VIIKON SANA

HOME

Edellinen VIIKON SANA Seuraava

KUINKA PALJON ENNEMMIN MINKÄKIN TIESIN?

1. "Voi Suomea loka-marraskuussa 2000, jos Gorba tulee takaisin." Kuinkakohan monta vuotta tuotakin olen hokenut? - No et yhtään, alkoi joku inistä. Minun on varsin helppo keksiä sanottavani, koska typerät itse antavat minulle kirjoitusteni aiheet. Paksun kirjan voisi kirjoittaa otsikon aiheesta, mutta artikkeliin voidaan mahduttaa vain lyhyesti muutamia esimerkkejä. Ainakin 1996 jo sanoin Antikristustutkielmassani "Saatanan hyvä opettaja" tosin puhuen jos Gorba tulee 1998. Mutta noin 45 päivästä ylösoton jälkeen puhuin jo vuoden 1995 kirjassani ja siinä sanotaankin, että ymmärsin asian 14. 7. 1994.

2. "Kahden vuoden parodia". Edellisestä pääsemmekin suoraan siihen, että olen puhunut vuosia Antikristuksen kahden vuoden parodiasta. Sekin osuu pilkulleen niinkuin olen jo 1995 kirjassani kirjoittanut kahteen viimeiseen 2000 vuotisen seurakuntakauden vuoteen kunhan tiedettiin oikea millenniumin hetki. Kahdesta vuodesta puhuin siten, että Gorba tulisi takaisin kaksi vuotta ennen "rauhaan" ilmestymistään. Päivittäisissä uutisissa syyskuussa 1999 täsmensin kahta vuotta siten, että Clinton tuli avaamaan "uuden Venäjän syyskuussa 1998" ja luulevat Venäjällä saavansa tuhatvuotisen valtakuntansa syksyllä 2000. Ja Gorba tulisikin vain puoli vuotta ennen "rauhaa ylösottoineen." Olen vihainen! Olen vihainen siitä, että Venäjällä suuret joukot "hyviä" vääriä profeettoja tutkivat ja tulkitsevat valtion tuella tulevia ja Suomessa "kilpailen" jokseenkin yksin heitä vastaan saaden tässä kirkollisessa Suomessa vastaani toimintaani häiritsemään vielä koko kansan pimeine pappeineen! Minulta meni vuosi ennenkuin tajusin, että todella jo syksyllä 1998 Venäjällä väärät profeetat tiesivät syksyllä 2000 aikakauden vaihtuvan. En minä yhdeltäkään sivujeni lukijaltakaan saanut vinkkiä, että katsohan, sinä tiesit kahden vuoden parodian vuosia sitten, mutta ymmärsitkö sen oikein kuten kaiketi nyt ymmärrän alettuani puhua viimeisestä vuodesta alkaen syyskuusta 1999.

3. "Rauha ylösottoineen syyskuussa 2000". "Mitä sinä sillä tiedolla teet milloin Jeesus tulee ja tuhatluvun vaihteessakin laskettiin, eikä Jeesus tullut silloinkaan", sain vastaani "oikeaoppiselta" minua epäsuorasti harhaoppiseksi täkäläisessä lehdessä nimittäneeltä helluntailaispapilta jo 1986. Siis ainakin jo silloin tiesin tuhatluvun vaihteessa tapahtuvan. No eihän sitä ole tätä kirjoitettaessa kirkossa kuulutettu, mutta merkkinä sielläkin ollaan kuten olen sanonut vihkimällä pareja vihan aikaan oikeaan aikaan. Millenniumin hetkenä tapahtuu sain mielipiteeni Iltasanomiinkin 2. 8. 1999. Arafat lupasi siihen valtionsa eli...

4. "Arafat valtioineen tuo maailmanlopun." Ja se oli Iltalehden kannessa sanomani tulkintaa 11. 1. 1989. Siis yli 10 vuotta sitten. Vuosikymmenen olen useilla eri sanoilla selittänyt, miten vihan aika, helvetti maan päälle ei voi tulla ennenkuin Arafat saa valtionsa eikä hänellä ole mitään valtiota ennenkuin Jerusalemista on sovittu, vaikka arvostetut tiedotusvälineetkin tämän tästä ovat valehdelleet, että Arafatilla jo olisi maa nimeltä Palestiina ja hän olisi Palestiinan presidentti.

5. "Katso Ylkä tulee lähtekää Häntä vastaan!" Raamatun mukaan tämä huuto kuuluu keskiyöllä. Olen ennustanut, että ymmärtäväiset viisaat sitä tulevat huutamaan. Edellyttää tietenkin, että ymmärtää ja uskoo näitä asioita edes siten kuin minä jo vuonna 1986 huudon aloittaessani Lappeenrannan torilla suurine kyltteineni. Oletko valmis yhtymään siihen keskiyön huutoon kysyin ilmoituksellani Aamulehdessä 1988. Nyt yli vuosikymmen myöhemminkään ei löydy montaa, jotka tajuaisivat, että ihmiset sitä todella huutavat. Kirkko puhuu ikänsä enkeleistä, mutta enkelit noutavat vain seurakunnan. Ajan tietävistä ehdokkaistakin vain puolet on sen verran etäällä jalat maassa pitävästä kirkosta, että voivat lähteä yläilmoihin.

6. "Jerusalemista sovitaan, se kansainvälistetään." Vuoden 1995 kirjaseni nimikin on "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin" ja jo 1986 kirjasessani "Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen" kirjoitin viimeksi sovittavan Jerusalemista ja siitä tehtävän silloin kansainvälisen kaupungin.

7. "Gorba ilmestyy vahvistamaan Jerusalemin rauhaa yhdessä monien kanssa". Veijosen mukaan Antikristus ei kuitenkaan ole Arafat vaan hän nousee Neuvostoliitosta, selitti Iltalehti sanomaani jo 11. 1. 1989. 1988 Lappeenrantalainen lehdessä oli kirjoitukseni Se pyörii sittenkin missä naureskelin, ettei totuuden julkinen julistaminenkaan estä Gorbaa jatkamasta parodiaa vielä Jerusalemin rauhaankin ilmestyen.

8. "Gorba tulee takaisin". Täsmälleen tuolla otsikolla kirjoitin täkäläisessä Etelä-Karjala (Uutis-Karjala) ilmaislehdessä 5. 1. 1992. Siis heti kun Gorba oli lähtenyt ensimmäiseltä kaudeltaan.

9. "Vaikka pääsiäisenä". Em. kirjoituksessa sanoin Gorban paluun ajasta "vaikka pääsiäisenä", ja saman vuoden pääsiäisenä hän jo ilmoitti halustaan palata valtaan. Nyt syyskuussa 1999 on päivittäisissä uutissani kerrottu, että vuonna 2000 ON PAKKO TULLA eikä housujakaan jalassa vihan ajan keisarilla! Se mikä löytyy on vapaa-ajattelijoidenkin piirtämä kyltti: LOPPU TULEE 2000. Näitäkään pimeyden paljastuksiani ei ole voinut mistään eli pimeämmiltäni lukea.

10. "Paavi, Peres, jne." Jo 1980-luvulla kirjoitin epäpyhästä troikasta. Paavi tulee kirjaimellisesti Jerusalemille "ystäväksi" toivottamaan TUHOA (lat.peres) perestroikan kolmantena jäsenenä. Suomessa Riekkinen on juuri toteuttanut ennustustani tuoda kirkon siunas vihan ajan tulon syylle. Vielä toteutuu mm. KOLMEN KUNINKAAN KUKISTAMINEN, minkä kirjoitin Gorba tulee takaisin-kirjoituksessani. Laajaa vanhempaa ennaltatietämistäni en tässä enää toista, koska pilkkaajat odottavat aina uutta pilkattavaa. Ja sitä kun ei täältä tule koskaan vastaan viihtyvät varmasti paremmin muilla sivuilla kuin wwnet.fi/users/veijone/.

Harri Veijonen
18. 10. 1999