Me naiset olimme oikeassa siinäkin, ettette te miehet osanneet pysyä meidän naisten sivulta poissa. Tämä on

NAISTEN OMA SIVU

Miehet vaietkoot kun me naiset evankelioimme tai profetoimme!

ME NAISET:

Tuntematon Maksmilla ja Priskilla Agnes Meijerin Marja Holopainen Sari Essayah Ulla Järvilehto Mirjami Sievänen Älä vaikene sisar! Muita naisia

- - - - -

- - - -

- - -

- -

-

Naispapit kuuluvat kirkkoon! Miespapit samoin! Kaikki mikä kuuluu raamatun mukaan porttoon pitää olla kirkossa! Te, jotka vastuttatte naispappeutta, tekin kuulutte kirkkoon! Vain seurakuntaan kuuluvat lähtevät portosta ulos (Ilm 18:4). Te, jotka aiotte olla seurakunnassa, ette puutu naispappeuskysymykseen, koska seurakunnassa sellaista ei ole! Kirkko on täynnä asioita, mitkä eivät missään määrin kuulu seurakunnalle! Tämä on meidän seurakunnan naisten oma sivu ja täällä puhumme me!

- - - - -

- - - -

- - -

- -

-

Maksmilla ja Priskilla. Seurakunnan historia on 99% roviolla poltettua ja säilyneestä prosentistakin vain prosentti on meitä, naisia! Yleensä maailmassa sitten vielä syytetään seurakuntaa sen vainoajien teoista! Ämmiä löytyy maailmanhistoriasta ja raamattukin kertoo, että Johannes Kastajan pään menostakin saa kiittää sellaista. Niitä löytyy kautta aikain vainoamaan seurakuntaa katalin tempuin ja kirkon jäseninä. Ja pysyköötkin siellä ne, joista ei ole sisariksi seurakunnassa! Harva meistä seurakunnan naisista uskaltaa missään edes puhua kun on heti ämmät kimpussa ja papeille valittamassa, jotta kutsuisivat valtion teurastajat ja polttaisivat roviolla, meidät, seurakunnan naiset!

- - - - - -

- - - - -

- - - -

- - -

- -

-

Minä, nainen nimeltä Agnes Meijerin.

Yksikään ämmistä ei mainitsisi minua internetsivullaan! Tuntevatkohan minua suomalaisen naisliikkeen uranuurtajaa lainkaan? Me seurakunnan naiset olemme aina todellisia, rohkeita naisia!

- - - - - -

- - - - -

- - - -

- - -

- -

-

Olen Marja Holopainen. Esiinnyin vuonna 1943 nimellä "pieni palvelija", mutta Veijonen halusi saada selville minun nimenikin. Lappeenrantalainen miesprofeetta lainasi minua, naisprofeettaa vuonna 1983 Lasten ystävä-lehdessään. Puhuin siitä mitä näette taivaallanne juuri nyt!

- - - - - -

- - - - -

- - - -

- - -

- -

-

Sari Essayah. Vain politiikasta minun ei ole lupa puhua. Seurakunnan opettaja Veijonen sanoi, että riittää kun hän itse on maininnut, että kristillinen liitto on mukana pönkittämässä porttoa eli kirkkoa ja syrjimässä seurakuntaa. Ja seurakunta ei ole mäntti vaikka jättää äänestämättä. Saan puhua täällä vaikka kuuluisin helluntaikirkkoon.

- - - - - -

- - - - -

- - - -

- - -

- -

-

Täällä Ulla Järvilehto. Kirjassaan "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin" Veijonen lainasi sanomaani: "Tänään antisemitismi (juutalaisviha) on heidän omassa maassaan. Ja vieläpä näyttää keskittyvän yhä enemmän Jerusalemiin." (Israelin valinta. Puhe 3.7.94 Oronmylly, Särkisalmi). Täällä minulla Jerusalemin kansanvälisen kristillisen suurlähetystön Suomen osaston (PL 1034, 00101 HKI) johtajana olisi lupa puhua lisääkin.

- - - - -

- - - -

- - -

- -

-

Mirjami Sievänen olen minä. Olen yksi sisarista kirkkoihin kuulumattomien neuvottelupäivilläkin. Enemmän meitä sisaria saisi mukana olla! Olen kirjoittanut tähän tapaan:
Olin ollut tuskassa, ahdistuksissa ja vaivoissa, kunnes eteeni avattiin ovi ja sain käydä siitä sisälle hedelmälliseen työhön. Sain alkaa ammentaa Hänen armovirrastaan elämän vettä joka kumpuaa iankaikkiseen elämään.. Sain suuhuni uuden virren joka vei minut katselemaan iankaikkisia näköaloja.. - Pasuuna kajahtaa ja verellä ostettu lauma saa käydä porteista sisälle kaupunkiin! (ensimmäiseen kokoontumiseen)

Minähän olin niin hyvä uskovainen, oikein mallikristitty. Istuin joka sunnuntai kirkonpenkissä, lauloin hyvin ja laitoin kolehtiinkin rahaa. Mutta missä oli sydämen usko ja suun tunnustus, millä pelastutaan? Oliko sydän taivaallisissa? Oliko suu puhumassa evankeliumia vai sydämestä lähteviä pahoja ajatuksia? Oliko hengen hedelmiä näkyvissä: ilo, rauha, pitkämielisyys, itsensä hillitseminen ja rakkaus lähimmäiseen?
Olinko tavan vuoksi istumassa lämpimässä kirkon penkissä jossa alkaa mukavasti nukuttamaan (tässä vaiheessa Veijonenkin heräsi kuulemaan mitä minulla oli sanottavaa lukiessani tätä kokoontumisessamme).
Mutta nyt Herra sanoo: tämä on kuin kuolettava tila, nouse ja kuuntele mitä Henki seurakunnalle sanoo; se on Laodikean seurakunnan sanoma, Ilm 3:13-22. Sillä sinä sanot: minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse, etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä, sokea ja alaston. - Vapauttakaa lähimmäisiänne ristin työn kautta fariseusten oppien viidakosta, niitä oppeja kun ette pysty kukaan itsekään täyttämään. On palattava armoon ristin kautta. Emme voi laittaa toisten kannettavaksi taakkoja, joita emme itsekään voi kantaa. Autuas, joka ottaa oikeasta tilanteesta vaarin ja tekee parannuksen, niin ei häntä voi tuomita. Myöskin istuu säkkiin ja tuhkaan ja huutaa Jumalalta: Ole Herra minulle syntislle armollinen! Amen. (neljänteen kokoontumiseen)

- - - - -

- - - -

- - -

- -

-

Onhan meitä naisia enemmänkin näillä sivuilla. Tarkoitus ei kuitenkaan ole ottaa joukkoomme yhtäkään, joka ei edes jossakin määrin pyri toimimaan niinkuin sisar seurakunnassa! Toki valtiokirkkokin voi käyttää meitä, mutta sen se tekee pelätessään, että kirkko jää tyystin vaille uskovaisia. Siinäkin kirkko toimii Jumalan ohjeen vastaisesti kaikkien uskovaisten kun tulee lähteä kirkosta ulos (Ilm 18:4). KIRKKO ja siihen kuuluvat jäävät tänne takaisin tulevan pedon poltettavaksi (Ilm 17:16). Voi raskaita ja imettäväisiä jos ovat sikiöitään ja muita pikkulapsiaan tyhmempiä! Lasten kaltaisten on Jumalan valtakunta. Seurakunta lähtee! ensin kotisivulle.

- - - - - - -

- - - - - -

- - - - -

- - - -

LOPPU!

- - -

- -

-

SEURAKUNTA IHMISILLE!


- - - - - -

- - - - -

- - - -

- - -

- -

-

maailmassa on vaikka mitä

Kauniit ja rohkeat naiset ja miehet, jne. - Itse sensuroitu.-