VIIKON SANA

VIIKON SANA

HOME

Edellinen VIIKON SANA Seuraava

PELI PELATAAN LOPPUUN ASTI

Tähän "räsypokkaan" ovat osallistuneet neljä miestä 20 vuotta:
1. Veijonen alkaen 1978 ennaltatietämisineen,
2. Viimeisen paavin Veijonen tunnisti alun pitäenkin,
3. Israelin maasta nouseva väärä profeetta, Peres tunnistettiin 1986 nimensäkin perusteella,
4. Viimeisen petovaltion viimeisen johtajan Veijonen tunnisti vasta 1987 (Kirkot puhuivat EU:sta).

Vähiin ovat käyneet "kolmen viisaan miehen" vaatteet. Ovathan he niin "viisaita", ettei yksikään nainen lähellekään.
Pala palalta heitä on paljastettu Sanalla, tässä pelissä riisuttu. Syksyllä 1998 on enää pikkupöksyt jalassa. Mutta kun Gorba tulee takaisinkin, PERESTROIKAN HOUSUT RIISUTAAN! Taitavat monetkin tytöt pyörtyä nyt! Tiesikö Veijonen ajankin milloin ilkosillaan ovat? Pelin alkaessa sanoi: Älkäähän pojat ruvetko Jumalan silmäterää, Jerusalemia puhkomaan. Ja silloin olettekin ALASTI!

Ettäs kehtaat Veijonen! Tipuja pelottaa muutenkin vallan hirvitysti! Vastaus: Peli pelataan loppuun asti!

Takaisin tuleva peto polttaa porttonsa (paaviin päin kulkijat kaikki) tulessa. Takaisin tuleva Karitsa pelastaa morsiamensa (Veijosen perässä kulkijat) tulevasta vihasta. Kultaista keskitietä ei ole.
Perestroikka rupee olemaan "vähissä vaatteissa". Otetaanko housutkin pois? Gorba sanoi, että Jeltsinin olisi syytä erota ennen virkakautensa loppua. Mitä minä sanoinkaan? Johan nyt on kumma, ellei tule takaisin oikeaan aikaankin. Housut pois! Siinä kai se on. Mitä vielä haluaisitte nähdä? Paarmakin jo lupasi pitää jalkansa maassa kuten portolle sopii.
ME NAISET lehti 13. 11. 1998 kertoi profetiaa: "Vaimosta eroon polttamalla". Pakistanilainen perheväkivalta kuin Ilmestyskirjasta: Jo nähty merkkipäinen peto tulisi takaisinkin ja riisuisi alastomaksi ja polttaisi tulessa (Ilm 17:16). Mutta kenet? Veijonen pitää paavia sellaisen porttonaisen päänä ja muitakin suurien kirkkojen johtajia porton tyttärien päänä. Nämä eivät edes ymmärrä, mikä heitä Sanan mukaan odottaa. Siksi kirkosta tulee erota ja pyrkiä olemaan mukana sellaisessa seurakunnassa, minkä takaisin tuleva Karitsa eli Jeesus pelastaa tulevasta vihasta. Parempi katsoa kuin katua: Gorba vai Jeesus.

Tässä kanalassa ei jäädä broileriksi, tipu!

HOUSUT POIS

Hyvää joulua ja paljastavaa uutta vuotta 1999!

Harri Veijonen 6. 12. 1998