Jussilan Suku 

Petäjäveden Kintaudelta polveutuvan kymmenpäisen sisarusparven sekä heidän jälkeläistensä historiaa.

Kirjatkaa sukuhaaranne historiaa ilmoitustaululta
löytyvän kantavanhempanne nimen alle.
Yhteisöön on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

 


JUSSILAN SUKU MSN YHTEISÖ AVATTU
http://communities.msn.fi/JussilanSuku/_whatsnew.msnw
Yhteisössä on ilmoitustaulut mm. kaikkien kymmenen kantavanhemman nimellä, joiden alle kyseisen sukuhaaran jäsenet voivat kirjata tietoja. Löytyy myös taulut kolmelle sukukirjalle, ja itse olenkin siitä harvinainen jussilainen, että pystyn kertomaan kaikista kolmesta kirjasta vuosilta 1955, 1984 ja 1999.

GENOS KERTOI JUSSILAISISTA VUONNA 1956 JA 1958
Genos, Suomen sukututkimusseuran aikakauskirja, kertoi Jussilan suvustamme vuonna 1956 s. 63 ja vuonna 1958 s. 55. Mainitussa msn-yhteisössä on ilmoitustaulu myös nimellä genos, ja sinne tulee ainakin kyseisissä lehdissä olleet artikkelit. Ainakin toistaiseksi "Jussilan suku" yhteisöön on vapaa pääsy sukuun kuulumattomillakin. Viestiä yhteisöstä toivotaan vietävän kaikille kiinnostuneille tästä päivästä lukien. Siellä on ilmoitustaulu myös Jussilan sukuseura ry:n puheenjohtajalle ja sihteerille. Itse olen vain "ryhmyri", ryhmänjohtaja. Kiitos!

J. O. RAUHALALLE TALONPOIKAISKULTTUURISÄÄTIÖN TUNNUSTUSPALKINTO VUONNA 1956
Genoksen kertomus jussilaisista vuonna 1956 on siksi merkittävä ja itsellenikin tähän hetkeen saakka uusi tieto, että kirjataan se tähänkin:
"Talonpoikaiskulttuurisäätiön hallitus päätti viime vuonna, että se palkitsee vuosittain parhaan ilmestyneen, talonpoikaissukua käsittelevän sukututkimuksen, joka on saatettu sen tietoon. Tämänvuotinen palkinto on annettu kamreeri J. O. Rauhalalle, joka on laatinut JUSSILAN sukuseuran kustantaman teoksen "Jussilaiset, Petäjäveden Kintaudelta polveutuva keskisuomalainen suku". Erityistä huomiota kiinnitettiin kirjan arvostelussa siihen, että teosta oli elävöitetty runsailla muistitiedoilla." (Genos 1956 s. 63). HV

"JUSSILAISET" MYYNNISSÄ 200 MK:LLA. J. O. Rauhala kirjoitti siis ensimmäisen sukukirjamme vuonna 1954-55. Teos ilmestyi 1955 eikä omat tietoni ehtineet siihen toisin kuin esimerkiksi kaikkien minua vanhempien serkkujeni tiedot. Rauhalaa olen arvostanut kaltaisenani tutkivana ja kirjoittavana jussilaisena.
Eräs divarikauppias pyytää ensimmäisestä Jussilan sukukirjasta 200 mk:
K123 RAUHALA, J.O: Jussilaiset. Jussilan sukuseura r.y-55. 213s. K2. Sid 200,-

  

 

 

 

 

 

  

 

 


 

Jussilan Suku 

Petäjäveden Kintaudelta polveutuvan kymmenpäisen sisarusparven sekä heidän jälkeläistensä historiaa.

Kirjatkaa sukuhaaranne historiaa ilmoitustaululta
löytyvän kantavanhempanne nimen alle.
Yhteisöön on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

 


JUSSILAN SUVUN TUNNUS
Jussilan suvun tunnuskuva löytyy mm. JussilanSuku-msn-ryhmän etusivulta sinne toimittamanani. Se sopii myös viikon kuvaksi tänne: jussilaiset.htm HV