HOME

EI, EI, LADY!

Älä seuraa Pirua, vaikka kuvankin näkisit! Kristus on Pelastaja!

TÄSSÄ VUOSITUHANNEN VAIHTEESSA VAIHTUU AIKAKAUSI!

ENSIN ILMESTYY ANTIKRISTUS JA SITTEN KRISTUS PELASTAEN YLÄILMOIHIN!

MILLENNIUMIN BIISEJÄ

Rolling Stonesin "It´s Only Rock´n Roll"
on valittu brittien millenniumbiisiksi.
Muistan miten 1970-luvun alussa Tampereella
kuuntelin Procol Harumin biisiä
"A Whiter Shade Of Pale" eli Merisairaat kasvot,
ja kuvittelin soittavani sitä vuosituhannen vaihteessa jonkinlaiselle kuulijakunnalle.
Tosin silloin en tiennyt, että kasvokuvaksi tulee
Kari Suomalaisen "Susi lammasten vaatteissa."
Keihästulokseni 60.00 muistuttaa ei vain Pirua persuksiin
vaan seitsemännen vuosituhannen tulosta juhlineen.
Ja biisit senkun paranevat Karitsan häissä!

MERISAIRAAT KASVOT

Antikristuksen sanotaan olevan Pohjan eli pohjoisen kuningas.
"Hän tekee mitä hän tahtoo, ja koroittaa itsensä ja uhittelee jokaista jumalaa,
itse jumalien Jumalaa vastaan hän puhuu kauheita (Veijonen Uutis-Karjala-lehdessä 5.1. 92:
"Lopettakoon Gorba puhumiset: edes Jeesus Kristus ei voi erottaa neuvostokansoja!").
Ja hän menestyy, kunnes vihan aika on lopussa; sillä mikä on säädetty,
se tapahtuu", Daniel 11:36. KR 1938:n alaviitteet: Dan 7:8, 2 Tess 2:4, Ilm 13:5.

Alaviite 1: Dan 7:8: "Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu, pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellistä sarvista reväistiin pois sen edestä. ..." Jakeessa 24 selitetään, että sarvet ovat viimeisen petovaltion kymmenen kuningasta eli johtajaa, ja että heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta." Monta pikkutarkkaa profetiaa: Edellisistä (esim. ei-sosialistisia) poikkeava petovaltio ja syntymävuosikin, sijainti Israelista pohjoiseen (Hesekiel 38-39 tarkentaa: perällä pohjoisessa). Hänen, "pienen sarven" edeltä ensin nopeasti reväistään kolme johtajaa (esim. Brezhnev ja kaksi muuta). Kuitenkin hän itse on seitsemäs (Leninistä) ja 11. Ilmestyskirjan mukaan 7. ja 8., koska petovaltio jatkuu vasta Gorban jälleen hallitessa. Ei pienintäkään ristiriitaa vaan asian tarkennusta. Daniel 9:27 viittaisi vähäisen johtajuuskauden alkaessa oltavan 1967 alkaneen aikakauden keskellä = 1985? Ilmestyskirjan 17:11 mukaan vähäinen kautensa kestää vähän aikaa = n. 6,6 vuotta. Ilm. 17:12: "yhdeksi hetkeksi pedon kanssa" vielä epäselvä, ellei tarkoita "Leninin Mausoleumin 80 vuotta", kunnes koko paska haudataan! Hä,hä,hää, Saatana, ei ainakaan ollut Suomi, mikä olisi loppunut 80 vuodessa!. Kuitenkin suuremmankin kautensa alkaessa KOLMELLE KUNINKAALLE käy köpelösti. Nehän voivat olla Roosin (Venäjän Jeltsin), Mesekin ja Tuubalin. (Hesekiel 39:1)

Alaviite 2: 2 Tess 2:4: Ylösoton päivä ei tule "ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä..." - Asiaan liittyy myös Matteus 24:15, mistä Daniel 9:27:ään viite jopa koko asiaa ymmärtämättömien Jehovan todistajain englanninkielisessä Raamatussa. - Antikristuksen ilmestyminen siis Jerusalemin "rauhaan" ilmestyminen takaisin tulonsa jälkeen.

Alaviite 3: Ilm 13:5: "Ja sille annettiin valta tehdä sitä 42 kuukautta", mutta jae 3: Johannes näki yhden kuninkaan "päistä ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantua." PETOVALTIO PARANEE, EU ei ole koskaan loppunutkaan. Ja elokuvia merkistä Antikristuksen päässä on nähty useita, mutta merkki ei ole esimerkiksi luku 666 vaan kuten Johannes näki sen pedon kuvassa: "jossa oli miekanhaava ja joka virkosi", oik. parantuneen miekanhaavan näköinen jälki, Ilm 13:14. Raamatunpaikat ovat sellaisia, joita ei ole keksitty Gorban jälkeen vaan on vuosisatoja tunnettu ANTIKRISTUSTA koskevana! Ja kiitän edellisen kirkkoraamatun alaviitteiden tekijöitä, edelleen toivoen, että joku tietäisi kertoa, keitä he olivat.