HOME


LITTLE HELP

Do you need anybody
I need somebody to love


HARRI VEIJONEN 17. 12. 2003:
JOHN JA SEAN LENNON AJAN MERKKINÄ

Tarja Halonen täyttää 60 vuotta jouluaattona, mutta John Lennonin syntymästä 60 vuotta täyttyi jo "ajan loppuessa" 9. lokakuuta 2000. The Beatlesia ajan merkkinä mainostin tuona vuonna ja niinhän ykköshitticd:nsä nousikin Suomenkin myyntilistojen ykköseksi. Tarkoitukseni nyt oli estittää Lennonia mahdollisesti ajan merkkinä, enkä odottanut löytyväksi näin uskomatonta aineistoa jo valmiina: Lennonin kuolemaa on dokumentoitu jo vuonna 1970 ajankohtaan 20 vuotta jälkeen ajankohdan 9. 12. 1960 ja 13 vuotta jälkeen ajankohdan 9. 12. 1967!
Amazonilla myynnissä oleva kirja tekijän, Dan Alicen sivuilla kymmenesosaan Amazonin hinnasta. Tarina liittyy Pohjolaankin, kun Alice väittää, että Lennon, Walrus eli mursu olisi Skandinaviassa kuoleman symboli. Minun tarkoitukseni on vain esittää John Lennonin aikojen ja laulamansa: http://wwnet.fi/users/veijone/lennonjohn.htm ylösoton tulon mahdollisia yhtymäkohtia.
Näen Lennonissa ajan merkkinä kaksi 20 vuotta eli saavuttamansa elinikänsä 40 vuotta. Ja tietenkin tarina vuoden 2000 jälkeen jatkuu juuri niin kuin toinen tarina alkoi vuonna 1967. Jumalan tarinan hetki vuonna 1967 oli 7. 6. 67 eli uskomattoman upeasti ei vain sodan pituudella vaan päivämääräluvuinkin Herra auttoi meitä gregoriaanisen kalenterin tuntevia ymmärtämään, että kuuden Herran päivän aika on ja oli loppua vuonna 6000 Aadamista eli vuonna 2000 (ellei jo 1998). Jeesuksenkin kertomasta Jerusalemin vapautuksesta juutalaisille, sen alkamisen toteutumisajankohdasta 7. 6. 1967 olisi ei vain olettamani Jeesuksen vaan Lennoninkin saavuttama 40 vuotta, kunnes rapture tulisi.
Toisenlaisen Marilynin yhteydessä tämän juutalaisvuoden alkaessa kerrottiin hänen laskeneen juutalaisvuodenvaihteeseen 2007 40 vuotta ja 120 päivää kuuden päivän sodasta. Tuota sotaa on todella syytä mainita, koska juuri se oli edellinen selkeästi ennaltatiedetty merkkitapahtuma ennen viimeistä eli Jerusalemin valerauhan vahvitamista, mitä nyt siis odotamme noin juutalaisvuodenvaihteeseen 2007 noin 11. 9. Bin Ladenin syntyi 10. 3. ja Antikristuksen on jo kahdesti tullut 11. 3. Osuuko Antikristus neljästi lukuun 3,5? John Lennon voi kysyä samaa siksikin, että täyttäessään 35 vuotta 9. lokakuuta 1975, hänelle syntyi poikansa Sean. Tai Lennonhan voi kysyä jopa, että pitikö hänen olla 40 vuotta ja Sean silloin viisi, että uskotte, että 45 päivää jälkeen Jerusalemin valerauhan vahvistamisen/juutalaisvuodenvaihteen vuonna 2007! Harri Veijonen
Veijosen sivuilla: John Lennon with Sean Lennon: With A Little Help From My Friends.

Pelissä myös: "Olisipa Lennoninkin ainaan ollut opettamassa Gorba! "Olisi ollut mahdollista kuulla Lennonilta toisenlainen uskontunnustus:
"En usko Gorbaan! . . . . . . En usko paaviin! . . . . . . En usko Perekseen!- - - - - - Uskon JEESUKSEEN . . . Jesus and me. "

Tarvitsetko Sinä hieman ystäväsi rakkautta? Jeesus kuoli puolestamme. Täällä Sinua johdetaan Karitsan häihin.

Jeesus tulee ja pelastaa seurakunnan Usko minua! Tiedän sen jo. Rakkaudella, with love, John