VIIKON SANA

HOME

This is also in ENGLISH

Edellinen VIIKON SANA Seuraava

Ilmestyskirjan epäpyhä kolmikko ei elä sataa vuotta!

Ennen tämän lukemista olisi hyvä olla tutustunut edes Novum osa 4 tasoiseen selitykseen Ilmestyskirjan kolmesta miehestä: portto, peto ja väärä profeetta! "Sitten tulee Peres"- otsikkoinen ilmoitusartikkelini oli Etelä-Karjala lehdessä 1988. Olen siis julkisesti selittänyt keitä nuo kolme miestä ovat. Kertonut senkin, miten turhaan varoitan noita jatkamasta muinaisten profetioiden täyttämistä. "Varoituksistani" huolimatta Simon Peres tuli ruikuttamaan pohjoisen merkkipäiselle: päästä sinä kansamme lähtemään pohjoisesta maastasi niin saan heidät suostumaan alueittemme jakamiseen ja "rauhaan". Gorba tapasi paavin. Paavi teki historiaa luodessaan suhteet juutalaisvaltioon. Kolme miestä kaiken aikaa tekevät juuri niin kuin on tuhansia vuosia sitten kirjoitettu Ilmestyskirjan epäpyhän kolmikon tulevan tekemään. Itse olen vain lainannut Raamattua, vaikka omatkin kirjoitukseni vuosia, jopa vuosikymmeniä ennen toteutumista, ja dokumentit löytyy.

Periaate on selvä, ja he sitä tekevät: Nykyinen paavi, "Perestroikan saarnamies" ja Israelin Peres. Mutta henkilökuvissaankin juuri he ovat toteuttamassa hämmästyttävän pikkutarkkoja profetioita! On siis aivan selvä, että jos antikristusprofetioita täyttää, Gorba ei kuole jouluna 1991 erotessaan virasta. Ei pääsiäisenä 1992 vaan silloin ilmoittaa halustaan palata takaisin valtaan, kirjoitinhan 5. 1. 1992 Etelä-Karjalassa: ellei tähänastinen antikristusprofetioiden täyttäminen vielä riitä, tule takaisin "vaikka pääsiäisenä."

Jostakin luin, että nykyinen paavikin olisi profetioista hieman perillä ja sanonut, että seuraava paavi saattaisi olla jonkinlainen pahuuden ilmentymä. Siinäkin hän ainakin minuun lisää uskoa, että juuri hän se onkin viimeinen pahin kirkonmies. Todistuksia on paljonkin, mutta mainitsen vain, että juuri hän on sanonut ja tehnyt, että 2000 jKr. mennessä kirkkojen tulisi olla yhtä. Ja oma gematrian erikoismiehemme kertoo, ettei paavien nimistä koskaan ole saatu lukuarvoa 666 lukuunottamatta nykyistä paavia!

Ilman latinankielen opintojani en olisi ensimmäisenä tai ensimmäisten joukossa kiinnittänyt huomioita tiettyyn mieheen Israelissa. Peres latinasta suomennettuna tarkoittaa "sinä tuhoudut", ja Jeesus ennusti juutalaisten tulevan valitsemaan omassa nimessään tulevan (viittaa vastakristukseen), eikä häntä, joka tuli Isänsä nimessä, Jeshua (Pelastaja). "Väärä profeetta, se Israelin johtaja, joka tekee liiton tulevan antikristuksen kanssa" (Hal Lindsey: Kohtaaminen pilvissä. RV 1983). Ja liitto (Daniel 9:27) latinalaisessa Raamatussa "pacem", rauhan. Pereshän Daniel 9:27:n kertomaa valerauhaa Israelin puolelta on eniten ajanut. Kun juutalainen tappaja yritti pysäyttää petollisen rauhan kehittymisen, laukaus ei saavuttanut Perestä. Peres elää, Rabin ei.

Viimeisin viestini uutisryhmiin oli otsikoitu: Ateisteja ei kiinnosta totuus. Vastauksia tuli ja tavan mukaan esitetään väärin esitettyjä vuosia kuten Jehovan todistajien uskomus, että Jeesus tuli maan päälle näkymättömänä 1914. Hekin näyttävät tietävän aikoja, sukupolvihan alkoi maailmansodasta. Seurakunta opettaa Herran tulevan näkymättömästi noutamaan omansa lähitulevaisuudessa. Kaikki olennaiset edeltävät tapahtumatkin kerrottu etukäteen! Mihin on unohtunut, että 20 vuotta olen esittänyt etukäteen tapahtumien periaatteet ja puheenakin olevassa asiassa yli kymmenen vuotta kohdistanut epäilyni vain mainittuihin henkilöihin? Tässä huomattakoon, että Peres on syntynyt vuonna 1923 eikä 75 vuotiaalla yleensä ole paljon aikaa jatkaa politiikassakaan. Paavin asemassa ollaan kuolemaan asti; nykyinen paavi on syntynyt vuonna 1920. Artikkelin otsikkoon kai monikin yhtyy: Ilmestyskirjan kolme miestä eivät tule saavuttamaan sadan vuoden ikää. Jos mainitut henkilöt kerran ennustukset loppuunsa asti toteuttavat, jäljellä ei ole vuosikymmeniä! Seuraava viikon sana piste i:n päälle.

Harri Veijonen 14. 5. 1998