SODOM AND GOMOR

Daily News in the End Time

http://wwnet.fi/users/veijone/ http://go.to/veijonen http://wwnet.fi/users/veijone/ind98c.htm


SODOMA JA GOMORRA

2.Pietarin kirje: 2:6 Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät.

Evankeliumi Matteuksen mukaan 10:14. Missä teitä ei oteta vastaan eikä teidän sanojanne kuulla, lähtekää pois siitä talosta tai siitä kaupungista ja pudistakaa tomu jaloistanne. 15. Totisesti minä sanon teille: Sodoman ja Gomorran maan on tuomiopäivänä oleva helpompi kuin sen kaupungin.

Evankeliumi Luukkaan mukaan 10 12. Minä sanon teille: Sodoman on oleva sinä päivänä helpompi kuin sen kaupungin.

Maanantai 12. 6. 2006

SODOMA JA GOMORRA PÄÄSIVÄT VÄHEMMÄLLÄ KUIN PÄÄSEVÄT HELSINKI JA TUKHOLMA

REINO SAVOLA EDELLEEN HYVÄ KAKKONEN
Reino Savola on edelleen hyvä kakkonen, vaikka vierailijamääränsä on jäänyt hieman enemmän taakseni johtuen kai harvenneesta päivityksestään. Tässä voisi ihan hyvin olla kuvattuna tulen lieskoissa palamassa Ruotsin valtion johto. Mutta tuskin se varoitus mitään hyödyttäisi vaan Tukholmakin haluaa täyttää Jeesuksen ennustuksen: Luukkaan evankeliumi 10:12 Sodoman on oleva sinä päivänä helpompi kuin sen kaupungin. Savolan uusimpia http://members.surfeu.fi/reinosav/g%F6ran-persson.htm kirjeenvaihtonsa antisemitistisen Ruotsin johdon kanssa.

JOUKO PIHO KOLMESSA VUODESSA 40.000
Mittarit eivät kerro koko totuutta, mutta Jouko Pihon vierailijamäärä aloitettuaan 9. 6. 2003 on noin 45.000 eli noin 1300 kuukaudessa. http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu2.htm. Pihon uusin tännekin tarjoamansa "Kolmas maailmansota". Piho keskustelee tulevasta sodasta kaiken maailman ihmisten kanssa. En välttämättä ole samalla linjalla kuin arviossaan sodan aikataulusta: kolmas maailmansota noin vuosia 2008-2015.
Keskusteluja III maailmansodasta:
000424.html Itselläni jo vuosia esitetty sodan alkupäivä Viipurin pamaus ja Talvisota. Siis niin alkaa maanpiirin tuhoaminen 30. 11. 2007 Helsinki, mikäli Antikristuksen valerauha oli syksyllä 2007 vahvistettu. Sodoman on oleva sinä päivänä helpompi kuin sen kaupungin. Suurin uutinen se, että sillä välillä kymmeniä miljoonia ihmisiä katoaa sodan jaloista sinne missä Herra on, yläilmoihin!

OSMO PÖYSTI 30.000 ARVIO
http://koti.japo.fi/~opoysti/palsta.htm Osmo Pöystin vierailijamäärä ilmeisesti Pihon alle, mutta mikäli Pöysti osallistuisi nettikeskusteluihin niin runsaasti kuin Piho, lukijamäärä vähintään kaksinkertaistuisi. Pöystin uusin Googlen seikkailuista Kiinassa. Kiinassa on kaivettu jo kaupunkejakin maan alle, mutta Sodoman on oleva sinä päivänä helpompi kuin sen kaupungin.

PENTTI KEINÄNEN: MIHIN TÄMÄ JOHTAA
Herra Harri Veijonen Lappeenranta. Olen kokoillut tuhouutisia samaan kirjoitukseen. Lähetän liitetiedostona. Hyvää Kesää v. 2006 t. Pentti Keinänen.

Ilmeisesti Pentin tekstejä tulee kaiken aikaa lisää ryhmiin http://groups.yahoo.com/group/zipsonly2/ (3,4,?). Pentin mukaan luonnontuhot etenevät siihen tahtiin, että maailmanloppu on tulossa vuonna 2012 ulottuen koko maailmaan. Sodoman on oleva sinä päivänä helpompi kuin sen kaupungin. Seuraavat kahdeksan vuotta ovat mielenkiintoisia ehkä eniten siinä, miten Herra tulee estämään maailmanlopun! Esimerkkinä Pentin tekstistä poimin:

KALAKANTOJEN KEHITYS

v. 2002 New Foundlandin kalakanta kadonnut. Turska loppunut, vp 1/2002.
Pohjanmeren kalakanta katoamassa, vp 1/2002: Jäljellä v. 2002:
kolja ½, punakampela 1/3, valkoturska, romahtanut, turska, pintavesistä kadonnut,
saaliit: v. 1970 1000 000 tn v. 1999 407 000 tn
v.1980 291 600 tn turskaa Norja v.2000 48600 tn
Silakat , hs 12.12.1998, trendi biomassa määrä 0% v. 2012.

JOSEPH SHULAM: SUOMI ON VIHREÄ MAA
Suomi on vihreä maa. Täällä voi ajaa monia satoja kilometrejä näkemättä tienvarrella muuta kuin vihreää, vihreää, puita, peltoja, metsiä ja aika ajoin muutamia puisia peltolatoja, jotka nojaavat aivan kuin olisivat valmiita romahtamaan. Suomen kansa on yksi maailman ainutlaatuisimmista kansoista. Miehet ovat luonnollisesti rauhallisia ja hiljaisia ja jotkut naiset ovat myös hyvin rauhallisia ulkoapäin katsottuna. Suomessa vallitseva uskonto on luterilaisuus. Sanon luterilaisuus ennemmin kuin kristillisyys, koska tuntuu kuin luterilaisella kirkolla olisi täysi hallinto tämän kansan uskonnollisesta ilmapiiristä. Olen havainnut, että on mahdollista olla luterilaisen kirkon jäsen uskomatta edes Jumalaan, tietämättä mitään Raamatusta tai edes tietämättä, että Jeesus on Messias. TOISAALTA, Suomessa on suuri määrä omistautuneita, Jumalaa rakastavia Raamatun opiskelijoita ja uskollisia Jeshuan Messiaan opetuslapsia. Ihmeellisintä on se, että Suomessa on myös suurin määrä ihmisiä, jotka rakastavat Israelia, rukoilevat juutalaisen kansan pelastumisen puolesta ja seisovat Jeshuan juutalaisten opetuslasten yhteisön rinnalla sekä rukouksessa että taloudellisessa tuessa. Marcia ja minä saavuimme Suomeen viikko sitten. Joka yön olen nukkunut eri sängyssä ja joka päivä olen opettanut eri kaupungissa. Tänä vuonna opetukseni aiheena on "identiteettisyys" - minä uskon, että kristityt ja juutalaiset ympäri maailmaa kärsivät hyvin vakavasta identiteettikriisistä. Tämä identiteettikriisi on näkyvillä nuorissa, jotka etsivät identiteettiään maallisuuden tavoittelemisessa, vaatteista musiikkiin. .. Coming in English to http://www.netivyah.org/. June 8, 2006 I am in Finland in Finnish:Shulam 8. 6. 2006 englanti suomeksi: http://wwnet.fi/users/veijone/shulam060608.txt

SISKOJEN TEHTÄVÄ JIHADISSA
Internetsivu opettaa suomenkielellä naisia kasvattamaan lapsia Jihadiin vääräuskoisia vastaan. Herää kysymys sivun laillisuudesta. Toisaalta väkivaltaan kiihottamisen vastaisia lakeja ei panna täytäntöön, kun uhkana on eurooppalaisten turvallisuus. Esimerkiksi Lontoon pilakuvamielenosoituksissa julistettiin Jihadia ja kansanmurhaa eurooppalaisia vastaan. Pilapiirtäjien päitä vaadittiin katkottavaksi. Tätä ei kumminkaan eliitti ja heidän kontrolloimansa oikeusjärjestelmä pitänyt kiihottamisena kansanryhmää vastaan. Siskojen tehtävä Jihadissa Voi Pyhä Mekka! Sodoman on oleva sinä päivänä helpompi kuin sen kaupungin.

NOKIALLA "OIKEA" PROFEETTA
Ryhmissä kerrottiin, että Nokia missionilla oli käynyt puhumassa joku ulkomainen "profeetta", joka lupaili kaikkea kaunista maan päälle ja Suomeen seuraavaksi kahdeksaksi vuodeksi:
"Kansainvälisesti arvostettu amerikkalainen profeetta Cindy Jacobs, vieraili Suomessa syyskuun lopulla naisten Charisma-konferenssissa Järvenpään Arkissa. Lisäksi hän puhui Tampereella Nokian herätyksessä."
Menkää Nokialle! Sodoman on oleva sinä päivänä helpompi kuin sen kaupungin.

MISSÄ NETMISSIONIASI TOIMITATKIN

http://www.netmission.fi/index.php?show=messages&tid=13481
siellä löytyy Harry Potteriin, Lex Luthoriin tai muihin eksyttäjiin seonneita.
Sodoman on oleva sinä päivänä helpompi kuin sen kaupungin.


HOME


laskuri