JERUSALEM AND ISRAEL


J E R U S A L E M

ISRAELIN PÄÄKAUPUNKI

1. Lähi-Idän tapahtumissa ei ole kysymys sotilaallisista tai poliittisista välienselvityksistä, vaan loppuhistoriallisesta kehityksestä, joka haastaa kaikki ihmiset ja kansat ratkaisuun Israelin Jumalaa vastaan tai puolesta (Sak. 12:3, Room. 9:33).

2. Nykyajan Israelin kansa muodostuu vanhasta Jumalan ja Raamatun kansasta ja on siten vieläkin Jumalan varjeluksen ja lupausten kohde (Jes. 43:1-7, Room. 9:1-5).

3. Israelin kansalla on Jumalan takaama oikeus jakamattomaan Israelin maahan Lähi-Idässä. Sellaista todistusta ei mikään muu kansa maan päällä pysty esittämään (Hes. 11:17).

4. Israelin tapauksessa on kysymys Jumalan kunniasta ja Hänen Sanansa totuudesta (Jes. 46, Hebr.6:13-20).

5. Kristittyinä meidän ei pitäisi vain toivoa Israelille onnea ja siunausta ja rukoilla sen puolesta, vaanmeidän pitäisi myös auttaen ja lohduttaen seistä tämän kansan rinnalla kun se palaa maahansa ja rakentaa sen uudelleen (Ps. 122:3-6, Jes. 40:1,2).

6. Sen tähden emme saa tehdä ratkaisuja Israelia vastaan emmekä saa ottaa osaa mihinkään toimintaan sitä vastaan, sillä siinä tapauksessa taistelemme Jumalaa vastaan (Ps. 2).

7. Israelin onni merkitsee maailman onnea! Jos Israel menestyy, siis jos se saa pitää maan ja jäädä olemaan, mikä käy sisällisen uudistumisen edellä, silloin menestyvät arabilaiset ja kaikki muutkin kansat, sillä Jumala antaa siunauksensa kaikille niille, jotka antavat siunauksensa Israelille (1 Moos. 12:3).

8. Ei voi olla mitään puolueettomuutta Israeliin nähden. Puolueettomuus on syyllisyyttä (Matt. 12:30,Ilm. 3:16).

9. Jos joku on Israelia vastaan, hän joutuu Jumalan tuomioon! Sen voimme juuri me saksalaiset omasta kokemuksestamme todistaa. Sen tähden meidän täytyy selvästi kieltäytyä hyväksymästä puolueetonta tai israelinvastaista asennetta, ettemme joutuisi tuomioon (Sak. 2:12, 12:9, Joel 4:1-3).

10. Jerusalemia ei voida kansainvälistää, sillä se on Suuren Kuninkaan kaupunki ja pysyy sellaisena(Matt. 5:35), ja sen tehtävä olla Israelin pääkaupunkina ja siten tulevana uskonnollisena, poliittisena ja taloudellisena maailman keskipisteenä on Jumalan määräämä (Sak.1:12-17,Jes.2:2-4, Miika 4:1-3).

Tätä erään saksalaisen kristityn vetoomusta on levitetty pitkään Suomenkin kristillisissä piireissä. Erittäin ajankohtainen varoitus se on juuri nyt. Seurakunta ennaltatietää Jerusalemin tulevan kohtalon kansainvälistämisen ja autioittamisen kautta Messiaan kaupungiksi. Ahdistuksen kautta juutalaisetlopulta kääntyvät ainoan Messiaan puoleen. Ja Kuningasten Kuningas saapuu Israelin hylänneen maailman kohtaaman vihan ajan jälkeen Karitsan häistä seurakuntansa kanssa.

Jerusalem voidaan kansainvälistää vain hetkellisesti ja ilmeisesti niin tehdäänkin Jerusalemista sovittaessa Lähi-Idän "rauhassa". Rauha tuskin turvaa Israelille yksinoikeutta Jerusalemiin niinkuin Colin Deal selittää. "Pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä" (Ilm. 21:2). Nyt yli 1000 vuotta ennen maailmanloppua seurakunta pelastetaan Jumalan tykö, taivaalliseen Jerusalemiin. "Avaruudessa todetaan pian olevan elämää" (Ennustajaeukon eksyttävätotuus). Älä ryhdy ufotutkijaksi vaan valmistaudu ylösottoon! Kristus 101 miljoonan enkelinsä kera onpian yläpuolellamme ja matkalaisia toivotaan muualtakin kuin vain haudoista. Ensin Daniel ja muut Herrassa poisnukkuneet. Sitten meidät, jotka olemme elossa temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin (1 Tess. 4:13-18). Jotka Herraa odottavat, ne vaihdetaan uuteen voimaan. Siinä voimassa voitetaan!

(Luvalla kirjasta: Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin)

ISRAEL 50-juhlassa 31. 5.1998 Lappeenrannassa juhlapuheen esitti Bruria Paz-niminen naishenkilö Israelista. Mirja Ronningin terveiset saatiin tilaisuuden juontajan välittämänä. Seppo Seppälä oli toinen ulkopaikkakuntalainen puhuja. Värikkyyttä tilaisuuteen toi Altar-yhtye, minkä juutalaisuus paljastui Messiaaniseksi vasta toisella puoliajalla. Altarin nuoren viulistitytön jos kansa olisi tiennyt olevan mukana, sali olisi ollut täynnä eikä puolillaan kuten nyt.

ISRAEL JA JERUSALEM-LINKKEJÄ.KIRJEITÄ ISRAELISTA


Kaksi esimerkkiä siitä mitä Suomessa sensuroidaan:

RABININ MUISTOLLE

1. Seurakunta pahoittelee Israelin vastaisen propagandan jatkumista Suomen tiedotusvälineissä Rabinin murhankin kautta. Nimen Rabin seurakuntakin muistaa. Olit toteuttamassa Jumalan Sanaa jo 1967. Vaikka olit luopunut Jumalan rauhansuunnitelmasta, olit tehnyt sen maailman painostuksesta. Kuolemassasi maailman kuninkaat ja Israelin maan jakamisen kannattajat nähkööt vain oman kohtalonsa (Ilm 6:15). Jumala salli pirun toteuttaa murhasi. Mutta siinäkin tuli esille Israelin valinta: Peres(lat. sinä tuhoudut, vrt. Jeesus, pelastaja,Joh 5:43) elää. Siinäkin toteutat Jumalan Sanaa, sillä ilman kuolemaasi petollinen rauha ei saavuttaisi Jerusalemia määräajassaan.

2. "Israelin Jitshak Rabin murhattiin tämän kirjan osien teon välillä. Rabin ALKOI Pereksen linjaan jo Menachem BEGINin kaudella. Edellisessä osassa rivien välistä löytyy Rabinin kuolema. - Itse en tästä(Joh 5:43) tietoisena edes tarttuisi miehen käteen, joka esittelee itsensä sanoen "sinä tuhoudut" (lat.peres), Rabinin kättelyt muistamme!" (Saatanan hyvä opettaja, 1996).


NETANJAHU, ARAFAT JACLINTON tapaavat Washingtonissa tiistaina LOKAKUUN alussa 1996. USA:ssa esiintyy sellaistakin, että Bill Clinton olisi Antikristus. Antikristus ei kuitenkaanole se, johon sopii 5% antikristusprofetioista vaan hän, joka täyttää ne kaikki.

Tässä oli jo puolitoista vuookautta aikaisemmin sama "tuore" uutiskuva kuin Etelä-Saimaassa 3.10. 1996.


JUUTALAINEN KALENTERI

Vuosi 1996 syyskuun 14. lauantai =5757 Tishri 1. (juutalainen uusi vuosi eli Rosh Hashanah)
Vuosi 1997 lokakuun 2. torstai =5758 Tishri 1. (juutalainen uusi vuosi eli Rosh Hashanah)
Vuonna 1998 juutalainen vuosi vaihtuu syyskuun 21. päivä.
Täydennetään pian

Vaikka juutalainen ajanlasku on virheellinen vanhoilta ajoilta lähtien, 1500 eKr tienoilta se on otettava vakavasti. Ilmeisesti juuri silloin tapahtui ensimmäinen Exodus (kreik. lähtö). Exodus on toisen Mooseksen kirjan varsinainen nimikin, juutalaiset lähtivät Egyptistä. Riemuvuotensa joka 50.vuosi merkkinä seurakunnalle. Täysi-ikäisyyden aikoihin, 30. riemuvuotena noin vuonna nolla (jota ei ollut olemassakaan, ehkä 1 eKr.) Messias tuli lihaksi. 68. riemuvuosi noin 1898 sionismin alku. 69. riemuvuosi 1948 valtion perustaminen. Täydellisyyden riemuvuosi noin 1999. Tuleeko Israelille väärä valinta, PERES ja sen troikan saarnamies? Sitten kun tulevan juutalaisvaltion ja viimeisen petovaltion ennustusten täyttäjämiehet vielä vahvistavat "rauhansa" Jerusalemille, Messias tulee takaisin. "Vielä 40 päivää niin elonleikkuu joutuu", 40. riemuvuosi syntymästään. Aloitetaanko Jerusalemista neuvottelut syksyllä 1999?

Tuhatluvun vaihteessa kirkossakin uskottiin ylösoton tapahtuvan joulukuun 31. klo 24. Nyt kun kirkossa ei uskota enää mihinkään, muistutamme, että ylösoton ajan seurakunta tietää noin viikon tarkkuudella.

AIKAKAUSI VAIHTUU JERUSALEMISTA SOVITTAESSA

YLÖS JERUSALEMIN RAUHAAN!


MITÄ PIAN TAPAHTUU?

"Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla..." 1 Tess 4:14-17

- -

Kello on 9 aamupäivällä. Rouva Andersseen istuu radion ääressä ja kuuntelee lastentuntia. Noin neljän viiden minuutin kuluttua ohjelma äkkiä katkaistaan: "Huomiota herättävä uutinen Oslosta! Kaupunki on pakokauhun vallassa. Poliisiviranomaiset ilmoittavat, että on tapahtunutjotain tavallisuudesta poikkeavaa. Sangen monta, ei tiedetä kuinka monta - lasta ja aikuistaon kadonnut tietymättömiin. - - Muutaman minuutin kuluttua radiosta kerrotaan: "Suurtorillaon kaksi kaupantekijää hävinnyt kesken työtään. Eräs kukkien ostaja kertoo, että hänen maksaessaan kukkia myyjälle tämä hävisi, samalla kun hän oli antamassa vaihtorahaa. - Siinä samassa alkoi eräs nuori äiti huutaa hirveästi ja riuhtoa tyhjää lastenvaunua. Hän juoksi ja huusi: "Jokuon varastanut lapseni..." -

Tämä oli vain alkua. "Myös Tukholmasta ilmoitetaan, että suuri joukko ihmisiä on kadonnut..

Ihmisiä kehotetaan olemaan rauhallisia. Poliisit ja muut viranomaiset työskentelevät kuumeisesi saadakseen selville kadonneiden lukumäärän.
Vähitellen alkaa tulvia tietoja Amerikan itävaltiosta. Vaikeita liikenneonnettomuuksiaon tapahtunut, ja monta ihmistä menettänyt henkensä joidenkin kadotessa. - Tullaan lopuksisiihen tulokseen, että kristityt ja kristinusko ovat olleet tapahtuneeseen suurimpanasyynä. Ne, jotka henkilökohtaisesti tunsivat kadonneita, tietävät kertoa, että he olivat uskovaisiaintoilijoita ja viattomia lapsia. - -

Paljon on pappeja ja saarnaajia jäljellä. Kukaan ei epäröi tapahtumaa. Se oli ennustettuylöstempaaminen. Monet tunnustavat huolimatta teologisesta sivistyksestään ja Jumalan Sanantutkimisestaan, että he eivät ole koskaan osanneet kuvitella asiaa näin tapahtuvaksi.Eräs nuori pappi virkkaa: "En ole koskaan opettanut tällä tavalla. Professorit eivätopettaneet, mitä näinä päivinä on tapahtunut."

Kirkot täyttyvät. Useimmissa kokouksissa vallitsee suoranainen sekasorto. Eräässä paikassamies pui nyrkkiään ja huutaa papille: "Se on sinun syysi, että meistä niin moni jäijäljelle. Sinä et koskaan kertonut siitä, että Jeesus tulee.. -

Kaiken lisäksi kuuluu hirveä huhu, että kolmas maailmansota saattaa puhjeta milloin tahansa. Diplomaattiset suhteet Idän ja Lännen välillä ovat katkenneet." - - (Lyhentämätöntä lehtistä saatavana osoitteesta: K.O. Syväntö, POB 86, 14100 Tiberias, Israel).

HV 1996 - 23. 5. 1999

HOME