Eivät mahda meille mitään! Suomi laajenee itään! Ja Israel koko maan päälle! Daniel 2:27,28: On Jumala taivaassa. Hän paljastaa salaisuudet ja ilmoittaa teille mitä .. viisaat, noidat, tietäjät eivätkä tähtienselittäjät voi ilmoittaa! Ennaltatietävää mm. Danielin kirjan selitystä jo yli 25 vuotta, Harri Veijonen © Harri Veijonen. Tekstit ovat 14 vuotta edellä aikaansa. Ymmärtääksesi, aloita Sanakirjasta. http://groups.yahoo.com/group/harriveijonen/, http://groups.yahoo.com/group/zipsonly/.

TOP tulostettavat: 1. Vihan ajan alkamisen esikuvat, 2. Päivälleen ennaltatietäminen, 3. Pohjolan häät traktaatti, 4, 5, 6. . From 2000 to 2014 (updated), Mullistavat vuodet 2005-2007, Takaisin Viipuriin 70 vuodessa, Tutkimus vuosien 2004-2014 tapahtumista ( mirror), Sir Isaac Newton´s prophecies, The Upcoming Peace Pact in the Middle East - FREE book!   S E U R A K U N T A L A I N E N . Seurakunnan Tiedotuskeskuksen valtakunnallinen uutislehti. Toimituskunta: Harri Veijonen, päätoimittaja. (E-K:n Säästöpankki 410810-6384121). Toimittajat: Anne, Antti, Johanna, Keijo Lindeman ja Osmo Pöysti. Vastaanotamme tekstejä eri puolilta maailmaa! Middleeast.htm "Peace and safety" Then sudden destruction will come upon them like the birthpangs of a pregnant women, 1 Thess 5:3. But we for the obtaining of salvation throught our Lord Jesus Christ, 1 Thess 5:9. We will be caught up along in the clouds to meet the Lord in the air, 1 Thess 4:17. : Jerusalemista sovittaessa Jeesus pelastaa seuraajansa yläilmoihin! ST Media Fin - ST Media Eng - Helsingin Sanomat - Helsingin Sanomat Eng - Isnews - Weekend News - Savola - Sartola - Cosmos - MTV3 uutiset - YLE uutiset - End_Time_News - Radiouutiset - More news * Livecameras * Holiday calendar * Moon now * Anyday * Almanakka * Pictures of the Day * Bible Gateway * Raamattu * Raamattuhaku * Toinen * ISBE * Eurotop500 * Finland - Finland2 - Finland3 - Scandinavian - Top Media Stories - Jewish News - Russia1 - Russia2 - Moskova.info - Ukraina info - Top US Stories - Hal Lindsey Top News - Päivitykset: eilen, toissap. - Search Veijonen: Google - Yahoo - Hotbot - Alltheweb - Suomi24 * HAKEMISTO


Tulit, näit, voitit!
Omaksesi tästä! Download here!
veijonen2005.zip !

The seven years from Evelina to Palestina. Ennalta varoittamani Eveliinan kuolinpäivä: Täysikuu
Samalla varoitus ylösotosta päivälleen 7 oikeata vuotta myöhemmin: Täysikuu. HARRI VEIJONEN
ANTAKAA PELASTAA ITSENNE TULEVASTA SUURESTA AHDISTUKSESTA!

JULY 2006 KESÄKUU

Av 6, July 31, 2006 Heinäkuun 31. 2006

KRISTUKSEN HÄIHIN KUIN KALEVALAN POHJOLAN HÄIHIN
PAKOTTAJINA TIEDÄMME AJANKOHDAN MILLOIN NE ALKAVAT

Maailmanloppu ryhmässä joku kirjoitti, että täällä olisi ihana oikea profeetta. En olisi siitä niin varma. Mutta se on selvää, että täällä toistetaan ihanaa oikeaa profetiaa, Elävän Jumalan pilkulleen toteutuvaa Sanaa! Ihana ja mahtava olet sinä, kun saat pakotettua läheiset ja kaukaiset ystäväsi Karitsan häihin jopa jakamalla heille Kalevalan runoa Pohjolan häät!

Nyt omana tulostettavana sivunaan: Pohjolan häät eli Kuninkaanpojan häät, http://wwnet.fi/users/veijone/uusi/pohjolan_haat.htm. Huomaa, että useiden uusien sivujemme osoitteissa on tästedes kansio "uusi". Osoitteesta http://wwnet.fi/users/veijone/uusi/ näkee suoraan mitä siellä on.
Top tulostettaviin Pohjolan häät kolmanneksi ja Harri Veijonen pähkinänkuoressa kuudenneksi: http://wwnet.fi/users/veijone/LAPPEENRANNAN.doc.


ENSIO LEHTOSEN SYNTYMÄSTÄ 100 VUOTTA

ENSIO LEHTONEN (1906-1971). Ensio Lehtonen syntyi sata vuotta sitten. Hänen vaikutuksensa suomalaiseen kristillisyyteen on eräs suurimmista. Uskoon tultuaan Lehtonen liittyi Vapaakirkkoon, mutta vaihtoi nopeasti helluntaiseurakunnan puolelle. Kun työ siellä ei enää sujunut toivotulla tavalla, Lehtonen perusti Kuva ja Sanan. Sen bisnesajatteluun sisältyi, että toimitusjohtaja Lehtonen palasi kansankirkon jäseneksi. Paljon muuta negatiivista Ensio Lehtosesta ei sitten voinekaan sanoa.
Ensio Lehtonen oli monessa mukana. Vuonna 1940 hän perusti lastenkodin, joka toimii edelleen. Ensio Lehtosen perustama maan ehkä parhain lastenlehti, Lasten Kuvalehti ei valitettavasti Leo Mellerin luotsaamana saanut jatkoa kuin noin vuosikymmen Lehtosen kuoleman jälkeen. Joku sotkee keskenään piispa Aleksi Lehtosen ja Ensio Lehtosen. Mutta Ensio oli sekin, joka vuonna 1937 Ristin Voiton kautta julkaisi kirjan Äidin rukous. Ensio Lehtosen kirja Äidin rukous on eniten myyty suomalainen hengellinen kirja. 108.000 myytyä kappaletta sijoittuen kaikkien listalla 13. Kärjessä Väinö Linna: Tuntematon sotilas (509 500) ja Mika Waltari: Sinuhe Egyptiläinen (296 200).
Ensio Lehtonen uskoi Herran paluussa oikeaan oppiin, Daniel 9:27 kuuluu lopun aikaan. Seurakunnan Tiedotuskeskus sijoitti Ensio Lehtosen suomalaisten kirjailijoiden Top listalla kolmanneksi Mikael Agricolan ja Aapeli Saarisalon jälkeen. Hieman ennen kuolemaansa Ensio Lehtonen perusti Patmos lähetyssäätiön. Ensio Lehtonen on sanonut, että millään muulla kansakunnalla kuin Suomella ei ole niin paljon yhteistä Israelin kanssa. HV: Ensio Lehtosen tuotanto: http://wwnet.fi/users/veijone/lehtonen.txt HV


ELIS BERGROTHIN KUOLEMASTA 100 VUOTTA

ELIS BERGROTH (1854-1906). Henrik Bergroth (s.1717), Pirkkalan kappalainen, avioitui Margaretha Kristina Tolletin kanssa. Lapsia syntyi 13. Suku oli tyypillinen pappissuku, jonka jäseniä nykyisin lienee elossa muutama sata. Vuonna 1854 joulukuun 11. sukuun syntyi Gustaf Elis. Elis-pojan lapsuudesta F.M. Karrakoski kertoo, että hän oli iloinen ja älykkään kujeellinen. Elis valmistui ylioppilaaksi Turussa syksyllä 1867. Vuoden 1874-75 hän toimi 9-vuotiaan Akseli Gallén-Kallelan kotiopettajana. Elis Bergroth vihittiin papiksi Porvoossa 15. 1. 1879. Elis avioitui 1862 syntyneen Elin Neoviuksen kanssa. 1. 4. 1880 Bergroth aloitti työn Suomen Merimieslähetyksessä. Elis Bergrothin kirjastossa oli mm. englantilaisen baptistin, Charles Haddon Spurgeonin saarnakokoelmat, jonka saarnoja kaksi nidettä hän lahjoitti "minulle". (Sigfrid Sirenius: Elis Bergroth. WSOY 1954). Elis Bergroth antoi Vartijassa "järkyttäviä tietoja todellisesta hengellisen hoidon puutteesta". Bergrothin mielestä kaikkien kirkon jäsenten tuli olla tulisieluisia Kristuksen seuraajia. Bergroth oli Vartija lehden ensimmäinen päätoimittaja. Netissä jopa Vartijan omilla nykyisillä sivuilla http://www.vartija-lehti.fi/historia.htm tavallaan pilkataan niin Bergrothia kuin Vartijan toista hyvää päätoimittajaa, Aapeli Saarisaloa. Martti Mäkisalo aloittaa Vartija-lehden historiansa ilmeisen kauhistellen Bergrothin arvostelua Minna Canthin tuotantoon. Sirenius taas emt. s. 433 kertoo:
Minna Canthin luo tuli ruotsalainen sanomalehtireferentti, joka halusi tietää, milloin uusi odotettu romaani ilmestyisi. Minna oli juuri lukenut Elis Bergrothilta saamansa kirjeen ja siitä itseensä mennen vastasi, ettei kirja luultavasti ilmestyisi ollenkaan.
Olisi mahtavaa, jos presidentti Tarja Halonen ja ulkoministeri Erkki Tuomioja menisivät itseensä tai säikähtäisivät niin, että tekisivät parannuksen ja myös toimistaan Israelia vastaan. Saapa nähdä mitä "Anna Lind II" tuo tullessaan. Erkkihän ei hätkähdä, vaikka Hellan ääreen joutuisi.
Suomalainen tunnettu kirjankustantaja sanoi Elis Bergrothin vaikuttaneen eniten heidän tuotantonsa pysymiseen "raittiina". Entä tänään? Tämä ei kelpaa viimeksikään, vaikka ensimmäisten joukossa olisi painettu kirjaksi vuonna 1906, jolloin Elis Bergroth kuoli. HVAv 4, July 29, 2006 Heinäkuun 29. 2006

SUOMI LUOJAN VAIMONA

Suomen Kirjallisuuden Seura perustettiin vuonna 1831 Elias Lönnrotin aloitteesta. Kalevalan hän julkaisi neljä vuotta myöhemmin. Kalevalan kokoajana Lönnrot uskoi, että Kalevalassa kuvastui muinainen sivistys. Kalevalaa alettiin pitää Suomen kansan muinaisuuden tutkimuslähteenä sekä Suomessa että muualla maailmassa. Kalevalassa havaittiin myös samankaltaisuutta juutalaisten ja uskovien kristittyjen Pyhään kirjaan, Raamattuun. Kalevalan mukana levisi ympäri maailman ajatus, että Pohjolan perillä asuu pieni korpikansa, joka on luonut eeppoksen, jonka veroista ei montaa ole. Raamattu puhuu Pohjolan perällä asuvasta kansasta Hesekielin kirjassa. Sakarjan kirja puolestaan jakeessaan 6:8 sanoo, "saattavat minun Henkeni lepäämään pohjoisessa maassa", mikä on ollut vuonna 1800 syntyneen L.L. Laestadiuksen seuraajille kertomassa, että he ovat valittu kansa. 1970-80-luvun suomalaiselle helluntaisaarnaaja Niilo Yli-Vainiolle se kertoi, että viimeisinä päivinä suuri herätys on Suomen maassa. Helsingin yliopiston sinettiinkin se jae on kelvannut osoituksena suomalaisten olemassaolosta merkkikansana jo muinaisen tietämyksen mukaan.

Vuodesta 1926 lähtien toimi Helsingin kirjallisuudentutkijain keskuudessa yksityisluontoinen keskustelukerho, jonka kokouksissa kuultiin esitelmiä ja kirjaselostuksia. Kerhon piirissä heräsi kevättalvella 1927 ajatus perustaa yhdistys, joka olisi yhdyssiteenä koko maan kirjallisuudentutkijain välillä ja joka harjoittaisi julkaisutoimintaa. Asiaa valmisteli toimikunta, johon kuuluivat professori Viljo Tarkiainen sekä tohtorit J.V. Lehtonen ja Eino Railo. Vuonna 1927 marraskuussa toiminta johti Kirjallisuudentutkijain Seura nimisen yhdistyksen perustamiseen. Vuonna 1944 kirjallisuuden professori Eino Railo (1884-1948) uskaltautui julkaisemaan teoksen otsikolla "Valittu kansa ja luvattu maa, kertomus suomalaisista". Kalevalan suomalaisuuden korostaminen oli edennyt uudelle tasolle. Raamatun valittu kansa, juutalaiset, oli kuin saanut kilpailijan Pohjolan periltä. Vieläpä maakin oli pohjoisessa vastaava kuin Israelille luvattu maa Lähi-Idän sydämessä.

Eino Railon isänmaallinen esitys Suomen ja suomalaisten erityisasemasta oli hyvä yritys kertoa jostakin yliluonnollisesta maasta ja kansasta. Mitään varsinaisia yksityiskohtaisia todistuksia otsikkonsa puolesta teos ei kuitenkaan pystynyt näyttämään. Astetta pidemmälle mentiin 1990-luvulla, kun Kalervo Syväntö alkoi väittää, että Suomi eli Finland tarkoittaa luodun mantereen ja ajan lopun maata niinkuin nimikin kertoo Fin, loppu, land, maa. Evankeliumi oli vietävä maan ääriin, Finlandiin saakka. Kalervo Syväntö asuu Israelissa ja häneltä löytyy painettuna vihkonen "Israel ja iankaikkinen rakkaus". Kalervon isä oli Israel lähetystyön tienraivaaja, Kaarlo O. Syväntö, joka kirjassaan "Vanhan testamentin käännösvirheistä" ihmettelee, onkohan Hesekielin kirjassa mainittu "Toogarman heimo Pohjan periltä" suomalaisia tarkoittava.

Tarinoita yliluonnollisesta Suomesta ja suomalaisista tuskin koskaan laajasti pidettiin vakavasti otettavina kun sellaisesta ei ollut suuremmalti näyttöäkään. Tilanne voi olla toinen siitä lähtien, kun lappeenrantalainen Harri Veijonen alkoi paneutua Kalervo Syvännön heittämään ajatukseen ja koko laajaan aiheeseen perusteellisesti. Hän on otsikoinut tutkimustaan tyyliin "Suomi Luojan vaimona".


PERES HAVITTELEE ROOMAAN

Vedenpaisumusta ja maailmanloppua pahemmasta ajasta Pelastumisesi Sanakirja, http://wwnet.fi/users/veijone/sanakirj.htm: Väärä profeetta, Ilm 19:20, 20:10, Novuminkin mukaan sama kuin toinen peto, Ilm 13:11. "Maasta" Israelin nouseva, joka yhteistyössä oman nimisensä troikan saarnamiehen kanssa: "Päästä sinä kansamme pohjoisesta maastasi (Jeremia 16:15) niin saan heidät suostumaan Israelin maan jakamiseen. Peres (lat. sinä tuhoudut) elää! "Se Israelin johtaja, joka tekee liiton pedon kanssa" (Lindsey Hal: Kohtaaminen pilvissä s. 13.).
Israelin nykyinen varapääministeri, Shimon Peres: Oli virhe sulkea Israel Roomasta. Peres puolusti Israelin toimia Libanonissa. Israelin varapääministerin Shimon Peresin mukaan Israelin sulkeminen ulos Rooman Lähi-idän kriisiä käsittelevästä kokouksesta oli virhe. - Mielestäni oli virhe jättää Israel kutsumatta. Sen täytyi olla arabien painostusta, Peres sanoo ranskalaisen Liberation-sanomalehden haastattelussa. Vuonna 1994 Nobelin rauhanpalkinnon saanut Peres puolusti Israelin sotatoimia Libanonissa. Hänen mukaansa Hizbollah-järjestö on tuhonnut Libanonin suuntaamalla sodan omaan maahansa. (MTV3-STT-AFP). Vuoden 1986 kirjani mukaan Jerusalemin valerauha vahvistetaan Roomassa. Nyt ensi kerran tuli vastaan Rooma ja sinne Peres havittelee. Vuoden 1986 kirjani ja Hal Lindseyn mukaan Antikristus peto on EU:sta, mutta esitykseni jo 1987 lähtien mukaan Gorba, joka tulisi takaisin.


Uusi kulminoituminen 45 vuotta Oulun profetiasta. BERLIININ MUURISTA 45 VUOTTA: 13. 8. 2006.

KEKKONEN 45 VUOTTA SITTEN III

Kekkonen 45 vuotta sitten sarja katsotaan alkaneeksi Oulun profetia-uutisista kesäkuun 18. 2006.
UK: USA:n Gufler UM:ssa. Berliinin kysymys vakava. (20.7.). Hongan neitsytpuhe Loviisassa (27.7.). Kirje Aamulehdelle: Jään huvittuneena odottamaan mihin yllätte (valheinenne) tämän syksyn aikana. Leike, jossa kerrotaan UK:n nimenneen Saimaan kanavasta neuvottelemaan ministeri Kleemolan. (6.8.).
Berliinin kriisi. 20. 7. 1961 Kennedy päätti vahvistaa USA:n asevoimia Berliinin kriisin vuoksi. Berliinin muuri (13.8.1961–9.11.1989). Itä-Saksan hallitus rakennutti kaupungin keskelle muurin estämään kansalaisten pakoa itävyöhykkeeltä länteen. Nyt maailma on halunnut jakaa Israelin maan eikä Israelin turvallisuutta näytä takaavan muuritkaan.


EI MENE PERILLE

119 Katyushas hit northern Israel. At least 55 injured in Hizb'Allah barrage. Lähi-Idän sodassa tuhoja puolin ja toisin. Mutta uutiset siitä eivät tavoita keskiverto suomalaistakaan. Suomen valtio, kirkko ja punainen ristikin avustavat yksipuolisesti Libanonia, jonka alueelta terroristit Israelia vastaan sotivat. Jos Suomen pitäisi karkottaa Viipurista sieltä Suomeen ammuskelevat terroristit, vietäisiinkö apu Viipuriin? Niin tekeville sanottaisiin, että olette mukana taistelussa Suomea vastaan. Suomen valtio, kirkko ja punainen ristikin in memoriam 2007. Minkä yrititte tehdä Israelille, sen saitte itse. Syyttäkää itseänne sillä itse olette syylliset! HV
Av 2, July 27, 2006 Heinäkuun 27. 2006

VIIMEISEN VUODEN ALKAMISEN AATTO

Nimipäivästäni syntymäpäivääni. 6 ja 8. 6008. 1938+68=2006. 1939+68=2007. Aattohetkiä eletään kuin kesällä 1938. Suomi kutsuu koolle ylimääräisen ulkoministerikokouksen Lähi-Idän tilanteen vuoksi.

1. 9. 2006 II maailmansodan alkamisesta 67 vuotta.
SODAN LEHDET HENGELLISINE ILMOITUKSINEEN

Aamulehti 1938 toukokuun 7. päivänä. Mannerheimin patsas Tampereelle. Kauppaneuvos Raf. Haarla aloitteentekijänä. Lehdessä 14 sivua toisin kuin sota-aikana 4 tai 8. Hengellisiä ilmoituksia: Lähetysiltama Lut. rukoushuoneessa Vilho Vuorela. - Lähetystalolla Väinö Holm. - Baptistikirkossa J. G. Kokki ja T. Vainioinen. Vapaakirkko puh. V. Pfaler. - Saalem Vilho Hartonen. - Kadotettu "koko totuus" jälleen löydetty past. Soisalo V.P.K:n juhlasalissa. - Metodistikirkossa O. Collanus. - Apostolisen uskon lähetys Kyttälänkatu 11. - J. R. Hannula Santalahdentie 7 "Mitä olemme oppineet". - Pelastusarmeija Lempi Kivisen muistotilaisuus. - Helluntaiystävät Lähetystalossa J. Johansson ja V. Salo.

Aamulehti 1939 elokuun 15 pnä. Mussolini esittänyt välitysehdotuksen. Sekä Saksa että Puola hylänneet ehdotuksen. (HV: 1. 9. 1939 Saksa hyökkäsi Puolaan ja alkoi II mmsota. 1.- 11. 9. 2006 alkaa armotalouskauden viimeinen vuosi, "Anna Lind II". 11. 9. 2007 vahvistetaan Jerusalemin valerauha ja alkaa viimeinen vuosiviikko. ). - Itävallan juutalaisia siirretään Abessiniaan? 15.000 juutalaista pakolaista. - Hengellisiä ilmoituksia: Telttajuhlat jatkuvat tänään Klassillisen Lyseon pihassa. Useita puhujia. - Iltalaivamatka Aitoniemessä puhuu past. Pennanen. - Kokous Lähetystalossa Selma Hämäläinen ym.

Aamulehti 1939 lokakuun 14. pnä. Neuvottelut kestänevät 6-10 päivää. Suomen ja Neuvostoliiton väliset neuvottelut. (HV: 30. 11. 1939 alkoi talvisota. 68 vuotta myöhemmin alkaa kolmas maailmansota.) - Kreikkalaiskatolisen seurakunnan kirkkotonttia ei kaupunki luovuttanut vapaaehtoisesti. Luovutus tapahtui venäläisen kenraalikuvernöörin painostuksesta. (kaupunginhallitus 29. 8. 1938). Hengellisiä tilaisuuksia: Pelastusarmeija II. os. - Vapaakirkossa pastori Rauhala. - Saalem V. Hartonen. - Baptistikirkko - Pelastusarmeija I os. - Lähetystalolla - Apostolinen usko - Helluntaiystävät puhuu O. Koskinen. - Vapaat kristityt puhuu past. Niilo F. Suomela. - J. R. Hannula Pääsymaksu 5 mk. - Metodistikirkossa O. Collanus.

Aamulehti 1940 maaliskuun 30. pnä. Rintamalla kaatuneiden kuolinilmoituksia kymmenittäin. Hengellisiä ilmoituksia: Vapaakirkko Niilo Tuomenoksa. - Saalem Eino Heinonen ja Vilho Hartonen (HV: Vilho Hartosen nimen Uuras Saarnivaara Harmagedon teoksessaan mainitsee Daniel 9:27 lopun ajassa -opin helluntailaisena levittäjänä) - Kerttu Haarla puhuu tänään Hämeenpuisto 20 aihe: "Vaikea aika ja Hengen kaste".

Aamulehti 1941 marraskuun 27. pnä. Joukkomme vallanneet useita satoja korsuja Itä-Karjalan rintamalla (Pääuutinen). Merien vartijat. VMV 6 kiitää Suomenlahden aalloilla. Postimerkkejä ostaa I. Ponsio Kirkkokatu 8. Myytävänä melkein uusi Heteka sänky patjoineen Kyttälänkatu 7. Hengellisiä tilaisuuksia: Lähetys-ilta. Sokeri- ja leipäkortit mukaan. - Danielin kirja avattu. Puhuu M. Nurmimäki Kyttälänk. 8. - Baptistiseurakunta Pinninkatu 29. Puhuvat A. Jauhiainen, T. Vacklin ja P. Kettunen. - Vapaakirkossa Juho Etelämäki, Kaarlo Lehto, ym. - Saalem Pirkkalanvaltatie 8 Tänään klo 19 puhuu Vilho Hartonen. -Helluntaiystävät Kokous Lähetystalossa J. Hannula, ym. - Pastori H. Pätiälä puhuu tänään Kuninkaankatu 36. - Betaniaseurakunta Aleksanterinkatu 23 Niilo P. Suomela.

Aamulehti 1944 elokuun 4. pnä. Taistelutoiminta laajentunut Rukajärven suunnalla. Hengellisiä ilmoituksia: Hengelliset juhlat Kolhon seuratalossa puhuvat arkkit. V. Kolho ym. - Uskon parantava voima! Tästä aiheesta puh. E. Söyrinki ym. tänään klo 19 Aleksis Kivenkatu 33.

Aamulehti 1944 elokuun 31. pnä. Miljoona ihmistä poistunut Lontoosta. Hengellisiä ilmoituksia: Pelastusarmeija E. Lilja. - Herätyskokous Aleksis Kivenkatu 30 puhuu armoitettu syntinen. - Betaniaseurakunta Aleksanterikatu 22. Kiinan lähetti Tyyne Sihvonen, E. V. Koskinen, ym. - Baptistiseurakunta - Vapaakirkossa H. Kauri ja E. Humala. - Saalem-seurakunta Osmonmäellä viimeinen ulkoilmakokous tänään puhuvat Vilho Hartonen, Huugo Wikholm, ym. - Luther-talossa H. Kokkonen. - Metodistikirkko Rongank. 5. Toivo Mattila.

Aamulehti 1944 marraskuun 22. pnä. Saksalaiset perääntyvät lännessä. Kotkaa pommitettiin kaikkiaan 147 kertaa. Hengellisiä tilaisuuksia: Tampereen akateemikkojen ja ylioppilaiden hengellinen illanvietto Pyynikin pappilassa Kisakentänkatu 18. Puhujana mm. prof. Osmo Tiililä.


"DANIELIN KIRJA AVATTU"

Tampereella 27. 11. 1941 otsikolla "Danielin kirja avattu" puhunut M. Nurmimäki ilmeisesti Maria Nurmimäki. Julkaisunsa: Mikä on totuus? Julkaisija: Tampere : S.P.A. Uskonpuhdistusliike , 1942. Ulkoasu: 86, [1] s. 3. painos: Hämeenlinna : Lähetysyhdistys Totuuden vartija , 1948. Sama yhdistys Ringelbergin Amerikka kirjan kustantaja. Sama yhdistys julkaissut Ellen G. Whiten kirjan. Whiten kirjan julkaissut myös tuo S.P.A. Uskonpuhdistusliike. On kysymys adventistisista kustannusliikkeistä, jotka otsikoivat enemmän kuin antavat sisältöä. Harri Veijonen


TIETOKONEESSA ONGELMIA

Tietokoneongelmat ovat haitanneet Päivittäisten uutisten tekoa ja päivitystä. Ongelma näyttäisi ratkaistun sillä, että palvelimen kansion kuvakkeiden määrää vähennettiin.


USKOON TULLEITA UPOTETAAN VEDESSÄ

"Tuo Hentunen on mukava mies, mutten pidä siitä, että hän kastaa meidän seurakuntalaisia." (Ev. lut. pappi Australiassa) Ystävä Australiasta on vieraisilla. Sama laulu ev. lut. papeilla Australiassa kuin Suomessakin.
Ryöväri ristillä ei ehtinyt ottaa upotusta, mutta pelastui silti. Rehelliset ihmiset ehtivät ottaa upotuksenkin. Ev. lut. saarnaringissä Turun Veijo on ainoa (sallittu?) Kirkkoihin kuulumaton keskustelija. Näin tänään:

Vastaus Sakari Meinilälle. Kirjoitit näin: "Jos kastettu luopuu uskosta, niin hän joutuu samaan paikkaan kuin jumalattomat ja Perkeleet."
Tuossa piilee se luterilaisuuden ym. kansankirkkojen harhaoppi. Kastettua pidetään uskovana, vaikka hän ei ole tullut uskoon. Miten voi luopua uskosta, kun ei ole uskossa? Tuollaisella opetuksella viedään niitä miljoonia ihmisiä helvetin tulijärveen. Puhdas Raamatun opetus on, että jokaisen ihmisen tulee uudestisyntyä Pyhästä Hengestä elävän ja pysyvän Jumalan Sanan kautta. Näin opetti Jeesus. Näin opetti alkuseurakunta. Näin opettaa Jumalan Pyhä Henki. Samoin opetamme edelleen Jumalan seurakunnassa.
Uudestisyntyminen tapahtuu ottaessamme vastaan Jumalan armon Jeesuksessa. "Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä VASTAAN OTTAMAAN Jumalan armon, niin ettei se jää turhaksi" (2 Kor.6:1-2). Ota vastaan Jumalan armo tänään! Anna elämäsi Jeesukselle! Usko Hänen sovintoverensä ansioon. Tee parannus syntitilastasi, ja ota upotuskaste vedessä Herran Jeesuksen Kristuksen nimeen. Apt. 2:38,41.Tammuz 29, July 25, 2006 Heinäkuun 25. 2006

SUNNUNTAI LAPPEENRANNAN TORILLA

Sapatti on päättynyt. Ensimmäiset myyjät tulevat jo ennen kuutta. Ei näy Bruunia. Täytynee pistäytyä Imatralla Keräilykirppiksellään. Kauppiaita kuuluisalle Lappeenrannan sunnuntaitorille tulee lähikaupungeista saakka. Näin turistiaikaan ostajat voivat olla vaikka valtamerten takaa. Vähitellen myyjiä kertyy paikalle pitkälti toista sataa. Sekä kauppiaista että ostajista kuitenkin suurin osa ainakin ulkonäöltä toisilleen tuttuja iloisia karjalaisia.
Litmalan poikakin näyttää tulleen. Ai tuossa Erkki, päivää, helluntaikirkon vanhimmistoveli. Onko laulukuorokin paikalla? Ainakin solisti, rouva Huopala. Löytyykö kirjoja? Keittokirja. Kuljen eteenpäin. Kas, Repo. No mitä kuuluu? Vai on nuorisopostimerkkikerho jouduttu lopettamaan kävijöiden puutteessa. EU-kolikoidenkin keruu hiipunut, sitä en koskaan ymmärtänytkään. Onko minulla vielä liikettä jossakin? Ei oo ei tuu. Tekevät Palestiinaa nyt siihen malliin, että jo ensi vuonna katsotaan löytyykö viisaita maan päältä.
Veikkohan tuossa istuu. On torilla kuin ylösnoussut Mannerheim. Veikon kehystämiä tauluja sukulaisestaan sotamarsalkasta. Arvotavaraa toisin kuin useimmilla. Näkyy tuo maalaisukko kantaneen kaiken maailman vanhat työkalunsa näytille.
Tässä kuin Suma, muttei ole. Joku yksityinen. Sota-ajan Aamulehtiä 20 senttiä kappale. Kukas näitä myy? Kaupat heti! Tuhanteen vuoteen ei tarvitse sotaan eikä sotahistoriaankaan paneutua, mutta tässä 1940 Perjantaina toukokuun 3. pnä "12. Olympiakisoja ei pidetä. Bryssel, 1. 5. (STT) Kansainvälinen olympialainen komitea ilmoittaa, ettei 12. olympiakisoja pidetä, koska Suomi on luopunut niiden järjestämisestä." Vai oli herra katsomassa Helsingin olympialaisia sitten kun ne tulivat vuonna 1952. Ja myytte 5 eurolla päiväohjelma Yleisurheilu 27. 7. Olympiastadion Helsinki? Kiitos, minä syön tänään sen. Hän itse siihen oli kirjoittanut Zatobek 121,20 25 km väliaika maratonilla. Seuraavat kesäolympialaiset Lappeenrannan Kimpisellä vuonna 2017. Sen olen kirjoittanut minä ja jo vuonna 1996, http://wwnet.fi/users/veijone/olympic.htm
Ja mitäs teillä? Keräilyharvinaisuus lehtiä. Simula Kokemäeltä lopetti sen teon jo vuosia sitten. Keräilyn maailma lehdellä jatkanut turkulainen kuoli juuri. Kai sentään Ossan Mikon postimerkkilehti Keräilyuutiset jatkaa? Joulukuussa 1983 hän toimitti Abophil lehteä ja kuvani siitä http://wwnet.fi/users/veijone/LAPPEENRANNAN.doc Pähkinänkuoressa.
Tuolla kaveri, joka osasi vitsin murjoa. Antti Puukolta kysyttiin, miten hänellä voi olla niin väkivaltainen nimi. No minähän olen ANTTI Puukko. (Puukkoa vastaan, anti-, antti-). Häneltä ostin niitä kirkkoherra, lääninrovasti Veli-Valio Kaukovaaran omistuksessa olleita kirjoja.
Sunnuntai 23. 7. 2006


VELI-VALIO KAUKOVAARA SEKÄ KIRJASTOAAN

Veli-Valio Kaukovaara toimi kirkkoherrana Lauritsalan ev. lut. kirkossa 1952-76. Hän on kirjoittanut teokset: Lauritsalan seurakunta 1951-60 1961 ja Kanavaseurakunnasta teollisuusseurakunnaksi Lauritsalan seurakunnan synty ja toiminta itsenäisenä seurakuntana 1984. KAUKOVAARALLA OLLEITA KIRJOJA: Listaa kaukovaara.txt kiinnostuneille. Salonen, K. E.: Helluntailaisuus. Sarja: (Harhaoppista ihmistä karta ; 4) Suomen lut.evank.-yhdistys , 1944. Ulkoasu: 24 s. Noinhan se meni 1940-luvullakin Suomessa. Harhaoppinen kirkko jakoi kirjoja "harhaoppista karta", ja sitä enemmän mitä oikeaoppisemmasta henkilöstä oli kysymys. Harhaoppista Harri Veijosta karta -teosta odotetaan sarjan huipennukseksi.


HERRAN PALUU HENGELLISISSÄ LEHDISSÄ 1800-2007, OSA I: 1800-LUVULTA 1900-LUVULLE

Otsikon alle sopivaa aineistoa mielellään vastaanotetaan. Eniten kiinnostavat vanhimmat tiedot, jotka ovat eniten hämärän peitossa. Tarkempaa esitystä saamme vasta Ristin Voitto lehden ilmestymisestä vuodesta 1912 lähtien. Joka tapauksessa tämä esitys painottuu oikeaa oppia - Daniel 9:27 kuuluu lopun aikaan - esittäneisiin teksteihin ja julkaisuihin. Niitä ovat ennen muuta helluntailiikkeen lehdet laajasti ymmärrettynä kuin myös vapaakirkon ja joidenkin pienempien yhdistysten ja yhteisöjen julkaisut. Sisältöön kuuluvat myös Harri Veijosen päätoimittamat lehdet Lasten Ystävä (1980-85) ja nettilehti Seurakuntalainen (1996-2007), mutta niihin ei tässä ole välttämätöntä edetä, palata, eikä välttämättä ennen Herran tuloa niihin ehdittäisikään.

"Isä yksin tietää" - opetus jättänyt ihmiset vaille tietoa.
Muistamme L.L. Laestadiuksen syntyneen vuonna 1800. Nimissään kulkeva liike omaa runsaasti väkeä, jotka itse tietävät mitä heillä on opetettu Kristuksen paluusta. Liike kuuluu kansankirkkoon, ja kirkossa on perinteisesti opetettu "Isä yksin tietää", vaikkei se sana Raamatussa liity edes Kristuksen paluuseen. Ei juuri minkäänlaista eikä varsinkaan oikeata tietoa Herran paluusta ole kansankirkossa saatu minkäänlaisissa herätysliikkeissäkään.

Suomen Vapaakirkon lehti Suomen Viikkolehti toiminut vuodesta 1888.
Suomen Viikkolehdessä alkuvaiheessa Herran odotus oli näkyvää ja opetus yleensä opillisesti oikeaa, vaikka Daniel 9:27:n alkamista odotettiin tietämättä, että se viimeinen vuosiviikko alkaa Jerusalemin valerauhasopimuksella eikä yllättäen. On paikallaan kerrata tässä yhteydessä Harri Veijosen vuoden 1986 kirjan kertomat yleisimmät erehdykset Kristuksen paluusta. Seuraava osa: Pekka Brofeldt ja Toivon tähti.


WIBORG 150 VUOTTA SITTEN, OSA I

Saimaan kanavan, "Suomineidon neidoksi tekijän", 150 -vuotistaipaleen tiimoilla käsittelen Saima lehteä ja nyt myös Wiborg-lehteä. Wiborg ilmestyi 1855-1861 noin kahdesti viikossa. Päätoimittaja ja kustantaja Johannes Alfthan (1830-1893).
WIBORG. Tidning för litteratur, handel och ekonomi. Tisdagen den 22. juli 1856. Poiminta: Elias Lönnrot
Han är den man som uppfann Finska-Litteratur-Sällskapet. När Lönnrot ur det djupa flodbottnet af det nordöstra Karelens traditioner sammanrefsat sin Kalevala, liksom Lemminkäinens moder sin son, fanns ingen förläggare som vågade åtaga sig dess tryckning, anseende den för ett olönande kuriosum, en likgiltig företeelse för den stora läsande allmänheten.
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, SKS on perustettu 1831. Sanan kirjallisuus keksi Elias Lönnrot seuran nimeä varten. Kalevala ilmestyi vuonna 1835. SKS
Tammuz 27, July 23, 2006 Heinäkuun 23. 2006

KALEVALAN SATU SYKSYLLE 2007

POHJOLAN HÄÄT KARITSAN HÄINÄ, OSA II

Kalevala on eksyttävä ja epälooginen, mutta "Pohjolan häät" ovat alkamassa. Yhteen menevät seppä Ilmarinen ja nuorikkonsa. Niin on siis seppä Ilmarinen meidän herramme ja nuorikkonsa on morsian, seurakunta.

SEPPÄ ILMARISEN PALUU

Morsian valmistaudu, seppä Ilmarinen tulee! Menkää teille ja aitovierille ja pakottakaa heidät tulemaan Pohjolan häihin! Tämän maailman pimeistä muka viisaista ei ole tulijoiksi, mutta sokeat, rammat, köyhät ja kaikki, jotka Jumalan Sanaa rakastavat vaikka Kalevalan kautta.

Laillinen laulaja Väinämöinen. Aino on minun Väinämöisen morsian. Hääjuhlaamme vietettiin Saimaan kanavan varressa 16. 7. 1977. Seppä Ilmarinenkin sen muistaa. 30 vuotta, 3 kuukautta ja 10 päivää, niin jo itsekin yhteen menee. Menee ihan tässä yläpuolella kunhan nuorikkonsa, Suomimorsian Seiskatietä ensin ehtii tähän Viipurin kautta. Silloin alkavat Pohjolan häät!

SEPPÄ ILMARISESTA VIIMEISEEN VÄINÄMÖISEEN

Niin on seppä Ilmarinen tuleva noin 26. 10. 2007. Vain pari tarkkaa kivenheittoa oli matkaa viimeisen Väinämöisen tuloon, joka tätä kirjoitan. Tuosta 26. 10. 2007 täysikuineen taaksepäin edelliseen 26. päivän täysikuuhun oli se kuuluisa tsunami. Ja päivälleen 50 vuotta taaksepäin täysikuuhun, niin johan oli riemuvuosi, tulin, synnyin minä. Impilinna, sinne tulin minä. Niin oli seppä Ilmarisen tulosta Väinämöisen tuloon, ja myös toisinpäin, 52 vuotta, 10 kuukautta ja 18 päivää. Mutta oikeina kuukausina ja täysikuulleen 52 vuotta ja 11 kuukautta. 13 päivän aalto on faktaa, vaikka mystistä.

LAPPEENRANNAN PROFEETTA PÄHKINÄNKUORESSA

http://wwnet.fi/users/veijone/LAPPEENRANNAN.doc 7 sivua. Voi vaikka tulostaa, jos toteutuvat sadut kiinnostavat.
Kansilehden, kansi.doc, kera 8 sivua.
Harri Veijonen, viimeinen Väinämöinen, laillinen laulaja iänikuinen


GUTENBERGIN RAAMATUN "SATU" SYKSYLLE 2007

Gutenbergin Raamatun Danielin kirja. Jokaisen luvun alku on merkitty punaisella huomioviivalla tekstin vasemmalla puolen. Ajankohtaiset Daniel 12:1 (kuvassa) ja 9:27. Ruhtinas Mikael nousee, ja kuolleita heräjää mullasta eli hän vahvistaa rauhan monille yhden vuosiviikon ajaksi (911 2007-911 2014), ja ylösotto tapahtuu.

Daniel 12 http://www.drbo.org/lvb/chapter/32012.htm: In tempore autem illo consurget Michael princeps magnus ... Et in tempore illo salvabitur populus tuus omnis qui inventus fuerit scriptus in libro 2 et multi .. Mutta siihen aikaan nousee suuri johtomies (ruhtinas, arvokas henkilö) Michael ... ja siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki joiden nimet on kirjoitettu kirjaan. 2 Ja monet ..)
http://www.drbo.org/lvb/chapter/32009.htm: 9:27 confirmabit autem pactum multis hebdomada una Vahvistaa rauhan monille hebdomas yksi. Daniel 10:13: 21 vuotta jälkeen vuoden 1986. wwnet.fi/users/veijone/mikael21.htm Tuo vuosi 1986 oli myös vuosi, jolloin oltiin 69 vuosiviikon kohdalla, mistä Daniel 9:26 puhuu. Daniel 9:27 kertoo vain viimeisestä vuosiviikosta (72. 2007-2014), mutta Daniel 10:13 osoittaa sen vuosiviikon alkavan 21 vuotta jälkeen ajankohdan 1986, "69 vuosiviikon mentyä", jolloin juutalaisten ennustettiin jälleenrakentavan maataan. Ateistit haluavat hävittää Raamatun, "satukirjan", vaikka se kertoo heidän suuresta sankaristaan, merkkipäisestä ruhtinas Mikaelista!
Tammuz 26, July 22, 2006 Heinäkuun 22. 2006

TSUNAMI 2004 AND PROPHECY 2007

TSUNAMI 2004 12/26 ... 17 M ... 2006 05/26 ... 17 M ... 2007 10/26 RAPTURE

TIETÄJÄ IÄNIKUINEN

Päivän vierailijaksi haulla, jolla löysi ennen 2006 05/26 ilmestyneen sivuni janalla:
"TSUNAMI 2004 12/26 ... 17 M ... 2006 05/26 ... 17 M ... 2007 10/26 YLÖSOTTO"

Se jana oli tavallaan selvää jo syntyessäni täysikuulla päivälleen 50 vuotta ennen tsunamin täysikuuta. "Seuraavana täysikuuna tapahtuu". 2004 12/26 seuraava 26. päivän täysikuu on 2007 10/26 ja mitä ilmeisimmin tuo ja seuraava päivämäärä 2007 10/27 ovat maapallolla ylösoton tapahtuessa. Pietariin menevästä Paholaisen Pojan siittävästä aallosta kirjoitin joskus Lpr:n asuntomessujen aikaan 1999, ja ennen 50-vuotispäivääni sanoin sen tulevan 50-vuotispäivänäni. 13 päivän aalto pilkulleen oli jo 8. 1. 1955 syntyessäni, välillä 26. 12. 1954 - 8. 1. 1955, jona viimeisenä silloin oli sama täysikuu kuin oli 26. 12. 2004. Kateelliset valehtelevat minun etsivän Herran paluun aikaa syntymäpäivästäni, vaikka Raamatun profetia ja tapahtuneet faktat vakuuttavat, että niistä pystyi laskemaan syntymäpäiväni!

Henkilön haku oli vain tsunami+2007+2004+prophecy. Vielä jos vähennetään termi tsunami löytyy peräti 51 sivuani. Löytyy mm. vuonna 2003: "siinä on kysymys ainakin kirjaimellisista päivistä noin vuosille 2004 - 2007. wwnet.fi/users/veijone/ind03kesa.html." Kohta sen jälkeen selvisi, että 1335 päivää alkavat 26.- 27. 2. 2004 ja päättyvät 26.-27. 10. 2007. Uskomattoman tarkasti paras, "Tietäjä iänikuinen", ennaltatietää TAPAHTUMAT AIKOINEEN LOPPUUN SAAKKA!

Vielä 2003: "Pääsiäinen 2004 Helsingissä odotetaan ensimmäistä Antikristuksen törmäilyä oikean pedon pääkaupungissaan. Sitten 11. 9. 2007 kuin jälleen Viipurissa. wwnet.fi/users/veijone/ind03joulu.html". Antikristuksen perinteinen pääsinpäivä 311 ja vuosi 2004. Tarkin kohta Turku Viipuri seitsenvuotisen Seiskatien puolivälinä Porvoo jopa keskimeridiaanina 3500: http://wwnet.fi/users/veijone/halkaisija.gif. Älkää vain väittäkö minun tuota kuvaa piirtäneen. Kyllä se on maantieteilijäin tekoja.

Vielä 2003: "Mikael ilmestyy ja Palestiina tulee viimeistään 2007", wwnet.fi/users/veijone/ind03maalishuhti.html

HALLELUJA! Löytyi jo vuonna 2001: "1335 days March 2004 to September 2007? ... wwnet.fi/users/veijone/ind01oct.html." Vuoden 1995 kirjassanikin olin tiennyt Danielin 1335 päivän kertovan ylösoton ajan. Mutta jo tapahtuneenkin perusteella 1335 päivää eivät sijoitu viimeisen vaan toiseksi viimeisen vuosiviikon loppuun niin että 311 2004:stä alkanut 3,5 vuotta päättyy valerauhan vahvistamiseen 911 2007, ja seurakunta yläilmoihin sitten 45 päivässä. Sekä tsunami että puoliväli 26. 5. 2006 oli ennaltatiedetty PÄIVÄLLEEN! Ja kolmas kerta TODEN SANOO! Tai niinkin, että 911 2000 isku oli heitetty keihäällä jo 911 1972 ja Porvoon 311 2004 2000 syksyllä 35,04 niinkuin neljä Suomen puolikasta tulee. Korttipelissäkin häviäjät putoavat Porvooseen, mutta Kristityn vaellus sieltä turmeluksesta taistelee Kultakaupunkiin, kotiin saakka.
22. 7. 2006


RAAMATUN SE YMMÄRTÄVÄINEN PALVELIJA KALEVALASSA LAILLINEN LAULAJA

"Hullu sanoo sydämessään, ei ole Jumalaa." (Raamattu). Vapaa-ajattelijat tekivät rikosilmoituksen kirkkoa vastaan, koska se jakaa heitä hulluksi nimittävää Raamattua. Kalevalaan jo tartuin minä. Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen. Suomalainen iänikuinen tietäjä voi olla vain maan paras profeetta. Muka alkuperäinen kolminaisuus: "Tuuli isänä, Ilmatar äitinä ja Väinämöinen poikana." Enhän minä mikään Jumalan Poika ole vaan ihan kunnon suomalainen kuin sadun Väinämöinen. Jumalan Sana kolminaisuuksineen ei ole satua vaan suomalainen satu Kalevala on mukaelma Raamatusta eikä toisinpäin.

KUNINKAAN POJAN HÄÄT POHJOLAN HÄÄT

Pohjan komeille häille ja Ilmarisen kotiintulolle nuoren emäntänsä kera omistetaan Kalevalassa kokonaista kuusi runoa (20-25). Pohjan häät ovat Raamatussa Kuninkaan Pojan häät, Karitsan häät. Väinämöinen on saapuva häihin "lailliseksi laulajaksi". Tämä vastaa Raamatun "se ymmärtäväinen palvelija", niinkuin olen kertonut, että Matteus 24:45-46:ssa puhutaan minusta, joka annan oikeaan aikaan Herramme tulee-ruokaa. 20. runo:


POHJOLAN HÄÄT

Silloin Pohjolan emäntä
Pani kutsut kulkemahan,
Airuhut vaeltamahan,
Itse tuon sanoiksi virkki:

Ohoh, piika pikkarainen,
Orjani alinomainen!
Kutsu rahvasta kokohon,
Miesten joukko juominkeihin
Kutsu kurjat, kutsu köyhät,
Sokeatki, vaivaisetki,
Rammatki, rekirujotki,
Sokeat venehin soua,
Rammat ratsahin ajele,
Rujot re´in remmätellös!
Kutsu kaikki Pohjan kansa,
Ja kaikki Kalevalan kansa,
Kutsu vanha Väinämöinen
Lailliseksi laulajaksi,
Elä kutsu Kaukomieltä,
Tuota Ahti Saarelaista!

Noin siis Kalevala. Eikä ole epäilystäkään mistä Elias Lönnrot oli tarinansa suomalaiseen asuun koonnut. Raamatusta! Siitä kertomuksesta, joka koskee Kuninkaan Pojan häitä, Kristuksen häitä yläilmoissa noin 27. 10. 2007 - 27. 9. 2014! Luukas 14: 21-24:

JUMALAN POJAN HÄÄT

"Palvelija palasi ja kertoi tämän herralleen.
Silloin isäntä vihastui ja sanoi palvelijalle:
'Mene kiireesti kaupungin kaduille ja toreille
ja tuo tänne köyhät ja raajarikot,
sokeat ja rammat.'
Palvelija tuli sanomaan:
'Herra, olen tehnyt niin kuin käskit, mutta vielä on tilaa.'
Silloin herra sanoi:
'Mene maanteille ja kylien kujille
ja vaadi ihmisiä tulemaan,
jotta taloni täyttyisi.
Ja siitä voitte olla varmat,
että yksikään noista,
jotka minä kutsuin,
ei pääse minun pitopöytääni!'

KAUKOMIELI AHTI SAARELAINEN
SILMÄ SILMÄSTÄ JA PAREMMASTA 20

TV:ssä näytettiin silminnäkijä-ohjelma, missä kauhisteltiin sitä, että yhden lapsen yksinhuoltaja saa Suomessa ilmaista rahaa elääkseen vain 960 euroa/kk. On hänellä toki se uusi poikaystäväkin rahoineen. Katsoin juuri kuukauden tuloni: 376 euroa tasan. Tasan tarkkaan tulevana valtiovarainministerinä laitan Tuomiojien ja muiden rikkaiden päättäjien omaiset kaivamaan rahaa Tuomiojien haudoista. Minulta ei tipu kuin 376 euroa heille ja vasta sitten kun ovat kaivaneet joka ikisen euron haudoista. Silmä silmästä ja paremmasta 20, kirjoitti Tuomioja sivuillaan.
Tammuz 25, July 21, 2006 Heinäkuun 21. 2006

EU:SSA HYVÄKSYTTY PEDOFIILIEN PUOLUE

AMSTERDAM. Hollannin oikeusistuin on päättänyt, ettei pedofiilien muodostaman puolueen toimintaa voi kieltää lailla. Pedofiilien puolue perustettiin toukokuussa. Sen tavoitteena on muun muassa alentaa alaikäisyyden rajaa seksuaalisuhteissa kuudestatoista kahteentoista ikävuoteen sekä laillistaa lapsipornografia ja eläimiin sekaantuminen. (Reuters/Helsingin Sanomat)
Hollannin Ulkoministeri, Bernard Bot, on tukenut Javier Solana:n suunnitelmaa, antaen eloa Kvartetin Tiekarttaan, jotta saadaan Lähi-Idän ns. rauhanprosessi takaisin raiteelleen. Rauha pedofiileille, valerauha Israelille. Siinä EU:n antikristusten linja. 21. 7. 2006


TOP TULOSTETTAVAT

Palaute: On sekä tyhmyyttä että suuruudenhulluutta koota n. 250 (!) A4-sivun verran koodia - tekstiä yhdelle Internet-sivulle (http://wwnet.fi/users/veijone/index.html). Tämä on lukijoitten aliarvioimista, "yli kävelemistä".
Vastaus: Olen imarreltu, että joku haluaisi tulostaa kaikki tekstini sivunihan sisältävät myös henkilökohtaista päiväkirjaa ja erilaisia tietovarastoja. Olen tarkoittanut tulostettavaksi vain sivuja, joita erikseen tulostettavaan muotoon laadin. Laitoinkin sivun yläosaan ensimmäiseksi "Top tulostettavat". Tällä hetkellä: 1. Vihan ajan alkamisen esikuvat, 2. Päivälleen ennaltatietäminen, 3, 4.
Teen tulostettavaan muotoon vähemmänkin kuumia tekstejäni kuten gutenberg.htm (4 sivua), jotka sopivat vaikka tallettaa maan alle odottamaan Gutenbergejä. Vanhoja sopivia sivuja voi löytyä paljonkin ja niiden asiallinen käyttö vapaa. Eilen tapahtui niin, että tekstejäni luvatta kopioitiin niinkuin Piru Raamattua ryhmiin nimimerkein minua vastaan. Jumala tietää rikolliset, vaikkei poliisi kiinni saisikaan.
21. 7. 2006


TERRORISTIEN SOTA ISRAELIA VASTAAN

19. 7. 2006 uutisia sotarintamilta. terroristien sota 060719.htm. Saatu 20. 7. 2006


KAKSI POHJOLAN KAHELIA

Kun Buen niminen puhuja kertoi joulukuussa 1913, että muuan Jäämeren rannalta lähtenyt profeetta Anton Johansson kulkee ympäri ja ennustaa suuren sodan alkavaksi kesäkuussa vuonna 1914, remahti koko eduskunta nauruun. Suomen eduskunnassa on varmasti ollut hauskaa Lappeenrannan profeetan kanssa.
Heh, heh, heh. Vai ovat Ruotsi ja Suomi, Tukholma ja Helsinki 6000 kilometriä päiväntasaajalta ja aloittavat lopun parodiat kuin kaksi Pohjolan kahelia hetkellä 6000 vuotta Aadamista. Lappeenrannan keihäsprofeetan jo vuoden 1972 osuman mukaan 6000 Aadamista on 911 2000.
Heh heh heh. Vai oli se Harri Veijonen nimennyt Pohjolan kahdessa kahelissa oikein pääkahelitkin, ulkoministerit. Parhaansa mukaan noita pimeimpiä etukäteen varoittanut kuten "ulkoministeri tulisille hiilille 911 2003".
KOLME VUOTTA MENNEN TULLEN
Heh heh heh. Eihän kolme vuotta ole mitään, senhän tietää Suomen ulkoministeri Erkki Tuomiojakin kolme vuotta Ruotsin ulkoministeri Anna Lindin murhan jälkeen, 911 2006.
Heh, heh, heh. Kaksi kahelia profeettaa oli Pohjolassa, ensimmäinen ja viimeinen.
20. 7. 2006


KATSO, UUDEKSI MINÄ TEEN KAIKKI
KYLÄKIRJASTON KUVALEHTI 1907 I JA II

http://wwnet.fi/users/veijone/Kylakirjaston Kuvalehti 1907.htm
Aapeli Saarisalolla lapsena käsissä kuluneet teokset "Tunnetko Pyhää maata" ja "Kyläkirjaston Kuvalehti" ovat olleet minunkin käsissäni. Jälkimmäisestä vain vuosikerta 1907, jota vielä tarkastelen julkaisuna sata vuotta ennen seurakunnan ylösottoa.
Joulukuun 8. päivänä 1907 kuoli Tukholmassa kuningas Oskar II hallittuaan 35 vuotta. Siinä lienee paras ruotsalainen esikuva Ruotsin ja Suomen, Oulun kuolemasta vuosisata myöhemmin. Paras esikuva siinä Messiaan paluulle 107 vuotta myöhemmin 10/1907 valokuvauskilpailun valokuvat. Uuden maan raivaus alkaa. 20. 7. 2006
Tammuz 24, July 20, 2006 Heinäkuun 20. 2006

SAATANAN VALTAKUNNAN TEKIJÄT

(Veijonen 1972). 912 2007 (Marilyn 1998). 911 2001 + 6 = 911 2007. Skeptikot valehtelevat minun poistavan sivujani poistaessaan itse sivujaan, joissa kerrotaan mm. miten Marilyn jo 1998 tiesi ajan noin 911 2007. Toki minä osoitin Saatanalle kaapin paikan jo 1972. 1992 huutelin perään, että narrille vuosituhat on kuin vuosi niin että hän osasi hypätä vuoden 2000 911:stä vuoden eteenpäin naamaansa näyttämään. Ja tarkalleen kuutosensa niin valtakuntansa esikuva, Palestiina, tulee maan päälle. Siitä alkaa Paholaisen seitsenvuotinen valtakunta maan päällä! Saatanan valtakunnan tekijät Saatana ja Palestiinan kannattajat.

SÄÄSTÄÄKÖ TUOMIOJAN TAPPAMINEN HELSINGIN?

Perkeleen erityisessä suojeluksessa on terroristien kunkku. Hyvä toki Bin Laden. Mutta ykkönen, Paholaisen poika on saanut Paholaisen sisäänsä vasta 8. 10. 2005. Hän ei pidä kilpailijoista. Yksi suuri, suurin Antikristus riittää. Putoamisvaarassa ovat mm. Putin ja Tuomioja. Saapa nähdä toteutuuko huumorinikin pilkulleen. Putinin tippumisen jälkeen Tuomiojalla aikaa 10 päivää. Toteuttaako Saatana kenties tapahtumat juuri toisinpäin niin jo on hauskaa helvetissäkin. Erinomaiset vaarapäivät 1. ja 11. 9. 2006. Hienoa että Tuomioja lukee sivujani ja pyrkii aina piiloutumaan terroristien tapaan niin että sodassa siviilit kuolevat terroristien sijasta. Etelä-Saimaassa EU ulkoministerien majapaikaksi on esitetty ensin Patriaa Lappeenrannassa ja sitten Imatran kylpylää. Ja Imatran Valtionhotellissa ei kuulemma majoitu ketään. Tyhmempikin kommari arvaa missä Tuomioja seurueineen majailee.
Harri Veijonen 19. 7. 2006


PYSÄYTTÄKÄÄ TERRORISTIEN SOTA

LIBANON HIZBOLLAHILLA. Uutiskatsaus: http://wwnet.fi/users/veijone/libanon060715.htm

GAZA HAMASILLA

Israel on taas sodassa. Päivä päivältä me vajoamme syvemmin ja syvemmin suohon, jota kutsutaan Gazan kaistaleeksi. Vain muutama kuukausi sitten Israel vetäytyi Gazasta. Siirtokunnat purettiin, ihmiset vietiin pois kodeistaan, puutarhat tallattiin, liiketoimet menetettiin, synagogat raivattiin ja Israelin armeija vetäytyi takaisin kansainväliselle rajalle. Toiveena oli vetäytymisen jälkeen, että nyt Gazan asukkaat pystyvät kehittämään rauhallisen elämäntyylin, auttamaan työttömiä ja antamaan menestystä köyhille. Toiveena oli yleinen elämäntyylin parantuminen kaikille Gazassa. Ideana oli, että nyt kun Gazan asukkailla on hallussa alueensa, eivätkä israelilainen armeija ja siirtolaiset ole siellä, he pystyisivät keskittymään positiivisiin asioihin, jotka rakentaisivat heidän kykyään omistaa itsehallintovaltio, joka huolehtii asukkaistaan. Todellisuudessa tapahtui täysin päinvastoin. Hamas-terroristit voittivat vaalit, he perustivat omat miliisinsä ja pohjimmiltaan aloittivat melkein kansalaissodan, joka pirstoi kaikki ryhmittymät. Yksi näistä Hamasin pienistä pirstoutuneista ryhmistä kidnappasi israelilaisen sotilaan nimeltään Gilad Shalit. Kidnappaaminen pakotti Israelin armeijan astumaan Gazaan jälleen, valloittamaan alueen, josta ammutaan Qusam-raketteja Shederothin ja Ashkelonin kaupunkeihin. Israel hillitsee itseään kansainvälisen yhteisön neuvosta. Tämä antaa aikaa terroristeille Gazassa järjestäytyä, aseistautua, rakentaa puolustusta ja puhua valheita kansainväliselle lehdistölle. Lyhyesti, Israel toimii kuten Yhdysvaltojen hallitus 1970-luvun alussa Vietnamin sodan aikana. Me käymme sotaa, jota pelkäämme voittaa! Me käymme sotaa ihmisten kanssa, joilla on täysin erilainen arvojärjestelmä ja me toivomme, että he ovat iloisia ja kiitollisia, kun meillä ei ole heidän arvojärjestelmäänsä. EI, minä uskon, että Israelin, kuten Yhdysvallat ja Iso-Britannia, pitäisi ottaa selvä kanta ja piirtää punainen linja hiekkaan. Jos palestiinalaiset ylittävät punaisen linjan, Israelin pitäisi tehdä, kuten lupasi tehdä ja poistaa kaikki esteet, pitäen siviilivahingot minimissään niin kuin mikä tahansa armeija, ja pysäyttää rakettien ampuminen kohti kansalaisiamme.
J. Shulam, Jerusalem. Jerusalemin rukouslista 5. 7. 2006


ISRAEL TAKAISIN ISRAELILLE

Etelä-Saimaassa vuonna 1988 kirjoitin otsikolla "Israelin maa jaetaan". Mitäpä profeetta ei tietäisi. Toki varsin erikoista, että joutuu vastustamaan asioita, joiden ennaltatietää olevan välttämättömiä tapahtua ennen Kristuksen paluuta. Vastustus johtuu siitä, että tietää maan päälle tulevan suuren ahdistuksen ajan, jonka syiksi Jumala katsoo luopumuksen Israelin maan jakamisineen Palestiinaksi. Lähi-Idässä 99 % alueista on arabeilla ja sitä yhtä Israelin prosenttiakin ryhdyttiin Arafatin toimesta jakamaan. Terroristit ovat kaiken aikaa käyneet sotaa Israelia vastaan, mutta "pysäyttäkää sota", se vaan ei ole kaikunut ennen kuin Israel alkoi terroristien sotaa pysäyttää. Israelista pelastuu vain jäännös, mutta Israelin vihollisista ei pelastu kukaan. Koraani voi olla toista mieltä, minä toistin Raamattua.
Harri Veijonen
Tammuz 23, July 19, 2006 Heinäkuun 19. 2006

Tuhatluvun vaihteessakin laskettiin
että sotaa on vielä yksi vuosituhat > Yksi vuosi 2006 > 2007

SODAN ALKAMISAIKA EI SIIRRÄ
VALERAUHAN VAHVISTAMISEN TULOAIKAA

ENNALTATIEDETYT SOTA JA VALERAUHA
Toukokuun kuudes 2006 uutiseni mukaan kesällä 2006 oli tulossa Lähi-Idän sota ja valerauha sitten 2007. Niiden huipentumien "911" välinä yksi vuosi. Sodan alkamisaikaa ei ole voitu ennaltatietää eihän siitä ole tietoa jälkikäteenkään. Kaiken aikaa terroristien sota Israelia vastaan on ollut käynnissä! Pysäyttäkää sota senkin tyhjäpäät! Mutta kun ette ennenkuin kaikki kuolette ja helvetissä kärsitte. Israelista sentään pelastuu jäännös, mutta sen VIHOLLISISTA EI PELASTU KUKAAN!
Solana ja Tuomioja! Pyytäkää paavikin 1. 9. 2006 Lappeenrantaan niin saamme koko helvetin tänne! Onhan Lappeenrannan profetta itse Piru, eikö olekin? Keihäällä pistelee iäti!

SYYSKUUN 12. 2007
Archivesta löytyvän skeptikkojen sivun mukaan Marilyn Agee puhui päivämäärästä 12. 9. 2007 toukokuussa 1998. Sivu http://www.abhota.info/end6.htm esittää sitten Marilynin puhuvan siitä ylösoton ajankohtana. Tämä Marilyn on ennen minua puhunut tuosta ajankohdasta vaikka seurakunnan ylösoton ajankohtana kun se minun mielestäni on valerauhan vahvistamisen ajankohta. Edelleenkin käsittääkseni valerauhan vahvistamisaika on noin 8. - 13. 9. 2007. Katsotaan silti hieman sitä aiempiakin ajankohtia toisten profeettojen esittäminä.

ELOKUU 2007
Sama sivu esittää nimen Thomas Chase ja ajankohdan elokuu 2007. Eräs parhaita esityksiä myös sisällöltään: Putin on Antikristus. "Hyvin" Putin turvasi G8 kokousta 15. 7. 2006 Pietarissa. Suomalaisia on edelleenkin joukoittain jätetty päästämättä Venäjälle Nuijamaan rajalla passeja mitätöiden (Etelä-Saimaa). Jopa ydinsukellusvene ilmestyi uimarannalle! Ei sentään Lappeenrannan Kimpisessä, mutta saapa nähdä 1. 9. 2006 EU ulkoministerikokouksen aikaan.

HUHTIKUU 2007
Pat Robertsonin kirjassa ajankohta April 29, 2007. Tämä Pat Robertson oli varoittanut USA:a tsunamista silloin kun minä ennaltatiesin päivämäärän 26. 5. 2006 suurine maanjäristyksineen tsunamialueella. Huhtikuun 29. 2007 on Omerin 26. päivä eli 26. päivä jälkeen oikean pääsiäisen. 26. päivä lokakuuta 2007 on merkittävä täysikuineen kunhan "viisaat" valerauhankin vahvistavat päivälleen niinkuin minä "hullu" sanoin.
18. 7. 2006


NO PYYDÄ SITTEN!

Kirjoittanut: Minni-Matleena 16.7.2006 klo 21.42
>>Kristushan tulee kun Häntä osaa pyytää>>
Ala sitten äkkiä pyytämään, jos kerran osaat, että saadaan joku tolkku maailmaan!

Tuemme Israelia Kirjoittanut: Harri Veijonen 16.7.2006 klo 22.24
Sori vaan, he ovat juutalaiset, joiden pyynnöstä ainoa Messias tulee näkyvällä tavalla niin että rauha tulee maailmaan tuhanneksi vuodeksi. Ensin on seitsemän vuoden taistelut maan päällä ja jäljelle jää vain kourallinen juutalaisia pyytämään Messiasta tulemaan. Saatana toki pyrkii hävittämään kaikki juutalaiset sitä ennen niinkuin nytkin. Ellei Israel saa Libanonista toimivia terroristeja hiljenemään kuka juutalainen on pyytämässä syksyllä 2014? Toki me tuemme juutalaisia niin että heistä edes jotkut jäisivät pyytäjiksi. Kauaa emme ole vaikuttamassa asioihin heidän puolestaan vaan he jäävät ypö yksin kun seurakunta evakuoidaan yläilmoihin jo ennen viimeistä "lopullista ratkaisua". http://wwnet.fi/users/veijone/


SOTAHIHHULIEN SIVUILLA VAIN MUUTAMA

Israelin vastaisten terrorismia tukevien Pysäyttäkää sota - hihhulien sivuilla on käynyt päivittäin keskimäärin yhdeksän lukijaa. Meillä käy sentään hiljaisimpinakin päivinä vähintään 20 kertaa enemmän väkeä. Israel pyrkii nyt poistamaan Hizbollah terroristit Libanonista. Toki se tehtävä kuuluisi Libanonille, mutta kun Syyria ja Venäjäkin noiden terroristien toimintaa siellä tukevat! Ja vielä Suomessakin on joitakin saman tason kusipäitä. Termi kusipää on kenties liikaa sanottu, eihän noiden sotahihhulien päässä välttämättä ole yhtään mitään.
Ainakin on selvää, että vastamielenosoitus Israelia vastaan mielenosoittavia vastaan on täällä kaikunut jo pitkään ja toivottavasti se kaikuu Helsingissäkin! Sotahihhulit kokoontuvat maanantaina 17. 7. klo 17 Kiasmalla, josta kulkevat Israelin suurlähetystölle (Yrjönkatu 36). Israelin armeija apuun ellei Suomen poliisista ole! HV


LEHDISTÖTIEDOTE

ISRAELIN MAAN JAKAMINEN VIRHE

Israelin maan jakaminen on virhe, jota rehelliset suomalaiset eivät voi hyväksyä, sanoo Lähi-Idän asiantuntija, lappeenrantalainen Harri Veijonen. Veijosen internetsivut ovat kaupungin suosituimpia. Isä yksin tietää milloin maailmanloppu tulee, mutta Veijonen on kertonut etukäteen päivälleen Jeesuksen tulemusta edeltäviä tapahtumia. Raamatun profetian perusteellisen tuntemuksen ohella hyvä apu on juutalaisten historian tuntemuksesta.

Tilanne tänään on kuin kesällä 65 jKr., jolloin juoniteltiin juutalaisille "lopullisen ratkaisun" aloittamista seuraavana vuonna. Roomalaisen Tituksen hyökätessä juutalaiset odottivat avukseen Messiasta, mutta eivät vielä Jeesusta Kristusta. Kristushan tulee kun Häntä osaa pyytää. Seurakunnalle Messias ilmestyy Pelastajana pilviin jo ennen viimeisen "lopullisen ratkaisun" aloittamista, sen jälkeen kun "Israel saa rauhan". Vuonna 2004 Veijonen maksoi Kaakkois-Suomen Sanomiin ilmoituksen otsikolla "Suomineito 2007. Lokakuun 27. olet valmis". Veijosen mukaan Suomineidossa morsiamen kuva on ollut valmis jo 150 vuotta Saimaan "synnytyskanavan" myötä. Saara nauroi 90 vuotiaana. Veijonen asuu mielellään Saimaan kanavan varrella peilikuvassa Turun Tuomiokirkkoa onhan Suomineidossa kaksi puolta, pelastettava morsian ja se Turusta johdettava puoli, joka pitää jalat maassa Pelastajan tullessa.
Seurakunnan Tiedotuskeskus (Kirkkoihin Kuulumattomat)

PS. Tämä lehdistötiedote on lähetetty mm. Vaihtoehtouutisiin, missä kommunistit kertovat 17. 7. 2006 mielenosoituksestaan Israelia vastaan. Hävetkää!
Tammuz 20, July 16, 2006 Heinäkuun 16. 2006

KIRJEITÄ SUOMEN HALLITUKSELLE

Arvoisa pääministeri Matti Vanhanen!
Tuemme lappajärveläisen Reino Savolan http://members.surfeu.fi/reinosav/vanhaselle.htm
Teille esittämää näkemystä ja lisäämme vielä omamme otsikolla:

JAVIER SOLANA LÄHI-IDÄSSÄ


JAVIER SOLANA
IN THE MIDDLE-EAST

Javier Solana in the Middle-East. Javier Solana - Antichrist?, http://www.evenmore.co.uk/prophecy/antichrist.html.

Viimeinen suuri Antikristus on poliittinen johtaja, jonka viimeisin Raamatusta löytyvä esikuva oli roomalainen Titus. Ei siis ihme, että yleisin tulkinta viimeisen suuren Antikristuksen valtakunnasta on uusi Rooma, EU. Javier Solana Lähi-Idässä. Joka tapauksessa Solana on tällä hetkellä EU:n Antikristus. Tituksen hyökätessä 70 jKr. juutalaiset odottivat avukseen Messiasta, ja saavatkin Hänet heti kun Häntä, Jeesusta Kristusta avukseen huutavat. wwnet.fi/users/veijone/juutalaissodan_historia.htm. Tilanne tänään vastannee kesää 65 jKr., jolloin juoniteltiin juutalaisia vastaan käytävän "lopullisen" sodan aloittamista seuraavana vuonna.

GORBASSA TAPAHTUNUT MUUTOKSIA

Toiseksi yleisin tulkinta on päätulkintani, jonka mukaan Hesekielin kirjan Mikael Goog (Gorba?) on sama henkilö kuin viimeinen suuri Antikristus. Päivälleen ennaltatietämäni Antikristuksen syntyjäristyksen 8. 10. 2005 oletettiin tuovan Paholaisen viimeisen suuren Antikristuksen sisälle. On odotettu merkkejä sellaisesta eli muutoksia Gorbassa. Merkkejä "hyvän miehen" pedoksi tulemisesta on myös saatu! Havaittu on ainakin, että kun vielä reilu vuosi sitten Gorba arvosteli kovasti Putinin hallintoa, toukokuussa 2006 Gorbatshov: Lännen kritiikki perusteetonta. Ja 13. 7. 2006 Gorbatshov ryöpytti jälleen Yhdysvaltoja.


KIRKOT JO LIITTYNEET ANTIKRISTUKSEEN

A. YHDESSÄ VENÄJÄN KANSSA

http://koti.japo.fi/~opoysti/palsta.htm. Moskovassa 03-05 kesäkuuta 2006 kirkonmiehet esiintyivät kristittyjen nimellä. Putinin koollekutsumassa maailman uskonnollisten johtajien kokouksessa "läsnä oli muutamia itäisten kirkkojen johtajia, joukko katolisen kirkon edustajia ja pari-kolme luterilaisen kirkon johtajaa; yksi Suomesta ja yksi Saksasta. Näillä kokousedustajilla oli kuitenkin yksi yhteinen, kristinuskolle vieras piirre: he edustivat pakkokastettujen lahkoja. En ole kuullut kenenkään aikuisena, vapaasta tahdostaan ja oman henkilökohtaisen uskonsa tähden kastetuksi tulleen kristityn osallistuneen kokoukseen."

B. YHDESSÄ EU:N KANSSA

Myös jotkut uskovien kastetta käyttävät kirkkokunnat ovat kansankirkon kera ilmoittaneet Suomen poliittiselle johdolle, että ne tukevat Suomen toimia EU:ssa eritoten Suomen puheenjohtajakaudella. Vanha sanakirjani wwnet.fi/users/veijone/sanakirj.htm tietää: "Kirkko eli portto tuo kirkon siunauksen Jumalan tuomion syylle, Israelin maan jakamiselle." "EU haluaa jaetun Jerusalemin", http://www.kristitynfoorumi.fi/uutis2005.htm. Solana, Tuomioja ja kumppanit tekevät sekä EU:n että Suomen loppua. Tuomiojaa voidaan sanoa ellei terroristiksi niin ainakin terrorismin tukijaksi. Israel häneltä saa vain syytöksiä yrittäessään lopettaa Hizbollahin ja muiden iskuja Israeliin. Tuomiojien johtama Suomi ei ehkä myy aseita terroristeille kuten Venäjä vaan avustaa Israelin vihollisia rahallisesti niin että ne rahat menevät aseisiin tai aseisiin jää se Suomen valtion lahjoittama määrä enemmän rahaa. Ja samaan aikaan suomalaisia Suomessa pidetään työttömänä, nälässä ja ilman varoja lääkkeisiinkään. Ja kirkko siunaa. Eikä pelkkää huumoria, että kirkko alkaa nimittää antikristukseksi minua. Mutta niinhän se menee, ja HE PYSYVÄT HELVETISSÄ IÄTI!

HIZBOLLAH JULISTI SODAN ISRAELIA VASTAAN

Hizbollah-järjestön johtaja Hassan Nasrallah julisti avoimen sodan Israelia vastaan. (MTV 3) Hizbollah on se terroristijärjestö, joka perinteisesti on sotinut Israelia vastaan Libanonin alueelta neuvostovalmisteisinkin asein. Rehelliset suomalaiset eivät ole hyväksyneet Israelin maan jakamisen aloittamista riippumatta siitä tietävätkö että siitä luopumuksen huipusta seuraa maan päälle suuren ahdistuksen aika.

Harri Veijonen 15. 7. 2006
Seurakunnan Tiedotuskeskus
Kirkkoihin Kuulumattomat


KILPAILKAA NIINKUIN HÄN

Ei Paavali kirjoita kristityn vaelluksen esikuvaksi väline- tai joukkueurheilijoita vaan yksilösuoritusta kilparadalla. Juoskaa niinkuin hän, joka voittaa! Kuvassa voittaja Teemu Wirkkala astumassa palkintokorokkeelle. Sama suuressa koossa sivulla http://wwnet.fi/users/veijone/karelia_games_2006.htm


JAVELINTHROW IN KARELIA GAMES 2006

Karelia Games in Lappeenranta 13th July 2006 by Harri Veijonen.
http://wwnet.fi/users/veijone/karelia_games_2006.htm
14. 7. 2006
Tammuz 18, July 14, 2006
Heinäkuun 14. 2006

UUSIA TULOSTETTAVIA SIVUJA

VALERAUHAN VAHVISTAMISEN ESIKUVAT. http://wwnet.fi/users/veijone/valerauhan_vahvistamisen_esikuvat.htm. Viimeisen seitsenvuotiskauden alkamisen esikuvat historiassa (HV 10. 7. 2006). Sopii yhdelle A 4 paperille koossa "Näytä > Tekstin koko > Pienempi".

PÄIVÄLLEEN ENNALTATIETÄMINEN. http://wwnet.fi/users/veijone/paivalleen_ennaltatietaminen.htm. Miten päivälleen ennaltatietäminen on tullut helpoksi uudella vuosituhannella. (HV 4. 7. 2006). Sopii yhdelle A 4 paperille koossa "Näytä > Tekstin koko > Pienempi".

SEURAKUNNAN YLÖSOTON ENNALTATIETÄMISEN HISTORIAA. http://wwnet.fi/users/veijone/seurakunnan_ylosoton_ennaltatietamisen_historiaa.htm. Miten seurakunnan ylösotto ennaltatiedettiin historiassa. (HV 25. 6. 2006). Sopii yhdelle A 4 paperille normaalissa koossa.

YSTÄVÄKIRJE SYVÄNNÖILLE. http://wwnet.fi/users/veijone/ystavakirje_syvannoille.htm. Miten raamatunkääntäjät erehtyvät Jeesuksen paluussa. (HV 10. 6. 2006). Sopii yhdelle A 4 paperille koossa "Näytä > Tekstin koko > Pienempi".


KARELIA GAMES 13. 7. 2006

Suomalaisittain kenties parhaasta tuloksesta vastasi Imatran Matti Mononen 5,70 seipäässä. Miehet Keihäs 1. Teemu Wirkkala 79,82, 2. Ari Mannio 78,44. Moukari 1. Szymon Ziolkowski POL 80,49, 2. Olli-Pekka Karjalainen 79,07.
M Kuula 1. Ville Tiisanoja 20,02, 2. Jeff Chakouian USA, 19,69, 3. Robert Häggblom 19,66, 4. Mika Vasara 19,54, 5. Conny Karlsson 19,16.
VILLE TIISANOJAN 20,02 TULOKSEN MITTAUS
Kolme TsV:n luotettavaa toimitsijaa takasivat sen, että kuulassa ei mittavirhein tarjottu lisämetrejä. Ville Tiisanojan voittotyöntö tuli alastulokuoppaa lähinnä katsovan silmineni millilleen siihen, missä 20 metrin viiva alkoi, mutta viiva oli noin kaksi senttimetriä väärässä paikassa. Connyltä odotettiin metriä pidempää kaarta, mutta valitettavasti en pystynyt kuin noin millimetrin mittausvirheisiin, jotka pyöristettäessä toki saattoivat aikaansaada jopa yhden sentin virheen. Pitkästä aikaa vilahdin telkkarissakin mittoineni. "Lapinlahdella on parempi". Toivottavasti Auvinen ei tarkoittanut Mondoa vaan jotakin muuta, mieluiten mittamiestä. 14. 7. 2006.


POISTOSSA JUUTALAISTEN VALTIO JA SUOMEN YLEISURHEILU

Päivän kirjahankintani kirjaston poistosta: Theodor Herzl: Juutalaisten valtio, ja Siukonen, Ahola: Urheilun vuosikirja 1984-85. Juutalaisten valtiota ja Suomen yleisurheilua ovat poistamassa maailman perkeleet, mutta meidän puolestamme juutalaisilla ja arabeilla voisi olla alueita yhtä paljon kummallakin sen sijaan, että juutalaisilla on vain prosentti ja sitäkin vielä jaetaan. Vuoden 1984 Urheilun vuosikirjankin toivomme säilyvän vielä tuhat vuotta. Sivu 173 Uwe Hohn, sivu 78 Arto Härkönen ja sivu 70 Arto Bryggare.
ARTSI BRYGGAREN KEIHÄSENNÄTYS 55 METRIÄ
Artsi Bryggare teki 1984 suomalaista juoksuhistoriaa voittaen olympiamitalin pikajuoksussa, 110 m:n aidat. Tänään 11. 7. 2006 hän vastasi kysymykseeni keihäsennätyksestään, "55 metriä." Poikansa Samuli osallistui P 15 keihääseen Lauritsalan urheilukentällä sijoittuen neljänneksi. Voiton siinä vei Henri Kontio (600g) yli 55 metrin kaarellaan. Hyvä heittäjä löytyi myös Miehikkälästä, tulos yli 53 metriä. M 17 sarjassa Eero Harju oli ylivoimainen hyvällä tuloksella (700g) 64,50. HV


VIHDOINKIN TIETEELLINEN LUONTOLEHTI: LUOMINEN

"Uutispimennossa monet kristityt ovat muuttaneet Raamatun tulkintaansa tieteen ateististen tulkintojen mukaisiksi. - Kristityt tiedemiehet ovat osoittaneet tieteen havaintojen sopivan erittäin hyvin Raamattuun, mutta ei evoluutioon."
AiG:n Creation-lehdestä käännetty Luominen-lehti on ilmestynyt http://www.luominen.fi
Nyt on kristittyjen aika julistaa totuutta niinkuin se on, niinkuin on kirjoitettu. Yhdymme Luomiseen: "Sillä kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja meren ja kaikki mitä niissä on" (2 Mooses 20:11).

SNELLMAN SAIMA -LEHDESSÄ, OSA II

http://wwnet.fi/users/veijone/saima.htm (HV 11. 7. 2006)
Tammuz 15, July 11, 2006
Heinäkuun 11. 2006

Hyökkääjä tekee hyökkäämättömyyssopimuksen.
"Antikristuksena Hitler ja säestäjänä Stalin".
Kenestä tuleekaan vihon viimeinen, suurin Antikristus?

TULOSTETTAVA VERSIO PÄIVÄLLEEN ENNALTATIETÄMISESTÄ

Lukijat ovat halunneet enemmän tekstejä muodossa, jossa ne on helppo tulostaa.
Tässä tuore teksti omana sivunaan helposti tulostettavissa ja jakaa saa vapaasti.
"Näytä > tekstin koko > pienempi" pienennyksen jälkeen tämä sopii yhdelle A 4 arkille:
http://wwnet.fi/users/veijone/paivalleen_ennaltatietaminen.htm


VALERAUHAN VAHVISTAMISTA EDELTÄVÄT ESIKUVALLISET TAPAHTUMAT

I NEBUKADNESSAR

Vanhin vastaava tilanne on ollut vuonna noin 604 eKr., jolloin alkoi juutalaisten Baabeliin vienti. Vastaa lopun ajan vuotta 1993, jolloin alkoi juutalaisten maan jakaminen, varastaminen valerauhan nimissä. 1993+14=2007 valerauha vahvistetaan, 3,5 vuotta temppelin hävitykseen. 604-14=590 3,5 vuotta temppelin hävitykseen. Siis vuonna 590 eKr. oli kolme ja puoli vuotta siihen kun kuningas Nebukadnessar 586 eKr poltti Jerusalemin ja tuhosi Ensimmäisen Temppelin. Se tapahtui 9. päivä Av – kuuta. Juuri samana päivänä 655 vuotta myöhemmin Titus tuhosi Herodeksen temppelin. Lopun ajan vastaava, Av kuun 9. vuonna 2011 on 9. elokuuta, mutta viimeinen suuri Antikristus aloittanee nousun Jerusalemiin jo pääsiäisenä vuonna 2011.

II ANTIOKUS

Vastaavat tilanteet selkeimmin olivat kahden muinaisen varsinaisen antikristusesikuvan kanssa. 1. Antiokus IV Epifanes noin 170 eKr. valerauhoineen. Alkoi vuosiviikko, minkä keskellä Jerusalemin temppeli Antiokuksen toimesta häpäistiin.

III TITUS

2. Toinen varsinainen antikristusesikuva Titus valerauhan vuosiviikkonaan 66 - 73/74 jKr. Otetaanpa vaihteeksi luterilainen selvittämään kyseistä vuosiviikkoa:

RAIMO MÄKELÄ URHO MUROMAN JALANJÄLJISSÄ
Olisiko etevin luterilainen nykyisin Raimo Mäkelä? Siedettävästi hän on puhunut Temppeliaukion kirkossa: 1, 2 ja 3. Lainaukseni häneltä kohdasta: Jeesus Kristus Danielin kirjassa:
"70. vuosiviikko toteutuu kolme eri kertaa: 1) Jeesuksen ristiinnaulitsemisessa ja sen jälkeisessä ajassa, 2) juutalaissodassa 66-73/74, jonka puolivälissä Jerusalemin temppeli hävitettiin ulkonaisenakin osoituksena siitä, että uhraamisen aika kerta kaikkiaan oli loppunut, 3) tulevassa viimeisen Antikristuksen ajassa."

Kysymys on tietyistä esikuvista. 70. vuosiviikko ei tietenkään toteudu kuin kerran ja käsittääkseni 1986-1993 7 vuotena Dan 9:26 mukaisesti 70 vuosiviikkoa sotia "loppuun asti", minkä jälkeen valerauhan teko alkaa ja vihon viimeinen vuosiviikko on vasta 2007-2014. Jeesus surmattiin 62 vuosiviikon mentyä juutalaisten säädettyä asumista Jerusalemissa 30-luvulla. Mutta juutalaissodassa 7 vuoden keskellä säädetty asuminen keskeytyi 70 jKr. niinkuin Raimo Mäkeläkin esittää. Ja todellakin lopun ajalla sitä vastaa vihon viimeinen vuosiviikko, minkä puoliväli olisi noin pääsiäinen, 311 vuonna 2011.

Pikkutitusta nähtiin ennaltatiedetysti päivälleen 7 vuotta ennen sitä eli 311 2004, terroristien isku Madridissa. Mutta 911 2007 nähdään kaikkien aikojen vuosiviikon avaus, valerauhan vahvistus. Sille löytyy joitakin esikuvia kuluneeltakin vuosisadalta. Otan esille vain parhaimman antikristuksena Hitler säestäjänä Stalin.

IV HYÖKKÄÄMÄTTÖMYYSSOPIMUKSET

A. KOTIMAINEN
Vuonna 1932 tammikuun 21. Neuvostoliiton ja Suomen välille solmittiin hyökkäämättömyyssopimus. Sopimus oli voimassa runsaan vuosiviikon. Neuvostoliitto sanoi sen yksipuolisesti irti marraskuun 28. päivänä 1939. 68 vuotta myöhemmin sopii olla varma siitä, että muuta ilmoitusta Helsingin tuhosta 30. 11. 2007 ei virallisesti annetakaan. Sopimuksia ei enää sanota irti vaan ne rikotaan sopimuksen vielä voimassa ollessa.

B. KANSAINVÄLINEN
Vuonna 1939 elokuussa Hitlerin Saksa liittoutui yllättäen Stalinin johtaman Neuvostoliiton kanssa. Solmittu Molotov–Ribbentrop-sopimus (myös Hitler–Stalin-sopimus) 23.8.1939 oli luonteeltaan hyökkäämättömyyssopimus. Sen kiistelty salainen lisäasiakirja jakoi Itä-Euroopan etupiireihin maiden kesken. 1. syyskuuta 1939 Hitler käynnisti hyökkäyksen Puolaan, minkä lasketaan aloittaneen toisen maailmansodan. 1. syyskuuta 2006 Suomen antikristus Erkki Tuomiojan johdolla EU herrat kokoontuvat Lappeenrantaan. Mutta vasta 11. syyskuuta 2007 koko maailman Antikristus vahvistaa valerauhasopimuksen, mikä koskee Israelin Jerusalemia ja aloittaa hävityksen vuosiviikon maan päällä ja takaa seurakunnan ylösoton yläilmoihin noin 45 päivän kuluessa.
Harri Veijonen 10. 7. 2006


GAZA ON JÄLLEEN SOTATILASSA
J. Shulam: http://wwnet.fi/users/veijone/gaza0607.txt

SAIMA LEHTI JA J. V. SNELLMAN
http://wwnet.fi/users/veijone/saima.htm


PIHTIPUTAAN KEIHÄSKARNEVAALIT 2006 07/09 TULOKSET/RESULTS:
http://wwnet.fi/users/veijone/heitot.htm

LEHDISTÖVERSIO TULOKSET 4-SEURAN OTTELUSTA 8. 7. 2006
http://wwnet.fi/users/veijone/tsv060708.txt

JUNIOR KARELIA GAMES EI VIELÄ MONDOLLE

Lappeenrannan Urheilu-Miehet (LUM) täyttää tänä vuonna sata vuotta. Sininen Kimpinen saa sen kunniaksi uuden pintamateriaalin. Uusi materiaali on kansainvälisesti suosittu Mondo, jota Suomessa entuudestaan on vain Helsingin olympiastadionilla, Lapinlahdella ja Botnia-hallissa. Mondoa testataan ensi kerran torstaina 13. heinäkuuta 2006, jolloin LUM järjestää Euroopan yleisurheiluliiton (EAA) kansainväliset kalenterikilpailut Karelia Games. Ne ovat samalla seuran 100-vuotisjuhlakilpailut. Tiistaina 11. 7. Junior Karelia Games ei vielä pääse Kimpiselle vaan kilpailut pidetään Lauritsalan kentällä. Lauantaina 8. 7. 2006 Taipalsaarella TsV järjesti avoimet neljän seuran kilpailut. Parhaasta tuloksesta vastasi Henri Kontio, jonka 600 gramman Nemeth P. 15 sarjassa helteessä ja sivutuulessa lensi lukemiin 57,01, mikä on P 14-vuotiaitten uusi kauden paras Suomessa. Kuvassa 8. 7. 2006 Henri korkeimmalla korokkeella.
http://wwnet.fi/users/veijone/heitot.htm HV 8. 7. 2006
Tammuz 10, July 6, 2006
Heinäkuun 6. 2006

PÄIVÄLLEEN ENNALTATIETÄMINEN
HELPPOA VASTA TÄLLÄ VUOSITUHANNELLA

PÄIVÄLLEEN ENNALTATIETÄMISEN HISTORIAA

Ensimmäistä kirjaani kirjoitin tällä samalla paikalla 20 vuotta sitten. Jo siinä totesin, että "on totta, että Raamatun ennustusten ymmärtäminen on helpompaa jälkeen kuin ennen niiden toteutumisen. Mutta kyllä Jerusalemin joutumista Israelin käsiin, mikä kuuden päivän sodassa noin 7.6.1967 toteutui, tiedettiin odottaa."
Jälkikäteen on ollut mahdollista havahtua moniin päivälleenkin ennaltatietämisen mahdollisuuksiin. 311 profetiasarjakin on ollut mahdollista tietää alkaen 11. 3. 1917, mutta vielä 11. 3. 1985:kään ei liene ollut kenenkään ennaltatietämä päivälleen.

"Seurakunta odottaa ensiksikin sen päivän tuloa, jolloin Jeesuksen ajan Jerusalem joutuu Israelin käsiin." (Vilho Rantanen 1966). Vilho Rantanen ei ennaltatiennyt päivämäärää, mutta pystyi sanomaan senkin totuuden, että tuo tapahtuma on tulossa ensiksi. Totta puhuen vielä hänen aikanaan päivälleen tai edes kuukaudelleen ennaltatietäminen oli jokseenkin mahdotonta toisin kuin minun aikanani uuden vuosituhannen alkaessa ja varsinkin sen alettua päivä vuotta vastaten.

Onko sitten päivälleen ennaltatietämisen historia aloitettava vasta siitä, kun kesällä 1992 Tukholmassa Jeltsin julisti vallankaappauspelkojaan ja Koivistokin sitten ärähti ennustajaeukoille tarkoittaen hyvinkin minua, joka olin koko kevään julkisesti pelotellut, että vuodenvaihteessa 1991/92 aloittanut Jeltsin olisi vallassa vain tasan vuoden. Hommahan sitten eteni niin, että 2. 8. 1999 Ilta-Sanomat http://wwnet.fi/users/veijone/iltasan.jpg julkaisi Seurakunnan Tiedotuskeskuksen johtaja Harri Veijosen kirjoituksen "Millenniumin hetkenä tapahtuukin jotakin", mitä tapahtumaa näillä sivuilla selitettiin Jeltsinin poistumiseksi kuten sitten tapahtuikin 1. 1. 2000. Ilmeisesti siinä oli maailman ensimmäinen päivälleen ennaltatietäminen. 11. 3. 2000 Gorban paluu politiikkaan oli toinen. Vasta kolmas oli saatu keihäällä, mutta jo 28 vuotta aikaisemmin, 11. 9. 1972. Hymy-lehdelle: Ennaltatiesin kaikki päivät jopa keihäällä. Niinkuin Metusalah iski kuin keihäällä vedenpaisumuksen alkamisen ajan, niin piti lopussa olla vei jo ne. Kyllä päivälleen ennaltatietämisen historia pitää aloittaa ainakin jo 11. 9. 1972 keihästuloksestani 60.00, sillä ennaltatiesin sen osuvan ajankohtaan 11. 9. 2000. Syksyllä 2000 tiesin jatkavani keihäällä tulevia merkkipäivämääriä, vaikken heti ymmärtänytkään, että totta ihmeessä vain se tekemäni 35,04 on ainoa mahdollinen kun tulossa 911 2000 jatkoksi on 4 x 3,5 vuotta. Taipalsaarella muistetaan hirmuinen yritykseni saada tulos 38,50, mutta se heittonihan oli yliastuttu. Polvi kipeänä pitkän aikaa kun en heti uskonut, että 3,5 vuoden kausia tulee neljä.

Oikeana millenniumina 11. 9. 2000 ilmeisesti maailmankaikkeus lähti pyörimään kohti uutta alkua niinkuin Tieteen Kuvalehtikin kirjoitti tapahtuneen, mutta mitä vastaan nyt kovasti väitetään, vaikka jo on päivälleen ennaltatietämisiä kohti uutta alkua jatkuvasti sen jälkeen nähty. Tämä että uudella vuosituhannella "narrille päivä on kuin vuosi" kaiutettiin kaikkeen maailmaan siis jo keväällä 1992, ja narrinahan se Jeltsin meni. Herra on Herra ja narri on narri, eikä Harrikaan tästä parane, vakuutin 1996 kirjoittamassani 1900-luvun henkilöissä. Juuri tasan vuosi kun "Gorba tulee maaliskuussa ja Jeesus syyskuussa", 311 2000 ja sitten 911 2001, päivälleen! Ja päivälleenhän ennaltatiedetään ainakin parikymmentä tapahtumaa välillä 2000-2014. Minun yksin ei niitä kaikkia tarvitse tietää, mutta ainakin kymmenen minulla on jo koossa:

1. 1. 2000 tapahtumakin ennaltatiedetty: Jeltsin,
11. 3. 2000 tapahtumakin ennaltatiedetty ja jo 1995 kirjassani: Gorba palaa politiikkaan,
11. 9. 2000 ennalta väitetysti maailmankaikkeus kääntyy kohti uutta alkua (ja niin tapahtui!),
14. 11. 2000 ennalta varoitettu Karelian tyttöjä, Eveliina ei kuullut 7 vuotta ennen ylösottoa, 45 päivää jälkeen oikean vuodenvaihteen,
11. 9. 2001 tapahtumana puhuttu vastakohdasta "jos Jumala Perkele olisi" iskisi kaksoistorniin, jossa vastustajani Tuomioja ja Mäkelä asuvat,
11. 9. 2003 kaksi vuorokautta ennen Anna Lindin murhaa täällä kirjoitettuna varoitus "ulkoministeri tulisille hiilille",
26.-27. 2. 2004 helmikuun 2004 uutisissa selvää, että tulee kuin helmikuun manifesti ja maaliskuun vallankumous, ja oli ennaltatiedetty myös "mitähän meidän risteykseemme" kun vastakkaisessa Citymarketin mutkassa kuoli tyttönen,
11. 3. 2004 Saavuta 1335 päivää alkoi Mustolan mutkasta ja 1290 päivää valerauhan vahvistamiseen 11. 9. 2007 alkoi ennaltatiedetysti exodustodistuksella maassa (Madrid) ja jopa taivaalla (Sedna) ja peräti Suomen kartalla (Porvoo) alkaen Viipurin linnasta 1293 ja Turun tuomiokirkosta (1300) + 700,
26. 12. 2004 - 13 päivän aalto,
8. 1. 2005. Nyt löytyi sitä missä olin etukäteen kirjoittanut, että Suomenlahti on kortsu, joka antaa siemensä tänne eikä mitään Pietariin, asetella kortsua 27. 4. 2000. Ja että kun jotakin menee Pietariin niin antaja ei ole Jumala vaan Perkele siittäen Saatanan pojan! Ja juuri 50-vuotispäivääni sitä ennustin! Tässä kaksikin ennaltatiedettyä päivää ja 13 päivän aallon päätepiste: Pietari. Lisäksi hengellisesti tulkittavat tapahtumat varmistaen Antikristuksen rääkyvän kahdessa vuodessa itsensä Jerusalemin valerauhaa vahvistamaan.
8. 4. 2005 ja kolme kuukautta Pojan sikiämisestä syntyy Johannes Kastaja, vaikka paavi hautaansa.
8. 10. 2005 eikä tätäkään Aasian sika syntyy-varoitusta kukaan julkaissut vaikka täältä tarjosin. Lappeenranta-ryhmään jopa sekunnilleen myöhään illalla Suomen aikaa kirjoitin ja vasta seuraavana päivänä tuli uutisiin Aasian suuri maanjäristys,
4. 1. 2006 Ruutia Sharonille Ruutin päivänä. Uutisissa etukäteen "Ruutin kuukausi 11. 4. - 10. 5. 2005. Kuun alkuun varoitin ruutia esim. Sharonille." Siellä myös kuvajana alkaen Arafatista 2004 11/11 * 2005 04/11 * 2005 09/11, jossa jälkimmäinen korjattiin hyvissä ajoin Aasian siaksi 8. 10. 2005,
23. Nisan 2006 "What if it happened again?" (Entä jos tämä tapahtuu jälleen) kirjoitin etukäteen niinkuin loppujäristys päivälleen ja paikalleen sitten tuli,
26. 5. 2006 "Tsunami II". Tämä viimeisin oli se, joka ennaltatiedettiin edellyttäen sen päivän olevan keskellä tsunamin ja seurakunnan ylösoton täysikuita! Peräkkäisiä 26. päivän täysikuita! Molempiin suuntiin oli 17 kuukautta. Viimeisinkin päivälleen ennaltatietäminen on vahvistanut käsitystä, että ylösotto tapahtuu noin 27. 10. 2007 yöllä Suomen aikaa, mutten väitä, että se tapahtuu juuri silloin vaan se tapahtuu noin silloin kunhan noin 45 vuorokautta aiemmin Jerusalemin valerauha on vahvistettu. Ja siitähän kertoivat kirjani otsikotkin alkaen 1986.
Harri Veijonen 4. 7. 2006


ROSLIN-KALLIOLA JA ASTEROIDI

Päivän vierailijaksi haulla 1. Matilda Roslin-Kalliola. Tampereen yliopistossa näkyy olevan hänestä aineistoa ja sopisi käydä myös Merikarvialla kotimuseossa. Halutaan ostaa kirja Mietteitä Googin sodasta. Kaikki alan aineisto tervetullutta sähköpostitse.
2. Asteroidi ja uutiset. Hesarissa näkyykin, että maaliskuussa 2014 voisi iskeä maahan asteroidi. Tarjosin keskustelua: Ilmestyskirja puhuu siitä, että vihan ajassa päiviä lyhennetään kolmanneksella ja sellainen voisi edellyttää iskua niin että maan pyörimisliike nopeutuu, vuorokaudet 16 tuntisiksi. Kirjani 1986 alkaen kertovat aikakauden vaihtuvan Jerusalemin valerauhasopimuksessa, ja sellainen todennäköinen jo syksyllä 2007. Koska maailman "viisaat" tulevat tuota valerauhaa ylistämään, heillä tuskin on siinä vaiheessa tiedossa että mikään asteroidi varmasti iskisi 2012-2014 niinkuin kuitenkin todennäköisesti tulee käymään. Damaskokin poistetaan maailmankartalta hyvinkin jo syksyllä 2008 jos kerran aikamme tapahtumat seuraavat kenraali Allenbyn askelia 90 vuoden takana. Luvattuun maahan noin 27. 10. 1917. HV 5. 7. 2006


VALKOINEN JOUTSEN

"Valkoinen Joutsen" -kutsumanimen saanut Tupolev-pommikone on ylivoimainen kaikilta suoritusarvoiltaan ja aseelliselta iskukyvyltään verrattuna esimerkiksi yhdysvaltalaiseen tämän hetken lähinnä vastaavaan "super" -luokan B-1B -pommittajaan, kertovat venäläiset sotilaslähteet. Tu-160 -koneen varustukseen kuuluvat mm. X-55 -risteilyohjukset.
http://wwnet.fi/users/veijone/Russia_in_the_last_time.htm


LOMAMATKALLA JOSSAKIN SUOMESSA

Toivottavasti Lappeenrannassa katsomassa tätä paikkaa. 7.txt matka kesken.Tammuz 8, July 4, 2006
Heinäkuun 4. 2006

EU - HERROILLE
PÄÄLLYSTETTIIN TIE KAIKKEIN PYHIMPÄÄN

SULKUTIE, LAPPEENRANTA 9, MUSTOLA

SULKUTIE, LAPPEENRANTA 9, MUSTOLA. Siinä se on merkeistä katsottuna. Saimaan kanavan Mustolan sulun edusta, Finlandin pyhin paikka. Paikka josta ikäänkuin tai ilmeisesti siihen enkelten toimesta koottunakin seurakunta lähtee yläilmoihin niinkuin Kristus nousi Jerusalemista ja Sanan käännös takaisin Jerusalemiin tapahtuu tässä.
Paikka jonka taakse rinteeseen Mustolan Karhuvuorelle rakennetaan Jerusalemin temppelin jälkeen maailman merkittävin rakennus. Paikka josta alkaa "90 -vuotisen Saaran", Suomimorsiamen synnytys, kohdun suulta, Mustolan sululta. Heidät yllättää synnytyskipu niinkuin raskaan vaimon, ja meidät temmataan morsiamena Suomineidosta sillä hetkellä ja sillä paikalla!

Kilometri pohjoisempana kulkee Kuutostie, ja siellä Mustolan mutkassa jysähti 180 kaasupullon auto noin 26. 2. 2004 niinkuin ikäänkuin tässä sululla jysähtää 6:sta 7:aan täyskääntyneille seurakunnan ylösoton tulo 1335 päivää myöhemmin, 45 päivää valerauhan vahvistamisesta, noin 26.-27. 10. 2007. Helsinkiin, Turkuun, Roomaan jne. tuhoon me emme ole menossa.

VUOTTA ENNEN SAMALLA PAIKALLA

EU - herrat ovat tulossa Lappeenrantaan kai juuri vuotta etukäteen, lokakuussa 2006. Ainakin tämä Lappeenrannasta Mustolan sululle uusi asfaltointi epäillään johtuvan siitä, että EU-herrat tulevat katsomaan 150 vuotiasta Saimaan kanavaa. Tule sinäkin! 150 löytyy kukkaistutuksena tältä samalta kanavan länsipuolelta vastapuolelle katsottuna tästä 4 km pohjoisempana. Sieltä, missä kanava Saimaasta alkaa.
Harri Veijonen kuvin tällä paikalla 3. 7. 2006


ME HELLE PERMANNIT JA HE PELLE HERMANNIT

Googlen kuvahaku veijone tsunami, eikä antanut edes vaihtoehtoja juuri oikealle kuvalle. Jos siis Damasko järisee pois maailmankartalta 26. 10. 2008. Se sijaitsee kuin Jerusalemin yläpuolella, missä järisee loppujäristys 26. 9. 2014. Erinomainen apu Archive.org:kin, löytyi jo poistettu kuva Madrid-Rooma.
Oli ennaltatiedetysti uusi järistys tsunamipaikalla 26. 5. 2006. Alku oli 26. 12. 2004. Välinä oli 17 kuukautta kuten ylösottoon 2 x 17 = 34 kuukautta. Välillä oli ennaltatiedetysti vuosisadan päätösjärinä kuin Veijosella, ei (Turussa, Roomassa) San Franciskossa vaan itä-Venäjällä Nisan 23, 1906-2006. Porvoota 311 2004 Rooma Jerusalem linjalla vastasi Madrid. Roomassa 11. 9. 2007 muka vahvistetaan valerauhasopimus Harri Veijosen jo vuoden 1986 kirjankin mukaan. Paavi ei tajua mitään, ihan yhtä paljon kuin arkkipiispa Paarma lukematta minulta. Mutta molemmat pellet seitsemän kukkulan kaupunkiinsa voivat toivottaa Antikristuksen ja EU-herrat, kaikki pellehermannit, tervetulleeksi juhlimaan kotiinsa Roomassa 11. 9. 2007 solmitun valerauhan vahvistamisen jälkeen. On heillä kekkerit: nyt on rauha ei hätää mitään!
Vaalimaan rajan päivälleen ennaltatiedetty avautuminen olisi päivän uutisen mukaan:
"EU: Venäjälle vapaakauppa-alue. MTV3 Julkaistu 03.07.2006 13:03 (päivitetty 13:16)"
ST/hv Julkaistu 3. 7. 2006 klo 14:03 (päivitetty 14:16)


RAPTURE 2008 OR RAPTURE 2007?

"The Bible Code seems to give a repeated sequence of DATES when the Great Tribulation will begin, 5766 to 5772 in Hebrew years which is 2006 AD to 2012 AD in our Modern English Calendar." Pastor Harry/Church of Philadelphia Internet
"5 or 6 May, 2008 during Armageddon, at the end of the 1335 days of Daniel 12:12 and that the faithful sheep are raptured to be angels on 6 or 7 June, 2008." Lord Witnesses London, N1 3DF United Kingdom
http://www.themidweekrapture.com/: Easter 2004 or Easter 2011?
Be ready 2007 10/26-27 and go home! go.to/veijonen, Harri Veijonen, Mustola, Saima Canal, Lappeenranta, Finland. Welcome!


YLÖSOTTO 2008 VAI YLÖSOTTO 2007?

Olen jo vuosia ennaltatiennyt olennaiset päivälleen. Mahdollisuuteni erehtyä päätepisteestä tasan vuosi on seikka, jonka olen kaiken aikaa ottanut huomioon ja mielestäni voinut perustellusti sulkea senkin erinomaisen erehdyksen pois. Siinä lähtökohta seitsemälle vuodelle olisi 911 2001 eikä 911 2000. Epävarmuuttani on pönkittänyt veljemme Moshe Zewin esitys siitä, että tuhatvuotinen sapatti oli Aadamista Eenokiin eikä se olisi ollut ensimmäinen vuosituhannen mittainen työpäivä.

ZEWILLÄ ERINOMAINEN KUVAKIN

Jos kuljette sivujeni kautta esittämiini kohteisiin niin älkää jättäkö käymättä http://www.kolumbus.fi/gematria/vartija.htm, missä Antero Hiltusen alias Moshe Zewin erinomainen kuvakin. Eronamme lopussa se, että minä puhun tuhannen vuoden lepopäivästä seurakunnan ylösotosta alkaen ja hän vasta reilut tuhat vuotta myöhemmin alkavasta uudesta maailmasta alkaen. Mieliksemme kai työtä teemme tuhat vuotta maan päällä etupäässä hallitsijain tehtäviä. Ja silloinkin sapattina levätään. "Rooman keisari Konstantinus Suuri teki sunnuntaista, viikon ensimmäisestä päivästä, valtakunnallisen lepopäivän ja kaksi vuotta myöhemmin se tuli myös Rooman kirkon lepopäiväksi. 4. käsky kuitenkin kehoittaa: "Muista pyhittää lepopäivä. Kuusi päivää tee työtä ja toimita kaikki askareesi; mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, Sapatti; silloin älä mitään askareita toimita..." (2Ms 20:8-11)." (Zew). Vuosituhannella noin 2007 to 3007 olisi vain sapatin nimi. Ei tuhatta vuotta jaksa levätä Veijonenkaan, ja eikö tuo Zewin omakin teksti viittaa siihen, että viikon ensimmäisen päivän pitäminen sapattina on kirkollinen harhaoppi.

AADAMISSA RIITTI TYÖTÄ

Nähdäkseni Herra piti vain päivän mittaisen sapatin ja alkoi ensimmäisenkin vuosituhannen luomaansa ihmistä paimentaa. Sapatinpäivää Aadamin luomisen jälkeiseen päivään tarvittiin siksikin, että ihmisellekin tulisi selväksi Herran luomisjärjestyksen mukainen maailma. Kuusi tuhatvuotista päivää Hän on paimentanut 911 2000 mennessä. Seitsemäs vuosituhannen päivä jo alkoi pienoisparodialla, missä on kaksi seitsemän vuoden kautta tullen kuin historiassa tulivat ja ovat tuhannet vuodet.

Uusi aika alkoi 911 2000 ja oli kuin sapatti, mutta vain vuoden mittainen esikuvana sille tuhatvuotiselle, mikä 14 vuotta myöhemmin alkaa. Vuoden sapatti päättyi 911 2001 niinkuin kaikki huomasimme. Saatana halusi olla ihminen, Aadam, mutta pystyi vain WTC:n savussa naamaansa näyttämään. 2 vuotta Aadamin jälkeen Saatana ennaltatietämänäni halusi, että Pohjolan ulkoministeri sopii parodiaksi Jaakobista 2000 vuotta Aadamin jälkeen, Anna Lind 911 2003. Ja 311 2004 ennaltatiedetysti isku exoduksen todistukseksi 3500 vuoden takana ja seiskan puolivälissä niinkuin Porvoo historiallisen seitsenvuotisen Seiskatien puolivälissä Turusta Viipuriin. Ei syksyyn 2008 tarvitse odottaa kuin Damaskon tuhoa sekin 90 vuotta Allenbyn jäljessä. Kristus 4 päivän jälkeen oli uusi Aadam, ja siksihän sanoin tulevan sikiämisparodian Saatanan pojalle niinkuin päivälleen tulivatkin tsunami ja Aasian maanjäristys syntymän merkiksi. Kyllä kahta ns. kristillistä vuosituhatta parodioivat vuodet 8. 10. 2005 - 11. 9. 2007. Valerauhan vahvistus kuin Viipurissa, mutta 1986 kirjani mukaan Roomassa. Ja sitten kotiin kuin minun kotiini. Tervetuloa!
Harri Veijonen
Tammuz 6, July 2, 2006
Heinäkuun 2. 2006

EU AND WE

While they are saying "Peace and safety" Then sudden destruction will come upon them like the birthpangs of a pregnant women, 1 Thess 5:3.
(Finland Sarah is 90 years 2007). But we for the obtaining of salvation throught our Lord Jesus Christ, 1 Thess 5:9.
The Upcoming Peace Pact in the Middle East and the Disappearing of the Believers.
http://wwnet.fi/users/veijone/middleeast.htm

Finland’s EU Presidency has begun. Finland’s six-month EU Presidency has begun on 1 July 2006.

"Tämän ymmärtäminen vaatii täysi-ikäisyyttä ja
tekstieni tuntemusta, jota kuvinkin helpotan"

PYRKIKÄÄMME TÄYDELLISYYTEEN

AAKKOSET

Mikael Agricolan aapista nykyfontein on vielä saatavana http://wwnet.fi/users/veijone/kirjoja_myy.htm Harri Veijoselta. Niin myös Kristuksen opin alkeet parhaiten http://wwnet.fi/users/veijone/alkeet.doc veljemme Osmo Pöystin esityksenä vuoden 1989 kirjastaan. Sama html-kielisenä.

ALKEIDEN TARKOITUS

Sano A, sano B, sano C. Aapiset ovat ihania, mutta aakkoset eivät ole itseriittoisia vaan niiden tarkoituksena on saada ihminen ymmärtämään lukemansa välitavoitteena lukea sujuvasti. Kristuksen opin alkeiden tarkoitus saada ihminen elämään Jumalan Sanaa välitavoitteena ymmärtää aina lisää Jumalan Sanasta. Älkää olko vain Sanan kuulijoita vaan sen tekijöitä: Jaakobin kirje 1:22 "Mutta olkaa sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne." Tuo "pettäen itsenne" viittaa siihen, että luettu pitää pyrkiä toteuttamaan tai käy huonosti. Mutta on myös niin, että Jumalan Sana on rikkaus, josta voi loputtomasti ammentaa uutta. Kaiken lähtökohta kuitenkin se, että ensin on "tehty" Kristuksen opin alkeet: mielenmuutos (parannus) ja usko, otettu upotus, saatu Henkikaste, jne.

KRISTUKSEN OPIN ALKEIDEN VÄÄRINKÄYTTÖÄ

1. EI PUHUTA ALKEISTA MITÄÄN. Missään ei voi edetä, ellei ole aloittanutkaan. Eräs isäntä kertoi olevansa 30 lapsen kummi. Hän oli aloittanut ja oli jo mestari epäraamatullisuudessa. Raamatun kertomista Kristuksen opin alkeista hän ei ollut kuullutkaan vaan piti alkeina sitä, että kansa kastellaan ja vauvat saavat kumminsa.

2. VÄÄRIN OPETTAMINEN. Kristuksen opin alkeet ovat helpot, mutta Suomessa esiintyy niissä väärin opettamista eritoten kasteissa, joita ei ole haluttu ottaa (vesikaste) ja saada (henkikaste). Alkeissa kasteiden monikollisuus kyllä huomataan, mutta mikäli ei haluta ottaa raamatullista vesikastetta aloitetaan puhuminen (esim. Leo Meller) Johanneksen kasteesta kierrellen kaarrellen. Tai mikäli ei haluta tunnustaa raamatullista Henkikastetta kielilläpuhumisineen toisena kasteena pidetään vesikastetta (yleensä kastelua) ja ensimmäiseksi väitetään uskoontuloa nimellä kaste Kristuksen ruumiin yhteyteen.

3. ETENEMINEN VÄÄRISTYY ILMAN ALKEITA

Korvissani kaikuu yhä Leo Mellerin vaikuttava ääni 30 vuoden takaa: "Jättäkäämme sentähden Kristuksen opin alkeet". Ja minkätähden? Siksi että en ole vielä vesikastettakaan ottanut, käsitin Mellerin syyksi. Sama on yleisin syy luterilaisessa Suomessa siihen, että ihmiset eivät ymmärrä tai siedä Harri Veijoselta lukemaansa Jumalan Sanan selitystä. Ei alkeita pidä jättää ennen kuin ne on tehnyt!

PROFETIAKIN LUTERILAISILLA HAKOTEILLÄ

Leo Meller sai juuri Ristin Voitossa vastata kysymykseen mikä on profeetallinen julistus. Hyvin Leo vastasikin. Mutta tyypillistä melleriläisessä ja etenkin nykyisessä "lusalaisessa" profeetallisessa julistuksessa on kastamattomien eli luterilaisten uskomattomuus siihen, että Daniel kertoo tapahtumat Messiaan näkyvään paluuseen saakka ja myös päivämäärät ilmoittamissaan päivissä. Teijo Lusa ja Leo Meller eivät sovi edes esikoulun opettajaksi, koska toinen aakkonenkin on jäänyt oppimatta. Toki he voivat toimia uskovien opettajana nimenomaan Suomessa, missä tuonlaiset virheellisyydet niin sulavasti niellään.

ALKEISIIN JÄÄMINEN

Ei voi edetä alkeita pidemmälle ellei alistu pidemmälle johdettavaksi. Jeesus on Herra, eritoten minun Herrani. Turkulainen Weijo Lindrooskin on jo 30 vuotta halunnut tehdä kaikille selväksi, että hän osaa aakkoset. Nyt hän on kirjoittanut ST ryhmäämmekin, että "Alkeisiin takaisin." Hyväksyi sentään ylläpitämässään seurakunta-ryhmässä vastaukseni, että alkeista eteenpäin seurakunnassa. Mutta vaara on olemassa, että henkilöt jäävät alkeisiin.

KUUNTELE USEITA PARHAITA

Turun Weijon ja Lappeenrannan Veijosenkin on kuunneltava myös mitä toiset eteenpäin pyrkivät sanovat. Pyrkikäämme täydellisyyteen - ohjekin on monikossa. Meille se on kirjoitettu tarkoittaen Jumalan seurakunnan yhteydessä vaeltavia. Ei "yhteyttä yli kirkkokuntarajojen" vaan YHTEYTTÄ ILMAN KIRKKOKUNTARAJOJA. Vain kaikkien uskonsuuntien ulkopuolella oleva Jumalan seurakunnan yhteys on Raamatun mukaista.

TURUN KOKOUS

"Seurakuntaa samalla paikkakunnalla ei pidä hajottaa minkäänlaisilla asioilla" niinkuin Weijo kirjoitti jo vuonna 1978. Toivoa siis sopii, että kukaan ei pyri hajottamaan paikallisseurakuntia esimerkiksi Turusta käsin eikä kukaan Jumalan seurakunnassa millään paikkakunnalla jää Kristuksen opin alkeisiin tai pyri tekemään Jumalan seurakunnasta lahkoa. En ainakaan minä vaadi ihmisiä tulemaan kotiini vaan kaikki jotka kulkevat kohti ylösottoa tulevat kuin kotiini maahan luodussa Suomi-morsiamessa. Tämän ymmärtäminen vaatii täysi-ikäisyyttä ja tekstieni tuntemusta, jota kuvinkin helpotan.

TÄYSI-IKÄISET ALKEISTA TÄYDELLISYYTEEN

Hebrealaiskirje 5:13 - 6:3: Sillä jokainen, joka vielä nauttii maitoa, on kokematon vanhurskauden sanassa, sillä hän on lapsi; mutta vahva ruoka on täysi-ikäisiä varten, niitä varten, joiden aistit tottumuksesta ovat harjaantuneet erottamaan hyvän pahasta. Jättäkäämme sentähden Kristuksen opin alkeet ja pyrkikäämme täydellisyyteen, ryhtymättä taas uudestaan laskemaan perustusta: parannusta kuolleista töistä ja uskoa Jumalaan, oppia kasteista ja kätten päällepanemisesta, kuolleitten ylösnousemisesta ja iankaikkisesta tuomiosta. Ja niin me tahdomme tehdä, jos vain Jumala sallii.
Harri Veijonen 1. 7. 2006Tammuz 5, July 1, 2006
Heinäkuun 1. 2006

VENÄJÄ LOPUN AJASSA

Vuoden 1996 sivuni Venäjän tilanne päivittäin http://wwnet.fi/users/veijone/venaja.htm oli varsin suosittu. Nyt on paikallaan jatkaa Venäjän tapahtumien tarkempaa seurantaa. Jatkuvasti päivitettävä sivu on osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/Russia_in_the_last_time.htm ja siellä on oletukset tulevista tapahtumista ja sitten kuukausittain selvitystä siitä mitä oikeasti on tapahtunut. Sivulla käytetään paljon Venäjän omien uutistoimistojen lähteitä. Uutisia kommentoivat Harri Veijonen ja kenties jotkut muutkin.

Kesäkuun 2006 tapahtumat Venäjällä. HV:n kommentti:

Uzbekistanin liittyminen Venäjän johtamaan CSTO-puolustussopimukseen seitsemäntenä jäsenenä tuo mieleen seitsemän pedon päätä eli kuningasta (Ilm 17:8-9), mutta odotan N-liiton seitsemännen kuninkaan palaavan valtaan 11. 12. 2006 ollen kahdeksaskin.
"Yhdeksi hetkeksi pedon kanssa" (Ilm 17:12) on vuoden 1995 kirjassani yhdeksi vuodeksi ennen ylösottoa Venäjä ja EU yhteistyöhön, mikä siis alkaisi juuri Putinin Suomen vierailun jälkeen 26. 10. 2006. Niin myös sanoin Seiskatiellämme Vaalimaan porttien meille avattavan kulkeaksemme vuodessa Viipurin (Jerusalemin valerauhan) kautta kotiin(i).
Venäläismieliset sanovat lopuksi, että historia toistaa itseään, mutta sehän ei tarkoita sitä, että venäläiset jälleen voittavat vaan että Antikristus taaskin häviää ja että ennen sodan alkamista viimeinen Hitler solmii valerauhasopimuksen. HV 30. 6. 2006


TUKHOLMAN PROFETIA KOLAHTI

Hei Harri!
Luin tässä jokin aika sitten uudelleen Tukholman profetiaa vuodelta 1984. Olin toki tietoinen siitä profetiasta ennenkin, olin sekä lukenut sen että kuunnellut profetian kasetilta. Olen myös lukenut profetian sinun sivuiltasi sekä sinun kommenttisi. Kun luin profetian uudelleen, se kolahti minuun uudella tavalla. Aikaisemmin olin sen suhteen hiukan epäileväinen tai jos ei sitä, niin ainakaan en ihan täysin ollut varma sen jumalallisuudesta. Nyt koen toisin. Uskon, että vuoden 1984 Tukholman profetia oli ainakin pääpiirteissään oikein. Sana "pääpiirteissään" viittaa profetoimisemme vajavaisuuteen. Uskon, että Venäjä pyrkii Kolmannessa maailmansodassa kohti Nato-Norjaa ja siinä yhteydessä marssii myös Suomen läpi. Uskon myös siihen, että kohta sen jälkeen Venäjä hyökkää Israeliin, jolloin käydään Raamatussa mainittu Googin sota.
Jouko Piho.
Linkki: Tukholman http://wwnet.fi/users/veijone/profetia.htm


EROAKIRKOSTA.FI YAHOON YKKÖS-SUOMIUUTINEN

http://news.search.yahoo.com/search/news?p=finland 1. Internet Deconstructing State Church in Finland.
Tammi-huhtikuun aikana eroakirkosta.fi -sivuston kautta erosi 7074 henkeä. Tämä on 75% enemmän kuin vuoden 2005 vastaavana aikana.
Olemme tukeneet ihmisten eroamista kirkosta syitä kyselemättä. Toki meiltä tai vain minulta löytyy se alkuperäinen sata syytä erota kirkosta: http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm. Kenenkään ei pitäisi kuulua kirkkoon vaan seurakuntaan! Kristuksen seurakunta ei ole koskaan kuulunut mihinkään kirkkoon ja kansankirkko on seurakuntalaiselle kauhistus. Mutta eikö omituista että Yahoo alkaa laittaa uutisiksi sitä mitä joidenkin skeptikkojen keskusteluryhmät kirjoittavat? Seurakuntalainen on sentään nettilehti ja paremmin Yahoossakin sopisi uutisoida täältä, että Suomen suurin seurakunta on Kirkkoihin kuulumattomat! Suuri uutinen etenkin siksi, että maassamme virallisesti asia nähdään tuota totuutta toisinpäin. Valtiohan pyrkii tukemaankin kaikkia uskonnollisia yhteisöjä muttei maamme seurakuntaa. Oikein olisi tukea Suomen vähävaraisimpia kansalaisia eikä viimeksikään laittaa heitä, meitä uskontojen maksumiehiksi! Turha siellä eduskunnassa on luulotella itselleen, että tuette kaikkia tasapuolisesti ennenkuin 120.000:lle kirkkoihin kuulumattomalle uskovalle tulee kauttani jaettavaksi sama kymppi per henkilö. Tai ensinnä olisi laitettu uskonveljen konkurssin estämiseen. HV


VILJO TAHVANAISEN NÄKY YLÖSNOUSEMUKSESTA

From: "M" To: harriveijonen@yahoo.com
Kirjoitit kauniin muistolauseen pastori Viljo Tahvanaisen muistolle, koska hänet ylennettiin kirkkauteen 22.5.2006 Hemmingin nimipäivänä. Ei hämminkiä, Viljo Tahvanainen kertoi eräässä kokouksessa vajaa vuosi ennen kuolemaansa ihan omin jaloin seisten (eikä koskaan valittanut, että jaloissa olisi mitään vikaa ainakaan julkisesti), että hän näki unessa omat tulevat hautajaisensa, jossa eräs eläkkeellä oleva pastori oli häntä siunaamassa. Ja juuri, kun Viljoa oltiin laskemassa hautaan, niin silloin Jeesus tuli, ja kesken puheen Viljo nousi ylös kuolleista ja temmattiin yläilmoihin Herraa vastaan, sitten elossa olevat heti perästä! Valitettavasti näin ei sitten todellisuudessa käynyt. ..
Olen tullut siihen tulokseen, että jos Viljo olisi saanut ajoissa apua jalkavaivoihinsa, hän olisi elänyt pidempään ja ehkä uni olisi toteutunut! Tiedä sitten. Mutta silti Viljo on muistoruusunsa ansainnut ja taivaassa voittajan seppeleensä, niin hyvä esimerkki hän oli tosikristitystä, jolle Pohjois-Karjalan hengellinen tila oli ykkösasia!

Kommentti: Kiitos että sain kastajanikin ennustuksen kuulla! Muistan Kiteen lehdessä nähneeni hänen kirjoituksensa lauseella "Sanan väärentämätöntä maitoa". Silloin aiheenaan taisi olla raamatullinen kaste, mutta Sana opettaa myös, että seurakunnan ylösotto tulee pikemminkin 2006 kuin 2060, johon valtamedia valehteli Newtonin loppua ennustaneen ollen kyseessä vuosi 2014. Siitä kun seiska vähennetään niin eiköhän kastajani nouse ihan niinkuin oletti kuolevansakin tai ainakin ensiksi ja sitten vasta elossa olevat. HV


KEKKONEN 45 VUOTTA SITTEN II

KÄVIN TARKASTAMASSA OULUN KASARMIT

Kekkonen 45 vuotta sitten sarja katsotaan alkaneeksi Oulun profetia-uutisista kesäkuun 18. 2006. Kävin tarkastamassa Oulun kasarmit 12. 6. 1961 kuvin päiväkirjassaan. Oulun profetia oli varmasti mennyt Kekkosenkin korviin.


HYVÄÄ HEINÄKUUTA

Kesä- ja heinäkuun uutiset jäävät yhdelle ja samalle sivulle kuukauden kuluttua.
JUNE 2006 KESÄKUU

Tammuz 2, June 28, 2006
Kesäkuun 28. 2006

J U H L A P U H E

HELLUNTAIHERÄTYS 100 VUOTTA

Me jaamme tämän helluntaipäivän sanoman muiden kristittyjen kanssa. Risti on pääsanoma. Mitä helluntaipäivänä oikein tapahtui? Vain kielilläpuhuminen ja kielten selittäminen oli uutta Vanhan Testamentin aikaan. Daavidkin rukoili, älä ota minulta pois Pyhää Henkeä. Tämä on sitä, mikä profeetta Jooelin suulla oli ilmoitettu. Nyt tuli sitä, jotakin uutta. Vasta voitelun jälkeen VT:n papit saivat ryhtyä papiksi. Uuden liiton aikana vasta henkikasteen jälkeen uudestisyntyneet ovat Kristuksen pappeja.

HERÄTYSKRISTILLISET PUHUNEET KIELILLÄ AINA

Raamattu itse osoittaa, että helluntaipäivän tapahtumat toistuvat. Ap 10:46. He kuulivat heidän puhuvan kielillä ja ylistävän Jumalaa. Silloin Pietari vastasi: 47. "Ei kaiketi kukaan voi kieltää kastamasta vedellä näitä, jotka ovat saaneet Pyhän Hengen niinkuin mekin?" Koko alkukirkon ajan ihmiset täyttyivät Pyhällä Hengellä ja puhuivat kielillä. Kaikissa herätyskristillisissä piireissä henkikastetta esiintyi koko historian ajan.

ENNALTATIEDETYT ALKU- JA LOPPUJÄRISTYKSET

Pyhitysliikkeet ja Walesin herätys, jossa 70.000 ihmistä tuli uskoon lyhyenä aikana, loivat pohjaa helluntailiikkeen läpimurrolle. Pyhällä Hengellä täyttyneitä oli noin tuhat Texasissa jo vuonna 1901. William James Seymour omaksui oikean opetuksen Pyhän Hengen kasteesta, vaikkei ollut sitä itse vielä kokenut. Los Angelesissa 9. 4. 1906 Seamour ja monet muut täyttyivät Pyhällä Hengellä. Kokoukset siirrettiin osoitteeseen Azusa katu 312. Siellä profetoitiin, että Kalifornia saa suuren tuomion lähipäivinä. Seuraavana päivänä tapahtui San Franciscon suuri maanjäristys ja mediat uutisoivat profetiasta maanjäristyksen ohella, kertoi Juhani Kuosmanen puheessaan (Helluntaiherätys 100 vuotta to 23. 6. klo 15.00 Puhe: Juhani Kuosmanen). Harri Veijonen taas ennaltatiesi, että samana päivänä sata vuotta myöhemmin tulee "loppujäristys".

HELLUNTAIHERÄTYS SUOMESSAKIN 100 VUOTTA

Suomessa esihelluntailaisia oli jo 1600-1700-luvuilla. 1796 Savossa muistiin merkitty henkikaste kielilläpuhumisineen. Paavo Ruotsalaisen Riitta-tytär oli kielilläpuhuja. "Se pappi jonka kirjassa tämä tieto on, ei antanut minun katsoa edes sitä kirjaa" (Juhani Kuosmanen), mikä kertoo Paavo Ruotsalaisenkin puhuneen kielillä. T. B. Barratt toi helluntaisanoman Pohjoismaihin. Suomen helluntaiherätys oli ensiksi ruotsinkielisten joukossa. Baptisti Josef Alarik Lindkvist oli täyttynyt Pyhällä Hengellä Ruotsissa jo tammikuussa 1906. Hän vieraili samana vuonna Helsingissä. Tätä vuotta 2006 voidaan siis pitää Suomenkin helluntaiherätyksen satavuotisjuhlavuotena. Hanna Gastren kulki narvalaisten joukossa ja hänen kutsumanaan T. B. Barratt tuli Suomeen 1911. Kotimaa lehden päätoimittaja, Juhani Ahon veli, Pekka Brofelt antoi lehdessä runsaasti tilaa helluntailiikkeelle. Kotimaa lehti on ollut yksi helluntailaisten maahantuoja. Barrattin lehteä Korsets Seier alettiin kääntää suomeksi 1912. Gerhard Smidt oli toinen norjalainen uranuurtaja Suomessa. Helluntaiherätys sai työntekijänsä parhaista henkilöistä eri kirkkokunnista. Tänään on noin 150 miljoonaa helluntailaista ja 450 miljoonaa karismaatikkoa maailmassa.

JEESUKSEN TULOON VALMISTAVA HERÄTYS

Azusa kadun alkuperäinen näky pitäisi olla impulssimme meilläkin eli voima pyhitykseeen, voima evankelioimiseen ja lähetystyöhön sekä voima Jeesuksen tuloon valmistautumiseen. Me tarvitsemme sisäistä voimaa. Avaudutaan Jeesuksen sovintotyön perusteella Pyhän Hengen vaikutukselle.

( Puhe Juhani Kuosmanen referoiden Harri Veijonen )


FILADELFIAN NIMELLÄ FILISTEALAISEKSI

Juhlakokouksen päätti 91-vuotias Gösta Bergsten Helsingin Filadelfia -seurakunnasta. Emme voi sanoa olevamme helluntailaisia, jos tämä ei toimi niinkuin pitäisi. Minä odotan Jeesuksen tulemusta. Monet eivät enää edes odota Herraa. Olen ajatellut monesti, montako jää Helsingin Filadelfiasta vihan aikaan. Helluntaiherätys ei ole vain historiaa vaan helluntaiherätys on nyt. Helluntaiherätyksessä on ihmisiä, jotka ovat menettäneet tulen. Muistatte mitä kirjoitettiin Laodikean seurakunnalle, painotti Gösta Bergsten.

Moniko jää Filadelfian nimellä Laodikeaan tai filistealaiseksi? Viimeksi jouduin uutisoimaan, että Lähetysteltassa Israel osasto oli pienentynyt. Tänä vuonna voi jo kertoa, että Israel nimellä ei ollut osastoa lainkaan. Oli osasto, mutta nimenä oli Ihmeellinen Armo Sanasta. Ensi kesänä Israel osaston nimenä voi jo olla Palestiina. Palestiina maan päälle ja seurakunta taivaaseen, mutta filadelfialaisten nimellä filistealaiset järjestävät juhannuskonferenssinsa.
Helluntaiherätys on täällä ja nyt! Kiitos teille rakkaat sisaret ja veljet! HV


JUHANI KUOSMASEN TUOTANTO

[ 1 ] Kuosmanen, Juhani Joosuan kirja 1976. Tikkurila : Ristin voitto, RV-paino 98 s.
[ 2 ] Kuosmanen, Juhani Herätyksen historia 1979. Tikkurila : Ristin voitto, 408 s. Alanimeke irtopäällyksessä: Herätyskristillisyys kirkkohistoriallisena joukkoliikkeenä.
[ 3 ] Kuosmanen, Juhani Kävikö luonasi Jehovan todistaja? 1979
[ 4 ] Kuosmanen, Juhani Helluntaiherätys tänään 1986. Kai Antturi, Juhani Kuosmanen, Valtter Luoto. Hki : Painokaari 87 s. : kuv., kartt. ; 19 cm
[ 5 ] Kuosmanen, Juhani Kantaisät 1986. Vantaa : RV-kirjat (Hämeenlinna : Karisto) 155 s. : kuv. ; 20 cm
[ 6 ] Kuosmanen, Juhani Raamatun opetuksia 1993
[ 7 ] Kuosmanen, Juhani Raamatun opetuksia 2. korj. p. 1994
[ 8 ] Kuosmanen, Juhani Mida opetab Piibel? [Raamatun opetuksia viroksi 1995]
[ 9 ] Kuosmanen, Juhani Pienten profeettojen suuri sanoma 2004
Lisäksi runsaasti lehtiartikkeleja, mutta myös äänitteitä, joista uusimpana:
Helluntaiherätys 100 vuotta to 23. 6. klo 15.00 (ylistysteltta) Puhe: Juhani Kuosmanen. Iso Kirja 42700 Keuruu


GÖSTA BERGSTENIN TUOTANTO

[ 1 ] Bergsten, Gösta Vi målar fåglar 1957 (Ruotsinkielinen lastenkirja)
[ 2 ] Bergsten, Gösta Me maalaamme lintuja 1957. Gösta Bergsten ; suom. Soineli Manninen ; kuv. Bror Belfrage. Ristin voitto, 16 s.
[ 3 ] Bergsten, Gösta Vi målar djur 1958
[ 4 ] Bergsten, Gösta Vi målar djur 2 Afrika 1959
[ 5 ] Bergsten, Gösta Rian brinner 1961 Alkuteos: Unto Kunnas: Pieni pakolainen ; övers. från finskan av Gösta Bergsten. Stockholm.
[ 6 ] Bergsten, Gösta Bombkrevaden 1962 Alkuteos: Unto Kunnas: Palopommi ; övers. från finska av Gösta Bergsten. Stockholm
[ 7 ] Bergsten, Gösta Vår gemensamma tro 1968 Hfors Stockholm : Taborförlaget : Filadelfia 127 s.
[ 8 ] Bergsten, Gösta På örnavingar 1968 Alkutoes: Unto Kunnas: Kotkan siivillä. Övers. från finskan av Gösta Bergsten. Örebro : Evangeliipress
[ 9 ] Bergsten, Gösta Kirje sinulle yhteisestä uskostamme 1968 Ruots. käsikirjoituksesta suom. Eila Ahonen. Tikkurila, Ristin voitto 138 s.
[ 10 ] Bergsten, Gösta Vallattomuus vai vastuu Vapaiden kristittyjen puheenvuoro seksuaalikysymyksestä 1971 Suomen vapaiden kristittyjen neuvosto : RV, jakaja, 1971 Tikkurila 92 s. Muu(t) tekijä(t): Luoto, Valtter
[ 11 ] Bergsten, Gösta Kärsimyksen ongelma Jobin kirjan valossa 1971 Ruots. käsikirjoituksesta suom. Matti Haatainen Tikkurila : RV, 1971 146 s.
[ 12 ] Bergsten, Gösta Livet segrar berättelsen om Niilo Yli-Vainio 1978. Alkuteos: Tytti Träff: Elämä voittaa. Översättning: Gösta Bergsten. Stockholm: Den kristna bokringen, 186 s., 16 kuvas.
[ 13 ] Bergsten, Gösta Mies, jota Jumala auttoi 1979 Tikkurila : Ristin voitto, 86 s.
[ 14 ] Bergsten, Gösta Psalmien kuva Kristuksesta 1987 Ruots. käsikirjoituksesta suom. Ulla Salava. Vantaa : RV-kirjat, 148 s. ; 18 cm (RV-taskukirjat ; 68)


TULEVIA AIHEITA

http://wwnet.fi/users/veijone/tulevia_aiheita.htm
Sivan 30, June 26, 2006
Kesäkuun 26. 2006

H. VEIJONEN
JUHANNUSSAARNA

SEURAKUNNAN YLÖSOTON
ENNALTATIETÄMISEN HISTORIAA

Jotka Herraa odottavat, he vaihtavat uuteen voimaan, ylösnousemusvoimaan! (Jes. 40:31 K. O. Syvännön käännös). Ylösottoon pääsevä seurakunta on vaihtanut ylösnousemusvoimaan! Ilman sitä jää maan päälle vihan aikaan. Juhannuksena 2006 suurimmat pilkkaajani voivat löytyä helluntailaisten järjestämässä Juhannuskonferenssissa, mutta yleisesti ottaen sitäkin heikompitasoista väkeä ovat ei-kristityt ja kansankirkolliset. Edes kunnioittamani ev. lut. Uuras Saarnivaara ei uskonut, että Danielin kirja kertoo meidän ajastamme vaikka kirja antaa ymmärtää, että 1335 päivää löytyy aikojen lopusta jolloin Danielkin nousee osaansa. Sama virsi kaikilla elossa olevilla parhaimmillakin luterilaisilla. "Raamatussa tarkasta ajankohdasta ei ole vihjaustakaan". Todella omituista taistelua muka Jumalan miehiltä Jumalan ilmoitusta vastaan olihan muka jumalaton kesken piplian huonon kääntämisen kuollut professori Jussi Arokin (Danielin kirja, Otava 1984) myöntänyt, ettei 1335 päivälle tiedetä merkitystä menneisyydestä.

DANIEL 2, ILM 13. Danielin kirjan toinen luku jo kertoo ylösoton yleisen ajan. Siihen aikaan kun muinainen Rooma elpyy uudelleen EU:na, on Herra heittävä kiven niin että koko ihmisrakennelma hajoaa. Sir Isaak Newton oli selittänyt Ilmestyskirjan 42 kk historiassa, 1260 vuotta alkaneen 754 eli EU:n ja maailmanvaltojen loppu n. 2014.

DANIEL 9:27. Kun tuntee Daniel 9:27:n liittyvän lopun aikaan, tietää kuin Niilo Yli-Vainio, että noin 7 vuotta ennen Messiaan näkyvää paluuta on seurakunnan ylösotto. Jos vielä viitsii lukea mitä se 7 vuotta on, löytää Jerusalemin valerauhan vahvistamisen ja että se on sama kuin Antikristuksen ilmestyminen mikä ylösottoa edeltää. (2 Tess 2). Lienevätkö toiset tutustuneet edes Novumiin, jossa "Daniel 9:27 muodostaa Ilmestyskirjan kronologiset puitteet".

1 TESS 5:3. Tapio Nousiainen tiesi ajan vähintään noin kuukaudelleen jo vuonna 1967 kirjassaan "Mikä hetki yöstä on" sanoen 1 Tess 5:3:een perustuen, että maailmassa on rauhan tuntu, ei hätää mitään sanovat suuret ihmisjoukot. Jehovan Todistajatkin sen tässä kohden paremmalla raamatunkäännöksellä "rauha ja turvallisuus" tietävät, vaikkeivät ymmärrä.

DANIEL 12:1. Monet Danielin kirjaa tutkivat ristiin rastiin ja ymmärrys lisääntyy. Ensimmäinen varsinainen tarkka ilmaus seurakunnan ylösoton ajankohdasta löytyy puhuttaessa ruhtinas Mikaelista, Daniel 10:13 ja 12:1. Jälkimmäinen sanoo selvästi, että siihen aikaan nousee ruhtinas Mikael ja siihen aikaan monet nousevat mullasta. Danielin kirjan "taru" toteutuu niinkuin Suuri tarukirjakin sanoo: taru. Joko Mikael on ilmestynyt? Ei ole, tiesi Martta Kaukomaakin Danielin kirjan selitysteoksessaan yli 60 vuotta sitten.

DANIEL 10:13. Milloin Mikael sitten ilmestyy? Daniel 10:13 antaa tarkan ajan puhuen 21 vuodesta. Harri Veijonen oli sen ensimmäisenä maailmassa tulkinnut Gorba ja 21 vuotta, 1986-2007, wwnet.fi/users/veijone/mikael21.htm Ei vain vihjaus vaan selvä ilmoitus vuodesta, että Antikristus vahvistaa silloin valerauhan ja sitten lähtee seurakunta juuri niin kuin koko tuotantoni yli 20 vuoden ajalta puhuu.

DANIEL 12:11-12. Tarkka aika on ollut tiedossa tapahtumana, mutta jokseenkin tarkan päivämäärän siihen kertoo Daniel 12:12. Saattoi tosin olla Raamatun vaikeimmin ymmärrettävissä oleva asia. Kovin moni pyrki asiassa opettajaksi vaikkei ymmärtänyt mitään. "Peto on tietokone" (Kai Antturi). Kyllä minäkin pedoksi paremmin sovin kuin mitä peräpään piispat opettavat. Ei muuta kuin korjaavat selitysteoksensa mainiten nimeni. Kiitos!
Harri Veijonen
Sivan 27, June 23, 2006
Kesäkuun 23. 2006


Ristin Voitto - ilmainen näytenumero

JUHANNUSKONFERENSSI 2006

Juhannuskonferenssi 2006 Keuruulla.
Etukäteen mielenkiintoisin Aikamedia Oy:n uutuus Digi-RV, Ristin Voitto lehti 1912 - 2004 DVD:llä. Lehden näytenumeron saa ilmaiseksi.


EIVÄT EDES LUKUJEN TULKITSIJOITA

Oulussa eräs todistautui peräpään piispaksi ja nimittelee minua hörhöksi:
"Harri Veijonen lasketaan Internetissä yleisesti provosoivasti kirjoittavaksi hörhöksi, joka on mm. ennustanut Jeesuksen takaisintulemisen omasta syntymäpäivästään ja New Yorkin WTC-tornien sortuman heitettyään keihästä 60.00m 11.9.1972 (60.00 tarkoittaa siis 6000 vuotta Aadamista). Hän oli tosiaan 2000.000 vieras tykkimäen huvipuistosta, ettei tuo vuosiluku jäisi kellekään pimentoon. - Veijonen ei ole profeetta, vaan LUKUJEN TULKITSIJA"

Minulle ihan uutta, että laskisin Jeesuksen takaisintulemisen omasta syntymäpäivästäni. Vahinko, ettei kirkoista löydy EDES lukujen tulkitsijoita. Kuitenkin vielä Aapeli Saarisalon Raamatun Sanakirjakin kertoi luvuista lähes sen minkä minäkin mm. miten 6 vastaan 7 on Paholainen vastaan Jumala. 2 Piet 3:8 oikeasta tulkinnastani ennaltatiesin, että 911 2000 täyttyy "päivät Herralle kuin tuhannet vuodet". Vuoden 2000 jälkeenkin tapahtumat päivälleen löytyvät Raamatusta niinkuin Daniel ja Ilmestyskirja puhuvat päivistä kuin vuosista.
Ylösoton tämän hetken arvio 27. 10. 2007 yöllä Suomen aikaa, mikä osuu oikeaan päivään 40 % todennäköisyydellä. 40 % sanoisin edelliselle päivälle. Päiville 25. ja 28. 10. 2007 ei jää kuin 10% todennäköisyydet. TÄYSIN MAHDOTONTA on ylösotto muina päivinä sikäli kuin päivälleen ennaltatietämiseni jo 7 peräkkäisenkin päivälleen ennaltatiedetyn jälkeen jatkuu niinkuin ilmeistä on.
OULU TUKHOLMASTA. Ei minun piikkiini sovi laittaa oppia ryssä tulee Ouluun vaan sehän annettiin Tukholmassa 1984, http://wwnet.fi/users/veijone/profetia.htm. Toki oikeat profetiat tarkennan TÄYSIN kohdalleen niinkuin vastustajani TÄYSIN väärässä ovat ja huonoimpina naureskelevat maailman parhaimmalle profeetalle. HV


KEIHÄSLUPAUS URHEILUSIVULLE

Henri 20. 6. 2006 Ruokolahti, kuva Harri Veijonen. Urheilusivulla http://wwnet.fi/users/veijone/heitot.htm 17 vuotiaiden pm-kisoissa mukana oleva 14 vuotias keihäslupaus. HV

21. 6. 2006: Hei Harri!
Henri Kontio pisti uusiksi 14-vuotiaiden 700 gramman keihään piiriennätyksen Ruokolahdella käydyissä M17 sarjan keihäänheitossa tuloksella 51.69, edellinen ennätys oli Eero Harjun 47.42 vuodelta 2003. Uusi piiriennätys tehtiin siniharmaalla Polanikilla jolla kisan voittaja Eero Harju heitti tuloksen 59.95. Kärkikaksikko oli sama kuin vuoden 2005 M17 keihäässä, silloin Eero Harju voitti tuloksella 64.82 ja Henri Kontio oli toinen tuloksella 41.05.
M19 sarjan keihäässä Aapo Harju onnistui pitämään vielä Lauri Pekin takanaan noin 1.3 metrin erolla, tulokset olivat luokkaa 48.80 ja 47.50.
T. Juha Olkkonen
Kommentti: Huom. Henri Kontion pe 51.69 on tehty siniharmaalla Polanikilla eikä esimerkiksi neljä metriä pidemmälle lentävällä Nemethillä. HV
Sivan 25, June 21, 2006
Kesäkuun 21. 2006

2004 02/26 > 1335 > 2007 10/26 (Daniel 12:12) 2011 03/11 > 1290 > 2014 09/26 (Daniel 12:11)
2000 09/11 * * * * 2004 02/26 03/11 * * * * 2007 09/11 10/26 * * * * 2011 03/11 * * * * 2014 09/11

2004 02/26 2004 03/11 2007 09/11 2007 10/26-27


ENOK KUIN KATOAVA SEURAKUNTA 2007

Tuossa Enokissa vielä sekin, että elinikänsä 365 kuvastaa juuri yhtä vuotta niin että on raamatullista laskea hänen elävänä taivaaseen temmatun ollessa seitsemäs Aadamista kaikki seitsemän vuoden mittaisiksi. WTC:n isku oli ennaltatiedetysti kuin Aadamin syntymä. Enok oli kuin taivaaseen katoava seurakunta seitsemäntenä vuonna WTC:n iskusta. Häntä hyvin säesti myös Nooa kadoten maan päältä vuonna 2007 Aadamista. HV

VEDENPAISUMUKSEN MERKKIMIEHET OPETUKSENA MEILLE

NOA 2007 AND 2007 AD. NOOA. Bible Timeline http://www.bibleworldhistory.com/Create.htm. Huomionarvoisinta linee NOOA 2007. 1057 synyneenä ja 950 vuotta eläneenä hän kuoli vuonna 2007 Aadamista. Turha puhua sattumasta odottaessamme lukemattomista syistä Nooan päivien kaltaista pelastumista maan päältä juuri vuonna 2007 Kristuksesta.

ENOCH THE SEVENTH AND 911 2007. Jude 1:14 And Enoch also, the seventh from Adam, prophesied of these, saying, Behold, the Lord cometh with ten thousands of his saints. Adam (911 2001), Seth (911 2002), Enosh (911 2003), Kenan (911 2004), Mahalalel (911 2005), Jared (911 2006), Enoch (911 2007).
EENOK SEITSEMÄS AADAMISTA. Juudaan kirje 1:14 Heistäkin Eenok, Aadamista seitsemäs, on ennustanut, sanoen: "Katso, Herra tulee tuhannen tuhansine pyhinensä". Aadamista seitsemäs. Minä olen Adam, sanoi Satan 911 2001, ja hänestä seitsemäs alkaa 911 2007.

ENOCH WAS TAKEN TO HEAVEN * WE WILL TAKE TO HEAVEN. Hebrews 11:5 By faith Enoch was taken from this life, so that he did not experience death; he could not be found, because God had taken him away.
Hebrealaiskirje: 11:5 `Uskon kautta otettiin Eenok pois, näkemättä kuolemaa, "eikä häntä enää ollut, koska Jumala oli ottanut hänet pois."´ Eenok (Hanok) oli esikuva ylösottoon pääsevästä seurakunnasta. Ei mitään sattumaa, että yksi ja sama mies.

ENOCH 365 * THE ONE YEAR 365=360: 1917 to 2007= 90 = THE SPRING. THE HOT SUMMER > 911 2007 Genesis 5:23 And all the days of Enoch were three hundred sixty and five years. Altogether, Enoch lived 365 years. Born: 623 AM Taken to Heaven: 988 AM.
1.Mooseksen kirja: 5:23 Niin oli Hanokin (Enokin) koko elinaika kolmesataa kuusikymmentä viisi vuotta. Luku kuvaa yhtä vuotta meidän kalenterissamme ja on sama kuin 360 profeetallisessa. 360 sisältää yhden vuoden ja neljä vuodenaikaa. Kuuma kesä oli Jeesuksen sanojen mukaan lähellä silloin kun Israelin valtio perustetaan, mutta tarkasti ottaen vuosi täyttyy ja kevät loppuu 90 vuotta jälkeen syksyn 1917 eli syksyllä 2007. Tarkin tapahtumakin Allenbyn pääsy Israelin maalle, Gazaan lokakuussa 1917 niinkuin seurakunta pääsee 90 vuotta myöhemmin taivaan yläilmoihin jota pääsy Israelin maalle kuvaa.

METUSALAH The meaning of the name "Methuselah" 'when he is dead it shall be sent'. Born 688 AM + 969 = 1657. The Flood began in the year 1657.
Enok otettiin pois elävältä kuin 90 vuotias otetaan 2007 ja poikansa kuoli kuin kaiken 1914-2014 nähneenä satavuotiaana. Enok antoi pojalleen nimen Metusalah, mikä merkitsee sitten tulee tulva, se minkä pitää tulla. Mielenkiintoista toki sekin, että hepreassa päämerkitykseksi tarjotaan "Keihään mies", Man of the javelin. Keihäänheittoakin vielä herra Metusalahin kanssa? Kummallehan meistä tuo nimi paremmin sopii!

Harri Veijonen


PÄIVÄLLEEN ENNALTATIEDETTY JO USEITA PERÄKKÄINKIN

Peräpään piispat jaksavat jauhaa, että Isä yksin tietää milloin Jeesus tulee, vaikka se sana liittyy maailmanloppuun: taivas ja maa katoavat, mutta siitä päivästä ..
ja että ei olisi teidän asiannekaan tietää aikoja, mikä oli Jeesuksen vastaus kysymykseen milloin Israel jälleen saa valtakunnan niinkuin emme saisi tietää 14. 5. 1948.
Eri asia, että paraskaan profeetta ei tiedä minkä vuorokauden puolelle ylösotto osuu vaikka tiesi kaikki olennaiset sitä edeltävät tapahtumat jopa päivälleen. Kumma kyllä useatkin peräti päivälleen silloin kun minusta oli kysymys:

1. Viimeksi mm. 8. 10. 2005. Ja sitä järistystä (hengellisesti tulkiten Paholaisen siirtyminen Antikristukseen, Kristuksen syntymän todistus) ennen ennaltatiedetty sikiäminen
2. 13 päivän aaltona 2004 12/26 >
3. Leninin kalliolle. Tsunamin ulottuminen Pietariin siittämään Antikristuksen 2005 01/08.
4. Lisäksi neljäskin päivälleen ennaltatiedetty paavin hautauspäivä auringonpimennyksen aikaan lähtökohtana Johannes Kastajan syntymä 3 kk jälkeen Kristuksen sikiämisen. Sen lopun tulon pimennyspaavi-asian paras ennaltatietäjä kuitenkin ehkä jo St. Malachy lähes tuhat vuotta sitten.
5. Oli minulla myös ruutia Sharonille, ja hän vaikeni juuri Ruutin päivänä 2005.
6. Sitten olin ennaltatiennyt päivälleen ainakin Nisan 23, 2006. Vuosisata San Fanciscon "alkujäristyksestä loppujäristykseen", Itä-Venäjän Kamtsatkanissa. Samalla tuli vahvistusta siihen, että maailmalle katoamaan ehtimätön "viimeinen sukupovi" on sadan vuoden pituinen.

SUKUPOLVEN ALUN PARAS ENNALTATIETÄJÄ TAPIO NOUSIAINEN
Parhaiten sukupolven alun tiesi Tapio Nousiainen väittäessään sen sukupolven alkaneen vuonna 1914. Huono siinä ei ollut ev. lut. Uuras Saarnivaarakaan, joka sanoi, että 1917 kun Allenby valtasi Jerusalemin turkkilaisilta. Mutta siitä siis alkoi 90 vuotinen viimeinen kevät seurakunnalle. 90 vuotta Allenbyn joulukuun 1917 jälkeen "hyvää" Oulua. Kaikki ehtii vielä tapahtua kun on "viimeinen vuosituhatkin" käymättä, viimeinen vuosikin jäljellä "sodasta rauhaan".
7. "Tsunami II" 26. 5. 2006 puoliväliin TsunamiI:n ja tarkimmin ennaltatiedetyn ylösottopäivän 26. 10. 2007 puolivälissä.
Minulla siis ainakin jo noin seitsemän peräkkäistäkin ennaltatietämistä päivälleen! Ylösotto noin 26. 10. 2007 on fakta kunhan Antikristus on ilmestynyt noin 45 päivää aiemmin. Päivä ilmoitettu Danielin kirjan lopun saavuta 1335 päivää, missä 1290 on noin 11.-13. 9. 2007 kohdalla valerauhan vahvistus. Jae 11 toki varsinaisesti tarkoittaa 1290 päivää juuri ennen Messiaan näkyvää paluuta. Oikeita profeettoja saa kirkoista etsiä, muttei löydä. Olihan Harri Veijonen potkittu helluntaikirkostakin jo vuonna 1986. Ja sama tahti jatkuu Netmissionissakin kun sinne jotakin olen kirjoittanut niin kaikki poistetaan. Kiitos! Voittajat seurakuntaan! HV
Sivan 23, June 19, 2006
Kesäkuun 19. 2006

TUHAT JA YKSI IHMETTÄ

Gorban ilmestyessä vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa KAIKKI TUHAT profetiaani olisivat toteutuneet erinomaisesti tai aivan nappiin. Vielä silloin toteutumattomat kuten seurakunnan ylösotto 45 päivää myöhemmin sisältyvät siihen tuhanteen.

Yksi mitä en laskenut varsinaisesti omakseni oli se, kun peräpään piispojen painostuksesta yritin jo 1986 tehdä 100%:sta selitystä. Eräs kirkollinenkin veli soitti, että esitykseni on tarkalleen Raamatun mukainen. Olipa hyvinkin, mutta Raamatusta saattoi tehdä useanlaisia virheettömiä esityksiä lopun aikamääristä, joista ei etukäteen voinut olla varma, joko se oli juuri se oikea mikä toteutuu. "Seurakunta lähtee sen jälkeen kun Israel saa rauhan". Se otsikko toki on aina ollut täydellisesti kohdallaan. Mutta tuleeko se rauha 1986, 1993, 2000 vai 2007 ei ole ollut selvää kuin vasta Antikristuksen ilmestyessä. Toki ylösotto olisi tullut jo 1986, jos Jerusalemin valerauha jo tuolloin olisi vahvistettu. Mutta vastahan sitä silloin Reykjavikissa Reagan ja Gorba alkoivat tuumailla.

NIILO YLI-VAINION "NOIN" ON 45 PÄIVÄÄ

Niilo Yli-Vainio oli paras suomalainen profeetta 30 vuotta sitten. Vuoden 1977 kirjassaan Yö ilman unelmia s. 15 hän sanoo, että Messiaan näkyvä paluu 2000 jKr. ja sitä ennen vielä vihan aika, joka kestää noin 7 vuotta. Helluntaikirkolle Yli-Vainio muuttui harhaoppiseksi tuon myötä, vaikka hän siis ennaltatiesi, että 7 vuotta vuodesta 2000, vaikka tuplaten väärään suuntaan. Itse asiassa sana NOIN hänellä tarkoittaa sitä, mikä minulla löytyy 45 päivänä. Tietääkseni kuitenkaan kukaan ennen minua ei tiennyt, että se noin on juuri 45 päivää. 45 päivää alle vuosiviikko on ylösotto, kun valerauha viimeisen vuosiviikon alkaessa vahvistetaan.

SUORAKULMA JA PUOLIVÄLIN 45 ASTETTA

Vuoden 1986 traktaattini sisälsi siis virheellisyyden, mitä en ole lukenut varsinaisesti omakseni, koska se tehtiin painostuksen alaisena. Mutta nyt on otettava sekin virhe uudelleen tarkasteluun kun jo moneen kertaan on löytynytkin suorakulmiota puolivälin 45 astetta kera!

45 ISRAELISSA

Vuonna 1986 suorakulmioni rakentui siitä, että 1948 ja 1967 väli oli 19 vuotta ja sama aika umpeutuisi 1986 kesällä niinä päivinä joina sanoin KUTEN TAPAHTUIKIN. Kolme pasuunan soittoa: perustaminen, vapautus ja valerauhan vahvistaminen. Mutta aikaväli kahdella viimeksimainitulla ei siis 19 vuotta vaan jo pitkään 40 vuotta ja kolme kuukautta tarkalleen. Itse asiassa ennen minua sen oli laskenut maailman parhaimmaksi naisprofeetaksi sanomani Marilyn Agee, vaikka hän nyt välillä oli jo huonontanut esitystään. ISRAEL janaan ei löydy suorakulmaa, 45 astetta tai yhtä pitkiä aikamääriä suuntaan ja toiseen. Riemuvuosi 50 vuotta 1917 ja 1967. Vuosi 2007 ei Israelille riemua tuokaan vaan valerauhan. Raamatun linja 40 vuodesta kuitenkin toteutuu. "Voiton vuosi" niinkuin mainittiin Hesarin ilmoituksessani jo vuonna 1988. 1988 + 19 = 2007. Eli siinä se 19 vuotta kyllä sitten vastaan tulee vaikkapa oven paksuutena.

OVI EDESSÄ, AUKI JA KIINNI

Jo traktaatissani minulla oli OVI edessä, auki ja kiinni. 1948 oltiin oven edessä niinkuin evankeliumeissa Jeesus sanoo, että Viikunapuun puhjetessa ylösotto on oven edessä. Israelista tulee nopeasti väkevä kansa, nopeasti sanan lukuarvo hepreassa 19. 1948+19= 1967. Ovi oli auki. Mutta ovea siis pidetäänkin avoinna 40 vuotta 3 kuukautta ja 45 päivää heprealaisen kalenterin vuotta 2007 katsoen. Ovi suljetaan, kyllä, 19 vuoden jälkeen voittomasta vuodesta 1988. Jeesus ei voi tulla vaan tulee. 45 päivää Jerusalemin valerauhan vahvistamisesta OVI SULJETAAN!


2007 09/11
2000 09/11

45 VUOSIVIIKOISSA

360 astetta on ympyrä ja raamatullinen vuosi päivinä. 604 eKr.:stä 7x360 eteenpäin oli 1917. Viimeinen kevät alkoi. 90 vuotta sitä kestää ja sitten alkaa tulikuuma kesä, jossa kansat kärventyvät maan päällä. Siinä kesässä maan päällä en halua olla mukana. Nyt vielä menee mukavasti helteessä ja käkikin kukkuu lähes ympäri vuorokauden täällä Mustolassa tänään! Mutta siis vuosiviikoissakin oli ennaltatiedetyt puolikkaansa alkaen tavallaan jo 311 1917 Venäjän vallankumouksella, 311prophecies.htm, mutta varsinaisesti siis ennaltatiedetyillä 311 2004 mikä takasi sen, että Antikristus vuosiviikon puolivälissä 311 2011 rikkoo 911 2007 vahvistamansa valerauhan. Yhtä lailla varoittamani 45 päivää jälkeen vuodenvaihde 2000 Eveliina joutui parodiaan vihan aikaan jäävästä Suomineidosta 45 päivää jälkeen vuodenvaihteen 2007.


2007 10/26
2004 12/26

45 TSUNAMISSA 2006 05/26. Viimeisimpiä mahdottomia ennaltatietämisiäni mm. Tsunami 13 päivän aaltoineen, suuri maanjäristys 8. 10. 2005 ja "Tsunami II" puolivälissä ensimmäistä ja viimeistä, seurakunnan ylösottoa.

2007 12/06
1917 12/06

NOOTTIKRIISI/OULUN PROFETIA 1962 12/06. Merkitään tähän päivämäärillä, jotka Suomi muistaa. Jo ennen sitä kun kaksi miestä puukotti napaansa Oulussa itsenäisyyspäivänä 2004, sanoin, että kolme vuotta tuosta niin ryssä etenee jo Ouluun. Mutta ainahan profeetoilla "hyvät kaverinsa". Eräs oli nuoren tytön surmaaja 30. 11. 2003, jotta saatiin varoitus maanpiirin tuhoamisesta 4 vuotta myöhemmin. Helsingin piispa ja Erkki Tuomioja jäävät mielellään sinä päivänä Helsinkiin onhan profeetta Veijonen maailman tyhmin mies. Mutta kuka oli Urho Kekkosen käyttämä profeetta (?) Yrjö-Koskinen, joka saattoi ennaltatietää suorakulmaisen Suomen jo puolivälissä niinkuin osasi moneen kertaan varoittaa ajankohdasta 1961-62 samoin kuin teki Oulun profetia. HV
Sivan 22, June 18, 2006
Kesäkuun 18. 2006


Rajajoki 1939 Harri Veijosen postikorttikokoelmista

45 VUOTTA SITTEN
MONET RISTIRIIDAT KULMINOITUVAT
(Yrjö-Koskinen etukäteen kirjeissään presidentti Urho Kekkoselle)

OULUN PROFETIAKIN KESKELLÄ, OSA II

YRJÖ-KOSKINEN, (Kuka? 75 v 1960-61): 90 astetta on suorakulma, mutta " hän on usein maininnut, että 1961-62 on ajankohta, jolloin monet ristiriidat oman sisäisen logiikkansa pakottamina kulminoituvat. `Jo muutenkin mutta aivan erityisesti tämän äärimmäisen kriittisen maailmantilanteen vuoksi toivon Suomen kansalle riittävää ymmärrystä uskoakseen valtakunnan vastuunalaisimman paikan Teille. Jokainen muu ratkaisu toisi mukanaan joukon epävarmoja, jopa vaarallisia momentteja.´" (Urho Kekkosen päiväkirjat 1, 21. 6. 1961)


MINÄ ANNAN TÄMÄN KANSAN VIHOLLISEN KÄSIIN: 45 + 45 = 90

"Jos tämä kansa ei tee parannusta ennen vuotta 1962, niin Minä annan tämän kansan vihollisen käsiin." (Oulu 23. 8. 1960). Tuo Oulun profetian aloitus oli koko profetian pääsanoma. Se ei ainoastaan ollut oikea profetia vaan myös säädetty puoliväliin 90 vuotiasta Suomineitoa ja Suomineidon puolivälissä, 6500 km päiväntasaajalta, Oulussa. http://wwnet.fi/users/veijone/oulun_profetia.htm.


KUKAAN EI SAA SANOA, ETTEIKÖ TÄMÄ AIKAMÄÄRÄ OLISI OIKEIN

Oikea oli myös monet poliitikot ja kirkolliset henkilöt raivoihinsa saanut varoitus ajankohtaan puuttumisesta: "Kukaan ei saa nousta tätä sanomaa vastaan. Kukaan ei saa sanoa, että tämä aikamäärä ei olisi raamatullinen. Jos joku nousee tätä aikamäärää vastaan, hän nousee Minun yläpuolelleni. Tämä aikamäärä on kaikkein tärkein. Enää ei ole aikaa kokonaista vuottakaan. Tulette näkemään, mitä tulee tapahtumaan ensi syksynä." (Oulu 27. 9. 1960).

Hyvä että Oulun profetia viimein 40 vuoden jälkeen on saanut pätevän arvostelijan Lappeenrannan profeetasta. Edelleen on paikallaan tarkastella Oulun profetian olennaisia osia onhan nyt käytössämme myös presidentti Urho Kekkosen päiväkirjat, jotka kertovat syksyn 1961 kriisistä Suomessa. Niinkuin Edwin Linkomieskin kirjoitti, kukaan ei olisi voinut ratkaista Noottikriisiä muu kuin presidentti Urho Kaleva Kekkonen. Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen. Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen. Kriisissä olisi kai käynyt huonosti, mikäli Maalaisliiton Urho Kaleva Kekkonen ei vuoden 1956 presidentinvaaleissa olisi saanut kolmannella kierroksella kaksi ääntä enemmän kuin SDP:n ehdokas, eduskunnan puhemies K. A. Fagerholm. Oulun profetian ratkaisu oli ehkä tavallaan käyty jo tuolloin niinkuin Oulun profetian kaltaista profetiaa oli saatukin jo tuohon aikaan. Esimerkki löytyy vuodelta 1958: "Eräässä vuoden 1958 lopulta olevassa uhataan Suomen kansaa: "Jos et tee parannusta viimeistään neljän vuoden sisällä, niin käyn sinun kimppuusi Suomi, en sääli enkä armahda... mutta jos...löydän sinusta Suomi edes 100 minulle, minun sydämelleni kelpaava vanhurskasta, niin vielä minä jatkan aikaa".

Piti siis löytyä edes sata totista kristittyä. Huomattavaa on tuossakin puhuminen ajasta: "MINÄ VIELÄ JATKAN AIKAA". Olisi päästy puoliväliin. 50 vuotta vuoden 1917 jälkeen vapautui Jerusalem uudelleen ja 90 saavutetaan 40 vuotta vuoden 1967 jälkeen. 12-vuotiaana Kristus oli temppelissä ja minä ajan merkki 12 vuotias 1967. Mutta 50 vuotta puolivälinä vuonna 1962 ei voi tulla kysymykseen, koska Suomi oli silloin 45 vuotias. Sikäli kuin profetian saantipaikka oli määrätty Suomen keskikohtaan, Ouluun, se viittaa samalla siihen, että 45 vuotta on jäljellä siihen kun profetia saa päätöksensä. Enää ei kysytä tekeekö joku parannusta vaan kaikki parannusta tekemättömät jäävät vihollisen käsiin!

Itse asiassa tässäkin löytyy jana missä ratkaisu tapahtuu Lappeenrannassa

6. 12. 1917 VIIPURI * * 6. 12. 1962 OULU * * 11. 9. 2007 VIIPURI + 45 päivää = 26. 10. 2007 (Pelastaja/Vihulainen) * 6. 12. 2007 OULU, profetia

Suomen merkittävimmät profetiat sijaitsevat linjalla Viipuri, Lappeenranta, Oulu.

Viipurin profeetta Mikko Reponen 3 vuotta ennen Talvisotaa Viipurissa, 1936 > 1939.
Oulun profeetta Laila Heinonen 2 vuotta ennen Noottikriisiä Oulussa 1959/60 > 1962.
Lappeenrannan profeetta Harri Veijonen saattaa päätökseen molemmat:
Viipurista Viipuriin. Niinhän sitä edetään linjalla Viipuri Oulu Lappeenrannan kautta. Niinkuin pakanain aikain alussa oli 70 ja 90 vuotta niin on juuri samat ajat täällä lopussa. Silloin karkotuspäätös 606 eKr. ja temppeli jälleen rakennettu 90 vuoden jälkeen 516 eKr. 70 vuotta kesti karkotus ja varsinkin temppelin oleminen raunioina. Niin on Viipuri 70 vuotta ei-suomalaisilla 1944-2014. Niin on Oulu 90 vuotta 1917 alusta joutuva ei-suomalaisille. Jälkimmäinen kestää n. vuosiviikon 2008-2015 ja edellisessä oli edellä n. vuosiviikko 1937 - 1944. Jo 1800-luvun tunnetuin suomalainen profeetta, kirkkoherra Nyholm oli ennustanut Goog-profetioiden jatkajia, tarkentajia. Tässä sitä ollaan. Niinkuin vuosiviikko keihäsosumallanikin 28 vuotta etukäteen alkoi 911 2000 Turusta, Turusta Viipuriin, niin myös 911 1960/62 Oulusta linnuntietä Viipuriin 911 2007. Sitten vain ylösottopisteeseen, Lappeenrannan Mustolaan 45 päivässä niinkuin oli vuosia Oulusta Viipuriin.

VALTAVAN SUURI HERÄTYS ON NYT

"Valtavan suuri herätys alkaa Suomessa. Suuria ihmeitä tapahtuu Jeesuksen nimessä." (Oulu 29. 1. 1961). Suomen suurin herätys on 45 vuoden jälkeen tuosta riippumatta siitä, heräsitkö Sinä vaiko jäit kirkon jäseneksi tai muuhun pimeyteen.
Älkää hyvät veljet mollatko presidentti Kekkosta, sillä hän oli se, joka käytännössä oli valittu toteuttamaan pelastuksen Suomelle Oulun profetian ennaltatietämästä kriisistä! Valtavan suuri herätys on jo alkanut meistä ja apunamme ovat myös Kekkosen päiväkirjat. Lappeenrannan profeetta halusi pienenä Kekkoseksi, ja tässä sitä ollaan. Ainoan pelastajasi edustaja. 18.-22. 6. 2006 vertailuun Kekkonen 45 vuoden takaa:

Urho Kekkonen 18.-22. 6. 1961: Zaharov selosti Hrushevin ja Kennedyn neuvotteluja. Karjalainen nimitettiin ulkoministeriksi. Tanner Porissa: Kekkosen tulisi kieltäytyä 1962 presidenttiehdokkuudesta tai syksyllä alkaa ankara vaaliriita. Yrjö-Koskinen kiitti 75 v. onnitteluista. Hän on usein maininnut, että 1961-62 on ajankohta, jolloin monet ristiriidat kulminoituvat. (!). 21. 6. Moskova: Mikäli USA aloittaa uudelleen ydinkokeet NL tulee tekemään samoin. Olavi Honka presidentiksi leikekirja.


RAUHAA NIINKUIN UUSI 68, 8. VUOSI KUUDEN TUHANNEN JÄLKEEN ALKAA

Jumala on säätänyt päivän, jolloin maanpiirin tuhoaminen alkaa. Päivän saa ennaltatietääkin, koska kukaan sitä päivää ei pysty siirtämään päivälläkään mihinkään suuntaan. Päivän pamaus oli jo Viipurissa vuonna 1495. Sitten talvisodan aloituspäivä 1939. 68 vuotta myöhemmin kolmas kerta toden sanoo, 30. 11. 2007.

Oulun profetia ennusti aikaa "VUOTEEN 1962 MENNESSÄ". Ellet tee parannusta. Oikea vuosi alkaa aina syksyllä. 45 vuotta 1962 syksyn jälkeen on vuodenvaihde 6007/6008 Aadamista. Se ajankohta on ilmoitettu jo 2580 vuotta sitten ja samalla on mainittu, että silloin Antikristus ilmestyy vahvistamaan monien kanssa Jerusalemin valerauhaa. Kahdeksas vuosi uudella vuosituhannella alkaa siis 11. - 13. 9. 2007. Oulun profetian jatko kuuluu: VUOTEEN 2008 MENNESSÄ ja samalla se on JERUSALEMIN VALERAUHAN VAHVISTAMISEEN MENNESSÄ! Mutta se vuosi siis alkaa jo syksyllä 2007. Oli 13 päivän aallot ja oli 45 päivän armonajat ymmärsipä niitä sitten kukaan muu kuin minä.
Harri Veijonen 17. 6. 2006
Sivan 21, June 17, 2006
Kesäkuun 17. 2006

OIKEITAKIN PROFEETTOJA ON

OULUN PROFETIAKIN KESKELLÄ, OSA I

Putin kutsuttu EU:n huippukokoukseen Suomeen, joka pidetään lokakuun 22. päivänä. (MTV3 15.06.2006 21:59). 15. 6. 2006 törmäsin presidentti Kekkosen päiväkirjojen ensimmäiseen osaan. Tarkistin, että se kertoo tapahtumia myös syksystä 1961 vuoteen 1962 saakka. Tarkoitus olisi tarkastella miten päiväkirja etenee 45 vuoden takana. Oletukseni on, että Oulu ei vain ole keskellä vaan että myös Oulun profetia oli säädetysti keskellä 90 vuoden ikäisenä "pelastuksen ja kuoleman" saavaa Suomineitoa. 1917+45= 1962, 1962+45= 2007.


EU:SSA EI YHTÄÄN OIKEAA PROFEETTAA

EU:n direktiivi, minkä mukaan profeetat ovat papeille ja piispoille alamaiset, takaa sen, että EU:ssa ei ole ensimmäistäkään oikeaa profeettaa! Yksikään oikea profeetta ei ole alamainen millekään perseestä olevalle! Kristinuskon raiteella peräpään huippu on paavinkirkko paaveineen ja sen porton ja porton pään tytärten päät ovat muiden kirkkokuntien johtajat. Suomessa tunnetuin arkkipiispa Jukka Paarma. Mutta kirkkokunniksi ovat halunneet peräpään miehet myös entisissä herätysliikkeissä kuten helluntaikirkossa mm. Mauno Viinikkalan, Kai Antturin ja Valtter Luodon johdolla. Oikeat profeetat eivät ole EU:ssa tai kirkoissa vaan seurakunnassa!


PERÄPÄÄN PIISPAT OIKEIDEN PROFETIOIDEN SOTKIJOINA

Huomasitte Lpr:n missionista kertoessani, että piispa, jota närästää tietty asia missionissa, on yhtä hyvin ev. lut. piispa kuin seurakunnan piispa, minä. Sama asia närästää, mutta aivan vastakkaisista syistä. Se on luonnollista siksi, että kristinusko on raide, jonka toisessa päässä on paavi ja toisessa ensimmäinen Kristuksen jälkeen.

Oulun profetia alkoi upeasti Jumalan mielen mukaisena. Tuohon aikaan ei ollut tietoa kristinuskon raiteesta vaan Oulun profetia joutui peräpään pistiäisten arvosteltavaksi. Paarma itikoiden huippu, mutta kyllä silloinkin oli kirkon eli porton johtomiehet, jotka yhdessä valtion kanssa aikaansaivat jopa suuren mielenosoituksen Oulun profetiaa vastaan!

Oulun profetian alullepanijat kärsivät suuresti saamastaan vastustuksesta. Seurauksena oli, että profetian jatkoon alkoi tulla liiaksi astian makua. Se johtui varsinkin vastustuksesta, mutta vastustajat vastustamisellaan takasivat sen, että Oulun profetia jatkuu. Oulun profetian nimittäin kuului jatkua niin, että minäkin sen tietooni sain ja sen jatkajaksi tulin.

NIIN MYÖS LAPPEENRANNAN PROFETIAN ALKAESSA

Katsotaan tilanne aloittaessani 1986 talvella. Löytyy vastustaja, ja havaitaan hänet peräpään pistiäiseksi. Mutta toisaalta kiitetään vastustuksesta, sillä ilman sitä Harri Veijonenkaan ei olisi jaksanut "harhaoppia" julistaa.

"Seurakunta lähtee sen jälkeen kun Israel saa rauhan". Se oli otsikkona äitienpäivänä 1986 Etelä-Karjalassa joka kotiin jaetuttamassani traktaatissani. Se oli myös oikean profetian ydinsanoma ja vastaava otsikko säilyy myöhemmissä kirjoissani, 1986 ja 1995. Mitään traktaattia, kirjoja ja tuskin Harri Veijosen internetsivujakaan olisi syntynyt, ellei Lappeenrannan Helluntaikirkossakin olisi ollut peräpään pistiäinen. Saamastani vastustuksesta johtuen tuohon traktaattiin tuli hieman virheellistä sisältöä. Onneksi sitten kyseinen saarnaaja Mauno Viinikkala erotututti minut helluntaikirkosta lähdettyään jo Salon kautta Nokialle, jossa hän vuosi koko herätyksen kansankirkon puolelle. Siellä ev. lut. piispat tekevät parhaansa, että Markku Koivisto ja kannattajansa uskoisivat, että herätys ei kuulu kansankirkkoon. Koivistolle kirkon virassa olleena asia ei mene millään perille vaan Nokian herätys alkaa jo omaksua epäterveitä piirteitä. Siellä on mm. vieraillut puhumassa "profeetta", joka ei ole selvillä edes Raamatun profetiasta.

HV: Ennaltatietämisen jatkokurssi 1992: Palaute 3. "Joka rauhaa ennustaa, hän on väärä profeetta" (Jeremia 28:9). Sinä olet juuri sitä enkä huoli juttujasi enempää." Noin eräs kansankirkossa "oikeaa profetiaa" oppinut syytti minua vääräksi profeetaksi julistaessani Raamatun ennustamaa valerauhaa seurakunnan ylösottoineen. Mutta todellakin ajassamme tuon sortin vääriä profeettoja on ja he ennustavat kuin Antikristus kaikkea kaunista maan päälle vihan ajan tullessa ja kuin Gorba, että Jerusalemin valerauha kestää:

KUUKAUDEN RAAMATTUKILVAN KYSYMYS

"1995 Iltalehti kertoi, mitä Gorba Rabinin muistolle sanoi. Kirjoitukset tunteva ennaltatiesi mitä Mikael Goog sanoisi, kysymme: Mihin temppeliin (2 Tess 2:4) valheen kaikella voimalla (2 Tess 2:9) takaisin (Ilm 17:8-12, Dan 7:24) tulija (2 Tess 2:4-12) rakennuttaa itselleen muistomerkin (Ilm 14:13) rikottuaan "pysyvän" rauhan?"
Iltalehden kirjoitusta ei enää löydy. Kuukauden raamattukilpa selvittää mitä Iltalehti oli kirjoittanut? Täysin oikeata vastausta tuskin tiedän minäkään. Vastaukset kesäkuun aikana harriveijonen@yahoo.com
Sivan 20, June 16, 2006
Kesäkuun 16. 2006

MUISTAKAA JOHTAJIANNE

2. Timoteuksen kirje 3:14-15: "Mutta pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut, ja koska jo lapsuudestasi saakka tunnet pyhät kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi, niin että pelastut uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa."
Pitää ehkä huomauttaa, että tuo oli Paavalin tekstiä nuorelle Timoteukselle eikä Timoteuksen tekstiä sinulle.

Kanssani samoihin aikoihin päinvastaiseen suuntaan (minä helluntaikirkosta eteenpäin kirkkoihin kuulumattomiin ja hän helluntaikirkosta takaisin kansankirkkoon) kulkenut Timo-Esa Tuuri kirjoitti taannoin noilla 2. Tim 3:14-15 sanoilla omaa vaellustaan. Hän oli kansankirkossa oppinut yhtä ja toista ja piti sitä raamatullisena totuutena. Mutta Jumalan Sana opettaa, että siinä minkä lapsuudessa on oppinut sopii pysyä vain silloin kun on oppinut sen minkä Pyhät Kirjoitukset opettavat. Siksi meidän ei tule pysyä siinä minkä olemme isiltämme oppineet vaan meidän tuota 2. Tim 3:14-15 sanaa noudattaessamme on palattava takaisin Raamattuun ja yhteen seurakuntaan kirkkokuntien ulkopuolelle. Niin myös johtajamme joita meidän tulee muistaa ovat ensimmäiset siinä suunnassa olevat.
Harri Veijonen


OPETTAJANI JA KASTAJANI MUISTOLLE

Ihmiselle (Etenkin lapselle. Aikuisella on jo puoliso, Kristus) merkittävimmät henkilöt ovat äiti ja isä, he jotka sinut ovat synnyttäneet ja kasvattaneet. Kristitylle merkittävimmät henkilöt ovat he jotka kristityn ovat synnyttäneet ja kasvattaneet. Voi olla vaikea tietää omia kristityksi synnyttäjiään, mutta itselläni päätekijät olivat ehkä enoni ja anoppini. Rauha heidän muistolleen. Kasvattaja ennen muuta Pyhä Henki, mutta myös Hänen opetuksessaan olleet henkilöt hyvine kirjoineen kuten Aapeli Saarisalo, Niilo Yli-Vainio, Vilho Rantanen, Tapio Nousiainen, Thoralf Gilbrant (Norjan Veijonen) sekä Hal Lindsey ja John F. Walvoord (USA:n Veijoset).


John F. Walvoord. Armageddon Oil and the Middle East Crisis - kirjan tekijä

JOHN F. WALVOORD IN MEMORIAM

Kaksi Walvoordia: John F. Walvoord (Dallasin Teologisen Seminaarin presidentti) ja poikansa, John E. Walvoord. Suodaan anteeksi Suomessa nykyhelluntaikirkollisten Ilmestyskirjan selityksissä oikean nimen tietämättömyys, muttei sitä että pilkataan Raamatun profetiain parhaita tutkijoita ja Pyhän Hengen innoittamia edesmenneitä opettajiani! Paras profeetallinen teos Suomessa 30 vuotta sitten oli John F. Walvoordin Armageddon Oil and the Middle East Crisis, Huomenna Harmagedon, suomentajat Rauno Luoto ja Tytti Träff, RV 1975.

HALVALLA MENEE KUN PARASTA EI ARVOSTETA

Halvalla menee kirjakauppa Amazonilla 1970-luvun parasta ennaltatietoa: Walvoord John F.: Armageddon, 658 käytettyä tai uutta kirjaa alkaen 0,01 dollaria. Valitettavaa etten minä tai kukaan Suomessa tutustunut Walvoordin muuhun tuotantoon esimerkiksi Daniel-kommentaariinsa. Mutta toki Pyhä Henki avaa ymmärrystä Danielin kirjan parhaille tutkijoille kaikkialla maailmassa ja valitettavinta, ettei maailmalla ole päästy tutustumaan minun teksteihini.
John F. Walvoord died on December 20, 2002, at the age of 92. John F. Walvoord kuoli joulukuun 20. vuonna 2002 92 vuoden ikäisenä.Harri Veijonen ja kastajansa Viljo Tahvanainen. Kiteen Helluntaiseurakunta, pääsiäinen 1977

VILJO TAHVANAINEN IN MEMORIAM

Viljo Tahvanainen kuoli 22. 5. 2006 pitkäaikaisen sairauden murtamana 82 vuoden ikäisenä. Kauko Vehniäinen kirjoittaa 14. 6. 2006 Ristin Voitossa, että "Tahvanainen oli Pohjois-Karjalan helluntaiseurakuntiin kuuluvien uskovien hyvin tuntema saarnamies. Hänen uskontaipaleensa alkoi 25-vuotiaana." Kristityksi tulonsa päivämäärää ei ehkä muista, mutta raamatullisen kristillisen kasteen muistaa saaneensa, jos sellaisen on ottanut. Hebrealaiskirje 13:7 Muistakaa johtajianne, jotka ovat puhuneet teille Jumalan sanaa; katsokaa, kuinka heidän vaelluksensa on päättynyt, ja seuratkaa heidän uskoansa.
Harri Veijonen


1850-LUVULTA TÄMÄN PÄIVÄN TILANTEESEEN

Gabrielin uutiskirjeiden välittäjällekin kiitos: HV: Kiitos! Johan tätä odoteltiinkin. Siunattua kesää 2006! Ilmasti: Aivan - mutta tulikin oikein tuhtia tietoa, hyvä muistaa, mistä lähdettiin liikkeelle ja mihin nyt on päädytty.
HV: On paikallaan latoa paremmaksi tämä israel060613.txt. Sama talteen myös ryhmään SeurakunnanTiedotuskeskus2/lhiit.msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=300 Esim. Betlehemin tilanne on nyt siis tällainen:

Betlehem oli kristitty kaupunki vain runsas vuosikymmen sitten. Sen asukkaista 75 % oli kristittyjä. PA:n hallinnon alla vuodesta 1995 lähtien kristittyjä on enää neljännes kaupungin asukkaista, ja hekin suunnittelevat muuttoa pois kaupungista. He eivät kestä aseistettujen muslimijengien jatkuvaa häirintää ja uhkailua. Kristittyjä nuoria naisia häiritään ja häpäistään, heitä syytetään prostituoiduiksi, heitä kaapataan ja murhataan ilman, että viranomaiset puuttuvat asiaan. Kristityille vähemmistöille tarjotaan ”suojelua”, mikä tarkoittaa sitä, että he saavat asua pieninä ryhminä, he eivät saa omistaa maata, heidän liiketoimintaansa rajoitetaan, he saavat harjoittaa uskontoaan vain omissa tiloissaan, julkisia kokouksia ei sallita, ja luvan saaminen uusien tilojen rakentamiseksi on käytännössä lähes mahdotonta. Heidän verotuksensa on raskasta ”suojelun” vuoksi, jolla tarkoitetaan oman henkensä säilyttämistä muslimiyhteiskunnan ehdoilla ja sen armosta, joka voidaan peruuttaa ilman valitusoikeutta. Tätä Jasser Arafat tarjosi juutalaisille ja muille vähemmistöille, jotka tulisivat asumaan PA:n hallitsemilla alueilla.
Sivan 17, June 13, 2006
Kesäkuun 13. 2006

AAPELI SAARISALON SYNTYMÄSTÄ 110,
KUOLEMASTA 20 VUOTTA

Aapeli Saarisalon syntymän 110 vuotis- ja kuoleman 20 vuotispäivän kunniaksi avattu ryhmä http://groups.yahoo.com/group/aapelisaarisalo/

Kesäkuun 22. päivänä vuonna 1896 päivänvalon nähnyt Aapeli oli kyltymätön lukemisen harrastaja jo viisivuotiaana. "Kyläkirjaston kuvalehti" ja "Tunnetko pyhää maata" kuluivat pojan käsissä nopeasti kun lukemista oli liian vähän. Ensimmäisen matkansa Pyhään maahan ja Jerusalemiin Saarisalo teki vuonna 1920, mistä alkoivat arkeologiset tutkimuksensa. Jos kuka niin Aapeli Saarisalo yhdistää kaikkia Suomen kristittyjä vieläpä 20 vuotta kuolemansa jälkeenkin.

Harri Veijonen toimitti vuonna 1996 vihkosen Aapeli Saarisalon syntymästä sata vuotta. Sen tekstiä internetissä myös otsikolla Aapeli Saarisalon tuotanto harvinaisuuksineen.
Harri Veijonen


KAIKISSA RYHMISSÄ ERILAINEN TUNNUSKUVA

Toimivia perustamiani ryhmiä on parisenkymmentä. Olen juuri saanut niihin kaikkiin etusivulle ryhmän tunnuskuvan. Asiallisen aineiston toimittaminen todellakin on vapaa kaikkiin ryhmiin. Toivon erityisesti Aapeli Saarisalo -ryhmästä kaikkien kristittyjen yhteistä ryhmää! Tehkää hyvin! HV


OUR TOP GROUPS
group/harriveijonen/message/78, SeurakunnanTiedotuskeskus/general.msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=342

Suosituimmat ryhmämme: SeurakunnanTiedotuskeskus2/general.msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=299 28 ryhmän toplista mukana ystäviksi koettuja. Unohtui zipsonlyb. Uutuutena http://groups.yahoo.com/group/aapelisaarisalo/. Lisätkää sopivaa aineistoa ja viestejä! Kiitos! HV


BETLEHEMIN ASUKKAAT VAINON KOHTEENA

ja muita kauheuksia Palestiinaksi muodostuvassa Israelissa:
Raportti 447: israel060613.txt


TSV:N HENRI KONTIO OHITTI MUSTOLAN JA LUM:MIN EERO HARJUN

Hei Harri!
Avoimien RYUL:n kisojen P15 keihäässä Henri Kontio (P14) TsV teki sivuvastaisessa tuulessa valmentajankin yllätykseksi niinkin hyvän tuloksen kuin 56.44. Se on nykymallisella (1999 käyttöönotetulla) keihäällä ylivoimaisesti paras tilastotulos Etelä-Karjalan piirissä P14 sarjassa. Edellinen ykköstulos oli tilastojen perusteella Eero Harjun 51.00.
Tulokset ovat tämän viestin HTML-osassa! T. Juha Olkkonen, Henri Kontion valmentaja
(Lisätään tämäkin urheilusivulle kunhan ehditään)


KEIHÄSUUTISIA

Mikä kumman pedon merkki Harri Veijosella on Googlen kuvissakin kuviensa keskellä? Eihän se ole edes Tampereen Urheilijoiden tunnus, jossa Veijonen nuorena heitti niin että vieläkin löytyy seuran 16 vuotiaiden ennätyksenä Ylöjärvellä vuonna 1971 heitetty 60,94. Päivän vierailijaksi henkilö, joka ennen tätä uutista oli katsonut kyseistä kuvaa.
VEIJALAISEN VOITTO
Muistan huvittuneena miten Ruovedellä keihäskisassa Veijalainen voitti ja Veijonen hävisi, tosin polvivaivaiselle 18-vuotiaalle joku 58 oli siedettävä tulos. Veijalainen oli mukana perheineen ja koko perhe iloitsi kun isä juuri ja juuri ylitti 70 metriä. Tai eritotenkin kun oli voittanut maailman erikoisimman keihäsmiehen, Harri Veijosen, siitä koko sukunsa voi iloita nyt.
TALONMIES KATSOO IKKUNASTA
Saattaa vieläkin Kisakentänkatu 24:n sama talonmies katsella Pyynikin kentälle: 60001972.jpg. Tunsi hyvin mummoni Lempiäisen, joka 11. 9. 1972 piti peukkuja, että heittäisin vaikka WTC:n torneihin. No eihän se aivan sinne asti lentänyt vaan jäi vuotta vajaaksi. Taipalsaaren Veikkojen sivuilla fakta siitä miten sitten syksyllä 2000 jatkoin 35,04, jotta oli osumat myös ajankohtiin 311 2004, 911 2007, 311 2011 ja 911 2014, jolloin koko tämä 4 x 7 + 4 x 3,5 vuoden naurettavuus päättyy. Kuvan merkki todellakin ikämiesseurani TSV:n, ja seuran päävalmentaja Juha Olkkonen on jo jokin aika sitten tarjonnut urheilusivulleni mukavia kuulumisia seuran junioreiden heittotaitojen kehittymisestä. Se kirjoitus urheilusivulle http://wwnet.fi/users/veijone/heitot.htm kera Oslon tulosten. HV


SODOMA JA GOMORRA PÄÄSIVÄT VÄHEMMÄLLÄ KUIN PÄÄSEVÄT HELSINKI JA TUKHOLMA
SODOM AND GOMOR

Daily News 2006 06/12 : Uutispäivä maanantaina 12. 6. 2006: http://wwnet.fi/users/veijone/uutispaiva.htm Runsaasti linkkejä. Sisältää myös Shulamin Suomen kirjeiden asian suomeksi. HV
Sivan 14, June 10, 2006
Kesäkuun 10. 2006

JUMALAN ARMON VARASSA VAI

KIRKON RAHOIHIN TURVAUTUEN

Sisar oli kutsuttu Suomen Raamattuopistolle puhumaan aiheesta Jumalan armon varassa. Siihen toteamukseenhan hän aina päättää kirjeensä. Kierteli sitten kirkosta kirkkoon keräten varoja Raamatunkääntäjien kotiinsa.

RAAMATUNKÄÄNTÄJIÄ TUETTAVA MUTTEI KUUNNELTAVA

Laitoin minäkin kolehtiin enemmän kuin päivän tuloni. Mutta olin pettynyt. Minä puhun suuni puhtaaksi. Anna tulla vaan, huudettiin. Mutta häneltä jäi kuitenkin kertomatta se miten oma veljensä Kalervo ärsyttää häntä. Jeesushan tulee vasta 30 vuoden kuluttua kun Raamattu on käännetty viimeisellekin Papuan saaren kielelle. Viitsii tuo Kalervo julistaa harhaoppia, että Jeesus tulee jo joulukuuhun 2006 mennessä kun joku eestiläinen pikkutyttö täyttää 15 vuotta. Ja oliko se lappeenrantalainen Harri Veijonenkin mennyt kehumaan Kalervon huuhaata tarkentaen sellaiseksi, että seurakunnan ylösotto tapahtuu sen vuoden aikana kun tuo tyttö on 15 vuotta.

HÄN ON HÄN

Muka syksyllä 2007, kun joku muka Jerusalemin valerauha on vahvistettu. Johan minä kammiossani 20 vuotta sitten helluntaisaarnaaja Juhani Salmisellekin selitin, että hän on Herra, joka vahvistaa (Daniel 9:27). Ja se Veijonen hepreasta mitään tietämätönnä on tullut vänkäämään, että hepreassa tekijä sisältyy verbiin eikä kerro kuka "hän" tekijä on vaan se selviää lauseen lopusta. Kauhea hävittäjä, antikristus, hän se on, joka vahvistaa liiton ja sitten rikkoo sen vuosiviikon puolivälissä. Mokoma Harri Veijonen väittää tietävänsä senkin ajan jo pääsiäiseen 2011, vaikka minä Ilmestyskirjasta kaikille suurella taulullani näytän, että vihan ajasta pelastuu "lukematon joukko kaikista kielistä" sitten joskus noin vuonna 2040. Totta ihmeessä kaikki kielet on se mikä ratkaisee Jeesuksen paluun ajan. Hyi teitä, veljeni Kalervo ja ystävänsä Veijonen.

HEPREANKIELEN OPETTAJIEN OPETTAJA

Sisar on todellakin maan kuulu hepreankielen opettajien opettaja erinomaisista vanhemmista. Isänsä kirjoitteli eläessään "Tuleeko Jeesus vuoteen 1990-mennessä". Itse asiassa hän oli odottanut ylösottoa 40 vuotta Israelin perustamisesta niinkuin minäkin väittänyt, että 40 vuotta Israelin merkkitapahtumasta. 40 vuotta kuuden päivän sodasta on vuonna 2007!

30 VUODEN SOTA

On harmittavaa, että erinomaisessa perhekunnassa on 50 tai vieläkin ainakin 30 vuoden sota siitä milloin Jeesus tulee. Asiasta ei varmasti saisi puhuakaan, koska he itsekään eivät sitä koskaan ota puheeksi. Juuri niin kuitenkin asia on verrattaessa heidän opetuksiaan keskenään. En minäkään mielelläni kerro, että seurakunnan eksyttäjät ylösoton vuonna voivat olla jopa rakkaat ystävämme, Raamatun kääntäjät. Tehtäväni on kuitenkin täsmentää asioita tältä saralta ja tämän kiistan tajuaminen on lukijoilleni tarpeen. En syytä ketään, sillä voi olla niinkin, että Jumala on sulkenut ymmärrystä joiltakin raamantunkääntäjiltä varmistaakseen sen, että sitä työtä tehdään täydellä teholla ylösottoon saakka. Yksi kunnon tsunami niin Papuan saarten viimeiset pienet kielet ovat kadonneet. Omaa tyhmyyttä, ellei viimeistään nyt opiskele sivistystä, Jumalan Sanaa vaikkapa englanniksi. Kaikille kansoille evankeliumi lienee julistettu todistukseksi jo vuoteen 2000 mennessä. Ja sitten tuli loppu, päästiin Finlandin kamaralle päiväntasaajalta. Pikakierrokset niinkuin viikonpäivätkin kertovat, että lauantaimme, lepopäivämme, sapatti tulee!

NIIN ON SAPATIN LEPO TULEVA

Sisaren kierrokset kulkivat kirkkojen rahojen perässä niin että hän hylkäsi senkin, mikä on lauantain nimi hepreaksi! Sisar aloitti Lappeenrannassa kokouksensa toivottamalla "Shabat Shalom!" vaikkei ollut sapatti vaan sunnuntai. Hän, hepreankielen opettajien opettaja, ei siis tiennyt että shabat on hepreaksi lauantai eikä sunnuntai! Sitä kun ollaan kerjäämässä kirkosta kirkkoon varoja omalle raamatunkääntäjien koululle niin silloin pitää julistaa valhetta viikonpäivistäkin. Totuus kuitenkin menee näin:


V I I K O N P Ä I V Ä T

Languages Sun Moon Mars Mercury Jupiter Venus Saturn
English
French
German
Dutch
Spanish
Portugese
Italian
Russian
Swedish
Japanese (bi)
Hebrew
Hawaiian
(hemera) Greek
(Dies) Latin
Saxon (Day)
Hungarian
Polish
Czech
Romanian
Estonian
Finnish
Norwegian
Danish
Icelandic
Croatian
Serbian
Turkish
Bengali (bar)
Afrikaans
Esperanto
Sunday
Dimanche
Sonntag
zondag
Domingo
Domingo
Domenica
Voskresenie
söndag
Nichiyou
Yom rishon
pópule
heliou
Solis
Sun's
Vasárnap
Niedziela
nede^le
Duminica
pühapäev
Sunnuntai
søndag
Søndag
Sunnudagur
nedjelja
nedjelja
Pazar
Robi
Sondag
Diman^co
Monday
Lundi
Montag
maandag
Lunes
Segunda
Lunedí
Ponedelnik
måndag
Getzuyou
Yom sheni
pó`akahi
selenes
Lunae
Moon's
Hétfö
Poniedzial/ek
ponde^lí
Luni
esmaspäev
Maanantai
mandag
Mandag
Mánudagur
ponedjeljak
ponedjeljak
Pazartesi
Shom
Maandag
Lundo
Tuesday
Mardi
Dienstag
dinsdag
Martes
Terça
Martedí
Vtornik
tisdag
Kayou
Yom shlishi
pó`alua
Areos
Martis
Tiw's
Kedd
Wtorek
úterý
Marti
teisipäev
Tiistai
tirsdag
Tirsdag
þriðjudagur
utorak
utorak
Sall
Mongal
Dinsdag
Mardo
Wednesday
Mercredi
Mittwoch
woensdag
Miércoles
Quarta
Mercoledí
Sreda
onsdag
Suiyou
Yom Revi'i
pó`akolu
Hermu
Mercurii
Woden's
Szerda
S,roda
str^eda
Miercuri
kolmapäev
Keskiviikko
onsdag
Onsdag
Miðvikudagar
srijeda
sreda
Çar,samba
Budhh
Woensdag
Merkredo
Thursday
Jeudi
Donnerstag
donderdag
Jueves
Quinta
Giovedí
Chetverg
torsdag
Mokuyou
Yom chamishi
pó`ahá
Dios
Jovis
Thor's
Csütörtök
Czwartek
c^tvrtek
Joi
neljapäev
Torstai
torsdag
Torsdag
Fimmtudagur
cxetvrtak
cxetvrtak
Per,sembe
BRihashpati
Donderdag
^Jaùdo
Friday
Vendredi
Freitag
vrijdag
Viernes
Sexta
Venerdí
Pyatnitsa
fredag
Kin'you
Yom shishi
pó`alima
Aphrodites
Veneris
Frigg's
Péntek
Pia,tek
pátek
Vineri
reede
Perjantai
fredag
Fredag
Föstudagur
petak
petak
Cuma
Shukro
Vrydag
Vendredo
Saturday
Samedi
Samstag
zaterdag
Sabado
Sábado
Sabato
Subbota
lördag
Doyou
Shabat
pó`aono
Khronu
Saturni
Saterne's
Szombat
Sobota
sobota
Simbata
laupäev
Lauantai
lørdag
Lørdag
Laugardagur
subota
subota
Cumartesi
Shoni
Saterdag
Sabato

PÄIVÄN MISSIO * MISSI VETÄÄ MISSÄ TAHANSA

http://www.wwnet.fi/users/veijone/miss2000.htm
Liekö otsikkoni sen huonompi kuin parhaillaan Lappeenrannassa järjestettävässä Jumala on - tapahtumassa, jonka mainoksissa ristiä on tarjottu t:nä joka väliin sanapareille Jumala on, Toivo on ja Voima on. Kalevi Lehtinen aloitti saarnansa jumalattomille. Eilen tv:stä tuttu Joel Hallikainen puhui toivottomille. Tänään 9. 6. 2006 missi Anne Pohtamo tulee selittämään miten ristin poistaminen tekee voimattomasta voimallisen. Missi vetää missä tahansa. Tänään Missio täyttää Lappeen Marian kirkon klo 18.30 niinkuin teki eilenkin. Tilaisuuden järjestäjänä Etelä-Saimaan ev. lut. Kansanlähetys ja Lpr:n ev. lut. seurakuntayhtymä.
Tänään piispaa ehkä eniten närästää se, että päivän ohjelmassa lukee myös pastori Matti Karvinen. Eihän helluntaisaarnaaja ole mikään pastori edes edesmenneiden helluntaisaarnaajien mielestä vaan pastori nimitys ja mukana olo kansankirkon tapahtumassa on mukana oloa luopumuksessa. Älä luovu(t)a! HV


Saarisalo - Suuri työpäivä
Löytyy kaikista hyvin varustetuista kirjastoista

KIRJASTOBUDJETTI KAHTEENKYMPPIIN KAIKKIALLA

Miten seurakunnissa käytetään rahaa kirjastoista jaettavan tiedon hankintaan? Kaikki menee mitä suinkin on mahdollista ruoasta paastota, sanoo Lappeenrannan Kirkkoihin kuulumattoman seurakunnan Harri Veijonen, .. /kirjasto.htm. Tällä hetkellä olisi Raamattuja ja muita kirjoja antaa ilmaiseksi eri paikallisseurakuntien kirjastoihin. Jos ylläpidät paikkakuntasi Kirkkoihin kuulumattomien seurakunnan kirjastoa niin sovi aineiston hakemisesta harriveijonen@yahoo.com. Suuren paketin saa myös postitse, mutta lähetyskuluiksi 25 euroa E-K:n Säästöpankki 410810-6384121 Harri Veijonen.

EI VIELÄ KYMPPIÄKÄÄN JOKA KUNNASSA

Kirjastot kukoistavat Messiaan ajassa. Mikä parasta, tulevat paikkakuntien kirjastot ovat samalla seurakunnan kirjastoja eikä niinkuin nykyisin seurakunnallisia teoksia ja täyttä totuutta niihin ei huolita ilmaiseksikaan. Nykyisistä kirjastoista siis tulee loppu.
Talletetaan tieto paljonko nykyisin yhteiskunnan ylläpitämissä kirjastoissa aineistohankintoihin laitetaan rahaa. Edes kymmenen euroa per asukas/vuosi ei ole toteutunut kaikkialla. Peränpitäjänä Suomen kunnista Tornio, jossa käytetään vain 3,25 euroa asukasta kohden. Hämeenkyrö listan toiseksi viimeinen.
Lähes yhtä huonosti menee pääkaupunkiseudun kunnissa Vantaa, Espoo ja Helsinki. Niissä kuitenkin on reilusti väkimärää ja siksi ne eivät ole vertailukelpoisia näin mitattuna vaan mittarina voisi olla euroa yhteensä koko kunnassa, jolloin pääkaupunkiseutu sijoittuukin kärkipäähän. Asukasta kohden kärjessä komeilee Salo, 13,50 euroa vuonna 2005. Seuraavina yli kymmenen euron tulevat Kauhajoki, Keuruu, Kuhmo ja Pietarsaari. Vaatinee jatkossa meiltä ohjeen, että kymppi per asukas kaikissa pikkukunnissa niin saatte toisen kympin valtiolta. (Keskisuomalainen, Yle24, ST/hv)
Sivan 12, June 8, 2006
Kesäkuun 8. 2006

ENNUSTUSTEN TOTEUTUMISEN ARVIOINTIA

Taannoin olin menossa Skepsikseen hakemaan luvattua kymppitonnia, mutta sitten selvisi, että ennustusten toteutumisen arviointi on vaikeata ja että skeptikot raadissa eivät koskaan myönnä mitään mihin he eivät halua uskoa eli ennaltatietämistäkään niin selvää faktaa kuin se ihme onkin.

Ennustusten toteutumisen arvioinnissa edes kristityille saisi olla selvää miten ennaltatietämistä tapahtuu silloin kun henkilön selitykset tulevasta toistuvasti poikkeavat edukseen siitä mitä sattuma keskimäärin tietäisi.


David Wilkerson

Esimerkiksi ennen uskoon tuloani lahjaksi saamani David Wilkersonin Näky kirja on selvästi sattumaa parempaa tietoa tulevasta, vaikka onkin vielä kaukana siitä ennaltatietämisestä mitä itse olen esittänyt.

Ei tullut tsunamia 26. päivä. Mutta läheltä piti.

Eräs palaute noin ei anna oikeaa kuvaa 26. 5. 2006 päivän ennaltatietämisestäni. Palaute opettaa, että ennustus on oikea vain silloin kun se on toteutunut 100 prosenttisesti. Sattuman mahdollisuus tietää vaihtelee vaikeusasteen mukaan. 26. 5. 2006 ennustuksessa on ainakin kolme merkittävää osa-aluetta, joissa kaikissa saavutin selvästi sattumaa paremman tuloksen! Sitäpaitsi minulla oli "vain" tsunamivaroitus eikä väite tsunamista päivään 26. 5. 2006.

1. PÄIVÄ. Ensinnäkään sen päivän merkittävyyttä ei kukaan maailmassa tiennyt tarkemmin kuin minä! Okkultisti ennusti 200 metrin aaltoja päivään 25. 6. 2006. Sekin ennustus oli parempi kuin mihin sattuma pystyy ja ajankohdaltaan toiseksi paras maailmassa.

2. PAIKKA. Hän puhui Atlantista ja minä vain uudesta tsunamista. Termi tsunami yhdistetään siihen paikkaan missä 26. 12. 2004 tsunami tapahtui. Eli käsittääkseni tapahtumapaikankin olin parhaiten maailmassa ennaltatiennyt minä.

3. TAPAHTUMA. Toki tiedätte, että tsunamin tulon edellytys on suuri maanjäristys. Ennustettaessa tsunamia on samalla ennustettu ainakin suurta maanjäristystä. Tässäkin toiseksi paras ennaltatietäjä kai mainittu okkultisti, vaikka hän ennusti niin kauheita kuin asteroidin iskevän Atlantiin. Siis kaikilta osiltaan tarkin ennaltatieto minulla tässäkin asiassa. Mutta tämähän oli vain yksi tuhannesta ennustuksestani, jota vielä paljon paremmin useimmat toteutuivat. Kaikkein mahdottominta tässä kaikessa se, että aina yksi ja sama - minä - olen se joka parhaiten JATKUVASTI ENNALTIETÄÄ.

ARVIOINTIKYKY. Suosittelen tutustumaan tilastotieteeseen. Esimerkiksi Gorbassa palatessaan ja ilmestyessään vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa toteutuisi noin 50 ennustusta luokkaa yksi mahdollisuus miljoonasta. Samassa asiassa toteutumistodennäköisyys saadaan kertomalla todennäköisyydet keskenään. Yksi mahdollisuus miljoonasta miljoonasta on miljoona potenssiin kaksi. Gorba-kokonaisuus siis miljoona potenssiin 50. Aikoja sitten olen osoittautunut ainakin nykyajan parhaimmaksi profeetaksi. Toki Gorban paluu ja ilmestyminen olisi kruunu minulle. Ei heille, jotka arvostelevat osaamatta edes arvostella. Minullakin on oikeus arvostella eikä siitä pidä loukkaantua. Tietäisitte toisetkin jotakin niin en olisi näin ylivoimainen. HV


JOSEPH SHULAM I AM IN FINLAND

I am in Finland for a series of teachings. Marcia and I will be here for eleven days. I am teaching in several places around Finland – from Helsinki to Rovaniemi – up near the arctic circle in northern Finland. I have already had a week-end seminar in Janakalla, not too far from Helsinki, I have spoken today (Sunday) in a the city of Kankkanpaa – and there was a nice gathering of friends of Israel and supporters of Netivyah, and from there we drove close to three hours to Helsinki and had a wonderful meeting with more than a hundred friends and supporters from the Helsinki area. It was a very fine meeting with a much joy and worship and good teaching from Keijo our dear brother and from me. Tomorrow, the Lord willing Hannah Rantavaara (my interpreter of so many years) will fly to Rovaniemi – up north of Finland and we will have some meetings there before we take a train on Tuesday to Tampere where I will teach in a Lutheran church. From Tampere Marcia and I will go to be with our dear brothers and sisters in western Finland, until we join everyone in the Karmel Koti seminar that has been held in honor and memory of Maria Tucker our dear sister. After the seminar we will fly home to resume the full schedule of work and struggle to keep our sanity and the well being of the brothers and sisters, feeding the poor of Jerusalem and clothing the needy, teaching on Kol HaYeshua radio, continuing the research on both Luke and the letter of James, and in general administrating and evangelizing and getting people married – and all those wonderful tasks that a disciple of Yeshua has in the holy city of Jerusalem.
Joseph Shulam


JOUKO PIHO KOLMAS MAAILMANSOTA

Jouko Pihon tarjoama "Kolmas maailmansota":
http://wwnet.fi/users/veijone/piho060608.txt


KARJALOHJAN KIRKKOHERRA 4300 LUKIJAA LORDILLA

Pitkästä aikaa joku kristillinen kirjoittaja maassamme on käynyt Harri Veijosen kirjoitusten edes päivittäisen lukijamäärän yläpuolella. Karjalohjan kirkkoherran vierailijamäärä 28. 5. 2006 kymmenkunta lukijaa vuorokaudessa. Mutta seuraavana päivänä 29. 5. 2006 lukijoita noin 4300 eri henkilöä. Tämän aiheutti kirkkoherran selväsanainen kirjoitus siitä, että Lordi olisi Saatanasta: Da Vinci koodi ja saatanan Lordi, Heikki Linnavirta, kirkkoherra.
Linnavirran kirjoitusta kauhisteltiin monilla foorumeilla ja niiden linkit toivat tuhansia lukijoita. Oma linjani oli huomauttaa, että sanat Lordi on ottanut kuin täältä. Mutta eiköhän kuitenkin edelleenkin valtakunnan pelastajahörhönä pidetä - ei Lordia - vaan minua, josta ensinnä on hörhömittariinkin kirjoitettu: "Itse totuuskin kalpenee jumalallisen sanan edessä, jonka ainoana oikeana kanavana on Harri Veijonen."

Sivan 11, June 7, 2006
Kesäkuun 7. 2006

6 JA 7
TAISTELEVAT

Kuvittele olevasi Jumala. Keitä ottaisit taivaaseen? Ystäväsi! Kuka ei ole minun puolellani se on minua vastaan, sanoi Jeesus. Ikuisuutemme ei tule taivaaksi sillä, että saamme ystävämme seuraamme vaan sillä, että olemme Jumalan ystäviä!

666 yksinään ei ole mitään vaan sillä on vihansa kohteena 777. Vuonna siis 6 ja 7 päivänä 7. 6. säädetysti Jerusalem palasi oikeille omistajilleen. Yllättäen huomaan tulleeni uskoonkin en vain Seiskatien ja Kuutostien risteyksessä vaan taisi olla 6. 7. 76. Vuodessa "taistellaan" 311 ja 911. Taivaaseen taistellaan 6:n ja 7:n taitekohdassa.

VANHAN LOPPU TULEE UUDEN ALKAESSA

888. 8:n alkaessa tulee uusi alku. 8. vuosi uudella vuosituhannella alkaa syksyllä 2007 ja silloin tulee loppu. Joku maailmanloppu-ryhmässä puolusteli minua, että väittäisin lopun tulevan vasta yli vuosituhannen kuluttua. Niin väitänkin maailmanlopun kyseessä ollen, mutta tämän aikakauden loppu tulee KAHDEKSANNEN vuoden alkaessa ja silloin samalla ennaltatiedetysti tapahtuu siihen ajankohtaan 2580 vuotta sitten ilmoitettu tapahtuma: Pax Ierusalem!

777 päivä on 7. 7. 2007. Kuukausissakin kahdella paremmaksi sanoo Saatana pelaten edelleenkin kuutosilla, mutta kääntäen ne ylösalaisin. 9. 9. 2007 rauhani on valmis. Se rauha, jonka minä Perkele tälle maailmalle annan! Ja puoli maailmaa syyttää taas minua. Vihan ajassa jo kaikki ovat mielitautisia uskoen profeettojen aikaansaavan profetoimansa tapahtumat ja syyttäen vitsauksista Jumalaa, johon eivät usko.

KUUKAUSI. Joku ryhmissä oli keksinyt kellonajankin Saatanan ilmestymiselle klo 06.06.06 sinä päivänä. Parempi on puhua taistelun kuukaudesta ja vuodesta alkaen tästä jostakin. Toki 6. 6. 2006 Ruotsissa köyhät ja rikkaat olisivat ottaneet yhteen ellei poliisi olisi tullut väliin ja Venäjän duuma arvosteli jyrkästi Ukrainan Nato-hanketta. 666 kuukausi päättyy vasta johonkin uuteen alkuun 8. 7. 2006. Silloin on päivälleen 9 kk sekunnilleen ennaltatietämästäni maanjäristyksestä, mikä todisti Kristuksen syntymän. 666 ei todellakaan ole evankeliumia siinä mitä maailmalla levitetään, että Saatanan poika syntyisi 6. 6. 2006 vaan hänhän on jo vanha mies ja syntynyt Antikristukseksi Paholaisen sisäänmenolla häneen itseensä 8. 10. 2005. Se taas todistetaan sillä, minkä hän seuraavaksi tekee. Jo 20 vuotta olen hokenut "mitä Gorba aikoo", ja aina hän onkin ennaltatietämäni aikomuksensa toteuttanut. Hienoa, että löysin maailmalta vuonna 1988 kirjoitetun kirjan "Gorba - onko todellinen Antikristus tullut". Siitä tietämätönnä esimerkiksi 31. 1. 1988 Aamulehdessä oli iso ilmoitukseni Gorbasta "Vuoden mies tulee", oletko valmis yhtymään kanssani keskiyön huutoon!
HV 7. 6. 2006


LONTOON VALOMERKIT

Tuossa putkahti taas esille Lontoo. Vuoden 1666 palo. Lontoo oli viimeksi esillä Jumalan ykkösen, sadan puolikkaalla. Ei sillä, jona olin syntynyt täysikuulla 50 vuotta ennen tsunamin täysikuuta vaan kuukausina 50 jäljellä annettiin Lontoossa tarkin valomerkki: Helsinki ( 24. 8. 2003), Lontoo ( 27.8.2003). Selittämättömästi sähkökatkosten vyöry koko maailmassa.
London Light 1666 + Half 666 (=333 Years) + SEVEN Years = Rapture 2007
London Light 2003 08/27 + Half 100 (=50 Months) = 2007 10/27 Rapture

Papal State 754 oli puoli vuosiviikkoa päivinä vuosissa jäljellä loppuun, 1260 vuotta. Paholainen on vastustaja, joka aina on Jumalaa puolittamassa. Jumalan on yksi, kymmenen, sata ja tuhat.
Lontoo valomerkki 1666 + puoli 666 (=333) + seitsemän vuotta = Ylösotto 2007
Lontoo valomerkki 27. 10. 2003 + Puoli sataa (= 50 kuukautta) = Ylösotto 27. 10. 2007


333 OLI SAATANALLE KAUHISTUS JO 39 JA 2300 VUOTTA SITTEN

Lontoo 1666. Saatanassa joukkoineen on kysymys kolmasosasta luoduista enkeleistä. Typerä Perkele ei ole vain Herran puolikas vaan myös kaksinkertainen Herra. Se ilmestyy milloin kolmosen tai seiskan puolikkaassa milloin kahtena kolmosena. 333 oli Saatanalle kauhistus jo vuonna 333 eKr. kun Aleksanteri Suuri ennaltatiedetysti valtasi Jerusalemin ja juutalaiset toivoivat saavansa Jerusalemin 2300 päivässä niinkuin saivatkin kunhan ne päivät vuosissa olivat kuluneet. - 333 + 2300 = 1967. 39 vuotta tänään kulunut siitä kun Jerusalem jälleen pääsi oikeuteensa, juutalaisille.


2 x 333 = 666

Kaksi kolmasosaa tuhannesta on 666. 333 taas on kaksi kolmasosaa 500:sta niinkuin Citymarketin juhlapommakin hintalapussa 1,5 litraa 5 € litrahinta 3,33.
Lontoo 1666 perään 333 niin johan on tasan 2000, sillä nuo 666 ja 333 kuuluvat loppumattomina lukuina. Näin siis vuonna 1666:kin Saatana oli asialla puolittamassa laittaen itselleen puolet lisää Jumalan lukuun 333.


SAMA UUDESSA ALUSSA

Lontoo paloi tosiasiallisesti vuonna 4000 + 1666 = vuonna 5666. Gregoriaanisen mukaan 5 vuotta tuli täyteen 31. 12. 2005, vuoden 2006 alkaessa 1. 1. 2006. Mutta oikean kalenterin mukaan kuudes vuosi alkoi 1. Thisrei 5766 (+240), 4. lokakuuta 2005. Jeesuksen syntymäpäiväksi väitetty succot, lehtimajanjuhla 15. Thisrei, 18. lokakuuta 2005. Mahdollisesti syntyessään 2006 vuotta sitten 8. lokakuuta kuten ennaltatietämäni todistus maanjäristyksineen tuli 8. 10. 2005.

666 TÄYTTYY HUOMENNA 8. 6. 2006

Kaksi kolmasosaa 8. 10. 2005 alkaneesta vuodesta täyttyy 8 kuukaudessa eli juuri huomenna 8. 6. 2006!


KOLMEN PALIKAN TORNI

Saatanan poika oppii nousemaan seisomaan Saatanan jaloilla ellei huomenna niin ainakin tästä alkavan kuukauden aikana. Lapsi nousee seisomaan noin 8-9 kuukauden iässä. "Toisen ikävuoden alkupuolella lapsi oppii kävelemään ja puoleentoista ikävuoteen mennessä kömpelösti juoksemaan ja autettuna kiipeämään portaita ylös. Samaan aikaan käsienkäyttökin on parantunut ja lapsi osaa rakentaa kolmen palikan tornin." "Varokoon Gorba siis myös, ettei synny minkäänlaista kolmen valtion liittoa, joiden uudet johtajat hän vielä syrjäyttäisi" (Harri Veijonen: Gorba tulee takaisin, Uutis-Karjala 5. 1. 1992). HV 7. 6. 2006THE WAY 13
7. 6. 2006. 7 + 6 = 13
From Helsinki to Viipuri = The Way 7
From Lappeenranta to Porvoo = The Way 6
From Viipuri to Lappeenranta = The Way 13


PUOLILUKUJA

Ympyrä 360 astetta. Puoliympyrä 180 astetta. Kuuvuosi 360 päivää. Puoli kuuvuotta 180 päivää. Odottaessamme 1335 päivää ylösottoon merkkitapahtumaa 26.-27. 2. 2004 saimme 180 kaasupullon auton palamaan Kuutostiellä Mustolan mutkassa. Siinä missä Valtatie 13:lta siirrytään Valtatie 6:lle. Tontilla jolla olin tehnyt täyskäännöksen, uskoon tullut noin 6. 7. 1976. Saatanan Kuutostieltä Jumalan Seiskatielle! Käänny jo!

2004 02/26 2004 03/11 2007 09/11 2007 10/26-27


KOKONAINEN Jumalan tuomioiden aika 2520 vuotta. Ne 7 x 360 vuotta olivat säädetty juutalaisille alkuna Baabeliin vienti, säädös 606 eKr., toteutus alkaen 603 eKr. (Tai 607 ja 604, vuotta nolla ei ole). Mutta 90 vuotta myöhemmin 586 eKr. tuhottu temppeli oli taas valmis 516 eKr.
- 606 + 2520 = sukupolven alku maailmansodalla 1914. Toteutus (- 603 + 2520=) 9. 12. 1917 Jerusalemin vapautuksella. Valtio Suomi syntyi 6. 12. 1917. 90 vuotta myöhemmin seurakunta on jo yläilmoissa ja SEITSEMÄN VUOTTA eli kuuvuosissa 2520 päivää pienoiskoossa päivinä.

KAKSI KOKONAISTA. 911 2000 alkaen kaksi kokonaista vuosiviikkoa.

NELJÄ PUOLIKASTA. Ensimmäisen puolivälissä 311 2004 ennaltatiedetysti kuin exodus, "Porvoo", isku Madridissa. Toisen puolivälissä 311 2011 ennaltatiedetysti saman huippu, Antikristus Jerusalemissa rikkoo rauhanliiton, minkä 911 2007 ennaltatiedetysti vahvistaa.
Olisiko sinusta ollut Lappeenrannan profeetaksi? Vuoden 1972 60.00 keihäsosumaa piti vuonna 6000 (=2000 jKr) jatkaa 35,04, jotta Antikristuksesta tulee loppukin neljän 3,5 vuoden jälkeen!

PUOLI VUOSIVIIKKOA. 2520 jakautuu siis kahtia niinkuin SEITSEMÄN jakautuu 3,5:een. 360 päivän vuoden päivinä 3,5 x 360 = 1260 päivää. Tämä puoli vuosiviikkoa vuosissa Newtoninkin ennaltatietämänä alkaen Papal Statesta 754. 754 + 1260 = 2014.

HISTORIAPARODIA NYT

Merkillisesti historiaparodiassa, from2000to2014.htm, 2006 06/11: Papal State 754 AD (+ 1260 years is the end = 2014)
Sehän alkoi: 2001 09/11: SATAN : I AM ADAM, 4000 BC, 2003 09/11: ANNA LINDH IS JACOB, 2000 BC, 2004 03/11: MADRID IS EXODUS, 1500 BC. Nyt siis Papal State oli kuin 666:n alkua 7. 6. 2006. 1260 vuotta oli siitä 754 vuodesta loppuun. Mihin nyt on 3,5 vuotta? Ajankohtaan 6. 12. 2009. Suomen tuhoaminen "puolivälissä", Oulussa 6. 12. 2007 ja kahdessa vuodessa päätökseen? Ilman Raamattua ennustukset sanovat, että vuonna 2100 suomalaisista ei enää ole jälkeäkään maan päällä. Ilmeisesti Koraanikin vahvistaa, että juutalaisista ja samoin on suomalaiset - ei silloin enää muistoakaan. Siinä sitä onkin Tuomiojalle ja kumppaneille jumalan sanaa. Tuomiojalle kyllä pystytetään muistomerkki vaikka 10 päivää Putinin tippumisen jälkeen. HV 7. 6. 2006 klo 10.00
Sivan 10, June 6, 2006
Kesäkuun 6. 2006

THE 666 DAY

Newsday Jun06: Evil lurks, if you take 666 as gospel
A torrent of books. Time heals all reason. With the passing of decades, a growing number of loons, uh, writers have come to accept 666 as a flashing neon YOU WILL PERISH! alert. In his 1988 book, "Gorbachev! Has the Real Antichrist Come?," author Robert W. Faid makes the case that the former Soviet Union head is here to ruin everything. "If indeed the antichrist is the leader of the Soviet Union," writes Faid, "then the mark may well be the Red Star - the universal Communist symbol."

Robert W. Faid: Gorbachev! Has the Real Antichrist Come?

Amazon Customer Reviews: I still have my copy in my library. However in interpreting Revelation 13 I would more likely look to anyone who gives real teeth to the United Nations. Should Gorbachev achieve that office, I might have to dust off the old copy. Nevertheless, anyone who looks at Jerusalem in the daily news, can have little doubt that there will not be any real peace achieved in that area. For Gorbachev to be the Antichrist, he must be pivotal in providing a 7-year peace plan for Israel and Jerusalem. That is the key to understand the identity.


THE FOUR YEARS

Dr Leonard said 6/6/06 had been four years ago.

2000 03/11 ] 2001 09/11 ] - 2002 06/11 I 2003 06/11 - [ 2004 03/11 [ 2005 09/11

Oliko vuoden 2002 spiritistien demoneilla sama tieto kuin jesuiittapappi Leonardilla, jonka mukaan oikea 666 päivä oli jo 4 vuotta sitten, koska ajanlaskussa olisi 4 vuoden virhe.

666 IS NOW

2004 03/11 ] 2005 09/11 ] - 2006 06/11 You 2007 06/11 - [ 2008 03/11 [ 2009 09/11

veijone/vapaa.htm Erehtyikö muinainen munkki - nimensä muuten Jerome - enemmän kuin nykyiset luopumuksen huiput? Tuskin vaan Kristus syntyi vuonna 1 eaa ja tänään 6. 6. 2006 todella on 666 päivä. Muualla ei ymmärretä tätä yksinkertaista "korkeampaa matematiikkaa", vaikka MINÄ TODISTIN ETUKÄTEEN Tsunamin tulevan todistamaan Kristuksen sikiämisen ja 8. 10. 2005 maanjäristyksen Kristuksen syntymän. 8. 10. 2005 aloitti vuoden KUUSI kahden tuhannen jälkeen. Saatana silloin olisi mennyt poikaansa, josta Antikristus tulee. 8. 6. 2006 siitä on vasta 8 eikä 9 kuukautta, mutta pidin ilmeisenä että Antikristus nostaa päätään jo 8 kuukaudessa vaikka antamalla Putinille kenkää. HV 6. 6. 2006


666 AND 13

June 6 raises the '666' fear! "Like most superstitions, the avoidance of the numbers 13 and 666 are examples of magical thinking."

Harri Veijonen: Latest Earthquakes JAVA, INDONESIA 2006 May 26 22:53:58 UTC + 13 days = 2006 June 07 22:53:58 UTC


1000 YEARS = 1 YEAR

http://wwnet.fi/users/veijone/from2000to2014.htm:
2006 06/11: Papal State 754 AD (+ 1260 years is the end = 2014)
Papal State 754 AD is like The 666 Day. HV

The Great Fire of London - 1666


Niinkuin vuonna 999 pelättiin loppua vaikka loppu oli tulossa vasta vuosituhat ja uusi alku myöhemmin, myös 666-vuodet historiassa ovat olleet etukäteen pelottavia. Niin oli esimerkiksi vuonna 1666 ja silloin Lontoo paloi maan tasalle. HV
Sivan 9, June 5, 2006
Kesäkuun 5. 2006

ENNALTATIETÄMISIÄ
KUUDEN PÄIVÄN SODASTA

4000 EKR. Kuusi päivää tee työtä ja sapatin päivä pyhitä. Kuuden päivän sota kesäkuun alussa 1967 oli tiedetty aikojen alusta kuin myös lopusta, jossa Herran kansalle on tuhatvuotinen sapatin lepopäivä tuleva ja jota lopullista täyttymistä 40 vuotta ennen kuvasi tuo kongreettinen sota.

570 EKR. Profeetta Daniel sai profetiansa, missä mm. 9:26-27 ennaltatietää miten juutalaiset jälleen asuvat Jerusalemissa 69 vuosiviikon mentyä. Laskelmalla Kristuksen surmaamisesta 62 vuosiviikon mentyä päästään noin vuoteen 1986, mutta säädetyt vuodethan keskeytyivät 70 jKr. ja jatkuivat 1967 niinkuin profetia edellyttääkin, että sitten 70 vuosiviikon mentyä vuonna 1993 alkaa valerauhan teko valmistuen 14 vuodessa ja Antikristuksen loppu 21 vuodessa. 21 vuotta jälkeen vuoden 1986 hän toki ilmestyy, Daniel 10:13, wwnet.fi/users/veijone/mikael21.htm

250 EKR. Septuagintan tekijät selittivät tekstissä, että vuosiviikot jatkuvat kun juutalaiset saavat Jerusalemin. Siis VT:n kreikannoksen noin 250 eKr. kirjoittaneet laittoivat Daniel 9:27:ään hieman omiaan http://wwnet.fi/users/veijone/dansept.htm: "Septuaginta englanniksi sanoo "then the time shall return" eli "sitten aika palaa" kun jälleenrakentaminen alkaa. Juuri siten selitän ajan palaavan, vuosiviikkojen jatkuvan kuuden päivän sodasta 1967.

100 JKR. Uuden Testamentin evankeliumit vakuuttavat Jeesuksen sanoin, että Jerusalem on ei-juutalaisten eli pakanain tallattavana kunnes pakanain ajat täyttyvät. Matteus 24 sanoo lisäksi, että nämä kaikki tapahtuvat katoamaan ehtimättömän sukukunnan aikana: maailmansodat alkavat ja Israel-puu puhkeaa. Totuutta vastustavat kirkolliset lainaavat mielellään Apostolien tekojen 1:7 "ei ole teidän asianne tietää aikoja", jonka Jeesus sanoi ensimmäisille opetuslapsille vastauksena kysymykseen milloin Israel jälleen saa valtakunnan. Eikö ole sinun asiasi tietää aikoja 14. 5. 1948 ja 7. 6. 1967 !

200 JKR. Hippolytos selitysteoksessaan sanoi sitä samaa: Daniel 9:27 kuuluu aikaamme. Jo tämä maailman vanhin säilynyt raamatunselitysteos tiesi Daniel 9:27:n kuuluvan lopun aikaan. Jae ajassamme edellyttää pitkää profetiasarjaa jälleen Jerusalemin ympärille tulevasta juutalaisvaltiosta, jolle tehdään valerauha 7 vuotta ennen Messiaan näkyvää paluuta. On myös ennaltatiedetty, että juutalaiset tulevat vielä pääosiltaan olemaan poissa Jerusalemista 3,5 vuotta, kuvassani jälkimmäiset 1260 päivää, noin 311 2011 - 911 2014.

1000 JKR. APOTTI tiesi, että loppu ei tule vielä tämän vuosituhannen vaihteen tienoilla, koska juutalaiset eivät ole saaneet Jerusalemia eikä Daniel 9:27:n Pax Ierusalemia ole tekeilläkään.

1866 JKR. BAXTER ../baxter.htm. Kautta aikain oli selvää, että ennen Messiaan näkyvää paluuta Israel oli jälleen syntynyt. Vuonna 586 eKr. babylonialaiset hävittivät Jerusalemin temppelin. Ilmeisesti siitä Baxter katsoi 2520 vuotta eteenpäin ja väitti vuonna 1936-37 lopun tulevan. Toinen mahdollisuus, että hän laski "nopeasti" sanan lukuarvon ja sehän on 19, mikä toteutui 1948 + 19=1967, kun Israelista tuli "nopeasti" väkevä kansa. Jo Baxter oli lähes täydellinen Veijonen. Ei muuta kuin 70 vuotta Viipuria perään: 1937+70=2007. Kyllä, Viipuri on meidän hallitsijoiden jo 2007 yläilmoissa, ja 7 vuotta taistelua maan päällä.

1879 JKR. GUINNES Grattan, ../guinness.htm. Grattan Guinnes oli ehkä paras ennaltatietäjä Jerusalemin vapautuksesta vuonna 1917. Hän mainitsi jopa kyseisen vuoden kaikkein merkittävimmäksi kirjassa, joka suomeksi ilmestyi vuonna 1895, Lopun aika. Eikä muuta kuin yksi riemuvuoden väli 50 vuotta perään.
Huom. nykyinen käsitykseni 1335 päivästä ei ole 1995 kirjani mukainen "se on karitsan häiden pituus" vaan siis niin, että 1335 päivää alkoivat noin 26. 2. 2004 ja siitä sitten aallot ja loppurutistus:

2004 02/26 2004 03/11 2007 09/11 2007 10/26-27


1945 JKR. CHASLES Raymond: "Tulevaa maailmanaikaa silmälläpitäen täytyy juutalaisvaltion jälleen syntyä pääkaupunkinaan Jerusalem." Chasles: Israel ja maailman kansat-teoksessa. Lisätietoja kirjassa "Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin!"

1963 JKR. SAARISALO Aapeli: "Mutta vanha Jerusalem, johon Jeesus viittaa (Luuk. 21:24), on vielä tallattavana; sen alueelle ei yksikään juutalainen saa astua. Ennustus on lähempänä täyttymistään kuin koskaan ennen. Juutalaiset itse ovat tunnustaneet, että Jumalan käsi antoi heille nykyisen alueen, ja sama käsi pidätti heitä vielä ottamasta Jerusalemin vanhaa kaupunkia." (Jerusalem - jos unhotan sinut s. 64, WSOY 1963). S. 217 kuvan jerusalem6.jpg mukainen toteamus Daniel 9:27:n ja 2 Tess 2 alun yhteen kuulumisesta.

1966 JKR. RANTANEN, Vilho. "Seurakunta odottaa ensiksikin sen päivän tuloa, jolloin Jeesuksen ajan Jerusalem joutuu Israelin käsiin" Rantanen: Israel ajan merkkinä. Päivä 1966. Lisätietoja H. Veijosen julkaisuissa. Huom. Nämä Kuuden päivän sodan 1967 ennaltatietäneet ennaltatiesivät sitten myös Jerusalemin valerauhan seurakunnan ylösottoineen. Lopun profetian sanoma-kirjassaan (1972) Rantanen sanoo ylösoton osuvan esimerkiksi siihen, kun Antikristus vahvistaa Israelille valerauhasopimusta. Empi sitten hieman välillä, mutten ole varma epäilikö hän todella. Vielä vuonna 1986 itse sain omakustanteisesta kirjastani "Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen" maininnan helluntailaisten Ristin Voittoon vain sillä, että esitin ehdollisen anteeksipyynnön koko kirjasta: "Ellei Jerusalemin valerauhasopimusta pian tule .." Selvää on, että kaikki mitä minä olen kirjoittanut, TULEE!


Kuva: Vilho Rantanen: Israel ajan merkkinä (1966).
Kuvateksti suurenee luettavaksi napauttamalla kuvaa.

1975 JKR. WALVOORD: "Avainasemassa neuvotteluissa tulee olemaan itse Jerusalemin kaupunki. Siitä koetetaan varmasti tehdä kansainvälistä kaupunkia." Walvoord: Huomenna Harmagedon. RV 1975. Tämä menikin jo viimeisen pasuunan soiton puolelle lähteenä vanha sivuni VIIKON PROFETIA, http://wwnet.fi/users/veijone/viikprof.htm
Harri Veijonen 5. 6. 2006


516 VUOTTA JA 516 PÄIVÄÄ

Pojat F1 Foorumissa pohtivat, mikä on miehiään hän, joka itse nimittää itsensä profeetaksi tällä sivulla. Jo vuonna 1984 Tukholmassa profetia tietämättäni minut profetoi tulevan lopun profetioita tarkentavaksi profeetaksi. Vuodesta 1986 alkaen olen sanonut, että minun puolestani Herra olisi saanut kutsua profeetakseen Sinut!

Jokseenkin tarpeetonta pohdintaa, mutta julkaisen kun tutkin tätäkin:

516 päivää ylösottoon olisi ollut noin 26. 5. 2006. Joka vanhoja profeetallisia kirjoja on lukenut, tietää, että ne sisältävät profetian siitä, että 2520 vuotta menisi niin pakanain ajat päättyisivät. Lähtökohta oli juutalaisten maan joutuminen pakanoiden hallintaan noin vuonna 606 eKr.

Pakanain ajat ovat monikossa ja pakanain aikojen loppuminen sitten alkoikin 1917: - 604 + 2520 = 1917. ../ennaltatieto.htm, ../baxter.htm, ../allenby.htm, ../ishist.htm, ../juutalaissodan_historia.htm, ../danieltimes.htm

Tässä lähemmin vertailua temppelin uudelleen valmistumista vuonna 516 eKr. nykypäiviin. allenby.htm+70: Jeremia ennaltatiesi Babylonian vankeuden pituuden, 70 vuotta. 70 VUOTTA 586 eKr. - 516 eKr. Babylonialaiset hävittivät Jerusalemin temppelin vuonna 586 eKr. Vuonna 536 eKr. temppeliä aletiin jälleenrakentaa. Pakanain aikain alkaessa oli myös 90 vuotta, 606 - 516 = 90, kuten toteutuu lopussa välillä 1917 - 2007. Ja se 70 vuotta saa lopussa toiston Viipurissa 1944-2014. Vrt. ../from2000to2014.htm

GENTILES = 2520 YEARS + THIS GENERATION
Gentiles, pakanain ajat, 606 (603) + 2520 (=7+360) = 1914 (1917) * This generation, Tämä Sukupolvi 1917 (1914) + 90 (100) = 2007 (2014)

90 YEARS IN THE BEGINNING AND IN THE ENDING
606 603 * * 586 * * * * * * * 516 B.C. * Viipuri * * 1944 * * * * * * * 2014

516 DAYS: TSUNAMI II, 2006 05/26 to 2007 10/26 RAPTURE, ADVENT II * 516 B.C, 516 years * * * * * * * * * * * * * * * * * 0 AD I Advent * 516 DAYS, 516 päivää * * * * * * * * * * * * * * * * * II Advent * 2006 05/26-27 * * * * * * * * * * * * * * * * * 2007 10/26-28

333 DAYS, 333 päivää ylösottoon kuin Messiaan ensimmäiseen tuloon vuosia on Israel Kreikan hallintaan. Aleksanteri Suuri ennaltatiedetysti 333 BC (+ 2300=1967) ja sen myötä ennaltatiedetysti 2300 vuotta myöhemmin juutalaiset säädetysti Jerusalemissaan. Mm. adventtikirkolliset levittävät väärää tulkintaa 2300 vuodesta kuten muutkin Israelia ajan merkkinä ymmärtämättömät. 1260 vuotta taas alkoi niinkuin Newtonkin tiesi 754. 754 + 1260=2014. 250 DAYS, 250 päivää ylösottoon rinnan vuosia VT kreikaksi 250 eKr. 166 DAYS, 166 päivää ylösottoon rinnan Antiokus IV Epifanes Jerusalemissa. 63 DAYS, 63 päivää rinnan roomalaiset ottavat Israelin maan haltuunsa vuonna 63 eKr.


AJANKOHTAINEN

http://wwnet.fi/users/veijone/from2000to2014.htm:

2006 06/11: Papal State 754 AD (+ 1260 years is the end = 2014)
Sivan 8, June 4, 2006
Kesäkuun 4. 2006

PEDON PÄIVÄ

Skepsiksessä on keskusteltu luvusta 666 ja kaikki vähäkin oikeanlaiset tekstit on poistettu. Jo etukäteen oli sensuroitu artikkeli Aamulehteen perjantaina 2. 6. 2006 otsikolla "Pedon päivä tehostaa kirkkojen valvontaa."

Aamulehden "Totuus" on yhtä petollista valhetta kuin on jäänyt skeptikkojen keskustelufoorumille. "Peto onkin suuri väärinkäsitys", on Aamulehdessä väliotsikkona. Siantuntijana siellä teatterimies Seppo Heinola Anne Heinosen kirjoittamassa artikkelissa. Siinä kirkon työntekijöiden haastatteluista voi päästä siihen käsitykseen, että syyllinen kirkkojen polttoon onkin oikea profeetta. "Tampereen evankelis-luterilaisen seurakuntayhtymän kiinteistöpäällikköä Pekka Niemeä harmittaa, että päivä on edes nostettu esiin." Eiväthän pedon ystävät, helvettiin menijät pidä siitä, että heitä varoitetaan vieläpä niin pikkutarkasti kuin maailman paras profeetta tekee! Saisivat mainita nimenikin: Harri Veijonen!
HV 4. 6. 2006


66 MINUUTTIA ENNEN

Kiitos varoituksestasi päivään 26. 5. 2006!
Lukija kiittää ja kertoo miten on huomannut, että niinkuin 8. 10. 2005 maanjäristyksen tiesin niin myös 26. 5. 2006 maanjäristys saattoi olla minuutilleenkin ennaltatiedettävissä: Järistys tsunamialueella tapahtui 26. päivä 66 minuuttia ennen vuorokauden vaihtumista: http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/recenteqsww/Quakes/usneb6.php: Friday, May 26, 2006 at 22:53:58 (UTC) = Coordinated Universal Time Saturday, May 27, 2006 at 5:53:58 AM.
HV 4. 6. 2006


KIRKONPOLTTAJAT 6 6 6

6. 6. 2006 on jo lähellä. Ennaltatiedetysti 26. 5. 2006 antoi esijäristystä Jaavalla. Kotinsa menettäneitä on 666.000. Suomessa 666:n läheisyys ilmeni Porvoon Tuomiokirkon tuhopolttona kello kahden aikaan yöllä maanantaina 29. 5. 2006.
Sivuni Prinsessa Diana ja Tyrvään Pyhän Olavin kirkon poltto vuodelta 1997: "Prinsessa Dianan kohtalo ja Ev.lut. kirkon poltto ovat viimeisiä Jumalan varoituksia siitä, että aivan pian tämä toteutuu: Kuninkaan portto poltetaan ja kuolee, mutta Kristuksen morsian pelastetaan tulevasta vihasta, kun he sanovat: nytpä Jerusalemissakin rauha!"
Vuonna 1999 tallenne http://wwnet.fi/users/veijone/kirkonpolttajat.htm. Sama Evrekassa tänään http://www.eniro.se/query?what=web&kl=&q=kirkonpolttajat sisältää mm. linkin "Porvoon poliisi otti kiinni epäillyt kirkonpolttajat". Kolme 18-20 vuotiasta joukossa yksi nainen. Olinhan vuonna 2000 kirjoittanut: "Jo yksi kirkko on tällä välin poltettu ja varmasti lisää on tulossa, vaikka tässä neuvonkin pitämään kirkoissa aseistetut vartijat." Kirkkojen vartiointia ilmoitetaan lisättävän vasta nyt kun Porvoon jo meni. Vuoden 2000 uutistani Kirkonpolttajat ry lainasi omaksi sivukseen http://kirkonpolttajat.8m.com/christ.htm. Eli kahdessakin osoitteessa vakuutan: Kirkonpolttajilla on linkkejä ystäviinsä kuten "Vapaa-ajattelijain liitto. 666 on linkkisivunsa tunnus, ja he todella edustavat Ilmestyskirjan petoa, joka kirkot tulee polttamaan. Mitä mukana olosta pedon joukoissa seuraa, se ei näytä menevän perille, vaikka kuinka kirjoitan, että peto, todellinen kirkonpolttaja (Ilm 17:16), heitetään saman Ilmestyskirjan mukaan tuliseen järveen." HV 1. 6. 2006

PS. Sivusto http://kirkonpolttajat.8m.com/christ.htm on juuri poistettu. Googlen välimuistissa se vielä löytyi. Taustamidiksi Route 66.mid


MIELENKIINTOISTA KESKUSTELUA

LORDI POLTTI KIRKON JA TAPPOI PROFESSORIN, AIHEUTTIKO EHKÄ INDONESIAN MAANJÄRISTYKSENKIN. Kirjoittanut: asdsafdd 2.6.2006 http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=124. HV: Ei Lordi polttanut kirkkoa, mutta oli kuin varastanut sanani saatanalliseen käyttöönsä ja Saatanasta olisivat kaikki mainitut teot ja samalla 666 ajan alkamisen merkkejä.


HUHTI- JA TOUKOKUUN UUTISSIVU

Huhti- ja toukokuun 2006 uutiset tallennettu osoitteeseen http://wwnet.fi/users/veijone/ind06huhtitouko.html Mukavaa kesäkuuta!May 2006 Toukokuu 2006

Sivan 3, May 30, 2006

THE MYSTICAL 13 DAYS

YRITYSTÄ SELITTÄÄ NOIN 13 PÄIVÄN AALTOJA

Näitä noin 13 päivän aaltojen ennaltatietämisiäni Saatanan parhaat ennustajat, valheprofeetat Sollogin johdolla, yrittäisivät selittää kalenterieroilla.

http://www.abdicate.net/cal.aspx: Now: 2006-05-30 06:24:52 UTC
Gregorian: May 30, 2006
Julian: May 17, 2006 (post ¹)
Jewish: Sivan 3, 5766
SDN: 2453885.76727 ² Weekday: Tuesday.
Todellakin kalentereissa 13 päivän ero. Tänään 30. 5. gregoriaanisessa ja 17. 5. juliaanisessa. Juliaaninen jäljessä 13 päivää. Ja Suomen aika 3 tuntia enemmän kuin tuossa nyt 6:24, aamulla klo 9:24 kirjoitan. Päivän 26. 5. 2006 juliaaninen saavuttaa 13 päivässä eli se on 7. 6. 2006 gregoriaanisessa. 200 metrin aaltoja ennustanut okkultisti kirjoittaa "May 25, 2006 is in fact June 6, 2006 – once converted into the Julian calendar."

Itse pyrin ihmeellisyyksiini löytämään selityksen Raamatusta, jota lähteenäni käytän.


Danielin kirjan lopun "saavuta 1335 päivää" jakautuu kolmeen osaan siten, että

lopussa on 45 päivää: = 45 days.

Keskellä voidaan erottaa maallisten kalenterien 3,5 vuotta eli noin 1277 päivää: = 1277 days.

Alkuun jää noin 13 päivää: = 13 days.

Daniel´s 1335 days: 13 + 1277 + 45 = 1335 days.
Harri Veijonen


PROFEETTA HARRI VEIJOSEN
NOIN 13 PÄIVÄN IHMEAALLOT

Daniel 9:27 ajassamme sisältää mahdottomat profetiasarjat jälleen tulevasta juutalaisvaltiosta ja viimeisestä petovaltiosta, jotka sarjat vieläpä kohtaavat Jerusalemin valerauhassa seurakunnan ylösoton tulotakuuksi.
Mahdotonta ilman Raamattua minunkaan oli ennaltatietää sekin, että 911 2000 alkaa seitsenvuotinen narrin vuosiviikko, jossa vuosituhansia todistetaan vuoden välein ja exodusta puolivälissä, 311 2004.
Mutta näitäkin erikoisempana ja tuskin Raamatulla perusteltavissa olevana pidän ennaltatietämisiäni noista noin "13 päivän aalloista tapahtumineen"!

Haku: 13 päivän aalto veijone. Tänään jo 31 sivulla! Vuonna 2000 ei kyllä vielä ole aivan tätä asiaa vaan siinä Gorba tulee aina 311 ja Jeesus 911. Asiaan ei liity vielä vuoden 2001 aallotkaan vaan niissä jälkipuidaan Karelian tyttöjä päivälleen varoittamaani tappaja-Oton tuloa 7 kuuvuotta ennen ylösottoa: "Aallon toiminta kyllä vahvistaa epäilyjä, että murhaaja löytyy nimenomaan hänen "seurakunnastaan", reppanoiden joukosta."


FANTASTISET HARRI VEIJOSEN AALLOT

Haku todistaisi aalto veijone. Maaliskuu 2005: "Kolmas aalto osuessaan todistaisi minut maailmanhistorian kolmanneksi parhaaksi profeetaksi." Sieltä ne löytyvät oikeat, fantastiset Harri Veijosen ennaltatietämät aallot:

1. Ensimmäinen 13 päivän aikoineen ennaltatiedetty tapahtumasarja oli n. 27. 2. - 11. 3. 2004. Lisätiedot http://wwnet.fi/users/veijone/ind05maalis.html

2. Toinen aalto oli ennaltatiedetty niinkuin se tapahtuikin VETENÄ ja jälleen päivilleen, siis monikossa välinä n. 13 päivää. 26. 12. 2004 - 9. 1. 2005. Lisätiedot mm. http://wwnet.fi/users/veijone/ind05maalis.html

3. Ensimmäinen huhtikuuta 2005 kirjoitin, että osuessaan kolmas aalto todistaisi minut maailmanhistorian kolmanneksi parhaimmaksi profeetaksi heti Danielin ja Johanneksen jälkeen Herra tietenkin edellä myös. Maanjäristys oli 28. 3. 2005 ja kolmaskin aaltoni 13 päivää. Niin sitä sitten osuttiinkin paavin hautajaishetkestä 72 tunnin päähän ja samalla annettiin Gorballe tulohetki siitä puolen vuoden päähän.

4. /ind05eloheina.html: "Minun syntymäpäiväni 8. 1. 2005 Herran sikiämispäivän kohdalla kuin Kastajan syntymä niin jo on pyhä Pietarikin 8. 7. 2005 juhlimassa kuin 50-vuotispäivääni puoli vuotta perässä." Noinhan se oli ajankohtaan 8. 7. 2005 ja sitten sekunnilleen varoitetusti 8. 10. 2005 Saatanakin juhli 73.000:n aasialaisen kanssa. Ja kuinka ollakaan, 13 päivän aaltokin oli: Perun sunnuntaisen maanjäristyksen tuhot ovat paljastuneet oletettua suuremmiksi. (MTV3 27.09.2005). Sunnuntai 25. 9. 2005.

5. Nyt on sitten taas uskomattomasti tai arvatenkin nähty Harri Veijosen päivälleen ennaltatietävä tapahtuma, "toinen tsunami", joka onneksi oli kuiva. Herkullista kuitenkin on tulossa, sillä tämähän takaa sen, että taas tulee aalto. Noin kolme vuorokautta alkaen etukäteen monellakin tavalla legendaarisesta kuudes kuudetta vuonna kuusi, 6. 6. 2006. Olipa mukavasti antikvariaatti Helmestä ostamani Ellilän "Kirjojen taikakin" omistuskirjoitettu Porvoossa 6. VI. 1952. Juuri on tuhopoltettu Porvoon tuomiokirkko, ja kolmesta poistuvaksi esittämästäni Paavi, Sharon ja Putin vain yksi on jäljellä. Allelujaa. HV 29. 5. 2006 klo 21.50.UHREJA YLI 5000

Jaavan maanjäristyksen uhreja jo yli 5000. Indonesian hallitus on julistanut maahan poikkeustilan lauantain maanjäristyksen vuoksi. (MTV3 29.05.2006)Sivan 1, May 28, 2006

TOINEN KERTA

ENNALTATIEDETYSTI PÄIVÄLLEEN 26. 5. 2006 JA SAMALLA
ENNALTATIEDETYSTI PAIKALLEEN JÄLLEEN TSUNAMIALUEELLA

Raamatun lopun aikaan antama termi "meri ja aallot pauhaavat" tuskin oli oikein ymmärrettykään ennen suurta tsunamia 26. 12. 2004. Toinen vastaava on mahdollinen ennen ylösottoa, ja okkultistin väitekin 200 metrin korkuisista aalloista on hyvä sikäli, että ne toteutuvat vihan ajassa.

MINÄ VAROITAN JA PAAVI SIUNAA KUOLLEET

Paavilla ja minulla on jotakin yhteistä. Minä varoitin maanjäristyksestä ja paavi rukoilee uhrien puolesta. Yli 2700 (MTV3), yli 2900 (AP), kuoli 26. 5. 2006 maanjäristyksessä Indonesiassa, joiden kuolleiden puolesta paavi rukoilee.

PÄIVÄLLEEN ENNALTATIEDETTY "TOINEN TSUNAMI"

Tämä olikin siis päivälleen ennaltatietämäni "toinen tsunami". Tuon AP:n uutisen mukaan pahin onnettomuus siellä sitten vuoden 2004 tsunamin.

SEURAKUNNALLE LOHDUTUS

Oliko tässä nyt sitten 2 vrk ennen varoitusmerkkinä Tukholman maanjäristys kuten ehdin jo kirjoittaakin? Tämän lisäksi näiden välillä Kreikassa tapahtui 5,3 Richterin voimainen maanjäristys. Kaiken karmeuden keskellä Jumala lohduttaa seurakuntaa viitaten Kreikkaan, jonka Tessalonikan seurakunnalle ylösottoa koskeva tärkein ilmoitus oli lähetetty.

1. Tessalonikalaiskirjeessä Paavali paljasti salaisuuden, miten kaikki seurakuntalaiset eivät kuole vaan kaikki muuttuvat ylösoton tapahtuessa. Eivätkä elossa olevat ehdi ylösottoon ennen kuolla ehtineitä: 1.Tessalonikalaiskirje 4:18 Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.

2. Tessalonikalaiskirje 2. luvun alku on se mikä liittyy Daniel 9:27:ään. Ilman toista tessalonikalaiskirjettä seurakunnan ylösoton ajankohta olisi hieman arvailujen varassa. Mutta 2 Tess. 2:3-6 liitettynä Daniel 9:27:ään on ilmoitettu, että ylösotto tapahtuu kunhan Antikristus ensin Jerusalemin valerauhaliiton vahvistaa.
Harri Veijonen 27. 5. 2006 klo 17.30


MIRJA RONNING LAPPEENRANNASSA

Mahdollisesti jotkut harventavat käyntejään Lappeenrannassa peläten joutuvansa julkisen arvostelun kohteeksi Seurakuntalainen -lehdessä. Mutta esimerkiksi Mirja Ronningin vierailu 28. 5. 2006 oli lehtemmekin etukäteen mainostama ja toivottu tapahtuma.

Jerusalemista maailman ääriin. Mirja Ronningin sanoma. Ap 10. Pietari oppii "syömään epäpyhää ja saastaista", joita me pakanat olemme. Eli öljypuuhun oksina kuuluvat armosta myös ei-juutalaiset uskovat pakanat alkaen Korneliuksesta, Ap 15.

Papualainen tumma veli todisti opiskelustaan Raamatunkääntäjien kodissa. Papualla on noin 600 kieltä, UT käännetty 214 kielelle ja VT vain neljälle kielelle. Oikea suhde Israeliinkin perustuu koko Raamattuun, Vanhaan Testamenttiin.
Raamatunkääntäjien koti on reilussa vuosikymmenessä tarjonnut puolen vuoden kurssinsa yli 60 opiskelijalle 55 eri kieltä (!) äidinkielenään puhuville. Vuodesta 1995 koti on saanut opiskelijoilleen erikoiskurssin Jerusalemin Heprealaisessa yliopistossa. Olisikohan onnistunut saada Helsingin yliopistossa, heitti Mirja, ja minä jatkan, että olisiko Helsingissä mitään oppinutkaan. HV


515 PÄIVÄÄ YLÖSOTTOON KUIN OLI VUOTTA TEMPPELIN JÄLLEENRAKENNUKSESTA MESSIAAN SYNTYMÄÄN

Katselin montako päivää olisi laskurissani ajankohtaan ylösotto noin 26. 10. 2007. Tänään 28. 5. 2006 ylösoton oletuspäivään oli 515 päivää. Vuonna 516 - 515 eKr. Jerusalemin temppeli valmistui uudelleen. Noin 515 vuotta oli silloin aikaa Messiaan ensimmäiseen tuloon. Nyt "toisen tsunamin" jälkeen "kolmanteen", joka toden Herran pilviin ilmestymisellä sanoo, olisi sama määrä päiviä. Noin 17 kuukautta, noin 515 päivää ylösottoon! HV 28. 5. 2006


EUROVIISUVOITTAJA VÄÄRINKÄYTTÄÄ JUMALAN NIMEÄ

Olemme saaneet Lordin Hard Rock Hallelujah laulusta arvosteluja, mutta melodiaa kehuvan ja sanoitusta lähes omakseni väittävän oman arvosteluni lisäksi julkaisen vain Mirja Ronningin toteamuksen: Siinä on väärinkäytetty Jumalan nimeä. Termi Halleluja on Jumalan ylistystä eikä sitä saa liittää muuhun kuin Jumalan ylistykseen. HV
Iyaar 28, May 26, 2006

JERUSALEM DAY 28. IYAAR

14. Tevet = 2004 12/26 * 2006 05/26 * 2007 10/26 = 14. Chesvan
14. Sivan 2006 06/10

Tänään on Israelissa Jerusalem-päivä, sillä 37 (v. 2004) vuotta on kulunut siitä, kun Jerusalem vapautettiin kuuden päivän sodassa 1967, ../shulam040607.txt. Uutisissa 2004 Jerusalem päivä. Vuonna 2005 38 vuotta oli kulunut: http://wwnet.fi/users/veijone/jerusalem_paiva.txt
Vuonna 2006 39 vuotta on kulunut. Omerin päivien laskemisessa 40:een eli pääsiäisestä Kristuksen taivaaseen nousemiseen on suora yhteys vuosien laskemiseen Jerusalemin vapautuksesta. Odota vuosi niin on 40. Jerusalem päivä ja taivaaseen nousemisvuoroon tulee kaikkien aikojen seurakunta!

Tapahtumajärjestys: I Oma varoitukseni 29. 1. 2006. II Okkultistin komeettoineen huomasin viikko sitten. III Tieteellisen tsunamivaroituksen huomasin edellistä tutkimalla. Siitä on maailmalla uutisoitu 8. 5. 2006 ja siitä Pat Robertsonkin olisi sitten ruvennut sanomaan, että Herra olisi hänelle puhunut tsunamista USA:aan vuonna 2006.
Haku: Jerusalem päivä jakaa sekin puoliksi. Ainakin jo 29. 1. 2006 olin kirjoittanut, että Jerusalem päivä 26. 5. 2006 jakaa puoliksi peräkkäisten 26. päivän täysikuiden 34 kuukauden välin, 26. 12. 2004 tsunamin täysikuusta 26. 10. 2007 ylösoton täysikuuhun.
III Tieteellinen tsunamivaroitus sekin Atlantille kolme päivää 23. - 25. 5. 2006. Kiintoisasti kolme päivää löytyy parhaillaan kalenterierona: 23. May = 25. Iyaar = Day 40 of the Omer.
II Okkultisti ennustaa 200 metrin korkuisten aaltojen syntymistä komeetan iskusta 25. 5. 2006. Uusin artikkelinsa: http://www.savelivesinmay.com/slimdocs/art-Apocalypse-on-25-MAI-2006-en.htm

http://uplink.space.com/showflat.php?Cat=&Board=sciastro&Number=477423&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=6
spiritualspaceman 05/18/06 10:16 PM Re: Comet chunks to fly by Earth. Comet B is nothing to be concerned with according to Eric Julien but Flagment S is the one that he says might impact the Atlantic Ocean and create according to his site and information a 200 meter wave.
cyclonebuster 05/19/06 09:51 AM Re: Comet chunks to fly by Earth. JPL Has the Earths center of mass passing .00001AU or 930 miles from the "S" fragment orbital plane. The intersection will happen Between June12th through June13th. http://neo.jpl.nasa.gov/cgi-bin/db_shm?rec=900458 Not good news with a fragmenting comet.

Oma varoitukseni 29. 1. 2006 alkaen päivään 26. 5. 2006 jälleen 13 päivän aaltoineen. Maanjäristys säikytti tukholmalaiset - vain kaksi Richterin asteikolla - 25. 5. 2006 yöllä kuin kaksi päivää etukäteen varoituksena kuten taannoin kaksi vuorokautta ennen ulkoministeri Lindin murhaa siitä varoitin. Tämä on kirjoitettu ns. kirkollisena Kristuksen taivaaseen nousemisen muistopäivänä, helatorstaina, 25. 5. 2006 klo 18.00. Taannoin kirjoitin, miten taivaaseen olisi viiden päivän matka, jos Herra heti taivaaseen ehdittyään lähetti Pyhän Hengen matkaan niinkuin Henki 10 vuorokautta myöhemmin helluntaina maan päälle tuli (Apt 1:8). HV 25. 5. 2006 klo 18.00
Iyaar 25, May 23, 2006


HARD ROCK HALLELUJA
OPETTAA SEURAKUNNAN YLÖSOTTOA

Haku: lordi ihmeissämme nousemme.
Olen ihmeissäni Lordin Hard Rock Hallelujah voittobiisin sanoituksesta, sillä sanathan ovat kuin omieni toistoa kuten "täysikuulla katoamme yläilmoihin". Lordilla: "Kuun kohotessa merkkiä odotamme ja ihmeissämme nousemme".
Seurakunta on tulevat hallitsijat, ja sen Lordi sanoo sanoin: "Harlekiineista uudet hyvät kuninkaat saa". Biisissä "Demonit ja enkelit yhdessä" ovat kuten maan päällinen taistelu alkaakin Jumalan sotajoukkojen johtajana arkkienkeli Miikael, ja Saatana itse lienee jo 8. 10. 2005 astunut ruhtinas Mikaelinsa sisään. Sekä Mikaelin viimeisen tulon että ilmestymisensä vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa näemme runsaan vuoden sisällä!
"Salamat voimallaan väärät profeetat maahan iskee." No, sinne menivät maan alle jo 73.000 aasialaista sekunnilleen varoittamanani 8. 10. 2005. Ja johan jopa suuresta tsunamista 26. 12. 2004 minulla oli maailman tarkin ennaltatieto. Voin päättääkin Lordin voittolaulun sanoihin: "Liity siis meihin tai osoitteesi on helvetti".
Harri Veijonen 23. 5. 2006


EI NIMIÄ MARKKU KOIVISTO VETOOMUKSEEN
KIRKON KANSSA EI PIDÄ OLLA MISSÄÄN TEKEMISISSÄ

Markku Koivisto on kutsuttu kuultavaksi tuomiokapitulin istuntoon 24.5.2006 klo 13.00 Seurakuntien taloon (os. Näsilinnankatu 26, Tampere) kokoushuone Roomaan. Koiviston tulee varautua antamaan tällöin selityksensä myös mahdolliseen pidättämiseensä pappisviran toimittamisesta. Kutsun noudattamatta tai selityksen antamatta jättäminen ei estä asian ratkaisemista.

Gunnar Weckström: Näinä päivinä kun Suomen ev. lut. kirkosta eroaa jäseniä tuhatmäärin on hämmästyttävää että Tampereen tuomiokapituli ryhtyy painostamaan pappia joka kokoaa tuhansia Sanan kuuloon ja joka rukoilee sairaiden puolesta. Markku Koivisto toimii Raamatun mukaan ja että asetetaan kyseenalaiseksi voiko hän toimia luterilaisena pappina on sitäkin merkillisempi kun opillisissa kysymyksissä minkäänlaisiin toimeenpiteisiin ei ole ryhdytty sellaisia pappeja vastaan jotka kieltävät kristinuskon keskeiset asiat.

Timo Aro-Heinilä: Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulin lausuntoa Markku Koiviston vastauksista voisi varovaisesti luonnehtia tappotuomioksi luterilaiselle karismaattisuudelle. Siitä huolimatta ilmoitan täysin yhtyväni TT Markku Koiviston teologiseen argumentointiin liittyen kaikkiin hänelle esitettyihin kysymyksiin.

Robert Ojala: Haluan kannanotollani ottaa etäisyyttä kirkkoon levinneestä ns. hallintofundamentalismistä, joka kohtaa melkeinpä yksipuolisesti vain herätysliikkeiden pappeja. Kummaa on se, että papit jotka kieltävät Kristuksen neitseestä syntymisen ja ylösnousemuksen saavat jatkaa virassa, mutta Koivistoa uhkaa harhaoppituomio herätyskristillisyyden ja karismaattisuuden takia.

Hannu Vuorinen: Surullinen päivä Suomen kirkolle. Onko Tampereen kapitulin ja piispan rooli uskon puolustajasta muuttumassa elävän uskon vastustajaksi? Lausunnossaan kapituli toteaa, että on väärin kutsua ihmisiä seuraamaan Kristusta tai uskomaan Jumalan tahtoon parantaa! Tai pitää Raamattua uskon ja elämän korkeimpana ohjeena! Sillä mm. juuri nämä ovat olleet elävän seurakunnan tunnusmerkkejä kautta vuosisatojen.

Harri Veijonen: Seurakunta Kirkkoihin kuulumattomat tukee Markku Koivistoa ja kaikkia ev. lut. kirkon uskovaisia, mutta aivan eri tavoin kuin kirkon uskovien pappien johdolla nyt vaaditaan ja kerätään nimiä Koiviston tueksi. Nimien keruu pyrkii pitämään uskovat porton jäsenenä, vaikka Raamattukin selvästi käskee Herran kansaa lähtemään siitä ulos. Näin ollen kehoitan kaikkia uskovia olemaan laittamatta nimeään ns. Koivisto vetoomukseen, joka ei vedä Koivistoa Herran suuntaan vaan Roomaan niinkuin siinä ovessakin lukee, jonka hän 24. 5. 2006 on avaamassa.

Uskovistakin kirkon papeista ja koko kirkkokansasta portossa pysyessään tulee portto. Ilm 18:4 ulos-käskyssä mainitaan sellaisten saavan saman tuomion kuin varsinaiset porton johtajat. Näin ollen nimen kirjoitus Markku Koivisto vetoomukseen ei olekaan Koiviston ja kirkon uskovien tukemista vaan heidän ajamistaan Roomaan ja helvettiin. Pahimpina vihollisinamme alamme pikku hiljaa pitää kirkon uskovia pappeja, jotka pitävät itsensä kirkon jäsenenä ja saavat uskovat maallikotkin seuraamaan itseään. Kirkon eli porton kanssa seurakuntalaisten ei pidä olla missään tekemisissä!
Harri Veijonen, Seurakunnan Tiedotuskeskus, Kirkkoihin kuulumattomat (22. 5. 2006)


TOTUUTTA MAKKABILAISKIRJOISSAKIN

Taannoin joku ihmetteli, mitähän tarkoittaa "osta totuutta, älä myy" (Sananlaskut 23:23). Minulle tämä on totuutta en myy vaan sen avulla teen sitä lisää ilmaisjakeluun netissä. Jos missä totuutta näen, pyrin sitä ostamaan. 23. 5. 2006 kirjahankintani: Apokryfiset kirjat ja Israel ajan merkkinä. Jälkimmäisen kirppikseltä ostaessani hehkutin miten tekijä Vilho Rantanen on Suomen historian toiseksi paras profeetta. Olen oppinut toistamaan tuosta vuonna 1966 kirjoitetusta kirjasta "Seurakunta odottaa ensiksikin sen päivän tuloa, jolloin Jeesuksen ajan Jerusalem joutuu Israelin käsiin." Vuotta myöhemmin asia toteutui. Ilman Vilho Rantasen ja kumppaneiden mahtavaa esityötä ei olisi tullut Harri Veijostakaan sellaisena kuin hän on.
Edellinen (WSOY 1950) kirjaston poisto A. F. Puukon johdannolla. Apokryfikirjoista ainakin 1. ja 2. Makkabilaiskirja liitettäneen Messiaan ajassa painettaviin Biblioihin niinkuin ne olivat mukana jo Septuagintassa. Makkabilaiskirjatkin ennaltatiesivät Jerusalem-päiviä Antikristuksineen sillä esikuvalla, josta Antiokus IV Epifaneesta kertoivat. HV

Iyaar 23, May 21, 2006

TSUNAMIVAROITUS

Seurakunnan Tiedotuskeskus on perjantaina 18. 5. 2006 lähettänyt tsunamivaroitusta STT:hen, YLE:een, MTV3:lle ja pariinkymmeneen lehteen. http://wwnet.fi/users/veijone/save_your_life.htm, http://www.savelivesinmay.com/ Foxnews:Pat Robertson: God Told Me Tsunami May Strike U.S. in 2006. (May 8.). www.fema.gov: "Pacific Peril" - 3 Day Multi-State Tsunami Exercise Begins 23 May, 2006. (May 8, 2006), http://www.fema.gov/news/newsrelease.fema?id=25962, http://www.continuitycentral.com/news02544.htm, http://www.ctrasymwarfare.org/

SAVE YOUR LIFE
http://www.savelivesinmay.com/

TSUNAMI 2004 12/26 ... 17 M ... 2006 05/26 ... 17 M ... 2007 10/26 RAPTURE

PELASTA ELÄMÄSI
http://wwnet.fi/users/veijone/save_your_life.htm

Oikeat kuukaudet menevät siis näin:
! 14 Tevet 2004 Dec 26 (0, FULLMOON, TSUNAMI), 16 Shevat 2005 Jan 26 (1), 17 Adar I 2005 Feb 26 (2), 15 Adar II 2005 Mar 26 (3), 17 Nisan 2005 Apr 26 (4), 17 Iyaar 2005 May 26 (5), 19 Sivan 2005 Jun 26 (6), 19 Tammuz 2005 Jul 26 (7), 21 Av 2005 Aug 26 (8), 22 Elul 2005 Sep 26 (9), 23 Tishrei 2005 Oct 26 (10), 24 Chesvan 2005 Nov 26 (11), 25 Kislev 2005 Dec 26 (12), 26 Tevet 2006 Jan 26 (13), 28 Shevat 2006 Feb 26 (14), 26 Adar 2006 Mar 26 (15), 28 Nisan 2006 Apr 26 (16), 28 Iyaar 2006 May 26 (17),
28 Iyaar 2006 May 26 Jerusalem Day, Tsunami II? ! !
30 Sivan 2006 Jun 26 (18), 1 Av 2006 Jul 26 (19), 2 Elul 2006 Aug 26 (20), 4 Tishrei 2006 Sep 26 (21), 4 Chesvan 2006 Oct 26 (22), 5 Kislev 2006 Nov 26 (23), 5 Tevet 2006 Dec 26 (24), 7 Shevat 2007 Jan 26 (25), 8 Adar 2007 Feb 26 (26), 7 Nisan 2007 Mar 26 (27), 8 Iyaar 2007 Apr 26 (28), 9 Sivan 2007 May 26 (29), 10 Tammuz 2007 Jun 26 (30), 11 Av 2007 Jul 26 (31), 12 Elul 2007 Aug 26 (32), 14 Tishrei 2007 Sep 26 (33), 14 Chesvan 2007 Oct 26 (34 FULLMOON, RAPTURE) ! ! !


17

HARD ROCK HALLELUJA

The winner of the Eurovision Song Contest 2006 is no 17 FINLAND: Hard Rock Halleluja, Lordi.
Suomi osallistui Eurovision laulukilpailuun numerolla 17. 17 on kova juttu. Kestävä kallio, Halleluja! 17 kuukautta tsunamista ajankohtaan 26. 5. 2006 ja siitä 17 kuukautta seurakunnan ylösottoon! Herran kansa voittaa! Lordi voitti kappaleella Hard Rock Halleluja. Jos pyrkimyksenä oli pilkata Jumalaa, yritys epäonnistui. Suomen voittopisteet 292 ovat kaikkien aikojen ennätyspisteet. Viimeiseen suureen herätykseen Jumala pyrkii saamaan Suomen kanssa koko Euroopan ja koko maailman ihmiset mukaan. Suomi aloittaa EU:n puheenjohtajakauden ja ensi vuonna Eurovision laulukilpailut järjestetään voittajamaassa: HELSINKI 2007. WELCOME! http://www.ecgermany.de/ESC2006/esc2006.htm, http://www.eurovision.tv/english/index.htm, http://www.eurovision2006athens.com/

Lordi Hard Rock Hallelujah (Live at ESC-2006 Final)
Karsinnassa sanat suomeksi: "Rockin tuomiopäivässä pitää sielut paljastaa - Tosiuskovaiset toki pelastetaan - Kuun kohotessa merkkiä odotamme."
(HV: Etten sanoisi: Demonista viisautta. Kirkko on portto ja peto pimeä. Rockissakin on enemmän valoa.)
Iyaar 21, May 19, 2006

Palestiina maan päälle ja seurakunta avaruuteen 2007!

ELOKUVA SEURAKUNNAN YLÖSOTOSTA

OIKEA RIVI. Tietokilpailun 21. 4. 2006 oikeat vastaukset, oikea rivi: 2X1, XX1, XX1, X1X.
Kysymys 8 "Confirmabit autem pactum multis" oikeaksi voidaan hyväksyä kaikki vastaukset, mutta kisassa hyväksyttiin vain X, koska se on lähinnä oikea suomennos, ei välttämättä lähinnä oikea sille, mikä kohta tapahtuu. Omassa suomennoksessani alkukielestä Antikristus vahvistaa valerauhaliiton yhdessä monien kanssa.
Tuosta jakeesta Daniel 9:27 olen tehnyt kaksi kirjaa. Vuonna 1986 nimellä Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen, englanniksi: The Upcoming Peace Pact in the Middle East and the Disappearing of the Believers ja vuonna 1995 nimellä Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin! Painetussa kirjassa on heprean fontit ja muutenkin enemmän kuin netissä. Kolme kirjaani 5 eurolla Harri Veijonen, Sulkutie, 53420 Lappeenranta.

AIKAKAUSI VAIHTUU
"Ja hän vahvistaa liiton monien kanssa" on perussuomennos siitä tapahtumasta, mikä siis koskee Danielin kansaa ja Pyhää kaupunkiaan Jerusalemia 7 vuotta ennen Messiaan näkyvää paluuta. Valearauha voidaan jopa vahvistaa seitsemäksi vuodeksi, mutta joka tapauksessa siitä tapahtumasta vaihtuu aikakausi ja seurakunta lähtee, näillä näkymin jo syys-lokakuussa 2007! Alkaa seurakunnan hallinta, ja aluksi pidetään seitsenvuotiset juhlat yläilmoissa.
ELOKUVA. Laitoin Yahoo ryhmääni elokuvan, mikä kelattuna toiseen suuntaan esittää, miten tästä pisteestä noustaan suoraan avaruuteen. HV


New Tsunami? May 25. - 26. 2006?

2004 11/11 * 2004 12/26 ] 2005 10/26 "Israel out the Map" [ Jerusalem Day 2006 05/26 ] We out the Map: [ 2007 09/11 * 2007 10/26


http://www.savelivesinmay.com/ ennustelee suurta tsunamia Atlantille http://www.savelivesinmay.com/slimdocs/map-High-Risk-Areas.htm ajankohtaan 25. - 26. 5. 2006, jota Jerusalem päivää olin sanonut merkittäväksi keskikohdaksi. Täysikuun 26. 12. 2004 tsunami tuli 13 päivän aaltoineen siittämään Saatanan pojan Pietarissa, mutta nyt olen jo kuvannut Putinin jäämistä mopon alle 8. - 11. 6. 2006. Täysikuu ei ole nyt lähellä vaan 26. 5. 2006 on Jerusalem päivä, 28. Iyaar, kun vuonna 1967 28. Iyaar Israelille palautui Jerusalem, 7. 6. 1967. 28. Iyaar on aina viikkoa ennen oikeata helluntaita, 6. Sivan. HV 18. 5. 2006.


SEURAKUNNAN YLÖSOTTOON VAIN 525 PÄIVÄÄ

HOW MANY DAYS TO RAPTURE?


HOW MANY DAYS TO OCTOBER 26TH 2007?

HENGELLISIÄ LIIKKEITÄ

Vanhoja mielenkiintoisia hengellisiä kirjoja löydän entistä harvemmin, vaikka aktiivisesti niitä etsin. Merkitsen kaksi tällä viikolla hankittua. Juho Lehto: Uskon ja totuuden mies. Piirteitä Hjalmar Gustaf Braxénin, julistajan ja vapaakirkollisuuden uranuurtajasta elämästä ja toiminnasta (Päivä 1945). Tämä kirja minulla jo olikin ja senkin myötä Lehto oli päässyt Suomen_kirjailijat.htm Top 200 joukkoon.

HARRI VEIJONEN: JUHO LEHDON TUOTANTO

[ 1 ] Lehto, Juho Uskon ja totuuden mies piirteitä Hjalmar Gustaf Braxe´nin, julistajan ja vapaakirkollisuuden uranuurtajan elämästä ja toiminnasta 1945
[ 2 ] Lehto, J. Päivän sana ohjekirja nuorten kristittyjen raamattupiireille ja yksityiseen Raamatuntutkisteluun 1948
[ 3 ] Lehto, Juho Nuori rakkaus 1953. Toinen painos 1958.
[ 4 ] Lehto J. & Salmensaari K.: Tehkää tie erämaahan : Suomen vapaakirkkoa sanoin ja kuvin alkuajoista nykypäiviin esittelevä juhlajulkaisu. Helsinki. Suomen vapaakirkko, 1954
[ 5 ] Lehto, J. Tule ja seuraa minua opintokirja seurakuntakoulua ja raamattukerhoja varten 1957
[ 6 ] Lehto, Juho Me seisomme Jumalan edessä 1961.

Eräs myyntiluettelo esittelee vuoden 1954 juhlajulkaisua: Lehto, Juho & Salmensaari, K. (toim.): Tehkää tie erämaahan : Suomen Vapaakirkkoa sanoin ja kuvin alkuajoista nykypäiviin esittelevä juhlajulkaisu. [Helsinki] : Suomen Vapaakirkko. (Tampere) 1954. 266, [2] s. Sid, 1 kuval. : kuv. {Esilehti revitty, kannet hieman vääntyneet} [Sisällys: - Lukijalle / Juho Lehto, Kultimo Salmensaari - Sulo Santeri Salmensaari / Juho Lehto - Evankeliumin tie kristillisyyden erämaahan / Juho Lehto - Evankeliumin tie maailman ääriin / Toivo Asikainen - Inkerin evankeelisten kristittyjen tie / A. Jauhiainen - Pyhäkköjä nousee / Yrjö Mikkonen - Kevääsi nuori antaos / Veikko Pasanen - Opin teillä / Kultimo Salmensaari - Evankeliumin tie kirjallisuuden kautta / Kaleva Saloranta - Matkalauluja / Vilho Rantanen - Pelastuksen tie vanhojen julistajien viitoittamana - Henkilökuvia alkuvuosikymmenten miehistä ja naisista / Onni Pönniäinen [Koko: 23,5x17cm].

Juhani Makkonen http://www.saunalahti.fi/hvapsrk/historia.html kirjoittaa: "Etenkin ylioppilaiden Antti Mäkinen ja Hjalmar Braxén ansiosta jo alkuvuosina saatiin lukea suomen kielellä hengellisiä lehtiä Uskon elämä ja Kristillinen kuvalehti lapsille. Braxen piti ensimmäisen suomenkielisen herätyskokoussarjan Helsingissä 1884, mutta lupaava työ jäi kesken, kun hänet kutsuttiin Tampereelle." - "Syksyllä 1957 astui lähetysjohtaja Juho Lehto, aluksi osittain entisten tehtäviensä ohella" Helsingin vapaakirkon johtotehtäviin.

KETOLA T. N.: HENGELLISIÄ LIIKKEITÄ

Eräs myyntiluettelo esittelee tätä teosta: Historiallinen tutkielma Suomen adventtiliikkeestä. Tekijän kustantama -52. 247. Kuv. Teoksen esipuhe kirkkohistorian professori W. A. Schmidt. Asiallinen esitys seitsemännen päivän adventtiliikkeen syntyvaiheista ja historiasta yleensä sekä erityisesti liikkeen vaiheista ja toimintamuodoista Suomessa. Tekijä on itse adventisti ja hänen tutkielmansa perustuu adventtikirkon pöytäkirjoihin, haastatteluihin, adventistisiin aikakauslehtiin ja yleensä adventismia käsittelevään kirjallisuuteen. Adventismin lisäksi Ketola ottaa kantaa maamme muihin kristillisiin liikkeisiin ja esittelee niiden suhtautumista adventismiin.

Pari poimintaa itse teoksesta: "Sana adventismi johtuu latinalaisesta sanasta adventus, joka merkitsee tuloa. Adventisti-nimitystä käytetään sellaisista protestanttisista uskovaisista, joiden erikoispiirteenä on Kristuksen takaisintulon eli toisen adventin odotus." Näin siis seurakunta kirkkoihin kuulumattomana on sekin adventisti vieläpä kera täsmällisen oikean opin Herran paluusta toisin kuin on millään kirkkokunnalla.

"Ensimmäisen kerran Suomi joutui kosketuksiin varsinaisen adventismin kanssa merikapteeni A. Fredrick Lundqvistin välityksellä. Ollessaan 1882 Australiassa Port Adelaidessa hän tapasi erään Viipurista kotoisin olevan miehen, joka lukeutui Plymouthin veljiin. - A. F. Lundqvist s. 1858, elää ja asuu vielä Vaasassa." (Turku 1952). Tämä teos on mielestäni erikoisin siinä, että tekijä on sen kustantanut omalla kustannuksellaan. Sivuja 244, mutta en nyt ehdi lukea enempää kuin tässä kerroin.

KOLMANNEKSI ostin myös adventistien Alfa ja Omega 1-8 sarjan Lpr:n kirjaston poistosta. Sarjaa ei kai oltu kelpuutettu maakuntakirjastoomme lainkaan, vaikka ilmeisesti se oli adventisteilta lahjaksi saatu. Kukapa nyt olisi kiinnostunut toisesta adventista muut kuin tulevat hallitsijat. HV
18. 5. 2006

PAPPA JOHTAA
TOINEN NÄKYY JOMOPO 2002
2000 03/11 ] 2001 09/11 ] - 2002 06/11 I 2003 06/11 - [ 2004 03/11 [ 2005 09/11
OHJAIMISSA
HARRI VEIJONEN

11. 6. 2002 avasin liikkeen "Urheilukirppis" osoitteessa Kauppakatu 25, joka sitten siirtyi osoitteeseen Koulukatu 25. Minulle fundamentalistille olivat spiritistit keskusteluissa kaivaneet maan alta eli tosiasiassa demoneilta tietoa, että joutuisin häpeämään alkaen 11. 6. 2002. Vasta myöhemmin huomasin, että niin olinkin ainoa ihan alaston pelle maan alta katsottuna ja "mopovuoteni" todella alkoi 11. 6. 2002. Keskikohta vuoden urheilullisessa mopossa on 11. 12. 2002. Jo vuoden 1995 kirjani varoitti Gorbaa palaamasta politiikkaan, mutta niinhän hän tuli mopon vasempaan kädensijaan 11. 3. 2000. Ja kuinkas sitten suu pannaankaan oikean kädensijan kohdalla ilman ohjaustankoa esiintyvät nappulat?

Edellinen uutisistani 12. 6. 2004. Minua pilkanneet poikaset ovat jo siirtyneet häpeämään nurkkaan tai menivät varoituksestani huolimatta oikeaan kädensijaan, joutuivat 73.000 ihmisen kanssa maan multiin. Jo tuolloin 12. 6. 2004 kirjoitin, että mopon oikeaankin kädensijaan Saatana takertuu ja tarkensin sen 11. 9. 2005 päivänkin jo keväällä 2005 päiväksi 8. 10. 2005, jolloin sitten 73.000 ihmistä kuoli sekunnilleen ennaltatietämänäni.

Todellakin 11. 6. 2002 olin aloittanut vuoden kahden Saatanan keskelle.

11. 3. 2000 jolloin Gorba vuoden 1995 kirjanikin ennaltatietämänä palasi takaisin politiikkaan - päivämääränkin sanoin uutisissani etukäteen ja sitä 11. 3. 2000 kenties tarkoitti jo Nostradamus - oli juutalaiskalenterin mukaan 4. Adar I kuuta. Eli vuonna 1999-2000 oli 13 kuukautta.
Helppo, jumalallisen kolmosen puolitus, 1,5 vuotta myöhemmin isku WTC:hen, 11. 9. 2001. Juutalaiskalenterin mukaan päivä oli 23. Elul, viikkoa ennen vuodenvaihdetta.
11. 6. 2002 oli juutalaiskalenterissa 1. Sivan. Ehkeivät spiritistien demonitkaan tienneet tarkalleen väärin vaan minä itsehän täsmensin niin, että 11. 6. 2002 alkoi vuosi, jonka keskellä seison 11. 12. 2002.
11. 12. 2002 juutalaiskalenterissa 6. Tevet. 11. 11. 2004 taas oli 27. Cheshvan, enkä vieläkään tiedä, miten Saatanan palvojien ykkösprofeetta Sollog oli saanut tietoonsa, että silloin kuolisi mies, jota he jäävät suremaan.
11. 6. 2003 oli 11. Sivan.
MOPO 2006
2004 03/11 ] 2005 09/11 ] - 2006 06/11 You 2007 06/11 - [ 2008 03/11 [ 2009 09/11
OHJAIMISSA
ANTIKRISTUS

Tässä on nyt sitten siirretty mopoa neljä vuotta eteenpäin. Se tuleva Antikristusko paljastaa meille itsensä lopullisesti 11. 6. 2006? Toki erinomaisesti olemme voineet päästä käsitykseen 311 profetioista alkaen 11. 3. 1917. Silloin loppui valtio, jonka sijalle viimeisen petovaltion jalat sikisivät. Irankin saatanallisine säkeineen voi sanoa petovaltioksi Englantia, jonka Sir Allenby 9. 12. 1917 vapautti Jerusalemin turkkilaisilta. Kolme päivääkin on merkityksellinen täällä Suomessa. 11. 3. 1985 Gorba ennaltatiedettävästi valtaan. 11. 3. 2000 ennaltatiedetysti takaisin politiikkaan. 11. 3. 2004 ennaltatiedetty isku 11. 9. 2000 alkaneen vuosiviikon keskellä. Näin siis ehkä vasta nyt huomaammekin, että Gorban paluusta politiikkaan Madridin iskuun oli tarkalleen NELJÄ vuotta. Kun mopo 2006 on neljä vuotta mopon 2002 perässä, on vasemmassa kädensijassa tuo päivämäärä 11. 3. 2004. Juutalaiskalenterissa se oli 12. Adar, vuonna 2003-2004 12 kuukautta.

11. 9. 2005 juutalaiskalenterissa 7. Elul kuuta. Tiedettiin, ettei iskua tule vielä silloin, koska oltiin vielä etäällä vuodenvaihteesta. Vuodenvaihde, 1. Tishrei oli 4. 10. 2005. Kristuksen sikiämispäivästä 8. 1. 2005 ennaltatiedetty syntymäparodia 9 kk:n jälkeen 8. 10. 2005. Siinä oli vuoden 2002 mopon oikea kädensija. Ei taida poikasia enää naurattaakaan.

Vuoden 2006 mopon vasen kädensija 11. 3. 2004 on päivä, jona ennaltatiedetysti alkoi 3,5 vuotta aikakauden vaihdokseen 2570 vuotta ennaltatiedettyine tapahtumineen, Jerusalemin valerauhan vahvistaminen. Saavuta 1335 päivää, sanoo Daniel kirjansa lopussa. Se on 45 päivää enemmän kuin tuo 3,5 vuotta. 1290 päivää on siinä 3,5 vuotta. Mutta gregoriaanisen kalenterin 3,5 vuodessa on noin 1277 päivää. 13 päivää ennen 11. 3. 2004 hetkikin oli ennaltatiedetty 26.-27. 2. 2004, tosin 1335 päivän alkutapahtuma oli odotettuakin suurempi vieläpä annettu myös henkilökohtaisesti minulle 180 kaasupullon auton syttyessä Mustolan mutkassa Kuutostien alkaessa. Sillä tontilla olin tullut uskoon 1976 ja ikäänkuin sillä tontilla räjähtää vihan ajan alku. Suomen historiallisellakin kartalla tultua Seiskatietä 7 vuodessa Turusta Viipuriin ja sitten käännös ja ylösotto kuin 13 tiellä ja Saatanan aika Kuutostiellään. Paluu Turkuun, Roomaan ja helvettiin heille, jotka eivät 180 asteen täyskäännöstä tehneet.

You, sinä Antikristus 11. 6. 2006 olet kuin uusi Aadam. Vanhaan Putiniinkin olet kyllästynyt. Putinin puoli vuotta niin 11. 12. 2006 olet keskellä. Koko maailman keskipiste. Ja jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettuna elämän kirjaan, ihmettelee, kun näkee sinut jälleen vallan kahvassa. Eikä yksikään Harri Veijosen seuraajista kuulunut heidän, pimeiden joukkoon.
Harri Veijonen 17. 5. 2006311 PROPHECIES

http://wwnet.fi/users/veijone/311prophecies.htm


OULUN PROFETIA

Oulun profetia omaksi sivukseen: oulun_profetia.htm. "Jos tämä kansa ei tee parannusta ennen vuotta 1962". Jossittelut loppuu 45 vuoden viiveellä, kun Oulun profetia saa täyttymyksensä Lappeenrannan profeetan kautta. HV


NOSTRADAMUS 2005 http://wwnet.fi/users/veijone/nostradamus2005.htm, 311 PROPHECIES http://wwnet.fi/users/veijone/311prophecies.htm
KUU JA YLÖSOTTO: kuu_ja_ylosotto.htm, TAMMIKUU 2005 UUTISSIVU: http://wwnet.fi/users/veijone/ind05tammi.html, http://wwnet.fi/users/veijone/Suomen_kirjailijat.htm, Jeesuksen ilmestyminen, > Vastahuuhaa palkinnot 1996-2003
Veijonen: Maailmanhistorian mullistavat vuodet 2005-2007(Kirjoitettu 2003), 2004 LOKAKUUN UUTISSIVU kertoi KUVIN seurakunnan viimeisestä taipaleesta kolme vuotta etukäteen! Se jäi osoitteeseen: http://wwnet.fi/users/veijone/ind04loka.html. 2004 syyskuun uutissivu jäi osoitteeseen http://wwnet.fi/users/veijone/ind04syys.html.
MAHTAVA MAALISKUU 2004 Veijonen: 40_vuotta_alkaen_1967.htm, Linkki: Osmo Pöysti: Kirkkohistorian suuret valheet.
HV: Top in Jerusalem + Jerusalem tänään, Mathilda Wrede ja Aarne Ylppö, http://wwnet.fi/users/veijone/kirjasto.htm.

THIS GENERATION * IN SEVEN LANQUAGE


VEIJONEN: SEVENTY YEARS AGEIN BUT IN FINLAND ONLY
Jeremiah 25:11 This whole country will become a desolate wasteland, and these nations will serve the king of Babylon seventy years.
586 BC Babylon destroys Jerusalem and Temple. 516 BC Second Temple is dedicated
Veijonen 8.8. This whole Karelia (including Jerusalem to the Finnish People, Viipuri = Vyborg) ... seventy years.
1944 Russia destroys our Jerusalem and we must left. 2014 in Vyborg agein! Jesus will come on the Earth.

Seven years: 2007 "peace" with rapture. 2007 - 2014 in Heaven.

USKOMATONTA, MUTTA TOTTA KAI JA VAIN VEIJOSELTA:

TAKAISIN VIIPURIIN 70 VUODESSA!

JERUSALEMISTA JERUSALEMIIN 90 VUODESSA

Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin! Vuoden 1995 kirjani nimi. Jerusalemin taivaalla syksyllä 1917 lentelivät lentokoneet ja pudottivat Jumalalta saatua sanaa. Se vapautti kaupungin ilman taistelua. Seurakunta osaa taistella ja voittaa pelkän Sanan voimalla!
Edmund Allenbyn Jerusalemin valtaus syksyllä 1917 oli mahtava merkki ja myös ennekuva vielä mahtavammista tapahtumista jopa tietty aika myöhemmin. En nyt puhu Messiaan näkyvästä paluusta 90 vuotta myöhemmin vaan Jerusalemin valerauhasta seurakunnan ylösottoineen:

Englantilainen kenraali Edmund Allenby toteutti syksyllä vuonna 1917 ihmeen Jerusalemin taivaalla, mikä saattoi olla ennekuvaa Jerusalemin valerauhasta ja seurakunnan ylösotosta mahdollisesti 90 vuotta myöhemmin!

Ennaltatiesin tapahtumia 28 vuotta etukäteen * Olympialaiset ajan merkkinä * Rippikoulu vai Prometheusleiri

Paavi tapasi Gorban, ("portto pedon selkään"), ennaltatietämäni mukaisesti 1. 12. 1989. Osmo Pöystin Gorba-sivu on päivitetty.

Liity Harri Veijosen postituslistalle! Lähetä viesti "liityn postituslistalle" ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen harriveijonen@yahoo.com Uutta: Nopeimmin TÄSTÄ! Mahdollisuus myös omien viestien kirjoittamiseen kaikille listalaisille!

K V Top 100 Topsites Bapt S 500 Chr VT Toptop FT500 CTop 1000
p, p2, p3

HOME
http://wwnet.fi/users/veijone/ind98c.htm

Tietosanakirjat - http://www.fact-index.com - The Beginning - Radio Dei - HV Coollist! - Juutalaissodan opetus - veijonen2004a.zip - Pakanain aikain viimeinen vaihe - Mahtava maaliskuu 2004 - Antikristus lupasi nousta temppeliin Jerusalemissa - Kaksi tulostettavaa: Special 2 - From 2000 to 2014 printing version - Top 100 kirjailijat - Vastahuuhaa palkinnot - Top 100. Suomen Top 200 kirjailijat, HV Coollist!

*