VEIJOSEN KIRJOITTAMAT KIRJAT. Jos haluat vain pääteokseni, vuoden 1995 kirjani "Jerusalemista sovittaessa" sen saa lähettämällä 8 mk:n edestä käypiä postimerkkejä tai 20 erilaista suomalaista kuvapostikorttia ennen vuotta 1955.

AAPELI SAARISALON TUOTANTO JA RIKAS ELÄMÄ harvinaisjulkaisua löytyy vain pari hieman käytetyn oloista kappaletta. Yhden saa samoin 8 mk:n postimerkillä tai edellisen kanssa yhdessä 12 mk:n merkeillä.

TULEVA LÄHI-IDÄN RAUHANSOPIMUS JA USKOVIEN KATOAMINEN, vuonna 1986 painettu kirjaseni on saatavana dokumentiksi samoin lähettämällä 8 mk:n edestä postimerkkejä tai yhdessä jomman kumman kanssa 12 mk tai kaikki kolme yhdessä 15 mk:n postimerkein tai kolikoin. Maailmalla juuri tämän kirjaseni alku on merkittävä, koska se leviää englannin kielellä osoitteessa middleeast.htm HV


KIRJAVAIHTOA. Ulkomailla näyttää onnistuvan sellainenkin klubi kuin kirjojen vaihto. Itse uskallan lähteä kehittämään sellaista hanketta Suomessa tässä ja nyt, mutta vain siten, että lähetä 50 erilaista kirjaa JA 50 mk:n seteli osoitteella: Harri Veijonen, Sulkutie, 53300 Lappeenranta, niin saat vaihdossa 100 erilaista kirjaa. Lähetykseni sisältö on sitä parempi mitä paremman sisällön itse saan. Vain ehjää suomenkielistä kirjallisuutta. Ei koulukirjoja eikä jehovalaisten tai mormoninkirjoja. Ei koske kauppiaita eikä saa lähettää samoja kirjoja takaisin, en siis minäkään. Kiitos! HV

PUHE- ja muita sekalaisia c-kasetteja löytyy ylimääräisiä 4 mk kappale. Kuluiksi oltava 20 mk vaikka postimerkkeinä. Maksimi myytävä kasettimäärä on 33 kpl eli 132 mk jolloin kuluiksi riittää 18 mk, vaikka kuluni ovatkin paljon suuremmat. 150 mk seurattava tilausta os. Harri Veijonen, Sulkutie, 53300 LPR.

SATA KIRJAA lähes lahjaksi. Ilmeisesti kirjavaihto ei tule toimimaan ja uskallan luvata lähettää sata kirjaa hyllyistäni itse valikoiden myös ilman että saan sinulta muuta kuin 150 mk lähinnä kuluiksi. Raha mukaan ja euroissa oltava 26 euroa. Harri Veijonen, Sulkutie, 53300 LPR

PUHE- ja muita sekalaisia c-kasetteja löytyy ylimääräisiä 4 mk kappale. Kuluiksi oltava 20 mk vaikka postimerkkeinä. Maksimi myytävä kasettimäärä on 33 kpl eli 132 mk jolloin kuluiksi riittää 18 mk, vaikka kuluni ovatkin paljon suuremmat. 150 mk seurattava tilausta os. Harri Veijonen, Sulkutie, 53300 LPR.

KERÄILYTAVARAA ei ole paljon jäljellä, mutta löytyy
SETELIRAHOJA tosin ulkolaisia, mutta hyväkuntoisia löytyy jonkin verran. Pyydän 4 mk kappale ja 20 mk kuluiksi enimmäismäärän ollessa 45 kpl eli toimitetaan 200 mk:aa vastaan.

ROSKAA lienee loput myytäväni. Muutama videokasetti, pikkukirjasia, lehtiä, posti- ja urheilukortteja, puhelukortteja, yms. 100 mk tai 18 euroa seurattava jos haluaa tämän "roskalaatikon".

Kaikki tilaukset vaihtotavaran tai maksun seuratessa:
Harri Veijonen, Sulkutie, 53300 LPR.

VAIHTOTAVARA:
Vaihtotavaraksi käy siis aina 50 eril. kirjaa hyvitys 100 mk,
Suomalaisia vanhoja postissa kulkeneita kuvapostikortteja ennen vuotta 1955 erilaisia ehjiä 40 penniä kappale.
AKU ANKAN taskukirjat, ehjät käyvät maksuksi 5 mk/kpl
Mitä muuta löytyisi vaihdossa tai myytäväksi? P. 05-4585458/Harri Veijonen


Tämä sivu avattu 22. 6. 2001, jolloin uutisissani mainittu:
PUHEKASETTEJA - HYVITYS 100 MK. Eilinen kirjavaihtotarjous voi kuulostaa uskomattomalta, mutta tottahan se yksityishenkilöille. myyn.htm sivulla löytyy nyt muutakin tavaraa mitä on mahdollista vaihdella tai ostaakin pienellä rahalla. Esimerkiksi PUHE- ja muita sekalaisia c-kasetteja löytyy ylimääräisiä 4 mk kappale. Niihinhän voi vaikka nauhoittaa päälle.
Ehkäpä itsekin saan teiltä kirjapaketteja vaihdossa, kun vaihtotavaraksi käy siis aina esimerkiksi 50 eril. kirjaa hyvitys 100 mk! HV

HOME