SEURAKUNNAN YLÖSOTON
ENNALTATIETÄMISEN HISTORIAA

Jotka Herraa odottavat, he vaihtavat uuteen voimaan, ylösnousemusvoimaan! (Jes. 40:31 K. O. Syvännön käännös). Ylösottoon pääsevä seurakunta on vaihtanut ylösnousemusvoimaan! Ilman sitä jää maan päälle vihan aikaan. Juhannuksena 2006 suurimmat pilkkaajani voivat löytyä helluntailaisten järjestämässä Juhannuskonferenssissa, mutta yleisesti ottaen sitäkin heikompitasoista väkeä ovat ei-kristityt ja kansankirkolliset. Edes kunnioittamani ev. lut. Uuras Saarnivaara ei uskonut, että Danielin kirja kertoo meidän ajastamme vaikka kirja antaa ymmärtää, että 1335 päivää löytyy aikojen lopusta jolloin Danielkin nousee osaansa. Sama virsi kaikilla elossa olevilla parhaimmillakin luterilaisilla. "Raamatussa tarkasta ajankohdasta ei ole vihjaustakaan". Todella omituista taistelua muka Jumalan miehiltä Jumalan ilmoitusta vastaan olihan muka jumalaton kesken piplian huonon kääntämisen kuollut professori Jussi Arokin (Danielin kirja, Otava 1984) myöntänyt, ettei 1335 päivälle tiedetä merkitystä menneisyydestä.

DANIEL 2, ILM 13. Danielin kirjan toinen luku jo kertoo ylösoton yleisen ajan. Siihen aikaan kun muinainen Rooma elpyy uudelleen EU:na, on Herra heittävä kiven niin että koko ihmisrakennelma hajoaa. Sir Isaak Newton oli selittänyt Ilmestyskirjan 42 kk historiassa, 1260 vuotta alkaneen 754 eli EU:n ja maailmanvaltojen loppu n. 2014.

DANIEL 9:27. Kun tuntee Daniel 9:27:n liittyvän lopun aikaan, tietää kuin Niilo Yli-Vainio, että noin 7 vuotta ennen Messiaan näkyvää paluuta on seurakunnan ylösotto. Jos vielä viitsii lukea mitä se 7 vuotta on, löytää Jerusalemin valerauhan vahvistamisen ja että se on sama kuin Antikristuksen ilmestyminen mikä ylösottoa edeltää. (2 Tess 2). Lienevätkö toiset tutustuneet edes Novumiin, jossa "Daniel 9:27 muodostaa Ilmestyskirjan kronologiset puitteet".

1 TESS 5:3. Tapio Nousiainen tiesi ajan vähintään noin kuukaudelleen jo vuonna 1967 kirjassaan "Mikä hetki yöstä on" sanoen 1 Tess 5:3:een perustuen, että maailmassa on rauhan tuntu, ei hätää mitään sanovat suuret ihmisjoukot. Jehovan Todistajatkin sen tässä kohden paremmalla raamatunkäännöksellä "rauha ja turvallisuus" tietävät, vaikkeivät ymmärrä.

DANIEL 12:1. Monet Danielin kirjaa tutkivat ristiin rastiin ja ymmärrys lisääntyy. Ensimmäinen varsinainen tarkka ilmaus seurakunnan ylösoton ajankohdasta löytyy puhuttaessa ruhtinas Mikaelista, Daniel 10:13 ja 12:1. Jälkimmäinen sanoo selvästi, että siihen aikaan nousee ruhtinas Mikael ja siihen aikaan monet nousevat mullasta. Danielin kirjan "taru" toteutuu niinkuin Suuri tarukirjakin sanoo: http://wwnet.fi/users/veijone/taru.jpg. Joko Mikael on ilmestynyt? Ei ole, tiesi Martta Kaukomaakin Danielin kirjan selitysteoksessaan yli 60 vuotta sitten.

DANIEL 10:13. Milloin Mikael sitten ilmestyy? Daniel 10:13 antaa tarkan ajan puhuen 21 vuodesta. Harri Veijonen oli sen ensimmäisenä maailmassa tulkinnut Gorba ja 21 vuotta, 1986-2007, wwnet.fi/users/veijone/mikael21.htm. Ei vain vihjaus vaan selvä ilmoitus vuodesta, että Antikristus vahvistaa silloin valerauhan ja sitten lähtee seurakunta juuri niin kuin koko tuotantoni yli 20 vuoden ajalta puhuu.

DANIEL 12:11-12. Tarkka aika on ollut tiedossa tapahtumana, mutta jokseenkin tarkan päivämäärän siihen kertoo Daniel 12:12. Saattoi tosin olla Raamatun vaikeimmin ymmärrettävissä oleva asia. Kovin moni pyrki asiassa opettajaksi vaikkei ymmärtänyt mitään. "Peto on tietokone" (Kai Antturi). Kyllä minäkin pedoksi paremmin sovin kuin mitä peräpään piispat opettavat. Ei muuta kuin korjaavat selitysteoksensa mainiten nimeni. Kiitos!
Harri Veijonen 25. 6. 2006 * http://wwnet.fi/users/veijone/