VENÄJÄN TILANNE PÄIVITTÄIN 1996

Taustaa: Ennaltatiedetyn mukaisesti vuonna 1917 ("On kyllä monta kirjaa", Saarisalo 1963)

alkoi Jerusalemin vapautuksella turkkilaisilta rakentua "jalat" tulevalle juutalaisvaltiolle ja

pohjoisessa "Antikristuksen valtakunta seisoo Neuvostoliiton jaloilla" (Nousiainen 1967).

Daniel 9:27 ajassamme edellyttää siis pitkien pikkutarkkojen profetiasarjojen toteutumista koskien sekä tulevaa juutalaisvaltiota että viimeistä petovaltiota.

1967 "Mikä johti siihenkään, että kun arabit 1967 hyökkäsivät tuhotakseen Israelin ja jäivät paikalla olleita lehtimiehiä ihmetyttävällä tavalla tappiolle (-Kreml oli päätynyt sille kannalle, että Israelin ei tarvitse vetäytyä, Los Angleses Timesin toimittaja R. Donovan s. 160 kirjassaan "Kuusi kesäkuun päivää, 1967) - vetäytyä pitää vasta nyt Danielin aikataulussa." (Saatanan hyvä opettaja, 1996)

Kaikki lehdet kieltäytyivät julkaisemasta ilmoitustani jo vuonna 1989. Olisin halunnut Etelä-Karjalaan suoran lainauksen Novumistä sillon kun M. Gorbatshov lähti vierailulle Roomaan tavatakseen paavin.

1989 1.12. sensuroitua suoraan Novum 4:sta: ALUKSI: "Väärä profeetta Antikristuksella työtoverina. Mutta aluksi näyttää siltä, että Antikristus on yhteistyössä porton kanssa.(s. 923) LIITTOUTUU: Diplomaattisen viisautensa ja sotilaallisen voimansa ohella Antikristus tulee käyttämään uskonnollisia keinoja päämääränsä saavuttamiseksi. - Ensin hän liittoutuu Babylonin porton kanssa. (s. 915) ROOMASSA: Nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, jolla on maan kuninkaiden kuninkuus, Ilm 17:18=ilmoitus siitä, että portto ja Babylon on yksi ja sama asia, toistuu (vrt. Ilm 17:5 seitsemän kukkulan päälle rakennettu). Kirjoittamisen aikainen suuri kaupunki ei voi olla mikään muu kuin Rooma (s. 919) SELKÄÄN: Kun Ilmestyskirja tarttuu Danielin kirjan ojentamaan langanpäähän, Antikristus on jo johtaja ja suuri portto, Babylon, istuu tuolloin pedon (jolla merkki päässä, Ilm 13:14) selässä (s. 939) PAAVI: Samalla tavalla pedolla ratsastavalla portolla on käytettävissään pedon valta viimeisen ajan (vihan ajassa kääntyvien) todistajien ja pyhien murhaamiseksi. Täten pitäisi kysymyksen Babylonin porton henkilöllisyydestä olla periaatteessa selvä." (s. 953 kirjoittaja ilmeisesti Gilbrant).

EI EU:lle löytyy raamatulliset syyt, vaikka se ei ole varsinainen petovaltio vaan Daniel 2:ssa esitetyn kuvapatsaan "varvasliitto". Viimeisen petovaltion historia löytyy Daniel 7:7,8,20-26: Hirmuinen ja väkevä.. Seitsemäs johtaja erilainen kuin edelliset. (Malenkovia ei voida laskea petovaltion kuninkaisiin, silloin Stalinin jälkeen oli hetken "kollektiivinen johto" (Spectrum)).

Seitsemäs kuningas tulee takaisinkin ollen kahdeksas (Ilm 17:8), mutta myös yhdestoista (Dan 7:24). Tämä näennäinen ristiriita selviää näkemällämme tavalla aivan pian! Petovaltiona ei pidetä ainakaan aikaa Gorban lähdöstä kesään 1996. Mutta mitä ennaltatiedetyn murrosvaiheen jälkeen seuraa, miten petovaltio jatkuu?

Tämä päivittäinen tilannekatsaus alkaa 20. 8. 1996.

Viikon profetia-palstalla ym. olemme esittäneet mitä pitäisi olla tulossa:

Mikael Goog tulee takaisinkin (Ilm 17:8-12), ei saanut kansalta kuninkuutta vaan anastaaa kuninkuuden juonilla (Dan 11:21) hieman myöhemmin! Jerusalemin jakamisesta neuvottelu on luopumuksen huippu, ja Jumala väistyy pidättämästä laittoman miehen tuloa (2 Tess 2:4-12).

20. 8. "Ristiriitaiset tiedot Jeltsinin sairaudesta sotkevat komentosuhteita. Tuhannet siviilit pakenivat Groznyista" (Etetä-Saimaa 21.8.),

21. 8. "Lebed: Uhkavaatimus raukeaa" (E-S 22.8.). Vrt. "Satanan hyvä opettaja":ssa Lebedistä sanottu.

"Jeltsinin jatkuva poissaolo synnyttää epävarmuutta. Tilanne Venäjällä käy yhä oudommaksi. Presidentti Boris Jeltsinin poissaolot julkisuudesta hämmentävät..." (Etelä-Saimaa, pääkirjoitus 22. 8.). Vrt. "Saatanan hyvä opettaja":ssa ym. sanottu: "ettei syntyisi kolmea ristiä kuin Golgatalle ja Juudakseksi väitetty (Boris Jeltsin) joutuisi keskimmäiselle ristille",

Huomaa, että vain Daniel 11:21 on varmasti Antiokuksen toteuttamaa Antikristuksen esikuvaa!

22. 8. "Boris Jeltsin moitiskeli tv-kameroiden edessä Lebediä tulosten puutteesta" (Hesari 23.8.) vrt. Lebed ja mahdollinen Jeltsinin seuraaja tai vain mahdollinen esikuva: "hän kääntyy oman maansa linnoituksiin (sotavoimiin), mutta hän kaatuu, eikä häntä enää ole", Dan 11:19. Katso myös KR 1992 käännökset Dan 11:19-21.

23. 8. "Lebed ei päässyt Jeltsinin puheille" aloitti Hesari 24.8. - milloin juutalainen vuosi tänä vuonna vaihtuukaan? Siinä todennäköisin todellisen ratkaisun alkamisen hetki. Mutta nyt jo on nähtävissä, että linnoituksissa (sotavoimissa) tominut Lebed on pääsemässä niskan päälle. Hesarin kuva Lebedistä paljon kertova.

24. 8. "Aleksander Lebed pelaa uhkarohkeata rulettia. - kesäkuussa Venäjän huipulle tempaistu A.L. -ei tunnu saavan lainkaan tarpeeksi vallankäytöstä. - sairastavalle 65-vuotiaalle Boris Jeltsinille on todennäköisesti valittava seuraaja jo ennen hänen toisen virkakautensa loppua vuonna 2000." (Hesari 25.8.). - jos vuonna 2000 jKr (1998?) Mikael Goog jo ilmestyy "rauhaan", hänenkin on tultava aikaisemmin ja miten homma nopeasti käykään.

25. 8. Lebed E-S:n kuvassa 26. 8. pelaa shakkia. Tuleeko matti? Iltalypsy 31.8. kertoi, että tuli, mutta Lebed oli häviäjä. "Mutta hän kaatuu, eikä häntä enää ole"(Dan 11:19). Jos niin kävisi, sama kohta kertoisi toisenkin tulevan ennen Gorbaa ja hänen kohtalonsa.

26. 8. Pohjoismaat eivät lupaa turvallisuustakuita Baltian maille (E-S 27.8.). "Saatanan hyvä opettajassa" pohdin "kolmen kuninkaan kukistamista" (Dan 7:24): Olen esittänyt, että se liittyy Venäjän sisäiseen tilanteeseen joko Jeltsin ja pari muuta tai "varokoon Gorba siis myös, ettei synny minkäänlaista kolmen valtion (Venäjä, Ukraina ja Valkovenäjä?) liittoa, joiden uudet johtajat hän vielä syrjäyttäisi"(Gorba tulee takaisin, UK 5.1.92). MUTTA:

1. Mark Hitsckok kirjassaan "Varo Israel karhu tulee" sanoo, että se liittyy EU:n kolmeen valtioon. En usko tuollaista selitystä. Hän joka "syö" (Dan 7:7), kukistaa (Dan 7:24) kolme kuningasta on antikristus (tai juoksupoikansa) ja se on jatkoa jo olleen (Neuvostoliiton) historialle. 2. Zhirinovskin mukaan Viro, Latvia ja Liettuakin kuuluvat suurvenäjään. Olen sanonut, että Antikristus tulee tekemään monessa sen mitä Zhirinovski uhkasi tehdä!

27-30. 8. "Ei mitään uutta itärintamalta". MUTTA Israelissa tapahtuu! Venäjän ja Israelin tapahtumat kytkeytyvät toisiinsa kuten esitetään sivulla viikon profetia 1996 ELOKUU 28.

31. 8. "Entä ovatko kommunistit pysyneet poissa vai tuovatko saatanan pojan tultuaan?" (Saatanan hyvä opettaja, 1996). "Suomen kommunistinen puolue SKP aiotaa herättää henkiin".(TV 1 uutiset 31. 8. klo 20.30). - viimeiset 18 vuotta olen kertonut uutisia etukäteen.

SYYSKUUN 1. Valko-Venäjä sulki radioaseman (Hesari 2.9.). Venäjän tapahtumien ohella on seurattava paria muuta sen naapurimaata. Valko-Venäjällä tapahtuu nyt jotakin, mistä halutaan vaieta. "Googinmaa valmis" oli kokousalustukseni vuonna 1993 kun Venäjä, Ukraina ja Valko- Venäjä olivat tehneet talousliiton. 1996 Venäjän ja Valko-Venäjän liitto tiukkeni entisestään, mutta Ukrainan presidentti on vastustanut lähentymistä Venäjään. "Roos, Mesek ja Tuubal" (Hes 38-39) "Saatanan hyvä opettajassa" paljon selitystä eri mahdollisuuksista.

2. 9. Jeltsin tehohoidossa ja tulipaloja itärajalla. -Jeltsinin hoitoa emme käy arvostelemaan. Toteamme vain, että siitä ei saa edes täsmällisiä tietoja. Siistein tapa syrjäyttää joku päiviltä olisi... Täällä itärajalla saamme joka vuosi "savumerkkejä" idästä. Viime vuonna Venäjältä tullut savu haisi Mikkeliä ja Savonlinnaa myöden. "Venäjän puolella Nuijamaan ja Kesälahden välisellä rajaosuudella kytee vielä". "Venäläiset palokunnatkin yleensä odottavat näissä kevään ja syksyn metsäpaloissa aina jonkin aikaa ennen kuin lähtevät liikkeelle." (Etelä-Saimaa 3.9.).

3. 9. "Tshernomyrdinin mukaan Jeltsin..." (E-S 4.9). On huomattava jatkuvasti toistuva esitystapa. Jeltsinin mukaan ei mitään vaan häntä pidetään kuin pikkupoikana, jonka tekemisiä vanhemmat selittävät. Suomessa ei ole epäselvää kuka isänmaatamme johtaa.

4. 9. Tilanteen eteneminen tuli mahdolliseksi kun Lähi-Idän "rauha" eteni, Netanyahu ja Arafat tapasivat, katso "Viikon profetia". Kun Raamatun tuntee tarpeeksi hyvin, voi kertoa maailman tapahtumia katsomattakaan yleisiä tiedotusvälineitä, jotka usein valehtelevat tapahtuneestakin.

5. 9. Käsittelyyn pitäisi siis tulla mr. Jeltsin. Ja lehdistä luemmekin, että sydänleikkaus on tulossa.

6. 9. Karjalan tasavallan lastensairaalaa uhkaa sulkeminen. Pääkirjoitus lehdessä Karjalan Sanomat, 4.9. os. Titovinkatu 3, 185610 Petroskoi, Karjalan tasavalta, Russia. (Lehti Lpr:n maakuntakirjaston lukusalissa).

7. 9. Nato ja Venäjä lähentyvät. Katso myös "viikon profetia". "Yhdeksi hetkeksi pedon kanssa" (Ilm 17:12). Yksi hetki ei ole mitä tahansa vaan ilmeisesti vuosi. 1997-98, "rauhanteon" seitsemäs vuosi olisi irvikuvaa tuhatvuotisesta ajasta. "Saatana on sidottuna" , sijaishallitsija Antikristus sidottaneen vuodeksi ennen kastrofia johonkin. Ajatelkaa itse mihin, jotta irvikuva olisi täydellinen.

9. 9. Valko-Venäjän presidenttiä syytettiin pyrkimisestä diktatuuriin (Hesari 12. 9.). Valko-Venäjä ja Venäjä ovat jo liitossa, vrt. "Mesek ja Tuubal" (Hes 38-39)? "Roos" voidaan suomentaa myös "ylin" ruhtinas (Goog).

10. 9. Presidentti Martti Ahtisaari: Viime kesä oli kenties käännekohta Venäjällä. - "Viime kesäkuukaudet voivat myöhemmässä tarkastelussa osoittautua yhdeksi Venäjän historian käännekohdaksi." (Aamulehti 11. 9.). PS. Marakin alkaa oppia, jos sivujamme seuraa!

taaksePRESIDENTTIPELIeteen

10. 9. Jeltsin määräsi tärkeät vastuut pääministeri Viktor Tshernomyrdinille. Jeltsin menossa sydänleikkaukseen kuun lopulla. (Savon Sanomat 11. 9. ja Länsi-Savo 12. 9.). PS. Mahtaa Lebediä harmittaa.

11. 9. Lebed: Jeltsinin erottava! Lebed kertoo kannastaan saksalaisen Stern-viikkolehden haastattelussa.- Lebed ehdotti aiemmin kesällä varapresidentin viran perustamista ja antoi ymmärtää olevansa itse soveliain tähän tehtävään." (Karjalainen 12. 9.). Saksalaislehti väittää Lebedin haluavan Jeltsinin eroa. Turvallisuusneuvoston tiedottaja kiistää haastattelun tiedon. (Etelä-Saimaa 12. 9.).

11. 9. JA VIELÄ: "Petroskoilaislähteiden mukaan Kostamuksesta on lennätetty kolmihenkinen kirvesmiesryhmä pystyttämään Moskovan lähistölle presidentti Jeltsinille tulevaa hirsikehikkoa. Siitä tulee oma kirkko Venäjän presidentin käyttöön." (Karjalainen 12. 9.). PS. Muista, että piru haluaa poikansa Jeltsinin paikalle, ja mikä onkaan paras muistomerkki hänelle?

12. 9. Tuleeko Venäjän konsulaatti Lappeenrantaan? "Julkisuudessa on esiintynyt muiden muassa suurlähettiläs Juri Derjabinin esittämä arvio siitä, että Lappeenrannalta odotetaan yhteensä 1,6 miljoonan markan satsausta konsulaatin ensimmäisen noin kymmenen vuoden aikana. - - Lähestyvät kunnallisvaalit voivat kaupunginjohtaja Markku Anderssonin mukaan olla yksi syy siihen, että Venäjän-konsulaatin perustamishanke tukimarkkoineen ei vieläkään ole tullut Lappeenrannan kaupunginhallituksen käsittelyyn." (Etelä-Saimaa 12. 9.). - - Karjala-lehdessä 12. 9. lappeenrantalainen Rafael Saarentaa kyselee: "Miksi Venäjän konsulaatti L:rantaan? - Eikö konsulaatin perustaminen ole valtioiden keskeinen asia? Se ei mielestäni kuulu kunnan toimialaan. Mitä mieltä ovat asiasta sisä- ja ulkoasiainministeriö?"

14. 9. "Tshernomyrdin ei pidä Lebedin sopimusta sitovana" (Hesari 15. 9.). PS. Tässä Venäjän ja Tshetshenian kiistassa on nähtävissä jotain esikuvaa tulevalle Googin hyökkäykselle Israeliin. Antikristus ei pidä sitovana itse vahvistamaansa rauhansopimusta. Hesari 15. 9. toisti myös Arafatin propagandaa: Israel teeskentelee rauhantahdossaan. Seurakunta tietää Arafatin kertoneen salaisesti omille joukoilleen, että kun osa Jerusalemista saadaan, pannaan täytäntöön PLO:n aiemmin kirjoitettukin tavoite: Koko Israel mereen!

15. 9. "Venäjä haluaa Itämeren maille oman Interpolin" (STT). PS. Haluaako Venäjä vai vain turvallisuuspoliisin entinen johtaja, Sergei Stepashin? "Venäjän sisäministeriö on tunnistanut vähintään 80 eri rikollisliigaa" (Stepashin). "Venäjän mafian johtajat ajelevat täysin avoimesti luksusautoillaan, eikä poliisi pysty tai uskalla puuttua asiaan. Koko Venäjä on neljän tuhannen liigan pihdeissä." (Gilbrant, 1994). Joko Venäjän poliisin sisällä toimii mafia, mikä haluaa levittäytyä kaikkialle?

16. 9. VIRON demokratisoitumista juhli USA (vrt. Hesari 17.9.). PS. "Kokemastaan katkeruudesta peto todella pedoksi tulee kun taas aika on ja se panee toimeksi". (Saatanan hyvä opettaja, 1996). USA ja VIRO lienevät ensimmäiset kohteet Jerusalemia koskevan "rauhan" jälkeen.

17. 9. TSHERNOBYLIN äkillinen säteilynousu. (Hesari 18.9.). Tshernobylin ydinonnettomuudessa 1986 pahasti vaurioituneen reaktorirakennuksen sisällä lisääntyi säteily maanantaina, juutalaisen vuodenvaihteen aikaan. Jotakin siis tapahtui! "Tshernobyl on suomeksi "pujo" eli "muruna" (Artemisia Vulgaris). Toinen nimi samalle kasville on "polynj obyknovennaja", tavallinen koiruoho. (Pöysti, Miten Jumala tunnetaan s. 221). Koiruoho (Ilm 8:11) saastumisilmiönä. 1986 ja jatkoa 1996! Juuri niin kuin muutkin ennustukset esittävät ja opastavat lähtemään Egyptistä vitsauksineen.

18. 9. Lebed on valkoinen joutsen (Timo Uotila, Karjala-lehti 19. 9. 96). Lebed (venäjästä "Joutsen"), "Afganistanin sodan sankari", mutta kenties käytännön sotilas ymmärtää rauhan arvon. PS. Antiokuksen (esikuva Mikael Googille) edellä oli ("Jeltsinin lisäksi?") kaksi miestä: 1. nostattaa jälleen joukon (Afganistanin sodan sankari?).. Näinkään tätä ei saa tulkita, koska Lebed ei ole kuninkaana eikä aikaa liene kenellekään "muutaman vuoden" (Dan 11:18-).

19. 9. Suomen raha-apu Kuolan voimalalle ei ole tuonut tulosta (Hesari 20. 9.). PS. EU peto vai pelastaja -kirjassaan Gilbrantkin sanoo Venäjän demokratisoitumisen keskeytyvän, ellei lännestä tule riittävästi rahaa. Tämä voisi olla "Viikon profetia" sivullakin olenhan tehnyt selväksi, että joka tapauksessa peto tulee takaisin ja suuret rahat menevät kuin Kankkulan kaivoon.

20. 9. Zjuganov väittää valtataistelun olevan jo täydessä käynnissä (E-S 21. 9.). PS. Pitäisi kai avata sivu "Päivän profetia!" Kirjoitinhan: "taistelu näyttää tulevan vasta vaalien jälkeen."

21. 9. "Kaavailtu sydänleikkaus saattaa vaarantaa Boris Jeltsinin hengen" (E-S 22. 9.). PS. Hyvä ennaltatietäminen voi olla tuskaista. Vrt. 2. 9.

22. 9. "Monet ennustavat jo uusia presidentinvaaleja" (E-S 23. 9.) PS. Luuleeko STT ja Etelä-Saimaa pystyvänsä ohjailemaan petovaltiota? Jo "Gorba tulee takaisin" (U-K 5.1. 92) kirjoituksessani sanoin, että vastustan tämän ennustukseni toteutumista. Tuleeko Jeltsinin seuraaja demokraattisilla vaaleilla? Kaksi voi nopeasti tullakin. Mutta ainakin Antikuksen esimerkkiä noudattava Mikael Goog tulee juonilla (Dan 11:21)!

22. 9. TSHETSEENEILLE toimisto Suomeen! (Etelä-Suomen Sanomat 24. 9., ym.). Suomen ulkoministeriön mukaan Tshetsenia on Venäjän osa, eikä sen asemasta ole sodan jälkeen selvyyttä. PS. PLO on Israelin vastainen terroristijärjestö, ja sen tiedotustoimisto sopi Suomeen oikein hyvin.

23. 9. VENÄJÄN kommunistit vaativat Jeltsinin eroa (24. 9. Karjalinen, ym.). Vrt. USA:ssa presidentiksi tullaan vain suurella rahalla (24. 9. Kansan uutiset). PS. On sentään yksi valtakunta, jonka johtaja on tullut rahatta, rakkaudella, totuudella, jne. Kristus on Kuninkaamme.

24. 9. JELTSIN ei aio erota (25. 9.). 25. 9. Kielilaki merkitsee tuhoa karjalaisille-otsikoi F. Agava, Inkerin virkoaminen-liikkeen puheenjohtaja Karjalan Sanomat-lehdessä. Petroskoissa ilmestyvää suomenkielistä lehteä voi tilata mm. Suomalaisesta Kirjakaupasta, Koivuvaarankuja 2, 01640 VANTAA, FINLAND. Tel. -8527880. Vuosikerta 295 mk (Hankimme kirjastoomme heti seuraavasta lottovoitosta).

26. 9. Syvärillä on toiminut luostari, minkä rikkaudesta kertoo mm. 1400-1600-luvulta peräisin olevat kirkkotekstiilit. Parhaillaan on Ulkomaisen taiteen museossa Sinebrychoffissa Helsingissä esillä "korvaamattoman arvokas" (Erkki Puntari, Karjala-lehdessä 26. 9.) ikoni- ja kirkkotaidenäyttely. Siellä elänyttä Aleksanteri Syväriläistä (1448-1533) on pidetty merkittävänä henkilönä. "Vanhoja kirjoituksia" tiedetään olleen, mutta ainakin kuvasta päätellen nekin muistuttavat ikoneita. Heinävedellä toimii nykyisen Valamon luostari. Sen kirjaston olemme tutkineet ja joitakin kohtuullisen järkeviä kirjoja löytäneet vaikka lähinnä ylijäämävarastosta ja poistomyynnistä.

27. 9. Jeltsinillä sisäisiä verenvuotoja - Israelissa "samoin". (Karjalainen 27. 9.). PS. Olemme jo edellä maininneet ja tarkemminkin kertoneetkin ennustuksemme, että näiden valtioiden tapahtumat etenevät toisiinsa kytketyssä merkillisessä riippuvuussuhteessa.

SYYSKUUN LOPPU. Tunnelikiista Israelissa, mihin toivomme palaavamme Jerusalem ja Israel- sivulla. Jeltsinin sydämessä pitäisi saada putket toimimaan. Missä kerromme Israelin uutisia, ellemme heti siirry mainitulle sivulle, jopa oikeaan kohtaan yritämme!

LOKAKUU

Venäjä ei maksa sakkojaan. Venäjä johtaa yhä kirkkaasti diplomaattien sakkotilastoa. Venäjän Suomen-suurlähetystö johtaa edelleen ... USA maksaa sakkonsa. Iltalehti 7. 10. 1996. Onhan lehteen oma internetyhteytensäkin WWW.ILTALEHTI.FI. Vastaava pt. Pekka Karhuvaara. Iltalehti Toimitus tel -09-507721 fax -09-177313 Address: P.O. BOX 372, 00101 HELSINKI FINLAND.

LOKAKUUN LOPPUun mennessäkään ei toteutunut Jeltsinin sydänleikkaus. 31.10. Venäjän ulkoministeri Jevgeni Primakov saapui kaksipäiväiselle vierailulle Israeliin "ja palestiinalaisten itsehallintoalueille"(STT). Matkan tarkoituksena on vahvistaa Venäjän osuutta Lähi-Idän rauhanprosessissa. Juuri Venäjältähän Antikristus Jerusalemia koskevaa "rauhaa" tulee vahvistamaan, joten tämä oli kuukauden merkittävin Venäjän tapahtuma. Toivottavasti Jeltsinin sydän ei ala kertoa mistä on kysymys (vertaa syyskuu), tiedämmehän sen muutenkin.

Suomen Sanomat 28/11 -96 kertoo Lebedin ennustavan kaaosta Venäjälle talveksi. Meidänkin mukaamme 1997 voisi olla ihmisen vuosi, Gorban paluunkin vuosi.

Joulun 1996 alla Jeltsin palasi sydänleikkauksen jäljiltä työhön. Verratkaa Gorban ilmoitukseen työnsä loppumisesta viisi vuotta sitten, jouluna 1991. Toistan miten inhottavaa hyvä ennaltatietäminen voi olla. Pirukin odottaa, että helpottaisimme sen työtä, mutta itse sen luulisi tietävän mitä tekee! Tajutkaa hyvät ihmiset, että Raamattu kertoo pirun hallinta-ajan tulevan ja me emme voi estää sen tuloa. Palestiinalaisvaltio (sen myötä helvetti maan päällä) on jo lähellä! Vain Antikristus puuttuu, ja milloin hän tulee, ellei ihmisen vuonna 1997??!

VENÄJÄ JÄLLEEN PETOVALTIO
Presidentti Boris Jeltsin hyväksyi Neuvostoliiton aikaisen "uskonnonvapauslain" tasoisen uskon levittämisen kieltävän lain Venäjälle 26.9. 1997. Vain vähintään 15 vuotta Venäjällä toimineet lahkot saavat lain puitteissa toimintavapauden. Käytännössä tämä tarkoittaa lähinnä Vladimir Zhirinovskinkin ortodoksikirkkoa! Tilanne etenee juuri niin kuin seurakunta on sanonutkin. Esimerkiksi 1900-luvun henkilöissä Kai Antturin kohdalla mainittu "Venäjän TV-evankelioimiseen Antikristuksen paluun yhteydessä tulevat vaikeudet". Antikristuksen paluulle on nyt luotu uskonnollinen pohja. Nyt vasta Jeltsin näyttää saaneen "Juudaksen sydämen". Voimme odottaa myös Juudasmaista kohtaloa. Julkisuudessa esiintyneihin tietoihin, että kyseisen lain voimaantuloa vastusti mm. Yhdysvallat, voimme vain muistuttaa sanomastamme, että vain Israelin tukena seisominen olisi estänyt Antikristuksen paluukehityksen. Mutta Bill Clinton painaa Israelia ja peto tulee sitä mukaa, ennaltatiedettiin gorba.htm-sivulla. (27.9. 1997)

PETOVALTIO RAKENTUU ILMOITTAMASSAMME AIKATAULUSSA

Suomen Helluntaiherätyksen äänenkannattaja Ristin Voitto kirjoitti takasivullaan 23.10. 1997 otsikolla: "Venäjän Helluntaiunionin puheenjohtaja Vladimir Murza: Seurakunta on oppinut elämään paineen alla". Kirjoituksessa mainitaan mm., että "Venäjän uskontolakiuudistuksessa oli välillä Vladimir Murza:n mukaan puolen vuoden hiljaisuus". Tämäkin totuus näyttää merkillisesti täyttävän mm. Antikristus ja Viikon profetia-palstalla mainittua ennustusta siitä, mitä vauhtia petovaltio Neuvostoliiton jaloille kokonaisuudessaan rakentuu. Puolisen vuotta olivat keskeytyksissä Lähi-Idän valerauhan neuvottelutkin.
Protestantit ovat Venäjällä aina joutuneet elämään paineen alla. Murza epäilee, että presidentti Boris Jeltsinille lähetetyt lakiesitystä vastustavat kirjeet eivät edes saavuttaneet Jeltsiniä. Viimeisin protestanttien lähettämä kirje oli päivätty 19. syyskuuta. Sen olivat allekirjoittaneet Venäjän Helluntaiunioni, baptistit, adventistit ja katoliset.
Täysin ateistisen järjestelmän purkamisen yhteydessä luonnollisesti syntyi monia uususkonnollisia eksyttäviä liikkeitä kuten ns. Valkoiset Veljet Ukrainassa. Saatanasta syntyneet liikkeet olivat estämässä Venäjän kansan hapuilevaa yritystä löytää totuus, mutta tuhansien juonien mestari Perkele tuskin on murheissaan omien ääriliikkeidensä kieltämisestä samallahan saadaan Jumalan toimintaa todistavat protestantitkin taas vaikenemaan.
Jumala on meidän puolellamme. Haluamme totella Häntä, vaikka se merkitsisi vainoja, sanoo Murza. Pirun kolmen ja puolen vuoden maanpäällistä toiminta-aikaa pakoon petovaltiosta kuitenkin monet vainoissa Herraansa rakastamaan oppineet pelastuvat Jerusalemista sovittaessa.

VENÄJÄÄ VOI PAETA VAIN YLÖS