VASTAHUUHAA PALKINTOJA YHDEKSÄN VUOTTA * SAAJAT JA JAKOPERUSTEET

VASTAHUUHAA PALKINTOJA JO YHDEKSÄN VUOTTA : 1996 - 2004. 2014-

MIKÄ ON VASTAHUUHAA-PALKINTO?

VASTAHUUHAA - palkintojen taustalla on skeptikkojen jakama Huuhaa-palkinto. Huuhaa-palkinnot jaetaan perusteena ateistinen skeptismi, jossa ennakko-oletuksin suljetaan pois melkoinen osa todellisuutta ja vastustetaan luotettavinta tiedonlähdettä. Meidän lähtökohtamme on se, että kaikki mahdollinen huuhaa tulee ottaa huomioon palkintoja jaettaessa ja hyväksymme tosiasian, että Raamattu mm. ennaltatietämiskyvyllään on osoittanut luotettavimmaksi lähteeksi mitattaessa mikä asia mitäkin on. Ensimmäisen Vastahuuhaa-palkinnon saikin Huuhaa-palkintoja jakava Skepsis ry. ja vuosi oli 1996.

VASTAHUUHAA-PALKINNON SAANEET JA JAKOPERUSTEET

1996 Skepsis ry.
Palkinnon myöntämisen perusteita: Huuhaa-palkinnon jako tiedemiehille, jotka televisio-ohjelmassa perustellusti ja sittemmin oikeaksi osoittautunein käsityksin pohtivat toisen vuosituhannen vaihteen merkittävyyttä.
Lisäansioita: Huuhaa-palkintojen jako tapahtuu perustein, joissa melkoinen osa mahdollisesta huuhaasta on suljettu pois mahdollisuudelta olla huuhaata ja vääräksi tiedetty ennakko-oletus, että Jumalaan ja etenkin Raamattuun uskominen on huuhaata. Juuri Raamattu parhaiten mm. ennaltatietämiskyvyllään osoittaa olevansa luotettavin mittari siihen, mikä on todellisuutta ja mikä hölynpölyä. Hölynpölyksi kyllä on osoittautunut skeptikkojen lupaamat kymppitonnilappuset, koska vaatimukset rahan saamiseksi testissään on asetettu siten, että ihme pitäisi osoittaa yhdessä hetkessä eikä siten voida hyväksyä ihmeeksi osoittamaamme ennaltatietämistä, Raamatun toteutumista vuosituhanten kuluessa ja nykyisin.

1997 Sanomalehti Etelä-Saimaa.
Palkinnon myöntämisen perusteita: Etelä-Saimaa oli ensimmäisenä suomalaisena sanomalehtenä poistanut seurakunnalliset maksulliset ilmoitukset. Siihen liittyen myös onnistunut levittämään täydellistä eksytystä kuten ennen ilmoitusten poistamista väittänyt seurakunnan olevan luonnollinen osa yhteiskuntaa sulkiessaan seurakunnan lehtensäkin ulkopuolelle. Pirullisesti lehti oli ottanut opikseen seurakunnan tarjoamasta aineistosta jakaen juuri päinvastaista informaatiota. Pääkirjoituksessaan osoitti olevansa muslimejakin pahempi seurakunnan ja Israelin vainoaja. Internetsivujamme lukemattomat ihmiset eivät välttämättä huomanneet edes E-S pääkirjoituksessa 27. 12. 1997 olleita tahallisia virheitä kuten puhuminen Palestiinan valtiosta tarkoitettaessa terroristijärjestö PLO:ta. Etelä-Saimaakin puhuu suvaitsevaisuudesta ja on Suomen suvaitsemattomin lehti. Valitettavasti käytännössä seurakunnan E-S:ta poissulkenut henkilö siirtyi sitten STT:n johtoon, joten STT:n uutisetkin ovat sitä mitä voidaan odottaakin, päätoimittaja Pentikäinen on lestadiolainen.
Lisäperuste: Seurakunta ei ollut ainoa, joka oli syystä harmistunut E-S:n toiminnasta. 1997 E-S sai valtakunnallistakin huomiota tuottaja, nyttemmin uutispäällikkö Jyrki Nuottimäen kehuessa venäläisiä huoria ja halveksiessa suomalaisia naisia. Sama mies myös uhkaili seurakunnan evankelistaa poliisilla, ja rikospoliisi joutui huomauttamaan Etelä-Saimaata myös sen puuttumisesta sananvapauteemme internetissä.
Vuonna 1997 huomioitiin myös hyvä huono kakkonen:
Hyväksi huonoimpien kakkoseksi tuli Internet-huijausten paljastamiselle omistautunut Pöyry, joka www-sivuilleen "Näin meitä kusetetaan" oli liittänyt seurakunnankin sivun! Muutamien mielestä ilmaismateriaalia-sivumme oli "hämäräperäinen sivu". Ehdolla kakkoseksi oli myös Kimmo Nikkinen "Internet paljastuksia"-teoksellaan, missä hämärämies Pöyryn sivujamme mollannut sivu on kuvattukin ja Nikkinen vaatii presidenttiä, arkkipiispaa, ym. sensuroimaan internetin hämäräsivut, tietenkin seurakunnan sivut ensimmäisenä!
Hyvä huonoimpien kolmonen: Sairas kirkollinen
Kolmanneksi pääsi jyväskyläläinen muka kristillisten sivujen tekijä Niilo P., joka on mm. olevinaan roolipelien vastustaja niitä mainostaessaan. Laajoilla sivuilla jokseenkin kaiken väitetään olevan perkeleestä paitsi hänen itsensä ja Suomen armeijassa taistelemisen. Vastaavaa 100%:sta tiukkapipoista kirkollisuutta ei liene muualla nähty. Sivuilla on linkit moniin saatanallisiin paikkoihin, joten saatananpalvontaan erinomaisen "kristillisesti" opetetaan. Minkä tahansa muun internetaineiston tutkiminen on suositeltavampaa kuin sairaan kirkollisuuden. Suositeltavinta tutkia seurakunnan sivuilta tervettä oppia!

1998 Venäjän "Suomen syöjä" Vladimir Zhirinovski.
Palkinnon myöntämisen perusteita: Vuonna 1998 Vastahuuhaa-palkinnolle saatiin kansainväliset kasvot. Suomessa ei kukaan ollut esiintynyt niin "edukseen", että olisimme voineet sivuuttaa Vladimir Zhirinovskin. Vuonna 1998 erikoisesti jäi mieleen, että hän paljasti uskovansa ja toimivansa niinkuin Paholainen luullen viisas olevansa, "niinkuin Piru Raamattua" mm. sanomalla Bill Clintonin vierailusta Venäjällä, että Clinton tulee kumartamaan uutta syntyvää petoa, uutta Venäjää. Vuosi 1998 olikin 3x666=1998 "Pirun vuosi", josta sittemmin on jo havaittu kolmen narrin päivän eli vuoden jälkeen jo "ylösnousseen" Satan WTC:n torneissa; johon epäiltiin myös Zhirinoskin olleen Husseinin kautta neuvonantajana. Jatkoa kovasti Antikristuksen tulon tienraivaajaksi veikattuna häneltä odotetaan. Mutta toki esiintyminen "Suomen syöjänä" riittää paskamaisimman palkinnon myöntämisperusteeksi Suomessa, vaikka Suomea maassa joutuukin edustamaan parjattu ja vainottu seurakunta Harri Veijosen johdolla.

1999 Vapaa-ajattelija lehti.
Perusteita palkinnon myöntämiseksi: Keväällä 1999 Vapaa-ajattelija sivuillaan esitti pilkkakuvia kuin meistä, jotka tiesimme vuosituhannen vaihteessa muutoksen käynnistyvän. Siellä oli mm. sellainen kuva kuin kaksi miestä loppu tulee kyltteineen, toisella 1999 ja toisella 2000. Seurakuntalainen-lehden päätoimittaja Harri Veijonen piirsi noille lopun tuoja-miehille oikeat kasvot. Ensimäiselle Jeltsin ja toiselle Gorba. Ensimmäinen jo lähtikin ennaltatiedetysti lopun tuovaan viestiin juuri vuoden 1999 loppuessa ja vuoden 2000 alkaessa. Väliin osunee mm. pari Vladimiria, mutta viimeiseksi suurimmaksi Palleksihan on jo vuodesta 1987 alkaen aprikoitu ja toiminnallaan siihen osoittautunut Gorba. Eipä puutukaan kuin todistus Kristuksen paluusta, mikä siis Antikristuksen tulisi todistaa omalla paluullaan valtaan.

2000 Ev. lut. kirkon piispat yhdessä.
Perusteita palkinnon myöntämiseksi: Suomen ev. lut. kirkon piispat olivat uudelle vuosituhannelle tultaessa kunnostautuneet mm. sellaisissa asioissa kuin esimerkkinä piispa Voitto Huotari toimittaja Timo-Esa Tuurin säestyksellä Etelä-Saimaassa varoitteli seurakunnan opista ajan loppumisesta. Tämä näkyi koko 1990-luvun Suomen ev. lut. kirkon johtajien kirjoittelussa, vaikka jopa se pimeä kirkko, josta Luther aikanaan teki pesäeroa osasi ensimmäisen vuosituhannen vaihteessa pelätä jotakin muutosta, mikä nyt sitten toisen vuosituhannen vaihteessa näyttää alkaneenkin saavuttaen Messiaan hallinta-ajan maan päälle tapahtumistakin päätellen kahdessa vuosiviikossa eli 14 vuodessa. Syytä on mainita sekin, että edelleen ev. lut. kirkko jatkoi linjaa, että hölmöt papit kirkkoon sopivat, mutta uskovaiset eivät. Toki oli meidän toivomuksemmekin, että Nokian kirkkoherra ja kaikki uskovaiset Raamatun kehotuksen mukaisesti lähtevät kirkosta ulos, mutta kirkolle palkinto tulee juuri siitä, että pimeät se kokoaa yhteyteensä. Vastaavaa taantumusta on toki tapahtunut kaikkialla. Tyhmät kulkevat kohti paavia ja viisaat kohti Kristusta.

2001 Suomen ulkoministeri Erkki Tuomioja.
Perusteita palkinnon myöntämiseksi: Vuoden 2001 siinä vasta huuhaa eli Seurakunnan Tiedotuskeskuksen vuosittain myöntämän Vastahuuhaa-palkinnon sai Skepsis ry:n jäsen, ulkoministeri Erkki Tuomioja. Valinta oli helppo ja yksimielinen. Koko vuoden 2001 ulkoministeri Erkki Tuomioja toimi uskomattoman pimeästi. Tekojaan oli kaiken kansan toimesta arvosteltu pitkin vuotta mm. internetin keskusteluryhmissä. Seurakunta yhtyi kritiikkiin sen jälkeen kun Tuomiojan hitlerimäinen, Israelvastainen artikkeli oli julkaistu Suomen Kuvalehdessä.
Vuoden siinä vasta kunniamaininnan saa koko valtamedia. Perusteluissa todetaan, että valtamedia osasi näkyvästi mm. riepotella Suomen pankkiin hakeneita poliitikkoja ja samalla vaieta Erkki Tuomiojan törkeästä, rikollisluontoisesta toiminnasta, mikä on jatkunut myös Tuomiojan Israel kuin natsit-lausunnon jälkeen. Ulkoministeri Erkki Tuomioja on julkisesti jopa omilla internetsivuillaan kiittänyt ja kehunut terroristeja meitä järkyttäneestä 11. 9. 2001 tapahtuneesta WTC-iskusta. Vastahuuhaa-palkinnon saaneen Tuomiojan toiminnassa ei ole kysymys mistään harmittomasta haihattelusta vaan ulkoministerin tekemiset vuonna 2001 olivat niin vaaralliset ja kohtalokkaat, että Tuomiojan nimiin voidaan lukea se tuomio mikä Suomen ylle tulee, sanoi Seurakunnan Tiedotuskeskuksen johtaja Harri Veijonen, joka on uskossa olo ikänsä kertonut ajankin milloin se tulee: Jerusalemin valerauhan jälkeen hyvinkin 7 vuotta Eveliinan kuolemasta.

2002 Hannu Taanila.
Perusteita palkinnon myöntämiseksi: Kirkon palkinnon joku vuosi sitten saanut toimittaja Hannu Taanila pakinoi radiossa päiväkirjaansa. Hän ihmetteli, miksi ihmiset, jotka sanovat olevansa kristittyjä, eivät mene Betlehemiin asein puolustamaan palestiinalaisia Israelia vastaan. Siinä sitä on kirkollinen "kristitty" eli Perkeleen suuri paska, totesi palkintolautakunnan puheenjohtaja Harri Veijonen jatkaen, että samaa voivat sanoa he hänen päiväkirjastaan. Mutta mehän emme pilkkaa Jumalaa vaan Perkelettä!
Kunniamaininta: Tässä yhteydessä kunniamaininnan on saanut Hannu Taanilalle kirkon tiedonvälityspalkinnon suonut ev.lut. kirkon arkkipiispa.

2003 Jaakko Hämeen-Anttila
Perusteita palkinnon myöntämiseksi: Professori Jaakko Hämeen-Anttila on terroristeja tukevin tutkimuksin antanut pontta medialle kehua islamilaisia terroristeja. Viimeksi tuohon lankaan lankesi Kirjatyö-lehti. Hämeen-Anttilan tuotannossa oksettavinta on tosissaan kirjoitettu teos "Jeesus Allahin profeetta", vaikka hän itse sellainen kuun epäjumala Allahin profeetta on ja samalla opettaa, että Allahia pitäisi nimittää Jumalaksi. Helsingin Yliopiston professorin virassa oleva henkilö, jonka tässä maassa sopii hävetä ihan Erkki Tuomiojan rinnalla! Koraanin suomentaja, joka suureen ääneen valehtelee, että Koraani ei opeta väkivaltaa, vaikka teos sanoo, että siihen uskovien tulisi tappaa ne, jotka heitä lähellä asuvat.

2004 VASTAHUUHAA-PALKINTO MYÖNNETTY

Vuoden 2004 siinä vasta huuhaa eli VASTAHUUHAA-PALKINTO on myönnetty Skepsis ry:lle. Näin Vastahuuhaan on jo toisen kerran vuosikymmenen aikana saanut sama kohde. Perusteina ovat jälleen Skepsiksen omat heikot perusteet vuoden Huuhaa- ja Sokrates palkinnoille, joista asiantuntijat eri tahoilla ovat samansisältöisesti kertoneet ja keskustelleet. Keskustelua on käyty jopa Skepsiksen omilla sivuilla. Voitte tarjota niitä perusteitanne palkinnon myöntäneen Seurakunnan Tiedotuskeskuksen sivuille:

2014 VASTAHUUHAA PALKINTO ARKKIPIISPA KARI MÄKISELLE

Kymmenen vuoden jälkeen 2014 myönnetään siinä vasta huuhaa palkinto. Palkinnon saa ev. lut. kirkon arkkipiispa Kari Mäkinen homomyönteisistä lausunnoistaan ja muutenkin Raamatun vastaisesta esiintymisestään.


http://www.wwnet.fi/users/veijone/vastahuuhaa.htm
harriveijonen@yahoo.com