ANTIKRISTUS ON SOSIALIDEMOKRAATTI

28. 2. ALERT OF THE NEW EUROPEAN FACIST MOVEMENT

Dear brothers and sisters,
Believers in Finland have noticed the declarations of the foreign minister of Finland, mr. Tuomioja, for a certain time already, because of the similarity in spirit and bearing represented by the Iraki president Saddam Hussein and his like.
The longlasting campaign of the Finnish political leadership against Israel has been noticed not only by believers, but also by other citizens waking both astonisment and dismay.
The Finnish Broadcasting company announced by the mouth of the Foreign Minister of Finland, mr. Tuomioja, that the Finnish foreign politics agrees with the politics of the European Union. This means, that also The European Union must be regarded as an terrorist backing organisation, if it does not make a clear declaration showing, that it disagrees with the foreign politics of the Republic of Finland.
I remind; that even during the WW2 not a single citizen of Finland of jewish nationality was destroyd or delivered to any other land for that, and only eight jewish refugees, which the Finnish state was unable to ptotect, were handed over to the Germans. The new direction of the Finnish foreign politics is an outrageous change when compared with the previous one. Please tell everyone.
Osmo Pöysti poeysti@phpoint.net Homepage: http://personal.phpoint.net/poeysti/ (In Finnish only)

ANTIKRISTUS ON SOSIALIDEMOKRAATTI - DEMARIKIRJAILIJA ARVO SALON KOLUMNI

Vanhaa valhetta, että Jeesus Kristus oli sosialidemokraatti, pakkosyötetään kotiseudulla joidenkin opettajien toimesta peruskoululaisille. Kun minä opettajana 1986 kysyin sellaisilta, milloin Jeesus tulee, kun yksi päivä vastaa tuhatta vuotta ja syntymästään kolmannen päivän alettua Hän tulee, niin se oikea oppi Kristuksen paluusta näinä aikoina nostatti mahtavan myrskyn mm. oppilaiden vanhemmissa ja lienee sulkenut minut täysin kaikista sijaisuustöistäkin. Millä oikeudella lapsille syötetään kouluissa täyttä paskaa - Jeesus oli sosialidemokraatti - kenenkään siihen puuttumatta!
Levitettävän valheen voin kyllä hyvin ymmärtää sitä tosiasiaa vasten, että Antikristus on sosialidemokraatti! Niin ainakin muodollisesti maaliskuussa 2000 perusti oikein sillä nimellä puolueen Venäjälle tullen sen puolueen johtoon.
Kun vuoden 1995 kirjani liitekuvassakin - joka löytyy mm. ryhmästä "End Time News" - mainitaan, että Antikristuksen tulo on yhtä kuin hänen paluunsa politiikkaan, niin sen mukaan Antikristus olisikin jo tullut maaliskuussa 2000. Toki olen tarkoittanut, että Gorba tulee vielä enemmänkin ja ilmeisesti silloin taas on maaliskuu, mitäpä muuta kuin kahta vuotta myöhemmin. Päivä Herralle on tuhat vuotta ja narrille vuosi. Saatanan pojan suomalainen parodioija, ulkoministeri Erkki Tuomioja lienee juuri samanlainen sosialidemokraatti, missä toimiminen sosialidemokratian nimelläkin on vain kulissi. Harri Veijonen

http://communities.msn.fi/SeurakunnanTiedotuskeskus2/muutlehdet.msnw:
SATAKUNNAN KANSA / Kirjailija ARVO SALO:
PAKOLAISUUTTA PAKON ALLA
Ihmiset uskovat mielellään, että lähi-idässä asuu köyhä kansa, jota "julmat juutalaiset" kohtelevat kaltoin "rikkaiden amerikkalaisten" avulla, että tätä kansaa on suurina joukkoina karkotettu "kotimaastaan", että kotimaa on ollut "Palestiina" ja että "palestiinalaiset" on tälle kansalle juuri oikea nimi. ...
Kommentti: Noin kun alkaa niin varmasti luette loputkin ST Media 2:een talletettuna. Valitettavasti demarikirjailija Arvo Salo ei ole Suomen ulkoministeri. HV


UPEA OSUMA TEILTÄ!
Ilman mitään sopimusta 6. 2. 2002 heti klo 18 jälkeen pääsivulle osui samaan aikaan 17 vierailijaa! Palvelimetkin ovat tiedossani ja onnistuin nappaamaan kuvankin. Ihmetellen, Harri Veijonen 6. 2. klo 18.20.