RIPPIKOULU VAI PROMETHEUSLEIRI?

EI KUMPIKAAN!

Setan (Seksuaalinen tasavertaisuus ry) Asiallisen tiedon omena on annettu tänä vuonna Prometheus-leirien tuki ry:lle. Tunnustus annettiin Setan Pride-päivillä Vaasassa kiitoksena ansiokkaasta asiallisen tiedon levittämisestä. Seta on kutsuttu säännöllisesti Prometheus-leireille. Seta pitää leirejä malliesimerkkeinä asiallisesta tiedon välittämisestä ja nuorten minäkuvan tukemisesta ja toivoo, että toimintamalli kopioitaisiin muun muassa seurakuntien rippileireille. (STT)

Kommentti: Seurakunnilla EI ole rippileirejä. Rippileirit ovat kirkon ja hyvinkin ne opettavat lapsille homo- ja lesboliittoja kuten ateistien Prometheusleiritkin. Seurakunnissa opetetaan vain miehen ja naisen liittoa. Mitä tulee suvaitsevaisuuteen, meitähän huonoiten on suvaittu! Muka kaikille koulussa turvattu oma uskonnonopetus, sen suunnitelmammekin, "kristillinen elämänkatsomustieto", tyrmättiin alkuunsa! Haistakoot vastustajamme niinkuin tekevät Prometheusleireilläkin. Puhuvat suvaitsevaisuudesta, mutta suvaitsevat vain paskaa ja valheita!

PROMETHEUS-LEIRIN TUKIJAT KERTOVAT ITSE, KUKA ON PALVOMANSA PROMETHEUS

Prometheus-leirin tuki ry, http://www.protu.fi/leirit/myytti.html:
"Prometheus-myytti. Varhaisten kreikkalaisten mukaan ihmisten luojat olivat Zeus ja Prometheus. Prometheus oli titaani: yksi niistä vanhoista jumalista, jotka olivat auttaneet Zeusta tämän taistellessa Kronosta vastaan. Prometheus muovaili ensimmäiset ihmiset savesta ja asetti nämä kävelemään pystyasennossa. Zeus antoi niille elämän henkäyksen."
Samaan tapaan tehdään vapaa-ajattelijoissa, http://www.vapaa-ajattelijat.fi/lehti/1999_04/protusuosio.html:
"Useimmat, joille olen kertonut meneväni Prometheus- leirille, ovat kysyneet ja ihmetelleet, että mikä ihmeen Prometheus- leiri? - Prometheus oli tarujen mukaan kreikkalainen jumala, joka loi ihmiset Zeun kanssa."

Seurakunnan Tiedotuskeskus