Profetioiden korjaaja

PROFETIA SUOMEN KANSALLE TUKHOLMASTA 1984

Tukholmassa vuonna 1984 saatu profetia pääsee sivuilleni siksi, että siinä ennustettiin Suomeen tulevan profeetan, joka tätä profetiaa jatkaisi kuten olen tehnyt. Itse asiassa joudun poistamaankin profetiasta sellaista, mikä ei vaikuta jumalalliseen näkyyn kuuluvalta. Tukholman profetiaa leviää edelleen monisteena varsinkin syystä, että siinä kerrotaan Olavi Syvännön tuoneen sen Suomeen. Tämä internetkirjoitus on monisteena kulkevaa parempi kertoen sen ennustaman jatkonkin. Tärkein tarkennukseni Tukholman profetiaan on ollut se, että Goog ei hyökkää kuin vasta "rauhan ylösottoineen" jälkeen.

PROFETIA SUOMEN KANSALLE

ESIPUHE

Tämä teksti on kirjoitettu monisteelta, jonka tekijä kirjoittaa: "Olen kopioinut tähän kasettiin toiselta kasetilta tuntemattoman uskovan veljen 28. 5. 1984 Tukholmassa saaman profetian. Tämä profetia on tullut hänelle näyn muodossa. Hän on puhunut tämän näyn, mikä koskee Suomen tulevaisuutta. Ja Olavi Syväntö toi sen kesällä Ruotsista Suomeen. ..." Syy sanoman kiertoon vielä 15 vuotta myöhemmin on kai siinä, että Suomen Siionissa arvostetaan tässä mainittua henkilöä, Olavi Syväntö. Kasettia Suomessa levitti myös mm. Antero Hiltunen, israelilaiselta nimeltään Moshe Zew, joka myös tietää, kuka tukholmalainen ystävä, alkuperäisen vajavaisen profetian saaja on. Minä en sitä tahdokaan tietää. Nyt kun kotikaupunkini on täyttänyt 350 vuottansa, olen kokenut, että on aika tarjota voimakkaammin sanomaa edemmäksi. Täällä voidaan ehkä vielä kuunnella Tukholman profeettaa, ja terveisiä Tukholmaan Lappeenrannan profeetalta alkaen tänään, 9. 8. 1999.

SANOJEN SELITYKSIÄ

Kasetilta kirjoittanut selittää: "Profetiassa on joillekin outoja sanontoja, esimerkiksi "denari", mikä on yhden päivän palkka. "Koiniks mitta" yhden päivän annos viljaa. Roos Roosin poika on Raamatussa tuttu kansan nimi, jonka tutkijat uskovat tarkoittavan nykypäivän Venäjää. Morsian on seurakunta, jonka Jeesus noutaa tulemuksessaan, ahdingon keskeltä." Itse olen selittänyt, että Goog on Roosin, Mesekin ja Tuubalin (Hesekiel 39:1) ylipäällikkö. Tulkintani mukaan sama kuin Antikristus. Roos-sanasta termi "ryssä". Uudessa kirkon pipliassakin on todistusta siitä, että Roos tarkoittaa nykypäivän Venäjää: Suomessa poistettiin koko Roos-kansannimi kirkkoraamatusta! Vuoden 1938 kirkkoraamatussakin se vielä on. Toki olen tietoinen siitä, miten roos:ista yritetään tehdä nimisana "pää". Joissakin kohden Tukholman profetiassa Roosin poika saattaa tarkoittaa Antikristusta, mutta ainakin yleensä venäläisiä, joiden myös toivotaan tulevan uskoon tämän sanoman kautta. Juuri Venäjän kansa on joutunut olemaan johtajiensa hirmuvallassa täydellisessä pimeydessä.

ITSE PROFETIA KUULUU NÄIN:

1.1.
Näin venäläisen sotilaan, joka oli aseistettu, niinkuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää vaan kenttälakki, missä oli Venäjän armeijan tunnukset. Rinnassa sillä oli Venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä. Miehellä oli aseena pikakivääri. Hän seisoi rajapyykkien välissä. Toinen rajapyykki oli Venäjän puolella ja toinen sinivalkoinen, Suomen puolella. Rajapuomi oli nostettu ylös, raja oli siis auki.

1.2.
Tämä sotilas oli hämmästyttävän suuri. Kun minä sitä näyssä katselin, olin seisovinani 25-30 metrin päässä kasvot sitä sotilasta kohden. Minusta katsoen sotilaan koko oli yli 10 metriä. Sillä koolla haluttiin näyttää Venäjän armeijan voimaa. Minä ihmettelin suuresti sen toisen kainalon alle tungettua kangaspakkaa. Se oli olevinaan valkoista kangasta, niinkuin iso purje, joka oli mytytty rullalle. Ei käännetty vaan mytytty, ja se oli kasassa. Kun katsoin tarkemmin niin siinä olivat siniset ja valkoiset värit. Joten sen täytyi olla Suomen lippu.


Rajajokea postikorttikokoelmastani

1.3.
Näkyä katsellessani kuulin seuraavat sanat, koiniksmitta nisuja denarin ja kolme koiniksmittaa ohria denarin, älä turmele öljyä äläkä viiniä. Tämä sanottiin Venäjän sotilaalle. Venäjän sotilas kuuntelee tämän sanan ja nyökkää, että on ymmärtänyt.

2.1.
Sen jälkeen Venäjän sotilaalle annettiin ikäänkuin mittanuora. Se annetaan sen vasempaan käteen, sillä oikeassa on Suomen lippu. Ja Venäjän sotilas saa käskyn kulkea määrätty matka ja merkitä mittanuoralla askelien pituudet. Joka kerta kun se astuu askeleen, täytyy nämä askeleet kirjoittaa ylös päiväkirjaan, kun se tulee siihen paikkaan mihin sen on määrätty ja mihin sen on lupa tulla, niin siihen pitää pysähtyä ja siihen pystyttää paalun merkiksi, että tähän asti on tultu. Se on Kymijoen rantaan, siitä Venäjän sotilaalle annetaan suora tie nousta pohjoiseen.

2.2.
Venäjän sotilas kävelee reippaasti Kuopioon ja siitä Ouluun ja siitä Kemiin ja Tornion jokivartta ylös, edelleen. Sille sanotaan: tähän sinä rakennat leirin. Ja Venäjän sotilaalle annetaan paljon piikkilankaa ja rakennustarvikkeita, jotta se rakentaa siihen leirin.

2.3.
Jos kartalta katsotaan, niin se on noin 30-50 kilometriä Pellon pohjoispuolella. Ruotsin puolella vastassa Karunki, sitten Vittangi ja Vittangista suora tie Norjaan. (Huomautus: tässä saattaa olla virhe. Paikka ei liene Karunki vaan Pajala. Sieltä on todella suora tie Vitangiin, josta valmistui 1984 kesällä Kiirunan kautta suora tie Norjaan, Narviikkiin. Sitten profetia jatkuu:)

2.4.
Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja veljesi menette Persiaan. Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle.

2.5.
Minä puhun sinulle, sanoo Jehowa-Iiret. Tämä Jumalan nimi tarkoittaa "Herra on edeskatsova", että sinä saat oikeuden astua pyhälle maalle. Mutta sinä et tule tuhoamaan pyhää kaupunkia, etkä tule häpäisemään sen kansaa, vaan sinun veljiesi luut tulevat valkenemaan Harmagedonin kentällä.

- mainitsee, ettei Antikristus saa häpäistä juutalaista kansaa. Sellaista tapahtuu jo nyt, kun Israelin maata jaetaan. Juutalaiset karkotetaan Raamatun mukaisesti kun Jerusalemin "rauha" Antikristuksen toimesta rikotaan. Samoin myöhemmät puheet, ettei Antikristus häpäisisi suomalaisia, on erehdystä.

2.6.
Sinä Roosin poika, sinä juhlit voittoasi vähän aikaa, sillä sinä ja sinun veljesi kaatuvat miekkaan Harmagedonin kedolla.

2.7.
Suomessa sinulla on leiri Norjaa ja sieltä lännestä nousevia kuninkaita vastaan, mutta sinä et saa vahingoittaa Suomen kansaa, etkä häpäistä sen pyhiä arvoja. Sinä saat pitää leiriä tässä maassa, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä.

- Eikö Norja mene Googin joukkojen mukana Israeliin? Toogarman heimo Pohjan periltä (Hesekiel 38-39) Googin joukkojen rinnalla hyökkää. Norja on toiminut Israelin valtiota vastaan "rauhanprosessissa" niin näkyvästi, että varmasti vapaaehtoisiakin löytyy.

2.8.
Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan, ja profetoi määrätyt hetket. Ja profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu minun tyköni, hänet kutsutaan kotiin. Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevän pelastussanoman, jonka sinä myös kuulet, sinä mahtava Roosin poika. Tämä profetia ja profeetta, jonka minä kutsun Suomen maasta, tulee olemaan väkevän pelastussanoman julistaja. Ja hän tuo monta minun tyköni, sanoo Herra.

- on mielenkiintoinen ajatellen itseäni, jos olisin Tukholman profeetan ennustama profeetta. Aloitin Herran kutsusta vuonna 1986. Ja olen nähnyt unissa itseni seisomassa valtatie 13.:lla venäläisen panssarin edessä: Niin kauan kuin tässä seison: TÄSTÄ ET TULE! - määrättyjen hetkien esittämisestä olen saanut sapiskaa koko luterilaiselta Suomelta. - Ajatuksesta tulla tapetuksi järkyttyköön tämän profetian nimettömäksi jäänyt alullepanija. - "Ennustuksiani seurataan", kirjoitin jo vuosia sitten. Sen vaan sanon, että maailmanhistorian tyhmin mies olet sinä Roosin merkkipäinen takaisinkin tuleva pää, vaikka väittäisit, että se olen minä kertoessani mitä Perkeleen poikana tulet tekemään! TOTUUS ON, ja sen ongelmat ovat todelliset: Luet niinkuin Piru Raamattua!
- MONET TULEVAT USKOON toimintani kautta! Alun alkaenkaan en pitänyt Suomen kansaa niin typeränä, etteikö haluaisi pelastua tulevasta vihasta varsinkin, kun saa kauttani tietää etukäteen ylösottoa edeltävät tapahtumat!
"Profeetta ei koroita itseään vaan ilmoittaa Herran sanoneen, että tähän profetiaan tulee jatko toisen profeetan kautta, jonka Herra itse valitsee, sitten kun Hänen aikansa tulee." Tuollainen mielipide Tukholman profeetasta ei ole oikeutettu silloin, kun hän koroittaa tapettavaksi jonkun toisen kuin itsensä! Siksi tätä sanomaa on muutettava siltä osin, mikä koskee tapetuksi tulevan henkilöä. Oikea tapettava profetian mukaan on Tukholman profeetta eikä Lappeenrannan profeetta!

2. 9.
Jumalan Sana tulee olemaan voimakas ja vahva Suomessa: Se kutsuu paljon ihmisiä pelastukseen ja tuo esille suuria asioita. Ja sinä Roosin poika, sinä näet sen ja sinä hämmästyt.
- Roosin poika tässä ehdottomasti tavalliset venäläiset, joiden myös toivotaan tulevan uskoon tämän sanoman kautta. Juuri Venäjän kansa on joutunut olemaan johtajiensa hirmuvallassa täydellisessä pimeydessä.

3.
- Jatkossa on etupäässä näkyyn perustumatonta puhetta. Mahdollisesti profetiaan kuuluvia poimintoja:

Sinä Venäjän sotilas, minä olen nostanut sinut ruoskaksi juopuneelle ihmiskunnalle. Minun Sanallani sinut nostettiin valtaan ja taistelemaan, mutta minun Sanallani sinut myös kaadetaan, sanoo Herra.

Minun poikani, Jeesuksen Kristuksen morsian, tekee morsiamen merkin Suomessa, sinä näet sen Roosin poika ja sinä hämmästyt. Ja kun tämän profetian päivät ovat päättyneet, sinä palaat takaisin Venäjän maalle, ja kerrot siellä niistä suurista asioista, joita olet Suomessa nähnyt. - saattaa tarkoittaa Jumalan poikana (kirjaan tekstiä, missä kaikki kirjaimet isoja) seurakuntaa, mikä temmataan yläilmoihin "Jerusalemista sovittaessa." Venäläistenkin tulisi viedä sanomaa Venäjälle: "Rauha ylösottoineen tulee", ja heidän "Mikaelinsa" on mukana Jerusalemin sopimusta vahvistamassa. Silloin Jeesus tulee ja pelastaa kaikki uskolliset seuraajansa. Ei siis hänen, Antikristuksen opetuslapsia! Uskokaamme ja turvautukaamme kaikki JEESUKSEEN KRISTUKSEEN NYT!

Sanoma Suomen kansalle on tämä, sanoo Jumala: Kun ahdistuksen päivät tulevat, portti avataan idästä nousevalle kuninkaalle ja sen sotilaille. Teillä ei ole yhtään ystävää Euroopassa. Teillä ei ole yhtään kansaa, joka nostaisi asetta teidän puolestanne Venäjää vastaan. Sinä Suomen kansa, joka tulet olemaan yksin, yksinäisempi kuin talvisodan päivinä. Mutta sama enkeli, joka taisteli teidän rinnallanne talvisodan päivinä, tulee taistelemaan teidän rinnallanne ja minä tulen huolehtimaan siitä, että se Venäjän sotilas, joka nousee teidän maahanne, ei häpäise teitä. Eikä ota, eikä turmele öljyä eikä viiniä. Ruokatavarat tulevat nousemaan arvaamattomiin hintoihin teidän maassanne. Koinniks mitta nisuja tulee maksamaan denarin ja kolme koiniksia ohria denarin, mutta öljyä ja viiniä ei turmella. Öljy on Jumalan Pyhä Sana ja viini on Jumalan Sana. - Vihan aikana Suomi ei ole mikään Jumalan varjelusten kohde kuten juutalaiset ja Jerusalem, vaikka toisistaan jälleen erotettuna. EU:tahan suomalaiset pelastajanaan pitävät, mutta tavallisetkin karhut opettavat: EU jättää suihin! - Ruoan hinta on pienin vaiva vihan ajassa.

Tämä on sanoma Suomen kansalle, sanoo Herra, Herra. Sinun on tehtävä parannus murhistasi, velhouksistasi, salavuoteistasi, varkauksistasi, aborteistasi ja hillittömästä haureudestasi. En minä kysy haluatteko tehdä parannuksen vaan minä sanon: Sinun on tehtävä parannus! Mutta te ette tee sitä.

Enkö minä Herra paaduttanut faaraon sydämen näyttääkseni voimani Mooseksen kautta, minä sama Jumala. Ei yksikään teistä, jotka olette minun omani, joudu hukkaan, sillä minä Herra olen niin päättynyt. - Taitaa olla Tukholman profeetan hyviä päätöksiä. Kaikki, jotka eivät seuraa Herraa, päätyvät automaattisesti vihan aikaan!

Suomen kansa, minä olen kutsunut sinua niin monta kymmentä vuotta. Talvisodan raskaina päivinä te rukoilitte minun edessäni. Jokaisesta kirkosta nousi rukous minun kasvojeni eteen. Ne rukoukset ovat muistossa rukousten maljassa tänäkin päivänä. Ja jatkosodan raskaina päivinä, kun veristä uhria kannettiin Suomessa, te rukoilitte minun edessäni. Te kannoitte kärsivän kansanne kohtalon minun eteeni. Minä muistin teitä ja minä siirsin teidän kohtalonne hetken.

Mutta nyt hyvinvoinnin ja rikkauden ja yltäkylläisyyden päivinä, te kirkkojen etummaisina olevat, teidän tehtävänne tuntuu olevan häpäistä minun sanaani. Te riitelette perinnäissäännöistä ja opista ja te vainoatte niitä, jotka ovat yksinkertaisia, totisia rukoilijoita...

Kun tämä profetia menee Suomeen niin sitä ei uskota. Mutta minä sanon sinulle palvelijani, puhu se! ... - Puhukaa: JERUSALEMISTA SOVITTAESSA JEESUS SAAPUU PILVIIN!

- Kun alkuperäisessä profetiassa sanotaan, ettei "Tukholman profeetta" saa pelätä julkaista ja levittää tätä profetiaa, se koskee myös Lappeenrannan profeettaa. Ja voihan olla, että Jumala varjelee molemmat profeetat jopa hengissä ylösottoon asti. Mutta elimmepä tai kuolimme, me teimme tehtävämme ja "meidät otetaan Herran tykö".

Kommentteja saattaa myöhemmin tulla lisääkin, ja sellaiset mainitaan myös päivittäisissä uutisissa.


PROFETIAN JATKAJA JULISTI:
JERUSALEMISTA SOVITTAESSA JEESUS SAAPUU PILVIIN!

MONET TULEVAT USKOON toimintani kautta! Alun alkaenkaan en pitänyt Suomen kansaa niin typeränä, etteikö haluaisi pelastua tulevasta vihasta varsinkin, kun saa kauttani tietää etukäteen ylösottoa edeltävät tapahtumat! "Rauha ylösottoineen tulee!" Ja vasta sen jälkeen tulee Roosin joukot, sanoo Herra.

Lappeenrannassa 9. 8. 1999

Harri Veijonen

HOME

PS. Selitystä olen uutisissa myöhemmin korjannut siten, että Tukholman profeetta ilmeisesti tarkoitti profeetan Herran tykö ottamisella ylösottoon pääsemistä.