä ennaltatietämisestä - wwnet.fi/users/veijone/from2000to2014.htm -, minkä tiedon tärkeimpänä perustana oli 1992 sanomani "päivä narrille kuin vuosi" uudella vuosituhannella eli menneet vuosituhannet saavat parodiansa vuoden välein.

HISTORIAN HETKI - JA TAPAHTUMA - ENNALTATIEDETTY HETKI - JA TAPAHTUMA

Tuhatvuotislaskelman pohjalta ennaltatiedetyt hetket ja tapahtumat:

5000 BC

Adam - 1000 Y

2000 09/11

Satans Sabbath first

4000 BC

Adam

2001 09/11

Satans Adam in NY

2000 BC

Jacob

2003 09/11

Anna Lind

1500 BC

Exodus

2004 03/11

Sedna/Madrid

1000 BC

David

2004 09/11 (901)

Russia

9 M before 0 AD

Holy Spirit

2004 12/26

Tsunami

3 M before 0 AD

John the Baptist

2005 04/08

pope died

0 AD

Jesus

2005 10/08

Asia Q

1000 AD

Sylvester

2006 10/07

Anna II

9 M before 2 AD

Jesus 1 Y 3 M

2007 01/07

Priest Oleg in Russia

2000 AD

Millennium Jesus 2 Y

2007 09/11-10/08 (901)

Putin/Gorby/Anna III

KAHDEN ANNAN ENNALTATIEDETYT MURHAT

Karjalan naisprofeetta Helena Konttinen kuoli vuonna 1918. Melkoisia tarinoita hänestä on liikkunut myöhemmin. Jotta Lappeenrannan profeetasta ei tulisi epävarmoja huhupuheita, on syytä aikanaan selvittää mitä todellisuudessa on tapahtunut. Varmasti historiaan jää elämään mm. kahden Annan murhan ennaltatietäminen. Näin asia todellisuudessa tapahtui:

RUOTSISSA. Uuden vuosituhannen helpoin ajankohta merkittäväksi ennaltatietää oli 11. 3. 2004. Exodistodistus taivaalla ja maassa, niin etukäteen kirjoitin, ja taivaalla löydettiin Sedna ja maan päällä terrori-isku Madridissa. Madridin iskun jälkeen varmistui iskujen kulkusuunta. Suomen korkeudella 11. 3. 2004 isku oli kuin Porvoossa ja juuri puolivälissä 7 vuoden Turku-Viipuria. 11. 9. 2004 iskun ennaltatiesin tulevan Venäjälle, Venäjän aikaan 1. 9. 2004 se tapahtuikin. Merkittävintä lienee, että Madridin isku 11. 3. 2004 olisi jo todistanut Antikristuksen hyökkäystä Jerusalemiin 11. 3. 2011 saavuttamansa valerauha rikkoen.

ULKOMINISTERIIN. Ruotsin ulkoministeri oli Anna Lind 11. 9. 2003 saakka. 9. 9. 2003 sivuillani kirjoitin "ulkoministeri tulisille hiilille".

PÄIVÄNÄ 11. 9. 2003. Vaikka tapahtumalla ajateltiin Suomen ulkoministeri Tuomiojaa, tapahtumapäiväksi oli etukäteen sanottu tarkalleen oikea, 11. 9. 2003.

ANNA. Nimeen Anna on ensi kerran viitattu vuonna 2001 http://wwnet.fi/users/veijone/otto.htm Oton yhteydessä. Otto on murhaaja ja Anna on uhri kuten Eveliinakin uhrina toimi.

LISÄTIETOJA. Suomen ulkoministerin joutuminen tulisille hiilille toteutui samalla ja tarkimmin.

ANNA II. Vaikka tämä asia tässä toteen näytetään, varmasti tulee väitteitä, ettei Harri Veijonen toisestakaan Annasta puhunut etukäteen mitään. Puheita kuitenkin löytyy mm.: http://wwnet.fi/users/veijone/uusi/ind06kesaheina.html Av 6, July 31, 2006 Heinäkuun 31. 2006: "Olisi mahtavaa, jos presidentti Tarja Halonen ja ulkoministeri Erkki Tuomioja menisivät itseensä tai säikähtäisivät niin, että tekisivät parannuksen ja myös toimistaan Israelia vastaan. Saapa nähdä mitä "Anna Lind II" tuo tullessaan. Erkkihän ei hätkähdä, vaikka Hellan ääreen joutuisi."

PÄIVÄ 7. 10. 2006. Saatanan pojan sikiämisen täysikuulla 50-vuotispäivänäni ennaltatiesin pistoksena itsessänikin ja (tsunami)aallon saavuttavan Pietarin 13 päivässä kuin muinoin Pyhä Henki siitti Kristuksen. Tsunamista en ehtinyt kunnolla varoittaa etukäteen, mutta mitään ei hyödyttänyt varoitukseni Saatanan pojan syntymästäkään 8. 10. 2005 niin että 73.000 ihmistä hautautui Aasian suuressa maanjäristyksessä. Siitä alkaen ennaltatiedetty seuraavanakin vuonna "lahja Putinille".

MURHAAJASTA VAIN AAVISTUS. Gorba esitteli Anna II:n uutuuskirjaa, ja ryhmässä eräs kirjoitti "Vettä Veijosen myllyyn". Siinä yhteydessä joku kirjoitti, että olen ennaltatiennyt myös Anna II:n murhaajan. Se että olin etukäteen kirjoittanut Gorban tuovan kuoleman lahjan Putinille 7. 10. 2006 ei kuitenkaan todista, että Gorba olisi murhaaja, mutta kuoleman lahja tuli, Anna II in memoriam.

LISÄTIETOJA. VÄLI: 11. 9. 2003 to 7. 10. 2006 kolmesta vuodestakin etukäteen Annojen välinä puhuin kera Tuomiojan, ja tuo 911 oli etukäteen tarkennettu 7. - 8. 10. 2006. 7. 10. 2007 Putin täyttää 55 vuotta. Kolmas lahja toden sanoo. HV

VANHEMMAT UUTISET : KATSO ARKISTOSTA


THIS GENERATION * IN SEVEN LANQUAGE


VEIJONEN: SEVENTY YEARS AGEIN BUT IN FINLAND ONLY
Jeremiah 25:11 This whole country will become a desolate wasteland, and these nations will serve the king of Babylon seventy years.
586 BC Babylon destroys Jerusalem and Temple. 516 BC Second Temple is dedicated
Veijonen 8.8. This whole Karelia (including Jerusalem to the Finnish People, Viipuri = Vyborg) ... seventy years.
1944 Russia destroys our Jerusalem and we must left. 2014 in Vyborg agein! Jesus will come on the Earth.

Seven years: 2007 "peace" with rapture. 2007 - 2014 in Heaven.

USKOMATONTA, MUTTA TOTTA KAI JA VAIN VEIJOSELTA:

TAKAISIN VIIPURIIN 70 VUODESSA!

Ennaltatiesin tapahtumia 28 vuotta etukäteen * Olympialaiset ajan merkkinä * Rippikoulu vai Prometheusleiri

Paavi tapasi Gorban, ("portto pedon selkään"), ennaltatietämäni mukaisesti 1. 12. 1989. Osmo Pöystin Gorba-sivu on päivitetty.

Liity Harri Veijosen postituslistalle! Lähetä viesti "liityn postituslistalle" ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen harriveijonen@yahoo.com Uutta: Nopeimmin TÄSTÄ! Mahdollisuus myös omien viestien kirjoittamiseen kaikille listalaisille!

K V Top 100 Topsites Bapt S 500 Chr VT Toptop FT500 CTop 1000

HOME
http://wwnet.fi/users/veijone/ind98c.htm

Tietosanakirjat - http://www.fact-index.com - The Beginning - Radio Dei -

*

*

*

*

May 25, 2007 Toukokuun 25. 2007

DANIEL 9:27 LOPUN AJASSA
VÄITTEEN OIKEAKSI TODISTAMINEN

Halusin tarkistaa, oliko Mirja Ronningin Daniel 9:27 käännös "ajaksi vai aikana". Kysyin Juhani Salmiselta miten Mirja käänsi. Viisi tuntia oli tehnyt töitä sen kanssa ja sitten tullut vakuuttuneeksi, että hän vahvistaa liiton yhden vuosiviikon ajaksi. Helluntailainen Juhani "varsinkin helluntailaisten" (Uuras Saarnivaara) oppia vastustaessaan oli sitten kysynyt, kuka on hän, joka vahvistaa. Mirjalle hän oli Herra, ja niin oli taas yksi merkittävä eksyttäjä seuraajineen lopun ajassa lisää.

Mitä sitten tarkoittaa Antikristuksen ilmestyminen (2 Tess 2:3)? Eipä tietenkään osannut Juhani sanoa siihen mitään. Mutta luterilainen professori Aapeli Saarisalokin oli osannut sanoa, että 2 Tess 2 puhuu Daniel 9:27:n taustalta (Jerusalem jos unhotan sinut s. 217) niin että Danielin hävittäjä on sama kuin Antikristus eli myös hän joka vahvistaa. Tällä ei vielä todisteta Daniel 9:27:n kuuluvan lopun aikaan.

69 VUOSIVIIKON MENTYÄ JUUTALAISET JERUSALEMISSA

Daniel 9:25-27 vuosiviikoissa kun huomaa, että 62 vuosiviikon mentyä ja 69 vuosiviikon mentyä on aivan eri tapahtuma, Messiaan surma ja Jerusalem jälleen juutalaisilla, ei puhettakaan, että väittäisi viimeisen vuosiviikon sijaitsevan Jeesuksen kuoleman aikana. Mutta eiväthän he huomaa. Toivottavasti ymmärtävät edes Uutta testamenttia ja Jeesuksen sanaa siinä!

"HERRAN SANAA" VASTAAN HERRAN OMA SANA

Mirja Ronningin ja kumppaneiden "Herran sanaa" vastaan on otettava Herran oma sana!

JEESUS: Matteus 24:15. Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa..
Markus 13:14. Mutta kun näette hävityksen kauhistuksen seisovan siinä, missä ei tulisi..

http://wwnet.fi/users/veijone/daniel1.htm Alkukielestä selviää helposti, missä Daniel hävityksen kauhistuksesta puhuu: Daniel 9:27, 11:31 ja 12:11.

Daniel 11:31 Hänen lähettämänsä sotajoukot nousevat ja häväisevät pyhäkön linnoituksineen, poistavat jokapäiväisen uhrin ja asettavat sinne hävityksen kauhistuksen.

"Suoranaisten aikamme profetioiden lisäksi Danielissa kyllä annetaan esikuvia tulevalle. Meidän ajallemme ei kuitenkaan Daniel 9:27:ssä vaan profetoitaessa Antiokuksesta, Daniel 11:31. - Daniel 11:31:ssä kerrotaan miten II temppeli tultaisiin hävittämään. Antiokus noin 170 eKr. hyökkäsikin Jerusalemiin ja iljetys, kauhistus oli Zeuksen alttari temppelissä. Apokryfinen Makkabealaiskirja kirjoitettiin siihen aikaan ja se kertoo: "Pystyttivät hävityksen kauhistuksen alttarille" (1 Makk. 1:54). Daniel 11:31:ssä profetoitu Antiokuksen tuoma hävitys kuvaa meidän aikanamme tulevaa, mutta Daniel 9:27 ja 12:11 suoranaisesti kertovat siitä, Antikristuksen hyökkäyksestä Jerusalemiin."

HÄVITYKSEN KAUHISTUS on Juhani Salmisen mielestä henkilö Antikristus, mutta kyllä se on Antikristus ja iljetyksensä yhdessä tai vain Antikristuksen hyökkäys. Matteus 24:15 tarkoitti ei vain viimeistä suurta iljetystä, hävityksen kauhistusta, Jerusalemissa vaan myös Tituksen hyökkäystä. Ensimmäinen esikuva oli Antiokuksella Zeuksen kuva temppeliin, ja viimeinen Antikristus tuo sinne oman kuvansa oli paikka sitten Kristuksen taivaaseen astumisen kirkko tai uusi juutalaistemppeli.

Daniel 12:11 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää.

Danielin kirjan loppu viittaa pikemminkin uuteen juutalaistemppeliin, mutta toki juutalaisten ajaminen pois Jerusalemista on sekin juutalaismenojen lopettamista pyhässä kaupungissa.

JEESUKSEN KRISTUKSEN, HERRAN SANA Matteus 24:15-21 oli se, että DANIEL PUHUU hävityksen kauhistuksesta koskien SEKÄ tapahtumia 66 jKr.- 70 jKr. ETTÄ tapahtumia aikojen lopulla.

1. Daniel 11:31 ei puhu kummastakaan hävityksen kauhistuksesta vaan siitä, jonka toisi ja sitten sen ennustuksen mukaisesti toi Antiokus IV Epifanes.

2. Daniel 12:11 puhuu ainoastaan siitä hävityksen kauhistuksesta, mikä vielä on tulematta, mikä tulee noin 1290 päivää ennen Messiaan näkyvää paluuta. Seurakunnan ylösotto (tai jo toinen) noin 45 päivää ennen sitä.

3. Daniel 9:27 puhuu hävityksen kauhistuksesta koskien sekä tapahtumia noin 70 jKr. että 2014 jKr. Näin ollen Herran oma sana vakuuttaa, että Daniel 9:27 kuuluu lopun aikaan, että sen tekijä joka sopimuksen monien kanssa vahvistaa on viimeinen suuri Antikristus! Muutoinhan Kristus olisi valehtelija, Hänen väitteensä ei olisi totta siitä, että profeetta Daniel jo puhui siitä hävityksen kauhistuksesta mikä tulee sekä 70 jKr. että on noin 2011-2014 jKr..

Harri Veijonen

PS. Kirjassani sanoin: "Myönnän, että varsinainen sinetti tulkintamme oikeellisuudelle on Antikristuksen ilmestyminen Jerusalemia koskevaa sopimusta vahvistamaan." Kun se tapahtuma toteutuu, ei sekään saa "oikeaoppisia" vastustajiamme uskomaan Herran sanaa. He ovat mieltyneet valheeseen ovathan valheiden puhujatkin niin miellyttäviä, jopa hepreankielen opettajien opettajia ja K. O. Syvännön tyttäriä!April 20, 2007 Huhtikuun 20. 2007


Einar Palmunen ja kirjastoaan vuonna 1949

EINAR PALMUSEN RAAMATTUKOKOELMA

Vuoden 2007 merkittävin kirjakauppani oli ostaa erään nettilukijani kirjaerä isänsä jäämistöä. Sekä myyjä että ostaja olivat tyytyväisiä, kun Aapeli Saarisaloa yms. teoksia sisältävä kirjaerä tuli omistukseeni. Yksittäisteoksista merkittävin tuli vasta eräältä jälleenmyyjältä:
E. J. ELLILÄ: OMA KIRJASTONI. Suomalaisia yksityiskirjastoja omistajiensa kuvaamina. WSOY 1949.
E. J. Ellilän toimittamassa teoksessa kirjastoaan kuvaavat seuraavat henkilöt: Wäinö Aaltonen, Ragnar Dahlberg, E. J. Ellilä, Yrjö Hirn, Victor Hoving, Heikki Huhtamäki, Arvi Korhonen, Frans Korhonen, V. A. Koskenniemi, Arvid Lydecken, Aarne Mustonen, Arvo H. Nurmi, Emerik Olsoni, Eric Olsoni, Einar Palmunen, Jenny Paulaharju, Oskar Rewell, Unto Seppänen, Knut Tallquist, K. H. Tuiskunen, Erik Vasström, Kustaa Vilkuna.

EINAR PALMUNEN MINULLA JA ELLILÄLLÄ

Kun saa lukea Einar Palmusen tekstiä E. J. Ellilän toimittamasta kirjasta, täytyy lähes häpeillen myöntää miten huonosti olin aloittanut sarjani suomalaisista henkilöistä, joista ei suomalaisessa Kuka kukin on teossarjassa puhuta. Minulla ja Ellilällä yhteinen henkilö, Einar Palmunen, http://wwnet.fi/users/veijone/palmunen.htm. Palmunen ansaitsee paikkansa missä tahansa kuka kukin on julkaisussa, mutta valitettavasti kuvaukseni hänestä jäi aikanaan noin tyngäksi, koska en tiennyt hänen löytyvän teoksesta Oma kirjastoni. Nyt pitääkin paikata puuttuvia tietoja. Lainaan teoksesta Palmuselta seurakuntalaisia eniten kiinnostavan, kuvauksensa raamattukokoelmastaan:

EINAR PALMUSEN RAAMATTUKOKOELMA

"VANHAA USKONNOLLISTA KIRJALLISUUTTA - suomenkielistä, ennen v. 1878 painettua uskonnollista kirjallisuutta. -

Ikään kuin perustan tämänkaltaiselle kokoelmalle muodostavat kuitenkin Raamatut ja Uudet testamentit. Niiden osalta kokoelmani onkin hyllymetreiltään laskien laajin, n. 3,5 metriä, lähennellen ehkä myös eniten täydellisyyttä, mitä lukumäärään tulee. Raamattuja sisältää kokoelmani 24 ja UT:eja 35 kpl. Edellisistä mainittakoon ennen kaikkea jykevätekoinen ja ulkonaisilta mitoiltaan samoin kuin painoasultaan kunnioitusta herättävä ensimmäinen eli v:n 1642 Raamattu, painettu H. Keyserin kirjapainossa Tukholmassa: "Biblia, Se on: Coco Pyhä Raamattu/Suomexi, Pääraamatuin/Hebrean ja Grecan jälken --". Muista mainittakoon: Piispa Gezeliuksen toimesta Turussa Winterillä painettu ns. sotaraamattu vv. 1683-85, niin ikään Turussa painetut vuosien 1758 ja 1776 Raamatut, joista jälkimmäisiä kaksi erilaista painosta, Tallinnassa 1777 ja Turussa 1817 painetut sekä vielä vuosien 1853 ja 1862 kuvitetut kappaleet.

- Vanhin Uusi testamenttini on v:lta 1732, painettu Tukholmassa Hartwig Gerckenin kirjapainossa. Teos on ulkoasultaan vaatimaton v:n 1685 tyyliin. Omistamani kappale on kuvaava todistus siitä, miten arvossapidettyjä ja vaikeasti saatavia UT:t olivat 1700-luvulla. Se oli näet aikoinaan rikkoontunut, jolloin muutamia lehtiä oli hävinnyt; puuttuvat lehdet oli huolellisesti kirjoitettu musteella käsin ja kirja uudelleen sidottu.

- Seuraavista mainittakoon Tukholmassa v. 1774 painettu, sekä Turussa painetuista vuosien 1775, 1815, 1819 ja 1820 kappaleet, samoin Pietarissa 1822 painettu ja vielä isokokoinen SKS:n toimittama kappale v:lta 1851.

- Tämän haluaisin pienenä esimerkkinä mainita, miten tämäntapaisilla bibliofiilisessa mielessä kerätyillä yksityiskirjastoilla saattaa olla yleisten kokoelmien rinnalla tutkijoille oma merkityksensä: Uusien testamenttien kokoelmani sisältää kokonaista 16 eri painosta, jotka puuttuvat Helsingin Yliopiston kirjaston luettelosta."

http://wwnet.fi/users/veijone/oma_kirjastoni.htm
April 17, 2007 Huhtikuun 17. 2007

TUKHOLMAN
PROFETIAN TULKINTOJA

PROFETIA EI VÄÄRÄ VAAN OIKEA

Seurakunnan Tiedotuskeskuksen toiminta lokakuussa 1993 alkoi kannanotolla profetiaan "Venäjä hyökkää Suomeen" tai itse asiassa helluntailaispiispa Kai Antturin väitteeseen, että sellainen kirkon papin profetia olisi väärä. Profetia oli samaa sarjaa kuin Tukholman profetia ja sadat muut, jotka ovat oikeita, mutta vaativat tarkennuksekseen ennen muuta http://wwnet.fi/users/veijone/tuleva.htm vuoden 1986 kirjani lopussa sanotun: "Satoihin nousee niiden profetioiden määrä, joiden mukaan Pohjolaan tulee pian vaikeat ajat Neuvostoliitosta johtuen. En ymmärrä, miten tieteellisen varmasti toteutuva Raamatun ilmoitus tulevasta rauhansopimuksesta voi toteutua, ellei Neuvostoliitto ole mukana rauhansopimusta tekemässä. Sen jälkeen kun liitto on vahvistettu, profeettain tuomiot varmasti pannaan täytäntöön."

TULKINNOISSA HUUHAATA, PROFETIASSA EI

Jotkut ovat ottaneet 1984 Tukholman profetiaa pois oikeasta yhteydestään http://wwnet.fi/users/veijone/profetia.htm ja profetiaa on väitetty huuhaaksi. Niin onkin profetian tulkintoihin tullut huuhaata, mutta itse profetia pysyy oikeana. Oikeata ja muuttamatonta siinä on eritoten "nopeasti Kymyjoen rantaan" niinkuin autonikin kolmesti siihen hajosi, minkä jälkeen vasta olin pakotettu hyväksymään profetian sivuilleni.

PROFEETTA JOKA TARKENTAA SANOMAN

Profetian ottaminen kirkollisten, oikean profeetan oppilaiden sivuille, on virhe, ja profetian itsensäkin perusteella vääryys, koska profetian mukaan Suomessa nousi erikoinen Lappeenrannan profeetta, joka Herralta sai tehtäväänsä kutsun, ja tehtävä oli myös tarkentaa Tukholman profetiaa. Vaikka venäläinen panssari ajaisi ylitseni, en koskaan hyväksy sitä yleistyvää tulkintaa, että Neuvostoliiton jatke hyökkää Suomeen ennen Jerusalemin valerauhan vahvistamista ja seurakunnan ylösottoa. "Nopeasti Kymijoen rantaan" avullakin olen esittänyt Helsingin tuhoa noin 34 päivää ylösoton jälkeen, eikä Venäjän poika tietenkään etene säteilevään Helsinkiin saakka.

TULO MYÖSKIN IDÄSTÄ OULUN KORKEUDELTA

Vaikka tiesin Tukholman profetian oikeaksi, jouduin sitä kuitenkin enemmänkin muuttamaan. Venäjän poikahan tulisi myös Oulun korkeudelta Ouluun eikä vain Kymijoen itäpuolta. Viimeistään puoli vuotta ennen nyt oletettua ylösottoaikaa 28. 10. 2007 täytyisi tapahtua jotakin Venäjälläkin, sillä Daniel 9:27:n valerauhan vahvistaja on nimenomainen Antikristus, joksi Putin ei sovi.

OIKEA TULKINTA VAIN LAPPEENRANNAN PROFEETALLA

http://wwnet.fi/users/veijone/profetia.htm sivullani Tukholman profetiaan on myös vanha selitykseni, joka pätee siltä osin mihin en ole tehnyt muutoksia. Siinä on Tukholman profetian oikea tulkinta. Oikean profetian vastustajat - niin itse mielestään oikeita profeettoja kuin ovatkin - ovat ottaneet profetiaa ja sen selitystä omaan tulkintaansa tehden itsestään väärän profeetan, eksyttäjä mm. väittäen Venäjän ennen ylösottoa hyökkäävän Suomeen, ja vetäen ihmisiä pimeään kirkkoonsa, joista tunnetuin on Lutherin kunniaa loukkaava, Lutherin nimellä ratsastava Suomen ev.lut. porttokirkko.
Harri Veijonen


FLAMMOR PROFETISK TIDSKRIFT:
MÅNGA TROR JESUS KOMMER TILLBAKA 2007
http://www.flammor.com/

UUTISIA VAIHTOPIIRI EX LIBRIKSESSÄ

http://wwnet.fi/users/veijone/vaihtopiiri.htm. Toimitan uutisia myös lehteen Vaihtopiiri Ex Libris. Ensimmäinen uutinen kuvin on, että Ruotsin kuningatar Viktoria on saanut oman ex libriksen.
Ruotsin Exlibrisyhdistys oli aiemmin päättänyt lahjoittaa nimikkoexlibriksen sekä Ruotsin prinssi Carl Philipille että myös prinsessa Viktorialle. Uutinen Viktorian saamasta ex libriksestä on yhdistyksen uusimpana uutisena.

MIKAEL AGRICOLAN KUNNIAKSI JUHLARAHA

Tiistaina 10.4. julkistettiin Suomen uusin virallinen juhlaraha "Mikael Agricola ja suomen kieli". Kuvanveistäjä Reijo Paavilaisen suunnittelema juhlaraha on aitoa 92,5 % hopeaa ja parasta proof-laatua. Juhlarahan enimmäislyöntimäärä on rajoitettu vain 30 000 kappaleeseen. Hinta 54 euroa (+ postikulut 5,50 euroa). Rahapaja MonetaApril 10, 2007 Huhtikuun 10. 2007

MIKAEL AGRICOLAN KUOLEMASTA 450 VUOTTA

Maamme uskonpuhdistuksen aloittaja, Mikael Agricola, kuoli 9. huhtikuuta vuonna 1557 Uudellakirkolla. Hänen maallinen majansa haudattiin Viipurin tuomiokirkkoon kaksi päivää myöhemmin.
Uskonpuhdistuksen tärkeimpiä uudistuksia oli Raamatun kääntäminen latinasta kansankielelle. Suomenkielisen kirjallisuuden luomisesta tuli Mikael Agricolan elämäntyö. Agricolan Se Wsi Testamenti julkaistiin vuonna 1548. Ensimmäinen Agricolan ilmestynyt teos oli Abckiria (1543). Vaihtopiiri Ex Libris http://wwnet.fi/users/veijone/vaihtopiiri.htm tarjoaa Abckiriaa nykyfontein hintaan 2 € + pk 0,70.
Agricolan kulku Turusta Viipuriin kuvaa uskonpuhdistusta, oikean kristityn vaellusta kirkosta seurakuntaan. Sattumaa ei ollut Agricolan kuolinajassakaan. Kuluva vuosi on Agricolan juhlavuosi. Elämän ylösnousemusta odotetaan näiden kuolemien ja hautausten toisella puolen vuotta ehkä tarkimpana merkkinä Harri Veijosen isän kuolema ja hautaus. HV


KAKSI ASIAA, JOITA EI SOVI UNOHTAA

1. ON KYLLÄ MONTA KIRJAA: Vaikka katoamaan ehtimätön sukukunta ei ole sataa vuotta pidempi, on silti vaarassa unohtua perusasiat tälle sukukunnalle. Niinkuin Aapeli Saarisalokin kirjoitti, on kyllä monta kirjaa, jotka kertovat miten sukukunnan ennaltatiedettiin alkavan maailmansotineen ja Jerusalemin vapautuksineen 1914-1917. Seurakunnan ylösotto ei vuonna 1986 voinut olla lähellä niinkuin "oikeaoppinen" Viinikkala minua vastaan harhaoppiaan kirjoitti vaan se oli lähellä 1948, hyvin lähellä 1967 ja kolmas kerta toden sanoo ja se on Jerusalemin valerauhan vahvistus. Siinä Matteuksen evankeliumin ovimerkitkin, "oven edessä", auki ja kiinni, vaikka noiden välimatka ei ollutkaan sama 19 vuotta kuten aluksi kuvittelin. Israelista tuli väkevä kansa nopeasti, nopeasti-sanan lukuarvo 19. 19 vuoden kuluttua 1948+19=1967. Herran tulemuksesta kirjoitettu ei ole voi, voita vaan niin ja aamen. Voiton vuosi on 40 vuoden jälkeen, joten syystä edelleenkin odotamme ylösottoa syksylle 2007!

2. VAIN SEURAKUNNAN LEHTI PITI ÄÄNTÄ: Niinkuin eräs veli Ristin Voitossa joskus 1993 ihmetteli miten hiljaa hengelliset lehdet ovat tästä Lähi-Idän rauhanprosessista, niin olivatkin uskonnolliset lehdet luopuneet eivätkä tienneet oven sulkemista. Viimeistä merkkiä eli Jerusalemin valerauhaa tai eivät ainakaan uskaltaneet toistaa vanhojen parhaiden selittäjien selityksiä miten se Jerusalemin valerauhan vahvistaminen on viimeinen merkki seurakunnan ylösoton tulla. Me emme olleet uskonnollinen totuudesta vaikeneva lehti vaan Seurakuntalainen, joka ainoana valtakunnassa valoa loisti koko totuutta julistaen. HV
April 6, 2007 Huhtikuun 6. 2007

KIRJAUUTUUS:

ROLLIKALLA IMPILINNAAN
Historiallinen muisto- ja kuvateos Tampereelta vuosilta 1948-1976

Tampereen Impilinnassa varhaisvuotensa asuneen lastentarhanopettaja Harri Veijosen laatima teos, "Rollikalla Impilinnaan". Kirjaan on tallennettu monille rakkaita muistoja Tampereella liikennöineistä johdinautoista eli rollikoista sekä samaan aikaan olemassa olleesta, nyttemmin Vaasaan vievän Kekkosentien alle jääneestä erikoisesta talokompleksista nimeltä Impilinna.

Impilinna oli Lapinniemenkadun varrella. Kirjassa kuvataan henkilökohtaisen läheisesti ja rakkaasti kyseistä asuinympäristöä ja sen ajan elämää. Näin mukaan tulevat myös Impilinnan viereiset ns. vanhat talot asukkaineen kuin koko Tampellan laaja rakennustuotanto 1950-luvun vaihteessa sekä Tampellan piiriin kuuluneiden ihmisten monipuolisen toiminnan kuvausta.

Tekijä toivoo kirjansa palvelevan tuon ajan liikenteen, rakennusten, Tampellan ja Lapinniemen työväestön sekä koko elinympäristön ja elämäntyylin dokumenttina kyseiseltä Tammela-Lappi-Petsamo-Kaleva alueelta. Kirjaa elävöitetään runsain varsinkin tuon ajan kuvin. Kirjan koko suuri, A 4. Suositushinta 20 €.

TILAUKSET: 20 € tilille E-K:n Säästöpankki 410810-6384121
niin kirja tulee Sinulle uunituoreena. Tarjous: postikuluineen!
Kirjan painosmäärä on vain 100 kpl, joten se jää harvinaisuudeksi,
jonka ehtivät saada vain nopeimmat. Luonnollisesti kirjasta saa
hyvän käsityksen myös tekijänsä lapsuudesta.

Sisältöä: Impilinna ja Rollikka, Nysse tulee, tamperelaisista linja-autoista, Impilinnan sijainti, Tammelan kansakoulu, Tampereen eläintarha, Pallokentän laidalla, Kotiseutumuistoja sanoin ja kuvin, Moro, Aamulehden liite Impilinnasta, Impilinnan läntinen talorivistö, Impilinnan itäinen talorististö, Impilinnan saunat, Lapin poika, Tampella Tänään lehti 9-10 1950, Tampellan kerhot, Tampellan uimala, Saukkola, Saukkolan kerhohuoneen avajaiset, Saukkolan leirit, Kesällä 1964 Haukkasaaressa, Leirimuisto: Emil Suhonen, Muroleen kanava, Pirttilä, Lapinniemen työntekijöiden lomapaikka, Tiilinen pesutupa ja kivimankeli, Jalankulkutie Kaupin aidan viertä, Impilinna ilmasta, Vanhat talot, Takemmaiset vanhat talot, Monilla on muistoja, Impilinnan mäellä 1958 ja 1999, Pinninkatu 8 ja Pohjolankadun sauna, Verimakkaraa mieluisa syödä, Tammerkosken partaalta, Tampella Tänään, Impilinna Salhojankadun linjalla, Tamperelainen viiskyt´luku, Lapin kaupunginosa, Upeita kaupunginosakirjoja, Tampellan Terästä Tampellan Palloksi, Tampellan Urheilutalo ja keilahalli, Vanha Saukonmäki, Lentokone Saukonpuistossa, Pekolan harjannostajaiset, Pekolan talot valmiina, Koskentieläiset, Pyynikki Tampereen helmi, Impilinnasta Pyynikille, Rakennusmestari Oskari Helminen, Rollikalla Impilinnaan.


ERILLINEN MAINOSSIVU UUTUUSKIRJASTA

http://wwnet.fi/users/veijone/impi55.htm. Rollikalla Impilinnaan -kirjan erillinen mainossivu. Tulostettavissa ja levitettävissä vapaasti. Kiitos!

VOITTO RAMU:
ISRAEL –JUMALAN OMAISUUSKANSA - NYT JA IKUISESTI! OSA I JA OSA II

Osa I: http://wwnet.fi/users/veijone/ramu1.txt
Osa II: http://wwnet.fi/users/veijone/ramu2.txt

MAHTAVA MAALISKUU 2004 Veijonen: 40_vuotta_alkaen_1967.htm, Linkki: Osmo Pöysti: Kirkkohistorian suuret valheet.

April 23, 2007 Huhtikuun 23. 2007

3000 KIRJAA NIINKUIN VEIJOSELLA

Palaute: Sivusi 1900-luvun http://wwnet.fi/users/veijone/190020.htm henkilöistä on tärkeä. Voisitko niitä tietoja täydentää ja esittää tv7:ssä?

Vastaus: Palautteen antaja ei itse ollut tv7:stä. Kun Radio Dei aloitti alueellamme, yritin sinne saada seurakunnan mukaan, mutta ovat päättäneet sielläkin, että kristittyjen yhteys heillä tarkoittaa kirkkokuntien yhteyttä, ja niin aina, seurakunta ei sellaiseen yhteyteen pyrikään vaan muistuttaa mikä on kirkko:
Kirkko on portto, joka ei tehnyt kansoista opetuslapsia vaan sai kansat pysymäänkin kansoina kansoja kastelemalla ja kirkkokuntien yhteydellä.

VALTTER LUOTO 1900-LUVUN HENKILÖISSÄ

Eräs merkittävä kirkkokuntien yhteyden tekijä helluntaikirkossa on Valtter Luoto. Vaikka meitä aina katsottiin Ristin Voitossa hajottajiksi ja eksyttäjiksi, he itse sellaisia olivat eikä seurakunnan ylösoton aikakaan selvinnyt heille, parhaimmillekaan kirkkokunnille. Siitä huolimatta helluntaikirkossakin on monia, joita kunnioitan 1900-luvun merkkihenkilöinä, ja eräs heistä on Valtter Luoto.

KRISTITTYJEN YHTEYS VAIN MEILLÄ

Tuskin Ristin Voiton lukijat tietävät, että Valtter Luodolla on omia exlibriksiä ja että kirjakokoelmansa käsittää sellaiset 3000 yksilöä kuten Harri Veijosellakin. Ei Veijosta näy tv:ssä eikä kuulu radiossa vaan yhä harvempi viitsii käydä katsomassa seurakunnan sivuja internetissä. En toki päivittäin päivitäkään, mutta toivoisin kaikkien ystäviemme muistuttavan kaikille ystävilleen, että kyllä seurakunta ja kristittyjen yhteys näkyy ja kuuluu ja osoite on http://wwnet.fi/users/veijone/ eli http://go.to/veijonen

VALTTER LUODON EX LIBRIKSET

Valtter Luodon ex librikset on suunnitellut taiteilija Mauri Päivinen. Seitsemän ex libriksen sarja liittyy Luodon toimintaan raamatun käännöskomitean jäsenenä vuosina 1974-1990. Vuonna 1980 Kirjallisuusseminaarissa Katinalassa Luoto ja Veijonen ovat olleet yhtä aikaa koolla. Siunausta vaan seurakuntaneuvos Valtter Luodolle kirkkoihin kuulumattomien seurakunnasta! HV


RABBI ILMAISI MESSIAAN NIMEN

Viime vuonna eräs Israelin johtavista kabbalistisista rabbeista kuoli 108-vuotiaana. Ennen kuolemaansa hän kertoi hiljattain nähneensä Messiaan. Hän lupasi oppilailleen jättävänsä ennen kuolemaansa Messiaan nimen salakirjoitetussa muodossa. Ja hän vaati heiltä lupauksen, että hänen viestinsä avattaisiin vasta kun oli kulunut vuosi hänen hautajaisistaan. Hänet haudattiin keväällä 2006 ja hautajaisiin Jerusalemissa saapui parisataa tuhatta ihmistä, mikä sekoitti täysin kaupungin liikenteen.
Nyt rabbin jättämä viestikirje avattiin ja siitä löytyi vain muutama sana hepreaksi, sanoen: "Hän nostaa kansan ja näyttää toteen että Hänen Sanansa ja Lakinsa ovat totta." Mutta jos luetaan vain jokaisen heprealaisen sanan alkukirjain, nämä kuusi merkkiä muodostavat nimen "Jehoshua", joka on Jeesuksen nimen Jeshua toinen muoto.
Keijo Lindeman