OPI PUHUMAAN KIELILLÄ

Cwc homepage


Rukouskammio
Ylistysnurkka


HELMIÄ KAUNIILLE NAISELLE

Jumala antaa lapsilleen vain hyviä lahjoja. Iloitsen pelastuksesta, jonka jokainen hölmökin kuten minä voi saada aivan ilmaiseksi. Iloitsen lahjastani saada internetsivuillani selittää kohtuullisen hyvin Jumalan profeetallista Sanaa. Sanan mukaan pitääkin olla lapsenmielinen sitä ymmärtääkseen. Tavallisin ihmelahja seurakuntalaisilla on taito puhua kieliä, joita eivät ole opiskelleetkaan. Kaikki, jotka ovat vastaanottavaisia uskovia voivat täyttyä Pyhällä Hengellä, minkä yhteydessä esiintyy merkkinä kielilläpuhuminen.

Kielilläpuhumisen lahja henkilöllä myös pysyy ja kehittyy, jos sitä harjoittaa. Raamatun mukaan kielilläpuhuja rakentaa itseään. Annan tässä niille, jotka haluavat rakentaa itseään näytteen raamatullisesta kielilläpuhumisesta. Ei siinä ole mitään hurmosta vaan se on ihan tavallista puhumista. Parempi ihmelahja on se, että joku osaa selittää eli suomentaa sanomani kieltä tuntematta. Minun kai pitäisi puhua tässä siten, että joku tätä kieltä lukenut ymmärtäisi mitä Jumalan kunniaksi sanon. Älkää antako helmiä sioille, sanoo Jumalan Sana. Älkää siis possut antako palautettakaan, sillä tarjoan kaiken kauniille naiselle.

kieli53.wav

Tämä kieli53.wav kestää taustana latautua jonkin aikaa tai se on imuroitavissa edellä. Kielilläpuhumisnäytteitä olisi vaihtaa päivittäin, mutta tarkoitus on, että Sinä itse alat seurata minua. Tai joka jo seuraat rakennut valmiiksi Kristuksen morsiameksi!

SEURAKUNTA

hv 13. 10. 1999