PALESTIINALAISVALTIO VOITTAA HITLERIN PROPAGANDAN SAKSALAISILLE

Palestiinalaisvaltio voittaa Hitlerin propagandan saksalaisille valheen suuruudessa ja menestyksessä. Mutta niinhän sitä tuleekin Hitleriä suurempi peto johtamaan valheeseen mieltyneet tarjoamaansa kolmannen Antikristuksen valtakuntaan ja aikaan.

VALHE, EMÄVALHE JA PALESTIINALAISVALTIO

Kuka on nähnyt tiedotusvälineissä mm. ns. palestiinalaisten tuhansiin yltäviä Irakia tukevia mielenosoituksia, Saddamin kuvia ja Irakin lippuja kantavien mielenosoittajien huutoja "rakastettu Saddamimme iske Tel Aviviin" jne.? Jokainen israelilaisia vastaan suunnattu terroriteko on tietyn arvoinen, jonka Irak palkitsee runsaskätisesti.

Miksi näistä asioista halutaan vaieta? Lehtien pääkirjoitukset ja kolumnit ovat niistä hiljaa. Israelilaisten toimet kyllä ruoditaan perinpohjin. Miksi ei kerrota ja paheksuta Arafatin kaksijakoisuutta? Hän puhuu rauhasta maailmalle, mutta rohkaisee omiaan itsemurhaiskuihin. Vaikenemalla toisen osapuolen negatiivisista asioista ja korostamalla toisen "rikoksia" luodaan harhaanjohtava, valheellinen todellisuus.

"Ei ole sellaista maata kuin Palestiina. Palestiina on terminä siionistien keksimä." Näin paikallinen arabijohtaja Britannian Peel komissiolle vuonna 1937. "On yleisesti tiedossa, että puheet Palestiinasta on hölynpölyä, sen sijaan eteläinen Syyria (nykyinen Israel) on todellisuutta." Ahmed Shukairy YK:n turvallisuusneuvostolle 1956. Näihin lauseisiin sisältyi vielä totuutta, mutta vuoden 1967 käydyn ns. kuuden päivän sodan jälkeen, kun arabeilta Israelin valtion hävittäminen sodalla epäonnistui, alkoi valheiden sarja, jolle ei näytä loppua tulevan. Huomattiin, että propagandassa kuulostaa paremmalta puhua Palestiinan vapauttamisesta kuin Israelin hävittämisestä. Niinpä otettiin käyttöön termit Palestiina ja palestiinalaiset. Kummallakaan termillä ei ole mitään todellista yhteyttä arabeihin, jotka ne nyt itselleen omasivat.

Ajatus palestiinalaisista kansana ei ole kuin runsas 30 vuotta vanha. Ja kuitenkin siitä puhutaan tänä päivänä itsestään selvänä totuutena. Kontrasti Israelin vuosituhantiseen todelliseen historiaan on todella suuri.

Ns. palestiinalaisten Suomenkin rahoittamat oppikirjat vääristävät järjestelmällisesti historiaa ja todellisuutta. YK:n jäsenvaltion Israelin olemassaoloa ei tunnusteta. Palestiinalaisvaltio, jonka pääkaupunki on Jerusalem ja johon kuuluu koko Israelin alue, esitetään kylläkin faktana. Karttakuvissa Israelia ei esiinny lainkaan. Pakolaisongelmasta syytetään Israelia, vaikka ongelma syntyi arabien itsensä aloittaman sodan seurauksena. Juutalaisten kansalliset siteet maahansa ja pyhien paikkojen olemassaolo pyritään järjestelmällisesti kiistämään. "Miehitys", Jeninin "massamurhat" jne. Tätä valheiden luetteloa voisi jatkaa loputtomiin.

Yhdysvaltain entinen presidentti Ronald Reagan nimitti aikoinaan entistä Neuvostoliittoa "valheen valtakunnaksi". Yhtäläisyys "Palestiinalaisvaltioon" on ilmeinen.
Juhani Venetvaara (Turun Sanomat 2003)

PROPAGANDAA VASTAAN PUREE TIETO

Päivän vierailijaksi henkilö, joka etsi sivuiltamme "Anna-Maija Ikonen", Kuopio. Ikonen oli julistanut Israelvastaista propagandaa Etelä-Saimaan yleisönosastossa. Aamulehdessäkin hän oli kirjoittanut, mutta vastine mennyt läpi: Propagandaa vastaan puree tieto.
Etelä-Saimaa on sulkenut netissä olleen avoimen juttutupansakin. En jouda etsimään, milloin sen ennaltatiesin. Mutta aina jossakin on saatu tietoakin propagandan kylväjille läpi:

Anna Vähäkangas: Kristityt ja Israel. Arkkipiispa Paarma kehottaa kristittyjä tarkistamaan suhteensa Israeliin.
Anna Vähäkangas: Totuus Jeninistä. Turun Sanomat. Mielipide.
Anna Vähäkangas: Outoja kannanottoja. Suvi-Anne Siimes huomauttaa, että Tsekkoslovakian miehitys oli melkein veretön ja Liisa Jaakonsaari syyttää Israelia taistelusta palestiinalaishallintoa eikä terrorismia vastaan.
Anna Vähäkangas: Palautetta YLE:lle: Leena Reikko jälleen kerran toisti Arafatin valheita täysin kritiikittä.
Anna Vähäkangas: Arafat rauhankyyhkynä. Suluissa sensuroidut kohdat.
Anna Vähäkangas: Palestiinalaisten painajainen. Turkulainen julkaisi vain yhden vastineen Timo Heinoselle, ei tätä.
Anna Vähäkangas: EU-tuki palestiinalaisille. Kirje euroedustaja Heidi Hautalalle.
Anna Vähäkangas: Terrorismista ja valtionterrorismista. Riihimäen Sanomat.
Anna Vähäkangas: Sodasta ja terrorismista. Kotimaa-lehden rankasti sensuroima kirje Ylöjärven kirkkoherralle Antero Honkkilalle.

Mirjami Vähäkangas: Rauhaton joulurauha.
Mirjami Vähäkangas: Jenin-raportti. Suomen Kuvalehti.
Mirjami Vähäkangas: Eristämispolitiikkaa Lähi-Idän malliin.
Mirjami Vähäkangas: Valheellisuudesta ja palestiinalaiskysymyksestä.

Mirja Ronning: Israelin tilanteesta v. 2002.
Mirja Ronning: Uutta tietoa 2002.

Oriana Fallaci: Minusta on häpeällistä... Antisemitismistä.

Ruth Hasan: Terrori ja Tuomiojan lausunto. Turun Sanomat 2003. (Veijonen: Edelliset naisia, älkääkä vaietkokaan!)

Mika Juppala: Huoli pienen maan siviilien turvallisuudesta. Ulkoministeri Erkki Tuomiojalle.
Mika Juppala: Joulurauhaa Helsingissä. Vastine Mikko Louhivuoren kolumniin "Ulkonaliikkumiskiellon julistus Suomen Turussa." (Veijonen: Mikko Louhivuori yritti saada omia juttujaan läpi Seurakuntalainen lehteen. Kiitos EI propagandaa tänne!)

Jouni Suonsivu: Ulkoministeri Erkki Tuomiojalle: Odotatte Yhdysvaltain jyrähtävän Israelille. Ette kerro odottavanne Yhdysvaltain (EU:n, YK:n tai minkään muunkaan) jyrähtävän PA:lle. (Veijonen: Tuomioja vastasi, ettei ole ajatustensa kanssa EU:ssa yksin. Toki tiedämme, että Jumalan tuomio tulee koko antisemitistiselle EU:lle. Miksi Suomen pitää olla siinä tuomiossa mukana ja oikein johtavalla nimikkonarrillaan!)
Jouni Suonsivu: Sharonin käynti Temppelivuorella. Kirje Hesarin Heikki Aittokoskelle 2003.
Jouni Suonsivu: Uutisohjailun sudenkuopat. Kirje Hesarin Olli Kiviselle.

Pauli Ojala: Juutalaiset sovintouhriksi? Vastine Suomen Kuvalehteen.

R. Seppänen: Israel ja palestiinalaiset.

Hannu Taipale: Miehitys, miehitys. Kommentti Kotimaa-lehteen.

Vesa Koski: Aktivisti-sanasta STT:n uutisissa.

Juhani Venetvaara: Israel valheitten kohteena.
Juhani Venetvaara: Suomi ei halua israelilaisten havaitsevan kaasuvaaraa. Turun Sanomat.
Juhani Venetvaara: Valhe, emävalhe ja Palestiinalaisvaltio. Turun Sanomat.

David White: An Open Letter To The People Commonly Called "Palestinians".
Dear friends: Stop EU Funding of PA Terrorism.
More (=lisää): http://www.geocities.com/aboaev/middle_east/index.html