MITÄ TAPAHTUU 11. 9. 2021?

Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin! Siihen on enää reilut kolme vuotta, jos asia varmistuu esittämilläni tapahtumilla: Vuodenvaihteessa Gorbatshov palaa valtaan todistuen näin viimeiseksi suureksi antikristukseksi, joka myös ilmestyy vahvistamaan tuota Jerusalemin valerauhaa yhdessä monien kanssa.

11. 9. 2000 olisi alkanut viimeiset neljä seitsenvuotiskautta niin että Messiaan näkyvä paluu tapahtuu 11. 9. 2028. Viimeinen vuosiviikko alkaisi 11. 9. 2021. Asia on selvä, jos Herra laittaa siihen merkittävän tapahtuman. Mahdollista on Kalliomoskeijan tuhoutuminen ja uuden Juutalaistemppelin rakentamisen aloittaminen sille paikalle.

Suomen profeetta Harri Veijonen 8. 5. 2021 http://wwnet.fi/users/veijone/


KUKA HARRI VEIJONEN?

Harri Veijonen on vuonna 1955 syntynyt lastentarhanopettaja, divarikauppias ja internetevankelista. Lähes 40 vuotta hän asui Lappeenrannassa ja tunnetaan myös Lappeenrannan profeettana. Eläkepäiviään hän palasi viettämään synnyinkaupunkiinsa Tampereelle. Seurakunnan Tiedotuskeskus nimellä hän on julkaissut päivittäisiä ennaltatietäviä uutisia netissä keväästä 1996 alkaen.

Veijosen harrastuksia ovat Raamatun lopun profetia ja kirjojen kirjoittaminen. Omakustanteita niin paikallishistoriaa kuin hengellisiä teoksia on ilmestynyt lähes 60. Lappeenrannassa Veijosella oli 5000 kirjan kokoelma, mutta muutettaessa pieneen yksiöön Tampereella valtaosa kirjoista piti hävittää. Onneksi sentään vanhat postikortit ja exlibrikset sopivat asuntoon.

Nuorena Veijonen harrasti keihäänheittoa ja hänellä on edelleen TU-38 seuran ennätys 60,00 18-vuotisten sarjassa. Seurakunnan ylösotto tulisi 6000 vuotta Aadamista, ja Veijonen katsoo, että hän Jumalan määräyksestä osui tuohon "maailmanloppuun" jo keihäällä vuonna 1972.


MITEN KALLIOMOSKEIJA TUHOUTUU?

Tämä tuskin on mitään profetiaa vaan pohdintaani siitä, miten Kalliomoskeija tuhoutuisi. Aluksi on sanottava, että sen tuhoutuminen on inhimillisesti katsoen mahdotonta. Al Aksan vieressä oleva pienempi moskeija on kuitenkin samalla paikalla, jolla Toinen Juutalaistemppeli oli. Kolmannen Juutalaistemppelin tulo sille paikalle on yleinen selitys. Se ei ole välttämätön tulkinnassani vaan Antikristus voi viedä kuvansa myös Kristuksen Taivaaseen astumisen kirkkoon. Mutta jos Kalliomoskeija tuhoutuisi, miten se voisi tapahtua?

Tuhoaisivatko juutalaiset moskeijan? Jos vaikka Israelin armeija hyökkäisi Temppelivuorelle ja laittaisi moskeijan matalaksi. Tämä ilmeisesti olisi oletettavin selitys. Sellainen kuitenkin nostattaisi valtaisan myrskyn, jopa sodan. Selitykseni on se, että Syyriasta ammutaan Iranin ohjus joka harhautuu ja osuu Kalliomoskeijaan tuhoten sen niin perusteellisesti, että sille paikalle päätetään rakentaa Juutalaistemppeli. Kaikki tarvittavat rakenteet sitä varten ovat jo olemassa, ja vanhan selitykseni mukaan Temppeli valmistuisi 250 päivässä. Päivämäärä olisi 11. 9. 2021 viimeisen vuosiviikon alkaessa.

Toukokuun 6. 2021 Harri Veijonen http://wwnet.fi/users/veijone/.


UUTISIA ETUKÄTEEN 42 VUOTTA

Julkiset ennustukseni alkoivat vuoden 1979 helmikuun Kipinä lehdestä. Tässä muistelen Kaakkois-Suomen Sanomien johtajaa, joka nimimerkillä Kummisetä alkoi kirjoitella minua vastaan: "Toinen Internet-yhteydet luonut taho on Seurakunnan Tiedotuskeskus, jolla ei ole mitään tekemistä Lappeenrannan luterilaisen seurakuntayhtymän kanssa. Kummisedälle on suositeltu tietoverkon käyttöä, jotta hänkin pysyisi jyvällä maailmanlopun asioista. - Asianomainen taho lupaa myös uutisia etukäteen, mitä voidaan pitää tiedotuksellisesti käänteentekevänä mullistuksena. Tähän asti tapahtuman on sentään pitänyt tapahtua ennen kuin sen on voinut uutisoida." (22.9. 96) http://wwnet.fi/users/veijone/st.htm

Kaiken kukkuraksi Kummisetä laittoi toimistonsa seinälle julisteen "Jeesus tulee - Jeesus menee". Siitä huomautin. Jos ei ole vaarallista pilkata uutisia etukäteen kirjoittavaa Harri Veijosta, ainakin on vaarallista pilkata Jeesusta! Kummisetä meni moottorikelkallaan Taipalsaaren jäihin ja sinne jäi. HV

Temppelin kalusto on valmiina

KORJAUKSIA HUONOIHIN SELITYKSIIN

PROFETIASSANI YMMÄRRYS LISÄÄNTYY

42 vuotta olen julkisesti selittänyt Raamatun profetiaa. Minulla on pitkä pikkutarkka profetiasarja kohti Jerusalemin valerauhaa seurakunnan ylösottoineen. Olen profeetta, mutta enemmän olen Raamatun profetian selittäjä. En yleensä saa suoraan sanomia siitä mitä tulee tapahtumaan vaan joudun miettimään asioita ja selitys tarkentuu. Erityisesti huomasin tämän nyt kun selitin 11. 9. 2021 päivän tapahtumia. En tiedä tuhotaanko Kalliomoskeija uuden Juutalaistemppelin tulemiseksi sille paikalle, mutta 11. 9. 2001 lähtien huomasin Jumalan säätämiä tapahtumia tulevan 311 ja 911 periaatteella. Neljä viimeistä vuosiviikkoa alkoivat 11. 9. 2000 ja 3,5 vuotta myöhemmin ennaltatiesin tulevan uuden terrori-iskun ja merkin myös taivaalla. Madrid ja Sedna. Jumala todisti antikristuksen 3,5 vuotta. Jerusalemiin hyökkäyksellä a:n aika alkaisi tämän mukaan 11. 3. 2025. Näkyvä paluu 11. 9. 2028. Ja viimeisen vuosiviikon alkua Jumala juhlistaisi 11. 9. 2021. Tulemme näkemään. HV


MIKÄÄN NIISTÄ KOLMESTA EI OLE OIKEA

Helluntaisaarnaaja Mauno Viinikkala sanoi minulle, ettei tiedä mikä kolmesta käsityksestä on oikea: ennen seitsenvuosiskauden alkua, vuosiviikon puolivälissä vai vuosiviikon lopussa.

Minä selitin, ettei mikään noista kolmesta ole oikea. Ylösotto tulee Jerusalemista sovittaessa eikä ennen seitsenvuotiskauden alkua. Eikä valerauhaa tehdä 7 vuotta ennen Messiaan näkyvää paluuta vaan 1335 päivää sitä ennen (Dan 12). HV http://wwnet.fi/users/veijone/


EI USKOTA ETTÄ YLIVOIMAINEN SELITTÄJÄ ON OLEMASSA

Minua arvostellaan yleensä tutustumatta lainkaan siihen mitä olen kirjoittanut ja ennustanut. Jos Leo Meller todella on toiseksi paras lopun selittäjä, minä olen ylivoimainen alalla. Pitkä pikkutarkka http://wwnet.fi/users/veijone/profetiat.htm profetiasarja kohti Jerusalemin valerauhaa seurakunnan ylösottoineen. Kolme totuuslausekirjaa, joissa jo otsikossa on sanottu olennainen totuus kuten "Palestiina maan päälle ja seurakunta yläilmoihin". Loppuun, vuoteen 6000 Aadamista (Keplerin mukaan 2024) osuin jo 1972 keihäällä, 60,00. 2000 vuotta Messiaan tuloon kuolemastaan osuin Tykkimäen 2000.000. vieraana. 11.3. 2004 tiesin tulevaksi uuden terrori-iskun ja merkin taivaalla (Madrid ja Sedna). Näin siksi, että Antikristus hyökkää Jerusalemiin 3,5 vuotta 4 vuosiviikon toisesta päästä, 11. 3. 2025. Viimeisen vuosiviikon alkua Herra juhlistaa 11. 9. 2021. Eikä kukaan muu kuin Gorba voi olla viimeinen suuri Antikristus, vaikka kukaan muu kuin minä siihen ei uskoisi. HV


MITEN KAUKANA TOISEKSI PARASKIN ON?

Martti Ahvenainen: "Sanon hyvin kohteliaasti, mutta selvästi, että nuo laskelmat ovat aivan metsässä. Pelkkää mielikuvitusta."

Martti Ahvenainen hyvinkin luulee olevansa Suomen paras lopun selittäjä, mutta keskinkertaisen hyvänäkin profeettana hän on kaukana kärjestä. Siksi, että uskoo ylösottoon vasta parin vuosikymmenen kuluttua kun Rooma olisi saanut viimeisen johtajansa, antikristuksen. Myös siksi, että antoi minusta noin tökerön arvion: laskelmat metsässä ja pelkkää mielikuvitusta!

Minun laskelmani näyttivät olevan kohdallaan jo 11. 3. 2004, kun 3,5 vuotta oikeasta vuosituhannen vaihteesta oli kulunut. Ei mitään mielikuvitusta vaan Jumalan ilmoitusta. Niin myös se laskelma, että 6000 vuotta Aadamista ylösotto tulee. Ja siihenhän viskasin jo keihäällä 1972.

Mutta missä ovat ne suomalaiset selittäjät, jotka tietävät kanssani valerauhan ylösottoineen tulevan? Löytyy sentään Facebookissa niitä, jotka sanovat aamen opetukselleni. Pelastussanoman Jarmo Eklund sijoittaa ylösoton valerauhan edelle, mutta väittää, ettei ennusta ylösoton ajankohtaa. Kuitenkin kaiken aikaa ennustelee uusia ja uusia päivämääriä ja tekee naurunalaiseksi koko ylösoton odotuksen.

Leo Meller pitäisi olla toiseksi paras selittäjä, mutta hänkin näyttää luopuneen käsityksestä, että valerauha ylösottoineen tulee. Uskoo nykyisin ylösoton tulevan 10 päivää sen jälkeen kun Antikristus on hyökännyt Jerusalemiin. Tietää sentään, että Antikristus tulee hieman ennen ylösoton tuloa. Sanoi myös viimeisen vuosiviikon alkaneen 2019, jota Ahvenainen mollasi, mutta sehän on varsin hyvä opetus, jos totta on sanomani 11. 9. 2021 alkaen. HV http://wwnet.fi/users/veijone/


MEIDÄN ASIAMME ON TIETÄÄ AIKOJA

Apostolien teot: 1:6 Niin he ollessansa koolla kysyivät häneltä sanoen: "Herra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Israelille valtakunnan? Apostolien teot: 1:7 Hän sanoi heille: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut.

Harri Veijonen > Ilpo Jokimäki

TV 7:llä Martti Ahvenainenkin oli nyt parempi selittäjä kuin sinä. Ei ollut ensimmäisten opetuslasten asia tietää milloin Israel jälleen saa valtakunnan. Toki me tiedämme ajan 1948 jne.
http://wwnet.fi/users/veijone/viimeisen_sukupolven_profetioita.htm


ISÄ YKSIN TIETÄÄ TIETÄJILLE

Asioista joista en tiedä mitään, pidän suuni kiinni. Samoin toivon tekevän Isä yksin tietää tietäjien. Vaikka ei olisi kysymys maailmanlopun päivän tietämisestä on kuitenkin kysymys päivän tietämisestä. Viikon tarkkuudella minä tiedän. Tiedän myös ylösottoa edeltävät olennaiset tapahtumat. http://wwnet.fi/users/veijone/viimeisen_sukupolven_profetioita.htm Ennen ylösottoa antikristus vahvistaa valerauhan ja sitä ennen tulee. Sitä ennen luopumus (2 Tess 2:3-6). Nyt pohditaan tapahtumia ajankohtaan 11. 9. 2021. Viimeinen vuosiviikko alkaisi siitä ja mahdollisesti Kalliomoskeija tuhoutuu Temppelin tulolle. Harri Veijonen http://wwnet.fi/users/veijone/

Kuva: Pekka Sartolan aikakartasta

ALKAAKO UUDEN JUUTALAISTEMPPELIN RAKENTAMINEN VIIMEISEN VUOSIVIIKON ALKAESSA?

ONKO LEO MELLER SUOMEN TOISEKSI PARAS LOPUN SELITTÄJÄ?

35 vuotta sitten julistin koko Etelä-Karjalaan, että "Seurakunta lähtee sen jälkeen kun Israel saa "rauhan"". Ei Suomessa ole vieläkään montaa, joka olisi edes tuolla tasolla kuin minä tuolloin. Leo Meller kuitenkin uskaltaa julistaa käsityksensä julkisesti, eikä hänen selityksensä ole huono vaan maan parhaita. Kenties jopa parasta opetusta minun jälkeeni lopun ajoista:

0. Leo Meller: Viimeinen vuosiviikko alkoi 2019. "Leo Meller sanoi Seinäjoen vapaaseurakunnassa 4.12.2019 tuon seitsemän vuoden kauden alkaneen." https://keskustelu.suomi24.fi/t/16180881/leo-meller-sanoi-antikristuksen-ilmaantuvan

1. "Leo Meller sanoi antikristuksen ilmaantuvan juuri ennen Jeesuksen paluuta." https://keskustelu.suomi24.fi/t/16180881/leo-meller-sanoi-antikristuksen-ilmaantuvan

2. "Puoliväli on suunnilleen lauantaina 3.6.2023. Noin 10 päivää siitä eteenpäin olisi maanantai 12.6.2023. Eräät luotettavat skenaarioitsijat nimittäin sanovat, että tempauspäivä on maanantai." https://keskustelu.suomi24.fi/t/16167716/huomio!-huomio!-mellerin-paivamaaria-ilmattareen!

3. Leo Meller / Kevätkesästä 2023 ilmeisesti valerauhaan liittyen. http://wwnet.fi/users/veijone/luettelomaailmanlopunpaivamaarista2.htm

Ja näin Veijonen:

0. Viimeinen vuosiviikko on tietenkin olemassa, muttei niin kuin perinteisesti on selitetty. Daniel 9:27 ei "ajaksi" vaan "aikana", kohdassa 1335 päivää ennen Messiaan näkyvää paluuta tapahtuu valerauha ylösottoineen ja vihan aika alkaa. Viimeinen vuosiviikko alkaa 3,5 vuotta miinus 45 päivää aikaisemmin, mutta silloin ei tapahdu mitään erikoista ellei sitten uuden Juutalaistemppelin rakentamisen aloittaminen.

1. Antikristus sekä tulee (takaisin) että ilmestyy valerauhaan. Molemmat ennen Jeesuksen tuloa hakemaan omansa yläilmoihin. Antikristuksen tulo Mellerinkin mukaan on muutamien kuukausien sisällä. Minun mukaani vuodenvaihteessa 2021-22, ja se olisi Gorban paluu valtaan.

2. (Vuosiviikon) puolivälissä Antikristus hyökkää Jerusalemiin. Minun mukaani noin pääsiäisenä 2025. Ylösotto ei tule 10 päivää Antikristuksen nousun Jerusalemin temppeliin (Mahdollisesti Kristuksen taivaaseen astumisen kirkko eikä uusi Juutalaistemppeli) jälkeen vaan 45 päivää sitä ennen, heti valerauhan vahvistamisen jälkeen.

3. Valerauhaa ylösottoineen ei tule vielä kevätkesästä 2023 vaan hieman myöhemmin. Nykyinen arvioni on ollut jo pitkään tammi-helmikuu 2025.


MILLOIN VIIMEINEN VUOSIVIIKKO ALKAA?

Heitin mahdollisuuden, että jos uusi Juutalaistemppeli tulee niin sitä voitaisiin alkaa rakentaa viimeisen vuosiviikon alkaessa. Puoliväli pääsiäinen 2025, n. 11. 3. 2025. 3,5 vuotta sitä aikaisemmin olisi kai noin 11. 9. 2021. Siis jo tänä syksynä. HV http://wwnet.fi/users/veijone/

Kirjoitettu 24. 4. 2021 kuten Profetaalisuus ajassamme-ryhmästäkin selviää, https://www.facebook.com/groups/235999839884511


TÄNÄ SYKSYNÄ VOI TULLA KOLMAS JUUTALAISTEMPPELI

JOS EI TULE

1. Antikristus vie kuvansa palvottavaksi ei temppeliin vaan kirkkoon Jerusalemissa. Mm. Augustinus (354-430) tiesi Antikristuksen olevan poliittinen peto, joka nousee Jerusalemin temppeliin. Ajatus siitä, että temppeli voisi olla (jos uutta juutalaistemppeliä ei tule) kristillinen kirkko, ei ole lähtöisin Veijoselta vaan sekin jo Augustinukselta! Augustinus selittää, että "On epävarmaa, missä temppelissä hän tulee istumaan, joko Salomon rakentaman temppelin raunioissa tai kirkossa." (Augustinus: De Civitate Dei - Jumalan valtakunnasta - XX kirja, 19.luku, 1. jakso).

2. Daniel 9:27 tarkan tutkimukseni mukaan on mahdollista, että on kysymys Jerusalemin ylimmästä paikasta, jossa on Kristuksen taivaaseen astumisen kirkko. Todennäköisesti siihen kirkkoon Antikristus veisi kuvansa.

3. Daniel 9:27 valerauha olisi enemmän Palestiinamyönteinen sopimus, jossa Antikristus on mukana, mutta myös Palestiinasta saataisiin sovittua vaivatta. Jerusalemista kansainvälinen kaupunki. Vertaa "jos tulee" 3.

JOS TULEE

Jerusalemin ensimmäisen temppelin tuhosivat babylonialaiset Nebukadressarin aikana, toisen roomalaiset ensimmäisessä juutalais­sodassa vuonna 70. Toisen temppelin tuhosta lähtien nyky­aikaan saakka juutalaisten keskuudessa on elänut toivo uuden temppelin rakentamista samalle paikalle.

1. Se tulee Kalliomoskeijan paikalle Jerusalemissa. Kaikki arabit ovat vihoissaan! Taannoin kirjoitin näin: Uusi juutalaistemppeli Kalliomoskeijan paikalle ei ole edellytys tulkintamme oikeellisuudelle, mutta toki temppelin rakentamisen aloittaminen olisi kuin piste i:n päälle, vahvistaisi Herran tulemuksen parissa vuodessa samaan tapaan kuin tekee Gorban paluu valtaan.

2. Se valmistuisi 250 päivässä vanhan selitykseni mukaan. Kaikki osat ovat jo valmiina. Rakentamisessa ei todellakaan mene pitkään, ja se ehditään tehdä Antikristuksen tulon ja ilmestymisen välillä.

3. Daniel 9:27 valerauha olisi enemmän Israelin ja Antikristuksen välinen sopimus. Palestiinalle Jerusalem voitaisiin jopa hylätä, ja saavutettua rauhaa ylistävät olisivat ennen muuta Israelin juutalaisia.

4. Juutalaisten yleinen käsitys on, että se voidaan rakentaa vasta Messiaan tullessa. Kristillisen käsityksen mukaan hieman ennen Messiaan tuloa. Antikristus olisi jollakin tavalla mukana kolmannen temppelin rakentamisessa. Daniel 9:27 rauhanliittoon "Antikristus onnistuu suostuttamaan juutalaiset siten, että lupaa heille palkkioksi yhteiskunnalliasia oikeuksia ja vapauksia, niin että he uudistavat entisen uhripalveluksen Jerusalemissa". (M. Baxter 1866).

5. Minä olen virheellisesti ennustanut temppelin tuloa liian aikaiseksi seitsenvuotiskauden alkuun, mutta koska koko seitsenvuotiskäsitys on väärä, sillä tarkoitetaankin hetkeä ennen kuin Jerusalemin valerauha tehdään. Erään mielipiteen mukaan Jerusalemin kolmas temppeli rakennetaan sen jälkeen, kun Antikristus ja Israel ovat solmineet rauhansopimuksen, mutta hän uskoo 7 vuotiseen ahdistuksen aikaan eikä siihen, että Antikristus heti hyökkää temppeliin. Aivan liian myöhäisenä pidän esim. Cutting Edgen ja Nokialaisen käsitystä, että temppeli rakennetaan vasta Googin sodan jälkeen. Jos kerran Antikristus vie sinne kuvansa, temppeli täytyy olla olemassa sitä ennen.(2018)

Lisäys nyt: Minä olen siis jo aiemmin selittänyt, että temppeli jos tulee niin seitsenvuotiskauden alussa. Pekka Sartola ja kumppanit opettavat ylösoton tuloa juuri ennen temppelin rakentamisen aloittamista.

6. Vapaamuurarit haluavat kolmannen temppelin rakennettavaksi, ja sekin voi auttaa temppelin tulemisessa.

Harri Veijonen http://wwnet.fi/users/veijone/


ROOMA - EKSYTTÄVÄ KÄSITYS

Rooman pitäminen Danielin viimeisenä petovaltiona antaa odottaa ylösottoa vielä ainakin kymmenen vuotta. Martti Ahvenaisen kanssa tuli väittelyä asiasta, ja hän oli tietenkin sitä mieltä, että minä olen väärässä kun odotan valerauhaa ylösottoineen jo aivan lähivuosina. Samalla käsitykset Antikristuksesta ovat hakoteillä. Vaikka "Juutalaistemppeli syksyllä 2021" ei ole varsinaisesti minun käsitykseni paitsi ajankohdaltaan, sen tulo auttaisi kaikkia ymmärtämään, että näkyvä paluu koittaa noin seitsemässä vuodessa. Samalla viimeinen suuri herätys alkaisi jo siitä ja tietenkin voimistuisi Gorban palatessa valtaan. HV http://wwnet.fi/users/veijone/.


TUHOUTUUKO MOSKEIJA 11. 9. 2021?

Kun Jumala salli WTC:n tornien tuhoutuvan 11. 9. 2001, se tapahtui uskovien parhaaksi. Ihmiset, edes valtaosa uskovista ei sitä tajua, mutta minä profeettana tajusin heti, että olennaista tuossa on päivämäärä. Ymmärsin, että oikea vuosituhannen vaihde oli 11. 9. 2000, ja 3,5 vuotta siitä tulisi uusi terrori isku ja myös merkki taivaalle. Juuri niin tapahtuikin, Madrid ja Sedna.

3,5 vuotta siksi, että 3,5 vuotta ennen Messiaan paluuta Antikristus alkaa vaikutuksensa hyökkäämällä Jerusalemiin. Ennaltatietämäni terrori-isku 11. 3. 2004 oli samalla todistus siitä, että viimeinen 3,5 vuotta tulee. Ja mitä ilmeisimmin se tulee 11. 3. 2025. Näkyvä paluu taas 11. 9. 2028. Ajankohdasta 11. 9. 2000 kuluu siis neljä vuosiviikkoa.

Ei Raamattu kiellä näkyvän paluun päivämäärän tietämistä vain ylösoton päivämäärää ei tiedetä viikkoa tarkemmin. Tämä 11. 9. ajankohta mitä ilmeisimmin ei pääty tuohon. 20 vuotta WTC:n iskun jälkeen on 11. 9. 2021, ja todennäköisesti taas jysähtää oikeaan aikaan. Seitsemän vuotta ennen näkyvää paluuta alkaa viimeinen vuosiviikko, ja sitä juhlistaisi suuri tapahtuma. On jo puhuttu, että kolmas Juutalaistemppeli voi tulla moskeijan paikalle. Ja sehän edellyttää sitä, että moskeija tuhoutuu! Mitä sitten tapahtuukin, päivämäärä on 11. 9. 2021.

Harri Veijonen 28. 4. 2021. http://wwnet.fi/users/veijone/


MITEN TARKASTI YLÖSOTON AJANKOHTA VOIDAAN TIETÄÄ?

Jos siis Antikristus hyökkää Jerusalemiin 11. 3. 2025, teoreettinen ajankohta ylösotolle on 45 päivää aikaisemmin. ( http://wwnet.fi/users/veijone/1335.htm ) 11 + 28 =39 ja tammikuuta 6 päivää. Noin kuusi päivää tammikuun lopusta on noin 24. - 27. 1. 2025. Yhtä päivämäärää ylösoton hetkelle ei ole edes olemassa niinkuin Jeesus opetti, että maa on pallo, jolla yhdellä ylösoton hetkellä on päivällä miehiä peltotöissä, yöllä yövuoteella ja naisia jauhamassa käsikivillä. Työ jota Novumin mukaan tehdään vain aamuin ja illoin. Jo 1986 esitin ajan tiedettävän kolmen päivän mariginaalilla, mutta nykyisin en ole opettanut kuin viikon tarkkuudella tietämistä: viikko valerauhan solmimisen jälkeen viikko suuntaan tai toiseen. Hetkeäkin arvellaan väärin eli tuntia arvellaan valerauhan vahvistamisesta seitsemän tai 10 päivää, mutta sellainen arvelu ei onnistu. Lopullinen tulos on 18. 1. - 4. 2. 2025 ja edellyttäen, että Jerusalemin valerauha on solmittu juuri edellä esim. viikonloppuna 18.- 19. 1. 2025. Pakko uskoa, jos valerauha tulee! HV http://wwnet.fi/users/veijone/


HARRI VEIJONEN LISTAN KÄRJESSÄ

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16906733/lista-voidelluista-pastoreista

Kerätään tähän listaa suomalaisista voidelluista pastoreista joiden opetus on raitista ja Sanan mukaista:
Harri Veijonen
Jari Pasanen
Weijo Lindroos

En mikään voideltu enkä pastori, mutta kiitos aloittajalle luottamuksesta!
Harri Veijonen
http://wwnet.fi/users/veijone/