A DAY - YKSI PÄIVÄ

ALL YOU NEED - TARVITSET VAIN JEESUSTA

YLÖSOTTO TAPAHTUU SILMÄNRÄPÄYSTÄ NOPEAMMIN

MUISTOJEN LAILA

Laila Kinnunen ja vuosi 2000

kuva (tulossa)

Tästä suoraan laulun "Vain päivän tahdon kerrallaan" sanoihin.

Vähätkö minä, seurakunnan profeetta, olisin välittänyt siitä, että kirkkokuntien parhaimmistostakin syytettiin minua siitä, että tarjoan maailmallista aineistoa. Jumala hallitsee kaikkea maailmaa. Sattumalta sivuillani ei ole mitään. Ns. maallinenkin sisältää sekä opetusta Jumalan Sanasta että vahvaa profetiaa.
Esimerkkejä: Keihäänheittoni muistuttaa Jumalan vuosituhannen mittaisia päiviä ennätyksessäni 60.00.
Vaikka noin 15 vuotiaana aina vähintään 5 m vuosittain tulosta parantaessani saatoinkin laskea (väärin?), minä vuonna heitän - ellei Seppo Räty tms. hommaan suostu vuoden 2010 olympialaisissa Lappeenrannassa - Jumalan tuhatvuotista aikaa todistavan satametrisen. Vuonna 2000 ennätyksekseni jäi vihan ajan pituutta todistava surkea tulos 35 m, vaikka yritin parempaa niin paljon, että vieläkin on polvi kipeä. Jääkö kolmaskin todistus Jumalan ajoista todella Veijosen keihäällä tehtäväksi?
Kari Suomalainen in memoriam-sivuni kertoo Karinkin esittäneen, että susi tulee keskiyöllä eli toisen vuosituhannen vaihteessa. Ja häneltähän on peräisin kuvakin, mikä löytyy sivulta procol.htm: Millennium song: Ei, ei, Lady!, älä jää pedon suihin, vaikka kuvankin bibliassani näkisit!
Kuin myös Beatlessivuni ovat 20 vuotta sitten saamani oikean ajatuksen toteuttamista, että Beatlesille pitää tehdä raamatullisia sanoja, sanomastaan pitää etsiä Raamatun ilmoitukseen viittaavaa ja että ne todella sisältävätkin Jumalan profetiaa. Paljon muussakin kuin siinä, että Ilmetyskirja 11:9-11 kertoma satelliittilähetys aloitti toteutumisensa vuonna 1967 "All you need is" kappaleen maailmanlaajuisella esityksellä ja sen ainoa tarvitsemasi rakkaus on tietenkin Hän, Jeesus Kristus.
Jotta yleensä voidaan puhua ennaltatietämisestä, täytyy olla etukäteen jotakin sanottuna dokumentein. Ilmeisesti Emil Zatopekin kuolemakin nyt liittyy Jumalan profetiaan, mutta itse en voi sanoa asiasta ennaltatienneeni, koska en etukäteen mitään kirjannut. Sensijaan kirjaamani asiat LAILA KINNUSESTA ovat "pelottavankin" vihjeellisiä tapahtuneeseen kuolemaan nyt vuonna 2000, vaikka en kuolemaa onneksi ennustanutkaan. Mutta katsotaanpa:

Kuten tämän 25. 11. 2000 tehdyn sivun pohjanakin oleva taustam.htm kertoo:

1. Lennon lauloikin tulevansa olemaan marttyyri, ja hän todella koki murhatuksi tulemisen, vaikkei syynä voinut olla todistuksensa Kristuksesta. Vasta Veijonen muutti Lennonin laulamat sanat sellaisiksi kuin jokainen kuoltuaan joutuu ne sanomaan, vaikkei kohtaloaan enää kuoleman jälkeen voikaan muuttaa: Uskon vain Jeesukseen. Eläessään Lennon siinä GOD eli Jumala-kappaleessaan käytti sanoja: En usko Jeesukseen (vaan itseeni ja Onoon).

2. Olin siis löytänyt oikeasäveliseltä, mutta vääräsanaiselta Lennonilta toisenkin merkittävän laulun vuodelta 1967. Taustam.htm sivulta tällekin aloitetaan mideillä: " Tarviset vain - Jeesusta - vuonna 2000 " "A Day in the Life", Päivä elämässä-kappaleessa Lennonilla on varsin rajut sanat. Laila Kinnusen suuhun laitetussa suomennoksessa sisältö on siloteltu, mutta otsikko on sama. Ja ne molemmat puhuvat YHDESTÄ PÄIVÄSTÄ, jota minä Pietaria toistaen olen muistuttanut Jumalalla vastaavan yhden vuosituhannen. Ja se on pilkulleen niin eikä mitä tahansa, vaikka toki kristinuskossa on nähty kuljettavan vääräänkin suuntaan. Ei tarvinne toistaa, mihin paavin tie vie, kun se on tarkalleen pian tuhonsa saavassa Roomassa.
Eri asia on, onko oikea vuosituhannen vaihde maaliskuussa 2001. Ainakin ns. vuosituhannen vaihteessa ennaltatietämäni Jeltsinin erokin vain todistaa sitä, että tarkat ajat ovat olemassa. Ja viimeksi olen muistuttanut siitä, että tarkalleen vuodenkin ajan Jumalan profetia tuntee vaikka sitten Gorba kantamassa LOPPU TULEE-kylttiä vuosi Jeltsinin jälkeen.

3. Ei minulla 30. 9. 1999 ollut tietoa, että juutalaiskalenteri luulee vuoden ja me vuosituhannen vaihtuvan tarkalleen vuosi siitä. Ajankohdasta tarkalleen puoli vuotta suuntaan JA toiseen olen puhunut monestakin syystä. Mainitun sivun karaokesanat olin siis tehnyt tarkalleen vuosi ennen 30. 9. 2000, kuten on kirjattu taustam.htm sivulle.

4. Neljänneksi jo ennaltatiedetysti - ainakin okkultisti ennusti Lennonin kuolemaa, mistä minä olin vihainen. Sekopääthän innostuvat tappamaan, kun toinen sekopää ennustaa - kuolleen John Lennonin laulua on Suomessa levyttänyt Laila Kinnunen tälle sivulle kirjaamineni sanoin.

5. En minä vetänyt Laila Kinnusta mukaan tähän vaan totesin hänen itse aikanaan valinneen tämän "vain päivän" itselleen sopivaksi. Jokainen valitsee elämänsä, mutta emme ole tainneet tajutakaan, miten pienetkin valinnat voivat olla kohtalokkaita. Mieleeni tulee se tapettu Imatran tyttönen, joka kai tänään eläisi, jos olisi vaikkapa vain sinä kohtalokkaana päivänä valinnut pyöräilyreitikseen sen, minkä vanhemmat olivat neuvoneet. En puhu yksinomaan siitä, minkä Raamattu sanoo, että Jumala omiaan johdattaa, kunhan he kulkevat rukoillen. Lähes kaikilla on se käsitys, ettei juuri itselle voi mitään pahaa sattua. Kuitenkin sattuu jopa seurakunnan jäsenille ja monenlaista ikävääkin.

6. Voidaan kai sanoa, että Laila Kinnunen oli alkoholisoitunut ja siksi elämänsä piti jo päättyäkin. Minä tahtoisin hänen laulavan NYT niinkuin olen tahtonut Lennoninkin! Tarjoamani Laila Kinnusenkin tuotannon esittely on pelkkää hyväksyttävää mainosta, myös poikkeukselliselle ostajakunnalle, jopa uskovaisille.

7. Laila Kinnusen kuolinsyy ei ole tullut ainakaan minun korviini. Itse asiassa minua harmittaa, että Laila Kinnusen kuolema on voitu ennustaa näistä kirjoituksistani, vaikka minä en sellaista ole tehnyt. Ja seuraavaksi nouseekin mieleeni, että onkohan Laila käynyt ennustajalla, mikä toiminta oli sinetti prinsessa Dianankin kuolemaan ja mikä liittyy Lennoninkin poismenoon? Älkää te ainakaan käykö ennustajalla vaan profeetalla, täällä! Kiitos!

Harri Veijonen 25. 11. 2000. klo 19. Tästä sivusta mainittu wwnet.fi/users/veijone/ uutissivulla samaan aikaan.

Ja näin menivät A Day in the Life-kappaleen sanat suomeksi Laila Kinnusen tulkitessa. Laila Kinnusen muistoa kunnioittaen, laulan ainakin kerran mukana:

VAIN PÄIVÄN TAHDON KERRALLAAN

(A Day in the Life. Lennon-McCartney, 1967)

Vain päivän tahdon kerrallaan.
En tiedä mitä antaa huominen.
Mä kenties silloin surun saan.
Et mua huolikaan. Et mua huolikaan.

Vain päivän tahdon kerrallaan.
Mut voinko päivän tämän kaltaisen
taas saada kerran uudestaan
mä oikein usko en.
sillä tämä päivä suurin on kun sinut nähdä sain!

Vain päivän tahdon kerrallaan.
Tuo huomispäivä kenties kyyneleen.
Ja kuljen tyhjään maailmaan.
mä kanssa muistojen.
Päivän kerrallaan, mä tahdon vaaan!

+

Nyt pois, saa jäädä muu, silloin kaikki unhoittuu.
Vain kun tämän hetken kiitävän
On kanssain hän, on kanssain vielä hän.
Mutta kohta eilinen, päivä tää on tiedän sen.
Siksi päivän tahdon kerrallaan, mä ainoan vain onnenpäivän kerrallaan.

Vain päivän tahdon kerrallaan.
Mut voinko päivän tämän kaltaisen
taas saada kerran uudestaan?
Mä oikein usko en.
Sillä päivä tämä suurin on kun sinut nähdä sain!
Vain päivä kerrallaaan.


wwnet.fi/users/veijone/